Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Ahmet Aksu
07.11.2019, 20:57
Gencler inşallah birseyler yapar..
Ama kamil-dogan ortadahsından ve avdijajdan umidi kestim ben
Bu arada rakibin stadına bayıldım.
DeAgLeMaNyAq
07.11.2019, 20:57
Doğan ve Kamil ikilisi her an hata yapacaklarmış gibi oynuyorlar...
Cem Balcı
07.11.2019, 20:58
Zaten ceza yüzünden Uefa'dan paranin yarisini alamiyoruz. Ilk 3 macta 1 puan. Sakatliklar. Ligdeki durum. Bende olsam böyle bir kadroyla cikardim
Abdülkadir'in günahı neydi ozaman,sakat sakat oynamasaydı da 6 ayı çöpe gitmeseydi.
Muhammedi deli dana gibi kosturuyoruz tek başına ilerde
Majid, Manuel Fernandes neredeyse orada :D 90lardan kalma bir taktik sanırım.
DeAgLeMaNyAq
07.11.2019, 21:00
Abdülkadir'in günahı neydi ozaman,sakat sakat oynamasaydı da 6 ayı çöpe gitmeseydi.
Abdulkadir darbeye bağlı sakatlanmadı. AEK maçıyla ilgisi yok yani...
Abi böyle bir mantık ilk kez görüyorum kusura bakmayın, bir kişi sakatlandı diye tüm takımı tüm sezonu riske edemezsiniz duygusal bakmamak lazım. Hem sizin bu söyleminiz sahada oynayan oyunculara bir hakaret.
Giallorossi
07.11.2019, 21:01
Basel atti.
Bu arada Rus spiker Türk isimlerini cok iyi telafüz ediyor. Tatar mi ne :D
Ilk 10 dkyi atlattik. Takımda en çok sırıtan yer rotasyon yapılmayan orta saha :)
cyberentalpi
07.11.2019, 21:03
Ben bazen ünal Hoca yı anlamaycağım. Yahu Koray neden yok hucumda. Dinlendiriliyor mu ??
İyi değilse madem neden iki maç kurtar bizi diye soktun oyuna.
Madem yedeklerle çıkıyorsun bu adam da olmalı
serdaracıl
07.11.2019, 21:03
İnşallah golünü de atar.
Giallorossi
07.11.2019, 21:04
Rus spiker Ugurcan Cakir - Liverpool birseyler diyor :D Ugurcan iyi piyasa yapmis
odyseuys
07.11.2019, 21:05
Ben bazen ünal Hoca yı anlamaycağım. Yahu Koray neden yok hucumda. Dinlendiriliyor mu ??
Madem yedeklerle çıkıyorsun bu adam da olmalı
DeAgLeMaNyAq önceki sayfalarda neden olmadığını yazdı koray'ın.
avrupa kadrosuna yazılmamış oyuncu, kartal'dan transfer olduğu için de bu sene altyapı kontenjanından oynama hakkı yokmuş.
Rus spiker Ugurcan Cakir - Liverpool birseyler diyor :D Ugurcan iyi piyasa yapmis3 takım mi ne Uğurcan i izlemek için scout göndermiş bu maça. Onu diyordur.
Bu arada Ahmet iyi duran top kesiyor.
Ahmet Aksu
07.11.2019, 21:06
Bu kadroya göre mukemmel başladık en azında. Koşuyor takım özlemiştik. Hantal takımdan sonra çok canlı geldi takım gözüme :)
DeAgLeMaNyAq
07.11.2019, 21:08
İlk 15 dakikayı güzel geçirdik inşallah aynen devam ederiz...
Yıldıray Emanet
07.11.2019, 21:08
Canbaz biraz şut atsın iyi gibi
serdaracıl
07.11.2019, 21:09
Gençlerin bu gayreti beni çok mutlu ediyor
Giallorossi
07.11.2019, 21:09
İlk 15 dakikayı güzel geçirdik inşallah aynen devam ederiz...
Aynen öyle. As takim ciksaydi sahaya ayni oyunu görürdük. Farkli olmazdi
Gençlerin suratından kondisyonlarinin zayıf olduğu görülüyor
Madem yedeklerle çıkıyorsun bu adam da olmalıAltyapı maçlarını takip etmiyorum, aldıkları kısa sürelere göre değerlendireceğim ama Muhammet Koraydan çok daha potansiyel vaat ediyor bence. Olmaması sorun değil, altyapıdan orta saha eklenmemiş olması asıl problem.
Ne güzel işte sivas , konya gibi oynuyoruz. Akanı daralt, hucum ederken orta yap.gayet gerçekçi oynuyoruz.
Haydi uşaklar
Ahmet Aksu
07.11.2019, 21:11
dogan ve kamil yerine birilerini bulsaydık alttan iyiydi :)
Zafer Fidan
07.11.2019, 21:13
Guzel ortalar var. Sortloth girmeli
ataullah-ı sani
07.11.2019, 21:13
Ahmet uzun zamandır Türkiye'de gördüğüm duran topları en iyi kullanan oyuncu. Müthiş kesiyor gerçekten
serdaracıl
07.11.2019, 21:14
dogan ve kamil yerine birilerini bulsaydık alttan iyiydi :)
Doğan neyse, kesici lazım bi tane der anlarsın ama kamil hiç olmuyor. Advşjsj da olmaz. Bu ikisi yerine iki genç olsa inan çok güzel olurdu
Dün cincon bu dakikaya kadar 3 yemişti
Kamil ve Doğan çok kazma kaldı, bir tane bileği yumuşak önlibero bulamadık
Hiç sırıtan bir oyuncu yok bence .şu dakikaya kadar işler yolunda gidiyor .
Kâmil ve Doğan az gençleri örnek alın hdhahsgahag burada bile bozuyor adamlar oyunu :D
Ahmet Canbaz yeni Mesut Ozil desem çok mu abartmış olurum [emoji14] Geçen maç erkenden yediler çocuğu.
Doğan çok fazla pas hatası yapıyor
DeAgLeMaNyAq
07.11.2019, 21:18
Bu kadar dayanabildik...
odyseuys
07.11.2019, 21:19
...
Yedekler bile sanssiz gol yiyor.
Giallorossi
07.11.2019, 21:19
Yine as takimin sacma gollerinden yedik
Gene klasik dünyanın en kolay golünü yedik
serdaracıl
07.11.2019, 21:20
Canımız sağolsun.
Olsun kuzularim, mücadeleye devam!
BlackPanther
07.11.2019, 21:20
Ağaoğlunun genç madeni Serkan çok güzel attı topu kendi kalesine.
ts_tuncay_ts
07.11.2019, 21:21
Genç oyuncumuz golü attı...
BlackPanther
Gene klasik dünyanın en kolay golünü yedik
Yemedik. Kendi kalemize attık. Maden golü.
Serkan kendi kalesine attı bıraksa dışarı gidiyordu top
Böyle kendi kalemize atmasaydık iyiydi
jairzinho
pozisyon vermiyorken gol yedik.şansızlık
Çok saçma gol yiyoruz ya. Gayet iyi gidiyorduk..
serdaracıl
07.11.2019, 21:22
Şanssızlık.
gurur6134
07.11.2019, 21:23
Su donisin yerine alt yapidak kimse yokmuydu ya cidden cok fuzuli transfer
BlackPanther
07.11.2019, 21:23
Ağaoğlu neden kadroda yok. Bir tek o eksik.
Formalar da tam Trabzonspor işi olmuş. 3 tane forma çıkart. Sonra açık renk giyecek forma bulama. Geçen yılki formalara dön. Vallaha helal olsun. Tam da bizi anlatıyor.
Evlat olsan poşetle sevilirsin. Eleştiri adı altında rezil karakterini yansıtıyorsun.
Nihat Güneş
07.11.2019, 21:24
Serkan icin sanssiz bi pozsiyon oldu ama siritmadan oynuyor su ana kadar.
Dogan cok goze batiyor biraz da Avdijaj bunlarin haricinde takim olabilecegi kadar iyi.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğurcani izlemeye gelen scoutlar ne sövmüstür
biz cenabet bir takımız başka sıkıntı yok
BlackPanther
07.11.2019, 21:25
Genç futbolcuyu yetenekli futbolcudan ayıramayan insanlar ne transfer işleriyle uğraşsınlar nede yöneticilik yapsınlar!!
Ağaoğlu lafım sana!!!!
BlackPanther
07.11.2019, 21:26
biz cenabet bir takımız başka sıkıntı yok
Ağaoğlu gibi zatları başkan seçersek böyle sürünmeye mahkumuz .
DeAgLeMaNyAq
Bari 2'de bıraksalar...
Ahmet Taşçı
Doğan ve Kamil maçın en kötüsü Yusuf Sarı girse sağ kanat işler de, Doğanın yerine kim girecek?
ts_tuncay_ts
07.11.2019, 21:27
Anlamıyorum ve anlam veremiyorum.Olsun gençlerin önü açılsın nedir, ne demektir.Gruptan çıkma şansımız sıfır dahi olsa her maça kazanmak için çıkmalıyız.Ülke puanına zerre katkımız olmadan uefadan elenirsek tü bize...
odyseuys
sağlık olsun mu diyeceğiz ne diyeceğiz bilemedim.
Sahada 50 tane defansif adam var hala boş kalıyor adam ceza sahasında.
BlackPanther
Tarihi hezimete hazırlıklı olalım.
AlperenAltun
07.11.2019, 21:28
Erce de kaleci değil onu anladık
BlackPanther
07.11.2019, 21:28
Doğan ve Kamil maçın en kötüsü Yusuf Sarı girse sağ kanat işler de, Doğanın yerine kim girecek?
Ağaoğlu tabiki
ooo muharrem başkan sende mi buradaydın?
Bizim halısahada da defans yaparken böyle inek gibi topa bakıyoruz
Soner Albayrak
07.11.2019, 21:29
Rezalet.
Ömrüm Can SEZER
Erce de kaleci değil onu anladık
Erce napcak orada
outlaws61
Birileri bazı taraftar ve yöneticilere şunu anlatmalı
HER GENÇ OYUNCU İYİ OYUNCU DEĞİLDİR
Turgay Atalay
Macin en kotusunun kaptanlik pazubandini takmasi hakikaten enteresan olmus. Doğan ve Kamil kadar altyapidaki her oyuncumuz oynar.
bahadır2561
5-6 olmaz umarım
Olsun önemi yok benim gözümde.Alanya da rahat yenecek ona yanarim.
Yavrucuklar pilic gibi hehe canlari sagolsun.
AlperenAltun
07.11.2019, 21:30
Erce napcak orada
Uğurcan olsa 2. Gol olmazdı benim fikrim bu
Koskoca Trabzonspor yenilmek için sahaya çıkmış. Gerçekten yazık.
BlackPanther
ooo muharrem başkan sende mi buradaydın?
Kusura bakma. Beni karıştırdın galiba. Ben Kamil Ekinci. Yani Trabzonlu değilim. Trabzonsporu büyük takım yapan Kamil Ekinciyim. Haberin olsun.
Umut kötüdür
Çekilen acıyı arttırır
Zafer Fidan
Sanki hazirlik maci da hoca paf takimi ile çıkıyor sahaya. Yetmezmiş gibi as takimin en vasat iki oyuncuyu kadroya aliyor. Ben anlamiyorum ne yapmaya calistigini biri bana anlatsin
BlackPanther
07.11.2019, 21:31
Ağaoğlu maçı izliyormu?
Sefaenes
Kim olacak to soylede bilelim cenabet seni ya bu takımı usta gibi ibo gibi serefsizler batırdı hala gelmiş utanmadan yazıyorsun. Transfer yasağı zamanında unutuyorsun cenabet seni git başka takım tut sen artık.
serdaracıl
11 stoperle çıksaydık keşke. Defansif adamları görünce gol yemeceğimizi sanan adamlar vardı. Neyse bu maçtan alınacak çok ders var
Soner Albayrak
Avrupa Liginden bu kadar kolay vazgeçmeyi bir türlü anlayamadım.
Avdijaj orda o golü atacaktı kimse kusura bakmasın
Doğan ve Kamil maçın en kötüsü Yusuf Sarı girse sağ kanat işler de, Doğanın yerine kim girecek?Orta sahada iki yetenekli adam olunca bir kazma idare ediyor. Kamil Sosa ve Parmakla oynadığında sırıtmamıştı çok mücadele ediyordu, kaptırınca yanındaki yetenekli oyuncuya veriyordu. Şimdi kendileri oynamak zorunda ikisinde de yetenek yok. Hoca kaç maçtır ısrarla doğan ve kamilde ısrar ediyor. Gerekirse alt yapıdan pas alıp vermesini bilen birini koy daha kötü olmaz eminim.
gurur6134
2 0 dan sonra antony almak gibi bir hareket sergilemez umarum hoca kafadan bitirdigimiz su macda sakatlik en son isteyecegimiz sey.
odyseuys
07.11.2019, 21:32
yav ali şöyle veli böyle denilecek durum yok. bu oyuncuların böyle bodoslama 7-8 tanesini birden 11'e koyup üzerine bir de "bugün de 3 stopele oynayayım" demeye hakkın yok herşeyden önce.
futbol teknik direktörüysen futbolun doğrularına karşı hamasetle, gazla başaralı olmaya çalışmayacaksın.
sahada kimin ne yaptığı belli değil. sistemsizliği, kalite açığını iyi niyetle, mücadeleyle kapatamazsın. şu kadro kim ne derse desin cahil cesareti.
bilgehan83
07.11.2019, 21:32
Serkan gayet iyi kamil ahmet yerine her yerde oynar boş konuşanlar pisti terketsin ne bekliyorsunuz yenileceğiz ama gayet iyi oynuyoruz bizim sıkıntımız temassız futbol oynamak onu yapsak adamlar o pasları ceza sahamızda yapamaz biz kibar bir takımımız sertlik yapsak rahat gelemezler ama yok yedek takım da as takım da temaslı oyunda sıfır
Krasnodar’ın durma niyeti yok.
gurur6134
07.11.2019, 21:33
Kusura bakma. Beni karıştırdın galiba. Ben Kamil Ekinci. Yani Trabzonlu değilim. Trabzonsporu büyük takım yapan Kamil Ekinciyim. Haberin olsun.
Şamil olmasin..
Ahmet Taşçı
07.11.2019, 21:34
Orta sahada iki yetenekli adam olunca bir kazma idare ediyor. Kamil Sosa ve Parmakla oynadığında sırıtmamıştı çok mücadele ediyordu, kaptırınca yanındaki yetenekli oyuncuya veriyordu. Şimdi kendileri oynamak zorunda ikisinde de yetenek yok. Hoca kaç maçtır ısrarla doğan ve kamilde ısrar ediyor. Gerekirse alt yapıdan pas alıp vermesini bilen birini koy daha kötü olmaz eminim.
Yorumunu tamamına katılıyorum, şurda doğan, Cafer yapsa,ya da Hakan Yeşil i alsa Da Kamili izlemek zorunda kalmasak.
Gürkan Asma
Gidip şimdi wakaeme yi felan alır oyuna iyice deli oluruz.
Mehmet Fatih Yavuz
Bu kaçıncı kez yanlış yazıyorsun bilmiyorum da, saymadım. Rastladıklarım bu kadar.
Gerçekten ne tür madrabazlık peşinde olduğunu şuradan anlayabiliriz.
Kamil Ekinci diye bir başkanımız olmadı.
Kendisi Şamil Ekinci'dir.
İnternet ortamında şunu bile doğru bulup yazamayacak kadar iyi niyetli(!) olduğunu düşünüyorum.
Ben böyle saçma bir Trabzonspor daha da görmedim.
Sadece şu maçı demiyorum.
Kadro planlamasından tutun da sakatlıklara, kadro tercihlerinden tutun da formalara kadar.
Sadece lige konsantre olduğumuz sezonları da gördük
BlackPanther
07.11.2019, 21:35
Kim olacak to soylede bilelim cenabet seni ya bu takımı usta gibi ibo gibi serefsizler batırdı hala gelmiş utanmadan yazıyorsun. Transfer yasağı zamanında unutuyorsun cenabet seni git başka takım tut sen artık.
Nüfus kağıdında Trabzonun Tsi bile yazmaması lazım. Getirelim yabancı bir başkan. Bak gör bu takım şampiyon oluyor mu olmuyor mu?
jairzinho
avdiyay füze yolladı ama kaleci iyi çıkardı
ensar_61
İlk maçtan itibaren hoca Avrupa ligine hiç konstatre değildi.katılmak için mücadele verdiğimiz bu kupayı bu kadar kolay bir şekilde elimizin tersiyle itme lüksümüz yok.gelecek yıllarda ihtiyacımız olacak puanları toplama şansımız varken hele
DeAgLeMaNyAq
07.11.2019, 21:36
Hoca Nwakaeme'yi farkı azaltmak için değil top saklayıp farkın açılmaması için alabilir...
Giallorossi
Sadece lige konsantre olduğumuz sezonları da gördük
Gayet dogal. Yillardir her oyuncuya 2.5 milyon euro verip ligde orta siralara oynadik. Simdi bedelini cekme zamani. Bu duruma gelmemizin kabahati sadece eski yöneticiler degil. Taraftar buna göz yumdu ve artik bedel ödemek zorundayiz. Kimse kusura bakmasin
Muhammette büyük mental sorunlar var
Gürkan Asma
Şu kadroda gol atabilecek tek isim yuhaladığımız avdijaj :D
Giallorossi
07.11.2019, 21:37
Az önce Avdijaj bir pas verdi daha top kendisine gelmeden rakip defansa calim atti :D Yahu, bize 6 yasinda ögretiyorlardi 'pas alirsan topa dogru kosacaksin' diye
jairzinho
07.11.2019, 21:38
akpınarın top kontrolü maalesef hayal kırıklığı.
koray bu konuda daha yetenekli sanırım
ataullah-ı sani
Bu Serkan denilen arkadaşı hangi yeteneğiyle takımda tutuyorlar, bunun oynayacağı yer en fazla U-15
Bu 99 numaralı arkadaştan da iyi bir beşe on olur
Bir cacık olmaz bu seriden, keşke Behlül Keremi izleseydik
Muhammet bir an önce üniversite sınavına hazırlanmaya başlamalı.
Novak geldiğinden beri herhalde bugün abdurrahimin yaptığı kadar orta yapmamıştır.
Çılgınhamsi61
O kadar basit holler yiyoruzki.heke 2. Golde campi malının nerde olduğuna bi bakın
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BlackPanther
07.11.2019, 21:39
Bu kaçıncı kez yanlış yazıyorsun bilmiyorum da, saymadım. Rastladıklarım bu kadar.
Gerçekten ne tür madrabazlık peşinde olduğunu şuradan anlayabiliriz.
Kamil Ekinci diye bir başkanımız olmadı.
Kendisi Şamil Ekinci'dir.
İnternet ortamında şunu bile doğru bulup yazamayacak kadar iyi niyetli(!) olduğunu düşünüyorum.
Vallahi ne desem. K ile Ş değişmiş. Ola bilir. Ama bizimle dalga geçen varsa o da bizzat Ağaoğludur
Ağaoğlu: “kolay guruba düştük. Alternatifli kadromuz var. Buradan çıkarız”
edimurphy_61
Sezon başından beri ne oyunu oynadığımızi çözemedim. Savunmami hucum mu. Oyun mantalitemiz nedir hala belli degil. Birde bu Muhammed'den hiç birşey olmaz
BatuhanB
Muhammet'in U19'daki hâli iyiydi ama A takım seviyesi için felâketmiş... Devre arası yerli santrafor şart bize.
serdaracıl
Canbaz fena gözükmüyor
Az önce Avdijaj bir pas verdi daha top kendisine gelmeden rakip defansa calim atti :D Yahu, bize 6 yasinda ögretiyorlardi 'pas alirsan topa dogru kosacaksin' diye
Bayağı eksiği var ya, tamam yaşı küçük ama en basit şeylerde aşırı saçmalıyor
Zaten Koray varken Muhammet'le maça çıkmanın izahı yok. Muhammet hiçbir hazırlık maçında iyi oynamadı
BlackPanther
07.11.2019, 21:40
Şamil olmasin..
Evet Şamil
Ömrüm Can SEZER
Uğurcan olsa 2. Gol olmazdı benim fikrim bu
En babası bile yerdi çok yakındı pozisyon
Enaldo61
3 tane stoperin savunma arasında boş adam bırakmasına ne diyelim ki...
Muhammet için de yorum yapmaya gerek yok.
Koca trabzonapora bak.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
outlaws61
Futbol iyi oyuncularla oynanır.
İyi oyuncu olmak için genç veya yaşlı olmana gerek yok.
Bizde bir sürü genç var ama iyi oyuncu yok.
Bunu anlamayan bir ton insan var.
Neymiş sahada 7 tane genç oyuncu varmış.
Ee kardeşim varda diğer oyunculardan ne artısı var.
Boş laf sadece.
Biz iyi oyuncu ve genç oyuncu ayrımını yapamadan naparsak yapalım 1 adım ileri gidemeyiz.
Isko6161
Novak geldiğinden beri herhalde bugün abdurrahimin yaptığı kadar orta yapmamıştır.
Ilk yariya dair en olumlu sey zaten Rahimin ortalari
Gürkan Asma
07.11.2019, 21:41
Bu Muhammet felan yalan ya, elemanda topçu duruşu yok bi kere, yalandan kendini yere atmalar falan.
ilelebeTS
Saçma sapan bir gol yemesek devreye 0-0 girebilirdik.
Bir de hafta sonu Alanya'ya yeniliriz. Tüm bu aksiyonu niye aldık biz diye de birbirimizle tartışır dururuz.
Plan yok, program yok...
Her şey spontane gelişiyor bu kulüpte.
Aynen sahadaki formalar gibi.
Soner Albayrak
Yedeklerle çıkıyorsun maça onda da rakipten Drogba golü yiyorsun. Şansa bak.
ts_tuncay_ts
Ünal Karamanı milliyetçi olarak bilirdim ama bu maçla anladımki hiçte öyle biri değilmiş...Ülke puanını düşünmeyerek maça yenilmek için (güyya gençleri kazanmak için) çıkıyorsa hiçte düşünüldüğü gibi biri değil demekki...
BatuhanB
07.11.2019, 21:42
Bu arada dileyen pozitif bakabilir ama Avdijaj şu takımda bile Almanya'da, Hollanda'da aldığı eğitimin farkını gösteremedi. Zorlamaya gerek yok bu çocukla. Andjusic ile birlikte el ele verip Balkan liglerinde takılsınlar.
Enaldo61
Bu arada Abdürrahim gayet de birkaç maç oynayabilirmiş Novak etkisizdi bazı maçlarda onun yerine oynayabilirmiş.
Kemal Öztel
Gençler beklediğimden oldukça iyi oynadı bir tek Muhammet hariç. Hemen hemen her topu ezdi olumlu bir katkısı hiç olmadı maalesef.
Ben olsam ikinci yarı Kamil-Yusuf değisikligi ile baslarim hem yas ortalamasi daha da duser :)
Bir iki degisiklik yapilabilir ama.Madem ortalar aciliyor, Sörlothu sahaya davet edelim.
Rahmi Akkurt
Maçı kapattım ben
Yorumları okuyorum
AlperenAltun
Nwakeme ve sörloth girse maç döner diyorum
Adam 17 yaşında mental sorun var diyor evet bence de var mental sorun ama kimde
1 puan bile bile fazla gelecektir
ne kadar az puan o kadar çok cl az katılım
istanbul takımları için daha az gelir daha az kombine daha az seyirci daha kalitesiz yabancı topçular
inşallah direkt katılım hakkını kaybederiz
Enaldo61
07.11.2019, 21:43
Bir iki degisiklik yapilabilir ama.Madem ortalar aciliyor, Sörlothu sahaya davet edelim.
Sörloth meğersem Abdürrahimle oynamalıymış.
Ya hu arkadaşlar gençler böyle mi kazanılır.
Millet gerizekalıydı bunu en dipten başlıyor planlamaya, futbolcusunu yetiştirmeye.
Diyorum ya bizde plan yok program yok... tamamen spontane.
Hepsini bir kerede yıllarca beklediğin Avrupa'da sür :)
Allah akıl fikir versin.
Mehmet Fatih Yavuz
Vallahi şu kadro, şu çocuklar Göztepe maçındaki Trabzonspor'dan daha iyi oynuyorlar bence.
Hiç kusura bakmasınlar.
Göztepe gibi 3. sınıf bir takım karşısındaki oyun eleştirilir.
Bugün Göztepe'nin 3-4 gömlek üzerindeki takıma karşı daha az pozisyon verdik.
2-3 değişiklikle bu kadro Alanya maçına umut verir.
jairzinho
ünal hocanın rotasyon mantığını çözemedim.
2 stoper ve kalecide rotasyon olmaz aga
en az yorulan oyuncular.
macid den ön libero yaratma fikride yanlış.
transfer ayında çok yazım
stopere gereksiz 2 transfer yapıldı.oysa macid zargo türkmen yeterli idi.özellikle macid ve zargo üzerinde durulmalıydı.gereksiz 2 yabancı stoper yerine daha mantıklı hamleler yapılabilirdi başka bölgelere
Bu şartlarda herşey normal gidiyor, kimseyi yeremem.Sadece muhammet çok eziliyor,demekki onun için erken.
Fakat as-yedek farketmiyor takım savunmasında pozisyon alamıyoruz.Çalışılmıyor,yediğimiz goller öncesinde takımda bir kargaşa, anlamsızca telaşlı koşuşturmalar ve abuk sabuk goller.
Fanatik34
07.11.2019, 21:44
En son Ersun Yanal, Napoli macinda buna benzer bir kadro ile cikip, bilerek isteyerek elenmisti..O turu resmen satmisti..simdi bunu yapan Ünal Karaman!!!
Giallorossi
07.11.2019, 21:44
Ünal Karamanı milliyetçi olarak bilirdim ama bu maçla anladımki hiçte öyle biri değilmiş...Ülke puanını düşünmeyerek maça yenilmek için (güyya gençleri kazanmak için) çıkıyorsa hiçte düşünüldüğü gibi biri değil demekki...
Ünal Karaman'i elestirenlerdenim. Ama bu macta hak veriyorum. Zaten grup gecen ki macta bitti. Kasmaya gerek yok. Takimin yarisi sakat.
Ayrica şikeci ülkenin ülke puani hic umrumda degil. Bizi etkileyecegi halde hic umrumda degil
BatuhanB
07.11.2019, 21:45
ünal hocanın rotasyon mantığını çözemedim.
2 stoper ve kalecide rotasyon olmaz aga
en az yorulan oyuncular.
macid den ön libero yaratma fikride yanlış.
transfer ayında çok yazım
stopere gereksiz 2 transfer yapıldı.oysa macid zargo türkmen yeterli idi.özellikle macid ve zargo üzerinde durulmalıydı.gereksiz 2 yabancı stoper yerine daha mantıklı hamleler yapılabilirdi başka bölgelere
Zargo, Galatasaray deplasmanında ne kadar kötü oynadıysa Majid de en az onun kadar kötü oynuyor. Ersun ön liberodan stoper çıkarmaya çalışıyordu, Ünal Karaman stoperden ön libero çıkarmaya çalışıyor :)
ersn.alparslan
Gecen sene mecburiyetten oynatilan altyapi oyuncularimizla ovunuyorduk. Simdi elle tutulur bir tane kaldi onunda neredeyse futbol en verimli doneminde futbol hayatini bitirdik. Sagdan soldan gencleri topladilar sonuc ? Ben hayatimda bu kadar bariz bir sekilde yenilmeye cikmis bir takim gormedim. Trabzonspor unalin karabuku olma yolunda hizla ilerliyor. Krasnodar denen siradan takim karsisinda bile hezimetten korkuyoruz.
jairzinho
bu kadro 0-0 ı oynar sadece.
ki gole kadar pozisyon verilmedi.golde şansız şekilde geldi.
gol geldikten sonra bu kadronun amacı bitti.
DeAgLeMaNyAq
Krasnodar istediği zaman gol atabilecekmiş gibi çok rahat oynadı. Biz ise sadece mücadele ederek karşılık vermeye çalışıyoruz. Buna karşılık birkaç kontra fırsatı yakalamamıza rağmen verkaç dahi yapamadığımızdan hepsini kolayca harcadık...
Ahmet Hamza
Sezon başında yedeklere şu Muhammet'i yazanlar vardı. Yazın da söyledim, bu haliyle ikinci ligde forma giyemez. Daha aşağı ligleri takip etmiyorum, onun için yorum yapamam.
Rahim iyi orta açıyor ama diğer özelliklerini geliştirmesi gerek. Ahmet ve Donis fena değil. Campi kötü. Serkan'dan bir şey anlamadım.
Muhammet bir an önce üniversite sınavına hazırlanmaya başlamalı.Shshajsgajagadhajhs
Ilk yarim saat çok koştu yoruldu muhtemelen. Bir ara sağ bekte adam kovalıyordu. :)
Bu takım bu orta saha ile pas yapamaz. Yapilacak en iyi iş Yusuf Sarıyı sokup hızlı adamlara alın gidin çocuklar demek. Nwakaemeyi alıp top tutmasını beklemek falan komik şeyler bence. O adama topu sağlıklı şekilde verebilecek oyuncu sayısı bir bilemedin iki.
bilgehan83
Banane ülke puanından Ünal hocayı temassız oyun eleştirin saçma sapan hüseyni ön liberoda tuttuğu için eleştirin yok ülke puanıymış..umrumda değil ülke... şikeden sonra da kupamız hala o pisliklerin müzesinde iken ülke puanı mı düşüneceğiz... biz ligde oynatacak adam bulamıyoruz Ünal hoca kadro seçimi için eleştiriliyor ayıp bee
battle symphony
Genç futbolcuyu yetenekli futbolcudan ayıramayan insanlar ne transfer işleriyle uğraşsınlar nede yöneticilik yapsınlar!!
Ağaoğlu lafım sana!!!!
birader çok boş yapıyosun ya
Mert Oğuzlu61
07.11.2019, 21:46
Tam olarak dusundugum gibi bir mac, sasirmadim. Benim beklentim lig maclari icin yeni bir genc yildiz kazanir miyiz seklindeydi ama hoca asıl gencleri kulubeye bile oturtmadi, anlamsiz sacma sapan mac izliyoruz.
Yalniz şu Campi, İvanildo ve Avdijaj cok net kotu transfer, kotu oyuncular. Devre arasi bunlari yollayip 3 kisilik kontenjan acabiliriz.
Ünal Karaman’ı en çok eleştirenlerden biriyim fakat bu ortamda bu kadroyla çıkmasının eleştirilmesi gereksiz.
Saçma yediğimiz ilk gole kadar fena mücadele yoktu sahada.
champions
Savunma ağırlıklı bir kadroyla 3 yabancı stoper sahadayken ilk yarıdan 2 gol yedik:)
Gerçekten çok güzel yiyoruz.
Enaldo61
Şu takımda bir tane Ari olsa çok şey değişir.
Gençler beklediğimden oldukça iyi oynadı bir tek Muhammet hariç. Hemen hemen her topu ezdi olumlu bir katkısı hiç olmadı maalesef.
Ben olsam ikinci yarı Kamil-Yusuf değisikligi ile baslarim hem yas ortalamasi daha da duser :)
Şayet Muhammet, ilk yarı sizi tatmin edecek futbolu oynamış olsaydı bu zamana kadar altyapıda forma giymez, tüm Türkiye adını konuşuyor olurdu Süper Lig'te. Üstüne bir de tek forvet oynuyor bugün.
fadigaTS
07.11.2019, 21:47
Her maç olduğu gibi yine golleri yedik.Şu takıma takım savunması nasıl yapılacağı niye çalıştırılmıyor?Rezillik
3lu defans nedir yahu. Kaç kere çalıştın. Fantezi dünyası çok geniş hocamızın
Enaldo61
07.11.2019, 21:47
Sörloth, Tony ve Yusuf Sarı girmeli hemen maçı çevirip 3 puan almaya oynanmalı direk.
Yasin Altuntas
07.11.2019, 21:48
Krasnodar istediği zaman gol atabilecekmiş gibi çok rahat oynadı. Biz ise sadece mücadele ederek karşılık vermeye çalışıyoruz. Buna karşılık birkaç kontra fırsatı yakalamamıza rağmen verkaç dahi yapamadığımızdan hepsini kolayca harcadık...
Özellikle kontralarda resmen iki pas yapamadik, rakip baski yaptigi icin degil, top teknigi yeterdiz oldugu icin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bilgehan83
Vallahi şu kadro, şu çocuklar Göztepe maçındaki Trabzonspor'dan daha iyi oynuyorlar bence.
Hiç kusura bakmasınlar.
Göztepe gibi 3. sınıf bir takım karşısındaki oyun eleştirilir.
Bugün Göztepe'nin 3-4 gömlek üzerindeki takıma karşı daha az pozisyon verdik.
2-3 değişiklikle bu kadro Alanya maçına umut verir.
Aynen hocam bu kadro Göztepe karşısındaki kadrodan iyi oynuyor hem de Göztepe’den üç gömlek üstün takıma ... bizim taraftar romantizm peşinde...
ilelebeTS
O değil de, gruptan çıkmaya niyeti olmayan Krasnodar'ı iki maçta gruptan çıkaracağız.
Rahat olun dostlar.Sinirinizi pazar gününe saklayin, lazim olacak.
Bugün saha genclerin.Saldirin gencler!
Ahmet Aksu
Ya arkadaslar renktaslar abiler Allah aşkına şurada
İvanildo-campi-husseini-dogan-kamil-avdijaj hariç diger futbolculara eleştiri icin çok erken degil mi acaba??
Kızacaksanız macı kafasında bitiren, adeta yenilmek icin sahaya cıkan, rotasyon kavramını çözemeyen hocamıza kızın..
Açık soyleyeyim ben futbolcularda cok sıkıntı goremedim bireysel olarak. defans hattı hala kotu cunku takım halinde defans nasıl yapılır bilmeyen bir takımız.
Bu kadro ile galibiyet bekleyen mi vardı acaba??
As kadroyla ne yaptık rakibe karşı ki bu genc arkadaslardan birsey bekliyorsunuz.
En son Ersun Yanal, Napoli macinda buna benzer bir kadro ile cikip, bilerek isteyerek elenmisti..O turu resmen satmisti..simdi bunu yapan Ünal Karaman!!!
Aynen Ünal hoca Trabzonspor'u satmak için saha kenarında(!)
Tövbe tövbe
BatuhanB
07.11.2019, 21:49
Şu takımda bir tane Ari olsa çok şey değişir.
İmrenerek izliyorum. Tek başına yetiyor bizim savunmamızı dağıtmaya...
Abdurrahim bindirmeler iyi ancak defansif yönü çok zayıf otoban oldu sol kanat.
Muhammet çok heyecanlı belli top kontrolü dahi yapamıyor.
Serkan da acemi ayağına gelen topu tek pasla çıkarmaya çalışıyor
Ahmet Cambaz kumaş var belli bilekleri baya iyi ama daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Ahh Advijaj ahh o golü atsaydın ne iyi olurdu daha zor pozisyonda çok daha iyi şut çıkardın o ayakla
serdaracıl
07.11.2019, 21:49
Ülke puanından bize ne?
outlaws61
07.11.2019, 21:50
Benim merak ettiğim Uefa kupasını bu kadar kolay sildik.
Tamam hadi kabul edelim bunu.
Peki Alanyaya yenilirsek ne olacak bunu düşünen var mıdır takımda?
yorumsuz6117
Defans leşşş
memozcan
3'lü defans oynamıyoruz.. hüseyni orta sahada oynuyor..
BatuhanB
07.11.2019, 21:51
Benim merak ettiğim Uefa kupasını bu kadar kolay sildik.
Tamam hadi kabul edelim bunu.
Peki Alanyaya yenilirsek ne olacak bunu düşünen var mıdır takımda?
Olu mi yau, dema oyle. Şambiyon olaazaaz!
takım göztepe maçından iyi oynuyor yalnız tek sıkıntı ametör goller yiyoruz..ilerdeki çocuk için bence erken koray oynayabilirdi..sağda oynayan serkan iyi uşağa benziyor çok hareketli bence oynadıkça gelişir..abdurrahman iyi niye buzamana kadar oynamamışki..doğanı bence çok büyütmüşüz bence yedekten ilerisi zor..advijaz çok cılız fizik bitik..
Enaldo61
Ya her şeyi geçtim de bizim bu durumlara düşmemizin sebebi Ekuban, Abdüş, Parmak, Mikel, Sturridge sakat olması. Bu adamlar neden sakatlandı böyle sorumlulara ne oldu, bu sakatlık kervanı sürecek mi? Bu adamlar sağlam olsa çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Şikenin hesabını sormayan/soramayan kitle bugün ülke puanını mı dert ediyor? Yemin ederim rezilsiniz.
Mustafa YILMAZ
çok basit yedik golleri birlikte oynamayan oyuncuların ve tecrübesizliğin cezası gibi oldu.
yinede koşan takım izlemeyeli baya olmuş takım savunması neden yok diye sorarken oyuncu karakterlerini iyi analiz etmek lazım şu maçın ilk yarısında gördük bunu bir kez daha.
Canbazdan fizikli, kamilden yetenekli.
canbaz'dan fizikli mi ? oyuncuları karıştırdın herhalde
Serkan'in fizik çok mu iyi ? fizigi çok iyi olanlari da görüyoruz, bu kadar önemli degil fizik hele teknik bir oyuncuysan...
kerem'den daha iyi serkan.
1,80 falan kerem'in boyu ama içini henüz dolduramadı daha. öyle kolay değil işte o işler sadece teknikle olsaydı.
DeAgLeMaNyAq
Ersun Yanal'ın kafasında Avrupa her zaman fuzuliydi fakat Napoli maçında keyfi değil zorunluluktan dolayı o kadroyla çıkmıştık. Birsürü sakat ve cezalımız vardı...
Sefaenes
07.11.2019, 21:52
Içimizde kimi satılmış cenabetsizler var Takım yenilsin diye dua edip Başkanı eleştireyim diyor. Bu satılmış Başkan seçiminde başka Trabzon kökenli olmıyan aday vardıda biz mi bilmiyoruz. Sırf eleştirmek için yazıyor. Ağaoğlu herşeyi doğru mu yaptı tabiki hayır ama elinde olan imkanlar bu. Bu takımın içine eden iho ve usta serefsizidi
Ahmet Aksu
07.11.2019, 21:52
3'lü defans oynamıyoruz.. hüseyni orta sahada oynuyor..
Adamı ozel olarak fernandes'i tutsun diye sahaya sürmüş hocamız ama fernandes bir sekilde kurtulup golunu attı..
Nasıl bir mantık cozemedim.
Mehmet Fatih Yavuz
07.11.2019, 21:53
Abdurrahim bindirmeler iyi ancak defansif yönü çok zayıf otoban oldu sol kanat.
Muhammet çok heyecanlı belli top kontrolü dahi yapamıyor.
Serkan da acemi ayağına gelen topu tek pasla çıkarmaya çalışıyor
Ahmet Cambaz kumaş var belli bilekleri baya iyi ama daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Ahh Advijaj ahh o golü atsaydın ne iyi olurdu daha zor pozisyonda çok daha iyi şut çıkardın o ayakla
Karşısındaki adam şu anda belkide A. Ömür ile denk diyebileceğim yetenekte bir adam.
O kanatta sol açık yeterince desteklemezse Suleymanov elbet elek eder orayı.
Fena değil hiçbiri.
Doğru kadroda denendikleri zaman görelim.
Bugün iyiler.
Enaldo61
Şu an Avrupa futbolunda en zayıf takımlar bile belli fizik seviyesinde ve belli oyun mentalitesine sahip ve çoğu takımla kafa kafaya oynayabilir. Türk takımları hariç. Büyük sorun var ülkemizde çok büyük. Hiçbir şeyimiz gelişmiyor, ilerlemiyor, sistemselleşmiyor. Bu mantık dışı, kuralsız anlayıştan uzaklaşmadıkça başarıya ulaşamayacağız.
ilelebeTS
Ya ne ülke puanı. Bu maçı kazansak gruptan çıkma şansımız vardı. Ben sadece ona üzülürüm.
Kemal Öztel
Şayet Muhammet, ilk yarı sizi tatmin edecek futbolu oynamış olsaydı bu zamana kadar altyapıda forma giymez, tüm Türkiye adını konuşuyor olurdu Süper Lig'te. Üstüne bir de tek forvet oynuyor bugün.
Yok benim beklentim üst düzey değil. Misal Abdurrahimi,Canbazi, kismen Serkani begendim ama Muhammet yani ne bileyim ilk resmi maçına çıkıyorsun ilk 11 hem fiziksel hem zihinsel anlamda daha hazır olmalıydı, yani top kontrolleri zayıf ayakta zor duruyor bir de forvette durmuyor kenara geliyor dinlenmek için. Misal Umut Bulut olsaydı şu an 20 yaşında Muhammet yerine nasıl pres yapıyor nasıl top indiriyordu. Yani ben demiyorum ki Muhammet Buraj gibi bitirsin hava topuna yükselsin ama koşsun kardeşim ya da ayağına gelen topu geriye de olsa isabetli kullansın...
tristram
oyle veya boyle avrupa liginden vazgecmek akil tutulmasidir.yanlis anlasilmasin koymusum ulke puanina onu bedavadan clye gidip paralari alanlar dusunsun.mesele katilmak için yirtindigimiz avrupayi bosvermemiz ve vizyonsuzlugumuz.bu serefsiz ligde ilk bes mucadelesi icin avrups feda ediliyor.yok sakat vardi ypk o vardi geciniz.ekuban ve omur sakatlandi burasi bosverildi.yaziklar olsun.
serdaracıl
07.11.2019, 21:54
Sörloth, Tony ve Yusuf Sarı girmeli hemen maçı çevirip 3 puan almaya oynanmalı direk.
Asla. Her başımız sıkıştığında bu adamları mı sahaya atacağız. Yusuf olabilir ama diğerleri dinlensin. Bugün gençlerin günü. 2-0 olmuş oyunda ne değiştirecekler
İ. SARAL
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi3 lu defans oynamiyoruz, nasil mac izliyorsunuz?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gürkan Asma
Bu kadrodan beklenen oyunu tutmasıdır gol atması değil. Hoca da 5li savunmayla çıkmış 0-0 götürüp ikinci yarı sörloth nwakaemeyle fişi çekerim diye fakat takım savunma nedir bilmediğinden durum bu.
İstediğiniz ikiliyi yazın savunmaya, hiçbişey değişmez. Devre arası iki kaliteli transfer yapsınlar yine de %30 daha iyi oluruz fazlası olmaz. Savunma yapmayı bilmeyen sadece stoperler değil, takım. Her maç gol yiyeceğiz, sanki basit bi sorunmuş gibi kimse de düşmüyor üstüne :)
BlackPanther
birader çok boş yapıyosun ya
18209
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMajid defansif orta saha gibi oynuyor.
Hiç bilmeyen birine sahada genç tecrübesiz topçular var as takımda oynayanlar kim deseler Kâmil ve Doğanı ilk 5e sokmaz. Gençler mi iyi, bu ikisi mi çok kötü bilemedim.
Muhammede vurmayın. Tek başına ilerde iş yapabilecek bir adam değil, hele ki yanında advijaj ve ahmet gibi verimsiz iki isim varken, onu wakayeme ve ekuban gibi isimlerin yanında izlemek gerek. Bu kurgu ile degerlendirme yapmak yanlış.
ensar_61
07.11.2019, 21:56
Şikenin hesabını sormayan/soramayan kitle bugün ülke puanını mı dert ediyor? Yemin ederim rezilsiniz.
Ülke puanını düşünmeyebilirsiniz.Ben şahsen Trabzonspor'un puanını düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.
Soner Albayrak
Ya delireceğim ya. Trabzonspor nasıl olur da bir Avrupa maçına kazanmak için çıkmaz !!!!
serdaracıl
İkinci yarı değişiklik var mı
Doğan ve Kamil'in paslaşmalarını izlemek büyük keyif.
battle symphony
07.11.2019, 21:57
yahu zaten elendik, takımın yarısı sakat şu durumda kalan 2-3 sağlıklı futbolcu zaten sahaya sürülemezdi istediğiniz kadar konuşun çıkan kadro doğru kadro. yemişim ülke puanını hafta sonu Alanya maçı var.
Kariyerlerindeki ilk maçına Avrupa ligi deplasmanında çıkan 18 yaşındaki çocukları yok bundan olmaz, mental sorunları var vb diye eleştirenlerin de aklından mantığından şüphe ederim.
bazıları zaten ezilelim de yazacak malzeme çıksın diye hazır kıta
DeAgLeMaNyAq
Avdijaj'ın yaptıkları daha doğrusu yapamadıkları değil fundementalı sorgulanmalı...
AlperenAltun
Doğan ı sevemedim bir türlü
Emirhan Çorumlu
07.11.2019, 21:58
Şu 11 de oynayan Oyuncuları Hosseini hariç Kadroda bile barındırmam. Bariz bir şeklide yenilmek için çıkmışız Sahaya... Keşke hiç Masrafa girilmeseydi... Direk 3-0 mağlup olsak bundan daha az koyardı bana... Diyecek söz bulamıyorum... 4-5 yer Alanya ile şampiyon yapılmayacağımız Ligde önemli Maça çıkarız... Tebrikler Ünal Hocam. :alkış:
odyseuys
07.11.2019, 21:58
3 stoper 2 bek 2 önliberoyla başlayıp 2 gol yediğimiz ilk yarıdaki aynı kadroyla başladık ikinci yarıya.
Sefaenes
07.11.2019, 21:59
Şu Kamil şakadansa kimse üzülmez ama ne yazık ki kötülere birşey olmuyor
Doğanda gerçekten zeka problemi var sahada bu kadar dağınık oynayan adam görmedim. Herkese salça olup sıçıp batırıyor. Ama seviyorum mücadeleci. Biraz beyin biraz teknik çokça taktik yüklemesiyle mücadele gücü anlam kazanır.
Muhammet hazırlık maçlarında da öyleydi. Ayaklarına dair hiçbir fikir oluşturacak aksiyona giremiyor. Pas falan sıfır. Üstüne katması lazım.
İlk yarı yetmeyeydik iyiydi. Nefesleri yetmez son 20 25 dakkaya inşallah krasnodar çok zorlamaz.
BlackPanther
07.11.2019, 22:00
Neden oynatamadigimizi anlamadim, atiyorum yedekteki Sorloth'un yerine o olmaz miydi simdi ?
Git araştır o zaman!!!!
Gürkan Asma
Sorun hocanın kadro tercihi felan değil, sahada az biraz parlayan genç yok.
İyi oyuncu kendini belli eder ya. Ben parmak ı ziraat maçında görmüştüm ilk kanat oynamıştı, çocuk müthiş maç çıkardı full rotasyonlu kadroydu o da.
AlperenAltun
Ülke puanı umrumda değil ama futbol izlemek istiyorum bu ne
Emirhan Çorumlu
yahu zaten elendik, takımın yarısı sakat şu durumda kalan 2-3 sağlıklı futbolcu zaten sahaya sürülemezdi istediğiniz kadar konuşun çıkan kadro doğru kadro. yemişim ülke puanını hafta sonu Alanya maçı var.
Kariyerlerindeki ilk maçına Avrupa ligi deplasmanında çıkan 18 yaşındaki çocukları yok bundan olmaz, mental sorunları var vb diye eleştirenlerin de aklından mantığından şüphe ederim.
bazıları zaten ezilelim de yazacak malzeme çıksın diye hazır kıta
6 Maçlı Aşamada 3 Maç sonunda havlu atacaksak hiç blr maça çıkmayalım Arkadaşım... Bugün maçı alsan Gruba ortak olacaksın... Basel Getafe ile oynuyor... Sakatların çoğu evinde oynayacağın Getafe Maçına yetişiyor... Bu düşünceyle Avrupa ya katılmak bile şacma...
Çılgınhamsi61
07.11.2019, 22:01
3 stoper 2 bek 2 önliberoyla başlayıp 2 gol yediğimiz ilk yarıdaki aynı kadroyla başladık ikinci yarıya.İşin tuhafı bu kadar defansif adama rağmen o kadar boş pozisyonda yedikki golleri
61_Hasan_69
Maçı izlemiyorum sadece şurada iki yorum okuyayım dedim rezalet bir taraftar profilimiz var
Doğukan Uçan
iyi oldu ülke puanına *ç istanbul takımları rizeyi kayseriyi hakemlerle her sene yenip şampiyon oluyor. avrupa ya gelince makas açıldı diye ağlıyolar. :D
Fanatik34
07.11.2019, 22:02
Ersun Yanal'ın kafasında Avrupa her zaman fuzuliydi fakat Napoli maçında keyfi değil zorunluluktan dolayı o kadroyla çıkmıştık. Birsürü sakat ve cezalımız vardı...Sakatliklar bahane idi..Senin Hocan Tura inanmazsa, sende futbolcu olarak zaten inanmazsin. Yoksa Napoli´yi nasil yeneceksin zaten?
Yok benim beklentim üst düzey değil. Misal Abdurrahimi,Canbazi, kismen Serkani begendim ama Muhammet yani ne bileyim ilk resmi maçına çıkıyorsun ilk 11 hem fiziksel hem zihinsel anlamda daha hazır olmalıydı, yani top kontrolleri zayıf ayakta zor duruyor bir de forvette durmuyor kenara geliyor dinlenmek için. Misal Umut Bulut olsaydı şu an 20 yaşında Muhammet yerine nasıl pres yapıyor nasıl top indiriyordu. Yani ben demiyorum ki Muhammet Buraj gibi bitirsin hava topuna yükselsin ama koşsun kardeşim ya da ayağına gelen topu geriye de olsa isabetli kullansın...
Yazdıklarında haklısın. Hatta ben Muhammet'in Trabzonspor forveti olabileceğine inanmıyorum. Keza Koray'da olamayacak. Yeni bir Fatih Tekke gelene kadar bekleyeceğiz.
BlackPanther
07.11.2019, 22:03
iyi oldu ülke puanına *ç istanbul takımları rizeyi kayseriyi hakemlerle her sene yenip şampiyon oluyor. avrupa ya gelince makas açıldı diye ağlıyolar. :D
Olan bizede oluyor ama.
serdaracıl
Allahtan ünal hocanın oynadığı yıllarda sahaya 10 stoperle çıkma mantalitesinde hocalar yoktu. Yoksa forma falan giyemesizdi kendisi
Zafer Fidan
Ya şu Kamili görünce cildiracam ya
Doğukan Uçan
İkinci sarı karttan adamı atamadı normalde kırmızı bu yine hakem.
Gürsoy61
07.11.2019, 22:04
Muhammet’in u19 hali de kötü. Bu sene Kadir Özcan’da epey maçlarını izledim, hiçbirşey olamayıp da ben oldum havasında takılan sıradan bir çocuk. Top tekniği vasat, hava topu rezalet, pozisyon bilgisi zaten hiç yok. U19 takımında dahi kesik yemeye başladı ki, u 19un burada abartıldığına bakmayın. Cafer ve pozisyonuna göre top tekniği iyi Atakan dışında Süper Ligde rotasyon oyuncusu olacak yeterlilikte çocuk yok.
Gözlerden uzak diye pek bilinmiyor ama Bölgesel Amatör Ligdeki 1461 Trabzonun 4,7,10 ve 11 numaralarına dikkat edin, fırsat bulursanız gidin maçlarını izleyin. Özellikle 7 ve 11 numaranın üstüne düşülürse biraz da fiziki gelişimle çok büyük topçu olurlar. 2002 doğumlu çocuklar üstelik.
As kadroylada çıksak 2-1 olurdu en çok.
Çılgınhamsi61
07.11.2019, 22:04
6 Maçlı Aşamada 3 Maç sonunda havlu atacaksak hiç blr maça çıkmayalım Arkadaşım... Bugün maçı alsan Gruba ortak olacaksın... Basel Getafe ile oynuyor... Sakatların çoğu evinde oynayacağın Getafe Maçına yetişiyor... Bu düşünceyle Avrupa ya katılmak bile şacma...Yillarca uefada gruplara kalalim diye bi tarafimizi yirttik şimdi 3 maç varken yedek kadroyla çikiyoruz. Şimdi lig macinda bu adamlar haftaici oynamadigi icin iyimi oynayscak saniyorsjnuz.gorecegiz bskalim
Doğukan Uçan
07.11.2019, 22:05
Olan bizede oluyor ama.
öyle ama yapacak bisey yok renktaş bu kadroyla cıkmak zorundayız takımın 8 9 as oyuncusu sakat :D
Prens kâmil hayatta cikmaz oyundan. O yüzden Serkan yerine Yusuf girip Kâmil beke geçsin. En azından koşar bi heyecan getirir.
Doğukan Uçan
07.11.2019, 22:06
As kadroylada çıksak 2-1 olurdu en çok.
bu akşam forumda gördüğüm en komik yorum repini verdim kardesım :D
Bu kadro 2. ligde küme düşer. Düştüğümüz hallere bak, yazık.
Murat KARAKURT
07.11.2019, 22:07
Donis umudum vardı...Ama olmayacak senden anlaşıldı....
bahadır2561
Bu Doğan nedir? Yerine oynayacak altyapıdan oyuncu yok mudur?
artvints
öyle bir kadroyla maça çıktık ki avdijaj kendini yıldız zannediyor. ayıp gerçekten.
Yalağuz bu Abdürrahim sanırım sol bekimiz, fena çocuk değil.
Emirhan Çorumlu
07.11.2019, 22:08
Yillarca uefada gruplara kalalim diye bi tarafimizi yirttik şimdi 3 maç varken yedek kadroyla çikiyoruz. Şimdi lig macinda bu adamlar haftaici oynamadigi icin iyimi oynayscak saniyorsjnuz.gorecegiz bskalim
Aynen öyle. Tek kelime ile yazık...
BlackPanther
07.11.2019, 22:09
Donis umudum vardı...Ama olmayacak senden anlaşıldı....
İyi bir kondisyoner ve beslenme uzmanının elinde çok iyi bir futbolcu olur. Ama bizim takımda öyle şeyleri bilmezler.
LağusKusteli
07.11.2019, 22:10
Yapacak bişey yok. Çok da karamsar olmamak gerek.Sonuçta çok değil bikaç sene önce Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür’ünde oynadığı tamamen gençlerin olduğu kadroyla sahaya çıkıp kasımpaşa ve antalyaya 6-0 ve 7-0lık skorlarla kaybetmiştik.
Çılgınhamsi61
Ünalında ayarı yok.tamam sosa yoksa çek ahmeti yeerine bütün takimi niye degistiriyosun
Emirhan Çorumlu
İkinci sarı karttan adamı atamadı normalde kırmızı bu yine hakem.
Aynen öyle.
memozcan
hürriyet güçerin alexi bire bir marke ettiği dönemden sonra böyle bir markaj anlayışı görmemiştim.. ünal hoca bize nostalji yaşattı bu akşam..!
BlackPanther
Yalağuz bu Abdürrahim sanırım sol bekimiz, fena çocuk değil.
İstekli oynuyor bari. Neden bunu sık sık oynatmıyor?
Berkedogan
07.11.2019, 22:11
Abdürrahim cok iyi topçu olacak.
Doğukan Uçan
07.11.2019, 22:11
ya hoca niye aliyon adamı sakatlanırsa ne olacak
Turgay Atalay
07.11.2019, 22:12
Muhammet Akpinar senin icin hazirlanan formanin maliyetine yazik. Futbolcu falan olmaz bu cocuktan, bosuna emek harcamasinlar.
serdaracıl
Ünal karaman hoca değil
Ya allahım maç gitmiş bitmiş ne Nwakaemesi gözünü seveyim ya cildiracam alı ece çıldırmadı geliyor bak hocaaaaa Sosa yok mu onu da sok
Fanatik34
Oynamayan gencler, hazirlik kampinda ne oynadilarsa, simdi de ayni. Genclerin gelisim göstermesi icin hicbir sey yapilmiyor ya da gencler kafa olarak böyle
Ama devamli sans bulanlar, onlar kadar bile degil..isin acisi
İstekli oynuyor bari. Neden bunu sık sık oynatmıyor?Bu seneden hiç bir şey anlamadım ben zaten. Nedenlerle nasıllarla sezonu geçiriyoruz işte.
Gürkan Asma
En iyi adamı aldı oyundan :D
Doğukan Uçan
07.11.2019, 22:13
Avdijaj devre arasında karadeniz takımlarına kiralanmalı buna verilen paraya yazık.
Emirhan Çorumlu
11 de oynayan Oyuncuların Hosseini hariç bu Takımda işleri yok. Bunlardan yedek bile olmaz. Bu Saatden sonra Tony ile Sörloth u soksan ne yazar Ünal Hoca... Campi yi aldıran Scout kördü galiba...
umutberna
Gule gule avdijav
serdaracıl
İyi bir kondisyoner ve beslenme uzmanının elinde çok iyi bir futbolcu olur. Ama bizim takımda öyle şeyleri bilmezler.
Bi cacık olmaz
Zafer Fidan
Tek beğendiğim oyuncu Abdürrahim. A takimda şans bulmali arada bir
Çılgınhamsi61
07.11.2019, 22:14
Bu avdijajı bi 90 dakika oynat be adam.şu dakikaya kadar tek şut çektik onuda o attı zaten.
Adviyaj ı soka çıkara yalama etti
Emirhan Çorumlu
Ünal karaman hoca değil
İmzamı atarım.
ts_tuncay_ts
Resmen yenilgi için oynatıyor takımı...Takımda en iyi oynayan adamı çıkardı...
gurur6134
07.11.2019, 22:15
Hoca ne gerek var ya su degisikligin anlami ne simdi
BlackPanther
07.11.2019, 22:15
Bu seneden hiç bir şey anlamadım ben zaten. Nedenlerle nasıllarla sezonu geçiriyoruz işte.
Sezon başı hatalı kadro planlaması.
Sezon başı hatalı kadro planlaması.Senin bu dediğin nedenlerden sadece bir tanesi :)
memozcan
07.11.2019, 22:18
avdijaj yeterli performans gösteremiyor olabilir ama takımda alternatif olabilecek tek oyuncu o maalesef.. geçen sene amiriyi kıçına teneke bağlayıp yolladık.. bir çok maç yedekten girip iyi işler yapmıştı.. ligin başında 3-4 maç ilk 11 oynamıştı hatta.. bu maçta avdijaj ısrarla 90 dakika oynatılmalıydı!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.