PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 23. Hafta l Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 [4]

Cengiz Çubukcu
25.02.2018, 11:22
dünkü oyunla sadece karabük ve alanya'yı yenebilirdik , emin olun başka hiç bir takımı yenemeyiz....bu kadronun çok büyük problemleri var, ersun zamanında hücum oynayalım derken gelenden geçenden fark yiyorduk şimdi gol yemeyelim diyoruz bu sefer de gole uzaklaşıyoruz...
ilk 11'imizin yaş ortalaması 30 alanyanın 28,6 ....

Doğan Şahin
25.02.2018, 13:35
Maç yazım...
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/55515-10-Numaralar%FDn-Resitali-Do%F0an-%DEahin-yazd%FD?p=1920898611#post1920898611

Doğan Şahin
25.02.2018, 13:36
dünkü oyunla sadece karabük ve alanya'yı yenebilirdik , emin olun başka hiç bir takımı yenemeyiz....bu kadronun çok büyük problemleri var, ersun zamanında hücum oynayalım derken gelenden geçenden fark yiyorduk şimdi gol yemeyelim diyoruz bu sefer de gole uzaklaşıyoruz...
ilk 11'imizin yaş ortalaması 30 alanyanın 28,6 ....

Katılıyorum ancak iyi bir teknik direktörün de en kötü kadroyu bile uygun formatta oynattığı taktirde kafaya oynanabilineceğini de es geçmeyelim.

CEMEFKER
25.02.2018, 14:40
Şimdi...
Bay Çalımbay ne demiş bi de maça bakın yeter...

"20 dakikadan sonra hakkatten iyi oynadık" (hala ikna turlarında.. Neden? Çünki ne yaptğını o da bilmiyo)

Maça baktığınzda objektif olarak 5-2 bitecek bir maç olmuş. (klavyemi yormaya değmez, yeter bu kadarı)

Bu yönetimin ürünü bu yapıyı izlemekle kendinize azap etmeyin, "normale" dönün. Ben 1 aydır bunları izlemiyorum inanın futboldan zevk alır oldum. Hem de " her takımdan"
Bi süre TS'ye ara verdim ii geldi.

erenslash
25.02.2018, 14:54
uğur asist yaptı ve gol attı alanya :)))

arkadşlar abdülkadir sosa burak bir şeyler yaptı alanyayı zor yendik hehe Burağa kızıyoruz ama abdülkadir gol atmadan önce burak güzel pas attı ndoyeye

efendim :Trabzonspora pepe ve vida ayarında iki stoper lazım Türkiye ligi için. (şampiyonlar ligi için özellikle yarı final çeyrek final için bu stoperler bile yetmez.Ama biz bu hedeften çok uzağız ilerisi için konuşuyorum.

Türkiye ligi için konuşursak Trabzonspora iki tane üst düzey stoper lazım dahası da lazım onları da sonra konuşuruz

Rızaya gelirsek bildiğin Rıza işte kapasite bu kadar.

Alanya maçına sevinen tarftarımız var bu bizim ne kadar düştüğümüzü gösterir sevinmek değil mesele neye seviniyoruz?

sevindiğimiz hedefler ve maçlar neler olmuş düşünün işte.... Trabzonspor shotanın dediği gibi beşinciliğe sevinen bir takım olmuş o hale gelmiş diyor eee işte...

HOPA'LI TS'Lİ
26.02.2018, 07:43
Çok şükür camia olarak rahatladık ama Burak'ın olmayışı buruk sevinç oldu

90+3'de o gereksiz hareketi niye yaptın be çocuk

Sen lazımdın bize

10 kere ofsayta düşsen de (en az ikisinde hatalı bayrak var bence) lazımdın

N'Doye 2 asist yaptı Alanya'da, BJK maçında da yapsın

HOPA'LI TS'Lİ
26.02.2018, 08:31
Sosa'ya yapılan hareket katıksız penaltı
Okay'ın ceza sahasında iki eliyle yaptığı itme hareketi penaltı (Hakem 2. devre günah çıkardı. Devre arası Sosa'nın pozisyonunun penaltı olduğunu gördü veya duydu diye tahmin ediyorum)

Ibrahim Gaygusuz
26.02.2018, 12:23
Hikmeti yine yollamissiz bu sefer issizlige :)

emrahtuna
26.02.2018, 12:43
maçı kazandık ama hiç zevk almadım..gerilimli stresli maç izliyoruz her hafta..ben nasıl tv başından izliyorsam rıza hocada aynı şekilde izliyor..bence bu hocalık değil..

Mehmet BAŞ
26.02.2018, 16:40
eger takimda bir solbekin varsa o oynar, ne kadar vasat olsada. bir sagbekten solbek yapmak dünya futbol kurallarina ters. Kamil kesinlikle sagbek oynamali, hem milli takim icinde kazanc olur.

Bu konuda sizinle aynı fikirde değilim.
Bek oyuncuları konusunda sağ ve sol ayrımının kesin çizgilerle yapılması görüşüne katılmıyorum.
Bugün pek çok bek ihtiyaç veya zorunluluk hali doğduğunda ters kanatta oynuyorlar. Gayet de iyi oynuyorlar.
Ters kanatta oynamanın sorunu nedir? Pozisyon bilgisi, kademe, ayağının ters kalması vb. gibi durumlar.
Bunun dışında ofansif anlamda ve toplam takım oyunu anlamında herhangi bir sorun yaşanmıyor.
Kamil Ahmet özelinde konuşursak ortaya koyduğu sol bek performansı gayet tatmin ediciydi.
Bu zamana kadar Mas ve Novak'tan göremediğimiz ortaları sol taraftan Kamil Ahmet attı. Bindirmeleri yaptı.
Demem o ki form durumu nedeniyle bariz fark yaratacak bir bek varsa kesinlikle oynamalıdır.
Hele ki bu Novak'ı gördükten sonra Kamil Ahmet'i oynatmazsak ciddi haksızlık ederiz.

HOPA'LI TS'Lİ
26.02.2018, 17:23
Kamil Ahmet bu performansıyla ilk 11'de oynamalıdır.
Sol bekte de asıl mevkisi olan sağ bekte de mükemmel işler yapmıştır.
Mas ve Novak ile KIYAS kabul etmem
Bu çocuk bu takımda oynar

Travelair
27.02.2018, 09:59
https://youtu.be/Kb91C6Kjj6Y?t=2948

49:10'dan itibaren Trabzonspor konuşuluyor