Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16.Hafta l Konyaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Gökhan Balcı
23.12.2019, 20:47
Son dakikalarda yaptığımız iş müthişti. Teknik kapasitesi bu kadar yüksek bir takımın topa sahip olması bu kadar düşük olmamalı normalde. Umarım ikinci yarı da bu futbol aklı yanımızda olur
Samet Berber
İlk kez golden sonra ne yaptığını bilen bir takım izledik, bunda Uğurcan'ın saçma sapan topu dikmemesi çok etkili oldu.
Gürkan Asma
Tempo sorunumuz çok büyük, Mikelle olmuyor. Topu alıp süren sadece abdulkadir var. Sturridge kanatta olmuyor.
castillo61
Gole kadar olan iştahsız, ruhsuz ve rezil futbolu ne yapacağız bilmiyorum.
bilgehan83
tek sorunumuz koşmayan plaj voleybolunda bile oynayamacak çıt kırıldım daniel.. suvanan varsa buyursun takımı 10 kişi oynatıyor...
Dawsofield
sörloth sturridge yer değiştirsin arada
TSemih61
Adam Parmak çıksın yazmış jgkfdhgjhkd abi lütfen şu maçları dikkatli izleyin ya. :D
Sturridge ve Sosa hiçbir şey oynamadı, diğer takım arkadaşlarına haksızlık bu. İkisi de çıkıp Doğan ile Ekuban girmeli ki maç başlığında yazdığım kadroya dönüyoruz.
battle symphony
Sturridge - Yusuf
Parmak - Ekuban
Şöyle girsek mantıklı olur ikinci devreye ama mümkün değil tabi.
Ahmet Aksu
İlk defa one gectikten sonra topu tuttuk pas yaptık gelisme var gibi :) yani gecen maca göre
Ama sahada hala kotu bir goruntu var kesinlikle ilkyarının en iyisi waka ve sorloth en kotuleri de parmak ve sturidge.
Bu Sturridge'in hali nedir , gerçekten endişe verici... Kapıya bakıyorsa tutmayalım...
Toprağa bakıyor gibi sanki.
yorumsuz6117
Konya rezil bı takım..
Evimizde yenildiğimiz denizliyi Alanya 43 dakika da 3 tane atti
Aklıma geldikçe deli oluyorum Denizlispor'a evimizde nasıl yenildik.Hatırlatma renkdaş
bahadır2561
23.12.2019, 20:48
Shengelia ve Miya girer ikinci yarı golü yeriz.
İkiyi atabilirsek Allah bereket versin.
TSemih61
Takım Pereira atağa çıkıyor, Sturridge bizim kaleye doğru hareketleniyor komedi resmen. :D
Emre Veli
parmak sosa waka ve sorloth günün iyileri. pereiranın kötü gözükmesine sebep olan(ki kötü değildi) da yine stu maalesef. kafayı taktım bugün adama. 2 senedir canını dişine takan oyuncu grubunu görmeye alışkın olduğum için yürüyen hatta top rakipteyken 40 metre geride kalan adama alışık değilim. yıldız tribi bazen çekilir de böyle olmaz ya. moralimi acccayip bozdu.
Geri çekileceğimize şu pas oyununu yapsak kahrolmayacağız ana bunu anlayacak hocamız yok.
serdaracıl
Takımın içi geçmiş. Uyku ilacı almış da sahaya öyle çıkmışlar gibi. Hapçılar bunlardan daha diri
imPARAtor
Angut
Belaoglu
Ve bir kaç tane böyle tıp yüzünden futboldan soğudukça soğuyorum
Şu kahpe düzende çamura düşen altın gibi takımım
DeAgLeMaNyAq
23.12.2019, 20:49
Gol bireysel yetenek ve şansla geldi. Dolayısıyla skora aldanmamak lazım. Allah'tan Konya iyi oynamıyor yoksa daha kötü bir durumda olabilirdik. Takımın en çok aksyan bölgesi herkesin de dile getirdiği üzere Sturridge'in olduğu kanat. Ünal Hoca'yı zor bir seçim bekliyor. Abdulkadir'i kanata alırsa bu sefer göbek boşalacak ki Obi Mikel de gününde olmadığından oldukça riskli bir karar. Sturridge'in savunması da olmayınca Pereira çok yalnız kalıyor. Maç öncesinde de sıkça dile getirdiğimiz Sörloth'un kanada alınıp, Sturridge'i ileride denemek çözüm olabilir...
4-3-3 te en ilerdeki adamın defansa kademeye gelmesini beklemek neyin kafası
Parmak el kol hareketi yapıyor adama koşacağına, işi gücü artistlik
Bu arada Danielde iyi değil bügün
Enes Başkaya60
Denizli-0-Alanya-3
İlk yarı yazıklar olsun...
champions
Stu kovulmalı. Yusuf ve Doğan oyuna girmeli. Hücumda yine üretemiyoruz, bir an önce 2'yi bulup rahatlamamız lazım.
sturic, sosa, mikel aynı anda bu takımda hiç bir formasyonda yer alamaz.
Takım kontra takımı gibi sahaya dizilip pas oyunu oynamaya çalışıyor.
Sosa - Mikel - Parmak kimin kötü olduğu önemli değil. Bu üçü aynı anda sahada olmamalı.
Shengelia ve Miya girer ikinci yarı golü yeriz.
İkiyi atabilirsek Allah bereket versin.
Miya'nın şu takımda yedek kalması çok tuhaf. Başımıza bela olabilecek bir adam.
Denizli 3 yemiş ilk yarı, şu kaçan puanlara çok yazık.
serdaracıl
23.12.2019, 20:50
Orta sahada Kamil Ahmet'in katkısı daha fazla şu an oynayanlardan
Allah bşr daha o kara günleri göstermesin
YasinCorona17
ekuban niye oynamıyor naptı ünal hoca sana bu ekuban koy sağ tarafa gitsin gelsin al sosayı oyundan yusuf sarıyı at öne bak takım nasıl oynuyo
Çok boş yorum yapiyorsun . Liv kariyerinde de savunma yapmiyordu stu . Ayrica kanat degil bu adam ve biz kanat oynatiyoruz israrla .
Sana malzeme çıktı bugün :) Madem bek kovalatacaksin Olcayi niye yolladık?
Bu adam Mane Salah Firmino falan varken kanat oynamak istemiyorum demiş adam. Şimdi Pereiraya yardim etmiyor demek çok komik. O zaman Sosa niye kaleden kaleye gol atmıyor? Pereira niye 9 kişiyi çalımlayıp boş kaleye yuvarlamiyor. Herkesin yapıp yapamayacağı şeyler var.
Ya beyler Sturridge ne derse o diyorum. Tamam.
Mehmet BAŞ
Evimizde yenildiğimiz denizliyi Alanya 43 dakika da 3 tane atti
Biz de Alanyaspor'u yendik.
Alanyaspor, Gs'yi İstanbul'da duman etmişti ama yenemedi.
O Gs geldi Trabzon'da müthiş oynadı ama yenemedi.
Demem o ki bu tip kıyaslamalar pek de bir ölçü değil.
Ogün YAZICI
Karşımızda takım olsa Sturridge'nin kanadını otoban yapmıştı
Sturridge'den nasıl memnunsunuz arkadaşlar
Çok top kaybediyor
Adam takibi yok
Beke yardım sıfır
Benim.yetenekli oyuncum Sörloth gibi Nwakaeme gibi defansif disiplini.olan oyuncular olabilir
Sturridge burayı Mls falan sanıyor
Bu lig bunu kaldırmaz yok öyle
Dakika 10 Sturridge kritik yerde ayağındaki topu Konyalıya bırakıyor sonra duruyor Sosa koşu halindeyken elini beline koyup geri koşmayı bırakıyor
Takımın özeti budur arkadaşlar
Takımda Sosa basta olmak üzere Sturridge'e net tepki var
A. Aydın
Sturridge - Yusuf
Parmak - Ekuban
Şöyle girsek mantıklı olur ikinci devreye ama mümkün değil tabi.
Sturrdige bugun 90 dakika oynar.
Oyundan cikarsa sturridge i kaybederiz.
Unal hoca mecbur taviz verecek.
Sorlothu kenra cekip sturridge i forvete alabilir.
yorumsuz6117
Obi Mikel Trabzonspor oyuncusu değil Onazi Trabzonspor'a uygun bi oyuncu, Mikel'in kalitesine birşey diyemeyiz ama belli bir alanda futbol oynuyor ve pres yapmıyor, oyun tarzı bize ters net..
Sturridge kanat oynatarak amacına ulaşılmış Sturridge taraftarın önüne atılmış meze olmuştur şimdi oyundan çıkarmaya bahanemiz var çıkarın Sturridge'yi
gurur6134
23.12.2019, 20:51
Denizli macinin ilk yarisi gibi cok rahat oynadik bize ne oluyorsa 2.yarilar oluyor zaten su bitik konyaya puan verirsek harbiden yazik dikkatli sakin oynamak lazim.. stu defans yapmiyor diye 2 3 kez pereira tarafindan geldiler onun disinda konya duran top haric gol atacak gucu yok..uzerine oynanirsa ali turan saridan atilabilir cok sakar ve dengesiz bir adam..
YasinCorona17
stu - mikel - sosa bu adamlarla şampiyon olamazsın 3 ü de yürüyo yaşlı ve bitmişler kamil ahmet bunlardan daha faydalı koşuyo en azından
Sağ kanat felç. Stu yu orada oynatmak sırf sahada olsun diye. Yusuf oynamalı da bakalım ünal stuyu oyundan çıkarabilecek mi?
Denizli de yenilsin iyice kahrolalım. Ah Ünal Karaman ah.
freedomforever
Ulan geçen sezondan sonra ilk kez bu derece paslaşmışız millet hala bokluyor. Sadece Sturridge kötü. Hala çok kırılgan ve saçma sapan koşacağı yerde geri döndü birkaç kez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozan Yılmaz
Allah bşr daha o kara günleri göstermesinOrta sahada rakibin arkasından yürüyerek gelen oyunculara tilt oluyorum
haciislam
Bazı arkadaşlar stu kanat oynatılıyor bu adam orada oynamaz diyorlar ,
Belki dizilişte yeri kanat olabilir ama adam hep içerde duruyor , yusuf gibi kanatta top beklemiyorki.
Takım sola çeken araba gibi sayesinde
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavuzbaha
23.12.2019, 20:52
Gol attı diye demiyorum Sötloth müthiş oyuncu top saklıyor,dağıtıyor,Maşallah
Soner Albayrak
Her takım her takımı her yerde yener. Buna hala şaşırıyor olmanıza şaşırıyorum.
TSemih61
Gole kadar olan iştahsız, ruhsuz ve rezil futbolu ne yapacağız bilmiyorum.
Tam tersi geçen haftaların aksine takımı eksik oynatan Sosa ve Sturridge'e rağmen takım iştahlı ve topu ayağında tutmaya hevesli. Neden bu derece kötümser taraftar? Haftalar sonra takım net olarak eski taktikten esintiler sunuyor. Elbette Konya iyi kapanan bir takım olduğu için pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Bunda Sturridge ve Sosa'nın takımı eksik oynatmasının katkısı da var.
castillo61
gs'yi izliyor gibiydim. Bu kadar statik bi takım olamaz. Gol zaten çok ekstra şekilde geldi. Devre arası radikal değişiklikler şart.
YasinCorona17
Çok top kaybediyor
Adam takibi yok
Beke yardım sıfır
Benim.yetenekli oyuncum Sörloth gibi Nwakaeme gibi defansif disiplini.olan oyuncular olabilir
Dakika 10 Sturridge kritik yerde ayağındaki topu Konyalıya bırakıyor sonra duruyor Sosa koşu halindeyken elini beline koyup geri koşmayı bırakıyor
stu koşamıyo çünkü haftada 1 idman yapıyo adam yürüyo sahada gol felan atamaz bide kanada koymuş adamı
yorumsuz6117
Parmak oyun zekası yok..
Turgay Atalay
Herseye ragmen ilk yariyi önde kapattik. Simdi hocalik kabiliyeti devreye girer. Bu maçta da puan kaybi olursa Ünal Karaman takimla dönmesin, direkt baba evine geçsin. Alanya Denizliyi düğün paketi yapti 45 dakikada, gel de salakligimiza yanma.
serdaracıl
Sturrdige bugun 90 dakika oynar.
Oyundan cikarsa sturridge i kaybederiz.
Unal hoca mecbur taviz verecek.
Sorlothu kenra cekip sturridge i forvete alabilir.
3 puan kaybetmekdense sturiçi kaybedelim daha iyi. Kötü olan çıkacak.
"Sturridge defans yapmaz, yaptırır." Ersun Yanal
YasinCorona17
23.12.2019, 20:53
ekuban neden oynamıyor bana bunu biri açıklasın adamın bonserviside bizde parlat sat
Yorumlari okuyorumda bu neyin kafasi yahu top hakimiyet 80% bizim aleyhimize hala ne oynadini bilmeyen etmeyen takim var diyorsunuz ne bekliyorsunuz ilk yari 5-0 sifir mi olcak ? Gecen hafta hocanin sucu vardi degisikliklerde o yuzden kaybetik ama suan gayet normal ve iyi oynuyoruz ins bu sefer dogru oyuncu hamleleri yapar bizim taraftar devam rodallegayi fln alkislasin tam bi gö.. butun sezon piyasada yok bize geldimi ölume oyna Mustafada puyol kesilmisdi 3-0 suan
Timur Mikhail
Stu savunmada hiç yok adam o kadar light oynuyorki ben olduğum yerde pozisyona dalasim geliyor.
Adem Akyüz'
Sosa da adam kovalamıyor artık.
Sorun fiziksel yorgunluk mu yoksa mental mi bilemedim.
Ahmet Aksu
Koşan mucadele eden takım bir şekilde golu atıyor bizim gibi bireysel gayretle atıla goller ise kurtarmıyor
Allahtan taraftarı yuhlamaya basladı konyayı yoksa konya hızlı adamlarla ustumuze gelir baskıyı kurar geri cekilir ve golu yerdik derdim ama moralleri bozuk insallah sıkıntı olmaz
Harun CAN
Takım aklı o kadar yerlerdeki. Abdülkadir ile sağdan kale önüne rakibin geri dönmeye çalıştğıı bir anda orta kesecek pozisyondayken 1 dakika sonrasında kaleciye geri pasla tekrar oyun kurmaya çalışıyoruz. Gerçekten Allah'a emanet taktiksiz rasgele bir futbol oynuyoruz.
halilaziz61
23.12.2019, 20:54
Aslanım sorloth
Tam tersi geçen haftaların aksine takımı eksik oynatan Sosa ve Sturridge'e rağmen takım iştahlı ve topu ayağında tutmaya hevesli. Neden bu derece kötümser taraftar? Haftalar sonra takım net olarak eski taktikten esintiler sunuyor. Elbette Konya iyi kapanan bir takım olduğu için pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Bunda Sturridge ve Sosa'nın takımı eksik oynatmasının katkısı da var.
Kardesim seni kutluyorum adam akili yorum gördum burda
TSemih61
Bakın takım gayet iyi oynuyor ama hemen şimdi isimlere bakmadan Sosa ve Sturridge çıkarılıp Doğan ile Ekuban girmezse Konya ikinci yarı bastırır ve Denizli maçının aynısını yaşarız.
Geçen haftalarda hocanın hatası 2. yarılarda hemen müdahale etmemesiydi. Gol yemeyi beklemeye gerek yok.
yavuzbaha
Parmak oyun zekası yok..
Çoğundan iyiydi
Bazı arkadaşlar stu kanat oynatılıyor bu adam orada oynamaz diyorlar ,
Belki dizilişte yeri kanat olabilir ama adam hep içerde duruyor , yusuf gibi kanatta top beklemiyorki.
Takım sola çeken araba gibi sayesinde
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zaten mevkisinde durmadığı ve beke yardım etmediği için sağ kanat otoban oldu konya iyi bir takım olsa orası maden olmuştu
Dawsofield
23.12.2019, 20:55
parmak ilk kez futbolcu gibi oynuyor bu sezon , bu güzel..
ünal karaman boş gazlara gelmemeli. zirveye oynayan takımın futbolu, winner futbol genel kanının sıkıcı olarak nitelendirdiği futboldur %60 oranında. öne geçince çirkinleşip, sinir bozmak lazım.
atlı kovalıyormuş gibi takılıyoruz ya da saçma sapan bi şekilde topun arkasına geçmeye çalışıyoruz sezon başından beri öne geçince
topun arkasına geçmeyi bilmiyorsan oyunu soğut
TSemih61
23.12.2019, 20:55
Koşan mucadele eden takım bir şekilde golu atıyor bizim gibi bireysel gayretle atıla goller ise kurtarmıyor
Allahtan taraftarı yuhlamaya basladı konyayı yoksa konya hızlı adamlarla ustumuze gelir baskıyı kurar geri cekilir ve golu yerdik derdim ama moralleri bozuk insallah sıkıntı olmaz
Takım bireysel yeteneklerle gol atmadı. Golün öncesi topu çok iyi dolaştırdık ve rakibin savunma dengesini bozduk. Gayet güzel bir takım oyunu sonrasında geldi gol
Lütfen maçı dikkatli izleyelim. Deplasmanda ve 2 kişi eksik oynamamıza rağmen takım iyi oynuyor.
Serdar A
23.12.2019, 20:56
Stu ile ilgili ne hayallerimiz vardı oysa ki... Benim gözlemim futbolcunun defansif tembelliği değil, içime sinmeyen başka bir şey var. Burada hepimiz az çok EPL'yi takip ediyoruz. EPL'den gelen adam topsuz oyunda böyle taktik hata yapmaz. Klişe olacak ama "gerçek Sturridge bu değil" :) Takımla bir ten uyumsuzluğu var.
gurur6134
Aykut takimi ileri cikaracak suursuzca saldiracaktir bu maci kaybederse basacak istifayi yonetimden de destek goremez artik ,durdurup 2 yi atarsak mac kopar 2.yari tam sarilik mac olabilir 70 e kadar boyle giderse ..
odyseuys
forumda genel kanı konya takımının kötü oynadığı şeklinde.
gel gör ki o kötü takım ilk yarı bizim kaleye 7-8 tane şu attı ki en az ikisinin gol olmamasının sebebi kötü vuruşlardı...
Mehmet BAŞ
İlk yarıda orta sahada koşan, delen üretmeye çalışan A.Parmak vardı. Ama tuhaftır bazıları çocuğa kafayı takmış?!
YasinCorona17
stuya bakan futbolcu koşmaz mücadele etmez ben stu yerine koşmazdım aynı takımda oynasam takımı sabote ediyo hocada izliyo rakip biraz yetenekli olsa 2-0 yenik durumdaydık
A. Aydın
Obi Mikel Trabzonspor oyuncusu değil Onazi Trabzonspor'a uygun bi oyuncu, Mikel'in kalitesine birşey diyemeyiz ama belli bir alanda futbol oynuyor ve pres yapmıyor, oyun tarzı bize ters net..
Sosa, mikelin bolgesinde oynamali.
Sosa 10 numarada oynayamiyor.
Fizigi elvermiyor.
Ama stoperlerde topu alip cok iyi oyun kurabiliyor. Ayni sekilde parmak da stoperlerden top alip oyun kurabiliyor.
Parmak ve sosa ikilisinin onunde mikel denenebilir. En azindan ileride pas kalitemiz artar.
Çok top kaybediyor
Adam takibi yok
Beke yardım sıfır
sturridge orda oynayamaz ayri mesele ama o bekte herkes öne cikamaz g.. ister biraz konya ciksa bizim icin avantaj kontradan birtane daha atariz
Waka'nın ayak içi ortası harika. Sörloth ise o kadar rahat vuruyor ki kafayı hayran kalmamak elde değil.
Mustafa YILMAZ
23.12.2019, 20:57
Oldukça iyi oynuyoruz. Denizli maçının kötü olması dizilimden çok oyuncuların pervasızlığı olduğunu görmüş olduk en azından.
Yinede ileri hattı göz önüne alınca bu kadro üçlü savunma harici zor oynar.
Campi'yi beğendim ilk yarı hem kademe yapıyor hemde orta sahada karşıladı bazen rakibi.
İyi bir ilk yarı oldu ne yaptığını bilen paslı oyunla açık arayıp pozisyonda buluyoruz özellikle a.parmak ortası öncesinde iyi paslaşıp o noktaya geldik.
TSemih61
Mikel oynaması gerektiği gibi oynuyor savunma önü oyun kurucu rolünü şuan Sosa'dan daha iyi beceriyor. Ayrıca savunma yönünde de ciddi efor sarf ediyor. Neden Parmak ve Mikel gibi kendini paralayan ve iyi oynayan oyuncular kötüleniyor forumda şaka mı yapıyor herkes? :D
YasinCorona17
İlk yarıda orta sahada koşan, delen üretmeye çalışan A.Parmak vardı. Ama tuhaftır bazıları çocuğa kafayı takmış?!
forumda parmak düşmanları var yusuf sarıyıda beğenmiyolar şuan yusuf sarının oyuna girmesi şart
Bazı yabancılar koşmuyor hocayı hiç takmıyor..ikinci devre için bildiğiniz hedefe götürecek hoca bilen varmi
emrahtuna
sturridge bu vurdumduymazlıkla soluğu evinde alır..biraz daha oyuna girmesi lazım arkadaşlarına saygı duyuyorsa..
Ahmet Taşçı
23.12.2019, 20:58
Biz mi yanlış maç izliyoruz, takım tıkır tıkır oynuyor, Sturridge hariç takım çok iyi, Devre arası Eku - Sturridge değişikliği olursa takım eksik de oynamaz bu maçı rahat alırız. Yok Sturridge efendiye 70 dakika tahammül edeceksek saplarlar bize net.
halilaziz61
Topu dolandirmamiz bu sene boyunca görmediğimiz bir ozellikti özlemişiz.
Rakibi topu dolandirarak yorarsin sen yorulmazsin
Öne geçtiğimiz diğer maçlarda niye bunu yapamadık üzülüyor insan
hyasin61
Unal Hocanın ilk hamlesi Sturridge - Kamil Ahmet sonraki hamlesi Parmak - Onazi olur
iyattara
Gol yememek için defans yapmayı değil topa sahip olmayı seçtik ilk yarıda. Doğurusu da buydu. Bu takımin Konya'ya top göstermeden maçı bitirmesi lazim. 1 2 pozisyon da stu nun fiziğinin bitik olmasından verdik. Onun yerine Yusuf veya ekuban girer 60 da filan. İlk defa sahada ne yaptığını bilen bir takım var bugün. Bunun sebebi de topu defansa döndüğümüzde 3 kişi orta sahada top bekliyor gelip alıyor. Eskiden oyunu bu kadar daraltamiyorduk. Bam güm vuruyorduk ve pozsiyon yiyorduk. Şimdi bu şekilde top uzun süre bizde kalıyor.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YasinCorona17
Bazı yabancılar koşmuyor hocayı hiç takmıyor..ikinci devre için bildiğiniz hedefe götürecek hoca bilen varmi
yılmaz vural
sanalalemci
Zamanında Sosa için de aynısını söyleyenler vardı, sonra takımı sahiplenip kendini gösterdiğinde sustular.
emrahtuna
23.12.2019, 20:59
geçen hafta bizi yenen denizli alanyadan beş dakka da üç tane yedi..ben böyle işin......
Mert Oğuzlu61
Sturridge cok etkisiz, sag kanat otoban oldu, ofansif tehdit olsa rakibi cikartmasa neyse diyecegim ama Konya defansi kendisini tutma geregi bile duymuyor.
Obi Mikel ilk yari cok guzel izledi, geleni geceni iyi izliyor ve yana geriye cidden iyi pas atiyor, bu konuda hakkini kimse yiyemez.
Şans melekleri yanimizda olsa da kazansak ama 9 kisiyiz. Öndeyiz ve kazanamayacagimizdan o kadar eminim ki, hic heyecan bile yok, stressiz mac izliyorum.
Gecen hafta sturridge yorumlarini okudum ve simdi okuyorum komedi ya bizim taraftar :D :D
castillo61
Parmak ve Pereira dışında topu ayağından çıkardıktan sonra boşa koşan yok. Wakayeme'nin orta sahada topla buluşmasından ben bıktım.
Topu bi City gibi ayağında tutmak var bi de gs gibi. Bu uyuşuk ve temposuz paslar ile anca böyle ekstra bi gol atabilirdik.
Şu futbolun geleceği yok maaalesef.
A. Aydın
Ayni fikirdeyim ama sorun sadece sturridge degil. Buyuk bir yatirim yapildi. Baskan da bir sekilde kazanilmasini ister.
Sturridge i kaybetmek yonetime kan kaybettirir.
Samet Berber
Genel kanının aksine Mikel'in savunma önü performansı Sosa'dan daha iyi. Bu ikiliyi tamamlayan oyuncu Parmak olamaz asıl sıkıntı orda.
Jackdaniels
Maç yorumlarına bakayım dedim birde ne göreyim Trabzonspor’un taraftar forumlarında Mikel Trabzonspor’un topçusu değil , Sturridge devre arası gönderilmeli diye yazanlar var ! Tam karadeniz fıkrası işte anlat anlat gülsünler.
Sörloth Ali turan dan bir kırmızı bekliyorum öptüm goçum.
YasinCorona17
23.12.2019, 21:00
Ayni fikirdeyim ama sorun sadece sturridge degil. Buyuk bir yatirim yapildi. Baskan da bir sekilde kazanilmasini ister.
Sturridge i kaybetmek yonetime kan kaybettirir.
niye messimi bu arkadaş bu kadar abartmayın şu adamı dünyada kimse istemedi sakat diye
Tatar Kemal
ikinci bir denizlispor fecaati yaşanabilir. ikinci yarı konyaspor bu maçı alabilir. takımda maç kazanacak hava yok.
Mehmet BAŞ
Sturridge'in hali, tavrı ve hareketleri hiç hoş tınılar vermiyor. İki haftadır bu tınıları veriyor.
Bu hareketler nedense bana ''Burak Yılmaz'' ı hatırlattı. O da kendini takımdan yukarıda görüyordu.
Sonra kaba organına tekmeyi yeyip gitti. Sturridge de umarım aynı yoldan yürümez.
İ. SARAL
Miya, iyi oyuncu umarım oyuna girmez çünkü sağ kanadımız rezalet durumda. Koşmayan, istemeyen adamı Messi olsa oynatmayacaksın. Takımı genel olarak beğendim ama çok statik kalıyoruz.
odyseuys
takımın bir kanadında topu koşu yoluna değil de sürekli ayağına isteyen nwakaeme, diğerinde kanatta mı içte mi forvet arkasından mı en uçta mı oynadığı belli olmayan sturridge. idealde kanatlardan birinin daha topla oynamayı seven diğerinin daha koşucu, koşu yoluna top alan oyuncular olması beklenir oysa... bence bu fahiş bir taktik hata. ki sağ kanatta oynattığımız süper yıldız kanat oyununu sevmediğini kariyer zirvesinde dahi dile getirdiği bilinen, bu nedenle çok bariz isteksizlik gösteren bir oyuncu.
Gürkan Asma
Çok top kaybediyor
Adam takibi yok
Beke yardım sıfır
Takımda Sosa basta olmak üzere Sturridge'e net tepki varZaten bir olur iki olur takım ona müsade etmez. Ancak fiziksel olarak hazır olmadığı da, kanatta oynamak istemediği de aşikar. O adama bek kovalatamazsın, Liverpool da da böyleydi.
Harvelli61
23.12.2019, 21:01
Başlarım yıldızına sturridgesine ne zaman “gerçek” manada hazır olacaksa o zaman oynasın resmen sabote ediyor futbolcu kötü oynayabilir ama kötü koşamaz adam resmen iplemiyor yusuf-stu değişikliği lazım yada ekuban yoksa ikinci yarı dahada beter otoban olucak sağ tarafımız
Sturridge cok etkisiz, sag kanat otoban oldu, ofansif tehdit olsa rakibi cikartmasa neyse diyecegim ama Konya defansi kendisini tutma geregi bile duymuyor.
Obi Mikel ilk yari cok guzel izledi, geleni geceni iyi izliyor ve yana geriye cidden iyi pas atiyor, bu konuda hakkini kimse yiyemez.
Şans melekleri yanimizda olsa da kazansak ama 9 kisiyiz. Öndeyiz ve kazanamayacagimizdan o kadar eminim ki, hic heyecan bile yok, stressiz mac izliyorum.Ya ben bu arkadaşları niye görmedim bu zamana kadar forumda. Maç sonu bu ikilinin başlığında buluşuyoruz hocam. Ben her maç oralardayım zaten.
Takım dizilişinde geçen haftalara göre daha kompakt bir ilk yarı oldu. Gelişme var. Bu şekilde devam etmek gerek. Geri çekilirsek olmaz.
yilmaztek
sturridge maalesef fiziken çok yetersiz takımdan kime sorsan oyundan onun çıkmasını ister, adalet varsa oyundan alınmalı
Sturidge yi serbest bırakıp oynatmazsan o takımı 1 kişi eksik oynatır (Aspor yorumcusu)
hyasin61
Sturridge cıktı Yusuf girddi
tanjugunduz
Hadi Yusuf bizi mahçup etme
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DeAgLeMaNyAq
Sturridge'i 60'da alıp negatif mimiklerini görmektense devre arasında almak daha iyi oldu...
emre6117
Şimdi ilk yarı sturridge neden sağ kanat oynadı. Y. Sarı doğru değişiklik ama sturridge trabzonspor kariyeri de yakunda bitebilir.
A. Aydın
Genel kanının aksine Mikel'in savunma önü performansı Sosa'dan daha iyi. Bu ikiliyi tamamlayan oyuncu Parmak olamaz asıl sıkıntı orda.
Bence sosa ile mikelde birbirini tamamlayamaz. Defansif zaaflari cok buyuk.
Ya beyler ciddi ciddi Sturridge geri koşmuyor diye eleştiriyorsunuz vallahi çok şaşkınım şuan ya. Bakın bu adam geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu takımda dahi bu şekilde oynamak istemediğini açıkça dile getirmiş topçu. Bunu bildiğin halde kanada koyup bek kovala dersen adam oynamaz. Umrumda değil Sturridge bu takım Serkan Asan oynayıp şampiyon olacaksa Serkan ile oynayalım ama yazık günah elinde böyle kalite var, yıllık milyon para veriyorsun. Hem saçma bir şekilde faydalanmaya çalışıp adamı küstürecek sonra da olan kulübün parasına olacak. Böyle oynatıp Premier ligden adam alacaksan Albirighton'ı falan al. Gözünü seveyim ne işin var Sturridge ile.
İ. SARAL
23.12.2019, 21:02
Ünal Karaman, sana helal olsun.
Mustafa YILMAZ
Bu kadar kötüleyen,olumsuzlukta nirvana yapmış,hiç bir haltı beğenmeyen,iyi şeylerin rastgele olduğunu söyleyen bir insan topluluğu görmedim daha önce.
Ulan daha nasıl oynasın takım liverpool'un oyuncu grubumu var bizde kafayı mı yedin yahu. Çıkınnbi yaylalara temiz alın oksijensiz kalmışsınız.
Mehmet BAŞ
Helal olsun Ünal Karaman'a! Çok doğru bir değişiklik yaptı.
Kimse bu takımın üzerinde değil. Oynamayacaksa Sturridge'e ihtiyacımız yok
ÖmürKaradeniz61
Sturridgenin bizi boşverin sahada mücadele eden arkadaşlarına bile hiç saygısı yok bugün,ilk Sturridge eleştirim.
Rahmi Akkurt
10 kişiyle oynamamıza rağmen
kıral attı yine golünü
sutoric out
yusuf s. in
dogru hamle
cyberentalpi
şu fenerdeki bonus Gustavo gibi bir oyuncu lazım.
Gürkan Asma
Sosa gittin en olmayacak adama verdin ya.
homosapiens
Stu nun çıkarken gereksiz tavırlarını görmemek adına Yusufun erken girişi iyi oldu iyi değişiklik
Sturidge ı çıkarmak risk Konya rahat gelir.
emre6117
23.12.2019, 21:03
Ne yaptın sosa ya. Konya mal gibi sörlothu boş bırakmışken neden yubarlamadın önüne. Ah ah.
mekatronik
Görmek istediğimiz müdahaleler bunlar Ünal hocam sıra Abdülkadir de
DeAgLeMaNyAq
Şu kontraları Sivas gibi değerlendirebilseydik bambaşka bir yerde olurduk...
artvints
sosa o hücum öyle mi yönetilir ?
Sosa ayağına sıçayım senin
Bu kadar kötüleyen,olumsuzlukta nirvana yapmış,hiç bir haltı beğenmeyen,iyi şeylerin rastgele olduğunu söyleyen bir insan topluluğu görmedim daha önce.
Ulan daha nasıl oynasın takım liverpool'un oyuncu grubumu var bizde kafayı mı yedin yahu. Çıkınnbi yaylalara temiz alın oksijensiz kalmışsınız.
Abi biz suan Liverpoolun oynadi futbolu oynasak inan bana yine elestiri gelir bi cacik olmaz bu kafadan maalesef yeri geldimi elestircen ama bukadarda olmaz
castillo61
23.12.2019, 21:04
Parmak değil Sosa Mikel birbirlerini bozuyorlar. Parmak da olmasa takım langırt setine dönüşecek. Herkes sabit.
Abdüş ve Yusuf bu takımın her şeyiymiş ya. Pereira ve Parmak'ı da ekle hareketli ve iştahlı takım ortaya çıkıyor.
Dün Sivas'ın ısıran basan iştahlı oyunu nerede bugün bizim temposuz oyun nerede.
serdaracıl
Ünal hoca sturiçi oyundan alamaz, yemez çünkü. Yaa
Hmm Daniel çıktı şimdi takım düzelicek her maç gibi
emre6117
Doğanda girip merkezde sertlik arttırılmalı.
sanalalemci
23.12.2019, 21:05
Ya beyler ciddi ciddi Sturridge geri koşmuyor diye eleştiriyorsunuz vallahi çok şaşkınım şuan ya. Bakın bu adam geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu takımda dahi bu şekilde oynamak istemediğini açıkça dile getirmiş topçu. Bunu bildiğin halde kanada koyup bek kovala dersen adam oynamaz. Umrumda değil Sturridge bu takım Serkan Asan oynayıp şampiyon olacaksa Serkan ile oynayalım ama yazık günah elinde böyle kalite var, yıllık milyon para veriyorsun. Hem saçma bir şekilde faydalanmaya çalışıp adamı küstürecek sonra da olan kulübün parasına olacak. Böyle oynatıp Premier ligden adam alacaksan Albirighton'ı falan al. Gözünü seveyim ne işin var Sturridge ile.
Sonuna kadar katılıyorum ancak bazı insanlara bunu anlatamazsın hocam. Onlar studge’ı dışarı alınca ego tatmini yaşıyor. Hocada da aynılarını gözlemliyorum maalesef.
Genel kanının aksine Mikel'in savunma önü performansı Sosa'dan daha iyi. Bu ikiliyi tamamlayan oyuncu Parmak olamaz asıl sıkıntı orda.Savunmanın önünde duruyor ve yay çiziyor sadece. Savunma yapmıyor.
exelans_25
23.12.2019, 21:07
Hocaya helal olsun mukemmel degisiklik Sturridge 10 dk daha oynasa yerdik golu o kanattan
Bugünkü Stu değişikliği için tek eleştiri bile mantıksız olur.
Ruh gibiydi.
GencTurk6161
Sturridge kadar kafana taş düşsün Ünal hocA
hyasin61
yusuf ile kacırdık
sanalalemci
Ben alıştım artık hocam 5-0 yensek de eleştiri tam gaz bi çoğunda.
Samet Berber
Bu Yusuf ta da gram futbol aklı yok.
Onur Erçetin
Sorlothun önüne yuvarlasa gol pozisyonu olacak,ısrarla pas atmıyor.Sosanın da beyni yanmış.
Mikel tam fasulye. Defans desen yarım yamalak hücum desen yarım yamalak. Kısıtlı bir bölgede suya sabuna bulaşmadan oynunu oynuyor.
Sefaenes
23.12.2019, 21:08
sturige forvet disinda oynat sonra kötü diye cikar ya defans oynatsak orada da kötü oynar.
cyberentalpi
İşte Yusuf un olayı bu. Noksan olduğu şey bu. Son kararı doğru vermemek. Bu şekilde Yusuf Erdoğan olur. Ama doğru anda şut çeker doğru anda asist yaparsa o zaman üst sınıf kanat olur
hyasin61
yusuf boyle pozisyonları iyi yaratıyor ama hep yakın tarafa vuruyor..Uzak dıreklere plase calısması lazım bu pozisyonlarda
exelans_25
Mikel asiri duragan oynuyor bu hali bize asla yaramaz
emre6117
23.12.2019, 21:09
Bize gereken ndiaye gibi. Orta sahaya bariz hareketlilik getitir. Parmak yerine.
Varlıbaş61
1-1 veya 2-2 yükleniyor ..
serdaracıl
Topu rakibe bırakmayalım
Ahmet Aksu
Gereksiz geri cekilmeye başladık yine..
DeAgLeMaNyAq
23.12.2019, 21:10
Yine gömüldük içeriye...
sanalalemci
Bence Sturridge kendisi çıkmak istedi. Haklıdır da.
serdaracıl
Bu Yusuf ta da gram futbol aklı yok.
Yine de içeriye iyi girdi
Bu Yusuf harbi vitaminsiz
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gürkan Asma
Gol yeme moduna girdik yine.
Sefaenes
yine cikamiyoruz kömedi gibi
odyseuys
hocanın zaaflı bölgeye müdahale etmek için gol yememizi beklememesi olumlu. sağ kanat konpanse edildi belki ama oyunun merkezinde çok statik, rakiple ikili mücadelelerde çok isteksiz oyuncularımız var. çok rahat yay üzerine kadar gelip şut atabiliyor konya takımı. oraya da müdahale gecikmemeli. sosa-doğan değişikliği bile bir nebze olsun oyunun merkezinde daha hareketli ve güçlü olmamızı sağlar.
emre6117
Bu takım kapanınca neden top kazanıp çıkamıyorr. Savunmayı da çok statik yapıyıruz. Ve herkes gömülüyor geriye. Şuanki taktik uzun süre gitmez
Gene saçmalamaya başladık
Samet Berber
Yine bıraktık topu gol yemeye çalışıyoruz, Ünal Karaman senden hoca falan olmaz.
KARAGOZLUM
Unal hoca yine 1-0 koruyacak golu yeriz
Denizli maci geldi birden aklima
hyasin61
23.12.2019, 21:11
ah be sorloth koyuyordu
emre6117
Aferin sana sörloth be. Muazzam bir oyuncusun.
artvints
ilkte vursaydı keşke.
battle symphony
Öne geçince pas yetimizi kaybettik yine
Gol geliyorum diyor.
Yine.
cyberentalpi
23.12.2019, 21:12
Konya değil partizan belgrad mubarekler.
bayiç,sukubiç,hacıahmetovic,milosevic, aykutic, ömer aliç, Ali Turanoviç
serdaracıl
23.12.2019, 21:12
At şunu bitir işte ya
odyseuys
23.12.2019, 21:13
At şunu bitir işte ya
topçu değil?
emre6117
23.12.2019, 21:13
Yalnzı campi de çok soğukkanlı.
hyasin61
23.12.2019, 21:14
aferım pas yapın soyle
Çılgınhamsi61
23.12.2019, 21:14
Sturidgenin en efektif oynayabileceği 4-4-2 dir.4-2-3-1 de janatta oynayamaz.bunu bugün görmüş olduk
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan Balcı
23.12.2019, 21:16
Deplasmanda oynadığımız unutulmamalı. Bence bugün takım iyi. Biz bi salaklık yapmazsak gol atacak gibi de durmuyor bunlar.
emre6117
Rakibin oyuncu değişiklik ve giren oyuncu trazları bile aynı. Umarım sonu benzemez
sosa yerine ekuban girmeli
Ikıncı yarı tam sturic oyunu oldu
Tekrar alalım oyuna
adiloş bebe
Mikel komedi ya resmen attığı pasa bak
DeAgLeMaNyAq
Daha fazla kaçırmadan ikiyi bulmamız lazım. Atamazsak çok net bir şekilde puan kaybı yaşarız...
emre6117
23.12.2019, 21:17
Parmak da çıkabilir ne savunmada nede atakta hiçbirşey yapamıyor.
artvints
nwakeme de yavaş yavaş çıkmalı sonra da sosa. ali turan sarı kartlı zorlayan yok.
hyasin61
gol geliyor simdi
hyasin61
yusuf ta hersey var olmayan sey beyin
atomantcum
Son 5 dk sağ kanatta çok iyi pas yaptık Perreira Sosa Yusuf ile.
Abdüş'lü zamanları hatırlattı.
Yusuf yetenekli ama kafası çalışmıyor
Sonuna kadar katılıyorum ancak bazı insanlara bunu anlatamazsın hocam. Onlar studge’ı dışarı alınca ego tatmini yaşıyor. Hocada da aynılarını gözlemliyorum maalesef.Sturridge 90 dk oynamalı sesleri yükseldi, hoca hemen kanada attı alın görün istediğiniz adam bu ya getirdi. Şimdi çıkması doğru diyorlar birde.
Kayseriden Ziya Alkurt alınmalı. Iki kanatta da köpek gibi koşuyor. Hocanın çok seveceği tarzda bir oyuncu. Pereiradan bile daha defansif oynar hatta. Hemde Trabzonlu.
ihsan candas
23.12.2019, 21:18
Yuhlanan Volkan Fındıklı. Aykut'un prenslerinden.
emre6117
Yuauf çok yeteneklisin de bu oyın biraz da takım oyunu. Takım oyununa uysa çok iyi bir seviyeye gelecek.
Sefaenes
yusuf 3 kisi gectin güzel su pas versen 100 de 100 gol ama beceremiyorsun. Stu erken cikti
mekatronik
Değişiklik olmazsa yeriz yine
Mikel'i kazanalım diye Sosa'yı kaybediyoruz. Sosa'nın erafında canavar gibi adamlar olacakken saçma sapan transferlerle takımın içine ettiler.
omondoles
Allah vergisi yetenek var ama beyin yok Yusuf’ta
hyasin61
23.12.2019, 21:19
yusuf rezil
Allah'ım sen şu abdulkadir'e bizi tez zamanda kavuşturur yusuf'tan çabucak kurtulalım
Çılgınhamsi61
23.12.2019, 21:19
Yusuf girince parera coştu yanliz
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf un aklındaki tek şey gidip kaleye şut çekmek. Şöyle sağıma soluma bakıp pas vereyim yok
emre6117
23.12.2019, 21:20
Konya yenik ama hala savunmada. Nasıl bir oyun anlayışı bu.
Mikel bu rahatlikla yaslanmaz asla.
bahadır2561
23.12.2019, 21:21
Miya'nın şu takımda yedek kalması çok tuhaf. Başımıza bela olabilecek bir adam.
Aykut’un salaklığı başka bişey değil.
Ekuban-Parmak değişikliği gerekli.
Çok rahat top yapmaya başladılar.
artvints
uğurcan'a topu ileri vurup takımı yorma uyarısı yapılmış, demek ki çalışınca oluyor.
omondoles
Yusuf un aklındaki tek şey gidip kaleye şut çekmek. Şöyle sağıma soluma bakıp pas vereyim yok
Hırsına yenik düşen Futbol iq’su düşük bir oyuncu.
Valla ben hoca olsam şu an mikel ve Yusuf sarıyı cikarirdim.
emre6117
23.12.2019, 21:22
Parmak ekuban ya da parmak doğan değişikliği lazım. Parmak ikinci yarı hiç yok. Bekleme hoca gol yemeyi.
Sırf orta saha kalabalık dursun diye sturridgeyi kanata alıp merkeze parmak ı koymak saçmalık. A spor yorumcusu bile çözmüş sturridgeyi bizim hoca çözemedi. Adam kanatta oynamam şartı ile geldi buraya. Göreceksiniz devre arası gitmek isteyecektir. Yazık olacak
homosapiens
23.12.2019, 21:23
sosa wakame dışarı doğan ekuban içeri
hyasin61
23.12.2019, 21:23
pareira macın adamı net
Ünal hoca bravo takımın babası oldun
battle symphony
23.12.2019, 21:24
Sturridge ortada oynatıldığında da orta saha yol geçen hanı oluyor. Orta sahayı vermeden Sturridge'i ortada oynatmanın tek yolu Sorloth'u kenara çekmek, o da zaten mümkün değil.
Nedense abdülkadirin takımı sabote etmeye çalıştığı hissine kapılıyorum...
2.bir içten çökertme vakası olmaz umarım.
Gürkan Asma
Tutunun gol geliyor
Sefaenes
Hoca uyuma,gol yiyip oyuncu degistirsen istifa et yeter lanet olsun
DeAgLeMaNyAq
23.12.2019, 21:25
Yorgunluk başladı. Mikel yerine Doğan'ın girmesi lazım...
O boyla kafa topu bile alamıyor.
Yabancılar saçmalıyor birşey yok yusuf yapınca demedik bırakılmıyor..bu gidiş gol yemeye gidiyor
emre6117
Yok ya bu konyalı oyuncular ağır şerefsiz.
Son haftalarda dikkatimi en çok ceken şey
Takim defansta rakibi hiç bozmuyor
Refakatçi gibi yanlarında koşuyorlar
cyberentalpi
Şu 2.ciyi yemeden bir atsa idik . yine gömüldük sahamıza. yahu konya bu. top bile oynamak istemeyen konya
emre6117
23.12.2019, 21:26
Oyuncu değiştir. Bu kadar geriye yaslanma.
Herzamanki gibi gol geliyorum diyor birileri yine görmüyor
Estragon
Nasıl baskı yemeyiz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yine yicez yine aynı senaryolar
hyasin61
tehlikenin farkında mısınız
Mikel ayağını bile uzatmıyor. Rakiple birlikte ceza sahamıza koşuyor.
Gürkan Asma
Gol geliyor yine izliycek bizimki
emre6117
23.12.2019, 21:27
Tüm maçlarda aynı senaryoyu niye izliyoruz. Hiç mi akıllanmaz bir takım.
hyasin61
23.12.2019, 21:28
al oyuna kamil ahmet veya onaziyi ..Parmak uyuyor
adiloş bebe
Ben bu kadar laubali, bu kadar kötü, bu kadar aciz bir Trabzonspor görmek istemiyorum. Yahu bir dönen topu da alın be arkadaş ne işe yararsınız. Yine verdik topu konya’ya izliyoruz onları
ffırtına
Yenerken söyleyelim de yenilince söyledik olmasın.. Ünal Karamanla şampiyonluk hayalden de öte.. Yeter hoca yeter yaslandıkların yeterrr..
odyseuys
şu bomboş pozisyonda panikle gelişi güzel top şişirmelere falan kenardan kafayı yemeyecek oyuncuyu yaptığı aptallık için pişman etmeyecek hoca istemiyorum arkadaş... gerizekalılığa prim tanıyan teknik direktör o gerizekalılıktan besleniyordur.
Samet Berber
Konya ya karşı bile nefes alamıyoruz, Ünal Karaman izliyor çok güzel.
Transfer dönemi çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Şimdi ceremesini çekiyoruz.
su an gol yemezsek sadece sans
cyberentalpi
şimdi bir kafa bir şut bir gol yiyeceğiz. yok bu oyle böyle manyaklık değil artık. yahu yarı sahayı geçemiyoruz.
Ahmet Aksu
Sanki madridden baskı yiyoruz bu ne ya ilk yarı ne guzel pas tapıoduk o da gitti
Ne oluyor da
Ilk yarı %70 topa hakim oluyorsun da
Gol atınca rakip oynuyor
omondoles
Gol geliyorum diyor.
Onur Erçetin
Ortasaha ve kanatlarda ciddi sıkıntı var.Mikel-Sosa ikilisi oyundan düştü.Parmak berbat oynuyor.Yusufta zeka namına hiçbir şey yok.Wakayeme sadece set oyununda var,kontra ataklı oyunda kağnı gibi hareket ediyor,savunmaya da fazla katkısı yok adamlar hep Novakın kanadından geliyor.
Devre arasında ortasaha ve kanatlara transfer şart.Oyundan bu kadar düşüp,her topu rakibe veren bir takımın gol yememe şansı yok.
emre6117
23.12.2019, 21:29
Kaç dakikadır 3 pas yapamadık. Ne hoca ne oyuncular buna çmzüm bulamıyor. Sözde sosa mikel oyjnda.
Jackdaniels
Yusuf’un oyuna girmesiyle ikinci yarının tamamen hakimi olduk :)
Sinan G.
bakalım ne zaman gol yeriz :)
Ya hocam sen niye böylesin niye niye niye allah kahretsin neden böylesin ya yiyicez işte görmüyor musun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Veli
mikel hiç bir defansif katkı yapmıyor şa ka gi bi :d
Birazdan yiyecegimizi herkes biliyor dimi?
battle symphony
Abi yemin ediyorum Ünal'ın bizden farkı yok. Elinden hiçbir şey gelmiyor adamın, bizim gibi ''inş yemeyiz'' diye dua ederek maç izliyor adam.
Samet Berber
Evet Sturridge çıktı harika oynamaya başladık.
Sefaenes
Hoca uyuma ya yeter lanet olsun uyuma önlm al lanet önlem al
hyasin61
allahtan adamlar yeteneksiz..Ne baskı yedik ama
Sinan G.
23.12.2019, 21:30
Birazdan yiyecegimizi herkes biliyor dimi?
evet bekliyoruz :D
hocam takıma vereceğim taktiğe tüküreyim.
emre6117
Ünal karaman istifa yeter artık. Bunun açıklaması olamaz. Bir takım böyle oynayamaz. Ayıptır.
halilaziz61
Gel de kızma
Tam bir hayal kırıklığı takım
İlk yarı futbola bak ikinci yarı rezilliğe bak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.