Orijinalini görmek için tıklayınız : Edgar Miguel Ié
Sefa Murat Dokuz
19.09.2021, 13:30
Devre arası sağ stopere daha sağlam birisi alınmalı. Saatli bomba gibi oynamaya başladı.
ilelebeTS
19.09.2021, 13:31
Performans dalgalanması olur, futbolda normaldir bunlar. Zaten bu mental sorunları yaşamasa daha iyi liglerde oynardı. Çabuk atlatır umarım.
Uğur Kalyoncu
23.09.2021, 19:07
Çok yazdım yazmaya devam edeceğim. Bu arkadaş tam bir saatli bomba. Bu kadar bos beleş işler yapan stoper az gördüm ben.
Giallorossi
23.09.2021, 20:08
Feyenoord performansina geri döndü :) Korktugum basimiza geldi
Sefa Murat Dokuz
23.09.2021, 20:22
Devre arası kesin olarak yerine adam alınması şart. geçen sene ne kadar soğukkanlı ise bu sene tam tersi.
bu konuda çok iddaalıyım bu adam şampiyonluğa oynayacak bir takımın stoperi kesinlikle olamaz ya 2. golü gene bun adamın yüzünden yedik ya futbolun altın kuralıdır bu kural futbol oynayanlara küçük yaştan itibaren anlatılır kanatlardan olsun karşıdan olsun yapılan ortaları karşılarken merkeze vurmassın yanlara ve taçlara atarsın bu mal ne yaptı göbekteki adama topu indirdi resmen g.saray maçından sonra 2. asisti de yaptı bence hemen ilk oynanacak maçta klübeye gönderilmeli.
artvints
23.09.2021, 23:40
Iki golde de hatası var.
Cem Balcı
23.09.2021, 23:45
Sırayla saçmalayın devam.Sanki geçen sene ikiniz de başka takımlarda oynadınız.
Bu adama nazar değdi galiba. Ayağından topu çok güzel çıkarıyordu bu sene her nedense topu ayağına bulaştırıyor rakibe veriyor. İnşallah toparlanır. Geçen seneki hali bize lazım
GencTurk6161
24.09.2021, 01:15
Çok formsuz. Savruk oynuyor.
Arada yerinin garanti olmadığı hatırlatılmalı...
Mert Acar
24.09.2021, 08:34
Her maç bombalar sunmaya devam ediyor.
ben bu sezon genelinde konuşmuyorum bu adam resmen bildiğin pimi çekilmiş el bombası nerde ne zaman patlayacağı aşikar olan bir adam. geçen sezon takım kadro yapısı itibari ile defansif oynadığından göze batmıyordu ama bu sezon 6 maçtada, biraz giresun maçı hariç diğer 5 maçta rezalet ötesi oynadı özellikle g.saray ve konyanın attığı 2. golde resmen rakiplerine asist yaptı sivas maçında penaltı yaptı bunlar skora direk katkı yapan hatalarıydı ayrıca bu 5 maç kötü oynaması tesadüf değil kötü bir stoper olduğudur, bence umarımki kesinlikle sözleme uzatılması gibi yanlış bir durum yaşanmaz çünkü iyi bir stoper değil ve bence şampiyonluğa oynayacak bir takımın stoperi kesinlikle değil.
pReN@_61
26.09.2021, 12:21
Daha iyi konsantre olman lazım başkan. Hadi bakalım üzme bizi.Başarılar...
Kafana sağlık. 2 tane füze attı kaleye
Bugün müdahaleleri gayet iyiydi. İyi maç çıkardı. Tebrikler
BatuhanB
02.10.2021, 22:18
Şu ana kadar sezonun en iyi maçını oynadı. Tebrikler.
pReN@_61
03.10.2021, 11:51
good performance, thanks.
:alkış:
https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-haberi-trabzonsporda-edgar-lenin-sozlesmesi-uzatiliyor-haber-fotograf-2245298
Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Trabzonspor, Edgar Le'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanma kararı aldı. Bordo-Mavili yönetim, 27 yaşındaki ismin teklifi kabul etmesi halinde kontratında da maddi olarak düzenlemeye gidecek.
Sabah'ın haberine göre; Bunu kullanma kararı alan Bordo-Mavili yönetim yine aynı sözleşme gereği oyuncuya uzatılan her yıl için 800 bin Euro ödeme yapacak.
Portekizli stoper ile uzun soluklu bir sözleşme yapmak isteyen Trabzonspor, 27 yaşındaki ismin de bu uzun birlikteliği kabul etmesi halinde kontratında da maddi olarak düzenlemeye gidecek.
Çok basit bir şey bence bu. Çağır Edgar'ı, 800 bine 1 sene uzatma hakkım var, 1 milyon vereyim 2+1 uzatalım de. Yok falan diyorsa bir tık daha ver uzat pazarlık eder zaten. Sen adamı memnun olmadığı şartlarda hakkın var nasıl olsa diye uzatırsan seneye 1,4-1,5 versen de durmaz. Kaldı ki o hakkı bile niye şimdiye kadar kullanmadık anlamıyorum, adam kullanmazlarsa ne yaparım, ayrılsam ne olur diye düşünmüştür belki de.
Futbolcuydan memnunsan, devam etmek istiyorsan 2 sene kaldığı an pazarlıklara başlayacaksın. Bu şekil her sene bir sezon bile uzatsan, son sene gidecek kalacak derdi olmaz.
https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-haberi-trabzonsporda-edgar-lenin-sozlesmesi-uzatiliyor-haber-fotograf-2245298
Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi... Trabzonspor, Edgar Le'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanma kararı aldı. Bordo-Mavili yönetim, 27 yaşındaki ismin teklifi kabul etmesi halinde kontratında da maddi olarak düzenlemeye gidecek.
Sabah'ın haberine göre; Bunu kullanma kararı alan Bordo-Mavili yönetim yine aynı sözleşme gereği oyuncuya uzatılan her yıl için 800 bin Euro ödeme yapacak.
Portekizli stoper ile uzun soluklu bir sözleşme yapmak isteyen Trabzonspor, 27 yaşındaki ismin de bu uzun birlikteliği kabul etmesi halinde kontratında da maddi olarak düzenlemeye gidecek.
Çok basit bir şey bence bu. Çağır Edgar'ı, 800 bine 1 sene uzatma hakkım var, 1 milyon vereyim 2+1 uzatalım de. Yok falan diyorsa bir tık daha ver uzat pazarlık eder zaten. Sen adamı memnun olmadığı şartlarda hakkın var nasıl olsa diye uzatırsan seneye 1,4-1,5 versen de durmaz. Kaldı ki o hakkı bile niye şimdiye kadar kullanmadık anlamıyorum, adam kullanmazlarsa ne yaparım, ayrılsam ne olur diye düşünmüştür belki de.
Futbolcuydan memnunsan, devam etmek istiyorsan 2 sene kaldığı an pazarlıklara başlayacaksın. Bu şekil her sene bir sezon bile uzatsan, son sene gidecek kalacak derdi olmaz.
burasi gercek hayat dostum fm degil. 2 seneye kalmadan uzatmamamalrinin nedeni daha fazla para vermemek. sonucta bi kontratlari var, o sure tamamlana kadar daha az para vermis olacaklar cunku kontrat uzatildigi an fiytat yukseliyor
burasi gercek hayat dostum fm degil. 2 seneye kalmadan uzatmamamalrinin nedeni daha fazla para vermemek. sonucta bi kontratlari var, o sure tamamlana kadar daha az para vermis olacaklar cunku kontrat uzatildigi an fiytat yukseliyor
Onu anlıyoruz zaten ama uzun döneme baktığında bundan zarar gören kulüp olacak bu kesin. Edgar'la 800'e bir sene opsiyonu kullanıp uzatırsın, sene sonunda gel 1 vereyim, 1.2 vereyim tamam gel ne istiyorsun demene kalmaz başka yere gider. Son ana kadar daha fazla para vermemek için beklettiğimiz Novak yerine Marlon, İsmail geldi çok mu kar etti kulüp? Dünyada bizim gibi kilit oyuncusuna sezon sonu bakarız diyen kaç kulüp var acaba?
Eğer Avrupa'da bir takım bulamazsa boşta kalmamak için uzatacağını düşünüyorum.
6Şafak Aydın1
09.10.2021, 07:55
...Portekizli stoper ile uzun soluklu bir sözleşme yapmak isteyen Trabzonspor...
Trabzonspor kim yönetimmi hocami, neden uzun soluklu, uzatmak isteyen neden Trabzonspor ve neden simdi.
Onu anlıyoruz zaten ama uzun döneme baktığında bundan zarar gören kulüp olacak bu kesin. Edgar'la 800'e bir sene opsiyonu kullanıp uzatırsın, sene sonunda gel 1 vereyim, 1.2 vereyim tamam gel ne istiyorsun demene kalmaz başka yere gider. Son ana kadar daha fazla para vermemek için beklettiğimiz Novak yerine Marlon, İsmail geldi çok mu kar etti kulüp? Dünyada bizim gibi kilit oyuncusuna sezon sonu bakarız diyen kaç kulüp var acaba?
canim kardesim sence bunlari klupler dusunmuyormu? oturalim dediginde oturuyormu futbolcular, herkes parasinin pesinde, herkes daha fazla kazanma pesinde bu yuzden kendilerini kontratla kilitlemeden once herseyi gormek istiyorlar.
emin ol tek akilli biz degiliz yani,o isler oyle kolay olmuyor.
canim kardesim sence bunlari klupler dusunmuyormu? oturalim dediginde oturuyormu futbolcular, herkes parasinin pesinde, herkes daha fazla kazanma pesinde bu yuzden kendilerini kontratla kilitlemeden once herseyi gormek istiyorlar.
emin ol tek akilli biz degiliz yani,o isler oyle kolay olmuyor.Son senesindeki topçu o dediğini daha rahat yapıyor. 2022de sözleşmesi bitecek topçu talibi varsa son ana kadar bekler daha fazla koparmak için. 2023de bitecek topcuyu tutmayı düşünüyorsan şimdiden başlasan görüşmeye aman bekleyeyim mi diyecek? Kulüp sözleşmesine zam yapmamak için bekliyor işte.
Novakla şampiyonluğa oynarken, her önemli maçta gol atarken sözleşme yapmaya çalışırsan talibi de artar, adam da seçenekleri bekler. Önceki sezon uzatsaydin makul zam yaparak. Son ana kalınca senin 1.2 vereceğine 2 verecek essek çıkıyor çünkü bizim ülkede. Tutamıyoruz.
Son senesindeki topçu o dediğini daha rahat yapıyor. 2022de sözleşmesi bitecek topçu talibi varsa son ana kadar bekler daha fazla koparmak için. 2023de bitecek topcuyu tutmayı düşünüyorsan şimdiden başlasan görüşmeye aman bekleyeyim mi diyecek? Kulüp sözleşmesine zam yapmamak için bekliyor işte.
Novakla şampiyonluğa oynarken, her önemli maçta gol atarken sözleşme yapmaya çalışırsan talibi de artar, adam da seçenekleri bekler. Önceki sezon uzatsaydin makul zam yaparak. Son ana kalınca senin 1.2 vereceğine 2 verecek essek çıkıyor çünkü bizim ülkede. Tutamıyoruz.
tamam iste onu diyorum hersey para. 1 senesi daha kalmis oyuncu, 1 millyon odeniyorsa, o kontrati bozup 1.3 euro yapmaz oyuncu.. ha buyuk maas zami yaparsin o zaman belki, ama o da bizim finansal yapiya aykiri.
tamam iste onu diyorum hersey para. 1 senesi daha kalmis oyuncu, 1 millyon odeniyorsa, o kontrati bozup 1.3 euro yapmaz oyuncu.. ha buyuk maas zami yaparsin o zaman belki, ama o da bizim finansal yapiya aykiri.
Tamam o zaman Edgar'la 800'den opsiyonu kullanalım, sonrasına sözleşme bittiğinde bakarız. Artık hangi ist takımının stopere ihtiyacı varsa aralarında kapışırlar.
Edgar'a 800'e opsiyonu kullanmak yerine 1.2den üç sene öner takla atar. 27 yaşında topçu. Satmak istesen eline tatmin edici para bırakmayacak Lille'le sözleşmeden dolayı. Performansından da memnunsun, yanında oynadığı adam 1.4 alırken nasıl olsa sözleşmesi var diye 800e oynatmak, kar ettiğini sanarken sözleşme sonunda topçunun çekip gitmesi küçük kulüp vizyonudur.
Tamam o zaman Edgar'la 800'den opsiyonu kullanalım, sonrasına sözleşme bittiğinde bakarız. Artık hangi ist takımının stopere ihtiyacı varsa aralarında kapışırlar.
Edgar'a 800'e opsiyonu kullanmak yerine 1.2den üç sene öner takla atar. 27 yaşında topçu. Satmak istesen eline tatmin edici para bırakmayacak Lille'le sözleşmeden dolayı. Performansından da memnunsun, yanında oynadığı adam 1.4 alırken nasıl olsa sözleşmesi var diye 800e oynatmak, kar ettiğini sanarken sözleşme sonunda topçunun çekip gitmesi küçük kulüp vizyonudur.
Nwakaeme ile Ekuban için bire bir aynı strateji izlendi, biri gitti diğeri hala bizimle. Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır; istediğini yap, bu gerçeği değiştiremezsin. Kontratı ne zaman önerdiğiniz detay sadece. Sıkıntı futbolcuların gitmesi değil, seninle kalmayacağını bildiğin adamlar için sene sonu alternatif planını hazırlamamış olman.
Nwakaeme ile Ekuban için bire bir aynı strateji izlendi, biri gitti diğeri hala bizimle. Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır; istediğini yap, bu gerçeği değiştiremezsin. Kontratı ne zaman önerdiğiniz detay sadece. Sıkıntı futbolcuların gitmesi değil, seninle kalmayacağını bildiğin adamlar için sene sonu alternatif planını hazırlamamış olman.
Bunu demek istedim aslinda diger yazdiklarimda sen daha iyi anlattin :)
İyi de bu stratejiyi izleyip kalan oldu mu hiç? Istisnasiz kime yaptıysan gitti. Nwakaeme hala bizimle çünkü süreç tamamlanmadı. Futbol profesyonel bir spor kalmak isteyen kalır, istemeyen gider falan hikaye.
Bjk Aboubakari bir kez vitrine çıkardı, sonra bacağı koptu dediler tekrar vitrine çıkardı. Bu sefer vefalı davranır herhalde falan dedik fb aldığının iki katını teklif edince son 10 maça çıkmadı. Sezon sonu da araplar 8 mi ne verdi, kosa kosa gitti.
En ufak şüphem yok, son haftalara basabas girelim sırf kafası karışsın top oynamasin diye yıllık 5 bile verir fb. Üstüne alır yedek bekletir ama verdiği 5e gram üzülmez.
İyi de bu stratejiyi izleyip kalan oldu mu hiç? Istisnasiz kime yaptıysan gitti. Nwakaeme hala bizimle çünkü süreç tamamlanmadı. Futbol profesyonel bir spor kalmak isteyen kalır, istemeyen gider falan hikaye.
Bjk Aboubakari bir kez vitrine çıkardı, sonra bacağı koptu dediler tekrar vitrine çıkardı. Bu sefer vefalı davranır herhalde falan dedik fb aldığının iki katını teklif edince son 10 maça çıkmadı. Sezon sonu da araplar 8 mi ne verdi, kosa kosa gitti.
En ufak şüphem yok, son haftalara basabas girelim sırf kafası karışsın top oynamasin diye yıllık 5 bile verir fb. Üstüne alır yedek bekletir ama verdiği 5e gram üzülmez.
İyi de hocam kendi kendini çürütürken benim söylediklerimi kullanıyorsun. Olay ne zaman teklif ettiğinde değil, ne kadar teklif ettiğinde; onu diyoruz biz de. O parayı sözleşmesi bitince kabul eden seni istiyor demektir; kalır. Kabul etmeyen gider, sen geç kaldığımız için kaçırdık diye evhamlanırsın halbuki gerçek başkadır. Yapılsaydı Novak gitmezdi diye düşündüğün taktiği Ekuban'a yaptık ve gitti. Erken zammın futbolcunun fikrini değiştirmesinde hiçbir etkisi olmuyor işte. Belirlediğin bütçenin üzerine de çıkamayacağına göre bunun bir kısmını 2 sene evvelden vermek bir çözüm değil, ayrıca ilerideki bütçenden de yemiş oluyorsun. Oyuncunun sözleşmesinin son senesine girildiğinde uzatmak için teklifini yaparsın, kabul ederse ne güzel; etmezse başka adam bulursun. İyi bir planlama ile kontratı devam ederken, en kötü sözleşmesi bittiğinde alternatifi gelir. Biz ilgili açığı adam gittikten 1-2 sene sonra ancak kapatabildiğimiz ve 1 kişinin gitmesiyle büyük darbe yediğimiz için sorunu futbolcuda veya ona "vaktinde yapılmayan" teklifte arıyoruz.
İyi de hocam kendi kendini çürütürken benim söylediklerimi kullanıyorsun. Olay ne zaman teklif ettiğinde değil, ne kadar teklif ettiğinde; onu diyoruz biz de. O parayı sözleşmesi bitince kabul eden seni istiyor demektir; kalır. Kabul etmeyen gider, sen geç kaldığımız için kaçırdık diye evhamlanırsın halbuki gerçek başkadır. Yapılsaydı Novak gitmezdi diye düşündüğün taktiği Ekuban'a yaptık ve gitti. Erken zammın futbolcunun fikrini değiştirmesinde hiçbir etkisi olmuyor işte. Belirlediğin bütçenin üzerine de çıkamayacağına göre bunun bir kısmını 2 sene evvelden vermek bir çözüm değil, ayrıca ilerideki bütçenden de yemiş oluyorsun. Oyuncunun sözleşmesinin son senesine girildiğinde uzatmak için teklifini yaparsın, kabul ederse ne güzel; etmezse başka adam bulursun. İyi bir planlama ile kontratı devam ederken, en kötü sözleşmesi bittiğinde alternatifi gelir. Biz ilgili açığı adam gittikten 1-2 sene sonra ancak kapatabildiğimiz ve 1 kişinin gitmesiyle büyük darbe yediğimiz için sorunu futbolcuda veya ona "vaktinde yapılmayan" teklifte arıyoruz.
Evet en önemlisi ne kadar teklif ettigin ama teklif edebileceğimizin sınırı var, zaman bizim için daha belirleyici.
Karşında ne veriyorsa iki fazlası diyecek potansiyele sahip bir rakip var. Bu takımla maddi yarışamazsın. Henüz aklına girilmemiş topcuyu erkenden zam yaparak ikna edersin belki ama son yılına gelmişse aracilarla imza atmadan bizi de dinle, ne veriyorsa fazlasını veriyoruz dedin mi sen topcuyu parayla kandıramazsın artık.
Yerini dolduramadigimiz için büyük darbe yiyoruz kısmına da katılıyorum ama Nwakaeme gibi bir topcuyu kolay kolay bulamayacağımız da orta. Biz değil ligde yok böyle bir adam.
Evet en önemlisi ne kadar teklif ettigin ama teklif edebileceğimizin sınırı var, zaman bizim için daha belirleyici.
Karşında ne veriyorsa iki fazlası diyecek potansiyele sahip bir rakip var. Bu takımla maddi yarışamazsın. Henüz aklına girilmemiş topcuyu erkenden zam yaparak ikna edersin belki ama son yılına gelmişse aracilarla imza atmadan bizi de dinle, ne veriyorsa fazlasını veriyoruz dedin mi sen topcuyu parayla kandıramazsın artık.
Yerini dolduramadigimiz için büyük darbe yiyoruz kısmına da katılıyorum ama Nwakaeme gibi bir topcuyu kolay kolay bulamayacağımız da orta. Biz değil ligde yok böyle bir adam.
Karşımızda parasının kıymetini bilmeyen bir rakip olması bizim avantajımıza. Ta Ali Kemal'den başlayarak, Ogün+Abdullah dahil, Gökhan Ünal-Burak Yılmaz takası dahil, ayarttıkları M. Ekici ve Novak+Sosa dahil hiçbir zaman avantajlı çıkmadılar. (Aurelio belki evet, o da milli takıma yamanmasa tutmazdı.) Endişelenecek, "amman abi geç kaldık yandık" diye telaşlanacak bir durum yok. Kendi takımımızla ilgili her konuda ipler bizim elimizde. Sadri Başkan gibi futbolcunun sözüne inanacak naiflikte değilseniz kimse elden kaçırılmaz. İş inada bindiyse Ekici ve hatta Yattara, Colman da olduğu üzere futbol hayatları bitirilene kadar tutulur, yok anlaşılamamışsa insan gibi yol verilir. Tanımadığımız insanların embesil olduğunu düşünmek gibi bir öntanımlı refleksimiz var ama mevcut yönetimdeki adamlar bu işi bilmiyor değil. Yusuf'tan 17 milyon kazanabilecek çakallıktaki bir ekibi ben "yavaş" bulmuyorum.
Yasin Altuntas
17.10.2021, 22:18
Müthis bir mac cikardi !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kusursuz bir mac cikardi, partneri vitor ile cok iyi anlasti. ikisine de bravo ve unutmayalim ki yanlarinda oynayan iki kanat oyuncusu da mac esnasinda degisti.
ben IE´iy cok begenen biriyim ancak bu mac özelinde oyununu bir adim daha ileriye ötürdü. cok iyi...
Kim'in ikinci sarısı öncesi savunmadan çıkışı, Djaniny'e attığı pas müthiş. Valencia'yı yok etti resmen. Top aldırmadı. Gördüğü sarı kart saçmaydı, hakem ikinciyi kovalar mı acaba diye çok korktum. Gerek yoktu. Sözleşme şart.
Harvelli61
17.10.2021, 23:09
Gs maçındaki hatasını telafi etti bu maç ekstra oynayarak harikaydı
BatuhanB
18.10.2021, 00:07
Muhteşemdi.
Kayserispor maçı için "Bu sezon oynadığı en iyi maç" demiştim, ertesi hafta daha iyisini gösterdi. Hep böyle daha iyisini görmeye devam ederiz umarım.
Üstüne koyarak toparlıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
artvints
18.10.2021, 08:46
Çok büyük fark yarattı. Stoper ortasahayi yarip geçiyor, fener de iyi oynadım zannediyor.
bahadır2561
18.10.2021, 12:53
Maçın kaderini değiştirecen pası attı. Çok da güzel attı.
Maçın iyileri arasındaydı.
Ozan Yılmaz
18.10.2021, 13:17
defanstan top sürerek çıkışlarına hastayım,
çok riskli işler olsa da o güven ve yeteneği bulunuyor,
attığı defans arkası kilit pasla da maçı çözen işlerden birine imza atmış oldu,
tebrikler...
Zehiri saldı, maçı çözdü.
Harun-61
19.10.2021, 10:53
Golden sonra attığı depar aydiyatını gösteriyor zaten... Helal.
Oğuz ZEYTİN
19.10.2021, 16:22
"Edgar'ın Gs maçında çevre kontrolü yapmadan verdiği pas hataydı fakat Konya maçında golden önce topla çıkması bence hata değildi.
Milli Takım stoperleri için yazın konuştuğumuz, bugünlerde daha iyi anlaşılan topu oyuna sokamama durumunu Hugo ve Edgar için söyleyemeyiz. İkisi de topu ortalama üstü kullanıyorlar. Uğurcan'a kızıyoruz, iyi güzel de, baskı yiyen takımlar bu kaderi yaşayacak. İşte Edgar'ın driplinglerinin önemi burada görülüyor."
Milli takım maçından sonra bunu yazmıştım. Son maçta Edgar'ın topla çıkarak presi geçmesi önemliydi. Fakat bir noktada eleştireceğim:
Rakipten avantajlıyken boştaki topu alamaması.
Üç pozisyonda bu oldu. Topu beklerken rakip atak yapıyor ve bir anda bizimki pozisyonu kaybediyor. Sebebini bilmiyorum.
Edgar gibi bir oyuncunun pas hatası yapması, topla çıkarken kaptırıp açık vermesi, kimi zaman pozisyon hatası yapması, daha klasik tarz stoperlere göre çok daha olası. Oyuncunun oyun profili ile alakalı bir durum.
Örneğin nwakeme de bir maçta çalım atmaya çalışırken çok top kaptırabilir, Hamsik, olmaz da, bir gün uzun toplarda başarısız olabilir, bakasetas bile bir gün dağa taşa vurabilir. Tabii ki Edgar'ın hatası daha ölümcül oluyor ama fener maçındaki pasını daha klasik bir stoper olan Vitor'un atması daha düşük ihtimal. Oyuncunun ne kattığına ve neleri götürdüğüne bakmak lazım. Bence Edgar yaptıkları itibariyle ve daha iyisini bulmanın zor olduğunu da düşünülürse, takım için baya baya vazgeçilmez bir oyuncu.
pReN@_61
20.10.2021, 10:53
Ayağına sağlık gara meşin.
6Şafak Aydın1
28.10.2021, 03:21
Bakalim burdan ne cikar. Arti Yerlileri nereye planliyoruz.
3
------------------Yerli------------------------- Kaleci 1 (yabanci kalecimiz yok zaten kadroda)
------Yerli Yabanci Yabanci Yabanci------ Sag bek 2 (yerli sol bek cikmiyor, ciksa havada kapiliyor, gerek yok)
Yerli Yabanci Yabanci Yabanci Yabanci-- Orta saha 3
--------------Yabanci-----------------------
tandemin yabancilardan olusmasi bana daha avantajli geliyor. ikiside yerli ise o olur. bizim kadroda 3 yabanci (biri kiralik) 2 yerli stoper var. Edgar-Hugo veya iki uyumlu yabanci veya 2 uyumlu yerli, sirf yerlilerden olusan tandemler.
4
------------------Yerli-------------------------
------Yerli Yabanci Yabanci Yabanci------
Yerli Yerli Yabanci Yabanci Yabanci----- +1 Orta saha
--------------Yabanci-----------------------
5
------------------Yerli-------------------------
------Yerli Yabanci Yabanci Yabanci------
Yerli Yerli Yerli Yabanci Yabanci ---------+1 Orta saha
--------------Yabanci------------------------
omondoles
29.10.2021, 22:09
Penaltıya bir şey diyecek değilim. Fakat dostum kafan işlemiyor mu? Sarı kartın var, hakemlerin gözü takımın üzerinde, olayın içinde değilsin. Neden gelip müdahil oluyorsun?
Cem Balcı
29.10.2021, 22:12
Penaltıya kadar iyi maç çıkarıyordu.En önemli maç öncesi takımı eksik bırakacak.
Ayrıca sarı kartın varken rakibin üzerine yürüyüp itmen tam bir rezalet.
DeAgLeMaNyAq
29.10.2021, 22:38
Penaltıları genelde stoperler yapar ama Edgar da biraz abarttı...
ya edgar gerçekten sakar bir stoper zaten buda yaptığı hatalardan ve penaltılardan belli oluyor
BatuhanB
30.10.2021, 01:34
Yükselen performansına çizgi çektiği maç oldu, nazarlık olsun.
Jackdaniels
30.10.2021, 09:59
Penaltı pozisyonundan önce adama arkadan yapışmak yerine ufak bir hamleyle savrulup geriye gittin hiç yakışmadı... Sonrası zaten adam vuruş pozisyonu aldı ve penaltı oldu yere daha sağlam basman gerek kardeşim.
Ozan Yılmaz
30.10.2021, 13:43
puan kaybı olsaydı karışacaktı buralar,
çok daha dikkatli olmak zorunda ceza sahası içerisinde
ilelebeTS
30.10.2021, 13:47
Bu sefer bir hatası yok, rakip çok ani dönüp vurdu. Eli ayağı rahat durmuyor Pohjanpalo'nun, hiperaktif midir nedir. Edgar'ın haftaya cezalı olması kötü oldu.
pReN@_61
31.10.2021, 12:12
pay attention please
Gerçektende harika performans. En iyi maçını çıkardı.
BatuhanB
22.11.2021, 22:24
Muhteşem performans. Bir de şu muhteşem performansları Hugo'yla aynı anda gösterme alışkanlığı edinseler keşke...
Oğuz ZEYTİN
22.11.2021, 22:24
Çok iyi mücadele etti. Öne çıkmayınca kademe hatası da yapmadı. Hugo'nun aksadığı gecede gayet iyiydi.
arda'dan iyi kalecilik yaptı bugün kolsuz haliyle..
dedem buna ekstra mana basmış, iman gücüyle oynadı resmen..
Cem Balcı
22.11.2021, 23:10
Muazzamdı.Gizli kahraman.
Mert Oğuzlu61
23.11.2021, 00:40
Hugo ile birbirlerini iyi tamamlıyorlar, gerçekten çok değerli bir oyuncu. Afrika kupasına gidecek olması problem, gitme kal bizimle milli takim boş iş.
serdaracıl
23.11.2021, 04:29
Mükemmel
Süleyman50
23.11.2021, 08:37
çok iyiydi tebrikler...
Enes Ünal Kaya
23.11.2021, 10:45
başlığa girip sadece adını yazmak istiyorum ;
Edgar Miguel Ié :)
pReN@_61
23.11.2021, 10:51
tebrikler...
İ. SARAL
23.11.2021, 11:16
Helal olsun.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6Şafak Aydın1
23.11.2021, 20:47
https://twitter.com/EY61_/status/1463198294868430849
Ozan Yılmaz
24.11.2021, 00:09
Gününde bir ie 10 kaplan gücünde oynayabilir
zerzebil
24.11.2021, 01:44
Altyapısını aldığı takımın hakkını veriyor Edgar..Fiziksel dezavantajını çabukluğu ile kapatıyor.Neden stoperde karar kıldığını ya da kılındığını merak ediyorum aslında.6 numara ya da sağ bekte gole katkı veren bir oyuncu olurdu..
Yiğit Gayretli
24.11.2021, 08:11
Altyapısını aldığı takımın hakkını veriyor Edgar..Fiziksel dezavantajını çabukluğu ile kapatıyor.Neden stoperde karar kıldığını ya da kılındığını merak ediyorum aslında.6 numara ya da sağ bekte gole katkı veren bir oyuncu olurdu..
Bu tipte bir orta saha veya sağ bek çok var. Stoperde ise bu özellikte bir oyuncu çok kıymetli oluyor.
erolizmts
11.12.2021, 19:30
Arkadaş bu kaçıncı oldu el açık topu savunma yüzünden aldırdığın beleş penaltılar.
Emre Veli
11.12.2021, 19:45
kaç oldu sayamadım ama aşırı can sıkıcı bir hal aldı. yahu eline sahip çık be adam sahip çık şu eline.
Ozan Yılmaz
11.12.2021, 19:48
Hep aynı hatalar bıktırdın
Bir halt olmayacak o top geçse, ne işi var elinin yukarıda yine?
Doğukan Uçan
11.12.2021, 20:05
stoper oyuncusu bu kadar penaltı yapmaz. hüseyin türkmen yapsa bunları linç edilmişti.
DeAgLeMaNyAq
11.12.2021, 20:54
İstatistiksel açıdan penaltıların büyük bölümünü stoperler yapar fakat Edgar'ın ki artık bile bile lades durumuna geldi...
bahadır2561
11.12.2021, 21:05
Beyinsiz, ilk geldiği günden beri ısınamamıştım.
İyi oynadığı maçlar var evet ama iq yerlerde
Maçın içine ettin.
muhammed bilgin
11.12.2021, 21:09
Sana kaç kere dedim şu elini başını oynatma diye bu kaçıncı ya
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Murat Dokuz
11.12.2021, 21:21
Maçın en iyilerinden olup en saçma hatasını yaptı. Elini saklamayı öğren.
Şu ana kadar kaç tane penaltıya sebep oldu hatırlayan var mı?
kaçarava
11.12.2021, 21:43
Basiretsiz sakar işte. Bir yerde patlıyor.
Adamlar ceza sahamızın o kadar içinden geçtiki içinden geçti. Bu adamın elinede çarptı ayağınada çarptı götünede çarptı ne yapsın adam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya bu adam iyi felan diyorsunuzda ama bence tam bir el bombası. nerde patlayacağı belli değil bu sezon yaptırdığı kaçıncı penaltı bunlar tesadüf değil bence.
serdaracıl
12.12.2021, 00:27
Gayet iyi
pReN@_61
12.12.2021, 19:32
Şanssız herif. İyi toplar kesmişti halbuki.
ÖmürKaradeniz61
15.12.2021, 20:10
İyi ama çok dengesiz ne yapacağı belli değil heran takımı yakabilir. 15 maçta 4 kere aynı şekilde penaltı yaptırıyorsa bir stoper ortada bir sorun vardır.
Onur Akyüz
15.12.2021, 22:06
Penaltı makinası mübarek..
Bir oyuncunun bu kadar sık benzer hataları yapması normal değil bence.
Konsantre değil veya koordinasyon sorunu var.
Bu da bir oyuncuyu eksik/kötü oyuncu yapar.
Rakip atak yaparken hoca bunu ceza sahası dışında tutmalı, yasaklanmalı içeri girmesi.
lazminator61
16.12.2021, 16:35
Bu adam Hollandada ilk cok sevilmisdi taraftardan, sonra bos bosuna penaltilar yaptirdi, birdaha da oynamadi. Bizdede aynisi, performans olarak cok iyi, ama ne yaziki bazen penalti yaptiriyor
Kemal Öztel
16.12.2021, 16:53
Edgar iyi stoper yaşı da genç, maaşı da uygun. Bir hata da hemen öldürmeyin adamı.
Abdullah hoca uyarır ellerini kapat diye o da kendini geliştirir bu kadar basit..
pReN@_61
17.12.2021, 00:53
Şu el işini bırak :)
Mustafa YILMAZ
18.12.2021, 16:53
son haftalarda harika top oynuyor.
kestiği topların hepsi kilit hamleler.
önsezi ve pozisyon alma 20'ye çıktı herhalde
galip geldiğimiz maçtan sonra bunu söylüyorum. ben bu adama hiç güvenmiyorum ,bildiğin el bombası, bence hugo nun yanına daha kaliteli bir stoper alınmalı.
DeAgLeMaNyAq
18.12.2021, 18:54
Diouf'la olan pozisyonu penaltı olsa bile kırmızı kart değil. Kırmızı kart olması için toptan bağımsız rakibi çekmesi veya çelme takması lazım. Hadi rakip takım taraftarlarını geçtim de spor medyasındaki bazı insanların oyun kurallarından haberi yok...
bahadır2561
18.12.2021, 18:54
Yine bir penaltısı vardı. İstikrarlı bu konuda.
hamdi_61
18.12.2021, 19:57
Yerli bir stoper bulmamız lazım.
Arif Timurcioğlu
18.12.2021, 20:00
Yahu açın izleyin 10-15 kere daha bir kere yetmiyor anlaşılan ne penaltısı komik olmayın.
Onur Akyüz
18.12.2021, 20:16
Penaltı değildi orası kesin çünkü ayağa temas ettikten sonra diouf bir adım daha atıyor sonraki adımda kendini bırakıyor.
Ancak durup dururken nasıl bir aksiyonun içine girebildiğini yine görmüş olduk. Gs maçındaki gibi işte hiç neden yokken pat diye sana golü yedirir.
Oğuz ZEYTİN
18.12.2021, 22:54
Önündeki topu nasıl es geçti? Vur gitsin... Bu çocuğun mücadele azmine saygı duyuyorum fakat basit yapma konusunda oldukça cömert. Ve biraz sakar...
Topla çıkarken savunma arkasına çok iyi paslar atabiliyor. Cornelius ağır adam ona atsa da çok fark etmiyor ama sağ ve sol kanat oyuncularının daha hareketli olması lazım.
Onur Akyüz
18.12.2021, 23:37
Tekrar izleyince pozisyonun penaltı olduğunu düşündüm.
Ben sol ayağa bir müdahale var diye değerlendirmiştim ancak esas müdahale sağ ayağa yapılıyor. Diouf sağ ayağıyla topu alacakken Edgar o ayağa vurarak topa dokunmasını önlüyor.
Hiçbir şekilde izahı olmayan bir sakarlık yaptı. Penaltıyı verse belki bir şey değişmez ama bu hataları artık çok sık yapıyor.
Tekrar izleyince pozisyonun penaltı olduğunu düşündüm.
Ben sol ayağa bir müdahale var diye değerlendirmiştim ancak esas müdahale sağ ayağa yapılıyor. Diouf sağ ayağıyla topu alacakken Edgar o ayağa vurarak topa dokunmasını önlüyor.
Hiçbir şekilde izahı olmayan bir sakarlık yaptı. Penaltıyı verse belki bir şey değişmez ama bu hataları artık çok sık yapıyor.
Bu oyuncunun özelinde oyunculari sürekli elestiren, sinekten yag cikarircasina bir mac icinde yapilan en ufak hatayi dahi tartisan, hem de enine boyuna tartisan bir kitle var burada!
Edgar vitor ile birlikte son on yirmi yilin en iyi defansif ikilisi bana göre. buna egemen de glowacki de danil.
bugün penailti posizyonunu herkes birsekil de isine geldigi gibi degerlendirmis yukari da ya da baska basliklar altinda ancak mac esnasinda yapilan tekrar da dahi rakip oyuncunun edgar topla oynayacakken ayagini topla onun ayaginin arasina sokmasini penalti diye okumak bir kisinin kendi düsüncesini dayatmasidir. kaldi ki diyelim ki bu ve benzeri pozisyonlarda hatali davranmis bu oyuncu ya da baska oyuncular ancak sizler böyle her hatada oyuncu yollamak derdindeyseniz bu takima ne oyuncu dayanir ne de bu kulübün bunu kaldiracak maddi gücü kalir.
bir de böyle futbol ulemasi gibi söylemek istediklerini genel kuralmis gibi anlatanlar var ki ben bunlara ne diyecegimi ,nasil diyecegimi bilemiyorum.
macta oynanan ilk 45 dakikanin keyfini cikarmak yerine böyle abudik gubudik seylerle ugrasmak ne bileyim en hafif tabirle bos islerle ugrasmak gibi geliyor bana.
daha kisa bir zamana kadar djaniny , dün´e kadar denswill önceki güne kadar da berat elestiriliyordu! KOita hergün elestiriliyor ve cornelius elestirilmiyor bile! adam ligde yedi golle encok golatanlar listesinde basta ancak bizim taraftara kalsa devre arasi yollanacak! iki mac sonra bakasetas bunlarin hedefi olacaktir. adim gibi eminim. bugün nwakamesiz kazandik ya o da elestirilmeye baslanacaktir cok yakinda ve sayet bugün puan kaybetseydik abdullah hocanin sans ile bu kadar mac kazandigi dillendirilirdi hemen.
Haa! toplanan 42 puan ve liederlik mi? su anda zaten bir istanbul takimi bize 15 puan fark atmis ve biz de sampiyonluk hayallerimizi bir sonraki bahara birakmisiz zaten. sadece paralel bir evrende trabzonspor lider ve en yakin rakibiyle 13 puanlik fark var.
Onur Akyüz
19.12.2021, 01:05
Bu oyuncunun özelinde oyunculari sürekli elestiren, sinekten yag cikarircasina bir mac icinde yapilan en ufak hatayi dahi tartisan, hem de enine boyuna tartisan bir kitle var burada!
Edgar vitor ile birlikte son on yirmi yilin en iyi defansif ikilisi bana göre. buna egemen de glowacki de danil.
bugün penailti posizyonunu herkes birsekil de isine geldigi gibi degerlendirmis yukari da ya da baska basliklar altinda ancak mac esnasinda yapilan tekrar da dahi rakip oyuncunun edgar topla oynayacakken ayagini topla onun ayaginin arasina sokmasini penalti diye okumak bir kisinin kendi düsüncesini dayatmasidir. kaldi ki diyelim ki bu ve benzeri pozisyonlarda hatali davranmis bu oyuncu ya da baska oyuncular ancak sizler böyle her hatada oyuncu yollamak derdindeyseniz bu takima ne oyuncu dayanir ne de bu kulübün bunu kaldiracak maddi gücü kalir.
bir de böyle futbol ulemasi gibi söylemek istediklerini genel kuralmis gibi anlatanlar var ki ben bunlara ne diyecegimi ,nasil diyecegimi bilemiyorum.
macta oynanan ilk 45 dakikanin keyfini cikarmak yerine böyle abudik gubudik seylerle ugrasmak ne bileyim en hafif tabirle bos islerle ugrasmak gibi geliyor bana.
daha kisa bir zamana kadar djaniny , dün´e kadar denswill önceki güne kadar da berat elestiriliyordu! KOita hergün elestiriliyor ve cornelius elestirilmiyor bile! adam ligde yedi golle encok golatanlar listesinde basta ancak bizim taraftara kalsa devre arasi yollanacak! iki mac sonra bakasetas bunlarin hedefi olacaktir. adim gibi eminim. bugün nwakamesiz kazandik ya o da elestirilmeye baslanacaktir cok yakinda ve sayet bugün puan kaybetseydik abdullah hocanin sans ile bu kadar mac kazandigi dillendirilirdi hemen.
Haa! toplanan 42 puan ve liederlik mi? su anda zaten bir istanbul takimi bize 15 puan fark atmis ve biz de sampiyonluk hayallerimizi bir sonraki bahara birakmisiz zaten. sadece paralel bir evrende trabzonspor lider ve en yakin rakibiyle 13 puanlik fark var.
Yollamak derdinde değilim penaltı net. Geçen hafta penaltı yaptırdı, gs maçında gol yedirdi, rize maçı penaltı. Bir stoper bu kadar hayati hatalar yapmamalı bu futbolun gerçeğidir.
Onun dışında beğendiğim özelliklerini de yazıyorum maç başlığında var oradan okuyabilirsin.
Adem Akyüz'
19.12.2021, 01:18
Standartını hiç bozmadan devam ediyor ama sakarlıkları bir gün canımızı yakacak gibi.
pReN@_61
19.12.2021, 11:33
Dikkat panpa
serdaracıl
19.12.2021, 12:04
Taraftalardan vur vur sesi gelince dayanamadım vurdum demiş. Adamın hası yavv. Senin gibi stoper gelmedi şu takıma kral
Onur Erçetin
19.12.2021, 16:50
galip geldiğimiz maçtan sonra bunu söylüyorum. ben bu adama hiç güvenmiyorum ,bildiğin el bombası, bence hugo nun yanına daha kaliteli bir stoper alınmalı.
Edgar olmasa Hugo her maç rezil olur.Hugo kaliteli adam ama ağır oyuncu o yüzden avrupada tutunamadı zaten.Edgar hızıyla savunma arkasına koşan adamları durduruyor.
El bombası gibi olması konusunda kısmen haklısınız ama adam genel olarak önemli.Hızı ve bir stoper göre muazzam bir tekniği var.Topla çıkabiliyor.Pas kalitesi de fena değil.Daha iyileri 10 milyon eurodan başlıyor malaasef.Aynı şekilde Hugonun daha üst versiyonları da 10 milyonlardan başlıyor.Bu yüzden idare etmemiz lazım işte.Sezon sonu fırsat transferi olursa bakarız ama daha iyisini alabileceğimizi sanmıyorum.
GencTurk6161
19.12.2021, 21:55
Özgüven iyidir ama fazlası başa bela açar.
Daha basit oynamalı
Ali İhsan
20.12.2021, 10:34
Çok sakar bir oyuncu evet ama sakarlıklarından çok atladığı bir çok topu kesmesi kısmını da görmek lazım. Aldığı riskleri çoğunlukla büyük bir felakete dönüşmeden kurtarıyor ama sadece patlayanlarına bakmamak lazım.
Şu ana kadar 3 penaltı yaptırdı (ikisi çok fazla yaptığı şutun önüne siper olma pozisyonlarında ele çarpma, biri Sivas maçındaki gereksiz müdahalesi), hadi bu da penaltı olabilirdi ama kurtardıklarını göz önünde bulundurup, daha güvenli bir oyuncu olsa acaba kalemize kaç ekstra şut daha gelirdi kaç maçın skoru değişirdi ona bakma lazım...
Hugo ile iyi bir ikililer, Hugo hava toplarında Edgar ise hem çabukluğu ile rakip aksiyonları öldürmede hem de topla driplingleriyle takıma ciddi katkı sağlıyor. İkisinin de defoları var ki Avrupa kulüplerinde de denenip bize gelebildiler ama bu lige göre bence şu an açık ara en faydalı ikililer...
Edgar sakarlik yapiyor dogru ama iyi taraflari daha fazla antalya macina kadar bir duzelme surecine girmisti yasi geregi kendini gelistirme surecinde dahada iyi olabilir hugo ise rizikoya girmeden basit oynamaya calisiyor agir oldugu icin ilk hamleyi zamaninda yapmasi lazim yoksada gecmis olsun! Buyuk maclarda pres altinda pas atarken cok zorlandiklarida bir gercek
DeAgLeMaNyAq
21.12.2021, 21:54
61.maçında büyük şanssızlık yaşadı. İlk bakışta kötü sakatlandı gibi duruyor. Sedye ile çıkan oyuncu genelde en az birkaç hafta sahalardan uzak kalır. İnşallah daha kötüsü olmaz...
hamdi_61
21.12.2021, 21:54
Bunca sakatlık varken inşallah kötü birşeyin yoktur.
Yiğit SARI
21.12.2021, 21:55
Korkulan olmaz umarım pek parlak gözükmüyordu
Geçmiş olsun, durumu çok ciddi görünüyordu umarım hepimizin korktuğu şey olmaz.
Galibiyete gram sevinemedim.
kaçarava
21.12.2021, 22:13
Geçmiş olsun. İnşallah büyük bir sakatlık değildir.
1-2 hataya rağmen iyi performans gösterdi, sağında ve solundaki elemanların eksiklerini kapatıp sağa sola koşmaktan da helak oldu ve sonucunda iş sakatlığa kadar gitti. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Hatalar yapabiliyor olsa da daha iyisi yok elde.
Geçmiş olsun umarım düşünülen şey değildir.
Mert Oğuzlu61
21.12.2021, 22:23
Bak sakın, sakın diyorum, 1 ay yat ona kendimi alıştırdım ama capraz meniskus koptu yırtıldı gibi haber kesinlikle istemiyorum.
Hayır, hayır, hayır !!! Bu kadar kolay mi lan bacak koparmak, hep mi bizi buluyor kabul etmiyorum kopma olmamıştır tedbir amaçlı çıkarmışlardır.
KARAGOZLUM
21.12.2021, 22:29
Gecmis olsun insallah 2-3 haftaya donersin
afrika kupasina da gitme
Yiğit SARI
21.12.2021, 22:33
Haberler pek iyi değil
Arka adeleyi tutuyordu sanki, bir ay veriyorum.
Onur Erçetin
21.12.2021, 22:39
Haberler pek iyi değil
Ne gibi hocam çok merak ediyoruz.Sezonu kapattı falan demeyin sakın.
Enaldo61
21.12.2021, 22:39
Abdullah Avcı, Edgar’ın sakatlığıyla ilgili olarak: “Sahada görüntü kötüydü ama dışarı da kendisini çok daha iyi hissetmiş. Biz de korktuk pozisyon icabı. Trabzon’da bakacağız. Dizinde bir esneme var gibi gözüküyor” dedi.
Yiğit SARI
21.12.2021, 22:40
Ne gibi hocam çok merak ediyoruz.Sezonu kapattı falan demeyin sakın.
Yunus emre sel bağ sakatlığından bahsetmiş fakat abdullah hoca şöyle demiş:
"Sahada görüntü kötüydü ama dışarı da kendisini çok daha iyi hissetmiş. Biz de korktuk pozisyon icabı. Trabzon’da bakacağız. Dizinde bir esneme var gibi gözüküyor”
Arif Timurcioğlu
21.12.2021, 22:44
Sakar diyodunuz kurtuldunuz.
61_Hasan_69
21.12.2021, 23:34
Ligin en iyi stoperi
Mert Pasa
21.12.2021, 23:38
https://www.61saat.com/futbol/edgardan-haber-geldi-dizinde-h1047256.html
valla esnemeye razi durumdayim
Ozan Yılmaz
22.12.2021, 01:07
Geçmiş olsun
Sahada olmadığı her maç çok ararız
Çabuk iyileşmesi lazım
Şöyle Afrika kupasını kaçırıp ligin 2. yarısına yetişecek kadar bir sakatlık mükemmel olur. 1 maç için Ahmetcan idare eder her türlü.
Harun-61
22.12.2021, 11:09
Nedir son durumu ????
Maç sonu resmindeki çapraz koparmış biri gibi değil, bu durum biraz rahatlatıcı oldu doğrusu.
Oyun tarzı ve yapabildikleri Edgar gibi birini bulabilmek devre arası imkansız.
Mert Pasa
22.12.2021, 16:32
Şöyle Afrika kupasını kaçırıp ligin 2. yarısına yetişecek kadar bir sakatlık mükemmel olur. 1 maç için Ahmetcan idare eder her türlü.
Bakasetas 4 mac oynamadi ama neredeyse bir o kadardir da etkili olamiyor,mac temposunu kazanacak donemlerdeki kayiplar hepsinden fazla oluyor.Yani bir haftanin o kadar sikintisi olmaz ama bir ay bile surse bu durumuna donmesi kac maca uzayacaktir
Hoca Edgar'la ilgili dün şunu söylemiş.
“Edgar’ın dizinde bir esneme var, 1-2 gün içinde durumu netleşir. Dışarıya çıkınca daha iyi hissetmiş ama MR sonrasında durumu belli olacak."
Geçen hafta durumu ciddi değil dediler Nwakaeme'ye ne oldu malum. Bu maçtan sonra YES falan ciddi olabilir deyince baya üzüldüm, umarım korktuğumuz kadar yoktur.
pReN@_61
23.12.2021, 00:46
Geçmiş olsun reiz.
Ozan Yılmaz
23.12.2021, 15:23
Trabzonspor, Edgar Ie'nin sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derecede yırtık tespit edildiğini açıkladı. https://t.co/0P35sch7MR
Çok kötü talihsizlik
kaçarava
23.12.2021, 15:26
Tekrar geçmiş olsun. En kötüsü oldu maalesef. Sezonu kapadı.
Herkes gidiyor bölüyor. Waka gervinho edgar...
tswonder
23.12.2021, 15:45
Edgar'ın yeri dolması çok zor. Hızı ve kademesi ile çok faydalı oynuyordu. Bizi çok etkiler bu.
makbernatsu
23.12.2021, 15:45
eyvah eyvah hüseyine kalırsak 20 de kapanır 50 de...acil 2 stoper almamız gerekiyor
albatros
23.12.2021, 15:53
İnanilmaz ya inanılmaz.
Memlekette moral bulduğumuz tek şey Trabzonspor.
Onun da başını bırakmıyor kara bulutlar.
Ulan Hatay maçında keşke o pozisyonda kırmızı kart ve penaltı verseydi hakem
ilelebeTS
23.12.2021, 15:56
Geçmiş olsun. Sezon sonu şampiyon olduğumuzda oynadığın yarım sezona rağmen en büyük pay sahiplerinden biri de sen olacaksın. Şimdi daha güçlü geri dönmeye bak.
Benim çaprazım kopaydı da Edgar’a birşey olmayaydı. Öyle bir his çok üzüldüm geçmiş olsun.
Arif Timurcioğlu
23.12.2021, 16:04
Çok büyük güç kaybı yazık oldu böylesini bulmak zor.
Mert Pasa
23.12.2021, 16:26
insallah Onazi vakasi tekrarlanmaz.Bu sene de yerine adam koymak kolay degil.
Mert Pasa
23.12.2021, 16:42
herkesin dilinde senenin basinda Besiktasin sakatliklari var ama ilk 11ninin 2 oyuncusunun capraz bagi,Bakasetas Wakaeme Fener macinda Hamsik vb ile inanilmaz sanssiz sakatlik yasadik yasiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
sakarliklari olsada çok hızlı bir defansti. yazik oldu.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DeAgLeMaNyAq
23.12.2021, 16:49
Edgar’ın zaman zaman sakarlıkları olsa da çabukluğu ve geriden oyun kurmadaki artıları sebebiyle takıma ciddi katkısı oluyordu. Bu ayarda bir stoperi devre arasında bulabilmek hiç kolay değil. Umarım Edgar da çabuk toparlar ve eski formununu yakalar…
Timur Mikhail
23.12.2021, 17:04
Edgar muadili bir stoper devre arası bulmak çok zor olur, buyuk şanssızlık geçmiş olsun nokta bir transfer kiralık olarak en azından şart oğlu şart, nereden bulacağız devre arası çok zor.
Hüseyin en son oynadığında iyi idi ama yine de yetersiz bence.
Defans hattı önemli bizim için büyük kayıp maalesef.
Adamın çapraz bağı kopmuş, yürüterek çıkartıyorsun stadyumdan. Rezillik başka bir şey değil.
Geçmiş olsun Edgar. Çok arayacağız.
geçmiş olsun be kardeşim inş biran önce toparlanır dönersin .sakar felan diyorduk ama yokluğunu arayacaz.
Oğuz ZEYTİN
23.12.2021, 19:22
Geçmiş olsun.
Hügonun yerini doldurabilirdik de Ie gibisini daha da bulamayız. Çok büyük eksiklik.
Faruk UYSAL
23.12.2021, 19:46
Geçmiş olsun Edgar.
Olabilecek en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum.
hamdi_61
23.12.2021, 20:10
Çok geçmiş olsun
Enes Başkaya60
23.12.2021, 21:19
Çok yazık oldu...
Edgar harika bir stoperdi...
Hugo ile de çok iyi uyum sağlamışlardı...
Çok geçmiş olsun....
Oyunun çok önemli bir parçasıydı, bu özelliklere sahip olanını bulamayız.
Artık geriden beklenmedik çıkışlar, beklenmedik direk paslar, her türlü kontrayı kesmeler yok.
Ayrıca transfer planlarında da değişiklik demek bu. Kur artmışken bir de bu sakatlık planlanan işlerin yapılamayacağını düşündürüyor.
Onur Akyüz
23.12.2021, 22:17
Topla çıkışları ve hızlı müdahalelerini çok ararız. Ara sıra hata yapsa da bu özellikleri ile oldukça önemli bir oyuncumuzu kaybettik.
Yerini bu kısa sürede nasıl doldururuz çok zor.
Yiğit SARI
23.12.2021, 22:25
Ah edgar'ııım vah edgar'ııııım... Çok üzücü önce sağlık tabi geçmiş olsun
Murathan
24.12.2021, 02:18
lütfen onazi gibi dönme.
Ertan1982
24.12.2021, 06:05
Gecmis olsun.Önemli kayip.Yei kolay dolmiyacak ama dolmali.
agahozlu
24.12.2021, 08:26
Geçmiş olsun, başarılı bir operasyon geçirip güçlü bir şekilde döner umarım
bordoylamavi
24.12.2021, 08:44
çok büyük kayıp. dinamizmi ve hızlı çok önemliydi avcının sisteminde. özellikle kmisenin cesaret edemediği topla çıkşları da çok önemliydi. hataları da oluyordu ama faydasının yanında devde kulak kalır. inşallah çabuk iyileşir.
futbolda bu çapraz bağ sakaltlıklarına bi çözüm bulmak lazım. eskiden kas yoktu böyle sakatlılarda yoktu. kırık ve menisküs en büyük sakatlıklardı. şimdi her yerde çağraz bağ çıkıyor. buna bilimsel bi çözüm getirlmeli. futbolcular ufak ters hareketlerle çok büyük sakatlıklar geçiriyor.
Yunus Emre SEYHAN
24.12.2021, 11:32
Muhtemelen opsiyonu kullanılmaz. Trabzonspor kariyeri biter. Çok yazık oldu. Duygusal davranmaya yer yok malesef futbolda. Bu kadar ağır sakatlık sonrası nasıl döneceği belli değil.
emre6117
24.12.2021, 11:37
Muhtemelen opsiyonu kullanılmaz. Trabzonspor kariyeri biter. Çok yazık oldu. Duygusal davranmaya yer yok malesef futbolda. Bu kadar ağır sakatlık sonrası nasıl döneceği belli değil.
Kullaniriz neden kullanmayalim. Olmedi ya adam. Piyasa degeri 10 milyon eurolarda olan bir adami kapi disari mi edelim.
A.omur iki buyuk sakatliktan gayet de iyi dondu.
Emirhan Uludüz
24.12.2021, 11:57
Opsiyon kullanılır hatta tekrar 2-3 yıllık sözleşme imzalanır. Muhtemelen sözleşme dondurma şartlarından biri bu olacak. Önümüzdeki dönemin ücreti yatırılmayıp bir sonraki seneye eklenecek.
KARAGOZLUM
25.12.2021, 11:47
Edgar opsiyon kullanilmaz mi
saka gibi
tam aksine uzun sureli sozlesme ve butun bonservisi alinir
genc adam atlatir bu sakatligi
onumuzdeki sezona hazirlanmali
umarim iyi bir stoper alinir edgar rotasyon oynar
bordoylamavi
25.12.2021, 12:22
edgar bırakılır mı ya. yaşı genç ve savunma oyuncusu bi şekilde zaman alsa da toparlar
Edgar atletik biri. Atlatır bugünleri.
Yiğit SARI
25.12.2021, 13:42
Wakaeme konusunda da aynısı oyuncu konusunda ufak-orta-büyük herhangi bir olumsuzluk yaşandığında direk teneke bağlanmayı çalışılıyor
İbrahim CİHAN
29.12.2021, 23:04
Çok kritik oldu sakatlanması. Nasıl doldurulur yeri bilmiyorum. İnşallah aramayız onu. Süper lig için müthiş hızlı bir stoperdi. Hugo ile de çok iyi ikili olmuşlardı. Geçmiş olsun.
makbernatsu
30.12.2021, 10:34
edgar daha güçlü döner..bizi yerliler gibi tembel değil onlar.
Yunus Emre SEYHAN
30.12.2021, 11:35
edgar daha güçlü döner..bizi yerliler gibi tembel değil onlar.
Öyle bir ihtimal var evet.
Ancak şöyle bir ihtimalde var;
Önümüzde ki sezona yetişir ancak form tutamama, tekrar diz sakatlığı vs.
Bu tip ağır sakatlıklar her zaman çok büyük bir risk. Sakatlık bir yana futboldan 6-8 ay uzak kalmak çok sakıncalı.
Örneğin Dorukhan ağır sakatlık geçirdiğinde 2 sezonu gitti. Onazi bir kaç gömlek gitti kalitesinden. Trondsen sabah akşam sakatlanıyor. Abdulkadir hala sakatlanmadan önceki formunda dönemedi. Onur'un futbolu erken bırakmasında ki en önemli neden 2 dizinde yaşamış olduğu sıkıntılar.(kaleci olmasına ragmen), Aynı şekilde Yattara'da dizinden sıkıntıya girmişti. Adam hala değişik yürüyor. Bu örnekler böyle gider..
Duygusal davranılmazsa opsiyonu kullanılmaz.
Yiğit SARI
03.01.2022, 19:29
https://twitter.com/helfireTS/status/1478040971283771408
Daha da güçlü döner umarım
Enes Ünal Kaya
04.01.2022, 09:09
Sabah işe yürürken aklıma geldi
Edgar seneye 2 3 maç acaba mı dedirtir. Sonra toparlar. Eskisi gibi döner hiç şüphem yok
kaçarava
04.01.2022, 10:58
Kırık olsa neyse ama bu tip sakatlıklarda eskisinden güçlü dönmesi imkânsız maalesef.
1 yil daha kontrati uzatilir ama seneye kulübede gecirir sezonu. Ardindan yollar ayrilir.
Malesef bu sakatlik ile bu hikaye sona erdi.
crixus_61
04.01.2022, 13:46
Yeri miydi sakatlanmanın şansını seveyim başkan ya.
Edgar nevi şahsına münhasır bir stoperdi onun gibisi gelmedi. Hız bakiminda biraz bamba iyiydi ama edgar barça defasında oynamaya göre yetiştirilip seçilmid total futbol defansı hızlı ve çevik. İyi paslasir Hollandalilar gibi de iyi kurardı.
Cem Balcı
04.01.2022, 18:49
Arayacağız.
Zamanlaması berbat oldu.
Ertan1982
05.01.2022, 08:20
ben olsam opsioonu kulanirim ondan sonra maasi biraz yükseltip Prim artirip kontrati iyilestirip 1+2 imzalarim.
Nasl geri dönecek belli degil.Iyi dönerse 2 sene daha kalir. Kötü dönerse kontrat biter gider.
Doğukan Uçan
05.01.2022, 13:30
edgar aynı şekilde geri döner.. aga bu adamı diğer oyuncularla karıştırmayın fizik kuvvetli falan gayet iyi.
derhal sözleşme uzatılmalı..
ara sıra hata yapsa da elinden geleni yapıyor.
Yiğit SARI
14.01.2022, 12:29
Ne yazık ki fesih geldi
Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Edgar Miguel IE arasındaki 12.08.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Enaldo61
14.01.2022, 12:29
https://twitter.com/kap_sportif/status/1481923060634632195
Yiğit SARI
14.01.2022, 12:34
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1481924393790025732
Tadım kaçtı biraz
Muhammed Kambur
14.01.2022, 12:36
Opsiyonu elimizde olan 7,5 milyon euro piyasa değeri olan adamı gönderdik şaka gibi. Çok büyük yanlış. Sakat olduğunun farkındayım ama opsiyonu kullanıp devam edilmeliydi. Biz niye hiç oyuncu satamıyoruz?
Mustafa Çakar
14.01.2022, 12:45
Dondurulur diye beklerken fesih geldi çok ilginç
Üzüldük vallahi yağız at gibi adam sakatlanıp vuruldu.
Çok ilginç ya, değerli bir adamdı ve opsiyon bizdeydi. Napıyor bu yönetim anlaşılmıyor
edit: Sözleşme dondurma iptal edilmiş TFF tarafınadan. O zaman anlaşılır bir durum
Ozan Yılmaz
14.01.2022, 12:57
kötü oldu, çok fena bir boşluk oluştu :(
Telonyus
14.01.2022, 13:05
Kupanın bir ucundan Vitor, bir ucundan Edgar tutmayacaksa yemişim o teneke parçasını ya
https://www.youtube.com/watch?v=eb77iB4zLyk&ab_channel=FUTBOLPLUS
Yes videonun başında bahsetti. Lisans dondurma olmadığı için bu yola gidilmiş. Alacakları verilmiş, lisansı fesih edilmiş. Sene sonu yeniden aktif edilecekmiş. Endişe edecek bir şey yok.
KARAGOZLUM
14.01.2022, 13:11
Abi ne yapti bunlar cidden bu dogru mi yoksa fesh edip yil sonu tekrar imza mi atilacak
cok buyuk hata edgar giderse
Çıkar kokusu yakında, sene sonu tekrar anlaşma üzerine fesih olmuş olabilir.
tff bu sezon için futbolcu lisans dondurma işlemini kaldırmış. visca ya da lisans çıkarmak için edgarın sözleşmesi fesih edilmiş ve gelecek sezon içinde tekrar görüşülecekmiş .burda yönetimin fazlada yapacağı bişey yoktu ya trondseni ya koitayı yada sakat olan edgarı veya gervinhoyu fesih edecekti. ama mantık sağlam adam fesih etmektense şuan sakat olan adamı fesih etmek yolunda olmuş. daha kouasi de gelecek büyük ihtimal onun içinde ya trondsen yada gervinho feshi olacak .
lazminator61
14.01.2022, 13:19
Insallah yeni sezona yine baglariz renklerimize
Oğuz ZEYTİN
14.01.2022, 13:41
Tekrar geçmiş olsun. İnşallah sağlığına kavuşur ve spora eskisinden daha iyi dönebilir.
Edgar aslında bir transfer başarısıydı. Yusuf Yazıcı takasıyla renklerimize katmıştık. Sonra anlaşma detayları ortaya çıktı. Bugün gördük ki pek de önemi yokmuş o detayların.
Emek verdiği süre için teşekkürler. Yolu açık olsun.
Başka bir takımla anlaşmazsa, mayıs ayında Trabzon'a gelip kupayı kaldıracak inşallah.
DeAgLeMaNyAq
14.01.2022, 13:57
Sözleşmesinin feshi sürpriz değil fakat kariyerinde başarılar dilememiz sebebiyle kafalar iyice karıştı. Kimileri bunun Lille'in oyuncu üzerindeki hakkından dolayı yapıldığını söylüyor ama bu sadece varsayım. Benzer durum Oğuzhan Özyakup'un Arsenal'den BJK'ye transferinde de yaşanmıştı. İnşallah söylendiği gibi yeniden sözleşme imzalanır...
Sefer A.
14.01.2022, 14:20
Sözleşmesinin feshi sürpriz değil fakat kariyerinde başarılar dilememiz sebebiyle kafalar iyice karıştı. Kimileri bunun Lille'in oyuncu üzerindeki hakkından dolayı yapıldığını söylüyor ama bu sadece varsayım. Benzer durum Oğuzhan Özyakup'un Arsenal'den BJK'ye transferinde de yaşanmıştı. İnşallah söylendiği gibi yeniden sözleşme imzalanır...
Oguzhan'da ne olmustu ki ?
Yalniz anlamadigim bu dondurulma olayi yeni mi iptal edildi ? eger öyleyse adim gibi emînim bizim tekerimize çomak sokma amaçli olduguna...
Arka planda yeni sözlesmeyi Edgar ile imzâladiysak bilmem ama eger öyle bir sey yoksa bizim "plan hazir formalite bu" dememiz pek bir sey ifâde etmeyebilir, imzâlar 3 cücüslerden birine, otururuz asagiya
Yusuf BALCI
14.01.2022, 14:27
sözleşmesi feshedilse bile şampiyonluk kutlamalarına çağırılmalı. çok büyük payı var. sezon sonu da kendisi istekliyse anlaşılmalı.
Yiğit Gayretli
14.01.2022, 14:51
Valla karışık duygulardayım. Şampiyonluk kutlamalarında kesinlikle olması gerekir.
Türk futbolunun düstügü hale bakin.
Yabanci bir as futbolcumuz sakat diye sözlesmesini feshetme mecburiyetinde kaliyoruz...
BatuhanB
14.01.2022, 15:04
"Sezon sonu tekrar görüşülecek" işinin hikâye olduğu epey âşikârdı ama kokusu bile çok çabuk çıktı ortaya.
Kendisi Trabzonspor'u tâkipten çıkarmış.
Çok yazık oldu, çok üzgünüm.
Muhammed Kambur
14.01.2022, 15:07
Edgar'dan para kazanmamız gerekiyordu. Maalesef yazık oldu. Oyuncu satma konusunda öğrenmemiz gereken çok şey var maalesef.
Kulüp veda mesajı paylaştığı için bence de yollar tamamen ayrıldı ama anlamıyorum neden bıraktık.
Murathan
14.01.2022, 15:24
kelime bulmakta zorluk çekiyorum.
Yolu açık olsun, ne diyelim.
Şampiyonluğa odaklanmak lazım.
mete61bordomavi
14.01.2022, 15:57
Yahu bu adam sakatlandı! TFF'nin saçma yabancı kararı dolayısıyla fesih yapıldıysa, takipten çıkmalar vs ne oluyor?
Sakatken bu adamı başka bir kulüp almak istemeyeceğine göre ileri tarihli opsiyonlu yeni bir anlaşma yapılması(prensipte anlaşma gibi) daha doğru olmaz mıydı?
Oyuncun sakatlandı diye bu kadar kolay fesih geliyorsa, diğer yabancı oyuncuları nasıl özveriyle oynamalarını isteyeceksin?
Kafamda deli sorular...
Mert Pasa
14.01.2022, 16:25
Ya sakatligi bildigimizden de kotu durumda,ya da baska bir sey var.Veda mesaji ve takipden cikarma karsilikli beklenmeyen hamleler
Gökhan Balcı
14.01.2022, 16:31
Tff nin bok yemesi kulüp ne yapsın? Edgarı çıkarmasan viscaya lisans çıkaramıyorsun. Hatta gervinho ile anlaşamazsak kouassiye de çıkaramayacağız. Trondsen işi hemen çözülemedi ama bu hafta visca'nın da oynaması gerektiği için acil çözüm bulundu. Edgarın takipten çıkması falan hikaye de olabilir bunu sezon sonunda göreceğiz ama şunu merak ediyorum. Diyelim ki Edgar gitti tamemen. Edgarın muhtemel satışından kazanacağımız para ile trondsenin feshinden kaybedeceğimiz miktar arasındaki fark tahmini ne kadardır? 2. trondseni feshettiğimizde kulüpten çıkan para devre arası transferi ne kadar etkilerdi? Bunlar düşünüldükten sonra bu karar verilmiştir diye düşünüyorum
Başkan yada hoca tarafından umarım tatmin edici bir açıklama yapılır. Mecburiyetin farkındayım ama çok üzüldüm.
Zafer Fidan
14.01.2022, 17:39
Baya üzüldüm
AYYILDIZ
14.01.2022, 19:26
Trabzonspor bu sezon olan alacaklarını ödemiş. Sözleşme şartını yerine getirmiş. Yapacak birşey yok.
Punisher-61
14.01.2022, 19:31
Edgar'dan para kazanmamız gerekiyordu. Maalesef yazık oldu. Oyuncu satma konusunda öğrenmemiz gereken çok şey var maalesef.Yabamci kontenjani yüzünden gönderdik.. kontratini galiba donduramiyoruz..mecbur göndermemiz lazim yeni oyuncu almak icin
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
DeAgLeMaNyAq
14.01.2022, 21:01
Ağaoğlu'nun açıklamaları nispeten biraz su serpmiştir ama yine de çok fazla beklenti içerisinde olmamak lazım. Özellikle yabancı kuralı değişmediği takdirde gelecek sezon işimiz bir hayli zorlaşacak...
Mustafa Çakar
14.01.2022, 21:09
Gs’nin her zaman yaptığı gibi neden bir bank asya takımıyla anlaşıp bedelsiz olarak edgarı kiralık göstermedik ? Kafamda deli sorular
sakosako
14.01.2022, 21:38
bence sene sonu tekrar imzalayacağız. içimde öyle bir his var. o yüzden bir veda gibi hissetmiyorum
Cem Balcı
14.01.2022, 22:52
İnşallah bomba gibi döner ve sözleşmeyi kapar.
erenslash
14.01.2022, 23:34
geri gelmelisin mutlaka
Doğukan Uçan
15.01.2022, 09:33
erkenden iyileşeceğini düşünüyorum ve önümüzdeki sene tekrar hugo ile yan yana oynar.
Yönetici ve gazeteci kim varsa bu olayda sınıfta kaldı. Trondsen çoktan gitmeliydi. Edgar'ın gidişi planlı olmalıydı. Her sene 1-2 çapraz bağ sorununu çözemezsek bu şekilde milyonları çöp edeceğiz.
Kadir Aydın
16.01.2022, 03:13
Adam instasini komple kapatti sanirim.
Sefer A.
16.01.2022, 04:04
Ağaoğlu'nun açıklamaları nispeten biraz su serpmiştir ama yine de çok fazla beklenti içerisinde olmamak lazım. Özellikle yabancı kuralı değişmediği takdirde gelecek sezon işimiz bir hayli zorlaşacak...
valla adam akilli is yaparsan hiç de zor olmaz âbi, ben sampiyonlar ligine ayni takimla gitmemizi isterim tabi ama ille de kalmak istemezlerse kesinlikle Bakasetas ve Djaniny'yi iyi paraya satar kasayi doldururum -2 de yabanci olmus olur, Trondsen'i gitti sayiyorum ama simdi ama sene onu, Koita dahi gönderilebilir... Peres de gidebilir... epey bosluk olusur bu durumda...
Gs’nin her zaman yaptığı gibi neden bir bank asya takımıyla anlaşıp bedelsiz olarak edgarı kiralık göstermedik ? Kafamda deli sorular
alt lige yabanci kirâladilar mi formalite icâbi emin degilim ama hatirladigim kadariyla Bruma vardi onu Gaziantep'e kirâladilar sezonu kapatmis olmasina ragmen, formalite yâni, mecbur kaldilar çözümü öyle buldular
Yönetici ve gazeteci kim varsa bu olayda sınıfta kaldı. Trondsen çoktan gitmeliydi. Edgar'ın gidişi planlı olmalıydı. Her sene 1-2 çapraz bağ sorununu çözemezsek bu şekilde milyonları çöp edeceğiz.
evet aynen katiliyorum, YES karizmayi çizdirdi çok fenâ, ama yönetim daha da fenâ, bir nâneden haberleri yokmus
pReN@_61
16.01.2022, 11:57
Ah be reis...
Gelişi bir tercihle olmamıştı gidişi de öyle oldu. Oynadığı süre boyunca performansından memnundum. Talihsiz sakatlığını atlatıp futbol hayatını sürdürebilmesi dileğiyle yolu açık olsun.
Mert Acar
20.01.2022, 08:26
Bu adamın ahını almayacaktık.
BatuhanB
20.01.2022, 15:11
E hani dondurulmuyordu?
https://twitter.com/st1lig/status/1484127763447664648
Doğukan Uçan
24.01.2022, 16:03
başka bir takımla anlaşacağını sanmıyorum sene sonu tekrar sözleşme yapmalıyız. bu adam gibisini zor buluruz hem oyun kuruyor hem topla ileri çıkıyor en önemli özelliği de hızlı olması.
Kasketli
22.02.2022, 14:22
Flaş! Trabzonspor'da Edgar le eşyalarını topladı.
Normal şartlarda 1 yıl daha opsiyonu bulunan oyuncu için yabancı kuralının getirdiği zorunlulukla birlikte kulüp Edgar’a hak edişlerini ödemiş ve yollarını ayırmıştı.Ağaoğlu tekrar görüşme yapılacağını söyledi.
Daha sonra Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu ayrılığın nihai olmadığını ve oyuncu ile yeniden görüşeceklerini açıklamıştı.
Eşi Trabzon'a gitti, eşyalarını topladı
61 Saat'in haberine göre; Trabzonspor'da geçirdiği sakatlık sonrası sözleşmesi feshedilen Edgar le'nin eşi dün Trabzon'a gidip bütün eşyalarını topladı. Trabzon ile tüm bağlantıları koparan Edgar le ailesinin bu kararı çevresince 'bir daha dönmeyebilir' şeklinde yorumlandı.
Edgar le'nin Trabzonspor performansı
Kariyerinde; Barcelona B, Feyenoord, Nantes, Belenenses, Villarreal, Lille ve Trabzonspor takımları bulunan 27 yaşındaki Bissau asıllı Portekizli savunmacı bordo-mavililerde 61 maçta oynadı ve 3 gol attı.
Kaynak : https://www.fanatik.com.tr/flas-trabzonsporda-edgar-le-esyalarini-topladi-2268314
Haber doğruysa üzülürüm, Şampiyonluğumuzu kutlayacaktık daha be Edgar...
Gervinho dede'ye yapilan tarife Edgar abimize neden uygulanmadi??
Onur Akyüz
23.02.2022, 02:34
Edgar benim duyduğum kadarıyla sadece çapraz koparmamış menisküs vs dizi baya dağıtmış sanırım.
Dönüşü kasım ayı filan diyorlar o yüzden opsiyon kullanılmıyor haliyle adamın şehirde kalması da gerekmiyor. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
Doğukan Uçan
28.02.2022, 15:07
dönüş tarihi haberi doğruysa yaz kampına yetmişmiyorsa edgar defteri kapandı o zaman. yazık gerçekten çok kötü zamanda sakatlandı.
Seneye de oynayabilecegini zannetmiyorum.
Ayrica baslik neden acik ki hala?:)
Yiğit SARI
28.02.2022, 15:38
Seneye de oynayabilecegini zannetmiyorum.
Ayrica baslik neden acik ki hala?:)
Gönlümüz el vermemişti ama kapatalım yavaştan. Önümüzdeki sene gelişmelere göre bakarız
jpositve
12.07.2022, 14:16
Edgar Ie Trabzonspor'dan haber bekliyor
Son şampiyon Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon başında fırtına gibi başlayan ve Aralık ayında çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapayan Edgar Ie'nin sözleşmesi feshedilmişti. Portekizli stoperin menajerinin bordo-mavililerden haber beklediği ve kapsamlı bir sağlık raporu sunacağı öğrenildi.
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon yakaladığı şampiyonlukta sezon başı performansıyla önemli katkı veren Edgar Ie'nin çapraz bağları kopmuştu. Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası sezonu kapatmış ve karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Bu sürenin ardından çapraz bağ ameliyatı olan ve henüz tam olarak sahalara dönemeyen Edgar Ie'nin ilk raporunda sakatlığında olumlu yönde iyileşmeler olduğu belirtildi.
Ancak Şampiyonlar Ligi maçları ve 5 Ağustos tarihinde başlayacak olan lig nedeniyle daha hazır bir oyuncu arayışı içerisinde olan bordo-mavililerin Egdar Ie'nin menajerine, haber gönderdiği bildirildi.
Takvim'in haberine göre; yönetimin "Eylül ayındaki sağlık raporlarına göre ve o dönemki yabancı kontenjanımızdaki boşluğa göre yeniden görüşebiliriz" dediği öğrenildi. Oyuncunun menajerinin ise bu süre zarfında Edgar'a kulüp bakacağı ancak Trabzonspor'a da yeni bir sağlık raporu gönderileceği ifade edildi.
https://www.cnnturk.com/spor/futbol/edgar-ie-trabzonspordan-haber-bekliyor
edgar ie stoperde niye düşünülmüyor.
1 https://eksisozluk.com/entry/139690388
2 https://eksisozluk.com/entry/139691378
3 https://eksisozluk.com/entry/139692047
4 https://eksisozluk.com/entry/138289548
https://twitter.com/KFE_Futbol/status/1481930194013327364?s=20&t=IYmyNTHZ31Z4EoFrdKx4zg
https://twitter.com/KFE_Futbol/status/1384926637179944969?s=20&t=uMRPvNsdJhWHN8YYIRg_9w
https://twitter.com/ilyaskurt_/status/1481942832390840321?s=20&t=PHC-MueGz-lwmlAeB9y2Kw
https://twitter.com/xhchdhx/status/1334567062438633472?s=20&t=imbt0OlkGofh1KehHChPOg
Süper lig tarihinin ayagi en iyi stoperi edgar. Edgar gibi hem driblimg atabilen hem de pas oyununa uyumlu, atletik bir stoper nah aliriz. Edgarin daha az hata yapan ve ayni derece ayagi iyi olan stoperler bugun liverpool, real madrid, manchester city de falan oynuyor. Buyur virgil van dijki alabilirsin mesela. O edgardan daha dengeli bir stoper.
Iyi savunma yapabilen stoper alinabilir ama ayagi iyi bir stoper hayatta bulamayiz. Ciddi diyorum ileriki yillarda da alamayiz. O dengesiz dediginiz edgari hollandada feyenordda DICK ADVOCAAT her mac banko ilkonbir oynatiyordu. 2. sene tekrar istedi advocaat ama kulup vermedi. Hatta yunanistandan falan farkli ulkelerden isteyen takimlar da olmustu o donem.
Advocatti da anlatmama gerek yok herhalde zeniti uefa sampiyonu yapan ve zenitte super kupayi alan. Hollanda milli takimini calistiran, vitor pereira nin ilk doneminde ligi 2. bitirmesiyle aziz onu gonderip advocaati getirmisti. 1 sezon fenerde calistiktan sonra sezon bitiminde takim sampiyon olamayinca aziz bu sefer aykut kocamani getirmisti.
Ayrica edgarin hatasindan 1 gol yiyorsak topun bizde kalmasiyla topu rastgele ileri sisirip rakibe verilmemesiyle en az gol yememizi engelliyor. Sonra savunma yonunden de ligin en iyilerinden. Cok nadiren bir hata yapiyor o hata da hoop konusuluyor. Gormuyor musunuz besiktasta vida ne hatalar yapmasina ragmen senelerce besiktasta hem de ne kadar maasla oynadi
https://m.youtube.com/watch?t=244&v=_EdVYFkYtq4&feature=youtu.be
Edgar ile sözleşme imzalanmazsa pişmanlığını çok yaşarız.
jpositve
16.08.2022, 19:53
https://twitter.com/FreeKickTR/status/1559128621696049153?t=H0mZ7S11ZqFHgh2OO1CXkw&s=19
Iyi de bu sevilla zaten galatasaraydan 12 milyon euroya marcao yu aldi. Yine galatasaraydan veya super ligden bir tane daha stoper alacagini dusunmuyorum.
jpositve
25.08.2022, 01:12
https://twitter.com/_arena61com/status/1562556501750796289?t=c7vysbdIxYq3HQC4m3WKFw&s=19
jpositve
09.09.2022, 22:40
transferin son gününde antalyaspor ve ankaragücü ile görüşmüş ama anlaşamamış kulüpsüz kalmış. devre arasına kadar hazır olacakmış. adam nasıl sakatlık geçirdiyse halen daha iyileşmedi.
pReN@_61
10.09.2022, 22:34
antalya işi yatmış
Kral ne büyük adammışsın sen yahu. Düşük bütçeli Nesta izlemişiz gibi hissediyorum şu an..
:(:(
https://twitter.com/demarkesports/status/1617532963536736257
Ozan Yılmaz
23.01.2023, 19:13
https://pbs.twimg.com/media/FnKh1qBaYAs4huF?format=jpg
Kemal Öztel
23.01.2023, 19:22
Duygusallığa gerek yok 1 seneden fazla oynamadı geriye gitmiştir. Biz alsaydık ya tutarsa transferi derdim. Yolu açık olsun üzülecek bir şey yok
pReN@_61
23.01.2023, 19:58
hüzünlendirdi bu haber
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.