Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16.Hafta l Konyaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
hyasin61
22.12.2019, 15:18
Genclerbirligi 2 oldu
artvints
22.12.2019, 15:18
2-1 oldu tartışmalara ara verebiliriz.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 15:20
Bu forumda agziyla ucak dusurecek kabiliyette arkadaslar var..
5 dakikada Sivas'i da bitirdiniz[emoji2]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 15:20
Geçen haftaki fırsatın benzeri önümüzde
Gs yenildi
Sivas mağlup
Fb-Bjk her skor lehimize
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:21
Haha balon sivas artik bitti
bariz ofsayt verilmedi
anlamistir sivas oyle kolay kolay yedirmezler lobi
Emirhan Uludüz
22.12.2019, 15:22
Bu forumda agziyla ucak dusurecek kabiliyette arkadaslar var..
5 dakikada Sivas'i da bitirdiniz[emoji2]
ahahahahah harbiden iyi dediğimiz yarım saat dayanamıyor.
hyasin61
22.12.2019, 15:22
Sivas puan kaybetse ne olacak ..Bizde puan kaybedecegimiz icin bir anlamı yok..Fark acılmadıgı surece bu durum İstanbul takımlarına yarar
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:23
Gs yenildi
Sivas mağlup
Fb-Bjk her skor lehimize
O yuzden konya bizi banko yener merak etme
unal efendi icin guzel bir firsat yenilmek icin
hic umudum
yok yenseler de umudum yok
sivasa bak les oglu lesss
artvints
22.12.2019, 15:23
fark 10 puan oldu diye öyle bir ağladım ki gençlerbirliği iki tane attı. ama yarın takım benim kadar iştahlı olmayacak malesef ona üzülüyorum. denizli maçından önce de aynı harareti yaşamıştım.
Gürkan Asma
22.12.2019, 15:24
bariz ofsayt verilmedi
anlamistir sivas oyle kolay kolay yedirmezler lobiO çizgiyi bende anlamadım :) , yayıncı kuruluşun görüntüsünde net ofsayt gibiydi. Çizgi çekilince gol oldu :D
fadigaTS
22.12.2019, 15:26
Gs yenildi
Sivas mağlup
Fb-Bjk her skor lehimizeEn son ne zaman böyle bir fırsatı değerlendirdik.Şu looser takım kimliğini üstümüzden atamadık.
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:26
Benim gorusum bizim kadro ve yapi herkesten guclu su an 10 puan fark lider olmaliydik
fakat hocamiz 2. Lig hocasi
kisiligi ve futbolculugunu adamligini cok severim faka bize gore hoca degil su an
basinda iyi bir kurt hoca olmasi lazim pisip 2-3 yil sonra belki fakat yapi olarak degismesi lazim
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:27
O çizgiyi bende anlamadım :) , yayıncı kuruluşun görüntüsünde net ofsayt gibiydi. Çizgi çekilince gol oldu :D
Dis lobi sivasa yedirmezler
bariz ofsayt verilmedi
anlamistir sivas oyle kolay kolay yedirmezler lobi
Ayiptir valla yazik biz neye oynuyoruz resmen ofsayt kafasina göre ciziyolar cizgiyi
O çizgiyi bende anlamadım :) , yayıncı kuruluşun görüntüsünde net ofsayt gibiydi. Çizgi çekilince gol oldu :D
aynen kardeşim ilk pozisyonda net ofsayttı ama nasıl bir çizgi çizildi ise gol oldu ilginç anlaşılan ligi erken bitirmek istemiyorlar.
Gs yenildi
Sivas mağlup
Fb-Bjk her skor lehimize
Sonuç;
Konyaspor 1-0 Trabzonspor.
Gel de kahrolma.
Yarin yenemesek Hoca istifa etmelidir bukadar koz elimize gecip birsey basaramiyorsak bitmisdir demek
fadigaTS
22.12.2019, 15:29
fark 10 puan oldu diye öyle bir ağladım ki gençlerbirliği iki tane attı. ama yarın takım benim kadar iştahlı olmayacak malesef ona üzülüyorum. denizli maçından önce de aynı harareti yaşamıştım.Takımda bizdeki hırsın yarısı olsa 40 bin kişi önünde 1-0 dan maçı vermezlerdi.Transferde biraz da hırslı oyuncuları tercih etmek lazım.
Ömer Keskinsoy
22.12.2019, 15:29
Hiç görmem ama ilk defa rüyamda Konya maçını 2-1 kazandığımızı gördüm. Hatta sonrasında foruma girip Denizli mağlubiyetini Aykut'a koyarak telafi ettik yazıyorum. [emoji1787]
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D ironi yapıyorum hocam zaten.. burada yok sakatlık yok bilmem ne diye konuşanlara yazdım..
Pardon anlamadim :D
Yarin yenemesek Hoca istifa etmelidir bukadar koz elimize gecip birsey basaramiyorsak bitmisdir demek
kardeşim yarınkı maç sonucu ne olursa olsun hoca istifa etmez yönetim hocayı göndermez bu devran sürer gider
Şartlar puan kaybetmeye müsait yine. Son 6 Konya deplasmanında 4 beraberlik 2 yenilgi almışız. Son galibiyet 2010-11'de. Beklentileri düşürün. Takımın ve hocanın hali de ortada.
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 15:34
Ünal’ın ekibi de zayıf. Hüseyin Cimşir futbolcuyken felan oyun zekasıyla ya da tekniği ile ya da saha içi görüşüyle felan ön plana çıkan bir oyuncu değildi ki. Oyuncuyken takımın hamallığını yapan bir ön liberoydu. Mikel’in ilk geldiği hali gibi oynardı. Futbol tarzı ile antrenörlük tarzı ne kadar ilişkilidir bilmiyorum ama oyun bilgisi güçlü olduğunu düşünmüyorum. Ünal ve ekibi komple yetersiz. Böyle eski oyunculardan toplama teknik ekip mantığı ne kadar doğru? Metin Aktaş’ın kaleciliği vasattı daha sonra hangi eğitimleri aldı mesela ki iyi bir kaleci antrenörü oldu ya da yardımcı antrenör oldu her neyse.
Konyaspor 8 maçtır kazanamıyor. Yok bizden hazır takımlar yok Konya deplasmanı zor! (Konya evinde son 4 maçta 2 puan aldı) Ünal tayfası gelip burda bunları söylemesin yarın. İnşallah kazanırız çok önemli bir hafta. Ama hiçbir bahane kabul edilemez yarın bunu da herkes bilsin.
kardeşim yarınkı maç sonucu ne olursa olsun hoca istifa etmez yönetim hocayı göndermez bu devran sürer gider
Ozaman bu kafayla bi 100 sene daha burda bos bos yazariz abi :)
Gürkan Asma
22.12.2019, 15:39
Bizim takımın şu maçı rahat alır dediğimiz tek bir maçı yok, maç kazanamayan berbat oynayan konyaya karşı da yeneceğimize gram inancımız yok, tabi bu durum için hocaya laf etmiycez, CAS a felan başvurmamız lazım heralde.
Ünal’ın ekibi de zayıf. Hüseyin Cimşir futbolcuyken felan oyun zekasıyla ya da tekniği ile ya da saha içi görüşüyle felan ön plana çıkan bir oyuncu değildi ki. Oyuncuyken takımın hamallığını yapan bir ön liberoydu. Mikel’in ilk geldiği hali gibi oynardı. Futbol tarzı ile antrenörlük tarzı ne kadar ilişkilidir bilmiyorum ama oyun bilgisi güçlü olduğunu düşünmüyorum. Ünal ve ekibi komple yetersiz. Böyle eski oyunculardan toplama teknik ekip mantığı ne kadar doğru? Metin Aktaş’ın kaleciliği vasattı daha sonra hangi eğitimleri aldı mesela ki iyi bir kaleci antrenörü oldu ya da yardımcı antrenör oldu her neyse.
Konyaspor 8 maçtır kazanamıyor. Yok bizden hazır takımlar yok Konya deplasmanı zor! (Konya evinde son 4 maçta 2 puan aldı) Ünal tayfası gelip burda bunları söylemesin yarın. İnşallah kazanırız çok önemli bir hafta. Ama hiçbir bahane kabul edilemez yarın bunu da herkes bilsin.
Bunu sezon basindan beri diyorum ilk defa anlayan cikmis Guardiolanin Kloppun 10 tane daha yardimci antrenoru var hersey sistemle ben sturrdige sosa mikel olcam hüseyin bana ne vere bilirki taktik teknik olarak ?
castillo61
22.12.2019, 15:44
Üzücü olan nokta Gençler beraberliği bulduktan sonra kalan sürede rakibi bi an bile yaslanmaya itemedik. Denzili maçında da hemen hemen aynısı oldu.
Orta sahamız çok statik. Sosa son anlarda bitmiş oluyor zaten. Rakip sahada yerleşmezsen topu Wakayeme'ye atıp mucize beklemekle yetinirsen rakip geri çekilme ihtiyacı duymaz.
Ndiaye güzel bi hamle oldu. Bi de 10 no alırsak bu sorunu biraz aşmış oluruz.
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:45
Erol bulut >>Hamza >> unal >> riza >> avci >> terim >> yanal
Gürkan Asma
22.12.2019, 15:46
Gençlerin bile savunma çizgisine bir bakın nerde duruyor
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:47
Bu ligte hoca herseyi belirler
3
kiz kardeslerin hocalari su an les fatih terim gaz ile
goturuyordu ama artik yemiyor
iyi bir hoca bu ligin alti ustune getirir
klopp gibi bir adam olsa 20-30 puan fark atar mart/nisan da sampiyonlugu ilan eder
cok kalitesiz les gibi bir lig su an
Ünal'ın Trabzonspor'un başına geçmesi dışında ne başarısı var, düşündüm de aklıma gelmedi.
Gençlerin bile savunma çizgisine bir bakın nerde duruyor
Bizde stoperler kale içine girecek nerdeyse. Haftalardır yazıyorum bunu. Böyle rezil bir takım duruşu olamaz.
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 15:49
sen maç izlemiyorsun heralde gidemiyorlar işte, gidince de gelemiyorlar. aynısı gs'de oluyor. fatih terim hoca değil mi? kadro sıkıntılıysa sorun yaşarsın. r. madrid bile yaşıyor.
sivas'ın kadrosu basit bir plana uyuyor ego yok, enerji var. yaşlı yıldızlarla olmuyor bu iş. kadro eksikken daha fazla puan toplamamız birşeyleri açıklıyor. herkes sakatlıktan döndü, isme göre kadro kuruldu sonuç ortada.
bunlar hocadan bağımsız eleştiriler değil. hepsini birlikte oynatmaması gerekiyordu ama o zaman da sturridge mikel kenarda doğan parmak oynuyor diye eleştiri gelecekti.
Savunmayı ceza sahamızın önünde kurarsan , orta sahaya 20 lik delikanlılar da dolduran sonuç değişmez.
70 metrede oyun oynanmaz.
Gürkan Asma
22.12.2019, 15:50
Bizde stoperler kale içine girecek nerdeyse. Haftalardır yazıyorum bunu. Böyle rezil bir takım duruşu olamaz.Sivas tüm hatlarıyla yüklenmesine rağmen, gb nin savunma çizgisi yayın önünde, daha kompakt duruyorlar baskı yemiyor adamlar, topu kolay kazanıyor.
Ama sorsan kadro yaşlı yıldız kaynıyo bizde, biz yapamayız derler :D
zargo kolo toure gibi oynuyor.
Sivas tüm hatlarıyla yüklenmesine rağmen, gb nin savunma çizgisi yayın önünde, daha kompakt duruyorlar baskı yemiyor adamlar, topu kolay kazanıyor.
Ama sorsan kadro yaşlı yıldız kaynıyo bizde, biz yapamayız derler :D
Vallahi rezalet. Bizim takımın sahadaki duruşunu görünce sinirim tepeme çıkıyor. Takımın en büyük sorunu bu. Sosa ve Mikel gibi adamlar o boşluğu 90 dakika nasıl kapatacak? Akıl var mantık var. Beyin bedava ama kullanan yok.
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:53
Ünal'ın Trabzonspor'un başına geçmesi dışında ne başarısı var, düşündüm de aklıma gelmedi.
Kupa yok fakat gecmisteki hocalardan son 5 yil bariz daha iyi
ligteki yazdigim hocalardan da su an icin daha iyi top oynatiyir ne kadar kotu durumda olsak da istanbul itlerinden daha iyi durumdayiz
avci ve bjk biraz daha sansli fakat onlarin da kadro cok kotu
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 15:53
Bugün Rıza neden mesela Fernando’yu oyuna almadı 65’den sonra gole ihtiyacı varken. Ciddi manada sıkıntısı var bu tip antrenörlerin.
champions
22.12.2019, 15:54
Normal şartlarda 0-0 ya da 1-1 biter.
Bizim Denizli mağlubiyetimiz ve Konya'nın 2 aydır maç kazanamaması maça nasıl yansıyacak bakalım.
Bir sürpriz olsa da kazanıp dönsek, Kayseri'yi de içeride yenip heyecanlı bir transfer dönemi yaşasak.
hyasin61
22.12.2019, 15:54
ne gol attı be sivas
Gürkan Asma
22.12.2019, 15:55
Habu garayı nerden aldiler, nerden buliyler habile garalari ya biz bulamayruk :D
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 15:57
Dah iyi oldu 2-2 olması Sivas erken dağılmasın
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:57
Yatabareye bak ronaldo mubarek
KARAGOZLUM
22.12.2019, 15:58
Sivas balon in krali artik
asagiya dogru inis basladi
artvints
Çok bir alakası yoktur bence. Cok ornek var. Hatta yetenek simartir. Hüseyin enerjisiyle değil alan kapatarak, pozisyon alarak savunma yapıyordu. Bursa zamanında yakından takip ettim, sürekli kitap okuyan, olgun karakterli ve takım içinde sevilen, sayılan bir oyuncuydu. Onliberolardan iyi hoca çıkıyor. Hüseyin ne kadar iyidir bilmiyorum ama futbolculuk yillarıyla yargılamak yanlış.
KARAGOZLUM
Neyse artik konyayi yeneriz ya da berabere kaliriz sivas yenilmedigine gore:))
gurur6134
22.12.2019, 15:59
Sivasin kalecesi cok iyi sezon basindan bu yana..
Ömer Keskinsoy
22.12.2019, 15:59
Bugün Rıza neden mesela Fernando’yu oyuna almadı 65’den sonra gole ihtiyacı varken. Ciddi manada sıkıntısı var bu tip antrenörlerin.Fernando maç öncesi antrenmanda sakatlandı hocam. Yoksa ilk 11 başlayacaktı.
AYYILDIZ
22.12.2019, 16:02
Sivas 'ta puan kaybettiğine göre yarın artık çok kritik maça çıkacağız.
KARAGOZLUM
22.12.2019, 16:05
Gokdeniz symkowiak fatih tekke
Ahmet Aksu
22.12.2019, 16:08
gördük ki kafaya oynayan (istanbul takımları hariç) her takım tecrübesizliğinden dolayı idare edilemiyor. illaki takılmalar başlıyor. sivas daha çok puan kaybeder. son dk da golü attı ama tamamen şans golü oldu. gençlerbirliği biraz aklını kullansa kontradan 3 ü bulurdu.
ama tabiki sivasın hakkını yemeyelim onların bizden farkı bizim yapamadığımız şekilde koşuyor baskı yapıyor topa sahip oluyor mücadele ediyor biz ise bir şey yapmıyoruz..
fener de sivasın bugünki kaybından sonra daha da iştahlı oynar.
yine yarışta olan 3-4 takım puan keybetmiş olacak ve biz büyük ihtimal bu düzene uyup denizli maçında olduğu gibi puan kaybedeceğiz..
hayır bahanemiz de kalmadı e diyeceğiz acaba yine sakatlar düzeldi fikstür sıkışık değil avrupa bitti kupa da zaten gençler oynuyor. aklıma da başka bahane gelmiyor.
hyasin61
22.12.2019, 16:11
Fenerbahce ve Basaksehir kazanır bu skordan sonra
artvints
22.12.2019, 16:13
Savunmayı ceza sahamızın önünde kurarsan , orta sahaya 20 lik delikanlılar da dolduran sonuç değişmez.
70 metrede oyun oynanmaz.
Yok değişir de bu sorun çözülemedi doğru. Daha hareketli bir takım önde pres yapar, savunma pozisyonunu daha kolay ayarlar, aynı şekilde topa sahipken hareketli oyuncular daha fazla top tutar, top kaybına anında reaksiyon verirler savunma yine rahatlar.
Ayrıca savunma takviyeleri de kötü. Illa yaşlı olacaksa stoperde olur. Bizim stoper hattı yaş ortalaması 22 , merkez orta saha 32
7 dakika ne uzatmasi Sivas atana kadar herhalde küçük şikecileri koruyorlar biz olsak 3 dakika bile uzatmalar.
serdaracıl
22.12.2019, 16:14
7 dakika ne uzatmasi Sivas atana kadar herhalde küçük şikecileri koruyorlar biz olsak 3 dakika bile uzatmalar.
Aynen
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 16:14
Fernando maç öncesi antrenmanda sakatlandı hocam. Yoksa ilk 11 başlayacaktı.
Teşekkürler bilgi için.
Sefa Murat Dokuz
22.12.2019, 16:15
2 defa Var’da kontrol çok uzun sürdü
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 16:24
Yarin kazanmamiz icin.
Ugurcan son haftalardaki gibi geleni iceri almamali, biraz top tutmali.
Denizli macinda 2 kaleyi bulan top, ikisi de gol.
Sosa takimi tekrar sahiplenmeli, Denizli macindaki ruh hali beni su takimdayken ilk kez rahatsiz etti.
Nwakaeme sacmalamamali, normal oyununu sergilemeli.
Mutlaka Mikel ve Sosa'nin yaninda ya Kamil ya da Dogan gibi kosusturacak ve rakibi rahatsiz edecek topcu oynamali.
Sunlar gerceklesirse, 3 puan alma sansimiz var.
Yok bunlar gerceklesmezse, yarin 1 puan bile almak zor.
Ahmet Aksu
22.12.2019, 16:24
öve öve bitiremediğimiz hocamızın istatistiklerine bakın bir ara buralarda konuşuldu çok başarılı diye hep beraber bakalım..
bence abartılacak bir durumu yok gibi..
emin olun bazı hocalara daha kötü kadrolar verildi şuanki kadromuz çok daha iyi çoğu senelere göre.biz biraz fazla duygusal bir taraftar kitlesi olduğumuz için kendi adamımızı yedirmeyi sevmiyoruz normal şartlar şenol, ersun, i.derelioğlu, u. braems hariç çok da başarılı olan yokmuş.
ligimiz şuan o kadar dandik ki ondan ünal hoca gözümüzde fazla abartmışız geçen sene çok rahattık şimdi yarışta olalım dedik ama sıkıntılar başladı
işte puan durumu 15. haftalar sonunda
18312
bu da 15. haftalar sonunda sıralama
18313
fadigaTS
22.12.2019, 16:41
Başak çarptıra çarptıra 2 gol attı.Şu şansın yüzde 10 u bile bizde yok
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 17:02
Yarin icin muhtemel kadrolar yazin bakalim arkadaslar.
Ozellikle kadro planlamamizda sikinti yok, sorun tamamen hocada diyen renktaslarimdan yorum bekliyorum.
Konya deplasmaninda size gore, hocaya ragmen (!) 3 puan alabilecek takimin ilk 11'i nasil olmali ?
ffırtına
22.12.2019, 17:13
Yenemessek değil kardeşim yensek dahi istifa etmeli.. İşte biz burada kaybediyoruz.. Maçlara günlük bakıyoruz.. Yenersek kalsın yenilirsek gitsin.. Böyle olmuyor bu takım önümüzdeki iki maçı kazansa dahi teknik direktör istifa etmelidir.. Ünal Karamanla şampiyon olamayacağımızı görmemiz için illa 34 hafta beklemek mi gerek...
Maçı izlemeyecem moralim çok bozuluyor 1 puan iyidir diyorum oda orta alanda onazi veya doğan oynarsa mikel veya sosadan bir oynatılmamalı sosayı kesmeye paçası yemeyecegine göre mikel devre arası gönderilmeli sosa ve mikelli orta alanın maç kazanma ihtimali kesinlikle yok kayseriyi bile yenemez bu takım.
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 17:17
Savunmayı takımla birlikte ileri çıkaracak şekilde takımı hazirlamadiktan sonra ilk 11 e kimi yazdığının ne önemi var anlamadım ki?
11 tane adamı sahaya dizmekse bu işin sırrı, onu buradaki her kişi yapar..
Önce takım halinde ileri geri hareket edecek düzeneği kur, ki şu anda ligdeki en basit takım bile bunu bizden iyi yapıyor, sonra göreyim kadro yeterli mi değil mi...
Doğru kurgu( ki geçen sene bile yoktu savunmanın oyuna katılımı) , olmadan boşuna 11 aramayın. Alanı doğru daraltmadan 11 tane Süpermen lazım. O da yok.
fadigaTS
22.12.2019, 17:19
.................Uğurcan...................
JP....Hosseini..Ivanildo..Novak
..........Sosa..Mikel..Kamil..........
Sturridge....Sorloth....Nwakaeme
2.yarı yusuf sarı ekuban ve onazi hamlesi yapılabilir.
Yarin icin muhtemel kadrolar yazin bakalim arkadaslar.
Ozellikle kadro planlamamizda sikinti yok, sorun tamamen hocada diyen renktaslarimdan yorum bekliyorum.
Konya deplasmaninda size gore, hocaya ragmen (!) 3 puan alabilecek takimin ilk 11'i nasil olmali ?
Uğurcan
Pereira - Hüseyin - Campi - Novak
Mikel
Doğan - Sosa
Stu
Ekuban - Sörloth
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 17:22
Uğurcan
Pereira - Hüseyin - Campi - Novak
Mikel
Doğan - Sosa
Stu
Ekuban - Sörloth
Dogan topcu mu ustad [emoji5]
Nwakaeme'yi neden kestin ?
Buyuk yildiz degil miydi bu adam [emoji5]
Alinmayin, takiliyorum yorumumla size.
3-4 gun once birebir ayni kadroyu ben yazdim, maca bu sekilde cikmaliyiz diye.
Belki Dogan yerine hoca Kamil'i oynatir.
Bende bu tarz bir kadro bekliyorum yarin.
Şifa Mehmet’in bizim maçtan sonra analizini alsın Ünal hoca , kulağına küpe etsin. Bunları söylemek için şifo olmaya gerek yok. Haftalardır buralardan söyleniyor. Ama rakip takımın td si galibiyetten sonra söyleyince etkili olur belki. Takım boyunu kısaltıp kompakt oynayacak kadroyu bir an önce sahaya sürsün. Bunun için sosa yedek kalacaksa kalsın, obi kalacaksa kalsın.
Bu dediğini kapasitesi olan biri anlar, Ünal’ da bu kapasite yok maalesef
hyasin61
22.12.2019, 17:40
Yarın buyuk ihtimalle sezonun fisini cekecegiz..
artvints
22.12.2019, 17:42
baskı yediğimiz anlarda ön tarafta ekuban sörloth yusuf sarı bıraksak, hiç dönmeseler bile rakibin takım mesafesi uzar, defans yapmaktan daha yararlı olur. nwakeme sturridge'i uzun mesafede her türlü yakalarız diye bakıyorlar. mesela denizli maçında devre arası üç ortasaha, ilerde de bu üçlüye dönsek iyi defans yapmadan rakibin etkinliğini kırardık.
skora göre değişiklik yapmayı beklediğinde iş işten geçmiş oluyor. oyuna müdahale edeceksin her zaman, isimleri unutacaksın.
yorumsuz6117
22.12.2019, 17:45
Ünal Karaman'la şampiyonluğa oynanmaz, adamların forveti Yatabare düşünün yani, bizden bişey olmaz, Yusuf, Abduş gitti takım bitti Ünal Karaman Trabzonspor için 10 gömlek düşük seviye.. Çok rahat şampiyon olabileceğimiz bu sezonu da heba ettik ya gerçekten bu camiadan sittin sene bişey beklememek lazım..
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 17:47
baskı yediğimiz anlarda ön tarafta ekuban sörloth yusuf sarı bıraksak, hiç dönemeseler rakibin takım mesafesi uzasa defans yapmaktan daha yararlı olur. nwakeme sturridge'i uzun mesafede her türlü yakalarız diye bakıyorlar. mesela denizli maçında devre arası üç ortasaha, ilerde de bu üçlüye dönsek iyi defans yapmadan rakibin etkinliğini kırardık. skora göre değişiklik yapmayı beklediğinde iş işten geçmiş oluyor. oyuna müdahale edeceksin her zaman, isimleri unutacaksın.Denizli macindan once, mac basliginda konustuk hatirliyorsan.
Ilk yari ofansif kadro ciksin ve skor alalim dedik ( iyi oyun beklemiyorduk zaten )..
Bunu da basardik.
Bir tane ofsayt golun, bir tane Novak'in fevkalede kafa sutunu da kaleci cikardi.
Iste devre arasi degistireceksin bu oyunu.
Cunku 35. dakikadan sonra belli oldu, takim ileri gidemiyor.
Gitse de donemiyor..
Nwakaeme'yle, kotu oynayan Sosa'yla ikinci devreye filan baslamayacaksin.
Illa gol yemeyi beklemeyeceksin oyuncu degistirmek icin ?
Zaten oyun ustunlugunu eline alamiyorsun, ne amacladi orada cozemedim ben ?
Doldur yahu takima ortasaha.
Maci orada top cevirerek bitirmeye ugras.
Yusuf'la, Ekuban'la filan kontra bulurdun zaten.
Hocayi Denizli macinda elestirenler, % 100 hakli.
Ezbere hamlelerle, sacma sapan degisikliklerle maci verdi.
artvints
22.12.2019, 17:53
Denizli macindan once, mac basliginda konustuk hatirliyorsan.
Ilk yari ofansif kadro ciksin ve skor alalim dedik ( iyi oyun beklemiyorduk zaten )..
Bunu da basardik.
Bir tane ofsayt golun, bir tane Novak'in fevkalede kafa sutunu da kaleci cikardi.
Iste devre arasi degistireceksin bu oyunu.
Cunku 35. dakikadan sonra belli oldu, takim ileri gidemiyor.
Gitse de donemiyor..
Nwakaeme'yi, kotu oynayan Sosa'yla ikinci devreye filan baslamayacaksin.
Doldur yahu takima ortasaha.
Maci orada top cevirerek bitirmeye ugras.
Yusuf'la, Ekuban'la filan kontra bulurdun zaten.
Hocayi Denizli macinda elestirenler, % 100 hakli.
Ezbere hamlelerle, sacma sapan degisikliklerle maci verdi.
hatırlıyorsan ben onu özellikle belirttim. hoca bir farkla öndeyken skoru biraz daha tutayım diye diye dakika 70'i bekliyor ama oyun tamamen elden gitmiş oluyor. hele de gol yediysek maç kaybediliyor.
burada da sturridge falan çıkmaz deniyor ama iş oyuncuların ötesine geçiyor. bunu bir anda değiştirmek de kolay değil. ancak skor 2 farklı olacak. o yüzden sağlam başlamak ve sağlam bitirmek gerekiyor. maç içinde köklü değişiklik yapmak zor.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 18:04
hatırlıyorsan ben onu özellikle belirttim. hoca bir farkla öndeyken skoru biraz daha tutayım diye diye dakika 70'i bekliyor ama oyun tamamen elden gitmiş oluyor. hele de gol yediysek maç kaybediliyor.
burada da sturridge falan çıkmaz deniyor ama iş oyuncuların ötesine geçiyor. bunu bir anda değiştirmek de kolay değil. ancak skor 2 farklı olacak. o yüzden sağlam başlamak ve sağlam bitirmek gerekiyor. maç içinde köklü değişiklik yapmak zor.Hatirliyorum.
Misal bundan onceki maclarda kulubende guvendigin oyuncun yoktu diyelim, daha dogrusu benim dusuncem bu sekildeydi.
Ama bu macta Dogan, Parmak, Ekuban gibi net olarak oyununu degistirebilecek adamlara sahiptin.
Devre arasi Sosa yerine Parmak..
Nwakaeme yerine Ekuban...
Sturridge yerine de Dogan oyuna girseydi.
Biz Denizli macini skor olarak rahat kazanirdik.
Ben mac onu hep bunu soyledim, risk alacakti hoca.
Ilk yari skor almak icin hucumcu kadro, devreden sonra skor alininca kontrollu bir kontra atak oyuna donus.
Yok birisi sakatlanir, bir oyuncu hakkim kalsin diye filan dusunmeyecekti.
Takimin 35. dakikadan sonra, her turlu bittigini ( fiziksel ve mental acidan ) biz bile gorduk ekrandan.
Dogan topcu mu ustad [emoji5]
Nwakaeme'yi neden kestin ?
Buyuk yildiz degil miydi bu adam [emoji5]
Alinmayin, takiliyorum yorumumla size.
3-4 gun once birebir ayni kadroyu ben yazdim, maca bu sekilde cikmaliyiz diye.
Belki Dogan yerine hoca Kamil'i oynatir.
Bende bu tarz bir kadro bekliyorum yarin.
Doğan yerine Parmak'ı koyardım normalde ama formsuz baya, Nwakaeme zaten konuşmaya gerek yok bu sezon yatış modda. Bana kalsa sağ bekte Serkan'ı oynatırdım Pereira yerine :D
Gürkan Asma
22.12.2019, 19:13
Fenerin klasik ilk 10 dk baskısı geçti, maç ortada şimdi bakalım nolacak :)
ilelebeTS
22.12.2019, 19:19
Bizim takım da psikopat takım. Evinde Denizli'ye yenilir, gider deplasmanda Konya'ya 3 tane sallar. Öyle bir dengesiziz.
hyasin61
22.12.2019, 19:19
Fener attı penaltıdan
Geçen hafta penaltımizi yediler fenere nasıl penaltı çaldılar hemen.
hyasin61
22.12.2019, 19:26
Fenerbahce boyle macları iyi oynuyor..Buyuk ihtimalle haftanın kaybedenlerinden biri biz olacagız
hyasin61
22.12.2019, 19:31
Ozan ne gol attı ya
Gürkan Asma
22.12.2019, 19:32
Ozan ne gol attı yaO kiloyla nası oynuyor bu eleman ya :D
Emre abisi iyi yetiştirmiş, çirkeflik, itiraz, küfür hepsi var. Bandı da taktı ki tamam oldu :)
hyasin61
22.12.2019, 19:36
Besiktas dagıldı zaten Avcı sansa alıyordu skorları..Fenerbahce durmazsa fark olur
hyasin61
22.12.2019, 19:47
Fenerbahce'de yaslı takım ama adamlar kosuyor basıyoronde oynuyor
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 20:13
Bu mevuzunun yaşla maşla alakası yok.
Yerleşim meselesi.
İStisnalar dışında sürekli 35-40 tan sonra takımın yorulmasına bahane olarak "yaş" demek için ağır Ünal KAraman bahanecisi olmak lazım.
NE yaşı.
Sen 30-40 metrede oyna oyunu bakayım yoruluyor mu takım.
Sürekli 70 metreyi git gel deparla oynat takıma, sonra Nwakaeme bu sene kötü.
Ulan ne türlü cevap vermek lazım buna, müritizm....
artvints
22.12.2019, 20:26
Bu mevuzunun yaşla maşla alakası yok.
Yerleşim meselesi.
İStisnalar dışında sürekli 35-40 tan sonra takımın yorulmasına bahane olarak "yaş" demek için ağır Ünal KAraman bahanecisi olmak lazım.
NE yaşı.
Sen 30-40 metrede oyna oyunu bakayım yoruluyor mu takım.
Sürekli 70 metreyi git gel deparla oynat takıma, sonra Nwakaeme bu sene kötü.
Ulan ne türlü cevap vermek lazım buna, müritizm....
yaşla alakası var, hadi onu geçelim oyuncu tipiyle direk alakalı. bir mikel'in oyun tarzına bak bir de gustavo'nun. adam sahanın her yerini dolaşıyor. mikel'in alanı belli.
yorumsuz6117
22.12.2019, 20:38
yaşla alakası var, hadi onu geçelim oyuncu tipiyle direk alakalı. bir mikel'in oyun tarzına bak bir de gustavo'nun. adam sahanın her yerini dolaşıyor. mikel'in alanı belli.
Elinde Mikel varsa ona göre sistem kuracaksın.. Ünal Karaman'la en iyi 3. Oluruz bu sezon..
artvints
22.12.2019, 20:41
Elinde Mikel varsa ona göre sistem kuracaksın.. Ünal Karaman'la en iyi 3. Oluruz bu sezon..
ona göre sistem kuracağız da ne yapacak mikel ? sosa'ya göre kurduk biz sistemi, bir daha bir daha herkese göre sistem kurulmaz. sturridge kendine göre sistem istiyor. nwakeme koşamıyor o da kendine göre sistem istiyor.
hepsini yedek klübesine gönderip trabzonspor'a göre sistem kuracaksın, kurtuluş bu.
Bugün bitik bjk'ye karşı biz oynasaydık gs'den yediğimiz baskıyı bu sefer onlardan yerdik.
Ama tabi ki önemli olan Trabzonspor değil, adamı olanların kalıcılığı(!)
AYYILDIZ
22.12.2019, 20:59
Yarın yenmemiz lazım. Yenersek ilk yarıyı 2.bitiririz.
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 21:00
Gustavoyu da 70 metre ileri geri koştur bak ne oluyor!!
Ellerinde Gustavo yoktu bizim maçta.
Ozan bile orta sahada yoktu.
Birşey değişmedi.
Sivrisinek kovalamaya devam edin siz.
BAtaklık orada kalsın ama.
Mikel ve Sosa aynı anda sahada olması lüks, Sosa yedek başlayabilir.
Olan gariban Yusuf Sarı'ya olur,kesiği yer.Sørloth sağa geçsin,Sturridge yerine de koşsun.
Topu gevelemeden içeri sokacak adam belli,baskı yapmıyormuş falan filan hikaye.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 21:06
Su forumdaki Unal Karaman'dan baska derdimiz oldugunu dusunmeyen tayfa.
Gidin bir nefes alin, hayatinizi yasayin.
Sabah aksam bu takim 70 metrede oynuyor demekle problem cozulmuyor.
Ne zaman oyuncu kadro mimarini adam gibi ayarlarsin, ne zaman adam gibi yildiz degil de takim oyununa katki saglayacak oyunculara sahip olursun.
O zaman problemlerin cogu cozulur.
Su forumda yonetici filan olsam, ciddi sekilde kafayi yerim herhalde.
Hergun 10 kisinin ustunu filan cizerim.
Allah sabir versin su forum yoneticilerine.
Kafadan problemli taraftar cok.
yorumsuz6117
22.12.2019, 21:07
Futbol oynamadan şampiyon olunmaz, kendi sahamızda fbnin çeyreği kadar oynayamıyoruz hangi takım olursa olsun bize baskı kuruyor, öne geçiyoruz onu bile koruyamıyoruz göz göre göre puan kaybediyoruz Ünal Karaman tribündeki çekirdekçi taraftar gibi izliyor , Yusuf'la Abdüş gittiğinden beri takıma bi oyun kimliği oturtamayan adam teknik direktör falan değil, Ünal Karaman adamdır ama teknik direktörlük yapabileceği en büyük takım Karabükspordur.. Ağaoğlu'nun en büyük hatası Trabzonspor'un başına Ünal'ı getirmesidir..
champions
22.12.2019, 21:12
---------------Doğan
--------Mikel---------Parmak
---------------Sturridge------
-----Sörloth---------Ekuban
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 21:15
Kimseden icazet almayacağız, sana da sormayacağız ne düşündüğümüzü yazarken, ne nefesimizi alırken.
Haddinin üzerinde işlere bulaşma.
Sabahımı akşamımı nerede geçireceğimin hesabını ne sana ne forum yöneticilerine vermek bir niyetim yok.
Git ne yaşamak istiyorsan yaşa. Gerisi haddine düşmemiş.
70 metre işine gelince.
Nasılsa bu ligde bizim dışımızda kadro "mimarisi" bozuk başka takım yok.
Her oynadığımız takım kafamıza çöktü o yüzden.
Başkasının oyuncuları kral, senin oyuncuların kötü.
Bunu açık açık söyleyemeyince mühendislikten, mimarlığa geçtik.
Yakında sıvacı boyacı diye devam edeceksiniz.
Sen oyunu daralt, takım defo versin, arkaya top kaçırsın.
Herkes de desin ki, aa bak. Bu takım dar alanda yop oynayamıyor.
Kaldı ki iddianızdaki gibi "hareketsiz" takımı geniş alanda oynatmak başka bir akıl tutulması.
Forum kuralları da belli.
Kurallar dahlinde dahilinde foruma katkı sunan insanları "üstünü çizmek" falan gibi ucube bir akılla yöneticilere yönlendirmeye çalışmak da tam senin gibi birine yakıştı.
Bu tam şu bir kaç haftadır fikir tartışmaya çalıştığımız, ama fikir üretmek yerine fikir kusan akla uygun bir yaklaşım.
Ömer Keskinsoy
22.12.2019, 21:16
Şu Burak'tan çok iyi kurtulmuşuz yalnız. Bu adamın yanında Drogba gibi bir adam olmadığı sürece bütün takımın ahengini bozmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Bu adamı o kadar maliyetle ikinci kez Trabzon'a getirenleri de, bu transfere alkış tutanları da Allah bildiği gibi yapsın. Ünal hocanın bende hala kredisi olmasının tek sebebi bu kişiliksiz herifi kadro dışı bırakması nedeniyledir. Bahsedildiği kadar vizyonsuz olmadığının en büyük ispatı budur. Bence Ünal hocanın yanına iyi bir teknisyenle şampiyon olabiliriz. Ama Hüseyin Cimşir ile olacak iş değil.
artvints
22.12.2019, 21:17
4 3 1 2 'li kadrolar görüyorum. daha önce hiç denemediğimiz bir sistem olduğu gibi kanatları kapatacak oyuncular da belli değil. sırf sturridge oynayacak diye böyle bir maçta bu kadar radikal karar alınmaz. rakibin bekleri de etkili ayrıca. sturridge hazırsa en önde oynasın bakalım kaç tane boş koşu atacak ? ya sörloth ya da sturridge yedek kalır öteki türlüsü macera.
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 21:18
Mikel de Sosa da asıl uzun alanda oynayamazlar.
Bu tarz adamları ancak dar alanda, oyunu 40 metreye çekerek oynatırsınız.
Yoksa bugün yaşandığı gibi erken oyundan düşerler.
Biraz daha genç adamlar olsa fazladan 15 dakika daha dayanabilirler.
Bu adamları tazı koşturur gibi ileri geri depara zorlarsan başına bu gelir.
70 metre demekle olmuyormuş.
Şu kadroya mühendisliği eksik, mimarisi bozuk diye hönkürmekle oluyor tabi.
hyasin61
22.12.2019, 21:21
Ersun istifa edecek diyorlar :)
yasin196761
22.12.2019, 21:26
Hocam umarım Kamil Ahmetle başlar orta bölgede. Yusuf Sarı kulübede bulunsun sağ kenara Sturridge geçsin olmazsa Bjk maçındaki gibi Kamil Ahmet sağa geçsin. Biz 2. Golü atamadık mı oyundan acayip şekilde düşüyoruz. Bir sürü hücumcu ile çıkınca 2 farkı yakalarsak maç bizim oluyor yakalyamazsak rakip bir şekilde gelip atıyor.
Gürkan Asma
22.12.2019, 21:26
Su forumdaki Unal Karaman'dan baska derdimiz oldugunu dusunmeyen tayfa.
Gidin bir nefes alin, hayatinizi yasayin.
Sabah aksam bu takim 70 metrede oynuyor demekle problem cozulmuyor.
Ne zaman oyuncu kadro mimarini adam gibi ayarlarsin, ne zaman adam gibi yildiz degil de takim oyununa katki saglayacak oyunculara sahip olursun.
O zaman problemlerin cogu cozulur.
Su forumda yonetici filan olsam, ciddi sekilde kafayi yerim herhalde.
Hergun 10 kisinin ustunu filan cizerim.
Allah sabir versin su forum yoneticilerine.
Kafadan problemli taraftar cok.
Çok boş yapıyorsun Uğur, yok nefes alın, hayatınızı yaşayın, kafadan problemli gibi haddin olmayan cümleler kuramazsın burda.
Burda kimseye sataşmadan düşüncelerini belirten insanlara kafadan kontak muamelesi yapamazsın.
Doğruyu bilen bir sensin sanki, transfer döneminde kesin kesin konuşup, söylediklerin patladığında kaçmaya benzemiyor o yorum işleri, biz hep burdayız halbuki, kısacası bilmişlik taslayacak son insansın.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 21:29
Kimseden icazet almayacağız, sana da sormayacağız ne düşündüğümüzü yazarken, ne nefesimizi alırken.
Haddinin üzerinde işlere bulaşma.
Sabahımı akşamımı nerede geçireceğimin hesabını ne sana ne forum yöneticilerine vermek bir niyetim yok.
Git ne yaşamak istiyorsan yaşa. Gerisi haddine düşmemiş.
70 metre işine gelince.
Nasılsa bu ligde bizim dışımızda kadro "mimarisi" bozuk başka takım yok.
Her oynadığımız takım kafamıza çöktü o yüzden.
Başkasının oyuncuları kral, senin oyuncuların kötü.
Bunu açık açık söyleyemeyince mühendislikten, mimarlığa geçtik.
Yakında sıvacı boyacı diye devam edeceksiniz.
Sen oyunu daralt, takım defo versin, arkaya top kaçırsın.
Herkes de desin ki, aa bak. Bu takım dar alanda yop oynayamıyor.
Kaldı ki iddianızdaki gibi "hareketsiz" takımı geniş alanda oynatmak başka bir akıl tutulması.
Forum kuralları da belli.
Kurallar dahlinde dahilinde foruma katkı sunan insanları "üstünü çizmek" falan gibi ucube bir akılla yöneticilere yönlendirmeye çalışmak da tam senin gibi birine yakıştı.
Bu tam şu bir kaç haftadır fikir tartışmaya çalıştığımız, ama fikir üretmek yerine fikir kusan akla uygun bir yaklaşım.
Çok boş yapıyorsun Uğur, yok nefes alın, hayatınızı yaşayın, kafadan problemli gibi haddin olmayan cümleler kuramazsın burda.
Burda kimseye sataşmadan düşüncelerini belirten insanlara kafadan kontak muamelesi yapamazsın.
Doğruyu bilen bir sensin sanki, transfer döneminde kesin kesin konuşup, söylediklerin patladığında kaçmaya benzemiyor o yorum işleri, biz hep burdayız halbuki, kısacası bilmişlik taslayacak son insansın.Gidip Unal Karaman basliginda yazacaksiniz o zaman.
Suraya iki yorum okumaya giriyoruz, her b.ku Unal Karaman'a baglayan bos kitlenin mesajini okuyoruz.
Konya mac basligi burasi.
Fikrini yazarsin, macla ilgili konusursun da.
Sabah aksam Unal Karaman b.klama basligina cevirdiniz burayi.
Gidin Unal Karaman istifa basliginda yazin.
Ya da Unal Karaman basliginda.
Forum yoneticilerinden bari sunu rica edeyim.
Su isi yapin da, Konya - Trabzon maciyla ilgili konusulsun burada.
Mehmet Fatih Yavuz
22.12.2019, 21:32
Yarın takımın başında Ünal Karaman olacağına, sahada oynanacak oyun konusulacagina göre hoca da sistemi de konuşulur.
Sana mı soracağız?
Adam hadsiz kere hadsiz.
İşine bak.
hyasin61
22.12.2019, 21:34
Yarın hoca hem takımın hem de kendi kaderini belirleyecek.
Ersun istifa edecek diyorlar :)
kim diyor ne alaka ?
Fatih Öztürk
22.12.2019, 21:59
Yarın yenmemiz lazım. Yenersek ilk yarıyı 2.bitiririz.
Sonra tıpkı geçen sene gibi ümitlenip 2.yarı saçma puan kayıplarıyla şampiyonluğu hediye et.
Fatih Öztürk
22.12.2019, 22:09
Bu sezon yönetim ve teknik heyetin en kritik hatası Yusuf'un yerine adam almamasıdır. Bu hata belki de 10 puanımızın iç edilmesine sebep oldu. Şampiyonluğa oynayan takımın net şutörü olur. Ortadan dikine rakip defansa zor anlar yaşatamazsan bahanelerin arkasına sığınamazsın. Şampiyonluğu isteyen takım oyuncuları biribirine bu kadar uzak oynamaz, topu verip stabil takılmaz.
ffırtına
22.12.2019, 22:12
Eğer Ersun Yanal istifa edecekse bu bir erdemdir.. Önemli olan kazanırken istifa edebilmekte çünkü o da biliyor bir ileri iki geri gitmeye devam edecek takımı.. Bizim durumla birebir aynı fenerin durumu onların artısı iç sahada baskılı oynayabiliyorlar.. Biz de ise hiç biri yok.. Yarın ki Konya maçını kazanmak günü kurtarmaktan başka bir şey olmayacak.. Anlık çözümler, başarısız sonuçlara götürür.. Umarım Konya maçını alarız..
shootems
22.12.2019, 22:19
Eğer Ersun Yanal istifa edecekse bu bir erdemdir.. Önemli olan kazanırken istifa edebilmekte çünkü o da biliyor bir ileri iki geri gitmeye devam edecek takımı.. Bizim durumla birebir aynı fenerin durumu onların artısı iç sahada baskılı oynayabiliyorlar.. Biz de ise hiç biri yok.. Yarın ki Konya maçını kazanmak günü kurtarmaktan başka bir şey olmayacak.. Anlık çözümler, başarısız sonuçlara götürür.. Umarım Konya maçını alarız..Yok be hocam ne istifası fenerliler adama zaten tapıyor. Gündem değiştirmek konuşulmak için hava gazı yaptı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu fenerin kendi sahasındaki baskıyı görünce aklıma kendi sahamızda gevşek gevşek oynadığımız baskı kuramadığımız gs ve denizli maçları geliyor.
Sonra diyorum ki bırakın abi şampiyonluk yarışını konya'da güzel etli ekmek yiyin de geri dönün, bizim işimiz değil bu iş...
Fatih Öztürk
22.12.2019, 22:21
Sezon başı Ünal hoca öyle bir halt yedi ki domuz olsa kudurur cinsten. Takımın tandemi iyi kötü Hosseini, Türkmen ile giderken sen kalk şak diye yeni stoperleri Kasımpaşa maçında sahaya sür maçın içine et. Normal hocayı bırak futbolu az çok bilen taraftarın bile yapmayacağı hata 2 puanımıza maloldu.
Bu maçı alamazsak bu sezon da 4.-5.liğe oynarız. Herkes defolup gidebilir. Satıp savın herkesi. Teknik ekibi de yollayın. Sene sonunda yapılacak revizyon şimdiden yapılsın. Fuzuli işe gerek yok. Türkiye kupası için oynarız. Direk Avrupa şansı sadece öyle kalır. Geri kalanı önemli değil. Sene sonu da satış falan derken kullanılabilecek iyi bir bütçe olur. Marco Silva boşta. Alır revizyonunu yaparsın. Sturridge fasa fiso kafa topuna çıkmayan, pasa koşmayan adamdan bi bok olmaz. Alex falan donunda sallar böyle gevşekleri.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 23:03
Bu maçı alamazsak bu sezon da 4.-5.liğe oynarız. Herkes defolup gidebilir. Satıp savın herkesi. Teknik ekibi de yollayın. Sene sonunda yapılacak revizyon şimdiden yapılsın. Fuzuli işe gerek yok. Türkiye kupası için oynarız. Direk Avrupa şansı sadece öyle kalır. Geri kalanı önemli değil. Sene sonu da satış falan derken kullanılabilecek iyi bir bütçe olur. Marco Silva boşta. Alır revizyonunu yaparsın. Sturridge fasa fiso kafa topuna çıkmayan, pasa koşmayan adamdan bi bok olmaz. Alex falan donunda sallar böyle gevşekleri.Kim demisti unuttum.
Bu yonetim, kendi yaptigi hatasini kolay kolay kabullenip nesteri vuramaz diye.
Burak ve Onur meselesi, yillarimizi caldi.
Ama eski yonetimin oyuncusuydu bunlar.
Simdi Mikel ve Sturridge gitmek istemezse, pasa pasa kontratini odersin.
Takimda 4 tane general var.
Sosa'ya mi..
Mikel'e mi..
Sturridge'e mi..
Nwakaeme'ye mi..
Hangisine gore takim kuracaksin.
Unal hoca umarim yarin aksam su 4'luden en az 2 tanesini kulubede oturtur ve sahada mucadele eden bir takim goruruz.
En azindan kaybettigi topun pesinde kosan Kamil gibi adamlara bile raziyim artik.
Bu yonetim, bu kafayla devam ederse iyi yaptiklari bircok seyin ustune ayni Usta gibi felakete dogru surukler bizi.
Usta'da ikinci yilinda cozuttu.
Bunlara ikinci yilinda kimin eli degiyorsa, o elin Allah belasini versin..
Sahada ne oynadığının hiçbir önemi yok. Galip gel kendini affettir...
ersn.alparslan
22.12.2019, 23:27
sosa mikel yusuf sturrige nwakame sorloth
böyle bir dizilim olursa konya yürüyerek alır maçı.
Maçı izlemeyeceğim..Kendini az biraz düşenen renktaşlarda izlemesin..
Aynı şeyler denenerek yine yeniden farklı sonuçlar beklenecek.. Aynı hatalar, aynı donuk bakışlar, aynı maç sonu demeçler..
Zekamızla alay edecekler.. Ben artık kaldıramıyorum..
yorumsuz6117
22.12.2019, 23:36
Maçı izlemeyeceğim..Kendini az biraz düşenen renktaşlarda izlemesin..
Aynı şeyler denenerek yine yeniden farklı sonuçlar beklenecek.. Aynı hatalar, aynı donuk bakışlar, aynı maç sonu demeçler..
Zekamızla alay edecekler.. Ben artık kaldıramıyorum..
Valla haklısın..
Laundros61
22.12.2019, 23:39
Kazanamayacağız malesef çok umutsuzum iki yıldır ilk defa.
Kim demisti unuttum.
Bu yonetim, kendi yaptigi hatasini kolay kolay kabullenip nesteri vuramaz diye.
Burak ve Onur meselesi, yillarimizi caldi.
Ama eski yonetimin oyuncusuydu bunlar.
Simdi Mikel ve Sturridge gitmek istemezse, pasa pasa kontratini odersin.
Takimda 4 tane general var.
Sosa'ya mi..
Mikel'e mi..
Sturridge'e mi..
Nwakaeme'ye mi..
Hangisine gore takim kuracaksin.
Unal hoca umarim yarin aksam su 4'luden en az 2 tanesini kulubede oturtur ve sahada mucadele eden bir takim goruruz.
En azindan kaybettigi topun pesinde kosan Kamil gibi adamlara bile raziyim artik.
Bu yonetim, bu kafayla devam ederse iyi yaptiklari bircok seyin ustune ayni Usta gibi felakete dogru surukler bizi.
Usta'da ikinci yilinda cozuttu.
Bunlara ikinci yilinda kimin eli degiyorsa, o elin Allah belasini versin..
Bir el değmiyor hocam. Akıl yok. Akıl olmadığı gibi bunu kabullenmek de yok. Hayatı boyunca futbol namına sadece Türkiye'den haberdar olmuş adamların vizyoner olması beklenmez. Kafa yormamışlar futbola. Bu ayıp bişe değil ki aksine güzel bir durum. Yükselemeyeceğim bir şeye kafa yorma. Problem bizdeki :) ama eğer yönetime geliyorsan bu aklı ortaya koyacak birine ihtiyacın var. BMN'de yazan adamı youtube'dan maç izleyen adamı scout yapıyorsun sonra biz işimizi biliriz sosyal medya bizi eleştirenler tırıvırı :))
Sportif direktör eksikliği bariz. Önerim Şota. Teknik direktör olarak bence başarısız. Ama sportif direktör olarak başarılı olacağına eminim.
Teknik ekip Karabükspor ile profesyonel olan adamlarla bu iş olmaz. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bunun izahı yok.
Ünal Karaman-Fatih Terim-Ersun bunlar arasında bireysel manada bence bir fark yok. Fark ekipte profesyonel çalışmakta. Bu sene Abdullah Avcı bizimkiler çok küfür etse de bize gelseydi çok farklı bir yapılanmada olurduk. Daha profesyonel yürürdü işler.
Oturmuş bir düzende scout ekibiyle, personeliyle, departman departman oluşumuyla Ünal iyi bir mentor olarak iş yapar ama bize bu düzeni oluşturabilecek isim lazımdı. Yönetimin o 2. Yılda devreye giren akılsızlığı da bu. Profesyonelleşememek. Vuracaksın köklü neşteri. Bu da futbol cehaletinden kaynaklanıyor.
Temelde herkes aynı şeyden şikayetçi. Atışıyor herkes birbiriyle ancak olayı Ünal noktasında şahsileştirmemek lazım. Bize bir üst akıl lazım. Ünal ile ya da Ünal'sız. Ekibi kuramıyor musun? Gönderirsin Ünal'ı ekibi olan adamı alır gelirsin. Ekibi kurabiliyor musun Ünal kalır donatırsın etrafını.
Dönecek olay Sadri Şener Şenol Güneş muhabbetinin değişik versiyonuna.
Doğru bir tane. Üniversitede Çaykara Of lobisi vs Üniversite olmuş dingonun ahırı, Belediye aynı şekilde. Bu yönetim de aynı. Yobazlık yaparsa kaybeder. Memleket hep çomar çomarın olduğu yerden de yobazlık eksik olmuyor.
Uğur KÜÇÜK
22.12.2019, 23:53
Bir el değmiyor hocam. Akıl yok. Akıl olmadığı gibi bunu kabullenmek de yok. Hayatı boyunca futbol namına sadece Türkiye'den haberdar olmuş adamların vizyoner olması beklenmez. Kafa yormamışlar futbola. Bu ayıp bişe değil ki aksine güzel bir durum. Yükselemeyeceğim bir şeye kafa yorma. Problem bizdeki :) ama eğer yönetime geliyorsan bu aklı ortaya koyacak birine ihtiyacın var. BMN'de yazan adamı youtube'dan maç izleyen adamı scout yapıyorsun sonra biz işimizi biliriz sosyal medya bizi eleştirenler tırıvırı :))
Sportif direktör eksikliği bariz. Önerim Şota. Teknik direktör olarak bence başarısız. Ama sportif direktör olarak başarılı olacağına eminim.
Teknik ekip Karabükspor ile profesyonel olan adamlarla bu iş olmaz. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bunun izahı yok.
Ünal Karaman-Fatih Terim-Ersun bunlar arasında bireysel manada bence bir fark yok. Fark ekipte profesyonel çalışmakta. Bu sene Abdullah Avcı bizimkiler çok küfür etse de bize gelseydi çok farklı bir yapılanmada olurduk. Daha profesyonel yürürdü işler.
Oturmuş bir düzende scout ekibiyle, personeliyle, departman departman oluşumuyla Ünal iyi bir mentor olarak iş yapar ama bize bu düzeni oluşturabilecek isim lazımdı. Yönetimin o 2. Yılda devreye giren akılsızlığı da bu. Profesyonelleşememek. Vuracaksın köklü neşteri. Bu da futbol cehaletinden kaynaklanıyor.
Temelde herkes aynı şeyden şikayetçi. Atışıyor herkes birbiriyle ancak olayı Ünal noktasında şahsileştirmemek lazım. Bize bir üst akıl lazım. Ünal ile ya da Ünal'sız. Ekibi kuramıyor musun? Gönderirsin Ünal'ı ekibi olan adamı alır gelirsin. Ekibi kurabiliyor musun Ünal kalır donatırsın etrafını.
Dönecek olay Sadri Şener Şenol Güneş muhabbetinin değişik versiyonuna.
Doğru bir tane. Üniversitede Çaykara Of lobisi vs Üniversite olmuş dingonun ahırı, Belediye aynı şekilde. Bu yönetim de aynı. Yobazlık yaparsa kaybeder. Memleket hep çomar çomarın olduğu yerden de yobazlık eksik olmuyor.Cok guzel anlatmissin.
Sadece yonetim de hatali degil, benim derdim su.
Sen gecen sezon Rize'nin ikinci yari tum maclarini Azubuike ile Awaziem icin takip ediyorsun.
Ama sezon sonu bonservisi yok diye Mikel aliyorsun ?
Bu ne perhis, bu ne lahana tursusu derler adama.
Zaten yonetimin sampiyon olmak gibi bir derdi yok, ki ben bunu hep soyluyorum.
Adamlar durust davrandi, 3 yil bizden birsey beklemeyin dedi ve secildiler.
Ama hemsehrim, git 200 bin euroluk scout transferi yap bari, ama takimin sistemine zarar verecek kadro muhendisligi yapma.
Yahu 2 yildiz aliyorsun, 6 numara almiyorsun, 10 numara almiyorsun.
Var mi boyle sacma sey ?
Ben yeminle anlamiyorum.
Son yillarda Turkiye liginde bu kadro planlamasini tek yapan adam, Gs'nin g.tune teneke baglayip yolladigi Tudor'dur.
Gs ve Terim, 2 yil o kadro planlamasinin ekmegini yedi hakemlerinde yardimiyla.
Bak sezon basi Tudor'un ortasahayi dagittilar ( Fernando - Ndiaye ), galaksi olusturduk diyorlardi, su ligde bizde dahil bu kadar kotu takim olmasaydi simdiye cok sevilip korunmasina ragmen yonetim ve hocanin kelle gitmisti.
Biz yazip, biz konusuyoruz bunlari maalesef.
Degisen hicbirsey yok.
Ogün YAZICI
22.12.2019, 23:55
Biraz disipliner bir takım olsak yarınki Konya maçına kötü ihtimal 1 puan yazarız kendi içimizde 1 puana bile tatmin oluruz
Ama içerde Göztepe Denizli Gençlerbirliği maçlarından 1 puan çıkaran bir camia olarak dengemiz bozuldu
3 puan dışındaki tüm senaryolar bu kotu havayı daha da kötü yere götürecek.
Çıkıp kazanmak zorundalar
Lamı cimi yok
Trabzondaki Gençlerbirliği Göztepe Denizli maçlarından sadece 1 puan çıkarabilen adam yarın Konya maçından so ra zor deplasman deme hakkına sahip değil
Takım bu maçta çok istekli oynayacak ve farklı kazanacağız hissi var içimde.
ihsan candas
23.12.2019, 00:10
Uğur Demirok tekrar kadroya dönmüş. Normal şartlar altında kazanılabilecek bir maç. Sinsi yine kabız bir oyun oynatır. Anicic'in olmaması iyidir. Ali Turan ve Selim Sörloth'a karşı yerde ve havada ezilir. Ferhat da cezalı ve onun yerine oynayan Alper çok savruk. Düz ama diri bir orta sahaları var. Kanat aksiyonları yok denecek kadar az. En önemli silahları Ömer Ali'nin çalışkanlık ve fırsatçılığı. Tabi bunların hepsi teoride :( umarım kazanırız...
prisonbreak2020
23.12.2019, 00:15
Yarın öyle bir futbol oynayıp galip geleceğiz ki yeminli Ünal düşmanlarının bile ağzı açık kalacak,yazın bunu bi kenara.
Numan Yerlikaya
23.12.2019, 00:17
Geçen hafta 3 puanı veren Hoca bu hafta 3 puanı alması gerekir. Yoksa farklı şeyler konuşulmaya başlanır
Uğur Demirok tekrar kadroya dönmüş. Normal şartlar altında kazanılabilecek bir maç. Sinsi yine kabız bir oyun oynatır. Anicic'in olmaması iyidir. Ali Turan ve Selim Sörloth'a karşı yerde ve havada ezilir. Ferhat da cezalı ve onun yerine oynayan Alper çok savruk. Düz ama diri bir orta sahaları var. Kanat aksiyonları yok denecek kadar az. En önemli silahları Ömer Ali'nin çalışkanlık ve fırsatçılığı. Tabi bunların hepsi teoride :( umarım kazanırız...
Uğur döndüyse bize golü var.
Şuana kadar ki tüm mesajları okudum detaylıca bir çok arkadaş fikrini söylemiş öyle böyle hocaya sallanmış oyuncuya sisteme sallanmış veya tam tersi hoca övülmüş futbolcu övülmüş.. Bazı konularda hemfikiriz işin bencesi şu ;
- Bu takım geçen seneden daha güçsüz bir takım değil.
- Takım hala 7-9 puan geride olsa bile bu fark Sivasla bu takım hala yarışın içinde.
- Bu takımın güzel futbol oynamasının sebebi oyuncu değildi bir sistemdi herkesin görevi belliydi.
- Bu takımın geçen sezon 1 tane teknik direktörü vardı 1 tane kaptanı vardı. Şuan bu takımın 1 teknik direktörü var ama nedense 2-3 kaptan türedi. Mikel ayrı telden çalıyor, Sturridge'e kimse iki uyarı ikaz yapamıyor. Abdülkadir parmak bu takımın en yeteneksiz en fiziksiz oyuncusu olmasına rağmen kaptanmış gibi hem kendini zehirliyor hemde kötü futbol oynuyor. Bu takım geçen sezondan daha iyi ama liderin kim olduğunu anlamakta güçlük çekiyorlar eğer Mikel Sturridge Parmak hala emirerinin kim olduğunu görmüyorsa bugün kapıya konabilir. 100 kupa kaldırabilirsin çok yetenekli de olabilirsin ama 11 kişiden saha içinde sadece 1 kişi kaptan olur oda senin ne yapacagını söyler kafasında maçı metrekare metrekare oynar hemde oynatır.
- Bu takımın stoperleri ve orta sahası arasındaki boşluk kapanmadığı sürece takım futbol oynamayacak böyle bir şey imkansız Tony'e Sosa'ya Yusuf'a laf söyleyerek harcamayın bu adamları. Ünal hoca bu sıkıntıyı çözecek bir adım atmalı dar alanda o kadar yetenekli oyuncularımız var ki gole gitmek 2-3 adım bizim için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kartal61
23.12.2019, 00:34
İnşallah geçen haftalardan ders çıkardığımız ve doğru uygulamalar yapacağımız bir maç olur
Halil Alemdar
23.12.2019, 01:26
Yarın orta sahayı Mikel-Doğan-Sosa şeklinde kuralın Mikel-Sosa-Sıtariç ya da Mikel-Sosa-Ekuban gibi fantezilere gerek yok. Bu 3 lü de bir şey üretemez ama belki sertlik katar. Takım içinden orta 3 lüyü çözmek zor transfer şart.
Kâmil Ahmet, Doğan, Sosa
Nwakaeme, Sturridge, Sörloth
İster 4-3-3 Oyna ister 4-2-3-1 bu oyuncu grubu sahada olsun.
Alttaki üçlüden birinin yerine Yusuf da olur. Tercih meselesi. Ama üstteki üçlüyü değiştirmemesi lazım.
Ünal Hoca'dan kendisini geliştirmesini bekliyorum. Herkesin de en asgari düzeyde bile olsa bunu hocadan isteme hakkı var. Tamam düşük bir bütçeyle çalışıyor ve binbir sıkıntının içinde bu noktalarda şampiyonluk lafını dillendirmeye çalışıyoruz ancak ciddi manada aşama kaydeden oyunumuzun geçen seneki gelişimini bu sene terk etmeye hakkımız yok. Hocanın da kötü olmakta ısrar ettiğimiz noktaları düzeltmekle ilgili asli bir görevi var.
Kadromuz geçen seneden güçsüz değil ancak parçalar geçen seneki kadar da uyumlu değil. Bunda hata payını eşit bölerim. Sene başında hocamız oynamak istediği oyun formatını Yusuf'un da gidişine bağlı olarak belirginleştirip erkenden yönetimin önüne sunacak ve bu oyun karakterine uyan oyuncu grubunu isteyecekti. Özellikle Onazi'nin olmayışı ve Yusuf'un gidişiyle orta alandaki oyun hakimiyetimiz darbe yedi. Bir tanesi defansif ve ofansif ribaundlarda bize üstünlük sağlayan bir oyuncuyken bir diğeri topa sahip olduğu anlarda tekniğiyle, olmadığı anlardaysa hareketli görüntüsüyle rakip savunmanın yerleşimini bozmasına sebebiyet veren bir isimdi. Bu iki kaybın yanına sezon başında uzun süreli olarak Abdülkadir'i de ekledik ve oyunun 3. istasyonu olan bir diğer oyuncumuzu kaybettik.
Abdülkadir'in dip çizgiden iç alana doğru topla çok seri şekilde hareketlenebilmesi, Pereira'yla muhteşem uzlaşımı, defansif yardımları, çevik ve seri bir oyuncu olması sebebiyle özellikle dar üçgenlerden toplu veya topsuz koşularla sıyrılabilmesi veya sırtı dönük topu o noktaya sıkıştırarak istasyon olabilmesi gibi oyunun ana parçalarını oluşturan şeylerden mahrum kaldık. Aslında tüm bunlar ofansif-defansif dengemizi bozması gerekirken biz tek darbeyi defansif anlamda yedik.
Ünal Hoca'nın işinin ehli bir savunma antrenörüyle çalışması gerektiğini ısrarla geçen seneden beri dile getiriyorum çünkü kendisi iyi bir savunma antrenörü değil. Olmak zorunda da değil. Maddi imkânlar el verdiği müddetçe teknik ekipteki personel sayısını yukarı çekmek durumundayız. Bu takım defansif yerleşim ve defansif geçiş oyunlarında geçen sene de bocalamalar gösteriyordu ancak kariyer zirvesini görmüş bir Onazi, her maç adeta hamal gibi alan kateden Yusuf Yazıcı, baskıya katılmaktan bir an olsun geri durmayan Abdülkadir Ömür ve Sosa'nın insanüstü azmiyle bu gedikleri kapatıyorduk.
Şimdiyse yumurta kapıya dayandı. Oyun ve oyuncu grubu defansif bir bunalım içerisinde. Defansif anlamdaki gedikler kapatılamadığı gibi ofansif etkinliğe de sekte vurmaya başladı. Henüz çok kötü bir noktada değiliz ancak acil önlem alınmazsa kendimizi yarışın dışında da bulabiliriz.
Neden mi buraya geldik? Elbette kadro planlamasındaki uyumsuzluk yüzünden. Kağıt üstünde müthiş kadroların Süper Lig'de karşılıksız kalışlarını izledik/izliyoruz. Yusuf Yazıcı'dan boşalan mevkiiye bir 10 numara transfer etmedik mesela. Hoca ve yönetim ortak kararla o noktayı 3 adet santraforumuzun insiyatifine terk etti. Bütün bunların yanında orta alanda Onazi'nin yüklendiği defansif yükü en az onun kadar üstlenebilecek bir transfer de yapmayıp, oyun profili olarak bambaşka şeyler vadeden Obi Mikel'i aldık. Evet, tüm bu isimler sahada da kağıt üstünde de çok iyi isimler olabilirler ancak takımın kolektif bütünlüğü her zaman bireyden önceliklidir. En azından bu seviyede birbirini tamamlayabilecek parçalar seçilemez miydi? Seçilebilirdi.
Öngörülen kayıpların telafisini sene başında yapmış olsaydık Ekuban ve Abdülkadir gibi oyuncuları uzun süre kaybetmenin etkisiyle belki yine bocalardık ancak en azından oyun karakterini ve alışkanlıklarını geliştirmeye devam ederdik.
Ünal Hoca da oyuncu grubuyla beraber oyunun hem mental alanında hem de teknik-taktik alanında gelişim göstermek zorunda. Beni yakından tanıyan, birebir olarak futbol sohbetlerinde bulunmuş olduğumuz kişiler nasıl bir futbol idealim olduğunu bilirler, ben de bahsi geçtiği zaman anlatmaktan ve futbola dair yaklaşımlarımdan bahsetmekten mutluluk duyarım. Bu bağlamda Ünal Hoca'nın geçiş dönemi teknik direktörü olduğunu düşünsem ve bilsem de kendisiyle bazı başarıları yakalayabileceğimize inancım hayli yüksek. Sonraki aşamaları elbette her kulüp gibi daha üst segment bir antrenör yönetiminde gerçekleştirmek durumundayız.
Tüm bu çerçevede baktığım zamansa Ünal Hoca'nın en azından kısa vadede o öngördüğüm başarı seviyesinin üstüne çıkabilmesi için üstüne gitmesi gereken eksiklikler geliştirilebilir olan eksiklikler. Ünal Hoca eğer iyi bir antrenörden yardım almayı kabul eder, devre arasına kadar kalan 2 maçta daha önce çok kez elindeki kısıtlı kadroyla bulduğu gibi çözümler ve çıkış yolları bulur, devre arasında da aklındaki oyun kültürüne uyum sağlayabilecek net bir stoper ve orta sahayı kadroya dahil edip takım boyunu kısaltır, oyun temposunu yukarı çeker, dominasyon oyununa dair emareler gösterirse gerçekten müthiş bir ikinci devre geçirebiliriz.
Eğer gerçekten mevcut sorunların kendisiyle çözülemeyeceğini düşünsem bunu da açık yüreklilikle dile getirirdim. Zira ne Ünal Karaman'la şahsi bir tanışıklığım var ne de sayın başkanla. Samimiyetle, liyakatle ve çalışmayla bu takımın neler yapabileceğini gördük. Ünal Hoca'nın maçların kaybındaki hataları kadar anlık krizlerde çözümcül dokunuşlar yapabildiğini de gördük.
Bu maç özelinde sorunun en azından bir 90 dakikalık çözümü, Yusuf Sarı, Sturridge,Nwakaeme ve Sörloth'tan oluşan 4 asal hücumcuyla sahaya çıkmak yerine ön alandan bir hücumcu eksiltip, orta alana Doğan Erdoğan eklentisi olabilir. Bu hamle takımın boyunu kısaltacağı gibi geniş alanlar verilmesi durumunda sahaya dinamizm koyup adam takibini uzun süre yapabilecek bir oyuncu profili ihtiyacımızı karşılar. Özellikle geçiş oyunlarında rakibe temas veremiyor oluşumuzu yine ön alandaki hücumcu sayısının fazlaca fiziksel temas eksikliği yaşıyor olmasıyla açıklayabiliriz.
Çoğu zaman Ünal Hoca'ya Sturridge'i oyundan aldığı için kızılıyor. Evet, Sturridge üretkenliği ve tek bir hamlesiyle gole sokabilecek saf yeteneğiyle sahada büyük bir koz ancak özellikle Sosa-Mikel ikilisine emanet edilmiş orta saha oyunlarında zaten düşük olan temas oyunumuz Sturridge'in kendini fiziksel temastan çekmesiyle daha da vahim bir hal alıyor. Bu noktada da hocanın kritik bir karar alması gerekiyor ve takdir haklarını genellikle Sturridge'i oyundan alıp daha fazla alana ve fiziksel temasa dahil olabilecek oyuncuları içeri atmaktan yana kullanıyor. Ancak bu durum sonuç vermesi gerekirken sonuç vermiyor çünkü takımın defansif aksiyonları endişe verici derecede kötü.
Öte yandan Konyaspor son yılların en düşük gol tehdidi sunan Konyaspor'u. Biz ise Süper Lig'de gol yemediğimiz iki maçı da stoperimiz olan Hosseini'nin ön liberoda görev almasıyla yaşadık. Aslında o iki maç bize kısa süreli çözüm için birkaç done vermişti fakat eldeki hücumcu oyuncu zenginliği orta alanı tekrar unutturdu. Kısa sürede takım boyunun 20 metre kısalmasını, mücadele gücünün tavan yapmasını beklemiyorum ancak Ünal Karaman'ın da çözümcül bakışına güveniyorum. Her şeye rağmen rakipler için maç içerisinde tahmin edilemeyecek kadar fazla oyunu oynayabilecek bireysel yetenekte bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu maçta Novak ve Pereira'nın tüm geride kalan haftalardan daha çok rakip savunmaya rahatsız edici koşular yapmasını bekliyorum. Bu bizi skora çok daha kolay götürecektir. Umarım kazanırız, buna çok ihtiyacımız var.
ErtuGrul
23.12.2019, 03:36
Maçı kazan(a)mamak için bütün şartlar oluştu. Lider, BJK ve Gs puan kaybetti. İlk golü atıp öne geçeriz. Sonra geri yaslanıp önce beraberlik sonra da Konya’nın galibiyet golü gelir. Defalarca izlediğimiz filmin devamı olur.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 07:35
Nedense içimde en ufak bir heves kalmadı.
DENİZLİ maçı beni çok yıprattı.
8 maçtır kazanamayan Angut'a ilaç olmayız inşallah
YENMELİYİZ
Yenersek 3.yüz ama bu takıma nasıl güvenelim?
Olası puan kaybında ÜK, herkes ekmeği için savaşıyor, futbolda olağan şeyler bunlar der, oyuncularıyla gurur duyar
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 08:21
Dünkü derbide gördük ki, 2010-2011 kara sezonundaki masabaşı güçler yine devreye girdi.
Babadan şikebahçeli olan Cücü ve onun iti Ali Palabıyık, şikebahçeye verdikleri uydurma penaltı ve BJK'ye vermedikleri en az 2 net penaltı ile maçı şikecilere hediye ettiler. Maçın kırılma anı, Burak yetersizinin 52. dakikada kaçırdığı goldü. Beraberlik bizim için iyi olurdu ama medya-tff-mhk bu sezon fenevbahçeyi şampiyon yapmaya odaklanmış gözüküyor.
Umarım ben yanılırım.
Fatih Özkan
23.12.2019, 08:23
Denizli maçı, sahip olduğumuz sinerjiyi öyle yerle bir etti ki kimsenin inancı kalmadı takıma karşı. Geçen hafta Denizli maçı için deliriyorduk, bu hafta Konya maçını izlemesek mi diyoruz.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 08:25
Denizli maçı, sahip olduğumuz sinerjiyi öyle yerle bir etti ki kimsenin inancı kalmadı takıma karşı. Geçen hafta Denizli maçı için deliriyorduk, bu hafta Konya maçını izlemesek mi diyoruz.
Günaydın kardeşim.
Aynen yazdığınız gibi :(
Kenan Berber
23.12.2019, 08:44
Sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Bu maçı alamasak dahi son haftaya kadar yarışın içinde olacağız
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 08:50
Sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Bu maçı alamasak dahi son haftaya kadar yarışın içinde olacağız
Böyle maçları alamazsak şampiyonluktan bahsetmeyelim.
carantinas
23.12.2019, 08:53
Denizli maçı çok önemliydi. Kendi sahamızda bir de öne geçip avantajı yakalamışken bir de yenildik. Bugün maçı alırız ya da almayız ama geçen haftaki maçtan sonra benim bu maça dair umudum kalmadı. Yani maçı kazansak bir o umut yok. Sonraki hafta yine puan kaybedebiliriz o güven gitti.
İlker Yazıcıoğlu
23.12.2019, 09:09
Bütün hevesimizin içine ettiniz geçen hafta...
Şu maçı alsanız, başka bir kritik maçı alamayacaksınız...
Saçma sapan bir takımsınız...
cakalkerem
23.12.2019, 09:11
sosa oynamalı...
ersn.alparslan
23.12.2019, 09:20
Gecen hafta da icimizde heyecan vardi umit vardi ama sahaha cikan takimin dunya umurunda degildi. 1 haftada birsey degisecegini sanmiyorum.
İ. SARAL
23.12.2019, 09:23
Devre arasına 30 puanla girersek fena iş sayılmaz. Onun için bugün en kötü berabere kalmalıyız.
U.Sadıkoğlu
23.12.2019, 09:23
Beraberliği falan geçin beyler. Kazanmaktan başka çare yok.
İlker Yazıcıoğlu
23.12.2019, 09:24
Şu Aykut sevinirse, tüm hafta yine eziyet olacak.Allah aşkına adam gibi oynayı ve net yenin...
Maç sonunda şu herifi de konuşturmayın, konuşmaya yüzü olmasın...
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 09:37
Beraberliği falan geçin beyler. Kazanmaktan başka çare yok.
Kesinlikle haklısınız
KONYA (D)-3
KAYSERİ-3
İLK DEVRE-32
KASIMPAŞA-3
Böyle devam edebilmeliyiz
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 09:40
Şu Aykut sevinirse, tüm hafta yine eziyet olacak.Allah aşkına adam gibi oynayı ve net yenin...
Maç sonunda şu herifi de konuşturmayın, konuşmaya yüzü olmasın...
Bize yenildiği her maçta türlü bahaneler buluyor ezik
Oysa Fenerden 5 yer, rakibi över
2010-2011 sezonu ilk devre sonunda, Trabzonspor'un penaltıları irdelensin dediği günden bu yana
Bu herife gıcık oluyorum
Çıkın
TS gibi oynayın
3 puanı alın
DENİZLİ TRAVMASINI UNUTTURUN
2.bir travmayı kaldıracak gücümüz yok
BERABERLİK BİLE KAHRETMEYE YETER
Ahmet Hamza
23.12.2019, 10:34
Devre arasına 30 puanla girersek fena iş sayılmaz. Onun için bugün en kötü berabere kalmalıyız.
Yahu ağabey beraberlik ne demek? Şu Konya’yı yenemeyen takımın ne işi olur üst sıralarla?
Ben sadece galibiyet beklemiyorum. Kötü oyuna müdahele bekliyorum artık. Yoksa Antalya maçından farkı olmaz maçın. Orada da berbat bir oyunla galip geldik ama ertesi hafta rezil kepaze olduk.
gurur6134
23.12.2019, 10:55
Aykut bu maci kaybederse istifa eder en gec haftaya..
İlker Yazıcıoğlu
23.12.2019, 11:04
Yeri değil ama Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları kopmuş, 7 ay sahalardan uzak...
Dip.Ing.Mag.
23.12.2019, 11:20
iki secenegi olan bir mac. %90 beraberlik, %10 kaybederiz. kazanma ihtimalimiz kesinlikle yok.
ve bu takim, yani futbolculari, hocasi ve taraftari ile gecen hafta asla sampiyon olamayacagini tescillemistir.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 11:26
Şems-i Tebrizi ne güzel söylemiş ,
En çok kimi seviyorsan , seni en çok o yorar , ki bu tuhaftır.
Seni en çok kim yoruyorsa , en çok O'nunla huzur bulursun, ki bu daha tuhaftır ...
ve, huzur bulduğunuz şeyler için , Her zaman yorulmaya değer ...
TRABZONSPORUMUZ İÇİN DE GEÇERLİ ÇOK GÜZEL BİR SÖZ DEĞİL Mİ?
Emirhan Yazıcı
23.12.2019, 11:29
Ufuk hoca ameliyat edecek . 4 ayda döner
Oğuz ZEYTİN
23.12.2019, 11:30
Geçen haftadan ders çıkarmışızdır inşallah. Orta sahayı boşaltmamak gerek. Savunmanın önüne Doğan'ı koyup orada dinamik ve sayıca fazla kalmalıyız.
Anicic yok. Sorloth'u daha rahat kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Diğer iki kilit adam Johnson ve Milosevic. İkisinin top yapmasına izin vermemek lazım. Hücumculardan pres beklemiyorum, dolayısıyla Sosa ve Mikel'in yanında tercih edilecek üçüncü orta saha oyuncusu ile bunu yapabiliriz.
Konya zor deplasman, hocası da böyle maçları seviyor. Ama favoriyiz, kazanmalıyız.
Başarılar...
serdaracıl
23.12.2019, 11:37
geçmiş olsun. çok üzücü.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 11:40
Geçen haftadan ders çıkarmışızdır inşallah. Orta sahayı boşaltmamak gerek. Savunmanın önüne Doğan'ı koyup orada dinamik ve sayıca fazla kalmalıyız.
Anicic yok. Sorloth'u daha rahat kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Diğer iki kilit adam Johnson ve Milosevic. İkisinin top yapmasına izin vermemek lazım. Hücumculardan pres beklemiyorum, dolayısıyla Sosa ve Mikel'in yanında tercih edilecek üçüncü orta saha oyuncusu ile bunu yapabiliriz.
Konya zor deplasman, hocası da böyle maçları seviyor. Ama favoriyiz, kazanmalıyız.
Başarılar...
Ömer Ali'ye de dikkat.
Son 3 maçtır orta sahanın rahat geçilmesine izin veriyoruz.
Orta sahayı tutabilirsek maç rahat geçer.
Konya Çin seddi kurup kontralar yapacaktır.
Yusuf YAZICI adına üzüldüm. Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Bizi sevindir
Angut'u gönder Trabzon'um
kayseriliyiz
23.12.2019, 11:43
Sinerji felan yoktu, sinerhi olan yerde tribün dolar ve maç direkt etki eder.
Denizli maçinda bu yoktu, ben futbolcu olsam taraftar inanmiyor ben niye yirtayim kendimi derim.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
ffırtına
23.12.2019, 11:50
------------------- Uğur -------------------------
-- Pereira-- Hüseyin------ Campi--- Novak-----
--------------Onazi--- Mikel-- Parmak -------
--- Ekuban--------------------------- Sturidge---
------------------- Shortlond ---------------------
Orta sahada dirençli olmalıyız, en mantıklı kadro bu bence, haftalardır yokları oynayan Sosa ve Nwakame yedek soyunmalı bu maçta..
Ben bu maçta kırmızı kartta bekliyorum.. Malum yılbaşı tatili uzatmak isteyen yabancı futbolcularımız olabilir... Amann dikkaattt..
Ahmet Hamza
23.12.2019, 11:51
Denizli maçinda bu yoktu, ben futbolcu olsam taraftar inanmiyor ben niye yirtayim kendimi derim.
Suç taraftarın oldu şimdi, o da güzel.
kayseriliyiz
23.12.2019, 11:56
Suç taraftarın oldu şimdi, o da güzel.Aynen suç taraftarda, dün fb tribünlerini gördük.
Denizli maçinda bir taraf tezhurat yaparken diger taraf islikliyordu, saçma sapan bir tribün.
Devre arasi tribünleri gösterirken herkesin elinde çekirdek vardi, bu bile herseyin özeti.
Sen sampiyonluga inaniyorsan, rakiplerinin puan kaybettigi haftada 27000 kisiye oynayamazsin, nerdeyse yari bos tribünleri futbolcu görünce oynamaz zaten.
ÖmürKaradeniz61
23.12.2019, 12:01
Yensen ne olacak onu anlamadım ben,göztepe ve gs fiyaskosu daha aklımızın köşesinden gitmemişken sen evinde denizli gibi vasat bir takıma yeniliyorsun. Bu takım bu şekilde şampiyon felan olamaz devre arası neşteri vurursun ünal karaman ile yolları ayırırsan o şekilde birşeyler belki olabilir.
Ahmet Hamza
23.12.2019, 12:05
Aynen suç taraftarda, dün fb tribünlerini gördük.
Denizli maçinda bir taraf tezhurat yaparken diger taraf islikliyordu, saçma sapan bir tribün.
Devre arasi tribünleri gösterirken herkesin elinde çekirdek vardi, bu bile herseyin özeti.
Sen sampiyonluga inaniyorsan, rakiplerinin puan kaybettigi haftada 27000 kisiye oynayamazsin, nerdeyse yari bos tribünleri futbolcu görünce oynamaz zaten.
100 taraftara oynayan Başakşehir neden senin üstünde? Taraftar önemli bir etkendir ama geçen haftaki rezaletin sorumlusu önce teknik direktördür. Ayrıca sorun tek maçlık değil, takım güven vermediği için taraftar ilgi göstermiyor takıma.
Enes Başkaya60
23.12.2019, 12:14
Bu kadar kötü futbola beraberlik iyi sonuç olur...
Kaç haftadır puan alamayan konyayı
Yenebiliriz galiba,
yenebiliriz belki,
yenebiliriz bir ihtimal,
yenebilirmiyiz acaba,
yenebiliriz sanırım,
Yenmemiz lazım,
Allah allah hiç emin konuşamıyorum artık.
Dur dur buldum. Trabzon bu sene şampiyon olmaz. Bu oldu bak en azından net cevap buna verebiliyorum :)
Ömrüm Can SEZER
23.12.2019, 12:22
Ufuk hoca ameliyat edecek . 4 ayda döner
4 ayda dönerse tekrar kopar İbrahimoviç bile 7 ayda dönmüş zorlanmış diz problemi geçirmiş 10 aya çıkmış zor biraz 4 ay.
Son haftalardaki futbol kalitesindeki trende bakarsak galibiyet sürpriz sonuç.
Hemşerim hangi maçta vardı?
Trabzondaki Trabzonspor seyircisi kadar pasif bir seyirci var mı
hatta ileri gidiyorum takıma zarar verme konusunda bir numara
küfür eder sahaya yabancı madde atar sahaya atlar
mental olarak zayıf oyuncu buldu mu üstüne çöker yuhalar
takımı itmez, rakibi baskı altına almaz
*
kısacası kanadı var uçamaz iğnesi var sokamaz
ÖmürKaradeniz61
23.12.2019, 12:41
Hemşerim hangi maçta vardı?
Trabzondaki Trabzonspor seyircisi kadar pasif bir seyirci var mı
hatta ileri gidiyorum takıma zarar verme konusunda bir numara
küfür eder sahaya yabancı madde atar sahaya atlar
mental olarak zayıf oyuncu buldu mu üstüne çöker yuhalar
takımı itmez, rakibi baskı altına almaz
*
kısacası kanadı var uçamaz iğnesi var sokamaz
Bırakın hocam bu işleri, tribün doluysa taraftar iyidir demektir önemli olan dolması stadın. Eğer sahadaki oyuncularda sizin gibi sığ düşünüyorsa yandı gülüm keten helva.
cakalkerem
23.12.2019, 12:51
1 maç daha oynasa trabzon 1 milyon euro kazanacaktıya...onu bile çok gördüler
Toplam 25 maç gözüküyor transfermarkt. 1 milyon tamamdır.
Berabere kalabilirsek iyidir, Konya ve Şikeci tüm gücüyle bastıracaktır. Bizim de rezil futbol anlayışımıza bakılırsa beraberlik ağır basıyor.
shootems
23.12.2019, 13:14
Yeniliriz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlker Yazıcıoğlu
23.12.2019, 13:14
Abi o maçı oynadı yanlış hatırlamıyorsam...Para gelecek yani bildiğim kadarıyla...
Ahmet Taşçı
23.12.2019, 13:37
Sturidge, Nwakayame ve Sörloth sahadyasa orta üçlü muhakkak basan olmalı Onazi - Mikel-Sosa üçlüsü en ideali gibi duruyor.
İlk 60 dakikalık kadro ;
.................................... Uğurcan ............................
Pereira .......... Hüseyin ............. Campi......... Novak
..................... Onazi .............. Sosa .....................
Yusuf .................. Mikel .................. Sturidge
............................ Sörloth ...........................
Sonrası da hocanın işi ,
Totem yapacağım maçı seyretmeyeceğim.
Maç esnasında televizyonlarda spor programları hariç skor yazmasalar çok iyi olacak adam gibi totem yapamıyoruz.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 13:50
35.000 taraftar maça geliyor ama çok etkisiz
ANKARAGÜCÜ maçında skor 1-3 ve rakip taraftar takımını sesinin son seviyesine kadar tezahüratlarla destekliyor.
Nerede o eski TS taraftarları, kale arkasındaki genç kesim ve VİRA grubu hariç diğerleri skora göre hareket ediyor.
Taraftar 95 dakika takımı oyunda tutmalı, moral vermeli, çekirdek çitleyecekse meydan park, atapark, boztepe veya ganitaya gitsin.
Tek bildiğimiz tezahürat var o da; LAY LAY LAY LAY OOOO TRABZON ve bunu 15 dakikada bir söylemek bana çok itici geliyor. Maç başında söyleyelim, eyvallah ama abartmaya gerek yok.
Karadeniz insanı uyanıktır, zekidir, yaratıcıdır
NEDEN TRİBÜNLERDE TEK SES OLAMIYORUZ
NEDEN KENDİMİZE ÖZGÜ TEZAHÜRATLAR ÜRET-E-MİYORUZ?
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 13:56
Denizli maçından önce inanmıştım bu takıma ve şampiyonluğa
Ama sonrasında 1 haftadır ruh gibiyim
8 maçtır galip gelemeyen Konya'ya puan veririz diye endişelerim var
1 haftada inancımızı ve umutlarımızı yitirmemize neden olan takım ve TD
Bu maçı kazansak da aklıma hala Paşa, GB, GS, Zivas, Denizli maçları düşüyor ve kahroluyorum.
Ne zaman yüzümüz gülecek bu dünyada?
Küme düşmeye aday bütün takımlarla oynadığımız maçlarda (Ankaragücü hariç) baskı yedik. Dışarda bir tık daha iyi gibi görünüyoruz,şans bizden yana olursa kazanabiliriz ama orta saha kocaman bir SOS..Görün bakın bu maçı kazansak bile haftaya Kayseri maçı yine kolay bir maç olmayacaktır..
Dip.Ing.Mag.
23.12.2019, 14:12
Denizli maçından önce inanmıştım bu takıma ve şampiyonluğa
Ama sonrasında 1 haftadır ruh gibiyim
8 maçtır galip gelemeyen Konya'ya puan veririz diye endişelerim var
1 haftada inancımızı ve umutlarımızı yitirmemize neden olan takım ve TD
Bu maçı kazansak da aklıma hala Paşa, GB, GS, Zivas, Denizli maçları düşüyor ve kahroluyorum.
Ne zaman yüzümüz gülecek bu dünyada?
bu maci kazanamayacagimiza adin gibi emin olabilirsin.zira bu maci kazanirsak yine bir avantaj elde edecegiz ciddi rakiplere karsi. iste bu da bize ters.
sampiyonluga inanmak ise tamamen bir polyannacilik artik bizim icin. zerre umudum kalmadi Denizli macindan sonra.
Samet Berber
23.12.2019, 14:13
Denizli maçı için de aynısını yazmıştım, değişen bir şey olacağını düşünmüyorum. Geri düşersek zaten çeviremeyiz öne geçersek de inanılmaz bir baskı yer maçı bir şekilde rakibe veririz.
Denizli maçı için de aynısını yazmıştım, değişen bir şey olacağını düşünmüyorum. Geri düşersek zaten çeviremeyiz öne geçersek de inanılmaz bir baskı yer maçı bir şekilde rakibe veririz.
Berabere götürüp son dakikalarda atsak iyi diyorsun yani..
Şöyle erken bir kırmızı kart penaltı olsada macı alsak.
Kimsenin ümidi kalmamış o zaman bu hafta kazanırız gelecek hafta herkes beklentiye girer Kayseri'ye kaybederiz :)
Gökhan Balcı
23.12.2019, 14:26
tribünde tezahürat maç koptuktan sonra şarkılar falan hoştur. fakat tribün dediğin şeyin asıl özelliği kendi takımını oyunda tutup rakibi oyundan düşürmektir. bunun için de ıslık yeterlidir. maça laylayla başlarsın eyvallah ama maçın geri kalanında rakibi devamlı ıslıklarsan kendi takımının da uyumamasını sağlarsın. sadece oraya izleyenlerin gelmesi bir anlam ifade etmiyor bence. tepki görmezsen sen de umursamamaya başlarsın. ama oraya gidince ayakta durmaya kızan adamlar görüyorsun insan şaşırıyor. bizim oranın insanına laf da anlatılmıyor o yüzden böyle sürüp gidiyor. bi geçen seneki gs maçını hatırlıyorum ıslığa boğduğumuz. bir takımın deplasman olarak güçlü olması demek onun futbolu ile alakalı bir şey değil sonuçta rakip için zor ortam oluşturmak ile olan bir şey bu. takım iyi olduktan sonra bağırmak zaten işin eğlenceye dönüşmesi demektir. takım geriye düştüğünde kendi başına kalkacaksa o zaman taraftarın ne anlamı var. bunları düşünmek gerekir diye düşünüyorum
ffırtına
23.12.2019, 14:28
Kimsenin ümidi kalmamış o zaman bu hafta kazanırız gelecek hafta herkes beklentiye girer Kayseri'ye kaybederiz :)
Kesinlikle katılıyorum.. Çünkü bu takım beklentiye cevap verecek düzeyde yönetilmiyor.. Bir ileri iki geri gitmeye devam ederiz.. Bizim inandığımız kadar Ünal Karaman şampiyonluğa inansa şu an 5-6 puan farkla liderdik.. Futbolcu bazında bu takım çok rahat şampiyonluğa oynar teknik bazda ilk 5'e ancak girer..
Mert Oğuzlu61
23.12.2019, 14:38
Mac vakti geldi catti, ilk devre bitecek hala net 11 yok, belli bir sistem yok. Şu belirsizlikler icinde sasirtip Konya'yi yenersek her seye ragmen umutlanirim ama maç buram buram puan kaybi kokuyor.
------pere---huseyin----campi-----novak
-------------------dogan----sosa
------------yusuf-----parmak-----waka
-------------------------sorloth(stu)
Ben gecen sezona yakin profilleri tercih ederdim ama dunya starlari olmadan olmaz, geldiklerinden beri seri galibiyetlere buyuk katkilari var, ligi ezip geciyorlar. Hem isimleri de var.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 14:41
tribünde tezahürat maç koptuktan sonra şarkılar falan hoştur. fakat tribün dediğin şeyin asıl özelliği kendi takımını oyunda tutup rakibi oyundan düşürmektir. bunun için de ıslık yeterlidir. maça laylayla başlarsın eyvallah ama maçın geri kalanında rakibi devamlı ıslıklarsan kendi takımının da uyumamasını sağlarsın. sadece oraya izleyenlerin gelmesi bir anlam ifade etmiyor bence. tepki görmezsen sen de umursamamaya başlarsın. ama oraya gidince ayakta durmaya kızan adamlar görüyorsun insan şaşırıyor. bizim oranın insanına laf da anlatılmıyor o yüzden böyle sürüp gidiyor. bi geçen seneki gs maçını hatırlıyorum ıslığa boğduğumuz. bir takımın deplasman olarak güçlü olması demek onun futbolu ile alakalı bir şey değil sonuçta rakip için zor ortam oluşturmak ile olan bir şey bu. takım iyi olduktan sonra bağırmak zaten işin eğlenceye dönüşmesi demektir. takım geriye düştüğünde kendi başına kalkacaksa o zaman taraftarın ne anlamı var. bunları düşünmek gerekir diye düşünüyorum
Taraftar profili konusunda aynı fikirleri paylaşmışız.
Aklın yolu bir
AĞZINIZA SAĞLIK KARDEŞİM
TARAFTAR BENİ BİLE EKRANDA UYUTUYOR.
champions
23.12.2019, 14:44
16-Konya D
17-Kayseri İ
18-Kpaşa İ
19-Malatya D
20-Fb İ
21-Gençler D
22-Sivas İ
23-Bjk D
Üst sıralardan kopmamak için gelecek 3 maç da kazanılmalı.
Aksi halde 23. haftada lig biter.
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 14:58
16-Konya D
17-Kayseri İ
18-Kpaşa İ
19-Malatya D
20-Fb İ
21-Gençler D
22-Sivas İ
23-Bjk D
Bu takım güven vermiyor ki, normalde önümüzdeki 3 maçı rahat geçmemiz lazım ama 8 maçtır yenilen Konya'yı yener miyiz diye karamsar bir havadayız.
LağusKusteli
23.12.2019, 15:01
16-Konya D
17-Kayseri İ
18-Kpaşa İ
19-Malatya D
20-Fb İ
21-Gençler D
22-Sivas İ
23-Bjk D
BJK maçına kadar 7/7'de yapılabilir pek âlâ... ama işte takım şu an bu konsantrasyondan çok uzakta görünüyor..
Ozan Yılmaz
23.12.2019, 15:05
yeni bir pazartesi kabusu daha olmasın
Yiğit Gayretli
23.12.2019, 15:09
Gs maçından önce "şöyle yeneriz, böyle fark atarız" kolaycılığıyla bu maçtan önce yapılan "şöyle yeniliriz, böyle puan veririz kolaycılığı" birbirinden farksızdır.
Her durumu kendi dinamikleri içinde inceleyip değerlendirmeyi buna göre yapmak yerine böyle üst perdeden ve dayanaksız söylemlerle kendi enerjinizle birlikte bizimkini de sömürmeye hakkınız yok.
Yaşanan sıkıntıları hoca dahil herkes görüyor sezon başından beri. Ev yanıyorsa yangın var diye bağırmak yerine itfaiyenin numarasını hatırlatmak lazım. Dışarı çıkabilmenin yollarını bulmak lazım ki ev de yanmıyor üstelik. Sadece ocak açık kalmış ama apartmanda birileri yangın var diye çığlık atıyor. Yapmayın...
YasinCorona17
23.12.2019, 15:12
takım niye pres yapmıyo arkadaşlar bunu anlamak mümkün değil aşırı yavaş oynuyoruz
konya 90 dakka defans yapıcak
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 15:15
BJK maçına kadar 7/7'de yapılabilir pek âlâ... ama işte takım şu an bu konsantrasyondan çok uzakta görünüyor..
Öne geçtiği 6 maçta 4 beraberlik, 2 yenilgi alan ve kayıp 14 puan ile bu alanda lider olan takımda konsantrasyon sorunu en büyük sorun
amasya0561
23.12.2019, 15:16
yeni bir pazartesi kabusu daha olmasın
Bizim takımda pazartesi sendromu var ona göre galip gelemeyiz diyorum ama
formdaki genel kanı maglup oluruz oluncada rahat galibiyet alırız diye düşünüyorum
hayırlısı bakalım bu sefer bu takım bize neyi yaşatacak
ilelebeTS
23.12.2019, 15:16
Takım halinde hareket etmezsen baskı yersin tabi. İleri giden geri gelmiyor, geri gelen ileri çıkamıyor. Bu akşam kadro ona göre oluşturulmalı ve ona göre oyun kurgusu sahaya yansıtılmalı. Sahada yürüyen adam kulübeye çekilsin akıllanır.
Ligin en yumuşak orta sahası bizde.Konya sert oymayan bir takım.bizim ileridekileri yıldırırlarsa vay halimize.Sergenin dediği gibi maçı kazanmak için kontraatak oynamalı. Konya oynasın, biz atalım.Geçen hafta büyük fırsat kaçırdık, umarım bu akşam umutlarımızı da bitirmeyiz.
amasya0561
23.12.2019, 15:19
Gs maçından önce "şöyle yeneriz, böyle fark atarız" kolaycılığıyla bu maçtan önce yapılan "şöyle yeniliriz, böyle puan veririz kolaycılığı" birbirinden farksızdır.
Her durumu kendi dinamikleri içinde inceleyip değerlendirmeyi buna göre yapmak yerine böyle üst perdeden ve dayanaksız söylemlerle kendi enerjinizle birlikte bizimkini de sömürmeye hakkınız yok.
Yaşanan sıkıntıları hoca dahil herkes görüyor sezon başından beri. Ev yanıyorsa yangın var diye bağırmak yerine itfaiyenin numarasını hatırlatmak lazım. Dışarı çıkabilmenin yollarını bulmak lazım ki ev de yanmıyor üstelik. Sadece ocak açık kalmış ama apartmanda birileri yangın var diye çığlık atıyor. Yapmayın...
Yigit kardeş ocak açık kalmışsa daha kötü degilmi en ufak kıvılcımda patlarız mazallah. :)
Rahat olun 2-1 kaybedecegiz.
Gökhan Balcı
23.12.2019, 15:24
yapılabilecek onlarca farklı formasyon var ve bu takım buna uyabilir neden her hafta aynı şeyi deniyoruz ben onu merak ediyorum. mesela doğan sosa mikelli defansif bir orta saha tony nin forvet arkası olduğu sturridge sorlothlu çift forvet denenebilir. veya donisin sağda sturridgenin solda sorlothun ortada olduğu orta kafa gol sistemi de düşünülebilir. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. ama biz nedense her hafta dört forvet ile sahaya çıkıp iki yaşlı orta sahadan oyunu tutmasını bekliyoruz. bu şekilde kazanacağımız her maç mucizeye bakar. hoca elindeki oyuncular gitse bile aynı şeyi bekliyor ama böyle bir şey mümkün değil. o yüzden hocanın farklı şeyler denemesi gerekiyor. hani ileriyi düşünmüyoruz maç maç ilerliyoruz diyorlar ya maç maç düşünüyorsan ona uygun taktik de uygulayabilirsin demektir bu. bu takım güçsüz değil kendisine en uygun taktik neyse ve bununla rakibi baskı altına alabilecekse varsın her maçta uygulasın. fakat şu anki taktik ile üçüncü lig takımına bile baskı kuramayız. başka bir yol var mı diye düşünmeden şikayet edilmeye başlanırsa orada bir yerlerde hata var demektir. umarım bu hatalardan bir an önce döner hoca
Yiğit Gayretli
23.12.2019, 15:31
Yigit kardeş ocak açık kalmışsa daha kötü degilmi en ufak kıvılcımda patlarız mazallah. :)
Ocağın açık kaldığını biliyoruz. Buna rağmen yangın var diye bağırıyoruz. Böyle yaptığımızda da gerçekten yangın çıkınca bağırmalarımızı kimse dikkate almıyor.
Biz yangın var dediğimizde millet her yeni gelen topçuya şak şak alkış tutuyordu.
Neyse... Akşam geçen haftakinden daha çok isteyen ve enerjik bir takımın maçı rahat kopartacağına inanıyorum. Hoca geçen hafta yaptığı "taraftar 11'i" hatasına düşmeyecektir bu hafta.
İyi kadro demek sevdiğimiz tüm futbolcuları aynı anda sahada görmek demek değildir. Orta sahaya Doğan hamlesi bekliyorum ben.
halilaziz61
23.12.2019, 15:35
Büyük ihtimalle kaybedecegimiz bir maç olacak
Pazartesi maçları bize yaramıyor.
Coşkulu futbol oynarsak ikinci yarı başlarında golu bulursak kazanma şansımız var.
Golü erken bulursak hastaligimiz nukseder kaybetme ihtimali artar
memozcan
23.12.2019, 15:39
yapılabilecek onlarca farklı formasyon var ve bu takım buna uyabilir neden her hafta aynı şeyi deniyoruz ben onu merak ediyorum. mesela doğan sosa mikelli defansif bir orta saha tony nin forvet arkası olduğu sturridge sorlothlu çift forvet denenebilir. veya donisin sağda sturridgenin solda sorlothun ortada olduğu orta kafa gol sistemi de düşünülebilir. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. ama biz nedense her hafta dört forvet ile sahaya çıkıp iki yaşlı orta sahadan oyunu tutmasını bekliyoruz. bu şekilde kazanacağımız her maç mucizeye bakar. hoca elindeki oyuncular gitse bile aynı şeyi bekliyor ama böyle bir şey mümkün değil. o yüzden hocanın farklı şeyler denemesi gerekiyor. hani ileriyi düşünmüyoruz maç maç ilerliyoruz diyorlar ya maç maç düşünüyorsan ona uygun taktik de uygulayabilirsin demektir bu. bu takım güçsüz değil kendisine en uygun taktik neyse ve bununla rakibi baskı altına alabilecekse varsın her maçta uygulasın. fakat şu anki taktik ile üçüncü lig takımına bile baskı kuramayız. başka bir yol var mı diye düşünmeden şikayet edilmeye başlanırsa orada bir yerlerde hata var demektir. umarım bu hatalardan bir an önce döner hoca
Bu söylediklerinizin bir çoğunu maç içerisinde bile değiştirerek deneyebilir hoca.. örneğin nwakeme sparta prag maçında son bölümde sağ kanada fazlaca gitti.. orada da iyi top sakladı.. bazı maçlarda oyun tıkandığında oraya alabilir..
bunu mesela şenol güneş olsa çok yapardı..
Bırakın hocam bu işleri, tribün doluysa taraftar iyidir demektir önemli olan dolması stadın. Eğer sahadaki oyuncularda sizin gibi sığ düşünüyorsa yandı gülüm keten helva.
saydığım o kadar kritere rağmen benim argümanıma sığ deyip
sadece sayısal çokluğu referans göstermen komik bile değil
reisoğlu61
23.12.2019, 15:44
bu maci nwakaeme aldiracak bize. icimde öyle bir his var nedense. hayirlisi olsun
Gökhan Balcı
23.12.2019, 15:50
Bu söylediklerinizin bir çoğunu maç içerisinde bile değiştirerek deneyebilir hoca.. örneğin nwakeme sparta prag maçında son bölümde sağ kanada fazlaca gitti.. orada da iyi top sakladı.. bazı maçlarda oyun tıkandığında oraya alabilir..
bunu mesela şenol güneş olsa çok yapardı..
öyledir tabii maçın akışına göre karar verirsiniz sonuçta taktiksel bir savaştır bu bir nevi. mesela bazen oyunun akışı bozulmasın diye değişiklik yapmazsın. bu da bir taktiktir. her maçın farklı hikayesi vardır ama. rakibin devre arasında oyuncu değişikliği yapıyorsa ya o oyuncu aksıyordur ya da bir sistem değişikliğine gidecektir. o zaman bunun karşılığını vermen gerekir önlem alman gerekir vs. illa ki yetmişinci dakika beklenmez yani. sorlothun kafa özelliğinden yararlanmaktansa onu koşturmayı seçiyoruz mesela. elinde mis gibi pivot var onun fiziğinden yararlanmak gerekirken atletizminden yararlanmak çok akıl karı gelmiyor bana. veya sturridgenin en önemli özelliği son vuruşlarıyken pasör özelliği ön planda tutturmak da aynı şekilde. tony nin en önemli özelliği rakibi bire bir yakalamak ve şut ve paslarıyla tehlike oluşturmakken kaleden son derece uzak tutuyoruz artık kendisini. neredeyse kontra atak topçusu gibi oynuyor adam ki bunu yapması mümkün değil. taşları doğru yerleştirerek en basit yöntemle de başarılı olma ihtimalimiz vardır aslında demeye çalıştığım şey bu. umarım hocamız bizim göremediğimiz bir şey görüyordur yoksa bu aşırı mantıksız gelen bir sistem benim gözüme
HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2019, 15:56
Bu gece kazanırsak 3.olacağız ve moral bulacağız
Yenilgi veya beraberlikte keyifsiz bir 6 gün yaşayacağız
HER ANI STRES ve KORKU DOLU BİR FİLM DAHA BİZİ BEKLİYOR
Umarım her şey yolunda gider ve kazanırız.
UĞUR DURTAŞ
23.12.2019, 16:27
9 yıldır konyayı sahalarında yenemiyormuşuz.
geçen hafta hemen hemen bütün rakipler puan kaybetti
biz de kendi sahamızda yenildik...
bu hafta da lider takım,bjk,gs puan kaybetti
bu havalar bize yaramıyor...
ters gelen bir hoca ve takım
9 yıldır yenemiyoruz
böyle kritik maçlarıda biz yenemiyoruz
ünal hocanın gol yememe üzerine ciddi bir plan yapması şart
nasıl olsa öyle veya böyle biz gol buluruz
dediğim gibi GOL yememeliyiz
üzülerek söylemeliyim ki fazla ümitli değilim akşm ki maç için.
içimden bir ses...
bu maçı kaybedersek aylardır yürüyerek oynayan makayamenin yüzünden diyeceğim.
kazanırsak ta,aylardır formsuz olan makayemenin maça
ağırlığını koyduğu için kazandık diyeceğim.
kesinlikle kazanmamız gereken bir maç
hadi inşallah.
Aykut şike sezonunun MİMARI
Aziz gitti
Eskişehir yok
Sivas ortada
Aykut hala krallar gibi
Adam gibi HAFIZAMIZ olsa ve taraftar yönetim TEK VÜCUT olsa, yönetim bu inancı aşılasa, KONYAYA 3 atar AYKUTU KOVDURUR VE DAHA DA LİGE SOKMAYIZ
Bülent uygun iti gibi
Ama ne bizde İNANAN ADAM VAR ne futbolcular bilinçli!!!
Dün "kıytırık" Ozan ve 68 yaşındaki Atiba dışında KAZANMAYI isteyen yoktu, sadece enerji ve iç saha kazandı.
Dün de apaçık gördük ki maçlar KONSANTRASYON VE MOTİVASYONLA kazanılıyor.
Bizim takımda Sosa inanırsa alırız, ama dün Atiba kimseyi inandıramazken Ozan; Muriç-Gustavo-S Aziz hatta mal Kruseyi bile oynattı, iyi oynadılar diyenlere gülüyorum, inanan TEK KİŞİ inandırırsa zaten takımların oyuncu kalitesi yakın, hakem etkisi olmazsa SAVAŞAN alır
Bizde Sosa inanır-Sörloth-Nwakaeme-Yusuf-Ekubanı inandırırsa alırız, bunlar dışında savaşan adam yok...
Uğurcan her maçın en iyisi çıkarıyorum, Pereira her maçın savaşanı çıkarıyorum
Parmak-novak-Hüseyin ihanet derecesinde ÇÖP HALDELER kalan da idare ediyor.
ŞAMPİYONLUK İSTYORSAK İNANAN SAYISI EN AZ %51 YANİ 6 KİŞİ OLMALI...
Yeterki gol yemeyelim maçı mutlaka alırız o zaman. Baktım da 5 aydır 0-0 biten maçımız yok. Her maçımızda gol olmuş.
artvints
23.12.2019, 16:56
evet bu hafta baya aktif kullandım forumu, bu akşam maçtan sonra uzun süre arar verebilirim skora göre :D
ilelebeTS
23.12.2019, 17:01
evet bu hafta baya aktif kullandım forumu, bu akşam maçtan sonra uzun süre arar verebilirim skora göre :D
Hahaha :D Ben de Pazartesi akşamı komaya girdim, Cumartesi yavaş yavaş atlatmaya başladım. Bu akşam da puan kaybını daha kaldıramam artık.
Beyler bu işler biraz da nasip işi, Yusuf 26 maç oynadı +1 mio euro kazandık-39. dakkada sezonu kapadı, yani 30 dk ile 1 mio euro kazandık...
Yusufa çok üzüldüm ama 1 maç evvel sakatlansa daha da üzülürdük, Allah biliyor gözden düşsün geri dönsün diyenimiz az değildi, MASALI YARIM BIRAKMIŞTI hıyar, Yusuf tek başına inansın maç kaybetmez (derbilere bi bakın) :(
YasinCorona17
23.12.2019, 17:02
konya 4-4-2 oynuyo tüm takım defans yapıyolar kaptıkları toplarla ve kalecinin ileri uzun toplarıyla gol bulmaya çalışıyolar zor maç olacak
Ogün YAZICI
23.12.2019, 17:11
Denizli maçında Avrupa'da Trabzon galibiyetine inanılmaz yukenme vardi.Ayni şekilde o gece oynanan Başakşehir maçına da
Bugün yine Trabzon'a çok yuklenilmis
Bu lige çok bel bağlamayın arkadaşlar
Gidin eşinizle çocuğunuzla vakit geçirin
Denizli maçında Avrupa'da Trabzon galibiyetine inanılmaz yukenme vardi.Ayni şekilde o gece oynanan Başakşehir maçına da
Bugün yine Trabzon'a çok yuklenilmis
Bu lige çok bel bağlamayın arkadaşlar
Gidin eşinizle çocuğunuzla vakit geçirin
Gördüğüm en kısa-öz-kaliteli yorumlardan...
Pazartesi maçlarının tadı olmaz,keyifsiz geçer maçlar. Gördüğüm kadarıyla taraftarlarımız da takımdan çok fazla bir beklenti içinde değiller. Nasıl olsunlar ki çoğu maçlarda rakibe baskı kuramıyoruz, oyunu kendi yarı alanımızda kabullenmek zorunda kalıyoruz, kısır bir futbol var açıkçası..
artvints
23.12.2019, 17:36
savunup hızlı çıkmak istiyorsak savunup hızlı çıkabilecek bir takım sahaya çıkmalı. önde basıp pozisyona girmek istiyorsak ona göre enerjik ve yetenekli bir kadro sahada olmalı. önde baskı yapıp topu çabuk alamazsan rakip sahaya yerleşemezsin.
harlem kadrosuyla dalga geçer gibi sahaya çıkılmaz. rakibe saygı sözde değil özde olur.
Türkiyede futbol 11 kişi ve hakemlerle Trabzonspora karşi oynanan oyundur!
Sinan G.
23.12.2019, 17:46
hiçbir baskı yok şuan, kimsede umut yok, forum da ölü gibi
muhtemelen rahat kazanacağımız bir maç olucak
vurduğumuz gol olsun
UĞUR DURTAŞ
23.12.2019, 17:50
Rakip ataklarında kenarlardan gelen ortalara ve kornerlerine niçin ağırlıklı rakip kafa vuruyor.?
niçin bizimkiler izliyor?
Lütfen akşam biraz sağlam durun gol yemeyin.
TSemih61
23.12.2019, 17:59
Hazır maça 2 saat kalmışken gönlümdeki kadroyu tekrardan yazayım.
Pereira---Hüseyin---Campi---Novak
-----------------Mikel------------------
---------Doğan-------Parmak-------
Ekuban------Sörloth-----Nwakaeme
Hosseini sakat olmasaydı onu yazardım stopere. İdeal kadro budur. Sosa ile Mikel değişmeli oynamalı ligin geri kalanında. Yusuf kilo mu veriyor ne yapıyorsa artık bir şekilde o fiziğini düzeltmeli, şuta gücü bile kalmıyor çoğu zaman.
Ekuban da düzelmiştir umarım artık birkaç hafta oldu döneli, son 2 maçı da o alsın. Bu ortasaha Nwakaeme'nin daha rahat oynamasına yardımcı olacaktır, Doğan ve Parmak hem savunma yükünü hafifletecek hem de hücumda hareketli oynayarak pas istasyonu olacaklar.
Tabi hoca böyle bir kadroyla çıkmaz. :D Sosa'yı yedek oturtacağını düşünmüyorum ama en azından deplasman ayağına Sturridge'i yedeğe çek hocam.
YasinCorona17
23.12.2019, 18:05
forumda ve taraftarda şampiyonluk heyecanıda maç heyecanıda kalmamış
pReN@_61
23.12.2019, 18:21
Lider puan kaybetti.
Kazanmak lazım ama bizim ekibe bak çay demle...
ilelebeTS
23.12.2019, 18:32
Şikeci radarcının bu akşam hak ettiğini bulması nasip olur inşallah.
Onur Civelek61
23.12.2019, 18:34
Haydi tekrar moral bulma zamanı
çepni_61
23.12.2019, 18:41
Bir haftadır bu maçı bekliyorum Ünal yine yapmış yapacağını
maç sonunda kaç yemişiz diye sonuca bakarım artık
exelans_25
23.12.2019, 18:41
Konya ligin en leş en kısır 3 kadrosundan biridir.Ama aksam macta ne olacak hemen yazalim top her turlu onlarda olur bizim elemanlar yine her zamanki gol yemelerine devam ederler ölmüş Konyayi diriltiriz.
Kimsenin ümidi kalmamış o zaman bu hafta kazanırız.....
şu lafı 3-4 kişi yazmış....
neden yazıyorsunuz kardeşim neden..ya eğer bi totem varsa bile onun da içine ediyorsunuz..
yazmayıverseniz.. ne olur..
Enes Başkaya60
23.12.2019, 18:53
Rezalet bir kadro helal olsun Ünal Hocam artık sana olan güvenim tamamen bitecek defans ile forvet arası o boşluğa önlem alamadık sene oldu be sene....
Gökhan Balcı
23.12.2019, 18:57
Rezalet bir kadro helal olsun Ünal Hocam artık sana olan güvenim tamamen bitecek defans ile forvet arası o boşluğa önlem alamadık sene oldu be sene....
Kadro nerede yazıyor Enes?
DeAgLeMaNyAq
23.12.2019, 18:57
Geçen hafta dökülen oyunumuzdan sonra özellikle deplasmanda oyunu kilitleyen bir takıma karşı üçlü orta şarttı. Ancak eldeki tek kontra oyuncusu Yusuf'u kesmek ne kadar doğru bilemiyorum...
Emirhan Uludüz
23.12.2019, 18:58
Konyaspor Maçı #Kadromuz (https://twitter.com/hashtag/Kadromuz?src=hashtag_click); Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, A. Parmak, Jose Sosa, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth#Yedekler (https://twitter.com/hashtag/Yedekler?src=hashtag_click); Erce, Kamil Ahmet, Ivanildo, Abdurrahim, Doğan, Onazi, Fıratcan, Yusuf, Avdijaj, Ekuban
alptug_kd
Sadece Parmak yerine Kamil ya da Doğan olmalıydı. Yine de 3'lüye döndü hoca öyle veya böyle. Sonunda
Isko6161
Harika ortam. Mac 0-3 bizim
çepni_61
23.12.2019, 18:59
Bir haftadır bu maçı bekliyorum Ünal yine yapmış yapacağını
maç sonunda kaç yemişiz diye sonuca bakarım artık
Kadroyu ilk görünce yazdım yarım saat önce Allah hepimize sabır versin
artvints
23.12.2019, 19:00
Evet takimi hızıyla bozan tek oyuncu da kesilmiş !
ilelebeTS
Üçlü orta saha tamam da kanatlarda Tony ve Sturridge'in uyuşuk oynamaması lazım.
battle symphony
Zaten adam ya Yusuf'u oynatacaktı ya da Parmak'ı. Çok da alternatif yok yani neye şaşırıyorsunuz anlamadım pek.
ÖmürKaradeniz61
23.12.2019, 19:01
Adaletli Ünal Karaman'a soralım bakalım bu Türkmen kardeşimizin torpili nerden geliyor diye.
Yiğit Gayretli
Parmak var Yusuf yerine. Ben Doğan olmasını bekliyordum. Geçen hafta yaşadığımız sorunun çözümü Parmak değil ne yazık ki... İnşallah şans yanımızda olur.
Enes Başkaya60
Kadro nerede yazıyor Enes?
Paylaştı arkadaşlar reis geçen haftanın en iyi ismi Yusuf'u keserek Yerine sezon başından beri dökülen Parmak'ı oynatmış ne dersin maçtan sonra da istifa edecektir...
BatuhanB
23.12.2019, 19:03
Yine mi Parmak... Parmak şu hâliyle 11'de kalabiliyor, Doğan yedek kulübesine mahkûm ediliyorsa forma adâleti yok demektir.
ersn.alparslan
23.12.2019, 19:03
Bu aksam maci parmak kazandirir. Olmusde aglayani olmayan sosadan nwakameden hic bir beklentim yok.
Paylaştı arkadaşlar reis geçen haftanın en iyi ismi Yusuf'u keserek Yerine sezon başından beri dökülen Parmak'ı oynatmış ne dersin maçtan sonra da istifa edecektir...
maçtan sonra istifa hayal gibi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.