PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 13.Hafta | Demir Grup Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5

emrahtuna
23.11.2017, 16:37
tek forvet olmamalı burak yılmaz la birlikte beraber sahada olmalı..
Deplasmanda N'Doye ile başlamak,galibiyet için çıkmamak demektir.
Kayseri maçında bir kere önüne dönemedi.

El Cordobes
23.11.2017, 16:40
passo sitesinden bilet alırken sivas tarafı ne alemde bi bakayım dedim. maraton biletleri tükenmiş gözüküyor. onlar da baya hırs yapmış anlaşılan.

Yiğit Gayretli
23.11.2017, 16:41
passo sitesinden bilet alırken sivas tarafı ne alemde bi bakayım dedim. maraton biletleri tükenmiş gözüküyor. onlar da baya hırs yapmış anlaşılan.
Hırs yapan fblilerdir :)

İ. SARAL
23.11.2017, 17:02
Kucka şutu olan,topsuz koşu yapan ve önde pres yapmayı seven bir adam.Yusuf'u bu maçlık yedeğe çekip Kucka'yı ileri salabiliriz.Ikili oynamıyoruz ki Burak çizgiden pozisyon yaratmaya çabalıyor.

O, ağır bir fanteziydi, bir daha öyle bir şey yapmaz herhalde. Önde Burak, hemen arkasında Damdoy şeklinde çıkarsak iyi olabilir.

ANAOKULU TERK
23.11.2017, 19:03
bu maçta kalede kesinlikle esto olmalı .
onur yedekte tutulmalı .
hatta sivas'a hiç getirilmemeli .
bilinçaltından 2011'i hala atamayan ,
hala geçmişte yaşayan oyuncularla işimiz olmamalı.

şimdi bu arkadaş ,
maçtan önce ısınırken ,
sivas maraton tribününden anasına bacısına küfredilince ,
ilk önce 2011 sezonu ayağına , kendine kendine triplere girer ,
sonra sivas kale arkasından gelecek galiz küfürlere çok içerler .
küfürü yedikçe de saçmalamaya başlar .
sağa sola , kendi elemanlarına atar yaparken en sonunda golü yer ,
sonra da balatayı sıyırıp , kayışı kopartır .

tekrar ediyorum bu kaleci sivas'a götürülmesin .
bu kaleciyle maça başlayacaksanız ,
boşu boşuna sivas'a gidip maç oynamaya gerek yok .

ama eğer oynatılırsa ,
bu maçta kendisinden ,
1 tane agresiflik nedeniyle kırmızı kart ,
1 tane penaltıya sebebiyet ,
4 tane boşa çıkılmış korner ortası ve
3 defa da sağ ayak degajıyla topu taca atabilme becerisi bekliyorum .

önde oynayan oyunculara yapacağı atarları tabi ki saymıyorum .
çünkü bunlar artık her maç görmeye alıştığımız , olağan şeyler ne de olsa .

My
23.11.2017, 19:10
onur yedekte tutulmalı .

şimdi bu arkadaş ,
maçtan önce ısınırken ,

ama eğer oynatılırsa ,
bu maçta kendisinden ,

çünkü bunlar artık her maç görmeye alıştığımız , olağan şeyler ne de olsa .Yani forumda okuduğum en enteresan kurgulardan biriydi bu :)

karayamayman
23.11.2017, 19:36
Bugünkü açıklamalarından sonra maç hazırlıklarına Rıza Çalımbay’ı kovarak başlayabiliriz aslında...

serdaracıl
23.11.2017, 19:41
onur yedekte tutulmalı .

şimdi bu arkadaş ,
maçtan önce ısınırken ,

ama eğer oynatılırsa ,
bu maçta kendisinden ,

çünkü bunlar artık her maç görmeye alıştığımız , olağan şeyler ne de olsa .

Bu senaryodan 10 bölümlük dizi çıkar

My
23.11.2017, 19:54
Bugünkü açıklamalarından sonra maç hazırlıklarına Rıza Çalımbay’ı kovarak başlayabiliriz aslında...Adam resmen Sivas'ı savunmuş. Biz temiziz. Vicadınımız rahat diyor. Futbola ihanet etmek bize göre (Sivas yani) değil diyor. Her şeyimizi kaybederiz ama onurumuzu haysiyetimizi değil demiş.

Allahım ya Rabbim düştüğümüz rezalete kepazeliğe bakın hay ulan senin hocalığının da haysiyetinin de onurunun da... gözünüze girsin lan adi şerefsizler onca konuşmalar anlaşmalar sizlerin ben...!

Bu şerefsiz haysiyetsiz şimdi bunu savunuyor bizler de adam diye duruyoruz he mi.

https://s17.postimg.org/59ws8abgv/Mecnun_fb_ike_paras_konu_mas.jpg

Böyle kulübün de camianın da deyip toptan bırakasım geliyor vallahi billahi.

tRaiNer
23.11.2017, 20:17
Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan her şartta kazanmamız gereken bir maç.

alperrr
23.11.2017, 20:29
Adam benim takımım şike yaptı mı diyecekti? Bu soruyu soran Altuğ Atalay denen kan emici şerefsiz benzer soruyu iki yıl önce Muharrem Ustaya sormuştu basın toplantısında. Ağzının payını almıştı.

Hocanın, evet şike yapıldı ben de takımın antrenörüydüm ve göz yumdum demesini falan mı bekliyorsunuz ?

Hoca tabi ki dostluk barış diyecek, takmayın bu kadar. Fitnecinin biri bi sordu işte zorumuz şuan sivasla olan gerilim zaten.

yıllardır burnumuz ......kurtulmuyor..
tam odak noktamızı futbol yapacaz..hemen bi fitneci çıkıyor..

diyelim ki takımdaki bazı oyuncular şike yapmış olabilir dedi..
ne olacak..
ne değişecek..
bize kupamı gelecek..
fb kümemi düşecek..

bu soruyu her gördüklerine sorup onu sıkıştırmak isteyenler ya çok düşük zekalı ,
yada bildiğin bu kulübün düşmanı..
bu kulüp kısır döngüde..çabalasın dursun istiyor..

eğer bi tarafları yiyorsa siyasetçilere sorsun..
kupanın kimde olduğunu bilmeyen varmı 2011 den bu yana en az 6-7 sefer gelmiştir Trabzona boynuna atkıyı dolamasını biliyorlar
bide O'na sorsunlar şike varmı..kupa kimin hakkı..

My
23.11.2017, 21:22
Ya arkadaşlar bırakın bu işleri Allahınız severseniz. Soruya geçiştirici cevap verirsin olur biter. Adam destan yazmış ulan haysitetten girmiş onurdan çıkmış en sonunda da Sivasla Trabzon dost omalı diye tüy dikmiş. Adam bu kadar savunmadı kendini kimi kandırıyorsunuz siz ya bu kadar olmaz!

"O sürece ben kendi açımızdan bakıyorum. Sivas'ın başındaydım. Biz bize yakışanı yaptık. Hiçbir zaman benim çalıştırdığım hiçbir takım kimseye yanlış yapmaz, yaptırmam, izin vermem. Bu mümkün değil. Öyle bir şey söz konusu değil. Özellikle kendim, futbola minnettar birisiyim. Şu anda sizin karşınızdaysam futbol sayesindedir. Onun için futbola ihanet etmem, kendi takımımda da hiçbir zaman ihanet ettirmem. Sivas'ta her şeyimizle mücadele ettiğimiz zamanlardı. Her maçımız da bizim için final havasındaydı, o maç da bizim için ayrı final havasındaydı. Biz sporcuya, futbolcuya yakışan neyse (ayıptır ayıp, bari bunları söyleme) o şekilde elimizden gelen her şeyi yaptık. Tabi ki söylentiler olabilir, biz vicdanen (vicdanınızı köpekler kovalasın hiç utanma arlanma var mı) çok rahatız. Takımım da öyle. Ben sadece Sivas değil nereye gitsem her zaman aynı şekilde mücadele etmişiz. Hiçbir zaman kimseye yanlış bir şey yapmamız mümkün değil. Hele hele futbola ihanet etmek bize uymaz, bize göre değil, her şeyimizi kaybederiz ama gururumuzu onurumuzdan (Sivas'ın başkanı değil miydi maç satan karısını satar diyen bu mu gurur bu mu onur kimi neyi savunuyor Rıza) ödün veremeyiz. Onun için benim o konuda içim rahat. Sivas'ta dolu dolu üç yıl geçirdim, doğduğum büyüdüğüm bir yer. Sivas'ı çok seviyorum. Bence iki Anadolu takımının kırgın değil daha dostça anlaşması gerekiyor ben ona inanıyorum"

Ozan Yılmaz
23.11.2017, 21:52
Bilgim yok diyecek!
Kimseyi aklma çabasına girişmeyecek!
Bu 2 oldu!
3.sü olursa arkasına bile bakmasın!

Mustafa YILMAZ
23.11.2017, 22:23
harbiden çöküştür bu.

rıza hoca söyledikleri yüzünden eleştiri yiyince savunmaya geçmiş bazı arkadaşlar.

siz ciddi misiniz harbiden ?

ona soru geldiği zaman babalar gibi geçiştirebilirdi madem konuşamıyor ama arkadaşın dediği gibi destan yazmış herif bırakın Allah aşkına.

kulüp pr. şirketi ile anlaşsın diye yırtındık burda neden pr şirketine ihtiyaç duyulur ?? rıza hoca'nın açıklamaları anti pr. oldu.

şu konunun tartışılması bile abesttir. şunda bile bütün olamıyoruz harbiden yazık ya

TrabzonVictory
24.11.2017, 01:24
Ya arkadaşlar bırakın bu işleri Allahınız severseniz. Soruya geçiştirici cevap verirsin olur biter. Adam destan yazmış ulan haysitetten girmiş onurdan çıkmış en sonunda da Sivasla Trabzon dost omalı diye tüy dikmiş. Adam bu kadar savunmadı kendini kimi kandırıyorsunuz siz ya bu kadar olmaz!

"O sürece ben kendi açımızdan bakıyorum. Sivas'ın başındaydım. Biz bize yakışanı yaptık. Hiçbir zaman benim çalıştırdığım hiçbir takım kimseye yanlış yapmaz, yaptırmam, izin vermem. Bu mümkün değil. Öyle bir şey söz konusu değil. Özellikle kendim, futbola minnettar birisiyim. Şu anda sizin karşınızdaysam futbol sayesindedir. Onun için futbola ihanet etmem, kendi takımımda da hiçbir zaman ihanet ettirmem. Sivas'ta her şeyimizle mücadele ettiğimiz zamanlardı. Her maçımız da bizim için final havasındaydı, o maç da bizim için ayrı final havasındaydı. Biz sporcuya, futbolcuya yakışan neyse (ayıptır ayıp, bari bunları söyleme) o şekilde elimizden gelen her şeyi yaptık. Tabi ki söylentiler olabilir, biz vicdanen (vicdanınızı köpekler kovalasın hiç utanma arlanma var mı) çok rahatız. Takımım da öyle. Ben sadece Sivas değil nereye gitsem her zaman aynı şekilde mücadele etmişiz. Hiçbir zaman kimseye yanlış bir şey yapmamız mümkün değil. Hele hele futbola ihanet etmek bize uymaz, bize göre değil, her şeyimizi kaybederiz ama gururumuzu onurumuzdan (Sivas'ın başkanı değil miydi maç satan karısını satar diyen bu mu gurur bu mu onur kimi neyi savunuyor Rıza) ödün veremeyiz. Onun için benim o konuda içim rahat. Sivas'ta dolu dolu üç yıl geçirdim, doğduğum büyüdüğüm bir yer. Sivas'ı çok seviyorum. Bence iki Anadolu takımının kırgın değil daha dostça anlaşması gerekiyor ben ona inanıyorum"

Bunlara karşı güçlü ve önemlisi sabırlı olacaksın bunlara karşı dik duracaz hiçbir zaman yılmayacağız, rıza çalımbay boşuna kendini yırtma ve kandırma şike ve suç örgütünün kellesi aziz yıldırım şikebahçe kongresinde şikeyi itiraf etti...

Cafer Bulur
24.11.2017, 01:29
Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan her şartta kazanmamız gereken bir maç.

Aynen öyle bu sezon deplasmanda siftahimiz yok kazanalim artik.

Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay onazi

Castillo kucka ndoye

Burak.

Bence bu kadroyla cikarsak yeneriz.

Cengiz Çubukcu
24.11.2017, 07:47
antrenör rıza çalımbay, yaz oradan 1 puan...

HOPA'LI TS'Lİ
24.11.2017, 08:24
Şikeci/Teşvikçi Odyakmaz'ın takımına sahada gerekli cevabı verelim.
19 puan yaparak üst taraflara hızla tırmanalım.

Faik Yılmaz
24.11.2017, 08:38
Rıza Hocaya neden kızıyoruz ki anlamadım......

Tarih 16 Nisan 2012 : O zaman ki Td miz Şenol Güneş açıklama yapıyor : " Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı ."

Bu Rıza Hocanın söylediği ile aynı şey....

O gün bu söze tepki göstermeyip bugün ggöstermek ise bana biraz garip geliyor....

Gurpas
24.11.2017, 09:20
artık şu şike krampından çıkma gerekiyor....

tonya55
24.11.2017, 09:33
seri baslatmak istiyorsak sivası mutlaka yenmeliyiz.

adiloş bebe
24.11.2017, 11:03
2010-2011 sezonunun gölgesinde kaybedeceğimiz bir başka maç.

Bedri Sertkaya
24.11.2017, 11:06
Sivas maçını kazanamazsak ligden koparız! Görünen o ki bu maçta şansa bağlı. Defansında zaafları olan iki takım bol gollü bir maç izleriz. Umarım çok yemeyiz. Gollü mağlubiyet herşeyi bitirir. Yer yerinden oynar!

Enaldo61
24.11.2017, 11:07
Maça gelen var mı dostlar?

Bu arada gerçekten çoğu fenerli arkadaşlar, burada yaşadığım için söylüyorum. Fenerbahçe dışında takım tutan pek rastlamadım. ve Sivaslıymış gibi başlıyorlar konuşmaya ardından olayı şike mevzularına getirip fenerli olduklarını söylüyorlar :)

Bedri Sertkaya
24.11.2017, 11:08
Okay Kucka el freni bu kadro kazanamaz kusura bakma. Ndoye sol açık olacak Burak ileride dediğine göre. Zor kazanır bu kadro.

Aynen öyle bu sezon deplasmanda siftahimiz yok kazanalim artik.

Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay onazi

Castillo kucka ndoye

Burak.

Bence bu kadroyla cikarsak yeneriz.

ALDENİRO
24.11.2017, 11:11
Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay kucka onazi

yusuf ndoye

Burak.

İ. SARAL
24.11.2017, 11:29
Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay kucka onazi

yusuf ndoye

Burak.

Ben de böyle düşündüm ama kanatsız o katı savunmayı aşamayız gibi.

reisoğlu61
24.11.2017, 11:41
Kanatlarda Castillo ve Bongonda ile baslamak akillica olur bence. Yusuf kesinlikle serbest birakilmali, 10 numara pozisyonu gibi. sag bekte zamanla Kamil i denemekte iyi olabilir. ilerde ise hangi mac olursa olsun herzaman Burak+Ndoye veya Burak+Rodallega.

İ. SARAL
24.11.2017, 11:43
http://www.footballuser.com/formations/2017/11/1643343_Trabzonspor.jpg

Kadro gayet güzel duruyor ama sahada ne verir şüpheli.

alper*
24.11.2017, 12:30
En az 3 gol yiyeceğimiz maçtır.

HOPA'LI TS'Lİ
24.11.2017, 13:14
Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay kucka onazi

yusuf ndoye

Burak.

Bu kadro iş yapar.
Sivas'ı da yener.

Cafer Bulur
24.11.2017, 13:24
Okay Kucka el freni bu kadro kazanamaz kusura bakma. Ndoye sol açık olacak Burak ileride dediğine göre. Zor kazanır bu kadro.

Öyle deme mücadeleci bir kadro olur castillo ve burak haric hepsi mücadele eden oyuncular.

Topa sahip olmus oluruz rakip ve top kontrolümüz altinda olur basit gol yemezsek bir sekilde gol atip maci aliriz.

OrkHun
24.11.2017, 13:45
Benim kadrom:

Onur

Pereira ugur durica mas

Okay kucka onazi

yusuf ndoye

Burak.

bu çok riskli bir kadro olmuş.

şöyle olsun bence:

onur
hubocan-uğur-durica-akbaş
j.pereira-onazi-okay-mas
kucka
bero

gurur6134
24.11.2017, 14:02
Bifumanin olmamasi buyuk avantaj koneyi kilitleyebilirsek dengeli bier kadro tercihiyle galip gelirsek surpriz olmaz..

Timur Bey
24.11.2017, 14:11
Sivas'a kar yağdığına göre yenilgi ve beraberlik düşünenler için bir sebep daha zuhur etti.

Bedri Sertkaya
24.11.2017, 14:15
İşte benim kafamdaki soru işareti Ndoye ile kanat oynama mantıksızlığı yukarıda İsmail'in dediği gibi. Okay ve Kucka ile birlikte oynadığı maçlarda ne kadar zor durumlarda kaldığımız görüldü. İkisi de aynı tip oyuncu. Ancak Kucka bunların önünde hiç denenmedi. Bu olabilir ama bu maç için olmamalı.Bu maçta Kucka ve Okay'dan biri yedek olur.

Öyle deme mücadeleci bir kadro olur castillo ve burak haric hepsi mücadele eden oyuncular.

Topa sahip olmus oluruz rakip ve top kontrolümüz altinda olur basit gol yemezsek bir sekilde gol atip maci aliriz.

Bedri Sertkaya
24.11.2017, 14:16
Umut Bulut'un kulağı donmuştu

http://tr.beinsports.com/haber/trabzonu-buz-isirdi

Sivas'a kar yağdığına göre yenilgi ve beraberlik düşünenler için bir sebep daha zuhur etti.

mmert
24.11.2017, 14:31
bu çok riskli bir kadro olmuş.

şöyle olsun bence:

onur
hubocan-uğur-durica-akbaş
j.pereira-onazi-okay-mas
kucka
bero

:gol::D

MacqAli
24.11.2017, 14:43
Arkadaşlar bizde takımdaşlık adına bence bir sıkıntı var. Kulup takım neseli diye videolar atıyor fakat işler farklı olabilir. Mesela hiç Ryan Babelin takımla ilgili cektiği videoları izledinizmi youtube sayfasında hiç birşey yapmacık değil insan gerçekten o ortamda kendini tamamen futbola verebiliyor acaba bizde o ortam varmı. Antremanları bile izlemeye acmayan bir klubuzken içerisi nasıldır kimse bilemicek galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gürkan Asma
24.11.2017, 14:47
Arkadaşlar bizde takımdaşlık adına bence bir sıkıntı var. Kulup takım neseli diye videolar atıyor fakat işler farklı olabilir. Mesela hiç Ryan Babelin takımla ilgili cektiği videoları izledinizmi youtube sayfasında hiç birşey yapmacık değil insan gerçekten o ortamda kendini tamamen futbola verebiliyor acaba bizde o ortam varmı. Antremanları bile izlemeye acmayan bir klubuzken içerisi nasıldır kimse bilemicek galiba

Antrenmanlar 2 aydır açık. Takımdaşlık konusunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim oyuncularda hedefsizlik var bence.

İ. SARAL
24.11.2017, 15:27
Geçen sene Osmanlı maçı vardı deplasmanda 1-0 yenmiştik. Tam öyle bir maç bekliyorum.

Doğukan Uçan
24.11.2017, 15:29

:D

Timur Bey
24.11.2017, 15:29

Bunlar zaten hava şartları gereği olası şeyler. Bunları artık bahane etmemeliyiz. Batı Avrupa kulüpleri Uefa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde Sivas'tan daha soğuk olduğu net olan İskandinav ülkeleri, Kazakistan ve Rusya'ya gittiğinde çatır çatır topunu oynuyor da bizimkiler Sivas'ta buz kütlesi gibi donup kalıyor mu? Hareket eden insan üşüyebilir mi? Eğer iyi bir şekilde hazırlanırsak farklı kazanmamız gereken bir Ptt Ligi takımı var karşımızda. Sol beki Ziya Erdal, orta sahası Hakan Arslan olan bir kulüpten bu denli çekiniyorsak biz dükkanı kapatıp gidelim.

Kabul edilebilir tek gerekçe sahanın buzlu olma ihtimalidir. Onlar da Sivaslılar'ın duyarsızlığı olur! Yıl olmuş 2017 kış şartlarının ağır olduğu bir şehirde stadına alttan ısıtma sistemi yapmadıysan kusura bakma o halde sen bu ligde oynamamalısın!

Doğukan Uçan
24.11.2017, 15:38
sanki trabzon çok sıcak bir yer :D hava şartları sivas ile aynıdır biraz karasallıktan soğuk oluyor o kadar

Gökhan Balcı
24.11.2017, 16:39
Geçen haftadan daha farklı bir kadro çıkacağını düşünmüyorum. Öyle veya böyle iki gol atan bir Burak var bir gol bir asisti n'doye var. Bu şartlarda Roda nın oynaması çok zor. Dahası burak ve Roda aynı tip oyuncular. Olabileceği en fazla Roda n'doye olur. Castillo yarım devre de olsa takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Pereira şanssız iki hatasına kıyasla iyi performans gösterdi. Muhtemelen o da değişmez. Nasıl olsa kazanılmış diye Abdüle şans vermeyip sosayı kazanmaya çalışmak bana mantıklı gelmiyor. Abdül daha çocuk ve psikolojik olarak etkilenme ihtimalini düşünmek gerekir. Üstelik çıktığı maçların hiçbirinde keşke oynamasaydı dedirtmedi. Artık şans verilmeli. Fakat bu zeminde ilk on bir şansı neredeyse hiç yok. Yüksek ihtimal yine bero ile başlayacak rıza hoca.

muratt
24.11.2017, 17:02
Sivas'ta çok fena kar var ve hava soğuk. Bu maçta sanatçı adamlarla olmaz, güreşçi adamlar lazım. Hoş Rıza Hoca iyi bilir Sivas'ı ama yine de kadroda Yusuf, Abdulkadir, Castillo, Rodagella gibi adamlar bence olmaz. Bu maça işte Onazi, Burak, Okay, Kucka, Olcay, Hüseyin Cimşir felan çıkmak lazım.

hos_cocuk61
24.11.2017, 21:08
Eğer bu maçı kazanırsak lige tutunuruz, galibiyet serisi ve lig bizim için yeni başlar. Yeter ki orta sahayı sağlam tutalım.

Cafer Bulur
24.11.2017, 21:56
Eğer bu maçı kazanırsak lige tutunuruz, galibiyet serisi ve lig bizim için yeni başlar. Yeter ki orta sahayı sağlam tutalım.

Aynen bu maci alirsak üst siralara tutunuruz berabere bile kalsak orta siralarda sürünür gideriz.

Insallah futbol sansi yanimizda olur.

Faruk BERBER
24.11.2017, 21:59
Ben bu maçı kazanacak hiçbir ışık göremiyorum takımda. Umarım eksiklik bendedir de kazanırız.

Büyük maçlar hariç, deplasmanda ne oynadığımız belli değil.

Courage
24.11.2017, 23:43
Dişe diş bir maç olacağı kesin. Bu kesinlik ;tahmini hava şartları ,iki takım hocasının fiziksel mücadeleyi ön plana çıkaran oyun sistemleri ve (daha çok bizim) sahaya çıkacak 11'lerden ileri geliyor. Rıza Çalımbay tahminimce geride çok çıkmayacak bir 5'li önlerinde topsuz oyunda alan savunmasını daha çok düşünen bir altılı ile sağlamcı oynar. Burakın fiziksel durumu ,Castillo'nun yapacağı garanti asistlerin heba olmaması ise gol şansımızı belirler.

Ya 1-0 kazanırız yada golsüz beraberlik fakat kaybetmeyeceğiz.

kayseriliyiz
25.11.2017, 00:02
Bizim sivas maçlari neden hep kisa denk geliyor?
Kaybederiz bize yaramiyor sivas deplasmani.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk

Doğukan Uçan
25.11.2017, 00:09
alacaz başka yolu yok uşaklar:tsbayrak:

yorumsuz6117
25.11.2017, 00:10
Üst üste 2 maç kazanmadık bu istatistiğimiz devam eder , Sivas sağlam takım kazanmamız süpriz olur..

Gürkan Asma
25.11.2017, 01:32
Beyaz formayla kazanma ihtimalimiz çok az ya, bi bana mı öyle geliyor :D

selcuk
25.11.2017, 01:50
Beyaz formayla kazanma ihtimalimiz çok az ya, bi bana mı öyle geliyor :D
yönetim zaten bayazi sadece yedek olarak yazmis
https://i.hizliresim.com/8Nrk6W.jpg

hakemler yüzünden sik giyiniyoruz

sivasin formalarinda digerleri zor gibi duruyor

https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KulupForma/17/000073_I_1_150.png

Gürkan Asma
25.11.2017, 01:56
yönetim zaten bayazi sadece yedek olarak yazmis
https://i.hizliresim.com/8Nrk6W.jpg

hakemler yüzünden sik giyiniyoruz

sivasin formalarinda digerleri zor gibi duruyor

https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KulupForma/17/000073_I_1_150.png

Sivasın ev sahibi formasına göre bizim parçalı forma gayet ideal, şu beyaz-mavi kombininden nefret ediyorum.

Doğukan Uçan
25.11.2017, 01:57
rıza çalımbay için test maçları bunlar kayseri deplasmanında kaleye şut çekemeden maç bitti bakalım sivasta neler olacak.

Zaten rıza hoca'nın büyük takım teknik direktörü olup olmadıgı bu tür maçlardaki aldıgı sonuçlardan belli olur.

Mehmet BAŞ
25.11.2017, 08:52

Bence bu yorum biraz abartılı olmuş.
Rıza Hoca geldikten sonra antremanlar basına açıldı. (Doğrusu da buydu)
Ayrıca neşeli video kısmında bizde de Pereira, Mas gibi futbolcular benzer videoları çekiyorlar.
Bence bizim takımda özellikle Rıza Hoca ile birlikte arkadaşlık konusu da iyi bir seviyeye geldi.
Şimdi M.Ekici ve E.Zengin'li dönem aklıma geldi. O dönemle kıyas edersek arada uçurum var.

Bu arada yeri gelmişken söyleyelim. Yukarıda ''Anaokulu terk'' isimli şahıs, hocanın haftalık basın toplantılarına takmış!
Sistemli planlı şekilde yaptıklarını basına anlatan, düzenli şekilde toplantı yapan adamdan ne istiyorsun be?
Ne yapmasını bekliyorsun? Ersun gibi antremanları basına kapatmasını mı? Basına tek demeç vermemesini mi?
Senin derdin nedir anlamış değilim. Doğru iş yapan adamı da eleştirmek akıl tutulması değil de nedir?
Yorumlara bakınca ana okulunun şart olduğunu görüyoruz! Ve her fırsatta da dile getiriyoruz.

Enaldo61
25.11.2017, 09:54
Statta ısıtma varmış galiba, çok soğuk olmayabilir. Ama kazanmamızı çok zor görüyorum. Kazanırsak güzel iş olur.

selcuk
25.11.2017, 09:58
Bu arada yeri gelmişken söyleyelim. Yukarıda isimli şahıs, hocanın haftalık basın toplantılarına takmış!
Sistemli planlı şekilde yaptıklarını basına anlatan, düzenli şekilde toplantı yapan adamdan ne istiyorsun be?
Ne yapmasını bekliyorsun? Ersun gibi antremanları basına kapatmasını mı? Basına tek demeç vermemesini mi?
Senin derdin nedir anlamış değilim. Doğru iş yapan adamı da eleştirmek akıl tutulması değil de nedir?
Yorumlara bakınca ana okulunun şart olduğunu görüyoruz! Ve her fırsatta da dile getiriyoruz.

suc sende
''Anaokulu terk'' nicki olan adamin mesajlarini okuyorsan

bu arada bende hocanin abarttigini düsünüyorum

riza hocanin vokabular´sini kullanarak sorunu söyle tanimlayabiliriz: "mükemmel"

Travelair
25.11.2017, 10:38
Mücadele gücü yüksek takımları kendi konfor alanlarından çıkarmak için ona göre bir plan yapılması lazım. Mesela erken gelecek bir gol işimizi kolaylaştırabilir

Doğukan Uçan
25.11.2017, 12:36
göztepe bile yendi bu sivası abartmayın yav

artvints
25.11.2017, 12:50
sivaslılar da bizim için aynısını diyormuş :)

kayseriliyiz
25.11.2017, 12:53
göztepe bile yendi bu sivası abartmayın yavO göztepe bizide yendi.
Top göstermedi ikinci devre.

Onur
25.11.2017, 13:54
Beraberlik kötü sonuç değil. Yeter ki "KOLAY" yenilmemeyi öğrenelim.

Uğur Ö.
25.11.2017, 14:14
Tam Beroluk maç. Çık sahaya gelene geçene bas diyeceksin sahte forvet olarak.

Karadeniz6116
25.11.2017, 15:36
Yarin maça Rıza Çalımbay bence 4-3-3 sistemi ile çıkacak.

----------------------Onur----------------------

Perreira-----Uğur-----Durica-----Mas

Okay-------------Onazi-------------Kucka

Yusuf------------Burak-----------Castillo

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faruk BERBER
25.11.2017, 15:45

Bile mi :), Göztepe'nin oynadığı oyunu izliyor musun Doğukan ?

Ek olarak Sivasspor taraftarı da Akhisar'ın 6 attığı takıma biz de 2-3 tane sallarız heralde diyordur muhtemelen :)

Cafer Bulur
25.11.2017, 15:53
Bile mi :), Göztepe'nin oynadığı oyunu izliyor musun Doğukan ?

Ek olarak Sivasspor taraftarı da Akhisar'ın 6 attığı takıma biz de 2-3 tane sallarız heralde diyordur muhtemelen :)

Takimi cok kücük görüyorsun. Faruk.

Akhisardan 6 yedik diye her macta öyle mi olacak?

Zorluk derecesi yüksek maclarda kaybetmedik demek ki takimda bir kalite var.

Trabzonspor sivasi rahatlikla yenecek güctedir yeterki maci ciddiye alalim.

Faruk BERBER
25.11.2017, 15:57
Takimi cok kücük görüyorsun. Faruk.

Akhisardan 6 yedik diye her macta öyle mi olacak?

Zorluk derecesi yüksek maclarda kaybetmedik demek ki takimda bir kalite var.

Trabzonspor sivasi rahatlikla yenecek güctedir yeterki maci ciddiye alalim.

Tabi ki her maç öyle olmayacak. Fakat Göztepe bile yendi diyecek lüksümüz yok şuan. Sahaya bakarsak Göztepe bizden çok önde bir takım mesela.

Şimdi izledim 90 dakika boyunca maçlarını. Bireysel olarak Tanju Kayhan, Selçuk Şahin, Halil Akbunar vs.tarzı oyuncularla oynuyorlar hem de.

Takımı ben küçük görmüyorum aslında,takım bu. Sizler izlemiyor musunuz haftalardır ? Lig sonuncusundan içerde 3 gol yiyerek güç bela son dakika penaltısı ile galibiyet alan takım kötüdür benim gözümde. Ki bu sadece son maç. Sezon genelinde kötü bir takım olduğumuzu ispat ettik.

Ben de birçok taraftarın buna rağmen ayaklarının yere basmadığını, hayal aleminde yaşadığını düşünüyorum aslında :)

selcuk
25.11.2017, 20:24
Tabi ki her maç öyle olmayacak. Fakat Göztepe bile yendi diyecek lüksümüz yok şuan. Sahaya bakarsak Göztepe bizden çok önde bir takım mesela.

Şimdi izledim 90 dakika boyunca maçlarını. Bireysel olarak Tanju Kayhan, Selçuk Şahin, Halil Akbunar vs.tarzı oyuncularla oynuyorlar hem de.

Takımı ben küçük görmüyorum aslında,takım bu. Sizler izlemiyor musunuz haftalardır ? Lig sonuncusundan içerde 3 gol yiyerek güç bela son dakika penaltısı ile galibiyet alan takım kötüdür benim gözümde. Ki bu sadece son maç. Sezon genelinde kötü bir takım olduğumuzu ispat ettik.

Ben de birçok taraftarın buna rağmen ayaklarının yere basmadığını, hayal aleminde yaşadığını düşünüyorum aslında :)

bizim oynamaya calisdigimiz futbollan göztepeninkinin arasinda dünyalar var

defansimiz göztepe seviyelerinde oldugu icin aksiyoruz ve tabela olarak kötüyüz, ama hic bir zaman onlardan kötü degiliz

cok kisa vadeli degerlendiriyorsun

Faruk BERBER
25.11.2017, 20:26
bizim oynamaya calisdigimiz futbollan göztepeninkinin arasinda dünyalar var

defansimiz göztepe seviyelerinde oldugu icin aksiyoruz ve tabela olarak kötüyüz, ama hic bir zaman onlardan kötü degiliz

cok kisa vadeli degerlendiriyorsun

Aksine ben uzun vade değerlendirme taraftarıyım aslında hep, ama sezon başından beri geçen zaman da az değil. Takımda hiç ilerleme göremiyorum şahsen. Olmuyor, yapamıyoruz bazı şeyleri. Savunma hariç bireysel anlamda iyi de kadromuz var ama olmuyor.

Kısa vade değerlendirmeyi hiç de sevmem bu arada. Mesela insanlar Akhisar güzellemeleri yaparken bize 8-10 puan fark attığını söylerlerken ligi onların üzerinde bitireceğimizi söylüyordum mesela, öyle uzun vadeciyim :)

selcuk
25.11.2017, 20:38
Aksine ben uzun vade değerlendirme taraftarıyım aslında hep, ama sezon başından beri geçen zaman da az değil. Takımda hiç ilerleme göremiyorum şahsen. Olmuyor, yapamıyoruz bazı şeyleri. Savunma hariç bireysel anlamda iyi de kadromuz var ama olmuyor.

Kısa vade değerlendirmeyi hiç de sevmem bu arada. Mesela insanlar Akhisar güzellemeleri yaparken bize 8-10 puan fark attığını söylerlerken ligi onların üzerinde bitireceğimizi söylüyordum mesela, öyle uzun vadeciyim :)

bence buda kisa vade

gecen sezon kurulan bir kadroyuz, kadro daha 2. yilinda ve ligin en genc kaliteli kadrosu.

bu yolda devam edilirse, dogru hoca ve stoperlerlen basari kacinilmaz önümüzdeki 2 yilda

Cengiz Çubukcu
25.11.2017, 22:03
bence buda kisa vade

gecen sezon kurulan bir kadroyuz, kadro daha 2. yilinda ve ligin en genc kaliteli kadrosu.

bu yolda devam edilirse, dogru hoca ve stoperlerlen basari kacinilmaz önümüzdeki 2 yilda

Genç kadro muyuz?:)

selcuk
25.11.2017, 22:23
Genç kadro muyuz?:)

suan ligin 6. genc takimiyiz, sene sonu kontrati bitenleri silersen ilk 3

evet bu ligde genciz

Doğukan Uçan
25.11.2017, 23:03
:sevinç::tsbayrak:

Hakan
25.11.2017, 23:17
https://i2.imgflip.com/1zznln.gif

https://i2.imgflip.com/1zznnf.gif

Tarih tekerrürden ibarettir.

zafercalikoglu
25.11.2017, 23:18
önümüzdeki 5 maçı alursak süeper olur , hayata döneriz, bu ligde hiç bir şey imkansız değil,hiç bir takım üst düzey futbol oynamıy

Enes Başkaya60
25.11.2017, 23:40
Yarın çıkacak muhtemel kadro

Onur

Pereira-Durica-Uğur-Mas

Okay-kucka

Castillo-Yusuf-Olcay

Burak

yazıkoldu
25.11.2017, 23:47
maç saatinde sıcaklık +5 derece olacak.

alttan ısıtmada varsa hiç sorun yok.

maçı mutlaka almamız lazım.

haydi uşaklar.

yusuf yazıcı haydi oğlum göster kendini.

yusuf yazıcı ve abdulkadiri asla satmamak lazım.

para ne olusa olsun satmamak lazım..

Fatih ve Gökdeniz'den büyük paralar alındı.

10 sene yerleri dolmadı.

10 seneden bunların yerini doldurmak için 100 milyon euro harcandı.

meseleye böyle bakmak lazım.

tabii ki yönetim adam olması lazım.

laf ile peynir gemisi yürümez.

Cafer Bulur
25.11.2017, 23:58
Yarın çıkacak muhtemel kadro

Onur

Pereira-Durica-Uğur-Mas

Okay-kucka

Castillo-Yusuf-Olcay

Burak

Olcay cezali haftaya oynayabilir.

Onaziyi kesmez hoca ya kucka kesik yer ya da okay.

Enes Başkaya60
26.11.2017, 00:13
Olcay cezali haftaya oynayabilir.

Onaziyi kesmez hoca ya kucka kesik yer ya da okay.

Olcayin 3 mactı doğru o zaman onazi-kucka-okay

olur gibi...

Soner Albayrak
26.11.2017, 00:16
Atletizm eksikliği yüzünden ligin en coşkusuz futbolunu oynayan takımı biziz.

Tekniğin, taktiğin işlemediği yerde çoğu zaman coşkulu futbol oynayarak kazanırsın maçları.

Şu ölü Fb bile bizden daha coşkulu futbol oynuyor.

Bu maç özelinde puan kaybetmezsek sürpriz olur.

Karadeniz6116
26.11.2017, 00:52
Yarın Sivasin kangal köpekleri Maratonda Rizenin bizim yüzümüzden ( Sözde !!! ) küme düşmesi ile ilgili pankart açacaklarmış.
Su dakikaya kadar belki önemi yoktu bu maçın.
Ama bu saatten sonra o sahaya kim çıkarsa çıksın, tescilli SİKECİLERE sahayi dar edip, 3 puani hanemize yazdirmazsa eğer..
Gram hakkim varsa aldıkları parada helal lokma olarak boğazlarından geçmesin...

Rıza hoca hafta içi konuşup verdi bu tescilli şikeci kangal kopeklerinin ağzına bir laf..

Şimdi temizle, temizleyebilirsen...

Mehmet Cihan Kocaman
26.11.2017, 01:04
Sivas’a kötü olduğumuz zamanlarda bile deplasmanda 4-5 atmışlığımız vardır.
Gözünüzü seveyim, şu maçı eze eze alın!

TrabzonVictory
26.11.2017, 01:21
Bu maçı kazanacağız İnşaAllah bu galibiyet Trabzonspor için çok iyi olur...

Mehmet BAŞ
26.11.2017, 01:25
suc sende
''Anaokulu terk'' nicki olan adamin mesajlarini okuyorsan

bu arada bende hocanin abarttigini düsünüyorum

riza hocanin vokabular´sini kullanarak sorunu söyle tanimlayabiliriz: "mükemmel"

Yahu Selçuk, esasında haklısın. Adamı hala engelliler listesine almadım. (Hata benim)
Ben hocanın basın toplantılarından memnunum :) Belki iki haftada bir olacak şekilde revize edilebilir.
Ama bu halinden de şikayetçi değilim.

selcuk
26.11.2017, 06:09
Yahu Selçuk, esasında haklısın. Adamı hala engelliler listesine almadım. (Hata benim)
Ben hocanın basın toplantılarından memnunum :) Belki iki haftada bir olacak şekilde revize edilebilir.
Ama bu halinden de şikayetçi değilim.

1 hafta ici, 1 macda olsa bisey demem
yani haftada 2 kez olsa

ama simdiye kadar 2 günde 1 toplanti yapiyor, sorun bu

ataullah-ı sani
26.11.2017, 09:41
Günaydın.Ankara'da maçı seyredebileceğimiz güzel bir yer var mı? veya biz şurada seyrediyoruz gel beraber izleyelim diyecek:)

bilgehan83
26.11.2017, 10:21
Onur/pereira/uğur/durica(Thomas)/mas/okay/onazi/kucka/castillo/yusuf/burak (roda)

bu kadro ile çıkmamız gerekiyor bir iki değişimle rahat bir maç çıkarmamız içten bile değil... orta saha güçlü olmalı o sebeple okay onazi ve kucka ile çıkmalıyız kucka beronun işini yapar ikinci yarı bero okay değiiikliği olabilir oyunu tutmak için ardında castillo ve forvet değişmeli artık takım oturmalı bizim sorunumuz henüz net onbirimizi bulamamış olmamız inşallah sakatlık olmaz bu güzel senaryo ile oynarıZ����������

emrhan61
26.11.2017, 10:30
Evde Burak'ın kanat oynaması belki olabilir de deplasmanda kalenin uzağındayken hiç mücadele etmeyen Burak'ı Mas'ın önüne koymak sıkıntı yaratır.
İlla ki DamDoy oynayacaksa arkasında gizli forvet olarak oynar. Castillo,Bongonda,Abdülkadir gibi tercihlerimiz varken kanatta Burak saçma geliyor bana. Sosa döndüğü zaman Yazıcı'yı bile kanada kaydırabiliriz.
Okay ve Kucka benzer oyuncular ve olmuyorlar, olmayacaklar. Orta sahada hamal Onazi bence hiç kesilmemeli, yanı Kucka veya Okay'la doldurulmalı ki defansif özellikleri diğer ikiliye göre daha fazla.
Onur
JP-Uğur-Durica-Mas
Onazi-Kuco(Okay)
Abdüş(Theo)-Yusuf-Castillo
Kral

Dediğim gibi illa DamDoy kesilmeyecekse Yusuf kanada kaydırılıp Gizli forvet olarak denenebilir, bitiriciliği yerlerde olsa da oyun zekası iyi bir oyuncu, tabi fiziği her zaman elvermiyor bunları uygulaması için. Bir ara Hubocan'ı da stoperde görmek isterim. Elimizdeki en seri stoper. Stoper performansını göremediğimiz için bir şey de denilmiyor tabi. Sivas'ı yenmek apayrı bir keyif olur ve olacak da.

Faruk BERBER
26.11.2017, 10:31
Günaydın.Ankara'da maçı seyredebileceğimiz güzel bir yer var mı? veya biz şurada seyrediyoruz gel beraber izleyelim diyecek:)

Nerelerdesin ya :), biz bu hafta birlikte izlemiyoruz ama Bahçeli 3.Cadde'de "Chadır Kafe" ve "Gol Kafe" var. İkisi de birbirine yakın, gir bak hangsi hoşuna giderse orada izle ;)

Ertan OKUMUŞ
26.11.2017, 11:13
Bana göre bugün beraberlik, hava koşulları ve deplasman,rakibin direnci göz önüne alındığında çok iyi bir sonuç olur,galibiyet ise mükemmel ötesi

Oruç
26.11.2017, 11:18
Maçı kazanmak istiyorsak sahada dirençli ve sert durmalıyız. Ruhsuz oyuncu grubu görmek istemiyorum. Lütfen saçma gol yemeyelim yine.

Faruk BERBER
26.11.2017, 11:26
Maçı kazanmak istiyorsak sahada dirençli ve sert durmalıyız. Ruhsuz oyuncu grubu görmek istemiyorum. Lütfen saçma gol yemeyelim yine.

Rıza Çalımbay da böyle düşünüyor. Sahaya çıkaracağı kadro direkt buna bağlı olacak bence.

O yüzden kadronun beğenilmeme ihtimali yüksek gibi duruyor. Okay, Onazi, Olcay, Bero oynar bugün eğer sakatlık vs. yoksa. Sürekli koşacak bir takım olmalı sahada. Zemin ne durumda bilmiyorum ama tahminime göre ne Castillo, ne Bongonda'lık bir maç olacak.

Karadeniz6116
26.11.2017, 11:30
Olcay cezalı.
Bu maç ile bitiyor cezası.

____Okay_Onazi_Kucka___

Yusuf_____________Castillo

__________Burak__________

Oynar diye tahmin ediyorum bugün...

pReN@_61
26.11.2017, 11:32
Hayde uşaklar!

champions
26.11.2017, 11:32
Önümüzdeki 2 maçı ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor. İyi ya da kötü oyun, savunma ya da hücum, şansla ya da değil bir önemi yok, bulunduğumuz berbat noktadan kurtulmak için birkaç hafta daha 3 puan bizim için herşeyden önemli. İçeride bile doğru düzgün hücum edemediğimiz düşünülürse deplasmanda savunma oynamamız doğru olur fakat bu demek değil ki Kayseri maçındaki gibi rakip kaleyi göremeden maçı bitirelim. Savunma yaparak maçı kazanmak istiyorsan, ortasahada asist özellikli ve hücumda hızlı oyuncuların olmalı.

-----Onazi--Kucka----
-Cas.--Sosa/Abdül-Bongonda
-----------Burak

ataullah-ı sani
26.11.2017, 11:40
Nerelerdesin ya :), biz bu hafta birlikte izlemiyoruz ama Bahçeli 3.Cadde'de "Chadır Kafe" ve "Gol Kafe" var. İkisi de birbirine yakın, gir bak hangsi hoşuna giderse orada izle ;)

Geç kalmış bir vatani görev var da :) Bakarım dediğin yerlere.Keşke denk gelebilseydik. Kısmet. .

Doğukan Uçan
26.11.2017, 11:48
sivaslılar da bizim için aynısını diyormuş :)

plaka yazarız sixvasa desinler :D

Muhammed Ayaz
26.11.2017, 12:26
Bizim uşaklar umarım dün gece erken uyumuşlardır zira sahada uyuşuk bir oyuncu gurubu ve klasik bir gündüz maçı görmek istemiyoruz.
Kucka-Onazi-Okay üçlüsüyle oynamalıyız Burak ilerde fişi çekecektir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Fidan
26.11.2017, 12:35
bakın gs zayıf takımları yenerek şampiyon olucak bu sene.. bu ligde basit maçları kazandıktan sonra şampiyonsun. ama bizim hastalığımız zaten basit maçları kaybetmek o yüzden şampiyonluk gelmiyo bu hafta inanılmaz oynayan takım haftaya yerlerde sürünüyo

HOPA'LI TS'Lİ
26.11.2017, 12:35
llklerin maçı;

Neden mi?

Üst üste 2 maç kazanma
İlk deplasman galibiyeti
Rıza Hoca ile 4 maçta 10 puan yapma
Kazanun uşaklar, pazarumuzi şenliğe çevirun

HOPA'LI TS'Lİ
26.11.2017, 12:37
bakın gs zayıf takımları yenerek şampiyon olucak bu sene.. bu ligde basit maçları kazandıktan sonra şampiyonsun. ama bizim hastalığımız zaten basit maçları kaybetmek o yüzden şampiyonluk gelmiyo bu hafta inanılmaz oynayan takım haftaya yerlerde sürünüyo

Sevgili Oğuzhan,

Çok doğru söylüyorsun.

Bu sezon büyük maçlarda kıran kırana oynadık ve hiç yenilmedik.

Ah şu kaybedilen gereksiz puanlar olmasa 2.liğe ortaktık şimdi.

Yine de kaybedilmiş çok şey yok.

2.lik bizi devler ligine sokar.

Oruç
26.11.2017, 12:42
Rıza Çalımbay da böyle düşünüyor. Sahaya çıkaracağı kadro direkt buna bağlı olacak bence.

O yüzden kadronun beğenilmeme ihtimali yüksek gibi duruyor. Okay, Onazi, Olcay, Bero oynar bugün eğer sakatlık vs. yoksa. Sürekli koşacak bir takım olmalı sahada. Zemin ne durumda bilmiyorum ama tahminime göre ne Castillo, ne Bongonda'lık bir maç olacak.
Olcay cezalı. :)

Bizim sorunumuz belli bir ivme yakalayamayışımız. Takım geçen hafta oynadığı oyunun aynısını oynamıyor. Belli bir standarda ulaşmadan bize rahat yok. Ama şu bir gerçek ki deplasmanda diri olmak gerek. Sivas gibi bir takım karşısında dahi tedirgin oluşumuz bize yakışmıyor. İnşallah bir ritm tutturabiliriz ilk yarı sonuna kadar.

C.Guleryuz
26.11.2017, 12:59
Kadro açıklandı.

Onur
Mas-Durica-Uğur-Pereira
Burak-Yusuf-Okay-Onazi-Castillo
N'doye

Doğukan Uçan
26.11.2017, 13:01
burak kanatta ileride tek forvet olarak n doye var :D

ucurum
Kazanan kadroyu bozmamak demek yine ilk yarıda kornerden iki gol yemek mi demek şimdi?

Hele de Medjani varken!

Adem Akyüz'
Burak gene kanatta oynayacaksa sıkıntı büyük. Fizik olarak kötü olduğu için geri dönüşlerde hiç yok. Bu da savunmayı çok zorlar.

Sefaenes
26.11.2017, 13:02
Abdulkadir yine yok bakalım yedek oynatacak mi bir oyuncu oyniyarak gelişir. Bunu Türk hocaları bilmiyor

Fatih Öztürk
26.11.2017, 13:03
Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf, Castillo, Damdoy, Burak.

Bu kez Damdoy'u kanatta oynatacaktır, oynaması lüzumdur.

Beklediğim kadroydu, kazanırız inşallah.

Ahmet Taşçı
26.11.2017, 13:03
Kadroyu yazıyorum %99 bu kadro onur - pereira - uğur-durica-mas - Okay - Onazi - Yusuf - Castillo - Burak - Damdoy... En fazla bir farklı tercih yapar ama çok büyük ihtimal bu

champions
26.11.2017, 13:07
Yusuf yanlış tercih. Umarım kazanırız ve 2. yarıda Yusuf-Ndoye yerine Bongonda- Abdülkadir'i görürüz.

Enes Başkaya60
26.11.2017, 13:08
Bu kadro maalesef kaybeder...

Numan Yerlikaya
26.11.2017, 13:11
Orta saha kalabalık olmalıydı Kucka da olabilirdi yoksa Kayseri maçı gibi atak yer dururuz

Karadeniz6116
26.11.2017, 13:14
Sivas da cift forvet cikiyor maca.
Kone ve Muhammed Demir ikilisiyle.
Önlibero da Medjani var.
Cok farklı bir maç olacak.
Kadro iyi bu maç için.
Takım, birbiriyle yardimlasir ve maçı isterse eğer, rahat bir 3 puan alırız.
Başarılar Fırtınam....

Doğukan Uçan
26.11.2017, 13:18
n doye gol atamaz sivasa

Mert Oğuzlu61
26.11.2017, 13:18
Orta saha kalabalık olmalıydı Kucka da olabilirdi yoksa Kayseri maçı gibi atak yer dururuz

Sahada zaten Burak haric Kayseri kadrosu ve merkez uclusu var.

artvints
26.11.2017, 13:22
Kanatlarda castillo yusuf olsun madem. Alan paylaşimda sorun olmasin yeter, çok sorunlu bir kadro değil. Ndoye mucadele eder takimi rahatlatir. Burak ilerde olsun yeter ki. Gerçi sivas'in kanatlari çok etkili değil.

Gümüshane
26.11.2017, 13:23
Bu sivassporlularin nekadar kendinden emin böyle trabzon uzun top oynuyor felan fisman önlem aldikdi ertikti.. sunlari yenemezsek yuh olsun.

alper*
26.11.2017, 13:24
Gol atamayız.

En az 3 gol yeriz.

Yıldıray Emanet
26.11.2017, 13:24
Muhtemelen uyuz bir futbolun akabinde çıkan bir beraberlik maçı olacak zannımca

orhan42
26.11.2017, 13:25
Samet aybabanın röportajını az önce seyrettim.yeneriz , yeniliriz ama bu kıçı b.klu anadolu takımlarına ne oluyor ulan !!! bak kendine olan özgüvene..uzun top oynuyormuşuz , geriden oyun kuramıyormuşuz..!!!

CEMEFKER
26.11.2017, 13:28
Sivas ile geçmişi hatırladığımız zaman ( odyakmaz faktörü) 1 puan ii.

Ancak haddini bilmeyip efelik yaparsalar " farklı" olur...

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Taşçı
26.11.2017, 13:30
Ben kadroyu doğru buldum, tek forvet oynayınca pozisyon üretmekte çok zorlanıyoruz, evet Damdoy son vuruş özürlüsü ama adam çevresine çok iyi top hazırlıyor ve hava toplarında yüksek yüzde ile oynuyor. orta sahaya kesici +onazi+Yusuf bu ligde her zaman iş yapar bu kesici kucka form tutana kadar şimdilik Okay olması iyi, Burak sağ forvet oynarsa 2011deki gibi oynatılması bu kadro yapısı ile çok doğru, geri düşersek Burak 'ı ileri atıp Abdulkadir hamlesi ve önde götürürken kucka hamlesi ile elimiz bu anlamda çok güçlü,

Fatih Çelik
26.11.2017, 13:31
Savunurken bu diziliş tamam da hücum ederken nasıl bir diziliş olacak merak ediyorum.

A.Gökhan AKIN
26.11.2017, 13:32
Bu kadronun kaybedeceğini düşünenler kimle oynadığımızı sanıyor çok merak ediyorum..

CEMEFKER
26.11.2017, 13:34
Burak ile kanat tercihi Roda veya Ndoye yer açmak için, " gole dönük" hücum hattı için akıllı bir seçim..
İçe kat eden Burak ve Castillo ile düşünün hücum hattını...bi de beklerin durumunu...
Onun için göbekten Onazi,Okay ( kim oynarsa) 2 kişilik oynayıp Burak-castillı handikapını defansta giderirlerse ve bu sistem haline gelirse taş gibi hücum ve defans olur...

Zor iş...görcez...

(hoca ısrar mı edecek,yoksa Sosa ve Kuco dahil edip başka bi şeye mi kalkılacak)

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cyberentalpi
26.11.2017, 13:41
en az 2 farklı yeneriz diye dusunuyorum. Burak kesin atar bugun

Gümüshane
26.11.2017, 13:41
Kaybetmeyiz.

cebcare
26.11.2017, 13:47
ne Okay'mıs her mac ilk onbir garanti yilda toplasan 2 mac iyi ama neyse.

Numan Yerlikaya
26.11.2017, 13:47
Şu şikeci ibnelere fark atamıyosak yazıklar olsun

emrahtuna
26.11.2017, 13:48
başarılar karadeniz fırtınası vurduğun gol yediğin ofsayt olsun..

Gümüshane
Bu sivaslilara neden uyuz oluyorum cünkü kendilerini bizlen bir tutuyolar.. mal bunlar

Enes Başkaya60
Şu şikeci ibnelere fark atamıyosak yazıklar olsun

Fark mı kral 1-0 olsun bizim olsun ne ettin :D

TSemih61
26.11.2017, 13:50
Okay ve Onazi ikilisi doğru tercih, birbirlerinin performansını yükseltiyorlar. İkisinden sadece biri oynasa rezalet bir performansları oluyor. Kimi koysan o bölgeyi idare edemiyor, ikili bir kombin yapamıyorsun. Şuanlık sağlam bir defansif takıma ihtiyacımız var deplasmanlarda. Şahsen ben Kucka ile de kimseyi yan yana oynatmam, sadece yanındakini değil tüm takımı bozuyor. 10 numara bölgesinde denemek lazım bir de onu.

Tabi tüm kadroyu beğendiğim anlamına gelmiyor bu, deplasmanda fiizk gücü yüksek Rodellega'yı tercih etmiyorsan hoca olarak sana güvenmemizi bekleyemezsin.

Ayrıca Sivas Muhammet Demir vasıtasıyla bir kişi eksik oynuyor, yenemezsek bu oyuncu topluluğundan bir şey olmayacağının resmidir.

Medjani'yi unutmuşum, kesin kazanırız. Bu adam kadar yavaş, dengesiz birinin stoper oynadığı bir takımı yenemiyorsak kulübü kapatalım.

yorumsuz6117
26.11.2017, 13:50
Galibiyet şansımız düşük bugün ama bu maçı ve Antalya'yı yenersek tekrar bi hava yakalamış oluruz..

emrahtuna
26.11.2017, 13:51
damdoy un bu maçta oynamayı hakettiğini düşünüyorum inşallah üstüne koyarak ilerler..

farozlufatih61
26.11.2017, 13:52
Pereira ve Durica yine 11 rıza ersunun yolunda devam et bu 2 futbol katili senide idam sehpasına en yakın zamanda çıkaracaktır....

Mert Oğuzlu61
26.11.2017, 13:52
Adamlar haksiz degil oyun tarzimizi herkes biliyor. Uzun top, pres. Baska bir numaramiz var mi ? Aybaba geriden oyun kuramiyorlar demis cok dogru analiz etmis. Onazi ve ozellikle Okay bu konuda cok zayiflar, teknik olarak yetersizler ve pres yedikleri an dagiliyorlar. Bu mac Okay ve Onazi ek olarak Yusuf %100 ile oynayacak ki kazanasin, yoksa cok zor. Kanatlarin birini zaten Sivas a teslim etmisiz.

ÖmürKaradeniz61
26.11.2017, 13:53
Bu aptal herifler Trabzonsporla kendilerini bir sanıyorlar komedi gerçekten,zaten staddaki taraftarın iddia ediyorum çoğu fenerlidir ve pazar günü soğukta yapacak birşey bulamadıkları için bari maça gidelim demiş maça gelmişlerdir.

Gümüshane
26.11.2017, 13:53
Adamlar haksiz degil oyun tarzimizi herkes biliyor. Uzun top, pres. Baska bir numaramiz var mi ? Aybaba geriden oyun kuramiyorlar demis cok dogru analiz etmis. Onazi ve ozellikle Okay bu konuda cok zayiflar, teknik olarak yetersizler ve pres yedikleri an dagiliyorlar. Bu mac Okay ve Onazi ek olarak Yusuf %100 ile oynayacak ki kazanasin, yoksa cok zor. Kanatlarin birini zaten Sivas a teslim etmisiz.

nezaman gördün ts direktörünün diger takim hakkinda böyle konustugunu? Bunlar küstah resmen.

ilelebeTS
26.11.2017, 13:55
Sahaya çıkacak 11, iki farklı oyun ortaya çıkartabilir. Bu kadroyla 4-2-3-1 oynamak farklı olur, 4-4-2/4-4-1-1 oynamak çok daha farklı olur. Hoca madem böyle bir kadroyla çıkmış, ikinci sistemi denemeli bence.

kayseriliyiz
26.11.2017, 13:58
Insallah yeneriz ama zor

Ufuk
26.11.2017, 13:59
11 güzel. Bende aynısını çıkarırdım.

yatmaztara
26.11.2017, 13:59
2011'den sonra gündüz oynanan tüm deplasman maçlarımızda adı konulmamış bir hastalığımız var. Bu virüs 2012 sezonunun Antalyaspor deplasmanında ilk önce Colman'da görülüp ondan sonraki haftalarda ve sonraki sezonlarda da tüm takım üzerinde etkisini göstermiştir.

Antonio
26.11.2017, 14:00
sosa 11 de olmalıydı abdulkadir niye yok.

Enes Başkaya60
26.11.2017, 14:02
Penaltimiz es geçildi gibi...

Hakan
26.11.2017, 14:03
Abdülkadir'i yedek bırakıp Burak'ı çizgide oynatıyorsan olası puan kaybının tek sorumlususun.

Antonio
burak neden kanat oynuyor.

kayseriliyiz
Versene sariyi

Cagdas Topal
26.11.2017, 14:04
Sosa da ne gördünüz de 11 de olmalıydı acaba. Kadro dışı kalmalı.

Gurpas
26.11.2017, 14:04
bu saatte meçmı olur .

kayseriliyiz
26.11.2017, 14:07
Bisey oynadigimiz yok

Doğan Keskin
26.11.2017, 14:08
Bence de tüm kadro için en ideal kadro bu.

Hakan
26.11.2017, 14:08
Her korner dönüşü kontra yiyen,hücum planı olmayan aptal bir takımiz.

Cagdas Topal
26.11.2017, 14:09
Goooooool kraaaaal beeee kraaaal

Hakan
26.11.2017, 14:09
Kraaaaal.

Mehmet BAŞ
26.11.2017, 14:10
KRALLLLLL mı o ? :DD:D:D:D

artvints
adam golcü

nuri45
Burakkkkkkkkkkkkkkkk

gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll

kayseriliyiz
Gooooolllll

emrahtuna
kraaaaaallllll goooooollllll

Sefaenes
Gooll

exelans_25
Gol lan goooooll

Oğuzhan Fidan
26.11.2017, 14:11
Kraaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllll

Enes Başkaya60
Krall....

Erkan SÜNGER
Gooollll

My
Ne gol attı adam be :)

Giallorossi
Burak sivas sever :)

Bayraktaroğlu
Helal olsun

M. Fatih ALEMDAR
Ggoolllllll ulannn

Gümüshane
Koyduk

carantinas
Çok zor bir pozisyondu ama uzak köşeyi inanılmaz buldu. Bravo Kral!

Zurawski
ısındık biraz. çok rahat alacağımız belli bu maçı. bizim futbolcular GS maçındaki kadar konsantre bu maç. castillonun maçı olacak.

Yiğit Gayretli
Kral harika bir gol attı.

kayseriliyiz
Castillo mu atti o pasi?

ÖmürKaradeniz61
26.11.2017, 14:12
Burak tam bir golcü vallaha,akıl dolu vuruş lafına cuk diye oturdu gol.

Emre EFENDİOGLU
26.11.2017, 14:12
Çok zor bir gol attı bence.

Cagdas Topal
26.11.2017, 14:13
Ne gol attı beee. Adam golcü yaaa

yorumsuz6117
Yalnız müthiş gol..

cyberentalpi
en az 2 farklı yeneriz diye dusunuyorum. Burak kesin atar bugun

Hani içinize doğar ya. gerçi herkes için doğuyor. Ama ciddi zor bir golu attı Burak. Karşı karşıya adamın affı yok

smart
Çok ilginç bi goldü. Sivassporluların modu baya düştü

Hakan
26.11.2017, 14:14
N'Doye'un kanat forvet olma çabası çok komik.
Suç onun değil gerçi.

Pshycologist41
26.11.2017, 14:15
Dunyanin en iyi 5 forvetini getir ayni yere koy sag ayakla burdan gol at de belki 1 tanesi gol atar o da belki.

kayseriliyiz
Hakem çok kötü

My
Biraz dikkatli oynarsak ikiyi bile bulailiriz.

smart
26.11.2017, 14:16
Adam yine kasıklara darbe aldı ya hay böyle şansa

Gürkan Asma
26.11.2017, 14:16
Bi de topa diyo vuracağın ona şamarı

Cagdas Topal
26.11.2017, 14:17
Kral gir ya çıkma [emoji20]

Numan Yerlikaya
26.11.2017, 14:19
N'doye topçu diyen kendini atsın uçurumdan

Cagdas Topal
Durica napıosun [emoji20]

Gümüshane
Durica su amatörce hatalari yapma ya

smart
Hakem baskılardan çok etkileniyor başımızı yakabilir

Oruç
26.11.2017, 14:20
Castillo'nun pozisyonu güme gitti. Her hafta rezil yönetimler görüyoruz.

Bizimkiler sertliğe sertlikle cevap vermeli.

yorumsuz6117
Durica harbi malsın..

kayseriliyiz
Durica saçmaladi

Cagdas Topal
26.11.2017, 14:21
Stoperlerimiz tam bir bomba yaaa

artvints
geriden oyun kuramıyoruz

Semih AYDIN
Atsana şu topu taça

Hakan
Böyle rezil bir geri dörtlü görmedim.

Fatih Öztürk
Sivas'ın siyahi sağ beki bugün sarı görmeyecek galiba.

Ufuk
Auremir maç başından beri faul yapıyor. Bu pozisyonda sarı çıkmalıydı artık. Yine orta sahada Yusuf çekildiğinde de sarı çıkmalıydı. Ufak pozisyonsalar ama maçtan koparıyor takımı.

Castillo kanadını da hücumda daha çok kullanmak lazım.

Gürkan Asma
Savunma canlı bomba

kayseriliyiz
26.11.2017, 14:22
Iki stoper almamiz sart

ibrahim
26.11.2017, 14:22
Duricaya o topu atana verirdim ben o kartı şahsen. Nasıl bir mallıktır bu...

Gümüshane
26.11.2017, 14:23
Yusuf gene kayiplari oynuyor ya....

memozcan
en büyük sıkıntımız oyunun vitesini düşürmeyi bilemiyoruz.. savunmayı da bu kadar ilerde kurmamızın sebebini çözemedim.. kontra yakalayacağımız maçta kontra veriyoruz..

Ogün'
Gol yemememiz yine çok zor görünüyor şu ara bir tane daha sıkıştırsak ondan sonra defans yapabiliriz. Castillo sıra sende hadi koçum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varlıbaş61
26.11.2017, 14:24
Ne berbat bir hakem bu !

memozcan
26.11.2017, 14:24
okay- kucka değişikliği olmalı bence.. savunmanın önü fecaat asıl..

smart
26.11.2017, 14:25
Noldu da oyun düzeninden bu kadar koptuk ki?

Varlıbaş61
Durica rezalet !!

ilelebeTS
At 2yi kapat orta sahayı bitir işi

Gürkan Asma
Yusuf yürüyo , pas hataları da cabası.

Numan Yerlikaya
26.11.2017, 14:26
Uğur-Hubocan değişikliği olacak galiba

Cagdas Topal
Ya sakatlığı varsa oynatma abicim gitti yine 1 değişiklik hakkımız.

karayamayman
Yusuf daha çok oyuna girmeli. Top alıp olumlu kullanmalı.

Semih AYDIN
26.11.2017, 14:27
Yusuf çok kötü

Gürkan Asma
Onur beni deli ediyo arkadaş ya

Ahmet Kara
Yusuf sorumluluk almalı.

memozcan
uğur sakat sakat oynuyor sanırım..

Antonio
26.11.2017, 14:28
kucka girmeli.

Numan Yerlikaya
Amatör bir ekip olunca böyle zır zop şeylere oyuncu değiştiririz

İ. SARAL
Adam sakat hoca çıkar şunu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogün'
Yine işler sarpa sarmaya başladı. Şöyle her şeyin yolunda gittiği bir maç izlemek haram bize

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasanu
Pas yapamayan bir takımla hangi hedefe yürümeyi düşünüyoruz?

ibrahim
26.11.2017, 14:29
Uğura sorsan kırık bacağıyla bile girer sahaya hocam. Ne dinliyorsun sen onu?

Cagdas Topal
Allah belanızı versin ya. Şu çöpten gol yedik

smart
Abi bu nasıl savunma?

artvints
onazi sürekli adam kaçırdı stoperler bomba zaten.

Hakan
N'Doye senin ayağına tüküreyim.

Gürkan Asma
Götüne çarp bokuna çarp önünde kal , gol ohh ne güzel

Giallorossi
26.11.2017, 14:30
Belliydi zaten

Enes Başkaya60
Muhammed helal sana koçum...

Mehmet BAŞ
Rezil futbol oynuyoruz.

batuhanTs
Kimse iyi oynamiyor ama sanki yerleri garanti okay yusuf ikilisi her hafta ilk 11 de kime neyi kanitlamaya calisiyoruz bu ikilinin teknik adam karariyla oynatilmadi cok belli

Gümüshane
Serefsiz muhammed bizde olsa atamazdi

yorumsuz6117
Rezalet ötesi bi futbol oynuyoruz gol yemememiz imkansız..

Cagdas Topal
Ndoye orda castillo yu değil onaziyi görse gol de yemicektik. 2. Golü bile atabilirdik.

Mert Acar
Ofsayt..
Böyle defansın ben...

sbay
Böyle leş bi takım görmedim.kendi kendimize gol atıyoruz abi.

Numan Yerlikaya
26.11.2017, 14:31
Bu kadar kötü bi takım olamaz ligin açık ara en kötüsü

Sefaenes
Topu cıkaramıyoruz adamlara gol atması için pas veriyoruz hayatında Trabzonspor dışına gol atamıyana attırıyoruz

lazminator61
Okay oyniyor mu ?? adam maci izliyor sahda !!

Cagdas Topal
Çöp oğlu çöp den gol yedik. Ulan uğur Allah senin de belanı versin golden önce devam edicem diyordun. Ne biçim adamlarla mücadele ediyoruz yahu

Hakan
Onazi her hamlesi hatalı,orta saha yol geçen hanı.Ayak zaten yamuk.
Bizim yabancı hayranı taraftarlar hayran kendisine.

karayamayman
Salakça bir gol yine. Ofsayt olması lazım gibime geldi ama.

Uğur da dangalak mıdır nedir. Sakatsan çık arkadaş.

smart
Yusuf oynuyo muydu ya

Gürkan Asma
Yusuf la 10 kişi oynuyoruz