Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 24.Hafta l Trabzonspor 5 - 2 Ç.Rizespor l Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Furkan Özdem
29.02.2020, 21:19
Ýlk gole kadar taraftar uyudu malesef.
Bugün ki maçýn havasý çok baþkaydý.
Maça gittik ama kimse de ne heves nede maç havasý vardý.
Maç öncesi stat etrafý her zamankinden baþkaydý. Maç havasý yoktu yani.
Zaten maç baþladýktan sonra da tribünlerin tepkisizliðinden görmüþsünüzdür.
1-0 yenik duruma düþtük.
Yine tepki yok. Top da oynayamýyoruz zaten. Maç gidiyor mu konuþuyor herkes.
Çünkü sahada bir reaksiyonda yok.
Bu sýralarda deplasman tribününden Þampiyon Cimbom tezahüratlarý yükseliyor.
Ýþte bu tribünleri kendine getirdi...
2. yarý iþler tam tersine döndü.
Takým reaksiyon gösteriyor deðiþiklikler ile ayaða kalkýyordu.
Bitti gitti.
Þimdi tek hedef salý günü fener maçý.
Çifte kupa için.
bilgehan83
29.02.2020, 21:37
Hafta içi Norveç’e gitmek sörlotha yaramamýþ. Yine iyi oynadý ama o yýrtýcý güçlü hali yoktu
Benim anlayamadýðým adam baldýzýnýn mý kýz kardeþinin doðumuna gitti buna izin vermek bana çok saçma geldi ne iþin eþi dýþýndaki Doðumda
talsuv61
29.02.2020, 21:37
Fenerin fikstürü süper, kesin þampiyon olurlar
memozcan
29.02.2020, 21:44
bence fener bundan sonra puan kaybetmez:)
Ertan OKUMUÞ
29.02.2020, 21:44
Fenerin fikstürü süper, kesin þampiyon olurlar
Ýyiydi [emoji2][emoji2][emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yasin Altuntas
29.02.2020, 21:50
https://twitter.com/yattara10_/status/1233842889710559233?s=21
Bu da burda kalsin böyle...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200229/ba5dff22616f2ef8899a73a7ee66ed14.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
yasin196761
29.02.2020, 21:50
Son gölde Sörloth'un ýsrarla ofsaytta kalmamasýna bir bakýn derim.
memozcan
29.02.2020, 21:55
sörloth bu gün bence bu seneki en etkisiz maçýný çýkardý.. elalem ölü falcaoyu canlandýrýr havaya sokar.. biz eldekini de yok real madrid izliyor, yok 45 milyon eur, yok bu gece bonservisini alýn vs iyice yoldan çýkarýrýz.. camia olarak bu konularda çok eksiðiz çok..
Mustafather
29.02.2020, 21:56
Maçýn ikinci yarýsýnýn tamamýný izleyebileceðim bir link var mý acaba?
Enaldo61
29.02.2020, 21:59
Sörloth makina mý beyler arada olur öyle.
bu arada gol atan stoper de bu hafta sahne aldýðýna göre þampiyonluk þartlarý oluþuyor.
memozcan
29.02.2020, 22:09
maçýn baþýnda 5. dakikada milan skoda yandan gelen ortada topu kafayla aþýrttý kalemize.. kale tutsa kesin goldü..
burada hüseyin türkmen güzellemesi yapanlar açýp o pozisyonu izlesin lütfen.. orada hüseyinin pozisyon almasýný izleyin.. vallahi akrabasý olsanýz bir daha kadroya almazsýnýz..
Kirsehirli_ts
29.02.2020, 22:16
Tamam kötü basladik, hatta sahada deðildik ama bukadarda coskusuz stad olmaz. Iyiki maclarimizin cogu deplasmanda olacak. Kamil bu arada süper mac oynadi, niye bukadar tepki görüyor anlamiyorum. Yola devam þampiyonluk gelecek!
Arkadaþlar Ben Halil CÝHAN, yeni üye oldum.
Gaziantepliyim. Çocukluktan beri Trabzonsporluyum.
Ýlk formamý almayý düþünüyorum.
1,67 boy 72 kg olarak bana hangi forma uyar? S mi M mi?
fanatikdevri
29.02.2020, 22:18
Normalde biz bu tür maçlarý kaybederdik ve þampiyonluða veda ederdik,bu galibiyetle bu kadronun baþýnda iþ bilmez baþkan da,acemi Hoca da olsa þampiyon olacaðýnýn bir saðlamasý oldu.
Þu maça Da Costa dýþýnda bir tane kafa olarak hazýr topçu olmamasýný nasýl açýklar acaba Hüseyin Çimþir.
Rize ilk 45 dakikanýn nerdeyse tamamýnda ön alan baskýsý yaptý. 4-5 oyuncu sürekli baskýya geldi ön bölümde. Çýkamadýk haliyle, top kayýplarý nedeniyle sýkýntýlar yaþadýk. Ýlk yarý baskýdan dolayý Sosa oyundan düþtü. Hareketli deðildi. Paslarý yerini bulmadý. Takým berbattý, taraftar da...Ýstatistiklerde ikili mücadeleleri kazanma oraný %61-%39 Rize lehine olmasý durumu özetliyordu. Mücadele etmiyorduk. Ýkinci yarý Nwakame giriþi etkili oldu. Ondan daha önemli bir konu ise skoru koruma iç güdüsü mü yoksa oyundan düþtüklerinden dolayý mýdýr nedir, Rize ön alan baskýsýný býraktý. Geriye yaslandý. Geldikçe geldik. Maçý kazandýk. Geçmiþ tüm mesajlarý okudum. Kamil Ahmet Çörekçi’ye gereksiz yükleniliyor. Geçmiþ maçlarda Obi Mikel eleþtirilirdi ben beðenirdim. Beþiktaþ maçýnda yokluðunu gördük öðrendik. Bugün Kamil Obi’den çok daha iyiydi. Evet Kamil düz bir adam. Göze hoþ gelmeyen futbol oynuyor, oynamaya çalýþýyor. Topu ayaðýndan kaçýrýp orta yapamýyor ama Kamil terinin son damlasýný sahada akýtýyor. Sahada takýmýn yükünü çekecek hamallar olmalý. Kamil de o türden bir adam. Benzer durum Hüseyin’de de geçerli. Yediðimiz golde hatasý var ama bence Obi Mikel daha hatalý. Milan SkodaDa Castoya yaslanmýþ. 3-5 saniye geçti. Obi Mikel Skodaya 3-5 metre mesafede. Ýstese önündeki topa hamle yapabilirdi. Rahatsýz edebilirdi. Pozisyonu birde bu gözle izleyin. Unutmayýn her oyuncu hata yapar. Ýyi veya kötü eksiðiyle fazlasýyla takýmýmýz lider. Bize düþen sahada yer alan isimleri ýslýklamak deðildir. Ne olursa olsun verim alabilmek adýna onlara moral verebilmektir.
Kamil yüreðiyle mücadele ediyor etmeye çalýþýyor.Ýyi niyetli olabilir.
ama çok daha dikkatli olmalý. bugün o kadar çok pas hatasý yaptý ki.
basit toplarý hep rakibe attý.
ve atak yedik topu almak için kovaladýk durduk.
hani olur ama bu kadar fazla olmamalý.
Enaldo61
29.02.2020, 22:33
M
Enaldo61
29.02.2020, 22:34
Maçýn tekrarý lazým full nerden izleyebilirim? 12den itibaren beinsports hd2 verecekmiþ galiba.
Tolga Kurt
29.02.2020, 22:43
S beden olur abi sana
Laziobass
29.02.2020, 22:58
Ýyi oynayalým, maça hükmedelim, rakibi boðalým vs. deðil bu seneki iþimiz.
En olmadýk yerde 15 dakika kasýrga gibi esip çatýyý bacayý yýkýyoruz, golleri atýp sonuca bakýyoruz.
Bu sene böyle þampiyon oluyoruz..
Benim anlayamadýðým adam baldýzýnýn mý kýz kardeþinin doðumuna gitti buna izin vermek bana çok saçma geldi ne iþin eþi dýþýndaki Doðumda
Sorloth saygili birisine benziyor. Izin istedigine gore kendisi icin onemli ve yakin birisi. Boyle duygusal olaylar icin izin verilmeli bence. Ekuban onde oynadigi maclarda Sorloth zaten daha pasif kaliyor, Ekuban gitmedende oyleydi.
Oðuz ZEYTÝN
29.02.2020, 23:01
Tedbiri elden býrakmamak lazým ama Ýsmail Kartal'ý Rize'den gönderecek bir fark yaparýz bence. Rize'nin oyun tarzý bizlik. Hüseyin Hoca yine fanteziye gitmezse tabii... Sakatlýk, ceza vs. olmaz inþallah.
Biraz anlarýz bu iþten. (:
Tebrikler, iyi sonuç.
Harika bir haftasonu:)
þikecilere nasýl koyduysak hala toplayamadýlar
Bugün de Ekuban Nwakaeme ve Ömürü geri kazandýk, hepsine ara yaramýþ
Þörland verdi makamele gol amkhttps://twitter.com/uIanfurkan/status/1232934821887926272?s=20
ffýrtýna
29.02.2020, 23:03
Erman Toroðlu da taraftar hakkýnda konuþtu.. O bile anlam verememiþ bu denli vasat bir tribüne..
Maçý stadda izleyen arkadaþlar neden bu denli maçtan uzak bir taraftar profili vardý çok merak ediyorum..
Þu taraftar profili beni korkuttu olur da son haftalara þampiyonluk ihtimaliyle girersek bu taraftar ile yeni bir facia yaþayabiliriz..
Diyorum ki iyi ki deplasman maç sayýmýz daha fazla..
Taraftarlýk takým gerideyken takýma küsmek deðildir.. Maç 2-1 olmuþ bizim büyük taraftarýmýz takýmý desteklemeye yeni baþlýyor.. Rezillikten baþka bir þey deðildi..
kuduoðlu61
29.02.2020, 23:04
Fenerbahçe puan kayýp etmez þarkýlarý söyleyenler Antalyaspor maçý öncesi de ayný þarkýlar söyleniyordu.
Enaldo61
29.02.2020, 23:04
Erman Toroðlu da taraftar hakkýnda konuþtu.. O bile anlam verememiþ bu denli vasat bir tribüne..
Maçý stadda izleyen arkadaþlar neden bu denli maçtan uzak bir taraftar profili vardý çok merak ediyorum..
Þu taraftar profili beni korkuttu olur da son haftalara þampiyonluk ihtimaliyle girersek bu taraftar ile yeni bir facia yaþayabiliriz..
Taraftarlýk takým gerideyken takýma küsmek deðildir.. Maç 2-1 olmuþ bizim büyük taraftarýmýz takýmý desteklemeye yeni baþlýyor.. Rezillikten baþka bir þey deðildi..
bu profil deðiþmiyor maalesef yapacak bir þey yok.
Sezgin Öztürk
29.02.2020, 23:06
Maç oynanýrken þuraya yazýlan öyle yorumlar var ki insan dehþete kapýlýyor...12 numara,antu gibi seviyesiz forumlarý aratmayacak türden yorumlar yapýlýyor. Nisan 2008 yýlýndan bu yana üye olduðum forumda son zamanlarda seviyeyi oldukça aþaðýlara çeken ergen tipler türedi korkarým her geçen gün sayýlarý artýyor.Forum yöneticilerinin iþi zor fakat ellerine týrpaný alýp biçmeye baþlamak lazým yavaþtan.
Maçýn ilk yarýsýnda futbolcularýmýzýn bedenleri sahada olsa da akýllarý baþka yerlerdeydi...Soyunma odasýnda ne konuþulduysa ikinci yarý oynamamýz gerektiði gibi oynadýk.
Savunmada Da Costa'nýn yeri artýk garanti.Þampiyonluk yarýþýnda duran toplardaki agresifliði çok iþimize yarayacaktýr.
Mikel her geçen maç üzerine koyarak oynuyor.Bugün oldukça iyi bir maç(özellikle ikinci yarý) çýkardý.
Kazanmak isteyen bir Nwakeame sahadaysa rakip takýmlarýn þansý yok denecek kadar azdýr.
Zor haftalara girdiðimiz günlerde Ekuban'ýn form tutmasý ve Ömür'ün dönmesi muhteþem oldu.
Ýyi 45 dakika iyi galibiyet çok iyi 3 puan.
Birde tribündeki taraftarýmýz þampiyonluða gittiðimizi idrak ederse çok iyi olur.Hakemler bu kadar kolay düdük ÇALAMAMALI!
Kaldý 11 maç...O kupayý mavi göðe kaldýracaðýz inþAllah.
ÖmürKaradeniz61
29.02.2020, 23:08
Hocam þehit haberleriyle alakalý olmasý kuvvetle muhtemel .
Fanatik34
29.02.2020, 23:09
Uzun zamandan sonra 90 dk bir mac izleyebildim cok sükür..Trabzonspor´un en büyük sorunu takintili taraftarlaridir..bir oyuncuya takti mi gerisi bos..
Arkadas macin ilk yarisi sahada isiran sadece 3 Topcumuz vardi..Kamil-Ndiaye-Ekuban...digerleri soka ugramis hayalet gibiydi. Defanstan top cikarmak istiyoruz, ileri dörtlü sabit duruyor..Ortada Sosa nerede diye saniyelerce bakiniyorsun. Sörloth bile bu mac hayalet gibiydi, kafa toplarina cikmadi bile..eger Wakayeme ilkyari oynasa, o da takima ayak uyduracakti. Guiherme´ye yazik..
Kisacasi bu macta günah kecisi Kamil oldu, hemde iyi oynamasina ragmen!
Hüseyin Türkmen tipik Türk futbolcusu, zerre gelisme yok, bizzat geriliyor futbolu..
Parmak´in oynayacagi tek bölge, rakip cezasahasi ama nerede nasil duracagini bilmedigi icin, onu da beceremeyecek, bitirmis kendini..
Mikel olmayan iki Sari kartla atildi, resmen komedi..hep kisa oynamasina ragmen, takimda ayagina gelen topu hicbir Zaman kaybetmeyen biri, kullanabilirsin takimi müthis rahatlatan bir Oyuncu..
Sosa´nin oynayacagi tek yer Savunma önü, Risk almak gerekiyorsa, öne atarsin ki Takim zaten geriye düsünce saldirmaya basliyor. Yoksa Sosa hicbirsey oynamiyor, takmiyor, ancak Takim iyi oynayinca var..
Ndiaye gelisiyle takimin ortasahasini az cok rahatlatti. Ama Ünal Zamani ile Hüseyin Zamani arasinda hicbir fark yok, tek fark Ndiaye..
Wakayeme..nasil oynarsa oynasin, fisi her daim takiyor. misal Agücü macinda berbat oynayip, 1 gol 1 asist yapmisti. Wakayeme bu, zevk alacaksin, takim hareket halinde olursa, Wakayeme´nin tadina doyum olmaz ama durunca o da durur..
Sörloth bu macta cok durgundu, o Kadar Hakki da var. Sahada durusu bile artik rakipler icin en büyük tehdit. Abdülkadir Ömür´ün gelisi ile daha da sahlanacak insallah..
Kisacasi Teknik Taktik bakimindan ne oynadigimiz belli degil, ta ki geriye düsesiye Kadar. Bugün bir diger faktörde, Rize´nin 60 dk yaptigi tempo idi..oyunun sonlarina Dogru düsecekleri belliydi. Haftaici Antrenmanda ne calisitigimizi merak ediyorum. Mac icinde yine "halen daha duran toplari calismiyoruz" derken Costa´nin golü geldi..
Iki cift lafta Hakeme ve VAR Odasina…
Ya bunlarin Analari kim? icimize yerlestirilen hangi nesil? gercekten anlamak mümkün degil! AMa bu sene yaptiklari resmen ters tepiyor..ilkyari penaltiyi verse, belki simdi cok baska bir mac konusuyor olacaktik..
mete61bordomavi
29.02.2020, 23:25
Býrak skorun geride olmasýný, önde olsak bile kuzu kuzu izliyorlar. Cidden rezalet bir tribün havasý vardý. Bu zaten eskiden beridir Trabzonspor'un kanayan yarasý!
Adam gibi bir tribün organizasyonu kurulamadý!
Zibilyon tane taraftar grubu var Trabzon'da ama hiçbiri bir iþe yaramaz!
Ahmet Aðaoðlu sadece Trabzon'daki taraftar gruplarýna bu iþi býrakmamalýdýr. Bence daimi bir tribün grubu kurulmalý!
Trabzon'daki bölük pörçük taraftar gruplarý o egoyla hayatta bir araya gelmezler. Zaten onlara da gerek yok bence!
Ya da eskiden beri var olan gruplardan sadece bir kaç grup oluþturulabilir. Ama mutlaka bu soruna bir çare bulunmasý gerekiyor!
S beden olur abi sana
sana da teþekkürler kardeþim. S beden sipariþ ettim. Ýnþaallah bu sene þampiyon TS.
serkanholep
29.02.2020, 23:30
Tribünlerin pasif olmasýný geçmiþ yýllardaki kayýplara baðlarým ben. Ýçgüdüsel birþey.
Pasifleþen umutlar, yarýda kalan sevinçler, elden kaçan (çalýnan) þampiyonluklar.
Yýkýlmasý çok zor.
Sadece þampiyonlukla çözülür bu.
memozcan
29.02.2020, 23:36
guilhermenin bjk iþi patlayýnca alýnmasý gerektiðini burada en çok dile getiren kiþilerden biriydim belki de .. ama bu adam þu anda ilk 11 baþlayacak kadar diri deðil kesinlikle.. maç içerisinde fizik olarak ayakta kalamýyor.. yaný sýra takým arkadaþlarýyla uyumu yeterli deðil.. ekuban mesela formsuzluðuna raðmen nereye koþacaðýný vs daha iyi biliyor.. uzun zaman beraber oynamanýn artýlarý..
bence guilherme kesinlikle yedek baþlamalý.. rakibin oyundan düþtüðü anlarda 10 numaraya geçip uzaktan þut çekip, yaðýnda top tutmaya çalýþmalý..
Yasin Altuntas
29.02.2020, 23:36
Böyle geri düstügümüz, düsük seyir zevki olan ve özellikle taraftarin dahil olmadigi maclari kaybedip, sampiyonluk yarisina veda ettigimiz nice maclar hatirliyorum gecmiste. Takimin karakteri bu konuda taktir edilmesi lazim, ortaya bir azim konuyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mete61bordomavi
29.02.2020, 23:40
Hüseyin Türkmen'in bize yedirdiði o efsane golü saniye saniye analiz ettim.
Kanattaki adama gidiyorsun. Olabilir, risk alabilirsin, ama sen stopersin asýl bölgen orasý deðil, yine de risk alýp kanattan gelen adama gittin! O zaman o adamý orada sýkýþtýrman lazým.
Güzel bir bacak arasý yiyerek aldýðýn risk boþa çýktý, buraya kadar yine anlaþýlabilir bir durum var.
Þimdi ne yapacaksýn? Bölgene geri döneceksin! Ama nasýl döneceksin? Hýzlý döneceksin?
Hýzlý dönmek yeter mi? Yetmez! Bir de dönerken þöyle bir ceza sahasýný kolaçan edeceksin! Çünkü sen (Hüseyin Türkmen) sadece Da Costa'ya sýrtýný dayamýþ Milan Skoda'ya bakýyorsun!
Alanýna yavaþ döndüðün yetmiyor, bir de seninle ilgisi olmayan yere bakýyorsun! Da Costa orada Skoda'yý kilitledi, kaleye vurdurmayacak belli, ama topu alma þansý da yok, en hafif hareket penaltýya sebebiyet verdirir!
Skoda'nýn yapacaðý tek hamle yardýmýna gelecek oyuncuya pas vermek!
Ve þimdi sýký durun!
Hüseyin Türkmen, golü atacak oyuncuyu ancak golden sonra, evet evet ancak golden sonra FARKEDÝYOR!
Meniac, taa nereden geliyor, ama Hüseyin Türkmen, tutmasý, bloke etmesi gereken adama müdahale etmeyi býrak, GÖRMÜYOR BÝLE!
Bu gol, yani Rize'nin ilk golü, Hüseyin Türkmen'in neden bu takýmýn futbolcusu olamayacaðýný net þekilde ortaya koyuyor!
Bu adam daha pozisyon bilgisi, oyunu okuma gibi özelliklerin HÝÇBÝRÝNE sahip deðil!
Kaleciye bile geri paslarý göstere göstere atýyor! Bu da rakip oyuncularýn o daha kaleciye geri pasý atmadan kalecimize pres yapmalarýna neden oluyor!
Yana paslarýna gelince, alabildiðine riskli paslar atýyor! Bu paslar, oyunu kurmaya yönelik riskli pas olsa hiçbir þey demem! Ama bu paslarý, en yakýnýndaki adama bile göstere göstere ve oldukça yavaþ atýyor. Yani rakip hamlesini önceden biliyor ve pas atacaðý adama pres yapýyor.
Majid, Messias varken bu adamýn oynamasýný ben artýk baþka þeylere baðlamaya baþladým.
bilgehan83
29.02.2020, 23:49
guilhermenin bjk iþi patlayýnca alýnmasý gerektiðini burada en çok dile getiren kiþilerden biriydim belki de .. ama bu adam þu anda ilk 11 baþlayacak kadar diri deðil kesinlikle.. maç içerisinde fizik olarak ayakta kalamýyor.. yaný sýra takým arkadaþlarýyla uyumu yeterli deðil.. ekuban mesela formsuzluðuna raðmen nereye koþacaðýný vs daha iyi biliyor.. uzun zaman beraber oynamanýn artýlarý..
bence guilherme kesinlikle yedek baþlamalý.. rakibin oyundan düþtüðü anlarda 10 numaraya geçip uzaktan þut çekip, yaðýnda top tutmaya çalýþmalý..
Ahmet Çakar vari belirtmek istiyorum (þey. Avukatlýðý): bu adam Malatya’dan ilk geldiði gün canavar gibi top oynuyordu Erzurum’da o soðukta deli gibi koþuyordu.. ne oldu da Trabzon’da tesislerde çalýþmaya baþlayýnca bir anda fizik olarak geriye gitti.. bundan hareketle takýmdaki;
1-fiziksel geliþimi
2-kondisyonunu
3-çalýþma disiplini
4- antrenman sayýlarý ve yöntemleri ekstra izinler de dahil
5- takýmda gerçekten profesyonel bir ekip var mý??
6- kerem Serkan gibi genç oyuncularýn bir yýldýr geliþmeyen fizikleri (Abdülkadir iki ayda ne hale gelmiþ)
say say bitmez..
resmen Sergen’in ekibindeki yabancý kondisonerin ekmeðini yemiþiz guilherme de.. bari o adam ayarýnda birini alýn Abdüþü ameliyat eden ufuk beyi tutun getirin trabzona.. guilherme özelinde bu takým koþmuyor koþamýyor bunun sebebini ben deðilim... Sergen bile Beþiktaþ’a tempo kazandýrdý bir ay olmadan ...
Not: ilk yarýda herkes eli belinde arkadaþýnýn koþmasýný bekliyor böyle aptallýk olmaz..
El Cordobes
29.02.2020, 23:56
Kanattaki adama gidiyorsun. Olabilir, risk alabilirsin, ama sen stopersin asýl bölgen orasý deðil, yine de risk alýp kanattan gelen adama gittin! O zaman o adamý orada sýkýþtýrman lazým.
Güzel bir bacak arasý yiyerek aldýðýn risk boþa çýktý, buraya kadar yine anlaþýlabilir bir durum var.
Þimdi ne yapacaksýn? Bölgene geri döneceksin! Ama nasýl döneceksin? Hýzlý döneceksin?
Hýzlý dönmek yeter mi? Yetmez! Bir de dönerken þöyle bir ceza sahasýný kolaçan edeceksin! Çünkü sen (Hüseyin Türkmen) sadece Da Costa'ya sýrtýný dayamýþ Milan Skoda'ya bakýyorsun!
Alanýna yavaþ döndüðün yetmiyor, bir de seninle ilgisi olmayan yere bakýyorsun! Da Costa orada Skoda'yý kilitledi, kaleye vurdurmayacak belli, ama topu alma þansý da yok, en hafif hareket penaltýya sebebiyet verdirir!
Ve þimdi sýký durun!
Hüseyin Türkmen, golü atacak oyuncuyu ancak golden sonra, evet evet ancak golden sonra FARKEDÝYOR!
Meniac, taa nereden geliyor, ama Hüseyin Türkmen, tutmasý, bloke etmesi gereken adama müdahale etmeyi býrak, GÖRMÜYOR BÝLE!
Bu gol, yani Rize'nin ilk golü, Hüseyin Türkmen'in neden bu takýmýn futbolcusu olamayacaðýný net þekilde ortaya koyuyor!
Bu adam daha pozisyon bilgisi, oyunu okuma gibi özelliklerin HÝÇBÝRÝNE sahip deðil!
Kaleciye bile geri paslarý göstere göstere atýyor! Bu da rakip oyuncularýn o daha kaleciye geri pasý atmadan kalecimize pres yapmalarýna neden oluyor!
Yana paslarýna gelince, alabildiðine riskli paslar atýyor! Bu paslar, oyunu kurmaya yönelik riskli pas olsa hiçbir þey demem! Ama bu paslarý, en yakýnýndaki adama bile göstere göstere ve oldukça yavaþ atýyor. Yani rakip hamlesini önceden biliyor ve pas atacaðý adama pres yapýyor.
Majid, Messias varken bu adamýn oynamasýný ben artýk baþka þeylere baðlamaya baþladým.
Saniye saniye analiz ettiðin pozisyonda bir de Ndiaye nin neler yaptýðýný anlatabilir misin?
Hay aðzýna saðlýk be.
Maç oynanýrken þuraya yazýlan öyle yorumlar var ki insan dehþete kapýlýyor...12 numara,antu gibi seviyesiz forumlarý aratmayacak türden yorumlar yapýlýyor. Nisan 2008 yýlýndan bu yana üye olduðum forumda son zamanlarda seviyeyi oldukça aþaðýlara çeken ergen tipler türedi korkarým her geçen gün sayýlarý artýyor.Forum yöneticilerinin iþi zor fakat ellerine týrpaný alýp biçmeye baþlamak lazým yavaþtan.
Maçýn ilk yarýsýnda futbolcularýmýzýn bedenleri sahada olsa da akýllarý baþka yerlerdeydi...Soyunma odasýnda ne konuþulduysa ikinci yarý oynamamýz gerektiði gibi oynadýk.
Savunmada Da Costa'nýn yeri artýk garanti.Þampiyonluk yarýþýnda duran toplardaki agresifliði çok iþimize yarayacaktýr.
Mikel her geçen maç üzerine koyarak oynuyor.Bugün oldukça iyi bir maç(özellikle ikinci yarý) çýkardý.
Kazanmak isteyen bir Nwakeame sahadaysa rakip takýmlarýn þansý yok denecek kadar azdýr.
Zor haftalara girdiðimiz günlerde Ekuban'ýn form tutmasý ve Ömür'ün dönmesi muhteþem oldu.
Ýyi 45 dakika iyi galibiyet çok iyi 3 puan.
Birde tribündeki taraftarýmýz þampiyonluða gittiðimizi idrak ederse çok iyi olur.Hakemler bu kadar kolay düdük ÇALAMAMALI!
Kaldý 11 maç...O kupayý mavi göðe kaldýracaðýz inþAllah.
mete61bordomavi
01.03.2020, 00:04
Saniye saniye analiz ettiðin pozisyonda bir de Ndiaye nin neler yaptýðýný anlatabilir misin?
Ndiaye, Meniac ile beraber içeri koþusunu yaptý, fakat Skoda topu o kadar güzel sakladý ki, Meniac gelene kadar pasý vermedi, Meniac ise Ndiaya ile birlikte ayný doðrultuda koþarken harika bir hamle yapýp, yönünü bir anda saða doðru yani kalenin tam merkezine doðru çevirdi.
Depara bir anda ama geç baþlayan Ndiaye ise Meniac'ýn o ani dönüþünü kestiremeyip, o dönüþe cevap vermedi.
Gerçeði söylemek gerekirse, pozisyonda Hüseyin'in hatasý fazla olmakla beraber Ndiaye'nin de Meniacý geç görmesi gole neden oldu. Fakat bu Hüseyin Türkmen'in tüm yukarýda yazdýðým hatalarýný örtmez.
El Cordobes
01.03.2020, 00:22
Ndiaye, Meniac ile beraber içeri koþusunu yaptý, fakat Skoda topu o kadar güzel sakladý ki, Meniac gelene kadar pasý vermedi, Meniac ise Ndiaya ile birlikte ayný doðrultuda koþarken harika bir hamle yapýp, yönünü bir anda saða doðru yani kalenin tam merkezine doðru çevirdi.
Depara bir anda ama geç baþlayan Ndiaye ise Meniac'ýn o ani dönüþünü kestiremeyip, o dönüþe cevap vermedi.
Gerçeði söylemek gerekirse, pozisyonda Hüseyin'in hatasý fazla olmakla beraber Ndiaye'nin de Meniacý geç görmesi gole neden oldu. Fakat bu Hüseyin Türkmen'in tüm yukarýda yazdýðým hatalarýný örtmez.
Yenilen golün baþlangýcýnda Sosa nýn topu kaptýrdýktan sonra yaptýklarýna daha doðrusu yapmadýklarýna da bakmak lazým. Aslýnda esasta söylemeye çalýþtýðým þu: Golde hatalar üst üste geldi. Rakip sol bek ceza sahamýza koþu atýp altý pastan gol atabiliyorsa tek bir sorumlu olmaz. Yani Hüseyin in yedirdiði gol deðildir o. Hatanýn önemli bir kýsmýnda var ama maç boyunca hiçbir orta saha adamý atýlan boþ koþulara karþýlýk vermedi. Sezon boyunca olduðu gibi. Defansif anlamda çok temel problemlerimiz var. Hüseyin evet yetersiz ama tek sorumlu deðil.
Yahu da costa adamý kucaðýna almýþ bizim hüseyin adamýn yanýna gidip topu bana ver dese adam verecek adama gideceðine boþ boþ pozisyon almaya çalýþýyor. Alt yapý hocalarýna selam olsun. Böyle saçmalýk yok.
Golde yenir hatada yapýlýr.
Önemli olan galip gelmek.
Mevcut kadro hiç bir zaman taraftarýn arzu ettiði oynayamayacak ama liginde açýk ara en iyi takýmý.
Teknik,kolay skor üreten tembel bir takým var arkadaþlar.
Bu oyuncu topluluðu tempo yapamaz,oyunu boydan boya kontrol edemez.
Teknik adam konusunda ise Muzaffer Hoca veya Hüseyin Hoca oyunu iyi okudu ve bambaþka bir ikinci yarý izletti daha ne istiyoruz.
Ýlk yarýda takýmýn yarýsý eli belinde geziyordu yapacak bir þey yok.
mete61bordomavi
01.03.2020, 00:36
Yenilen golün baþlangýcýnda Sosa nýn topu kaptýrdýktan sonra yaptýklarýna daha doðrusu yapmadýklarýna da bakmak lazým. Aslýnda esasta söylemeye çalýþtýðým þu: Golde hatalar üst üste geldi. Rakip sol bek ceza sahamýza koþu atýp altý pastan gol atabiliyorsa tek bir sorumlu olmaz. Yani Hüseyin in yedirdiði gol deðildir o. Hatanýn önemli bir kýsmýnda var ama maç boyunca hiçbir orta saha adamý atýlan boþ koþulara karþýlýk vermedi. Sezon boyunca olduðu gibi. Defansif anlamda çok temel problemlerimiz var. Hüseyin evet yetersiz ama tek sorumlu deðil.
Bahsettiðiniz sorun zaten bizim bu sene sancý sebebimiz!
Maçlarý bir þekilde kazanýyoruz kazanmasýna da her maç bana 9 doðurtuyorlar!
Ben o kadar boðaza nasýl bakayým?
Özellikle sezonun ilk devresinin son haftalarýnda belirginleþen ve artýk son Bjk ve Rize maçýyla bas bas baðýran bir kusurumuz var ki hala çözülemedi!
Bir rakibin her topla ataða çýkmasý direk bizim ceza sahasý önlerinde veya içinde gol tehlikesi mi doðurur? Doðruyor iþte!
O yüzden yaptým bu kadar çocuðu ben.
Sosa isterse ýsýrýyor, koþup pres yapýyor o anlarda rahatýz ama Sosa presi býraktýðý zaman direk bir kiþi defansif anlamda orta sahada eksiliyoruz. Ndiaye ve Mikel ise sanýrým stoperlere ve beklere çok güvenmediði için ya da daha doðrusu top çalma yetenekleri az olduðu için daha önlerde baský kurmayýp çok geriye yaslanýyorlar.
Üstüne bir de Hocalarýmýzýn geriye yaslanmayý kabul etmesi hastalýðý kronik hale getirdi.
Bjk maçýnda 2. golü yedikten sonra, üstlerine gidince Bjk'nýn defansif tüm hatalarý ortaya döküldü!
Sergen akýllý adam tabii, defansa güvenmediði için Bjk'ya geldi geleli hep ofansif oyuncularla önde pres yaparak rakiplerden puan almaya çalýþýyor ve gayet de baþarýyor.
Ortasahamýz çok kolay geçiliyor ve kondisyonlarý 90 dakikaya yetmiyor. Ancak risk aldýðýmýzda ofans gücümüzle rakibi yenebiliyoruz. Bu da net olarak þunu gösteriyor: Trabzonspor'un bu kadro yapýsýyla geriye yaslanmasý hem mümkün deðil, hem de ofanstaki gücümüzü kullanmamýza engel teþkil ediyor.
Hüseyin Çimþir gerçekten hoca olsaydý bu kadar basit ayrýntýyý görebilirdi. Ama o da korkuyor.
Ýslam Sezer
01.03.2020, 00:54
Trabzonspor maalesef þampiyon olamaz. Taraftarýmýz çok kötü. Kamil Ahmet'i yerin dibine soktular da Sorloth acýdý, yapmayýn etmeyin diye iþaretler yaptý ki gerçekten iyiydi. Abdulkadir parmak ve Hüseyin ise zaten çizilmiþ. Aykýrý taraftarýmýz hakem Abdulkadir Bitigen'i de beðenmiþ.Neymiþ, tüm kararlarýný deplasman takýmý lehine vermiþ, delikanlýymýþ. Yani? Trabzonspor doðranmýþ ama iþte aykýrý olunacak ya.Bilmiyorum ama bu hafta puan kaybetseydi bence iþ bitmiþti. Ýnþallah haftaya böyle ev sahipliði olmaz da gerçek bir taraftar gibi hakemi de baskýlayan maçý kazandýran, neyse olmayacak þeyler yazmayalým, imkansýz çünkü.
artvints
01.03.2020, 01:06
Pozisyonda kime odaklanýrsan o hatalý çýkar. Mercekler genellikle bir kiþiye tutulduðu için sakýz gibi ayný mevzuyu çiðneyip duruyoruz. Neyse bunun fazla bir zararý yok ama maç sýrasýnda bir futbolcunun her hatasýna garip garip sesler çýkarmak nedir, hep ayný þey. Alkýþla oyuna motive et.
Birine alkýþ kýyamet, diðerine küfür kýyamet. Sonra oyuncu durur tabi, hata yapmamak için kendini geri çeker, bunun takýma bir faydasý yok.
Hocam þehit haberleriyle alakalý olmasý kuvvetle muhtemel .
Yok Ömür öyle olsa gollerden sonra niye kudursunlar? Baskýdan gerilmiþ taraftar belli, evde izlediðimiz gibi izledir. Ben evde hakem yanlýþ karar verdiðinde nasýl sövdüysem onlarda sövdüler. Rakip zamana oynarken küfür ettiler vs vs. Baya baya izlediler yani. Ndiaye ilk yarýda, Sosa devre arasýnda ayaklandýrmaya çalýþtý taraftarý. Yine kendilerine gelmediler ama gollerden sonra stres azalýnca oley moduna geçtiler. :) Baþka takýmlar sahaya sýrtýný dönüyor falan, bizim taraftarda mümkün deðil. Takým gol yediðinde kahroluyor adamlar, nasýl þarký söyleyecekler iþler kötü giderken. Biraz rahat olmak lazým. Gerginlik iyi gelmiyor bize. Anýn tadýný çýkartmak lazým.
Mehmet Sarigül
01.03.2020, 01:49
Geçen hafta bjk maçýnýn tamamýný kanat oyuncusuz oynadýk. Bu hafta da ilk yarýyý...
Takýmýn kötü görüntüsünün temel sebebi o...
Bir de konsantrasyon anlamýnda da tuhaflýklar olduðunu düþünüyorum.
:alkýþ::alkýþ::alkýþ:
ilelebeTS
01.03.2020, 02:12
Tribündeki taraftar mazur görülebilir bu maçta, malum þehitlerimiz vardý ve insanlarýn maça odaklanmasý kolay olmadý.
Mehmet Sarigül
01.03.2020, 02:49
Arkadaşlar, kazandık. Eksikleri konuşuruz. Ama bundan daha önemli bir şey var. Hakemler! Bu hakemlerle ligin sonu gelmez! Bugün Mikel'in atılması skandal bir karardır. Oyuncuya gösterilen ilk sarı kart uydurma bir karttır. O pozisyonda faul dahi vermek zorken skandal şekilde bir sarı kart verildi. Yalnızca bu değil, maç boyunca hakem ince ince takdir haklarını rakipten yana kullandı. Bakın arkadaşlar hakemler son maçlarda bariz bir şekilde bizi doğruyorlar. Bu hakemlerle ligin sonu gelmez!
Bu A. Bitigen gibi hakemleri kimler yönlendiriyorlarsa, bizim takimi (Mikel'in kilit pozisyonda oynamasini) iyi analiz etmişler!
Mikel'in atilmasi tesadüf değil, ilk sari kart tam bir SKANDAL KARAR!
VAR hakemi Yankaya'nin el var diye pozisyonu izletmesi baÅŸka bir SKANDAL KARAR!
El varsa niye izletiyorsun??? Küçük ekranda senin görmediğin neyi görecek???
VAR olarak "elle oynuyor" dersin ve penalti verdirirsin, pozisyonu izletmenin ne anlami var?
Rizeli futbolcunun ellerini açip voleybol oynarken, VAR hakemi Yankaya uyuyordu herhalde!...sonra Ekuban'nin ani dönüşünde kolunu önüne koyarak (Net Penalti) engellemesini...
BITIGEN REZIL BIR HAKEM, avantaj uyguladiği pozisyon sonrasi Rizeli futbolcuyu oyundan atmamasi, basit bir ofsayt sonrasi top bizdeyken avantaj uygulayacağina oyunu kesmesi gibi...Rize'nin golünde forvetlerinin Costa'yi kalçasindan tutmasi FAUL!...Rize'nin sayilmayan golünde Costa'ya havaya çikarken yine faul yapan Rizeli forvet...bunun gibi çok fazla pozisyon sayabilirim.
Kisa ve net; son haftalarda hakemlerin (özelikle Var hakemleri) net bir şekilde maçlarin senaryolarini değiştirme çabalari var!
Korkarim bu durumun ligin sonu yaklaştikca çok daha vahim sonuçlari olacak!
Bu akşam kazanmiş olabiliriz ama bu durum yöneticilerimizin susmasi için bir neden değil!
freedomforever
01.03.2020, 07:34
Kamil iyi niyetli, enerjik fakat ayaðý leþ. Üst üste 3-4 tane pozisyonda orta açamadý, yarým metre kaldýrdý toplarý, basit paslarý atamadý. Ýster istemez o gerginlikle seyirci homurdandý. Bence gayet normal bu.
Ýlk yarýdaký kötü futbolumuzun en göze çarpan 2 özelliði vardý.
1. Çok etkisiz pres yaptýk. Bu konuda hiç baþarýlý olamadýk. Rize bütün pres giriþimlerimizi kolayca boþa çýkardý ve gölü de 10-12 pas yaparak attý. Rakibe presi çok az kiþiyle yapýyoruz ve çok çabuk býrakýp geri koþuyoruz.
2. Stoperlerimiz dikine oynamada oyun kurmada iyi deðiller. Uðurcan bile bu konuda onlardan daha baþarýlý.
Ýlk yarýda zamanýn rize lehine eriyip gitmesinin en önemli nedenleri bunlardý.
Bu olumsuzluklarýn yanýnda Ömürle Ecubanýn dönmesi oyun kalitemizi yükseltecek diye düþünüyorum.
abuzun61
01.03.2020, 08:48
Dün maçla ilgili ilginç bir anekdot aktarayým. Ýlk gol öncesi Abdülkadir oyuna girmek için külübeye koþarken gol geldi. Abdülkadir ýsýnmaya geri döndü. Ýkinci gol öncesi de aynýsý tekrarlandý.
CLT-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Murat Keçeci
01.03.2020, 09:06
Zor bir maçý daha geride býraktýk.Her üç puan zafere giden bir basamak bizim için.
Oyundan bahsedersek ilk yarý oynanan futbol endiþe vericiydi.Yarýþtaki rakiplerimiz ilk yarý boyunca muhtemelen zevkten dört köþe olmuþtur.
Ilk yarýdaki eksikler;
-Tempoyu arttýrmakta zorlandýk.
-Hiçbir oyuncu sorumluluk almadý.
-Herkes duraðan bir yapýdaydý.
-Ikili mücadelelerde zorlandýk.
-Kanatlarý kullanamadýk.
-Çalým atma iþlerinde yetersiz kaldýk.
Ikinci yarýda nwakaeme gibi çalým becerisi olan bir oyuncunun oyuna girmesi rakibin dengesini bozdu ve tempo artmaya baþladý.Duran top golü gelince herkesin enerjisi yükseldi.Sorumluluk almaya baþlayan oyuncu sayýsý arttý.Taraftarýn sesi daha gür çýkmaya baþladý sonrasýnda da maç farka gitti.
Yediðimiz ilk gol bu seviyede mücadele eden bir takýma yakýþmayacak bir goldü.Altýpasýn üzerinde topu saklamaya çalýþan oyuncuya o kadar imkan vermemek lazým da costa penaltý yaparým diye çekingen davranmýþ olabilir ama daha temaslý olup onu bozmasý gerekirdi.
Maçta bizim adýmýza akýlda kalan pozitif þeylerden bahsedersek;
-Uzun süre sonra stoperle gol attýk.
-Penaltý kaçýrma sendromunu bitirdik.
-Abdülkadir ömür ve Nwakaemeyi sahalara döndürdük.
Son olarak bu maçýn sevincini bu sabahtan itibaren býrakýp fb maçýna odaklanmalýyýz.
Çok kötü futbol oynuyoruz
ama kalesinden forvetine çok yetenekli bir takýmýz. Bu sonuç getiriyor.
Ndaiye mikel sosa ve Guilherme pres diye biþi yok
sosa daki vurdumduymaz tavýrlar çok ilginç.
ömür derhal dönmeli sadece takýmýn pres gücü için
Çok kötü futbol oynuyoruz
ama kalesinden forvetine çok yetenekli bir takýmýz. Bu sonuç getiriyor.
Ndaiye mikel sosa ve Guilherme pres diye biþi yok
sosa daki vurdumduymaz tavýrlar çok ilginç.
ömür derhal dönmeli sadece takýmýn pres gücü için
Ben Sosa'yi vurdumduymaz olarak görmüyorum. Oyun stili bu. Ki 35 yasina gelmis biri de bu saatten sonra oyun stilini degistiremez diye düsünüyorum.
Cilerme hayal kýrýklýðýydý. Sosa da kötü günündeydi.
Sonra Wakame çýktý sahaya ve dünya 45 dakikalýðýna çok güzel oldu. :)
Ýlk yarý futbolumuz ile kümeye oynarýz, ikinci yarý futbolumuz þampiyonluðun adayý. Evet saçma bi takýmýmýz var.
Ve þimdi sýký durun!
Aynýsýný tek cümle yazmýþtým sen detay da vererek gömmüþsün
hadi yerini kaybettin, tekrar izleyin topu önünde Costaya yaslanýp tutan adamýn yanýndan geçiyor topa adým atsan deðecek, bilinçsiz koþuyor
has çocuk-iyi niyetli ama þampiyon takýmda yedekde bile bomba, uzun yýllar ekmek yiyecek Yumlu gibi, 4 büyük takým dýþýnda her takýmda 11 in deðilmez en iyilerinden de olacak ama Þampiyon takýmýn çürük elmasý-
<b> Rizenin attýðý gol Hüseyinin-daha doðrusu STOPERÝN özetidir<b>
Ben Sosa'yi vurdumduymaz olarak görmüyorum. Oyun stili bu. Ki 35 yasina gelmis biri de bu saatten sonra oyun stilini degistiremez diye düsünüyorum.
Sosa ilk devre hiç rakibi ýsýrmayan deðildi ikinci devre rakipte kaçak oynuyor basmýyor kovalamýyor
neyse
bir sözüm de yönetime
eðer 2-3 maç üst üste kombine maça gelmeyen ya da devretmeyen varsa direkt iptal etsin
Þahin Yýlmaz
01.03.2020, 10:24
Sosayla sözleþme yenilenmemeli. Ýki ikibuçuk milyon avro
verilecek. Birde iki yýl olur muhtemelen.
Sturiç ve Sosayla yollar ayrýlmalý.
Maaþ bütçemizin %30-%40 ý bunlara gidiyor.
Yerlerine adam bulunur bu maliyetlerle.
serdaracýl
01.03.2020, 10:31
Ne kontratý, heykeli dikilmeli
mtufkci61
01.03.2020, 10:40
Sosa ilk devre hiç rakibi ýsýrmayan deðildi ikinci devre rakipte kaçak oynuyor basmýyor kovalamýyor
neyse
bir sözüm de yönetime
eðer 2-3 maç üst üste kombine maça gelmeyen ya da devretmeyen varsa direkt iptal etsinAdamýn parasýný vererek aldýðý kombineyi iptal etme þansýnýz yok hocam isterse hiç gelmez . Mesele devir kültürünü yayginlastirmakta bence
SM-A505F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þahin Yýlmaz
01.03.2020, 10:42
Ne kontratý, heykeli dikilmeli
Nwakayemenin yanýna dikilsin o zaman.
LaðusKusteli
01.03.2020, 10:43
Kulüp tarihimizde 24. Haftalar itibariyle en çok gol attýðýmýz sezon rekorunu kýrdýk, hem de 1 maç eksik ile :alkýþ::alkýþ:
vetheksenol
01.03.2020, 10:47
Aynýsýný tek cümle yazmýþtým sen detay da vererek gömmüþsün
hadi yerini kaybettin, tekrar izleyin topu önünde Costaya yaslanýp tutan adamýn yanýndan geçiyor topa adým atsan deðecek, bilinçsiz koþuyor
has çocuk-iyi niyetli ama þampiyon takýmda yedekde bile bomba, uzun yýllar ekmek yiyecek Yumlu gibi, 4 büyük takým dýþýnda her takýmda 11 in deðilmez en iyilerinden de olacak ama Þampiyon takýmýn çürük elmasý-
<b> Rizenin attýðý gol Hüseyinin-daha doðrusu STOPERÝN özetidir<b>
Bence bunu siz laboratuarda deney tüpleriyle açýklayýn.Bacak arasindan top geçti hata öylemi.Hüseyin kanattan geliyor oraya onliberolariniz nerde niye adam tutmuyor.Bunuda hüseyin e yazdiniz ya helal olsun size.Ben maçý izlemedim yorumlara bakinca büyük bir hata yapti zannettim.Ne bileyim bizim hata muhendislerimiz varmýþ.Matematiksel olarak kanýtlamýþlar hatayý.Ben nasýl savunayim Huseyin i.
Ýskender Çakmak
01.03.2020, 10:47
Maçýn ilk yarýsý Göztepe maçýnýn tekrarý gibiydi. Rize bir gol yediði zaman çözüleceði çok belliydi ki öyle oldu.
Fakat koca 45 dakikayý hiç bir þey yapmadan geçiren bir takým vardý sahada. Rize istediði gibi oynadý golü de attý.
Aklým hep Göztepe maçýnda olduðu için çýkaramayýz dedim. Fakat Nwakaeme takýmý havaya soktu.
Güzel galibiyet oldu. Gaziþehir maçý çok önemli. Teknik kadro hiç uyumadan bu takýmýn oyununu sürekli hale nasýl getirebilir onu düþünmeli.
Artýk sakat futbolcu mazereti de yok.
Bir sözüm de taraftara. Dünkü havayý çok iyi anlýyorum. Ona raðmen stada gelmeleri bile bu takýma inançlarýný gösteriyor.
Þehitlerimizin ardýndan hiç bir þey olmamýþ gibi maçý yaþamak imkansýz. Rize taraftarý da bunu fýrsat bilerek sesini duyurdu.
Bu zor günlerde takýmýmýz yanýnda olan tüm taraftarlarýmýza teþekkür ederim.
Muhammed Ayaz
01.03.2020, 11:17
Guilerme kanat oyuncusu deðil.Adam merkez oyuncusu bunu anladýk artýk.
Gaziþehir maçýnda ileri üçlü Eku-Sörloth-Neakaeme olmalý.
Ömür-Guilerme de hamle oyuncularý olmalý.
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Zafer Fidan
01.03.2020, 11:26
Ikinci yari yagmur yagdi mi? Sanki bizim oyuncular yagmurda oynamaya pek istrgi yok
Yýldýray Emanet
01.03.2020, 11:49
Antony Nwakaemen varsa kazanýrsýn. Açýk net
Þahin Yýlmaz
01.03.2020, 11:53
Trabzon'da kulübün bir avm projesi varmýþ.
Ayrýntýlarý bilen var mý? Muhtemel kazancýmýz ne olur?
Bu maçla ilgili en net cümle sezon sonu Sosa ile güzelce vedalaþýp ayrýlmak olur
Bu maçtaki Sosa ile þampiyonlar ligi maçýna çýksan seni aleme rezil ederler
Sosa maç oynanýrken öyle bir hale geliyor ki hiç biþe umrunda deðil, topu kaptýrýyor geri koþmuyor. Topun dibine girip atmaya çalýþtýðý paslar var, lakayit bir pas biçimi ve bunu her defasýnda yapýyor. Takým arkadaþlarýný da zor durumda býrakýyor. Sezon sonu vedalaþmak çok doðru olacak
Madem ki 25 dk da 5 gol atabiliyorsun, ilk yarýdaki futbolun izahý nedir??
Hedefi olan bir takým böyle oynamaz, motivasyon yok, hýrs yok
Rizespor da umar'ýn sakatlanmasý da onlarý oyundan düþürdü
emre6117
01.03.2020, 13:01
Bu A. Bitigen gibi hakemleri kimler yönlendiriyorlarsa, bizim takimi (Mikel'in kilit pozisyonda oynamasini) iyi analiz etmişler!
Mikel'in atilmasi tesadüf değil, ilk sari kart tam bir SKANDAL KARAR!
VAR hakemi Yankaya'nin el var diye pozisyonu izletmesi baÅŸka bir SKANDAL KARAR!
El varsa niye izletiyorsun??? Küçük ekranda senin görmediğin neyi görecek???
VAR olarak "elle oynuyor" dersin ve penalti verdirirsin, pozisyonu izletmenin ne anlami var?
Rizeli futbolcunun ellerini açip voleybol oynarken, VAR hakemi Yankaya uyuyordu herhalde!...sonra Ekuban'nin ani dönüşünde kolunu önüne koyarak (Net Penalti) engellemesini...
BITIGEN REZIL BIR HAKEM, avantaj uyguladiği pozisyon sonrasi Rizeli futbolcuyu oyundan atmamasi, basit bir ofsayt sonrasi top bizdeyken avantaj uygulayacağina oyunu kesmesi gibi...Rize'nin golünde forvetlerinin Costa'yi kalçasindan tutmasi FAUL!...Rize'nin sayilmayan golünde Costa'ya havaya çikarken yine faul yapan Rizeli forvet...bunun gibi çok fazla pozisyon sayabilirim.
Kisa ve net; son haftalarda hakemlerin (özelikle Var hakemleri) net bir şekilde maçlarin senaryolarini değiştirme çabalari var!
Korkarim bu durumun ligin sonu yaklaştikca çok daha vahim sonuçlari olacak!
Bu akşam kazanmiş olabiliriz ama bu durum yöneticilerimizin susmasi için bir neden değil!
Var protokolunu yanlis biliyorsunuz.penaltilarda supheli durum varsa basta hakem gormediyse gidip izleyerek ancak penalti verebilir.gol iptalinde ise el ve ofsaytta izlemeden karar veriliyor.ama faul ile iptal olacaksa o zman da izlemesi gerekiyor.maci yoneten hakem pozisyona penalti veya gol derse varda ayni yonde karar verirse o zaman izleme yapiliyor.bu arada dun mikelinki penalti ise ilk yari daki daha bariz penalti.yine obi mikele yapilan bir faul var rakip ikinci saridan atilacak vermedi karti.sonra obi faul bile calinmayacak pozisyona once faul verdi mikel itiraz etti dogal olarak sari verdi.bitigen bundan sonraki maclara kesinlikle atandirilmqmasi gerekir.bir de umit ozturk var boyle saibeli hakem.
emre6117
01.03.2020, 13:02
Baska net bir hakem var mi olagan supheli.1.abdulkadir bitiken 2.umit ozturk bu iki hakemin bir daha trabzonspor maclarina var da dahil olmak uzere verdirilmemesi gerekir.yonetim bu konuda simdiden baslasin baskiya.
trbzonsporlu
01.03.2020, 13:04
dün maçý duran toplarla çözdük. bunda en büyük pay sosanýndýr. 65. dakikada gelen da costanýn golünden hemen önce iki tane daha korner kullandý sosa birincisinde oyuncumuz bomboþ topa vuracakken obi mikel topa dokunup bizim oyuncumuzun pozisyonunu bozdu, ikinci duran topta nwakeme bomboþ kafa vurdu gol olmadý, üçüncü ve dördüncü kullandýðý duran toplar da gol oldu ve öne geçtikten sonra rize açýldý ve açýlýnca nwakeme faktörü orataya çýktý. yoksa nwakeme oyuna ikinci yarý girdi ama biz öne geçene kadar nwakeme etkili olamadý yani rizeyi nwakeme deðil duran toplarla çözdük. 2-1 den sonra ise boþ alanlarý bulan nwakeme müthiþ bir futbol ortaya koydu. dün gece spor yazarlarýnýn bir çoðu fb maçýný yorumlarken sosanýn duran top kullanma faktöründen fenerde böyle bir oyuncu olmadýðýndan bahsettiler.
trbzonsporlu
01.03.2020, 13:05
Baska net bir hakem var mi olagan supheli.1.abdulkadir bitiken 2.umit ozturk bu iki hakemin bir daha trabzonspor maclarina var da dahil olmak uzere verdirilmemesi gerekir.yonetim bu konuda simdiden baslasin baskiya.
ali þansalan. nwakemeyi haksýz yere atan hakem. dün geceki antalya fb maçýný da hiç beðenmedim çok berbat bir hakem
emre6117
01.03.2020, 13:06
Bence traftar cok fazla stres yapiyor.ozellikle takim gerideyken veya kotu oynarken.kendimize hic guvenimiz yok.tarihte cok basit kayiplarimiz oldugu icin acaba yine mi diyoruz hepimiz bnce.skor ne olursa olsun takima guvenip gol gelmedigi surece traftar olarak baskiyi arttirmamiz lazim.daha simdiden strese girdiysek sonraki haftalarda ne yapacagiz.bu arada trabzonspor hem takim hem trafatar olarak maclara saldirarak girmeli.saldirdigimiz zaman bize dayanabilcek takim yok.dun aksam gorduk 25 dakikada 5 tane attik.daha fazlasini da atabilirdik.
emre6117
01.03.2020, 13:09
O zaman etti 3 hakem.1.abdulkadir bitigen 2.umit ozturk 3.ali sansalan. Gs hakem lobisini devreye sokmaya baslayacaktir.bu hakemler bildiginiz artniyetliler.bakislari bile farkli oyuncularimiza.mac icinde acaba ne yapsam da macta sikinti cikarsam diye kolluyorlar.yonetime cagridir bu.bundan sonraki haftalarda daha uyanik olmaliyiz.madem masada da gucluyuz artik.maclarimiz duzgun hakemler tarafindan duzgunce yonetilsin.haksizlik yapilmasin maclarimizda ne bize ne rakibe.
trbzonsporlu
01.03.2020, 13:11
taraftarýn tezahürat yapmasý deðil sahaya etki etmesi lazým. maalesef tüm anadolu takým taraftarlarý bu konuda sýnýfta kalýr. mesela bu akþam gs maçýný izleyenler takip etsin gs li oyuncu yere düþünce nasýl uðultu geliyor tvye, en tarafsýz hakem bile etkilenir o uðultudan. ya da onyekuru soldan giderken sanki taraftarda onla ataða kalkýyo gibi oluyor çýðardýðý uðultu ile. bu hafta taraftara biþey diyemem herkesiz morali bozuktu ben de foruma biþey yazasým gelmedi ama sivas maçýnda da ondan önceki haftalarda da böyleydi taraftar.
pReN@_61
01.03.2020, 13:25
Maçta en çok duygulandýran an: Tel reisin asker selamý ve akabinde yaþadýðý gol mutluluðu
Akýlda kalan diðer anlar:
-Sosa'nýn oyundan çýkarken Ömür'ü içtenlikle öpmesi,
-Ekuban'ýn golden sonraki hýrsý ve çýlgýnca gol sevinci.
Moral bozukluðu ve içimiz daðlanmýþ bir þekilde izlediðimiz bir maçtan az da olsa yüzümüz gülerek çýktýk. Moralimiz bir nebze düzeldi.
Ýlk yarý çok kötüydük, hiçbir þekilde açýklanamaz...
Lakin; ikinci yarýda takým sanki hiç kasmadan istediðini aldý.
Kötü oynadýðýmýz maçlarda kaybetmemek çok önemli.
Ýnþallah ilk yarýda oynanan berbat futboldan gerekli dersleri çýkarmýþýzdýr.
Tebrik ederim takýmý.
Bu arada Allah þehitlerimizin þehitlik mertebelerini kabul eylesin, ailelerine sabýrlar versin.
kemalcapoglu
01.03.2020, 13:47
Taraftar çok tutuktu demeden önce insanlarýn þampiyonluk konusunda içten içe nasýl stresli olduklarýný anlamaya çalýþmak lazým. Ben sivas maçýnda da rize maçýnda da tribünde kendi kendimi yedim. Stresten elim ayaðým dondu. Islýk zamaný ýslýk da yaptým tüm stad tezahürata da katýldým ancak taraftar gruplarý istiyor ki herkes maçý býrakýp baðýrsýn. O iþ öyle olmuyor iþte artýk eski stadýmýzdaki durumlar yok. Tribünler daha az holigan insanlarla dolu. Yeri geldiðinde tezahürat ederler ama fazlasýný beklememek lazým. Orda 1-0 gerideyiz atak yapýyoruz kale arkasýndaki grup maraton baðýrmýyor diye kýzýyor. Adam pozisyon heyecanýndan armut kusgutu gibi kalmýþ bir de dönüp kale arkasý ne söylüyor diye bakmaz valla kimse kusura bakmasýn. Bir de ilk yediðimiz golde tüm stad ýslýktan ortalýðý yýkarken yedik o aptalca golü. Bizim defans da uyudu. Bence o ýslýk bizimkileri de etkiliyor. Onu da düþünmek lazým.
Taraftar gruplarý daha fazlasýný istiyorlarsa önce daha iyi organize olacaklar. El kaldýrýp stadýn diðer ucundaki tribündeki adamý organize edemezsin. Gerekiyorsa tüm stadý organize edebilmek adýna her bloða adma koyup haberleþeceksin her görevli o bloðu ateþleyecek. Bu þekilde olur anca.
Bu yazdýklarýma "baðýrmayacaksan maçta ne iþin var" diye cevap verenler belki olacaktýr. Benim gibi insanlar maça gitmezse o stad dolmaz. 20 milyon taraftarýmýz yok bizim istanbul kulüpleri gibi o yüzden elimizdekini en yüksek verimle kullanmayý öðrenmeliyiz.
FIG-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
HOPA'LI TS'LÝ
01.03.2020, 13:58
1995-1996 sezonunda 23. haftada 53 gol atmýþýz.
46 yýllýk rekoru kýrmýþýz. 54 gol
Helal olsun takýma
Ancak dün ilk yarýdaki silik ve isteksiz oyun üzdü.
Yine de kazanmak çok güzel
Þehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabýrlar diliyorum.
LaðusKusteli
01.03.2020, 14:08
Taraftar çok tutuktu demeden önce insanlarýn þampiyonluk konusunda içten içe nasýl stresli olduklarýný anlamaya çalýþmak lazým. Ben sivas maçýnda da rize maçýnda da tribünde kendi kendimi yedim. Stresten elim ayaðým dondu. Islýk zamaný ýslýk da yaptým tüm stad tezahürata da katýldým ancak taraftar gruplarý istiyor ki herkes maçý býrakýp baðýrsýn. O iþ öyle olmuyor iþte artýk eski stadýmýzdaki durumlar yok. Tribünler daha az holigan insanlarla dolu. Yeri geldiðinde tezahürat ederler ama fazlasýný beklememek lazým. Orda 1-0 gerideyiz atak yapýyoruz kale arkasýndaki grup maraton baðýrmýyor diye kýzýyor. Adam pozisyon heyecanýndan armut kusgutu gibi kalmýþ bir de dönüp kale arkasý ne söylüyor diye bakmaz valla kimse kusura bakmasýn. Bir de ilk yediðimiz golde tüm stad ýslýktan ortalýðý yýkarken yedik o aptalca golü. Bizim defans da uyudu. Bence o ýslýk bizimkileri de etkiliyor. Onu da düþünmek lazým.
Taraftar gruplarý daha fazlasýný istiyorlarsa önce daha iyi organize olacaklar. El kaldýrýp stadýn diðer ucundaki tribündeki adamý organize edemezsin. Gerekiyorsa tüm stadý organize edebilmek adýna her bloða adma koyup haberleþeceksin her görevli o bloðu ateþleyecek. Bu þekilde olur anca.
Bu yazdýklarýma "baðýrmayacaksan maçta ne iþin var" diye cevap verenler belki olacaktýr. Benim gibi insanlar maça gitmezse o stad dolmaz. 20 milyon taraftarýmýz yok bizim istanbul kulüpleri gibi o yüzden elimizdekini en yüksek verimle kullanmayý öðrenmeliyiz.
FIG-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Öncelikle herhangi bir taraftar grubu mensubu olmadýðýmý belirteyim. Burada kendimce gözlemlerimi ve fikirlerimi ifade ediyorum. Aslýnda yazdýklarýnýz tam da bizim bahsettiðimiz þeyler, taraftar maalesef hiç yapmamasý gerekeni yapýp strese giriyor. Evet belki kimsenin elinde deðildir heyecanlanmamak ama maç boyunca ayaða kalkmayý, top rakipteyken ýslýk çalmayý veya bir þekilde gürültü yapmayý pek ala herkes becerebilir. Ayrýca holiganlar eski statta kaldý þimdi öyle deðil demiþsiniz lakin tam tersine biz þu anki olumlu havamýzýn çoðunu yeni stadyumla birlikte yakaladýðýmýz birlikteliðe ve stat ambiyansýna borçluyuz.
yýllarýn biriktirdiði hayalkýrýklýklarýnýn toplamýndan mýdýr bilinmez millette bir melankoli durumu var.
Sanki baþarý yerine hep baþarýsýzlýk olsun da eleþtirelim,sövelim,kýzalým anlayýþýndalar. Alýnan galibiyetler ve liderlik asla mutlu etmiyor onlarý ve hiçbir þekilde hoþnut olamýyorlar.
gs camiasý mayýslar bizim diyip kendilerine güvenerek baþkalarýný baský altýna almayý düþünürken, bizim içimizde ‘þampiyon olamayýz, bizi þampiyon yapmazlar, bu sene olamazsak 40 sene olamayýz’ vs türünden çeþit çeþit olumsuzluk besleyen ve bu olumsuzluðu baþkalarýna da pompalayanlar var.
oysa aþmalýyýz bunlarý, bizi þampiyon yapmazlar yerine ‘bu sene çalamayacaklar’ diyebilmeli, bu sene olamazsak 40 sene olamayýz demek yerine ‘saðlýk olsun bu sene olamazsak seneye oluruz’ diyebilmeliyiz.
sahada gol attýðýmýz zaman hemen peþine yeriz düþüncesine sahip olmak yerine; gol yememek için rakibi ve hakemi baský altýna almayý öðrenmeliyiz.
Kardeslerim, takimdaslarim bundan sonraki oynuyacagimiz her mac final niteliginde. O kötü bu kötüyü birakip, iyi oyun veya kötü oyun farketmeden bol bol dua edelim. Inanin faydasini görüyoruz. Dün mac öncesi ve devre arasi namazlarimda bol bol dua ettim macimizi almamiz icin. Dualarinizi eksik etmeyin insallah bu takim en iyisinden en kötüsüne kadar bize cok istedigimiz hayalimize kavusturacaktir. Zafer inanlarindir.
thesiege61
01.03.2020, 14:28
Stadaydým, bana göre ikinci yarý 65.dakikadan sonra da dahil olmak üzere hiç birþey oynamadýk. Hele ilk yarýdaki oyunla býrakýn þampiyon olmayý kümeye oynardýk. Akan oyunda guilherme bin yarým pozsiyonu hariç pozisyonunuz bile yok. Bütün bunlara raðmen 65.dakika duran top golü, momentumun bize geçmesi x seyircinin maça dahil olmasý oyuncularýn hýrslarý þevklerinin artmasý derken maç 5 oldu.
Velhasýl kelam demem o ki; sezonun en kötü oyunu ve buna raðmen 25 dakikada 5 gol. Büyük takýmýn gösterdiði þampiyonlul refleksidir bu, bu maç þampiyon olacaðýmýzýn ön gösterimidir. Bu takým bu sene þampiyon olacaktýr.
Redmi 5 Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
serkanholep
01.03.2020, 14:59
Öyle veya böyle bu sene güzel futbol oynamýyoruz. Ara ara oynayýp kaliteli ayaklarla hýzlý skor üretebiliyoruz.
Mücadele gücümüz düþük
Ünal hocanýn kötü futbol oynattýðýný düþünen futbol ulemalarý (baþkanýmýz da dahil) takýma ndiaye, dacosta, mesias, guilherme,ekuban gelince neden hala kötü oynadýðýmýzý söylemiyorlar. Veya bu oyuncularýn Ünal hocanýn elinde olmasý durumunda takýmýn iyi futbol oynayabileceði akýllarýnýn bir köþesinde yer ediyor mu.
Hüseyin hoca inþallah baþarýlý olur ama motivasyon anlamýnda bir Ünal hoca deðil, hele hele son maçlara doðru karþýndaki mafya bozuntusu terim kadar asla deðil. Son maçlar vurkýr maçlarý olacak. Ýnþallah bu maçlarda gerekli motivasyonu saðlayacaktýr Hüseyin hoca.
bugün herkes '' 60 dakika top oynamadan nasýl 5 gol atýlabilir'' konulu sempozyumlar düzenliyor. Takýmýmýzýn deðerini bilelim.
Herkes armaya odaklansýn, gerisi kolay
Gökhan Balcý
01.03.2020, 15:37
Bu maçla birlikte anladým ki futbolun esasýnda bir gösteri olduðu ve oynayanlarýn izleyenleri eðlendirmesi gerektiði gerçeðini kabullenmiþ ve uygulayan tek taraftar bizimki :D Bizim taraftar takým oynamaya niyetlenirse devreye giriyor. Gösteri kötü olursa sinirleniyor böyle oyun mu olur deyip eleþtirmeye kýzmaya baþlýyor. Yani hak edene hakkýný veriyor gibi bir durum var sanki. Eskiden de böyle miydi acaba? Doðru veya yanlýþ demek deðil bu. Sadece böyle.
Bu maçla birlikte anladým ki futbolun esasýnda bir gösteri olduðu ve oynayanlarýn izleyenleri eðlendirmesi gerektiði gerçeðini kabullenmiþ ve uygulayan tek taraftar bizimki :D Bizim taraftar takým oynamaya niyetlenirse devreye giriyor. Gösteri kötü olursa sinirleniyor böyle oyun mu olur deyip eleþtirmeye kýzmaya baþlýyor. Yani hak edene hakkýný veriyor gibi bir durum var sanki. Eskiden de böyle miydi acaba? Doðru veya yanlýþ demek deðil bu. Sadece böyle.
Farkli bir bakis acisi, ama aslinda olmasi gerekende bu gibi. Izleyici olarak hem para veriyoruz, hem sorumluluk ustleniyoruz, kahrini cekiyoruz.
Mehmet Sarigül
01.03.2020, 16:56
Var protokolunu yanlis biliyorsunuz.penaltilarda supheli durum varsa basta hakem gormediyse gidip izleyerek ancak penalti verebilir.gol iptalinde ise el ve ofsaytta izlemeden karar veriliyor.ama faul ile iptal olacaksa o zman da izlemesi gerekiyor.maci yoneten hakem pozisyona penalti veya gol derse varda ayni yonde karar verirse o zaman izleme yapiliyor.bu arada dun mikelinki penalti ise ilk yari daki daha bariz penalti.yine obi mikele yapilan bir faul var rakip ikinci saridan atilacak vermedi karti.sonra obi faul bile calinmayacak pozisyona once faul verdi mikel itiraz etti dogal olarak sari verdi.bitigen bundan sonraki maclara kesinlikle atandirilmqmasi gerekir.bir de umit ozturk var boyle saibeli hakem.
VAR her ülkede farkli uygulanan bir sistem mi ?
Daha net söyleyeyim;
VAR hangi ÅŸartlar oluÅŸduÄŸunda devreye girer?
Benim bildiÄŸim ÅŸu;
VAR ancak sahadaki hakemin görmediği "BARIZ HATALARDA" devreye giriyor!
DFB (Alman Futbol Federasyonu) ve VAR'i nasil ne zaman kullanilacağini açiklayan metin;
"Voraussetzung für ein Eingreifen des Video-Assistenten ist jeweils, dass nach seiner Einschätzung eine klare und offensichtliche Fehlentscheidung des Schiedsrichters auf dem Platz vorliegt. Ist eine solche, klar falsche Wahrnehmung des Schiedsrichters auf dem Platz nicht gegeben, darf der Video-Assistent nicht eingreifen. Der Video-Assistent ist also nicht dazu da, eine bessere Entscheidung zu finden. Auch wird es weiterhin Szenen geben, die nicht eindeutig aufzulösen sind. Der Video-Assistent soll den Fußball ein Stück weit gerechter machen."
Forumda almanca bilen arkadaşlar mutlaka vardir, en önemli cümle şu;
"VAR hakemi sahadaki hakemin kararindan DAHA IYI BIR KARAR vermek için değil, sahadaki hakemin sadece BARIZ HATALARINDA devreye girmeli."
Gelelim Mikel'in pozisyonuna, topun tekrar ve ağir çekimde bile net görülmeyen bir pozisyon için sahadaki hakem VAR tarafindan ÇAĞIRILAMAZ!
ÖZGÜR YANKAYA sahada ne kadar kötü bir hakemlik yapiyorsa, VAR hakemi olarak da o kadar kötü hakemlik yapiyor!
Saint Castillo
01.03.2020, 17:43
Korner þansý sayesinde maçý çevirdik, baþka planlar iþe yarar mýydý, skor bulmanýn garantisi var mýydý bilemeyiz. Ama bu takýmda iyileþtirmeler yapýlmasý þart her maçý bu þekilde kazanamayýz.
Kolay yorulan orta sahaya çözüm bulmak zorundayýz.
Kazandýðý maçlardan ders çýkarma alýþkanlýðý olan takýmlar kolay kolay hezimet yaþamazlar.
Gürkan Asma
01.03.2020, 17:57
Maçta taraftar çok kötüydü evet. Ancak maçtan önce þehitlerimizin isimleri okundu falan maç moduna giremedik. Ben normalde hiç susmam benim bile baðýrasým gelmedi. Takýmda berbat oynayýnca iyice kötü bi görüntü çýktý ortaya.
Yalnýz þöyle bi durum var, bizim bu futbol anlayýþýyla top rakiptiyken ýslýk iþi sekteye uðruyor :) Boðaz dayanmaz ona :D
Mehmet Sarigül
01.03.2020, 17:58
Ilk yari çok kötü oynamadik ama çok kötü bir gol gördük kalemizde!
Hep bir hatalar zinciri sonucu gol yiyoruz!...
Takim olarak kademe anlayiþi çok zayif, yardim hep geç geliyor. Top rakip takimda olduðunda alan daraltamiyoruz, pres yapamiyoruz. Top kayiplarda (iyi bir takim için çok yapiyoruz) prese karþi pres (Gegenpressing veya Kontarpressing) yapamiyoruz.
Bunun en güzel örneði Beþiktaþ'a attiðimiz ilk gol!...Sosa bunu maç içinde hep deniyor ama takim olarak ona ayak uyduramiyoruz.
Dün yediðimiz gol çok acemice yenen bir gol!...Rize soldan geliyor, Mikel ve Hüseyin alan daraltmada geç kaliyorlar. Ikisinin adam takipleri çok kötü, Hüseyin (özgüveni hiç yok ve bence oynamamali) çok kötü bir bacak arasi yiyor. Mikel ikinci kez geç kaliyor. Her ne kadar kalcçasindan tutulsa da Costa çok pasif kaliyor, yardim da alamiyor.
Ama gol deki en kötü an, Costa forvetle boðuþurken bizim ikinci stoper Hüseyin panik halinde ne yapacaðini bilmiyor!
Mikel birçok pozisyonda çok aðir kaliyor, Hüseyin'in çevre kontrolü ve pozisyon alma bilgisi "0"!
Rize'nin sayilmayan golünde yaptiði hatalar inanilir gibi deðil, iki kez Novak'in topu uzaklaþtirmasina engel oluyor!
Bir Trabzonspor taraftari olarak bir altyapi oyuncumuzu eleþtirmek çok üzücü ve onu þu anki kötü metal durumunda (vücut dilinde belli oluyor) oynatmak çok yanliþ!
g.saray maçýný izliyorum ve þu anda 2-0 öndeler geçen hafta þikecilerin kazanmasýný çok istemiþtim ama g.saray kazandý ben g.sarayýn içerde puan kaybedeceðini düþünmüyorum türk telekom arena daki maça napýp edip en az 4 puan farkla gitmeliyiz o maça kadar puan kaybý bize çok aðýr sonuçlar çýkarýr antep de bu maçlardan biri napýp edip galip gelmeliyiz.
LaðusKusteli
01.03.2020, 18:52
Evet doðru diyorsun gs’nin çocuðu Hamza her gs maçýnda olduðu gibi yine kýyaðýný geçiyor.
Ben 8’de 8 yapamazlar diyordum ama gs’ye karþý asla puan alamayan(!) Hamza Hamzaoðlu faktörünü unutmuþum.
Neyse,illa ki puan kaybedecekler, biz kendi göbeðimizi kendimiz kesmeye devam!
muhammed bilgin
01.03.2020, 19:33
Bu Hamza GS maçlarýn da neden taktik deðiþiyor anlamýþ deðilim. Bizim maçlarda önde tam saha presle oynattý takýmý bu maça ne taktiðiyle çýktý biri söylesin bana....
MI 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
HOPA'LI TS'LÝ
02.03.2020, 06:46
Hamza adisi her sene GS'ye yatýyor.
UÐUR DURTAÞ
02.03.2020, 09:06
Lideriz..
þampiyonluða gidiyoruz..
kendi sahamýzda oynuyoruz
dolu tribünler önünde
rakip alt sýralarda
bir türlü baskýlý baþlayamýyoruz
sanki rakip ev sahibi
orta saha üstünlüðü onlarda
kanatlarý iyi kullanýyorlar
ayaða iyi pas yapýyorlar
ilerde 3-4 kiþiyle pres yapýyorlar
bizi çýkartmýyorlar sahamýzdan..
devamlý kalecimize geri pasa ve hataya zorluyorlar
dakikalar ilerliyor ilerliyor ilerliyor
rakibin gol atacaðý nasýl belli oluyor
her an geleceðim diye baðýrýyorrrr
ve geliyorda.
benim bilmediðim futbol kurallarýnda þöyle bir madde yoktur herhalde!!
ilk 45.dakika bitmeden oyuncu deðiþikliði yapýlamaz diye
sevgili hüseyin hocam ve yardýmcýlarý
rakip kaleye gidemiyoruz
ilk 45.dakika çok acýdýr
kaleye bulan topumuz yok.
oyuncu deðiþikliðini niçin 25.dak.30.dak. 35.dak.40.dak.yapmýyorsun
belli bir þeylerin yapýlmasý gerektiði
ilk yarý bittiðinde açýk konuþmak gerekirse bitik ve þaþkýn bir durumdaydým.
lider ve þampiyonluða giden Trabzonsporumuzun bu kiþiliksiz oyunu bende þok etkisi yaratmýþtý.
iyi ki varsýn makayeme.
HOPA'LI TS'LÝ
02.03.2020, 09:41
Ýlk devre oynanan silik ve isteksiz oyun kahretti.
Görüldü ki, stoperde en verimli Da Costa-Campi tandemi oluyor.
Bu arada her maçta penaltý yaptýran yetenek fakiri Fernandes Ivanildo'dan iyi ki kurtulmuþuz.
Yolun açýk olsun TS efsanesi
cakalkerem
02.03.2020, 11:02
neden böyle kötü oynadýk anlam veremedim..
sanki þampiyonluk iþleri aðýr gelmeye baþlamýþ gibi..
ilerleyen haftalar daha sýkýntýlý geçer
ama 2-3 haftadýr doðru dürüst top oynamýyoruz...
kendi evimizde su Rizeyi silip süpürmemiz lazým..
maçý izlemeyen biir baksa oo Trabzon daðýtmýþ der ilk yarý 3-0 Rize tarafýda olabilirdi..Þans ve kaleci her zaman yanýmýzda olamaz...
Hoca iþini doðru dürüst yapsýn..
her maç kendine özeldir..Baþkan doðru tespitte bulundu...
Nitekim bir an önce toparlanmak lazým
Emirhan Uludüz
02.03.2020, 11:23
Ilk yari çok kötü oynamadik ama çok kötü bir gol gördük kalemizde!
Hep bir hatalar zinciri sonucu gol yiyoruz!...
Takim olarak kademe anlayiþi çok zayif, yardim hep geç geliyor. Top rakip takimda olduðunda alan daraltamiyoruz, pres yapamiyoruz. Top kayiplarda (iyi bir takim için çok yapiyoruz) prese karþi pres (Gegenpressing veya Kontarpressing) yapamiyoruz.
Bunun en güzel örneði Beþiktaþ'a attiðimiz ilk gol!...Sosa bunu maç içinde hep deniyor ama takim olarak ona ayak uyduramiyoruz.
Dün yediðimiz gol çok acemice yenen bir gol!...Rize soldan geliyor, Mikel ve Hüseyin alan daraltmada geç kaliyorlar. Ikisinin adam takipleri çok kötü, Hüseyin (özgüveni hiç yok ve bence oynamamali) çok kötü bir bacak arasi yiyor. Mikel ikinci kez geç kaliyor. Her ne kadar kalcçasindan tutulsa da Costa çok pasif kaliyor, yardim da alamiyor.
Ama gol deki en kötü an, Costa forvetle boðuþurken bizim ikinci stoper Hüseyin panik halinde ne yapacaðini bilmiyor!
Mikel birçok pozisyonda çok aðir kaliyor, Hüseyin'in çevre kontrolü ve pozisyon alma bilgisi "0"!
Rize'nin sayilmayan golünde yaptiði hatalar inanilir gibi deðil, iki kez Novak'in topu uzaklaþtirmasina engel oluyor!
Bir Trabzonspor taraftari olarak bir altyapi oyuncumuzu eleþtirmek çok üzücü ve onu þu anki kötü metal durumunda (vücut dilinde belli oluyor) oynatmak çok yanliþ!
Hüseyin'de bu sorunlar hep vardý fakat burada geçen sene çoðumuz bunlarýn konsantrasyon ve çalýþma ile geliþeceðini düþündük. Daha doðuþtan olan özellikleri iyi olmasýna raðmen hiç üzerine koymadý yapacak bir þey yok hakettiðini yaþýyor. Costa, Campi ve Huseyni olduðu sürece lig maçlarýnda 11e giremez. Hüseyin hoca çok kritik hatalar yapan oyuncularý zorunlu olmadýðý sürece kesiyor herkes çalýþmak zorunda. Belki sene sonuna kadar kendinþ geliþtirir yýllarca hizmet eder.
HOPA'LI TS'LÝ
02.03.2020, 12:14
Hüseyin'de bu sorunlar hep vardý fakat burada geçen sene çoðumuz bunlarýn konsantrasyon ve çalýþma ile geliþeceðini düþündük. Daha doðuþtan olan özellikleri iyi olmasýna raðmen hiç üzerine koymadý yapacak bir þey yok hakettiðini yaþýyor. Costa, Campi ve Huseyni olduðu sürece lig maçlarýnda 11e giremez. Hüseyin hoca çok kritik hatalar yapan oyuncularý zorunlu olmadýðý sürece kesiyor herkes çalýþmak zorunda. Belki sene sonuna kadar kendinþ geliþtirir yýllarca hizmet eder.
Messiah neden þans verilmiyor?
HOPA'LI TS'LÝ
02.03.2020, 12:15
Hüseyin TÜRKMEN çok kötü performans sergiliyor.
Rize'nin sayýlmayan golünde Da Costa ve Türkmen hata üstüne hata yaptý.
Þu anda en formda Campi-Hosseini
Mehmet Sarigül
02.03.2020, 15:41
Lideriz..
þampiyonluða gidiyoruz..
kendi sahamýzda oynuyoruz
dolu tribünler önünde
rakip alt sýralarda
bir türlü baskýlý baþlayamýyoruz
sanki rakip ev sahibi
orta saha üstünlüðü onlarda
kanatlarý iyi kullanýyorlar
ayaða iyi pas yapýyorlar
ilerde 3-4 kiþiyle pres yapýyorlar
bizi çýkartmýyorlar sahamýzdan..
devamlý kalecimize geri pasa ve hataya zorluyorlar
dakikalar ilerliyor ilerliyor ilerliyor
rakibin gol atacaðý nasýl belli oluyor
her an geleceðim diye baðýrýyorrrr
ve geliyorda.
benim bilmediðim futbol kurallarýnda þöyle bir madde yoktur herhalde!!
ilk 45.dakika bitmeden oyuncu deðiþikliði yapýlamaz diye
sevgili hüseyin hocam ve yardýmcýlarý
rakip kaleye gidemiyoruz
ilk 45.dakika çok acýdýr
kaleye bulan topumuz yok.
oyuncu deðiþikliðini niçin 25.dak.30.dak. 35.dak.40.dak.yapmýyorsun
belli bir þeylerin yapýlmasý gerektiði
ilk yarý bittiðinde açýk konuþmak gerekirse bitik ve þaþkýn bir durumdaydým.
lider ve þampiyonluða giden Trabzonsporumuzun bu kiþiliksiz oyunu bende þok etkisi yaratmýþtý.
iyi ki varsýn makayeme.
Rize maçinin kirilma ani peþ peþe iki kornerden bulduðumuz goller oldu! Ondan sonra oyun Nwakame'nin sevdiði oyuna döndü...65'inci dakikaya kadar o da fazla etkili olamadi.
Nwakaeme oyun görüþü ve soðukkanli duruþu ile Sosa ile birlikte en önemli oyuncularimizdan...bunlara Sörloth ve Ömür'ü ekleyebiliriz.
4'ü de "sorun çözen" futbolcular, bunlar iyi olduðunda diðer futbolcularin da performansi artiyor.
Örneðin Ömür oyuna girdi, Kamil kanatdan çok daha rahat gelmeye baþladi...rakip cezasahasina rahat girmeye baþladi.
Oðuz ZEYTÝN
02.03.2020, 15:59
Þunu Uðurcan baþlýðýna yazmýþtým:
Sivas maçýnda Yatabare'nin eline carpan top, dün ilk yarýda ofsaytta kurtardýðý top... Hepsi altý pas civarý, kale çizgisinin önü.
Rakibin oraya kadar gelmesine izin verirsen Uðurcan ne yapsýn?
"Pasla çýkmak bu kadar zor mu"nun yanýna eklenecek çok soru var.
Maþallah...
Ýlk gol yine öyle... Adamlar çoluk çocukla kalemizin dibinde pas yapýyor. Böyle misafirperverlik baþa bela!
HOPA'LI TS'LÝ
02.03.2020, 16:06
Þunu Uðurcan baþlýðýna yazmýþtým:
Ýlk gol yine öyle... Adamlar çoluk çocukla kalemizin dibinde pas yapýyor. Böyle misafirperverlik baþa bela!
Fecaat görüntülerdi gerçekten
TS 46 yýllýk 1. lig tarihinde 23. haftalar itibarýyla 54 golle rekor kýrdý (önceki rekor 1995-1996 sezonu 23. hafta sonunda 53 gol) ama yediðimiz goller çok üzücü
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.