PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 [4]

Ahmet Hamza
02.12.2018, 01:07
Ünal Hoca’ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. İlk geldiğinde ben de çok önyargılıydım ama kötü bir futbol oynatmıyor kesinlikle. Ayrıca takım olma arzusunu futbolculara böyle aşılayabilmesi çok kıymetli. Belli ki futbolcular Ünal Hoca’yı samimi buluyorlar.

Ersun ve Rıza facialarından sonra ben Ünal Hoca gibi bir hocaya zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bugünkü maç için de bazı arkadaşlar “kötü oyuna rağmen üç puan iyidir” diyor ama kötü değildik kesinlikle. Kayseri tıpkı geçen sene oynadığımız Karabük gibi kenetlenmişti. Hakem çok kötüydü ve Onazi yoktu. Buna rağmen nerdeyse pozisyon vermedik ve birçok pozisyon kaçırdık.

Enes Başkaya60
02.12.2018, 01:17
Bence takım gayet iyi oynadı dengeli bir oyun sergiledi ve öyle böyle kazanmasını bildi Kayseri galibiyete aç olduğu için oyuna ona göre başladık baktık Kayseri'nin top oynayacak hali yok biz maça hüküm ettik ve kazandık.Ayrıca bir parantez de Ekubana açmak istiyorum bence bonservisini alırsak bizim takımda baya bir işler yapacağını düşünüyorum oyun olarak çok beğeniyorum kendisini...

Zurawski
02.12.2018, 01:36
Ünal hocam her hafta takım oyunu anlamında üstüne koyduğu için sana teşekkür ediyorum.

Bugün oynanan futbolu beğenmeyenler olabilir ama klasik bir büyük takım deplasman oyunudur. Rakip sadece biz izin verdiğimiz kadar oynayabildi. Takım er geç golü atacağını biliyordu, ekran başında şahsen dk 80 e gelene kadar çok rahattım. Çünkü oyunumuzla piskolojik olarak çoktan üstünlük sağlamıştık Kayseriye.

İşte bunu başaran Ünal hocadır. Kendisinden hiç beklemiyordum şahsen beni çok şaşırtıyor Ünal hoca. Kendisine verilen şansı çok iyi kullanıyor, yüreği temiz ve Allah da gönlüne göre veriyor. Burak ve Onurun kadro dışı kaldığı hafta Feneri sürklase ederek yenmek sadece futbolla açıklanamaz sanırım.

İnşallah çok daha iyi olur herşey onun için. Başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.

sommers
02.12.2018, 01:42
Kayseri’nin ilk yarı Çerçi, ikinci yarı Bilal ile girdiği pozisyonlar bence ofsayttı Var’a güvenip devam ettiler. sıfır pozisyonla maçı bitirdi Kayser

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

~UniCef~
02.12.2018, 01:54
Macta en iyi oynadigimiz ve arka arkaya gol firsatlarindan yararlanamadigimiz ikinci yarinin ortalari, sonlara dogru artik... Kayseri tiriskadan bir atak yapiyor. Hemen Olcay Cakir yorumunu yapiyor:¨Ikinci yari mac hareketlendi. Iki takim da kazanmak istiyor ve saldiriyor, karsilikli tehlikeler yaratiyorlar.¨ Aman diyorum icimden, lutfen bi sus...

Bire bir aynisini düsündüm o an.

ilelebeTS
02.12.2018, 01:54
Bizim için en tehlikeli maçlar böyle maçlar. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Takıma tebrikler.

Onur
02.12.2018, 02:13
Olcay Cakir ne gereksiz, alakasiz yorumlar yapiyor abi ya..

Şu yorumculardan yana şansımız gülmeyecek ya ona yanıyorum.

Gökhan Balcı
02.12.2018, 04:58
pozisyon vermedik ya benim için bu maçın en büyük kazanımı budur. hocam maça doğru veya yanlış on bir ile çıkabilirsin. herkesin kendine göre bir hesabı vardır sonuçta. ama yanlış giden bir şeyde lütfen ısrar etme. değişikliklerde çok geç kalıyorsun. hani üç hakkın var diye üçünü kullanmak zorunda da değilsin zaten. aksayan bir yer varsa devre arası değiştir 60 da değiştir son on dakikada her zaman tutmaz bu işler. seni seviyoruz ve burada başarılı olmanı çok istiyoruz. günden güne başarılı olan bir takım da var. bunu da çözeceksin inşallah zamanla sana güveniyoruz hocam

Gurpas
02.12.2018, 07:19
Onurspor ve Buraksporlular size de günaydın.

Ibrahim Gaygusuz
02.12.2018, 07:44
Ekubani oyle mutlu ve gururlu gormek bizi duygulandirdi.

Murat Keçeci
02.12.2018, 09:09
Takım olma yolunda çok anlamlı bir üç puan aldık emeği geçenlere teşekkürler.

Maçı değerlendirirsek gençlerimiz takıma önemli bir dinamizm katmaya başladı.Eğer maç golsüz bitseydi bile şunları söyleyecektim."Doğru yoldayız,herkes iyi mücadele ediyor,birbirinin hatasını telafi etmeye çalışıyor."diyecektim.Şükür ki kazandık.

Kapalı takımları açmakta zorluk çekmemizdeki iki ana faktörden bahsetmek gerekirse;

1.Açık pozisyonundaki oyuncularımız adam eksiltme konusunda zorlanıyor.
2.Forvetimiz stoperleri yeterince yıpratıp rakibin dengesini bozamıyor.

Bu problemleri aşabilirsek seri galibiyetlerin devamı gelecektir.

Maçta ön plana çıkan oyuncumuz yusuf yazıcı idi yine çok istekli,başarıya aç bir görüntü verdi diğer oyuncularımızda ortalamanın üstünde bir grafik çizdiler.

Sosanın aidiyet duygusu yükselince şutlarının ve ortalarınında kalitesi yükseldi bu durum gelecek maçlar adına umut verici.

İlk onbirimizin yeni gençleri Uğurcan ve Hüseyin de üstüne koyarak devam ediyorlar.Yusuf ve abdülkadirden sonra iki oyuncu daha kazanma aşamasına geldik tüm taraftarlarımız bu çocuklara sahip çıksın.Tebrikler çocuklar aynen devam.

Ekubanı da unutmamak lazım attığı gol zorluk derecesi yüksek bir goldü.Kendisini tebrik ederim.Gençlerin gelişim kaydettiğini görmek çok güzel bir duygu.

Bu maçta takım olma yolunda çok güzel işaretler vardı.Yenilmek yenmek mühim değil biz artık oynayanıyla,sonradan oyuna gireniyle,yedek kulübesinde bekleyeniyle bir takım olduk.

Enes Başkaya60
02.12.2018, 09:11
Mutlu Pazarlar Canlar...

Şeref
02.12.2018, 09:24
böyle kazanınca ınsanın haftasıda güzel geçiyor.
bu takım bu şartlar altında daha ıyısını yapamazdı.
ünal hocayı tebrik ediyorum.
takım takır takır oynamasada mucadelesi ust seviyede.
ben devre arasına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

nbay
02.12.2018, 09:46
Ünal hoca inşallah bu maçtaki kadro seçimiyle çıkmaz konya karşısına

Adem Erdoğan
02.12.2018, 09:49
Direklerden 1'i gol olsaydı maç çok farklı biryere giderdi, çünkü bu hücum gücüne açık oynayarak fark yemeyecek takım yok.

Galibiyetin en güzel yanı da Konya maçındaki tribün doluluğuna yansıyacak olmasıdır.

Özkan Şentürk
02.12.2018, 10:51
Eleştireceğim noktalar:

Abdulkadir, artık ayakta kal lütfen. Hele hakemi aldatmaya yönelik kendini yere atman çok antipatikdi. Ama bir süre sonra atar herhalde bu huyu. Ne de olsa bir süre işi uzmanından öğrendi.

Diğer nokta, 1 0 iken bilal in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda zargo hava topuna çıkmak yerine geriye kaçtı. Halbuki vücudu koysa, rakibi bozsa pozisyon olmayacak.

trbzonsporlu
02.12.2018, 11:27
deniz türüç ün balon oldugunu 100bin euro bile etmeyecegini biliyordumda çirkef bir oyuncu oldugunu da ögrenmiş oldum. topu her aldiginda kendini yere attı. sosanin kaptigi bir topta elini çimlere vurarak dakikalarca yerde yattı teknik direktorude cok itiraz etti denize inanip. akşam trtde mustafa çulcu ile bu pozisyonu detayli incelediler en ufak bir teması bile yok sosanın yalandan cimleri dövüyor deniz kurşun yemiş gibi

Enaldo61
02.12.2018, 11:36
Abdülkadir'i son vuruşlarda yeteriz görüyorum, daha çok çalışması lazım.

ucurum
02.12.2018, 11:38
Benim yorumum şöyle:

Her dokunuşa faul çalan bir hakem vardı, biz hızlı top oynuyoruz, bu durağanlık bizi daha çok etkiledi.

Pereira ile Olcay arasında bir sıkıntı vardı bu yüzden sağ taraf işlemedi.

Sosa kusursuz oynadı ama yeri gereği Onazinin hızlı hücum için kaptığı presleri yapamadı top Kayseride kaldı, kapılan toplar Sosa ile buluşmadı bu yüzden Kayseri geriye koşabildi. Bu yüzden pozisyona girmekte zorlandık.

İkinci yarı Tony çok açık verdi adam yavaş çok ağır, rakip sahayı oyunu yıkamayınca Novak bek oynamak zorunda kalıyor, haftaya gene süpriz golcü rolüne soyulur.

Yine rakip sahaya yıkamadığımız için oyunu Roda etkisiz kaldı, Roda kötü bir forvet değil ama tek forvet de zorlanan bir adam, uzun top oynadık çok bu yüzden Ekuban Rodanın yerine girmeliydi ve 60ta olmalıydı bu keza yine Amiri de çok daha erken Tonynin yerine girmeliydi çünkü bu maç 0-0ken ve 0-1ken hele sol taraf inanılmaz açıklar vermeye başlamıştı

Ünal hocayı beğeniyorum beni şaşırttı özellikle taktik anlamda ama çok hataları var ve dün şanslıydı. Yaptığı en iyi şey düzgün duruşuyla tskım kenetlenmesini max çıkarması ama:

Yusuf 9,5 numaradır
Abdül 10 numaradır
Sosa 8 numaradır
Bu takımda Okay olsa çok farklı şeyler konuşurduk Onazi yetersiz
Amiri deplasmanlarda oynar
Baskılı oynayacaksan ancak Novak Tony etkili olur
Hala küskün oyuncuların var barıştır sorunu çöz
Metin Aktaş efendi 2 metrelik kalecine söyle daha fazla top için çıksın alsın
Son olarak kişisel bir fantezim var bu takım şu şekilde çok güzel oynar:

3 Toure Hüseyin Hosseini
3 Pereira Onazi Sosa Amiri
2 Abdulkadir Yusuf
1 Roda

Onazi 6 Sosa 8 Abdül 10 Yusuf 9,5 şeklinde

Soner Albayrak
02.12.2018, 12:29
2. golde topu ileriye doğru atan kimdi bu arada? Batuhan mı?

Sinan.K
02.12.2018, 12:33
Benim yorumum şöyle:

Her dokunuşa faul çalan bir hakem vardı, biz hızlı top oynuyoruz, bu durağanlık bizi daha çok etkiledi.

Pereira ile Olcay arasında bir sıkıntı vardı bu yüzden sağ taraf işlemedi.

Sosa kusursuz oynadı ama yeri gereği Onazinin hızlı hücum için kaptığı presleri yapamadı top Kayseride kaldı, kapılan toplar Sosa ile buluşmadı bu yüzden Kayseri geriye koşabildi. Bu yüzden pozisyona girmekte zorlandık.

İkinci yarı Tony çok açık verdi adam yavaş çok ağır, rakip sahayı oyunu yıkamayınca Novak bek oynamak zorunda kalıyor, haftaya gene süpriz golcü rolüne soyulur.

Yine rakip sahaya yıkamadığımız için oyunu Roda etkisiz kaldı, Roda kötü bir forvet değil ama tek forvet de zorlanan bir adam, uzun top oynadık çok bu yüzden Ekuban Rodanın yerine girmeliydi ve 60ta olmalıydı bu keza yine Amiri de çok daha erken Tonynin yerine girmeliydi çünkü bu maç 0-0ken ve 0-1ken hele sol taraf inanılmaz açıklar vermeye başlamıştı

Ünal hocayı beğeniyorum beni şaşırttı özellikle taktik anlamda ama çok hataları var ve dün şanslıydı. Yaptığı en iyi şey düzgün duruşuyla tskım kenetlenmesini max çıkarması ama:

Yusuf 9,5 numaradır
Abdül 10 numaradır
Sosa 8 numaradır
Bu takımda Okay olsa çok farklı şeyler konuşurduk Onazi yetersiz
Amiri deplasmanlarda oynar
Baskılı oynayacaksan ancak Novak Tony etkili olur
Hala küskün oyuncuların var barıştır sorunu çöz
Metin Aktaş efendi 2 metrelik kalecine söyle daha fazla top için çıksın alsın
Son olarak kişisel bir fantezim var bu takım şu şekilde çok güzel oynar:

3 Toure Hüseyin Hosseini
3 Pereira Onazi Sosa Amiri
2 Abdulkadir Yusuf
1 Roda

Onazi 6 Sosa 8 Abdül 10 Yusuf 9,5 şeklinde

Abdulkadir 10 numara oynayamaz suan görduk bunu dün. Kaleciyle ilgili olayi anlamadim adam her yan topu aldi daha ne yapsin ?

Sinan.K
02.12.2018, 12:34

Evet allah ne verdiyse halbuki o posisoynda cok kizdim ki allahdan adam hata yapti ve Amiri golu ati cünkü yaninda kimse al topu yumusat pat güm bakmayarak topa vur allahdan gol oldu ama

Oruç
02.12.2018, 12:35

Olcay Çakır bunu beğendi.

yasinylmz
02.12.2018, 12:52
Onazi sakar ama bu takimin olmazsa olmazi. Orta sahaya kattigi dinamizm, pas aralarini yapmasi ani sok presleri bu takim icin cok onemliymis bunu dun daha net gorduk. Su uzun toplarini tamamen biraksa cok daha iyi olacak. Ayrica aidat duygusu cok yuksek bize karsi. Devre arasi onunla yeri geldiginde donusumlu oynayacak bir oyuncu daha almamiz gerek. Kuco devre arasinda gonderilmeli. hem maas yukundende kurtulmus oluruz

yasinylmz
02.12.2018, 12:53
Ayrica devre arasinda soyle genc guney amerikali latin bir oyuncu bulmak lazim :) sosaya emanet edebilecegimiz :) simdiden bulmak lazim bunlari :)

freedomforever
02.12.2018, 13:03
Hakikaten öyle puanlar kaybettik ki düşününce içim acıyor. Parçalanmış sakat cezalı gs bile 1 maçı eksik hala 2 puan önümüzde.

7can61
02.12.2018, 13:11
Her maçta fener maçı gibi 30 pozisyon bulamayız. Bu maçta da gayet iyi oynadık deplasman olmasına rağmen.
Özet görüntüleri izleseniz bile çok net pozisyonlarımız direkten dönen toplarımız var. Rakibe pozisyon bile vermedik.
Nasıl yusufa abdüşe hüseyine vs. Sabır gösteriyorsak Ünala da sabır göstereceğiz. Vurarak kırarak söverek hiç bir şey olmuyor arkadaşlar. Ünal da yeni ve tecrübesiz o da sabır görmeyi hak ediyor. Yolun sonunda başarısız olursa gider zaten. O zamana kadar bu genç jenerasyona hocaya ve yönetime destek vereceğiz.
Sadece kazandığımız zaman değil. Kaybettiğimiz zamanlarda da.

yasin196761
02.12.2018, 13:13
Onurspor ve Buraksporlular size de günaydın.

Günaydın Buraksporlu olarak mutluyum adamım 37500 euro kazandı oynamadan.

ALDENİRO
02.12.2018, 13:22
Maç izlemedim. Özeti izledim. İki haftadır gol atmamızın nedeni ceza sahasındaki pozisyonlarda en az 4 oyuncunuz ceza sahasında. Ama iki hafta öncesine kadar sadece Burak vardı. Ünal hocamı tebrik ediyorum. Bu anlayış hagi dönemi gs de vardı. Sol ve sağ bekler mümkün olduğunca ceza sahasında olurlardı. İnşallah bu anlayış umarım hep devam eder gerisi oyuncu kalitesine bağlı.

Euzjad
02.12.2018, 13:28
Günaydın Buraksporlu olarak mutluyum adamım 37500 euro kazandı oynamadan.

Onu sozlesmesine koyan adamlara diceksin. ama buragin kadroya girmesi sart. Eger devre arasina kadar kadro disi kalirsa, iyi para alamayiz.

Unala laf edenlerde bi dursun, bu adamin sucu ne, roda tony abdus kalenin dibinde kacirsin, unal beceremiyo denilsin sonra. Playstation sanki, o basiyo dugmelere.

freedomforever
02.12.2018, 13:35
Onu sozlesmesine koyan adamlara diceksin. ama buragin kadroya girmesi sart. Eger devre arasina kadar kadro disi kalirsa, iyi para alamayiz.

Unala laf edenlerde bi dursun, bu adamin sucu ne, roda tony abdus kalenin dibinde kacirsin, unal beceremiyo denilsin sonra. Playstation sanki, o basiyo dugmelere.

Burak’ın kadroya girmesi tüm havayı söndürür. Öyle bir ihtimal yok artık.

ucurum
02.12.2018, 13:42
Abdulkadir 10 numara oynayamaz suan görduk bunu dün. Kaleciyle ilgili olayi anlamadim adam her yan topu aldi daha ne yapsin ?

Çıkıp alabileceği çok top oldu bence çıkmadı...

Abdül dün nerede 10 numara oynadı?

Yusuf ile 8'i paylaştılar. Sosa'nın önünde...

Arkasında Sosa, Onazi olursa öyle izlemek gerek.

7can61
02.12.2018, 15:08
Sidoberler için bir iki kelam edeyim.
Bence hüseyinin pas kalitesi çok iyi. Öyle bam güm vurmuyor, bilinçli ve görerek güzel paslar çıkarıyor orta sahaya.
Oyun tecrübesi kazandıkça savunma özelikleri de yükselecek diye düşünüyorum.
Zargo reis ise çok ağır, güven vermiyor, hızlı bir forvet bu arkadaşı servet-şevçenko sendromuna sokabilir.
Bu nedenle defans hattı gelecekte iki hüseyinle oluşturulacak gibi.

Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2018, 15:22
Abdülkadir mevcut fiziksel kapasitesi ile orta sahada, göbeğin hiçbir yerinde oynayamaz.
6-8-10 farketmez.
Sol iç - sağ iç de oynayamaz.

Çocuğun yeri belli.

Messi Ronaldo gibi adamlar da orada oynuyor. Niye sanki atıl bir vazife gibi muamele ediliyor anlamadım.

Şu anda on bölgede 10 numaraya en uygun adam Yusuf.

Oraya birşey aramaya gerek yok...

Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2018, 15:24
Bu arada Burak tan para gelecek diye adamı tekrar takımın içine el bombası gibi sokmaya gerek yok.
Bedava gitse de yeter.

Ama gitmeyecek.

Bizden aldığının yarısını bile veren çıkmayacaktır.

Fatih Öztürk
02.12.2018, 15:28
Sidoberler için bir iki kelam edeyim.
Bence hüseyinin pas kalitesi çok iyi. Öyle bam güm vurmuyor, bilinçli ve görerek güzel paslar çıkarıyor orta sahaya.
Oyun tecrübesi kazandıkça savunma özelikleri de yükselecek diye düşünüyorum.
Zargo reis ise çok ağır, güven vermiyor, hızlı bir forvet bu arkadaşı servet-şevçenko sendromuna sokabilir.
Bu nedenle defans hattı gelecekte iki hüseyinle oluşturulacak gibi.

Zargo özelinde eleştirilere genel anlamda katılmıyorum. Biz iyisini buldukça mükemmelliyetçi kesiliyoruz. Allah aşkına 2011 kadrosunda Giray- Egemen ikilisi helalinden 82 puan toplarken çok üst düzeymi oynuyorlardı hayır. Hatalar elbet olacak yeter ki standardı bulalım. Zargo'nun sıfır hatayla oynayanı EPL ya da standart Avrupa liglerinde yıllık 2 milyon avronun altına oynamıyor, biz bu arkadaşa 600 bin avro civarı maaş ödüyoruz. Takımı sahiplenmesi, mağlup olduğumuzda yerlilerin bile cesaret edip tribünden özür dilemeye çekindiği yerde tüm samimiyetiyle taraftarların huzurunda özür dilemesi son dönemde parayla bile satın alınamayacak türden. Biz vasatıyla, yeteneklisiyle en önemlisi iş ahlakını benliğinde hisseden oyuncu grubuyla helalinden 82 puan toplarız. Aynı şekilde Majid sezon başından beri en istikrarlı oyuncularımızdan biri. Şimdi de kuruş para harcamadan Hüseyin gibi pırlantaya sahip olduk. Stoperlerin eksikliğinde stopersizlikten kıvranırken Hüseyin'in katılımıyla belki de devre arası milyonlarca avro maliyetten kurtulduk. İşini iyi yapmak işte böyle birşey. İyi yönetim, özverili teknik heyet, işini ahlaklı yapan oyuncu grubu. Başarı kendiliğinden gelecektir...

İ. SARAL
02.12.2018, 15:29
Abdülkadir mevcut fiziksel kapasitesi ile orta sahada, göbeğin hiçbir yerinde oynayamaz.
6-8-10 farketmez.

Çocuğun yeri belli.

Messi Ronaldo gibi adamlar da orada oynuyor. Niye sanki atıl bir vazife gibi muamele ediliyor anlamadım.

Oraya birşey aramaya gerek yok...Katılıyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İ. SARAL
02.12.2018, 15:29
Zargo özelinde eleştirilere genel anlamda katılmıyorum. Biz iyisini buldukça mükemmelliyetçi kesiliyoruz. Allah aşkına 2011 kadrosunda Giray- Egemen ikilisi helalinden 82 puan toplarken çok üst düzeymi oynuyorlardı hayır. Hatalar elbet olacak yeter ki standardı bulalım. Zargo'nun sıfır hatayla oynayanı EPL ya da standart Avrupa liglerinde yıllık 2 milyon avronun altına oynamıyor, biz bu arkadaşa 600 bin avro civarı maaş ödüyoruz. Takımı sahiplenmesi, mağlup olduğumuzda yerlilerin bile cesaret edip tribünden özür dilemeye çekindiği yerde tüm samimiyetiyle taraftarların huzurunda özür dilemesi son dönemde parayla bile satın alınamayacak türden. Biz vasatıyla, yeteneklisiyle en önemlisi iş ahlakını benliğinde hisseden oyuncu grubuyla helalinden 82 puan toplarız. Aynı şekilde Majid sezon başından beri en istikrarlı oyuncularımızdan biri. Şimdi de kuruş para harcamadan Hüseyin gibi pırlantaya sahip olduk. Stoperlerin eksikliğinde stopersizlikten kıvranırken Hüseyin'in katılımıyla belki de devre arası milyonlarca avro maliyetten kurtulduk. İşini iyi yapmak işte böyle birşey. İyi yönetim, özverili teknik heyet, işini ahlaklı yapan oyuncu grubu. Başarı kendiliğinden gelecektir...+61

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2018, 15:32
Hüseyin devre arası masrafindan kurtaracak bizi inşaallah.
Bir Okay benzeri, kabiliyetli defansif orta saha, sene sonuna kadar götürür bizi böyle giderse .

ilelebeTS
02.12.2018, 15:35
1 oyuncunun olmayışı hücumdaki oyun ritmini ve kanat bekleri dahi etkiledi. Çünkü Onazi yerine 1 adam koyup devam etmedik, 3 oyuncunun yerini değiştirdik. Mevkileri fazla kurcalamadan devam etmeliyiz.

Samet Berber
02.12.2018, 15:36
6-8-10 farketmez.

Çocuğun yeri belli.

Senenin başından beri aynı şeyi yazıyorum. Abdülkadir alt kategorilerde göbekte veya oyun kurucu bölgesinde oynamış olabilir ancak bu süper ligde de o bölgede oynayabileceği anlamına gelmiyor. Maalesef bu fizik gücüyle orta bölgede hiçbir şekildenç verimli oynayamaz. oynayabileceği tek mevki sağ açıktır fiziksel temas bu oyuncuya göre değil maalesef. Topu atıp geçecek bu. Yusuf son 2 maçta acayip verimli oynadı umarım böyle devam eder de o bölgede sorun yaşamayız.

Onur Akyüz
02.12.2018, 16:29
6-8-10 farketmez.

Çocuğun yeri belli.

Sene başından beri söylüyoruz, bu fizikle orada oynayabilmesi imkansız.

Çocuğu tekme manyağı yapıyorlar. 360 dereceden müdahale yeme ihtimali var, çizgide olunca bu risk direkt yarı yarıya düşüyor. Kazma defansif orta sahalardan kurtulabilirse bu sefer stoperlerin kucağındasın. Bu kadar hızlı ve seri oyuncu çalımı attığı an işi bitirmesi lazım. O da kenarda olur sol beki geçtin mi ceza sahası veya sıfırdasın.

Çizgiye inerek orta yapma, sola çekerek ayak içi vurma, duran top alma vs bir sürü opsiyonu oluyor.

7can61
02.12.2018, 17:24
Zargo özelinde eleştirilere genel anlamda katılmıyorum. Biz iyisini buldukça mükemmelliyetçi kesiliyoruz. Allah aşkına 2011 kadrosunda Giray- Egemen ikilisi helalinden 82 puan toplarken çok üst düzeymi oynuyorlardı hayır. Hatalar elbet olacak yeter ki standardı bulalım. Zargo'nun sıfır hatayla oynayanı EPL ya da standart Avrupa liglerinde yıllık 2 milyon avronun altına oynamıyor, biz bu arkadaşa 600 bin avro civarı maaş ödüyoruz. Takımı sahiplenmesi, mağlup olduğumuzda yerlilerin bile cesaret edip tribünden özür dilemeye çekindiği yerde tüm samimiyetiyle taraftarların huzurunda özür dilemesi son dönemde parayla bile satın alınamayacak türden. Biz vasatıyla, yeteneklisiyle en önemlisi iş ahlakını benliğinde hisseden oyuncu grubuyla helalinden 82 puan toplarız. Aynı şekilde Majid sezon başından beri en istikrarlı oyuncularımızdan biri. Şimdi de kuruş para harcamadan Hüseyin gibi pırlantaya sahip olduk. Stoperlerin eksikliğinde stopersizlikten kıvranırken Hüseyin'in katılımıyla belki de devre arası milyonlarca avro maliyetten kurtulduk. İşini iyi yapmak işte böyle birşey. İyi yönetim, özverili teknik heyet, işini ahlaklı yapan oyuncu grubu. Başarı kendiliğinden gelecektir...

Doğrudur ben sadece ilerde iki hüseyinin stoperde daha başarılı olacağını düşündüğümü söyledim.
Zargo bazen aşırı yavsş gibi geliyor bana, umarım yanılırım.

Oğuzhan Fidan
02.12.2018, 17:30
Bu arada Burak tan para gelecek diye adamı tekrar takımın içine el bombası gibi sokmaya gerek yok.
Bedava gitse de yeter.

Ama gitmeyecek.

Bizden aldığının yarısını bile veren çıkmayacaktır.
tekrar takıma dönmesi mucizelere bağlı artık. burak defteri kapanmıştır. oynamadan kazansa bile takıma giremez.onur içinde geçerli bunlar onurun zaten o formayı ve eldivenleri yere bıraktığı maçta bileti kesilmeliymiş.

serkanholep
02.12.2018, 17:57
Hüseyin devre arası masrafindan kurtaracak bizi inşaallah.
Bir Okay benzeri, kabiliyetli defansif orta saha, sene sonuna kadar götürür bizi böyle giderse .

Okayı çok severim, bizde de çok faydalı oldu ama nedense yerleşimde nereye koyacağımı hiç bilemiyorum. yanında kim oynayacak sıkıntısı doğuyor

okay pres yapan koşan bir oyuncu değil. kesici, güçlü,, uzun ve topla arası iyi bir oyuncu

okay-onazi-sosa çok defansif kalır

okay-kucka-sosa çok ağır kalır

okay-sosa- yusuf (abdül) defansif olarak zayıf kalır gibi geliyor

bize onazi gibi biri gerekiyor. tabi daha iyisi. melo, atiba, medel gibi

fakat bu tutan iyi takımı birden bozmadan gençleri monte ederek hem ekonomik hem başarı olarak iyi yerlere gelebiliriz

yasin196761
02.12.2018, 19:00

Ünal Karaman'a bişey dedim mi ben? Madem ki takımın başında en azından sezonu bitirsin. Geçen sene Ersun Yanal'ı göndermenin maliyeti ortada. Rodallega şampiyonluğa oynayan takımın golcüsü olamaz. Ha şampiyonluğa oynamıyorsak götürür . Burak'ı göndereceksek de kulübe zarar vermeden göndermek gerek.

AyhanPe
02.12.2018, 20:34
Ünal Karaman'a bişey dedim mi ben? Madem ki takımın başında en azından sezonu bitirsin. Geçen sene Ersun Yanal'ı göndermenin maliyeti ortada. Rodallega şampiyonluğa oynayan takımın golcüsü olamaz. Ha şampiyonluğa oynamıyorsak götürür . Burak'ı göndereceksek de kulübe zarar vermeden göndermek gerek.

Ünal icin mi en azindan sezonu bitirsin diyorsun?? ne gönderilmesi en azindan 3 senelik sözlesme imzalmasi gerekir..

elinde ki kadroyu son derece iyi kullaniyor..biraz sans yanimizda olsa liderdik suan..bu kadar pozitif futbolu 2011 sezonundan bu yana ilk defa gördük adam bari sezonu bitirsin deniliyor..ilginc..

yasin196761
02.12.2018, 21:44
Ünal icin mi en azindan sezonu bitirsin diyorsun?? ne gönderilmesi en azindan 3 senelik sözlesme imzalmasi gerekir..

elinde ki kadroyu son derece iyi kullaniyor..biraz sans yanimizda olsa liderdik suan..bu kadar pozitif futbolu 2011 sezonundan bu yana ilk defa gördük adam bari sezonu bitirsin deniliyor..ilginc..

Sıralamaya bakarsak Ünal Karaman henüz başarılı olamamıştır. Ha birde şu var 14 maçta 22 puan iyi bir tablo değil fakat lig birbirine çok yakın. Ayrıca kadro şampiyonluğa oynayabilecek bir kadrodur. Takım avrupaya gidemezse yine Ünal Karaman devam etsin diyebilir misiniz? Benim asıl vurgu yapmak istediğim kişiler ile kulüp arasındaki ilişiği keserken maddi boyutunun kulübü zor durumda bırakması.

Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2018, 21:52
Sıralamaya bakarsak Ünal Karaman henüz başarılı olamamıştır. Ha birde şu var 14 maçta 22 puan iyi bir tablo değil fakat lig birbirine çok yakın. Ayrıca kadro şampiyonluğa oynayabilecek bir kadrodur. Takım avrupaya gidemezse yine Ünal Karaman devam etsin diyebilir misiniz? Benim asıl vurgu yapmak istediğim kişiler ile kulüp arasındaki ilişiği keserken maddi boyutunun kulübü zor durumda bırakması.

Geçen sene liderden 20 puan fark yemedik mi biz?
O kadrodan Okay da gitti. Önemli oyuncuydu.
Gelenler gelecek vaat eden adamlar.

Neye istinaden kadro direk şampiyon olabilecek kadro oluyor?

yasin196761
02.12.2018, 22:52
Geçen sene liderden 20 puan fark yemedik mi biz?
O kadrodan Okay da gitti. Önemli oyuncuydu.
Gelenler gelecek vaat eden adamlar.

Neye istinaden kadro direk şampiyon olabilecek kadro oluyor?
Şampiyonluğa oynayacak kadro dedim. Ayrıca hosseini dışındaki kişiler nasıl gelecek vaad eden oyuncular oluyor yaşlarına bir bakın. Kötü transfer demiyorum ama genç değiller.

AyhanPe
02.12.2018, 23:14
Şampiyonluğa oynayacak kadro dedim. Ayrıca hosseini dışındaki kişiler nasıl gelecek vaad eden oyuncular oluyor yaşlarına bir bakın. Kötü transfer demiyorum ama genç değiller.

Alintaligim mesajinda Rodellaga bu takimin forveti olamaz dedin..Eee Burak da yok artik..forvetsiz bir kadro sampiyonluga oynayabilir öyle mi??

bu kadro sampiyonluga oynayabilecek durumda degil ama futbolcusundan maksimum verim alabilecek bir teknik direktör yukarda tutabilir bu kadroyu..hatta bir hava yakalanirsa yarisin icinde de olur ama bu kadro yeterliginden degil teknik direktörün verim almasindan kaynakli olur..Senol Günes bunu en iyi yapan teknik direktör Türkiye de..Bana kalirsa Ünal daha iyisini yapabilir..

Takim avrupa kupalarina katilamasa dahi benim icin Ünal Karaman basarilidir..Takimda ruh var artik, arkadaslik var..Mücadele eden, yenilse de dik duran bir takim var..Futbolcular Ünal in adaletine inaniyorlar..Bu acikca belli..Ünal Karaman simdi gönderilsin isler kötü gittiginde ilk takimin basina getirilecek adamdir..Senol Günes in teknik direktör olarak Trabzonspor a özgü islevini aldi bana kalirsa..4 kere gönderilse de 5 kere geri cagrilir..

Önceden yaptigimiz hatalari yapmayalim..sonrasini defalarca yasadik..Ünal düzgün bir adam..iyide bir teknik direktör..Siralamada yere bakmazsizin uzun vadeli takimin basinda yer almalidir..Zaten taraftar akli selim olursa ve sabrederse basari kacinilmaz..bu sene olmaz, seneye olmaz..ondan sonraki sene olmaz ama sonra üst üste sampiyonluklar gelir..

Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2018, 23:33
Ben de onu diyorum.
Geçen sene 20 puan fark yemiş, en önemli orta saha elemanlarından birini kaybetmiş, boşlukları doldurmak için aldığı adamlar belirsiz adamlar...
Ekuban, Hüseyni, Toure, Amiri, Nwakaeme...

Bunların hiçbiri öyle takımı kurtaracak isimler falan değil.

Bu kadro, şu takviyelerle nasıl geçtiğimiz 2 yılda ortaya koyduğu performans ortada iken şampiyonluğa oynayacak kadro oluyor??

Ünal Hoca bir fark koyduğu için, sana öyle geliyor.
Başka biri olsaydı görürdüm ne topu oynuyorduk.
Hele bu yıl ortaya çıkan meydan savaşı gibi bir lig varken.

Royal Heart
02.12.2018, 23:46
Bu maç bitti, serinin devam etmesi önemli. Sezonun ilk yarısında şu ana kadar fazlasıyla puan kaybı yaşandı, galibiyetler devam etmeli eğer ciddi bir hedef varsa.

10-61
03.12.2018, 01:19
şu oynadığımız oyuna bakmadan hala burda Ünal'a laf söyleniyor ya Allah sizi bildiği gibi yapsın.

yasin196761
03.12.2018, 01:59
Alintaligim mesajinda Rodellaga bu takimin forveti olamaz dedin..Eee Burak da yok artik..forvetsiz bir kadro sampiyonluga oynayabilir öyle mi??

bu kadro sampiyonluga oynayabilecek durumda degil ama futbolcusundan maksimum verim alabilecek bir teknik direktör yukarda tutabilir bu kadroyu..hatta bir hava yakalanirsa yarisin icinde de olur ama bu kadro yeterliginden degil teknik direktörün verim almasindan kaynakli olur..Senol Günes bunu en iyi yapan teknik direktör Türkiye de..Bana kalirsa Ünal daha iyisini yapabilir..

Takim avrupa kupalarina katilamasa dahi benim icin Ünal Karaman basarilidir..Takimda ruh var artik, arkadaslik var..Mücadele eden, yenilse de dik duran bir takim var..Futbolcular Ünal in adaletine inaniyorlar..Bu acikca belli..Ünal Karaman simdi gönderilsin isler kötü gittiginde ilk takimin basina getirilecek adamdir..Senol Günes in teknik direktör olarak Trabzonspor a özgü islevini aldi bana kalirsa..4 kere gönderilse de 5 kere geri cagrilir..

Önceden yaptigimiz hatalari yapmayalim..sonrasini defalarca yasadik..Ünal düzgün bir adam..iyide bir teknik direktör..Siralamada yere bakmazsizin uzun vadeli takimin basinda yer almalidir..Zaten taraftar akli selim olursa ve sabrederse basari kacinilmaz..bu sene olmaz, seneye olmaz..ondan sonraki sene olmaz ama sonra üst üste sampiyonluklar gelir..

Burak Yılmaz bu takımın 1. Forvetidir. Şampiyonluğa oynayan takımın forveti senede 20 gol barajını geçmelidir. Burak olmayınca şampiyonluğa oynamamız zor tren zaten kaçtı. Kulübün bir futbol kültürü oturtması lazım. Sırf yerliden oluşan bir kadro değil üstüne koyan ucuza mâl edip iyi fiyata satabilen bir kulüp olmalıyız. Tabi bunlar için sabır sistem gerek. Bizim en büyük handikapimiz şampiyonluğu ucundan kaçırınca veyahut elimizden alınınca sonraki sezon saçmalıyoruz. Devamlı kovalayan takım olmalıyız.

yasin196761
03.12.2018, 02:03
Ben de onu diyorum.
Geçen sene 20 puan fark yemiş, en önemli orta saha elemanlarından birini kaybetmiş, boşlukları doldurmak için aldığı adamlar belirsiz adamlar...
Ekuban, Hüseyni, Toure, Amiri, Nwakaeme...

Bunların hiçbiri öyle takımı kurtaracak isimler falan değil.

Bu kadro, şu takviyelerle nasıl geçtiğimiz 2 yılda ortaya koyduğu performans ortada iken şampiyonluğa oynayacak kadro oluyor??

Ünal Hoca bir fark koyduğu için, sana öyle geliyor.
Başka biri olsaydı görürdüm ne topu oynuyorduk.
Hele bu yıl ortaya çıkan meydan savaşı gibi bir lig varken.

Üstündeki takimlara bak ve hocalarına bak bir de ellerindeki kadroya bak ona göre karşılaştır. Bir insanı sevebilirsin ki ben de Onur'u fazlaca seviyorum ama Uğurcan ondan daha iyiyse kalede o Uğurcan oynamalıdır. Başarı endeksli olmalıyız.

AyhanPe
03.12.2018, 03:33
Burak Yılmaz bu takımın 1. Forvetidir. Şampiyonluğa oynayan takımın forveti senede 20 gol barajını geçmelidir. Burak olmayınca şampiyonluğa oynamamız zor tren zaten kaçtı. Kulübün bir futbol kültürü oturtması lazım. Sırf yerliden oluşan bir kadro değil üstüne koyan ucuza mâl edip iyi fiyata satabilen bir kulüp olmalıyız. Tabi bunlar için sabır sistem gerek. Bizim en büyük handikapimiz şampiyonluğu ucundan kaçırınca veyahut elimizden alınınca sonraki sezon saçmalıyoruz. Devamlı kovalayan takım olmalıyız.

Nasil olacak bunlar peki? Simdi olumlu giden bi süreci baltayalamak mi? Bence önceliklerimizi iyi belirlememiz gerekir..eger böyle düsünüyorsan basari kistasi önümüzdeki zaman ligdeki siralama ve skor tabelasi olmamali..takim isik veriyorsa destek olmaliyiz..simdi bi kac basarisiz sonuctan sonra Ünal in hakkini yersek ki bu cok büyük olasilik o zaman bu senin dediklerin hicbir zaman gerceklesmeyecektir..On yilda iki kere iyi kötü zirve yarisi yapan bir takimdan öteye gidemeyiz..

Burak suan ki kafa yapisiyla bu takiminda olmamali..onun olmadigi maclarda takim cok daha üretken..devre arasina onca eksiklerimize ragmen yukarlarda girersek iki nokta transferi ve takim oyununu aksatmayacak bir Vugrinec gibi bir forvetle bir süpriz neden olmasin...

Mehmet Fatih Yavuz
03.12.2018, 08:08
Üstündeki takimlara bak ve hocalarına bak bir de ellerindeki kadroya bak ona göre karşılaştır. Bir insanı sevebilirsin ki ben de Onur'u fazlaca seviyorum ama Uğurcan ondan daha iyiyse kalede o Uğurcan oynamalıdır. Başarı endeksli olmalıyız.

Bak üstteki kadrolara!!!
Başakşehirden mi iyi senin kadron geçen seneki oyuncu performansları ile, yoksa Başakşehir'in, Gs'nin, Bjk'nin hatta Kasımpaşa'nın kadrosu mu daha iyi?

Geçen sene aynı kadron varken, madem çok iyi kadromuz var, ne diye 20 puan fark yedin?

Ben kimseyi takıma faydası yoksa sevmem.

Ünal yokken bu takıma oynatılan oyun ortada.

O oyun ortada iken, bugün Ünal gelip bu takıma biraz kalbur üstü top oynatınca bu oyunun sanki önceden var olan bir şeymiş gibi, Ünal'dan payeyi almanın hiçbir adil tarafı yok.
Üstteki takımların kadrolarının bizden bir eksiği yok.

Onur ve Burak'ın bu takıma bir katkısı da yok uzun zamandır. Kendi istatistiklerine katkı yaptıkları doğrudur.

Başarı endeksli isen de Ünal.

Öncekilerin tamamından daha iyi top oynatıyor bu takıma.

Bu futbolu son 25 senede kaç kere oynadı bu takım?

1995-1996, 2004-2005, 2010-2011...
Bunların dışında bu sezon oynadığın topu oynadığın bir dönem var sanki!

Mehmet Fatih Yavuz
03.12.2018, 08:11
Burak Yılmaz bu takımın kadro dışı bırakılmış çöpüdür artık.
Kendisinden beklenen ivedilikle kendine takım bulması, masrafsız gitmesidir.

Bu kulübün başında, daha dün seçilmiş bir yönetim var.

Elinizde alternatif yönetim yok zaten.
Bu yönetimin yaklaşımı bu!!

Futbolcuya dayalı kulüp olmayacak.

Olmayınca ortaya çıkan takım oyunu da ortada.

bordoylamavi
03.12.2018, 09:16
güzel bi 3 puan oldu. ama iki maçtır kötü oynayan sınırlı yetenekli ve kapasiteli takımları yeniyoruz. her maç kalemizde kabulsar görüyoruz. devamı gelir mi bilmem ama bu sonuçlara aldanmamalı ünal hoca. sürekli biiler değiştirmenin denemenin bi anlamı yok. pereira abdülkadir ikilisini bozmanının bi anlamı yoktu. yani ekuban olmasa bu maç 0 0 dı.

Orkun 61
03.12.2018, 09:48
Gömmeyi çok sever bizim taraftarımız. Yine rahat durmamışlar kadrolu memnuniyetsizler.

Ayaklarımız yere basmalı yine de. Şimdiden şampiyonluk hesapları vs yapılmamalı.

Henüz olmadık, ama oluyoruz iyi yoldayız.

Hocamız da henüz tam olmadı bana göre ama oynatmaya çalıştığı futbol gayet memnun edici. Oyunu okumada ve oyuncu değişikliklerinin zamanlamasında biraz daha doğru tercihler yapılmalı sanki.

Kalecimiz de olmadı henüz. Daha önünde çoook iş var. Ama tahminimden daha iyi oynadığını söylemem lazım.

Hüseyin gittikçe daha sakin daha sağlam basıyor yere. İki önemli maç iki önemli tertemiz hamle,bravo. Ara ara yerini kaybediyor ama olacak,umut veriyor.

Yusuf hala top eziyor ama eskiye göre daha iyi. En azından bir gelişim gösteriyor.

Abdulkadir de toparlanmaya başlayanlardan ama ayağında daha az top tutmalı.

Bu çocukları bugün göklere çıkarıp yarın hata yaptıklarında yerin dibine sokmamak,yerden yere vurmamak lazım.

Sezonu iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyorsak, sezon başındaki transfer politikasıyla az maliyetli 1 kaleci, 1 stoper, 1 orta saha, 1 Santrafor şart.

Ha yok biz ligi 5. yada 6. da bitirsek sorun yok diyorsak alt yapıdan yada türkiye genelinden genç yerlilerle yola devam. İkisine de hayır demem şahsen.

pReN@_61
03.12.2018, 11:40
Tebrikler takım:alkış:

yasin196761
03.12.2018, 15:36
Nasil olacak bunlar peki? Simdi olumlu giden bi süreci baltayalamak mi? Bence önceliklerimizi iyi belirlememiz gerekir..eger böyle düsünüyorsan basari kistasi önümüzdeki zaman ligdeki siralama ve skor tabelasi olmamali..takim isik veriyorsa destek olmaliyiz..simdi bi kac basarisiz sonuctan sonra Ünal in hakkini yersek ki bu cok büyük olasilik o zaman bu senin dediklerin hicbir zaman gerceklesmeyecektir..On yilda iki kere iyi kötü zirve yarisi yapan bir takimdan öteye gidemeyiz..

Burak suan ki kafa yapisiyla bu takiminda olmamali..onun olmadigi maclarda takim cok daha üretken..devre arasina onca eksiklerimize ragmen yukarlarda girersek iki nokta transferi ve takim oyununu aksatmayacak bir Vugrinec gibi bir forvetle bir süpriz neden olmasin...

Ya onun olmadığı maçlarda üretkenlik vs diye birşey dolamışsınız ağzınıza. Bu adam bu ligin en iyi golcüsü. Madem aldın takıma kullanacaksın. Hoca gidiyor Bursa maçında Burak Yılmaz'ı kenara alıyor yahu rakip gol arıyor sen maçı alabilecek adamını kenara alıyorsun. Sen basında Roda formda diye Burak Yılmaz'la çift oynatmaya başlıyorsun. Roda kulübe adamıdır gerideysen son 20 dk alır atmasını beklersin. Geçen yıl Roda'ya en ıhtiyaç olduğu zamanda amatörce davranıp kırmızı kart alıp gs maçında bizi yalnız bıraktığını hatırlatmak isterim. Ünal Karaman gitse kim gelecek ? Madem alındı sezon sonu duruma göre bakılır.2 maçla hocayı yerden yere vurup 2 maçla hocayı göğe çıkartan zihniyetten değilim.

yasin196761
03.12.2018, 15:40
Bak üstteki kadrolara!!!
Başakşehirden mi iyi senin kadron geçen seneki oyuncu performansları ile, yoksa Başakşehir'in, Gs'nin, Bjk'nin hatta Kasımpaşa'nın kadrosu mu daha iyi?

Geçen sene aynı kadron varken, madem çok iyi kadromuz var, ne diye 20 puan fark yedin?

Ben kimseyi takıma faydası yoksa sevmem.

Ünal yokken bu takıma oynatılan oyun ortada.

O oyun ortada iken, bugün Ünal gelip bu takıma biraz kalbur üstü top oynatınca bu oyunun sanki önceden var olan bir şeymiş gibi, Ünal'dan payeyi almanın hiçbir adil tarafı yok.
Üstteki takımların kadrolarının bizden bir eksiği yok.

Onur ve Burak'ın bu takıma bir katkısı da yok uzun zamandır. Kendi istatistiklerine katkı yaptıkları doğrudur.

Başarı endeksli isen de Ünal.

Öncekilerin tamamından daha iyi top oynatıyor bu takıma.

Bu futbolu son 25 senede kaç kere oynadı bu takım?

1995-1996, 2004-2005, 2010-2011...
Bunların dışında bu sezon oynadığın topu oynadığın bir dönem var sanki!

Antalya,Kasımpaşa, senden fazla puan toplamış daha ne anlatıym.

Mehmet Fatih Yavuz
03.12.2018, 15:46
Antalya,Kasımpaşa, senden fazla puan toplamış daha ne anlatıym.

O senin düdükzade Burak efendi için takımın düzenini bozmasaydık 6-7 puan daha fazla alabilirdik.

Bu konuda Ünal Hoca hata yaptı.
Yedek tutması gereken adamı takıma koyunca, kişiye dayalı oyuna döndük.
Hocanın hatasına katılıyorum burada.

Nihat Güneş
03.12.2018, 16:10
Ya kardesim kör musunuz inadina mi yapiyorsunuz... Adam Tr liginin en iyi golcusuymus peh, isterse 50 gol atsin kendi istatistik kasacak diye etrafindaki adamlar futboldan soguyor anlamiyor musunuz? Takim kendine geldi savunmayi hucumu hep beraber yapiyor, Sosa Abdul Yusuf top oynamaya basladi. Bunu goremiyorsaniz gidin masa tenisi izleyin.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Gayretli
03.12.2018, 16:53
Ya kardesim kör musunuz inadina mi yapiyorsunuz... Adam Tr liginin en iyi golcusuymus peh, isterse 50 gol atsin kendi istatistik kasacak diye etrafindaki adamlar futboldan soguyor anlamiyor musunuz? Takim kendine geldi savunmayi hucumu hep beraber yapiyor, Sosa Abdul Yusuf top oynamaya basladi. Bunu goremiyorsaniz gidin masa tenisi izleyin.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foruma "beğen" tuşu koymak şart oldu :)

yasin196761
03.12.2018, 18:11
O senin düdükzade Burak efendi için takımın düzenini bozmasaydık 6-7 puan daha fazla alabilirdik.

Bu konuda Ünal Hoca hata yaptı.
Yedek tutması gereken adamı takıma koyunca, kişiye dayalı oyuna döndük.
Hocanın hatasına katılıyorum burada.

Başakşehir,Alanya,Ankaragücü,Malatya maçlarını alsaydı ya takım.

AyhanPe
03.12.2018, 18:21

Bu maclari Burak olsaydi kazanirdik yani :D..O maclari Buraksizliktan kaybetmedik..farkli nedenleri vardi..

Erzurum, Antalya ve Bursa ya karsi beraberlik aldik ve Burak oynadi..Daha dinamik oynasaydik o maclari kazanabilirdik..Buraksiz da berabere kalmayi basarirdik bu maclarda..Burak iyi bir golcü ama egosu tavan yapmis, Trabzonspor u umursamayan birisinin faydasi olmaz artik..Takim ahengini bozdugu acikca belli..

Gs ve Fb yi sahadan sildik ve bu maclarda Burak yoktu..oynasaydi oyuna o denli hükmedebilirmiydik? bence hayir..

Mehmet Fatih Yavuz
03.12.2018, 19:03

Niye? Burak olmayınca her maçı kazanması mı gerekiyor bir şeylerin anlaşılması için ?

Burak ile her maçı kazandık mı ?

Kendi istatistiği dışında hiçbir halta yaramayan kıymeti kendinden menkul adamların devri bitti.

Istediğiniz kadar ayak direyin ...

Futbolcuya dayalı düzen bitecek

Oğuz B.
03.12.2018, 19:06
Burak bu takıma ait değil. Hiçbir zaman da olmadı. Onunla oynamasa bile ekstra para kazanacak sözleşme imzalayanlar yargılanmalı.

Nazim Can
03.12.2018, 19:48
Sanki Burak yok diye tüm maclari kazanacagiz:) ama farketmez Onur ve Burak sonsuza kadar gitsin de biraz takim olalim Bu bile bana yeter.

yasin196761
03.12.2018, 23:57
Egolu nasıl oluyor ben onu anlamadım? Ne yapmış? Çıkarken tepki göstermiş. Sanki ilk defa oluyor bu olay dünyada. Rodallega son 7 maçta kaç gol atmış? Bu şekilde nasıl gidicek bu takım?

memmedaga
04.12.2018, 00:22
halen daha ne Burağı Allah aşkına yahu sizin derdiniz ne

İlker Yazıcıoğlu
04.12.2018, 11:07
Kayserispor 0
Trabzonspor 2

Şurada dursun...

Şimdi hatırladım:)

Harun-61
04.12.2018, 11:29
Konya macini aldik mi tadindan yenmez.