PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 32. Hafta l Trabzonspor 2 - 5 Kasımpaşa l Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3]

artvints
05.05.2018, 20:51
iki sene gençler fark yerken hedef yoktu. insanlar yine de çileden çıktı. şimdi hedef var, yıldız bol yine fark yiyoruz.

olcay_61
Abdülkadirin vücudunda birşeyler eksik diyen Rıza
Sende beyin eksik onu napıcaz

Oğuzhan Fidan
başkanlar kamuoyuna açıklama yapmamalı. tvlere çıkıp şunu göndericem bunu göndericem deme kardeşim deme ne geçti eline bunu söyleyince ?

Ege Kum
05.05.2018, 20:52
Şu maçta Rıza Çalımbay dışında kimseye bir laf etmeyin,çünkü hedef saptırırsınız,Trabzonspor'a yazık olur.Bu maçtan sonra Rıza Çalımbay istifa ettirelecek baskıyı kuramazsak,taraftar olarak sınıfta kalırız.
bunu anlamak çokmu zor ya anlamıyorum. biri başkana laf çakar biri oyunculara bu anlayış değişmedikçe bir nane olmaz bizden

Sefer A.
Ağaoğlu yarın Samsunspor'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunsun, diyanet işlerine de bir dahaki cuma için bağış talebinde bulunsun. Bu takım yıllardır adice Avrupa'dan uzak tutuluyor diyecek söz yok.
Usta da Agaoglu da tüm küfürleri hak ediyor, Sümer de ayni sekilde, Hayrettin de....
hakem mi suçlu ? o zaman böyle mal yönetim göstermesini engelleyeceksin, yönetimsiniz lan ne ise yararsiniz...
akillari fikirleri senol günes, baska da bir sey degil, avrupa'ya gitmeyi istemediklerinden de emînim, olur da katilirsak kesinlikle sevinmeyecekler, gereksiz herifler, sorsan vizyon sorsan futbol bilgileri sorsan Sümer büyük bilge adam, hasssiee lan

BlackPanther
Rıza defol git. Yeter artık

falcon_61
05.05.2018, 20:53
Erken sevinmemeyi artık öğrendim tavsiye ederim :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSkor 1-1 iken yazdım. Oyun oynadığımız yok 3 farktan maç verecek kadar sevindirik bir takımız, disiplin falan yok, taktik yok . Gülmeyi haram ettiler bize. Sopa istiyorlar

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İ. SARAL
05.05.2018, 20:54
Takımda disiplin namına an ufak bir şey yok. Saha içinde de durum aynı, kimin ne yaptığı belli degil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackPanther
başkanlar kamuoyuna açıklama yapmamalı. tvlere çıkıp şunu göndericem bunu göndericem deme kardeşim deme ne geçti eline bunu söyleyince ?

Ağaoğlunun bi yerine girdi açıklamaları

My
Haysiyetli şerefli insan istifa eder. Onuru gururu varsa azcık adamsa tazminat peşinde koşmaz.

olcay_61
Bence sezon bitene kadar kadro dışı kalsın Rıza, paf takımla çalışsın taktik öğrensin. Sonra defolup gitsin

10-61
bu sezon bir şey eksik diyordum ben de !doğru ya 5 yememiştik bu sene o da oldu maşallah.

jairzinho
hüseyine batuhana cafere ne zaman şans vercen rızaaaaa

hala kuckalardan buraklardan hubocanlardan olcaylardan medet umuluyor

sürsene gençleri sahaya

Sefer A.
05.05.2018, 20:55
Sene başında şu hakemi öven arkadaşlar vardı. Eserinizle övunebilirsiniz.
utaniyorum gerçekten, Türkiye'de adam akilli tek 1 hakem bile yok maalesef, yok arkadas yok

BlackPanther
05.05.2018, 20:56
Rıza istifa edecek mi?

Yıldıray Emanet
05.05.2018, 20:56
2 mac kalmıs neyin tazminatını alcak daha sözlesmesi bitiyo adamın zaten

sasone
05.05.2018, 20:57
Hakem,Uğurcan veya başka bir sebepten yenilmedik arkadaşlar,takım bitik,kafa olarak bitik,Kasımpaşa gibi takımın gösterdiği disiplini maalesef gösteremiyoruz.
Dün Akbaş'ın günah keçisi ilan edilip bugün iki stoperin kırmızı kart görmesi bile size bir şeyler anlatmalı.

Rıza Çalımbay ve onu avucunun içinde oyuncak yapan zehirli yapı dağıtılmadan bu takım düzelmez.

karabela
Yönetimin gereksiz açıklamaları taakımı iyice bozdu. Futbolcular kendi geleceğini düşünmekten sahada yoklar. Bence yönetim süreci kötü yönetiyor. Hoca gideceğini biliyor vs. Zaten iyi olmayan takım iyice düştü.

bingolts
Takım demek birlik demek takım demek kenetlenmek demek. Takım demek ayrı gayri yok demek
Takım demek tek bir ruh demek. Ancak hiçbiri yok. Takım içinde takımlar var. Takım içinde takımı bozanlar var. Takım içinde hainler var. İşte skor ortada

castillo61
Usta da Agaoglu da tüm küfürleri hak ediyor, Sümer de ayni sekilde, Hayrettin de....
hakem mi suçlu ? o zaman böyle mal yönetim göstermesini engelleyeceksin, yönetimsiniz lan ne ise yararsiniz...
akillari fikirleri senol günes, baska da bir sey degil, avrupa'ya gitmeyi istemediklerinden de emînim, olur da katilirsak kesinlikle sevinmeyecekler, gereksiz herifler, sorsan vizyon sorsan futbol bilgileri sorsan Sümer büyük bilge adam, hasssiee lan

%100 Hayrettin ergen gibi sabah akşam güneş resimleri paylaşıyor, sahadaki disiplinsizlik baştan sona yönetime aittir aynı Usta'nın ilk dönemi gibi

nuri45
05.05.2018, 20:58
Bu maci cigrindan cikmasinda hakeminde cok büyük rolü var es gecmeyelim. Serefsizi bir de önceki maclarda methediyorduk

halilaziz61
05.05.2018, 20:59
Hakem,Uğurcan veya başka bir sebepten yenilmedik arkadaşlar,takım bitik,kafa olarak bitik,Kasımpaşa gibi takımın gösterdiği disiplini maalesef gösteremiyoruz.
Dün Akbaş'ın günah keçisi ilan edilip bugün iki stoperin kırmızı kart görmesi bile size bir şeyler anlatmalı.

Rıza Çalımbay ve onu avucunun içinde oyuncak yapan zehirli yapı dağıtılmadan bu takım düzelmez.

Yaw neyin mücadelesini veriyorsun bu takım oynar oynuyor da ama senin o hocan stopere okayi çekince orta saha diye bir şey kalmıyor

Bu adam bu kalibresi bu ve takımı geldi geleli mahvetti

Bu kadar basit
Kimse kimsenin elinde oyuncak değil ama koskoca TS rıza capsizinin elinde oyuncak

olcay_61
Hadi Rızadan kurtulacağız da bu milyonluk eşekleri kime satacağız..

Mehmet BAŞ
Bir hakem bir maçı nasıl katleder? Bu akşam örneğini gördük.
Gözünün önündeki sert faulleri es geçti. Kartlık faullerde bırakın kart vermeyi faul bile çalmadı.
Bu geri zekalıları özenle seçip hakem yapan kirli zihniyetin yedi ceddinin Allah belasını versin.
Yemin ederim bu ülkede maç izleyerek 30 yaşına gelmeden futboldan soğudum.
Trabzonspor memleketim takımı olmasaydı bu ligi takip de etmezdim, takım da tutmazdım.

umutberna
Hakemlik bir durum yok,takımda disiplin ve adalet olmayınca hakemin yanlışlarına aşırı tepki verildi.
Hakem kötü maç yönetti, haksız 2 kırmızı kart çıkardı, art niyetliydi.

Tahir61
05.05.2018, 21:00
Usta senin Allah belanı versin iki göz yaşıyla s.gittin tıpkı yerine geldiğin bir başka Allah in belası iho gibi.

nakzo
6 yıldır yaşamadıgımız rezillik kalmadı 45 yıllık kazanım 6 yılda yerle yeksan oldu.Emeği geçen herkezin sırasıyla ALLAH BELASINI VERSİN.BAŞTADA FUTBOLCU KILIKLI PİSLİKLERİN.

halilaziz61
Haysiyetli şerefli insan istifa eder. Onuru gururu varsa azcık adamsa tazminat peşinde koşmaz.

Haysiyetli adam 6 hafta önce istifa ederdi
Onu geçelim artik

Gökhan Balcı
Hayatımda nefret etmedim boş inat yapan insan kadar hiçbir şeyden. Okay ın orada olmadığını görmek için maymun gözü bile yeterli ama ısrarla bunu yapmaya devam ediyorsun. Ne diyeyim ya ne

Şerafettin Kara
05.05.2018, 21:01
Kendi oyuncularını değersiz gösterip onu göndereceğiz bunu göndereceğiz diye açıklama yapan bir klüp dünya tarihinde yoktur galiba. Sene sonu bu adamların hemen hemen hiç biri bu takıma bonservis dahi kazandırmadan gidecekler. Bu yönetimde çöp gözüküyor

Fatih Özkan
Yazık...
Trabzonspor eriyor.

Onur
Oyunun ilk dakikasından kırmızı karta kadar sanki rakibimiz 8 kişi son 10 dakika kalmış kaybedecek hiç bir şeyimiz yok gibi hücum futbolu(!) oynamaya çalıştık. Abi sen kimsin? Kimsin? Karşında amatör küme takımı mı var? Şansa Burak'ın pozisyonları gol olsa vik vik şöyle saldırdık böyle saldırdık naraları atacaktı(k). Böyle futbol mu olur? Diğer maçlar neyse futbolcu seçimi olsun, taktik seçimi olsun hocadır elbet var bir bildiği dedim. Ama abi bu nedir Allah , Peygamber aşkına?

CEMEFKER
05.05.2018, 21:02
Bana kimse anlatamaz...
Yönetim maliyetleri düşürmek (ki başkan küçülmüyoruz falan dese de) adına önümüzdeki yıl/yılları gözden çıkarmış.
Lafa değil icraata bakarım ben, derseniz feda sezonu söylemi yeter.
Futbolcu kafa olarak bitmişti son açıklama ve sıkubtılar tuz, biber oldu.
Yönetim avrupa vitrininden kısa süreliğine de olsa vazgeçmiş olabilir, yusufu, a. kadiri elbet ii fiyata satarım er geç diyebilir, saygı duyarım, bir stratejidir derim.
Ama kaybolan marka değeri (ki kaldıysa) ne olur?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sasone
05.05.2018, 21:03
Hakem kötü maç yönetti, haksız 2 kırmızı kart çıkardı, art niyetliydi.
Kötü bir maç yönetti başka hakemin otoritesini sarsmaya çalışmak başka Ümit Öztürk'ün bugüne kadar art niyetli bir hareketini görmüş değiliz.
Oyuncularımız kafa olarak maça hazır değil,takım içinde disiplin yok,Hoca ve bazı futbolcular burada misafir olduklarını biliyorlar.
Hakem ekstra bir şey yapmadı,art niyetli olsa Burak'ı atardı.

Yaw neyin mücadelesini veriyorsun bu takım oynar oynuyor da ama senin o hocan stopere okayi çekince orta saha diye bir şey kalmıyor

Bu adam bu kalibresi bu ve takımı geldi geleli mahvetti

Bu kadar basit
Kimse kimsenin elinde oyuncak değil ama koskoca TS rıza capsizinin elinde oyuncak
Kardeşim biz Okay'dan stoper olmayacağını,çocuğu da bitirdiğini söyledik Ersun Yanal zamanında ama takım içindeki dengeler sebebiyle Okay'a yer açmaları gerekiyor ve olan da takıma oluyor.

Sorun takım içinde kimin sözünün geçtiğini kabul ettiremeyen Hocalar ve sınırlarını bilmeyen futbolcular.
Bunu defalarca yazdık.
Okay gibi beyfendi çocuk direkt kırmızı yedi,psikolojisi bitti çocuğun şu maçta.Uğurcan iyidir inşallah.
Abdül ve Yusuf son anlarda direnç koyan iki futbolcumuzdu,onlar atlatır.

Takım sıkıntıda,bu sorunlar seneye taşınmamalı.

Yıldıray Emanet
05.05.2018, 21:03
Futbola ne zaman tazminat ödemeksizin fesih hakkı getirilir futbolcular eşşek gibi oynamayı öğrenir. Kimse performansı iyi adamın sözleşmesini zaten fesh etmez

olcay_61
05.05.2018, 21:04
Hani Rıza çalışkandı!! Adam önceki maçlardan ders çıkarır
Okaylı defansın, kuramadığın orta alan, Olcay ve damdoy ısrarın ne kazandırdı sana

Mehmet BAŞ
05.05.2018, 21:07
Arkadaşlar af edersiniz ama abidik gubidik yorumlar yapmayın.
Takım 6-7 tane net golü atamamış kalkmışsınız Rıza vb. diyorsunuz.
Okay'ın stoper oynaması bence de yanlış, Olcay ve Sosa oynaması bence de yanlış.
Ama bu takım 6-7 tane gol kaçırdı. Penaltıdan net pozisyonları kaçırdık ya!

Ayrıca hakeme de ayrı parantez açmak lazım. Maçı resmen katletti!
Maçın başında verilmeyen penaltı, üçüncü gol öncesi net faulü vermemesi skandal!
Gözünün önünde 4-5 tane faülü vermedi. Kart çıkarılacak pozisyonlarda faul bile vermedi.
Bunun adı provokasyondur! Allah bu hakemlerin topunun belasını versin.

My
Yenilirsin de kardeşim bu rezillik nedir ya.

ttsfurkan
Geldiklerinden beri sadece taraftardan para dilenip maliyetli futbolculara sallayan yönetim. Sırf trabzonlu diye kaleye uğurcanı koyup 5 yememize neden oldular. Keşke taraftardan para dilenmek yerine 2 milyon tl lik galibiyet primini almak için uğraş verselerdi.

Ersunun kovulmasına neden olan okayı stoper oynatma sevdası bu seferde avrupa kupalarına gidemememize sebep olacak.

bahadır2561
05.05.2018, 21:08
Vizyon reisi de unutmayın

falcon_61
05.05.2018, 21:08
3-0 dan 4-3 alanya maçı
6-1 akhisar maçı
Maça neredeyse 10 kişi başlayan Konya'dan ezile ezile bir puan aldığın maç
Maçın başında 2 farkla öne gectigin Osmanlı maçında beraberliği g.t zoruyla kurtardığın maç
Kasımpaşa'dan 5 yediğimiz son maç.
Bir senede bundan fazla nasıl rezillik yasanabilirdi. Kansız köpekler. O aldığınız trilyonlarin hayrını göremezsiniz inşallah. Nankör şerefsizler

David_LuiZ4
05.05.2018, 21:09
Beyler bu maçın teknik analizi olmaz bu maç teknik kadro içerisinde DİSİPLİNİN olmadığını gösterir...Takımı çiftliğe döndürmüşler ve mirasımızı geçmişimizi talan ediyorlar...Trezeguet'yi bizim tesislere getirin o da bozulur disiplin yoksa...

umutberna
05.05.2018, 21:10
Kötü bir maç yönetti başka hakemin otoritesini sarsmaya çalışmak başka Ümit Öztürk'ün bugüne kadar art niyetli bir hareketini görmüş değiliz.
Oyuncularımız kafa olarak maça hazır değil,takım içinde disiplin yok,Hoca ve bazı futbolcular burada misafir olduklarını biliyorlar.
Hakem ekstra bir şey yapmadı,art niyetli olsa Burak'ı atardı.
Aslında bu kötü maçın özünde hakem yok buna bende katılıyorum ama yinede bana göre artniyetle bir maç yönettiğini düşünüyorum.
Kasımpaşa'nın 3.golü öncesi net faul ve kartlık hareket (hele Okay'a çıkardığı kırmızı kartın yanında),
Hubocan sanıyorum küfür etmemiştir olsa olsa sarı kart,
3. gole katkı + Kpaşa skoru garantiledikten sonra kendi şovunu yaptı , daha ligde 2 maç var belki bu kartlar nedeniyle bu 2 oyuncuda mahrum oynatacak

jairzinho
05.05.2018, 21:12
bu arada kasımpaşada 12 oyuncunun sözleşmesi 2018 de bitiyor.adamlar kiralıklarla ekonomik kadro ile kendi yağlarında kavruluyorlar.cagne yi çinden almışlar beleşe.tirezegeyi satın alma opsiyonu ile kiralamışlar.çelsiden omero yu kiralıyorlar.adeta feeder club mantığı ile ligde tutunuyorlar.

Sefer A.
05.05.2018, 21:12
%100 Hayrettin ergen gibi sabah akşam güneş resimleri paylaşıyor, sahadaki disiplinsizlik baştan sona yönetime aittir aynı Usta'nın ilk dönemi gibi
ilk dönemi ilk zamanlari bilmem de su süreç ayni geçen seneki "seneye avrupa olmasa da olur" süreci... rezillik kahpelik, utanç verici....
yapilanmalarini daaaa
küçülmelerini deee
alayinin biipp bbiipp bbiiiippp
Dürgiye ligini alsinlaaaarrr bir yerlerine gobsunlar

halilaziz61
05.05.2018, 21:13
Biz büyük muyuk takım değiliz 8. Haftadan itibaren rıza sabreden sacmalamarini sineye çeken büyük takım olamaz.

İstanbul'da olsa bu çapsız 50 kere göndermişlerdi.

Kabul edelim ki biz küçük takimzi Göztepe gibi, konya gibi

olcay_61
05.05.2018, 21:14
Okay'ın stoper oynaması bence de yanlış, Olcay ve Sosa oynaması bence de yanlış.

Maçın başında verilmeyen penaltı, üçüncü gol öncesi net faulü vermemesi skandal!
Gözünün önünde 4-5 tane faülü vermedi. Kart çıkarılacak pozisyonlarda faul bile vermedi.
10 tane de atsan 20 tane yersin anlatilmak istenen bu

Mert Oğuzlu61
05.05.2018, 21:15
Acilen yeni hoca konusunu çözmeleri lazım böyle olmayacak, çoktan halletmeleri gerekiyordu neyi bekliyorlar neden bekliyorlar onu da anlamadım. İnsan 40 yıllık dostunu arayıp bırakacak mısın bırakmayacak mısın diye soramaz mı bu kadar aciz insanlar mısınız ? Adam Bjk yi bırakmayacaksa ne diye bekliyorsunuz Samet Aybaba'yı mı getireceksiniz Mesut Bakkal'ı mı getireceksiniz ?

Kimi bekliyorsunuz amaç ne, neyin peşindesiniz ?

halilaziz61

Maçı veren rizadir baktın Burak formsuz hemen koy hugoyu yanına dön çift forvete.

Başka açıklama yapmaya gerek yok maçı aktleden iki hocadır ilki bizimki diğeri hakem

Onur Akyüz
Bu sene Okay’ı stoperde oynatıp en az 5 maç kaybettik.

Aynı şeyi deneyip farklı sonuç almayı bekleyenlere aptal derler.

Bizim başımızdaki hoca bozuntusunun özeti budur!

Gurur da yok istifa da etmiyor!

Ne biçim bi şeysin sen Rıza!

Tolga Han
05.05.2018, 21:16
Yazık çok yazık bittik tükendik bu takım er ya da geç kayyuma devredilir. Trabzonspor efsanesi sona erer.

demir61
05.05.2018, 21:17
Aslında işin aslı, bizimkiler 5. olmak istemiyor. Çünkü UEFA için sezonu erken açmak gerekecek..

olcay_61
05.05.2018, 21:18

Bu işten milyonlar kazanan hoca bunu anlamıyor ya ona yanıyorum

Berkan
05.05.2018, 21:18
toplanan parayı hocaya versek gider mi

halilaziz61
05.05.2018, 21:19

GS maçında okayi stopere çekti gerizekalı adam maçı katletti

Bu mal adamın bizi kanser etmesine izin verenler asıl suclulardir.

sasone
05.05.2018, 21:20
Beyler bu maçın teknik analizi olmaz bu maç teknik kadro içerisinde DİSİPLİNİN olmadığını gösterir...Takımı çiftliğe döndürmüşler ve mirasımızı geçmişimizi talan ediyorlar...Trezeguet'yi bizim tesislere getirin o da bozulur disiplin yoksa...

Onur'a neden yüklendiğimi bir türlü anlamayan insanlar,Onur'un takım kaptanı olduğu günden bu tarafa takımda huzur olmadığını ve sürekli kayış kopardığını,zor anlarda karakter koyamadığını bir türlü anlamak istemediler,bizi hayal görmekle suçladılar.

İyi niyetli hiç bir uyarı değer görmüyor,insanlar ancak başlarına tekrar tekrar aynı şey gelince bir düşünür ama bazı yerlere dokunamıyorsunuz.

toplanan parayı hocaya versek gider mi

Gitmez,gidecek olsa yardımcıları üzerinden ona yapılan saygısızlıklara göz yummazdı,gerçekten çok kişiliksiz birisiymiş bu Rıza Çalımbay,emin olun bazı yardımcıları bu adamdan yakında ayrılır.Bu kadar eziklik olmaz.

Berkan
paşa bile 5. olamadığına üzülüyor bizimkiler 5. olmak bile istemiyor :D:D:D

nakzo
3-0 dan 4-3 alanya maçı
6-1 akhisar maçı
Maça neredeyse 10 kişi başlayan Konya'dan ezile ezile bir puan aldığın maç
Maçın başında 2 farkla öne gectigin Osmanlı maçında beraberliği g.t zoruyla kurtardığın maç
Kasımpaşa'dan 5 yediğimiz son maç.
Bir senede bundan fazla nasıl rezillik yasanabilirdi. Kansız köpekler. O aldığınız trilyonlarin hayrını göremezsiniz inşallah. Nankör şerefsizler

Duygularıma tercuman.

Tayfun
05.05.2018, 21:21
Ersun istifa Ersun istifa ! dediler , Ersun gitti.

Yönetim istifa yönetim istifa ! dediler, yönetim gitti.

Rıza istifa Rıza istifa ! diyorlar, Rıza da gider.

Bu bir kısır döngüdür, mevcut oyuncu grubu kalitesiz ve bir ekip olabilecek karaktere sahip değil. Real Madrid başkanı Perez, teknik direktör Zidane gelse bu kısır döngüye girer bu kadro ile.

olcay_61
05.05.2018, 21:22
Hadi hoca mal tamam anladık da, eh be Okay sen niye itiraz etmiyorsun benden defans olmuyor görmüyor musun diye :)

sasort
Arkadaş bir maça gideyim dedim skoru görünce yıkıldım
Abi kaç td artık şu okayı defans oynatmayan hoca bulsunlar bunuda sözleşmeye yazsınlar bıktık yaaa birde sezon bitmemiş bu yönetim dede iş yok sen 5. Olmaya oynuyorsun gidiyorsun td konuşuyorsun medyada rıza da bekle işine sarılsın

nchls
Çok net goller kaçtıda gol de olsa 5-5 fln biterdi işte. Defans hattı komple boş. İlk golde ceza sahasinda bir tane adam var . Kafayi vurup golü atıyor. Ikinci gol nasıl bir baraj. Üç öncesi net faul vardı hakem vermedi vs vs. Bu kadar çok hata olursa ne kadar atsanda o kadar yersin tabi. Ayrıca rıza efendiyede okay stoper israrindan, ndoye u alıp sol kanada koymasindan sonra rodallega ordaydi saka gibi helal olsun valla. Adamların forvet oldugunu söylemeyin zaten lig bitti. Sosa da top mop oynamiyor neden 11 de arkadas

My
05.05.2018, 21:23
Rıza ile yolları ayırmamalarının tek nedeni hem ligin bitimine az kalması hem de kovarlarsa tazminat ödemek zorunda kalacakları. Tazminat işi olmasa bugün kovacaklar da...

Berkan

Bu bir kısır döngüdür, mevcut oyuncu grubu kalitesiz ve bir ekip olabilecek karaktere sahip değil. Real Madrid başkanı Perez, teknik direktör Zidane gelse bu kısır döngüye girer bu kadro ile.

Realmadridin hocası başkanı bize gelse okayı stopere olcayı kanada, 90 dk oyunda olmayan burağı takımda tutmaz hocam.

nakzo
Okayında kesinlikle iyi bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum bu fikrim degişmeyecek.Ayrıca bu Uğurcan denen Kovayı kaleci diye kim piyasaya sunduyda Hocalıkla ilişkisi direk kesilmeli.

David_LuiZ4
05.05.2018, 21:24
Biz büyük muyuk takım değiliz 8. Haftadan itibaren rıza sabreden sacmalamarini sineye çeken büyük takım olamaz.

İstanbul'da olsa bu çapsız 50 kere göndermişlerdi.

Kabul edelim ki biz küçük takimzi Göztepe gibi, konya gibi

Biz küçük takım değiliz sevgili kardeşim biz büyük takımız...Bizim tek sorunumuz vasat yönetici tayfamız...30 senedir vasat adamlar tarafından yönetiliyoruz mesele bu...Git İngiltere'den 5 tane yönetici getir bu takım kitlesiyle taraftarıyla şaha kalkar...Neden? İş disiplini var basiret var ufuk var bilim var anlatabildim mi?

olcay_61
05.05.2018, 21:25
Burak o golleri kaçırmasaydı maç 6-8 biterdi

Tayfun
Realmadridin hocası başkanı bize gelse okayı stopere olcayı kanada, 90 dk oyunda olmayan burağı takımda tutmaz hocam.

Teknik taktik konulara girmiyorum onlar ayrı facia , kadro dikiş tutmaz hiçbir şekilde anlatmak istediğim budur.

Yarın birgün Şenol Güneş gelse bu kadro onun başını da yer yiyecektir de.

serdaracıl

Hocam bence de yanlış dediğin o ayrıntılar varya, işte onlar skoru belirledi

halilaziz61
Onur'a neden yüklendiğimi bir türlü anlamayan insanlar,Onur'un takım kaptanı olduğu günden bu tarafa takımda huzur olmadığını ve sürekli kayış kopardığını,zor anlarda karakter koyamadığını bir türlü anlamak istemediler,bizi hayal görmekle suçladılar.

İyi niyetli hiç bir uyarı değer görmüyor,insanlar ancak başlarına tekrar tekrar aynı şey gelince bir düşünür ama bazı yerlere dokunamıyorsunuz.

Gitmez,gidecek olsa yardımcıları üzerinden ona yapılan saygısızlıklara göz yummazdı,gerçekten çok kişiliksiz birisiymiş bu Rıza Çalımbay,emin olun bazı yardımcıları bu adamdan yakında ayrılır.Bu kadar eziklik olmaz.

Kardeşim onur hakkında bir bilgin belgen varsa koy kanıtlarıyla ortaya herkes Onur'a cephe alsın ama yoksa ve onur dedigin gibi biri değilse çok büyük iftira ediyorsun ve ayıp ediyorsun.

Ayıptır yazıktır onur yerinde sen de olabilirdin bu adam en zor koşullar altında bırakıp gitmedi, iki kez en ağır sakatlık geçirdi, romanın tottisi Juventus un nedvedi varsa bizim de onurumuz var. Bazı oyuncular semboldür fiyat düşür dersen düşürür. Ama dediğin gibi biriyse hadi hep beraber kendisine karşı çıkalım

Elinizde iddialarinizi doğrulayacak hiçbir şey yok takım kötü gittiği için Onur'a saydiriyorsunuz ayiptir

nakzo

Niye???? Burda herkes tarihin en iyi kadrosu diyordu bu çöplük sürüsüne bizim taraftarın futbol bilgisi sıfır bile değil.

C.Guleryuz
05.05.2018, 21:27
Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Hiçbir detaya girmek istemiyorum.
Sadece utanıyorum.

sasort
05.05.2018, 21:27
Eskiden diyordum yusuf abdüş aynı 11 olmamalı diyordum vazgeçtim artık abdüş yetişti ama yusuf sosa aynı yapıda oyuncular ikiside oynayınca press gücü düşük takım oluyoruz defansta zaten durumu orada kaleci desen genç durum zincirleme halinde gidiyor sonuç ortada

halilaziz61
05.05.2018, 21:28
Biz küçük takım değiliz sevgili kardeşim biz büyük takımız...Bizim tek sorunumuz vasat yönetici tayfamız...30 senedir vasat adamlar tarafından yönetiliyoruz mesele bu...Git İngiltere'den 5 tane yönetici getir bu takım kitlesiyle taraftarıyla şaha kalkar...Neden? İş disiplini var basiret var ufuk var bilim var anlatabildim mi?

Gitti usta geldi Ağaoğlu ne değişti?

Değişmez bizim mayamiz bu, bu camianın dinamiği bu kadar o yüzden kucuguz diyorum.

Allah aşkına hiçbir büyük takım su rıza capsizina 5 haftadan fazla sabredebilir miydi

BlackPanther
05.05.2018, 21:28

Rıza istifa bile etmek istemiyor. Şu anda konuşuyor.

jairzinho
05.05.2018, 21:29
son 4 yılda oyuncu maaşlarından acayip zarar ettik.tabi birileride malı götürdü.cebellezi indiragandi olayları

sasone
05.05.2018, 21:30
Kardeşim onur hakkında bir bilgin belgen varsa koy kanıtlarıyla ortaya herkes Onur'a cephe alsın ama yoksa ve onur dedigin gibi biri değilse çok büyük iftira ediyorsun ve ayıp ediyorsun.

Ayıptır yazıktır onur yerinde sen de olabilirdin bu adam en zor koşullar altında bırakıp gitmedi, iki kez en ağır sakatlık geçirdi, romanın tottisi Juventus un nedvedi varsa bizim de onurumuz var. Bazı oyuncular semboldür fiyat düşür dersen düşürür. Ama dediğin gibi biriyse hadi hep beraber kendisine karşı çıkalım

Elinizde iddialarinizi doğrulayacak hiçbir şey yok takım kötü gittiği için Onur'a saydiriyorsunuz ayiptir
Takımda olan biteni,takım içinde kimin borusunun öttüğünü bilmiyorsun,Onur ve Burak'ın nasıl bir çiftlik yaptığını bilmiyorsun,benim elimde ne belgesi olacak.
Alanya maçında yaşananları bile yürekli bir şekilde çıkıp,anlatamayan bunu sorgulamayan bir camia var,yerel gazeteci dediğimiz tipler,Onur ve Burak ile kanka olabilmeyi hayatlarının amacı haline getirmişler.

Elimdeki en büyük kanıt takımın Onur kaptan olduktan sonra her hangi bir hedefe yürüyememesi,takım içinde disiplinin olmaması,sürekli tekrarlanan ve sebebini anlamadığımız bir lakaytlık.

Ama Onur'luk bir durum yok,adam 3.5 milyon Avro'dan 2.5 milyona indi.

BlackPanther
05.05.2018, 21:30
Ağaoğlu neden geldi? Takımı küçültmek için geldi

David_LuiZ4
05.05.2018, 21:32
Gitti usta geldi Ağaoğlu ne değişti?

Değişmez bizim mayamiz bu, bu camianın dinamiği bu kadar o yüzden kucuguz diyorum.

Allah aşkına hiçbir büyük takım su rıza capsizina 5 haftadan fazla sabredebilir miydi

Aynı maya aynı yolla devam edersen tabiki değişmez...Yazacak çok şey var da neyse...

sasort
Terezegeut almak istesek adam 5 yiyen takıma neden gitsin getirsen en az 2 me ister

olcay_61
Yarın maç olsa yine aynı kadroyla çıkar Rıza

jairzinho
yönetim belki gelir gelmez bak rıza gelecek sezon gençlere şans vereceğiz sende şimdiden gençleri oynatmaya başlat 5. lik ikinci planda uyarısı yapabilirdi.ama sanırım teknik adama karışmama kararı almışlar.

olcaylarla kuckalarla buraklarla yazık ettik son 5-6 haftayı. 5. liği bu kadar önemsemenin mantığınıda anlamış değilim.

nakzo
05.05.2018, 21:33

Daha ne kafar küçülebilirizki ...Ugurcan gibi 3 ise yaramaz daha bulursa alt yapıdan düseriz kurtulur iyi yönden bakalım.

jairzinho
05.05.2018, 21:34

bu takım büyük değilki küçültsün.gereksizleri ve fazla maaş alanları kulübü soyanları düzeltmek için geldi.bunu yaz ayında yapacak

sasort
Artık daha me verip topcu alamayacagimiza gore artik orta duzey devamlı verim alacak topçu alacaz takıma

halilaziz61
Takımda olan biteni,takım içinde kimin borusunun öttüğünü bilmiyorsun,Onur ve Burak'ın nasıl bir çiftlik yaptığını bilmiyorsun,benim elimde ne belgesi olacak.
Alanya maçında yaşananları bile yürekli bir şekilde çıkıp,anlatamayan bunu sorgulamayan bir camia var,yerel gazeteci dediğimiz tipler,Onur ve Burak ile kanka olabilmeyi hayatlarının amacı haline getirmişler.

Elimdeki en büyük kanıt takımın Onur kaptan olduktan sonra her hangi bir hedefe yürüyememesi,takım içinde disiplinin olmaması,sürekli tekrarlanan ve sebebini anlamadığımız bir lakaytlık.

Ama Onur'luk bir durum yok,adam 3.5 milyon Avro'dan 2.5 milyona indi.

Onurun kaptan olduktan sonra herhangi bir hedefe yuruyememesi diye kanıt mi olur.
Onur tek başına mı oynuyor

Bu bildiğin eyyam.

Böyle argümanlara itimat edemem kusura bakmayın

sasone
05.05.2018, 21:36
Daha ne kafar küçülebilirizki ...Ugurcan gibi 3 ise yaramaz daha bulursa alt yapıdan düseriz kurtulur iyi yönden bakalım.

Millet nerede bunun derdi ne,he Uğurcan'ı yersen doyarsın,sorun Uğurcan değil mi,bütün derdimiz Nakzo'nun egosunuz tatmin etmek ve Uğurcan ne kadar kötü olduğunu onaylamak.
Uğurcan kötü değil,tecrübesiz ve çekinerek oynuyor,onun yerinde olsa sahaya çıkamazsın böyle dağınık bir takımda.

Onurun kaptan olduktan sonra herhangi bir hedefe yuruyememesi diye kanıt mi olur.
Onur tek başına mı oynuyor

Bu bildiğin eyyam.

Böyle argümanlara itimat edemem kusura bakmayın
Takımın son yıllarda bu kadar kafa olarak oyundan erken kopması,zor anlarda sahaya hiç bir karakter koyamaması,takım içi birlikteliğin yok olması.
Onur'un yeni gelen kim olursa olsun posta koymaya çalışması,sorun çıkarması.

Ne görmek istiyorsun,neyle ikna olacaksın.
Birebir yaşanan tartışmaların kaydını mı?

Sefaenes
05.05.2018, 21:37
Allah dan maçtan önce takımımız yemin etmişler söz vermişler galibiyet için. Hubocan Rıza olcay 1 saniye beklemeden yollanmali

serdaracıl
05.05.2018, 21:38
bu takım büyük değilki küçültsün.gereksizleri ve fazla maaş alanları kulübü soyanları düzeltmek için geldi.bunu yaz ayında yapacak

Aynen

jairzinho
05.05.2018, 21:39
ağaoğlu nun beklemesini anlıyorum.eğer rızaya talimat verse gençlerle yola devam et deyip sonuçlar kötü olsa bu kez neden 5-6 hafta vaziyet idare edilmedi denilecekti.haliyle operasyonu yaz ayına hazirana bıraktı.

önce şu buraktan en az zararla yolları ayırmakta fayda var.takım 1 kişi eksik oynuyor.böyle tek forvet olmaz.

nakzo
05.05.2018, 21:40
Millet nerede bunun derdi ne,he Uğurcan'ı yersen doyarsın,sorun Uğurcan değil mi,bütün derdimiz Nakzo'nun egosunuz tatmin etmek ve Uğurcan ne kadar kötü olduğunu onaylamak.
Uğurcan kötü değil,tecrübesiz ve çekinerek oynuyor,onun yerinde olsa sahaya çıkamazsın böyle dağınık bir takımda.

Kötü bir kaleci olması için ne lazım oynadığı maç sayısı ve yedigi bir düzineden fazla gol bu herif kaleci falan degil sen öyle diyorsun diyede olmayacak senin öz evlat sevilciliginede Trabzonsporu kurban edecek değiliz hadi bak işine.

serdaracıl
05.05.2018, 21:41
Ben arda’nın daha yetenekli bir kaleci olduğunu düşünüyorum

Berkan
05.05.2018, 21:42
bu yönetimin yapacağı yazın topu alınca uçacak kanat alması lazım. Benle yarışsa kaybedecek adamlar TS'nin kanadı olmuş.

jairzinho
05.05.2018, 21:42
uğurcanı kiraya vermek lazım.oyuncu genç iken oynayacak birkaç sezon aga.böyle direk a takıma koyarsan normal bu goller.

yetenekli genç kaleci bulmak zor değil.hali hazırda istanbulspordan okan kocuk ve rizespordan gökhan akkan var.

onur ilede yollar ayrılmalı.

nakzo
05.05.2018, 21:43
Hani onuru sevmem ama onur nere ugurcan nere herife bak onuru yollayacak takımdanda kova ugurcanı bize layık görüyor.Zaten can çekisiyoruz hepten öldürecek bizi senin futbol bilgini seveyim ben.

sasone
05.05.2018, 21:43
Kötü bir kaleci olması için ne lazım oynadığı maç sayısı ve yedigi bir düzineden fazla gol bu herif kaleci falan degil sen öyle diyorsun diyede olmayacak senin öz evlat sevilciliginede Trabzonsporu kurban edecek değiliz hadi bak işine.

Saçmalığa bak,şu maçta öz evlatçılık ne alaka?Ben Esteban oynasın diye yazıyorum,ilgili mesaj Arda'nın başlığında,genç çocukları yakmayın diye yazdım bu takımın şu halinde genç futbolcuyu bilinçli ve programlı olarak kazanamazsın,takım diye bir şey yok ortada,Hoca yok.
Sen ise büyüklerin ve para alınca profesyonellerin pisliğini bu çouğa yıkıyorsun,akıllı ol biraz.Kul hakkına giriyorsun.

https://forum.bordomavi.net/showthread.php/53476-Arda-Akbulut

jairzinho
05.05.2018, 21:45
takımın maaş seviyesi reel seviyelere gelsin kulüpte herşey yoluna girer.sıkıntı yapmayın.

şu anda halen iho ve usta döneminin maaş sıkıntısı yaşanıyor.huzur yok.çünkü indiragandi cebellezi işleri varsa huzur olmaz.

halilaziz61
05.05.2018, 21:45

Takımın son yıllarda bu kadar kafa olarak oyundan erken kopması,zor anlarda sahaya hiç bir karakter koyamaması,takım içi birlikteliğin yok olması.
Onur'un yeni gelen kim olursa olsun posta koymaya çalışması,sorun çıkarması.

Ne görmek istiyorsun,neyle ikna olacaksın.
Birebir yaşanan tartışmaların kaydını mı?

Ya hakkaten posta koyduğunu sorun çıkardığını sen söylüyorsun ben görmedim
Formu düşük olabilir ama bir kaleciden beklentin nedir karakter derken
Takım son yıllarda kafa olarak erken kopuyorsa bunun başta yönetim sonra bütün camianın suçu oldugu gerçeği var.

Bence sen onur a takmissin ve bunu gerekcelendirmeye calisiyorsun.

Ama onu da beceremiyorsun. Uzatmaya gerek yok

Berkan
05.05.2018, 21:47
Abartmıyorum Olcayla yanyana dripling yapsak ben tur bindirmessem ne olayım. Bu adam kanat ve 1.5 milyon TL alıyor

toksoy61
05.05.2018, 21:48
Bu tür maçlarla takımın röntgeni daha net çekiliyor. gördük ki defansif anlamda özellikle defans bloğu berbat. Burak kötü oynadı ayrıca çok kaçırdı.

bence her şeyi yönetime bırakalım . istediğini alsın satsın kimsede ses çıkarmasın. yok burak satılamaz takım küçültülemez gibi laflarla bu takım yürümüyor.

serdaracıl
05.05.2018, 21:49
Uğurcan kaleci falan değil. Zorlamanın anlamı yok

nakzo
Saçmalığa bak,şu maçta öz evlatçılık ne alaka?Ben Esteban oynasın diye yazıyorum,ilgili mesaj Arda'nın başlığında,genç çocukları yakmayın diye yazdım bu takımın şu halinde genç futbolcuyu bilinçli ve programlı olarak kazanamazsın,takım diye bir şey yok ortada,Hoca yok.
Sen ise büyüklerin ve para alınca profesyonellerin pisliğini bu çouğa yıkıyorsun,akıllı ol biraz.Kul hakkına giriyorsun.

https://forum.bordomavi.net/showthread.php/53476-Arda-Akbulut

Ben sadece ugurcana mı diyorum.abdülkadir hariç benim param olsa hepsinin kıçına tekmeyi basarım Trabzonsporun kapısında pas pas yapamayacak adamlara forma giydiriyoruz.

Berkan
Bugün Uğur, Olcay, Burak yerine forumda seçmeler yapıp en iyi 3 kişiyi koysaydık. Takım 5 den fazla yermiydi sizce ? Bence yemezdi.

jairzinho
rıza hocam şu skor ve tabela olayına çok kafayı takıyorsun aga.hala ligi 5. bitirecem diyor.ya arkadaş giderayak takıma genç bir stoper kazandırmaya çalışsana.hüseyini beğendiğini kendin söyledin.oynatsana.görelim.

sasone
Ya hakkaten posta koyduğunu sorun çıkardığını sen söylüyorsun ben görmedim
Formu düşük olabilir ama bir kaleciden beklentin nedir karakter derken
Takım son yıllarda kafa olarak erken kopuyorsa bunun başta yönetim sonra bütün camianın suçu oldugu gerçeği var.

Bence sen onur a takmissin ve bunu gerekcelendirmeye calisiyorsun.

Ama onu da beceremiyorsun. Uzatmaya gerek yok
Ya ne söyleyeceğimi bilemiyorum,takım içinde birlik bütünlük yok,bunu yapan da otoriteyi sarsan,takım içinde denge bırakmayan,gelen Hocaların da zaafı sebebiyle forma adeletini bozan bir kaptan yok mu?
Bu kadar yüksek para kazanan ve takım olarak bize bir şey kazandırmayan kim var?

Bazı takımlar,Hocalar gittikten sonra yardımcı hocalarla şampiyon oluyor,takımın abileri takım içince disiplini sağlıyor ve ağırlıklarını takım faydasına kulanıyor,bizde durum tam tersi.
Nedense bu gerçeği bir türlü rahat rahat yazamıyoruz.

Ben sadece ugurcana mı diyorum.abdülkadir hariç benim param olsa hepsinin kıçına tekmeyi basarım Trabzonsporun kapısında pas pas yapamayacak adamlara forma giydiriyoruz.

Sıfırı tükettik,alt yapıdan çıkan çöpe bile muhtacız beyfendinin keyfine bak,Olcay 1.7 milyon Avro alıyor,Onur 2.5 milyon Avro,Kucka,Sosa,Hubocan .

elin adamına öpücükle ödeme yapmıyoruz.

B.AKDEMİR
05.05.2018, 21:50
Sahada ki skorların sorumlusu Rıza dır.Artık isminn sonuna her hangi bir sıfat koymakta gelmiyor içimden. Sen bu ligde hocasın ve Trezeguet denen futbolcuyu hiç mi izlemedin. Bu kadar da olmaz Rıza yuh diyorum. Evet Burak kaçırdı atmalıydı kırmızı kartlar olmamalıydı vs vs ama adam 2 gol 3 asist oynadı Rıza sen neyin hocasısın? Bie söz de başkana söylemek gerek.Başkanım göreve gelir gelmez aksiyon almalıydın.Geç kaldın.Lütfen varlığını hissettir.

serdaracıl
05.05.2018, 21:50
Hubocanın yerde kaldığı pozisyonda o hekemi oraya gömemiyorsan 5 de yersin 10 da

jairzinho
05.05.2018, 21:51
Bu tür maçlarla takımın röntgeni daha net çekiliyor. gördük ki defansif anlamda özellikle defans bloğu berbat. Burak kötü oynadı ayrıca çok kaçırdı.

bence her şeyi yönetime bırakalım . istediğini alsın satsın kimsede ses çıkarmasın. yok burak satılamaz takım küçültülemez gibi laflarla bu takım yürümüyor.

takım bütünlüğü yok maalesef.mesafeler çok.sadece defans hattındaki oyuncular kötü demek doğru değil.takım toplu halde defans yapar toplu halde hücuma çıkar.

cakalkerem
05.05.2018, 21:54
Burak gerçekten hayatının maçını oynadı..
BU takımda Olcay Efendi ne iş yapar...Sosa ne iş yapar....Okayı bile delirttiletr...

ulan bu çocugu kacırırsanız size fena söverim..
Kalecimiz ne yapsın...defans evlere şenlik...
rezalet ötesi maç...

halilaziz61
05.05.2018, 21:55
Ya ne söyleyeceğimi bilemiyorum,takım içinde birlik bütünlük yok,bunu yapan da otoriteyi sarsan,takım içinde denge bırakmayan,gelen Hocaların da zaafı sebebiyle forma adeletini bozan bir kaptan yok mu?
Bu kadar yüksek para kazanan ve takım olarak bize bir şey kazandırmayan kim var?

Bazı takımlar,Hocalar gittikten sonra yardımcı hocalarla şampiyon oluyor,takımın abileri takım içince disiplini sağlıyor ve ağırlıklarını takım faydasına kulanıyor,bizde durum tam tersi.
Nedense bu gerçeği bir türlü rahat rahat yazamıyoruz.

Ben de diyorum ki bu kaptanın suçu değil yönetimin ve çapsız hocaların suçu. Ortada adam akıllı bir yönetim olur kaliteli bir hoca olur sonra dediklerin oluyorsa o zaman kaptana ineriz sorun burda diye.

Ama sen onur böyledir diye bir hipotez öne suruyorsun sonra diyorsun ki takım kötü başarısız.
İyi de takımın neresi iyi ki.

Kaç senedir bu takımda teknik heyet mi var. Buraktan korktuğu için oyundan çıkaramayan bir hoca bozuntusu var bu da mı onurun suçu.
Kaç senedir elimizde dogru dürüst stoper ve bek oyuncusu yok bu da mı onurun suçu.
Geçen sene Avrupa kupasına gitmeyelim diye yönetimi ikna eden bir anlayış vardı bunu onur mu yaptı ?

İnsaf lütfen biraz insaf.

Eğer iyi bir yönetim ve hoca olsun takımda yine dediğin sorunlar baş göstersin seninle birlikte kaptan görevini yapmıyor diye burda sabah kadar konuşalım ama şimdi dediklerin gerçekten temelsiz iddia çoğu da iftira gibi duruyor
Yapma gerçekten gunaha giriyorsun

İ. SARAL
Abartmıyorum Olcayla yanyana dripling yapsak ben tur bindirmessem ne olayım. Bu adam kanat ve 1.5 milyon TL alıyor1.7 milyon avro alıyor [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cakalkerem
kasaımpaşa herhalde lig tarihinin en rahat maçını oynadı...

adamlar her geldiğinde gol attı...

My
05.05.2018, 21:58
Daha maç başlamadan kadro çıkınca ortaya Yiğit 5'liğiz demişti. Bu herif bizi kanser etti.

cakalkerem
şu anlaşıldıki burak kafa ile gol atmayı bilmiyor...

yahu taksim meydanında sana bu kadar rahat kafa vurdurtmazlar..neler yaptı inanaılır gibi değil...

sasone
Ben de diyorum ki bu kaptanın suçu değil yönetimin ve çapsız hocaların suçu. Ortada adam akıllı bir yönetim olur kaliteli bir hoca olur sonra dediklerin oluyorsa o zaman kaptana ineriz sorun burda diye.

Ama sen onur böyledir diye bir hipotez öne suruyorsun sonra diyorsun ki takım kötü başarısız.
İyi de takımın neresi iyi ki.

Kaç senedir bu takımda teknik heyet mi var. Buraktan korktuğu için oyundan çıkaramayan bir hoca bozuntusu var bu da mı onurun suçu.
Kaç senedir elimizde dogru dürüst stoper ve bek oyuncusu yok bu da mı onurun suçu.
Geçen sene Avrupa kupasına gitmeyelim diye yönetimi ikna eden bir anlayış vardı bunu onur mu yaptı ?

İnsaf lütfen biraz insaf.

Eğer iyi bir yönetim ve hoca olsun takımda yine dediğin sorunlar baş göstersin seninle birlikte kaptan görevini yapmıyor diye burda sabah kadar konuşalım ama şimdi dediklerin gerçekten temelsiz iddia çoğu da iftira gibi duruyor
Yapma gerçekten gunaha giriyorsun

Kardeş sen anlamak istemiyorsun,Onur Hoca ve yöneticilerin otoritesini sarsıyor diyoruz,takım içindeki ağırlığını ve kaptanlığı kendi çıkarı için kullanıyor bu sebeple takıma gelen belli bir yerden sonra salıyor diyoruz.
Başka takımlarda olmayan bir vurdumduymazlık var yıllardır,takımda Hocalar ve yönetimler disiplini sağlayamıyorsa Onur bu sorunu çözmeye yardımcı olmalı ama o işi en baştan bozuyor.

cakalkerem
05.05.2018, 22:02
Sosa bu takıma lüks..
Olcay gereksiz
onazi yetersiz
kucka fazla
n doye gerekisiz

gönder gitsin hepsini

hatta burak para kazandırıyorsa onu da yolla

serdaracıl
05.05.2018, 22:02
Kardeş sen anlamak istemiyorsun,Onur Hoca ve yöneticilerin otoritesini sarsıyor diyoruz,takım içindeki ağırlığını ve kaptanlığı kendi çıkarı için kullanıyor bu sebeple takıma gelen belli bir yerden sonra salıyor diyoruz.
Başka takımlarda olmayan bir vurdumduymazlık var yıllardır,takımda Hocalar ve yönetimler disiplini sağlayamıyorsa Onur bu sorunu çözmeye yardımcı olmalı ama o işi en baştan bozuyor.

Ben son yıllarda trabzonsporun başında ne hoca görüyorum ne de yönetici. Dolayısıyla otarite sarsıyor falan zorlama yorumlar

halilaziz61
05.05.2018, 22:03

Asıl sen anlamıyorsun
Bunlar senin iddian ve ortada bunu delillendirecegin zerre argumanin yok. Senin gibi birkaç kişi daha var burda aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorlar, ama ben bunun kişisel kanaatlerinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

Onur kötüdür diyorsun her kötülüğün başıdır diyorsun örnekle delil göster diyorum.
Çünkü öyledir böyle böyle yaptı diyorsun. Nerde diyorum sen anlamıyorsun diyorsun böyle anlayış mi olur.

Bildiğin totoloji yapıp duruyorsun.

Yaw adamı rahat bırakın eğer varsa bir bildiğiniz kanıtları ile ortaya koyun bizde karşı çıkalım ama yoksa kendi görüşleriniz hatta iddianın üzerinden adama iftira atmayın
Bu son mesajim sana karşı uzatmayalım daha milletin kafasini da şişirmeyelim

sasone
05.05.2018, 22:07
Asıl sen anlamıyorsun
Bunlar senin iddian ve ortada bunu delillendirecegin zerre argumanin yok. Senin gibi birkaç kişi daha var burda aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorlar, ama ben bunun kişisel kanaatlerinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

Onur kötüdür diyorsun her kötülüğün başıdır diyorsun örnekle delil göster diyorum.
Çünkü öyledir böyle böyle yaptı diyorsun. Nerde diyorum sen anlamıyorsun diyorsun böyle anlayış mi olur.

Bildiğin totoloji yapıp duruyorsun.

Yaw adamı rahat bırakın eğer varsa bir bildiğiniz kanıtları ile ortaya koyun bizde karşı çıkalım ama yoksa kendi görüşleriniz hatta iddianın üzerinden adama iftira atmayın
Bu son mesajim sana karşı uzatmayalım daha milletin kafasini da şişirmeyelim

İstediği gibi maç seçen kim?Morali bozuk diye maça çıkmayan kim?
Hocalara posta koyan kim?
Kimseye sormadan Burak'a kaptanlık teklif eden kim?
Sürekli olarak takımda bir huzursuzluk varsa bu takımın kaptanı hiç değişmiyorsa kimi suçlayacağım.
Onur'un başlığında ve sakatlık başlığında yeterli delili koydum tekrara düşmeyeceğim.

Ben son yıllarda trabzonsporun başında ne hoca görüyorum ne de yönetici. Dolayısıyla otarite sarsıyor falan zorlama yorumlar

Öyle bir şey diyorsun ki insan nasıl cevap vereceğini şaşırıyor,bu takımda göre tanımları belli,görev tanımları dışına çıkıp,sorun çıkaran da.
Şota kötü bir Hoca değildi,Ersun da değildi.
Ama tutunamadılar.
Neden acaba?

halilaziz61
05.05.2018, 22:09
İstediği gibi maç seçen kim?Morali bozuk diye maça çıkmayan kim?
Hocalara posta koyan kim?
Kimseye sormadan Burak'a kaptanlık teklif eden kim?
Sürekli olarak takımda bir huzursuzluk varsa bu takımın kaptanı hiç değişmiyorsa kimi suçlayacağım.
Onur'un başlığında ve sakatlık başlığında yeterli delili koydum tekrara düşmeyeceğim.

İbni Rusd 'un güzel bir kitabı vardir

"Tutarsızlığın Tutarsızlığı"

Okumani tavsiye ederim.

İyi forumlar

Oğuz B.
05.05.2018, 22:10
Bu hakem gömleği giyen sarıya iki kelam edecek eleman yok mu yönetimde? Ahlaksız herif.

sasone
05.05.2018, 22:11

Okumani tavsiye ederim.

İyi forumlar

Tutun siz Onur'u,bu kafayla size bir şey kabul ettirilmez,tek umudum Özkan Sümer ve Hayrettin Hacısalihoğlu,onlar da bu sorunu çözemezse sonrası yok.

Sefer A.
05.05.2018, 22:12
erman özgür senin aaaameeeekaaaa

yorumlara bak yorumlara
haydi penalti yok dedin, Hubocan'a yapilan nasil nizâmi lan hiyar ??

serdaracıl
05.05.2018, 22:19
Tutun siz Onur'u,bu kafayla size bir şey kabul ettirilmez,tek umudum Özkan Sümer ve Hayrettin Hacısalihoğlu,onlar da bu sorunu çözemezse sonrası yok.

Kimsenin onuru tuttuğu falan yok.

sasort
05.05.2018, 22:21
şu anlaşıldıki burak kafa ile gol atmayı bilmiyor...

yahu taksim meydanında sana bu kadar rahat kafa vurdurtmazlar..neler yaptı inanaılır gibi değil...

Burak ta firik var o da şu anda sadece bölgesinde duruyor hani önüne düşerse vururum modunda oynuyor
Sakat oyuncu ile yola çıkan onu kadroya yazan yönetim hocalardan biktim

Sefer A.
05.05.2018, 22:25
Yau bâzi yorumlarina saygim var bu konuda bile ama oohaa bee yaa...

Sota kötü hoca degil, yalan da kötü hoca degil hee ?? ya birak sen de yaa birak yaa, shota tel aviv denen zirto takimda bile tutunamadi, simdi Özbekistan'da bir seyler yapmaya çalisiyor, ordan da kovulur yakinda... ersun hâinini yazmak bile istemiyorum...

Özkan ve Hayrettin emiceler kafalarini beyinlerini Senol hocadan baska seylere yorarlarsa belki bir sey olur, biraksinlar Onur'u falani filani...
hele hele "avrupa ligine gitmesek de olur" diye düsünceleri varsa, istedikleri yapilanmayi yapsinlar hâindirler kahpedirler...
katilirsin katilmazsin kupaya o ayri, ama bu düsüncede olan herhangi bir taraftar/yönetici/topçu maldir geri zekâlidir pustun da önde gidenidir...
öyle düsünenler, ziraat kupasini ve ulusal ligi alsinlar veeee, devâmini yazmiyorum... reziller sürüsü

esra61
05.05.2018, 22:25
Merak ettiğim nokta ,Okay haftaya oynayamayacağına göre defansta onazi mi oynayacak kucka mı zira Rıza sever devşirme futbolcu oynatmayı!!!

Oğuz B.
05.05.2018, 22:28
Hadi bu maçı katlettin. İki stoperi sebepsiz yere niye atıyorsun? Küfürmüş? İstanbul'da verebiliyor musunuz? Allahsızlar.

halilaziz61
05.05.2018, 22:28
Onur ne büyük topçu ya

Oynamadığı maçta bile onu konuşuyoruz

sasort
05.05.2018, 22:30
Ne garip ya lig başından o kadar hesaplar o kadar masraf lig sonu ta kim çöküyor haftaya kadron yok o kadar açık al devrede gönder bir tane açık alsaydılar böyle mi okurduk

serdaracıl
05.05.2018, 22:30
Hadi bu maçı katlettin. İki stoperi sebepsiz yere niye atıyorsun? Küfürmüş? İstanbul'da verebiliyor musunuz? Allahsızlar.

Okay keşke ağzını burnunu kırıp öyle çıksaydı sahadan. İlk kez bi insan için böyle düşünüyorum. O derece sinirliyim

sasone
05.05.2018, 22:31
Yau bâzi yorumlarina saygim var bu konuda bile ama oohaa bee yaa...

Sota kötü hoca degil, yalan da kötü hoca degil hee ?? ya birak sen de yaa birak yaa, shota tel aviv denen zirto takimda bile tutunamadi, simdi Özbekistan'da bir seyler yapmaya çalisiyor, ordan da kovulur yakinda... ersun hâinini yazmak bile istemiyorum...

Özkan ve Hayrettin emiceler kafalarini beyinlerini Senol hocadan baska seylere yorarlarsa belki bir sey olur, biraksinlar Onur'u falani filani...
hele hele "avrupa ligine gitmesek de olur" diye düsünceleri varsa, istedikleri yapilanmayi yapsinlar hâindirler kahpedirler...
katilirsin katilmazsin ayri, ama bu düsüncede olan herhangi bir taraftar/yönetici/topçu maldir geri zekâlidir pustun da önde gidenidir...
öyle düsünenler, ziraat kupasini, ve ulusal ligi, alsinlar veeee devâmini yazmiyorum... reziller sürüsü

Şota veya Ersun Yanal'ı Rıza Çalımbay ve türevleri ile kıyaslamam,başarısız olmak başka ama Hocalık yeterliliği bakımından kıyaslamam.
Tel Aviv'de,Özbekistan'da iş bulabilmesi onun adına kötü şeyler değil,Şenol Güneş de Seul'da çalıştı,bazıları İran ve Katar'da çalışabiliyor.
Bu aksine onun bu işte bir yeterliliği olduğunu gösterir.

Avrupa'ya gitmemeyi kafalarına koysalar,bunu yaparken bu kadar rezil sonuçlarla yapmazlar,bilinçli bir şey yok,takım dağılmış.
Avrupa Kupalarına neden gitmesinler?Gruplarda en kötü kadromuzla bile lider çıktık,bizi zorlamaz,geliri de var.
Bence farazi bir yorum.

Onur konusu şu anda takımın en önemli sorunu,çözemezlerse Onur onları çözer,tecrübeyle sabittir.

gurur6134
05.05.2018, 22:34
Usta yonetimi hakemler hakkinda sezon basindan bu yana konusmadi ayni hatayi bu yonetim de yaparsa seneyede cok canimiz yanar cikip konusacaksin yoksa kaldigi yerden devam dogranmaya.

Enaldo61
05.05.2018, 22:35
Beyler kırmızı kartların 2. si kime çıktı ve neden çıktı bilen var mı kaçırdım da?

Bu arada Okay ilk stoper çıktığı maçtan sonra sanırım Okay stoper oynamamalı demiştim ben. Ya da 2. maç emin değilim.

gurur6134
05.05.2018, 22:38
Okayi artik kolay kolay kimse stoper oynatmaya cesaret edemez zorlamanin alemi yok..hubocan da gidecegini anladi berbat oynuyor son haftalarda o da katildi salan futbolcular kervanina..

sasort
05.05.2018, 22:50
Seneye defans yok o zaman

samway
05.05.2018, 22:53
Hahayyy yine 5 yedik !!! Büyük takım her sezon 5 -6 yemez hemde 3-5 maçta deil bir maçta bile yemez heeee belki 10 yılda bir çok formsuz sezon geçirir belki ozaman bir maç da yer ben size şöyle soylıyım gençlerbirliği bizim kadar bu kadar çok farklı yenilmemiştir . Biz buyuk takım deiliz artık kabul edin

Oğuz B.
05.05.2018, 22:55
Öncelikle bu tabloda emeği geçenleri tebrik ediyorum.

28 gol yer mi bir takım kendi sahasında? 6 maç yenilir mi?

Standın yerine karar verenden, stadı çizenden, toplu taşıma işini çözemeyenden, bu defans hattını kurandan, üç maç dışında maça gitmeyen taraftardan, gitse de sahaya etki edemeyenden... Kısacası alayından nefret ediyorum.

https://i.hizliresim.com/z06RE7.png

Sefer A.
05.05.2018, 22:56
Şota veya Ersun Yanal'ı Rıza Çalımbay ve türevleri ile kıyaslamam,başarısız olmak başka ama Hocalık yeterliliği bakımından kıyaslamam.
Tel Aviv'de,Özbekistan'da iş bulabilmesi onun adına kötü şeyler değil,Şenol Güneş de Seul'da çalıştı,bazıları İran ve Katar'da çalışabiliyor.
Bu aksine onun bu işte bir yeterliliği olduğunu gösterir.

Avrupa'ya gitmemeyi kafalarına koysalar,bunu yaparken bu kadar rezil sonuçlarla yapmazlar,bilinçli bir şey yok,takım dağılmış.
Avrupa Kupalarına neden gitmesinler?Gruplarda en kötü kadromuzla bile lider çıktık,bizi zorlamaz,geliri de var.
Bence farazi bir yorum.

Onur konusu şu anda takımın en önemli sorunu,çözemezlerse Onur onları çözer,tecrübeyle sabittir.
ersun hâindir,, futbolla iliskisini çekeli çok oldu, umrunda degil futbol falan...
Shota yetersiz, ilerleyen zamanda görürüz, ama yetersiz, Senol hoca sampiyon olamasa da 2.oluyordu Seul'de, iz birakti... kiyaslama olmamis, ki ben Senol hocayi pek savunan birisi de degilim herkes bilir....
Onur konusundaki cümlen saçma, öyle böyle degil, sorun olsa dahi en önemli sorun degil kesinlikle, ki ben Onur'un kaptan olmamasi gerek diyen birsiyim ama o ayri mesele...

Avrupa konusu, diger konularda çok uyanik gibi duruyorsun ama bu konuda bu kadar saf olunur mu ? en kötü kadroyla birinci çiktik he, geçen yönetimin aklina niye gelmemisti bu peki ? geliri varmis, bu zamana kadar fazla eleme yapmamistik, bu sene 5.lik bizi en bastan baslatir avrupa liginde, lig bittikten 1 ay sonra ciddi kamp ve karsilasmalara hazirlik süreci demek bu... avrupa liginde gruplara kalmazsan gelir de yok...
avrupa'ya gitmek isteseler, oyunculara prim gazi bile verirler, hocaya da ayni sekilde, öyle Rize'ye gideyim oraya yaklasayim derdinde olmazlar, sabah aksam SenolGünes diye tutturmazlar...
yoksa avrupa bizi zorlasa ne olur, gibe gibe katilacaksin arkadas, o kafada olacaksin, yok yapilanacaz avrupa yük olur diyen kafasizdir, hâindir, afkuruyordur, kim olursa olsun

Soner Albayrak
05.05.2018, 23:01
Atlanmasın ama kaşla göz arasında hakem de büyük şerefsizlik yaptı. Gördüğü penaltıyı çalamadı şerefsiz herif.

Sefer A.
05.05.2018, 23:01

Standın yerine karar verenden, stadı çizenden, toplu taşıma işini çözemeyenden, bu defans hattını kurandan, üç maç dışında maça gitmeyen taraftardan, gitse de sahaya etki edemeyenden... Kısacası alayından nefret ediyorum.

resim görünmüyor bende, yurt disinda olanlar görmüyormus :/
ama hepsine katiliyorum bilhassa stada gitse de etki edemeyen taraftar kismina...
fb ile oynuyoruz, durum 0-0, gaza getirmek yok, varsa yoksa "biz dar sokaklarinda", ve en berbati "oglum da seeni seeveeceek" laylaylom çocuk sarkisi gibi melodisi olan mal mars,,, bjk yillarca çok basit "kartal golgolgol" ile takimina gaz verdi, biz onu bile beceremiyoruz, güyâ liverpool gibi yapacaz ya, gosunler onlara, neymis you'll never walk alone, ulan bunu diyeceksen farkli öndeyken de, karsilasma öncesinde ve sonunda de, 0-0 iken takimin gaza ve gole ihtiyâci varken deme.... geri zekâlilar aptallar, bu konuda bizden berbat taraftar yoktur varsa da çok azdir, inanilmaz nefret ediyorum su durumda, her aklima geldiginde yazarim ya da biri konuyu açtiginda, su an bile sinirliyim....
oglom do soonoo soovoocoookk,,, mal herifler, kaynanan da seni sevecek he

Oğuz B.
05.05.2018, 23:03
Sefer Asan

İç saha puan durumunun fotoğrafıydı. Aşağıdaki link.

http://www.sahadan.com/puan_durumu/Turkiye_Spor_Toto_Super_Lig/1/0/#

ÖmürKaradeniz61
05.05.2018, 23:05

Okumani tavsiye ederim.

İyi forumlar

Şu entel havalarınıza bayılıyorum ve eminim o kitabı okumamışsınızdır.Bence siz onuru aklamak ve paklamak isimli bir kitap çıkarırsanız piyasaya daha çok okunur.

Oğuz B.
05.05.2018, 23:10
Maçın sonucuna vermediği faul ve penaltı ile direk etki ettiği gibi verdiği iki salakça kart ile önümüzdeki haftalara da etki etti.

Hoca görevini gasp eden elemandan ses yok.
Yönetimden tık yok.
Taraftar zaten dizilerini izliyor.

Atlanmasın ama kaşla göz arasında hakem de büyük şerefsizlik yaptı. Gördüğü penaltıyı çalamadı şerefsiz herif.

Mert Oğuzlu61
05.05.2018, 23:12
Bizim futbolcular ana bacı mı sövdü ne oldu şak şak diye direkt kırmızı kartları çıkardı, Hubocan 500 metreden el kol yaptı küfür ettiyse bile nasıl duydu da orta sahadan gelip direkt kırmızıyı çıkardı ? İlk yarıda da %100 penaltımız verilmedi, gerçi 3-2 öne de geçsek 5-3 yenilirdik takım yenilmek için sahaya çıkmış ama hakem kesinlikle kötü niyetliydi, bu hakemi fişlemek lazım bence tetikçi olarak sınıflandırdığımız, İstanbullular için yetiştirilmiş hakemlerden birisi.

serdaracıl
05.05.2018, 23:12
Şu entel havalarınıza bayılıyorum ve eminim o kitabı okumamışsınızdır.Bence siz onuru aklamak ve paklamak isimli bir kitap çıkarırsanız piyasaya daha çok okunur.

Ne onurmuş arkadaş ya. Şu maçta bi ton olay olmuş, 5 yemişiz. Defans Kevgire dönmüş. Forvet sahada ölmüş. Hakem maçı katletmiş. Biz onuru konuşuyoruz

Berkan
05.05.2018, 23:15
Ağır konuşmak istemezdim ama Rıza hoca gelince benimde pek ümidim yoktu ama öncelerden izlemlediğim kadarıyla ve benim nezdimde onurlu bir insandır, yapamazsa bile şerefli şekilde bırakır diye düşünmüştüm ama ne yazık ki beni yanılttı. Zaten ligin bitmesine 2 hafta kalmış ve başarısız olmuşsun neden istifa etmezsin Rıza Çalımbay ? 2 haftalık para için mi bu omurgasız davranışın ? Yazıklar olsun sana da.

serdaracıl
05.05.2018, 23:20
Abdüş neden yedekti ben anlayamadım

Courage
05.05.2018, 23:21
Atamayana atarlar lafı çok kere tekerrür etti buna eyvallah ama bu kadarına da eyvallah denilemez!

Koca maç boyunca rakip tek kanat üzerinden üstelik geride ki beki oyunun tek yönünü idare eder şekilde oynadığı halde gelip gelip 5 golün tamamında pay sahibi oluyorsa bunda teknik direktör konumunu işgal eden şahsın sorumluluğu futbolculardan evvel gelir kimse kusura bakmasın. Rıza Çalımbay tazminat peşinde değil onur ,şeref peşinde olmalı .... gereğini yapsın artık.

Her ne kadar Burak Yılmaz kaçırdıkları ile gecenin kahramanı olma yolunda hocasını zorlasa da(!) yıllar sonra bu akşamdan hafızamda kalan iki şey hezimet skoru ve müsebbibi kenar yönetimi olacak.

Ligin sonunda yada başında her kim ki bırak formanın namusunu aldığı paranın hakkı için dahi yapması gerektiğinden geri duruyorsa en ala haramzadedir. Haramzadelerden gelecek Şampiyonluğa dahi lanet olsun.

halilaziz61
05.05.2018, 23:24

Entel havama bayilmana gerek yok ama emin ol benim unuttuklarim senin bildiklerine yetmez.
Gerekirse onurun yaptıklarını ya da yapmadıklarını sadece objektif gözle anlatan (ne ölümüne savunan ne de sizin gibi ölümüne saldıran ) bir kitap yazarız. Merak etmeyin

Bu arada senden daha entel bir kişi olarak bir kitap hakkında bilgi sahibi olmak için her zaman kitabı baştan sona okumaya gerek yoktur, bazen konuyu bilen bir kimse içindekiler kısmına bile bakarak ne anlattigi hakkında fikir sahibi olur.

İstersen ibni Rusd un bu kitabı Gazzali'ye karşı yazdığını uzunca anlatıp seni entelektüel kapasitemle daha fazla gommeyeyim

Berkan
05.05.2018, 23:27
Onur bugün Allahtan oynamamış :D Adam oynamadan takımın en kötüsü seçilecek nerdeyse.

Oğuz B.
05.05.2018, 23:28
Yeminli Onur düşmanları var. Biri avatar kullanmadığı için az komik diğeri ise avatarında dombiliyi kullandığı için bir tık daha komik.

matalar
05.05.2018, 23:29
Hakem ne güzel cart curt kartları çekinmeden yapıştırdı
aynı kartları üçüzlere çıkarabilir mi

serdaracıl
05.05.2018, 23:43
90 dk oynadı hocam :D

Uğurcan, Pereira, Hubocan, Okay, Novak, Onazi, Kucka, Sosa, Olcay, Yusuf, Burak Yılmaz

Kadromuz bu değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Oğuz B.
05.05.2018, 23:50
serdaracıl

46. dakikada oyuna girdi A. Kadir.

Berkan
05.05.2018, 23:54
Uğurcan, Pereira, Hubocan, Okay, Novak, Onazi, Kucka, Sosa, Olcay, Yusuf, Burak Yılmaz

Kadromuz bu değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Ben yanlış hatirlamışım hocam 2. yari girmiş oyuna

MacqAli
05.05.2018, 23:58
Kalecimizin suçu eğer kaleci yeteneksiz olsaydı bu maç 8 lere giderdi. İğrenç bir 2li defans ve göbek hattımız vardı. Kalecimizin sadece deneyimleri eksik. Bence uğur ilerde çok iyi bi kaleci olabilir. Ama oynatmamız lazım. Yerinde oturarak olmaz bı işler. Geçen hafta methiyeler dizdiğiniz adamı maçı kurtardı dediğiniz adamı asmaktan bırakmadınız mı bürtürlü. Sıkontı hoacada ve takımda bir elin parmağı kadar olan futbolcularda. Bu topculara bir düzen bir ssistem getirmeleri lazım. Yada en kısa Zamanda göndermeleri. Ama genç topcularo degıl yaşlılardan baslamak lazım. 1 2 kelle kesmeden bu lakayitlik gitmez takımdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Veli
06.05.2018, 00:02
Arkadaşlar 5 yedik... 5 yedik... evimizde 5 yedik.

Artik gündem bile olmuyor.

7-0 Antalya
6-0 Kasimpasa evimizde
6-0 Akhisar evimizde
5-2 Kasimpasa evimizde
4-3 Alanya evimizde

Sebep olanların....

Fatih Öztürk
06.05.2018, 00:21
Rakibi tehdit edecek en önemli oyuncumuz Abdülkadir hangi amaçla kenarda bekletildi?

kayseriliyiz
06.05.2018, 00:24
Yönetimin gitti yol dogru parali askerlerle bu kadar oluyor iste.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk

Gurbetçi_TS
06.05.2018, 03:36
Arkadaşlar 5 yedik... 5 yedik... evimizde 5 yedik.Artik gündem bile olmuyor.7-0 Antalya6-0 Kasimpasa evimizde6-0 Akhisar evimizde 5-2 Kasimpasa evimizde4-3 Alanya evimizdeSebep olanların....şu skorların birtanesini istanbul takımlarından biri alsa 40 gün 40 gece konuşulurdu, rakip taraftar yıllar boyunca dalga gecer. gercekden cok üzücü, keşke bizimlede dalga gecseler, keşke tv kanallarında bu skorlardan dolayi bizim hakkimizda abuk zubuk konuşsalar ve bizi deli etseler diye düşünmüyor degilim, cünkü böylesi cok daha acı verici, rezalet skorlar, ve kimsenin umrunda degil, gündem bile olmuyor, bizi rakip olarak görmedikleri icin dalga bile gecmiyorlar.....

Ibrahim Gaygusuz
06.05.2018, 06:23
Gömülerek oynamazsak 5 yeriz. Oynarsak da canımız sıkılır.

:) sacma sapan oynadik ve 5 yedik.

Helal olsun onceden gordun

Ibrahim Gaygusuz
06.05.2018, 06:39
Rize ile aramizi bozdu dedi Agaoglu Usta icin

Peki Agaoglu sen eldeki futbolculari ne yaptin diye sormali ?

Ilk tv konusmanda ulusal ve yerel medyaya sakiz verdin cignesinler. Buraki gunde 2 degisik takima transfer ediyorlar.

Biz yine 5'ci olacagiZ ama ne faydasini goruruz bilemem

Travelair
06.05.2018, 07:49
Aramızı bozdu lafı yalanlandı

Maça yorumum; Trabzonspor 5 yediği bir maçta hiçbir şey olmamış gibi normal bir yaşam süremez. Hesap kesilmeden devam edilmesi ahlakın bozulduğunu gösterir. Yani doğru değildir. Gelecek sezon için boş oyuncular peşinde koşmamalıyız. Evi taşıyan kolonlarıysa, takımı taşıyacak futbolcular da lazım. Özellikle stoperler ve orta sahada. Bu futbolcular gerçek kalitede olmazsa daha çok çekeriz. Futbolcuların senelerdir bize çektirdikleri bu rezillikleri, ama milyon euroları götürmeleri daha ne kadar devam edecek, bu yüzsüzlükle insanlar nasıl yaşıyorlar anlamıyorum

DURAS
06.05.2018, 08:55
Disiplin ve organizasyon yönetimden başlar. Sonra td sonra futbolcular... Yönetim farklı olduğunu şimdi göstermek zorunda. Bir çok futbolcuyu kadro dışı bırakması lazım.Rızayı kovamıyorsa pasifize hale getirecek bir yöntem bulmalı. Rencide etmeli. Bu skorun en büyük sorumlusu önce yönetimdir. Sonra da Rıza

Ertan 51
06.05.2018, 09:50
Kasımpaşa küme düşen ve alt kategori uşaklarla sahaya çıkan Karabük'e 5 gol atamaz,
en çok ta buna canım sıkılıyor işte,
bir türlü akıl erdiremiyorum,kabullenemiyorum.

asilhamsi
06.05.2018, 09:57
Geçmiş ile tamamen bağları koparıp,yeni bir yolculuğa çıkmalıyız.
Onur,Burak,sosa,kucka,Olcay,ndoye,uğur,duruca,hubo can neredeyse kadronun tamamı yenilenmeli.Takimda bir tane bile abi kalmamalı.

nakzo
06.05.2018, 10:01
Rezil olduk!
06.Mayıs.2018
Facebook Payla�
inPaylaşın
A
Bordo-mavi formayı temsil etmiş en sorumsuz futbolcu grubu, en pasif teknik kadrosunu utanarak izledim. Kurallı oyundur futbol, uymazsan bedelini ödersin. Her anı planlanır futbolun, saldım çayıra Mevlam kayıra olmaz. Bir hareket duygusu olmalı. Her şey sisteme, taktiğe hizmet etmeli...

61 lira için altı bin takla atan bir kulübün futbolcuları nasıl olur da kafasına göre davranır? Teknik direktör ne işe yarar? Bize gelen aklını kaybediyor. Hocası, futbolcusu kendini inkar ediyor. Ne yaşanıyorsa içeride her biri üzerine olmayan işlere yelteniyor. Hangi birini söyleyeyim? Teknik direktörü yok Trabzonspor'un, sistem yok, taktik yok, futbolcu performansı yok, formaya, tribüne, camiaya saygı yok.

Nasıl olur böyle bir şey? El koyun kardeşim. Trabzonspor EGO düzeltme yeri değil ki. Verin cezasını, bırakın kadro dışı. Önce lafını dinletemeyen, kimse ona uymazken kulübede dikilen, yetkisini sıfırlamış direktörden başlayın. Aklı başka yerde, bedeni burada, futbolcuları temizleyin.

Adamlar sizi şikayet etmiş, hala oynatıyorsunuz! Sayın Ağaoğlu, Özkan hocam, biliyorsunuz diye o makama geldiniz, nasıl oluyor böyle bir şey? Üç beş çakalın, isyancının oyuncağı oldunuz üç günde. Kulübün sahibi sizsiniz, kim işi aksatıyorsa görmeli, düzeltmelisiniz.

Şirin Berberin yazısı gayet güzel..

melihergun
06.05.2018, 10:17
Dun fark ettigim bir seyi dillendirmem gerek.Dun oynanan macta sunu fark ettim.Bu takimi sahiplenen futbolcu sayisi dun 4 du kucka yusuf okay abdulkadir digerleri sahada yurudu hantallardi vurdumduymazlardi.Bizim yapmamiz gereken boyle hirsli adamlar bulup takima BELIRLI bir futbol oynatmak bunun icinde isim degil performans onemlidir.Fakat boyle oyunculari sahada gordukce uzuluyorum.Cogu cocugun hayali olan bjr klube gelip bu kadar rahat olamazlar,olmamalilar.Bu yonetimin bu anlayasi sonlandiracagini umuyorum.

Oğuz ZEYTİN
06.05.2018, 10:41

Bu konuda fikrim, hurafelerden uzak. "Eski stadyumda büyü vardı, yok efendim çatısı açıktı, helası konforsuzdu" vs gibi saçmalıklar... "Yeni stadyum akıllı, çevreci, deniz kenarındaki tek stadyum" gibi gereksiz övgüler...

Stadyum kazanmiyor maçı. Yönetimler beceriksizse, teknik kadrolar yetersizse, oyuncular vurdumduymazsa iç saha dış saha fark etmez; kaybedersin.

Bizim Avni Aker'den cehennem diye bahsettiğimiz dönem neredeyse 70-80 dakika topa sahiptik. Şimdi kendi evinde kontra topu rakibe veriyoruz.

Kısıtlı futbol bilgimle ahkâm kesmeyeyim ama yeni teknik direktörün orta sahada iyi bir kesici ve iyi bir top yapıcı/pasöre ihtiyacı olacak. Bu ikisini bulamadığımız sürece (Diğer 9 pozisyon önemsiz demiyorum. Mesela Novak yerine geri kosabilen bir sol bek, mesela Hubocan yerine hava topu alabilen bir stoper, mesela Castillo-Olcay yerine skor yapacak bir kanat, mesela pres gücü yüksek bir forvet gibi devam ediyor) iç sahada daha çok baskı ve gol yeriz.

İlyas Özdemir
06.05.2018, 10:52
şu rezil sezon bi bitse başka hiçbirşey istemiyorum

muratt
06.05.2018, 11:42
Geçmiş ile tamamen bağları koparıp,yeni bir yolculuğa çıkmalıyız.
Onur,Burak,sosa,kucka,Olcay,ndoye,uğur,duruca,hubo can neredeyse kadronun tamamı yenilenmeli.Takimda bir tane bile abi kalmamalı.

Öncelikle başarılı olamayan kadroyu komple dağıtmak çok doğru bir çözüm değil.
Hele bir de kasanızda yeniden kadro kuracak paranız yoksa hiç doğru bir çözüm değil.
Yapılması gereken tek şey var eldeki değerleri tekrar canlandırmak, bu oyuncu grubundan tekrar verim alabilmek.
Bu sayılan isimlerin hiçbiri boş adamlar değil. Doğru ortamda, doğru futbol anlayışıyla tekrar eski günlerine gelebilecek adamlar.
Mesele burada hoca da bitiyor. Doğru teknik direktör çok fark yaratabilir.
Yoksa takımı komple gönderelim felan bizi bir yere götürmez.

ÇaGaTaY
06.05.2018, 12:02
şu rezil sezon bi bitse başka hiçbirşey istemiyorum

Her senenin sonunda aynı cümleyi kuruyoruz.

Seneye daha kötüsünü kuracağımızdan korkuyorum

ÇaGaTaY
06.05.2018, 12:08
Kimse kızmasın takımın şu anda bu halde olmasının en büyük sebebi ahmet ağaoğludur..

Bize en büyük maddi katkı sağlayacak avrupa kupasına bizi futbolcular götürecek. Tv programına çıkıp isim vererek futbolcuları küstürmek, konsantrasyonunu dağıtmak nasıl bir anlayış, nasıl bir yöneticilik, nasıl bir amatörlüktür. Yüksek maliyetli futbolcular sahada yürüyor. Beğenmediğimiz rıza bile bas bas bağırıyo takım bunlardan etkileniyor diye. Ama anlayan kim. Trabzonspor a böyle adamlar müstehak. Biz futboldan şehir olarak çok anlıyoruz ya yine çok güzel asıp kestik.

artvints
06.05.2018, 12:14
hücumdan soğudum. takım defansını oturtmadan yol alamayız. gevşek takımlardan hiç hoşlanmıyorum zaten. ne sevmiyorsam hepsi trabzonspor'da.

My
06.05.2018, 13:00
Güntekin Onayâ€Onaylanmış hesap @guntekin_resmi (https://twitter.com/guntekin_resmi)
Belki çoğunuz biliyordur ancak yine de sizlere Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bazı bilgiler vermek istiyorum.

Son yıllarda evinde farklı yenilgiler ile dikkat çeken ve ortalama 6 mağlubiyet alan Trabzonspor, 2 kasım 1975 ile 1 kasım 1981 tarihleri arasında Avni Aker’de 6 yıl boyunca hiç yenilmedi

Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yedi

lazminator61
06.05.2018, 13:28
daha gecen haftadan cok kisi konusmaya baslamisdi, Trezeguete tutmak lazim yoksa basimizi yakacak diye. Ulen Riza senin aklina bu gelmedimi ?
Hadi senin aklina gelmedi, yardimcilarin ne is yapiyor ? Takim ortada yok herkes free takiliyor, otorite yok, baskan yok, patron yok, antrönör yok, yok ulan yok.

Biz suan sükretmek gerekliyiz 5. olmakla.

Murat Keçeci
06.05.2018, 14:59
Beşincilik yarışında elde ettiğimiz avantajı yine kaybettik o açıdan önemli bir puan kaybı oldu.

Maça gelirsek aslında geçen haftadan bi farkı yoktu geçen haftada çok pozisyon vermiştik ama rakip değerlendirememişti.Bu kez Kasımpaşa cezayı kesti.

Oyuncularda ciddi konsantrasyon kaybı var ligin sonu yaklaştıkça herkesin kafası karışık o yüzden büyük kulüp görünümlü küçük takım görünümündeyiz genelde ligde iddiası kalmayan anadolu kulüplerinde oyuncular gelecek planları yaptığı için son maçlarda düşüşe geçer böyle farklı sonuçlar alırlar onların sorununu yaşamaktayız.Bu büyük kulübün takımıda büyük olmalı herkes daha dikkatli olsun.

Uğurcanın çok bariz bir hatası yoktu.Gollerde takım savunması çok kötü durumda sebebini geçen hafta kazanırken söyledik burak,sosa,yusuf ikili mücadelelerde zayıf kucka,onazi de defansif anlamda katkısı düşük ve bazı oyuncularda mevkisi olmadığı bölgelerde oynuyor böyle bir takımın pozisyon vermesi çok doğal.

Birinci gol son maçlarda çokca yediğimiz tarzda bir gol stoper hatası, ikinci gol baraj hatası, üçüncü gol rakip oyuncular ceza sahamızda doğru depar atarken onazi yürüyerek geliyor kucka da ağır çekimde koşuyor ve boşta bir çok adam kalıyor,dördüncü gol kaleciye biraz yazılabilir ama vuruşta iyidi açıkcası,beşinci gol sağbek sağ stoper ikramı.not:üçüncü golde hakeminde katkısı var.

Kısacası sahadan hatasız bir şekilde maçı tamamlayarak çıkan bir oyuncumuz olmadı.Çok dağınık,disiplinden uzak sadece hücum etmeye dönük bir oyun tarzı vardı.Rıza hocanında eksikleri çoktu.En büyük yanlış,doğru sandığın yanlışta ısrar etmektir.Oyuncuları doğru mevkilerine yerleştir.Gitme olasılığı olan oyuncuları sahaya koyarken iki kez düşün beden dillerini oyuncuların iyi oku.

Beşincilik iddiamız hala çok kuvvetli gerçi gitmeyi ne kadar hakediyoruz o tartışılır ama bu büyük camia avrupa da olmalı.

Avrupa ligi birçok aç oyuncumuzun patlaması için güzel bir platform gidecek oyunculardan ricam takım için oynamıyosanız bile en azından yusuf,abdülkadir gibi gençler için oynayın onlar orada olmalı.

El Cordobes
06.05.2018, 15:04
2 hafta önceki sivas yenilgisini canlı izlemiş biri olarak şaşırmıyorum. Çünkü o maçta artık ayan beyan gözüktüğü üzere takımda müthiş bir disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve başıboşluk var. Hiç kendinizi taktik maktik şu niye oynamadı falan diye yormayın. Takım sezonu çoktan kapattı. Kadroya giremeyen her oyuncu sosyal medyadan aynı anda sallamaya başlıyor.Çıkıp ısınsana diyen hocasına ben soyunma odasında ısınıyorum diyerek Akbaş ın bile posta koyabildiği bir takımdan bahsediyoruz. Gençlerimiz bu yapıya alışmasalar bari. Bu disiplinsizliğin kaynağı tam olarak nedir bilemiyorum ama ilk çözülmesi gereken sorun bu.

OFLU
06.05.2018, 15:31
Rezillik artık paça galan değil , ağızdan akıyor ağızdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cyberentalpi
06.05.2018, 15:36
Ağır konuşmak istemezdim ama Rıza hoca gelince benimde pek ümidim yoktu ama öncelerden izlemlediğim kadarıyla ve benim nezdimde onurlu bir insandır, yapamazsa bile şerefli şekilde bırakır diye düşünmüştüm ama ne yazık ki beni yanılttı. Zaten ligin bitmesine 2 hafta kalmış ve başarısız olmuşsun neden istifa etmezsin Rıza Çalımbay ? 2 haftalık para için mi bu omurgasız davranışın ? Yazıklar olsun sana da.

yine de ağır konuşmayın derim. bence hemen basarısız ol anında bırak olayını bizde bırakmalıyız

Soner Albayrak
06.05.2018, 15:59
2 hafta önceki sivas yenilgisini canlı izlemiş biri olarak şaşırmıyorum. Çünkü o maçta artık ayan beyan gözüktüğü üzere takımda müthiş bir disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve başıboşluk var. Hiç kendinizi taktik maktik şu niye oynamadı falan diye yormayın. Takım sezonu çoktan kapattı. Kadroya giremeyen her oyuncu sosyal medyadan aynı anda sallamaya başlıyor.Çıkıp ısınsana diyen hocasına ben soyunma odasında ısınıyorum diyerek Akbaş ın bile posta koyabildiği bir takımdan bahsediyoruz. Gençlerimiz bu yapıya alışmasalar bari. Bu disiplinsizliğin kaynağı tam olarak nedir bilemiyorum ama ilk çözülmesi gereken sorun bu.

İşte sevilmeyen Fatih Terim GS'ye geldiğinde bu sorunları çözdü ve takımı kenetledi.

Ibrahim Gaygusuz
06.05.2018, 16:06
Riza hoca gemiyi limana yanastiramiyor

Bunu goren Agaoglu birseyler yapmali.

Su son 2 hafta Trabzonsporun idmanlarinda olmali. Futbolcular ile konusmali. Moral vermeli

Furkan
06.05.2018, 16:27
Parasını ödeyemediğin çalışanının üzerinde sözün geçmez. Bizim takımda kimisi parasal konulardan, kimisi hedefsizlikten kimiside kendini takımdan büyük gördüğünden futbol oynamıyor. Yeteneksiz kadrolar gördük ama bir mücadele vardı sahada. Bugün defanstaki yeteneksizlige takımın genelindeki vurdumduymazlık ve Sir Rızanin Okay ve Ndoye hamlesi gibi beyin yakan taktikleride eklenince rezil sonuçlar kaçınılmaz oluyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sasone
06.05.2018, 17:48
ersun hâindir,, futbolla iliskisini çekeli çok oldu, umrunda degil futbol falan...
Shota yetersiz, ilerleyen zamanda görürüz, ama yetersiz, Senol hoca sampiyon olamasa da 2.oluyordu Seul'de, iz birakti... kiyaslama olmamis, ki ben Senol hocayi pek savunan birisi de degilim herkes bilir....
Onur konusundaki cümlen saçma, öyle böyle degil, sorun olsa dahi en önemli sorun degil kesinlikle, ki ben Onur'un kaptan olmamasi gerek diyen birsiyim ama o ayri mesele...

Avrupa konusu, diger konularda çok uyanik gibi duruyorsun ama bu konuda bu kadar saf olunur mu ? en kötü kadroyla birinci çiktik he, geçen yönetimin aklina niye gelmemisti bu peki ? geliri varmis, bu zamana kadar fazla eleme yapmamistik, bu sene 5.lik bizi en bastan baslatir avrupa liginde, lig bittikten 1 ay sonra ciddi kamp ve karsilasmalara hazirlik süreci demek bu... avrupa liginde gruplara kalmazsan gelir de yok...
avrupa'ya gitmek isteseler, oyunculara prim gazi bile verirler, hocaya da ayni sekilde, öyle Rize'ye gideyim oraya yaklasayim derdinde olmazlar, sabah aksam SenolGünes diye tutturmazlar...
yoksa avrupa bizi zorlasa ne olur, gibe gibe katilacaksin arkadas, o kafada olacaksin, yok yapilanacaz avrupa yük olur diyen kafasizdir, hâindir, afkuruyordur, kim olursa olsun
Şota yetersiz olabilir ama adamın TD'lik konusunda bir kabul edilebilirliği var ki başka ülke takımlarında iş bulup,çalışabiliyor.Bizim için yeterli olmaması ayrı bir konu ancak biz de sorunlu bir kulübüz bu gerçeği kabul edelim,her şeyi ile problemli bir kulüp olduk çıktık.

Ahmet Ağoğlu'nun bugünkü konuşmasını dinlediysen olaya hakim oldukça daha derli toplu konuşmaya başladı ve en azından enerjisini çözebileceği noktalara yoğunlaştırmış.
Bu insanlara bir fırsat verelim,destek olalım,içinde Özkan Sümer ve Hayrettin Hacısalihoğlu gibi iki Trabzon futbol aklının olduğu yapıya destek olmak zorundayız,sürekli olarak niyet okuyoruz,bırakalım bu işleri.
Avrupa Kupalarına katılmamak diye bir şey söz konusu değil,bunu nereden çıkarıyoruz,takımın durumu aldığı skorlar en çok yeni yönetimi zor duruma sokuyor.

Mehmet BAŞ
06.05.2018, 19:42
10 tane de atsan 20 tane yersin anlatilmak istenen bu

Yemezsin kardeşim. Bulduğun pozisyonu at. Öne geç, o zaman iş farklı olur. Maalesef pozisyonları hunharca harcadık.
Her neyse bitmiş maçın hesabı olmazmış. Olan oldu. Kalan iki maçta kızsak da çıldırsak da Rıza Efendiye sabredeceğiz.

Mehmet BAŞ
06.05.2018, 19:45
Maçı veren rizadir baktın Burak formsuz hemen koy hugoyu yanına dön çift forvete.

Başka açıklama yapmaya gerek yok maçı aktleden iki hocadır ilki bizimki diğeri hakem

Rızayı konuşmaya gerek yok. Her hafta yaptığı saçmalıklarla zaten hepimizi deli ediyor.
Rodellega'yı küstürdü. Okay'ı haftalardır stopere hapsetti. Olcay'dan bir Rodrigez yaratmaya çalışıyor.
Yusuf'u kanatlara hapsedip çocuğu öldürdü. Bu kadar kör bir hoca arasan zor bulursun. Ama biz bulduk!
Hakemin de Allah belasını versin. Maçı resmen provoke etti. Okay'ı dahi çıldırttı. Kansız herif!

asilhamsi
06.05.2018, 21:50
Gomis galip geldikleri maçtan sonra,kaçırdığı penaltı için ağlıyor.
Terim maçı resmen yaşıyor, neredeyse sahaya girecek.

Bizim beyefendiler kendi sahasinda beş gol yemişler,afedersiniz setlerinde değil.

İşte bu yüzden başarılı olamıyoruz,işte bu yüzden aidiyet çok önemli.

Futbolcular bizim onemsedigimizin onda biri kadar onemsemis olsalar herşey değişir

serkanholep
06.05.2018, 22:02
abdüladir i hiç bğenmedim bu maç

yusuf u da

uğurcan ı da

okay ı da

bunları yazıyorum çünkü diğerleri önemli değil

ama şu bir gerçek

rıza hoca olmuyor olmaz

burak berbat bir forvet. takım oyunu sıfır

aynı bölgede kucka,okay,onazi çok fazla

kanatlar yok

stoper için 2 yabancı alamıyorsak bırakalım bu küme düşsün takım

yerli veya dönüştürülen stoper istemiyorum. glowacki gibi songh gibi defans istiyorum

gaz veren saha kenarında aaktif hoca istiyorum

genç yetenekleri geliiştiren ve kulağını çeken hoca istiyorum

erdo6
06.05.2018, 22:29
Ahmet ağaoğlu sezon sonunu bekleseydide sonra hangi futbolcuyu gönderecekse göndereydi daha iyi olmaz mıydı geldiğinden beri futbolcuların moralleri sıfıra düştü anladık paramiz yok bunu milletin gözüne sokmama ne gerek vardı kaleye bu hafta esteban geçsin uğurcan çok yetersiz 2 toptan birini mutlaka içeri aliyor

artvints
06.05.2018, 22:42
Ahmet ağaoğlu sezon sonunu bekleseydide sonra hangi futbolcuyu gönderecekse göndereydi daha iyi olmaz mıydı geldiğinden beri futbolcuların moralleri sıfıra düştü anladık paramiz yok bunu milletin gözüne sokmama ne gerek vardı kaleye bu hafta esteban geçsin uğurcan çok yetersiz 2 toptan birini mutlaka içeri aliyor

bişey oynayacakları yoktu bahanelerini de buldular.

selcuk
06.05.2018, 22:44
bu sene izleyemedigim 3. macimiz, 3. felaket yasadik

bu aralar sans üzerimde, bu hafta lotto oynarim

tonya55
06.05.2018, 22:45
baskan 3 sene sonrasını hedefle gercekleri konus olmuyorda olmayacakta.

UĞUR DURTAŞ
07.05.2018, 10:13
ben yoruldum,
bu futbolcu topluluğuna kişiliksizler demeye,
ama bu futbolcu topluluğu yorulmadı,utanmadı
bu lafları yemeye.
ulan rezil ettiniz be takımı.

rıza da suç var hemde çok var
ama bu demek değildirki tek sorumlu rıza.....

kralmış yemişim onun krallığını
yürüyerek oynayandan futbolcu olmaz
isterse her maç 2 veya 3 gol atsın
nefret ediyorum vurdum duymazlığına,
1 metre mesafeden kafa vuruyor kalecinin üzerine
başka kapıya burak efendi.
tutturmuşlar burak burak burak
kardeşim bize geldiği günden bugüne kadar
kafta için çarşamba veya perşembe gününe kadar antremana katılmıyor
bir veya iki antremanla direk 11'e
yok öyle
siz kendinizi roda nın yerine koyun
bu adam kötü bir gölcü değil,akhisarda yaptıkları ortata
her türlü golü mevcut
dedim ya kendinizi onun yerine koyun tüm antremanlara katılının
burak efendi tek antremanla direk oynasın
siz bu durumda oynarmısın?gönül koymazmısınız?
rıza hoca hani hak edene çalışana antreman kaçırmayana forma verecektin,
hikaye... yalancı rıza sözünün eri ol
sahada döküldüğü anlarda bile dışarı alamıyorsun korkudan burak efendiyi.

kendi evinde kasımpaşa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yemek ne demek?
dün eminim hepsi gezip tozmuştur.
burak efendiyi gördük zaten sosyal medyadan gülüp eğlendiğini.
bizim içimiz kan ağlıyor kan
kişiliğinden yoksun insanlar.

yazıcı yalandan 80 den sonra canlandı,
abdülkadir bir havalarda,
olcay denen adam toptan korkuyor,barajı bozuyor,
pereira maça çıkmadanönce bir buçuk iskender yemiş gibiydi,
hubucan bir tane doğru pozisyon almaktan aciz,
sosa nın aldığı veya alacağı paralar haram zıkkım olsun,
kardeşim ben yediremiyorum bu rezilliği,
hoca ve futbolcular sorumludur bu rezil skorda
unuttum diye düşünülmesin
şerefsiz ümit öztürkü.

Bedri Sertkaya
07.05.2018, 10:41
:(:(

Güntekin Onay‏Onaylanmış hesap @guntekin_resmi (https://twitter.com/guntekin_resmi)
Belki çoğunuz biliyordur ancak yine de sizlere Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bazı bilgiler vermek istiyorum.

Son yıllarda evinde farklı yenilgiler ile dikkat çeken ve ortalama 6 mağlubiyet alan Trabzonspor, 2 kasım 1975 ile 1 kasım 1981 tarihleri arasında Avni Aker’de 6 yıl boyunca hiç yenilmedi

Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yedi

gerenimo
07.05.2018, 10:42
stoperler ile ön libero arasında kocaman bir alan veriyoruz. o alana toki toplu konut diker, rakipler ise bir ya da 2 futbolcu sokuyor. ondan sonrası kabus.

delfino
07.05.2018, 10:59
Ağaoğlu da tv lerde borçlarla uğraştığından bahsediyor başarı olmazsa zor o borçlar ödenir bugun maç kazansa takım 2 milyon girdisi var ama takım saha da yok once bu futbolcuları yönetecek teknik ekibi kurmalı tv lerde ben borçlarla uğraşıyorum havası yaratmamalı takım kötü gidince bana birşey demeyin derdinde ağaoğlu ki muharrem ustanın ilk zamanlarını hatırlattı bana .. Allah tan ekibi sağlam yoksa ağaoğlu diye bir şey de kalmaz..

Riza hoca gemiyi limana yanastiramiyor

Bunu goren Agaoglu birseyler yapmali.

Su son 2 hafta Trabzonsporun idmanlarinda olmali. Futbolcular ile konusmali. Moral vermeli

delfino
07.05.2018, 11:11
son iki senenin hatta üç senenin özetini geçmişsin biz bizlikten çıkmışız artık bu takım da Gam yok formanın ağırlığı yok olcay burak onur sezon başından beri yok yusufa yok abdulkadire örnek olmaya çalışıyoruz diyorlardı işte bu çocuklar bunları şuan görüyor ya emin olun başarılı felan olamazlar ama bu cocuklar fatih tekkeyi gökdenizi görselerdi o ruhu formanın ağırlığını yaşasalar farklı kişilikte oynayacaklarını düşünüyorum bu formanın ağırlığını bilen yönetim geldi diyelim sıra teknik ekipte o ekip x bir takımın eski futbolcusu ya da teknik direktörü olmamalı bu formanın ağırlığını bilen biri gelmeli trabzonspor sevgisi ile ruhuyla takımı oynatacak biri olmalı ornek fatih terim sosyal medyadan ufak bir kıvılcım çakıyor takım taraftar farklı bir havaya bürünüyor adam gs li o ruhla yaşıyor yaşatıyor bizim de aynısı olması lazım umarım ve dilerim yönetim de bu bilinç tedir getir mesela fatih tekkeyi getir reşit akçayı getir hami yi bunların başına da doğru adamı koy serpiştir teknik kadroya bu insanlar bu formayı yüceltmek için çalışırlar arma sevgisini kimse hissedemez o ruhu sevmedikten sonra kan uyuşmaz inşallah sezon sonu doğru adamla anlaşırlar ..

Gomis galip geldikleri maçtan sonra,kaçırdığı penaltı için ağlıyor.
Terim maçı resmen yaşıyor, neredeyse sahaya girecek.

Bizim beyefendiler kendi sahasinda beş gol yemişler,afedersiniz setlerinde değil.

İşte bu yüzden başarılı olamıyoruz,işte bu yüzden aidiyet çok önemli.

Futbolcular bizim onemsedigimizin onda biri kadar onemsemis olsalar herşey değişir

Gulzar
07.05.2018, 11:31
Diyecek söz bulamıyorum, 1-3 kapatmıştım. Şimdi baktım nalet olsun diyorum! Nasıl sonuç bu? Yeter

emrahtuna
07.05.2018, 11:52
malesef bende bu işkenceye daha fazla dayanamayıp 70. dakkka da kapattım maçı..

Bedri Sertkaya
07.05.2018, 12:07
Rezil ettiler takımı son 3 sezonda. Hacıosmanoğlu ile başlayan rezalet Muharrem Usta ile devam etti!
Bakınız
http://tr.beinsports.com/haber/evdeki-yabanci-trabzon

Trabzonspor, yeni stadyumunda unutulmaz maçlar yaşıyor. Bordo-mavililer Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Stadyumunda arzuladığı saha sonuçlarını taraftarı önünde alamadı. Yeni stadyum rakibe değil adeta Trabzonspor'a kabus oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani, 18 Aralıkta birlikte açtıkları spor kompleksi Türkiye'nin en modern stadyumu unvanına sahip. Trabzon'nun Akyazı Mahallesinde bulanan spor kompleksi , Trabzonspor efsanelerinden Şenol Güneş'in adını taşıyor.

Kaybı kazancından daha çok
Trabzonspor 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadyumunda ilk maçını 2016-17 sezonunda ligin 19. haftasında Gaziantepspor ile oynadı. Müsabakayı 4-0 kazanarak yeni stadyumunda oynadığı ilk maçına galibiyetle başlayan bordo-mavililer Gaziantepspor maçıyla birlikte bugüne kadar Süper Lig'de 25 maç oynadı. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet , 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi attığı 42 gole karşılık ise kalesinde ise 37 gol gördü. Karadeniz ekibi sahasında oynadığı maçlarda 33 puan toplarken 37 puanda kaybetti.

Unutulmaz maçlara imza attı
Trabzonspor, yeni stadyumunda unutulmaz maçlara imza attı. Bordo-mavililer, 2016-17 sezonunda Beşiktaş'ı ağırladığı Akyazı'da, bir kez öne geçtiği maçta siyah-beyazlılara 4-3 mağlup olurken, bu sezon ise 3-0 önde getirdiği Aytemiz Alanyaspor maçını 4-3 kaybetti. Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 mağlup olan Trabzonspor son oynadığı Kasımpaşa maçını ise 5-2 kaybetti.

7 gollü maçların birini kazandı
Trabzonspor, evinde oynadığı 7 gollü maçların sadece birini kazandı. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon ve bu sezonla birlikte evinde 5 maçta 7 gollü maç yaşadı. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi Osmanlıspor'u 4-3 mağlup ederken diğer maçlarda ise Beşiktaş'a ve Aytemiz Aalanyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 ve son maçta Kasımpaşa'şa 5-2 mağlup oldu.

Sadace Galatasaray'ı yendi
Trabzonspor, Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Stadyumunda İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda sadece Galatasaray'ı mağlup etti. Karadeniz ekibi 8 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubilet ve 2 beraberlik elde etti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer sarı-kırmızılı takım ile yeni evinde oynadığı 2 maçta 2-0 ve 2-1'lık skorlarla sahadan galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'a 4-3 ve 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir karşısında 0-0 ve 1-0'lık sonuçlar alırken, Kasımpaşa'ya 5-2 yenildi.

Trabzonspor'un bugüne kadar yeni stadyumunda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle;

Trabzonspor - Gaziantepspor: 4-0
Trabzonspor - Alanyaspor: 0-0
Trabzonspor - Karabükspor: 1-0
Trabzonspor - Galatasaray: 2-0
Trabzonspor - Beşiktaş: 3-4
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 0-0
Trabzonspor - Kayserispor: 2-3
Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 0-0
Trabzonspor - Bursaspor: 1-2
Trabzonspor - Konyaspor: 2-1
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 3-1
Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor: 3-4
Trabzonspor - T.M Akhisarspor: 1-6
Trabzonspor - Galatasaray. 2-1
Trabzonspor - Osmanlıspor: 4-3
Trabzonspor - Antalyaspor: 3-0
Trabzonspor - Bursaspor: 1-0
Trabzonspor - Fenerbahçe: 1-1
Trabzonspor - Göztepe:0-0
Trabzonspor - Başakşehir: 0-1
Trabzonspor - Beşiktaş: 0-2
Trabzonspor - Yeni Malatyaspor: 4-1
Trabzonspor - Kayserispor: 4-0
Trabzonspor - Sivasspor: 0-2
Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-5

UĞUR DURTAŞ
07.05.2018, 14:12
Trabzonspor için can veren Mehmet Dalman, Hüsnü Civeleklerin kemikleri sızlıyordur… Trabzonspor’a böylesine bir utanç gecesi yaşatan oyuncular bu camia affedemez… Bu utanç kime ve kimlere ait? Bunun bir faturası olmayacak mı? Hiç kimseye hesap sorulmayacak mı? Trabzonspor’u rezil etmek kimsenin haddi değil! Ağaoğlu yönetimi bugünden tezi yok oyunculara hesap sormalı… Artık yeter! Trabzonspor formasının ağırlığını halen daha hissedemeyen oyuncu grubu var… Beraberliklerle övünen bir teknik adamı var! Rıza Hoca, Burak Yılmaz’ı kazanayım derken N’Doye ile Rodallega’yı kaybetti. Takımda rekabet duygusu kalmadı… Orijinal stoperler kenarda dururken çakma stoperlerle Bordo-Mavililere işkence çektiriyor. Haftalardır uyarıyoruz. Rıza hoca ısrarla Okay’ı savunmada oynatmaya devam ediyor. Mustafa Akbaş kadro dışı, Durica haftalardır kenarda forma bekliyor. Hadi Durica’ya güvenemiyorsun Hüseyin Türkmen var… En azından çakma değil gerçek stoper… Savunma evlere şenlik! Orta sahanın direnci yok. 5 gol ve 2 kırmızı kartın izahı yok.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.takagazete.com.tr/hesap-sorun-makale,153434.html

Mehmet Fatih Silik
07.05.2018, 14:21
https://www.youtube.com/watch?v=D2xXMSwBZh4

Uğur Ö.
07.05.2018, 19:08
Rakipler kariyer rekorunu bize karşı kırıyorlar. Tarihte böyle rezalet yok sanırım

pReN@_61
07.05.2018, 19:42
Güntekin Onayâ€Onaylanmış hesap @guntekin_resmi (https://twitter.com/guntekin_resmi)

Trabzonspor 1976-77’de evinde sadece 3 gol, 1977-78’de 3 gol, 1978-79’da 1 gol, 1979-80’de 3 gol, 1980-81’de 4 gol, 1981-82’de ise 4 gol yediVay be..

B61
07.05.2018, 21:57
Allah nasip ederse maçta olacağım.

Kasımpaşa golü yiyene kadar zor bir takımdır, golü yedikten sonra 3'e, 4'e gitmesi kolay olur çünkü çok kolay açılıyorlar. Trezeguet ve Mensah açık alan buldukları zaman özel yetenekleriyle bizi perişan edebilirler, yüklenirken buna dikkat etmek lazım. O yüzden bu maçta yine yeniden Okay'ı oraya çekmemek lazım.
Teknik ekip istiyorsa hiç yorulmasın, biz böyle gözlemlerimizi bir kağıda dökerek hem onlara hem de oyunculara anlatalım.

Ulan arkadaş! Hiç mi rakibini bilmezsin sen be, yuh!