Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Başkanı ,
Yöneticisi
Td si
Futbolcusu
Hepsi suçlu kardeşim....
Hiç birisi maalesef Trabzonspor'da olduğunun farkında değil.....
Eğer farkında olsalar mesela Başkanın o saat istifa etmesi lazım....
Dün akşamki rezaletten sonra Ts takımın başkanı yoktur kardeşim yok hükmündedir.Kimse o şahsı başkan olarak görmüyor artık.
ersn.alparslan
16.10.2017, 09:19
gerçekten bu takımın başında yönetim yok. şu muharremi ne bi hoca ne bi futbolcu ne de federasyon ciddiye alır. belki çok iyi belki çok efendi ama bütün olaylar karşısında tepkisiz. sanki bi yerlerden gülerek seyrediyor gibi.
ersn.alparslan
16.10.2017, 09:25
batuhants ve onun gibi düşünenler ersunun maç sonu açıklamalarını içinize sindirebildiniz mi ?
resmen açık açık dalga geçti siz trabzonsunuz busunuz haddinizi bilin demeye getirdi. adamın umrunda bile değil. daha hala utanmadan yeni takımız diyor. ulan şerefsiz şu forumdan bugün takım kursak 6 yemeyiz.
Dün akşamki rezaletten sonra Ts takımın başkanı yoktur kardeşim yok hükmündedir.Kimse o şahsı başkan olarak görmüyor artık.
Başkanın suçu ne?
14643
Böyle kafaya alırlar adamı!
Sercan Keleş
16.10.2017, 09:30
Neler oluyor dostlar
Tek bir faydası olmayan bir adam Trabzonspora. antalyadan 7 karabükten 4 x takımdan 5 mobilyaspordan 6 daha ne olacak.Koca Transfer sezonunda takıma becerip 2 stoper alamayıp bizi durica denen bunağa akbaş denen futbol kabiliyetsizine ve okay denen düz tapana mahkum ettiren de bu başkan.
Enaldo61
16.10.2017, 09:44
Başkanı ,
Yöneticisi
Td si
Futbolcusu
Hepsi suçlu kardeşim....
Hiç birisi maalesef Trabzonspor'da olduğunun farkında değil.....
Eğer farkında olsalar mesela Başkanın o saat istifa etmesi lazım....
:alkış:
Onur Erçetin
16.10.2017, 09:46
benim anlamadığım bu takım geçen sene aynı savunma hattı ile 2. yarı en az gol yiyen takımdı. Şimdi ne oldu da ligin en kötü savunma hattı oldu. Bu mağlubiyetlerde başka birşey var arkadaş, ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ama çok anormal yenilgiler alıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birincisi ; Uğur ve Duricanın önünde alanı iyi daraltan,iyi baskı yapan Okay ve Onazinin olması
İkincisi ; Ofansif bir bek olan Pereiranın önünde çok koşan,mücadele eden Olcayın olması.
Trabzonsporun devre arasında acil olarak yapması gerekenler ;
İki kaliteli stoper
Kuckanın hemen arkasına Fernando ya da Mbia profilinde bir önlibero
Bu yazdıklarımın yapılması şart.Kucka ortasahayı tek başına ayakta tutamaz.Kucka ileri çıktığı anlarda rakibin hızlı kontralarında Sosa gerekli savunmayı yapamadığında rakip oyuncular direkt olarak bizim savunma oyuncularımızla karşı karşıya geliyorlar.Galatasarayın da defans hattı çok iyi sayılmaz ama ortasahalarında Fernando-Ndiaye ikilisi çok iyi alan daraltıyor.Ndiayenin presi,Fernandonun araya atılan topların hepsini kesmesi ve doğru pozisyon alması galatasarayın neden çok az gol yediğini açıklıyor.
Trabzonsporda aslında şuan itibariyle olabilecek en iyi varyasyon Onazi-Kucka ikilisinin olacağı bir diziliştir aksi taktirde her maç ciddi tehlikelerle karşı karşıya kalırız.Devre arasına kadar Onazi-Kucka ikilisiyle kontrollü bir şekilde devam etmeliyiz aksi intihar olur.Devre arasında ise üst paragrafta belirttiğim gibi Kuckanın hemen arkasına pozisyon bilgisi yüksek,aralara iyi giren,top çalma becerisi yüksek,güçlü ve atletik bir önlibero(Fernando,Mbia vb.) kesinlikle transfer edilmelidir.
Trabzonspor ofansif anlamda risk alacaksa geride güvenebileceği adamlar olmalı bu da sadece stoperlerle olacak iş değildir.İyi bir önlibero ile beraber iki tane iyi stoper alınırsa bu takım çok iş yapar.
Bunlar haricinde iyi bir sol kanat ve Vagner Love stilinde oynadığımız pas oyununa uygun,teknik kapasitesi yüksek bir santrafor da almamız gerekiyor.
Kulüp artık Katara mı satılır nereye satılır bilemiyorum ama bu söylediklerimin kesinlikle yapılması lazım.
Son olarak ; Kucka kesinlikle kalmalı.Sosa ve Burak bence kesinlikle gitmeli.Sosanın mücadele edecek gücü kalmamış.Burak pas oyununa uygun bir santrafor olmadığı gibi bir de sakatlık sorunu var dolayısıyla Sosa ve Burak için şimdiden pazarlamalar başlamalı.Bu iki oyuncu için para ödemeye gerek yok.
Trabzonsporun Abdülkadir ve Yazıcı gibi pas yapmayı seven,teknik kapasitesi ve oyun zekası iyi olan oyuncuları var.Burak gibi her ne kadar iyi golcü olsa da yetenek fakiri bir oyuncu bu sisteme uymuyor.Elimizde ki kaliteli pas yapan oyuncularımıza da yazık oluyor.
Pas alışverişi yapabilen,komple bir forvet lazım olmuyorsa da ille de hava topu alacak bir santrafor şart değil en kötü Vagner Love profilinde bir santrafor getir o bile şuan ki sistem için muhteşem bir transfer olur.Buraka atılan toplar hep ziyan oluyor bu saatten sonra artık Burak gibi bir yeteneksiz santrafor görmek istemiyorum.Abdülkadir ve Yazıcıya yazık.Çocuklar topu atıyor ama ileride ki adam daha topu kontrol edemediği için ataklarımız bir bir harcanıyor.
Enaldo61
16.10.2017, 09:47
Harbiden hainmiş. Diyorlardı inanmak istemiyordum.
"Dibi gördük, bundan daha kötüsü olmaz artık" dediğimiz her şey oldu.
İ. SARAL
16.10.2017, 10:03
Defans oyuncularına çok suç bulmuyorum ben. Geçen sezon da aynı sıkıntıyı yaşıyorduk. Şuursuzca hücum ediyoruz ve kaptırdığımız her top kalemizde tehlike oluyor. Az buçuk kontra oynamayı bilen her takım bizi rahatlıkla yener. Defans oyuncuları çoğu zaman 4'e 4, 3'e 3 falan kalıyorlar. Suçun en büyüğü bu aptalca taktikte ısrar eden, saha kenarında bunu göremeyen, 1,5 yılda takımı ve taktiği oturtamayan hocadır. Her zaman sabır sabır dedim ama artık yeter. Bu fazla artık ve bu kadar rezilliği yaşamış bir insanın hala çıkıp istifa etmemesi net midesizliktir.
Enes Başkaya60
16.10.2017, 10:12
Rıza Çalımbay diyorlar hayırlısı bakalim...
Fatih Öztürk
16.10.2017, 10:16
Hemserim ilk yarı fb 39 puanla 1.Trabzonspor 36 puanla 2.bitirmişti.gs ancak 3. sıradaydı Takımın başına gecmek için yılmaz vuralı kavduran özkan sümer yüzünden sezonu 3.bitirdik.Yılmaz vural kalsaydı çok büyük ihtimal şampiyon olunacaktı.
Dün gibi hatırlıyorum 20 yıl geçmiş aradan.
Enes Başkaya60
16.10.2017, 10:17
trabzonhaber.com.tr (Özel) Trabzonspor kulübüne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Rodallega menajerine dert yandı. Tecrübeli golcünün kendi menajerine; "Burak'ı sakat sakat oynatıyor. Hiç huzurum yok. Son maçlarda girip gollerimi atıyorum. Fakat hoca buna rağmen, sakat olmasına rağmen Burak'ı düşünüyor" dediği ileri sürülüyor.
İlyas Özdemir
16.10.2017, 10:26
hey yavrum heyy beee TS tarihinin en ağır hezimetlerinden birine uğramış camia rezil olmuş pretesto gösterisine sadece bir avuç insan gitmiş
hey yavrum heyy beee TS tarihinin en ağır hezimetlerinden birine uğramış camia rezil olmuş pretesto gösterisine sadece bir avuç insan gitmiş
Artık menfaati olmayan işlere girişmiyor memleketin insanı. Stadın açılışına gidip de, maçı izlemeden stadı boşaltan halk var orada. İşleri bitince terk ederler. Trabzonsporla işleri bitince onu da terk edecekler.
İlyas Özdemir
16.10.2017, 10:33
Artık menfaati olmayan işlere girişmiyor memleketin insanı. Stadın açılışına gidip de, maçı izlemeden stadı boşaltan halk var orada. İşleri bitince terk ederler. Trabzonsporla işleri bitince onu da terk edecekler.
o zaman bitmişiz biz neyin mücadelesini veriyoruz
Yunus Danışmaz
16.10.2017, 10:36
Gel de çalış şimdi! Aklıma geldikçe deliriyorum diyeceğim ama hiç aklımdan çıkmıyor ki masamdaki herşey bordo-mavi olunca...
Cagdas Topal
16.10.2017, 10:38
Rıza Çalımbay diyorlar hayırlısı bakalim...
Sezon sonuna kadar yerli hocayla gidilmesi en mantıklısı. Yabancı hoca şuan için tamamen yıkım olabilir. Rıza Çalımbay sezon sonunu getirsin sonra yabancı bir hoca gelsin.
Faik Yılmaz
16.10.2017, 10:41
Trabzonsporlu fotbolcularada bir çift lafım olucak ;
İş para istemeye gelince Premier Lig parası istemeyi biliyorsunuzda futol oynamaya gelince Trabzon amatördeki kadar bile futbol oynamıyorsunuz.....
Yazıklar olsun sizede.... Nasıl 6 gol yemeyi içinize sindiriyorsunuz ? Utanın biraz eğer utanma duygunuz var ise.....
olcay_61
16.10.2017, 10:45
futbolcuların içinden bir kahraman çıkmadı ki Ersunu tokatlasın, senin kuracağın takıma desin. Uğurdan bekliyordum bunu mesela. Başlarında böyle adam böyle yönetim olunca futbolcularda da hırs bitmiş
Plakayı yazdırdığımıza göre artık gelişme sürecini tamamladık sayılır di mi sevgili hocam ...
Emre Emiroğlu
16.10.2017, 10:57
Şehrimiz ve kulübümüz adına bazı şeylerin bittiği çok açık.
Antalyadan 7
Akhisardan 6
Alanyaya 3-0 dan maç vermeler
Kasımpaşalardan, Karabüklerden yenen 5 ler 6 lar
Barcelona ve Beşiktaştan kalan 7 lerin utancı hala sürerken, kıçı kırık(!) anadolu takımlarından içeride dışarıda tarihi darbeler yiyor rezillikler yaşıyoruz.
Böyle büyük takımlık, büyük kulüplük olmaz. Kendimizi kandırıyoruz başka bir şey değil
Ligin en az gol atan, tarihinde 6 gol atmışlığı olmayan, deplasmanda 5 gol dahi atamamış olan, yarısı trabzonspordan kovalanmış futbolculardan oluşan takımdan Trabzonda 6 yemek,
Tüm bu hezimetlerin tek bir başkan ve teknik direktör döneminde yaşanmış olmasına rağmen, bu heriflerin hala görev başında olduğunu görmek bir devrin kapandığının en resmi kanıtıdır. Polyannacılık oynamanın alemi yok.
Trabzonspor her an rezillik yaşayacak/yaşatacak sıradan bir kulüp artık.
Yeri geldi siyasilere yalandık,
Yeri geldi birilerinin kucağına oturduk,
Yeri geldi mafyacılık oynadık,
Yeri geldi mafya seviciliği yaptık.
Tüm bunlar ;
Siyasetin afyonladığı, eski özelliklerinden hiçbir emare taşımayan, yozlaşmış, gözünü başka şeyler bürümüş, şehirin kendisi ve değerleri de dahil el uzatılan, bozulan hiçbir şeye rant adına sesini çıkarmayan trabzon şehrinin vatandaşlarının ürünüdür. Bunun süregelen etkilerini önümüzdeki yıllarda sadece trabzonspor ile kalmamak kaydı ile daha da fazla göreceğiz.
Şampiyonluk görmemiş olmama rağmen en azından bu özelikleri taşıdığımız dönemin bir kısmına yetişebildik. Hayatımda güzel anılar olarak kalacak.
spormania
16.10.2017, 11:10
Tüm bunlar ;
Siyasetin afyonladığı, eski özelliklerinden hiçbir emare taşımayan, yozlaşmış, gözünü başka şeyler bürümüş trabzon şehrinin vatandaşlarının ürünüdür.
Şampiyonluk görmemiş olmama rağmen en azından bu özelikleri taşıdığımız dönemin bir kısmına yetişebildik. Hayatımda güzel bir anılar olarak kalacak.
Budur...
Sefer A.
16.10.2017, 11:11
futbolcuların içinden bir kahraman çıkmadı ki Ersunu tokatlasın, senin kuracağın takıma desin. Uğurdan bekliyordum bunu mesela. Başlarında böyle adam böyle yönetim olunca futbolcularda da hırs bitmiş
Giray Kaçar olsaydi yapardi bunu... Ugur iyi falandir ama hafif yalakalik da var onda kimse kusura bakmasin, onun için ondan beklemem böyle bir tepkiyi falan
UĞUR DURTAŞ
16.10.2017, 11:12
küçük kızım hakem y.kemal uğurlu ile birlikte seremoniye çıkacaktı.(çıktıda)
iki kzımla birlikte ankara'dan maça gittik,
kızlarım daha çok benim durumuma üzüldüler...
bende onlara baktıkça içim kan ağladı.
işe yene geldim,kızlarımı okula bıraktım.
*
kabullenemiyorum,kendi sahanda,kendi seyircin önünde
akhisardan 6 tane gol yemek ne demek?
tekrar ediyorum kabul etmiyorum.
ağır kelimeler kullanmak istiyorum ama
sadece kişiliksizler ordusu diyorum.
**
Adam sakat diyorlar haftanın 4 günü antremanda yok,maçtan bir önce taktik antremnına çıkıyor
sonra ilk 11'de böyle şey olmaz kardeşim,
sakat sakat bir oyuncu niçin oynar roda varken,
koşmuyor,pres yapmıyor,topa girmiyor
ayağına top gelecek gol yapacak onuda dün yapamadı bir tane geldi.
ersun burak sakatsa oynatmaa
elinde roda diye iyi bir golcün var kardeşim.
*
baştan sonrada maç çıkışı Volkan canialioğlu ile uzunca konuşma fırsatım oldu.
oda kabullenmiyor,hiç zaman geçirmeden bu akşam operasyonun yapılmasını istiyor.
ortak kanı tarih bu skoru affetmez oldu.
*
ben ekici ve yusuf erdoğana takmıştım,bize bir şey vermiyorlar
en kısa sürede para kazanarak gönderin bunları diye yazıp,çizmiştim
bunların yanına okayıda zaman zaman ekliyordum.
dün sezonun ilk maçıda oradaydım okayı çıplak gözle izledim özellikle
yediğimiz ilk goldeki hatasını hatırlayın,ve sonra ikinci yarı oyundan çıkmıştı.
dün yine özelllikle onu takip ettim.
elini taşın altına sokmayan,kendini göstermeyen kaçak oynayan
daha doğrusu bir işe yaramayan bir oyuncu
2 yıldır takıma bir tane maç kazandırdımı araştırılsın.
ersun denen adamın torpillisi
be kardeşim kampın en iyisi onazi diyorlardı,ersun işe yaramayan okayı tercih etti.
adam aldığı topu
sağına,soluna geriye veya rakibe pas veren ,başka hiç bir şey yapmayan bir oyuncu,
bu adam direk nasıl oynuyor anlamış değilim.
*
dedim ya dün sahada kişiliksizler vardı.
savaşmadılar,ha hakkını yemeyim abdülkadir ve hubacan biraz olsun gayretliydiler,
ellerinden geleni yaptılar,skora isyan ettiler onu gördüm.
diğerleri ......
*
niçin trabzonlu bir yardımcı hoca yok EY nin yanında usta bey.
okan burak dün saha kenarında arkasında iki tane yardımcı hocaları devamlı sahaya müdahale ettiler oyuncularına
maçı yaşıyorlar futbolcularıyla taktik veriyorlar,
bizimkisi sanki üst düzey tıkır tıkır oynayan bir takım var ellerini bağlıyor maçı izliyor.
yaptığı tek şey gollerden yardımcılarına dönerek,böyle golmü yener başka bir şey yok.
*
3 dakikada,27.dak.43.dak.55.dak.612.dak
oyuncu değiştirilmez diye bir kuralmı var?
ey ersun yanal
durica aptalca bir hata yaptı,belli 90.dak.çıkaramayacak,o pozisyona takılacak,
bizi eksik oynatacak,çıkana kadar yine hatalar yapacak,illa 3 gol yedirmesimi lazım çıkması için,
niçin 45.dak.bu adama sabrettin ersun,
iyi bir hoca samimi söylüyor,en geç 15.dak oyundan alırdı.
duricanın bir sorunu var,bulun veya oynatmayın,geçen yılki durica değil.
*
3-0 dan verdiğim maç sonrası
radikal bir karar alınmadıkça böyle skorlar çıkar dedik,
vede çıktı,
*
kabul etmiyorum,
1-6 skoru yediremiyorum.
ulan ersun hala yeni takımız diyorsun,
utanmadan,BAHANE UYDURUYORSUN.
yeni takım kim dersen göztepe derim. bütün oyuncuları yeni,teknik heyeti yeni
puan cetveline bak EY Göztepe nerde.
ADAMLARIN 3 AYAĞI,4 GÖZÜ,5 CİĞERİ YOK....
emrahtuna
16.10.2017, 11:13
diyecek bi söz yok..bize bunu reva görenleri Allah bildiği gibi yapsın..
Muhammed Ayaz
16.10.2017, 11:19
Dün akşam hayatımda ilk kez Trabzonda maç izleme fırsatı bulabildim. Maç için İstanbuldan gelmiştim. Sahada gördüğüm rezalettin dışında tribündeki rezillikler beni daha da fazla üzdü. Birbirine giren insanlar , seyirci arasında sağlanamayan bütünlük ve Yönetim İstifa seslerinin dışında sağlanamayan seyirci sekronizasyonu...Düşünün bir kez olsun bile ne bir bordo mavi bağırabildik ne de ağız tadıyla bir üçlü çekebildik. İstanbul da bir çok kez maç izledim tribün bazında hayatımda bu kadar rezil bir ortam görmedim . Takımın içler acısı hali zaten ortada . Bizim problemimiz sadece Teknik direktör değil bunu anladım.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersn.alparslan
16.10.2017, 11:21
son 2 sene içinde bir maçta 7 iki maçta 6 diğer maçlarda 5 ve 4 gol yiyen başka bir takım daha var mıdır ? üstelik kimden antalya,kasımpaşa,karabük,alanya,akhisardan.
durmak yok yola devam muharrem !
mukawemet
16.10.2017, 11:22
Tepkisizlik bu ülkeyi yıkıma götürecek yemin ediyorum. Kimse farkında değil.
işte sorunumuz bu bizim.
verilenle yetinmek.
sorgulamamak, istememek, biat etmek...
Trabzonspor bu mudur Allah aşkına ya...
ersn.alparslan
16.10.2017, 11:27
maçtan sonra taraftarlar tesislere gitmiş kaç kişi 10-11. koskoca trabzonspor bumudur bu kadar mı umursamaz oldunuz bu kadar mı koyunlaştınız ? bilmem kaç tane taraftar grubu var nerdeler ? tesisler basılacaksa basılacak hesap sorulacaksa sorulacak istanbuldan ankaradan izmirden gidelim soralım trabzonda yaşayanlarda iş kalmamış artık.
cakalkerem
16.10.2017, 11:54
futbolcular bitmiş..hoca başka dertlerde..takımda birşeyler varda ...
Salih Kara
16.10.2017, 11:57
maçtan sonra taraftarlar tesislere gitmiş kaç kişi 10-11. koskoca trabzonspor bumudur bu kadar mı umursamaz oldunuz bu kadar mı koyunlaştınız ? bilmem kaç tane taraftar grubu var nerdeler ? tesisler basılacaksa basılacak hesap sorulacaksa sorulacak istanbuldan ankaradan izmirden gidelim soralım trabzonda yaşayanlarda iş kalmamış artık.
Eğer bir takım bize kendi sahamızda elini kolunu sallayarak 3-0 dan maç çeviriyor 6 atıyorsa burada yönetim hoca kadar taraftar da suçludur. Bu duruma gelene kadar müsaade edilmeyecekti. Son iki yıldır bundan daha dibi olmaz dedikçe dibe batıyoruz. İşin acı tarafı ekonomik olarak açılarak batıyoruz. 90 lı yıllardaki cehennemi her rakip hissetmeli artık. Gerekirse bizim futbolcu da o baskıyı hissedecek. Ben eğer sinirden elimi incittiysem gece uyuyamadıysam o futbolcu da kim olursa olsun gece uyumayacak.
cakalkerem
16.10.2017, 11:58
açıkcasıda bu skorun üzerine konuşulacak çok fazla birşey yok...
bu sene ilginç şeyler oluyor...3-0 dan 4-3...yine evinde 6-1..yine evinde 2-2 bu kadar golmu yenir...sabotaj mı var....ersun lamı sorun vardı...
onur-burak olaylarımı var....bilinmezler çok
Mustafa ÖZDEMİR
16.10.2017, 12:05
Şaka gibi .1-6
Dibe vurduk, üstelik altında yatan sebeplerin çoğunu bilmiyoruz. Asıl sıkıntı da bu. Gruplaşma var ise sadece Ersun'u yollamakla çözemeyebiliriz. Of of.
ersn.alparslan
16.10.2017, 12:19
Eğer bir takım bize kendi sahamızda elini kolunu sallayarak 3-0 dan maç çeviriyor 6 atıyorsa burada yönetim hoca kadar taraftar da suçludur. Bu duruma gelene kadar müsaade edilmeyecekti. Son iki yıldır bundan daha dibi olmaz dedikçe dibe batıyoruz. İşin acı tarafı ekonomik olarak açılarak batıyoruz. 90 lı yıllardaki cehennemi her rakip hissetmeli artık. Gerekirse bizim futbolcu da o baskıyı hissedecek. Ben eğer sinirden elimi incittiysem gece uyuyamadıysam o futbolcu da kim olursa olsun gece uyumayacak.
eminim sadece abdulkadir uyumamıştır geri kalanın alayı paragöz karaktersiz şerefsiz
Ozan Yılmaz
16.10.2017, 12:22
k.keleş öz evlat 6. golü atıyor ne yapıyor, p.henrique attığı goller sonrasında ne yapıyor?
ya da bizim olcay beraberlik golü attıktan sonra ne yapıyordu geçen hafta?
Sefer A.
16.10.2017, 12:34
k.keleş öz evlat 6. golü atıyor ne yapıyor, p.henrique attığı goller sonrasında ne yapıyor?
Bizim alt yapidan çikip bizde yapamayan tutunamayanlarin göt tavri bu... adam degil hiçbiri... Kadir'i adam sanardim o da degilmis... bizdeyken ayni yerden vursa taca giderdi top... soner ztn fbli pisligin teki, sag ayakla ara pasi atiyordu dün, bizdeyken sol ayagiyla yanindakine pas veremezdi it
Henrique adamdir, valla az adi geçmisti yaz döneminde, gelsin yedekte dursun demisimdir... en berbat halleri deli ederdi bizi ama yine de begenirdim onu, gsye Istanbul'da yaptigi o hareketleri unutamam, bir de adam topçuyum diyor kalitesi çok yüksek olmasa da topçu adam aga kim ne derse desin
olcay_61
16.10.2017, 12:38
kadiri caneri soneri yumluyu getir koy yine 5-6 yeriz, var bizde bir gaspetlik. Loser olduk açık ve net
Dip.Ing.Mag.
16.10.2017, 12:38
ersun'un asiri sekilde art niyetli olduguna artik knaat getirdim. hep iyi tarafindan bakmak isteigimiz maalesef sonumuz oldu. bu anlamda baskana fazlca güven duymamiz da durumlari buralara getirdi.
dün aksamki ersun'un aciklamalari icin pot kirdi deniliyor asla pot kirma falan degildi. trabzonspor'a dip yaptirarak misyonunu tamamladi ve o " 33 yildir sampiyon olamiyor sözunu gayet bilincli bir sekilde sarf etti ve anlami " tazminatimi verin ve beni kovun" du.
Sefer A.
16.10.2017, 12:39
ersun'un asiri sekilde art niyetli olduguna artik knaat getirdim. hep iyi tarafindan bakmak isteigimiz maalesef sonumuz oldu. bu anlamda baskana fazlca güven duymamiz da durumlari buralara getirdi.
dün aksamki ersun'un aciklamalari icin pot kirdi deniliyor asla pot kirma falan degildi. trabzonspor'a dip yaptirarak misyonunu tamamladi ve o " 33 yildir sampiyon olamiyor sözunu gayet bilincli bir sekilde sarf etti ve anlami " tazminatimi verin ve beni kovun" du.
Kesinlikle
serefsiz hain pust ersun
Ozan Yılmaz
16.10.2017, 12:40
Trabzon şehri Trabzonspor'u silmiş resmen bu sessizlik-tepkisizlik hiç hayra alamet değil
gurur6134
16.10.2017, 12:53
Trabzon şehri Trabzonspor'u silmiş resmen bu sessizlik-tepkisizlik hiç hayra alamet değil
2011 sonrasi silmisti zaten yeni degil..giderek siradanlasiyoruz gorevini yerine getirdi bunu isteyenler tepkisiz umursamaz uyuyan uyutulan bir sehir olduk..
gurur6134
16.10.2017, 12:55
Şehrimiz ve kulübümüz adına bazı şeylerin bittiği çok açık.
Antalyadan 7
Akhisardan 6
Alanyaya 3-0 dan maç vermeler
Kasımpaşalardan, Karabüklerden yenen 5 ler 6 lar
Barcelona ve Beşiktaştan kalan 7 lerin utancı hala sürerken, kıçı kırık(!) anadolu takımlarından içeride dışarıda tarihi darbeler yiyor rezillikler yaşıyoruz.
Böyle büyük takımlık, büyük kulüplük olmaz. Kendimizi kandırıyoruz başka bir şey değil
Ligin en az gol atan, tarihinde 6 gol atmışlığı olmayan, deplasmanda 5 gol dahi atamamış olan, yarısı trabzonspordan kovalanmış futbolculardan oluşan takımdan Trabzonda 6 yemek,
Tüm bu hezimetlerin tek bir başkan ve teknik direktör döneminde yaşanmış olmasına rağmen, bu heriflerin hala görev başında olduğunu görmek bir devrin kapandığının en resmi kanıtıdır. Polyannacılık oynamanın alemi yok.
Trabzonspor her an rezillik yaşayacak/yaşatacak sıradan bir kulüp artık.
Yeri geldi siyasilere yalandık,
Yeri geldi birilerinin kucağına oturduk,
Yeri geldi mafyacılık oynadık,
Yeri geldi mafya seviciliği yaptık.
Tüm bunlar ;
Siyasetin afyonladığı, eski özelliklerinden hiçbir emare taşımayan, yozlaşmış, gözünü başka şeyler bürümüş, şehirin kendisi ve değerleri de dahil el uzatılan, bozulan hiçbir şeye rant adına sesini çıkarmayan trabzon şehrinin vatandaşlarının ürünüdür. Bunun süregelen etkilerini önümüzdeki yıllarda sadece trabzonspor ile kalmamak kaydı ile daha da fazla göreceğiz.
Şampiyonluk görmemiş olmama rağmen en azından bu özelikleri taşıdığımız dönemin bir kısmına yetişebildik. Hayatımda güzel anılar olarak kalacak.
Yillardir ayni seyleri yaziyoruz kardes katiliyorum..
Trabzon şehri artık Trabzonspor dan başka şeyi seviyor parayı yalakalığı gerisi siyasete girer o yuzden girmiyorum
HOPA'LI TS'Lİ
16.10.2017, 13:03
Trabzon şehri beyaz kefenleri giydiği anda Trabzonspor'u silmişti
Şike sürecinde hırsızların hamilerinin yanında yer aldı %61 destekle
Dip.Ing.Mag.
16.10.2017, 13:14
bizi tüm dinamiklerimiz ile bitirme asamasina getiren basta Cumhurbaskanidir akabinde ise ve siyasetin kucagina oturtan ve siyasetten bagimsiz hareket etmemize izin vermeyen, yerli siyasiler ve Sadri sener sonrasi yönetimlerdir. cok yazik, ki koskoca bir camiayi el birligi ile cökerttiler. ve bugünkü durumumuz, 2010-2011 in intikamidir.
Sağda solda Trabzonluyum demiyorum artık, bıktım. Ne zaman bu asalaklardan temizlenir o kent işte o zaman geri alacağım kütüğümü oraya.
Dip.Ing.Mag.
16.10.2017, 13:17
Trabzon şehri beyaz kefenleri giydiği anda Trabzonspor'u silmişti
Şike sürecinde hırsızların hamilerinin yanında yer aldı %61 destekle
harfi harfine katiliyorum. o gün iste siyasetin tam kucagina oturttular bizi ve günümüze Kadar da indirmediler ve geldigimiz son nokta siyasete bagimliligin eseridir bu durumda da caresizce sadece cöküsümüzü izliyoruz.
ersn.alparslan
16.10.2017, 13:21
öyle geliyor ki trabzonspor sadece bu forumda ki bir kaç kişiden ibaretmiş gibi. kimsenin sesi çıkmıyor kimse isyan etmiyor herkes kabullenmiş artık. muharremin siyasi oyunları ersunun menajerlik oyunları izmir marşı söyleyenlerin dövülmesi şike ile ilgili pankart sokmak yasakken sedat peker sempatizanlarının yaptıkları daha bir sürü saçmalık.
öyle geliyor ki trabzonspor sadece bu forumda ki bir kaç kişiden ibaretmiş gibi. kimsenin sesi çıkmıyor kimse isyan etmiyor herkes kabullenmiş artık. muharremin siyasi oyunları ersunun menajerlik oyunları izmir marşı söyleyenlerin dövülmesi şike ile ilgili pankart sokmak yasakken sedat peker sempatizanlarının yaptıkları daha bir sürü saçmalık.
İzmir marşı söyleyen kim dövülmüş ?
Böyle bir iddia ortaya attığına göre sağlam bir kanıtın var
göster de bilelim ?
Emrah Erata
16.10.2017, 13:39
Şu başlığa tam mesaj yazacağım, Ersun diloları aklıma geliyor ve alıyor beni bir gülme.
PRO 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
61_Hasan_69
16.10.2017, 13:43
göster de bilelim ?
Ağzı olan konuşuyor
Emrah Erata
16.10.2017, 13:45
Gelişen bir takım olarak, Kendi sahamızda geçen 4 yedik şimdi 6.
Bu gelişme değil de nedir? Sonuna kadar arkandayız Ersun reyizzz.
Hülooooooğ
PRO 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sırıtıyor karektersiz...
emrahtuna
16.10.2017, 14:02
iki çift lafta futbolculara söylemek lazım..milyon euro lar hesabınıza yatarken hiç utanmayacak mısınız..bu parayı hakedecek ne yaptık diye..yazıklar olsun hepsinede..
Murat Keçeci
16.10.2017, 14:04
Böyle bir maçtan sonra taktik teknik konuşulacak çok da birşey yok bu maç bizim adımıza kara bir gece olarak tarihteki yerini aldı.
Maalesef bir kan değişikliğine ihtiyaç oluştu kadro kalitesi bakımından ilk 5 te olması gereken takımın bu durumda olması üzücü özellikle defansif anlamda ciddi bir düşüş var savunma oyuncuların oynadığı futbol facia, Durica artık emekli olma sinyallerini vermeye başladı.Perreria da artık onun izinde gidiyor.Mustafa Akbaş ancak 4.stoper olur yaptığı hatalar bu seviye için bayağı komik kaçıyor.Onur eski arzusunda değil.
Gelelim faturanın kesildiği kişiye yani Ersun hocaya 1.hatası kadro yaşlanıyor ikili mücadele gücümüz düşecek diye defalarca uyarmamıza rağmen 30 yaş üstü transferler devam etti.2.hata oyuncuların mevkileriyle çok fazla oynadı.ndoye den orta saha,yazıcı dan açık,Okaydan stoper gibi denemeleri ile takımın ritmini düşürdü.Bu etkenlerin sonucuna bağlı olarak da takım savunması iflas etti.Maç kaybettikçede özgüven kaybı arttı ve sonucunda bu durum ortaya çıktı.
Bu durumdan nasıl çıkarız sorusuna gelirsek öncelikle yeni hoca seçiminde nokta atışı yapmamız gerekiyor.Gündemdeki isimler aranan kan değiller daha doğru isim bulmalıyız.Yerli mi yabancı mı sorusuna gelirsek şuan boşta bizim için doğru olacak yerli bir isim aklıma gelmiyor yabancı alacaksak da oyunu okuması yüksek oyuncuları iyi tahlil edecek ve doğru şekilde sahaya dizecek birini bulmalıyız.
Kadro kalitemiz kesinlikle yüksek önümüzdeki tek hedef genç,orta yaş ve tecrübeli oyuncuları doğru şekilde harmanlayabilmek olmalı şuana kadar bunu başaramadık.Ayrıca devre arasında defans bölgesinde mini bir revizyon ihtiyacımızda var.
Son olarak eğer bu durumdaysak suç tek kişinin değildir bir yanlış varsa tüm camiaya aittir kiminin biraz daha fazla kiminin biraz daha az etkisi vardır ama sonuç olarak tüm camia olarak bu durumdayız yani t.direktör değişince herşey güllük gülistanlık olmayacak ancak herkes bütünün bir parçası olduğunda işler rayına girebilir.
Cagdas Topal
16.10.2017, 14:15
Akhisar lige çıktığından beri başımıza bela oldu. Bütün yıkımlar hep Akhisar maçlarıyla oldu. Küme bile düşüyorduk Sadri Şener, Şenol Güneş istifa etmişlerdi.
Aydın Tiryaki
16.10.2017, 15:11
Bu maç için ne denir ki ? İki kelime ile açıklanır. Acı verici. Ama bundan daha acı verici olan şey taraftarımızdaki tepkisizlik ve alışılmışlık. Basit bir anadolu klubü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bir efsane vardı o da rezil olmaya başladı 6-0 lar 7-0 lar 6-1 ler 3-0'dan 4-3 maç vermeler...
Sıkıldım, bunaldım. Geleceğe dair fazla bir umudum yok. Abdülkadir ve Yusuf için izliyorum şu an maçları. Yazıklar olsun...
ersn.alparslan
16.10.2017, 15:46
göster de bilelim ?
belgem yok ama haberler ve videolar var nette ararsan bulursun
Sefaenes
16.10.2017, 16:01
1 sene miz sırf istikrar diye kayboldu şerefsizi Alanya maçında yollayacaktık en geç ama neymiş bjk maçı varmış e şimdi ne oldu tarihin en farkını yedik. Memnun musunuz yanalcilar adam gitmeden birde iyi küfür etti adama helal olsun bize az yaptı. Tarihin en farklı mağlubiyeti evimizde evimizde aldık ligin en çok gol yiyen takimiyiz bunda hoca kadar sahtekar yönetimin ve futbolcuların sucu var.
Selim Çoban
16.10.2017, 16:10
Çok geç kalındı malesef. Alanya maçından sonra hoca kovulmalıydı.
Olan oldu bu saatten sonra bu kanı bozuğa tazminat vermememiz gerekiyor, tazminatını alıp gidebilmek için sezon başından beri takımı sabote ediyor. Burda görev taraftarın
Enes Başkaya60
16.10.2017, 16:22
Kenarda ısınan Uğur Demirok ısınırken ağladı. Neden oynamıyorsun sorulunca ellerini kaldırdı bilmem dedi..
Adamsın Uğur adam en azından ruhunla oynuyordun..
Enes Başkaya60
16.10.2017, 16:25
Ersun Yanal'ın sadece Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay, Volkan Şen, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir ile vedalaşıp diğer oyuncularla vedalaşmaması üzerine yönetimin neden başarısız olduğumuz anlaşıldı dediği öğrenildi.Ersun Yanal'ın nasıl bir egoist olduğu gerçeği ortaya çıktı
Enaldo61
16.10.2017, 16:48
Kenarda ısınan Uğur Demirok ısınırken ağladı. Neden oynamıyorsun sorulunca ellerini kaldırdı bilmem dedi..
Adamsın Uğur adam en azından ruhunla oynuyordun..
Uğur oynayanlardan iyi değil ki, Uğur da çok kötüydü sezon başından beri.
Ersun Yanal'ın sadece Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Okay, Volkan Şen, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir ile vedalaşıp diğer oyuncularla vedalaşmaması üzerine yönetimin neden başarısız olduğumuz anlaşıldı dediği öğrenildi.Ersun Yanal'ın nasıl bir egoist olduğu gerçeği ortaya çıktı
Bu haber yalanlandı. Olcay ile en başta vedalaşması gerekirdi.
Çok geç kalındı malesef. Alanya maçından sonra hoca kovulmalıydı.
Olan oldu bu saatten sonra bu kanı bozuğa tazminat vermememiz gerekiyor, tazminatını alıp gidebilmek için sezon başından beri takımı sabote ediyor. Burda görev taraftarın
Hayır, fb maçından sonra ( Rodi yerine N'Doye ile oynadığı için o maçı kaybettik) yollar ayrılmalı idi.
İşini seven, her gün gecesini gündüzüne katıp takımın oynadığı futbolu bir tık öteye taşımaya çalışan, sistemin pisliklerine hiçbir şekilde bulaşmamış bir yabancı hoca gelmeli. İstikrar ancak böyle yakalanır.
İdeal isim Preud'homme.
UĞUR DURTAŞ
16.10.2017, 17:34
sıradanlaştık..
okan buruk diyor ki,
trabzonda,
bizlerin önünde
gol atacağımızı biliyorduk emindik diyor.
bu kadar gol atacağımızı bizde beklemiyorduk...
ne durumda olduğumuzu net bir şekilde anlatıyor
bunu diyen bjk,gs,fb nin hocası değil
akhisarın hocası.vay halimize
ne durumlara düştük.yazıklar olsun sizlere.
kişiliksizler.
İşin teknik direktör boyutu bir tarafa sahada skora isyan eden tek oyuncu Abdülkadir'in olması utanç vericidir. Bu kadro istese ancak bu kadar rezil bir skora imza atabilir. Bilerek oynamayan, takımı sabote eden, isyan etmeyen kim varsa yazıklar olsun hepsine.
KÜFÜR_YASAKMIŞŞ
16.10.2017, 18:55
Bunu teknik traktör diye kimler almiş acaba?bunun önceki gelişlerinde ne oldu da şimdi ne olsun?bunun koyu fenerli olduğunu bilmeyen mi var?bu yil ne olacaği geçen yildan belli değil miydi zaten?
Sen gel 10 hafta kadar yenilgisiz git,sonra kalan haftalarda bir anda tepe taklak ol!.var mi böyle bi saçmalik?teknik traktör diye iş başinda tutulan bu zoptirik bu işi profesyonelce daha da ileri getirmiş ve artik ayni entrikalari haftalara yaymaya bile gerek duymadan 90 dk içine siğdirmaya başlamiş.maçta önce attiği gollerle skoru önde götürmesi,maç sonuna doğru da ya berabere kalmasi,ya da maçi kaybetmesi bunun ispati işte. Bu akşam da iyice saçmaladi.
Bu kulüp bu traktöre hangi imkani sağlamadi da bu işi buralara getirdi bu?.(hem de 3.kez) nerde bu yönetim?nerde bu kulübün akilli düzgün insanlari?nerde gerçek trabzonsporlular?hala mi uyumaya ve rezil kepaze olmaya devam? Bu zoptiriğin istifasini kendisine birakirsaniz daha çok beklersiniz!..göz boyayici bu zirtapoz şimdiye kadar çoktan nasil def edilmedi???bu kulüp yöneticilerinde ve üyelerinde hiç mi akil kalmamiş?hiç mi ruh kalmamiş?
Resmen işler,Türk A Milli takiminin durumuna döndü(ampute milli takim da hepsine cevabini verdi,kim ne kadar başariyi çarpitsa da herşey meydanda)...bu takim bu değildi,bu takim,daha fazla eveleyip gevelemeden bir an önce sağlama alinmak zorunda...bu rezilliklere artik kimsenin tahammülü kalmadi!.
Tabi saha içinin yönetimiyle,saha dişi yönetimi(medyasi,ekonomisi,hukuk mücadelesi vs.) istanbulun-kocabaş çakallarin kuyruğuna taktirilmiş,resmen peşlerinden ayarli-hesapli olarak sürüklendirilen bir takimdan ne beklenirdi zaten?yazik ki yazikkk!!..bir de 50.yil şampiyonluk hayalleri ha!...bu kafayla daha ne 50 yil masallariyla uyuturlar bu taraftari!...Bu duruma düşüren tüm sorumsuz sorumlularin,hariçten de gazel okuyanların cehennemin dibine kadar yolu var!!!....
son_mesaj
16.10.2017, 18:57
yapılması gereken gruplaşma yapan tum oyunculara hemen yol verilmeli.Yonetim belki bu sekilde kendini kurtarır.Yoksa onada eyvallah deriz.
Gayet güzel olur. Uzak dursun derken? Fener yine şike yapmak zorunda kalır diye mi?
bu camayi kendi reklamı ve camia üzerinden aklanan paralar ihaleleler v.s v.s
Takimin bu hali hazirlik doneminde belliydi. Koy takimlarindan 4-5 gol yerken bunu anlamaliydik.
En buyuk korkum Trabzonsporun bahis sirketlerine peskes cekilmesi.
boyle birsey olduysa, bizi ancak Allah kurtarir.
En buyuk korkum Trabzonsporun bahis sirketlerine peskes cekilmesi.
boyle birsey olduysa, bizi ancak Allah kurtarir.
siyasete peşkeş çekilmedi mi ?
siyasete peşkeş çekilirken rahatsız olmayan trabzonlular rahatsız olmaz merak etme
~UniCef~
16.10.2017, 20:07
Peki rakip takımın stoperlerinin ikisi Yumlu ve Caner iken bize pozisyon vermemeleri bu iki stoperi iyi oyuncu mu yapar, yoksa Akhisar'ın takım savunmasını düzgün yaptığını mı gösterir?
Bizde her hızlı çıkışında rakip direk bizim defans oyuncularıyla baş başa kalıyor. Takım savunmasını beceremiyoruz. Arkada Varane ile Ramos olmadığı için de defalarca birebir kalınca sıkıntı yaşıyorlar her maçta. Tabiki de çok iyi oyuncular değil, ama karşı takımdaki stoperlerden kötü olduklarına inanmıyorum.
Taktikle alakali bisey. Arkaya yaslanan takimin stoperleri her zaman iyi gözükür. Ama bize kontrayi önleyebilecek kapasite de stoper gerekiyordu.
erenslash
16.10.2017, 21:15
kafalar karışık stoperler lazım hoca da lazım.dün 6 tane hocayı sabote mi etti bunlar diye düşündüm sonra alanyayı düşündüm dedim hoca da lazım stoperler de lazım üç transfer lazım ikisi stoper biri hoca offf ben hiç bir şey anlamadım kafa reset şu anda :D
stoperi hocayi gectim.Bu resmen ekmegini kazandigin yere saygisizlik futbolcular icin söylüyorum.Bir tek Abdülkadir cabaliyordu.Fatih tekke bi sene gassararaya yenilirken takim arkadaslarini dövecekti nerdeyse.Insanda az haysiyet seref olur.Sosa da defolsun gitsin.Onazi düsünmeden yerine oynatirim.
Hücum hattımız mükemmel diyoruz ama defans bu şekilde olduğu müddetçe hücumdaki silahlarımızın şevki , heyecanı kalmıyor.Sosa ilk 3 maçında çok iyiydi..Sonra adamın ayakları gitmez oldu.Dün oynanan maçta " ben nereden geldim buraya" der gibi bir hali vardı.Yediğimiz 3 golde de durica'nın çok net hatası var.Bir adam bir takımın kaderi ile bu şekilde oynamamalı ya hu !! 3-0'dan sonra zaten maç koptu , Durica'nın saçmalıkları yüzünden..Hoca müsevddesi Yanal , 8 haftadır defansif anlamda bir türlü kadro istikrarı sağlayamadı.Defans bölgesindeki uyum ilerideki gibi değildir,daha önemlidir.O yüzden yeni gelecek hoca her kim olacaksa arkada istikrarı sağlamalı ve doğru 4'lüyü sahaya çıkartmalıdır.
Şanlı SanMarino
17.10.2017, 04:01
Oyuncu grubunun hoca ile uyum sağlamadığı aşikar. Hocanın aymaz, işbilmez ve adaletsiz kararları bizi bugüne getirdi. Geri dönüşü yok. Deneyimli ve karakterli oyuncular sorumluluk aldığında bu tablodan rahatlıkla çıkmak mümkün.
Ancaaaak,
Asla ve asla her zaman yaptığımız gibi makineyi kırma/dağıtma lüksümüz yok. Maçtı kaybettik, hocaydı kovduk. Bu takım gelişecek ve olacak.
Ozan Yılmaz
17.10.2017, 14:21
https://twitter.com/twitter/statuses/920239136304517120
<twitterwidget class="twitter-tweet twitter-tweet-rendered" id="twitter-widget-0" style="position: static; visibility: visible; display: block; transform: rotate(0deg); max-width: 100%; width: 500px; min-width: 220px; margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" data-tweet-id="920239136304517120"></twitterwidget><script async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Maçı yolda takip eden bir Trabzonspor taraftarı <br><br>Büyüklüsü: <a href="https://t.co/JdnapsO4we">https://t.co/JdnapsO4we</a><br><br>(tolgaca yaptı) <a href="https://t.co/ntn2lyYR8d">pic.twitter.com/ntn2lyYR8d</a></p>— bobiler.örg (@bobilerorg) <a href="https://twitter.com/bobilerorg/status/920239136304517120?ref_src=twsrc%5Etfw">17 Ekim 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><twitterwidget class="twitter-tweet twitter-tweet-rendered" id="twitter-widget-0" style="position: static; visibility: visible; display: block; transform: rotate(0deg); max-width: 100%; width: 500px; min-width: 220px; margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" data-tweet-id="920239136304517120"></twitterwidget><script async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
zafercalikoglu
17.10.2017, 20:59
İşin teknik direktör boyutu bir tarafa sahada skora isyan eden tek oyuncu Abdülkadir'in olması utanç vericidir. Bu kadro istese ancak bu kadar rezil bir skora imza atabilir. Bilerek oynamayan, takımı sabote eden, isyan etmeyen kim varsa yazıklar olsun hepsine.
ben kaptan olarak Onurun itirazını hiç göremedim,azıcık insan arkadaşlarını toparlar,
,acilen gönderilmeli ,ersunun peşinden
zafercalikoglu
17.10.2017, 21:02
harfi harfine katiliyorum. o gün iste siyasetin tam kucagina oturttular bizi ve günümüze Kadar da indirmediler ve geldigimiz son nokta siyasete bagimliligin eseridir bu durumda da caresizce sadece cöküsümüzü izliyoruz.
kesinlikle, bırakın böle yenilgileri 1-0 da veya 2-0 da ve buyuk maçları kaybettiğimizde takım otobusu staddan zor cıkıyordu, asıl ruh Trabzonspor taraftarında gitmiş ,acilen gurbette oynamalı maçları ,
yazık bu gidiş çok iyi değil,bırakın buyuk takım olmayı sıradan anadolu takımından bile daha kötüyüz yıllardır,
yaşasın sizin şakşakçılar,gidin kupanızı versin daa,
Bu maç özelinde hoca hatası varsa en fazla %20'dir.
Durağan oynayan,umursamaz,tembel futbolculardan utanıyorum.
Nihat Güneş
17.10.2017, 21:30
Bir sozumuz de su bizim yeni tureyen kibirli taraftara olsunn....Ismi Teleset olan takim deyip mac oncesi dalga gecilen takim 6 tane atti bize...Siz siz olun tevazuyu elden birakmayin. Kibir iyi bir sey degil.
Aydın Danış
18.10.2017, 09:00
Bir sozumuz de su bizim yeni tureyen kibirli taraftara olsunn....Ismi Teleset olan takim deyip mac oncesi dalga gecilen takim 6 tane atti bize...Siz siz olun tevazuyu elden birakmayin. Kibir iyi bir sey degil.
Biz de hiç bir şeyin ayarı yok ki zaten ne eleştirinin ne sevincin... Kaosu seviyoruz, yaratıyoruz, çekiyoruz, uyguluyoruz damarlarımızda akan kan kaos dan mevcut o derece... Taraftarın kafa yapısının değişmesi lazım herşeyden önce...
Doğan BULAT
18.10.2017, 12:58
Anlayamadığım şu..
Burak geleli takım gol atıyor. Öyle ya da böyle attığı gollere bakın . Hırslı. Sakat olduğundan beri adam sahada bana göre mucadelesini yapıyor. Taraftarımızı anlayamıyorum. Bu adam ne ara grup kurdu da Onur falan grupçulukla suçlanıyor. Var mıdır bir kanıtı?.
Hadi diyelim bilerek oynamıyorlar.. Oynamadıkları için yeniliyorlar. Peki hangi akla mantık 6 gol yiyerek ya da 3-0 dan maç vererek mi yapıyorlar bunu? 1-0 dan 2-1 olsa derim normal ne bileyim 2-0 3-0 yenilse ona da normal derim ama bu yenilgiler bir kere herşeyden önce kendilerinin kariyeri için dip yapmalarına sebeb değil mi? Bir futbolcu veya teknik direktör neden bunu istesin?
Merak ettiğim için soruyorum sadece tamam formsuz olanlar yedek bırakılsın onu anlarımda Onur Burak vb. gibi futbolcular neden külüpten kovulsun isteniyor onu anlayamıyorum.
SALDIRAY
18.10.2017, 14:55
Defansımız komple berbat. Bu kadar rezil bir defans bölgesi daha hatırlamıyorum. Şuan ligin en çok gol yiyen takımıyız. Şu skora bak? Lanet olsun. Bu skoru küme düşme potasındaki takımlar bile almıyor.
emrahtuna
18.10.2017, 17:12
tü Allah sizi kahretmesin teleset bilmem ne 6 trabzonspor 1 gördükçe insanın sinirleri zıplıyor..
celaledtin
20.10.2017, 09:57
Bu maçta çok şanssızdık. Biz oynadık golleri onlar attı. Yalnız onur'unda bu maçta içine volkan demirel kaçmış gibiydi.
Bu maçta çok şanssızdık. Biz oynadık golleri onlar attı. Yalnız onur'unda bu maçta içine volkan demirel kaçmış gibiydi.Hergün yeni bir troll foruma üye olmasa; referans,davetiye gibi bir sisteme geçsek artık...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
celaledtin
20.10.2017, 14:04
Hergün yeni bir troll foruma üye olmasa; referans,davetiye gibi bir sisteme geçsek artık...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan kardeş yani İsmet abi pardon.
https://forum.bordomavi.net/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBxMTEhUTExMWFhUXGCIbGBgXGB4YIBkeIB0fGh4gIC IgHSggHR8lIB8dIjMiJykrMS4uHR8zODMsNygtLysBCgoKDg0O GhAQGisdHR0tLS0tLS0rLS0rLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS 0tLS0tLS0rLS0tLS0tLS0tNy0tLf/AABEIAJwBQgMBIgACEQEDEQH/xAAcAAACAgMBAQAAAAAAAAAAAAAFBgAEAgMHAQj/xABLEAACAQIEBAMFBQMICAQHAAABAgMEEQAFEiEGEzFBIlFhBx QycYEjQlKRoRWCsRYzYnKSosHRJDRDVGNkssJTc5TSJUWDk6TD 4f/EABkBAAMBAQEAAAAAAAAAAAAAAAABAwIEBf/EACERAAICAgIDAQEBAAAAAAAAAAABAhEDIRIxE0FRBCJh/9oADAMBAAIRAxEAPwDuBOK2YVaRxtI7BVQFmJ2sB88A PK9kpJEhcrUSWSHT8RdmAFh5DqT2AOPKbhJSVNTUT1ekghZmXQ GG4OhFUEg7jVqsRtgAp5V7RKSRbzF6Vz0SdWUlTurA2sQRY7dM b67imRl1UVLLUhT4mI5S6b7hNdi7W6WFvXA7M OuU/LWNHfmyIyKxLqEdVDlQL2Kksfp1vjXmHtIiWbwDVTKCrzaJPDJ Zj DSEBAViSCC3ocIdBuPifXYR0lWz91MXL0nyLOwX6gnGml4iqgX Woy cMD4OTolVl7eLULN2N9sVeEuL3qplhli5b 6rKy2PxMeqtcqyFSCLbjcHfFes41lGmRFp W0jKsTS2lZVB8Z 7GNQ6G/hIuQdsABOTPa4Mrfs1zCb3tNGZQex0atNv3r42ftmub by5lPnPPGg/uaz mF1faHJyVlMSt9p9oiq45cSfz0l22kVQRZl2JOPJvaYFNuTurF 3XcN7vsYnUfeZgwbT2Aa9jtgAOyZnmccg1UUcsZX/AGEwujX6EyaQw9QBjCozDNfBItJBoDeOETXlK2NiGOmNSDbw7/PGrI OROY0kjETPT82zN4SSyKuh7aXVtY3G4NgQMUa7PqulpveXkikV 5FVbAuvi1sxFtJsDaMAnolybnDANJW5lIbLSQwqfvTT6yPXRGp DfLUMV1fN4WIK01Wp3BDGmKHuLHWCPW98L S 1J3iiknpmGt1j zDHxXIZgCN1AF7Lq9bYs0XtI1xyT6FMaTmGyEsQiWeWYkD4FRl NgOvffCAYUOaSA3Wkp/3nqD Vo1B pxTpK3NYS0ctMtX4jomjkSHUD0DIx2I6d743x8X6qKoquUVaBS xjY7ldOtG2HR0IPn1HUYoV3tAVeaEQMQE5SteMvdWeQkOFIVQu 3mSBgAs1OZZsND 4w6A32iCo1ysu99HhVAQd/i3xbHENQw yy6pv/xTHEB8zzCbfIYH1HtHplMgAMmjS1o2BPKZI3MhvawGu2kXJsbD rb1uPkJ zhL642aABhqlYOkYXT1QkvfxdFBJAwAZU3EtaqFZssnM4J2hZG jbuCHZwfzGNcHtKpFjDVCzwSabujU8x0nv4hGVI9b2xeyDi1Kq YxoloyuqF2NuaVsJQFtcaGIU t/LBVqiCqSaFZFcAGOUKblSRYg Rt2wwA1N7QKWUaoEqZ128UdPIQL rAA/S MZOP6YNo5VWX7oKWW4/u2/XFLgeeYCopZGVlo5BBG4BDOAga7C9r2IG1sMsswVWZmsqgliTs ANyT8hiblTKKFqwNJ7RqFD9p7xGB8RkpplC328RKWA9emN38uq ZheFKmdfxRU8jL8wxUBh8icUspy98wcVNSCKX4qenP397rNKOh JFiqH4epF8GuMqgxUUzqCdKiyqxQnxAWBBBBtsMbJvsrfteufe GgCr2NROsZP7qByPrjW cZjHvJl6OP8Al6gOR9HRL4DU/Hc8pdYo4OajKhgdpA6O7aYwx0aW7lip2AJ3ti5lHGcskiJJAqg XilZSSI6gFrJuN1ZVuD/ST8QwAEv23WH4ctl/fnhX DHEGeVY3fLZbf0JoX/TWMAqXjqd6cTCKMkw80AiWNSAuogMy3byBC2ww5nnMlNTcydYx KzBEVWIXU2wBZgNhuSfIYANEXGUbMYxT1fNAu0fu7XH7x8H11Y 3/typPw5dP /JCn/7CcL83tD0mActHDFln5bM/LZHWNypVSNADB9TafD6m2DdLnSpTGr1yTwsxcsdP2cd7XAUDUi 2vtckEnfDA9OZ5idxQIPR6lb/AN1SMYnOa9fjy0sO/Knjb9G0nGlOOouSKgwzLE0TSRuwUCTQpcqvivfSCQSACAbYLx5 2jQSVGlxEiltRW2pVFyVHUjyPQ9Rcb4AKEPFLPcJRVhcdVaNY7 H szhT9CcQ5rmBPgy8KP JUoD ShsaKXjeCQDlpI7Et4QYxp0aSxZi hVGobk77jscGsyzmOCAzyX0gA2Ua2JPRVC31E QwgB0mZ14/ Xqw9KlL/qoFsV5 K54hefLqlRewMRjm3P8AVa4/LFqq4vp0MfxMsiowZBqUCRtKEm99z5A4I5XVmVOZ4dLMeWyk JOxNwCDe9x6YAAMPE1a9zHlU jsZJIo2P7uo7Y2RcU1AJEuWVakfg5cgPyIcYaAMZacMQrR8ZKT Y0dcpHUGnP8AENbG6l43omfltI0Tk2AnjeG58gXUBj8icMWnGm too5kaOVFdGFmVhcEeoOADcHHW/XGWEt8rly270euWmG70pOoxjqTATvt/4ZJBHS2GjKsxjqIkmibVG66lPp/gR0tgAuYmJiYAET2j5TAkRzBQqVULRlJuh MLoPowJW3rh2icEAggg9CDcHvthS9qVGkuXurrqu8aIN9mkkWI Hr21X mKEWVVlDJIKBYGpmswgmZxoYbMsZGyK1gd7i98ZtGqsO8Z1hpq dqiPlo4kjDSMgbSrSKrE7gmyk98J1FxXNG6xJGDEsl3C0sl5Uk fbZbrE4UmUh7EgrcKbjDLT8e0TJaVzFKptJTsjPJGwte6oCdPk 3Q7b4OZLmNPOpkppI3UsdRjt8X9K33tuGIFVnEkVPUvDMUijSB XQ6Td921BbbaUCrcW21jCvT8XmzutLGHkZCr 7yW0yMwCvZAzyAgXtsddx0OOmsMYNGDa4BsQRceXT5YAFrPs4e Pk2WKLmRtqmnRtKWC DSLNc7mxIFlPfANuMJUYNHSrPzBGbwxOpkVo5rHxG4UPFbcGys LXuCeiSKCLEA h3xrgp1RQqqAFAAAHQDpgA5 vGkwdAIXaJAEk00c66nILakDC6ohCqQdzqJHTFOk42mlp9U1Is 3L0yyKYmQiIAXcI9wX13CgE3AJ26Y6jpxjyh5Dy nlhiOYPmjITJLlkLVA1NOyWj0yKY2iPMcgaSjdiTqUgXscbl4q ESrJJQw6KhdZESkP4pEikurIOZfWNx8W3XbHRaqjSRWSRVdGFm VhcEeRGNNNlcSKqBF0oLKCNWkXBsCbkC4G3oPIYBgnIq nrBUBI0KKwibw2LKEDAMCARbURpPSxwsZpxFTEpKtPBJW8smVX U3RIyTp EnUzbLfbqb2GOjqgF9hv19cY8ldRaw1Wte29vL5YQCFDmtDPKk Joo7vUcuPVGFDBUL60OnqCApXYi4PTcmWqi9UvLhgZeZtIdJey giWQWN7A6YvPUTfYbsfJHkOt g6 fzxFhUdAB16C3U3P5nf54AsxioYgFtGg0klbKPCWvqI8ibm5HW NeaVSQQyTNssal27dBfG2oq0jRnkZURR4mYgAfMnpjn/ABbxNHXxiho2lYVEgjkqEiYxrH1ezkaSSAVuLjfBYqss8GZVJq evmkYS1YDtCthGgsNO1iWcLYFicWuLrye7UnaqnCP6xqrSSD5F Vt9cHKWAIiot9KqFFzc2AsL uAWbozZnloBIVefIfUiMIB/fJ mJJ3I6GqiOSqB027YRM84vPvL0ctPE8XNSI3lbUwcK2ory9CqL j4nF7WG H5hgI/C8DTPM2ti7ByjOxj1ABQ2i m40i3kRfrixAXP5WUxVZfdkCxvrFnjZ11Hl8wRpdr2Y7EXsSO DkGZwT88pEJOQVkBspEhMYdWUnvbwXNiCpwNXJaRIyfeKgwxyC PQHJVHEigAALc2ew3v WLWXNQmWoSnOmSe6yNGjhCy3UkNp5Wsb3sb7b9MIAFlWdUD8xa elijmkChriOQESqzkExOTuqtdR0uLjfBVuIqR40YwO0cbhIzIq CzEWAIkcMh033cLtirDlmV078t5ftIFUXkc3iWwIsQAqA7Hbrb 0xhR5DSPJNA1XJOXVHXmOrumk8xND9SE2axB IEk3wBotV1dl0g5s0AO5IPgcM6gDQTG7KXZQpCHqAO4wRzt4Y0 jpmgldahiBHEAASAZmViWVQCFa4vuLjFbLaamkVE94edeasgZy mmVwutQNKgNpsHsoG4XyxfzFaaoQTGbSkBkPMRtOggNFJv1BUF hftgAW4KvLKky04gdbs9O4LKgjZvC6reSwO9vswfIY30 b5dEhReby5OdCQS7r9ipMmxY2BANmHXbzxlV5HRQn7OSRGcgGO Fk1sWG7brzCxVWc2a5CM25ucXa/hWgYtE6hTUIqBA kkQ/g73tYEjqAt8AC1 xaNozVj3gtCAocmkcsGIVI9IVkW1wQWVSOpPXBPMayItT6uden aQSRu9njtFzWkulwzBCqixtaY26WxepqWjME9P740sbJpYBkJj Auo0hEFiCLA2Juvni7ScL0xVGOuU7sXkY6pC2gkv0vsiCxGwAF gMACpSZLQ1LpBHKbyQNMqvEHIjkkLHls19Dqxa/U7k26WZaFYKd4qJKqRWhp2bli1il7a2JQkst9rNfuQcXaXhiGM hkBDCYzBgRe7Agr0 CxItgT/ACKd250lVIJTNzWChCl/hKi6a9Jj8FixAvexwwN X8UUzIZI55pNoxpkRoyQx0Kyh0W s9xsT0w1occ6yv2eyokF5EjeEx35Zdudy2B 1LHxWAOkACxsb22w5VFNU LRNEN/DqiLWXT0NpBc6t77bbWwAFL49xpgRgBqILW3I2BPoO2N2ARiRh MyJ/cauWlkASGplMlKw6am3kiO3hbVdgO4J8sOuFP2mxL z5XY2aIrLGe4dHDLb67bb74AGjfzGJjGGQFQTa5AJxMAC77Q9q RT5VNMf/yY8EBftMYDLKm58WkaOn85qHL699enBNL2F tt8SmWxGuOlRXaRUUO9tbAAFrbC56m2BFbwrTyzmdg4ZlAdUdo 1ktexcIRrIvbfBzGMjgAkkAAXJJsAPM QxiyrSAE3DATx0c01PKBdQJXeJj2DxsxUgnqRY uJSHM511Tyx0n9CFBK4ttfWx079QApxcXPEYaoY5p1/FFGSp9QzaVYfK MqTP6aQSEShTELyrJeNoh5uGsVHr09cbuRLjGyganNYX5a8iqV vhlf7AxHb cUXDg7202 mPKrMs1p15zrT1KD44oUdJLX30EsQxHWxtfzwRTOVYBo4p5FPR khax V7X l8bsuzOKbUEY6kNnRlKOh/pKwDC/ythuTQcYsFz8VVyDnNlxMO10SUNOAe5jC6foHP GN1HxfM08EUmXzQrOWCO7xm2lS51KrEjYYNYF13 u0N7W1S/nyj/hqwRnbFKCSsZXlsCTsALk QwmnjeScD3Cilm1fDLL9jDa9tWo Jh5aRvgxxpUFKGpZPi5TBf6zDSv6kY8y2kEMMUSiyxxqgHoqgD GpSozCPIAUOY5xPq1JS0mhiviV5i9vvr4lAU9r4yjzjNgzU5p4 GcbiqJZIipH4N2Lg9VvbvfDPbExPyFfGhfeDNfiFZTlvwGmIX5 auZq uKMdPX19jWF6OFduRBIQ8pGxLyCxCXuQB1FrnDdbEwc2HjQrng KjMqvpcoPigZ2aKRuzurE6mHrhnVQBYAAeQ2H5Y8kuASoBa2wJ sCewvY2/LC M1r0YrJQiQDT44ZltY9bK9iSp6/S18K2zVJDEBhc4vlML0lZvop5vtbb2jkQxsx9FJUk mGPGFRCrqyOoZWBDKRcEHYg YwJ0wkrQUikDbjcHcH0xnjnNLWyZQ6xSlpMtbaOU3ZqQ9kc7kx fhb7vQ4fqCtjlQPFIsiMLhkYMCPmMWTs5mqFLMeDpGEzRVBR5Z YyksY3UOrgFb FgFtrW1 99rY5HwlUQSg 8aoRI7aeZODZmZ7aeZy rWPhsbYdtvTHhGGKxazSicSSGGeNGn0o2vcoFVheMX3Y36Gwvv vvilUcFrpaNWCo0sTKRdZEWONYnCuN7sq6b/AIWYd8VctyqpWullakUhpywkKRatB2FpC5ktYA6Qo8vXGocO5j HBTqJg7RB0VVFiqmKRFZpC92a jew3PpgGb6vgt21tHMI3jdnpgo2hZitjbp8C6LW2BbzwTpeGo4 o5qZGURzxW0Hc69JR3PTVqGknbcgnvipwZQzx6y8HKugG0UcWo gC3RnkcjcanYfLvhcoqaqWFZFppjPePU5j5e/MQvrdiZpL IeEadJ6EdUAyZRwg8DwWm5kcUnMLPcyMxieJrt3HiW191C6elr Z5hwrJLU 8 8KrLIhi y1GNEN2UMX21 INYbi3lgLnFNXFwJ3YIJJfHEk7KNQjaMBI2DOB40BJsCN oAvcVzze70m8kKF7SsZHpyAEbSXMeplBYA6bi5IBIOAAX/IGp2tLpCyXN5WkEqc8S6ApGmFR18NyT3x0GojmLeB0C HYoWPU6t9QG4tbba3fCB 1apFmSMTuRTwMmgMNCiWXW55zcw6lA8ywA2GCPDmbS8x2leeRm Zw0Iilcx/aNp7CNFC6fMkd8MB2oQ4QCRlZ/vFQVB QJJH54sYqU9TqYrpcW7lSAdyNj388W8AiYlsTEwATExMTABMBe MqSKWiqVm DlMxP4Sqlgw8iCAQfTBq E32ouTRclWOqomjhCjq pxqX5FNV/QHABb4bqJ2pKZpPjaGMvf8RQE/riYPwoFUKBYKAALdht54mAYue0Zb0iKehqqcH5e8R4LnAf2lNp og56JUQOfkJ47/pgviUyuImA2V04rZJXl3ihmaOOI9GaM2Z5B946r6VNwAAep2M3 wscE53A1bWwQyB1dhUKRcC5GiQLf4hqUNcXHjOFBbHlfweFS22 FvNeHUkr4atwhWKNl0kG7OWUqT2IW2177m/bBaapJ6bDGqSQm1 2KNijibLcVQp7WwLz7JTNaaBxHUopEcltQYbXSQXGpD5djYjcY 3YxlqnjR2RGkYKSsa2ux7AX2GEnY54q2mVchzT3mBJdGhjdXQm 5R1JR1v3swIvjVnjaJaOX8NSFPykR4/4kYF8ETSR8ykqI9FSjNO9mDqwmkdwVI7Xutjv4cEeL6UvSSWF2 jKzKL2uYnWW1 19JH1xiqkNbibfaEx9zsNtU9OPoaiO/wCm2CjYA8fVXMoY5IQJC89O0QLaQ5MqFd99iMD69INfLr5nq5j 4hS06uUQHoCke7DtqkO9jsBjUo2TjKgrLxTSBiiy811NisKtMQ fLwA2PpjX 3Klm0xZbUkfjkaOFel/vMW/u4lLmtQAqUuWiFALAzyJCFA2Hgj1kj0Ok48npMzc39/hiH4YqXV9NTyb/PTg4xRrlJmMmb14IH7Lc37rURFR8ybH9MZy5nXqNX7MLDySqQt RQD9cY/sSrI8Wa1V/6KQIB9OUf1OMZMnrxbl5rJt1E1PDID/YEZ/XB/If2RuIqkC5yqt hhP8ACXfGC8c0YNpmkpz5VETxfqw0/W NgzDNoT4oaarH/DZqZh9HDg/njCXjuFLJX0s9KSQLyx64yT2EiXU/xwcUxc5IMjM4OWJedFyz0fmLpPyN7HA n4toHcIlZTsx2AEq7n03sfpijmnDOWU1RHO9LAFfWzatWlSqGQ ssdil7L5Dz9DlNneV1USRPGrRTvykDRWDErquD2AHcdDYYPGPy sP1MqWIdkAI3DFbEfU2Iwttwjl0jloTyn6n3WcxfXSjWB mKOVR5OQDDQc4hQ2t41c7gkANK9ydjsD2 V7FbT5Q9NFUTUi0yzsqxOqLFJ4t1YNGbgW3ueg3OGo0Zc79G2i bMMvuoD5jT3JW7/wCkR3N7EubSjt1BFsE4 PqcD7WGriYdVelk2 qqVP0OFjJpTM6U65tVyO26hYY4GERUsrsXQs62sNQO5Zdt8X0p 6e72zKsqWSVYzGlTpZWJsRZNJPQm57K3kbaVmXQYl9o1AjKHkk UMba3ikRF2v4mZQB5YLJxRREAispyCL3EydP7WF2fKITHGYcyq F52nllpBUK91LL4ZVYWIBN9unXC57zyGVfcsuqi6s0c6NHT8xV NtLK1tPUkEg9sGwSR0BuL6AOsfvlOXcgKolUkk9OhwZVr9Mc0p 6 Oqp2JylZoCbP7u0UouN9vgZrbG679LY25Hw/l1QhallqFAOllWpmRkP4WQtdT6EYV0Pj8OjscYjfCY/BdORYyVTfOqm/9 NFPw5WQeCkzJkhHwxTwio0 gcsrW9DfBzQODHsKOvfHoGEOrybM2Vi2bMDYlVipY497XAuzMT vhh4WzMy0FPUSHxPCrOTYWOnxX6AWNx9MO0zLTQcvjLHOsgqs1 mQVi1EJSe7JTTRFRGlzos6m9ytiQR3wbjzDM7eKCkv6TSWH05R/jg5IfFjTfHmrCu8mZOLcykhPmEkl/QsgwPiyrNlJ/ KxuDv46NfDfytINvK FyQcGPGvGiatjRSzOqqvUswAHzN7DCinD9RILVWYzyjusQWmU/wBjx/3saoPZ/lym/u4fvaR3kW/W5VmKk/MYXNGlibLlR7QaUnTSiWsfstOhcfV9kHzJwt5ylY01JX1TLEIq mNY6VTr0CVxEzSP0Z7NtYC1zh8hhVBpRQqjoFAAH5YXPaL/qYsLn3iC1vPnpbC5WxvHSHXScTGRHpiY2TFb2lBnojTrbXUyJC voGYFyPVUDN9MFWIA7mw ZNh ZO2BvFv s5cO3vDn6iCS2CmJzK41oRqzOZq6CT3WaliTo0cstpnW/iVv8AdywuLnUd 3ZrjqaQNGymnDomhSHS6KbXVTe9th QxnVZTTyHVJBE7ebIrH9RjB8jpSLGmhI8uWv WDkh8HezP3yP/wASP 2v ePVqoz0kQ/J1/zxVHDNF/ulP/8AaT/LGmo4Py9x4qKnP/01H6gA4XJFLYRNVGOsiD99f88Cs44wpaQXaVXe20UZEkjb22UG/wBT642R8H5eoIFFTb9fsl/ywQo8rhi/mYY4/wCoir/AYfJITtrYu8PZdUe S1R5yRSp9olSY2csD4NPLJCKovsTv5XucY5zxDrQmOXk019PPC 63nP4KZLHmX3HMsRsbA9RX4izj3iQU0IaRNRXQjafeHX4l1D4a eP8A2kg72QXNwTmScPrEwmlbnVGnTzLaVjX8ESdI0/U23Jw/9ZKvSFaMGXJp6dklhajlSwewkWJZElRri9m5VxfsVPlh4yrLIq dAkKBV6k9SxPVmY7sx7k9cLPHcHJElUL8qSBqeqA/CwPLk2FzoY2P9Fie2D/DNYZaOllPxPBGx ZQE/rhSehwjT2W8wrFhjeV76UUsdILHbyA3Jwm5ZxvV1hc0WWuyI2g vPKIvEOotpJv6fng5X5i81R7lSyKsgUtPKAH5C30gAHbmMb2B2 FiSDsDRy/hqppXkeir0mZnLTxVIXSznuDGAY28/CQfLDjH6E5b0Uavj2anYRVWXSpK50wiKRZVkc2smrbQdx26Y1Z 7mWdroESUUUjqzJTl ZKwXc2uAGI9PPAXPKF6qupITNDFM85lk9yGsRyIhs8kjfE91UB bCwJve HYrnFgphoWkRSFqC7jcjY6NF1J7i9sa4ow5M28EZpJU0ME8rI0 kgJYoukA6iNNuxFrH1BxhWQc/M6eJxqhhhafSehkLCOMkd9I12vgdkFQ WwxUtZDy13AqUbmRszHUeYbAxlibi4tv1xb4thnheOvpgXkhUp JEBq5sLMGcAdda2DC3rjKVSNvcS1mubUssrKefrpmZCYka4ZkC kC3iZtMgIsPXtgH xsvkppJ4o5yakLEvNLo0jsylWUuL3Gx1qLAJ6YNZJk1BUzftGC QuXYOQrCwcKF8QtqDWABU/lg1R5BHGE0M32aFY9RDBbkkG1rXF7X8tsUJCbRZNl0VTO9PM8X JZedEkaMpN9B0M0ZYDV4W5Z2a4NjizndHQcuCCepkaOOKWECIs RYBVk1sgJAVbKbmwvvvi8PZ9GYwrVM7todWJYFW5h1P4bWsXs1 vMDHsnACEJGtRMkKLIqRoQulZNN11DcqCt7G/W17YAA/C3DNBl9TAFqHkqGXSpHwsjL4dQUWW4UkMxu24vYWGT0FLzpZnr VLQVHMGiMgR6pAzoxF YxA0dfCPug74YIuESGUmoYrridxy0Bd4dIQ3GybKoIUAbG1rnF jKOGzDLLKZ2cyAhhoWME3vqYIAGcCy6rDbzwgEaDJcs5Yg9/jenlK6gbfFEQ6qJNQ5a8q66PLdbb3Yf5FhiJffpnClGiN4yqpH 4lW ncG73NxcNve2KtbwZMkA0CGeULGG1AxteNeWJI3VgVfRbw9DYi 4Bwx1WXSSUscBZzqCrMxKozKBdgdIKjVbSdPYmx2wAWslVIY0h 5qMSGZLWBZNWq4FzcAMLkbbjpfC7xzQim/wDicI0yRFefpH89CWCuGHcoCXDdRpt3wx0GXLqEzxhZTGqEK2p UA8WldgLXPWwvt5DAH2l1v imkTeesPIjXvZiNb2vfSqXN/lgYIOowO46HcfXf/LGWNdPDoVVHRVC/kAMbMQOtHowhvU6KSfLYzaRqxqZP6k16hj8lidz9LeWHs4V4 FLZq9eW8JiACXP87YRl7dPgAGNRdGJqxmjQKAFFgBYDyA2xliY mMm0TExMTAMmJiYmACHCx7RLikWQGzRVEMi/MSrYHzwz3ws8e2aKmgN/t6yFPQAOJGv5eFT9cOPZOdUO9seYyxMWOcWOMNp8vb/miv8AahkGCuAHGCB67LYz8Ikklt5lIm0/qcH8TmWxdExXr6xIY2kkOlV6nc/QAAkk9AANycWMeOt oB eMFWLtPxpTPIsYFQGZxGS1PIgR22VXLKApNxb54Y8TEwMSv2TC px5nE6KlJRi9ZU3CHtGg KRj2A6X88NZwNpcmRKiapuWklCrdvuIo2RfIarsfMnAqFNNlXh fhxKSMC uQgBntpGldlRB0VF7L6km5JODlsDc5o55QqxTmAblmUAuTbwga gVtfc dhiZRlPIJPPnluADzX1i4 8Bbwk36DbYbYbFHWi9UQLIrI4DK4KsD3B2IwuRwtZMtoWZFhQL NP8AFyV7It9jMRvv8IIJ7A3uIa RTHBT294nJVCdxGoF3kPmFHQd2sO DmR5SlNEsSXIG7Mfidjuzt5sx3ONQX0xkl6PMjyWClj5cEYQdW PVnP4mY7sx63OKub8KUVQS81JDK/myC5 v eDuJipEVMrydaVZKgxxoUjblxRABIUA1FVsBdmsCzegA2GF6ny uqqaBMwiqZjXSRiaMCQiIX8Qi5d9BW3hJIvfe Gnjbi2ny6Dmz3bUdKRr8TnuBfawHU4 fqb2k1kMxXLw0UDN4KVrTAEm5C3GoXNzpHS AD6MzWmSWjkWoUBWhPMW y G5/I/wwF4Hmkky leW swrqJ6nbYn5jCvlFbXZqktLWvHTWC86BInWVkaxBDNIQEYbEgX G4x0ONAAABYAWAHYDYDE5stiXsAV3CcLStPA8lLO3xSU506/66EFGPra MmocyUAJmSm3eWlRif7LIP0wfwGzTiFI5fd40eap06lijW x2DMTZVTzJPnYHpjKk jUoxK0MGbRkkVlNMCb2mpyhXzAMbdPmCfnjCorMyZ SayhglZdSokbSuQD1AdluP3fP54sZZkdesaiXMLuRdgYUcKT1C tZSQOl2H WLkPCFMQxnQVMjkF5Z1UsdPwgWACBb7BQLb42kyTcfRTWXNlAD S0LHpqKSpqJ6bXNj6C98V5Y82luq5hSRlTZ VTl2U9bHXIQDYjsMFang2hkXTJAHtuC7O5He6sWLL9LY0PwRRr bkh6Zz9 CQxs/wDW68w rAkXOHT itfASIKznmIZ0OcFBaI08JNuxC9QPP54tyZdmhO2ZqAf8AlI7j 5b2/O CMHB9GqFWiEhLa2kkYtIW7MX IEDoQRawta2AVXQmlraS1XUGmkLjTJKGXmBdSLqIuQRq2JN7YT TGmvhbfIq1uubVAH9GKBfytHtizk3DcVO5lLPNUMNLTzNrfT EdlX0UDBrFHNc2hp1DStbUbIqgsznyRR4mPoBifJvRZRitl0nF OLOKdmCrUQlibBRIhN/K1 uErjjM6mqpWghy6uGtlLalRRIgbxKSJCyah6X9MIXFXD0Yo5ZI 8pmpmjYESMxARPCLNeVuY q 9l2I289qH0w8nw7Bm/GVFTScqWoUSdNCgu1z2IUGx9MBss9p1HNWmkAdL7JJINIdvw2P iW/a439NsWuF BYo6c000EUkLIrmcn7WSRrsx2F0C7aSGv0wBruH0qZnymqkDzx x86jqwbyhb20TdyV269QAeow CM RnTBiYBcN5o7D3eqGiriUcwX2kA25kZ 8p2v5G4ODuJtUXi7RMTEwPznN0p1UsruztojjjGp5Gteyi4GwB JJIAAJOENui3V1KRoZJHVEUXZmIUD5k7YAPxAtXKlNQzozMGaW VbNyEFhex21sSAtxbZjvYA6srE1VXkVdI0UcEQaFXs6l2YgsSL qXCgADtc eGSfJ4hUrWbiURmPYizKSD4h3II2PqcUUUtsi5tukD5OGJAA0N dUrIN7uyyKx/pKVtb5Wwu5tmEk0VMsqqs8WZwRyBTdSVkDEqTvYpvbqLkYeTVt 9MIeYcP09NX5dyxIFknkaRmlZg8uhmTUCSNRu1mAHS2NaZlqS7 Om2xMYXPl uJjRgVeMk0T0NSfhjnMbeglQxqf7RUfXBrAPj1NclBARdZKoFv lGjSD9QPywbGJT7LYj3Fevro4UMk0ixoOrOQo/M4sHCJX5nR/tmM1DApFFy1Z9446gtq0knwiTRa3e2MxVs3OVIaMu4ipJwxhqY ZAou2lxsPM Q eMqPPqWVtMVRC7HoFkUk/S E32iwQ1kghiWmqqlmRoY0A1oqnVKZXvbQwAAuB9b4r0eSVK1jV JygFeVbQXgUh0k1oygGwKiyg9Ta5xvgiXkdnS8TAzh/OEqozIoZCrFJI3FmjcdVbf8A/mCeJl07JjTWVSRI0kjBUQFmYmwAHfG8DCjmFfDVZnFl7OhSJef KhYeORTaNLd9J8ZH9XDUbZmU6QQ4VhlnqJK WIxo0Sx0yv8fLuWZmH3S5I8PWwF8OIxigGM8WRzN2TExMTDEKH GnAFNmUkT1DygRAgKjBQdRBN9ie2L3D/CdFRL/o8CRkdXPibzN2Nz uPeOJT7jOULGw8XL IKCNdrb30XxungirKRkjcGGaMqrxn7rC2xwAKklcKzM6eekRmj gEkc1RYCN1YfAhvdyHtvawN8N5OFii4ezaJEiSspOWihVJpmvY bC4D2xuOS5x/v9MPlSH/ABkxOUW2VhNRRqzfjqkgn928clR2iQAevxOVT9cbaCiqqisgqp Ikp4oVfTaQSSShxbS2kaAg K1zuBjXlNa00slHXwRGphUNcKGSWNjYOmoXUXBBXsRjVmXCrRy xz5cY6aVWPMBDcqRSCDqjWwZuljt23wKkxyuSKvE QVpqQtPHemeRpHIl0OrSIVfQT8F7EhvORunXBPhPJ6pJU5 pUjivoD61MrsQxB6kaVDaTsC5t6WMm4klWZaWvRI5nvypYyeVP bqBe5RwNyp hOMOO6GecIkELSEAkXdOSSdtMylgzKOt1v3xskLmc8OVUtZUDk qyyLqWRnWXoylUBZQ8AIVxps6En549zDgyqkWFY44k0vKftGUh NYXxKYkUK9wQGs1r39MEazheZY5BFCNQmTQRKUtCFQsIzfs2sK HuBc28sN3vE/hvAtiF1WkHhJvq7C4AtuOt8AWJuUcO1IeYzU6maRZQs32RCl76 bNYTPtpXxAWt02GN9Vw0sWXrTSpTcl9PO1gQ2JCqNJjUgyAjY2 32w7UspKBpF5bdSpYG2/mNumETMKqPNqmSlWXVR04RpTG28kpN1UON1VLXJG5Nt9sD6BbY 3RIFAUdBYAfLbADgmnE81VXSANJz3hhJ/wBnFEdFlH3dThySOu2GAfXbzwsQZbXUckpojBJBLIZDDOzIY3f dirqrXUnfSR3OJwasrNOtDJnkFU haaVIgW 1dl1MFt/sx8Oq/drgDCFDxlAZa3L6yY1ka2RdEJaSTVfmIVjFjoIA1ALufTBDiHL 82qqeVGqYISU8MdOGBY9SrStuARceFR2wsjjCphpKaaBKOkpWl WBwn2siAHSzN8I2sbCxPcnFE7JNNDXS8GVcUQSizOeGEgaY5o1 laMEdATuLeR6YLcF8NQU3NdJmqJ5CBNO7BmJXou2ygDt6DHJpM ybMpWoRNUVNQ0xVJkk5cAg1buESw HYg33O3ljueR5RDSxLDBGqIB0UWuelz5k eGIHcW5AahFaF VUwnXDKOzd1bzRu4 R7YAcO8aLK80NTH7rLT6FkDsNJZzpGn0LbDzuMdAIx85e02Sqj ztGaOIya0NOxXwyAmyahexKna/pjLVmoyaZ2zOq1oYJZVjMjIhYRr1a3YYScs4khaeKtqMzpGWNH HJjjIC8wD77EnULDcjz2F8dCQEABjdha5GwJA3I8hjLUcTUqLO LkL38uaFulXEQPwtf5XtjF MqEdalP7x/wwyBj54ms eDlZtKhaXjGiPSYn0Ebn/twt8Y8WUzpAqc/mLVQuhaCSMeGQX8TKBuC3zvjpOs Z/PCxxnLrkoKY7rPVqW UX21vqVAPphxZmbdbHNh8sTEK/LExQgKvHQJly9UUF/e7gk2sBG5f8Au3wcwH4qB99y09ubIPqYHt/jgxieQri6BHENa6COGG3PqH5cZP3RbU7n0RQT6mwxbXKKampOS wjMQBJM5FnbqWckbsx3J9Tihk6CWtqKtv5uBTTxn5HXM39rSv7 hxTyulFey11QgeI70kTDUqJ2kZehkfrv8K2GxvfS0jEv6Yq1WZ SQwLyxl1PSySokz0MpaVI3cKxB0jsfiAuNyMPnDGUT0sssXMMl GQrQmRy8iufjXUfiTuCd97YF1pyiSqSCRKV6ltlXQrHodiVFgS L2BNzvbpiqtHmVMhoqYI9Ox0xVDyeOlQ9ipB5mkXC/S HyMuJd4XTXWZjUr/NSzKidLMYoxG7fVww mLmf5u8ZSGBQ08gJGq mNB1kcA7i9gF6km22 NVbMlBSxQwIGc2jgjJ N pLHrYWZ2O5t8xinlOWmLW7uZZ5N5ZT94jYAD7qL0C/nc3xKcl2dOLG5aBefZAXglbVJUVPLOgySMBqsbaUUhV9APzOM FqnI6lIKJFHOUghHjZJeZH42JfTuwIJPi88MJwIME9LM9TSASL IdU1MxC62tp1ox2R9NhY7NbthY5/SmfDq4nREO2Mr4Uo/aBRrtMZYCPi5sMgA/fClD8w1sMGX5pFMoeGRJFPQowYH8sXTOFprsvYmPAce4YgJQZM 8M8jpIOTKS7xsu6yG12VgR4WtupB36Eb3tUWTQxO7xRJGz/GUGnV8wNr uCOJgA8AxDiHArM I6WnYLPUQxMegeRVJ hN8AC5x3l00Uq5nTkF6eIpLEwvzIdWt7Hs46jHlFxNJVXNBAtR EttUry8pSxGoovhJZgCLnZb98FeOM1EdBM62cuvLjANw7yeBAD 03J6400cUOUZaobdYIxewsZHNhsPxMxAHzGE4pmk2iskVNmdOj TQ6wrkmN qSJdWU2NiVNxfFap4RWJWfLyaWYAlFVjyZD GRDdSp6XAuL4CcCVELLTusEet3mmaPXqnkcs8cYLAFY76S 4J6YZMozCoWpko6rlvIsYlSWPwh0LafGtzoYH1se2JtNdFE09H kFLmjLeSuiV7fDHTgqPS7NqPz2xpozm0rtHNJFTxx7c2FAzT33 1KGJEQA2sQTe GbEGFzZvxoVX4TllltVVktTTKLiGQKup n2hRVDoB0W3U73wTfN6OBpI ZDG0cfMdF0gqijqQoHT/ABwTqJ1RGdvhVSx77AXP8Mcoymi/aMUDRI6uuYu1QCLMIZSZhrPdSvLXv mGv6Myaj0dG4ez1atZCsckZjfQyyCzfCrq1uwIYYKg45zViCWa vzCqciiVxCkO4FRJENNyBu3iJUL3IN mGvgugaCigjcWfTqZb3CFjq0j0W9gO1sEopDhO9BvCdxjwZTyw TvFTQLOV1ayoFypDkE9rgEE uCWacZ0dO7RyylWS rwtpBC69Gq2nmad9F79MIufQT18MskpZJHjY09OHKLGp3XUAfE 7dydgTa3XCSrY3/XQ08K8QtPy5oMnlTmqitMTEi6B0IN9TKLkgAXx0IHHPqXjaWOG ONMtm1KgWxkiVAQALX19PpijXcQZrMLq1PSbbLYzn5lzYAW8h9 cU5IksUn6HnPOKKWk0ieUKzfCgBd2 SqCx dscs44zCjrp1/0OsaqMZjpb2hUtfUG3NwVO /5YK0VIIyzXZ5H3klfd3PqfIdABsLWwL41A9zd/vRlXjI3IkDDTb5k2/e9MY8u6LP89RtnTsuRxFGJG1SBFDsO7WsT d8WMYxkkAsLMRcjyPcfQ3x67gAk9ALn5DGH2NPR6DiXwkQUlRX 0rTzVEiJMjNDDCeUApBMZdh43a1ja4B364qZPlkdPFldRTmSLn tGJ05rlW1xnqjEgHmWFxbvjfAw5tHQsK3tAjCx09SPjp6qJlI8 mdUcfIqThkWpQsUDoXHVdQuPp1wv8fDXDDT3s09VCgHf cDt SqTjMbsJtUOxGJiYmLEBV9oRPKp XYz 9Rcket/He/bl674255xDTUiF6iZEA30k3Zu9go3JxQ9owcGhdG0kVWgtp1le ZG8dwvci/wAh1OMKvL6ajhnqTCJG0EzO9neQbars1 29um1rYzJWUx9G/gaOSShaKURqX1sCkgkYiUl9TgbKxLHYEj1xWyzgBliSCorp5oY 1CrEloV0r0DFfE/lYsB6YCNRpRJLXZbURwRs9mhlQcmYqdPgI8YJsQNNwew3xrzXO cyqqemMjChFTKkQSPxSMJDuzMw zGm5C/F5ntjRhphLPsvhnUZdlsCBoZEdp0AVKV1OoNcC8kp/CP3iMeQyTxZhBCtdJVub 9IVRY4k0kqw0iyvqsNJYk77eQjjqphokgy6CZ6dI42kmIcR85d PS4Gt5XYdFt8RvfbBTL6xKPLqRKWNPeamNNCgfFIUBeWQjqFJu Sfl1wpaHHbLqOZqyaYn7OL7CHyvs0zdepayfuHzwRxRyXL RAkWrURcsxFtTMxdmt2uzE2xexySds9TFHjGiYmJiYRQmBdTw7 SuS5gQMTu6DQ1/O62N/XBTAjN6uSnPPJ1QbCVbC8Y6cxT3A 8p7bi1rFpv0YmlVtGyKjqId6WrlFv8AZVBM8Z rHmr9HI9MXKTjOoW61NBKCD8dORMjDzAuHHyIxopczDzSxKLiN I31gghuZrIt9Fv63xexRZZR7IS/PCe1o9i9otATpeSWJvKWCVf y364M5ZxFSTjVDUxOOmzi49COoOAuBeYcO0k51S00Tt IoAfzG5xpZ0Sf436Z0K EXKSlPmdXDOq3qyJYJGAIdQgRornupF9PkScCK3IKaBGlE9TTK g3aOplUAfLVY/Lvhfl4dzCsQu9ZKIwyyU8dQFZ7ruC7KqmInfYb774oppkZYJJ0 N9NwzKtcKcLbLomFVGOwkN1EQ8kVryWHS47bYNcb8J/tFYYnlZIUk1yqvWQAbKDfw7733xs4V4lFRqhkQw1MQHMiJvcdA 6H76H8X54Ze2NIk0/YocS59SZPRoAtgo0QQruXIGw9B3LH O2FThzOai0tWtHUVUs1nmkAEKxqo2iiEpDOEF g8RucOfEkGX07/tCsEYZF0o8ni09TZF38R36C FqL2iNXmSnyyEMwXxSzuIggOwYJuz28tu2BoadDXk2Zx1MMdRE bxyLqW/XyIPqDti7gbw5lApKWKmViwjW2o/eNyxP5k4JYg zqXWzF1uCD0OxHnfrjneXZpU5XPLRw061VPHoIYMscqKwOlCTt JpAsL2NiMdGxzyV75hXkG4DRLbyIiH fTDTrYnBSaTNGZ1UWaVShKSVpli2SrYJDApYgyiO95HJNu48Iv brgrW56MrjSlSCWdaemEksilRoUsyBtJ3PiUkgdB8sB6jMUo66 mqpNomV4JDYkgMA6dOviW1v6WK d8Sf6VHVzQBKORfdZUluXkiY6tZQfDpN7Dc2Y3xtPl2TlDi2kW M2y8tleXQLYVFZUpNr6lXe8zuPkD/hgTMY6Ssq3p45pqaGOOOefXqtIGOskufGbsAQt7G 2Oq0ctBMkLxvA6xLaFlZfsxp0eHup07eeOb8b5YqtTUdHUIYQ6 vyEAe5DapJahydx5eZJ Y01onBvkqDYYWvcW9dsKuXzmskmju3LEzc4kn4VOlIk7C9iWI7 fPBDidjKPc4/52UXJ7RKCPG38FHc4IZVl6wRiNSW3JZm6uxNyx9f8ALHP0jvty dei3bArP4dbUke/irIth3C3cj5C18Ws3rhBC8h3IFlH4mOyj6m2KfD0En7RoY525j JTSOSf/ABNgW gNhggn2GWVLidSJxVzIXhlH/Db/pOF/Pq2dqs0yVS0qCBX16FZmd5DGoux0gXAFrG5bC6c3zJcs50vKql eF9en7KaOwKsbXKyBT1sAcVUW9nK51ph/hDnmOiGkCn9xjubi/MIUWt1sFGx9TgBOYzlkfLbRVRCOz2J0pHV6FJ 7cMSbYaMjpZRHl9n0pHABJHf4yY1C/PSbnCzPNKMlqVWNSkclQXa 4MdUGQWtuGGq57W9cbRmfo2ZlwxQmWiKoJLVjRTyXIeVmRg2pt iSHAPWwsQMYcS5FCsUFTR1NRaGtjRI3kZ1V cIXA1jWo67A2PkRjfn9VApRIlZWgraWoltcD7aTcg R3uPXF7jjQKZZVhaF4cxjZAduY5lUM9gbMGBJ/XDRiXZ0QkYmIT88eYDIoe0yncQRVcal2o5lm0KL6k CTv1CMxHywO4tq2qqX3ekUytVx GQfzaISNTM3bY2A6k/XHQZh4TcX26HHGuPamTJnU0UjCORrmB7PEpN76BbUg9A1sBqEq 0NWScLLHoeoYTyRgCNdOmKAAWtFH0H9Y3bYYq8dp7yYKGNis7y CUyLfVTpHuZNiDcnwqL7k mECr9rFcEBCwAnvoY9/V7YKUAnRmmSrmDzgPIbRMbnsC0RIUdlvbCRRtVSHbIOGBBJLUV LrU1EhBaVowulUFgFBJ07bmx3OF3gLLF 1qxq0Su4pkbcRwly3h/CHPi27AYL0/DbVEI51dWsGG4EqoPK1kjXbGym9nsKgIKquCIAFUVLKABtYWA2 wpJtBGai7oq8U1D05hqxvHExWdf G9gW9SrBT8r4PKQRcG4PQjuO2K1R7MqF1ZZDUyAj79RI3l5tb9 MU4eCljUBK2uUDYDnggDysyED6Ym8ei0f0U26C2JgceD9Rsa uI/85R/CMHC/nOXS0kvLhrarS1iRIySm56m7xk/rheL/AEov1L4OOPHQEEEXBFiPMHqPrgT/ACQ1x63rq4sNxaZVsbeSoBjfBwSjDesrv/UEfwGF4/8ARP8ASq6FXIqaelqhRFgFZuakpY3lhQaVgUEbadgRfYdt8PQw KqvZtTMY2aorCyNdGNQxKkjcrcbX9MbF4GQD/Xa//wBSf/bjcsdk4Z1EvyOFBZiFUC5JNgB5knAb UiOCYIZ6gW2aKPwn5M lTfzF8e5h7N6eVPtKmtfv4qgsPyIti1HwQmw99rrW6e8W/guEsSHL9V6KNHk7z6Za0amNitPe8UXlt99/wCkb73tbB7FNfZ7TurB56xvItVSbEWIPW1/pjCPhAWt77XWH/GH8dF8J42/Y4/oS9FTiCklV46ylXVU04Nk6CaM/HGfnuVPZhhz4ez2KshE0J26MpFmRh1Vh1DDC7BwNEfiqq5h61L j/ptjIezmkRrxPVRajd XUyLrPctZt2Pn1xSCaVHPllGTtI38YcRQRstP7uKyo NYPB4LdHdmusQufiO A3D0LT1hqqiWlEsKGNKemcMIg27F2uCWNh2tg1S zjLlYu0HNdviaZ2kLfPUd/rizUcCZa1j7lAtvwII/wA9Fr/XG2rJJ0Wpq6JBdpUUeZYD/HGuDM4XTWk0bJ IOpHW3W NEPAmWJuKGn/ejD/9V8evwFlhOo0FPf0jUD8htjHjRTyskufUq/FUwD5yoP8AHCE9ZEcyqTFIjxzxxzIyMGBIvE 42uCBt8sdHpeE6BbFKKmU YhQf9uKDez/ACx2LGhguT2Ww/IbYPGqGszTsSs6giljCvIqaXV1bUAVZTcdfy uKmWt73UPUEXhiLRwjqGb78g7d9IPkD546H/IfLbEe4U1v/KW /ra KS zGgXZROi9lWokVR8gGtheOjfnt20J9Tw3REl3pobnckqF vlgPTmnoqupZVWONaeNtKC2sljaw7kmwx04eznLrWeAyXFvtJH f LYGyeybLibnnny 3faxuAN g7eWGoV7E8yfSoXeH6FwHmlFppiGcD7ij4E/dH6k4KA W/y3wwR z2iHUTP/XqJW/78Uaj2b0QYmM1EIbcrFO6Le43tfGHjsqv0UqSEqtiatqOWjukN M12dDu8ttlX0VSd/M7YYeA6QS1lRUb6IFFLHck TyNc7k30i/pg5Q zOhjXSpqALk7VEg3J3OzDfFeb2d0sIDU8tVA2okmOocXJ6kg3B J9RjagSlls0Z3CWr3CxLK/uasiO2gao6gsN7bWJB YGAtPLqoMxjSOIvA1ahYsNcaseYoUWJKsSAbkDw98HRwMjyrLJ WVzSadGrn6TpJuVuirYX3xal9meXsh8Eoc31yCaQPJfrrbV4r uNpUSk7LcGXxutLJY/YqGjN7fFEY9/PwscKMUHPoc1EUxEaT1fhAGmQul9z5K5JGnDXD7O6JQNXPkCjY SVErC3YW1WsOlsah7Mst8VoWVW3Mayuqf2Q1sCQSnYq8TZnqy0 yaYxC9NTurkgOzh1OgjrYD8t8XqNVzOuieLmNRwSe8NJJq0STa QiLFqHwLYk22ufzZaP2c5ZGQRSRtbpzLyW QckYZYIVQKiqFUDYAAADyAGwGCjLdmJU Z/PExYxMMR//9k=https://forum.bordomavi.net/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBxMTEhUTExMWFhUXGCIbGBgXGB4YIBkeIB0fGh4gIC IgHSggHR8lIB8dIjMiJykrMS4uHR8zODMsNygtLysBCgoKDg0O GhAQGisdHR0tLS0tLS0rLS0rLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS 0tLS0tLS0rLS0tLS0tLS0tNy0tLf/AABEIAJwBQgMBIgACEQEDEQH/xAAcAAACAgMBAQAAAAAAAAAAAAAFBgAEAgMHAQj/xABLEAACAQIEBAMFBQMICAQHAAABAgMEEQAFEiEGEzFBIlFhBx QycYEjQlKRoRWCsRYzYnKSosHRJDRDVGNkssJTc5TSJUWDk6TD 4f/EABkBAAMBAQEAAAAAAAAAAAAAAAABAwIEBf/EACERAAICAgIDAQEBAAAAAAAAAAABAhEDIRIxE0FRBCJh/9oADAMBAAIRAxEAPwDuBOK2YVaRxtI7BVQFmJ2sB88A PK9kpJEhcrUSWSHT8RdmAFh5DqT2AOPKbhJSVNTUT1ekghZmXQ GG4OhFUEg7jVqsRtgAp5V7RKSRbzF6Vz0SdWUlTurA2sQRY7dM b67imRl1UVLLUhT4mI5S6b7hNdi7W6WFvXA7M OuU/LWNHfmyIyKxLqEdVDlQL2Kksfp1vjXmHtIiWbwDVTKCrzaJPDJ Zj DSEBAViSCC3ocIdBuPifXYR0lWz91MXL0nyLOwX6gnGml4iqgX Woy cMD4OTolVl7eLULN2N9sVeEuL3qplhli5b 6rKy2PxMeqtcqyFSCLbjcHfFes41lGmRFp W0jKsTS2lZVB8Z 7GNQ6G/hIuQdsABOTPa4Mrfs1zCb3tNGZQex0atNv3r42ftmub by5lPnPPGg/uaz mF1faHJyVlMSt9p9oiq45cSfz0l22kVQRZl2JOPJvaYFNuTurF 3XcN7vsYnUfeZgwbT2Aa9jtgAOyZnmccg1UUcsZX/AGEwujX6EyaQw9QBjCozDNfBItJBoDeOETXlK2NiGOmNSDbw7/PGrI OROY0kjETPT82zN4SSyKuh7aXVtY3G4NgQMUa7PqulpveXkikV 5FVbAuvi1sxFtJsDaMAnolybnDANJW5lIbLSQwqfvTT6yPXRGp DfLUMV1fN4WIK01Wp3BDGmKHuLHWCPW98L S 1J3iiknpmGt1j zDHxXIZgCN1AF7Lq9bYs0XtI1xyT6FMaTmGyEsQiWeWYkD4FRl NgOvffCAYUOaSA3Wkp/3nqD Vo1B pxTpK3NYS0ctMtX4jomjkSHUD0DIx2I6d743x8X6qKoquUVaBS xjY7ldOtG2HR0IPn1HUYoV3tAVeaEQMQE5SteMvdWeQkOFIVQu 3mSBgAs1OZZsND 4w6A32iCo1ysu99HhVAQd/i3xbHENQw yy6pv/xTHEB8zzCbfIYH1HtHplMgAMmjS1o2BPKZI3MhvawGu2kXJsbD rb1uPkJ zhL642aABhqlYOkYXT1QkvfxdFBJAwAZU3EtaqFZssnM4J2hZG jbuCHZwfzGNcHtKpFjDVCzwSabujU8x0nv4hGVI9b2xeyDi1Kq YxoloyuqF2NuaVsJQFtcaGIU t/LBVqiCqSaFZFcAGOUKblSRYg Rt2wwA1N7QKWUaoEqZ128UdPIQL rAA/S MZOP6YNo5VWX7oKWW4/u2/XFLgeeYCopZGVlo5BBG4BDOAga7C9r2IG1sMsswVWZmsqgliTs ANyT8hiblTKKFqwNJ7RqFD9p7xGB8RkpplC328RKWA9emN38uq ZheFKmdfxRU8jL8wxUBh8icUspy98wcVNSCKX4qenP397rNKOh JFiqH4epF8GuMqgxUUzqCdKiyqxQnxAWBBBBtsMbJvsrfteufe GgCr2NROsZP7qByPrjW cZjHvJl6OP8Al6gOR9HRL4DU/Hc8pdYo4OajKhgdpA6O7aYwx0aW7lip2AJ3ti5lHGcskiJJAqg XilZSSI6gFrJuN1ZVuD/ST8QwAEv23WH4ctl/fnhX DHEGeVY3fLZbf0JoX/TWMAqXjqd6cTCKMkw80AiWNSAuogMy3byBC2ww5nnMlNTcydYx KzBEVWIXU2wBZgNhuSfIYANEXGUbMYxT1fNAu0fu7XH7x8H11Y 3/typPw5dP /JCn/7CcL83tD0mActHDFln5bM/LZHWNypVSNADB9TafD6m2DdLnSpTGr1yTwsxcsdP2cd7XAUDUi 2vtckEnfDA9OZ5idxQIPR6lb/AN1SMYnOa9fjy0sO/Knjb9G0nGlOOouSKgwzLE0TSRuwUCTQpcqvivfSCQSACAbYLx5 2jQSVGlxEiltRW2pVFyVHUjyPQ9Rcb4AKEPFLPcJRVhcdVaNY7 H szhT9CcQ5rmBPgy8KP JUoD ShsaKXjeCQDlpI7Et4QYxp0aSxZi hVGobk77jscGsyzmOCAzyX0gA2Ua2JPRVC31E QwgB0mZ14/ Xqw9KlL/qoFsV5 K54hefLqlRewMRjm3P8AVa4/LFqq4vp0MfxMsiowZBqUCRtKEm99z5A4I5XVmVOZ4dLMeWyk JOxNwCDe9x6YAAMPE1a9zHlU jsZJIo2P7uo7Y2RcU1AJEuWVakfg5cgPyIcYaAMZacMQrR8ZKT Y0dcpHUGnP8AENbG6l43omfltI0Tk2AnjeG58gXUBj8icMWnGm too5kaOVFdGFmVhcEeoOADcHHW/XGWEt8rly270euWmG70pOoxjqTATvt/4ZJBHS2GjKsxjqIkmibVG66lPp/gR0tgAuYmJiYAET2j5TAkRzBQqVULRlJuh MLoPowJW3rh2icEAggg9CDcHvthS9qVGkuXurrqu8aIN9mkkWI Hr21X mKEWVVlDJIKBYGpmswgmZxoYbMsZGyK1gd7i98ZtGqsO8Z1hpq dqiPlo4kjDSMgbSrSKrE7gmyk98J1FxXNG6xJGDEsl3C0sl5Uk fbZbrE4UmUh7EgrcKbjDLT8e0TJaVzFKptJTsjPJGwte6oCdPk 3Q7b4OZLmNPOpkppI3UsdRjt8X9K33tuGIFVnEkVPUvDMUijSB XQ6Td921BbbaUCrcW21jCvT8XmzutLGHkZCr 7yW0yMwCvZAzyAgXtsddx0OOmsMYNGDa4BsQRceXT5YAFrPs4e Pk2WKLmRtqmnRtKWC DSLNc7mxIFlPfANuMJUYNHSrPzBGbwxOpkVo5rHxG4UPFbcGys LXuCeiSKCLEA h3xrgp1RQqqAFAAAHQDpgA5 vGkwdAIXaJAEk00c66nILakDC6ohCqQdzqJHTFOk42mlp9U1Is 3L0yyKYmQiIAXcI9wX13CgE3AJ26Y6jpxjyh5Dy nlhiOYPmjITJLlkLVA1NOyWj0yKY2iPMcgaSjdiTqUgXscbl4q ESrJJQw6KhdZESkP4pEikurIOZfWNx8W3XbHRaqjSRWSRVdGFm VhcEeRGNNNlcSKqBF0oLKCNWkXBsCbkC4G3oPIYBgnIq nrBUBI0KKwibw2LKEDAMCARbURpPSxwsZpxFTEpKtPBJW8smVX U3RIyTp EnUzbLfbqb2GOjqgF9hv19cY8ldRaw1Wte29vL5YQCFDmtDPKk Joo7vUcuPVGFDBUL60OnqCApXYi4PTcmWqi9UvLhgZeZtIdJey giWQWN7A6YvPUTfYbsfJHkOt g6 fzxFhUdAB16C3U3P5nf54AsxioYgFtGg0klbKPCWvqI8ibm5HW NeaVSQQyTNssal27dBfG2oq0jRnkZURR4mYgAfMnpjn/ABbxNHXxiho2lYVEgjkqEiYxrH1ezkaSSAVuLjfBYqss8GZVJq evmkYS1YDtCthGgsNO1iWcLYFicWuLrye7UnaqnCP6xqrSSD5F Vt9cHKWAIiot9KqFFzc2AsL uAWbozZnloBIVefIfUiMIB/fJ mJJ3I6GqiOSqB027YRM84vPvL0ctPE8XNSI3lbUwcK2ory9CqL j4nF7WG H5hgI/C8DTPM2ti7ByjOxj1ABQ2i m40i3kRfrixAXP5WUxVZfdkCxvrFnjZ11Hl8wRpdr2Y7EXsSO DkGZwT88pEJOQVkBspEhMYdWUnvbwXNiCpwNXJaRIyfeKgwxyC PQHJVHEigAALc2ew3v WLWXNQmWoSnOmSe6yNGjhCy3UkNp5Wsb3sb7b9MIAFlWdUD8xa elijmkChriOQESqzkExOTuqtdR0uLjfBVuIqR40YwO0cbhIzIq CzEWAIkcMh033cLtirDlmV078t5ftIFUXkc3iWwIsQAqA7Hbrb 0xhR5DSPJNA1XJOXVHXmOrumk8xND9SE2axB IEk3wBotV1dl0g5s0AO5IPgcM6gDQTG7KXZQpCHqAO4wRzt4Y0 jpmgldahiBHEAASAZmViWVQCFa4vuLjFbLaamkVE94edeasgZy mmVwutQNKgNpsHsoG4XyxfzFaaoQTGbSkBkPMRtOggNFJv1BUF hftgAW4KvLKky04gdbs9O4LKgjZvC6reSwO9vswfIY30 b5dEhReby5OdCQS7r9ipMmxY2BANmHXbzxlV5HRQn7OSRGcgGO Fk1sWG7brzCxVWc2a5CM25ucXa/hWgYtE6hTUIqBA kkQ/g73tYEjqAt8AC1 xaNozVj3gtCAocmkcsGIVI9IVkW1wQWVSOpPXBPMayItT6uden aQSRu9njtFzWkulwzBCqixtaY26WxepqWjME9P740sbJpYBkJj Auo0hEFiCLA2Juvni7ScL0xVGOuU7sXkY6pC2gkv0vsiCxGwAF gMACpSZLQ1LpBHKbyQNMqvEHIjkkLHls19Dqxa/U7k26WZaFYKd4qJKqRWhp2bli1il7a2JQkst9rNfuQcXaXhiGM hkBDCYzBgRe7Agr0 CxItgT/ACKd250lVIJTNzWChCl/hKi6a9Jj8FixAvexwwN X8UUzIZI55pNoxpkRoyQx0Kyh0W s9xsT0w1occ6yv2eyokF5EjeEx35Zdudy2B 1LHxWAOkACxsb22w5VFNU LRNEN/DqiLWXT0NpBc6t77bbWwAFL49xpgRgBqILW3I2BPoO2N2ARiRh MyJ/cauWlkASGplMlKw6am3kiO3hbVdgO4J8sOuFP2mxL z5XY2aIrLGe4dHDLb67bb74AGjfzGJjGGQFQTa5AJxMAC77Q9q RT5VNMf/yY8EBftMYDLKm58WkaOn85qHL699enBNL2F tt8SmWxGuOlRXaRUUO9tbAAFrbC56m2BFbwrTyzmdg4ZlAdUdo 1ktexcIRrIvbfBzGMjgAkkAAXJJsAPM QxiyrSAE3DATx0c01PKBdQJXeJj2DxsxUgnqRY uJSHM511Tyx0n9CFBK4ttfWx079QApxcXPEYaoY5p1/FFGSp9QzaVYfK MqTP6aQSEShTELyrJeNoh5uGsVHr09cbuRLjGyganNYX5a8iqV vhlf7AxHb cUXDg7202 mPKrMs1p15zrT1KD44oUdJLX30EsQxHWxtfzwRTOVYBo4p5FPR khax V7X l8bsuzOKbUEY6kNnRlKOh/pKwDC/ythuTQcYsFz8VVyDnNlxMO10SUNOAe5jC6foHP GN1HxfM08EUmXzQrOWCO7xm2lS51KrEjYYNYF13 u0N7W1S/nyj/hqwRnbFKCSsZXlsCTsALk QwmnjeScD3Cilm1fDLL9jDa9tWo Jh5aRvgxxpUFKGpZPi5TBf6zDSv6kY8y2kEMMUSiyxxqgHoqgD GpSozCPIAUOY5xPq1JS0mhiviV5i9vvr4lAU9r4yjzjNgzU5p4 GcbiqJZIipH4N2Lg9VvbvfDPbExPyFfGhfeDNfiFZTlvwGmIX5 auZq uKMdPX19jWF6OFduRBIQ8pGxLyCxCXuQB1FrnDdbEwc2HjQrng KjMqvpcoPigZ2aKRuzurE6mHrhnVQBYAAeQ2H5Y8kuASoBa2wJ sCewvY2/LC M1r0YrJQiQDT44ZltY9bK9iSp6/S18K2zVJDEBhc4vlML0lZvop5vtbb2jkQxsx9FJUk mGPGFRCrqyOoZWBDKRcEHYg YwJ0wkrQUikDbjcHcH0xnjnNLWyZQ6xSlpMtbaOU3ZqQ9kc7kx fhb7vQ4fqCtjlQPFIsiMLhkYMCPmMWTs5mqFLMeDpGEzRVBR5Z YyksY3UOrgFb FgFtrW1 99rY5HwlUQSg 8aoRI7aeZODZmZ7aeZy rWPhsbYdtvTHhGGKxazSicSSGGeNGn0o2vcoFVheMX3Y36Gwvv vvilUcFrpaNWCo0sTKRdZEWONYnCuN7sq6b/AIWYd8VctyqpWullakUhpywkKRatB2FpC5ktYA6Qo8vXGocO5j HBTqJg7RB0VVFiqmKRFZpC92a jew3PpgGb6vgt21tHMI3jdnpgo2hZitjbp8C6LW2BbzwTpeGo4 o5qZGURzxW0Hc69JR3PTVqGknbcgnvipwZQzx6y8HKugG0UcWo gC3RnkcjcanYfLvhcoqaqWFZFppjPePU5j5e/MQvrdiZpL IeEadJ6EdUAyZRwg8DwWm5kcUnMLPcyMxieJrt3HiW191C6elr Z5hwrJLU 8 8KrLIhi y1GNEN2UMX21 INYbi3lgLnFNXFwJ3YIJJfHEk7KNQjaMBI2DOB40BJsCN oAvcVzze70m8kKF7SsZHpyAEbSXMeplBYA6bi5IBIOAAX/IGp2tLpCyXN5WkEqc8S6ApGmFR18NyT3x0GojmLeB0C HYoWPU6t9QG4tbba3fCB 1apFmSMTuRTwMmgMNCiWXW55zcw6lA8ywA2GCPDmbS8x2leeRm Zw0Iilcx/aNp7CNFC6fMkd8MB2oQ4QCRlZ/vFQVB QJJH54sYqU9TqYrpcW7lSAdyNj388W8AiYlsTEwATExMTABMBe MqSKWiqVm DlMxP4Sqlgw8iCAQfTBq E32ouTRclWOqomjhCjq pxqX5FNV/QHABb4bqJ2pKZpPjaGMvf8RQE/riYPwoFUKBYKAALdht54mAYue0Zb0iKehqqcH5e8R4LnAf2lNp og56JUQOfkJ47/pgviUyuImA2V04rZJXl3ihmaOOI9GaM2Z5B946r6VNwAAep2M3 wscE53A1bWwQyB1dhUKRcC5GiQLf4hqUNcXHjOFBbHlfweFS22 FvNeHUkr4atwhWKNl0kG7OWUqT2IW2177m/bBaapJ6bDGqSQm1 2KNijibLcVQp7WwLz7JTNaaBxHUopEcltQYbXSQXGpD5djYjcY 3YxlqnjR2RGkYKSsa2ux7AX2GEnY54q2mVchzT3mBJdGhjdXQm 5R1JR1v3swIvjVnjaJaOX8NSFPykR4/4kYF8ETSR8ykqI9FSjNO9mDqwmkdwVI7Xutjv4cEeL6UvSSWF2 jKzKL2uYnWW1 19JH1xiqkNbibfaEx9zsNtU9OPoaiO/wCm2CjYA8fVXMoY5IQJC89O0QLaQ5MqFd99iMD69INfLr5nq5j 4hS06uUQHoCke7DtqkO9jsBjUo2TjKgrLxTSBiiy811NisKtMQ fLwA2PpjX 3Klm0xZbUkfjkaOFel/vMW/u4lLmtQAqUuWiFALAzyJCFA2Hgj1kj0Ok48npMzc39/hiH4YqXV9NTyb/PTg4xRrlJmMmb14IH7Lc37rURFR8ybH9MZy5nXqNX7MLDySqQt RQD9cY/sSrI8Wa1V/6KQIB9OUf1OMZMnrxbl5rJt1E1PDID/YEZ/XB/If2RuIqkC5yqt hhP8ACXfGC8c0YNpmkpz5VETxfqw0/W NgzDNoT4oaarH/DZqZh9HDg/njCXjuFLJX0s9KSQLyx64yT2EiXU/xwcUxc5IMjM4OWJedFyz0fmLpPyN7HA n4toHcIlZTsx2AEq7n03sfpijmnDOWU1RHO9LAFfWzatWlSqGQ ssdil7L5Dz9DlNneV1USRPGrRTvykDRWDErquD2AHcdDYYPGPy sP1MqWIdkAI3DFbEfU2Iwttwjl0jloTyn6n3WcxfXSjWB mKOVR5OQDDQc4hQ2t41c7gkANK9ydjsD2 V7FbT5Q9NFUTUi0yzsqxOqLFJ4t1YNGbgW3ueg3OGo0Zc79G2i bMMvuoD5jT3JW7/wCkR3N7EubSjt1BFsE4 PqcD7WGriYdVelk2 qqVP0OFjJpTM6U65tVyO26hYY4GERUsrsXQs62sNQO5Zdt8X0p 6e72zKsqWSVYzGlTpZWJsRZNJPQm57K3kbaVmXQYl9o1AjKHkk UMba3ikRF2v4mZQB5YLJxRREAispyCL3EydP7WF2fKITHGYcyq F52nllpBUK91LL4ZVYWIBN9unXC57zyGVfcsuqi6s0c6NHT8xV NtLK1tPUkEg9sGwSR0BuL6AOsfvlOXcgKolUkk9OhwZVr9Mc0p 6 Oqp2JylZoCbP7u0UouN9vgZrbG679LY25Hw/l1QhallqFAOllWpmRkP4WQtdT6EYV0Pj8OjscYjfCY/BdORYyVTfOqm/9 NFPw5WQeCkzJkhHwxTwio0 gcsrW9DfBzQODHsKOvfHoGEOrybM2Vi2bMDYlVipY497XAuzMT vhh4WzMy0FPUSHxPCrOTYWOnxX6AWNx9MO0zLTQcvjLHOsgqs1 mQVi1EJSe7JTTRFRGlzos6m9ytiQR3wbjzDM7eKCkv6TSWH05R/jg5IfFjTfHmrCu8mZOLcykhPmEkl/QsgwPiyrNlJ/ KxuDv46NfDfytINvK FyQcGPGvGiatjRSzOqqvUswAHzN7DCinD9RILVWYzyjusQWmU/wBjx/3saoPZ/lym/u4fvaR3kW/W5VmKk/MYXNGlibLlR7QaUnTSiWsfstOhcfV9kHzJwt5ylY01JX1TLEIq mNY6VTr0CVxEzSP0Z7NtYC1zh8hhVBpRQqjoFAAH5YXPaL/qYsLn3iC1vPnpbC5WxvHSHXScTGRHpiY2TFb2lBnojTrbXUyJC voGYFyPVUDN9MFWIA7mw ZNh ZO2BvFv s5cO3vDn6iCS2CmJzK41oRqzOZq6CT3WaliTo0cstpnW/iVv8AdywuLnUd 3ZrjqaQNGymnDomhSHS6KbXVTe9th QxnVZTTyHVJBE7ebIrH9RjB8jpSLGmhI8uWv WDkh8HezP3yP/wASP 2v ePVqoz0kQ/J1/zxVHDNF/ulP/8AaT/LGmo4Py9x4qKnP/01H6gA4XJFLYRNVGOsiD99f88Cs44wpaQXaVXe20UZEkjb22UG/wBT642R8H5eoIFFTb9fsl/ywQo8rhi/mYY4/wCoir/AYfJITtrYu8PZdUe S1R5yRSp9olSY2csD4NPLJCKovsTv5XucY5zxDrQmOXk019PPC 63nP4KZLHmX3HMsRsbA9RX4izj3iQU0IaRNRXQjafeHX4l1D4a eP8A2kg72QXNwTmScPrEwmlbnVGnTzLaVjX8ESdI0/U23Jw/9ZKvSFaMGXJp6dklhajlSwewkWJZElRri9m5VxfsVPlh4yrLIq dAkKBV6k9SxPVmY7sx7k9cLPHcHJElUL8qSBqeqA/CwPLk2FzoY2P9Fie2D/DNYZaOllPxPBGx ZQE/rhSehwjT2W8wrFhjeV76UUsdILHbyA3Jwm5ZxvV1hc0WWuyI2g vPKIvEOotpJv6fng5X5i81R7lSyKsgUtPKAH5C30gAHbmMb2B2 FiSDsDRy/hqppXkeir0mZnLTxVIXSznuDGAY28/CQfLDjH6E5b0Uavj2anYRVWXSpK50wiKRZVkc2smrbQdx26Y1Z 7mWdroESUUUjqzJTl ZKwXc2uAGI9PPAXPKF6qupITNDFM85lk9yGsRyIhs8kjfE91UB bCwJve HYrnFgphoWkRSFqC7jcjY6NF1J7i9sa4ow5M28EZpJU0ME8rI0 kgJYoukA6iNNuxFrH1BxhWQc/M6eJxqhhhafSehkLCOMkd9I12vgdkFQ WwxUtZDy13AqUbmRszHUeYbAxlibi4tv1xb4thnheOvpgXkhUp JEBq5sLMGcAdda2DC3rjKVSNvcS1mubUssrKefrpmZCYka4ZkC kC3iZtMgIsPXtgH xsvkppJ4o5yakLEvNLo0jsylWUuL3Gx1qLAJ6YNZJk1BUzftGC QuXYOQrCwcKF8QtqDWABU/lg1R5BHGE0M32aFY9RDBbkkG1rXF7X8tsUJCbRZNl0VTO9PM8X JZedEkaMpN9B0M0ZYDV4W5Z2a4NjizndHQcuCCepkaOOKWECIs RYBVk1sgJAVbKbmwvvvi8PZ9GYwrVM7todWJYFW5h1P4bWsXs1 vMDHsnACEJGtRMkKLIqRoQulZNN11DcqCt7G/W17YAA/C3DNBl9TAFqHkqGXSpHwsjL4dQUWW4UkMxu24vYWGT0FLzpZnr VLQVHMGiMgR6pAzoxF YxA0dfCPug74YIuESGUmoYrridxy0Bd4dIQ3GybKoIUAbG1rnF jKOGzDLLKZ2cyAhhoWME3vqYIAGcCy6rDbzwgEaDJcs5Yg9/jenlK6gbfFEQ6qJNQ5a8q66PLdbb3Yf5FhiJffpnClGiN4yqpH 4lW ncG73NxcNve2KtbwZMkA0CGeULGG1AxteNeWJI3VgVfRbw9DYi 4Bwx1WXSSUscBZzqCrMxKozKBdgdIKjVbSdPYmx2wAWslVIY0h 5qMSGZLWBZNWq4FzcAMLkbbjpfC7xzQim/wDicI0yRFefpH89CWCuGHcoCXDdRpt3wx0GXLqEzxhZTGqEK2p UA8WldgLXPWwvt5DAH2l1v imkTeesPIjXvZiNb2vfSqXN/lgYIOowO46HcfXf/LGWNdPDoVVHRVC/kAMbMQOtHowhvU6KSfLYzaRqxqZP6k16hj8lidz9LeWHs4V4 FLZq9eW8JiACXP87YRl7dPgAGNRdGJqxmjQKAFFgBYDyA2xliY mMm0TExMTAMmJiYmACHCx7RLikWQGzRVEMi/MSrYHzwz3ws8e2aKmgN/t6yFPQAOJGv5eFT9cOPZOdUO9seYyxMWOcWOMNp8vb/miv8AahkGCuAHGCB67LYz8Ikklt5lIm0/qcH8TmWxdExXr6xIY2kkOlV6nc/QAAkk9AANycWMeOt oB eMFWLtPxpTPIsYFQGZxGS1PIgR22VXLKApNxb54Y8TEwMSv2TC px5nE6KlJRi9ZU3CHtGg KRj2A6X88NZwNpcmRKiapuWklCrdvuIo2RfIarsfMnAqFNNlXh fhxKSMC uQgBntpGldlRB0VF7L6km5JODlsDc5o55QqxTmAblmUAuTbwga gVtfc dhiZRlPIJPPnluADzX1i4 8Bbwk36DbYbYbFHWi9UQLIrI4DK4KsD3B2IwuRwtZMtoWZFhQL NP8AFyV7It9jMRvv8IIJ7A3uIa RTHBT294nJVCdxGoF3kPmFHQd2sO DmR5SlNEsSXIG7Mfidjuzt5sx3ONQX0xkl6PMjyWClj5cEYQdW PVnP4mY7sx63OKub8KUVQS81JDK/myC5 v eDuJipEVMrydaVZKgxxoUjblxRABIUA1FVsBdmsCzegA2GF6ny uqqaBMwiqZjXSRiaMCQiIX8Qi5d9BW3hJIvfe Gnjbi2ny6Dmz3bUdKRr8TnuBfawHU4 fqb2k1kMxXLw0UDN4KVrTAEm5C3GoXNzpHS AD6MzWmSWjkWoUBWhPMW y G5/I/wwF4Hmkky leW swrqJ6nbYn5jCvlFbXZqktLWvHTWC86BInWVkaxBDNIQEYbEgX G4x0ONAAABYAWAHYDYDE5stiXsAV3CcLStPA8lLO3xSU506/66EFGPra MmocyUAJmSm3eWlRif7LIP0wfwGzTiFI5fd40eap06lijW x2DMTZVTzJPnYHpjKk jUoxK0MGbRkkVlNMCb2mpyhXzAMbdPmCfnjCorMyZ SayhglZdSokbSuQD1AdluP3fP54sZZkdesaiXMLuRdgYUcKT1C tZSQOl2H WLkPCFMQxnQVMjkF5Z1UsdPwgWACBb7BQLb42kyTcfRTWXNlAD S0LHpqKSpqJ6bXNj6C98V5Y82luq5hSRlTZ VTl2U9bHXIQDYjsMFang2hkXTJAHtuC7O5He6sWLL9LY0PwRRr bkh6Zz9 CQxs/wDW68w rAkXOHT itfASIKznmIZ0OcFBaI08JNuxC9QPP54tyZdmhO2ZqAf8AlI7j 5b2/O CMHB9GqFWiEhLa2kkYtIW7MX IEDoQRawta2AVXQmlraS1XUGmkLjTJKGXmBdSLqIuQRq2JN7YT TGmvhbfIq1uubVAH9GKBfytHtizk3DcVO5lLPNUMNLTzNrfT EdlX0UDBrFHNc2hp1DStbUbIqgsznyRR4mPoBifJvRZRitl0nF OLOKdmCrUQlibBRIhN/K1 uErjjM6mqpWghy6uGtlLalRRIgbxKSJCyah6X9MIXFXD0Yo5ZI 8pmpmjYESMxARPCLNeVuY q 9l2I289qH0w8nw7Bm/GVFTScqWoUSdNCgu1z2IUGx9MBss9p1HNWmkAdL7JJINIdvw2P iW/a439NsWuF BYo6c000EUkLIrmcn7WSRrsx2F0C7aSGv0wBruH0qZnymqkDzx x86jqwbyhb20TdyV269QAeow CM RnTBiYBcN5o7D3eqGiriUcwX2kA25kZ 8p2v5G4ODuJtUXi7RMTEwPznN0p1UsruztojjjGp5Gteyi4GwB JJIAAJOENui3V1KRoZJHVEUXZmIUD5k7YAPxAtXKlNQzozMGaW VbNyEFhex21sSAtxbZjvYA6srE1VXkVdI0UcEQaFXs6l2YgsSL qXCgADtc eGSfJ4hUrWbiURmPYizKSD4h3II2PqcUUUtsi5tukD5OGJAA0N dUrIN7uyyKx/pKVtb5Wwu5tmEk0VMsqqs8WZwRyBTdSVkDEqTvYpvbqLkYeTVt 9MIeYcP09NX5dyxIFknkaRmlZg8uhmTUCSNRu1mAHS2NaZlqS7 Om2xMYXPl uJjRgVeMk0T0NSfhjnMbeglQxqf7RUfXBrAPj1NclBARdZKoFv lGjSD9QPywbGJT7LYj3Fevro4UMk0ixoOrOQo/M4sHCJX5nR/tmM1DApFFy1Z9446gtq0knwiTRa3e2MxVs3OVIaMu4ipJwxhqY ZAou2lxsPM Q eMqPPqWVtMVRC7HoFkUk/S E32iwQ1kghiWmqqlmRoY0A1oqnVKZXvbQwAAuB9b4r0eSVK1jV JygFeVbQXgUh0k1oygGwKiyg9Ta5xvgiXkdnS8TAzh/OEqozIoZCrFJI3FmjcdVbf8A/mCeJl07JjTWVSRI0kjBUQFmYmwAHfG8DCjmFfDVZnFl7OhSJef KhYeORTaNLd9J8ZH9XDUbZmU6QQ4VhlnqJK WIxo0Sx0yv8fLuWZmH3S5I8PWwF8OIxigGM8WRzN2TExMTDEKH GnAFNmUkT1DygRAgKjBQdRBN9ie2L3D/CdFRL/o8CRkdXPibzN2Nz uPeOJT7jOULGw8XL IKCNdrb30XxungirKRkjcGGaMqrxn7rC2xwAKklcKzM6eekRmj gEkc1RYCN1YfAhvdyHtvawN8N5OFii4ezaJEiSspOWihVJpmvY bC4D2xuOS5x/v9MPlSH/ABkxOUW2VhNRRqzfjqkgn928clR2iQAevxOVT9cbaCiqqisgqp Ikp4oVfTaQSSShxbS2kaAg K1zuBjXlNa00slHXwRGphUNcKGSWNjYOmoXUXBBXsRjVmXCrRy xz5cY6aVWPMBDcqRSCDqjWwZuljt23wKkxyuSKvE QVpqQtPHemeRpHIl0OrSIVfQT8F7EhvORunXBPhPJ6pJU5 pUjivoD61MrsQxB6kaVDaTsC5t6WMm4klWZaWvRI5nvypYyeVP bqBe5RwNyp hOMOO6GecIkELSEAkXdOSSdtMylgzKOt1v3xskLmc8OVUtZUDk qyyLqWRnWXoylUBZQ8AIVxps6En549zDgyqkWFY44k0vKftGUh NYXxKYkUK9wQGs1r39MEazheZY5BFCNQmTQRKUtCFQsIzfs2sK HuBc28sN3vE/hvAtiF1WkHhJvq7C4AtuOt8AWJuUcO1IeYzU6maRZQs32RCl76 bNYTPtpXxAWt02GN9Vw0sWXrTSpTcl9PO1gQ2JCqNJjUgyAjY2 32w7UspKBpF5bdSpYG2/mNumETMKqPNqmSlWXVR04RpTG28kpN1UON1VLXJG5Nt9sD6BbY 3RIFAUdBYAfLbADgmnE81VXSANJz3hhJ/wBnFEdFlH3dThySOu2GAfXbzwsQZbXUckpojBJBLIZDDOzIY3f dirqrXUnfSR3OJwasrNOtDJnkFU haaVIgW 1dl1MFt/sx8Oq/drgDCFDxlAZa3L6yY1ka2RdEJaSTVfmIVjFjoIA1ALufTBDiHL 82qqeVGqYISU8MdOGBY9SrStuARceFR2wsjjCphpKaaBKOkpWl WBwn2siAHSzN8I2sbCxPcnFE7JNNDXS8GVcUQSizOeGEgaY5o1 laMEdATuLeR6YLcF8NQU3NdJmqJ5CBNO7BmJXou2ygDt6DHJpM ybMpWoRNUVNQ0xVJkk5cAg1buESw HYg33O3ljueR5RDSxLDBGqIB0UWuelz5k eGIHcW5AahFaF VUwnXDKOzd1bzRu4 R7YAcO8aLK80NTH7rLT6FkDsNJZzpGn0LbDzuMdAIx85e02Sqj ztGaOIya0NOxXwyAmyahexKna/pjLVmoyaZ2zOq1oYJZVjMjIhYRr1a3YYScs4khaeKtqMzpGWNH HJjjIC8wD77EnULDcjz2F8dCQEABjdha5GwJA3I8hjLUcTUqLO LkL38uaFulXEQPwtf5XtjF MqEdalP7x/wwyBj54ms eDlZtKhaXjGiPSYn0Ebn/twt8Y8WUzpAqc/mLVQuhaCSMeGQX8TKBuC3zvjpOs Z/PCxxnLrkoKY7rPVqW UX21vqVAPphxZmbdbHNh8sTEK/LExQgKvHQJly9UUF/e7gk2sBG5f8Au3wcwH4qB99y09ubIPqYHt/jgxieQri6BHENa6COGG3PqH5cZP3RbU7n0RQT6mwxbXKKampOS wjMQBJM5FnbqWckbsx3J9Tihk6CWtqKtv5uBTTxn5HXM39rSv7 hxTyulFey11QgeI70kTDUqJ2kZehkfrv8K2GxvfS0jEv6Yq1WZ SQwLyxl1PSySokz0MpaVI3cKxB0jsfiAuNyMPnDGUT0sssXMMl GQrQmRy8iufjXUfiTuCd97YF1pyiSqSCRKV6ltlXQrHodiVFgS L2BNzvbpiqtHmVMhoqYI9Ox0xVDyeOlQ9ipB5mkXC/S HyMuJd4XTXWZjUr/NSzKidLMYoxG7fVww mLmf5u8ZSGBQ08gJGq mNB1kcA7i9gF6km22 NVbMlBSxQwIGc2jgjJ N pLHrYWZ2O5t8xinlOWmLW7uZZ5N5ZT94jYAD7qL0C/nc3xKcl2dOLG5aBefZAXglbVJUVPLOgySMBqsbaUUhV9APzOM FqnI6lIKJFHOUghHjZJeZH42JfTuwIJPi88MJwIME9LM9TSASL IdU1MxC62tp1ox2R9NhY7NbthY5/SmfDq4nREO2Mr4Uo/aBRrtMZYCPi5sMgA/fClD8w1sMGX5pFMoeGRJFPQowYH8sXTOFprsvYmPAce4YgJQZM 8M8jpIOTKS7xsu6yG12VgR4WtupB36Eb3tUWTQxO7xRJGz/GUGnV8wNr uCOJgA8AxDiHArM I6WnYLPUQxMegeRVJ hN8AC5x3l00Uq5nTkF6eIpLEwvzIdWt7Hs46jHlFxNJVXNBAtR EttUry8pSxGoovhJZgCLnZb98FeOM1EdBM62cuvLjANw7yeBAD 03J6400cUOUZaobdYIxewsZHNhsPxMxAHzGE4pmk2iskVNmdOj TQ6wrkmN qSJdWU2NiVNxfFap4RWJWfLyaWYAlFVjyZD GRDdSp6XAuL4CcCVELLTusEet3mmaPXqnkcs8cYLAFY76S 4J6YZMozCoWpko6rlvIsYlSWPwh0LafGtzoYH1se2JtNdFE09H kFLmjLeSuiV7fDHTgqPS7NqPz2xpozm0rtHNJFTxx7c2FAzT33 1KGJEQA2sQTe GbEGFzZvxoVX4TllltVVktTTKLiGQKup n2hRVDoB0W3U73wTfN6OBpI ZDG0cfMdF0gqijqQoHT/ABwTqJ1RGdvhVSx77AXP8Mcoymi/aMUDRI6uuYu1QCLMIZSZhrPdSvLXv mGv6Myaj0dG4ez1atZCsckZjfQyyCzfCrq1uwIYYKg45zViCWa vzCqciiVxCkO4FRJENNyBu3iJUL3IN mGvgugaCigjcWfTqZb3CFjq0j0W9gO1sEopDhO9BvCdxjwZTyw TvFTQLOV1ayoFypDkE9rgEE uCWacZ0dO7RyylWS rwtpBC69Gq2nmad9F79MIufQT18MskpZJHjY09OHKLGp3XUAfE 7dydgTa3XCSrY3/XQ08K8QtPy5oMnlTmqitMTEi6B0IN9TKLkgAXx0IHHPqXjaWOG ONMtm1KgWxkiVAQALX19PpijXcQZrMLq1PSbbLYzn5lzYAW8h9 cU5IksUn6HnPOKKWk0ieUKzfCgBd2 SqCx dscs44zCjrp1/0OsaqMZjpb2hUtfUG3NwVO /5YK0VIIyzXZ5H3klfd3PqfIdABsLWwL41A9zd/vRlXjI3IkDDTb5k2/e9MY8u6LP89RtnTsuRxFGJG1SBFDsO7WsT d8WMYxkkAsLMRcjyPcfQ3x67gAk9ALn5DGH2NPR6DiXwkQUlRX 0rTzVEiJMjNDDCeUApBMZdh43a1ja4B364qZPlkdPFldRTmSLn tGJ05rlW1xnqjEgHmWFxbvjfAw5tHQsK3tAjCx09SPjp6qJlI8 mdUcfIqThkWpQsUDoXHVdQuPp1wv8fDXDDT3s09VCgHf cDt SqTjMbsJtUOxGJiYmLEBV9oRPKp XYz 9Rcket/He/bl674255xDTUiF6iZEA30k3Zu9go3JxQ9owcGhdG0kVWgtp1le ZG8dwvci/wAh1OMKvL6ajhnqTCJG0EzO9neQbars1 29um1rYzJWUx9G/gaOSShaKURqX1sCkgkYiUl9TgbKxLHYEj1xWyzgBliSCorp5oY 1CrEloV0r0DFfE/lYsB6YCNRpRJLXZbURwRs9mhlQcmYqdPgI8YJsQNNwew3xrzXO cyqqemMjChFTKkQSPxSMJDuzMw zGm5C/F5ntjRhphLPsvhnUZdlsCBoZEdp0AVKV1OoNcC8kp/CP3iMeQyTxZhBCtdJVub 9IVRY4k0kqw0iyvqsNJYk77eQjjqphokgy6CZ6dI42kmIcR85d PS4Gt5XYdFt8RvfbBTL6xKPLqRKWNPeamNNCgfFIUBeWQjqFJu Sfl1wpaHHbLqOZqyaYn7OL7CHyvs0zdepayfuHzwRxRyXL RAkWrURcsxFtTMxdmt2uzE2xexySds9TFHjGiYmJiYRQmBdTw7 SuS5gQMTu6DQ1/O62N/XBTAjN6uSnPPJ1QbCVbC8Y6cxT3A 8p7bi1rFpv0YmlVtGyKjqId6WrlFv8AZVBM8Z rHmr9HI9MXKTjOoW61NBKCD8dORMjDzAuHHyIxopczDzSxKLiN I31gghuZrIt9Fv63xexRZZR7IS/PCe1o9i9otATpeSWJvKWCVf y364M5ZxFSTjVDUxOOmzi49COoOAuBeYcO0k51S00Tt IoAfzG5xpZ0Sf436Z0K EXKSlPmdXDOq3qyJYJGAIdQgRornupF9PkScCK3IKaBGlE9TTK g3aOplUAfLVY/Lvhfl4dzCsQu9ZKIwyyU8dQFZ7ruC7KqmInfYb774oppkZYJJ0 N9NwzKtcKcLbLomFVGOwkN1EQ8kVryWHS47bYNcb8J/tFYYnlZIUk1yqvWQAbKDfw7733xs4V4lFRqhkQw1MQHMiJvcdA 6H76H8X54Ze2NIk0/YocS59SZPRoAtgo0QQruXIGw9B3LH O2FThzOai0tWtHUVUs1nmkAEKxqo2iiEpDOEF g8RucOfEkGX07/tCsEYZF0o8ni09TZF38R36C FqL2iNXmSnyyEMwXxSzuIggOwYJuz28tu2BoadDXk2Zx1MMdRE bxyLqW/XyIPqDti7gbw5lApKWKmViwjW2o/eNyxP5k4JYg zqXWzF1uCD0OxHnfrjneXZpU5XPLRw061VPHoIYMscqKwOlCTt JpAsL2NiMdGxzyV75hXkG4DRLbyIiH fTDTrYnBSaTNGZ1UWaVShKSVpli2SrYJDApYgyiO95HJNu48Iv brgrW56MrjSlSCWdaemEksilRoUsyBtJ3PiUkgdB8sB6jMUo66 mqpNomV4JDYkgMA6dOviW1v6WK d8Sf6VHVzQBKORfdZUluXkiY6tZQfDpN7Dc2Y3xtPl2TlDi2kW M2y8tleXQLYVFZUpNr6lXe8zuPkD/hgTMY6Ssq3p45pqaGOOOefXqtIGOskufGbsAQt7G 2Oq0ctBMkLxvA6xLaFlZfsxp0eHup07eeOb8b5YqtTUdHUIYQ6 vyEAe5DapJahydx5eZJ Y01onBvkqDYYWvcW9dsKuXzmskmju3LEzc4kn4VOlIk7C9iWI7 fPBDidjKPc4/52UXJ7RKCPG38FHc4IZVl6wRiNSW3JZm6uxNyx9f8ALHP0jvty dei3bArP4dbUke/irIth3C3cj5C18Ws3rhBC8h3IFlH4mOyj6m2KfD0En7RoY525j JTSOSf/ABNgW gNhggn2GWVLidSJxVzIXhlH/Db/pOF/Pq2dqs0yVS0qCBX16FZmd5DGoux0gXAFrG5bC6c3zJcs50vKql eF9en7KaOwKsbXKyBT1sAcVUW9nK51ph/hDnmOiGkCn9xjubi/MIUWt1sFGx9TgBOYzlkfLbRVRCOz2J0pHV6FJ 7cMSbYaMjpZRHl9n0pHABJHf4yY1C/PSbnCzPNKMlqVWNSkclQXa 4MdUGQWtuGGq57W9cbRmfo2ZlwxQmWiKoJLVjRTyXIeVmRg2pt iSHAPWwsQMYcS5FCsUFTR1NRaGtjRI3kZ1V cIXA1jWo67A2PkRjfn9VApRIlZWgraWoltcD7aTcg R3uPXF7jjQKZZVhaF4cxjZAduY5lUM9gbMGBJ/XDRiXZ0QkYmIT88eYDIoe0yncQRVcal2o5lm0KL6k CTv1CMxHywO4tq2qqX3ekUytVx GQfzaISNTM3bY2A6k/XHQZh4TcX26HHGuPamTJnU0UjCORrmB7PEpN76BbUg9A1sBqEq 0NWScLLHoeoYTyRgCNdOmKAAWtFH0H9Y3bYYq8dp7yYKGNis7y CUyLfVTpHuZNiDcnwqL7k mECr9rFcEBCwAnvoY9/V7YKUAnRmmSrmDzgPIbRMbnsC0RIUdlvbCRRtVSHbIOGBBJLUV LrU1EhBaVowulUFgFBJ07bmx3OF3gLLF 1qxq0Su4pkbcRwly3h/CHPi27AYL0/DbVEI51dWsGG4EqoPK1kjXbGym9nsKgIKquCIAFUVLKABtYWA2 wpJtBGai7oq8U1D05hqxvHExWdf G9gW9SrBT8r4PKQRcG4PQjuO2K1R7MqF1ZZDUyAj79RI3l5tb9 MU4eCljUBK2uUDYDnggDysyED6Ym8ei0f0U26C2JgceD9Rsa uI/85R/CMHC/nOXS0kvLhrarS1iRIySm56m7xk/rheL/AEov1L4OOPHQEEEXBFiPMHqPrgT/ACQ1x63rq4sNxaZVsbeSoBjfBwSjDesrv/UEfwGF4/8ARP8ASq6FXIqaelqhRFgFZuakpY3lhQaVgUEbadgRfYdt8PQw KqvZtTMY2aorCyNdGNQxKkjcrcbX9MbF4GQD/Xa//wBSf/bjcsdk4Z1EvyOFBZiFUC5JNgB5knAb UiOCYIZ6gW2aKPwn5M lTfzF8e5h7N6eVPtKmtfv4qgsPyIti1HwQmw99rrW6e8W/guEsSHL9V6KNHk7z6Za0amNitPe8UXlt99/wCkb73tbB7FNfZ7TurB56xvItVSbEWIPW1/pjCPhAWt77XWH/GH8dF8J42/Y4/oS9FTiCklV46ylXVU04Nk6CaM/HGfnuVPZhhz4ez2KshE0J26MpFmRh1Vh1DDC7BwNEfiqq5h61L j/ptjIezmkRrxPVRajd XUyLrPctZt2Pn1xSCaVHPllGTtI38YcRQRstP7uKyo NYPB4LdHdmusQufiO A3D0LT1hqqiWlEsKGNKemcMIg27F2uCWNh2tg1S zjLlYu0HNdviaZ2kLfPUd/rizUcCZa1j7lAtvwII/wA9Fr/XG2rJJ0Wpq6JBdpUUeZYD/HGuDM4XTWk0bJ IOpHW3W NEPAmWJuKGn/ejD/9V8evwFlhOo0FPf0jUD8htjHjRTyskufUq/FUwD5yoP8AHCE9ZEcyqTFIjxzxxzIyMGBIvE 42uCBt8sdHpeE6BbFKKmU YhQf9uKDez/ACx2LGhguT2Ww/IbYPGqGszTsSs6giljCvIqaXV1bUAVZTcdfy uKmWt73UPUEXhiLRwjqGb78g7d9IPkD546H/IfLbEe4U1v/KW /ra KS zGgXZROi9lWokVR8gGtheOjfnt20J9Tw3REl3pobnckqF vlgPTmnoqupZVWONaeNtKC2sljaw7kmwx04eznLrWeAyXFvtJH f LYGyeybLibnnny 3faxuAN g7eWGoV7E8yfSoXeH6FwHmlFppiGcD7ij4E/dH6k4KA W/y3wwR z2iHUTP/XqJW/78Uaj2b0QYmM1EIbcrFO6Le43tfGHjsqv0UqSEqtiatqOWjukN M12dDu8ttlX0VSd/M7YYeA6QS1lRUb6IFFLHck TyNc7k30i/pg5Q zOhjXSpqALk7VEg3J3OzDfFeb2d0sIDU8tVA2okmOocXJ6kg3B J9RjagSlls0Z3CWr3CxLK/uasiO2gao6gsN7bWJB YGAtPLqoMxjSOIvA1ahYsNcaseYoUWJKsSAbkDw98HRwMjyrLJ WVzSadGrn6TpJuVuirYX3xal9meXsh8Eoc31yCaQPJfrrbV4r uNpUSk7LcGXxutLJY/YqGjN7fFEY9/PwscKMUHPoc1EUxEaT1fhAGmQul9z5K5JGnDXD7O6JQNXPkCjY SVErC3YW1WsOlsah7Mst8VoWVW3Mayuqf2Q1sCQSnYq8TZnqy0 yaYxC9NTurkgOzh1OgjrYD8t8XqNVzOuieLmNRwSe8NJJq0STa QiLFqHwLYk22ufzZaP2c5ZGQRSRtbpzLyW QckYZYIVQKiqFUDYAAADyAGwGCjLdmJU Z/PExYxMMR//9k=https://instela-static.info/m/akrostis--i636952-600.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.