Orijinalini görmek için tıklayınız : Edgar Miguel Ié
Ali İhsan
27.09.2020, 01:10
Yanına lider bir stoper gelirse çok daha iyi olur.
Yanina partner gelirse bu seneyi goturur ikisi
Adam çok rahat ve akıllı oynuyor. Yanına Hugo harbiden nefis olurdu..
Bu yorumlara aşırı katılıyorum, lider bir stoperin yanında (Hugo tam olarak bu tanıma uyuyor) takımın stoper kaynaklı tüm sorunları çözülür
Tam 3 yıl sonra stoper izledim sanırım. Hosseini ile iyi ikili olabilirler.
Hosseini'yi düğünde bile oynatmam
Edgar'ın Lizbon ve Barcelona altyapılarında eğitim almış olması, Lille gibi müthiş scouting sistemi olan bir takım tarafından tercih edilmesi muhteşem referanslar. Feyenoord olayı bir sakatlık ve pandemi sonrası değişen ekonomik dengeler nedeniyle olmadı ve yıllardır stoper dilenen bize zorla bir stoper gönderilmiş oldu...
Geriye attığı bir depar vardı etkileyiciydi. Top kullanması çok iyi. Umarım kendisiyle ve gelen oyuncuyla güzel bir ikili kurarız.
Furkan Özdem
27.09.2020, 02:39
Yanına Hugo'yu almak için daha ne bekleniyor?
artvints
27.09.2020, 05:15
Önündeki boşlukları top sürerek değerlendirip sonra pas vermesi, güzel alışkanlık.
Enaldo61
27.09.2020, 09:08
Lakap bulmak lazım.
Adem Akyüz'
27.09.2020, 10:12
Topla oyunu gayet iyi. Biraz da topsuz oyunda görmek lazım. O yüzden 3-4 maç daha izleyelim bakalım.
o bize biz ona alışıyoruz ; umarım böyle devam eder.
Arif Timurcioğlu
27.09.2020, 12:37
Yanına Hugo'yu almak için daha ne bekleniyor? Manajeri isi bozmus, Brezilya'lilar bu konuda sorunlu.
Samet Yildirim
27.09.2020, 12:38
Geçen sezon takımda tutulmalı diye görüş belirtmiştim çünkü Takimin en iyi stoper oyuncusu geçen sezondan beri.
Hızlı ve çevik. Ikili mücadele çok iyi. Topla baya olumlu. Yanina güzel partner alırız inşallah.
diensi61
27.09.2020, 14:31
topa sahip olan bir takımda bu tarz topla ilişkisi iyi ve hızlı adamlar her daim iş yapmıştır. ancak baskı anlarında ne yapacağını çok test edemedik. ortalama bir katkı verir umarım.
pReN@_61
27.09.2020, 15:15
40 yılın başı maç seyredemedik onda da "üst düzey savunma performansı" olmuş anladığım kadarıyla.
Mustafa YILMAZ
27.09.2020, 16:59
oldukça iyiydi özellikle hızı ile.
büyük takımlarda mutlaka stoperlerden biri hızlı olmalı.
Yanına 1.88 boyunda, lisansı olan, tercihen zıplayabilen, penaltı yaptırma ustası olmayan; bir stoper bulmak gerek.
Ogün YAZICI
27.09.2020, 22:18
Hem boy hem timing anlamında dezavantajı var hava toplarında
İlerleyen aylarda olumlu yönlerini konuşalım istiyorsak yanına pozisyon bilgisi yüksek uzun bir stoper şart
Lakap bulmak lazım.
Mandingo
Bizim defans hattında güven veren bir isim yoktu uzun süredir ilk defa bu izlenimi kendisi ile aldım. İnşallah bu performansını zorluk derecesi daha yüksek maçlarda da gösterebilir.
Yiğit Gayretli
28.09.2020, 07:56
Kortney Hause. Bu adama Partner olmak için yaratılmış gibi.
İlk izlediğim hazırlık maçında top rakipteyken sakarlık seviyesi biraz endişelendirmişti. Son maçta o konuda da daha iyi görünüyor. Süpürücü bir stoperle birlikte katkısı katlanacak gibi görünüyor. Bu fırsatı kaçırmamak lazım.
Dişleri komik diye ilk başlarda gülemiyordu ama şimdi koşuyor, iyi futbolcu.
Enes Ünal Kaya
29.09.2020, 10:31
Böyle devam ederse taraftarın sevgilisi olur :)
MetehanS
01.10.2020, 08:19
Yusuf'u verdik, ama daha önemli bir mevkiye bence daha kaliteli bir oyuncu aldık.
Bu senenin ben 2 favorisinden biri. Edgar ve Afobe.
BatuhanB
03.10.2020, 00:31
Değişiklik işâreti yapıldığı an içime öküz oturdu. Stoper olmanın yalnızca savunma yapmak olmadığını yerine giren Campi'yle birlikte çok net gördük; takımın modu birdenbire değişti resmen.
Umarım sakatlığı ciddî değildir. Çok geçmiş olsun.
Var mı bir haber ? Ne güzel alan daraltıyordu takım çıkana kadar...
Mert Oğuzlu61
03.10.2020, 10:21
Super Lig icin iyi defans fazlasinda gozum yok ama bunun da belli ki sakatlik problemleri var. Cok can sıkıcı bir durum.
Telonyus
03.10.2020, 10:50
umarım hafif birşeydir ya tam yanını dolduruyoruz biri sakatlanıyor.
Cem Balcı
03.10.2020, 13:18
İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Çıktığı andan itibaren savunmadaki adamlar top çıkarmakta zorlandı.Bu özelliğini seviyorum.
mustafakaya
05.10.2020, 00:01
Bu adam aslında gayet iyi 6 numara gibi, ver bu adama topu oyun kurucu adamlara (baker, ömür gibi) paslasın. stoperlerin önünde oynasa daha faydalı olacak gibi duruyor.
Samet Yildirim
05.10.2020, 22:15
Edgar ile Hugo 10 yil aradan sonra en iyi ikili...
Ömrüm Can SEZER
06.10.2020, 15:32
Kendisinin oynamasını çok istiyorum ama hava toplarında olan zaafiyeti ve yerini kaybetmesi beni çok korkuttu inşallah gözlemlerimde yanılırım.
Nedir ha bu uşaan durumu kençlerbile yok mu ?
hamikarakaya
06.10.2020, 15:58
Kendisinin oynamasını çok istiyorum ama hava toplarında olan zaafiyeti ve yerini kaybetmesi beni çok korkuttu inşallah gözlemlerimde yanılırım.
hava toplarını alacak baba bir stoperimiz var artık. edgar süpürücü olarak oynar bundan sonra. ilk defa stoper ikilimiz birbirini tamamlayacak.
Yiğit SARI
06.10.2020, 16:58
Nedir ha bu uşaan durumu kençlerbile yok mu ?
MR'ı temiz çıkmış problem yok
Ahmet Hamza
06.10.2020, 16:59
Mr’ı temiz çıkmış, gözümüz aydın.
Mr’ı temiz çıkmış, gözümüz aydın.
İyi haber. Başakşehir maçı ile birlikte Hugo ile iyi bir tandem olurlar inşallah.
MR'ı temiz çıkmış problem yokOoo iyi hadi bakalım :)
Samet GÜVEN
19.10.2020, 09:40
Bu sefer de tandemi biraz adama benzettik derken orta saha faciaya dönüştü.
Hugo ve İe bu konuda çok şanssız.
İe nin topla çıkışları, faydalı pas arayışları keyif veriyor. Defans anlamında da eldekilere bakınca gayet iyi şu an.
Çağdaş DENİZ
19.10.2020, 09:42
Victor hogo muazzam oynuyor
Edgar da hava topları hariç iyi gibi
bordoylamavi
21.10.2020, 11:49
iyi pas atıyor dedik felaket bi pas verdi maçın başında asist oluyordu nerdeyse
Sefa Murat Dokuz
26.10.2020, 00:01
Hava topları hariç kötü değil. Ama hava topu konusunda çok kötü.
Ömrüm Can SEZER
26.10.2020, 01:08
Uyuyorsun kardeşim 3.golde bariz sana yazar o gol
Bütün kornerlere bakın hoca kasıtlı olarak Edgar'ı ön direğe koymuş. 3. golde uyuyunca yedik tabi.
Vasat stoper, Hüseyin'in yanında iyi gözükmüş sadece.
Doğukan Uçan
27.10.2020, 14:18
hugo ile birlikte luyindama-marcao ikilisi olurlar. biraz zaman lazım stoperler birbirlerini çok iyi tanımalı. adamlar daha yan yana 3 maç oynamadı.
mustafakaya
27.10.2020, 20:39
Bu adamın ayağı düzgün, defansif orta saha oynatsak iş yapar mı acaba?
bordoylamavi
28.10.2020, 10:24
Bu adamın ayağı düzgün, defansif orta saha oynatsak iş yapar mı acaba?
denenebilir aslında. oyuna toğu sokmakta çekinmiyor.
omondoles
30.10.2020, 20:19
Aha da buraya yazıyorum. Bu adam yüzünden çok gol yeriz. Adamda zenci rahatlığı var.
Ozan Yılmaz
30.10.2020, 21:54
güzel goller yediriyor kendi kalesine atıyor muazzam katkıları var
Cem Balcı
30.10.2020, 22:02
Saçmalamaya başladı.
bordoylamavi
30.10.2020, 22:03
hızlı bozdu. ilk basşta hoşumuza gitti ama tam bir dengesiz. 3 golde imzası var.
Topla çıkışını seviyorum ama tam bir sakar şakir havası var bu arkadaşımızda.
Hüseyin'den hiçbir farkı yok.
artvints
30.10.2020, 22:20
Stopelikle alakasi yok, merkezden uzak tutmak lazım.
Gürkan Asma
30.10.2020, 22:24
Temassız stoper, rakip için biçilmiş kaftan.
Adem Akyüz'
30.10.2020, 22:31
Topla oyunu gayet iyi. Biraz da topsuz oyunda görmek lazım. O yüzden 3-4 maç daha izleyelim bakalım.
Dedik ama di mi?
Top sendeyken sıkıntı yok da rakip üzerine gelince bugünkü gibi çuvallayabiliyor.
HT4'ü aratmadı bugün.
İ. SARAL
30.10.2020, 22:41
Ht çok rahat keser bunu.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AYYILDIZ
30.10.2020, 22:47
Huseyin Türkmen 3 gömlek üstün.
yazıkoldu
30.10.2020, 22:49
sen ne kadar saçma sapan bir defanssın. 1 gol 1 assist yaptın.
DeAgLeMaNyAq
30.10.2020, 23:01
Baker gibi Malatya maçı haricinde hep yokları oynadı. Gözden çıkarılan Hosseini formayı alırsa süpriz olmaz...
BatuhanB
31.10.2020, 00:04
Takım komple geriye gittiği, konsantrasyonu kaybettiği için suç bulmak anlamsız. Değişimle birlikte geriye gidişi sürerse ancak o zaman yedek kulübesinde yer bakabilir, şu an için as oyuncudur.
Doğukan Uçan
31.10.2020, 00:38
şu gözden çıkarılan, kadroya alınmayan iranlı hosseini bundan bin kat daha iyiydi yazık ettiler.
mustafakaya
31.10.2020, 00:48
bizde oynayacaksa bu orta saha kısıtlılığında ancak defansif orta saha oynar.
Neden Barça altyapısından şutlandı, neden Lille bir önceki sezon full oynattığı adamı kolayca gözden çıkardı gibi sorular cevabını buldu.
Berbat bir savunmacı.
Daha düne kadar övüyordunuz bu adamı
Geçen yıl kadro da olsa kesin şampiyonduk diyenler vardı
Diğer taraftar forumlarını bilmiyorum lakin bizden daha tutarsız bir taraftar topluluğu yoktur herhalde
topla ilişkisi çok iyi. çok güzel top çıkarıyor. zaten kesiciliği de iyi olsa Trabzonda ne işi var.
ama bu adamdan stoper olmaz.biraz daha diri olsa belki 6 no olur ama o da zor.
en iyi ihtimalle sezon sonunu görür. ötesi yok
Hoca başakta Mahmut'u Attamah'ı stoper oynattı, Edgar'dan da faydalanacaktır.
Neden Barça altyapısından şutlandı, neden Lille bir önceki sezon full oynattığı adamı kolayca gözden çıkardı gibi sorular cevabını buldu.
Berbat bir savunmacı.
Fena takımlar da değil hani
ilelebeTS
20.11.2020, 13:28
Newton sisteminde yanlış isimdi, Avcı sisteminde doğru isim. Tamamen oyun şekliyle alakalı. Attamah'ı orada deneyen Avcı için doğru tercih olacaktır.
Newton sisteminde yanlış isimdi, Avcı sisteminde doğru isim. Tamamen oyun şekliyle alakalı. Attamah'ı orada deneyen Avcı için doğru tercih olacaktır.Barreiro'ya bakacağına topu izlemesinin ya da Kasımpaşa maçında 1 gol 1 asistle oynamasının sistemle alakası nedir anlamadım.
Adam futbolu bilmiyor.
Fena takımlar da değil haniYani?
ilelebeTS
20.11.2020, 16:16
Barreiro'ya bakacağına topu izlemesinin ya da Kasımpaşa maçında 1 gol 1 asistle oynamasının sistemle alakası nedir anlamadım.
Adam futbolu bilmiyor.Yani?
Bana göre Edgar olsun Hüseyin olsun, oynayacaksa kaleden uzakta oynamaları lazım. Hızlı oldukları için 2. 3. hamleyi yapıp rakibi yakalama şansları olur. Eğer bunlar çakılı defansta oynarsa her maç birer gol yedirirler. Elimizdeki malzeme bu. Avcı geriden oyun kuran oyuncu ister. Oyunu geriden sıkıştırmak ister. Bu tanıma da en uygun oyuncu Edgar. Mevzunun sistemle alakasını birkaç maç sonra göreceğiz.
DeAgLeMaNyAq
22.11.2020, 21:18
Ağır zeminden dolayı hata yapmaya müsaitti ama beklemediğim şekilde kusursuza yakın oynadı...
artvints
22.11.2020, 21:26
Üç stoperli sisteme uygun olduğu çok açık. Önlibero da yok. Sağa sola savrulunca merkez boş kalıyor. Rakipler sırtını dayayip rahat top yapıyor. Savunmayı öne çekersek hızı ve tekniğiyle daha faydalı olur.
İ. SARAL
22.11.2020, 22:27
Gayet iyiydi.
Dawsofield
22.11.2020, 23:12
şu an takımda solbek yok, bence waka'nın arkasını da güvene almak adına solda çakılı olarak oynamalı. sol-stoper/bek gibi.
oyunu jp47-abdüş-baker'ın yakınlaşacağı sağ taraftan kuran bir takımda geçici olarak sol tarafı tutar işte.
stoper için sakar.
artvints
23.11.2020, 01:53
Takım hızlı ve akışkan oynama niyetiyle maça başladığı için pas yaparken avantaj oldu, takım rahatça öne çıktı ama baskı yeyip gömüldüğümüzde sıradanlaştı. Yine de önceki maçlara göre dikkatliydi.
Şu çocuğa yazılan mesajları hayretle ve maalesef felaket şekilde üzülerek okuyorum. Hüseyin ile yapılan kıyaslar, 3-4 gömlekler falan aman Allah'ım.
Edgar özellikle birkaç konuda Süper Lig seviyesinin üstünde bir stoper. Oyun kurulumu, tekniği, topla birlikte sakinliği ve oyunu okuma becerisi. Öte yandan atletizmi ve esnekliği gerçekten ideal bir savunma partneri yapıyor kendisini Hugo gibi bir savunmacının yanında. Hatta bence o kadar yönlü bir oyuncu ki 6 numara için geçici çözüm olabilir. Hem stoper özellikleri hem de oyun kurma özelliği devre arasına kadar bizi taşıyabilir. Hosseini - Hugo da ikilide devam eder. Yoksa kendisinden formayı herhangi bir şekilde alabilecek bir stoper yok zaten yedekte.
omondoles
25.11.2020, 08:25
Şu çocuğa yazılan mesajları hayretle ve maalesef felaket şekilde üzülerek okuyorum. Hüseyin ile yapılan kıyaslar, 3-4 gömlekler falan aman Allah'ım.
Edgar özellikle birkaç konuda Süper Lig seviyesinin üstünde bir stoper. Oyun kurulumu, tekniği, topla birlikte sakinliği ve oyunu okuma becerisi. Öte yandan atletizmi ve esnekliği gerçekten ideal bir savunma partneri yapıyor kendisini Hugo gibi bir savunmacının yanında. Hatta bence o kadar yönlü bir oyuncu ki 6 numara için geçici çözüm olabilir. Hem stoper özellikleri hem de oyun kurma özelliği devre arasına kadar bizi taşıyabilir. Hosseini - Hugo da ikilide devam eder. Yoksa kendisinden formayı herhangi bir şekilde alabilecek bir stoper yok zaten yedekte.
Bende ilkin öyle düşünmüştüm ama bu adamda tipik zenci rahatlığı var. Bu rahatlık çok gol yedirtir bize.
yazıkoldu
25.11.2020, 11:15
pas sadece atılmak için atılmaz, attığın adama bir bak ve rakibi adamın üstüne salıp pas atma be hıyar. onun dışında tek kabahatin size bu kadar, stoper size uygun değil, ha bu ligde yine de oynarsın. Vedat Muriç ve Sorloth Türkiye 'de kraldı, almanya ve italya'da sıfır çektiler.
erenslash
25.11.2020, 16:40
kumaşı iyi ama aklımda şu var : hem hugodan hem de edgardan daha üst düzey süper bir stoper alsak şahane olurdu.evet üçüncü bir stoper ama çok üst düzey bir stoper alınmalı bir zaman.
BatuhanB
27.11.2020, 23:44
Sezon başında bakışından bile hikâye uyduranları bu başlıkta yeniden görmeyi dilerdik ama eleman mis gibi top oynayınca utanmak durumu hâsıl oldu belli ki :)
Yürüyedur Edgar, senciyiz.
gökhants1966
28.11.2020, 06:40
Sezon başında bakışından bile hikâye uyduranları bu başlıkta yeniden görmeyi dilerdik ama eleman mis gibi top oynayınca utanmak durumu hâsıl oldu belli ki :)
Yürüyedur Edgar, senciyiz.
İlk başlarda gerçekten mutsuz görünüyordu :)
İşin şakası bir yana,son iki maçtır iyi şeyler yapıyor.Burada çok övdüğüm de oldu,yerin dibine soktuğum da oldu.Hepsinin bir nedeni var tabiki.Edgarın hatalarından ve sakarlıklarından dolayı savunmada zorlu anlar yaşadığımız maçlar oldu.Hava topları da sıkıntıydı ama kornerlerde artık farklı bir yerleşim yapıyoruz,genelde toplara bir şekilde vuruyoruz.Bunu da Avcı sağladı sanırım.Her kornerde gol olacak korkusu kalmadı artık bende.
Edgarın tekniği ve hızı bir stopere göre mükemmel.Topla çok dribbling denedi bu akşam,oyunun sıkıştığı anlarda öne doğru top taşıdı ve bizi rahatlattı.Pas oyununa aşırı derecede katkısı var.
Hızı ve tekniği bu kadar iyi olan bir stoperin aynı zamanda hava topu ve fizik güç konusunda da üst seviyede olmasını beklemiyordum aslında.Bunu beklersek Varane gibi bir oyuncu istemiş oluruz.
Edgar-Hugo iyi bir ikili oldu.Birbirlerini tanıdıkça daha iyi oluyorlar.Bir de Avcının kompakt savunma anlayışı stoperleri rahatlatıyor ve daha az hata yapmalarını sağlıyor.
Keşke geçen sezon böyle bir ikilimiz olsaydı.
Doğukan Uçan
28.11.2020, 09:18
genel olarak iyi ama bazen çok riskli hareketleri var. ceza sahası içinde rakibe fazla temaslı oynamamalı.
Telonyus
28.11.2020, 10:18
Edgar abim seviyoruz seni
pReN@_61
28.11.2020, 11:37
maşallah
Sadece 1 sayfa önceki mesajlar.
korkusuzmaraz
30.11.2020, 22:16
Her zaman diyoruz bur stopere göre bu adamın ayağı çok iyi ama degansif olarak o kadar da iyi değil. Hava toplarında kalıplı güçlü rakiplere karşı çok zorlanıyor.
https://twitter.com/xhchdhx/status/1334567062438633472?s=19
edit: bozuk link düzeltildi :)
Telonyus
03.12.2020, 10:54
başkanın yeni Sorloth'u Edgar olacak bence, sezon başı adamı postalayacak yer aradılar, satmayın deneyin dedik herifin yüzüne şans güldü de Vitor'un da gelişiyle birlikte kendini gösterme şansı doğdu, yoksa şimdi Hüseyin brotherslarla uğraşacaktık. Yakında başlar 20 milyon + Edgar gibi bir oyuncuyu ben kazandırdım demeye
61_Hasan_69
12.12.2020, 19:27
Bugün son derece kötüydü
Harun CAN
12.12.2020, 20:30
Yanında güçlü bir önlibero ile defansın önünde iyi oynar. Defans için güçsüz. İlk hatası direk gol getirir. Ancak hücüma çıkışları ve pasları gayet güzel oluyor.
İbrahim CİHAN
12.12.2020, 22:30
Bugün çok fazla top kaybı yaptı. Hüseyin Türkmen yapsa yerin dibine sokardik. Nazarlık olsun diyelim. Hugo ile iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum. İnsan düşünmeden edemiyor. Geçen sene de burada olsalardı ne olurdu diye...
Çağatay96
13.12.2020, 19:04
Bu cocugu hic begenmiyorum.
Kaan Çetin
15.12.2020, 17:45
Bir stoperde arayacağım ilk özellik dengeli olmak.
Ekstra müdahaleler sonrası saçma sapan pas atan bir stoper defans hattını, kaleciyi hatta tüm takımı tedirgin ediyor.
Muazzam bir atletizmi var ama o kadar. Güvenebileceğin bir stoper asla olamaz.
Telonyus
16.12.2020, 19:40
abim benim harikasın
bordoylamavi
16.12.2020, 21:31
bazen acaip müdahaleler yapıyor bazen de batırıyor: şimdi anlamaya başlıyorum feyenord tarafatrını
İ. SARAL
16.12.2020, 22:29
Dahanın en iyilerindendi. Sakar oyuncu dedik ama Hugo daha fazla saçmalıyor.
Çağdaş DENİZ
19.12.2020, 22:34
Bu adam da olmasa defanstan topla çıkamayacağız gayet enerjik ve ayağı iyi stoper hava toplarında gelişim göstermeli
serdaracıl
19.12.2020, 22:37
Adam king çıktı
İ. SARAL
19.12.2020, 22:57
Hugo dan daha hatasız oynuyor.
Geç olmadan kontratı uzatılmalı, iki üç yıl hugo’yla oynasın da stoperi düşünmeyelim bari. Ama biz son altı ayını falan bekleriz.
Cem Balcı
19.12.2020, 23:29
Bence daha iyi olacak potansiyel var.Türkmen ve Campi'den sonra daha kaliteli topçu.
BatuhanB
19.12.2020, 23:42
"Geçen sezon olsaydı ne olurdu" diye düşünmeden edemiyor insan. Umarım kendisinin Fransa aşkı öyle çok büyük değildir de bizimle kalmaya devam eder.
korkusuzmaraz
20.12.2020, 00:29
Dick advocatin bosuna bununla feyenordda bir sezon daha calismak istememis. Gercekten bu sezonki en iyi transferlerimizden iyi ki kiralik gondermemisiz. Hos zaten sozlesmesi 2022 haziraninda bitiyor. Kiralik gondermek biraz sacma olurdu.
https://twitter.com/unalyzing/status/1340342425051652096?s=19
mustafakaya
20.12.2020, 00:47
genel olarak iyi ama ciddi karşı ataklarla sonlanan pas hataları yapıyor.
pReN@_61
20.12.2020, 16:17
Beğendim dün Edgar'ı.
DeAgLeMaNyAq
22.12.2020, 18:34
Maç içerisindeki çıkışlarından sonra herkesin aklına Edgar'ı orta sahada kullanmak geldi ama mevcut tandemimizin maşallahı varken bu riske girilmez...
Murathan
22.12.2020, 18:38
en az hugo kadar önemli, maşallah.
Mert Oğuzlu61
22.12.2020, 19:03
Şaka maka kazara iyi defans kazandik. Adam gitti gidecek derken formayi aldi Vitor yaninda alev aldi orayi oturttuk. Bu gidisle market fiyati yukselir.
Onur Akyüz
22.12.2020, 19:07
Beklentilerimin tamamen üstünde bir performans sergiliyor.
Tek bir pozisyonda daldı ve pozisyon verdik şu kafayla soldan dışarı atılan top. Geçen hafta da skoda direkten dönen topta yine daldı. Bunları da çözerse muhteşem olur ara ara uyuyor tek sorun bu.
Şu bacak arasıyla ceza sahasından çıktığı pozisyon ise muhteşemdi ders niteliğinde.
BatuhanB
22.12.2020, 19:49
Diouf'a vurdurduğu kafa topu dışında kusursuzdu. Bileklerine hâkimiyeti ve top taşıyabilmesi takım için inanılmaz meziyet. Umarım kendisiyle birlikteliğimiz kısa sürmez.
Bayraktaroğlu
22.12.2020, 20:11
Teşekkürler Edgar. Lille den seni izlemeye bir komite gelecek hissediyorum [emoji23]
şaşırtıyor. maşallah diyelim
korkusuzmaraz
22.12.2020, 21:02
Bir stopere göre top tekniği çok iyi ligdeki çogu ortasahadan daha iyi top becerisi var. Acaba odtasahada denenebilir mi diye insan düşünmeden edemiyor. Ama bir yandan da hugo ile olan uyumu da çok güzel oranın bozulması da ciddi problem oluşturur.
https://twitter.com/unalyzing/status/1341409600034267143?s=19
artvints
22.12.2020, 21:22
Kaydığı pozisyonda rakibe müdahalesini göremedim ama hakem penaltı çalabilirdi ezbere, var'da karışmayabilirdi. Geçen hafta gibi bedavadan bir penaltı yemekten ucuz kurtulduk. Bu sene kendini atma konusunda acayip bir artış var. Her takım taktik haline getirmiş bunu, biz çağdışı kalmışız !
Kaydığı pozisyonda rakibe müdahalesini göremedim ama hakem penaltı çalabilirdi ezbere, var'da karışmayabilirdi. Geçen hafta gibi bedavadan bir penaltı yemekten ucuz kurtulduk. Bu sene kendini atma konusunda acayip bir artış var. Her takım taktik haline getirmiş bunu, biz çağdışı kalmışız !
Yani normalde hakemin ezbere çalmaması, VAR'ın çalsa bile hayır müdahale yok diyerek iptal etmesi gerekir ama burası Türkiye, biz de Trabzonsporuz. Yere yatmasa bile penaltı çalabilirdi ona yapacak bir şey yok :d
ÖmürKaradeniz61
22.12.2020, 21:40
Ortasahada oynayabilir mi,Hugonun yanına Türkmen nasıl olur acaba ?
Gürkan Asma
22.12.2020, 21:43
Bi stopere göre tekniği çok iyi :D Acayip adam ya. Bence savunma kalitesi de bizim lig için yeterli.
İ. SARAL
22.12.2020, 21:43
Kaydığı pozisyonda rakibe müdahalesini göremedim ama hakem penaltı çalabilirdi ezbere, var'da karışmayabilirdi. Geçen hafta gibi bedavadan bir penaltı yemekten ucuz kurtulduk. Bu sene kendini atma konusunda acayip bir artış var. Her takım taktik haline getirmiş bunu, biz çağdışı kalmışız !Aynen.
artvints
22.12.2020, 21:51
Yani normalde hakemin ezbere çalmaması, VAR'ın çalsa bile hayır müdahale yok diyerek iptal etmesi gerekir ama burası Türkiye, biz de Trabzonsporuz. Yere yatmasa bile penaltı çalabilirdi ona yapacak bir şey yok :d
Daha geçen hafta oldu yani ezbere konuşmuyoruz. :) Yorumcular da niye kayiyorsun falan deyip geçeceklerdi. Yine geçen hafta necip penaltısını da gördük.
Bir tek gs stoperlerine serbest rakibe müdahale etmek.
Daha geçen hafta oldu yani ezbere konuşmuyoruz. :) Yorumcular da niye kayiyorsun falan deyip geçeceklerdi. Yine geçen hafta necip penaltısını da gördük.
Bir tek gs stoperlerine serbest rakibe müdahale etmek.
Yok ya ezbere konuşuyorsun demedim zaten katılıyorum sana ama olacak bunlar, can havliyle atlıyor zaten. Atanmış hakem her türlü bir bahane buluyor.
Bir de bitigen buna nasıl çalmadı şaşırdım. Herhalde doğrama hakkını zirveye yaklaştıkça kullanmak için kredi biriktirdi bu maç.
serdaracıl
22.12.2020, 22:06
Şimdiden sözleşmesi uzatılmalı. Edgar hugo ikilisi asla bozulmamalı
Isko6161
22.12.2020, 22:07
Gecen sezon bu adamin suratina bile bakmadan gonderip yerine HT4’u oynattik hemi. Bu sezon basida takimdan gonderebilmek icin 40takla atti yonetim.. Vallahi ilginc
Ortasahada oynayabilir mi,Hugonun yanına Türkmen nasıl olur acaba ?
Ne güzel stressiz bir defansa sahibiz Türkmen filan korkulu rüya görmeye gerek var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mustafakaya
23.12.2020, 01:54
Ben hala saatli bomba olduğunu düşünüyorum.
artvints
23.12.2020, 01:57
Yok ya ezbere konuşuyorsun demedim zaten katılıyorum sana ama olacak bunlar, can havliyle atlıyor zaten. Atanmış hakem her türlü bir bahane buluyor.
Bir de bitigen buna nasıl çalmadı şaşırdım. Herhalde doğrama hakkını zirveye yaklaştıkça kullanmak için kredi biriktirdi bu maç.
Pozisyonun başka açısı varmış yeni gördüm topa dokunmuş, ben dokunmadi zannediyordum o yüzden tuhaf geldi demek ki.
Kaan Çetin
23.12.2020, 11:32
Ceza sahası dışında ve çevresinde atletizmi ve yüksek oyun iştahıyla çok etkili oluyor.
Bekle arasına atılan toplarda rakibe hiç şans tanımıyor.
Rakip hücumcular için caydırıcı bir etkisi vardır muhtemelen bu anlamda.
Ama ceza sahası içinde aynı seviyede değil. Yerini kaybedebiliyor ve riskli müdahaleler yapabiliyor.
pReN@_61
23.12.2020, 11:58
Oyun kurmasına hastayım.
Harun-61
23.12.2020, 13:13
Bi stopere göre tekniği çok iyi :D Acayip adam ya. Bence savunma kalitesi de bizim lig için yeterli.
6.Numara da oynayabilir mi acaba ?
Gürkan Asma
23.12.2020, 15:51
6.Numara da oynayabilir mi acaba ?
Bence oynar da zorda kalmadıkça bunu kullanmamak lazım, stoper tandemini bozmak en kötü şey olur şuan.
Cem Balcı
26.12.2020, 12:15
Sabredilmesi gereken adam,bu sezon bence vazgeçilmezimiz olacak.
Bir hazırlık maçında kafa golü atmıştın ya..Bugünde aynısından lütfen.
İ. SARAL
26.12.2020, 22:32
Adamsın.
Çağatay96
26.12.2020, 22:41
Bu nasıl stoper ? Her giriste bi sakarlik yapacak diyorum. Bacaklari uygun degil. Ligin kotu stoperi. Topla çikislari eh ama pek ustun kalite degil o da.
Fransya 2 ye 3 e bakma. Kadro bunalimda. Eline geleni sat.
Cem Balcı
27.12.2020, 13:36
Ara ara saçmalıyor ancak daha iyisi yedeklerde yok diye düşünüyorum.
makbernatsu
30.12.2020, 10:03
inşallah bu adamı da satmazlar..
Sadettin_
03.01.2021, 20:08
Yaşımın yettiğince yorum yaparsam şöyle diyebilirim ,
Trabzonsporda bu güne kadar gördüğüm ayaklarına en hakım stoper .
Yiğit SARI
03.01.2021, 20:53
Takımdaki herkesten daha iyi dikine top sürüyor ve atağa çıkarıyor takımı. Aslında oyunu rakip sahaya yıkabilen bir takım olsak maç içerisinde defalarca yapabildiği topu ortasahanın ilerisine kadar çıkarabilme yeteneğini hücumda +1 oyuncu olarak kullanabilirdik atak sonlanınca da dönerdi yerine
artvints
03.01.2021, 23:48
Berat alinirsa veya o tip bir onlibero, biraz daha sag kanada acilarak oyun kurar. bek hucumda konumlanir, ekuban daha serbest oynar. Rakip sahaya daha kolay yerlesiriz.
Onur Akyüz
04.01.2021, 23:12
Topu taca bırakmayıp oradan pasla çıkması başlı başına derslik bir hareketti. Nitekim devamı gol oldu.
Sanırım hepimiz topu niye taca bırakmadığını sorguladık ama işte böyle hareketler sonuca direkt etki edebiliyor. Aynı şey tersi için de geçerli orada kaptırıp gol yeme ihtimalin de var.
Çok beğendim bu hareketini.
Emre Doğan
04.01.2021, 23:20
Abdullah Avcının oyunu olgunlaşmaya başlayınca en önemli oyuncumuz olacak.
emre6117
05.01.2021, 00:25
Abdullah Avcının oyunu olgunlaşmaya başlayınca en önemli oyuncumuz olacak.
Iki eksiği var, gerisi.muazzam. Bu seviyede ben trabzonsporda stoper gormedim, kimse kusura bakmasın.
Bizim son 20 yılda hangi stoper böyle topla akip gidiyordu. Birçok orta sahamızda bile bu özellik olmadi.
Gelelim iki önemli eksikliğine. 1.bazen sakarlığı tutuyor. 2.Bir stopere göre hava toplarına hakimiyeti zayıf.stoper uzun mesafeli topları sektirmeden direk vuracak.(gecenmac hugo da olmayınca hüseyni ile özellikle hava toplarında iyi degillerdi)
pReN@_61
06.01.2021, 11:44
Şiir gibi akıp gidiyor..
Cem Balcı
06.01.2021, 17:51
İyi adam.
Ozan Yılmaz
06.01.2021, 18:03
gittikçe iyi oluyor edgar-hugo ikilisinin yanlarında iki vasat üstü bekle savunma problemlerimizi oldukça azaltacaktır, yıllarca kullanabiliriz bu uyumu sürdürebilir yapmak lazım
DeAgLeMaNyAq
06.01.2021, 18:04
Kusursuza yakın oynasa da son dakikada vurdurduğu kafa pahalıya mal olacaktı...
İ. SARAL
06.01.2021, 19:00
En iyi stoperimiz.
Fatih Öztürk
06.01.2021, 19:04
O kafa vurdurulmaz. Yine de çok iyi.
bordoylamavi
06.01.2021, 19:10
resmen ıskaladı. bu nasıl bi zamanlama. uğurcan olmasa şimdi soyunma odasında dansedemezdin delianlı.
aslında stoper olmaz bundan. ama oyunu topa sokma konusunda beğeniyorum. oldukça cesur herkes mıy mıy yan top yaparken o eeeh diyip dalıyor ileri ve genelde olumlu hareketler yapıyoror
Arada sakar toplar atıyor özellikle çıkarken ama dan dun oynamayışı çok iyi bence
hofsaale
06.01.2021, 19:37
Bence stoper değil bu adam...
Hugo Hosseini daha sağlam bir hat olur...
Hem topla çıksın, hem soğukkanlı olsun, iyi de hava topu alsın... Belirli defektleri olmasa bize düşmezdi renktaşlar.
Envoyé de mon G3221 en utilisant Tapatalk
Hem topla çıksın, hem soğukkanlı olsun, iyi de hava topu alsın... Belirli defektleri olmasa bize düşmezdi renktaşlar.
Envoyé de mon G3221 en utilisant Tapatalk
sergio ramos vardi iste o standartta
Halil Alemdar
06.01.2021, 20:59
Önünde iyi bir liberoyla son yılların en iyisi olacak. Ha bekler de önemli tabii. Müthiş soğukkanlı bazen saçmalıyor ama diğer türlü Barcelonada kalırdı zaten :D
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Isko6161
06.01.2021, 21:09
Barcada suan yokluktan Araujo felan oynuyor. Edgar bunlari top diye oynar valla
Kötü stoper diyenler olmuş şaşırtıcı ben çok beğeniyorum.
pReN@_61
07.01.2021, 18:28
Ayağına sağlık.
TrabzonVictory
11.01.2021, 10:48
Edgar defans hattında sezon başından beri çok başarılı bir futbol ile en iyi şekilde mücadele ediyor. Hep böyle başarılı olması lazım gerçekten helal olsun...
ÖmürKaradeniz61
12.01.2021, 21:47
Halilhodzic Nanteste sağbek denedi sürekli Edgarı.
Arif Timurcioğlu
17.01.2021, 10:42
Hüseyini hızlı defans oyuncusu kategorisine koyan spor yorumcuları ve kolpacı yerel basın hızlı defans nasıl olur iyi izlesinler.
Hüseyini hızlı defans oyuncusu kategorisine koyan spor yorumcuları ve kolpacı yerel basın hızlı defans nasıl olur iyi izlesinler.
dun edgar degil huseyin olsaydi 3-0 falan yenilirdik. net
muhammed bilgin
17.01.2021, 12:57
Hüseyin türkmeni bize stoper diye anlatan zeki uzundragon u şu anda iyi anıyorum. Şaka gibi adam Hüseyin Türkmen'in yanına stoper bakıyılar diyordu..
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ara sıra premier ligi takip ediyorum oradaki stoperler gibi 10 milyona rahat satılır.
Sefa Murat Dokuz
18.01.2021, 19:47
Mükemmel bir sigorta, süpürücü resmen. Çok da hızlı. Ayakları da çok güzel. Yanında uzun bir kesici yüksek top kabiliyeti olan stoperle (Hugo) gayet uzun seneler başarılı olabilecek gibi duruyor.
Yönetim gerçektende tutturduğu her transfer bal işi. Bu adamı piyangodan aldılar ve üstüne göndermek için herşeyi yapmışlardı. Güvenerek aldıkları her oyuncu çöp çıktı.
BatuhanB
19.01.2021, 21:57
Oyun içindeki dribbling'leri takımı zaman zaman müthiş rahatlatıyor. Üst düzey bir stoper meziyeti...
Keşke uzun yıllar devam etsek ama transfer meseleleri şimdiden bu kadar konuşulduğuna göre yazın tekrar ayrılık gündeme gelecektir.
İ. SARAL
19.01.2021, 22:13
Adamım ya.
Devam biraderim, harikasın. Barça altyapısı görmüş stoperin keyfini çıkarıyorum.
kaçarava
19.01.2021, 22:29
Maç başlığına da yazdım, cüsse olarak büyük oyunculara karşı zorlanıyor.
Teknik olarak sadece ayağı iyi demek durumu açıklamaya yetmiyor. Topu ayaklarının arasında aldığı zaman dengesi ve tekniği çok iyi.
Serdar A
19.01.2021, 23:49
In Ié We Trust
/ağaoğlu mod/: seni alacak para daha darphanede basılmadı.
Gökhan Balcı
20.01.2021, 14:07
Surat ifadelerinden her maç elli tane caps yapılır
Ozan Yılmaz
20.01.2021, 14:08
yediğimiz golde yediği feyk yakışmadı sadece
tristram
20.01.2021, 15:50
sezon basinda bu adami savundugumuzda zamanla edgar'in bu takimin stoperi olamayacagini anlayacaksiniz diye ahkam kesen futbol ulemalari ortaliklarda gorunmuyor.adam iyi oynarken boyle elestiriliyordu.adam kusursuza yakin bir sezon geciriyor.
Onur Akyüz
20.01.2021, 16:01
Edgariye Bey golde hatanız vardı bir daha olmasın. Futbol bu, gevşekliği affetmiyor. Bunun dışında çok iyiydin..
Mustafa YILMAZ
20.01.2021, 16:34
etinden sütünden faydalanmamız lazım bu adamın çok iyi geldi takıma.
bi ara sağ bek denesek görsek orada. hızı ve tekniği çok iyi
artvints
20.01.2021, 16:35
Antalya maçında fazla geriye kaçarak oynadi stoperler. Bu kadar atletik bir oyuncunun geriye çekilmesine gerek yok. Rakibi döndürmeyecek şekilde basarak oynayabilir. Genelde yumuşak oynuyor, fazla rahatsız etmiyor forveti. Hiçbir hücum oyuncusunun yüzünü dönmesine izin vermez istese, çalimi yese bile hemen yetişir moralini bozar rakibin.
ÖmürKaradeniz61
20.01.2021, 20:46
Ayakları güzel,topu alıp dikine yardırması da ayrı bir güzel. Acaba diyorum ortasahada denenebilir mi?
Yiğit SARI
20.01.2021, 20:49
Ayakları güzel,topu alıp dikine yardırması da ayrı bir güzel. Acaba diyorum ortasahada denenebilir mi?
Denenir de gerek yok
Sözleşmesi acil uzatılması gereken kişi.. Yanaşmıyorsa çaresine bakılmalı teklif varsa da gönderilebilir iyi bir paraya çok aidiyet duyduğunu sanmıyorum..
emsali zor bulunur sözleşme uzatılmalı iyileştirme yapılmalı
lazminator61
21.01.2021, 14:25
sözlesme uzatilmas, sezon sonu gider, arkasindan küfür ederiz, Sörloth Novak Sosa gibi, kimsede demez ki yönetim ihanet ediyor :)
Cem Balcı
23.01.2021, 17:58
10 sene uzatılsın yeri banko.
Harun-61
23.01.2021, 18:00
2:1 den sonra bi hamlesi var ki, harika-harkulade !!!
BatuhanB
23.01.2021, 18:04
2:1 den sonra bi hamlesi var ki, harika-harkulade !!!
Aynısını yazacaktım. Mükemmeldi.
Bunun yanında Sio'ya karşı fizîken biraz ezildi, öyle kuvvetli oyunculara karşı zorlanıyor ama yine de fâhiş hata yaptığını henüz görmedik. Allah nazarlardan korusun.
kaçarava
23.01.2021, 18:06
Bir pozisyonda adamdan kaçtı. Olacak iş değil.
Furkan Özdem
23.01.2021, 18:20
Hava toplarında da etkili olabilse a class stoper.
Mustafa YILMAZ
23.01.2021, 18:22
sağdan gelen ortayı altı pas önünde yatarak kesti ve salise geçmeden doğrulup topu ayağına aldı. ohaa dedim.
piyango nedir sorusunun cevabı bu herif. avrupada piyasası olduğu için iyi bir rakam kazanmamız şart seneye kalacağını sanmıyorum.
erolizmts
23.01.2021, 18:49
Kollar açık şekilde topun önüne geçilmeyeceğini öğrenirsen daha da çok seveceğiz seni.
Acil sözleşme yenilenmeli..
Senden defans olmayacağını söylemiştim ama beni utandırdın
Acil sözleşme yenilenmeli..2.5 yılı var.
Arif Timurcioğlu
23.01.2021, 19:44
Ayağına sağlık.
artvints
23.01.2021, 21:43
Geçen maçta da koluna çarptı top penaltı verilebilirdi. Kollari kapatma refleksi edinmemiş, biraz rahat takılıyor bu konuda.
Mehmet BAŞ
23.01.2021, 22:21
Helal olsun, istikrarlı bir şekilde iyi oynuyor. Sezon başında yana yakıla seni göndermek isteyenler utansın!
emre6117
23.01.2021, 22:36
Iki sorunu var.
1.hava toplarında daha etkili olmali.
2.fiziğini kullanmayı öğrenmeli.
Bu 2 özellik ise tam zıttı olarak hugo da cok iyi.
O yüzden birbirini cok iyi tamamlıyorlar.
Enaz 2 sene bu iki oyuncuyu yan yana oynatmalıyız.
2 dezavantajı hariç diğer özellikleri super. hiz,teknik,zeka,top sürme,sorumluluk.
Ben seneye a.avcinin nasil bir kadro kuracağını şimdiden merak ediyorum.
Ugurcan,edgar,hugo,berat,a.omur,nwakame,ekuban ile 7 sağlam oyuncuyu bulmuş oluruz.geriye 4 adam kalır.zor degil 4 net adam bulabilmek.
2.5 yılı var.
Opsiyon varmış iyi bari.. :)
kaçarava
24.01.2021, 01:08
Iki sorunu var.
1.hava toplarında daha etkili olmali.
2.fiziğini kullanmayı öğrenmeli.
Bu 2 özellik ise tam zıttı olarak hugo da cok iyi.
O yüzden birbirini cok iyi tamamlıyorlar.
Enaz 2 sene bu iki oyuncuyu yan yana oynatmalıyız.
2 dezavantajı hariç diğer özellikleri super. hiz,teknik,zeka,top sürme,sorumluluk.
Ben seneye a.avcinin nasil bir kadro kuracağını şimdiden merak ediyorum.
Ugurcan,edgar,hugo,berat,a.omur,nwakame,ekuban ile 7 sağlam oyuncuyu bulmuş oluruz.geriye 4 adam kalır.zor degil 4 net adam bulabilmek.
Fiziğini kullanması zor. Güçlü olsa x takıma giderdi geyiği olacak ama öyle yani. Bek fiziği var adamda. Bunun handikapını yaşıyor. 3lü defans oynasak muazzam olabilir bu özelliklerle aslında.
Mithridates
24.01.2021, 01:12
İyi hoş ama ceza sahası içinde eline koluna daha çok dikkat etmesi lazım.
Sercan Keleş
24.01.2021, 01:28
sağdan gelen ortayı altı pas önünde yatarak kesti ve salise geçmeden doğrulup topu ayağına aldı. ohaa dedim.
piyango nedir sorusunun cevabı bu herif. avrupada piyasası olduğu için iyi bir rakam kazanmamız şart seneye kalacağını sanmıyorum.
Satılması salaklık olur. Satışın %50 kısmı Lille kulübüne gidecek. Edgar'ın satışından gelen gelirin yarısı ile defans almak inanılmaz kayıp olur. Edgar kalmalı.
DeAgLeMaNyAq
24.01.2021, 06:03
Maç içerisinde kaçırdık ama penaltı öncesinde net olarak kendisine faul yapılmış. İtiraz konusunda hâla çok eksiğimiz var. GS'li oyuncuları gördük geçen 4 farkla öndeyken bile bir pozizsyonda ortalığı ayağa kaldırdılar. Tabii bu pozisyondan sonra top Hosseini'ye geçtiği için VAR karışamıyor...
artvints
24.01.2021, 08:06
Maç içerisinde kaçırdık ama penaltı öncesinde net olarak kendisine faul yapılmış. İtiraz konusunda hâla çok eksiğimiz var. GS'li oyuncuları gördük geçen 4 farkla öndeyken bile bir pozizsyonda ortalığı ayağa kaldırdılar. Tabii bu pozisyondan sonra top Hosseini'ye geçtiği için VAR karışamıyor...
Mide bulandırıcı hal aldı bu durum. Her pozisyonda ağlamalar insanı futboldan soğutuyor. Olan pozisyonlari bıraktılar olmayan pozisyonlardan bile birşey çıkarma derdindeler. İşin kötüsü bütün Anadolu takımlarına da sirayet etmiş sahtekarlık. Şövalye gibi duruyoruz ortada, o da güzel bir yandan.
Artık biz de yapalım akıllı olalım sınırını geçtik bence, ağlayan bir oyuncu görünce midem bulanıyor. Trabzonspor uzak kalsın bu durumdan, o alışkanlığı kazanmasin. Oyun olarak faydası olur. Hem de bir yerden sonra tepki gelecek bu duruma böyle gitmez.
pReN@_61
24.01.2021, 11:35
Ayağına sağlık gardaş.
bingolts
24.01.2021, 13:41
Adam Barcelona alt yapısından çıkma
DeAgLeMaNyAq
24.01.2021, 15:41
Mide bulandırıcı hal aldı bu durum. Her pozisyonda ağlamalar insanı futboldan soğutuyor. Olan pozisyonlari bıraktılar olmayan pozisyonlardan bile birşey çıkarma derdindeler. İşin kötüsü bütün Anadolu takımlarına da sirayet etmiş sahtekarlık. Şövalye gibi duruyoruz ortada, o da güzel bir yandan.
Artık biz de yapalım akıllı olalım sınırını geçtik bence, ağlayan bir oyuncu görünce midem bulanıyor. Trabzonspor uzak kalsın bu durumdan, o alışkanlığı kazanmasin. Oyun olarak faydası olur. Hem de bir yerden sonra tepki gelecek bu duruma böyle gitmez.
GS'nin olayı uç örnek zaten bence de yaptıkları irite edici noktaya geldi. Ama dünkü hakem de puan kaybetmemiz için bir hayli çabaladı. Marlon'a yapılan harekete penaltı verilmemesini anlarım. Onda son MHK seminerinin de hakemleri sürekli VAR'a çağırmayın direktinin de etkisi var ama Kamil Ahmet'in kurallar çerçevesindeki perdelemesine verdiği faulün kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. O pozisyon golle sonuçlansa ortalık yangın yerine dönerdi...
Mustafa YILMAZ
24.01.2021, 19:02
Satılması salaklık olur. Satışın %50 kısmı Lille kulübüne gidecek. Edgar'ın satışından gelen gelirin yarısı ile defans almak inanılmaz kayıp olur. Edgar kalmalı.
hiç dikkat etmemişim ona öyleyse yazık olmuş.
keşke kalsa
Sefer A.
24.01.2021, 19:09
kalacak en az sene sonuna kadar... yok karisi " ya gideriz ya bosarim seni" demis, yalanin daniskasi yaa
o durumda olan adam, hiç gülmezken aylardir, sürekli güler mi ? sahada gittikçe iyi oynar mi ? kim bu yalanlari atiyor, hangi serefsiz mallar ?
bunu diyenler Avci gelince onu bunu kovacak diyenler.. en çok da idâri menejer Tok soy isimli kisiyi ve yillardir takimda analist olan Mesut Kabahasanoglu'nu isâret ettiler, bakiyorum ikisi de kulüpte, Tok sürekli hocanin yaninda yedek kulübesinde...
sonra bâzilari yerel basini elestirdigimizde laf atiyor... o yerel basinin cani cehenneme, orana vurursak 80%'i serefsizdir açik ve net tartismaya kapalidir
kalacak en az sene sonuna kadar... yok karisi " ya gideriz ya bosarim seni" demis, yalanin daniskasi yaa
o durumda olan adam, hiç gülmezken aylardir, sürekli güler mi ? sahada gittikçe iyi oynar mi ? kim bu yalanlari atiyor, hangi serefsiz mallar ?
bunu diyenler Avci gelince onu bunu kovacak diyenler.. en çok da idâri menejer Tok soy isimli kisiyi ve yillardir takimda analist olan Mesut Kabahasanoglu'nu isâret ettiler, bakiyorum ikisi de kulüpte, Tok sürekli hocanin yaninda yedek kulübesinde...
sonra bâzilari yerel basini elestirdigimizde laf atiyor... o yerel basinin cani cehenneme, orana vurursak 80%'i serefsizdir açik ve net tartismaya kapalidir
Yerel basını eleştirene laf diyen taş olur taş. Rıdvan Dilmen mi yoksa Trabzons basını mı daha çok Trabzonspor düşmanı deseler, tereddüt ederim. O basının türevleri de taraftarda var maalesef. Bu forumda da var. Eleştirmeyi, ağır eleştirmeyi, ben demiştim diyebilmek için salak salak konuşmayı kendimize görev edinmişiz.
DeAgLeMaNyAq
27.01.2021, 23:37
Üst üste iki maçtır elini kaldırarak penaltıya sebep veriyor. Allah'tan bu penaltılar maç sonucunu etkilemedi ama ilerisi adına daha dikkatli olmalı...
bordoylamavi
28.01.2021, 02:48
şu eline biraz hakim olsa sürekli bi havaya kalkıyor.
Ozan Yılmaz
28.01.2021, 12:59
bağlayın ellerini arkaya şu adamın
seviyorum adamı tamba saha sha sarkısının hastasıyız danslarıda çok güzel.tam bir stoper ve iyi insan.
BatuhanB
31.01.2021, 21:14
Serkan'ın korkutucu performansının ardından sağ beke geçmesini bekledim bu maç ama hoca düşünmedi, belki de sarı kartla oynuyor olmasının etkisiydi.
Ayrıca Dorukhan'ın kırmızısının hemen ardından az kalsın 10 kişi bırakıyordu bizi, öyle lakaytlığa gerek yok hiç Edgar kardeşim. Korkutma bizi.
Bud Spencer
31.01.2021, 21:20
Cok cok iyi
Topla çıkışları takımı müthiş rahatlatıyor defansif katkısının yanında müthiş bir özellik.
Ozan Yılmaz
31.01.2021, 21:47
Hızlı hamleli olması yeterli
Arif Timurcioğlu
31.01.2021, 21:48
Hızına hayranım. Oyun sonlarına doğru kargaların yeni giren hızlı adamından önce topa yetişmesi muhteşemdi.
Fatih Özkan
31.01.2021, 21:49
Telsiz kapatıp, topla çıkışlarına hayranım.
Sefa Toyer
31.01.2021, 21:49
İki kişilik oynadı. Helal olsun
Harun-61
31.01.2021, 22:15
Adamın hası....
bordoylamavi
31.01.2021, 23:22
ileriyi çıkışları harika. stoperliğinden çok daha iyi. bu adam eskilerdeki liberolar gibi. bakıyor herkes yan top yapıyor bu bir anda dalıyor ortadan ve her dalışı oyunun şeklini değiştiriyor.
Cem Balcı
31.01.2021, 23:25
Lucio gibi ileri çıkışları harika.İyi ki kazanılmış bir oyuncu.
lizarazu
31.01.2021, 23:26
Yusuf satılınca keşke gelip oynasaydin.
Aidiyeti arttıkça müthiş bir çıkış yakaladı.
Yusuf'dan elde edilen gelir 30 milyon euro'ları geçecek bu gidişle, inanılmaz.
Uğur Kalyoncu
01.02.2021, 00:35
Kesinlikle beklediğimden daha yararlı oynuyor ama biraz da şanslı. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra ayağındaki topu kaybedip rakibe yatarak müdahele etti. 2. sarıdan atılacak diye korktum ama çok şükür rakip kendini yere atmadı. O harekete artık gerek yok orada.
İ. SARAL
01.02.2021, 00:44
Adam adam.
Her ne kadar daha önceden Feyenoord ile anlaşmış olsa da bu adamı izleseydik o anlaşmayı bozar geçen yıl ciddi katkı alırdık.. Yönetilmediğimiz idare edildiğimiz için bu hallerdeyiz..
Isko6161
01.02.2021, 02:46
Yusuf satılınca keşke gelip oynasaydin.
Adamin yuzune bile bakmayip kiralanmasi cok buyuk talihsizlik. HT4 yerine bu arkadas olsaydi gecen sezon.. Birde gidip Messiasa felan para verdik devre arasinda :D neyse, gec oldu güç olmadi
bunun gibi delici orta sahamız yok ha. 10 numara mı oynatsak ne yapsak?
hofsaale
01.02.2021, 15:15
Her maç sakarlik yapior... Dikkatli olmalı... Huseyinden net iyi ama bence daha iyisini bulabiliriz.. Çok cılız edgar
pReN@_61
01.02.2021, 17:41
maşallah
Bayraktaroğlu
01.02.2021, 18:01
Hugo gol atarken ki refleksine çok güldüm Ie
artvints
01.02.2021, 18:53
Biraz sakar olduğunu kabul etmek lazım ama konsantrasyon sorununu tamamen aştı, çok istekli ve hirsli oynuyor, abdullah hocanın deyimiyle tatmin yaşadığı belli. Beklentisinin ötesinde bir klüp bulduğu açık.
Böyle maçlar stoperler için bazen çok tehlikeli olabiliyor. İyi iş çıkardı hızı güven veriyor.
artvints
04.02.2021, 22:19
Bu adam olmasa cok baskı yeriz. Birebirde çok hızlı oldugu için güven veriyor takıma ve geri cekilmek zorunda kalmiyor. Onde baskiyi da kolayca aşıyor. Çok kritk oyuncu oldu
BatuhanB
04.02.2021, 22:40
Rastalarını yesinler.
İ. SARAL
04.02.2021, 22:42
Adamım ya.
pReN@_61
05.02.2021, 15:34
güven veriyor.
Çizgi kenarında rakibe faul yapıp hakeme sarı vermesin diye 1 defa demesi ve yüz hatları ilginçti..Sakız çiğnemesi de ilginç. Sakızın yarısı dışarıda dinlenirken diğer yarısı ağız içinde.
deliadam61
05.02.2021, 17:05
kesinlikle büyük takım stoperi.savunma arkasına atılan toplarda fazlasıyla güven veriyor
omondoles
05.02.2021, 17:14
Çizgi kenarında rakibe faul yapıp hakeme sarı vermesin diye 1 defa demesi ve yüz hatları ilginçti..Sakız çiğnemesi de ilginç. Sakızın yarısı dışarıda dinlenirken diğer yarısı ağız içinde.
O pozisyon %100 sarı kartlikti ama bizim objektif taraftarımız bu pozisyonları asla görmez [emoji3526]
Ozan Yılmaz
05.02.2021, 17:22
O pozisyon %100 sarı kartlikti ama bizim objektif taraftarımız bu pozisyonları asla görmez [emoji3526]
o pozisyon sarı kartsa hiçbir maç 11-11 bitemez, her faul sarı kart o halde
omondoles
05.02.2021, 17:23
o pozisyon sarı kartsa hiçbir maç 11-11 bitemez, her faul sarı kart o halde
Umut vadeden pozisyonu kesti. Yoksa hareket sert felan değildi.
Ozan Yılmaz
05.02.2021, 17:31
Umut vadeden pozisyonu kesti. Yoksa hareket sert felan değildi.Orta yuvarlağa yakın taç çizgisi tek başına giden oyuncu için bu değerlendirme yapılamaz yandan gelen oyuncumuz da vardı ayrıca
omondoles
05.02.2021, 17:34
Orta yuvarlağa yakın taç çizgisi tek başına giden oyuncu için bu değerlendirme yapılamaz yandan gelen oyuncumuz da vardı ayrıca
Yandan gelen oyuncu kırmızı verilmemesine delil olur, Sarıya değil. Uzatmak istemiyorum ama bence sarı verilmeliydi. Ben izlerken “tüh sarıyı yedi” diye düşünmüştüm.
ibrahim_yattara
06.02.2021, 03:50
Bu adamın yusufun transferinde eşantiyon verilmesine inanamıyorum, yusufun pozisyonuna koysan sırıtmadan oynar gibi duruyor. Topla ileri çıkıp iki üç rakibi geçip dikine isabetli pas atabilen kaç stoper var bu ligde? Ayrıca beton gibi duruyor çok dinç ve hızlı. Büyük takım stoperi demiş bir arkadaş kesinlikle katılıyorum, set oyunu dönüşlerinde rakip kontraatakları kesecek en güvenilir adamımız bu. onyekuruyla birebir kalsa endişeye kapılmam, kesinlikle 3-5 milyonluk teklifler kabul edilmemeli, lille feyenoord ve yusufa teşekkür ediyorum, takımda en sevdiğim futbolculardan
Ozan Yılmaz
06.02.2021, 11:08
Yandan gelen oyuncu kırmızı verilmemesine delil olur, Sarıya değil. Uzatmak istemiyorum ama bence sarı verilmeliydi. Ben izlerken “tüh sarıyı yedi” diye düşünmüştüm.
ya ben de uzatmak istemiyorum da ne kırmızısı o noktada tek adamımız dahil olmasa kırmızı falan olamaz o faulden,
sarı da değil tertemiz normal bir faul işte, tarafsız yorum yapma adına karşı tarafa geçenlerdensiniz galiba neyse
ÖmürKaradeniz61
06.02.2021, 22:30
Şu topu alıp haydi bismillah diyip yardıra yardıra gitmene bayılıyorum. Tam büyük takım stoperi pire gibi arkada.
Onur Akyüz
07.02.2021, 01:51
Rodellega’ya kafayı vurdurdu maalesef. Bjk’de de Bakar’a son anlarda yine kafa vurdurdu neyse ki ikisini de gol yemeden atlattık.
Bu iki pozisyonun da son anlarda olması tesadüf olabilir ama ikisinde de Edgar’ın vurdurması tesadüf olamaz.
İyi özelliklerini ve mükemmel topla çıkışlarını anlatmaya gerek yok ancak bu hatalarını da en aza indirmesi gerekiyor.
Öndeyken ve baskı yerken dikkati dağılıyor bence yoksa Denizli gibi bir mahalle takımı böyle bir pozisyon bulamazdı. Yine Larin’in arka direk pozisyonunda da Edgar’ın ıskası var.
Ama tabi ki genel anlamda çok beğeniyorum, sene başında çok mesafeliydim hele bir K.Paşa maçı vardı kabus gibiydi ama o dönemlerin direkt sahada hocasız bir takımın olmasıyla ilgisi olduğu ortada.
kaçarava
08.02.2021, 12:31
Rodellega’ya kafayı vurdurdu maalesef. Bjk’de de Bakar’a son anlarda yine kafa vurdurdu neyse ki ikisini de gol yemeden atlattık.
Bu iki pozisyonun da son anlarda olması tesadüf olabilir ama ikisinde de Edgar’ın vurdurması tesadüf olamaz.
İyi özelliklerini ve mükemmel topla çıkışlarını anlatmaya gerek yok ancak bu hatalarını da en aza indirmesi gerekiyor.
Öndeyken ve baskı yerken dikkati dağılıyor bence yoksa Denizli gibi bir mahalle takımı böyle bir pozisyon bulamazdı. Yine Larin’in arka direk pozisyonunda da Edgar’ın ıskası var.
Ama tabi ki genel anlamda çok beğeniyorum, sene başında çok mesafeliydim hele bir K.Paşa maçı vardı kabus gibiydi ama o dönemlerin direkt sahada hocasız bir takımın olmasıyla ilgisi olduğu ortada.
Fizik olarak büyük dezavantajı var. O yüzden zorlanıyor. Rakiplerin onun olduğu bölgeye ortalaması tesadüf değil. Bu maç Tetteh var. En zorlanacağı maç olabilir.
pReN@_61
08.02.2021, 12:59
Duvar.
Cem Balcı
08.02.2021, 21:58
Lucio gibi çıkışların yok mu bayılıyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.