PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3.Maç | Trabzonspor 0-2 Krasnodar | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3]

trbzonsporlu
25.10.2019, 00:06
muhtemelen başaksehir maçından dolayı takımın vitesi küçüktü. topu alan ağır hareket etti hızlı oynamadık. baselin deplasmanda kazanmasindan dolayi kazansaydik bile bu gruptan çıkamazdık. dar kadro ile bu oyundan iyisi olamazdı. bugün basaksehirin yedek oyuncuları bizim sahadaki kadrodan kagit ustünde daha iyi duruyordu.

Muhammed Ayaz
25.10.2019, 00:06
Yusuf Sarı
Ahmet Canbaz
Doğan Erdoğan

Rotasyonda sezon boyunca katkı alabilecegimiz isimler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antonio
25.10.2019, 00:08
obi stu sakat olmasaydı kazanırdık.

gurur6134
25.10.2019, 00:09
Eksik olan son vuruslar dokunustu yoksa oyunun hakimiydik ..sezon rekoru kirmis olabiliriz duran top ve kornerlerde..grubun en kritik macinda seyircinin bu kadar isteksiz coskusuz olmasi kafadan maci bitirdi zaten dedigim gibi fazla bu seyirciye avrupa ligi.. istanbul ezikleriyle oynanan maclar olmasa (ki onda da sehir disindan gelen taraftarin etkisi ve coskusu buyuk)rakipler icin deplaman cenneti resmen stad..bedava kombine bilet isi son bulmadikca cekirdekci taraftarin onune gecilmez bu isler oyle 2 kale arkasinda 50 ser kisilik gruplarin bagirmasiyla olmaz..acil cozum bulunmali bu ise ..

champions
Kazanabileceğimiz bir maçta daha puan kaybettik.
Çünkü kadromuz yetersiz ve hoca vasat.
Bu seviyede bir takımı Sörloth gibi bir kazmaya mahkum edersen kaybedersin.
Tony sezona kötü başladı, yerine koyacak adamın var mı?
Gol yemeden bitirdiğin maç yok, sebep?
Eh, doğrusu bu halde Aek ve Prag'ı elememiz başarı sayılır.
Fakat yine de ufak bir kaç dokunuşla bu gruptan çıkabilirdik.
Yıllar sonra kaldığımız grupta saçma sapan maçlar sonucunda elenmek üzücü.

İyi tarafından bakarsak, "lige odaklanabiliriz" :)
Yusuf çok iyiydi, elimizde bu tarz kanat oyuncusu yok, zaten yeteneği vardı fakat ciddi eksikleri görünüyordu, bu akşam olmuş gibiydi.
Ve Ahmet Canbaz oynadığı bölümde epey dikkat çekti.
Savunma ve golcü sorununu çözmemiz gerekiyor.
Oyun ve pozisyon anlamında iyiyiz fakat mevkisel olarak eksiğimiz var.
2. yarı bu tarz sonuçlarla karşılaşmamak adına bu eksiklerin giderilmesi gerekiyor.
Sakatların da dönüşüyle ilerleyen zamanda daha "kazanan" bir takım olabiliriz.
Umarım o vakte kadar kazanmanın anlamını kaybetmeyiz.

Vkgz
Yusuf bence gayet iyi oynadı...

Evet iyi gibi ama son pası doğru vermeyi öğrenemezse yusuf erdoğan olur.. şu an o görüntüde.

gurur6134
Sosanin eforuna yazik oldu basmadik yer birakmadi masallah..

bahadır2561
25.10.2019, 00:10
Seyircide de aptallık vardı.

30 metreden vur vur diye başlıyorlar, top dışarı gidincede yuhluyorlar.

Yusuf gayet iyiydi.

Ahmet’te kısa sürede dikkat çekti.

~UniCef~
Ugur Demirok Campi ve ivanaldodan kötümüydü?
kafa topu vardı hiç yoktan

Ikisi Ugur bes kati daha iyi futbolcular. Ugur acik alanda darmadagan oluyordu. Birazcik oynayabilen her takim Uguru ezip geciyordu. Kor öldü badem gözlü oldu.

Antonio
yusuf sarı iyi ama buna benzer castillo ve volkan en vardı böyle adamlar bal yapmayan arı gibi iyi geçiyorlar ama sonuç alamıyoruz.

Beypba
25.10.2019, 00:11
Takım iyi bence..

Hoca rotasyon işini yanlış yapıyor... Rotasyona girecek adamlar Sosa,Nwakaeme,Abdülkadir ve Pereria olması gerekirdi..

ilelebeTS
25.10.2019, 00:11
Korner kullanmayı hala öğrenemedik ona yanıyorum. Kaç tane korner kullandık bir tanesine vuramadık. Direk vuruş yapamıyorsan paslı kullan şunu, ön direk arka direk yap.

~UniCef~
25.10.2019, 00:12
Ben takimi ilk yari cok begendim ama ikinci yari oyundan düstük. Yusufun Sörtloth ile uyumsuzlugunu anlarimda Nwakame neden hala bu kadar uyumsuz bir türlü anlamiyorum.

BlackPanther
25.10.2019, 00:12
hüseyin çok seri pas yapıyor, arkada o paslar olmadan çok dağınık hücuma çıkıyoruz. bir iki tane yan pas ypamadan hücuma kalkınca takım bütünlüğü kayboluyor.

Hosseini bu takımın olmazsa olmazı

Giallorossi
25.10.2019, 00:13
Artik iki kulvarda gidecegiz. Grupta kalan üc maci kazanmamiz imkansiz gibi birsey. Allahtan Ümraniyespor kupadan elendi yani orda baya bir gideriz artik

Antonio
25.10.2019, 00:13
waka böyle omaz wakanın alternatifi olması lazım iyi bir sol kanat alalım. wakayı yedeğe atmak lazım orada futbolu özler belki geçen sene oyleydi.

erenslash
25.10.2019, 00:14
kesinlikle eline cebine atmalı
Bayern Münihin sağlık ekibi gibi bir ekip gerekiyor.

O ekip ama iyi kazanıyor.

yani Başkan pamuk elini cebe atması lazım. Pahallı araba alıp servisine götüreceğine üç beş kuruştan kaçıp kasapa götürürsen o araban arıza yapar.

Futbolcularda da aynısı

Sefa Murat Dokuz
25.10.2019, 00:15
Yusuf Sarı da futbol zekası olmadığı için yeni Yusuf Erdoğan’dır. 10 maçta 1 güldürür 9 kez çıldırtır.

Belkide hayırlı oldu zaten rotasyon yok.

Bu 2 yabancı stoperi de devre arası şutlamak lazım. Bir pozisyonda Campi 10 metre karede kendisine hiçbir baskı yokken topu ileri dikti. Şuursuz hareketleri var. Fernandes ise tam bir çaylak.

Sosa’ya bir şey olursa biz çökeriz. Zaten çıt kırıldım adamlarımız var. 35 yaşında millete 90.dk presiyle ders verdi yine.

30.dk da o baskıda golü bulmalıydık. Yusuf Sarı’nın maç içindeki tercih hataları çoğu pozisyonu hiç ettirdi.

İyi oynadık ama kaybettik. Yapacak bir şey yok.

erenslash
25.10.2019, 00:18
abartacak durum yok Avrupa bize büyük geliyor

Ünal hocanın veya bu teknik ekibin avrupa neyine

hem teknik ekibin hem de futbolcu kadron iyi olacak ancak öyle avrupada başarılı olursun

takım kötü oynamadı aslında ama adamlar gelip iki pozisyon bulur golü atar

bu takım bu heyetle şampiyon olamaz!

takımın hucum hattı umut veriyor bu sene gol atıyoruz

taktiksel defans bu kadar oluyor malzeme bu kadar

ne zamanki sağlam teknik ekibimiz olur o zaman avrupanın tozunu attırırız

başkanın artık ayakları yere basar uefa konusunda teknik ekibinden doktoarlara kadar ne kadar önemli olduğunu anlar

futbolcu transfer eksiğinden önce teknik ekip önemli

adamlar iki kere geldi ikisi gol oldu diyebiliriz .şansla ilgisi yok.takik tamamen kontra işte ama attılar.

başakşehir maçı ne olur? yenilirsek şaşırmam yenme şansımız da var. fakat başakşehirden gol yiyeceğimiz garanti

Hasanu
25.10.2019, 00:18
Bu takım alkışlanmalı , taraftar takımı çağırıp alkışlamalı

Taraftarın takımı maç sonu çağırıp alkışlayıp moral vermesinden ziyade esas olarak maç içerisinde gerçek anlamıyla bir iç saha oyunu oynanmasını sağlayacak ortamı oluşturacak enerjiyi tribünden vermesi gerekiyor.Bunun becerilemeyişinde tarihi birtakım gerçeklikler olduğunu gözardı etmeden şunu da söylemek gerekir ki sahadakilerden samimiyet isteyenler samimi olmadıkça bir hikayenin doğması veya olması mümkün olmadığı gibi futbolu şahsi mahrumiyet,mağduriyetlerin hayatın bir başka sahnesinde rövanşının alınacağı bir tatmin vasıtası olarak görmekten vazgeçilemez.Belki de vazgeçilmek istenmiyordur;kazananlardan olmak(kaybedenlerden olmamak),evet sadece kazananlardan olmak isteniyordur.

DURAS
25.10.2019, 00:19
Sezon başından bu yana nwakame kötü. Gol atması asist yapması bu durumu örtmüyor akordu bozulmuş enstrüman gibi. Onbiri çantada keklik görüyor.

Uğur KÜÇÜK
25.10.2019, 00:20
Sahadaki 11 beklenenden iyi oynadi.

Sezon basindan itibaren takimin tasidigi Novak, Pereira ve Nwakaeme sagolsun, beceriksizlikleriyle maci rakibe hediye etti.

Novak savunmada sifirsin, hucumda sifir.
Nwakaeme k.cini kaldirip topa hukmetmeye aciz haldesin, kondisyonun sifir.

Pereira hucuma cikiyorsun ama bugun Yusuf'a 10 tane oyle zor top attin ki, cocuga helal olsun, bekledigimden iyi aldi o toplari ve iyi kullandi.

Bir de Yusuf elestirilmis, Pereira'yi iyi izleyin. Bari defans yap son senende.

Adini yazdigim 3 yabanci futbolcu arkadasim..
Sosa'nin sirtina binmis gidiyorsunuz.

Artik KENDINIZE GELIN..

BIR CUVAL FINDIK PARASINA ALINAN DOGAN, YUSUF VE AHMET BU LIGDE COK IS YAPACAK UZUN VADEDE.

Bu 3 arkadas haric, hata da yapsa diger herkesin emegine saglik.

Ugurcan da bugun en kotu oyununu oynadi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erenslash
25.10.2019, 00:21
oyun olarak iyiydik ancak herhangi bir orta düzey sıradan Türk takımının bizim kaleye sadece bir iki kere gelmesi bile gol demek bunu anladık artık

bu yüzden şampiyon olamaz bu takım

ligde de bu tarz maçları kaybedebiliriz

mustafakaya
25.10.2019, 00:23
Yani avrupa maçı diye yüklenmek bence anlamsız, ilkönce başaksehir maçının 11 ini bir köşeye yazar, geriye kalanlardan bir takım kurardım, bizim şampiyonlar ligine katılabilmemiz ve 35 senedir müzeye götüremediğimiz şampiyonluk kupasını kazanabilmemiz için esas oynayacağımız avrupa maçı deplasmandaki başakşehir maçı. Yanlış düşünüyor da olabilirim ama kesinlikle böyle düşünüyorum.

Böyle yazmışım, hadi bu maç bir ümit vardı avrupa ligine devam etmek için ve elimizdeki en iyi 11 le çıktık ama Allah aşkına bundan sonraki avrupa maçları ve türkiye kupası maçlarına tam rotasyonla çıkalım, bu sene lig bizim için fırsat.

Numan Yerlikaya
25.10.2019, 00:24
Bu sene gol yemediğimiz maç yok. Birde artık duran top çalışmamız lazım bi taktik geliştirelim. Bakıyorum Cl ve Uefa maçlarına her takımın bi duran top taktiği var malesef bizim yok

kayseriliyiz
25.10.2019, 00:25
Caniniz sagolsun usaklar

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

14TS61
25.10.2019, 00:26
Pereira yerine adam lazım ileri çıkmayacak çıkıyor veriyi unutuyor her an kart girebilecek adam birde. Stoper ede sağlam bir adam alındımi tamamdır. Kalan Avrupa maçlarında gençleri oynatsa bari birni kazandıriz.

Antonio
25.10.2019, 00:28
iyi hucum maç kazandırır ama iyi defans şampiyon yapar biz de defans kötü. campi ivanildo kötü tek defansımız hoseini iyi bir lider defans ve 10 numara bir oyuncu şart.

Uğur KÜÇÜK
25.10.2019, 00:30
Bu takimda Hosseini haric defansta guven veren tek Allah'in kulu yok.

Bu aksam ozelinde de yazmiyorum bunu.

Bu bekler kendine gelmezse, her mac gol yemeye devam ederiz.

artvints
25.10.2019, 00:30
basel getafe'yi ikinci maçta da yenerse bir şansımız olabilir.

Murat'
25.10.2019, 00:37
Sağlık olsun, kalan maçlarda önümüzdeki sene işimize yarayacak puanları toplamak lazım.

Isko6161
25.10.2019, 00:39
basel getafe'yi ikinci maçta da yenerse bir şansımız olabilir.

Olmasin bosver. Hem avrupayi hem ligi goturecek genis rotasyonlu kadromuz ( su an icin) yok. Bu sene 100% sampiyonluga odaklanmamiz lazim. Zaten 5 sene aradan sonra tekrar gruplardayiz. Hemen yari final hayal etmek de dogru olmaz. Yavas yavas. Seneye hedef son 16 olur mesela, bi sonraki sene hedef ceyrek final olur, o sekilde basamak basamak ilerleriz.

Tayfun
25.10.2019, 00:40
Skora üzülmedim oyna devam...

Başakşehir maçını çok önemsiyorum

Ufuk
25.10.2019, 00:40
İlk yarı gayet iyiydik, Sturridge, Ekuban, Abdus falan mı oynadı? Antep maçının ilk 15 dakikası Ekuban, Abdus mu oynadı? Boşuna kendimizi kandırmayalım şu olsa bu olsa vs vs.. 5-0 öne geçsek bile bir şekilde rakibin 5-5 yapacağı oyuna dönüyoruz.

Mert Oğuzlu61
25.10.2019, 00:43
Kalan maclari taktik ve oyuncu denemek icin kullanalim. Bu maci kazanabilirdik ama orta saha kurgusunda hata vardi, mactan once sinyal geldi zaten ama onemli olan bunlari tekrarlamamak.

Tayfun
25.10.2019, 00:43
Krasnodar'da keşke bizde olsa dediğiniz birisi var mıydı ?

Hakan
25.10.2019, 00:47
Her ihtimali sonuna kadar zorlamayan takım mı zirveye oynayacak ?
Şu Krasnodar yenilmeyecek takım mı,yensen yine umutlanacaksın.

Olur olmaz başka olay.

trbzonsporlu
25.10.2019, 00:51
Krasnodar'da keşke bizde olsa dediğiniz birisi var mıydı ?

stoperleri, havadan karadan top geçirmediler. spajic üst duzey stoper zaten sırbistan milli takımında da oynuyor. keşke bizde olsa

Gürkan Asma
25.10.2019, 00:52
- Sörloth rakibin stoperini bizim solbekin önüne kadar kovalayacak, niye? Çünkü diğer oyuncularımız kendi adamlarını tutuyor o müthiş oyun anlayışımıza göre ve bu takım bu anlayışla gol yemeyecek hemi :D. Stoper karalamayı bırakın arkadaşlar, bu takım bu anlayışla her maç gol yiyecek stoperler x x olsun

- Yine saçma sapan kalemize gömülüyoruz, yine topu rakibe verip topun peşine koşturup gereksiz yoruluyoruz.

trbzonsporlu
25.10.2019, 00:53
kule gibi iki tane stoperimiz vardı bu gece ama o kadar duran toptan bir tane bile tehlike yaratamadık. stoperlerimizin skora katkıları maalesef inanılmaz kötü

Sefa Alış
25.10.2019, 01:09
krasnodar bu savunma anlayışıyla nasıl 5 yedi anlamadım. ne zaman kontraya çıksak 2 pasla orta sahayı geçene kadar adamlar savunmaya yerleşti. nwakaeme'nin ekstralarına ihtiyacımız vardı. denedi bir kaç kere ama sonuç alamadık. bu arada ivanildo gömülmüş hemen forumda ama bence maçın genelinde iyiydi.

Uğur KÜÇÜK
25.10.2019, 01:12
Maç yorumumu nacizane sekilde dile getireyim.

Campi de ağır, İvanildo da sakatliktan sonra ilk macinda ağır gozuktu.
Pereira savunmada açık verdiği zaman kademesini alan bir Hüseyin,
Novak savunmada açık verdiği zaman kademesini alan bir Hosseini var normalde.

Rakiplerimizin kanat organizasyonlarında hızlı ve etkili oyuncuları olduğu zaman, Pereira ve Novak defansif anlamda gerçekten cok yetersiz kalıyor ve bek savunmasi anlamında buyuk zaafiyetler yaşıyoruz.
Bunu cok iyi bilen Ünal hoca, bazı kısım taraftar bu niye oynuyor yaaa demesine rağmen insiyatifini Hüseyin'den yana kullanıyor. ( Hizi ile defansta Pereira'nin k.cini topluyor )

Rakip etkili geldiği zaman, bugün de net bir sekilde gördük ki, Sosa mükemmel bir sorumluluk üstlenme anlayışı olduğu için defansa daha çok yerleşiyo ve atak organizasyonlarımizda sifira yakina donuyor.

Ikinci yari takimin kotu gozukmesinin sebebi de, Sosa'nin rakip ataklarina karsilik verme cabasi yuzunden geriye yanasmasi.

Nwakaeme'de yeni sezonla birlikte ciddi bir performans düşüklüğü var.
Ben bunu kesinlikle 3-4 günde bir maç yapmamıza bağlıyorum.

Bu nami deger bay beyin kondisyonunu toparlamali.

Yoksa direk kulubeye gitmeli.

Faydadan cok zarari var.

Fenerin maclarini izlemiyor buradaki hocalar galiba. Vedat her mac en az 3 tane defansindan top cikariyor.

Demek ki Vedat solbek filan oynuyor Fenerde.

Herkes teknik taktikten anlamaz ama bu forumda masallah hocadan iyi bildigini iddia eden cok kisi var.

Bu takimin gol yemesinin tek sebebi savunma hatti degil ama buyuk oranda onlarda her mac gol yememize katki sagliyo sagolsunlar.

Bu takimin 2 temel sorunu var.
Ortasaha ve hucum kanatlari rakibe temasli oyunu sevmiyor ve bir turlu top rakipte iken bu oyuna monte olmuyor.

Sirf bu yuzden Dogan her oyuna girdigi macta, bize muthis oyuncuymus gibi geliyor.

Ikinci temel sorunumuzda, bu takim 90 dakika topu ayaginda tutacak bir futbolcu topluluguna sahip degil suanda.

Omur gelmeden de, o oyuna donemez.

Uzun lafin kisasi, bu aksam Krasnodar defolarimizi cok guzel degerlendirdi ve Avrupa hayallerimizi sonlandirdi.

Basak maci da zor olacak..

Stoperlerde Huseyin ve Hosseini'ye devam..

Fernandes kendine gelip Huseyin'den formayi alana kadar..

Karmam
25.10.2019, 01:56
Son maç gruptan çıkamayacağımıza bu kadar erken veda etmemiz daha iyi. Başakşehir'i yenersek veya güzel oyunla berabere kalırsak problem yok

Sinan.K
25.10.2019, 02:02
Keske Ahmeti 1 devre fln izleye bilsek harcicak bu cocugu ünal simdi oynatmicanda ne zaman oynatcan

Someone
25.10.2019, 02:11
Nolduki Avrupa ligini kazanmaya oynuyoruz da benim mi haberim yok tecrübe açısından değerlendirmek lazım bu maçları asıl odak noktamız ‘şampiyonluk’ olmalı benim için bölüm bölüm oynanan futbol ve Ahmet canbaz ve diğer oynamayan oyuncuları zinde tutmak için iyi bir fırsat olmaktan ileriye gitmiyor Avrupa ligi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iso_4939
25.10.2019, 07:49
Kuralar cekildikten sonra
Grubu lider cikariz
Getafe kimdir
Laa basel mi
Krasnodor neyy lan bes atariz vb...iyi gülmüştük

umutberna
25.10.2019, 08:02
1 gol atsak çok şeyin değişebileceği bir maçtı, atamadık.
Bu maça takılmaya gerek yok, önümüzde daha önemli lig maçları bizi bekler.

Ahmet Taşçı
25.10.2019, 08:16
Bence Avrupa işi bitti artık, Rövanş Maçında mümkünse, Uğurcan - Kamil - İvanildo - Campi,-Abdurrahim - Yusuf - Parmak - Doğan - Donis - Canbaz - Sörloth 11i ile çıkılmalı, şuan için Avrupa maçları resmi Hazırlık maçından Öteye gidemez, oyuncu denenmeli bol bol.

OrkHun
25.10.2019, 08:21
rakip yarı sahada organize baskı yapmayı beceremediğimiz sürece hiçbir maçı kolay kazanamayız. bireysel yetenekler belirliyor bizim kazanmamızı ve kaybetmemizi tamamen.

U.Sadıkoğlu
25.10.2019, 08:28
Arkadaşlar değerlendirme yaparken oynadığımız takımın Porto'yu şampiyonlar liginde saf dışı bıraktığını unutmayın karşımızdaki takıma her ne kadar oyun anlamında üstünlük kurduysak da tecrübeleriyle bizi geçmeyi başardılar mantıklı olan oyunu oynadılar. İlk yarıdaki oyunu Süper Lig'de oynayabilirsek zaten puan kaybedeceğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ben mücadeleden memnun kaldım kazansaydık gruptan çıkacağımız kesin olmayacaktı ancak bu takımı deplasmanda yenmenin zor olacağı da aşikar. Lige odaklanma zamanı artık geldi en azından yaşlı kurtları dinlendirebileceğiz pozitif değerlendirelim :)

Mehmet Fatih Yavuz
25.10.2019, 08:38
Yalnız şöyle bir bilgi verdi sabah Krasnodar taraftarı arkadaşlar, 7 tane net oyuncusu sakat Krasnodar'ın. Çoğunluğu ilk 11.
O kadar ki 18 kişilik kadro kuramamış. 16 kişi ile gelmişler.
Yani yenildiğimiz Krasnodar, aslında bizim gibi takımının yarısı revir Krasnodar.

Biz dün kötü oynamadık, ama bizim temel sorunumuz mücadele eden adamımız sadece Sosa.
Diğerleri de koşuyor, ama rakiple mücadele farklı bir şey. Didişemiyoruz. Olmayınca da topu çok rahat verip, çok zor alıyoruz.
En çok ikili mücadele kazanan adam, tahminen yazıyorum, kuvvetle muhtemel 33-34 yaşındaki Sosa'dır.
Bu da ne kadar fit olduğunuzla, bir de kondüsyonunuzla alakalı.
Bu ikisi kimde daha fazla ise o daha fazla mücadele kazanır.

Bu maçta oyunla ilgili eleştirecek bir şey yok.

Ama taktik olarak gene net söylüyorum:
Biz, tekrarla geliştirilen özelliklerimizi geliştiremiyoruz. Bu kadar yan top özürlü olunur mu?
Her duran top atağımız da elimizde patladı resmen. Dönüşlerde tehlike yaşadık.
Kaç orta yaptık? 30-40?
Bir tanesine kafa ile temas edemedik.

Listede Sorloth, Fernandez, Campi, Sosa, Nwakaeme gibi ortalama üstü boyda adamlar varken hem de!!

Savunmada kim beğenir kim beğenmez bilemem ama Hüseyin-Hoseyni ikilisi şu anda en net ikili.
Burada Hüseyin'i Fernandez ile kesebilir misin? Zor.
Çünkü önde oynadığın zaman hızlı geri dönüşü olan bir oyuncuya ihtiyaç var.
Elimizdeki tek seri stoper de Hüseyin.
Hoseyni zaten tek komple stoperimiz.

Velhasılı, ben Ünal Karaman'ın bu taktik işi öğrenmesi için de zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Çünkü gelişme olan yerler olsa da bu oyuncu grubunun kalitesine göre yavaş.

Bekleyeceğiz ...
Şenol nasıl 2-3 sene çile çektirdi, Ünal da çektirir.
Yapacak bir şey yok.

Bu maç özelinde konuşmuyorum. Bu maçta kızacak bir şey yok.
Oynadık, atamadık.

Enaldo61
25.10.2019, 08:38
Hücumda uzun boylu oyuncular ne duran toplarda ne de ortalarda topla buluşturabildik, özellikle kanat oyuncularımız hep yanlış tercihler yaptı, skorun en büyük nedeni buydu başka bir şey değil.

Burak Bıyıklı
25.10.2019, 08:41
Ünal hoca madem gruplardaki taktiğin yatıp bir an önce elenmekti o zaman neden eleme maçlarında bu adamların canını çıkardın ve o sırada gencler ile pasa maçlarında beraberliğe göz yumdun ya da kaç tane adam rotasyon yapılmadığı için sakatlandı. Amacın ne hoca. Yazık değil mi o geçtiğin tura. Bugün yensen cebine 3 milyon koyuyorsun kulübün. Bu kadar mı değersiz bir şey bu. Bu ne ruhsuzluktur.

Kalkıp yusuf iyiydi filan diyenlere de hayret ediyorum. Sosanın yerinde olsam beş kere tokatlamıştım sarıyı. Her pozisyonu kaleye vurarak ya da saçma sapan artistik hareket yaparak geçirdi. Dk olmuş 80 küsür paşamız sağ kanatta topa vurur gibi yapıp geri atıyor. Vaaov ne büyük yetenek.

Uğurcan kabak tadı verdi. Geçen sene bu çocuk değil miydi her oyunu paslı başlatan. Bu sene kim dedi her pozisyonda dikeceksin diye. Kendi kararıysa ünal niye müdahale etmiyor. Yok ünalın kararıysa zaten o karara ben ne diyeyim. Büyük zeka ileride tek adamımız var o da sörloth ki kendisinin de öyle ahım şahım bir hava hakimiyeti yok. Onu geçtim kale vuruşunu ona bile atmıyoruz. Gitti sarıya dogru kullandı kaç defa.

Campi de müthişti. O kadar müthişti ki sahada göremedik bile adamı. Gidip 30 yaş üzeri tecrübeli bir stoper almamanın cezasını daha çok öderiz.

Dünkü oyunun zerresinden zevk aldıysanız bence gidin fransa 3.ligini filan izleyin. Bu oyunla hiçbir halt yapamazsın. Evinde krasnodara antep maçına başladığın gibi başlayamıyorsan yazık o taraftara. Nerelerden gelip maç izlemeye çalışıyor insanlar. Dünkü maç yerine halı saha maçı izlese daha zevkli zaman geçirirlerdi.

Bu takım bizi çileden çıkartmadan 2 - 3 hafta geçirirse şampiyonluk görürüz. Ama trabzon ve arkanı yaslayıp rahat maç izlemek 2 hafta yan yana gelmez.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlperenAltun
25.10.2019, 08:44
Takımda top oynıcak adam kalmadı sakatlıklardan dolayı. Ekuban ve obi ne zaman dönecek bilgi var mı? Ayrıca insan gibi antrenman yapsın bizimkiler maçtan ziyade antrenman da sakatlanıyo adamlar

merdeme
25.10.2019, 08:56
Stoperler rezaletti. Adamlar basit paslarla kaleye gelirken Campi ve Ivanildo izledi resmen.

CEMEFKER
25.10.2019, 09:01
Maçın ilk yarısında sezonun , hatta geçen sezondan beri en iyi oyunumuzu oynadığımızı söyleyenler var. Medyadan tanıdığımız Erdal Hoş mutlu olabileceğimiz birşeyler söyledi her zamanki gibi. Ama bununla avunmak istemiyoruma doğru gidiyor iyi niyetim. Ünal Hoca yaklaşık 1 yıldır (Burak-Onur-Kucka tayfası gönderildikten sonra) kadro yetersizliği, sakatlıklardan yakınıp durdu. Ancak çoğunluğun da dediği gibi bazı şeylerde hala bir adım ilerleme olmadığı gibi gerileme de var.

Mesela DURAN TOPLAR (ayrıntısına girmicem... istatistikler ortada. Yapılan orta, rakibin alması ) !

Bir diğer sorun da Hoca'nın lig-Avrupa ayrımı yaparak oluşturduğu STOPER TANDEMİ ! 35 yıldır aklım başımda olarak futbol izlerim. 90'lı yılların sonuna kadar 3'lü defans, libero diye bir deyim vardı. Libero takımın herşeyiydi, kaptanıydı, lideriydi, serbest oynar, defans oynar, ileri çıkıp gol atardı. 90'lı yılların sonuna doğru 4'lü defans ile birlikte tandem denilen bu 4'lü sistemin olmazsa olmazı, daha doğrusu en kritik yeri, iki adamı, kan kardeşi, kankası diyebileceğimiz bir mevki, bir kavram ortaya çıktı. TANDEM.
Adı üzerinde bu tek adam , tek vücut gibi hareket etmesi gereken ikili mekanizma ne kadar birlikte çalışır, mesai yaparsa o kadar paslanması, atalete uğraması zor. Ancak Ünal Karaman nedense futbol literatürünü zorlar şekilde yeni kavramlar getirme peşinde. İKİ DEĞİŞKENLİ (karakterli/tarz) TANDEM.
Gerek yok. Denemek güzel ama gerek yok. Olmuyor belli. Rakibe göre defans oyuncusu, takım dizilimi ayarlamak yerine saha içi çözemlere odaklanmalı, rakip uzun boylu ise uzun boylu elemanını duran toplarda, hatta santraforunu rakibe birebir yapabilirsin mesela. Burada oynayan HÜseyin-Hosseini yanına İvanildo-Campi alternatifini sürekli, ısrarla oynatma gayretine hayran olmak isterim ancak iş yaparsa. İş yapmıyor. Keşke olsa, futbola , defans anlayışına yeni birşey katmış olacaktı Ünal Karaman.

serdaracıl
25.10.2019, 09:14
Bize oliver giroud lazım

Murat Keçeci
25.10.2019, 09:23
Sağlık olsun diyebileceğimiz bir maç oldu.Oyuncularımızın mücadelesi iyi idi fakat atakları sonuçlandırmada sıkıntı oldu ve atamayana atarlar kuralı ile maçı rakibe hediye ettik.

Grubumuz belli olduğunda açıkcası beni tedirgin eden ilk iki takım krasnodar ve basel idi onları zorlarız diye düşünüyordum ama krasnodar çok dengesiz işler yaptı hem kendini hemde bizi zor durumda bıraktı.İkinci maçta bizde onların yeşeren umutlarını orda bitirmeliyiz.

Maçtaki olumlu ve olumsuz işlerden bahsedersek;

Olumlu İşler
Yardımlaşma ve oyun disiplini iyi idi.Zaman zaman güzel paslaşmalar yaptık.Kanatları kullanma çabası iyi idi.

Olumsuz İşler
Final bölgesinde yanlış tercihler yaptık ve uyumlu değildik.Sörloth gününde değildi.Bu kadar kanatlardan top gelmesine rağmen çok güçsüz göründü.Nwakame ve Yusuf Sarı istekli ama verimsiz idiler rakibi çözecek o ekstra işi yapmaktan uzaktılar.Duran topları kötü kullandık kaleci çalıştırır gibiydi birçoğu.

Maçın en iyisi sosa idi her tarafa yetişmeye çalıştı lider gibi oynadı eksiği duran topları bu maç iyi kullanamadı.

Stoper ikilisinin daha fazla çalışması lazım Fernandesin bacakları arasından ara pası verdiler rakibe giderken demek ki daha dikkatli olacak.Birde iki uzun stoper olmalarına rağmen rakip için tehdit olamadılar daha sert olmalılar.

Sonradan girenlerden doğan kendisine verilen rolü her zaman iyi oynuyor geçen yıl batuhana verdiğimiz rol buydu o başaramamıştı ama doğan bunu başarıyor.Avdijaj oyun aklını takıma katkı sağlayacak eşiğe taşıması lazım.Ahmet canbaz takım oyununa yatkınlığı var fizik gücü yükselirse katkı sağlar.

Sercan Keleş
25.10.2019, 09:26
Yenileceğimizi maç öncesi yazmıştım. Rakibin 50 milyon euroluk futbolcuları sakatlanmış. Topallaya topallaya geldi buraya kadar. Bana sorarsanız gruptan çıkacaklardır. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Sosa'yı dinlendirmemek hataydı. Şans yanımızda olsa kazanırdık. Bir ara maçı epeyi rakip kaleye yıktık ama gol çıkmadı.

Ülke puanını önemsemek bence saçmalık kısa vadede bizim için. Hakem destekli şampiyon Galatasaray şampiyonlar ligine direk katılacak diye çok kısıtlı kadroyu öldürmeye hiç gerek yok. Kalan maçlarda umarım rotasyon olur. Basit rotasyon değil hayli rotasyon istiyorum.

--------- Uğurcan
Kamil - Hosse - İvan - Campi
-------- Doğan - Mikel
-------------- Canbaz
Eku - - - - - - Stu - - - - Avdijaj

Sosa, Novak, Pereira, Parmak, Sörlot çok güzel dinlenir. Hüseyin mental açıdan kendisini toplar bu sürede. Defans ikilisi zaten ideal ikilimiz olmalı. Oynayarak birbirlerine alışmalılar.

nbay
25.10.2019, 09:36
Hep yanlış yerde duruyor olamaz mı...

yanlış koşular yapıyor evet çoğu zaman , merkezde takılması gerekirken çoğu zaman sağ kanada sol kanada kayıyor.
ama bunu hugo ve burak zamanında da görüyorduk forvetlerimizde. istediği topları alamayınca topa doğru yaklaşmak gereği duyuyor sanırım bu oyuncular . yanındaki oyuncuların üretkenlikleriyle alakalı bence bu durum .
sorloth özelinde ise uzağına atılan ,şiddeti yüksek olan birçok top da atıldı ona. ortalarımız ve kornerlerde etkili gibi gözüksede çoğu doğru yere gitmedi .

İlker Yazıcıoğlu
25.10.2019, 09:37
Gol olmayınca da olmuyor arkadaş...

nbay
25.10.2019, 09:38
Yalnız şöyle bir bilgi verdi sabah Krasnodar taraftarı arkadaşlar, 7 tane net oyuncusu sakat Krasnodar'ın. Çoğunluğu ilk 11.
O kadar ki 18 kişilik kadro kuramamış. 16 kişi ile gelmişler.
Yani yenildiğimiz Krasnodar, aslında bizim gibi takımının yarısı revir Krasnodar.

Biz dün kötü oynamadık, ama bizim temel sorunumuz mücadele eden adamımız sadece Sosa.
Diğerleri de koşuyor, ama rakiple mücadele farklı bir şey. Didişemiyoruz. Olmayınca da topu çok rahat verip, çok zor alıyoruz.
En çok ikili mücadele kazanan adam, tahminen yazıyorum, kuvvetle muhtemel 33-34 yaşındaki Sosa'dır.
Bu da ne kadar fit olduğunuzla, bir de kondüsyonunuzla alakalı.
Bu ikisi kimde daha fazla ise o daha fazla mücadele kazanır.

Bu maçta oyunla ilgili eleştirecek bir şey yok.

Ama taktik olarak gene net söylüyorum:
Biz, tekrarla geliştirilen özelliklerimizi geliştiremiyoruz. Bu kadar yan top özürlü olunur mu?
Her duran top atağımız da elimizde patladı resmen. Dönüşlerde tehlike yaşadık.
Kaç orta yaptık? 30-40?
Bir tanesine kafa ile temas edemedik.

Listede Sorloth, Fernandez, Campi, Sosa, Nwakaeme gibi ortalama üstü boyda adamlar varken hem de!!

Savunmada kim beğenir kim beğenmez bilemem ama Hüseyin-Hoseyni ikilisi şu anda en net ikili.
Burada Hüseyin'i Fernandez ile kesebilir misin? Zor.
Çünkü önde oynadığın zaman hızlı geri dönüşü olan bir oyuncuya ihtiyaç var.
Elimizdeki tek seri stoper de Hüseyin.
Hoseyni zaten tek komple stoperimiz.

Velhasılı, ben Ünal Karaman'ın bu taktik işi öğrenmesi için de zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Çünkü gelişme olan yerler olsa da bu oyuncu grubunun kalitesine göre yavaş.

Bekleyeceğiz ...
Şenol nasıl 2-3 sene çile çektirdi, Ünal da çektirir.
Yapacak bir şey yok.

Bu maç özelinde konuşmuyorum. Bu maçta kızacak bir şey yok.
Oynadık, atamadık.

yıllar evvel iyi oynayıp elendiğimiz napoli , psv ve juve maçlarını hatırlattı bana dünki maç
saldırdık , gol bulamadık adamlar geldi takır takır attı gittiler.
çok ahlanacak bir durum yok .
eksiklerimiz belli, kapasitemiz de .
hedef başakşehir maçı artık .

Harun-61
25.10.2019, 09:44
Yine yenilen 2 gol.

Onca yapilan korner atisi-duran top var, 1 tane tehlike yok.

adiloş bebe
25.10.2019, 09:45
Maçı şöyle göz ucu ile takip ettim. İlk yarı gol atsak bitirirdik maçı. Sağlık olsun ama ben oynanan oyundan o kadar da ümitsiz değilim.

reisoğlu61
25.10.2019, 09:54
ha gayret. mac saati baslarken en azindan 10. sayfaya ulasalim. Avrupa maclarini önemsememek ayiptir yahu.
Parmak´in basele attigi gol günlerce burda alman tanidiklarim tarafindan konusuldu. ayni golü süper ligde atsa alman konusmaz, bilmez bile. o yüzden Avrupa ligine hem teknik kadro hemde taraftar olarak önem vermemiz sart!!!
dün yazdigim bu yorum uygulanmadigi icin 3 macta sadece 1 puanimiz var. Büyük takim isek 2 hatta 3 kulvarda da yarismayi bilecek ve bahaneler üretmeyecegiz.

Sercan Keleş
25.10.2019, 10:00
dün yazdigim bu yorum uygulanmadigi icin 3 macta sadece 1 puanimiz var. Büyük takim isek 2 hatta 3 kulvarda da yarismayi bilecek ve bahaneler üretmeyecegiz.
Yarışamıyoruz 3 kulvarda. Beşiktaş'ta aynı durumda. Bu bahane değil. Biz 11 kişi maça çıkacak kadroyu yapabilmek için bazı bölgeleri yamalıyoruz. Kadro kalitemiz kupada bile gitmez.

Bizde isterdik Avrupa'da ufak dokunuşlarla kadromuzla çıkabilmek.

Mesela Kadromuzda Colman olur Sosa olur aynı anda. Avrupa'da Sosa'yı oynatırsın Avrupa'yı önemseyip Ligde Colman'ı sürersin sahaya idare eder. Fakat bizim bir tane o özellikte Sosa var. Yaşı da 34. Bir tane Pereira var Yaşı 35. Nweakame bir tane var. Her mevkimiz neredeyse alternatifsiz.

ALDENİRO
25.10.2019, 10:09
Herkes neredeyse stoperlere yüklenmiş. Sadece sosa ve yusufun adam eksiltiği ve taktiğin berbat olduğu herhangi bir takımda gol yersiniz ve suçlu stoper olur zaten. Suçlu arayacaksanız hep yerden paslaşarak takımı oynatmaya çalışan ünal hoca dır. Her zaman paslaşarak oynanmaz baskı varsa uzun topa dönersin falan filan. Boşuna suçu stoperlere atmayın.

yasin196761
25.10.2019, 10:30
Tek merak ettiğim bu rotasyonu neden stoperlerde yaptık? Campi Ivanildo o kadar kötü ki Yumlu Bamba daha iyi idiler.

Bedri Sertkaya
25.10.2019, 10:52
Solbek Türkiye'nin en iyi solbeki falan diyordunuz. Bu maçta görüldü ki Nwakaeme ve Novak'ın tarafından güçlü bir rakiple karşılaştığında delik deşik olabiliyorsun. Parreira'nın kanadı da çok güvenli değil açıkcası. Bu derece basit gol yemeye hakkın yok. İkinci gole sözüm yok. İlk yarıda oynanan oyunun hakkı gollerdi. Atamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Golü yedikten sonra da doğru düzgün organize atağımız yoktu. Başakşehir maçında mağlup olmamak da başarıdır bence. Umarım yenilmeyiz o maçta. Herkes Süper Lig'i önemsiyor kimse Avrupa'nın daha önemli olduğunun farkında değil bence. Madem Lig önemli o zaman lig bitince niye Avrupa kupası oynanıyor?Lig'de şampiyon olma şansın var mı?Bence yok. En azından uzun vadede bu sene lig şampiyonluğundan ziyade şampiyonluğa son ana kadar oynayabilmek bile başarıdır.

nbay
25.10.2019, 10:59
sosa maçtan sonra taraftara teşekkür etmiş . ben tv de izlerken teşekkür edilecek bir taraftar hissetmedim valla .yayından dolayı mı acaba ses gelmiyodu , yoksa gerçekten taraftar maçı sessiz mi izliyodu ? rakibe baskı kuran bir seyirci yoktu özellikle .

Karasoy
25.10.2019, 11:02
Bu futbol ve kadroyla Başakşehir karşısında tutunamayız.

Bedri Sertkaya
25.10.2019, 11:07
Rakip atağa çıkarken Gençlerbirliği maçı dahil olmak üzere topu kapamayan takım oyuncularının bir şeyleri eksik yaptığını görmesi lazım hocanın. İkinci yarı ilk 5 dakika Krasnodar'ın ayağından top alamadık. Seyrettik. Berg gibi yaşlı ve kötü bir oyuncu bile bize gol attı. Önlibero eksikliği aşikar. Fakat hiçbir futbolcumuz top rakipteyken topu kapma adına etkili olamıyor. Hadi top kapamıyorsun sahayı niye parselleyemiyorsun. Mesela modern futbolda her takım sol ve sağ kanadını içe gömülerek değil alan bırakmayarak kapatıyor. Güçlü takımı yan paslara zorluyor. Bize bakıyorum daha 5 dakikada gol yiyoruz. Geçen Sevilla - Levante ve Atletic Bilbao - Valladolid maçlarını izledim. Valladolid ve Levante alanı o kadar iyi parselliyorki Ünal Hoca izlesin ders alsın. Biz ise her atak yediğimizde içe gömülüp şut çektirip orta yaptırıp gol yiyoruz. Demek ki baskı yapan bir rakiple oynasak 10 dakikada 3 yiyeceğiz.

Bedri Sertkaya
25.10.2019, 11:11
Takımın en büyük problemi takım halinde savunma yapmayı bilmemesi. Zaten Mikel, Sosa, Abdülkadir, Sosa farketmeksizin takım aşırı derecede kötü ortasaha direncine sahip. Sosa önlibero değil ama savunabiliyor. Diğerleri bunu bilmiyor. Doğan oynatılmalı kesinlikle. Abdülkadir falan ortasahada olmaz. Beklere açıklara bakıyorum rakip üzerine gelince direk bizim stoper ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Böyle birşey olabilir mi? Sonra stoperler kötü. Kötü olan açıklar ve beklerin savunma duruşları. Adam gibi savunma yapamayan bir takımız. Gol atıyoruz, kolay hücum ediyoruz. Onu Anadolu takımları da yapıyor. Sen golü attıktan sonra daha da sağlam duramadıktan sonra şampiyonluk kelimesini kullanamazsın.

Ozan Yılmaz
25.10.2019, 11:12
şu maç gol atamamız inanılmaz

BlackPanther
25.10.2019, 12:16
Bu futbol ve kadroyla Başakşehir karşısında tutunamayız.

Ağaoğlu sağolsun. Yedek kulübesini dün gördünüz mü? Maşallah yıldız kaynıyor. Bizim kulübemiz gök yüzü gibi.

Ağaoğlu, sana ne kadar teşekkür etsek azdır!

BlackPanther
25.10.2019, 12:18
şu maç gol atamamız inanılmaz

Koskoca Trabzonsporun tek forveti var. Takımı kalaslarla doldurmuşlar.

nbay
25.10.2019, 12:50
Sorlotun tek başına etkisiz kaldığını ekubansizken net görmüştük, strurridge geldi rahatlicak derken yine tek forvet kaldı ve etkisizdi.wakayemeyi hoca ekuban gibi kullanmaya çalıştı ama o da inanılmaz kötüydü.

mkmoglu
25.10.2019, 13:40
ortasaha hiç defansa yardım etmıyor defans orta sahada başlar sadece refakatçıyi oynuyorlar..üç sene öncesinden belirli fark iyi bir kalecimiz var havada çok iyi

memozcan
25.10.2019, 14:19
Herkes y. sarıyı çok beğenmiş ama orada oynayan adamın skora katkısı olmak zorunda.. yakaladımı atacaksın..

daha önce de yazdım.. elde 4 tane stoper var.. bu dörtlüden ideal tandem oluşturmak hocanın işi.. iyi tandemi yakala gerekirse 50 maç aralıksız onları oynat.. ama böyle 2 maç bir ikili 2 maç diğer ikili olmaz!

bence ideal tandem hüseyni- ivanildo şeklinde.. hocanın burayı oturtup ısrarla oynatmaya devam etmesi lazım.. yoksa bu kadar kolay gol yiyen takımın sürdürebilir başarısı olmaz..

mawro61
25.10.2019, 14:38
Ligimizin kalitesi ve buna paralel takımın kalitesi düşük.
Süper lig özelinde kıyaslama yaptığımızda bireysel yeteneklerimiz daha fazla.
Avrupaya gidince ne kadar vasat bir ekip olduğumuz ortaya çıkıyor.
Ligimizin şampiyonu avrupada gol dahi atamıyor.
Taraftarın da beklentisi ligte başarı.
Takım varını yoğunu ortaya koyup şu dandik ligte açık ara şampiyon olmalı.
Şu ligte şampiyon olamayan takım, kötüdür, başarısızdır.
3.veya 4. olmak ise konuşmaya değmeyecek bir vizyonsuzluktur aynı zamanda.

artvints
25.10.2019, 16:15
doğan'la başlayıp nwakaeme veya yusuf sarı'yı sonradan oyuna koysaydık daha uzun süre maçta kalırdık. bütün kozları maç başında kullanmak bizim takım için yanlış. skoru alsak bile koruyabilecek takım değiliz. maçın son diliminde hücum etmemizi sağlayacak bir kozun yedek klübesinde olması lazım.

Gökhan Balcı
25.10.2019, 18:34
Üzücü olan şu ki sezonun en önemli maçında takımın en önemli hücum silahını kullanamadık. Bu adamın gelmeden önce de böyle olacağı belliydi ama insan üzülüyor yine de.

pReN@_61
25.10.2019, 20:53
Yazık oldu.

Gürkan Asma
25.10.2019, 20:56
Yanıyorum şu eleme maçlarındaki çırpınışımıza :) . O kadar uğraş gruplara kal, sonra yok rotasyondu vs. puanları kaybedip elen.

Fanatik34
25.10.2019, 21:10
Krasnodar korner kullaniyor, calisilmis mi, görüyoruz. Sahi biz kac korner kullandik? Hadi kullanamiyoruz, bari cezayayi önünde ikinci toplari toplayalim, ama resmen korner kullandiktan sonra acik kontraya yakalaniyoruz!

Parmak-Sosa ikilisi..yine iki gol yedik!!! Dogan-Sosa ikilisini görmek icin kac hafta daha gececek???

Yusuf Sari kafasini kaldirip oynayabilse müthis olacak ama sadece yetenekli simdilik, ki buna ragmen takimin en iyilerindendi.

Sosa´nin aldigi maasi resmen hakediyor.

Getafe yedek kadroyla yeniyor bizi, keza Krasnodar öyle..neyse artik adi süper ligimize kaldik, artik tek kulvarda yapariz biseyler. Kupa hedefimiz varsa baska!

Mücadele anlaminda futbolcular herseyi vermeye calisiyor ama bu kadar zor top kapan bir takimin cabuk yorulmasi nedeniyle aciklar verebiliyoruz. Bu degismedikce isimiz zor.

Basaksehir maci iyi bir ölcü olacak..

Hakan
25.10.2019, 21:45
Yanıyorum şu eleme maçlarındaki çırpınışımıza :) . O kadar uğraş gruplara kal, sonra yok rotasyondu vs. puanları kaybedip elen.İyi de asıl olay gruplara kalıp 6 maçı garantilemek zaten.

Soner Albayrak
25.10.2019, 22:15
Grubumuz zor. Belli kalitenin üstünde ve çatır çatır top oynayan takımlarla aynı gruptayız. Skorlar normal bence, hem şansızlık var hem de kadro kalitesi bu kadar.

Türk takımları bu fizik işini beceremiyor bence. Avrupa kupalarındaki takımlar bizim takımları sahada dövüyor resmen. Dün mesela Krasnodar takımının sertliği bayağı hoşuma gitti. Biz de öyle bir takım olmalıyız.

erenslash
25.10.2019, 22:33
dün hocanın uefayı ciddiye almadığı belliydi bu da yenilmemiz de asıl bir sebep futbolculara da yansımış

dün atak futbolda yapılan işler gayet olumluydu

+ hoca dışında kadromuz da avrupada harikalar yaratacak süper kadro demiyorum o ayrı mesele

avrupa maçları için özellikle abdülkadir ömürün eksikliği ve kadro derinliği yeterli değil arkadaşlara katılıyorum ama şu da bir gerçek başımızda takım savunması nasıl yapılır onu öğretememiş bir Ünal hoca var malesef.en önemlisi ise yardımcıları ve ekibi vasat altı bu ekip bizi tabi ki avrupada taşıyamaz

biz buralara ,kalecimiz uğur novak,sosa,wakeyeme gibi topçular sayesinde geldik bu sene sortloth ve sturridgeımız oldu ama hala eksik var:...

taha küçük
25.10.2019, 23:46
İlk yarı gayet iyiydik. Bu maç hakkımızdı ancak zamanla gol bulamadıkça gardımız düştü. Bu kadar eksiğe rağmen yine iyi bir oyun izledik. Ünal hocaya teşekkürler bazı eksikler olsa da. Bu arada kadroyu kalaslarla doldurdular diyen kişi sana diyorum sen ve senin gibiler uslanmazsınız aç bak geçtiğimiz senelerdeki kadroları bir bak bakayım bu maliyetle bu kadro bir başarıdır. İkincisi futbolda her şey futbolcu ismi değildir. Majid i kim tanıyordu veya doğanı ama adamlar çıkıyor yürekleriyle oynuyor daha ne yapsınlar ? Azıcık geçmişi hatırlayıp şükredin.

BlackPanther
26.10.2019, 02:48
ortasaha hiç defansa yardım etmıyor defans orta sahada başlar sadece refakatçıyi oynuyorlar..üç sene öncesinden belirli fark iyi bir kalecimiz var havada çok iyi

Abdülkadir Parmak ikinci yarı yoklara oynadı.

BlackPanther
26.10.2019, 02:49
Grubumuz zor. Belli kalitenin üstünde ve çatır çatır top oynayan takımlarla aynı gruptayız. Skorlar normal bence, hem şansızlık var hem de kadro kalitesi bu kadar.

Türk takımları bu fizik işini beceremiyor bence. Avrupa kupalarındaki takımlar bizim takımları sahada dövüyor resmen. Dün mesela Krasnodar takımının sertliği bayağı hoşuma gitti. Biz de öyle bir takım olmalıyız.

Ahmet Ağaoğlu: “kolay gruba düştük. Bu gruptan çıkarız. Alternatifli kadro kurduk.”

BlackPanther
26.10.2019, 02:51
doğan'la başlayıp nwakaeme veya yusuf sarı'yı sonradan oyuna koysaydık daha uzun süre maçta kalırdık. bütün kozaları maç başında kullanmak bizim takım için yanlış. skoru alsak bile koruyabilecek takım değiliz. maçın son diliminde hücum etmemizi sağlayacak bir kozun yedek klübesinde olması lazım.

Bu yorumun mantıklı. Katılıyorum.

mustafakaya
27.10.2019, 00:09
Bu yorumun mantıklı. Katılıyorum.

Aklın yolu bir

HOPA'LI TS'Lİ
27.10.2019, 01:26
Her işte-şerde bir hayır vardır.

Bu kadar sakatlık varken 3 kulvar gitmezdi.

Oğuz ZEYTİN
28.10.2019, 10:30

Bismillah, daha üçüncü kulvarı göremedik üstadım. Her başarısızlığa kolaylıkla kılıf buluyoruz çok şükür. Bu konuda elimize kimse şu dökemez!

Kura çekildiğinde "namağlup çıkarız, asarız, keseriz, beş atarız" diye uçan bir kitle var. Akabinde işte bu kitle rotasyon, transfermarkt takım değerleri ve benzeri bazı anlamsız / geçersiz doneyle "Ne işimiz var Avrupa'da" sığlığına düşüyor. Gaziantep maçını Krasnodar maçına tercih ediyor (Sanki böyle bir tercih zorunlu ve de gerekliymiş gibi). Hâlbuki en başında gerçekle yüzleşsek, yerimizi, konumumuzu ve hedefimizi doğru düzgün belirlersek. Olmazsa da üzülmesek. En azından daha "samimi" olurdu.

Açıkça deseler ya, "Biz bu planlama işini beceremedik."

Gerçi hemen her vakada olduğu gibi imam-cemaat ilişkisi burada da önümüze çıkıyor. Efsane hocamız "Rakibin kadrosu bilmem kaç milyon" avuntusuyla mağlubiyeti meşrulaştırma peşinde. Sanki kendimizden düşük bütçeli her takımı yenmiş de...

Trabzonspor büyük camia idi. "Gazozuna bile olsa kazanmak için oynar" sözünün içi boş değildi. Şimdiki zibidi nesil ve onların öttürdüğü boruyla hareket eden yönetici, teknik adam, yorumcu ve de seyirci kitleleri başarısızlığı yukarıda özetlediğim şekilde örtme çabasında. Bunların bir başka versiyonu "Sezonu erken açmamak için Avrupa Kupaları'na bilerek katılmadık" diyen yalancılardı.

Zaten biraz araştırın, üç eksik beş fazla aynı yüzleri göreceksiniz.

Oğuz ZEYTİN
28.10.2019, 10:30

Bismillah, daha üçüncü kulvarı göremedik üstadım. Her başarısızlığa kolaylıkla kılıf buluyoruz çok şükür. Bu konuda elimize kimse şu dökemez!

Kura çekildiğinde "namağlup çıkarız, asarız, keseriz, beş atarız" diye uçan bir kitle var. Akabinde işte bu kitle rotasyon, transfermarkt takım değerleri ve benzeri bazı anlamsız / geçersiz doneyle "Ne işimiz var Avrupa'da" sığlığına düşüyor. Gaziantep maçını Krasnodar maçına tercih ediyor (Sanki böyle bir tercih zorunlu ve de gerekliymiş gibi). Hâlbuki en başında gerçekle yüzleşsek, yerimizi, konumumuzu ve hedefimizi doğru düzgün belirlersek. Olmazsa da üzülmesek. En azından daha "samimi" olurdu.

Açıkça deseler ya, "Biz bu planlama işini beceremedik."

Gerçi hemen her vakada olduğu gibi imam-cemaat ilişkisi burada da önümüze çıkıyor. Efsane hocamız "Rakibin kadrosu bilmem kaç milyon" avuntusuyla mağlubiyeti meşrulaştırma peşinde. Sanki kendimizden düşük bütçeli her takımı yenmiş de...

Trabzonspor büyük camia idi. "Gazozuna bile olsa kazanmak için oynar" sözünün içi boş değildi. Şimdiki zibidi nesil ve onların öttürdüğü boruyla hareket eden yönetici, teknik adam, yorumcu ve de seyirci kitleleri başarısızlığı yukarıda özetlediğim şekilde örtme çabasında. Bunların bir başka versiyonu "Sezonu erken açmamak için Avrupa Kupaları'na bilerek katılmadık" diyen yalancılardı.

Zaten biraz araştırın, üç eksik beş fazla aynı yüzleri göreceksiniz.

Mehmet BAŞ
28.10.2019, 20:59
Sürekli altı pasın oralara topu getirip bitiremedik,böyle maç kitlemek mi olur.
Hiç bir şey oynamadı rakip.

O zaman hiç bir şey oynamadan bizi yendiler sonucu ortaya çıkıyor. Bu da bizim rezil oynadığımız gibi absürt bir sonuç ortaya çıkartır. Bence rakip istediğini yaptı. İstediği skoru da aldı. Dediğim gibi ikinci bir forvetimiz olsa idi farklı şeyler olabilirdi. Neyse olan oldu.

Mehmet BAŞ
28.10.2019, 21:00
Maci kilitlediklerini hic sanmiyorum. Sürekli atak yaptik. Yusuf'un tek basina yarattigi tehlike sayisi en az 10'dur. Rakip bilerek böyle oynamadi bence. Biz oynatmadik. Oyuncularimiz sahada basmadik yer birakmadi. Rakibin goller haric sadece iki pozisyonu var. Biz dedigim gibi son paslarda sorun yasadik. Normal sartlarda bu maci almamiz gerekiyordu

Hocam tehlikeden kastınız nedir bilmiyorum ama gol pozisyonundan bahsediyorsanız o sayılar olmadığını söylemek lazım.