Orijinalini görmek için tıklayınız : Berat Ayberk Özdemir
BatuhanB
12.08.2021, 22:30
Önlenemez bir düşüşü var ama inanıyorum, toparlanacaktır.
Telonyus
12.08.2021, 22:34
hala kendini yıldız sanıyor, kulubeye kapanınca anlarsın hala amatör topçu olduğunu
Ozan Yılmaz
12.08.2021, 22:48
Sert değilsen
Güçlü değilsen
Oynayamazsin
Bu kadar
Dorukhanın yedeği olursun en fazla. Sıfır ilerleme.
bordoylamavi
13.08.2021, 00:21
dökülüyor
Murathan
13.08.2021, 01:03
temas bile etmiyor. yani her halinden belli olm topçu olduğun ama acayip acayip işlerdesin. hakemle oynama fazla, bir adın çıkar yanarsın valla.
cok cok cok kotu bu aralar. boyuna ragmen hava topu bile almiyor, ve cok artist oynuyor., sen daha olmadin kardes
artvints
13.08.2021, 02:24
Sezon başlangıcı, biraz ağırlık var, kendi gibi ağır oyuncularla oynuyor, pek de yapamayacağı işler bekleniyor. Çok daha hareketli ve iyi bir pas takımı olmak lazım o bölgeyi oynaması için. O futbol da bizim ligden çıkmıyor ama bekleyeceğiz.
Yedeklerin girdiği son bölümde iyi gözüktü. Savunma önünü biriyle paylaşması lazım.
Onur Akyüz
13.08.2021, 02:34
Son anda o kafa topuna çıkmayacaksın hadi çıktın diyelim adamın arkasında kaldı ya basacaksın ya da adamı indireceksin.
İlk maçta da net bir hata ve gol yedik bu maçta da o kadar net olmasa da gole sebep olan hataların başlangıcı oldu.
Ayrıca ciddi olarak geç kalıyor müdahalelerinde, çok ağır. Bu büyük risk gibi görünüyor. Penaltı, kırmızı kart vs birçok şeye neden olabilir bu geç hamle yapman.
Toparlanacağına inanmak istiyorum.
Yiğit SARI
13.08.2021, 07:50
Açıkçası yüklenen sorumluluğun altında eziliyor. Çocuk 6 numara oynamayı seviyorum derken vurun demiştir mutlaka ama öldürün dememiştir yani
Mert Acar
13.08.2021, 08:14
Geçen sezonki sahadaki duruşu,özgüveni ve soğukkanlılığı göremiyorum Maalasef. Umarım form tutar.
Yoksa forma gidici.
Yerine kemikkıran bir adam lazım.
Zafer Fidan
13.08.2021, 09:24
Dorukhan senden formayi alacak önümüzdeki günlerde.
pReN@_61
14.08.2021, 12:19
Yerli Jorginho :)
sethfilo
15.08.2021, 12:09
henüz artısını göremedim bu sene. umarım düzelir ve gelişim gösterir.yoksa sadece düzgün karakterli bir kaç yabancı dil bilen imaj topçusu olarak kalır
Yerleşimden dolayı savunması gereken alan çok geniş, bazi durumlarda o geniş bölgede ikiye tek kalıyor hatta. Böyle olduğunda bir şey diyemiyorum sonuçta o da insan ama son maçta yanındaki adama eskortluk yapması tamamen bireysel olay. Vur düşür be birader. Senin orta alandaki en sert adam olman lazım. Sen de geçilirsen golü yedik gibi düşün. Adam geçirme, o fizikle zor olmamalı.
Sefer A.
15.08.2021, 15:55
Yerleşimden dolayı savunması gereken alan çok geniş, bazi durumlarda o geniş bölgede ikiye tek kalıyor hatta. Böyle olduğunda bir şey diyemiyorum sonuçta o da insan ama son maçta yanındaki adama eskortluk yapması tamamen bireysel olay. Vur düşür be birader. Senin orta alandaki en sert adam olman lazım. Sen de geçilirsen golü yedik gibi düşün. Adam geçirme, o fizikle zor olmamalı.
hah iste aynu fikirdeyim... millet ezberlemis tutturdu yok tek kaliyor tek kaliyor mek kaliyor kim gelirse çâre olamaz makelele olsa fayda etmez... birakin bu hikâyeleri safsatalari... klasik ezber yorumlar...
hayir dogru olsa bile mesele o degil ki, teke tek kaldigi hangi pozisyonda rakibini durdurdu 2 maçta ?? topu kapmasini da geçtim, bozup farkli arayisa itse rakibi ona da tamamim, ulan o da yok onu da yapamamis, e ee ne anladim lan bu isten ?
neyse adettendir, tek basina savunamaz orayi, yalniz kaliyor... he :D
pReN@_61
16.08.2021, 18:38
Akşam başarılar dilerim
Ahmet Kara
16.08.2021, 21:12
hamsik'in yedeği.
Oğuz ZEYTİN
16.08.2021, 21:16
Penaltıdan önceki pas harikaydı. Bunları zaten yapıyor. Fakat topsuzkenki rolünde aksıyor.
EK: Dördüncü golde de Gervinho'ya derin pası o atmış. Dediğim gibi bu işleri geçen sezon da iyi yapıyordu. Oyunu terse çevirmede saha görüşü gayet iyi. Top rakipteyken alan daraltma işini geliştirebilirse harika olur. Benim beklentim gerçekten büyük. Eleştirimlerimin sebebi de bu...
3. gol ve penaltı öncesi kilit pasları... Futbolcu tipini anlayamadan aklınca eleştiri yapanlara bir ders niteliğinde.
Eylül'de milli takım.
Beratı beğendim ama defansif anlamda kendini geliştirmezse malesef bu kadroda yedek kalacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cem Balcı
16.08.2021, 21:24
Önceki maçlara nazaran beğendim.En önemlisi bir kaç pozisyonda merkezde yapayalnız kaldığını net gördüm.
Ogün YAZICI
16.08.2021, 21:25
Bence Türk futbolunun en yetenekli çift yönlü orta sahası
Ozan Salih Taylan 'ın önünde
Ama şu takımda orada Berat oynayamaz
Bu saatten sonra sistem değişmez
Bakalım takım halinde defansif gelisim gösterebilir miyiz
Gözünü seveyim önün bomboşken aldığın topu tek pasla geriye dönme
Terzioğlu
16.08.2021, 21:51
Ikinci yari bir kritik pas hatasi disinda cok begendim, oynamasi gerektigi gibi oynadi.
Ismail ile birlikte su an takimin zayif noktasi malesef. umarim kendine gelir
pReN@_61
16.08.2021, 23:50
İyiydi.
Mert Acar
17.08.2021, 08:47
Orayı tek oynayabilecek beceri ve tecrübeye sahip değil. Berat ortasahada tamamlayıcı rolu üstlenebilir.
Hamsikle ikili oynarsa daha iyi olacaktır.
Faruk UYSAL
17.08.2021, 08:57
Ikinci yari bir kritik pas hatasi disinda cok begendim, oynamasi gerektigi gibi oynadi.
Bence de.
Yiğit Gayretli
17.08.2021, 09:02
Bazı pozisyonlarda iki kişinin baskısında olan adama baskıya gidiyor. Baskı başarısız olduğu zaman hem mevkisini kaybediyor, hem yoruluyor hem de kalede pozisyona sebebiyet veriyor.
Baskıya çıkacaksan rakibin arkası dönükken yapacaksın güzel kardeşim. Alanı enine tarayacaksan, orada olması gereken adam yerini kaybettiğinde yapacaksın. Pozisyonunu korumanın önemini bir anlasan top bizdeyken yaptığın işlerin kıymeti ikiye katlanacak.
ÖmürKaradeniz61
17.08.2021, 09:23
Böyle ortasaha oyuncusu olmaz,al yanına,geriye ver Parmakta yapıyor onu. Okay vardı kabız etmişti bizi 3 sene şimdi sıra sende galiba.
Onur Akyüz
17.08.2021, 09:31
Skora net katkısı oldu.
Penaltı öncesi ve Hamsik golü öncesi attığı uzun toplarla futbolun sadece kaptığı topu yanına veya geriye vermek olmadığını adeta uygulamalı şekilde gösterdi.
Gökhan Balcı
17.08.2021, 09:39
Taş gibi topçu ama kendisinden orta sahayı parselleyecek altı numara beklentisi bizi en azından kısa vadede hayal kırıklığına uğratabilir.
Sezgin Öztürk
17.08.2021, 09:48
Molde maçlarının etkisiyle ezbere yorum yapılıyor bir çok kişi tarafından.Daha ne yapacak bu çocuk ? Birde hep geriye oynuyor gibi komik yorumlar var ki hem Hamsik’in golünde Gervinho’ya derinlemesine pası atan hem penaltı öncesinde Djaniny’i topla buluşturan oydu. Nasıl yana geriye oynamak bu ?
Çok iyi uzun paslar atmaya başladı.
Bu maç özelinde Serkan diyemeyenler Berat'a saracak tabi. Sarmasalar olmaz. Olmazsa hayata sarılamazlar. Bu işler böyle.
6Şafak Aydın1
17.08.2021, 13:20
Sistemimiz oturmadigi icin yanliz kaliyor yoksa teknigi Gattuso`da yok. Bu bölgeyi nasil cözeriz, hallederiz artik onuda hocalar cözsün degilmi. Yerli veya yabanci kurali zaten tam bir karin agrisi.
Harun-61
17.08.2021, 13:42
Daha fazla ısrarla dikine oynamalı.
bordoylamavi
17.08.2021, 13:44
siopis adı geçmeye başlayınca toparlamış. daha iyyidi dün
Saint Castillo
19.08.2021, 01:42
Malatya performansı geçen sezon bıraktığı yerin önünde. İyi topçularla oynamanın zevkini yaşıyodur muhtemelen. Topla özgüvenine gayet iyi yansımış bence. Pis hatalar yaptı ama bugün için olur o kadar deme hakkımı kullanıyorum.
Sert eleştiriler var ama bu yangın kül olmadan çıkmak meselenin tamamı sayılır. Yarın kulübede başlayabilir moral bozmamalı, oyuna odaklanmalı çünkü oyuna alındığında onun performansına çok ihtiyaç duyulur.
Ofansif meziyetleri gayet iyi ve geliştirilebilir bir oyuncu Berat. Ön libero olmadığına herkes katılır ama hocanın uzun vadeli planının bu olduğunu sanmıyorum. Şuan defansif meziyetler edindiği bir kurstaymış gibi düşünelim. Bugünlerin kıymetini ilerleyen zamanda çok iyi anlarız diye düşünüyorum ve ümit ediyorum.
Berat Ayberk Özdemir kendisi güçlü, teknik ve ciğersiz diye nitelediğimiz oyuncu grubuna girer. Babalar gibi iki yönlü orta saha oyuncusudur.
"αν παίζεις άσχημα, θα σε σκοτώσω με τα λόγια"
BatuhanB
19.08.2021, 22:18
Geçtiğimiz sezonu da katarak konuşuyorum, son zamanlardaki en iyi maçıydı ve çıkması da bir o kadar anlamsızdı.
Bugün gayet iyiydi Hamsikin performansı arttıkça daha rahat oynuyor böyle devam koç
Bud Spencer
19.08.2021, 23:31
Aferin Berat
Daha iyi olacak
fakir xabi alonso'su olma yolunda. hll spr dvm.
Sefer A.
20.08.2021, 00:40
Valla kusura bakmayin zerre begenmedim... ben ondan savunmada katki bekliyorum, hiçbir sey görmedim..
yeri geldi Bakasetas sag beke yardima geldi top kapti, auta çikarken topu korudu falan en azindan oralarda bulundu...
yeri geldi Hamsik sol beke falan yardima geldi hirs yapip rakipten top kapti hücuma kalkti top dagitti falan...
Berat ? top kapma yok, yardima gitme yok, rakibi bozma faulle gicik etme yok... pitbulluk yok... röportajinda bunlari diyordu ama hiçbiri yok sahada yaa hiiiççbiriiiii
çapraz paslari falani filani onlara gerek yok ki, onlari Hamsik de yapiyor Bakasetas da yapiyor...
haa bu usagin yeri 6 degildir deyin, yanlis beklenti içerisindeyiz deyin, ama 6 olarak hele de savunma anlaminda gerekeni yapiyor demeyin yaa... Siopis'den sâdece kafa toplarinda üstündür baska hiçbir konuda kendisini arayacagimizi sanmiyorum 6 olarak... ha yerli kuralindan dolayi ne yapacagiz bilmem ama en azindan Roma maçinda Siopis oynamali, ben bu aksam takimla idman yapmasa da 11'e atardim adami, olmadi kadroya koyardim MuratCem Yunus falan kusura bakmasinlar saygisizlik olurdu diyen de bos konusur öyle bir sey yok
Saint Castillo
20.08.2021, 00:54
Bir kaç pozisyonda pas arası yapabilecekken ağır kaldı. Ağır kalmasının sebebi de tereddüt etmesi. Bugün için hoş karşılanır. Yarın bu tür pozisyonlarda yüksek top kapma oranı yakalayınca herkes çok mutlu olur.
Ama esas önem taşıyan konu karşısında öyle veya böyle AS Roma futbolcuları vardı. Bir nebze bile özgüven sorunu görmedim. Artarak devam lütfen.
falcon_61_
20.08.2021, 01:02
Valla yine hiçbir numarası yoktu bence. Hamsik bile daha çok pas arası ve top kapma yaptı. Hep rakibin arkasında kalıyor. Nasıl olacak bilmiyorum
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pReN@_61
20.08.2021, 11:18
Daha iyi olacak.
Kendisinin önlibero olmadığı, oynatılırsa iyi bir deep lying playmaker olacağı yeterince açık artık
Kendisinin önlibero olmadığı, oynatılırsa iyi bir deep lying playmaker olacağı yeterince açık artık
Kendine busquets i ornek aliyor ama o ne olacak. Dedigine katiliyorum ama, onlibero gibi oynamiyor ama oynamayi ogrenirse cok iyi olur kendisi icin cunku bizim playmakerimiz var orda. hem kendisi de daha komple bir futbolcu olur
berat gelişime açık olabilir ona sözüm yok ama şuanki performansıyla şampiyonluğa oynayacak kadronun elemanı değil. top rakipteyken nerde duracağını bilmiyor, top rakipteyken temaslı oyun oynayamıyor, top ayağındayken ya geriye ya yana pas yaparak hücuma geçiş süresini uzatıyor gene rakip atağa kalktığında bazen rakibe eskortluk yapıyor eğer bu olayları çözerse belki istediğimiz seviyeye gelebilir ve umarım şu hataya düşmez nasıl olsa yerliyim her durumda oynarım kafasına girerse hem kendi hem takım kaybeder.
Toparlayacaktır inşallah, bunun için evvela Hamsik’le yatıp kalkacak, bakıyorum sürekli Türkmen’le Serkan’la yaylacı ekiple takılıyor evet arkadaşlığını onlarla yapsın sıkıntı yok ama kendini futbol anlamında geliştirmek için önünde bir dünya yıldızı var ondan alabileceklerini almalı
Dawsofield
22.08.2021, 15:29
arkadaşlar, defansif efor yok bu adamda. varsa bile pozisyonunun ve takımın kalanının gerektirdiğinin çok çok altında
son iki maçta uzun pasları biraz düzeltti (önceden bunlar da berbattı), evet soğukkanlı oynuyor kolay top kaybetmiyor, ileriye zaman zaman iyi aktarıyor.
da, defans nerde? agresiflik, sarı kart, rakibe temas fizik mücadele nerde. pozisyon alma nerde, defansin önseziler nerde. Roma'dan yediğimiz ilk golde o çalımı nasıl yersin hadi yedin nasıl faulu yapıp durdurmazsın? ama paşa bunlara tenezzül etmiyor, teknik oyun kurucu o.
ama asıl işin bunlar değil, senin bunlara odaklanmana gerek yok ki. neden işin bu kısmına ağırlık veriyor anlamıyorum. bu işlerle uğraşmaktan geriye sallana sallana dönüyor, faul bile yapamıyor. abi bir sarı kart ye ya. bir temas kur rakiple, varlığını hissettir.
bence lig maçlarında sağa ömür geçmeli, sol beke ismail konularak orta sahada siopis'e yer açılmalı.
ben çok yoruldum bu arkadaştan
pReN@_61
23.08.2021, 09:49
Çalışmaya devam gral.
sethfilo
23.08.2021, 18:02
hadi çocuk biraz canlan , i.köybaşına söyleniyor ama sende siopsisin gelişiyle kontenjandan yararlanacak cümlesine ekleneceksin gibi. biraz gelişimle ( ki yanında oynadığın adamların hepsi ciddi kalite ve tecrübe) yurt dışına iyi bir transfer olmaman için engel yok
Böyle laçka topla ilişkisi kötü 6 numara olmaz. Çok büyük defoları var
Ismail Köybaşı'nın bile bu arkadaştan çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bulunduğu mevkide Hüseyin Türkmen hatta serkan bile denenebilir.
O derece işe yaramaz ve takıma katkısı sıfır.
Doğukan Uçan
24.08.2021, 14:28
Hamsik ten öğreneceği çok şey var.
Murathan
24.08.2021, 17:51
ilk yarının sonundaki pozisyonda normalde çok daha iyi bir şut çıkarırdı ama baskı hissettiğinden midir attığı koşunun yorgunluğundan mıdır bilmem rezalet vurdu topa. çok acımasız eleştiriyoruz, bu çocuk olacak her halinden belli, bazı şeylere şartlandırmayalım kendimizi.
ilk yarıda djaninye attığı top nefisti, hoş djaninynin bırakışı ve gervinhonun koşuşu daha bi nefisti :d
Dawsofield
24.08.2021, 23:56
https://www.youtube.com/watch?v=ltRiPoTWcaM girmen gereken mod bu.
berat savunma yapmayı sev ya. atacağın bir uzun pastan ziyade başarılı bir kayarak müdahaleden zevk al. şeyaptığımın sahasında önünde 5 tane teknik oyuncu var kontrada elin belinde geriye dönüyorsun ya. 1 tane işin var ya. bakasetas iyi fırça attı orda.
şunu net söyleyeyim, vay efendim "diğer oyuncular yardım etmiyormuş da yalnız kaldığı için kötü görünüyormuş" asla doğru değil. paşa tenezzül etmiyor, 6 numara izlememiş olsak he diyeceğiz. ayrıca katiyen orta saha yuvarlağının ötesine geçmemesi lazım, o noktada da pozisyon kaybı yaşıyor hocanın talimatı mı bilmiyorum artık
kendine gel şu güzel şeyler vaat eden sezon heba olmasın kardeşim benim. bu takımın pis çocuğu ol hamallığı yap. bırak görünen işleri başkaları yapsın asla onlar kadar iyi yapamayacaksın zaten önünde hamsik var. sen görünmez kahraman ol.
Ozan Yılmaz
25.08.2021, 01:07
Çok daha fazla konsantre görünmeli sahada oyunu izleyen olma
TSezgin61
25.08.2021, 08:48
Kendide siopisin ne kadar iyi oldugunu ve onu kesebilecegini biliyor. Daha cok calismam gerekiyor ve formum yükselmesi lazim, böyle olmaz diyor.
Büyük yetenek. Cok calisirsa forma onda kalir. Ama lig uzun maraton. Kupasi var, belki avrupasida olacak insallah yarindan sonra. Form seviyesine göre oynatacaktir hoca. Yeterki calissin.
serdaracıl
27.08.2021, 00:32
Berat ile başlayıp 70’ten sonra siopis’e dönmek lazım. İkisi de iyi futbolcu
Siopis 70'den sonra girebilir ancak Beratın yerine. Uzun pas kalitesi çok iyi ama o kadar hucumcu varken kim olsa sırıtır. takım savunması düzelmediği sürece oraya kim gelirse gelsin sırıtır.
Çok daha iyi olacaktır.
Gürkan Asma
29.08.2021, 23:48
Rakibe arkadan koşup şok pres yapıp topu kazanacağım diye çalımı yiyip oturduğun en az 20 pozisyon editler koyarım şuraya, üşeniyorum. Bizim pitbul saldırmıyor :d
Mert Acar
30.08.2021, 00:00
Bu sezon hiç olumlu hareketini göremedim. Dökülüyor.
Furkan Özdem
30.08.2021, 00:39
Bu sene gerçekten çok tutuk.
Al kardeşim Busquets. Uzaktan izlemiyor adam.
https://www.youtube.com/watch?v=dZXngNklPUU
Sahipsiz topları kapmak, rakibi durdurmak Busquets'in misyonu. Şu iki pozisyonu da izle ders olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=YQt4mN0EnBg
https://www.youtube.com/watch?v=Zi46nduZNr4
Siopis'teki hırs sende olsa bu ligin Casemiro'su olursun ya. Hız var, güç var, fizik var kız gibi izleme gözünü seveyim. Sana gs maçına kadar günde 2 saat Casemiro Defending & Tackles videosu yazıyorum. Bol bol izle. https://www.youtube.com/watch?v=GGQkktPuLdU
Harun CAN
30.08.2021, 10:13
Kaleye yüzünü dönmüşssün, yanlarında rakipler var ama cephe açık sadece kale ve kaleci var. Sen şut bile atamıyorsun topu eziyorsun. Bence bu herşeyin özetiydi. Beğenmediğimiz Okay'ın kaç tan uzaktan bazukası vardı.
Ozan Yılmaz
30.08.2021, 10:33
Eli belinde yürüyor sahada
kaçarava
30.08.2021, 12:16
Hem savunma refleksleri zayıf hem de ağır. Rakibi olsam sürekli hamle yapmasını isterdim.
Bu adam 6 numara değil. Bilekleri çok iyi. Pas oyununda gayet iyi ama 6 çıkmaz bu uşaktan. Yazık edeiyoruz. Siopis Berat ikilisi anca bir şeyleri kotarır. Yoksa tek başına Siopis de o kadar kocaman boş alanda etkiisiz kalır.
Onur Akyüz
30.08.2021, 15:15
İlk yarı kötü ama ikinci yarı çok iyiydi.
20874
Daha çok genç ve büyük bir potansiyeli var. Avrupa çapında bir 6 numara olabilir.
Şu kontra yediğimiz zaman yürüyerek geri dönmesinden nefret ediyorum.
DeAgLeMaNyAq
12.09.2021, 22:05
Gördüğü kart öncesinde hakem faulü verse çok daha rahat oynayacaktı. Orta saha oyuncusu için kartla oynamak kolay değil...
sethfilo
12.09.2021, 22:09
Bunun oynadığı ruh haliyle siopsis 2 defa oynar savunulacak tarafı yok saçlarına yeni şekil vermeye daha çok zaman harcıyor
Gümüshaneli61
12.09.2021, 22:16
Siopis'in yarisi bile degil maalesef...
Siopis'in kramponundaki çivi bu arkadaştan iyi oynar.
BatuhanB
12.09.2021, 22:45
Oyunun tek tarafında kaldı ama ben beğendim. Çift yönlü oynamaya başladığı zaman Avrupa'ya uğurlayacağız kendisini.
Cem Balcı
12.09.2021, 22:48
Bugün sağlam bir Berat izledik.Gelişmeye devam.
İ. SARAL
12.09.2021, 23:01
Bugün gayet iyiydi, kötü oynadı yorumlarına çok şaşırdım.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan Özdem
12.09.2021, 23:10
Bugün gayet iyiydi, kötü oynadı yorumlarına çok şaşırdım.
Valla ben de şaşırdım adam taş gibi oynadı daha ne yapsın.
Mehmet Fatih Silik
12.09.2021, 23:30
Milli Takim'a cagirilmadi diye üzülmüstüm ama hak etmiyor gercekten. Orta saha kac mactir yol gecen hani. Ya 6 olarak oynatilmamali ya da misyonunu yerine getirmeli.
Gokhlayeh
12.09.2021, 23:32
90+2'de Babel'le tartıştıktan hemen sonra aynı futbolcuya faul yapıp rakibe duran toptan fırsat verdi.
Kendini hamsik rolunden cikarmasi lazim. Boytle genc oyunculari erken poh pohlamamak lazim. KEndilerini oldum saniyorlar.. Hamsike yardimci olmasi lazim defansifolarak . Hatta sanirim hamsik de bundan sikayetci onu seziyorum vucut hareketlerinden..
Jackdaniels
13.09.2021, 00:28
Çocuk tek başına direndi orta sahada daha ne bekliyorsunuz anlamadım ?
Giallorossi
13.09.2021, 00:42
Bugün muzzam oynadi. Takimin acik ara en iyisiydi. Ikinci yari 1 tane hata yapti ama o pozisyon haric müthis bir mac cikardi. Ayrica gs'li arkadaslarla izledik maci hepsi cok begendi
Gürkan Asma
13.09.2021, 00:55
Bugün gerçekten çok iyiydi. Eksi olarak söyleyeceğim şey, bazen arkadan rakibin baskı yapabileceğini unutup rahat takılıyor.
Ozan Yılmaz
13.09.2021, 01:12
Yerli kuralı kaymağı bu sene Berat için piyango oldu umarım iyi değerlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapar
Adem Akyüz'
13.09.2021, 01:22
Topsuz oyunda hiç yok ama maalesef yerli kuralından dolayı oynamaya devam edecek.
Adem Akyüz'
13.09.2021, 01:23
90+2'de Babel'le tartıştıktan hemen sonra aynı futbolcuya faul yapıp rakibe duran toptan fırsat verdi.Bunu kişisel meseleden dolayı yaptığına eminim ama kanıtlayamam.
bingolts
13.09.2021, 01:44
mükemmel maç çıkardı
Murathan
13.09.2021, 01:51
büyük topçu
artvints
13.09.2021, 02:00
Çok iyi oynayabilecekken acı çekmesini izliyoruz, adamın riskli bir düzende hata yapma şansı yok, tek hatada bütün maç performansı çöp olabilir, çünkü boş oralar, direk kaleciyle karşı karşıya kalıyor rakip. Giden gelmiyor, herkes köşesine çekilmiş orta sahada büyük bir boşluk var.
Bu zorlukları aşarsa iyi futbolcu olur ama onun kaymağını da başkası yer.
serdaracıl
13.09.2021, 10:43
Çok iyi oynadı
Sefer A.
13.09.2021, 10:47
ilk yari begenmedim, 2.yari sasirtti iyiydi ileri dogru da oynadi topla gitti falan birkaç kere... topsuz oyunda çok iyi degil ama gelisme gördüm, ilk yedigimiz golde de topu kapip geri pas veren oydu normaldi onu yapmasi, sonunda gol olmasi yazik oldu Edgar'in saçmaligi iste yakti bizi dün Edgar
Telonyus
13.09.2021, 10:49
iyi oynadı ama her hafta yaptığı klasik hatayı yaptı yine, sırf şekil yapıcam diye ağır hareket ederek topu ayağından çıkarmıyor bazen ve sürekli kaybediyor o topları kalemize yakın noktalarda.
Doğukan Uçan
13.09.2021, 11:05
Bu maç iyiydi ama performans olarak üzerine koymalı.
fanatikdevri
15.09.2021, 00:23
Oyun olarak çok eksiklerin var,tecrübe falan ama yediğimiz ikinci golde çok güzel izledin Berat,iki adım atsan rakibi bozsan yeterdi.
6Şafak Aydın1
18.09.2021, 08:31
Rakibin hücumunu kestim, kayarak topu kazandim, ayagimda, bende Beratim önümde alanda var. Simdi Avci hoca benden ne istiyor, pasmi yoksa hücuma katilmamimi?
Hoca Berata hücum konusunda nasil talimat veriyor acaba cünkü eger piyasa yapacaksa adamlar hücumu ise yaramayanlari niye alsinlarki. Sutta cekecek, ceza sahasinada girecek gerektiginde, topu kapip calim atip kaleciyle karsi karsiyada kalacak pas vermeden bütün bunlarida yapacak, 3-5 gol atacak sezonda. Topu kap ver ile kisitli olmamali.
sethfilo
18.09.2021, 09:34
kendi kapasitesini bilerek oynarsa yararlı olur, diğer türlü ne hamsik ne de bakasetas rolleri ona 2 gömlek bol geliyor, bu yaşta bu kadar ağır olması büyük ihtimal demir eksiliği gibi çünkü yapmak istediğini beyin onaylayana kadar rakip ayağından alıyor
Bugün iyiydi ilk yarıda ben beğendim. Niye çıktı anlam veremedim. Hele Parmak'ın girmesi falan ne alaka? Umarım bir sakatlığı yoktur. Beğenmesek bile bizim için önemli ve bence yerine kimseyi koyamayacağımız bir adam. Siopis falan iyi topçu da Berat top dağıtma işini ok daha iyi yapıyor.
artvints
18.09.2021, 19:23
Hoca, rakip ortasahada adam adama oynuyor çalim atsin diye parmak'i soktum dedi. Çünkü ağır oyuncuyla eşleşmeyi bozamiyorsun, topla dönüp birebir baskıyı kıracak bir adam lazımdı. Ömür bir şekilde boşluk bulup topu taşıdı ve gol geldi.
En başından beri bu üçlü ortasaha aklıma yatmıyor.
Net bir şekilde hız problemi var, topu da hızlı çeviremiyoruz savunmadan çıkarken.
Savunmanın önüne yaratıcı çabuk oynayan bir oyuncu, önüne iki yönlü bir adam koymak daha mantıklı bu oyunda yoksa ortadan ikiye bölünüyor takım hem oyun kurarken, hem geriye dönerken.
Adem Akyüz'
18.09.2021, 19:31
Oynadığı bölge kendi bölgesi değil. O bölgenin oyuncusu da olamayacak bu gidişle. Hamsik veya Bakasetas'ın yedeği olması lazım. İlerde çok daha faydalı oynar.
erolizmts
18.09.2021, 21:17
Bu arkadaşın futbolunu beğenmiyorum. Kendisine atılan topları anında başkasına iade etmekten öte bir oyunu yok. Ne takım savunmasında ne hücumda arkadaşlarına yardımcı olamıyor. Orta yuvarlakta takılıyor sadece. Yani önün boş, al topu biraz kat et arkadaş. İllaki anında birisine atmak zorunda değilsin. Önündeki boş alanları değerlendirsen hücumda +1 etkin olur. Bazen Edgar bile bu arkadaşın yapması gerekenleri yapmak zorunda kalıyor.
Doğukan Uçan
18.09.2021, 21:39
Yan pas, geri pas, ileri pas, kendi yarı alanında rakibe pres...
Başka hiç bir özelliği yok çok sade oynuyor.
Kendini geliştireceğini düşünmüyorum umarım yanılırım.
Bugün Rıdvan da söyledi dikine gidecek topla sorumluluk alacak,dostlar alışverişte görsün al gülüm ver gülüm yemiyor kimse hoca da yemedi, zaten bu şekle evrilirse durmaz uçar gider Avrupa ya ama ben de çok umutlu değilim, bu tarza alisan oyuncu tillah eklemiyor üstüne
pReN@_61
19.09.2021, 10:49
Ben pek beğenmedim paşa maçında.
Oyundan çıkmasıyla Hamşikin yerine geçtikten sonrasını görünce kafamda Beratla ilgili kocaman soru işaretleri oluştu. Artık eminim ki bu sistemin 6 numarası kesinlikle Berat değil. Hocamın ya sistemini gözden geçirmesi gerekiyor ya da 6bu sistemindeki 6 numarayı bulması gerekiyor. Ben daha lig başlamadan sistemini, oyun kurgusunu değiştirmesi gerektiği fikrimdeyim.
Ben bu kadar yavaş, pres yapamayan önlibero görmedim.
BatuhanB
23.09.2021, 18:57
Uzun boyunun getirdiği hiçbir avantaj yok; ne rakip karşısında büyüyebiliyor, ne havada etkili, ne de bacak boyu sayesinde kesicilik meziyeti artıyor. Boyu 1.75 civarında olsa muhtemelen daha efektif bir isim olurdu. Daha çabuk oynayabilirdi en azından.
Hiçbir olumlu hareketi yoktu defansa geçtikten sonra
Doğukan Uçan
23.09.2021, 19:27
defansa geçtikten sonra takım 9 kişi oynadı resmen.
bu hocaya yazar malesef.
yenilen 2.golde berat'ın yediği çalım komedi.
Furkan Özdem
23.09.2021, 19:35
Berat'ın suçu yok. Stoper oynayacak adam değil. Berat ya da Baka'yı çıkarıp Türkmen'i alsa bile çok daha mantıklı bir hamle olurdu.
kaçarava
23.09.2021, 22:32
Geride Okay'dan bile kötü. İkisi de 6-8 arası bir rolde oynar anca. İkinci golde yediği çalım amatör işi. Bu kadar nazik olma ya.
GencTurk6161
24.09.2021, 01:22
Stoper oynayacak son kişi. Bakasetas oynar Hamsik oynar berat defansta oynamaz...
Mert Acar
24.09.2021, 08:33
Oyununu geliştirmek istiyorsan tempolu oynamayı öğrenmek zorundasın. Yoksa yerinde sayarsın bkz:Okay.
artvints
24.09.2021, 08:40
Dün iştahlı oynamaya çalışan, ölü gibi durmayan tek oyuncuydu, stoper oynamasına rağmen.
Ben de kızmayayım kendi mevkisi değil diyorum ama bakıyorum Atiba-Nsakala tandemi en azından birebirde adam geçirmiyor. Berat kardeşim sen o fizikle nasıl elek gibi oluyorsun ya. Bir pozisyonda rakibe omuz atıp kendin yıkıldın, rakip de Bytiqi falan ya. Valla ayıp.
Nazim Can
25.09.2021, 21:18
Dün iştahlı oynamaya çalışan, ölü gibi durmayan tek oyuncuydu, stoper oynamasına rağmen.
Pozitiv ayrımcılık vol. 5680437890000
artvints
26.09.2021, 00:42
Pozitiv ayrımcılık vol. 5680437890000Kırmızı kart gördü ama o çıktıktan sonra hava topu alamadık diye bizi puandan eden 30 yaşında adamı övmek çok normal ama değil mi ?
Mert Acar
27.09.2021, 15:22
6 olarak bir türlü olamayacak gibi duruyor ama kendi gelişimine bağlı herşey.
sahaya ruhunu koyuyor. son maçta da elinden geleni yaptı. Gelişerek devam ediyor.
Murathan
27.09.2021, 20:30
hakkaten oynayacağın topa sokayım senin artık ya
GencTurk6161
27.09.2021, 22:02
Hareketsiz miskin bir futbolcu oldu.
Yaptığı işi sevmeyen saat dolsa da 3ve gitsem diye çalışan memurlardan farksız.
Hiç bir reaksiyon yok. Boşa kaçma adam kovalama pas isteme...
Yapması gereken hiçbir şeyi yapmıyor...
CaptanBarbosa
27.09.2021, 22:19
Top bizdeyken rakip oyuncuların dibinde durup, elinle bi yerleri işaret etmekten vazgeç ve boşa kaç, alan yarat, top iste, biraz sorumluluk al.
Hamsik defansa gelip top alıp gitmekten yoruldu sen ne işe yararsın?
Kendine gelirsin umarım.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan Özdem
27.09.2021, 22:26
İlk yarı etkisizdi. İkinci yarı çok iyi toparladı derken sakatlandı. Kesinlikle orta sahada daha çok top istemesi, rakibi daha çok ısırması lazım.
Bugün çok beğendim, başlarda biraz bocaladı ama çabuk toparladı hoca risk aldığı için oyundan çıkardı. Kuntz da mactaydi büyük ihtimal o da begenmistir milli takima alacağını düşünüyorum Beratı.
Terzioğlu
27.09.2021, 22:38
Cok iyi oynadi. Özellikle ikinci yari.
Sefa Murat Dokuz
27.09.2021, 22:40
Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.
fanatikdevri
27.09.2021, 22:41
kimlik yaşın Afrikalılar gibi çakma galşba,bu yaşta nasıl bu kadar yavaşsın.
kaçarava
27.09.2021, 22:43
Ben de beğendim. Eksik yönleri varsa da takımdaki genel sorunlara bağlarım.
lizarazu
27.09.2021, 22:53
Berat çıkınca Gervinho girmez önce Siopis girer sonra Gervinho girer.
Kemal Duru
27.09.2021, 23:51
Şu adam mı Parmak mı deseniz, uluslararası futbol otoritelerinin tamamı Parmak der. Alternatifi Trabzon çocuğu diye banko oynuyor eleman, var mı böyle bir olay ya?!
Cem Balcı
28.09.2021, 00:21
Ben gayet beğendim bugün.Özellikle 2. yarı farklı bir boyutta başladı.
Sefer A.
28.09.2021, 03:38
savunma anlaminda fenâ degildi, hep böyle olsun isirsin biraz
Mert Acar
28.09.2021, 08:07
Oynaması gereken 2. yarıda ki gibi. Toplara müdahale etmesi, temaslı oyundan kaçmaması gerekir. Bazı noktalarda gerekirse faulle rakibini durdurmalı.
Ama o bazen seyretmeyi seçiyor. Olmaz.
Dawsofield
28.09.2021, 11:08
alanyaspor maçında nihayet umut vaat etti, temaslı ve fiziksel bir oyun koydu ortaya efor da iyiydi.
aynen böyle devam, en iyi oynadığın maçta çıkmak zorunda kalması üzücü oldu
artvints
28.09.2021, 12:59
Temasli oynamaya başladı ama merkezdeki hiz probleminden dolayı hamle yapma konusunda tereddüt yaşıyor. Bazen pozisyona uzak kalıyor. Yanında siopisle kademeli top çalma girişimleri yaptıklarını düşündüğümüzde çok daha rahat top kaparlar özgüvenli oynarlar.
İ. SARAL
28.09.2021, 16:56
Temasli oynamaya başladı ama merkezdeki hiz probleminden dolayı hamle yapma konusunda tereddüt yaşıyor. Bazen pozisyona uzak kalıyor. Yanında siopisle kademeli top çalma girişimleri yaptıklarını düşündüğümüzde çok daha rahat top kaparlar özgüvenli oynarlar.
Bunu düşünmeyen bir Avcı kaldı. :D
artvints
28.09.2021, 17:02
Bunu düşünmeyen bir Avcı kaldı. :DIlk maçtan beri aynı şeyi yaziyorum, böyle oynayacaksan da kanatlar uçurtma olacak, topu aldıklarında rakibi geri itecekler veya arkaya koşu yapacaklar. Onlarla kaleye gideceksin.
Kucka okay sosa kanatta olcay'li kadroyu fena halde hatirlatiyor bana. Ersun da bir türlü problemi çözememişti kucka'yi değişmez gördüğü için, kanatları oturtamişti oyuncu odaklı düşündüğü için.
İyi top oynadı. Böyle devam.
Steril61
29.09.2021, 09:49
Ben Berat ı seviyorum. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak baskı yapmayan bir orta saha kurulumunda ona çok daha fazla iş düşüyor. Ben ondan Gattuso tarzı bir oyun bekliyorum. Daha hırslı ve kazanma arzusu yüksek, pas isabeti yüksek bir Berat ı bekliyoruz. Bunun için de taraftarın stadı doldurup futbolcuları ateşlemesi lazım. Boş stadlarda bu olmaz.
Onur Erçetin
29.09.2021, 10:03
savunma anlaminda fenâ degildi, hep böyle olsun isirsin biraz
Aynen başkanım haklısın.Bu maç daha da iyiydi.İnşallah böyle devam eder.
Ben Berat ı seviyorum. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak baskı yapmayan bir orta saha kurulumunda ona çok daha fazla iş düşüyor. Ben ondan Gattuso tarzı bir oyun bekliyorum. Daha hırslı ve kazanma arzusu yüksek, pas isabeti yüksek bir Berat ı bekliyoruz. Bunun için de taraftarın stadı doldurup futbolcuları ateşlemesi lazım. Boş stadlarda bu olmaz.
Gattuso ciğersiz bir adamdı.Beratdan bunu beklemek biraz zor.Berat 6 dan çok 8 gibi.Top kontrolü iyi.Savunma konusunda kendisini ne kadar geliştirirse o kadar iyi olur.
pReN@_61
01.10.2021, 21:45
Milli takım hayırlı olsun.
Oyuna girdikten sonra çok beğendim baya top kaptı takımı da rahatlattı özellikle
Cem Balcı
02.10.2021, 18:00
Aferim iki maçtır seviye atladı.
AYYILDIZ
02.10.2021, 18:19
Muhteşem oynadı.
Adem Akyüz'
02.10.2021, 19:16
Geçen hafta çıkana kadar iyiydi. Bugün de girdikten sonra kaldığı yerden devam etti.
kaçarava
02.10.2021, 21:10
Ortaya karakter koydu derler ya tam o oldu işte.
Turgay Atalay
02.10.2021, 21:48
Ilk geldigindeki oyununa geri dondu resmen. Boyle oyna canimizi ye. Demek ki yapabiliyormussun
BatuhanB
02.10.2021, 22:14
Bu işte ya. Çizgi bu olmalı.
Bravo, müthiş.
DeAgLeMaNyAq
02.10.2021, 23:41
Milli takımda ne işi var diyenlere en güzel cevabı verdi...
trbzonsporlu
03.10.2021, 00:41
bu yaşta girdiği ikili mücadelede bir tane top kaybetmedi. takımda rakibe temaslı oynayan tek oyuncu. vücudunu rakibe koyunca rakip duvara toslamış gibi oluyor. beratın 2 sene sonraki halini düşünemiyorum. acilen 5 yıllık sözleşme imzalanmalı
61_Hasan_69
03.10.2021, 00:53
Kardeşim ne izlettin sen bize ya
artvints
03.10.2021, 01:06
Konya maçı dahil o günden beri vücut dili gayet iyi. Istekli hırslı bir oyun oynamaya çalışıyor, temasli oynuyor.
Fener maçında ve ligin gerisinde bu perfomansa çok ihtiyaç olacak, artarak devam eder inşallah.
pReN@_61
03.10.2021, 11:02
Emeğine sağlık birader, çok iyiydin dün.
:alkış:
bordoylamavi
03.10.2021, 11:07
harikaydı. hırsı mücadelesi mdahaleleri. işte seni öyle görmek istiyoruz berat. belki demilli takıma çağılmasınnı etkisi oldu bilemiyorum
Ozan Yılmaz
03.10.2021, 12:37
Demek sonradan oyuna girmesi gerek böyle oynaması için :)
Berat her zaman iyi ama 90 dakika orta sahası geçilen bir takımda sürekli aynı dirilikte kalması imkansız. eleştirileri ona göre yapmak gerekiyor. siopisi tek başına izleyince anlamıştır umarım bazı taraftara kitlesi.
trbzonsporlu
08.10.2021, 23:11
ilk milli maçı olmasına rağmen takımın en iyilerindi. bi kere çok kuvvetli oyuncu temaslı oyunda kusursuz. inanilmaz toplar kesti. ah bide uzaktan şut ara pas gibi ozelliklerini bir geliştirse ve 5 yıllik yeni bir mukaveleye imza atsa
Berat çıktıktan sonra milli takım dağıldı. Futbolu sadece deli gibi koşmak, çalım atmak zannedenler anlamaz Berat'in değerini.
trbzonsporlu
08.10.2021, 23:40
oyundan çiktıktan sonra 2 pas yapamadı takım orta saha ustunlüğü norveçe geçti
1-2 milli maç sonrası değişmez eleman olur.1-2 pas hatası dışında iyiydi.İlk defa oynadığı oyuncularla normal
fanatikdevri
09.10.2021, 00:04
Biraz daha hareketli ve agresif olması şart,oyun içinde sürekli boşa çıkması gerekiyor.Yediği kart doğru bir karttı,yoksa hızlı geliyordular.
https://pbs.twimg.com/media/FBMuxTTX0AI7KL4?format=jpg&name=large
Sana aklı sıra soru soran y...şak ABD pasaportlu patronunun babası ihlas diye diye dolandırıcılık yaptı hala borçlusunuz millete önce o pisliginizi temizleyin uzerinizden
Takımın bence en iyisiydi
Faruk UYSAL
11.10.2021, 23:53
Çok iyi oynadı.
Millî Takım'daki yerini sağlamlaştırdı.
DeAgLeMaNyAq
12.10.2021, 00:06
Kusursuza yakın oynadı. Okay Yokuşlu'dan çok daha verimli...
https://twitter.com/Foraorg/status/1447664785454211081
Orkun da çıktıktan sonra vitaminsiz Hakan'la oynuyor gözüktü ama orta sahada tek başına mücadele etti resmen. Kuntz biraz daha fazla top da kullandırırsa değeri daha da parlar. Milli takımda yeri banko gibi bir şey. Kesebilecek kimse yok. Şenol olsa tesislerde antrenman yapıyordu şu anda.
trbzonsporlu
12.10.2021, 01:08
bu akşamki milli maçta yüzde 95 pas isabetiyle oynamış ondan sonra yüzde 81le hakan calhanoglu geliyor. atiba yapsa bunu tüm haber sitelerinde manşetti bu gece. daha en verimli olacagı zamana 3-4 yılındaha var. umarım bu verimli yillarini selcuk inan gibi başka takimda geçirmez zira çok büyük oyuncu geliyor
Onur Akyüz
12.10.2021, 02:38
Okay ve Şişko Ozan gibi iki çöpten milli takımı kurtardın ya sana helal olsun.
Her zaman diyorum şu an en potansiyelli yerli oyuncu bence. Hangi noktaya çıkacağına kendisi karar verecek ama Avrupa çapında bir yetenek..
Selim Çoban
12.10.2021, 10:11
Dün çok iyi oynadı, dönen topların hepsini aldı hepsini muazzam kullandı. Düşünüyorumda takımda bu kadar özveriyle oynamıyor.
Son 15 dakika yorgunluk belirtileri disinda gayet iyiydi.Tek eksigi defansta bazen daha hareketli olur yer kapatirsa cok iyi bir oyuncu olabilir
GencTurk6161
13.10.2021, 22:37
Bir tek bana mı topsuz alandayken uyuşuk geliyor?
Gümüshaneli61
13.10.2021, 22:45
Letonya macinda gercekten iyiydi.
bordoylamavi
13.10.2021, 23:23
mmilli maçlar onun için çok iyi oldu tecrübe ve kendine güven açısından
Bir tek bana mı topsuz alandayken uyuşuk geliyor?
hayir, en onemli handikapi bu zaten, bunu gelistirirse cok iyi bir futbolcu olur
hamsikin yokluğunda uzun topla kenarla açma işini iyi yaptı.
Cem Balcı
17.10.2021, 21:15
Bugün önünde çok kalabalık Fener orta sahası vardı.Bazı karşı ataklarda ortada 3-4 merkez oyuncunun arasında kayboldu.
Ama Hamşikle çalıştığı ve geliştiği belli.Milli takımda da Trabzonda da iyi yolda maşallah.
kaçarava
17.10.2021, 22:07
VR gözlük takmış da başka maçı yaşar gibi paslar attı bugün. Yakışmadı.
omondoles
18.10.2021, 09:34
hamsikin yokluğunda uzun topla kenarla açma işini iyi yaptı.
Bunu yazmak için girmiştim. Aynen.
Doğukan Uçan
18.10.2021, 09:54
dün bence iyiydi orta sahada elinden geleni yaptı.
artvints
18.10.2021, 13:15
Gol berat'a çarpıp girmiyor mu, kimse değinmedi. Baya dışarı gidiyordu top.
Salih Kara
18.10.2021, 13:46
Dünya yıldızı Rossi çok temiz ve klas vuruş yapmış! Dün maçta fener lehine övecek birşey bulamayınca bu şans golünü bile öve öve bitiremediler. Çünkü ellerinde sadece bu gol vardı.
champions
18.10.2021, 14:01
İyice Hüseyin Çimşir'e bağladı, acil kulübeye çekilmeli, Dorukhan en kötü bu kadar oynar zaten.
bordoylamavi
18.10.2021, 16:25
milli maçlarda iyiydi ama dün yine olmadı. yeterli değil orta sahamız için. üstte de dendiği gibi şu an hüseyin çimşir den farkı yok
Edgar'a çarptı şansa Hugo'nun olduğu tarafa gitti, Hugo müdahale etti şansa Rossi'nin önünde kaldı, vurduğu top dışarı çıkacaktı şansa Berat'a çarptı girdi.
pReN@_61
20.10.2021, 10:18
Lider gözlük reis.
Tek top oynama sevdandan vazgeç abicim sen Busquets veya Jorginho değilsin etrafında kimse yokken tek pas yapmaya çalışıyorsun rakibe veya taca gidiyor, önün bomboş al topu dripling yap.
DeAgLeMaNyAq
23.10.2021, 21:04
Hava toplarındakizamanlama ve sıçrama zaafiyeti devam ediyor. Kendisin bu konuda geliştirmesi gerek...
kaçarava
23.10.2021, 21:05
Tek pasları kötü. Hava topu yok. 6 numaranın yapacağı hamleleri yapamayacak kadar hantal. Kendini rahat hissettiği pozisyonda yerden temiz pas veriyor tek meziyeti bu.
Sefaenes
23.10.2021, 21:46
Bugün kötüydü
BatuhanB
23.10.2021, 22:10
A Millî formayı da sırtına geçirmişken artık istikrar yakalamak zorunda. Bir var, iki yok olmuyor. Hele o fizikle sıfır hava topu hakimiyeti hiç olmuyor.
Halil Alemdar
23.10.2021, 23:29
Süperstar olacak karizman, boyun posun tekniğin var. Çok çok çalışman lazım.
Armağan Dere
24.10.2021, 00:11
bugün hamsik ile beraber kötüydün kardeşim..
Hava toplarındakizamanlama ve sıçrama zaafiyeti devam ediyor. Kendisin bu konuda geliştirmesi gerek...
Tijanic'le girdiği hava topu mücadelesini bile kazanamadı ki Tijanic 1.74 boyunda adam. :(
Bel üstü vücut çalışmalı. Aşağı iyide yukarıyı geliltirmesi lazım
bordoylamavi
24.10.2021, 10:04
yine etkisizdi. hva toplarını hiç alamıyor. toptan korkuyor. şuta arkasını dönüyor. toplarıa girmeye çekiniyor. top çıkarırken bol bol hatalı pas yaptı.
Gürkan Asma
24.10.2021, 10:12
İlk yarıdaki kötü oyunun bir sebebi de Berat. Çok kötüydü, basit saçma top kayıpları, top kazanamama, ikili mücadele kaybetme vs. İkinci yarı siopis girince toparladık. Böyle gitmez Berat, kötü oynama lüksün yok.
Yiğit SARI
24.10.2021, 10:36
Ceza sahasında pozisyon alma ve top karşılama üzerine çalışmalar yapması lazım
Hadi herşeyi anlarım ama kafa topunda bu kadar kötü olmanı anlamıyorum. Rakiple eğer kafa topuna çıkıyorsa kesinlikle rakip vuruyor
Uğur Kalyoncu
24.10.2021, 13:12
Çok ağır yorumlar yapmam ama bu çocuğu sevdiğim için yapmak istiyorum. Maçın ilk yarısı rezil bir top oynadı.İnanilmaz acemice pas hataları yaptı. Kendini toparlamazsa formayı kaptırır ve Peres'in dönüşü sonrası ancak rotasyon topçusu olur maalesef. Daha seri hareket etmeyi öğrenmeli artık.
Arif Timurcioğlu
24.10.2021, 22:53
Göztepe maçı formsuzdu siopis girdikten sonra biraz daha iyi göründü, her maç kusursuz oynayacak diye bişey yok yaşına göre çok iyi bir oyuncu.
pReN@_61
26.10.2021, 01:11
Kafa toplarında çok etkisiz kaldı.
Çok Ağır, mevkisine göre çok kibar,kadın futbol takımında bile oynatmam. hava hakimiyeti koca bir sıfır.
Göztepe maçı formsuzdu siopis girdikten sonra biraz daha iyi göründü, her maç kusursuz oynayacak diye bişey yok yaşına göre çok iyi bir oyuncu.
kardeşim ben kusurdan geçtim beratın tamamlaması gereken bir çok eksiği var . topu ayağına aldığında çok ağır karar veriyor hızlı değil, nerde duracağını hala bilmiyor, dikkatli izlersen rakip hücum yaparken adamın neresinde duracağını hala çözemedi, gene top rakipteyken nerede basacağını bilmiyor, rakip top sürerken bazen escortluk ediyor, oyunu sadece tek yönlü oynuyor aldığı pas ya yana ya geriye oynuyor hava hakimiyeti dersen hiç yok .sen bu kadar eksik kalırsan şampiyonluğa oynayan bir takımda ancak tamamlayıcı yedek oyuncu olursun, ki ben berat geldiğinden beri çok defa yazdım berat şampiyonluğa oynayacak bir kadronun topçusu şu şartlarda olamaz.
emre6117
27.10.2021, 02:09
Beratin bence en onemli eksigi sertliginin cok az olmasi. O bolgedeki oyuncu adam yiyecek, tatli sert bir futbol oynayacak. Ya da maestro tarzi oynayacak. Berat bu iki tatzin tam ortasinda duruyor. Ikisinden birine evrilmeli.
Ayrica fizigi boyu posu fena olmamasina ragmen hava toplarinda bu kadar zayif olmasi ilginc. Zamanlama hatasi yapiyor galiba.
Ama gsdeki taylan, bizdeki okaydan filan bence daha iyi ve potansiyelli bir topcu. Bence yerli acisindan en iyi ve kariyeri en acik isim.
Beratin bence en onemli eksigi sertliginin cok az olmasi. O bolgedeki oyuncu adam yiyecek, tatli sert bir futbol oynayacak. Ya da maestro tarzi oynayacak. Berat bu iki tatzin tam ortasinda duruyor. Ikisinden birine evrilmeli.
Ayrica fizigi boyu posu fena olmamasina ragmen hava toplarinda bu kadar zayif olmasi ilginc. Zamanlama hatasi yapiyor galiba.
Ama gsdeki taylan, bizdeki okaydan filan bence daha iyi ve potansiyelli bir topcu. Bence yerli acisindan en iyi ve kariyeri en acik isim.
kardeşim g.saraydaki taylan balon hemde uçan balon cinsinden çok yakında patlar bakda gör.
pReN@_61
28.10.2021, 11:05
Bero yarın sendeyiz.
berat'tan çok büyük beklentiye girmemeliyiz. sezon sonu 6-7 milyon euroluk teklif gelirse ben kabul ederdim. avrupa'da gelişimini sürdürür belki ama bizde en fazla bu kadar.
kaçarava
29.10.2021, 22:32
Çok büyük hantallık sorunu var. Fena batırdı bu maç. Yapıyor mu bilmiyorum ama gitsin en iyi uzmanları bulsun bu hantallığını azaltsın biraz.
malesef bugünde yanıltmadı rezalet oynadı abartmıyorum dorukhan beratı top diye oynar.
bordoylamavi
29.10.2021, 23:03
pasları hep isabetsiz. siopis sorukhan yerini alacak gibi
Onur Erçetin
30.10.2021, 10:36
berat'tan çok büyük beklentiye girmemeliyiz. sezon sonu 6-7 milyon euroluk teklif gelirse ben kabul ederdim. avrupa'da gelişimini sürdürür belki ama bizde en fazla bu kadar.
3 milyon euro bile vermezler hocam abartmamak lazım bence.Birşey yaptığı yok sahada.Ayakları biraz iyi sadece o kadar.Defansif özellikleri vasat.Çok çalışkan ve tempolu da değil.Net bir 6 değil,net bir 8 de değil.
GencTurk6161
30.10.2021, 11:13
Çok pasif oynuyor. Bugün pas oyununda da çok kötüydü.
hofsaale
30.10.2021, 11:42
Çok vasat... Bu yaşta böyle bir takimda oynayabiliorsun.. Çimleri Yemen gerek..
Bu çocuk çok fazla göze batmaya başladı
Her geçen gün geriye gidiyor saçmalıyor
Vasatın üstüne çıkamadı
Yaptığı hamleler geç veya yerinde değil
trbzonsporlu
31.10.2021, 12:52
kendi topla kardesim milli aradan sonra eski performansini mumla aratiyorsun goztepe macinda iptal edilen yedigimiz golde ceza saha cizgisi uzerinde durup topu seyretmen v.b. hareketler bu enerjik yaşina yakışmıyor
kaçarava
06.11.2021, 21:37
6 numarada olmuyor olmuyor olmuyor maalesef.
BatuhanB
06.11.2021, 23:38
Berat'ım mis gibi fiziğin var, bu fizikle nasıl bu kadar hantal kalıyorsun da doğru hareketi yapmana rağmen 3 metre arkandaki adam topu gelip alabiliyor senden. Çabukluk kazandığın takdirde hem kazanırsın hem de kazandırırsın.
Arif Timurcioğlu
06.11.2021, 23:55
Burdaki olumsuz yorumların hiç birine katılmıyorum yararlı oynuyor güzel özellikleri var.
GencTurk6161
07.11.2021, 01:05
Beğenmedim
pReN@_61
07.11.2021, 01:25
Beğendim, ayağına sağlık.
Furkan Özdem
07.11.2021, 02:04
Dikine paslara devam. Hata yapa yapa daha da iyi olacak. Varını yoğunu ortaya koyuyor.
Uğur Kalyoncu
07.11.2021, 06:10
İlk yarı birkaç pozisyonda o kadar hantal kaldı ki çıldırmamak elde değil.
Peres iyileştiğinde Dorukhan ortaya geçer bizlik sıkıntı yok ama kendi kariyeri için daha seri ve daha dikine oynamayı öğrenmesi lazım.
falcon_61_
07.11.2021, 12:40
Geldiğinden beri birkaç maç hariç hiç beğenmiyorum. 6 numaranın hiçbir gereğini yerine getiriyor. Her şeyi geçtim o boyla hava toplarını alamaması beni deli ediyor. Diğer yönlerini geçtim. Tek iyi yanı uzun topları ama onlara koşacak oyuncumuz da yok maalesef
Bazı pozisyonlarda topu ayağından çok geç çıkarıyor. Abartıldığı kadar iyi değil.
yorumsuz6117
08.11.2021, 11:15
Yapması gerekenleri yapamadığı %100 ancak yaptığı kaliteli işlerde oluyor arada, ben Siopis'i tercih ederim kendisine karşı ancak Siopis sonradan girince de inanılmaz faydalı oluyor yorulmuş rakibi perişan ediyor oda ayrı bir durum..
Ben bu oyuncu hakkinda yapilan negatif elestiriye katilmiyorum. bizim altyapimizdan cikan oyunculardan mental, fiziksel ve yetenek olarak cok yukarida.
belki de bizim taraftarin zoruna giden sey bu ya da istanbul tkaimi taraftarlarinin yaptigi gibi belirli oyunculara baski kurmak,onlari elestirmek hastaligi bizim taraftara da sirayet etmis, hem de uzun zamandan bu yana.
oynadigi bölgede bana göre büyük oynuyor. biz oralarda hüseyin cimsirleri, ibrahim egeleri, hasan ücüncüleri, sonerleri izlemiss insanlariz. kaldi ki takim su anda istanbul takimlarinin on puan önünde lider. bu oyuncunun hic mi buralara gelmemizde katkisi yok. O cok metettigimiz Ömür bir kac hafta öncesinedegin bize azap cektiririyorken Berat geldiginden bu yana sürekli kendisini gelistiren ve en azindan belirli bir standardi olan bir oyun oynuyor, ne yaptigini, yapmasi gerektigini biliyor. besiktas macinda Ömür´ün golünden once Marek hamsik´e o pasi atabilecek baska bir oyuncun kenarda duruyorsa buyur durma onu koy yerine ancak su anda o bölgede Siopis de dahil olmak üzere, ki Siopisi cok begeniyorum, alternatif oyuncumuz yok.
Oyun stili olarak Jorginho'yu andırıyor. Berat'tan siopis gibi ısırmasını beklemek bence haksızlık olur. Pozisyon bilgisini, pas kanallarını okumayı ve doğru kapatmayı öğrendikçe seviye atlayacak. Jorginho da ikili mücadele gücüyle, fizikselliğiyle öne çıkan bir oyuncu değil diye biliyorum. Kendisiyle ilgili zamanında bi istatistik vardı. En çok pas arası yapan oyunculardan biriydi. Berat'tan da bunu beklemeliyiz. Siopis olmasını değil.
harika oynadın tebrikler.
Sefa Toyer
09.11.2021, 22:43
Diz çöküp bacağını ayağını rakibin önüne kapatmak amatörlüğün dibidir. Ayakta kalıp adam gibi müdaheleler etmen gerekiyor.
Gökhan Balcı
10.11.2021, 01:04
Hocanın verdiği görev doğrultusunda davrandığını düşünüyorum. Çünkü şu ana kadar Siopis gibi bastığı bir maç hatırlıyorum o da sonradan girdiği geçenlerde oynadığımız bir maçtı. Sonradan girince enerjisini o şekilde kullanmak istemiştir hoca ama ilk 11 çıkınca daha dengeli davranmasını istiyor olabilir
Uğur Kalyoncu
17.11.2021, 08:52
Gittikçe Okay'a dönüşmeye başladı.. Tamam tempolu oyun tarzı yok onu anladık ama adam yanındaki adama pası atarken bile hantal. Bu şekilde veteran topçu gibi hareket etmeye devam ederse kariyeri bir adım ileri gidemez.
lazminator61
17.11.2021, 10:41
Berat cok agir oynadi, ileriye fazla gitmedi, topu yanindaki oyuncuya cok hantalca veriyor. Bidede böyle oyniyor, orta cizgiyi gecmiyor oyunu yavaslatiyor.
Gümüshaneli61
17.11.2021, 12:17
"Ben oldum" kafasinda maalesef. Bu gidisat iyi degil. Kendisine ceki düzen vermeli.
Telonyus
17.11.2021, 12:37
Bizden giden isimler milli takımda çok etki edemiyor çünkü hücumda bizim takımdaki klaslıkta adamlar yok kardeşim. En ruhsuz dediğin beğenmediğin adam Djaniny bile muhteşem top oynuyor. O yüzden çocuklar ne pas verebiliyor ne pas alabiliyor bu kadar olur ancak. Uğurcan'ın atttığı toplar rakipte kalıyormuş e bir zahmet topa çıkıp almayı denesinler de bizde kalsın top.
falcon_61_
17.11.2021, 13:35
Çok fazla tembel pas atıyor. Top mıy mıy gidiyor adama. sana karşı pres yok bişey yok, yuvarla adamın önüne. Bu kadar mı zor. Her maç aynı muhabbet. Sırf 2 tane uzun top atacak diye 90 dk sabredilecek oyuncu değil. Bunları yapacak oyuncu dolu kadromuz. Dorukhan tam form tutunca, ikametini kulübeye aldırmak zorunda kalacak. Görünen köy uzakta değildir
Hücumdaki hali sorunlu olsa da beni daha çok savunmadaki rezalet performansı endişelendirdi. Tamam 6 numara karakterlisin hücumda kanatlara uzun oynamak dışında sorumluluk almak istemiyorsun. Savunmayı adam gibi yap o zaman bari. Savunma geçişlerinde tıntın geri dönmesi beni acayip sinirlendirdi açıkçası. Gol dahil verdiğimiz pozisyonun çoğu cephedendi ve bunların çoğunda da Berat'ın payı vardı. Resmen 0 eforla oynadı. Savunmada birkaç adım ileri gitmedikçe Avrupa yapabileceğini sanmıyorum (umarım yapar tabi). En büyük korkum Parmak gibi düşüşe geçip alttan gelenlerin önünü tıkaması.
Oğuz ZEYTİN
22.11.2021, 22:19
Kötüydü.
Cem Balcı
22.11.2021, 23:12
Çok kötüydü.Daha agresif,garanti oynaması lazım.
Toparlanacaktır şüphe yok.
Süleyman50
23.11.2021, 08:41
biraz daha sert oynamalı fiziğini kullanmalı...
Mert Acar
23.11.2021, 08:53
Tempo Berat tempooooo...
pReN@_61
23.11.2021, 10:42
Bazen çok değişik hareketler yapıyor.
Harun-61
23.11.2021, 10:47
biraz daha sert oynamalı fiziğini kullanmalı...
Dorukhan fiziğini nasıl kullanıyor... Berat biraz ders alması lazım
İ. SARAL
23.11.2021, 11:19
Maç içinde acayip hareketler yapıyor, 2 dk sonra saçmalıyor. Daha iyi olmalı.
rakibe basmıyor pozisyon alıyor ama aldığı pozisyon basit tek bir pasla geçiliyor. dün akşam buna bir de yaptığı basit pas hatalarını ekledi. dorukhan oynamalı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.