Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 11.Hafta | Kayserispor 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Takıma bu kadar yüklenmenin anlamı yok..
Kayseriyi tebrik etmek lazım. Çok dirençli top oynadılar.. bizim oynamamıza izin vermediler. Biz de aynı dirençle karşılık vermesek çok rahat bi galibiyet alırlardı. Ligde bulundukları yerin tesadüf olmadığını anladım. Ligin en zor deplasmanlarından biri. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Her maçı alacağız diye bir kural yok. Kimse her maçını alamıyor. Yapacak bişe yok ben milli maç arasından sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum kimseyi asmaya kesmeye gerek yok
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:07
Söylenecek o kadar çok şey var ki hangi birini yazsam diye düşünüyorum.
*
hocam merhaba;
bence Trabzonspor futbol takımının niçin Kayseri'ye gelmediği konusundan başlasak daha iyi olur kanısındayım!!
hava sislimiydi uçaklar halkmadımı!!
milli araya girdikde bizim mi haberimiz yok!!
**
ben sahada takım filan görmedim,kaleye şut yok
yazıklar olsun size takım.
ben bıktım yazmaktan,
aldığınız paralar haram olsun,haram olsun,haram olsun
Turgay Atalay
04.11.2017, 16:07
Onur ve savunma oyuncularimiza neyin tribini atiyorsunuz. Ndoye Bero Castillo ve Yusufun igrenc ve direncsiz futbolunun faturasini resmen arkadaki zavallilara cikariyorsunuz. Belli ki takimin rakip sahasina gececek gucu dahi yok, rakip dove dove kaleye geliyor, Onur ne yapsin elbette oyalayacak tabi topu.
İlk defa gol yemedik bu sezon bu kadar ezildiğin bi maçta gol yemeyip kaybetmemek iyidir yapacak bişey yok kayseri de iyi takım
yorumsuz6117
04.11.2017, 16:08
Sosa Trabzonspor tarihinin en büyük kazığı.. Oynayacağı bu kadar..
Travelair
Hala öğrenemedik. Eğer ara geliyorsa takım puan kaybeder, 3 ukalalardan biri bizden önce kaybetmişse takım puan kaybeder, 3 ukalalar arasında derbi varsa takım puan kaybeder, eğer bir hedef varsa da yenersek avantaj sağlayacaksak takım puan kaybeder... Rıza hoca tatilleri kaldırmalı, eşek sudan gelinceye kadar antrenmana koşmalı takımı. Takım oynamıyor. İnek bile yavan bakar ama etinden sütünden derisinden yararlanırsınız. Bunlarda o da yok
İ. C. Ertem
14733
Mehmet BAŞ
Castillo'nun kanattan akın akın geliyor adamlar bir kişi de demiyorki neden.
TS taraftarının iyi futbolcu anlayışı çalım atabilmekten ibaret.
O yetenekler savunma ve mücadeleyle birleşmezse bir boka yaramaz
Hocam bu dediğini anlayacak kadar futbol bilgisine sahip çok fazla kişi yok. Maalesef...
Sorsan Castillo Castillooo diye yanıp tutuşuyorlar! Ama onun taraftan yediğimiz akının haddi hesabı yok. Görmüyorlar!
Bir de yenilen akınları utanmadan Mustafa'ya bağlayıp kusur bulanlar var ki onları da Allah'a havale ediyorum.
Mustafa'yı beğenmeyenler acaba Mas'ın orta sahada dolaşırken Kayseri'nin en net pozisyonunu yakaladığını gördüler mi?
Onur olmasa golü yemiştik! İşin garip tarafı o pozisyonda Kayserili futbolcuyu Castillo kovaladı :)
Bir de durmadan Bero'ya çakan arkadaşlara şunu demek istiyorum. Bugün Bero olmasa kesinlikle gol yerdik.
Bu çocuğun ofansif becerileri yok denecek kadar az ama Okay ile birlikte rakibi en çok bozan futbolcumuz oldu.
Bugün berabere kalmamızı olumlu buluyorum. Zira orta sahada Sosa gibi yürümeye dahi mecali olmayan biriyle oynadık.
Bunun yanında N'Doye gibi fizik gücü düşük bir futbolcu sahada olunca neredeyse 9 kişi ile mücadele ettik diyebiliriz.
Fizik gücü düşük bu arkadaşların açığını Bero gibi iki kişilik mücadele eden futbolcularla kapatabilirdik.
Nitekim öyle de oldu. Sonuç olarak beraberlik iyi sonuç oldu. Abdülkadir ilkini attı, ikincisini de atsa belki galibiyet olacaktı.
Nasip diyelim...
hala yok rıza ya zaman lazım falan diyenler var...anlamıyosunuz değil mi,sıkıntı oynanan futbol değil...sıkıntı takımın bir anadolu takımına sırf deplasman diye beraberliğe oynaması,sıkıntı bu küçüklük,bu psikoloji...
Küme düşmeme mücadelesi veriyoruz sanki futbola bak.
Takımın psikolojisi yavaş yavaş düzeliyor,kırılgan bir takım olmaktan bir anda çıkılmıyor,Rıza Hoca bunu kırar ama kimse iyi oyun beklemesin bu tür maçlarda.
Futbolcular sorumluluk alır ve oyuna kendilerini verirlerse olabilir.
TSemih61
Beklediğim gibi bir maç oldu. Kayseri ligde takım oyunu oynayan ve mücadele gücü yüksek oyunculardan oluşuyor. Fazlasıyla temkinliler aslında yenmek bu kadar zor olmazdı fakat güçlü ve birbirine alışık bir kadromuz yok. Hocaya suç bulmuyorum bu maçın zorluk derecesi GS'den daha fazlaydı. 2 haftadır hocayla kısmen örtüşüyor düşüncemiz.
Yankaya denen futbol cahili de dakika başı faul çaldığı için maçın içine etti. Bu adam Süper Lig'de en nefret ettiğim hakemlerden biri. Futbolu zerre bilmiyor. Her hava topunda faul çalmayı şiar edinmiş beceriksiz herif. Akcı futbol düşmanı. Git PTT de yönet maçlarını. Bu adam her pozisyona faul çaldığı için oyuncular da tiyatro oynamaya başladı. Herkes başını arkasını tutup durdu hakemi çözünce.
champions
04.11.2017, 16:09
Kadroya, oyuna ve hocaya göre 1 puan iyi sonuç. Rıza 1 puanı istedi ve aldı. Şampiyonlar ligi yolunda aldığımız bu çok önemli puanı neremize sokarız bilmiyorum.
Devre arasına kadar savunmaya yatıp sürpriz gol kovalamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.. Takımın ön tarafı tamamen değişmeli. Satabildiğimiz kadar oyuncu satmalıyız. Başta Yusuf, Okay ve Castillo olmak üzere. Bize bir de hoca lazım.
Mert Acar
04.11.2017, 16:09
Bu takım Avrupaya filanda gidemez geçti o iş bu maçla..
Bu geniş kadroyu devre arası azaltmak şart.Gereksiz maliyet
iyi tarafinda bakalim ilk defa gol yemedik. Ara insallah ilac gibi gelir ve sakatlar iyilesir.
yorumsuz6117
04.11.2017, 16:10
İsabetli şut 0 :D
Sizin anlamak istemediginiz nokta Trabzonspor çok kötü bir takım
BUNUN RIZAYLA FELAN ALAKASI YOK.Orta sahanda okay diye bir herif var topa vurmayı bilmez pas atmayı bilmez.Castillo diye bir herif var gelen butun hocalar niye oynatmıyor görüyoruz.Kurmalı fare oyuncakları vardı eskiden pat pat pat saga pat pat pat sola hicbir olumlu hareket yok calım dahi becerip atamıyor.Sosa denen bir sahtekar aldık adam bilerek oymamıyor.yusuf denen sisirilmis bir balonumuz var 1 mac oynar 10 mac ortada yok.damdoy futbolcu bile degil.geriye roda olcay abdus onazi ve buarak kalıyor futbolcuya benzer bunlarda olmayınca takım ezik bitik utanç verici bir hal alıyor.Bu takımın türkiye kupasinı alma ihtimali yok bu 1.2.cisi bu takımın ilk 4 icinde olma sansı yok biz transfer yapmayı bilmiyoruz.
Bayraktaroğlu
üzüldük,desteğe devam edeceğiz yapacak bir şey yok bu sene de böyle geçecek seneye mutlaka şampiyonuz!!! 51.yıl
Fatih Çelik
Onur 2013/14'ten beri zamana oynuyor. Alışkanlık yaptı demek.
Hızlı oynasa kaybedecektik bence haklı Malatya'dan da 1 puan almaliydik.
Zurawski
Takıma bu kadar yüklenmenin anlamı yok..
Kayseriyi tebrik etmek lazım. Çok dirençli top oynadılar.. bizim oynamamıza izin vermediler. Biz de aynı dirençle karşılık vermesek çok rahat bi galibiyet alırlardı. Ligde bulundukları yerin tesadüf olmadığını anladım. Ligin en zor deplasmanlarından biri. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Her maçı alacağız diye bir kural yok. Kimse her maçını alamıyor. Yapacak bişe yok ben milli maç arasından sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum kimseyi asmaya kesmeye gerek yok
Doğru söze ne denir?
3. maçına çıkan hocayı yerden yere vurmak nedir Allah aşkına. Napmasını bekliyoruz? Gerçekten neyi bekliyoruz.
İlk yarı bittiğinde ancak Rıza hoca için bir yorum yapmak sağlıklı olur.
Gürkan Asma
04.11.2017, 16:11
Takımın psikolojisi yavaş yavaş düzeliyor,kırılgan bir takım olmaktan bir anda çıkılmıyor,Rıza Hoca bunu kırar ama kimse iyi oyun beklemesin bu tür maçlarda.
Futbolcular sorumluluk alır ve oyuna kendilerini verirlerse olabilir.
Eğer bi takım gs maçında elinden gelenin en iyisini yapıp bu maç yapmıyorsa o takımdan hiç bişey beklemeyin. Futbolcuların sorumluluk almasını bekleyeceksek onun yeri Trabzonspor değil, gitsin osmanlıda oynasınlar.
UĞUR DURTAŞ
yazmaya devam edeceğim,
ilk geldiği günde yazdım bugünde yazıyorum.
castillo ilk 11 oyuncusu değillllllllll
castillo
son yarım saat oyuncusu
60.dakikada oyuna alacaksın.
takım oyuncusu değil,keyfini bekliyeceğiz oynaması için
çalımcı bencil takım oyununun ne demek olduğunu bilmeyen
top rakipteyken kanı gibi koşmuyor yürüyor yürüyor.
Bayraktaroğlu
damdoy reis halbuki bunların da rengi sarı kırmızıydı ataydın bir gol ne olurdu
yorumsuz6117
04.11.2017, 16:12
Onur Kıvrak 21 hatalı pas , Ona en çok yaklaşan 11 hatalı pasla Okay.. :D
11 maçta 13 puan..
Ahmet Taşçı
Bana Şenol Güneş'i 2010-2011 sezonundan önce bize bize geldiği zamanları hatırlatıyor bu oyun bu kadro ve oyun yapısı, gelsin seneye şampiyonluğa yine oynatır yine oynatır. Takım yine kaliteli ama performanslar yine diplerde, Şenol hoca nasıl yapıyor ediyor zirveye çıkarıyor arkadaş. Fikret Orman da bunu biliyor Şenol Güneş Bjk'den gitsin düşüşe geçerler, o nedenle zor bırakırlar Şenol Hocayı o nedenle biz dalgalı futbola devam ederiz, bu yazım da bursa dursun.
Adem Köse
Riza capsizi 5 hafta sonra gider.
Ortada pas yapicak adam yok.
Beroyu 90 dakika oyunda tuttu.
Bunu dedik iste.
Bu takima Riza gibi defansif oynatan hoca getirmeyin dedik.
Kimse oyunculara b..k atmasin.
Bu oyunla bir m..k olmaz.
Bu hocanin kafasıyla bir m..k olmaz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katilmiyorum... Defansif bir kadro yoktu. Ozellikle ikinci yari tek on libero daha berbat bir oyun oldu. Kilit oyuncularin top tutamadi. Ileri oyuncularin berbatti. Hazir degildi (damdoy castillo) yusuf ta cok kotu oynayinca durum ortada
Eğer bi takım gs maçında elinden gelenin en iyisini yapıp bu maç yapmıyorsa o takımdan hiç bişey beklemeyin. Futbolcuların sorumluluk almasını bekleyeceksek onun yeri Trabzonspor değil, gitsin osmanlıda oynasınlar.
İyi de Rıza Hoca bu,değişmedi,bu saatten sonra değişirse de o da bizim şansımıza yani.
09-10 sezonunda Eskişehir maçı vardı deplasmanda o maç gibi oldu Eskişehir tek kale oynamıştı o maç son saniyede gol yemiştik.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:13
1 puan ya da 0 puan arasinda ne fark var.
3 puan alsan yukariyi kovalama hedefin olacak.
Riza Yönetimi götürür.
2 hafta sonra polyanalar anlar.
Hain Ersunla 10 pozisyona giren de bu takimdi.
Rizayla sut cekemeyen takima döndü.
Hadi bakalım iyi seyirler.
2 hafta sonra hedef namina hicbirsey kalmayinca bakalim ne polyanalik yapacaksınız.
Küçük takım kafasinda olan değerli taraftarlar..
Royal Heart
04.11.2017, 16:13
Kaos futbolu... Çok kötü, rezalet bir futbol. Oyunu bir o kadar daha çekilmez hale getiren hakem yönetimi, üstüne de duran toplarda hiçbir organizasyon olmadan beraberliğe razı bir takım hüviyeti göterircesine vakit geçiren bir Trabzonspor.
Mehmet Fatih Silik
04.11.2017, 16:14
Bizim futbolcular önce faul yapmadan top almayı öğrenmeli.
Bero, Okay, N'Doye, Akbaş her ikili mücadele faul oluyor ve oyun soğuyor.
Pas yapmayıp uzun topla futbol cağ dışı. Zorunlu değişiklikler hem oyun planını bozdu hem de hamleleri kısıtladı.
Milli arayı Rıza hoca çok istiyordu. Bakalım takımı nasıl hazırlayacak. O maçı merak ediyorum.
Zurawski
Görüğünüz gibi ligin lideri bize ilk şutunu dk 85 de attı, bugün biz ise Kayseri gibi bir takıma 90 dk şut atamadık.
Ligde bütün takımlar aslında birbirine yakın futbol oynuyorlar, istikrarla oynayan felsefesi olan bir takım çok rahat üst sıralara çıkar.
Sabretmekten destek olmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez. Hatta bunlar dışında yapılacak her şey takımı aşağı çeker.
Böyle bir çıkmazımız var, bunun bilincinde olmak zorundayız.
tanjugunduz
dostlar bu sosa ni bonservisini almama hakkimiz var mi ? bu konuda pek bilgim.yok da sundan soruyorum eger boyle hakkimiz var ise ona verecegimiz parayla iyi bir stoper ve belki iyi bir golcu kiralayabiliriz
*
hocam merhaba;
bence Trabzonspor futbol takımının niçin Kayseri'ye gelmediği konusundan başlasak daha iyi olur kanısındayım!!
hava sislimiydi uçaklar halkmadımı!!
milli araya girdikde bizim mi haberimiz yok!!
**
ben sahada takım filan görmedim,kaleye şut yok
yazıklar olsun size takım.
ben bıktım yazmaktan,
aldığınız paralar haram olsun,haram olsun,haram olsunMerhabalar.
Şimdi dicem ki mevzu biraz da yönetimle ilgili yine kızacak arkadaşlar. İyi bir kadro da kursanız iyi yönetemezseniz o takım çiftliğe döner. Bir kere de ipin ucunu kaçırırsan bir daha da düzeltmesi çok zor. Usta zannediyor ki transfer yaptım bitti. geri kalan kendi kendine işler nasılsa.
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:16
kemal sunal.
rahmetle anıyoruz.
bir filminde ömrünün kısa bir süre kaldığını söylüyor doktor,
şabanda bu kısa sürede kafasına göre yaşıyor,vurdum duymaz bir şekilde...
nasıl olsa roda ve burak varken ben oynamayacağım düşüncesindeki
ndoye
vurdum duymaz gamsız,yürüyerek oynayan hiç bir halta yaramayan
koşmasını bile beceremeyen
kanı gibi bir oyuncu.
Uğur KÜÇÜK
Soktuğumun liginde Trabzonspor maç BERABERE iken, zaman geçiriyorsa 6 yesin benim için evladır. Topçu olsam kendi kaleme atarım aq. Terbiyesizler ya.Yok 1 puan bizi sampiyon yapacak.
Deplasmanda sut cekememissin sut.
Hala hoca savunuluyor.
2 hafta sonra hiçbir hedef kalmayinca da futbolcular sahada yürüyünce gorucem ben bu polyana taraftarları.
İ. C. Ertem
hala yok rıza ya zaman lazım falan diyenler var...anlamıyosunuz değil mi,sıkıntı oynanan futbol değil...sıkıntı takımın bir anadolu takımına sırf deplasman diye beraberliğe oynaması,sıkıntı bu küçüklük,bu psikoloji...
Kesinlikle katılıyorum. Profesyonelliğe yakışmıyor bu durum taraftarlar için de aynı şey. Aynı hırs ve moral motivasyon ile bakmıyorlar anadolu maçlarına, bu yüzden psikolojik olarak yenik başlıyoruz.
Erkan A.
04.11.2017, 16:17
renktaslar böyle rezalet oynadigimiz mactan 1 puan alabildik buna sevinmek gerekiyor
yazacak cizecek cok seyler var mesela okayi sadece büyük maclarda oynatmak gerekiyor ben hoca olaydim bu mactan sonra macin videosunu tekrarini kopyalayarak castilloya hediye ederdim ..castillonun formsuzlugu nedir ??
beroya kiziyoruz bende cildiriyorum fakat sahada en cok kosan bero yinede kosuyor arkadas .....takim arkadaslari futbolu birakmislar gs yi yenerek misyon tamamlanmis , derhal kadro disi edilmeli bir kac oyuncu devre arasinda kiralik gönderin gitsinler bir kac oyuncuya göz dagi vermek gerekiyor trabzonsporda zorla oynuyorlar garibanlar sosayi bügün hemen göndermek gerekiyor anlasmak gerekiyor para konusunda gitsin milanoya cayini makarnasini yesin sosa oynarken sanki kulaginda kulaklik var müzik dinleyerek oynuyor ..
artvints
04.11.2017, 16:19
deplasmanda oynayacaksın, yoksa baskıyı yersin. abdülkadir ve castillo ile kontra oynamayı planlasaydık en azından yüz kızartıcı bir oyun olmazdı sahada. ama bu takımın hamuru tutmadı. çok yumuşak kalıyoruz, ikili mücadele alacak güç yok.
herkes pas yaparken topu kaptırıp hızlı atak yiyeceğimizden o kadar emin ki, her pas tereddütlü ve taça doğru. kaldıramıyorlar büyük takım oyununu.
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:19
yine,
geldği günde yazdım bugünde yazıyorum
kimse lütfen yanlış anlamasın,
bero mu 36 yaşında,durica mı
biri 36 diğeri 21 de ben sahadaki mücadelelerinden çıkaramıyorum
bero gibi oyuncu alt liglerde yüzlerce.
bero dan medet umuyoruz vay halimize.
Ustaya diyorum gider ayak tek iyi icraatını yap su okay kabiliyetsizi ile yusuf balonunu ingilizler uyanmadan sat sat sat sat sat sat.
Erkan A.
04.11.2017, 16:21
bizim playmaker oyuncumuz yok ortasahada topu alinca sag sol hareket yaparak rakip ceza alanina kadar kosacak ya sut cekecek ya gol atacak yada asist yapacak bir oyuncumuz jajadan sonra olmadi .yusuf yazicidan beklentim de budur . yasin genc ama artik sen yusuf yazicisin avrupa seni konusmaya basladi derken yine geriliyorsun tam oldu derken yine geriliyor bizde bir erman özgür vardi yusuf yazici aslinda bu ermanin kopyasi gibi rakip takimdaki deniz türüc ortasahada nasil mücadele edilir yusufa göstermistir sosayada
champions
Ersun olsa 3-0 falan yenilmiştik, Ersuncuların her fırsatta Rızaya çakmaya çalışmaları komik ve aptalca.
Zurawski
Sorun futbolcular kim olduğu değil orası kesin. Bugün kulübede oyuna girse oyunu değiştirebilecek bir isim var mıydı? Yok.
Üstümüzdeki takımlardan deplasmanda puan almalıyız bir şekilde, ama bu kadar kötü oynamaya da hakkımız yok. Tek kızdığım nokta GS galibiyetinin morali sadece ilk yarının 5 dakikasında bizi motive etti. Yeterli değil. Sen ligin liderini evinde sahadan silmişsin, bugün oynadığın oyuna bak.
Uğur KÜÇÜK
yine,
geldği günde yazdım bugünde yazıyorum
kimse lütfen yanlış anlamasın,
bero mu 36 yaşında,durica mı
biri 36 diğeri 21 de ben sahadaki mücadelelerinden çıkaramıyorum
bero gibi oyuncu alt liglerde yüzlerce.
bero dan medet umuyoruz vay halimize.Defans yapiyor deme öyle.
Birak alt ligi, git amatöre tonlarca var.
Sirf kossun.
Ilerde zaten bir m...k yaptığı yok.
Kümede kalma adına önemli bir puan oldu (!)
Tebrikler Rıza Çalımbay ve Muharrem Usta...
trbzonsporlu
04.11.2017, 16:23
onurun maç berabere iken zaman geçirmesi inanılmaz moralimi bozdu. resmen beraberlige yattik devre arasindada yazdigim gibi 2 gün once konya salzburg macinda nasil oynadiysa bizde ayni oyunu oynadik. 11 maç 13 puan geçen yilın izinden gidiyoruz maşallah.
bero isterse 25 km koşsun degil ilk 11 e 21 kisilik kadroya sokmam ayrica riza hoca gelmeden once takimin en iyisi abdulkadirdi hepimiz milli takimda nasil cagrilmaz demistik. bu cocuk yazicidan falan cok onde yetenek olarak gelir gelmez onu kadrodan cikardi riza hoca. bero nedir ya nedir gecen hafta daha oyunun basinda atilsa bu hafta hakem yaptigi harekette penalti verse ne olacakti.
Gürkan Asma
04.11.2017, 16:24
Ersun olsa 3-0 falan yenilmiştik, Ersuncuların her fırsatta Rızaya çakmaya çalışmaları komik ve aptalca.Bero ve akbaş tercihleri yanlıştı hocanın. Forvette adam yok, beroyla pozisyona giremezsin, yusuf ve castillo ya kaldık onlarda berbattı. Dolayısıyla abdulkadir hamlesi çok daha erken gelmeliydi. Ayrıca castillo bozuk, bongonda nerde? Ne zaman oynayacak bu adam, neden 2. Yarıda değerlendirilmez ?
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:24
anlamakta güçlük çekiyor,
ligdeki tüm maçları izlemeye özen gösteriyorum
hücumlar esnasında sağ veya sol kanatta
rakip kaleye gidildiğinde bekler takım arkadaşının sağından veya diğer taratsa solundan bindirme yapar..
arkadaşıda önüne topu bırakır,
bizde böyle bir şey yok,
*
rıza hoca diyo ki kadro şişkin
yav kardeşim şişkin şişkin diyonun
sol ve sağ kanat oyuncunuz yok.
berodan kanat oyuncusumu olur?
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:26
Beronun yaptığı hareket de penaltiydi.
Bazilari şunu anlamadi, anlamayacak.
Derdimiz hoca değil.
Riza tipik asansör takim hocasi iste.
Kafasi bu kadar çalışıyor.
Deplasmanda pozisyonsuz böyle maçlara alışın.
Kendi evimizde de haftaya taraftar filan da bulamaz.
Sezon sonu da Rize superlige çıktı mi oraya gider.
Çünkü çapı ve kafasi böyle çalışan bir adam.
Abdülkadir'e güvenmeli hoca. Elimizdeki en hareketli en etkili adam olarak gözüküyor ama nedense yararlanmaktan imtina ediyoruz.
Gümüshane
04.11.2017, 16:26
Milletin diline sakız etti bu ruhsuzlar bizi.. yeter
17 ilk yarı ,21 ikinci yarı ederi bunların bu .rızada gelse aynı morinhoda gelse aynı.sosa,castillo,bero,okay
,damdoy.,akbas zarar etmeden gönderip yusufuda ingiltereye16 milyona kasıp ucuz kariyer hedefi olan is ahlakı olan 5 oyuncu alacaksın.Bu oyuncular seneyede kalsın yine rezil olacaz 5 sene kalsın yine rezil olacaz.Transferleride futboldan anlayan bir insan evladı yapsın.
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:28
akbaşın sakatlandığı pozisyondaki mücadelesini tebrik ediyorum.
golü önledi sakatlanma pahasına.aferin.
duricada iyi savaştı.
okay bir maç oynar(onuda geçen hafta oynadı gs maçında)
20 maç yatar,yatmaya başladı kayseri maçıyla bu hatalı paslar ne demek okay?
Yahu o kadar büyük takımsak evimizde 6 yermiyiz? Bırakın şu kibiri.
Kadro kalitesine katılıyorum.Ama takım olmak başka bir şey.O da 2 haftada yapılmaz.Ayrıca şu an ki kadro sakat ve cezalılardan dolayı çokta iyi değil.Bir kere santrafor yok.
Mızmızlanmayın daha iyi oluruz ilerde.4-5 oluruz bu sene.Ama kelle avcılığına çıkarsak ilk 10 hayal olur.
Realist olun :)
champions
04.11.2017, 16:29
Bero ve akbaş tercihleri yanlıştı hocanın. Forvette adam yok, beroyla pozisyona giremezsin, yusuf ve castillo ya kaldık onlarda berbattı. Dolayısıyla abdulkadir hamlesi çok daha erken gelmeliydi. Ayrıca castillo bozuk, bongonda nerde? Ne zaman oynayacak bu adam, neden 2. Yarıda değerlendirilmez ?
Haklı eleştiriler. Bongonda bence elimizdeki en iyi kanat, ben olsam devre arası Castillo'yu satar sezon sonuna kadar Bongonda'ya şans veririm. Bero'nun futbolcu olmadığı konusunda şüphem yok. Hoca değişiklik konusunda çok geç kalıyor. Gerçi bugün bahanesi vardı.
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:29
rıza bari sen yapma
90 dakika boyunca iki tane uyduruk şut attık
onuda oyuna en son aldığın abdülkadir attı,
biri gol diğeri üstten dışarı
demekki bu adamın ölüsü bile direk oynar
Zurawski
04.11.2017, 16:30
Twitter forum vs. yorumlara bakıyorum birisi en iyi Beroydu demiş birisi Berodan topçu olmaz demiş.
Farkında mısını takımın oyunu kötü olunca her türlü yorum normal geliyor.
Mert Acar
Onazi-Kucka ortasahasını oturtmamız lazım.İnş milli takım arası iyi gelir.
Ahmet Faruk
Abdülkadiri maçın bitmesine 20 dk kala hiç oynayamadığı sol tarafa soktu. Son 5 dakika çocuk sağ tarafa geçince Trabzonspor adına biri ofsayt olan iki pozisyon geldi.
Çok mu zor yahu. Şimdi çıkar “Erken gelseydim bu değişiklikleri yapmazdım” der.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:31
Twitter forum vs. yorumlara bakıyorum birisi en iyi Beroydu demiş birisi Berodan topçu olmaz demiş.
Farkında mısını takımın oyunu kötü olunca her türlü yorum normal geliyor.Mağlubiyeti önleyen Bero.
Haksız değil millet.
Kayseri gibi Anadolu devine karşı 90 dakika sağ kanadı mükemmel savundu.
1 tane de penaltı yapti ama hakem vermedi.
Mustafa ÖZDEMİR
04.11.2017, 16:32
Hocanın şu maça Abdülkadir'le başlamamasının sebebi ne acaba
Farkında mısını takımın oyunu kötü olunca her türlü yorum normal geliyor.
Bero ondan beklenen her şeyi yaptı,koştu,alan kapattı,defansa yardıma geldi ama oynadığı mevki sağ açık olduğu için skora ve hücuma katksını bekliyor insanlar.
Genç ve tecrübesiz olduğu için de çok fazla dengesiz hamlesi oluyor,faul yapıyor.
Milletin santraforu adam yiyor bizimkisinin koşmaya mecali yok. Eto attı.
champions
04.11.2017, 16:35
Burak-K. Ahmet-Bongonda-Kucka-Sosa-Hubocan-Volkan
7 transfer, elde var 3-4 maçlık Burak katkısı! Gerisi sıfır! Bir transfer döneminde bir takımın içine nasıl edilir çok güzel bir örneği.
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:37
eto attı,iğne deliğinden.
*
bugün takıma sallıyoruz,futbolcularıda yerden yere vuruyoruz
ama eleştireceğimiz bence cezalı oyuncularımızda olmalı.olcay zaten formsuzdu onu dikkate almıyorum.
ama roda tam formundaydı.
kafa atmasını gerçekten kabullenemiyorum 3.lig takım oyuncuısuna onada yazıklar olsun bizi yalnız bıraktığı için.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:37
Trabzonspor sezonun en az başarılı pas (150) yaptığı ve başarılı şut attığı (0) maçını oynadı. Yaptığı isabetli orta da sıfır (0).
Trabzonspor'da Matus Bero girmiş olduğu 13 ikili mücadeleden sadece 2'sini kazanabildi.
Trabzonspor-Kayserispor maçında en çok hatalı pas yapan oyuncu 21 kez Onur Kıvrak oldu.Onur'un isabetli pas oranı %41,7
Bero müthiş oynadi. Genc hata yapıyor ya.
Amatörde 100 tane bulursun Bero.
Bir tane atlet getir ( 100 metre kosucusu) adam nefessiz koşsun.
Abdülkadiri maçın bitmesine 20 dk kala hiç oynayamadığı sol tarafa soktu. Son 5 dakika çocuk sağ tarafa geçince Trabzonspor adına biri ofsayt olan iki pozisyon geldi.
Çok mu zor yahu. Şimdi çıkar “Erken gelseydim bu değişiklikleri yapmazdım” der.
Rıza Castillo'yu da 35 dakika sağ kanatta oynattı.
Bu adam Barca-Bayern'in başında olsa Messi'yi sol açıkta, Ribery'i de sağ açıkta oynatır.
Futbolcunun verimini düşüren o denli bilgisiz, deneyimsiz ve ömgörüsüz bir teknik teknik direktör.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:40
Trabzonspor-Kayserispor ikili mücadele sayıları ;
Matus Bero 2/13
Okay Yokuşlu 9/12
Yusuf Yazıcı 1/11
Dame N'Doye 6/11
Fabian Castillo 1/8
UĞUR DURTAŞ
04.11.2017, 16:41
Milletin santraforu adam yiyor bizimkisinin koşmaya mecali yok. Eto attı.
*
kızgın olduğum için yazmıyorum,
gerçekten bu ndoye kanı gibi bir oyuncu.
*
90+5 deki pozisyonda abdülkad
çok müsait durumdaki ndoye pas verseydi iyi olmazmıydı.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:41
Rıza Castillo'yu da 35 dakika sağ kanatta oynattı.
Bu adam Barca-Bayern'in başında olsa Messi'yi sol açıkta, Ribery'i de sağ açıkta oynatır.
Futbolcunun verimini düşüren o denli bilgisiz, deneyimsiz ve ömgörüsüz bir teknik teknik direktör.Asansör takim hocasi.
Biz de asansör takımız.
Olay bu kadar basit aslinda.
Gecen maçla mükemmel hoca ilan edenler anlasınlar Rizanin kim olduğunu.
adiloş bebe
04.11.2017, 16:42
günün bizim için tek olumlu yan şans eseri gol yemememizdir.
Doğukan Uçan
04.11.2017, 16:42
rıza kadıköye neyi izlemeye gitti?
Soner Albayrak
04.11.2017, 16:43
Bu takımdan bir halt olmaz, diyecek bir şey yok.
50 puanı görürsek başarılı sayılırız.
Biz yenip çıkışa geçeriz diye bekliyoruz, adamlar sahade beraberlik için vakit geçiriyor.
Başlarım böyle işe. En nefret ettiğim takım tipi olduk. Sahada uyuz gibi gezinen oyunculardan oluşan takım tipi.
Galatasaraya karsi yaptigin presi kayseriye yapmiyorsun. Takim halinde pres yapmadan top kapip cikamazsin alan bulamazsin. Hocalarmi yaptirmiyor yoksa futbolcularin kapasitesi bukadarmi cozemedim. Kayserinin hakkiydi mac biz ne defans adina ne futbol adina birsey yapmadik. Kayserinin beceriksizligi farki onledi. Tek tek oyuncular uzerinden yorum yapmaya gerek yok.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
ANAOKULU TERK
04.11.2017, 16:44
amma tatava yaptınız .
kötüydük , yenilmedik .
şu futbola 1 puan iiyidir .
kadro ( sakat ve formsuz ) oyunculardan dolayı vasat performans gösteriyor .
orta sahadan hücuma çıkış , garibim Yusuf'un omuzlarında .
sosa her zaman ki gibi piyasa yok .
apo erken girseydi , hiç bir şey olmaz , Mendez o bölgeyi otoban yapardı . gerçi olsa da , olmasa da otoban yaptı orası ayrı tabi .
castillo zaten kepengi indirmiş .
başka oyunu çevirecek adam mı var elinde ?
şu şartlarda , ne apo , ne başkası ,
karşındaki zıpkın gibi takıma hiç bir şey yapamazdı .
takımı eleştirmeden evvel ,
mevcut şartları iyi analiz etmekte fayda var .
öyle kuru sıkı atmayla olmuyor bu işler .
eliindeki çapsız , vasat , formsuz elemanlara rağmen ,
rıza gol yemedi bir şekilde .
haticeye değil neticeye bak .
ersun olsaydı , en az 3 lük olmuştuk .
rıza geldi geleli yediğin gol 1 .
doyumsuzluğun lüzümu yok .
takım resmen " adım hıdır , elimden gelen budur " diyor .
sen fantastik hareketler , devamlı puanlar bekliyorsun ama ,
eldeki malzeme resmen çin malı !
hala göremiyor musun bunu ?
MehmeTS_ADANA
04.11.2017, 16:45
Umarım bu maç castillocular için iyi bir ders olmuştur. Rıza hocaya gelince abdulkadirin castillodan ne eksiği var. Bu adam yetenekli ama akılsız bundan fazlasını zor yapar. Ama kadirde yetenekte var zekada 80. Dk ya kadar ne beklersin anlamak mümkün değil. Son olarak rıza hocaya bir çift sözüm var. Trabzonspor kötü oynayabilir ama korkak oynayamaz. Ayıp ya
Soner Albayrak
04.11.2017, 16:45
rıza kadıköye neyi izlemeye gitti?
Göstermelik bir şeydi bence o. Gerçek manada rakibi izleyip analiz eden adam böyle oynatmaz takımı. Fazla zorlamaya gerek yok, hoca değil.
emrahtuna
04.11.2017, 16:47
evet malesef 1 puan kazandık diyebiliyoruz. ts taraftarına 2 hafta mutluluğu çok görüyorlar..
Samet GÜVEN
*
kızgın olduğum için yazmıyorum,
gerçekten bu ndoye kanı gibi bir oyuncu.
*
90+5 deki pozisyonda abdülkad
çok müsait durumdaki ndoye pas verseydi iyi olmazmıydı.
Ofsaytta idi yine kağnı. Abdüş doğruyu yapmış oldu.
yorumsuz6117
Bero gibi futbolcuya para veripte almak dünyanın en büyük aptallığıdır.. Ne gördünüzde 2 Milyon Euro para verdiniz 2. ligde dolu bundan..
Burak-K. Ahmet-Bongonda-Kucka-Sosa-Hubocan-Volkan
7 transfer, elde var 3-4 maçlık Burak katkısı! Gerisi sıfır! Bir transfer döneminde bir takımın içine nasıl edilir çok güzel bir örneği.
Ha iste olay bu bunu anlatamıyorum.Takım iyi diyorlar takım kötü çok kötü transferler yapıldı.Transfer yapayım diye yaparsan rezil olur kalırsın.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:49
amma tatava yaptınız .
kötüydük , yenilmedik .
şu futbola 1 puan iiyidir .
kadro ( sakat ve formsuz ) oyunculardan dolayı vasat performans gösteriyor .
orta sahadan hücuma çıkış , garibim Yusuf'un omuzlarında .
sosa her zaman ki gibi piyasa yok .
apo erken girseydi , hiç bir şey olmaz , Mendez o bölgeyi otoban yapardı . gerçi olsa da , olmasa da otoban yaptı orası ayrı tabi .
castillo zaten kepengi indirmiş .
başka oyunu çevirecek adam mı var elinde ?
şu şartlarda , ne apo , ne başkası ,
karşındaki zıpkın gibi takıma hiç bir şey yapamazdı .
takımı eleştirmeden evvel ,
mevcut şartları iyi analiz etmekte fayda var .
öyle kuru sıkı atmayla olmuyor bu işler .
elimdeki çapsız , vasat , formsuz elemanlara rağmen ,
rıza gol yemedi bir şekilde .
haticeye değil neticeye bak .
ersun olsaydı , en az 3 lük olmuştuk .
rıza geldi geleli yediğin gol 1 .
doyumsuzluğun lüzümu yok .
takım resmen " adım hıdır , elimden gelen budur " diyor .
sen fantastik hareketler , devamlı puanlar bekliyorsun ama ,
eldeki malzeme resmen çin malı !
hala göremiyor musun bunu ?Valla bu takımın üstüne 3 Istanbul itinin formasi giydir.
Suan ilk 3 içindeydi.
Bir yanda gamsiz Ersun.
Diger yandan çapsız Riza.
Bu takimin anasını b...diler.
Bu kadroyu aşçı öyle bir hale getirirdi ki.
Bero gibi amatör ligde oynayacak adami ilk 11 oyuncusu yapti başımızdaki çapsız.
Nefret ederim ama Senol Güneş ile bu takim şampiyonluğa oynardi.
Kadroya b..k atmadan önce o kadronun anasini b...lleyenlere laf etmek lazım.
Bu kadro kalitesiz değil.
Bunu sokun kafaniza bir ilk önce.
Bu takımın averajla şampiyonluk kaçırdığını (şike olaylarını ayrı tutuyorum) unutanlar var sanırım 1 puan iyidir bu deplasmanda.
Umarım bu maç castillocular için iyi bir ders olmuştur. Rıza hocaya gelince abdulkadirin castillodan ne eksiği var. Bu adam yetenekli ama akılsız bundan fazlasını zor yapar. Ama kadirde yetenekte var zekada 80. Dk ya kadar ne beklersin anlamak mümkün değil. Son olarak rıza hocaya bir çift sözüm var. Trabzonspor kötü oynayabilir ama korkak oynayamaz. Ayıp ya
Oyunu forse edemeyen, hücuma kalabalık çıkamayan, 3 pası birarada yapamayan takıma Messi'yi koysan da etkili olamaz.
Halihazır Castillo da 35-60 dakika arasında da takımın pozisyon girişimlerinde önayak oldu.
Taraftarımız yine vefasızlık örneği gösteriyor. Geçen hafta bu kadro maçı kazandı, hem de rakibe sahayı dar ederek. Kayserispor gerçekten Galatasaray'dan daha iyi bir takım görüntüsünde ve ligi ilk 3 içinde bitirecekler. Hem tempoları, hem yetenekleri var. Kötü futbolla 1 puan fena değil.
RIZA hoca değilmiş anladık...,
1- elinde mass varsa akbaş kenardan mass ı izler.. (tv de ne güzel özetlemişti bir taraftar akbaşın ayağı yok çünkü)
2- castilloyu 30 35 dakika sağ kanatta oynatmak nedir alalsen..çıldırdınmı sen.
3- hadi bu hakem es geçti başka hakem olsaydı bero 3 kırmızı kart yerdi.adam attırmak için elinden geleni yaptı kendini..üstelik her topu ezdi bu adama 90 dakika nasıl sabrettin.
rızanın geldiğinden beri tek doğrusu: defansı gene sahiplerine yani uğur ve durica ikilisine vermesi oldu. onun dışında hiç bir katkısı yok..
not: olcaysız pas oyunu oynayamıyormuşuz..meğer olcay takım ofansının beyniymiş de haberimiz yok..
Ha bu arada defasta yine degisen birsey yok kayseri bulabilecegi kadar pozisyon buldu ama atamadı her yönüyle çok kötü oynadık bu takımdan UTANIYORUM BU TAKIMI KURANLARA BİN KERE TÜH DİYORUM TÜH.Bizim su kayseriye ezildigimiz gibi sıradan anadolu takımları istanbul takımlarına ezilmiyorlar.
Maçtan eve yeni geldim.
Bütün yolda, nasıl oldu da gol yemedik onu düşündüm.
Takımın Bongondayı kazanması lazım devşirme adamlarla kanat oynamaktan bıktım artık koy sola Bongondayı sağa Abdülü.
Edit: Abdül de devşirme ama ondan iyisi yok sağda maalesef.
Taraftarımız yine vefasızlık örneği gösteriyor. Geçen hafta bu kadro maçı kazandı, hem de rakibe sahayı dar ederek. Kayserispor gerçekten Galatasaray'dan daha iyi bir takım görüntüsünde ve ligi ilk 3 içinde bitirecekler. Hem tempoları, hem yetenekleri var. Kötü futbolla 1 puan fena değil.
Ne yani Rıza Çalımbay'ın-futbolcuların davul-zurna eşliğinde Havalimanında karşılanmasını mı istiyorsun.
Kaldı ki Kayseri senin 4'te 1'i bütçene sahip değilken sırf iyi futbol oynuyor diyerek berabere kalmamızı normalleştirmek'te ne demek ?
Ya herro, ya merro diyerek kazanmaya odaklanacaktık. Mağlubiyet ile Beraberlik arasında fark yok.
Gürkan Asma
04.11.2017, 16:58
Bu kayseri 4 yedi gs den. Bizim oyuncular maç seçiyor arkadaş, büyük takım topçusu değil bunlar. Büyük takımlara karşı oynarken kendini parlatmaya çalışan anadolu takımı topçuları bunlar, ki bugünkü oyunumuzda kümede kalmaya çalışan takım oyunuydu.
Kimse taraftara laf etmesin, biz bunu haketmiyoruz. Stad açıldığından beri her maça giden ben, Osmanlı maçına gitmeyeceğim.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 16:58
Ne yani Rıza Çalımbay'ın-futbolcuların davul-zurna eşliğinde Havalimanında karşılanmasını mı istiyorsun.
Kaldı ki Kayseri senin 4'te 1'i bütçene sahip değilken sırf iyi futbol oynuyor diyerek berabere kalmamızı normalleştirmek'te ne demek ?
Ya herro, ya merro diyerek kazanmaya odaklanacaktık. Mağlubiyet ile Beraberlik arasında fark yok.Anlamazlar.
Taraftar kabullenmiş küçük takim olduğunu başta.
Artik dayanamiyorum. BU forumda skor tarftari cok. Ona göre yorum yapiyorlar devamli. Arkadas yeter ya. Anlamiyoruz futboldan vesselam. Böyle taraftarlik olmaz. Hepiniz antrönür kesildiniz.
Bu kayseri 4 yedi gs den. Bizim oyuncular maç seçiyor arkadaş, büyük takım topçusu değil bunlar. Büyük takımlara karşı oynarken kendini parlatmaya çalışan anadolu takımı topçuları bunlar, ki bugünkü oyunumuzda kümede kalmaya çalışan takım oyunuydu.
Kimse taraftara laf etmesin, biz bunu haketmiyoruz. Stad açıldığından beri her maça giden ben, Osmanlı maçına gitmeyeceğim.
burak,roda,abdus,olcay,onazi harici digerleri çöplük bırakın buyuk takimı kalbur üstü anadolu takımlarında dahi oynayamazlar.
Artik dayanamiyorum. BU forumda skor tarftari cok. Ona göre yorum yapiyorlar devamli. Arkadas yeter ya. Anlamiyoruz futboldan vesselam. Böyle taraftarlik olmaz. Hepiniz antrönür kesildiniz.Hiç grimiz yok. Ya siyah ya beyaz. Maçtan maça, performansa göre adamları ya yerin dibine sokuyoruz ya da yere göğe sığdıramıyoruz.
Artik dayanamiyorum. BU forumda skor tarftari cok. Ona göre yorum yapiyorlar devamli. Arkadas yeter ya. Anlamiyoruz futboldan vesselam. Böyle taraftarlik olmaz. Hepiniz antrönür kesildiniz.
Hemserim ne skor taraftarlığı kayseri seni bildigin ezdi ara ara macı kapatıp açtım utancımdan bide yanlız izledim maçı.Ha rıza hocaya lafım yok diyorum ya o cok övülen senol efendide gelse bu rezil surusunden buyuk takım çıkmaz.
Yav kardeşim adamlar bizden iyi takım kabul edin hala gs 4 attı diyolar kayseriye. Adamların hocası 3lü savunma çıktı o maçta ligi bile tanımıyodu adam. Bugün gs kayseri oynasın kafa kafaya oynar kayseri hatta kazanabilir bile. Adamlar şansa bala geldi sanıyor bizim taraftar geçen hafta 3-1den maç çevirdi fb deplasmanında bu takım.
Hemserim ne skor taraftarlığı kayseri seni bildigin ezdi ara ara macı kapatıp açtım utancımdan bide yanlız izledim maçı.Ha rıza hocaya lafım yok diyorum ya o cok övülen senol efendide gelse bu rezil surusunden buyuk takım çıkmaz.
ben ne yazadigimi biliyorum ve kimleri kasteddigimide. Gecen hafta ayni kisiler bütün futbolculari havaya ucurdular. Hic sakatliklardan bahsedilmiyor. Onazinin cikmasi ilk yari sonu ve Sosa nin girmesi takima darbeyi vurdu.
Maçı izlemedim ama abdüş girsin yazılarını okudum.
Benim fikrim abdüş yusuf aynı anda 11 oynayamıyorlar
Geçen hafta gs maçı bir şey gördü hoca peşini bırakmadı.
Ben olsam yazıcı yedek kanatta
Abdüş ve castillo oynatirdim
Forvet arkası sosa
Bero haksızlık yapmayalım kanat oyuncusu değil başarılıda değil
Kontra atak futbolunda forvet arkasında oynayacaksın kopup gidecek
Hatırlar mısınız geçen sene ndoye verdiği pasla beronun gölü ile kazanmıştık
artvints
04.11.2017, 17:13
kayseri gs'yi yener evinde ama problem skor değil. galibiyete göre yapılmamış oyun planı. gol yemeyelim gerisi allah kerim düşüncesiyle çıkılmış. hadi bir süre öyle götürdün maçı, son 15 dakika castillo ve abdülkadir ile iki kanatlı olarak hızlı atak yapmayı dene. ona da sakatlıklar bahane edilecektir gerçi.
hocadan çok oyuncu yapısı umudumu kırıyor. fizik olarak eziliyorlar, geniş alanda hızlı paslarla oynamaya müsait bir oyun anlayışları yok. biraz karışsın ortalık hemen dikerler topu.
ben ne yazadigimi biliyorum ve kimleri kasteddigimide. Gecen hafta ayni kisiler bütün futbolculari havaya ucurdular. Hic sakatliklardan bahsedilmiyor. Onazinin cikmasi ilk yari sonu ve Sosa nin girmesi takima darbeyi vurdu.
Maçı analiz etmeden, desteksiz sallamayın.
Maçı izlemeyen biri şu yorumunla. Onazi 40. dakikaya kadar sahadayken takımın çok iyi olduğunu, sağlı-sollu yüklendiğimizi sanacak.
Kayseri Onazi varken de kedinin fare ile oynadığı gibi bütün sahayı parselledi, oyuna istediği gibi yön verdi.
Sadece pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı.
[QUOTE=Tuğrul;1920840814]Maçı analiz etmeden, desteksiz sallamayın.
Maçı izlemeyen biri şu yorumunla. Onazi 40 dakikaya kadar sahadayken takımın çok iyi olduğunu, sağlı-sollu yüklendiğimizi sanacak.
Sen sosali oyun ile onazili oyunu cözemedin anlasilan. Ikinci yari daha cok yüklendiler
Maçı izlemeyen biri şu yorumunla. Onazi 40 dakikaya kadar sahadayken takımın çok iyi olduğunu, sağlı-sollu yüklendiğimizi sanacak.
Sen sosali oyun ile onazili oyunu cözemedin anlasilan. Ikinci yari daha cok yüklendiler
Bero yusuf sosa aynı yerde oynamalılar ama biz şu adamları 10 nunumarada oynamiyoruz ısrarla
Ya yusufu kanatta oynatıyoruz
Ya sosayı 6 veya 8 oynatiyoruz
Ya beroyu kanat oynamiyoruz
10 numara oynamiyoruz sunları
Kıritik bölgedeki adamların kötü.ön liberon okay kotü oyun kurucun yusuf mac seciyor hrhalde menejeri söyluyor diger oyun kuruccun sosa bilerek oynamıyor sol kanadın castillo kötü geldigin beri level atlayamıyor bero ve ndoye futbolcu degil defansımda iyi adam yok beklerin hucuma katılamıyor.Nasıl duzelecek bu takım duzelmezzzzz.
Yavuz KÜÇÜK
04.11.2017, 17:20
Bu futbolla kazansak ne olacak ki? Maçı izlerken başıma ağrılar girdi, midem bulandı bir ara ölüyorum sandım. Utanç verici futbol oynadık. Yusuf ve Okay 2 maç üst üste iyi oynayamıyorlar ikisi de çok kötüydü. Castillo iyice geriye gidiyor. N'Doye bildiğimiz gibi. Onur'un zamana oynaması çok üzdü beni. Küçülüyoruz.
Lavlak lavlak koşan Bero resmen futbola tepki olarak doğmuş. Bir ara ümitliydik bundan hahaha aklıma geldikçe gülüyorum.
<twitterwidget class="twitter-tweet twitter-tweet-rendered" id="twitter-widget-0" style="position: static; visibility: visible; display: block; transform: rotate(0deg); max-width: 100%; width: 500px; min-width: 220px; margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" data-tweet-id="926789100450938881"></twitterwidget><script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Ben de dayanamıyorum abi artık. Geçen hafta ooo rıza hoca mütevazi adam süper hoca güzel taktik. Bu hafta sahadaki oyuncular dökülünce vizyonsuz ufak takım hocası oldu. Skor taraftarlığından bunaldığım kadar hiçbir şeyden bunalmadım. Rakip daha iyi oynadı ve berabere kaldık bu kadar.
Bizim ne yapıp ne edip kanatları Castillo Bongonda ile kurmamız gerekiyordu ama Yanal takımın anasını ağlattı.
Fatih Çelik
04.11.2017, 17:23
Kaybetmektense 1 puan iyidir . Takımca kötü oynarken bir anda takımın çehresini değiştiremezsin . Rıza hoca takımı geri çekerek iyi yaptı. Zaten kotu oynayan takimi bir de ileri sürseydi Ersun Yanal skorları gibi olurdu sonuç. Rakibin risk aldığı anlarda oyuncular kontraya çıkamadı ki büyük beceriksizlik. Takım fiziken yetersiz ve durarak oynuyor. Deniz Türüç gibi her koşulda ayakta kalabilen bi oyuncu yapımız yoktu. Onazi'nin çıkması zaten kazanma ihtimalimizi bitirdi.
Sosa'lı oyunda Rıza'nın mantalitesi pozisyonlar vermemize sebep oldu.
Niye topu tutacak-pas organizasyonunu verimli kılacak oyun anlayışı, futbolcu seçimleri olmazsa Onazi'nin direnç katan futbolu elbette aranır.
Rıza Çalımbay'ın hücum varyasyonu, taktiksel bilgisi yok.
Zira Yeni Malatya-Kayseri maçında koca 90 dakika'da 2 pozisyonumuz var. Oyuncu seçimi olarak da pas yapmaya elverişsiz oyuncuları oynatıyor.
Atıyorum Mustafa Akbaş, Uğur ve Bero gibi top kaybına açık oyuncuları seçiyor.
Oyun anlamında geçtim diziliş olarak Yusuf'u 8'e çekip Sosa'yı 10'a alsaydı birşeyler olabilirdi.
Abdülkadir'in 3 maçtır yedek bekletilmesi bile Rıza'nın acziyetine yeterli bir kanıttır.
Maçı analiz etmeden, desteksiz sallamayın.
Maçı izlemeyen biri şu yorumunla. Onazi 40. dakikaya kadar sahadayken takımın çok iyi olduğunu, sağlı-sollu yüklendiğimizi sanacak.
Kayseri Onazi varken de kedinin fare ile oynadığı gibi bütün sahayı parselledi, oyuna istediği gibi yön verdi.
Sadece pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı.
Güzel kardeşim karşındakini mahalle takımı mı zannediyorsun sen? İç sahada Kayserispor tabiki iyi oynayacak. Fenerbahçe ile Kadıköy'de berabere kalmış adamların iç sahada bizden iyi oynamasını mı yadırgıyorsun? Anadolu deplasmanına gidip elini kolunu sallayarak iyi oynayıp maç kazanmak eskide kaldı. Adamların yedek forveti Gyan. Sendeki Bero, rakipte yedek kulübesinde zor oturur bırak sahada futbol oynamayı. Castillo adamların içinden geçmeye çalışıyor 2 senedir ama umutluyum çözecek insanların içinden geçilemediğini. Bu kadro yapılanmasının cezasını takımı 3 haftadır çalıştıran hocaya mı kesiyorsun? Şu takıma 1 tane kaliteli kanat oyuncusu almayıp Bongonda'yı kiralayıp Bero'ya falan güvenmek Rıza'nın suçu yani?
Onazi'nin görevi de o zaten pozisyon üretmelerini engelliyordu, oyundan çıkınca tamamen tüm saha rakibe kaldı problem burda yaşandı. Ayrıca değişiklik haklarının gitmesi de oyuna müdahele edilmesinin önüne geçti. Şu maçta en suçsuz adam hocadır. Sahada dökülen futbolcular maçın suçlusudur. Sakatlıklar da cabası oldu.
Kıritik bölgedeki adamların kötü.ön liberon okay kotü oyun kurucun yusuf mac seciyor hrhalde menejeri söyluyor diger oyun kuruccun sosa bilerek oynamıyor sol kanadın castillo kötü geldigin beri level atlayamıyor bero ve ndoye futbolcu degil defansımda iyi adam yok beklerin hucuma katılamıyor.Nasıl duzelecek bu takım duzelmezzzzz.
ee sorun baska yerlerde bunu hepimiz biliyoruz. Balik bastan ......
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 17:31
Ulan Kayseri bu ligi ilk 5 içinde bitiremeyecek, hala neyi savunuyorsunuz ya.
1 tane isabetli ortan ve sutun yok.
Neyi kime karsi savunuyorsunuz be.
Bu takim 1 sut atamadan maç bitiremez.
1 orta yapamadan maç bitiremez.
Kimi neyi savunuyorsunuz hala.
PortoDeGalinhas
04.11.2017, 17:32
Bu maçtan sonra artık Castillo ve Sosa neden ilk 11 de oynamıyor demeyiz herhalde. Castillo tam olarak yusuf erdoğan olma yolunda hızla ilerliyor. Hız ve yetenek var ama oyun zekası çok düşük. Olcay şu hali ile 10 tane castillo eder. Sosa ise takım içindeki hainlerden biri açık şekilde, bildiğin sahada yürüdü takımı sabote etti. Sanırım tarihimizin en büyük kazığını yedik. Zaten sosa da büyük kumar oynamıştık ve daha ilk elden elimizdeki tüm parayı kaybettik.Sonuç olarak bu sene de şampiyonluğa oynama şansımızın kalmadığını anlamış olduk en azından. bundan sonra daha az stresli maçlar izleriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel kardeşim karşındakini mahalle takımı mı zannediyorsun sen? İç sahada Kayserispor tabiki iyi oynayacak. Fenerbahçe ile Kadıköy'de berabere kalmış adamların iç sahada bizden iyi oynamasını mı yadırgıyorsun? Anadolu deplasmanına gidip elini kolunu sallayarak iyi oynayıp maç kazanmak eskide kaldı. Adamların yedek forveti Gyan. Sendeki Bero, rakipte yedek kulübesinde zor oturur bırak sahada futbol oynamayı. Castillo adamların içinden geçmeye çalışıyor 2 senedir ama umutluyum çözecek insanların içinden geçilemediğini. Bu kadro yapılanmasının cezasını takımı 3 haftadır çalıştıran hocaya mı kesiyorsun? Şu takıma 1 tane kaliteli kanat oyuncusu almayıp Bongonda'yı kiralayıp Bero'ya falan güvenmek Rıza'nın suçu yani?
Onazi'nin görevi de o zaten pozisyon üretmelerini engelliyordu, oyundan çıkınca tamamen tüm saha rakibe kaldı problem burda yaşandı. Ayrıca değişiklik haklarının gitmesi de oyuna müdahele edilmesinin önüne geçti. Şu maçta en suçsuz adam hocadır. Sahada dökülen futbolcular maçın suçlusudur. Sakatlıklar da cabası oldu.
Tamamen katılıyorum insanlar Kayserinin bizden iyi olduğunu unutuyor senden iyi takım karşıdaki kardeşim elini kolunu sallayarak kazanma devri bitti. Takımın yarısı eksik forvetsiz oynuyoruz yedekte forvet bile yoktu adamlar Gyanı soktu oyuna. Sezon öncesi kadro planlaması berbat yapıldı maalesef kabul etmemiz lazım E.Y anasını ağlatıp gitti takımın.
Ulan Kayseri bu ligi ilk 5 içinde bitiremeyecek, hala neyi savunuyorsunuz ya.
1 tane isabetli ortan ve sutun yok.
Neyi kime karsi savunuyorsunuz be.
Bu takim 1 sut atamadan maç bitiremez.
1 orta yapamadan maç bitiremez.
Kimi neyi savunuyorsunuz hala.
Kayseri sezon sonu ligi bizden yukarıda bitirecek her türlü.
Bu kadronun şampiyonluğu oynayacak kalitede olduğunu bizzat Rıza Çalımbay söyledi.
Rıza Çalımbay bunu söylerken senin bundan şikayetçi olman, yetersizliğe kılıf bulman anormallik olur.
Futbolcuların gram suçu yok.
Tamamen kabahatli olan takımı taktiksel, teknik ve psikolojik olarak iyi hazırlayamayan Rıza Çalımbay'dır.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 17:34
Sizin kafanizla Bjk ve Fenere sut bile atamamamiz lazimdi.
Oyuna laf eden yok burada.
Zihniyet kötü.
Zihniyet.
Bunu bir anlayin.
Tek ümidim devre arasi dogru oyunculari bulmak. Yoksa daha cok ahlanip vahlanacagiz gibi. Uzun vadede kurtulusumuzun para milyardari birisi yada Futboldan anlayanlarin kulübü yönetmesinden geciyor.
Sizin kafanizla Bjk ve Fenere sut bile atamamamiz lazimdi.
Oyuna laf eden yok burada.
Zihniyet kötü.
Zihniyet.
Bunu bir anlayin.
Sen geçen hafta gs maçından önce kadro yüzünden Rıza hocaya demediğini bırakmadın, sonra maç bitince ben g*t olmaya razıyım yeter ki kazanalım demedin mi. Demek ki sen skor taraftarısın abicim kusura bakma dik duruşunu maçtan sonra göremedik maalesef şimdi puan kaybında yine başladın zihniyet, Rıza korkak hoca demeye keşke gs maçından sonra da diyebilseydin aynılarını.
Tamamen katılıyorum insanlar Kayserinin bizden iyi olduğunu unutuyor senden iyi takım karşıdaki kardeşim elini kolunu sallayarak kazanma devri bitti. Takımın yarısı eksik forvetsiz oynuyoruz yedekte forvet bile yoktu adamlar Gyanı soktu oyuna. Sezon öncesi kadro planlaması berbat yapıldı maalesef kabul etmemiz lazım E.Y anasını ağlatıp gitti takımın.
Yeni Malatya maçında Burak vardı da ne oldu ?
Rıza'nın ikinci bölgede pas arası yaparak ve ileriye uzun top atarak pozisyon bulma anlayışından üretkenlik sağlayamadık.
Kafa yormadan, derinlemesine düşünmeden saçmasapan yorum yapmayın.
Yahu yazmayayım diyorumda siz hiç mi maç izlemiyorsunuz.Rıza hoca full atak asla oynamaz.Önce önlemlerini alır, defansı oturtur.Zaten buradaki herkes bunu istemiyor muydu?Ağlaşıp durmuyormuydunuz 5 yedik,6 yedik diye.
Adamlar baskılı oynadılar ama verdiğimiz pozisyon herhalde 2 yada 3.Bu sırada 2 tane sakatlıkla en iyi oyuncularından Onazi çıkmış.santraforların yok.Oynadığın rakipte istim üstünde gayette kaliteli ayakları olan Kayseri.
Hocanın planı bu sayıları biraz daha üste çıkarmaktır ve yapacaktır.Sonuçta alacaktır.
Ya oyun olarak dengesiz, saçma sapan Ersun futbolu oynanacak,yada temkinli sonuç alan defansif oyun.Öyle rakibi boğan oyun fln beklemeyin.
Bunları bilerek maçları izlerseniz çıldırmazsınız.
Özellikle kanat oynayan oyunculardan defansif yardım her hoca ister.Yarın Castillo'da Abdülkadir'de defansını yaparsa takımda ilk 11 oynar.Sosa'da.Adamın düşüncesi bu.
Güzel oyun oynamayacağız ama sonuçlar daha iyi olacak.Bu gerçekle yaşayın :)
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 17:44
Sen geçen hafta gs maçından önce kadro yüzünden Rıza hocaya demediğini bırakmadın, sonra maç bitince ben g*t olmaya razıyım yeter ki kazanalım demedin mi. Demek ki sen skor taraftarısın abicim kusura bakma dik duruşunu maçtan sonra göremedik maalesef şimdi puan kaybında yine başladın zihniyet, Rıza korkak hoca demeye keşke gs maçından sonra da diyebilseydin aynılarını.Valla ben bu maçla notunu vericem dedim Rizaya. Gs Macini kazandığımız icin de özür bile diledim burada. O erdemi de gösterdim.
Ve bu maçla nasil bir zihniyeti olduğunu net gördüm.
Skor taraftari olsaydim. 1 maca bile gidemeden kombine almazdim Bursada oturmama rağmen. 4 tane orijinal forma almazdim sirf ufakta olsa katkimiz olsun diye.
Ben iyi futbol istiyorum. Yenilsen de, defansif taktiğin olsa da, bir hücum organizasyonun olsun istiyorum.
Bunu anlamayacak biri de yoktur bu forumda.
Sut çekmeden, orta yapmadan, kalecin 10 dakika zaman geciriyorsa.
Kusura bakma da polyana olamam.
Riza veya Mahmut meselesi değil bu.
Zihniyet meselesi.
Kötü oynayabilirsin ama korkak zihniyeti istemezsin.
Olay bu kadar basit.
Bunu anlamasaniz da milletin derdi bu burada, baska birsey değil.
Skor taraftarlığı filan değil bu.
Trabzonspor'un kadrosunu yazıyorum birisi şunu Rıza Çalımbay'ın eline versin.
Antrenmanlarda birbirileri ile oynama alışkanlığı, tecrübesi kazandıralarak iyi ve atak oyun sağlanabilir.
_____________________Onur_________________________
Pereira_________Okay________Batuhan(Mas)__________ _Bongonda
_________________Yusuf__________Onazi_____________ ____
Abdülkadir______________Sosa____________________Ca stillo
_________________Rodallega________________________ ___
Tandem - Yerden ve kısa pasla çıkmak için Okay ve Batuhan oynamalı. Bunlar geniş alanda da Uğur-Durica'dan çabuklar.
Sol bek - Sürekli ataklara bindirme yapan oyuncu olmalı. Bongonda solda olmalı.
8 numara - Yusuf 10 numara için yetersiz kalıyor artık iki yönlü oyuncu olmak için çaba sarfetmeli.
artvints
04.11.2017, 17:47
herşeye rağmen son iki pozisyonu adam gibi değerlendirebilirdik. ilk pozisyonda top bero'ya atılmalıydı. ikinci pozisyonda da bero topu bir saniye ayağında tutup sola verse veya abdülkadir'in ayağına değil de biraz daha önüne atsa golü bulabilirdik.
volkan hubocan yapmış olmak için yapılmış transferler. oysaki eski hoca bunu yapmayacağız diyordu. düzgün bir stopere atak sürükleyebilen düzgün bir kanada ihtiyacı vardı takımın. illa pahalı olmasına gerek yoktu.
Valla ben bu maçla notunu vericem dedim Rizaya. Gs Macini kazandığımız icin de özür bile diledim burada. O erdemi de gösterdim.
Ve bu maçla nasil bir zihniyeti olduğunu net gördüm.
Skor taraftari olsaydim. 1 maca bile gidemeden kombine almazdim Bursada oturmama rağmen. 4 tane orijinal forma almazdim sirf ufakta olsa katkimiz olsun diye.
Ben iyi futbol istiyorum. Yenilsen de, defansif taktiğin olsa da, bir hücum organizasyonun olsun istiyorum.
Bunu anlamayacak biri de yoktur bu forumda.
Sut çekmeden, orta yapmadan, kalecin 10 dakika zaman geciriyorsa.
Kusura bakma da polyana olamam.
Riza veya Mahmut meselesi değil bu.
Zihniyet meselesi.
Kötü oynayabilirsin ama korkak zihniyeti istemezsin.
Olay bu kadar basit.
Bunu anlamasaniz da milletin derdi bu burada, baska birsey değil.
Skor taraftarlığı filan değil bu.
Korkak zihniyet istemiyorsan Ersun Yanal gibi sahaya Sosa-Yusuf ile çıkarsın, rakip her pozisyonda defansını eksik yakalar üçlük beşlik olur dönersin. Realist hoca sevmiyor bizim taraftarımız onu anladım. Hayal satan adam lazım bizim taraftarımıza. Hoca hayal satacak, gerçekleri konuşmayacak.
Diyor ki arkadaş Rıza hoca demiş ki Trabzonspor'un zirveye oynayacak kadrosu var. Bu konuda aksini iddia eden oldu mu? Kucka yok,Rodallega yok,Burak yok, Olcay yok. Yok oğlu yok. Rakip takımın aktif ilk 11'i bizim oyunculardan daha iyiydi bunu görmemek için kör olmak gerek sanırım.
castillo61
04.11.2017, 17:48
Şampiyonluk diye başladığımız sezonda Kayseri daha iyi takım diye Rıza savunuluyor. Katettiğimiz yol muazzam.
Trabzonspor'un kadrosunu yazıyorum birisi şunu Rıza Çalımbay'ın eline versin.
Antrenmanlarda birbirileri ile oynama alışkanlığı, tecrübesi kazandıralarak iyi ve atak oyun sağlanabilir.
_____________________Onur_________________________
Pereira_________Okay________Batuhan(Mas)__________ _Bongonda
_________________Yusuf__________Onazi_____________ ____
Abdülkadir______________Sosa____________________Ca stillo
_________________Rodallega________________________ ___
Tandem - Yerden ve kısa pasla çıkmak için Okay ve Batuhan oynamalı. Bunlar geniş alanda da Uğur-Durica'dan çabuklar.
Sol bek - Sürekli ataklara bindirme yapan oyuncu olmalı. Bongonda solda olmalı.
8 numara - Yusuf 10 numara için yetersiz kalıyor artık iki yönlü oyuncu olmak için çaba sarfetmeli.
Rıza hocanın sistemine, kadrosuna sallayan adamın yazdığı kadroya bakıp da gülmemek mümkün mü Allah aşkına ya :)
Şu takımın bu ligde 5 tane gol yemeyeceği tek takım Gençlerbirliği'dir. Gerisi 5 den aşağı gol atamaz. Onlar atamazsa bu defans hattı kendi kendine 5 tane atar. Bu forumda gördüğüm en komik kadro gerçekten.
Rıza hocanın sistemine, kadrosuna sallayan adamın yazdığı kadroya bakıp da gülmemek mümkün mü Allah aşkına ya :)
Şu takımın bu ligde 5 tane gol yemeyeceği tek takım Gençlerbirliği'dir. Gerisi 5 den aşağı gol atamaz. Onlar atamazsa bu defans hattı kendi kendine 5 tane atar. Bu forumda gördüğüm en komik kadro gerçekten.
Rıza da senin gibi esnek ve yaratıcı olmayan taş devri kafası ile takımı yönettiği için 3 maçta 4 puan alıyoruz.
Yeni Malatya ve Kayseri maçında iki tane pozisyon bulabiliyoruz.
Futbol temel husus - Kontrol, pas, dripling, koşu bileşenidir.
Batuhan, Okay, Bongonda > Uğur, Durica, Mustafa Akbaş'tan kat be kat üstün özelliktedir.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 17:56
Korkak zihniyet istemiyorsan Ersun Yanal gibi sahaya Sosa-Yusuf ile çıkarsın, rakip her pozisyonda defansını eksik yakalar üçlük beşlik olur dönersin. Realist hoca sevmiyor bizim taraftarımız onu anladım. Hayal satan adam lazım bizim taraftarımıza. Hoca hayal satacak, gerçekleri konuşmayacak.
Diyor ki arkadaş Rıza hoca demiş ki Trabzonspor'un zirveye oynayacak kadrosu var. Bu konuda aksini iddia eden oldu mu? Kucka yok,Rodallega yok,Burak yok, Olcay yok. Yok oğlu yok. Rakip takımın aktif ilk 11'i bizim oyunculardan daha iyiydi bunu görmemek için kör olmak gerek sanırım.Sorarlar hemserim o zaman.
Yaninda Abdulkadir var, Sosa var, gerekirse Volkan Sen var.
Oynama Beroyla diye.
Yok öyle 4 adam eksik lafi.
Sen hocasin.
Defansif de oynuyorsan bu adamlarla kontra arayacaksın.
Ayaga 3 pas ust uste yapacaksin.
Sut atacaksın.
Orta yapacaksın.
Riza tam sizin zihniyetinize göre hoca.
Ama tam.
Korkak, pisirik, aman gol yemeyeyim, korner duran top filan 1 tane atarim da maçı alırız.
Bugun Kayseri becerikli olsa 4-0 da biterdi mac.
Hey yavrum hey be.
Bu takımın taraftarinin zihniyeti Kayseri taraftarindan daha küçülmüş.
Ama suç sizde değil.
Bu takımı ilk gamsizlara, sonra da capsizlara emanet edip sizin zihninize ilk 6'yi kovalayan bir takım gibi gösteren yönetimde.
Bugün iyi defans filan da yapmadık.
Ve emin ol Deniz ,Umut, Gyan,Lopes ile mac 4-0 da olurdu.
Riza şükür namazi kılsın.
Çapsız yine ilk kez takım gol yemedi bu sezon demiş.
Rıza da senin gibi esnek ve yaratıcı olmayan taş devri kafası ile takımı yönettiği için 3 maçta 4 puan alıyoruz.
Yeni Malatya ve Kayseri maçında iki tane pozisyon bulabiliyoruz.
Futbol temel husus - Kontrol, pas, dripling, koşu bileşenidir.
Batuhan, Okay, Bongonda > Uğur, Durica, Mustafa Akbaş'tan kat be kat üstün özelliktedir.
Ya allah aşkına sen bu kadroya mı esnek ve yaratıcı kadro diyorsun. Batuhan ve Okay'ı stoper oynatıp, Bongonda'yı sol bek oynatmak mı yaratıcı ve esnek zeka oluyor?
Hep söyledim yine söylüyorum taraftarımız ütopya seviyor realizmden çok uzaklar. Bongonda'yı sol beke yazıp, hayatında 3-4 maçını belki izlediği orta saha oyuncusu Batuhan'ı stoper oynatmanın radikal ve modern bir kafa olduğunu düşünüyor.
kadriviv
04.11.2017, 17:59
İki haftalık süreç ile ilgili ufak bir yorum bırakmak istedim:
Gs maçındaki düşünce ile bu maçtaki düşünce aynıydı... İleri uzun, dönen topu al pozisyon yap...
Bu düşünce geçen hafta tuttu, neden: Denayer'dan hava topu almakta zorlanmadı Damdoy, ve pivot santroforun yapması gerekenleri yaptı. Başarılı da oldu.
Bu hafta ise göbekte kalabalık kayseri karşısında yine aynı şekilde pozisyon bulmaya çalışınca olmadı... Kanatlardan da ekstra bişey çıkmayınca neredeyse pozisyonsuz maçı kapattık.
Rıza hocaya şu konuda sitem edebiliriz: Bero zaten kanatta savunma gibi oynuyor ve Yusuf da geçen hafta çizgiye yakın iyi işler çıkartmışken; Onazi sakatlandığında Bero'yu 8e çekip Sosa'yı 10'a, Yusuf'u çizgiye alabilirdi. Bu kesinlikle bizim pozisyon yakalamamızı sağlardı, ama tercih etmedi.
Gökhan Balcı
04.11.2017, 17:59
Bir takım bütün olarak iyi olmalıdır. Bir iki kötü oynayan varsa da takım idare edebilir. Ama bir takım komple kötüyse herkesi suçlamak gerekir bireysel olarak birini suçlamak doğru değil. Bana kalırsa en bariz sorun bir 8 numara. Oyunun ön bloğa akmasını sağlayacak en bariz adam bu. İki tane 6 numara ile o topu ileri taşıyamazsın. Bero bana kalırsa yeteneksizliğinden öte düşüncesiz bir adam. Bu şekilde bir adam iyi bir futbolcu olamaz. Kanat oynayan bir adam nasıl bu kadar faul yapar akıl almıyor. Demek ki defans falan olsa her maç penaltı yaptıracak. Castillo için yapılan tepkileri de çok doğru bulmuyorum. Sanırım kendisine olcaya sabredilen kadar sabredilebilir. Adam o kadar oynamayınca hemen müthiş işler yapması beklendi ama bu kadar maç eksiği olan bir adamın elbet eksikleri olacaktır. Her şeyin zamanla düzeleceğine inanıyorum
Ya allah aşkına sen bu kadroya mı esnek ve yaratıcı kadro diyorsun. Batuhan ve Okay'ı stoper oynatıp, Bongonda'yı sol bek oynatmak mı yaratıcı ve esnek zeka oluyor?
Hep söyledim yine söylüyorum taraftarımız ütopya seviyor realizmden çok uzaklar. Bongonda'yı sol beke yazıp, hayatında 3-4 maçını belki izlediği orta saha oyuncusu Batuhan'ı stoper oynatmanın radikal ve modern bir kafa olduğunu düşünüyor.
O halde sana Uğur-Durica-Akbaş ile mutluluklar dilerim.
Ahmet Erkan Sezgün
04.11.2017, 18:05
Diyor ki arkadaş Rıza hoca demiş ki Trabzonspor'un zirveye oynayacak kadrosu var. Bu konuda aksini iddia eden oldu mu? Kucka yok,Rodallega yok,Burak yok, Olcay yok. Yok oğlu yok. Rakip takımın aktif ilk 11'i bizim oyunculardan daha iyiydi bunu görmemek için kör olmak gerek sanırım.
Sistem doğru kurulursa Yusuf ve Sosa yan yana oynar bakınız 2 sezon önce bjk,Şenol hoca nasıl oynatmış,Oğuzhan ve Sosa'yı !
Mustafa YILMAZ
04.11.2017, 18:08
maç öncesi beraberlik demiştim öylede oldu. bero takımın çalışkanlığını arttırıyor ama üretkenliği azaltıyor kayseri zor deplasman bu sene evlerinde çok iyiler son maçtan moralleride yerinde ve hocaları iyi bir hoca o yüzden deplasmanda böyle çıkarsan bir şey demem. gol yemedik en azından bi geçiş sürecindeyiz.
Muhammet_61
04.11.2017, 18:09
Taktiksel analizden önce şunu belirtmekte fayda var ki takım mental olarak maçlara iyi hazırlanamıyor. Bunu derbi maçları ile diger Anadolu takımları ile oynanan maçlardaki oyuncuların performanslarına bakarak net olarak görebiliriz. Ersun Yanal döneminde yüklenemeyen mental konsantrasyonun, açıklamalarında özellikle iç saha maçlarına vurgu yapan Rıza Çalımbay'ın deplasmanlardaki defansif anlayışı ile beraber hala yetersiz olduğu görülüyor.
Şurası çok net ki takım bugün kendi futbolunu oynamaktansa sert ve presli oyun ile rakibi oynatmama üzerine taktik almış. Oyuncu tercihleri de bu yönde. Bu taktiğin, orta sahası kalabalık olan GS'ye karşı işe yarasa da daha çok pas oyununu ve hızlı atakları seven ve topu ayağında tutmayı başaran Kayserispor karşısında uygun olmadığı belliydi. Yapılması gereken Abdülkadir gibi hızlı ve topu olumlu kullanabilecek hücumcular ile orta sahada durağan Okay'ın yerine pas alışverişlerini yönetebilecek olan Sosa'nın ilk 11'de başlamasıydı. Sosa'nın orta sahadaki ekürisi ise Onazi olmalıydı. Sert savunmayı seven Akbaş'ın yerine ise o mevkinin gerçek sahibi Mas oynamalıydı.
Matus Bero isimli, her an kırmızı kart görme potansiyeli olan oyuncumuz malesef beklenen gelişmeyi sağlayamadı. Bu maçta da gereksiz sertliğin yanında hiçbir topu olumlu kullanamayarak takım oyununa olan negatif katkısını sürdürdü.
Castillo'nun maç eksiği olduğu çok bariz şekilde göze çarptı. 1 aydan fazla zamandır sakatlığını atlatmasına ragmen bu maç öncesine kadar bu kadar az süre alması, zaten kötü görünüm sergileyen takım oyunu ile beraber performansının düşük olmasına yol açtı.
N'doye kendisine gelen topları iyi bir şekilde arkadaşlarına indirdiyse de rakip defansı zorlayacak görüntüden yine uzaktı. Kendisi ancak geçmiş dönemlerde uygulanan 2'li forvetin yardımcı unsuru olarak görev yapabilir. Modern tek santrfor özelliği kendisinde malesef yok.
Hafta içerisinde dönen transfer muhabbetlerinin Yusuf'u olumsuz etkilediği de ortada. Gelişmesini henüz tamamlamadığının farkına varması, fizik gücünü geliştirmesi ve biraz daha hızlı karar alabilmeyi oğrenmesi gerekiyor.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımı defansif oynatmakla beraberliğe oynatmak çok ayrı şey,önce bunu bi anlasın herkes...defansif oynatırsın ama kazanmak istersin anlarım susarım o zaman...ama bugün olay çok farklıydı,çok küçük bi takım vardı...kalecinin zaman geçirmeleri,oyuncuların yatmaları...işte bunlar küçüklük...işte bu hazmedilmez...bunu hazmeden anadolu klübü olduğunu kabul etsin...
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:13
Takımı defansif oynatmakla beraberliğe oynatmak çok ayrı şey,önce bunu bi anlasın herkes...defansif oynatırsın ama kazanmak istersin anlarım susarım o zaman...ama bugün olay çok farklıydı,çok küçük bi takım vardı...kalecinin zaman geçirmeleri,oyuncuların yatmaları...işte bunlar küçüklük...işte bu hazmedilmez...bunu hazmeden anadolu klübü olduğunu kabul etsin...Anlatamadik. Skor taraftari yaftasi yedik.
Adımiz Riza düşmanı oldu.
Umut, Gyan, Deniz ve Lopes ile yüzde yüzlük cepheden şutları da var adamların.
Mac 4-0 da biterdi.
Bizim bu sezon ilk kez ne bir sutumuz ne de bir isabetli ortamiz var.
Yazik ki bu zihniyet taraftari da kendine tutsak etti.
Yavuz Hasan
04.11.2017, 18:14
burda dün dedim bugün de diyorum yarın da diyeceğim
bu rıza dan bi cacık olmaz haa siz sıvas konya oluruz diyorsanız o ayrı
gs maçının ardından dediğim gibi yine hatırlatmakta fayda var
Fatih Çelik
04.11.2017, 18:17
Sistem doğru kurulursa Yusuf ve Sosa yan yana oynar bakınız 2 sezon önce bjk,Şenol hoca nasıl oynatmış,Oğuzhan ve Sosa'yı !
Arkalarında Atiba oynuyordu belirtmek isterim
Abi Atiba var mı senin elinde? Hatta dünyada kaç tane Atiba var senin alabileceğin fiyat aralığında? Bu adamın kalitesinde adam bulup getirebilir misin? Arkalarında Atiba oynarsa Oğuzhanla Sosa da beraber oynar, Yusuf ile Sosa'da.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:24
gs maçının ardından dediğim gibi yine hatırlatmakta fayda varTaraftar Kayseri taraftarindan daha küçük zihniyette.
Hocasi ne olsun, çıkar bu hafta da basina gol yemeden 1 maç bitirdik diye anlatir La Fontenden masallar.
Az güçlü olsa Osmanli da bizi yener diyecem de.
Onlar da harbi rezil.
Haftaya galibiyetle Rizayi pohpohlamaya devam ederler.
Valla Fener maçı dahil ligin sonlarında bırak Atiba'yı ; Tolgay-Oğuzhan-Talisca oynadı ligin sonlarında.Ama bunun için çalışma gerekiyor, zihniyet gerekiyor öyle koydum oldu ile olmaz böyle işler.Kimse gelir gelmez yapamaz öyle şeyler.Ha Rıza Hoca yapar mı, o asla yapmaz ayrı konu.Ama şu an yapılamaz.
Soner Albayrak
04.11.2017, 18:28
Hiç transfer yapmaya gerek yoktu.
Korkunç bir yükün altına boşu boşuna girildi. Gelecek karanlık.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:28
Valla Fener maçı dahil ligin sonlarında bırak Atiba'yı ; Tolgay-Oğuzhan-Talisca oynadı.Ama bunun için çalışma gerekiyor, zihniyet gerekiyor öyle koydum oldu ile olmaz böyle işler.Kimse gelir gelmez yapamaz öyle şeyler.Ha Rıza Hoca yapar mı, o asla yapmaz ayrı konu.Ama şu an yapılamaz.Cat çat vuruluyor Rizanin capsizligi anlayanlarin yüzüne.
Eline sağlık.
Ki burada en cok Senol Gunesi elestirenlerden biri benimdir.
Antalya bile bu adami ÇAPSIZ diye kovdu.
Bu anlayana yeter de artar.
Cat çat vuruluyor Rizanin capsizligi anlayanlarin yüzüne.
Eline sağlık.
Ne olsun istiyorsun sen peki, tavsiyen nedir. 20 tane hoca değiştirildi, sanırım beğendiğin bir tane hoca olmadı bu süreçte. Ne yapalım sen geç istiyorsan takımın başına bunlar beceremiyorlar demek ki bu işi. Senin düşündüklerini düşünecek kadar zekası yok demek ki bu takımın başına gelen 10 tane hocanın.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:35
Ne olsun istiyorsun sen peki, tavsiyen nedir. 20 tane hoca değiştirildi, sanırım beğendiğin bir tane hoca olmadı bu süreçte. Ne yapalım sen geç istiyorsan takımın başına bunlar beceremiyorlar demek ki bu işi. Senin düşündüklerini düşünecek kadar zekası yok demek ki bu takımın başına gelen 10 tane hocanın.Ilk günde yazdim, hep yazicam.
Bu takımın başına ofansif şablonları olan hoca gelmeliydi.
Herkes Ersun gitsin derken bu takimin tek sorunu Ersun değil dedim.
Çünkü bu yonetimin capi Hami filandi.
Biliyordum böyle korkak, capsizin geleceğini.
Ve artik kadro dağıldı.
Ve büyük bir borc yükü ile dağıldı bu kadro.
Artik ha Riza kalmış, ha Mehmet gelmiş, ha Ahmet gelmiş farketmez.
Bu saatten sonra gerçekten Kayseri zihniyetine gidicez.
Yapılacak birsey kalmadi.
Adem Köse
04.11.2017, 18:36
Ileri oyuncularimiz ayaklarinda hic top tutamiyor. Ne arkasi dönük ne de dikine top tutma yok. Birebirlerde adam gecemiyor. Işimiz cok zor. Abdulkadir bizim icin cok degerli hem de inanilmaz degerli bir oyuncu bu anlamda... 3. Bolgede bir tane daha boyle bir oyucuya ihtiyacimiz var. Biz Yusuf Yazici yi cok buyutuyoruz galiba. Deniz Turuc gercekten cok faydali ayaginda top tutmasiyla aldigi kararlar ve oyun gurusu ile...
amasya0561
04.11.2017, 18:38
Kayseri’nin sonuna kadar hak ettiği bir maçtı 1puanı hediye ettiler bize resmen.
Onur’un ıslıklanmasından utandım Trabzonspor berabere olduğu maçta zamana oynuyor yazık.
İki takım forma değiştirse kimse itiraz etmezdi sanırım Kayseri kadar top oynasak ben razıyım
Kayseri ezdi resmen. Bu baskıyı kıracak iki pas yapacak oyuncu gurubu yok bizde. Sosa gibi adam bile 2-3 kez orta sahadan kaleciye pas attı neden çünkü pas verecek adam bulamadı. Boşa çıkan yok pas isteyen yok hocanın bunu çözmesi gerek
Ileri oyuncularimiz ayaklarinda hic top tutamiyor. Ne arkasi dönük ne de dikine top tutma yok. Birebirlerde adam gecemiyor. Işimiz cok zor. Abdulkadir bizim icin cok degerli hem de inanilmaz degerli bir oyuncu bu anlamda... 3. Bolgede bir tane daha boyle bir oyucuya ihtiyacimiz var. Biz Yusuf Yazici yi cok buyutuyoruz galiba. Deniz Turuc gercekten cok faydali ayaginda top tutmasiyla aldigi kararlar ve oyun gurusu ile...
Yusuf yetenekli bir oyuncu ama katılıyorum. Sahada ağırlığını koyduğu süre daha da artmalı. Yaşı genç Deniz 93 doğumlu olması lazım. 4 sene sonra Yusuf ondan daha iyi oyuncu olacaktır, potansiyeli var.
Cat çat vuruluyor Rizanin capsizligi anlayanlarin yüzüne.
Eline sağlık.
Ben sana destek çıkmadım ki :)
Hocam maalesef sen bu ülkedeki klasik taraftar tipisin.Her maç sonu realiteden uzak hep yenelim, hep ezelim, hep bana, hep bana zihniyeti.
Aslada memnun, mutlu olmayacaksın takımdan.Kim gelirse gelsin.Ne yaparsa yapsın.
Sana yaşça tecrübeme göre tavsiye vereyim kabul edersen.Asla mutlu olamayacağın bu sporla ilgilenmeyi bırak kendini daha mutlu edecek şeylere yönel.
Yoksa hep mutsuz olacaksın futbol konusunda :)
Soner Albayrak
04.11.2017, 18:42
Yemezsek belki atarız zihniyeti...
Arkadaşlar Rıza'nın zihniyeti bu, fazlası değil.
Rezil bir oyun oldu.. Cidden bu sene izlediğim en kötü futboldu gayse fb derbisinden sonra..
Hoca hafta içi röportaj yapmaktan takımı hazırlayamadığı belli..
Bu kadronun zaten galip gelmesini bekleyemezdik.. Sahada en azından skor üretebilecek 3 4 oyuncu şart.. Bero ndoye castillo skor anlamında zaten birşey üreten oyuncular değil..
Rıza hoca bu saatten sonra gerçeği görüp çift forvete dönmesi lazım.. Kanatları çok yoğun kullanmadan direkt kaleye gideceğimiz bir sistemle oynamamız gerekiyor
Soner Albayrak
04.11.2017, 18:44
Bu arada bizim yıldız dediğimiz adamlar Etoo'nun sol bacağı etmez.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:44
Ben sana destek çıkmadım ki :)
Hocam maalesef sen bu ülkedeki klasik taraftar tipisin.Her maç sonu realiteden uzak hep yenelim, hep ezelim, hep bana, hep bana zihniyeti.
Aslada memnun, mutlu olmayacaksın takımdan.Kim gelirse gelsin.Ne yaparsa yapsın.
Sana yaşça tecrübeme göre tavsiye vereyim kabul edersen.Asla mutlu olamayacağın bu sporla ilgilenmeyi bırak kendini daha mutlu edecek şeylere yönel.
Yoksa hep mutsuz olacaksın futbol konusunda :)Bu saate kadar yüzümüz gülmedi. Ama bunun tek suçlusu da Riza değil.
Bu takımı ona emanet edenler.
Ve millet dalgasında olayin ama bu kadro ilk 4 içinde bitiremezse sezonu.
Koskoca Trabzonspor diye birsey kalmayacak.
Ve arkalara dönüp biraz forumu okursan anlarsın kim skor taraftari.
Kim bu takım yok oluyor diye üzülen.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:46
.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171104/391cd527522596057e41cc0601791bed.jpg
Ahmet Erkan Sezgün
04.11.2017, 18:50
Arkalarında Atiba oynuyordu belirtmek isterim
İşte söylemek istediğim budur zaten,sen kadro yapılanmanı doğru kurarsan Sosa'da oynar,Yusufta.Senin elinde Okay varken gidip aynı tip Kucka'yı almazsın daha çevik bir ön libero alırsın.
Bizim sorunumuz paramız çok anladığım kadarı ile o nedenle aynı tip adamlara milyonlar verip duruyoruz.Paramız olmasa Okay varken Kucka'yı almazsın.
Galatasaray içerde rakibi parçaladı dün, bize karşı şut bile atamadan maç bitirdiler. Günlük yorumlarla bir yere varamayız. Genel tabloyu görmeli, bu doğrultuda yorum yapmalıyız. Ersun Yanal takımda bölünmelere sebep olmuş, forma adaletini sağlayamamış, takımın motivasyonunu yerle bir etmiş ve takımdan gönderilmiştir. Bu sebeple şuandaki tablonun suçlusu kesinlikle Rıza Çalımbay olamaz hem de kadroda sakat ve cezalı birçok isim varken. Bu adam eğer 4-5 hafta sonra da bu takıma bir şey kazandıramazsa o zaman bir şeyler konuşulur, tartışılır daha net şekilde. Ama günlük sonuçlar üzerinden yorum yapmak bize bir şey kazandırmadı, kazandırmayacak da.
Bu saate kadar yüzümüz gülmedi. Ama bunun tek suçlusu da Riza değil.
Bu takımı ona emanet edenler.
Ve millet dalgasında olayin ama bu kadro ilk 4 içinde bitiremezse sezonu.
Koskoca Trabzonspor diye birsey kalmayacak.
Ve arkalara dönüp biraz forumu okursan anlarsın kim skor taraftari.
Kim bu takım yok oluyor diye üzülen.
Hatalar çok.Ama en büyük hata bizdeki zihniyet.Ne futbolu yorumluyabiliyoruz, ne futboldan anlıyoruz.Karşıda rakip yok gibi sırf kendi takımımız üzerinden maç yorumluyoruz.Td değerlendirmelri ayrı komik.Her oyun sonrası yedekteki veya sokmadıkları üzerinden tüm suçu Td'ye atıyoruz.Sonra katliam.2-3 td den sonra komple kadro değişimi, yine aynı döngü.Sonunda İstiklal marşı ve kapanış.
Tabiki kalmayacak Trabzonspor.Son barutta atıldı.
Benim anlamadığım zaten bildiğiniz şey için devamlı üzülmeniz.Ben üzüldüm, kabul ettim, bitti.Her gün ağlanmaz ki yahu.
bordolu mavi
04.11.2017, 18:54
Maçın nasıl olacağını hafta içinde yazdık dile getirdik
Irıza Çalımbey en üst nokta da Talyasporda çalışır
haaa bizdeki gidişat küçülme noktasında
artık bize de böyle hocalar gelir mi gelir oldu
istikrarı yakalayamadık
uzatmayacağım ve de tepkileri göze alarak
yazıyorum biz Şenol Güneş hocamızın parıltısına
dayanamadık gözlerimiz kamaştı
elin oğlu takımını parlattı Şenol hocayla
3 liralık adamın değeri oldu 30 lira
neyse haftaya osmanlı imparatorluğu maçı
bence ligin düğüm maçı
düşmeye mi oynayacağız
yoksa ilk 10 mu hedef olacak bu
maçla belli olur
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 18:55
Tabiki kalmayacak Trabzonspor.Son barutta atıldı.
Benim anlamadığım zaten bildiğiniz şey için devamlı üzülmeniz.Ben üzüldüm, kabul ettim, bitti.Her gün ağlanmaz ki yahu.
Aslında doğru olan şey bu.
Inanmak istemiyoruz.
Ahmet Erkan Sezgün
04.11.2017, 18:56
Abi Atiba var mı senin elinde? Hatta dünyada kaç tane Atiba var senin alabileceğin fiyat aralığında? Bu adamın kalitesinde adam bulup getirebilir misin? Arkalarında Atiba oynarsa Oğuzhanla Sosa da beraber oynar, Yusuf ile Sosa'da.
Kıymetli kardeşim,neden getiremeyesin ? Harcadığımız paraya bakarsan çok daha iyisini bile getirebilirsin.Boşa giden paraları bir alt alta toplayalım bakalım geliyor mu ?
Volkan Şen---- Ne kadar verilecek bu arkadaşa ?
Kucka---------- Bonservisi ve kendisine ödenecek para ne kadar ?
Bongonda------Kulübüne ve kendisine sırf kiralık verilen ücret ne kadar ?
Hubocan-------Kulübüne ve kendisine sırf kiralık verilen ücret ne kadar ?
Birde şöyle bakalım Atiba denilen adam kaça alındı ? Sen yeterki araştır ve futbolu bil.Menejerlerin kucağında oturursan alamazsın elbette iyi ve ihtiyacın olan oyuncuyu....
Asıl avrupaya gitmesi gereken adam deniz turuc adam istikrarlı maç seçmiyor her maç faydalı yusuftan çok daha etkili bir silah.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 19:01
Asıl avrupaya gitmesi gereken adam deniz turuc adam istikrarlı maç seçmiyor her maç faydalı yusuftan çok daha etkili bir silah.Yusuf da maç seçmiyor.
Büyük maçlarda iyi olmasının sebebi birebir önlem alınmaması.
Deniz Turuc Trabzonsporda, Yusuf Yazici Kayserispor da oynasaydi emin olun ki el üstünde tutulan adam Deniz olurdu.
Yusuf sırtı dönük, ayağında top tutarak takımı rahatlatan bir adam hicbir zaman olmayacak.
Bu yüzden Sosa alindi zaten.
Gelismis hali bjk da oynuyor.
Sahte forvet Talisca.
Ki Talisca seviyesine gelmesi de imkansız benim gözümde.
Avrupaya giderse hepimiz anlarız zaten.
Maçın nasıl olacağını hafta içinde yazdık dile getirdik
Irıza Çalımbey en üst nokta da Talyasporda çalışır
haaa bizdeki gidişat küçülme noktasında
artık bize de böyle hocalar gelir mi gelir oldu
istikrarı yakalayamadık
uzatmayacağım ve de tepkileri göze alarak
yazıyorum biz Şenol Güneş hocamızın parıltısına
dayanamadık gözlerimiz kamaştı
elin oğlu takımını parlattı Şenol hocayla
3 liralık adamın değeri oldu 30 lira
neyse haftaya osmanlı imparatorluğu maçı
bence ligin düğüm maçı
düşmeye mi oynayacağız
yoksa ilk 10 mu hedef olacak bu
maçla belli olur
Bu işler hep böyledir.Başarıları doğru analiz edemezseniz , devamlılığını sağlayamazsınız.Maalesef toplumda başarılar kibir oluşturuyor.Hemen biz büyüğüz, kim gelirse olur zihniyeti.isöem büyük futbolcular, kendi değerlerini atlama, uzay takımı olacam sevdası.
En açık örneklerinden biri Bursaspor.Gs de böyle oldu, şimdi bataktan çıkmaya çalışıyorlar.Bjk de de böyle olacak.Yakın zamanda ağlayacaklar gibi.
gurur6134
04.11.2017, 19:03
Kayseri daha iyi olan tarafti ilginc bir sekilde damdoy 10 cm geride olsa apo golu atmis maci da almistik..bugun sadece defans yaptik 2.yari bunu da basaramadik macin kirilma ani onazinin cikmasi oldu kayseri ondan sonra her geldiginde nerdeyse pozisyon buldu..once maci tutup sonra vurmayi dusundu hoca ki genelde deplasmanlarda ayni taktikle oynar bunda basarili olamadi 2 zorunlu degisiklik aponun oyuna gec girmesine neden oldu..bana gore apoyla baslamasi gerekirdi bero cok sert ve dengesiz bir adam atilabilirdi de penaltiyi hakem verse kimse agzini acamaz saatli bomba resmen bira once elden cikarmak gerekli..3 macla hocayi elestiren skor taraftarlarina sozum devre arasi yapacaklarini aldircagi gondercegi adamlari gorelim takimi hazirlasin oturtsun ondan sonra ligin 2.devresinde oynayacagimiz futbol ayniysa o zaman hep beraber elestirelim..bu sene tek hedef kaldi o da turkiye kupasi alirsak buyuk basari olur dibe vurmus takimi toparlamak ustelik bu kadar eksik varken kolay degil..milli ara suphesiz iyi gelecektir bize sosa castillo resmen yoklari oynuyor bildigin yatmislar asagi kondisyon 0 futbol oynamayi unutmuslar resmen..kucka burak roda donuyor sosa ve castillo da biraz olsun kendilerini bulurlar bu arada..macdan once anketde beraberlik demistim oyle de oldu bir macla bahar gelmez isimiz zor bazi seyleri cok cabuk unutuyor gunluk yorum yapiyoruz..
castillo61
04.11.2017, 19:03
Ayrıca Sumudica'nın Kayseri'ye kattıklarına bakarsak 'Yabancı hoca ligi tanımıyor' 'Yabancı hoca ile başarılı olamayız' vs gibi argümanların ne kadar boş olduğu ortaya çıkıyor.
Donanımını araştıracağına çıkıp yabancı hoca başarılı olamaz ile kestirip atıyor. Bunun bir diğer versiyonu iyi kötü futbolcu değil de yerli yabancı ayrımı yapan spor medyamız.
C.Guleryuz
04.11.2017, 19:04
İkili tartışmaları uzatmamak gerektiği kanaatindeyim.
Bize sistem kuracak, sisteme göre adam transfer edecek bir teknik direktör gerekiyor.
Her şeyden önemlisi de hayalleri küçük adamın bu kulübün kapısından içeri dahi girmemesi gerekiyor.
Rıza Çalımbay tercihi yanlıştı, GS maçı ümitlendirmişti ama boşuna ümitlenmişiz sanırım.
Umarım yanılıyorumdur.
adiloş bebe
04.11.2017, 19:07
http://www.milliyet.com.tr/sumudica-bugun-allah-bize-yardim-kayserispor-2549464-skorerhaber/
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 19:09
http://www.milliyet.com.tr/sumudica-bugun-allah-bize-yardim-kayserispor-2549464-skorerhaber/Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Özür dileyerek başlayacağım, bugün sahada oyun oynamaya çalışan tek takım gördüm o da Kayserispor’du. Performansından son derece memnunum takımımın. Taktiksel anlamda oyunu domino eden bizdik. İkinci yarıdan itibaren bir tane bile şutları yoktu. Bugün Allah bize yardım etmedi diyelim” ifadelerini kullandı.
Gecen hafta Tudor, bu hafta da Sumudica...
Riza Calimbaya sen futbol oynatmiyorsun diyor...
Ve biz bu adami elestirdik diye elestirilip skor taraftari oluyoruz...
Ayrıca Sumudica'nın Kayseri'ye kattıklarına bakarsak 'Yabancı hoca ligi tanımıyor' 'Yabancı hoca ile başarılı olamayız' vs gibi argümanların ne kadar boş olduğu ortaya çıkıyor.
Donanımını araştıracağına çıkıp yabancı hoca başarılı olamaz ile kestirip atıyor. Bunun bir diğer versiyonu iyi kötü futbolcu değil de yerli yabancı ayrımı yapan spor medyamız.
Yerli yabancı oyuncu yapan medya değilki taraftar.İsmine bakıp omuzlarda karşılıyorsunuz.Acayip yaşlarda adamlar.Kucka, Sosa nedir mesela?Sosa'nın istattistiklerine kimse bakmmış mı?Oynadığı tek zaman Şenol Hoca'nın elindeki sezonun 2. yarısı.İlk yarısı karısı hamile diye şimdiki gibi oynuyordu.Şenol Hocadan oyuncumu alınır.Hep şişme istatiskler Şenol Hoca'nın elindeyken.
Boşuna bağırmadım yapmayın etmeyin diye Sosa alınırken.
Mert Oğuzlu61
04.11.2017, 19:13
Tepede arıza çıktı mı ne yaparsak yapalım toparlayamıyoruz. Yeterince tecrübe ettik, başkan ve yönetim desteği kaybetmişse orada film kopuyor.
Bu işin sonunda yönetim ya istifa ederek gidecek ya da kongrede gidecek. Değişim olmadan saha içini unutun.
Sumudica'da pis herif.Geçen haftada Aykut'u ezmişti konuşmasıyla.(Hoş dinsizin hakkından ahlaksız gelir diye üzülmemiştim pek)
Büyük kulüplere oynuyor gitmek için :)
Dirty Sumudica
Neyse Aykut'un istifasını izleyeyim.Radarı artık bir yerlerine tutar artık :)
Kıymetli kardeşim,neden getiremeyesin ? Harcadığımız paraya bakarsan çok daha iyisini bile getirebilirsin.Boşa giden paraları bir alt alta toplayalım bakalım geliyor mu ?
Volkan Şen---- Ne kadar verilecek bu arkadaşa ?
Kucka---------- Bonservisi ve kendisine ödenecek para ne kadar ?
Bongonda------Kulübüne ve kendisine sırf kiralık verilen ücret ne kadar ?
Hubocan-------Kulübüne ve kendisine sırf kiralık verilen ücret ne kadar ?
Birde şöyle bakalım Atiba denilen adam kaça alındı ? Sen yeterki araştır ve futbolu bil.Menejerlerin kucağında oturursan alamazsın elbette iyi ve ihtiyacın olan oyuncuyu....
Abi zaten alamayız dememin sebebi senin yazdığın şeyler, aynı düşünüyoruz :)
Bu transfer politikasıyla maalesef başarılı olamayız, olamayacağız da.
Şunu da söylemek gerekiyor ama, Atiba gibi adam bir tane var bu ülkede %100 katkıyla oynuyor senelerdir. Bir adam her sene üzerine koyarak daha iyi nasıl oynar gerçekten takdirlik bir oyuncu.
Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Özür dileyerek başlayacağım, bugün sahada oyun oynamaya çalışan tek takım gördüm o da Kayserispor’du. Performansından son derece memnunum takımımın. Taktiksel anlamda oyunu domino eden bizdik. İkinci yarıdan itibaren bir tane bile şutları yoktu. Bugün Allah bize yardım etmedi diyelim” ifadelerini kullandı.
Gecen hafta Tudor, bu hafta da Sumudica...
Riza Calimbaya sen futbol oynatmiyorsun diyor...
Ve biz bu adami elestirdik diye elestirilip skor taraftari oluyoruz...
Düşmanın ne diyorsa tersini yapacaksın :)
Adem Köse
04.11.2017, 19:19
Pereira.........Uğur............Durica.........Mas
....................Okay..........Onazi........... ......
.........Yusuf.................................... Sosa.....
......................Burak....Abdulkadir......... .......
Ben olsam bu sistemin uzerine giderim.( Burak yerine Rodellaga, Sosa yerine Castillo degistirilebilir)
Oyuncularimizin yapisinin bu 4-2-2-2 sistemine cok uygun oldugunu dusunuyorum. Gs macinin tamami ve kayseri macinin ilk yarisina baktigimizda iki on libero ile kanat savunmamizi duzgun işletebiliyoruz. Tek on libero olmuyor bunu gorduk. Yusuf sağ ic oynadigi zamanlarda hic siritmadi hatta daha iyi oynadi diyebilirim. Tam kanat da degil tam gobekte degil.
Abdulkadir mac esnasinda hem serbest oyuncu hem 10 numara hem de kanat oynayabilir. Ataklarin yonune gore burak ve abdulkadir kanatlara gelebilir. Beklerde kanatlara indigi zaman kanatlari cok etkili kullanabiliriz. Bu sekilde oynadigimiz zamanlar oldu. Oyunu bir miktar kanatlarda tuttugun zaman okay ve onazinin de ortadan cok guzel destek verdigi anlari yasadik.
Aslinda gs macinin ikinci yarisinda ki tatktige benzer bir oyun...
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 19:21
Düşmanın ne diyorsa tersini yapacaksın :)Valla benim umidim kalmadı artik.
Yoksa en son suçlu Riza Çalımbay su durumdan.
Takımı bu hale getiren de o değil.
Cok büyük borç yükü altinda, sezon sonu ilk 4 olmazsa işimiz yaş.
Artık yönetim mi gider, maliyetli adamlar mi yollanır bilmem ama adam haksız değil.
Ben utandim yemin ederim ki.
Kayseri yenemedi diye aldığımız haksız 1 puana.
castillo61
04.11.2017, 19:22
Yerli yabancı oyuncu yapan medya değilki taraftar.İsmine bakıp omuzlarda karşılıyorsunuz.Acayip yaşlarda adamlar.Kucka, Sosa nedir mesela?Sosa'nın istattistiklerine kimse bakmmış mı?Oynadığı tek zaman Şenol Hoca'nın elindeki sezonun 2. yarısı.İlk yarısı karısı hamile diye şimdiki gibi oynuyordu.Şenol Hocadan oyuncumu alınır.Hep şişme istatiskler Şenol Hoca'nın elindeyken.
Boşuna bağırmadım yapmayın etmeyin diye Sosa alınırken.
Bu sitemi genele yaptığını varsayıyorum ama yerli oyuncuya mesafeli olduğumu yazayım çünkü piyasada futbol aklı olan yerli oyuncu sayısı az. Sorun yabancı hayranlığı değil yerli vasatlığı.
Akbaş'ı takımda bir dakika görmek istemem ama Yazıcı bugün oynadığı gibi 3 maç daha çıkarsa dahi oyun aklını, yeteneklerini gösterdiği için sahip çıkarım. Yazıcı yabancı mı??
Olayı Sosa'ya indirgeyecek olursak geçen sene 2 maçta Kucka-Sosa'yı izledim aklıma yatmıyor diye transfer başlığında yazdım. Hatta Junuzovic önceliğim diye 4-5 mesajım vardır. Benim çekincem futbol olaraktı ama sen sırf yabancı diye Sosa transferine karşı çıkmışsan anlaşacağımızı yine düşünmüyorum. Dediğim gibi pasaportuna göre futbolcu değerlendirmek çağ dışıdır.
İ. SARAL
04.11.2017, 19:24
Skor normal, oyun kötü. Çok olumsuz bakmıyorum, hoca en az zaiyatla takımı yavaş yavaş toparlamaya çalışıyor. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. "Buyuk takim" fantezisini kenara birakin. Bu takim mental açıdan bitik. Yapılan aptalca transferlerle takımın kinyasi bozulmuş. 3-4 luk 1-6 lik maclarla travma geçirmiş. Hoca defansi toparlayip sonra hucuma yobelecek anladigim. Tek kizdigim Bero denilen futbol düşmanı adamin oybatilmasi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
04.11.2017, 19:26
Donanımını araştıracağına çıkıp yabancı hoca başarılı olamaz ile kestirip atıyor. Bunun bir diğer versiyonu iyi kötü futbolcu değil de yerli yabancı ayrımı yapan spor medyamız.Direnç için umut ve şamil'i oynatmasina da okey verecek miyiz? Başka oyuncular da var oynayabilecek. Sistem içerisinde kayniyorlar deniz ve mendes daha rahat hareket ediyor. Büyük takimda hemen hedef tahtasi oluyor bu tip oyuncular.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 19:29
Bu ligde büyük takım hocası olduğunu ispatlayan tek bir yabanci teknik adam gördüm.
Hem keyif veren hem de iyi oyunlar çıkaran.
O da Daum du.
Sumudica, Tudor filan Riza Calimbayin yabancısı.
Alttan gelen Okan Buruk, Tamer Tuna gibi adamlari ayirarak söylüyorum bu lafi.
Travelair
04.11.2017, 19:31
Futbolcu maç seçemez kardeşim. Futbolcu başına buyruk hareket edemez. Maç bitiminde futbolcuyu azarlayan var mı? Hesap soran var mı? Yanına kalmayan var mı? Yok. Daha ne konuşuyoruz?
iyattara
04.11.2017, 19:35
Sıradan anadolu takımı olduğumuzun resmiydi bu maç. Tipik sıradan anadolu takımları gibi deplasmana gittik 10 kişi defans yaptık hucumu pek düşünmedik, vakit geçirdik beraberlik icin elimizden geleni yaptik ve puanimizi aldik. E zaten basimiza da bunlari yaptırsin bizi duzluge cikartsin kumede tutsun diye Riza hocayi getirmemis miydik ki?!
İ. SARAL
04.11.2017, 19:39
Şikeciler hemen atıyor golü.
castillo61
04.11.2017, 19:40
Direnç için umut ve şamil'i oynatmasina da okey verecek miyiz? Başka oyuncular da var oynayabilecek. Sistem içerisinde kayniyorlar deniz ve mendes daha rahat hareket ediyor. Büyük takimda hemen hedef tahtasi oluyor bu tip oyuncular.
Büyük takım yönetir demedim ama bugün o takımdan bu takıma atlayan yerli hocalardan farklı olarak basit bir Anadolu takımına kimlik kazandırdığı ortada. Ki Kadıköy'de 3-1'den dönmek bunun sonucu. Hoş 3-3 olmasaydı bile yeterli performanstı.
Sumudica'sında da değilim dediğim gibi yabancı hoca ön yargısı beni rahatsız ediyor.
Travelair
04.11.2017, 19:41
Ünal Karaman gibi futbolcular bulmalıyız. İstanbul aklında olmayacak, özenmeyecek, yaşadığı yeri benimseyecek, burnu yukarda olmayacak, eziklik duymayacak...
Futbolcu maç seçemez kardeşim. Futbolcu başına buyruk hareket edemez. Maç bitiminde futbolcuyu azarlayan var mı? Hesap soran var mı? Yanına kalmayan var mı? Yok. Daha ne konuşuyoruz?Ben de bunu diyorum. Trabzonspor başsız. Başıboşluğun olduğu yerde neler oluyorsa Trabzonspor'da da bunlar oluyor.
95. dakika maç berabereyken Trabzonspor'un kaptanı, kalecisi aut atışında vakit geçiriyor ve ıslıklaniyor Anadolu takımı taraftarı tarafından. Başka söze gerek yok.
karabela
04.11.2017, 19:57
Rıza Hoca önce yenilmemek için oynayacak belli oldu önce takımdaki eksiklikleri giderecek kendince. Bero gibi adamı sahada tutmasının tek açıklaması geriye bir şekilde yardım ediyor olması faul vs dahil. Sosa girince orta saha çöktü tamamen bir de beroyu çıkaraysaydı takım savunması iyice zayıflayacak. Çok kötü ama gerçekler bunlar. Yusuf bu hafta tank gibi kaldı çok ağır vs. Onun için Rıza hocaya bir şey diyemiyorum adam en azından yenilmek istemiyor. Bu çile bitmez vesselam
David_LuiZ4
04.11.2017, 19:58
Şu Kayseri takımını abartmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz gidin Yeni Malatya'yı da abartın o zaman orda da pozisyona giremedik...Bu maçta oynadığımız oyunun ne hocayla alakası var ne de Kayseri ile...Öyle dediğiniz gibi de Abdülkadir daha önce girseydi de bir şey olacağı yoktu...Kadro gs maçının aynısı işte...Her maça aynı motivasyon konsantrasyon ve istekle çıkmayan oyuncular var bu takımda problem bu...Gs maçında kıçını yırtıp yüksek pas yüzdesiyle oynayacaksın ikili mücadelelerde ısıracaksın çok değil 6 gün sonra Kayseri maçında yanındaki adama pas vermekten aciz olacaksın...Rıza'nın bir kere bunu çözmesi gerekiyor başkanla beraber...Bu kulüp çiftlik değil al 1 maç yat bir hafta psikolojisinde futbolcular Ersun'dan kalma alışkanlıklar...
Uğur Durica ve Onazi'yi ayırıyorum görevlerini yaptılar gs maçındaki gibiydiler...Rakip alanda sürekli top kaybeden top tutamayan giden topun saniyede atak olarak sana döndüğü maçta stoperlet zor dayanır hata yapar buna rağmen iyi maç çıkardılar...Castillo Yusuf Ndoye Bero Okay topu 3 ve 2. bölgelerde tutacak adamların bunlar...Bu adamlar aldıkları topu rakibe verince Kayseri baskılı göründü mesele bu...
Yazıcı kardeşime gelirsek...Bu kafayla devam edersen senden cacık olmaz bu yaşta çok değil 5 maç üst üste iyi oynayamıyor performasına süreklilik katamıyorsan yol alamazsın...Bu maçta gs maçından daha iyi olmalıyım mantığıyla oynaman gerekirken tam tersine geriye gidiyorsun bu kadar değişken performansla geleceğini karartırsın...Sosa'yı kesip forvetin arkasında görev veriyorlar sana sen aldığın her topu rakibe ikram ediyorsun...Çok çalışman lazım çok...
memozcan
04.11.2017, 20:03
yıllar önce bir rizespor maçında da beraberliği korumak için son dakikalarda köşe gönderinde vakit geçiriyorduk.. gene eski günlere döndük demek ki.. o zaman hocamız MRA idi.. kimilerine göre filozof bana göre ise çakma filozof.. kaderin cilvesine bakın ki o zaman rizenin hocası da sanırım rıza idi..
al birini vur ötekine .. bana göre aralarında hiç fark yok.. ziya doğan bunların yanında mourinho kalır..
CEMEFKER
04.11.2017, 20:05
Gs maçı sonrası haklı olarak çoğunluğumuzun " güzel futbol övücü,taktir eden yorumlar" üzerine bir üyemiz " merak etmeyin, bizimkiler maç seçiyor, haftsya böyle olmaz" minvali aksi yorum ( belki de bir tespit) yapmıştı.
Doğru söylemiş. Gs maçındaki gayret,ekstra güç kullanımı yoktu.
Böyle mi olmalı tepeye oynayan bir takım? Tabi ki hayır.
Önemli olan bu tür maçları " nadir" oynamak.Tıpkı Gs gibi.
Biz ise 3 büyüklere full, diğerlerine semi-contact oynuyoruz.
Olmaz.Maç seçme asansör takım ,ortadirek takım işi...
Yeni modelimiz bu olacaksa geçmiş olsun bir sezon daha.
Hadi Rıza yeni diyelim ve tolere edelim 1-2maç daha...ama sonrasını kimse kimseye anlatamaz !
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
memozcan
04.11.2017, 20:08
anadolu takımlarının ve hocalarının tipik iki tane özelliği vardır..
birisi; "kazanan takım bozulmaz" anlayışı..
diğeri; "deplasmanda alınan bir puan iyidir" anlayışı..
ne dersiniz iki anlayış da hızla iliklerimize doğru yayılmakta değil mi?
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 20:10
Çok kötü bir puan kaybı. Daha kötüsü zaten sadece büyük takımlara karşı motive olabilen bir oyuncu grubu. Bu paraşütle uçurumdan atlamanın başka bir şekli.
Herkese çok geçmiş olsun. Ligdeki sıralamamızın da bu hafta sonrası 8-12 arasında olabileceğini düşünüyorum.
Mümkünse bunu fırsata çevirip yüklerden, ihtiyarlardan, faydasızlardan kurtulma hamleleri yapmalıyız.
Ahmet Taşçı
04.11.2017, 20:14
Şimdi Osmalısporu izledim Osmanlı bir Kayseri değil ama daha vahim olanı Fb top oynamıyor, 1-0 önde daha da kötüsü bizim kaç puan önümüzde, Biz içerde Osmanlıyı yeneriz sonra da toparlanırız inşallah.
Doğukan Uçan
04.11.2017, 20:23
hayatımda böyle kötü bir maç izlemedim. bu maç niye oynandı acaba
karabela
04.11.2017, 20:23
Rıza Hoca önce yenilmemek için oynayacak belli oldu önce takımdaki eksiklikleri giderecek kendince. Bero gibi adamı sahada tutmasının tek açıklaması geriye bir şekilde yardım ediyor olması faul vs dahil. Sosa girince orta saha çöktü tamamen bir de beroyu çıkaraysaydı takım savunması iyice zayıflayacak. Çok kötü ama gerçekler bunlar. Yusuf bu hafta tank gibi kaldı çok ağır vs. Onun için Rıza hocaya bir şey diyemiyorum adam en azından yenilmek istemiyor. Bu çile bitmez vesselam
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 20:25
Şimdi Osmalısporu izledim Osmanlı bir Kayseri değil ama daha vahim olanı Fb top oynamıyor, 1-0 önde daha da kötüsü bizim kaç puan önümüzde, Biz içerde Osmanlıyı yeneriz sonra da toparlanırız inşallah.Fener karsisindaki Osmanli bizi yener.
Travelair
04.11.2017, 20:28
Büyük kulüpleri büyük futbolcular taşır. Bizim futbolcular ise şu halleriyle en iyi, küçük takımların büyük kahramanları olabilirler
Ahmet Taşçı
04.11.2017, 20:29
Fener karsisindaki Osmanli bizi yener.
Osmanlı kapanmayı bilmiyor,biz iyi kapanamayan her takımı ligde yeneriz, çok iyi kapanan her takıma da zorlanırız ki öyle oluyor, bize ofansif oynamaya çalışılırsa bugünkü FB'e yapmaya çalıştıkları gibi rahat yeneriz.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 20:30
Osmanlı kapanmayı bilmiyor,biz iyi kapanamayan her takımı ligde yeneriz, çok iyi kapanan her takıma da zorlanırız ki öyle oluyor, bize ofansif oynamaya çalışılırsa bugünkü FB'e yapmaya çalıştıkları gibi rahat yeneriz.Valla bugünkü futbolu izleyince eminim bu Osmanli bizden puan ya da puanlar alacak.
Bir aksilik olmazsa görürüz hep beraber.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 20:32
Ek olarak Kayseri bugün kapanmadi.
Her yere takım halinde koştu.
Maci da 3 puani da haketti sonuna kadar.
Ahmet Taşçı
04.11.2017, 20:39
Valla bugünkü futbolu izleyince eminim bu Osmanli bizden puan ya da puanlar alacak.
Bir aksilik olmazsa görürüz hep beraber.
İşte onu anlatmaya çalışıyorum kolektif savunma ve hucum yapabilen takımlara karşı çok zorlanıyoruz, ama hucüm ağırlıklı oynayan takımlara daha skor üretiyoruz, bu nedenle Bjk, Fb, Başak.'i elimizden kaçırdık Yana sağolsun, Gs' i yendik, neden biliyor musun çünkü bu takımlar kolektif ayağa top yapmaya çalışan, ayağa oynayarak çıkmaya çalışan takımlar, biz ise basıp rakibi bozup hızlı gücüm ile atağa kalkan bir takımız Sn Yanal yine sağ olsun takıma 1.5 yılda başka bir hucum varyasyanu denetmemeiş, şuan maalesef onun sancılarını yaşıyoruz.Şuan ilerde bas hızlı hucüma çık taktiği ne zaman iyi işler biliyor musunuz ligin 22-23.haftalarından sonra çünkü artık takımların sıralaması netleşir ve rakip futbolcularını geriye koşup konsantre edecek bir neden kalmaz, sadece üst ve alt sıralar asılır, biz de deriz ki ne kadar iyi oynuyoruz zira kaç yıldır sürekli ligin ikinci yarısında takımın iyi oynuyor gibi görünmesi ve üst sırlara tırmanmamızın nedeni bu.
Ahmet Taşçı
04.11.2017, 20:41
Ek olarak Kayseri bugün kapanmadi.
Her yere takım halinde koştu.
Maci da 3 puani da haketti sonuna kadar.
İşte takım halide kapanıp, takım halinde çıktılar kolektif oyun bize göre değil en azından İyi bir Teknik direktör gelene kadar değil. Ah Şenol hocam ne olurdu boşta olsan.
Bu sitemi genele yaptığını varsayıyorum ama yerli oyuncuya mesafeli olduğumu yazayım çünkü piyasada futbol aklı olan yerli oyuncu sayısı az. Sorun yabancı hayranlığı değil yerli vasatlığı.
Akbaş'ı takımda bir dakika görmek istemem ama Yazıcı bugün oynadığı gibi 3 maç daha çıkarsa dahi oyun aklını, yeteneklerini gösterdiği için sahip çıkarım. Yazıcı yabancı mı??
Olayı Sosa'ya indirgeyecek olursak geçen sene 2 maçta Kucka-Sosa'yı izledim aklıma yatmıyor diye transfer başlığında yazdım. Hatta Junuzovic önceliğim diye 4-5 mesajım vardır. Benim çekincem futbol olaraktı ama sen sırf yabancı diye Sosa transferine karşı çıkmışsan anlaşacağımızı yine düşünmüyorum. Dediğim gibi pasaportuna göre futbolcu değerlendirmek çağ dışıdır.
Pasportuna göre değerlendirmek çağ dışıdır diyerek yerli vasatlığı demen çok komik :)
Ben Sosa'ya yabancı diye karşı çıkmadım.Kötü oyuncu olduğpu içinde çıkmadım.Elinde Yusuf varken milyonlar dökülüp alınmasına karşı çıktım.Bak hemen Akbaş'a geldi konu.Niye yerli, niye Trabzon'lu.Niye Kucka değil.Çünkü marka.Merak etme Yusuf'a küfürlerinde 2 senesi var.Burada azıcık paraya oynayıp küfür yiyen, ama 4 katı alıp elsütünde tutulan, hiç bir şey vermeyen yüzlerce futbolcu var.
1-Bir futbol takımında herkesin üst düzeyi olması gerekmez.Önce takım olacaksın.Aksıyan yerlerini telafi edeceksin;sırf yerli vasatlığı diyerek kafandan bir şey uydurup telafi etmeye çalışmayacaksın.Gerçekten verim vermeyenlerin yerine yabancı alınır.
2-Futbolcunun aldığı parayı hesap edip ona göre verim bekleyeceksin.Yumlu vasat yaaaa diyerek yönetime 20 tane stoper aldırıp saymayacaksın.Önce düzgünce izleyeceksin.Yoksa batarsın ki battık zaten artık.
3-Sizin marka merakınızdan gelipte 0 katkı verip milletin enayisi olduk ama hala zihniyet aynı.
Şu takımda en çok sevilmeyecek oyuncu para/katkı olarak değerlendirilir.Ama sizin sayenizde hep yerlilere küfür edilerek kovuldu yanında da asıl tepki alması gereken oyuncular kaynadı.Tıpkı gerizekalı Gs lilerin Sabriye küfür edip milyonlar döküp bir sürü çöp bek transfer yapmaları gibi.
Mustafa YILMAZ
04.11.2017, 20:55
forum harbiden ilginç yahu.
geçen hafta gs maçından sonra övgüler yağdı rıza hoca'ya biz eleştirdik şimdide rıza hoca ne hale düştü.
iki zorunlu değişiklik hamle şansını bitirdi dahası onazi çıkınca orta saha çöktü zaten tabi bu oyun anlaşıyı ile ilgili.
deniz'e önlem için bero'yu sol kanatta başlattı ama castillo'yu etkisizleştirdi bu hataydı. bu kadar korkmaya gerek yok bunu gs maçındada yaptı ama tudor ve olcay o kısmı örtmüştü.
gs maçı kadar eleştirmem rıza hocayı bu maçta.
rıza hoca için asıl karar verilecek dönem şimdi başlıyor milli ara sonrası ilk 2 maç belli eder kendini.
castillo61
04.11.2017, 20:55
sason
Komik mi? Anlama sorunu var herhalde. Yerli iyi oyuncu piyasada neredeyse YOK diyorum. Vasat yerlilere yerli oldukları için değil vasat oldukları için karşıyım.
Transfer başlığında daha bugün oynamamasına rağmen Kucka elden çıkarılmalı yazdım burada cevap vereceğim diye ağzımdan çıkmayan şeyleri yazmana gerek yok.
Sosa Yusuf'un yerine değil merkezdeki eksiklik için denenebilir transferdi tutmadı.
Neden konu Akbaş'a gelmiş miş. Sırf yaftalama diye iki yerli iki Trabzonlu üzerinden kıyas yaptım ama yine anlaşılmamışım sorun yok çünkü ne yazsam oradan kırpıp buradan ekleyip cevap vereceksin. Yerli seviciliğine devam.
yorumsuz6117
04.11.2017, 21:03
Hiç transfer yapılmasa bundan çok puan toplardık işin kötü tarafı.. Burak'ı Sosa'yı Kucka'sı dağ gibi maliyetleri...
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @sason (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=48957) <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
Komik mi? Anlama sorunu var herhalde. Yerli iyi oyuncu piyasada neredeyse YOK diyorum. Vasat yerlilere yerli oldukları için değil vasat oldukları için karşıyım.
Transfer başlığında daha bugün oynamamasına rağmen Kucka elden çıkarılmalı yazdım burada cevap vereceğim diye ağzımdan çıkmayan şeyleri yazmana gerek yok.
Sosa Yusuf'un yerine değil merkezdeki eksiklik için denenebilir transferdi tutmadı.
Neden konu Akbaş'a gelmiş miş. Sırf yaftalama diye iki yerli iki Trabzonlu üzerinden kıyas yaptım ama yine anlaşılmamışım sorun yok çünkü ne yazsam oradan kırpıp buradan ekleyip cevap vereceksin. Yerli seviciliğine devam.
Denemek için bu kadar para verilmez.Vereceksen emin olman lazım.Baktın mı diye sormuştum istatistiklerine?Ya da düşündün mü Şenol Hoca öncesi ne oynadıydı billiç zamanı diye?.Yok.
Valla ben yerli sevici değilim.Dediğim gibi katkı/para ekseninde oyuncuyu değerlendiririm.Bu da kulübe yarar.Sırf egomu tatmin edeceğim diye Sosa gelsin istemem.İsmen bakmadığım için Sabri'yi mesela gayet beğenerek izlerim, çokta takdir ederim..Sırf marka diye 2 senedir sneider diye yatıp kalakanlara gülerim.Bu her kulüpte böyle.cenk bir maç saçmalasa hemen biçerler.Ama onlarda da sizin gibi adamlar 5 milyon alan Negroda'ya yüzlerce bahane bulurlar.Şenol Güneş'in kanatları olmasaydı kim Negredo'yu kesebilir sanıyorsun.
Siz kimseye hakkını vermiyorsunuz.Sadece isim sizin için önemli.Yusuf fln da deme bana 2 sene sonra o Yusuf'u da öncekinin muhabetini yapacaksınız.
Vasat yerli diye bir şey varsa bu seyircidir.Bilgisiz, pasaporta göre, isme göre yorum yapan vasat taraftardır.
Sonra sneider sevgisiyle koca takımı yersin 2 senedir.Anca anlarsın sorunun onda olduğunu.(hoş anladıklarını da sanmıyorum ya)
Ahmet Faruk
04.11.2017, 21:28
Şu maç bu kadar eksiğe rağmen doğru yerde oynayan oyuncular ile kazanılabilirdi.
Güya yerli hoca geldi takımı tanıması zaman almasın diye.
Erkan A.
04.11.2017, 21:32
özer hurmaci osmanliporda kadroya alinmis ? 6 ay men cezasi yemisti ..
sakat oyuncularimiz da kadroya katilinca osmanlisporu yeneriz artik herhalde kendi sahamizda
bu arada osmanlispor - sikeciler 1-1 mac sonucu
O top yere inmeden ne oyunun güzelliklerini ne de meyvelerini konuşabiliriz.
Maçı izleyemedim kişisel işlerimden dolayı. Üzülüp duruyordum maçı izleyemeyeceğim diye akşama kadar. Özete de baktım ama bir şey anlamadım.
Evet, evet; yanlış okumadınız. İzlediğim o üç dakikalık önemli anların oluşturulduğu özetten bile hiçbir şey anlamadım.
Ne yaptı bu adamlar bir hafta boyunca o zaman?
Yazık ya! Bize de yazık arkadaşım.
Bu kötü gidişin sorumlu ve sorumluları... Derhal gereğini yapmazsanız daha da kötü günler görürsünüz. Benden söylemesi.
Haftaya lig sonuncusuna 1 gol atmayı başarırsanız, öpüp de başınıza koyun!
castillo61
04.11.2017, 21:46
Denemek için bu kadar para verilmez.Vereceksen emin olman lazım.Baktın mı diye sormuştum istatistiklerine?Ya da düşündün mü Şenol Hoca öncesi ne oynadıydı billiç zamanı diye?.Yok.
Valla ben yerli sevici değilim.Dediğim gibi katkı/para ekseninde oyuncuyu değerlendiririm.Bu da kulübe yarar.Sırf egomu tatmin edeceğim diye Sosa gelsin istemem.İsmen bakmadığım için Sabri'yi mesela gayet beğenerek izlerim, çokta takdir ederim..Sırf marka diye 2 senedir sneider diye yatıp kalakanlara gülerim.Bu her kulüpte böyle.cenk bir maç saçmalasa hemen biçerler.Ama onlarda da sizin gibi adamlar 5 milyon alan Negroda'ya yüzlerce bahane bulurlar.Şenol Güneş'in kanatları olmasaydı kim Negredo'yu kesebilir sanıyorsun.
Siz kimseye hakkını vermiyorsunuz.Sadece isim sizin için önemli.Yusuf fln da deme bana 2 sene sonra o Yusuf'u da öncekinin muhabetini yapacaksınız.
Vasat yerli diye bir şey varsa bu seyircidir.Bilgisiz, pasaporta göre, isme göre yorum yapan vasat taraftardır.
Sonra sneider sevgisiyle koca takımı yersin 2 senedir.Anca anlarsın sorunun onda olduğunu.(hoş anladıklarını da sanmıyorum ya)
Milan'da izlediğim Sosa soru işareti diye YAZDIM hala istatistiklerine baktın mı diyorsun. Bu yazdığımdan ne anlıyorsun bilmiyorum ama Sosa'ya olumlu bakmıyorum demek ha Süper ligte öyle veya böyle kendini kanıtlamış oyuncu da niye alındı diye ortalığı birbirine katmam ki ilk 3 maçta da sahanın en iyilerindendi 3-0'dan maç verince kayışları kopardı.
Bizzat yazdıklarımı değil de siz siz siz diye birşeyler uydurup yazmaya devam edeceksen daha fazla cevap vermeyeceğimi söyleyeyim.
Hoş şu Sneijder örneğini bile daha önce yazmıştım. Belhanda Sneijder'den çok daha verimli takım oyuncusu diye. Hadi şimdi başka dala zıplayıp başka birşey uydur.
Kayserispor her hafta üzerine koyarak gelişen bir takım.
Fakat hücumda pas tercihlerini biraz iyi kullansaydık bu kadar etkisiz gözükmeye bilirdik.
Golsüz beraberlik bu şartlarda iyi kabül edilmeli.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 21:51
Sonucun sebebi izlerken net olarak görüldü.
Gerideki 4 oyuncu ve ön liberolar kusursuz oynarken öndeki 4'lü ve Onazi-Sosa değişikliğinden sonra Sosa da katılınca 5'li hiç birşey oynamadı. Skoru tutma önceliği vardı. Bero, Castillo, Damdoy, Yusuf ve Sosa bu lige ve bu takıma yakışmayan bir performans gösterdi. Trabzonspor ön alanda hiç bir varlık gösteremedi.
Beraberlik çok ama çok başarılı bir netice. Hakedilenden fazlası.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 21:52
________________Onur_________________
Perreira_____Uğur_____Durica_____Mas
____________Onazi_____Kucka_________
Abdülkadir________Sosa_______Castillo
___________________Burak_____________
Sezon sonuna kadar ilk 11 bu olmali.
Kanser olucaz yoksa.
Bıktım istikrarsız Okay ve Yusuftan.
1 maç var, 5 mac sahada yok.
İ. SARAL
04.11.2017, 21:55
Onur
Perreira Uğur Durica Mas
Onazi Kucka
Abdülkadir Sosa Castillo
Burak
Sezon sonuna kadar ilk 11 bu olmali.
Kanser olucaz yoksa.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKucka hadi neyse de Sosa ne Allah aşkına? Bir de Yusuf'un yerine. 1,5 senedir nal toplayan Castillo da kadronda.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 21:59
Kucka hadi neyse de Sosa ne Allah aşkına? Bir de Yusuf'un yerine. 1,5 senedir nal toplayan Castillo da kadronda.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİstikrarsız hocam.
O bölgede top tutacak adam lazim.
Bu kondisyondaki Sosa yerine Yazici da olur ama kondisyonunu kazanmış Sosanin sağ ayağı etmez Yazıcı.
Araya salacak, pas atacak adam lazım oraya.
Ben daha Yazıcının bunlari yaptığını görmedim.
1 yıldır Olcay denen yeteneksize katlaniyoruz.
3 hafta da Castilloya katlanalım.
Castillo ilk 11 olarak 2 hafta daha oynasin, bu laflari yedirtir.
Okay ve Yusuf satılırsa sesimi çıkarmam.
Çünkü tipik Türk topçusu.
Istikrarsiz.
Fatih Çelik
04.11.2017, 22:11
Tek kulvarda olmamız oyuncuların oynamaması ve küsmesine neden oluyor. Haftada 1 maç oynuyoruz ve buna rağmen takımın koşmaya mecali yok. Durarak oynamak istemiyorum yahu sağ için bekle sağ kanatla, sol icin bekle sol kanatla organizasyon yapması, forvetle paslaşması atla deve değil
Ama şunu söyleyeyim Ne Perreria ne Onazi ne Bero ne Mas ne Castillo ne Yusuf pas kalitesi olarak şu futbolun en basic organizasyonunu yapacak pas kalitesine sahip değil bu çok çok hayret verici komik bir durum. Tüm dünya direk ve kaliteli pasa dönmüş, pas çokluğundan çok kalitesine yönelik bir dönüş olmuş arada adam eksilten dinamik oyuncular serpiştirilmiş, ki bunların bile bunu yapacak pas kalitesi belli bir seviyede oluyor, bizim ana pas kaynaklarımızın dahi pas kalitesi yerlerde. Yahu Yusuf no 10 pas kalitesi yerlerde Onazi çift yönlü oynuyor öyle Okay zaman zaman iyi toplar çıkıyor e yarısı rakibe. Kucka desen tahta ayak. Misal Perreria seviliyor ancak yahu bek bu adam doğru düzgün hücum bindirmesi pas goremiyorum ben. Ha pas kaliten düşük ise daha çok koşar sahayı daha iyi parseller daha iyi pozisyon alırsın pas opsiyonları kolaylaşır, akıcılık kolaylaşır kolay paslarla da oynama şansı olur. Bak ben taktik olaylarından ki ahım şahım anlayan biri değilim haberdarım şunlardan oyuncu hoca bunun bilincinde değil mi?
Bu durumdan çıkan Abdülkadir takıma mutlaka girmeli en az 45 dk Olcay sağda olmalı. Gelecek sene de pas kalitesi asgari Okay seviyesinde adamlar alınmalı.
Sosa'yı kazanmalıyız kadife gibi bilekleri var kondisyonunu arttırıp az biraz konsantre etsek çağ atlayacağız. Yusuf da 21 yaşına girecek bu pas kalitesizligi yakışmıyor. Öyle müthiş vücut çalımları atıyorsun yakışmıyor kardeşim.
Fatih Öztürk
04.11.2017, 22:21
Şahsen beklediğim sonuçtu, futbol olarak daha derli toplu oyun bekliyordum. Kayseri'nin bizden daha iyi takım olduğu gerçeği ortada. Bu sezon yapılan rezil transferler forma görmediği sürece bu takım bu haliyle bile Rıza hocanın gayretleriyle Avrupa ligine bilet alabilir yeter ki kaşar oğlu kaşarlar forma yüzü görmesin.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 22:22
Sosa gercekten beklentinin cok altında ama.
Top aliyor 1 tane pas isteyen yok.
Ilerde pas alisverisi yapacak, bir tane pas istasyonu yok.
Ara pası atacak Ndoye gibi kağnı var.
Rizanin kafa azıcık çalışsaydı 2. Yari.
Sosayi 10 numaraya, Yaziciyi 8 numaraya cekseydi maçı araya atacağı 1 golle de kazanırdık.
Bu kadar da eminim.
Yazici 10 numara filan değil. Sahte forvet 9.5 numara abiyane tabirle. Ki kafa vuruşu da yok.
Gelişmişi Talisca. Bjk de oynuyor.
Insallah Avrupaya gider de anlariz.
Bana göre imkanı yok Talisca seviyesine gelmesinin.
Ciddi manada Avrupada başarılı olamaz Yazıcı.
Ki scoutlar izledikten sonra teklif de gelmez ya. Bakıp görücez.
Ersun Yanal zamanında ki şikayet (çok gol yeme) ve memnuniyet (gol atma,karşı kaleye rahatça gidebilme) konuları Rıza hoca yönetiminde yer değiştiriyor sanırım. Ayrıca böyle oyunlarda son 10 dakika değilde en az bir yarım saat süre almayı hak eden Abdülkadir'in yedek kulübesine mahkum edilmesiyle ne elde etmeye çalışıyor hoca,anlayamadım.
Castillo için maç öncesi artık kendini göstermeli bu maça damga vurmalı demiştim. Performans göz önünde tutulurda Olcayın yokluğunda haftaya kesik yerse geçmiş olsun. Şans verilirse daha 2 maçı var ben daha efektif olacağına inanıyorum.
Kayseriyi beğendim doğrusu şikecilere son dk kadar cehennemi gösteren baskılarını oyunun büyük bir bölümünde bize de uyguladılar. Beraberlik puan anlamında hiç yoktan iyidir dedirtse de kayıp kayıptır.
Milan'da izlediğim Sosa soru işareti diye YAZDIM hala istatistiklerine baktın mı diyorsun. Bu yazdığımdan ne anlıyorsun bilmiyorum ama Sosa'ya olumlu bakmıyorum demek ha Süper ligte öyle veya böyle kendini kanıtlamış oyuncu da niye alındı diye ortalığı birbirine katmam ki ilk 3 maçta da sahanın en iyilerindendi 3-0'dan maç verince kayışları kopardı.
Bizzat yazdıklarımı değil de siz siz siz diye birşeyler uydurup yazmaya devam edeceksen daha fazla cevap vermeyeceğimi söyleyeyim.
Hoş şu Sneijder örneğini bile daha önce yazmıştım. Belhanda Sneijder'den çok daha verimli takım oyuncusu diye. Hadi şimdi başka dala zıplayıp başka birşey uydur.
Maşallah kimse hakkında hiç bir görüşün yok yahu:)
3 futbolcu parası alan adam hakkında fikriniz yok ama Akbaş hakkında fikriniz var.Ortada vasat yerliler var ama kimler bilinmiyor.
Neyse sırf Sosa'yı diyeyim o zaman.Trabzon gibi bütçeli takıma bu yaşta, öncesi belli adam o paraya alınmaz.Elinde Yusuf varsa 10 numaraya hiç alınmaz.8 numaraya hayal edeceksende o paraya alemi cihan olsa alınmaz.Bin tane adam var ondan ucuza.
Kimse o bilinmeyen vasat yerlilerden de bazıları vasat olabilir ama bazıları takım kötü olduğundan vasat görünebilir.Onuda süzebiliyormusunuz bilemiyorum.Ortaya konuşup durduğunuzdan.
Akbaş dediğin adamda en kötü yedek olur.Yumlu ilk 11 olur rahatça.
Yine ortadan konuştuğunuz için bir hatırlatayım vasat yerliler, vasat yabancılarla Akhisar gayet güzel oynuyor.Olcan sakatlanmasa çok daha da iyi giderlerdi.Vasat yerli Olcan olabilir mi onu da bilemiyorum tabiki :)
Saçma bir konu var.Kime ne diyorsunuz belli değil.Dediğiniz gibi uzatmanın manası yok.
Ertan OKUMUŞ
04.11.2017, 22:25
Maç sonu sıcağı sıcağına yazmak istemedim,düşündüm de Olcay,Bero,Deniz Türüç bunlar emek hırsızı,kimse hakemlere bir şey demesin az buçuk art niyetli bir hakem bu Beroyu sahada tutmaz,kart yüzünden sezonda 3-5 maç ancak oynayabilir,ha bu arada bizden başka takımda oynayabilirmi vallahi şüpheliyim[emoji35][emoji35]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
odyseuys
04.11.2017, 22:26
20 yaşında, ikinci profesyonel sezonunu oynayan oyuncudan 34 maç aynı istikrar ve performansı beklemek çok büyük hata.
bu oyuncular gerektiğinde 11 oynayacakları gibi gerektiğinde ise kapris yapmadan alternatif olarak görev beklemeyi öğrenmeliler. hem yusuf hem de abdülkadir için en büyük sıkıntı bu oyunculardan 34 maç kaldıracak olgunluk beklentisinde olmamız. yeteneklerini tecrübeyle birleştirdikleri günleri muhtemelen bizim takımımızda göremeyeceğiz bu oyuncuların, yolları çok açık görünüyor. ama en azından var olandan en etkin şekilde yararlanmamız gerekiyor.
bugün yusuf kötüydü, yarın abdülkadir bekleneni veremeyecek... bunlar yaş grubu açısından düşünüldüğünde son derece olağan işler. bu nedenle bizim yusuf'un gelişimi için sosa'yı kazanmamız, abdülkadir'i kaybetmemek için theo'dan, bero'dan verim almamız, okay'ı kucka ile forma savaşına sokmamız şart.
castillo61
04.11.2017, 22:29
Maşallah kimse hakkında hiç bir görüşün yok yahu:)
3 futbolcu parası alan adam hakkında fikriniz yok ama Akbaş hakkında fikriniz var.Ortada vasat yerliler var ama kimler bilinmiyor.
Neyse sırf Sosa'yı diyeyim o zaman.Trabzon gibi bütçeli takıma bu yaşta, öncesi belli adam o paraya alınmaz.Elinde Yusuf varsa 10 numaraya hiç alınmaz.8 numaraya hayal edeceksende o paraya alemi cihan olsa alınmaz.Bin tane adam var ondan ucuza.
Kimse o bilinmeyen vasat yerlilerden de bazıları vasat olabilir ama bazıları takım kötü olduğundan vasat görünebilir.Onuda süzebiliyormusunuz bilemiyorum.Ortaya konuşup durduğunuzdan.
Akbaş dediğin adamda en kötü yedek olur.Yumlu ilk 11 olur rahatça.
Yine ortadan konuştuğunuz için bir hatırlatayım vasat yerliler, vasat yabancılarla Akhisar gayet güzel oynuyor.Olcan sakatlanmasa çok daha da iyi giderlerdi.Vasat yerli Olcan olabilir mi onu da bilemiyorum tabiki :)
Saçma bir konu var.Kime ne diyorsunuz belli değil.Dediğiniz gibi uzatmanın manası yok.
Kendine yazdın herhalde. Kolay gelsin.
Bunları da buraya bırakayım, yalan söyleyecek halim yok.
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/54437-Transfer-Dosyas%C4%B1-13?p=1920792912&viewfull=1#post1920792912
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/54437-Transfer-Dosyas%C4%B1-13?p=1920792885&viewfull=1#post1920792885
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/54437-Transfer-Dosyas%C4%B1-13?p=1920801218&viewfull=1#post1920801218
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/54437-Transfer-Dosyas%C4%B1-13?p=1920797821&viewfull=1#post1920797821
Bu kadronun top oynayamaması büyük skandal. Bu saatten sonra yok stopere yıldız, orta sahaya dinamo falan hikaye.
Sezon sonuna kadar Rıza hoca ile idare edip, yabancı bir hoca ile yeni yapılanma şart. Kadromuzda fazlasıyla genç oyuncu var. Bunları kullanarak sistem oturtmamız lazım. Sıkıldım artık her gelen hoca ile kulüpte her şey baştan değişiyor. Bu kadar zor mu be arkadaş, ligde mantıklı hamle yapan, profesyonel yönetildiği hissedilen en dandik takımlar çatır çatır oynuyor.
Şuan ki yemeyelim, koşalım atarsak atarız taktiğinden belki kupada faydalanabiliriz. Eleme usulü olduğu için savunma iş yapar.
yorumsuz6117
04.11.2017, 22:33
Şu rezil fener kadar puanımız yok biz gerçekten berbat bi takımız..
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:33
Kadroya Sosa yazan var. 6 az gelmiş. Şimdiki hedef en az 8 gollü yenilgi.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 22:36
Kadroya Sosa yazan var. 6 az gelmiş. Şimdiki hedef en az 8 gollü yenilgi.6 yediğimiz maçın stari Durica ama.
Nasıl olacak.
Yazıcıyı kötülemek istemiyorum ama bence teklif filan yok.
Yönetim pazarlamak için afedersin k..ni yırtıyor ama scoutlar izledikten sonra Yazıcıyı almaz.
Avrupali salak değil.
Abdülkadir daha önce gider Yusuftan Avrupaya.
Bu takim Sosa ve Kuckayi kazanmazsa...
Cidden dipleri görecek.
Gürkan Asma
04.11.2017, 22:36
Kadroya Sosa yazan var. 6 az gelmiş. Şimdiki hedef en az 8 gollü yenilgi.Farklı mağlubiyetlerin sebebi Sosa yani öyle mi :) harika bi düz mantığınız var tebrik ederim.
Gercek profesyonel bir teknik ekip ve malzeme lazim.Takim nasil antreman yapiyor bilmiyorum ama gecen televizyonda RB Leipzigi gösterdiler ve her türlü disiplin ve teknik malzeme mevcut.Oyunculara özelden egitim ve niceleri... istatistik falan sanki hightech bir silah üretiyorlar.Iste bizde oyuncularimizi böyle egitmemiz lazim isterse bir sezon bosa gecsin ama sonunda meyvesini afiyet ile tadalim.
yorumsuz6117
04.11.2017, 22:38
Makina gibi takımın olur Sosa'yı koyarsın maç alır yoksa Sosa yatar bu kadar net..
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:44
6 yediğimiz maçın stari Durica ama.
Nasıl olacak.
Yazıcıyı kötülemek istemiyorum ama bence teklif filan yok.
Yönetim pazarlamak için afedersin k..ni yırtıyor ama scoutlar izledikten sonra Yazıcıyı almaz.
Avrupali salak değil.
Abdülkadir daha önce gider Yusuftan Avrupaya.
Bu takim Sosa ve Kuckayi kazanmazsa...
Cidden dipleri görecek.
30-32 yaşlarındaki oyuncuları kulüp kazanmaz. Onlar kulübü kazanmak zorunda. Toplam 25 milyon lira yıllık maaş ödenen adamlardan bahsediyoruz. Gerçekçi olalım. Bu transferler kulübe birşey katmadı. İlerisi için de ümitli olmak hayalcilikten öteye geçmez.
Yazıcı'ya şuanda resmi ulaşan 4 teklif var. Kulüp isimlerini Başkan'dan bizzat öğrenebilirsiniz. Bu konu Sosa'dan çok bağımsız.
Sosa isimli oyuncu Trabzon'a hiçbirşey vermiyor. Koca bir sıfır. Balon. Teneke. Daha ağır konuşabilirim. Rakamlarla birlikte hemde. Tek kelimeyle rezalet. Açın tabloya bakın, birde yapılan yatırıma. Nerede karşılığı?
Farklı mağlubiyetlerin sebebi Sosa yani öyle mi :) harika bi düz mantığınız var tebrik ederim.
Evet. Bu arkadaşımız takım oyuncusu değil. Oynamıyor. Bağları kopuk. Duygu eksikliği var. Bu saatten sonra faydalı olma ihtimali yüzde bir civarında. O da nefes aldığı için. Böyle hikayeler iyi bitmez yüzlerce defa tatbik ettik.
Her seferinde aynı hataları yapıp farklı ve iyi netice vermesini bekliyoruz. Bu sadece salaklık. Başka birşey değil.
Gürkan Asma
04.11.2017, 22:45
Makina gibi takımın olur Sosa'yı koyarsın maç alır yoksa Sosa yatar bu kadar net..Sosa pas oyununu çok iyi oynayan bi oyuncu ,ancak bugünkü kadroyla bunu yapamaz. Sosa girmeden 2 pas yapamayan takım vardı zaten sahada, bu adam messi değil ki girsin rakibi çalımlayıp gol atsın. Önde de oynatmıyorsun adamı ki bi verkaça girsin pozisyon yapsın (aman yusuf bozulur falan bugün yerinde oynayınca döktürdü zaten) .
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:46
Makina gibi takımın olur Sosa'yı koyarsın maç alır yoksa Sosa yatar bu kadar net..
Bu arkadaşlar takım için oynamıyor.
Özellikle Trabzon'u ayakta Burak, Olcay, Volkan, Rodallega gibi isimler tutabilir. Yoksa kalanı zaten denenmiş ve netice vermemiş isimler.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:47
Bu arada Sosa'dan ümitli arkadaşları görmek hayret verici. Sezon arasında veya sonunda olmadığında neden olmadığını sebepleri ile açıklarız. Kendi başlığında da yazdığımız detaylar var.
Mehmet BAŞ
04.11.2017, 22:48
En son söylenecek şeyi ilk başta söyleyeyim. Bu Kayserispor'dan puan almak bu Trabzonspor için başarıdır!
İster kabul edin ister kabul etmeyin bu Kayserispor ligin en etkili takımlarının başında geliyor. Bir sistemleri, anlayışları var.
Kanatlardan akıyorlar! Bugün de çok etkili bir futbol oynayıp Trabzonspor karşısında 3 puanı kaçırdılar.
Tabi böyle bir oyunda Trabzonspor'un etkisiz ve isteksiz oyunu da etkili oldu. Sonuç olarak 1 puan güzel oldu.
Bazı arkadaşlarımız bu maçta Rıza Hocaya verip veriştiriyorlar fakat takımın gücünden veyedek kulübesinden haberleri yok sanırım.
Bugün yedek kulübesine baktığımızda oyunu değiştirebilecek sadece Sosa, Abdülkadir ve Volkan vardı. Başka kim vardı?
Bu yedeklerden Abdülkadir haricinde oyunu değiştirebilecek kim var? Sosa ayakta duramıyor, Volkan'ı konuşmaya dahi gerek yok.
Bu sene halimiz ortada ve böyle bir kadro ile maça başladık. Elinizde böyle bir kadro varken Kayserispor'a saldırmayı mı düşünüyordunuz?
Tamam böyle silik bir futbolu ben de beklemiyordum fakat bu Kayserispor'a saldırırsanız Ersun gibi 5-6'lık olursunuz.
Futbolu haddini bilerek oynayacaksın. Haddini bilmeden oynarsan duman olursun. O nedenle Rıza Hoca'nın tercihleri doğru diyorum.
Bu maçta Rıza Hocanın tek bir eksiği var. O da Abdülkadir'i kenarda tutup bu Castillo'yu 70 dk. oyunda tutmasıdır.
Ayrıca herkesin yerden yere vurduğu Bero tercihini ise doğru buluyorum. Zira defans yapacaksanız Bero doğru tercihtir.
Bu maçta Bero'nun yerine Abdülkadir tercih edilseydi Castillo ve Abdülkadir'li kanatlar ile takım savunmasında sıkıntı yaşardık.
Bir de Jose Sosa ve N'doye gibi fizik olarak bitik ve savunma yapmayan oyuncuların sahada olduğunu düşününce Bero doğru hamledir.
Bugün takım olarak isteksiz bir oyun ortaya koyduk ve haliyle kötü bir futbol oynadık.
Özellikle orta saha ve hücum bölgesinde oynayan futbolcularımız oyunu tutamadılar. Hal böyle olunca ciddi baskı yedik!
En ileriden başlarsak N'Doye'un fizik olarak bitik bir futbolcu olduğunu, rakip savunmayı zorlayamadığını söylemeye gerek yok.
Maalesef N'Doye'un tek özelliği var. O da atılan uzun topları kafası ile indirip yanındaki arkadaşına vermek. Fazlasını yapamıyor.
Yusuf bugün etkili olmak isteyen tek futbolcumuzdu. Fakat o da fazlası ile yalnız kaldığı için silik bir futbol sergiledi.
Ben dahil herkesin ısrarla oynatılmasını istediği Castillo ise hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Vasatın bile altında kaldı.
Maalesef Castillo hepimizin istediği o kreatif oyuncu değil. O oyuncu olabileceğine dair inancım artık kalmadı.
Bero ise bugün defansif anlamda takımda çabalayan oyunculardan biriydi. Fakat kanat oyuncunun tek görevi defans mıdır?
Maalesef Bero da defansif anlamda var göründü fakat ofansif anlamda rezildi. Bugün bir penaltı yaptırdı fakat hakem vermedi.
Herkesin eleştirdiği Okay konusunda ise ben farklı düşünüyorum. Bu çocuk defansif orta saha! Ve gerekeni yapıyor.
Okay'dan iki yönlü oyun beklemek, oyun kurmasını beklemek hatadır! Okay bu işi yapacak futbolcu değildir.
Onazi de bugün vasattı. Okay hakkında söylediklerim Onazi için de geçerli. Bu çocuk da defansif orta saha...
Maalesef bu takımda oyun kuran takıma liderlik edebilecek hazır bir orta saha yok! Jose Sosa'mız var ama hazır değil.
Bence Trabzonspor'un en büyük eksiği hazır bir Jose Sosa'dır. Ya da bu görevi yapabilecek bir orta saha olmamasıdır.
Bugün takım geri yaslandığı için en iyi görünen bölge defans olmuştur. Uğur ve Durica bugün takımı ayakta tutmuştur.
Ayrıca Pereira ve Mustafa da bugün iyi oynadılar. Herkesin eleştirdiği Mustafa ise defansif manada işini yaptı.
Sakatlanan Mustafa yerine giren Mas ise maçın en etkili pozisyonunu rakibe verdi. Allah'tan Onur kurtardı.
Açık konuşmak gerekirse Mustafa denilen adam Mas'dan daha kötü değil. Mas da bir tek defans yapıyor Mustafa da...
Osmanlıspor'da forma giyen Tiago Pinto ileri geri yapabilen on numara sol bek! Böyle bir sol bekimiz dahi yok.
Üstelik bu çocuğun 31 Mayıs 2018'te sona eriyor. Sözleşmesi bitecek bu futbolcuyu acaba devre arası bağlar mıyız?
Arkadaşlar kısaca bugün sakatlar ve cezalılar nedeniyle daralan kadromuz iyi bir futbol ortaya çıkaramamıştır.
Maç içerisinde de iki sakat vermemiz nedeniyle değişiklik haklarımızı istediğimiz gibi kullanamadık.
Bu kadroyla, bu sakatlıklarla ve de bu Kayserispor ile oynadığımızı düşünürsek bir puan iyidir diyorum.
Haddini bilerek oynayan, durumu farkedip defansif oynayan Rıza Hocayı tebrik ediyorum.
Tek bir eksiği vardı. O da bu kadar etkisiz oynayan Castillo'yu 70 dk.oyunda tutmasıdır.
Gürkan Asma
04.11.2017, 22:49
30-32 yaşlarındaki oyuncuları kulüp kazanmaz. Onlar kulübü kazanmak zorunda. Toplam 25 milyon lira yıllık maaş ödenen adamlardan bahsediyoruz. Gerçekçi olalım. Bu transferler kulübe birşey katmadı. İlerisi için de ümitli olmak hayalcilikten öteye geçmez.
Yazıcı'ya şuanda resmi ulaşan 4 teklif var. Kulüp isimlerini Başkan'dan bizzat öğrenebilirsiniz. Bu konu Sosa'dan çok bağımsız.
Sosa isimli oyuncu Trabzon'a hiçbirşey vermiyor. Koca bir sıfır. Balon. Teneke. Daha ağır konuşabilirim. Rakamlarla birlikte hemde. Tek kelimeyle rezalet. Açın tabloya bakın, birde yapılan yatırıma. Nerede karşılığı?
Evet. Bu arkadaşımız takım oyuncusu değil. Oynamıyor. Bağları kopuk. Duygu eksikliği var. Bu saatten sonra faydalı olma ihtimali yüzde bir civarında. O da nefes aldığı için. Böyle hikayeler iyi bitmez yüzlerce defa tatbik ettik.
Her seferinde aynı hataları yapıp farklı ve iyi netice vermesini bekliyoruz. Bu sadece salaklık. Başka birşey değil.
Şuan takımdaki en iyi takım oyunvularından biridir Sosa. Bencil değildir asist yapmaya çalışır. Wagner love orta sahadan koşup gol attığında 11 kişi içinde sosa kovalıyordu herifi, takım ne rezil halde burdan belli. Duygusalmış, kafası iyi değilmiş falan bunlar basının uydurmaları. Takım iyi futbol oynar da Sosayı oyuna koyduğumuzda herhangi bi katkı alamıyor olsak diyeceğim haklısın.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 22:49
Yazıcı 1 mac iyi 3 maç kötü olsa anlarim.
Bakin gecen sezonun son 7 maçı ve bu senenin 8 maçında vasat altıydı.
Bir tek cincon maçında elinden geleni yaptı.
Almaz Avrupali bu adamı.
İmkanı yok.
Başkanın palavralari meşhur @sanmarino abim [emoji6]
İnanki gelmez resmi teklif.
Ben eminim.
Satmak için uğraşıyorlar ama satamayacaklar.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:50
Gün için şunu söyleyeyim.
5 oynayan 5 oynamayan ile bu sonuç çok çok başarılı. Dünya futbolunda 5-5 diye bir taktik, diziliş de yok zaten. Gs maçında alınan 3 puanın da hiç bir kıymeti kalmadı.
Kümede kalma mücadelesine devam. Alınmaca, gücenmece yok. Durum bu.
Gökhan Balcı
04.11.2017, 22:50
Bu takım nasıl normal oynar onu merak ediyorum. Yani hatırlıyorum bir ara Trabzon'un sol kanadı hiç yoktu ama sağdan da olsa kanat akını vardı. Biz bu denli kanat oyuncularımız varken oyunu neden kanatlara yayamıyoruz onu bilemiyorum bir türlü. İki kanat forveti ortada Roda ile oynasak diye merak ediyorum ara sıra. Tam winning 8 taktiği. Bi tarafta castillo bi tarafta Bongonda ortaya Abdül.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:52
Şuan takımdaki en iyi takım oyunvularından biridir Sosa. Bencil değildir asist yapmaya çalışır. Wagner love orta sahadan koşup gol attığında 11 kişi içinde sosa kovalıyordu herifi, takım ne rezil halde burdan belli. Duygusalmış, kafası iyi değilmiş falan bunlar basının uydurmaları. Takım iyi futbol oynar da Sosayı oyuna koyduğumuzda herhangi bi katkı alamıyor olsak diyeceğim haklısın.
Duygusal demiyorum sana. Okuduğunu iyi anlamanı tavsiye ederim. Takım ile duygu bütünlüğü yok. Zaten başarısızlığın temel sebebi Sosa'nın olması/olmaması değil. Bu 27 kişiden bir takım çıkmaması. Çıkmadı işte. İstersen kendini Trabzon meydan parkında yak, yerlere at birşey değişmez. Tablo ortada. Liderin yarı puanı, rezaletler, hezimetler. Hepsi yaşanıyor.
Sorun şu ki bu kadro homojen değil. İnanılmaz dengesiz. Tarihin açık ara en dengesiz ve en rezil kadrosu. Zaten başka bir başlıkta "Kadro Analizi" yaptım. Orayı okursan buraya daha kolay adapte olursun.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:53
Yazıcı 1 mac iyi 3 maç kötü olsa anlarim.
Bakin gecen sezonun son 7 maçı ve bu senenin 8 maçında vasat altıydı.
Bir tek cincon maçında elinden geleni yaptı.
Almaz Avrupali bu adamı.
İmkanı yok.
Başkanın palavralari meşhur @sanmarino abim [emoji6]
İnanki gelmez resmi teklif.
Ben eminim.
Satmak için uğraşıyorlar ama satamayacaklar.
Trabzonspor Başkanı için hiç kimse yalancı/palavracı diyemez, dememeli. Bu üslup sana yakışmaz Uğur. Çok ciddi teklifler var ve layık olduğu yere inşallah ulaşacak. Fakat bu konu formsuz, uyumsuz oyuncular ile alakasız.
Uğur KÜÇÜK
04.11.2017, 22:53
Şuan takımdaki en iyi takım oyunvularından biridir Sosa. Bencil değildir asist yapmaya çalışır. Wagner love orta sahadan koşup gol attığında 11 kişi içinde sosa kovalıyordu herifi, takım ne rezil halde burdan belli. Duygusalmış, kafası iyi değilmiş falan bunlar basının uydurmaları. Takım iyi futbol oynar da Sosayı oyuna koyduğumuzda herhangi bi katkı alamıyor olsak diyeceğim haklısın.Ağzına sağlık.
Yazıcıya karşı bazı arkadaşlar çok hassas ama.
Bu takım Sosayi, Kuckayi ve Castilloyu kazanmazsa düşme tehlikesi yaşar.
Yazıcı ve Okay ile de düşebilir.
Bugün ligin son sırasındaki Osmanli bizden iyi kadroya sahip.
Yani şuan ilk 11 oynayanlardan.
Sakat ve cezalilari saymadan.
Ve 15 gun sonra bu Osmanli bizi yenerse carsi pazar karışacak.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:55
Ağzına sağlık.
Yazıcıya karşı bazı arkadaşlar çok hassas ama.
Bu takım Sosayi, Kuckayi ve Castilloyu kazanmazsa düşme tehlikesi yaşar.
Yazıcı ve Okay ile de düşebilir.
Bugün ligin son sırasındaki Osmanli bizden iyi kadroya sahip.
Ve 15 gun sonra bu Osmanli bizi yenerse carsi pazar karışacak.
Müthiş Castillo süper. Kazanalım. Hepsini kazanalım. Ama unutma önce maç kazanmamız lazım. Futbol zekası 100 üzerinden 5 etmeyen Güney Amerikalıları değil. Zaten maçı izleyen bunun uzun vadede mümkün olmayacağını görür. Benzer bir oyuncu olan Alanzinho şuanda amatör kümede oynuyor.
Şanlı SanMarino
04.11.2017, 22:57
Tekrar tüm Trabzonspor taraftarına geçmiş olsun. 1 puan için değil, sezondaki tüm ümitlerini tükettiği için.
Bu sahtekar/ahlaksız oyuncu grubu daha çok hoca, yönetici, başkan gönderir. Ortada takım yok. Alınan ve alınmayan kelleler var.
Gürkan Asma
04.11.2017, 22:57
Hadi Yusuf u geçtik Okay a noldu arkadaş, geçen hafta ileriye top süren , fizik olarak ndiaye ye fernandoya müthiş üstünlük kuran adama ne oldu bu hafta. Ulan deplasman bile değildi, bizim marş çalıyodu trabzon diye inliyodu stad.
Ceza sistemi gelmesi lazım, yenildin mi ceza gelecek arkadaş. Gs maçından sonra bir de prim veriyorlar bu utanmazlara. Yenildin mi ceza primi ödeyecek hepsi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.