Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
yatmaztara
12.02.2020, 19:16
Medyamýz, 2011'de o kadar çok köpekleþmiþlerdi ki þimdi baþka bir türe bürünemiyorlar!;)
El Cordobes
12.02.2020, 19:52
Sivas isterse 2 hafta dinlensin. Onlarý dinlene dinlene yeneceðiz.
Þahin Yýlmaz
12.02.2020, 20:12
Sörlothun ceza kararý ne zaman açýklanacak.
Piyasa deðerimiz 1 milyar tl ye yaklaþtý.
þu an kýsa orta ve uzun vadede herþey pozitif gidiyor.
Umarým kapalý giþe fener maçýndaki gibi bir tribün olur
gurur6134
12.02.2020, 20:19
sivas, antalya maçýný kar yaðýþýný bahane ederek erteletmek için çabalýyor. bizim maça dinlenmiþ olarak çýkmak istiyorlar
Sivasda altdan isitma var bosuna zirlamasinlar
Muhammed Ayaz
12.02.2020, 20:22
Arkadaþlar her þart ve koþulda takýmýmýza sahip çýkalým.
Ýtleri ve çakallarý yine bir araya getirdik.
Týpký 2005 ve 2011 de olduðu gibi .
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
BlackPanther
12.02.2020, 20:54
Sturridge kafayi siyirmis galiba
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Vallah, Sivas maçýnda goller atacaksa istediði kadar sýyýrsýn. Yeterki bize maçý aldýrsýn
2 gün önce yazdýðým gibi
Kapatmýþlar
Sivas yönetimi Trabzon macýna dinc çýkabilmek için stadyumun alttan ýsýtma sistemini devre dýþý býrakýp santimetrelerce kar biriktirip basýna servis etmeye baþlamýþ.
Yýllardýr lapa lapa karda bir tek maç iptal edilmeyen Sivas kentinde þehir merkezinde 50 cm kar olduðunda stadý yemyeþil kalan Sivas'ta yarýnki maç oynanmayacak muhtemelen
Yönetim acilen ayaða kalkmalý
Federasyonu harekete geçirmeli.
Direkt kupadan diskalifiye + önümüzdeki sezon men + para cezasý falan felan ne varsa versinler bu hamidolara ne lan bu dalga mý geçiyolar bizle, maç oynamamak için stadýn ýsýtmasýný kapatmak ne demek komedi.
Alem g.. olmuþ
Bütün g..ler toplanmýþ
ÖmürKaradeniz61
12.02.2020, 21:03
Keþke alanyayla içerde sivasla dýþarda oynasaydýk. Alanya ligin en iyi top oynayan takýmý bence þampiyonluk yarýþýnda onlarda var.
Sefaenes
12.02.2020, 21:09
Trabzonspor Pota ya girdiðinden beri operasyon baþladý. Operasyon çocuðunu maçýmýza vermiþler
pReN@_61
12.02.2020, 21:11
Biletler tükenmedi sanýrým henüz.Hiç bu konu ile ilgili bir haber göremedim sosyal mecrada.
Allah yardýmcýmýz olsun hepsi bize karþý birleþti rakiplerden gs ve bjk de ayný þekilde bizi yukarýda istemiyor fener zaten istemiyor ali koç anadolu takýmlarýný yemlemeye baþladý .
Bu sene þampiyon olursak efsane sezon þampiyonlugu olacak eze eze olacak ki zaten biz þampiyon olacaksak bize de böyle destansý bir þampiyonluk yakýþýrdý.
trbzonsporlu
12.02.2020, 21:20
Biletler tükenmedi sanýrým henüz.Hiç bu konu ile ilgili bir haber göremedim sosyal mecrada.
batý tribünde 2-3 bin civarý satýlmamýþ bilet var. sanýrým kar yaðýþýndan dolayý çevre iller ve ilçelerden henüz bilet alan fazla olmadý
bilgehan83
12.02.2020, 21:21
Alanya’daki siopis tam aradýðýmýz adam her topa koþan ve pres yapan
BlackPanther
12.02.2020, 21:23
Medyamýz, 2011'de o kadar çok köpekleþmiþlerdi ki þimdi baþka bir türe bürünemiyorlar!;)
Baþta þu Beyaz futboldaki þerefsiz þövalyeler
BlackPanther
12.02.2020, 21:24
Bizimkiler Badou yu istediler
gurur6134
12.02.2020, 21:29
Sivas cakallik pesinde altdan isitmayi gectim kar yagacagi belli branda da serilebilirdi ayiptir bu mac oynanacak yok oyle yagma..
Ali Bektaþ
12.02.2020, 21:31
Bizimkiler Badou yu istediler
Sizde þýmarýk çocuklar gibi her gördüðünüzü istiyorsunuz
Rýza hoca suyunu çýkarsa iki haftadýr yaptýðý fikstür isyanýnda haklý bence.
Ýstanbul takýmlarýný oynatsýnlar Perþembe - Pazar görelim.
Az evvel beinsportsdaki spor programinda mehmet demirkol trabzon alt yapidan her mevkiye oyuncu cimariyor.bizimkiler niye cikaramiyor diye bi ifade kullandi.sonra duzeltmeye calisti ama durum tam olarak da bu. Adamlarin tek derdi istanbul takinlari sampiyon olsun. Trabzonspor yalniz bu savasta. Herkes safini belli etsin
Zaman zaman güzel yorumlarý olsada içlerindeki Melih Gümüþbýcak rahat durmuyor ;
" Savunmadan dönen top , (vuracak) kimse yok mu???" / 16 Mayýs 2010 fb1-TRABZONSPOR 1
Oradaki biz , biat ettikleri futbol düzeni yoksa fenerbahçelilik falan deðil.
Trabzonspor 61
12.02.2020, 22:29
Trabzonsporlu gözüken gs yalamasý...
Ben gs li sanýyodum adamý. Ýcinde büyük bi gs sevgisi var
Mert Oðuzlu61
12.02.2020, 22:46
Sivas taraftarý maç iptal diye seviniyor, zemini bugün temizlemiþler ama yine dolmuþ ve þu an zeminde en az 20cm kar varmýþ.
Yedik mi ? Yemedik. Sivas'ta son yýllarda maç iptal olduðunu görmedik, alttan ýsýtmalý zemin nasýl o hale geliyor, devre dýþý mý býraktýlar hiç gözlemci vs.. yok mu bilmiyorum ama Sivas taraftarýna göre maçýn oynanma ihtimali yok, kesin iptal olacak.
Her türlü þerefsizliði yapýyorlar, 2011 de gizliydi þu an açýk açýk büyük operasyonlar dönüyor. Güçlü olan hayatta kalacak gibi gözüküyor. Bizim tek þansýmýz saha içinde güçlü olmamýz, dýþarýda onlar güçlü.
Murathan
12.02.2020, 22:46
sene baþý listemizdeymiþ zaten, sonra mikel fýrsat transferi olarak düþmüþ bizimkilerin önüne onu almýþlar.
tarz olarak aradýðýmýz adam ama çok yeterli de deðil.
gurur6134
12.02.2020, 22:50
Sivas taraftarý maç iptal diye seviniyor, zemini bugün temizlemiþler ama yine dolmuþ ve þu an zeminde en az 20cm kar varmýþ.
Yedik mi ? Yemedik. Sivas'ta son yýllarda maç iptal olduðunu görmedik, alttan ýsýtmalý zemin nasýl o hale geliyor, devre dýþý mý býraktýlar hiç gözlemci vs.. yok mu bilmiyorum ama Sivas taraftarýna göre maçýn oynanma ihtimali yok, kesin iptal olacak.
Her türlü þerefsizliði yapýyorlar, 2011 de gizliydi þu an açýk açýk büyük operasyonlar dönüyor. Güçlü olan hayatta kalacak gibi gözüküyor. Bizim tek þansýmýz saha içinde güçlü olmamýz, dýþarýda onlar güçlü.
Oglen bir daha temizlesinler altdan isitmayi acsinlar mac herturlu oynanir birdaha dolana kadar mac biter zaten
Antalya karda kisda deplasmana gitti keza bizde erzurama cakallik yapmasin kimse..
trbzonsporlu
12.02.2020, 22:51
internette videolari var zemin tamamen 20 cm civarý karla kaplý, maçý ertelemeyi kafalarýna koymuþlar yoksa rýza hoca bugün 50 defa roportaj verirdi persembe pazar mac oynuyoruz diye
MÝSSE_MÝSSE
12.02.2020, 22:52
Malatyasporun baþkaný da Guilermeye 500 bin euro harcadýðýmýzý söylemiþ. Tabiki amacý harcama limitine karþý hile yaptýðýmýz algýsý yaratmak. Herif tam bir ...
TSunami_69
12.02.2020, 23:15
"Biz" derken kendi tuttugu takimida kastetmis olabilir belki. Demirkol'u bende ara ara takip ederim. Trabzonspora karsi herhangi bir tutumu olduguna rastlamadim acikcasi
Hayir sonra istanbul takimlari diye duzeltti. Bir de soyle dusun dedigin gibi bize karsi tutumu olmayan kisinin dusinceleri boyleyse gerisini siz dusunun
ilelebeTS
12.02.2020, 23:21
Oynamak istemiyorlarsa bizim gibi yedek kadroyu çýkarsýnlar. Öyle kafana göre saha temizlememek olmaz, tff temizle der.
Sivas taraftarý diye bir olgu yok, Fenerbahçe taraftarýdýr Sivasýn çoðu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://pbs.twimg.com/media/EQlKXKdXUAA9zlF?format=jpg&name=large
Küçükken kar tutsun, okul tatil olsun diye yollardan araba geçmesin diye dua ederdim. Adamlar sahada adým bile atmamýþ :D
Ýstiyormusun þimdi kar yaðdý otobüsler gitmiyor uçaklar uçmuyor diye gelmesinler bize.
Bak ama o zaman bu dümen inandýrýcý olur :)
HOPA'LI TS'LÝ
13.02.2020, 00:15
Birkaç sene önce Avni Aker'deki TS-GS maçýnda,
Erkan ZENGÝN'in þutunu elle kesen adamý 2 metre önünde görüp de penaltý çalmayan hain Cücü
Yýllar sonra Trabzon'a geliyor.
5 puan öndeydik GS'den. Yarýþtan kopmasýn diye 0-1 kazandýrmýþtý þerefsiz
Aklýný almalýyýz onun ki, yanlýþ yapamasýn
MÝSSE_MÝSSE
13.02.2020, 00:20
https://www.youtube.com/watch?v=qPbx_hrEaes umarim adamin tahminleri dogru cikmaz.
ffýrtýna
13.02.2020, 00:21
Þunlarýn þu vasat kadrosunu 35 bin kiþi önünde tokatlayamýyorsak kurulan hayaller hayalden öteye gitmez..
AttilaTheHun
13.02.2020, 00:27
Erkan ZENGÝN'in þutunu elle kesen adamý 2 metre önünde görüp de penaltý çalmayan hain Cücü
Aklýný almalýyýz onun ki, yanlýþ yapamasýnCüneyt en profesyonel Türk hakem, ayný zamanda en profesyonel tetikçi. Karamsarlýk yapmak istemem ama taraftardan etkilendiðini hiç hatýrlamýyorum, Trabzonspor'u doðramaya gelirse doðrar ve gider. Kimse de bunu konuþmaz. Fenerliler alanya maçýnda kural uygulanarak penaltý tekrarlandý diye ortalýðý ayaða kaldýrdýlar. Bizim ilk yarý sivas maçýmýzda penaltýmýz tekrarlanmasý gerekirken tekrarlanmadý, medya konuþmadý, sesimiz de pek çýkmadý. Cüneyt bizi doðrarsa bmn forumda twitterda kendi kendimize baðýrýp çaðýrýrýz. Ýki hafta sonra herkes unutur gider. Önemli olan takýmýn güzel bir oyunla hakeme raðmen yenmesi, hakemi bile yenmesi. Ayrýca karþýmýzda muhtemelen yemlenmiþ bilenmiþ bir sivas göreceðiz. Hepimiz Cüneyt ve sivassporlu futbolcular yüzünden sinir krizleri geçirmeye hazýr olalým. Umarým hiçbir oyuncumuz bu maçta kart görüp Beþiktaþ maçýnda cezalý duruma düþmez.
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Faruk UYSAL
13.02.2020, 00:33
Sorloth'un olmamasýna raðmen nedense bu maçtan zerre korkmuyorum. Maçý kazanacaðýmýza dair inancým tam. Kadrolarý yan yana koyuyorum sonra tebessüm ederek arkama þöyle bir yaslanýyorum. Ayrýca Guilherme'nin de artýk bence bu maç ile birlikte daha net bir performans ortaya koyarak sahneye çýkma zamaný geldi diye düþünüyorum.
Var a ragmen oyuna etki yapabiliyor hakemler ama eskisi kadar degil. Hakemden cekinmiyorum. Oyunumuza güvenmedigimiz icin tedirginiz. Takimin Sorloth olmadan hücümda neler yapacaginida kestiremiyoruz. Rakiplerimiz daha tedirgin. Deli dana gibi care ariyorlar bizi durdurabilmek icin. Biz sakin olmaya devam etmeliyiz. Gerisi gelir
HOPA'LI TS'LÝ
13.02.2020, 00:43
Bu maçý alacaðýz
Burasý Trabzon
Buradan çýkýþ yok
NE BEÞÝKTAÞ, NE FENER, NE DE CÝNCONCON
BU SENE SENSÝN ÞAMPÝYONNNNNNNNNNNN
Faruk UYSAL
13.02.2020, 00:48
Aklýný almalýyýz onun ki, yanlýþ yapamasýn Bir de o net penaltý pozisyonu akabinde "vermiyorum" der gibi kolunu sallamýþtý. Sonrasýnda yanlýþ hatýrlamýyorsam birkaç hafta maç alamamýþtý. Bu maçta bizi doðramasý sonucunda azýlý bir Trabzonspor düþmaný etiketine sahip olmamak adýna düzgün maç yöneteceðine inanýyorum.
HOPA'LI TS'LÝ
13.02.2020, 01:08
Bir de o net penaltý pozisyonu akabinde "vermiyorum" der gibi kolunu sallamýþtý. Sonrasýnda yanlýþ hatýrlamýyorsam birkaç hafta maç alamamýþtý. Bu maçta bizi doðramasý sonucunda azýlý bir Trabzonspor düþmaný etiketine sahip olmamak adýna düzgün maç yöneteceðine inanýyorum.
Çok doðru
Talimat almýþçasýna, net penaltý olduðunu gördüðü halde,
Acýmasýzca vermiyorum dercesine hareket yapmýþtý adi
Adil yönetsin, cesur olsun yeter, iltimas istemiyoruz
Faruk UYSAL
13.02.2020, 01:15
Çok doðru
Talimat almýþçasýna, net penaltý olduðunu gördüðü halde,
Acýmasýzca vermiyorum dercesine hareket yapmýþtý adi
Adil yönetsin, cesur olsun yeter, iltimas istemiyoruz Kesinlikle. Biz, hakemler bizi kayýrsýn istemiyoruz. Rakiplere de eyyam yapmasýnlar. Hakkaniyetli, adam gibi maç yönetsinler yeter.
CesurHamsi
13.02.2020, 04:28
Daha pazar olmadimi ya?
saka maka harbi heycanliyim, saat olmus 2:30, 4 saat sonra uyanmam lazim girdigim tribe bak
insallah Genclerbirligi maci gibi oynamayiz ve Sivasi rahat geceriz, artik maclarda kalbim dayanmiyo
hayde TRABZONUM
HOPA'LI TS'LÝ
13.02.2020, 07:11
Daha pazar olmadimi ya?
saka maka harbi heycanliyim, saat olmus 2:30, 4 saat sonra uyanmam lazim girdigim tribe bak
insallah Genclerbirligi maci gibi oynamayiz ve Sivasi rahat geceriz, artik maclarda kalbim dayanmiyo
hayde TRABZONUM
Her maçýmýz kalbimizin sýnýrlarýný zorluyor
Bundan sonra daha da artacak bu
Bordo Mavi sevda için varsýn atsýn bu kalp
Serde þampiyonluk olacaksa, deðmez mi?
internette videolari var zemin tamamen 20 cm civarý karla kaplý, maçý ertelemeyi kafalarýna koymuþlar yoksa rýza hoca bugün 50 defa roportaj verirdi persembe pazar mac oynuyoruz diye
hocam sivas tayým malesef burda heryer kardan kitlenmiþ durumda, aracýmý bulamadým kar yüzünden ilk etapta :) antalyaspor geldi mi bilmiyorum. gelmediyse buraya ulaþmalarý çok zor. sadece sahayý düþünmeyin bence. Þuan kar ayný þiddetle tipi gibi yaðýyor. Ben oynanabileceðini sanmýyorum.
Varlýbaþ61
13.02.2020, 08:30
Yasin efendinin golü var kesin bize ..
Enes Ünal Kaya
13.02.2020, 08:57
Þunlarýn þu vasat kadrosunu 35 bin kiþi önünde tokatlayamýyorsak kurulan hayaller hayalden öteye gitmez..
hem atmosfer hem kadro sivasýn çok üzerinde. iyi top oynuyor olabilirler fakat büyük takým vasfýmýzý öne çýkartýp rahat maç alma vaktidir
Ýlker Yazýcýoðlu
13.02.2020, 09:23
Sirloth maçta olacaktýr. Olmasa bile, kaleyi boþ býraksak bile yenmek zorundayýz bunlarý. Yenemiyorsak, zaten þampiyon da olmayalým...
Kosavalý61
13.02.2020, 09:30
Eðer yanlýþ bilmiyorsam Sivasspor'un sahasý alttan ýsýtmalý.
Yukarýda ki resim de sanýrým düne ait ve bugün maç var. Bir doða olayý olan Deprem'i bahane ettiðimizi söyleyen camialar (ki böyle birþey yok) acaba neden teknolojinin nimetlerinden faydalanmaz ve bu stadý alttan ýsýtmasý ile temizlemez ?
Yoksa hafta sonu oynayacaklarý maç için yorulmak mý istemezler ?
Bu ligden de, dönen oyunlardan da artýk insanýn miðdesi bulanýr oldu..
bahadýr2561
13.02.2020, 10:22
Papp-Caner-Apindongaye-Uður dörtlüsüne 3 tane atamýyorsak zaten býrakalým bu þampiyonluk iþini.
Papp-Caner-Apindongaye-Uður dörtlüsüne 3 tane atamýyorsak zaten býrakalým bu þampiyonluk iþini.
Futbol bu. Hersey olabilir. O zaman Denizlispor a kendi evimizde yenildigimiz macta birakmaliydik bu isi. Denizli sonraki macta 5 yemisti :D
BlackPanther
13.02.2020, 10:36
Malatyasporun baþkaný da Guilermeye 500 bin euro harcadýðýmýzý söylemiþ. Tabiki amacý harcama limitine karþý hile yaptýðýmýz algýsý yaratmak. Herif tam bir ...
Su Gevrek tam bir serefsiz. Malatyasporla erteleme macimiz zorlu gececek.
BlackPanther
13.02.2020, 10:37
https://www.youtube.com/watch?v=pXgoOkEvGLI
BlackPanther
13.02.2020, 10:43
Su Hakemin atama icin yorumlarini bir dinleyin. Cok enteresan. Neler dönüyor? Bizimi dogramak istiyorlar?
https://www.youtube.com/watch?v=qPbx_hrEaes
BlackPanther
13.02.2020, 10:44
Yüzde yüz katiliyorum!!!!!
Futbol bu. Hersey olabilir. O zaman Denizlispor a kendi evimizde yenildigimiz macta birakmaliydik bu isi. Denizli sonraki macta 5 yemisti :D
Gs ve Denizli maçlarý Ünal hoca’nýn 1 gol üstüne yatma stratejisinin sonucu öyle oldu
Su Hakemin atama icin yorumlarini bir dinleyin. Cok enteresan. Neler dönüyor? Bizimi dogramak istiyorlar?
C.Cakir in bizi dogramasi kendisi acisindan pek iyi bir sonuc vermez. Bu öyle kolay unutulacak birseyde degil. Isterse denesin. Bizimkiler kendi evimizde ki Denizlispor performansi göstermedigi sürece maci aliriz diye düsünüyorum. Hakem Bjk maci icin bizi zor durumda birakacak kararlar verebilir örnegin Nwakaeme veya Sosa ya kart göstermesi gibi..
bahadýr2561
13.02.2020, 10:53
Elbette futbol bu ama içerde oynuyoruz ve gizli lideriz.(Denizli maçýnýn telafisi vardý. Bu maçýn telafisi yok)
Bu þartlarda hiçbir takýma içerde puan vermemeliyiz.
Ayrýca ikili averajda da öne geçmemiz gerek.
Taraftarda þb maçýndaki gibi stadý doldurursa rahat bir galibiyet alýrýz.
Hiçbir bahaneye sýðýnmamamýz lazým.
ffýrtýna
13.02.2020, 10:54
35 bin kiþinin önünde bizi doðrayabilecekse helal olsun.. Tribünde seyirci deðil taraftar olsun bu maçta..
Gs ve Denizli maçlarý Ünal hoca’nýn 1 gol üstüne yatma stratejisinin sonucu öyle oldu
Denizlispor macinda Sosa bize geldiginden bu yana en kötü oyununu oynamisti. Ciddi bir konsantrasyon sIkintisi cektik. Hatta Sturridge ile arasinda bir sorun oldugunu tahmin etmisti bir cogumuz. Bu macta da büyük olasilikla ikisi ilk 11 de baslayacak.
Gs macindan Sorloth iki tane 100 % sansi degerlendirebilseydi mac 3-0 bile olabilirdi kötü oyuna ragmen ama olmadi. O mactada konsantrasyon sIkintisi cektik. Umarim bu mac ayni sorunlari yasamayiz ve daha kolay bir mac izleriz
Elbette futbol bu ama içerde oynuyoruz ve gizli lideriz.(Denizli maçýnýn telafisi vardý. Bu maçýn telafisi yok)
Bu þartlarda hiçbir takýma içerde puan vermemeliyiz.
Ayrýca ikili averajda da öne geçmemiz gerek.
Taraftarda þb maçýndaki gibi stadý doldurursa rahat bir galibiyet alýrýz.
Hiçbir bahaneye sýðýnmamamýz lazým.
Futbol sansi asiri derece aleyhimize olmazsa bu maci aliriz zaten. Gb macindan daha kolay gecebilir. Ben Bjk macindan 3 puan cikaracagimizdan fazla umutlu degilim ama yinede o macta 1 puan alabilecegimize inaniyorum.
Bu sezon bazilarinin stratejisi 2010/11 e benzesede 7 takimli zirve mücadelesinde her takim süpriz puanlar birakabilir. En ufak puan kaybinda da ümitsizlige kapilmamak gerekir..
Oðuz KUL
13.02.2020, 11:04
Olay aslýnda basit Taktikte belli..
Sivas ayný ciddiyet de oynayan bir takým ve kýsýtlý kapasite, teknikde olan ekip..
Yapacaðýmýz þey ilk 20 dakika yoðun baský ile atýlacak gol..
Sivasýn defosu uzaktan þutlar bol þutla farký muhakkak artýra biliriz.. Wakaema, sturidge, sosa çok þut atmasý gerekiyor..
Ýkinci en büyük zaafý gol yedikden sonra verecekleri tepkiyle (gol atmak) çok çok boþ alan býrakmalarý savunmalarýnda ki dengesiz açýklarý yani kendi silahlarý olan kontra yemeleri..
Farklý sonuçla bitirmemek içten bile deðil sadece sakin kalmalý !
Sivas takýmý maçý býrakmýyor ve futbol þansý yanýnda olan bir ekip Uðurcana büyük iþ düþüyor enteresan þutlar çýkaran bir ekip büyüzden ona büyük iþ düþücek..
Defans hattý ve ndiaye, tercihim parmak ama mikelin oynayacaðýný düþünerek alanlarý her daim yakýn oynattýðýmýz taktirde göreceksiniz poziyon bulamayacaklar..
Sorlort umut ediyorum oynayacaktýr.. Eðer oynamadýðý taktirde 4-3-3 bu maç için yeterli ön üçlüde gulerme,waka,sturidge serbest gezici olmasý kafidir..
Maç düþündüðümüzden kolay geçecek ama hakeme dikkat etmek gerekiyor ceza sahasý içinde penaltý vermeye çalýþacaktýr !
Yeneceðimizi düþünüyorum 3-1..
battle symphony
13.02.2020, 11:07
Taraftar her maç Fener maçýndaki gibi olmalý. En önemli sezonda þunun þurasýnda 6 maç kalmýþ Akyazý'da oynayacaðýmýz bilet tükenmedi falan duyulmamalý bile böyle þeyler. 6 maç daha o tribünleri görmeliyiz.
CEMEFKER
13.02.2020, 11:19
Rýza Hoca maçla ilgili FÝNAL MAÇI gibi bir tabir kullandý. HAKEM çok çok önemli iþte bu maçta dedi. Ben ÝBB maçý, iklimi de göz önüne alarak Sivas'ýn ortaya koyunu oyun ile bizi orta sahada çok zor durumlara sokacaðýný düþünüyorum eðer Sosa, Mikel, Ndiaye orta sahasýnýn yanýna bir tane daha iyi mücadele eden bir adam (A.Kamil veya Doðan olabilir) koymazsak. Bu anlayýþ belki rakibe tedbir alýp kendi oyunun ortaya koymamak gibi anlaþýlabilir ancak maçýn ilk 60 dakikasý Sorloth'un da olmayacaðý düþünüldüðünde bu þekilde oynanmalý. Zira Sturidge, Guilherme ve Nwakaeme gibi mücadele gücü düþük, daha doðrusu güçlerini hücum bölgesinde atkivite için diri tutmalarý gereken bu üçlü maçýn ilerleyen dakikalarýnda oyuna girmeli. Sivas'ýn orta saha seçeneði ve yedek kulübesinden yararlanma imkaný sakatlarýnýn çok olmasý nedeniyle dar. Önce durdur deðil, önce yor sonra vur ! ana strateji olmalý.
Sivas in bu maci final olarak görmesi gayet dogal. Yenildiklerinde bi maci eksik takima liderligi kaptiracaklar. Malatyaspor u da yenersek bi anda fark 4 puana cikiyor. Zirvede tutunma sanslarida bi hayli zora giriyor onlarin acisindan. Yinede ne yaparlarsa yapsinlar kacinilmaz son bu :D
Bu maç net penaltýlarý var. Fazla aðladýlar. Dikkatli olmak gerek.
Mert Oðuzlu61
13.02.2020, 11:28
Sivas'tan fotoðraf paylaþmýþlar kar yaðmýyor ama zemin ayný, dünden beri hiç temizleme çalýþmasý olmamýþ ve sosyal medyada bu fotoðraflarý paylaþýp maç saatine kadar iptal olur algýsý yarattýlar. Hiç TFF görevlisi yok mu bunun denetlemesini yapan birileri yok mu, ýsýtma sistemini bile kapatmýþlar böyle rezillik olabilir mi ?
ben olsam ts fener anlaþýr kupa maçlarýna u19 ile çýkardým hep söylüyorum yeniden diyeyim bu kupa maçlarý bizim takým kondisyonumuza aðýr darbe vuracak fenere de vuracak gs aradan sýyrýlabilir.
BlackPanther
13.02.2020, 11:40
http://www.meineaufstellung.de/show/adeb2dea29/l
Ben sahaya bu kadroyu sürerim. Türkmeni oynatma nedenim diger futbolcularin performansini bilmiyorum. Birde Sivassporun Besiktas macindaki gibi hizli ataklara cikacagini düsünürsek Hosseini nin yerine Türkmen daha mantikli gözüküyor.
Obi Mikelin yerine Dogan Erdogan daha mantikli. Obi son zamanlarda ortasahada fazla mücadele etmiyor gibi gördüm. Sivasspora karsi mücadele eden bir ortasaha gerekli. Bunun üstesinden en iyi Dogan Erdogan gelir.
Forvette tek Sturridge i oynatirim. Adam tek vurus golcüsü. Topu getir o isi bitirir.
ben olsam ts fener anlaþýr kupa maçlarýna u19 ile çýkardým hep söylüyorum yeniden diyeyim bu kupa maçlarý bizim takým kondisyonumuza aðýr darbe vuracak fenere de vuracak gs aradan sýyrýlabilir.
Aynen
Oyundan ilk kendisinin çýkarýlacaðýný bilen Sturridge ile, Ekuban’ýn da yokluðu nedeniyle 90 dk oynayacaðýný bilen Sturridge performansýnýn farklý olacaðý kanaatindeyim, inþallah yanýlmam.
ANAOKULU TERK
13.02.2020, 12:04
forumun çoðunluðu ipteki cambazý seyrediyor .
cüzdanýnýza bakmak ne zaman aklýnýza gelecek acaba ?
- bir kere senin 6 oyuncun kart sýnýrýnda .
sayalým , waka , obi , cilerme , kampi , seyit macit ve pereyra .
- sivas'ý maçýný alacaðým derken , evdeki bulgurdan olursak hiç þaþýrmam .
çünkü cücü tetikçinin þahýdýr ve
bu maçý sabote etmek için ,
olmazsa kart sýnýrýndaki futbolcularý ýskataya çýkarmak için her þeyi yapar .
- bi tarafý yemez , biraz sýkar falan hiç demeyin .
5 sene evvel yaptýðýný , neden þimdi yapamasýn ?
en nihayetinde sistemin ana çarký . deðirmene su taþýyan baþ aktör .
(güya ) hata yaptýðýnda kim , ne diyebilir ?
-federasyonda ve kurullarýnda ,
etkili delegeniz , basýnda etkili kalemleriniz mi var da ,
bizi doðrayamaz , bize eyyam yapamaz diye bu kadar emin konuþabiliyorsunuz !
hatýrlatýrým cücü'den bahsediyoruz .
- ayrýca sivas'ý yenememek çok bir þey kaybettirmez , ama þu yazdýðým 6 adamýn ,
en az 4' ünün haftaya cezalý duruma düþmesi çok þey kaybettirir .
beþiktaþ maçýnda þu adamlar cezalý olsun , seni o maçta aleks bile kurtaramaz .
takýma o kadar fazla bel baðlamayýn . çapý , ederi , kapasitesi belli yani .
- kadronun alternatifi sayýca yeterli ama , nitelik olarak yetersiz .
sað açýðýn hala yok . sol bekin ve sol açýðýn yedeði yetersiz .
10 numaran , aslýnda 10 numara deðil , 6 mý 8 mi 10 mu oynadýðý belli bile deðil .
6 numaran kafadan zaten emekli olmuþ , uzatmalarý oynuyor .
orta 3 lü 30 yaþ üstü . ciðerleri artýk pörsümek üzere .
dipçik gibi adamlar da deðiller . topu koþtururlarsa ne ala .
yoksa yandý gülüm keten helva .
- yazdan beri diyoruz ki ,
þu orta sahaya eþþek alýn , eþþek alýn , eþþek alýn .
dedik ki , bi tane koþmayan adamýn olsun , gerisini eþþekle doldurun .
yok dinletemedik .
adamlar orta sahayý tolga , ozan , gustavo eþþekleriyle oyunu domine ederken ,
bizimkiler gittiler yine nefessiz , yetersiz , yaþlý baþlý adamlarý alýp geldiler .
ondan çoðu maçta seni eziyorlar , ondan 60'dan sonra baský yiyorsun iþte .
anlamanýz için bunu daha nasýl anlatalým ?
kril alfabesiyle mi ?
- bir de þu dikkatimi çekiyor .
takýmda bi rahatlýk , bi larc tavýrlar , bi iplemezlik gibi bir hava var .
neden böyle bilmiyorum .
rakiplere bakýyorum , bi taraflarýna motor takýlmýþ gibi ,
bir o yana bir bu yana galip geleceðim diye kýçlarýndan solurken ,
bizimkiler de bi kuul takýlmalar , bi vurdumduymazlýk ,
bi bilmem ne yaparým takýmýnýzý da , sizi de ,
der gibi bi hal ve hareketler falan devamlý gözüme çarpýyor .
sanki senin dertlenip , tasalandýðýn þeyler ,
adamlarýn zerre umrunda deðil gibi .
takýmýn bu relaks'lýðý , bu devlet memuru tavýrlarý beni deli ediyor .
Mehmet Fatih Yavuz
13.02.2020, 12:16
Waka ve Pereira dýþýnda bizim oyunumuzu ciddi etkileyecek, sýnýrda olan oyuncumuz yok.
Ayrýca ne demek bu takýmýn "çapý belli".
Arkadaþ resmen sayýn bana diyorsun da , etmeyeceðim.
Bu takýmýn çapý belli ise rakiplerinin çapý nedir be adam?
Yahu gerçekten elimi kolumu tutuyorum böyle sürekli buraya gelip takýmý kötüleyen bu tipe.
Arkadaþým hastamýsýn sen?
Senin çapýn ne ?
Takýmýn çapý belliymiþ.
Gene sildim yazdýklarýmýn bir kýsmýný.
Oksijen israfý tip.
forumun çoğunluğu ipteki cambazı seyrediyor .
cüzdanınıza bakmak ne zaman aklınıza gelecek acaba ?
- bir kere senin 6 oyuncun kart sınırında .
sayalım , waka , obi , cilerme , kampi , seyit macit ve pereyra .
- sivas'ı maçını alacağım derken , evdeki bulgurdan olursak hiç şaşırmam .
çünkü cücü tetikçinin şahıdır ve
bu maçı sabote etmek için ,
olmazsa kart sınırındaki futbolcuları ıskataya çıkarmak için her şeyi yapar .
- bi tarafı yemez , biraz sıkar falan hiç demeyin .
5 sene evvel yaptığını , neden şimdi yapamasın ?
en nihayetinde sistemin ana çarkı . değirmene su taşıyan baş aktör .
(güya ) hata yaptığında kim , ne diyebilir ?
-federasyonda ve kurullarında ,
etkili delegeniz , basında etkili kalemleriniz mi var da ,
bizi doÄŸrayamaz , bize eyyam yapamaz diye bu kadar emin konuÅŸabiliyorsunuz !
hatırlatırım cücü'den bahsediyoruz .
- ayrıca sivas'ı yenememek çok bir şey kaybettirmez , ama şu yazdığım 6 adamın ,
en az 4' ünün haftaya cezalı duruma düşmesi çok şey kaybettirir .
beşiktaş maçında şu adamlar cezalı olsun , seni o maçta aleks bile kurtaramaz .
takıma o kadar fazla bel bağlamayın . çapı , ederi , kapasitesi belli yani .
- kadronun alternatifi sayıca yeterli ama , nitelik olarak yetersiz .
sağ açığın hala yok . sol bekin ve sol açığın yedeği yetersiz .
10 numaran , aslında 10 numara değil , 6 mı 8 mi 10 mu oynadığı belli bile değil .
6 numaran kafadan zaten emekli olmuş , uzatmaları oynuyor .
orta 3 lü 30 yaş üstü . ciğerleri artık pörsümek üzere .
dipçik gibi adamlar da değiller . topu koştururlarsa ne ala .
yoksa yandı gülüm keten helva .
şu orta sahaya eşşek alın , eşşek alın , eşşek alın .
dedik ki , bi tane koşmayan adamın olsun , gerisini eşşekle doldurun .
yok dinletemedik .
adamlar orta sahayı tolga , ozan , gustavo eşşekleriyle oyunu domine ederken ,
bizimkiler gittiler yine nefessiz , yetersiz , yaşlı başlı adamları alıp geldiler .
ondan çoğu maçta seni eziyorlar , ondan 60'dan sonra baskı yiyorsun işte .
anlamanız için bunu daha nasıl anlatalım ?
kril alfabesiyle mi ?
- bir de şu dikkatimi çekiyor .
takımda bi rahatlık , bi larc tavırlar , bi iplemezlik gibi bir hava var .
neden böyle bilmiyorum .
rakiplere bakıyorum , bi taraflarına motor takılmış gibi ,
bir o yana bir bu yana galip geleceğim diye kıçlarından solurken ,
bizimkiler de bi kuul takılmalar , bi vurdumduymazlık ,
bi bilmem ne yaparım takımınızı da , sizi de ,
der gibi bi hal ve hareketler falan devamlı gözüme çarpıyor .
sanki senin dertlenip , tasalandığın şeyler ,
adamların zerre umrunda değil gibi .
takımın bu relaks'lığı , bu devlet memuru tavırları beni deli ediyor .
O işe terim denen baron KONSANTRASYON diyor hemşo, %100 haklısın
Şampiyonluk isteyen STRES olur ATEŞ saçar, fb ve gs ye bak, sivas-ibb-bize bak
Ortamı yakmamız lazım, laf etmeye korkmalı topçularımıza, SEVGİ PITIRCIĞI OLANA kim ne vermiş ???
munzevil
13.02.2020, 12:27
A sporun spikeri Sivas'ý rezil etti
Erzurum'a baðlandýk hummalý bir çalýþma var stad içinde ve çevresinde
Ama sivasda bir kiþi bile yok stadýn etrafýnda :(
Anlaþýldý Sivas maçý oynamamak için çamura yatýyor
Ama Sivas'a acayip giydiriyorlar asporda
Selahattin abi bir taraftan gsnin muhabiri bir taraftan spiker bir taraftan.
BlackPanther
13.02.2020, 12:29
forumun çoðunluðu ipteki cambazý seyrediyor .
cüzdanýnýza bakmak ne zaman aklýnýza gelecek acaba ?
- bir kere senin 6 oyuncun kart sýnýrýnda .
sayalým , waka , obi , cilerme , kampi , seyit macit ve pereyra .
- sivas'ý maçýný alacaðým derken , evdeki bulgurdan olursak hiç þaþýrmam .
çünkü cücü tetikçinin þahýdýr ve
bu maçý sabote etmek için ,
olmazsa kart sýnýrýndaki futbolcularý ýskataya çýkarmak için her þeyi yapar .
- bi tarafý yemez , biraz sýkar falan hiç demeyin .
5 sene evvel yaptýðýný , neden þimdi yapamasýn ?
en nihayetinde sistemin ana çarký . deðirmene su taþýyan baþ aktör .
(güya ) hata yaptýðýnda kim , ne diyebilir ?
-federasyonda ve kurullarýnda ,
etkili delegeniz , basýnda etkili kalemleriniz mi var da ,
bizi doðrayamaz , bize eyyam yapamaz diye bu kadar emin konuþabiliyorsunuz !
hatýrlatýrým cücü'den bahsediyoruz .
- ayrýca sivas'ý yenememek çok bir þey kaybettirmez , ama þu yazdýðým 6 adamýn ,
en az 4' ünün haftaya cezalý duruma düþmesi çok þey kaybettirir .
beþiktaþ maçýnda þu adamlar cezalý olsun , seni o maçta aleks bile kurtaramaz .
takýma o kadar fazla bel baðlamayýn . çapý , ederi , kapasitesi belli yani .
- kadronun alternatifi sayýca yeterli ama , nitelik olarak yetersiz .
sað açýðýn hala yok . sol bekin ve sol açýðýn yedeði yetersiz .
10 numaran , aslýnda 10 numara deðil , 6 mý 8 mi 10 mu oynadýðý belli bile deðil .
6 numaran kafadan zaten emekli olmuþ , uzatmalarý oynuyor .
orta 3 lü 30 yaþ üstü . ciðerleri artýk pörsümek üzere .
dipçik gibi adamlar da deðiller . topu koþtururlarsa ne ala .
yoksa yandý gülüm keten helva .
þu orta sahaya eþþek alýn , eþþek alýn , eþþek alýn .
dedik ki , bi tane koþmayan adamýn olsun , gerisini eþþekle doldurun .
yok dinletemedik .
adamlar orta sahayý tolga , ozan , gustavo eþþekleriyle oyunu domine ederken ,
bizimkiler gittiler yine nefessiz , yetersiz , yaþlý baþlý adamlarý alýp geldiler .
ondan çoðu maçta seni eziyorlar , ondan 60'dan sonra baský yiyorsun iþte .
anlamanýz için bunu daha nasýl anlatalým ?
kril alfabesiyle mi ?
- bir de þu dikkatimi çekiyor .
takýmda bi rahatlýk , bi larc tavýrlar , bi iplemezlik gibi bir hava var .
neden böyle bilmiyorum .
rakiplere bakýyorum , bi taraflarýna motor takýlmýþ gibi ,
bir o yana bir bu yana galip geleceðim diye kýçlarýndan solurken ,
bizimkiler de bi kuul takýlmalar , bi vurdumduymazlýk ,
bi bilmem ne yaparým takýmýnýzý da , sizi de ,
der gibi bi hal ve hareketler falan devamlý gözüme çarpýyor .
sanki senin dertlenip , tasalandýðýn þeyler ,
adamlarýn zerre umrunda deðil gibi .
takýmýn bu relaks'lýðý , bu devlet memuru tavýrlarý beni deli ediyor .
Trabzonsporun kadrosu Besiktastan, Fenerbahceden ve Galatasaraydan kat kat daha iyidir. Kendini kandirma.
Onur Erçetin
13.02.2020, 12:41
Sivasspor çok koþan,iyi alan daraltan ve kontraya iyi çýkan ancak genel olarak teknik anlamda vasat bir takým.Ýç sahada full dolu statta bu maçý almak zorundasýn.
Beþiktaþ maçýna full aslarla çýksan bile zor bir maç.Yeni teknik direktörle çýkýþa geçmiþler,oldukça yüksek tempoda top oynuyorlar.En önemlisi de deplasmanda ateþli bir taraftar önünde oynayacaðýz.
Sonuç olarak bence Sivas maçý Beþiktaþ maçýndan çok daha önemli.Beþiktaþ deplasmanlarýnda en iyi kadronuzla bile kaybedebilirsiniz.Sivasý yenip Ýstanbulda en kötü beraberlik alýrsak bizim için büyük avantaj olur.Rakiplerin de birbirleri ile oynayacaðý maçlar var.Ayrýca bizim daha oynanmamýþ bir Malatya maçýmýz var.
Beþiktaþ maçýna kadar Ekuban ve Yusuf da döner,alternatif sayýsý artar.Sorloth zaten o maçta kesin oynar.
BlackPanther
13.02.2020, 12:44
18621
18622
18623
Mert Oðuzlu61
13.02.2020, 12:53
A sporun spikeri Sivas'ý rezil etti
Erzurum'a baðlandýk hummalý bir çalýþma var stad içinde ve çevresinde
Ama sivasda bir kiþi bile yok stadýn etrafýnda :(
Anlaþýldý Sivas maçý oynamamak için çamura yatýyor
Ama Sivas'a acayip giydiriyorlar asporda
Selahattin abi bir taraftan gsnin muhabiri bir taraftan spiker bir taraftan.
https://twitter.com/fotomac/status/1227889271656321024
Evet olay ortaya çýktý, Aspor canlý yayýn yaptý þu saat itibariyle stadýn çevresinde sadece Aspor çalýþaný olduðu ve belediyeden, kulüpten hiçbir çalýþanýn olmadýðý, hiçbir temizleme çalýþmasýnýn yapýlmadýðý ülkeye açýk açýk duyuruldu.
Ama Erzurum'da sabahtan beri görevliler çalýþýyormuþ ve zemin iyi durumdaymýþ.
Sivas þehri yönetimi belediyesi valisi hepsi kenetlenmiþ maçý oynattýrmamak için operasyon yapýyor ve an itibariyle sadece 3 Aspor çalýþaný stadýn yanýndan bildirim yapýyor :):):)
Þimdi ben TS taraftarý olarak TFF þike - kumpas - operasyon iþlerine girdi diyemem mi ? Þuna bak videoda 1 tane bile görevli yok, hiçbir çalýþma yok. Yasal olarak Sivas'ýn bunu yapmaya hakký var mý, hiçbir yaptýrým olmaz mý ? Adamlar temizlemiyoruz iptal edeceksiniz diyor, belediye valilik yine ayný þekilde oynanmamasý için ölü taklidi yapýyor. Ligin çivisini çýkardýlar.
BlackPanther
13.02.2020, 13:02
https://twitter.com/fotomac/status/1227889271656321024
Evet olay ortaya çýktý, Aspor canlý yayýn yaptý þu saat itibariyle stadýn çevresinde sadece Aspor çalýþaný olduðu ve belediyeden, kulüpten hiçbir çalýþanýn olmadýðý, hiçbir temizleme çalýþmasýnýn yapýlmadýðý ülkeye açýk açýk duyuruldu.
Ama Erzurum'da sabahtan beri görevliler çalýþýyormuþ ve zemin iyi durumdaymýþ.
Sivas þehri yönetimi belediyesi valisi hepsi kenetlenmiþ maçý oynattýrmamak için operasyon yapýyor ve an itibariyle sadece 3 Aspor çalýþaný stadýn yanýndan bildirim yapýyor :):):)
Þimdi ben TS taraftarý olarak TFF þike - kumpas - operasyon iþlerine girdi diyemem mi ? Þuna bak videoda 1 tane bile görevli yok, hiçbir çalýþma yok. Yasal olarak Sivas'ýn bunu yapmaya hakký var mý, hiçbir yaptýrým olmaz mý ? Adamlar temizlemiyoruz iptal edeceksiniz diyor, belediye valilik yine ayný þekilde oynanmamasý için ölü taklidi yapýyor. Ligin çivisini çýkardýlar.
Sivasspor kim ya? Trabzonspor korkusu var. Korkunun ecele faydasi yoktur.
yorumsuz6117
13.02.2020, 13:03
Maç ertelenirse Sivas ceza almalý adamlar resmen maç oynanmasýn diye çalýþma yaptýrmýyor, direk men etmek lazým bunlarý kupadan..
sivasýn statý taban ýsýtmalý deðil miydi.
karda kýþta hiç sorun olmayacak deniyordu ilk yapýldýðýnda.
oksoholu
13.02.2020, 13:21
Boþ verin arkadaþlar ne halleri varsa görsünler bunlar bizim maçta sahaya bile atlamaya kalkarlar biz dosdoðru yürüyelim eðri olanlar kendini bilir
yasin196761
13.02.2020, 13:25
Kendileri bilir bizim için problem deðil her türlü bu maçý alacaðýz.
LaðusKusteli
13.02.2020, 13:54
Kasýtlý olarak temizlememe/zemin ýsýtmayý çalýþtýrmama son derece büyük bir skandaldýr.
sivazspor resmen kendi ayaðýna sýkýyor.
bu rezalet yanlarýna kâr elbette kalmayacak
federer61
13.02.2020, 13:54
Oyundan ilk kendisinin çýkarýlacaðýný bilen Sturridge ile, Ekuban’ýn da yokluðu nedeniyle 90 dk oynayacaðýný bilen Sturridge performansýnýn farklý olacaðý kanaatindeyim, inþallah yanýlmam.
:yattara2:
Ozan Yýlmaz
13.02.2020, 13:56
sivasýn statý taban ýsýtmalý deðil miydi.
karda kýþta hiç sorun olmayacak deniyordu ilk yapýldýðýnda.
Ki bugüne kadar da hiçbir sorun olmadý zaten
gurur6134
13.02.2020, 13:59
3 0 hukmen maglup sayilsinlar boyle rezillik olmaz tff uyuyor mu yine antalyanin gunahi ne karda kisda deplasmana gidiyor.
gurur6134
13.02.2020, 14:00
Karsimizda ki þikeciler ve uzantilari herturlu cirkefligi yapiyorlar pes..
gurur6134
13.02.2020, 14:03
Antalya aciklama yapsa oynayacagiz bu maci diye kulaklarinin ustune yatamaz kimse ama onlarin baskanlarida malum yapinin adami..
Oðuz KUL
13.02.2020, 14:03
Fanatik haber yapmýþ maç oynanacak diye..
Sivas yönetimi ve tff yetkilileri incelemede bu karara baðlamýþlar.
Oynanmama durumu son dk haberi mi ?
federer61
13.02.2020, 14:07
18624
Aðýzlarýný yaya yaya kýþýn oynanmayan maçlar stadýmýzda oynanabilir ehehehe diye konuþuyordu Mecnun efendi.Bu apaçýk maça çýkmamaktýr,soruþturma baþlatýlmalý gerekirse 3 0 hükmen malup sayýlmalýlar. Klübün olayýn takipçisi olmasý gerekir. Bir yandan seviniyorum ama bu hareketler futbolcularý doðru anlatýlabilirse tribünde taraftarlarý dolayýsýyla sahada futbolcunun kazanma hýrsýný ateþler.
Ulan zivaz sizi hoplata hoplata geri göndericez yine. Iste biz böyle adami maymuna cevririz. O karlari temizlerseniz mk sizin. Hepiniz gelin ulan!
Furkan Özdem
13.02.2020, 14:27
Küçük takýmlarýn küçük hesaplarýný dert etmeye deðmez.
Sayet o stada fb gelmis olsaydi birakin alttan isitmayi acmayi, cimin üstündeki karlari agizlariyla yiyerek temizlerlerdi.
Emirhan Yazýcý
13.02.2020, 14:31
Bunlara unuyamayacaklarý bir ders vermemiz gerekiyor . En temizinden
bordomaviask
13.02.2020, 14:32
Sörloth 1 maç ceza aldý haberleri var umarým doðrudur.
BatuhanB
13.02.2020, 14:32
Bütün Türkiye aðlýyor...
https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1227918697832034304
Konyaspor Bülent Korkmaz i getirmis teknik direktörlüge. Fb ye bir darbe daha :D Aykut lu Konyaspor her ne kadar zor durumda olsada Fb ye 3 puan hediye etme olasiligi fazlasiyla vardi. Fb ile sIke/tesvik islerine giresecek klüp sayisi fazla yok. 2. bile olamayacaklar.
Soerloth :D 1 maç :D ceza :D aldý :D
atlantis
13.02.2020, 14:37
ciddimisiniz 1 maç ceza mý :D Zivasss kabusun geliyor
BirolKarali
Buna en çok Sturridge sevinmiþtir.
Mehmet Fatih Yavuz
OOhhhoohohohohohohohohoh....
Ne feci bir kahkaha attým keyiften. :D
Sivas maçýnýn yarý stresini attým, tamamdýr. :D
Cpt.Price
13.02.2020, 14:38
1 maç ceza için tahkime gidelim. en az 3 maç olmasý lazým diye, malum bünye alýþýk deðil.
BirolKarali
13.02.2020, 14:38
Þimdi geriye sadece Sorloth'un sivas'a saplamasý kaldý, oynat bakalým :)
Alper Beyazay
13.02.2020, 14:39
Durun daha, nerede yazýyor 1 maç?
musti5576
13.02.2020, 14:49
resmi açýklama olmasa da bizim dosyanýn görüþülmüþ olma ihtimali yüksek ve bence içerden alýnan bilgi paylaþýlýyor þu an. zaten benm beklentim de önceki haftalrda ki emsaller 1 maçý iþaret ediyordu.
Resmi açýklama yok. Erken sevindik gibi olmasýn.
bordomaviask
13.02.2020, 14:50
Ortada net bir durum yok Yaðýz Sabuncuoðlu 1 maç diye twit attý herkes 1 maç diye yazmaya baþladý. Yalnýz Bu Tinerci tayfa fenerden daha beter aðlamaya baþladý bu beþiktaþa fena ayar oldum 1-2 haftadýr.
Samet Berber
13.02.2020, 14:51
Ortada net bir durum yok Yaðýz Sabuncuoðlu 1 maç diye twit attý herkes 1 maç diye yazmaya baþladý. Yalnýz Bu Tinerci tayfa fenerden daha beter aðlamaya baþladý bu beþiktaþa fena ayar oldum 1-2 haftadýr.
Yine algý peþindeler daha PFDK toplanmadan algýyý yaratýyorlar ki onlarýn istediði gibi ceza çýksýn. Ýyice þirazeleri kaydý.
gurur6134
13.02.2020, 14:52
týmsaha gelmeyýn resmý acýklama gelsýn.
Ýlker Yazýcýoðlu
13.02.2020, 14:56
Kargalara ne oluyor?
Ýþte tam da hem kupa hem de þampiyonluðun ne olursa olsun alýnmasý gereken yegane sezon...
Batmak üzereler, daha da götlerini toparlayamazlar...
3 istanbul düdüðü de olayýn farkýnda...
gs daha havlamaya baþlamadý bize, onlar da 2-3 maç daha alsýn havlamaya baþlayacaklar göreceksiniz...
En çirkefi de onlardýr zaten...
Sessiz ve derinden ilerlemek, saha içinde çok iyi olmamýz lazým...
gurur6134
13.02.2020, 14:56
Twitde silinmis
Gürkan Asma
13.02.2020, 14:57
Ýmkaný yok bu þerefsizler adaleti saðlamazlar, 1 maç imkansýz.
Faruk BERBER
13.02.2020, 14:57
Kargalara ne oluyor?
Sivas'tan sonra Beþiktaþ deplasmanýmýz var. O yüzden alacaðý ceza onlarý da ilgilendiriyor. Oyuncu gol kralý sonuçta :)
Yiðit SARI
13.02.2020, 14:58
Beceremiyor hiç biri artýk aðlamayý da. Herifler quaresma'nýn pozisyonunu göstererek denklik istediklerini söylüyorlar ki malum pozisyon bambaþka gülünç duruma düþüyorlar. Takýlsýnlar yani yapacak bi þey yok seviyesizler
Bilâl ÇOBAN
13.02.2020, 15:00
Daha PFDK toplanmamýþ bile.
bordomaviask
Bu sene alýnacak þampiyonluk tüm þampiyonluklarýmýza bedeldir. Bunu bilir bunu söylerim. Daha 2. yarýnýn baþlarýndayken inanýlmaz bir algý operasyonu yapýlmaya baþlandý 2011 de bu þekilde deðildi.
CEMEFKER
Sörloth maça çýksýn da Sivas da full kadro gelsin. Final de final diyo Rýza. Baþkanlarý Mahsun da final bitmez. Sarý lacivert renkler için bjk,gs 2 final daha var.
Redmi Note 4 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Murat KARAKURT
13.02.2020, 15:02
Toplantý öncesi algý oluþturmaya çalýþýyor herhalde....Daha toplantý olmamýþ....Sakin beyler:)...
artvints
13.02.2020, 15:03
Zaten cezasý 1 maç olmalý. Ýstanbul takýmý oyuncusu olsa kimse tartismazdi bile, kimsenin de umrunda olmazdý çünkü net argümanlar var, tekmeyi atan oyuncu linç edilirdi.
Bu haber de 1 maçlýk ceza tepki çeksin diye sýzdýrýldý ve uyduruldu muhtemelen, muhabir fenerli zaten.
Doðukan Uçan
13.02.2020, 15:04
beyler haber yalan resmi sitede öyle biþey yazmýyor 1 maç imkansýz max 2-3 maç alacaktýr.
grigandalf1967
13.02.2020, 15:05
Penaltýda verse sivasa cüneyt, sörloth haksýz yere oynayamasada , küçük þikeci sivasý domaltacaz
Mert Oðuzlu61
13.02.2020, 15:06
Sorloth için büyük algý operasyonu var sosyal medyada fb kalemþörleri operasyon yapýyor 1 maç ceza verildi yalanýný ortaya atýp diðer takýmlardan gelecek tepkilerle birlikte daha toplanmamýþ olan PFDK ya toplantý öncesi baský yapýyorlar, amaçlarý normalde tahrikten dolayý maksimum 2 maç almasý gereken Sorloth'a 4-5 maç ceza aldýrmak.
Sorloth için büyük algý operasyonu var sosyal medyada fb kalemþörleri operasyon yapýyor 1 maç ceza verildi yalanýný ortaya atýp diðer takýmlardan gelecek tepkilerle birlikte daha toplanmamýþ olan PFDK ya toplantý öncesi baský yapýyorlar, amaçlarý normalde tahrikten dolayý maksimum 2 maç almasý gereken Sorloth'a 4-5 maç ceza aldýrmak.
Olay bu.
ÖmürKaradeniz61
13.02.2020, 15:12
1 maç ceza o sevk maddesinden dolayý mümkün deðil. 3 maç ceza gelecektir ve büyük ihtimalle tahkim onu 2 maça indirecek.
BatuhanB
13.02.2020, 15:14
1 maç ceza o sevk maddesinden dolayý mümkün deðil. 3 maç ceza gelecektir ve büyük ihtimalle tahkim onu 2 maça indirecek.
Nasýl mümkün deðilmiþ? Ayný maddeyle sevk edilen Quaresma 1 maçla yýrtabiliyor da Sorloth neden kurtulamýyor? Bizim baþýmýz kel mi?
BlackPanther
13.02.2020, 15:16
"Antalyaspor sýkýntýlý bir yolculuk yaptý. Uçaklarý Sivas'a inemedi, Kayseri'ye indi. Sonra kara yoluyla buraya geldiler ve onlar da bu müsabakanýn bugün oynatýlmasý için görüþ bildirdi."
yaðýz sabuncuoðlu denen yavþak aklý sýra algý yapýyor..1 Maç yazalým milletin hararetini artýralým hesabý...
yazmýþ silmiþ...
Enes Baþkaya60
13.02.2020, 15:21
yaðýz sabuncuoðlu denen yavþak aklý sýra algý yapýyor..1 Maç yazalým milletin hararetini artýralým hesabý...
yazmýþ silmiþ...
Þerefsiz dalga geçiyor sözde...
bahadýr2561
13.02.2020, 15:21
Ortam çocuðu yaðýz aklý sýra algý yapýyor.
Göztepe - bjk maci tekrarlanmiyormus Enes. Bu konuda ne düsünüyorsun?
Saint Castillo
13.02.2020, 15:26
Kural hatasý yok kararýndan sonra kargalarý iyice üstümüze salmak için yaðýz denen tetikçi aracýlýðýyla düðmeye bastýlar.
Karþýmýzda o kadar salak bi güruh var ki adama 3 maç ceza verilse yine de devam ederler "1 ceza maç verdiler böyle adalat mi olur" demeye
ÖmürKaradeniz61
13.02.2020, 15:26
Nasýl mümkün deðilmiþ? Ayný maddeyle sevk edilen Quaresma 1 maçla yýrtabiliyor da Sorloth neden kurtulamýyor? Bizim baþýmýz kel mi?
Quaresma 5 maç ceza aldý diye biliyorum.
BlackPanther
13.02.2020, 15:27
Eger Göztepe - BJK maci tekrarlansaydi 23.11.2019 da oynan Konyaspor - BJK macida tekrarlanacakti. Yani tekrarlanmamasi dogaldir.
trbzonsporlu
13.02.2020, 15:29
adam hem maçý tekrar ettirdi hem de tekrar maçýný bjk ye maçý kazandýrýp 3 puan ekledi anýnda bjk ye. :)
Enes Baþkaya60
13.02.2020, 15:30
Çok iyi oldu abi öyle bir algý yaptýlar ki dedim tekrar edilecek çok iyi oldu...
BatuhanB
13.02.2020, 15:31
Quaresma 5 maç ceza aldý diye biliyorum.
1+4'ten 5 aldý. Direkt yumruða verilen ceza 1 maç idi.
Enes Baþkaya60
13.02.2020, 15:31
adam hem maçý tekrar ettirdi hem de tekrar maçýný bjk ye maçý kazandýrýp 3 puan ekledi anýnda bjk ye. :)
Reis Kasýmpaþa maçýnda da öyle olmuþtu ama ondan didim ;)
artvints
13.02.2020, 15:32
Sivas maçý da oynanmayacak heralde, inþallah cofie'nin cezasini unutup bizim maçta oynatirlar, hükmen yeneriz :) ilahi adalet gerçekleþmiþ olur.
Aspor Sivas macini oynanmasinda cok diretmis gibi görünüyor. Temizlediler zemini :D
Adamý suratýndan itti diye 3 maç alacak hali yok bence 2 alýr sonra 1e düþer benim fikrim
BlackPanther
13.02.2020, 15:35
18626
Enes Baþkaya60
13.02.2020, 15:36
18626
Onun bunun çocuklarý iþte...
Güvenc Kurtar " Zaman degisti, güzel seyler oluyor..Hakemler artik Fb ye Alanyaspor macinda oldugu gibi mac kaybettirebiliyor..güzel seyler oluyor" :D :D :D
Faruk BERBER
13.02.2020, 15:37
Sivas maçý da oynanmayacak heralde, inþallah cofie'nin cezasini unutup bizim maçta oynatirlar, hükmen yeneriz :) ilahi adalet gerçekleþmiþ olur.
Oynanýr o maç. Antalyaspor da oynanmasý gerektiði yönünde görüþ bildirmiþ. Yaðýþ yok zaten, birikmiþ kar var. Temizlemezsen o da birikir tabi.
BlackPanther
13.02.2020, 15:38
Aspor Sivas macini oynanmasinda cok diretmis gibi görünüyor. Temizlediler zemini :D
Antalspor baski yapti!!!!
Antalyaspor yöneticileri: "Sýkýntýlý bir yolculuk yaptýk. Uçak Sivas'a inemedi, Kayseri'ye indik. Sonra kara yoluyla buraya geldik. Bu müsabaka bugün oynatýlacak."
Antalspor baski yapti!!!!
Antalyaspor yöneticileri: "Sýkýntýlý bir yolculuk yaptýk. Uçak Sivas'a inemedi, Kayseri'ye indik. Sonra kara yoluyla buraya geldik. Bu müsabaka bugün oynatýlacak."
Tabiki onlarda hakli olarak o kadar yolu gelip maci oynamak icin baski kurdular ama Türkiye de hersey propaganda yoluyla gerceklestigi icin bana göre yayinci kurulusun tutumuda baski unsuru olmustur.
1 maç diye dolanýyor ortada.. belliki tepki verilsin bir maç verilmeyi önlemek için yapýlýyor algý
Ulan þaka maka kar kestiði hâlde stadý temizlemediler Ýlk anda. Ulan Kimin masaligini yapýyor sivas. Bu kadarda olmaz
munzevil
13.02.2020, 16:31
Messiasdan.bi Melo cikarmi acaba
Öyle olursa takýmýn eksik parçasý kalmaz artýk.
Onlibero oynar diyorlardý taniyanlar
Muhammed Ayaz
13.02.2020, 16:32
Vay be...
Ben bardaða bir dolu tarafýndan bakayým dedim de ;
Tek bir oyuncumuzdan bile ne kadar korktunuz be yazýk size.[emoji23]
Durun daha o kadar olmadýk. !
Alper Beyazay
13.02.2020, 16:38
Bugün Sivas kesin kart görür. Sakatlýk da olur o maçta.
Bugün Sivas kesin kart görür. Sakatlýk da olur o maçta.
Sarý kart lige yansýmýyor diye biliyorum.
Alper Beyazay
13.02.2020, 16:41
Sarý kart lige yansýmýyor diye biliyorum.
Kýrmýzý kastettim. :D
Kýrmýzý kastettim. :D
Kýrmýzý düþük ihtimal ama inþallah diyelim :)
CEMEFKER
13.02.2020, 16:44
Herkesin dayandýðý, birlikte hareket edebileceði taraflarý, dostlarý, fikir birliði yaptýðý ayný görüþü paylaþan arkadaþlarý var. Fb Ali Koç üzerinden, gs, bjk...vs. Mecnun üzerine baský yapmýþtýr. (Ki gerek de yok her türlü oynanmamasý iþlerine gelecek adamlarýn Trabzonspor maçýnda sahaya çýkartacaklarý ilk11 oyuncu sayýsý 7-8'i geçmiyor. Yedek ve yorgun kadro ile gecelekler Trabzon'a.)Antalya kendi çýkarýný düþündüðü gibi arkasýndan destekçi olarak bizi de bulmuþtur. Antalya baþkaný bizim camianýn ileri gelenlerinin yabancý olmadýðý bir bakanýn abisi ne de olsa.Bu iþler böyle!
Mert Oðuzlu61
13.02.2020, 16:50
Benim þaþýrdýðým nokta, halký kin ve nefrete düþürmekten aðýr yaptýrýmlar olacaðý söyleniyordu, Ali Koç ile birlikte fb haftalardýr bunu yapýyor ama tarihte emsali görülmemiþ þekilde hiçbir ceza almadýlar. Ersun maçtan sonra hakeme þerefsiz diyor, normalde 5 maç ceza yemesi gereken adamla ilgili kamuoyunda algý bile yapýlmadý.
Fatih Terim dün adým gibi eminim bu konuda rahatsýz oldu ve Mustafa Cengiz'e sessiz kaldýðý için o laflarý etti. Çok aðýr konuþuyor, Cengiz de Terim'e aðýr laflar etti. Fb ile uðraþacaklarýna birbirleriyle uðraþýyorlar, Terim bu konudan çok rahatsýz her halinden belli. Mustafa Cengiz nasýlsa fb TS ile uðraþýyor biz susalým diyor. Gs baþýnda gördüðüm en ezik baþkanlardan birisi.
Saint Castillo
13.02.2020, 16:58
Herkesin dayandýðý, birlikte hareket edebileceði taraflarý, dostlarý, fikir birliði yaptýðý ayný görüþü paylaþan arkadaþlarý var. Fb Ali Koç üzerinden, gs, bjk...vs. Mecnun üzerine baský yapmýþtýr. (Ki gerek de yok her türlü oynanmamasý iþlerine gelecek adamlarýn Trabzonspor maçýnda sahaya çýkartacaklarý ilk11 oyuncu sayýsý 7-8'i geçmiyor. Yedek ve yorgun kadro ile gecelekler Trabzon'a.)Antalya kendi çýkarýný düþündüðü gibi arkasýndan destekçi olarak bizi de bulmuþtur. Antalya baþkaný bizim camianýn ileri gelenlerinin yabancý olmadýðý bir bakanýn abisi ne de olsa.Bu iþler böyle!
o alanya baþkaný, antalya baþkanýnýn ali koç yönetimine girceði bile dedikodu edilmiþ, farklý bir lacivert kendisi.
Ahmet Hamza
13.02.2020, 17:08
Ziraat Türkiye Kupasý Çeyrek Final rövanþýnda Sivasspor ile Antalyaspor arasýnda oynanacak olan maç öncesi Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda kar temizleme çalýþmalarý tamamlandý.
Maçýn oynanmasýna karar verildi.
@SozcuSkor
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 17:26
Sörloth'a PFDK'dan 2 maç ceza çýktý. PFDK sevk edildiði maddenin altýnda bir ceza verdiðine göre haksýz tahrik maddesini iþletmiþ gözüküyor. Dolayýsýyla tahkimden 13.madde ile takdiri indirim yapmalarýný isteyeceðiz. Ýlave olarak da kalan 1 maç için infazýn ertelenmesini talep edeceðiz. Ancak talimatta yer almasýna raðmen geçmiþte suyu çýktýðý için erteleme kararlarý uzun bir süredir verilmiyor...
Yiðit SARI
13.02.2020, 17:30
Gençlerin oyuncusuna ceza geldi mi?
Onun bunun çocuklarý iþte...
Enes Bey, dediðiniz gibi Beþiktaþ 39 puana yükselmiþ, Göztepe’yi 1-1’den tekrar maçýnda 6-1 yenmiþ
Gençlerin oyuncusuna ceza geldi mi?Takým halinde sportmenliðe aykýrý hareketten 12 bin tl ceza almýþlar o kadar.
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 17:39
Gençlerin oyuncusuna ceza geldi mi?
VAR'la birlikte görüntüyle ceza verme olayý kalktý. Dolayýsýyla sevk edilmeyen bir oyuncunun ceza almasý da mümkün deðildi...
Yiðit SARI
13.02.2020, 17:42
VAR'la birlikte görüntüyle ceza verme olayý kalktý. Dolayýsýyla sevk edilmeyen bir oyuncunun ceza almasý da mümkün deðildi...
Sevk edilmemesinin sebebi ne peki? Eskiden var yoktu sonuçta ve oyuncular ceza alýrlardý bu þekilde. Garip garip kurallar
UÐUR DURTAÞ
13.02.2020, 17:44
5- TRABZONSPOR A.Þ.'nin, 08.02.2020 tarihinde oynanan GENÇLERBÝRLÝÐÝ-TRABZONSPOR A.Þ. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasýnda, taraftarlarýnýn neden olduðu saha olaylarý nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna,Ayný müsabakada TRABZONSPOR A.Þ. sporcusu ALEXANDER SORLOTH'un, rakip takým oyuncusuna yönelik þiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 12. maddeleri uyarýnca 2 RESMÝ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna,(oyçokluðu)
gurur6134
13.02.2020, 17:46
Tahkimde indirim olursa ki olmali tahrikden sivas macinda sahada olur shorlth
cyberentalpi
13.02.2020, 17:47
Yazýk ya. Adamýn hayatýna kast ettiler 2 maç ceza. Yahu adam biliðin tendonlara çalýþtý. Her maçta hazýr olun Ali Koç köpeklerine
Enes Baþkaya60
13.02.2020, 17:47
Enes Bey, dediðiniz gibi Beþiktaþ 39 puana yükselmiþ, Göztepe’yi 1-1’den tekrar maçýnda 6-1 yenmiþ
Hahaha ne kadar komiksin sen ya renktaþým ne kadar güldüm yaa :D
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 17:48
Sevk edilmemesinin sebebi ne peki? Eskiden var yoktu sonuçta ve oyuncular ceza alýrlardý bu þekilde. Garip garip kurallar
Saha içi olaylarý hakeme býrakýyorlar. VAR aslýnda burada teorik olarak her þeyi görebildiði için önemli bir etken. Ancak hakemlerin gözünden kaçan, VAR'dan da incelenmeyen bir durum olursa disiplin kurulu ceza verebiliyor. Örneðin âlakasýz bir yerde oyuncuya tükürme oldu ya da kasýtlý bir darbe geldi. Ancak disiplin kurulu kabak gibi ortada olan bir pozisyon için hakemlerin verdiði karara uyduðundan dolayý insiyatif kullanarak ceza veremiyor...
Yiðit SARI
13.02.2020, 17:55
Saha içi olaylarý hakeme býrakýyorlar. VAR aslýnda burada teorik olarak her þeyi görebildiði için önemli bir etken. Ancak hakemlerin gözünden kaçan, VAR'dan da incelenmeyen bir durum olursa disiplin kurulu ceza verebiliyor. Örneðin âlakasýz bir yerde oyuncuya tükürme oldu ya da kasýtlý bir darbe geldi. Ancak disiplin kurulu kabak gibi ortada olan bir pozisyon için hakemlerin verdiði karara uyduðundan dolayý insiyatif kullanarak ceza veremiyor...
Teþekkür ederim cevaplar için çok garip yine de. Yani hakem görmek istemedi aslýnda diye yorumluyorum ben de bunu ki maçta da öyle cereyan etti olaylar zaten
Neyse diyelim de olmuyor böyle de
Önemli olan Sorloth un bjk macinda sahada olmasi. Gecen Sivas macina bakilirsa bu seferki Sivas macinda oynamamasi daha hayirli olur belki..
BlackPanther
13.02.2020, 18:01
http://www.meineaufstellung.de/show/0aea88cb67/l
ya bu kadro ile cikacagiz yada Ekuban santrafor ve Yusuf Sari sag acikta. Ama Sturridge ile baslamamiz lazim.
http://www.meineaufstellung.de/show/e7f53d789e/l
emre6117
13.02.2020, 18:20
http://www.meineaufstellung.de/show/0aea88cb67/l
ya bu kadro ile cikacagiz yada Ekuban santrafor ve Yusuf Sari sag acikta. Ama Sturridge ile baslamamiz lazim.
http://www.meineaufstellung.de/show/e7f53d789e/l
Y sari ile ekuban sakat degil mi hatta guilrherme de sekerek cikti.o pozisyonda sikinti yasayabiliriz.ztane y.sari ve ekuabanin sakatligi varken neden guilhermeyi oynatiyoryz ki.
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 18:29
Yusuf ve Ekuban'ýn yokluðunda Gulherme'de de sýkýntý olursa Abdulkadir Parmak þans bulacaktýr ama bence Kamil Ahmet oynamalý...
Enaldo61
13.02.2020, 18:40
Tam sakatlar düzelecek diyoruz, yeni sakatlýklar çýkýyor. Guilherme de sakatlandýysa hiç iyi olmaz. Sörloth cezalý. Ekuban, Sarý sakat. Sturridge ne olduðu belli deðil.
iyattara
13.02.2020, 18:40
Sivas as kadroya yakin cikiyor sahaya. Gol atilmasi zor bir sahada 0-0 biten ve 120 dk uzatmalar ve penaltilar ile elenmis bir sivasi bekliyorum Trabzon a :)
Guilherme zaten brezilya hayatýnda kar gördü mü þüpheli buzlu saha adama ihtiyacýn var sezon boyu sen sakatlanma pahasýna adamý maça suruyorsun. Hüseyin hoca bu hareketi ile çok yanlis yaptý.
Emrah KabuL
13.02.2020, 18:49
Guilherme zaten brezilya hayatýnda kar gördü mü þüpheli buzlu saha adama ihtiyacýn var sezon boyu sen sakatlanma pahasýna adamý maça suruyorsun. Hüseyin hoca bu hareketi ile çok yanlis yaptý.Adam son 10 yýldýr Avrupa'da oynadý..belki daha öncesi de vardýr.. Messias için demiþ olsaydýn doðru olurdu.
Yiðit SARI
13.02.2020, 18:51
Ben olsam haftasonu direk da costa-campi ile çýkardým
sorloth a verilen ceza oy çokluðuyla verilmiþ
katýlmayanlar fazla ceza mý istiyordu az mý merak ettim
aslýnda 1 den fazla ceza verilmemesi gerekirdi bence
ama adamlar öyle bir algý olusturdu ki 2 maça okey diyoruz
cibiliyetsiz þikeciler gemi azýya aldý kudurmuþ gibiler federasyon pýstý kaldý
artvints
13.02.2020, 19:00
Sörloth'suz çýkarsak kötü olur. Nwakeme Sturridge savunma arkasýna koþu yapmaz, guilherme de öyle bir oyuncu deðil. Zaten çok pasla oynayan bir takým deðiliz. karþýmýzda çok koþan bir takým var.
fener maçýnda ekuban sörloth yusuf üçlüsü ile oynamýþtýk ki oyuncu tipi olarak tam tersi bir durum var.
Sivas çok eksikle gelsin de çok zorlanmayalim bari.
gurur6134
13.02.2020, 19:00
Uzatmaya gitsin dumur olsunlar yuruyecek halleri kalmasin..
yorumsuz6117
13.02.2020, 19:05
Hüseyin Çimþir Guilherme'yi 45 dakika sonunda oyundan almayarak rezil bir iþ yapmýþtýr, bu hareketin izahý yok..
Halil Alemdar
13.02.2020, 19:07
Gui yoksa kim oynayacak saðda? Stopere de Da Costa Campi yazýlmalý bu maç
emre6117
13.02.2020, 19:08
Sivas maci bnce kardan dolayi cok zor tamamlanir.sivas bu aksam cok yorulacak mac biran once baslasa bari.
Antalya 119 dk atsin. Penaltilara kalmasin :D
Trabzonspor 61
13.02.2020, 19:18
Þerefsiz tinerciler twitterda sikecilerle bir olmus bize saldýrýyor.
bunlar harbiden fbjk oldular. Ulan bir sene ayaga kalktýk bunlarý kardeþ yaptýk yine
Mustafa YILMAZ
13.02.2020, 19:20
6-1 olsun bizim olsun.
mesaj maçý olsun bu nefes dahi aldýrmadan saðlý sollu periþan etmeliyiz bunlarý. döve döve yenmeliyiz.
yavuzbaha
13.02.2020, 19:35
Gilhurme yi bu maçta oynatmaya ne gerek vardý..Erzurum bizi 6-0 mý yenecekti...zaten 2 forvet sakat,stu ise hayalet forvet..
Sörlotha verilen 2 maç normal,ne kadar tahrik olursa olsun o yaptýðý doðru deðil,yere düþ,dýþarý çýk ellerini aç,baðýr çaðýr ama rakibe onu yapma,yýllar sonra bir ivme yakalanmýþ,bu olay tekere çomak soktu..hayýrlýsý bakalým
Sivas tur atliyor
Biz yari finalde þikecileri
Finalde yavru þikecileri tokatliyoruz
Istanbulda hem bjk hem gs yi yeniyoruz
Ligde de sampiyon oluyoruz
Off düþündükçe hayal ettikce nasil keyf aliyorum bir bilseniz
serdaracýl
13.02.2020, 19:55
Yusuf ve Ekuban'ýn yokluðunda Gulherme'de de sýkýntý olursa Abdulkadir Parmak þans bulacaktýr ama bence Kamil Ahmet oynamalý...
Kamil nerede oynayacak? Adam defans oyuncusu ortasahada iþi yok
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 19:59
Kamil nerede oynayacak? Adam defans oyuncusu ortasahada iþi yok
BJK ve Baþakþehir maçlarýnda olduðu gibi sað kanatta...
serdaracýl
13.02.2020, 20:01
Gui yoksa kim oynayacak saðda? Stopere de Da Costa Campi yazýlmalý bu maç
Hoca büyük hata yaptý
serdaracýl
13.02.2020, 20:03
BJK ve Baþakþehir maçlarýnda olduðu gibi sað kanatta...
Futbolcu olmadýðýný defalarca ispatladý
Guilherme sakatlanirsa cok pahaliya patlar H.Cimsir e. En kötüsünü düsünmeye gerek yok gerci. Ciddi birsey yok gibi..
kamil yerine serkan sað kanat oynar yusuf sarýda oynar. sivas geride boþluk býrakýyor tam ekubanlýk maç.
memozcan
13.02.2020, 20:06
sivas uzun toplarý çok iyi kullanýyor.. özellikle ters kanada hýzlý top çýkardýlar.. çýkarken kesinlikle top kaptýrmamalýyýz..
laudrupp61
13.02.2020, 20:11
ne sakatlanmasý arkadaþ? biþey olmaz oynar içimizi kararttýnýz
Çaðatay96
13.02.2020, 20:14
Guilherme sakatlanirsa cok pahaliya patlar H.Cimsir e. En kötüsünü düsünmeye gerek yok gerci. Ciddi birsey yok gibi..
Mr dan once bilemezsin. Hoca hala direge carpti diyor. Direge omzunu carpan adam , niye ayaginin ustune basamasin. Hayirlisi insallah.
DeAgLeMaNyAq
13.02.2020, 20:14
Futbolcu olmadýðýný defalarca ispatladý
Bazen kazma diye tabir edilen oyuncularla oynamak zorunda kalýnabilir. BJK maçýnýn en iyilerinden biri Kamil'di. Kaldý ki durduk yere Kamil oynasýn demiyorum elbette. O mevkinin 1 numaralý oyuncusu Abdulkadir Ömür yok. Yusuf ve Ekuban sakat. Guilherme'nin durumu soru iþareti. Sörloth olursa belki Sturridge saða kayabilir. Onun haricinde tüm bu olumsuzluklar yaþanýrsa Kamil oynamalý diyorum. Yoksa Guilherme'nin sýkýntýsý yoksa o oynayacaktýr...
BlackPanther
13.02.2020, 20:16
Þerefsiz tinerciler twitterda sikecilerle bir olmus bize saldýrýyor.
bunlar harbiden fbjk oldular. Ulan bir sene ayaga kalktýk bunlarý kardeþ yaptýk yine
Ne diyorlar?
Mr dan once bilemezsin. Hoca hala direge carpti diyor. Direge omzunu carpan adam , niye ayaginin ustune basamasin. Hayirlisi insallah.
Hafif bir burkulma olabilir. Cok kötü bir andi ama sakatlanmayi engellemek icin cok iyi bir refleksle hareket ettigini düsünüyorum. Direge carpti ama bence ciddi bir sakatliktan kurtardi. Sayet Sivas macinda oynayamazsa Sorloth un yoklugundan daha olumsuz etkiler bizi. Guilherme bana göre o macin anahtari..
Saint Castillo
13.02.2020, 20:19
Golazooooooooooooo
Yiðit SARI
13.02.2020, 20:19
Antalya attý
BlackPanther
13.02.2020, 20:20
1:1 :)
Ertan OKUMUÞ
13.02.2020, 20:22
Bunlar bugün elensin,seyredin bizim maçta yapacaklarý pislikleri
BlackPanther
13.02.2020, 20:22
Rýza Çapsýzbay acaba þu anda ne düþünüyor?
Rýza Çapsýzbay acaba þu anda ne düþünüyor?
2 yi atip tur atlamayi. Ne düsünecek baska :D Antalya cok iyi basladi 2. yariya. Hizlari kesilmeden bir gol daha atsalar..
BlackPanther
13.02.2020, 20:24
Bunlar bugün elensin,seyredin bizim maçta yapacaklarý pislikleri
Bu skorla zaten eleniyorlar
Ertan OKUMUÞ
13.02.2020, 20:25
Bu skorla zaten eleniyorlar
Saðol renktaþ [emoji847]
artvints
13.02.2020, 20:26
Tam da diyecektim turu Sivas geçsin ama Antalya gol atsýn. Sivas biraz daha yipransin, belki kontrada bir oyuncu kýrmýzý falan görür.
Alanya Sivas maçlarý kirici olur, bize yarar.
Tam da diyecektim turu Sivas geçsin ama Antalya gol atsýn. Sivas biraz daha yipransin, belki kontrada bir oyuncu kýrmýzý falan görür.
Alanya Sivas maçlarý kirici olur, bize yarar.
Sivas kiriliyor zaten. Sayet onlari yenersek zirveye tutunamazlar artik. Sivas elensin. Moralleri iyice bozulsun.
Biz sampiyon olursak kesinlikle 2. Fb olmayacak diyorum hep. Gs yi tahmin ediyordum ama böyle giderse o takim Alanya olabilir..
Doðukan Uçan
13.02.2020, 20:30
futbol mucizesi olmazsa fener yalakasý sixvasa basarýz.
BlackPanther
13.02.2020, 20:34
Sivas kiriliyor zaten. Sayet onlari yenersek zirveye tutunamazlar artik. Sivas elensin. Moralleri iyice bozulsun.
Biz sampiyon olursak kesinlikle 2. Fb olmayacak diyorum hep. Gs yi tahmin ediyordum ama böyle giderse o takim Alanya olabilir..
Sixvasspor zaten ilk yarý çok ballý goller attý. Ýkinci yarý þanslarý yaver gitmiyor. O yüzden dökülüyorlar. Bunlar zirvede tutunamazlar
artvints
13.02.2020, 20:34
Alanya da potada. Onlara da zor maç lazým. O aralar Alanya ile oynayacaðýz.
Trabzonspor 61
13.02.2020, 20:39
Ne diyorlar?
Sörloth, damat, vb
Ertan OKUMUÞ
13.02.2020, 20:39
Antalya’nýn buz gibi penaltýsýný yedi hakem
Yiðit SARI
13.02.2020, 20:40
Antalya penaltý ama pozisyon dýþarda
Aynen vermedi
BlackPanther
13.02.2020, 20:41
Penaltý :)
BlackPanther
13.02.2020, 20:42
VAR dýþarýda dedi
Kararý VARa býraktý bizim ülkede böyle bi uygulama var mý? Sadece tavsiye veriyordu?
Ertan OKUMUÞ
13.02.2020, 20:44
Antalya penaltý ama pozisyon dýþarda
Aynen vermedi
Ondan hemen önceki pozisyon,devam dedi [emoji35]
BlackPanther
13.02.2020, 20:45
Kararý VARa býraktý bizim ülkede böyle bi uygulama var mý? Sadece tavsiye veriyordu?
Yok. Bizim bir maçta aynýsý yaþandý. Yani VAR uygulamasý doðru
artvints
13.02.2020, 20:46
Sivas'in saðbeki yok, sol bek uður iyi bindiriyor. Onun karþýsýna guilherme iyi olmaz.
Fener gibi kanatlarýn ani ataklarý ve içeri kestilen ortalarla gol buluyorlar. Fener maçýnda yediðimiz gol gibi.
memozcan
13.02.2020, 20:53
sürekli soldan bindiriyorlar.. orada sayýsal üstünlük de yakalýyorlar.. saðdan bir kaç kere yasinle geldiler ancak..
ortada badouyu sað içte kullanmak daha mantýklý gibi.. pereiraya destek vermesi lazým..
Alanya da potada. Onlara da zor maç lazým. O aralar Alanya ile oynayacaðýz.
Antalya derbiside zorlu olur bayagi. Su 2. yaridaki Antalya Alanya yi oldukca zorlar. Onlar kiminle oynarsa oynasin biz o hafta kupada Fb ile oynayacagiz zaten :D
BlackPanther
13.02.2020, 20:55
Mert Hakan Yandaþý beðenenler nerede? Ense traþýnýzý bir görelim!!
Mert Hakan Yandaþý beðenenler nerede? Ense traþýnýzý bir görelim!!
O kendini bizim maca sakliyor :D Sivas 2. yari yok sahada..
Mustafa YILMAZ
13.02.2020, 20:56
çok iyi oluyor böyle maç... uzatma olmadý ama en azýndan temposu yüksek ve zor maç oluyor sivas için.
BlackPanther
13.02.2020, 20:57
Mert Hakan Yandaþý daha dün yere göðe sýðdýramayanlar maçý izliyorlar mý?
BlackPanther
13.02.2020, 20:59
O kendini bizim maca sakliyor :D Sivas 2. yari yok sahada..
Sivasspor gtünü yýrtýyor gol atmak için. Ama güçleri ancak bu kadar. Mert Hakan Yandaþýn þut atacak gücü bile yok.
BlackPanther
13.02.2020, 21:02
Antalyasporunda kondisyonu bitti. Koþamýyorlar daha
Sivasli da rakibini itti yere düþtü
Ne oldu simdi sari kart yeterli mi
Farki adamin yzunden ittirmek ile govdesinden ittirmek mi
Emrah KabuL
13.02.2020, 21:06
Zivas son 5 resmi maçýný kazanamadý.. gel bakalým Zivas gel..zabaha kadar..
Yusuf BALCI
13.02.2020, 21:07
Sivasli da rakibini itti yere düþtü
Ne oldu simdi sari kart yeterli mi
Farki adamin yzunden ittirmek ile govdesinden ittirmek mi
farký yok ama var devreye girmedi. rezillik.
BlackPanther
13.02.2020, 21:09
Daha geçen gün Sivassporu öve öve bitiremeyenleri bir görelim.
Siz futbolun F sinden çakmýyorsunuz!!!
Bu Sivassporun kadrosu zirve deðil ancak küme mücadelesi verebilir.
yatmaztara
13.02.2020, 21:09
Ýyi oldu. Maça çýkmýyorlardý resmen. Rýza hocanýn aðlamasýný izlicem þimdi :)
David_LuiZ4
13.02.2020, 21:11
Sivas son 5 resmi maçýný kazanamadý ama öyle demeyin çok koþuyorlarmýþ çok mücadele ediyorlarmýþ alan daraltýyorlarmýþ..Yersen.
emre6117
13.02.2020, 21:12
Sivas ozellikle son 15 dakika da hic gucu kalmamis gibi oynadi.trabzonda taraftar baslisiyla eze eze yenmeliyiz sivasi.riza da aglasin mactan sonra.
Sivasspor u taraftarlari yanliz birakmadi bu soguk günde..Tiklim tiklim doluydu trübünler. Bosaldi stad. 100-200 taraftar cikti hemen :D Hakettiler elenmeyi..
Ertan OKUMUÞ
13.02.2020, 21:15
Ben Antalya’yý beðendim ama,kabuk deðiþtirmiþ resmen
Bazen kazma diye tabir edilen oyuncularla oynamak zorunda kalýnabilir. BJK maçýnýn en iyilerinden biri Kamil'di. Kaldý ki durduk yere Kamil oynasýn demiyorum elbette. O mevkinin 1 numaralý oyuncusu Abdulkadir Ömür yok. Yusuf ve Ekuban sakat. Guilherme'nin durumu soru iþareti. Sörloth olursa belki Sturridge saða kayabilir. Onun haricinde tüm bu olumsuzluklar yaþanýrsa Kamil oynamalý diyorum. Yoksa Guilherme'nin sýkýntýsý yoksa o oynayacaktýr...Malatya maçýnýn haftaya sýkýþtýrýlmasý yalan oldu galiba,hala açýklanmadýðýna göre.
Ogün YAZICI
13.02.2020, 21:18
Trabzon -Sivas maçinda Sivas erken gol bulursa gerilim dolu bir Avni Aker ! maçýna döner maç.
Skoru bulunca iyi alan kapatan kondüsyonu yüksek bir takým Sivas
Ýlk golu biz erken bulur ve gevþemezsek 4'ten aþaðý atmayýz.
Antep'ten 5 yemeleri asla tesadüf deðil
Umarým bunun bilincinde sahaya çýkarýz.
BlackPanther
Sivasspor u taraftarlari yanliz birakmadi bu soguk günde..Tiklim tiklim doluydu trübünler. Bosaldi stad. 100-200 taraftar cikti hemen :D Hakettiler elenmeyi..
Öyle deme ama. Stadýn çevresinde 300.000 Sivas taraftarý stada girememiþ kar nedeniyle.
Muhammed Ayaz
Mert Hakan Yandaþ = Abdülkadir Parmak
ANAOKULU TERK
13.02.2020, 21:20
- sivas'ýn orta saha direnci bizden iyi .
- çok hýzlý ataða çýkýyorlar . ve hýzlý geri dönüyorlar .
- yasin içe katedip , araya pas atmayý öðrenmiþ .
- yatabare topsuz oyunda iyi ama gol becerisi noksan .
- uður çiftçi kendini geliþtirmiþ . iyi oyuncu .
- defanstaki yabancý herif çok saðlam . aleks'in yerine kim oynayacaksa , bu herifin karþýsýnda etkili olma þansý az .
tabi saðlam bir ekuban ne yapar kestirmek güç .
- ziya bile sol kanat oynamayý öðrenmiþ .
- þu anda kondisyon olarak bizden daha iyiler .
biz topu koþturmazsak onlardan daha çabuk yorulabiliriz .
- golü ilk biz yersek , paso kontra yeriz .
- ilk golü atarsak , paso baský yeriz .
- sivas'tan her ne kadar deplasmanda olsalar da ,
sahanýn her alanýnda tam saha pres bekliyorum .
- bu presi boþa düþürecek , ölümcül paslarý atamazsak ,
maçýn bize döneceðini düþünmüyorum .
- sivas'ýn yapacaðý pres nedeniyle gençlerbirliði maçýnýn ilk yarýsýndaki tutuk oyunun bir benzerini bekliyorum .
- ilk yarý gol yemezsek , ikinci yarý ibrenin bize döneceðini düþünüyorum .
- organize bir atakla deðil de , karambolden gol bulacaðýmýzý
zannediyorum .
- rakibi bir þekilde þaþýrtmadan , bu maçý çevirme ihtimali çok az .
- önümüzdeki 2 maçtan 0 veya 1 puan çekme olasýlýðýnýn ihtimal dahilinde olmasý nedeniyle bir b planý , gerekirse bir c planýnýn üzerine düþünülmesi gerekir .
- maç alýnýrsa büyük iþ baþarýlmýþ olur .
berabere kalýnýrsa (ikili maç skoru da dahil ) avantajýmýz uçar gider .
yenilgi ile biterse, her anlamda çok þey kaybedilir .. saha içi itibarýn acayip yara alýr . yenilgin diðer takýmlara ilham kaynaðý olur . rakiplerine psikolojik koz verirsin . zaten gerginlikten kafayý sýyiracak hale gelen kendi camianý ise ateþe atarsýn .
en iyisi mi sen gel ,
yenemiyorsan da yenilme !
Yok. Bizim bir maçta aynýsý yaþandý. Yani VAR uygulamasý doðruBizim maçta ne olmuþtu hatýrlayamadým bir an. Normalde çaðýrýp tavsiye veriyor. Son karar hep orta hakemde. Sadece ofsaytta talimat geliyor.
BlackPanther
13.02.2020, 21:23
Mert Hakan Yandaþ = Abdülkadir Parmak
Geçen günlerde Mert Hakan Yandaþý þampiyonlar ligi futbolcusu yapan þahýslar nerede?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.