PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası 5.Tur İkinci Maç | Trabzonspor 4 - 1 Altay | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3]

Mehmet Fatih Yavuz
20.12.2019, 00:21
Yahu fizik kondüsyonu eksikse takımın kimdir bunun da sorumlusu?
Kaldı ki ortadaki garabetin fizik kondüsyonla ne ilgisi var?
Zeki ile, Rodallega, Olcay, Yumlu... Ulan sanki bilmediğimiz adamlar.
Bu adamlarla Denizli bizden daha diriymiş.

Bahane uyduracağım, Hoca'nın mızrağına kılıf deniyorum desenize şuna.

hay1699
20.12.2019, 00:25
Yahu fizik kondüsyonu eksikse takımın kimdir bunun da sorumlusu?
Kaldı ki ortadaki garabetin fizik kondüsyonla ne ilgisi var?
Zeki ile, Rodallega, Olcay, Yumlu... Ulan sanki bilmediğimiz adamlar.
Bu adamlarla Denizli bizden daha diriymiş.

Bahane uyduracağım, Hoca'nın mızrağına kılıf deniyorum desenize şuna.

Forumdaki kondisyoner teorisine göre Denizli Avrupalı modern teknik ekibe sahip görünüyor:)

serdaracıl
20.12.2019, 02:07
[QUOTE=champions;1921195137]Ünal'ın kendine saygısı olsa bu gece istifa ederdi.
Rıza Çalımbay'ın suçu neydi?

Rıza’nın kendine saygısı olsa bu gece istifa ederdi. Ersun Yanal’ın suçu neydi diyenleri susturamamak.

TSemih61
20.12.2019, 03:05
Zeki Yavru ve kariyeri 2.liglerde geçmiş bekleri ile bizden iyi takımsa denizli, o zaman yönetim ve 20 m€ transfer geliri varken yönetimi transfere zorlamayan hoca da bundan suçludur.

Denizlispor'un Trabzon'da Trabzonspor'u yenmesi ve Trabzonspor'un A.Ömür hariç nerdeyse tam kadro takımını yenmesi hocanın basiretsizliğidir. Buna eleştiri dahi az gelir. Trabzonspor gol atıp öne geçtiği her maç sorun yaşıyor. Hiçbir takıma büyük takım olduğunu psikolojik üstünlüğünü kabul ettiremiyor.
Bireysel yetenekler ile gol atıp skoru arttırırsa maç kazanıyor. Asla Y.Yazıcı Onazi Sosa orta sahalı geçen seneki oyununu oynamıyor. Onu oynamadığı gibi sahada herhangi bir taktiği de yok. Defansif oynayabilirsin ama onu bile oynamıyor. Defans ve orta saha arasında orta saha ve forvet arasında 30-40 metre boşluklar var. Sahaya hem geniş hem uzun yayılıyor. Bu dağılım ile topun arkasına 11 futbolcu geçmeden defansif oynamaya çalışıyor. Skandallar üstüne skandallar. 1-0 öndeyken ben diyorum yanımdakine Denizlispor bu maçı kazanacak. Bunu ben görüyorum 20 sene top oynamış Ünal göremiyor mu. 1-1 ken hele herkes demiştir ha yedik ha yiyeceğiz. Yahu takım halinde savunma yapabilmen için orta sahanın oyundan düşmemesi lazım. Sen 80 metrede top oynarsan orta sahanın ileri 40 geriye 40 metre git geli olur buna 30+ orta ikilin dayanamaz. Sen ya rakip sahada organize olup geride ofsayt taktiği yapacaksın ya da ben korkağım geride yaslanırım kontra çıkarım diyorsan 11 kişi topun arkasına geçeceksin. Bizim sahada yağtığımız ikiside değil. Ne oynadığımız belli değil. Bizim defans defansif ofans ofansif oynuyor. Takımın başında antrenör yok. Olsa gönderilsin derim de antrenörü yok Trabzonspor'un. O yüzden ben antrenör gitmesinden ziyade artık Trabzonspor'a bir antrenör alınması taraftarıyım.

Fizik kondisyonluk bir sorunu yok takımın. Rize deplasmanında o havada o şartlarda yorgun Trabzonspor 60.dk dan sonra vites artırıp Rize'yi hapsetti sahasına. Ne kondisyonu da ne bitikliği. Mikel geldiğinden 10 kat diri ve hazır. Hafta içi oynayan hafta sonu oynamıyor ya da tam tersi. M.Özdilek'in dediği gibi sahaya böyle alabildiğine yayılırsan hiç bir takım bunu kaldıramaz biter. Bizim olay da bu. Takımda 2 sorun var. MOTİVASYON ve TAKTİK. Bunlardan sorumlu kişi de antrenör o da bizde yok.
Öncelikle yönetim suçlu evet ligin en dar kadrosuna sahibiz ve yedeklerin ciddi kalite sorunu var. Sezonu en erken açan takımlardan biri olmamıza rağmen bu böyle. Yönetimle birlikte transfer işlerinde hoca da sorumludur bu da kabul. Zaten ben aksini iddia etmiyorum bunu elbirliğiyle düzeltmeleri gerek.

İkinci olarak takımın tam kadro olması bir şey ifade etmiyor. Hazır oyuncu sayısı kaç onu söyleyin bana. As beklerin Pereira ve Novak sakatlıktan çıktılar hazır değiller. Denizli maçında patladı ikisi de. Yedekleri Serkan ve Abdurrahim yetersizler. Yani herkesin üzerinde anlaşacağı konu şudur: Takımda bek yok. Denizli maçında da yoktu.

Sturridge ve Ekuban fizik olarak hazır değil. Ekuban zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor ki haklı da fiziğini ve hızını kullanarak iş yapan biri zaten. Sörloth Avrupa Ligi ve milli takımı dahil full maçlara çıkmış biri bu maç o da patladı artık yorgunluk belirtileri gösteriyor. Yani takım forvet hattında ciddi sıkıntılar yaşıyor mu, evet yaşıyor.

Sol kanat Nwakaeme de 2000 dakika süre alarak neredeyse geçen sene oynadığı maç sayısına çok kısa sürede ulaştı ve fizik olarak kendini tüketti, zaten koşan basan hamal oyuncu eksikliğinden dolayı tam olarak verim alamıyoruz. Yedekleri Fıratcan ve Avdijaj??? Fazla söze gerek yok.

Sağ kanat Ömür yok yerine oynayan Yusuf Sarı bize geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan fizik olarak düşük bir oyuncu maç içinde %100 verim alamıyoruz normal şartlarda 15-20 dakikalık bir futbolcu. Yani sağ kanat da boş mu, evet boş.
Ortasahalara tek tek değinmeye gerek yok ağır yaşlı ve temposuz oyunculardan oluşuyor. Doğan önemsiz maçlarda idare ediyor görünürken ne zaman güvenip forma versek bekleneni veremiyor. Parmak da bu sistemsiz kadroda dağıldı geçen seneki performansından uzak.

Geriye stoper hattı kalıyor. Burada İvanildo ve CAmpi'nin yetersizliği ortada. Hüseyin de yoğun maç temposunun kötü etkilerini göstermeye başladı son Denizli maçında çok savruktu fiziksel yorgunluk kendini belli ediyordu. Hosseini de bu senenin formsuzlarından gole sebebiyet veren hataları var.

Kalede ise Uğurcan geçen senenin çok uzağında. Yemeyeceği goller yedi bu sezon.

Yani bakıldığında ortada yaşlı ve genç tecrübesiz isimlerden oluşan, neredeyse sakatlanmayan oyuncunun olmadığı mental ve fiziksel yorgunluklarla boğuşan bir Trabzonspor var. Tüm bunların sebebi de yanlış transfer politikası ve sezon başı kadro planlamasındaki rezillik. İsim olarak bakıldığında kaliteli gözüken bazı oyuncular sahada o kaliteyi gösteremiyor bu da büyük bir sıkıntı. Bak sakatlanmayan oyuncu yok kadroda. Ama ufak ama büyük neredeyse herkes sakatlık yaşadı. Olağanüstü bir durum bu.

Hem sayısal hem de geçen seneye göre kaliteli oyuncu konusunda azalma mevcut. Şimdi bu şartlar altında tüm suçu hocaya yıkmak gerçeklerle çelişiyor. Yani siz bu kadrodan beklentinizi çok yüksek tutmuşsunuz. Rakiplerin kötülüğünden dolayı gaza gelip yapamayacağı işler bekliyorsunuz bu kadrodan.

Sizin sahada göremediğiniz şeyler HOCANIN TAKTİKSEL EKSİKLİKLERİNDEN KAYNAKLANMIYOR. Eldeki imkanların yetersizliğinden dolayı tüm suçu hocaya yükleyerek çıkmak istiyorsunuz işin içinden. O kadar basit değil.

Hocadan bir şeyler beklemek için devre arası transfer takviyesine ve oyuncuların mental ve fiziksel yorgunluktan arınmasına ihtiyaç var. Topu topu 10 tane AS kadro için yeterli olan oyuncuyla bu işi götürmeye çalışıyoruz azıcık saygı duyun ve yönetime yöneltin eleştirilerinizi. Devre arasında da eksiklikleri kapaması için baskı yapın. Aslında taraftarın yaptırım gücü bu kısma yoğunlaşacağına gereksiz olarak hocayla uğraşıp vakit ve mevzi kaybediyoruz.

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 08:17
sturidge mesajı verdi ben hazırım dedi oynamak istiyorum dedi. yunus emre ne zaman döneceksin premier lige diye aptalca soru sordu.

Yunus Emre SEL:

Trabzonspor'dan sonra tekrar Premier Lige dönmeyi düşünüyor mu?

Tercüman: Ben 2 aydır burada top oynuyorum. Mutluyum ve anı yaşıyorum. Neden böyle bir soru soruldu anlayamadım.

Ey Yunus Emre, bu ne biçim sorudur? Adamın kafasını neden bulandırıyorsun. Adam dün çok iştahlı ve diri gözüktü. Çok uzun seri paslar atarak rakip defansı öldürüyor. Atıyor, attırıyor. Böyle saçma sapan sorular yerine? Şu anki performasından memnun mu gibi mantıklı sorular sorabilirsiniz.

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 08:19
Yine çok kolay ve komik bir gol yedik.
Adama açıkça gel vur şu golü at dediler adeta

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 08:23
Mutlu ve diri bir Störiç çok can yakar.
Dün ilk golden sonra tüm takımın ona gidip tebrik etmesi de özgüveni ve morali açısından iyi oldu.
Gerek Störiç gerekse Ekuban fizik olarak tam hazır olduklarında tadından yenmez.
Dönis Advijah da iyi işler yaptı. Son pasları daha iyi verse tam olacak.

Mehmet Fatih Yavuz
20.12.2019, 08:38
Takımın performans sorunu sanki bugünün sorunuymuş gibi oyuncuların dakikalarını falan yazmaya başladılar. Vallahi komik iş.

Aek, Kasımpaşa, Fener ... Yani ligin başındaki maçların, yani takımda henüz sakatlar yokken veya sadece Abdülkadir sakatken, henüz yorgunluk adını verdiğiniz palavra ortaya çıkmamışken hangi 11 le çıktık maçlara yazalım mı?
Ekuban ve Parmak sağlam halde iken hamle oyuncusu olarak kenarda tutuluyordu. O kadar sakatımız yok.
Ligi erken açtık, ligin başı için avantaj olması gerekir, o da elimizde dursun.

Sayalım mı oyanan maçları?

Dışarda içerde Aek, Kasımpaşa, Fener, Prag, Malatya...
Oynanan, adına futbol demeye dilin varmadığı şeyin o gün de başka bahaneleri vardı.

Siz bugün farkına varmış gibi hocanın peşi sıra bahane sıkabilirsiniz.
Ben bu sorunun değil bugün, geçen sene bile var olduğunu söylüyorum.
Sene başından beri tur atlarken, Kadıköy'den 1 puan alırken, Malatya'yı yenerken, Beşiktaş'a 4 atarken...
Tamamında bu sorun vardı.
Kadron henüz parçalanmamıştı, yorgunluk adında bahanen yoktu.
Aksine ligi erken açtığın için erken form tutmuş olman gerekiyordu.

Ama ne oldu?
Aynı fubol devam etti.

Bunu burada başlık açılmadan önce söyledim, darbe dışı sakatlıkların da artık bu saçma salak oyun sistemi kaynaklı olduğunu da düşünüyorum.
Oyuncular iyi niyetle ellerinden geleni yapıp hocanın saçma sapan oyun sisteminin ortasında oluşan devasa deliği kapatmaya çalışıyorlar.
Sonunda da patlıyorlar.

Bu futbolun gelinen sürecin sonucu gibi sunulması tam anlamı ile PALAVRA.
Zerre gerçeklik payı yok.
Gelinen süreç bu futbolun sonucudur.

İyi başlayıp, dediğiniz gibi zamanla düşseydik bu anlaşılabilir bir bahane olurdu.
Başından beri aynı haltı işlediğimiz için, geçen seneki kadro ile birlikte bile alan daraltamadığımız için Ünal Karaman'ın modern futbol oynatması söz konusu dahi olamaz.

Siz istediğiniz kadar sıkın.

Mehmet BAŞ
20.12.2019, 11:27
Öncelikle yönetim suçlu evet ligin en dar kadrosuna sahibiz ve yedeklerin ciddi kalite sorunu var.

İkinci olarak takımın tam kadro olması bir şey ifade etmiyor. Hazır oyuncu sayısı kaç onu söyleyin bana. As beklerin Pereira ve Novak sakatlıktan çıktılar hazır değiller. Yedekleri Serkan ve Abdurrahim yetersizler.

Sturridge ve Ekuban fizik olarak hazır değil. Ekuban zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Sörloth Avrupa Ligi ve milli takımı dahil full maçlara çıkmış biri bu maç o da patladı artık yorgunluk belirtileri gösteriyor.

Sol kanat Nwakaeme de 2000 dakika süre alarak neredeyse geçen sene oynadığı maç sayısına ulaştı ve fizik olarak kendini tüketti. Yedekleri Fıratcan ve Avdijaj??? Fazla söze gerek yok.

Sağ kanat Ömür yok yerine oynayan Yusuf Sarı bize geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan fizik olarak düşük bir oyuncu maç içinde %100 verim alamıyoruz. Yani sağ kanat da boş mu, evet boş.

Orta sahalara tek tek değinmeye gerek yok. Ağır, yaşlı ve temposuz oyunculardan oluşuyor. Doğan, ne zaman güvenip forma versek bekleneni veremiyor. Parmak da bu sistemsiz kadroda dağıldı geçen seneki performansından uzak.

Geriye stoper hattı kalıyor. Burada İvanildo ve CAmpi'nin yetersizliği ortada. Hüseyin de yoğun maç temposunun kötü etkilerini göstermeye başladı. Hosseini de bu senenin formsuzlarından ve gole sebebiyet veren hataları var.

Yani bakıldığında ortada yaşlı, genç ve tecrübesiz isimlerden oluşan; sakatlanmayan oyuncunun olmadığı, mental ve fiziksel yorgunluklarla boğuşan bir Trabzonspor var. Bak sakatlanmayan oyuncu yok kadroda. Ama ufak ama büyük neredeyse herkes sakatlık yaşadı. Olağanüstü bir durum bu.

Hem sayısal hem de geçen seneye göre kaliteli oyuncu konusunda azalma mevcut. Şimdi bu şartlar altında tüm suçu hocaya yıkmak gerçeklerle çelişiyor. Yani siz bu kadrodan beklentinizi çok yüksek tutmuşsunuz. Rakiplerin kötülüğünden dolayı gaza gelip yapamayacağı işler bekliyorsunuz bu kadrodan.

Sizin sahada göremediğiniz şeyler HOCANIN TAKTİKSEL EKSİKLİKLERİNDEN KAYNAKLANMIYOR. Eldeki imkanların yetersizliğinden dolayı tüm suçu hocaya yükleyerek çıkmak istiyorsunuz işin içinden. O kadar basit değil.

Hocadan bir şeyler beklemek için devre arası transfer takviyesine ve oyuncuların mental ve fiziksel yorgunluktan arınmasına ihtiyaç var. Topu topu 10 tane AS kadro için yeterli olan oyuncuyla bu işi götürmeye çalışıyoruz azıcık saygı duyun ve yönetime yöneltin eleştirilerinizi. Devre arasında da eksiklikleri kapaması için baskı yapın. Aslında taraftarın yaptırım gücü bu kısma yoğunlaşacağına gereksiz olarak hocayla uğraşıp vakit ve mevzi kaybediyoruz.

Kardeşim, ağzına sağlık. Söylenmesi gereken her ne varsa söylemişsin.
Bence bu yazdıklarını tüm taraftarımızın okuması ve idrak etmesi lazım.
Güzel değerlendirmen için forum adına teşekkür ediyorum.

Mehmet BAŞ
20.12.2019, 11:35
Ek olarak Yusuf Sarı harika bir oyuncu olacak
Mükemmel tekniği ve hızı var
Son tercihleri doğru kullanmayı öğrenirse inanılmaz bir oyuncu olacak

Bu yorumunuza ben de katılıyorum. Ama pas oyununu oynamayı öğrenmesi lazım. Sezon başında inanılmaz bencil oynuyordu. Topu alıp tek başına yararak gitmeye çalışıyordu.
Gerçi zaman zaman yine aynı hareketleri yapıyor ama sezon başına kıyasla bu gereksiz hareketlerini azalttı.
Fakat hala pas oyunu konusunda istenilen bir seviyede değil. Bu konuda ciddi eksikleri var. Ama öğreniyor.
Umarım bu şekilde üzerine koyarak oynamaya devam eder. Zira belli bir yeteneği var. Çocukta ışık var.

Mehmet BAŞ
20.12.2019, 11:55
Ünal'ın kendine saygısı olsa bu gece istifa ederdi.
Rıza Çalımbay'ın suçu neydi?

Kusura bakmayın ama bence sizin hocaya biraz saygınız olması lazım.
Bu takım Ersun ve Rıza elinde rezil bir futbol oynuyordu. Bu adam o takımı aldı geçen yıl ligin en iyi futbolunu oynattı.
Bu adamdan ne bekliyordunuz? Bir buçuk senede o rezil takımı tersine çevirip şampiyon yapmasını mı bekliyordunuz?
Bu ekonomik dar boğazda ve gençlerin oynadığı bu çaylak kadro ile ligi süpürmeyi mi bekliyordunuz?
Özür dileriz. Bu genç çocuklarla bir buçuk senede şampiyonluk göremediğimiz için özür dileriz.

Bu takım sezon başından beri 26 tane maç oynadı. Devre arası gelmeden neredeyse ligi tamamlayacak maç yaptık.
Bu takımın en yetenekli gençlerinden biri transfer oldu, diğeri de sakatlanıp sezonu kapattı. Acaba farkında mısınız?
Takımın en formda forveti Ekuban sezonun başında ciddi bir sakatlandı ve hala form tutamadı. Farkında mısınız?
Ömür, Ekuban, Mikel, Sturridge, Yusuf, Novak, Pereira, Sosa, Parmak hemen herkes sakatlık yaşadı. Farkında mısınız?

Bu takımın defansında 23 yaşında Hüseyin ve Hoseini oynuyor. Bin bir türlü hata yapıyorlar. Farkında mısınız?
Fark yaratsın diye alınan Sturridge ve Mikel takım 20 maç oynadıktan sonra form tutmaya başladı. Farkında mısınız?
Geçen yıl takır takır futbol oynayan takımdan ilk 11 'de dört kişi artık oynamıyor. Farkında mısınız?
Tüm bunlar olurken şu yedek kulübesine bir bakın Allah aşkına. Bakın yahu! Bu hoca ne yapsın istiyorsunuz?
Tüm bu şartlar altında hangi hoca bu takıma takır takır futbol oynatacaktı? Kim yahu? Kim? Yapmayın lütfen...

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 12:00
Bu yorumunuza ben de katılıyorum. Ama pas oyununu oynamayı öğrenmesi lazım. Sezon başında inanılmaz bencil oynuyordu. Topu alıp tek başına yararak gitmeye çalışıyordu.
Gerçi zaman zaman yine aynı hareketleri yapıyor ama sezon başına kıyasla bu gereksiz hareketlerini azalttı.
Fakat hala pas oyunu konusunda istenilen bir seviyede değil. Bu konuda ciddi eksikleri var. Ama öğreniyor.
Umarım bu şekilde üzerine koyarak oynamaya devam eder. Zira belli bir yeteneği var. Çocukta ışık var.

Yusuf SARI ve Dönis AVDIJAH yetenekli ayaklar
Ancak pas tercihlerinde hataları var. (Geç pas veriyorlar veya pas vermeleri gereken yerde şut çekiyorlar.)
Düzelir mi?
Evet. İnanıyorum.

Fatih ATİK'leri de gördü bu taraftar :(

Ahmet Hamza
20.12.2019, 12:17
Denizlispor'u çektik. Geçmiş olsun.

yorumsuz6117
20.12.2019, 12:19
İstanbul takımları hepsi kolay takımları seçti, biz Denizli'ye Rodallega acımaz yine.. Mehmet Özdilek Ünal yener yine..

gurur6134
20.12.2019, 12:24
Denizli gelmesin diyordum geldi hayirlisi olsun..umarim mac sonunda ozdilek ve yumlu futbol taktik dersi vermeye kalkmaz hocaya..

hyasin61
20.12.2019, 12:25
Denizlispor bizi eler..Gecmis olsun.

Mert'
20.12.2019, 12:25
Kayseri-Kırklareli falan geleydi iyiydi. Şansımız %50-%50

yorumsuz6117
20.12.2019, 12:35
Eski oyuncularımız yine köpek gibi oynarlar bize turu yedirmezler, bizim takımda refakat eder yine..

Mehmet BAŞ
20.12.2019, 12:39
Yusuf SARI ve Dönis AVDIJAH yetenekli ayaklar
Ancak pas tercihlerinde hataları var. (Geç pas veriyorlar veya pas vermeleri gereken yerde şut çekiyorlar.)
Düzelir mi?
Evet. İnanıyorum.

Fatih ATİK'leri de gördü bu taraftar :(

Yusuf'un düzeleceğine inanıyorum. Zira sezon başından bu yana bu anlamda epey gelişim gösterdi.
Fakat Avdijaj konusunda aynı düşüncede değilim. Bu arkadaşımız paslı oynama konusunda Yusuf'tan da kötü.
Dün akşam bir iki denemesi oldu. Ama saman alevi gibi yandı ve hemen söndü. Keşke kafayı koyup öğrense...
Ama yaşı genç, yeteneği var. Bir yerlere kiralansa toparlar mı? Bilemiyorum.

bingolts
20.12.2019, 12:48
Ziraat Türkiye kupası rakip Y. Denizlispor yani benim duam. Çünkü Trabzonsporlu yaptığım 8 yaşındaki oğlumu ligde ağlattılar. O zeki denen Çakma Trabzonlu maç bitimi sahada secde etmişti hemde Trabzon Akyazıda. Bu defa farklı olacak

emre6117
20.12.2019, 12:53
Ziraat Türkiye kupası rakip Y. Denizlispor yani benim duam. Çünkü Trabzonsporlu yaptığım 8 yaşındaki oğlumu ligde ağlattılar. O zeki denen Çakma Trabzonlu maç bitimi sahada secde etmişti hemde Trabzon Akyazıda. Bu defa farklı olacak

Bence de iyi oldu denizlispor. O maç kaza mıydı yoksa gerçek durumumuzmuydu ortaya çıkaracak bir maç. Sözde ttabzonlu olan zekiyle tekrar karşılaşmak da iyi olur. 4ü de i tikam maçı gibi çıkarlar yine.

Mehmet BAŞ
20.12.2019, 12:57
Şu Ivanildo elimizdeki en iyi stoper bunu ilk geldiği zaman söyledim ama ne yazıkki adamın soyadı Türkmen değil işte.

İvanildo gelecekte iyi bir stoper olabilir. Bu potansiyeli var.
Fakat mevcut takımda bence adam akıllı bir stoper yok. Normal şartlar altında bu takım ilk 11 oynayacak biri değil.
Ama elimizde iyi stoper olmadığı için 4 kötü stoperden en formda olan iki tanesini oynatmak zorunda kalıyoruz.
Sezon başında İvanildo'yu ben de beğenmiştim. Ama birkaç maçta yaptığı fahiş hatalar ile kredisini tüketti.
İvanildo arkadaşımız esasında rakibi ısıran bir tarzda oynuyor. Bu güzel! Fakat bazen sahada uyuyor!
Dengesiz müdahaleleri ile sebep olduğu penaltı ve gollere girmeye gerek yok sanırım.
Gerçi Hüseyin ve Hoseini'nin yaptığı hatalar da bundan aşağı kalır yanı yok. O da ayrı bir mesele tabi.
Ama en nihayetinde elimde yerli Hüseyin varken yabancı kontenjanı işgal eden İvanildo'yu tercih etmem.
Sırf yerli ve alt yapıdan yetiştiği için Hüseyin oynasın, pişsin diyorum.

Mehmet Fatih Yavuz
20.12.2019, 13:01
Bu dizilişte oynadığımız sürece, stoperin kim olduğunun bir kıymeti yok!
Puyol ile Nesta'yı yan yana koyalım, gene farketmeyecektir.

Geniş alanda oyun oynamanın sonuçlarından biri de bu.

Savunma sürekli ön hatlardan uzakta olduğu için rakibin ataklarını tek hat üzerinden savunmak zorunda kalıyor.
Kademeli karşılamadığınız sürece rakibi stoper kalitenizin bir kıymeti yok.

Siz önce oyunun doğrularını yapmaya çabalayın.
Sonra birlikte bakalım bu doğru kurgu ile oynandığında bu stoper kadrosu yeterli midir, değil midir!!!

pReN@_61
20.12.2019, 14:43
Maçın özeti: Strauç'a atılmayan/atılamayan paslar ve Strauç'un aldığı toplar sonrası direk tehlike oluşturabilecek pozisyonlara sürüklemesi...

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 16:13
Kayseri-Kırklareli falan geleydi iyiydi. Şansımız %50-%50

Aynen yahu.
Ben de onları istiyordum.
Ballı Bizans yine lokum gibi kuralar çekti.
Umarım Ümraniye faciasını bir daha yaşamayız.

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 16:14
İvanildo gelecekte iyi bir stoper olabilir. Bu potansiyeli var.
Fakat mevcut takımda bence adam akıllı bir stoper yok. Normal şartlar altında bu takım ilk 11 oynayacak biri değil.
Ama elimizde iyi stoper olmadığı için 4 kötü stoperden en formda olan iki tanesini oynatmak zorunda kalıyoruz.
Sezon başında İvanildo'yu ben de beğenmiştim. Ama birkaç maçta yaptığı fahiş hatalar ile kredisini tüketti.
İvanildo arkadaşımız esasında rakibi ısıran bir tarzda oynuyor. Bu güzel! Fakat bazen sahada uyuyor!
Dengesiz müdahaleleri ile sebep olduğu penaltı ve gollere girmeye gerek yok sanırım.
Gerçi Hüseyin ve Hoseini'nin yaptığı hatalar da bundan aşağı kalır yanı yok. O da ayrı bir mesele tabi.
Ama en nihayetinde elimde yerli Hüseyin varken yabancı kontenjanı işgal eden İvanildo'yu tercih etmem.
Sırf yerli ve alt yapıdan yetiştiği için Hüseyin oynasın, pişsin diyorum.

Yıllardır Turgay-Necati ikilisi gibi stoperler bulamadık.

HOPA'LI TS'Lİ
20.12.2019, 16:15
ziraat türkiye kupası rakip y. Denizlispor yani benim duam. çünkü trabzonsporlu yaptığım 8 yaşındaki oğlumu ligde ağlattılar. O zeki denen çakma trabzonlu maç bitimi sahada secde etmişti hemde trabzon akyazıda. Bu defa farklı olacak

kupayi istiyoruz.
Bu sefer geçit yok.
Oğlunuz rahat olsun.
Ben de dün akşamki maça kadar üzüntüden kendime gelememiştim.

Fanatik34
21.12.2019, 01:50
Yıllardır Turgay-Necati ikilisi gibi stoperler bulamadık.Turgay sagbek oynardi Hocam..ben 80 sonrasi Ahmet-Necati ikilisini hatirlarim :-)