Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
LittleFinger
08.11.2019, 08:56
herhangi bir şeyi tam yapamıyorlar hala yok olumlu taraf yok daha ne yapacaktık..
anlamadığınız şey şu.. madem rotasyon yapıyorsun gençleri sahaya sürüyorsun cafer kerem behlül nerde.. kamil mi bu takımın genç yeteneği? madam asları dinlendiriyorsun maç kopmuş gitmiş novak waka sörloth ne halt etmeye sahaya sürülüyor.. yarım yamalak saçma sapan işler işte sene başından beri olan şeyler.. ne güzel oldu gençleri gördük bak yarım saat dayandık diyen var.. avrupa'ya veda ediş biçimimize bakın..
şey diyen çıkmadı mı daha? ya bu koskoca krasnador'ı ligde yenecek takım yok ya.. zaten aek'yı göztepe'yi filan yenecek takım da yok ligde.. kaç resmi maçtır bu takımın neden sistemi yok.. burada rize maçından sonra çok iyiyiz ünal karaman müthiş diyenlerin biraz ayakları yere basmıştır artık..
tekrar söyleyelim.. dün gece bir akıl kırıntısı dahi yoktu.. hoca ne oynadığını dahi bilmiyor.. takımın sistemi budur diyebilecek biri var mı? ben size özetliyim: waka sosa hadi koçum biz Trabzonspor'uz hadi evlatlarım hadi aslanlarım çıkın oynayın.. takımın sistemi bu..
son olarak teknik ekip diyenlere soralım.. ünal karaman kondisyoner sağlık ekibi antrenör eksikliğini göremiyor mu? görüyorsa söyleyemiyor mu? her iki durumda ortada yine bir akılsızlık var..
hocanın da daha önce söylediği gibi ekuban ömür dönmeden bir cacık olacak gibi görülmüyor.. kendisi de söylemişti ekuban ve ömür gelene kadar bakacağız idare edeceğiz filan.. neden? çünkü sistem diye bir şey yok.. bireysel ayaklara bırakılmış her şey..
bariskaratas
08.11.2019, 08:58
iki ay önce bundan bahsettim. öyle bir an gelir ki takım biter oynamaz, mecbur kalmadan birer ikişer alternatif yaratmak lazım diye. hoca 90 dakikayı oyuncu değiştirmeden bitirmeye çalışıyordu. sakatlık olmasa bile oyuncular sahada yürüyerek oynardı.
böyle şeyler ters teper. ligde de ilk 5 dışında kalır avrupa diye ağlarız sonra.
bold yaptığım kısım en önemli sonuç.
Ünal hoca maçlarda değişiklik konusunda Şenol hocanın ilk yılları gibi yapıyor.
değişiklik için ya gol yiyene kadar bekliyor ya da son dakkalarda yapıyor.
Düsebilecegimiz en kolay gruba düsüp, cikamamak... :'(
bariskaratas
08.11.2019, 09:22
Düsebilecegimiz en kolay gruba düsüp, cikamamak... :'(
en kolay? o kadar da değil.
daha zor gruplar var tamam ama en kolay değil.
HOPA'LI TS'Lİ
08.11.2019, 09:52
Neredesin EKUBAN? Sensiz olmuyor. Çabuk dön.
Obi, Parmak, Sosa, Hırs küpü Pereira hadi ula şampiyonluk şikebahçeye kaçmasın.
Zafer Fidan
08.11.2019, 10:04
Trabzonspor HER MACI kazanmak için sahaya çıkmalı. Çok ezik bir görüntü.
lazkopatfaroz
08.11.2019, 10:17
Gençleri oynatmasa nerede bu gençler, ne zaman oynayacaklar vs.
Oynatsa ezik bir görüntü, kerem, behlül, ahmet, mehmet niye oynamadı vs.
Psikolojik olarak sorunları olan taraftarlarız.
Serkan, Abdürrahim ve kısmen Ahmet i beğendim.
en kolay? o kadar da değil.
daha zor gruplar var tamam ama en kolay değil.
Bizim gruptan azicik zayif sadece A ve L grubu görünüyor.
gurur6134
08.11.2019, 10:46
Maci izliyemedim. Genclerden umit veren varmiydi ?
Serkani ozelikle merak ediyorum
Edit.
gurur6134
08.11.2019, 10:49
Maci izliyemedim. Genclerden umit veren varmiydi ?
Serkani ozelikle merak ediyorum
Disari giden topu usta bir vurusla aglara gonderdi ikinci golde de stoperler yerini kaybetmisken kademe yapmak yerine onundeki fernandesi seyretdi paslardaki isabet orani dusuktu hic olumlu goruntu vermedi bana hizi disinda bir artisi yok huseyin gibi..bir macla adam degerlendirilmez elbet dunki mac ozelinden yaziyorum kotuydu..sol bek dursun ona nazaran daha iyi ve diriydi..ahmet 11 baslamasada sans bulur bu takimda sutlari iyi oyunu acma konusunda yetenekli kendini gelistirirse olur..
reisoğlu61
08.11.2019, 10:49
tüm sezon ugras cabala avrupa kupalarina katilmak icin, sonra katilinca kaale alma. maalesef ilk mactan beri avrupa ligini önemsemedigimiz icin grubu son sirada bitiriyoruz.
Oğuz ZEYTİN
08.11.2019, 10:51
Allah korusun, takım küme düşse, hocaya yine destanlar yazılır: "Düşeceğiz de". Çok değil, yakın geçmişte tarihî hezimetler yaşarken M. Usta'yı da yine böyle savunuyorlardı. Sonuç? Duygular, gerçekliğin önüne geçiyor hep. Yenilgiyi kutsallaştırdık. Böyle bir abukluk daha önce yaşadım mı, hatırlamıyorum.
"Anamızın liginden, hakeminden, basınından, TFF'sinden, MHK'sinden, PFDK'sinden çok çektik; çare Edirne'den ötesi" diye destanlar yazıyorduk. Şimdi hazırlık maçında oynatmadığımız kardeşlerimizi grubun en kritik maçına çıkarıyor. Çünkü ligi düşünüyormuş. Ya sen hocasız Göztepe'yi yenemedin, taraftarla alay etme efendi. İlk maçta "Bunlar 150 Milyon Euro'luk takımlar" bahanesi vardı. Anlat anlat... Saha komutanıymış... Saçma sapan planlamalar, açıklanamayan sakatlıklar... Basın da bunu gazlıyor, yok ligin en iyi takımıymış: Süper Lig'de seviye yerlerde, bununla avunsun gençler. Yakında o da kalmayınca sosyal medya ekibinin videoları ile avunuruz.
Yaz aylarında transfer başlıklarını göreceğiz: "Avrupa'da ilerleseydik Abdulkadir 150 Milyondu len". Bu kafayla zor ilerlersin!
Adamın seçtiği maça bak, Alanya'yı Krasnodar'a tercih ediyor. Bu zihniyet Trabzonspor gibi markayı yönetiyor. Bizim çocukluk kahramanlarımız bunlar işte. Hamiler, Ünallar...
Murat Keçeci
08.11.2019, 10:53
Kötü başladığımız avrupa ligine böylece veda etmiş olduk.Kuralar çekildiğinde herkesin ortak fikri birinci de olabiliriz sonuncuda olabiliriz idi malesef bu olasılıklardan kötü olanı gerçekleşti ve sonuncu olduk.Açıkcası ben ülke puanından daha çok kulüp puanının yükselmesini hedeflemiştim ilerleyen yıllarda kuralar çekilirken son torbaya düşmemek istiyordum eleme maçlarında aldığımız galibiyetler torbalarda yükselmemizi sağlamışmıdır bilmiyorum artık hayırlısı diyelim ve önümüze bakalım.
Maça gelirsek tamamen gençler ile çıkınca maçı kazanma şansımız kalmamıştı çünkü gençler ile tecrübeli karışımı dengeli yapmadan maç kazanmak çok zor bir olasılık.
Genç kadro oyunsal açıdan rakiple dişe diş bir maç oynadı o açıdan gençleri tebrik etmek lazım.Maçı kaybetme sebebimiz tecrübe eksikliğine bağlı basit hatalar idi.
Bireysel birkaç genç performansını değerlendirirsek;
Erce: Iyi maç çıkardı.Performansını beğendim.
Serkan: Bek özelliklerine sahip çabuk ve çevik ama kapasitesini tam verimli kullanamıyor basit hatalar yapıyor.Tecrübe olarak üstüne koydukça iyi bir bek oyuncusu olacaktır.
Ahmet canbaz: Geçenki maça göre çok daha iyi idi yetenekli, pas kalitesi iyi, koşu temposuda fena değil.Biraz güçsüz ve tecrübesiz maç eksiği azalırsa üstüne daha da koyacaktır.
Muhammet akpınar: Bence oda iyi maç çıkardı.Gençleri değerlendirirken oynadıkları pozisyonu hesaba katmak gerekiyor sonuçta santrfor pozisyonu hem gol beklenen kişi olması sebebiyle psikolojik baskının fazla olduğu hemde stoperlerle boğuşan oyuncu olduğu için aynı zamanda fiziksel baskıyı da en yoğun hisseden pozisyon dolayısıyla o yaşta ve o tecrübesizlikte bir oyuncuya göre faydalı işler yaptı.
Abdurrahim: O da görevini iyi yapanlardan zaman zaman güzel işlerde yaptı.Biraz daha çevik olursa ve pozisyon bilgisini biraz daha yükseltirse takımda kalır.
Donis: Gençler arasında gole en çok yaklaşan oyuncuydu yardımlaşma konusunda bu maç daha iyi idi ama kapasitesinin çok altında oynadığı da bir gerçek.
Zafer Fidan
08.11.2019, 11:09
Gençleri oynatmasa nerede bu gençler, ne zaman oynayacaklar vs.
Oynatsa ezik bir görüntü, kerem, behlül, ahmet, mehmet niye oynamadı vs.
Psikolojik olarak sorunları olan taraftarlarız.
Evet dogru. Gencleri kazanmak icin tümünü avrupa liginde 150 milyon € degerinde rakip takima karsi ilk maca cikarmamiz lazim.
Bu maça dair üzüntüm yok. Hayat şartları işte. Hepimizin laderini şartlar belirlemiyormu zaten.fakirliğin gözü çıksın.
artvints
08.11.2019, 12:49
inşallah alanya ve gs maçına olumlu etkisi olur. zannediyorum gs maçından önce de avrupa maçı var. direk hafta sonuna odaklanabiliriz. olumlu birşeyler çıkarmaya çalışıyoruz işte.
Allah korusun, takım küme düşse, hocaya yine destanlar yazılır: "Düşeceğiz de". Çok değil, yakın geçmişte tarihî hezimetler yaşarken M. Usta'yı da yine böyle savunuyorlardı. Sonuç? Duygular, gerçekliğin önüne geçiyor hep. Yenilgiyi kutsallaştırdık. Böyle bir abukluk daha önce yaşadım mı, hatırlamıyorum.
"Anamızın liginden, hakeminden, basınından, TFF'sinden, MHK'sinden, PFDK'sinden çok çektik; çare Edirne'den ötesi" diye destanlar yazıyorduk. Şimdi hazırlık maçında oynatmadığımız kardeşlerimizi grubun en kritik maçına çıkarıyor. Çünkü ligi düşünüyormuş. Ya sen hocasız Göztepe'yi yenemedin, taraftarla alay etme efendi. İlk maçta "Bunlar 150 Milyon Euro'luk takımlar" bahanesi vardı. Anlat anlat... Saha komutanıymış... Saçma sapan planlamalar, açıklanamayan sakatlıklar... Basın da bunu gazlıyor, yok ligin en iyi takımıymış: Süper Lig'de seviye yerlerde, bununla avunsun gençler. Yakında o da kalmayınca sosyal medya ekibinin videoları ile avunuruz.
Yaz aylarında transfer başlıklarını göreceğiz: "Avrupa'da ilerleseydik Abdulkadir 150 Milyondu len". Bu kafayla zor ilerlersin!
Adamın seçtiği maça bak, Alanya'yı Krasnodar'a tercih ediyor. Bu zihniyet Trabzonspor gibi markayı yönetiyor. Bizim çocukluk kahramanlarımız bunlar işte. Hamiler, Ünallar...
''Ya sen hocasız Göztepe'yi yenemedin, taraftarla alay etme efendi. İlk maçta "Bunlar 150 Milyon Euro'luk takımlar" bahanesi vardı. Anlat anlat... Saha komutanıymış... Saçma sapan planlamalar, açıklanamayan sakatlıklar...''
:alkış:
hocaya yönelik savunma sistemsizliği ve ekibinin yetersiz oluşuna dair her eleştiri başım gözüm üstüne.
ama dün elde kalan son 3 as adamı dinlendirdi diye "niye uefa'yı ciddiye almadık??" demek insafsızlık. ilk 2 maçta gayet de ciddiye aldı. bu maç da sosa/mikel/parmak/stu 4'lüsünden ikisi oynayabilecek olsa yine as çıkardı bence. ama hiçbir anlamlı merkez orta saha kombinasyonu ihtimali kalmadıktan sonra kanatta ve forvette as oyuncu oynatarak maç kazanmak imkansıza yakın olurdu. ben de olsam ünal karaman'ın yaptığını yapardım. nwakeme de sörloth da haftada iki maç oynayınca ikisinde de verimsiz oluyor.
eleştirileri kronik sorunlar üzerine yapmak daha mantıklı, bu maça özel bir şey yok.
Mehmet Fatih Yavuz
08.11.2019, 13:15
hocaya yönelik savunma sistemsizliği ve ekibinin yetersiz oluşuna dair her eleştiri başım gözüm üstüne.
ama dün elde kalan son 3 as adamı dinlendirdi diye "niye uefa'yı ciddiye almadık??" demek insafsızlık. ilk 2 maçta gayet de ciddiye aldı. bu maç da sosa/mikel/parmak/stu 4'lüsünden ikisi oynayabilecek olsa yine as çıkardı bence. ama hiçbir anlamlı merkez orta saha kombinasyonu ihtimali kalmadıktan sonra kanatta ve forvette as oyuncu oynatarak maç kazanmak imkansıza yakın olurdu. ben de olsam ünal karaman'ın yaptığını yapardım. nwakeme de sörloth da haftada iki maç oynayınca ikisinde de verimsiz oluyor.
eleştirileri kronik sorunlar üzerine yapmak daha mantıklı, bu maça özel bir şey yok.
Ben bu kararını geçen seneki Malatya maçı sonrası karar gibi görüyorum.
Dank etti ve döndüler yanlıştan.
Hatadan dönme becerisi olabilir.
Bundan sonraki maçlarda beklenenin üzerine çıkabilir takım.
Ama o saydığınız ekip eksikliği ve savunma sistemsizliği, maalesef dışardan destek almadan çözebileceği sorunlar gibi görünmüyorlar.
artvints
08.11.2019, 13:43
başakşehir sürekli as kadrosuyla maça çıkıyor en fazla bir iki değişiklik oluyor ama rahat çıkarıyor maçları. demek ki bizim seçtiğimiz oyuncu tiplerinde sorun var. dinlenmeden iki maç çıkaramayan fizik ve tempo olarak yeterli seviyede olmayan oyunculardan ilk onbir kurmuşuz.
Mehmet Fatih Yavuz
08.11.2019, 13:46
başakşehir sürekli as kadrosuyla maça çıkıyor en fazla bir iki değişiklik oluyor ama rahat çıkarıyor maçları. demek ki bizim seçtiğimiz oyuncu tiplerinde sorun var. dinlenmeden iki maç çıkaramayan fizik ve tempo olarak yeterli seviyede olmayan oyunculardan ilk onbir kurmuşuz.
Yok yahu! Senin seçtiğin adamların bir kısmı premier ligden gelme, bazıları da(Sosa-Novak-Pereira gibi) biyonik tipler.
Doğru antrene eder, doğru zamanda dinlendirirsen optimum kullanırsın hepsini.
Ama sürekli gaz vererek bu iş maalesef olmuyor.
İnsan psikolojik olarak gazla doldurulur da fizyolojik olarak daha bilimsel teknikler lazım.
Başakşehir in bu işin teknik tarafı ile ilgilenen kadrosunun daha iyi olması bunda ana sebep.
gurur6134
08.11.2019, 14:07
Basin iyi takimiz gazinin yaninda surekli sempati duyulan cok centilmen takim oldugumuzda pompaliyor kararlara gerek oyun icinde gerek disinda itiraz etmemiz hocanin sessiz kalmasi bu algiyi yaratiyor istedikleride bu zaten tam kivama getirdiler bizi..seyircide hepden tepkisizlige bagladi avunup duralim sempati duyulan takim olmakla ilk bas kaldirisimizda yine 3 buyutulmusler tarfatari ve medya karsimizda olacaklar bunu bilerek ama!!!
tristram
08.11.2019, 14:09
alanya macini avrupa macina tercih eden bir zihniyetin savunulacak bir tarafi yok..millet kafayi yemis ligde lig ligde lig..al elendik bol bol lig maci izlerisiniz.sene boyunca hedef avrupa kupalari katilinca hedef alanya maci.simdi kufur etmek istemiyorum ama koy bakkali zihniyetindeki adamlarla bir yere varilmaz.
yok rotasyonmus yok bilmem neymis..bu mac rotasyon maci degildi aksine goztepe macinda genclere forma verip top tufek bu maca hazirlanacaktik.cumku son sansimizdi.ama basimizdaki beyzadelerin kafasinda avrupa olmadigi icin dun tifillarla maca ciktik..
ayrica rotasyon olayinida bizim kadar yanlis yapan takim yok.genc futbolcuyu kazanmak istiyorsan takimi komple rotasyona sokmazsin..serkan-abdurahim-ahmet-muhammet vss..bu adamlari bu macta degerlendirmek bir kere onlara haksizlik.ideal 11 icerisinde bu cocuklari gormek gerekiyor yoksa dunku 11de birinin sivrilebilmesi icin dunya yildizi ayarinda olmasi gerekiyor.komple rotasyon yaptigin zaman dun aksam ki manzara ortaya cikiyor.dunku oyuna bakip bu adam trabzonspor'a fayda saglar dediginiz bir genc oldu mu ?sahsen ben birak 11e kadroya hicbirini almazdim.belki ahmet yedekte durabilir gerisi bildigin cop derdim..ama dedigim gibi bu cocuklari hemen harcamak yerine ideal 11in icerisinde gormek gerekiyor..sene basindan beri iki stoper degistirerek rotasyon yapip durduk sonra son sansimiz olan avrupa macina kaleci dahil komple 11i degistirdik.kusura bakma unal hocam ama senin ben zihniyetine tukureyim.
lazkopatfaroz
08.11.2019, 14:30
Evet dogru. Gencleri kazanmak icin tümünü avrupa liginde 150 milyon € degerinde rakip takima karsi ilk maca cikarmamiz lazim.
Hiçbir kozumuzun kalmadığı Avrupa liginde oynatmak bence daha mantıklı.
Oranın havasını solumaları 17-20 yaş aralığındaki gençlerimiz için inanılmaz bir tecrübe olacaktır, oldu da.
Bundan sonrasında çalışıp çalışmamak onların elinde. Yetenekli-yeteneksiz olarak kimseyi ayırmıyorum.
Bir maçla yargıya varılmaz. Bu maçı yenilgi olarak değil, antrenman ve gençlerin adaptasyonu olarak düşünmeliyiz.
Üzülmüyorum, gençleri kazanmak adına seviniyorum.
mustafa reşit akçayın kıymetini bilemedik.
Taraftar daha sezonun 10. haftasında en önemli kulvarda heyecanını kaybetmiş durumda.
Maçı izlemeyen mi ararsın, maçtan haberi olmayan mı ararsın.
Bunun bütün suçlusu yönetim ve teknik heyettir. Buna doktorlar da dahildir.
Trapezunda
08.11.2019, 15:07
mustafa reşit akçayın kıymetini bilemedik.
Okudugum en güzel yorum! Kisa ve Net!
Trapezunda
08.11.2019, 15:10
Şunu da eklemek istiyorum.
Bu takım, şampiyon olamayabilir, UEFA kupasından elenebilir, Ligi 6. sırada bitirebilir. Bunlar zaten halihazırda alışık olduğumuz şeyler.
Ama bu takım PES etmez, edemez! Biz en kötü zamanlarımızda bile Pogba'lı Juventus'a ecel terleri döktürdük kendi sahalarında!
En iyi zamanlarında Aston Villa'yı gecekonduya çevirip, adamların teknik direktörüne sakızını yutturduk!
Barcelona'yı yendik kendi evimizde, teknik direktörlerinin:'' Trabzonspor adını daha önce hiç duymadım!'' dediği adamın takımı olan İnter'in bize karşı daha galibiyeti yok!
UEFA kupasını GS almadan 4-5 sene önce İtalyan köpeği hakem Lopez Niyeto Lazio'yu elimizden kurtarmıştı!
Ben bunları görmesem, yaşamasam bu geceyi içime sindirebilirdim!
Ama bunları gören, yaşayan Ünal Hoca, hem de içinde olarak yaşayan Ünal Hoca'nın bu kadar kolay pes etmesi, damağımda kekremsi bir tat bıraktı.
Schalke´nin UEFA Sampiyonu oldugu senesi elimizden son anda kurtulmasini da unutma. Teknik dierktörleri ondan sonra rehavete kapilan takima demisitir Trabzon´u unutmayin diye.
Trapezunda
08.11.2019, 15:13
Hocanın elinde zaten kalmış 4 kişi....Acaba devre arasınâ atabilir miyim diyor takımı....Şurada bakıyorum da yorumlara yok şöyle çıktı yok böyle çıktı....Kimi oynatacaktı kim kaldı elinde...İnsaf yahu biraz...Alanya maçının öneminin farkında değilsiniz galiba...Sizlere kalsa gruplara da kalamıyordu bu takım..Azıcık destek olun şu adama....Bir rakibin hocasına bakıyorum her maç sonu ağlıyor futbolcularını yerin dibine sokuyor....Bir de bizim hocaya bakıyorum...Şu heyecanı yaşıyorsak onun sayesinde...
Neyin destegi? Ilk önce bu kadar sakatlik nasil olur bu saglik ekibi ne is yapar diye sorarlar adama. Ünal Hoca´ya saygim sonsuz ama bu isi kaldirabilecek kapasitede degil, ya da yumrugu masaya vursun devre arasi Futbolcu transfer edecegimize yeni bir saglik ve Teknik ekip alalim. Ronaldo´yu Juve den alsak bu saglik ekibi ile sezonda 10 maca cikamaz.
Unal hocayi cok seviyorum, son senede yaptiklariyla bende cok buyuk kredi kazandi. Ama bu maci hic yakistiramadim ona.
Cikmadan pes etmek Trabzonspor'a yakisacak bir olay degil.
Hüseyin Çümen
08.11.2019, 15:44
Unal hocayi cok seviyorum, son senede yaptiklariyla bende cok buyuk kredi kazandi. Ama bu maci hic yakistiramadim ona.
Cikmadan pes etmek Trabzonspor'a yakisacak bir olay degil.
bence takım gayet iyiydi. iyiki bu takımla çıktık maça abiler olsaydı farklı bir skor çıkmayacaktı ortaya. bakınız ilk maç
AKSOY_61
08.11.2019, 15:47
Tarih bizim.dandik ligimizdeki yenilgiyi unutur ama
Avrupa macini hazırlık maciymis gibi oynamayı unutmaz.
Lig bir maç kazanan bı kaç puan fazla alsan ne olur şampiyon olacağını mi zannediyorsun. Adam var diye bişey yaptı o bile hikaye artık her türlü ayar veriliyor.
Yakışmadı bu takıma.
Sercan Keleş
08.11.2019, 16:07
İnter'in hocası Dortmund maçını 2 - 0 verdikten sonra kadro derinliğinden şikayet etti. Veryansın etti. Bizim kadro yok. Derinlik falan değil kadro yok. Ünal hoca son derece mantıklı davranmıştır.
Bu maçtaki tavrımız bize yakışmadı
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
08.11.2019, 16:42
işin kötü tarafı kalan maçlar basel deplasman ve getafe içerde ikisininde çıkma iddaası var ve onları da %99 kaybedeğiz. 1 puanla sonuncu olacaz avrupa da imaj açısından bakarsak utanç verici bir tablo olacak.
Benim icin onemli olan kisim o degil. Gencler fena oynamadi, dogrudur. As kadroyla ciksak buyuk bir ihtimal ile yine yenilecektik, o da dogrudur.. Ama en azindan mac baslamadan pes ettik olayi olmayacakti. Bu kadro ile kazanmak icin elimizden gelen herseyi yaptigimiza kimse beni inandiramaz, o da Trabzonspor'a yakismayan bir davranis bicimi.
bence takım gayet iyiydi. iyiki bu takımla çıktık maça abiler olsaydı farklı bir skor çıkmayacaktı ortaya. bakınız ilk maç
İnter'in hocası Dortmund maçını 2 - 0 verdikten sonra kadro derinliğinden şikayet etti. Veryansın etti. Bizim kadro yok. Derinlik falan değil kadro yok. Ünal hoca son derece mantıklı davranmıştır.
Koskoca Conteye bak ağlıyormu ne:D.............bunları niye buraya koyduğumu söylememe gerek yok heralde..
https://i.hizliresim.com/6DBXg0.png (https://hizliresim.com/6DBXg0)
https://i.hizliresim.com/jqMWEL.png (https://hizliresim.com/jqMWEL)
her maçı kazanmak için çıkar Trabzonspor..vaybe 30 yılda 10 şampiyonluğumuz varda bizmi bilmiyoruz..
bu maç hariç her maçı kazanmak için çıkmışızda sonuç ne olmuş..ne başarımız var..
kazanmışmıyız.. her sene bırak birinciliği , ikincimi olmuşuz üçüncümü olmuşuz..
herkesin hayranlıkla izlediği takım bile geçen yıl dördüncü olmuş..
akıllı davranma zamanı ne zaman gelecek bu kulübün seyircisine
bazen beraberliğe oynarsın
bazen sürekli defans yaparsın
bazende rotasyon
........
şu takımın sakatları , eksikleri , oyunda eksikleri vs herşey varken
kim diyebilirki bu sezon uefada final oynayabilir var mı 1 kişi
yarıfinal oynayabilir 1 kişi varmı
çeyrek final oynayabilir 1 kişi varmı
yok ama yenseydik iyi olacaktı niye milleti eğlendirecektik alacağımız puanla şike savunucusu ülkeye kendimizi yarandırmaya çalışacaktık..
yalandan hikaye küçük bir başarı ile avunacaktık..
bu maçta gençler kötü oynamadı hatta gole kadarda gayet iyiydi , yalnız as takımın yediği golün aynısını yedik..
eğer kızılacak bişey varsa defans yapamıyoruz ve aynı basit golleri yemeye devam ediyoruz
aslarda aynı golü yiyor yedeklerde sonuçta defans yapamıyoruz..Hocaya bunun için kızın veya kızmayın uyarın
bir tane tecrübeli stoper almayan yönetime veya bir tane iyi stoper ismi bulamayan scout ekibine kızın..
şuanda yediğimiz gol 13 oynadığımız maç 10 bu ortalama ile gidersek 44 gol yiyerek bitiririz ligi..geçen yıl da 46 yemişiz..
fanatikdevri
08.11.2019, 23:02
TS tarihi ve büyüklüğü açısından Avrupa kupasında heleki daha 4. maçta yedek takımla sahaya çıkmak çok yanlış bir harekettir.
Elden geldiğince ligde maça çıktığın kadroyu Avrupa'da da oynatır Yener ya da yenilirsin. Ama ortaya TS karakterini koymaya çalışırsın.
Kimse farkında değil ama bu küçük beyinlerin TS yi bu hale dusurmesine izin verilmemeli. Ünal teknik direktör, Ağaoğlu başkan diye her istediğini yapamamalı. Bu takım gelmiş olan, gelecek olan ve halı hazırda olan tüm başkan ve teknik direktörlerden daha büyüktür. Kurumsal kimlik, mazi, büyük kulüp olma bunu gerektirir.
Bu maç en az 6-0 ve 7-0 lik maçlar kadar tarihimize kötü bir şekilde geçti. Camianın dinamiklerinin Avrupa kupası maçına TSYD maçından daha az önem verilmesini engellemesi lazımdı.
Bunun yanında moral motivasyon kenetlenme açısından Avrupa'da yenilmemek de etkendir.
Ama ne hikmetse tarihinde olmayan şekilde grubu tek 1 puanla bitireceğiz.
Bu takımın mazisini kimse böyle oyuncak etmemeli
Gerçekten çok üzgünüm çok...
sağlık için spor yapıyor hale getirdiler koskoca TRABZONSPORu,kiminin umrunda bile değil.bu takımın bir başkanı var amacı trabzonsporu başarılı yapmak değil,eşe dosta tanıdığa makam vermek,önceki başkana saldırmak.
fanatikdevri
08.11.2019, 23:29
Trabzonspor HER MACI kazanmak için sahaya çıkmalı. Çok ezik bir görüntü.
başkan ve ünal karamanın sağlık için spor yaptığı bir kulüp oldu Trabzonspor.
Bakıyorsun başkana cebinden bu kulübe bir kuruş vermemiş
Bakıyorsun TDye kariyer diye bir şey yok.
Trabzonspor ve camia bu iki şahsa neden katlanıyor.
Avrupadan bilerek elendiğimize göre lig ve kupa şampiyonluğu garanti.ben öyle yorumladım.
bedel ödemek yok,kulübün başkanı yok.
Mehmet Fatih Yavuz
09.11.2019, 08:40
Yahu Ünal Karaman'a giydirecekseniz giydirin. Ama hata yaptığında!
Burak ve Onur kovulurken de aynı durum vardı .
Doğruyu yaptığında yanında durun adamın.
Yanlışında da doğrusunda da aynı reaksiyonu verirsek adamların doğru iş yapmasına nasıl yardımcı olacağız?
Ünal Karaman şu anda daha öğrenci kıvamında!!
Ama bu maçta yaptığı şey doğruydu ve hafta sonuna etkisinin olumlu olacağını düşünüyorum.
Fanatik34
10.11.2019, 01:57
Su macta, su kadroyu savunanlar, bir daha kimseyi sike yapmakla suclamasin bir zahmet!!
O Zaman 2010/11 sezonunda Sikebahce-Basaksehir macinda maci rölante oynayan Basakasehir´e kimse laf edemez, keza Kupa finalinden önce niye yorsunlar kendilerini misal..
Arkadas sezon basindan beri iki kulvarda oynayacaksan, rotasyonu Dogru yapman gerektigini söylüyoruz..ama sen bütün gencleri simdi sahaya sürüyorsun, saka gibi..
Elinde yetenekli gencler var, bunlari tecrübeli isimilerin yanina serpistirmek bu Kadar mi zor??
53 yadinda adam tecrübe ediniyormus..pehhh yani..MRA ve Halilhodzic´in günahi neydi???
Sefer A.
10.11.2019, 13:55
Abdulkadir darbeye bağlı sakatlanmadı. AEK maçıyla ilgisi yok yani...
Diyelim ki öyle, 1-3'den sonra fuzuli yere oynatmaya gerek yoktu kendisini, hoca milyon kere elestirilir bu konuda, kendini hiçbir sekilde savunamaz sabaha kadar konussa bile... gidiyor sâdece stoperleri degistiriyor, Nwakame Ömür falan hepsi sahada,, stadda maç öncesi de epey sinirlenmistim kadroyu görünce...
Içimizde kimi satılmış cenabetsizler var Takım yenilsin diye dua edip Başkanı eleştireyim diyor. Bu satılmış Başkan seçiminde başka Trabzon kökenli olmıyan aday vardıda biz mi bilmiyoruz. Sırf eleştirmek için yazıyor. Ağaoğlu herşeyi doğru mu yaptı tabiki hayır ama elinde olan imkanlar bu. Bu takımın içine eden iho ve usta serefsizidi
Cenâbetsiz ? :D
ileri üçlüde muhammed ve sanırım kamille oynadığı için her aldığı topta 2-3 rakip oyuncu karşısında yalnız kalan, arkadaşları pas opsiyonu oluşturmadığı için sürekli rakip defansla boğuşmak zorunda kalan, buna rağmen kaçırdığı gol dahil takımda tehlike yaratabilen tek isim olan avdijaj'ın oynadığı sol kanada müdahalenin gerekçesi ezbercilik, şu skorun ihalesinin bu oyuncu üzerine yıkılması da eyyamcılıktır.
Kesinlikle ayni fikirdeyim
Adam Kamili değil de Avdi'yi alıyor oyundan.Başından beri şu grupta bu hale gelmemizin tek sorumlusu Ünal'dır.
Hiç mi içiniz acımıyor gruptaki şu fason takımları izledikçe şu sırada elendik diye.
Aynen... yok 150 milyonluk takim da bilmem ne, hikâye,, bu kadar âciz duruma düsmemeliydik kimse kimseyi kandirmasin gücümüz yoktu diye... basel'i sahadan sildik içerde, kime ne anlatiyor bu millet anlamiyorum, güçlü takimmis pok güçlü takim
pReN@_61
10.11.2019, 14:02
Maçı izleme fırsatı bulamadım.
Nasıl oynadık özet ile ?
Fatih Öztürk
10.11.2019, 15:28
Sezon basinda dedik ki bu agzina ettigimin ligini birakin avrupaya asilin gruptan cikip derece yapalim diye fakat vizyonuna tukurdugumun herifleri sikeli serefsiz ligi tercih etti. Yok arkadas bu kafayla yuzumuz hic bir zaman gulmeyecek.
benjalogin
04.12.2019, 22:20
Sonumuz hayır ola arkadaşlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.