PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası Son 16 Turu İlk Maç | Trabzonspor 2-0 Denizlispor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2]

bilgehan83
16.01.2020, 22:37
Ekubabı beğendim Kasımpaşa maçında ekuban çıkarsa şaşırmam sağ kanatta..

pazarkapılı
16.01.2020, 22:37
hala ne oynayacagina karar verememis bir takim var...seneler geciyor ama bu takim eldeki malzemeye bir turlu sekil veremiyor, ciddi ciddi sorun takimi yonetecek bu hamuru isleyecek bir beyin...

istese gol yemeyecek ve heran skor bulabilecek bu takimin onundeki tek engel maalessef dolayli yoldan disaridan yapilan mudahaler gibi duruyor...bugun ne oynayadi belirsiz yarin ne olacagi da oyle...

DeAgLeMaNyAq
16.01.2020, 22:38
https://i.ibb.co/GvDXKXc/Capture.jpg

Maç öncesinde Hüseyin Hoca teknik sorumlumuz olarak gözükür mü diye bekledik ama gerçekleşmedi. Bu da demek oluyor ki hocanın şimdilik pro lisansı yok. Talimata eklenen yeni maddeyle başka pro lisanslı bir hoca gerekmeden özel izinle takımın başında yer alabiliyor...

Emirhan Uludüz
16.01.2020, 22:38
Savunmayı da hücumu da iyi derecede yaptığın zaman zaten Barcelona oluyorsun a...

Her şeyin bu kadar mükemmelini isteyip durmayın, olmuyor işte. İmkan bu kadar, kapasite bu kadar, akıl bu kadar.,

Her şeye rağmen sahada az buçuk keyif veren bir takım var. Keyfini çıkarın.

Ben kendi ruh sağlığımı düşünüyorum ve bu açıdan bakınca bu maç bana faydalı geldi. Çünkü maç içinde gol yiyeceğiz tedirginliğini vermedi takım. Her yazımda vurguluyorum belki o kadroyla alınabilecek en iyi puanı aldı Ünal hoca ama diken üstünde çağ dışı futbol oynuyorduk. Yine daha önce birçok kez yazdığım gibi Ünal Karaman iyi kadroyu yönetemiyor arkadaş ne zaman takım çok eksik ve yetersizdi o zaman iyi puanlar aldık. Burada hala yok şu sakatlanmasa şampiyonduk yok şu transfer yapılsa şu kadar puan toplardık deniyor. Adam kötü kadroda çok iyi iş yaptı belki o olmasa geçen sene 10lu sıralarda bitirirdik ligi fakat ikinci yılının hemen başında moral motivasyonunu kaybetti. Bu takıma da yansıdı. Sen futbolcuna bunların yapacağı bu işte hepsini alnından öpüyorum dersen o kadarını yapar bırakırlar. Hüseyin hoca da bu zorlu dönemimizde Ünal hocanın kaldığı yerden devam etsin, yarışa ortak olalım bu yeterli. Önce ekonomi, sonra sportif başarı benim için doğru yol. Ha bu yolda giderken şampiyon oluruz bu da mükemmel bir artı olur orası ayrı.

Mehmet BAŞ
16.01.2020, 22:39
Arkadaşlar yönetimi veya Ünal Karaman'ı savunacağım diye sahadaki oyunu eğip bükmeye gerek yok. Bugün gayet iyi bir futbol oynadık. Rakibe bariz üstünlük kurduk. İyi pas yaptık, oyunumuzu rakibe kabul ettirdik. Özellikle maçın ilk yarısında skoru 3-0 yapabilirdik. Maçın genelinde beceriksizlik yapmasak maçın skoru 5 farklı hale bile gelebilirdi. Bunları inkar etmeye gerek yok. Bugün performansı ile öne çıkan iki isim vardı. İlk yarıda Sosa muazzam oynadı. Maçın genelinde ise çok iyi bir Nwakaeme vardı. İkisini de tebrik ediyorum. Mikel ve Parmak da iyi bir oyun çıkarttı. Genel olarak ofansta iyiydik. Bugün ön tarafta Ndiaye vasattı. Fakat bu haliyle bile faydalı olduğunu söylemek lazım. Umarım bir an önce form tutar.

Kazanırken eksikleri de konuşmak lazım. Oyunun boyunu kısalttık ve bir miktar pres de yaptık ama bu yeterli değil. Daha sistematik şekilde pres yapmamız lazım. Bakalım becerebilecekmiyiz?! Bugün ikinci yarıda bariz yorgunluk belirtileri gördüm. Umarım bu iş başımıza sıkıntı açmaz. Oyuncu bazında balarsak Hüseyin ve Kamil ciddi manada sırıttı. Hüseyin pas yaparken panikliyor. Rakibi karşılamada hatalar yapabiliyor. Kamil'i hiç konuşmak istemiyorum. Sol bekte yetersiz! Baktığımız zaman takıma bir stoper almak elzem görünüyor. Sosa böyle oynayacak ise sözleşmesini de uzatmamız gerekir.

Muhammed Ayaz
Burda bazi tipler var. Liverpool, Barcelona, Manchester City maclarini izleyip, o takimlar napiyorsa Trabzonspor'un da ayni seyi yapmasini bekliyor, yapamayinca süslü kelimelerle, oradan buradan okuduklarini forumda paylasiyorlar. Be sivri zeka. Senin dediklerini bu futbolcular yapabilmis olsa Trabzonspor'un bu konumda ne isi var ki? Gerceklerden uzak, popülist yorumlar sadece.Şuna katılıyorum ki ;
Liverpool ve City flan izleyen arkadaşlarımız biraz rüya alemindeler gibi...

Ne Pereira dan bir Arnold
Ne de Kamil den bir Robertson flan beklenmemeli.

Malzeme bu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaqua
Sakatlandıktan sonra çok net anlıyorum ki abdus bu ligin en büyük oyuncusu. Bugün o olsa çok başka şeyler olurdu.

alptug_kd
16.01.2020, 22:40
Artık şu takima adam akilli bir stoper alin. 2 sene oldu. Gözünüzü seveyim yeter ya.

A. Aydın
Herkes bir tespit yapmış izlediğine dair ama bence asıl soruna kimse değinmemiş; bek performansları...

Ne yazık ki en güçlü yönümüz, bir anda en zayıf yönümüz oldu. Bek performanslarını yukarı çekmeden bu oyunda tempo da hücum çeşitliliği de imkansız.

Özellikle Pereira'ya çok şaşırıyorum. Geçen seneki pas yüzdesiyle bu seneyi karşılaştırma imkanı olsa keşke. Ciddi düşüş olduğunu düşünüyorum.

Abdulkadir omur le birbirlerini tamamliyorlardi.
Abdulkadir instagraminda pereria icin tiki taka ozledin mi tarzinda birsey yazmisti.
Şuan pereria pas yapacagi ve ona yardim edebilecek birisi yok.

Abdulkadir omur donerse eski pereria yi goruruz.

ozturk
Burda bazi tipler var. Liverpool, Barcelona, Manchester City maclarini izleyip, o takimlar napiyorsa Trabzonspor'un da ayni seyi yapmasini bekliyor, yapamayinca süslü kelimelerle, oradan buradan okuduklarini forumda paylasiyorlar. Be sivri zeka. Senin dediklerini bu futbolcular yapabilmis olsa Trabzonspor'un bu konumda ne isi var ki? Gerceklerden uzak, popülist yorumlar sadece. Tabi dileyen diledigini yazabilir.

Çok güzel yorum:alkış:

Anıl C
16.01.2020, 22:41
Bu takimin takir takir top oynamasi icin geriye 3-5 adam birakilip tamami sutlanmali. Dogan Erdogan oyuna giriyor ama fularli tayfa, Fabinho performansi bekliyor, göremeyince Trabzonspor hala yerinde sayiyor diyor. Bu kadronun basina Klopp&Guardiola ikilisini ayni anda getirin, bundan hallice top oynar yine.

Ahmet Aksu
16.01.2020, 22:42
ortasahamız çok gereksiz kalabalıktı ne oynandığını çözemedim ilk yarı :D

defans Allaha emanet yani bugün çok pozisyon vermedik ama sahada öyle bir duruşları var ki her an tehlike olacakmış gibi top ayaklarına geldiklerinde afallıyorlar ve çok kolay çalım yiyorlar :D
novak hariç defans hattına özellikle seneye için değişim şart.
ortasahada özellikle mikeli beğendim. baya top kesti. 1-2 kritik hatası oldu ama
parmak yedeğe doğru yol alır bu performansla fazla da yorum yapmak istemiyorum. zaten bu kalabalık ortasaha içinde iyi görünmesi imkansızdı.
sosa fena değildi. ikinci yarı daha çok beğendim yorulana kadar.
ndiaye çok etkili olamadı ama ilk resmi maçında daha. yorum yapmak için erken ama orta sahaya bir hareket getirdi. ama kesinlikle 10 numarada değil
ortasahanın ortasında mikel veya sosa ile beraber yada 4-3-3 için ortadaki 3 lüden biri olmalı.
nwakame reis yine döktürdü.ayak içi mermi gibi. bugün de etkili oldu ama oyunu acayip derecede yavaşlatıyor çok gereksiz oyalıyor ayağında. yine de hücumda tek.
sörloth kral durgundu bugün yine de sosanın golünde ofsaytı kokladı yiğidim :D

takım olarak sorunlarımız hala devam ediyor. sadece arkaya yaslanma olayını biraz daha öteledik (70-75 e kadar) olumlu açıdan onu gördüm. pas oyununda hala kısıtlıyız. bugün bir tık daha fazla göründü ama ortasahada 4 kişiydik ondan birazda.
hala gereksiz çalım hastalığı devam ediyor ve oyunu yavaşlatıyoruz. hücumda yine nwakame üzerinden ilerleme hastalığımız devam ediyor sonra nwakame yorulunca da ona kızıyor millet :D gerçi diğer kanat boş oraya hızlı bir isim gerek ama alınacağını düşünmüyorum. sturidge-yusuf-abduş gibi isimler varken alınmaz. stoper alsınlar ona da kafi..

hüseyin hocadan herhangi bir beklentim yok. beklentimin yükseleceğini de düşünmüyorum. yine de galibiyet için ona da teşekkürler.

serdaracıl
16.01.2020, 22:42
Doğan’ın oyuna girmesi rakibe cesaret veriyor

artvints
16.01.2020, 22:43
Ben kendi ruh sağlığımı düşünüyorum ve bu açıdan bakınca bu maç bana faydalı geldi. Çünkü maç içinde gol yiyeceğiz tedirginliğini vermedi takım. Her yazımda vurguluyorum belki o kadroyla alınabilecek en iyi puanı aldı Ünal hoca ama diken üstünde çağ dışı futbol oynuyorduk. Yine daha önce birçok kez yazdığım gibi Ünal Karaman iyi kadroyu yönetemiyor arkadaş ne zaman takım çok eksik ve yetersizdi o zaman iyi puanlar aldık. Burada hala yok şu sakatlanmasa şampiyonduk yok şu transfer yapılsa şu kadar puan toplardık deniyor. Adam kötü kadroda çok iyi iş yaptı belki o olmasa geçen sene 10lu sıralarda bitirirdik ligi fakat ikinci yılının hemen başında moral motivasyonunu kaybetti. Bu takıma da yansıdı. Sen futbolcuna bunların yapacağı bu işte hepsini alnından öpüyorum dersen o kadarını yapar bırakırlar. Hüseyin hoca da bu zorlu dönemimizde Ünal hocanın kaldığı yerden devam etsin, yarışa ortak olalım bu yeterli. Önce ekonomi, sonra sportif başarı benim için doğru yol. Ha bu yolda giderken şampiyon oluruz bu da mükemmel bir artı olur orası ayrı.
onun sebebi iyileşen oyuncuların takımı eksiltmesi. oyuncuların ismi olup cismi olmayınca, onlara güvenip hücum takımıyla oynayınca hayal kırıklığı oluyor.

memozcan
oyun olarak geçen senenin 2. devresine dönüş sinyali verdi takım.. o zaman da bütün topları nwakemeye atıp şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorduk..

ozturk
Takımı beğendim.İnşallah ligde de böyle oynarız.Paslaşmalar iyiydi. 60 dan sonra düşmedik

bilgehan83
Takıma çok acil bir stoper bir on numara bir sağ kanat lazım lütfen kiralık miralık şu mevkileri doldurun.. sturiçe güvenip yola da çıkmayın lütfen.. sosa ve mikel biribirini yedeklemeli ndiaye 8 no oynanmalı Denizli kupa maçı her şeyi gösteriyor bir on numara talisca/carcalho tarzı bir sağ kanat bruma tarzı ve tecrübeli bir stoper bu takım şampiyon olur..

Adem Akyüz'
Savunma anlamındaki zaafiyetlerin hâlâ devam ettiği görüldü. Hüseyin'le olacak gibi değil.

Emrah KabuL
16.01.2020, 22:44
Öz evlatlar sahanın en kötüleri yine.. bizde Parmak ve Hüseyin rakip de ise çirkef Zeki..

ozturk
16.01.2020, 22:44
Bu arada gözden kaçmasın.Oyuncu değişiklikleri ve dakikaları çok iyiydi :)

serdaracıl
16.01.2020, 22:45
Sakatlandıktan sonra çok net anlıyorum ki abdus bu ligin en büyük oyuncusu. Bugün o olsa çok başka şeyler olurdu.

Aynen. Takımı takım yapan kişi oydu

vetheksenol
Hüseyin de Denizli ye gönderilmeli.. Trabzonspor da oynayacak kapasite Yok kendisinde

Hüseyin kadar kafanıza taş düşsün.Futboldan biraz anlasiniz gam yemeyecem.Hüseyin pas oyunu oynayan takımlar için ideal bir stoper bugun hata da yaptı.Ama oynamadığı maclar olsun da o zaman göreceğim ben sizi.Hüseyin stopere geçmeden önce 6 yiyordunuz.3:0 dan maç veriyordunuz.Bu kadar ofansif kadroyu Hüseyin tek başına kurtaramaz.Ama Ndiae harika uymuş takima birçok defomuz ortadan kayboldu

Cem Balcı
Bugün takımı beğendim lig maçı havasında oldu.Sağlam bir stoperle bu takım bu sene çok can yakar. ( Daniel ve Ömür acil toparlanıp form tutarsa )

nbay
https://i.ibb.co/GvDXKXc/Capture.jpg

Maç öncesinde Hüseyin Hoca teknik sorumlumuz olarak gözükür mü diye bekledik ama gerçekleşmedi. Bu da demek oluyor ki hocanın şimdilik pro lisansı yok. Talimata eklenen yeni maddeyle başka pro lisanslı bir hoca gerekmeden özel izinle takımın başında yer alabiliyor...

Pro lisansı olmasa mac sonu açıklama yapabilir mi yayıncı kuruluşa?

El Cordobes
16.01.2020, 22:46
Sosa nın yanına iki dinamik adam koyamadıktan sonra mevcut sorunlar devam eder. Mikel çok durağan maalesef, rahatça top alacağı alanları bile kat etmiyor. Savunmada yeterince agresif değil. Sosa zaten belli bölümler aktif dinleniyor. Waka nın da takım savunmasına katkısı az olunca özellikle belli bir dakikadan sonra düşüyoruz. Bu denkleme Stu girince daha içinden çıkılmaz bir durum oluyor.

Haliyle alan daraltma işine kafa yoruyoruz ama Campi gibi rakip forveti sürekli göğsüne almaya çalışan ve tüm oyuncuları görecek şekilde sürekli pozisyon alan stoper tipiyle bu mümkün değil.

En büyük tehlike savunmayı oturtayım derken hücum gücünü azaltmak. Bu dengeyi iyi kurmak lazım. Kötü olanı düzelteceğim derken iyi yaptıklarını körelterek totalde güç kaybı yaşamamak lazım.

Artı olarak gördüğüm husus rakip duran top kullanırken savunma çizgisini olabildiğince öne çektik ve ceza sahamızın dışına taşıdık.

Ünal Hoca nın gidişi üzerine oluşan psikolojiden çıkmak lazım. Gidişini isteyenler ve istemeyenler olarak. Zorlama yorumlara gerek yok.

Erce aut atarken pas isteyen stoperleri ileri gönderip takım boyunu 30 metreye indirmek ve futbolun basit kuralı:) Tuttum bu yorumu.

artvints
Savunma anlamındaki zaafiyetlerin hâlâ devam ettiği görüldü. Hüseyin'le olacak gibi değil.
campi'yle kamil'le oluyor mu ?

serdaracıl
Takımı beğendim.İnşallah ligde de böyle oynarız.Paslaşmalar iyiydi. 60 dan sonra düşmedik

Nasıl düşmedik? Takım can çekişmeye başlamıştı ki 2. Gol geldi. Yoksa adamlar geliyordu

Anıl C
16.01.2020, 22:47
Hüseyin Türkmen'den daha iyisini alacak ne para var ne de bu parasizlikta gözlemci ekibi. Yeni stoperde gelse ekürisi Hüseyin olacak. Hüseyni'nin sene sonu satilacagini düsünüyorum.

Adem Akyüz'
16.01.2020, 22:48
campi'yle kamil'le oluyor mu ?Olmuyor

wien_ts
16.01.2020, 22:48
İlk yarı diziliş keşke öyle olsaydı, bence böyleydi
————Erce
———Hüseyin——Campi—-Kamil
Pereira———-Mikel———————
—————Ndiaye—-Sosa————
———Parmak—————————-
——————-Sorloth———-Wakaeme

Bu diziliste olabilir. Gercekten biraz karışıktı.

Ancak wakayemenin 2.yari dinç kalmasinda bu sistemin eksik olmusmudur sizce?

ilelebeTS
16.01.2020, 22:49
Sağ bek sol bek oyunda yok. Parmak kağıt üstünde kanat oynadı ama kanat hariç her yerde oynadı. Bu şartlarda hücuma çıkamaz takım. Zaten goller bireysel olarak geldi.
Baskı konusu olmuş. Baskı yediğimize de katılmıyorum. Dediğim gibi 3 oyuncu etkisiz olunca takım etkilendi, oyunu kanatlara açamadık.
Mikel eleştirisi gördüm; adam sahanın en iyilerindendi. 10 üzerinden 9 oynadı. 1 puan da sektirdiği topa kesilir.
Sonuç olarak Hüseyin hoca ilk maçında bize çokça çelme takan Şifo'yu mat etti.

zaqua
16.01.2020, 22:49
Aynen. Takımı takım yapan kişi oydu

25e falan verilecek adam değil kesinlikle. Allah bir an önce sapasağlam dönmesini nasip etsin, başka sakatlıklardan korusun inşallah.

ÖmürKaradeniz61
16.01.2020, 22:51
Oyuna giren serkan asan sırf altyapıdan adam çıkardık diye oynatılan,kimbilir kimin torpillisi, getafeden teklif var yalanı ile şişirilen aşırı yetersiz bir oyuncu boş kaleye vuramamasından belli.Bir tarafta Trend Arnold diğer tarafta büyük yetenek serkan asan.Ayrıca hüseyin kardeşim şu saha kenarında ezik ezik durma, bağır çağır biraz sağa sola ve şu doğanı oyuna sokmayın kurban olayım çünkü adam koskoca Trabzonsporun idrar enfeksiyonu oldu yetmiyor rakip cesaret kazanıyor bu adamı görünce.

artvints
Olmuyor
o zaman tüm defans hattı diyelim. hele de transfer yapılmazsa bu oyuncuların bir de baskıyla baş etmesi falan mümkün değil. transfer döneminde tartışırız tamam ama lig başladıktan sonra oyuncu ne zaman hata yapacak diye bekleyip bilenmek hiçbirşeyi çözmüyor. daha fazla hata yapan oyuncu es geçiliyor, hüseyin kum torbası oluyor. faydasız bir döngü.

Mehmet Cihan Kocaman
Bugün sahada Abdüş olsaydı geçen seneki futbolu oynardık.

batu94
16.01.2020, 22:52
Hüseyin Türkmen'den daha iyisini alacak ne para var ne de bu parasizlikta gözlemci ekibi. Yeni stoperde gelse ekürisi Hüseyin olacak. Hüseyni'nin sene sonu satilacagini düsünüyorum.
Bu adam kimin torpillisidir anlamadım yahu. Bir insan başladığı seviyeden daha kötü olabilir mi? JP dövecekti adamı az daha. Dediğiniz doğru, yeni stoper gelse bile Campi’yi keserler. Al onu vur ötekine.

Sene sonu bu adamı alacak keriz takım çıkar mı acaba?

Bir sağ kanat bir stoper transferiyle şampiyon olurduk. Para olsa keşke.

AYYILDIZ
Gelecek adına en olumlu şey Ndiaye'nin Sosa ve Nweauke'yi rahatlatması. Ayrıca dikine çok iyi gidiyor. Yusuf Sarı ve Sturridge döndüğünde daha alternatifli bir kadro olacak.

ozturk
Nasıl düşmedik? Takım can çekişmeye başlamıştı ki 2. Gol geldi. Yoksa adamlar geliyordu

Mesela bir Konya maçı gibi olmadı.Ben çok rahattım bu maç.Bir kaç pozisyon da olur, doğaldır bence.

Sefa Murat Dokuz
Burda bazi tipler var. Liverpool, Barcelona, Manchester City maclarini izleyip, o takimlar napiyorsa Trabzonspor'un da ayni seyi yapmasini bekliyor, yapamayinca süslü kelimelerle, oradan buradan okuduklarini forumda paylasiyorlar. Be sivri zeka. Senin dediklerini bu futbolcular yapabilmis olsa Trabzonspor'un bu konumda ne isi var ki? Gerceklerden uzak, popülist yorumlar sadece. Tabi dileyen diledigini yazabilir.

Anıl kardeşim, rakip Zeki Yavru Olcay Yumlu geçen sene Ptt'de oynayan aissati ile felan oynuyor.
Denizlispor'da 1 tane oyuncu var mı bizde ilk 11'e girebilecek, yada kaç futbolcusu bizim yedeğimiz felan olabilir.
Adamlarda bizim yedek Ekuban gibi bir oyuncu bile yok. Pozisyon vermişiz vermemişiz meselesi yada rakibi domine etme meselesi değil ki.
Düşük tempoda geçmesi iyi bile hafta sonu tekrar maç var. Mesele sahaya yayılmak, pas trafiği bunlarda hiçbir gelişme yok. Ünal dönemi gibi yine her şey. Zaten Ünal'ı bu yüzden eleştiriyorduk.
Maçtan pozisyon koycam.
2 si de Pereira'nın top kaybı ile sonuçlandı. Orta sahada 50 metre kare alanda oyuncumuz yok.
18423

ve

18424

fanatikdevri
Bir maçta 180 derece değişiklik ve farklı oyun bekleyen polyannalar şöyle bir kaç hafta beklesinler değişiklik olmazsa kimseyi gözü kapalı savunacak kadar Trabzonspor düşmanı değiliz,ilk elin günahı olmaz, en azından skor olarak istediğimizi aldık.

serdaracıl
Kamil’i sol bek oynatan, doğan’ı oyuna alan hoca umudumu kırdı açıkçası

Adem Akyüz'
16.01.2020, 22:53
o zaman tüm defans hattı diyelim. hele de transfer yapılmazsa bu oyuncuların bir de baskıyla baş etmesi falan mümkün değil. transfer döneminde tartışırız tamam ama lig başladıktan sonra oyuncu ne zaman hata yapacak diye bekleyip bilenmek hiçbirşeyi çözmüyor. daha fazla hata yapan oyuncu es geçiliyor, hüseyin kum torbası oluyor. faydasız bir döngü.Yetersiz savunma oyuncuları içerisinde (Pereira dahil) en öne çıkan oyuncu Hüseyin. Şu maçta bile net 2 hatası var ki 2 si de pozisyon oldu. Bu sebeple Hüseyin yazdım sadece.

artvints
16.01.2020, 22:55
Yetersiz savunma oyuncuları içerisinde (Pereira dahil) en öne çıkan oyuncu Hüseyin. Şu maçta bile net 2 hatası var ki 2 si de pozisyon oldu. Bu sebeple Hüseyin yazdım sadece.
ikisine de detaylı bakalım. hiçbir oyuncunun boşa çıkmadığını hüseyin'nin harıl harıl boş adam aradığını göreceğiz. ileri vurunca da kızılıyor.

ccd6167
16.01.2020, 22:56
Ünal hocayla lig maçı avrupa maçı hazırlık maçı idman maçı vs herhangi bir maç olsa farketmez gol yiyorduk her maç

hüseyin ile 3 maç oldu gol yemedik.

neyse.

takımın haddini bilerek oynaması iyi. Tebrikler.

serdaracıl
16.01.2020, 22:56
Trabzonspor liverpol, city değil ama rakiplerimiz de arsenal, tothenham değil

Adem Akyüz'
16.01.2020, 22:57
ikisine de detaylı bakalım. hiçbir oyuncunun boşa çıkmadığını hüseyin'nin harıl harıl boş adam aradığını göreceğiz. ileri vurunca da kızılıyor.1. Pozisyonda kale vuruşunda gelen topu ayağının altından kaçırdı yahu :) 2. de vur taça veya rakibe çarptır gitsin. Hiçbir şey yapamıyorsan dön kıçını faul al.

fanatikdevri
ikisine de detaylı bakalım. hiçbir oyuncunun boşa çıkmadığını hüseyin'nin harıl harıl boş adam aradığını göreceğiz. ileri vurunca da kızılıyor.

Rakibin ayağına teslim etmesinden ve ani atak yemekten daha iyi bir seçenek.Taraftar topu zamanında ayağında çıkarmayan ve tüm adamların markaja alınmasından onu sorumlu tutar bu da başka bir açı.

Harun-61
Kamil'in pozisyonu kirmizi degil mi ??

fanatikdevri
16.01.2020, 22:58

net kırmızı,oyunun başı olması kurtardı bence.

MİSSE_MİSSE
16.01.2020, 22:59
Ilk yarinsosayi sol defansa yakin, wakayi sol ic ndiaye de onde oynadi.
Joao——Huseyin——-campi—-kamil
—————-mikel————————
—-———-———————sosa
Parmak———————-waka———
————-badu———————-
——————-sorlot———————
Waka hem daha az yoruldu hem de ortada oyuna katildi. Sosa da sevdigi yerde oynadi. Formsuzlugu ile badu ve yerini yadirgayan Parmak pek faydali olamadilar.
Ikinci yari Obi Mikel tek basina mucadele ederken yapilan degisikliklerle direncimiz artti. Ilk defa 11e 11 macta gol yeme endisesi yasamadan maci izledim ve hakemin bitis dudugune uzuldum. Huseyin hoca saha icinde kendini gosterdi ama hocalik orada bitmiyor. Umarim Unal hocanin liderligini de bize aratmaz.

ÖmürKaradeniz61
16.01.2020, 23:00

Uzayda bile kırmızı.

Gurpas
16.01.2020, 23:00

Güzel tespit (•â€¿•)

artvints
16.01.2020, 23:02
1. Pozisyonda kale vuruşunda gelen topu ayağının altından kaçırdı yahu :) 2. de vur taça veya rakibe çarptır gitsin. Hiçbir şey yapamıyorsan dön kıçını faul al.
ilk pozisyonu görmedim. taça vurunca da eleştiri farklı oluyor. gayet ritimli pas yapan hüseyin'in bugün can çekiştiğini gördüm, hiçbir akışkanlık sağlayamadık topla çıkışlarda.

Furkan Tütüncü
16.01.2020, 23:03
Hüseyin takımın en kötü stoperi ama formayı vermiyor bir türlü. nasıl bir torpili var bu çocuğun

artvints
16.01.2020, 23:04
Rakibin ayağına teslim etmesinden ve ani atak yemekten daha iyi bir seçenek.Taraftar topu zamanında ayağında çıkarmayan ve tüm adamların markaja alınmasından onu sorumlu tutar bu da başka bir açı.
hüseyin'in en önemli özelliği ritimli pas yapması, topu ayağından çabuk çıkarması. hiç bir şekilde geriden pasla çıkarken top almak için hareketlenmedi oyuncular, uyuşukluk vardı.

Ahmet Hamza
16.01.2020, 23:05
Ünal Karaman döneminde yaptığımız bazı hataları yapmadık. Ancak geliştirmemiz gereken şeyler var hala.

Hüseyin’in yerine mutlaka stoper alınmalı. Takımın en sakarı açık ara. İyi oynadığın maçta bile yakar böyle adamlar takımı.

Anıl C
16.01.2020, 23:05
Hüseyin takımın en kötü stoperi ama formayı vermiyor bir türlü. nasıl bir torpili var bu çocuğun

Trabzonspor'un her döneminde altyapi oyuncularina tabi ki pozitif ayrimcilik var. Mustafa Yumlu bile senelerce top oynadi.

Hakan
16.01.2020, 23:07
Topla soluna dönmekten aciz Campi varken benim için Hüseyin'e sıra gelmiyor.

ilelebeTS
16.01.2020, 23:08
Stoperde eleştirilecek çok bir şey yok. Eldeki malzeme bu. Kalite belli. Biri oynamaz diğeri oynarsa çok çok farklı bir şey olmaz. Bu işin çözümü kaliteli adam alıp getireceksin.

serdaracıl
16.01.2020, 23:10
İlk yarı takım çok iyiydi. Ne oluyorsa 60-65. Dakikalardan sonra oluyor. Çözüm bulunmalı

Arif Timurcioğlu
16.01.2020, 23:10
Bu maç ekubanın ilk yarıdaki gibi bomba gibi başlaması bendeki en sevindirici noktaydı.

ÖmürKaradeniz61
16.01.2020, 23:12
Takımdaki kolej havasının en büyük mimarı Sosadır. Ünal hocanın kendisiyle çok alakası yok bir kere bunu iyi bilin.

hofsaale
16.01.2020, 23:12
campi yerine hosseini oynamali.....campi cok kötü

Tayfun
16.01.2020, 23:14
Trabzonspor'un her döneminde altyapi oyuncularina tabi ki pozitif ayrimcilik var. Mustafa Yumlu bile senelerce top oynadi.

+1

Halil Alemdar
16.01.2020, 23:14
Maçı izleyemedim Ndiaye, Ekuban ve Erce nasıldı beyler?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halil Alemdar
16.01.2020, 23:15
Herkes bir tespit yapmış izlediğine dair ama bence asıl soruna kimse değinmemiş; bek performansları...

Ne yazık ki en güçlü yönümüz, bir anda en zayıf yönümüz oldu. Bek performanslarını yukarı çekmeden bu oyunda tempo da hücum çeşitliliği de imkansız.

Özellikle Pereira'ya çok şaşırıyorum. Geçen seneki pas yüzdesiyle bu seneyi karşılaştırma imkanı olsa keşke. Ciddi düşüş olduğunu düşünüyorum.

Önünde oynayan adamlarla ilgili olduğunu düşünüyorum..

kayseriliyiz
16.01.2020, 23:16
Dk 35'di galiba, Campi öne dogru çikarken Hüseyin 7-8 metre geride kaldi.
Onu gören Campi geri gelmek zorunda kaldi, ve takim boyu yine uzadi.
Demem o ki lider bir stoper sart.
Bu olay öyle hocayla felan açiklanamaz, oyuncularda sikinti var.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

memozcan
16.01.2020, 23:16
madem hüseyinin sözleşmesinde yedek kalması teklif dahi edilemez maddesi var o zaman partneri olarak topla arası daha iyi olan hüseini oynasın bence..

Halil Alemdar
16.01.2020, 23:18
Sosa ya da Mikel ikisinden biri oynar önlerinde de Ndiaye ve dinamik bi 8-10 karışımı bi oyuncuyla çok çok daha iyi oynar bu takım. Mikel Sosa aynı anda sahada olmamalı ama bunu yapamayacağımız için hem takımı öne çıkaran stoper hem de Abdüşüm dönene kadar bekine ve orta sahasına yardım edebilen pas oyununa yatkın çalışkan bi sağ açığa ihtiyaç var. Yani alıp giden bi oyuncudan ziyade böyle bi sağ açığı tercih ederim. Abdüş bu dediklerimin hepsini yapabiliyordu bebeğim.

serdaracıl
16.01.2020, 23:19
Maçı izleyemedim Ndiaye, Ekuban ve Erce nasıldı beyler?

Ndiaye iyi göründü ama maç eksiği var. Ekuban sonradan girdi, iştahlı oynadı. Ecre iyi bi top çıkardı, fena görülmedi.

ANAOKULU TERK
16.01.2020, 23:23
- yardımcı hocalar dahil , teknik direktörlerin hepsine ,
yabancı dil bilme şartı getirilmeli .
yabancı dili yoksa lisans misans , belge melge alamasınlar .
bir ara muzaffer bilazer , girecek oyuncuya ,
tercüman vasıtasıyla taktik vermeye uğraşıyordu .
şaka gibi resmen .

- o sahanın hali ne ? patates tarlası olmasına iki maç kalmış .
sorumlusu kim ? bir aydır bu çimlere ne yapmış ?
kale önlerinin çamur olması an meselesi .

- kamil neden kızarmadı ? sararmayacaktı , kızaracakdı !
doğruya doğru . vasıfsız suat hadi görmedi .
var'daki hakemin neden ikaz etmedi ?
bizim lehimize bir karar da çıksa , bu hakemlerin alayı eyyamcı .
karar kesinlikle yanlış .

- erce kendini neuer'mi sanıyor ? hata yapması yakındır .
bir gün pas attığı o ayağı eline verirler .
yeteneğin kısıtlıyken içinde bulunduğun aşırı özgüven ,
disiplinsizliğin habercisidir .

- ndiaye , niye forvet arkası oynuyor ? burası osmanlıspor mu ?
bu herif fernendao ile orta sahada cillop gibi oynuyordu .
3 ayda ne değişti de , herifin ayarlarıyla oynuyorsunuz ?
hem forvet arkasında , hangi öldürücü pası , kime atacak ?
onda o yetenek var mı ?

- mikel'in ne oynadığını biri anlatabilir mi ? Allah'ına kadar yan pas .
başka da bi şey yok herifde . bıkmadan usanmadan hem de .
tugay'ın değişik bir versiyonu . ne yaptığı belli değil .
farkında mısınız bilmiyorum ama , adam bitmiş , okeye dönüyor hemşerim !
sen hala şu adamdan medet umuyorsun ya , vallahi pes !

- çizerler kamil ! hepimizi çizerler .
bu leş gibi oyunla , bu gamsız futbolcu sürüsüyle , bu acemi kenar yönetimle ,
(eğer kendilerine bir an evvel çeki düzen vermezlerse )
biz 3.haftanın sonunda zaten havlu atmış oluruz .

bu gidişle pazar günü kıyamet kopar . demedi demeyin .

trbzonsporlu
16.01.2020, 23:26
Takımdaki kolej havasının en büyük mimarı Sosadır. Ünal hocanın kendisiyle çok alakası yok bir kere bunu iyi bilin.

sosa bu takımın olmazsa olmaz en önemli oyuncusudur, geçen yıl nasıl sakatlandıgında ikinci lig takımına döndük yine sakatlansın takım 2 level güç kaybeder sadece oyunuyla degil adam sahada kimin nereye top atacağına bile yön veriyor yanındaki adamı inanılmaz rahatlatıyor

Harun CAN
Joao Pereira berbat. Solbekimiz yok. Hüseyin çok çok kötü oyun zekası olmayan bir stoper. Geri paslarını izleyin anlarsınız. Nwakaeme iyi zannedenler gerçek bir solaçık görünce bizim el frenimiz olduğunu anlarlar onun da.. Parmak çok formsuz. Gerçekten 4 milyon veren varsa satmamak çok ama çok yanlış bir karar olur. Sağaçık yok sol açık el freni olunca bu takım bundan fazlasını oynayamaz. Oynanan futbol aynı. Hoca değişikliği bir anda herşeyi değiştirmez ama Hüseyinin de farklı yaptığı birşeyi göremedik bu maçta. Takım olarak çok ciddi sorunlarımız var. Zeki'nin iki defans oyunucumuzu birden üzerine çekerek aralarından arkaya topu bıraktığı pozisyonu bir izleyin. Zeki'nin bunu yaptığı defansa Onyekuru neler yapmaz, Cisse neler yapmaz...

Tuğrul
Hüseyin hoca'nın yeni jenerasyondan olması, modern futbolu bilmesi, gelişmeye açık olması.

Futbol aklı, sistem ve sahaiçi organizasyonu olarak daha ne yaptığını bilen takım izlememize yol açtı.

Ünal Karaman doğaçlama ve ezbere bir futbol oynatıyordu.

En göze çarpan farklılıklar ise rakibe önde basmamız, geriden kısa pas ile çıkmamız ve ileride rahat çoğalmamız oldu.

Takım boyunda hala aksaklıklar var.

Bilhassa Hüseyin ona ek olarak Pereira ve K.Ahmet rakibe temaslı oynamakta, pas arası yapmakta zayıf kalıyorlar.

A.Parmak'ın sağ çizgide oynaması takımın hücum zenginliğine zarar verdi.

Bunu gördüğünü ve sağ çizgide Ekuban'a şans vereceğini düşünüyorum.

Gürkan Asma
Maçın ilk yarısında hocanın arzu ettiği oyundan görüntüler gördük ancak ikinci yarı yine döndük ünal futboluna. Zamanla inşallah ilk yarıdaki oyunun süresi artar.

Oğuz B.
16.01.2020, 23:27
2 tane top direkten dönmüş. 2 tane atmışız. Gol yemeden tamamlanan bir maç. Sakatlık da yaşanmadı.

Bir kupa maçı için daha ne olsun?

serdaracıl
16.01.2020, 23:29
2 tane top direkten dönmüş. 2 tane atmışız. Gol yemeden tamamlanan bir maç. Sakatlık da yaşanmadı.

Bir kupa maçı için daha ne olsun?

Hocam bütün maçlarımızı denizli ile yapsak sorun yok

Mehmet Cihan Kocaman
16.01.2020, 23:29

Sezon başından beri önünde oynayan oyuncular Abdülkadir, Ekuban, Sorloth, Yusuf Sarı, Sturridge, Abdülkadir Parmak.
Abdüş dönünce yine eski verimliliğine ulaşacağını düşünüyorum. Üstte yazdığım oyuncular arasında Pereiranin dilinden anlayan ve futbolun gerekliliklerini yerine getiren bir tek Abdüş var, biraz da Sturridge ama o da hareketli değil. Geçen yıl Abdülkadir ile birlikte o kanada yanaşan Sosa ve Yusufla çok iyi pas trafiği oluşturuyorlardı. Pas kalitesi çok iyi olmayan Ekuban bile o trafiğe girip olumlu işler yapıyordu ama bu sene hiçbiri yok malesef.

Oğuz B.
16.01.2020, 23:30
Daha 1 ay önce yenildik bu takıma. Çift ayaklı kupa maçını gol yemeden iki farkla kazanmak güzel sonuç.

Hocam bütün maçlarımızı denizli ile yapsak sorun yok

Mithridates
16.01.2020, 23:33
Oyuncuların maçı yeterince ciddiye aldığını düşünmüyorum.
Maçı bir şekilde kazanalım yeter havası hakimdi.
İstek arzu yoktu.
Umarım sadece kupa maçı olduğu içindir, lig maçlarında daha farklı olur.

serdaracıl
16.01.2020, 23:34
İlk yarı oynadığımız oyun beni mutlu etti

Anıl C
16.01.2020, 23:39
Ya keske yazilan iletilere begen/begenmeme butonu gelse. Illa ki alintilamamiz mi lazim:( Rep verme olayinin bi esprisi yok. Aldigi begen sayisi resminin altinda gösterilebilir.

mawro61
16.01.2020, 23:42
Perreira bu yıl hiçbir maçta iyi değildi.
Yaş 35, güç ve enerjisi 50 yaş gibi.
Içerde puan kaybettiğimiz maçlarda hüseyin kadar hataları olan, artık miadı dolmuş biri. Sağ bek, sağ açık, stoper vs pek çok oyuncu lazım.
Liverpol olmak istemiyoruz, ama rakiplerimiz city,arsenal fln değilken birşeyler yapalım artık.

odyseuys
16.01.2020, 23:44
hüseyin hoca en azından futbolun matematiğinin içerisinde kalacağının, 2 temposu düşük ortasahaya 4 forveti taşıtmaya çalışmayacağının sinyallerini verdi. ben olumlu görüyorum ilk resmi maç performansını. hoca performansının takım performansına yansıması biraz daha zaman alacaktır. hoca gökten zembille inmediği için bu süre daha da kısa olacak umarım. yeter ki hocanın çözüm arayışları futbolun doğruları içerisinde kalsın, bu takım çok eleştirilen mevcut stoperleriyle dahi sonucu getirebilecek potansiyele sahip.

DeAgLeMaNyAq
16.01.2020, 23:45
Pro lisansı olmasa mac sonu açıklama yapabilir mi yayıncı kuruluşa?

Dün bahsi geçtiğinde dile getirmiştim. Yine sezon başında değişen yayın talimatındaki röportajlarla basın toplantısı kısmındaki ilgili madde teknik sorumlusunun olmaması durumunda antrenörü şeklinde değiştirildi...

fadigaTS
16.01.2020, 23:46
Takım boyu biraz kısalmış.Ama yine de uzun.İlk yarıdaki oyun iyiydi.Savunmadaki bireysel hatalar başımıza iş açmaya devam edecek.Stoperler en temel özellik olan durması gereken yeri bilmiyor.Geriden oyun kurabilen egemen tarzında bir stoper alabilirsek takım boyu daha da kısalacaktır.

Oğuz B.
16.01.2020, 23:47
DeAgLeMaNyAq

Çok mu zor bu "Pro Lisans"ı almak? 5 yıldır yardımcı hocalık yapan birinin neden eksik olur?

trbzonsporlu
16.01.2020, 23:47
iyi yönden bakalım: takımın en büyük sorunu rakibe cok kolay pozisyon vermesiydi belkide bu sene ilkkez rakibe net pozisyon vermedik ve enaz 5 olabilecek pozisyonları da bulduk.

kötü yönden bakalım: as kadro ile yedek kadro arasında dağlar kadar fark var bugün oyundan çıkan oyuncular ndiaye ve shorlot yerlerine giren oyuncular doğan ve serkan. as kadro ile yedek oyuncu arasında bu kadar fark olan bir takım uzun lig maratonunda yarıştan koparlar maalesef.
sampiyonluk isteniyorsa bu takıma takviyeler lazım

serkanholep
16.01.2020, 23:53
Kazandık tebrikler. Eksikler tamamlanırsa ( stoper, sağ açık) daha iyi olacağız.

Ama taraftarımız kendi içinde de taraf olduğunu gösteriyor. Bazı arkadaşlar nedense sürekli aynı cümleleri kuruyor. Liverpol, city, barça değiliz falan. Salahımız, arnoldumuz, kante miz yok diyorlar. İğreti oldum tam anlamıyla.

Kendi düşüncelerinin doğruluğunu savunmak için, yapılan td hamlesinin doğru olduğunu dile getirmenin yolunu bulmuşlar.

10 yaşındaki çocuğum maçı izlerken liverpolla oynasak ne olur diye sordu. Evet liverpol değiliz ama ne yzık ki bizim ligde ki herhangi bir takımın içinden geçecek takımlarla karşılaştırmak nedir yahu. Denizli rakip.

Ortasaha yaşlı ve pres gücü düşük. 4 ortasaha ile oynadık ama yine boşluklar oldu. Topun bizde kalmasını sağlayacak biri lazım. Ömür çok önemli bizim oyunumuz için

DURAS
16.01.2020, 23:57
Parmakla hüseyin Türkmen’e sahip çıkıldığı kadar Hüseyin hocaya sahip çakmak lazım. Hüseyin, campi, kamil,, parmak Trabzonun onbir oyuncusu olamaz. Hüseyin Türkmen’den çok umutluydum. ilk çıktığında olacak bu çocuk çok iyi stoper olacak dedim. O ise hiç şama kaydetmedi. Parmak ise hiçbir zaman bu seviyelerin oyuncusu olmadı olamaz da Takım bugün iyiydi. Daha ne olacaktı. Evet bir on- on beş dakika oyunun hakimiyetini kaybettik ama o dakikalarda bile gol yiyeceğiz herhalde demedim.

Ahmet Aksu
17.01.2020, 00:01
aynen :D
işte bunu düşünmeden (bazı tipler) yok liverpool mu m.city mi bekliyorsunuz diyorlar tabi ki onu beklemiyoruz ama ligin üzerinde performans bekliyoruz ama suçlu yine biz (be sivri zekalar) oluyoruz. :D

liverpol vb. takımların aynısını değil %20 sini oynasak ligi sallarız :D

ya rakip denizli-ankaragü-göztepe vb. :D

ligin dandikliğini avrupadaki başarılarımıza bakarak anlayabiliriz.

DeAgLeMaNyAq
17.01.2020, 00:14
DeAgLeMaNyAq

Çok mu zor bu "Pro Lisans"ı almak? 5 yıldır yardımcı hocalık yapan birinin neden eksik olur?

Çok zor değil ama bir süreç alıyor. Eskisi gibi bir anda alamıyorsunuz. Hüseyin Hoca geçen sene pro lisans kursuna başlamıştı bu sene muhtemelen alacaktır. TFF'nin yaptığı değişiklikler nedeniyle çok fazla kafaya takılacak bir mevzu değil. Hami Hoca'nın ilk döneminde olduğu gibi bir durumla karşılaşsaydık sinir bozucu olabilirdi...

Sefa Murat Dokuz
17.01.2020, 00:27
Bu diziliste olabilir. Gercekten biraz karışıktı.

Ancak wakayemenin 2.yari dinç kalmasinda bu sistemin eksik olmusmudur sizce?
Bence olumlu etkisi oldu,(Kamil nerdeyse hiç çıkmadı, Waka yerine kademelere sosa girdi) ama pereira da ekstra berbat gözüktü.

Orkun 61
17.01.2020, 00:33
Asla beğenmeyen taraftar Yumlu ve Zekiden sonra kafayı Türkmen'e takmış durumda. Şaşırmadık.

Yeterli değil evet ,üzerine koyması gerek evet, ama her şeyden önce dışarıya kulaklarını tıkamalı. Çalışmalı.Üstüne koymalı.

İmkan dahilindeyse oraya bir lider Stoper lazım ama olmuyorsa da Hüseyin'i gömmekten vazgeçmek de lazım.

Campi eldekilerin en iyisi ama 100 metreyi 9 sn de koşamadığından adamdan sayılmıyor o da ilginç.

Zaten bu ilk 4 deki takımların stoperlerinin hepsi sendekilerden iyi di mi ? :)

Haaa liderin stoperlerinden birisi de eski oyuncumuzdu değil mi ? Hani yine itin bir yerine soktuğumuz tayfadan.Yazık.

60 dan sonra düşüyoruz çünkü takıma hala işinin ehli bir kondisyoner alınmadı ve asıl yükünü çeken

oyuncuların yaşlı. Misal Sosa,Wakame,inatla oynattığın Mikel,Perriera !!!

Badu kesinlikle Sosanın yanında oynamalı. Onu da rahatlatmalı ki Partizan maçının ilk yarısı böyleydi.

Uçmadı kaçmadı ama fena değildi Parmak. Hele şükür yoklukta, yabancı olmadığı sağ kanatta oynatmak bir hocanın aklına geldi.

Wakame formsuzken yada sakatken sol açıkta alternatif ?????????????

Hala sağ açık isteyenler var da !

Ömür,Sarı,Sturridge,Ekuban,Parmak... Müsaitlik durumuna göre seç seç oynat.

Partizan maçının ilk 45 dakikası güzel örnek onun üzerine gidilmeli.

Sefa Murat Dokuz
17.01.2020, 01:01
Daha 1 ay önce yenildik bu takıma. Çift ayaklı kupa maçını gol yemeden iki farkla kazanmak güzel sonuç.

Yenildiğimiz maçta 2-0 yapacak çok pozisyonumuz var. Hatta var ile iptal olan golümüz var. Kaçanlar var o maçta 2-0 olup kazanmış olabilirdik. O günki oyun da yanlıştı. Bir şey oynamadık ki yetenekli oyuncularımız pişirdi evirdi çevirdi attık ve pozisyon bulduk. Maç çekimine kameraya sahadaki 10 oyuncu(kaleci hariç) girdiği o kadar az an vardı ki. Oyuncuların bir grup karşı kalede biri taç çizgisinde bir grup bizim kale önündeydi. Orta alanda derin boşluklar vardı. Savunmadan çıkarken pas boyumuz 15-20 metre felan. Bu yorgunlukla birlikte 2.yarıda işte rakipte 1 tane hızlı adama davetiye çıkardı.

Yenildiğimiz maç 1 oyuncu Barrow, adam bizim takım derinliğimizi kullandı hallaç pamuğu gibi attı bizi ve yenildik. Toplasan 3.5 poziyon ile 2 gol attılar.
Skor üzerinden yorum yapmak sadece o günü kurtarır. Bugün o adam yoktu, Ndiaye eklendi büyük dinamizm kattı. Biz güçlenirken, onlar daha zayıftı.

bugün ki oyuna bakıyoruz, kadraja yine 10 oyuncuyu nerdeyse hiç sokamamışız. Savunmadan top çıkarıyoruz Hüseyin pas verecek kimseyi bulamıyor kaptırıyor ya da kaleciye dönüyor. Pereira bekten topla çıkarken kendisine en yakın oyuncu 15-20 metre uzakta. Kaptırıyor o uzun pas geçmiyor, kalemizde tehlike. Hala aynı üçgen kuramıyoruz, ataklar hep bireysel. Ndiaye alıp götürecek, Wakaeme'ye vereceksin çekecek bir şey yapacak. Sorloth dribbling ile götürecek bir şeyler yapacak.

Ya Denizlispor şu düşük kapasitesiyle Sacko mu nedir o adamı savunma arkamıza kaçırdı ya Kamil Ahmet'e 2 ye 1 yaptılar. Şunu 1 kez yapabildik mi abi maçta biz. Bizde Ekuban 2-3 kişiyi devire devire gidiyor. :)

Hala takım boyu kısalmamış, hala topla çıkarken pas boyumuz çok uzun. Hala bireysel yeteneklerle maç kazanıyoruz. 2 oyuncumuz gününde olmasa puan kaybederiz. Hatırlayalım Denizli maçında Sosa bitikti hatta sezonun en kötü maçını oynadı. 1-2 oyuncu böyle gününde olmasın puan kaybı olasığımız çok yüksek.
Yardımlaşma aşırı zayıf. Orta sahada fiziksel üstünlüğü ile mesela rakipten kurtuluyor bir oyuncumuz pas verebileceği 1-2 oyuncu var gitmekte ısrar edip faul oluyor rakip komple yerleşiyor defansa. Adam eksiltme yaratıcılık oyuncu yeteneği bunlarda çok üstünüz belli görüyoruz, rakiplerde bu kapasitede oyuncular yok. Wakaeme'nin yayın üstünde adam bomboşken pas vermemesini, yada Ekuban'ın pasında ısrarla topa basmasını başka türlü açıklamıyorum. Pas oyununa inanmıyor oyuncular.

Maçın hiç bir bölümü böyle üst üste 25-30 pas ile tempoyu yönettiğimiz bir an yok. Buna ihtiyacımız olan maçlar olacak. Bireysel yeteneğin işlemediği bir rakip defans gelecek, ya da o oyuncu o gün formsuz olacak, sonuçlandıramadığın her atağın(geride yerleşemediğin) karşılığını kontratak olarak verebilecek oyuncuları olan takımlar gelecek. Haliyle en iyi defans tempoyu belirleyip pas trafiği kurabilmek. Adama verir topu beklersen gol yersin. İstersen Sakho değil Liverpool'un stoperini getir. Bir karambol olur yersin. Futbol bu Konyaspor nasıl buldu 10 kişiyle 90+ da o pozisyonu.

Takım oyununa dair bir gelişme görmedim. Ünal dönemi gibi hala bireysel takılan oyuncular var. Kadromuzda doğal allah vergisi yetenekleri olan oyuncularımız var. Şu ligde 2.bir Wakaeme yok, bir saniye boş kalınca asist yapan bir Sturridge yok. Yıka yıka giden Ekuban gibi yedeği olan da yok.
Sorloth tüm sakarlıklarına rağmen bir pivot santrafordan çok çok daha fazlası çok fazla ekstrası var adamın. A kalite golcü olur bu gelişimiyle. Bu kadronun zaten antrenörü olmadan Zeki Yavru'ları Olcay şahan'ları yumlu'ları yenmesi şaşırılcak bir şey değil.

Şikebahçe maçında 1-0 öne geçeriz, rakip önde basar topla çıkarken eğer mevcut dizilişimiz bu şekilde derin ve dağınık olursa. Orda kaptırdığın yada sonuçlandıramadığın ataklar başımıza bela olur.
Sahaya yayılış ve pas oyunu, ve pas boyunu kısaltma üzerine takımın net gelişmesi lazım.

B.Yiğit
17.01.2020, 01:06
Kamil Ahmet'in arkaya adım kaçırışlarını sayamadım. Onu da suçlayamıyorum gerçi gerçek mevkisi orası değil.
Pereira böyle devam ederse formayı kaptırır. Çok top kaybı yapıyor.

TSLIEMRE
17.01.2020, 01:10
Ya keske yazilan iletilere begen/begenmeme butonu gelse. Illa ki alintilamamiz mi lazim:( Rep verme olayinin bi esprisi yok. Aldigi begen sayisi resminin altinda gösterilebilir.

Neden beğenme butonu yok bu forumda ne zamandır merak ediyorum :) ufak bir eklenti ile oluyor.

Sezgin Öztürk
17.01.2020, 01:11
Lig maçında dolu tribünler önünde yenemediğimiz rakibi oyunun büyük bölümünde üstünlük kurarak galip gelmemiz sevindirici...Bu maçta en büyük eksikliğimiz beklerin etkisiz oyunuydu.Kamil Ahmet'in daha fazlasını vermesini zaten beklemiyorum fakat Pereira'nın bu seneki etkisiz oyununu Abdülkadir Ömür'ün olmamasına bağlıyorum.Tek başına mücadele ediyor koca koridorda ve yorulduğunda oldukça kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.

Forumda son zamanlarda çokça yazılan oyun boyunun kısalması,rakip alanda pres,sürekli baskılı oyun söylemlerinin en büyük suçlusu Klopp ve Guardiola'dır. Liverpool ve City'i seyredip aynısını Trabzonspor'unda oynamasını bekleyen arkadaşlar lütfen hayal aleminden uzaklaşın.

90 dakikada 2 gol atmışsın direkten dönen topların kaçırdığın pozisyonlar var rakibe verdiğin sadece tek pozisyon ve burada baskı yediğimizi iddaa eden arkadaşlar var.Pardon rakip hiç mi gelmeyecek üstüne? Alivelisporla mı oynuyoruz ?

Ligde rakibimiz olan takımların halini görünce bu sene için umutlanmamak elde değil. Şimdi destek zamanı.

~UniCef~
17.01.2020, 01:18
Perreira bu yıl hiçbir maçta iyi değildi.
Yaş 35, güç ve enerjisi 50 yaş gibi.
Içerde puan kaybettiğimiz maçlarda hüseyin kadar hataları olan, artık miadı dolmuş biri. Sağ bek, sağ açık, stoper vs pek çok oyuncu lazım.
Liverpol olmak istemiyoruz, ama rakiplerimiz city,arsenal fln değilken birşeyler yapalım artık.

Size katiliyorum. Fazla duygusal olmamak lazim. Kamil dahi Peireiradan daha iyi oynayabilecek durumda.

~UniCef~
17.01.2020, 01:19
iyi yönden bakalım: takımın en büyük sorunu rakibe cok kolay pozisyon vermesiydi belkide bu sene ilkkez rakibe net pozisyon vermedik ve enaz 5 olabilecek pozisyonları da bulduk.

kötü yönden bakalım: as kadro ile yedek kadro arasında dağlar kadar fark var bugün oyundan çıkan oyuncular ndiaye ve shorlot yerlerine giren oyuncular doğan ve serkan. as kadro ile yedek oyuncu arasında bu kadar fark olan bir takım uzun lig maratonunda yarıştan koparlar maalesef.
sampiyonluk isteniyorsa bu takıma takviyeler lazım

Son Denizli macinda da pozisyon vermeden gol yedik. Bu stoperlerle her yarim pozisyon dahi büyük bir tehlike olma ihtimali var.

~UniCef~
17.01.2020, 01:23

Bir macin sonunda böyle konusmak bana cok mantikli gelmiyor. Takim hala ayni takim ve ayni zaaflari var. Nasil Ünal Karamanin zamana ihtiyaci vardi ise. Su an Hüseyin icin de gecerli. ÜK da bir türlü bütün takim sakatliklardan dolayi antreman edememisti, simdi ise takim yavas yavas antreman etmeye basladi. Yine cok önemli 3 oyuncumuzun eksik oldugunu unutmayalim. Yavas Yavas olur insallah.

ibrahim
17.01.2020, 01:34

Neden beğenme butonu yok bu forumda ne zamandır merak ediyorum :) ufak bir eklenti ile oluyor.

Bir kaç sene önce ben de sormuştum bunu yöneticilere. Forumdaki sohbet ortamını olumsuz yönde etkileyebileceğinden çekiniyordular.

CEMEFKER
17.01.2020, 03:10
Nwakaeme bugün ayarı verdi. Daha doğrusu parolayı. Şampiyonluk için fazla konuşmayacaksın icraat yapacaksın.
Yani medya ha bire "Trabzonspor çok iyi, iyi top oynuyor, ligin bana göre en büyük favorisi" gibi kelimeler maksatlı söyleniyor.
Harbi beyin!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erenslash
17.01.2020, 05:28
Lider stoper şart defans sıkıntılı ama ortasahamız çok iyi farketti

bir tane düzgün stoper kiralamamız şart sıkıntı yaşayabiliriz bazı maçlarda gene

skor 1-0 iken kritik dakikalarımız oldu kalemizde

yorumsuz6117
17.01.2020, 05:54
Defans oyuncularımızdan dolayı şampiyon olamayız, alınacak stoper nokta atışı olursa bı nebze toparlar defansı ama yetmez.. Kamil, Doğan falan bunlar yedek kalitesinde bile değiller, Hüseyin el bombası, Campi vasatın çok altı da bi adam..

HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2020, 07:21
Adi ÖZDİLEK yenilgiyi hazmedemiyor.

15. dakikada Kamil'in Zeki'ye yaptığı harekete kırmızı verilmeliydi diyor.

Kamil'in niyeti topa, çünkü topa bakıyor ve topa değiyor. Kırmızı olmaz.

Tıpkı Alanya maçında Parmak'a verilen kırmızı olayında da benzer pozisyon vardı. Sarı yeterdi.

HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2020, 07:22
Defans oyuncularımızdan dolayı şampiyon olamayız, alınacak stoper nokta atışı olursa bı nebze toparlar defansı ama yetmez.. Kamil, Doğan falan bunlar yedek kalitesinde bile değiller, Hüseyin el bombası, Campi vasatın çok altı da bi adam..

Evet Y. Emre SEL de söyledi.

Campi-Hüseyin çok açık veriyor.

İvanildoyu Rize'ye kiralık vermeye çalışıyorlar.

Stoper ve sağ kanat alırsak tadından yenmez.

Erce, Vakeme ve N'Diyae ye bayıldım. Maşallah

HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2020, 07:25
Ekuban da toparlamiş. Nazar değmesin

asilhamsi
17.01.2020, 07:57
Transfer olsun ya da olmasin kadroya yazılacak ilk stoper husaini.

Ikinci stoper ise malesef yok.

Bir kez daha gördük ki obi bu takım için çok önemli.parmak bu seviyenin oyuncusu değil.

HOPA'LI TS'Lİ
17.01.2020, 08:04
Transfer olsun ya da olmasin kadroya yazılacak ilk stoper husaini.

Ikinci stoper ise malesef yok.

Bir kez daha gördük ki obi bu takım için çok önemli.parmak bu seviyenin oyuncusu değil.

Parmakta düşüş sürüyor.

freedomforever
17.01.2020, 08:14
Mikel ne kadar güzel oynarsa oynasın Sosa ile birlikte olmuyor. Keşke bir Ndiaye’miz daha olsaydı.

Ben Sosa Mikel Ndiaye dizilişinden ziyade Sosa Parmak Ndiaye dizilişinden yanayım. Dinamik futbol için olabildiğince tempolu oyuncu oynatmamız gerekiyor.

U.Sadıkoğlu
17.01.2020, 08:27
Ekuban'ı beğendim. Nwakaeme eski performansına dönüş yapabilir. N'Diaye oturacak. Tek gereken bir stoper, nokta atışı yaparsak olur bu iş. Hüseyin hocaya ayrıca tebrikler.

nbay
17.01.2020, 08:32
Adi ÖZDİLEK yenilgiyi hazmedemiyor.

15. dakikada Kamil'in Zeki'ye yaptığı harekete kırmızı verilmeliydi diyor.

Kamil'in niyeti topa, çünkü topa bakıyor ve topa değiyor. Kırmızı olmaz.

Tıpkı Alanya maçında Parmak'a verilen kırmızı olayında da benzer pozisyon vardı. Sarı yeterdi.

Bence kırmızı gibi geldi ,aynı hareket bize yapılsa düşünceniz farklı olurdu kanımca.

nbay
17.01.2020, 08:35
Dün bahsi geçtiğinde dile getirmiştim. Yine sezon başında değişen yayın talimatındaki röportajlarla basın toplantısı kısmındaki ilgili madde teknik sorumlusunun olmaması durumunda antrenörü şeklinde değiştirildi...

Evet bende bakındım uzman antrenör lisansı var ,geçen sene seminere gitmişti yazın, bu yazda pro olanı alır herhalde .

Muhammet Yazici
17.01.2020, 08:36
Mustafa Yumlu mu Hüseyin Türkmen mi ? :))

alper*
17.01.2020, 08:46
Kamil'in pozisyonu net kırmızı idi.

Trabzonsporluyuz diye yanlışı savunacak halimiz yok.

Anıl C
17.01.2020, 08:47
Mustafa Yumlu mu Hüseyin Türkmen mi ? :))

Bence ikisi de kötü

Anıl C
17.01.2020, 08:48
Kamil'in pozisyonu net kırmızı idi.

Trabzonsporluyuz diye yanlışı savunacak halimiz yok.

Bence de kirmiziydi. O pozisyonlarda kesinlikle her futbolcuya kirmizi verilmeli. Öyle topa müdahale edilmez. Eger sari ile cezalandirilsa cok kemik sesi duyariz

Furkan Tütüncü
17.01.2020, 09:09
Mikel ne kadar güzel oynarsa oynasın Sosa ile birlikte olmuyor. Keşke bir Ndiaye’miz daha olsaydı.

Ben Sosa Mikel Ndiaye dizilişinden ziyade Sosa Parmak Ndiaye dizilişinden yanayım. Dinamik futbol için olabildiğince tempolu oyuncu oynatmamız gerekiyor.
katılıyorum. parmak tek faydalı olduğu pozisyon olan 10 numarada oynamalı.

freedomforever
17.01.2020, 09:11
katılıyorum. parmak tek faydalı olduğu pozisyon olan 10 numarada oynamalı.

10 değil hocam geçen seneki Sosa-Parmak-Yusuf üçlüsündeki rolüne dönmeli.

Sercan Keleş
17.01.2020, 09:13

Her şey tempodan ibaret değil ama. Düşüncende haksız değilsin ama Mikel'in pas oyunu, hava toplarındaki üstünlüğü takımı rahatlaşını yapacak o 3lü içinde tek bir isim var Sosa. Sosa'da düşerse çok kolay goller yiyip direk oyundan kopabiliyoruz. Mikel'in ikinci yarı temposunu 2 adım ileri taşıdığını gördüm dün. Eskiden ayak sokmaz sadece set olurdu şuan bir iki tık ilerlemiş temposu. Bencede yetersiz ama saydığım iki özelliği üst seviyede yaptığı için kesemezsiniz Mikel'i.

Furkan Tütüncü
17.01.2020, 09:14
10 değil hocam geçen seneki Sosa-Parmak-Yusuf üçlüsündeki rolüne dönmeli.

merkezde oynadığında üzerinde fazla defansın yük oluyor ve beceremiyor bunu gerçekten. daha ofansif, ceza yayı ve çevresinde olduğunda hem uzaktan şutlarla tehdit ediyor, hem boşluklara kaçarak pas alternatifi yaratıyor.

carantinas
17.01.2020, 09:22
Takım boyu ile ilgili eleştiriler var. Maçı baştan sona izledim. Boy olarak evet yine stoperler ve hücum oyuncuları arasında mesafe sıkıntılı gibi. Defansı biraz öne kurmak, öndeki oyuncularla da pres yapabilmek için de oyuncuların uygun olması lazım. Defansın hızlı ve sezgisi yüksek olmalı, hücumcular en az 2 ya da 3ü baskı yapabilen adam olacak. İlerde sadece Badu bunu yapabilir gibi duruyor defans zaten ağır. Öyle olunca gördüğüm kadarıyla takım maça enine daralarak başladı gibi. Hem Waka hem de Parmak içeri daha yakın forvetlere daha yakın oynadı. Set hücumunda çizgiye neredeyse hiç inmediler. Hatta izlerken Milanın efsane kadrosunun (Rivaldo, Cafu, Shevchenko) 4-3-2-1'ne benzettim. Piramit şeklinde kanat yok. Bu yapı 60tan sonra falan değişti tabi waka yine çizgiye basmaya başladı. Muhtemelen skor avantajı nedeniyle boş alanlara açıldı oyuncular. O esnada pas oyunumuz bozuldu eski düzene döndük. At wakaya izle :D

A. Aydın
17.01.2020, 09:24
Bu macin kayseri macindan farki cok gol kacirmamiz.

Mikel , sosa ve abdulkadir 3 lusunden gerektiginde sosa bile dinlendirilebilir.
Ndiaye her sartta oynamali. Dunde gorduk ki ndiaye ciktiginda rakip gelmeye basladi.
Ndiaye fizik gucunu ve mac ritmini kazandiginda oyunumuz daha iyi olacak.

UĞUR DURTAŞ
17.01.2020, 10:11
Yanarımda yanarım makayemenin çatala yakın yerden topun direkten dönmesine...
keşke gol olsaydı..üst düzey olurdu gerçekten...
*
kamil ahmet denen dangalak o ne biçim topa giriş öyle
ya atılsaydın ne olacaktı?
bu dangalak herifin kulağı kesinlikle çekilmeli
*
hüseyin
güzel kardeşim
canım ciğerim sorunun ne senin?
niçin kendini maça veremiyorsun
ilk fb maçında sahaya çıktığın gibi niçin çıkamıyorsun
iki tane gazetecinin seni övmesiyle devamlı ilk 11 olmazzzzz
toprakcılık düşünülerekte devamlı ilk 11 olmaz
eline çok ciddi bir fırsat geçti
aylardır,haftalardır
istemiyorum istemiyorum istemiyorum
diyorsun...
sen bilirsin.
*
obi mikellllllllllll
64 kez nijerya milli takımda oynamış
yıllarca dünya devi chelsea'de oynamış
eeeeeeeeeeeee
yaşı 32
verimsizliğinden dolayı yazmıyorum
elini taşın altına sokmadığı için yazmıyorum
al gülüm ver gülüm
bir sağ
bir sola
böyle olmazz
kariyerine yakışmıyor
şundan emin ol
sahada 32 yaşında gibi oynamıyorsun
42 yaşında gibi oynuyorsun.

*
unutmadan
hüseyin hocanın ilk resmi maçından net skor almasından dolayı
kendisini ve futbolcuları tebrik ediyorum

sarının sturidge novakın dönüşü
birde lider stoper alınması
iyi olacaktır.

Ömer Keskinsoy
17.01.2020, 10:11
Hüseyin kadar kafanıza taş düşsün.Futboldan biraz anlasiniz gam yemeyecem.Hüseyin pas oyunu oynayan takımlar için ideal bir stoper bugun hata da yaptı.Ama oynamadığı maclar olsun da o zaman göreceğim ben sizi.Hüseyin stopere geçmeden önce 6 yiyordunuz.3:0 dan maç veriyordunuz.Bu kadar ofansif kadroyu Hüseyin tek başına kurtaramaz.Ama Ndiae harika uymuş takima birçok defomuz ortadan kaybolduAğzına sağlık hocam valla. Sadece yanına hatalarını örtecek, zaman zaman yönlendirerek daha az hata yapmasına yardımcı olacak birisi gerekiyor. Böyle biriyle gelişimi de artacaktır. Gelişiminin durduğu eleştirilerini anlarım ama kötü oyuncu değil. Hırsı var, azmi var. Gamsız değil adam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B.Yiğit
17.01.2020, 10:28
Obi Mikele bile laf atılıyor. Bizim taraftarın futboldan anladığını söyleyen futboldan anlamıyordur.

Mehmet Fatih Silik
17.01.2020, 10:44
Dün zeminde bir tuhaflik vardi. Topun siddeti ve ve hizi garip bir sekilde göze batti.

Ne atilan paslar dogru düzgün gidiyordu ne de uzun toplarda top dogal haliyle sekiyordu.

Bilmiyorum baska gören oldu mu.

Emrah KabuL
17.01.2020, 10:58
Lafa bak..! Hüseyin stopere geçmeden önce 6 yiyormuşuz..!

Bahsedilen durum Akhisar maçı ise o maçta Sosa dahil Pereira,A.Ömür,Y.Yazıcı,Okay,Burak vs. sahadaydı.. keza Alanya maçı.. ve o takım E.Yanal'ın takımıydı..! Öyle bir sezondu ki o sezon Sosa linç ediliyordu.. takım diye bir şey yoktu ortada.. tüm bu olumsuzlukları Hüseyin'in olmayışına bağlamak çok ahmakça..!

Hüseyin'in olmadığı maçlarda görecekmiş bizi..! İşte bu kafa Hüseyin ile yenilmiyoruz diye ortaya çıkan tipler ile aynı.. ve o saçmalıktan 1-2 maç sonra Hüseyin sahadayken yenilmiştik..!

2017/18 sezonunda o kötü takıma rağmen ligde ki 8 maçta kalemizde gol görmedik..! Hüseyin'in oynamaya başladığı 2018/19 sezonunda ise Hüseyin'de sahadayken 5 maçta kalemizi gole kapattık.. sezon genelinde ise gol yemediğimiz maç sayısı 7

ccd6167
17.01.2020, 11:15
Bu arada ilk yarı sanki takım milanın 4-1-2-1-2 gibiydi ben mi yanlıştım

——————mikel
-———parmak—sosa
——————ndiaye
—————sörlot-tony

vetheksenol
17.01.2020, 11:19
Lafa bak..! Hüseyin stopere geçmeden önce 6 yiyormuşuz..!

Bahsedilen durum Akhisar maçı ise o maçta Sosa dahil Pereira,A.Ömür,Y.Yazıcı,Okay,Burak vs. sahadaydı.. keza Alanya maçı.. ve o takım E.Yanal'ın takımıydı..! Öyle bir sezondu ki o sezon Sosa linç ediliyordu.. takım diye bir şey yoktu ortada.. tüm bu olumsuzlukları Hüseyin'in olmayışına bağlamak çok ahmakça..!

Hüseyin'in olmadığı maçlarda görecekmiş bizi..! İşte bu kafa Hüseyin ile yenilmiyoruz diye ortaya çıkan tipler ile aynı.. ve o saçmalıktan 1-2 maç sonra Hüseyin sahadayken yenilmiştik..!

2017/18 sezonunda o kötü takıma rağmen ligde ki 8 maçta kalemizde gol görmedik..! Hüseyin'in oynamaya başladığı 2018/19 sezonunda ise Hüseyin'de sahadayken 5 maçta kalemizi gole kapattık.. sezon genelinde ise gol yemediğimiz maç sayısı 7

Bak kardeşim ben bu yazdıklarından ne anlamam gerektiğini çıkaramadım.Bu mantığı anlamıyorum.Gerçekten seni anlamak istiyorum gerçekten ne deöek istedin.Tamam ben kabul ediyorum 6:1 yenilmemizi Hüseyin a bağlamam ahmakça.Sen açıkla ufkumuzu aç.Benim Hüseyin i tanıdığım yok.Hiçbir yakınlığım yok.Trabzonspor un her maçınıda izlerim.Kendimi bildim bileli futbol oynarım izlerim.Hüseyin karşı karşıya çalım çok zor yer oynadığından beri çalım yediği beşi geçmez.Aksine hüseyni ve campi karşı karşıya kaldığı zaman hele açık alandaysa bedavadan çalım yer.Defansın arkasına atılan her topu Hüseyin kovalar yetişirde.Aklınızda diğer stoperlerin yetişip kestiği bir top varmı.Şenol Güneş bile Hüseyin e hakkını vermişken siz mi biliyorsunuz bu işi.Bu ne kibirdir kardeşim.

Emrah KabuL
17.01.2020, 11:27
Ne demek istedin acaba benim kafa basmıyor heralde bu mantığı çözersem sanırım evrenin gizeminide çözeceğim.6.1 yenildiğimiz maçtaki kadroyu sayıyorsun içinde yok yok.Bu kadrodan daha iyi eee ersun yanal adamlarımı bağlıyordu.Bence biraz uğraşssan ne demek istediğini anlatabilirsin.

Bu takım Hüseyin oynamaya başladıktan sonra mı düzeldi ? O yokken 6 yiyorduk,olmadığı zamanlar göreceğiz sizi diyen bir adamın kafasının basmadığı çok açık.

Jackdaniels
17.01.2020, 11:43
Biraz fitili ateşliyim... Nasılda yendik 2-0 ama Ünal Hocayla bu takıma evimizde 3 puan verdik :)

Gurpas
17.01.2020, 12:41
Uzun zamandır ilk defa gol yemeden ve sahamıza mahkum olmadan bir maç kazandık. Hüseyin hocaya teşekkür ederim. Ünal Karaman a verilen desteğin aynısı Hüseyin hocaya da verilmeli.

Mehmet Fatih Yavuz
17.01.2020, 12:46
Biraz fitili ateşliyim... Nasılda yendik 2-0 ama Ünal Hocayla bu takıma evimizde 3 puan verdik :)

Dur hele yeni soğudu yangının külleri.
:)

Emrah KabuL
17.01.2020, 14:49
Rakip takımın teknik adamı Alanya'dan 5 yediklerinde Yumlu'yu çok aradık demişti.. ve o Yumlu dün sahadaydı.. şans biraz yanımızda olsa yine 5'lik olacaklardı.

CEMEFKER
17.01.2020, 15:49
şaka gibi resmen .

onda o yetenek var mı ?

Siyahla belirtili kısımlar dışında kabul edilebilir (kamil ve ndiaye) tespit ve yorumlar. Erce bana göre şu ana kadar izlediğim kaleciler içinde (İBB'li Mert dahil) ayağı en iyi olan adam. Üzerine 3-4 rakip futbolcu gelse dahi ben nedense çok rahat oluyorum. Gol yedirse dahi.

Mikel modern futbolda yeri olmayan biri aslında. Sırf fiziği, kalçası ile oyunu oynayan, rakibi sıkıştıran biri. Bence Chelsea onu nasıl iyi bir şekilde kullandıysa bizim de kullanmamız gerek ki öyle de yapıyoruz el verdiğince.

Chelsea- Morinho döneminde Essien-Lampardlı bir orta sahanın çapası olarak oynadı. Rakip atakları tehlike noktasına gelmeden bitiren adam. Makalele ve Essien'in alternatifi. Hiç bir zaman Morinho onu futbolun estetik yönlerinin sergilendiği az daha önde, 8 ve 10 bölgesinde oynatmadı ki oynamaz. Lafın özeti Mikel kullanabilene iyi bir KAZMA. (güncel hayattan biliriz kazmanın da bir işlevi vardır bağ bahçede) Aslında "6 numara, 6 no, bu takıma DM lazım..." dediğimiz adam işte bundan başkası değil. Bizim çokça dillendiğimiz 4-4-2'nin 2'li orta sahasında iş yapmaz.

Bana kalsa ben 6 numara falan tanımam, ileri üçlüm çok iyi olur, önde bitirici santrafor, rakip defans ve beklerini çıkarmaz, arkalarında 2 tane box to box ayağa pas yapan, rakibi yoran orta saha alır, geçerim.

erenslash
17.01.2020, 17:03
çok üst düzey lider stoper alırsak sosa,wakayeme ve Hüseyin hocaya ve teknik ekibe bakar şampiyonluk işi

iki stoper olsa daha iyi olur ama çok iyi bir stoper kiralarsan defansı toplar

federasyon fbyi şampiyon yapar mı? yapamaz

Trabzonspora bağlı Trabzonsporun şampiyonluğu oynanan futbol ve defansın kalitesi belirleyecek bunu

lider oyuncularımız sayesinde buralara gelebildik defansa bir lider şart

TS-Tiryaki
17.01.2020, 17:21
Hüseyin kadar kafanıza taş düşsün.Futboldan biraz anlasiniz gam yemeyecem.Hüseyin pas oyunu oynayan takımlar için ideal bir stoper bugun hata da yaptı.Ama oynamadığı maclar olsun da o zaman göreceğim ben sizi.Hüseyin stopere geçmeden önce 6 yiyordunuz.3:0 dan maç veriyordunuz.Bu kadar ofansif kadroyu Hüseyin tek başına kurtaramaz.Ama Ndiae harika uymuş takima birçok defomuz ortadan kayboldu

Ahahah sen hangi şarkıyı söylüyorsun haa?? Hüseyini bilmeyen Ramos sanacak.. senin futbolun f sinden anladığın Yok gelmiş Bana masal anlatıyor... Ne o sen Trabzonsporlu değilmisin?? 6 gol yiyordunuz ne demek??

bordoylamavi
18.01.2020, 00:56
hüseyin çimşir in futbolculuğunu beğenmezdim. genelde defansif bir yapıs varı yan pas geri pas yapardı. ama iyi basardı orta sahada. ofansif katkısı çok düşüktü. neyse hocalğına gelecek olursak bişi söylemek içni erken ama denizli maçındaki takımın oyununu beğendim. yine eskisi gibi pas yapmaya başlamış takım. hadi bakalım hüseyin hoca başarılar

mmert
18.01.2020, 09:29
Ben matah bir değişim görmedim sahada. Kenar yönetiminin değişmesi sonucu biraz reaksiyon ve Ndiaye'nin biraz kıpırdaması sadece. Rakipte Barrow eksikti ki bizim aksayan sağ tarafımızın içinden geçerdi, merkezdeki toplu durumuşumuzu bozardı. İlk maçtan tek farkı hasbelkader bulduğumuz gol. Böyle maçlar kazanmak da önemli ancak süreklilik için daha fazlası lazım.

Takımın bariz eksikleri var. Böyle bir şablonu oynamak için yeterli beklere sahip değiliz. Keza Parmak aşırı yetersiz. Fiziksel olarak da yaratıcılık olarak da hiçbir şey ortaya koymuyor.

Abdüş gelecek diye transfer yapmayacaklarsa bu sezonu silelim.

Mikel TR şartlarında lüks kere lükstür. Tekniği çok iyi ama oyunun tek yönünü oynayan adam bu vasat ligde el freni.

10 numara pozisyonu ise ligimizin kilit yeri. Bir takıma en kolay seviye atlatacak mevki. Hem takım savunmasını öne taşımak için hem yerleşmek için hem çoğalmak için önemli.

Ekuban kanada geçince sadece zenci kuvvetli adam oluyor. Bunu yarım devrede ve hazır değilken çözemeyiz.

Sturridge kulübeden hamle oyuncusu olmalı. Zaten sakatlıktan kadroya girmesi lazım önce.

Orta kesebilen, sağ ayaklı, düz bir kanat oyuncusuna ya da iyi bir 10 numaraya ihtiyacımız var.
Sosa'nın da efektif kullanılması için bu elzem.

adiloş bebe
18.01.2020, 09:54
Kamil Ahmet'in pozisyonuna şimdi baktım da net kırmızı kartmış yalnız. Ben bu oyuncunun antrenörü olsam bu pozisyonu izletir hakemin vermediği cezayı verip Kasımpaşa maçının kadrosuna almazdım.

Murat Keçeci
18.01.2020, 11:17
Skor gayet güzel oyunda umut verici ama üstüne çok daha fazla koymamız gerekiyor.

Hüseyin hoca takım savunmasını çok fazla önemsediğini bu maça çıkardığı orta saha ile gösterdi.Üç orta sahasının yanında sağ açık da defansif katkısı olan abdülkadir idi.Takım savunmasını iyi yaptık fakat hücum gücümüz sadece sörloth ve nwakaeme ye kaldı.Onların üzerindeki yükü daha azaltmalıyız.Orta sahayı bu üçlü ile kuracaksak sağ açık da mutlaka nwakaeme ayarında bir oyuncu daha olması gerekiyor ki skor yükünü daha eşit dağıtabilelim.

Orta sahada Mikel,Sosa,Ndiaye orta sahaya güç katıyorlar ama daha dengeli bir takım olabilmek için bu oyunculardan özellikle bu üçlüden en önde oynayanın biraz daha efektif gol,asist katkısı yapması lazım.

Sağ açıkta kullanabilecek yusuf,ekuban,sturridge var fakat verim olarak yusuf tecrübesiz,ekuban futbol aklı zayıf,sturridge ise mental eksik bu oyunculardan yüksek verim alabilirsek takım rayına oturmaya başlar.Stoper takviyesi de yaparsak daha güçlü bir konuma geliriz.

M.Kılıç50
18.01.2020, 11:27
Çoğu yorumu okuduktan sonra haala Ünal Karamancılık oynayanların çoğunluğu beni korkuttu...
Hüseyin Cimsir bir macla yerden yere vurulamaz, bir maçla göklere de çıkarılamaz.
Ben şahsen istekli ve yardımlaşan bir Takım gördüm..
Hicbir takım, hele hele ki Türkiye de 90 dakika müthiş oynamıyor. Bunu belkide en son biz yapmıştık 2011 de.
Cok provokatif mesajlar da okudum... Mesela "bu sezonki en kötü futbolumuzu oynadık" yazmış bir arkadaş. Maçı izlediğini sanmıyorum, yoksa böyle bir mesaj yazmazdı.

artvints
18.01.2020, 12:45
https://youtu.be/378-JPqkC6w

Gürkan Asma
18.01.2020, 14:31
İlk yarıda bişeyler denedik tabi, ikinci yarı aşina olduğumuz oyun vardı sahada.

İlk yarıda oynamak istediğimiz oyundan bi kaç görüntü eklemek istedim :

Alanı daraltarak rakibe kurulan baskı :

https://i.ibb.co/D4dfc6F/alan-daraltma-bask.jpg

Hücumda birbirine yaklaşarak oynanan oyun :

https://i.ibb.co/z2KsY71/h-cumda-yak-n-oyun.jpg

Yine aynı şekilde top rakip stoperdeyken ön alanda kurulan baskı :

https://i.ibb.co/j5hYcVk/rakibe-bask.jpg

Serbest vuruşlarda savunma çizgimizi kurduğumuz bölge :

https://i.ibb.co/r4Ds3Sn/savunma-izgisi.jpg

Ahmet Hamza
18.01.2020, 14:38

6 yediğimiz maçta Fıratcan da yoktu mesela... 3-0'dan verdiğimiz maçta da yoktu. Böyle bir mantık görmedim şimdiye kadar bu forumda.

A. Aydın
18.01.2020, 23:52
İlk yarıda bişeyler denedik tabi, ikinci yarı aşina olduğumuz oyun vardı sahada.

İlk yarıda oynamak istediğimiz oyundan bi kaç görüntü eklemek istedim :

Alanı daraltarak rakibe kurulan baskı :

https://i.ibb.co/D4dfc6F/alan-daraltma-bask.jpg

Hücumda birbirine yaklaşarak oynanan oyun :

https://i.ibb.co/z2KsY71/h-cumda-yak-n-oyun.jpg

Yine aynı şekilde top rakip stoperdeyken ön alanda kurulan baskı :

https://i.ibb.co/j5hYcVk/rakibe-bask.jpg

Serbest vuruşlarda savunma çizgimizi kurduğumuz bölge :

https://i.ibb.co/r4Ds3Sn/savunma-izgisi.jpg
Bunu anlik degilde oyunun geneline yayarsak sampiyon oluruz.

UĞUR DURTAŞ
20.01.2020, 10:33
şaka gibi resmen .

onda o yetenek var mı ?

**
Mutlaka sonuca sevinmiş tirsiniz.....
Dün kıyabet koysaydı dediğinizi diyecektim.

Not:Kıyametin gelişinin noktasına raslanmadı dün sahada.

takıma destek olalım özellikle hüseyin hocaya.

inprise
26.01.2020, 19:05
Yani o mantıkla yapmışlar güya da siz rövanş maçları ve sonraki iki hafta fikstürüne de bakın bir. Rövanşda yine perşembe bizi oynatıp işte deplasman dönüyorsunuz deyip ligde pazartesi oynatıyorlar Fenerbahçe yine kupa maçını salı - cumartesi oynuyor ve sonraki hafta Trabzonspor - Fenerbahçe tahmin edin hangi gün: Cumartesi genelde derbiler pazar olur. Ki fenerbahçe kupa rövanşını evinde oynadı diye salı - cuma oynamıyor diğer iki maçta evinde Fb - Kayseri Salı , Fb - ibb cumartesi. Başka ülkede olsam bunları hiç dert etmem de burada bilerek düzenlendiğini biliyorum.
FB 'nin bugün yaptığı açıklamadaki 10 gün dinlendirmek mi istiyorsunuz cümlesi tam da yukarıda anlattığım ayarlamaları nasıl bildiklerini ve yaptırdıklarını gösteriyor, hiç şaşırmıyorum.