Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 15. Hafta | Kasımpaşa 0-3 Trabzonspor | Maç Sonucu
"Benim düşünceme göre rakip üzerine geliyorsa bir gol daha bulmanız gerekiyor. O düşünceyle hareket ettim”
Hocanın en beğendiğim cümlesi. Teşekkürler Rıza hocam. Çok özlemişim maç 1-0 iken ön libero koymak yerine hücum silahlarını oyuna alan bir hoca görmeyi.
Kucka çok özel oyuncu gerçekten, alışageldiğimiz üzere topu alınca yana geriye vermekten çok ekstra düşünüyor olması, çalım denemesi, ceza sahasına bindirme yapması, girdiği mücadelelerden galip çıkması. Oynadıkça çok daha iyi olacak inşallah, talihsiz sakatlık yaşadı.
birde okay ile sahayi dogru parsellemeye basladimi bambaska olacaktir merkez
kuco cok önemli
okay ve onaziyi satarimda kucoyu satmam
bu adami alabilmemiz büyük sans...
Gürkan Asma
09.12.2017, 17:26
İkinci yarı bi ara 10 dk falan kaleye yaslandık ancak sonra ilerde basmaya başladık, 2. golden sonra 3. golü istememiz çok güzeldi. En çok sevindiğim durumlardan biriydi :)
Sefer A.
09.12.2017, 17:30
Bir söylenti bu. Dün sakatlandı bir ara, sonra oyundan çıkmayıp riske attı. Belki de bu yüzdendir.
Hocam öyle yazdin ki sanki kesin gibi :D umarim kesindir öyle olur, isimize yarar... sol kanatlari tamâmen degisecek demektir bu
Karsilasmaya gelirsek
Abdülkadir olmasa son 2 golü atabilir miydik ? golü geçtim o firsatlari dahi yakalayamazdik gibime geliyor
Burak'in o en çok nefret ettigim "topu koruma" saçmaligi az kalsin pahaliya mâl oluyordu... böyle rezillik olmaz, gürese mi baslamak istiyor nedir yâni ??
trbzonsporlu
09.12.2017, 17:33
Sezon başı gsnin yaptığı seriyi şimdi biz yapıyoruz, fikstür farkı.
maalesef ikinci devre biz o zor fikstürde puan kaybi mecburen yaşarken, muhtemelen puan farkı yine açılacak rakiplerle
Sefer A.
09.12.2017, 17:34
Sonuca etki yapmamis olsa da, Burak'in o yaptigi affedilecek bir hatâ degil aslinda... gol atiyor da puan topluyoruz onun sâyesinde iyi ki, yâni onlara sayalim diyecegim ama yine de olmaz öyle, igrenç bir görüntüydü ya, utandim resmen... daya kiçi yere düs faul bekle haaaaadddii len oradan.. hakeme de aferin yemedi, tabi her karsilasmada ayni durumda ayni karâri bekliyorum kendisinden...
Sefer A.
09.12.2017, 17:36
maalesef ikinci devre biz o zor fikstürde puan kaybi mecburen yaşarken, muhtemelen puan farkı yine açılacak rakiplerle
Göztepe ile içerde, bjk ile içerde, fb ile içerde, Kayseri ile içerde, birçok ters takimla içerde oynayacagiz Sivas Malatya gibi... bir tek gs ile disarda oynayacagiz... çok çok zor sayilmaz... en zoru ilk 8 haftaydi, ama 9puan toplayacak kadar da degildi tabi... ilginç olan da "zor" denilecekleri en az 1 puanla kapatip "kesin yeneriz, 3puan yaz simdiden" dediklerimizde puan kaybettik
ilelebeTS
09.12.2017, 17:37
gs hariç hepsi Trabzon'a gelecek, ipler kendi elimizde.
Enaldo61
09.12.2017, 17:38
Burak ve Damdoy bazen çok gereksiz top saklamaya çalışıyor, bu durum benim de hoşuma gitmiyor daha basit oynamaları lazım.
Teşekkürler takım.. Hafta sonu bir başka güzel şimdi :)
Forvetlerimizin skora katkısı baktıkça insanı mutlu ediyor.
Sent from my G3221 using Tapatalk
trbzonsporlu
09.12.2017, 17:42
Göztepe ile içerde, bjk ile içerde, fb ile içerde, Kayseri ile içerde, birçok ters takimla içerde oynayacagiz Sivas Malatya gibi... bir tek gs ile disarda oynayacagiz... çok çok zor sayilmaz... en zoru ilk 8 haftaydi, ama 9puan toplayacak kadar da degildi tabi... ilginç olan da "zor" denilecekleri en az 1 puanla kapatip "kesin yeneriz, 3puan yaz simdiden" dediklerimizde puan kaybettik
içerdede olsa zor maçlar yinede. mesela keşke bjk ile başlarda degilde fb ile cekisirken son haftalarda oynasaydık. neyse şu iki maçı alalımda devre arasında bakalim neler olacak. kamptan sonra belki oyunumuzda düzelir
Ulan bugün maçı unuttuydum ben ya :) 0:3 harika bir skor. Burak'ın golü gördüm o nasıl bir gol ya :)
trbzonsporlu
09.12.2017, 17:46
genclerbirliginden manu müthiş asist yaptı pereiradan sonra baska bir guzel asist daha bakarak gorerek bayiliyorum böyle asistlere. bu arada abdulkadirin bugün 2 tane ön asisti vardi
pReN@_61
09.12.2017, 17:51
Maçın enteresan bir anı da Yusuf'un oyundan çıkarken Rıza hocaya arkadan dokunmasıydı.Sanırım hoca maça yoğunlaşmıştıı ve dalgınlığına gelip Yusuf'u tebrik etmedi.Sonrasında Yusuf'un da hocayı es geçmemesi çok değerli ve anlamlı bir andı. E tabi sonra hoca da Yusuf'un elini tuttu bi kaç saniye bırakmadı:)
erenslash
09.12.2017, 18:04
mücadele var hoşuma gitti ve şans da bizim yanımızda rızaya büyük iş düşüyor devre arası devre arası bir veya iki sağlam stoper almak zorunda bir tane stope ralacaksa üst düzey pahalı bir stoper olmalı ve bu stoper 26-27 yaşlarında olmalı
iki: ortasaha şart sosa gider herhalde kısaca rıza başarılı olmak istiyorsa bu kadroya bir şeyler getirmeli yoksa babayı alırız bizi toparladı takımı adam etti ama bir yer ekadar şimdi gidip adam gibi topçular aldırt takıma ve çalıştırdığın klup trabzonspor dandik topçu ucuz topçu alma gibi bir seçeneğin yok adam gibi stoper bekliyoruz ucuza kurtarmaz bizi
erenslash
09.12.2017, 18:10
bu arada kasımpaşanın ilk yarıdaki pozisyonu bence penaltı kötü oynamadık ama yırttık öyle diyeyim penaltı verilse 1-0 olsa maç çevirebilir miydik evet çevirebilirdik doğruyu da konuşmak lazım
bu kadroyla ikinci devre babayı alırız sürekli şans bizden yana olmaz ben hocadan memnunum üç puan önemli ama ikinci devre şampiyonluk şansımız hesaplanarak ne kadar transfer varsa risk almalıyız arkadaşlar
transfer öyle dandik olmaz baba gibi adamlar almak lazım sosa gidecekse ona göre adam bakılmalı yoksa başarı gelmez
ikinci devre başlamdan yapamcağımız a kalite transferler şampiyon yapacak bizi ahan da diyorum
düzgün transfer yapmassak ve başkan bir şekilde risk alması lazım parayı basmassa şampiyon olamayacağız ve ilk dörde de girmekte sıkıntı yaşayabiliriz
Karadeniz6116
09.12.2017, 18:13
Cok şükür bügünümüze
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa YILMAZ
09.12.2017, 18:14
Burak'in o en çok nefret ettigim "topu koruma" saçmaligi az kalsin pahaliya mâl oluyordu... böyle rezillik olmaz, gürese mi baslamak istiyor nedir yâni ??
topu kaptırdığı an yerimden kalktım çok kızdım orda ona hugo'nun önüne yuvarlasa sorun olmayacaktı ama gereksiz işe girdi burak neyse ki onur kurtardı.
Ahmet Hamza
09.12.2017, 18:15
Yalçın Çetin'in anlattığı maçlarda hiç yenilmedik sanırım. Hem iyi anlatıyor hem uğurlu adam :)
artvints
09.12.2017, 18:15
Yalçın Çetin'in anlattığı maçlarda hiç yenilmedik sanırım. Hem iyi anlatıyor hem uğurlu adam :)
alanya maçını anlatmıştı :)
Ahmet Hamza
09.12.2017, 18:20
alanya maçını anlatmıştı :)
Hayır o anlatmamış o maçı, bu sene Ntvspor'dan gelen spiker anlatmış :)
Gürkan Asma
09.12.2017, 18:24
Pereriya :D
artvints
09.12.2017, 18:25
Hayır o anlatmamış o maçı, bu sene Ntvspor'dan gelen spiker anlatmış :)
nedense öyle hatırladım, o anlatmamış evet.
Necmettin ALTUNTAŞ
09.12.2017, 18:27
birde okay ile sahayi dogru parsellemeye basladimi bambaska olacaktir merkez
kuco cok önemli
okay ve onaziyi satarimda kucoyu satmam
bu adami alabilmemiz büyük sans...
Fiziksel olarak güçlenirse beni Milanda seyrettiğim KUÇKA gelecek inşallah.
Fiziksel olarak güçlenirse beni Milanda seyrettiğim KUÇKA gelecek inşallah.
beni genoa daki daha cok heycanlandiriyor
milanoda oranin yarisini oynayamadi bence
Faruk BERBER
09.12.2017, 18:38
Stoperde Akbaş sakatlanınca yerine Kucka geçti. O andan itibaren sanki Akbaş çıktı yerine kimse geçmemiş gibi baskı yedik. Sanki oyuncu değişikliği yapmadık da kırmızı kart gördük :)
Neyse ki baskıyı Onur'un da büyük katkısı ile gol yemeden atlattık.
İ. SARAL
09.12.2017, 18:39
Stoperde Akbaş sakatlanınca yerine Kucka geçti. O andan itibaren sanki Akbaş çıktı yerine kimse geçmemiş gibi baskı yedik. Sanki oyuncu değişikliği yapmadık da kırmızı kart gördük :)
Neyse ki baskıyı Onur'un da büyük katkısı ile gol yemeden atlattık.Akbaş, senin adamın.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavuz KÜÇÜK
09.12.2017, 18:40
Üst üste kazanınca nasıl seviniliyordu?
Ha bu arada unutmadan, maçı 2'ye koyanın .........................
Faruk BERBER
09.12.2017, 18:40
Akbaş, senin adamın.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ondan ziyade Kucka'nın stoper olmaması bence :).
Akbaş da iyiydi ama bugün. Hubocan ile iyi ikili olarak gözüktüler bu maçta.
artvints
09.12.2017, 18:44
Ondan ziyade Kucka'nın stoper olmaması bence :).
Akbaş da iyiydi ama bugün. Hubocan ile iyi ikili olarak gözüktüler bu maçta.
ceza sahasında adamın kafasına hamle yapmış koluyla. o kolları bantlamak gerekiyor vücuda, çok fazla sallıyor, dengesiz.
Anladığım kadarıyla Yusuf yine yokları oynamış. Yusuf'u değersizleştiriyoruz. Artık dinlendirilmeli. Yusuf'un da buna ihtiyacı var taraftarların da.
yorumsuz6117
09.12.2017, 18:49
Ersun Yanal Trabzonspor'u mahvetti , şimdi liderdik..
Karadeniz6116
09.12.2017, 18:53
İs güç yüzünden maçı da izleyemedik.
Anladığim kadariyla Yusuf yine kötüydü.
Abdülkadir, Kucka, Hubocan, Onur, Onazi ve Perreira beğenilmiş.
En büyük alkişi da taraftar almış.
Kasimpasa stadını Trabzonspor tribünlerine döndürerek ☺
pReN@_61
09.12.2017, 18:53
Gol yemeden kazanınca keyfi bir başka oluyor ula :D
Yısuf çok çalışmalı çok daha güçlenmeli. Tıfıl, güçsüz. Abdülkadir süperdi.
Gürkan Asma
09.12.2017, 18:58
Anladığım kadarıyla Yusuf yine yokları oynamış. Yusuf'u değersizleştiriyoruz. Artık dinlendirilmeli. Yusuf'un da buna ihtiyacı var taraftarların da.2 maç sonradan girse belki kendine gelecek uşak, ama yok olmaz.
Karadeniz6116
09.12.2017, 18:59
An itibariyle Süper Lig’in en çok gol atan takımları
Trabzonspor - 31
Fenerbahçe - 31
Galatasaray - 29
Göztepe - 28
Bir stoper alip 27 gol yemeseydik, şuan cidden sampiyonluk adayıydık....
Karadeniz6116
09.12.2017, 19:00
Maç nasildi beyler ?
Özette izledigim kadariyla 89. Dakikada Onur net bir top çıkarmış yine ? Galiba maçın kırılma noktası oldu yine ?
Yine kötü mü oynadık ?
Zahmet olmazsa izleyen birisi yüzeysel anlatabilir mi ?
Simdiden teşekkür ederim..
Kasımpaşa - Trabzonspor ikili mücadele sayıları...
Ogenyi Onazi 9/19
Juraj Kucka 9/11
Dame N’Doye 9/14
Abdülkadir Ömür 6/14
Burak Yılmaz 5/8
Joao Pereira 4/8
Yusuf Yazıcı 1/1
onazi hic yakismiyor
pReN@_61
09.12.2017, 19:04
Maçın tamamını izleyebileceğimiz bir link var mıdır acep ?
Yusuf Yazıcı’ya neler oluyor ? Kaç haftadır Pert.Sağlam bir şekilde uyarılması gerekiyor.Burak Yılmaz’ınperdeyi açışı Onur’un rakibi skora ortak etmemesiyle Hubocan’ın sağlam oyunu ve diğer oyuncularında isteği ile 3 puan geldi.Abduş her maç mutlaka oynamalı.
Sabrı yanlış kişiye gösteriyoruz derken yanılmamıştık,her geçen gün bize Ersun’un bize nasıl zarar verdiğini gösteriyor. Ah ah...
artvints
09.12.2017, 19:06
Maçın tamamını izleyebileceğimiz bir link var mıdır acep ?
en erken yarın yüklenir o zaman link atarım.
pReN@_61
09.12.2017, 19:08
en erken yarın yüklenir o zaman link atarım.Eyvallah:ok
Harun CAN
09.12.2017, 19:13
Bugün çok etkisiz gözüken Yusuf hız ve güç çalışmalı. Schalke 04 tarzında bir altyapıda bence tam gelişim gösterir. Abdülkadir kendi fiziğine göre kuveetli, Mertens gibi... Onazi canlı bomba. Mas ve Pereira hep bir tık altta. Şampiyon takımın bekleri senede toplam en az 10 gol atmalı bence.
Mehmet Cihan Kocaman
09.12.2017, 19:22
Maç nasildi beyler ?
Özette izledigim kadariyla 89. Dakikada Onur net bir top çıkarmış yine ? Galiba maçın kırılma noktası oldu yine ?
Yine kötü mü oynadık ?
Zahmet olmazsa izleyen birisi yüzeysel anlatabilir mi ?
Simdiden teşekkür ederim..
Deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadık. 89. dakikadaki pozisyon hariç rakibe fırsat vermedik. Akbaş sakatlanıp çıkınca biraz bocaladık ama son anlarda fişi çektik.
Hücumda da Osmanlı, Sivas ve Antalya maçlarına göre daha iyiydik. Daha çok pas yaptık, sürekli ileri uzun top şişirmedik. Ben şahsen maçtan keyif aldım.
;) ;) ;)
https://twitter.com/twitter/statuses/939482443941335040
Ertan OKUMUŞ
09.12.2017, 19:24
An itibariyle Süper Lig’in en çok gol atan takımları
Trabzonspor - 31
Fenerbahçe - 31
Galatasaray - 29
Göztepe - 28
Bir stoper alip 27 gol yemeseydik, şuan cidden sampiyonluk adayıydık....
Sadece 2 maçta 10 gol yedik☹️
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ertan OKUMUŞ
09.12.2017, 19:27
Bugün çok etkisiz gözüken Yusuf hız ve güç çalışmalı. Schalke 04 tarzında bir altyapıda bence tam gelişim gösterir. Abdülkadir kendi fiziğine göre kuveetli, Mertens gibi... Onazi canlı bomba. Mas ve Pereira hep bir tık altta. Şampiyon takımın bekleri senede toplam en az 10 gol atmalı bence.
Özellikle Mas top kullanmada hiç yok ne bir düzgün orta ne bindirme
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karadeniz6116
09.12.2017, 19:30
Deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadık. 89. dakikadaki pozisyon hariç rakibe fırsat vermedik. Akbaş sakatlanıp çıkınca biraz bocaladık ama son anlarda fişi çektik.
Hücumda da Osmanlı, Sivas ve Antalya maçlarına göre daha iyiydik. Daha çok pas yaptık, sürekli ileri uzun top şişirmedik. Ben şahsen maçtan keyif aldım.Teşekkür ederim.
Ilerleyen haftalarda Insallah cok daha iyi oluruz.
Takımın güveni yerine geldi.
Bursa ve Karabük maçlarından alacağımız 6 puan ile 2. Yarı en azından ciddi ciddi ilk 3 adayı oluruz.
;) ;) ;)
Çok iyi ya :)
Bu takım son yıllarda kurulmuş en sağlam takım. Sadece bir sol stoper ve sol bek ile belki birde canavar bir kanat sol açık ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olabiliriz.
30.dakikadan sonra maçı seyredebildim. 3 Puan mükemmel, mücadele, futbolcuların bütünleşmesi güzel.Fakat,bu defa rakibi ceza
alanına kadar yaklaştırma dan müdahale etmek gerek ,çok uzaklardan geri pas atmak yerine topu taca ya da ileri atmalı,ceza alanı önünde çalım yapmamalı.Burak hırslı,gol atıyor ,ama sırf Burak'a endeksli oyun bizi zora sokar,bugünde şanslıydık. Futbol sonuçtur,rakip ceza alanı önünde n daha çok şut atmalı,ara pasları daha dikkatli olmalıyız.
Arkadaşlar , şimdi Bursa maçına yoğunlaşmalıyız. Şampiyonluk hesabı
yapmak ve ikinci yarı maçlarının yorumlarını şimdi yapmak yerine maç,maç yorum yapmak, geçmişte yenildiğimiz Malatya maçını unutmak gerek.Futbolda Bugün vardır,dün yoktur,dünden ders almak vardır.
serdaracıl
09.12.2017, 19:58
Abdülkadir etkisi
Nazim Can
09.12.2017, 20:18
Pereira mi bir tik altta ?
A.Ali Karanis
09.12.2017, 20:42
İlk on dakikayı saymazsak gayet iyiydik bence.Kasımpaşa'nın gücünün erken bitmesi de bunda etken tabi ama işimizi iyi yaptık sonuç olarak.
Yusuf bu sezona başlayamadı.Dinlensin biraz,kulübeyi görsün.Önceki sezon ara pas yapar,top taşır delici toplar atardı,bu sezon bunları neredeyse yapmadığı gibi fiziksel olarak da büyük düşüş var.Kendini topla aslanım lazımsın sen bize.
Cruyff'un futbol basit bir oyundur,zor olan onu basit oynamaktır lafı aklıma geliyor top Abdülkadir'e her geldiğinde.Bu kadar genç olup bu kadar gerçekçi düşünüp basit oynaması beni mest ediyor.Aman nazar değmesin.
Kral her zamanki gibi.
Damdoy'un hakkını vermek lazım bu yıl önceki yıllara göre daha etkili ancak onun yerine Rodallega'yı oynatsak çok daha verimli olur.Karşılaştırdığımızda daha hızlı,daha güçlü,son vuruşu daha kaliteli olan kişi Rodallega bence.Pas yetenekleri de aynı hemen hemen,Damdoy'un tek önde olduğu nokta ilk kontrol,onu da gücü olmadığı için iyi kullanamıyor,direk yıkılıyor.
Neyse böyle kazanmaya devam edelim. Ersun senin de Allah cezanı versin.
Yavuz KÜÇÜK
09.12.2017, 21:36
;) ;) ;)
Umarım böyle devam ederiz :D
Ahmet T.
09.12.2017, 21:51
Burak ilk 30 dakika basit , tek toplarla oynayınca ileride pas yapabildik. Sonrasında garip top saklama hareketi(?) ile çok top kaybı yaptık. Şükür ki Kaptan gemiyi kurtardı.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harun CAN
09.12.2017, 22:00
Pereira mi bir tik altta ?
Evet, yoksa iki mi ?
İyi oyunun değil kazanmanın önemli olduğu buhran sürecini iyi geçiriyoruz bence. 4 maç kazanmanın özgüveni ileri haftalara iyi oyun olarak ta tesir edecektir şüphesiz. Ligi bilen ve ''sadece işini yapan'' teknik direktörün ve kadronun bu yarışta ne kadar fark ettirdiğini bilmem kaçıncı kez görüyoruz. Ersun Yanal'ın geçmişine ve yeteneğine bakarak verdiğim desteğe ve bağladığım ümide yazık ediyorum gerçekten. Neyse ,zararın neresinde dönersek iyidir diyelim.
....
90 dk genelinde ortasahaya sıkışan mücadele yoğun bir maçtan atan ile tutanın üst düzey olması bize galibiyeti getirdi. Bir de bunlara ilave daha 18'inde pırıl pırıl Abdülkadir'i eklemek lazım. Gerçekten her topu ayağına aldığında mest oldum çok büyük oyuncu olacak çok.
Takımımızı tebrik ederim. Galibiyet serisinin lig sonuna kadar bozulmaması temennisiyle ...
Doğan BULAT
09.12.2017, 22:55
En büyük sorunumuz bence atağa çıkarken doğru pas atamıyoruz. Burak bir türlü bitirici pası veremedi Mesala Önazi çabuk ve doğru pas verebilseler gol sayımız artacak. Bugün Onazi pres oyunun da vardı ama pas konusunda sıfır bütün toplar rakibe gitti.
Bir eleştirim de takımda herkes ileride Burak'a gol attırmak için uğraşıyor. Bu da çok top kaybına sebebiyet veriyor. Ama Allah var Burak'ta yakaladı mı atıyor be ..
Nazim Can
09.12.2017, 23:13
Macin tekrari bu gece beinsportta var mi? Varsa kacta ?
Enes Başkaya60
09.12.2017, 23:17
Bence kötü bir oyun sergilemedik ilk yarının 15 dakikası hariç tek pozisyonu var Kasımpaşanın onda da onur sağolsun iyi sezdi pozisyonu... Dün bursa sikebahceye karşı maçı eliyle verdi pozisyona giremedi bugün ise akhisar 0-2 den maçı verdi tabi hakemin maçı katletmeside çabası biraz buruk bir 3 puan oldu benim için...
Varlıbaş61
10.12.2017, 00:14
kucka ya aslanim benim ..
bugun macimizi da izledik guzel bir gundu cok sukur.
Hobocan onazi Abdulkadir kucka ve Burak iyiydi yusuf yedege cekilmeli artik yoksa Yusuf'u da kaybedecegiz maalesef.
Maç bitti sevinç yaşandı , birkaç birşey söyleyebiliriz sanki.
Öncelikle galibiyetler çok güzel , takımın kendine olan güvenini yerine getiriyor , aynı şekilde taraftarın da.
Maç izlerken ben de dahil bir grup arkadaşta şu soru belirdi "bizim nasıl bir oyun sistemimiz var ?"
Yani mesela klasik Anadolu takımı gibi kontra atak mı oynuyoruz , rakibi önde karşılayıp hataya zorlayan ve pozisyon arayan ( Ersun Yanal'ın yapmaya çalıştığı) , yoksa pasa dayalı mı bir oyun sistemimiz var ?
Evet kısa vadede kazanmak güzel , ancak iki haftadır Burak çıkıyor sahneye , adeta şapkadan tavşan çıkartırcasına gol atıyor.Bir anda dengeler değişiyor , rakip ister istemez daha fazla öne çıkmak zorunda kalıyor.
Aslında bu durum Rıza Çalımbay'dan ne beklediğimizle de alakalı , kısa vadede rahatlayacağız ancak ikinci yarı için nasıl bir oyun sistemimiz olacak veya gelecek seneye dair bir beklentimiz var mı ? Bunların cevabı evetse oyunla ilgili de bir şablon oturtmamız lazım , ne tip bir oyun oynadığımızı ortaya koymamız lazım ( bu kontra atak futbolu dahi olsa , Trabzonspor kontra atak oynamaz diye birşey yok o da bir sistemdir sonuçta ).
--------------------------
Burak Yılmaz 13.golünü attı , kendisini sevmesem de hakkını teslim edelim , takımı sırtlıyor.
Yusuf Yazıcı kesinlikle dinlendirilmeli , ben de yıprandığını düşünenlerdenim.
Abdülkadir'e sağ kanat teslim edilmeli.Yaptığı 10 hareketten 9 u olumlu.Futbolu beyniyle oynuyor .Bugün o 2 pozisyonda çoğu oyuncu içeri rastgele orta keserdi , o pas yaptı , tehlikeye dönüştürdü.
Hubocan'ın en belirgin özelliğinin hızı olduğunu söylemiştik gelirken , ayakları da düzgün olunca bu stoper açlığında çok iyi bir etki bıraktı.Devre arası yanına bir partner bulunabilirse defans rahatlar.
Çoğu kişinin beklediği Onazi-Kucka ikilisini tam izleyecektik , ki bana göre ikinci yarı asıl performansları ortaya çıkacaktı ki Akbaş sakatlanınca Kucka göbeğe geçmek zorunda kaldı.
Ndoye illa ki oynayacaksa forvet arkası sahte forvet pozisyonunda oynamalı , kansere dönüştürüyor yoksa.
Yusuf'un yerine önümüzdeki haftalarda Kucka-Okay önünde , altını çiziyorum önünde Sosa denenebilir.Bugünkü hücumdaki kreatiflik eksikliğini özellikle ilk yarıdaki - çözebilir Sosa.Kapasitesi var.
Pereria'ya da bir parantez , 90 + daki o bindirmeyi yapmak yürek ister.Savunmada harika değil ama hücumdaki kanat organizasyonlarımızın yarısından çoğunu tek başına oluşturuyor.
-----------------------------------------
Son olarak , arkadaşlar yine şampiyonluk hesapları yapmaya çalışanlar var sanırım , yapmayın bence :)
Takımda bariz gözüken birşey var , disiplin ve mücadele.Evet bu çok eksikti özellikle geriye düştüğümüz maçlarda.
Şimdi hücumda çok kreatif olmasa da daha disiplinli ve derli toplu durabilen , yere basan bir takım izlemeye başladık.
Bırakın da tadını çıkaralım.
Hedef Avrupa kupalarına katılmak olsun , şampiyonluğa oynayacak bir takım olursa kendini belli edecektir zaten.
Hepinize mutlu haftasonları diliyorum.
memozcan
10.12.2017, 03:47
passolig çıktığından beri ilk defa maça gittim..
izlenimlerimi paylaşmak isterim.. takımın arka tarafıyla ön tarafı arasında büyük kopukluk var..yazıcı ve abdülkadir kesinlikle birlikte oynayamaz kanımca..istatistiklere bakmadım ve özetleri de henüz izlemedim.. koşu mesafelerin bilmiyorum ama onazinin bir ara ciğeri patlayacak sandım.. pas tercihlerinde ise daha dikkatli olması lazım.. kucka futbolu bilerek oynuyor..hubocan hiç hata yapmadı nerdeyse..
hocanın oyuna müdahalesi çok zayıf..
yenimakale
10.12.2017, 08:39
Rıza hocayla ilk defa deplasmanda iyi oynayarak kazandık. Çok ciddi pozisyon vermedik. Verdiğimiz 1-2 pozisyonda da Onur iyi iş çıkardı.
Hubocan'a nazar değmesin. Yine çok iyi oynadı. Defansın vazgeçilmezi artık.
N'doye her maç katkı yapmaya devam ediyor. Ancak bu oyuncuyu kanat oynatarak çok iyi verim alamıyoruz. Kanat oyuncularını da bir bakıma küstürüyoruz. Ben olsam Bursa maçında Yusuf'u yedeğe çeker, N'doye'u forvet arkası oynatırdım. Adam beni çok şaşırtıyor gerçekten. İçinde bir Sosa var bu adamın ama biraz daha dikkatli tercihler yapmalı.
Burak kanatta oynamamalı hiçbir zaman. 88. dk'da çok ciddi ve basit bir hata yaptı. Az kalsın 3-0 yerine 1-1 bitecekti maç.
Olcay'ın bu takıma girmesi lazım. Hücumda aklı başında top yapan Olcay ve Abdülkadir var. Maça girdikten sonra çok etkiliydi.
Bero ilk gelirken normal seviyede bir oyuncu olduğunu düşünmüştüm ama yanıltıyor beni. Bu sezon iyi bir performans sergiliyor. İlk 11'i zorluyor. Ancak mevkisinde o kadar iyi oyuncular varki kadroya girmekte zorlanıyor.
Bursa maçınıda kazanacağımızı düşünüyorum. O havayı yakaladık. Kendi sahamızda iyi performans ortaya koyuyoruz. Karabük maçı Bursa maçından daha zor olacaktır. Dikkatli olmazsak puan kaydı yaşayabiliriz.
Kazanmak güzel şey. Dünden beri denk geldiğim bütün özetleri izledim.
Akbaş sakatlanana kadar iyi oynuyorduk. Yusuf Yazıcının bir düşüşü var. Belki dinlendirilmesi, üzerine yüklenen baskıdan bir iki hafta kurtarılması gerek. Sorun Sosanın hiç güven vermemesi. Eğer iyi bir Sosa olsa Yusufunda kötü oynama şansı olur.
ANAOKULU TERK
10.12.2017, 09:34
1-olcay yedek kulübesine girer girmez , daha yerine oturmadan tavandaki ısıtıcıyı açmaya çalıştı . bi otur arkadaş ! koltuğa bi kurul . etrafa bi bak . oturacağın yeri bi kontrol et . eldivenlerini , battaniyelerini al , otur bi aşağıya . ne geziyon sağda solda ? hem o ısıtıcıyı açmak sana mı düştü ? elektrik çarpsa ne olacak ? gram akıl yok şerefsizim !
ayrıca ciddi ciddi bir yedek kulübesi , bu şekilde mi ısıtılıyor ? medeniyetin , teknolojinin geldiği sınır bu mu yani ? ulan sizin ısıtmalı dediğiniz kulübede , bildiğin kıytırık ufo ısıtıcı var . elin oğlu mars'a gitmeye gün sayıyor , biz hala ilkel teknolojilerle , kıçımızı ısıtmaya çalışıyoruz . yapsana adam gibi bi kalorifer tesisatı . versene tabandan yukarıya doğru sıcak havayı . gizlesene döşeyeceğin panelleri . ufo nedir arkadaş ? uzay çağı mı , cilalı taş devri mi , belli değil anasını satayım !
2- olcay ısıtıcıyla kafayı bozmuş hadi neyse de , sosa'ya peki ne demeli ? elinde kahve bardağı , yaylana yaylana kulübeye geliyor . arkadaş hala yatışta . maçı yaşayan adamın elinde kahve bardağı olur mu Allahaşkına ? üstüne üstlük elindeki kahve bardağıyla , tribündeki canlılarla selfie çektiriyor . ciddiyete gel !
herifin geldiği andan beri yaptığı tek şey şu . 15 dakka oyna , 1 ay yat . 20 dakka oyna 2 ay yat . teknik harbiden güzelmiş ! ilham aldığı fikir babası , şikecilerdeki van pörsi herhalde . biri şu elemana nerede olduğunu , kendisinden ne beklendiğini hatırlatsın bi zahmet !
3- bero candır. gerisi heyecandır. dedik ama bi türlü kimseye inandıramadık . adam atıyor , attırıyor , rakibin ayağını eline veriyor , köpek gibi her yere koşuyor , atlıyor , zıplıyor , uçana kaçana , yanından geçene halleniyor . söyleyin bana , (saksıyı çalıştırmadan , sahada bedeni ve enerjisiyle var olmaya çalışan bir adam ) daha ne yapacak ki ? size göre , herhalde ağzıyla kuş tutacak . çünkü bir o kaldı .
tanjugunduz
10.12.2017, 11:14
1-olcay yedek kulübesine girer girmez , daha yerine oturmadan tavandaki ısıtıcıyı açmaya çalıştı . bi otur arkadaş ! koltuğa bi kurul . etrafa bi bak . oturacağın yeri bi kontrol et . eldivenlerini , battaniyelerini al , otur bi aşağıya . ne geziyon sağda solda ? hem o ısıtıcıyı açmak sana mı düştü ? elektrik çarpsa ne olacak ? gram akıl yok şerefsizim !
ayrıca ciddi ciddi bir yedek kulübesi , bu şekilde mi ısıtılıyor ? medeniyetin , teknolojinin geldiği sınır bu mu yani ? ulan sizin ısıtmalı dediğiniz kulübede , bildiğin kıytırık ufo ısıtıcı var . elin oğlu mars'a gitmeye gün sayıyor , biz hala ilkel teknolojilerle , kıçımızı ısıtmaya çalışıyoruz . yapsana adam gibi bi kalorifer tesisatı . versene tabandan yukarıya doğru sıcak havayı . gizlesene döşeyeceğin panelleri . ufo nedir arkadaş ? uzay çağı mı , cilalı taş devri mi , belli değil anasını satayım !
2- olcay ısıtıcıyla kafayı bozmuş hadi neyse de , sosa'ya peki ne demeli ? elinde kahve bardağı , yaylana yaylana kulübeye geliyor . arkadaş hala yatışta . maçı yaşayan adamın elinde kahve bardağı olur mu Allahaşkına ? üstüne üstlük elindeki kahve bardağıyla , tribündeki canlılarla selfie çektiriyor . ciddiyete gel !
herifin geldiği andan beri yaptığı tek şey şu . 15 dakka oyna , 1 ay yat . 20 dakka oyna 2 ay yat . teknik harbiden güzelmiş ! ilham aldığı fikir babası , şikecilerdeki van pörsi herhalde . biri şu elemana nerede olduğunu , kendisinden ne beklendiğini hatırlatsın bi zahmet !
3- bero candır. gerisi heyecandır. dedik ama bi türlü kimseye inandıramadık . adam atıyor , attırıyor , rakibin ayağını eline veriyor , köpek gibi her yere koşuyor , atlıyor , zıplıyor , uçana kaçana , yanından geçene halleniyor . söyleyin bana , (saksıyı çalıştırmadan , sahada bedeni ve enerjisiyle var olmaya çalışan bir adam ) daha ne yapacak ki ? size göre , herhalde ağzıyla kuş tutacak . çünkü bir o kaldı .
tamamen katiliyorum bero o kadar hirsli daliyor ki rakiplere dikkatle izleyin rakip bero ile bir sonraki karsilasmasinda ikili mucadeleye girmeden topu hemen ayagindan cikarmak istiyor . yalnis au var takim olarak hala hangi futbolxunun hangi ozelliklerinden yararlanacagimizi bilmiyoruz mesela abdulkadir solda asla oynamaz yine ayni sekilde pereeia sifira iniyor bizim forvetler ceza sahasina dalis yapmiyor e adam orta kesmeye bindirmis . sekistasta top quaresmaya geldimi biliyorlarki orta kesecek ona gore forvetler iceri ortasaha ise ceza yayina geliyor donen top icin buda rakipleri baski altina aliyor. mesela mac tutuksa maca hiz getirmek icin rode yi oyuna hemen dahil etmeliyiz
Şahin Yılmaz
10.12.2017, 11:35
Ah Ersun Ah. Vah Ersun vah. Puan durumuna bakınca seni Beyzbol sopasıyla dövesim geliyor.
Onur sıradan kaleci değil mi ya, çok para alıyor değil mi yaw.
Farkında olmayanlara söyleyim son 4 maçtır galip gelmemizde onurun buraktan çok daha büyük katkısı var.
Bu arada Muslera de ne goller yiyor değil mi?
Onur sıradan kaleci değil mi ya, çok para alıyor değil mi yaw.
Farkında olmayanlara söyleyim son 4 maçtır galip gelmemizde onurun buraktan çok daha büyük katkısı var.
Bu arada Muslera de ne goller yiyor değil mi?
Ben her zaman antrenörün etkisine inanırım.. alper hocadan sonra onurda düşüş oldu.. sonra toparladı.. taffarelden sonrada muslera aynı sıkıntıyı yaşıyor..
HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2017, 12:07
Kucka-Onazi uyum sağlayamadı.
Yusuf çok düştü formdan, şutları bile cılız, kafası dağınık gibi
Maestro Sosa devreye girmeli, Yusuf biraz yedekte kalmalı
HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2017, 12:08
Onur son 3-4 maçtır kritik kurtarışlarla 3 puanın gelmesinde büyük etken oldu.
HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2017, 12:09
Ah Ersun Ah. Vah Ersun vah. Puan durumuna bakınca seni Beyzbol sopasıyla dövesim geliyor.
Alanya, Akhisar, Y.Malatya gibi zayıf takımlara verilen 9 puana gel de yanma
Yusuf Yazıcı’ya neler oluyor ? Kaç haftadır Pert.Sağlam bir şekilde uyarılması gerekiyor.Burak Yılmaz’ınperdeyi açışı Onur’un rakibi skora ortak etmemesiyle Hubocan’ın sağlam oyunu ve diğer oyuncularında isteği ile 3 puan geldi.Abduş her maç mutlaka oynamalı.
Sabrı yanlış kişiye gösteriyoruz derken yanılmamıştık,her geçen gün bize Ersun’un bize nasıl zarar verdiğini gösteriyor. Ah ah...
Yusuf dinlenmeli, büyük yetenek ama düşüşte Okay gibi
1-0 İKEn 2 ye 1 pas veremedi Burak'a çıldırdı adam, verse maç 5-6 olacak
Burak 88 de kendi stili(!) olan top saklama şeklini yaptı, faul kokan şekilde adam topu kaptı Onur inanılmaz kurtardı maç döndü, keşke bunları yapmasa. Çünkü en az 3 tane %100 faulünü gördü-vermedi şerefsiz hakem
Abdülkadir, Olcay girince vites yükseltti. Sahada çok az iş yaptı hepsi doğruydu, ama kendine yakın biri olunca bu çocuk uçuyor-uçtu. Onu tek anlayan Olcay, kes Yusuf'u al Olcayı yanına bitirsinler
Kucka çok iyi ama ÇOK zayıf hala, diri olsa tek pozisyon vermeyiz
Okay-Onazi-Kucka rekabete girmeli, Onazi 1. Tercih bugünkü fizik güce göre
Rodallega en az 70 ye girmeli Ndoye ölüyor o dk
Gol atamayacağımız takım yok, gol yemeyelim. Bu da iyi 2 ön libero ile olur
bilgehan83
10.12.2017, 15:09
ironileriniz ve maçı radyodan takip etme hastalığınıza rağmen onur hala formsuz kalecidir. ayriyeten son maçta da olduğu üzere berbat ayaklara ayakla oyunu kurma kabiliyeti vardır. eleştiriyoruz yine eleştireceğiz daha iyi olmalı benim kalecim bana kalede güven vermeli hala veriyor mu hayır... savunma biraz düzeldi onur da gelişmeli son maç güzel kurtarışlarını yadsıyamayız ama çok daha iyi olmalı en önemlisi arkadaşlarına güven vermeli henüz bu aşamaya gelemedi... eleştirilere laf atanlar siz radyoya devam edin...
artvints
10.12.2017, 15:30
Eyvallah:ok
http://mackeyfi.org/2017/12/09/kasimpasa-trabzonspor-09-12-2017-canli-mac-izle/
maçın tamamı.
erenslash
10.12.2017, 15:50
+ ikinci devre transferler düzgün olursa bence ikincilik şansımız var hatta şampiyon olma şansımız bile var arayı baya kapadık devre arası alınacak adamlar kaderimizi belirleyecek sen ne düşünüyorsunuz ? ayrıca bero yaramaz bize böye bero değilde yattara veya shota kalitesinde genç kaliteli oyuncular lazım bunları bulmak lazım asıl berodan ne olur....
ilelebeTS
10.12.2017, 16:05
Bu maçta ileri top şişirmeyi fazla yapmadık. Acaba taktiğimiz bu muydu yoksa Kasımpaşa'nın önde baskı yapmaması mı buna vesile oldu, merak ediyorum. Eğer taktik bu ise, gelişme var demektir. Bursa maçında göreceğiz artık.
Faik Yılmaz
10.12.2017, 17:09
Çok iyi oynamıyoruz ama çok iyi mücadele ediyoruz...
İşte başarının anahtarı bu bence....
Yavuz KÜÇÜK
10.12.2017, 17:17
Birkaç haftadır hayattan çok zevk alıyorum. Sebebi ne ola ki?
bilgehan83
10.12.2017, 17:22
ironileriniz ve maçı radyodan takip etme hastalığınıza rağmen onur hala formsuz kalecidir. ayriyeten son maçta da olduğu üzere berbat ayaklara ayakla oyunu kurma kabiliyeti vardır. eleştiriyoruz yine eleştireceğiz daha iyi olmalı benim kalecim bana kalede güven vermeli hala veriyor mu hayır... savunma biraz düzeldi onur da gelişmeli son maç güzel kurtarışlarını yadsıyamayız ama çok daha iyi olmalı en önemlisi arkadaşlarına güven vermeli henüz bu aşamaya gelemedi... eleştirilere laf atanlar siz radyoya devam edin...
valla ne yalan soyleyeyeım şimdilik iyi oyuna değil iyi skora ıhtıyacımız var iyi oyun anca seneye veklerız oda td değişmezse
Birkaç haftadır hayattan çok zevk alıyorum. Sebebi ne ola ki?
Benimde öyle. Çok saçma bir takıma göre psikolojinin etkilenmesi. Hakikaten hayatımızın bir parçası bu takım
SALDIRAY
11.12.2017, 11:42
Allah'a şükür bu maçı da kazandık. İyi olmayabiliriz ama iyi bir mücadele ortaya koyuyoruz. Takımdaki lakayt hava ortadan kalmış görünüyor.
İyi mücadele etmeye devam ettikçe iyi oyunda gelmeye başlar. İyi bir takıma sahibiz.
pReN@_61
11.12.2017, 11:52
http://mackeyfi.org/2017/12/09/kasimpasa-trabzonspor-09-12-2017-canli-mac-izle/
maçın tamamı.
Teşekkürler.
HOPA'LI TS'Lİ
11.12.2017, 12:09
Hubocan-Bu çocuk her hafta üstüne koyarak gidiyor. Alıştı.
Dam Doy-Çok iyi mücadele ediyor. Pres yaptı. İkili mücadelelerde top göstermedi. Çok iştahlı.
Burak-Gol vuruşları akıllara zarar. Son 2 hafta çok klas goller attı. Adeta iğne deliğinden geçirdiği gol oh be dedirtti.
Bero-Yükselen formu umutlarımı artırıyor onunla ilgili
Onur- Son 4 maçtır kritik dakikalarda kritik kurtarışlar yaparak takımı oyunda tutuyor. Eski Onur geri geldi.
Olcay-Girmesiyle oyunun kaderini değiştirdi Bero ile birlikte. Devam çocuk
Çok iyiydiniz uşaklar
Hayat sizinle ve galibiyetlerle güzel
serdaracıl
11.12.2017, 12:31
Hala iyi oynamıyoruz falan diyen arkadaşlar gitsin barça izlesin. Çok iyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Ligde hangi takım diğerine üstünlük kuruyor? 90 dakika tek kale oynama devri bitti artık. Anadolu takımları iyi işler, büyük yatırımlar yapıyor. Eskisi gibi değil. Rakiplerimiz sidik zoruyla maç kazanıyor. Eski işler geride kaldı
Harun-61
11.12.2017, 12:42
Maci izliyemedim. Be In Sport'dan otomatik bildirimler geliyor ya... offf, Rodelga'nin bildirimin'de sayfa'ya yukardan asagi cekerken ne ter döktüm :)
Kamil Çakmak
11.12.2017, 15:11
Bizden üstdeki takımların birbirleri ile oynadığı bir haftada alınacak bir galibiyet çok anlamlı ve kazançlı olacaktır.
Takıma Taraftara hava ve umut olması bakımından da önemli tabii ki.
Evet kazançlı bir hafta oldu. Daha da iyi olabilirdi Mesela gs maç 2-0 dan hakem sayesinde döndü.
cakalkerem
12.12.2017, 09:31
skor iyi oyun yine tatmin etmedi beni..
lakin galibiyetlerinin art arta gelmesi güzel..
sagolsun Ersun nasıl bir yerde bırakmış biziki kaç haftadır galip geliyoruz değişen bir şey olmuyor...
Ersun keşke daha önce gitseydin...
skor iyi oyun yine tatmin etmedi beni..
lakin galibiyetlerinin art arta gelmesi güzel..
sagolsun Ersun nasıl bir yerde bırakmış biziki kaç haftadır galip geliyoruz değişen bir şey olmuyor...
Ersun keşke daha önce gitseydin...
Maçın tekrarını seyrettim. Oyun olarak abartılan kadar kötü birşey yok. 90dk kontrol bizdeydi. 89.dk daki pozisyon ve Abdüle verilmeyen faul sonrası yakalanılan kontra dışında tempo kontrolü sürekli bizdeydi. Pas hatası çok yapmadık. Belki Yusuf gününde olsaydı ileride daha erken farka götürebilecek pozisyonlar bulabilirdik.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.