Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Şanlı SanMarino
02.12.2017, 13:38
Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Zeki Yıldırım, Nasri, Danilo, Menez, El Kebir sakat.
Etoo'yu tutarsak maçı alırız. Sırrı bu. Rıza Çalımbay için büyük bir test maçı.
Hala bilet satışında artış yok. Kombine 12 bin + satış 4,5 bin ve toplam 16,500. Yarıdan fazlası boş.
Travelair
02.12.2017, 13:43
Şu cezaların kupada çekilmesi olayı Antalyaspor'a yaradı sanırım. Ligde görülen kartlar kupaya etki ediyordu değil mi? Bu katekulli kuralı kaldıracak dürüst biri yok mu?
Karadeniz6116
02.12.2017, 14:05
Şu cezaların kupada çekilmesi olayı Antalyaspor'a yaradı sanırım. Ligde görülen kartlar kupaya etki ediyordu değil mi? Bu katekulli kuralı kaldıracak dürüst biri yok mu?Ligde görülen sarı kartlar kupaya etki etmiyor.
Birtek kırmızı kart gören futbolcu önündeki ilk resmi maçta görev yapamıyor.
Antalyanin gecen hafta ceza sınırındaki hiçbir futbolcusu kart görmedi.
Kısaca kupa maçında kart cezası durumunu düzeltmediler.
Karıştırdınız sanırım.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Travelair
02.12.2017, 14:34
Ligde görülen sarı kartlar kupaya etki etmiyor.
Birtek kırmızı kart gören futbolcu önündeki ilk resmi maçta görev yapamıyor.
Antalyanin gecen hafta ceza sınırındaki hiçbir futbolcusu kart görmedi.
Kısaca kupa maçında kart cezası durumunu düzeltmediler.
Karıştırdınız sanırım.
Teşekkürler, sanırım sonradan bu kuralda düzenleme yaptılar, ya da yanlış hatıladım, sağolun
Maçın pazartesi günü olması kötü ama tribünlerin dolacağını düşünüyorum.
Şanlı SanMarino
02.12.2017, 14:53
Arkadaşlar burada olup da maça gidecek durumda herkesten ricam lütfen Pazartesi orada olun ve takımı sonsuz destekleyin. Başka Trabzonspor yok. 4,500 satılan bilet ne olursa olsun bize hiç yakışmıyor.
emrahtuna
02.12.2017, 14:55
geçen seneki maçta rodallega harika bi gol atmıştı..
Şanlı SanMarino
02.12.2017, 14:56
4-1-3-2 bize çok daha uygun bir sistem.
Onur
Pereira-Hubocan-Durica-Mas
Okay
Castillo-Kucka-Yusuf
Burak-Rodallega
Sefer A.
02.12.2017, 15:15
Birileri "sampiyonluk hesaplarina baslamayin" demis he mi :)
Ben yavas yavas basliyorum.. hele istenilen sonuçlarin çiksin bu hafta, biz de kazanalim, o zaman tamamdir...
Inanmak gerek, inanmak zorundayiz, vakti geldi sampiyon olacagiz, olmaliyiz... 4'te3 yaparsak fenâ olmaz, 3g +1b olursa iyi , 4'te4g olursa tadindan yenmez...
exelans_25
02.12.2017, 16:03
Cok cok önemli su 4 mactan en az 10 puan almak lazim en az
kayseriliyiz
02.12.2017, 16:14
Kazaniriz diyemiyoruz çok dengesiz bir takimiz.
Yine puan kaybi yüksek ihtimal
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
kayseriliyiz
02.12.2017, 16:25
Birileri "sampiyonluk hesaplarina baslamayin" demis he mi :)
Ben yavas yavas basliyorum.. hele istenilen sonuçlarin çiksin bu hafta, biz de kazanalim, o zaman tamamdir...
Inanmak gerek, inanmak zorundayiz, vakti geldi sampiyon olacagiz, olmaliyiz... 4'te3 yaparsak fenâ olmaz, 3g +1b olursa iyi , 4'te4g olursa tadindan yenmez...35 puanla bitirebilseydik yariyi olabilirdi ama artik imkansiza yakin.
Su da var tabi geriden gelmenin bazi avantajlari var elbette.
Umut tükenmez.
Enaldo61
02.12.2017, 17:05
4 maçtan min. 10 puan çıkarırsak 2. devre korksunlar bizden.
4 maçtan min. 10 puan çıkarırsak 2. devre korksunlar bizden.
Korkmazlar, ilgilenirler ;) Ekinler ekilir... anlarsınya.
Onur Erçetin
02.12.2017, 17:24
-------------------------Onur----------------------
Pereira-------Hubocan-------Durica----------Mas
----------------------Onazi-------------------------
--------------------------------Kucka---------------
Yusuf-------------------Ndoye---------------Castillo
--------------------------Burak-----------------------
Bu tarz bir kadro çıkabilir.Büyük ihtimalle defansın önünde Okay oynar ama ben rakibi karşılama ve çabukluk açısından Onazinin daha doğru bir tercih olabileceğini düşündüğümden ilk 11 e onaziyi yazdım..Kontra ataklarda sıkıntı yaşamamak için en doğru tercih bence bu olur.
Enaldo61
02.12.2017, 17:25
Korkmazlar, ilgilenirler ;) Ekinler ekilir... anlarsınya.
Haklısın ama nedense bu sezon içime doğuyor, 4-5 takımın şampiyonluğa oynayacağı ve bizim şampiyon olacağımıza dair hislerim var.
Uğur Kalyoncu
02.12.2017, 17:25
Umutlanmak için henüz erken..
4 te 4 yaparsak o zaman bazı şeyler konuşulabilir..
Antalya evet 2.yari oyundan düştü ama ilk yarı gayet iyiydiler..Geriye düşersek zorlanabiliriz çantada keklik bir maç değil.
Maçın pazartesi oynanma sebebi? Büyük takım pazartesi mi oynarmış? İki üç maçlık seri yakaladık ya başladılar pazartesi maçlarına.
artvints
02.12.2017, 17:38
topu alıp pas yaparsak antalya'nın pek şansı kalmaz. fener maçında ne kadar kötü oynasalar da topa sahip oldukları için sürekli maça ortak oldular.
Nasri oynasın,sahada yürüyor zaten adamda yalancı pres bile yok rahatlık o biçim.
AYYILDIZ
02.12.2017, 17:57
Burak ve Yusuf'a çok iş düşüyor. Alırsak üst sıraları konuşabiliriz.
trbzonsporlu
02.12.2017, 21:30
imkanı olan herkes bu maça gitmeli. şu ligde 4-5 maç seri yapan takım bambaşka yerlere gelir.
Erkan A.
02.12.2017, 21:39
renktaslar antalyasporu kendi sahamizda yeneriz karsimizda fazla direnebileceklerini sanmiyorum
sampionluk hesaplari yapabiliriz tabiki neden olmasin fakat devre arasinda transferde bir stoper birde skora etki edebilecek bir playmaker oyunkurucu frikik atabilen isabetli sutlar cekebilen pasör bir oyuncu sart böyle bir oyuncu brazilyadami almanyadami nerde buluruz bilemem lakin sart böyle oyuncu sampionluk icin ..ilk onbirde oynamali diye bir kayde yok ikinci yari girer glünü atar asist yapar böyle tarz bir oyuncu sart .. sosa tutsaydi keske tutmadi sosa isterse iki yil dinlensin sosadan artik sosdan artik sosa olmaz devre arasi sosayi göndererek baska birini bulmali ...bunlari riza hocada biliyordur yönetimi bildirmistir...sirasiyla puanlar toplamak icin böyle bir oyuncu lazim .. malesef önerecegim bir playmakerde yok aklima gelen uygun maliyetli.
CEMEFKER
02.12.2017, 21:42
Kafa,moral,kalite olarak son 1 ayda yukarı ve aşağı giden ( makas aralığı) iki takımın maçı...
Hakem dışında hiçbir faktör mazeret kabul etmez.( Kırmızı, sarıdan kırmızı alıp eksik kalmak dahil)
Gerekirse "tereyağından top çalmak" tadında gereksiz agresifeden öte teknik kalitede maçlar serisi başlıyo son bjk vs gs=3-0'dan sonra...
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Cihan Kocaman
02.12.2017, 21:42
Bu maçı alıp zirve yürüyüşümüze sağlan adımlarla devam edeceğiz Allah izin verirse.
Zirveye oynamak istiyorsak muhakkak bu maçı kazanmalıyız. Bir derbi haftasını da kazançlı tamamlayalım. Yüksek konsantrasyon, oyun disiplini bu maçın anahtarı.
Ahmet Kara
02.12.2017, 21:53
Alanya , Malatya ve Akhisar maçlarını kazanmış olsak çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Bu maçın lamı cimi yok. Talihsizliklere yer yok bu maçta. Rıza Çalımbay karşıdaki takımı iyi tanıdığı için çok net bir galibiyet almamızı bekliyorum. Beklentilerimiz boşa çıkmaz İnşallah. Bu maç, üst sıralara yükselişimiz için geriye kalan 3 maç kadar yüksek anlam taşıyor.
Yeneriz inşallah
Ama söylemeden geçemeyeceğim
Özeti izledim
Bu geyse ballı takım bir deste gol yemekten kurtulmuş
ilelebeTS
02.12.2017, 22:17
Kazanıp işimize bakalım. Maç maç bakmaya devam edelim. Fazlası zarar veriyor.
Soner Albayrak
02.12.2017, 22:21
Çekirge bu kez sıçrayamayacak bence. Mağlup olacağımızı düşünüyorum.
Karadeniz6116
02.12.2017, 22:29
Ilk 3 içinde bitirirsek bu sezonu başarıdır.
Ama tahminim birtek sikecileri gecip gs, bjk ve basaksehir arkasinda 4.cü bitiricez bu yılı.
Kalan 4 maçtan en az 10 puan almak lazım.
12 puan olursa ilk 3 gerçek hedef olur.
2. Yari gs hariç hepsi sahamıza gelecek.
Seyirci desteği ile tüm Istanbul takımlarını Akyaziya dökeriz.
Artık ah vah etmeye gerek yok.
Mac maç, tek tek gidicez ve ustekilerin puan kaybini bekleyeceğiz.
Yavuz KÜÇÜK
02.12.2017, 22:30
Bence bu maçı fazla gündemde tutmamamız lazım çünkü hep ters tepiyor.
cyberentalpi
02.12.2017, 22:45
Alanya , Malatya ve Akhisar maçlarını kazanmış olsak çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Akhisar neyse de
Malatya: Td degişimi 2 kırmızı kendi kalene gol.
Alanda 3-0 devreye girerken son dakika gol ye 4-3 bitsin. Bu iki takıma 20 macta 1 macı anca bu sartlarla kaybederiz.
dahası
fb macında 2-1 i defansa cekilip koruyama 2 puan
Basak macında iyi oynadıgın oyunda 2-1 ken goller kaçır defansa cekil gol ye 2 puan
çok kötu oynadıgımız göztepe macında bile puan alabilirdik
şimdi makası daraltmak için bir şans daha.
6-10 arası puan olsa su an ya 25 ya 29 duk.
cyberentalpi
02.12.2017, 22:51
Açıkçası Rıza hoca ile oyun olarak çok iyiye gitmesekte puan olarak iyiye gidiyoruz
Antalya osmanlı ve sivastan çok daha iyi bir takım. Ve oynayacaksak Gs macı kadar iyi oynamalıyız.
Topu tutan takımlara zorlanıyoruz. Gol yemiyoruz ama zorlanıyoruz
Antalya da topu tutan bir takım. Göztepe gibi şok goller ile yenebilmeliyiz. Antalya gol yiyebilen bir takım. Kaliteli ayakları var ama en dikkat edilecek elbette etoo.
deniz ve maicon a da dikkat.
Rıza Hocanın Td ligini gostermesi gereken mac. Oyun olarak kötüye gidiyoruz aslında. (iyi iken durum diyim). Umarım Gs macında ki gibi gerektiginde iyi top tutan. pas yapabilen bir takım oluruz.
3 mac rıza hocanın hocalıgı konusundan net fikir verir. Eger kazanırsa moralle ikinci yarı oldukca iyi olabiliriz. Bu bunlardan ilki. digeri kasımpasa ve bursa olcak
Bu maçı Antalyaspor 2-0 kazanır.
Karadeniz6116
02.12.2017, 23:03
Rıza Hocanın Td ligini gostermesi gereken mac. Oyun olarak kötüye gidiyoruz aslında. (iyi iken durum diyim). Umarım Gs macında ki gibi gerektiginde iyi top tutan. pas yapabilen bir takım oluruz.
Katılıyorum.
Disiplinliyiz ve futbolcular maçlara motive.
Takim fizik olarak iyi duruma geldi.
Her maçı dikkat edin 90 dakika cikaracak güce ulaştık.
Bu saatten sonra büyük sürpriz olmazsa iyiye gitmemiz lazim, oyun olarak da.
Mert Oğuzlu61
02.12.2017, 23:03
Goc etmek icin dogdular, ya goc edecek, ya da olecekler. Korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar.
Bu maç stresli olacak, İnşallah yeneriz.İyi oyun tabii ki hedef,fakat önemli olan 3 puan almak
Oğuzhan Fidan
02.12.2017, 23:26
Cekirge 3. de intihar eder ziplayamaz. Bu maci kazanalim forumu birakirim, hesabimi ortaya koydum. Hatta artiriyorum kalpli cicekli bocekli pembe tisort giyip kafamda huni elimde silindir cisimle düüütt düüüüt diye diye Taksim Heykeli etrafinda 61 tur atarim aksam haberlerinde izlersiniz. Sansa bala 2 kere zipladik iste 3. olmaz. Olsun ben buradayim, hodri meydan.
Bir umuttur mac kazanmak. Ts icin o umut %1 falan (Oguzlu)Çok olumsuz düşünüyosun ama yorumuna katılıyorum.. Ne zaman kritik mac kazandık hatırlamıyorum. Antalya maçından beraberlik çıkarsak büyük başarı galip gelirsek şeytanın bacağını kırarız ciddi oranda düzeliriz ama sanmıyorum tipik beraberlik maçı. Şu bjkyi izledimde adamlar nasıl canla başla oynuyorlar helal olsun ..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Kuloğlu
02.12.2017, 23:47
Tam bel doğrultacak maç. O yüzden kazanamayız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
David_LuiZ4
03.12.2017, 00:05
Futbolculara düşmanıymış gibi bakan gayet sakin bir insanı bile çileden çıkaracakmış gibi bir yüz ifadesine sahip olan hakem Yaşar Kemal'i dikkatle izleyecem bakalım aynı davranışlarına devam edecek mi...Adamın yönettiği her maçı sırf yüz ifadesini görüp gülmek için izliyorum...En son şikecilerin maçını yönetmiş Sivaslı Ziya'ya "Kes lan" demişti :D
Maça gelince valla rakipte Eto'dan başka topu bizim kaleye sokacak taşıyacak adam yok hepsi vasat adamlar...( Nasri hariç ama herif vurdumduymaz zorlamaz bizi)
Eto'yu tut al maçı...Antalya'yı da analiz edecek değiliz bir şekilde alırız maçı...Yusuf'un yerinde de Abdülkadir oynasa da izlesek keyifli olur...
Aydın Tiryaki
03.12.2017, 00:07
Sivas maçı kritik değil miydi sanki ? Gereksiz hurafelerle beynimizi doldurmanın bir manası yok. İyi oynarsan kazanırsın, o kadar.
muhammed bilgin
03.12.2017, 00:59
Haklısın ama nedense bu sezon içime doğuyor, 4-5 takımın şampiyonluğa oynayacağı ve bizim şampiyon olacağımıza dair hislerim var.
dostum böyle düşünceleri görmek bile insanı kıpır kıpır yapıyor ya şaampiyon olursak nasıl olur belli deil
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogün YAZICI
03.12.2017, 01:03
Bu lig çok enterasan lig
Kalan 4 maçımızdan en zoru lig sonuncusu Karabük maçı.
Karabük maçlarını düzenli takip edip analiz eden var mı ?
O takımın 8 puanda kalması inanılmaz
Antalya ise Eto ve Nasri'ye rağmen ligin en kolay mağlup edilebilecek takımlarından birisi
Ben bu maçta puan kaybını iş kazası olarak değerlendirmem.
exelans_25
03.12.2017, 01:45
Su maci alalim gerisine sonra bakariz mac mac gidip yukarının puan kaybini beklemeliyiz en azindan ilk 3 te olmak mukemmel olur sene sonunda
Bu lig çok enterasan lig
Kalan 4 maçımızdan en zoru lig sonuncusu Karabük maçı.
Karabük maçlarını düzenli takip edip analiz eden var mı ?
O takımın 8 puanda kalması inanılmaz
Antalya ise Eto ve Nasri'ye rağmen ligin en kolay mağlup edilebilecek takımlarından birisi
Ben bu maçta puan kaybını iş kazası olarak değerlendirmem.
Kalan son 4 maçımızdaki en zor müsabaka içerdeki Bursaspor maçı olacak. Bursaspor çok iyi top oynuyor.
6Şafak Aydın1
03.12.2017, 04:28
bu macin anahtari ne olur bilemem ama yine kornerlerde direklere adam yerlestirmezsek ve bunlar kafaya iyi cikiyorsa oraya ordan yiyecegimiz bir gol yazabiliriz. aslinda galibiyetten baska önemi olmayan bir mac. bakalim defansimiz ne yapacak hubocan durica kucka oynarlarsa ciddi veri alabilecegimiz bir mac olur.
Ah... beni heyecan bastı gene !
Şu Antalya'dan 3 puanla dönersek.
Liderle aramızda 7 Puanlık fark kalıyor ve bu hiç bişey değil.
Bu şanslı Trabzonsporun halen şampiyon olabilme ihtimali çok yüksek demektir.
Tek tereddütüm son yıllarda önemli kırılma maçlarını bir türlü lehimize çeviremediğimizdir.
Umudum bu sefer Rıza hocanın motivasyonu ile şeytanın bacağı kırılacak inşallah.
Biz hele bu maçı alalım, koskoca bir 2. devre sezonunda galibiyet serisine devam edersek lideri yakalyıp fark bile atarız gibime geliyor.
Cekirge 3. de intihar eder ziplayamaz. Bu maci kazanalim forumu birakirim, hesabimi ortaya koydum. Hatta artiriyorum kalpli cicekli bocekli pembe tisort giyip kafamda huni elimde silindir cisimle düüütt düüüüt diye diye Taksim Heykeli etrafinda 61 tur atarim aksam haberlerinde izlersiniz. Sansa bala 2 kere zipladik iste 3. olmaz. Olsun ben buradayim, hodri meydan.
Bir umuttur mac kazanmak. Ts icin o umut %1 falan (Oguzlu)
Hadi bakalım aldık screenshot'ı.
Abartan arkadaşlar sakin olun, tuhaf yorumlar yapıp negatif yüklü enerjiyi üzerimize de salmayın. Sadece bir lig maçı kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bu kadar.
Uğur Kalyoncu
03.12.2017, 08:43
Kazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.
Kazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.
8 puan
osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum
iyattara
03.12.2017, 10:01
Kırılma maçı çok kritik o yüzden kazanamayız diyorsunuz da bu işin sonu yok ki. Bunu yensek haftaya Kasımpaşa bu maçtan da kritik olacak, onu yensek Bursa maçı final, onu yensen karabük, bu böyle gider. Gerideyiz o yüzden hep kazanmak lazım.
Takım Rıza hoca ile kimlik değiştirdi. Ersun hoca ile her adımda pas yapmaya çalışırken şimdi uzun oyunlar daha kontrollü ve disiplinli bir takım var. Evet galibiyetlerde eze eze gelmedi ama bu sonuçlar kırılgan takımımıza güç veriyor. Biz nasıl puan hesabı yapıyorsak oyuncularda yapıyorlar. Bu sonuçlar da oyunumuza yansıyacak daha iyiye doğru gideceğini umuyorum. Bu oyun bizi nereye taşır hep birlikte göreceğiz.
Puanlar çok yakın devre arasına girilecek yani bizleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor diyebiliriz.
Zirve mücadelesi Alanya maçında bitti.Her yıl bu puan hesapları oluyor ama sonuç aynı.
Ne top oynuyoruz abi biz Allah aşkına.
Karadeniz6116
03.12.2017, 10:18
Maç maç bakmak lazım.
Ümitsiz arkadaşlar da haksız değil.
Son 3 yıldır her kritik maçta saçmaladık.
Ama Sivas maçıyla sadece 3 puan değil, sezonun geri kalanini kazandik.
Antalya maçında puan kaybetmemiz büyük sürpriz olur.
Haftaya Kasımpaşa maçı çok zor maç.
Mensah ve Neuymar sınırda. Bugün sikecilerin maçında özellikle Mensah kart görür ve cezalı duruma düşerse, o maç bize döner. Sistemleri için cok önemli bir futbolcu. Eksikliğini kolay kolay dolduramazlar.
Bursa maçı beklenenin aksine güle oynaya kazanacağımız maç olur. İçeri de oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var Bursanin. O kadar zıt performans hocayla alakali. Deplasmanda takımını korkak oynatıyor ve genelde silik bir futbolla puansiz ayrılıyorlar. İmkanı olan Bursanin bugün deplasmanda Konya ile saat 2'de olan maçını izlesin ve ne dedigimi görsün.
Karabük gercekten kendi sahasında 60 dakika eziyor rakiplerini oyun olarak. O maça kadar lig siralamasinda ne durumda olurlar bilemiyorum fakat kolay maç olmaz. Net golcü problemleri olmasa şuan asla düşme hattinda olmazlardi. Yine de 2 tane üst üste galibiyet alırlarsa rüzgarı terse döndürürler. 1 takıma patlayacaklar. Insallah o takim biz olmayız.
Doğukan Uçan
03.12.2017, 10:38
sezonun maçı bence
Şampiyonluk hesapları yapılması normal zira kadromuz buna müsait devre arası sağlam bir stoper ile taş gibi takım oluruz 4 maç var en zor olanları ile evimizde oynuyoruz Antalya ve Bursa
Biraz pozitif olmak lazım neden olmasın 4/4 yapabiliriz
Uğur Kalyoncu
03.12.2017, 11:04
8 puan
osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum
Doğru evet akşam onu da konuşmuştuk unutmuşum.
Ama benim için gizli lider Beşiktaş onlardan kopmamak lazım.
İskender Çakmak
03.12.2017, 11:06
Bu sezon fırsat haftalarını saymakla bitmez. Ve hiçbirini değerlendiremedik. Umarım Antalya maço böyle olmaz.
Takıma güveniyorum. İyi futbol istemiyorum 3 puan istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk 11 belli gibi
-----------------Onur-------------------
Pereria-Hubo--Durica---Mas
---------------Okay--Kucka---------
Olcay----------Yazici------Castillo
-------------------Burak----------------
Olcay kesin oynar ama hoca Castillo mu keser Ndoye mi bakacağız
Kral Ndoye ile iyi anlaşıyor Ndoye'un torpilli büyük
Rıza hocada Castillo üzerinde çok duruyor
Karadeniz6116
03.12.2017, 11:24
Kazanan kadro bozulmaz.
Olcay yedek kalır.
Birtek Onazi - Kucka değişikliği olabilir.
___________________Onur__________________
Perreira_____Hubocan_____Durica_____Mas
___________________Okay__________________
_____________Kucka________Yusuf_________
Castillo____________________________Ndoye
___________________Burak_________________
Rıza hoca yönetimden kanat forvet ve sol stoper istemiş.
Bongonda ve Volkan Sen giderse, hoca da bu tarz oynamaya devam edecekse istedikleri yapılmalı.
Ndoye gol atabilmemiz için oynuyor.
Belki devre arası teklif gelirse, o bölgeye transfer yapabilmek için gönderilir. Yabancı sınırı açılması için Bongonda ve Ndoye gitmeye en yakın 2 adam.
Yusuf BALCI
03.12.2017, 12:40
4'te 4 yapabilsek ikinci yarıya umutla girip o umutları yine söndürebilir ve üzülebiliriz. Trabzonspor taraftarını önce ümitlendirip sonra üzen bir takımdır. Bu nedenle 4'te 4 yapma şansımız var :)
Rıza Hoca Olcay'ı kesemez.
Castillo yedeğe geçer.
Kazanan kadro devam eder.
Soner Albayrak
03.12.2017, 13:17
Abdülkadir sahada olmalı artık.
ANAOKULU TERK
03.12.2017, 14:03
forumdaki arkadaşlar şunu bi anlayamadı gitti .
trabzonspor , antalyaspor'la değil ,
eto'yla karşı karşı karşıya gelecek .
basit denklem sadece şu .
eto atarsa kazanamayız .
ama eto'yu tutabilirsek maçı alırız veya (en azından ) maça ortak oluruz .
sahi bizim takımda ,
(bilmem kaç yaşında olmasına rağmen ) eto canlısını tutabilecek ,
maç içinde pasifize edip top göstertmeyecek , markajdan nefes aldırtmayacak ,
bi insan evladı var mı , cidden merak ediyorum .
bir de aklıma gelen , başıma gelir .
şu (yıllardır yatışta olan ) nasri kılıksızı ,
durup durup ta ,
bize karşı kariyer maçı oynamasın sakın !
bekler miyim ?
beklerim anasını satayım .
bu gözler ,
nice çöplerin , nice leşlerin , nice hurdaların ,
bizim maçlarda turbo motor taktığını gördü .
yine öyle bir şey olur mu ?
olmasın , oldurmasınlar , bi zahmet !
castillo61
03.12.2017, 14:06
Rıza kanat forvet istemişse Soudani'yi alıp gelsinler. Ne durumda bilmiyorum ama 17 maçta temizinden 8-9 golü var.
halilaziz61
03.12.2017, 14:14
Pazartesi hayaller söner çok kaptirmayalim
Üzülen yine biz oluyoruz
Numan Yerlikaya
03.12.2017, 14:47
Futbol namına sahada birşey oynamadıkdan sonra şampiyonluktan bahsetmem bile.
Antalyaspor korkulacak takım değil rahat geçmemiz lazım. Abdü 11 de olsun yeter
biz trabzonsporuz bizim rakibimiz olamazlar 3-1 diyorum.
Muhammed Kambur
03.12.2017, 14:57
3 puan bizim inşallah.
Tapatalk kullanılarak gönderildi
adiloş bebe
03.12.2017, 15:16
Maç maç bakmak lazım.
Mensah ve Neuymar sınırda. Bugün sikecilerin maçında özellikle Mensah kart görür ve cezalı duruma düşerse, o maç bize döner. Sistemleri için cok önemli bir futbolcu. Eksikliğini kolay kolay dolduramazlar.
Bursa maçı beklenenin aksine güle oynaya kazanacağımız maç olur. İçeri de oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var Bursanin. O kadar zıt performans hocayla alakali. Deplasmanda takımını korkak oynatıyor ve genelde silik bir futbolla puansiz ayrılıyorlar. İmkanı olan Bursanin bugün deplasmanda Konya ile saat 2'de olan maçını izlesin ve ne dedigimi görsün.
Karabük gercekten kendi sahasında 60 dakika eziyor rakiplerini oyun olarak. O maça kadar lig siralamasinda ne durumda olurlar bilemiyorum fakat kolay maç olmaz. Net golcü problemleri olmasa şuan asla düşme hattinda olmazlardi. Yine de 2 tane üst üste galibiyet alırlarsa rüzgarı terse döndürürler. 1 takıma patlayacaklar. Insallah o takim biz olmayız.
hocam bursa deplasmanda ilk yarıyı 0-3 önde kapadı :)
ÖmürKaradeniz61
03.12.2017, 15:23
Bursanın hocası çok kaliteli mükemmel bir antrenör.Yoksa Bursanın kadrosu geçen sene kümeye oynayan kadroyla aynı değişen birşey yok.
Bursaspor ve Göztepe de kazanmaya devam ediyor bizim isimiz zor Allah yardimcimiz olsun
Karadeniz6116
03.12.2017, 15:31
hocam bursa deplasmanda ilk yarıyı 0-3 önde kapadı :)Hocam deplasmanda ilk kez bu kadar rahat kazaniyorlar. Konya santraforsuzluk yüzünden küme düşecek bu gidişle. 3 kez geldi, 3 gol attı Bursa.
Fikrimin arkasındayım.
2 hafta sonra görürüz hep beraber.
Kalan 4 maç içinde en rahat kazanacağımiz maç içerdeki Bursa maçı olur.
Deplasman ve icerde oynadıkları futbol tam zıt Bursanin.
adiloş bebe
03.12.2017, 15:37
Hocam deplasmanda ilk kez bu kadar rahat kazaniyorlar. Konya santraforsuzluk yüzünden küme düşecek bu gidişle. 3 kez geldi, 3 gol attı Bursa.
Fikrimin arkasındayım.
2 hafta sonra görürüz hep beraber.
Kalan 4 maç içinde en rahat kazanacağımiz maç içerdeki Bursa maçı olur.
Deplasman ve icerde oynadıkları futbol tam zıt Bursanin.
Temennimiz o yönde inşallah rahat bir maç izleriz
Sefer A.
03.12.2017, 15:39
Bursanın hocası çok kaliteli mükemmel bir antrenör.Yoksa Bursanın kadrosu geçen sene kümeye oynayan kadroyla aynı değişen birşey yok.
Yabancilarin birkaçi yeni, Badu fark yaratiyor, Titi var, Ekong var, Kembo-Ekoko var... bir de bâzen 3-5-2 oynuyorlar.. ilginç takim... Cumâ aksam fbye yenilmesinler yeter... biz bir sekilde yeneriz onlari bence, zor mor olsa da
Ulan bursa bile iyi takım oldu takır takır maç kazanıyor 24 puan yaptı adamlar biz harbiden lanetliyiz.
İ. SARAL
03.12.2017, 16:12
Geçen haftaki kadrodan; Castillo yerine Olcay, Onazi yerine Kucka olur.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
03.12.2017, 16:30
Kendi kalemize 2-3 gol atıp saçma sapan hatalar yapmazsak, güzel bir galibiyet bizi bekliyor. Futbolcularımız ayırım yapmadan her maça iyi konsantre olmalılar artık. Çünkü her takımı her yerde yenebilecek kalitemiz var ama bunun yanında mental sorunlarımız da var. Bu sorunları aşmak için maç kazanmaya iyice alışmamız gerek.
Fatih Çelik
03.12.2017, 18:42
Bursa 24 puan Göztepe 24 ah Ersun ah sana ne diyeyim ben? Hakikaten çok kötü durumdayiz yahu.
Doğukan Uçan
03.12.2017, 18:57
bursa kayseri ve göztepe bomba gibi
Sefer A.
03.12.2017, 18:59
Bursa 24 puan Göztepe 24 ah Ersun ah sana ne diyeyim ben? Hakikaten çok kötü durumdayiz yahu.
cayir cayir sövülmeyi hak ediyor :)
Mert Oğuzlu61
03.12.2017, 19:00
Üstümüzdeki takımlar maç kazanma yarışına girdiler. Gs hariç hepsi kazandı. Bari biri daha takılsaydı, bu gidişle seri galibiyetler de fayda etmeyecek. Çok puan kaybettik şimdi yetiş yetişebilirsen.
Sefer A.
03.12.2017, 19:10
Üstümüzdeki takımlar maç kazanma yarışına girdiler. Gs hariç hepsi kazandı. Bari biri daha takılsaydı, bu gidişle seri galibiyetler de fayda etmeyecek. Çok puan kaybettik şimdi yetiş yetişebilirsen.
Rrraaaadd oooollll
fb de takilacak
neyi yetisecegiz
birakin su zirve hesabini, bosuna takim üzerinde baski üretiyorsunuz
kazanirsak sadece fark 8 puan olmayacak, 7 de rakip var
bos hayaller bunlar
Bizim ülkede bu tür maçlar kolay görünür ama şahsen en çok korktuğum maçlar bu tarz maçlardır. Çünkü rakibin acayip puana ihtiyacı var ayrıca kadro olarak çok potansiyelli takım. Mesela Antalya ile oynayacağımıza keşke içeride Göztepeyle falan oynasaydık. Puana ihtiyacı olan takımlara karşı daha dikkatli olacaksın daha ciddiye alacaksın bu futbolun kuralıdır. Umarım kazanırız Rıza hoca eski takımını iyi bilir bu bizim için büyük avantaj.
Karadeniz6116
03.12.2017, 19:26
Antalyaspor'da Menez, Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Zeki Yıldırım, Danilo, Campos ve Nasri Trabzon'a götürülmedi.
Kaynak = Antalyaspor resmi sitesi
İki tane adam var dikkat edilecek.
Maicon ve Etoo..
Hedef ilk 4 olmalı.
Sampiyonluk, ilk 2 treni çoktan kaçtı...
Buna alışırsanız, ne kendinizi üzersiniz, ne de takımı baski altina alırsınız...
Süper Lig’in 14. haftasında yarın 20.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, Trabzon’a geldi. Sakatlıkları bulunan 8 oyuncu Trabzon kafilesinde yer almazken, durumları belirsiz olan 2 oyuncu ise kafilede yer aldı…
Antalyaspor’da sakatlıkları bulunan Jeremy Menez, Johan Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Zeki Yıldırım, Danilo Campos ve Samir Nasri Trabzon kafilesinde yer almadı. Durumları maç saatinde belli olması beklenen William Vainqueur ve Diego Angelo ise kafilede yer aldı.
nerdeyse bütün defanslari yok
bu maci alamiyorsak en az alanya maci kadar aci olur
Mert Oğuzlu61
03.12.2017, 19:42
neyi yetisecegiz
birakin su zirve hesabini, bosuna takim üzerinde baski üretiyorsunuz
kazanirsak sadece fark 8 puan olmayacak, 7 de rakip var
bos hayaller bunlar
Ne şampiyonlugu 2 pas yapamiyoruz lig bitti daha as kadroyu bile belirleyemedik sampiyonluk mu bekleyecegim, ben ilk 4 icin diyorum.
Ayrica biz burada takimi biraz yukarilarda gormek istiyoruz diye niye stres yasasinlar ? Adamlar milyonluk maaslara oynuyor ne stres olacaklar, onlar bile stres olacaklarsa biz ne yapalim ölelim mi? Futbolcu stres yasiyor lafi en sinir oldugum sey. Mac bitti mi oyuncu icin orada konu kapaniyor ama eger kazanamadilarsa Ts taraftari 1 haftalik yas ilan ediyor, sen gelmis burada stres diyorsun. Mourinho gibi konusturma beni burada :D
hos_cocuk61
03.12.2017, 19:46
Bu maçı ne yapıp ne edip almalıyız, yeterki orta sahayı sağlam kuralım.
cyberentalpi
03.12.2017, 19:54
Maç maç bakmak lazım.
Bir arkadaşın değerlendirmesinde olduğu gibi
1- Eto yu iyi tutarsak.
2- maicon deniz ve eto yaa duran top ve yan toptan gol sansı vermezsek buyuk ihtimal yeneriz. ama pas yapıp oyunu en az yarı yarıya tutmalıyız.
nasri ölmüş ağlayanı yok
kasımpaşa su an izliyorum. hicte etkili degiller. bizim macta çok farklı olmaz. Biz Fb den iyiyiz bir çok konuda.
Bursa nun ustune saldırarak gidersen yenilirsin. yok kontrollu sabırlı olsursan sıkıntı çıkmaz. Karabük dikkatli olmamız gereken mac
herkes yendi antalyayı. biz neden yenmeyelim
Doğukan Uçan
03.12.2017, 20:00
eto hariç çöp bir takım antalya ne oynadıkları ne yaptıkları belli değil. büyük yıkım olur eğer ki puan kaybı gelirse
Sefer A.
03.12.2017, 20:22
Nasri'nin olmamasi iyidir, bitmis olsa dahi bir pas atar isi çözer falan... ve rakibin az hamlesinin olmasi iyidir iyi...
Ve kim ne derse desin ben ilk 4 ilk 2'yi geçtim sampiyonluga da inaniyorum... tabi yârin 3puani alirsak... he haftaya yine sil bastan falan olur ayri mesele ama karsilasma oynanmadan olumsuz düsünmek istemem... arada çok takimin olmasi daha iyi, sen rakiplerini yen yeter ki.. sonra o takimlar birbirleriyle oynadiginda puan kayiplari oldugunda bir anda kendini tepede bul... kalan 4 karsilasma zor ama kim ne derse desin, kagit üzerinde tam istedigimiz gibi içerde en zor rakiplerle oynuyoruz... ha belk Karabük içerde olsaydi iyiydi yoksa atiyorum Kasimpasa ile içerde, Bursa ile disarda oynasaydik hiç iyi olmazdi
Sefer A.
03.12.2017, 20:45
Mensah sariyi gördü, haftaya bize karsi cezâli... arada kupa karsilasmasi yok daa ?? varsa da sanirim yine de bize karsi cezâli.. iyi oldu diyebiliriz
yorumsuz6117
03.12.2017, 20:52
Bizim için tren çoktan kaçtı Ersun şerefsizi Trabzonspor'un bu senesini de bitirdi ve s.... olup gitti malesef..
Enes Başkaya60
03.12.2017, 20:52
Kasımpaşa yatacak yerin yok...
yorumsuz6117
03.12.2017, 21:11
Ligin zirvesi ve orayı zorlayacak takımlar belli oldu.. Biz yine geride kaldık her zaman ki gibi , artık çok ciddi bi galibiyet serisi yakalamadığımız sürece oralara girmemiz mümkün değil..
İ. SARAL
03.12.2017, 21:19
Mensah sariyi gördü, haftaya bize karsi cezâli... arada kupa karsilasmasi yok daa ?? varsa da sanirim yine de bize karsi cezâli.. iyi oldu diyebilirizOoo bu çok iyi oldu, adam müthiş.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gel de Ersun denen , şeref yoksununa sövme.Alçak adam , takımın kimyasını bozup defoldu gitti.şikebahçe,Başakşehir, Alanya maçlarından 2 değil de 7 puan çıkartsak şu an 24 puanda olacaktık.Yarınki maçı da aldığımızı varsayarsak 27 puanla 2. sıradaydık.Allah belanı versin Ersun !!!!
Sefer A.
03.12.2017, 21:24
Ooo bu çok iyi oldu, adam müthiş.
Hep böyle oynuyor mu bilmem ama bu adam bu aksam izledigim kadariyla resmen BadouN'Diaye x 2 , bilhassa hücumda
Sefer A.
03.12.2017, 21:25
Ersun tam sövmeklik, dayaklik, pataklamalik, linçlik... topçular da az degil, onlarin da suçu var, ama bas suçlu bas hâin ersun'dan baskasi degil
Karadeniz6116
03.12.2017, 21:26
Mensah Atletico Madridin oyuncusu.
Kasimpasada kiralık arkadaşlar.
Dun de yazmıştım Mensah sinirda. Kart görmesi isimize yarar diye.
Haftaya Kasimpasaya karşı favori durumuna geldik.
Kumaş sağlam.
Tapusunu kolay kolay Türkiye ligine vermezler.
David_LuiZ4
03.12.2017, 21:33
4 büyük takımdaki en vasat forvet arkası olan Guliano cevher olmuş...O adamdan kireç taşı bile olmaz yönetimin en doğru işidir bu adamı almamak....
homosapiens
03.12.2017, 21:35
Ferhat(Boffin)
Celustka.Chico.Diego.Sakıp
Vainquer.Charles
Maicon.Kadah.ElKebir
Etoo
Forumda bahsedildigi kadar kolay olmayabilir ama favori oldugumuz maclari ezip gecmemiz lazim artik
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şanlı SanMarino
03.12.2017, 21:38
Asla kolay maç olduğunu düşünmüyorum. Çok basit goller yiyoruz, çok da kolay yiyoruz. Rakibin forveti Etoo.
Sefer A.
03.12.2017, 21:39
4 büyük takımdaki en vasat forvet arkası olan Guliano cevher olmuş...O adamdan kireç taşı bile olmaz yönetimin en doğru işidir bu adamı almamak....
Aynen öyle,, angut gocamal hiyarinin diliyle giuliano "sûni" bir topçu... o da valbuena gibi pirpirligiyla milleti kandiriyor... he arada dogru yerde oluyor gol atiyor hiyar baska bir sey yok,, aatif hirbosu ondan iyi topçudur
Karadeniz6116
03.12.2017, 21:41
Giulanao 2 gol atti diye yildiz oldu ☺
Sosa 4 macta ilk 11 oynadi, 2 tanesinde de iyiydi gayet. Ki adami fizik mücadele olarak yetersiz olduğunu gördüğümüz 8 numarada oynattık bu maçlarda.
Yazıcıyı severim ama oynadığı mevki itibariyle yapması gerekenler bunlar işte...
Şut cekecek, ceza alanına girecek ve forveti besleyecek...
Belhanda ile beraber en etkisiz 10 numara bizde.
Ama yönetim piyasa yapsin diye oynattirmaya devam ediyor.
Taraftar da gencecik adam, bizim geleceğimiz masaliyla derin uykuda.
Olacak, gelişecek, iyi bir hoca gelsin yildiz bu adam diye diye söylenen deyimlerle milletin aklina bu algiyi iyice yerlestirdiler.
Senin kalecin formsuz Onur..
Stoperin emekli Durica...
Onliberon, pozisyon bilgisi olmayan, yer tutamayan Okay...
Forvet arkan etkisiz eleman Yusuf ise...
Sampiyonluk hayal...
Iskeletin daha Olmamış ki senin...
Omurgan bozuk...
hos_cocuk61
03.12.2017, 21:44
Kalan 4 maçı ite kalka en az kayıpla atlatalım. Devre arası yapılan iyi ve yerinde transferlerden sonra Gs ve Feneri rahat geçeriz. Benim kişisel görüşüm: İki stoper biri hızlı olmak şartıyla, bir orta saha(savunma önü olmalı ısıran,koşan, rakibi bozan olması şart ), bir de sol bek.
Bizim için tren çoktan kaçtı Ersun şerefsizi Trabzonspor'un bu senesini de bitirdi ve s.... olup gitti malesef..
Haftaya bursa-fb maçı var yarın antalyayı yen, haftaya da kasımpaşayı yen(en iyi oyuncuları cezlı). Bursayla içerde oynuyosun 2 hafta sonra herşey senin elinde bi zahmet kazan.
Önümüzdeki hafta İBB Sivas a fb Bursa ya bjk Kayseri ye gidiyor antalya maçı çok önemli çok haftaya Kasımpaşa kader maçı olur
Mehmet Cihan Kocaman
03.12.2017, 21:49
Haftaya Kayseri-Beşiktaş ve Bursa-Fener maçları var. İpleri elimize alabiliriz.
antalya maçı çantada keklik değil oldukı 1-0 veya 2-0 felan geriye düşersek osmanlı maçı gibi bu maç dönmez
Karadeniz6116
03.12.2017, 21:54
Ferhat(Boffin)
Celustka.Chico.Diego.Sakıp
Vainquer.Charles
Maicon.Kadah.ElKebir
Etoo
Forumda bahsedildigi kadar kolay olmayabilir ama favori oldugumuz maclari ezip gecmemiz lazim artik
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdamlarin kadro cidden geniş.
10 adamlari sakat fakat bu kadro bizi zorlar.
El Kabir harici kosmayan adam yok su 11'de.
Kolay maç olur diye düşünüyordum ama Nasri ve Menez gibi malulen emekli adamlarin olmamasi Antalyanin işine yarar.
Takım basit goller yerse bu maç bence de dönmez.
David_LuiZ4
03.12.2017, 21:56
Aynen öyle,, angut gocamal hiyarinin diliyle giuliano "sûni" bir topçu... o da valbuena gibi pirpirligiyla milleti kandiriyor... he arada dogru yerde oluyor gol atiyor hiyar baska bir sey yok,, aatif hirbosu ondan iyi topçudur
Sefer yüzünü gören hacı olur ya nerelerdesin sen iş adamı mısın nesin :D
Şu sıralar bi zamanlar Konya tvde 'dikine futbol diye bir şey çıkardılar" diyen vasat futbolun mimarı Aykut'u göğe çıkarıp Guliano'ya methiyeler düzülüyor gene...Günübirlik skorcu iddiacı güruhun yediği haltlardan biri...
Sefer A.
03.12.2017, 21:59
Kazaniyoruz 22 yapiyoruz
Haftaya Kasimpasa'yi yeniyoruz, 25 yappiyoruz
Evimizde Bursa'yi yeniyoruz 28 yapiyoruz
Karabük'e gidiyoruz, ya kazanip 31 ya da berâbere kalip 29 yapiyoruz...
Önümüzdeki Cumâ Bursaspor-fb banko 1 ya da 0 biter 10çiftesans yâni
Kayseri-bjk de ayni sekilde ... fb ve bjk puan kaybeder...
Fatih Öztürk
03.12.2017, 22:02
Vasat adamın vasat takımı 2 yıldır avrupa kupalarına katılıp Türkiye kupası kaldırıyor şikeci mikeci sen ne bok yapıyorsun ondan haber ver, avrupayı unuttun orta sıra takımı oldun çıktın haticeye değil neticeye bakıyorlar.
Mehmet SELEN
03.12.2017, 22:04
Bu maçı rahat almanın en kolay yolu dolu tribünler.Eğer stat boş kalırsa bir hayli zor bir maç olur.Şu an satılan bilet sayısını bir arkadaş yazabilir mi acaba?
Sefer A.
03.12.2017, 22:04
Guliano'ya salllayanlar eminim 15 dakka bile izlememiştir öyle sallamak kolay adam 7 gol attı senin forvet arkası oynayanların toplamının o kadar golü yok.
Ayib ediysin :) Ona bakarsak Jahoviç'in 12 golü var, bizde oynar mi ? 4 golü geçemez Damdoy muamelesi görür...
Sefer yüzünü gören hacı olur ya nerelerdesin sen iş adamı mısın nesin :D
Şu sıralar bi zamanlar Konya tvde 'dikine futbol diye bir şey çıkardılar" diyen vasat futbolun mimarı Aykut'u göğe çıkarıp Guliano'ya methiyeler düzülüyor gene...Günübirlik skorcu iddiacı güruhun yediği haltlardan biri...
Yok yaa ne arar, keskee :D
o angutun oynattigi futbol da sûnîdir, aslinda bunu ona yapistiracak bir hoca gerek ama neyse :)
Fatih Öztürk
03.12.2017, 22:09
Ayib ediysin :) Ona bakarsak Jahoviç'in 12 golü var, bizde oynar mi ? 4 golü geçemez Damdoy muamelesi görür...
Oynar kardeşim oynar afedersin şey bile yapar ama biz bokumuza leke sürdürmeyen, kazığın hummalısını seven camia olduğumuz için öyle adamların değil de emekli ikramiyesi vurgunu yapacakları doldururuz takıma sonra da zırlar dururuz.
hos_cocuk61
03.12.2017, 22:13
Giuliano fanlarımı türedi forumda, komşunun tavuğu sana kaz görünür misali. Ulan bıkmadınız mı İstanbul oyuncularını göklere çıkarmaktan.
Şu adam Trabzon'a gelsin ilk söveceklerden biride Fatih'tir
David_LuiZ4
03.12.2017, 22:16
Hatice'ye bakmadan Netice elde edemezsin...Sezon sonu hem haticeyi hem neticeyi görürsün...
Git bari MRA güzellemesi yap o da lig şampiyonunu yenip kupayı aldı aynı takımla...En azından hemşerindir...
Sefer A.
03.12.2017, 22:19
Sosa'yi savunmuyorum, gelisine de epey tereddütle bakmistim zâten...
Birakalim bunlari da devre arasi kimi alabiliriz ona bakalim... 4'te4 gelecek InsaALLAH, yârin basliyoruz...
Fatih Öztürk
03.12.2017, 22:39
Sosa'dan mumya bile olmaz bunu gözünün içine soka soka gösterdi gözün çıktı gene aynı terane. Adam 27 yaşında 2 yıl oynatsan bile pazarı var başarılı olursa aldığına satarsın belki fazlasına ama dedik ya kazık yemeye alışmış camiaya anlatamazsın bunları, yine menajerlere kucak açacak, köküne kadar kulübü borca sokacak sonunda kayyuma kalınca sırtını ilk dönen belki de sen olacaksın sonra sive sive Mustafa Reşit Akçay'lara yalvaracaksın.
Sana gelince boş çocuk aman hoş çocuk arkadaş, ben milyonluk eşekler içinde Cardozo ile Mbia dışındaki 30 civarı pahalı transferlerin hicbirine saygı göstermedim, geçmişte Zokora vari bugün de Sosa, Kucka varilere olduğu gibi.
]Sosa'dan mumya bile olmaz bunu gözünün içine soka soka gösterdi gözün çıktı gene aynı terane. Adam 27 yaşında 2 yıl oynatsan bile pazarı var başarılı olursa aldığına satarsın belki fazlasına ama dedik ya kazık yemeye alışmış camiaya anlatamazsın bunları[/B], yine menajerlere kucak açacak, köküne kadar kulübü borca sokacak sonunda kayyuma kalınca sırtını ilk dönen belki de sen olacaksın sonra sive sive Mustafa Reşit Akçay'lara yalvaracaksın.
Sana gelince boş çocuk aman hoş çocuk arkadaş, ben milyonluk eşekler içinde Cardozo ile Mbia dışındaki 30 civarı pahalı transferlerin hicbirine saygı göstermedim, geçmişte Zokora vari bugün de Sosa, Kucka varilere olduğu gibi.
Takımda yeterince "parlat-sat" oyuncusu/transferi var.
Bero,Onazi,Castillo,Abdülkadir,Yazıcı,Okay hatta mümkün olsa Mas'ı bile satabilirsin. Sosa,Kucka,Burak gibi oyunculara "satamazsın" diye saldırmak çok manasız çünkü bu oyunculardan satım karşılığı bir gelir beklemiyorsun. Sana ligse ligde, kupaysa kupada skor olarak vermesini bekliyorsun bu katkıyı. Kadroyu komple "parlat-sat" ilkesiyle kuralım o zaman ? Mümkün mü ?
Fatih Öztürk
03.12.2017, 23:08
Takımda yeterince "parlat-sat" oyuncusu/transferi var.
Bero,Onazi,Castillo,Abdülkadir,Yazıcı,Okay hatta mümkün olsa Mas'ı bile satabilirsin. Sosa,Kucka,Burak gibi oyunculara "satamazsın" diye saldırmak çok manasız çünkü bu oyunculardan satım karşılığı bir gelir beklemiyorsun. Sana ligse ligde, kupaysa kupada skor olarak vermesini bekliyorsun bu katkıyı. Kadroyu komple "parlat-sat" ilkesiyle kuralım o zaman ? Mümkün mü ?
Genç kardeşim senin bütçen belli istanbul takımlarıyla aranda gelir bakımından nerden baksan 3 kat fark var senin aldığın oyuncuların dönüşümü olmazsa batarsın işte böyle gelirinin yarısını faize boğarsın. Senin modelin Porto benzeri kulüpler olmalı, zarar etmemelisin böyle de başarılı olabilirsin zaten böyle böyle başarı gelir diğer türlü yok olup gidersin götü boklu Konya, Başakşehir nal toplatır bunlar gerçekler gocunmayalım.
cellchook
03.12.2017, 23:09
antalyada sakat ve cezalı var mi?
Genç kardeşim senin bütçen belli istanbul takımlarıyla aranda gelir bakımından nerden baksan 3 kat fark var senin aldığın oyuncuların dönüşümü olmazsa batarsın işte böyle gelirinin yarısını faize boğarsın. Senin modelin Porto benzeri kulüpler olmalı, zarar etmemelisin böyle de başarılı olabilirsin zaten böyle böyle başarı gelir diğer türlü yok olup gidersin götü boklu Konya, Başakşehir nal toplatır bunlar gerçekler gocunmayalım.
Bahsettiğiniz takımların liglerinde yıllardır sürdürdükleri bir gelenek var. Zaten ilk 3'ün dışına genel olarak çıkmıyorlar. Bizde durum hiç öyle değil. Şampiyonluktan hatta onun yarışından dahi yıllardır çok çok uzakta olan bir takımın Porto misali oyuncu geliştirip satması mümkün değil çünkü oturmuş bir gelenek yok. Oyuncular ve takım genel çerçevede müthiş sallantılı ve dengesiz bir performans gösteriyor. 2012'den beri doğru düzgün bir lig performansı koyamadık ortaya. Bunların ortak bir ürünü olarak taraftar kendini oyuncu parlatma yeri değil, şampiyonluğa oynamaya alışmış bir yerde görmek istiyor. Yönetimler de ani refleksler gösterip, taraftarların isteklerine hemen cevap vermek istiyor.
Belki birkaç sene sonra ciddi manada şampiyonluk ve üst sıralarda kalma geleneğine sahip olmayı başarabilirsek bu oyuncu parlatma sistemi düşünülebilir. Onun dışında hazırdan yemeye henüz bir çare yok, Türkiye'de bu havuzdan beslenmeyi reddedebilecek herhangi bir takım da yok zaten. İçlerinde en üretken takım biz görünüyoruz.
---------------------------------------------------------------
antalyada sakat ve cezalı var mi?
Güncel olarak stoperleri Djourou, Musa Nizam, Salih Dursun, Sandro, Nasri, Danilo, Menez ve Zeki Yıldırım sakat.
Bunun yanında Vainqueur de sakatlıktan yeni çıktı. Oynayacak derecede forma sahip olmayabilir.
Ozan Yılmaz
03.12.2017, 23:19
Başakşehir örneği yeterli değil mi kaç yıl oldu?
Fatih Öztürk
03.12.2017, 23:22
Bahsettiğiniz takımların liglerinde yıllardır sürdürdükleri bir gelenek var. Zaten ilk 3'ün dışına genel olarak çıkmıyorlar. Bizde durum hiç öyle değil. Şampiyonluktan hatta onun yarışından dahi yıllardır çok çok uzakta olan bir takımın Porto misali oyuncu geliştirip satması mümkün değil çünkü oturmuş bir gelenek yok. 2012'den beri doğru düzgün bir lig performansı koyamadık ortaya. Bunların ortak bir ürünü olarak taraftar kendini oyuncu parlatma yeri değil, şampiyonluğa oynamaya alışmış bir yerde görüyor. Yönetimlerde ani refleksler gösterip, taraftarların isteklerine hemen cevap vermek istiyor.
Belki birkaç sene sonra ciddi manada şampiyonluk ve üst sıralarda kalma geleneğine sahip olmayı başarabilirsek bu oyuncu parlatma sistemi düşünülebilir. Onun dışında hazırdan yemeye henüz bir çare yok, Türkiye'de bu havuzdan beslenmeyi reddedebilecek herhangi bir takım da yok zaten. İçlerinde en üretken takım biz görünüyoruz.
Biz risk almayı abarttık bu noktaya geldik. Sadri başkanın 2011 yaz transfer politikası kulübün sonunu hazırladı şike mevzusundan sonra saçmaladık, toparlayamadık toparlanmanın mümkünatı yok. O vakte kadar yağıyla kavrulan, bişekilde çarkı döndüren kulüp içinden çıkılmaz hale getirildi. Bu saatten sonra 3 yıl sonra borç 1.5 milyarı geçecek gelirimiz en fazla 250 milyon tl'ye çıkacak bu buhranlı krizde sağlıklı planlamanın yürütülmesi mümkün değil.
Sınırı aşacak tartışmalardan uzak duralım lütfen. Hoş olmuyor, yakışmıyor.
kayseriliyiz
03.12.2017, 23:37
Gerçekten çok kritik maç
adiloş bebe
03.12.2017, 23:42
bugün kasımpaşayı izledim fb çok baskılı oynadı neredeyse çıkarmadı k.paşayı ama buna rağmen öyle böyle 2 gol attılar. Fb kasımpaşanın sol tarafını darma duman etti bunu yapan adamları dirar bu arada umarım rıza hoca izlemiştir bu akşamki maçı
Eğer yarın akşam antalyayı yenersek takım özgüvenini iyice artıracak ve hiç değilse bize yakışır sonuçlar alacak.
Antalyada celutska, el kabir, diego üçlüsü çok kötüydü fb maçında ismen iyi kadroları var ama fizik olarak çok kötü durumdalar
Tek korkum eto, bazen tek maçına bile maç aldırıyor istekli bir gününde olursa işimizi çok zorlaştırır. Çok büyük ciddiyetle baskılı oynamalıyız.
Başarılar Fırtına
hos_cocuk61
03.12.2017, 23:43
Tek korkum Eto, birde sağ açıkları. Sağ açıktan korkumun sebebi Mas, sağlam bir bekimiz olsa sıkıntı olmazdı.
Karadeniz6116
03.12.2017, 23:48
Tek korkum Eto, birde sağ açıkları. Sağ açıktan korkumun sebebi Mas, sağlam bir bekimiz olsa sıkıntı olmazdı.Katiliyorum.
Maicon da boş topçu değil. Yıllarca Lokomotiv Moskovada oynadı. Ki her maçta kalburüstü bir oyunu var.
Bir de o kanatta defansa yardım etmeyen Ndoye oynayacak.
Yarin en büyük tehlike bizim sol taraf.
Mas çok iyi bir bek olmasa da Riza Calimbayin oyun anlayışıyla o kanatta iyiden iyiye tek kaldı.
gecen hafta zor bele yendigimiz sivasa gencler 4 tane gol atti fener bile oyunsal olarak ilerleme kaydediyor biz hala kabiz futbolla zirve mucadelesi verecegimizi saniyoruz bazen gerceklerle yuzlesmek gerek
cyberentalpi
04.12.2017, 00:01
baştan yazayım. Hiç te iyi oynamıyoruz. Yani Ersun döneminden ersun a neden fb basaksehir hatta Bjk yi bile ekleyebiliriz. İyi oynayıp kazanma sansını buldugumuz halede kazanamıyorduk diye kızıyordum. Küçük maçlarda saçmalamasak belkide ilk 3 te idik. lider olma olasılığımız bile vardı şanslı olsak.
Rıza hoca topu rakibe fazla veriyor. fb gün geçtikçe daha çok topla oynarken biz tam tersi daha az oynuyoruz. Kayseride gol yemedik. Osmanlı da zaman zaman sivasta ise oldukça fazla topu rakibe verdik.
Topu biraz daha fazla tutmalıyız. Bu defansı bırakalım haldır haldır saldıralım demiyorum. top tutmayı daha iyi bilen takımlara defans yapmayı bilmeyen bir takım olarak çok zorlanabiliriz.
Kadro olarak Bjk yi ayrı tutuyorum hiç birinden geri degiliz. Yani Bjk dahil her takımı yenebilecek gücümüz var.
Birde her topu Burak la bulusturacagız diye bir kural yerine uygun topu Burakla buluşturmalı.
Bu arada elbette biraz sıkıntımız topu iki yönü oynayacak oyuncuların tek yönlü oynaması. Bu anlamda okay onazi vazgecilmez oluyor. Yarın Özellikle Yusuf un daha çok kosması gerek. skor avantajı yakalarsakta hemen ilk değişiklikle skoru arttırıp rahatlamak gerek . Mesela abdüs gibi top tutan yada castillo gibi hızlı giden değişiklik
Kısaca Rıza Hoca dan Gs macı gibi topa hakim bir mac bekliyorum. Antalya oynadıgımız takımlardan Gs ye en yakın oynayan takım. Hızlı konrtalarla
dogru zamanda Burakla buluşarak kazanabiliriz. Hatta fark bile atabiliriz,
Kadrom
Onur
joao hubo durica mas
onazi - Okay
kuçka
Olcay(Ndoye) Yusuf
Burak
odyseuys
04.12.2017, 00:03
son iki haftadır forvet hattında burak-ndoye-castillo şeklinde işleyen ve skor üreten bir sistem var. hoca bu düzeni olcay için bozmamalı bence. takımın problemi ortasahasında, ilave bir tasarrufu varsa buraya müdahale etmeli.
takımın defanstan ofansa geçiş oyunlarında organizasyon eksikliğinden kaynaklı önemli bir zaaf mevcut. organizasyonun sağlanması elbette süreç işi, bu nedenle o bölgedeki eksiği kurgudan ziyade isimle aşmak zorundayız. ben bu maçta onazi 6 kucka 8 yusuf 10 şeklinde bir dizilişle okay'ın feda edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
slovak tandemi bu saatten sonra bozmak abesle iştigal olur, beklerin de zaten alternatifsiz sayılır.
rıza hocanın ortasaha problemini çözmek için deneyeceği her türlü girişime müsamaha gösterilmeli. hoca, geri dörtlü ve ileri üçlü konusunda varsa farklı tasarrufunu mevcut dizilimin işlememesi durumunda müdahale olarak saklamalı.
onur
joao-hubo-durica-mas
------onazi-kucka
castillo---yusuf---burak
--------ndyoe
Nazim Can
04.12.2017, 00:14
Sosa niye begenilmiyor neden itin bir tarafina sokuluyor hic anlamiyorum, yillardir böyle bir adami göremedim Trabzonsporda, yani Sosa birde bilinen bir oyuncu oynadigi zaman neler yaptigini 2 sene bjk de gördük, Birak Sosayi Burak gibi bir golcü en son yine kendisiydi, Kucka-Sosa-Burak icin cok ciddi paralar harcandi, ciddi fedakarliklar yapildi, hem biz hem futbolcularin kendileri(yani gelmek icin hicbiride can atmadi hakli olarak:) Ersun Hocanin ihaneti olmasa su anda 30 puanla kafada biz olurduk, bunu görmemek icin kör olmak lazim, su anda takim hic bir sekilde Sampiyon olacak takim gibi oynamiyor, böyle rakibin hatalarindan faydalanarak bir yere kadar mac(lar) kazanabiliriz en azindan kendimizi ligin ilk yarisina en az zararla atariz, Sosa gibi bir adami kazanip ondan faydalanmak varken onu kaybetmek bize ne kazandirir? Eger kalici bir oyun, Sampiyonluk, Kupa falan kazanmak istiyorsak Sosa gibi futbolu bilen adamlardan mümkün mertebe faydalanmaliyiz.
cyberentalpi
04.12.2017, 00:23
Sosa niye begenilmiyor neden itin bir tarafina sokuluyor hic anlamiyorum, yillardir böyle bir adami göremedim Trabzonsporda, yani Sosa birde bilinen bir oyuncu oynadigi zaman neler yaptigini 2 sene bjk de gördük, Birak Sosayi Burak gibi bir golcü en son yine kendisiydi, Kucka-Sosa-Burak icin cok ciddi paralar harcandi, ciddi fedakarliklar yapildi, hem biz hem futbolcularin kendileri(yani gelmek icin hicbiride can atmadi hakli olarak:) Ersun Hocanin ihaneti olmasa su anda 30 puanla kafada biz olurduk, bunu görmemek icin kör olmak lazim, su anda takim hic bir sekilde Sampiyon olacak takim gibi oynamiyor, böyle rakibin hatalarindan faydalanarak bir yere kadar mac(lar) kazanabiliriz en azindan kendimizi ligin ilk yarisina en az zararla atariz, Sosa gibi bir adami kazanip ondan faydalanmak varken onu kaybetmek bize ne kazandirir? Eger kalici bir oyun, Sampiyonluk, Kupa falan kazanmak istiyorsak Sosa gibi futbolu bilen adamlardan mümkün mertebe faydalanmaliyiz.
para kaybettirir. maç kaybetirir. Bende sizin gibi kazanılması gerektiğini düşünüyorum. iyi bir ara dönem geçirirse resmen bir kaliteli transfer yapmış oluruz.
odyseuys
04.12.2017, 00:23
sosa çok iyi futbolcu, bunu kabul etmeyen yoktur her halde. bence oyuncu için kırılma noktası alanya maçında çaresizce kovaladığı vagner love'un elini kolunu sallaya sallaya gidip gol attığı pozisyon oldu. o pozisyonda ve maçın devamında takımdan bir refleks göremeyince oluruna bıraktı gibi, sorumluluk almaktan kaçan, oynadığı dakikaları tamamlamaya çalışan bir görüntü çizdi.
takım toparlar, zirve mücadelesine bir yerinden tutunursa sosa da toparlayacaktır kanımca. üzücü olan bu denli yüksek maddi fedakarlıklar yapılarak getirilen oyuncunun, takımı toparlaması beklenirken takımın toparlanması ile fayda sağlayacağını bekliyor olmamız...
Karadeniz6116
04.12.2017, 00:42
gecen hafta zor bele yendigimiz sivasa gencler 4 tane gol atti fener bile oyunsal olarak ilerleme kaydediyor biz hala kabiz futbolla zirve mucadelesi verecegimizi saniyoruz bazen gerceklerle yuzlesmek gerekBiraz dikkatli izleyen herkes farkeder takımın tam bir mütevazi , orta sıra takımı gibi top oynadığını. İlerde top tutma amacı yok, düşüncesizce hızlıca ileriye toplar atmayı deniyoruz, top rakipte kalınca da topu kapmak için deli danalar gibi peşinde koşturuyoruz.Küçük takımlar bu taktiği kendi sahalarından kontra atağa çıkarken yapar, çünkü oyuncularının pas kalitesi yetersizdir ve tek yapabilecekleri şey mücadeledir. Büyük takımlar, topun kıymetini bilmeli ve top ayağındayken ne yaptığını bilerek oynamalı. Abdullah Avcı şöyle bir şey söylemişti yanılmıyorsam 2016-2017 sezonu başında: "Oyunumuzu geliştirdik,artık bir büyük takım gibi ayağımızda topu tutabiliyoruz, topla oynayabiliyoruz...
Rıza Çalımbay da bunun farkina varmalı artık..
İşler iyiyken uyarması bizden...
Ersun Yanal döneminde, kendisinin aklının ve ilgisinin Trabzonsporda olmamasından dolayı muhtemel galibiyetlerimiz beraberlik ve mağlubiyet olarak geri döndü.
Kendisinden nefret etsem de takımı belli bir pas oyunu çerçevesinde tutuyordu. Özellikle geçen senenin ikinci yarısında kaliteli ve göze iyi gelen bir pas oyunu hüviyetimiz oluşmuştu. Maalesef o ortamı da provokatif zihniyetiyle bozdu ve aldığı gazla 3.lüğe oynayabilecek bir takımı ilk 5'e sokamadı/sokmadı.
Rıza Çalımbay ise genel olarak uzun top oyunu oynama fikrinde. Damdoy ve Burak'ın birlikte oynayışıyla iyiden iyiye Damdoy'a şişir, arkasına değerli koşu yap şekline büründü oyunumuz. Bu bize golleri buldurup maçları kazandırıyor kazandırmasına da orta saha ve defans oyununda yine çok sallanıyoruz. İsabetli ve planlanmış paslar yerine Damdoy'un bulunduğu veya bulunmadığı bölgelere top şişirmek, hem takımın defans ve orta saha anlamında yerini alamadan tekrar top kaybı yaşamasına hem de blokların iç içe geçmesine neden oluyor. Ayrıca bu durum rakibin topa fazlaca hükmetmesine neden oluyor ki futbolda topa hükmetmediğiniz sürece hiçbir şeysiniz demektir. İki basit kural: "Topa olabildiğince hükmet, topu kaybettiğin zaman tekrar hükmedebilmek için savaş".
Şahsen pas oyunu izlemekten ve takımımın böyle bir kimlekte olmasından zevk duyarım ancak uzun süre daha Rıza Çalımbay ile bu kimliği sahiplenmeyeceğiz gibi duruyor. Belli ki bol bol baskı ile kapılan toplar ve uzun toplarla girilmiş gol pozisyonları göreceğiz.
Samet Yildirim
04.12.2017, 01:17
Insallah 3 Puan alip yola devam edecegiz.
Isko6161
04.12.2017, 01:44
Rakiplerimizin puan kayip etmemesi bu maci onemsiz hale getirmez. 4/4 yaparsak gercekten ilk 3 icin cok onemli bi adim atmis oluruz. Ilerliyen haftalarda Bursa - Sb, Gs-Goztepe, kayseri-Bjk gibi maclar var. Bunlarin yani sira 16.haftada biz bursayla oynuyoruz. Yani Antalya maciyla beraber seriyi kesinlikle surdurmemiz lazim
HOPA'LI TS'Lİ
04.12.2017, 08:31
22 puan yapıp seriye devam etmeliyiz.
İsa Gündoğdu
04.12.2017, 08:51
çoskulu başlayıp öne geçmeyelim
gerekirse önce gol yiyelim.
:)
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 09:01
çoskulu başlayıp öne geçmeyelim
gerekirse önce gol yiyelim.
Alışkanlık yapmasın sonra? :)
Murat Keçeci
04.12.2017, 09:05
İlk yarının sonları yaklaştıkça lig değişik bir şekle dönmeye başladı gs için negatif geçen durumlar diğer takımların iştahını daha da arttırmış durumda özellikle bjk ve fb kulüpleri üzerlerindeki ölü toprağını atmış gibi görünüyor bu durum ligin ikinci yarısının çok zevkli olacağını gösteriyor zirve yarışında çok takım olması bizim için avantaj bizde kendimizi o grubun içine atabiliriz ama bizde öncelikle taraftarıyla futbolcusuyla rakiplerimizin yakaladığı coşkuyu ve iştahlı futbolu göstermek zorundayız.
Antalya maçı bu bakımdan önemli bir mesaj maçı moral motivasyon,konsantrasyon gibi kavramlar iyi futbol ve kazanmanın temelini oluşturuyor bizde yakaladığımız ritmi devam ettirmek için bu kavramları uç noktalarda yaşamalıyız.
Basit hatalar yapmamalıyız,pas oyununu doğru ve etkili oynamalıyız sivas maçıyla yaktığımız kıvılcımı uzun vadede kor ateşe çevirmeliyiz.
insallah alacagız bu macı.
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 09:15
Amaç ilk 3 ve Türkiye Kupası olmalı.
Evet zirvenin ortağı çok ve tam bir fırsat sezonu bu sezon; ama o tren kaçtı. O kadar çok puan kaybı yaptık ki sezon sonuna dek bir daha kayıp yapmaksızın ilerlemek gerekiyor. Bu da imkansıza yakın bir durum... Diğer takımların tolerans eşiği bize göre daha iyi noktada.
İsa Gündoğdu
04.12.2017, 09:17
Alışkanlık yapmasın sonra? :)
yaparsa yapsın öne geçip berabere ya da kaybetmektense geriden gelip berabere ya da kazanalım
alanya macı aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
İ. SARAL
04.12.2017, 09:18
Evet zirvenin ortağı çok ve tam bir fırsat sezonu bu sezon; ama o tren kaçtı. O kadar çok puan kaybı yaptık ki sezon sonuna dek bir daha kayıp yapmaksızın ilerlemek gerekiyor. Bu da imkansıza yakın bir durum... Diğer takımların tolerans eşiği bize göre daha iyi noktada.
İlk 3 bence çok zor. Hedef 4. lük ve kupa olmalı. bjk, fb, başakşehir'i geçmemiz imkansız gibi. Tudor başlarında durursa sadece gs'yi geçeriz, parator falan gelirse de 5. oluruz.
ALDENİRO
04.12.2017, 09:25
amaç ilk 3 ve türkiye kupası olmalı.
önümüzdeki 4 maçtan alacağimiz puanlar hedefimşzş belirleyecek...
Eger 12 puan alirsak, ikinci yari fb, bjk, bşk.şehir bize gelecek. Bu maçlari alirsak ikinci bile olabiliriz.
Biraz dikkatli izleyen herkes farkeder takımın tam bir mütevazi , orta sıra takımı gibi top oynadığını. İlerde top tutma amacı yok, düşüncesizce hızlıca ileriye toplar atmayı deniyoruz, top rakipte kalınca da topu kapmak için deli danalar gibi peşinde koşturuyoruz.Küçük takımlar bu taktiği kendi sahalarından kontra atağa çıkarken yapar, çünkü oyuncularının pas kalitesi yetersizdir ve tek yapabilecekleri şey mücadeledir. Büyük takımlar, topun kıymetini bilmeli ve top ayağındayken ne yaptığını bilerek oynamalı. Abdullah Avcı şöyle bir şey söylemişti yanılmıyorsam 2016-2017 sezonu başında: "Oyunumuzu geliştirdik,artık bir büyük takım gibi ayağımızda topu tutabiliyoruz, topla oynayabiliyoruz...
Rıza Çalımbay da bunun farkina varmalı artık..
İşler iyiyken uyarması bizden...
adamın pas oyunu oynama gibi bir derdi yok ki şişirme toplar ve burak tek taktiği bu maalesef.
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 09:40
Her demecinde Trabzonspor'a saldıran başkan bozuntularına inat kazanmak zorundayız...
Aksini düşünmek bile istemiyorum..
Umarım bir aksilik yaşamayız...
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 09:50
yaparsa yapsın öne geçip berabere ya da kaybetmektense geriden gelip berabere ya da kazanalım
alanya macı aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
Alanya maçının dinamikleri farklı diyorum. Futbolla açıklanması mümkün değil.
İlk 3 bence çok zor. Hedef 4. lük ve kupa olmalı. bjk, fb, başakşehir'i geçmemiz imkansız gibi. Tudor başlarında durursa sadece gs'yi geçeriz, parator falan gelirse de 5. oluruz.
Akşam kazanırsak 3. ile aramızdaki puan farkı 4 oluyor... Bence kayıp bir şey yok. 3 mantıklı bir hedef. Adı var...
önümüzdeki 4 maçtan alacağimiz puanlar hedefimşzş belirleyecek...
Eger 12 puan alirsak, ikinci yari fb, bjk, bşk.şehir bize gelecek. Bu maçlari alirsak ikinci bile olabiliriz.
Önümüzdeki 21 maç ligdeki sıramızı belirleyecek. Geriden kalan 13 haftada hemen hemen tüm kredimizi harcadık. Bundan sonra fiksütürü önümüze aldığımızda herhangi bir maça 1 puan yazma lüksümüz dahi kalmadı. 2. lik ise mucize bir sonuç olur. En az şampiyonluk kadar büyük bir peri masalıdır.
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 09:53
İlk yarı sonuna kayıpsız gelirsek, ikinci yarı acayip şeylere gebe...
İ. SARAL
04.12.2017, 09:56
İlk yarı sonuna kayıpsız gelirsek, ikinci yarı acayip şeylere gebe...
Tek istediğim, gs'nin Tudor'la yola devam etmesi. parator falan gelirse işimiz yaş.
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 09:57
Tek istediğim, gs'nin Tudor'la yola devam etmesi. parator falan gelirse işimiz yaş.
Etmezler, terim gelir haftaya...
İ. SARAL
04.12.2017, 09:59
Etmezler, terim gelir haftaya...
O zaman 5. lik hayırlı olsun.
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 10:02
O zaman 5. lik hayırlı olsun.
Alakası yok, gs bitti artık, kolay takımlarla maçları bittiğinden beri kaybediyorlar, hep de diyorduk bunu...
terim gelsin sorun yok, federasyon bunları ittirmediği sürece toparlamaları zor, bence tabi...
Devre arası 2 sağlam stopere acayip noktalara geliriz biz...
Enaldo61
04.12.2017, 10:13
Gs o kadroyla yarışı götüremez. Şu an en iddialı takımlar Başakşehir'le Beşiktaş. Yarışta olmak istiyorsak 4 maçı kayıpsız geçmemiz şart.
İ. SARAL
04.12.2017, 10:26
Alakası yok, gs bitti artık, kolay takımlarla maçları bittiğinden beri kaybediyorlar, hep de diyorduk bunu...
terim gelsin sorun yok, federasyon bunları ittirmediği sürece toparlamaları zor, bence tabi...
Devre arası 2 sağlam stopere acayip noktalara geliriz biz...
Devre arası 1 kişi bile alınmamalı. :D
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 10:30
Takımın başında (mevcut sözleşmeye göre) en fazla sezon sonuna dek kalacak hocanın isteği doğrultusunda transfer yapılmamalı.
Bu kulüp olmayan paraları saçmayı bırakmalı!
Kamil Çakmak
04.12.2017, 10:31
Kalan 4 maçı alırsak sıralamada kendimize iyi bir yer buluruz. ve ikinci devreye umutla başlarız.
Enaldo61
04.12.2017, 10:33
Ben de transfer yapılmamasından yanayım.
İsa Gündoğdu
04.12.2017, 10:35
ya terim ya arda
ne alaka ama öyle imiş
trbzonsporlu
04.12.2017, 10:49
antalyanın çok eksiği görünsede en son ki fb maçında ilk 11 başlayan isimlerden sadece nasri getirilmedi trabzona ki o maçı izleyen herkes sahada adeta yürüyen hayalet nasrinin gelmemesine sevinmez. bana göre geçen yılın başarılı takımını bozan oyuncudur nasri. defansın önünde oynayan oyuncuları charles ve vainqeur çok iyi oyuncular bu oyuncular gelmese avantaj olabilirdi.
2 maç üst üste kazanan fb dün 3. maçında stadını doldururken maalesef bizde 2 maç üst üste kazanmamıza rağmen 3. maçımızda stat boş gözükecek. rıza hoca antalyada hangi oyuncunun defansta ağır olduğunu falan çok iyi biliyor ona göre planını yapmıştır. yeterki durica çoğu maçta yaptığı gibi büyük hatalar yapmasın maçı alırız. tahminime görede hemde çok iyi bir skorla alırız bu maçı
son olarak birçok oyuncu kart sınırında, deplasman performansını beğenmesemde iç sahadaki performansını beğendiğim yazıcıda bunlardan birisi. sosa tam olarak iyileşmeden yazıcı cezalı duruma düşmez umarım. çünkü o maçta asıl mevkisinde oynayacak olan sosadan çok şeyler bekliyorum.
Mehmet Fatih Silik
04.12.2017, 10:58
Sizi bilemem ama ben hala 7-0'lik rezaleti unutamadim...
Oyuncular sirf bu skoru düsünerek oynasalar Antalya'yi ezip geceriz.
Riza Hoca'nin eski takimi ve rakibin A'dan Z'ye kadar herseyini biliyor olmasi bu macta bizi favori kiliyor.
Mac sonu mazeret kabul etmiyorum. Galibiyetten baska hicbirsey de beni tatmin etmez.
OzcanHan61
04.12.2017, 11:03
gese'nin kaybetmesiyle kader macimiz haline geldi, kazanirsak fener ve bjk'nin 4, lider basaksehir'in 8 puan gerisine yerlesiyoruz. Ne yapalim edelim bu maci alalim.
Doğukan Uçan
04.12.2017, 11:05
:sevinç:
UĞUR DURTAŞ
04.12.2017, 11:14
*
Yiğit kardeş merhaba;
Samimi söylüyorum,duygusalda bakmıyorum,trenin kaçtığına kesinlikle inanmıyorum,
üstümüzdeki takımlar çok puan kaybedecek çokk..
gerçek anlamda bizim ne yapacağım önemli,antalya,kasımpaşa ve karabük maçlarından çıkacak 9 puan
bizleri inanamayacağımız bir yere getirecektir.(puan cetvelinde)
tüm olumsuz düşüncelerimizi unutum ,sezon öncesi düşüncelerimize geri döneriz.
atla deve değil,biz trabzonsporuz(2 hafta öncede yazmıştım yine yazayım)
oynayacağımız takımlar;
barcelona değil,real madrid değil,bayer münih hiç değil
antalya,bursa,karabük
bu 3 maç kazanılırsa ikinci yarı çok farklı duygularla ilerleriz.
tristram
04.12.2017, 11:15
ulan arkadas o kadar aptal maclarda puan kaybi yasadikki cok degil bir 3-4 puan daha fazlamiz olsa bu maci kazanip zirve yarisinda bizde variz diyebilirdik..ozellikle 3-0'dan verilen alanya maci.maglubiyeti gectim o macta 1 puan bile almis olsaydik su an bjk ve fb ile puan farkimiz uc olacakti..hatirladikca insanin sinirleri fena halde bozuluyor.sampiyonuk treni coktan kalkti ama bu sezon ne yapip edip avrupa kupalarina katilmaliyiz.onun icin ilk yari kalan 4 macta en az 10 puan sart oglu sart.
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 11:23
ulan arkadas o kadar aptal maclarda puan kaybi yasadikki cok degil bir 3-4 puan daha fazlamiz olsa bu maci kazanip zirve yarisinda bizde variz diyebilirdik..ozellikle 3-0'dan verilen alanya maci.maglubiyeti gectim o macta 1 puan bile almis olsaydik su an bjk ve fb ile puan farkimiz uc olacakti..hatirladikca insanin sinirleri fena halde bozuluyor.sampiyonuk treni coktan kalkti ama bu sezon ne yapip edip avrupa kupalarina katilmaliyiz.onun icin ilk yari kalan 4 macta en az 10 puan sart oglu sart.
Haklısın ama artık kaybedilen kaybedildi,takılıp kalmamak lazım.
Aynı tarz kayıpları her takım bir şekilde yaşıyor...
Aklı selim bir şekilde ilk yarıyı kayıpsız kapatmamız lazım, keza şu son 4 maçta tek bir puan kaybı bile olmamalı...
UĞUR DURTAŞ
04.12.2017, 11:25
adı sakıp.
antalyada rıza hocayla birlikte öz plana çıktı,tanındı.
dünya yıldızı eto devamlı bu oyuncuyu övüyor.
bende çok beğenenlerdenim.
mas dan daha verimli olur kanısındayım.
apodan sonra elde tutulur bir tane sol bek gelmedi.
rıza hocanın eski öğrencisi...niçin olmasın
devre arası ve sezon sonu.
ALDENİRO
04.12.2017, 11:26
-----------onur
per.----hubo---duri---mas
------okay---kucka
abdül----y.yazıcı---cast.
--------burak
ideal kadro bu. bence böyle çıkmalıyız.
Muhammed Ayaz
04.12.2017, 11:33
Hoca N'doye'yi kesmez haberiniz olsun .
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 11:37
*
Yiğit kardeş merhaba;
Samimi söylüyorum,duygusalda bakmıyorum,trenin kaçtığına kesinlikle inanmıyorum,
üstümüzdeki takımlar çok puan kaybedecek çokk..
gerçek anlamda bizim ne yapacağım önemli,antalya,kasımpaşa ve karabük maçlarından çıkacak 9 puan
bizleri inanamayacağımız bir yere getirecektir.(puan cetvelinde)
tüm olumsuz düşüncelerimizi unutum ,sezon öncesi düşüncelerimize geri döneriz.
atla deve değil,biz trabzonsporuz(2 hafta öncede yazmıştım yine yazayım)
oynayacağımız takımlar;
barcelona değil,real madrid değil,bayer münih hiç değil
antalya,bursa,karabük
bu 3 maç kazanılırsa ikinci yarı çok farklı duygularla ilerleriz.
Ben bu sezon şampiyonluk barajının 73-75 puan civarında olacağını ve sezonun devamında bu barajın daha da düşebileceğini belirtmiştim zaten ama biz kredimizi çok erken bitirdik. O dediğiniz şeyin olması için 6 puan fazla almış olmamız gerekiyordu.
Kalan 21 maçın tamamından 3 puan almamız demek; sezonu 82 puanla tamamlamamız anlamına geliyor.
Hadi ilk yarı maçlarının tamamını kazandık diyelim. İkinci yarı için ortalama 2 mağlubiyet, iki beraberlik gibi bir istatistik ortaya çıkıyor. Bu 74 puan demek. Gerçekten imkansıza yakın. Üstümüzde çok fazla takım var.
Ligin gerçek anlamda bir beraberlikler ligine dönüşmesi ve bizim önümüze gelene tokadı basıp geçmemiz demek oluyor bu. Mümkün değil ne yazık ki. Matematik çok şey söyler. Önemli olan hayatta karşılık bulmasıdır.
İ. SARAL
04.12.2017, 11:38
adı sakıp.
antalyada rıza hocayla birlikte öz plana çıktı,tanındı.
dünya yıldızı eto devamlı bu oyuncuyu övüyor.
bende çok beğenenlerdenim.
mas dan daha verimli olur kanısındayım.
apodan sonra elde tutulur bir tane sol bek gelmedi.
rıza hocanın eski öğrencisi...niçin olmasın
devre arası ve sezon sonu.
İyi oyuncu.
İ. SARAL
04.12.2017, 11:38
Hoca N'doye'yi kesmez haberiniz olsun .
Okay, Olcay ve Ndoye bugün sahada olur bence de. Hatta Bero'yu 11 göreceğim diye endişeleniyorum şu an.
Bu akşamki maçla beraber kalan 4 maçta alacağımız maksimum puan 4.
Ahmet Aksu
04.12.2017, 11:49
Ankara Etimesgut Zırhlı Birliklerden herkese selamlar saygılar.
askerlikten dolayı uzun zamandır giriş yapamadım foruma baya özlemişim.
trabzonsporumun değerini burada olunca daha çok anlıyorum. :D şafak 133 :D
maçları maalesef izleyemiyoruz. sıkı denetimdeyiz internet bile şuanlık kullanamıyoruz.
inşallah bugün galip geliriz.
hepinizi çok seviyorum belki aranızda Trabzonspor üzerine tartışmalardan dolayı kırılmış üzülmüş insanlar olabilir hepsinden özür diliyorum hakkınızı helal edin.
Allaha emanet olun.
galibiyetli bir hafta geçirmek dileğiyle :D
Ne Mutlu Türküm Diyene..
Karadeniz6116
04.12.2017, 11:57
Kazanan kadro Onazi - Kucka hariç değişmez.
Olcay da yedek kalır.
3-0 gibi bir skorla net galibiyet taraftarı havaya sokar.
Uğur Kalyoncu
04.12.2017, 11:59
Onur
Perreira Hubocan Durica Mas
Okay Onazi
Olcay Yazıcı Burak
Ndoye
Olcayın maalesef cezası bitti ve hoca muhtemelen 11e koyacaktır ama ben tartışmaya dahi girmeden Castillo yu tercih ederim..
Kucka tam manasıyla hazır olmadığından da yine Onazi başlayacaktır..
Ndoye ve Burak ikilisini bozmaz hoca..
Abdulkadir Castillo kanatları Olcay cezalı iken olmadıysa daha da kolay kolay olmaz.
İ. SARAL
04.12.2017, 12:04
Onur
Perreira Hubocan Durica Mas
Okay Onazi
Olcay Yazıcı Burak
Ndoye
Olcayın maalesef cezası bitti ve hoca muhtemelen 11e koyacaktır ama ben tartışmaya dahi girmeden Castillo yu tercih ederim..
Kucka tam manasıyla hazır olmadığından da yine Onazi başlayacaktır..
Ndoye ve Burak ikilisini bozmaz hoca..
Abdulkadir Castillo kanatları Olcay cezalı iken olmadıysa daha da kolay kolay olmaz.
Büyük ihtimalle böyle başlarız. (Onazi yerine Kucka da yüksek ihtimal) İleri 4'lünün hepsi ağır oyuncu, arkada Okay ve Kucka da olursa efsane bir 11 olabilir anti atletizim açısından.
serkanholep
04.12.2017, 12:04
defans zaten ağır adamlardan kurulu
ortaya da kuco ve okayı koyarsak eto içimizden geçer vagner gibi
bence onazi kuco ikilisi oynamalı önlerinde yusuf
kanatlarda castillo ve burak forvet ndoye şeklinde
böyle olunca burağın arkası sıkıntı yaşayabilir bu yüzden tek forvet de ihtimal. olcay oynayabilir ndoye nin yerine
İlker Yazıcıoğlu
04.12.2017, 12:08
maçları maalesef izleyemiyoruz. sıkı denetimdeyiz internet bile şuanlık kullanamıyoruz.
hepinizi çok seviyorum belki aranızda Trabzonspor üzerine tartışmalardan dolayı kırılmış üzülmüş insanlar olabilir hepsinden özür diliyorum hakkınızı helal edin.
Allaha emanet olun.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
Hayırlı teskereler kardeşim...
Bir an önce bitirmen dileğiyle...
Karadeniz6116
04.12.2017, 12:14
Olcay oynarsa Ndoye kesik yer bence de.
Eğer hem Olcay hem de Damdoy sahada olursa hocada sıkıntı vardır.
Gol filan atamayız.
Öyle kısır bir kadro olur.
Bu Onazi mi istemiyor önlibero oynamak anlamadım.
Oraya boylu poslu adam koyunca hocalar top geçmeyeceğini mi düşünüyor yoksa ?
Okay hem ağır, hem nerede duracağını bilmeyen, hem pozisyon bilgisi olmayan, hem de topla ilişkisi Onaziden bile zayıf bir kardeşimiz.
Onazi Kucka ikilisi olmasi gereken ideal göbek tandemi fakat bu hoca da Okaydan vazgecmez.
Önlibero da Okay oynadığı sürece atağa çıkarken kaptırdigimiz ve rakibin hızlı hücuma çıkacağı topların hepsi kalemizde tehlike olur.
geçen sene ikinci yarı güzel bir seri yakalamıştık bjk yi de yensek belki bir şeyler olacaktı ama çok geç kalmıştık
şimdi daha ilk yarıdayız. ilk dörtteki rakibimiz olacak takımlara yenilmedik ve üçüyle deplasmanda oynadık
kötü futbol olsun yanlış kadro tercihleri olsun 1-0 olsun ne olursa olsun bir şekilde yenip arkadan sessizce çaktırmadan gelmemiz lazım.
artvints
04.12.2017, 12:28
Kucka ve onazi pas konusunda okay'dan iyi değiller. Çok da özensiz bir şekilde ileriye pas atiyorlar. Onazi kötü uzun paslar atiyor, kucka'nin da kisa paslarda çok hatasi oluyor.
Karadeniz6116
04.12.2017, 12:32
Kucka ve onazi pas konusunda okay'dan iyi değiller. Çok da özensiz bir şekilde ileriye pas atiyorlar. Onazi kötü uzun paslar atiyor, kucka'nin da kisa paslarda çok hatasi oluyor.Deniyorlar ileriyi dimi ?
Hata yapsalar da.
Ki katilmiyorum. Hep riskli paslar veriyor Kucka ve Onazi..
Okay gibi sürekli Onura dönmüyorlar o bölgede oynadıklarına.
Onliberon Okay ligdeki top takimlarin onliberolarinin yanina bile yaklaşamaz.
Burada kaybediyoruz yıllardır.
Ersun geçen sene devre arası olayi çözdü aslinda..
Onaziyi geriye çekti. Okayi ileri attı ve hızlı atağa çıkmaya başladık. Zaten seri galibiyetler de geldi.
Okay rezil bir futbolcu değil ama önlibero filan da değil.
Maça ilgi ne düzeyde bilen var mı?
Doluluk vs ?
munzevil
04.12.2017, 12:37
Allaha emanet olun.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
ve aleyküm selam ve rahmetullah
asteğmenlik sınavına orada girmiştik hey gidi günler.
hayırlı teskereler dilerim kardeşim.
matrixx61
04.12.2017, 12:37
maalesef hala %50 dolayında..
14802
OzcanHan61
04.12.2017, 12:49
maalesef hala %50 dolayında..
14802
Utaniyorum bu taraftardan. Bir insan nasil Trabzon'da yasayip maca gitmez bu millet neyin kafasinda? Taraftar dedigin isi cikarsa gitmez yoksa maca seve seve kosa kosa gider, hemde takim bu durumdayken. Daha ne yapsin bu takim; gs'yi yendik, kayseri berabere, osmanli, sivas, erzurum hepsini yendik bi maca gidin stadi doldurun be. Bir atmosfer olusturun bagirin cigrin destek verin seri devam etsin. Hayret bisey...
Cagdas Topal
04.12.2017, 12:50
Haydi çocuklar maçı kazanacağız inşAllah.
Yiğit Gayretli
04.12.2017, 13:03
Allaha emanet olun.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
Allah tez zamanda sağ salim ailene ve bizlere kavuştursun Ahmet. Aklın kalmasın, burala bize emanet :)
artvints
04.12.2017, 13:04
Deniyorlar ileriyi dimi ?
Hata yapsalar da.
Ki katilmiyorum. Hep riskli paslar veriyor Kucka ve Onazi..
Okay gibi sürekli Onura dönmüyorlar o bölgede oynadıklarına.
Onliberon Okay ligdeki top takimlarin onliberolarinin yanina bile yaklaşamaz.
Burada kaybediyoruz yıllardır.
Ersun geçen sene devre arası olayi çözdü aslinda..
Onaziyi geriye çekti. Okayi ileri attı ve hızlı atağa çıkmaya başladık. Zaten seri galibiyetler de geldi.
Okay rezil bir futbolcu değil ama önlibero filan da değil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnlibero o kadar hatali pas yapmaz. Her oyuncu deneyebilir isabetli olmadiktan sonra fark yaratan bir durum olmuyor.
Karadeniz6116
04.12.2017, 13:10
Önlibero o kadar hatali pas yapmaz. Her oyuncu deneyebilir isabetli olmadiktan sonra fark yaratan bir durum olmuyor.Tek tek bak bakalim hocam pas yüzdesine.
Ezbere konusuyorsun bence.
Kucka %78.3
Onazi % 79.8
Okay ise % 81 pas isabet oranı ile oynuyor su dakikaya kadar ligde.
Okay bu % 81 oranin da çoğunu stoperde al gülüm ver gülümle yaptı. Onura verdiği geri paslari da saymıyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/8616e537ace44ea52cd6a7e7fa433c60.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/d7c888c88fcebb042a59516aa0b8393e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/ce8f05b0d725c4fbd73c5ab05a05ad13.jpg
OzcanHan61
04.12.2017, 13:22
Kamil'i neden solda denemiyoruz? Mas'tan kötü mü oynayacak?
Tek tek bak bakalim hocam pas yüzdesine.
Kucka %78.3
Onazi % 79.8
Okay bu % 81 oranin da çoğunu stoperde al gülüm ver gülümle yaptı. Onura verdiği geri paslari da saymıyorum.
öylemi
kucka mac basi kilit pas 0,4 / 1 asist
okay mac basi kilit pas 0,3 / 1 asist
onazi mac basi kilit pas 0,2 / 0 asist
ofansda yine digerlerinden geri degil
onaziden hic bir konuda geri degil
Karadeniz6116
04.12.2017, 13:29
öylemi
kucka mac basi kilit pas 0,4 / 1 asist
okay mac basi kilit pas 0,3 / 1 asist
onazi mac basi kilit pas 0,2 / 0 asist
ofansda yine digerlerinden geri degil
onaziden hic bir konuda geri degilGeride ileri de demedim zaten.
Önlibero değil Okay diyorum.
Kisaca Onazi - Okay da oynar.
Onazi - Kucka da oynar.
Bu takimda tek Önlibero oynayabilecek adam Onazi demek istiyorum. Ki Onaziyi de beğenmem yani. Bu seviyelerin oyuncusu değil bence.
artvints
04.12.2017, 13:34
Tek tek bak bakalim hocam pas yüzdesine.
Kucka %78.3
Onazi % 79.8
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/8616e537ace44ea52cd6a7e7fa433c60.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/d7c888c88fcebb042a59516aa0b8393e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171204/ce8f05b0d725c4fbd73c5ab05a05ad13.jpgBen dedim ki bu oyuncular pas konusunda okay'dan iyi değil. Okay çok iyi demedim.
Ayrica önliberoda okay çok iyi de demedim. Aksine ben de oyun tarzimiz nedeniyle onazi'nin defansin önünde oynamasini faydali buluyorum. Sadece okay ileriye oynamiyor diye eleştirilirken bu oyuncularin da ileriye özensiz paslar attiklarini söylüyorum. İleriye oynamak yetmiyor yani.
Geride ileri de demedim zaten.
Önlibero değil Okay diyorum.
Kisaca Onazi - Okay da oynar.
Onazi - Kucka da oynar.
Bu takimda tek Önlibero oynayabilecek adam Onazi demek istiyorum. Ki Onaziyi de beğenmem yani. Bu seviyelerin oyuncusu değil bence.
bu takimda ön libero oynayacaksa okay oynar
orada onazi oynadimi her fiziki mücadeleyi kaybediyor, merkez bütün derinligini kaybediyor
bu ligde en cok ikili mücadele kazanan adam okay, hemde acik ara farklan + hava hakimiyeti var
bu ikisi onazide sifira yakin
Karadeniz6116
04.12.2017, 13:37
Ben dedim ki bu oyuncular pas konusunda okay'dan iyi değil. Okay çok iyi demedim.
Ayrica önliberoda okay çok iyi de demedim. Aksine ben de oyun tarzimiz nedeniyle onazi'nin defansin önünde oynamasini faydali buluyorum. Sadece okay ileriye oynamiyor diye eleştirilirken bu oyuncularin da ileriye özensiz paslar attiklarini söylüyorum. İleriye oynamak yetmiyor yani.Anlaştık o zaman farklı düşünmüyoruz. Katiliyorum bende bu yorumunuza.
bu takimda ön libero oynayacaksa okay oynar
orada onazi oynadimi her fiziki mücadeleyi kaybediyor, merkez bütün derinligini kaybediyor
bu ligde en cok ikili mücadele kazanan adam okay, hemde acik ara farklan + hava hakimiyeti var
bu ikisi onazide sifira yakin
Gs maçını seyretmediniz sanırım tüm ortasahayı tek başına topladı, her ikili mücadelede ayakta kaldı.
Evet bazı maçlarda fizik olarak düşmüyor değil ama katılıyorum 6 numara pozisyonu Onazinin. Okay 8 numarada olmalı. Golcü özelliğide var ondanda yararlanılabilir.
Gs maçını seyretmediniz sanırım tüm ortasahayı tek başına topladı, her ikili mücadelede ayakta kaldı.
Evet bazı maçlarda fizik olarak düşmüyor değil ama katılıyorum 6 numara pozisyonu Onazinin. Okay 8 numarada olmalı. Golcü özelliğide var ondanda yararlanılabilir.
izledim, izledim
okay arkasini süpürünce öyle gözüktü
zaten uluslararasi sitelerdede yusuf ve okay en yüksek notu almisti
ANAOKULU TERK
04.12.2017, 13:48
bero insanı , olcay kılıksızı ve damdoy canlısı mutlaka oynamalı .
bu maçta bize köpek gibi koşup , pres yapabilecek elemanlar lazım .
varsın kafaları gibi , ayakları da sıfır olsun .
yeter ki deli danalar gibi , kuduz köpekler misali , oradan oraya saldırsınlar .
öyle çıtkırıldım elemanlarla biz bu maçı falan kazanamayız .
zor oyunu bozar , kardeşim !
bu elemanlar , öyle koşsunlar anasını satayım .
önce rakibin sinirlerini zıplatıp (bak olcay ve bero'nun eline bu konuda kimse su dökemez .aferin .işte böyle .aynen devam.düşe kalka gittiğimiz bu kutlu yolda ,çamura da,çamura yatan adamlara da ihtiyacımız var . ) ,
rakibe oynayacak alan bırakmasınlar ,
kaptırılan toplarda faulun kralını yapıp , (mümkünse ) rakibin ayaklarını ellerine versinler ki ,
rakip daha maça başlayamadan , bitiş düdüğünü beklesin .
bu maç benim diyorsan ,
batuhan karadeniz'in deyişiyle "kral yapmayacaksın , kral olacaksın "düsturu ile hareket ediyorsan ,
rakibe verecen odunu , verecen küsküyü , verecen kızılcık sopasını .
bu yarışta ben de varım diyorsan tabi .
Karadeniz6116
04.12.2017, 13:49
selcuk
Katilmiyorum yorumunuza.
Onazi ve Okayin futbolculuklarini kiyaslarsak bence de Okay geride değil, hatta göreceli olarak daha iyi futbolcu diyenlere de saygım var.
Fakat tek Önlibero oynuyoruz Riza hoca ile beraber ve o bölgeyi fiziği tam da sizin bahsettiğiniz gibi diye oynatiyor Okayi.
Onazi eldeki o bölgede oynayabilecek tek adam. Ki bunu Ersun da geçen sene 2. Devrede çözdü. Peşpeşe seri galibiyetler Onazi 6, Okay 8 numara oynarken geldi.
Kısaca bana göre 6 numarada Onazi rakipsiz eldeki kadroya göre.
izledim, izledim
okay arkasini süpürünce öyle gözüktü
zaten uluslararasi sitelerdede yusuf ve okay en yüksek notu almisti
Onazi Okay ikilisi, ikisininde peformansını arttırıyor. Tamamlayıcı futbolcular. Kucka Okay bu etkiyi yapamıyor. Biri seri ve enerjik diğeri güçlü ve sertliğiyle sahada. Zaten geçen seneki iyi oynanan maçlarda ve busenekilerdeki tek ortak nokta Onazi ve Okayın sahada olması. Ek olarak Ndoye faktörüde var top tutup dağıtmasında oda ayrı bir konu.
yorumsuz6117
04.12.2017, 13:58
Trabzonspor ilk yarıda kalan tüm maçlarını kazanıp 6'da 6 yaparsa zirveyi zorlayabilir kaybedilen puanlar ancak bu şekilde telafi edilebilir.. Bugünkü maç için Rıza Çalımbay'ın Antalyaspor'u iyi tanıması küçük bi avantaj olabilir..
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@selcuk (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=347)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
Katilmiyorum yorumunuza.
Onazi ve Okayin futbolculuklarini kiyaslarsak bence de Okay geride değil, hatta göreceli olarak daha iyi futbolcu diyenlere de saygım var.
Fakat tek Önlibero oynuyoruz Riza hoca ile beraber ve o bölgeyi fiziği tam da sizin bahsettiğiniz gibi diye oynatiyor Okayi.
Onazi eldeki o bölgede oynayabilecek tek adam. Ki bunu Ersun da geçen sene 2. Devrede çözdü. Peşpeşe seri galibiyetler Onazi 6, Okay 8 numara oynarken geldi.
Kısaca bana göre 6 numarada Onazi rakipsiz eldeki kadroya göre.
yan yana oynadilar
ileri cikarken okay her zaman daha ileri ciktigindan ters gözükebilir ama özellikle isi haritalarinda okayin daha geride, onazinin rakip bloklar arasi oynadigi gözüküyordu
tabi bunlari görmek ve arastirmak gerek
Kaan Çetin
04.12.2017, 14:15
Bugün itibarıyla ligde oyanayabileceğimiz daha kolay bir maç yok. Gençler, Osmanlı maçları dahil en kolay iç saha maçı.
Antalya yaşlı, kırılgan ve dağınık bir takım. Daha güzeli, oynamaya çalışan bir takım. Bugün handikap olur.
Ama önemli olan Durica-Hubocan ve önündeki hattın artık kemikleşmesi gerekiyor.
Son haftalarda oyun anlamında geri gittik ama daha sert bir takım kimliği kazandık.
Savunma sadece bu maç özeinde degil, genel olarak çok önemli.
Artık sert bir takım algısını iyice oturtmamız gerek.
zafercalikoglu
04.12.2017, 14:18
hayırlısı ile alıp ,farkı 8 e indirelim ,ilk yarı bitimine kadar mçalarımızı alırsak fark 5-6 olur,bu da 2.yarı en kötü ilk 3 e oynarız,
Kaan Çetin
04.12.2017, 14:18
GS maçındaki bütüncül savumma sertliğini takım kimliği haline getirmemiz şart.
O seviyeyi her maç tutturamasak da ona yakın olmalıyız.
Çünkü bireysel olarak çok usta savunmacılarımız yok, Durica da yaşı gereği malum.
Klasik Rıza takımı arızası. Takım boyunun uzaması. Osmanlı ve Sivas maçlarında yine görünmeye başladı.
Başımıza çok iş açar. GS maçındaki gibi kompakt kalmalı takım.
Varsın maçı 0-0 götürelim.
zafercalikoglu
04.12.2017, 14:20
hayırlısı ile alıp ,farkı 8 e indirelim ,ilk yarı bitimine kadar mçalarımızı alırsak fark 5-6 olur,bu da 2.yarı en kötü ilk 3 e oynarız,
gelde yanma ,göztepe,alanya,ve akhisar maclarına ,fb ,basak,bjk saymıyorum bile,
zafercalikoglu
04.12.2017, 14:26
tribün durumu nasıl ,umarım ilgi yüksek olur.
Ersun'a o kadar sabretmesek en az 8 puan fazlamız vardı.
zafercalikoglu
04.12.2017, 14:30
maç tahminim ,2-0 alırız genelde tutar, :)
Yıldıray Emanet
04.12.2017, 14:35
Alır mıyız diyorsunuz ? Normalde almamız lazım ama biz pek normal bir takım değiliz :)
BERBATOV61
04.12.2017, 14:36
yahu bir aralar bu okay bizim gelecekteki 10 numaramız olacak falan diyorlardı bu forumda, yine gelişme kaydetmişiz takımın ön liberosu okay olura gelmişiz:) Okay bu takımın elfrenlerini sayesinde rakip çok rahat yerleşiyor fazladan en az 2 pas yaptırıyor takıma
OzcanHan61
04.12.2017, 14:37
Alır mıyız diyorsunuz ? Normalde almamız lazım ama biz pek normal bir takım değiliz :)
3-0 kazanirsak sasirmam, 0-3 yenilsek yine sasirmam. Herseye acik bir takimiz. :)
BERBATOV61
04.12.2017, 14:38
Ersun'a o kadar sabretmesek en az 8 puan fazlamız vardı.
2 sene sonra yine ersunu isteyen insanlar dolacak buralar gelmesin diyenler yine hain ilan edilecek.
halilaziz61
04.12.2017, 14:43
Şimdi ilk devre bittiğinde liderle 4 puan fark kalsa
Biz şampiyonluk yarışının içinde yine de olamaz miyiz diyorsunuz.
Bence oluruz ama bu akşam hayal kırıklığı olacak bizim için maalesef.
Umutlar başlamadan bu akşam Soner :(
Yıldıray Emanet
04.12.2017, 15:04
Olcay 11'e döner mi ? Damdoy kesik yer mi ? Hubocan 11 başlar mı ? Abdulkadir mi Castillo mu ? Beroyu oynatmak isteyecektir hangi mevkide oynatır ? Bu maçın soruları bunlar
Okaydan pek emin olmamakla birlikte şöyle birşey yapabilir son performanslara göre
http://www.footballuser.com/formations/2017/12/1645327_Trabzonspor.jpg
Nazim Can
04.12.2017, 15:08
Yazici, Ömür degisikligi olmali, kimse kendini ilk 11 icin garanti görmemeli, futbolcularin üstünde hafif bir acaba bu mac ilk 11 de olur muyum, korkusu olmali, her ne kadar kimse kabul etmesede alterntivi bol bir kadromuz var, mümkün mertebe kim daha cok hak ediyorsa o giymeli formayi.
Numan Yerlikaya
04.12.2017, 15:10
Duruma göre son 10 dk Bogonda'da oyuna girse vallahi çocuğu izleyemeden gidecek
Nazim Can
04.12.2017, 15:11
------------------------Onur----------------------
J.P--------Hubocan-------Durica------Mas
-----------------Onazi---------Kucka--------------
----Ömür--------------Bero-------------Damdoy
----------------------------Kral--------------------------
Buda benim kadrom bu maca özel.
Okay önde, Onazi geride oynamalı. Okay savunmanın önünde çok kötü oynuyor milli takımda da gördük 8 numarada oynaması lazım gs maçındaki gibi.
David_LuiZ4
04.12.2017, 15:14
Bu takım şu 4 maçı alır ikinci yarıda da içerdr peşpeşe fener başakşehir ve bjkyı yenerse şampiyonluğa oynar...Ve dandik takımlara bir iki maç hariç takılmamak kaydıyla ligin 30. haftasında lider bile olabilir çünkü diğer papazlar birbirine vuracak...
4 maçın tahmini...
Antalya-Ne yapar eder alırız
Kasımpaşa-En rahat almamız gereken maç alırız...
Bursa-Top oynamak zorunda olduğumuz maç seri drvam ettiği için seyirci stada dönecektir alırız..
Karabük-Alırız
Nazim Can
04.12.2017, 15:19
Hubocan bu mactada cikip hatasiz oynarsa E.Y yi direk mahkemeye falan verelim.
Şanlı SanMarino
04.12.2017, 15:21
Şampiyonluk hesabı yapmaya gerek yok. Maç maç kazanmak yeterli. Zaten bir takım önündeki her maçı kazanamaz; bu fiziken de mümkün değil, mental açıdan da mümkün değil.
Maça ilgi beklenenin altında. 22 bin civarında koltuk dolu görünüyor. Gelecek taraftar 17 bin civarında olur. Gitmeyen kombinelerden dolayı.
Bilet satılan koltuk sayısı 10 bin.
Maç günü gelirleri ile toplam gelir 500 bin. Galibiyet geliri 2,1 milyon. Toplam 2,6 milyon ile katabiliriz.
Mehmet Fatih Silik
04.12.2017, 15:22
Olcay 11'e döner mi ? Damdoy kesik yer mi ? Hubocan 11 başlar mı ? Abdulkadir mi Castillo mu ? Beroyu oynatmak isteyecektir hangi mevkide oynatır ? Bu maçın soruları bunlar
Okaydan pek emin olmamakla birlikte şöyle birşey yapabilir son performanslara göre
Kupa macinda ki performanslara bakacaksa Olcay kesinlikle ilk 11'de cikmamali.
erenslash
04.12.2017, 15:23
şansın var matematiksel olarak ancak bunu kuvvetlendirmek daha garanti haline sokmak istersek stoper sağlamından bir tane veya iki tane bir de üçüncü takviye ortasahaya daha lazım ki takım o zaman baya fark yaratır yoksa olmaz bu stoperlerle olmaz gene saç baş yolarız rıza da gider rıza eğer adam gibi kafası rahat idddalı olmak istiyorsa dfevre arası başlamadan transferleri kapaması lazım bunu yapmassa kendisinin erken gidişi görebiliyorum
Şimdi ilk devre bittiğinde liderle 4 puan fark kalsa
Biz şampiyonluk yarışının içinde yine de olamaz miyiz diyorsunuz.
Bence oluruz ama bu akşam hayal kırıklığı olacak bizim için maalesef.
Umutlar başlamadan bu akşam Soner :(
Numan Yerlikaya
04.12.2017, 15:23
Hubo-Durica
---Kucka---
Aynı dili konuşmaları Milli takım dan birbirlerini bilmeleri çok işimize yarayacak yaramalı
erenslash
04.12.2017, 15:24
bu stoperlerle ikinci devre çok gol yeriz hayal kurmayalım devre arası el atılmalı transferlere bu şans iyi değerlendirilmeli
Hubo-Durica
---Kucka---
Aynı dili konuşmaları Milli takım dan birbirlerini bilmeleri çok işimize yarayacak yaramalı
Rıza hocadan sürpriz beklemiyorum. Kadro aşağıdaki gibi olur.
............................................ ONUR ...................................
J.P. ................... HUBOCAN ............ DURİCA.............. MAS
............................... OKAY ........ KUCKA..........................
CASTİLLO ....................... YUSUF ...................... N'DOYE
...................................... BURAK ................................
umitçebi
04.12.2017, 15:35
Bero yu ılk 11 e hele kı kendı evınde helekı eksıklerle dolu antalyaya karşı ılk 11 e yazan arkadaşların ıçıne de bır rıca hoca kaçmış sanırım :D
Boyle çıkması lazım.
onur
jp**hubocan***durica***mas
*****kucka***okay*****
Abdul***Yusuf****castıllo
******Burak**********
Ama o bu şekılde çıkıcak
*******onur*****
jp***hubocan***mustafa Akbaş***mas
******onazı****okay*******
**olcay****Yusuf*****Burak
******** ndoye
Yıldıray Emanet
04.12.2017, 15:40
Beroyu ben yazmıyorum hoca yazacak diyorum :D
Emirhan Uludüz
04.12.2017, 15:40
Maç sırasında İzmir istanbul yolunda olacağım haliyle maçı izlemem imkansız sanırım neyse içimde kötü bir his var sanki şu 4 haftayı çok kötü kullanacağız gibi geliyor. Rıza hoca da genel olarak ligdeki takımları gayet iyi tanıyor ayrıca eski takımı olması büyük avantaj umarım kazanır ve kazanmayı alışkanlık haline getiririz.
bir saat öncesine ait maç saatine kadar 25 bin olacaktır
https://pbs.twimg.com/media/DQM2MmZW0AANtkU.jpg
İ. SARAL
04.12.2017, 15:45
Bacağı kopmadığı sürece Okay'ı 11 oynatır, o kadar eminim.
HOPA'LI TS'Lİ
04.12.2017, 15:50
Hava 16 derece, gayet güzel
Yarından itibaren kış kendini iyiden iyiye hissettirecek.
Bu güzel hava ve ambiansta vurduğun gol olsun TS efsanesi
22 puanla yukarıya yapışalım
Ogün YAZICI
04.12.2017, 15:55
Onazi Okay
Olcay Ndoye Castillo
Burak
Yedekler :45 dakikalık Kucka 30 dakikalık Abdüş 30 dakikalık Hugo
Doğukan Uçan
04.12.2017, 16:00
güneşli bir pazartesi saat 8 de trabzonspor maçı varken başka ne yapılır şehirde ? 25 30 bin olmalıydı.
Karadeniz6116
04.12.2017, 16:06
____________________Onur_________________
Perreira_____Hubocan_____Durica_____Mas
____________________Okay_________________
_____________Kucka_______Yusuf__________
Castillo_____________________________Olcay
____________________Burak________________
Kanatlarında El Kabir ve Maicon gibi tehlikeli adamlar var Antalyanin.
Olcay ve Castillo ile beklere yardım ettirir muhakkak.
Ndoye kesik yer bu akşam. Rakibe önlem için cift forvetli oyun anlayışından vazgeçer tahminim.
Kendi röportajında da Kucka geldi mi daha ofansif anlayışa bürünecez gibi birşeyler söylemişti.
Kanatları bu maçta bos bırakmaz.
Birtek Kucka ve Onazi değişikliği olabilir su kadroda benim görüşüme göre.
Gürkan Asma
04.12.2017, 16:28
bir saat öncesine ait maç saatine kadar 25 bin olacaktır
https://pbs.twimg.com/media/DQM2MmZW0AANtkU.jpg
Max 23 bin olur tahminim, meydandan geçtim az önce passo kuyruğu kalabalıktı ama önceki maçlar gibi de değildi.
Fatih Çelik
04.12.2017, 16:28
Kesinlikle kontra yememeliyiz gerekirse taca auta atsın oyuncular. Çünkü takim boyunu kısaltırsak Hubocan dışında seri oyuncumuz yok geride.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.