PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

ilelebeTS
27.01.2019, 22:23
Bugün 11 değil de 8-9 kişiydik sanki. Bunun üstüne bir de ikili orta saha ile oynayınca 75 dk leş attık. Sosa dönsün de artık şu orta sahayı üçleyelim. Hugo bu performansla yedek olur. Ömür de madem sakat oynatılmasın çünkü zarar veriyor.

cubido
27.01.2019, 22:23
Sosa bu takımın futbol aklı.
Yusuf ne kadar iyi niyetle mücadele ederse etsin, takımı oynatmada Sosa'nın 1/3'ü değil.
Sosa geldiğinde hem takımın futbol aklı geri gelmiş olacak hem de çok büyük ihtimal tekrar tek forvete döneceğimiz için asıl oyunumuzu oynamaya başlayacağız.
Pereira da döndüğünde tekrar çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.

Çağatay96
27.01.2019, 22:26
Hocam ligde maçları izlemiyorsun sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas bizim kadar pozisyona girdi bizi daha çok koşturdular.. Böyle olunca maçı kazanmayı haketmedik zaten sen bu kadar pozisyon vereceksin sonra kazanmayo hakettik diyeceksin.. Olmaz.. Rezil bir futbol vardı aslında.iki pasla inemedik yine rakip alana. Hep hayallerimiz erteleniyor

CİVELEK.61
27.01.2019, 22:26
Takim olamayiz bu kafayla.
Onemli olan takim olmaktir.
Sampiyon yapacak olan sey yardimlasmadir.
Paylasmaktir.
Sampiyon yapacak sey sezon boyu yardimlasma ve paylasmadir.
Öyle iki çalimla şampiyonluk gelmez hayal kurmayın.
40 metreye bir kaç saliseyle uzun top atmak varken saniyelerce top surerek vakit kaybetmek şampiyon yapmaz adamı.
Yildiz da yapmaz
Yok yildiz olacağini zannedenler oyle yildiz olunmayacağini ogrensin once.
Gavur bunlara dikkat ediyo
Yoksa senin attiğin calimin kralini atanı,sürdüğün topun kralını süreni de bulur o merak etme.

memozcan
27.01.2019, 22:27
Gol anonsu yapılırken gol yemek nedir yav.. tavlada 5-4 yenilmek gibi bişey:)

Çağatay96
27.01.2019, 22:29
Ekuban mı yedek olmalıydı? Gerçekten Rodallega'ya katlanabildiniz mi bu maç?

Ya rodallega bazı şeyleri iyi yapıyor rakibi yoruyor eku 55 de girince çok daha etkili oluyor.. Zamanla tabii ki ekuyu baslatırım ama roda da bazı şeyleri yapıyor üstelik yedek bırakırsan kaybedebilirsin tabii ki yedek beklicek ama alıstıra alıstıra

hos_cocuk61
Ulan Zeki Uzundurukan, çok antipatik adamsın. Fanatik şaklabanlar gibi iş yapacağına adam gibi yorum yap. Arada çaktırmadan 3 eziğin hakkını da arama işlerine giriyon. gs fb bjk yalamalığı yapan yorumculardan hiç bir farkın yok. Benim hakkımı orada yalama biri değil dik duruşu olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biri savunsun.

AYYILDIZ
Sosa takımı bir üst seviyeye çıkaracaktır. Bu çocuklar Türkiye kupasını alacaktır. Sezon sonu 2/3 nokta atışıyla şampiyonluğa da oynarlar. Feda senemizi iyi geçiriyoruz. İnşallah Berkay Sefa’da parlar.

Tuğrul
27.01.2019, 22:30
Uğurcanı beğenmiyorum. Arda daha komple kaleci gibi kalmış aklımda. İnş geçer Arda yakında kaleye.
Kale bölgesi ihmal etmeye gelmez net bir oyuncu lazım.

Diğer büyük takımlar gibi pas oyununa dönmemizi sağlayacak isim almalıyız.

Transfer başlığında da Sehiç spekülasyonları vardı.

Erzurum küme düşer, düşmez peşine düşmeli, transferini yapmalıyız.

Yiğit SARI
Ya rodallega bazı şeyleri iyi yapıyor rakibi yoruyor eku 55 de girince çok daha etkili oluyor.. Zamanla tabii ki ekuyu baslatırım ama roda da bazı şeyleri yapıyor üstelik yedek bırakırsan kaybedebilirsin tabii ki yedek beklicek ama alıstıra alıstıra

Rodallega bence rakibi falan yormadı bugün hiç bir şey yapmadı. Böyle yapacaksa neyini kazanacaz her maç 11 oynuyor, sözleşmesi de bitiyor zaten.

memozcan
Maçın sonunda bir pozisyonda Batuhan adamını kaçırdı ve pozisyon verdik. Batuhan’dan neden olmayacağının özetidir o pozisyon!

drose61

Erzurum küme düşer, düşmez peşine düşmeli, transferini yapmalıyız.sehic çok iyi kaleci bence de, uygun maaşla 4 5 sene kalemizi korur

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Öztürk
27.01.2019, 22:32
Fatih seni severim bilirsin ama bu isler surdan bu kadar puan alırızla olmuyor. Takım çoook zayıf ve tecrübesiz hocada öyle. Ben bu kadro 4 maçta 4 puan alır derken bana kızıyordun.Geldigimiz nokta ortada. Yarın malatya yenerse 5 puan önümüze geçiyor 3.culuk gitti 4.culuk icin konya 2 de iki yaptı onumuze gecti bjk aynı puandayız kasımpaşa var boyle bir sezon daha bulunmaz çok hatalar yapıldı ikinci yarıya baslarkenki en buyuk hata ünalın agzına bakıp olcayın takıma kazandırılmayışıydı bütün sezonu aldı götürdü.

Kardeşim Başakşehir'le oynadık, diğer yukarıdaki takımların hepsi hâlâ rakibimizdir ve göreceksin hepsini içerde dışarda mağlup edip tekrar zirvenin merkezinde kendimize yer bulacağız. Amiri, Sosa ve Majid çok şükür haftaya dönüyor. Periyodik olarak 6 haftalık fikstür avantajımız başlıyor. Bu avantajı eşek olmayacağız kullanacağız. Bir Olcay'ın yokluğu takımı pek etkilemez, bana sorarsan hiç etkilemez. Al bak yok zamanda Abdülkadir Parmak kazanıldı kim öper Olcay'ı. Tek sıkıntımız yedek kulübesinin sahaya katkısının az olmasıydı. Önümüzdeki haftayla beraber yükseliş trendine gireceğiz. Göreceksin ligi 60-65 arasında puan toplayıp ilk üçte bitireceğiz. Kupayı kazanmak şu azimli takım için hiç zor olmayacak.

CİVELEK.61
27.01.2019, 22:32
Takim ust uste 4 mac oynamis ve kamp surecinden cikmissa.
Basit oynamak zorundasin
Lamisi cimisi yok.
Benim kizdigim konu bu.
Sen bu kadar yorgun olmana ragmen hala gereksiz top surup gereksiz adamlarin icinden gecersen bu takim oyunu degildir.
Madem bu kadar kondisyonun varsa
Tempon dusmeyecek ve basit oyunla da oyunu domino edeceksin bu kadar.

Çağatay96
27.01.2019, 22:35
kesinlike düşünüyorum

Adamların kadro maliyeti bonservis 60 m avro bonservis civarında ayda 5 m avro maaş ödüyorlar.. Ondan sonra Fatih Terim artistlik yapıyor ozanın satılmasını istemiyordum ama yönetim karar aldı filan falan.. Ya oynasaydin 18 lik ozanla da görseydik boyunun ölçüsü kaç karış ?

Sosa kondisyon olarak yetişirse kazanabiliriz ,, yusuf forvet arkasi oynarsa

My
27.01.2019, 22:37
https://i.postimg.cc/k47Q8fmX/fft226-mf12248011.jpg

ANIL
27.01.2019, 22:39
1996 doğumlu Uğur yerine 2001 Arda üzerinde durmalıyız. Daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 10 maçtır kalede ama hale güven vermiyor ve baskın bir özelliğini de yok. Hatta ağır uçmaları ve geçersiz telaşlı durumları beni korkutuyor.

Çağatay96
27.01.2019, 22:41
Rodallega bence rakibi falan yormadı bugün hiç bir şey yapmadı. Böyle yapacaksa neyini kazanacaz her maç 11 oynuyor, sözleşmesi de bitiyor zaten.

Tek forvet olarak düşünmelisin öyle hemen kesersen kaybedersin,,, takım tek forvet oyken sonradan eku girdiginde kazaniyordu kaybetsek kesilcektir zamanla zaten ama Eku ile Roda ayni anda ilk 11 baslayınca olmuyor gibi. Ekuyu bende seviyorum ama kaçırdıgı golü de yapsaydı? Rodallega nın koşusu sayesinde pozisyona girdi rodallega çok iyi degil ama.idare ediyor.. Bugun tek sorun kendisi degil orta saha topa hakim olamayip top getiremiyor onun oldugu bölgeye tüm suçu atmayalım bence lütfen :)

Defansta kamil filan tam bir buldozer penaltı verse hakem yandıydık

Royal Heart
27.01.2019, 22:42
Gol yiyene kadar nerede bu takım diye sorduran bir oyun anlayışı. Futbol namına sahada neredeyse hiçbir bir şey yok yenilen gole kadar. 74. dk.dan sonra biraz gayret var ki o kadar gayretle galibiyeti kaçırıyor bu takım. Trabzonspor çok iyi olduğundan değil, rakibi zaten Trabzonspor'dan kötü oynuyor. Uğurcan neredeyse kullanacağı her topu mantıksız bir şekilde geç kullandı. T.direktör de izliyor, seyirci de o zaman bir yerde yanlışlık var. Kimse mi uyarmaz... Oyundaki yavaşlık, ilk yarının uzunca bir bölümünde rakibin ayağına topun bırakılması vs. ile kesinlikle Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmayacak bir maçtı. Kadronun kapasitesi değil buradaki sorun, başka bir sorun. Maçın sonuna 4 dk. eklenmesi ayrı bir konu, sırf bir futbolcu için oyun 3 defa durdu, daha nice oyunun durduğu pozisyon var, bunun gibi nicesi ve ikinci yarının sonuna eklenen süre sadece 4 dk. . Berbat bir maç oynanmış oldu, emeği geçenlere tebrikler (!)

munzevil
27.01.2019, 22:44

Erzurum küme düşer, düşmez peşine düşmeli, transferini yapmalıyız.

Sehiçi alırsak çok pişman oluruz,

Eskilerin tabiri ile plonjon kalecisi,

Cepheden gelen toplarda muazzam ama karşı karşıya ve topu oyuna sokmada sıfır.

Erzurum sporumuzda üç tane iyi oyuncu aldı.
Kısmetse düimez.

Çağatay96
27.01.2019, 22:45
Sosa takımı bir üst seviyeye çıkaracaktır. Bu çocuklar Türkiye kupasını alacaktır. Sezon sonu 2/3 nokta atışıyla şampiyonluğa da oynarlar. Feda senemizi iyi geçiriyoruz. İnşallah Berkay Sefa’da parlar.

Feda senesinden yıllık 20 m avro yıllık ödemezsin Feda senelerimiz seneye başlayacak :(

memozcan
27.01.2019, 22:46
Bundan sonra kimse Abdülkadir ömür aslında önlibero yok 8 yok 6 bilmem kaç numara deme çılgınlığında bulunmaz umarım.

CİVELEK.61
27.01.2019, 22:48
Şu takim yusufun sozlesmesine "Bütün duran topları kullanır" diye bi madde mi koymuş bunu çok merak ediyorum.

Çağatay96
27.01.2019, 22:48
Gol yiyene kadar nerede bu takım diye sorduran bir oyun anlayışı. Futbol namına sahada neredeyse hiçbir bir şey yok yenilen gole kadar. 74. dk.dan sonra biraz gayret var ki o kadar gayretle galibiyeti kaçırıyor bu takım. Trabzonspor çok iyi olduğundan değil, rakibi zaten Trabzonspor'dan kötü oynuyor. Uğurcan neredeyse kullanacağı her topu mantıksız bir şekilde geç kullandı. T.direktör de izliyor, seyirci de o zaman bir yerde yanlışlık var. Kimse mi uyarmaz... Oyundaki yavaşlık, ilk yarının uzunca bir bölümünde rakibin ayağına topun bırakılması vs. ile kesinlikle Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmayacak bir maçtı. Kadronun kapasitesi değil buradaki sorun, başka bir sorun. Maçın sonuna 4 dk. eklenmesi ayrı bir konu, sırf bir futbolcu için oyun 3 defa durdu, daha nice oyunun durduğu pozisyon var, bunun gibi nicesi ve ikinci yarının sonuna eklenen süre sadece 4 dk. . Berbat bir maç oynanmış oldu, emeği geçenlere tebrikler (!)

Sorun kaliteydi parmakta abdüşte yusufta top tutamıyor pasla top çikaramiyorlar , top onlarda kalıyor bundan sonra peşinden koşuyoruz yoruluyoruz... Orta sahadaki eksikligimiz genel olarak kötü olmamıza topu tutamamıza neden oldu

Ahmet Aksu
27.01.2019, 22:49
tamam eleştir ama resmen takımı gömdün..
bu kadar eksiğe rağmen ne bekliyordun 90dk rakibi boğmayı mı?
biz de eleştiriyoruz ama çok abartılı olmuş
daha bundan 7-8 maç önce bu kadronun yarısının ismi okunmuyordu maç içinde ne bekliyorsun ben anlamadım..
orta sahadaki 2 as oyuncun yok pereira yok
kadro kurmak da zorlandığın ve yedekten gelip maça etki edebilecek 1 isim bile yokken bu sorunu kadro kapasitesine bağlamamak ??

ekuban - a.parmak - hüseyin - uğurcan - kamil bu isimler daha 6-7 maçlık isimler oynadıkça daha iyi olacağız sabredin..

Gol yiyene kadar nerede diye sorduran bir oyun anlayışı. Futbol namına sahada neredeyse hiçbir bir şey yok yenilen gole kadar. 74. dk.dan sonra biraz gayret var ki o kadar gayretle galibiyeti kaçırıyor bu takım. Trabzonspor çok iyi olduğundan değil, rakibi zaten Trabzonspor'dan kötü oynuyor. Uğurcan neredeyse kullanacağı her topu mantıksız bir şekilde geç kullandı. T.direktör de izliyor, seyirci de o zaman bir yerde yanlışlık var. Kimse mi uyarmaz... Oyundaki yavaşlık, ilk yarının uzunca bir bölümünde rakibin ayağına topun bırakılması vs. ile kesinlikle Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmayacak bir maçtı. Kadronun kapasitesi değil buradaki sorun, başka bir sorun. Maçın sonuna 4 dk. eklenmesi ayrı bir konu, sırf bir futbolcu için oyun 3 defa durdu, daha nice oyunun durduğu pozisyon var, bunun gibi nicesi ve ikinci yarının sonuna eklenen süre sadece 4 dk. . Berbat bir maç oynanmış oldu, emeği geçenlere tebrikler (!)

memozcan
27.01.2019, 22:50
1996 doğumlu Uğur yerine 2001 Arda üzerinde durmalıyız. Daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 10 maçtır kalede ama hale güven vermiyor ve baskın bir özelliğini de yok. Hatta ağır uçmaları ve geçersiz telaşlı durumları beni korkutuyor.
Kardeş kale futbolda en çok tecrübe gerektiren mevkidir.. arda bir iki hata yapsa futbol hayatı başlamadan biter..

ANIL
27.01.2019, 22:52
Kardeş kale futbolda en çok tecrübe gerektiren mevkidir.. arda bir iki hata yapsa futbol hayatı başlamadan biter..

Uğurun futbol hayatı bitti ozaman

Arif Timurcioğlu
27.01.2019, 22:53
Emegınıze saglık ıyı gunlere az kaldı.

serdaracıl
Bundan sonra kimse Abdülkadir ömür aslında önlibero yok 8 yok 6 bilmem kaç numara deme çılgınlığında bulunmaz umarım.

Abfülkadir’in bu performanla takımda yeri yok. Bir süre yedek kalıp toparlanması lazım.

sbay
Son dakikalarda pozisyonlardan biri gol olsa buradaki eleştirilerin çoğu olmayacakdı.
Golümüzü atan adam ilk defa ligde 11’e çıkıyor.Yedeğin yok , tecrüben yok.transfer yok.bu kadar yoklukda anca bu kadar olur.rakipde kone yedekten oyuna girerken bizde Batuhan’ı alabiliyoruz.
Gerçekçi hedef kupa şuanda.kura şansıyla finale kalırsa bu çocuklar kupa iyi bir ödül olur.

ilelebeTS
27.01.2019, 22:54
Abdülkadir Parmak atıyor :D

Sefer A.
Bu takım gelişecek ve şampiyon olacağız diyenler hayal dünyasında yaşıyor.
Kesinlikle altın tepsi sezonu idi.
Bu takım gelişse en fazla 3. Oluruz ileri yıllarda
Bunu görmemek için kör olmak lazım.
Sanıyorlar ki bu gençler gelişse süper top oynasa burda duracaklar, sanıyorlar ki senin rakiplerin her sene böyle güçsüz olacaklar.

Baya ilginç bir avuntu seneye bizi görsünler söylemi
Buldun mu atarsın arkadaş. Orta sahadaki iki oyuncun sakatlanmış iken ve transfer yapamayacağın belli iken elindeki tek orta sahayi
satmazsın.

Fıkralara geçecek olay yaşıyoruz.
Biri de çıkıp demiyor ki ağa bu nedir
aga hepsine katiliyorum da son dediklerinde en hafif tâbirle batirdin...

kuçka denen gereksiz, Abdülkadir Parmak kadar katki veremeyecek olan fuzpfuzulii bir topçudur
gibtirdi gitti iyi oldu, agzina yandigimin fuzulisi, dangoz herif, dengesiz lalak herif...
saglam orta saha olsa, bugün takimi 2-0 öndeyken 2-3 yenilmez kendi evinde spal takimina... 90dk oynadi gereksiz herif, yakinda orda da kesik yer ugursuz belâ

Oruç
Gol anonsu yapılırken gol yemek nedir yav.. tavlada 5-4 yenilmek gibi bişey:)

2011’de de bunu yaptık. Santra, Colman ve Burak. Sevinçleri kursaklarında kaldı. Keşke yenseydik de iyice seslerini kesebilseydik.

serdaracıl
27.01.2019, 22:56
Hügo ekuban ikilisiyle çıktığımız maçlarda ortasahamız verimli olamadı. Hügonun artık kulübeye çekilmedi lazım

memozcan
Uğurun futbol hayatı bitti ozaman
Uğurcan bir çok kez forma giymişti daha önce de.. hata da yaptı çok ama mental olarak toparladı.. bir kaleci 35-40 yaşına kadar rahat forma giyer.. ama 17-18 yaşında birinin bir takımın as kalecisi olması pek görülmüş bişey değil..

My
Yıllar yıllar sonra... sanıyorum ilk defa... bir gole sesli reaksiyon verdim.

hos_cocuk61
27.01.2019, 22:58

Uğur Karakullukçu mesela, bu zibilleri futbol duayeni olarak başımıza kimler musallat ettiyse onlara sövmek lazım aslında.

Sefer A.
Son dakikalarda gereksiz heyecan yaptık. Yine pozisyona girdik ama Sivas takımı içeri yumulmuşken daha sakin kalıp topu bindiren beklere aktarabilirdik. Novak 2 kere boşken görülmedi misal.

Sağlık olsun.
aga Rodallega hakkinda görüslerin degismistir umarim :) :D

serdaracıl
Uğurcan bir çok kez forma giymişti daha önce de.. hata da yaptı çok ama mental olarak toparladı.. bir kaleci 35-40 yaşına kadar rahat forma giyer.. ama 17-18 yaşında birinin bir takımın as kalecisi olması pek görülmüş bişey değil..

Arkasında arda akbulut var. Kaleci sorunumuz yok bence. Ayrıca bu çocuklardan daha iyi bir yabancı bulacağımızı da düşünmüyorum. Zamanında kör kaleci transfer etmişliğimiz var

Ahmet Aksu
27.01.2019, 23:00
galiba yediğimiz golün hemen peşine atmamızdan kaynaklı ben de gereğinden fazla bağırdım nedense..

Yıllar yıllar sonra... sanıyorum ilk defa... bir gole sesli reaksiyon verdim.

CİVELEK.61
27.01.2019, 23:01

kuçka denen gereksiz, Abdülkadir Parmak kadar katki veremeyecek olan fuzpfuzulii bir topçudur
gibtirdi gitti iyi oldu, agzina yandigimin fuzulisi, dangoz herif, dengesiz lalak herif...
saglam orta saha olsa, bugün takimi 2-0 öndeyken 2-3 yenilmez kendi evinde spal takimina... 90dk oynadi gereksiz herif, yakinda orda da kesik yer ugursuz belâ

:alkış:

Oruç
Ben de Uğurcan’ı yeterli bulmuyorum ama belki de sorun Metin Aktaş’ta olabilir. Yahu bu Metin Aktaş’ın ne gibi kariyeri var da Trabzonspor’un kaleci antrenörü olabiliyor ? Zamanında izlemesek bir şey sanacağı kendisini. Bize iyi bir kaleci antrenörü de şart.

bilgehan83
Hücumda saçma sapan 2-3 kişinin aralarına dalmanın nedeni de özellikle Pereira'nın yokluğu. Solda Tony oyunu açıyor ama sağda yetersiz kaldık. Klasik kanat al verlerini yapabilsek çok kolay kazanabileceğimiz bir maçtı.
Yedek kulübesi iyi olsa onu yapan adamı 10. Dakikada alacaksın dışarı bak bir daha yapıyorlar mı şımarıklar ah Ünal Hocam ah Zargoyla maçı tutmaya çalışıyorsun her maç.. adam leş...

El Cordobes
27.01.2019, 23:03
Erdal Hoş Olcay ile ilgili olarak şu kadar söyleyeyim dedi: Affedilecek bir durumu olsaydı affedilirdi.

Belli ki ortada bizim bilmediğimiz bi olay var. Ünal Hoca arada bazı işaretler veriyor ama tam olarak mevzu nedir çözemedik.

memozcan
27.01.2019, 23:04
Uğur Karakullukçu mesela, bu zibilleri futbol duayeni olarak başımıza kimler musallat ettiyse onlara sövmek lazım aslında.
Yav bir de diyorlar ki futbola orta sahada başlamış felan.. ben de futbola forvette başladım ama şimdi kaleye geçiriyorlar:) alt yaş kategorilerinde karşısında çakıldak varken orta sahada oynayabilir ama üst ligde karşısında ayak kıran tipler oynuyor..

Şu futbola bilmem ne mevkisinde başladı romantizmine ayrı bir ayar oluyorum..

Hunk
27.01.2019, 23:09
Takimdaki oyuncularin bencilligi ve iyi kararlar alamamasi buyuk bir sorun

CİVELEK.61
27.01.2019, 23:10
Bu maç bize bir çok şeyi gösterdi ama görmek istersek.
Görmek istemeyene ne gösterirsen göster

ANIL
27.01.2019, 23:10

Gelecek adına belirttim oynamasını. Bu sezon belli artık ilk 4 ve kupa hedef oldu. Bunun yanına önümüzdeki sezonlara yatırım amacını güden 11 ler görmek istiyorum. Arda bu 11 lerde olmalı. Arda daki potansiyel Uğurcandan çok fazla ve İtalyan kulüplerinin scout ekiplerinde Ardanın ismi mevcut.

umutberna
27.01.2019, 23:12
Takımın kadro kalitesi istediğimiz seviyenin altında, oyuncular kendi bölgelerinden farklı alanlarda oynuyorlar, yedek klubesi zayıf.
Önceki yönetimler takımı göçerttiler, bunu yorum yaparken unutmamak gerekiyor, bu nedenle transfer yapılamadı.
Sivas golü atana kadar beraberlik maçı olarak gidiyordu fakat golden sonra galibiyeti kaçıran bizdik.
Saha içi mücadele oldukça iyiydi,
Takımı eleştirilebilir fakat biraz diğer takımlara da bakmak lazım, dün nasıl gs kazanmış özetleri izledim bir takım bu kadar şanslı olur, bizde şansa olsa nwakamenin pozsiyonu goldü.
Haftaya agücü maçını alırsak, gs maçına sakatsız ve sosalı çıkabilirsek 4.hafta güzel bir maç bizleri bekliyor demektir.

AyhanPe
27.01.2019, 23:12
Parmak varini yogunu veriyor bu takim icin..Yurt disi transferi icin biraz genc kalinmis gibi onun icin. Istanbul sevdalisi biriside olmayacaktir kesinlikle..Uzun yillar Trabzonspor da kalici olup hizmet etmek en büyük hedefidir..

El Cordobes
27.01.2019, 23:15
Bir de Uğurcan için şunu söyleyeyim. Kenardan bir talimatla mı yoksa kendi insiystifiyle mi yaptı bilmiyorum ama maç başından beri vakit geçirmeye yönelik davranışlar hoş durmadı.

İkincisi topu elle oyuna sokma işine eğilmesi lazım. Hep degaj hep degaj olmaz. Bi ara A. Ömür e bile degajla top gönderdi. Eğer ısrarlıysa bu konuda degajı geliştirmeye baksın. Top öyle havaya dikilmez, ayakları kötü değil çalışarak pekala geliştirebilir. Oscar Cordoba nın filan stilini iyi izlemesini tavsiye ederim.

cambaz_ts
27.01.2019, 23:17
burada gördüğüm en tuhaf yorum...metin aktaş ın kaleciliği neydi ki kaleci antrenörü oldu....Alper boğuşlu nun kariyerinde ne var mesela...yada kariyer hocalık yapacaksa maradona pele Henry....

batugol
27.01.2019, 23:17
Bence her şey yolunda
Artık bir sistemimiz var
Dar kadro ile her maç güzel oyun oluyor
Maçlarımız ligin en çekişmeli maçları oluyor
Daha da iyi olacağız

ucurum
27.01.2019, 23:18
Bence her şey yolunda
Artık bir sistemimiz var
Dar kadro ile her maç güzel oyun oluyor
Maçlarımız ligin en çekişmeli maçları oluyor
Daha da iyi olacağız

Oh be sonunda biri gördü

Çağatay96
27.01.2019, 23:21

Fener maçında yaptıgı penaltı Ankaragücünde yaptıgı (olmayan faulle gelen gol. Ugursuz adam kesin

Royal Heart
27.01.2019, 23:23
Sorun kadro kalitesi değildi, oyun kalitesiydi. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır ama bu maçtaki futbol kalitesizliği sahaya çıkan kadro ile açıklanamaz. 1 isim hariç M.Başakşehir maçına da bu takım aynı 11 ile çıktı, burada rakibin çok daha alt klasman bir takım ve rakibe topu bırakıyorsun yetmiyor kaptığın topla da pozisyon üretemiyorsun. Bu kadar kötü oyunun savunması bu olamaz.

Sorun kaliteydi parmakta abdüşte yusufta top tutamıyor pasla top çikaramiyorlar , top onlarda kalıyor bundan sonra peşinden koşuyoruz yoruluyoruz... Orta sahadaki eksikligimiz genel olarak kötü olmamıza topu tutamamıza neden oldu

Sağol eleştiri için icazet makamı olarak atanmış forum üyesi :) ama 'biz' bunun için icazet almıyoruz. 'siz'in zaviyeniz farklı belli ki.

tamam eleştir ama resmen takımı gömdün..
bu kadar eksiğe rağmen ne bekliyordun 90dk rakibi boğmayı mı?
biz de eleştiriyoruz ama çok abartılı olmuş
daha bundan 7-8 maç önce bu kadronun yarısının ismi okunmuyordu maç içinde ne bekliyorsun ben anlamadım..
orta sahadaki 2 as oyuncun yok pereira yok
kadro kurmak da zorlandığın ve yedekten gelip maça etki edebilecek 1 isim bile yokken bu sorunu kadro kapasitesine bağlamamak ??

ekuban - a.parmak - hüseyin - uğurcan - kamil bu isimler daha 6-7 maçlık isimler oynadıkça daha iyi olacağız sabredin..

Çağatay96
27.01.2019, 23:24
Bir de Uğurcan için şunu söyleyeyim. Kenardan bir talimatla mı yoksa kendi insiystifiyle mi yaptı bilmiyorum ama maç başından beri vakit geçirmeye yönelik davranışlar hoş durmadı.

İkincisi topu elle oyuna sokma işine eğilmesi lazım. Hep degaj hep degaj olmaz. Bi ara A. Ömür e bile degajla top gönderdi. Eğer ısrarlıysa bu konuda degajı geliştirmeye baksın. Top öyle havaya dikilmez, ayakları kötü değil çalışarak pekala geliştirebilir. Oscar Cordoba nın filan stilini iyi izlemesini tavsiye ederim.

Ayagı iyi gibi duruyor ama sadece topu uzun vuruyor topla ilişkisi hareketi iyi degil net geliştirmesi lazım.. 2.si onur gibi oyunu hızlı baslattıgında hiçbir faydası olmuyor takım topu kaptırıyor ve daha çok yoruluyor artık yeter hızlı oynama yerleşelim yorulmayalim it is simple

serkanholep
27.01.2019, 23:26
hiç bir eksiğini kapatamadığın bir transfer döneminde

onur,pereira,hosseini,kucka,onazi,sosa,amiri,burak ,olcay gibi neredeyse ligde her takımda 11 oynayacak oyunculardan yoksun oynuyorsun

üstüne ahmet gibi uzun sakatlıktan sonra oynayan bir sağ bek var sahada

bence iyi iş çıkarıyor takım. yusuf ritmini buldu. sosayla harikalar yaratabilir. parmak yeni 11 oyuncusu gibi. berkay sefa yı da kazanırsak olağanüstü iş yapılmış olur

ama sanki roda dan daha iyi bir forvet olsa olacak

Mehmet Sarigül
27.01.2019, 23:28
Topla buluşma:

Yazici 94
Çörekci 81
Parmak 64

Çağatay96
27.01.2019, 23:29
Sorun kadro kalitesi değildi, oyun kalitesiydi. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır ama bu maçtaki futbol kalitesizliği sahaya çıkan kadro ile açıklanamaz. 1 isim hariç M.Başakşehir maçına da bu takım aynı 11 ile çıktı, burada rakibin çok daha alt klasman bir takım ve rakibe topu bırakıyorsun yetmiyor kaptığın topla da pozisyon üretemiyorsun. Bu kadar kötü oyunun savunması bu olamaz.

Sağol eleştiri için icazet makamı olarak atanmış forum üyesi :) ama 'biz' bunun için icazet almıyoruz. 'siz'in zaviyeniz farklı belli ki.

Sorun kadro kalitesi idi. Çünkü ön liberon top çıkaramıyor top tutamiyor top aktaramiyor.. Sosa Ve Onazi olsa böyle mi olurdu orta saha.. Topu biz birakmiyoruz onlar baskı ile alıyor çünkü top tutamiyoruz ..... Anca uzun oynuyoruz.. Sorun hüseyin kamil ahmet parmak yazici ve abdusta oluyor çünkü topu ileriye taşıyamıyorlar sosa ve onazi gibi

Uğur KÜÇÜK
27.01.2019, 23:29
Kalecin 2 tane ters elle yuzde yuz gol olacak top tutmus.
Kalecin maç boyu bariz hata yapmamis.
Neymis degajla çıkmış her topu.
Cunku Parmak haric topu isteyen olmadi.

Cok bos beles yorum yapan var burada.

Su kadronun basinda sezon basinda Riza olsaydi, gercekten Fenerle ayni noktadaydik biz.

Huseyin 2 maçtır kötüydü, bugun müthiş oynadı.

Simdi o da mi hain oldu.

Abdulkadir sakat.
Basaksehir macindan beri.

Ya genc bu cocuklar.

Hoca bile mac sonu öğreniyorlar daha diyor. Gelisiyorlar diyor.

Vallahi pes.

Ugurcan konusunda elestirinin dozunu kaciranlara malum kolsuz ve ayaksiz kaleci gerek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkanholep
27.01.2019, 23:30
takımı eleştirelim ama yapıcı olsun.

yani başka başka pozisyonlarda oynayan oyuncuları neden bu kadar kötü oynuyorsun diye eleştirmenin nlamı yok

geçen seneye göre çok çok iyiyiz

Murat KARAKURT
27.01.2019, 23:34
Golden sonra Ekuban'a bakın :)

https://twitter.com/i/status/1089599446067961857

Biri Uğurcan'a da anlatsın lütfen...Zamana oynamak nedir...Sen Trabzonsporsun....Aynısını Balıkesir'de de yaptı fazlasıyla....

Çağatay96
27.01.2019, 23:34
Takımın kadro kalitesi istediğimiz seviyenin altında, oyuncular kendi bölgelerinden farklı alanlarda oynuyorlar, yedek klubesi zayıf.
Önceki yönetimler takımı göçerttiler, bunu yorum yaparken unutmamak gerekiyor, bu nedenle transfer yapılamadı.
Sivas golü atana kadar beraberlik maçı olarak gidiyordu fakat golden sonra galibiyeti kaçıran bizdik.
Saha içi mücadele oldukça iyiydi,
Takımı eleştirilebilir fakat biraz diğer takımlara da bakmak lazım, dün nasıl gs kazanmış özetleri izledim bir takım bu kadar şanslı olur, bizde şansa olsa nwakamenin pozsiyonu goldü.
Haftaya agücü maçını alırsak, gs maçına sakatsız ve sosalı çıkabilirsek 4.hafta güzel bir maç bizleri bekliyor demektir.

Gs dün açık oyunda 1 maksimum 2 yarim pozisyon verdi... biz de net vermedik ama sivasla göztepeyi karşılaştırırsan Barça Trabzonspor farkı gibiydi

Uğur KÜÇÜK
27.01.2019, 23:35
https://twitter.com/atavratsosa/status/1089617344819802113?s=19
Yaşadığımız sehir diye övmeyelim mi simdi ..
Iyi ki varsin Bursaspor..

Çağatay96
27.01.2019, 23:37

Su kadronun basinda sezon basinda Riza olsaydi, gercekten Fenerle ayni noktadaydik biz.

Simdi o da mi hain oldu.

Abdulkadir sakat.

Ya genc bu cocuklar.

Vallahi pes.

Ugurcan konusunda elestirinin dozunu kaciranlara malum kolsuz ve ayaksiz kaleci gerek.

Beşiktaş maçından beri en ufak baskıda uzun vuruyor top isteyene de vermedigi çok oldugu için yazıyoruz.. Gelişmesi için eleştiriyoruz ,, bazı dengesizliklerini gidermesi için

Mehmet Sarigül
27.01.2019, 23:38
Adam geçme:

Yazici 11
Ekuban 4
Rodallega 4

Ömür 1

Top kaybi:

Ekuban 6
Ömür 5
Rodallega 4
Yazici 4
Parmak 0

artvints
27.01.2019, 23:39
Golü yiyince resmen sivas'in üzerine çöktük. Hemen golü attık. Ama iş maçi koparmaya gelince sorunlar oldu. Bu mental soruna işaret eder. Sakin olup topu paylaşmaya beraber hareket etmeye ihtiyacımız var. takimi kurtaracak kahramanlar istemiyoruz. Herkes işini yapsın golü parmak da atar.

serdaracıl
27.01.2019, 23:42
Golü yiyince resmen sivas'in üzerine çöktük. Hemen golü attık. Ama iş maçi koparmaya gelince sorunlar oldu. Bu mental soruna işaret eder. Sakin olup topu paylaşmaya beraber hareket etmeye ihtiyacımız var. takimi kurtaracak kahramanlar istemiyoruz. Herkes işini yapsın golü parmak da atar.

Aynen

Royal Heart
27.01.2019, 23:44
Sorun kadro kalitesi idi. Çünkü ön liberon top çıkaramıyor top tutamiyor top aktaramiyor.. Sosa Ve Onazi olsa böyle mi olurdu orta saha.. Topu biz birakmiyoruz onlar baskı ile alıyor çünkü top tutamiyoruz ..... Anca uzun oynuyoruz.. Sorun hüseyin kamil ahmet parmak yazici ve abdusta oluyor çünkü topu ileriye taşıyamıyorlar sosa ve onazi gibi
74. dk.dan önce ve sonra Trabzonspor çok farklı iki kadroyla sahaya çıkmadı. İşin özeti bu. Bu durumun salt yenilen gole karşı bir reaksiyon ile açıklanması da yetersiz kalır. Bu takım şu mevcut kadroyla çok daha iyisini yapma potansiyeline sahip ve yapmalı da, bunun referansı yine mevcut teknik direktör ve futbolcular.

Mehmet Sarigül
27.01.2019, 23:45
Uzaklaştirma:

Türkmen 10

Toure 2

Engelleme:

Türkmen 4

Toure 1

CİVELEK.61
27.01.2019, 23:46
Hala bircok oyuncunun camianın büyüklüğünden haberi yok.
Sahaya çıkan oyuncu "Ben bu camianın,bu taraftarın,bu şehrin hayallerini sırtımda taşıyorum" düşüncesini aklından çıkarmazsa zaten gereken gayreti ortaya koyar.
Fakat en çok aidiet duymasını beklediğin,en çok sahiplenmesini beklediğin,sahada oyuncudan ziyade taraftar gibi istemesini beklediğin oyuncu bile kendini düşünerek oynarsa bu her Trabzonspor taraftarının zoruna gittiği gibi benimde zoruma gider.
Yabancı oyuncu bu paylaşımı yapmasa anlarımda,bu paylaşım konusunda sahanın en kötüsü alt yapıdan çıkan iki "Yıldız adayı" dediğimiz oyuncumuzsa Kusura bakmayacak kimse bu benim zoruma gider.
Tencere tava dükkanı değil burası kendini parlatma yeri değil faydalı olma yeri olan,
Seni sen yapan TRABZONSPOR

Uğur KÜÇÜK
Beşiktaş maçından beri en ufak baskıda uzun vuruyor top isteyene de vermedigi çok oldugu için yazıyoruz.. Gelişmesi için eleştiriyoruz ,, bazı dengesizliklerini gidermesi içinKatilmiyorum.
Bugun topu oyuna yavas sokmasi kesinlikle kulubenin direktifiydi.
Topu degajla oyuna sokmasi da keza öyle.

Ayağı cok da kötü değil. Tabii ki gelisecek ama öyle yorumlar var ki, insan biz baska bir mac mi izledik diye düşünüyor ?

CEMEFKER
Hala hedefi şampiyonluk gören var.Az biraz gerçekçi bakma vakti.70'li-80'li yılların Türkiyesi başka bir şeydi ve bir daha ne zaman futbol o amatör bakış açısı ile oynanır/yönetilir..?
Biz 2010-11 gibi bir süreç atlattık ( ki ondan önce 96,2007 ve daha niceleri) İbebe'nin şampiyonluk mücadelesinin o süreçten bir farkı var mı sizce? Gs dahi gözden çıkarıldı adamların gözü o kadar kara!
Bize dönersek sahada ülkenin 1.cisi takımıyiz. Altyapı zenginliği bunu gösteriyor. Şampiyonluk ise orada zaten açık ara yılların şampiyonuyuz.
Ve bu dönem sonunda en fazla şunu göreceksiniz/bekliyorum mali açıdan dengeli bir takım varını yoğunu ortaya koyan, kaliteli futbol oynayan,izleten bir takım. Kupa alan (malum kupa) ve Avrupa'da mücadele eden ve sattığı oyuncuları ile kâr eden bir kulüp.
Hepsi bu.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Öztürk
27.01.2019, 23:47
Enseyi karartmanın alemi yok. Zamanı gelince az üstümüzdeki takımlarla oynayacağız, onlarda birbirleriyle oynayacak dolayısıyla 30.haftaya kadar ilk 6 sürekli yer değiştirecektir. Biz deplasmandaki gs maçı dahil önümüzdeki 6 maçlık kolay fikstürümüzü 18 puanla geçelim, zamanı gelince ortalığın durumuna göre tozu dumana katmasını biliriz.

El Cordobes
27.01.2019, 23:47

Simdi o da mi hain oldu.

Abdulkadir sakat.

Ya genc bu cocuklar.

Vallahi pes.

Hocam mesela eleştirinin dozu nedir senin için? Görmezden gelmek mi, hiç eleştirmemek mi? Bir insan 8. veya 9. maçında da ısrarla aynı hatayı yapıyorsa ya yaptığının hata olduğunun farkında değildir, ya da bu konuda öğrenmeye kapalıdır. Bunu söylemek oyuncuyu gömmek değildir. Top isteyen adam yokmuş. 5 saniye daha bekleyip stoperlere pekala verebilir. Hızlı oynama adına atılan degajların %90 ının duvara çarpar gibi geri dönüp rakibin atak başlangıcı olduğunu göremiyor musunuz? Yusuf Erdoğan ın da zamanında eksikleri söylendiği vakit eleştirenler linç ediliyordu. Olacak diye 5 sene bekledik. Gram ilerlemedi.Aynı durum bu gençlere olmasın.

Ahmet Taşçı
27.01.2019, 23:48
Bu yönetimin en kötü transferi Toure, Mahalle maçındaki yeteneksiz abi misali herkesi yönlendirmeye çalışıyor lakin kendi sürekli yerini, adamını kaçırıyor, her pozisyonda saatli bomba.

Çağatay96
27.01.2019, 23:52
74. dk.dan önce ve sonra Trabzonspor çok farklı iki kadroyla sahaya çıkmadı. İşin özeti bu. Bu durumun salt yenilen gole karşı bir reaksiyon ile açıklanması da yetersiz kalır. Bu takım şu mevcut kadroyla çok daha iyisini yapma potansiyeline sahip ve yapmalı da, bunun referansı yine mevcut teknik direktör ve futbolcular.

Olayı ilk yari ikinci yarı diye ayırıyorum zaten ,,sivas orta shaayı ikinci yari yi kapatamadı yoruldugu için muhtemelen ondan dolayı. Ki zaten golden sonra da orta sahayı pasla geçemedik dribblingle parmak sayesinde geçtik.başka da bir.şey yapmadı takım . Yarın parmak baslarsa çok.zorlancak yine kapanan takımlara karşı.. Görücez zamana ihtiyaç var

Mehmet Sarigül
27.01.2019, 23:52
Pas yüzdesi:

Parmak 90
Yazici 75
Ömür 76

Türkmen 93
Toure 88

Top çalma:

Parmak 6
Yazici 3
Ömür 1

Türkmen 2
Toure 0

Çağatay96
27.01.2019, 23:54
Hocam mesela eleştirinin dozu nedir senin için? Görmezden gelmek mi, hiç eleştirmemek mi? Bir insan 8. veya 9. maçında da ısrarla aynı hatayı yapıyorsa ya yaptığının hata olduğunun farkında değildir, ya da bu konuda öğrenmeye kapalıdır. Bunu söylemek oyuncuyu gömmek değildir. Top isteyen adam yokmuş. 5 saniye daha bekleyip stoperlere pekala verebilir. Hızlı oynama adına atılan degajların %90 ının duvara çarpar gibi geri dönüp rakibin atak başlangıcı olduğunu göremiyor musunuz? Yusuf Erdoğan ın da zamanında eksikleri söylendiği vakit eleştirenler linç ediliyordu. Olacak diye 5 sene bekledik. Gram ilerlemedi.Aynı durum bu gençlere olmasın.

Allah aşkına özellikle Onur yapıyordu abi resmen duvar gibi geliyor daha iyi özetlenemez hayatimda görmedim böyle gol attıgımızı hala da deniyorlar olacak gibi.. Adamlar inanıyor :)

yorumsuz6117
27.01.2019, 23:55
Ömür çok kötü oynuyor yedeğe çekilmeli artık , Toure vasatın altında , Hüseyin'in yanına lider stoper şart , Yusuf Yazıcı kendine oynamayı bıraksa kaliteli futbolcu olacak farkında değil , Ekuban o pozisyonu gol yapmalıydı ama kendisinde ısrar edilmeli bonservisi alınmalı.. Rodallega ile kesinlikle sözleşme uzatılmamalı.. Pereira'nın sakatlığı çok kötü oldu Kamil idare bile edebilecek futbolcu değil..

Oğuz ZEYTİN
27.01.2019, 23:57
Erdal Hoş Olcay ile ilgili olarak şu kadar söyleyeyim dedi: Affedilecek bir durumu olsaydı affedilirdi.

Belli ki ortada bizim bilmediğimiz bi olay var. Ünal Hoca arada bazı işaretler veriyor ama tam olarak mevzu nedir çözemedik.

Affedilmeyecek bir şeyse para cezası ver, sözleşme feshet, sat. Kulüp menfaatleri söz konusu...

Neden herkes her şeyi bilip böyle üstü kapalı, imalı davranıyor?

Uğur KÜÇÜK
27.01.2019, 23:57
Bu yönetimin en kötü transferi Toure, Mahalle maçındaki yeteneksiz abi misali herkesi yönlendirmeye çalışıyor lakin kendi sürekli yerini, adamını kaçırıyor, her pozisyonda saatli bomba.Aynen öyle.
Basaksehir macinin ikinci yarisi da sapitti.
Tum yuk genc Huseyin'e biniyor.

Nasil oluyor anlamadim ama bir tane de elestiri yok.
Ne rakipten top aliyor, ne rakibe temasli oynuyor, ne rakibin atagini kesebiliyor ne de bir tane kafa topu alabiliyor ama yine de elestiri yok bir tane bu adama.

Son senesi Fransa 2. Liginde bile eski takimi stoper yerine bu adami sağbek ve onliberoda bosuna oynatmamış.
Stoperde olmasi gereken hicbir temel özellik Zargo da yok.

Hosseini ve Huseyin tandemi artik sart.

Hayalet Casper gibi valla.
Golde de uyudu yine bugun.

sasort
27.01.2019, 23:58
Takım artık en azindan canla başla koşuyor

Ancak kafası kopmuş tavuk gibi çırpınıyor

Beyin olmayışı takımı seyir noktasında çok aşağı çekiyor

Artık şu sosa dönsün yaa

Ne zaman dönecek haftaya yetişir mi

Birde kanat oyunu yok takımda pereria nın yokluğu belli oluyor

Amiri gelse bir tarafta parmak ta oynar

Formu düşen abdüş ün yerine kullanılabilir

Biri sosa dinçel desin artık

Çağatay96
28.01.2019, 00:00
Katilmiyorum.
Bugun topu oyuna yavas sokmasi kesinlikle kulubenin direktifiydi.
Topu degajla oyuna sokmasi da keza öyle.

Ayağı cok da kötü değil. Tabii ki gelisecek ama öyle yorumlar var ki, insan biz baska bir mac mi izledik diye düşünüyor ?

Tabii ki. Ama direktifin öyle.olması biraz aşıri gibi bir topu stopere verip baslatsak fena olmaz.ama tabi türkmen de tecrübesiz olunca risk alamıoruz tabi orta saha da cabası..

Bu arada siz 2012 yılında mahkemeden cezalari twitterdan açıklayan degilsiniz.dimi? Soyadı küçük.gibi bir şeydi ama.ömer.miydi ugurmuydu emin degilim

CİVELEK.61

Çok doğru ve kibar ve nazik tavır bu
Bizde durumu defalarca bu şekilde nazikçe tespit ettik ama bişey değişmeyince insan eleştrinin dozunu arttırıyo ister istemez.
Bu takımın çok büyük eksikleri yok olsa da tolere edilebiliyor bir şekilde.
Fakat en büyük dert yardımlaşma va takımdaşlık.
Aynı oyuncu grubunun ölümüne yardımlaştığını daha önce görmesem vallahi çıt etmeyeceğim.
Bu takım Burak,Onur,Olcay,Kucka gibi yüklerden,arkadan gelenler de aynı şeyleri yapsın diye mi kurtuldu?
Yani bunun bize getirisi bi -iki maçlıkmıydı?
Her alanın topu kaleye vurduğu,topu her alanın gereksiz bi yerlere top sürdüğü oyunu oynayacak olsaydık,ya da birilerini parlatmak için oynuyor olsaydık bu kadar emek harcamaya,umut beslemeye gerek varmıydı?
Takımın gol kaçırması şut çekmesi oldu olmadı bunlar sorun değil.
Sorun oyuncuların kazanmayı dert etmemesi.
Ben kazandırayım değil kazanalımda kim atarsa atsın noktasına gelebilmek lazım.
Şimdi biz burda devamlı 18 yaşını geçmiş adamlara futbolun bu şehir için ne manaya geldiğini mi anlatacaz ki bu adamlar bu şehrin içinde doğmuş büyümüş.

Sezgin Öztürk
Tebrikler takım, zor diye tabir edilen bir deplasmandan bu kadar eksiğe rağmen mağlup olmadan hatta biraz becerikli yada şanslı olsak galip olarak dönecektik.

2010-2011 sezonu sonrasında,sahada bizi bu kadar güzel temsil eden bir takımımız olmamıştı. Biz demiyor muyduk yenilsek bile savaşarak mücadele ederek yenilelim.Bu yıl sahada mücadele eden savaşan bir takım var. 35 milyon € harcanarak kurulan rezalet kadroların oynayamadığı oyunu mütevazi paralarla alınan işi futbol oynamak olan yabancı oyuncular ve bizim çocuklar ellerinden geldiğince oynamaya çalışıyor.

Yıllardır öz evlat diye bize Yumlu,Zeki,Akbaş gibi aslında öz torpilli olan adamları izlettiler.O yüzden hep bir ön yargılı olduk altyapı kavramına.
Aslında altyapıdan çıkacak Yusuf,Hüseyin,Uğurcan,Abdülkadir gibi pırlantaları kaliteli ve karakterli yabancılarla harmanlayarak başarılı oluruz.

Hep taraftardan sabır göstermesi istenirdi fakat sahada sabredilecek bir takım olmazdı. Bu sefer sahada sabır edilecek bir takımımız var sabredelim...

yasin196761
28.01.2019, 00:01
Ünal Karaman hocama tessekkür ederim. Gerekirse değişiklik yapmıyor. Zamanını bekliyor oyuncunun olgunlasmasinin. Bu çocuklar hata yapacaklar iyi oynayacaklar kötü oynayacaklar ama her maç onları daha da yukarıya itecek. Abdülkadir Parmak'ın golü güzeldi ve bugün hem çok istekli hem de iyi oynadı.Bizim en büyük sıkıntımız pas dağıtan adamımızın sakat olması. Sosa da dönünce yine ayağa oyunumuz devam eder.1 oyuncuyu daha kazanabilirsek bu yıl şampiyonluk kadar değerli olacak. Rodayega baya yoklari oynuyor gibi . Sözleşme yenilenmemeli. Ekuban mutlaka alınmalı. Baya güzel günler bizi bekliyor arkadaşlar.

Ahmet Aksu
28.01.2019, 00:02
sadece yorumuna katılmadığımı belirtmek istedim.
benden icazet alacak değilsin tabi ki.
ben de seni buralarda takım puan kaybedince virüs gibi çoğalan takımı gömen çakma nick ile kendini göstermeye çalışan tiplerden zannettim.
ama anladım 'zaviyemiz' aynıymış :D
yani umuyorum..

yorumsuz6117
28.01.2019, 00:02
Zargo Toure'den en fazla yedek stoper olur , vasatın altında bir adam..

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 00:03
Ömür istese bu kadar kötü oynayamaz, belli ki bir sıkıntısı var!

Bir sakatlik mi, başka birşey mi?...

Bilmiyorum ama bir sorunu olduğu net!

sasort
28.01.2019, 00:06
Bu arada amiri maçı yarınmış japonya yensin artik

Gelsin şu iranlılar

Yarın japonuz anlaşıldı ��

Ahmet Taşçı
28.01.2019, 00:06
Seneye Toure satılıp 2 sağlam tecrübeli stoper alınıp Hüseyin ve Huseini gelişimine katkı sağlanmalı, İbanez yerine mümkünse yerli Novak'ı yedekleyecek biri alınmalı, 6 numara kesin alınmalı ve böyle giderse Rodellega yollanıp yerine yine Komple bir forvet alınmalı, sezon sonu bu 5 oyuncuda karavana yapmasak Şampiyonluğa oynarız, yine yasak gelirse ya da para bulamazsak yapıcak bişi yok gençlerle devam.

Royal Heart
28.01.2019, 00:07
Olayı ilk yari ikinci yarı diye ayırıyorum zaten ,,sivas orta shaayı ikinci yari yi kapatamadı yoruldugu için muhtemelen ondan dolayı. Ki zaten golden sonra da orta sahayı pasla geçemedik dribblingle parmak sayesinde geçtik.başka da bir.şey yapmadı takım . Yarın parmak baslarsa çok.zorlancak yine kapanan takımlara karşı.. Görücez zamana ihtiyaç var
Basit bir örnek olsun: N'wakaeme birçok pozisyonda ilerde bekleyen rakip takım savunmasının arkasına koşu yapacak takım arkadaşını bekledi, bu düşüncesine karşılık koşu yapan futbolcu bulamadı, sonrasında pas oyununa döndü ki yenilen golden sonra bu net olarak görünüyor, N'wakaeme'nin bireysel gayretleriyle pozisyona girmeye çalışan, onun dışında hücum organizasyonu gerçekleştirmekte ve dahi son pasları, koşuları yapmakta son derece etkisiz bir Trabzonspor vardı sahada. Yenilen gol öncesi ise o gol iştahı da yoktu takımda. Bunlar görülmeli, eleştirilmeli ki tekrarlanmasın aksi takdirde ihtiyaç olunan zamanın sonu gelmez.

CİVELEK.61
28.01.2019, 00:10
Takim her topu ayağina alanin kendisinin gitmesini yada kaleye vurmasini o kadar benimsemişki,pozisyonlari izleyin mesela nwakaeme topla bişeyler yaparken bütün hucum hattimiz ceza sahası içinde olmasina rağmen herkes seyrediyor.
Ayni sey top Yusuf'ta olduğunda da,Hugo'da olduğunda da,Eku'da olduğunda da geçerliydi.

freedomforever
28.01.2019, 00:11
Bence hakem çok iyi maç yönetti. En azindan art niyetli oldugunu kimse soyleyemez.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 00:17
Son iki hafta Yusuf Yazici'yi çok beğeniyorum!...

artvints
28.01.2019, 00:17
Çok doğru ve kibar ve nazik tavır bu
Bizde durumu defalarca bu şekilde nazikçe tespit ettik ama bişey değişmeyince insan eleştrinin dozunu arttırıyo ister istemez.
Bu takımın çok büyük eksikleri yok olsa da tolere edilebiliyor bir şekilde.
Fakat en büyük dert yardımlaşma va takımdaşlık.
Aynı oyuncu grubunun ölümüne yardımlaştığını daha önce görmesem vallahi çıt etmeyeceğim.
Bu takım Burak,Onur,Olcay,Kucka gibi yüklerden,arkadan gelenler de aynı şeyleri yapsın diye mi kurtuldu?
Yani bunun bize getirisi bi -iki maçlıkmıydı?
Her alanın topu kaleye vurduğu,topu her alanın gereksiz bi yerlere top sürdüğü oyunu oynayacak olsaydık,ya da birilerini parlatmak için oynuyor olsaydık bu kadar emek harcamaya,umut beslemeye gerek varmıydı?
Takımın gol kaçırması şut çekmesi oldu olmadı bunlar sorun değil.
Sorun oyuncuların kazanmayı dert etmemesi.
Ben kazandırayım değil kazanalımda kim atarsa atsın noktasına gelebilmek lazım.
Şimdi biz burda devamlı 18 yaşını geçmiş adamlara futbolun bu şehir için ne manaya geldiğini mi anlatacaz ki bu adamlar bu şehrin içinde doğmuş büyümüş.

genç oyuncularla oynamanın handikapı biraz da. Akillar bir karis havada.

serdaracıl
28.01.2019, 00:18
Bence hakem çok iyi maç yönetti. En azindan art niyetli oldugunu kimse soyleyemez.

Maçın kontrolünü kaybetti. Abdüşün ayağına basılan pozisyonu atladı. Ekubanın kafasına kalkan ayağa da kart vermeliydi. Golden önce faul yoktu. Bi öaçta daha ne olması lazım

artvints
28.01.2019, 00:22

Ilk yari 3 net sari kart vermedi. O zaman sertlik düşmüyor. Bunu çok yapıyorlar.

Manava61
28.01.2019, 00:22
19 20 yaşlarındaki adamlardan hata yapmamalarını bekliyoruz sonra da sabredelim filan.Hem ayranım dökülmesin hem neler olmasın :) Bu takım iyi yolda arkadaş bunu görmemek için kör olmak gerek.Bu saatten sonra parmak da iyi bir 18 oyuncusu olması gerektiğini kanıtlamıştır.Yusuf ömür uğurcan hüseyin parmak üzerine kata kata gidiyoruz.Yakında berkay sefa da gelir..Önümüz açık.Tecrübesiz lidersiz bir takımla sivas deplasmanından iyi oyunla 1 puan iyidir.Bu sene avrupa kupası da iyidir.Ne gerek var şampiyonluğa daha oyuncu kazanacağız :)

Fatih Öztürk
28.01.2019, 00:23
Aynen öyle.
Basaksehir macinin ikinci yarisi da sapitti.
Tum yuk genc Huseyin'e biniyor.

Nasil oluyor anlamadim ama bir tane de elestiri yok.
Ne rakipten top aliyor, ne rakibe temasli oynuyor, ne rakibin atagini kesebiliyor ne de bir tane kafa topu alabiliyor ama yine de elestiri yok bir tane bu adama.

Son senesi Fransa 2. Liginde bile eski takimi stoper yerine bu adami sağbek ve onliberoda bosuna oynatmamış.
Stoperde olmasi gereken hicbir temel özellik Zargo da yok.

Hosseini ve Huseyin tandemi artik sart.

Hayalet Casper gibi valla.
Golde de uyudu yine bugun.

Hüseyin Türkmen'de son 2 maçında kötüydü. Oyuncuları maç maç emmenin gömmenin alemi yok. Önemli olan takım oyununa verdiği katkılarıdır. Giray Kaçar kadar kafa topu veren, arkaya adam kaçıran stoper yoktur ama tandemiyle olan uyumu ile özverisi sayesinde hataları görünmüyordu. Toure'nin gördüğü işin yarısını bile göremeyen adamlara geçtiğimiz sezon sonuna kadar yıllık 1.5 milyon avro'dan aşağı para vermiyorduk, unuttuk bu kazıkları galiba. Adama Trabzonspor'un mali gerçeklerine göre hareket ederek 550 bin avro maaş veriliyor. Hatası olacak, arkasına adam da kaçıracak, pozisyon hatası da yapacak. Önemli olan sezon sonu topyekün oyuncu grubunun takımı getirdiği nokta. Biz herşeyiyle yıllar sonra o kadar talihsizliklere rağmen takım olmuşuz hâlâ maç maç oyuncu gömmenin derdine düştük. Bu hata yapan arkadaşlarla takım olduk, sonuna kadar da bu hata yapan arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz.

Mehmet Sarigül

Faul olmayan birçok pozisyonda faul çaldi, bu akşam hakemlik pek birşey yoktu...Ve en önemlisi, bir hakem için vücut dili çok zayif!...

Uğur KÜÇÜK
genç oyuncularla oynamanın handikapı biraz da. Akillar bir karis havada.Hele şükür sen yazdin.
Sosa her mac eliyle takimi yonlendiriyordu.
Herkese topu nereye atmasi gerektigini de söylüyordu.
Sosa olmadan takim gercekten butunluk sergileyemiyor.

4 mactir tum yuku Yusuf'un omzuna verdik.
Valla cocuk iyi tasiyor yine.

CİVELEK.61
28.01.2019, 00:24
Maçın kontrolünü kaybetti. Abdüşün ayağına basılan pozisyonu atladı. Ekubanın kafasına kalkan ayağa da kart vermeliydi. Golden önce faul yoktu

O faul verdiği pozisyon klasik selçuk inan pozisyonu.
Faulle alakasi olmayan ama kendini öne atarak "Faulmüş" gibi yaptığı ve aldığı o kadar faul vardı ki.
Bunları hücumda alıp takımına duran top kazandırıyordu.
O topu da kendi kullanıyordu.
Savunmada da sıkıştığında,baskı yediğinde bunu yapıyordu ve yediriyordu da.
Ülkemizde de hakemler maalesef bunları yiyor.
Ama daha ağırını Arda Abdülkadir'e yapınca hiç kimse görmez...

Uğur KÜÇÜK
28.01.2019, 00:25
Fatih Öztürk

Hosseini ve Huseyin Turkmen tandemi daha iyi olur gibi.

Bugun macin basiydi topu aldi dedim yine Muhammed Demir'e birakti.
Gecen hafta ilk yari yanindan gecen topa mudahale etmedi, Ugurcan karsi karsiya cikardi.
Zargo cok kötü oynuyor.

Hosseini gelince ilk 11 olmamali artik.

Erkan A.
28.01.2019, 00:27
renktaslarim bu mac cok gollü gecer diye yazmistim direklere takilmasaydik düsündüklerim olacakti ..
yorumlarinizin cogunu okudum elestiriler de var buna cok sasirdim , ünal hocanin elinde bu kadro var baska yok yedeklerde bile saglam oyuncu yok ünal hoca da isterdi simdik üc dört kaliteli oyuncu fakat yok yapacak da bisey yok ..mactan önce cogu yorumlarda kesin yeniliriz cok gol yeriz kazanmamiz mucize diye yazan arkadaslarimiz vardi umarim maci izlemislerdir ...trabzonsporumuz bu kadroyla sivasdan 3 puanla dönmeliydi sansizlik 1-4 bitecek mac 1-1 bitmistir ..
abdulkadir ömürde inanilmaz bir düsüs var böyle inisler her futbolcu yasar yasayacaktir cok dogaldir bunlar abdulkadir ömürün süperligin en iyi oyuncusu oldugunu hepimiz biliyoruz fakat suan bir düsüs yasiyor cocuk elestirmeleri normal bulmuyorum ...yusuf yazici ön libero oynadi 10 numara oynadi 8 numara oynadi top kapti kaptirdi sut cekti savunma yapti hem basaksehir macinda üstün perfomans gösterdi hemde kuapa macinda oynadi birde sivas maci yahu bu cocuk daha 21 yasinda ne cabuk unutunuz ? yusuf yazici bügün olmasaydi sivasdan boynu bükük ayrilirdik bu cocuklara bizler moral vermeliyiz , abdulkadir parmak var gol ati iyi oynadi tebrikler 25 yasinda bundan sonra üstüne katar daha iyi olur insallah ..hüseyinede masallah .....bende bügün forumdaki bir kac arkadas gibi trabzonsporumuzla gurur duydum insallah böyle devam ederiz tebrikler ünal hocam tebrikler karadeniz firtinazi

Fatih Öztürk
28.01.2019, 00:30
Fatih Öztürk

Hosseini ve Huseyin Turkmen tandemi daha iyi olur gibi.

Olmaz. İkisi de topu oyunu sokmakta Toure'den daha iyi değil. Majid ile Hüseyin hemen hemen aynı özelliklere sahip. Tek hamlelerinde Toure'ye nazaran olağan üstü başarılılar fakat toplu oyunda Toure kadar iyi değiller. Hoca bunu doğal olarak bizden daha iyi bildiği ve gördüğü için sakatlık, bela olmadığı müddetçe Toure oynamaya devam edecektir. Sürekli yap boz yaparak hele de geri dörtlüde fantazi peşinde koşarsak ligin sonu gelmez.

MİSSE_MİSSE
28.01.2019, 00:34
organize atak yapmak icin oncelile hucum cesitliligin fazla olmali. iki kanatta sadece iceri katederek hucum ediyor. beklerin orta isabeti dusuk. gobekten ver kacla giremiyoruz cunku ne pasi atanda ne de tutanda o beceri yok. yani guclu oldugumuz sadece bir yontem var ve rakipler onlemini aliyor.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 00:36
Hüseyin Türkmen'de son 2 maçında kötüydü. Oyuncuları maç maç emmenin gömmenin alemi yok. Önemli olan takım oyununa verdiği katkılarıdır. Giray Kaçar kadar kafa topu veren, arkaya adam kaçıran stoper yoktur ama tandemiyle olan uyumu ile özverisi sayesinde hataları görünmüyordu. Toure'nin gördüğü işin yarısını bile göremeyen adamlara geçtiğimiz sezon sonuna kadar yıllık 1.5 milyon avro'dan aşağı para vermiyorduk, unuttuk bu kazıkları galiba. Adama Trabzonspor'un mali gerçeklerine göre hareket ederek 550 bin avro maaş veriliyor. Hatası olacak, arkasına adam da kaçıracak, pozisyon hatası da yapacak. Önemli olan sezon sonu topyekün oyuncu grubunun takımı getirdiği nokta. Biz herşeyiyle yıllar sonra o kadar talihsizliklere rağmen takım olmuşuz hâlâ maç maç oyuncu gömmenin derdine düştük. Bu hata yapan arkadaşlarla takım olduk, sonuna kadar da bu hata yapan arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz.

Tuhaf olan ne biliyormusun?

"Kötü" bir Hüseyin Türkmen'in bile Toure'den iyi olmasi!...

Kaç maç oldu?...hala bir uyum yok. Toure sürekli maç içinde arkadaşlarina el kol hareketleri yapiyor.
Öyle ki, bir pozisyonda kendisinin olmasi gereken yerde, niye kimse yok diye şikayet ediyor!?

~UniCef~
28.01.2019, 00:38
Yusuf bence cok iyi oyniyor.

Alika87
28.01.2019, 00:46
Kazanmasakta takimdan cok memnunum :)

Fatih Öztürk
28.01.2019, 00:47
Tuhaf olan ne biliyormusun?

"Kötü" bir Hüseyin Türkmen'in bile Toure'den iyi olmasi!...

Kaç maç oldu?...hala bir uyum yok. Toure sürekli maç içinde arkadaşlarina el kol hareketleri yapiyor.
Öyle ki, bir pozisyonda kendisinin olmasi gereken yerde, niye kimse yok diye şikayet ediyor!?

İyi bir tandemin oturması için hele de partnerlerden biri profesyonel olarak ilk kez forma giyiyorsa yılı hatta yılları bulur. 90'ların ortasında Uche Högh meşhur tandemi oturana kadar fenerin ne sıkıntılar çektiğini bugün gibi hatırlıyorum. Biz istiyoruz ki şak diye beklentimiz yerine gelsin, gülsüz diken bahçesinde laylay lom takılalım ama öyle bir gezegen kainatta yok. Ben yine takım olgusundan bahsedeceğim. Maç içinde rakibe kaç pozisyon veriyoruz buna bakıyorum yeterli görüyorum. Her zaman söylerim, daha iyisini hele de şu piyasada 500 bin avro'ya bulup getirme şansımız yok.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 00:50
Olmaz. İkisi de topu oyunu sokmakta Toure'den daha iyi değil. Majid ile Hüseyin hemen hemen aynı özelliklere sahip. Tek hamlelerinde Toure'ye nazaran olağan üstü başarılılar fakat toplu oyunda Toure kadar iyi değiller. Hoca bunu doğal olarak bizden daha iyi bildiği ve gördüğü için sakatlık, bela olmadığı müddetçe Toure oynamaya devam edecektir. Sürekli yap boz yaparak hele de geri dörtlüde fantazi peşinde koşarsak ligin sonu gelmez.

Toure topu ne kadar iyi oyuna soktuğunu bugün gösterdi!

Toure'de, Majid'de ne yazik ki, Hüseyin'den iyi değiller...
Hüseyin'in (maç tecrübesine göre) topu oyuna sokmasi gayret iyi...

Ücünü karşilaştirisak, bence Hüseyin ikisinden de en az bir gömlek üstün...

Fatih Öztürk
28.01.2019, 01:01
Toure topu ne kadar iyi oyuna soktuğunu bugün gösterdi!

Toure'de, Majid'de ne yazik ki, Hüseyin'den iyi değiller...
Hüseyin'in (maç tecrübesine göre) topu oyuna sokmasi gayret iyi...

Ücünü karşilaştirisak, bence Hüseyin ikisinden de en az bir gömlek üstün...

Bak öyle bir dünya yok. Egemen bize ilk geldiğinde sanırım 26-27 yaşlarındaydı topu oyuna sokamıyor diye az küfür yemedi. Keza Giray'ın karşısına biraz yetenekli oyuncu çıkınca yediği çalımlar na şurda 7-8 sene geride. Takım olgunlaştıkça bireysel hatalar görmemezlikten gelinir. Hüseyin Türkmen'in geçen ki kupa maçında vurdurduğu kafayı amatörde 1.75'lik stoper bile vurdurmaz ama iş adam gömmek değil. 3 stoper içinde bireysel olarak en istikrarlısı Majid fakat hocanın öngörüleri doğrultusunda tercih Hüseyin Türkmen oldu, çocukta maşallah standardını bozmadan devam ediyor. İşte burada Hüseyin kendi meziyetlerinden ötürü Hüseyin olmadı. Yardımlaşma, partneri ile aylardır geçirdiği deneyim, abilerinin psikolojik yardımı gibi bir sürü etken var ortada. Kimbilir bu noktaya gelmesinde belki de en büyük katkı partneri Toure'den geldi.

Sefa Alış
28.01.2019, 01:01
Orta sahayı bir türlü oturtturamadık. Umarım Sosa erkenden ve eski performansıyla beraber döner.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 01:03
İyi bir tandemin oturması için hele de partnerlerden biri profesyonel olarak ilk kez forma giyiyorsa yılı hatta yılları bulur. 90'ların ortasında Uche Högh meşhur tandemi oturana kadar fenerin ne sıkıntılar çektiğini bugün gibi hatırlıyorum. Biz istiyoruz ki şak diye beklentimiz yerine gelsin, gülsüz diken bahçesinde laylay lom takılalım ama öyle bir gezegen kainatta yok. Ben yine takım olgusundan bahsedeceğim. Maç içinde rakibe kaç pozisyon veriyoruz buna bakıyorum yeterli görüyorum. Her zaman söylerim, daha iyisini hele de şu piyasada 500 bin avro'ya bulup getirme şansımız yok.

Elbette birşeylerin oluşmasi için zaman gerek ama sahada daha çok acemice hareketler yapan Toure (daha önce de Majid)...
Muhammed'in kendi sahasinda çiktiği pozisyonu hatirliyorsun, bu ne kadar uyumsuz olduklarini gösteriyor.
Iletişimleri nasil bilmiyorum, Tv'den görmek mümkün değil...ama sanki hiç iletişim kuramiyorlar gibiler.

kayseriliyiz
28.01.2019, 01:07
Bazilarini okuyunca diyorum ki ' ya benim gözlerde sorun var ya da biz ayri takim izliyoruz' .
Arkadaslar sene basi Ünal karaman kim ki bu takima hoca oluyor diyenlerle doluydu buralar.
Bugün görüyoruz ki artik hocamiz bizden biri olmali, baska camialarin yetistirdigi elemanlardan bize fayda yok.
Çikan kadro gençlerle dolu ama ortada oyun var oyun.
Biz ersuna sabir dedik riza'ya destek çiktik, ama ortada hiçbir zaman oyun yoktu.
Tadini çikarin bu yolun sonu sampiyonluk elbet, hocaya oyunculara yönetime sahip çikin.
Bir parantezde Abdülkadir Parmak'a, bazi oyuncularin gelisimi geç olur, bence Parmak'ta o oyunculardan.
Ömür'e gelince insallah yolunu tekrar bulur, sevdigimiz bir kardesimiz ama hali hal degil.
Yönetimin gerekli tedbirleri almasi lazim.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk

adiloş bebe
28.01.2019, 01:08
yalnız sivasın kalecisi topu oyuna iyi sokan bir kaleci gibi tebrik etmek lazım.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 01:09
Bak öyle bir dünya yok. Egemen bize ilk geldiğinde sanırım 26-27 yaşlarındaydı topu oyuna sokamıyor diye az küfür yemedi. Keza Giray'ın karşısına biraz yetenekli oyuncu çıkınca yediği çalımlar na şurda 7-8 sene geride. Takım olgunlaştıkça bireysel hatalar görmemezlikten gelinir. Hüseyin Türkmen'in geçen ki kupa maçında vurdurduğu kafayı amatörde 1.75'lik stoper bile vurdurmaz ama iş adam gömmek değil. 3 stoper içinde bireysel olarak en istikrarlısı Majid fakat hocanın öngörüleri doğrultusunda tercih Hüseyin Türkmen oldu, çocukta maşallah standardını bozmadan devam ediyor. İşte burada Hüseyin kendi meziyetlerinden ötürü Hüseyin olmadı. Yardımlaşma, partneri ile aylardır geçirdiği deneyim, abilerinin psikolojik yardımı gibi bir sürü etken var ortada. Kimbilir bu noktaya gelmesinde belki de en büyük katkı partneri Toure'den geldi.

Belli ki, bakiş açilarimiz çok farkli!...
Fikirlerine saygi duyuyorum ama hiç katilmiyorum.

Fatih Öztürk
28.01.2019, 01:11
Elbette birşeylerin oluşmasi için zaman gerek ama sahada daha çok acemice hareketler yapan Toure (daha önce de Majid)...
Muhammed'in kendi sahasinda çiktiği pozisyonu hatirliyorsun, bu ne kadar uyumsuz olduklarini gösteriyor.
Iletişimleri nasil bilmiyorum, Tv'den görmek mümkün değil...ama sanki hiç iletişim kuramiyorlar gibiler.

Sadece aralarındaki uyumdan ibaret olamaz. Aylardır hemen önlerinde Onazi vardı, takım dönerken Onazi stoperlerin ortasına kadar girip yüklerini alıyordu. keza yine aylardır Pereira çabukluğuyla stoperleri rahatlatıyordu. Kilit isimlerin olmaması da önemli etkendir.

Mehmet Sarigül
28.01.2019, 01:20
Aklimdayken yazayim;

Burada Abdülkadir Parmak'i acimasizca eleştiren arkadaşlardan bir öz eleştiri yapmalarini beklerdim...

Toplum olarak ne yazik ki, öz eleştiri yapmayi hiç sevmiyoruz! Herhalde bir zayiflik olarak görüyoruz, oysa bence öz eleştiri yapmak kişiyi geliştiren birşey.

SALDIRAY
28.01.2019, 01:37
Kamil—-hüseyin—-zargo—-novak
———————sosa
abdüş——-yusuf——parmak—nwake
——————-ekuban

Sosa katıldıktan sonra daha organize oluruz. Gençlerin güveni olur.

takımımıza güvenelim. İyi kötü 5 alt yapı ile oynuyoruz. Bunlar iyi oyuncular, kumaşları sağlam.
takımın geleceği hepsi

Cihad Varlı
28.01.2019, 01:37
Parmak kardeşimden özür diliyorum. Maçın ilk yarısında baya bir eleştirmiştim. Hatta kendisini ciddi anlamda yetersiz buluyordum. PTT'de bir çok maçını izledim. Gerçi yeterlilik konusunda düşüncelerim çok değişmedi. Ama Sivas maçı özelinde müthiş oynadı, özellikle orta sahanın ortasına geçtikten sonra.. Umarım beni yanıltmaya devam eder. Ve Hüseyin. Her geçen gün daha iyi oluyor. Yanına Song gibi birini bulabilirsek bu çocuk büyük oyuncu olacak sanki.

sasort
28.01.2019, 01:41
Bir eleştiri de ben yapayım ünal hocaya neden kanat etkinliğimiz düştü bakiyorum sürekli ortadan delmeye çalışıyoruz

Birde kapanan sivasa karşı dedim uzaktan sırlar ile sonuç alınır dedim gol de böyle geldi ama devam ettiremedik malesef

CİVELEK.61
28.01.2019, 01:49
Abdülkadir Parmak bugün gol attığı için falan başarılı değildi.
Son pozisyon hariç,nerde top sürüp,nerde pas vereceğini bildiği ve orta sahada çok iyi savaşıp kritik çalımları yemediği için başarılı oldu.
Yani vücut dilinin aksine,ortaya savaşçı bir ruh koydu.
Maç kurtarsın derdim yok.
Bu şehrin çocukları savaştıklarında zaten bütün kapılar açılıyor.
Kimisi savaşmayı adamların içinden geçmek zannediyor zannetmekle kalmayıp inat ve ısrar ediyor,
Kimisi de topu alıp alakasız yerlere götürmek,ilerlemek gerekirken topun üstüne basmak,topun üstüne basmak gerekirken ilerlemek zannediyor,aynı şekilde inat ve ısrar ediyor.
Bu sizin savaşmaktan ne anladığınızla orantılı olan bişey
Oyuncu, topun pas olarak saniyenin onda biri kadar sürede katedeceği mesafeyi,topu ayağında taşımakla 4-5 saniyede katediyorsa ve defansı yerleştiriyorsa bunu anlayamaması ya psikolojik soruna ya da artniyete işaret eder.Bunu söylemekte yapıcı eleştiridir.
Tabiki topla ilerlenecek yer vardır ilerlenneyecek yer vardır bu ayrı bişey de,kimse de kimseyi aptal yerine koymasın.
Ülke futbolu da Trabzon futbolu da "Ben bilirim" diyen oyuncu çöplüğüne hatta mezarlığına dönmüş durumda.
Tmm eleştirmeyelim yapıcı olalımda
Kardeşim sol ayaksın defansın arkasına sağdan sarkmış adama top atmıyorsun.Kaleye de vuramıyorsun,topu eziyorsun.
Bunu nasıl eleştirmeyeceksin şimdi?
Senin işin o topu oraya aktarmak.
Adam atar atamaz sen görevini yap.
Sen bunu yapmayınca o forvet bi daha ki sefere koşu yapmazsa kimsenin kızmaya hakkı yok.
Bir futbol takımı takım halinde hücum eder takım halinde savunma yapar.
Gol bulmak için her çıkılan hücum ve her geri dönüş takımı yorar.
Bişey yaparken takıma minimum zararla maxsimum fayda hesabı yapacaksın.
Yok maksimum zarar minimumum fayda olursa
Kusura bakma babamın oğlu da olsan eleştirilirsin.

Fatih Öztürk
28.01.2019, 02:20
Yine güzel bir seri yakalayacağız fakat yine önümüze iki tetikçi piç hakem çıkacak tüm hevesimiz kursağımızda kalacak adım gibi biliyorum. Uslu uslu takılıp ligi 2.bitirip şampiyonlar ligine katılalım bir de şu kupayı müzemize sokalım, bunları başaracağız inanıyorum. Her şeyden öte uzun yıllar sonra arkama yaslanıp takımı izlemenin verdiği keyif bambaşka. Haftaya maçı beklemek zulüm geliyor artık.

Royal Heart
28.01.2019, 02:21
sadece yorumuna katılmadığımı belirtmek istedim.
benden icazet alacak değilsin tabi ki.
ben de seni buralarda takım puan kaybedince virüs gibi çoğalan takımı gömen çakma nick ile kendini göstermeye çalışan tiplerden zannettim.
ama anladım 'zaviyemiz' aynıymış :D
yani umuyorum..

Ha bırak öyle bir makam olayım, öyle bir makamda dahi değilim diyorsun yani ama dikkatinden kaçtığı için algılayamadığını varsayıyoruz ki 'biz'e zaten öyle bir engelin söz konusu olamayacağını yazmışız ama kendine de ifade ettiğin iyi oldu. Sen de lisan-ı münasip ile fikirlerini yazabilirsin, forumun varlık sebebi de budur, elbette herkes seninle aynı düşünmeyecek, onun için herkes maç değerlendirmesini kendi zaviyesinden yapacak, zor değil.

~UniCef~
28.01.2019, 02:29

Simdi o da mi hain oldu.

Abdulkadir sakat.

Ya genc bu cocuklar.

Vallahi pes.

100% katiliyorum. Böyle keskin konusarak nereye varmak istediklerini anlayamadim hala

~UniCef~
28.01.2019, 02:31
Ulan niye biz vuranda direkten dışarıya gidiyor,
Başkaları vurunca direğe çarpıp içeriye giriyor.

Abdülkadir Parmakin sutu da direge carparak iceri girdi :)

Yiğit Gayretli
28.01.2019, 08:07
Bu sezon herhalde 5. kez falan şu cümleyi kurdum dün akşam; "Kardeşim eksik gedik fark etmiyor. Takım aynı futbolu oynamak için çaba gösteriyor ve oynuyor. Helal olsun..."

Ünal hoca büyük bir saygı kazandı. Bu hem tribünden hem de takım içinden. Meyvelerini toplayacağız diye umuyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2019, 08:16
1-1'den sonra 5 tane net pozisyonu değerlendiremedik. Cincon ile fark 5'e çıktı.

Nwaekeme 3, Yazıcı 1 ve Ekuban 1 net golü atamadı. Olmayınca olmuyor.

Bu çocuklar takımın, camianın geleceği

Türkmen neredeyse her topu çıkardı
Nwaekeme birebirde muhteşem oyuncu, iyi ki almışız, çok güven veriyor
Ekuban dozer gibi, geriden koşup adam geçiyor, yoktan pozisyon yaratıyor
Uğurcan ve Parmak da harikaydı
Toure golde ağır kaldı ve adamı tutmadı, yerine adam alınmalı
Pislik Rize ile küçük şikeci Sivas maçlarında karşılıklı tezahürat yaptılar bize nazire yaparcasına
Rizeliler 58. dakikada Sivas diye bağırdı ve bizim için Trabzon'a k.y diye çirkinlik yaptı
Ey Rize sen son maçında evinde yine elimize düşersin, o zaman karşında Akhisar gibi bir takım olamayacak
Acı çeke çeke düşeceksiniz
Tıpkı Trabzon kümeye bağıran Samsun gibi, Sakarya gibi, Kocaeli gibi, G.Antep gibi
Ankaragücü maçını kazanarak GS'ye moralli gitmeliyiz
Sosa da dönecek o maçta, belki de bu hafta

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2019, 08:19
TS bu sezon en çok direklere takılan takım; 15 oldu

HOPA'LI TS'Lİ
28.01.2019, 08:28
Yine güzel bir seri yakalayacağız fakat yine önümüze iki tetikçi piç hakem çıkacak tüm hevesimiz kursağımızda kalacak adım gibi biliyorum. Uslu uslu takılıp ligi 2.bitirip şampiyonlar ligine katılalım bir de şu kupayı müzemize sokalım, bunları başaracağız inanıyorum. Her şeyden öte uzun yıllar sonra arkama yaslanıp takımı izlemenin verdiği keyif bambaşka. Haftaya maçı beklemek zulüm geliyor artık.

TRTSPOR'da Ersin, Serkan ve Ali tertemiz pozisyon, kesinlikle faul yok dediler

ASPOR'da, MODERATÖR Serkan ile Zeki kesinlikle faul yok dedi.

Son zamanlarda aleyhimize kararlar veren Eyyamcı Erman ile şikeci İlker faul var dedi. Çıldırdım.

Ey Erman, sen de mi para aldın yoksa aleyhimize çalışmak için

Bi de Zeki'nin üzerine yürüdü bağırarak densiz

Daha düne kadar bizim haklı olduğumuz pozisyonlarda sonuna kadar hakkımızı savunurken şimdi artistik yapıyor argo ağızlı dümbelek

Nwaekeme geldi, tereyağından kıl çeker gibi aldı kardeşim, çocuklar faule itiraz etmekten konsantrasyonları dağıldı ve golü yediler

Alper 2.devre Sivas lehine kullandı takdir haklarını ve vermediği kartlar var

Tarihin en büyük şikecisi GS önünde 2.bitirip kupayı alırız inşallah

Salak Göztepe penaltıyı atsa işi bitirecekti

Umarım GS'yi İstanbul'da yeneriz

Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2019, 08:58
Takımın tek eksiği Sosa.
Bu gençler Pereira'nın da Onazi'nin de eksiğini kapatır.
Ama Sosa'nın yokluğunda çektiğimiz eksiklik başka bir problem.
Kalite değil.
Sahada yönetim eksikliği çekiyoruz.

Takımı yönlendirmeye çalışan Yusuf, onunda yaşı 21. Maç tecrübesi ne kadar?

Sosa'nın acele dönmesi lazım.

Kalan bütün eksiklikleri kendi içimizden kapatırız.

Mehmet BAŞ
28.01.2019, 09:08
Dün akşam ki maça baktığımızda maçın hakkı beraberlikti demek yanlış olmayacaktır.
Sivasspor maçın başından beri topa hükmetti. Saldırdı. Ama ileri uç adamlarının beceriksizliği nedeniyle sonuç alamadı.
Bir topları direkten döndü, Uğurcan'ın çıkarttığı pozisyonlar derken ''Maç bitse de gitsek'' moduna girmiştim.
Zira öyle kötü bir ilk yarı oynadık ki başı kesik horoz gibi oradan oraya savrulduk. Saçmaladık! Ve hiç bir şey üretemedik!

İkinci yarıda biraz daha terli toplu bir görüntü ortaya koyduk ama kötü futbolumuzu düzeltemedik.
Özellikle Abdülkadir Ömür'ün çok kötü bir performans ortaya koyması nedeniyle takımın sağ tarafı çöktü diyebiliriz.
Böyle kötü oynarken bir anlık dalgınlıkla golü kalemizde gördük ve geri düştük. İşte ne olduysa o an oldu.
Takım santra yapar yapmaz Abdülkadir Parmak'ın enfes füzesi ile kendine geldi. Ve kontağı açtık!
Tabi burada Abdülkadir Ömür'ün oyundan alınmasının da olumlu etkisi olduğunu söylemek lazım.

Golden sonra Anthony'nin bireysel çabaları ile ve etkili futbolu ile ardı ardına pozisyonlar bulduk.
Önce Ekuban sonra da Anthony'nin topları direğe çarparak gol olmadı. Yusuf'un adam nişanladığı top vb.
Ve ardı ardına kapılan toplarda 4'e 2 veya 4'e 3 giderken yaptığımız saçma hatalar ile nihayete erdiremediklerimiz...
O kadar kötü oynarken 10-15 dk.lık bir performans ile maçı iki üç farkla kapatabilirdik. Ama beceriksizlik nedeniyle yapamadık!

Sonuç olarak son 15 dk.yı saymazsak çok kötü bir performans ortaya koyduğumuzu söylemek istiyorum.
Maçın 75 dakikası boyunca sahada ruh gibi dolaştık. Hucüm adına hiç bir şey üretmeden öylece dolanıp durduk.
Son on beş dakika ise inanılmaz bir baskı ve atak kombinasyonu vardı. Biraz akılı ve biraz da sakin olsaydık kazanırdık.
Sonuç olarak kazanamadık. Ama kaybetmedik de...

Bireysel performansları değerlendirirsek; maçın bizim adımıza en kötüsü Abdülkadir ÖMÜR idi.
Rodallega ve Kamil Ahmet de çok kötü bir performans ortaya koydu. (Kamil ikinci yarı biraz toparladı hakkını yemeyeyim.)
Toure kendisinden bekleneni veremiyor. Hem hantal hem de pozisyon alma sorunu var. Ve maç içerisinde bazen uyuyor.
Dün akşam takımın en iyisi tartışmasız Anthony idi. İnanılmaz bir zeka, yetenek ve gücü var. Bariz şekilde ortaya çıktı.
Abdülkadir Parmak mücadelesi, hırsı ve attığı golle takıma faydalı oldu. Helal olsun diyorum.
Bu maçta Hüseyin Türkmen'e ayrı bir parantez açmak lazım. Resmen yıldızlaştı! Uğurcan çıkardığı toplar ile göz doldurdu.

Aferin çocuklar.

CİVELEK.61
28.01.2019, 09:11
Trabzonsporun genç futbolcuların parlaması gereken yer olmaktan çıkması lazım.
Bu düzeyde bi camia genç futbolcunun merdiven basamağı olmaz.
Böyle davranırsanız "Gelişmekte olan takım" hüvviyetinden kurtulamazsınız.
Çünkü her zaman elinizde gelişmekte olan futbolcular olur ve hep bi mazeretleri olur.
Trabzonspor Altınorduspor değil.
Trabzonspor köklü bir camia.
Sahada genç oyuncu sınırsız özgürlüğe sahip olamaz.
Genç oyuncular önce verilen görevlerini yapacaklar daha sonra yavaş yavaş tecrübe arttıkça lokomotif oyuncu olmaya doğru evrilecekler.
Yani Sosa gibi bi örnek sahada varken nasıl oynanması gerektiğini oyuncuya anlatmak ta yersiz.
Oyunucunun önünde ve takımın tarihi canlı örneklerle dolu.
Yok bu tarz kendine oynama,savaşmama,mücadele edilipte kazanılan topu alıp rakibin içinden geçmeye çalışarak kaybetmek öncelikle takımına saygısızlık.
Saha içinde Bırak İstanbul klüplerini Anadolu takımlarında bile yapamayacağın tercihleri ve hataları yapmak değildir Trabzonsporluluk.
Trabzonsporun oyuncusu aynı zamanda Trabzonsporun taraftarı gibi hareket edemiyorsa sahada hiç olmasın daha iyi.
Takımı hepten pilot takım pozisyonuna sokuyor birileri maalesef.
Takımdaşlıktan çok bireyselliğin ön plana çıktığı bir takım olmaya doğru evriliyoruz.
Daha kötüsü kitlenen oyununda çarelerinde hep bireysellikle üretilme gayreti.
Yani bir oyuncu herkesi geçecekte kaleye vuracak olmazsa başka biri alıcak ayağına vuracak o da olmazsa başkası
Ohoooooo
Böyle takım oyunundan uzak bir futbolla orta sıralarda gezinen hedef ve idealleri olmayan oyuncuların kendini parlattığı ama başarı konusunda vasıfsız,sıradan bir takım olursunuz.
En acısı da şu.
Maalesef bu yetinme duygusunu taraftarda kanıksamaya başladı.

Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2019, 09:18
Köklü mü?
Fener de köklü camia, 15-17. sıralarda geziyor.
İçinde bulunduğu durumu gözardı ederek ancak kepazelik gelir.
Önce maddi-manevi durumunu bir kabul edeceksin, planını ona göre yapacaksın.

1 gün sonrasını görecek finansal yapın yok, 8 yıldır bırak kupayı, ilk 3 e girebilmiş kadron yok.
"Biz köklü camiayız".
Nostaljik olarak güzel laf.
Pratikte getirisi yok.

Bu arada takım oyunu nasıl yok anlamadım.
Takım sene başından beri aynı topu oynuyor.
İlk 11 baştan aşağı değişti, sakatı cezalısı gidenleri, alttan gelenleri.
Ama oynanan sistem değişmiyor.

Daha nasıl bir "sistem" lazım.

Ha siz makine gibi işleyen sistemden bahsediyorsanız o zamanla oluyor.

Öyle 2 günde değil.

Murat Keçeci
28.01.2019, 09:28
Zor bir deplasman maçı oldu.Hava ve saha koşulları beklediğimden daha iyidi.Takım ise gelecek adına zaman zaman umut veren işler yaptı.

Son iki maçta kaybedilen beş puan üzücü oldu.Bu puan kaybındaki ana etken transfer yasağı idi.Orta sahaya o hazır oyuncuyu alamamak oyun şeklimizi biraz bozdu.Deneme yanılma yöntemiyle oraya oyuncu monte etmeye çalışırken de doğal olarak puan kayıpları yaşıyoruz.Bu maçtan sonra ise Abdülkadir parmak orta sahanın yeni trendi oldu bu umut veren performansı önümüzdeki maçlarda da devam ettirebilecek mi bunu zaman gösterecek.

Maça gelirsek iyi mücadele ettik,defansif anlamda çok büyük açıklar vermedik sadece hücuma çıkarken top kullanma tercihlerimizde hatalar vardı.Gereksiz bir şekilde kalabalık alanların içine girerek birçok pozisyonu başlamadan bitirdik.Bu konu da kendimizi geliştirmemiz lazım.

Maçın sonlarına doğru maçı kazanacak pozisyonları bulduk ama fazla hovarda davrandık.Büyük hedeflerin varsa bu kadar hovarda olma hakkımız yok.gsnin maçı nasıl kazandığını gördük göğsüyle başıyla kalçasıyla bir şekilde golü attı biz ise boş pozisyonlarda toplara abandık durduk örneğin yusuf yerde yatan adamın üstüne doğru şutu çekmesi,örneğin ekubanın uzak köşeye şutu çekmesi gerekirken yanlış yöne vurması.

Ekuban veya hugodan bir tanesi şuan için fazla görülüyor çünkü zayıf olan orta sahanın üzerine ekstra bir yük bindiriyorlar bu ikisinden birinin yerine daha pasör oyun görüşü yüksek birini kullanmalıyız.

Bireysel performanslara değinirsek maçın iyileri Abdülkadir parmak,Hüseyin,Anthony,Yusuf ve Uğurcan idi.

Genç oyuncuların gelişimi son derece iyi Uğurcan her maç biraz daha iyi olma yolunda ilerliyor hatalarından ders alma ve bu eksikleri giderme konusunda gayet başarılı.Hüseyinin iyi özellikleri var hamleleri son derece temiz hava toplarında ufak bi eksikliği oluyor ama bu da normal bi durum.Abdülkadir ömür etkisizdi ama bunlar olabilecek şeyler 19-20 yaşlarında olupta istikrarlı bir şekilde oynamak kolay değil kendi fizik yapısı ve rakibin fiziksel gücüne göre ön plana çıktığı veya çıkamadığı zamanlar olacak bu gayet doğal.

Antony çok iyi bir kumaş,ekubanın da zaman zaman ışık veren bir grafiği var,abdülkadir parmakın performansı sevindirici bunlarda gelecek adına güzel şeyler.

Oyuncuların son derece samimi bir şekilde mücadele etmesi gelecek adına umut verici eksik oyuncularımız takıma katılınca orta saha da doğru bir ritim yakalayınca yine seri galibiyetler gelecek o sinyali veriyor takım çünkü yürekten oynuyorlar.

CİVELEK.61
28.01.2019, 09:41
Banane Fb nin ne yaptığından.
Saha da yapılan saçma sapan tercihlerin ve hatalar "Genç oyuncu" kisvesiyle izah edilemez.
Trabzonspor zaten ekonomik yapısı uygun olmadığından bu yönteme başvurmuş ve bu yönteme başvurarak genç oyunculara kimsenin vermediği değeri verdiğini ortaya koymuş ve bu misyonu sana yüklemişse senin şahsi düşünmen söz konusu bile olamaz.
O zaman iş hakettiğinden fazla değer vermeye girer.
Sen sahada çıkıpta saçma sapan işler yaparsan camiaya umut olmaktan çok,kendine oynamış olursun bunu anlamak bu kadar zor değil.
İnsanlar size hakettiğinizden fazla değer veriyorda siz sagada müsrif davranırsanız bir yere varamazsınız ya da varırsın ama takıma faydan olmaz.
Geçmişte Barış memiş,Yusuf Erdoğan gibi kötü örnekler var.
Ha Okay Yokuşlu gibi görevini en iyi şekilde yapmış fakat camiaya nankörlük ederek ayrılmış bi oyuncu da var.
Bunlar hepsi örnek
Fakat tarihte efsaneler de var
Neyi ve kimi örnek aldığınız size kalmış.
Yada ortaya bambaşka bi karakter koyarsın herkes seni örnek alır.
Birde bu arada ne kadar "köklü camia" olduğumuzu ben en iyi profiline "Trabzonspor Kongre Üyesi" diye yazanlardan anlıyorum.
Belli ki gurur kaynağı bu durum ;):D:D

Oğuzhan Fidan
28.01.2019, 09:58
hosseini ve amiri bu takımda oynar direkt. onlarında eksikliğini çekiyoruz. ortasaha bomboş zaten yapıcak bişey yok. sosa onazi kucka. bu sonuçlar normal.

UĞUR DURTAŞ
28.01.2019, 10:06
Değerli Ünal hocamızı eleştirmek istiyorum!
makayeme gibi kendini bulmuş,zeki,teknik,gol vuruşları iyi,iyi pas atabilen,oynadığı kanadı
çok iyi kullanan bir oyuncuyu niçin direk 11'de değilde!yanında bekletti ve oyuna 75.dakikada aldı!!

ünal hocam lütfen bir daha böyle hatalar yapma!makayeme 75.dak.oyuna aldın oyunun seyri değişti.
son 15 artı uzatmalarda her pozisyonda makayeme vardı.helal olsun makayeme ye.

arkadaşlar demem o ki makayeme 75.dakika neredeydin,takımı ciddi anlamda eksik oynattın.
takii golü yiyene kadar,o dakikadan sonra inanılmaz güzel makayeme izledik.
*
sadece bu değil abdülkadir ömür'de oyundan çıkana kadar ciddi pas hatalarıyla oynadı,
çok verimsizdi çokk.
olmadı ömür kardeşim(a.gücü maçı senin maçın olmalı)
*
burak denen kişiliksiz bizden gittikten sonra roda'da bir isteksizlik kokluyorum
inşallah yanılıyorumdur.
dün verdiği gol pası inanılmaz şıktı.
ama diğer dakikalar bir hiçti.
bu yetenekteki oyuncunun yakaladığı 2 pozisyondan birini gol yapmalı.
dikkati çekilmeli
son haftalarda
konsantrasyon'suz maçlara çıkıyor.
**
korner ve rakip ceza sahasına duran topları yazıcı kullanıyor.
direk kaleyi mi düşünüyor?yumak olan yere orta yapmak istiyor beceremiyor mu anlamış değilim.
dün inanılmaz iyi di.
yazıcı klasında bir oyuncu bu topları öyle bir ortalamalı li kim dokunsa gol olur misali.
dün 2.dakikada kullandığı frikikte beni çok şaşırttı.
bu vuruştan çok ümitliydim.
ceza sahası bir tık gerisi,
sivas kalecisi barajı kurdurdu,kendiside diğer tarafa geçti
yani barajın arkası boş,kaleci diğer tarafta
yazıcıdan baraj üstü bir vuruş beklerken,
kalecinin kapattığı köşeye doğru vuruş yaptı.
kaleci hiç zorlanmadan topu aldı.
90+4 de vuruşunda gol olmalıydı,zıt taraftaki kale boştu.bu vuruşunda gol olmalıydı
antremanlardan sonra duran top ve frikik çalıştığını biliyoruz.
senden daha net vuruşlar bekliyoruz.
senden çok şey istemiyoruz
sende o potansiyel mevcut yazıcı kardeşim.
*
uğurcan,kamil,toure,hüseyin novak geride iyilerdi
kamil biraz daha üzerine koyabilirsin.
güveniyoruz sana.
*
hepsi klas,hepsi teknik olmasına rağmen
halı saha misali niçin tık tık paslaşarak gol yapamıyoruz.
makayeme,roda,ekuban,yazıcı,ömür,parmak....
geliyorsunuz geliyorsunuz rakip ceza sahası dışı veya içi çok acemice tercihler veya pas hatalarından dolayı
skor elde edemiyoruz.
ünal hoca bu gruba özellikle bu tarz çalışmalar yapğtırması iyi olacaktır.

son 20.dakikalık oyunumuzla elimizden kaçırdık sivası
yenseydik gerçekten süper olacaktı süperr.

unutmadan aramıza hoş geldin
Abdülkadir PARMAK.

tristram
28.01.2019, 10:13
her ne kadar sonucu alamasakta bu kadar eksige ragmen oyun olarak gayet iyiydik..huseyni,amiri,sosa,onazi,pereira..bir takimdan 5 tane as topcusunu keserseniz ortada takim diye birsey kalmaz ama unal hoca sagolsun bunu bizlere pek hissettirmedi.
bireysel bencillikler,formsuzluklar,beceriksizlikler 3 puana kan dogradi.ozellikle abdulkadir,yusuf,rodallega basta olmak uzere bazi topcularla oturup bir konusmak lazim top babanizin topumu niye ayaginizdan cikarmiyorsunuz diye.tony disinda bu takimda top tutmayi yasaklamak lazim.umarim unal hoca dun aksamki mactan sonra bu konuda adim atar.ya arkadas bu oyunu biraz basit oynayin nedir bu bencillik.topu alan neredeyse evine goturecek.

asilhamsi
28.01.2019, 10:13
ünal hocayı eleştirebileceğim tek konu ömür-yazıcı merkezi ile başlaması olabilir.

a.parmak merkeze gectikten sonra taşlar yerine oturdu.

Dar bir kadro ile oynuyoruz.Hamle şansımız çok az.Takımın isteği,mücadelesi gayet iyi.

Küçük ayarlar gerekiyor.Benim de yoğun olarak eleştirdiğim a.parmak merkeze gectikten sonra şaşırtıcı bir performans gösterdi.İnşaallah bozuk saat misali değildir.

Ünal hocamın sok iki maçta hakikaten cok kotu oynayan roda ve a.ömürü dinlendirmesi gerekebilir.

Ekuban gercek yeri olan en ucta cok daha etkili oluyor.

Kupa macında ısık veren berkay sefa a.ömür yerine denenebilir.

-----------------ugurcan----------------

kamil-------hüseyin--------toure--------novak

---------batuhan-----------a.parmak----------

berkay sefa----------yazici-------------tony

--------------ekuban-----------------------

sosa gelene kadar işimizi görecektir.Sosa-batuhan değişikliği ile taşlar tamamen yerine oturacaktır.

Bu arada kerem,behlül,ebrar ve tunahan arasından mutlaka biri daha cıkacaktır.Benim tahminim bu isim kerem olacak.

Ali osman da formsuz stoperler yerine düşünülebilir.

61Firtinasi61
28.01.2019, 10:22
Değerli Ünal hocamızı eleştirmek istiyorum!
makayeme gibi kendini bulmuş,zeki,teknik,gol vuruşları iyi,iyi pas atabilen,oynadığı kanadı
çok iyi kullanan bir oyuncuyu niçin direk 11'de değilde!yanında bekletti ve oyuna 75.dakikada aldı!!

ünal hocam lütfen bir daha böyle hatalar yapma!makayeme 75.dak.oyuna aldın oyunun seyri değişti.
son 15 artı uzatmalarda her pozisyonda makayeme vardı.helal olsun makayeme ye.

arkadaşlar demem o ki makayeme 75.dakika neredeydin,takımı ciddi anlamda eksik oynattın.
takii golü yiyene kadar,o dakikadan sonra inanılmaz güzel makayeme izledik.
*
sadece bu değil abdülkadir ömür'de oyundan çıkana kadar ciddi pas hatalarıyla oynadı,
çok verimsizdi çokk.
olmadı ömür kardeşim(a.gücü maçı senin maçın olmalı)
*
burak denen kişiliksiz bizden gittikten sonra roda'da bir isteksizlik kokluyorum
inşallah yanılıyorumdur.
dün verdiği gol pası inanılmaz şıktı.
ama diğer dakikalar bir hiçti.
bu yetenekteki oyuncunun yakaladığı 2 pozisyondan birini gol yapmalı.
dikkati çekilmeli
son haftalarda
konsantrasyon'suz maçlara çıkıyor.
**
korner ve rakip ceza sahasına duran topları yazıcı kullanıyor.
direk kaleyi mi düşünüyor?yumak olan yere orta yapmak istiyor beceremiyor mu anlamış değilim.
dün inanılmaz iyi di.
yazıcı klasında bir oyuncu bu topları öyle bir ortalamalı li kim dokunsa gol olur misali.
dün 2.dakikada kullandığı frikikte beni çok şaşırttı.
bu vuruştan çok ümitliydim.
ceza sahası bir tık gerisi,
sivas kalecisi barajı kurdurdu,kendiside diğer tarafa geçti
yani barajın arkası boş,kaleci diğer tarafta
yazıcıdan baraj üstü bir vuruş beklerken,
kalecinin kapattığı köşeye doğru vuruş yaptı.
kaleci hiç zorlanmadan topu aldı.
90+4 de vuruşunda gol olmalıydı,zıt taraftaki kale boştu.bu vuruşunda gol olmalıydı
antremanlardan sonra duran top ve frikik çalıştığını biliyoruz.
senden daha net vuruşlar bekliyoruz.
senden çok şey istemiyoruz
sende o potansiyel mevcut yazıcı kardeşim.
*
uğurcan,kamil,toure,hüseyin novak geride iyilerdi
kamil biraz daha üzerine koyabilirsin.
güveniyoruz sana.
*
hepsi klas,hepsi teknik olmasına rağmen
halı saha misali niçin tık tık paslaşarak gol yapamıyoruz.
makayeme,roda,ekuban,yazıcı,ömür,parmak....
geliyorsunuz geliyorsunuz rakip ceza sahası dışı veya içi çok acemice tercihler veya pas hatalarından dolayı
skor elde edemiyoruz.
ünal hoca bu gruba özellikle bu tarz çalışmalar yapğtırması iyi olacaktır.

son 20.dakikalık oyunumuzla elimizden kaçırdık sivası
yenseydik gerçekten süper olacaktı süperr.

unutmadan aramıza hoş geldin
Abdülkadir PARMAK.

Nwakaeme basdan beri oynamadimi? :S

16672

İskender Çakmak
28.01.2019, 10:29
hosseini ve amiri bu takımda oynar direkt. onlarında eksikliğini çekiyoruz. ortasaha bomboş zaten yapıcak bişey yok. sosa onazi kucka. bu sonuçlar normal.

Hosseini değil de Amiri olsa can olurdu can.

serdaracıl
28.01.2019, 10:39
Trabzonsporun genç futbolcuların parlaması gereken yer olmaktan çıkması lazım.
Bu düzeyde bi camia genç futbolcunun merdiven basamağı olmaz.
Böyle davranırsanız "Gelişmekte olan takım" hüvviyetinden kurtulamazsınız.
Çünkü her zaman elinizde gelişmekte olan futbolcular olur ve hep bi mazeretleri olur.
Trabzonspor Altınorduspor değil.
Trabzonspor köklü bir camia.
Sahada genç oyuncu sınırsız özgürlüğe sahip olamaz.
Genç oyuncular önce verilen görevlerini yapacaklar daha sonra yavaş yavaş tecrübe arttıkça lokomotif oyuncu olmaya doğru evrilecekler.
Yani Sosa gibi bi örnek sahada varken nasıl oynanması gerektiğini oyuncuya anlatmak ta yersiz.
Oyunucunun önünde ve takımın tarihi canlı örneklerle dolu.
Yok bu tarz kendine oynama,savaşmama,mücadele edilipte kazanılan topu alıp rakibin içinden geçmeye çalışarak kaybetmek öncelikle takımına saygısızlık.
Saha içinde Bırak İstanbul klüplerini Anadolu takımlarında bile yapamayacağın tercihleri ve hataları yapmak değildir Trabzonsporluluk.
Trabzonsporun oyuncusu aynı zamanda Trabzonsporun taraftarı gibi hareket edemiyorsa sahada hiç olmasın daha iyi.
Takımı hepten pilot takım pozisyonuna sokuyor birileri maalesef.
Takımdaşlıktan çok bireyselliğin ön plana çıktığı bir takım olmaya doğru evriliyoruz.
Daha kötüsü kitlenen oyununda çarelerinde hep bireysellikle üretilme gayreti.
Yani bir oyuncu herkesi geçecekte kaleye vuracak olmazsa başka biri alıcak ayağına vuracak o da olmazsa başkası
Ohoooooo
Böyle takım oyunundan uzak bir futbolla orta sıralarda gezinen hedef ve idealleri olmayan oyuncuların kendini parlattığı ama başarı konusunda vasıfsız,sıradan bir takım olursunuz.
En acısı da şu.
Maalesef bu yetinme duygusunu taraftarda kanıksamaya başladı.

Trabzon hiç bir zaman genç oyuncuların parlaması gereken bir yer olmadı. Aksine niteliksiz yabancılara milyonları döküp rakiplerimizin şampiyonluğunu izleyerek kulübü batırdık. Şimdi mecburiyetten gençleri oynatıyoruz diye sanki böyle bir politikamız varmış gibi davranmayalım. Kendimizi kandırmayalım, Elimize biraz para geçsin eminim ki gidip manejer kastırması niteliksiz yabancılara vereceğiz. Kör kaleci almışlığımız var be. Hülasa trabzon gençlerin parladığı bi yer olmalı. Fakat sadece yerli değil, yabancı gençleri de bulup oynatmalıyız

Oruç
28.01.2019, 10:42
Başakşehir maçını kaybedince çok üzüldüm, sinirlendim, kızdım ama dünkü maç o kadar üzmedi. Takımda eksikler var, eksik yaptığımız şeyler de var ama yıllar sonra umutlandım. Bu sene iyi bir iskelet kurup yazın 3-4 nokta atışla gelecek sene şampiyonluğa ciddi anlamda oynayabiliriz. Şu anki kadromuz o mücadeleyi verecek düzeyde değil bence. Tecrübeli oyuncu sayımız az. Yazın sağlam bir lider stoper, sağlam bir orta saha, sol tarafa Waka gibi bir oyuncu ve sağlam da bir forvet almamız şart. Bu şekilde gelecek sene çok daha iyi oluruz. Bu sezon bizim için gerçekçi olan hedef lig 3.lüğü ve kupayı almak olmalı. Gelecek sezon muhakkak Avrupa Ligi’nde olmalıyız. Hüseyin’i, Yusuf’u parlatmak için, daha sağlam transferler yapabilmek için Avrupa’da boy göstermek şart.

Yaz transfer döneminde yapacağımız şey Ekuban gibi adamlar bulmak olmalı. Tam F/P ürünü. Karakteri de cabası. Topu direğe vuruyor, bizim gibi sinirleniyor. Abdülkadir gol atıyor, herkes sevinirken Ekuban topu santraya götürüyor. İnce bir detay ama harika. Keza Novak da öyle. Maçı kazanmak için her şeyini ortaya koyması takdire şayan. Gerçek profesyonel tam da böyle olur.

Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2019, 10:46
Kimsenin gençleri fazladan kıymetlendirdiği yok.
Olur da hani elinde alternatif vardır, onun yerine genç kullanırsın, anlarım o vakit.
Senin elindeki ekipman bu kadar.
En iyisini kullanmaya çalışıyorlar.

Sahada hata yapıyorlar diye ne yapacağız şimdi?
Hata yapmadan bu gençlerin nasıl pişmesini bekliyorsunuz?
Öğrenecek bu adamlar. Emeklemeden koşmasını beklemeyeceksiniz.
Ünal Hoca'nın da dediği gibi, eğitimleri devam ediyor.
Daha çoğu okul çağında bu çocukların.

Müsrif davranır, bencil olur, hata yapar...
Böylece pişecekler.

Siz hatayı falan eleştirmiyorsunuz ki, Abdülkadir bencil oynama, Yusuf doğru pas tercihi yapmıyorsun falan değil sizinki.

Takımın sistemi yokmuş. Bal gibi bir sistemi var bu takımın.

Trabzonspor genç oyuncuları parlatma yeri değil dediğin zaman bunun alternatifi hazır oyuncuların alınmasıdır.
Buna imkân yoksa bu eleştirinin yeri midir, zamanı mıdır?
Bu eleştiriyi koyuyorsanız alternatif öneriniz ne?

Boş.

Köklü kulüp olmak bunları çözmüyor.
Ben 11-12 sene önce bu kulübe üye oldum.
Kökünü de geleneğini de bilirim.

Sistemsizlik, gençlere yönelmenin zararları falan.

Sistemi de var takımın, köklerine de uygun hareket ediliyor.
Maddi manevi bazı kaybedilmiş imkânsızlıklar var.
Bu imkânsızlıklar giderilene kadar bu gençlerin hatalarına sabredilecek.

7can61
28.01.2019, 10:47
Ben bu takımı seyredince haz alıyorum, maçları da izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum. Yok kadro zayıfmış yok şampiyon olamazmış çok da umrumda değil. Abdülkadirin attığı şu gol 10 Burak golüne bedel bende.

Yıllar sonra "bizim" diyebildiğimiz bir takım oluştu şurada ve bunun sebebi de parasızlıktan geldi. Az buçuk biraz kredi filan bulsalar yine saçma sapan transfer yaparlar bizim transfer budalası taraftarı tatmin için, yine sonuç hüsran olurdu.

Bu kadar negatif olmayın, bardağın dolu tarafını da görün. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Şurada Rizenin transferlerini takım oyununu öven adam var yahu! Adamlar on kişi kalmış takıma 70 dakka gol atamadı.

Helal olsun Ünala ve bu çocuklara.

Gökhan Balcı
28.01.2019, 10:51
Amiri gelince amiri - parmak orta sahası müthiş olur. Ama aynı zamanda sosa da gelecek. İşte o sırada amiri - sosa mı sosa - parmak mı olur onu zamanla göreceğiz. Ama benim asıl beklediğim hosseini. Zargo adamı gerçekten delirtiyor. İnanılmaz sakar ve pozisyon hatası yapan bir oyuncu. Bu yaşta böyle bir eksikliği olan oyuncunun temel yeteneklerinde problem var demektir. Hosseini Hüseyin tandemi şu an için bizim adımıza en makulüdür.

Rodellegayı çok eleştirdim bu ara hatta dün de. Sosanın eksikliği eminim onu da etkilemiştir. Ama bu noktada birilerinin sorumluluk alması gerekmez mi? Dün sahada en çok isteyen takımın en genci ile kadroya hiç girmeyeniydi. Ha bir de yusuf ki hatalarına rağmen başarılı olacağına inanmamama rağmen iyi işler çıkartıyor o bölgede. Her maçın gizli veya değil kahramanı novakı saymıyorum artık. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın ama illa gol mü yememiz lazım sivasa saldırmak için?

Hocamız da artık ömürden orta sahanın ortasında faydalanamayacağını anlamıştır. Artık o bölgede başlangıç olarak sosa amiri parmak üçlüsünden ikisi ile başlayacaktır ki bence ayağı daha iyi olan parmak bir adım önde. Ömür ise madem sakat berkay da az çok kendini gösterdi şans bulsun öyleyse. Abdülden fizik olarak kötü değil yetenekli de çocuk en azından sakatlık durumu varsa şans bulsun bari. İyi olduğu takdirde tabii ki ömürden vazgeçelim demiyorum. Şu an görünene göre konuşmak gerekirse eksikler tamamlandığındaki kadromuz şöyle gibi duruyor

Uğurcan
Kamil Hüseyin hosseini novak
Parmak sosa
Abdül yusuf Anthony
Ekuban

Bu takıma pereria da katıldı mı acayip futbol oynar. Az kaldı renktaşlar bu takımın gerçekten iyi futbolcuları var. Ankaragücü maçı moral aldığımız maç olacak. Gs maçı ise eksikleri tamamlayıp tekrardan yükselişe geçeceğimiz maç olacak inşallah.

Uğur KÜÇÜK
28.01.2019, 11:11
https://twitter.com/WolfSportsCom/status/1089582891607252993?s=19

Su pozisyonda Paul Papp elle topu cikarmiyorsa, benim adim Uğur değil.

freedomforever
28.01.2019, 11:18

Ayağını kaldırıyor ve ayağına çarpıyor gibi geldi bana.

Yiğit SARI
28.01.2019, 11:18

Nasıl yani? :D Çok bariz ayağıyla çıkarıyor işte.

cakalkerem
28.01.2019, 11:21
açıkcası takımı çok begendim..ama alternatifsiz rodelleganın formsuzluğu ve oyunda olmayışı biraz abartmış gözüküyor..
Abduş çabuk havaya girmiş..cin olmadan şeytan çarpmaya kalkıyor..yahu ne cabuk havalandın be kardeşim..ayakların yere bassın biraz..

ama takımın kazanma hırsına bayıldım zevkli maçlar oynarız..lakın hırs yeterli olmuyor bazen.. kalitede lazım...eksikler can sıkıyor doğru hakemlerde maşşallah dogramaya devam edıyor...

ama seneye bu takım çok ıyı olur

Uğur KÜÇÜK
28.01.2019, 11:21
Nasıl yani? :D Çok bariz ayağıyla çıkarıyor işte.Yakin cekimden izlemek lazim. Aynen nette de ayakla çıkarmış diyorlar ama emin olamadim.

cakalkerem
28.01.2019, 11:22
su donemde olcay affedılmesı gerekır ama buyuk kufur etmıs acıkcası zor...

cakalkerem
28.01.2019, 11:23
neden sponsor bulunamadı şimdiye kadar

abdllh.29
28.01.2019, 11:31
Burda yusufu beğenenler var. Ben mi göremiyorum kornerleri direk kaleye vuruyor, faul oluyor orta açacak yine direk kaleye dün aksam bunu maçta çok yaptı gereksiz 3 kişi arasına girmeye çalışması sürekli top kaybına neden oluyor. Bu konular da ben oldum havasında sahada

gudoz81
28.01.2019, 11:37
gol abdulkadirin ama pirim novak'ın

CİVELEK.61
28.01.2019, 11:39
Yusuf Yazıcı'ya kim demisse ki git gol at,adamların içinden geç,pas verilecek yerde top sür sonra bütün takım bişey yapacaksın diye seninle beraber hücuma çıksın sende git topu rakibe vererek ez ve takım ileri geri koşmaktan perişan olsun.
Çalım atmaya ve adam geçmeye hiç gerek olmayan yerde adam geçmeye kalkıp pozisyonu öldür.
Defansın arkasına sarkmış ofsaytta da olmayan forvet oyuncusuna da sakın top verme ve topun üzerine bas.
Sağ sol farketmez saha da Sosa varken bile Bütün duran topların başına geç sakın başka kimseye kullandırma ve pas olarakta kullanma.
Maçın ilk yarısında kanatlara attığın o uzun ve etkili topları sakın atma sen delimisin maazallah gider senden baskası gol mol atar sonra nasıl deriz en iyi oyuncumuz Yusuf Yazıcı diye.
Her ayağına aldığın topu "Becerememene" rağmen ayağında tut sakın pas verme rakip gelip senden alana kadar.
Sakın takıma ilk girdiğin zamanki tek topları ve basit pasları yapma sonra takıma faydan dokunur.
İşte bütün bunları Yusuf'a kim söylemişse onu eleştiriyorum ha ona göre.
Sonra "vay efendim sen bizim prensi nasıl eleştirirsin" demesin kimse.
Normal bi oyuncu hatalarından ders çıkartır ve bu konularda takıma ilk dahil olduğu zamanlardan daha geriye gitmez(Fizik kondüsyon olayı farklı o noktada gelişimi bariz)
Bunca uyarıya rağmen iki yıldır bu hataları ısrarla yapması ancak birisinin talimatıyla olur.Yoksa bunca zamandır taşa söylesen ortadan ikiye ayrılırdı.
Birisi belli ki Yusufa böyle davranması konusunda ısrar ediyor.Benim derdim onunla.
Yusuf Yazıcı çitayı Yusuf Erdoğan'la aynı yere koymuşsa yani "Siz ne derseniz deyin ben bildiğimi yaparım" der ve kendini gelişime tamamen kapatırsa da kendi bilir.
Ama bunu da ona eğer o birisi söylemişse gene Yusuf'a çok kızmamak lazım bütün suç o kimse onda.
Galiba kimse bu Yusuf ilk çıktığında her maçını izlemeye gelen scuatların şimdi neden izlemediğini merak etmiyor.
Ya da ilk milli maçlarında bu kadar etkili olan şimdi ise milli takıma bile davet edilmediği heralde kimsenin dikkatini çekmiyor.
Fizik olarak ileriye,basit ve sade oyun ve futbol bilgisi konusunda geriye gittiğini heralde görmüşler ki bundan olsa gerek.
Değeri için Milyon euroların havada uçuştuğu bir Yusuf için klübe en son gelen teklif kaç para ya bilgisi olan varmı?
Yanlız bişeyi tekrar edeyim bütün bu eleştiriler Yusuf'a değil,ona bunları yapmasını söyleyen kütük kimse ona.

Sercan Keleş
28.01.2019, 11:40
Burda yusufu beğenenler var. Ben mi göremiyorum kornerleri direk kaleye vuruyor, faul oluyor orta açacak yine direk kaleye dün aksam bunu maçta çok yaptı gereksiz 3 kişi arasına girmeye çalışması sürekli top kaybına neden oluyor. Bu konular da ben oldum havasında sahada

Yusuf 8 numarada kendini bulmaya başlıyor bence. Çokta güzel oynuyor.

Harun-61
28.01.2019, 11:42
Maci izliyemedim, sürekli Livescore dan takip ettim.
Özetlere bakinca sac bas yoldum yine.
3 pozisyon var, ulan 1 tanesi girse!

CİVELEK.61
28.01.2019, 11:44

Alakası yok net izledim bu pozisyonu oyuncunun topuğuna vuruyor top topuktan sekiyor.
Burda bir Yusuf klasiği "sol ayaklı" olmasına rağmen plase yapilacak yerde abanma abanilacak yerde plase yapma hastalığı olduğundan sonuç bu
Pozisyon gayet temiz
Yusuf'un beceriksizliği
Aslında bunu paylaşman çok isabet olmuş Yusuf'tan forvet olacağını umanlara cevap olmuş
Yusuf'tan forvet olması için 10 fırın ekmek yemesi gerektiğinin açık delili

CİVELEK.61
28.01.2019, 11:46
Yusuf 8 numarada kendini bulmaya başlıyor bence. Çokta güzel oynuyor.

8 numara gibi oynarken iyi zaten
Ama hücum görevi verilince mutasyona uğruyor
İçinden tuhaf bişe çıkıyor.
Ne olduğu belli olmayan

artvints
28.01.2019, 12:05
Sahada sosa varken bütün duran toplara yusuf'un vurduğu bilgisi doğru değil. Sosa da yapti bunu bir süre. Rezalet duran top kullanmasina rağmen topun başından ayrılmadı. Bu sene de sosa kullanıyor.

Yusuf'un toplari kaleye vurması şımarıklik, net uyarılması lazım ama bu konuda yeteneksiz değil. Bir dönem her kullandığı serbest atış etkili oluyordu. Bir organizasyon çalışılmiyor demek ki, herkes kafasına göre oynuyor.

CİVELEK.61
28.01.2019, 12:15
Ya özeti izliyorum deliriyorum
Nwakaeme Hugo'ya pas vermediği çok pozisyon var
Nwakaeme Yusuf'a pas vermediği çok pozisyon var
Yusuf'un hem Hugo'ya hem eku'ya hem Nwakaeme'ye pas vermediği çok pozisyon var.
Eku'nun pas vermediği pozisyonlar var.
Parmak'ın bile son saniyede pas vermediği pozisyon var.
Hugo'nun gol pası hariç pas vermediği çok pozisyon var.
Yav nedir bu takımın bu hali bilmiyorum.
Vallahi çok yazık

7can61
28.01.2019, 12:24
Alakası yok net izledim bu pozisyonu oyuncunun topuğuna vuruyor top topuktan sekiyor.
Burda bir Yusuf klasiği "sol ayaklı" olmasına rağmen plase yapilacak yerde abanma abanilacak yerde plase yapma hastalığı olduğundan sonuç bu
Pozisyon gayet temiz
Yusuf'un beceriksizliği
Aslında bunu paylaşman çok isabet olmuş Yusuf'tan forvet olacağını umanlara cevap olmuş
Yusuf'tan forvet olması için 10 fırın ekmek yemesi gerektiğinin açık delili
Kardeş Yusuf beceriksiz tamam, iyi miyiz böyle?

Rize nin 23 yabancısı süper nasıl oldu mu?

CİVELEK.61
28.01.2019, 12:28
Kardeş Yusuf beceriksiz tamam, iyi miyiz böyle?

Rize nin 23 yabancısı süper nasıl oldu mu?

Beceriksizlikten değil aslında eleştri sabit fikirli ve inatçı tutumundan dolayı.
Rize'nin oyuncusu iyi kötü meselesi değil önemli olan.
Rize dün hücum anlamında inanılmaz yardımlaştı
Anlatılmak istenen bu.
Takımdaşlık ve yardımlaşma.

Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2019, 12:30
Beceriksizlikten değil eleştri sabit fikirli ve inatçı tutumundan dolayı.
Rize'nin oyuncusu iyi kötü meselesi değil önemli olan.
Rize dün hücum anlamında inanılmaz yardımlaştı
Anlatılmak istenen bu.
Takımdaşlık ve yardımlaşma.
Rakip 10 kişi kalmadan önce yardımlaşamıyorlar mıydı?
Ne pozisyon vardı ne savunma. 0-1 oldu skor adam atılana dek.
Sahada 1 kişi fazla olunca yardımlaşma olur elbet.

CİVELEK.61
28.01.2019, 12:35
Rakip 10 kişi kalmadan önce yardımlaşamıyorlar mıydı?
Ne pozisyon vardı ne savunma. 0-1 oldu skor adam atılana dek.
Sahada 1 kişi fazla olunca yardımlaşma olur elbet.

Yok sıkıntı o değil 5-0 da yenilebilirlerdi
Maksat futbolun doğrularını yapmak.
Bireysellikten ziyade gol olsunda nasıl olursa olsun anlayışı çok doğruydu.
Bizde de olması gereken buydu.
O iyi bu kötü yada Rize iyi Trabzonspor kötü oynadı meselesi değil.
Bütün gol pozisyonlarını izleyin.
Ben bundan tüm hücum hattını sorumlu tutuyorum.

Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2019, 12:38
Yok sıkıntı o değil 5-0 da yenilebilirlerdi
Maksat futbolun doğrularını yapmak.
Bireysellikten ziyade gol olsunda nasıl olursa olsun anlayışı çok doğruydu.
Bizde de olması gereken buydu.
O iyi bu kötü yada Rize iyi Trabzonspor kötü oynadı meselesi değil.
Bütün gol pozisyonlarını izleyin.
Ben bundan tüm hücum hattını sorumlu tutuyorum.

Çok fazla isim değişince, değişen adamların da gelenleri hep genç oyuncular olunca böyle tercih hataları yaşanıyor.
Özellikle Yusuf ve Abdülkadir, hatta bazı pozisyonlarda Rodallega son pas tercihlerini hatalı yaptılar.
Buna katılıyorum.
Özellikle Abdülkadir uzaktan vurmaya kalktı bir pozisyonda delirdim. Gücün yokken bunu niye deniyorsun?

Bu sadece bencillik değil.
Ama hatadır, orası kesin.
Böyle en az 3-4 pozisyon harcadılar.

Uğur Ö.
28.01.2019, 12:43
https://twitter.com/WolfSportsCom/status/1089582891607252993?s=19 (https://twitter.com/WolfSportsCom/status/1089582891607252993?s=19)

Çok net pozisyon ya. TV den belki biraz zor gibi duruyor ama hakikaten çok basit pozisyon. Adam yere yatmış, kaleci solda kalmış, sağ tarafa doğru normal bir vuruş yapsa kesinlikle goldü. Bir futbolcunun büyük oyuncu olduğu bu tarz pozisyonlarda çok daha bariz ortaya çıkıyor.

farozlufatih61
28.01.2019, 12:49
75 dakika pozisyon üretemeyen bir oyun izledik dün akşam bunda çok şey beklediğimiz yıldız oyuncuların oynayacakları mevkileri bir türlü bulamamasının etkisi büyüktü orta sahalar pert olduktan sonra onca pozisyon bulduk lakin "BENCİLLİK" ve "BECERİKSİZLİK" Atmamıza müsade etmedi...
Bugün Parmağı kahraman ilan Edip yarın küfredeceksen konuşma be arkadaş ne olduğunu evelliyatınla gösteriyorsun şu forumda....
2 maçta 5 puan kaçtı ah Hoca ah bunun tek sorumlusu sensin....

kopeli
28.01.2019, 12:51
bir sezon daha transfer cezası gelirse bu takım küme düşer.

cünkü ortada takım adına hicbirşey yok.

Enes Başkaya60
28.01.2019, 12:52

He he düşer bu kadro nereye düşüyor Allah aşkına ya...

Yusuf BALCI
28.01.2019, 12:54

bu nasıl yorum ya :) şaka gibi.

kopeli
28.01.2019, 12:54
He he düşer bu kadro nereye düşüyor Allah aşkına ya...

aynı kadro gelecek sezonu kaldırmayabilir. transfer şart.

OFLU
28.01.2019, 13:01
Transfer olmadan şampiyon olamamak başka , küme düşmek başka. Zaten bizim taraftar ve camia olarak bir ortamız olmadığı için, yermeyi de övmeyi de beceremiyoruz. Bu takıma Onazi Sosa İranlılar döndükten sonra nasıl düşer bu takım? Abartmanın da bir sınırı var.

AYYILDIZ
28.01.2019, 13:06
Sosa ve İranlılar geldiğinde taş gibi takım.

CİVELEK.61
28.01.2019, 13:06
Yani bi benmi görüyorum takımın hücum ederken değişik bi hesaplaşma içerisinde olduğunu.
Bakın bu tek başına Yusuf'un suçu da değil,çok iyi oynadığı söylenen Nwakaeme'nin birden fazla pozisyonu var yanında geniş bir açıda Yusuf top isterken kendisi dar açıdan kaleye,kalecinin üzerine vurduğu.
Yani hücum hattında hocanın çözmesi gereken iletişim ve yardımlaşma sorunları var ve bunlar çözülmeli.
Hucum bölgesinde sorun var kardeşim.
Orta sahayı geçtim gol bölgesine zaten bir şekilde gelmiş olan ki biz takım olarak topu gol bölgesine getirmekte belki de ilk üçe gireriz.
Fakat gol bölgesinde tuhaf işler oluyor.
Benim bu nokta da Yusuf'a eleştirim şundan dolayı
Belkide sen gerçekten al-ver oyunu yapmak istiyorsunda sana top atılmıyordur.
Velevki böyle olsa bile sen bireysel oynama,onyama ki biz de sıkıntının kaynağında Yusuf yok diyebilelim.
Ama sen hucumda ki herkesten çok bencil davranırsan elestiri alırsın.
Nwakaeme belki de Yusuf'tan da bencil fakat adam oyununu süsleyebiliyor bu bir gerçek.
Nwakaeme ile ilgili Tam umudun azalınca ortaya çıkıp inanılmaz işler yapınca kendine bi kredi sağlıyor.
Ama sen Yusuf olarak bu işleri yapamıyorsun o zaman girme bu işlere basit oyna al-ver araya oyna bırak onlar sorumlu olsun.
Bu taraftar eleştirdiği kadar sahip çıkmayıda bilir kimse merak etmesin.
Doğru bir tane ve uygulanması gereken doğru bu bence

OFLU
28.01.2019, 13:09
Yusuf dün ilk yarı kendine oynamada zirve yaptı bu net. 2. yarı da bu daha az oldu , uyarılmış olabilir. Ama genel anlamda bi bencillik vardı bu maçta. Takım oyunu der dururuz. Bunlara izin vermemeli hoca.

Enes Başkaya60
28.01.2019, 13:24
aynı kadro gelecek sezonu kaldırmayabilir. transfer şart.

Gelecek sezon da aynı kadro ile devam edersek yine küme düşmez bu kadro o kadar da değil ayrıca takviyelerle seneye inşallah bu takım zirveye oynayacaktır Ünal hocam belli bir şablon oluşturdu takımda

artvints
28.01.2019, 13:44
Verilmeyen paslara hepimiz kızıyoruz ama saha içinde öyle olmuyor. Hepimizin kaçırdığı şu durum da var. Sut atıldıktan sonra çok bos bir adam varmış gibi gözükebilir ama o pozisyonlarda pas atılınca rakip de ona göre gardını aliyor, açılar kapanıyor, bazen zaman kaybediliyor. Mesela ekuban'in pozisyonu... sagda çok boştu ama vuruş açısı o kadar iyi olmadi.

Böyle durumlarda iyi feyk atan, pasın şiddetini ve zamanını iyi ayarlayan, şuta şartlanma meselesini çözmüş adamlar gerekli. O kadar basit değil yani.

Ayrıca bütün maç koştur koştur oynayıp pozisyonlarda aniden karakter değiştiremezsin. hoca once bu durumu çözmeli, çıkış yaptığımız dönemki oyuna donmeliyiz.

Enaldo61
28.01.2019, 14:01
Abdüşle Zargo iki maçtır sakat oynuyorlarmış.

artvints
28.01.2019, 14:14
Abdüşle Zargo iki maçtır sakat oynuyorlarmış.

belli, sahada toure değil de akakpo varmış gibiydi. Insan toure isminden utanır öyle defans yapmaz.

7can61
28.01.2019, 14:27
Ömür de zaten çok tutuk oynuyordu iki haftadır.

Tayfun
28.01.2019, 15:03
Dün spiker golden sonra "Abdülkadir Parmak attı" deyince aldı beni bir gülme, gole sevinemedim

munzevil
28.01.2019, 15:40
Abdülkadir Parmakin sutu da direge carparak iceri girdi :)

istisnalar kaideyi bozmaz :)

vetheksenol
28.01.2019, 16:27
Evet iyi hatırlattın yüzde yüz gol pozisyonu olacak bir çok atağımızı heba ettik kolay olanı yapsak 3-4 atardık bu maçta bile.Yazık gerçekten ama olsun zor olanı yapabiliyorsak kolay olanı da elbet tecrübeyle halledecez.Ne yazık ki topu ayağına alan topçularımız son noktada heyecanlarına kapılıp körleşiyor.Yusuf,abdulkadir,nwakame yaptı bu işleri.Sadece bu maçta da değil bir çok amaçta yaptılar.

Harvelli61
28.01.2019, 17:26
Yusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.

serkanholep
28.01.2019, 17:41
bu takıma yapıcı olmayan eleştiri yapmak hainliktir

geçtiğimiz iki senedir oynanan hem ruhsuz hem kalitesiz oyundan ve pahalı ve parçalanmış oyuncu grubundan sonra bu takım her türlü desteği hakediyor

a.kadir parmak biraz yaşı ilerlemiş olsa da iş yapar. ömür,yazıcı,hüseyin,uğurcan bu takımın geleceği. belki bir iki tane daha gelir alt yapıdan önümüzdeki yıla kadar

ben satma taraftarı değilim oyuncularımızı

yıllık maaş giderimiz 15 milyon euro kadar olur ve avrupaya birkaçyıl peşpeşe gidersek borcumuzu epey eritiriz.

bu çocukları küstürmeyelim ama şımartmayalım da

yapıcı eleştiri lütfen

mesela uğurcan 2 dir kapattığı köşeden gol yiyor. rize ve başak maçlarında. yine bazı yan toplarda çıkıp çıkmamakta kararsız kalıp hamle şansını kaybediyor.

sasort
28.01.2019, 17:57
Yusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.

Ara o kadar potansiyel var diyoruz

Orda azcik dibine görmez mi adam kale boş adam yerde zaten neden abaniyirsun yerden

Şeref
28.01.2019, 18:34
ABDULKADİR PARMAK YAŞI İLERLEMİŞ DİYORLAR ADAM DAHA 25 YAŞINDA :))) e alıştınız tabı gencecik uşakların coşkusunu. gördünüz amatör ruhu. a. parmağa yaşlı muamelesi yaparsınız.

bilgehan83
28.01.2019, 20:52
Şikeciler ana avrat Adem büyüke küfür ediyor koro halinde bakalım ne ceza alacaklar

Vkgz
28.01.2019, 22:35
Maçı Abdulkadir ve Yusuf'a yazıyorum . Biri sürekli top ezdi öbürü bütün duran topları katletti ... Sosa yoksa ligi 6 falan ancak bitiririz

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
29.01.2019, 08:03
Şikeciler ana avrat Adem büyüke küfür ediyor koro halinde bakalım ne ceza alacaklar

Zor kazandılar. Beter olsunlar.

U.Sadıkoğlu
29.01.2019, 08:24
Takım iyi yolda o ısıran rakibi boğan baskıyı golü yemeden hemen önce ikinci yarının başında yapacaktık. 11 kişiyle maç tamamlıyorsunuz arkadaşlar bu kolay bir olay değil. Alternatifsiz bir kadromuz var eğer yedekten oyuna etki edebilecek 3-4 oyuncumuz olsaydı bu sene işler değişik olabilirdi. Sezon için hedef ilk 4 ve Türkiye Kupası olmalı.

Oğuzhan Fidan
29.01.2019, 09:43
2 maç 1 mağlubiyet 1 beraberlik. Tehlike yaklaşıyor.

Fatih Öztürk
30.01.2019, 00:06
TRTSPOR'da Ersin, Serkan ve Ali tertemiz pozisyon, kesinlikle faul yok dediler

ASPOR'da, MODERATÖR Serkan ile Zeki kesinlikle faul yok dedi.

Son zamanlarda aleyhimize kararlar veren Eyyamcı Erman ile şikeci İlker faul var dedi. Çıldırdım.

Ey Erman, sen de mi para aldın yoksa aleyhimize çalışmak için

Bi de Zeki'nin üzerine yürüdü bağırarak densiz

Daha düne kadar bizim haklı olduğumuz pozisyonlarda sonuna kadar hakkımızı savunurken şimdi artistik yapıyor argo ağızlı dümbelek

Nwaekeme geldi, tereyağından kıl çeker gibi aldı kardeşim, çocuklar faule itiraz etmekten konsantrasyonları dağıldı ve golü yediler

Alper 2.devre Sivas lehine kullandı takdir haklarını ve vermediği kartlar var

Tarihin en büyük şikecisi GS önünde 2.bitirip kupayı alırız inşallah

Salak Göztepe penaltıyı atsa işi bitirecekti

Umarım GS'yi İstanbul'da yeneriz

Sayın abim bunlar ekmeğine saygısı olmayan katıksız puşttur. Biz istediğimiz kadar bi tarafımızı yırtalım bu şartlarda ligi bize yedirmeyecekler. Hakkımızin gasp edilmeyeceği tek arena Avrupa kupaları. Çok daha güzel günler göreceğiz inşallah.

Ufuk
30.01.2019, 01:00
ABDULKADİR PARMAK YAŞI İLERLEMİŞ DİYORLAR ADAM DAHA 25 YAŞINDA :))) e alıştınız tabı gencecik uşakların coşkusunu. gördünüz amatör ruhu. a. parmağa yaşlı muamelesi yaparsınız.

Gelişme kaydedebilir doğru ama sürekli genç oyuncu önü açık diye abartılınca insanın öveceği varsa da övemiyor. Azı karar çoğu zarar :)

mkesen1982
27.04.2019, 21:39
bizim için artı olan şey bizim çocukların taraftardan pek etkilenmemesi.