PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK Yarı Final 2.Maç | Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor | Maç sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7]

ÖmürKaradeniz61
17.06.2020, 09:34
Herkesin görüşüne saygımız vardır. Herkes düşüncesini özgürce söyleyebilir. Ama bu konuda sana katılıyorum. Tüm camia şampiyonluğa kilitlenmişken yok şampiyonluk gitti saçmalıklarını duymak istemiyoruz!!!

Niye gitti şampiyonluk?

B.Yiğit
17.06.2020, 09:56
Fenerbagçe'de Gustavo rezalet kötü oynadı NDiaye çok ondan daha iyiydi.

Murat Keçeci
17.06.2020, 09:59
Ezeli rakibimize karşı final yolunda önemli bir galibiyet alarak rakibimizi safdışı bıraktık.Galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Maçın analizini yaparsak hemen hemen kafamdaki şekle uygun geçti.Biz daha akıllı ve stresten uzak oynadık onlar daha panik havasında idiler ve sonunda gülen taraf biz olduk.

Maçın görünen ve görünmeyen iki kahramanı vardı.Görünen kahraman ekuban idi.Dar alan maçlarında zaman zaman saçma işler yapan ekuban bu maçta tam istediği alanları bulunca yıldızlaştı.Maçın gizli kahramanı ise ndiaye idi.Pozisyon alma,kademelere girme,topu arkadaşlarına aktarma konusunda güzel maç çıkardı ayrica Sörlothun hakkınıda vermek lazım bu iki oyuncunun performansına en çok yaklaşan üçüncü oyuncu da oydu.

Maçtaki tek olumsuzluk nwakaemenin sakatlanması oldu.O pozisyonda topla çok oynamanın bedelini ödedi umarım durumu ciddi değildir kalan 8 maçta kendisine cok ihtiyaç olacak.

Golleri anlatırsak ilk gol tanıdık bir goldü.bjk ya son dakika da attığımız golün tipik bir kopyasıydı.ikinci gol zaten ekubanin fizik gücünün eseriydi.Üçüncü gol ise tam bir golcü vuruşu idi novakin sağ ayakla topu sol ayağına uygun acıya gelecek şekilde dürtmesi ve sol ayakla topu köşeye vuruşu birinci sınıf santrafor vuruşu idi umarım bizle devam eder çünkü takım için önemli bir oyuncu hücum oyuncularının skor yükünü azaltan tek defans oyuncumuz o nedenle takım adına stratejik açıdan çok önemli bir oyuncu.

Artik bu maçı unutup tamamen alanyaspor maçına odaklanmalıyız hâla önümüzde uzun bir yol var.

Son olarak finale kalan oyuncularımızı birkez daha kutluyorum.

adiloş bebe
17.06.2020, 10:05
Sörloth'un topu kazanıp Serdar Aziz'i arkasına taktığı pozisyonu ağır çekim de arkadan izledim de şimdi bu Serdar Aziz ne iğrenç, ne çirkef bir oyuncuymuş böyle. Tam üç kez Sörloth'un tendonuna vahşi şekilde basmak için hamle yapıyor ama yetişemiyor. Hayır bir bassa maazallah bırakın sezonu, adamın kariyerini bile mahvedebilirdi. Bunlar nasıl futbolcu demeyeceğim bunlar nasıl insan?

Tahir soyadını hatırlayamadığım hoca, eğer tahrik eden topçular görmek istiyorsan kendi takımına bak. Üç günlük kariyerinle cin olmadan adam çarpmaya çalışma.

ÖmürKaradeniz61
17.06.2020, 10:06
Eygidi eskiden hep biz bu şekilde yenilirdik sorsan iyi oynardık ama hakemle kaybederdik. Şimdi aynı ezikliği fener yaşıyor.

ysngmz
17.06.2020, 10:15
Abdulkadir ömür çizgide iyi oynuyor dün akşam kötüydü.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysngmz
17.06.2020, 10:22
Ekuban ilk 11 wakayeme yedek olmalı .Bilal hangi kafayla alındı bilmiyoruz.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omondoles
17.06.2020, 10:25
Sörloth'un topu kazanıp Serdar Aziz'i arkasına taktığı pozisyonu ağır çekim de arkadan izledim de şimdi bu Serdar Aziz ne iğrenç, ne çirkef bir oyuncuymuş böyle. Tam üç kez Sörloth'un tendonuna vahşi şekilde basmak için hamle yapıyor ama yetişemiyor. Hayır bir bassa maazallah bırakın sezonu, adamın kariyerini bile mahvedebilirdi. Bunlar nasıl futbolcu demeyeceğim bunlar nasıl insan?

Tahir soyadını hatırlayamadığım hoca, eğer tahrik eden topçular görmek istiyorsan kendi takımına bak. Üç günlük kariyerinle cin olmadan adam çarpmaya çalışma.

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en serefsiz oyuncusudur Serdar Aziz. Oyuncusu dedim ama oyuncu felan değil. Adi herif kac yıldır kişi gözetmeksizin yapıyor bunu. Umarım yatalak olur.

İlker Yazıcıoğlu
17.06.2020, 10:27
Türk futbolunun gelmiş geçmiş en serefsiz oyuncusudur Serdar Aziz. Oyuncusu dedim ama oyuncu felan değil. Adi herif kac yıldır kişi gözetmeksizin yapıyor bunu. Umarım yatalak olur.

Sana o kadar katılıyorum ki? Bu katilin oynaması bile furbola hakarettir...
İşin enteresan tarafı kart da görmüyor klay kolay...

BlackPanther
17.06.2020, 10:29
Niye gitti şampiyonluk?

Biri Nwakaeme sakatlandi sampiyon olamayiz diye yorum yaziyor.

ÖmürKaradeniz61
17.06.2020, 10:49

Kesinlikle öyle bu yerli oyuncular genel olarak böyle çünkü altyapı yok kalite yok eğitim yok herşey eksik. Burak,emre,irfan,ozan,türüç vs... hepsi aynı. Kazanamayacağını anlayınca ya rakibe pislik yaparlar ya da hakemi baskı altına almaya çalışırlar yetmedi birde medya fareleri bunları muhteşem oyuncular diye gösterir. Bunların avrupada büyük kulüplerde başarılı olamamasının sebebi bunlar.

omondoles
17.06.2020, 10:54
Kesinlikle öyle bu yerli oyuncular genel olarak böyle çünkü altyapı yok kalite yok eğitim yok herşey eksik. Burak,emre,irfan,ozan,türüç vs... hepsi aynı. Kazanamayacağını anlayınca ya rakibe pislik yaparlar ya da hakemi baskı altına almaya çalışırlar yetmedi birde medya fareleri bunları muhteşem oyuncular diye gösterir. Bunların avrupada büyük kulüplerde başarılı olamamasının sebebi bunlar.

Yerli oyuncular kalitesiz, alt yapıları eksik. Eyvallah fakat Serdar Aziz denen itin durumu farklı. Bu adam futboldan ekmek yememeli. Bakın bunu Trabzonspor taraftarı olarak söylemiyorum. İnsan olarak söylüyorum.

Mesela Pereira, lugano, melo gibi oyuncular pisliktir, cirkeftir ama bu durum farklı.

Mehmet Fatih Silik
17.06.2020, 11:13
Bordooooooooooooooooooo......!!!!!!!!!!!!

UĞUR DURTAŞ
17.06.2020, 11:14
Gönülden tebrik ediyorum.
Bizleri çok mutlu ettiniz.
sagolun varolun.
kaldı 9 maç.
alın bu 9 maçı
şerefli müzemize 3 kupa daha hediye edin.
sizde bu yürek var.
*
takıma sosa ve ömür kardeşimizinde dönmesiyle daha güzel olacaktır.
ömür gerçekten en değerlimissin
göztepe ve fb maçlarında
gözlerimiz seni arıyor.

tekrar teşekkürler.

ÖmürKaradeniz61
17.06.2020, 11:24
Yerli oyuncular kalitesiz, alt yapıları eksik. Eyvallah fakat Serdar Aziz denen itin durumu farklı. Bu adam futboldan ekmek yememeli. Bakın bunu Trabzonspor taraftarı olarak söylemiyorum. İnsan olarak söylüyorum.

Mesela Pereira, lugano, melo gibi oyuncular pisliktir, cirkeftir ama bu durum farklı.

Eğitim yok hocam, sen 4 sene fakülte oku yüksek lisans yap bilmem kaç dil bil aldığın para 4-5 bin ama bunların çoğu ilkokul mezunu okuma yazma zor bilen adamlar. Ver yıllık 15 trilyon kendini birşey sansın sonra. Bizim gençlerimizde bu yok mesela Ağaoğlu yönetimi büyük ihtimalle karakterini de araştırıyor oyuncunun. Ben fenerde yönetici olsam türüçün,emrenin, serdarın sözleşmelerini yarın yırtarım. Sürekli elleri yana açarak birşeyler yapmaya çalışan topçudan bir bok olmaz.

Doğukan Uçan
17.06.2020, 11:37
Güzel galibiyet oldu ama yine işi zora soktuk. Normalde ilk yarı 2 yi atıp işi bitirecekken rakip pozisyona bile giremeden golü attı.

Tekke
17.06.2020, 11:38
Her pisliği yapıyorlar, Nwakaeme-Pereira-Novak kart sınırında, ASLA NWAKAEME 11 başlamamalı, duruma göre:

—————Erce—————-
Serkan-Costa-Campi-Novak
——Parmak—Doğan——
Abdüş——Ndiaye———-Bilal
————-Eku————-

Pereira-Novak sadece 1 i riske edilmeli, hatta akıllarını almak için Eku forvet-Sorloth yedek olmalı, .......:)

Bu alçakların ciğerini bilerek yazmıştım, Nwakaeme sakatlandı(bana garip geldi, bu 3. fb maçı ve aynı hareketi yaptı)

S aziz denen alçak, sakatlamaya girdi 3 kez Sorlothu ama kendi sakatlandı, şans gerçekten arkamıza geldi, yoksa çok yaptılar bize bunları ve hep kazandılar.

Şimdi 10 kişi bırakıyorlar-bir topçumuz 30 da sakatlandım diyip çıkıyor-rakibe teşvik veriyorlar-hakem alenen faul ve penaltılarımızı çalmıyor yine de KAZANIYORUZ.

Bu demek değil ki önlem almayalım, MAÇ MAÇ gidelim, 9. maç yine koyduk FB ye ve, MAÇ EKSİĞİNİ-23 YILLIK GALİBİYET HASRETİNİ-HAVAYI yakaladık, şimdi Alanya maçına hazırlanıyor ÇETE:)

BlackPanther
17.06.2020, 11:43
https://s7.gifyu.com/images/E1019F61-7627-40BD-BDED-2656E7A4BF76.gif

Enes Başkaya60
17.06.2020, 11:44

Allah korudu o pozisyonda sorloth'u cidden futbol yaşamını bile bitirebilirdi o tekmelerden biri gelse onun bunun çocuğu bu adamlar bu futboldan ekmek yiyor ya daha ne deyim kasten adam öldürmeye teşebbüs ulan bu...

BlackPanther
17.06.2020, 11:44
Bu babası belli olmayan kişiye küfür etmeyeyimde ne diyeyim?

Sacit
17.06.2020, 11:52

Bu aşağılık pisliğe levye ile vursam anca rahatlarım
Bu pisliği aleme rezil kepaze edeceksin

Orkun 61
17.06.2020, 11:59
Şöyle 10-15 sayfa geriden okuya okuya geliyorum son sayfaya gelmeyi bekleyemedim.

3-4 tane çok bariz isim var forumda cidden ruh sağlıklarından şüpheliyim.

Ben hayatımda bu kadar takıntılı,karamsar,negatif enerji yüklü adam görmedim.

Sosyal medyada çıkan ve sallama haber olma ihtimali yüksek bir mesajda bile vay yandık vay bittik vs vs vs.

Bir de sürekli kendinden olanı yerme psikolojisinde olanlar var. O da ilginç. Sanırsın memleketin her yerinde sosyal mesefe vs 10 numara uygulanıyor da

tek kusur Trabzondaymış gibi dönüp dönüp aynı mesajı yazıyor hayret ya cidden hayret !!!!

Tamam söylediğinde haklılık payı var,evet bu kurallara dikkat etmek lazım ve sen de bunu dile getirdin.EyvAllah !

Ama temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp da milletin önüne konmaz aynı şey.

Sana 100000 tana örnek gösteririm Türkiyenin her yerinden.

Sanki sadece Trabzonda sorun varmış gibi bu ne ya böyle !

Bir başaka konu da bu neyin rehaveti geyiği ! Aman çok güldük başımıza bir iş gelecek kafası bu kafa !

Sevinin yahu sevinin tadını çıkartın.23 sene sonra adamları Kadıköy'de yenmişiz vay seyircisizmiş vay fener en kötü dönemindeymiş vs vs .

Hikaye bunlar ! Tadını çıkartın. Takımın hocası da futbolcular da daha her şeyin bitmediğinin farkında.

Ama bari taraftar olarak salın da bizi !!! Daraldık iyice ,maç kazanıyoruz ona da sevinmeyelim mi ?

Eleştirilecek eksik gedik yok mu ? Elbette var. Ama herşey sırasıyla. Enseyi karartmaya da gerek yok yani.

Orkun 61
17.06.2020, 12:02
Yav sana göre Feneri geçmenin de imkanı yoktu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hay ağzına sağlık.

İlker Yazıcıoğlu
17.06.2020, 12:09

Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii

Harun-61
17.06.2020, 12:10
Fenerbagçe'de Gustavo rezalet kötü oynadı NDiaye çok ondan daha iyiydi.

ilginc olan mac öncesi herkes Gustavo'dan cekiniyordu.

A. Aydın
17.06.2020, 12:12
Şenol Güneş i çok severim.
Ama milli takımda hala kalede Mert i 11 oynatmaya kalkarsa benim için biter.

Tekke
17.06.2020, 12:17
şu anda ülkede takimini heyecanla tartışan-keyif alan-hakeden tek klübüz, keyifle girin-okuyun-yazın-eğlenin :)))

öncelikle belirteyim, yedek değil maksadımız (bunu savunanlar) kontrollü kadro.

Yani, bu ülkede de takımda da yeri dolmayacak uğurcan-sörloth-nwakaeme-sosa (amma da çokmuş süper yıldızımız) 4 lüsünü 11 başlatmasak mı diyoruz, ya da antrenman ve istek durumlarına göre bir kısmını.

fb nin bu 4 lünün alternatifi erce-eku-bilal-ndiayeye gücü yetmezki zaten:)

ama, maç temposu yazanları okudum, hoşuma gitti öyle düşünmemiştim, sakatliğa dikkat ederek tam 11 de çıkılsa ben üzülmem şu anda, dün muslera işi biraz korkutmuştu gözümü...

takimini keyifle desteklemeye devaaaaaaammmm :)

Tekke
17.06.2020, 12:17
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii

şampiyooooonnnn

BlackPanther
17.06.2020, 12:19
şampiyooooonnnn

Trabzonspor

Tekke
17.06.2020, 12:21
Trabzonspor

şampiyooooonnnn

Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii

LAYLAYLAYLAY LAAAAAAAAAAY OOOOO TRABZOOOOOOONNNNN :)

OFİSTE AYAĞA KALKTIM İYİ Mİ:sevinç:

BlackPanther
17.06.2020, 12:24
LAYLAYLAYLAY LAAAAAAAAAAY OOOOO TRABZOOOOOOONNNNN :)

OFİSTE AYAĞA KALKTIM İYİ Mİ:sevinç:

Ofiste bu pozisyonu izlerken ne yapıyorsun?

halilaziz61
17.06.2020, 12:39
Nasılsınız büyük Trabzonsporun büyük taraftarı

TS61_NL
17.06.2020, 12:41
Ne güzel gün be...ne güzel böyle uyanmak...ne güzel fbyi bu şekilde tokatlamak...oğullarımın mutluluklarını hiç unutmayacağım...umarım Sosa ve Waka kısa zaman sonra takıma katılırlar...gerçi bu saatten sonra kim oynarsa oynasın çok fark edeceğini sanmıyorum, hedefe kitlenmiş bir takım görüyorum...mutluyum, gururluyum ve iyi ki Trabzonsporluyum...taraftar olarak bu mutluluğu hak ettiğimizi düşünüyorum...bizim önümüz ne kadar açık ise Istanbul takımlarının maddi açıdan çok sıkıntılı döneme gireceğine hatta girdiklerini düşünüyorum. Ne diyeyim, beter olsunlar...

BlackPanther
17.06.2020, 12:42

Birilerine koymuş gibi bir halimiz var bugün nedense....

TS61_NL
17.06.2020, 12:43

Harikayız kardeşim, harikayız..:)

TS61_NL
17.06.2020, 12:43
Birilerine koymuş gibi bir halimiz var bugün nedense....

Harika :)

emrahtuna
17.06.2020, 12:45
deplasmanda fenere koymanın hazzı bambaşka aşırı keyifliyim :)

Sezgin Öztürk
17.06.2020, 12:50
çok güzel sonuç .

sorlothun ilk yarı pozisyonu var düşürüldü şaibeli karar verdi hakem görmedi

bunun dışında oyuncularımız ve yedek kadromuz yeterli değil bunu görmüş olduk

fenerin ortasahası bizim ortasahadan çok daha iyi - kadro genişliği anlamında söylüyorum

sosa ve wakayeme olmayınca berbat bir ortasahamız olduğunu görmüştür herkes artık

peki ömür neden böyle? sakatlıktan sonra kendini daha çabuk toplaması lazım neden toplamadı?

ben size söyleyeyim: ömür avrupada olsa anında eski haline geri dönerdi

bizim saçma sapan teknik heyet ve sağlık heyete saça sapan insanlar var bu yüzden ömürün eski haline dönmemesine şaşırmam

sağlık ekibi rezil ekibimiz rezil
fenevin orta sahası bizden iyi yeaaaa ama 2 maçta da koyduk!!!

Sen gördüğüm en büyük trollerdensin.

Çok şükür kaç maçtır içerideki dışarıdaki düşmanlara KOYUYORUZ.

Hadi şimdi işine git orta çağ trolü.

CİVELEK.61
17.06.2020, 12:53
Parmak sahanın en iyisiydi.
Ndiaye ön liberoda çok daha iyi.
Ekuban'da bir futbolcuda olması gereken herşey var hız,güç,dayanıklılık,sertlik,mücadele gücü,hırs,aidiyet her şey var.
İki şey eksik biri zeka biri teknik.
Novak sanki ilerleyen dönemde sol önde de oynatılabilecekmiş gibi hissettim.
Sürat ve dripling anlamında yeterli olurmu bilmem fakat gölü koklama ve atağa yönelme konularında bir forvet kadar,hatta fazlasıyla etkili.
Abdüş beklenenin çok altında
Sakatlıktan döndüğü dönem,pandemiden döndüğü dönemden daha iyiydi.
Pandemi sürecini hiç iyi geçirmemiş sanki.
Golü,koşuyu gectim,cesareti körelmiş sanki.
Onazi'den sonra kaybettigimiz pas arası yapma,sahipsiz top kazanma gibi konularda Parmak ve Ndiaye mükemmel bir seviyeye gelmiş.
Rakibi beklemeyerek,şok ve sürpriz baskılarla top kazandılar.
Göbekten nerdeyse atak yemedik.
Deli dana koşusundan ziyade,yerinde ve akıllı baskılarla top kazanarak FB orta sahasının etkisini kırdılar.
Tek kusurları hücuma çıkışlarda biraz yetersiz kaldılar.
Parmak bir kaç kere denedi fakat çok daha başarılı olabilirlerdi.
O fırsatları buldular fakat tercih etmediler.
Şu çok açık ve acı bir gercekki FB sağ kanadımızı,önlem alsak bile duman etti.
Bu konuyu çözmek lazım.

Oğuz B.
17.06.2020, 12:53
*utanılacak davranışları olan, aşağılık, alçak, bayağı

Bu hakaretleri hak edecek ne yapmış teknik ekip? Görmezden geldikçe gemi azıya alıyor bu elemanlar.

Aynı konuda 61420761ileti yazmak nasıl bir duygu?

Varsa daha nitelikli önerin yaz da bilelim. O yetersiz, bu saçma, şu zaten çapsız...

Ya sen?

bizim saçma sapan teknik heyet ve sağlık heyete saça sapan insanlar var bu yüzden ömürün eski haline dönmemesine şaşırmam

sağlık ekibi rezil ekibimiz rezil

halilaziz61
17.06.2020, 13:04
Gelen cevaplardan anladığım gayet iyiyiz.

En kötü günümüz dün olsun insallah

Şikebahçe'nin de en iyi günü dün olsun inşallah

emre6117
17.06.2020, 13:11
Bu sene sampiyon oluruz veya olamayız.bnce önemli olan bu kadar kaliteli kadronun korunup korunamayacagi. Çünkü bu kadro eninde sonunda lige ambargo koyar. Yeterki kadroyu koruyup eksik olan savunma konusunu düzeltelim.
Şampiyon olamazsak her zaman değindiğimiz gibi bu sefer dağılmayalım.
Suanki kadro sene başından beri sakatsiz bir şekilde olsa hakemlere rağmen enaz 6 puanla liderdi.
Açık ara ligin cok üzerinde bir kadroya sahibiz.
Sadece kadro planlamasinda hata yaparsak önümüzdeki senelerde başarısız oluruz.
Fb maçının en iyisi ekuban ve a.omur sene başından beri oynasaydı ne durumda olurduk.

ccd6167
17.06.2020, 13:15

Kendisni hiç sevmem

ama merte görev verirse büyük hata yapar kendisi

Oğuz B.
17.06.2020, 13:37
Bu eleman unutulmamalı. İki maçtır sakatlamaya oynuyor.

yorumsuz6117
17.06.2020, 13:46

O iş bitti artık Uğurcan milli takımın 1. Kalecisidir..

sanalalemci
17.06.2020, 14:21
Tamam feneri deplasmanda yenmek güzel duygu da, rehavete kapılmanın ‘bizden iyisi yok, şampiyonuz biz’ demenin de en tehlikeli olduğu zaman dönemi bu şu an. Vazgeçilmeli.

BlackPanther
17.06.2020, 14:33
Tamam feneri deplasmanda yenmek güzel duygu da, rehavete kapılmanın ‘bizden iyisi yok, şampiyonuz biz’ demenin de en tehlikeli olduğu zaman dönemi bu şu an. Vazgeçilmeli.

96...

no NAME
17.06.2020, 14:36
Bir macta buhareketin aynisini sana yapsalar ve daha sonra sen bunu gorsen; bunu yapanla ilgili aklindan ne gecer ve agzindan ne cikarsa butun TRABZONSPOR taraftarları, seninle ve buna goz yuman ceza vermeyenlerle ılgılı aynı duygu ve dusuncelere sahıpler emin ol. Eksıgı yok fazlasini bilmem.

Murat'
17.06.2020, 14:46
Final maçı ne zaman renktaşlar?

taha küçük
17.06.2020, 14:58
Fenerin ortasahası bizden daha derinmiş lan napayım ben öyle derinliği tolga tolgay ekici falan filan bu adamlar kulübe de olsa nolur olmasa nolur. İki tane iyi ortasahaları var gustavo ve Emre. Emre de ancak 30 dk oynuyor. Bu kadar küçük görmeyin takımımızı sorloth ekuban waka sosa bakın şu 4 lüden hangi takımda var ? Uğurcan gibi kaleci bir Cimbom’da vardı artık yok. Beklerimiz hangi takımda var ? Cevap kimsede yok.

Bayraktaroğlu
17.06.2020, 14:59
Her ay bir maç yapalım bunlarla güzel oluyor

Cem Akyüz
17.06.2020, 15:24
Yalan yok dün maçı izlerken özellikle ilk yarıda takım maçı ciddiye mi almıyor diye kendi kendime söylendim durdum.Neyse ki sonunda net bir skor ile finale ulaşmayı başardık.Takımın sakin yapısı yine çok hoşuma gitti inşallah sonunda kupayı alan takım oluruz

romeikaa
17.06.2020, 15:56
ne galibiyeti hayal görmeyin. zayıf ve dar kadromuzla eleme şansımız sıfır. al işte elendik bile.

canım totemim :)

HOPA'LI TS'Lİ
17.06.2020, 16:37
Akşamın en güzel anı, Kuzeyin kralının pislik Emre'ye ayar vermesiydi.

Karmam
17.06.2020, 17:13
Nihat Özdemir, Ali Koç'la girdiği şike polemiği sonrası kulüp üyeliğinden istifa etmiş. Bu da iyi bir cevap olmuştur şike var mı yok mu sorusuna

Sercan Keleş
17.06.2020, 17:18
Çok güzel oynadık. Abdülkadir Ömür noktasına gelirsek bende sakatlıktan sonra dönüşüne verdim performans düşüklüğünü. Tam anlamıyla toparlanması seneyi bulur.

Her şeyden önemlisi sakatlanmasın artık.

Yaklaşık 7 ay önce bende ön çapraz bağ artı menisküs ameliyatı oldum. 7 ay geçmesine rağmen tam anlamıyla tedirginlik ve korku var. Tam iyileşse bile vuramam topa.

TrabzonVictory
17.06.2020, 18:08
Allah'ın izni ile Çok önemli Bir Galibiyet Kazandık Ve Yıllar sonra gelen bu galibiyet çok harika oldu Emeği Olan Herkese Helal Olsun Teşekkürler...

Bu Sezon Hem oynadığımız futbol ve bütün zorluklara rağmen yaptığımız mücadele ile Hem Lig Şampiyonluğunu Hemde Türkiye Kupasını Hak ettik.

Daha Bu Başlangıç Karadeniz Fırtınası yeni başladı, Efsane Fırtına Geri dönüyor ve Haydi Fırtına 10. Lig Şampiyonluğuna Kadar Durmak yok...

memozcan
17.06.2020, 19:48
sağlık bakanı da lafı çaktı:)

maç sonu görüntüler gerçekten rezaletti!!

erenslash
17.06.2020, 20:16
fenerin kadro derinliği bizden daha iyi ama kollektif oyunu berbat yani fenerin ortasahasının bazı adamları bizde olsa çok daha verim alırız ortasahadan demek istedim

Trabzonsporun kanat ve ortasaha tarafındaki gücü belli

bu ne demek?

wakayeme sosa gibi oyuncular olmadığı zaman çok zorlanıyoruz demek ki sosa ve wakayemenin olduğu yerde bile zaman zaman zorlandığımız maçlar oldu dinlemedikleri için

Trabzonsporun belli noktada sıkıntılarını bilinçli objektif bakan taraftar farkında

bu kadro kafayı kullanırsa şampiyon olur

avrupa veya şampiyonlar ligi için yeterli bir kadromuz var mı? takımın tamamen revizyona gitmesi şart avrupa arenası için.(durumlar belli değil tabi)

istanbul takımlarında iyi adamlar var ama kollektif ve birlik şekilde hareket edebilecek şekilde yönetilmiyorlar.

ben hiç bir rakibi küçümsemem ki bizimkiler bir ara saldı fener bizi zorladı ve güzel de bir gol attılar.tabi bu golü yememizin sebebi rehavete kapılmak.buna dikkat etmek lazım.tamam galip geldik şahane sorloth emreye ayarı verdi ama ligde bir sürü maçımız var ciddiyetle oynamak şart.

takım olabilmek önemli. bu da bir gerçek: sorloth ve wakayeme ,sosa ve uğur bu adamlar taşıdı bizi çok hakları var bizde başarı anlamında

takımda tek eleştirdiğim nokta şu : gol attıktan sonra takım fazla geriye çekiliyor ve rakip kolay baskı kuruyor becerikli bir rakip bizi zor durumda bırakabilir

oyuncularımızda 1 farklı skorlar öne geçtiğinde zaman zaman rehavete kapılması sakıncalı bir durum ligin sonu daha gelmedi dikkat etmeleri lazım

Enes Başkaya60
17.06.2020, 22:40
Dünkü maçta sorlothhh'a yapılan penaltı pozisyonu'nun vidyosu var mı bir arkadaş atarsa çok sevinirim...

Ozan Yılmaz
17.06.2020, 22:58
Dünkü maçta sorlothhh'a yapılan penaltı pozisyonu'nun vidyosu var mı bir arkadaş atarsa çok sevinirim...https://youtu.be/YIfdHPacd8Q

3.50 - 4.11 dakika aralığında

BlackPanther
17.06.2020, 23:05
Dünkü maçta sorlothhh'a yapılan penaltı pozisyonu'nun vidyosu var mı bir arkadaş atarsa çok sevinirim...

https://s7.gifyu.com/images/51910534-F2D2-4FF0-B3B2-443F4D205658.gif

https://s7.gifyu.com/images/6C1AD601-582A-4A9C-B952-AEB77F2F3E46.gif

Enes Başkaya60
18.06.2020, 00:08
https://youtu.be/YIfdHPacd8Q

3.50 - 4.11 dakika aralığında

https://s7.gifyu.com/images/51910534-F2D2-4FF0-B3B2-443F4D205658.gif

https://s7.gifyu.com/images/6C1AD601-582A-4A9C-B952-AEB77F2F3E46.gif

Teşekkürler canlar penaltının ağa babasıymış ulan cucu tabi penaltıyı versen maç 0-2 olacak bitecek demi kesin ondan vermemiştir yani gözünün önünde ulan pozisyon...

HOPA'LI TS'Lİ
18.06.2020, 08:28
Teşekkürler canlar penaltının ağa babasıymış ulan cucu tabi penaltıyı versen maç 0-2 olacak bitecek demi kesin ondan vermemiştir yani gözünün önünde ulan pozisyon...

5-6 sene önce Avni Aker'de Erkan Zengin'in vurduğu topu GS'li ceza sahasında eliyle kesmiş, devam ettirmişti.
5 puan öndeydik GS'den, yarıştan kopmasın diye vermemişti ve daha ligin başıydı.

Hüseyin Çümen
18.06.2020, 10:58
şaka maka fb camiasına karşı olan psikolojik üstünlüğümüzü iyice perçinledik. Hüseyin Çimşir 4 ayda 3 galibiyet alarak bence uzun yıllar sürecek bu üstünlüğün fitilini ateşlemiş oldu. fb asla Trabzona galibiyet beklentisiyle gelemez artık :)

Kaan Çetin
18.06.2020, 11:47
Alanya maçına 6 gün var. Fazlasıyla yeterli.
İki lig maçı arasında bile bazen bundan az süre olabiliyor normalde.
Tam kadro cikilir.

Fener'in cok silahi yok, bir oyunu yok, ritmi yok, hocasi yok, seyircisi yok.
Korkulari var. Kupa tesellisini de kaybetmekten, hucum gucumuzden, gelecekten kaygililar.
Plansizca savasacaklar.
Önlemlere odaklanmaya cok gerek yok.

Cikin sahaya, bir hucum resitali verin beyler, oyundan keyif alin.
Birlikte hucum edin, yardimlasin, zevk alin, akip gidin rakip kaleye demeli oyunculara..

Dizginlere gerek yok bu mac. Salin gitsin takimi..

En az 3 tane sallariz..

Ben demiştim : D

BlackPanther
18.06.2020, 14:18
18838

;)

Oğuz ZEYTİN
18.06.2020, 14:27
Maç bitti gitti, uzatmak istemiyorum (Buz gibi penaltımız da güme gitti).

Bu aralar radyolara sardım. RadyoSpor'da Barış Ertül'ün tivitine gösterdiler az önce... Kendisi maçtan önce rakibimizi favori görüyordu. Olabilir, herkes tarafsız olacak diye bir kaide yok. Cevabı sahada aldı. Acısı geçmemiş, "Fener'i Koru ve Kolla Timi" üyesi olarak saçmalamanın doruklarına çıkmış:

https://mobile.twitter.com/barisertul/status/1273531385194713090

TFF Başkanı Fb üyesiyken tarafsız, üyelikten istifa edince ise taraflı konuma düşüyormuş. Bunu da şöyle izah etmeye kalkıyor: "Artık ihtilaflılar."

Şu soruyla çok karşılaştım: "O kadar haksızlıkla karşılaştın. Buna karşın niye bu ülkeyi çok seviyorsun?"

Abi; çoğunluğu teşkil eden böyle aptallara, şikecilere, haksıza, hukuksuza, hırsıza rağmen ayakta kalabilen başka ülke yoktur da ondan. Düşünsene ya, şu çarpık mantık kurgusu sayesinde bir radyonun başında bulunabiliyorsun. Torpille devlet kurumlarında basamakları çıkıyorsun. Akademide intihalle kadro buluyorsun. Deniz Ateş Bitnel'den, Ümit Öztürk'ten aldığın desteği unutup kaybettiğin maç için "Utanç Gecesi" diyebiliyorsun.

Müthiş bir şey, değil mi? Yaşasın öz güveni yüksek, utanmaz ahlaksızlar(!)

Sinan.K
18.06.2020, 14:38
Maç bitti gitti, uzatmak istemiyorum (Buz gibi penaltımız da güme gitti).

Bu aralar radyolara sardım. RadyoSpor'da Barış Ertül'ün tivitine gösterdiler az önce... Kendisi maçtan önce rakibimizi favori görüyordu. Olabilir, herkes tarafsız olacak diye bir kaide yok. Cevabı sahada aldı. Acısı geçmemiş, "Fener'i Koru ve Kolla Timi" üyesi olarak saçmalamanın doruklarına çıkmış:

https://mobile.twitter.com/barisertul/status/1273531385194713090

TFF Başkanı Fb üyesiyken tarafsız, üyelikten istifa edince ise taraflı konuma düşüyormuş. Bunu da şöyle izah etmeye kalkıyor: "Artık ihtilaflılar."

Şu soruyla çok karşılaştım: "O kadar haksızlıkla karşılaştın. Buna karşın niye bu ülkeyi çok seviyorsun?"

Abi; çoğunluğu teşkil eden böyle aptallara, şikecilere, haksıza, hukuksuza, hırsıza rağmen ayakta kalabilen başka ülke yoktur da ondan. Düşünsene ya, şu çarpık mantık kurgusu sayesinde bir radyonun başında bulunabiliyorsun. Torpille devlet kurumlarında basamakları çıkıyorsun. Akademide intihalle kadro buluyorsun. Deniz Ateş Bitnel'den, Ümit Öztürk'ten aldığın desteği unutup kaybettiğin maç için "Utanç Gecesi" diyebiliyorsun.

Müthiş bir şey, değil mi? Yaşasın öz güveni yüksek, utanmaz ahlaksızlar(!)
Kalireli bir yali cocugu kendisi dinlemeyin böyle serefsizleri dün tesaduven bi denk geldi adam öyle bi kafayi yiyorki Hosseinin posisyonuna el verile bilir dedi kims bise diyemez Sorlothun posisyonuna yakindan uzaktan penaltilan alakasi yok dedi omuz mücadelesi dedi :D :D yanindaki cocuk ayaklar ne dedi abi penalti bu yok diyo ayagini kendi takmis böyle kaliteli .. cocugu bunlar

sasone
18.06.2020, 14:41
İlk 11 kalitemiz ligin üzerinde,sakatlık ve ceza olmadığı sürece de kalan maçlarda rakiplere üstünlük kuracağımız açık.Gelecek yılın çok iyi planlanması gerekiyor,Şampiyonlar Ligi seviyesinde bu dar kadro ile çok zor maçlar oynarız.
Altyapıdan bu yıl takıma katabildiğimiz ve formayı alır diyebileceğimiz kimse yok,bunu sorun olarak görüyorum.

Burçak
18.06.2020, 14:47
fenerbahçe maçında aldığı darbeler sonrası sakatlanarak oyundan çıkan Anthony Nwakaeme nin yapılan muayene ve MR kontrolü sonucu sol addüktör kas gurubunda grade iki tear (yırtık) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

BlackPanther
18.06.2020, 14:58
fenerbahçe maçında aldığı darbeler sonrası sakatlanarak oyundan çıkan Anthony Nwakaeme nin yapılan muayene ve MR kontrolü sonucu sol addüktör kas gurubunda grade iki tear (yırtık) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Tedaviden sonraki iyileşme süreci ise kas yırtılmasının derecesine göre
değişir. Küçük kas lifi yırtılmaları 2 ile 3 hafta sonra iyileşir.
Daha büyük bir kas yırtılması ise tam bir iyileşme için 6 haftaya
kadar bir sürede iyileşebilir.

smart
18.06.2020, 17:35
https://youtu.be/I3u-Qew_K8Q
Sosyal mesafe yok, maske yok...

BlackPanther
18.06.2020, 21:26
https://youtu.be/I3u-Qew_K8Q
Sosyal mesafe yok, maske yok...

https://s7.gifyu.com/images/458DA190-B5F0-484B-95E4-9FD33927BA6C.gif

mustafakaya
04.07.2020, 23:13
Fenerbahçe maçı olsa bile önce bir sonraki lig maçının ilk 11 ini yazıp geri kalanlarla çıkmamız gereken zırtapoz bir ziraat kupası maçıydı, önemli sakatlar verdik ve bu sakatlıklar sonucu şampiyonluğu da, her sene böyle saçma sapan planlama hataları yapıyoruz, ben yazmaktan/söylemekten bıktım, onlar yapmaktan bıkmadı.

halilaziz61
04.07.2020, 23:36
Fenerbahçe maçı olsa bile önce bir sonraki lig maçının ilk 11 ini yazıp geri kalanlarla çıkmamız gereken zırtapoz bir ziraat kupası maçıydı, önemli sakatlar verdik ve bu sakatlıklar sonucu şampiyonluğu da, her sene böyle saçma sapan planlama hataları yapıyoruz, ben yazmaktan/söylemekten bıktım, onlar yapmaktan bıkmadı.

Usta şikecilere elense idik
İlk maçta yenilirdik

Ben bizim takımın ruhunu biliyorum..

Açıklaması olmayan maç Ankaragücü macidiir

Bu kadar zayıf rakibe kendi evinde puan ve re mez sin

Verirsen şampiyon olmak istemiyorsun manasına gelir