Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu
halilaziz61
19.11.2017, 18:27
Numan vile itiraz etlezken bizim taraftar penalti yok diyor ilginciz
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
ben 2011 den beridir emek hırsızlığıyla savaşıyorum
buna penaltı dersem kendimle çelişirim
diyen varsa eyvallah
Bugün de gördüğümüz üzere Burak bu yaptığını her maç bi 5-6 kere deniyor , birinde tuttu işte.
CEMEFKER
Hakan Arıkan'a derin girdi görünün o...Amma zoruna gitti...Bizde oynadığı zamanlardaki yediği ekmeği kusuyor resmen...
OzcanHan61
Penaltı değil diyenlerin ben var ya... gidin başka takım tutun sinir etmeyin beni çakma filozoflar...
odyseuys
19.11.2017, 18:28
burada bizim forumumuzda bize çalınan penaltıları içine sindiremeyen bir güruh var...
pozisyon penaltı üzeri penaltı. gol de size gelsin.
Böyle futbola lanet gelsin.3 puan fazla bunlara 2 puan verin yeter.
Pozisyon da net penaltı,adam gibi ayakta kalıp oynasanız zaten yenerdiniz Irfan Buz.
Haydaaaa rezilliğe bakın çalan müziğe bak.
CEMEFKER
İlk yarıdaki Pereria'nın sarı gördüğü pozisyon daha net penaltıydı...
Penaltı değil diyor geri zekalı.. Bide emek hırsızı diye hakaret ediyor karaktersiz..
DeAgLeMaNyAq
Böyle olağandışı bir galibiyete ihtiyacımız vardı...
Penaltının kralıydı pozisyon. Neyi tartışıyoruz.
Damdoy'un Burak'a attığı gülüş efsane değil miydi hahahahah
Bu Hakan Arıkan efendi adamdı, tüm maç soğuttu maç sonu da taraftarla atışıyor.
10 yıl sonra iki farkdan dönüş.En son 2007 - 3-2 BJK
CaptanBarbosa
19.11.2017, 18:29
Genç osman çalıyor. Rezillik
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkan SÜNGER
Biz Trabzonsporuz bu osmanlısporla dalga gecmek icin bu sacma muzik niye? Ergen ergen hareketler.
Tayfun Aydın
Onur oynamayyyy yerine 2.ligden kaleci alalım.
Yetenek asla kaybolmaz.
Maçık kurtaran adamdır Onur.
Fatih Çelik
Genç osman marşı sgsggdgdgdgd iğrenç mizah. Hayde'yi çalan fbliler gibi.
Burakın karakter sorunu olabilir,o ayrı.
Ama penaltının tartışması yok.
memmedaga
19.11.2017, 18:30
ilk bakışta penaltı değil gibi
dikkatli bakınca penaltı
Burağın düşme tarzı herkese şüphe salıyor ister istemez :)
Enaldo61
Kalecileri de tam kaşar çıktı.
Penaltımı ??
Penaltı.
İlk yarıda da benzer pozisyonda Osmanlının sağ beki yapmıştı aynısını.
Galibiyete ragmen SOSA kadro disi kalmali. Bu adam biz yakmaya ve para yemeye gelmis belli. Kovdurmaya calisiyor kendini. Eger abduso soksa oyunu daha rahat alacagimiz macti bu
Bu mehter marşı çalalım diyen kim? Yakışmıyor.
Penalti değil pozisyon kaçirmasa bari.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNuman güreş oynuyor nasıl değil.
Numan alttan üstten çekiyor daha ne olsun.
Ahmet Taşçı
Pereira - Penaltı değil
Burak - 2si de net penaltı.
adiloş bebe
kazansak bile her geçen gün küçülüyoruz forvetsiz osmanlıdan kendi sahanda üç gol yiyorsun üç gol ayıptır
Tolga Han
19.11.2017, 18:31
yendik falan ama bu takımdan da hocadan da yönetimden de bir halt olmaz arada bir galip gelir ite kaka ligi bitiririz.
Burak 30 golde atsa oyunun hiç bir bölümünde yarar sağlamıyor. Ömer Üründür gibi konuşmak istemiyorum ama gol atmak dışında hiçbir işe yaramıyot. Kendini yerden yere atma huyuda yıllardır düzelmedi bir türlü...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OzcanHan61
Serdar Gürler değişiğinin gol sevinci neydi öyle sanırsın 3 adamı çalımlayıp 90’a attı, hay ben senin beynini ya...
Rıza iyi hoca. Oyun planı, geniş alan vs güzel.
İlk yarıdaki kadroda Bero yerine Kucka olur.
Hep yazdım Ndoye takımın iq'sunu arttırıyor olmazsa olmaz
Sosa acil kadro dışı, karaktersizin teki
Onur'un ceza sahasına hakim olması gerekli, çizgiye yapıştıkça defansı geriyor
Defans için Allah'a dua edelim alt yapıdan sağlam gençler gelsin yoksa çok zor işimiz
ALDENİRO
bero ve sosa hariç takım oynadı. defans takviye şart. maçın adamı damdoy
CEMEFKER
1- Rıza evine...
2- Bu takımdan bir cacık olmaz...
3- Lig yeni başlıyor... :D
Gürkan Asma
Kazandık evet ama haftaya 5 yiyebiliriz yine. Güzel futbol oynama adına bişey yapmadık, bunun sebebi basit goller yiyince düşen motivasyon mu bilmiyorum ancak çok büyük sorunlar var takımda hakkımızda hayırlısı.
Reha Demirbaş
İlk yarıda Burak çekilerek düşürüldü. Penaltıydı verilmedi.
Penaltı için oyuncunun bir yerinin kırılma koşuluyla pozisyona yorum yapanlara saygı duyuyorum.
Aynı pozisyonlar ceza sahası dışında sarı kart ve faul ise kusura bakmayın penaltı kararı doğru.
kayseriliyiz
19.11.2017, 18:32
ben 2011 den beridir emek hırsızlığıyla savaşıyorum
buna penaltı dersem kendimle çelişirim
diyen varsa eyvallahBen 20yil futbol oynadim stoperdim bu penalti usta.
Ceza sagasinda oyuncuyu tutmayacaksin, tutarsan adam penaltiyi alir.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
serdaracıl
Yav arkadaş kos koca trabzonspor bunu yapmamalı. Osmanlı senin dengin değil, rakibin değil. Genç osman çalmak nedir
jairzinho
bu arada osmanlılı oyuncular niye hakeme itiraz ediyorlar enteresan.
pReN@_61
Yetenek asla kaybolmaz.
Maçık kurtaran adamdır Onur.
Maç 3-3 iken Özer Hurmacı'nın çatala giden şutunu kornere çıkarışı canlandı gözümde...
halilaziz61
Penaltı değil diyenlerin ben var ya... gidin başka takım tutun sinir etmeyin beni çakma filozoflar...
haddini bil
biz şikebahçeyi tutmuyoruz
kazanalım ama nasıl olduğu önemli değil.
Ben bir çekme göremedim ayağa da müdahale görmedim
burak eski gücünde de değil kendisini bariz yere attı
Ahmet Kara
Rıza hoca için sadece şunu söyleyebilirim ; kesinlikle samimi değil. Oyundan N'Doye değil Burak çıkmalıydı. İsterse 10 tane gol atsın.
Allahima sükürler olsun yendik.Elim kolum titriyor hala bu ne ya her hafta kanser oluyoruz!
OzcanHan61
Sosa ve Kucka kadro dışı kalmalı, Perreira döve döve terbiye edilmeli...
adiloş bebe
Serdar Gürler değişiğinin gol sevinci neydi öyle sanırsın 3 adamı çalımlayıp 90’a attı, hay ben senin beynini ya...
işte bu tipi tiplerin kendilerini messi,ronaldo zannetmemesi için yabancı sınırına birkez daha hayır
Yetenek asla kaybolmaz.
Maçık kurtaran adamdır Onur.Özer'in şutunu iyi çıkardı. Genel olarak defans ile iletişim sorunu var. Kan uyuşmazlığı var.
ne olursa olsun bu takımda Onazi'nin yanına sağlam adam bulamazsak işimiz tesadüflere kalacak.Bir de Sosa ayıptır,top oyna.Futbolcu değil deyip yerden yere vurduğumuz Bero en azından canhıraş mücadele ediyor.
yorumsuz6117
19.11.2017, 18:33
Sosa kiralıksa sıkıntı yok devre arası gider ama değilse g....... öyle bi çivi girdiki kimse çıkartamaz..
Gürkan Asma
Bugün de gördüğümüz üzere Burak bu yaptığını her maç bi 5-6 kere deniyor , birinde tuttu işte.2 pozisyonu da penaltıydı Burak ın tartışmasız %100. Oyun içinde faul almak için kendini kolay buraktığı anlar var herkesin sinir olduğu tabi.
10 yıl sonra iki farkdan dönüş.En son 2007 - 3-2 BJKUmut Bulut ve Ersen Martın. :)
Hakan Arıkan adamdır sonradan yalayacağınız laflar tükürmeyin
OzcanHan61
Allahima sükürler olsun yendik.Elim kolum titriyor hala bu ne ya her hafta kanser oluyoruz!
Hiç sorma her maç kafa ağrısından kafa tasım çatlıyor.
Ozan Yılmaz
19.11.2017, 18:34
Ligde savunma yapmayı bilmeyen bir takım varsa o bizizdir, bu kadar hata silsilesi o l a m a z !
jairzinho
eleman burakın formasını çıkarıyordu neredeyse neyin tartışması bu aga.numan adeta burakı çekti ve yere yapıştırdı.az çekmede değil.baya bi formayı kavramış
Turgay Atalay
Yeminle bobreklerim bile titriyor, ama galibiyete sevinemiyorum. Boyle goller yenmez. Boyle adaletsiz forma verilmez. Boyle aptalca degisiklikler yapilmaz. Ve son olarak Sosa kovulmali.
ilelebeTS
Numan sağlı sollu kıstırmış formadan da çekerek engelleme yapıyor. Bence penaltı. İlk yarıdaki daha babasıydı onu vermedi, forma çıkacaktı neredeyse.
Kazım Bostan
selam beyler iyi gün taraftarı olarak bugün yine buradayım. 4-3 yenmişiz galiba. :) güzel
Fatih Çelik
Adam formadan çekip kündeye aldı nasıl penaltı değil?
Soner Albayrak
19.11.2017, 18:35
Bugün şans yanımızdaydı. Peki yarın ne olacak?
halilaziz61
bu takımın forveti rodellega dır
çift forvet oynarsan rodellega damdoy oynarsın
burak 60 da girer.
kanatı castillodur diğer kanada da bongonda oynayabilir.
sosa yı gönder orta sahası kucak-onazidir
okayı ya 45 de ya da 60 da yorulanla değiştir.
bunu yap(a)mayan hoca değildir.,
Rıza ile seneye anlaşmayacaklar
yabancı iyi bir hoca şart oğlu şart
Enaldo61
Kendi forumunda bile millet penaltı değil diyebiliyor biz kendimizi dışarıya karşı nasıl savunucaz. Vallaha baktım bu içimizdekilerden...
Gümüshane
haddini bil
Senin gözün körse biz ne yapalım?? Tabiki çekme var
2 pozisyonu da penaltıydı Burak ın tartışmasız %100. Oyun içinde faul almak için kendini kolay buraktığı anlar var herkesin sinir olduğu tabi.
O iki pozisyonun da net penaltı olduğunu ben de söyledim.
Ama Burak kendini atmayı hep yapıyor.
Vazgeçer diyeceğim de adam 35 ine gelmiş.
En son Yusuf Erdoğan yapardı bunu delirirdim.
Nihat Günay
Penaltıydı.
Bi de Bero çıkıp Sosa girince daha iyi olmuyormuş.
Ahmet çıksın Mehmet girsin taraftarıyız.
İstisnasız hepimiz...
Nazim Can
Macin kirilma ani Özer vitaminsizinin sutunu Onurun kurtarisi oldu bence.
toksoy61
BU takjım bu haliyle bu SENE DÜŞMEYE OYNAR. kimse kandırmasın sizi.
sosa-kucka satılmalı yerlerine 2 yönlü oyun oynayabilen biri alınmalı. ama takıma kendini veren biri olmalı. birde stoper. o zaman ancak ilk 6 için oynayabiliriz
Enaldo61
Sosa çok kötü bu arada. Buna bir çare bulmak lazım. Geri koşmuyor, oyunu bırakıyor.
jairzinho
19.11.2017, 18:36
Sosa kiralıksa sıkıntı yok devre arası gider ama değilse g....... öyle bi çivi girdiki kimse çıkartamaz..
kaliteli oyuncuyu bi şekilde oynatabilirsin.dediğine katılmıyorum.yeteneksiz oyuncuya uzun süreli sözleşme verdin mi sıkıntı olur.yetenekli oyuncudan zarar gelmez hafız
OzcanHan61
işte bu tipi tiplerin kendilerini messi,ronaldo zannetmemesi için yabancı sınırına birkez daha hayır
Aynen öyle bu nedir abi bizim beyinsiz kendi kalesine attı adamın hareketlere bak bukalemun kılıklı.
edimurphy_61
Go home Sosa
Nazim Can
Bugün şans yanımızdaydı. Peki yarın ne olacak?
Pereiranin özellikle kk attigi ikinvi golde sans kimin yanindaydi? Bence sans Osmanlinin yanindaydi.
Yani hangi yanlışı söylicemizi şaşırdık artık.
Çıkartılan kadroyumu diyelim oyuna müdahele edilmemesinimi diyelim yanlış oyuncu değişikliklerinimi diyelim...
Maç sonu çalan Genç Osman bunca rezalaetin üzerine tüy dikti.
edimurphy_61
...
ne olursa olsun bu takımda Onazi'nin yanına sağlam adam bulamazsak işimiz tesadüflere kalacak.Bir de Sosa ayıptır,top oyna.Futbolcu değil deyip yerden yere vurduğumuz Bero en azından canhıraş mücadele ediyor.
onazi mi, onazi
ben sanirim baska mac izledim
90 dakika ortasahsiz kim oynatti bizi
nerdeyse 1 ikili mücadele alamadi, anca saklandi
halilaziz61
19.11.2017, 18:37
Senin gözün körse biz ne yapalım?? Tabiki çekme var
akşama tartışacaklar
yüzde 51 penaltı var derse haklısın
OzcanHan61
Sosa ve Kucka...bişey demiyorum içimi döküp rahatlasam ceza yerim, insaf be bu kadarda olmaz karaktersiz alçak herifler yatmaya gelmişler.
Gürkan Asma
O iki pozisyonun da net penaltı olduğunu ben de söyledim.
Ama Burak kendini atmayı hep yapıyor.
Vazgeçer diyeceğim de adam 35 ine gelmiş.
En son Yusuf Erdoğan yapardı bunu delirirdim.Bir de şu yaş abartma muhabbetini bıraksak ne güzel olacak :) adam 32 yaşında daha.
Soner Albayrak
19.11.2017, 18:38
Pereiranin özellikle kk attigi ikinvi golde sans kimin yanindaydi? Bence sans Osmanlinin yanindaydi.
Ya babacım rakip her topu aldığında benim ödüm kopmak zorunda mı? Bu nasıl bir takım böyle? Kimse savunma yapmıyor takımda.
jairzinho
bizim maddi olarak zarar ettiğimiz oyuncu kucka dır. o maaşa o bonservise daha yeteneklisi bulunabilirdi orta saha göbeğine.burda çok yazdım.ama hali hazırdı en ideal orta saha ikilisi kucka onazi dir eldekilerden
Sosa ve Kucka kadro dışı kalmalı, Perreira döve döve terbiye edilmeli...
Kucka girdikten sonra gayet iyiydi
halilaziz61
Yani hangi yanlışı söylicemizi şaşırdık artık.
Çıkartılan kadroyumu diyelim oyuna müdahele edilmemesinimi diyelim yanlış oyuncu değişikliklerinimi diyelim...
Maç sonu çalan Genç Osman bunca rezalaetin üzerine tüy dikti.
küçük takım genç osmanı çalardı
bariz zihniyet olarak küçülüyoruz
Sanki genç osman bizim padişahımız bizim atamız değil.
Rezillik küçük kafaların şehri
küçük kafaların takımı
OzcanHan61
19.11.2017, 18:39
akşama tartışacaklar
yüzde 51 penaltı var derse haklısın
Abi af edersinde senin zorun ne? Zaten dibe vurmuşuz gözümüz bir üç puan görmüş 99% penaltı olmasa nolur kazanalım yeter, illa kanser mi olalım?
Fatih Çelik
onazi mi, onazi
Koşan adam göz boyuyor. Hele de hızlı koşan.
akin0834
sosa da opsiyon kesinlikle kullanılmamalı .. güle güle denmeli sosa ya .. yoksa başımız çok ağırayacak ..
Damdoy'un Burak'a attığı gülüş efsane değil miydi hahahahah
İhanet eden vardır baktığında züppe tipli oldugu hemen anlaşılır böyle amerikan çipi gibi bir sey olurlar anladiniz sanırım. birde kısıtlı yetenekleri ile candan oynamak isteyen işte damdoy bu ikincisi. Gülüşüne kurban :)))
Gümüshane
6 gol atmışız ama maç 4-3
Sosa değil 18'e , tribüne bile alınmamalı..Bero evet savruk , evet her an kart görecek şekilde oynuyordu ama en azından orta saha direncini arttırıyordu.N'doye'un bana göre sezonun sonu her maç ileri uçta öyle veya böyle yer bulması lazım.Galibiyet güzel şey.Birileri çıkıp kılçık atacaktır elbette ama , Hakan Arıkan'ın çıkarrtığı ne 4 pozsiyon var..
toksoy61
SOSA yı devre arası almak zorunluluğumuz var dimi? bir yerde öyle okumuştum. geri gönderemiyoruz Milan istemedikçe
Bir de şu yaş abartma muhabbetini bıraksak ne güzel olacak :) adam 32 yaşında daha.
O lafın gelişi.
Şampiyonluk yaşamış , gol kralı olmuş ,30 yaşını aşmış oyuncunun bu hareketleri yapmasının yanında az bile abartıyorum.
Isko6161
19.11.2017, 18:40
Bu takimin orta sahasi Okay-Onazi-Yusuftur, net... Kucka da hamle oyuncusu olur en fazla. Ama oSosa yokmu Sosa.... ömrümde etmedigim kufuru 5 dakikada ettirdin bana. Helal olsun sana oç
Gürkan Asma
Kucka kötü ne yaptı arkadaş ya. Ne bilgili Ne yüce bi taraftarımız var :)
halilaziz61
bu takımda yönetim varsa sosayı bu maç sonrası kadro dışı bırakır
halının altına süpürmez
yendik diye burda ana avrat sosa ya sövecek olanlar da vardı.
Ama bu çiçekle bahar gelmez.
Gs karşısındaki oyunla gelirdi ama bu oyun rezillik
kadro rezillik hoca rezillik
onazi mi, onazi
Aynen öyle.Valla ben DK falan bekleyemem devre arası gitsin.
Nazim Can
19.11.2017, 18:41
Ic sahada Ndoye ileride solda Burak sagda Castillo ortada Onazi Kucka Sosa olmali Sosayi begenmedikde Yusuf ne yapti bugün ?
Soner Albayrak
19.11.2017, 18:41
Valla ben galibiyete sevindim ama öyle abartılı değil. Takımda iyiye giden bir şey göremiyorum maalesef.
Gürkan Asma
19.11.2017, 18:42
O lafın gelişi.
Şampiyonluk yaşamış , gol kralı olmuş ,30 yaşını aşmış oyuncunun bu hareketleri yapmasının yanında az bile abartıyorum.Kötü bişey evet, keşke yapmasa. Ancak bu benim gözümde q7 nin milleti tekmeleyip kart görmemesine(kollanmasına) benziyor. O bile azalttı bu işleri inşallah Burak da düzelir diyelim.
ilelebeTS
Bugün Castillo iyiydi, biraz da Ndoye. Üçüncü bir oyuncu yok.
OzcanHan61
Kucka girdikten sonra gayet iyiydi
Aynen hemde çoook..kürek gibi adam ağaç gibi ya kaptırır ya da yanlış pas yapar.
memmedaga
19.11.2017, 18:43
bu maçı şansa bala kazandık kabul edelim
gelecek adına ümitli olmak sebep arıyorum bulamıyorum
Rıza hoca soru işareti
Berodan bir an önce vazgeçmeli Okay mı Kucka orta saha artık sağlam bir oyun oturtmalı
Sosa çok büyük hayal kırıklığı
jairzinho
zirve için önemli bir galibiyet oldu.moral açısından .zirveden henüz uzaklaşılmış değil.rıza hoca içinde çok iyi oldu.malum antalyasporda 7 haftada 2 puanla takımın başına geçip ligi 5. bitirmişlerdi.şu anki puan durumu zirve için çok daha iyi ve umut verici
Şanlı SanMarino
Berbat bir maçtı. Geleceğe dair hiç ümit vermedi. 5 kanat oyuncusu var ve bir hafta orta sahadan kanat, diğer hafta santrafordan kanat çıkarmaya çalışıyorsun. Son çıkıp kadro şişik diyorsun.
Yazık. Allah hepinizin belasını versin. Sonuncu takıma son dk galibiyete sevinmeye mahkum edenler Allah'ından bulsun.
Ilk yarıdaki burak 'ın pozisyonu da penaltıydı
Ikıncı yarı peraraina nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda da el yoktu
Son poziyonda penaltı
Ama ruhsuz oyanrsan fişi çekip bitirmezsen millet konuşur
cyberentalpi
Yani nasıl desem. Rıza Hoca başta olmak üzere puan kaybetmek için her şeyi yaptık başarılı olamadık.
Bero nun yerine sosa nın girmesi facia
En verimli oyununu oynayan Ndoye u çıkarıp Rodayı almak manasız.
Tam gol atamışken moral bulmuşken Yusuf u çıkarmak mantıksız
Olması gereken en basta Bero yerine Kucka girmesi idi.
Ndoye cıkacaksa daha verimli olacak Abdüş girmeli idi.
4 pas yapsak kazanacağımız maçta perriera nın kalemize iki gol atmasına kızmam
yusuf un verimsizligine kızmam. yedigimiz sacma kartlarada kızmam
amaaaaaaa
Son 30 dakikada sanırısın Osmanlı zirveye biz 1 puana oynuyoruz. sahamızda az uzun topla çıksa gol atacagız çıkamadık yahu. Bu nasıl kişiiksizlik
karayamayman
Herkesin değeri olan Osmanlı’yı futbol takımı adı olarak kullanmak ne kadar dangalaklıksa, maç sonu Genç Osman Marşı çalmak da o kadar hıyarlık...
AlperenAltun
19.11.2017, 18:44
Yalnız tamdoy süperrrrrrr :D
Samsung S7-Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
halilaziz61
Abi af edersinde senin zorun ne? Zaten dibe vurmuşuz gözümüz bir üç puan görmüş 99% penaltı olmasa nolur kazanalım yeter, illa kanser mi olalım?
dibe vurduk diye dürüstlüğümüzden mi vazgeçelim
bu şikebahçe taraftarının tavrıdır
ben küme düşerim ama şike yapmam
küme düşerim ama haketmediğim bir penaltıyı istemem
biz yıllardır efsane kadrodan bunu öğrendik
Trabzona git, herhangi birine sor aynısını diyecektir.
Bizim anlayışımızda kazanma yolunda herşey mübah sayılamaz.
Bizi 3 istanbul büyütülmüşlerinden ayıran ana faktör budur.
Benim içime o penaltı sinmedi zira burak maçın başından beridir kendini yere atıyordu ve de çok kötü oynuyordu
Ic sahada Ndoye ileride solda Burak sagda Castillo ortada Onazi Kucka Sosa olmali Sosayi begenmedikde Yusuf ne yapti bugün ?
Valla attığı gol muazzamdı ligde o golü atacak çok az topçu var. Onun dışında orta saha oyunu olmayınca Yusuf sıradanlaşıyor.
akin0834
onazi yi de devre arasında satarlarsa orta sahayı bizim mahalleden takım kursak 3 saniyede geçer onur la başbaşa maç yaparız ..
Nazim Can
bu maçı şansa bala kazandık kabul edelim
gelecek adına ümitli olmak sebep arıyorum bulamıyorum
Rıza hoca soru işareti
Berodan bir an önce vazgeçmeli Okay mı Kucka orta saha artık sağlam bir oyun oturtmalı
Sosa çok büyük hayal kırıklığı
2 tane kk gol attik nereye sansa bala kazandik ?
Ahmet Kara
O değil de Malatya ve Kayseri maçlarını kazanmış olsak 21 puanda olacaktık. Ah ah...
bilgehan83
19.11.2017, 18:45
her ne kadar onura kızsam da bugün gayet iyi oynadı yiğidin hakkı yiğide... pereria defansta çok kötü kamil ahmet denenmeli, sol bekimiz çok aksıyor ilk geldiği gibi değil mas... castillo alkışı hak ediyor daha iyi olacak abdülkadir ile değişmeli 60tan sonra düştü... ayrıca bu takımın onbiri yazılırken onazi ve yazıcı önce yazılır diğerleri etrafına yazılır. öyle bir takımız.. kucka gelince ideal onbir oturur.. oyun formatına göre forvet seçmemiz lazım... o yüzden roda ve ndyoe ilk seçenek olmalı... onur/perera/uğur/durica/mas/okay/onazi/kucka/castillo/roda(ndoye)/yazıcı onbiri ideal onbir olmalı.. bu takımın üzerine düşünmeliyiz.. çok gol yiyoruz.. 4-3-3 oynarsak arsenal da mesut gibi yazıcıyı sağda kullanırız, castillo solda ortada ndyoe bile olabilir. diri bir takım istiyorsak böyle oynamak şart. yedekten sosa, olcay, abdülkadir, bongonda, burak iyi olur ama bu onbir üzerinde ısrar etmeliyiz.. solda kucka ortada onazi sağda okay ısrar etmeliyiz deli gibi gol yiyoruz...
Nazim Can
19.11.2017, 18:45
onazi yi de devre arasında satarlarsa orta sahayı bizim mahalleden takım kursak 3 saniyede geçer onur la başbaşa maç yaparız ..
Aynen en azindan hiziyla geride alan kapatiyor süpürücülügü fazla iyi olmasada su anda eldeki en hizli orta saha.
Reha Demirbaş
19.11.2017, 18:46
Damdoy'un oyundan çıkması futbola ihanettir. Sosa'yı görüp oyundan geri almamak ihanettir.
Abdul oynamalı
Kucka 90 dakika böyle oynayacaksa oynamalı
Orta sahada mücadele eden adam yoksa sosa oynamamalı
Okay toparlamıştı. Öyle ya da böyle Okay o bölgeyi dolduruyor en azından.
Okay - Onazi ile devam. O bölgeyi hiç karıştırmamak lazım.
jairzinho
onazi hem klasik dm değil hemde üstüne orta sahada yalnız kaldı.
Şanlı SanMarino
Damdoy 20 gol 20 asist yapsa yine oynamaz.
Sosa bitmiş. Vedalaşmak en doğrusu. Yoksa Trabzonspor'a zarar verir.
İyi ve sağlıklı Kucka katkı yapar.
Bero'nun 21'de olması süprizken oynaması milletin aklıyla alay etmek gibi.
Ligin en kötü sağbek performansı. İnanılır gibi değil 3 gole doğrudan etkisi var.
Kalecin kova. Her gelen top gol. Zerre konsantrasyon yok. Ancak laf ve şov.
Yusuf kötü. Burak kanatta verimi yarı yarıya.
Emin olunuz Trabzonspor Başkansız olsa hocasız olsa bundan kötü olmaz. Olamaz.
exelans_25
19.11.2017, 18:47
Sosa ya penalti aninda dikkat edin adam sirtini donuyor umrunda degil bu adama ne oldu ilk maçında nasildi simdi nasil
Ahmet Kara
Artık onazi - kucka , yusuf üçlüsünü oynatmamız lazım.
Soner Albayrak
Ya beyler geleceğe dair ümitli olacak ne var Allah aşkına?
Rakip zayıf olmasa Akhisar maçının aynısı olacaktı bu maç? Allah yardım etti de rezalet çıkmadı bugün.
Ben içerde dışarda her maç rezalet çıkmasın diye içimden hatim indirmek zorunda mıyım?
Mağlup olmayı geçtim, artık rezalet yaşamayalım diye dua ediyoruz.
Nazim Can
Valla attığı gol muazzamdı ligde o golü atacak çok az topçu var. Onun dışında orta saha oyunu olmayınca Yusuf sıradanlaşıyor.
Dikkat ettim ileriye attigi uzun toplar hep rakibe gitti dar alanda yaninda birileri oldumu daha iyi oynuyor Buraki bir defans arkasina sarkitamiyor, Dam doy bile 2 defa denedi birinde golü de bulduk zaten.
Fatih Çelik
19.11.2017, 18:49
Bence değişikliklerde teorikta hata yoktu. Biraz da oyunculara güven vermek için yaptı. Bence sorgulanması gereken Damdoy'un Yusuf'tan kat be kat faydalı olması orta sahada.
champions
19.11.2017, 18:49
Rıza Çalımbay'ın bu takımın hocası olamayacağını gördük. Acil yabancı hoca düşünmeliyiz. Devre arası satabildiğimiz kadar oyuncu satmalı, ortasaha başta olmak üzere 3-4 tane takımı yukarı taşıyacak oyuncu almalıyız.
halilaziz61
19.11.2017, 18:50
yanılmıyorsam sosa yı devre arasında gönderemiyoruz
finansal fair playden dolayı kiralık imzaladık sadece
yine elimizde patlayan nur topu gibi bir futbolcumuz oldu.
ikinci futbolcumuz da burak
ben transfer sezonunda buraya bu ikisi de yanlış tercihtir son transferlerini yapıyorlar bu kadar para verilmez diye yazdığımda bir sürü kişi itiraz etmiş, futbolu bilmemekle itham edilmiştim
futbol duayenleri sosa yı ve burak ı alın hayrını görün!!!!
ANAOKULU TERK
mahalle bakkalım sosa olsun ,
ekmek alırsam namerdim .
aç kalırım , karnım guruldaya guruldaya uyurum ,
yine de şu kokarca saçlı latinden bir şey almam .
tanrısına yakın , bana uzak olsun , mümkünse !
jairzinho
bu maçta castillo yu kazandık
rıza çalımbayı kazandık
zirve için ümitlendik
kazanma alışkanlığı kazandık
bu galibiyet bence 3 puandan çok daha fazlası.kırılma maçı bile olabilir sezon sonu hikayelerde
Takım özellikle ikinci yarıda çok kötü oynadı.
Baskı yok, disiplin yok, inanılmaz top kayıpları və ciddiyetten yoksun bir futbol oynadık. Galip gelmemize rağmen mutlu olmadım.
Buna eyvallah.
Fakat penaltı penaltı değil diyen renkdaşlar ya futbolun fsinden anlamıyor ya da ciddi psikolojik tedaviye ihtiyaçları var.
Şanlı SanMarino
Rıza efendi Ersun'un devamı gibi. Hiçbir fark yok. Geri bozuk. Ön daha bozuk. Dengesiz ve homojen olmayan takım.
Bu arada bu Sosa'nın maaşını bizim KADRO MÜHENDİSLERİ öder mi?
Nazim Can
Burak evet eski Burak degil formsuz sakat artist falan filanda kanattada olsa penaltida olsa golleri yaziyor Buraki öyle böyle idare etmeliyiz lbenli olan su orta saha ve kanatlari bir halletmeliyiz.
artvints
19.11.2017, 18:51
böyle futbol oynanmaz bu kadar net.
Soner Albayrak
19.11.2017, 18:52
Futbolculardaki bu gevşeklik nedir? Rakibi ikili mücadelelerde hiç zorlayamıyoruz.
Allah'a şükür Kucka girdi de biraz sertlik kattı orta sahaya.
Trabzonspor 12 haftada 26 gol yemez kardeşim. Bu takım toparlanacağa da benzemiyor.
Fatih Çelik
Futbolcu değil golcü başka da yorumum yok :) Özel güç gibi
Şanlı SanMarino
Castillo ikinci yarı sahada yoktu. Pereira ligin en kötü sağbeki. Ligin en kötü kovası pardon kalecisi bizde. Orta saha yol geçen hanı gibi.
3 puan fazlaydı ve asla aldatmasın.
Konya maçı da son dakika galibiyeti aldattı sonrası yıkım,
Gençlerbirliği de öyle.
Bu maç da farksız.
Aldanan kaybeder.
İyi takım bugün Trabzon'a bu kadar bireysel hata ile 6-7 tane atardı.
jairzinho
şimdi rıza hocadan onazi nin yanına bir hamle bekliyorum.23 kişilik kadrodan çıkarabilir .kucka dan fazla ümidim yok.
abdulkadir ömür denenebilir aslında .hem koşar hem top dağıtır
Isko6161
19.11.2017, 18:53
Gelecege yonelik tek bir ışık var, oda 2-0'dan ve 2-3'den geri dönmemiz. Aslinda pereiranin sanssiz gollerini yemeseydik cok cok farkli seyler konusacaktik ya neyse. Önemli olan bugunki 3 puani aldik. Bu arada Olcay döndügünde insallah Castillo kesilmez
Tayfun Aydın
19.11.2017, 18:53
haddini bil
Kardeşim bu konularda ben de hassasım ama bu penaltı içini ferah tut
Ne maçtı ama!
Penaltı pozisyonunu izleyemedim yorum yapamam ama (haklı olduğumuzu varsayarak yazıyorum) bundan sonraki haftalarda kazanmaya başlamak açısından çok önemli bir 3 puan oldu.
N'Doye'un oyundan alınışı ise saçmalıktı.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 18:54
Hakem şerefsizlik yaptı.
Nerede mi?
İki net penaltı vermedi. Burak ve Pereira. Yetmez gibi Pereira sarı kart aldı.
Sonrasında el diye durdurduğu pozisyon göğüs ve el varsa da kapalı. Oynattı ceza alanına girince durdurdu. Madem el atsana Pereira'yı.
Bu kadar kişiliksiz hakemlik olmaz.
akin0834
50 kere dedik .. istanbuldan ve şampiyonlar liginde oynma fırsatına arkasından bakmadan kaçan adam trabzon da yaşamaz .. hiçbirşey umrunda değil adamın ...
halilaziz61
Kardeşim bu konularda ben de hassasım ama bu penaltı içini ferah tut
öyle diyorsan abi eyvallah
konu hakkında daha yazmıycam
OzcanHan61
19.11.2017, 18:55
dibe vurduk diye dürüstlüğümüzden mi vazgeçelim
bu şikebahçe taraftarının tavrıdır
ben küme düşerim ama şike yapmam
küme düşerim ama haketmediğim bir penaltıyı istemem
biz yıllardır efsane kadrodan bunu öğrendik
Trabzona git, herhangi birine sor aynısını diyecektir.
Bizim anlayışımızda kazanma yolunda herşey mübah sayılamaz.
Bizi 3 istanbul büyütülmüşlerinden ayıran ana faktör budur.
Benim içime o penaltı sinmedi zira burak maçın başından beridir kendini yere atıyordu ve de çok kötü oynuyordu
Abi en temiz biziz en ahlaklı biziz diye diye dibe vurduk, temiz 15. olmaktansa 1-2 yanlış penaltı ile şampiyonluğu tercih ederim. Her zaman aleyhimize mi olacak hakem hatası.
Ecdad muhabbetini devam ettirmeyelim lütfen. Zira, çok anlamsız ve yersiz.
Hoca Sosa'yı bir an önce öne geçmek ve maçı koparmak için aldı bence.Bu kadar kopuk , lakayt ve alakasız olacabileceğini o bile düşünmedi herhalde.
Bana kalırsa Bero-Kucka olmalıydı ki bunu devre arasında söylemiştik. Sosa duruma göre 60 . dakikaya doğru alınabilirdi.
Ama Ndoye tek top tutan oyuncuyken ve çok da iyi oynuyorken çıkarması başlı başına hataydı.
Kucka hamlesi çok daha önce gelmeliydi.
Osmanlıspor bile ortasahayı tutmak için Özer'i aldı oyuna , yani ortasahalar çok çabuk geçiliyordu.
Tansu Onur Erdoğan
19.11.2017, 18:55
burağı beğenmeyenlere muhammet demir girsin :)
türkiyede buraktan iyi oyuncu yok olsada bizi tercih etmez.
yanabcı alırım dersen ,aldğın adamda sosa gibi cıkar . ad var sanı yok
o yüzden zevk almaya bakın puahaha
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 18:56
Penaltının tartışması yok. Tartışan ılıktır.
Çekme var indirme var. Arkadan forma çıkacak neredeyse.
İlk yarıda da iki penaltı var. Biri Burak diğeri Pereira.
Pereira'nın ceza alanına girdiği 2'ye 1 pozisyon öncesi el yok.
Niyeyse ceza alanına girince kesti. Madem ki el neden atmadı Pereira'yı?
Dahası Hakan'ın bu maçı tamamlaması ayıp. Ortada hiç bişey yokken kendini atıp 3 dakika çaldı. Emek hırsızı.
batuhanTs
Aynen öyle.Valla ben DK falan bekleyemem devre arası gitsin.
onun yerine de gol kralı olur dediğin muhammet demir gelsin nasıl fikir :)
Tayfun Aydın
öyle diyorsan abi eyvallah
konu hakkında daha yazmıycam
Rahat ol kardeşim penaltıyı yapan da 61 numara. Orada neden yaptı o hareketi bilmiyorum. Orada adamı koşarken tutmayacaksın. Hele Burak a dokunmayacaksın. Başkası olsa bu kadar gösteremez penaltı olduğunu.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 18:57
Penaltı net arkadaşlar tartışmaya gerek yok. İki penaltı daha var. Aksini iddia eden Serdar Gürler'le sevişsin.
mekatronik
Yahu adam hem tutuyor hem çekiyor daha nasıl penaltı olacaktı acaba. Bu kadar da romantikliğe gerek yok
hos_cocuk61
5-0 bitecek maç 4-3 bitti. Maçın özeti budur.
Royal Heart
19.11.2017, 18:58
Önemli bir galibiyetti. Sosa yerine Kucka ve Yusuf-Abdülkadir değişikliği maçı daha erken koparabilirdi. Sosa savunma önünde bu takıma katkı sağlayamaz bunu net gördük artık, hamlelerinde kart potansiyeli oldukça fazla nitekim kısa sürede yine kart gördü. Savunma önü ikilisi Kucka-Onazi-Okay üçlüsünden kombine edilmeli. Bir de artık Abdülkadir'i 11'de değerlendirmek gerekiyor en kısa sürede, bal yapmayan değil, yapan arı bu çocuk.
Şanlı SanMarino
Penaltı %100
Tayfun Aydın
Alıntılayark özellikle yazmıyorum.
Maçın kopmasını Onur önlemiştir. Kova falan diye saçmalamaya gerek yok.
Rıza ÇOLAK
19.11.2017, 18:59
Sosanın devre arasına kadar kiralık olması şans bizim için. Mazallah 2-3 yıllık sözleşme imzalasaydı hapı yuttuyduk. Rıza hocanın benden bi fazlası yok iddia ediyorum
jairzinho
bu arada yenen iki gol duran toptan
halilaziz61
Abi en temiz biziz en ahlaklı biziz diye diye dibe vurduk, temiz 15. olmaktansa 1-2 yanlış penaltı ile şampiyonluğu tercih ederim. Her zaman aleyhimize mi olacak hakem hatası.
bu anlayış iyi değil kardeş;
Bu anlayış ile herkes çekiyor diye sınavda kopya çektirir
herkes yapıyor diye yolsuzluk yaptırır
herkes yapıyordu radar bize tutuldu diye şike yaptırır
yani bu anlayış insanı zalim kötü insan yapar
futbol deyip geçme; futbol tam da hayatın içinde
futbol hiçbir zaman sadece futbol değildir. insanın karakterini ortaya koyar
evet ben de şampiyonluk sevinci yaşayamadım
ama bu demek değil ki bu kirli düzende parayı basıp şike yapıp bir kez olsun şampiyonluk görmek beni mutlu edecek.
inan seni de mutlu etmeyecek.
Neyse umarım penaltıdır
https://pbs.twimg.com/media/DPAc0Z4WsAAYDJ-.jpg
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:00
Hala Sosa alınmalı diyen var mı burada?
Çıksın konuşsun. Linç edelim :D
OzcanHan61
Gol kralı adayımız Perreira haha az hattrick yapacaktı dengesiz.
hos_cocuk61
Hala daha Milan'dan İnter'den 35'lik dinozor isteyen var mı?
ilelebeTS
Hakan da çok ballıydı bugün. Bayağı pozisyonumuz var, toplar üzerine geldi.
Soner Albayrak
19.11.2017, 19:01
İlk defa galip geldiğimiz bir maçtan sonra maçın özetini tekrar izleme isteği oluşmadı bende.
Böyle takım kurulmaz, böyle futbol oynanmaz.
Yiğit Gayretli
19.11.2017, 19:02
Öyle böyle kazandık...
Maçın iyileri Onur ve Damdoy idi... Onların peşine de belli bir bölümde oyuna karakter koyan Castillo gelir.
OzcanHan61
bu anlayış iyi değil kardeş;
Bu anlayış ile herkes çekiyor diye sınavda kopya çektirir
herkes yapıyor diye yolsuzluk yaptırır
herkes yapıyordu radar bize tutuldu diye şike yaptırır
yani bu anlayış insanı zalim kötü insan yapar
futbol deyip geçme; futbol tam da hayatın içinde
futbol hiçbir zaman sadece futbol değildir. insanın karakterini ortaya koyar
evet ben de şampiyonluk sevinci yaşayamadım
ama bu demek değil ki bu kirli düzende parayı basıp şike yapıp bir kez olsun şampiyonluk görmek beni mutlu edecek.
inan seni de mutlu etmeyecek.
Neyse umarım penaltıdır
Yok abi şaibeli şampiyonluk bende istemem ama geçen sezon bjknin lehine o kadar hakem hatası yapıldı ki 2-3 yanlış penaltı benim midemi bulandırmaz.
Sefaenes
Rıza Abdulkadiri oynatmayip harcamak istiyorsa defolup gitsin
halilaziz61
19.11.2017, 19:03
Ecdad muhabbetini devam ettirmeyelim lütfen. Zira, çok anlamsız ve yersiz.
Aynen katılıyorum
genç osmanın ecdadı olmadığını ifade eden kimse Atatürkün de ecdadı olmadığını ifade ediyordur,
çok yersiz bir çıkış oldu
memmedaga
2 tane kk gol attik nereye sansa bala kazandik ?
bu ve benzer senaryo sezon başından beri o kadar çok tekrarlandı ki artık bu takımın bir özelliği oldu (negatif manada)
kendi kalemize 5-6 gol attık 12 haftada böyle bir istatistik olabilir mi, böyle bir istatistiği olan onun dışında ilk golde gibiği sayıca çoğunlukta olduğu pozisyonlarda bol bol gol yiyen bir takım zaafiyetli ve negatif özellikleri ağır basan bir takımdır. Rakip takım hocaları öğrenilerine ilk kurduğu cümle rakibin defansif zaafiyetlerinde yararlanmamız gerekir demesidir,ayrıca geriden oyun kurma zaafiyetimiz devam ediyor İrfan hoca az akıllı olsa ileride baskı yapsa daha büyü sıkıntı yaşayacaktık
1-2 defa olan birşey değil kötü şans falan diyemeyiz aksine bu kadar düzensiz -savruk- zaafiyetli&hatalı savunması (hangi kurgu hangi oyuncu olursa olsun) olan bir takımın bu şekilde galip gelmesi şansı sayesindedir
12. hafta itibariyle tarihinin en çok gol yiyen Trabzonsporundan bahsediyoruz
Fatih Çelik
Öyle böyle kazandık...
Maçın iyileri Onur ve Damdoy idi... Onların peşine de belli bir bölümde oyuna karakter koyan Castillo gelir.
Yılan gibi adam
Bugün burak gsde oynayan bir oyuncu olsa, hakaret ve küfür manyağı yapılmıştı. Doğrusunu konuşmak lazım.
onun yerine de gol kralı olur dediğin muhammet demir gelsin nasıl fikir :)Olabilir tabi otistik reis.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:04
Rıza Abdulkadiri oynatmayip harcamak istiyorsa defolup gitsin
Adamın ilk makası vurduğu oyuncu oldu.
Bu Sosa oynar.
Bu Bero oynar ve Abdülkadir oynamazsa;
Sorgulanırsın. Kredin biter.
İlk maçlarda sonradan aldığı halde artık 21'e girmesi iyi diye bakıyoruz.
Yazık..
hos_cocuk61
19.11.2017, 19:04
Rıza Çalımbay'ın çıkardığı kadro güzeldi ama değişiklikler berbattı. Sosa girdiğinde eyvah orta saha boşaldı dedim, dediğim gibi de oldu. Bero -Sosa yerine Bero-Kucka olmalıydı bence, Ndoye çıkmamalıydı.
Gürkan Asma
19.11.2017, 19:05
Hala Sosa alınmalı diyen var mı burada?
Çıksın konuşsun. Linç edelim :DSosa zaten alınmış ffp nedeniyle kiralık görünüyor. Aynı lens transferi gibi. Şunu bi anlamadınız.
Maximum verimi almaya çalışmalıyız, artık bizim oyuncumuz.
artvints
19.11.2017, 19:06
hakem çok fazla yanlış karar verdi ama oyuncuların ayakta duracak hali yok başta burak ve lawal olmak üzere. herkes atlıyor, hepsine devam demesini olumlu buldum. oyunu durdurmaktan iyidir, eyyam faulleri de vermedi ama bazı pozisyonları ayırt edemedi.
Şanlı SanMarino
Burada her halta tandem yapan 2 tane kullanıcıyı ekledim ve ifa ediyorum.
1) selcuk
2) nazım
3) batuhan
Siz de engelleyin ve bu zihin problemi olan arkadaşlardan kurtulun.
Ilık hakaret ve küfür asla değil. Layt adama ılık denir. Soğuk-sıcak arası.
Soner Albayrak
Rakibin çoğu atağında geride hep eksik yakalandık. Bunu izahı nedir Allah aşkına?
Tayfun Aydın
19.11.2017, 19:07
Sosa nın anasına bacısına karısına mı söverler ne yaparlar bilmiyorum ama bugün ben saha da olsam bugün dalardım buna.
Yeminle seyretti ya seyretti.
Alınmayacak kiralık falan diye bir şey de yok. O iş yalan. Aldık ff den dolayı o şekilde oldu.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:07
Sosa zaten alınmış ffp nedeniyle kiralık görünüyor. Aynı lens transferi gibi. Şunu bi anlamadınız.
Maximum verimi almaya çalışmalıyız, artık bizim oyuncumuz.
Hayır. 2 kap açıklaması da ortada.
Zaten eğer ki alınmışsa..
Bazı şemsiyeler açılmaz. Biz de açmayalım. Geçmiş olsun hepimize. Geleceğimiz satılmış!..
İkili tartışmalardan uzak duralım lütfen, rica ediyorum. Galip geldiğimiz maçta bile kavga mesajları temizlemek durumunda kalıyoruz yahu! :)
Az sakin olun, düşük tansiyon cilde de iyi gelir bünyeye de.
Gürkan Asma
19.11.2017, 19:08
Hayır. 2 kap açıklaması da ortada.
Zaten eğer ki alınmışsa..
Bazı şemsiyeler açılmaz. Biz de açmayalım. Geçmiş olsun hepimize. Geleceğimiz satılmış!..Kap açıklaması diyor ya :)
Yahu kap a yazsak bu durumu ffp yi nasıl kandıracaksın ?
halilaziz61
19.11.2017, 19:08
Sosa nın anasına bacısına karısına mı söverler ne yaparlar bilmiyorum ama bugün ben saha da olsam bugün dalardım buna.
Alınmayacak kiralık falan diye bir şey de yok. O iş yalan. Aldık ff den dolayı o şekilde oldu.
Maalesef dediğiniz gibi abi
elimizde patlayan bir costant mbia mız oldu
OzcanHan61
19.11.2017, 19:09
İyi futbolcu alınsın diyordum zamanında ama öyle bir karaktersizmiş ki alay ediyor bizimle...
Burak bu haliyle başımızı çok ağırtacak gibi duruyor, her pozisyon yerde, fizik olarak güçlü değil sağlam basamıyor. Bugünki maçtan sonra da hakemler burağın pozisyonlarını özellikle ayrı tartacaktır. Umarım yanlış ve hatalı kararlara sebebiyet vermez.
hos_cocuk61
19.11.2017, 19:09
Orta saha Onazi, Yusuf, Kucka olmalı. Yusuf yorulursa yerine Abdülkadir girmeli. Devre arası geri dörtlü komple değişmeli.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:10
Beyler.
Kafanızı çalıştırın yahu.
Adam ev tutmuyor. Senelik otel masrafı 1,8 MİLYON TL.
O oyuncu oynar mı?
Kulübün tapusunu verip fayda göreceğin kim olur?
Şikesporda Van persie ne ise bizde Sosa odur. Birebir aynı.
Rakibin çoğu atağında geride hep eksik yakalandık. Bunu izahı nedir Allah aşkına?
Sosa durumu ve kanatların beklere destek vermemesi
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:10
DENİZ ÇOBAN;
"Bu son dakika penaltısı doğru. Hem tutma var, hem çekme!..Evet bu maçta hakem kötüydü ama itiraz edecek taraf Osmanlıspor değil Trabzonspor olmalı...3 penaltısından biri verildi!.."
%100 KATILIYORUM..
Reha Demirbaş
19.11.2017, 19:11
Bu maçın tek iyi tarafı 3 puan almamız oldu. Bazen toparlanma adına buna da ihtiyaç var.
Oyun adına sahada hiçbir etkinlik yoktu. Damdoy ve Castillo topla buluştuğunda hareketlenebildik.
Transfer olayları çıktığından beri Yusuf çok değişti gibi. İstek arzu ve topu kazanma hırsı kayboldu.
Sosa geldiğinden beri ilk 1-2 maç hariç hep böyle oynadı rezalet. Para kazanmaya geldiği belli. Bu iş demeçle olmuyor demek ki.
Orta alanda direnç sorunumuz var ve çok kolay geçiliyor. Bu defansımızı da zora sokuyor. Gs maçında oynanan futbolun genele yayılamaması bana oyuncuların bariz maç seçtiğini hissettiriyor.
Castillo umarım haftaya yedek kalmaz. Üstünde durulmalı. Eğer ısrar edilecekse bu Bero'da yada Sosa'da değil Castillo olmalıdır.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:11
İkili tartışmalardan uzak duralım lütfen, rica ediyorum. Galip geldiğimiz maçta bile kavga mesajları temizlemek durumunda kalıyoruz yahu! :)
Az sakin olun, düşük tansiyon cilde de iyi gelir bünyeye de.
Evet. Engelleyip kurtulmak en güzeli. Ancak engellenen kullanıcı bizi nasıl görüp cevap yetiştiriyor?
Burada provokatör çok. Temizlik şart.
Mehmet Fatih Silik
19.11.2017, 19:12
Inception baksam beynim bu kadar yorulmazdı anasını satım.
Bu maçta Olayın değerini umarım bazı inatçı arkadaşlar anlamıştır.
Maçın kırılma anı Onurun Özersin çektiği şutu parmaklarının ucuyla kurtarışıydı.
Hakan Arıkan'ı adam bilirdim ama yaptığı terbiyesizliktir ve hakem çok önceden uyarmalıydı.
Hakemi çok övmüştüm ilk macimizi harika yönetti diye ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Rıza hoca oyuna vaktinde değişikliklerle gerçekten çok katkıda bulundu.
Şans da olacak arkadaşım. Ne olursa olsun 3 puan hayatıydı.
ttsfurkan
19.11.2017, 19:13
Sosa bir Forvet arkası 10 NUMARA dır. Sırf bu sezon hiçbir şey yapmayan yusuf yazıcı oynasın diye sosa 8 numara oynatılıyor. Bu sosanın değil teknik ekibin suçudur. Şöyle söyleyeyim Jaja veya mesutu siz 10 numara değilde 8 numara oynatsanız iyi oynarlar mı? suç oynayan da mı oynatan da mı olur?
Sosa bir 8 numara olmamasına rağmen koştu ,top kaptı, kontra atakta faul yapıp kart gördü. Bence sosayı değil de sezon başından beri gs maçı hariç hiçbir katkısı olmadan her maç oynayan yusufu eleştirin. Bugün sırf yusuf oynasın diye forvetleri kanat, sosayı da 8 numara oynatanları eleştirin!!!
Erkan A.
19.11.2017, 19:14
beyler renktaslar cogu yorumlari okudum bir kac üyemiz trabzonsporlu degiler elestiri yapabiliriz küfürlerde var ? forumu binlerce insan izliyor küfürler neyin ensidir anlamis degilim , iyi niyetle yazilmis elestiri anlamindaki yorumlarin cogu beni güldürdü okurken ....buraka gelelim burak iyi degilsede 90 dakika herzaman sahada olmalidir burak rakip takim icin herzaman tehlikedir buraki sahadan alirsan rakip takim derin bir oh be ceker ....dam doy bügün gercekten cok iyi oynadi acaba diyorum damdoyun cokmu üstüne gidiyoruz oynadikca daha iyi olan bir damdoy izliyoruz damdoy suan oynadigi oyunla rodallegadan iyidir .....castillo iyi oynadi ...... pereira cok sansiz bir oyun oynadi aslinda pereira cok iyi oynadi kendi kalesine gol ati istemeyerek diye adami öldürmeyelim .....sonucta bu takim bizlerin hocamiz maclar oynanidkca daha iyi tercihler yapacaktir .. sabirli olalim artik abdulkadirde takima katilir sosa felan hikaye sosa gercekten futbolu birakmis saclarinla ugrasiyor büyük ihtimal kauför dükkani acar yakin zamanda ...iyi oynamdik kabul ediyorum fakat bu uzun maratonda daha kupa maclari gelecek böyle maci cevirmek 0-2 den cevirmek cok önemlidir .....destek verelim daha cok destek olacak inanin renktaslar olacak devre arasinda bir stoper bir oyunkurucu aldikmi cok gücleniriz ben riza hocaya güvenelim diyorum olacak sabir
jairzinho
19.11.2017, 19:14
çabuk unutuyoruz aga. 3-0 dan 4-3 olan maçlardan 2-0 dan 4-3 olan maçlara geldik . belli bir yol kat edildi en azından.kısa zamanda
Kısa kısa.
Topu ilerde tek tutan oyuncumuz Ndoye.Çıkan oyuncu Ndoye.
Tek top taşıyan Castillo, o asisti bir önceki pozisyonda da yaptı aslında , Ndoye atamadı.
Ara sıra bindiren Pereria.
Mas çakıldı kaldı yine.İlk golde markaj hatası.
Onazi'nin enerjisi çok güzel.Son dakikalarda bile bindiriyordu.
Ortasahamız hala çok kolay geçiliyor.
Özellikle dengesiz Bero oyundan çıktı yol geçen hanına döndü.
Futbolcudan beklentiniz sadece rakibin içinden geçmek olmasın.
Sosa'nın vurdumduymazlığı.Acaba Sosa forvet arkası kalsa arkasında Kucka-Onazi olsa nasıl olur ? Ama orda da böyle ruhsuz kalacaksa arkasındakiler daha çok yorulacak o zaman.
Yusuf'a yazık.
Ndoye mu Burak mı ?
Sürekli oyunun içinde olan , yanındakileri oynattıran, top indirip top dağıtan Ndoye mu ?
Ama bir anda defansın arkasına sarkıp gol atabilen bitirici Burak mı ?
Gerçek şu ki Burak çizgide olmaz.
Maç başlamadan Castillo'nun futbolcu olmadığını göreceksiniz mi diyenler..
Yusuf'a yılın 365 günü çöp muamelesi yapanlar.
Onur'a haksız yere yüklenenler.
Eleştiri nedir bilmeyip küfredenler , hakaret edenler..
Ne istiyoruz biz arkadaşlar ?
Zaten bir beklentimiz yok , bari şurayı germeyin de keyifle yorum okuyalım, maç izleyelim..
ttsfurkan
19.11.2017, 19:15
Sosa bir Forvet arkası 10 NUMARA dır. Sırf bu sezon hiçbir şey yapmayan yusuf yazıcı oynasın diye sosa 8 numara oynatılıyor. Bu sosanın değil teknik ekibin suçudur. Şöyle söyleyeyim Jaja veya mesutu siz 10 numara değilde 8 numara oynatsanız iyi oynarlar mı? suç oynayan da mı oynatan da mı olur?
Sosa bir 8 numara olmamasına rağmen koştu ,top kaptı, kontra atakta faul yapıp kart gördü. Bence sosayı değil de sezon başından beri gs maçı hariç hiçbir katkısı olmadan her maç oynayan yusufu eleştirin. Bugün sırf yusuf oynasın diye forvetleri kanat, sosayı da 8 numara oynatanları eleştirin!!!
Ayrıca o beğenmediğiniz Olcay, bero ve ndoye un takım için ne kadar önemli olduğunu da görün. Olcay geçen sezondan beri takımı ilerde tutan ,takımı pozisyona sokan isim 2 maçtır eksikliğini yaşıyoruz.
Emre EFENDİOGLU
19.11.2017, 19:16
Bariz penaltı, daha nasıl penaltı olsun?
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:16
Hakan, Özer ve Serdar adına utanılacak bir geceydi. Allah onlara akıl fikir versin. Ekmeğini yediğin kaba intikam gütmek alçak ve şerefsizlere yakışır.
Bizim en büyük kaybımız hocasızlık hala. Çok yiyoruz. Önde çok hatalar yapıyoruz.
Bu maç Osmanlı değil daha düzgün bir rakip olsa 5-6 gol yemek kaçınılmazdı.
Damdoy sorgusuz sualsiz gönder.
Sosa ile vedalaş.
Kucka katkı yapacak gibi. Okay ve Olcay vazgeçilmez. Burak bu takım için Allah tarafından gönderilmiş bir lütuf.
Bero yetersiz.
Castillo kaliteli ancak hala faydasız. İkinci yarı neredeyse hiç yoktu.
Pereira sorgusuz sualsiz gideceklerden.
Durica'ya saygı duyuyorum. Çok kötü maçlardan kısa sürede toparlamak büyük profesyonellik işi.
hos_cocuk61
19.11.2017, 19:17
Onur kalede çok çakılı kalıyor, özellikle yan toplar başlı başına tehlike. Burada bir senedir yazıyorum bu takıma süpürücü çabuk bir stoper lazım Uğur Durica'yla patatese dönüyoruz her maç.
yatmaztara
19.11.2017, 19:17
Sosa, köşe vuruşu kullanmayı öğrendiğinde Yusuf'u kesip forvet arkası oynayabilir.
Mehmet BAŞ
19.11.2017, 19:18
Alıntılayark özellikle yazmıyorum.
Maçın kopmasını Onur önlemiştir. Kova falan diye saçmalamaya gerek yok.
Özer'in o şutunu mucizevi şekilde çıkardığında içimden dedim ki; ''Forumdaki ukalalar acaba şimdi utanmışlar mıdır?''
Sanırım utanmadılar. Bunlar utanmaz Tayfun Hocam...
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:20
"Şanssız goller yedik" saçmalığına sığınmak yerine;
Kaleci mevkisinde problemimiz var düşüncesi daha realist.
Efsaneler heykel oldu; sahada performans oynar.
David_LuiZ4
19.11.2017, 19:21
Sosa sakatlık sorunu yoksa her maç 11 de başlamalı...Sosa'yı şu an al gsnin bjknın orta sahasına koy skorer olur...İkili mücadele yoksunu top kaybetme ustası Yusuf ile toptan kaçan hareketlenmeyen atılan pasları yanlış anlayıp timingi ayarlayamayan Burak eleştirilmiyor da Sosa eleştiriliyor hayret doğrusu....
Burak çıkacaktı oyundan Damdoy değil...Rıza'nın tek hatası buydu...Ama futbol şansı bu işte penaltı kazandırdı...
Çok talihsiz goller yedik savunma anlamında bir hata arayamayız...Ancaaaak....Her topu rakibe veren Yusuf ile hareketsiz Burak 60 dakika takımı 9 kişi oynattı ve eğer rakipte az top yapmasını bilen Love tipi bir adam olsaydı fark yerdik...Neyseki Osmanlı vasat takım...
Son olarak maç sonu mehter marşı çaldıran kişi bu kulüpden derhal kovulmalıdır...Böyle dar kafalı küçük beyinlerin bizde işi olamaz...
Bu arada Onur Özer'in şutunda eski günlerini hatırlattı maçın kırılma anıydı...Onur böyle işte aferin...
OzcanHan61
19.11.2017, 19:22
Birde şu Onuru övenler yok mu...çıldırıyorum yemin ederim. Adam sanki takımın kurucusu ona laf yok o kral.
Mehmet BAŞ
19.11.2017, 19:23
Castillo ikinci yarı sahada yoktu. Pereira ligin en kötü sağbeki. Ligin en kötü kovası pardon kalecisi bizde. Orta saha yol geçen hanı gibi.
3 puan fazlaydı ve asla aldatmasın.
Konya maçı da son dakika galibiyeti aldattı sonrası yıkım,
Gençlerbirliği de öyle.
Bu maç da farksız.
Aldanan kaybeder.
İyi takım bugün Trabzon'a bu kadar bireysel hata ile 6-7 tane atardı.
Yazdıklarına tek tek cevap vermeyeceğim. Kestirmeden söyleyeyim; mümkünse sen futbol yorumu yapma :o
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:23
Birde şu Onuru övenler yok mu...çıldırıyorum yemin ederim. Adam sanki takımın kurucusu ona laf yok o krak.
Akıl karı değil.
İsim, nam, şöhret veya para oynamaz.
Futbol sahada oynanır.
Kalede problem var. Aksini iddia etmek ya körlük ya ahmaklık.
Keşke düzelse ancak zerre umudum yok.
Onur 7 yıl öncede kalan güzel bir hatıraydı. Allah yolunu açık etsin. Varlığı Trabzonspor için zarar.
penalti degil diyen körler iyi baksin
https://pbs.twimg.com/media/DPAb8w0XcAEGx_3.jpg
Yazıklarına tek tek cevap vermeyeceğim. Kestirmeden söyleyeyim; mümkünse sen futbol yorumu yapma :o
imza
batuhanTs
19.11.2017, 19:25
Olabilir tabi otistik reis.
Tanrı muhammet demir'e gol kralı olur çapsızlığını yaşatmasın diyelim :)
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:25
Adam üstüne vurduğunda tek bir topu kurtar kahraman ol :D
Vuuuu tam bizlik tam.
3 tane yedin hafız.
26 gol yedi bu takım. Maç başına 2,5 gol.
Kaleci mevkisi önemlidir. Bizimse en sorunlu yerimiz.
ttsfurkan
19.11.2017, 19:26
Bu sezon gs maçı hariç her maç kötü yusufun, sadece yanına pas verebilen okayın, hatalı goller yiyen onurun ilk 11 de olmadığı güzel günler de göreceğiz inşallah. Devre arasına kadar bir maçta olsa Esteban(uğurcan)- pereira -uğur- durica- mas- onazi - kucka - sosa - olcay(abdüş) - castillo - burak ilk 11 ini görmek dileğiyle :)
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:27
Engellediğim adam bana cevap yazıyor. Olm işine bak senin beynin olsa zaten engelli olmazdın bende.
Gidin Onur'a tapın.
Trabzonspor Onur'dan büyüktür. Onur mazide kalmış eski bir oyuncu. Fazlası değil. Bitti artık. Unut.
Şenol Güneş'i kaleye koysak bu yaşta bu kadar gol yemez.
halilaziz61
Dünyanın neresinde olursa olsun yan topta hucum oyuncusuna kafayı vurdurmayacaksın
vurdursan yüzde 50 goldür,
onur bu maç gerçekten iyiydi.
onurun inanılmaz kurtarışlar yaptığı zamanki hallerine göre performansı düşük kabul ama o zaman olağan üstüydü normal değildi yani.
normal bir kalecinin hali şimdiki gibi olur.
müslera bu takımda bu defansla oynasın yine onu da bolca eleştireceksiniz.
batuhanTs
Beni bir daha alıntılama!!!!!!!!!
Şeref sahibi ol.
Ilık bir küfür değil.
Birde...
Engelliyorum seni.
Bu kaçıncı.
Defol git. Ilık hakaret değil layt demek. Ben sert oyuncu, sert taraftar seviyorum. Benim prensibim başkaldırı.
Köyüne dön.
en usta semazen gösterilerine taş çıkarıyorsun :) benden demesi şansını dene
Ozan Yılmaz
19.11.2017, 19:28
H.arıkan neden bu kadar karaktersizlik yaptı? Utanmadı geçmiş günlerden hiç!
halilaziz61
19.11.2017, 19:29
H.arıkan neden bu kadar karaktersizlik yaptı? Utanmadı geçmiş günlerden hiç!
belki bizim taraftar kendisine ana avrat küfür etmiştir
etmemiştir diyebilir miyiz?
serdaracıl
19.11.2017, 19:29
Bu sezon gs maçı hariç her maç kötü yusufun, sadece yanına pas verebilen okayın, hatalı goller yiyen onurun ilk 11 de olmadığı güzel günler de göreceğiz inşallah. Devre arasına kadar bir maçta olsa Esteban- pereira -uğur- durica- mas- onazi - kucka - sosa - olcay(abdüş) - castillo - burak ilk 11 ini görmek dileğiyle :)
Esteban'dan sonrasını okumadım. Esteban ne? Şuraya estaban yazmak taraftara hakarettir be
Ibrahim Gaygusuz
19.11.2017, 19:30
2 net penaltimiz vardi 1i verildi.
Castillonun kafasina uzanan kramponda digeri
hos_cocuk61
19.11.2017, 19:31
Castillo maçın belli bölümlerinde çok iyiydi. Burak, Ndoye, Castillo hücum hattı bana her an gol atabilir hissi verdi. Ndoye eğer böyle oynayacaksa Rodallega'ya onu tercih ederim ki Ndoye'yi burada en çok eleştirenlerden biride benim. Ama hak edene de hakkını her zaman veririm. Zaten Rodallega'nın girmesi sistemin içine etti.
Ozan Yılmaz
belki bizim taraftar kendisine ana avrat küfür etmiştir
etmemiştir diyebilir miyiz?Her aut atışında, faulde, hatta hiçbir şey olmayan pozisyonda bile 1 dakika yersen maçın 1.dakikasından itibaren küfür de yersin konfeti de
serdaracıl
Muslera 5 yemiş. Onur formsuz. Normal kaleciler gibi şu durumda. Daha iyisi varsa elbette o oynar ama kimse esteban falan demesin
Şanlı SanMarino
Onur süperdi beyler. Geldiğimiz akıl tutulması bu. Hee gardaşım heeeeee. Aynen.
1) Onur bitik. Yola çıkılmaz.
2) Sosa ile bugün vedalaşma şansı varsa kullanmak mecburi. Olmadı, olmaz.
3) Okay, Olcay ve Kucka'nın adaptasyonu; Castillo ve Abdülkadir katkısı önemli. Takım güçlenecek.
4) Rıza efendi bu seviye için yetersiz. Klasik Türk hoca. Takımı tanımıyor, becerileri sınırlı.
5) Burak Allah tarafından bir lütuf ve önde oynayacak tek oyuncu.
6) Durica'yı ve Uğur'u çok eleştirdim ancak ikisine de saygı duyuyorum. Derli toplu haldeler.
7) Hakem denilen zevatın maça etkisi %90. İki penaltı vermedi ve Osmanlı oyuncularına çirkefleşme hakkı tanıdı. Dahası Pereira için el diye kestiği pozisyon nizami ve devam etmeliydi. Golle sonuçlanacak diye durdurdu. Acaba DAB ve Çağatay Şahan'ın intikamı mı sayın genç hakem?
ttsfurkan
19.11.2017, 19:32
devre arası kesinlikle bir kaleci transferi şart.
Mehmet BAŞ
Hoca Sosa'yı bir an önce öne geçmek ve maçı koparmak için aldı bence.Bu kadar kopuk , lakayt ve alakasız olacabileceğini o bile düşünmedi herhalde.
Bana kalırsa Bero-Kucka olmalıydı ki bunu devre arasında söylemiştik. Sosa duruma göre 60 . dakikaya doğru alınabilirdi.
Ama Ndoye tek top tutan oyuncuyken ve çok da iyi oynuyorken çıkarması başlı başına hataydı.
Kucka hamlesi çok daha önce gelmeliydi.
Osmanlıspor bile ortasahayı tutmak için Özer'i aldı oyuna , yani ortasahalar çok çabuk geçiliyordu.
Samet Hocam, Sosa'nın yeri konusunda bir sıkıntı var.
Bu fizik durumundaki Sosa o bölgede oynamaz. Çünkü adam fizik olarak iyi durumda değil. Sıkıntı veriyor.
Daha az risk, daha fazla verim için Sosa bence daha önde oynatılmalı. Oynatılmalı ki defansif zafiyet yaşamayalım.
Bugün herkes Sosa'ya gamsız, umursamaz diye veriştiriyor. Fakat ben bu yorumlara katılmıyorum.
Zira bu adam Beşiktaş'ta da oynarken bu şekilde ''Relax' bir oynuyordu. Adamın tarzı böyle...
Kaldı ki bugün de ciddi pas hataları ve gamsızlığı vardı. Fakat bir şeyi de vurgulamak lazım.
Bence bugün o kadar da gamsız değildi. Zira maç içerisinde geri depar atıp 3 tane top kesti.
Kimisine bu yeterli gelmeyebilir. Ama bence bu adam 10 numara ve böyle bir adama göre bu bile fazla...
Sonuç olarak bu Sosa'yı beğeniyor muyum? Elbette hayır! Çünkü fizik olarak çok kötü ve formsuz.
Bugün ben olsam Sosa yerine Abdülkadir'i alırdım. Daha sağlıklı bir tercih olurdu.
Rıza Hoca'yı Abdülkadir konusunda eleştiriyorum. Aynı şekilde Bongonda'yı kadroya almaması da yanlıştır.
Şanlı SanMarino
Muslera 5 yemiş. Onur formsuz. Normal kaleciler gibi şu durumda. Daha iyisi varsa elbette aa kimse esteban falan demesin
No Esteban
No Düztaban
No Onur
No Uğurcan
Bize gerçek bir kaleci lazım.
halilaziz61
19.11.2017, 19:33
Her aut atışında, faulde, hatta hiçbir şey olmayan pozisyonda bile 1 dakika yersen maçın 1.dakikasından itibaren küfür de yersin konfeti de
valla orda hakem araya girer verir sarıyı kırmızıyı
hakem görevini yapmıyorsa sorun hakan ın değil
vakit geçirmek futbolun içinde olan bir şey emek hırsızlığı değil
faul gibi yani faul yaparsın sarı ya da kırmızı yersin karşılığını alırsın
karşılığını vermeyen hakem tek suçludur
Oyunun özeti 7golun 6sını atan Trabzonspor son dakika penaltısıyla kazandı
gerenimo
19.11.2017, 19:34
yine futbol ulemaları kusmaya başlamış. kimisi onura, kimisi yusufa... acıdım bugun size. ah keşke bu maç kaybedilseydi de forumu gırtlağına kadar kusmuğa boğabilseydiniz.
Şanlı SanMarino
Serkan, Volkan ve Harun gibi kaleciler kurtararak takımlarını ayakta tutarken;
Bizim kaleye gelen çoğu top gol oluyor.
Acaba neden neden?
Ozan Yılmaz
valla orda hakem araya girer verir sarıyı kırmızıyı
hakem görevini yapmıyorsa sorun hakan ın değil
vakit geçirmek futbolun içinde olan bir şey emek hırsızlığı değil
faul gibi yani faul yaparsın sarı ya da kırmızı yersin karşılığını alırsın
karşılığını vermeyen hakem tek suçludurİyi o da tribüne değil hakeme hareket çeksin o vakit demenize gore ortamı yaratan o lakin
atan ve tutan
https://pbs.twimg.com/media/DPAiQR0W4AM0t8M.jpg
pReN@_61
19.11.2017, 19:35
Kazanmak keyifli be :D :D
halilaziz61
19.11.2017, 19:35
İyi o da tribüne değil hakeme hareket çeksin o vakit demenize gore ortamı yaratan o lakin
ben hakanı trabzonda iken hatırlıyorum tek başına oynadığı bir şikebahçe maçı vardı
yoksa maç 7-0 olurdu
o yüzden kendisine saygım vardır
şimdi skor yorumlarını bi tarafa bırakırsak,bugün sahada 10dk lık iki kısım harici,bir tane bile olumlu şey yoktu takımda...çok dağınık allak bullak bir oyun ve taktik...zerre kazanma hırsı olmayan oyuncular...bugün 4 gol atmamızın yegane sebebi ligin en kötü defans örneğini sergileyen osmanlıspordur... kayseri maçında gördüğümüz berabere bitse de olur anlayışı oyuncularda aynen devam ediyor...yahu ligin dibindeki takıma son 15 dk tek atak yapamıyorsan,atağı geçtim oyuncular koşmaya bile üşeniyorsa çooook büyük sıkıntı var demektir...gs maçındaki hırsın onda biri yoktu oyuncularda...resmen maç seçiyolar... dua edelim iyi ki şu maçı ligdeki en kötü takımla oynadık yoksa 2-0 dan sonra akhisar benzeri şeyler olurdu...
halilaziz61
19.11.2017, 19:36
yine futbol ulemaları kusmaya başlamış. kimisi onura, kimisi yusufa... acıdım bugun size. ah keşke bu maç kaybedilseydi de forumu gırtlağına kadar kusmuğa boğabilseydiniz.
onur iyi idi yusuf fena değildi
saha içinde en kötüler sosa ve buraktı
saha dışında ise rıza
Fatih Çelik
19.11.2017, 19:37
atan ve tutan
https://pbs.twimg.com/media/DPAiQR0W4AM0t8M.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/proxy/mW30VGP59SvPFST8KmSRFciT-6dljyZbY-UhgZ9KjPwm0ja_MbQ75wbMqsqNF_bkJq-K6K-vvEvFoFhy6jEKrwy3Fq2PCNgSzq_oAypxZcRVrZw6kOjElrSQy wl62_mi3q8EyA=w384-h384-nc
hos_cocuk61
Acaba neden neden?
Tamam kaleci yan toplara pek çıkmıyor kalede duruyor da senin savunman her topa vurduruyor. Serdar Gürler bile neredeyse kafa topu alıyor. Bu savunmadın arkasında dünyanın en iyi kalecisi de patates olur.
Ozan Yılmaz
ben hakanı trabzonda iken hatırlıyorum tek başına oynadığı bir şikebahçe maçı vardı
yoksa maç 7-0 olurdu
o yüzden kendisine saygım vardırBenim de vardı bugüne kadar bugün silindi. Gereksiz işlere girdi taraftarın kendisine olan sempatisini bitirdi.
serdaracıl
19.11.2017, 19:38
Acaba neden neden?
Volkan, Serkan?
Kaleci mi yav şunlar? İmdat be imdat
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:39
Kazanırken doğruları yapan takım gelişir.
Bero ile Damdoy ile hedefe gidilmez. Bu oyuncular oynadığında Gümüşhane ve Kızılcabölük gibi takımlara karşı bile ezildiğimizi unutacak kadar vakit geçmedi. Aklımız da, hafızamız da yerinde.
Castillo tek devrelik isim.
Evet Yusuf çok kötü. Ancak buna rağmen sahada tutulur. Her an skor yapabilir. Çıkınca hepten kısır bir durum oluşuyor.
Kale problemli.
Sosa 21'e alınmamalı artık. 12 maç geçti, bu iş bitti.
Olcay, Okay, Kucka çok katkı yapacak.
Pereira konusunda endişeliyim.
Tayfun Aydın
19.11.2017, 19:40
Pekiiiii. Alıntı yapmayayım dedim ama sana artık anlayacağın dilden cevap vermek lazım.
Senin kaleci mevkinde sorunun yok. Senin stoper sorunun var. Adam tutamayan kornerde adam paylaşmasını bilmeyen stoperlerin var. Bunlara kornerlerde gelip adamı kovalmayan beyefendilerde eklenince Onur yan toplara çıkmayyyyyy durumu gerçekleşiyor.
Onur un ayağı da gayet iyi yan topları da. Yediği 2. golde golü zaten kurtardı. 3 golde o çıkışı yapmasa gene gol olacaktı. İlk goldeki topu çıkartan tarihte sayılı kaleci vardır. Bir tanesi Gordon Banks dir. Merak edip bakarsın diye bir ümidim var ama onunla da uğraşma al buradan 0.50 ye getir. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi kurtarışı diye geçer bu pozisyon.
Sıkıntı şu Onur bir süper kahraman gibi son 4 sende bir sürü fark yiyebileceğimiz maçı kurtardı.
Şimdi İYİ bir kaleci gibi oynayıp mucizevi topları çıkartmayınca kötü kaleci oluyor.
2 dizinden sakatlanan kalecinin çıkardığı topu seyretmeni tavsiye ediyorum sana.
Son laf Sosa yı aldık kiralık falan değil ahkam kesiyorsun bari bilgin olsun.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:40
Volkan, Serkan?
Volkan Babacan, lider takımın kalecisi.
Serkan çok başarılı oynuyor Konya'da. Ancak sonlarda takımı. Yine de bizden çok daha başarılı. Normal şekilde birkaç gol yiyor.
Konya 16 gol yedi biz 26
Bu gidişle sezon sonu x2 gibi bir fark oluşur. Bu büyük tehlike.
Trabzonspor-Osmanlıspor maçında en çok ikili mücade kazanan futbolcular
•Burak Yılmaz (15/7)
•N’Doye (13/7)
•Mas (10/7)
•Castillo (10/7)
nerdesin onazi
merkez patates oldu
<button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button u-textUserColorHover" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: inherit; font-family: inherit; margin: 6px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: none; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 0px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; border-radius: 0px; box-shadow: none; text-align: left; white-space: normal;"></button>
gurur6134
19.11.2017, 19:42
Kolay alabilecegimizi maci kendi kendimize zora soktuk yinede galibiyet guzel ozellikle 3 gol yedikten geri dustukden sonra geri donmemiz guzel..bana gore riza hoca 2.yari sosayi alarak yanlis yapti onu kazanma cabasini anliyorum da kurtarici olarak sahada olacak seviyede degil hala resmen takimin el freni gibi..sosa yerine kuco ilk yari iyi isler yapan ama 2.yari oyundan dusen castillo yerine de abdus girseydi mac daha erken kopardi bu kadar zorlanmazdik..bugun damdoy cok iyiydi son dakika da aldirdigi penalti olmasa buragin yerine macin adamiydi tartismasiz..yusuf kotuydu ama atti golunu yine, kotu oynarken bile katki yapmasi guzel..sosa sene sonuna kadar boyle giderse acilen elden cikarilmali yeni sezon baslamadan zararin neresinden donersen iydir cin abd araplar alici bulunur bir sekilde tek enayi biz degiliz ya!!! Pereira ve duricaya sene sonu tesekkur edilmeli artik..
homosapiens
19.11.2017, 19:42
Burak'ın isabetli pas atamadığında veya alamadığında yerli ve yabancılara farklı tepki vermesi ve genelde sevincinin neredeyse tamamını onur, abdülkadir, yusuf, olcay gibi yerlilerle paylaşması benim sevincimi azaltıyor. İnşallah ben abartıyorumdur da takımda bu türden huzursuzluklar çıkmaz
Bu fizik durumundaki Sosa o bölgede oynamaz. Çünkü adam fizik olarak iyi durumda değil. Sıkıntı veriyor.
Daha az risk, daha fazla verim için Sosa bence daha önde oynatılmalı. Oynatılmalı ki defansif zafiyet yaşamayalım.
Bugün herkes Sosa'ya gamsız, umursamaz diye veriştiriyor. Fakat ben bu yorumlara katılmıyorum.
Zira bu adam Beşiktaş'ta da oynarken bu şekilde ''Relax' bir oynuyordu. Adamın tarzı böyle...
Kaldı ki bugün de ciddi pas hataları ve gamsızlığı vardı. Fakat bir şeyi de vurgulamak lazım.
Bence bugün o kadar da gamsız değildi. Zira maç içerisinde geri depar atıp 3 tane top kesti.
Kimisine bu yeterli gelmeyebilir. Ama bence bu adam 10 numara ve böyle bir adama göre bu bile fazla...
Sonuç olarak bu Sosa'yı beğeniyor muyum? Elbette hayır! Çünkü fizik olarak çok kötü ve formsuz.
Bugün ben olsam Sosa yerine Abdülkadir'i alırdım. Daha sağlıklı bir tercih olurdu.
Rıza Hoca'yı Abdülkadir konusunda eleştiriyorum. Aynı şekilde Bongonda'yı kadroya almaması da yanlıştır.
Teşekkür ederim.
Ama eğer ki Rıza hoca baskılı ve tempolu oyun istiyorsa (ki Bero tercihi özellikle hep buna işaret) , Sosa 10 numara pozisyonuna geçip daha önde oynasa da bir anlam ifade etmez.
O pozisyonda da şu an Yusuf oynuyor.Ki baksanıza Sosa girdikten sonra bile Yusuf 8 e çekilmedi , orda oynamaya devam etti.
Bence Sosa tam kondisyon kazanana kadar 60-70 gibi hamle oyuncusu olmalı.Yoksa bir kişi eksik oynuyoruz.Ben bu adam relax oyuncu kısmına falan da pek katılmıyorum hocam.Sosa isterse tempolu oyunu da kaldırabilecek bir adam , ama ortasaha merkezde Onazi'den , Kucka'dan beklediğimizi ondan beklersek hata etmiş oluruz.Vurdumduymazlık eleştirimi de bu maç özelinden genelde top kaptırıp yürüyerek devam ettiği diğer maçlara da yapıyorum.
Kaldı ki Fenerhahçe'ye bakın 2-3 senedir Van Persie'nin kondisyon kazanmasını bekliyordu sakatlıktan önce :)
Devre arasına kadar bekleyelim , sonuçta opsiyonumuz var .
serdaracıl
19.11.2017, 19:43
Volkan Babacan, lider takımın kalecisi.
Serkan çok başarılı oynuyor Konya'da. Ancak sonlarda takımı. Yine de bizden çok daha başarılı. Normal şekilde birkaç gol yiyor.
Konya 16 gol yedi biz 26
Bu gidişle sezon sonu x2 gibi bir fark oluşur. Bu büyük tehlike.
Patatesin önde gideni
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:43
Pekiiiii. Alıntı yapmayayım dedim ama sana artık anlayacağın dilden cevap vermek lazım.
Senin kaleci mevkinde sorunun yok. Senin stoper sorunun var. Adam tutamayan kornerde adam paylaşmasını bilmeyen stoperlerin var. Bunlara kornerlerde gelip adamı kovalmayan beyefendilerde eklenince Onur yan toplara çıkmayyyyyy durumu gerçekleşiyor.
Onur un ayağı da gayet iyi yan topları da. Yediği 2. golde golü zaten kurtardı. 3 golde o çıkışı yapmasa gene gol olacaktı. İlk goldeki topu çıkartan tarihte sayılı kaleci vardır. Bir tanesi Gordon Banks dir. Merak edip bakarsın diye bir ümidim var ama onunla da uğraşma al buradan 0.50 ye getir. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi kurtarışı diye geçer bu pozisyon.
Sıkıntı şu Onur bir süper kahraman gibi son 4 sende bir sürü fark yiyebileceğimiz maçı kurtardı.
Şimdi İYİ bir kaleci gibi oynayıp mucizevi topları çıkartmayınca kötü kaleci oluyor.
2 dizinden sakatlanan kalecinin çıkardığı topu seyretmeni tavsiye ediyorum sana.
Son laf Sosa yı aldık kiralık falan değil ahkam kesiyorsun bari bilgin olsun.
Tayfuncuğum Sosa konusunda net bilgiyi verdim. Dediğimin arkasındayım. Sezon arasında konuşuruz bunu.
Velev ki almak mecburi yine de KOVMAK MECBURİ. Başka çaresi yok.
Sen Onur'la 12 maçta 26 gol yemeyi normal görebilirsin.
Benim için ölçü kalitedir ve o kalite 2010 yılında kaldı. 7 yıldır değişmeyen tek şey ve kanayan yara.
Haa yine de bu hali bile Esteban'dan 10 kat iyi. Ancak Trabzonspor hedefe gidecekse kalede bu oyuncular ile olmaz. Olmadığını her sezon tekrar tekrar yaşıyoruz zaten.
Şanlı SanMarino
19.11.2017, 19:44
Ayrıca son not; KÖTÜDE ISRAR KATMERLİ KÖTÜDÜR.
Geri alınmayacak tehlikeler doğurur.
Eleştiriden korkmayın; yalamalardan, aşağılık tiplerden korkun.
Gürkan Asma
19.11.2017, 19:46
Sosa hakkında harfi harfine aynı düşüncedeyim.
--------------------------------------------------------------------------------------
Bizim taraftar Sosa dan castillo etkisi bekliyor, castillo sonradan oyuna girince mesela topu alıp çalımlar atar falan. Bu değil Sosa, çünkü ilk sebebi geri de oynatılıyor bu adam.
Ha Sosa şuan iyi mi, kesinlikle değil o ayrı konu. Ancak bu adam devamlı savunmaya koşup top çıkaracak adam da değil.
Bugün maçın koptuğu anlarda takım geri dönemediğinde 4-5 kere geri koşup top kazandı. Sırf maaşı yüksek diye de bu gamsızlık nedir ?
Onazi aldığı para kadar oynuyor mu yani ? Bunu niye kimse sorgulamıyor mesela ? Ya da Okay ?
onurun "kucagina" gelen top
https://pbs.twimg.com/media/DPAefqYX0AAIvCt.jpg
bu topu onur- casillas gibi hizli kaleciler disi cok az cikarabilen olur dünyada
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.