Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 30. Hafta l Trabzonspor 0 - 2 D.G. Sivasspor | Maç Sonucu
batuhanTs
21.04.2018, 17:36
Made in Trabzon olduğu resmen belli oluyor filimin. Sivaslılar bile daha iyi.
Örümcek kafalılar anlamadı o eski dönemin bittiğini. Öze dönüş denen birşey yok. Zamana ayak uydurmak lazım. Geçmişe giderek değil. Trabzondan kaliteli kaç futbolcu yetişiyor. Trabzon yakında kümeye düşer bu örümcek kafayla.
En fazla yerliyi oynatarak 5.ncilige oynuyoruz bir iki tane daha oz evlat eklersek 4.nculuk tamamdir
castillo61
Sivasspor'un kalesinde kazık çakılı olsaydı maç yine 1-0 devam ederdi. 2 kaleye de kazık çakılsaydı maç şu an 0-0'dı.
BlackPanther
Takımda futbolcuya benzer üç beş kişi var,ikisi Trabzon alt yapısından,futbolu bilen birileri ile izlersen,gelişim sağlarsın.
Merak etme. İstersen sana futbolu öğreteyim. Bu işler halı sahaya benzemez!
Sorun yabancı futbolcularda değil hocada olduğunu anlardın fytboldan anlasaydın. Ama futbol oynamamış insanlar bunu nerden anlar?
Cagdas Topal
21.04.2018, 17:37
Bunlar bu kafayla mı büyük futbolcu olacak?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nihat Güneş
21.04.2018, 17:37
Rezillik ya bi de Burak yani lan yuzde 1 milyon ofsayt Allah cezani vermesin.
Fatih Çelik
21.04.2018, 17:38
Bencillik yapacağın yeri de bilmiyorsun be.
serdaracıl
Ah burak ah. Suç sende değil suç bizde
BlackPanther
Hocanın ısrarla anlamadığı bir şey var. Oyuncular oynamak istemedikleri yerde faydalı olamıyor. Şu oyuna bakıp mükemmel oynadık diyeceksin yine ben ona yanıyorum. Yusuf solda olmuyor Okay stoperde olmuyor. Olsa da olmuyor. Adam istemiyor. İlk yarı yusuf ve burak birlikte oynarken pozisyon oluyordu neden bozdun bunu? Kastın mı var anlamıyorum ki.
Rıza bilerek bizi sabote ediyor. Artık başka laf bulamıyorum!!
CEMEFKER
21.04.2018, 17:39
Şu pozisyonda yusuf golü değil " kaçamak" düşünüyorsa büyük topçu olamaz... ki top sol ayağına gelmiş bir de.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan Yılmaz
21.04.2018, 17:39
akıl akıl demişler gel bizimkilerle takıl
kaleciyle karşı karşıya ofsayttaki adama pas veriyor
futbol zekan yoksa yetenek de çöp olur
Merak etme. İstersen sana futbolu öğreteyim. Bu işler halı sahaya benzemez!
Sorun yabancı futbolcularda değil hocada olduğunu anlardın fytboldan anlasaydın. Ama futbol oynamamış insanlar bunu nerden anlar?
Öğretirsin,öğretmezsin demedim ama önce sen bir öğren,ben gelir ders alırım ama önce sen bir öğren.
artvints
21.04.2018, 17:40
tam bir rıza takımı.
Berkedogan
21.04.2018, 17:40
Rıza gibi adamı bu takımın başına geçirirsen boyle olur.
BlackPanther
21.04.2018, 17:41
O tribünde oturan o kadar insan var ama futboldan anlamıyorlar. Mıy mıy maçı izliyorlar. Kimsede hoca bu ne ya istifa et diyen yok.
Sefaenes
21.04.2018, 17:41
hala Rıza capsizinla yola devam etmek bu takıma ihanettir
Sivas'ı da dahil ettik 5.lik yarışına rezilsiniz rezil
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bencillik yapacağın yeri de bilmiyorsun be.
Orada atarsa,Burak abisi gol atmadan atmış olur değil mi?Takımın neyi doğru gidiyor ki,çocuklar bile bu baskı altında bildiklerini de unuttu.Abdilkadir şut atmayı unuttu,Yusuf sorumluluk alamıyor,hepsi baskı altında.
Buna engel olması gereken Hoca,her antremanda yardımcıları şamar oğlanına çeviriyorlar ses yok,ekmeğinin peşinde.
BlackPanther
21.04.2018, 17:43
Rıza istifa etmez. Kimsede ona istifa et diye bağırmıyor.
Oldu 85. Berabere bitse bari.
Cagdas Topal
21.04.2018, 17:45
Bu takım sadece Karabük maçını kazanır hala 5. Lik şansımız olduğunu düşünen var mı?
shootems
21.04.2018, 17:46
Şu kova kaleciye bir adam gibi şut çekemediler. Rezil herifler şilecilere bile yenildik
İ. SARAL
Şu Kucka'ya futbolcu diyenler lütfen maç izlemesinler.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaokul yıllarında muğlaspor maçlarına giderdik, suan seyircisiyle futboluyla 3. lig tadında bir maç izliyoruz. Milyonlarca liralık maliyet farkı dışında ortada hiçbir şey yok...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BlackPanther
Ben Rızadan daha iyi teknik direktör olmazsam ne olayım.
BJK kupayı kazansa da Avrupaya gitsek diyen takımın neyine Avrupa
Numan Yerlikaya
21.04.2018, 17:49
Beyler bu Uğurcan çok iyi kaleciymiş. Halısahaya gelir mi ?
Ikili averajı da verdik ohhhhh abv
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reha Demirbaş
21.04.2018, 17:49
Ne gol yedik be bu sene.
BlackPanther
21.04.2018, 17:50
Rıza istifa Rıza istifa Rıza istifa
Hahah çok iyi ya. Bu maçı alamayacaksanız ne yapacaksınız ki daha? Rıza da gerçekten hoca falan değilmiş, savunuyordum bir ara utandım kendimden.
jairzinho
kone başlattı kone bitirdi.neden?fark ne?topla ilişkisi iyi.bide buraka bakın
trbzonsporlu
o kadar şut çektik kaleyi tutan o kadar şut var sivas kalecisini zorlayan 1 tane şut yok hepsi cılız ve kalecinin ustune giden toplar
biriricilik anlaminda inanilmaz sıkıntılarımız var
Numan Yerlikaya
21.04.2018, 17:51
Bu arada özevlat sistemini savunan da aptaldır. 10 sene de bi Abdüş çıktı oda daha tam hazır değil. Yusuf'u saymıyorum bile
BlackPanther
Seyircide hala ses yok. Ama Ersuna küfür bile ediyordunuz. Yazıklar olsun.
serdaracıl
Defol git şu takımın başından
Sefer A.
Ugurcan'a kaleci diyenin, yetenekli diyenin, bir daha sans bulsun diyenin....
Ahmet Taşçı
Adamlar ikili averajda da geçtiler :)
Onur Keskin
Fifa 18 momentumu yedik. Kaçır kaçır kaçır sonra 2 topta 2 gol.
ihsan candas
Kaleci öz evlat değil mi ?
Abdül hızını almış kaleye gidiyor 3 kişinin arasındaki Burak'a atıyor.
Yusuf kaleciyle karşı karşıya ofsayttaki Burak'a atıyor.
Onur Keskin
21.04.2018, 17:52
Bırak avrupayı onur ve burak olmasa bu sene küme rüyerdu bu takım
Rıza Sivaslı. Sonuç önceden belliydi
Kötü teknik direktör olduğu konusunda söyledikleriniz doğru katılıyorum. Ancak bu tarz yorumlar hoş değil.
BlackPanther
21.04.2018, 17:52
Bu arada özevlat sistemini savunan da aptaldır. 10 sene de bi Abdüş çıktı oda daha tam hazır değil. Yusuf'u saymıyorum bile
O özevlatcılar Rızayı istifaya davet bile etmiyorlar
Alt yapı Trabzonspor'u ilk 3 dışında tutacak en iyi masaldır İstanbul'un ve yerellerin bu kulübe pompaladığı. Nereden vuracaklarını iyi biliyorlar.
Masallara karnım tok benim.
Yiğit Gayretli
21.04.2018, 17:53
Rıza Çalımbay'a selam olsun.
serdaracıl
21.04.2018, 17:53
Ben takımı beğendim
Hangi takımı? Ortada takım yok ki. 11 kişi kafasına göre takılıyor
yasinylmz
21.04.2018, 17:54
Est. Nezaketle cevap verdiğin için de teşekkür ederim,
benlik değil genel olarak üzüldüm ama niyetinde sorun yok demek ki.
Selametle.
Selametle hocam
Reha Demirbaş
İkinci golde uğurcanın pozisyon almasına bakın bir Allahım sana geliyorum [emoji3]
Furkan Tütüncü
Oyuncularda gram suç yok. Rıza çalımbay haftalardır bu takımı taktiksiz oynatıyor. Her maç olcay şahan ilk 11de 70 dk 1kişi eksik oynuyoruz. Takımın bugün sahada ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı? Devre arası ne dedi oyunculara bilmiyorum ama eğer 5. Olarak avrupaya gitmek istiyorsak rızayı yollamalıyız.
Son olarak esteban varken uğurcan tercihini anlayan var mı?
Doğukan Uçan
Bu takım seneye en büyük küme düşme adayıdır. Transfer yasağı ile birlikte averajla ligde kalabiliriz.
İ. SARAL
Ikinci golde Kucka adamı bırakıyor ayıptır ya.
jairzinho
dolar milyoneri yaptığımız oyuncularla gelinen hazin son
Kötü değildik ama zaten her hafta kötü değiliz ki. Mesele üstüne bir şey koymak. Suçlu aramaya gerek yok çünkü suçlular takımı terkedeli çok oldu...
alptug_kd
21.04.2018, 17:55
Bu maçı maalesef kaleci yüzünden kaybettik. Sivas bence bir şey oynamadı. Tamam Uğurcan genç çocuk bir şey demeyelim diyoruz. Ancak kalecilik hatanın tolere edilebildiği bir mevki değil ne yazık ki. Trabzonspor'un kalecisi tecrübeli iyi bir kaleci olmalı.
Bu arada Esteban beyimiz de yata yata iyi para kazandı. En ihtiyacımız olduğu zamanda sakat. Bir de sözleşmesi uzatılmıştı. Yazık.
İ. SARAL
21.04.2018, 17:55
Burak efendi bütün topculari haraca bağlamış sanki.
Uğurun sakatlanması bitirdi bizi çapsız Rıza yine tekere çomak soktu ve Okayı stopere çekti, Olcayı ön libero oynattı, Yusufu sola koydu.
adiloş bebe
21.04.2018, 17:56
Bu sene takımdan şampiyonluk istemedik tek istediğimiz şey kupayı almaları ve avrupa kupalarına katılmaktı ama öyle bir virğs işgal etmil ki bu kulübü bir daha belimizi doğrultamayacakmışız gibi hissediyorum. Allah aşkına rıza hoca olcay'ı 11 başlatmanı geçtim o zaten başlı başına bir hata ama ısrarla, hala, inatla neden okay'ı stopere çekiyorsun? neden bu hatayaı yapıyorsun? Okay'ın orta sahada olmaması demek senin orta sahanı rakibe vermen demek, dönen topları toplayamaman demek. Bazı şeyleri anlamak gerçekten güç. Koskoca seneye yazık oldu başka birşey söylemeyeceğim.
Bakalım yeni yönetim alması gereken acil kararları daha ne kadar geciktirecek,bu maçta olmaması gereken en az 5 futbolcu sahadaydı.
Yazık,geçen zamana yazık.
DeAgLeMaNyAq
21.04.2018, 17:57
Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz maçları kazanıp, kazandığımız maçları kaybetmemiz enteresan bir istatistik. Son iki haftada kaybedilen 5 puan 5.lik yolundaki hedefe büyük darbe vurdu. Özellikle içerde Sivas'a yenilmek psikolojik olarak da takımı etkiler. İkili averajı kaybetmek de ayrı sıkıntı. Maçta şanssızlıktan ziyade becereksizliğimiz vardı. Yine de kalan maçlara bakıldığında Sivas'tan ziyade Göztepe daha avantajlı gibi duruyor. Biz ancak 4'de 3 yaparsak yerimizi koruyabiliriz o da bu oyunla mümkün değil...
jairzinho
mecburen sezon sonunu bekleyeceğiz maalesef.ahmet ağaoğlunun yapacağı temizliği.
Travelair
Sepetteki çürükleri ayıklamazsan diye bir laf vardı, neydi...
Ben artık dayanamıyorum, size Allah sabır versin
yasinylmz
21.04.2018, 17:58
Uğurcan kardeşim kusura bakma ama tam bir kovasın
Alanya faciasinin durica ile beraber sebebi bu arkadasti.
Overlok makinesi ayağınıza geldi
Hali, kilim, yolluk, paspas kenarına
Halıfleks kenarına overlok yapılır
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Hanımların dikkatine
emrahtuna
21.04.2018, 17:58
hepinize yazıklar olsun..
artvints
21.04.2018, 17:59
takımın arkası ön tarafı itemiyor, önliberolar yürüyerek top oynuyor. geriye düştüğün ana maç biter bu düzenle. abdülkadir'i bile soğutmuşlar, yavan oynadı.
Soner Albayrak
21.04.2018, 18:00
Kale boştu sanki bu maç.
Mehmet Fatih Silik
Reziller
yasinylmz
Beni bu macta uzen tek sey abdus' un yapabilme yetenegi olmasina ragmen driplingi yapmamasi, surekli buragi ariyor. Burak yuzunden cocuk yeteneklerini unutacak. Burada devreye hoca girer iste. Her pozisyonda buragin aranmamasi gerektigini soylemedigi o kadar bariz ki. O kadar bariz ki.. ah ulan riza
Timur Bey
Bu yönetim de Avrupa'ya gitmeyelim, zaten takımın için boşaltıp Usta'ya sallayacağız derdinde. Yahu bu ne aptallıktır? Bu nasıl büyük kulüplüktür? Başkanların tek derdi birbirine sallamak. Bu takım resmen sabote ediliyor. Lig sonunda 6. olursak da şaşırmamak gerek.
Hoca da ayrı bir rezil. Hiçbir bilgisi yok. Daha kovmak için ne bekliyorlar ne?
Edit: Sivas'ta ikili averajda geçti bizi. Bir tek kardeş kulüp geride!
Hali, kilim, yolluk, paspas kenarına
Halıfleks kenarına overlok yapılır
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Hanımların dikkatine
Abi bu nedir ya,vallahi BMN yönetimine helal olsun,küfürler havada uçuşuyor,böyle abuk subuk mesajlar yazılıyor.
Abi gereken tedbiri alın,nedir bu.
Buranın bir misyonu var,az olsun öz olsun.Önemli olan işe yarar fikir ifade eden bir kitle olabilmek,sonuçta BMN tribünde yok.
ilelebeTS
21.04.2018, 18:01
İyi ki izlememişim maçı. Her hafta kanser olamam. Rızanın hoca olduğu takımı izlemem de bu saatten sonra.
seneye transfer yasağı var ve büyük ihtimalle kalkmayacak bunda yeni yönetimin suçu yok ama yeni yönetim tutupta rıza çalımbayla devam ederse kendi sonunu da hazırlar her maçı boş trübünlere oynarlar yönetim şimdiden yeni hocayı belirleyip anlaşmalıdır transfer olmayacağına göre takımı biran önnce tanıyıp yeniz sezona başlamalıdır.
İyi futbol iyi futbolcu ile oynanır. İyi futbolcu grubu ile şampiyon olursun.
2+2: 4 kadar nettir bu. Hayal görmenin, başarı beklemenin alemi yok. Ahmet Ağaoğlu da başkan olsa, Real Madrid kulübünün yönetimine de alıp başa getirsek oyuncu grubun kaliteli olmadıktan sonra, saha sonuçları iyi olmadıktan sonra bir anlamı yok, olmayacak da.
Ben de bu yönetimin takımın avrupaya gitmesini istemediğini düşünüyorum.
CEMEFKER
21.04.2018, 18:03
Sorunu bulduk renkdaşlar.
Divan Kurulu Başkanı ".. Bu saatten sonra transfer de yapamayız..."
abi ben bunu sezon başından beri diyorum adam korner atmaktan başka hiç bir artısı yok .
Atabilse sorun yok, 4 tanesinin 2'sini kaleye vurmaya çalışıyor.
CEMEFKER
21.04.2018, 18:05
Başkan " oyun karakterimiz bu değil... Ne diim...bu kadar rahat rakip oynatılmaz"
Çek fişi başkan o zaman. Başta By Çalımbay ile.
Şerafettin Kara
Adam Roda'yı oyuna alıyor herif orta sahada dolanıyor ulan hiç bir bok bilmiyorsan git Burağ'ın yanında dikil de
Furkan Tütüncü
Uğurun sakatlanması bitirdi bizi çapsız Rıza yine tekere çomak soktu ve Okayı stopere çekti, Olcayı ön libero oynattı, Yusufu sola koydu.
Mevkisinde oynayan bir kişi yok. Rıza tam bi embesil.
Mert Acar
21.04.2018, 18:06
Nasıl bir belaya bulaştık ya..Bırakamıyoruz da.
Furkan Tütüncü
21.04.2018, 18:07
Hala yusufta beyin yok diyenler var. Taktiği olmayan takımda sosa gibi adam bile bişey yapamıyor. Yusuf en azından 90 dk oyundan düşmedi mücadele etti. Kuco da aynı şekilde. Herşeyin tek sorumlusu rıza çalımbay
trbzonsporlu
21.04.2018, 18:09
20-21 yaş üzeri hiçbir yetenegi olmayan oyuncuların altyapiyla ilisikleri derhal kesilmeli. altyapılarda torpilin t si olmamalı.
adam 17-18 yaşında olup bu hataları yapsa neyse alanya macında yedigi ilk gol bu maçta yedigi goller ve ofsayt gerekcesiyle kesilen pozisyondaki hatası ve bu adam 23 yaşından gün almış. sanki adam hiç antremanlarda falan kalede oynamamiş
sivas hicbisey oynamadan kalemizin boş olması nedeniyle yenildik ve kalecimiz 17-18 yaşinda olsa zerre elestirmezdim.
champions
21.04.2018, 18:09
Malum şahıs gidene kadar maç izlemeyi bırakıyorum. Sezon sonu kazmalardan temizlenerek adam gibi bir kadro kurulursa ne ala, olmazsa maç falan izlemem, maçkolikten skorlara bakarım mis gibi, teşekkürler Trabzonspor!
serdaracıl
21.04.2018, 18:11
Nasıl bi kaleci performansıydı o ya! İlk gol tamam tecrübesizlik falan ama ikinci golde kalecinin sağına uzanması yarım saat sürüyor. Herkes geçebiliyor mu Trabzonspor’un kalesine
Sefer A.
21.04.2018, 18:11
Bu yönetim de Avrupa'ya gitmeyelim, zaten takımın için boşaltıp Usta'ya sallayacağız derdinde. Yahu bu ne aptallıktır? Bu nasıl büyük kulüplüktür? Başkanların tek derdi birbirine sallamak. Bu takım resmen sabote ediliyor. Lig sonunda 6. olursak da şaşırmamak gerek.
Hoca da ayrı bir rezil. Hiçbir bilgisi yok. Daha kovmak için ne bekliyorlar ne?
Edit: Sivas'ta ikili averajda geçti bizi. Bir tek kardeş kulüp geride!
aklima gelmedi degil, bu baskan ve Sümer'in isine gelir avrupa'ya gidememek, emînim... üzüldüklerini sanmiyorum... reziller...
Mustafa YILMAZ
21.04.2018, 18:12
bongonda 8 maça çıkmış zulte'de 3 gol 4 asisti var.
olcay için harcadık bu genç uşağı.
sadece onu mu ? castillo'yu soğuttuk takımdan.
şimdide kanat yok diye ağlıyoruz.
şu iki adamı takıma monte etseydik biraz bekleseydik çok rahat goller atardık.
abdüş'üde gerçek mevkisinde izleyebilirdik.
ama yok net gerizekalılar bizi bu duruma getirdi.
Sefaenes
21.04.2018, 18:13
Rıza olayını alıp da defol git artık sahtekar
Harvelli61
21.04.2018, 18:13
Abi bu nedir ya,vallahi BMN yönetimine helal olsun,küfürler havada uçuşuyor,böyle abuk subuk mesajlar yazılıyor.
Abi gereken tedbiri alın,nedir bu.
Buranın bir misyonu var,az olsun öz olsun.Önemli olan işe yarar fikir ifade eden bir kitle olabilmek,sonuçta BMN tribünde yok.
+61
Timur Bey
21.04.2018, 18:14
aklima gelmedi degil, bu baskan ve Sümer'in isine gelir avrupa'ya gidememek, emînim... üzüldüklerini sanmiyorum... reziller...
Yazın 6 eleme maçı ve lig başladıktan sonra gruplara kalırsak da bir 6 maç daha. Eder 12 maç fazladan ve bu takı bunu kaldırabilir mi, kaldırtacak bir hoca gelir mi muamma. Haliyle bunu istemiyor olmaları hiç şüphe götürmez.
Asıl sorgulanacak olan "Biz neden Avrupa'ya gitmemeyi tercih edecek kadar küçüldük?" olmalı.
Sefer A.
21.04.2018, 18:14
Bongonda demeyin bana yaa... âhini aldik resmen lan... ulan Riza ulan Riza def ol git lan, sie git, adâletine senin, tfuuu rezziiiilll
İmzamı atıyorum. Bu 2 kanat oyuncusunu ligin başından beri kullanmamız gerektiğini hep belirttim. Bongonda'nın kumaşı çok iyiydi. Şu kulübe seneye vizyonlu bir teknik direktör getirmek şart.
Sefer A.
21.04.2018, 18:18
Yazın 6 eleme maçı ve lig başladıktan sonra gruplara kalırsak da bir 6 maç daha. Eder 12 maç fazladan ve bu takı bunu kaldırabilir mi, kaldırtacak bir hoca gelir mi muamma. Haliyle bunu istemiyor olmaları hiç şüphe götürmez.
Asıl sorgulanacak olan "Biz neden Avrupa'ya gitmemeyi tercih edecek kadar küçüldük?" olmalı.
Kadromuz 15 kisilik de olsa, avrupa kupalarindan vazgeçme durumu olamaz...
"avrupa'ya gitmesek de olur" "lige asiliriz" "avrupa kupasi önemli degil sampiyonlar liginden asagisi kesmez"
gibi düsünceler
rezilliktir kepâzeliktir
"yapilanmaya gidiyoruz avrupa kupalarina gerek yok" diyen herhangi birinin, ister yönetici ister hoca ister topçu ister taraftar.......
alayinin akaminko, serefsizlikten baska bir sey degildir bu, Trabzonspor'a küfürdür, saygi duyulacak bir görüs degildir, tartismaya açik degildir....
îtirâzi olan siktirsin gitsin lan, olmaz olsun öyle pust taraftar
Sefer A.
21.04.2018, 18:19
Trabzonspor avrupa kupalarina gitmeli
gitmese de olur diyen, gibtir olup gitmeli
Bongonda adamdir, geri gel desek gelir, yeter ki hoca degissin, adam akilli biri gelsin, hele yabanci gelirse ve onu isterse, kosarak gelir...
Hala yusufta beyin yok diyenler var. Taktiği olmayan takımda sosa gibi adam bile bişey yapamıyor. Yusuf en azından 90 dk oyundan düşmedi mücadele etti. Kuco da aynı şekilde. Herşeyin tek sorumlusu rıza çalımbay
Ne gerek var kardeşim kendini zorluyorsun,Yusuf'da beyin yok de geç,sanki senin anlatmaya çalıştığın şeyi anlamak için çabalayacak iyi niyet var.
Adamların bir numaralı işi alt yapıdan çıkan çocuk hata yapsın da gömelim.
Bu adam tazminat endişesiyle takımın başında tutuluyorsa söyleyin parasını verelim siz bu vaziyeti kabullenip üç kuruş tazminatı avrupa ligine tercih edebiliyorsanız sizin Usta yönetiminden farkınız yoktur başka yerde asıp kesmeyin parayla gelmedim bu işi yapcaz falan bomboş vaatler bu hocayı bugün kovmayan yeni yönetim derhal istifa etsin balık baştan kokar çok Trabzonspor kulübünün menfaatlerini düşünüyorsanız bugün o bahsettiğiniz cesareti gösterin tabi bu tablo size koymuyorsa devam edin sonuçta onur gurur bu zamanda nadir bulunan bir şey.
Fatih Öztürk
21.04.2018, 18:27
Avrupa kupalarına gidememek demek en az 13 milyon Euro'dan olmak demek. Esteban'ın bir sorunu yoksa yedekte oturacak yerde kalede sahaya çıksa lig 5. perçinleyeceğin maçta hiçbir deneyimi olmayan çocuğu sırtlanların önüne atıyorsan senden değil hoca olsa olsa malzemeci olur.
Yallah kardeşim yallah bir daha böyle andavallara hoca diye mazbata vermeyin gitsin başka takımların başına bela olsun.
Sefer A.
21.04.2018, 18:28
Bu adam tazminat endişesiyle takımın başında tutuluyorsa söyleyin parasını verelim siz bu vaziyeti kabullenip üç kuruş tazminatı avrupa ligine tercih edebiliyorsanız sizin Usta yönetiminden farkınız yoktur başka yerde asıp kesmeyin parayla gelmedim bu işi yapcaz falan bomboş vaatler bu hocayı bugün kovmayan yeni yönetim derhal istifa etsin balık baştan kokar çok Trabzonspor kulübünün menfaatlerini düşünüyorsanız bugün o bahsettiğiniz cesareti gösterin tabi bu tablo size koymuyorsa devam edin sonuçta onur gurur bu zamanda nadir bulunan bir şey.
bizimkilerden beklenir, tazminâti avrupa ligine tercih etmek... ne de olsa avrupa ligi az para kazandiriyor ya, bir de deplasmani bilmem nesi ön elemesi var...
avrupa ligine katilmazsak vallahi de billahi de Olcay Burak Kuçka Sosa gönderilmeli,,, daha fazla tâtil yapmak için fazla kasmadiklarina neden inanmayayim ? yeter lan, geçen sene bu nâneyi yediler çok sesimizi çikarmadik salak gibi, ama bir daha bunu yemeyiz, yiyene hem âfiyet olsun hep de yaziklar olsun........ reziller, utanmaz yüzsüzler
Sefer A.
21.04.2018, 18:34
bu maçi kaybetmesek bile iyiydi, sivas yarisa dâhil olmazdi... onu geçtim kazanmak çok mu zordu ? kazansaydik sivas tamâmen devre disi, biz ise yârin Göztepe yenemese hop son haftalara çook rahat giriyoruz, ama yok yok yok yine yok
gurur6134
21.04.2018, 18:37
Ugurcandan olmayacagi belli oldu..sosa gidecegini anladi geziyor sahada cafer tosun su adam kadar oynamazsa hicbirsey bilmiyorum..kamil cikana kadar cok iyiydi..yusuf ayaktaydi daha diriydi diger maclara nazaran..olcay var mi yok mu belli degil kucka formunu artdirmaya basladi lakin bu paralara tutulmaz kadroda..takimda son 2 haftadir ciddi sansizlik var ..riza hoca mac sonu baskanin aciklamalarina bakilirsa yolcu seneye..5.lik yarisi yeniden kizisti sayemizde son 2 haftada buyuk avantaj teptik..
Sefer A.
21.04.2018, 18:43
Kamil'i elestirip Pereira niye yok diyenler, Pereira ne yapmis bir açiklasin, rakip kapanmadi da yâni, desem ki bir sey yapamaz falan...
ortalari rezil, hep rakibin kafasina, bombos bekleyenler var yine ayni, ya arkaya ya çok öne, böyle saçma sapan sey görmedim yaa, amatör müsün nesin
Mert Oğuzlu61
21.04.2018, 18:47
Jilet Ahmet abi ve yönetimi hoca konusunu acilen masaya yatırmalı yoksa bizi masaya yatıracaklar.
Forumdanda anlaşılıyor ki hepimiz futboldan soğumuşuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun
Murathan
21.04.2018, 19:22
Trabzonspor'un başında Şota'dan beri hoca yok.
Gökhan Balcı
21.04.2018, 19:24
Sene başından beri söylüyoruz buraka dayalı sistem diğer oyuncuların etkinliğini düşürüyor. Oynamasın demiyorum çok iyi koşular yapıyor ama bu adam tek olmuyor. Bu adamın yanına yusufu koyacaksın olup bitecek. Bir olmaz iki olmaz üçüncüde atarsın. Hiç olmadı rakibe endişe verirsin bu kadar rahat üstüne gelemez. Burak tek başına kaldığında hem çoğu top direkt ona atılmaya çalışılıyor hem de adam çoğu pozisyonda ofsayta kalıyor. Ve böyle de başlamışsın iyi gidiyor takım bulduk bulacağız golü ve saçma sapan bir değişiklik ile maçın bütün gidişatını değiştiriyorsun. İyi giden bir şeyi neden bozarsın hoca? Sosa solda Olcay ın yerinde oynasaydı akbaş ile de Uğur değişseydi ne olurdu yani ölür müydün? Bıktırdı artık arkadaş. Sürekli olarak ne yaptığını bilmeyen bir güruh dolanıyor etrafta. Rahatsız olmuyor musun çok merak ediyorum?
Burak nasıl bir mobbing uyguluyorsa ceza sahasına girenin ödü kopuyor vurmaya
ödleri koptuguna hemfikirim ama buraktan degil sorumluluk almaktan
Aaa bugün maç mı vardı [emoji23]iyi ki soğumuşum bu haysiyetsiz şerefsizler topluluğundan yoksa her maçtan sonra forumda ceza alıyordum.
erenslash
21.04.2018, 19:56
sadece burak değil olay defans berbat dört as adam geriye almamız şart
ortasaha lazım altyapı transfer farketmez düzgün adamlar almak şart geri dörtlü sıfırdan doldurmak lazım
tabi en önemlisi yabancı bir hoca ve ekip
Şerafettin Kara
21.04.2018, 19:59
Evet ben de bundan sonra yorumcu Hamdi yüzünden maçları izlemeyi düşünmüyorum. Bay bakıldığı zaman
CEMEFKER
21.04.2018, 20:04
Bugünkü maçın engüzel yanı S. Aybaba'nın açıklamasıydı...
Ö. Sümer & S. Aybaba AŞ'yi 2.kez (2003-2004 zannedersem kupayı almıştık EY'nin Gençlerbirliğinin elinden ki döneminde Trabzonspordan daha iyiydi diyebiliriz ) görebiliriz sezon sonu ki Ş. Güneş olmazsa 2.sıradaki en uygun teknik adamdır.
Aybaba'nın tek eksisi "ben gidiyorum arkadaş" deyip basıp gitmesi "kafası bozulduğu" zaman. Trabzon şehri (camia, taraftar) gibi "inatçı" iki tarafın aşkının zararı gibi...
Oğuzhan Fidan
21.04.2018, 20:11
allah bin belasını versin futbolcu bozuntusu şerefsiz adiler
Uğur Demircioğlu
21.04.2018, 20:11
Maçın özetini izledim. Takım şansızmış. Ama yenilen gollerin mazereti yok. Kaleci tecrübesiz ona yüklenmek olmaz. Defans leş atıyor. Çıksın alt yapıdan oyuncular oynasın. Bu kadar göze batmaz. Koy Hüseyin Türkmeni izleyelim. Tutarsa mayası al öz evlat omurga. Tutmazsa da sezon sonunda gönder.
Armağan Dere
21.04.2018, 20:32
tüm toplar Burak ağaya atılıyor..hatta 2.yarıda bi pozisyonda abdülkadir kaleye vurması gerekirken Burak ağaya verdi pozisyonu harcadı
şaka gibi şimdi eve geldim maçın olduğunu unuttum.Şimdi bir bakmadan yenilmişsek şaşırmam dedim.Yenilmişiz. Türkiye'de TD işlerini çok abartıyorlar. Ben daha bakmadan yenilmişiz dediysem anla rıza sen boş adamsın.
El Cordobes
21.04.2018, 20:47
Bu sezon finali yaptım, içerde kalan 2 maça da gitmem.
Kenardaki çapsız yüzünden takımdan taktik, diziliş ve organizasyon namına bir beklentim zaten yok. Bu ön kabulle maçları izlemeye alıştım. Bugün ekstradan geçen haftanın devamı ve daha fazla hissedilir şekilde takımda ciddiyetsizlik ve disiplinsizlik hakimdi. Böylesi hakikaten çekilmiyor.
Son 30 yılın kurulan en iyi kadrosu diye yanlış bir algı var. Şu takımın çok ciddi sorunları ve eksikleri var. Üstelik takım şu vasıfsız adama teslim edilmesiyle hepten berbat edildi maalesef. İyi kötü kanatları vardı ondan da olduk, hepten batırdık. Bu kadar yanlışı bu mali yapımızla nasıl düzeltecekler benim aklım pek almıyor.
trbzonsporlu
21.04.2018, 20:59
bu ligde bulduğunu atan forvetle cok iyi bir kalecin olacak. bu yıl bunun ekmegini gs cok yedi. mesela bu gece gs alanyada kazandiysa bunu musleraya borçlu. forvetleride yakaladımı atıyor biz bugün kaleyi tutan o kadar şut attık hicbiri kaleciyi rahatsiz etmedi
Sefer A.
21.04.2018, 21:04
bu ligde bulduğunu atan forvetle cok iyi bir kalecin olacak. bu yıl bunun ekmegini gs cok yedi. mesela bu gece gs alanyada kazandiysa bunu musleraya borçlu. forvetleride yakaladımı atıyor biz bugün kaleyi tutan o kadar şut attık hicbiri kaleciyi rahatsiz etmedi
bu aksam resmen hakeme, yan hakemlere borçlular
Yıldıray Emanet
21.04.2018, 21:23
Maçı izlemedim hiç bir şey kaybetmemişim TŞK Trabzonspor
Gökhan Balcı
21.04.2018, 21:31
Hoca diyor ki uğur ve ahmetin çıkması oyun düzenimizi bozdu. Anlayamıyorum sanırım yahu bu adamların alternatifi yok mu? Niye senin oyun düzenin bozuluyor?
tanjugunduz
21.04.2018, 21:36
Maci izlemedim bizim oyuncular ne zaman psikolojik olarak başka maclaraan etkilenmeyi biracak bilemiyorum yaklasik 10 yıldır boyle bu arada riza hoca hangi masalları anlattı bu adamin gondermedikleri her saniye zarar oyubculari bir bir degersizlestiriyor
Sadece bordo mavi .
Ertan OKUMUŞ
21.04.2018, 21:51
O değil de ,kaleciyle karşı karşıya kalmışsın karşında 7 metrelik kale var ve sen şut çekmiyor 1 metre önündeki ofsayta bulunan adama pas veriyorsun bunu anlamak mümkün değil [emoji35]
Bu sezon finali yaptım, içerde kalan 2 maça da gitmem.
Kenardaki çapsız yüzünden takımdan taktik, diziliş ve organizasyon namına bir beklentim zaten yok. Bu ön kabulle maçları izlemeye alıştım. Bugün ekstradan geçen haftanın devamı ve daha fazla hissedilir şekilde takımda ciddiyetsizlik ve disiplinsizlik hakimdi. Böylesi hakikaten çekilmiyor.
Asıl insanın canını sıkan bu ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sezon başından beri olduğunu ancak işler iyice laçkalaştıkça anlayabilmiş olmamız.Bir de bu kadar para verdiğimiz adamların bu kadar profesyonellikten uzak ve ahlaksız olmaları.
Ne takıma,ne taraftara ne mesleklerine hiç bir şeye saygıları yok.
Erkan A.
21.04.2018, 22:00
renktaslar
burakin atigi ofsayt golu var , galiba yanilmiyorsam abdül alda at diye pas atmis fakat kendisi cekseydi kesin gol olurdu rakip takimin kalecisi bile eyvah golü yedik gibi duruyordu abdülkadir buraki neden düsünür bunu cözemiyorum kendin o positionda cekmelisin kaleye büyük ihtimal atamasam buraklami ugrasacagim der gibi her oyuncumuz sut cekmeye korkuyor kesin ve net ..burakta kiziyor ediyor fakat yakaladigin firsatlarinin birini at .. kafa olarak cogu oyuncumuz tatilde veya baska takimlara söz vermisler gidecekler ...trabzonsporumuz önümüzdeki macini antalyasporla oynayacak antalyayi yenersek besinciligi kimse elimizden alamaz diye tahmin ediyorum ...
ayrica ugurcan kesinlikle trabzonsporun kalesini koruyamaz tecrübe diyorsunuz?? bu dogru degil , trabzonsporla antromanlara cikan sensin birgün firsat gelecegini biliyorsun ona göre hazirlaniyorsun sokaktan ugurcani alarak gel kaleye gec diyen olmadi onurla antroman ediyorsun ne zamandir ...ücüncü kalecimiz arda var bu cocuk nasil bilemiyorum fakat ugurcan kesinlikle 1461 trabzona kiralanmali batuhan artaslan gibi bosa kadro siskinligi....
medyalarda dedikodular var samet aybaba buna kesinlikle inanmiyorum ..trabzonsporumuz altyapiya yönelecekse alt yapiyi taniyan bilen birisi gelir hoca olarak devam eder ..antalyaspora yenilirsek riza mactan sonra istifa eder durmaz artik o kadar kisiligi vardir galiba .......yani yeni gelecek teknik direktörümüzü daha erken görme firsati olur büyük ihtimal ...her ne kadar teknik direktör arayisimiz yok diyorsa baskanimiz da kesinlikle biriyle anlasmislardir ve bügünde tribündeydi büyük ihtimal , benim tahminim var fakat suan yazmak istemiyorum ..........bizim ortasahada sorumluluk alabilecek top ayagina geldigi zaman taraftarimizin rahat edebilecegi frikik ata bilen asist yapabilen sut cekebilen bir oyuncuya ihtiyacimiz var bunlari ne titrek ayak onazi neden cubuk sosa yapabilir makarnaci kucka dolanip duruyor bos isler .....castillo nerde ?? ben sahsen sezon sonunu bekliyorum bu aci dolu sezonun bitmesini bekliyorum cabuk cabuk bitsede rahat etsek ...yazik günah sivas kimdir ya Allah askina adamlar birde eksik oynuyor robinholari yok golcüleri yedekteydi son dakikalarda giriyor gol de atiyor olacak is degil ya kafamda sac kalmadi sinirden yeter artik ya bu kadar para aliyorsunuz insan biraz sorumluluk alir utanir ..
Her hafta ümit ve heyecan ile başlayan ekran başına koşturmalarım hayalkırıklığı ve öfke nöbetleri ile son buluyor. Vallahi yaşım 33 oldu bıraktım derbi maçlarda kazanmayı artık gözü kapalı alırız dediğim (bir zamanlar) maçlarda bile galibiyet için bin takla atar olduk ne vakit bitecek bu kepazelik?
Sakatlanma ,kart cezaları v.b. durumlar maç içerisinde olağan şeyler.Olağan olmayan haftalardır bu takımın başında üstelik ligi tanıma diye bir süreç geçirme ihtiyacı olmayan ''insan evladının'' denenmiş ve başarısız olmuş hamleleri tekraren yapması...Israrla ,inatla kaybetmeye devam etmesi.
O ısrar ve inadını ne diye sürdürüyor bilmiyorum ama bir kasıt olduğunu düşünmemekle beraber eğer yönetim bu hoca ile devam ısrarını sürdürür de yeni teknik direktörünü şimdiden getirmezse gelecek seneyi de heba ettik demektir onu biliyorum.
İş daha fazla çirkinleşmeden bu ayrılık gerçekleşmeli. Şu takım kesinlikle bu kadar aciz oyun çıkaracak takım değil acziyet yönetmesini bilmeyenden ve ona tahammül edenlerden ileri geliyor.
Fatih Öztürk
21.04.2018, 23:01
Kimse üzülmesin son üç dönem gelen yönetimin yarattığı tahribatı bu yönetim onaracak ve seneye seyir zevki veren bir takım ortaya çıkacaktır.
Şuan en önemlisi Avrupa kupalarına katılmaktır. İnşallah katılırda gruplardan çıkarsak 15 milyon Euro'yu geçeçek kazanç elde edeceğiz hemde elimizde kalan çarçöplerle yıldızlarımızı Avrupa piyasasına takdim edeceğiz.
Güzel günler yakındır.
HOPA'LI TS'Lİ
21.04.2018, 23:40
Maçı izlemedim.
0-2'den 3-3'e dönen ve çok formda olduğu bir zamanda 2.kez büyük sakatlığa yakalanan kalecimiz yüzünden kalan maçları izlemeyebilirim.
Çalımbay'a güle güle oldu bu maç
5. olsan nolur olmasan nolur bu saaten sonra, alttakilerle arayı açma şansını 2 haftadır tepiyorsun
HOPA'LI TS'Lİ
21.04.2018, 23:42
Kimse üzülmesin son üç dönem gelen yönetimin yarattığı tahribatı bu yönetim onaracak ve seneye seyir zevki veren bir takım ortaya çıkacaktır.
Şuan en önemlisi Avrupa kupalarına katılmaktır. İnşallah katılırda gruplardan çıkarsak 15 milyon Euro'yu geçeçek kazanç elde edeceğiz hemde elimizde kalan çarçöplerle yıldızlarımızı Avrupa piyasasına takdim edeceğiz.
Güzel günler yakındır.
5. olmamız elzem oldu, maddi ve manevi zararları onarmak için
Geçen hafta 2 puan, bu hafta da en yakın 2.rakibimize kaybettiğimiz 3 puanı alsaydık işimiz çok kolaydı
Fatih Öztürk
22.04.2018, 00:09
5. olmamız elzem oldu, maddi ve manevi zararları onarmak için
Geçen hafta 2 puan, bu hafta da en yakın 2.rakibimize kaybettiğimiz 3 puanı alsaydık işimiz çok kolaydı
Maalesef abi iş bilmez hoca ile bazı sorumsuz oyuncu grubu yüzünden arkamızdaki takımları iştahlandırdık, berabere bile bitseydi 5. nerdeyse garantiydi şimdi uğraş dur işin yoksa.
Kaybediyorsunuz ona eyvallah da bari ikinci golü yemeyeydiniz. İkili averajı da verdik Sivas'a. Bu nasıl hocadır, takımdır. Bitmeyen ızdıraptır. Bunu da mı düşünen olmadı ?
memozcan
22.04.2018, 01:02
bu mağlubiyet bence yönetim ve yeni başkanının hanesine yazmalıdır.. göreve gelir gelmez sosanın maliyeti bizim çok üzerimizde , hoca ile ilgili karar vermedik falan gibi demeçler bu mağlubiyeti getirmiştir kanımca..
akıllı yönetim sağ duyulu açıklama yapar ve son 5-6 haftayı galibiyetle tamamlardık!!
DeAgLeMaNyAq
22.04.2018, 01:08
bu mağlubiyet bence yönetim ve yeni başkanının hanesine yazmalıdır.. göreve gelir gelmez sosanın maliyeti bizim çok üzerimizde , hoca ile ilgili karar vermedik falan gibi demeçler bu mağlubiyeti getirmiştir kanımca..
akıllı yönetim sağ duyulu açıklama yapar ve son 5-6 haftayı galibiyetle tamamlardık!!
Hadi Sosa tamam da Hoca ile ne ilgisi var. Kaldı ki Hoca'nın kendisi bile ayrılacağını deklare etmesine rağmen ona güvendiklerini dile getirip arkasında durdular. Zaten koca sezonda bir GS maçını oynadık onun haricinde Hoca'nın eleştirilmediği tek maç yok. Nitekim onun da ortaya koyabildiği bir oyun planı yok. Burak sayesinde yaşanan 5 maçlık seride bile iyi top oynamıyorduk...
memozcan
22.04.2018, 01:18
Hadi Sosa tamam da Hoca ile ne ilgisi var. Kaldı ki Hoca'nın kendisi bile ayrılacağını deklare etmesine rağmen ona güvendiklerini dile getirip arkasında durdular. Zaten koca sezonda bir GS maçını oynadık onun haricinde Hoca'nın eleştirilmediği tek maç yok. Nitekim onun da ortaya koyabildiği bir oyun planı yok. Burak sayesinde yaşanan 5 maçlık seride bile iyi top oynamıyorduk...
bugün samet aybaba seneye ordayım minvalinde açıklama yaptı.. bunlar büyük takıma yakışmayan şeyler.. rıza bile çapına bakmadan yönetime ve camiaya sallıyor.. ben yeni yönetimin bunlara hakim olmasını beklerdim.. sağduyulu açıklamalarla mevcut kadroyu onore etmesini ve maksimum fayda almalarını beklerdim.. gerekirse soyunma odasına ineceklerdi bu 5-6 haftada..
hos_cocuk61
22.04.2018, 05:21
Forumda dönen şu muhabbete de hastayım. Takım galip gelir maça az kişi gitmiştir, hemen biri çıkıp "Hafta sonu neden Trabzon halkı takıma sahip çıkmaz, neden maça gitmez" derler. Yada takım mağlup olur maça çok kişi gitmiştir, hemen biri çıkar "Bu takım bu kadar çok taraftarı hak etmiyor." der. Bu kadar yanar döner olmaya gerek yok. Bakın ben size gerçeği söylüyorum, bu takımın maçını izlemek için 5 lira bile vermem.
Murat Keçeci
22.04.2018, 09:22
Maçın ilk 20-25 dakikası güzel futbol oynadığımız forvetimizle olsun orta sahamızla olsun sol bekimizle olsun gol pozisyonuna girdiğimiz güzel sinyaller verdiğimiz dakikalar geçirdik fakat beklenen golün gelmeyişi oyuncuların ilerleyen dakikalarda düşen temposu rakibi maça ortak etti üstüne birde tam ilk yarı biterken yenilen gol ve sakatlık problemleri oyuncuların şevkini bayağı kırdı.
İkinci yarıdaki çabalarda sonuç vermeyince sivas doğru futbol oynayarak hakettiği bir galibiyet aldı hem üç puan kaybettik hemde beşincilik yarışında nur topu gibi yeni bir rakibimiz doğdu.
Uğurcan güven veremedi.Rıza hoca da Ersun yanalın yaptığı yanlışları tekrarlamaya başladı oyuncuların mevkileriyle çok fazla oynamaya başladı örneğin stoper sakatlanıyorsa oyuna stoper koy öndeki oyuncuyu geri çekip öbürünü onun yerine diğerini kanada gibi hamleler oyunun içindeki birçok oyuncunun yerinin değişmesi demek takımın yarısının değişmesi takım savunmasına çok büyük hasar veriyor.
Ligde yabancı oyuncularından en az verim alan takım bizizdir herhalde o yüzden sene sonu yabancılarla ilgili ciddi bir tasarruf planı yapmamız gerekecek.
Ama şunu da söylemem lazım transfer yasağını kaldırmamız lazım başkanın dediği hem tasarruf yapacağız hem yarışın içinde kalacağız sözünün gerçeğe dönüşmesi hiç kolay değil kanat oyuncusu olmayan stoperde vasat stoperleri bulunan bir takımın başarılı olması zor.Transfer yasağını kaldırdıktan sonra tasarruf planının şöyle olması gerekiyor maliyeti faydasından yüksek olan oyuncuları elden çıkarıp onların yarı fiyatına faydası maliyetini geçecek oyuncular bulmak bu şekilde hem takımın verimini yükseltmek hemde yüksek maaşlı oyunculardan kurtulup tasarruf yapmak.Alt yapıda umut veren kanat açık oyuncuları varsa değerlendirmek gerek.
Rıza hoca konusuna gelirsek biz nasıl istediğimiz yönetimi seçtiysek yönetiminde istediği hocayla çalışması en doğal hakkıdır ben performansa bakarım isimlerin bir önemi yok.
Şunuda belirtmek gerek bu takımın formasını koysak beşinci olur diyenlere kanıp da takımı yetersiz alt yapı oyuncularıyla doldurmayın gerçekten hakeden genç milli oyuncular varsa değerlendirin aksi takdirde sonuçları ağır olur geçen sezonun iki kupasını almış konyaspor ligde kalma mücadelesi veriyor bu size gelecek seneki yapılanmada ne kadar ciddi olmanız gerektiğini göstersin.
Uğurcan amatördebile oynayamaz ilk yediği pozisyonunhemen hemen ayni ortada h rakip kaleci çıkıp topu almasını bildi
uğurcan bu takımda oynayacak futbolcu değil bu çocuk kaleye gelen 2 toptan birini mutlaka alır
Ardayı denemek lazim
HOPA'LI TS'Lİ
22.04.2018, 11:42
Kaybediyorsunuz ona eyvallah da bari ikinci golü yemeyeydiniz. İkili averajı da verdik Sivas'a. Bu nasıl hocadır, takımdır. Bitmeyen ızdıraptır. Bunu da mı düşünen olmadı ?
Evet. ikili averajı kaptırmak en kötüsü oldu.
Bu son dakika golü yakışmadı
Çizgi kalecisi olayına bende karşıyım. Kaleci dediğin sürekli ileride duracak Muslera gibi. Tamam senede 2 gol yersin bu şekilde oynarken ama getirdiği faydalar çok fazla.
Maçı özetten izledim değişiklikler bana garip geliyor
Şu okayı defans ta oynatmayacak td nasip et Allah'ım birde uğur çıkıp neden sosa girer
Bir işin erbabına laf söylemek adetim değil ancak şu td ler geçmiş maçları izlemiyorlar mi yusuf sosa kucka orta sahası olmuyor zayıf kalıyor neden idrak etmiyor bunlar orda çıkması gereken olcay iken
Onazi neden girmedi
Okayin defansa çekilip sosanin girmesi maçın vermek bence
Akbaş durica hubocan uğur novak
5 tane adam var elde defans
artvints
22.04.2018, 17:12
rakibin önliberosu hakan'ın sahaya koyduğu enerjiye karşılık verecek bir önliberomuz olmadığı için maç içinde azalarak bitti takım. adam her yere yetişti, bizim oyuncularımız yürüdü. final maçı sayılırdı, öyle oynamadık.
Soner Albayrak
22.04.2018, 19:20
Gelecek sezon takımı Okay-Abdülkadir-Yusuf üzerine kurmak gerekiyor. Başka çıkar yol da yok gibi gözüküyor. Okay gitmezse tabii.
burak kucka iyiydi
yazıcı genelde olduğu gibi yetersizdi
olcay ve abdulkadir çok fazla top ezdi kaptırdı
sağ kanat defans yetersizdi.
bir takımda4-5 yetersiz performans olursa sonuç 0-2 olur.
omondoles
22.04.2018, 20:32
İlk yarıyı izleyebildim. Kötü değildik.
Bedri Sertkaya
24.04.2018, 09:32
Şimdi sevinebilirsin. Antalya'ya plaka yapar bu takım.
Sivas'a plaka yapalım dediğin gibi, Erzurum'dan Ankara'ya çırılçıplak yürüyeceğim.
cakalkerem
24.04.2018, 10:07
Açıkcası Burak'ın bu kadar ofsaytta kalmasına ,
takımın bu kadar ruhsuz oynamasına,
1 tane kaliteli yabancımızın olmamasına
rağmen ilk yarıyı 4-0 önce biitirecekken maçı 2-0 kaybetmemiz ilginç...
Bir Taliscamız yok ki..
Bu Sosa Kucka ne iş yaparlar anlamadım..
He yusuf Abdulkadir iyi oynarsa gol atıp attırırlarsa takım kazanıyor....
Yoksa tek forvet nereye kadar...
Bu Olcay'a verilen paraya gerçekten yazık...
Adamın ne yaptığı belli değil...
yazık çöp takımız...
cakalkerem
24.04.2018, 10:08
he birde bu kadar sakatı nasıl veriyoruz anlamıyorum...
her maçta en az 2-3 sakatlanan oyuncumuz oluyor..zaten kadro darlığı var birde sakatlıklar gelince yuh diyorum..
Demek takım iyi idman yapmıyor...
çalışmıyorlar..
Takımda yarı oyuncu yürüyor resmen
cakalkerem
24.04.2018, 10:09
OKAY İLE 10 YILLIK DAHA ANLAŞMA YAPMAK GEREK...
Yoksa oda uçup gider
Ozan Gözaçan
24.04.2018, 10:45
olcay göstermiştirki bu maçda seneye direk yollanmalıdır. ilk yediğimiz golde adam yanından geçiyor okaya gösteriyor adamı tutun diye sen ne iş yaparsın be adam adamla birlikde koşsa bile yeter vuramaz o kafayı ... burada uğurcana suç bulan olmuş ama maçı izlememişsiniz anlaşılan özeti bile izlememişsiniz ekrana öyle bakmışsınız yazık. uğurcan iyi kaleci olacak Tolga içinde neler dendi 4-0 lık gs maçı var adamın ondan sonra toparladı. Birde a takımla idmana çıkıyor diyorsunuz adam gibi kaleci antranörümü var takımın yıllardır .
Faruk BERBER
25.04.2018, 16:23
Şimdi sevinebilirsin. Antalya'ya plaka yapar bu takım.
Tersten mi ?
cakalkerem
26.04.2018, 23:26
sivası yenemedıkya yazık
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.