Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
danger00
16.02.2020, 20:30
hızlı ve kontra oyun sivasın en iyi yaptığı şey. maçın başında öne geçmemiz bu açıdan önemliydi. sahayı iyi parselledik, doğru dürüst gelemediler bile.
ancak maçın sonlarında oyunu yine rakibe verdik. üstelik hafta içi as oyuncularıyla karlı havada maç oynamış bir takıma.
Ahmet Hamza
16.02.2020, 20:33
Tam 6 yıldır bu forumda yazarım
Ve 6 yıldır
“Büyük takım sırtı dönük santrafor ile oynar” dedim.
Dönüp yazılarımı okuyabilirsiniz.
Ama yisyiri zenci yaracak gidecek forvet tayfası vardı burda, bu durum aynı böyle
1.90 altı santrafor hiç yazmadım buraya...
Sörloth geldiğinde çerez gibi atacak demiştim (Gidip okuyabilirsin)
Şimdide
”Büyük takım hızlı stoper ile oynamalı diyorum”
Yanlış anlaşılmasın komple stoperle oynamalı ama yoksa ilk tercih hızlı ve ayağı düzgün stoper olmalı...
Futbol ve taktik konuşacaksak konuşalım.
Yok gerilecekseniz ve daha izlemediğiniz messias ı savunacaksanız hiç konuşmaya gerek yok...
Ben de diyorum ki sırf hızlı diye bir adam stoperde oynatılmaz. Adam sakar, adamda fizik yok, oyun zekası yok, savunma refleksi yok, sadece hızlı koşuyor ki abartı bir hızı da yok. Bu adama stoper emanet edilmez. Kimle eşleşirse eşleşsin rezil oluyor sahada. Hızı bir şey ifade etmiyor yani. Da Costa bugün nasıl olunacağını gösterdi işte, macera aramaya gerek yok artık.
hyasin61
16.02.2020, 20:36
Malatya su frikikten golu bulsa iyi olacak be
memozcan
16.02.2020, 20:38
60. dakikaya kadar belki de rakibin şutu yoktu.. sahayı çok iyi parselledik.. özellikle sağ tarafta sürekli ikili üçlü verkaç yapıp, pereirayı 2. yarının başında 2-3 kez ceza sahasına soktuk.. golün eli kulağındaydı..
ama ne oldu da sonra doğan oyuna girince geri çekildik.. sonra sturiç oyuna girer ve oyun merkezini tekrar ileri taşırız diye beklerken hüseyin türkmen oyuna girdi..
futbolda 2*2=4 eder diye bir kavram yok.. ama bizim için bu kavram var.. çok fazla defans oyuncusuyla oynayınca iyi defans yapılmıyor.. bu bizim için 2*2=4..
ANAOKULU TERK
16.02.2020, 20:41
- futbolcunun şampiyonluğa inanması için ,
önce ruhen hazır olması gerekir .
şampiyonluk yürüyüşü galibiyet aldığın haftadaki ruh haline benzemez . beraberinde baskı , tedirginlik ve hata getirir .
seninde kulüp olarak bunu minimize etmen gerekir . artık psikolojik destek mi verirsin , mentor takviyesi mi yaparsın bilemem .
bu sendromu yenmek için şunlar yapılabilir .
- maçtan önce tuvalet ihtiyacını gider . biliyoruz ki stres idrar yapar . o idrar da maç esnasında sana hem ağırlık hem de konsantrasyon kaybı olarak geri döner .
- maçtan 4 saat evvel son yemeğini ye . abur cuburu kes . karın ağrısı yapabilir . yemek dolu bir karın mac performansını kötü etkiler .
- son gün aile , çocuk , sevgili ile irtibatı kes .telefonu kapa . mp3 çalar hariç kulağına hiç bir iletişim aracı götürme .
- maç öncesi inzivaya çekil . oda arkadaşınla bile konuşma .
- olası kötü senaryoların hepsini kafanda oyna . hepsini iyi veya kötü bir sonuca bağla .
- maç esnasında kulağını tribüne tıka . sadece işine konsantre ol . maçın kahramanı olacağım diye artistik yapma . golü yediğinde elleri kolları kaldırıp , takım arkadaşlarını seyircinin önüne atma . öküz olma medeni ol .
bak şampiyonluğun yarısı geldi bile .
asilhamsi
16.02.2020, 20:44
Yahu yavaş yaa... Ne aptallığı falan , tamam Abdulkadir rezil ötesi futbol ortaya koydu da , yani şu anın keyfini çıkaramıyoruz. Laf sokmanın da bir inceliği bir zekası olmalı, bu kadar düz hakaret etmeye başlandığında vallahi insanın foruma giresi gelmiyor.
Yavaş ol serdar sana saygım var ama aynı düşüncede değilsin diye zeka yoksunu hareket düz hareket vesair olmuyor.
Ben hocaya aptal demiyorum. Insanlar bazen onlardan beklenmeyecek kadar saçma hareketler yaparlar.
Hocanın bugün değişikliklerinin tamamı bana gore bu kategoride idi.
Bu hocaya aptal demek değil.
Ben duz adamım ama sen bu kadar basit bir söylemi dahi anlamamışsın.
Demekki sen de bu olay özelinde düşünmeden dümdüz cevap yazmışsın.
outlaws61
16.02.2020, 20:46
şampiyonluk yürüyüşü galibiyet aldığın haftadaki ruh haline benzemez . beraberinde baskı , tedirginlik ve hata getirir .
seninde kulüp olarak bunu minimize etmen gerekir . artık psikolojik destek mi verirsin , mentor takviyesi mi yaparsın bilemem .
- maçtan önce tuvalet ihtiyacını gider . biliyoruz ki stres idrar yapar . o idrar da maç esnasında sana hem ağırlık hem de konsantrasyon kaybı olarak geri döner .
- maçtan 4 saat evvel son yemeğini ye . abur cuburu kes . karın ağrısı yapabilir . yemek dolu bir karın mac performansını kötü etkiler .
- son gün aile , çocuk , sevgili ile irtibatı kes .telefonu kapa . mp3 çalar hariç kulağına hiç bir iletişim aracı götürme .
- olası kötü senaryoların hepsini kafanda oyna . hepsini iyi veya kötü bir sonuca bağla .
- maç esnasında kulağını tribüne tıka . sadece işine konsantre ol . maçın kahramanı olacağım diye artistik yapma . golü yediğinde elleri kolları kaldırıp , takım arkadaşlarını seyircinin önüne atma . medeni ol .
Hocam bunları ciddi ciddi mi yazdın.
Yoksa profesyonel adamlara maç öncesi neler yapması gerektiğini mi öğretiyosun
special one
16.02.2020, 20:47
Ben de diyorum ki sırf hızlı diye bir adam stoperde oynatılmaz. Adam sakar, adamda fizik yok, oyun zekası yok, savunma refleksi yok, sadece hızlı koşuyor ki abartı bir hızı da yok. Bu adama stoper emanet edilmez. Kimle eşleşirse eşleşsin rezil oluyor sahada. Hızı bir şey ifade etmiyor yani. Da Costa bugün nasıl olunacağını gösterdi işte, macera aramaya gerek yok artık.
Bunların hepsinin olmasını kim istemez bi stoperde, varsa alalım bir tane...
En son tapsoba izledim böyle oda leverkusen kaptı.
Neyse yatabare (yedek forvetleri de yoktu zaten ) ile oynadılar bugün abartmaya gerek yok, çok şükür hepsi bizim oyuncumuz ve ben hiçbirini yeterli bulmuyorum seneye daha iyi stoperler bulmalıyız.
Kısacası Hızlı ve ayağı düzgün bir stoper istiyorum.
PortoDeGalinhas
16.02.2020, 20:49
Arkadaşlar maçın tamamını izleyebileceğim bir yer var mı
ANAOKULU TERK
16.02.2020, 20:50
Hocam bunları ciddi ciddi mi yazdın.
Yoksa profesyonel adamlara maç öncesi neler yapması gerektiğini mi öğretiyosun
sakatlıklardan gına geldi bana .
artık sakatlık makatlık istemiyorum .
sorun ne ise ,
bu saatten sonra mazeret falan istemiyorum .
o yüzden yazdım .
asilhamsi
16.02.2020, 20:51
Takım iyi oynadı. Takımı ve hocayı kutlarim.
Lakin hocanın değişiklikler gerçekten kötüydü.
Waka gibi bir hucüm silahı çıkıyorsa ve elinde stu gibi elit bir hucüm oyuncusu varsa oyuna o girer
Diyelim ki parmak defansif katkı verir diye oyuna alındı. Doğru düşünce olabilir.
Ama bırak defansif katkıyı defansı bozan bir oyun oynadı.
Sivasin tüm ataklarında parmak büyük katkı verdi. En sonunda gol onun büyük çabası ile yendi. Oyuna olumlu katkısını hatırlamıyorum.
Şimdi stu varken neden parmak girdi dedik diye böyle eleştiriliyorsak diyecek birşey yok.
Buradaki arkadaşlar kendileri gibi düşünmeyen herkesi ya gain ilan ediyor ya da hakaret ediyor.
Asıl böyle eleştiriler yüzünden foruma girecek heves birakmiyorsunuz
Hamza Yilmaz
16.02.2020, 20:54
Gs iyi mi oynadi? Hayir. Suan önemli olan 3 Puan. Son 20 dakikayi bende begenmedim ama yendik. Yolumuza devam.
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
şu malatya dan bir halt olmaz adamlar gol atmamak için zorladı
Ahmet Hamza
16.02.2020, 20:56
Bunların hepsinin olmasını kim istemez bi stoperde, varsa alalım bir tane...
En son tapsoba izledim böyle oda leverkusen kaptı.
Neyse yatabare (yedek forvetleri de yoktu zaten ) ile oynadılar bugün abartmaya gerek yok, çok şükür hepsi bizim oyuncumuz ve ben hiçbirini yeterli bulmuyorum seneye daha iyi stoperler bulmalıyız.
Kısacası Hızlı ve ayağı düzgün bir stoper istiyorum.
Aynı şeyleri istiyoruz aslında ama o istediğimiz stoper Türkmen değil. Hoca kendisini 4. tercih olarak görüyor, Messias yabancı sınırından dolayı kadroda olmamasına rağmen. Seneye Atakan'ı düşünmeliyiz artık. Türkmen'in bu takımda bir geleceği yok.
Ertan OKUMUŞ
16.02.2020, 21:00
Ya biri şu gs nin bize göre avantajı neymiş bir izah etse? Bizim oynadığımız rakiplerle bjk-fb-bşehir-sivas-alanya oynamayacak mı? 1 maç eksikle 2 puan önlerindemiyiz evet? Eee avantajları ney bize göre küfür ettirecekler zorla[emoji35][emoji35]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serdar A
16.02.2020, 21:01
Yavaş ol serdar sana saygım var ama aynı düşüncede değilsin diye zeka yoksunu hareket düz hareket vesair olmuyor.
Ben hocaya aptal demiyorum. Insanlar bazen onlardan beklenmeyecek kadar saçma hareketler yaparlar.
Hocanın bugün değişikliklerinin tamamı bana gore bu kategoride idi.
Bu hocaya aptal demek değil.
Ben duz adamım ama sen bu kadar basit bir söylemi dahi anlamamışsın.
Demekki sen de bu olay özelinde düşünmeden dümdüz cevap yazmışsın.
Ne yazdım onu bile anlamadan bana da laf sokma gayretine girmişsin. Diyorum ki, şuraya uluorta hakaratler döşemeyin, eleştirinin de bir adabı yordamı var. Dümdüz uluorta aptal falan, sen kendine nasıl yakıştırıyorsun bu üslubu... Ancak yazdığına bakılırsa, hata etmişim, böyle cevap vereceğini hesap edemedim. Ben özür dilerim, bir daha olmaz...
special one
16.02.2020, 21:03
Aynı şeyleri istiyoruz aslında ama o istediğimiz stoper Türkmen değil. Hoca kendisini 4. tercih olarak görüyor, Messias yabancı sınırından dolayı kadroda olmamasına rağmen. Seneye Atakan'ı düşünmeliyiz artık. Türkmen'in bu takımda bir geleceği yok.
Campi, hosseini, messias, da costa
Bunların 3 ü gider muhtemelen, Hüseyin ve parmak için teklif olacaktır onlar ile de yollar ayrılabilir.
Ya biri şu gs nin bize göre avantajı neymiş bir izah etse? Bizim oynadığımız rakiplerle bjk-fb-bşehir-sivas-alanya oynamayacak mı? 1 maç eksikle 2 puan önlerindemiyiz evet? Eee avantajları ney bize göre küfür ettirecekler zorla[emoji35][emoji35]
Bunu diyenler bir kaç hafta evvel de fb'nin fikstür avantajı var diyorlardı. O fb'ye maç eksiğimizle 6 puan fark attık. Gs kolay rakiplerle oynadı. Zor maçlarda özellikle deplasmanda gardı düşecektir. Biz bjk ve başakşehir'i yenebilirsek yolu yarılayacağız inşallah.
iso_4939
16.02.2020, 21:05
Guilherme oyundan çıktıktan sonra baskı yemeye başladık
Aynen en iyi mac yorumu bu bana gore...
Yendik gectik. Onca sene sonra lideriz. Nwakaeme nin durumu nedir?
Bu arada Malatyaspor bekledigimden cok daha iyi oynadi. Guilherme ve Jahovic olsaydi Gs yi yenerlerdi. Bugünki mactan daha zor olacaktir Malatya deplasmani.
Malatya ligin en formsuz takımı gs penaltıyla yenebildi
trbzonsporlu
16.02.2020, 21:13
beklediğim 11
ugurcan
pereira
da costa
campi
novak
mikel
sosa
guilerme
ndiaye
nwakeme
shorloth
1 tane fuzuli adam yok, ligin üzerinde bir kadroya sahibiz. sakatlık ceza olmasın bu kadro hakem müdahalesi olmadan yenilmez bu sene.
dün yazdiğım gibi ligin üzerinde ilk 11 imiz var.
fakat oyundan çikan oyuncularımız nwakame, guilerme ve sosa.
oyuna girenler parmak, doğan ve hüseyin
arada dağlar kadar fark var. yapılan her oyuncu degisikliginde güc kaybettik maalesef.
Su asamada futbolculara ve teknik ekibe yikici elestiriler yapmak kadar sacma bisi olamaz. Parmak kötü oynamis olabilir. Sonucta yendik ve BITTI.
Önümüzde Bjk ve Malatyaspor maclarindan puanda kaybedebiliriz. Rakiplerde kaybediyor. Hedefe yürürken artik su "elestirme" isine ara versek..
Bu malatyadan bir halt olmaz
koç bir tarafa çeker o tarafa gider
bugünde gs resmen gol atmaya korktular
Saint Castillo
16.02.2020, 21:22
Allahsızlıkları, kahpelikleri, ayrıcalıkları.
memozcan
16.02.2020, 21:26
sene başından beri yazdık burada.. hüseyin türkmen aşırı formsuz diye.. ama bazı arkadaşlar bu durumun sorumlusunun bunu dillendiren taraftar olduğunu düşünüyor.. çok ilginç.. elimizde hüseyni diye bir stoper varken sürekli formsuz hüseyini oynattık.. yav adamın bir tane sarı kartı yok.. nasıl bir stoperin sarı kartı olmaz..çünkü rakibine temasta bulunamıyor bile..
Hepsini tek tek yenecez Allahın izni ile
serkan asan gibi oyuncularımızı neden oynatmıyoruz sağ kanata koy bugün waka sakatlandı sürklase ederdi bütün futbolcularımız değerli hepsini kullanalım.
serkanholep
16.02.2020, 21:33
Rıdvan bağlamaya çalışıyor. Tam şeytan arkadaş. Bizim maçlardan cımbızla alıyor.
Serdar aziz in hiç kart görmemesinden bahsetmiyor.
memozcan
16.02.2020, 21:34
haha.. şu kazandığımız haftalardan sonra rıdvanı izlemek büyük keyifmiş:) gene kuduruk vaziyette.. gene bize takmış kafayı:)
serkanholep
16.02.2020, 21:35
Yahu rıdvancım penaltı bile değil pozisyon. Faul. Ulan hatalı taçları bile saatlerce anlatacak şerefsiz
atlantis
16.02.2020, 21:39
Bu galatasaray top oynamadan 3 puan almasına keyfim kaçıyor ama yakında Abdulkadir gelincede takım iyice güç kazanıcak hadi hayırlısı inşallah
artvints
16.02.2020, 21:44
Baskı yedik mi yedik, pozisyon verdik mi verdik, son dakika golü de yedik. Çok bir fark yok yani. Oyunculara övgüler diziliyor ama maçlar 90 dakika.
trbzonsporlu
16.02.2020, 21:45
da costa hem savunmada sırıtmadi hem de vurduğu kafa vuruşuyla ileride atacagı gollerin sinyalini verdi bize. stoperlerimizde duran toplardan skora katkı yapmaya başlarsa harika olacak. shorlotha cok yük biniyor skorlarda
erenslash
16.02.2020, 21:49
matematiksel olarak biz,başak,sivas ve gs ın avantajı var.
ancak bu futbolla gs da bir şey yapamaz
bizim kendimize bakıp gs,bjk ve başak maçlarında garanti skor ve galibiyet için oynamamız şart hüseyinin mahkum oynatma anlayışından vazgeçmesi lazım
ünal gibi başladı fire vermeye
evet galibiz güzelde bu oyunla zirvede yara almadan gitmemiz zor
toplaması lazım bir an önce
ilelebeTS
16.02.2020, 21:51
Baskı yedik mi yedik, pozisyon verdik mi verdik, son dakika golü de yedik. Çok bir fark yok yani. Oyunculara övgüler diziliyor ama maçlar 90 dakika.
Bunlar oldu ama sadece oyuncular üzerinden olmadı. Hocanın değişiklikleri ve taktik anlayışının da bunda katkısı var.
1. Oyuna kanat almadı.
2. Hala daha rakibi karşılarken takım olarak durduğumuz yer yanlış ve çok geride.
erenslash
16.02.2020, 21:52
abdülkadir ve hüseyin maçı az daha veriyordu
maç gitti geldi
bu sene şansımız var evet belli dakikalara kadar şahane oynadık ama o premier ligi jilet gibi pas anlayışını oyuna yayıp devam etmelisin
mühim olan oyun süresince yapman bunu belirli bir iki dakikalık değil
Net bir galibiyet aldı takım.
Her anlamda rakibin bir gömlek üstünde bir takım vardı yine.
Oyunun bütün bölümünde rakibi bogmaya gerek yok böyle bir beklentiye de girmeye gerek yok.
En iyi oyuncumuz oynamadan kazandık.
Varsın birazda onlar oynasın tadını alsın.
Hüseyin Hoca için hata yapmaktan ne kadar korktuğunu,heyacanını görmezden gelmek haksızlık olur.
Abdülkadir tercihi yanlıştı ama başka bir tercihe cesaret edemedi.
Bu hafta Bjk maçını alırsak lig biter.
Alamazsak Üç hafta sonra biter.
Tadını almaya bakın.
artvints
16.02.2020, 21:53
Bunlar oldu ama sadece oyuncular üzerinden olmadı. Hocanın değişiklikleri ve taktik anlayışının da bunda katkısı var.
1. Oyuna kanat almadı.
2. Hala daha rakibi karşılarken takım olarak durduğumuz yer yanlış ve çok geride.
Zaten önceden de hoca eleştiriliyordu ama oyuncular da geri basmaya dünden razı gibi.
danger00
16.02.2020, 21:55
şu maç sonu çalan şarkı tüm coşkuyu alıp götürdü. 2 oldu bu. zalım geceler nedir ya.
hangi sivri zekalı ısrar ediyor bu saçmalıkta.
bordoylamavi
16.02.2020, 21:57
ilk yarı ve ikinci yarının başı müthiştik o nasıl bir baskı o nasıl bir pas trafiği. ama ikinci yarı durduk. bir de üstüne hüseyin hoca iyice geriye yaslanınca zor anlar yaşadık.
parmak bu oyunla bi daha forma giymemeli.
hüseyin de bundan sonra costa nın yedeği olur ancak.
hüseyin hocam stopr almyla gol yenmez diye bişi olsa herkes stoperlerle doldrur kadroyu. yapma etme şu anlamsız hareketleri. son golde ceza sahasının içi stoper kaynıyor yatabare elini kolunu sallaya sallaya attı. artık anlayın şunu savunma hücumda başlar
Yıllık 150 bin Uero alan Abdulkadir'i eleştirmek yerine 3,5 milyon maliyetli adam nerde onu bakmak lazım.
Abdülkadir için eleştiriler yersiz çünkü sınırları,oyun yeteğini sınırlı bir adam.
Maalesef oynamaya başladığı günden bu yana üstüne koyamadı.
Seneye fırsat bulabileceği bir anadolu takımına gitmesi iyi olur.
ilelebeTS
16.02.2020, 22:00
Zaten önceden de hoca eleştiriliyordu ama oyuncular da geri basmaya dünden razı gibi.
Basarlar. Her topu rakibe vermeyeceksin. Guilherme'nin oyundan çıkışı yanlıştı, top tutuyordu adam. Sosa ise bitmişti, Parmak her topu rakibe atıyordu.
Sezgin Öztürk
16.02.2020, 22:01
Sen aklı başında adamsın,sen bari yapma...90 dakika tek kale kim ne zaman oynamış? Son 20 dakika düşen tempomuzun en büyük sebepleri Guilherme'nin çıkması,Abdülkadir'in mücadeleden kaçıp takımı 10 kişi oynatması ve ileride Nwakeame gibi top tutacak oyuncumuzun sahada olmaması...Hüseyin hoca 80de Abdülkadir'i çıkarıp yerine Sturridge hamlesi yapmış olsa farklı bir son 10 dakika izleyebilirdik.
bilgehan83
16.02.2020, 22:02
Hüseyin hocayı ben de eleştirdim iki üç şey yazdım sıcağı sıcağına..adamın ilk tercihi olan parmak o kadar kötü olunca ne Bilal’i ne Serkan’ı ne de fiziksel anlamda eziliceğini bildiği sturiçe oyuna alamadı doğan ve Hüseyin değişikliğiyle skoru korumak istedi kesinlikle şimdi daha iyi anlıyorum hocayı sakin kafayla düşününce.. hayatımda çok pas hatası gördüm Batuhan’ın veremediği o pası bile anlıyorum da parmağın Sivas’ın golünde orta sahada geriye doğru pası resmen rezillik ben bu takımın oyuncusu da değilim taraftarı da değilim ne halt yerseniz yiyin pasıydı.. kesinlikle taraftarın homurtusundan böyle saçmalıklara başvurdu.. tüyleri yonulmuş horuz gibi sahaya yakışmayan bir duruşu vardı Hüseyin’i eleştiriyoruz ama hüseyin varıyla yoğuyla mücadele ediyor kişilik olarak da hüseyin çok da önde parmak barış Memiş havasında hala ama birisi 26 yaşında olduğunu hatırlatsın
Sefa Murat Dokuz
16.02.2020, 22:03
Sturridge 3-0 olunca oyuna alınacak genç yetenek mi?
2-0 ken bile oyuna alıp forvet arkasına ince işleri yapsın diye koyamıyorsan 3.5 m€ niye alıyor?
Bu adam sezonun ilk yarısında iyi kötü oynuyordu.
75’de oyuna girmemesinin amacını anlamadım.
2 pasıyla maçı bitirebilirdi.
Bu korkaklık Ünal’ı bitirdi. Hüseyin de aynı izde devam ediyor.
Mehmet BAŞ
16.02.2020, 22:03
Abdülkadir Parmak'ı eleştirebiliriz, kızabiliriz. Burada bir sıkıntı yok. Fakat eleştirirken bu çocuğun bir yeteneği olduğunu ve bu kadroda olmayı hak ettiğini unutmayalım. Çocuğa çöp muamelesi yapan arkadaşlar bu gerçeği hatırlarsa iyi olur. Anadolu takımına gönderelim, yollayalım tarzı yorumlara katılmıyorum. Bu takımın yerli oyunculara ihtiyacı var.
Kemal Duru
16.02.2020, 22:05
Skorun 2-1 olmasına bakmayın, çok kolay bir maç oldu bizim açımızdan. Beşiktaş'ı da yeneceğimizi düşünüyorum. Dün akşam ile birlikte Fenerbahçe yarıştan çıktı, onun yerini Galatasaray aldı. Ama Galatasaray Fenerbahçe'den net daha kötü bir takım ve fikstürü oldukça zor. Haftaya onlarla olan puan farkımızın açılacağını tahmin ediyorum. Biz Beşiktaş'a asla yenilmeyiz, bunlar ise en iyi zamanlarında bile FB'yi Kadıköy'de yenememişler. Açıkçası şampiyon olacağımızdan hiç şüphem yok. En zor fikstürü en başarılı biçimde geçtik. Yolumuz açık.
Dün Ankaragücü bugün Malatya gösterdi ki kimse öyle kolay kolay teslim olmayacak. Bu lig daha çok su götürür.
Bizim en büyük avantajımız kapanan takımların kilidini açacak çok fazla alternatifimiz olması.
Sörloth,Nwakaeme,Sturridge,Guilherme(Çok katkı veriyor daha da verecek),Sosa,Ekuban hatta artık duran toplarda Campi&Da costa ikilisi. Bunlara 2-3 hafta sonra ligin en iyi oyuncusu olan Abdülkadir Ömür de eklenecek.
Bu kadar alternatif başka hiç bir takımda yok.
Bizim sorunumuz tempo ve rakibi karşılamaydı.
Hüseyin Hoca geldikten sonra rakibi karşılama konusunda bence bir tık daha iyiyiz.
Takım boyu kısaldı.
Pres takım halinde ve daha koordineli yapılıyor.
Bu iki konuda alacak hala çok yolumuz var ama Ünal Hoca dönemine göre bu konulara daha çok kafa yorulduğu belli.
Bunda İngiliz yardımcı hocanın da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bugünkü maça gelirsek;
70 dakika hiç pozisyon vermedik. Maç başı çok stresliydim ama maçı seyrederken bu gerginliğim azaldı. Son 15-20 dakikaya kadar pozisyon vermedik, şut bile çektirmedik.
Bu çok önemli bir konu.
Öndeyken oyunu tutma konusundaki sorunumuz hala devam ediyor. Özellikle Nwakaeme de yokken hiç top tutamıyoruz.
Bugün 45-55 dakikaları arasındaki 10 dakika bence bu senenin en iyi oyununu oynadık.Sağdan inanılmaz paslaşmalarla atak üstüne atak yaptık.
Pereira, Guilherme, Sörloth,Sosa kurduğu üçgenlerle felç etti Sivas sol tarafını.
Sonra yine durduk.
Bu bölümde çok rahat 3-4 yapabilirdik oysa.
Abdülkadir Parmak maalesef maçta bizim lehimize daha fazla gol olmamasının bir numaralı nedenidir.
Kaldı ki vurdumduymazlığı nedeniyle bir de gol yedirdi.
Maçın en kötüsüydü.
Hüseyin Hoca'nın onu oyundan alması gerekirdi Guilherme yerine.
Hüseyin Hoca'nın geldiğinde beri ilk hatasıydı bu bence.
Bu arada Hüseyin Hoca benim beklentimin çok üzerinde iş yapıyor.
Bir kere bu işi ciddi kafa yoruyor.
Oyuna müdahale ediyor.
Takıntılı değil. Hatasından dönüyor.
Mikel bugün iyiydi ama bence o bölgeye hala daha dinamik bir alternatif lazım.
Beşiktaş maçı onun yokluğu belki de yeni bir oyuncu kazanmamıza neden olacak.
Guilherme çok ciddi katkı veriyor.
Da costa çok çok iyi oynadı.
Campi hepimizi utandırıyor.
Uğurcan çok büyük paraya çok iyi bir takıma gidecek o belli oldu.
Umarım bir sakatlık yaşamaz.
Ömür'ün gelişi ile başka bir seviyeye geçeceğiz.
Olur da bjk'yi yenersek hatta puan alırsak önümüz çok açılır.
Taraftar olarak bize düşen her daim takımı desteklemek.
Oysa bazen sırf haklı çıkmış olmak için çok kırıcı ve yıkıcı olabiliyoruz.
Hüseyin Hoca'yı baştan yetersiz görenler(ya da Ünal Hoca'nın gidişini hala sindiremeyenler) her fırsatta Hüseyin Hoca'ya giydirmeye çalışıyor.
Yapmayın! Sizin haklı çıkmanız sizi de mutlu etmeyecek...
ÖmürKaradeniz61
16.02.2020, 22:06
Yahu ne baskısı yedik. Rakibin net diyeceğimiz 2 tane pozisyonu var onlarda biz skoru aldıktan sonra. Haftaya beşiktaş gibi çok çok zor bir maçın var, sınırda olan oyuncuların tedirgin doğal olarak skoru aldıktan sonra oyunu rölantiye aldık. Bence bugün Trabzonspor ne istediyse onlar oldu.Bu maç 1 ay oynansın sivas yine kazanamazdı.
LağusKusteli
16.02.2020, 22:07
Gerek Hüseyin Türkmen, gerek Abdülkadir acımasızca eleştiriliyor.
Doğru, hata yapıyorlar ama unutmayalım ki bu oyuncular bizim geleceğimiz ve eleştirilerde aşırıya kaçmadan bu oyuncuları kazanmamız gerek.
yasin196761
16.02.2020, 22:07
İkinci yarının 15 dakikasına kadar filan acayip sürklase ettik oyunu. Bu arada rakip 42 puan toplamış bor takım. Hele o 3 tane pozisyondan birini atsak maç 5 e 6 ya gidecekti. Ben oyun olarak çok memnunum. Üstelik Nwakaeme olmadan da iyi oynadık. Daha Abdülkadir Ömür ve Ekuban gelecek bu takıma.
Sezgin Öztürk
16.02.2020, 22:08
Yıllık 150 bin Uero alan Abdulkadir'i eleştirmek yerine 3,5 milyon maliyetli adam nerde onu bakmak lazım.
Abdülkadir için eleştiriler yersiz çünkü sınırları,oyun yeteğini sınırlı bir adam.
Maalesef oynamaya başladığı günden bu yana üstüne koyamadı.
Seneye fırsat bulabileceği bir anadolu takımına gitmesi iyi olur.
Sorun Abdülkadir'in yetenekleri değil hocam...Bugün Doğan'da sonradan oyuna girdi.Yetenekleri sınırlı fakat koştu,mücadele etti,tekmeye kafa uzattı.Abdülkadir mücadele etmiyor,kafası başka yerlerde.34 yaşında Sosa topla kontraya çıkıyor ama prensimiz koşmaya tenezzül etmiyor.Nasıl ki geçen sene hırsla mücadele edip sahada savaşıyorsa bu senede aynı şeyleri bekliyoruz kendisinden.
İyi oynayamamış olabilirsin fakat iyi koşmalısın.
ÖmürKaradeniz61
16.02.2020, 22:11
Bencede hüseyin ve parmak kötü ama lütfen oyuncularımıza hakarete varan sözler söylemeyelim emin olun onlarda bizim kadar Trabzonsporlu ve bizler kadar üzülüyorlar.
halilaziz61
16.02.2020, 22:11
Sorun Abdülkadir'in yetenekleri değil hocam...Bugün Doğan'da sonradan oyuna girdi.Yetenekleri sınırlı fakat koştu,mücadele etti,tekmeye kafa uzattı.Abdülkadir mücadele etmiyor,kafası başka yerlerde.34 yaşında Sosa topla kontraya çıkıyor ama prensimiz koşmaya tenezzül etmiyor.Nasıl ki geçen sene hırsla mücadele edip sahada savaşıyorsa bu senede aynı şeyleri bekliyoruz kendisinden.
Renkdas 2 saat önce gerildik birbirimize laf ettik.
Ben buradaki hiçbir TS liyi kırmak istemem hakkını helal et.
Sok dakika yenen gol karambole oldu. Sosa ve Guilherme çıkıp Hüseyin ve Doğan girince rol karmaşası yaşandı. Muhtemelen farklı değişiklikler olmasaydı gol yemeden bitirirdik. Oyuncular çok iyi alan kapattı, koştu pres yaptı yorulmaları çok normal. Da Costa ve Campi her şeyden önemlisi çok güven verdi. Son 10-15 dakika hariç oyunumuz çok doğruydu. Haftalardır oynadığımız en iyi futboldu. Maçın daha başında gol geleceğim dedi resmen. Maça doğru başladık. Hüseyin Hoca’nın klasikleşen kağıt hamlelerinden sonra da gayet güzel oynadık. Kazanılan bu maçtan sonra olumsuz yorumlar yazmanın pek bir anlamı yok. Bu oyunla nereye kadar diye kaç maç kazandık. Bu takım illaki puan kaybedebilir. Ama kabul edelim ki iyiyiz. Gerçekten iyiyiz. Abdülkadir’in gelişiyle daha da iyi olacağız. O sene bu sene Allah’ın izniyle
LağusKusteli
16.02.2020, 22:12
Evet Doğan gayet faydalıydı. Muhtemelen BJK maçında ilk 11’de olacaktır
Rakipten fazla baskı yiyor olmanın temel bir kaç sebebi var.
Skor üstünlüğünü aldığımızda az adamla hızlı hücümlar yapmaya çalışıyoruz.
Buda az kişiyle gidildiği için kaptırılan topların dönüşünde ön bölgede baskı yapamayıp topun hızlıca geri gelmesine sebep oluyor.
Aynı zamanda oyunun son bölümünde ön bölgedeki oyuncular yoruldukça rakibin baskısı iyice artıyor.
Burda hocanın oyunu hızlıca dikine oynamak yerine, oyunu geniş alana yayarak daha kontrollü bir oyuna geçiş yapması gerekir.Ancak şimdiye kadar böyle bir gelişim göremedik takımda.
Ortasahada Obi Mikel yedek bırakıp Ndiaye-Sosa ikilisinin önünde Guilherme ile oynamak bu sorunu çözebilir.En azından denenmeye değer. Oyunun son bölümlerinde Sosa-Mikel değişikliği yapmak daha konrollü oynamamızı sağlayabilir.
Aynı oyun formatında sağda oynayan oyuncuyu sola almakla bu sorunlar çözülmez.
Hüseyin Hocanın daha cesur ve faklı oyun planlarını oyunun belli bölümlerinde denemesi gerekir.
Sorlotha çarpıp düşen duvara toslamis gibi savrulan rakip stoperlerin videosunu kim ne zaman yapacak acaba. Ben böyle bir şey görmedim. Koçum benim :)
CİVELEK.61
16.02.2020, 22:16
Parmak,Sparta Prag'ın hocasının açıklamalarından bu yana performans olarak çok kötü.
Vücut dilide,tıpkı geçen sezon başı kampında gönderilmeyi beklerken ki vücut diliyle aynı.
Ben Parmak'ı geçen sezon ikinci devreden sonraki performansıyla çok övmüş ve savunmuştum fakat şu an da Parmak hem fiziksel,hem psikolojik olarak çok kötü durumda.
Bu çocukları rehabilite etmeden sahaya sürdüğünüzde,seyircinin önüne atmış olursun.
Bizim teknik heyetler bunu anlayamıyorlar maalesef...
Sezgin Öztürk
16.02.2020, 22:18
Bencede hüseyin ve parmak kötü ama lütfen oyuncularımıza hakarete varan sözler söylemeyelim emin olun onlarda bizim kadar Trabzonsporlu ve bizler kadar üzülüyorlar.
Hüseyin için gerçekten üzülüyorum elinden geldiğince oynuyor fakat Abdülkadir için söyleyecek söz bulamıyorum...Koşmaya üşeniyor herif sanki koşsa mücadele etse bir yerleri kırılacak.
Murathan
16.02.2020, 22:18
parmak'a hamallık yaptıracakken öne yakın hatta kanatta falan oynatıyoruz.
geçen dönem de vardı bu hata.
https://www.goalstube.online/1786
İlk golü anlatan kim
artvints
16.02.2020, 22:22
Sen aklı başında adamsın,sen bari yapma...90 dakika tek kale kim ne zaman oynamış? Son 20 dakika düşen tempomuzun en büyük sebepleri Guilherme'nin çıkması,Abdülkadir'in mücadeleden kaçıp takımı 10 kişi oynatması ve ileride Nwakeame gibi top tutacak oyuncumuzun sahada olmaması...Hüseyin hoca 80de Abdülkadir'i çıkarıp yerine Sturridge hamlesi yapmış olsa farklı bir son 10 dakika izleyebilirdik.
Çok dramatik bir düşüş oldu canımı sıktı. İşte bunlar eleştirilebilir, guilherme kalsaydı, kenarlara ritimli hizli oyuncular koyulsaydi, Serkan kamil kullanilabilirdi.
Rakip çok dezavantajlı geldi buraya. maç boyu da şansızlık yaşadılar ama adamları mental olarak çökertecek hamleyi yapmak yerine geri bastık. Yine saçma sapan pozisyonlar oldu. bir oyuncu kaybettik. Herşey lehimize ama başımıza bela açıyoruz.
Ahmet Hamza
16.02.2020, 22:25
Doğru, hata yapıyorlar ama unutmayalım ki bu oyuncular bizim geleceğimiz ve eleştirilerde aşırıya kaçmadan bu oyuncuları kazanmamız gerek.
Bu savın hiçbir karşılığı yok. Bu takımın alt yapısından her sene onlarca futbolcu çıkıyor. Hepsinin iyi olması gibi bir ihtimal yok. Hatta Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra çıkan ilk iyi oyuncu Yusuf Yazıcı oldu. Yani 20 senede 1 oyuncu çıkarmış bu altyapı neredeyse.
Yusuf'tan sonra Abdülkadir Ömür ve Uğurcan çıktı. Şu an eldeki malzeme bu. Abdülkadir sakatlanmasa bu sene Yusuf'tan fazlasını kazandırıp gidecekti, olmadı. Uğurcan sene sonu rekor ücretle gidecek. Bunun dışında elde böyle seviyelerde oyuncu yok.
Semih Karadeniz de bizim geleceğimizdi, Savaş Çakır da, Yusuf Erdoğan da, Melih Kabasakal da, onlarca kişi yazılır buraya. Alt yapıdan çıktı diye futbolcu kutsama işi acilen bırakılmalı. Bu takım kalitenin peşinden gitmeli.
Ne Hüseyin Türkmen ne de Parmak'ın bu takımda geleceği yok. Şu an oynayabilecekleri en yüksek seviyede oynuyorlar, bundan sonraki kariyerleri yukarıdaki futbolcular gibi olacak.
Mert Oğuzlu61
16.02.2020, 22:27
Ders çıkararak devam etmeliyiz.
Savunmak için oyuna fazladan stoper attığımızda defansif kurgunun bozulduğunu yine gördük. Önde basacak ısıracak birini atsa tamam ama defansı bozacak işlere girişmenin hiçbir anlamı yok. Savunma ön tarafta başlar, bu tip durumlarda pasör ve ayaklarında beyin olan oyuncular kullanılabilir. Mesela Bjk maçında aynı skor aynı dakika olsa, defansa adam yığmak yerine orta sahaya sakin kalıp top çevirebilecek, presi merkezde başlatacak birisini koy oynasın. Stoper girince korkuyorum.
Baskı yememizin sebebi
sosanın çok yorulması
parmakın kötü oyunu
kanatların olmayışı
hüseyin ve parmak yerine bilal ve daniel olabilirdi
İ. SARAL
16.02.2020, 22:35
Son 20 dakika hariç gayet iyiydik. Fb gibi saçma sapan pas yapıp bir halt yapmamak mı iyi futbol oluyor?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harun-61
16.02.2020, 22:35
Novak'in kafa vurusu gol olsa mac 48 dakka da bitmisti.
Rakip 60 dakika boyunca sutu yoktu.
biraz iyi tarafından bakalım
2-0 olmasaydı çok gerilecektik
çok da fırsat yakaladık
rahat bi maç oldu
az daha tecrübe olunca doğan mikelin yerini alabilir
maçın tekrarı ne zaman olur acaba.
İlk golü anlatan kim
Beinsport Abd, Avustralya, Yeni Zelanda ya da Kanada versiyonlarindan biri. Ama spikerin aksanina bakarsak Abd disindaki yukarida yazdigim ülkelerden biri. VPN üzerinden bulurum onu ben. Mesela o gün bi arkadas demisti Abd versiyonunda özetler 10 dakika diye.
Sezgin Öztürk
16.02.2020, 22:41
Çok dramatik bir düşüş oldu canımı sıktı. İşte bunlar eleştirilebilir, guilherme kalsaydı, kenarlara ritimli hizli oyuncular koyulsaydi, Serkan kamil kullanilabilirdi.
Rakip çok dezavantajlı geldi buraya. maç boyu da şansızlık yaşadılar ama adamları mental olarak çökertecek hamleyi yapmak yerine geri bastık. Yine saçma sapan pozisyonlar oldu. bir oyuncu kaybettik. Herşey lehimize ama başımıza bela açıyoruz.
Serkan hamlesi rakibin etkili olduğu sol tarafın etkinliğini azaltabilirdi...Hüseyin hocanın yaptığı hatalardan ders çıkardığını düşünüyorum.Umarım bkj maçında kanatları bırakmayız aksi halde başımıza iş açabilir.
trbzonsporlu
16.02.2020, 22:41
sivas ilk tehlikeli atagini sanirım 65-70 dk arası yaptı ve biz bu dakikaya kadar 4-5 i bulabilirdik. ve resmen ikinci yarınin başında sivası bogduk. fakar sivasın tıpkı geçen haftaki basaksehir macında oldugu gibi fiziksel olarak düsmemesinden dolayı son 20 dk baskı yedik. oyuna giren oyuncularımızdan top tutma anlaminda bir fayda gormeyince de bitiş düdüğüne kadar bu baskı devam etti. son dk yedigimiz gol bazı gercekleri görmemiz açisindan guzel olmusta olabilir. sen oyuna 10 tane de stoper alsan yine gol yersin onemli olan topu tutmaktır. topu da ancak iyi oyuncularla tutarsın
O değil de yine eski oyuncumuzdan gol yedik
Kemal Duru
16.02.2020, 22:44
maçın tekrarı ne zaman olur acaba.
Büyük ihtimalle Beşiktaş maçından sonra.
Simdi matematiksel olarak Bjk ve Göztepe nin sansi yokmu Eren? :D
Yahu ne baskısı yedik. Rakibin net diyeceğimiz 2 tane pozisyonu var onlarda biz skoru aldıktan sonra. Haftaya beşiktaş gibi çok çok zor bir maçın var, sınırda olan oyuncuların tedirgin doğal olarak skoru aldıktan sonra oyunu rölantiye aldık. Bence bugün Trabzonspor ne istediyse onlar oldu.Bu maç 1 ay oynansın sivas yine kazanamazdı.
Aynen skoru aldıktan sonra dinlenmek adına bu şekilde bitirmeyi de bilmeliyiz maçı. Her maç 90 dk tam kontrol, hücum yapan takım yok zaten. Bu maçta hatamız geri çekildiğimizde kontra tehditi oluşturmamış olmamız. Öne geçtin, istediğin skoru aldın, koyarsın uca Bilal gibi Ekuban gibi hızlı oyuncuları, üstüne gelen rakip açık verdikçe alanı kullanırsın.
İlk golü anlatan kim
Ali Emre Dedeoğlu. Beinsports'ta Euroleague maçlarını anlatan spiker.
Bu maçta bir kez daha gördük ki transfer yaparken fizikli güçlü oyuncuları alacaksın
Fizik gücü en iyi olan isimleri bulacaksın
Bizden başka her takımın oyuncusu tank gibi oluyor
Neyi eksik veya yanlış yapıyoruz
Bizim oyuncularda neden fizik gücü yok
Ndiaye bugün çok büyük işler yaptı
70 den sonra yine oyundan düşmeye çare bulamıyoruz
Bu nasıl olacak, ne olacak halen daha bilinmez
Bu maçla ilgisi yok ama şu da bir gerçek ki Abdülkadir Parmak sezon sonu teklif gelirse hemen satmaya bak.
Bu adamın fizik gücü de bundan sonra gelişmez, zaten yerinde sayıyor
Çok fazla özgüven zarar verir. Bu çocuk maç sırasında ne zaman havaya girse hep zarar oluyor
Yediğimizde golde h.türkmen yine yanlış yerdeydi
Oyuna sonradan girdin daha çabuk olman lazım
Rakip topu alıyor düzeltiyor, h.türkmen halen daha gelecek
Topu kaptıran şahısın kabahati tabi de neyse
cerebrum
16.02.2020, 23:22
İlk golde golden sonraki sevinç görüntüleri kamera açıları güneşin tribüne vuruşu taraftarın görünümü gerçekten efsane. Hatta İngiliz vari çok hoş bir de bu gözle izleyin derim..
Halil Alemdar
16.02.2020, 23:24
Parmak denen elemanı asla sahada görmek istemiyorum. Adam bitmiş tükenmiş hiçbir faydası yok ha bu koşmamış ha Sturridge. Doğan bundan bin kat faydalı ya. Hal ve hareketleri aşırı sinirimi bozuyor artık.
Ali Emre Dedeoğlu. Beinsports'ta Euroleague maçlarını anlatan spiker.
Oruç peki ingilizce anlatmasinin sebebi nedir? Baska ülkelere böyle mi pazarlaniyor?
Anlaşılmayan konu da bu zaten
Bu iki isim bundan daha gelişmez
Bunların yetenekleri bu kadar, daha ileri gidemezler
h.türkmen stoper özelliği hiç yok. Zayıf cılız bir hali var
Rakip forvet her pozisyonda bunu eziyor
A.Parmak da aynı şekilde zayıf ve fizik gücü de ileri gitmedi
Onun gücü bu kadar. Koşuyor ama daha ileri gidemiyor
Bu iki isime sezon sonu teklif gelirse hemen sat hiç düşünme sat
pReN@_61
16.02.2020, 23:32
Zabaaaa gadar burdayız bugün zabaaaa gadar...
;)
Oruç peki ingilizce anlatmasinin sebebi nedir? Baska ülkelere böyle mi pazarlaniyor?
Evet. Her hafta bazı maçları İngilizce anlatıyorlar beIN CONNECT ile. BeIN'le birlikte yurtdışında da maçları yayınlamaya başladılar. Takımımız iyi giderken maçlarımızın yayınlanması takımın ve oyuncuların bilinirliğinin artması adına ayrıca pozitif bir durum.
Gs için oynuyorsun sanırım.
bizim kendimize bakıp gs,bjk ve başak maçlarında garanti skor ve galibiyet için oynamamız şart hüseyinin mahkum oynatma anlayışından vazgeçmesi lazım
ünal gibi başladı fire vermeye
evet galibiz güzelde bu oyunla zirvede yara almadan gitmemiz zor
talsuv61
16.02.2020, 23:34
2.gol, Sörlota mı Sivaslıya mı yazılıyor
Ne içtiğini cidden merak ediyorum.
- maç esnasında kulağını tribüne tıka . sadece işine konsantre ol . maçın kahramanı olacağım diye artistik yapma . golü yediğinde elleri kolları kaldırıp , takım arkadaşlarını seyircinin önüne atma . öküz olma medeni ol .
Gollerin anonsonu yapan kimse ilk gol için tebrik etmek gerek. 2010-2011'de fb'nin anonsçusu taraftarı ateşliyordu. İçerideki maçlarda taraftarı ateşleyecek detayları artırmak gerek. "Kim attı, Duyamadım" vs gibi detaylar çok hoşuma gitti.
Fatih Öztürk
16.02.2020, 23:46
Waka'nın sakatlanmasıyla çok kolay geçeceğimiz maçı zora soktuk ama kazanmayı bilmek güzel. Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz, çuvalla mermi, fişeklerinizi şimdiden alın.
Yiğit SARI
16.02.2020, 23:55
2.gol, Sörlota mı Sivaslıya mı yazılıyor
https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=207343
Kendi kalesine yazılmış
ilelebeTS
17.02.2020, 00:06
Bein 2'de tekrarı başladı. Dakika 10, ancak yakaladım.
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 00:26
Parmak yüzünden son golü yedik.
Atağa çıkarken veya 3. bölgede oynuyorken o kadar çok top kaptırdı ki son saniyede golü yedik.
Takımda en zayıf halka Parmak
Hızlı düşüşü sürüyor.
Dua edelim o golü 80-85 arası yemedik.
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 00:30
75-90 arası çok baskı yedik.
Pereira'nın şahane ortasında Novak 47'de fişi çekse maçı koparırdık.
Son dakikalar hayli zorladılar.
Yine de lideri yenerek maç eksiğiyle kazanmak çok güzel
Umarım Vakeme BJK maçında oynar, onsuz bu takım eksik
arkadaşlar bana kızıcak ama şu takımda herkes hedefe kilitlenmiş
tüm oyuncular
sturridge bu değil bence
bugün parmağı eleştirdik ama adamın tekmesine kafa koydu
ancak sturridege kupa maçında iki pozisyonda vuracağı toplara ayak çekti
HATALI İSEM DEYİN AMA BANA KÜLÜBÜ ÖNEMSEMİYOR GİBİ GELİYOR
YOKSA ŞU SİVAS MAÇINDA NEDEN SAHADA OLMASIN
NORMAL HALİNİN 3 TE BİRİ BU LİGE YETER BENCE
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 00:33
Bu maçta bir kez daha gördük ki transfer yaparken fizikli güçlü oyuncuları alacaksın
Fizik gücü en iyi olan isimleri bulacaksın
Bizden başka her takımın oyuncusu tank gibi oluyor
Neyi eksik veya yanlış yapıyoruz
Bizim oyuncularda neden fizik gücü yok
Ndiaye bugün çok büyük işler yaptı
70 den sonra yine oyundan düşmeye çare bulamıyoruz
Bu nasıl olacak, ne olacak halen daha bilinmez
Bu maçla ilgisi yok ama şu da bir gerçek ki Abdülkadir Parmak sezon sonu teklif gelirse hemen satmaya bak.
Bu adamın fizik gücü de bundan sonra gelişmez, zaten yerinde sayıyor
Çok fazla özgüven zarar verir. Bu çocuk maç sırasında ne zaman havaya girse hep zarar oluyor
Yediğimizde golde h.türkmen yine yanlış yerdeydi
Oyuna sonradan girdin daha çabuk olman lazım
Rakip topu alıyor düzeltiyor, h.türkmen halen daha gelecek
Topu kaptıran şahısın kabahati tabi de neyse
Aynen. Yediğimiz gol çok acemiceydi.
trbzonsporlu
17.02.2020, 00:34
Sivas
Malatya (D)
Rize
G.Antep (D)
Ankaragücü
Antalya
Denizli (D)
Konya
Kayseri
Şampiyon olacaksak bir kere şu 9 maçtan 27 puanı cebine koyacaksın. (41+27=68 puan yapıyor)
Beşiktaş (D)
Başakşehir
Göztepe(D)
Alanya (D)
GS (D)
zorlu geçecek bu 5 maçtan da alınacak 6-8 arası puan bizi net şampiyon yapar.
adım adım şampiyonluğa
Sturridge pres yapmaz açin bir maçini izleyin eski bakin ne biçim press var adamda bir isirmadiği kaliyor adami
nerden biliyorsun derken bana dert oldu açtim izledim eski maçlarini :)
Evet. Her hafta bazı maçları İngilizce anlatıyorlar beIN CONNECT ile. BeIN'le birlikte yurtdışında da maçları yayınlamaya başladılar. Takımımız iyi giderken maçlarımızın yayınlanması takımın ve oyuncuların bilinirliğinin artması adına ayrıca pozitif bir durum.
Haberim yoktu bundan. Linkte izleyince yabanci biri anlatiyo zannettim.
trbzonsporlu
17.02.2020, 00:38
ben bugün tribünün sahaya etkisini begenmedim. bizden sonra gs macı vardı mesela arada dağlar kadar fark var. bizde bir grup ıslıklıyor diğer grup biz dar sokaklarındayı söylüyor. başkanda mac sonu roportajinda buna degindi maalesef sahaya etki açısından çok gerideyiz ne oyuncularımızı ateşliyebiliyoruz ne de rakibi hakemi baskı altına alabiliyoruz. birisi bana biz dar sokaklarında marşınin mikele badouya sosaya guilermeye etkisini anlatabilirmi ya da kararsiz kaldigi konularda hakemi bu marşla nasil etki altına alabilecegimizi. arabesk tezahuratlarinizi mac sonuna saklayın maçı aninda yaşayın maça oyuncularimiza etki edin
Ozan Yılmaz
17.02.2020, 00:41
https://pbs.twimg.com/media/EQ6C3jTXYAEzwnv?format=jpg
Enes Başkaya60
17.02.2020, 00:59
Yok Parmak kötü yok şöyle yok böyle gerek yok canlar birbirimizi kırmaya maç maç gitmeye devam...
60.dakikaya kadar çok iyi bir oyun çıkardık novak o golü atsa 4-5 olurdu ama olmadı...
Son 15 dakika çok kötü oyundan düştük ama buna bir önlem almamız lazım...
Tebrikler Fırtınam...
yasin196761
17.02.2020, 01:12
arkadaşlar bana kızıcak ama şu takımda herkes hedefe kilitlenmiş
tüm oyuncular
sturridge bu değil bence
bugün parmağı eleştirdik ama adamın tekmesine kafa koydu
ancak sturridege kupa maçında iki pozisyonda vuracağı toplara ayak çekti
HATALI İSEM DEYİN AMA BANA KÜLÜBÜ ÖNEMSEMİYOR GİBİ GELİYOR
YOKSA ŞU SİVAS MAÇINDA NEDEN SAHADA OLMASIN
NORMAL HALİNİN 3 TE BİRİ BU LİGE YETER BENCE
Abi çok haklısın. Fener maçında yaptıklarından sonra ben her maç tribüne gönderilmesi taraftarıyım. Her türlü izliyor bari yukardan izlesin daha iyi olur herkes için.
yüregimts
17.02.2020, 01:15
Allah askına burda yöneticilere yakın kiişiler varsa Su mactan sonra ki pavyon sarkısını çaldırmasınlar Kazım koyuncu varken o nedir
Tekmeye kafa uzatan parmak değil, Doğan'dı.
Kontrayı kesip, muhtemel bir golü önledi.
CİVELEK.61
17.02.2020, 01:38
Bugün oyuncularımız çok agresifti.
Kartlık hareketlerde vardı.
Sakin olmakta fayda var.
Böyle durumları sürekli bizim aleyhimize manüple ediyolar maalesef.
Oyun olarakta çatır çatır aldığımız bi maçı riske sokuyoruz ve tartışılır hale getiriyoruz maalesef.
Takım bu durumu yönetebilmeli...
ilelebeTS
17.02.2020, 01:49
Sakin kafayla tekrara bakınca daha iyi analiz oluyor. Zabaha kadar oynasak puan kaptırmazmışız Sivas'a, o derece kontrolü elimizde tutmuşuz. 75'e kadar hiç kıpırdatmamışız bile. Baskı maskı işi de hikaye, direk reaksiyon vermişiz.
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 01:58
Parmak yüzünden son golü yedik.
Atağa çıkarken veya 3. bölgede oynuyorken o kadar çok top kaptırdı ki son saniyede golü yedik.
Takımda en zayıf halka Parmak
Hızlı düşüşü sürüyor.
Dua edelim o golü 80-85 arası yemedik.
Parmak I bende beğenmiyorum bu sezon ve çok kızıyorum ilerleme kaydetmiyor diye amaaa golü onun hatalı pasıyla yedik demek fenevlilerin bizden yediği 2.gole itiraz etmelerine benziyor ,o hatalı pastan sonra kaç kişiden geçiyor top,orta sahada taktik faulle Yasin’i birisi indirse sorun da olmayacak ,maalesef bunları beceremiyoruz [emoji19]
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 02:06
Hocanın Sturridge den önce ne yapıp edip Parmağı kazanması lazım,hem yerli hem ucuz hem bizim çocuğumuz ,geçen sene nasıl katkı sağladığını gördük çünkü,potansiyelini az çok biliyoruz, çocuk şut çekemiyor ya korkudan ve kendini kanıtlamak için abuk subuk hareketler yapıyor,2 Abdülkadir bize 3 kupa birden kazandıracak emin olun [emoji4]
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 02:21
Parmak I bende beğenmiyorum bu sezon ve çok kızıyorum ilerleme kaydetmiyor diye amaaa golü onun hatalı pasıyla yedik demek fenevlilerin bizden yediği 2.gole itiraz etmelerine benziyor ,o hatalı pastan sonra kaç kişiden geçiyor top,orta sahada taktik faulle Yasin’i birisi indirse sorun da olmayacak ,maalesef bunları beceremiyoruz [emoji19]
Haklısınız. FB maçında 50. saniyede yediğimiz golün benzerini yedik.
Yasin gibi hareketli adamı indir, faulle zaten ceza sahamıza gelene kadar maç biterdi.
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 02:23
Allah askına burda yöneticilere yakın kiişiler varsa Su mactan sonra ki pavyon sarkısını çaldırmasınlar Kazım koyuncu varken o nedir
Hemşehrim Kazım'ın ne güzel kemençeli TS besteleri varken başka bir şeye gerek yok.
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 02:26
https://pbs.twimg.com/media/EQ6C3jTXYAEzwnv?format=jpg
Mayıs'ta bu fotoğrafı şampiyonlukla taçlandırmayı nasip et Allah'ım
Gökhan Balcı
17.02.2020, 02:26
bu anlayış çok sağlıklı olmasa da işin doğrusu nasıl yapılır bilemiyorum. Yani düşünsene elinde sturridge var ve adamı hesaba katamıyorsun. sturridge sorloth tony üçlüsü ile oynasan gilerme kesik yiyecek ki o da iyi oynuyor. Sturridgeyi oynatmazsan nasıl piyasa yaptıracaksın ki onu geçtim çok fena kilit açabilen bir adamdan bahsediyoruz yani en azından iç saha maçlarında sorloth ile birlikte başlatabiliriz diye düşünüyorum. öte yandan sorlothun kanat oynayabildiği de malum. sturridgenin merkez santraforda oynadığı sistem de denenebilir. Ve üzerine ömür gelecek o zaman işler hepten sarpa saracak. Bakıyorum da bu kadro 10-11 kadrosundan bence her türlü daha iyi bir kadro oldu. seçim yapmak da zor artık.
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 02:28
ben bugün tribünün sahaya etkisini begenmedim. bizden sonra gs macı vardı mesela arada dağlar kadar fark var. bizde bir grup ıslıklıyor diğer grup biz dar sokaklarındayı söylüyor. başkanda mac sonu roportajinda buna degindi maalesef sahaya etki açısından çok gerideyiz ne oyuncularımızı ateşliyebiliyoruz ne de rakibi hakemi baskı altına alabiliyoruz. birisi bana biz dar sokaklarında marşınin mikele badouya sosaya guilermeye etkisini anlatabilirmi ya da kararsiz kaldigi konularda hakemi bu marşla nasil etki altına alabilecegimizi. arabesk tezahuratlarinizi mac sonuna saklayın maçı aninda yaşayın maça oyuncularimiza etki edin
Yıllardır tribünlerde tek ses olmayı beceremedik.
BJK ve GS taraftarları bunu çok iyi beceriyor.
Allah aşkına takımı ateşleyecek tezahüratlar yapalım, tek ses olalım.
Aksi halde 35.000 taraftar tribünde olması bir anlam ifade etmiyor.
Gökhan Balcı
17.02.2020, 02:38
yav belki benim cahilliğim de bu kolbastının neresi karadeniz havası ben çözemedim. bildiğin ankara havası çalıyor. duyduğumda beni tam anlamıyla çıldırtan başka bir müzik yok ve o müzik takımım galip geldiğinde çalıyor. Öyle sanıyorum ki horon zor olduğu için bu olaya girilmedi sembol olması zor olurdu diye düşünüldü herhalde ama bu acayip çirkin bir şey yahu.
erenslash
17.02.2020, 07:02
var oyuna bakarak konuşursam :başak derim .gs da bir halt yok ancak gs ı işin içine sokmaya çalışacaklar işte biz dikkat edersek zorlu maçlarda ve diğer anadolu klupleriyle yapacağımız maçlarda ,abdülkadir parmak gibi ciddiyetsiz topçularla sahaya çıkmazsak hoca ,dersine iyi çalışırsa şampiyon rahat oluruz.kritik bir sürece girdik matematiksel olarak fbnin bile hala şansı var.tabi ben en yakın olanları söyledim.gs ın maskesi düşer zaten gsın önünde çok zor maçlar var.Trabzonsporumuz olacak bu sene dikkatli olursak tabi.ligin aşırı dandik ve dalgalı bir performans göstermesi puanların yakın tutulmaya çalışılması da bu matematikselliği gözler önüne seriyor.bjk,başak,gs'ı eze eze yenmemiz lazım
Simdi matematiksel olarak Bjk ve Göztepe nin sansi yokmu Eren? :D
HOPA'LI TS'Lİ
17.02.2020, 07:30
Doğan ERDOĞAN kendini her maç geliştiriyor.
A. Parmak aksine geri gidiyor. Bu çocuk geçen sezon böyle değildi.
Dünkü maçta o kadar çok pas hatası yaptı ki, son saniyede yiyerek ucuz kurtardık.
Adam formsuz Sn. ÇİMŞİR, takımı eksik oynatıyor. İlla ki oynatmak zorunda mısın?
61trabzonomer
17.02.2020, 07:39
Aynen benimde dikkatimi çekti, bu kadar aptallık olur yani, işi ehline vereceksin boşuna denmiyor
gs maçının ilk yarısını, bizim maçın ikinci yarısını izledim. Tribünlerde bariz fark var dediğiniz gibi. Bizim tribünler ruh gibi ama gs tribünleri sürekli maçın içinde.
Zirve mücadelesi verince de bir hafta bir yıl gibi geliyor. :) Sivas maçını iple çekmiştim. Güzel oldu galibiyet :)
freedomforever
17.02.2020, 08:11
Şöyle bir şey varmış. [emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200217/65a05b801578f6610827609dbcc258ba.jpg
2015-16 sezonunda bodo glimt te beraber oynamışlar :)
maçta istediğimiz skoru erkenden bulunca rölantiye aldık yüklenmedik. bence gayet mantıklı yüklenip yorulmaya gerek yoktu. lider bitirmek güzeldi.
Yiğit Gayretli
17.02.2020, 08:45
Taraftar psikolojik olarak liderliğe hazır değilmiş. Bunu net olarak anladım.
dün maçın ilk yarısı kusursuz oynadık ikinci yarı 60 a kadar çok iyiydik ve benim saydığım 2 net pozisyondan yararlanamadık atsak maç kopacaktı 65'den sonra sivas doğal olarak deplasmanda puan kaybetmemek için tüm gücü ile oyunu bizim bölgede oynadı buda çok doğal tam tersi skor olsa biz aynısını yapacaktık yediğimiz golde defansın çokta hatası yok abdülkadir parmak maç içinde ki gereksiz kayıplarından birisini daha yapınca eksik yakalandık ve yedik ama dediğim gibi maç 4-0 da olabilirdi ayrıca attığımız kadar kaçırdığımız'da var beşiktaş maçı daha zor geçecektir ama ilk yarıdaki oyunumuzu sergilersek kazanırız.
Enes Başkaya60
17.02.2020, 09:19
dün maçın ilk yarısı kusursuz oynadık ikinci yarı 60 a kadar çok iyiydik ve benim saydığım 2 net pozisyondan yararlanamadık atsak maç kopacaktı 65'den sonra sivas doğal olarak deplasmanda puan kaybetmemek için tüm gücü ile oyunu bizim bölgede oynadı buda çok doğal tam tersi skor olsa biz aynısını yapacaktık yediğimiz golde defansın çokta hatası yok abdülkadir parmak maç içinde ki gereksiz kayıplarından birisini daha yapınca eksik yakalandık ve yedik ama dediğim gibi maç 4-0 da olabilirdi ayrıca attığımız kadar kaçırdığımız'da var beşiktaş maçı daha zor geçecektir ama ilk yarıdaki oyunumuzu sergilersek kazanırız.
Bence dönüm maçımız ve en korktuğum maç ama inşallah kazanacağız kazandığımız taktirde önümüzde kimse durumaz diye düşünüyorum...
Bence dönüm maçımız ve en korktuğum maç ama inşallah kazanacağız kazandığımız taktirde önümüzde kimse durumaz diye düşünüyorum...
kazanmamız durumunda avantaj sağlıyoruz sonrasında evimizde riza maçımız var moralli çıkacağımız rize maçında rizeyi 5'leyeceğimizi rizeliler bile biliyor.
Akıllı oyun ile alanları doğru kapatarak beşiktaş maçını alabileceğimize inanıyorum o erzurumspor bile vodafone'da onları yendi hani bizim 2 maçta 9 gol attığımız erzurum
sulo61gun
17.02.2020, 09:37
baştan beri söylediğim senaryo ile İnşallah Şampiyon oluyoruz;
gb 3
sivas 3
bjk 1 puan
alanya 1 puan
başak 1 puan
gs 0 puan
diğer maçlar 3 puan
72 puan şampiyon yapar
Enes Başkaya60
17.02.2020, 09:38
kazanmamız durumunda avantaj sağlıyoruz sonrasında evimizde riza maçımız var moralli çıkacağımız rize maçında rizeyi 5'leyeceğimizi rizeliler bile biliyor.
Akıllı oyun ile alanları doğru kapatarak beşiktaş maçını alabileceğimize inanıyorum o erzurumspor bile vodafone'da onları yendi hani bizim 2 maçta 9 gol attığımız erzurum
İnşallah kardeşim sekistaş taraftar coşkusu ile deli gibi saldıracak akıllı oyun ile iyi alan daraltıp kaptığımız toplarla hızlı çıkabilirsek inşallah Kuzeyin Kralı işi bitirecektir...
Türk teknik adamların skoru korumak adına 3. stoperi almasını anlayamıyorum, iddia ediyorum Hüseyin girmese o golü yemiyecektik, 3 stoper takımın savunma dengesini çok olumsuz etkiliyor.
Parmak hata yapmış olabilir ama gol oluncaya kaç kişi daha vardı kesemediler topu.
Parmak yerine Stu girse daha doğru olabilirdi, Sivas arkada açık veriyordu ve Stu böyle açık alan bulunca güzel paslar çıkarabilirdi Sörlotha.
Dün Malatya Gs maçını izledim, malatyadaki maçımız hiç de kolay olmayacak. 3 puan cepte görmeyin derim.
Bjk maçı dönüm maçı olur, alırsak yolu yarılarız, alamazsak savaşmaya devam. 70-75 puan arası alabilen takım şampiyon olacak gibi.
Enes Başkaya60
17.02.2020, 09:39
baştan beri söyediğim senaryo ile İnşallah Şampiyon oluyoruz;
gb 3
sivas 3
bjk 1 puan
alanya 1 puan
başak 1 puan
gs 0 puan
diğer maçlar 3 puan
72 puan şampiyon yapar
Az bile yazmışsın abicim daha fazla puan cikarabileceğimizi düşünüyorum ben bu fikstürden bakalım..
Enes Başkaya60
17.02.2020, 09:40
Türk teknik adamların skoru korumak adına 3. stoperi almasını anlayamıyorum, iddia ediyorum Hüseyin girmese o golü yemiyecektik, 3 stoper takımın savunma dengesini çok olumsuz etkiliyor.
Parmak hata yapmış olabilir ama gol oluncaya kaç kişi daha vardı kesemediler topu.
Parmak yerine Stu girse daha doğru olabilirdi, Sivas arkada açık veriyordu ve Stu böyle açık alan bulunca güzel paslar çıkarabilirdi Sörlotha.
Dün Malatya Gs maçını izledim, malatyadaki maçımız hiç de kolay olmayacak. 3 puan cepte görmeyin derim.
Bjk maçı dönüm maçı olur, alırsak yolu yarılarız, alamazsak savaşmaya devam. 70-75 puan arası alabilen takım şampiyon olacak gibi.
Sekistaş maçı dönüm maçı cidden dediğim gibi en korktuğum maç alabilirsek bencede yolu yarılarız Malatya maçı da dediğin gibi çantada keklik değil ama zorda olsa kazanırız gibime geliyor...
sulo61gun
17.02.2020, 09:42
Az bile yazmışsın abicim daha fazla puan cikarabileceğimizi düşünüyorum ben bu fikstürden bakalım..
devre arası yapmıştım bu tahminleri ,en kötü ihtimali yazdım, yoksa o 4 maçtan 1-2 sinden galibiyet alırsak(mesela başakşehir ve alanya olabilir) rahat şampiyon oluruz.
Murat Keçeci
17.02.2020, 09:43
Önemli bir üç puan daha hanemize yazdırdık.Tüm takımı tebrik ederim.
Maçı yorumlarsak;
60 dakikalık oyunumuz son derece iyidi.Bu süre zarfında sezon başından beri takım savunmasını en iyi yaptığımız maçtı.Alanı son derece iyi kapadık hücumda da fena değildik.Herkes son derece disiplinli ve maça konsantreydi.Sonrasında yorgunluk belirtileri skor avantajıyla birleşince kontrolü rakibe kaptırdık.Ceza sahamıza iyice yaklaştılar ve yatabarenin etkinliği iyice artınca golü buldular.
Oyundan düştüğümüz dakikalarda neleri eksik yaptık ve neler yaparsak bu problemi çözeriz bunun üstüne çalışmaya devam etmeliyiz.
Maçın adamı Sosa idi.Çok istekli oynadı.Takımın lideri olduğunu tekrar gösterdi.
Sörloth yine mükemmeldi git gide bir süper kahramana dönüşmeye başladı.Rakiplerle girdiği omuz mücadelelerinde rakipler duvara çarpar gibi oldular.
Da costa güzel başlangıç yaptı.Savunmada hatasız oynadı ayrıca duran toplarda goller atacağının sinyalini vermeye başladı.
Mikel,Ndiaye ve Guilherme de son derece faydalı oynadılar.
Abdülkadir geçen sezon ki performansında değil fakat üzerine gidilecek bir durum yok futbolda bazen inişler çıkışlar oluyor.Fiziksel olarak güçlendiğinde yine önemli bir silaha dönüşecektir.A milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu sonuçta.
Son olarak ligdeki durumumuzu değerlendirirsek hâla çok uzun yol var 7 takım da iddaalı durumda.Ayrıca anadolu takımları da güçlenmiş görünüyor.A.gücü bu hafta buna güzel bir örnek oldu.Biz maçlarımıza tek tek bakmaya devam etmeliyiz.Direncimizi,inancımızı ve moralimizi hep yüksek tutmalıyız.
Çalışmaya devam...
gb 3
sivas 3
bjk 1 puan
alanya 1 puan
başak 1 puan
gs 0 puan
diğer maçlar 3 puan
72 puan şampiyon yapar
evimizde başakşehire puan vermicez onlarla kalan bir hesabımız var diğerlerine bende katılıyorum ama demin de yazdım futbolun kuralları aslında çok basit alanları kapat kanatlarla araya sark beşiktaş zaten defans zaafı olan bir takım hele ilk yarıda öne geçersek 2. yarıda çok daha açık oynayacakalar farka bile gidebiliriz ama gidip alanları daraltamaz ve orta saha hakimiyetini sağlayamazsak duman oluruz.
Enes Ünal Kaya
17.02.2020, 09:55
Nwakaeme oyundan çıkmak zorunda kalmışken Guilherme'ninde çıkması kanat oyununu ve ileriye taşımayı olumsuz etkiledi
Kaza ile bi gol yesek maçı zora sokup bir daha çevirme şansımızda kalmayabilirdi
yerine Bilal yada Sturridge girse daha iyi olabilirdi. doğan ve abdulkadirin ikisi birden girince sahada olan sosa ndiaye ve mikel ile birlikte ortasaha cok yogun ve anlamsız oldu
oksoholu
17.02.2020, 10:06
Dünkü maçta Obi Mikel düşmanları sanırım utanmıştır efsane bir oyun oynadı onun yokluğunu BLK maçında cok arayacağız
federer61
17.02.2020, 10:06
Sezonun selameti için kaybedilmemesi gereken maç.Daha önemlisi içerde Başakşehir ve deplasmanda Galatasaray maçları. Sivas ı yenerek psikolojik olarak da sıralama olarak da liderlik sorumluluğunu yüklendik.Bundan sonra oynayacağımız her takım Trabzonspor la oynamanın dışında "Lider" takımla oynayacak olmanın konsantrasyonunu ile hazırlanacak.Psikolojik savaşlar artık başladı,bakalım bu yükü ne kadar kaldırabileceğiz. Üzülerek söylemeliyim ki 2010-2011 sezonunda oynadığımız futboldan da çok gerideyiz,bereket ki rakiplerimiz de bizden çok çok iyi değil.
65. dakikaya kadar şampiyon takım gibi oynadık. 65. dakikadan sonra lider takım gibi oynadık.
cakalkerem
17.02.2020, 10:09
MALATYA MAÇI MUTLAK KAZANILMALI....
bjk yide yenebilecek güçteyiz...
sıkıntı yok..
benim korktuğum basit maçlarda sıkıntı yaşamayalım...
hoca dün bence ecubanı çok aradı..özellikle baskı yediğimiz zamanlarda topu tutamadık..
antony'nin olmaması ecubanın olmaması insiyatifi tamamen adamlara bıraktık
cakalkerem
17.02.2020, 10:09
65. dakikaya kadar şampiyon gibi oynadık. 65. dakikadan sonra lider gibi oynadık.
bence en doğru tespit
Mehmet BAŞ
17.02.2020, 10:13
Bu maçın ilk 45 dakikasında oynanan denge futbolu bizi şampiyonluğa ulaştıracak oyundur. Doğru savunma, muazzam bir alan parselleme vardı. Rakibe tek bir boşluk vermedik. Sivasspor gibi ligin en dinamik takımına karşı bunu yapmak ayrı bir önem taşıyor. Bundan sonraki maçlarda ve özellikle deplasmanlarda bu savunmayı yaparsak şampiyonluk yolunda işimiz kolaylaşır. Tabi bazı şeyleri iddia etmek için erken! Dün akşamki 45 dk.lık performansın tesadüf olmadığını anlamak için en az iki maç daha benzer bir performans sergilememiz gerekir.
İ. SARAL
17.02.2020, 10:16
Bunlara da basıp ağlatmaya devam ediyoruz.
Gençler maçında penaltı aldığımızda Mert Hakan Yandaş'ın atıp sildiği twit. Bu twiti tüm topçulara göstermek lazım.
18568
Bu eleman hala gülebiliyor mu?
halilaziz61
17.02.2020, 10:18
Parmak i 3-5 e bakmadan satmaliydik
Daha da satamayiz çok yazık oldu.
bingolts
17.02.2020, 10:20
abdulkadir Parmak o 61 numarayı giymeyecekti. hiç kimseye yaramadı
Sezgin Öztürk
17.02.2020, 10:22
Burada oynadığımız oyun beğenilmiyor fakat bu Sivas kargalara deplasmanda pozisyon vermeden maçı bitirdi üstelik 1 kişi eksik olmasına rağmen...Kendi sahasında kedileri rahat yeneceklerdir.Maç içinde geri düştükten sonra geri çekilmek sorun değil fakat kontra atak olayını çözmemiz lazım.
Mehmet BAŞ
17.02.2020, 10:26
Maç sonunda çalınan pavyon şarkısını tasvip etmediğim gibi Sivasspor'a mal olmuş "Zabahaaa kadar buradayız!" söylemini de kabul etmiyorum. Biz kendine has özgün söylemleri ve kültürü olan bir camiayız. Popüler kültürün bir anlık hevesleri şeklinde ortaya çıkan ögelerle sevinçlerimizi ve anılarımızı ifade etmemeliyiz. Bu durumu önemsiyorum. Çünkü kendimiz gibi olmazsak yarın aynaya baktığımızda hiç de hoşlanmayacağımız şeyler görebiliriz.
Sadettin_
17.02.2020, 10:26
Maç sonu pereiranın oglu ile sosanın kızlarının yanyana gelmesi .
Ardından sosanın kızlarıyla 3 lü çektirmesi .
sonda kızların minik zıplayışları muhteşemdi .
sağa sola kalpli emojiler fırlatasım geldi .
sosa 2 yıl daha burda kalırsa kızları koyu trabzonsporlu olur .
UĞUR DURTAŞ
17.02.2020, 10:29
Lider takımın taraftarları konuşuyor........
çok mutluyuz,şükürler olsun
işimiz daha bitmedi
aksine yeni başlıyor
bjk,gs,b.şehir,göztepe,alanya......
takımları ile maçlarımız var
kolay değil.
**
Hüseyin hoca takımı sivasa karşı iyi hazırlamış
tebrikler
ama 70.dakikalık hazırlamış
bu dakikadan sonra yediğimiz baskı,geriye çekilme olayından
hiç hazetmedim.
hüseyin hocam olayın farkındasın,
bunu da zaten dillendiriyorsun
lütfen
bu hafta ki bjk analizi taktik antremanının yanında
dersimizin 1 taneside bu olsun...
geriye gömülme,çekilme,baskıdan nasıl kurtulma,yaslanma olsun konumuz.
**
yanarımda yanarım novakın ,o pereiranın olağanüstü ortasına
vurduğu kafanın gol olmamasına
füze gibi gitti gol olsaydı bugün herkes bu pozisyonu,bu golü anlatırdı
keşke gol olsaydı.
**
obi mikel geldiğininden bugüne kadar ilk defa
göze hoş gelen,bizi mutlu eden,bir oyun oynadı
inşallah sezon sonuna kadar böyle istekli verimli oynamaya devam eder.
form yakalamışken sarı kart cezalısı olması şanssızlığımız diyelim artık..
*
sosa dünkü maça kadar 2-3 haftalık bir durgunluğu vardı
şükür dünkü maçta onu üzerinden attı.
ağırlığı koydu.
sosa gibi oynadı.
**
Da costa nazarımız değmesin inşallah
dün çok beğendim .çok iyidi çokkk
golde atıyordu...
**
parmak kardeşim;
cansın sen içimizden birisin,niçin geçen seneki gibi oynamıyorsun
aklın başka yerlerde
kendini sahaya veremiyorsun
ciddi anlamda gözle görülür bir form düşüklüğün söz konusu
özel yaşantına dikkat et
bu hafta bjk maçına kendini iyi hazırla
obi nin cezalı olduğu bu hafta
bjk maçında öyle bir oynaki,herkes seni konuşsun
olumlu anlamda
bir daha çıkarma o formayı.
sana güveniyorum şahsım adıma
illa gol atacağım diye çaba gösterme
bencillik yapma
takım oyunu oyna
hata yapma,sağlıklı pas ver,gol pası ver
emin ol gol değerli olacaksın.
*
Sivas maçı çok önemli bir maçtı
alınan 3 puan çok iyi oldu
bjk maçı öncesi.
Maç eksiğiyle lideriz. Tadını çıkarın.
Mehmet Ç.
17.02.2020, 10:34
Macin özeti:
https://cf.kizlarsoruyor.com/q10336134/471f4ca5-b968-483a-85fd-6c4b84e97871-m.jpg
TSarıalioğlu
17.02.2020, 10:43
İkili averaja takılmalar manasız
Oğuz ZEYTİN
17.02.2020, 10:51
Dünden çıkan manşet, doğal olarak maç sonucu ve liderlik.
Fakat bunun ötesinde bir mesaj var: Yerli - yabancı - Trabzonlu tartışması (2020 koşulları içerisinde) boştur. Trabzonspor, bu değişimi/dönüşümü doğru yapıyor gibi görünüyor.
1) Övülen, tepelere çıkarılan alt yapı ürünleri iddia edildiği gibiyse veya Trabzonsporlular yerellik/hemşehrilik takıntısı yaşıyorsa neden on yabancıyla oynadık?
2) Yabancı hayranıysak, Sturridge neden süre alamadı?
3) Maç sonunda en beğenilen oyuncu, lig başından beri eleştirilen Obi Mikel.
En çok eleştirilen ise geçen sezonun (yabancıların deyimiyle) "steal"i olan Parmak.
İyi olan oynasın. İsimler değil hak eden sahaya çıksın. Forma adil dağıtılsın. Kimlikler (Yerli yabancı, genç yaşlı vs.) harmanlansın. Huzur ve başarı kendiliğinden gelir. Trabzonluymuş, Norveçliymiş... Şu aşamada çok önemli değil. Buna Newton detayını da ekleyince tablo daha anlamlı hale geliyor.
Çünkü bu bir takım oyunu.
TSarıalioğlu
17.02.2020, 10:51
Rıza bu maçı intikam maçı görüyor, ilk 45 te işi bitirmeliyiz
iLK 45 Dewamkee:sevinç2:
Bizim şampiyon olmamıza 2010-11 de yenilerek engel olan sıvas bu sene bizim şampiyonluğumuza katkı sağlayacak..Adamların en kırılgan zamanında onları yenerek dereyi geçtik...Sıvas hedefi olan takımlar için zor takım...Bekle gör..Ha birde Ankaragücü...Biz evimizde oynayacağız.Güzel günler bizimle olsun.
adiloş bebe
17.02.2020, 11:26
Maç saatini yanlış bildiğim için izleyemedim maçı maalesef. Maçın tamamını izleyebileceğim bir adres var mıdır acaba?
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 11:38
gb 3
sivas 3
bjk 1 puan
alanya 1 puan
başak 1 puan
gs 0 puan
diğer maçlar 3 puan
72 puan şampiyon yapar
bjk 3
Alanya 3
Başak 3
Gs 1 olarak düşünüyorum
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 11:46
Yanlız ben dün Sivas’ı takdir ettim takım olarak ve bu kadar dirençli olmaları ve halâ potada kalmaları bizim adımıza olumlu bir durum.
Bize nazaran çok dezavantajlı bir şekilde maça çıktılar ve maç içerisinde zoraki 3 değişiklik yapmak zorunda kaldılar ,benzer durumda biz ne yapardık düşünmek bile istemiyorum dünkü oyuncu değişikliklerinden sonra..buraya kadar boşuna gelmemiş adamlar Sezar’ın hakkı Sezar’a
Oğuz KUL
17.02.2020, 11:54
bjk 3
Alanya 3
Başak 3
Gs 1 olarak düşünüyorum
Şu ligde bizi yenebilecek takım olduğunu düşünmüyorum..
Biraz iddalı olacak ama devre arasında söylediğim gibi tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz diye.
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek kadar güzel bişey yok..!
Zorlanmayacakmıyız tabiki evet ama fark yaratacak bir çok oyuncumuz var.
Devir artık bizim devrimiz bu sene şampıyonluk geldiğinde artık 3 takım uzun süre toplanamayacak bunu net olarak bilin.
Fb ve bjk bizim Ağaoğlu ile başladığımız sürece girecek gs ikinci bitiremezse o yıldız dediklerinin hepsini satmak zorunda kalacak kısmen diğerlerine göre biraz daha yukarıda olacak..
Biz ise sürekli şampiyon olacağız demiyorum ama farklı takımlarında bu ligde olduğunu göstereceğiz..
Zor 3 maçımız kaldı ters gelenler ile birlikte ;
Başakşehir - 3
Alanya - 1
Gs - 1
Yazıyorum..
Birde inat olacak malatya maçı 10-11 sezonundaki eskişehir maçına benzetiyorum bu maçı..
yasin196761
17.02.2020, 12:16
Sezon başından beri Obi Mikel'den beklediğim oyun buydu. Tamam yaşı var diyebilirsiniz her yere basamaz fakat 10 metrede de oynamasın şu oyunu. Bu maçta gerektiği yerlerde hep vardı. Sosa'yı ne kadar az yorarsak bu takım o kadar rahat oynar. Ben Sörloth gibi futbolcu görmedim. Asıl merak ettiğim A.Ömür de dönünce nasıl bir hücum gücü ortaya çıkacak? Bu arada Novak ile mutlaka sözleşme yenilenmeli. Başka takımda var mı böyle birşey bilmiyorum. Adam çok güzel uyuta uyuta ceza sahasına girip vuruşunu yapıyor. Kadromuz çok dengeli oldu. Ligin ilk yarısında dar kadrodan dolayı çok puan kaybettik. Şimdi ise kim gelirse gelsin yenebilecek güçteyiz.
Sadettin_
17.02.2020, 12:23
Bana kalırsa kalan maçların tamamına 3 puan yazın .
kötü oyun, 1-0 güç bela kazandık, hüseyinle bu iş olmaz, cimşirden hoca falan olmaz derken bütün maçlarımızı bir bir kazanıcaz gibime geliyor.
en son mikel'e vat is dis diyordu.
nasıl koyduk yine :)
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 12:26
Şu ligde bizi yenebilecek takım olduğunu düşünmüyorum..
Biraz iddalı olacak ama devre arasında söylediğim gibi tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz diye.
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek kadar güzel bişey yok..!
Zorlanmayacakmıyız tabiki evet ama fark yaratacak bir çok oyuncumuz var.
Devir artık bizim devrimiz bu sene şampıyonluk geldiğinde artık 3 takım uzun süre toplanamayacak bunu net olarak bilin.
Fb ve bjk bizim Ağaoğlu ile başladığımız sürece girecek gs ikinci bitiremezse o yıldız dediklerinin hepsini satmak zorunda kalacak kısmen diğerlerine göre biraz daha yukarıda olacak..
Biz ise sürekli şampiyon olacağız demiyorum ama farklı takımlarında bu ligde olduğunu göstereceğiz..
Zor 3 maçımız kaldı ters gelenler ile birlikte ;
Başakşehir - 3
Alanya - 1
Gs - 1
Yazıyorum..
Birde inat olacak malatya maçı 10-11 sezonundaki eskişehir maçına benzetiyorum bu maçı..
Benzer şekilde düşünüyoruz ,sadece Malatya maçı için 5-0 ın ve ertelemedeki haksız yüklenmelerinin rövanşı olacak diye düşünüyorum ,bu şekilde ciddi haksızlık yapanlara sahada cevabımız acımasızca oldu çünkü,Malatya’nın dünkü performansı tekrar sergileyebileceğini düşünmüyorum,en azından bizim maçta [emoji4]
fleitnas
17.02.2020, 12:51
maçın full tekrarını nereden izleyebilirim.
takozibo
17.02.2020, 12:56
Son 30 dakika haricinde takım gayet iyiydi bence. Abdülkadir Parmak çok acımasız şekilde eleştirenler var. Haklılar da ama kendince sorumluluk alması ve biraz basit oynaması gerekiyor.
Burak Bıyıklı
17.02.2020, 12:58
What is this a....
Ahahahahabah. Nasil da eli bos gonderdik [emoji23]
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saint Castillo
17.02.2020, 13:03
Sosa, Mikel ve Badou için maç sonuna doğru oyundan düştü deniliyor. &0 dakika bu adamlar sayesinde oyunu kontrol ettik rakibi yaklaştırmadık, pozisyonlar bulduk, mücadelemizle ayakta kaldık.
Bu eküriye yardımcı olsun diye oyuna alınan Parmak yüksek top kaybı yüzdesi, düşük mücadele ile istemeden de olsa takımı sabote etti. Dinç oyuncu bunu yapınca yorgun olanlar mı takımın düşmesinden sorumlu olacak ?
Ahmet Kara
17.02.2020, 13:12
sağ kanatta caner'in önüne serkan'ı koyabilir hoca. hem o kadar rahat ileri çıkamaz hem de serkan'ın temposu ve topsuz koşularıyla etkili olabiliriz.
abdllh.29
17.02.2020, 13:30
Gollerin anonsonu yapan kimse ilk gol için tebrik etmek gerek. 2010-2011'de fb'nin anonsçusu taraftarı ateşliyordu. İçerideki maçlarda taraftarı ateşleyecek detayları artırmak gerek. "Kim attı, Duyamadım" vs gibi detaylar çok hoşuma gitti.
ismi keremdi galiba
c.tesi trabzondaydım orda arkadasımla buluştum cafede onun masasında otruduk babası da daha önce anons yapıyormuş ananos yaparken biraz farklık yapsan olmaz mı dedim güldü düşündüğüm şeyler var dedi :)
halilaziz61
17.02.2020, 13:53
Son 30 dakika haricinde takım gayet iyiydi bence. Abdülkadir Parmak çok acımasız şekilde eleştirenler var. Haklılar da ama kendince sorumluluk alması ve biraz basit oynaması gerekiyor.
Sorumluluk almaması gerekiyor.
Sorumluluk almak istemesi bu saçmalığı meydana getirdi.
Ondan istenen koşması ikili mücadeleye girmesi top kapıp yanındaki sosa ya da mikele atması
Ama o her defasında iki kişi arasına girip top ezip sonrasında eli belinde izliyor.
Abdulkadir ömür de top kaptırıyor ama ölümüne koşup o topu kapmaya çalışıyor
Taraftarı kızdıran şey bu
Kimse ondan ekstra bir şey yapmasını beklemiyor
Ondan temel önceliği olan adam kovalama top kapmayı bekliyor.
Sonradan oyuna giren 25 yaşındaki adam 35 yaşındaki adamın yarısı kadar kosmuyorsa bu takımın nimetlerinden faydalanmayı hak etmiyor demektir.
Yani kendisine olan tepkiyi kendi oluşturuyor
Kimsenin parmak a garezi yok!
İnşallah şampiyon oluruz.
Sonrasında ikinci olacak takımın Sivasspor olmasını isterim.
Şampiyonlar ligi gelirinden mahrum olacak batık istanbul takımları daha da beter olur.
Sivasspor ile aramız her ne kadar iyi olmasa da onlar başarılı olsun. Anadolu kulübü.
Elbet tek derdi Sivasspor olan bir Başkan ve yönetime sahip olurlar. Taraftarları uyanır.
İstanbul takımları daha beter olsun.
Şampiyonlar Ligine "ayak bastı" parası olarak 15 milyon 250 bin euro
UEFA, 2019/20 sezonunda grup aşamaları için her galibiyete 2 milyon 700 bin euro, her beraberliğe ise 900 bin euro performans ödülü veriyor
Yeni sisteme göre 32 takım, son 10 yıldaki puanlarına göre sıralanacak ve her takım klasmandaki yerine göre havuzdan pay alacak. Bu çerçevede en sondaki takıma 1 pay, sondan ikinci takıma 2 pay, sondan üçüncü takıma 3 pay şeklinde ilk sıraya kadar bu metot uygulanacak ve zirvedeki takım 32 pay alacak.
Her pay ise 1 milyon 108 bin euro'ya tekabül edecek.
+ yayın gelirleri vs var.
Zaten batmış istanbul kulüpleri yerine bu paraları biz alırsak olacakları düşünün.
Önümüzdeki yıllara ambargo koyabiliriz.
https://i.hizliresim.com/JWdLYE.jpg (https://hizliresim.com/JWdLYE)
https://i.hizliresim.com/OaJ2q3.jpg (https://hizliresim.com/OaJ2q3)
Adam kulübe destek olmak veya 2-3 maça gelmek için 300 tlye şehir dışından kombine alıyor, aşırı saçma.
Bu şekilde çok arkadaşımız var. En basiti BMN de çok çok kişi var. ve her maç öğrenciye eşe dosta ihtiyaç sahiplerine devrediyorlar.
UĞUR DURTAŞ
17.02.2020, 14:29
Perşembe akşamı sivas, antalya ile sivasta karlı bir havada tam kadro
yorucu mücadeleci yıpratıcı bir maç oynadı.
dünkü bizim maçta 2.yarı 60.dakikadan sonra rakipte yorgunluk belirtileri olur düşüncesi vardı
ama aksine adamlar bu dakikadan sonra açıldı.
bizde buna müsade ettik
hüseyin hocam; lütfen
bu kırılgan konuya el at.
ekibinle.
**
maç 2-0 bitti derken
90+3 'de yediğimiz gol ciddi anlamda hiç yakışmadı bizlere...
hemde sahada
hüseyin,campi,da costa pereira ve novak varken.
Şu yerel gazeteler iğrenç olmaya devam ediyor
Bir tanesinde bile futbolu bilen isim yok!!
Başlığa bak!!
Emre Emiroğlu
17.02.2020, 15:12
Perşembe akşamı sivas, antalya ile sivasta karlı bir havada tam kadro
yorucu mücadeleci yıpratıcı bir maç oynadı.
dünkü bizim maçta 2.yarı 60.dakikadan sonra rakipte yorgunluk belirtileri olur düşüncesi vardı
ama aksine adamlar bu dakikadan sonra açıldı.
bizde buna müsade ettik
hüseyin hocam; lütfen
bu kırılgan konuya el at.
ekibinle.
**
maç 2-0 bitti derken
90+3 'de yediğimiz gol ciddi anlamda hiç yakışmadı bizlere...
hemde sahada
hüseyin,campi,da costa pereira ve novak varken.
Her maç yaslanma krizi anlarında Hüseyin Çimşiri izliyorum. Her duran top boşluğunda takıma ileri ileri işareti yapıyor. Dün de bir kaç kez yaptı. + olarak Da Costa da ligdeki ilk maçını oynamasına rağmen 3-4 kez yanındakilere seslenip, kollarını açıp ileriye doğru yürüdü. Yani - bu konuda bir uğraş var fakat belli ki yeterli değil. Bekler mi geri yaslanınca stoperler çekiliyor, stoperler mi hızlı adamlar olmadığı için geri gömülüyor, mikel sosa mı çok fazla içeri gömülüyor. Bir şekilde bulmak lazım.
emrahtuna
17.02.2020, 15:18
3 yıldır aktif olarak 6-7 yıldır da bordomavi neti takip eden biri olarak taraftarın şampiyonluğun kokusunu aldığını hissediyorum..çoğu maç başlığı 30-40 sayfayı geçmezdi. şuan 117 sayfa olmuş.. bu ilgi güzel..
takımı da terbik ediyorum hakkımız olan liderliği söke söke aldık inşallah bırakmayız daha..
Emre Çömez
17.02.2020, 15:19
https://twitter.com/TSporVideo/status/1229380999466881026
full maç
takozibo
17.02.2020, 16:21
Sorumluluk almaması gerekiyor.
Sorumluluk almak istemesi bu saçmalığı meydana getirdi.
Ondan istenen koşması ikili mücadeleye girmesi top kapıp yanındaki sosa ya da mikele atması
Ama o her defasında iki kişi arasına girip top ezip sonrasında eli belinde izliyor.
Abdulkadir ömür de top kaptırıyor ama ölümüne koşup o topu kapmaya çalışıyor
Taraftarı kızdıran şey bu
Kimse ondan ekstra bir şey yapmasını beklemiyor
Ondan temel önceliği olan adam kovalama top kapmayı bekliyor.
Sonradan oyuna giren 25 yaşındaki adam 35 yaşındaki adamın yarısı kadar kosmuyorsa bu takımın nimetlerinden faydalanmayı hak etmiyor demektir.
Yani kendisine olan tepkiyi kendi oluşturuyor
Kimsenin parmak a garezi yok!
Kendince sorumluluk alması ve basit oynaması gerekiyor derken bende sizin söylediklerinizi belirtmek istedim. Tek top oynaması gerekiyor.
Saint Castillo
17.02.2020, 16:27
Şu yerel gazeteler iğrenç olmaya devam ediyor
Bir tanesinde bile futbolu bilen isim yok!!
Başlığa bak!!
Katılıyorum, geçen yıl da başakşehir maçından önce futbolla lakası olmayan rakibin oyuncularını hedef alan bi manşet atılmıştı gazetelerin birinde. Yok yere adamları maça bilendirdik, hakem de doğradı geçti.
Böyle çocukça işleri bırakmaları lazım.
sanalalemci
17.02.2020, 17:04
Sanırsın Denizlispor ile oynadık. Sivas beyler. Milletin öve öve bitiremediği takımları top oynatmadan harcadilar. Genç, en büyük silahı atletizm olan takıma yaşlı oyuncularla karşılık verdik, erken yorulduk. Her hafta aynısı olursa eleştirelim ama bu tarz maçlarda galibiyete sevin geç. Bütün rakipler kaybetti eleştirinin dozunu kaçıranlar 3 puanın öneminin farkında değilsiniz.
Dediklerine katılıyorum, eleştirmiyorum, ancak ortalama olarak sivas bizden daha yaşlı. Bizim yaş ortalamamız 24,6 sivasın 27,5 idi.
Dediklerine katılıyorum, eleştirmiyorum, ancak ortalama olarak sivas bizden daha yaşlı. Bizim yaş ortalamamız 24,6 sivasın 27,5 idi.
Sivasta yerlilerin yaşları az çok biliyorum, yabancılardan emin değilim ama maç bir yerden sonra orta sahada atletizm yarışmasına döndü. Sosa, Mikel gibi oyuncular Fatih, Mert Hakan gibi oyuncularla mücadeleye gitmek zorunda kaldı o zaman düştük oyundan. Bu oyuncu tipiyle de alakalı tabi Ziya falan Mikelden yaşlı ama sabaha kadar koşar. Asıl problem bizim teknik oyuncuların, oyun planı koşmak olan Sivassporun koşmayı seven oyuncuları ile maçın başından beri mücadele etmeleri. Bizde koşmayı seven tek adam Ndiaye herhalde onun dışında herkes ayağa istiyor. Zor böyle takımla onların stiliyle savaşmak. Bir yere kadar sahadan sildik adamları ama sonra Sosa yoruldu top çıkaramadık, ilk yarıda Sivas topu her kaptiginda ensesinde Mikeli bulurken ikinci yarı rahatça döndü pas verdi.
Parmak girdikten sonra Sosa'nin yaptığının yarısını yapabilse Sosa'yi oyundan alırdı muhtemelen ama mecbur oynatmaya devam etti. Eku sağlam olsa çok rahattik bu maç. Umarım bir an önce iyileşir.
pReN@_61
17.02.2020, 17:44
takımı tebrik ederim.
Maçın önemli noktalarını, özellikle doğrularını vurgulamaya çalıştım...
İyi okumalar.
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/57097-Do%C4%9Fru-Plan-Faydal%C4%B1-Oyun!-Trabzonspor-Sivasspor-Ma%C3%A7-Sonu-De%C4%9Ferlendirmesi
sanalalemci
17.02.2020, 19:03
Sinir olduğum bir durum;
Yorumcuların Trabzonsporumuzu sözde övüyormuş gibi görünüp “hangi oyuncusunu şikecilere, gs, bjk’ye koysan direk 11 oynar” diyerek aşağılaması. Takımımıza şanlıurfaspor muamelesi yapmaya çalışıyorlar.
iyattara
17.02.2020, 19:49
Sinir olduğum bir durum;
Yorumcuların Trabzonsporumuzu sözde övüyormuş gibi görünüp “hangi oyuncusunu şikecilere, gs, bjk’ye koysan direk 11 oynar” diyerek aşağılaması. Takımımıza şanlıurfaspor muamelesi yapmaya çalışıyorlar.Dostum o eskidendi ya :) Sörloth newakaeme sosa abdulkadir ömür Uğurcan bunlardan kimse de yok boş yapmasınlar.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 20:44
Merak ettiğim için soruyorum,bilgisi olan bir kardeşim yanıtlayabilirse çok sevinirim;
Acaba sivas Erzurum gibi yerlerin coğrafi özelliklerinin sporcu kondisyonlarıyla direkt bir ilişkisi varmıdır,sadece bizim maçta değil diğer maçlarda da seyrettiğim kadarıyla yorulmuyor adamlar ya,mesela 3-4 defa sezon başı kamplarımızı Isparta Davrazda yapmıştık diye hatırlıyorum [emoji848]
Merak ettiğim için soruyorum,bilgisi olan bir kardeşim yanıtlayabilirse çok sevinirim;
Acaba sivas Erzurum gibi yerlerin coğrafi özelliklerinin sporcu kondisyonlarıyla direkt bir ilişkisi varmıdır,sadece bizim maçta değil diğer maçlarda da seyrettiğim kadarıyla yorulmuyor adamlar ya,mesela 3-4 defa sezon başı kamplarımızı Isparta Davrazda yapmıştık diye hatırlıyorum [emoji848]
Yükseklerde oksijen seviyesi az olduğu için vücut buna adaptasyon için kan hücrelerinin üretimini artırır. Bu da kırmızı kan hücrelerin yapımını artırır. Kırmızı kan hücrelerinin artması demek, oksijen taşınması ve depolanmasını artırması demektir. Dolayısı ile eksersiz sırasında kasların ihtiyacı olan oksijen ihtiyacı karşılanmış, aşırı eksersiz sırasında biriken laktik asidin birikmesini geciktirmiş olur. Yani performans artar. Kabaca böyle renktaş
Ertan OKUMUŞ
17.02.2020, 21:17
Yükseklerde oksijen seviyesi az olduğu için vücut buna adaptasyon için kan hücrelerinin üretimini artırır. Bu da kırmızı kan hücrelerin yapımını artırır. Kırmızı kan hücrelerinin artması demek, oksijen taşınması ve depolanmasını artırması demektir. Dolayısı ile eksersiz sırasında kasların ihtiyacı olan oksijen ihtiyacı karşılanmış, aşırı eksersiz sırasında biriken laktik asidin birikmesini geciktirmiş olur. Yani performans artar. Kabaca böyle renktaş
Çok teşekkür ederim kardeşim [emoji120]
İstanbul yalaması kangal köpeklerine koyduğumuz için gayet mutluyum.
Rıza ÇOLAK
17.02.2020, 22:22
Ne ağladılar beee... hala da ağlıyorlar
E. Okan Bülbül
17.02.2020, 23:25
O gülüyor mu bilmem ama bizi gül gül öldürdü :))
asilhamsi
18.02.2020, 04:16
Ne yazdım onu bile anlamadan bana da laf sokma gayretine girmişsin. Diyorum ki, şuraya uluorta hakaratler döşemeyin, eleştirinin de bir adabı yordamı var. Dümdüz uluorta aptal falan, sen kendine nasıl yakıştırıyorsun bu üslubu... Ancak yazdığına bakılırsa, hata etmişim, böyle cevap vereceğini hesap edemedim. Ben özür dilerim, bir daha olmaz...
Serdar bence sen yazdığımi okumuyorsun yada seninle aynı düşüncede olmayan insanlara karşı tavrın bu.
Yapmadığım birşeyi yaptığımi söylüyorsun hala. Ben stu yu oyuna almamak aptalca dedim
Huseyin hoca aptal demedim yani hakaret falan etmedim.
Herkes anlık aptalca yani saçma hareketler yapabilir. Bende yaparım bir başkası da hatta dünyanın en akıllı insanı da.
Bunu söylemek ne zamandan beri hakaret oluyor.
Yiğit Gayretli
18.02.2020, 12:50
Sivas maçı analizim... İyi okumalar...
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/57099-%C4%B0yi-Oyun-S%C3%BCrekli-H%C3%BCcum-mudur-Sivasspor-Ma%C3%A7%C4%B1-Analizi-Yi%C4%9Fit-GAYRETL%C4%B0
PortoDeGalinhas
18.02.2020, 17:50
Link kaldırılmış başka link varmıdır acaba?
Emre Çömez
18.02.2020, 22:14
http://www.futbolakademi.net/2020/02/analiz-trabzonspor-2-1-sivasspor.html
Özleyenle özlenen kavuştu mu?
artvints
21.02.2020, 17:09
https://youtu.be/JTn06tD75c0
Fanatik34
21.02.2020, 22:28
Sivas galibiyeti cok ama cok önemliydi. Mücadele anlaminda iyiydik, cok iyiydik demiyorum, lakin takimin 60 dan sonra oyundan düsecegi belli idi. Cok iyi ayaklara sahip olmamiza ragmen, topu iyi gezdiremiyoruz sahada. Ligin ilkyarsina oranla (Ndiaye´nin gelisi ile) daha cok isiriyoruz, lakin buna ragmen Sivas´in tehlikeli geldigi pozisyonlar, diregin dibinden giden iki topu. Tabi buna karsin, ikinci yarinin basinda Perreira´nin al da at dedigi, heba edilen 3 asisti..mac orada kopabilirdi ama kopmadi.
Hoca´ya tek elestirim, macin onbirini secerken, bütün forvet opsiyonlarini kullanarak basliyor.
Tabi Ekuban hala sakatken, Sturridge ise girdigi girdaptan cikmadigi sürece, hücum hattinda yedek anlaminda sorun yasamaya devam edecegiz, bu da isin ayri kismi..
Macin ikinci yarisinda takim oyundan düsünce sadece defansiv secenekler kaliyor, keza Parmak felaket ötesi ve her mac daha da kötü oynuyor. Simdiye Kadar oynattigi Strateji tuttu Hüseyin Hoca´nin ama bu her mac böyle olmayabilir. Kafasinda mutlaka baska alternatiflerde bulundurmali.
Dogan macin ikinci yarilarinda cok büyük katki veriyor takima. Costa-Campi ikilisi olumlu bir izlenim birakti..ama bu hafta takimi rahatlacak Mikel maalesef yok. maci nerdeyse kusursuz yöneten Cüneyt Cakir eger Mikel´in pozisyonundan önce Perreira´ya yapilan faulu görmüs olsa, yarin Mikel sahada olacakti..
Viking´e sapka cikartiyorum..üzerine koyarak oynamaya devam ediyor.
Futbol anlaminda (bence) hala vasat bir futbol oynuyoruz ama lideriz, her türlü gol atiyoruz, bundan sonrasi icin en önemlisi daha zor gol yiyen bir takim olabilmek.. bunu basarirsak, 9. Sampiyonlugumuz icin umutlanabiliriz..amma velakin Hakemler ama özellikle VAR odasi bunun karisisndaki en büyük engel...Ama olsun, biz zorlari her daim basarmis, bu Ligin en büyük TAKIMIYIZ !!! sampiyon olsakta, olmasakta
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.