PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2020 TFF Süper Kupa | Trabzonspor 2-1 Medipol Başakşehir | KUPA BİZİM

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Oğuzhan Fidan
28.01.2021, 00:36
Hafta sonu beşiktaş ağır favoridir.
Çünkü adamlar hakem.destegini de alarak coşkuyla oynuyor.aslinda cok da sert oynuyorlar ama hakemleri koruyor tabi.
Aynı geçen yılki bjk.ts maçı gibi mac olur.ama bu sene bizim sorlothumuz yok.o yüzden beraberlik cok iyi sonuç olur ama zor.
0-0 diyoruz. şu kupadan sonra ivmemiz çok yükseldi futbolcuların hepsi motive belkide dümdüz eder geçerler bilemeyiz. var ve hakemler düzgün yönetirse tabi.

emre6117
28.01.2021, 00:38
Biraz sıkıcı maçtı, hakem kararları da abartıldı. Hepsi doğru bana göre. Bir tek mehmet topal'a kart çıkmaması rezillik. Yaş ortalaması baya düşük takım, stres oluyor haliyle, hata yapmamak için fazla pas yapmadık, hep garanti oynadı takım. Yine de geldi top ele çarptı hiç yoktan gol yedik. Son maçlarda illa gereksiz bir gol yiyoruz. Birkaç transferle bu panik havasından çıkmak lazım. Mental olarak yorulmaya başladı takım. Hep aynı oyuncular oynuyor tempoları düştü.

Yalnız görüyorsunuz değil mi kaşarlari, nasıl kuduruyorlar kenarda. Bunların hepsi böyle. Cirkeflikle kupaların üstüne yatıyorlar resmen. Takımımı bu yüzden ayrı seviyorum, ara da bir enayilik de yapmıyor değiliz ama şu mide bulandırıcı hareketlerle kupa kazanan ahlaksızlıklara benzemek de ruhumuzu daraltır. Ama aşırı simarikliğa da taviz vermeyeceksin egemen'in kalkan yumruğu gibi tepkiyi vermek lazım, sinmek yok, küçük büyük demeden kupa kaldırmaya devam. Final alışkanlığı kazanmak iyidir.Hekesi tebrik ediyorum.

Marlon bir ara kenardan topu aldı yanında nwakame var, rakip yalandan yerde bir pozisyonda, ama bizimki centilmenlik icin topu taca atıyor.
Aynısı başakta olunca hic durmadan atağa devam ediyorlar ama.
Maçta lehimize pozisyonlarda bizimkiler en fazla elini kaldırıyor hoca penaltı diye.ama rakip lehine olunca tüm.oyincular hakemi çevreliyor itekliyor filan.
Malesef yıllardır.sahada cok naif kalıyoruz.
Türkiye ligi bu naifliği hakedecek kıvamda degil ki.deger de görmüyoruz zaten.
Bu.ligde afkuran,pislik yapan değer görüyor.e.belesoglu gibi tipler kral oluyor bu ülkede.

memozcan
Son dakika fiyatlar düşer gibi ters bir mantık var sosyal medyada...

Ancak tam tersi, vakit daraldıkça ve kulüplerin de bu konuda taraftarla ve sair sıkıntısı varsa menajerler o fırsatı dibine kdar kullanmak ister.

Dolayısıyla, inşallah söylediğiniz gibidir.

berat işi şimdiye kalmış olsa 3,5-4 çıkardı net..

TS61_NL
Okan o kadar çok saçmaladı ki bir yandan Epureanu'nun kırmızısı için oyuncu elini kullanmadan nasıl yükselsin bu kadar hafif müdaheleye kart mı çıkar diyor bir yandan da Djaniny'nin eliyle bir müdahelesi var net faul diyor, kafası gitmiş tamamen.

Okan hep aynı Okan, bakınız ligde kaybettiği puanlardan sonraki basın toplantılara...Çok çirkef çooook...

Mehmet BAŞ
28.01.2021, 00:41
Bazı arkadaşların tutumunu anlamakta zorlanıyorum. Arkadaş, bu takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu, istediği hoca ile anlaşma özgürlüğü var. Başkan da bu özgürlüğünü kullanıp Newton ile yolu başladı. Ama yanlış ama doğru, bu tercihi yaptı. Başkan yine aynı özgürlüğünü kullanıp kötü yönetim gösteren Newton'u gönderip Abdullah Avcı'yı getirdi. Newton başarısız olunca başkanı eleştirdik. Şimdi Abdullah Avcı başarılı gidiyor, başkana teşekkür etmek lazım. Siz hala neyin hesabını güdüyorsunuz anlamıyorum.

emre6117
28.01.2021, 00:41
Erman Toroglu : Hakem ıkı penaltıyıda vermıyor.Macın ıcıne eden VAR hakemi Abdulkadir Bitigen.Ikıncıde cagırıyorsun birincide neden cagırmıyorsun

Benim gözümde bu ulkede yillardir tek futbolu adam gibi yorumlayan kisi erman torogludur. Bundan baska da gozu basi oynamayan yoktur.
Argo filan konuşur, ama lafı da hic eğip bükmeden kimseden korkmadan söyler.
Geri kalanların hepsi istisnasiz omurgasız insanlardır amigodan farkları yoktur.
Belki biraz tümer metin düzgün gibi.

Ufuk
28.01.2021, 00:43
Erman Toroglu : Hakem ıkı penaltıyıda vermıyor.Macın ıcıne eden VAR hakemi Abdulkadir Bitigen.Ikıncıde cagırıyorsun birincide neden cagırmıyorsun

Bu Bitigen bizim maçlara veriliyor da hala niye çıkıp istemiyoruz demiyoruz anlamıyorum. Kritik maçlarda istisnası yok bariz tetikçilik yapıyor. Şampiyonluk dönemi her üç maçtan 2sine bunu veriyorlardı. Bizim maçımızda olamdığı hafta da başak maçı yönetiyordu.

yavuzbaha
28.01.2021, 00:45
Haksız kart dediğimde saldıranlar yatın aşağı..Epriaunu atılması haksızdı..gollerimiz tertemiz..penaltımız verilmedi..ana sütü gibi temiz galibiyet..sarı kart haksız dediğimiz için doğrucu davut diye alay edildik..tarafsız bakabilmek bir duruş ve bir yetenektir

My
28.01.2021, 00:45
Bazı arkadaşların tutumunu anlamakta zorlanıyorum. Arkadaş, bu takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu, istediği hoca ile anlaşma özgürlüğü var. Başkan da bu özgürlüğünü kullanıp Newton ile yolu başladı. Ama yanlış ama doğru, bu tercihi yaptı. Başkan yine aynı özgürlüğünü kullanıp kötü yönetim gösteren Newton'u gönderip Abdullah Avcı'yı getirdi. Newton başarısız olunca başkanı eleştirdik. Şimdi Abdullah Avcı başarılı gidiyor, başkana teşekkür etmek lazım. Siz hala neyin hesabını güdüyorsunuz anlamıyorum.Mehmet, yöneticilere kalsa Avcı'yla daha geçen sezon anlaşacaktık. Adam tek başına kararlar ala ala takımın içne etti, her şeyi alt üst etti. Verdiği her saçma sapan kararla koskoca camianın kaderiyle oynama özgürlüğü diye bir şey olamaz.

ÖmürKaradeniz61
28.01.2021, 00:46
Benim gözümde bu ulkede yillardir tek futbolu adam gibi yorumlayan kisi erman torogludur. Bundan baska da gozu basi oynamayan yoktur.
Argo filan konuşur, ama lafı da hic eğip bükmeden kimseden korkmadan söyler.
Geri kalanların hepsi istisnasiz omurgasız insanlardır amigodan farkları yoktur.
Belki biraz tümer metin düzgün gibi.
Hocam o Trabzonsporluların kanalında çalıştığı için,yarın ordan ayrılır başlar Trabzonspor’a sallamaya merak etmeyin.

memozcan
28.01.2021, 00:48
Haksız kart dediğimde saldıranlar yatın aşağı..Epriaunu atılması haksızdı..gollerimiz tertemiz..penaltımız verilmedi..ana sütü gibi temiz galibiyet..sarı kart haksız dediğimiz için doğrucu davut diye alay edildik..tarafsız bakabilmek bir duruş ve bir yetenektir
kartın haklılığı haksızlığı ayrı konu.. hakem orada apaçık eyyam yaptı bence.. zaten o pozisyon olmasa uydurur lehimize bir penaltı verirdi.. aleyhimize verdiği penaltıya inanmadı.. vücut dilinden anlaşılıyor bizim hakemlerin bu durum..

Fatih Özkan
28.01.2021, 00:48
Bazı arkadaşların tutumunu anlamakta zorlanıyorum. Arkadaş, bu takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu, istediği hoca ile anlaşma özgürlüğü var. Başkan da bu özgürlüğünü kullanıp Newton ile yolu başladı. Ama yanlış ama doğru, bu tercihi yaptı. Başkan yine aynı özgürlüğünü kullanıp kötü yönetim gösteren Newton'u gönderip Abdullah Avcı'yı getirdi. Newton başarısız olunca başkanı eleştirdik. Şimdi Abdullah Avcı başarılı gidiyor, başkana teşekkür etmek lazım. Siz hala neyin hesabını güdüyorsunuz anlamıyorum.

Ağaoğlu'nun Avcı kararını nasıl aldığını da cümle alem biliyor. Futboldan gram anlayan biri ne Ünal'ı gönderirdi ne de yerine Hüseyin gibi yetersizi getirirdi. Newton olayına hiç girmiyorum bile. İzahı yok izahı!

yavuzbaha
28.01.2021, 00:49
kartın haklılığı haksızlığı ayrı konu.. hakem orada apaçık eyyam yaptı bence.. zaten o pozisyon olmasa uydurur lehimize bir penaltı verirdi.. aleyhimize verdiği penaltıya inanmadı.. vücut dilinden anlaşılıyor bizim hakemlerin bu durum..
Net eyyam tabi ki...demesinler ki Trabzonu doğradı diye

emre6117
28.01.2021, 00:51

Agaoglunun bu sene çok hatası var ama.
1.sosa ve novak konusunu yönetemedi.
2.a.avci gündeme gelmesine rağmen,newtonla devam etti.
(A.avciya bu çöp oyuncuları kabul ettiremeycegini biliyordu,newton ise her gelene olur dedi).
3.Bu seneki çoğu oyuncu çöp çıktı.bazisina iyi paralar verilmesine rağmen.
4.bu kadar basarisiz transfere rağmen özeleştiri yapmayıp, kendini basarili saydı.
5.sene basi ali koçla olan kamere onu konuşması cok küçük dusurucuydu.sen koca trabzonspor başkanınsın.ali koç tüm sene senle uğraşmış, sonr aoki oyuncunu almış ve trabzonla dalga geçerek.klip yapmış.
5.Bu mac sonu gökselle olan visca muhabbeti de aynı ali koç muhabbeti gibi küçük düşürücü.
6.Bu kadar dar kadroya rağmen,sadece beratı alabildik o da avcı sayesinde.
7.Bu sene de cok ciddi hakem hataları oluyor,sene basi ve son haftalarda hatta bu maçta, ama tek kelime etmiyorlar.hakemler de daha da cesaret oluşuyor.
Bunlar eleştirilerim.
Ancak.suda unutulmasin ki ağaoğlu geldiğinde takım bataktaydi.ve elde hicbir başarı yoktu.
Su anda ise 2 kupamız var.1 elimizden çalınan şampiyonlugumuz. Iyiye giden bir ekonomimiz ve düşük bir maliyetimiz.
En önemlisi a.avci gibi bir hocamız var artık.
Keşke.tum.baskanlar en az ağaoğlu kadar basarili olabilseler.
Emin olun o zaman hem.ekonomik hem de başarı olarak cok daha yukarıda olurduk.

Oğuzhan Fidan
28.01.2021, 00:52
yalnız bu ö.a.ş. ye güzel kapak oldu hem ligde konyayla hem finalde başakla çaktık bu salağa :D ulan :D 2 takımla ayrı ayrı

Emre Çömez
28.01.2021, 00:53
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354548796722712580

Oğuzhan Fidan

çok ezildi altında bitigen tetikçisi yüzünden böyle yönetmek istemezdi bitigen bitirdi hakemi. bize vermedi başaka verdi bide ayrıca baya altında kaldı.

kaçarava

İlkini hatırlamıyorum ama ikincisi dirsek yüzünden sarıydı ve doğruydu bence.

emre6117
28.01.2021, 00:54
Hocam o Trabzonsporluların kanalında çalıştığı için,yarın ordan ayrılır başlar Trabzonspor’a sallamaya merak etmeyin.

Ben çok eskiden beri takip ediyorum erman torogluyu.
Öyle pek kimseden korkan bir adam degil.lafi eğip bükmeden inandığı şeyleri direk söyleyen birisidir.

Ufuk
28.01.2021, 00:54
Abi her hafta hakkın yeniyor, geçen hafta en önemli topçunun ayağını kırdılar sarı verdi sadece hakem. Bu maçta bile net penaltın verilmedi.

Hala haksız kart falan dersen doğrucu davut oluyorsun işte :) Hani dokunmadan sarı çekse eyv bizde deriz haksız diye ama adam dirseği gömüyor kafasının ortasına. Gündem yapmaya değmez.

Sacit
28.01.2021, 00:55
Rakip pozisyon mu buldu bu mac okan her mac afkuruyor alisti artik millet dahasi topu oynayip gecmekle o is olsa gecen senede sampiyon olurduk o isler o kadar basit degil bugun de gorduk

evet rakip kötüydü
toplam 6 şutu var
Okan önce sahada ne yaptığına bakacak

Bunun dışında bizim oyuncuların zekası vasat altında
rakip şut çekerken elini saklamayı bilmiyorlar!!!
bunu alışkanlık haline getirecekler, yardımcı hocalar bunu söyleyecek

Salih Kara
28.01.2021, 00:56
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354548796722712580

2010-2011 sezonunda mac öncesi seramonide Ömür'ün Egemen'in önünde durduğu bir fotoğraf vardı. Onunla birlikte bu fotoğraftan güzel bir kolaj olur.

memozcan
28.01.2021, 00:57
yarın bi kasket almak lazım.. kaç para ulan bi kasket??

Emre Çömez
28.01.2021, 00:57
2010-2011 sezonunda mac öncesi seramonide Ömür'ün Egemen'in önünde durduğu bir fotoğraf vardı. Onunla birlikte bu fotoğraftan güzel bir kolaj olur.

https://pbs.twimg.com/media/EsxT9feWMAACHMv?format=jpg&name=small

My
28.01.2021, 00:58
Ağaoğlu'nun Avcı kararını nasıl aldığını da cümle alem biliyor. Futboldan gram anlayan biri ne Ünal'ı gönderirdi ne de yerine Hüseyin gibi yetersizi getirirdi. Newton olayına hiç girmiyorum bile. İzahı yok izahı!Ben Ünal'a hep geçiş dönemi hocası olarak bakmıştım. Zannediyordum ki Ağa'm da bu gözle bakıp en sonunda sağlam bir hocayla devam edecek. Normal şartlarda Ünal müthiş işler başardı ama çok iyi bir hoca değil. Buna rağmen istediklerini yapsalar yine hedefe ulaşabilirdi. Ama adam (Ağa'm) inanılmaz bir şekilde her doğru giden şeyi baltaladı. Akıl alacak işler değil. Bu kadar ahmaklık fazla.

memmedaga
28.01.2021, 00:58
yarın bi kasket almak lazım.. kaç para ulan bi kasket??

:)

Fatih Özkan
28.01.2021, 01:00
Ben Ünal'a hep geçiş dönemi hocası olarak bakmıştım. Zannediyordum ki Ağa'm da bu gözle bakıp en sonunda sağlam bir hocayla devam edecek. Normal şartlarda Ünal müthiş işler başardı ama çok iyi bir hoca değil. Buna rağmen istediklerini yapsalar yine hedefe ulaşabilirdi. Ama adam (Ağa'm) inanılmaz bir şekilde her doğru giden şeyi baltaladı. Akıl alacak işler değil. Bu kadar ahmaklık fazla.

Bütün bu kötü kararları aklı başında biri vermez, veremez. Ama kibir öyle bir boyuta ulaşmış ki göz görmüyor işte yanlışı.

emre6117
28.01.2021, 01:02
Ağaoğlu'nun Avcı kararını nasıl aldığını da cümle alem biliyor. Futboldan gram anlayan biri ne Ünal'ı gönderirdi ne de yerine Hüseyin gibi yetersizi getirirdi. Newton olayına hiç girmiyorum bile. İzahı yok izahı!

Unali gönderilmesi yüzde yüz doğru karardı.
Artık o konuyu geçelim.
Ayrıca ünal.karaman bıraktığında sanki takım şampiyonluğa yürüyormuş gibi bir algı var.
Iyu hatırlayın takim oldukca kotu oynuyordu,bircok macta puanlar kaybedilmisti.17.hafta sonunda 3.sıradaydık.topladigimiz puan da 17 maçta 32 idi.(çok kötü geçen bu sezonda ise 20 mac 33 puanımız var)
Birçok maçta öne geçmemize rağmen skoru koruamıyorduk ve tüm maçlarda ezilıyorduk.hele konya maçı 10 kişilik takım müthiş baskı kurmuş adamlar boş.kaleye atamamışlardı.
Ancak mac sonu eleştirilere ünal karaman cok sert cevaplar veriyordu. En son açıklamaları ile de tüyü dikmiş oldu.
Insanlar bazı şeyleri unuttu, açık ara liderdik filan zannediyorlar galiba.
Ünal karaman, hüseyin çimşir ve newtonun toplamı a.avci etmez.
Ünal karaman icin trabzonspor büyük bir nimetti, ama bunu açıklamaları nedeniyle kullanamamistir.
Trabzonsporun tüm maçlarını izleyen birisi olarak bircok maci net hatirliyorum.
Mesela geçen sene istanbulda bir fb maçı oynamıştık,mac 1.1 bitmişti ama kabus gibi bir maçtı.
Ünal karaman ile geçen seneki 17 maçın skorlarına bir daha bakın derim, hatta bulabiliyorsanız 17 maçın özetine de bakın derim.bazi şeyleri daha iyi hatırlayacaksınız.

Fatih Özkan
28.01.2021, 01:10
Unali gönderilmesi yüzde yüz doğru karardı.
Artık o konuyu geçelim.
Ayrıca ünal.karaman bıraktığında sanki takım şampiyonluğa yürüyormuş gibi bir algı var.
Iyu hatırlayın takim oldukca kotu oynuyordu,bircok macta puanlar kaybedilmisti.17.hafta sonunda 3.sıradaydık.topladigimiz puan da 17 maçta 32 idi.(çok kötü geçen bu sezonda ise 20 mac 33 puanımız var)
Birçok maçta öne geçmemize rağmen skoru koruamıyorduk ve tüm maçlarda ezilıyorduk.hele konya maçı 10 kişilik takım müthiş baskı kurmuş adamlar boş.kaleye atamamışlardı.
Ancak mac sonu eleştirilere ünal karaman cok sert cevaplar veriyordu. En son açıklamaları ile de tüyü dikmiş oldu.
Insanlar bazı şeyleri unuttu, açık ara liderdik filan zannediyorlar galiba.
Ünal karaman, hüseyin çimşir ve newtonun toplamı a.avci etmez.
Ünal karaman icin trabzonspor büyük bir nimetti, ama bunu açıklamaları nedeniyle kullanamamistir.
Trabzonsporun tüm maçlarını izleyen birisi olarak bircok maci net hatirliyorum.
Mesela geçen sene istanbulda bir fb maçı oynamıştık,mac 1.1 bitmişti ama kabus gibi bir maçtı.
Ünal karaman ile geçen seneki 17 maçın skorlarına bir daha bakın derim, hatta bulabiliyorsanız 17 maçın özetine de bakın derim.bazi şeyleri daha iyi hatırlayacaksınız.

Ünal Karaman konusunda hemfikiriz. Koyulaştırdığım kısımlarda size sonuna kadar katılıyorum. Ünal Karaman görevine devam etmiş olsa da şampiyon olamayacaktık. Akyazı'da bir çok maçta bizzat ayağa kalkıp tepki gösterdiğimi de bilirim. Fakat tesislere de gittim. Hatta ilk gidenlerdenim. Çünkü Ünal Karaman'ın gönderilmesi aklı selim bir karar değildi ve sonrasında yaşanacak olanların da habercisiydi bana göre. Kaldı ki öyle de oldu.

Oxychen
28.01.2021, 01:11
İnsta'daki videolarda Majid neden üzgün duruyor ya. Kimsesiz gibi. Üzüldüm öyle görünce.

Oğuz B.
28.01.2021, 01:13
https://pbs.twimg.com/media/EsxIg7yXIAQjEr1?format=jpg&name=large

emre6117
28.01.2021, 01:14
Hala daha ünal karaman güzellemeleri görmek uzuyor insani.
Hele avcı gibi gerçek bir hoca görmüşken.
Bazı konuların artik netlermiş olması gerekmez mi ,t.direktorun nasil olması gerektiği ile ilgili.
Hep söylüyorum birçok kişi de benzer görüşte eminim.
Ünal karaman cok iyi bir y.antronor olabilir.h.cumsir cok iyi bir scout olabilir.newton dan ne iyi olur bilmiyorum ama.
Ünal karaman cok iyi mentördu, oyuncuları iyi motive ediyordu.
Ama oyunu hic okuyamayan cok kötü bir taktisyendi.
Bu seviyede birini nasil hala trabzonspora yakistirabiliyorsunuz.
Denildiği gibi ünal karamandan en fazla geçiş hocası olur herhangi bir büyük hedefe gidemezsiniz.

Emre Çömez
28.01.2021, 01:24
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1354556654768058368
:D

emre6117
28.01.2021, 01:27
Ünal Karaman konusunda hemfikiriz. Koyulaştırdığım kısımlarda size sonuna kadar katılıyorum. Ünal Karaman görevine devam etmiş olsa da şampiyon olamayacaktık. Akyazı'da bir çok maçta bizzat ayağa kalkıp tepki gösterdiğimi de bilirim. Fakat tesislere de gittim. Hatta ilk gidenlerdenim. Çünkü Ünal Karaman'ın gönderilmesi aklı selim bir karar değildi ve sonrasında yaşanacak olanların da habercisiydi bana göre. Kaldı ki öyle de oldu.

Yalnız ilginç olarak ünal karaman gidince h.cimsir gelince takım birden ivmelendi.hatta 4 hafta sonra lider oldu.yine çimşir hic yenemediğimiz fbyi 3 kez arka arkaya yendi.
Yani umalım gidişi ilginç olarak takıma yaradı.
Tabi bunda devre arası alınan da costa ve ndiayenin de etkisi oldu.
Ünal karaman gönderilmedi, ünal karaman zorla kendini kovdurdu.mesela.unal sonrası avcı gelse derdik ki unalin ayağı kaydirildi ama öyle olmadi.y.antronor mecburen devam etti.
Sorun aslinda surada bence.
2019.2020 sezonunda şampiyonluk beklenmiyordu,o yüzden unalla başlandı.ama o sezon gs.bjk.fb cok kötü gidince acaba olabilirmişiz denildi.ama ünal karaman o yükü kaldıramadı, benden şampiyonluk hedefi beklenmedik filan demeye başlamıştı iyi hatırlayın. Sonrada o sacma aciklamalari geldi ve kendini kovdurdu.
Sonrasında da yönetim acaba şampiyon olurmuyuz deyip epey oyuncu aldi.
Tekrar söyleyeyim yönetim ünal hoca ile ayrılma fikrinde degildi, zorla kovdurttu kendini.
Ünal karaman sonrası da şampiyonluğa oynadık.
Ünal ile şampiyonluğa da oynamayabilirdik.
Ah keşke.gecen seneki gibi bir takım a.avciya hazirlanabilse.
Traftar ile birlikte avcı ligi ezer.gecer.
Ama oyle bir kadromuz bir.daha olur mu bilmem.
(Obi mikel,sturridge,ekuban,nwakame,A.omur,sorloth,sosa ,novak,peraire,ugurcan,da costa,ndiaye).
Bir suanki takıma bak, birde geçen seneki takıma.daglar kadar fark var.

Gurpas
Parmak ın sakatlanıp çıkması iyi oldu. Baker takıma güç kattı.

Emre Çömez
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354557424397672452

Fatih Özkan
28.01.2021, 01:29
Yalnız ilginç olarak ünal karaman gidince h.cimsir gelince takım birden ivmelendi.hatta 4 hafta sonra lider oldu.yine çimşir hic yenemediğimiz fbyi 3 kez arka arkaya yendi.
Yani umalım gidişi ilginç olarak takıma yaradı.
Tabi bunda devre arası alınan da costa ve ndiayenin de etkisi oldu.
Ünal karaman gönderilmedi, ünal karaman zorla kendini kovdurdu.mesela.unal sonrası avcı gelse derdik ki unalin ayağı kaydirildi ama öyle olmadi.y.antronor mecburen devam etti.
Sorun aslinda surada bence.
2019.2020 sezonunda şampiyonluk beklenmiyordu,o yüzden unalla başlandı.ama o sezon gs.bjk.fb cok kötü gidince acaba olabilirmişiz denildi.ama ünal karaman o yükü kaldıramadı, benden şampiyonluk hedefi beklenmedik filan demeye başlamıştı iyi hatırlayın. Sonrada o sacma aciklamalari geldi ve kendini kovdurdu.
Sonrasında da yönetim acaba şampiyon olurmuyuz deyip epey oyuncu aldi.
Tekrar söyleyeyim yönetim ünal hoca ile ayrılma fikrinde degildi, zorla kovdurttu kendini.
Ünal karaman sonrası da şampiyonluğa oynadık.
Ünal ile şampiyonluğa da oynamayabilirdik.
Ah keşke.gecen seneki gibi bir takım a.avciya hazirlanabilse.
Traftar ile birlikte avcı ligi ezer.gecer.
Ama oyle bir kadromuz bir.daha olur mu bilmem.
(Obi mikel,sturridge,ekuban,nwakame,A.omur,sorloth,sosa ,novak,peraire,ugurcan,da costa,ndiaye).
Bir suanki takıma bak, birde geçen seneki takıma.daglar kadar fark var.

Başta sona söylediklerinize katılıyorum lakin Çimşir konusu hariç. Takım hocasız da kalsa Çimşir döneminde oynadığu futbolu sergilerdi bana kalırsa.
Bursa'ya selamlar.

Sefa Murat Dokuz
28.01.2021, 01:35

Aynı maçı mı izledik,
Afobe’ye atamadığı (gayet güzel önünü açtı gösterdi) rezil ara pası
Defanstan ileri doğru anlamsız hiçkimsenin olmadığı yere pası kim attı

Baker kazması

fadigaTS
28.01.2021, 01:39
Hocamızın açıklamaları
https://www.youtube.com/watch?v=OWvj5nnWzT8

tamuğ yamtar
28.01.2021, 01:40
Yahu Uğurcan maşallah havaalanında herkesle foto çektirdi.

İyi güzelde, maske takmıyor, mesafe desen hak getire.

Uyaran da yok.

Parmak’ın durumu da ciddi değilmiş galiba.

YES söyledi şimdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sasort
28.01.2021, 01:59
bu djaniny nasıl sabrediyorsunuz her ayağına gelen topta gelmeyen topta ben kafayı yedim

bir kere bu adam bu kadar kalıp var biri dokundu mu uçuyor

hatta öyle uçuyor ki saha çizgilerinden çıkıyor

Ekrem D.
28.01.2021, 02:04
bu djaniny nasıl sabrediyorsunuz her ayağına gelen topta gelmeyen topta ben kafayı yedim

bir kere bu adam bu kadar kalıp var biri dokundu mu uçuyor

hatta öyle uçuyor ki saha çizgilerinden çıkıyor
Djaniny'nin oyun stilini ben de pek sevemedim ama adam bir sekilde skor uretmeye basladi. Son 3 mac: 3 gol 1 asist. Bu seriyi kim bilir daha ne kadar surdurecek gorecegiz.

bordoylamavi
28.01.2021, 02:26
gittikçe oynumuz güzelleşiyor. nerden anlıyorum derseniz izlerken sakinim ve bazen alkışlıyorum. eskiden sürekli sinirlenme ve oflama puflama vardı.
sıradan oyuncularla güzel işler yapmya başladı avcı
hakem tam bir felaketti hiçbir kararı tutarlı değildi. hem onların hem bizi aleyhimize. taraf tutmuyor bu hakemler geçrekten hakemlik yapmaya bilmiyorlar
egemen tam ayııyordu birilerini maskeli eşefomanlı biriyle bi anda itişmeye başladı. kesin bişi dedi o adam egemen e

Emre.
28.01.2021, 05:00
Harika maç. Ne olursa olsun, transfer olmasın, düşmemeye oynayalım hiç fark etmez. Trabzonspor taraftarı olmaktan derin bir gurur duyuyorum, başka bir büyüklük bu, başka bir büyü. Çocukken babamla maç izlemeye giderken nasıl hissediyorsam hala aynı hislerle ekranın başına geçiyorum. Tüm oyuncularımıza mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Böyle kötü başlayan sezonda kupa kazanmak anlamlı.

Rakip her durumda kendi lehine bekledi topu. Geçen senenin alışkanlığı sanırım. Hemen hakeme el kol, yere düşüp topu ele alma falan. Alışmışlar herhalde geçen seneden.

Başakşehirin bu hale düşmesi beni mutlu ediyor. Dört köşe oluyorum. Oyundan çıkan her oyuncusu hocasına tepki vererek çıktı, bu da takımın iyice kontrolden çıktığını gösteriyor. Beter olunuz.

Gerginliğe saha içinde düşmedik. İşimize baktık. Takımı da saha içinde mümkün olduğunca centilmen kalmaya çalıştıkları için ayrı tebrik ediyorum. Trabzonspor hakeme dümdüz kayan oyuncuların değil, maçtan sonra gidip okan buruk'la medenice konuşan, teselli eden Ekuban gibi oyuncuların takımı olmalıdır. En azından benim için.
Nice başarılara.

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2021, 07:29
Ey Abdülkadir Bitigen senin bu camiadan ne kadar çok kuyruk acın varmış ki,

3. dakikada vermediğin penaltıyı dünyada senin haricinde hangi vicdanlı hakem olsa verirdi.

Benzer pozisyonda acımadan, gaddarca alelacele verdin.

İlahi adaleti unuttun ama

Koydukmuuuuuu
Bitigen
Göksel
Okan
Koyduk

Uğur-suz Yaşar Kemal de bu maç için yetersiz kaldı.
Net faullerimizi vermedi.

Son sözüm Okan'a
Sen hakemlerden yana hiç konuşma
Geçen sezon biz doğranırken
Senin hiç hakemlerden yana canın yanmadı.

Hakemler daha ne yapacak?
3. dakikada gözünün önündeki penaltıyı vermedi.
Bitigen zaten katıksız TS düşmanı
Ağla Okan ağla

İlker Yazıcıoğlu
28.01.2021, 08:16
İçimin yağları eridi, teşekkürler Trabzon'um...

Sıra kargalarda inşallah...

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2021, 08:20
Uğurcan çok iyi kaleci ama penaltılarda çok başarısız

Her penaltıda ters köşe

İsa Gündoğdu
28.01.2021, 08:20
20151ben bu penaltı işini anlamadım herkes penaltı diyor bizim pozisyona
kural gene mi değişti.
saat 4-8 arası penaltı yok yazıyor.
şimdi bizim millet maç zaten 20:45 de başladı 100 de 100 penaltı derse yapacak birşey yok

Murat Keçeci
28.01.2021, 09:32
Trabzonspor tarihine bir kupa daha ekleyen oyuncularımızı ve teknik heyeti yürekten kutlarim.

Bizim için güzel bir gece oldu.Bize ters gelen bir takımı yenerek uzun bir aradan sonra bu şanssızlığımızı da kırdık.Maçın detayına inersek takımdaşlık adına ve dengeli futbol adına güzel işler yaptığımız bir maçtı. Rakipte maça iyi hazırlanmıştı onlarda motiveydi sahaya yayılmalarindan bu anlaşılıyordu.Önceki maçlardaki kadar net üçgenler kuramadık bunda rakibin tecrübeli bir takım olmasi ve pas kanallarımızı iyi kapatmasınin payı vardı ama yine de maç boyunca kontrol bizdeydi kazanmaya yakın olan taraf biz idik rakip 10 kişi kaldıktan sonra iyice üstünlüğü ele aldık.Bu maç 10 kişiye hücum işini biraz daha iyi yaptık çizgiye inme konusunda daha iyi denemeler yaptık antalya maçından gereken dersi çıkarmışız.

Bireysel performanslara değinirsek maçta net şekilde öne çıkan bir oyuncu olmadı takım halinde iyi bir duruş sergiledik.illa birini seçmek gerekirse iki golde ciddi payı olan djaniny ismini söyleyebilirim.Ayrica orta saha da beratı yine beğendim her yere yardımcı oldu korkusuz yürekten oyunu için kendisine tekrar teşekkür ederim.

Stoperlerimiz yine çok iyi oynadı.Edgarın penaltisi biraz acemiceydi bu konuda biraz daha dikkatli olmalı.Bekler savunmada iyidi.Hücum tarafina biraz daha çalışmalılar.Örnegin rakibi az adamla yakaladigimiz bir pozisyon vardı marlon o pozisyonu kolay harcadı böyle maçlarda böyle firsatlari yakaladı mı cezayı kesmek gerekiyor.Orta saha da flavio da iyi işler yaptı.Skora etki etmese de oyuna etkisi oldu.Ekubanda performans olarak çizgisini korumaya devam ediyor bu güzel bir durum.Nwakaeme de fenâ değildi yalniz çok şey yapmak isterken takim oyununa zarar veriyor.Örnegin 2,3 kişi kademeli şekilde karşısında dururken onlari geçip zorlama şut çekmeye gerek yok birde çalim denemeleri riskli biraz daha garanti çalimlar denemeli.

Son olarak kupa kazanma gururunu bize yaşatan oyuncularimizi birkez daha kutluyorum şimdi tekrar lige odaklanma zamanı beşiktaştan alinacak bir rövanşımiz var.

Yiğit Gayretli
28.01.2021, 09:45
Keşke bu 3. kupa olsaydı. Olabilirdi çünkü. Neyse...

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Var ol Trabzonspor!

Onur Erçetin
28.01.2021, 10:07
Keşke bu 3. kupa olsaydı. Olabilirdi çünkü. Neyse...

Var ol Trabzonspor!
Haklısınız.Çok üzücü gerçekten.Hakemler vs. kısmı zaten malum ama kadro sıkıntımız da oldu geçen sezon.Stoper kalitemiz yetersizdi.Ortasahada rotasyon sıkıntımız vardı bi de üstüne Mikel gitti.Kanatlarda Nwakeame ve Ekubanın alternatifi zaten yoktu.

Geçen sezon hakemlere rağmen ilk 11 anlamında daha kaliteli ve alternatif açısından daha geniş bir kadromuz olsaydı çok rahat şampiyon olabilirdik.

En basit örnek olarak şunu verebiliriz.Edgar-Hugolu stoper hattı Türkmen-Campi ikilisinden en az iki gömlek üstündür net olarak.

Onur Erçetin
28.01.2021, 10:10
Aynı maçı mı izledik,
Afobe’ye atamadığı (gayet güzel önünü açtı gösterdi) rezil ara pası
Defanstan ileri doğru anlamsız hiçkimsenin olmadığı yere pası kim attı

Baker kazması
Top kontrolü fena olmayıp da pas kalitesi bu kadar berbat olan bir oyuncu da zor bulunur gerçekten.Bakerin pasları rezalet.

TSezgin61
28.01.2021, 10:10
Dogru ve güzel hatirlatmalarin icin tesekkürler. Bazen arkadaslar ben dahil gercekten ö dönemi cabuk unutuyor. Ünal Karaman dönemini harikalar diyari gibi görüyorlar. Bende kendisini cok seviyordum, ama su sekilde görüyordum. Maddi anlamda düzelene kadar hem kendini gelistirmis olur, hemde bizimle iyi bir uyum yakalamisken sportif anlamdada bizim isimize yarardi. Sonunda o tecrübelenmis, bizde maddi sikintilardan kurtulmus bir sekilde devam ederdik.

Ama senin söylediklerine aynen katiliyorum. Agaoglunun arkadan pasla cikma elestirisini yaptigi dönem cogu puan kaybini bu sebeple yasamistik. Ve herkes bu sebepten dolayi isyanlardaydi. oyuncu degisikliklerinden tutun bircok seyde elestiriyorduk. Ha ama evet seviyorduk.

Bencede aslinda bizim gecen sene sampiyonluga oynamamizin baslica sebebi, diger takimlarin kötü degil, cok kötü olmasi. okadar puanlar kaybedilmistiki, kendimizi yarista bulmustuk. Evet üstün motive yetenegi sayesinde bütün büyük maclarida kazaniyorduk. Bunun yaninda, eger diger takimlar normal puanlar alsaydi, zaten yarisin icinde falan olmazdik.

Arda'
28.01.2021, 10:26
https://pbs.twimg.com/media/EsxSa-YXMAYjWMB?format=jpg&name=medium

Reisimiz hala tebrik mesaji atmamış Twitterda, ben kurdum dedigi takimi yendik diye heralde :)

Ufuk
28.01.2021, 10:50
20151ben bu penaltı işini anlamadım herkes penaltı diyor bizim pozisyona
kural gene mi değişti.
saat 4-8 arası penaltı yok yazıyor.
şimdi bizim millet maç zaten 20:45 de başladı 100 de 100 penaltı derse yapacak birşey yok

Böyle bir kural yok benim bildiğim. Bu resmi twiiterda falan da görmüştüm, muhtemelen elin doğal konumunu açıklamak için seminerde vs kullanılmış olabilir. Zaten doğal konumda olması da penaltı olmayacak anlamına gelmiyor. Oyuncu elini vücudunu büyütmek için kullanıyorsa, elini saklamak için fırsatı varken saklamıyorsa penaltı.

Hele 4 ve 8 de basketteki guard alma hareketini yapmış net penaltı verilir topa değerse. :)

https://pbs.twimg.com/media/EswxSX_W8AMez9U?format=jpg&name=medium

Net açık el, Epurueanu gibi yapışık veya çok yakın da değil, kaçınma fırsatı da var. Burada Bitigen çağırsaydı hakem her türlü penaltıyı verir. Şimdi o VAR'a top atıyor çağırmadılar ben de görmedim diye. VAR'da muhtemelen hakem devam ettirdi ben ne yapayım diyordur.

pReN@_61
28.01.2021, 11:04
Müzeye bir kupa daha eklendi şükürler olsun.
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Tekke
28.01.2021, 11:10
Harika maç. Ne olursa olsun, transfer olmasın, düşmemeye oynayalım hiç fark etmez. Trabzonspor taraftarı olmaktan derin bir gurur duyuyorum, başka bir büyüklük bu, başka bir büyü. Çocukken babamla maç izlemeye giderken nasıl hissediyorsam hala aynı hislerle ekranın başına geçiyorum. Tüm oyuncularımıza mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Böyle kötü başlayan sezonda kupa kazanmak anlamlı.

Rakip her durumda kendi lehine bekledi topu. Geçen senenin alışkanlığı sanırım. Hemen hakeme el kol, yere düşüp topu ele alma falan. Alışmışlar herhalde geçen seneden.

Başakşehirin bu hale düşmesi beni mutlu ediyor. Dört köşe oluyorum. Oyundan çıkan her oyuncusu hocasına tepki vererek çıktı, bu da takımın iyice kontrolden çıktığını gösteriyor. Beter olunuz.

Gerginliğe saha içinde düşmedik. İşimize baktık. Takımı da saha içinde mümkün olduğunca centilmen kalmaya çalıştıkları için ayrı tebrik ediyorum. Trabzonspor hakeme dümdüz kayan oyuncuların değil, maçtan sonra gidip okan buruk'la medenice konuşan, teselli eden Ekuban gibi oyuncuların takımı olmalıdır. En azından benim için.
Nice başarılara.

Emre kardeşim bu yazdığın MUAZZAM yazı arada kaynadı sanma, toplumumuzda ve özellikle Trabzonda beğendiğine DESTEK OLAMAMA hastalığı vardır, halbuki eskiler MARİFET İLTİFATA TABİDİR der, doğruyu görmez-övmezsen eğriyi öven dolu, eğri alışkanlık olur.

6 AY EVVEL BÜYÜK BİR ÇETENİN YIKTIĞI TRABZONSPOR bu sefer 6 yıl beklemedi 6 ayda ayağa kalktı, MUAZZAM...

SEDER
28.01.2021, 11:16

Ağam bizle eyleniy.

güneyli
28.01.2021, 11:19
Son dakika da bizim sol taraf ceza içinde bir guam çukuru açıldı.Kimse niçin kapatmıyor derken bir oyuncu geriden hızla geldi müdahale etti.Rakibe çarptırıp avut oldu.Bu sahnede başrol oyuncusu berat diye gördüm.Harikaydı.

Faik Yılmaz
28.01.2021, 11:24
Trabzonspor ' un %1000 net pozisyonuna penaltı çalmayıp,

Başakşehir'in pozisyonuna penaltı çalan hakeme değil kupa maçı

mahalleler arası maç bile yönettirmemek lazım...

lakin öyle bir lobimiz yok maalesef

Larking
28.01.2021, 12:17

Başta Avcı'ya.

İstememiştim gelmesini.Sebebi kötü teknik adam olması değil bizim yıllardır oynadığımız oyun sisteminden daha farklı ve bana göre "sıkıcı" futbol anlayışıydı.Ama ortaya daha bilerek oynayan bir takım çıkardı.Hem de kendi kurmadığı bir takımı ve çok kısa süre içerisinde.Hala henüz tam tatminkar olmasa da oyun da güzelleşmeye başladı.Skorlar da geldi kupa da.

Ekuban'dan bahsetmeden olmaz.Geçen sezon Sörloth'un gölgesinde kaldı ama yaşadığı sakatlık da olmasa kesinlikle önüne geçecekti.Zayıf olan son vuruşlarını da geliştirdi.Çok atlet çok güçlü.Sezon sonu özellikle Premiere Ligden talipleri olmasını bekliyorum.

Kupa geçen sezonun olmasına rağmen bu sezonun ortasında kazanılmış oldu.Sezonun ilk kupası gibi.Büyük moral olacak.Bu sezonu iy yerde bititmek ve asıl önümüzdeki sezonu şimdiden planlamak lazım.Yönetim de transfer anlamında Avcı'yı rahatlatırsa gelecekten umutluyum.

emrahtuna
28.01.2021, 12:24
tebrikler takım tebrikler hoca..nerdeyse başlamadan biten sezonda leş gibi oynayan takımı aynı oyuncularla bambaşka bi seviyeye çıkardı hoca..yıllar

yıllar sonra başakşehiri yenmek sonunda birde kupa kaldırmak muhteşem oldu..içimin yağları eridi..

Emre Çömez
28.01.2021, 12:36
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354685778106974208

Gökhan Balcı
28.01.2021, 12:52
Hata ile art niyet arasında çok belirgin bir çizgi vardır. Bir hakem bariz ele çarpmayı gördüğü halde uyarmıyorsa niyeti bozuktur. Orada hakeme mikrofondan bir şey söylemişse bile bu olsa olsa sittirettir. Şu pozisyona gördüğü halde müdahale etmeyen hakemin lisansını yırt bakalım bir daha yapabiliyorlar mı. Bu ülkede hakemlerin sahip olduğu gücün seviyesi otuz yaşına geldim çözemedim. Üstelik bu hakemliğe yeni başlayan biri için de geçerli. Ali şansalan, Halil umut meler ilk gördüğümde iyi hakem olabilirler diye düşündüğüm kişilerdi. Çok geçmeden hepsinin kıçı başı oynadı hatta Halil umut meler resmen yeni Fırat oldu. Bu camiada yetenekli ve yeteneksiz hakemler var. Fırat, cüneyt, palabıyık, meler yetenekli hakemler. Bu yüzden eyyamın en kralı nasıl yapılır biliyorlar. Yaşar Kemal uğurlu ise Hüseyin göçek gibi bu işi bilmeyen hakemlerden. Zamanı gelince en kolay harcanan adamlar da bunlar olur. Bugün meler resmen prens gibi. Kimse laf edemez ona. Bitigen de mesela gücünü kavrayamadığım adamlardan. Bu adamların arkasında sağlam bir güvence olmasa bunları yapamazlar. Türkiye gibi paraya Allah gibi yapılan tapılan yerde bu sektörün bu halde olması bana şaşırtıcı da gelmiyor gerçi. O yüzden durdurak bilmeden bütün kulüp başkanları sistematik olarak bunun üzerine gitmeliler. O önerdi bu önerdi yok bu düzen değişmek zorunda. Yabancı hakem gelsin gördüğünü çalacak adam gelsin. Zamanının eyyamcıları çıkmış televizyona hakem eleştirisi yapıyor bir de çıldırıyorum. Bu ülkede her şey oluyorsun de rezil olmuyorsun. En büyük problemimiz de ne yazık ki utanmak gibi bir kabiliyetimizin olmaması

UĞUR DURTAŞ
28.01.2021, 12:55
Trabzonspor ' un %1000 net pozisyonuna penaltı çalmayıp,

Başakşehir'in pozisyonuna penaltı çalan hakeme değil kupa maçı

mahalleler arası maç bile yönettirmemek lazım...

lakin öyle bir lobimiz yok maalesef
**
Faik Kardeşim mrh,

Umarım iyisindir.

Deniz Çoban denen kişiliksiz adam bizim verilmeyen penaltı pozisyonunda penaltı yok demiş...

**
İlk yarıda Ekuban'ın şutunda, top Başakşehir ceza sahasında Ponck’un koluna temas etti. Ancak Ponk’un kolları doğal konumdaydı. Vücudunu genişletmiyordu. Penaltı verilmemesi doğruydu. 56’da Fernandes’in şutunda Edgar’ın eline gelen topta doğru bir penaltı kararı verildi. Eller omuz hizası üzerindeydi. 73’te Epureanu’nun kafa topu mücadelesinde rakibinin kafasına kolu temas edince ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Bu tür kafaya yapılan temaslar sarı kartı gerektiriyor. 85’te Trabzonspor’un galibiyet golü öncesi Hasan Ali’ye faul vardı. Yaşar Kemal Uğurlu bu faulü atladı. Trabzonsporlu oyuncu bence Hasan Ali’yi kolundan çekerek düşürüyor. Maçın sonuna doğru kenarda yaşanan gerginlikte çıkan kartların eksik kaldığı fikrindeyim. Kırmızı görecek kişilerde hakem cimri davrandı.

Emre Çömez
28.01.2021, 12:57
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354730950828109824

Selim Çoban
28.01.2021, 13:23
Uğurcan çok iyi kaleci ama penaltılarda çok başarısız

Her penaltıda ters köşe

Nedeni uğurcan penaltı atışlarında kalas gibi duruyor ve kalas gibi yatıyor. Penaltı atması en kolay kaleci bi feyk hemen diğer köşeye. Biraz hareketli olsa penaltıcıyı şaşırtsa çıkartma şansı olur

Faik Yılmaz
28.01.2021, 13:27
**
Faik Kardeşim mrh,

Umarım iyisindir.

Deniz Çoban denen kişiliksiz adam bizim verilmeyen penaltı pozisyonunda penaltı yok demiş...

**
İlk yarıda Ekuban'ın şutunda, top Başakşehir ceza sahasında Ponck’un koluna temas etti. Ancak Ponk’un kolları doğal konumdaydı. Vücudunu genişletmiyordu. Penaltı verilmemesi doğruydu. 56’da Fernandes’in şutunda Edgar’ın eline gelen topta doğru bir penaltı kararı verildi. Eller omuz hizası üzerindeydi. 73’te Epureanu’nun kafa topu mücadelesinde rakibinin kafasına kolu temas edince ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Bu tür kafaya yapılan temaslar sarı kartı gerektiriyor. 85’te Trabzonspor’un galibiyet golü öncesi Hasan Ali’ye faul vardı. Yaşar Kemal Uğurlu bu faulü atladı. Trabzonsporlu oyuncu bence Hasan Ali’yi kolundan çekerek düşürüyor. Maçın sonuna doğru kenarda yaşanan gerginlikte çıkan kartların eksik kaldığı fikrindeyim. Kırmızı görecek kişilerde hakem cimri davrandı.

Merhaba iyiyim. sizden sormalı....

Futbol el doğal konumunda ise ve top istemsiz olarak çarpıyorsa el değildir. Ancak top eline çarpan arkadaş bir hindi değil insan.Hindiler kabardığı zaman kolları açık yürür ama insanlar kollarını o şekilde açarak yürümezler. Tekrar ediyorum insanlar yürümez. Demekki Deniz Çoban top eline çarpan futbolcu arkadaşı insan saymamış...

O pozisyon el olmuyor Trabzonsporlunun eline çarpan el oluyor dersenizde bu yorum futboldan anlamayan hatta hiç dünya yüzü görmemiş dağlı bir cahilin yorumundan da daha aşağı bir yorum olur... Ama adamların karın ağrısı başka olduğu için normal görüyorum.

Trabzonsporun golünden önceki pozisyona faul çalınması gerekiyor konusuna gelince ; O pozisyona faul diyen bir adamın değil hakem stadyumda top toplayıcı dahi yapılmaması gerekiyor bana göre. Adam omuz omuza mücadele dahi girmeden yıkılmış yahu. Bu kadar art niyetli bir yorum olmaz. Maçın yorumcusuda dün akşamki hakem gibi art niyetli idi...

Yani akşam sadece Başakşehiri değil hakemi ve başka lobileride yendik. Onun için çok anlamlı bir galibiyet ve kupa oldu bizim için

Onur Akyüz
28.01.2021, 13:38
Hakettiğimiz kupayı eze eze aldık çok şükür.

Maç sırasında yazılanları okumak keyif aldığım bir şeydir ancak o kadar çok küfür var ki şaşırdım millet ana avrat sülale gitmiş, bmn hiçbir dönem böyle olmamıştı.

Ciddi bir kalite bozulması var, yöneticiler lütfen bu sayfaları temizlesin bize hiç yakışmıyor.

sasone
28.01.2021, 14:26
Olimpiyat Stadının uğurundan mi nedir,bu kupayı alacağımızdan en ufak şüphem yoktu,kupadan çok daha önemlisi Abdullah Avcı'nın kulübü sahiplenmesi ve takımı kendine inandırması.

Dün çok güzel görüntüler vardı maç sonrasında,uzun süre manevi tatmin yaşatacak görüntüler ve Abdullah Avcı baş aktördü bu görüntülerde.

omondoles
28.01.2021, 14:53
https://pbs.twimg.com/media/EsxSa-YXMAYjWMB?format=jpg&name=medium

Reisimiz hala tebrik mesaji atmamış Twitterda, ben kurdum dedigi takimi yendik diye heralde :)

Adamın Trabzon’dan oy almama endişesi yok ki.

mancester
28.01.2021, 14:56
Hocanin etkisini her mac ustune koyarak seyrediyoruz.Basaksehirin oyununu tamamen kilitledi posisyon vermedi ve posisyonlari buldu hoca gercekten iyi gidiyor sadece skora bakarak soylemiyorum her mac bisiler daha iyi gidiyor.Bjk macindada hakemlik agir kararlar olmaz ise beraberlik yada yeneriz diyorum.

Adem Erdoğan
28.01.2021, 15:49
Kupa alma frekansımız çok düştü. 10 senede bir 2 tane kupa alıyoruz. Türkiye kupasına daha fazla asılmalıyız. Hem 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyoruz. Eskiden ucunda
kupa olsun da gazoz kapağı kupası bile önemsenirdi, şimdi para getirmeyen hiçbir kupa önemsenmiyor, öyle ki uefa kupası bile angarya gibi duruyor.

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2021, 16:59
Nedeni uğurcan penaltı atışlarında kalas gibi duruyor ve kalas gibi yatıyor. Penaltı atması en kolay kaleci bi feyk hemen diğer köşeye. Biraz hareketli olsa penaltıcıyı şaşırtsa çıkartma şansı olur

Çok çok doğru bir Uğurcan penaltı analizi

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2021, 17:01
Kupa alma frekansımız çok düştü. 10 senede bir 2 tane kupa alıyoruz. Türkiye kupasına daha fazla asılmalıyız. Hem 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyoruz. Eskiden ucunda
kupa olsun da gazoz kapağı kupası bile önemsenirdi, şimdi para getirmeyen hiçbir kupa önemsenmiyor, öyle ki uefa kupası bile angarya gibi duruyor.

1994-1995 sezonunu 2 kupayla kapamış ve şampiyonluğunu çok az farkla BJK'ye kaptırmıştık. Akabinde 1995-1996'da şampiyonluk mücadelesi vermiştik.

2009-2010'da da yine 2 kupa kazanmıştık. Akabinde 2010-2011'de şampiyon olmuştuk..

Türkiye kupası bu yüzden önemli olup asla hedeften çıkarılmamalı

Kazanırsan dünkü gibi sezonda 2 kupa alabiliyorsun.

Dün ne kadar mutlu olduk çok şükür

Cenkhan
28.01.2021, 17:27
İlk penaltı pozisyonda devam kararı doğru. Eline çarpan oyuncunun pozisyonla alakası yok, kendi halinde yürüyor, eli doğal halinde, ayrıca gelişi güzel abanılmış top çarpmasa da dağlara gidecek. Bu penaltıysa dünya üzerindeki bütün elle temaslar penaltıdır. İkinci penaltı pozisyonunda yine düdük doğru. Oyuncu pozisyonun içerisinde, el topun doğal pozisyonunda değil, top çarpmasa kaleye gidecek. Net penaltı. Son pozisyonda faul yok, tipik Süper Lig kibarlığıyla yere bırakmış adam kendisini.

Lakin maçın geri kalanının tamamında hakem de VAR da kötüydü. Bizim tehlikeye dönüşen hiçbir pozisyonumuzda avantaja bırakmadı, durağan oyunda defansı sırtına alan oyuncularımıza Başakşehirlilerin yıldırmak için ısrarla temaslı tacizde bulunduğu pozisyonlarda avantajı oynattı. Djaniny'nin pozisyonunda faul tartışması olmasın diye saçma bir ofsayt uydurdular. Maç temposu kendi kondüsyonunun üzerine çıkınca her temasta oyunu durdurup soğuttular. Mehmet Topal ve Deniz Türüç'ün maçı atılmadan tamamlamış olması mucize. Liste uzadıkça uzar...

Sonuç olarak iyi oynayıp hakemi de yendik, 6 ayda 2. kupamızı aldık. "Bize hep böyle yapıyorlar" tribine girip boşuna sinir stres yaratmanın alemi yok.

Emre Çömez
28.01.2021, 17:28
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1354798886959734788

only ts
28.01.2021, 17:34

bu videoların hepsini Ceylin yapıyor. Yıllardır yapıyor. Trabzonspor ona sahip çıktı. Güzel işler yapıyor gerçekten. Tebrik ediyorum

Bayraktaroğlu
28.01.2021, 17:35
İkinci golde takımın tamamı nasıl hucuma çıkıyor öyle. Mahalle kavgasına gidiyor gibi bizimkiler

artvints
28.01.2021, 17:53
Hakem konusundaki tartışmalar artık verimli değil. Düzelme zemini de tamamen kayboldu. Insanların bizim aleyhimize bu pozisyon olsa savunur muyum diye düşünmesi lazım. Her pozsiyon lehine olabilir mi bir takimin ? Bunu ulusal kanada yorumculuk yapan adam seviyesinde görüyoruz. Bütün pozisyonları tuttuğu takim lehinde yorumlyabiliyor. Bir futbol görüşün olur ona göre yorumlarsin ama yok işine gelince müdahale yetersiz, baska zaman kural böyle penaltı, böyle olmaz.

Penaltı pozisyonuna gelince, adam topla kale arasında değil. Açık ara farkla auta gidecek bir top koluna geliyor. Kolu da yanda, top değince açılması biraz yanıltıyor. Hatta kolunu kaldırıp ani gelen toptan kaçmaya çalıştığını söyleyebiliriz. Ben bir avantajı kesmediği için devam kararını futbol ruhuna göre uygun bulurum. Görüişlerim de hep bu yöndedir. Üstüne baska bir el pozisyonu gelmesi hakemin şanssızlığı oldu.

Verdiği kırmızı kart da ağır oldu. Bu maçta hakemden cok şikayet etmem ben. Ghezzal'in ve mensah'in sarı kart sınırında olduğunu bilip kartları geçiştirmek, bir takım kazansın diye çabalamak gibi bir durumu yoktu hakemin. Öyle olsa ikinci golden önce rahatça faul çalardı. Kafasinda oynatmak vardı, bu nedenle iki takim aleyhine de sarı kartlık faulleri kaçırdığı da oldu ama niyet bozukluğu baska birşey. Onu genelde şampiyonluk yarısında giden takımlara karşı yaşıyoruz. Finallerde kolay kolay olmaz. Parayla alakalı bir durum.

omondoles
28.01.2021, 18:45
Hakem konusundaki tartışmalar artık verimli değil. Düzelme zemini de tamamen kayboldu. Insanların bizim aleyhimize bu pozisyon olsa savunur muyum diye düşünmesi lazım. Her pozsiyon lehine olabilir mi bir takimin ? Bunu ulusal kanada yorumculuk yapan adam seviyesinde görüyoruz. Bütün pozisyonları tuttuğu takim lehinde yorumlyabiliyor. Bir futbol görüşün olur ona göre yorumlarsin ama yok işine gelince müdahale yetersiz, baska zaman kural böyle penaltı, böyle olmaz.

Penaltı pozisyonuna gelince, adam topla kale arasında değil. Açık ara farkla auta gidecek bir top koluna geliyor. Kolu da yanda, top değince açılması biraz yanıltıyor. Hatta kolunu kaldırıp ani gelen toptan kaçmaya çalıştığını söyleyebiliriz. Ben bir avantajı kesmediği için devam kararını futbol ruhuna göre uygun bulurum. Görüişlerim de hep bu yöndedir. Üstüne baska bir el pozisyonu gelmesi hakemin şanssızlığı oldu.

Verdiği kırmızı kart da ağır oldu. Bu maçta hakemden cok şikayet etmem ben. Ghezzal'in ve mensah'in sarı kart sınırında olduğunu bilip kartları geçiştirmek, bir takım kazansın diye çabalamak gibi bir durumu yoktu hakemin. Öyle olsa ikinci golden önce rahatça faul çalardı. Kafasinda oynatmak vardı, bu nedenle iki takim aleyhine de sarı kartlık faulleri kaçırdığı da oldu ama niyet bozukluğu baska birşey. Onu genelde şampiyonluk yarısında giden takımlara karşı yaşıyoruz. Finallerde kolay kolay olmaz. Parayla alakalı bir durum.

Altına imzamı atarım. Öncelikle insanda etik bir anlayış olacak. Sadece bizimkilerin değil bütün taraftarların bıçağı hep kendinden yana kesiyor. Bu yanlıştır. Yahu senin futbol mantığına göre (kurallar çerçevesinde(ki bunlarin çoğu yoruma dayalı)) neyse ona göre yorumlamalısın. Mesela ben futbolda sertlikten yanayım. Parmağın düştüğü çoğu pozisyona devam derim. Yok efendim değmişte, dokunmuşta. Hiç mi futbol oynamadı böyle yorum yapanlar anlamıyorum gerçekten.

erenslash
28.01.2021, 19:08
sadri şener iki dönemi devam ediyor hoca var kadroda hayvan gibi eksikler var bro .benim korkum yönetim veya gelecek olan yönetimde kadroyu dağıtırsa yerine koymassa aynı şeyleri yaşatır avcının emekleri boşuna gidecek....
Avcı başkana teşekkür etti diye başkanı paklamaya çalışmayı bırakın...Sezon başında Avcı neden getirilmedi sorusunun cevabını arayın..

Tekke
28.01.2021, 19:22

Harika 😀 😃😃

Whatsapp dan herkese yolladım, goller ve sözler cukkkkkkk🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🔥🔥🤘🏼🤘🏼🤘🏼😃😃😃

Emre Çömez
29.01.2021, 00:26
https://twitter.com/KFE_Futbol/status/1354899407611813890

Doğukan Uçan
29.01.2021, 10:52
Başakşehir'in bu sene ki tek hedefi ziraat türkiye kupası olur. Fenerbahçe maçında ölümüne oynayıp turu geçerler. Bir bakıma kupayı almamız iyi oldu hiç olmazsa fb elensin.

mancester
29.01.2021, 14:02
Okani gonderdik hayirlisi olsun :)

Tekke
29.01.2021, 18:48
Okani gonderdik hayirlisi olsun :)

Haniymiş benim minik şikecim, nerde minik kuşum, dünkü bebeği ağlattılar mıııı:)

Abileri çala çırpa her adi ezoterik örgütleri İLK KEZ BİRLİKTE kullanarak şampuan yapmıştı yavruyuuu, ne oldu köpürmedin mi? Ahlar fazla mı geldi şerefsiz küçük şikeci it(kimse kusura bakmasın, hırsıza şikeciye haine acımam-söverken de esirgemem)

Yallah uygun-sağlam-kocaman gibi minik kullanılmış ahlaksızlar çöplüğüne....

Bayraktaroğlu
29.01.2021, 21:04
Okan 'Buruk'

Doğukan Uçan
30.01.2021, 00:24
bu sene başakşehir maçlarını izleyenler bilir okan buruk sürekli her maç hakemlere el kol yapıp itiraz ediyordu. gideceği bariz belliydi son darbeyi de biz vurduk. bundan sonra dikiş tutmaz. başakşehiri de kendisini şampiyon yapmadı. geçen sene kendi hatalarımızdan biz şampiyonluğu kaybettik. bu sene ise daha iyi kadro kurdular küme düşme hatttındalar. okan buruk sıfır katkı verdi.

Emre Çömez
30.01.2021, 17:36
https://www.youtube.com/watch?v=5aGliHZrPn0

gurur6134
31.01.2021, 12:31
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1355405438980943873?s=20

gurur6134
31.01.2021, 12:40

Yeni gordugum icin yaziyorum oncelikle bizim ki net penalti soylediginiz kural 2 sene once degisti artik top oyunda oldugu surece isterse ceza alaninin bir kosesinden disari gidecek olsun kaleye gidip gitmemesine bakilmiyor kol dogal konumda degilse penalti caliniyor ki adamin kaleye arkasi donuk topun nereye gittigini gormuyor el acik vucuduna dogru cekip kacirmayada calismiyor net bir penalti zaten aksini iddaa eden tek bir yorumcuya raslamadim.ikinci olarak kirmizi agir oldu demissiniz sene basinda trtspordaki programa konuk olan hakem hocasi baris simsek degisen kurallari anlatirken kafa toplarina yukselirken bilerek yada bilmeden elin kolun dirsegin rakibin kafasinda herhangibir yere sakatlayacak veya tehlikeli olabilecek sekilde gelmesi mudahale olmasi net bir sekilde faul ve kart olacak buna izin verilmeyecek fifanin kesin talimati var oyuncular kafa topunu cikarken bunu bilerek cikacaklar demisti yani o karar net faul ve sari kart dogru..bu sekilde bilgilendirmek istedim buna gore izleyip yorumlarsaniz bundan sonra daha saglikli olur.

Enaldo61
31.01.2021, 12:43
Futbol ruhuna uygun olan şey topun elle oynanmamasıdır, ele penaltı verilmemesi değil.

fadigaTS
31.01.2021, 13:27
Futbol ruhuna uygun olan şey topun elle oynanmamasıdır, ele penaltı verilmemesi değil.Neden futbolun ruhuna önce biz uygun olup olmadığına bakıyoruz? Alemin akıllısı biz miyiz? Adam gibi kural kitapçığında ne yazıyorsa onu eşit bir şekilde uygulamadıkları için ve bize karşı her maçta art niyetli oldukları için rezillik diz boyu.Bu hakem ve federasyonların Trabzonspor alerjisi var

artvints
31.01.2021, 14:42
Yeni gordugum icin yaziyorum oncelikle bizim ki net penalti soylediginiz kural 2 sene once degisti artik top oyunda oldugu surece isterse ceza alaninin bir kosesinden disari gidecek olsun kaleye gidip gitmemesine bakilmiyor kol dogal konumda degilse penalti caliniyor ki adamin kaleye arkasi donuk topun nereye gittigini gormuyor el acik vucuduna dogru cekip kacirmayada calismiyor net bir penalti zaten aksini iddaa eden tek bir yorumcuya raslamadim.ikinci olarak kirmizi agir oldu demissiniz sene basinda trtspordaki programa konuk olan hakem hocasi baris simsek degisen kurallari anlatirken kafa toplarina yukselirken bilerek yada bilmeden elin kolun dirsegin rakibin kafasinda herhangibir yere sakatlayacak veya tehlikeli olabilecek sekilde gelmesi mudahale olmasi net bir sekilde faul ve kart olacak buna izin verilmeyecek fifanin kesin talimati var oyuncular kafa topunu cikarken bunu bilerek cikacaklar demisti yani o karar net faul ve sari kart dogru..bu sekilde bilgilendirmek istedim buna gore izleyip yorumlarsaniz bundan sonra daha saglikli olur.

İlk pozisyon için elin doğal konumu diye bir kural var ve yoruma açık. Adamın kolu yanda, bu nasıl bir duruş denilecek bir durum görmedim. Oyuncu pozisyonu kesecek şekilde bir konumda olsaydı dikkat etmesi gerekirdi doğru ama burada şutun kaleye gitmesini engelleyecek bir konumda değil veya yapılan ortayı kesmiyor. ABen genel uygulamalara bakıyorum. Çünkü deniz çoban gibi kural ezberleyen hakemleri dinliyorum. Sonra yorumlarına bakıyorum, hiçbir paralellik göremiyorum. Kafasına göre pozisyonu kurala uyduruyor, sonuç olarak yoruma ihtiyaç duyuyor, bocaliyor. En iyisi Avrupa'li hakemlerin uygulamalarına bakmak.

Bu kurallar da Allah'in emri değil zaten, surekli tartışılıyor, değişiyor, futbol ruhuna en uygun olanı için genel kurallar yazılıyor ama her zaman hakeme yorum payı bırakılıyor.

İkinci pozisyon için de kollar çok açık değil, toplu. Sezon başinda bunlara ve ayağa basmalara sarı kart dendi ama sonra baktılar her pozisyon aynı kefeye konuyor, her ayağa basma sarı kart değil dediler, bu tip hava topu pozisyonlarında da sarı kartlar azaldı. Kolu açarak geldiğinde daha çok sarı kart gösteriliyor. İkinci sarı kartın da çok net olma kuralı var ayrıca.

Ülkede uygulanan kurallara göre bir problem yok ama kural deyip çok manipülasyon yapılıyor büyük takımların maçlarında. Açıkça çok basit pozisyonları büyük takım lehine değerlendiriyorlar. Yani mhk bile rahatsız oldu bu durumdan seviyeyi yükseltmeye çalışıyor şimdi.

Burada herkes Trabzonspor'lu, pozisyon savunmaya gerek yok, ben kendi adıma standart nasıl olmalı diye sesli düşünüyorum, görüş belirtiyorum.

Mesela dün altay'in pozisyonu kural diye iptal edilir buralarda ama Avrupa'da gol verecek hakemler olduğuna adım gibi eminim. Çünkü kaleciyi bozacak bir müdahale olmadı, gayet güzel çaldı topu hücum oyuncusu.

gurur6134
31.01.2021, 17:37
İlk pozisyon için elin doğal konumu diye bir kural var ve yoruma açık. Adamın kolu yanda, bu nasıl bir duruş denilecek bir durum görmedim. Oyuncu pozisyonu kesecek şekilde bir konumda olsaydı dikkat etmesi gerekirdi doğru ama burada şutun kaleye gitmesini engelleyecek bir konumda değil veya yapılan ortayı kesmiyor. ABen genel uygulamalara bakıyorum. Çünkü deniz çoban gibi kural ezberleyen hakemleri dinliyorum. Sonra yorumlarına bakıyorum, hiçbir paralellik göremiyorum. Kafasına göre pozisyonu kurala uyduruyor, sonuç olarak yoruma ihtiyaç duyuyor, bocaliyor. En iyisi Avrupa'li hakemlerin uygulamalarına bakmak.

Bu kurallar da Allah'in emri değil zaten, surekli tartışılıyor, değişiyor, futbol ruhuna en uygun olanı için genel kurallar yazılıyor ama her zaman hakeme yorum payı bırakılıyor.

İkinci pozisyon için de kollar çok açık değil, toplu. Sezon başinda bunlara ve ayağa basmalara sarı kart dendi ama sonra baktılar her pozisyon aynı kefeye konuyor, her ayağa basma sarı kart değil dediler, bu tip hava topu pozisyonlarında da sarı kartlar azaldı. Kolu açarak geldiğinde daha çok sarı kart gösteriliyor. İkinci sarı kartın da çok net olma kuralı var ayrıca.

Ülkede uygulanan kurallara göre bir problem yok ama kural deyip çok manipülasyon yapılıyor büyük takımların maçlarında. Açıkça çok basit pozisyonları büyük takım lehine değerlendiriyorlar. Yani mhk bile rahatsız oldu bu durumdan seviyeyi yükseltmeye çalışıyor şimdi.

Burada herkes Trabzonspor'lu, pozisyon savunmaya gerek yok, ben kendi adıma standart nasıl olmalı diye sesli düşünüyorum, görüş belirtiyorum.

Mesela dün altay'in pozisyonu kural diye iptal edilir buralarda ama Avrupa'da gol verilecek hakemler olduğuna adım gibi eminim. Çünkü kaleciyi bozacak bir müdahale olmadı, gayet güzel çaldı topu hücum oyuncusu.

Pozisyon savinmak degil de sonucda bu bir oyun ve her oyunda oldugu gibi bazi kurallari var dedigim gibi ne referans olarak sene basinda ki programi aliyorum baris simsek anlatimina bakarak yorum yaptim turk hakemlerine kalirsak mac yorumlamalarina isimiz var zaten