Orijinalini görmek için tıklayınız : Jorge Djaniny Tavares Semedo
doc holliday
12.10.2022, 14:17
Hayaller Nwakaeme hayatlar Djaniny…
doc holliday
12.10.2022, 17:18
İyi futbol iyi futbolcularla oynanır.Sende o iyi futbol oynamamıza izin vermeyen futbolculardan birisin aga, devre arası yallah arabistana kumda oynarsın orda
bilginsem
12.10.2022, 20:20
43 Metreden önünde 10 metre boşluk görünce Bakasetas'a vur diyen, Oyun kurmak ve boşluk bulmak için pas oyunu yaptığımızda takımını yuhalayan taraftarımız tabi ki Djaniny'yi beğenmeyecekti. Çekip vursa 10 aldığından 9'unu 1 tane sokar illaki ve taraftar aşık olurdu.
Bu sezon toplam 5 tane maç kaybettik.
Djaniny bunların birinde hiç yoktu.
2 tanesine son 15 dakika girdi,
1 tanesinde ikinci yarı girdi. Bunların hepsinde yediğimiz golleri o girdiğinde zaten yemiştik.
Antalya maçında 90 dakika oynadı ve o maç tamamen savunma ve orta sahanın felaket kötü olmasıyla kaybettiğimiz bir maçtı. Ki 2-2 yi bulup 3-2'yi kaçırarak yenildik.
Bu adamın oyunda olduğu anlarda biz genelde oyunu yıkıyoruz ve çoğunlukla çok çok zor gol yiyoruz. Evet gerideyken aldı oyuna genellikle hoca ama Djaniny elimizde olan hiçbir oyuncuya benzemeyen kendine has özellikleri olan, özel bir oyuncu.
Eleştirildiği yönü ağır hareketleri. Adamın en önemli özelliği soğukkanlı olması. 2 yöne de top istemesi. Bu alanda Trezeguet sadece önüne top istiyor mesela ve etrafındaki oyuncularla etkileşimde, Hamsik'ten sonra en iyi olan oyuncu da Djaniny. Başka hiçbir şey söylemeye gerek yok.
Yüzü eskimiştir, başka en ufak bir problemi yoktur. Bizim taraftarımızın yüzü eskiyince katlanabileceği çok çok az oyuncu var malesef. Çok batak oynuyorsunuz, favori olmayınca bir sonraki el biran önce gelsin istiyorsunuz ama futbol böyle bir şey değil.
doc holliday
12.10.2022, 21:09
43 Metreden önünde 10 metre boşluk görünce Bakasetas'a vur diyen, Oyun kurmak ve boşluk bulmak için pas oyunu yaptığımızda takımını yuhalayan taraftarımız tabi ki Djaniny'yi beğenmeyecekti. Çekip vursa 10 aldığından 9'unu 1 tane sokar illaki ve taraftar aşık olurdu.
Bu sezon toplam 5 tane maç kaybettik.
Djaniny bunların birinde hiç yoktu.
2 tanesine son 15 dakika girdi,
1 tanesinde ikinci yarı girdi. Bunların hepsinde yediğimiz golleri o girdiğinde zaten yemiştik.
Antalya maçında 90 dakika oynadı ve o maç tamamen savunma ve orta sahanın felaket kötü olmasıyla kaybettiğimiz bir maçtı. Ki 2-2 yi bulup 3-2'yi kaçırarak yenildik.
Bu adamın oyunda olduğu anlarda biz genelde oyunu yıkıyoruz ve çoğunlukla çok çok zor gol yiyoruz. Evet gerideyken aldı oyuna genellikle hoca ama Djaniny elimizde olan hiçbir oyuncuya benzemeyen kendine has özellikleri olan, özel bir oyuncu.
Eleştirildiği yönü ağır hareketleri. Adamın en önemli özelliği soğukkanlı olması. 2 yöne de top istemesi. Bu alanda Trezeguet sadece önüne top istiyor mesela ve etrafındaki oyuncularla etkileşimde, Hamsik'ten sonra en iyi olan oyuncu da Djaniny. Başka hiçbir şey söylemeye gerek yok.
Yüzü eskimiştir, başka en ufak bir problemi yoktur. Bizim taraftarımızın yüzü eskiyince katlanabileceği çok çok az oyuncu var malesef. Çok batak oynuyorsunuz, favori olmayınca bir sonraki el biran önce gelsin istiyorsunuz ama futbol böyle bir şey değil.
Ligdeki bu sene 10 lig maçının 8 inde oynamış bunların 4 ü ilk 11,4 ü sonradan girmiş.Bir forvet oyuncusu olarak asist ve gol sayısı ne sizce, ben söyleyeyim; 0 gol 0 asist.
Avrupada 5 maçta oynamış 2 si ilk 11,3 tanesi sonradan girmiş.Yine forvet olarak oynamış.Asist ve gol sayısı kaç tahmin edin bakalım, bu sefer yazıyla yazıyorum “SIFIR”
Hemen hemen aynı mevkide oynayan fb’li valencia 10 küsur gol atmış şimdiden, biz hala beyefendi lütfedecekte 1 gol atacak diye bekliyoruz..
Dostum duygular güzel şeydir ama matematik yalan söylemez..Diyeceklerim bu kadar..
bilginsem
12.10.2022, 22:34
Ligdeki bu sene 10 lig maçının 8 inde oynamış bunların 4 ü ilk 11,4 ü sonradan girmiş.Bir forvet oyuncusu olarak asist ve gol sayısı ne sizce, ben söyleyeyim; 0 gol 0 asist.
Avrupada 5 maçta oynamış 2 si ilk 11,3 tanesi sonradan girmiş.Yine forvet olarak oynamış.Asist ve gol sayısı kaç tahmin edin bakalım, bu sefer yazıyla yazıyorum “SIFIR”
Hemen hemen aynı mevkide oynayan fb’li valencia 10 küsur gol atmış şimdiden, biz hala beyefendi lütfedecekte 1 gol atacak diye bekliyoruz..
Dostum duygular güzel şeydir ama matematik yalan söylemez..Diyeceklerim bu kadar..
İşte futbol bu yüzden bir arpa boyu ilerlemiyor ülkede. Rakamlarla devam ediyoruz. Bu yüzden tarihimizin en iyi forveti veya ikincisi Burak Yılmaz diyebilir miyiz?
Bu bir organizasyon oyunu ve Djaniny gayet üstlendiği rolü hakkıyla oynayan bir oyuncu. Senin organizasyonun onu 10 tane pozisyona sokmuyor problem burada, bu organizasyonu mecbur kalarak dağıttın ve yenisi de 2 ayda gelişmiyor.
Hala daha valencia falan yazmışsın. Kardeşim biraz kafanızı değiştirin, biraz herkesin baktığı şeylere altın bulmuş gibi atlamayın. İsmail bizim takımda 11 oynasaydı kulüpteki personelin ne anası ne avradı kalmıştı...
Matematik bolca yalan söyler, Novak 15 tane atıp attırmıştır ama kendisi takımın tarihinin en kötü sol beklerinden biriydi... Siopis müthiş top kazanıyor çok faydalı ama topla oynarken 1 kişi eksik oynuyoruz.
Cornelius da 50 tane atmıyordu ama üst düzey bir Pivottu.
doc holliday
12.10.2022, 22:45
Kardeş boşver djaniny’yi savunucam diye kelime oyunları ile bu kadar zorlama.Kendi paralel evrenindeki futbola bakış açınla hayata devam et..
Hem djaniny bugün gelse bu foruma yazsa,şuanki hali ile kendini bu kadar savunmaz emin ol..selamlar..
Gürkan Asma
13.10.2022, 22:02
Şunu bize kitledi ya, en çok o yüzden sinirliyim hocaya.
Djanini bir sekilde hep kaleciye nişanlıyor topu.
İşte futbol bu yüzden bir arpa boyu ilerlemiyor ülkede. Rakamlarla devam ediyoruz. Bu yüzden tarihimizin en iyi forveti veya ikincisi Burak Yılmaz diyebilir miyiz?
Bu bir organizasyon oyunu ve Djaniny gayet üstlendiği rolü hakkıyla oynayan bir oyuncu. Senin organizasyonun onu 10 tane pozisyona sokmuyor problem burada, bu organizasyonu mecbur kalarak dağıttın ve yenisi de 2 ayda gelişmiyor.
Hala daha valencia falan yazmışsın. Kardeşim biraz kafanızı değiştirin, biraz herkesin baktığı şeylere altın bulmuş gibi atlamayın. İsmail bizim takımda 11 oynasaydı kulüpteki personelin ne anası ne avradı kalmıştı...
Matematik bolca yalan söyler, Novak 15 tane atıp attırmıştır ama kendisi takımın tarihinin en kötü sol beklerinden biriydi... Siopis müthiş top kazanıyor çok faydalı ama topla oynarken 1 kişi eksik oynuyoruz.
Cornelius da 50 tane atmıyordu ama üst düzey bir Pivottu.
ya allahim yarabbim
Cem Balcı
13.10.2022, 22:45
Farklı bir Djaniny izletiyor,hayret.Koşuyor,pres yapıyor,istiyor.
albatros
13.10.2022, 22:54
Tek maçta duygu karmaşası yaşattın yine bize.
İlk yarı itibariyle helal olsun da dedirttin, yuh be bu ne lakayatlık da dedirttin.
bilginsem
13.10.2022, 23:52
Topu şu bölgede tutan Djaniny dışında hiçbir futbolcumuzun olmayışı, Djaniny gününde olmasa bile nasıl etki ediyor sanırım bakmasını becerebilen görmüştür. Bu adam hiçbir zaman büyük golcü değildi, olmayacak. Ama orada oluyoruz, bunu bize sağlıyor. Trezeguet topu aldığında ya 2.5 saniyede direk karşı atak yiyoruz ya da nadir de olsa atak yapıyoruz.
kaçarava
13.10.2022, 23:58
Ne yapıp edip forma girmesini sağlamalıyız. Çok ama çok lazım şu an.
Cem Balcı
14.10.2022, 00:00
Bu adamı bugünkü gibi temaslı,hırslı ve istekli gördüğümü hatırlamıyorum.
Halil Alemdar
14.10.2022, 00:21
Ezdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Öztürk
14.10.2022, 02:02
Bizim hayvanımız bu. Her topu kalecinin götüne de nişanlasa takımı diri tutmak için tecrübesiyle her şeyini veriyor. Sakın bu adamı gol kaçırıyor diye ıslıklamaya kalkmayın. Bu boku geçen senenin ilk haftaları yediniz, adam saha içinde tepki gösterdi sonra hepinizi yamulttu. Caninin verdiği katkı yeter. Isterse hiç gol atmasın.
Süleyman50
14.10.2022, 08:57
bjk maçında da sağ kanatta oynamalı...
doc holliday
14.10.2022, 09:20
Şu güzel monaco maçının hatrına sana bişey demiyorum dıcani,mücadelen iyiydi tamamda 14. resmi müsabakanıda gol olup yağdımız şu maçta bile 0 gol 0 asistle tamamladın,maaşallah çok istikrarlısın...
falcon_61
14.10.2022, 10:01
Her zaman söyledim , söyleyeceğim.bu adam forvet oynatılmazsa elmas gibi topçu. Savunmaya hep yardım ediyordu , top tutuyor, fuleli , hızlı, hava topu var, en önemlisi aklı var. Şuan en ihtiyacımız olan oyuncu. Hamsikten bile daha önemli .form tutması takımın tüm oyununu değiştirecektir. Gol yollarında ise ümidin pek yok. Anca olmaz golleri atar. Adamın olayı bu galiba. Onun dışında takım oyununu direkt yukarı çekiyor.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
14.10.2022, 10:13
Dün kac tane top caldi rakipten, ianilmaz oynadi. Freekickten önce yine topu caldi ve Bozoku verdi, bozukta foulu aldi.
pReN@_61
14.10.2022, 11:00
övsem mi sövsem mi
ulan ne garip adamsın papaz
zaroş reiz
Hakikaten çok cins biri, net şekilde takımda alternatifi yok, Nwakame'de gidince bu tarz ayağında top tutup ileride çoğalmamızı sağlayacak başka adam kalmadı takımda, bence her türlü oynaması lazım.
Ozan Yılmaz
14.10.2022, 12:41
Kritik işlere imza attı dün
Kritik işlere imza attı dün
Gecen yil bu zamanlarda da Djaniny oyuncu olarak cok elestiriliyordu. Daha sonrasinda attigi gollerle, takim oyununda üstlendigi rolle herkes tarafindan begenilmeye baslandi.
anlasilan oyuncu gc form tutuyor. Kaldi ki topla ve topsuz oyunda benim de cok begendigim ve cok iyi islere imza atan bir oyuncu. Dünde oyunda kaldigi sürde cok faydali isler yapti.Kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyon ise benimsin diyen golcüler icin dahi cok zor bir pozisyondu. Yaninda sana eslik eden rakip oyuncu, kasinde iyi yer tutan kaleci ve bu pozisyonlar kaleciler büyük yer tutma hatalari yapmazlarsa genelde böyle sonuclaniyor. Bu pozisyon disinda bir karsilastar ile anlatmak gerekirse Ikinci yarida Trezeque oyuna girdikten sonra ne yapamadiysa Djaniny ilk yarida hepsini yapti.
Kanimca bundan sonra daha iyi lynayan bir Djaniny izleyecegiz. gecen yil oldugu gibi.
https://i.hizliresim.com/l4565fd.png
Şuradan gol kaçırma rekoru kıracak bu gidişle. Hep de ilk 10 dklarda giriyor bu pozisyonlara. At kardeşim artık şunu, gidip antrenmanda o bölgeye özel mi çalışıyorsun ne yapıyorsun bilmem rezil vuruşun var. Kaçırınca da salak salak sırıtma lütfen.
Yiğit SARI
14.10.2022, 19:59
Bu pozisyona ofsayt çalındı bu arada ama tekrarda öyle değil gibiydi
Adem Akyüz'
15.10.2022, 02:29
Yorumları okudukça ben farklı bir maç mı izledim acaba dedim kendi kendime. Dün ilk yarı biraz daha devam etseydi tribün aşağı inecekti bunu sahadan atmak için.
doc holliday
15.10.2022, 13:14
2022-2023 sezonu 14 Resmi müsabaka 0 gol 0 asist.bjk maçında muhtemelen oynayacak umarım istikrarını bozar.
Ozan Yılmaz
16.10.2022, 23:06
Nerdeydin umarsız?
doc holliday
17.10.2022, 11:23
İyileşirse sivas maçında banko oynar, çok bi alternatifi kalmadı artık.Bardi leşindense buna razıyım,Ehven-i Şer…
pReN@_61
17.10.2022, 21:45
tam form yakalıyor mu acaba bizim zarhoş derken sakatlandı
sivas maçına iyileşir umarım
BatuhanB
28.10.2022, 00:08
Meziyetsiz bir futbolcuya dönüştü.
Devre arası ilk yollanacaklardan olmalı.
bordoylamavi
28.10.2022, 00:09
bu kadar mı dengesiz olur bi oyuncu ya.
Ozan Yılmaz
28.10.2022, 00:09
Futbolu unutmuş
ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaçarava
28.10.2022, 00:11
Sarhoş gibi ama ilk topta sırtında stoper varken tekte pası attı. Umut şeker gibi eridi stoperlerin kucağında.
Sefer A.
28.10.2022, 00:14
Sarhoş gibi ama ilk topta sırtında stoper varken tekte pası attı. Umut şeker gibi eridi stoperlerin kucağında.
Ne olursa olsun gitsin artik, yola buna güvenerek çikilmaz dedik bin kere, olmaz arkadas bi maç göz boyar sonra yine saçmalar, tam bir "onunla bakkala bile gitmem" topçusu
Teklif varken göndermeyip dünya para bağladık ulan bi enayi biziz hakkatten..
Fatih Öztürk
28.10.2022, 04:22
Canini varken oyunu karşı alana nasıl yıkıyoruz bir de olmayınca çektiğimiz zorluklar ortada. Bu çok bilen taraftara oyuncu beğendirmek zor zanaat.
Zafer Fidan
28.10.2022, 09:41
Kadrodnun en büyük düsüs yasayan oyuncumuz bana göre. Inanilmaz etkisiz artik. Sanki ikiz kardesini bu sezon monte etmisler takima.
Doğukan Uçan
28.10.2022, 09:55
Yeni afobemiz hayırlı olsun işin yoksa göndermeyle uğraş 3 yıl sözleşme yaptılar.
Muhammed Kambur
28.10.2022, 12:56
https://i.ibb.co/mqgHxF4/dj.jpg
https://i.ibb.co/wK8Z8qq/dj2.jpg
doc holliday
28.10.2022, 13:26
Maçlara bi büyük devirip çıkıyor gibi bi hali var..
Sefa Murat Dokuz
28.10.2022, 16:56
Sadece beklenti yaratan, asla istikrarlı performans alamadığımız, son dönemde olumsuz yönde istikrar kazanan(!) yabancı kontejanı israfı.
Dünya kupası arasından sonra bu hali devam ederse umarım elden çıkaracak bir enayi buluruz çünkü 2025 sonuna kadar performanstan bağımsız hayvan gibi kontrat verdik.
sethfilo
30.10.2022, 10:03
Asla büyük takım oyuncusu olamayacak bir yatabare kopyası
doc holliday
31.10.2022, 12:17
Dedeye gömdük sağlam parayla 3-4 senelik sözleşmeyi oh misss..Sabırla devre arası yada sezon sonunu bekliyorum,arabistanda hala iyi piyasası olduğu söyleniyordu.Sözleşme iyi paraya satmak için yapılmış,bakalım görücez aksi durumda yönetimin bu seneki saçmalıklarından birine dönüşür..
Mert Acar
01.11.2022, 10:26
sözleşme sonrası çok düştü. formda bir Djaninyi takım arıyor bence. özellikle hamle anlamında.
pReN@_61
01.11.2022, 10:32
tam formda olması gereken zamanda zaroşluk rütbesini arttırdı
Onur Akyüz
01.11.2022, 16:37
Ya gel de şimdi bu Afrikalılar'a laf etme. Sözleşmeyi kaptı ve hiçbir şey umrunda değil herif resmen yatışa geçti. Sözleşme bitince 35 yaşında olacak ya senin ben..
DeAgLeMaNyAq
03.11.2022, 22:32
Geldiği günden bu yana gerçekten ciddi katkısı vardı fakat bu sezon gerçekten hayal kırıklığı. Bir an önce toparlanmalı bu haliyle 2.5 sene daha zor gider...
Turgay Atalay
03.11.2022, 23:06
Sahada gotmeye tahammulum yok bu adami. Keske sozlesme imzalamasaydik da sezon sonu defolup gitseydi. Trabzonsporun çöpe atilan paralarindan biri de bu.
Mert Oğuzlu61
03.11.2022, 23:23
Fizik kondisyon berbat ve acayip hantallaştı, ilk 2 sene katkı aldık ama şu haliyle yeni sözleşme imzalamak başımıza iş açmaz inşallah. Avrupa'da iyi oynasa da devre arası Araplara satsak. Yerine bedavaya Solbakken alınabilir.
kaçarava
03.11.2022, 23:27
Oynasın diyordum ama bu ne hâl? Korkunç durumda.
Ferencvaros maçında oyuna girdikten sonra takımın bütün bağlantısı koptu resmen. Adamı satıp 1-2 milyon kazanmak varken sözleşme verip yatışını izleyeceğiz.
Birader en lazım olduğun zamanda ortadan kayboldun. Seni eşşekler kovalar inşallah da biraz idman yapar kendine gelirsin belki.
Ne boka yararsın sen arkadaş
Adamda zerre suç yok, satıp kurtulmak varken ballı sözleşme yaparsan böyle gamsız adama katlanacaksın.
BatuhanB
06.11.2022, 22:20
Hadi canım sen de.
Devre arası babay aşko.
“Beyler iyi oldu ter attık her hafta yapalım bunu” gibi bir havası var.
DeAgLeMaNyAq
06.11.2022, 22:24
Djaniny'nin sevilmesinin sebebi kimsenin beklemediği ince işleri yapmasıydı ama şu an sıradan düz futbolcuya dönüşmüş vaziyette...
Mert Oğuzlu61
06.11.2022, 22:26
Devre arası Araplara satmazlarsa yeni kontratiyla basimiza büyük bela olacak, yıllık ücretiyle f/p olarak takımdaki en büyük problem.
Sefer A.
06.11.2022, 22:29
Devre arasi gönder gitsin, yoksa bu rezilligi kimse savunamaz artik, uzattiginiz sözlesmenin içine edeyim
Larsen ve Djaniny'yi sat, baska bir seye ihtiyaç yok kontenjan için
Peres + 1 yabanci transfer + Visça'nin dönüsü tamamdir
kaçarava
06.11.2022, 22:33
Lan iki tane pas al da yana ver bari. Bitmiş ya.
Turgay Atalay
06.11.2022, 22:51
Yeni sözleşmeyle aldigin her bir kurus haram zikkim olsun.
Gürkan Asma
06.11.2022, 22:55
İmzaladığı zaman yazdım buraya, 3-5 milyon teklif varken satmayıp bunu bize iteleyen avcı vermeli bunun ücretini.
DeAgLeMaNyAq
11.11.2022, 21:55
Bu sezon ilk defa biraz kıpırdadı...
Çağatay96
11.11.2022, 22:23
Kipirdiyor tabii sakatlik filan belli seyleri var
Ancak talibi varsa satilmali. 3 pozisyonu yedekliyor ama 5 ten yedekliyor hic biri 7 8 e cikamiyor. Satsak biyik tutsak sakal
Doğukan Uçan
11.11.2022, 22:48
Bunu satamayız üstüne para verip yollarız ancak.
sırf bu gamsız p..k ile sözleşme yenilenmesini istediği için kovulmalı hoca.
Bud Spencer
12.11.2022, 00:57
Digerlerinden daha verimliydi ön tarafta
Fatih Öztürk
12.11.2022, 05:56
Abdülkadir denen trabzon pigmesini yerli kuralı ayağına oynatıp caniniye kesik atıp, ilk defa kıpırdadı dersen haksızlık etmiş olursun. Kenarların zayıf, tek kanatla rakibe baskı yaparken zaten yumuşak kalan hücum bölgene fiziğiyle direnç katan canininin oynadığı her maç faydası vardır. Damdoy, canini gibi adamlar her zaman kadroda olmalı ki gol atmak bi yana hücumda eşek görevi görüp yük çeksin.
doc holliday
15.11.2022, 13:01
3 e 5 e bakma devre arası postala..
sethfilo
16.11.2022, 08:16
İki yıldır gitmesi gereken 10 oyuncunun 2. Sırasındaki profil, avcının umut bağlamasındaki gereksizliği her geçen gün daha iyi anlayacaktır bizim taraftar
BatuhanB
24.12.2022, 21:38
https://pbs.twimg.com/media/Fkw5U30X0AYdn_M?format=jpg&name=4096x4096
Hadi güldürmüyorsun da, şu fotoğrafta gülmeyen tek adam olmayan tek adam olmayı nasıl becerdin oğlum ya?
Cem Balcı
24.12.2022, 21:42
Neyse ki asistini yaptı,patlamakla patlamamak arasında gidip gelmeye devam ediyor.
Halil Alemdar
25.12.2022, 14:34
Dün girdi topla döndü dribbling attı adam geçti asist yaptı normalde bunları her maç yapacak kadar özel oyuncu ama işte keş. Dünya umrunda değil. Yoksa o boyla gayet kıvrak ve hızlı. Bize de kendine de büyük kötülük ediyosun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaçarava
25.12.2022, 16:01
Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal birisi için "Atsan atılsa, satsan satılsa" diyordu. Djaniny o duruma geldi. Tüm o gevşekliğini geçtim, ya abi o pası nasıl atamazsın ya? Sonuna kadar eleştiririm ama sana kazma diyemem, o pası atman lazımdı. Bencillik yapsan şaşırmazdım ama şuursuzca saldın araya. Yedekte dursa, sevmesen de tüm eksilerine rağmen "Bul karayı al parayı" sahnesindeki Kemal Sunal gibi "Acaba girse mi" diye akıl çeliyor.
Onur Akyüz
25.12.2022, 21:56
Az kıpırdadı çok şükür
Muhammed Kambur
28.12.2022, 22:12
Ayyas ayyas geziyor sahada. Bu adamida nereye gonderiyorsaniz gonderin gitsin. Dunyanin parasini aliyor.
Gesendet von meinem Poco F3 mit Tapatalk
BatuhanB
28.12.2022, 22:37
10 kişi kalmışken oyuna alınabilecek en mantıklı isimlerden biri kendisiydi ama o kadar kötü ki etkisi sıfıra yakın oluyor.
"Bir umut" diye diye sezon bitti, tahammül edemiyorum artık.
Turgay Atalay
28.12.2022, 22:39
Adam kaleye inmemek, kaleciyle karsi karsiya kalmamak icin elinden gelenin fazlasini yapti. Zikkim olsun aldigi kontrat
Sefaenes
28.12.2022, 23:36
ya buna hala nasil forma veriyor hani senin forma adaletin transfer sezonunda ilk gitmesi gerekende hala nasil umit ediyor
Onur Akyüz
29.12.2022, 00:26
Bıktık senden lan
deepmavi
29.12.2022, 01:45
Kaptım Kontratı Diyorsun Şimdi Yatış Modu Ama atlatığın en önemli nokta ilk önce kendine yazık ediyorsun.Yakışmıyor Djaniny kendi toparla, kendi gel eski performansını yakala ve atacağın goller, yapacağın asistler ile hep birlikte tekrar büyük zaferler kazanacağız diye haykır...
Kemal Öztel
29.12.2022, 10:05
Takımda en ayar olduğum oyuncu. Yeteneksiz çok isim var ama en umursamaz oyuncu kesinlikle Djaniny. Gereksiz sakin hareketlerinden bıktım artık. Agresif çalışkan bir kanat oyuncusu istiyorum oraya. Devre arası iki üç ne veriyorsa Araplar artık satalım
Erhan Sezer
29.12.2022, 11:03
Araplar inşallah heves eder de alır seni bizden.
Doğukan Uçan
29.12.2022, 11:07
Devre arası zararına bile olsa yollanmalı. Kafasında bitirmiş takımı.
Sefer A.
30.12.2022, 00:54
sat gitsin diyoruz kaç zamandan beri, buna güvenip yola çikilmaz çii kiill maaazzzz
sethfilo
30.12.2022, 09:17
Hala bundan umut bekleyenlerin olması çok ilginç
Çağatay96
30.12.2022, 20:06
Takimda Djaniny var diye Clye gitme playoffu ve Sampiyonluk kazanmadık. Takimda domine eden oyunu oynayacak hamsik waka cornelius varken djaniny ise yariyordu.
Djaniny baskin oyun oynatan oyuncu degildi. Djaniny waka varken hamsik varken bazen yararli oluyordu. O da waka ile paslasiyordu. Kosuyordu. Alan bosalttiriyordu.
Hic bir zaman özel oyuncu olacak kadar iyi olmadi. He inanilmazlari oldu ben de hayran kaldim. Sozlesme uzatilmali dedim . Ancak wakayi yollayip Dj kalirsa ise yaramaz. Sakatlik degil yine yaramaz. 20/21 sezonuna dondu.
Çağatay96
30.12.2022, 20:07
sat gitsin diyoruz kaç zamandan beri, buna güvenip yola çikilmaz çii kiill maaazzzz
Oynatmadigin oyuncuya para vermezler.
doc holliday
03.01.2023, 12:30
Hala medet uman varmı,evet hoca var pardon…
Mert Acar
06.01.2023, 06:57
Bu kadar değişken bir futbolcu görmedim. 1 maçı 1 maçını tutmuyor.
Hoca Djaniny ayrılmak istediğinde başkasıyla 6 ay harcayamam demişti. Her sezon başı 6 ay harcatıyor.
Doğukan Uçan
10.01.2023, 09:57
Şu adam bu performans ile nasıl kadroya girebiliyor. Daha hayatta gitmez kimse bizde aldığı maaştan fazlasını vermez.
Turgay Atalay
14.01.2023, 19:25
Tez elden defolup gitmen dilegiyle keş herif
pReN@_61
14.01.2023, 20:08
zaroş reiz :D
DeAgLeMaNyAq
14.01.2023, 21:05
Aylar sonra 11'e döndü. Ara sıra sıkıntılar yaşatsa da yakaladığımız kısıtlı pozisyonların hepsinde vardı. Oyundan çıktıktan sonra ileride top tutamamaya başladık.
Ozan Yılmaz
14.01.2023, 23:47
takımda yetenek emareleri gösteren nadir isim, isterse oynar fakat genelde pek istekli olmaz
top kontrolü iyi olsa, ilk dokunuş olayı farklı olsa çok iş yapabilirdi
Mert Acar
15.01.2023, 01:51
İstikrarsız bir adam olsa da hucümda şapkadan tavşan çıkarabilecek tek adam.
Selim Çoban
16.01.2023, 09:16
İstikrarsız bir adam olsa da hucümda şapkadan tavşan çıkarabilecek tek adam.
Evet kesinlikle. Geçen yılı şapkadan tavşan çıkartan adam çokluğuyla götürdük zaten. Bu adam istikrarlı bir şekilde oynatılmalı
Steril61
19.01.2023, 14:37
Tüm takımda olduğu gibi bu adamda oyuna motive olma sorunu var bence. Zoraki oynuyormuş havası var sanki. Hızı ve tekniğiyle hücumda çok ihtiyacımız olan bir oyuncu aslında. Lakin ek çalışmalar yapması ve daha hırslı olması gerek. Gönlü başka ülkedeyse de bize faydası olmaz göndermek gerek. İnşallah Trabzonspor için mücadele etmeyi tercih eder.
Giallorossi
19.01.2023, 18:10
Bu adam halen gitmedi mi?
Jackdaniels
21.01.2023, 10:22
Az önce tesadüfen geçen sezonun golleri bölümüne denk geldim neredeyse her aksiyonda var adam çok ilginç. Bu sene ne oldu böyle ?
pReN@_61
22.01.2023, 14:33
zaroş bugün yazar güzel bir sevinç yapar
Doğukan Uçan
28.01.2023, 16:22
Bunu satın abi ya resmen ben gitmek istiyorum modunda dolaşıyor sahada.
BatuhanB
28.01.2023, 17:56
Seni prensi belleyen kişiyle defol git.
Yetişkin bir Djaniny bir yerlerde top ezmeye devam ediyormuş.
Giallorossi
28.01.2023, 18:15
Ayyaş çöp seni
BatuhanB
28.01.2023, 18:16
İçim soğumadı.
Nefret ediyorum senden nefret. Gamsız dangalak.
kaçarava
28.01.2023, 18:18
Ayakta duramıyor ya.
Muhammed Kambur
28.01.2023, 18:43
bir sekilde elden cikarmak gerekiyor
maliyeti cok cok fazla
İlk çıkması gereken isimdi. Hoca 3 yıllık kontratın altında ezilmemek için oynatıyor.
Turgay Atalay
28.01.2023, 19:27
Ahlaksiz keş
Sefaenes
28.01.2023, 19:47
Defol git artik sahada gormek bile istemiyorum sana o formayi laik görenlere yazik utanmaz herif
Kemal Öztel
28.01.2023, 20:52
Şehir efsanesine dönen araplar djaniny'i istiyor haberleri gerçek olsa artık
DeAgLeMaNyAq
28.01.2023, 21:22
Üçe bir yakaladığımız posiyonu hiç ederek olası bir galibiyetimize taş koydu. Eski patlayıcı gücü de yok ne yazık ki ayakta zor duruyor...
Onur Akyüz
29.01.2023, 01:18
En son çıkardı bunu oyundan ya halbuki ikinci yarıya mösyö yüsuf ile birlikte hiç çıkmamalıydı.
Ruhsuz, ayyaş, müptezel zibidi.
Hala araplara gitmedi mi :)
Doğukan Uçan
30.01.2023, 10:23
kopenhag rövanş maçında ilk dakikalarda kaçırdığı bir gol var bunun yüzünden belki de tur gitti. olmayacağı oradan belliydi. hoca, yönetim görmüyor mu adam resmen ben oynamak istemiyorum diyor daha ne yapacak kendi kalesine gol mu atsin.
doc holliday
01.02.2023, 10:20
Abi adam 20 küsür maça çıktı çoğu ilk 11, üstelik forvet oynadığı halde tek golü yok hala medet umuluyor
Ozan Yılmaz
01.02.2023, 14:44
tüm formsuz elemanlara yüksek maaşlarla üçer yıllık sözleşme yeniledik işe bak!
Muhammed Kambur
01.02.2023, 21:06
Sözleşme bitiş tarihi: 30 Haz 2025
Niye da niye ya...
:confused::confused::confused::confused:
Harbi çok yüksek ücret ödedik, elde patlayacak gibi sağa sola kiralarız.
DeAgLeMaNyAq
01.02.2023, 22:15
Bonservis ödemediğimiz bir oyuncu olduğundan sezon sonunda bedava gitseydi çok fazla eleştiri konusu olmazdı. Ama şu haliyle 2 sene daha nasıl çekilir bilemiyorum...
kaçarava
01.02.2023, 22:17
Sen kimsin ya. Hareketlere bak.
Yuhalanmayı hak etmedi. Sezon başına göre daha iyi. Karşı karşıya kaçırdığı golü her zaman kaçırıyordu. Takımda kafa topu alabilen tek oyuncu olduğu için sahada tutulduğunu düşünüyorum. Genel olarak vasat bomboş bir oyuncuya dönüştü umarım en kısa sürede emekleri için teşekkür edilir.
Ozan Yılmaz
01.02.2023, 22:34
Hak ettiğini aldı, o el kolu da yapamaz top oynasın bir zahmet biraz! Yata yata para kazanın yok öyle yağma
Bir Trezeguet'in kaçırdıktan sonraki haline bakın bir de bu hayırsızın vurdumduymazlığına, sırıtışına bakın.
Adem Erdoğan
01.02.2023, 23:10
Gevşek ve 45 dklık oyuncu.
Fakat ileride top tutma açısından katkısı da yadsınamaz.
Cem Balcı
01.02.2023, 23:13
Biraz sert oyna,pasları şutları pamuk gibi.
Giallorossi
01.02.2023, 23:14
Allah tribünden bin kere razi olsun.
Belki artik kendi kacip gider. Bizimkilerin yollayacagi yok
Sefer A.
02.02.2023, 06:15
Bir Trezeguet'in kaçırdıktan sonraki haline bakın bir de bu hayırsızın vurdumduymazlığına, sırıtışına bakın.
Tepkinin sebebini buna yazarim ben, millet anlamiyor, yuhalanacak ne yapti falan filan hikâye
O kaçirdigi pozisyonda neredeyse tüm taraftar onunla birlikte sut çekiyor, bu resmen pas atiyor, ve yetmezmis gibi umursamiyor
Yalandan da olsa tepki ver üzülmüs gibi yap yau, deli mi nedir
Enes Ünal Kaya
02.02.2023, 09:08
Artık gitmeli, yerine başka birini denemeliyiz. Ha oldu ha olacak ha patladı ha patlayacak. Adamın dünya umrunda değil.
doc holliday
02.02.2023, 09:24
Arabistan işide inandırıcılığını kaybetti elde patladı gibi
Hayırsız herif. Evlat olsan sevilmezsin.
Mert Oğuzlu61
02.02.2023, 11:33
Biz niye hiç oyuncu satmiyoruz ? Waka gibi oyuncuyu para verip elde tutmayip yedek oyuncuya zamlı sözleşme yapıyoruz sonra TS niye battı.
Doğru vakitte ayrilacaksin, bu adam satilmaliydi. Al işte vasatlaştı hantallaştı sorunlu adam olacak huzur da bozabilir taraftar da kafayı takti.
Satın başkasını bulun, scout diye kimleri çalıştırıyorsunuz ?
Adem Akyüz'
02.02.2023, 12:44
Islıklayan herkesin nefesine sağlık. O kadar para kazanıp sezon başından beri sahada müptezel gibi dolaşıyor. Fizik olarak bitik durumda.
Sefaenes
02.02.2023, 15:46
Suc onda degil suc onu takimda tutturan suc onu inatla oynadan
tristram
02.02.2023, 15:56
bir cok pozisyonu yedeklemesi acisindan alternatif olarak tutulmasini anlarim ama bu adama yildiz maasi verilip takimda tutulmasi olacak is degil.o kadar maas alan adamin belli bir pozisyonu olur.djaniny icin burada cok cok iyi diyecegin pozisyon yok.her seyden azar azar var.o kadar maas verdigin zaman insan ister istemez soruyor, alternatif dedigin adama o kadar para verilir mi?o kadar paraya daha faydali bir isim bulamaz miydik?ayni sey denswill icinde gecerli.
yanlis anlasilmasin ben ikisine de cok soguk bakmayan azinliktayim ama fiyat/performans acisindan baktigin zaman bildigin soygun.ikinci yarida kaleciye yuvarladigi pozisyon lackaliginin ozeti gibi.o cusseyle insan o topa oyle vurmaya utanir.kalibindan utan.
doc holliday
03.02.2023, 08:16
Bu sene lütfedip bi gol atacakmı bu arkadaş
sethfilo
03.02.2023, 08:52
Djanin'ye kızmak anlamsız, son 2 yıldır alıcısı varken ısrarla tutmak, satmamak ve değerini bu kadar düşürme hatasına düşenlere ne demeli . Asla bir takımın yıldızı olmadığını gösteren bir adama verilen paradan çok Sabra yazık
bordoylamavi
03.02.2023, 11:20
hareketlere bak. ben almışım paramı siz daha ıslaklayın diyor saygısız. yedek bile olacak adam değil bildiği kalas. iki şu attın ikisi de kaleciye geri pas gibiydi. adam olsa koşarak çıkardsı sessizce
Biz niye hiç oyuncu satmiyoruz ? Waka gibi oyuncuyu para verip elde tutmayip yedek oyuncuya zamlı sözleşme yapıyoruz sonra TS niye battı.
Doğru vakitte ayrilacaksin, bu adam satilmaliydi. Al işte vasatlaştı hantallaştı sorunlu adam olacak huzur da bozabilir taraftar da kafayı takti.
Satın başkasını bulun, scout diye kimleri çalıştırıyorsunuz ?Ben bu herife teklif geldiğini hiç düşünmüyorum. Muhabirlerin uydurduğu şehir efsanesi.
pReN@_61
03.02.2023, 15:29
ne oldu sana zaroş
Sefaenes
04.02.2023, 00:01
Son macta bir pos pas verip duruyor koşsa pos girecek ama adam oynamiyor bilerek. Buna her verilen forma Trabzonspora ihamet adam birde 80 dakika oynuyor
jpositve
04.02.2023, 15:07
Disiplinsiz tavirlarindan dolayi arap kulubunde kadro disi kalip kovulan adama bel baglarsan olacagi bu. Gecen 2 sezon ust uste iyi kotu performans gosterince hem teknik direktor hem taraftarin bir kismk aldandi buna. Gerci bunun icin de zannedersem ayrilmak istiyor ama hoca birakmiyor diye haberler vardi. Neyse bakalim avci hocaniza bir eksk puan daha. Ne demisti unal karaman ben bu takimi sampiyon yapacagini da bilsem hicbir oyuncunun nazini cekmem.
pReN@_61
05.02.2023, 12:36
gitmiş
gs maçına çıkmayacakmış
doc holliday
05.02.2023, 12:46
Yallah arabistana
crixus_61
05.02.2023, 12:52
1622171025122238465
kaçarava
05.02.2023, 13:05
Bedava gitmesin diye sözleşme yaptık, üstüne sakatlıklar ile kronik "zombi+gevşeklik" durumu birleşince bu sezon zerre faydası olmadı. Kâğıt üstünde taktik olarak hocanın elini rahatlatacak önemli bir oyuncuydu ama işte...
Geçen sezonki katkıları önemliydi. Güle güle zombi.
Turgay Atalay
05.02.2023, 13:58
Çok merak ediyorum, takim icinde bunu seven bununla disarida da arkadaslik yapan birileri var miydi.
Macellan
05.02.2023, 14:04
Çok merak ediyorum, takim icinde bunu seven bununla disarida da arkadaslik yapan birileri var miydi.
İnan bunu ben de merak ediyorum.
Sefaenes
05.02.2023, 14:13
Defolup gitsin bilerek oyniyan karektersizin deki
DeAgLeMaNyAq
05.02.2023, 14:26
Bu sezon kafasını bir türlü futbola veremedi. Taraftar da bağını yavaştan koparmıştı. Yine de şampiyonlukta ve önceki sezonda katkısı olmuştu. Yolu açık olsun...
serdaracıl
05.02.2023, 14:48
Nereye gidiyor? İsteyen istediği zaman çekip gidemez. Bu adama izin verilirse herkes aynı yolu izler. Bunun gibilere sabah 6’da entrenman koyacaksın bak o zaman gıkı çıkıyor mu?
Gökhan Balcı
05.02.2023, 14:51
Nereye gidiyor? İsteyen istediği zaman çekip gidemez. Bu adama izin verilirse herkes aynı yolu izler. Bunun gibilere sabah 6’da entrenman koyacaksın bak o zaman gıkı çıkıyor mu?
Zaten bir yabancı ile yolları ayırmamız gerekiyordu Peres'in transfer sezonundan sonra da oynayabilmesi için. Muhtemelen bu sebepten ötürü hiç zorlanmadı. Öte yandan Hamsik de doktor raporundan sonra iyileşince oynamak istediğini söylemiş. Yani onun fesih işi de iptal oldu. Yönetim bu fırsat gelince hele de ödenmemiş maaşı falan varsa bir taşla iki kuş deyip salmıştır muhtemelen
Oğuz ZEYTİN
05.02.2023, 15:25
Sezon başında kaçırdığı karşı karşıya pozisyonlar için sayaç çalıştırıyordum. Baktım olacak gibi değil, bıraktım.
Şampiyon kadroda olması hatrına ağır konuşmayacağım.
Güle güle...
serdaracıl
05.02.2023, 15:49
Zaten bir yabancı ile yolları ayırmamız gerekiyordu Peres'in transfer sezonundan sonra da oynayabilmesi için. Muhtemelen bu sebepten ötürü hiç zorlanmadı. Öte yandan Hamsik de doktor raporundan sonra iyileşince oynamak istediğini söylemiş. Yani onun fesih işi de iptal oldu. Yönetim bu fırsat gelince hele de ödenmemiş maaşı falan varsa bir taşla iki kuş deyip salmıştır muhtemelen
Lahdimi’yi kirala istanbula’a yer açılır. Bir takım için en büyük tehlike oynamayan oyuncunun mükafatlandırılması. Bunun gibileri it gibi bağlayacaksın. Sözeşmesinin son gününe kadar topsuz koşu yaptıracaksın. Günde üç posta çalıştırıp son gün s.tir edeceksin
Gökhan Balcı
05.02.2023, 15:50
Lahdimi’yi kirala istanbula’a.
Onun kontenjanı farklı, sayılmıyor.
Bence kendi gitmek istemedi, kadro maaş maliyetini düşürmek amacıyla yönetim gönderdi. "Futbolcuların paraları ödenemiyor" filan mahalle bakkalının yapacağı hata değil. Transfer yaparken bunları nasıl hesap edemezler?
Ayrıca 40 milyon euro'luk kadro kurup bunu Avcı gibi yerel harici herhangi bir başarısı olmayan bir çapsıza emanet ederek büyük hata yaptılar. Ferrari alıp dolmuş şoförüne emanet ettik. Şimdi ise kadro maliyeti azalsın diye elimizden futbolcu çıkarmak için can atıyoruz. Hem de gs maçının oynanacağı gün. Olacak iş değil. Adam az önce izlediğim YES videosuna göre muhtemel 11'deydi yahu. Elimizden oyuncu çıkarmak için böyle saçma sapan işlere başvurmamızın bir sebebi de Avcı'nın berbat bir futbol oynatması nedeniyle şampiyonluk sezonunun sonunda bile oyunculara teklif gelmemesi. Arap marap ne bulursak satıyoruz artık.
Önce Avcı sonra da bu beceriksiz yönetimin gitmesi lazım ama gel gör ki Djaniny gitti. Oynadığı dönemde önemli katkıları olmuştu. Yedekten girince bile katkı vermesini beklediğimiz bir adamdı. Böyle adamlar gidince Yusuf Erdoğan gibi katkı verme ihtimali sıfır olan adamlara kalıyoruz.
Bence kendi gitmek istemedi, kadro maaş maliyetini düşürmek amacıyla yönetim gönderdi. "Futbolcuların paraları ödenemiyor" filan mahalle bakkalının yapacağı hata değil. Transfer yaparken bunları nasıl hesap edemezler?
Ayrıca 40 milyon euro'luk kadro kurup bunu Avcı gibi yerel harici herhangi bir başarısı olmayan bir çapsıza emanet ederek büyük hata yaptılar. Ferrari alıp dolmuş şoförüne emanet ettik. Şimdi ise kadro maliyeti azalsın diye elimizden futbolcu çıkarmak için can atıyoruz. Hem de gs maçının oynanacağı gün. Olacak iş değil. Adam az önce izlediğim YES videosuna göre muhtemel 11'deydi yahu. Elimizden oyuncu çıkarmak için böyle saçma sapan işlere başvurmamızın bir sebebi de Avcı'nın berbat bir futbol oynatması nedeniyle şampiyonluk sezonunun sonunda bile oyunculara teklif gelmemesi. Arap marap ne bulursak satıyoruz artık.
Önce Avcı sonra da bu beceriksiz yönetimin gitmesi lazım ama gel gör ki Djaniny gitti. Oynadığı dönemde önemli katkıları olmuştu. Yedekten girince bile katkı vermesini beklediğimiz bir adamdı. Böyle adamlar gidince Yusuf Erdoğan gibi katkı verme ihtimali sıfır olan adamlara kalıyoruz.
Elinde sahaya atacak adam yok, tüm hafta birlikte çalıştığın adam apar topar kaçıyor. Bir maç daha oynatır öyle gönderirsin. Belli ki beyimiz ayrılmak istemiş.
Gitsin biraz arapları çıldırtsın.
https://i.hizliresim.com/5v4bj4j.jpg
Bu sezon kırılma anlarında bizi kıran adam. Hadi köyüne geri dön.
Elinde sahaya atacak adam yok, tüm hafta birlikte çalıştığın adam apar topar kaçıyor. Bir maç daha oynatır öyle gönderirsin. Belli ki beyimiz ayrılmak istemiş.
Gitsin biraz arapları çıldırtsın.
Sakatlanır filan elde kalır diye korkmuşlardır.
KARAGOZLUM
05.02.2023, 22:28
bye bye yolun acik olsun inek saban
Cem Balcı
05.02.2023, 22:33
Senden de son gün kazığı geldi güle güle.
Doğukan Uçan
05.02.2023, 22:59
böyle olacağını aylar öncesinde yazdık. taraftarın gördüğünü yönetim nasıl göremez.
Kemal Öztel
05.02.2023, 23:54
Oh be nihayet gidiyorsun. Takımı en çok bozan adamdı
Sefer A.
06.02.2023, 03:50
Bu sezon kırılma anlarında bizi kıran adam. Hadi köyüne geri dön.
Hâla bunu öven buna güvenen falan var kjhajkah, çildirmalik yaa
Bozok'uk saçma sapan kaçirmalarindan bir farki yok
sethfilo
09.02.2023, 08:46
Geçen sezon başında ederi değerinde gönderilmesi gereken adamı bu sene 1/4 fiyata ve mutsuzlukla sezon ortasında göndermek sadece bizim yönetimin başarısıdır
Ozan Yılmaz
14.02.2023, 01:27
İlk maçında 1 gol 1 asist yapmış
pReN@_61
14.02.2023, 18:49
İlk maçında 1 gol 1 asist yapmış
bunu yazmak için gelmiştim
eyv
Sefaenes
15.02.2023, 16:41
adam bizde bilerek oynamadi gitmek istedi ya son macinda pas verip duruyor o pos devam kossa gol pos girecekti ama yapmadi, böyle oyuncular gitmek istedimi zorla tutmadan yolliyacaksin olan Trabznsporun parasina oldu
crixus_61
26.02.2023, 10:16
Adam şampiyon olmuş la :D
1629740577045585921
Çağatay96
28.02.2023, 20:55
Nostaljiye alin. Burda gereksiz yer kaplıyor bence
Adam ÅŸampiyon olmuÅŸ la :D
1629740577045585921
Denswiel ve djanini sampiyon olmus takimda onemli iki oyuncuydu gecen sezon waka varken 12,inci adamdi bu sezon cornelius,de gitti ama djanini hala 12,inci 13,uncu oyuncu durumuna dustukten sonra kuskun gamsiz bir goruntu verdi denswielde ilk onbirde simdiye kadar niye oynatilmadi son maclarda iyi oynadi kisaca sampiyon olmus takim oyunculari oncelikle ilk onbirde cikmaliydi yeniler sonradan oyuna girip kendilerini ispat ettikten sonra ilk onbire aday olmaliydi
Kemal Öztel
01.03.2023, 07:24
Iyi iyi inşallah bu dönem güzel oynar da sezon sonu bonservisini alırlar hem kurtulur hem para kazanmış oluruz
Doğukan Uçan
02.04.2023, 12:42
geldiği gibi geri yollanması gereken isimlerin başında geliyor.
jpositve
04.07.2023, 22:18
Acaba bundan en az zararla nasil kurtulucaz. Kampa goturulmedi verin istanbulspora fatih tekke parlatir bunu diycem de arap liginde iyi piyasasi var bunun. Oradan bir takima kitleriz herhalde.
doc holliday
07.07.2023, 13:39
Bunun arap piyasası işine hiç inanmamıştım….
Doğukan Uçan
11.07.2023, 12:51
trabzon'daki kopenhag maçında kaçırdığı pozisyon sonu oldu.
pReN@_61
15.07.2023, 16:05
canini nereyesun
Maxi gomezle baslayacagima bunla
baslarim daha iyi. Adami birden itibarsizlastirdik, sampiyonluk sezonu yaptiklari ortada.
kadirkaradag061
16.07.2023, 08:36
bir yanda dusan tadic bir yanda bu aptal. biz maks 10. olcaz galiba. bu dangalakla yürümez lig.
Maxi gomezle baslayacagima bunla
baslarim daha iyi. Adami birden itibarsizlastirdik, sampiyonluk sezonu yaptiklari ortada.
Kendi kendini itibarsızlastirdi biz bir şey yapmadık.
doc holliday
17.07.2023, 14:08
Geçen sezon dünyanın maçında gol asist yapamamış adam övülmeye başlanmış,durumumuz gerçekten iç açıcı değil..,
fadigaTS
17.07.2023, 17:11
Bu adamı neden kampa çağırıp da öyle takım bulmasını istemedik.Yani kamp görmemiş adamın talibi de azalır.Mantıksız işlerde bu sezon rekor kırıyoruz
sethfilo
01.08.2023, 15:59
Bedavaya göndermek yerine neye versen kar tarzında bir adam, bize zarardan başka bir şey getirmez bu saatten sonra
Çağlar Güleryüz
02.08.2023, 08:24
Şu anki kadroda çalım atabilecek, topu ileride tutabilecek tek oyuncu. Onu da küstürdük, aşağıladık, göndermeye çalışıyoruz.
Erhan Sezer
14.08.2023, 15:20
Lisansı çıkartılacakmış deniyor.
Şu kadroda bundan daha kötüleri var, madem gitmiyor oynasın az daha darlanalım.
Doğukan Uçan
14.08.2023, 20:47
beyler bu adamın övülecek bir yanı yok. bu saatten sonra yine aynı şekilde bir pozisyonu kaçırırsa ağır tepki görür. dikiş tutmaz boşuna uğraşmasınlar.
Yiğit SARI
15.08.2023, 10:43
bu adamı kampa götürmemek ciddi bir ahmaklık. kesinlikle vurdumduymaz ve sinir edici bir profili var ama faydalı olabilecek kabiliyetlere de sahip diğer oyuncular perişan haldeyken özellikle. nerdeyse elimizdeki cevher diyecem öyle bir haldeyiz
pReN@_61
15.08.2023, 10:45
idman durumu ne bu sarhoşun
idman durumu ne bu sarhoşun
Yarım sezon arabistanda oynadı. 2.5 sene de Abdullah Avcı'yla çalıştı yani 3 senedir antrenman yapmıyor.
pReN@_61
16.08.2023, 15:22
yarım sezon arabistanda oynadı. 2.5 sene de abdullah avcı'yla çalıştı yani 3 senedir antrenman yapmıyor.;)
Cem Balcı
16.08.2023, 23:08
5 milyona varan değeri vardı kuruş kazanamayacağız herhalde.
jpositve
16.08.2023, 23:29
https://twitter.com/TSerdarSx/status/1691878207694229725?s=20
https://twitter.com/ajansspor/status/1691910331772084445?s=20
Vakti zamaninda araplar buna 5 - 10 milyon civari para veriyordu. Kendi de gitmek isfedi avci bey izin vermedi. Daha oncesinden avcinin ilk sezonunda sezon bitiminde de kulupten ayrilmak istedi avci da ona adebayor ile calistim bir dunya yildiziydi. Sen de en az onun kadar yeteneklisin tek fark o ingiltereye sen meksikaya gittin diyip ikna etmisti. Sampiyonluk sonrasi kayildigi programlardan birin de bunu anlatti. Neyse bizimkisi tribunler tarafindan isliklaninca taraftara el kol hareketi yapti sonra gitmek istedigini soyledi. Avci bey yine izin vermedi ama bu kez ben zorla gidicem diyince arap takimina kiralandi.
Kendine takim bulamamasinin nedeni trabzondan yillik 1.6 milyon euro aliyor araplardan 2.5 milyon euro istemesi. Bu yuzden gorustugu takimlarla anlasamiyor. Zaten bize geldiginde de kendi takiminda kadro disi kalip 6 ay top oynamamisti. Bonservissiz diye alinmisti. Eddie newton da zerre akil olsa bu transferi onaylamazdi. O donem giray kacar bunun icin transferin son gunlerine kalan oyuncular genelde takimlarinda kadro disi kalan sorunlu istenmeyen oyuncular oluyor demisti. Pazardaki curuk elma gibi. Neyse iste bu herifle koitayi basimiza bela eden abdullah avcinin ta kendisidir.
bu adamı kampa götürmemek ciddi bir ahmaklık. kesinlikle vurdumduymaz ve sinir edici bir profili var ama faydalı olabilecek kabiliyetlere de sahip diğer oyuncular perişan haldeyken özellikle. nerdeyse elimizdeki cevher diyecem öyle bir haldeyiz
Corne gibi iş ahlakı yüksek adamlar varken bu sarhoşun yaptığı her şey batıyordu. Şimdi öyle bir kadro var ki bu adam döndüğü an en disiplinli forvet olur :D
kaçarava
17.08.2023, 00:08
Djaniny elimizden bedava gitmesin diye sözleşme uzattık ama yine sorun oldu. Uzatsak bedavaya gidiyorlar. Uzatmasak yine bedavaya gidiyorlar.
pReN@_61
17.08.2023, 18:51
canini fesih ?
Punisher-61
28.08.2023, 13:35
Bu saaten sonra djaniny tekrar kazanilmasi lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tatar Kemal
28.08.2023, 14:27
Evet gol atmada çok başarısızdı ama yine de topu ileride tutmayı biliyordu. Kazanılması iyi olur ama bu saatten sonra takımda kalması zor gibi.
pReN@_61
28.08.2023, 18:16
bu kadroda tieri henri etkisi yapar
Ben anlamıyorum kadro dışı niye bırakıyoruz, yapsın kampını satılırsa satılır. Sanki çöp topçu. Şimdi ne olacak satamadıysak, birde buna yükleme mi yapacak hoca.
Cem Balcı
28.08.2023, 21:38
Belli ki kendisi de bitirmiş kafada.
pReN@_61
02.09.2023, 22:15
herif şehre döndü hiç haber maber hak getire
doc holliday
03.09.2023, 12:42
Sakın geri döndürmek gibi bi hata yapılmasın,3 e 5 e bakmadan elden çıkarılsın faydası olmaz bize..
Af maf yok. Taraftara saygısızlık yapanın bu takımda yeri yok.
Satamıyorsak it gibi günde 3 antrenmana çıkartın, çalışsın dursun. Yok öyle yatmak.
Doğukan Uçan
04.09.2023, 11:45
şu oyuncudan nasıl para kazanamıyoruz.
Punisher-61
04.09.2023, 16:45
Satamıyorsak it gibi günde 3 antrenmana çıkartın, çalışsın dursun. Yok öyle yatmak.
Valla günde 3 idman hafta sonu izin yillik 1,6m€ bence gayet iyi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
doc holliday
04.09.2023, 18:18
Hiç istemiyorum ama bence geri döndürülecek , hoca basın toplantısında inceden mesajı verdi.zaten kötüydü birde kamp yememiş canini hiç çekilirmi bilmiyorum..
çeyrek ücretine bu işe talibim..Kardeşim adam 1.5 milyon euro alıyor.Faydalanmadığın adama para vermek mi boşuna , şu saatten sonra kazanmaya mı çalışmak daha iyi..
DeAgLeMaNyAq
07.09.2023, 12:47
Şampiyonluk sezonunda birazcık kendisini vermişti ama gamsızlığıyla taraftarı çıldırtıp duruyordu. Yeteneklerine ihanet etmese çok daha farklı yerlerde olabilirdi. Yolu açık olsun...
pReN@_61
07.09.2023, 13:11
https://twitter.com/onazi_daaa/status/1699726303891443772GÜLE GÜLE zaroş
jpositve
07.09.2023, 15:07
Trabzonspor'da Djaniny Semedo için transfer teklifiDjaniny Semedo yeni sezon öncesi Trabzonspor'dan ayrılabilir. Sezon başında ayrılığın kapısından dönen başarılı futbolcu, Bordo-Mavililere hatırı sayılır bir bonservis kazandırmaya hazırlanıyor. Al Hilal'in Djaniny Semedo için Trabzonspor'a 6 milyon euroluk teklif yaptığı öne sürüldü.
https://www.fanatik.com.tr/trabzonsporda-djaniny-semedo-icin-transfer-teklifi-2283002
Bi ara bununla alakali transfer haberleri vardi. Zaten 1 yil daha sozlesmesi kaldi. Iyi fiyata satabilsek guzel olurdu.
3 OCAK 2022 deki HABER
Al Hilal’e giden Trabzonsporlu Djaniny'e kanca
Sezon başında rekor bir maaşla Porto’dan Al Hilal’e giden Moussa Marega’nın, kariyerine İngiltere’de devam etmek istediği ve bazı kulüplerle ciddi şekilde görüştüğü belirtilirken, Suudi Arabistan ekibinde yerine ilk aday olarak Djaniny gösterildi.
Dış basında çıkan haberlerde, Djaniny’nin menaceriyle temasa geçildiği ancak oyuncu tarafının Al Hilal’in önerisini geri çevirdiği vurgulandı. Djaniny için sezon başında da teklifler gelmiş ancak Abdullah Avcı kesinlikle takımda kalmasını istemişti.
https://www.fanatik.com.tr/al-hilale-giden-trabzonsporlu-djaninye-kanca-2259131
2 ŞUBAT 2022 deki HABER
Djaniny Semedo için transfer teklifi
Sezon başından beri Arap kulüplerinin takibinde olan Djaniny Semedo'ya ara dönemde de transfer teklifi gelirken, Bordo-Mavili yönetimin öneriyi direkt geri çevirdiği öğrenildi.
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Djaniny Semedo'ya Arap kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Sezon başında olduğu gibi menacerler vasıtasıyla yine Trabzonspor'un kapısı çalındı. Bordo-Mavili yönetim ise şampiyonluğa gidilen süreçte kesinlikle Djaniny'yi satmayacaklarını ve bu doğrultuda pazarlık dahi yapmayacaklarını iletti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kalan 15 lig maçı öncesi düzenli kullandığı hiçbir oyuncusunu bırakmak istemediği öğrenilirken, daha önce Vitor Hugo konusunda da net şekilde kapı kapatılmıştı. 1.5 yıl kontratı var
Muhtemel şampiyonluğun ardından sezon sonunda başta Djaniny olmak üzere Trabzonspor'un pek çok yıldızına teklifler gelmesi bekleniyor. Bordo-Mavili kulüple 1.5 yıllık daha kontratı bulunan Yeşil Burun Adalı forvet, Trabzonspor'a gelmeden Al Ahli forması giymişti.
2 milyonluk piyango
Afrika Kupası için gittiği Yeşil Burun Adası Milli Takımı'nda sakatlanan Djaniny'nin maaşının 1 aylık bölümünün, FIFA tarafından ödenmesi bekleniyor. Trabzonspor'da yıllık 1.3 milyon Euro kazanan Djaniny, milli takımda sakatlandığı için kurallar gereği oynayamadığı süreçteki masrafı FIFA karşılayacak. 61saat'in haberine göre; konuyla ilgili gerekli başvuru yapılırken, 130 bin Euro yani yaklaşık 2 milyon TL'lik rakam, Trabzonspor'un kasasından çıkmamış olacak. (Not: Futbolcuların maaşları 10 ay üzerinden hesaplanıyor.)
https://www.sporx.com/amp/djaniny-semedo-icin-transfer-teklifi-SXHBQ959908SXQ
1 NISAN 2022 deki HABER
Djaniny'e Fransa'dan 3 talip birden!
Trabzonspor transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibinin 15 puan önünde yer alan Trabzonspor'un futbolcularının talipleri artmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin 2 yıl önce bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Djaniny için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...
Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Djaniny'de flaş gelişme…
31 yaşındaki golcüye Fransa'dan talipler çıktı.
https://i.hizliresim.com/phvvb78.png
A Spor editörlerinden Bora Salgın'ın Fransız basınına dayandırdığı haberlere göre; Yeşil Burun Adalı golcüye Lens, Lyon ve Rennes talip oldu.
Bu sezon bordo-mavili takımda 28 maça çıkan 9 gol 5 asistlik performans ortaya koydu.
Djaniny'nin Trabzonspor'la gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
https://www.fotomac.com.tr/trabzonspor/2022/04/01/trabzonspor-transfer-haberi-djaninye-fransadan-3-talip-birden
Suudi arabistan takimi Al hilal 6 teklif etmis. Bence en az 10 milyon euro dan asagi satilmamasi lazim. Ayrica bu araplar bir acayip ayni ligdeki bir baska takim olan Al ahliden kacarak bu adam bize geldi. Simdi oradaki bir baska takim istiyor bunu.
14 MAYIS 2022 deki HABER
Son dakika! Trabzonsporlu Djaniny'ye sürpriz transfer teklifi!
Son dakika Trabzonspor transfer haberi... Ortaya koyduğu performansla Trabzonspor'un şampiyonluğuna katkı sağlayan 31 yaşındaki golcü oyuncu Djaniny Semedo için Trabzonspor'a sürpriz bir teklif geldi. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal Djaniny Semedo için kesenin ağzını açtı.
Şampiyon Trabzonspor 'un oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan 31 yaşındaki golcü oyuncunun peşini Arap kulüpleri bırakmıyor.
DJANİNY SEMEDO İÇİN AL HİLAL DEVREDE
Bordo-Mavililer ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Djaniny Semedo için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.
Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen ancak Abdullah Avcı'nın ısrarı nedeniyle kulüpte kalan Yeşil Burun Adalı futbolcu için son kararı yönetim verecek. Karadeniz ekibi, teknik ekibin kararına göre hareket edecek.
2020 yılında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den bedelsiz olarak transfer edilen Djaniny oynadığı futbolla Trabzonspor taraftarının sevgilisi olmayı başardı.
10 GOL 3 ASİST YAPTI
Bu sezon 28 Süper Lig maçında 10 gol ve 3 asiste imza atan Djaniny'nin güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro. Tecrübeli oyuncu için bugüne kadar 13.7 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı.
Djaniny kariyerinde Benfica, Nacional ve Santos Laguna gibi takımların da formasını giydi. Tecrübeli oyuncu masraflar düşüldükten sonra transferden yüzde 15'lik pay alma hakkı bulunduğu için kulüple aynı paralelde hareket ediyor yani en iyi teklifi bekliyor. (Takvim)
https://www.fanatik.com.tr/amp/son-dakika-trabzonsporlu-djaninyye-surpriz-transfer-teklifi-2282491
https://youtu.be/1hak9sbWb4Q
https://twitter.com/CNNTURKSpor/status/1464962228197732360?s=20
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1528812402900336640?s=20
https://twitter.com/TrabzonsprCup/status/1562553007769694213?s=20
https://twitter.com/omerlothjr/status/1562561581401092096?s=20 Sampiyonluk senesinde ligde 30 macta 1891 dakika oynadi bu da 21 tane 90 dakika yapiyor 10 gol 3 asist yapti. Ondan onceki sezon da ilk senesinde yani 30 macta 2215 dakika oynadi bu da 24 - 25 tane 90 dakika yapiyor 8 gol 1 asist yapiyor. Sampiyonluk senesinin sonunda 1 yillik sozlesmesi kalmisken hemen satilmaliydi devamliligi olmayan saatli bomba gibi oyuncu oldugu cok acik ortadaydi. Ama bunun yerine sozlesmesi 2 yil daha uzatildi. Ilk senesinin sonunda kendi ayrilmak istemis muhterem hocamiz birakamamis. Aman neyse iste uzatmicam sampiyonluk senesinde biraz performans gostermesine aldanip iyi teklifler almasina ragmen gondermeyen muhterem eski hocamiz ne derece ileri goruslu kurt bir teknik direktor oldugunu bizlere tekrardan kanitlamis oldu (!)
Sampiyonluk senesi istatistik
https://www.transfermarkt.com.tr/djaniny/leistungsdaten/spieler/197170/plus/0?saison=2021
Bos kale yerine direge vurdu
https://m.youtube.com/shorts/Tclx3u2eM0Q
Burada guzel calimlar atti
https://m.youtube.com/shorts/8PRzs2DOZNk
Kaleciyi gecip attigi gol 1
https://m.youtube.com/shorts/wv9QETOgeD4
Ortasahadan aldi topu golu atti
https://m.youtube.com/shorts/fPl0WP8pWEY
Kaleciyi gecip attigi gol 2
https://m.youtube.com/shorts/cZhabv1wtP4
Cem Balcı
07.09.2023, 22:45
Umarım bir şeyler kazanmışızdır,kap geldi mi?
kaçarava
07.09.2023, 23:48
Şampiyonlukta ciddi payı vardı. 10 gol, 3 asist.
Güle güle Şef.
Cem Balcı
07.09.2023, 23:56
https://twitter.com/kapsportif/status/1699799091151241218
1milyon kazanmışız.
daha bizde hangi mevkide oynadığını anlamadan gitti.
İli sezon önce giymeliydi, aramızdaki ritim kaybolmuştu..
Kendini bize vermedi, sahiplenmedi, sadece sahaya çıktı.
Böylesi soruma dönüşen tüm oyunculardan kurtuluruz inşallah.
Cem Balcı
08.09.2023, 15:18
Yolun açık olsun.
Cem Balcı
16.11.2023, 23:42
https://i.hizliresim.com/4v01j0v.png
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.