Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK Yarı Final 2.Maç | Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor | Maç sonucu
https://pbs.twimg.com/media/EakD4SxXYAEzjd1?format=jpg&name=medium
Ömür oynar dedi YES. MR’a gerek yok diye karar vermiş yetkililer. Yetkili dediği bizim sağlık ekibi herhalde. Ulan Abdüş azıcık akıllı ol bunlar bu işten anlamıyor git çektir ne lazımsa emin olalım. Gerek yok ne ya.. Bunların 1 ay yok dedikleri 3 ay dönmüyor.
Semih AYDIN
15.06.2020, 18:51
Stressiz Fener maçı. Takımın ne durumda olduğunun en büyük kanıtı.
Hüseyin Çümen
15.06.2020, 19:00
Ömür oynar dedi YES. MR’a gerek yok diye karar vermiş yetkililer. Yetkili dediği bizim sağlık ekibi herhalde. Ulan Abdüş azıcık akıllı ol bunlar bu işten anlamıyor git çektir ne lazımsa emin olalım. Gerek yok ne ya.. Bunların 1 ay yok dedikleri 3 ay dönmüyor.
abdülkadir kramp yaşadı orda krampta mr çekilmez
Doğan Şahin
15.06.2020, 19:29
Arkadaşlar Resmi Youtube Kanalımız BordoMaviNet99 üzerinden yayınlarını yapmakta olan BmnTv'de bu akşam saat 20.00'de ben ve Uğur Berkin Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maçını Değerlendirdik. Teknik aksaklık nedeniyle yeniden kayda aldık. Tamamını linkten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/yWTCM4TqZnE
18817
as kadro çıkmasak kaybederiz. bu lige de yansır. daha önce çok örneklerini gördük.
David_LuiZ4
15.06.2020, 20:20
Saha içinde birbirini çok iyi tanıyan oyuncular kupa kaldırır..
Oyuncuların saha içinde birbirlerini ezberlemeleri lazım, buna oyun istikrarı denir..Oyun istikrarını oturtabilmen için bu sefer de kadro (11) istikrarını yakalaman lazım..Bu maç bu açıdan bakıldığında rotasyon yapılacak maç değil...
Yakaladığımız standart 11'i bütün maçlarda sahaya sürüp oyuncuların birbirini daha iyi tanımasını sağlamalıyız..Birbirinin açığını kapatan eksiğini gediğini tamamlayan yardımlaşmalı oynayan bir takımın her maçtan çıkaracağı bir ders vardır..Rakibin hem psikolojik hem kadro kalitesi bakımından altımızda olduğu su götürmez bir gerçek..Skor olarak da onlara gol lazım..Böyle maçlar lig maçları arefesinde sana maç ve oyun tecrübesi katar..
Taktik idman yapacağın maçtır bu maç kısacası..Fırsat olarak görülmeli ve küçük dokunuşlar ufak tefek rötuşlar haricinde as kadronun ayarlarıyla oynanmamalı..
Sosa oynamayacakmış.
Göztepe maçının onbiriyle çıkarız. Ndiaye de oynar.
Umarım uzatma filan olmaz.
Hele hele ilk yarı maçı kopartabilirsek muhteşem olur.
Ogün YAZICI
15.06.2020, 20:42
Çok kısıtlı kadroyla mücadele ediyoruz.
Hamle oyuncularımız Bilal Doğan
Bütün atak oyuncularımızı 11'de kullanıyoruz.
Emre Belözoğlu daha iki gün önce Başaksehir sampiyon olsun diyen ne idüğü belli birisi.
Şampiyonluk yolunda da bizi engellemek için yarın her türlü sertliğe başvuracaklardır
artvints
15.06.2020, 20:43
...................uğurcan
Pereira...costa...campi....novak
.............ndiaye...parmak
...ömür........................nwakaeme
............ekuban....sorloth
Hüseyin hoca kupada denizli macina bile as kadroyla cikmisti yine oyle yapar belki erce oynayabilir.
İlk yarida gol veya goller bulursak doğan bilal serkan'i kullanarak kritik oyuncularimizi dinlendirebiliriz.
Aslinda kulube zayifladi özellikle bilal ve doğan'in daha ciddi alternatif haline dönüşmesi gerekiyor, lazim olabilirler. Sakatlik ciddi tehlike. Biz gs gibi havlu atamayiz. Doğan'la da oynasak şampiyon olacağiz.
BatuhanB
15.06.2020, 20:47
Bâzı Twitter hesapları Sosa'nın Alanyaspor maçında da oynayamayacağını söylüyor. N'oldu bu herife, başlayacağım artık sağlık ekibine yahu.
Arkadaşlar Resmi Youtube Kanalımız BordoMaviNet99 üzerinden yayınlarını yapmakta olan BmnTv'de bu akşam saat 20.00'de ben ve Uğur Berkin Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maçını Konuşacağız. Hepinizi Bekleriz: https://youtu.be/WdqOONttwh4
18817159. aboneniz de ben olaym :)
artvints
15.06.2020, 21:23
Yalniz takima bir daha baktim ndiaye parmak omur ekuban forvetler dribling yapmayan adam yok. Bu takim her topu aldiğinda çok adamla yaldir yaldir rakibin üzerine gidersek tarihi bir skor da alabiliriz. Hedefimiz de bu olmali.
Soner Albayrak
15.06.2020, 21:50
Ali Koç baba olmuyor işte zorlama. Çalışmıyor artık böyle açıklamalar maç öncesinde. Zerre kudurmuyoruz, başka bir şey dene.
Faruk UYSAL
15.06.2020, 21:54
Yalniz takima bir daha baktim ndiaye parmak omur ekuban forvetler dribling yapmayan adam yok. Bu takim her topu aldiğinda çok adamla yaldir yaldir rakibin üzerine gidersek tarihi bir skor da alabiliriz. Hedefimiz de bu olmali.
Hedefimiz bu olmamalı. Sakatlanma olmadan turu geçelim yeter.
As 11 ile çıkıp koyup geçelim şunlara. Şu güzel sezona en azından bir kupa garanti olmalı.
artvints
15.06.2020, 22:03
Hedefimiz bu olmamalı. Sakatlanma olmadan turu geçelim yeter.O kafayla sıķıntı yaşarız. Hizli geçişlerle, çok adamla atak yapmayi düşünürsek attiğimiz gollerle maçın tamamini stresli geçirmek zorunda kalmayız, bu da sakatliktan korunmak için daha iyi bir yöntem olur. Zaten oyun stilimiz bu. 2-1'i korumak zor, 1 golle eleniyorsun.
Cem Balcı
15.06.2020, 22:06
Kruse nargile tüttürürken yakalanıp postalanmış.Ozan da yok.Vedat ve Gustavo'yu halledip maçı kazanırız bir zahmet.
Muhammed Kambur
15.06.2020, 22:11
Ka za na ca ğız! Başka yolu yok.
Bu maçı alıp finale hazırlanmalıyız. Feneri gözünüzde büyütmeyin tırt bir takım.
Zafer Fidan
15.06.2020, 22:33
Ezip geceriz
Ekrem D.
15.06.2020, 22:39
Son 30 yilda kac tane lig sampiyonlugumuz var?
Son 30 yilda kac tane Turkiye kupasi kazandik?
---
Sampiyon olursak kasamiza ne kadar para girecek?
Kupayi alirsak kasamiza ne kadar para girecek?
Laundros61
15.06.2020, 22:43
Gurbetçi gençler denen meczupların acilen durdurulması gerekiyor. Hotelin ölü pazar yeri gibi. Kimsenin ne ailesinin ne kendini sağlığıyla oynama hakkı yok. Utanmadan bir de davet ediyorlar insanları cahiller
memozcan
15.06.2020, 22:44
ligde hafif rahat konumda olanlar 3 ay boyunca yatmışlar belli ki.. bakalım fener ne durumda?
Tam terlemeden içinden geçeriz baş şikecilerin. Rahat olun.
asilhamsi
15.06.2020, 22:59
3. lig takimiyla hazirlik maci yapmayacagiz, fb ile yari final maci oynayacagiz. Fark yeyip rezil olup elenince lige konsantre mi olmus olacagiz ?
Sorloth'un Waka'nin ayagi kirilabilir, macta olmaz antrenmanda olur bu ihtimal her zaman var. Alanya maci 6 gun sonra. Taktik deneme ve oyun aliskanligi acisindan guzel bir mac.
Kasıtlı sert oynayıp birini sakatladiklarinda ya da daha önce waka ya yaptıkları gibi olmayan kırmızıyı gösterdiklerinde aynı yorumu yapacak mısınız?
Bu sene şampiyon olursan lige yeniden ambargo koyacağız.
Türkiye kupasını alırsak ne olacak?
Serkan doğan taha hatta hakan yeşil olan ortasaha fenere her türlü yeter.
Bu adamlar 90 dakika sahanın her yerine basar
asilhamsi
15.06.2020, 23:01
Serkan hakan yeşil doğan taha bilal
Her türlü fenerin ortasahasina yeter.
Laundros61
15.06.2020, 23:01
Kasıtlı sert oynayıp birini sakatladiklarinda ya da daha önce waka ya yaptıkları gibi olmayan kırmızıyı gösterdiklerinde aynı yorumu yapacak mısınız?
Bu sene şampiyon olursan lige yeniden ambargo koyacağız.
Türkiye kupasını alırsak ne olacak?
Serkan doğan taha hatta hakan yeşil olan ortasaha fenere her türlü yeter.
Bu adamlar 90 dakika sahanın her yerine basar
He yener tamam
asilhamsi
15.06.2020, 23:02
Kadroyu revize ettim
Erce
Pareira huseyin husaini novak
Hakan doğan
Serkan badu bilal
Ekuban
Fener bu takımı yenemez.
serdaracıl
15.06.2020, 23:07
as kadro çıkmasak kaybederiz. bu lige de yansır. daha önce çok örneklerini gördük.
Ne zaman? Ben hiç görmedim. En son bu söylendiğinde antepte 2 puan bıraktık. Şimdi averaj hesabı yapıyoruz
Murathan
15.06.2020, 23:30
adam gibi çıkılmalı sahaya ne yedeği yav, vur geç.
Corona arası olmasa rotasyon yapalım derdim ama takımın maç ritmi kazanması için bu maç bi şans aslında tam kadro çıkmamız lazım belki kalede Erce olabilir.
Soner Albayrak
15.06.2020, 23:36
As kadro çıkmalıyız. Şakası yok bu işin. Kötü de olsa rakip Fb.
İlk dakikadan işi sıkı tutmalıyız, gevşemek yok. Bu bundan sonraki her maç için geçerli.
gurur6134
15.06.2020, 23:41
Sosa kafilede ama sadece duz kosu yapabilmis sahada olmaz muhtemelen ndiaye ile baslayip 90 dakikayi cikaramayacagi icin doganla devam edilmeli yada tam tersi..
2010-11 sezonunda derbi maçı öncesi kupa maçımız vardı rotasyon yaptık kupada elendik derbiyide kaybetmiştik.
bu maçı kaybetme tur atla moral motivasyon iyice tavan yapsın.
sakatlık şans işi ligde de olabilir rotasyonlu kupa maçında da olabilir.
bence kaybetmemek için ideale yakın kadro çıkmalı.
zaten tribün yok rakip kalite olarak bizle aynı ayarda değil sonra ki maçımız 6 gün sonra fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.
A. Aydın
15.06.2020, 23:49
Sosa kafilede ama sadece duz kosu yapabilmis sahada olmaz muhtemelen ndiaye ile baslayip 90 dakikayi cikaramayacagi icin doganla devam edilmeli yada tam tersi..
Dogan olmamali.
Cok yetersiz. Her girdiginde butun oyun rakibe donuyor.
Harun-61
16.06.2020, 00:07
Yali cocugu yine aglamis bu aksam. Güya moralimizi bozacak.
Bunlar ahmak kardesim, bizi daha cok motive ediyorlar.
Yıldıray Emanet
16.06.2020, 00:12
Seriyi bozmak yok. Sakat olmayan her oyuncu 90 dakika sahada kalmalı beraberliğe falan fit değilim basıp geçmek lazım köküne kadar
Enes Başkaya60
16.06.2020, 00:29
Maç maç gidelim şunları bir eleyelim Allah'ın izniyle sonra Alanya maçı...
Hüseyin Hoca'nın yedek kadro ile felan çıkacağını hiç sanmıyorum belki Uğurcan yerine Erce...
Öyle böyle turu geçeceğiz inşallah...
2010-11 sezonunda yaptigimiz en buyuk hatalardan biri febeyle Kadikoy'deki mac oncesi bejeke macina yedek kadroyla cikmamiz olmustu. Alazinho'nun goluyle ikinci yarida umutlansak da yenilip elenmistik kupadan. Uc gun sonra Kadikoy'de de 2-0 kaybedip bir anda havamizi ve ozguvenimizi bayagi kaybetmistik. Yarinki mac bu yonden de cok onemli. Her macimiz son macimiz. Yarin elemekten, ligde de kazanmaktan baska caremiz yok.
Ali İhsan
16.06.2020, 00:42
Yedek kadro muhabbeti gülünç bence, zaten yedeğimiz yok :)
Sosa, Guilherme, Kamil yok zaten. Bu oyuncular hariç şu anda tam as kadro çıksak en kıdemli yedek Doğan Erdoğan oluyor (Uğurcan hariç).
Erce - JP Da Costa Campi Novak - Parmak Ndiaye Ömür - Ekuban Sörloth Wakaeme olur kadro muhtemelen
Yedekten oyuna girebilecek isimler Hosseini, Hüseyin, Doğan, Serkan, Bilal, diğer yedekler de Uğurcan, Abdürrahim, Taha, Kerem, Koray
Kafileyle giden Messias, Sosa, Arda kadrodışı kalırlar
ilelebeTS
16.06.2020, 01:22
Kaç yılın hesabı altın tepside önümüze gelmiş, vurup geçmeliyiz. Önce ligde işlerini bitirdik, şimdi de kupada bitirmeliyiz.
Murathan
16.06.2020, 02:09
galiba 11 şu şekilde olacak:
erce;serkan,hosseini,campi,novak;parmak,ndiaye,ömü r;eku,sörloth,tony
Halil Alemdar
16.06.2020, 02:11
————-Uğurcan————
Jp—-Costa—-Campi—-Novak
——-Parmak—Ndiaye——-
Abdüş——-Eku————Nwak
————-Sörloth—————
11 i şeklinde çıkıp bunları rezil rüsva etmeliyiz. Hazırlık maçına bile çıksak feneri rezil etmek isterim. Hem takım daha yeni maç yapmaya başladı tempo açısından bu kadro sahada olmalı. Alanya maçına daha süre var dinlenirler. Fenerde gustavo ve muriç dışında topçu denecek kimse yok. Bunların ellerinden son şeylerini de almalıyız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
romeikaa
16.06.2020, 02:12
ne galibiyeti hayal görmeyin. zayıf ve dar kadromuzla eleme şansımız sıfır. al işte elendik bile.
Fethi kaleli
16.06.2020, 02:33
inanç kazanacağımıza inanıyorum
Şahin Yılmaz
16.06.2020, 07:13
Kupadan elenirsek Alanya maçında da puan kaybederiz.
As Kadro 90 dakika Allah ne verdiyse üç beş atıp basıp geçelim.
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 07:36
Tabancamun sapini
Gülle donatacağum
Gülle donatacağum
Fener'e koyacağum
Kupa'yi alacağum
Şampiyon olacağum
Şampiyon olacağum
BU SABAH BESTELEDİM :)
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 07:37
Yalı çocuğunu sahasında eleyip sezonu kupasız bitirtmek çok koyacaktır.
Hayde Fırtınam
Sen mutlaka gol atarsın
Bitirin şikecilerin işini
Bunlar bizi yenemezler
gustavonun oyun kurmasını engellersek sorun kalmıyor zaten.
ndiaye doğan sürekli üzerine oynarsa gustavonun çözülürler.
1 gol atarsak onlar 2 gol atamazlar
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 08:59
Bu akşam gol bulduğumuz takdirde finaldeyiz.
Biz öne geçersek dirençleri düşecektir.
Kraldan 5 haftalık suskunluğa son vermesini diliyorum.
Sercan Keleş
16.06.2020, 09:17
Fenerbahçe çok hırslı olacaktır. Sakatlık olmaması durumunda çıkacak hiçbir sonuca üzülmeyeceğim. Uzun süreli dinlenmeden sonra yedek ağırlıklı çıkmak saçmalık olur şahsımca.
Muhammed Kambur
16.06.2020, 09:19
Güzel bir gün bizi bekliyor... Bugün çok iyi bir sonuç alacağımıza eminim. İyi skor bizi lig için çok iyi motive edecek.
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 09:25
Kral Sörloth
Vakeme Reis
Dozer Ekuban
Atom karınca Abdüş
Panter Uğurcan
fişi çekecektir.
CEMEFKER
16.06.2020, 09:29
Emre ve Gustavo'nun göbekte oynayacağı ayrıca 5 değişiklik hakkının olduğu bu dönemde, fb bu maçın ilk yarısında kendilerine yetecek skor için müthiş bastıracaktır. Bu direnci ve agresif fb'yi durdurmanın yolu ileride güçlü durabilen bir kadro ile sahaya çıkmak. Bu normal şartlarda olması gereken.
Diğer taraftan;
Biz resmi olarak 36 yıldır, fiilen 9 yıldır şampiyon olamayan bir camiayız. Bu sene elimize büyük bir fırsat geçti. Pandemi sonrası takım Göztepe maçı ile fizik kondisyon olarak hazır olduklarını gösterdi ancak sahada nisbeten lige hazırlanmamış, dirençsiz bir Göztepe vardı. Fiziki olarak hangi takımlara karşı ne durumda olduğumuzu görmek için en az 2 maç daha oynamamız lazım o da hedefi olan takımlara karşı. Sezon başı olsa dahi 9 günde 3 maçı bazı futbolcular kaldıramayabilirdi. Bu yüzden Kupa maçı kadrosunun en iyi planlamasını teknik ekip yapacaktır.
Ama benim gördüğüm bu maça as kadro ile çıkmak büyük risk. Önümüzde daha küllenmemiş gs örneği var. Adamlar hacamat oldu.
Kupa'nın prestij ve moral olarak bir getirisi olacaktır ama bu morali biz Pazartesi Alanya'yı geçerek katlayabilir şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış oluruz. Pazartesi oynayacağımız Alanya takımının Perşembe günü kupa rövanşına çıkacağı da düşünüldüğünde Pazartesi günü ligde bizim ile eşit şartlarda mücadeleye çıkacak bir takım olacaktır. Tercih ve planlama iyi yapılmalı.
Alanya maçı üzerinden bakarsak Alanya da bizim gibi kupa maçı oynayacağı düşünüldüğünde fb maçına as kadroya yakın bir 11 ile çıkılabilir mi?
(aklım) Bazı oyuncular dinlendirilmeli, maçın gidişatına göre oyuna girmeli. (Uğurcan,Nwakaeme, Pereria, Sorloth)
(iç sesim) As kadroya yakın 11 çıkmalı (sadece Uğurcan rötasyona girmeli)
Ahmet Hamza
16.06.2020, 09:43
Maç kaybederek moral kazanan takım görmedim ben daha. Sonraki maça 6 gün varken ne yedeği ne genci? Kupa yarı final maçı bu. Rakip de Fener.
Sakatlanmasın diye oyuncu saklayacaksan antrenmana da oyuncu çıkarma.
Emre ve Gustavo'nun göbekte oynayacağı ayrıca 5 değişiklik hakkının olduğu bu dönemde, fb bu maçın ilk yarısında kendilerine yetecek skor için müthiş bastıracaktır. Bu direnci ve agresif fb'yi durdurmanın yolu ileride güçlü durabilen bir kadro ile sahaya çıkmak. Bu normal şartlarda olması gereken.
Diğer taraftan;
Biz resmi olarak 36 yıldır, fiilen 9 yıldır şampiyon olamayan bir camiayız. Bu sene elimize büyük bir fırsat geçti. Pandemi sonrası takım Göztepe maçı ile fizik kondisyon olarak hazır olduklarını gösterdi ancak sahada nisbeten lige hazırlanmamış, dirençsiz bir Göztepe vardı. Fiziki olarak hangi takımlara karşı ne durumda olduğumuzu görmek için en az 2 maç daha oynamamız lazım o da hedefi olan takımlara karşı. Sezon başı olsa dahi 9 günde 3 maçı bazı futbolcular kaldıramayabilirdi. Bu yüzden Kupa maçı kadrosunun en iyi planlamasını teknik ekip yapacaktır.
Ama benim gördüğüm bu maça as kadro ile çıkmak büyük risk. Önümüzde daha küllenmemiş gs örneği var. Adamlar hacamat oldu.
Kupa'nın prestij ve moral olarak bir getirisi olacaktır ama bu morali biz Pazartesi Alanya'yı geçerek katlayabilir şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış oluruz. Pazartesi oynayacağımız Alanya takımının Perşembe günü kupa rövanşına çıkacağı da düşünüldüğünde Pazartesi günü ligde bizim ile eşit şartlarda mücadeleye çıkacak bir takım olacaktır. Tercih ve planlama iyi yapılmalı.
Alanya maçı üzerinden bakarsak Alanya da bizim gibi kupa maçı oynayacağı düşünüldüğünde fb maçına as kadroya yakın bir 11 ile çıkılabilir mi?
(aklım) Bazı oyuncular dinlendirilmeli, maçın gidişatına göre oyuna girmeli. (Uğurcan,Nwakaeme, Pereria, Sorloth)
(iç sesim) As kadroya yakın 11 çıkmalı (sadece Uğurcan rötasyona girmeli)
Bence de bu senaryoya uygun hareket edilir 5 değişiklik hakkı bulunan maçta ilk yarıda fişi çekersek gerekli değişikliklerle sakatlık vermeden tamamlarız.
Kadro kalitesi ve mental olarak bariz üstünlüğümüz var. Gustavo dışında bizde ilk 11 oynayacak topçuları yok , muriç Krala iyi yedek olur ancak :)
makbernatsu
16.06.2020, 09:44
as kadro çıkıp maçı ilk dakıkalardan ıtıbaren kopartırsak 5 degısıklıle hazırlık macı gıbı oynarız sonrasında :D sadece gustavoyu tutalım yeter...cok ıyı adam
Kale Erce sağ bek Serkan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.
İlker Yazıcıoğlu
16.06.2020, 09:52
Göztepe maçından önce ne kadar rahatsam şimdi de o kadar rahatım..Rahatlık ve hissiyat anlam ifade etmez ama her türlü içlerinden geçeriz...
A. Aydın
16.06.2020, 09:55
Bence Pereria eksikliği, Uğurcan ın eksikliğinden daha büyük etkisi olur.
Takımda en iyi pas yapabilen oyuncumuz. Sayesinde topu daha fazla ilerde tutabiliyoruz.
Şampiyonluk garanti değil. As kadro ile çıkmalıyız.
Enes Başkaya60
16.06.2020, 09:56
Göztepe maçından önce ne kadar rahatsam şimdi de o kadar rahatım..Rahatlık ve hissiyat anlam ifade etmez ama her türlü içlerinden geçeriz...
Senin Allah'ına kurban sen öyle diyorsan kesin rahat bir galibiyet alırız...
leoyattara
16.06.2020, 10:01
maçla ilgili tek rotasyon Pereria olmalı Göztepe maçındaki fizik kondisyonu isteği arzusu hırsı bize kalan 7 maçta çok lazım olacak. bu maçı da 2-1 alacağımızı düşünüyorum inşallah yanılmam.
Enes Ünal Kaya
16.06.2020, 10:04
Taraftar olmayan maçta müthiş baskı diye bişey olacağını sanmıyorum en fazla biraz yüklenirler
Hızlı çıkarsak 1 2 tane atıp inanılmaz rahat bir maç bile alabiliriz.
Tersi olur biz baskı kurarsak yine rahat alırız.. Oyuncularımızın maşallahı var atıyorlar.
ilk 30 dk Gol yemeyelim yeter. daha sonrasında yesek bizim takım yine reyaksyon verip atıyor.. Hey maşallah ya :) duramıcam maşallah demeden.
Kazanmak istesinler yeter. Basiretleri bağlanmasın yeterki
gurur6134
16.06.2020, 10:14
Dogan olmamali.
Cok yetersiz. Her girdiginde butun oyun rakibe donuyor.
Alakasi yok sonradan girdigi kisa surede bile fayda sagladi bugune kadar enerji katti..
Kosavalı61
16.06.2020, 10:20
Trabzonspor sezon başından bu yana oynadığı iyi futbolu 90 dakikaya yayamadı.
Hatta biraz daha abartıyorum, bu oyunu 60 dakika bile göremedik.
Ya gol bulana kadar, yada golü yedikten sonra beklediğimiz Trabzonspor'u izleyebildik.
Bu akşam özeline gelirsek, Fenerbahçe'nin kaybedeceği hiçbirşey yok. Hatta ellerinde sadece bu kupa ihtimali var.
O nedenle öyle vurur geçeriz, rahat maç olur gibi söylemler benim nazarımda (teşbihte hata olmaz) deli saçmasından öte olamaz.
Sonuç olarak rakibiniz Fenerbahçe.
Kadro konusunda yazılanları okudum, futblcu dinlendirmek nedir abi ?
Neden dinlendiriyoruz. son maçını 3 ay dinlenerek 4 gün önce oynayan bir takımın oyuncuları aradan geçen 4 günden sonra yarı finaline ulaşılmış bir kupa maçında neden dinenmeli ?
Kaldı ki bir sonra ki lig maçımızda 6 gün sonra..
Bu maça ideal kadromuz ne ise onunla çıkmalıyız. Var ise sakatımız, durumu kritik olan adam oynatma, ama kalanı sür sahaya.
Bu akşam maç kolay geçmeyecek.
Ciddiye almaz isek büyük sıkıntı yaşarız.
Manava61
16.06.2020, 10:27
Trabzonspor borsada en çok değer kazananlardan yine.Alınan her galibiyetin bir de böyle önemi var.Ufak tefek dokunuşlar dışında as kadro ile çıkmalıyız.
Enes Ünal Kaya
16.06.2020, 10:37
Bu akşam özeline gelirsek, Fenerbahçe'nin kaybedeceği hiçbirşey yok. Hatta ellerinde sadece bu kupa ihtimali var.
6 senedir kaybedecekleri bişey yok ama kupada bile gelen geçen vurdu aldı ellerinden.
A. Aydın
16.06.2020, 10:38
Alakasi yok sonradan girdigi kisa surede bile fayda sagladi bugune kadar enerji katti..
Süper lig de herhangi bir takımda 11 oynayacak seviyede değil.
Sadece fizikle futbolcu olunmaz.
Geçmişte bunun üst leveli Aykut Akgün ümüz vardı şimdi nerde allah bilir.
oksoholu
16.06.2020, 10:38
Kale Ercenin hakkı gibi buraya kadar o götürdü sağda Serkanın olması sahaya dinamizm katacaktır karşı tarafta Garry Rodrigues oynayacak onunla 36 yaşındaki pererayı bırakmak büyük hata olur onun bindirmelerine ancak Serkan karşılık verebilir
murat3861
16.06.2020, 10:42
Dogan olmamali.
Cok yetersiz. Her girdiginde butun oyun rakibe donuyor.Bende öyle düşünüyorum, skoru koruma
amaçlı son 20 dakika oynayabilir.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kosavalı61
16.06.2020, 10:46
6 senedir kaybedecekleri bişey yok ama kupada bile gelen geçen vurdu aldı ellerinden.
Sende vur.
elini tutan yok ki.
Ben diyorum ki kaybedecekleri birşey yok.
Saldıracaklar, tur için oynayacaklar.
Bu sayfada ki gibi oldum havasına girersek sıkıntı çıkar.
Elimizi kolumuzu sallayarak kazanabileceğimiz bir maç olmaktan çıkar.
Farkı anlayabileceğini düşünüyorum..
Kaan Çetin
16.06.2020, 10:49
Alanya maçına 6 gün var. Fazlasıyla yeterli.
İki lig maçı arasında bile bazen bundan az süre olabiliyor normalde.
Tam kadro cikilir.
Fener'in cok silahi yok, bir oyunu yok, ritmi yok, hocasi yok, seyircisi yok.
Korkulari var. Kupa tesellisini de kaybetmekten, hucum gucumuzden, gelecekten kaygililar.
Plansizca savasacaklar.
Önlemlere odaklanmaya cok gerek yok.
Cikin sahaya, bir hucum resitali verin beyler, oyundan keyif alin.
Birlikte hucum edin, yardimlasin, zevk alin, akip gidin rakip kaleye demeli oyunculara..
Dizginlere gerek yok bu mac. Salin gitsin takimi..
En az 3 tane sallariz..
Aynen sene 2010-2011 fener maçı öncesi kupada beşiktaşla oynadık. Yedek kadro çıktık. hem kupadan elendik hem fenere kaybettik. As kadro çıkacaksın çatır çatır oynayacaksın.
Ozan Yılmaz
16.06.2020, 11:00
https://pbs.twimg.com/media/Eanl2JUX0AAx3hy?format=jpg
İlker Yazıcıoğlu
16.06.2020, 11:15
Sende vur.
elini tutan yok ki.
Ben diyorum ki kaybedecekleri birşey yok.
Saldıracaklar, tur için oynayacaklar.
Bu sayfada ki gibi oldum havasına girersek sıkıntı çıkar.
Elimizi kolumuzu sallayarak kazanabileceğimiz bir maç olmaktan çıkar.
Farkı anlayabileceğini düşünüyorum..
Futbolcuların 'Oldum' havasına gireceklerini hiç sanmıyorum açıkçası. Dediğin doğru, kaybedecek bir şeyleri yok, o yüzden hunharca saldırır fener bize...
Ama bizimkiler senden benden daha hırslıdır şu anda tüm takım halinde..
Şahsen benim içimin rahatlığının sebebi bu...
İlker Yazıcıoğlu
16.06.2020, 11:17
İsmini unuttum o sarının, bakalım fenerin stoperi bu maç sarı kart görecek mi?
Adam ligin en sert faul yapan adamlarından bri ama nedense kart gördüğüne şahit olmadım izlediğim maçlarda...
edit:
Serdar Aziz...
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 12:12
İsmini unuttum o sarının, bakalım fenerin stoperi bu maç sarı kart görecek mi?
Adam ligin en sert faul yapan adamlarından bri ama nedense kart gördüğüne şahit olmadım izlediğim maçlarda...
edit:
Serdar Aziz...
Çok kolay sinirlenen birisi Serdar AZİZ
Ligde 2. sarıdan 45. dak. atılmalıydı.
Üzerine oynanırsa atılır
Vakeme, Sörloth veya Abdüş penaltı alır bu gece
Umarım Cücü ve VAR'daki insancıklar bu gece İNSAN olurlar.
gurur6134
16.06.2020, 12:25
Süper lig de herhangi bir takımda 11 oynayacak seviyede değil.
Sadece fizikle futbolcu olunmaz.
Geçmişte bunun üst leveli Aykut Akgün ümüz vardı şimdi nerde allah bilir.
Katilmiyorum oyunu tutmak istiyorsan eger her takimin kadrosunda gormek isteyecegi bir adam fiyat performans dengesine bakarsak basarili buluyorum su ana kadar, verilen gorevi 70 de girsin 90 da girsin yerine getirmeye calisan iyi niyetli bir adam aykut agir ve kazulet bir oyuncuydu doganla kiyaslanmasi yanlis daha fazla sure alirsa kendini gosterebilir.
Soner Albayrak
16.06.2020, 12:39
Gustavo'ya dikkat etmek gerekiyor. Ligin en üst düzey oyuncularından biri, kesinlikle bizi zorlayacaktır.
emrahtuna
16.06.2020, 12:42
bizim dikkat edeceğimiz bi gustavo var hocam onlar hangi birine dikkat edecek sorloth nwakaeme ekuban ömür sosa say babam say maşallah :)
Gustavo'ya dikkat etmek gerekiyor. Ligin en üst düzey oyuncularından biri, kesinlikle bizi zorlayacaktır.
Çok rahatlık hakim buralarda. Ben teknik ekibin asla yedek kadro ile başlayacağını düşünmüyorum.
Bizi zorlamıyor hocam fark atmanızı engelliyor feneri kurtarıyor.
Adam stoper oynadı Sörloth tuttu gerçekten Gustavo iyi oyuncu
Hosseini ve Erce oynasın. Belki hücum dörtlüsünden birinin yerine Bilal de başlayabilir. Fazlası fantezi.
Uğurcan kalede diyor Barış...
Harun-61
16.06.2020, 13:43
Kaleci'ye zaten neden rotasyon yapilsin. Bu macin lami cimi yok. 2 kupayi da alacagiz.
Haa 2-3 fark olur ikinci yari alirsin Erce'yi.
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 13:45
Ligde ve Türkiye kupasında şampiyon olursak,
Büyük ihtimalle kupada final oynayacak Antalya ile yeni sezon öncesi süper kupa maçı oynayacağız.
VURDUĞUN GOL, ŞANSIN BOL OLSUN
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 13:45
Çok iyi haber
Kosavalı61
16.06.2020, 13:51
Futbolcuların 'Oldum' havasına gireceklerini hiç sanmıyorum açıkçası. Dediğin doğru, kaybedecek bir şeyleri yok, o yüzden hunharca saldırır fener bize...
Ama bizimkiler senden benden daha hırslıdır şu anda tüm takım halinde..
Şahsen benim içimin rahatlığının sebebi bu...
Oldum havasına giren aslında bizleriz. Bizlerin bu revaheti ister istemez takımı da etkiler.
Kastım biraz da bu aslında.
Rakibinin birşey kaybetmeyeceği maçlar en tehlikeli maçlardır.
Ve siz bu maçlara as kadronuzu bozup yedek ağırlıklı kadro ile çıkarsanız beklemediğiniz bir hezimet ile karşılaşabilirsiniz.
Unutmayalım, ilk maç tam kadro idik (kaleci hariç) ve son anlarda yediğimiz 1 gol ile belki de aldığımız turu az biraz zora soktuk..
ilelebeTS
16.06.2020, 13:52
Şikeciler skoru yakalamak için ilk 25-30 dakika saldırmaya kalkarsa biz 60 dakika patates ederiz onları, o yüzden dengeli maç olacaktır.
İlker Yazıcıoğlu
16.06.2020, 14:02
Oldum havasına giren aslında bizleriz. Bizlerin bu revaheti ister istemez takımı da etkiler.
Kastım biraz da bu aslında.
Rakibinin birşey kaybetmeyeceği maçlar en tehlikeli maçlardır.
Ve siz bu maçlara as kadronuzu bozup yedek ağırlıklı kadro ile çıkarsanız beklemediğiniz bir hezimet ile karşılaşabilirsiniz.
Unutmayalım, ilk maç tam kadro idik (kaleci hariç) ve son anlarda yediğimiz 1 gol ile belki de aldığımız turu az biraz zora soktuk..
Valla yedek kadroyla çıkalım diyen arkadaşlar, kusura bakmasınlar da, öyle bir dünya yok...
Öyle bir lüksümüz de yok açıkçası...
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 14:08
Yalı çocuğunu ağlat
Bizi güldür Trabzonspor'um
HOPA'LI TS'Lİ
16.06.2020, 14:09
Valla yedek kadroyla çıkalım diyen arkadaşlar, kusura bakmasınlar da, öyle bir dünya yok...
Öyle bir lüksümüz de yok açıkçası...
Aynen öyle kardeşim
Bitsin artık bu yedek kadro ile çıkalım muhabbeti
Kendinize gelin
TS tüm kupalara talip olmalıdır.
Enes Ünal Kaya
16.06.2020, 14:14
Kadro yapalım birazda :)
...............Uğurcan...............
Pereira-Hüseyin-Campi-Novak
--------------------------
Abdüş-Ndiaye-Abdulkadir-Nwakaeme
...........Ekuban
.....................Sorloth...
iyattara
16.06.2020, 14:21
Rotasyonluk bir durum yok. Yorgunluk yok. Sakatlık her yerde olur zaten. As kadro elimizden geleni yapalım. Daha iyi bir takımız bunu sahaya yansitalim. Seyirci olmaması büyük avantaj. Bunu kullanabiliriz umarım. Her şeyden öte lige yansıyacak bir moral bozukluğu en istemediğimiz şey olur.
Gol atacağız. O yüzden elenmemiz zor.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Joacivil
16.06.2020, 14:45
Buyuk takim dedigin kupa alir 10 senedir kupa alamiyoruz
bir mactan cok daha fazlasi , vura vura almamiz lazim
Türkmen—hosseni—messias—rahim
—————doğan———ndiaye
ekuban—————kerem————bilal
—————————tony
ilk yarı 0.0 biterse yeter
abdllh.29
16.06.2020, 14:53
Kaleci'ye zaten neden rotasyon yapilsin. Bu macin lami cimi yok. 2 kupayi da alacagiz.
Haa 2-3 fark olur ikinci yari alirsin Erce'yi.
küfür gibi bişe olur :)
Hamza Yilmaz
16.06.2020, 15:03
Bu sezon Deplasman da 1-1 oynadigimiz mac da bize cok baski kurdular, formlari iyidi filan ama yinede yenilmedik. Bugün normal oynarsak turu geceriz
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
O değilde bu salaklar bizi 8 maçtır yenemiyormuş :)
deplasmanda yenelim şunları
Soner Albayrak
16.06.2020, 15:37
Avantajlı taraf biziz ama yine de dikkatli olalım. Rehavet hiçbir zaman yaramadı bize.
Oğuz ZEYTİN
16.06.2020, 15:45
Rakibin formsuz olması önemli değil. Her ne olursa olsun, bunlar özel rekabetler. Taraftar olmaması ve ilk maçın sonucu bizim adımıza avantaj. İlk maçta "Geliyorum" deyip ve nihayetinde gelen gol olmasa çok daha rahat olurduk.
"Beş oyuncu değişikliği" ile birlikte kulübenin ve oyun içi rotasyonun değeri bence arttı. Basketbol gibi, bank biraz daha değer kazandı. "Başlayan beşten ziyade bitiren beş mühimdir" denir, iş biraz ona döndü. Göztepe maçından sonra buna değinmiştim. Sörloth-Ekuban-Nwaekeme ile başlayınca kenarda forvet /santrafor kalmıyor. İşin kötüsü (!) üçü de forma... Üstelik o hatta kullanılabilecek Guilherme de bu maç yok. Belki de takımda en sevdiğim oyuncu olmasına rağmen Ekuban yedek başlasa diyorum. Hem Sorloth hem de diğer hücumcuları yedekleyebilmesi açısından...
Kesinlikle geri yaslanalım demem. Orta alanı kalabalık tutup Gustavo'nun top alıp dağıtmasını önlemeliyiz. İkinci husus ise açık alan bulunca Rodrigues'in etkinliği...
İnşallah bu akşam turu geçeriz. Kazanıp geçersek harika olur.
Cem Balcı
16.06.2020, 15:53
Kadro yapalım birazda :)
...............Uğurcan...............
Pereira-Hüseyin-Campi-Novak
--------------------------
Abdüş-Ndiaye-Abdulkadir-Nwakaeme
...........Ekuban
.....................Sorloth...
Bu kadro başlanması taraftarıyım.
Emre Veli
16.06.2020, 15:56
senede 2 fener maçı bile bünyemde toksik etki yaratırken bu sayının 4'e çıkması ile sanırım stresten eriyip gideceğim.
Ben bu maçı da izlemeyeyim. Ben izlemedikçe iyi gidiyor takım.
hyasin61
16.06.2020, 18:26
Cok rahat kazanacagımızı dusunuyorum
pReN@_61
16.06.2020, 18:31
Başarılar takıma:atki:
ANAOKULU TERK
16.06.2020, 18:35
veteran bir futbolcu ile alt liglerden gelen bir antrenör ,
taktik dokunuşlarla , takımını , bir üst tura çıkarırsa ,
senin kulübündeki teknik hocanın ve heyetin ,
boşu boşuna orayı işgal etmesine gerek yok .
evet, aynen . bu kadar net konuşuyorum .
düşünsene ,
mayısın bilmem kaçı olmuş ,
demişler ki ,
gel baba ! sezon sonuna kadar takımın başında kal ,
hacı sen de kıdemli futbolcu olarak hocaya yardım et , daha sonra bir bakarız .
perişan haldeki bu takım gelipte , şu haliyle seni eliyorsa ,
harbiden o koltukta oturma yani .
futbol bu olur .
nah olur .
niye oluyormuş ki ?
ne üstünlüğü varmış senden ?
senin yapamayıp , onun yaptığı ne varmış ?
son maçlarını seyrettik , bi bok yok işte .
dediklerimin küçümsemeyle alakası yok .
kendi gücünün farkına varmanla , bunu kullanmanla alakası var .
seyirci yok , ambiyans sıfır .
forvet arkaları yok , lastik patlatmış .
forvetleri desen , sakat olduğundan son maç 60'dan sonra oyuna girmiş .
saçına kafayı takmış benli mal değneği de offline zaten ....
eeee .... ne kaldı ki geriye ?
senin şu şartlarda , bunların içinden geçmen lazım .
Halil Alemdar
16.06.2020, 18:42
Fener
————Altay————
Dirar-Serdar-Falette-Hak
———-Gustavo———
—Jailson———Emre—
Ferdi———————-Garry
————-Muriqi———-
şeklinde çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Defansları baya kötü o yüzden Nwakaeme Sörloth ve Abdüşün fişi çekmesi lazım. Orta sahada 2 defansif ağırlıklı adam var ama yine de fena değil.
danger00
16.06.2020, 18:45
sosa ve guilherme yokken mevcut oyuncularla oyunu veririz gibi geliyor. sanılandan zor olacak.
Bu maç medyada çok abartıldı. Bizi de ağır favori gösteriyor herkes. Akşam bir ali cengiz oyunları dönebilir. Bizi yıpratmak isteyecekler diye düşünüyorum. He çıkar çatır çatır oynarız o ayrı.
Mehmet Fatih Yavuz
16.06.2020, 18:49
Bize en ters gelecek olan, orta saha dominasyonu için çok önemli olan, ayrıca da alternatifsiz olan Ozan Tufan yokken işleri çok daha zor karşımızda.
Son vuruşlarda saçmalamaz isek çok sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum.
gurur6134
16.06.2020, 18:55
Ilk mac iyi degildik 87 de ferdi karsi karsiya golu atsa baska sey konusuyor olurduk bu mac da kolay olmayacak şikecilerin tek tutar dalı kupa rahat kazaniriz diyenler duygusal hareket ediyorlar
hyasin61
16.06.2020, 18:57
Sosa mac kadrosunda hadi bakalım
David_LuiZ4
16.06.2020, 18:57
Sosa maç kadrosundaymış..
bilgehan83
16.06.2020, 19:02
okul öncesi terk de gelip yorum yaptığına göre maç bizimdir inşallah :cool:;) :cool:
hyasin61
16.06.2020, 19:30
Fener'in su kadrosu her turlu golu yer
Enes Başkaya60
16.06.2020, 19:32
Kadrolar belli oldu mu ki???
CEMEFKER
16.06.2020, 19:33
SORU:
Kupada görülen kart ligde geçerli mi?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan Tütüncü
16.06.2020, 19:34
Altay; Dirar, Serdar Aziz, Falette, Hasan Ali Kaldırım; Tolga Ciğerci, Luiz Gustavo; Deniz Türüç, Zajc, Garry Rodrigues; Vedat Muriç
ortasaha kolay görünüyor
Enes Başkaya60
16.06.2020, 19:34
SORU:
Kupada görülen kart ligde geçerli mi?
Kırmızı kart geçerli diye biliyorum...
tamuğ yamtar
16.06.2020, 19:36
Fb bu kadroyla bizi elerse büyük iş yapmış olur.
Gol bulamamamız için, ikinci bir Van maçının olması lazım.
CEMEFKER
Cevap EVET ise risk almak ne kadar doğru 90 dakika sonra göreceğiz.
Ağlamak yok ama sonra...
çepni_61
Kadro güzel
yatmaztara
16.06.2020, 19:37
Eğer farklı bir skorla kazanacaksak bu ilk yarıda olmamalı. Devre arasına 0-2 gibi bir skorla girerlerse maçı bırakıp bize zarar verip pisleşeceklerdir. Ulan bugün bile bana bunu düşündürtüyorsunya şikebahçe sen nasıl bişeysin...
Ozan Yılmaz
16.06.2020, 19:39
Fenerbahçe (XI) Trabzonspor: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Deniz, Zajc, Rodrigues, Muriç
Yasin Altuntas
16.06.2020, 19:40
Fenerin kadrosu cok kirilgan, özellikle orta saha pek direncli gözükmüyor. Erken bir gol, maci koparir diye düsünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emre Çömez
https://pbs.twimg.com/media/EapaOtWWAAE3Mro?format=jpg&name=large
Giallorossi
Erce haric istedigim takim sahada. Majid - Campi ikilisini cok merak ediyorum
castillo61
16.06.2020, 19:41
İdeal kadro min. 4 atarız
Ozan Yılmaz
16.06.2020, 19:42
hamle oyuncumuz YOK
ihtiyaç kalmasın erkenden koparalım
Enes Başkaya60
16.06.2020, 19:42
Sosa kadroda yok yine maalesef...
edimurphy_61
16.06.2020, 19:43
Kalede Erce olmalıydı.
Halil Alemdar
16.06.2020, 19:44
Fenerin kadrosu ilginç.. ilk yarı 1 tane atarsak döndüremezler
61_Hasan_69
16.06.2020, 19:48
Yedek kulübesi toplama kampı gibi umarım ihtiyaç duymayiz
danger00
16.06.2020, 19:51
maç ritmine en çok kalecilerin ihtiyacı var. 3 aylık ara sonrası uğurcan'ın oynaması olması gereken.
DeAgLeMaNyAq
16.06.2020, 19:51
Erce’nin olmaması sürpriz oldu. Hosseini’nin 11’de olacağı söylenmişti ama pek anlam verememiştim. Aylardır doğru dürüst oynamıyor. İnşallah başarılı olur. FB ise 5 oyuncu değişikliğinin avantajını kullanacaktır. Tolga, Zajc ve Deniz yerine istedikleri dakikada Emre, Mehmet ve Ferdi girer. Bizim Koray’ı saymazsak Bilal dışında gole dönük oyuncumuz yok...
Enes Başkaya60
16.06.2020, 19:52
Yedek kulübemizde hamle oyuncumuz hiç yok şaka gibi...
Gokhlayeh
16.06.2020, 19:52
Bence de kalede Erce olmalıydı. Hakkıydı. Maça gereğinden fazla önem addetmişiz gibi geliyor bana. Hosseini gibi en azından iki oyuncu daha rotasyona gidebilirdik.
Şahin Yılmaz
16.06.2020, 19:54
3 kalp krizi 5 stent bir bypass ameliyatı, Trabzonspor.
Kronik zevklerim var benim.
Haydi haydi haydi kalbim ve Takımım.
trbzonsporlu
16.06.2020, 19:57
yedek kulubesi en zayif takimlardan biriyiz maalesef. genç genç aldik doldurduk takimi sene başı. streslendim yav. tur gidiyor olsa kimi koyacaz oyuna
Cem Akyüz
16.06.2020, 19:58
Sakatlık ve cezalı duruma düşecek oyuncumuzun olmadığı ve sonunda finale çıktığımız bir karşılaşma olur inşallah
ÖmürKaradeniz61
16.06.2020, 20:00
Ercenin kalede olmaması çok çok yanlış bir o kadar da talihsiz bir tercih olmuş.
Sadettin_
yedek kulubesi en zayif takimlardan biriyiz maalesef. genç genç aldik doldurduk takimi sene başı. streslendim yav. tur gidiyor olsa kimi koyacaz oyunaHiç kimseyi .
Çıkıp turu geçecekler .
Kötü oynasalarda gececekler
artvints
Hakan'i alsaymiş yedeklere keşke.
Bu onbir sonucu alıp, yedekler korur. 5değişiklik muhabbeti çıktığından beri bizim kulübe bana hepten fakir gözüküyor
Yıldıray Emanet
16.06.2020, 20:01
3 kalp krizi 5 stent bir bypass ameliyatı, Trabzonspor.
Kronik zevklerim var benim.
Haydi haydi haydi kalbim ve Takımım.
Aman abicim sağlığına dikkat et feneri her zaman yeneriz sağlık yerine gelmez
Cem Balcı
16.06.2020, 20:01
https://i.hizliresim.com/frbt0N.png (https://hizliresim.com/frbt0N)
Çıkabilecek en iyi kadro.
David_LuiZ4
16.06.2020, 20:02
Çimşir maç oynanırken oyuncuların yerini değiştirerek sonuç alıyor zaten yedeklere kafanızı takmayın.
Yıldıray Emanet
16.06.2020, 20:02
Kadroları mevki mevki 1 e 1 karşılaştırdığına sadece gustavo > parmak sonucu çıkıyor kalan 10 bölgede biz açık ara kalite olarak öndeyiz.
Bu Yusuf sari nerde ayami kirildi bunun bu nasil sakatlik yolayin gitsin sezon sonu
ilelebeTS
16.06.2020, 20:03
Abdüşler yine yan yana oynayabilir. Ekuban sağ kanat. 4-3-3.
yatmaztara
16.06.2020, 20:06
Maç uzatmaya bile gitse diğer maçımızın pazartesi günü olması avantaj. Tabi sakatlık olmaması gerekli
atomantcum
Abdüşler yine yan yana oynayabilir. Ekuban sağ kanat. 4-3-3.
Öyle olmamalı. Olursa yine sıkıntı yaşarız. Eku 2. forvet gibi Abdüş sağda olmalı. Şu ana kadar çalışan tek formül bu oldu.
trbzonsporlu
Bu Yusuf sari nerde ayami kirildi bunun bu nasil sakatlik yolayin gitsin sezon sonu
ligdeki fener macinda buna omuzu koyan ayagindan topu aldı o macta cok gıcık olmuştum yusufa
Hüseyin Hoca Sosa’nın 28 Mayıs’ta sakatlandığını ve biraz daha süresi var dedi. Vay arkadaş ya..
Erce de tek başına tur verecek adam değil. Haksız ve yanlış karar.
trbzonsporlu
16.06.2020, 20:09
Tahir Karapınar: "Sezonun final maçına çıkıyoruz." (A Spor)
adamlar ölum kalım maçı olarak gorüyorlar gazamız mübarek olsun. sakatlık olmadan çakalım şu fenere yenerek insallah finale çıkarız da bi daha kac senenir yenemiyorsunuz diyemezler
David_LuiZ4
16.06.2020, 20:09
Oturmuş Campi-Da costa ikilisini niye bozdu onu anlamadım..
Maçta rakip skoru elde edemediği her dakika şişirme toplarla gelecektir havadan oynayacaklardır özellikle Vedat'a..Daha boylu ve kafa toplarında daha etkili pivot forvet tipiyle daha iyi boğuşacak Da costa varken neden Hosseini?
Deniz ve Dirar bol miktarda orta kesecektir dikkatli olmalıyız hava toplarında..
Hüseyin Hoca Sosa’nın 28 Mayıs’ta sakatlandığını ve biraz daha süresi var dedi. Vay arkadaş ya..
Ne kadar şeffaf bir kulübüz oysa. Muhabir sormasa açıklama duyacağımız yok. Ne olduğu, ne zaman döneceği de belli değil. Şaka gibiyiz yemin ederim. Şu sağlık ekibine elini veren kolunu kaptırıyor.
ilelebeTS
16.06.2020, 20:10
Öyle olmamalı. Olursa yine sıkıntı yaşarız. Eku 2. forvet gibi Abdüş sağda olmalı. Şu ana kadar çalışan tek formül bu oldu.
Öyle de, hoca geriden topla çıkmak istiyor. Sosa olmayınca eldeki en iyi oyun kurucu Ömür. Sosa'nın rolünü o üstleniyor. Biraz da rakibe göre değişir bu tercih tabi.
castillo61
16.06.2020, 20:10
Sosa Alanya maçında da yok anlaşılan. Ankaragücü'ne karşı da riske edilmez. gs maçına kadar dayanacağız.
bilgehan83
16.06.2020, 20:12
yedeklerde doğan ve tahayla birlikte 7 defansif oyuncu var.. hüseyin hocayı anlamak güç... bilal ve koray da ofansif... safa kınalı ve kerem baykuş yedeklerde olmalıydı.. erzurumda karda kışta oynattığın bu oyunculara burada da en azından yedeklerde yer vermeliydin........
yatmaztara
16.06.2020, 20:12
https://www.youtube.com/watch?v=QHZL0AsCZEs
Barış yurduseven
61_Hasan_69
16.06.2020, 20:13
yedeklerde doğan ve tahayla birlikte 7 defansif oyuncu var.. hüseyin hocayı anlamak güç... bilal ve koray da ofansif... safa kınalı ve kerem baykuş yedeklerde olmalıydı.. erzurumda karda kışta oynattığın bu oyunculara burada da en azından yedeklerde yer vermeliydin........
Demek ki yeterli gormemis onlari
Ayak kopsa yenisi çıkmıştı şimdiye.
Halil Alemdar
16.06.2020, 20:16
Muriçe karşı Costa gibi hava toplarında üstün bi adam neden oynamıyor acaba? Dengesiz hareketleri yüzünden mi? Utandırma bizi pers kaplanı
trbzonsporlu
16.06.2020, 20:17
alanya maçı final maçı o maçta riske edilmeyecekte hangi macta edilecek. bana son haftalarda sosa lazim degil alanya macinda lazim gs macinda lazim p.tesi kaptan sahada olmalı.
ilelebeTS
Muriçe karşı Costa gibi hava toplarında üstün bi adam neden oynamıyor acaba? Dengesiz hareketleri yüzünden mi? Utandırma bizi pers kaplanı
Rodrigues
Mustafa YILMAZ
Erce ile başla işte hocam. Böyle kaybediyorlar özgüvenlerini. Buraya kadar onla geldik onla devam etmeliydik.
Gustavo'nun direncini kırarsak rahat maç olur.
Cem Balcı
https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
Moda girelim.
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:19
Fenerbahçede Max Kruse ve Ozan Tufanın olmaması önemli kayıplar.
Kruse gole yakın bir isim olarak gözüküyordu,virüsten önce ki son dönemlerde baya form tutmuştu.Teknik kapasitesi ve şutları iyi bir isimdi,cezasahası önünde bize tehlike yaratıyordu.Olmaması bizim için avantaj.
Ozan Tufan orta alanda enerjisi ve fizik kapasitesiyle Gustavoya büyük destek oluyordu.Topla geniş alan bulunca çıkabilen bir isimdi bu da bazen sıkıntı yaratabiliyordu,ayrıca şut tehditi de vardı.Olmaması bizim için yine avantaj.
Tolga Ciğercinin oyun kurucu yanı pek yok.Daha çok defansif bir oyuncu,maç boyu koşar.Şutları falan da baya zayıf.Gustavoyu tamamlayan bir isim değil.Orta alanda iyi baskı yaparsak topu çıkarmakta zorlanabilirler.
Deniz hızlı değil ama iyi ortalar açabilen bir isim ayrıca zaman zaman etkili şutları da var.Bunlara dikkat etmek lazım.Maç içerisinde Rodriguesle yer değiştirerek oynuyorlar bu maçta da öyle olacaktır.
Rodrigues bence en tehlikeli isim.Zeki bir oyuncu değil ama hızıyla etkili bir kontra atak oyuncusu çiziyor ve bu da bizim için sıkıntı.Hasan Ali-Gary Rodrigues ikilisinin olduğu kanadı çok sık kullanıp,o bölgede Rodriguesin dribblingle içe katetme,şut açısı arama veya orta yapma gibi seçeneklerle tehlike yaratmaya çalışacaklar.Sezonun ilk yarısında bunu çok yaptılar.
Forvette Muriqi biraz yalnız kalabilir bu maç.Max Kruse kariyerinin tamamında hep yardımcı forvet olarak oynadı.Kruse aslen 10 numara falan değil.İkinci forvet olarak tanımlanabilir.Gole yakın bir oyuncu dolayısıyla onun bugün olmaması Muriqiyi ileride zor bir duruma sokabilir.
Fenerbahçe orta alanı kalabalık tutmuş.Gustavo-Tolga ikilisinin önüne Zajc konulmuş.Zajc 8-10 karışımı bir oyuncu,bu yüzden savunmaya da katkı sağlasın diye düşünülerek oynatılıyor.
İsla ayrıldığı için sağ bekte Dirar oynayacak.İslanın hücumda ortaları falan kötüydü ama savunması çok iyiydi,yatarak iyi top kapıyordu bu yüzden Wakayı çok zorluyordu.Dirar ise tam tersi,savunmada çok sert bir oyuncu değil ama hücumda ortaları fena sayılmaz.Dirar belli bir dönem sağ kanat olarak da oynadı geçmişte.
Stoperleri Falette vasat bir stoper.Serdar ise havadan etkili o bize sıkıntı yaşatabilir.Serdarın çok sert oynuyor olması umarım başımıza bela olmaz.Adama tekme tokat giren bir tip,kart da görmüyor.Ekuban-Sorloth ikilisinin bu ikiliye karşı mutlaka üstünlük kurması lazım.
Novakın sürpiz koşuları ve Pereiranın ortaları bizim için yine önemli olacak.Novak inşallah bugün de bir gol atar.
Nwakeame de geçen hafta oyundan erken alınınca sinirlenmişti onun hırsıyla bugün daha da iyi oynayabilir.Bizim için atacağı şutlar ve yapacağı ortalar çok önemli.
Parmak Göztepe maçında çok iyiydi.Ndiaye ise bir metreye pas atamıyordu inşallah bugün biraz daha iyi oynar.Parmak-Ndiaye ikilisinin performansı çok önemli.
Hosseini tercihi enteresan olmuş.Da Costanın hava üstünlüğü daha iyiydi ama hoca Hosseiniyi tercih etmiş.Hosseini biraz daha çabuk olabilir Costaya göre.Bakalım nasıl bir sonucu olacak bizim için.
Uğurcanın oynaması gayet mantıklı.Böyle bir maça yedek kaleciyle çıkılmaz.Rakibin kalitesi ne olursa olsun sonuçta kupa da yarı final oynayacağız.Sıradan bir maç değil bu.
Hosseini’yi pek beğenmiyorum umarım yakmaz bugun bizi aklima umraniye maçı geliyor onu görünce saçma sapan penalti yaptırmıştı
champions
16.06.2020, 20:23
Maçla ilgili en büyük dileğim, Alanya maçını olumsuz olarak etkileyecek bir aksiyon yaşanmaması. Gerisi çok da dert değil.
Erce ile devam etseydik daha hoş olurdu sanki.
Arif Timurcioğlu
16.06.2020, 20:25
Erce yerine as kalecimizin tercih edilmesi son derece dogru bir karar.
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:25
Sosa Alanya maçında da yok anlaşılan. Ankaragücü'ne karşı da riske edilmez. gs maçına kadar dayanacağız.
Biraz daha sabredeceğiz dedi.Ucu çok açık ama iyi birşey demediği de belli.Trabzonsporda birisi sabırdan bahsediyorsa orada bir sıkıntı var demektir.Adam bir de 28 mayısta sakatlanmış.Aradan iki hafta geçmiş.İki haftada iyileşmeyen bir sakatlık ama hiç kimse bir açıklama yapmıyor.
TS-Tiryaki
16.06.2020, 20:28
Erce ye ayıp ettik.. seneye kaleye onu teslim etmeyi düşünüyoruz birde
TS-Tiryaki
16.06.2020, 20:28
Bu Gürcan bunağı ne anlatıyor yahu
Cem Balcı
16.06.2020, 20:30
Kayseri gibi bir takım bunlara 1 atıyorsa bizim en az 3 atmamız lazım.İlk yarıda gol bulmalıyız.
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:31
Nkoudonun karşısında Da Costa çok zor anlar yaşamıştı.Pereiranın çalım yediği her pozisyon başımıza bela olmuştu o maç çünkü Da Costa kademe de çok ağır kalmıştı.Bugün de Rodrigues karşısında benzer birşey yaşama korkusu var hocanın heralde.
Herşeye rağmen bu bir kumar bence.Rakibin havadan en etkili ismi Muriqi,büyük ihtimalle ona top şişirecekler ve orta açacaklar.En büyük korkum da havadan gelen toplar zaten.Denizin etkili ortaları var.Dirarın ortaları da fena değil.Dikkatli olmamız lazım.
Neler olacak bakalım göreceğiz.Rodriguesi durduralım diye Hosseiniyi oynatıyoruz ama inşallah Muriqi bize havadan cezayı kesmez.Bir tane adam akıllı çabuk bir stoper alamadılar.Merih gibi bir stoper bekliyoruz demedik hiçbir zaman ama en azından eldekilerden daha hızlı ve havadan etkili bir stoper bulmalıydık.Hüseyin hızlı ama havadan kötü.Hosseini Costadan biraz daha çabuk ama havadan etkisiz.Messias zaten ağır bir oyuncu bir maçta belli etti.Campinin yanına çabuk ve havadan etkili bir stoperi ne pahasına olursa olsun bulmamız gerekiyordu.
Bu sadece bu maç için değil her maç bizim için dezavantaj yaratıyor.Luyinduma gibi bir sağ stoperimiz olsa şu maça kafa olarak inanılmaz derecede rahat çıkarsın.Adam hem güçlü,hem havadan etkili,hem de boyuna göre hızlı.Adam yiyordu resmen oynadığı maçlarda.Bizim böyle bir stoperimiz yok.Hızlı olan havadan etkisiz,havadan etkili olanlar ağır.Hızlı kanatlara karşı kademede sıkıntı oluyor bu bizim için.
ilelebeTS
16.06.2020, 20:32
Uğurcan'ın oynaması doğru. Lakin maç olur da penaltılara kalırsa ben olsam Erce'yi alırım oyuna.
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:34
Kayseri gibi bir takım bunlara 1 atıyorsa bizim en az 3 atmamız lazım.İlk yarıda gol bulmalıyız.
Fenerin kadrosu iyi değil ama adamlar 15.dakikada kırmızı kart gördü.Bu kıyas doğru olmaz bence.Fener ne kadar kötü olursa olsun bu maçı final maçı olarak görüyorlar.Adamlar ölümüne oynayacaklar bu maç.Kupa onlar için herşey demek.Tek hedefleri bu.
Şahin Yılmaz
Booordooooooooooo
Ahmet Aksu
kadro iyi
ama pereira-sörloth-nwakame çok riske edilecek isimler değil :D
ayrıca erce kesinlikle olmalıydı kale haketti çünkü
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:35
Hüseyin Hoca saklamaya çalışıyor ama baya heyecanlı.Eller kollar yerinde durmuyor :)
Cem Balcı
16.06.2020, 20:36
Sosa ile ilgili net konuşamıyorlar hala.
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:38
Ne olduğunu biliyorlar ama moral bozmamak için açıklama yapmıyorlar.Başka bir açıklaması yok.Her sakatlığın ortalama bir tedavi süresi vardır.Belirsizlik diye birşey olmaz.
Kurşun yedi herhalde.. Utanıp söyleyemiyorlar. Yoksa kas sakatlığı olsa açıklanırdı.
yorumsuz6117
16.06.2020, 20:39
Sosa'nın sakatlığı nedir açıklanmalı artık.. Alanya maçında da oynamazsa büyük sıkıntı..
Öyle bir durumda GS maçında oynayamayacağını hepimiz biliyoruz değil mi
BlackPanther
16.06.2020, 20:41
Haydi Trabzonsporum...
CaptanBarbosa
16.06.2020, 20:43
Vira bismillah
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefaenes
16.06.2020, 20:45
Hayde Bismillah
Baskılı başlamaya çalışıyorlar. Enerjileri hızlı biterse iyi olur.
Mehmet Fatih Yavuz
16.06.2020, 20:45
İlk 5 dakika son derece kötü başladık. Hadi hayırlısı. Toparlayalim inşaallah.
odyseuys
16.06.2020, 20:46
goooooooolll :D
Mehmet Fatih Yavuz
Abovvv. Astı gene. :)
Enes Başkaya60
Sorlothhh. ..
Ahmet Aksu
ekubandan efsane bir pas daha ohaaaa
odyseuys
sörlothh nası bi kralsın sen
serdaracıl
16.06.2020, 20:47
Gollll
castillo61
Ekuban De bruyne'den iyi bu pas işinde
DeAgLeMaNyAq
Süper oldu ama geri çekilmemek lazım...
İ. SARAL
Gooooooool
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayraktaroğlu
Helal olsun
TS-Tiryaki
Kralllllll
Sefaenes
Viking goooool
Ekuban zehir gibi paslar atıyor son zamanlarda. Yılaaan
Nihahahhahahaj
leavemealone
16.06.2020, 20:48
Goll be golll girsin ali kocada febeyeee dee
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
CesurHamsi
Allahim sana geliyorummmmm
tamuğ yamtar
Fb defansı kaleye çok uzak kuruyor.
Shörlot bi gösterdi zaten Parmak atamamıştı topu.
Ekuban attı ama pası.
AlperenAltun
Keyifler yerinde mükemmel ya
CaptanBarbosa
Ekuban napıyorsunuz beyefendi [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giallorossi
16.06.2020, 20:49
Sörloth bilerak defanstan attirdi baska birsey demiyorum :D
serdaracıl
Ekuban zehir gibi paslar atıyor son zamanlarda. Yılaaan
Adamın içine messi kaçtı
David_LuiZ4
Ekuban 10 numara pas attı tabi ama Sorloth'u iyi izleyin ofsayta yakalanmamak için timingi nasıl ayarlıyor..Burak Yılmaz olsa ofsayta yakalanmıştı..
Işte bu be....helal size...aynen devam, acımak yok
Muhammed Ayaz
Olabilecek en güzel şey oldu.
Sadece tur değil
25 senelik seriyide bitirmeliyiz.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oha. Ne zaman gol attık :D
erkankoc
16.06.2020, 20:50
Gol ekubana yazar.fena asistleri var..helal karabogaya
Hamza Yilmaz
16.06.2020, 20:50
Yessssss. Ekuban'in pasi neydi öyle
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
AKSOY_61
16.06.2020, 20:52
Yalnız bastiriyorlar oyunu soğutmak lazim
Enes Başkaya60
16.06.2020, 20:52
Ekuban'ın pasları cidden efsane...
serdaracıl
16.06.2020, 20:55
Parmak her yere yetişiyor maşallah
memozcan
iyi bastırıyorlar .. bir gol daha bulmamız lazım..
KARAGOZLUM
arkadaslar mac hangi kanalda bende a spor la liga ya gecti
CEMEFKER
Gol nasıl oldu. Biri anlatabilir mi?
Asporda bekliyorum, saat 21:00 diye 10 dakika geçmiş...
KARAGOZLUM
16.06.2020, 20:56
yayin gitti bu ne arkadas sizden izliyorsunuz
serdaracıl
16.06.2020, 20:57
Bunlar tam mal
CEMEFKER
16.06.2020, 20:58
Bunların yapacağı yayının....
Asporda neden maç önü verirsiniz 2saat, sonra mac başka kanalda çıkar...
Bu Parmak ne olmuş arada böyle ya.. Sürekli başkalarının arkasına saklanan Parmak gitmiş, ensesinde rakip varken geri oynamak yerine dönüp terse oyum açan Parmak gelmiş. Nazar değmesin.
Giallorossi
16.06.2020, 20:58
Ömür kanatta, Ekuban ortada oynuyor tam istedigim gibi. Ömür ortadan fazla katki veremiyor
Onur Erçetin
16.06.2020, 20:59
Çok uyuşuk oynuyoruz yine.Ulan 2-0 olsa maç bitecek.Biraz daha kendinizi kasın.
Adamın içine messi kaçtı
Sonrasında çok top kaptırdı ya.
Gol nasıl oldu. Biri anlatabilir mi?
Asporda bekliyorum, saat 21:00 diye 10 dakika geçmiş...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEku De Bruyne paslarından birini daha attı. Sorloth sol taraftan sağ direğe doğru vurdu. Savunmaya çarpan top sol tarafa yöneldi ve gol. :)
AKSOY_61
16.06.2020, 21:01
İleri atılan paslar yerini bulmuyor. Allahtan fener de pek iyi degil
Onur Erçetin
16.06.2020, 21:01
Ekuban birazcık hızlı pas versen orta alanda çok daha rahat çıkacaz.Biraz sakin olmalı.
serdaracıl
16.06.2020, 21:02
Sonrasında çok top kaptırdı ya.
10 numara pozisyonunda heyecan yapıyor ekuban reis :)
leavemealone
16.06.2020, 21:02
Orta sahada cok lakayt oynuyoruz.
Atin su ikinci golü sunlara
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ahmet Aksu
16.06.2020, 21:03
ugurcanın 2 dir artislik pasları tehlikeli
neden uzun oynamak varken sacma sapan seyler yapıolar
Hosseini'nin bölgesinden atak yiyoruz sürekli
İ. SARAL
16.06.2020, 21:03
Ekuban, topa bomba muamelesi yapıyor yine. :)
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AKSOY_61
16.06.2020, 21:04
Allah bu Emre'yi futboldan uzak tutsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.