PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 24.Hafta l Trabzonspor 0-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7

Oğuzhan Fidan
05.03.2018, 22:25
çoğu oyuncu için mesele olmaz diyorsun yani?
ne anladın bilmiyorum yazdığımdan ama en azından hocasız şeref meselesi yaparda maç kazanmaya çalışırlar dedim. zaten aklı başında çoğu kişide bu kadar yönetir takımı

memozcan
05.03.2018, 22:25
şenol güneşi konuştuğumuz kadar trabzonsporu konuşmuyoruz.. camianın hacmi tam olarak budur..

kabul etmek zor olsa da şu anda bursaspor ayarında bir takımız.. zaten rızayı getirerek çıtayı belirlemiş olduk..

halilaziz61
05.03.2018, 22:26
Bu takımın bir efsanesi varsa cebindeki son para ile maça gidendir.
Yani sensin, benim.

Milyonları cebine indirip sonra gittiği takımda sanki TS ona hiç emek vermemiş gibi rezil laflar söyleyenler efsane değildir.

Salyangoz kabuğundan çıkmış tüh demiş bundan mı çıktım. Bu hali TS'ye layık görenler efsane olamaz.

Sanki TS olmasa başlı başına adı geçen adamlar olabilecekmiş gibi efsane derler ya, açıp TS'nin tarihini okumamak bu olsa gerek...

erdo6
10 gündü 5 maç yapan ölü beşiktaşa karşı bu duruma düşen rezil bir futbolcu sürümüz var hangi takım olursa olsun bugün bu beşiktaşa maç vermezdi

Değil 50 150 yıl geçse bu takım şampiyon olamaz boşuna aldanmayalım artık bizim rakiplerimiz istanbul takımları değil anadolu takımlarıdır.

erenslash
senin dediğin gibi yabancı çok sağlam bir hoca şart ve bana göre takım acilen satılmalı
Bu takımın bir efsanesi varsa cebindeki son para ile maça gidendir.
Yani sensin, benim.

Milyonları cebine indirip sonra gittiği takımda sanki TS ona hiç emek vermemiş gibi rezil laflar söyleyenler efsane değildir.

Salyangoz kabuğundan çıkmış tüh demiş bundan mı çıktım. Bu hali TS'ye layık görenler efsane olamaz.

Sanki TS olmasa başlı başına adı geçen adamlar olabilecekmiş gibi efsane derler ya, açıp TS'nin tarihini okumamak bu olsa gerek...

Reha Demirbaş
05.03.2018, 22:27
Yusuf Yazıcı: "Bugün çok üzgünüm, taraftarları da anlıyorum. Bugün üzdüğümüz taraftarları tekrar sevindirmemiz gerekiyor. Bir şeyleri yanlış yaptık ve olmadı."

Papağan gibi her hafta aynı söylem. Yusuf bari bunu geliştir.

jairzinho
05.03.2018, 22:28
Yalniz Samet Aybaba dururken Riza yi bu takimin basina getiren net futbolun f sinden anlamiyordur.

bence rıza hoca düşünüldüğü kadar kötü hoca değil

1-maaşlar yatırılıyor mu?
2-hoca devre arası 3 oyuncu istedi.tık yok
3-hoca sezon başı hazırlık geçirmedi

yani rıza hocayı doğru değerlendirmek için elimizde çok fazla delil yok.
bide yerel medya hocanın üzerine çok gitti kanımca.hocanın psikolojisi oldukça bozuk.

Ertan OKUMUŞ
05.03.2018, 22:28
küfür etmeyin beyler yakismiyor bizlere herbirimiz trabzonlu veya trabzonsporlu burada yapmayin ..

mactan önce senol günes olayi hem yönetimi hem oyunculari yumusatmistir resmen 3 puan hediye edilmis bu dogrudur

genclerimizi anliyorum fakat sakin olmalari gerekiyor en dogrusu tessislere giderek protesto yapilmali trabzonsporda oynamak istemeyen oyunculari kadro disi ederek yeni hocayla yola devam etmek gerek baskanimiz yok ama var gibi gözüken adam da nasilsa kongrede gidecek

Tebrikler sağduyulu yaklaşımınız için
Bizim şuan ne futbolculara ne de birbirimize yüklenmemiz doğru,iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır ve bizim iyi futbolcu sayımız çok az maalesef...
Şuan gerçekten bu takım için birşey yapmak isteyen taraftar varsa yönetimi protesto ederek kongreye gitmesi için baskı oluşturmalı,Rıza hocanın gitmesi çok fazla birşey değiştirmez( bu arada bizi çalıştıracak kapasitesi olduğuna inanmıyorum)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert Oğuzlu61
05.03.2018, 22:29
Erman Toroglu neler diyor oyle ya tamam iyi durumda degiliz ama bizi ezdikce ezdi. Trabzon ölçü sayilmaz Bjk icin kolay mac ama Sivas Kayseri Basaksehir maclarina bakmak lazim bu maclar ölçü olabilir diyor. Olcay iki kelime etsene ?

Gerci suc bende niye bunlari izliyorum.

Doğukan Uçan
millet açığımızı bulmuş fenerbahçeye küfür ederek bizi ayakta uyutuyorlar. bursa,kayseri,beşiktaş,galatasaray hep bunu yaptılar. eski trabzon yok artık

memmedaga
iyice saçmalamaya başladık şu mağlubiyeti Şenol Güneşe bağlamak nasıl bir travmadır adam rakip takımın hocası bu kadar basit

halilaziz61
05.03.2018, 22:30
senin dediğin gibi yabancı çok sağlam bir hoca şart ve bana göre takım acilen satılmalı

Katılıyorum,
çıkış yolu başka yok.
SAtın alan kendi şirketi gibi göreceğinden, takım kötü olsa şirket zarar edeceğinden, o pislik menajerler fink atamaz kulüpte. Birileri cebini dolduramaz. Kimse onlarca milyondolarlık transfer yapıp başarısız olup da hesabını vermemezlik edemez...

Oğuzhan Fidan
05.03.2018, 22:30
burada herkes birbirine ahkam kesiyo dingonun ahırı gibi kendi çöplüğünüzmüş gibi davranamazsınız. madem ulusal bi platform o zaman herkes istediği görüşü yazar. baskıcı tavırla küfürle provokatörlükle bi yere varılmaz. önce beyinler gelişmeli. hazmetmeyi öğrenmeliyiz. şenol hocaya kızgınlığımız olabilir ancak adam bize 2011 deki başarımızı getiren isim başkasının yapabileceği bişey değil 8jkyada en parlak dönemini yaşatıyor. zamanında teneke bağlayıp gönderdik. yapcak bişey yok sonuçlarına her zaman katlandığımız sezonlarımız var bolca zaten değişende hiçbişey yok şu kulüpte gelen başkan cep doldurur gelen topçu körelir gelen hoca ezbere boş taktikler.

İ. C. Ertem
05.03.2018, 22:31
Yahu velev ki savunmuş olsun arkadaşımız -savunma falan da yok ortada- iğrenç ağza alınmayacak hakaretleri küfürler görmek zorunda mıyız?! Şaka mısınız gidin bizim yönetime hocaya sallayın. Kafayı Şenol Güneş ile bozmuşsunuz arkadaşlar... Sevmeyebilirsiniz ama bu kulübün mazisine işlemiş bir insana bu hakaretlerin edildiğini duymak insanı derinden yaralıyor!..

erenslash
umarım tüm bunlar 2018 yılında ve sezon sonunda olur ve kurtuluruz aynen kardeşim
Katılıyorum,
çıkış yolu başka yok.
SAtın alan kendi şirketi gibi göreceğinden, takım kötü olsa şirket zarar edeceğinden, o pislik menajerler fink atamaz kulüpte. Birileri cebini dolduramaz. Kimse onlarca milyondolarlık transfer yapıp başarısız olup da hesabını vermemezlik edemez...

jairzinho

kötü örnekler de çok.satılan takım bir kişinin alacağı kararlara bağlı olur.o kişi bu sezon küme düşeceğiz derse düşersin.taraftarların etkisi sıfıra iner.

sasone
bence rıza hoca düşünüldüğü kadar kötü hoca değil

1-maaşlar yatırılıyor mu?
2-hoca devre arası 3 oyuncu istedi.tık yok
3-hoca sezon başı hazırlık geçirmedi

yani rıza hocayı doğru değerlendirmek için elimizde çok fazla delil yok.
bide yerel medya hocanın üzerine çok gitti kanımca.hocanın psikolojisi oldukça bozuk.
Rıza Çalımbay'ın olayı bu kadar,sezon başında takım çalıştırırsa zaten kümeye oynarsın.

outlaws61
05.03.2018, 22:32
Trabzon sehri eski Trabzon olsa bu gece hocayı gönderir yönetimi değiştirir oyunculardan bazılarını kapı dışarı eder.

Ama nerde.

alper*
Maalesef bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışından koptuk diyebiliriz.

Enaldo61
Bırak bu işleri Nazım Efendi.
Yenilgiyi Şenol Hocaya küfür ederek içindeki yangını söndüren adama dur dedik diye mi yanar döner olduk?
Şu yenilginin Şenol ile ilgisi nedir dedik. Yanlış mı dedik? Her şeyi Şenol ile ifade etmeye kalkan takıntılı bir güruh var.
Ulan Şenol Hocayı belki de en çok seven benim. Ama bunlar kadar anmıyorum. Acaba sıkıntı kimde?

Olayın mantığını anlamışsın hala. O stada o ismin verilmesi normal herhalde sana göre.

Fatih Öztürk
Herifteki kafa yapısı aynı armanın peşine düştüğü renkdaşına yorum yazdırmama cezası aldırmak. Aslanım istersen zahmet etme ben girmeyeyim foruma madem mutlu olacaksın. Ama sende kalıbının adamı ol bak 29 yaşına gelmişin birilerini yalayarak büyük olamazsın bunu öğren. Senle ben aynı çatı altında buluştuk bak mağlubiyete sinir krizleri geçiriyoruz o buruşmuş kestane ise provokatörlüğünün verdiği keyifle 3 puanını cebine koydu gitti. Bundan mutlu isen sıkıntı değil devam et

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 22:33
Aslolan taraftardır,para için çalışanlara karşı taraftarı savunmaktan bile aciz insanlarsınız.

Kusura bakma ama ağzında küfür, dilinden hakaret düşmeyen insana karşı bırak da Şenol'un yanında olalım.
Benim için gerçek taraftar yöneticisine, futbolcusuna veya hocasına veya efsanesine küfür etmeyen taraftardır.
Siz küfrü hak görüyorsanız diyecek sözüm yok.

Enaldo61
05.03.2018, 22:33
Kusura bakma ama ağzında küfür, dilinden hakaret düşmeyen insana karşı bırak da Şenol'un yanında olalım.
Benim için gerçek taraftar yöneticisine, futbolcusuna veya hocasına veya efsanesine küfür etmeyen taraftardır.

Beşiktaş'ın hocasını niye savunup duruyorsun sen burda? Beşiktaşlı'ysan bu forumdan uzaklaştırılmalısın.

erenslash
05.03.2018, 22:34
jairzinho araştırıp sağlam bi rhoca almadan önce takım satılmalı zengin bir adama katarlı olur bilmem ne ülkesinden olur satıldıktan sonra bütçe belirlenir transfer bütçesi sağlam yabancı bir hoca alırsın bak bütçe bu dersin geri dörtlüyü alırsın ortasaha kanat forvet alırsın baba bir hoca ve teknik ekibi iyi olan bir hoca olur

Shakhtar Donetsk (http://www.transfermarkt.com.tr/shakhtar-donetsk/startseite/verein/660) gibi bir takım bütçesi oluşmaya başlar

memozcan
05.03.2018, 22:35
yaz aylarında transfer forumunda çok dile getirmiştim ama ergen arkadaşların hışmına uğramıştım.. geri dönüşü olmayan transfer yapmamız bizi felakete sürükler diye.. kucka, sosa vs.. yerine bedava gökhan inleri, ndiayeyi almalıydık.. yine de bu transferleri anlıyorum.. iddialı olmak adına yapılmış olabilir ama soyadını hala doğru şekilde yazamadığım theo ve volkan şen hangi akla hizmet alındı ?

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 22:35
Herifteki kafa yapısı aynı armanın peşine düştüğü renkdaşına yorum yazdırmama cezası aldırmak. Aslanım istersen zahmet etme ben girmeyeyim foruma madem mutlu olacaksın. Ama sende kalıbının adamı ol bak 29 yaşına gelmişin birilerini yalayarak büyük olamazsın bunu öğren. Senle ben aynı çatı altında buluştuk bak mağlubiyete sinir krizleri geçiriyoruz o buruşmuş kestane ise provokatörlüğünün verdiği keyifle 3 puanını cebine koydu gitti. Bundan mutlu isen sıkıntı değil devam et

Kusura bakma ama provakosyonu bizzat sen yapıyorsun.
Yenilgiyi Şenol'a bağlama dedim. Kötüydük yenildik dedim. Kalktın bana ağır küfürler ettin.
Senin ahlak anlayışın, edebin buna izin veriyorsa diyecek söz yok.
Evet, bana hakaret ettiğin için ceza almanı istiyorum. Çünkü kendine hakim olman gerekirken sen hakaret ettin.

sasone
05.03.2018, 22:37
Rakip takımın hocasına sinirden küfredebilir insan,hoş bir şey olduğunu veya kabul edilebilir olduğunu söylemiyorum,küfür kullanan birisi de değilim ama Trabzonspor taraftarı olarak yaşadığımız süreç ortada,para için her şeyi satan insanları görünce bazen istemsiz şeyler oluyor.

Bugün ben rakip hocasına sinirli değilim ama Jan Mari denen soytarının peşinde koşan Trabzonsporluya kızgınız,hayal kırıklığına uğratıyorlar insanı.
Ama buraya gelip soytarılık yapanlar var,rakip hocanın bahsi geçmemişken tahrik ediyorlar insanı.

Tuğrul
A Spor da Sivas i Barcelona bizi Corumspor yaptilar, Trabzon deplasmani mi zor diye dalga geciyorlar kadromuzla dalga geciyorlar.

Olcay Cakir ile birlikte sucluyu da taraftar yaptilar, vurdukca vuruyorlar. 1 milyar borcu yapan da taraftar, takimi 10. siraya oynatan da taraftar, Sivas muthis takim en korkulan takim ama Trabzon fossss evet bunun sebebi de taraftar.

Olcay Cakir yuregin varsa Muharrem Usta ya iki kelime et, sorunun asil kaynagini ekranlara tasi. Sende o yurek var mi ? Yok.
Muharrem'in aspor'ın sahibi ile yakın ilişkisi var.

Bu yüzden Olcay Çakır'ı suçlayamazsın.

Ekranlardaki geyik muhabbetlerini izlemeyi de bırakın kardeşim ne çok seviyorsunuz bu dingilleri izlemeyi.

Onun dışında TS ayakta duruyorsa taraftar sayesinde. Orduspor, Kocaelispor gibi olsaydı Olcay işsiz kalacaktı.

Hali ile en büyük taraftar, yöneticiler sahtekar

batugol
Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek
ANDAVALLIK
trabzonun ve trabzonsporun mevcut dinamikleri ile bu takımın kafaya oynaması
IMKANSIZ
Hocanın dediği gibi gömün artık
Yeni şeyler yapmak lazım

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 22:38
Beşiktaş'ın hocasını niye savunup duruyorsun sen burda? Beşiktaşlı'ysan bu forumdan uzaklaştırılmalısın.

Bir şeyi netleştirelim.
Öncelikle ben Şenol Hocayı savunmadım.
Fatih isimli arkadaş yenilgiyi hazmedemeyip hakaret içerikli sözlerle yenilgiyi Şenol'a bağladı.
Ben de bu yenilginin hoca ile alakası nedir? Her şeyi hocaya bağlamanızdan gına geldi dedim.

Bunun üzerine Fatih ağır hakaretler etti.
Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve hocasına küfür edilmemesi gerektiğini savunuyorum. İtirazın buna mı? Söyle de öğrenelim.

erdo6
05.03.2018, 22:38
burak olmasaydı şimdi küme düşme hattındaydik

odyseuys
05.03.2018, 22:39
hala rıza denen futbol cahili, akıl fukarasının kovulduğu açıklanmadı. neyle sınanıyoruz anlayabilmiş değilim...

zaqua
ne anladın bilmiyorum yazdığımdan ama en azından hocasız şeref meselesi yaparda maç kazanmaya çalışırlar dedim. zaten aklı başında çoğu kişide bu kadar yönetir takımı
Yok şeref meselesi yaparlar demişsinya, bende diyorumki çoğunda mesele yapacak kadar şeref yok

jairzinho
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@jairzinho (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=35855)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> araştırıp sağlam bi rhoca almadan önce takım satılmalı zengin bir adama katarlı olur bilmem ne ülkesinden olur satıldıktan sonra bütçe belirlenir transfer bütçesi sağlam yabancı bir hoca alırsın bak bütçe bu dersin geri dörtlüyü alırsın ortasaha kanat forvet alırsın baba bir hoca ve teknik ekibi iyi olan bir hoca olur

Shakhtar Donetsk (http://www.transfermarkt.com.tr/shakhtar-donetsk/startseite/verein/660) gibi bir takım bütçesi oluşmaya başlar

bizim için başkalarının iyi şeyler yapacağını düşünmek bana mantıklı gelmiyor.çözüm öze dönmektir.ruh orada çünkü.paralı askerlerle bi yere varamazsın

Erkan A.
05.03.2018, 22:40
Tebrikler sağduyulu yaklaşımınız için
Bizim şuan ne futbolculara ne de birbirimize yüklenmemiz doğru,iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır ve bizim iyi futbolcu sayımız çok az maalesef...
Şuan gerçekten bu takım için birşey yapmak isteyen taraftar varsa yönetimi protesto ederek kongreye gitmesi için baskı oluşturmalı,Rıza hocanın gitmesi çok fazla birşey değiştirmez( bu arada bizi çalıştıracak kapasitesi olduğuna inanmıyorum)

tskler ertan abi

Oğuzhan Fidan
05.03.2018, 22:40
bu beyinlerle hastalıklı düşüncelerle iyice dibe batıyoruz. kimse başarıyı konuşamaz oldu TS tarihinde fiyaskolar arka arkaya gelmeye devam ediyor 2011 den sonra sıradanlaştık iyice. ben büyük takım hüviyetinden uzaklaştığımızı düşünüyorum

erenslash
05.03.2018, 22:41
borcumuz olmasa evet derdim.bu borçla öze dönemessin özü de koruyup zengin bir adam şart klup acilen satılmalı yerli başkanlarla özü gördük zaten başarısızlık özümüz olmuş
bizim için başkalarının iyi şeyler yapacağını düşünmek bana mantıklı gelmiyor.çözüm öze dönmektir.ruh orada çünkü.paralı askerlerle bi yere varamazsın

Fatih Öztürk
Kusura bakma ama provakosyonu bizzat sen yapıyorsun.
Yenilgiyi Şenol'a bağlama dedim. Kötüydük yenildik dedim. Kalktın bana ağır küfürler ettin.
Senin ahlak anlayışın, edebin buna izin veriyorsa diyecek söz yok.
Evet, bana hakaret ettiğin için ceza almanı istiyorum. Çünkü kendine hakim olman gerekirken sen hakaret ettin.

Mehmet kardeş ceza almak afedersin şeyimde bile değil ben duygularımı böyle yaşıyorum bu şerefsiz iki hamlede şehrin gazını aldı mağlubiyet dün gitti. Esasında mağlubiyetten çok bu duruma içerliyorum. Benim peşinde koştuğum memleketimin canımın ciğeri bu forma bir zibidi parayla çok kolay hizaya gelen provokatörün elinde oyuncak olmamalı. Bu oyuna bu şehir gelmemeli. Beni anlamadıysan problem yok.

Oğuz B.
Eskiden işe yaramaz da olsalar basın sözcülerimiz olurdu. Yok mu bir eleman çıkıp Rıza çapsızını kovduk. Yakında biz de defolup gideceğiz diyecek?

Oğuzhan Fidan
Yok şeref meselesi yaparlar demişsinya, bende diyorumki çoğunda mesele yapacak kadar şeref yok

anladım kardeşim . maalesef durum vahim.

Mehmet BAŞ
Rakip takımın hocasına sinirden küfredebilir insan,hoş bir şey olduğunu veya kabul edilebilir olduğunu söylemiyorum,küfür kullanan birisi de değilim ama Trabzonspor taraftarı olarak yaşadığımız süreç ortada,para için her şeyi satan insanları görünce bazen istemsiz şeyler oluyor
Bugün ben rakip hocasına sinirli değilim ama Jan Mari denen soytarının peşinde koşan Trabzonsporluya kızgınız,hayal kırıklığına uğratıyorlar insanı.
Ama buraya gelip soytarılık yapanlar var,rakip hocanın bahsi geçmemişken tahrik ediyorlar insanı.

Valla hocam ben de her şeyi Şenol üzerinden ifade edenlere kızıyorum.
Ya bu adam Beşiktaş'ın hocası, bizimle ilgisi nedir anlamıyorum. Bizim kendimize odaklanmamız lazım.
Ama saçma sapan Şenol muhabbetleri içerisinde kendimizi buluyoruz. Sürekli Şenol muhabbeti açılmasından sıkıldım.
Hem adama sinir oluyorlar hem de ağızlarından düşürmüyorlar. Ben bu mantığı bir türlü anlamıyorum.

My
Siz küfrü hak görüyorsanız diyecek sözüm yok.Mehmet, tamam küfür doğru değil ama adam zaten çıldırmış kardeşim birden sen ortaya fırlayıp "önünden ye" diyorsun. Oluyor mu şimdi bu yani.

jairzinho

gs de burak yok gomis var.

eğer doğru işler yaparsan beleşci buraka mahkum olmazsın.

Tuğrul
05.03.2018, 22:42
Burak olmasaydı 5 ME'ya daha komple bir santrafor alınırdı.

Hem 3.2 ME aldığını da gözönüne almak lazım ( Bir tane daha kalburüstü forvet alınırdı mesela Selezniyov gibi)

Ayriyetten TS'nin forması bile ligde kalmaya yeterdir. Bunu geçtiğimiz sezonlarda da sınadık.

memozcan
05.03.2018, 22:42
yapılacak ilk şey hocanın üstüne bir direktör getirmek.. gidin hayrettin hacısalihoğlunu getirin.. son parlak dönemimizi onun sayesinde yaşadık..

odyseuys
05.03.2018, 22:43
ulan adam hala beklemediğimiz bir anda basit bir gol yedik yoksa maça ortaktık diyor. rıza ! nerenle izliyorsun abi sen maçı? ofansta son pasları değerlendiremiyormuşuz, takımın sorunu oymuş.

suç hakikaten sende değil, seni bu takımın başına geçiren akıl yoksunu yönetimde.

utanmadan bir de rakip güzellemesi yapıyor ahlaksız adam. tek sıkıntımız ofanstaymış... kelimeleri seçemiyorum artık arsız herif. defol git.

memozcan
05.03.2018, 22:43
Burak olmasaydı 5 ME'ya daha komple bir santrafor alınırdı.

Hem 3.2 ME aldığını da gözönüne almak lazım ( Bir tane daha kalburüstü forvet alınırdı mesela Selezniyov gibi)

Ayriyetten TS'nin forması bile ligde kalmaya yeterdir. Bunu geçtiğimiz sezonlarda da sınadık.
kardeş seleznov boştaydı zaten..

Fatih Öztürk
05.03.2018, 22:44
Artık şu kulübü katarlılar alsa nolur camiayı Allah almış zaten.

Oğuzhan Fidan
siz onu bunu bırakında trabzonda yaşayanlar size sesleniyorum siz önce içinizdeki 8jk yalakalarını temizleyin ne taraftar grubu kaldı ne bişey herkes elini çekmiş. 50. yılda geldiğimiz duruma bak

Semih58
Castillo kulübe maçtan önce haciz göndermiş

Mehmet BAŞ
Olayın mantığını anlamışsın hala. O stada o ismin verilmesi normal herhalde sana göre.

Şenol muhabbeti etmek istiyorsan özelden yazışalım. Her başlıkta Şenol tartışması yaşanmasından gına geldi.

mmert
05.03.2018, 22:45
Trabzonspor iğrenç bir yapı haline geldi. Taraftarından kurumuna kadar. Artık aptal insanlara tahammülü kalmadı birçok insanın. Şehir ve kulübün de yüzde 80’i kaypak ve aptal. Tiksiniyorum.

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 22:46
Hiç fazla yorum yazmaya gerek yok.
Böyle yönetimin böyle hocası olur. Her şeyin özeti Rıza Çalımbay(!)

sasone
Valla hocam ben de her şeyi Şenol üzerinden ifade edenlere kızıyorum.
Ya bu adam Beşiktaş'ın hocası, bizimle ilgisi nedir anlamıyorum. Bizim kendimize odaklanmamız lazım.
Ama saçma sapan Şenol muhabbetleri içerisinde kendimizi buluyoruz. Sürekli Şenol muhabbeti açılmasından sıkıldım.
Hem adama sinir oluyorlar hem de ağızlarından düşürmüyorlar. Ben bu mantığı bir türlü anlamıyorum.
İyi de adam oradaki tahrikten bahsediyor,tamam sorunu biz kendimizde arayalım bunda sorun yok ama bu sorunu çözmede en önde olması gerekenler,yıllarca bu kulübün parasını yiyenler,36 yaşında hiç bir başarısı yokken takım verilenler geliyor,şehri esir alıyor,Trabzonspor taraftarına satılık diyor,gözaltına aldırıyor.

Haysiyetsiz bir yerden bitme Jan Mari var,o da Trabzonlu Gençler olmuş,isme bak ulan çıldırmamak elde değil,neyse bu da yalakalık yapıyor,yerel basın sus pus.
Hoooop sen kimsin de kime satılık diyorsun bile demiyor.

Adam ortamı gerip,puanları alıyor.Buna tepki olur.

jairzinho
borcumuz olmasa evet derdim.bu borçla öze dönemessin özü de koruyup zengin bir adam şart klup acilen satılmalı yerli başkanlarla özü gördük zaten başarısızlık özümüz olmuş

iho yu kastediyorsun yanılırsın.iho zamanında ne özü gördük?50 tane dışarıdan oyuncu transfer edildi.1-2 tanesi tuttu.
zaten para babalarının günümüzde doğru adamlar olmadığı bilinen bi gerçek.günümüz zengininden uzak duracaksın hafız

chener
Kafam karmakarışık.Futbolcularımız ; Beceriksizler,kötüler,bıkkınlar,yardımlaşmıyorlar, birbirini sevmiyorlar,yorgunlar ama gene de hakem hatası olmasa farklı bişelerden konuşuyor olacaktık. Benim kafam çok karışık.Kızmalıyım ama kime ve niye halen tanımlayamıyorum.Sinirlenmeye bile halim yok.Bi değuşuk durum.Domino gibi.Şehir bezgin,yönetim beceriksiz,teknik heyet yardımlaşmıyor,statta seyirci birbirini sevmiyor.Yarın otur da uğraş milletle şimdi.

nakzo
05.03.2018, 22:47
Satin şu kulübü artik satin bu ahlaksiz utanmazlarin elinden kurtarin trabzonsporu satin ulan sdatin su kulubü.

Timur Bey
05.03.2018, 22:48
Tesislere gitmek yerine, Şenol Güneş'le kuymak yemeye gitsin yalaka taraftar bozuntuları bunun üzerine! Halen bir itiraz, bir ses yok. Bu kadar silik bir camia olduğumuz zaman yoktur.

My
05.03.2018, 22:49
Rıza Çalımbay: "Oyuncu açısından sıkıntı yaşıyoruz ama yapacak bir şey yok. Kalan 10 maç var, bunu en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız."

Özet: Seve seve bana katlanacaksınız. Derdinizi bana değil Usta'nıza anlatın. Hadi bana bay.

sasone
05.03.2018, 22:50
Rıza Çalımbay: "Oyuncu açısından sıkıntı yaşıyoruz ama yapacak bir şey yok. Kalan 10 maç var, bunu en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız."

Özet: Seve seve bana katlanacaksınız. Derdinizi bana değil Usta'nıza anlatın. Hadi bana bay.

Rıza Çalımbay vasıfsızı ne anlar ki oyuncudan?Hubocan'ı sol bek oynatırken sakatlık sebebiyle stopere getirebilen biri,ondan olsa olsa iyi uzun yol kamyon şöförü olur,stabil işler.

Ertan OKUMUŞ
05.03.2018, 22:51
Belki zamanı değil ama dün bir spor yazarının bir önerisi vardı ;
Güvenilir bir yönetim ardından üyeliği son derece kolaylaştıracak bir sistem ve enson örneğin Sms le 100 tl lik bağış veya Sms le kulüp üyeliği ,aslında yaşadığımız buhrandan çıkmak çok çok zor,imkansız değil sadece önemli olan güvenilir bir yönetimin başa gelmesi( yukarıdaki hesap basit bir örnek sadece)

Oğuz B.
Eleman Trabzonspor'u esir almış bir edayla alenen dalga geçiyor. Kasımpaşa mı burası? Ayıptır.

Seni bu kulübe layık görenlere de yazıklar olsun.

Mehmet Sarigül
Istanbul'da bordomavi renkler giyindiği için eleleştirilen Trabzonsporlu Senol hoca!...
Trabzon'da ise takimini satan Senol hoca!...
Tam bir komedi.

Tsli31
05.03.2018, 22:52
aldığımız her topu geri pas yaparsak olacağı budur
hak ettik yenilgiyi

erenslash
Türklerden hayır gelmedi demek istedim daha doğrusu Trabzonlu adamlardan hayır da gelmedi.yok ihoyu değil bütün yöneitmleri kast ediyorum.Yabancı para babasına satmak elzem şöyle olabilir nevzat aydınla yabancı bir ortalıklı klubu satabiliriz o da yanaşmayacağı için yabancı birine gidecek klub.
iho yu kastediyorsun yanılırsın.iho zamanında ne özü gördük?50 tane dışarıdan oyuncu transfer edildi.1-2 tanesi tuttu.
zaten para babalarının günümüzde doğru adamlar olmadığı bilinen bi gerçek.günümüz zengininden uzak duracaksın hafız

Salih Kara
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Beşiktaş maçından sonra bir nedenden dolayı bu taraftar grubu beşiktaşlılara twitterda burada rahat rahat gezemezsiniz gibisinden birşeyler yazarak tepki koymuştu. Ama adamlar geldi bizim stadda şarkılı türkülü tezahürat yaparak stadı esir aldı. Her hareketimiz rezillik oluyor.

Erkan A.

iste macin özetini anlatmis hocamiz simdik evine gidecek cüneyt arkinin bir filmini izler yemegini yer uyur ..olan bizlere oluyor tskler riza hoca

Yavuz KÜÇÜK
Şenol Güneş Trabzonspor'un efsane futbolcusuydu. Teknik direktörlüğünün belli bir dönemine kadar efsane olma yönünde ilerlerken o veya bu sebeplerle efsanelikten profesyonelliğe terfi etmiştir. Rakip takımın teknik direktörünün bu kadar yüceltilmesi, Dozer Cemil'in, Hüseyin Avni Aker'in ne bileyim bi Şamil Ekinci'nin, Özkan Sümer'in, Ahmet Suat Özyazıcı'nın dahi önüne koyulması akıl alır gibi değil. Benim yaşım yetmez bazı şeyleri göremedim ama çok şükür okuma yazmam var tarihi araştıracak kapasitem var. Büyüklerimizden o zamanları dinleyip az gözyaşı dökmedik. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerlerin hepsi yok oluyor. Trabzonspor efsanesi dediğiniz, ismini statlara layık gördüğünüz adamın şikeden ceza yemiş bir takımın hatta bunu da geçtim hegemonyasını yıktık diye övündüğümüz İstanbul'un 3 küçüklerinden birinin başında olmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz? Beşiktaş'ı diğerlerinden ayıran nedir? Bu sempati nereden geliyor? Bilmediğimiz bir durum mu var? Bu takımın taraftarının kalbi yeterince kırık bırakın başka kişiler, kurumlar veya partiler için bu insanlara üstten üstten konuşmayı. Hep beraber Trabzonspor'u bu duruma düşürdük. Becerip çalınan kupamızı bile alamıyoruz. Birilerine yaranmaya devam.

My
05.03.2018, 22:53
Çalımbay: "Sol tarafta oynatacak oyuncum yok. Castillo var o da sakat."

Küfür etmem kolay kolay ama bu adam zorla kaşınıyor. Sanki Bongonda'yı nenen gönderdi ulan dalga mı geçiyorsunuz bizimle!

yatmaztara
05.03.2018, 22:54
Bu maçta sakat vermediğimiz için sevindim. Haftaya rotasyonlu bir kadrodan sonra gs maçına hazırız demektir. 4 ay oldu derbi galibiyeti göremedik iyi gelecek inşallah :D

outlaws61

Hadi ordan ya.

Castillo'yu yediniz Rodallega'yı yediniz iyi ya da kötü Bero nerde arkadaş.

Bu Bero denen adam dakika alamayacak kadar kötüyse niye klüpte.

İyi bir adamsa niye oynamıyor.

Biri gelip 11 oynatır biri kadroya almaz.

Sen elindeki adamları küstürdün mahvettin gelmiş laf yapıyosun.

Yerli abi yerli. Ne varsa yerli tayfa başı çekiyor.

Bıktım bu yerli tayfadan Onur da dahil Burak, Olcay, Uğur Demirok tayfasından kurtulmamız lazım.

Mert Oğuzlu61

Yaw ne demek en iyi şekilde, bu ifade de yöneticilerimiz ve hoca tarafından sık sık kullanılmaya başlandı sinir ediyorlar insanı.

''Bizim bir hedefimiz var, ilk 5'e gireceğiz ve Avrupa bileti alacağız'' diyeceksin, hedefi net bir şekilde ortaya koyacaksın ve bunu oyunculara da gerekirse döve döve yansıtacaksın. Biz Kasımpaşa mıyız Akhisar mıyız, ligi en iyi şekilde bitireceğiz açıklamasına takan tek kişi ben miyim ?

memozcan
05.03.2018, 22:55
Satin şu kulübü artik satin bu ahlaksiz utanmazlarin elinden kurtarin trabzonsporu satin ulan sdatin su kulubü.

kimse almaz bu kulübü.. denizbanktan fahiş faizle krediler kullanılmış.. bunu ödeyemeyince temerrüde düştü.. bankanın elinde oyuncak olacağız.. ustanın yapmaya çalıştığı şey sanırım denizbank yerine QNBden kredi kullanıp kulübü onlara peşkeş çekmek..

fazlası olmaz emin olun.. kimse de beyaz kaşlı abramoviç beklemesin..

Full HD
05.03.2018, 22:57
Trabzonsporun durumu bizi mutsuz ediyor.Basari yok hic bir sey yok.... ne sanssiz takimiz ki basketbol da bile son saniyede sampiyonlugu kaybediyoruz (EuroChallenge) ne bilem artik mahkemeler bile sana hak veriyorken, sana kupan verilmiyor Trabzonspor hüsranligin,ters gidisin,sanssizligin ve ikinci sinif kisilerin adresi oldu malesef.Allah kurtarsin arkadaslar umarim zengin bir yabanci kulübü satin alir da o paranin gücünü bizde tadariz.Ama öyle sanssiz bir takimiz ki o para bile ise yaramaz herhalde.

Resmen komedi bir ömür bitti hehe sictuk kafa yapisi sifir hasta olduk.

Erkan A.
antromanlarda hocalik yapan servet cetin ne ruhsal durumdadir acaba

trabzonsporu ya yabanci hoca calistirmali yada trabzonsporlu efsaneler baska yolu yok

rizanin aciklamalarindan anladigim verin tazminatimi gideyim benden istifa diyamayacaksiniz diyor oda biliyor baskan yok rahat

Mehmet BAŞ
İyi de adam oradaki tahrikten bahsediyor,tamam sorunu biz kendimizde arayalım bunda sorun yok ama bu sorunu çözmede en önde olması gerekenler,yıllarca bu kulübün parasını yiyenler,36 yaşında hiç bir başarısı yokken takım verilenler geliyor,şehri esir alıyor,Trabzonspor taraftarına satılık diyor,gözaltına aldırıyor.

Haysiyetsiz bir yerden bitme Jan Mari var,o da Trabzonlu Gençler olmuş,isme bak ulan çıldırmamak elde değil,neyse bu da yalakalık yapıyor,yerel basın sus pus.
Hoooop sen kimsin de kime satılık diyorsun bile demiyor.

Adam ortamı gerip,puanları alıyor.Buna tepki olur.

Valla hocam bazı şeyleri abarttığınızı düşünüyorum.
Maçta gerginlik olmadı. Kimsede stres vb. de yoktu. Gayet sakin maç oldu.
Maalesef 2011'den sonra kalitesiz yöneticiler, oyuncular ve teknik direktörler yüzünden sahada kaybediyoruz.
Sorunu dışarıda aramaya gerek yok. Aciz bir yönetim, kötü bir kadro ve teknik direktörle Beşiktaş'ı yenmek hayaldi.
Biz önce güçlü bir yönetim kuracağız. Sonra iyi bir teknik direktör getireceğiz. Sonra da kaliteli bir kadro oluşturacağız.
Ondan sonra dileyen istediği olayı çıkarsın sahada çatır çutur yeneriz! Mesele bence budur.

My
05.03.2018, 22:58
Rıza Çalımbay: "5 beraberlik tabi başarı değil. Bizim tek sıkınıtımız gol."

memozcan
05.03.2018, 22:58
sene sonu para eden tüm topçuları satıp tamamıyla borç ödeyip kalan topçularla devam etmeliyiz.. nasıl olsa öylede 5. oluyoruz böyle de !!

61_Hasan_69
05.03.2018, 22:59
Buradaki S.G. sevicilerde sevinsin şampiyonluğa gidiyor hocaniz

yatmaztara
05.03.2018, 22:59
O kadar çapsız bir yönetim ki. Eminim Novak'ı almalarının sebebi Mas'ın ani gidişi yüzünden panik yapıp etrafa haber salacakken, Durica ve Hobo içeri girip ''bizim bi arkadaş var iyi sol bektir. İsterseniz ayarlarız birşeyler'' demişlerdir. Bunun olmuş olma ihtimali çok yüksek.

Ertan OKUMUŞ
05.03.2018, 23:00
Maalesef 2011'den sonra kalitesiz yöneticiler, oyuncular ve teknik direktörler yüzünden sahada kaybediyoruz.
Sorunu dışarıda aramaya gerek yok. Aciz bir yönetim, kötü bir kadro ve teknik direktörle Beşiktaş'ı yenmek hayaldi.
Biz önce güçlü bir yönetim kuracağız. Sonra iyi bir teknik direktör getireceğiz. Sonra da kaliteli bir kadro oluşturacağız.
Ondan sonra dileyen istediği olayı çıkarsın sahada çatır çutur yeneriz! Mesele bence budur.

Altına imzamı atıyorum [emoji122][emoji122][emoji122]

Fatih Öztürk
05.03.2018, 23:00
sene sonu para eden tüm topçuları satıp tamamıyla borç ödeyip kalan topçularla devam etmeliyiz.. nasıl olsa öylede 5. oluyoruz böyle de !!

Bu kadroyla devam edildiği yerde para edecek Okay, Abdülkadir ve Yusuf'u gönder değil ilk beşe girmeyi kümede kalmak bile büyük iştir.

Ibrahim Gaygusuz
05.03.2018, 23:02
Defans ile forvetin arasi kac metre . Ortalamasini cok merak ediyorum.

60 70 metre gozukuyor cogu zaman.

Bukadar genis futbol oynanmaz.

My
05.03.2018, 23:02
Daha sahaya atlayan gerizekalıyla maç sonu bjk forması giyen Sosa'mız var. Rezilliğin bini bir para.

sasone
05.03.2018, 23:04

Sorunu anlatmakta zorlanıyorum,bahsettiğim konu bjk maçı özelinde yaşananlar,bizim kontrolümüzde olmadı olay,istedikleri gibi yönlendirdiler,gerekli stresi yaşamadılar,Jan Mari gibi en ufak doğrusu,fikri ve davası olmayan satılık bir tipin peşinde koşan kişiler de buna alet oldu.
İstedikleri ortamı kurdular,istediklerini aldılar ve gidiyorlar.

Arkadaş da bundan bahsetmiş,uzun vadeli sorunlarımızı zaten çözemeyiz bu kadar basit bir konuda bile anlaşamıyoruz,karşımızdaki insana ulaşamıyoruz.
Trabzonlu Gençler diye çok iddialı bir isim koyup,başına tam manasıyla saray soytarısı kılıklı birini layık gören,onun peşinde alt üstü 40 liralık bilet için koşan kitle ile işimiz zor zaten.

Emirhan Çorumlu
Bu parasizlikta 32 Yasindaki Hubocanin Bonservisini almak isteyenlerinde amk.

memozcan
Daha sahaya atlayan gerizekalıyla maç sonu bjk forması giyen Sosa'mız var. Rezilliğin bini bir para.

bir şekilde lehimize devam eden oyunun soğuması bir yana kulüp bir de ceza alacak o beyinsizin yüzünden.. o parayı o adamdan tahsil edeceksin.. passolig neden geldi??

Emirhan Çorumlu
05.03.2018, 23:05
Novak Sol Bek mi oynadi Sol Acik mi anlamadim... Nerde degisik degisik Adam var bulup getiriyoruz bedavaymis gibi...

hos_cocuk61
05.03.2018, 23:06
Bir ara Gs sempatizanlığı vardı, şimdi yerini Beşiktaş sempatizanlığı aldı. Neredeyse bazı sefiller Beşiktaş kazandı diye zil takıp oynayacak.

Semih58
N Doye 33
Hubocan 32
Demirok 29
Durica 36
Pereria 34
Kucka 31
Sosa 32
Olcay 30
Burak 32
Rodellega 32
Yaşında

61_Hasan_69
Kale arkasında torpil atan bjklilere ses çıkarmayan biz o bölgeye gidince bize terörist muamelesi yapan polislerinde amk

tanjugunduz
05.03.2018, 23:07
Mayıs'ta acil kongre olmalı Rıza konulmalı yeni yonetim kendi hocasını belirlemeli yeni sezona hazırlık yapılmalı yoksa hersene daha da batiyoruz kalitesiz yüksek maliyetli oyuncular gonderilmeli

Yönetim istifa.

Fatih Öztürk
05.03.2018, 23:08

Aynı mevzu istanbul ibinelerinden birinde olsa oyuncuyu aya çıkarır s......
Bizde ise herşey mübah. Iyi ki gazı alınmış taraftarımız bjk'yi tribüne çağırıp alkışlamadı. Artık herşey olabilir çünkü biz istanbul takımlarından daha omurgasızız bizim davamız yok hükmünde.

Oğuzhan Fidan
bmn radyodaki arkadaşlar çok iyi konuşuyor.

Emirhan Çorumlu
Plansiz Projesiz Parasiz bir cacik olmaz... Kicikirik Basaksehirin yaptigi Plani Projeyi bile yapamiyoruz... Yaziklar olsun ne diyeyim...

Majezik
edt

Mehmet Sarigül
05.03.2018, 23:09
Iddia ediyorum; sadece 20-30 dakika tv'den izlediğim Türkmen senin şimdiye kadar dönüşümlü oynattiğin Durica, Ugur ve Hubcan'dan çok daha iyi bir stoper!
Hadi ordan, oyuncu açisindan sıkıntı yaşiyormuş...
Iyi oynayan Kamil'i oynatmiyorsun, neden?
Tabi ismi Pareira veya Novak degil...Ya sabir.

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 23:09
Sorunu anlatmakta zorlanıyorum,bahsettiğim konu bjk maçı özelinde yaşananlar,bizim kontrolümüzde olmadı olay,istedikleri gibi yönlendirdiler,gerekli stresi yaşamadılar,Jan Mari gibi en ufak doğrusu,fikri ve davası olmayan satılık bir tipin peşinde koşan kişiler de buna alet oldu.
İstedikleri ortamı kurdular,istediklerini aldılar ve gidiyorlar.

Arkadaş da bundan bahsetmiş,uzun vadeli sorunlarımızı zaten çözemeyiz bu kadar basit bir konuda bile anlaşamıyoruz,karşımızdaki insana ulaşamıyoruz.
Trabzonlu Gençler diye çok iddialı bir isim koyup,başına tam manasıyla saray soytarısı kılıklı birini layık gören,onun peşinde alt üstü 40 liralık bilet için koşan kitle ile işimiz zor zaten.

Hocam adını andığın o grubu konuşmak dahi istemiyorum.
Zira onlar için kuracağım kelimelere harcayacağım vakti başka işlere harcamayı kar olarak görüyorum.
Kaile alınacak, ciddiye alınacak bir oluşum olduklarını düşünmüyorum.

Majezik
05.03.2018, 23:11
Şu kadro adam gibi bir tdnin elinde olsun ilk 2 garantiydi. Savunma olsun direkt şampiyon

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHatta 1 forvetle Uefa Kupası garanti. Şampiyonlar ligide %50 ihtimal.

Doğan BULAT
05.03.2018, 23:11
Ya şu takımın taraftarı yok anlayın şunu artık. Seyircisi var sadece seyirci

Emirhan Çorumlu
05.03.2018, 23:12
N Doye 33
Hubocan 32
Demirok 29
Durica 36
Pereria 34
Kucka 31
Sosa 32
Olcay 30
Burak 32
Rodellega 32
Yaşında

Emekli sandigi mübarek... Pereira uzatildi, Ndoye Riza ya kalsa bugün uzatacak, Hubocan sudan ucuz oldugu icin direk bonsevisini aliriz, Sosa ya daha yeni milyonlari baydik, Burak efendi en zengin Sakat olacak... Olcay henüz 30 Yasinda, nereden baksan 2-3 kere daha Bjk den Özür diler...

hos_cocuk61
05.03.2018, 23:12
Bu Olcay ne yapar? Bu rezil herifi Trabzon'a layık görenler utansın. Bu zihniyet seneye de Fenerden Atıf'ı alır.

serdaracıl
05.03.2018, 23:13
N Doye 33
Hubocan 32
Demirok 29
Durica 36
Pereria 34
Kucka 31
Sosa 32
Olcay 30
Burak 32
Rodellega 32
Yaşında

Hepsi gitmeli

Full HD
05.03.2018, 23:15
Ya şu takımın taraftarı yok anlayın şunu artık. Seyircisi var sadece seyirci

Önemli olan destektir.Taraftar ayni zamanda seyircidir hehe en azindan stad öyle böyle doluyor.

Enaldo61
05.03.2018, 23:16
Takımı 30 yaş üstü hevessiz futbolcularla doldurursan olcağı bu demek ki, istedikleri zaman oynuyorlar biz de onların keyfine göre bekliyoruz.

sasone
05.03.2018, 23:17
Hocam adını andığın o grubu konuşmak dahi istemiyorum.
Zira onlar için kuracağım kelimelere harcayacağım vakti başka işlere harcamayı kar olarak görüyorum.
Kaile alınacak, ciddiye alınacak bir oluşum olduklarını düşünmüyorum.

Konuşmak zorundayız,eğer Trabzonlu Gençler gibi kapsayıcı bir isimle Trabzon tribününü esir alıyorlarsa konuşmak zorundayız,çünkü bu bizim büyük bir sorunumuz,sokakta görsem hal ve hareketlerinin çiğliğinden,konuşurken yaptığı içi boş cümlelerden,karanlık mafyatik bir tipin adına yazdırdığı tişörtlerden sonra bile o adamın peşinde giden varsa bu büyük,tahmin ettiğinden de büyük bir sorundur.

Bunun etrafındakiler senin geleceğin,sadece takım,tribün,sportif olay olarak bakma,bu çocuklar anne,baba olacak,iş hayatına girecek ve en önemlisi oy verecek,ülke kararlarına dahil olacak.
Böyle vasıfsız ve karakter yoksunu biri ismi Trabzonlu Gençler olan bir kitleyi yönetiyorsa en büyük sorunun bu.

Trabzonlu soytarılar olsa belki bir nebze anlarsın.

Enaldo61
05.03.2018, 23:17
Tüm bunların sebebi hükümet dicem de karşı çıkanlar olacak ama öyle.

Cagdas Topal
05.03.2018, 23:19
Alın size şenol işte Trabzonspor lular şg nin ve yavru şikecilern başarılı olmasını istiyormuş. Rezil herif.

My
05.03.2018, 23:22
Bu Olcay ne yapar? Bu rezil herifi Trabzon'a layık görenler utansın. Bu zihniyet seneye de Fenerden Atıf'ı alır.Yalnız bu kıyas pek olmadı. Zaten bu zihniyet fenerden Aatıf için Şekip'in bize laf soktuğunun haftasında bizzatihi başkanım tarafından istenip avuç yalattırılarak geri gönderilmişti. Napıyorsunuz diyenlere de medeniyet dersi vermiştik hep beraber o barbar, ilkel taraftara.

Tuğrul
05.03.2018, 23:24
Alın size şenol işte Trabzonspor lular şg nin ve yavru şikecilern başarılı olmasını istiyormuş. Rezil herif.

Fatih Terim gibi ülkemizi ve GS'ı Milan ile İtalya'da temsil etse anlarım da ?

BJK ne alaka (!) Şenol akl-i dengesini yitirmiş durumda.

Umarım şampiyon olamazlar.

My
05.03.2018, 23:24
Aynı mevzu istanbul ibinelerinden birinde olsa oyuncuyu aya çıkarır s......
Bizde ise herşey mübah. Iyi ki gazı alınmış taraftarımız bjk'yi tribüne çağırıp alkışlamadı. Artık herşey olabilir çünkü biz istanbul takımlarından daha omurgasızız bizim davamız yok hükmünde.Fatih ne gerek var kardeşim şimdi böyle ilkel, banal, barbarca şeylere. Hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına monşer. Alkış ta olur her şey olur. Zaten ne geliyorsa başımıza bu fosilleşmiş dinazor kafalardan geliyor. Şu an büyük düşünüp uzay çağını yaşayalım.

Cagdas Topal
05.03.2018, 23:26
Fatih Terim gibi ülkemizi ve GS'ı Milan ile İtalya'da temsil etse anlarım da ?

BJK ne alaka (!) Şenol akl-i dengesini yitirmiş durumda.

Umarım şampiyon olamazlar.

Ona bunu söyletenler belli onların yüzüne tükürmek gerek. Allah hepsinin belasını versin. Bu adam mı efsane şimdi?

Mehmet BAŞ
05.03.2018, 23:26
Adamların kanatlarında Babel ve Lens oynuyor. Qaresma'ları cezalı!
Bizim kanatta Olcay oynuyor. Yerine de N'Doye çekliyor. Diğer tarafta da orta sahadan devşirme Abdülkadir var.
Yemin ederim kafayı yememek elde değil! Bu kadroyu bu şekilde oluşturanları Allah'a havale ediyorum.

Elinde Okay ve Onazi varken gidip Kucka'ya 5 Milyon Euro veren kafaya diyecek söz bulamıyorum!
Eli ayağı düzgün kanat oyuncusu almak varken defansif adama 5 Milyon bağladılar. Sat bakalım bu paraya satabilecek misin?!
Kadro mühendisliğinden bihaber adamlara transfer yaptırırsan olacağı budur!

My
05.03.2018, 23:28
Şenol Güneş: "Ben biliyorum ki bütün Trabzonsporlular, benim ve Beşiktaş’ın başarılı olmasını istiyor."

serdaracıl
05.03.2018, 23:30
Şenol Güneş: "Ben biliyorum ki bütün Trabzonsporlular, benim ve Beşiktaş’ın başarılı olmasını istiyor."

Yanlış biliyoz. Şeyimizde değil. Ne sanıyor bunlar kendini

Cagdas Topal
05.03.2018, 23:31
Yanlış biliyoz. Şeyimizde değil. Ne sanıyor bunlar kendini

Onu öylesine öven tayfa varki içimizde Allah onların da belasını versin, bu adamı böyle konuşturanlar onlar işte.

Gürkan Asma
05.03.2018, 23:32
Şenol Güneş: "Ben biliyorum ki bütün Trabzonsporlular, benim ve Beşiktaş’ın başarılı olmasını istiyor."Nerden biliyomuş onu da söylesin.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğrul
05.03.2018, 23:33
Konuşmak zorundayız,eğer Trabzonlu Gençler gibi kapsayıcı bir isimle Trabzon tribününü esir alıyorlarsa konuşmak zorundayız,çünkü bu bizim büyük bir sorunumuz,sokakta görsem hal ve hareketlerinin çiğliğinden,konuşurken yaptığı içi boş cümlelerden,karanlık mafyatik bir tipin adına yazdırdığı tişörtlerden sonra bile o adamın peşinde giden varsa bu büyük,tahmin ettiğinden de büyük bir sorundur.

Bunun etrafındakiler senin geleceğin,sadece takım,tribün,sportif olay olarak bakma,bu çocuklar anne,baba olacak,iş hayatına girecek ve en önemlisi oy verecek,ülke kararlarına dahil olacak.
Böyle vasıfsız ve karakter yoksunu biri ismi Trabzonlu Gençler olan bir kitleyi yönetiyorsa en büyük sorunun bu.

Trabzonlu soytarılar olsa belki bir nebze anlarsın.
Bence VİRA güzel bir oluşum.

Hem verdikleri sosyal mesaj hem de tribünde yaptıkları organizasyon ile görmek istediğimiz taraftar gurubudur.

Trabzonlu gençler ise IQ'sü sıfır altında olan kişilerin iştirak ettiği bir pislik yuvası. Bunlara ivedi olarak kayyum atayıp, lav etmek elzem.

Ibrahim Gaygusuz
05.03.2018, 23:33

Kendi gitti baskalarini yaninda goturmek istiyor heralde.

Sacma konusmus.

Trabzonsporu bolmeye calisiyorlar resmen.

Doğukan Uçan
05.03.2018, 23:34
abdülkerim durmaz doğru söylüyor her yıl beşiktaş maçları böyle geçiyor. fb ve gs maçları değil.

tanjugunduz
05.03.2018, 23:34
Biz burda üzülüyoruz yönetim yemek yiyormuş stadda beddua edeceğim olmayacak

Yönetim istifa.

hos_cocuk61
05.03.2018, 23:35
Muharrem Usta ile Nevzat Aydın Twiterden Beşiktaş'ı tebrik etmedi mi? Bir de bazı dangozlar Nevzat Aydın denen kısa şortlunun başkan adayı olmasını istiyorlar. Ne beyinsiz insanlar var yahu. :) Bu kepazeliğin altındaki etkenlerden biride Nevzat denen soytarıdır.

Aker
05.03.2018, 23:35
Yazmayayım yazmayayım dedim de yani ne demek bu ya. Bu adileri desteklemek Trabzonsporluluk ruhuna aykırı, ayıptır.

memozcan
05.03.2018, 23:38
bu gece bir Ş.G. lafı daha görürsem vallaha kusacağım!!!

Full HD
05.03.2018, 23:39
bu gece bir Ş.G. lafı daha görürsem vallaha kusacağım!!!

Senol Günes mi demek istedin tam anladim da ondan soruyorum. :)

Heisenberg
05.03.2018, 23:41
Ve hala kendisini savunanlar var, yazık gerçekten.

My
https://s14.postimg.org/s7x8mcj4h/Ads_z1.jpg

TSemih61
Babel dediğimiz adam haftalardır leş gibi oynuyordu, ölüyü diriltmekte üstümüze yok.

Bazı taraftarlar da resmen Beşiktaşlı olmuş. Yeni takımlarında başarılar dilerim, bizim olmamızdan çok onların şampiyon olmasını istiyorlar gerçekten.

Aslında fazla bir şey konuşmaya da gerek yok TS bitmiş. Her anlamda tam bir enkaz yığını.

Bu arada Rıza Çalımbay tercihi müthiş ya. Tam bir orta sıra takım tercihi. Bu adamı taraftar da öyle bir sahiplendi ki. Takım büyüklüğünü kaybedebilir geri kzanabilir bu ayrı bir şey ama taraftar resmen sıradan bir Anadolu takımı taraftarı oldu artık. Sayın ŞG'nin de dediği gibi gerçekten BJK'nin başarısı çok sevindiriyor bu şahısları kendi takımları umurunda değil.

Tuğrul
05.03.2018, 23:42
Muharrem Usta ile Nevzat Aydın Twiterden Beşiktaş'ı tebrik etmedi mi? Bir de bazı dangozlar Nevzat Aydın denen kısa şortlunun başkan adayı olmasını istiyorlar. Ne beyinsiz insanlar var yahu. :) Bu kepazeliğin altındaki etkenlerden biride Nevzat denen soytarıdır.
Aslında Nevzat Aydın oluşturduğu scout sistemi ile transfer planlamımızı kurumsallaştıracak adımı atmıştı.

Fakat bu mekanizmayı yürüten kişileri iyi seçemediği için çuvalladı.

Eğer ki Monchi örneğinde olduğu gibi kendisini ispatlamış üst ve alt bireyleri ulusal-uluslararası personelle harmanlayacak bir ortam yaratırsa.

Nevzat Aydın'a hayır demem ? Yöntem bu olmalı. Nevzat veya X şahıs bu vizyonu benimsemeli.

Aksi takdirde İbrahim ve Muharrem gibi Metin-Özkan doğan menajer bozuntularının iki dudağı arasında gelip gidersiniz

zafercalikoglu
05.03.2018, 23:43
hakettik yenilmeyi,adamlar yürüyerek yendiler bizi,maç 2.yarı az dikkatli olsalar 5 e giderdi,şu bir gerçek biz top falan oynamıyoruz sistem yok,sitem çok, o denyo neden atladı sahaya ,gitsin avrupada atlasın,da görelim ,

Türkiyenin sistemi en iyi kuran hocası Samet Aybaba dır, o gelsin ,

Manu61
05.03.2018, 23:44
abdülkerim durmaz doğru söylüyor her yıl beşiktaş maçları böyle geçiyor. fb ve gs maçları değil.

Şu soytarıları izleyip ciddiye almaya gerek yok. Hükümete sağlı sollu giydirip üzerine bu gereksizleri izlemene şaşırdım.

memozcan
lafı yetmedi fotografını da gördük.. behlül kaçar..

Fatih Çelik

Evet biz küçük bir takım olarak ezeli rakibimizi ikinci takım olarak destekliyoruz. Resmen billur geçiyor yahu

Arda'
Erman Toroglu neler diyor oyle ya tamam iyi durumda degiliz ama bizi ezdikce ezdi. Trabzon ölçü sayilmaz Bjk icin kolay mac ama Sivas Kayseri Basaksehir maclarina bakmak lazim bu maclar ölçü olabilir diyor. Olcay iki kelime etsene ?

Gerci suc bende niye bunlari izliyorum.

Doğru demiş valla Sivas evinde tokatladı bjkyi, Kayseri keza 10 kişi kaldı ilk yarı adamlar pozisyon vermedi en azından berabere bitirdiler maçı. Başakşehir zaten hep tokatlıyor bjkyi en son geçen sene 20 dkda 3lük yaptılar.

zafercalikoglu
05.03.2018, 23:45
Babel dediğimiz adam haftalardır leş gibi oynuyordu, ölüyü diriltmekte üstümüze yok.

Bazı taraftarlar da resmen Beşiktaşlı olmuş. Yeni takımlarında başarılar dilerim, bizim olmamızdan çok onların şampiyon olmasını istiyorlar gerçekten.

Aslında fazla bir şey konuşmaya da gerek yok TS bitmiş. Her anlamda tam bir enkaz yığını.

bencede beşiktaş olsun ,fener veya gs olacağına onlar olsun ,ne var bunda , ilk önce bizim takım büyük takım gibi oynasında sonrasına bakarız

Mehmet Sarigül
05.03.2018, 23:45

Sen takim kurmayi zaten bilmiyorsun!

zafercalikoglu
05.03.2018, 23:46
bu sezon ligi 50 puana varmadan bitiririz, malesef usta başkan ,aldatma da çok usta ,acilen gönderilmeli,

Bilal Karadeniz
05.03.2018, 23:47
Ali riza ve ahmet cubukcu gazetecilerden kaçmak için saatlerce stadda bekleyip şimdi cikmislar arka kapıdan allahım kimlerin aldık ya

Fatih Çelik
05.03.2018, 23:49
Şu soytarıları izleyip ciddiye almaya gerek yok. Hükümete sağlı sollu giydirip üzerine bu gereksizleri izlemene şaşırdım.

Hangi yıllardır yahu? Şu bizim insanımızdaki genelleme hastalığı bitmiyor. Bi ara gsye yatiyorduk guya sonra fbyr yatar olduk simdi yillardir bjkye yatıyormusuz. Rizeli bursaya yattıniz diyor bugün bursali gelmiş bjkye verdiniz yattiniz diyor. Ya kardeşim hem başarısızlığımızla dalga geçiyorsunuz , sikeyle önümüzu kesiyorsunuz hem de ne kadar büyük görüyorsani önümüze geleni yenmemizi bekliyorsunuz.

Fatih Öztürk
05.03.2018, 23:50
Fatih ne gerek var kardeşim şimdi böyle ilkel, banal, barbarca şeylere. Hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına monşer. Alkış ta olur her şey olur. Zaten ne geliyorsa başımıza bu fosilleşmiş dinazor kafalardan geliyor. Şu an büyük düşünüp uzay çağını yaşayalım.

Olur tabi abi. Hatta bir cisim yaklaşıyor moduna girelim :)
Nasıl olsa cisimlerin gelen gideni belli değil, zavallı Trabzonspor.

TSemih61
05.03.2018, 23:50
bencede beşiktaş olsun ,fener veya gs olacağına onlar olsun ,ne var bunda , ilk önce bizim takım büyük takım gibi oynasında sonrasına bakarız
Beşiktaş'ın bu iki takımdan ne farkı var? En az onlar kadar hakemler tarafından kollanıyor en az onlar kadar ayak oyunu yapıyorlar. Olcay'ı bize kitlediler, Ekici transferinden zarar ettik. Tolgay'ı elimizden kaptılar. Bunlara niye sempati besleyelim?

Timur Bey
05.03.2018, 23:54
Kargalar 2011'de kupada şike yapıp dolaylı olarak senin şampiyonluğunu çalmıştır ve küme düşmesi gereken bir takımdır. Haliyle ipin ucu kendilerine uzadığı için fb aleyhinde görüş beyan edemediler gs gibi. Bu takıma sempati duyan da duymaya çalışan da paranın kölesi olmuştur.

Ayrıca bu akşam yenilgiden konuşulmuyor. Talisca'nın eli ve verilmeyen penaltımız, sürekli Talisca'nın hakeme itiraz edip kart görmemesi, Tosic'in ağız burun dalması ve kart görmemesi bu takımın kollandığına yetmez mi?

memozcan
05.03.2018, 23:54
bi şey daha var.. hocamız ilk geldiği zaman bu takım öyle ya da böyle gol atar diyordu.. şimdi ise gol sorunumuz var diyor..

kıvırmakta akla birilerini getirmiyor değil..

Doğukan Uçan
05.03.2018, 23:59

Reyting ve izlenme uğruna saçmaladıklarını biliyorum. Ama adam ağır haklı içimiz hain dolu, beşiktaşlılar sarmış camiayı.

sasone
05.03.2018, 23:59

Kasten yapıyor,halen o 6 Trabzonspor'un gerçek taraftarının sattın lafının acısı içinde.

Bu kinci,para için inandığı her doğruyu yiyebilecek karakterin destekçileri gelsin yorumlasın bakalım ne demek istemiş,biz malum dar kafalıyız.
Anlamıyoruz.

My
06.03.2018, 00:00
Adam kanat yok diyor hepimize küfür eder gibi gönderdiği adam, buyrun.

Mert Küçükoğlu†@AgnusDei61 (https://twitter.com/AgnusDei61) <small class="time"> 54 dk.54 dakika önce (https://twitter.com/AgnusDei61/status/970752799486160898) </small>
Theo Bongonda yine asist yaptı.. 4 Maç 3 Asist, bravo tebrik ederim emeği geçenleri

Yavuz KÜÇÜK
06.03.2018, 00:01
Ankara'ya ilk geldiğim zamanlar "Tamam Trabzonspor'u tutuyorsun da hangi büyük takımı destekliyorsun?" diye sorular sorarlardı bana. Sonrası malum hoş şeyler olmazdı. Küçük çocuklarımıza özellikle de gurbette olanlara çok üzülüyorum. İkinci takımım bjk, gs veya fb diyen birçok Trabzonsporlu duydu bu kulaklar. Umarım yeni nesil bu baskıyı bertaraf edebilir. Gerçi birilerine göre öyle bir derdimiz olmamalı destekle Beşiktaş'ı bak işine :)

Doğukan Uçan
06.03.2018, 00:02
Trabzonda yeni nesilin çoğu istanbul takımı tutuyor. Sokağa çıkıp röportaj yapın böyle değilse forum hesabımı sildiririm. 10 sene önce bunu deseler gülerdim ama şimdi işler böyle değil.

Mehmet Sarigül
06.03.2018, 00:02

Bayern München maçını kast ediyor olmalı hoca.

Sefaenes
06.03.2018, 00:03
Adam kanat yok diyor hepimize küfür eder gibi gönderdiği adam, buyrun.

Mert Küçükoğlu‏ @AgnusDei61 (https://twitter.com/AgnusDei61) <small class="time"> 54 dk.54 dakika önce (https://twitter.com/AgnusDei61/status/970752799486160898) </small>
Theo Bongonda yine asist yaptı.. 4 Maç 3 Asist, bravo tebrik ederim emeği geçenleri

Malesef sans vermedik hazırlık maçlarında iyi giderken lig başladığında sonra düşünülmedi me yazık ne bu nede castillo olcay kadar şans bulmadı ndoye Allah dan gs maçları var ki 11 kapıyor

redbul
06.03.2018, 00:04
burda aylarca ersun yanalı eleştirdik ama boşa dememişler gelen gideni aratıyor diye en azından ersun zamanı gol atıyorduk bu maçla beraber rızanın gol atamadığı maç sayısı 6 oldu beraberlik dersen oda 6 artık konuşmaya gerek yok diyorum

odyseuys
06.03.2018, 00:05

soytarının kurduğu takım kümeye gidiyor tepe taklak.

yahu "menez'i hiç izlemedim, nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum" diye açıklaması var bu adamın.

şu endüstriden gram maddi gelir elde etmeyen, aksine gider kalemine her yıl forması ıvırı zıvırı yazdıran ben bile menez'i 2-3 maç izlemişimdir. kendine teknik direktörüm diyen adam takımına aldırdığı milan, psg, fransa milli takımı formaları giymiş adamı izlemedim diyor.

bizim sözüm ona vizyoner yönetimimiz bu sığlıktaki bir futbol cahilini eksik gedik de olsa dünyanın parasına kurduğu bu futbol cahilini takımın başına getiriyor...

soruyorum, başkan hastane organizasyonunun bir hasta bakıcıyı koyar mı? hasta bakıcıları küçümsediğimden değil, ehliyeti gereği veriyorum örneği...

Trabzonspor bu ciddiyetle yönetiliyor maalesef.

Varlıbaş61
06.03.2018, 00:05
Adam olun da gidin isyan edin penaltı ve Kırmızı kart verilmedi diye. Bir maçın skorun etki eden 2 net hata .. ne hakeme baskı yapacak taraftar var ne de başımızda yönetim !!

TSemih61
06.03.2018, 00:09
Abdülkerim Durmaz: "Bu kadar yumuşak mağlubiyet olur mu ya? Seyirciler izliyor, futbolcular izliyor. Oldu olacak golden sonra Negredo marşı çalınsaydı."

Adam haklı. Bu futbolcu grubu ile kesinlikle başarı gelmez. Bir çoğu ununu elemiş eleğini asmış. Başarı kazanmak gibi dertleri yok, kariyerlerinde daha yükseği hedeflemiyorlar. Avrupa'ya büyük takımlara transfer kovalayan yok. Şampiyonlar liginde veya Avrupa Liginde oynayalım diyen yok, mazallah fazla maç yükü evde dinlenmek ve haftada bir oynamak varken neden başlarına iş açsınlar? Hepsi sözleşmeli memur sanki. Nereden buluyoruz karaktersiz zerre hırsı olmayan futbolcuları anlamış değilim.

Bu arada şunu söyleyim, Beşiktaş'ın çoğu maçını izledim bu sene Karabük'ten sonra en rahat galibiyet aldıkları takım biziz. Bu kadar rezil savunma ancak umursamazlıkla mümkün.

Yorgun bitik zorlu maçlardan çıkmış bir takıma karşı zerre ruh yoktu oyuncularda. Mesela Konyalı oyunculara bakın, büyük maçlarda topu yiyorlar ama bizim takımda maçı kazanmayı isteyen kim vardı? Keza Babel rezilleri oynuyor haftalardır ama adama moral verdik resmen.

Ama tüm bunlara rağmen camiada tek tepki yok. Bir de şu rezil hakem ince ince doğruyor her maçı. Kesinlikle iki takıma da eşit yaklaşmıyor ama ona bile tepki vermekten aciziz. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.

ekeser60
06.03.2018, 00:09
golümüz verilmedi bu hakem bursa maçında 3 penaltıyı vermediydi bunu konusmuyoruz taktiği konuşuyoruz

Ogün'
06.03.2018, 00:10
Bugün en iyisi hiç bir sosyal medya ortamına girmemek lazım. Burada bile beşiktaş şampiyon olsun diyenler ve bunu normal görenler var. Bu şöyle devam eder yüksek ihtimal fener olacağına gs olsun. Haramilerin Saltanatını Yıkacağız sözleri, Kazım Koyuncu'nun marşındaki çık yukarı ezilsin Istanbul ağaları sözleri falan sadece feneri kapsıyormuş demekki. Quaresmanın Yusuf Erdoğan'a iki maçta attığı tekmeler geçen maçta Talisca'nın Kucka'ya attığı tekme bu maçtaki Medel pozisyonu Beşiktaş'ın efendiliğinden geçiştirilen pozisyonlardı. Skordan bağımsız şu dünden beri yaşananlar beni inanılmaz üzdü ve gerçekten Trabzonspor'a gereğinden fazla anlam yüklediğimi de farkettim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

odyseuys
06.03.2018, 00:11
Malesef sans vermedik hazırlık maçlarında iyi giderken lig başladığında sonra düşünülmedi me yazık ne bu nede castillo olcay kadar şans bulmadı ndoye Allah dan gs maçları var ki 11 kapıyor

ağabey, 20 yaşındaki adama "takımın en iyisi sensin ama defans yapmıyorsun" denilerek yol verildi. ulan 20 yaşındaki adama defans yaptıramayan teknik direktörün ne işi var takımın başında diye soran da olmadı. müstahak aslında bize. takımda mevkisinde adam yok. pili bitmiş olcay, futbolla münasebeti sorgulanacak duruma gelmiş ndoye yokluktan bu mevkide oynatılıyor, 20 yaşında maliyeti düşük oyuncuya yol veriliyor. vallahi müstehak bize. bir Allah'ın kulu da çıkıp ağzını açtı mı bu adam postalanırken? burada sen ben bizim oğlan hayıflanıp durduk yahu hadi bunu gönderdin kimi oynatacaksın diye... duyan kim, duysa umursayan kim...

DNA-TS
06.03.2018, 00:14
size diyor ŞGsporlular.
eskiden kangalsporlular için fbli derdik bizim için karakarga dicekler bundan sonda.
sebep olanların Allah kahreylesin.
şgsporlular kına yaksın.

sasone
06.03.2018, 00:15
Bugün en iyisi hiç bir sosyal medya ortamına girmemek lazım. Burada bile beşiktaş şampiyon olsun diyenler ve bunu normal görenler var. Bu şöyle devam eder yüksek ihtimal fener olacağına gs olsun. Haramilerin Saltanatını Yıkacağız sözleri, Kazım Koyuncu'nun marşındaki çık yukarı ezilsin Istanbul ağaları sözleri falan sadece feneri kapsıyormuş demekki. Quaresmanın Yusuf Erdoğan'a iki maçta attığı tekmeler geçen maçta Talisca'nın Kucka'ya attığı tekme bu maçtaki Medel pozisyonu Beşiktaş'ın efendiliğinden geçiştirilen pozisyonlardı. Skordan bağımsız şu dünden beri yaşananlar beni inanılmaz üzdü ve gerçekten Trabzonspor'a gereğinden fazla anlam yüklediğimi de farkettim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medya çöplük gibi,orada ne dendiğinin bir önemi yok ama Trabzon'da gerçek manada bir kimlik bunalımı var,TG grubu var,bu adamların başında bildiğin bir soytarı var ve kimse biz bu soytarının peşinde ne arıyoruz demiyor.

memozcan
06.03.2018, 00:18
az önce çay tvde erbakanın oğlunun trabzon konuşması yayınlanıyordu.. onun bile boynuna TS atkısı asmışlar.. ne kadar ayağa düştük yarabbim!!

Varlıbaş61
06.03.2018, 00:19
Yönetim adam olsa Bursa maçında 3 penaltımızı vermeyen bu satılmış hakeme tepki gösterirdi maça atanınca. Ama bay vizyon için hastaneleri daha önemli daha. Allah sizi kahretsin be !!

Veysel
06.03.2018, 00:21
az önce çay tvde erbakanın oğlunun trabzon konuşması yayınlanıyordu.. onun bile boynuna TS atkısı asmışlar.. ne kadar ayağa düştük yarabbim!!

Yaş kaç 12 mi ?

Hayatında hiç mi siyaset mitingi takip etmedin

Arkadaş siyasetçiler hangi ilde konuşursa o ilin atkısını takar bunu hiç mi farketmedin

Bu kadar sıkıntı içinde bunu mu dert ettin

samway
06.03.2018, 00:22
Köksal baba ile makara yapan futbol takımı ciddiyetsizliğin dibine kadar vurmus yönetim kendinden geçmiş taraftar ve boş bir kasa !!! Sonuc ortada

samway
06.03.2018, 00:25
Yönetim adam olsa Bursa maçında 3 penaltımızı vermeyen bu satılmış hakeme tepki gösterirdi maça atanınca. Ama bay vizyon için hastaneleri daha önemli daha. Allah sizi kahretsin be !!

O yönetim yandaş taraftar grubuna istanbulda bilet dağıttı onlarda hemşehirlilerine renkdaslarına 10 katına sattı bu maç ptesi oynandı en az 10.000 kişi maça gidemedi gık çıkmıyor bile

Karasoy
06.03.2018, 00:25
Ne kiziyorsunuz adam dogru demis taraftara.davanizi siz sattiniz.senol gunese soyluyor da yiyorsa soylu ile tayyibe soylesin..!

memozcan
06.03.2018, 00:26
Yaş kaç 12 mi ?

Hayatında hiç mi siyaset mitingi takip etmedin

Arkadaş siyasetçiler hangi ilde konuşursa o ilin atkısını takar bunu hiç mi farketmedin

Bu kadar sıkıntı içinde bunu mu dert ettin
yaşım yazıyor orda kardeş!!

samway
06.03.2018, 00:26
Şimdi Sadri Şener olsa yıkarlardı ortalığı ama usta reisin adamı ona kimse dil uzatamaz mazallah çarpılır !!!

asilhamsi
06.03.2018, 00:32
Gotune teneke bağlayıp gönderecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Biz godoşmuyuz da Trabzonspor varken kargaların başarılı olmasını isteyelim?
Şike hakkında onca afilli cümle kur,sonra iki numaralı sikeci takıma git.
Çakma filozof seni.
Bu şanlı stada bu adamın ismini verenin....

TSemih61
06.03.2018, 00:35
Şenol Güneş: "Bütün Trabzonsporlular, benim ve Beşiktaş'ın başarısını istiyor. Bunu biliyorum."

Şenol Güneş bunu dediyse resmen Trabzonspor'a hakaret etti demektir. Artık kantarın topuzunu kaçırdı. Trabzonsporlular, Sivas veya diğer Anadolu takımları gibi mi ki ikinci bir takımı olsun. Bir Trabzonluyu ancak kendi takımının başarısı ilgilendirir. Ya ne dediğini bilmiyor ya da gerçekten TS'yi ezikliyor adam. Bu demeçleri verme cesaretini veren taraftalar olduğu sürece TS günden güne erimeye mahkumdur. Gerçekten sıradan bir takım olmaya doğru gidiyoruz.

PortoDeGalinhas
06.03.2018, 00:39
Bu bmn de bir topluluk var gerçekte de böyleler mi bilmiyorum ama adamların misyonu taraftara hakaret etmek. bunlar maç başlamadan seyirci niye maça gitmiyor diye küfür eder, seyirici maça gidince de niye sürekli bağırmadı diye küfür eder. takımın oynadığı futbol, yaşanan olaylar hiç önemli değil bunlar için. kendilerini Trabzonda ki taraftara küfür ederek deşarj ediyorlar herhalde. Şunu merak ediyorum gerçekten son 7 yılda sahamızda kaç tane maç izlediler, hiç o atmosferi yaşadılar mı?. mesela ben en son şikebahçe maçını izledim, normalde maçları hareretli izleyen biriyim, hatta yanımdakileri de gaza getiririm ama maçın ilk 2 dakikasından sonra ağzımı bile açamadım. o kadar ezik bir futbol oynuyoruz, o kadar ruhsuz futbolcularımız var ki değil 40 bin 100 bin kişi olsanız çıtınız çıkmaz. ve bu sadece bir kez yaşanan bir durum da değil yıllardır tekrar ve tekrar yaşanan örneklerden sadece biri. Bu yüzden halen maça gitme fedakarlığını gösteren taraftara laf atacağınıza ya gidin kendiniz destek olun ya da şapka çıkarın.

Dipnot: 10 dakika önce takımdaki futbolcuların yarısına küfür eden adamın 10 dakika sonra o futbolcuları izlemek için 100 tl veren adama maçı izlemek yerine telefondan sövmesi ayrı bir ironi

asilhamsi
06.03.2018, 00:43
Şenol Güneş: "Bütün Trabzonsporlular, benim ve Beşiktaş'ın başarısını istiyor. Bunu biliyorum."

Şenol Güneş bunu dediyse resmen Trabzonspor'a hakaret etti demektir. Artık kantarın topuzunu kaçırdı. Trabzonsporlular, Sivas veya diğer Anadolu takımları gibi mi ki ikinci bir takımı olsun. Bir Trabzonluyu ancak kendi takımının başarısı ilgilendirir. Ya ne dediğini bilmiyor ya da gerçekten TS'yi ezikliyor adam. Bu demeçleri verme cesaretini veren taraftalar olduğu sürece TS günden güne erimeye mahkumdur. Gerçekten sıradan bir takım olmaya doğru gidiyoruz.

sabahtan beri burada bu adamı göklere cıkartan bir güruh var.
Ne dedik biz,esas olan kişiler değil Trabzonspor.
Sen benim rakibimde hocalık yapacaksın ben seni destekleyeceğim.Az ötede oyna şenolcugum.
Hayatımda böyle aptal mantık görmedim.Bizi temsil ediyormus.Zannedersin yurt dısında Türkiyeyi temsil ediyor.

Doğukan Uçan
06.03.2018, 00:46
Bu sonuçların hepsi siyaset ile alakalı forumda binlerce kez yazdım. Burda bana tepki gösterenler olmuştu.

Trabzon'da yıllardır baskın olan %75 %80 lik bir kitle var onlar ne isterse oluyor. Bunlar yönetimi felan protesto edemez, çünkü hepsi birbirinin adamı.

memmedaga
06.03.2018, 00:47
asıl sorunumuz hep gözden kaçıyor

trübünler ve taraftar o kadar ayrışmış bir durumda ki hep bir ağızdan toplu halde istifaya davet yok

esas sorun bu

asilhamsi
06.03.2018, 00:50
onur: golde adama neden yaklaşmadı hiç anlamadım.Onun dışında fena maç çıkarmadı.
joe: cok istedi,ancak defansif olarak yetersiz oynadı,bindirme de yapamadı.
hubocan: mucadele etti.Takımın iyilerindendi.
durica: cok agır kalıyor.
novak: Bu adamı bulup getireni Allaha havale ediyorum.
okay: Cok iyi oynadı.Golde adamı kapatmalıydı.Mac boyu tek hatası o oldu.
kucka: Defansif cok katkı verdi,hucumda yetersizdi.O cıkınca takım delik deşik oldu.
abdulkadir: Anlaşılan Olcay abisi cok kasmamasını soyledi.O da olcay abisini kırmadı.Hic istemedi,hic isyan etmedi,hicbirsey yapmadı.Bir sure dinlenip,nerede hata yaptıgını anlamadı.Başlarım onun abisinden .
sosa: O da eski takımına karşı kasmadan oynayanlardandı.
olcay: Agzımı bozmak istemiyorum.
ndoye: Cok yetersiz kaldı.
yazici: Saha kenarında milletle öpüşmekten ısınamamıs olacak ki sahada olup olmadıgını anlamadık.Bu cocuklara hangi takımın oyuncusu oldugu hatırlatılmalı.Burası Şereflikochisar takımı değil.
rodallega: Hiçbir varlık gösteremedi.
Rıza: Anlaşılan oda eski takımına karşı gonul borcunu odemeye calıstı.Olcayı sahada tutarak takımı mahsus 10 kişi oynattı.Kucka yı cıkartarak besiktası rahatlattı.

Hakem:Bal gibi golumuzu yedi.Medele kırmızı gosterip atamadı.Eyyamın kralını yaptı.

cyberentalpi
06.03.2018, 00:51
Abdülkerim Durmaz: "Bu kadar yumuşak mağlubiyet olur mu ya? Seyirciler izliyor, futbolcular izliyor. Oldu olacak golden sonra Negredo marşı çalınsaydı."

Adam haklı. Bu futbolcu grubu ile kesinlikle başarı gelmez. Bir çoğu ununu elemiş eleğini asmış. Başarı kazanmak gibi dertleri yok, kariyerlerinde daha yükseği hedeflemiyorlar. Avrupa'ya büyük takımlara transfer kovalayan yok. Şampiyonlar liginde veya Avrupa Liginde oynayalım diyen yok, mazallah fazla maç yükü evde dinlenmek ve haftada bir oynamak varken neden başlarına iş açsınlar? Hepsi sözleşmeli memur sanki. Nereden buluyoruz karaktersiz zerre hırsı olmayan futbolcuları anlamış değilim.

Bu arada şunu söyleyim, Beşiktaş'ın çoğu maçını izledim bu sene Karabük'ten sonra en rahat galibiyet aldıkları takım biziz. Bu kadar rezil savunma ancak umursamazlıkla mümkün.

Yorgun bitik zorlu maçlardan çıkmış bir takıma karşı zerre ruh yoktu oyuncularda. Mesela Konyalı oyunculara bakın, büyük maçlarda topu yiyorlar ama bizim takımda maçı kazanmayı isteyen kim vardı? Keza Babel rezilleri oynuyor haftalardır ama adama moral verdik resmen.

Ama tüm bunlara rağmen camiada tek tepki yok. Bir de şu rezil hakem ince ince doğruyor her maçı. Kesinlikle iki takıma da eşit yaklaşmıyor ama ona bile tepki vermekten aciziz. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.

malesef adam fenerli agzıyla ama doğru konuşmuş. bizden önce 3-4 günde 1 bayern - fb -fb macları gibi 3 tane hem fiziksel hemde mental mac yapmışlar. almayalardan Trabzona seyehat etmişler. ve adamlar antreman modunda kazandı yahu

My
06.03.2018, 00:59
"Eyüp peygamberden sonra sabrıyla örnek gösterilebilecek yegane oluşumdur Trabzonspor taraftarlığı."

asilhamsi
06.03.2018, 01:06
Rıza takviye lazım demiş:)

La bundan sonra çalıştırabileceğin yegane takım rizespor.Git orada takviye yap.

tristram
06.03.2018, 01:14
ezik oyun ve hakedilmis maglubiyet..herhangi bir siradan anadolu takimi istanbul takimlarina karsi artik daha atak oynuyor.mac 2-0'a gelene kadar oyunu geride kabul edersen rakibi uzerine cekersen kacinilmaz son boyle oluyor..hicbir topcuya sallamaya gerek yok.cunku bu tip maclarda cogunlukla sahaya hangi zihniyetle cikarsan sonucta o oluyor.basaksehir,sikebahce ve bjk..ucunede beraberlige yatmak icin ciktik sonucundada les oyunlarla hakli bir sekilde uc macta 1 puan alabildik..

ilk yarida deplasmanda oynadigimiz bu maclarin hepsinde galibiyeti kaciran taraftik.buda ersun yanal ve riza calimbay arasindaki farki gosteriyor..nasil olduguna hala anlam veremedigim akhisar ve alanya maclarindaki aptal maglubiyetler olmasa bu sezonu cok farkli gecirebilirdik..en azindan ilk dorde bilemedin rahat bir sekilde ilk bese girerdik ama artik bu oyunla ilk 10a giremezsek kimse sasirmaz..

beni bu macta skordan ziyade trabzonda olusan tinerci sempatizanligi rahatsiz etti.eskiden bir donem cincon maclari boyle gecerdi simdi de bjk..tribunuyle takimiyla gevsek gevsek davranislar insani cileden cikariyor..topcu olacak kamiller mac kaybetmis kimse istifini bozmuyor en ufak bir tepki yok aynen devam..mac sonunda bakiyorum topcularin bir kismi hakemle tokalasiyor digerleri forma degisiyor bejekelilerle kucaklasiyor..mac icerisinde bir ara tribunlerimiz bastir besiktas diye bagiracak sandim..abdulkerim durmazin dedigi gibi yumusak yumusak maci verdik..

eskiden berabere kalinca insanlar homurdanmaya baslardi simdi 5-6 yemedigimiz surece maglubiyetlere bile tepki vermiyoruz.bitmisiz aglayanimiz yok..en buyuk hayalim ileride cocugumu trabzonsporlu yetistirmekti ama kesinlikle kendisine karismama karari aldim..bu yasima kadar bu takimin bizleri guldurdugu cok nadirdir,bir omur cekilecek dert degil.yas gectikce vucut kaldirmiyor..mac icerisinde bir ara riza calimbay'in evine f16larla saldirsalar uzulur muyum acaba diye dusundum..insanliktan cikmaya basladik.ara vermek gerekiyor.

Fatih Öztürk
06.03.2018, 01:16
Dilimiz döndüğünce tee ligin 2. haftası dedik bu takımdan bırakın şampiyonluğa oynamasını avrupa kupasına katılsa bile çok büyük başarıdır dedik özellikle genç arkadaşlar kazanılan her 2 galibiyetten sonra şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.
Takım kadrosunda sahaya karakter koyan oyuncu sayımız 6-7.
Trabzonspor'u alıp götürecek sadece 3 oyuncu var Okay, Abdülkadir ve Yusuf gerisi arko traş köpüğü. Akhisar lige çıkalı 6-7 sene oldu belki bizim harcadığımızın yüzde 5'ini bile harcamadı ama heriflerle her sene ligi hemen hemen aynı puanlarda tamamlıyoruz.
Ne desek boş, öncelikle bu yönetimin bir an önce siktir olup gitmesi lazım sezon sonunu beklemek bile azap.

sezai
06.03.2018, 01:23
Herkesten özür dileyerek artık ciddi ciddi trabzonsporlulugu bırakıyorum. Buna ne yürek dayanır ne de sabır 29 yaşındayım 2011 yüreğimizde bilerek şampiyonluğu yaşadık o zevki tattırmadılar bizee göğsümüze türk bayrağı koydurtmadılar. Tamam sabır işi de elin takımları 1 sezonda harika takım kurup top oynuyorlar biz 7 senedir kadro kuruyoruz ama oynayamıyoruz. yeter bıktk bu kadar iş bilmez gerizekalı yöneticlerden sözde futbolu bilen şehirden hiç mi doğru yönetici çıkmaz.Bjk yaranacağız diye olcayı aldık. rızayı aldık onu aldık hep boş İnanmıyorum ts başarılı olmasını isteyen yöneticilerin hepsi nemalanma derdinde yazıklar olsun. bıraktım takım tutmayı yoruldum.Anlattım çünü sizde başka anlayacak kimse yok beni.

erenslash
06.03.2018, 01:37
hepimizin tek istediği Trabzonsporun gerçek şampiyon olabilmesi ama asıl mesele şu biz olamıyorsak kim olursa olsun beni ilgilendirmez.Şenolun Trabzonsporluluğundan şüphem yok feneri yendiğinde sevindim yalan yok neden sevindim? Trabzonsporlu biri yendiği için bjk yendiği için değil

feneri haşamat etsin isterim bizde yapamadı bunu çok intikamı bjknin sunduğu imkanlar ölçüsünde fenere yapıyor hoşuma gitmiyor değil bu bağlamda.

ama asıl istediğimiz biz sahamızda başağı ve feneri Trabzonspor kimliği altında yenmemizdi mühim olan bu

şenolun Trabzonlu veya Trabzonsporlulara bak ben sizin adınıza intikam alıyorum mevzusu değil fenerin yenilmesi hoşumuza gitmiş olsa da.

fb mi bjk mi gs mı şampiyon olsun desek herkes bjk der genelde özellikle Trabzonsporlular anket yapılsa fener gs olsun demezler. gerçi

bana kalsa biz olamıyorsak bursa şampiyon olsun derdim hehe

bu kafayla şampiyon olamayız umarım klup satılır ve maddi olarak donetsk gibi bir takım kurarız

bu takıma takviye değil

baya bildiğin yeni kadro kurulması gerekiyor 4 tane defans as oyuncu + bir kanat forvet, bir ortasaha ,bir de forvet +bir de kaleci

ve sağlam bir hoca yönetim yeni başkan ve takımın satılması lazım

takımda kesinlikle kalması gerekenler: novak,yusuf,abdül,sosa,okay,kamil,burak,rode

Jackdaniels
06.03.2018, 01:42
Herşeyi geçtim takım 2-0 geriye düşmüş sahada futbolcu kılığında dolaşan adamlardan hala bir reaksiyon yok yana geriye oynayıp duruyorlar top bjklıların ayağına gelince baskı pres yok izliyoruz tribünde millet şarkı söylüyodu ya inanamadım tv ses açtım bjk taraftarımı diye yok bizimkiler şarkı söylüyodu hala bu kulaklar bunları işitti bu gözler bunları gördüya Trabzonspor bitmiş beyler şehirde o ruh kalmamış ne yazıkki , yeni gelen nesil bazı gerçekleri idrak edememiş işin en korkutucu yanıda bu.

Sefer A.
06.03.2018, 01:44
şönol'u hâla öven savunan varsa Trabzonsporlu falan değildir bjklidir, buralarda yeri yoktur...
Yusuf'un ısınırken gidip bjklilerle tokalaşıp yalakalık yapması ve Abdülkadir'in karşılaşma sonu rezil hekemi bebe gibi tebrik etmesi iğrençti...
bjk bu maçı içerde böyle kaybetse, ya hakeme yürürler ya da hiç gitmezler... bizim bu taraftar olarak da câmia olarak da şehir olarak da bu kadar leş duruşlu olmamız beni sinir hastası edecek

Erkan A.
06.03.2018, 01:52
Herkesten özür dileyerek artık ciddi ciddi trabzonsporlulugu bırakıyorum. Buna ne yürek dayanır ne de sabır 29 yaşındayım 2011 yüreğimizde bilerek şampiyonluğu yaşadık o zevki tattırmadılar bizee göğsümüze türk bayrağı koydurtmadılar. Tamam sabır işi de elin takımları 1 sezonda harika takım kurup top oynuyorlar biz 7 senedir kadro kuruyoruz ama oynayamıyoruz. yeter bıktk bu kadar iş bilmez gerizekalı yöneticlerden sözde futbolu bilen şehirden hiç mi doğru yönetici çıkmaz.Bjk yaranacağız diye olcayı aldık. rızayı aldık onu aldık hep boş İnanmıyorum ts başarılı olmasını isteyen yöneticilerin hepsi nemalanma derdinde yazıklar olsun. bıraktım takım tutmayı yoruldum.Anlattım çünü sizde başka anlayacak kimse yok beni.

renktasim benim gibi yap ben trabzonsporu karsiliksiz seviyorum yense seviniyorum tabiki yenilse fazla umrumda olmuyor(sadece yikiliyorum üzülüyorum ama önümüzdeki maca bakiyorum ) ben almanyada yasiyorum ogularimda benim gibidir biz trabzonsporu seviyoruz belkide trabzonlu oldugumuz icin karsiliksiz seviyoruz ben mesela trabzonspor sampion olsun diye beklenti icinde degilim iyiki var diyorum bordo mavi renkleri tv karsisinda gördügüm zaman spiker trabzon dedigi zaman seviniyoruz gurur duyuyoruz herzaman ...ben gencligimde hami ünal hamdi b,orhan sotalar varken cok kez istanbul takimlarini destekleyen genclerle kavgalar etmisim sag olsun ünal hami sota buradaki kavehanelerde basimizin dik durmazini saglarlardi yazdigim gibi o zamanlar genctik trabzonum yenildgi zaman cok üzülürdüm sonra kendi kendime dedimki yenildi üzüldün sonuc yine trabzonsporlusun bu sevdadan ölene kadar vazgecmeyeceksin sonucta ama trabzonsporda oynayan birkac ruhsuz istanbul takimlarini destekleyen oyuncular gidecekler birgün trabzonspor yine kalacak ve yine alevlenecek güzel günler gelecek kesinlikle gelecek ......belkide ben cok sansliyim bu gözler ünali hamiyi sotayi canli oynarken görebildi diye ..ama yinede bizler trabzonspor asigi insanlariz oyuncular gelir gider hocaymis gelir gider baskanmis gelir gider efsane baskan mehmet ali yilmaz nerede ? efsane senol günes nerede ??? bu gözler bunlarida gördü ...sonucta trabzonspordur bizim askimiz trabzonsporun aldigi sonuclar degil .......besiktas fenerbahce galatsarayli cok tanidim 6 mac üst üste yenilince hemen besiktasli olurlar besiktas bes mac üst üste yenilsin hemen fenerli olurlar fener 4 mac yenilsin hemen galatsarayli olurlar bunlar kendi aralarinda samata eglence devam ederler biz herzaman farkliyiz farkli olmak mecburiyetindeyiz ben almanyada dogdum ve anladimki biz gurbete yasayanlar trabzonsporu daha cok seviyoruz veya sahipleniyoruz belki özlemdir belki de baska biseydir bilemem trabzona geldigim izin günlerinde bunun farkina varmistim .......eski zamanlarda maclardan sonra trabzonsporlu futbolcular rakip takim istanbul olunca formalarini giyimezlerdi sosa buna son verdi bügün ...olcay sahan gibi futbolcularla basari gelmeyecegini bende biliyorum akli fikri besiktasda olan askiyla yanip tutusan oyuncudan trabzonspora hayir gelmez gelmeyecek besiktasi trabzonspordan büyük gören hocadanda hayir gelmez oyuncudanda gelmez ..bu system yikilacak yakin zamanda sabir sabir sabir vazgecmek yok ..daha cok seyler var yazilacak cizilecek de buraya sigdiramayiz askimizi trabzonspora..

My
06.03.2018, 02:03
Uyku muyku hiç bir şey kalmadı. Baş ağrısı da cabası anasını satayım.

kartal61
06.03.2018, 02:55
Ne soylesek boş.
Hoca takviye lazım demis:D Olmuyor hocam senden olmuyor.Antalyanin kadrosunu yonetemeyen adamı getirdik takımın başına.Bazi futbolcularda önümüzdeki maçlara bakacağız demiş.Onumuzde macmi kaldı.
Maç evimizde oynandı ama sanki deplasmanda gibiydik.
Her önüne gelen grup kurarsa böyle olur tabi.Gelecek yönetimin alacağı en önemli önlemlerden biri bu olmali.Butun taraftar gruplarını bir yere toplamali.Gerekirse bu adamlara toplu kombine alıp verenleri deşifre edeceksin.(Tribündeki herkese saygı duyuyorum.Trabzonun coğrafi dezavantajları var.Her hafta deplasmana gitmek çok zor.Ne işini ayarlayabilirsin nede parani.O yüzden bazı imtiyazlar olabilir ama herkes tek cati altında olmalı.Kabul etmeyeni almayacaksib stada)
Ev sahibi olmak denilen diye bir şey var biz kullanamiyoruz Camia özellikle siyasi olarak bölündü.Siyasi taraftarligin varsa eğer stada değil mitinge git.O stadda hain olmadığın sürece herkes eşit.Yok onlar öcü onlar bucu ben onlarla yanyana gelemem diyemezsin.
Sırf reklamim olsun,çevrem olsun,bedeva bilet alayım,isimi halledeyim diye herkes grup kuruyor.
Takım için söylenecek bir şey yok.Allah aşkına bu sefer düzgün hoca bulun ve herşeyi profesyonelce yapin

sezai
06.03.2018, 03:01
renktasim benim gibi yap ben trabzonsporu karsiliksiz seviyorum yense seviniyorum tabiki yenilse fazla umrumda olmuyor(sadece yikiliyorum üzülüyorum ama önümüzdeki maca bakiyorum ) ben almanyada yasiyorum ogularimda benim gibidir biz trabzonsporu seviyoruz belkide trabzonlu oldugumuz icin karsiliksiz seviyoruz ben mesela trabzonspor sampion olsun diye beklenti icinde degilim iyiki var diyorum bordo mavi renkleri tv karsisinda gördügüm zaman spiker trabzon dedigi zaman seviniyoruz gurur duyuyoruz herzaman ...ben gencligimde hami ünal hamdi b,orhan sotalar varken cok kez istanbul takimlarini destekleyen genclerle kavgalar etmisim sag olsun ünal hami sota buradaki kavehanelerde basimizin dik durmazini saglarlardi yazdigim gibi o zamanlar genctik trabzonum yenildgi zaman cok üzülürdüm sonra kendi kendime dedimki yenildi üzüldün sonuc yine trabzonsporlusun bu sevdadan ölene kadar vazgecmeyeceksin sonucta ama trabzonsporda oynayan birkac ruhsuz istanbul takimlarini destekleyen oyuncular gidecekler birgün trabzonspor yine kalacak ve yine alevlenecek güzel günler gelecek kesinlikle gelecek ......belkide ben cok sansliyim bu gözler ünali hamiyi sotayi canli oynarken görebildi diye ..ama yinede bizler trabzonspor asigi insanlariz oyuncular gelir gider hocaymis gelir gider baskanmis gelir gider efsane baskan mehmet ali yilmaz nerede ? efsane senol günes nerede ??? bu gözler bunlarida gördü ...sonucta trabzonspordur bizim askimiz trabzonsporun aldigi sonuclar degil .......besiktas fenerbahce galatsarayli cok tanidim 6 mac üst üste yenilince hemen besiktasli olurlar besiktas bes mac üst üste yenilsin hemen fenerli olurlar fener 4 mac yenilsin hemen galatsarayli olurlar bunlar kendi aralarinda samata eglence devam ederler biz herzaman farkliyiz farkli olmak mecburiyetindeyiz ben almanyada dogdum ve anladimki biz gurbete yasayanlar trabzonsporu daha cok seviyoruz veya sahipleniyoruz belki özlemdir belki de baska biseydir bilemem trabzona geldigim izin günlerinde bunun farkina varmistim .......eski zamanlarda maclardan sonra trabzonsporlu futbolcular rakip takim istanbul olunca formalarini giyimezlerdi sosa buna son verdi bügün ...olcay sahan gibi futbolcularla basari gelmeyecegini bende biliyorum akli fikri besiktasda olan askiyla yanip tutusan oyuncudan trabzonspora hayir gelmez gelmeyecek besiktasi trabzonspordan büyük gören hocadanda hayir gelmez oyuncudanda gelmez ..bu system yikilacak yakin zamanda sabir sabir sabir vazgecmek yok ..daha cok seyler var yazilacak cizilecek de buraya sigdiramayiz askimizi trabzonspora..

Ben Artvinliyim. Efsane kadro ile büyüdüm. Trabzona bir kaç kere gittim ama maçlara hep istanbuldan seyrettim.Birde buraya gelirse seyrederim.Hepimiz elimizden geldiğince birşeyler alır destek veriririz ama kaç yıldır birilerin oyuncağı olduk. Bir ersun yanal gelir Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe der. Rıza gelir bjk en iyisi der o zaman oynamayalım abi verelim maçı Hayır başkan olsam bu lafı söyleyen adamı gönderirim. gerçekleri hoca soyleyemez eğer profesyonel isen takımına sahip çıkacaksın onun için konuşacaksın.Şenol güneş böyle yapıyor en asil renkler siyah beyaz hayatımın ilk şampiyonluğu diyor BJK yaranmak için diyor kabullensin diye
Ki bu bjk ttaraftarları şenola inönü ne küfürler ettiler o kadar gururlu olsa idi gitmezdi gittiyse de güle güle ama ts efsanesi değil ve üzücü olan kısmı şenol güneş ts zaafı olan gerginlik için bilerek o otobüsten indi ve ne üzücü ki gittik özür diledik taraftar şenola sahip çıktı. O adamlar yanlış yapmış olabilirler ama asla küfür ve taciz yok ve ben de kırgınım bu konuda şenol güneşe
Şenol güneş bjk nin efsanesidir. orada emekli olsun gelmesin benim efsanem fatih tekkedir fatihte bjk gitti ama adam gibi ben trabzonsporluyum dedi onun kadar adam değil mi şenol güneş
Demeki ki değilmiş.
Benim ts sevmemin tek sebebi vardı.Haksızlığa karşı dik duruş sergilediği için bir şehir takımı dünyaya kendini ispatlayabildiği için sevdim. Bir roma napoli gibi takımız
umarım çinliye araplara satılırr bu takım

Erkan A.
06.03.2018, 03:17
Ben Artvinliyim. Efsane kadro ile büyüdüm. Trabzona bir kaç kere gittim ama maçlara hep istanbuldan seyrettim.Birde buraya gelirse seyrederim.Hepimiz elimizden geldiğince birşeyler alır destek veriririz ama kaç yıldır birilerin oyuncağı olduk. Bir ersun yanal gelir Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe der. Rıza gelir bjk en iyisi der o zaman oynamayalım abi verelim maçı Hayır başkan olsam bu lafı söyleyen adamı gönderirim. gerçekleri hoca soyleyemez eğer profesyonel isen takımına sahip çıkacaksın onun için konuşacaksın.Şenol güneş böyle yapıyor en asil renkler siyah beyaz hayatımın ilk şampiyonluğu diyor BJK yaranmak için diyor kabullensin diye
Ki bu bjk ttaraftarları şenola inönü ne küfürler ettiler o kadar gururlu olsa idi gitmezdi gittiyse de güle güle ama ts efsanesi değil ve üzücü olan kısmı şenol güneş ts zaafı olan gerginlik için bilerek o otobüsten indi ve ne üzücü ki gittik özür diledik taraftar şenola sahip çıktı. O adamlar yanlış yapmış olabilirler ama asla küfür ve taciz yok ve ben de kırgınım bu konuda şenol güneşe
Şenol güneş bjk nin efsanesidir. orada emekli olsun gelmesin benim efsanem fatih tekkedir fatihte bjk gitti ama adam gibi ben trabzonsporluyum dedi onun kadar adam değil mi şenol güneş
Demeki ki değilmiş.
Benim ts sevmemin tek sebebi vardı.Haksızlığa karşı dik duruş sergilediği için bir şehir takımı dünyaya kendini ispatlayabildiği için sevdim. Bir roma napoli gibi takımız
umarım çinliye araplara satılırr bu takım
renktasim seni cok iyi anliyorum son zamanlarda gercekten trabzonsporda inanilmaz gizli ve askare isler yapiliyor yazdiklarina katiliyorum elbete ..
düsündürücü ve sinir edici durumlar bunlar tabiki

fakat sonlara dogru yazdigin bir cümleyi tekrar edeyim : Benim ts sevmemin tek sebebi vardı.Haksızlığa karşı dik duruş sergilediği için bir şehir takımı dünyaya kendini ispatlayabildiği için sevdim. Bir roma napoli gibi takımız ?? bak burda ne güzel yorumladin SEN TRABZONSPORU SEVDIN OYUNCULARI DEGIL SADECE BU SEZONU DEGIL SEN TRABZONSPORU SEVDIN SADECE TRABZONSPORU dogru olanda budur ...bügün hepimiz gerginiz sinirliyiz suan yüzde yüz uyuyamiyan binlerce gencler vardir Allah hepimize bu zor günlerde sabirlik versin ben bile bu yasimda sinirden uyuyamiyorum .....kizginligim asla trabzonspora degil bu sevda ölmez icimde kizginligim oyunculara bunlari trabzona getirenlerde kizginligim hocada ....yinede herseyin bir hayri vardir diyelim

U.Sadıkoğlu
06.03.2018, 03:35
Bugün sahada kazanmak isteyen bir takım yoktu gerçi haftalardır yok Rıza bey çıkmış diyor ki "bu takımı ben kurmadım" peki bu takımı sen kurmadın neden sadece mağlup olduğun maçlardan sonra bu takımı sen kurmamış oluyorsun üst üste 3-4 maç kazandığında daha iyi olacağız gelişiyoruz demesini biliyordun ne değişiyor bu aralıkta? Kupa maçına (elinde kalan tek hedef) yedek kadroyla çıkalım diyen biz miydik? Geçin bu işleri beyler olmuyorsa bırakın gidin borç olmuş tavan takım rezaletleri oynuyor hala bahaneler berabere kalsan Türkiye kupası galibine göre Avrupa hedefini koruyacaksın Kucka-Yusuf değişikliği yapıyorsun yahu sen bu mevkiler arası değişikliği içeride Göztepe ile oynarken yapma cesaretini gösteremiyordun ligin en iyi hücum eden takımına karşı Okay'ı tek ön libero bırakabilecek kadar cesurlaşıyorsun. Yesinler senin hocalığını...

Bir parantez yönetime açayım.

Bugün stadyumda sanki bir miting vardı malum partinin seçimlerde kullandığı müziklerle beraber fonda çeşitli videolar oynatıldı maçtan önce iyi güzel. Devre arasında yine aynı 60'larda bir taraftar elinde Türk bayrağıyla sahaya atlıyor bayrağın üstüne kapanıyor sanırsın PAOK-AEK maçında eylem yapıyor arkadaş tribünlerde alkışlıyor bu elemanı. Maçtan o kadar kopartılmaya çalışıldıki taraftar zaten istenen oldu. Seyirci baskısının esamesi okunmadı 90 dakika Bjk'lileri dinledik.

Sonucu belli bir müsabakaydı sosyal medyada maç başlamadan 0-2 dedim aynısı oldu rakip atamasaydı emin olun o golü ne yapar eder biz kendi kalemize atardık. Abdülkadir ve Okay dışında (o da izlenmeye geldiğinin hatrına) top oynayan bir futbolcu göremedim herkes artık lig bitse de gitsek havalarında hoş normal öyle başa pardon öyle yönetime böyle futbolcu.

Üzülmeyin zaten bu sezonun şampiyonu belli tiyatro devam ediyor yine olan bize oluyor.

DeAgLeMaNyAq
06.03.2018, 04:17

Keyfimiz yok ama ufak bir bilgi vereyim.

Fatih Erbakan Trabzonspor'ludur. Hatta rahmetli babası Başbakan olduğu dönemde aldığımız Başbakanlık kupası sonrasında mikrofonlara "Oğlum da Trabzonspor'lu en çok o sevindi" şeklinde konuşmuştu...

erenslash
06.03.2018, 06:36
yazmamışım ama bir penaltımız verilmedi bu maçta tamam berbatız ama ne kadar berbat oyuncularımız olsa da hakem gene kelek attı bize

biz bu defans hattı ve hocayla yönetimle önce kendi ayağmıza sıkıyoruz o ayrı bir konu

Mert M.
06.03.2018, 08:25
Yazıyorum, siliyorum. Yazıyorum, siliyorum. Yazıyorum ve yine siliyorum. Değmiyor anlıyor musunuz? Değmiyor. İzlediğim futboldan keyif almıyorum, keyif almıyoruz. R. Çalımbay da eminim keyif almıyordur. "E o zaman niye hâlâ takımın başında duruyor"? Keyif anlayışı farklı demek ki adamın! Nitekim mutsuzuz abi. Neden mutsuzuz biliyor musunuz? "Ben yaptım oldu" zihniyeti yüzünden. Af edersiniz ama "Nah!" oldu. Görüyoruz olanı da.
Başkan denen sağlık tüccarı bey... Fiile geçmek için talimat beklediğinizi hepimiz biliyoruz ama birader, ağabey, onurunuz da mı yok? Yastığa başınızı nasıl rahat koyuyorsunuz, aklım almıyor. Belki de güzel uykular uyumuyor olabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için kimyevi bir takım destekler alıyor olabilirsiniz. Bana da bir reçete yazar mısınız?
"Klübü sattın diyen" arkadaşlar... Bu lafın altını doldurmak için süreç boyunca hiçbir halt etmediğiniz ve üstünü örtenlere destek olmak için ifada hiçbir naneyi es geçmediğniz gibi dün de doksan dakika boyunca çok güzel resitaller sundunuz bizlere! Göğsümüzü kabarttınız! Rakibin hocasına laf sokup, değerli taşını arşa erdirdiğiniz gibi sizi gurbette takip eden renktaşlarınıza doksan dakika boyunca rakip takım taraftarlarının tezahüratlarını dinlettiniz? Ne diye gittiniz abi o stada? Ne umarak gittiniz? Ne yapmaya gittiniz ya? Destek vermeye mi? Takımı şevketmeye mi? Rakibi moralini bozmaya mı? Yoksa yönetimi istifaya mı? Ne diye gittiniz beyler? Takımınızın elinizden nasıl da kayıp gittiğini izlemeye mi gittiniz? Trabzon'un Trabzonspor'dan başka hiçbir değeri kalmadı sayenizde, bunu hatırlatayım sizlere!
Teşekkürler Trabzonspor! Bize çok güzel bir akşam yaşattın! Sayende geleceğe umutla bakabiliyorum!

tamuğ yamtar
06.03.2018, 08:27
Rıza Hoca’nın istifasını veya gönderilmesini kimse beklemesin...

Muharrem Usta’nın da elinde olan birşey değil...

Ersun’u çok önceden göndermek istediler ama pek mümkün olmadı [emoji4]

Biraz daha idare edin dediler, Ersun’da kaldı...

Yani Rıza Hoca’yı da izin almadan yollayamazlar...

Hayırlısı olsun...

zekeriyya
06.03.2018, 08:31
anladığım şu ;
biz bu sistemde başarılı olamayız
çünkü ;
biz sistemi yıkan bir takım olarak sisteme ayak uydurmaya çalışıyoruz
ve bunu tarihimiz/yapımız izin vermiyor.

asilhamsi
06.03.2018, 08:36
anladığım şu ;
biz bu sistemde başarılı olamayız
çünkü ;
biz sistemi yıkan bir takım olarak sisteme ayak uydurmaya çalışıyoruz
ve bunu tarihimiz/yapımız izin vermiyor.

Sistemi yıkmak mı?

Suan siyasetin kucagında oturan,uslu cocuk olursan sana cikolata alacagım vaadine uyan bir yönetime sahibiz.

zekeriyya
06.03.2018, 08:37
Şu takımın hala taraftarının olması bile başlı başına bir olaydır.

alın size doktora konusu , yaz tezini forumdan al hocalığı

cakalkerem
06.03.2018, 08:45
Valla neresinden başlasam..
Bitmiş tükenmiş bir Trabzonspor...

Başta Burak efendi...Toton mu kalktı...Geçen maç 90+5 o harekete ne gerek var...Oynamak istemediysen söyle...
n'Doye denen adamaı bu takıma alanı..90 dakıka sabredeni..oynatanı anlamak mumkun değil....
Olcay efendi..ne işe yararsın sen...

Abdulkadir--Okay ...yazık oluyor koçlar size..her maç fazlasıyla mücadele ediyorsunuz....
Ama sizde diğerlerine bakıp 3-5 maç sonra solarsınız..
Yazıktır ki attığımız nizami gole bil eitiraz edecek hakkımız yok...

ve Rıza Hoca...Burası Trabzon...Antalya değil.....Korkak oynamana gerek yok

Doğan BULAT
06.03.2018, 08:50
Bu saatten sonra bi b..k olmayacak zaten.. Çıkar altyapıdan 3 tane futbolcuyu ilk 11e koy Kötü de oynasa oynat..Seneye hazırla. Abdükadir Yusuf Okay üçlüsü üzerine kur takımı .. En kötüsü bu kadar olur zaten

zekeriyya
06.03.2018, 08:52
EFSANE dediğin TARAFTARDIR.
tek bir gerçek
EFSANE biziz dostlar

kopeli
06.03.2018, 09:08
rıza defolup gitsin bir daha da bu kulüpten içeri tek istanbul sempatizanı girmesin.

cakalkerem
06.03.2018, 09:22
ruh bitmiş....takım bitmiş...

bordoylamavi
06.03.2018, 09:27
ben böyle isteksiz cılız etkisiz bir takım istemiyorum arkadaş. istersek 5 yiyelim adam gibi oynayalım. biri bir önceki maç 90 + 5 de kart görür. öbürü bütün maç süper goller çıkartır iki golde savunma oyunculuğu yapıp kaleyi boşaltır. diğeri iki pasından birini hatalı atar. savunma bütün maç gelen adamları izler buyur geç der. tüm oyuncular sanki ilk kez birlikte maça çıkıyormuş gibi birbirini tanımayan paslar atar.
ben artık bıktım bu takımdan. hocasından da oyuncusundan da yönetiminden de 45 yaşındayım bıktım valla. çocuğum artık trabzon maçlarını izlemek istemiyor beşiktaşı tutmak istiyor hissediyorum hareketlerimden sırf benim zoruma trabzonluyum gibi yapıyor. rahmetli babam bize aşıladı bu sevgiyi. almanyada işçi ailesiydik. o yıllarda her yaz bana bu senede şampiyon olduk oğlum derdi. bende hep şampiyon olduğumuz için sevinirdim çocuk aklımla.
ne hale geldi takım

Cagdas Topal
06.03.2018, 09:28
Dün malubiyetten sonra takmamaya çalışmıştım nasılsa sezon bitmişti diye kendimi avutuyordum. Bugün başımı kaldıramıyorum.

Gurpas
06.03.2018, 09:37
Tesislere gidip neden istifaya davet edilmiyor Rıza? Bu Trabzon bitmiş her yönüyle üç beş çapulcunun elinde amatör takım muamelesi görüyor.

Uğur Ö.
06.03.2018, 09:40
Benim aklım yediğimiz birinci golde kaldı.

Adamlar ön direğe 3 kişi koştu bizimkiler resmen adamları kapatacağı yerine göbekte bekledi ve golü antremanda atamayacakları şekilde yedik.

İkinci golde adam duvar pasına gireceği aşikar Babel'e zaten Perirea kapatmış Hubocan deli gibi niye basmaya geliyor. Bunu Uğur'da yapmıştı geçen maçlarda. Rıza hoca iyi defans yapıyoruz felan diyorda kesinlikle yapmıyoruz. Kademe sıkıntısı var. Az gol yememizin tek nedeni rakiplerin çok gol kaçırması.

Orkun 61
06.03.2018, 09:44
düzeltme.

Gurpas
06.03.2018, 09:45
Yemin ediyorum beşiktaş bile hiç ummadığı kadar ezik bir takım buldu karşısında.

Orkun 61
06.03.2018, 09:46
Bu saatten sonra bi b..k olmayacak zaten.. Çıkar altyapıdan 3 tane futbolcuyu ilk 11e koy Kötü de oynasa oynat..Seneye hazırla. Abdükadir Yusuf Okay üçlüsü üzerine kur takımı .. En kötüsü bu kadar olur zaten
Vallaha hiçbir zaman aşırı öz evlatçı olmadım ama şu anda yapılacak en doğru hamle bu görünüyor.

Okay'ı elde seneye de tutabilsek de Yusuf,Abdulkadir gibi altyapıdan 2-3 gençle daha etraflarını donatabilsek.

Orkun 61
06.03.2018, 09:53
Hoca ne yapıyor ? Elinde iki tane uçurtma kanat oyuncusu varken bile tekiyle oynuyor. Diğer kanada mutlaka top tutup oyun kuracak bir iç oyuncu kullanıyor( Olcay gibi sol iç,yada Damdoy'u deniyor)

Bu Sosa sağ iç oynar hatta kariyerinde bu kanatta oynamışlığı da var yanlış bilmiyorsam. Son maçlarda gayet de güzel pres yapıyor.

Olcayın yerine sola Abdulkadiri alıp Sosayı sağa atıp Yusufu forvet arkası oynatmayı daha akıl edemedi hocamız. Kapasite bu adamdaki. Her maçtan sonra kadro bu ben kurmadım diye ağlıyor resmen.

Alt yapıdan o kapasitede varsa 2 oyuncu daha alsın kadroya,20-30 dakika şans versin bari. 1 oyuncu daha çıkarsak kardır.

İ. SARAL
06.03.2018, 09:56
Onur mükemmel kurtarış yapıyor, sonra gidiyor golde saçmalıyor. Hiç mi arası olmaz bir adamın?

katre-i.matem
06.03.2018, 10:02
** Kulüp rezil durumda. Takım sürünüyor. Tribünlerde her şeye rağmen 30000 civarı taraftar var. Şu durumda bile yönetimi istifaya davet eden cılız sesler. Satılmış taraftar grupları ellerinde çiçek misafir takım taraftarının "oley"lerini dinliyor.

** Bir atımlık mermisi olan takım öyle ya da böyle saha da var oluş mücadelesi verirken sözde yönetim özde soytarı topluluğu hakem bozgununa tek kelam edemiyor.

** Tribünleri küskün, yönetimi olmayan kendi halinde bir takımda beraberliklerle mutlu olan bir teknik direktör.

Allah bugünlerimizi aratmasın. (Amin)

Erkan A.
06.03.2018, 10:13
Riza calimbay suan trabzonsporlulari anlamiyordur sonucta kendi söylemiyle süperligin en iyi futbol oynayan takimina yenildik diyordur.. Antromandada oyunculari böyle motive edecektir cocuklar büyük takima yenildiniz takmayin üzülmeyin diyecektir olcayda ordan gelme oldugu icin gururlanacak alkislayacaktir rizayi sonra büyük takimlarda oynamis tarz yapan servet cetin takimla birlikte kosulara devam edecek.. Yazdiklarimin hepsi aynen oluyor kesinlikle buna inaniyorum artik.. Trabzonsporda oynayan takimin yarisindan cogu trabzonsporun büyüklügünü bilmiyor.. Trabzonsporun hocalarinin akli istanbuldayken oyuncularinin cogu fanatik sekilde istanbul takimlariyla yanip tutusurken nasil basari gelsin? Kuckaya million eurolar veriliyor instigramda ac milan resimleri paylasiyor akli fikri orda.. Sosa aslinda büyük bir sifir biz büyütüyoruz elimizde iki pass pes pese verebilecek oyuncumuz olmadigi icin gözümüze hos geliyor hasret kalmisiz iki pass verebilen oyunculara.. Jajayi hatirlatmak istemem fakat yasli icki komasinda olan bir jaja suana dek 7 gol 8 asist yapmisti.. Ayrica daha cok daha ucuzdu.. Sezon sonunda yeni baskan yeni hocayla birlikte trabzonsporumuzda oynayan gereksizleri göndermek lazim yerlerine genc dinamik ac trabzonsporlu veya trabzonsporun büyüklügünü bilen süperligde oynayan oyunculari almak gerekiyor bunlarin basinda kayserisporun bir kac oyuncusu var kasimpasadan trezeque, basaksehirden kerim frei sivassporda bir genc cocuk daha var ismini unutum böyle oyunculari toplamak gerekiyor basarida böyle gelecekse gelsin maliyet yönündende rahatlariz yaslilari gönder gitsinler hedefsiz oyuncudan ne olur? Trabzonsporun hocasida trabzonsporun büyüklügünü bilmeli veya en büyük trabzonspordur diyebilmeli genc dinamik karizmasi olmali oyuncular titremeli.. Yapacak cok is var da baskanimiz suan olmadigi icin yapilamiyor.. Ligin bitmesini malesef plansiz sekilde izliyerek bitmesini beklicez.

Travelair
06.03.2018, 10:22
En büyük hatayı başkanda görüyorum. Gerçi onun kendisini hala o ünvanla tanımladığına inanmıyorum. Ötekiler zaten balık baştan kokar

Çağatay_
06.03.2018, 10:30
Riza calimbay suan trabzonsporlulari anlamiyordur sonucta kendi söylemiyle süperligin en iyi futbol oynayan takimina yenildik diyordur.. Antromandada oyunculari böyle motive edecektir cocuklar büyük takima yenildiniz takmayin üzülmeyin diyecektir olcayda ordan gelme oldugu icin gururlanacak alkislayacaktir rizayi sonra büyük takimlarda oynamis tarz yapan servet cetin takimla birlikte kosulara devam edecek.. Yazdiklarimin hepsi aynen oluyor kesinlikle buna inaniyorum artik.. Trabzonsporda oynayan takimin yarisindan cogu trabzonsporun büyüklügünü bilmiyor.. Trabzonsporun hocalarinin akli istanbuldayken oyuncularinin cogu fanatik sekilde istanbul takimlariyla yanip tutusurken nasil basari gelsin? Kuckaya million eurolar veriliyor instigramda ac milan resimleri paylasiyor akli fikri orda.. Sosa aslinda büyük bir sifir biz büyütüyoruz elimizde iki pass pes pese verebilecek oyuncumuz olmadigi icin gözümüze hos geliyor hasret kalmisiz iki pass verebilen oyunculara.. Jajayi hatirlatmak istemem fakat yasli icki komasinda olan bir jaja suana dek 7 gol 8 asist yapmisti.. Ayrica daha cok daha ucuzdu.. Sezon sonunda yeni baskan yeni hocayla birlikte trabzonsporumuzda oynayan gereksizleri göndermek lazim yerlerine genc dinamik ac trabzonsporlu veya trabzonsporun büyüklügünü bilen süperligde oynayan oyunculari almak gerekiyor bunlarin basinda kayserisporun bir kac oyuncusu var kasimpasadan trezeque, basaksehirden kerim frei sivassporda bir genc cocuk daha var ismini unutum böyle oyunculari toplamak gerekiyor basarida böyle gelecekse gelsin maliyet yönündende rahatlariz yaslilari gönder gitsinler hedefsiz oyuncudan ne olur? Trabzonsporun hocasida trabzonsporun büyüklügünü bilmeli veya en büyük trabzonspordur diyebilmeli genc dinamik karizmasi olmali oyuncular titremeli.. Yapacak cok is var da baskanimiz suan olmadigi icin yapilamiyor.. Ligin bitmesini malesef plansiz sekilde izliyerek bitmesini beklicez.

Yorumlara büyük ölçüde katılıyorum, Kucka ve Sosa meselesi hariç. Bu tip adamlar profesyonel oyuncular, bizi küçük gördüklerinden değil ama eğer yönetimden teknik ekibe, oradan oyunculara sirayet eden umursamazlığı görürlerse motivasyon kaybı yaşarlar. Yine bir şekilde oynarlar ama en iyi performanslarını alamazsın. Hedef vermen ve gerçekçi şekilde hissettirmen gerekiyor.

Trabzonspor'un hele de kadrosu tam olarak oturmuş değilken böyle yüksek maliyetli transferler yapmasına karşıyım, ama bu adamlar alınmışsa değerlendirilmeli.

Diğer tüm yazılanlara katılıyorum. Takımın büyüklüğünü hissedip buna inanmayan bir ekip oyuncuları bu misyonla motive edemez. O motivasyon ve anlayışa sahip olamaz. Öncelikle bu sorunu halletmemiz gerekiyor.

Yoksa yıldız almak, maliyetli transfer yapmak ayıp değil. Takımın öyle bir açığı vardır ki oraya o transferi yapar M'bia gibi adamı ön liberoya alarak nokta atışı yaparsın, o transfer de sana şampiyonluk getirir.

Ama sıfırdan kurulan takıma 4-5 yüksek maliyetli oyuncunun çöküşe getirme riski var.

cakalkerem
06.03.2018, 10:34
Dün Beşiktaş karşısında kim olsaydı kazanırdı inanaın..biz hariç

grigandalf1967
06.03.2018, 10:39
Onlarca teknik direktör getiriyorsun takımın başına ve hiçbiri başarılı olamıyor ,gerçekten inanılmaz...

bilgehan83
06.03.2018, 10:48
70 metrede oynayan hiçbir takım başarılı olamaz.. olmayacaktır... asıl sorunumuz bu bizim vasat güçsüz iki bek ve ağır iki stoper yenildiğimiz maçlarda defomuz nasıl ortaya çıkıyor görüyoruz.. akhisar, alanya,beşiktaş kendi sahasında bu takım neden yenildi tandem yüzünden pereira,novak, durica, hubo, uğur, akbaş, kamil bu adamlarla ancak orta sıralara oynarsın.. çok ağır ve savruk defansa kaleciliği zihninde bitirmiş kaleciyi de ekleyince sonuç kaçınılmaz oluyor.. pereira ile neden sözleşme uzatıldı inanılır gibi değil.. akhisarın kayserinin kasımpaşanın sağ bekleri bizim bekten iyi aslında bu durum her şeyi açıklıyor... hubo ve novak seneye stoperde iki iyi yedek olarak kalabilir ama bu takıma 30 metrede top oynacak iki stoper, bir sol ve sağ bek lazım.. çok açık ve net... onura da güle güle denilip güçlü ve psikolojisi düzgün kaleci almamız şart. bizde iki as kalecinin mental sorunları var.. dün kaleci degaj yapıyor durica ve hubocan (doğal olarak kalecinin degajının orta sahayı geçmyeceğini bildiği için) ceza çizgisinin önünde bekliyor.. durum o kadar vahim ki.. diğer maçlarda bile üçlük olur bu takım berbat bir formatta oynuyoruz..

Gurpas
06.03.2018, 10:56
Rıza bugün gönderilmeli. Sadi Tekeli takımın başına getirilmeli

Burçak
06.03.2018, 11:07
Bir takımın başarılı olması için en başta ciddiye alınan futbolcuya güven veren bir yönetimin olması gerekir.
Yıllardır bunu sağlayamıyoruz.
Herkes parasını alıp işine bakıyor. Bugün var yarın yokum diyor.
Empati yapın. Böyle bir ortamda kalmak istermisiniz.
Yoksa kendinizi kanıtladığınız an bu fırsatı değerlendirip gitmek mi istersiniz.
Abdulkadir Yusuf şuan seçim arefesinde.

Berkan
06.03.2018, 11:08
Hâla gitmedin mi rizaaaaaa

zafercalikoglu
06.03.2018, 11:09
ruhsuzlar adamların dağın başından binbir zorlukla maç izlemeye geleecek ,oynadığınız oyuna bak, sonra seyirciymiş de falanda fıstık, siyasi ler bırakınn arttık bu kulubun yakasını ,Usta ,usta yalanlar söyledin sen git hastanene tez zmaanda ,
Rıza da bu takımın hocası değil, bu takımı tekrar diriltecek tek kişi Samet hocadır, adamın hç yoktan bir oyunn felsefesi var, yada yabancı hoca gelsin

rezillik 50.yılda bırakın şampiyonluğu Avrupaya gidemeyeceğiz,
herkes haddini bilsin istifa edilsin ,gelecek sezon heba olmadan ,bu işi bitirelim,

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2018, 11:13
Maçın en iyi adamı Okay Yokuşlu
Yusuf Yazıcı
Abdülkadir Ömür
Okay Yokuşlu

3 OYUNCU KAZANDIK BU SEZON
Ya diğerleri?

İlyas Özdemir
06.03.2018, 11:30
koca statta bunca rezilliğe isyan eden sadece güney kale arkası ve doğu alt tribündeki grup

gurur6134
06.03.2018, 11:54
Dun sahaya cikan ilk 11 den rakipde direkt oynayabilecek kapasitede kac oyuncumuz vardi okay belki apo baska yok..dunku macin ozeti budur bu kadar para harcanarak ancak bu kadar rezil takim kurulabilirdi bu yonetim basarisidir!!!

Murat Keçeci
06.03.2018, 12:06
Avrupa kupalarına katılma hakkını 3-4 takım birbirine ikram etmeye devam ediyor.Bizde bu grubun içindeyiz.

Maça gelirsek maçın üçte ikilik bölümüde takım savunmasını disiplinli yaptık ama hücumda pasif kalınca hoca da risk alıp oyuncu değişiklikleri ile hücum gücünü arttırmaya çalıştı bu durum takım savunmasını zayıflattı savunma dengesi bozulunca bjk da cezayı kesti.

Maçın kalitesi düşüktü.Hücumsal anlamda zayıf kaldık.Gole yakın hiçbir oyuncumuz olmadı.Ndoye,sosa elinden geleni yapsa da artık fizik güçleri tempoyu yükseltecek seviyede değil,olcay zaten defansif görevini yapmaya odaklanmış,Abdülkadir daha 18 yaşında henüz takımı sırtlayacak seviyede değil dolayısıyla hücum anlamında kısır bir görüntü verdik.Gol atma ihtimalimiz duran toplara kalmıştı onuda beceremedik,halbuki rakip çok kısa bir takımla sahaya çıkmıştı bu fırsatı da değerlendiremedik.

Defansif anlamda özellikle sağbek,sağ stoper arasında uyum problemi oldu.Hubocanın sol stoperde daha başarılı olduğunu düşünüyorum.Savunmadaki dörtlüden novak fena değildi,diğer oyuncular vasat ve uyumsuz göründü.Özellikle ikinci yarı.

Bulunduğumuz konumdan kurtulmak için maçlara daha fazla konsantre olmalıyız oyuncularda şampiyonluk yarışından kopmanın getirdiği bıkkınlık var lig bitsede gitsek havasındalar bu durum yanlış daha 10 maç var kendimizi Avrupa biletini alacak konuma taşımalıyız.Kötü sezonu teselli ikramiyesi ile bitirmeliyiz.

Geleceğe yönelik birşeylerden bahsedersek gitme niyeti olan castillo onazi gibi oyuncuları iyi fiyatlara satmalıyız.Fayda maliyet açısından verimleri yetersiz olan sosa ve kuckayı da iyi fiyatlara pazarlamalıyız.bunlardan gelecek bonservisler ve aldıkları yıllık ücretlerden kurtulmak bizi ekonomik olarak rahatlatır.Sonrasında stopere bir üst düzey oyuncu,iki efektif açık oyuncusu ve merkeze oyun görüşü yüksek bir oyuncu 4 nokta atışı yapmalıyız.Forvet mevkinede burak veya rodellaga ya iyi bir teklif varsa satılabilir ordan gelecek parayla daha genç bir sezonda daha fazla maç oynayacak güçlü bir forvet alabiliriz.Mesela ndoye nin 26-27 yaşlarındaki hali gibi bir forvet bulmalıyız.Kısacası 4 transfer kesin yapmalıyız forvetlerin durumuna göre de bir adam alabiliriz.
Şuan ki durumumuz takımın omurgasını yaşlı oyuncular üzerine kurmanın bedeli ödüyoruz o yüzden yapacağımız 4-5 transfer otuz yaş altı olmalı.Bu transferlere ek olarak çıkış yapma potansiyeli olan bir iki genci de takıma katıp 23-24 kişilik bir ekiple yola çıkmalıyız.Tam tabiriyle taş gibi,direnci yüksek,maçlarda yüksek tempolara çıkabilecek bir takım oluşturmalıyız,camianın vereceği özgüvenle o takım yürür gider.Taraftarın aklından geçen futbolu oynamaya şuanki kadronun gücü yetmiyor.

Tabi bunları başarmak o futbolcuları pazarlayabilmek,güçlü bir bütçe oluşturmak,transferde nokta atışı yapabilmek için daha profesyonel yönetilmemiz gerekiyor.

ccd6167
06.03.2018, 12:20
Maç sonunda havaalanında tayfur havutçu denen ibneye tezahürat eden ibne bejeke taraftarına şikeden ceza alan ve hapis yatan yavaşağı ancak sizin gibi topluluk destekler dediğimde hepsinin göt gibi kalması sonucu tayfurun da kaçması...

daha ölsemde gam yemem

My
06.03.2018, 14:25
Trabzonspor- Beşiktaş maçından sonra Beşiktaş taraftarları Trabzonspor Çılgınlar Grubu pankartlarını ele geçirdi.

https://pbs.twimg.com/media/DXmeT6EW4AApnOd.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DXmeT6FXcAIKZX-.jpg

Timur Bey
06.03.2018, 14:31
Trabzonspor- Beşiktaş maçından sonra Beşiktaş taraftarları Trabzonspor Çılgınlar Grubu pankartlarını ele geçirdi.

Ve bu takımın şampiyon olmasını isteyecekmiş taraftarımız. Biz efsanemiz denilen adam satmış, yönetim, JMP'nin kukla grubu satılmış çok mü?

celaledtin
06.03.2018, 14:47
Burak yılmaz şimdi kıçına kına yaksın. O bilerek ve kasten gördüğü sarı kartın acısını ömür boyu çeker inşallah.

İlyas Özdemir
06.03.2018, 15:17

biz çıktıktan sonra çalmak suretiyle ele geçirmişlerdir ama kabahatin büyüğü yine bizde içerde o kadar beşiktaşlı varken niçin pankartını toplamazsın

My
06.03.2018, 16:40
Tribün raconunda bu rezillik demek. Ama artık öyle bir hale geldik ki rezilliğin bini bir para. Dolayıyla artık bu devede kulak kalıyor. Tepeden tırnağa kriz içindeyiz. Başkanından divanına, delegesinden taraftarına kadar kriz içerisindeyiz.

serdaracıl
06.03.2018, 16:54

Böyle bi mallık görmedim. Katlayıp üzerine otursunlar. Milletin başka işi gücü yok heralde

emrahtuna
06.03.2018, 17:18
bir sezon daha bizler için bitti..her sene ligi ortasında havlu atmaktan bıktık..yok mu bunu düzeltecek birileri yahu koca camiada...

erenslash
06.03.2018, 17:51
arkadaşlar kafanız mı güzel neden burak bilerek sarı görsün?neden bjkye bilerek yenilelim? gslıların bazıları ağlamış yok efendim Trabzon gs maçlarında aslan kesilirmiş ne alakası var?

Mevzu belli kadro kalitemiz belli ve gücümü zbelli hoca belli yönetim belli biz alakası yerlere saldırıyoruz sonra şampiyonluk bekliyoruz başarı bekliyoruz

PEREKLİ
06.03.2018, 18:27
[QUOTE]Trabzonspor, Beşiktaş maçlarında genelde kaliteli ve izleyene zevk veren bir futbol oynardı. Fakat dünkü maçta Trabzonspor bırakın sadece futbol kalitesini hem takım oyunu hem de ferdi yetenek ve performans bakımından Beşiktaş'a denk görünmedi.
Hele oyuna Türkiye'nin sol kanadı en iyi kullanan oyuncusu Caner girince, onun götürdüğü ilk top ile Trabzonspor savunmasında en önemli açık ortaya çıktı ve Beşiktaş ilk golünü bu kanat akını ile Babel'in ayağından kazandı.
Zaten bu saate kadar Trabzonspor da gol yemeden karşılaşmayı götürmüş ise futbol adına söylenecek tek söz "Şans faktörü" idi.

Ancak bir elbise çıkar
Trabzonspor oyun içinde oyun kurmaktan ziyade rakibinin oyununu bozmak için mücadele etti, o kadar. Bu mantık da zaten Beşiktaş'ın üstünlüğünü kabulden başka bir şey değildi.
Trabzonspor takımı asimetrik futbol anlayışından simetrik ve senkronize futbol anlayışını bir türlü sahaya yerleştiremedi. Trabzonspor takımı adeta yaşlanıp çöküntü günlerini yaşayan bir ileri yaşlı adam görüntüsü ile bu ligde alacağı en iyi sıra bulunduğu sıradır.
'Şu oynasaydı, bu oynasaydı' diye fikir yürütmenin hiç anlamı yok.
Çünkü futbolun bir gerçeği var.
Siz ne kadar kazanma arzusu ve isteği ile maça gelseniz farketmez.
Trabzonspor'un kumaşı bu, bundan da ancak böyle bir elbise çıkar!

Necmi Perekli
[QUOTE]

memozcan
06.03.2018, 20:04
Keyfimiz yok ama ufak bir bilgi vereyim.

Fatih Erbakan Trabzonspor'ludur. Hatta rahmetli babası Başbakan olduğu dönemde aldığımız Başbakanlık kupası sonrasında mikrofonlara "Oğlum da Trabzonspor'lu en çok o sevindi" şeklinde konuşmuştu...
trabzonsporluysa gelip takımını destekler.. ya da farklı mecrelarda bunu hissettirir.. benim o kısmına bir lafım yok.. fakat şehre gelen her siyasetçinin boynuna atkı asmayı gelenek hale getirmek bu kulübün algısını akhisarspor seviyesine çeker.. ben hiç bir mitingde 3 büyüklerin atkısını takan siyasetçi görmedim.. ama fanatik derecede onları destekleyen hatta kulübün neferi gibi çalışan siyasetçilere sahipler.. mehmet ağar gibi, egemen bağış gibi, abdurrahman arıcı gibi.. en nihayetinde beyefendi gibi..

bu camia bir çok siyasetçiyi bakanlığa taşıdı.. ama onların bu kulübe siyasette ne verdikleri tartışılır.. bizim mevcut siyasetçilerimiz sadece kırmızı kart şovu yaptılar mecliste.. şike sürecinin tutanakları mevcuttur..

arkadaşın biri yaşın kaç falan demiş de 90 yılından sonraki siyasi tarihi de dün gibi bilirim..

Emre Veli
06.03.2018, 20:33
Herkes zaten maç öncesinde kaybetmeye şartlandigi için pek umursamadı ama dün Trabzonsporun 1 penaltısı ve bir de net gol şansını engellemekten dolayı BJK nın kırmızısı verilmedi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

61_Hasan_69
06.03.2018, 20:36
Nereden tutsak elimizde kalıyor S.G. seviciligi yüzünden kaybetmemize uzulmeyenlermi dersin bjk taraftarı fb ye sovunce alkislayanlarmi dersin daha sedat peker pankartini unutmamisken bu sefer diğer kale arkasında başka bir mafya babasının pankartini acanlarmi dersin yoksa bize ersun yanali bile özleten rıza calimbaymi dersin ve daha bir sürü sey

nakzo
06.03.2018, 21:28
arkadaşlar kafanız mı güzel neden burak bilerek sarı görsün?neden bjkye bilerek yenilelim? gslıların bazıları ağlamış yok efendim Trabzon gs maçlarında aslan kesilirmiş ne alakası var?

Mevzu belli kadro kalitemiz belli ve gücümü zbelli hoca belli yönetim belli biz alakası yerlere saldırıyoruz sonra şampiyonluk bekliyoruz başarı bekliyoruz
Millet bunu anlamak istemiyor .Yahu tarihimizin en iyi kadrosu diyorlarda ,en baştan beri bu kadronun en rezil kadrolardanbiri olduğunu söyledim.Sol bekin berbat,sağ bekin berbat,forvetin bir burak orta sahan Yok ,defansın YOK.SOL AÇIK YOK.BU KADROYU KURUPTA UTANMADAN TARİHİMİZİN EN İYİ KADROSU DİYENLERİN BİN KERE CEZASINI VERSİNLER.

CEMEFKER
06.03.2018, 21:29
Şu açıklama dahi karşı karşıya kalınan vehameti açıklamaya tek başına yeter:

"... bir sol açığım bile yok, anlıyor musun" (hadi gülümse)

Çapsız ellere kaldık...

"bu takımı ben kurmadım"

Vay paracı...demek sezon sonuna kadar beleşe geldin...

"seneye kendi adamlarımı transfer.... "

Hay sana o fırsatı veren de verecek olanın da sezon açılışında ayaklarının altını öpsünler...

(gık yok yukarıda)
REKLAMLAR iyi geldi beee, zincire bi halka daha ekledik...

sezai
06.03.2018, 21:52
İnşallah gecer bunlar ama birilerini bunları haykırmalı ve cidden satılmasını istiyorumm.

sasone
06.03.2018, 22:02
Millet bunu anlamak istemiyor .Yahu tarihimizin en iyi kadrosu diyorlarda ,en baştan beri bu kadronun en rezil kadrolardanbiri olduğunu söyledim.Sol bekin berbat,sağ bekin berbat,forvetin bir burak orta sahan Yok ,defansın YOK.SOL AÇIK YOK.BU KADROYU KURUPTA UTANMADAN TARİHİMİZİN EN İYİ KADROSU DİYENLERİN BİN KERE CEZASINI VERSİNLER.

Fenerin kadrosu mu iyi yoksa bizim kadro mu?Gs kadrosu gibi dar bir kadro mu değil.
Bjk kadrosu dışında bizden iyi kadro yok ama sorun şurda bu kadrodan verim alacak yönetim ortadan ikiye bölündü,kadroyu kuran Ersun Yanal profesyonellikle ruhsuzluğu birbirine karıştırdı.
Çok üst düzey futbol,taktik dehası Hocalarla yarışmıyoruz,geçen yıl Yılmaz Vural'ın play off'tan taşıdığı,bu sene Tamer Tuna ile yönetilen kadrolardan geri mi yani? Hayır değil ama onlar için süper bir başarı olan 5 veya 6.lık senin için kriz sebebi,motive olamıyor ne yönetim ne takım ne taraftar.
İşte bu sebepledir ki kadro kötü geliyor bize ama benim gördüğüm en geniş kadro,eğer bu kadroyu yönetiblseydik,yönetim ben kadroyu kurdum,paralarını öderim gerisi Hoca'nın işi kolaycılığına kaçmasaydı bu halde olmazdık.

Asıl olan yönetmek,bu kadar üst düzey adamı alıp,takım içinde yerli çetesine kurban edersen böyle patlarsın.

serdaracıl
06.03.2018, 22:19
Fenerin kadrosu mu iyi yoksa bizim kadro mu?Gs kadrosu gibi dar bir kadro mu değil.
Bjk kadrosu dışında bizden iyi kadro yok ama sorun şurda bu kadrodan verim alacak yönetim ortadan ikiye bölündü,kadroyu kuran Ersun Yanal profesyonellikle ruhsuzluğu birbirine karıştırdı.
Çok üst düzey futbol,taktik dehası Hocalarla yarışmıyoruz,geçen yıl Yılmaz Vural'ın play off'tan taşıdığı,bu sene Tamer Tuna ile yönetilen kadrolardan geri mi yani? Hayır değil ama onlar için süper bir başarı olan 5 veya 6.lık senin için kriz sebebi,motive olamıyor ne yönetim ne takım ne taraftar.
İşte bu sebepledir ki kadro kötü geliyor bize ama benim gördüğüm en geniş kadro,eğer bu kadroyu yönetiblseydik,yönetim ben kadroyu kurdum,paralarını öderim gerisi Hoca'nın işi kolaycılığına kaçmasaydı bu halde olmazdık.

Asıl olan yönetmek,bu kadar üst düzey adamı alıp,takım içinde yerli çetesine kurban edersen böyle patlarsın.

Gs ve şikecilerin yanısıra başskşehir ve hatta sivas'ın kadrosu bile bizden iyi. Fiyat performan oranı lişe bskıldığında da dipteyiz

PortoDeGalinhas
06.03.2018, 22:34
Bu teknik direktörlerin en uyuz olduğum acıklaması "bu takımı ben kurmadım" dır. Kardeşim sen takımı kurmadın da sözleşme imzalarken hiç kadroya bakmadın mı? Madem başarısız olacaksın, kadroyu beğenmiyorsun niye sözleşme imzalıyorsun? Yani bu laf bana şunu çağrıştırıyor resmen, " evde boş boş oturacağıma gideyim antrenör olayım, en azından para kazanırım" Ama sorun rıza nın bu kafada olmasında değil.bu kafadaki bir adamı, tarihin en büyük vizyonistinin antrenör olarak bu takımın başına getirmesidir

cem1990
06.03.2018, 22:35
Benim için zaten şampiyonluk gibi beklenti söz konusu değildi
4.sırada dahi bitirebilmek başarı idi
Bu yüzden yenilmek artık koymuyor bana Bjk bizim için bir rakip değil.Bizden geçti artık arkadaşlar
Bizlerin rakipleri sıralamamızda 5.için yarıştığımız rakiplerdir. Bu rakipler hep değişir geçen sene Antalya olur bu sene Sivas-Kayseri olur seneye bir başkası ama biz hep aynı yerdeyiz.
Bu klüp yapabileceği en yüksek başarı Avrupa kupası çeyrek final kadar çıkabilmek ve Türkiye kupası alabilmektir.
Ben 2011 de bıraktım umutlarımı

nakzo
06.03.2018, 23:20
Gs ve şikecilerin yanısıra başskşehir ve hatta sivas'ın kadrosu bile bizden iyi. Fiyat performan oranı lişe bskıldığında da dipteyiz

Aynen katılıyorum.

memmedaga
07.03.2018, 01:56
biz çıktıktan sonra çalmak suretiyle ele geçirmişlerdir ama kabahatin büyüğü yine bizde içerde o kadar beşiktaşlı varken niçin pankartını toplamazsın

çocukça saçma sapan işler

Badaloğlu
07.03.2018, 09:13

Hırsızlık İstanbul'un üç kız kardeşinin ruhunda var.

Çalmadan duramıyorlar!!!

O kadar delikanlılar ki(!) yüzlerini korkudan gösteremiyorlar bile...

Adem CAKIR
07.03.2018, 09:57
... Trabzonspor takımı adeta yaşlanıp çöküntü günlerini yaşayan bir ileri yaşlı adam görüntüsü ile ...

Çöküntü yaşayan sadece futbol takımımız değil. Yıllardır süregelen ali cengiz oyunlarına yöneticilerimizin basiretsizlikleri eklenince ruhumuz çöktü. Konu Trabzonspor olunca kendimi piri fani hissediyorum...[

Doğan Şahin
07.03.2018, 23:35
Merak edenler için yazım: https://twitter.com/bordomavinet/status/971292257029705729?s=21