PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 12.Hafta | Trabzonspor 4 - 3 Osmanlıspor 19.11.2017 | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7

Şanlı SanMarino
14.11.2017, 18:21
Bana göre en ideal kadro şu olur;

Onur
Pereira-Uğur-Durica-Mas
Onazi(Batuhan)-Sosa
Volkan-Yusuf(Abdülkadir)-Castillo
Burak

Alper Beyazay
14.11.2017, 19:20
Kamil Ahmet-Bero-Sosa üçlüsü demek haa. :D:D:D

Ibrahim Gaygusuz
14.11.2017, 21:07
Onazi yetissin baska birsey istemiyorum

Tuğrul
14.11.2017, 22:20
Bordo mavililerde Osmanlıspor maçında orta saha bölgesinde Kamil Ahmet, Sosa ve Bero'nun oynaması bekleniyor (Beinsports)

Ne yaptın üstad, Kamil-Bero merkeziyle ligde kartlar yeniden dağıtılır. Antalya kampında demek bu tarz şeyler üzerinde durulmuş, helal olsun Rıza hocaya. Adam kurt hoca lakabını hak ediyor. Osmanlı maçını iple çekiyorum.
1461'te bile eğreti duracak olan Bero'nın.

Israrla 11'de hatta yedek kulübesinde olmasının altında yatan nedeni merak etmiyor değilim.

Ersun gibi Rıza da TS kulübü-taraftarı ile maytap geçiyor.

Kamil Ahmet'i de henüz bir maçta test etmedik ama ayağına hakim bir görüntüsü var fakat orta alanda markaj altında oynamak kreatif özellikler ister.

Yine de Okay-Onazi-Kucka'dan aşağı kalır performansı olmaz.

Bu Rıza'nın Abdülkadir Ömür ile bir alıp veremediği olduğunu düşünüyorum.

Onun yerine Bero'yu seçmesi aklı dengesi yerinde olmadığına bir işarettir. Hemen Abdülkadir'i 8-10 numaraya çekerek bu hatasından dönmelidir.

ÖmürKaradeniz61
15.11.2017, 01:59
80 yaşında mezarda olması gereken adam milli takımı yönetiyor
Napacaz şimdi adamı canlı canlı mezara mı koyalım?

HOPA'LI TS'Lİ
15.11.2017, 08:06
3 puandan öte bir maç

UĞUR DURTAŞ
15.11.2017, 08:32
Arkadaşlar günaydın;

Müsait olduğunuzda Yılmaz Özdil in Alsancak stadı yazısını okumanızı tavsiye ederim.

kolaylıklar diliyorum..

Yiğit Gayretli
15.11.2017, 08:47
Gece rüyamda Trabzonspor oynadığı ve kazandığı bir maçı gördüm. 4 gol falan atıyorduk çok güzel bir oyunla. Ama kimle oynadık, nerede oynadık hiç bilmiyorum :)

7can61
15.11.2017, 09:03
Şu saçma sapan milli maç haftasını kim icat ettiyse halt etmiş. Arkadaş 15 gün maç izleyemiyoruz bu gereksizler yüzünden yahu. Hadi süper ligi anladık bari 1. ligde maçlar oynansın onları izleyelim.

UĞUR DURTAŞ
15.11.2017, 09:22
6 Maç..
bu maçların kazanılması demek trabzonsporumuzun ligin ikinci yarı şampiyonluğun en büyük adayı yapar mı?
niçin olmasın?imkansız diye bir şey yok
3 puanlı bir sistemde her şey olur düşüncesindeyim.
osmanlı maçıyla başlayacak 6 maçlık serüven için
takımı öyle veya böyle inandıracaksın.
camianın a dan z ye kenetlenmesi şart.
6 haftalık süreçte rakiplerin gerçekten zor maçları var.
*
bjk-akhisar , başakşehir-gs , fb-sivas , kayseri-başakşehir
bjk-gs
fb-kasımpaşa , bursa-fb , gs-akihisar , sivas-başakşehir , kayseri-bjk
sivas-bjk , konya-fb , kasımpaşa-başakşehir , gs-göztepe

Kamil Çakmak
15.11.2017, 09:54
Arkadaşlar günaydın;

Müsait olduğunuzda Yılmaz Özdil in Alsancak stadı yazısını okumanızı tavsiye ederim.

kolaylıklar diliyorum..

Okudum. Duygu yüklü güzel yazmış.

Kamil Çakmak
15.11.2017, 09:56
maça ilgi çok az. Türibünlerde 15 bin kişi olur sanırım.

bkandil
15.11.2017, 10:07
6 Maç..
bu maçların kazanılması demek trabzonsporumuzun ligin ikinci yarı şampiyonluğun en büyük adayı yapar mı?
niçin olmasın?imkansız diye bir şey yok
3 puanlı bir sistemde her şey olur düşüncesindeyim.
osmanlı maçıyla başlayacak 6 maçlık serüven için
takımı öyle veya böyle inandıracaksın.
camianın a dan z ye kenetlenmesi şart.
6 haftalık süreçte rakiplerin gerçekten zor maçları var.
*
bjk-akhisar , başakşehir-gs , fb-sivas , kayseri-başakşehir
bjk-gs
fb-kasımpaşa , bursa-fb , gs-akihisar , sivas-başakşehir , kayseri-bjk
sivas-bjk , konya-fb , kasımpaşa-başakşehir , gs-göztepe

Fikstürü ilk gördüğümde GS maçına kadar yokuş yukarı, GS maçından sonra yokuş aşağı giden araba gibiyiz demiştim. Yokuş aşağı döndüğümüzde yoldaki çakıl taşları sıkıntı çıkarmazsa iyi yol alırız, çakıl taşına takılırsak takla atabiliriz. :D

HOPA'LI TS'Lİ
15.11.2017, 12:07
Şu saçma sapan milli maç haftasını kim icat ettiyse halt etmiş. Arkadaş 15 gün maç izleyemiyoruz bu gereksizler yüzünden yahu. Hadi süper ligi anladık bari 1. ligde maçlar oynansın onları izleyelim.

Bu süper lig haricindeki ligin 15 gün ertelenmesini anlayamıyorum.

Tüpkafa istifa!

ANAOKULU TERK
15.11.2017, 13:43
bizanslıların son 6 maçı zor da , senin ki kolay mı ?

hem de kendi dengin takımlarla ,
yani küme düşmeye aday takımlarla maç yapacaksın .

can havliyle saldıran , gözümü karartmış ,
geçmişinde yaşadığın başarıların zerre umrunda olmayan ,
seni ciddi ciddi gözüne kestirmiş ,
ne istediğini bilen , seni çözüp , yalayıp yutmuş , takımlarla oynayacaksın .

vur sırtına , al lokmayı devri bitti artık .
eskilerde kaldı . nostalji oldu o günler .
anadolu bu olaya uyanalı çok oluyor .
bırak bize diş geçirmeyi , adamlar bizans'a hallenecekler neredeyse .
onun da eli kulağında . yakındır .

anadolu kulüpleri , artık bizi kaale almıyor .
veya alınacak takım olarak görmüyor .
haksız da sayılmazlar bir bakıma .
rakip takım hoca ve futbolcularının ,
maç önü ve sonu ropörtajlarda verdikleri demeçlere bakarsanız ,
ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız .

38 puana ulaşmak için , strateji geliştirilmeli .
aç tavuk gibi , darı ambarı rüyaları görmemeliyiz .
devir öyle kötü bir devir ki ,
evinde alacağın 1 puan bile bizi kümede tutabilir .

ersun tarzı "ya herro , ya merro " oyun bize göre değil .
hele " dik oyna" felsefesi hiç değil .
zaten başımıza ne geldiyse , bu "dik oyna " goygoyundan gelmedi mi ?

dik oynayınca ne oluyor ki sanki ?
her dik oynayışında bizans gelip sana çakmadı mı ?
her defasında , anadolu kulüpleri arkamıza dolanıp sanat (!) filmi çekmedi mi ?

geçin bu ayakları .

(evinde oynasan da ) önce 1 puanı garantile .
sonra (o da olursa ) 3 puanı almaya çabalarsın .
3'ün 1'ini almak size hakaret olarak gelebilir ama ,
gün gelir o 3'ün 1'ini bile bulamayabilirsin .

kümede kalma savaşı verdiğimiz şu günlerde ,
( bence alınması başarı sayılabilecek ) 1 puanın kıymetini bilelim lütfen !

HOPA'LI TS'Lİ
15.11.2017, 15:44
TS efsanesinin ilk 4 sıra dışındaki yeri her zaman yüreğimi yakmıştır.

TS 7 kez şampiyondur (2005 ve 1996'da çalınan şampiyonlukları hariç), her yıl şampiyon olmalıdır.

cakalkerem
15.11.2017, 16:09
hadi bakalım yenelimde toparlanalım biraz...
kayseri maçındaki saçma sapan oyun tarzımızı değiştirmeliyiz.

HOPA'LI TS'Lİ
15.11.2017, 16:26
hadi bakalım yenelimde toparlanalım biraz...
kayseri maçındaki saçma sapan oyun tarzımızı değiştirmeliyiz.

GS maçındaki şahane oyun
Kayseri maçındaki berbat oyun

Seri galibiyetler ve iyi oyun istikrarı başlasın artık

selcuk
15.11.2017, 17:16
takim kaptanlari tribüne gelin gerisini biz hal edecegiz diyor

tribünlerde hareketlilik 0

takimin motivasyonunu düsünebiliriz

Gürkan Asma
15.11.2017, 17:24
takim kaptanlari tribüne gelin gerisini biz hal edecegiz diyor

tribünlerde hareketlilik 0

takimin motivasyonunu düsünebiliriz

Takımın motivasyonu tribüne bağlı olsaydı 4 6 yemezlerdi (alanya maçında da aynı bu şekilde çağrı yapıp duruyorlardı, ne değişti ? ) gs maçında çok iyi bi taraftar vardı ancak takımı asıl motive eden her zaman ki gibi büyük maç olmasıydı. Zaten tribünlerin yarısı cezalı bilet de satılmamış pek, 6-7 bin kişi olur. Kimse kusura bakmasın ben hakettiklerini düşünüyorum cezalı değilim ama gitmeyeceğim ilk kez, taraftar bu kez haklı bence.

selcuk
15.11.2017, 17:30
Takımın motivasyonu tribüne bağlı olsaydı 4 6 yemezlerdi (alanya maçında da aynı bu şekilde çağrı yapıp duruyorlardı, ne değişti ? ) gs maçında çok iyi bi taraftar vardı ancak takımı asıl motive eden her zaman ki gibi büyük maç olmasıydı. Zaten tribünlerin yarısı cezalı bilet de satılmamış pek, 6-7 bin kişi olur. Kimse kusura bakmasın ben hakettiklerini düşünüyorum cezalı değilim ama gitmeyeceğim ilk kez, taraftar bu kez haklı bence.

hicte degil

sanki alanya macinda tribünler doluydu

taraftar dedigin kötü günde daha cok takiminin yaninda durur

hak etmedi demez, gider destegini verir son düdükten sonrada protestosunu yapar

isler kötü gittiginde tribüne gitmeyen taraftar degil sadece seyircidir

bu ayni namaz kilmayan, oruc tutmayan 2 sure bilmeyen müslüman gibi bisey

Gürkan Asma
15.11.2017, 17:41
hicte degil

sanki alanya macinda tribünler doluydu

taraftar dedigin kötü günde daha cok takiminin yaninda durur

hak etmedi demez, gider destegini verir son düdükten sonrada protestosunu yapar

isler kötü gittiginde tribüne gitmeyen taraftar degil sadece seyircidir

bu ayni namaz kilmayan, oruc tutmayan 2 sure bilmeyen müslüman gibi bisey

Abi aynı düşüncedeydim son kayseri maçına kadar, ancak bir takım 1 haftada bu kadar değişemez. Maç seçtikleri günbegün ortadayken, biz tribünü doldurup acaba bu maç oynayacaklar mı diye şansımızı mı deneyeceğiz ?. İyi futbolu geçtim, geçen haftaki mücadele sonraki hafta olmuyor ve taraftar bunu haketmiyor. Futbolcuların da taraftar demeye hakları yok şuan, Osmanlı maçına da taraftar mı motive edecek oyuncuları ? . Bilmiyorum, belki çok sinirliyim yanlış düşünüyorum ama içimden gram maça gitmek gelmiyor, demek ki çoğunluk da bu görüşte.

selcuk
15.11.2017, 17:52
Abi aynı düşüncedeydim son kayseri maçına kadar, ancak bir takım 1 haftada bu kadar değişemez. Maç seçtikleri günbegün ortadayken, biz tribünü doldurup acaba bu maç oynayacaklar mı diye şansımızı mı deneyeceğiz ?. İyi futbolu geçtim, geçen haftaki mücadele sonraki hafta olmuyor ve taraftar bunu haketmiyor. Futbolcuların da taraftar demeye hakları yok şuan, Osmanlı maçına da taraftar mı motive edecek oyuncuları ? . Bilmiyorum, belki çok sinirliyim yanlış düşünüyorum ama içimden gram maça gitmek gelmiyor, demek ki çoğunluk da bu görüşte.

büyük maclardan motivasyondan cok rakiplerimizin ofansif oynadiklarindan acilan alanlar sayesinde iyi oynadigimizi hic düsündünmü

motivasyon ile pek alakasi yok

ayrica oyuncular icin degil forma icin tribüne gidilir

Gürkan Asma
15.11.2017, 18:32
büyük maclardan motivasyondan cok rakiplerimizin ofansif oynadiklarindan acilan alanlar sayesinde iyi oynadigimizi hic düsündünmü

motivasyon ile pek alakasi yok

ayrica oyuncular icin degil forma icin tribüne gidilir

Kayseri en ofansif oyununu oynamıştı kaleye şutumuz olmadı, bende tam bu çelişkiden bahsediyorum. Söylediğinin aksine motivasyonla çok alakalı.

Uğur KÜÇÜK
15.11.2017, 18:34
Okay cezalı, Kucka ve Onazi takımla çalışmalara başlamış. Mevlam bile doğru orta saha için yardımcı oluyor hocaya.
Beroyu da saçmalayıp oynatmazsa su kadroyu bekliyorum..

_________________Onur________________

Perreira_____Uğur_____Durica_____Mas

____________Onazi_____Kucka_________

Abdülkadir_______Sosa________Castillo

_________________Burak_______________

Hepimiz kızgınız ama imkanı olan herkes maça gitmeli.
Kötü gün taraftari olmamız şart Selçuk arkadasimizin da dediği gibi.
Ne kadar az Türk, o kadar sisteme bağlı kaliteli futbol [emoji6]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk
15.11.2017, 18:41
Okay cezalı, Kucka ve Onazi takımla çalışmalara başlamış. Mevlam bile doğru orta saha için yardımcı oluyor hocaya.
Beroyu da saçmalayıp oynatmazsa su kadroyu bekliyorum..

_________________Onur________________

____________Onazi_____Kucka_________

Abdülkadir_______Sosa________Castillo

_________________Burak_______________

Hepimiz kızgınız ama imkanı olan herkes maça gitmeli.
Kötü gün taraftari olmamız şart Selçuk arkadasimizin da dediği gibi.
Ne kadar az Türk, o kadar sisteme bağlı kaliteli futbol [emoji6]

abdülkadir son 10 günde 3 mac oynadi

ilk 11 de olmasi yanlis olur bence, fazlasiyla yorgundur

kaptanligini aldigi u19 milli takimini elit gruplarina tasidi

Uğur KÜÇÜK
15.11.2017, 18:47

kaptanligini aldigi u19 milli takimini elit gruplarina tasidiO zaman Sosayi sağ kanada atıp, Yazıcıyı 10 numaraya cekebilir.
Yeter ki Bero oynamasın.

Ogün YAZICI
15.11.2017, 19:02
Esteban-Perrira-Hubocan-Durica-Mas-Onazi-Kucka-Sosa-Ndoye-Castillo-Rodallega

munzevil
15.11.2017, 19:32
keşke şu beroyu geldiği takımdaki mevkisinde 5-6 maç oynatsak.

sonuçta bir sezonda yirmi küsur gol on küsur asist yapmış bir orta saha oyuncusu için muazzam istatistik ( şimdi istatstikler mini etek gibidir falan demeyin :o )
ben beroyu sol bekte oynayan marcelinhoya benzetiyorum. her yerde oynadı bi forvete yakın oynatılmadı

geldiği takımdaki yerinde oynasın 5-6 maç olmazsa içimiz rahat sepetleyelim.

( benim iyi oyuncu olduğundan şüphem yok )

hos_cocuk61
15.11.2017, 20:21
Çıkacak kadroyu ben size yazayım:

______________________Onur

Pereira________Uğur__________Durica____________Mas

________________Kamil_____Bero

____________________Yusuf

Sosa_____________Ndoye______________Castillo

Böyle bir kadro çıkaracak tahminimce.

tonya55
15.11.2017, 20:34
keşke şu beroyu geldiği takımdaki mevkisinde 5-6 maç oynatsak.

sonuçta bir sezonda yirmi küsur gol on küsur asist yapmış bir orta saha oyuncusu için muazzam istatistik ( şimdi istatstikler mini etek gibidir falan demeyin :o )
ben beroyu sol bekte oynayan marcelinhoya benzetiyorum. her yerde oynadı bi forvete yakın oynatılmadı

geldiği takımdaki yerinde oynasın 5-6 maç olmazsa içimiz rahat sepetleyelim.

( benim iyi oyuncu olduğundan şüphem yok )
olmadı aslında kötü oyuncu degil

Ozan Yılmaz
15.11.2017, 21:06
Bu Kucka'nın bacağı mı koptu hala yetişemiyor bi türlü

David_LuiZ4
15.11.2017, 21:47
Madem Onur gündemde bu maça bir Onur Recep Kıvrak analiziyle giriş yapalım...Elimizdeki kaleciler arasında Onur'dan daha iyi bir kaleci var mı ? Yok..Mevcut yedek kalecilerin bırakın onbire girmelerini Onur'a alternatif olmaları bile mümkün değil dolayısıyla her maçtan sonra Onur'a sallama işlerini bırakalım...Ha illa ben sallayacam diyorsanız saha içiyle ilgili sallayabilirsiniz...Bu forumda ve sosyal medyada sık gördüğüm "Yok paracıydı yok grupçuydu yok formayı yere attı" gibi safsataları geçelim geçiniz...Bu kadar conspiracy teorisi üretip ruh sağlığınızı bozmayın...Bu kafadaki arkadaşlara yazıyorum bunları...

Tükenmişlik sendromu diye bir hastalık vardır...Bence Onur "futbolda tükenmişlik sendromuna" yakalandı...Yaşı 29...Konuşmaları demeçleri ise 35 yaşına dayanmış emekliliğe gün sayar psikolojisinde...Şike mevzusundaki sahiplenişiyle öne çıksa da saha içindeki sahiplenişi aynı paralellikte değildi...İkisini taşıyacak sertlikte bir kişi de değil...Yılgınlık bıkkınlık yani...Bu işin psikolojik boyutu...Teknik boyutunda ise şunu söylemeliyim...Onur çalışmıyor kendini geliştirmiyor...Mesela Onur'un rakip forvetleri her maç öncesi tarttığına analiz ettiğine inanmıyorum...Bir ligde uzun süre oynamış bir oyuncu kimin nereye nasıl vurduğunu iyi bilir...Bir diğeri Onur gol yemeye alışmış bir kaleci...Dünyanın en iyi kalecisi de olsan gol yeme alışkanlığına tutulmuşsan zor çıkarsın o periyoddan...Bir diğeri kale vuruşları zayıf...Bir diğeri rakip topa vurmadan aşırı derecede çömeliyor...Bir diğeri oyunu okuyup savunma arkasına atılan toplarda öne çıkıp pozisyon önleme becerisi yok...Bu sıkıntıları her maçta yaşıyorsa ki yaşıyor bundan ders almıyor ve çalışmıyor demektir... Ya da zeki bir kaleci hocası yok...Hantal değil ve yetenekli...İşlerse kendini ve motive olursa eskiye döner...Dönmezse yerine kaleci bakılır kendi bilir...Onur meselesi budur...

Beinsportsdaki yabancı meselesine bakışı ise ağır vizyonsuzluktur Onur'un...Efendim ingilizce konuşmak zorunda kalıyormuşuz diyor...Sadece Onur değil Türk futbolcusunun ne derece vizyonsuz olduğunu adamakıllı herkes biliyor...Yabancı dil öğreneceksin işte kötü mü sayelerinde...Sonra yurtdışına transfer olduğun zaman öküzün trene baktığı gibi bakıyorsun hocana takım arkadaşlarına dilsizlikten kültürsüzlükten...İşte Cengiz dil yok sürünüyor...İki kelime yabancı dil konuşamadan Avrupa'dan Türkiye'ye dönüyor bizim yerliler...Giderken kıçlarını yırtıyorlar ama Avrupa'da yaşamanın entegre olmanın ağır kültür ve birikim gerektirdiğinden bihaberler...Gideyim de işte desinler gitti Avrupa'ya...Bu işi beceren iki Türk topçu vardır biri Tugay diğeri Nihat...Kısmen Emre diyebiliriz...Gerisi fasa fiso...

Ilgaz denen bir vasıfsız da Onur'un vizyonsuzluğunu eleştireceğine paradan vurmuş...Tipik yerli yorumcusu bu da...Çomar yorumcu yani...Haftada 23 maç seyrediyormuş bu yorumcu müsveddesi kimdir nedir baktım da biraz...Hayatında hiç top oynamamış bir radyo artığısın aval aval 23 maç izlediğin halde kayda değer bir yorumun yok...Oğlum Mehmet Demirkol'u bi izleyin o da top oynamadı haftada 23 maç falan da izlemiyor senin gibi ama boş konuşmuyor adam...Maç izleme çomar Ilgaz iki saat Demirkol izle iq seviyen çift hanelere çıksın...Uğur Haldun Ilgaz Alp vs bu boş konuşan adamlar boş konuşmaktan para kazanıyorlar bu ülkede...Yorumcunun da yabancısı lazım bize...

Tff özerk bir kurum...Cumhurbaşkanı yabancı sınırı 2019"dan sonra diyor bir kişi çıkıpta yahu bu futbol özerk buna kulüpler ve tff karar verir siyasi bir müdahaleye gerek yok diyemiyor şu ülkede...

Ülke futbolu neresinden tutsan elinde kalıyor...İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen Osmanlıspor'u yenmektir diyorum...Apolitik biriyim yanlış anlaşılmasın saygılar...

alperrr
15.11.2017, 22:19

kaptanligini aldigi u19 milli takimini elit gruplarina tasidi

bi çocuğa böyle davranılırmı ya sinir oluyorum..
süper bi yetenek yakalamışız , herkes kullanmaya çalışıyor..

başkanı sürekli satmaya çalışır ,
yerel basını 6 milyon euro süper para verdiler diye haber yapar ,
.......
bi hafta u21 oynar ,
bi hafta u19 oynar.....

ondan sonra çocuğun bi form düşüklüğü olunca acımasız taraftarımız bu çocukta çok şımardı demeye başlar..

ben kulüp başkanı veya yöneticisi olsam plan program dışındaki herkese ve herşeye kapıyı kapatırım..
bu çocuğu bu kadar değersizleştirmeye gerek yok..

Uğur KÜÇÜK
15.11.2017, 22:25
Abdülkadir bizi sampiyon yapar mı bilmem ama o kadar güveniyorum ki yeteneğine, kişiliğine, efendiligine ve sergilediği bu yaşta ki karakterli oyuna.
Daha altyapida iken bile Yazıcıdan 5 kat daha yetenekli diyordum.
Ki zaten Yusuf da röportajında bunu söyledi kac kez.
Abdülkadir bu ülkeden çıkan en yetenekli adam olabilir.
Sırf bu çocuk için, iq testi yapıp YERLİ oyuncu alınması taraftariyim artik bu takıma.
Bizim yerlilerin kafa mükemmel (!) çalışıyor maşallah.

B61
15.11.2017, 22:57
Bu Kucka'nın bacağı mı koptu hala yetişemiyor bi türlü

Aynı sorunu Burak'ta yaşadık, adamı 2-3 hafta (milli takım dahil) sakat sakat oynatarak zorladık. Aceleye gerek yok. %100'ünden tam anlamıyla performans alamadığımız Kucka'yı %70'iyle oyuna sürersek hem oyuncuyu hem de kendimizi köreltmiş oluruz.

Uğur Ö.
16.11.2017, 00:09
Bero sahte forvet gibi oynasa en verimli yeri olur. Çok tempolu ve zeki. Ama çok kalas. Şeytan tüyüde var adamda çözemedim.

Şanlı SanMarino
16.11.2017, 00:30
Arkadaşlar Bero için birkaç fikir paylaşılmış. Bero rakip kaleye yakın olduğunda ister sağ açık ister sol açık isterse ofansif orta saha olsun verimli olamaz. Bero topsuz oyunda 6-8 arası iş yapabilir. O da Trabzonspor seviyesinde değil. Beklentilerin olduğu camiada iş yapması neredeyse imkansız.

Kiralanarak gelişebilir ancak bu hali ile 3 maç daha forma giysin gönderilecek futbolcuların başında olur.

Takım Bero'dan önce Kucka, Sosa, Okay, Yusuf ve Onazi gibi değerli oyuncularından verim almalı.

HOPA'LI TS'Lİ
16.11.2017, 07:24
Arkadaşlar Bero için birkaç fikir paylaşılmış. Bero rakip kaleye yakın olduğunda ister sağ açık ister sol açık isterse ofansif orta saha olsun verimli olamaz. Bero topsuz oyunda 6-8 arası iş yapabilir. O da Trabzonspor seviyesinde değil. Beklentilerin olduğu camiada iş yapması neredeyse imkansız.

Kiralanarak gelişebilir ancak bu hali ile 3 maç daha forma giysin gönderilecek futbolcuların başında olur.

Takım Bero'dan önce Kucka, Sosa, Okay, Yusuf ve Onazi gibi değerli oyuncularından verim almalı.

Bero gönderilmeli, bu kadroda tutmam ben onu
Her maç kırmızı kartlık hareketler yapıyor hem de sıklıkla

bkandil
16.11.2017, 09:09
Tek yol 3 puan, takımın çıkışı bu maçla başlamalı...

Yiğit Gayretli
16.11.2017, 09:19
Madem Onur gündemde bu maça bir Onur Recep Kıvrak analiziyle giriş yapalım...Elimizdeki kaleciler arasında Onur'dan daha iyi bir kaleci var mı ? Yok..Mevcut yedek kalecilerin bırakın onbire girmelerini Onur'a alternatif olmaları bile mümkün değil dolayısıyla her maçtan sonra Onur'a sallama işlerini bırakalım...Ha illa ben sallayacam diyorsanız saha içiyle ilgili sallayabilirsiniz...Bu forumda ve sosyal medyada sık gördüğüm "Yok paracıydı yok grupçuydu yok formayı yere attı" gibi safsataları geçelim geçiniz...Bu kadar conspiracy teorisi üretip ruh sağlığınızı bozmayın...Bu kafadaki arkadaşlara yazıyorum bunları...

Tükenmişlik sendromu diye bir hastalık vardır...Bence Onur "futbolda tükenmişlik sendromuna" yakalandı...Yaşı 29...Konuşmaları demeçleri ise 35 yaşına dayanmış emekliliğe gün sayar psikolojisinde...Şike mevzusundaki sahiplenişiyle öne çıksa da saha içindeki sahiplenişi aynı paralellikte değildi...İkisini taşıyacak sertlikte bir kişi de değil...Yılgınlık bıkkınlık yani...Bu işin psikolojik boyutu...Teknik boyutunda ise şunu söylemeliyim...Onur çalışmıyor kendini geliştirmiyor...Mesela Onur'un rakip forvetleri her maç öncesi tarttığına analiz ettiğine inanmıyorum...Bir ligde uzun süre oynamış bir oyuncu kimin nereye nasıl vurduğunu iyi bilir...Bir diğeri Onur gol yemeye alışmış bir kaleci...Dünyanın en iyi kalecisi de olsan gol yeme alışkanlığına tutulmuşsan zor çıkarsın o periyoddan...Bir diğeri kale vuruşları zayıf...Bir diğeri rakip topa vurmadan aşırı derecede çömeliyor...Bir diğeri oyunu okuyup savunma arkasına atılan toplarda öne çıkıp pozisyon önleme becerisi yok...Bu sıkıntıları her maçta yaşıyorsa ki yaşıyor bundan ders almıyor ve çalışmıyor demektir... Ya da zeki bir kaleci hocası yok...Hantal değil ve yetenekli...İşlerse kendini ve motive olursa eskiye döner...Dönmezse yerine kaleci bakılır kendi bilir...Onur meselesi budur...

Beinsportsdaki yabancı meselesine bakışı ise ağır vizyonsuzluktur Onur'un...Efendim ingilizce konuşmak zorunda kalıyormuşuz diyor...Sadece Onur değil Türk futbolcusunun ne derece vizyonsuz olduğunu adamakıllı herkes biliyor...Yabancı dil öğreneceksin işte kötü mü sayelerinde...Sonra yurtdışına transfer olduğun zaman öküzün trene baktığı gibi bakıyorsun hocana takım arkadaşlarına dilsizlikten kültürsüzlükten...İşte Cengiz dil yok sürünüyor...İki kelime yabancı dil konuşamadan Avrupa'dan Türkiye'ye dönüyor bizim yerliler...Giderken kıçlarını yırtıyorlar ama Avrupa'da yaşamanın entegre olmanın ağır kültür ve birikim gerektirdiğinden bihaberler...Gideyim de işte desinler gitti Avrupa'ya...Bu işi beceren iki Türk topçu vardır biri Tugay diğeri Nihat...Kısmen Emre diyebiliriz...Gerisi fasa fiso...

Ilgaz denen bir vasıfsız da Onur'un vizyonsuzluğunu eleştireceğine paradan vurmuş...Tipik yerli yorumcusu bu da...Çomar yorumcu yani...Haftada 23 maç seyrediyormuş bu yorumcu müsveddesi kimdir nedir baktım da biraz...Hayatında hiç top oynamamış bir radyo artığısın aval aval 23 maç izlediğin halde kayda değer bir yorumun yok...Oğlum Mehmet Demirkol'u bi izleyin o da top oynamadı haftada 23 maç falan da izlemiyor senin gibi ama boş konuşmuyor adam...Maç izleme çomar Ilgaz iki saat Demirkol izle iq seviyen çift hanelere çıksın...Uğur Haldun Ilgaz Alp vs bu boş konuşan adamlar boş konuşmaktan para kazanıyorlar bu ülkede...Yorumcunun da yabancısı lazım bize...

Tff özerk bir kurum...Cumhurbaşkanı yabancı sınırı 2019"dan sonra diyor bir kişi çıkıpta yahu bu futbol özerk buna kulüpler ve tff karar verir siyasi bir müdahaleye gerek yok diyemiyor şu ülkede...

Ülke futbolu neresinden tutsan elinde kalıyor...İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen Osmanlıspor'u yenmektir diyorum...Apolitik biriyim yanlış anlaşılmasın saygılar...
Genel anlamda katılıyorum. Eleştiri ya da değerlendirme yaparken ipin ucunu kaçırıyor bazı arkadaşlar. Somut olaylar üzerinden değil de şahsi hırs ve isteklerinden dayanak alıyorlar.

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 10:41
Rıza Çalımbay: "Mustafa Akbaş'ın Osmanlı maçında oynaması mümkün değil. Kucka'nın durumu bugün belli olacak. Burak'ı söylediğim gibi maç kampında durumu belli olacak. Olcay ve Okay cezalı. Bunların dışında oynamayacak kimse yok."

Samet GÜVEN
16.11.2017, 11:11
Rıza Çalımbay: "Mustafa Akbaş'ın Osmanlı maçında oynaması mümkün değil. Kucka'nın durumu bugün belli olacak. Burak'ı söylediğim gibi maç kampında durumu belli olacak. Olcay ve Okay cezalı. Bunların dışında oynamayacak kimse yok."

Onaziye hiç değinmemiş. Demek ki oynayacak durumda. Kucka oynamazsa Onazi-Sosa-Yusuf idealdir. Kucka oynarsa Onazi Kucka Önde Sosa, Yusuf kanat.

Olur bu iş.

Yiğit Gayretli
16.11.2017, 11:32
Onaziye hiç değinmemiş. Demek ki oynayacak durumda. Kucka oynamazsa Onazi-Sosa-Yusuf idealdir. Kucka oynarsa Onazi Kucka Önde Sosa, Yusuf kanat.

Olur bu iş.

Ersun takımı önde oynatmaya çalışırken hep sorunu orta sahanın pas bağlantısında, koşu temposunda vs aradık. Çok değişik varyasyonlar denendi. Öyle olmaz falan dendi...

Kimse stoperlerden bahsetmedi. O stoperleri oyunu önde oynamaya müsait değil ne yazık ki. Defans-orta saha tandem mesafesi, stoperlerin alışkanlıkları yüzünden çok uzuyor önde oynamaya çalıştığımızda.

d--------d---------d-----------d

//////////////////////////////////
////////////////////////////////

----------om-----om----------

Rakibin şu boşlukta topu kullanacak yetenekte forvet elemanı olduğu zaman irmik helvası gibi dağılıyoruz. Bunun tek sebebi yanlış kadro mühendisliği...

Stoperler orta sahaya yaklaştığındaysa arkalarına atılan her top pozisyon oluyor ne yazık ki... Futbolun ayıbı yok. Ya gömülerek oynayıp skoru bulunca korumaya çalışacağız ya da önde oynamak için eldeki kadroya uygun bir sisteme geçiş yapacağız.

Bu kadro 4-2-3-1 - 4-4-2 - 4-3-3 gibi bilinen ve istenen formasyonlarda başarılı olamayacağını ispatladı artık.

Liberolu oynayabiliriz. Ya da 3'lü ya da 5'li savunma modelleri üstüne de çalışabiliriz. Tabi bunları yapabilmek için bunlara kafa yoracak ve hayata geçirebilecek vizyon ve yetenekte bir hocaya ihtiyaç var.

Not: Asimetrik düzenler bulup, bunu takımlarına oynatabilen hocalara bayılıyorum. Misal; Genç Osman... :)

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 11:52
Ersun takımı önde oynatmaya çalışırken hep sorunu orta sahanın pas bağlantısında, koşu temposunda vs aradık. Çok değişik varyasyonlar denendi. Öyle olmaz falan dendi...

Kimse stoperlerden bahsetmedi. O stoperleri oyunu önde oynamaya müsait değil ne yazık ki. Defans-orta saha tandem mesafesi, stoperlerin alışkanlıkları yüzünden çok uzuyor önde oynamaya çalıştığımızda.

Rakibin şu boşlukta topu kullanacak yetenekte forvet elemanı olduğu zaman irmik helvası gibi dağılıyoruz. Bunun tek sebebi yanlış kadro mühendisliği...

Stoperler orta sahaya yaklaştığındaysa arkalarına atılan her top pozisyon oluyor ne yazık ki... Futbolun ayıbı yok. Ya gömülerek oynayıp skoru bulunca korumaya çalışacağız ya da önde oynamak için eldeki kadroya uygun bir sisteme geçiş yapacağız.

Bu kadro 4-2-3-1 - 4-4-2 - 4-3-3 gibi bilinen ve istenen formasyonlarda başarılı olamayacağını ispatladı artık.

Liberolu oynayabiliriz. Ya da 3'lü ya da 5'li savunma modelleri üstüne de çalışabiliriz. Tabi bunları yapabilmek için bunlara kafa yoracak ve hayata geçirebilecek vizyon ve yetenekte bir hocaya ihtiyaç var.

Not: Asimetrik düzenler bulup, bunu takımlarına oynatabilen hocalara bayılıyorum. Misal; Genç Osman... :)Rıza Çalımbay 4-2-3-1 sisteminden vazgeçemez.
Kapasite meselesi bu da. Başka bir sistemi uygulatma şansı % 10 civarı filandır.
Stoperler sıkıntılı ama şu takımın ilk 11'ini su şekilde otursaydık şimdi bambaska seyler konusuyorduk.

__________________Onur_______________

____________Onazi_____Kucka__________

Abdülkadir________Sosa________Castillo

__________________Burak_______________

Bu ortasaha kurgusu bir tek Bjk maçında oynadı ve takim 2 gol yemesine rağmen, ki onlar da uzaktan şutlarla, deplasmanda tinercilere pozisyon vermedi.

Şu kadroyu oturtsun Riza Calimbay. Benim baska beklentim yok.
Seneye de Uğur, Durica ve Perreiranin biten sözleşmelerinden dolayı 2 stoper ve 1 sağbek ile iskelet tamam olur yeni hocayla beraber.

Semih58
16.11.2017, 12:29
Milli maç sonrası, yeni bir maç oynayacağız. Osmalıspor İrfan Buz ile toparlanma sürecinde. Oynadıkları futbol düzeldi. Bu maç dikkatli, disiplinli ve hızlı oynarsak yeneriz. Yusuf Yazıcı'ya çok mana yüklemek, mucize beklemek haksızlık olur. Bu hafta, Osmanlıspor'u yeneriz inşallah.

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 12:43
Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, milli arada belki çalıştığından daha fazla da konuştu ...

Elbette konuşacak ...

Fakat sevgili Rıza Hocaya aklımca ve haddimce bir kaç öneri de bulunmak isterim ...

Hocam; giyimin, kuşamın, konuşman ve mütevaziliğin, bizim Karadeniz insanının seveceği cinsten ...

Efendilik ise size ekstra bir puan kazandırıyor taraftar gözünde ...

Trabzonspor taraftarı böyle insanları sever, bağrına basar ...

Lakin her takımın taraftarının olduğu gibi; saha sonuçları iyi gitmeyince de babasının oğlunu tanımaz, avazı çıktığı kadar bağırır; istifasını ister ...

Olmadı sokakta önünü keser, ilk on bir verir ...

Olmadı gitmeniz için şarkılar bestelenir ...

Siz zaten bunları anlayabilecek donanımda ve anlayışta bir hocasınız ...

Lakin ...

Dikkatimi bir şey çekiyor ...

Trabzonspor Akhisar’dan plaka yedikten sonra ki hafta geldiğinizde; sanki takımda bir günah keçisi aradınız.

Ve buldunuz da ...

Abdülkadir ...

Abdülkadir siz gelene kadar Türkiye'nin gündemine oturmuş , taraftar onu seyretmek için stadyuma koşar olmuştu ...

Fakat siz, sanki 1-6’nın sorumlusu Abdülkadir'miş gibi çocuğu kızağa çektiniz.

Bakın ne yaptınız ...

1- Tam formunun zirvesinde iken çocuğun şevkini kırdınız ...

2- Psikolojik olarak dengesi sarsıldı. Ondan sonra girdiği maçlarda bocalar gibi futbol oynadı. Oysa siz gelmeden önce bu çocuk döktürüyordu ...

3- Bu kimin planıydı hocam ? Sizin mi, yoksa satılmış bir oyuncuyu çok fazla oynatıp da sakatlık riski almayalım mantığının bir ürünü mü ?

4- Abdülkadir ile bu kadar oynarsanız kısa sürede kendinizi İstanbul da bulursunuz hocam ...

5- Abdülkadir kötü olduğundan değil yerine soktuğunuz Bero denen futbol cahilinin yüzünden ...

Hocam Bero demişken size bir kaç istatistikte vereyim ...

Bero toplamda oynadığı 16 maçta, sağ çizgi 13 maç, santrafor arkası da 3 maçta oynamış ...

Merkezi sekiz numara olan bir oyuncu ...

Oynadığı maçların tümünde faul yapma oranı; %72,6.

Benim bildiğim açık oyuncusuna faul yapılır ...

Hele hele son iki maç atılmaması hakemlerin Trabzonspor’a özel hediyesi ...

Ne var hocam bu adamda !!!

Teknik kabiliyet, topu kullanma, diagonal, ters ve düz top atma başarısı, şut, adam eksiltme ...

Toplamda %20 bile değil hocam ...

İki özelliğinden dolayı Trabzonspor’a iyi kasılmış bir oyuncu ...

1- Fizik gücü, ayakta duruşu, eh işte hızı

2- Topsuz oyunu

Hocam Trabzon amatörden böyle kırk tane futbolcu bulunur, emin olun bulunur ...

Abdülkadir’in “ A” harfi etmez hocam.

Demem o ki hocam; Abdülkadir- Bero satrancı uçak biletinizi noelden önceye aldırır size ...

Oysa futbolu bilen bir insansınız. Çalışkan da bir hocasınız ...

Girmeyin 18 yaşında ki çocuğun kanına ...

Siz gelene kadar döktürüyordu bu çocuk ...

Şu an Trabzonspor’un dikine giden, adam eksilten, sahayı topla beraber altını çiziyorum hocam; topla beraber enine boyuna süratle geçebilen, vuruş kabiliyeti, oyun görüşü bu kadar iyi olan bir oyuncuyu 65’ lerde 80’ lerde oyuna sokmak; futbola ihanettir hocam ...

Etme gitme hocam !!!

Oynama bu çocukla !!!

Bir senaryo varsa da çıkın söyleyin hocam !!!

Sadi Karakaş

10 numara, okunması gereken bir yazı.

Fatih Çelik
16.11.2017, 12:51

Demirkol ve Onur'un yaptığını düşündüğünüz hataları dile getirdiğiniz kısmın bir kısma katılmıyorum. Haricinde ise oyuncuların kafa yapısının bu durumda olması ülke şartlarında ya öğrenim almalarını ya da sporu secmelerinin beklenmesi ve alt yapı sürecinde yabancı dil, etkili konuşma ve diksiyon gibi dersler almamalarından kaynaklanıyor. Spor ve eğitimin entegre olabileceği bir müfredata ve beşeri yapıya sahip değiliz o yüzden çok suçlamıyorum kendisini.

Fatih Çelik
16.11.2017, 12:54
Kompak 4-4-2 yaslanmak ayıp değil. Simeone'ye selamlar.

Hakan
16.11.2017, 13:06
Onur
Kamil Uğur Hubocan Mas
Kucka Onazi
Theo Yusuf Castillo
Rodallega

B61
16.11.2017, 13:09

Not: Asimetrik düzenler bulup, bunu takımlarına oynatabilen hocalara bayılıyorum. Misal; Genç Osman... :)

Artık modern futbolda önde çizgi çekip, diğer hatların katkısından mahrum kalmak diye bir durum yok.

City, Liverpool gibi takımlar oyunlarını doğru yerleşim alarak "toplu hücum, toplu defans" mottosuna evirdiler. Bunu zaten her takımında oynatabilen Pep Guardiola için bu pek zor olmadı tabii ama şu anda City'de uyguladığı Barcelona'dan da değişik bir evrim.

Defans çizgimiz ile orta saha arasındaki ve orta saha ile hücum bağlantıları arasındaki sorunu çözmek için birkaç varyasyon uygulanabilir tabii ki.

Bunlardan bir tanesi topun çok yüksek yüzdeyle bizde kalmasını sağlamaya çalışmak olacaktır. Bu durumda takımın farkındalığı ve morali yüksek olacağından, doğru pozisyonlara sahip olacağızdır.

Bunlardan bir diğeri de oyuncularımızın top rakipteyken de kendilerindeyken de hatları mümkün olduğunca (bu aralığın idealinin 10m olduğunu söyler Cruyff üstadımız) kısa tutmaya çalışmak olacaktır.

Takımımız, bir çarka benzetilecek olursa, her dişlisi ayrı telden çalan bir çark gibi. Saha içinde pozisyon yayılımımız rezalet denecek seviyede. Oyuncularımızın oyun takibinin de son derece kötü olduğunu, pozisyon ve alan değişimlerinin savunmadaki ve orta sahadaki bu açıklara sebebiyet verdiğini düşünüyorum.

Futbolda bir devrim niteliğinde olan W-M dizilişlerini deneyebiliriz mesela. Tabii ki direkt olmasa da bunların harmanlanmasıyla ortaya çıkacak güzel bir savunma anlayışı, dolayısıyla takımın pas bağlantısı sorunlarına da çözüm olabilir:

http://www.footballuser.com/formations/2017/11/1641588_Trabzonspor.jpg

Mesela, yukarıda verdiğim anlayış sadece bir örnek. Bunlar birkaç dokunuşla ve direktifle farklı noktalara getirilebilecek taktikler. Zaten hiçbir takım verilen dizilişte oynamıyor artık uluslarası arenada. 4-3-3 çıkan bir takım maç içinde 2-3-5'e veya 5-3-2'ye çok fazla geçiş yapıyor.

Bir diğer önemli husus duran top organizasyonları. Hücumda ve kanatta yavaş oyuncuları tercih ettiğimiz için bu sene birçok hızlı hücum şansını kaybettik. Tudor, geçen sene Medical Park'taki maçta ilk golümüzle ilgili "onlar kornerlere 7 kişi geliyorlardı, bu sefer 8 kişi geldikleri için buna hazır değildik" dedi.

Mesela orada küçük takım hocalığından ziyade, evrensel futbol ilkelerini ne kadar takip edip etmediği ortaya çıkmış oldu. Artık 7 kişiyle savunayım da geriye kalan 3 kişiyle hücuma çıkayım mantığı mağarada kaldı.

Buna da basit bir örnek: https://twitter.com/hsyinsen/status/930026543962886144

Tabii bunları gerçekleştirmek için kanatlarımızda Abdülkadir-Castillo ikilisinin yer alıyor olması çok önemli.

Benim, her maç başlığında ve maç günlerinde Twitter'da dile getirmekten kendimi harap ettiğim bir başka husussa kanat beklerimizin bize verdiği(aslında veremedikleri) hücumsal katkı.

Yani bu durum hayati önemdeyken biz bu konuya hiç mi hiç eğilmiyoruz.

Beklerimizde kim olursa olsun, Mas,Hubocan,Pereira vs. hücumsal katkı alamıyoruz. Artık bir takımın "belli mevkiideki oyunculardan katkı alayım da gerisi pek de önemli değil demesi" mümkün mü ?

Buna da şöyle bir örnek vereyim mesela, biz beklerimizden böyle bir iç alan kullanımı veya koşusu görebilecek miyiz acaba ?

https://twitter.com/hsyinsen/status/927852174582919168

Diğer bir konu da maalesef Onur'un amaçsız atılan uzun topları, degajları. Artık modern futbolda "kalecilerin bile" amaçsız top atmaması gerekiyor. Defans oyuncularının veya kalecilerin ileriye amaçsız olarak şişirdikleri neredeyse her top ya pozisyon olarak ya da gol olarak kendilerine geri dönüş yapıyor. Ancak bunun tam tersi durumda neler olabileceğini bu video yeterince gözler önüne seriyordur:

https://twitter.com/MemoMike01/status/906877964914229253

Ter Stegen, bunu çok yapan bir kaleci. Geçen sene bu yüzden saçma sapan bir gol yemiş olsa da o gol özgüveninden hiçbir şey kaybettirmedi ve bu sezon bu denemeleri takımına gol pozisyonu hazırlayan pas olarak geri dönüş sağlıyor.

Onur'un zaten senelerdir çözemediği bu sorunu, son Kayserispor maçında ayyuka çıkmış durumdaydı. Bir top bu kadar fazla amaçsızca ileri vurulmaz, vurulmamalı. Bunlara çözüm bulursak, belki takımın değişen oyuncuları olmasına rağmen oturmuş bir karakteri olur...

Ezcümle: Futbolda kendini geliştirmek, yeni bir şeyler ortaya çıkarmak sabır istese de çok zor değil. Tabii ki bunda kadronun yapı itibariyle uygunluğu başrol oynuyor ancak, eldeki en ufak malzemeden bile belli bir kalıp çıkarılabilir diye düşünüyorum...

Fatih Çelik
16.11.2017, 13:24
Artık modern futbolda önde çizgi çekip, diğer hatların katkısından mahrum kalmak diye bir durum yok.

City, Liverpool gibi takımlar oyunlarını doğru yerleşim alarak "toplu hücum, toplu defans" mottosuna evirdiler. Bunu zaten her takımında oynatabilen Pep Guardiola için bu pek zor olmadı tabii ama şu anda City'de uyguladığı Barcelona'dan da değişik bir evrim.

Defans çizgimiz ile orta saha arasındaki ve orta saha ile hücum bağlantıları arasındaki sorunu çözmek için birkaç varyasyon uygulanabilir tabii ki.

Bunlardan bir tanesi topun çok yüksek yüzdeyle bizde kalmasını sağlamaya çalışmak olacaktır. Bu durumda takımın farkındalığı ve morali yüksek olacağından, doğru pozisyonlara sahip olacağızdır.

Bunlardan bir diğeri de oyuncularımızın top rakipteyken de kendilerindeyken de hatları mümkün olduğunca (bu aralığın idealinin 10m olduğunu söyler Cruyff üstadımız) kısa tutmaya çalışmak olacaktır.

Takımımız, bir çarka benzetilecek olursa, her dişlisi ayrı telden çalan bir çark gibi. Saha içinde pozisyon yayılımımız rezalet denecek seviyede. Oyuncularımızın oyun takibinin de son derece kötü olduğunu, pozisyon ve alan değişimlerinin savunmadaki ve orta sahadaki bu açıklara sebebiyet verdiğini düşünüyorum.

Futbolda bir devrim niteliğinde olan W-M dizilişlerini deneyebiliriz mesela. Tabii ki direkt olmasa da bunların harmanlanmasıyla ortaya çıkacak güzel bir savunma anlayışı, dolayısıyla takımın pas bağlantısı sorunlarına da çözüm olabilir:

http://www.footballuser.com/formations/2017/11/1641588_Trabzonspor.jpg

Mesela, yukarıda verdiğim anlayış sadece bir örnek. Bunlar birkaç dokunuşla ve direktifle farklı noktalara getirilebilecek taktikler. Zaten hiçbir takım verilen dizilişte oynamıyor artık uluslarası arenada. 4-3-3 çıkan bir takım maç içinde 2-3-5'e veya 5-3-2'ye çok fazla geçiş yapıyor.

Bir diğer önemli husus duran top organizasyonları. Hücumda ve kanatta yavaş oyuncuları tercih ettiğimiz için bu sene birçok hızlı hücum şansını kaybettik. Tudor, geçen sene Medical Park'taki maçta ilk golümüzle ilgili "onlar kornerlere 7 kişi geliyorlardı, bu sefer 8 kişi geldikleri için buna hazır değildik" dedi.

Mesela orada küçük takım hocalığından ziyade, evrensel futbol ilkelerini ne kadar takip edip etmediği ortaya çıkmış oldu. Artık 7 kişiyle savunayım da geriye kalan 3 kişiyle hücuma çıkayım mantığı mağarada kaldı.

Buna da basit bir örnek: https://twitter.com/hsyinsen/status/930026543962886144

Tabii bunları gerçekleştirmek için kanatlarımızda Abdülkadir-Castillo ikilisinin yer alıyor olması çok önemli.

Benim, her maç başlığında ve maç günlerinde Twitter'da dile getirmekten kendimi harap ettiğim bir başka husussa kanat beklerimizin bize verdiği(aslında veremedikleri) hücumsal katkı.

Yani bu durum hayati önemdeyken biz bu konuya hiç mi hiç eğilmiyoruz.

Beklerimizde kim olursa olsun, Mas,Hubocan,Pereira vs. hücumsal katkı alamıyoruz. Artık bir takımın "belli mevkiideki oyunculardan katkı alayım da gerisi pek de önemli değil demesi" mümkün mü ?

Buna da şöyle bir örnek vereyim mesela, biz beklerimizden böyle bir iç alan kullanımı veya koşusu görebilecek miyiz acaba ?

https://twitter.com/hsyinsen/status/927852174582919168

Diğer bir konu da maalesef Onur'un amaçsız atılan uzun topları, degajları. Artık modern futbolda "kalecilerin bile" amaçsız top atmaması gerekiyor. Defans oyuncularının veya kalecilerin ileriye amaçsız olarak şişirdikleri neredeyse her top ya pozisyon olarak ya da gol olarak kendilerine geri dönüş yapıyor. Ancak bunun tam tersi durumda neler olabileceğini bu video yeterince gözler önüne seriyordur:

https://twitter.com/MemoMike01/status/906877964914229253

Ter Stegen, bunu çok yapan bir kaleci. Geçen sene bu yüzden saçma sapan bir gol yemiş olsa da o gol özgüveninden hiçbir şey kaybettirmedi ve bu sezon bu denemeleri takımına gol pozisyonu hazırlayan pas olarak geri dönüş sağlıyor.

Onur'un zaten senelerdir çözemediği bu sorunu, son Kayserispor maçında ayyuka çıkmış durumdaydı. Bir top bu kadar fazla amaçsızca ileri vurulmaz, vurulmamalı. Bunlara çözüm bulursak, belki takımın değişen oyuncuları olmasına rağmen oturmuş bir karakteri olur...

Ezcümle: Futbolda kendini geliştirmek, yeni bir şeyler ortaya çıkarmak sabır istese de çok zor değil. Tabii ki bunda kadronun yapı itibariyle uygunluğu başrol oynuyor ancak, eldeki en ufak malzemeden bile belli bir kalıp çıkarılabilir diye düşünüyorum...

Eline sağlık sorunun aslında sayılarda değil sahaya yayılma ve anlayışta olduğunu güzel özetlemişsin. Koşu mesafesinden ziyade beraber koşmanın beraber savunmanın önemi aşikar. Senelerdir yapmadığımız da bu. Sürekli yeni Yattaralar ve Jajalar bekleyerek tükettik kendimizi.

Yiğit Gayretli
16.11.2017, 13:31
Aynı şeyleri daha ayrıntılı şekilde anlatmışsın :) <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@M. (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=5977)Berke Gayretli

Alper Beyazay
16.11.2017, 13:38
6 atarız:D

Ibrahim Gaygusuz
16.11.2017, 14:00
Onur
Pereira Ugur Durica Mas
Onazi
Kucka
Sosa -------------Castillo
Yusuf - Roda

Ozan Gözaçan
16.11.2017, 14:18

....

Şöyle yorumlar okumayı özlemişiz şu forumda eline kalemine sağlık ...

ANAOKULU TERK
16.11.2017, 14:32
destan yazar gibi analiz kasmaya gerek yok .
yok w , yok m , yok alttan girdin , yok üstten çıktın muhabbetine de gerek yok .

sorun dizilişte veya saha içi aksiyonda değil ki .

sorun zihinlerde , sorun bakış açısında , sorun vizyonda ...

evini cillop gibi döşemişsin ,
paraya acımamış ,
hazır mutfakdı , laminant parkeydi , duvar kağıdıydı , kartonpiyerdi derken ,
her boku dört dörtlük yaptırmışsın .
üstüne aklına gelecek her türlü donanımı evine yerleştirmişsin .
yavaştan her şey çok güzel olacak masalları mırıldanmaya bile başlamışsın .

iyi de hacı ,
bina kaçak . onu ne yapacağız ?
böyle bir yerleşke tapuda gözükmüyor .
evinin olduğu arazinin , tapuda kaydı bildiğin köy merası olarak görülüyor .
ne olacak şimdi yaptığın onca masraf ?
kime gidipte , ne anlatacaksın ?
en önemlisi muhatap bulabilecek misin ?

hayal aleminde , gezebilir , volta atabilirsiniz .
ama acı gerçeklerle yüzleştiğinizde ,
soğuk suyu her zaman yanınızda bulundurun .
yutkunması zor oluyor çünkü .

sayfalarca yaptığınız (gereksiz) saha içi analizinin yerine ,
kulüp yönetimi ve yönetimsel sorunlar , dernekler yasası , bütçe-gelir planlaması ,
hatta yeni bosman kurallarının kulübe olası etkileri üzerine ,
kafa patlatsaydınız , daha makbule geçerdi .

"bu sorunların tartışılma yeri burası değil " diyeceksin ama ,
bence tam da osmanlı maçının arefesinde,
bu konular asıl bu başlıkta cayır cayır tartışılmalı ki ,
(saha içi diziliş gibi , futbolcu performansları gibi ) suni gündemlerden kurtulalım .

saha dışı şartlardan önce ,
saha içi diziliş ve futbolcu performansları daha önemli diyorsanız ,
ha böyle devam edin .

o zaman konuşulacak bir şey kalmamış demektir .

ilelebeTS
16.11.2017, 14:44
Bu hafta maça başlarken orta saha-hücum hattı (sakat değillerse) böyle olmalı:

__Onazi-Kucka
Yazıcı-Sosa-Castillo
___Roda(Burak)

Yiğit Gayretli
16.11.2017, 14:49
Bilmeyip, bilene de saygı duymayana ben de saygı duymuyorum. Saygıyı geçtim; tahammül de etmiyorum.

Münasebetsiz!

odyseuys
16.11.2017, 15:03
http://www.footballuser.com/formations/2017/11/1641615_Trabzonspor.jpg

Mert Oğuzlu61
16.11.2017, 15:22
_______onazi
_____sosa__yusuf/kuco
__abdül______castillo
_______burak

Eldeki malzeme bunu işaret ediyor. Bu takımda çift yönlü orta saha YOK. Yani Selçuk, Colman veya Oğuzhan, Tolgay, Modric e sahip değiliz. 8.5-10 numara özellikli topçular olarak tanımladığım Yusuf(8.5-10), Sosa(8.5-10), Kucka(8.5) üçlüsünden ikisini ofansif orta saha oynatıp arkada emniyet sibobu olarak Onazi yi kullansak ve pas oyununu oturtsak ortaya kaliteli futbol çıkabilir ama Rıza hoca Okay, Bero lu çorba kadrolara devam edecek gibi gözüküyor.

Ortaya güzel şeyler çıksın istiyorsak önce Yusuf ve Bero yu kanatlarda oynatma saçmalığından vazgeçmeliyiz. Aynısını Lucescu milli takımda yapıyor, hantal, rakip oyuncu bile eksiltemeyen orta saha adamlarını kanatlarda oynatıyor. Hadi Coutinho yu kanat oynatan Kloop u anlarım da Yusuf u, Bero yu kanat oynatmak nasıl bir futbol saçmalığıdır ? Bu akımı Simeone gibi hocalar başlattı şimdi yeni moda oldu. Bizim hocalar yine batının güzel yanlarını değil kötü yanlarını aldı şimdi uğraşıyoruz işte.

HOPA'LI TS'Lİ
16.11.2017, 15:29
Ard arda kazanacağın maçlarla 2 yıldır yüreğimizde oluşan durgunluğu bitir efsanem
Gülmeyi ve sevinmeyi unutalı çok oldu

Mehmet Fatih Silik
16.11.2017, 15:39
Cogu düsüncelerin ve görüslerin aksine bu macta hic ummadigimiz oyuncularin döktürecegini düsünüyorum.

Bu düsüncemi destekleyen Milli arada takimla yakinen ilgilenen ve moral motivasyonu üst seviyeye cikaran Riza Hoca'dir.

Kendisine ve futbol bilgisine güveniyorum ve eminim ki güzel isler de yapacaktir.
Beklentiyi düsük de tutabilirdim ama bu adamin kisitli Mersin kadrosuyla ve kaliteli ayaklara sahip Kasimpasa ve Antalya'da yaptiklari güvenimi saglam tutuyor.

Cogu arkadas Kayseri macini ölcü aliyor ama o macta ki sanssizliklari da göz ardi ediyor. Cezalilarin yaninda ummadigimiz sakatliklar da gelince isleyen cark bozulur maalesef.

2 sezon takimin basinda olup böyle durumlarda eli kolu bagli olsa anlarim ama adamin ikinci maci ve takimi ismen taniyor. Bu kadar acimasizca elestirmek bana mantikli gelmiyor.

Yeni bir ise basladiginda, yeni bir ortama girdiginde veya yeni bir yere tasindiginda belirli bir süre gecmesi lazim alisabilmen icin.

Az insafli olalim lütfen...

emrahtuna
16.11.2017, 16:15
inşallah seri galibiyetlerin başlangıcı olur bu maç..

Adem CAKIR
16.11.2017, 16:25
Sanki takım sezonun ilk maçına çıkacak. Anlamsız ve garip bir şekilde heyecanlıyım. İnşallah serinin başlangıcı olsun...

artvints
16.11.2017, 16:25
sosa ve kucka'nın temposu düşük. kanatlarda abdülkadir castillo oynaması gerekiyor. yani okay onazi yusuf üçlüsü oynamaya devam eder. abdülkadir merkeze geçene kadar iki teknik ofansif ortasahalı düzene geçemeyiz biz. diğerlerinin temposu yetmiyor.

HOPA'LI TS'Lİ
16.11.2017, 17:15
Dün Beşiktaş'lı bir arkadaşım yahu iyi oyunculardan kurulu bir kadronuz var, niye böyle oldu diyor?

Ah Ersun ah!

Arda'
16.11.2017, 17:33
Bu takımın en büyük sorunlarından biri bekler zaten. Modern futbolda artık beklerin kötüyse başarı falan imkansız. Pereira hücum idare eder, savunma sıfır bile değil eksilerde. Mas desen hücum sıfırın altında, savunmada da aksıyor geçen sezonki gibi değil zaten hızlı bi adam da değil. Bekler artık tabanca gibi olmalı.

balaban
16.11.2017, 18:32
_______onazi
_____sosa__yusuf/kuco
__abdül______castillo
_______burak

Eldeki malzeme bunu işaret ediyor. Bu takımda çift yönlü orta saha YOK. Yani Selçuk, Colman veya Oğuzhan, Tolgay, Modric e sahip değiliz. 8.5-10 numara özellikli topçular olarak tanımladığım Yusuf(8.5-10), Sosa(8.5-10), Kucka(8.5) üçlüsünden ikisini ofansif orta saha oynatıp arkada emniyet sibobu olarak Onazi yi kullansak ve pas oyununu oturtsak ortaya kaliteli futbol çıkabilir ama Rıza hoca Okay, Bero lu çorba kadrolara devam edecek gibi gözüküyor.

Ortaya güzel şeyler çıksın istiyorsak önce Yusuf ve Bero yu kanatlarda oynatma saçmalığından vazgeçmeliyiz. Aynısını Lucescu milli takımda yapıyor, hantal, rakip oyuncu bile eksiltemeyen orta saha adamlarını kanatlarda oynatıyor. Hadi Coutinho yu kanat oynatan Kloop u anlarım da Yusuf u, Bero yu kanat oynatmak nasıl bir futbol saçmalığıdır ? Bu akımı Simeone gibi hocalar başlattı şimdi yeni moda oldu. Bizim hocalar yine batının güzel yanlarını değil kötü yanlarını aldı şimdi uğraşıyoruz işte.

İki yönlü orta saha oyuncusuna sahip olmadığıımız tespitine katılıyorum.Ama bence 10 numara mevkisine uygun.Beşiktaşta o bölgede çok verimli oldu.

alperrr
16.11.2017, 20:06
herkes hatayı veya sorunu arıyor bu güzel ..bende düşünüyorum..net bir fikrim olmasada bazı fikirlerim var..

ancak şu görüşlere kesinlikle katılmıyorum.. ve kesinlikle reddediyorum..

Sosa yürüyor , bize yaramaz ..gönderin gitsin..

Okay ağır bize yaramaz , oynamasın..

Yazıcı olmuyor..

Durica ağır..

hatta Akbaş çok kötü hemen gönderilsin...

gibi görüşlerin hiçbirisine şöyle katılmıyorum..doğru oyun şablonunu sahaya süremezsen..

oyuncuların verimli olduğu yerde veya oyun şeklinde oynatmazsan ve bunu araya araya bulamazsan..

bu oyuncuları gs,bjk veya herhangi bir takım alıp verim aldığında ağzımız açık bakarız..

Şenol Güneş niye oyuncudan verim alıyor..oyuncunun özelliklerini biliyor ve iyi olduğu özelliklere göre görev veriyor..
babel kanat forvet ..görevi pas yapacak..içeri katedip şut çekecek..
buna benzer hasan şaş vardı bence çok fazla özelliği yoktu ama yaptığı bir hareket vardı sadece topu bi soluna çekecek bide sağına sonra ceza sahasına orta bu kadar basit adam bi özelliğiyle ne maçlar kazandırdı..

.................................................. ...................................

birde futbolda yardımlaşmanın önemine gelelim..
şu acunun halı saha maçlarını hatırlarsınız..
bizim takım gs ile yaptığı maç..izlemeyen youtube da falan varsa izlesin çünkü ligdede hep böyle oluyordu..

bizim Yattara falan adamları sıraya diziyor , yatırp kaldırıyor , yerlerde süründürüyor..skor olarakda 2-3 farkla öne geçiyoruz..

sonra adamlar bi yardımlaşmaya başladı ..adamlar yeteneksiz bizimkilere çalım atamıyor ama boşa kaçana pas veriyorlar boş alanlar buluyorlar topu herkes uygun kişiye veriyor..falan..

sonra ne oldu biliyormusunuz adamlar 5 dakikada maçı çevirdi ve kazandı..
peki adamların kahramanı ve en çok gol atan oyuncusu kim oldu biliyormusunuz..evren turhan..

orta sahadan dümdüz şutları bile gol oldu..zaten kendiside düz bir oyuncuydu..

ligde oynadıkları zamanda çoğu maç böyle oluyordu..yeteneksiz oyuncularla dahi o jenerasyon bizim jenerasyonu çoğunlukla yendi..

Şanlı SanMarino
16.11.2017, 20:13
Dün Beşiktaş'lı bir arkadaşım yahu iyi oyunculardan kurulu bir kadronuz var, niye böyle oldu diyor?

Ah Ersun ah!
Kesinlikle söylüyorum asla tek problem Ersun değil. Öyle olsa Ersun sonrası her maçı kazanmamız gerekirdi. Hoca değişikliği haftası çoğu takım maçını alırken biz ligin en kötü takımlarından birine kaybettik.

Trabzonspor deney tahtası oldu. Köyünde 3 koyun güdemeyen adamlar Trabzonspor duyarı kasıyor. Bu böyle gittikçe ilerleme sağlanamaz.

Yönetilmiyoruz. Fikir yok, proje yok, organizasyon yok. Yani 2 maç alır sevinirsin sezonu yine 6-12 arası bitirirsin. Artık oraya demir attı takım.

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 20:31
Kesinlikle söylüyorum asla tek problem Ersun değil. Öyle olsa Ersun sonrası her maçı kazanmamız gerekirdi. Hoca değişikliği haftası çoğu takım maçını alırken biz ligin en kötü takımlarından birine kaybettik.

Trabzonspor deney tahtası oldu. Köyünde 3 koyun güdemeyen adamlar Trabzonspor duyarı kasıyor. Bu böyle gittikçe ilerleme sağlanamaz.

Yönetilmiyoruz. Fikir yok, proje yok, organizasyon yok. Yani 2 maç alır sevinirsin sezonu yine 6-12 arası bitirirsin. Artık oraya demir attı takım.Aklı basında, gerçekleri görebilen insanların olmasi gayet güzel.
Ben de kendi düşünceme göre bu takıma bir tane Sinan Engin gibi bir menajer gelmesini istedim hep.
Ersun gitmeden de , şimdi de.
Baskan sadece ekonomi ile kulüp yönettiğini sanıyor.
Ersun kendini taraftara düşman gibi gösterdi. Zaten uyuşmadık da gitmesi doğruydu ama gelen hoca Rıza olmamalıydı.
Yine cok geç değil.
Bu takıma büyük yetkilerle futbolcular, hoca ve yönetim arasında köprü görevi yapacak bir idari menajer lazım.
Yoksa 3 hafta sonra Burak ve Sosa'dan hocaya isyan, top bize gelmiyor gibi lafları duyacağız arkadaş konuşmaları olarak basında bol bol.
Ben yaşanmış seyleri tekrar tekrar görmek istemiyorum bu takimda.

Ozan Yılmaz
16.11.2017, 20:41
Milli maç arası sonrası kazanmamız şart oğlu şart olan bir maç. Sonuç yine hüsran olmasın aman. Beraberlik veya gol yememeye yatılacak bir kayseri benzeri bir maç da olmamalı bir daha.

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 20:54
Başkent ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerde Rıza Çalımbay kadrosunu belirlemeye başladı.

Kalede Onur'la başlayacak olan Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Durica ve Mas'tan oluşturacak. Okay'ın cezalı olduğu ön libero pozisyonunda sakatlıktan çıkan Onazi'nin oynama ihtimali olduğu öğrenilirken, Nijeryalı oyuncu forma giyemezse bu mevkide Kamil Ahmet'i görebiliriz. Tecrübeli teknik adamın hücum bölgesinde Sosa, Bero, Yusuf Yazıcı ve Castillo'yu kullanmayı planladığı ifade edildi.

Sakatlıktan çıkan Burak ve cezası biten Rodellaga ile birlikte son 2 maçta forma giyen N'doye'un hazır olduğu Trabzonspor'da en uçtaki rekabetten kimin galip çıkacağı maçtan önceki son taktik provada netlik kazanacak.

BEINSPORTS

Aferim atom karınca.
Devam et Bero takintina.
Bu maçta da Bero oynar ve galibiyet gelmezse, Bero ile taraftar arasında da çok güzel diyaloglar geçecek.
Milletin 2 haftadır bilendigi adami at bakalım sahaya.
Maç sonu hem kendini, hem de Beroyu bitir.

Şanlı SanMarino
16.11.2017, 20:59
Aklı basında, gerçekleri görebilen insanların olmasi gayet güzel.
Ben de kendi düşünceme göre bu takıma bir tane Sinan Engin gibi bir menajer gelmesini istedim hep.
Ersun gitmeden de , şimdi de.
Baskan sadece ekonomi ile kulüp yönettiğini sanıyor.
Ersun kendini taraftara düşman gibi gösterdi. Zaten uyuşmadık da gitmesi doğruydu ama gelen hoca Rıza olmamalıydı.
Yine cok geç değil.
Bu takıma büyük yetkilerle futbolcular, hoca ve yönetim arasında köprü görevi yapacak bir idari menajer lazım.
Yoksa 3 hafta sonra Burak ve Sosa'dan hocaya isyan, top bize gelmiyor gibi lafları duyacağız arkadaş konuşmaları olarak basında bol bol.
Ben yaşanmış seyleri tekrar tekrar görmek istemiyorum bu takimda.

Ya Ersun ile kan uyuşmadı o ayrı birşey. Hatta bak futbolu iyi bilenler antrenör etkisini %15 civarında tutarlar. Bize sorsan yüzde bin.

7 dk'lık Alanya maçının özetini tekrar izle. Sorunun yalnızca hoca olmadığını göreceksin. Son yılların en iyi futbollarından biri, 3 gol ve sayısız pozisyon. 7-8 olabileceğini düşündüğümüz bir maç hayal kırıcı bir sonuç. Peki Ersun mu dedi 3-0'dan maç verin diye?

Ersun saha içi veya takım hazırlama değil esas homojen bir kadro yapamadığı için suçludur. Elimizde 27 insandan oluşan bir saçmalık ve hatta enkaz var. Allah aşkına hangi akıllı takımın 3 santraforu birden 32 yaşında olur. Hangi takımda orta alanda sahada 2,5 milyon € kazananlar oynarken 6 milyon € alanlar yedek kalır. Hangi takım bir futbolcunun sadece otel masrafı için 1,8 milyon TL ödemeyi göze alır, taahhüt eder.

Bu takımın hocası Müslüm Gürses bile olsa Gs maçına, büyük maça motive olur. Oyuncular için vitrindir. Fakat esas meziyet Malatya ve Kayseri maçlarında ezici bir oyun oynamaktı, bak galibiyet demiyorum önemli olan oyun felsefesi. Orada sınıfta kalındı. Tekrar söylüyorum kadro enkaz. Absürt bir şekilde dengesiz. Ligin açık ara en kötü stoperi, en berbat sağbek oyuncusu, zorla oyunda tutulmaya çalışılan Bero'su, oynamayan nazlı sürüyle eşşeği vs vs.

Kadro için bir hatırlatma yapayım. İho'nun 27 transfer yaptığı sezonda da "tarihin en iyi bla bla" geyikleri dönüyordu. O zaman da saçmalıkların olduğunu ısrarla dedik. Kulüp tutarlı bir politika izlemiyordu. Berbat bir kadroydu. Oyuncuların çoğundan kurtulabilmek için milyonlar ödedik de yine de yakamızı kurtaramadık. Çoğunun davası bile hala sürüyor. Nasıl en iyi kadroysa?

Hadi şimdi diziliş miziliş tartışalım. 3 öne, 8 geriye koyalım. Ne değişir? Kulübün aklı yok. Yönetimsel bir irade yok ortada. Rıza'nın röportajları izle -ki kendisi gerçekten Röpstar- Ersun döneminde olduğu gibi kulübün sadece antrenöre bırakıldığını ve sahipsizliğini net bir şekilde görebilirsin.

Şanlı SanMarino
16.11.2017, 21:04
Son 19 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi aldık.

Topladığımız puan; 20

19 maç 20 puan. Küme düşmüşüz. Oturup ağlanacak halimiz var hala daha sonuncu takımı nasıl yeneriz diye kafa yoruyoruz.

Uğur KÜÇÜK
16.11.2017, 21:19
Son 10 yıldaki süper ligde görev yapan hocaların galibiyet yüzdeleri ...
Kadro aslında çok kötü kurgulanmadi, yaşlı ve genç topçular iyi harmanlandi ama defans diye ağlanırken burada Tomas alınınca isyan eden çok az kişi vardi.
Herkes Duricaya güvendi ama adami transfer komitesi gibi kullanırsan, o da emeklilik yılında gelir seni böyle yüz üstü bırakır.
Mas da yanıldık, fizik gücü ile gecen sezonu kurtardığını anlamadık.
Perreira iyi bir oyuncu ama adamın önüne 10 tane transfer yapip orjinal sağ açık almazsan, yaşından dolayı belli bir yerde kayış kopartır.
Sosa, Kucka ve Burak haric alinan hiçbir futbolcu kar getirmedi, aksine zarar verdi takıma.
Bu 3 oyuncu takima seviye atlatacak oyunculardi ve hala da öyleler kullanmayi başarabilirsen.
Gereksiz sekilde kadroda belli başlı mevkiler şişti ve en büyük zararı biz gördük.

Satılması gereken adamlari bu sene de zor göndeririz.
O hic beğenmedikleri Uefa Ligi sayesinde Adrian, Henrique gibi adamları satmıştık.
Basmadı kafalari buna bile yönetimin.
Uefaya gidemedigimiz gün Ersunu kovsaydı yönetim, bugünlere gelmezdik.
Hatta Ersen Martini bile Ispanya'ya Avrupa kupaları sayesinde satmış takım olduğumuz halde.
İhtiyaç belli, gitmesi gerekenler belli ama yanlışlar devam ederse o zaman enkaz kalir elde.
Şuan bir enkaz yok.
Sözleşmesi biten oyuncularin yanında Okay, Yazici, Onazi ve Castillo gibi satıp para kazanabileceğin oyuncuların var hala.
Abdülkadir gibi mücevherin var, tertemiz işlersen seni bu forma altinda yıllarca taşır.
Bu takıma planlama yapacak bir üst akıl lazım.
Yoksa seneye Aralikta gerçekten enkaz kalir elimizde.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/1bdfe77f0bc1f7afd658c44abf1e9303.jpg

yorumsuz6117
17.11.2017, 00:26
Osmanlıspor'un en az 1 puan çıkartacağı bir maç olarak görüyorum.. Bero isimli futbol katili oynayacaksa direk 3-0 hükmen mağlup sayılalım zaten..

Şanlı SanMarino
17.11.2017, 03:02
Osmanlıspor'un en az 1 puan çıkartacağı bir maç olarak görüyorum.. Bero isimli futbol katili oynayacaksa direk 3-0 hükmen mağlup sayılalım zaten..
Kesinlikle. 5 yetenekli kanat oyuncusu var. Bunların 4 tanesi oynayabilir durumda. Bero oynuyor. Bu bilinçli ise ahmakça bilinçsizse vahim.

Birde adam sağ tarafa Rodallega'yı bile çekse anlarım. Hadi üst düzey golcün var ikincisi de olsun kanattan forveti ikilesin dersin. En kötü Anadolu takımları dahil 4-2-3-1 formatını 4 hücumcu ile oynuyor biz 2 hücumcu.

Yiğit Gayretli
17.11.2017, 08:37
Bu maçı rahat kazanacağız. Muhtemelen de çok sıkıcı bir maç olacak...

HOPA'LI TS'Lİ
17.11.2017, 08:52
Bir an önce sinirlerimizi bozan şu alt sıralardan ilk 4 içine tırmanmalıyız.
O yüzden 1-0 olsun bizim olsun her maç

Uğur KÜÇÜK
17.11.2017, 11:26
Osmanlı cok hafife alınıyor.
Hele Berolu bir kadroyla çıkarsa Riza efendi, maçı çok rahat tutarlar ve en az 1 puan alıp Ankara'ya dönerler.
Gollü bir maç olacağını düşünüyorum beklenilenin aksine.
Fark da atabiliriz ama mağlubiyet de olası.
Hersey cikacak kadroya bağlı.

Mehmet Fatih Silik
17.11.2017, 11:32
Hakem Ümit Öztürk.
Akyazi'da ki ilk maci yönetmisti kendisi ve performansi parmak isirtmisti.
Kendisini bozmazsa cok iyi hakem olacak demistim.
Insallah yine iyi yönetir bizim macimizi.
Kendisine güveniyorum!

artvints
17.11.2017, 12:07
Ne kadar zor maç dense de gönlümüzden geçen ezici bir skordur. Özellikle puan kaybindan sonra içerdeki maçtan başka birşey beklenmez. Ne zaman böyle bir beklenti olsa bu takim çoğuna cevap veremedi. Puan üstüne puanlar kaybetti. Bundan yavaş yavaş kurtulmak gerekiyor.

Galibiyetler alirken arada takilmak büyüklükten birşey götürmez. Ama mutlak kazanmak gerekirken bunu yapamamak takimdan, tarftardan çok şey götürüyor.

7can61
17.11.2017, 12:20
Çok da çantada keklik maç değil, reza hocanın defansif futbol felsefesi yine tatsız tuzsuz bir maç ortaya çıkarabilir. Bala şansa gol atan kazanabilir. Ya da reza hocam aşka gelirde ofansif oynatırsa takımı ağır stoperlerimizin arasından yılan gibi kıvrılarak gidecek olan osmanlı akıncıları golü kolay bulabilir. Yani bence ortada bir maç.<script>(function () { var pb_blacklist = ["adrunnr","successforyu.clickfunnels.com","fmovies.se","in-365-tagen.info","5000-settimanale.com","shop.mazzugioielli.com","maxigossip.com","lp.yazizim.com","beyourxfriend.com","99tab.com","zzqrt.com","canuck-method.net","bewomenly.com","playnow.guru","datingforyou-48e1.kxcdn.com","trafficnetworkads24.com","sistemadedinerogratis.com","canuckmethodprofit.co","consumerresearchnetwork.com","securemacfix.com","zz3d3.ru","zd1.quebec-bin.com","hot-games4you.xyz","om.elvenar.com","superpccleanup.com","gomediaz.com","judithi.xyz","free.atozmanuals.com","yoursuccess.ravpage.co.il","123hop.ir","quizcliente.pw","aussiemethod.biz","hlpnowp-c.com","picbumper.com","shaneless.com","anacondamonster.com","altrk1.com","health.todaydiets.com","download.weatherblink.com","happyluketh.com","go.ameinfo.com","50kaweek.net","thepornsurvey.com","ofsiite.ru","fulltab.com","1000spins.com","time2play-online.net","vintacars.com","welcome.pussysaga.com","free-desktop-games.com","download.televisionfanatic.com","theprofitsmaker.net","sgad.info","algocashmaster.net","sunmaker.com","topvipdreams.com","watchmygirlfriend.gfpornvideos.com","filesharefanatic.com","safedownloadhub.com","7awlalalam.blogspot.com","tvplusnewtab.com","trendingpatrol.com","moneymorning.com","ifileyou.com","classifiedcanada.ca","firefan.com","methode-binaire.com","letmetell.com","kenduktur.com","getafuk.com","yotraleplahnte.ru","jackpot.88beto.com","pwwysydh.com","search.queryrouter.com","v.lvztxy.com","pussysaga.com","saffamethod.com","prezzonline.com","searchprivacy.website","3d2819216eb4e1035879-7c248de0c99745406e9b749fc86ec3e4.ssl.cf1.rackcdn.c om","only2date.com","mysagagame.com","themillionaireinpjs.net","wlt.kd2244.com","quickprivacycheck.com","hotchatdate.com","autotraderbot.com","z1.zedo.com","youlucky2014.com","traffic.getmyads.com","appcloudprotected.com","safensecure.com-allsites3.xyz","newpoptab.com","static.williamhill.com","myhealthyblog.co","greatestmobideals.com","sweetclarity.com","mgid.com","securepccure.com","autopengebygger.com","am15.net","es.reimageplus.com","o2.promos-info.com","it.reimageplus.com","westsluts.com","spinandwin.com-ser.pw","reimageplus.com","vodafone.promos-info.com","vinnmatpengar.se","movie.ienjoyapps.com","love4single.com","origin.getprice.com.au","ohmydating.com","lp.want-to-win.com","yabuletchrome.ru","bamdad.net","gotositenow.com","vcrypt.pw","newtabtv.com","mon.setsu.xyz","youforgottorenewyourhosting.com","zone-telechargement.ws","land.pckeeper.software","ad.adpop-1.com","advancedpctools.com","videos.randolphcountyheraldtribune.com","web-start.org","softreadynow.installupgradenowfreshandforyou.websi te","uplod.ws","pornhubcasino.com","maxbet.ro","2016prizefeed.com","thevideo.me","wantubad.com","tavanero.com","xcusmy.club","daclips.in","gaymenofporn.online","jackpotcitycasino.com","italian-method.com","getsearchincognito.com","youjustwonprize.com","finanz-nachrichten.me","quizcliente.site","da.reimageplus.com","jkanime.net","britmoneymethod.com","uae.souq.com","ka.azzer.net","safensecure.xyz","8t.hootingrhejkz.online","www6.blinkx.com","wizzcaster.com","comparaison-prix.com","vodlocker.lol","fr.reimageplus.com","free.fromdoctopdf.com","userscloud.com","myprivatesearch.com","fanli90.cn","tutticodicisconto.it","mediadec.com","gogamego.thewhizproducts.com","download.weatherblink.com","free.videodownloadconverter.com","we-are-gamers.com","sesso.communityadult.net","lp.blpmovies.com","search.queryrouter.com","bbb-johannesburg.localspecific.com","lp.blpmovies.com","go.ppixelm.com","r0.ru","sesso.communityadult.net","bbb-johannesburg.localspecific.com","ppixelm.com","cyberguardianspe.info","we-are-gamers.com","loginfaster.com/new","www.alfacart.com","www.foresee.com","mobile-win.com","www.plusnetwork.com","www.amicafarmacia.com","www.ienjoyapps.com","cheapcheap.io","screenaddict.thewhizproducts.com","nova.rambler.ru","free.gamingwonderland.com","p9328ujeiw1.ru","mobilecasinoclub.co.uk","pfhsystem.com","regtuneup.com","theprofitsmaker.net","bodogpromotions.eu","heroesreplay.org","financialsecrets.info","mymoneymakingapp.com","sunmaker.com","888casino-promotions.com","vogliosesso.com","scienceremix.com","allinonedocs.com","arabia.starzplay.com","allirishcasino.com","advancepctools.info","movie.ienjoyapps.com","surveyform001.s3-website-us-east-1.amazonaws.com","mgs188.com","pfhsystem.com","lpeva.com","ddsh8.com","theprofitsmaker.net","b2.ijquery11.com","sporthero.thewhizmarketing.com","securefastmac.tech","seen-on-screen.thewhizmarketing.com","1000spins.com","search.queryrouter.com","pfhsystem.com","reimageplus.com","offer.alibaba.com","searchlistings.org","search.queryrouter.com","search.queryrouter.com","mybinaryoptionsrobot.com","duplicashapp.com","search.queryrouter.com","bestgame.directory","droidclub.net",".rivalo.com","yoursuperprize.com","mediaexplained.com","om.elvenar.com","shinar.club","revitoleczemacream.com","freelotto.com","screenaddict.thewhizproducts.com","download.bringmesports.com/","allinonedocs.com","driver-fixer.com","arabydeal.com","cleanyourcomputertoday.com","arabydeal.com","music.mixplugin.com","1se.info","survey12.com","freesoftwaredlul.com","pldist01.com","ad.adpop-1.com","searchanonymous.net","abrst.pro","muzikfury.thewhizmarketing.com","lp.mbtrx.com","th1.forfun.maxisize-pro.com","watchmygirlfriend.gfpornbox.com","new.freelotto.com","desktoptrack.com","search.queryrouter.com","offer.alibaba.com","1000spins.com","promotions.coral.co.uk","search.queryrouter.com","tbsia.com","tbsia.com","multtaepyo.com","search.queryrouter.com","czechmethod.com","consumerview.co","wayretail.com","72onbase.com","funsafetab.com","search.queryrouter.com","speedyfiledownload.com","driver-fixer.com","arabydeal.com","cleanyourcomputertoday.com","arabydeal.com","music.mixplugin.com","1se.info","survey12.com","freesoftwaredlul.com","pldist01.com","ad.adpop-1.com","searchanonymous.net","abrst.pro","muzikfury.thewhizmarketing.com","lp.mbtrx.com","th1.forfun.maxisize-pro.com","watchmygirlfriend.gfpornbox.com","new.freelotto.com","desktoptrack.com","search.queryrouter.com","offer.alibaba.com","1000spins.com","promotions.coral.co.uk","search.queryrouter.com","tbsia.com","tbsia.com","surveyform001.s3-website-us-east-1.amazonaws.com","mgs188.com","pfhsystem.com","lpeva.com","ddsh8.com","theprofitsmaker.net","quantomcoding.com","sporthero.thewhizmarketing.com","popads.net","onclkds.com","consumerview.co","12kotov.ru","ruhotpair2.fingta.com","easytelevisionaccessnow.com","ahwrd.com","lpeva.com","ppgzf.com","zjstx.com","kituure.xyz","join.pro-gaming-world.com","mackeeperapp.mackeeper.com","tracknotify.com","2075.cdn.beyondhosting.net","idollash.com","ds.moviegoat.com","fulltab.com","rackcdn.com","prestoris.com","adsterra.com","swampssovuuhusp.top","streesusa.info","freesoftwaredlul.com","adreactor.com","a-static.com","codeonclick.com","heheme.com","adf.ly","seen-on-screen.thewhizmarketing.com","openload.co"]; var pb_whitelist = ["linkedin.com","google","www.gmail.com","www.pinterest.com","www.youtube.com","www.facebook.com","search.yahoo.com","chrome://newtab","www.food.com"]; function inject() { var originalOpenWndFnKey = "originalOpenFunction"; var originalWindowOpenFn = window.open; var originalCreateElementFn = document.createElement; var originalAppendChildFn = HTMLElement.prototype.appendChild; var originalCreateEventFn = document.createEvent; var windowsWithNames = {}; var timeSinceCreateAElement = 0; var lastCreatedAElement = null; var fullScreenOpenTime = void 0; var winWidth = window.innerWidth; var winHeight = window.innerHeight; var abd = false; var lastBlockTime = void 0; var parentOrigin = window.location != window.parent.location ? document.referrer || window.parent.location || '*' : document.location; var parentRef = window.parent; //window[originalOpenWndFnKey] = window.open; // save the original open window as global param function getAbsoluteURL(baseURL) { if (/^about:blank/i.test(baseURL)) { return baseURL; } if (/^(https?:)?\/\//.test(baseURL)) { return baseURL; } baseURL = location.origin + (!/^\//.test(baseURL) ? '/' : '') + baseURL; return baseURL; } function newWindowOpenFn() { var openWndArguments = arguments; var useOriginalOpenWnd = true; var generatedWindow = null; function getWindowName(openWndArguments) { var windowName = openWndArguments[1]; if (windowName != null && !["_blank", "_parent", "_self", "_top"].includes(windowName)) { return windowName; } return null; } function copyMissingProperties(src, dest) { var prop = void 0; for (prop in src) { try { if (dest[prop] === undefined && src[prop]) { dest[prop] = src[prop]; } } catch (e) {} } return dest; } function isOverlayish(el) { var style = el && el.style; if (style && /fixed|absolute/.test(style.position) && el.offsetWidth >= winWidth * 0.6 && el.offsetHeight >= winHeight * 0.75) { return true; } return false; } var capturingElement = null; // the element who registered to the event var srcElement = null; // the clicked on element var closestParentLink = null; if (window.event != null) { capturingElement = window.event.currentTarget; srcElement = window.event.srcElement; } if (srcElement != null) { closestParentLink = srcElement.closest('a'); if (closestParentLink && closestParentLink.href) { openWndArguments[3] = closestParentLink.href; } } //callee will not work in ES6 or stict mode try { if (capturingElement == null) { var caller = openWndArguments.callee; while (caller.arguments != null && caller.arguments.callee.caller != null) { caller = caller.arguments.callee.caller; } if (caller.arguments != null && caller.arguments.length > 0 && caller.arguments[0].currentTarget != null) { capturingElement = caller.arguments[0].currentTarget; } } } catch (e) {} ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Blocked if a click on background element occurred (<body> or document) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// if (capturingElement == null) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened without any user interaction'; useOriginalOpenWnd = false; } else if (capturingElement != null && (capturingElement instanceof Window || parent.Window && capturingElement instanceof parent.Window || capturingElement === document || capturingElement.URL != null && capturingElement.body != null || capturingElement.nodeName != null && (capturingElement.nodeName.toLowerCase() == "body" || capturingElement.nodeName.toLowerCase() == "document"))) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because it was triggered by the ' + capturingElement.nodeName + ' element'; useOriginalOpenWnd = false; } else if (isOverlayish(capturingElement)) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened when clicking on an element that seems to be an overlay'; useOriginalOpenWnd = false; } else { useOriginalOpenWnd = true; } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Block if a full screen was just initiated while opening this url. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// var fullScreenElement = document.webkitFullscreenElement || document.mozFullscreenElement || document.fullscreenElement; if (new Date().getTime() - fullScreenOpenTime < 1000 || isNaN(fullScreenOpenTime) && isDocumentInFullScreenMode()) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because a full screen was just initiated while opening this url.'; /* JRA REMOVED if (window[script_params.fullScreenFnKey]) { window.clearTimeout(window[script_params.fullScreenFnKey]); } */ if (document.exitFullscreen) { document.exitFullscreen(); } else if (document.mozCancelFullScreen) { document.mozCancelFullScreen(); } else if (document.webkitCancelFullScreen) { document.webkitCancelFullScreen(); } useOriginalOpenWnd = false; } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// var openUrl = openWndArguments[0]; var inWhitelist = isInWhitelist(location.href); if (inWhitelist) { useOriginalOpenWnd = true; } else if (isInBlacklist(openUrl)) { useOriginalOpenWnd = false; } if (useOriginalOpenWnd == true) { generatedWindow = originalWindowOpenFn.apply(this, openWndArguments); // save the window by name, for latter use. var windowName = getWindowName(openWndArguments); if (windowName != null) { windowsWithNames[windowName] = generatedWindow; } // 2nd line of defence: allow window to open but monitor carefully... ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Kill window if a blur (remove focus) is called to that window ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// if (generatedWindow !== window) { (function () { var openTime = new Date().getTime(); var originalWndBlurFn = generatedWindow.blur; generatedWindow.blur = function () { if (new Date().getTime() - openTime < 1000 && !inWhitelist /* one second */) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because a it was blured'; generatedWindow.close(); blockedWndNotification(openWndArguments); } else { originalWndBlurFn(); } }; })(); } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// } else { (function () { // (useOriginalOpenWnd == false) var location = { href: openWndArguments[0] }; location.replace = function (url) { location.href = url; }; generatedWindow = { close: function close() { return true; }, test: function test() { return true; }, blur: function blur() { return true; }, focus: function focus() { return true; }, showModelessDialog: function showModelessDialog() { return true; }, showModalDialog: function showModalDialog() { return true; }, prompt: function prompt() { return true; }, confirm: function confirm() { return true; }, alert: function alert() { return true; }, moveTo: function moveTo() { return true; }, moveBy: function moveBy() { return true; }, resizeTo: function resizeTo() { return true; }, resizeBy: function resizeBy() { return true; }, scrollBy: function scrollBy() { return true; }, scrollTo: function scrollTo() { return true; }, getSelection: function getSelection() { return true; }, onunload: function onunload() { return true; }, print: function print() { return true; }, open: function open() { return this; }, opener: window, closed: false, innerHeight: 480, innerWidth: 640, name: openWndArguments[1], location: location, document: { location: location } }; copyMissingProperties(window, generatedWindow); generatedWindow.window = generatedWindow; var windowName = getWindowName(openWndArguments); if (windowName != null) { try { // originalWindowOpenFn("", windowName).close(); windowsWithNames[windowName].close(); } catch (err) {} } var fnGetUrl = function fnGetUrl() { var url = void 0; if (!(generatedWindow.location instanceof Object)) { url = generatedWindow.location; } else if (!(generatedWindow.document.location instanceof Object)) { url = generatedWindow.document.location; } else if (location.href != null) { url = location.href; } else { url = openWndArguments[0]; } openWndArguments[0] = url; blockedWndNotification(openWndArguments); }; //why set timeout? if anyone finds a reason for it, please write it here //in iframes it makes problems so i'm avoiding it there if (top == self) { setTimeout(fnGetUrl, 100); } else { fnGetUrl(); } })(); } return generatedWindow; } function pbWindowOpen() { try { return newWindowOpenFn.apply(this, arguments); } catch (err) { return null; } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Replace the window open method with Poper Blocker's ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// window.open = pbWindowOpen; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Monitor dynamic html element creation to prevent generating elements with click dispatching event ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HTMLElement.prototype.appendChild = function () { var newElement = originalAppendChildFn.apply(this, arguments); if (newElement.nodeName == 'IFRAME' && newElement.contentWindow) { try { var code = '(function () {\n var pb_blacklist = ' + JSON.stringify(pb_blacklist) + ';\n var pb_whitelist = ' + JSON.stringify(pb_whitelist) + ';\n ' + inject.toString() + ';\n inject();\n })();'; var s = document.createElement('script');s.text = code; newElement.contentWindow.document.body.appendChild (s); } catch (e) {} } return newElement; }; document.createElement = function () { var newElement = originalCreateElementFn.apply(document, arguments); if (arguments[0] == "a" || arguments[0] == "A") { (function () { timeSinceCreateAElement = new Date().getTime(); var originalDispatchEventFn = newElement.dispatchEvent; newElement.dispatchEvent = function (event) { if (event.type != null && ('' + event.type).toLocaleLowerCase() == "click") { if (!isInWhitelist(newElement.href)) { window.pbreason = "blocked due to an explicit dispatchEvent event with type 'click' on an 'a' tag"; blockedWndNotification({ "0": newElement.href }); return true; } } return originalDispatchEventFn.call(this, event); }; lastCreatedAElement = newElement; })(); } return newElement; }; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Block artificial mouse click on frashly created elements ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// document.createEvent = function () { try { if (arguments[0].toLowerCase().includes("mouse") && new Date().getTime() - timeSinceCreateAElement <= 50) { //block if the origin is not same var isSelfDomain = false; try { var openUrlDomain = new URL(lastCreatedAElement.href).hostname; var topUrl = window.location != window.parent.location ? document.referrer : document.location.href; var topDomain = new URL(topUrl).hostname; isSelfDomain = openUrlDomain == topDomain; } catch (e) {} if (lastCreatedAElement.href.trim() && !isInWhitelist(lastCreatedAElement.href) && !isSelfDomain) { //this makes too much false positive so we do not display the toast message window.pbreason = 'Blocked because \'a\' element was recently created and ' + arguments[0] + ' event was created shortly after'; arguments[0] = lastCreatedAElement.href; blockedWndNotification({ "0": lastCreatedAElement.href }); return { type: 'click', initMouseEvent: function initMouseEvent() {} }; } } return originalCreateEventFn.apply(document, arguments); } catch (err) {} }; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Monitor full screen requests ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// function onFullScreen(isInFullScreenMode) { if (isInFullScreenMode) { fullScreenOpenTime = new Date().getTime(); } else { fullScreenOpenTime = NaN; } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// function isDocumentInFullScreenMode() { // Note that the browser fullscreen (triggered by short keys) might // be considered different from content fullscreen when expecting a boolean return document.fullScreenElement && document.fullScreenElement !== null || // alternative standard methods document.mozFullscreenElement != null || document.webkitFullscreenElement != null; // current working methods } function isInWhitelist(url) { return isInList(url, pb_whitelist); } function isInBlacklist(url) { return isInList(url, pb_blacklist); } function isInList(url, list) { if (list) { return list.some(function (li) { return new RegExp("https?://(www\.|.*\.)?" + li + "+").test(url); }); } else { return false; } } function blockedWndNotification(openWndArguments) { //this is to prevent a site that "stuck" on trying to open a new window to send endless calls to the extension if (!lastBlockTime || lastBlockTime < Date.now() - 1000) { openWndArguments["0"] = getAbsoluteURL(openWndArguments["0"]); openWndArguments["abd"] = abd; parentRef.postMessage({ type: "blockedWindow", args: JSON.stringify(openWndArguments) }, parentOrigin); } lastBlockTime = Date.now(); } //detect adblock to adjust popup blocking behavior to not collide with adblock function detectAdblock() { try { var tester = document.createElement('div'); tester.innerHTML = ' '; tester.className = 'adsbox'; tester.style.cssText = "position:absolute;top-1000px;left:-1000px;"; document.body.appendChild(tester); window.setTimeout(function () { if (tester.offsetHeight === 0) { abd = true; } tester.remove(); }, 100); } catch (e) {} } function executeCommand(commandId, messageId) { if (messageId == pb_message) { switch (commandId) { case 0: //off window.open = originalWindowOpenFn; document.createElement = originalCreateElementFn; document.createEvent = originalCreateEventFn; HTMLElement.prototype.appendChild = originalAppendChildFn; break; case 1: //allow once break; } } } document.addEventListener("fullscreenchange", function () { onFullScreen(document.fullscreen); }, false); document.addEventListener("mozfullscreenchange", function () { onFullScreen(document.mozFullScreen); }, false); document.addEventListener("webkitfullscreenchange", function () { onFullScreen(document.webkitIsFullScreen); }, false); document.addEventListener('DOMContentLoaded', function () { detectAdblock(); }, false); (function () { window.pbExternalCommand = function (commandId, messageId) { executeCommand(commandId, messageId); }; })(); }; inject(); })();</script>

alper*
17.11.2017, 12:32
Oraya bir 0 puan yazalım lütfen.

OzcanHan61
17.11.2017, 12:38
Her mactan 2-3 gün önce baslayan icimdeki futbol heyecanini kaybettim. Emegi gecen eski ve yeni teknik ekibimize, futbolcularimiza ve yönetime tesekkür ederim. Sampiyon biziz, en iyi biziz, en harikayiz biz.

Uğur KÜÇÜK
17.11.2017, 13:51
_________________Onur_______________

Perreira_____Uğur_____Durica____Mas

____________Onazi_____Kucka________

Abdülkadir_______Sosa_______Castillo

_________________Burak______________

Osmanlı maçı kadrosu ve eldeki mevcut oyunculara göre artık İdeal 11 bu olmalıdır.
Korkma Rıza...
Burasi Trabzonspor...
Rize, Kasımpaşa ya da Antalya değil...
Burada taraftar kısır, zevk vermeyen futbol izlerse, maç kazansa dahi, ilk kötü sonuçta tefe koyacağı adam sen olursun...
Yoksa yeni yılı bile göremezsin bu takımla...
Korkma Rıza...
Korkma...

artvints
17.11.2017, 14:04
rıza hoca defansif futbol oynatmaz özellikle içerde. tam saha press ile oynama çalışır. ersun hocaya benziyor. özellikle takım hakimiyetini kaybettiğinde aynı şekilde farklı yenilgiler alır.

eksik olan anlamlı pas örgüsü, top hakimiyeti. şenol hocanın farkı burada. kaliteli pas üzerinde yoğunlaşıyor. diğerleri sıkı pres üzerinde duruyor. büyük maçlarda işe yarıyor da ligin genelinde hakimiyet kuramıyorsun.

Uğur KÜÇÜK
17.11.2017, 14:28
rıza hoca defansif futbol oynatmaz özellikle içerde. tam saha press ile oynama çalışır. ersun hocaya benziyor. özellikle takım hakimiyetini kaybettiğinde aynı şekilde farklı yenilgiler alır.

eksik olan anlamlı pas örgüsü, top hakimiyeti. şenol hocanın farkı burada. kaliteli pas üzerinde yoğunlaşıyor. diğerleri sıkı pres üzerinde duruyor. büyük maçlarda işe yarıyor da ligin genelinde hakimiyet kuramıyorsun.Oyun tarzları tam olmasa da benziyor Ersunla.
Ama şöyle bir durum var. Rıza hoca bu oyun tarzıyla oynayacağı için yukarıda yazdığım kadroda ısrar etmeli.
Şenol Güneş teknik taktik olarak çoğu hocadan çok daha zayıf biri olmasına rağmen yıllardır başarıyı elindeki oyunculardan maximum verimi alarak sağlıyor. Bunda da bana göre öğretmen olmasının faydasi büyük. Karşısındaki insana ne istediğini cok iyi anlatiyor ve o kişiyi de iyi analiz ederek en iyi özellikleri ile mevkisinde zirveye taşıyor.
Rıza Çalımbay ne zaman doğru oyuncu grubu ile ideal bir kadro yaparsa, o zaman başarılı olabilir.
İçerde, dışarda felsefesi aynıdır genelde.
Ersun ile sezon basi yaşanılan kadro arayışını, Rıza ile yaşıyoruz.
Bildiğin dejavu olduk.
Eninde sonunda yukarda ki kadroda karar kilicak.
Ve zaman geç olmadan bunu yapmazsa, hepten dagilicaz.

artvints
17.11.2017, 15:00
Oyun tarzları tam olmasa da benziyor Ersunla.
Ama şöyle bir durum var. Rıza hoca bu oyun tarzıyla oynayacağı için yukarıda yazdığım kadroda ısrar etmeli.
Şenol Güneş teknik taktik olarak çoğu hocadan çok daha zayıf biri olmasına rağmen yıllardır başarıyı elindeki oyunculardan maximum verimi alarak sağlıyor. Bunda da bana göre öğretmen olmasının faydasi büyük. Karşısındaki insana ne istediğini cok iyi anlatiyor ve o kişiyi de iyi analiz ederek en iyi özellikleri ile mevkisinde zirveye taşıyor.
Rıza Çalımbay ne zaman doğru oyuncu grubu ile ideal bir kadro yaparsa, o zaman başarılı olabilir.
İçerde, dışarda felsefesi aynıdır genelde.
Ersun ile sezon basi yaşanılan kadro arayışını, Rıza ile yaşıyoruz.
Bildiğin dejavu olduk.
Eninde sonunda yukarda ki kadroda karar kilicak.
Ve zaman geç olmadan bunu yapmazsa, hepten dagilicaz.

şenol hocanın teknikten taktikten uzak olması gibi birşeyi kabul etmek mümkün değil. uefa zamanında en yenilikçi antrenör seçmişti. milli takımda tugay emre yıldıray göbeği ile oynamıştı ki, 15 yıl sonra futbolda gelinen nokta burası. bugün gs aynı diziliş ve mantıkla oynuyor. hatta kanatta tolga ve ümit davala kullanım mantığı bile aynı ki ümit orjinal kanat oyuncusudur. ama fizik gücü , ortasahanın defansif zafiyetini dengelemesi ve ataklarda süpriz golcü olarak kullanılması çok benzer.

üçlü defans da kullanmıştır zamanında. rakamları fazla dile getirmediği için teknik taktik bilmiyor olur mu? aksine çok derin biliyor, içine işlemiş. hangi oyuncular birbiriyle daha iyi oynar, ofansif oyun nasıl dengelenir, hangi maçta öncelik defans olur hepsinde gelişme kaydetmiştir. sonuçlar da gösteriyor zaten. ikili ilişkiyle bir yere kadar. aksine çok fazla muhattap olmaz şenol hoca oyuncuyla. kurduğu oyun düzenleri içinde oyuncuya verdiği özgürlük ile yüksek performanslar almıştır. bu kadar kolay mı teknik taktik bilmiyor demek, kim biliyor o zaman?

konudan saptık ama suçun büyüğü senin :)

UĞUR DURTAŞ
17.11.2017, 15:02
Oraya bir 0 puan yazalım lütfen.
*
Ucu açık olmuş.
bizemi,osmanlıyamı?

Uğur KÜÇÜK
17.11.2017, 15:08
şenol hocanın teknikten taktikten uzak olması gibi birşeyi kabul etmek mümkün değil. uefa zamanında en yenilikçi antrenör seçmişti. milli takımda tugay emre yıldıray göbeği ile oynamıştı ki, 15 yıl sonra futbolda gelinen nokta burası. bugün gs aynı diziliş ve mantıkla oynuyor. hatta kanatta tolga ve ümit davala kullanım mantığı bile aynı ki ümit orjinal kanat oyuncusudur. ama fizik gücü , ortasahanın defansif zafiyetini dengelemesi ve ataklarda süpriz golcü olarak kullanılması çok benzer.

üçlü defans da kullanmıştır zamanında. rakamları fazla dile getirmediği için teknik taktik bilmiyor olur mu? aksine çok derin biliyor, içine işlemiş. hangi oyuncular birbiriyle daha iyi oynar, ofansif oyun nasıl dengelenir, hangi maçta öncelik defans olur hepsinde gelişme kaydetmiştir. sonuçlar da gösteriyor zaten. ikili ilişkiyle bir yere kadar. aksine çok fazla muhattap olmaz şenol hoca oyuncuyla. kurduğu oyun düzenleri içinde oyuncuya verdiği özgürlük ile yüksek performanslar almıştır. bu kadar kolay mı teknik taktik bilmiyor demek, kim biliyor o zaman?

konudan saptık ama suçun büyüğü senin :)Teknik taktik bilmiyordan ziyade, aynı sistemle oynamayı alışkanlık haline getirmiştir Senol Güneş.
Ve başarılı da olmuştur. Arka sayfalarda son 10 yılda hocalarin galibiyet ortalamasını da paylaşmıştım.
Kısaca demek istediğim maç içinde, rakibe göre teknik taktik islerine girmez.
Yeni nesil hocalardan değil ( teknik, taktik olarak ☺ ) demek istedim kısaca.
Neyse konu dağılmasın ama benim görüşüm de bu şekilde.

kaan61
17.11.2017, 15:10
Rıza hoca kamptan sonra ; Kucka ve Hubocanı görme şansımız olmadı dedi . Bu açıklaması nedeniyle Kuckaya bu maçta görev vereceğini düşünmüyorum.

B61
17.11.2017, 15:16
Ligin dibine demirlemiş Osmanlıspor'un, son maçında Fenerbahçe'ye karşı varlık gösterebilmesinin sebebi, 1. golü bulduktan sonra geriye yaslanan fakat bu yaslanmayı beceremeyen Fenerbahçe'ydi. Aykut Kocaman'ın başarısız kompakt futbol anlayışı ve takımının defansif anlamda kötü bir 4'lüye sahip oluşu hızlı oyunculara karşı zorluk yaşamalarına sebebiyet verdi. Oyunu önde oynasalardı, büyük ihtimalle 3-4 farklı bir galibiyet alabilirlerdi ancak Valbuena'nın oyundan zorunlu çıkışından sonra Aykut Kocaman büyük ihtimalle takımın atletizm sorunu yaşayacağını ve hiçbir oyuncusunun Valbuena kadar alan kat edemeyeceğini düşünerek defansa çekilme talimatı verdi.

Ne olursa olsun yanlıştı tabii ki bu.

Biz ise iç saha avantajımızı kullanıp, oyundaki hakimiyetimizi orta sahada kabul ettirdiğimiz an irmik helvası gibi dağılacaktır Osmanlıspor takımı. Artık o eski zorluklarından hiçbir şey kalmamış durumda. BAL'da bile uygulanan "yaslan geriye, at hızlı oyuncuların önüne" taktiğine gayet basit bir şekilde önlem alınabilir.

Sol bekleri son maçında başarılı bir oyun çıkardı, Tiago Pinto. Onun kanadından diretmek yerine Vrsajevic'in üzerine Castillo ile oynamak zorundayız. Kayserispor maçı her anlamda bir faciaydı tabii ki ama artık Castillo'nun sahada olduğu her dakika, rakip takımlar 3-4 kişiyle Castillo'ya press uygulayacaklar, bu net bir şey. Kayserispor maçında da bunun bir örneğini görmüş olduk.

Onun kanadını boşaltacak derecede etkili koşular yapabilirsek Castillo hem topla daha rahat buluşma şansı yakalar hem de defans arkasına etkili koşular yapabilir.

3-0 veya 4-0'lık net bir galibiyet almamız gerekiyor.

ccd6167
17.11.2017, 15:48
Yine 4231 ile çıkmayız umarım.

çift forvet çıkmamız gereken maç..4 1 2 1 2

pereira..uğur...hubocan..mas

.................onazi

............kucka...yusuf

.................a.kadir

..............hugo.burak

Arda'
17.11.2017, 15:51
Şunu izletsinler futbolcu arkadaşlara diyeceğim de bi faydası olmaz bunlara

https://vimeo.com/242891830

Uğur KÜÇÜK
17.11.2017, 15:59
Yine 4231 ile çıkmayız umarım.

çift forvet çıkmamız gereken maç..4 1 2 1 2

pereira..uğur...hubocan..mas

.................onazi

............kucka...yusuf

.................a.kadir

..............hugo.burakBu sistemi Perreira ile bir nebze oynarsın da Mas ile olmaz.
Vazgeçmez Riza 4-2-3-1 den.
Yeter ki doğru oyuncuları tercih etsin bu maçta.
Osmanlıyı yakan şikeci Bülent Uygun oldu.
Sezon basinda ilk 5 hafta Pinto ve Vrsjavici oynatmadi. Abuk sabuk adamları oynattı diye ligin son sirasinda Osmanlı.
Bero ve Yusuf aynı anda saha da olursa puan almamız baya zor olur.
Kötü takim değil Osmanlı.

ANAOKULU TERK
17.11.2017, 16:36
- sosa mide spazmı geçirdiği için , son antrenmana katılmamış .
şaşırdık mı ? tabi ki hayır ! yatış son sürat devam ediyor .
ha böyle devam et sosa'cığım . yakışıyor sana .
kulüpte süt kuzusu mübarek . her şeye okey veriyor .
sıçmışım mide spazmına . köpek gibi hazır edecek kendini .
eşşek gibi çalışacak , çalıştıracaksın .
düzenli aile yaşantısı olan futbolcu ,(hem de yumurtanın tam da dayandığı vakit )
mide spazmı mı geçirirmiş ? kafayı mı yedirteceksiniz siz bize ?
demek ki arkadaş , bakmıyor kendine .
bu durumlar için , tedbirinizi alsanıza sayın kulüp yöneticileri !
onu da mı biz söyleyelim ?

- kayseri'ye (kardeş takım konusunda ) eleştiri getirip ,
"bu kadar da olmaz ki kardeşim ! . iğreniyorum bu durumdan . " deyip ,
mangalda kül bırakmayan tipler ,
deplasman tribününde kayserispor'la karşılıklı dostluk tezahüratı yapıyordu .
peki buna ne diyeceğiz ?

- takıma (hem de evinde ) tersten plaka yazılmış . futbolcular maç sonrası şoktalar .
bizim taraftar ise (o esnada ) şaftı kaymış futbolcularla selfie çektirme derdinde .
hatta bir kaç tanesi sermiş önlerine formayı , vermiş ellerine gazlı kalemi ,
imzalamaları için baskı yapıyor . bunu yaparken de pis pis sırıtıyor .
bok var de mi ? selfie çektirsen ne , çektirmesen ne ?
ortamlarda havamı atacağım diye , girdiğin kepazeliğe bak .
futbolcu "istemiyorum kardeşim selfie melfie .şimdi ne yeri , ne zamanı " dese ,
iki dakikada u dönüşü yapıp ,
" en büyük taraftar , futbolcular sahtekar " diye bi tarafını yırtarsın değil mi ?
ulan ne ikiyüzlü yaratıklarınız siz böyle !

- kucka'nın sakatlığı fifa maçında oldu . ve hala piyasada yok hazretleri .
sakat kaldığı 1 aylık (belki daha fazla ) süre için ,
fifa'dan (sakatlık halinde vermek zorunda olduğu ) parayı istesenize !
istemek için , yoksa beni mi bekliyorsunuz ?

ulan ne gamsız adamlar kulübü yönetiyor , kafayı yememek elde değil !

artvints
17.11.2017, 17:11
..................onur
...........uğur...durica.....mas
..pereira.....onazi
........ömür...........kucka
..........yazıcı.................castillo
...............rodallega

klasik 4 2 3 1'den biraz daha fazlası lazım. oyuncuların özelliklerine göre daha iyi bir saha paylaşımı yapılabilir. castillo'yu gönder çizgiye, orada durması bile osmanlı'nın dengesini bozacaktır, savunma enine genişleyecektir. zaten şutu yok en önemli özelliği atak sürüklemesi. mas da daha içerde kalarak savunmayı üçler hızlı ataklarda rahat eder. atağa katılması birşey ifade etmiyor üstüne yıpranıyor, çok çizgiye çıkmasına gerek yok. atak yaparken sol iç koridorda pas alışverişine katılması faydalı olur.

diğer tarafta pereira'nın atağa katılışı oyun kurmamız için çok önemli. abdülkadir çizgide bekleyecek bir oyuncu değil. yusuf ile birlikte yer değiştirerek ikili oyunlarla pozisyon yaratmaları istenebilir. hatta çoğu zaman yusuf kenarı çıkar, abdülkadir merkezde top alıp alan kat edebilir. atak dönüşlerinde kim daha yakınsa ortasahayı üçler bu şekilde daha rahat oynarlar.

boyuna diziliş kadar enine diziliş de önemli bu yüzden üçlü dizilişler moda oldu.

tabi rıza hoca bunlarla uğraşacak durumda değil. maça hızlı başlayıp kazanmak isteyecektir, uzun dönem oyun planı düşünecek durumda değil.

Hakan
17.11.2017, 17:45
Elimizdeki en iyi stoper ikilisinin Okay-Akbaş olduğu gerçeği.
Savunmayı komple değiştirmemiz lazım.

Erkan A.
17.11.2017, 20:51
renktaslar gargalarla akhisar macini izledim ilk yarisini konuyla alakasi yok ama biz süperligde sampion olamayiz artik cok zor besiktasin nasil korundugunu bir benmi izledim ? inanilmaz gizli sekilde resmen korunuyor hakem büyük ihtimal fanatik besiktasli akhisarin resmen penaltisi verilmedi bunu göremeyen hakem nasil görev alir ? normalde yazmayacaktim bunlari fakat akhisarin 20 tane foulu verilmedi yazik günah bitmis futbol resmen ..pazar günü macimiz var cok seviniyordum akhisar macini izleyince hersey bosa malesef .......iyiki trabzonsporumuz var fakat ben artik sampionluk beklemiyorum ne türkiye kupasi nede hic birsey ligde kalalim yeter bu adaletsiz ligde basarili olmak imkansiz gibi bir olay artik oyuncularimizada kirilmamak gerekiyor gargalarin macini keske izlemeseydim sinirden midem bulandi bu kadarmi korunur bir takim aman Allahim

bilgehan83
17.11.2017, 23:04
renktaslar gargalarla akhisar macini izledim ilk yarisini konuyla alakasi yok ama biz süperligde sampion olamayiz artik cok zor besiktasin nasil korundugunu bir benmi izledim ? inanilmaz gizli sekilde resmen korunuyor hakem büyük ihtimal fanatik besiktasli akhisarin resmen penaltisi verilmedi bunu göremeyen hakem nasil görev alir ? normalde yazmayacaktim bunlari fakat akhisarin 20 tane foulu verilmedi yazik günah bitmis futbol resmen ..pazar günü macimiz var cok seviniyordum akhisar macini izleyince hersey bosa malesef .......iyiki trabzonsporumuz var fakat ben artik sampionluk beklemiyorum ne türkiye kupasi nede hic birsey ligde kalalim yeter bu adaletsiz ligde basarili olmak imkansiz gibi bir olay artik oyuncularimizada kirilmamak gerekiyor gargalarin macini keske izlemeseydim sinirden midem bulandi bu kadarmi korunur bir takim aman Allahim

ben de izledim maalesef hakem takdir haklarını geçtim önceden ona kızardık çünkü, resmen kargalar için fauller yarattı pozisyonlar oluşturdu mide bulandırıcıydı verdiği penaltının uzaktan yakından penaltıyla alakası yok.. aynı pozisyonda serkan hödüğü hisara faul vermedi faul (düşün adam aynısına cart diye penaltı çaldı) demirören tff si maalesef bu türk futbolu neden edirneden öteye gidemiyor burda anlaşılıyor.. bjk ikinci turda elenip döner zaten.. hiçbir uefa hakemi o taliscanın düşüşlerine faul vermez atılır adam.. serkan hepsini yedi. gerçi yemek için çıkmış o da ayrı.. şikenin başka versiyonu.. adaletin olmadığı yerde tanrının adaleti öne çıkıyor çok şükür.

ilelebeTS
18.11.2017, 00:02
Hakem, oynamak isteyen takımlar için avantaj. Oyunu akışına bırakmayı seviyor. Tam büyük takım ve iç saha hakemi. Yoksa bizim rakipler yerden kalkmıyor.

batuhanTs
18.11.2017, 00:09
okay bu maçtada ilk 11 çıkarsa zaten tepelerden torpilli olduğu tescillenir

selcuk
18.11.2017, 00:23
okay bu maçtada ilk 11 çıkarsa zaten tepelerden torpilli olduğu tescillenir

cezali olmasa tabiiki cikacakti

batuhanTs
18.11.2017, 01:18
cezali olmasa tabiiki cikacakti

çıkmasının nedeni ne anlamadım kaç haftadır ne yapmış bizim göremediğimiz

selcuk
18.11.2017, 02:07
çıkmasının nedeni ne anlamadım kaç haftadır ne yapmış bizim göremediğimiz

anlamak istemeyene niye anlatayim

seninle konusacagim tek spor dali

http://www.worldcurling.org/_images/article/1885-2728_wide.jpg

batuhanTs
18.11.2017, 02:23
anlamak istemeyene niye anlatayim

seninle konusacagim tek spor dali

http://www.worldcurling.org/_images/article/1885-2728_wide.jpg

aynı espriyi kaç yıldır yapıyorsun yaratıcılığın bu kadar mı sorsak ne sporu olduğunu bilmezsin neyse sen ve öz evlat fantezin arasına girmek istemiyorum daha fazla okay'ı beğenene laf anlatmaya çalışıyorum gecenin kaçında

selcuk
18.11.2017, 02:56
aynı espriyi kaç yıldır yapıyorsun yaratıcılığın bu kadar mı sorsak ne sporu olduğunu bilmezsin neyse sen ve öz evlat fantezin arasına girmek istemiyorum daha fazla okay'ı beğenen çapsıza laf anlatmaya çalışıyorum gecenin kaçında

senin bildigini tabiki bilemem

tonya55
18.11.2017, 08:51
bjk 3 senedir resmen kollanıyor federasyon tarafından bizim yıllardır hakkımız yeniyor bu düzende sampiyon olmamız cok zor dün birkez daha gördüm her bjk li oyuncu ceza sahasına girince kendini yere atıyor oda yetmiyor 7 dakika uzatma veriliyor lanet olsun bu ligin her senesi saibelidir.

Doğukan Uçan
18.11.2017, 10:34
iddaa da oranımız 1.35 yükseldi! hiç iyiye sinyal değil bu durum

Uğur KÜÇÜK
18.11.2017, 11:07
Bordo mavili ekip Pazar günü saat 16.30’da MedicalPark'ta Osmanlıspor’u ağırlayacak. Sakat ve cezalı oyuncuların yerine oynayacak futbolcular arasında kıyasıya bir rekabet var.

Özellikle Olcay Şahan’dan boşalan mevki için aday olan Bongonda, Volkan ikilisinden Volkan Şen bir adım daha önde gözüküyor.

İşte Trabzonspor'un Osmanlıspor karşısına çıkması beklenen kadro ...

_______________Onur_______________

Perreira____Uğur____Durica____Mas

____________Onazi____Sosa_________

Bero__________Yusuf_________Volkan

______________Rodallega____________

Haber61

Rıza yavaş yavaş suyun ısınıyor...
Yarın bu kadro sahaya çıksın da o zaman sana iyi dileklerimi sunucam bol bol...

champions
18.11.2017, 12:06
Üstteki takımların birbiriyle oynadığı bu haftada içeride Osmanlı'yı yenememenin kabul edilebilir bir tarafı olmaz. Artık en az 6-7 net pozisyonlu 3 gollü net bir galibiyet görmemiz lazım. Okay ve Olcay'ın yokluğu bizim için artı. Onazi ortada olmazsa olmaz.Yanına Sosa şimdiye kadar olmadı, Batuhan oynayabilir bence. Maçın anahtarı ön tarafta pozisyona girebilecek bir 4'lü yakalayabilmek. Sosa'yı forvete yakın oynatıp ondan gol-asist katkısı almamız lazım.Yusuf son 30 girsin. Kanatlarda Castillo ve Bongonda'yı görelim artık. Biri oynayacaksa Bongonda solda oynasın. Abdülkadir de son 30 girsin.

Castillo-Sosa-Bongonda
---------Rodallega

artvints
18.11.2017, 12:52
Volkan ve sosa oynayacaksa pek avantaj olmuyor okay ve olcay'in olmamasi.

Mert Oğuzlu61
18.11.2017, 13:37
Abdül, Yusuf ve maç satmadan adam gibi topunu oynayacak Sosa nın aynı anda sahada olacağı, sol kanatta da Castillo veya Bongonda nın oynayacağı pasa ve hızlı hücuma dayandırılmış bir oyun şekli istiyorum ama yine odun ayaklar ve mevkisiz oyuncular tercih edilir.

İstediğim şeyi ülkede Şenol Güneş dışında yapabilecek antrenör yok ama merak ediyorum acaba Preudhome veya başka birini getirsek Bero veya Yusuf yine kanatlarda kullanılır mıydı ? Yine pas oyununda bu kadar kopuk ve etkisiz, hantal, anlamsız, günü kurtarmaya yönelik tercihlere bağlı olarak da istikrarsız futbol oynar mıydık ?

Uğur KÜÇÜK
18.11.2017, 13:58
Yarin Osmanli puan alır. Rıza efendi de takımı daha tam tanımıyorum der.
1 hafta sonra maç kazanirsa da takımı tanısaydım bu kadro ile maça çıkmazdım der..
İşin içinden sıyrılır...
Trabzonspor hakem eleştirisi yapmadığı için Rızanın içi içini yer...
Açıklamaya bak..
Trabzonspor her maçta gol atar bir şekilde...
Pardon da Rıza efendi...
Seni oraya ne icin getirdiler....
3 maçından 2 tanesinde Trabzonspor gol atamadı gol...
Bu hafta Beroyu sahada görürsem, hafta içi Bursadan Trabzona sırf özel dileklerimi iletmek için gelicem işim gücüm arasında..
Yeter oynamayın milletin sabrıyla...
Yeter...

Gürkan Asma
18.11.2017, 14:15
Abdül, Yusuf ve maç satmadan adam gibi topunu oynayacak Sosa nın aynı anda sahada olacağı, sol kanatta da Castillo veya Bongonda nın oynayacağı pasa ve hızlı hücuma dayandırılmış bir oyun şekli istiyorum ama yine odun ayaklar ve mevkisiz oyuncular tercih edilir.

İstediğim şeyi ülkede Şenol Güneş dışında yapabilecek antrenör yok ama merak ediyorum acaba Preudhome veya başka birini getirsek Bero veya Yusuf yine kanatlarda kullanılır mıydı ? Yine pas oyununda bu kadar kopuk ve etkisiz, hantal, anlamsız, günü kurtarmaya yönelik tercihlere bağlı olarak da istikrarsız futbol oynar mıydık ?
Çok doğru, bi oyun planına sadık kalıp onu geliştirmek için değil de günü kurtarmak için uğraşıyoruz hep.

Numan Yerlikaya
18.11.2017, 15:27
Bero'yu oynatan hocanın akıl sağlığı yerinde değildir hatta zeka geriliği vardır. Herkes sakat kimi oynatacak hoca falan diye boş yapmayın alıntılamayın

Doğukan Uçan
18.11.2017, 15:29
bero ofspor'da bile oynayamaz

B.Yiğit
18.11.2017, 15:58
Bu haftanın tüm maçlarını digiturkplay den ücretsiz izleyin:
https://www.digiturkplay.com.tr/DigiturkDenemeKampanyasi

Sayı sınırlıymış acele edin beyler.

Uğur Kalyoncu
18.11.2017, 20:15
Çok zor maç olacak .

Kapanan her takım bizi sıkıntıya sokar.

Regattin Serdar Umar gibi hızlı adamları var ve muhtemelen gol atarlar.

İnşallah biz de goller bulabiliriz de kazaniriz.

ilelebeTS
18.11.2017, 21:24
Kazanıp zirveyle farkı 10'a indirmemiz lazım. Devre arasına 10 puan altında bir farkla girersek bizim adımıza iyi olur.

Ogün YAZICI
18.11.2017, 21:36
Kazanın artık
Şu güzel haftamızı zehir etmeyin

Uğur KÜÇÜK
18.11.2017, 21:44
Şurayı 2 tane futbolcu okuyorsa.
Yarin şu maçı alin artık.
Iyi oyunla, eze eze kazanin da.
Azıcık yüzümüz gülsün artık bizim de.

selcuk
18.11.2017, 21:45
https://pbs.twimg.com/media/DO7vKTCWkAIeUqK.jpg

rezillik

TSemih61
18.11.2017, 21:49
Seyircinin maça gitmemesi çok normal. Mücadele etmiyorsan, kendi evinde 5-6 yiyorsan kimse seni desteklemeye gelmez. Ayrıca az kişi olması daha olumlu takım açısından, baskı hissetmezler en azından. Sıradan iki takımın maçı gibi algılarlar.

Bir şeyi düzelteyim, son cümlem anlamsız olmuş. Zaten sıradan bir takımız şuan. Bu futbolcular ve yönetim taraftar desteği filan hak etmiyorlar. Evet bu takımın sahibi taraftarlardır, iyi günde de kötü günde de takımını desteklemeli ama oyuncularla o iyi niyeti görürsen geçerlidir bu. Önce oyuncular büyük takımda olduklarının farkında olup ona göre davranacaklar, seyirciyi hak edecekler. Sonra stada gelir taraftar.

İ. SARAL
18.11.2017, 21:54
Şu maçı alın artık. Yine sıkıntılı bir maç geçer alıştık artık.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan A.
18.11.2017, 21:57
basaksehir 3 puani kapmis liderle aramizdaki puan farki icin cok güzel oldu simdik osmanlisporu daha büyük bir hevesle yenmeliyiz oynayacagimiz futbol ile geliyoruz demeliyiz ..

insAllah büyük farkla kazaniriz

artvints
18.11.2017, 21:57
Kanatlari sabitlemeden düzenli bir şekilde oynamadan kontra atak takimlarini yenmek zor. Olcay ve bero kafasina göre gezerse kaos olur. Zorlama ataklarla başimiz ağirir.

Ozan Kara
18.11.2017, 22:00
Fener yarın kazansa o da yarışın içine giriyor.

TSemih61
18.11.2017, 22:06
Osmanlı öyle ahım şahım bir futbol oynamıyor, bekleri savunma açısından zayıf, keza genel olarak takım savunması da pek iyi değil ama yine de iyi direnç gösteriyorlar. Kilidi açarsan devamı gelir. Ayrıca öyle aşırı bir savunmaya gömülmeleri de yok. Sık sık hücumu düşünüyorlar. Ayrıca bizi büyük takım olarak görmedikleri ve zaaflarımızın çok olduğunu da bildikleri için öyle deplasman görmüş Anadolu takımı gibi gömülmeyeceklerdir.

Kısaca İrfan Buz'un gelmesi Osmanlı'yı olumlu etkiledi, iyi motive oluyorlar ve etkili hücuma çıkıyorlar. Dediğim gibi şansa erken gol bulup savunma yapıp kontraatak oynarsak farka da gidebiliriz tam tersi zorlanarak da yenebiliriz. Normal şartlarda zorlansak bile kazanmamız gerekir ama bizim oyuncuların ne yapacağını kestiremiyorsun.

Faruk BERBER
18.11.2017, 22:14
basaksehir 3 puani kapmis liderle aramizdaki puan farki icin cok güzel oldu simdik osmanlisporu daha büyük bir hevesle yenmeliyiz oynayacagimiz futbol ile geliyoruz demeliyiz ..

insAllah büyük farkla kazaniriz

Geçen hafta zaman geçirerek Kayserispor deplasmanından 1 puan aldığına sevinen bir takım taraftarı olarak fazlaca uçmuyor muyuz peki :)

selcuk
18.11.2017, 22:17
Geçen hafta zaman geçirerek Kayserispor deplasmanından 1 puan aldığına sevinen bir takım taraftarı olarak fazlaca uçmuyor muyuz peki :)

sevinmek disi her harfine katilirim, sevinen olduysa yanlis takimi tutuyordur

Faruk BERBER
18.11.2017, 22:17
sevinmek disi her harfine katilirim, sevinen olduysa yanlis takimi tutuyordur

Mantık çerçevesi dahilinde, oynanan oyuna göre alınan puan sevinç kaynadğıdır. Burada sevindiğine utanıp gocunması gereken, takım değiştirmek zorunda kalan bizler değil, bize bunu yaşatanlar olmalıdır.

Onur kardeşimiz de bunun farkındaydı ve zamana oynadı.

Uğur KÜÇÜK
18.11.2017, 22:20
sevinmek disi her harfine katilirim, sevinen olduysa yanlis takimi tutuyordurBen 2 haftadır sırf su oyun için hocaya salliyorum burada.
Ve emin ol, çoğu kisi de yapacak birsey yoktu diyip sevindi.
5-0 kaybetseydik ama 1 puana sevinecek hale gelmeseydik taraftar olarak.
Icim 2 haftadir Trabzonspor olarak kan ağladı sırf bu yüzden..

batugol
18.11.2017, 22:26
Bu takım osmanlıspor u da yenemeyecekse ............
Neyse siz anladiniz onu

Mert Oğuzlu61
18.11.2017, 22:30
Daha TS başkanı zahmet edip stada gelmiyor, taraftar niye gelmiyor diye eleştiriyoruz :) Muharrem Usta en son ne zaman takımın yanında oldu, en son ne zaman Trabzon a gelip destek verdi ? Bilmediğim için soruyorum, uzun zamandır göremiyorum ya da geliyor ama benim mi gözümden kaçıyor ?

Başkan takımla ilişkiyi kestiğinden beri takım tepe takla oldu, 2 tane yöneticiyle olmuyormuş demek. İşte bunlar hep tecrübe oluyor, halbuki daha 2 sene önce TS Trabzon dan yönetilmeli görüşüne karşıydım. Şimdi diyorum ki, başkan kesin olmakla birlikte yönetimin %70 i Trabzon da yaşayan ve futbolun yanı sıra camianın içini dışını bilen akil insanlardan oluşmalı.

selcuk
18.11.2017, 22:31
Mantık çerçevesi dahilinde, oynanan oyuna göre alınan puan sevinç kaynadğıdır. Burada sevindiğine utanıp gocunması gereken, takım değiştirmek zorunda kalan bizler değil, bize bunu yaşatanlar olmalıdır.

Onur kardeşimiz de bunun farkındaydı ve zamana oynadı.

puandan benden memnun oldum, ama sevinmek bence yanlis sözcük

kesinlikle önemli puandi ama sevinilecek bir yanini göremüyorum...

Ahmet Kara
18.11.2017, 22:45
2-1 yeniliriz.

zafercalikoglu
18.11.2017, 23:05
Bu ligde daha çok şey değişir güzel bir seri yakalarsak herşey olailir,gecen hafta giden 2 puan ,yarında 3 puan alsaydık ,fark 8 e ,inecekti ,hiç bir şey değil,bence ilk yarıyı TS liderin 8 puanınn arkasında bitirisek ,kesin ligi ilk 3 de bitiririz,
yeterki bizim topçular kendilerine inansınlar

zafercalikoglu
18.11.2017, 23:08
19 bin seyirci gidiyor,ligin 3 te 1 bitmiş 12.ci sıradasın,daha ne yapsın Taraftar,
azcık sahadakiler oynasın

lizarazu
18.11.2017, 23:10
6 da 6 nin baslangici olsun bu ligde hersey olabilir.

Oruç
18.11.2017, 23:16
https://pbs.twimg.com/media/DO7vKTCWkAIeUqK.jpg

rezillik

Normal şartlar altında hafta sonu uygun bir saatte oynanan bir maç için rezillik demek doğrudur. Trabzon’da mis gibi havada mis gibi stadyumda maç izlemek güzel bir aktivite olur. Ancak takımın durumu ortada iken taraftar da bu duruma bakıp takıma ayak uydurunca şu tablo çok da rezalet durmuyor. Maç saatine kadar 25 bin olacağını düşünüyorum. Hiç de fena bir sayı olmaz böylece.

Ha biz rakibi sürklase edip kazanır mıyız orası meçhul işte.

selcuk
18.11.2017, 23:19
Normal şartlar altında hafta sonu uygun bir saatte oynanan bir maç için rezillik demek doğrudur. Trabzon’da mis gibi havada mis gibi stadyumda maç izlemek güzel bir aktivite olur. Ancak takımın durumu ortada iken taraftar da bu duruma bakıp takıma ayak uydurunca şu tablo çok da rezalet durmuyor. Maç saatine kadar 25 bin olacağını düşünüyorum. Hiç de fena bir sayı olmaz böylece.

Ha biz rakibi sürklase edip kazanır mıyız orası meçhul işte.

15 bini gececegini düsünmüyorum

zaten ortalama 3 bin kombineli maca gelmiyor, bu kez ortalamanin cok üzerinde olmasini bekliyorum bu rakamin

Erkin
18.11.2017, 23:25
Tahminen maç saatine kadar resmi rakam 20bine çıkar, aynen 3bin de kombineli gelmez. Tribünde 16-17bin arası olur.

Uğur KÜÇÜK
18.11.2017, 23:26
Bu puan kayiplarindan sonra yarin ufakta olsa bir hareket olur ama bazi arkadaşlar unuttu.
Tam hatirlamiyorum ama bazi bloklar ceza yedi passoligten Gs maçından sonra.
Yarın max 18 bin seyirci olur.
Bu rakamın bile kombineler içinde çoğu cezalı olabilir.

Faruk BERBER
19.11.2017, 00:01
Trabzon'a büyük takımlar gelmediğinde doluluk oranı hep standart zaten.

Neden hala garipseniyor bu durum :)

Mehmet Cihan Kocaman
19.11.2017, 00:05
Galatasaray Alanya ve Beşiktaş maçlarından en fazla 3 puan alır. 0 çekme ihtimali de çok fazla.
3’te 3 yaparsak 22 puan yapıp farkı 4-7 bandına çekebiliriz.

ANAOKULU TERK
19.11.2017, 00:10
bazı arkadaşlar ,
seri yakalarsak , üst sıralara tutunabiliriz demiş .

kusura bakmayın ,
siz ya gerçekten saftiriksiniz ,
ya da gerçeklerden bihabersiniz .
hayal alemi bu olsa gerek .

vallahi üzülüyorum bu halinize .

şu takımla , şu yönetimle , şu kaotik ortamla ,
üst sıraları zorlayacağımızı sanmak ,
hala başarıya ulaşabileceğine inanmak ,
hatta bunu (bütün hücreleri ile savunmak ) ,
hangi aklın ürünüdür ?

bu dediklerinizin olmadığını , olamayacağını görmek için ,
mayıs ayını beklemeye gerek yok ki .

ne olmayacağı , şimdiden belli değil mi ?

takımın bitik olduğu ,
(hacı döneminin farklı bir versiyonu olarak ) ,
kulübün pahalı bir futbolcu çöplüğüne döndüğünü ,
önümüzdeki en az 3 yıl içinde de ,
umutlanacağımız en ufak bir kırıntı bile bulunmadığını ,
herşeyin eski tas , eski hamam düzeninde devam ettiğini ,
daha da devam edeceğini ,
süs eşyası gibi , aksesuar gibi , fonu tamamlayan bir takım olduğumuzu ,
artık bu saatten sonra bu ligde sadece figüran olabileceğimizi ,
verilen mücadelenin , sıradan vasat bir takımın ,
küme düşmeme mücadelesi olduğunu ,

bak şimdiden , ta kasım ayından söylüyorum .
boşuna mayıs ayını beklemenize gerek yok yani .

nasıl olsa , hiç bir şey değişmeyecek .
yıllardır nasıl devam ettiysek , ediyorsak , aynen o şekilde devam edeceğiz .

çünkü bu devranı , bu döngüyü ,
bırak takımı , sen bile değiştiremezsin .

selcuk
19.11.2017, 00:11
Trabzon'a büyük takımlar gelmediğinde doluluk oranı hep standart zaten.

Neden hala garipseniyor bu durum :)

bu kadarda degil

akyazida negativ rekor olacak bu mac

normalde 20-25 arasi oluyor
bu kez 15i gecmesi süpriz olur

Arda'
19.11.2017, 00:16
0-2

kayseriliyiz
19.11.2017, 00:22
Rituel haline getirdigimiz karli haftalarda zarar etme aliskanligimiz devam eder.
Kazanamayiz beraberlik belki.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 00:50
Takım kötü de..
Yok yaşlı çöplüğüne döndü.
Yok yatmaya geldiler filan hikaye beyler.
Kendinizi tatmin eder ve kandirirsiniz.
Baska da hicbirsey olmaz.
Zaten sozlesmesi bitiyor yaşlı olanlarin...
Volkan Onur Olcay Ve Buraktan da 2 tanesi gidince yeni yönetime cok güzel bir iskelet kalir.
Basaksehire bak.
Kargalara bak.
Adamlar 34 yas ortalamasiyla oynuyor.
Yonetilmiyoruz.
Yönetim yok.
Bizim sıkıntımız bu.
Ve size bir mujde vereyim.
Olcayi Basaksehir istiyormuş.
Devre arası giderse sasirmayin.
1 tanesinden kurtulucaz insallah.
Duyum ama inanip, güvendiğim bir abimden.
Volkan 800 bin aliyor.
Yarin gondericez de, rahatlikla postalarsin.
Onur da futbolu birakir sezon sonu.
Baska türlü kurtulamayacağız.
Burak futbolu seviyor, hırslı.
Tek kaldı mi da takimda..
Zarari olmaz....

Yani çöplük filan değil elimizdeki, korkmayin boşa...

Bu sezon benim gözümde bitti...
2 ileri 1 geri gider dururuz.
Ilk 4 olursa ne alaaa...

selcuk
19.11.2017, 00:59
Onur da futbolu birakir sezon sonu.

bu komikti

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 01:02
bu komiktiKomiklik olsun diye yazmadım.
Onur bu takim için cok önemli bir kaleciydi ama artık misyonunu kendi bitirdi.
Insallah beni yanıltır.
İnşallah iyi olur.
Insallah ben yazdıklarımdan utanırım göstereceği performansla ama..
Sike süreci yüzünden Onur futbola küstü.
Haklı mi...
Sonuna kadar haklı kendine göre...
Fakat artık bunun zararini biz görmeye başladık.
Ben gitmesi taraftariyim artık...
İyi bir kaleci alınması şartıyla...

selcuk
19.11.2017, 01:06
Komiklik olsun diye yazmadım.
Onur bu takim için cok önemli bir kaleciydi ama artık misyonunu kendi bitirdi.
Insallah beni yanıltır.
İnşallah iyi olur.
Insallah ben yazdıklarımdan utanırım göstereceği performansla ama..
Sike süreci yüzünden Onur futbola küstü.
Haklı mi...
Sonuna kadar haklı kendine göre...
Fakat artık bunun zararini biz görmeye başladık.
Ben gitmesi taraftariyim artık...
İyi bir kaleci alınması şartıyla...

futbola küsmüs adam hergün ekstra 2 saat calisir mi futbol oynamak icin.

sen kendini en azindan bir 4-5 sene daha kaptana alistir, kendini bosuna böyle kandirma.

Royal Heart
19.11.2017, 01:12
Rıza Çalımbay'dan buna benzer bir 11 bekliyorum. Umarım son maç dikkate alındığında takımdaki oyun anlayışına ofansif olarak bir şeyler katabilmiştir kamp döneminde. Ligin zirvesini hedeflemek adına belki de son fırsat.

___________Onur_________
JP______Uğur___Durica____Mustafa(Mas)
__________K.Ahmet_______
__Bero___Sosa___Yusuf___Abdülkadir(Castillo)
__________Burak(Rodallega)

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 01:12
futbola küsmüs adam hergün ekstra 2 saat calisir mi futbol oynamak icin.

sen kendini en azindan bir 4-5 sene daha kaptana alistir, kendini bosuna böyle kandirma.Yine tekrar söylüyorum.
Iyi olsun, başımın üstünde yeri var.
Çalışmıyor demedim.
Futbola küsmüş dedim. Hatta kendi bile kaç röportajında biz bu futbolu ne için oynuyoruz. Bu yaşımda futbol oynamak istemiyorum artık diye bir sürü açıklaması var.
Çalışıyor ve iyi olmak istiyor.
Buna lafim yok zaten.
Ama yönetim değişirse ve Onur bu performansla devam ederse ilk gönderilecek adam olur.
2020 yılını da göremeyebilir.
Bu kadar emin olma bence ☺
Konuyu dağıttık, kusura bakmasın arkadaşlar ama Onur sevgin biraz gerçekleri gormeni engelliyor.
Daha doğrusu istemiyorsun görmeyi bence.
Neyse insallah iyi olur da senin dediğin gibi uzun yıllar daha başarıyla korur kalemizi.
Onura özel garezim yok benim..

selcuk
19.11.2017, 01:18
Yine tekrar söylüyorum.
Iyi olsun, başımın üstünde yeri var.
Çalışmıyor demedim.
Futbola küsmüş dedim. Hatta kendi bile kaç röportajında biz bu futbolu ne için oynuyoruz. Bu yaşımda futbol oynamak istemiyorum artık diye bir sürü açıklaması var.
Çalışıyor ve iyi olmak istiyor.
Buna lafim yok zaten.
Ama yönetim değişirse ve Onur bu performansla devam ederse ilk gönderilecek adam olur.
2020 yılını da göremeyebilir.
Bu kadar emin olma bence ☺
Konuyu dağıttık, kusura bakmasın arkadaşlar ama Onur sevgin biraz gerçekleri gormeni engelliyor.
Daha doğrusu istemiyorsun görmeyi bence.
Neyse insallah iyi olur da senin dediğin gibi uzun yıllar daha başarıyla korur kalemizi.
Onura özel garezim yok benim..

var var

o demeclerde baska zamanlarda verilmisdi
lime lime dograndigimiz zamanlar

özellikle var sistemi zaten burak ve onur gibi oyunculari motive ediyor

hatta sana bisey diyim, muharrem usta bu kulübe baskanlik yapacak kisilerden onuru gönderebilecek az kisiden biridir

Trabzon dan cikanlar hayatta göndermez
arda akbulut kaleyi alana kadar oynar kaptan, rahat

fincher
19.11.2017, 01:38
6 da 6 yapar,liderin 5 puan civarı arkasında devreyi bitirip,başta Onur ve Burak olmak üzere futbolculara ve Rıza Hocaya methiyeler düzüp şampiyonluk için hesap kitap yaparız devre arasında...

İbrahim CİHAN
19.11.2017, 01:49
6 da 6 yapar,liderin 5 puan civarı arkasında devreyi bitirip,başta Onur ve Burak olmak üzere futbolculara ve Rıza Hocaya methiyeler düzüp şampiyonluk için hesap kitap yaparız devre arasında...
Şu kadronun bunu yapmaması için bir neden yok aslında ama Kayseri deplasmanına 1 puan için çıkan bir zihniyet var başımızda. Bu nedenle imkansız. Cesur olsak arzulasak neden olmasın? Kayseri deplasmanına giderken kazanmak için geldik gibi yalandan konuşmalar yerine adam gibi 18 puan hedefimiz ve alacağız diyip bunu da sözde bırakmayarak mücadele ederek yapabilir bu kadro ama ne yazık ki onların ve teknik heyetin hedefi bence 3-4 luk en fazla.

Fatih Çelik
19.11.2017, 02:07
var var

o demeclerde baska zamanlarda verilmisdi
lime lime dograndigimiz zamanlar

özellikle var sistemi zaten burak ve onur gibi oyunculari motive ediyor

hatta sana bisey diyim, muharrem usta bu kulübe baskanlik yapacak kisilerden onuru gönderebilecek az kisiden biridir

Trabzon dan cikanlar hayatta göndermez
arda akbulut kaleyi alana kadar oynar kaptan, rahat

Abi Burak VAR sistemine karşı yalnız ...

selcuk
19.11.2017, 02:12
Abi Burak VAR sistemine karşı yalnız ...

evet öyle bisey demisti

Doğukan Uçan
19.11.2017, 09:27
bu maçı alamazsanız şehri terkedin

Ertan OKUMUŞ
19.11.2017, 10:25
Ya dün akşam TRT spor izledim bu Mustafa Çulcunun bi acısımı var bizden [emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ertan OKUMUŞ
19.11.2017, 10:28
Adamı dinlediğinde sanırsın aleyhimize penaltılar verilmemiş [emoji35]

ANAOKULU TERK
19.11.2017, 10:44
onur boşu boşuna fazladan 2 saat neden çalışıyor ki ?
nasıl olsa , bu saatten sonra , ondan hiç bir şey olmayacak .
harcadığı efora , sarf ettiği enerjiye yazık .

o fazladan harcadığı 2 saatlik zaman diliminde ,
yan toplara çıkma çalışması yapıyor mu ? yok .
baraj kurulması ile ilgili çalışma yapıyor mu ? yok .
ayakla oyun kurma çalışması var mı ? yok .
penaltı atışlarıyla ilgili çalışması var mı ? o da yok .
eeee , ne kaldı geriye ?
şimdiden söyleyeyim ,
sadece (o da üzerine vurulan toplara ) müdahale ve
uzaktan çekilen şutlara gösterilen refleks hareketler .
topu topu (fazladan dediğiniz 2 saatte ) yaptığı , ettiği atraksiyon bu .
başka da bir şey yok .
zaten 35 e merdiven dayamış , veya dayamak üzere .
bu saatten sonra , vücüdu lastik olsa ne çıkar ,
çekirge gibi sağa sola zıplasa ne olacak ?
adam kepengi indirmiş , uzatmaları oynuyor , farkında bile değilsiniz .

görmüyor musunuz ,
bu zat-ı muhterem , zaten 10 yıldır aynı bu şeyleri yapıyor .
10 yıldır (gelişim adına ) hiç bir ekstrası yok elemanın .
sığınmış bir 2011 masalına ,
bulmuş kör gözlü , sağır taraftarı ,
iliğine kadar duygu sömürüsü yapıyor .
taraftar da her defasında , (saf gibi ) bu hayal tacirine inanıyor .
çünkü ajitasyon hoşlarına gidiyor .

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 10:50
Diğer kanada da Beroyu koyarsin sen şimdi Riza hocam.
Ne bitmez çilemiz varmış bizim.
Abdülkadir ve Castilloyu oynat su kanatlarda be adam...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171119/f1198970f7b105e6426cd7fb2f4b11cb.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171119/945265936956c5218ed6e550fbd2249e.jpg

Bugün sahaya cikacak kadroya bak be...
Onlibero Kamil
Kanatta Volkan Sen...
Riza mac sonunda bavulu topla, sen de yavastan hazirlik yap..
Anadolu turu yapmaya başlarsın yakinda yine...
Senin neyine TRABZONSPOR hocalığı...

umitçebi
19.11.2017, 11:09
Seyircinin maça gitmemesi çok normal. Mücadele etmiyorsan, kendi evinde 5-6 yiyorsan kimse seni desteklemeye gelmez. Ayrıca az kişi olması daha olumlu takım açısından, baskı hissetmezler en azından. Sıradan iki takımın maçı gibi algılarlar.

Bir şeyi düzelteyim, son cümlem anlamsız olmuş. Zaten sıradan bir takımız şuan. Bu futbolcular ve yönetim taraftar desteği filan hak etmiyorlar. Evet bu takımın sahibi taraftarlardır, iyi günde de kötü günde de takımını desteklemeli ama oyuncularla o iyi niyeti görürsen geçerlidir bu. Önce oyuncular büyük takımda olduklarının farkında olup ona göre davranacaklar, seyirciyi hak edecekler. Sonra stada gelir taraftar.
Sen taraftarlık olayını yanlış anlamışsın..Trabzonspor u bırakıp iSTANBUL TAKIMI TUT YADA TIYATRO IZLE..

Mesut
19.11.2017, 11:09
Resimlere aldanmamak lazım önceki haftalarda Mas görseli koyuldu ama Akbaş oynadı sol bekde

umitçebi
19.11.2017, 11:10
Onur kadar başınıza TAŞ DÜŞSÜN! Açıklama yapmaya dahi gerek değilsiniz!

oksoholu
19.11.2017, 11:17
onur boşu boşuna fazladan 2 saat neden çalışıyor ki ?
nasıl olsa , bu saatten sonra , ondan hiç bir şey olmayacak .
harcadığı efora , sarf ettiği enerjiye yazık .

o fazladan harcadığı 2 saatlik zaman diliminde ,
yan toplara çıkma çalışması yapıyor mu ? yok .
baraj kurulması ile ilgili çalışma yapıyor mu ? yok .
ayakla oyun kurma çalışması var mı ? yok .
penaltı atışlarıyla ilgili çalışması var mı ? o da yok .
eeee , ne kaldı geriye ?
şimdiden söyleyeyim ,
sadece (o da üzerine vurulan toplara ) müdahale ve
uzaktan çekilen şutlara gösterilen refleks hareketler .
topu topu (fazladan dediğiniz 2 saatte ) yaptığı , ettiği atraksiyon bu .
başka da bir şey yok .
zaten 35 e merdiven dayamış , veya dayamak üzere .
bu saatten sonra , vücüdu lastik olsa ne çıkar ,
çekirge gibi sağa sola zıplasa ne olacak ?
adam kepengi indirmiş , uzatmaları oynuyor , farkında bile değilsiniz .

görmüyor musunuz ,
bu zat-ı muhterem , zaten 10 yıldır aynı bu şeyleri yapıyor .
10 yıldır (gelişim adına ) hiç bir ekstrası yok elemanın .
sığınmış bir 2011 masalına ,
bulmuş kör gözlü , sağır taraftarı ,
iliğine kadar duygu sömürüsü yapıyor .
taraftar da her defasında , (saf gibi ) bu hayal tacirine inanıyor .
çünkü ajitasyon hoşlarına gidiyor .

Yazının başını okuyunca cevap yazayım dedim ama sen hepsini yazmışsın :)))

evet yan toplarda hiç cesareti yok hiç birine çıkmıyor o bilinen bir şey de yani çözümü de yok gibi ama o baraj muhabbeti nasıl bir şey hiç mi uyaranı yok bunu çalıştıran hoca görmüyor mu bu nasıl bir baraj kurma bir tarafa barajı kurup öbür direğin dibine geçerek ne yapmaya çalışıyor
Barajdan top aşırabildin mi gol bu kadar basit Allah aşkına biri ona frikiklerde nasıl durduğunu söylesin ona hiç mi tv seyretmiyor

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 11:17
Resimlere aldanmamak lazım önceki haftalarda Mas görseli koyuldu ama Akbaş oynadı sol bekdeInsallah oyle olur.
Aynen ben de tekrar baktim simdi.
Ondan onceki hafta da Castillo resmi vardi, Olcay oynadı.
Bugün kanatlar Castillo ve Abdülkadir olmalı.

İbrahim CİHAN
19.11.2017, 11:44
Son antrenmanda hangi kadroyu denediyse o 11 ile çıkıyor hoca. Acaba son antrenmanda hangi kadroyu denedi?

ÖmürKaradeniz61
19.11.2017, 11:48
Şu kanatlara çalım atabilen,orta açabilen skor üretmeye yardımcı olabilen adamları koysun artık Rıza hoca.Castillo,Abdülkadir,Bongonda,Volkan gibi kanat oyuncuların varken yalvarıyorum Bero gibi saçmasapan tercihler yapma hocam.

Numan Yerlikaya
19.11.2017, 12:07
Beyler sakin olalım 23 de 23 yaparsak şampiyonuz bu maç o serinin başlaması için çok önemli

ucurum
19.11.2017, 12:10
Volkan Şen nefretim Trabzonspor sevgisine üstün geliyor

Murat Engin Akyüz
19.11.2017, 12:10
BeinSports'a göre muhtemel 11'imiz;

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Onazi, Kucka, Sosa, Yusuf, Castillo, Burak

Kadroyu görmeden ve ardından kim çıkarsa çıksın oynanacak oyunu görmeden asıp kesmek doğru değil. Kaldı ki gs maçı kadrosu da çok eleştiri almıştı, pozisyon vermeden iyi de oynayarak kazandık maçı. Hoca milli maç arasından sonra bizi görün diyordu ısrarla. Eleştirilerimizi maç sonrasına saklayalım bence. Kendi kendimizi yıpratmanın alemi yok.

Ogün YAZICI
19.11.2017, 12:23
Hay sizin yerli seviciliğiniz batsın
Resmi hesap Volkan ve Kamil'i paylaşıyor
11 haftada 10 farklı yerli futbolcu oynattık oynamayanlara haksızlık yapılıyor dedik şapkadan Volkan ve Kamil çıktı
Volkan oynar ya da oynamaz
Bu maçta mac görseline Volkan'ı koyarak kime ne mesajı veriyorsun.Sırtı sıvazlanması gereken o kadar oyuncu varken Volkan'a neyin destegi bu

Travelair
19.11.2017, 12:30
Teknik direktörümüz feybe sporluydu belki resmi hesabımızı yöneten de başka sporludur

Numan Yerlikaya
19.11.2017, 12:32
Bein'in 11i çok hoşuma gitti inşallah odur. Sadece Burak yerine Rode oynasın

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 12:53
Trabzonspor galibiyetı hafta başı 1.10 iken şimdi 1.45 'e çıktı Turkiyedeki bahis sitelerinde.
Bu durum korkutmuyor değil beni.
Özer de oynuyor bugün.
6 ay ceza alan Trabzonsporlu (!) Özer....

Enes Başkaya60
19.11.2017, 13:07
İnşallah alırız maçı ve liderle puan farkını 10'a indiririz...

Emrah KabuL
19.11.2017, 13:11
Uğur KÜÇÜK beinsports muhtemel maç kadrosu da utandırdı mı aga ?

Hayır diyelim ki Kamil ve Volkan ile başlayacak olsun hoca maça 3 saat varken bu tarz yorumlara ne gerek var ? Adam çıkarsın takımını sahaya oynattığı futbol ve sonucunu görüp de gömsek olmaz mı ?

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 13:17
Emrah KabuL

Kayseri ve Malatya maçlarinda oynadığımız kişiliksiz futbolu görmeyelim sahada da ben ve benim gibi düşünen insanlar haksiz çıksın..
Iyi oyun istiyoruz.
Riza efendi ilk önce gol yemedik diye sevinmeyecek.
Riza efendi daha kadroyu taniyacam demeyecek.
Riza efendi transfer yapicaz diye daha 6 hafta varken söylemeyecek.
Sezon sonuna kadar geldi zaten.
Adam gibi demeçler verecek ilk olarak.
Burada hedefin son yillarda uzağında kalsak da hep zirve olduğunu bilecek ve içeri de dışarı da ona göre oynatacak takımı.
Yenilsek de olumlu konusulacak aktiviteler gösterecek sahada bizlere.
Sonrası kolay.
Insallah Beinin verdiği kadro çıkar bu arada.

Enaldo61
19.11.2017, 13:28
Onazi ve Kuco iyileşti mi?

erol-61
19.11.2017, 13:30
Hay sizin yerli seviciliğiniz batsın
Resmi hesap Volkan ve Kamil'i paylaşıyor
11 haftada 10 farklı yerli futbolcu oynattık oynamayanlara haksızlık yapılıyor dedik şapkadan Volkan ve Kamil çıktı
Volkan oynar ya da oynamaz
Bu maçta mac görseline Volkan'ı koyarak kime ne mesajı veriyorsun.Sırtı sıvazlanması gereken o kadar oyuncu varken Volkan'a neyin destegi bu

aynen katılıyorum

alper*
19.11.2017, 13:37
11.lik adına kritik maç.

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 13:44
Onazi ve Kuco iyileşti mi?3 gündür antremana çıkıyorlar takımla beraber.
Oynamamasi için hiçbir sebep yok.

Şanlı SanMarino
19.11.2017, 13:46
Yanlış tepkiler var. Haksızlık oluyor.

Kim oynarsa oynasın Trabzonspor oyuncusudur ve desteklenmesi gerekir.

Futbolda maçın bir oyuncu yüzünden kazanılması veya bir oyuncu yüzünden kaybedilmesi diye bir ihtimal yok. Futbol kollektif bir oyun. Takım halinde iyiysen kazanırsın rakip senden iyiyse puan kaybedersin.

Enes Başkaya60
19.11.2017, 13:48
Onur

Pereira-Durica-Uğur-Mas

Kucka-Onazi

Castillo-Yusuf-Sosa

Rodellega

Çıkması gereken kadro budur

alper*
19.11.2017, 13:50
Kazansak ne olur kazanmasak ne olur?

batuhanTs
19.11.2017, 13:55
Yanlış tepkiler var. Haksızlık oluyor.

Kim oynarsa oynasın Trabzonspor oyuncusudur ve desteklenmesi gerekir.

Futbolda maçın bir oyuncu yüzünden kazanılması veya bir oyuncu yüzünden kaybedilmesi diye bir ihtimal yok. Futbol kollektif bir oyun. Takım halinde iyiysen kazanırsın rakip senden iyiyse puan kaybedersin.

yok öyle dünya

champions
19.11.2017, 14:00
Futbolda maçın bir oyuncu yüzünden kazanılması veya bir oyuncu yüzünden kaybedilmesi diye bir ihtimal yok. Takım halinde iyiysen kazanırsın rakip senden iyiyse puan kaybedersin.
Öyle bir ihtimal gayet var. İyi takım olmak kazanmayı garanti etmiyor, her kötü olan da kaybetmiyor.

barisb
19.11.2017, 14:08
Yorumları okuyorum da, klasik anadolu takımı seviyesine düşmenin getirdiği yorumlar bunlar. Özgüvenimiz kalmamış... Haklı olarak...

gurur6134
19.11.2017, 14:15
Buragin yerine roda ile baslanmali sakatlik sonrasi eski performansini sergileyemez diye korkuyorum roda ile baslanip duruma gore sonradan dahil olsa son yarim saat 20 dakika falan daha iyi olur sanki..

alperrr
19.11.2017, 14:17
Kazansak ne olur kazanmasak ne olur?

elinin körü olur..

böyle fikir mi olur..

küme düşme hattında olmak mide bulandırıyor..

ne oynadığımızın veya kimin oynadığının benim için hiçbir önemi yok sadece kazanalım..

1-0 olsun kazanalım..

oyuna , düzene , takıma sonra bakarız..

galibiyet..moral demek.. özgüven demek.. mutlu 1 hafta demek.. gelirlerin artması demek..

.................................................. .
artık karar verdim Trabzonspor taraftarı mazoşist ..

zevk alıyor kaybetmekten..

loser olmak ruhuna işlemiş.. kazandığı zaman eleştirecek fazla şey bulamıyor..sallıyacak fazla şey bulamıyor..

hayatta kendileride başarısız insanlar oldukları için Trabzonsporunda başarısız olmasını istiyorki ortak noktaları olsun..

...................................

yıllar sonra altyapıdan süper iki yetenek yakalıyoruz .. hemen ezik fikirler ortada ..satalım..
bu durum hep yukarıda yazdığım sebepten olabilir..

..........bu çocuklarla şampiyon olalım fikri dahi akıllara gelmiyor..........

fb , gs ne kazmalarla şampiyon oluyor..

biz hala sevgisizliğimiz , futbolcularımızı beğenmemekten , bir hata yapsalarda hakaret etsek diye bekleriz..

...........................................

son tezim de şu..
basket maçında Trabzonlu gs oyuncusu göksenin en çok sayısını (22) bize atıyor neden..

hep rakip takım oyuncuları neden bize karşı özel performans gösteriyor..

çünkü kendilerini rahat hissediyorlar..
hata veya kötü skorda veya maç içinde mağlup durumda olan takımlarını Trabzonspor taraftarı hemen yerecektir , eleştirecektir,hemen morallerini bozacaktır..
rakiplerde zeki oldukları için bunu bilip kullanır..
yıllarca bunun acısını gurbetteki veya heryerdeki Trabzonspor taraftarı çeker..

Mustafa YILMAZ
19.11.2017, 14:18

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Onazi, Kucka, Sosa, Yusuf, Castillo, Burak

4-2-3-1 oynayacağız büyük ihtimal kadroda bu olur yusuf'u kanat oynatarak ona haksızlık yapıyoruz alın size sosa'nın zararları onu mecbur oynatacaklar o yüzden yusuf kanat oynatılıyor sonra dalgalı formu oluncada çocuğu gömüyorlar.

castillo'da oynatılmadığı maçların acısını çıkarsın artık bu maçta. karşısında vrsajevic olacak büyük ihtimal onu harcaması lazım.

bu maçta zorlanacağımızı düşünmüyorum osmanlı 1-2 seneye küme düşer malum gökçek fıskiyesiyle beraber gömüldü.

Faruk BERBER
19.11.2017, 14:20

Kadro gayet güzel görünüyor. Yusuf kenarda olacak sanırım ama. Tek sıkıntı bu gibi.

Şanlı SanMarino
19.11.2017, 14:29
yok öyle dünya

Tamam kardeşim boşverin Trabzonspor'u en ahlaksız halinizle salyalarınızı akıtarak sallayın oyunculara. Sonra bok gelir başarı!.

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 14:33
30 dakikada Gencler 5 pozisyona girdi Kayseri karsisinda.
Ilk pozisyonda 1-0 one geçti Kayseri.
Su takima pozisyona giremedik ya.
Helal olsun Riza sana.
Aferim Kayseri gibi müthiş bir takimdan gol yemedin...
Edit 1-1 oldu.
Maci izleyin.
Gecen hafta burada Kayseriyi Barcelona sanip 1 puana ve oynanan oyuna sevinenler....

nbay
19.11.2017, 14:34
Onazi kucka ve burak, 3 sakat hazır olmayan oyuncunun aynı anda sahada olması intihardır

pReN@_61
19.11.2017, 14:46
Lider puan kaybetti, Bjk de öyle.
Kazanmamız dileğiyle başarılar TRABZON'um...

MertcaN.K.*61
19.11.2017, 14:50
Hilal taktiği yapacağız.

Tayfun Aydın
19.11.2017, 14:56
Bu maçı alabilirsek psikoloji olarak kapanabileceğine inanılması daha kolay olan bir fark olacak arada. Bu fark kapanır saçma sapan puan kayıpları olmasın yeter ki.

Vira Bismillah 1 diyelim 22 kalsın geriye

nuri45
19.11.2017, 15:15
Onur - Pereira Uğur Durica Mas - Onazi Bero Yusuf Castillo - N’Doye Burak

ilk 11. cok tepki olacak heralde

barisb
19.11.2017, 15:16
Buradaki tartışmalarla bizim tribünlerimizde sıklıkla meydana gelen "bağırsana lan!" kökenli kavgalar arasında hiç bir fark göremiyorum. Hiçbirinin faydası olmadığı gibi zararı var.

Ahmet Erkan Sezgün
19.11.2017, 15:17
Kazanırız yeter ki Trabzonspor gibi oynayalım.

Oğuz ZEYTİN
19.11.2017, 15:20
Emrah KabuL

Kayseri ve Malatya maçlarinda oynadığımız kişiliksiz futbolu görmeyelim sahada da ben ve benim gibi düşünen insanlar haksiz çıksın..
Iyi oyun istiyoruz.
Riza efendi ilk önce gol yemedik diye sevinmeyecek.
Riza efendi daha kadroyu taniyacam demeyecek.
Riza efendi transfer yapicaz diye daha 6 hafta varken söylemeyecek.
Sezon sonuna kadar geldi zaten.
Adam gibi demeçler verecek ilk olarak.
Burada hedefin son yillarda uzağında kalsak da hep zirve olduğunu bilecek ve içeri de dışarı da ona göre oynatacak takımı.
Yenilsek de olumlu konusulacak aktiviteler gösterecek sahada bizlere.
Sonrası kolay.
Insallah Beinin verdiği kadro çıkar bu arada.

"Rıza Efendi" kalıbını umarım bilinçli kullanmıyorsundur. Aşağılık Fenerli jargonunu kendinize nasıl yakistiriyorsunuz?

Dün Galatasaray'i yendik, "Mor Menekşe" çalıyor. Özenecek başka takım mı bulamadınız?

Isko6161
19.11.2017, 15:21
Onur - Pereira Uğur Durica Mas - Onazi Bero Yusuf Castillo - N’Doye Burak

ilk 11. cok tepki olacak heralde

Bence kadro fena degil. Cift santraforlu sistem oldugu icin Beroyu kanada koymasi kotu fikir degil. Castillo-Abdulkadir ile geri donuslerde skinti yasiyabiliriz

Numan Yerlikaya
19.11.2017, 15:24
Bero gerçekten futbol özürlüsü bi insan isterse 5 gol atsın şans derim.

Rodellega gerçekten çok mu kötü bir futbolcu anlayamıyorum

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 15:24
"Rıza Efendi" kalıbını umarım bilinçli kullanmıyorsundur. Aşağılık Fenerli jargonunu kendinize nasıl yakistiriyorsunuz?

Dün Galatasaray'i yendik, "Mor Menekşe" çalıyor. Özenecek başka takım mı bulamadınız?O manada kullanmak aklımın ucundan bile geçmedi.
Genel kızgınlık söylemim o şekilde benim.
Futbolcularin yanina da vardır o tamlamayi koyduğum yazilar ( Efendi diye )

Faruk BERBER
19.11.2017, 15:26
Eğer çift forvet çıkacaksak N'Doye yerine Rodallega'yı tercih ederdim ben bu rakibe karşı.

Rakipte Lawal'a dikkat etmeliyiz fiziksel olarak orta sahayı alabilir, her sene yaptığı gibi.

Umar, Pinto ve Serdar da hücumsal açıdan sıkıntı çıkaracak oyuncular.

hyasin61
19.11.2017, 15:26
Kasayi bolusturup 1 ve h1 yuklu girdik kazanan taraf olacagiz

Ozan Yılmaz
19.11.2017, 15:28
Ndoye ve bero oynuyor işe bak

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 15:28
Dizilim mükemmel.
Artık lafim da yok...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171119/d2abd5cbbe0d914cdf21cefebfdfbc71.jpg

edimurphy_61
19.11.2017, 15:29
Büyük kumar oynuyosun Rıza hoca

Enes Başkaya60
19.11.2017, 15:30
Rıza hoca büyük kumar oynamış gerçekten...

Hadi hayırlısı bakalım...

Ahmet T.
19.11.2017, 15:31
İyi güzel de neden Damdoy ? Hugoya yazık

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Gayretli
Bu kadro kazanmak için gol atmak için sahaya sürülen bir kadro. Kızamadım. Sosa ve Kucka'nın durumlarını da bilmiyoruz. Kenarda hazır Abdüş, Roda ve Bongonda var...

Umarım golü erken buluruz da strese girmeyiz. Takım gol bulma stresiyle öne yüklendikçe Aminu gibi topçulara fırsat doğuracaktır.

Şanlı SanMarino
Dizilim mükemmel.
Artık lafim da yok...

Kumar bile değil bu.

Kucka yok,

Sosa yok,

Abdülkadir yok,

Rodallega yok,

Volkan yok,

Ama Bero oynuyor. Ndoye oynuyor.

Ersun'a Damdoy'u oynatmasan fbyi yenerdik diyordunuz. İnşallah yanılırız ancak Ts kazansa da bu bir maçlık olur. Uzun vadede böyle saçmalıklarla başarı gelmez.

barisb
19.11.2017, 15:32
O ilk maçlardaki Sosa bu kadar nasıl değişti, hayret.

Şanlı SanMarino
19.11.2017, 15:33
Bu arada Bongonda 21'de yok.

Sosa 11'de yok

Kucka 11'de yok

Abdülkadir 11'de yok

Rodallega 11'de yok

Damdoy Baba belası hayırlı olsun. Bu maçta 16 gol de atsa fikrim değişmez. Bu kadro Trabzonspor için ihanet kadrosudur. Ersun ile farklı yoktur.

Allah aşkına takımı tanımayan akılsız adamları bu takımın başına getirirken ne düşünüyordunuz?

Ibrahim Gaygusuz
19.11.2017, 15:34
Adam takima kamp yaptirdi. Guvenmesse takima yapmaz

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 15:34
Kumar bile değil bu.

Kucka yok,

Sosa yok,

Abdülkadir yok,

Rodallega yok,

Volkan yok,

Ama Bero oynuyor. Ndoye oynuyor.

Ersun'a Damdoy'u oynatmasan fbyi yenerdik diyordunuz. İnşallah yanılırız ancak Ts kazansa da bu bir maçlık olur. Uzun vadede böyle saçmalıklarla başarı gelmez.Ironi yapiyorum Rahatsiz oldu bazi arkadaşlar Riza hocayi elestirmemden.
Elestirmeye bile lüzum yok.
Çapsız herifin çıkaracağı çapsız bir kadro.
Maci kazansa da olay bu kadar net...

Uğur Kalyoncu
19.11.2017, 15:35
Rıza Ahmet Mehmet adam yeni gelmiş bu sabredin kardeşim..

2.yari 2 3 transfer yapıp aynı kötü futbolu oynatirsa o zaman kişiliksiz futbol diyebilirsin ama şu kısa sürede takımda olağanüstü bir gelişme beklemek çok gerçekçi değil.

Kadroya gelirsekte çok tatmin etmedi ama bekleyip görelim bakalım.

Reha Demirbaş
Uzun zaman sonra farklı bir şeyler denememiz olumlu.

artvints
Yine orantisiz pres yapacağiz anlaşilan ama gs maçi gibi olmaz osmanli hizli kanatlarla oynayacak. O yüzden kanatlari iyi kapatip ortasahada basmamiz gerekirdi.

Bero sağ castillo sol tarafta oynasa merkez yusuf'a kaliyor. Gerek yoktu risk almaya ama futbol bu. Rakip yari saha oyunu yiğip gol bulursak iyi gidebilir oyun. Yine de rakibin kontralari nasil engellenecek bir görmek lazim.

Mert Oğuzlu61
https://www.youtube.com/watch?v=R-uAnd6OWN0

Dizilim güzel ama Burak 2011 deki gibi kanat forvet olarak sağ tarafta oynayabilecek mi ? Ayrıca hantal, yeteneksiz, savruk futbollarıyla ön plana çıkan Bero ve Ndoye aynı anda sahada... Büyük kumar. İşin sonunda Tudor olmak da var.

Şanlı SanMarino
19.11.2017, 15:36
Ironi yapiyorum Rahatsiz oldu bazi arkadaşlar Riza hocayi elestirmemden.
Elestirmeye bile lüzum yok.
Çapsız herifin çıkaracağı çapsız bir kadro.
Maci kazansa da olay bu kadar net...

Uğur'um.. Bunu eleştirmek bile değer vermek demek.

Sosa'yı ne kadar eleştirdiğimi ve alınması konusundaki hataları ne kadar söylediğimi biliyorsun. Ancak Bero 11 ve Sosa yedekse; Bero 11 ve Kucka yedekse bunu babanın oğluna bile anlatamazsın.

İ. SARAL
19.11.2017, 15:38
Burak santrafor, damnboy onun arkasinda, sag kanat Bero, sol kanat Castillo, Onazi ve Yusuf ortada.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

champions
19.11.2017, 15:39
Bero tam bir gereksiz. Ndoye da aynı şekilde. Castillo solda, Ndoye sağda, Burak ileride olmalı. Burak sakatlık öncesi felaketti, umarım dönüşü iyi olur.
Bongonda yedek bile değil, bu adamı ne diye aldık acaba. 3 milyon euro maaşlı mis gibi yedeğimiz var, şahane!
Yaptığımız 7 transferden 5'i yedek, 1'i kdışı, 1'i sahada. Süper:)

Tayfun Aydın
19.11.2017, 15:40
Dizilim mükemmel.
Artık lafim da yok...

Bu takım sahaya nasıl yayılacak cidden merak ediyorum.

Yusuf u kanata hasetmemiş güzel de Burak sol açık ne ya. Yanlışdır o dizilim.

Sol açık ta Bero oynarsa orta sahada eksik kalacaz.

Bu adamlar neden böyle enterasan işlere giriyorlar ki acaba.

Mert Oğuzlu61
19.11.2017, 15:40
________onazi
_____bero___yusuf
__burak________castillo
_________Qral

Bero bu maçta bari patla, 2 yıl oldu hayatının fırsatı eline geçti Rıza hoca dışında şu takıma kim hoca olsa şu an tribündeydin. Kullan fırsatı, bir maç kazandır be adam. Castillo için de aynısı geçerli.

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 15:43
Uğur'um.. Bunu eleştirmek bile değer vermek demek.

Sosa'yı ne kadar eleştirdiğimi ve alınması konusundaki hataları ne kadar söylediğimi biliyorsun. Ancak Bero 11 ve Sosa yedekse; Bero 11 ve Kucka yedekse bunu babanın oğluna bile anlatamazsın.
Dejavu yasiyoruz iste abi.
Besbelli.
Nasil Ersun kadro arayisindaydi sezon başı.
Simdi de aynisi Riza Calimbay icin gecerli.
Olan bize oluyor.
Damdoy 10 gol atsa ne fayda.
Bero gibi 2 metre yanindakine pas atamayip, her topu faul yaparak alan ortasahan, pres yapsa ne fayda ???
Kadro arayışı yüzünden koca seneyi yediler...

cebcare
19.11.2017, 15:43
bero orta sahada 8 numara gibi oynayacaksa kabul diyelim de neden ndoye neden abdulkadir ve rodagella oynamaz neyse yazalim bir maglubiyet daha.

ANAOKULU TERK
19.11.2017, 15:45
işte hayalimdeki kapışma ...

lawal-bero kapışması .
tek kelimeyle fantastik .

eminim ki ,
gözlerimizin pası silinecek ,
bizden sonraki nesillere , bu eşleşmeyi ,
yıllar yılı anlatacağız .

maçı statta izleyenler sizler ,
o kadar şanslısınız ki !
böyle bir eşleşmeyi , hem de canlı kanlı seyretmek , anlatılmaz bir duygu .

sizi cidden çok kıskanıyorum !
çok şanslısınız gerçekten .

her anı dolu dolu yaşayın , e mi ?

Ogün YAZICI
19.11.2017, 15:46
Bero yerine Okay ya da Kucka oynayabilse çok çok güzel derdim...
Burak şu kadronun en kritik elemanı
Yerine Rodallega olmaz mıydı ?

artvints
19.11.2017, 15:46
Bero cift forvette sağ kanat olur cok koşup pres yapmasi için. Arkadan pereira bindiriyor zaten. Bu sekilde kullanilmasi gerektiğini söylüyordum ama çok fazla kazmaliğini gördüm.Bu maç da işe yaramazsa bir daha süre verilmesin.

merkezi onazi yusuf yapmak riskli. Yusuf verilen görevi yapar merkezde oyunu ele alirsa sistem işler. Merkez düşer mesafe uzarsa çok sorun olur

yorumsuz6117
19.11.2017, 15:50
Kadro kötü inş kazanırız ama zor..

Erkan A.
19.11.2017, 15:53
bero bero bero elestiriyoruz elestiriyoruz sosayimi oynatalim kosmuyor isteksiz tavirlariyla savasmiyor riza hoca sosaya göz dagi veriyor benim takimimda kosmayanin yeri yok dedi birkere ......bero yeteneksiz olabilir saha icinde en cok kosan mücadele eden savasan ender futbolcularimizdan biridir onaziye bakarsak onazide yeteneksiz titrek ayakli degilmi?? 3 puan icin cikiyoruz sahaya ..ilk onbirimiz bence cok güzel savasan bir takim izliyecegiz ikinci yarida cok övülen sosada girer oyuna kendini gösterir artik insAllah hayde hep beraber simdik önemli olan 3 puan o oynadi bu oynadi önemli degil antromanlari bizler yapmiyoruz hoca böyle karar vermis böyle oynanacaktir bize destek vermek düser

ANAOKULU TERK
19.11.2017, 15:53
damdoy'la sözleşme uzatılmalı .
eğer 5 nci yılı da bizimle doldurabilirse ,
yerli kontenjanından takıma monte eder ,
böylelikle rahat ederiz .

kaldı 2 senesi yiğidimin .
sayılı gün çabuk geçer .

bizim de bir ,
marcio nobre'miz olmasın mı ?

Şanlı SanMarino
19.11.2017, 15:54
Sonuncu takıma karşı yenilgiye hazır olun. Ligin dibi bizi bekliyor. Bu kadro uzun vadede küme düşer. Halilhodzic vol. 42.

yorumsuz6117
Çift santrafor çıkıyorsun Rodallega'yı değil Damdoy'u oynatıyorsun.

Şanlı SanMarino
damdoy'la sözleşme uzatılmalı .
eğer 5 nci yılı da bizimle doldurabilirse ,
yerli kontenjanından takıma monte eder ,
böylelikle rahat ederiz .

kaldı 2 senesi yiğidimin .
sayılı gün çabuk geçer .

bizim de bir ,
marcio nobre'miz olmasın mı ?
Bu maç sonunda Damdoy ile 5 yıl, Ptt topçusu Bero ile ömürlük sözleşme uzatmayan şerefsizdir.

Veysel
19.11.2017, 15:56
Bero bu takımın en iyi oyuncusudur

CaptanBarbosa
19.11.2017, 15:57
Sakin olun niye patladınız diyesim geliyor ama içimde aşırı bi rahatlık var. beni korkutan da bu. Ne zaman içim rahat olsa fark yedik.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur KÜÇÜK
19.11.2017, 15:58
Burak tek forvet oynar.
Ndoye forvet arkasi oynar.
Yusuf sağ kanat oynar.
Castillo sol kanat oynar.
Ortada da, defanstan ileri sisirilen topları, Onazi ve Beroyla kovalar dururuz.
Cift forvet filan sanmayin.
Mac baslayinca anlarsınız olayı.

Bu maçı da kaybetme...
Çapsız da olsan kaybetme...
Olan bize oluyor be...
Yeter artık...
Milletin sinirini bozdunuz be...

Mustafa YILMAZ
19.11.2017, 15:58
enteresan dizilim.

görseldeki gibi çıkmazlar herhalde maça muhtemelen castillo sol burak sağ açık oynar ki bize ilk geldiğinde burak sağ açık oynuyordu.

sosa'yı oynatmayarak lafımı yedirdi rıza.

bongonda yedeklerde bile yok adamı oynatmadan çöpe attık.