Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 3.Hafta | Göztepe 3-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
emesenbisi
27.08.2017, 09:37
Ersunu savunmayın şurda, GS gibi 10 adam değişmedi takımda. 2 hafta öncede gelmedi takımın başına.
Bir insan 2 senedir bi takıma taktik sağlayamazmı. 3 haftada 1 maç kazandık yediğimiz goller cabası.
O kazandığımız 1 maçta 90da gelen golle. Al burağı koy fenere şampiyonluğa oynarlar.
Bizim takının gçen sene 3-5 yediği maçlardan farkı yok. sadece Burak farkı var o kadar.
Ersun yanalda sistem diye birşey yok şu anda malesef, takım hücuma çıkmaya korkuyor defansa dönemiycez diye. defans adamlarımızda saten kondisyon eksikliğinden ayağa, başa dalıyor allah ne verdiyse.
bir buçuk senedir takımın başında bir hoca var ama halan daha ne oynımış olduklarını çözemedik masallar,masalar bizim kulübün hali..geçen hafta vardarın yenipte trabzonun yenemediği fenerden belliydi bugünkü sonuç bundan iyisi olmaz bu takımdan =) takım burak ve diğerleri.
Mustafa ÖZDEMİR
27.08.2017, 09:47
Takım ligin başında bu haldeyse ligin sonunda hangi halde olur acaba. Göztepe yeni çıkmış takım oturmuş ama bizim Ersun 2 senedir takımı oturtamadı. Tez zamanda Ersundan kurtulmak lazım. Ersun Yanal pişmanlıktır.
3.hafta td değişince ne olacak ?
OzcanHan61
27.08.2017, 09:47
Ersunu savunmayın şurda, GS gibi 10 adam değişmedi takımda. 2 hafta öncede gelmedi takımın başına.
Bir insan 2 senedir bi takıma taktik sağlayamazmı. 3 haftada 1 maç kazandık yediğimiz goller cabası.
O kazandığımız 1 maçta 90da gelen golle. Al burağı koy fenere şampiyonluğa oynarlar.
Bizim takının gçen sene 3-5 yediği maçlardan farkı yok. sadece Burak farkı var o kadar.
Ersun yanalda sistem diye birşey yok şu anda malesef, takım hücuma çıkmaya korkuyor defansa dönemiycez diye. defans adamlarımızda saten kondisyon eksikliğinden ayağa, başa dalıyor allah ne verdiyse.
Al benden de o kadar. Neymiş sevgi vermiyormuşuz daha sezon başında eleştiriyormuşuz 1,5 yıl önce orduspor gibi batcakmışız. Gel de sinir olma. Arkadaş oynadığın takım Göztepe geçen sezonun ilk yarısı ve son 10 haftası düzgün oyun yok. Takım 3 pas yapıp ileri çıkamıyor hala tiki taka yapmamızı bekleyenler var. Ne hale geldi Trabzonspor, yorumları yapanlar sanki Trabzonspordan değilde Akçaabat Sebatspordan bahsediyorlar. Bu nasıl bir mentalite bu nasıl bir büyük takım taraftarlığı. Evet bekleyelım destek çıkalım bu kadro Ersun ile 6 hafta sonra tiki taka sergileyecek. El insaf be bu nasıl optimistlik.
şikebahçeliyi takımın başına getirenler onu destekleyenler utansın ..3 senedir yazıyorum bu adam trabzonsporu bitirmeye geldi..sorun transfer değil adam dalga geçiyor bizimle..tekelioğlu bu adamdan daha iyi hoca hiç olmazsa sahada ne oynatmak istediği görülüyordu...
artvinli_mert
27.08.2017, 10:02
Maalesef yine Ersun Yanalın yanlış dizilim ve görev dağılımı. Sahada kim ne yaptığını bilmiyor.
Yusuf Yazıcının yerine mutlaka oyuncu alınması lazım. Üç maçtır takımı eksik oynatan Yusuf var sahada. Ağır geldi yük. Yapamıyor. Ersunda taraftar korkusuna kolay kolay çıkaramıyor. Ben bunu geçen sene demiştim, bu kadar şişirmeye bu çocukta harcanacak diye başladı maalesef. Akşam ortasaha yol geçen hanıydı önde basması gereken basmayınca böyle oluyor. Geçen sene Onazi destek veriyordu ama KUCKA ve OKAY aynı destekte yetersiz kalıyor.
Taraftar karar verecek ya Yusufu yetiştirecek TRABZONSPOR yada başarılı olacak.
Bence üç maçın özeti bu.
tturkmen
27.08.2017, 10:03
Tatilden yeni döndüm bu ara kombine alacaktım ama dün akşam takımı izledikten sonra kombine işini rafa kaldırdım. Bu seneye yeni heyecanla başlayacaktık ama yok. Kendimizi başka işlere vermeliyiz bu futbol bizi kanser ediyor.
Mustafa ÖZDEMİR
27.08.2017, 10:07
Edit
Bazı arkadaşlar zannediyor ki ersun 3 hafta önce geldi buraya..
Geçin nu işleri.. Ersun hoca moca değil .. Bunu ispat edebilecek bir allahın kulunu bu ülkede bulamazsın.. Fener şampiyon olması çok önemli değil.. Hamza hamzaoğlununda var şampiyonluğu ertuğrulunda..
3 haftada hoca değişse ne olacak hamzada böyle geldi...
Bize başarıya aç dik duran tsktik bilgisi yüksek hoca lazım.. Saha içinde varyasyon deneyecek hoca lazım.. Dünya futbolunu takip eden bilen hoca lazım..
Enes Başkaya60
27.08.2017, 10:10
#Ersunİstifa
#MuharremUstaİstifa
Ulan yazık günah yeter bee yeter ne ulan bu taraftarın çektiği çile neden Okay-Kucka hoca misin sen neden Abdusu oynatmiyorsun adam son 5 dakika girdi neler yaptı gördük bongonda kimdir la kim Pereira-Olcay tandemini neden bozarsin sen hoca misin Sikebahce ye gitmek için bu kadar kendini göstermeye gerek yok Buraga dua edelim bu sene yoksa ilk 6 ya zor gireriz Yalan satan başkan miladin doldu seninde 2-3 oyuncu alamadın eksik bölgelere aylarca Okayın aynısını 5 milyon euroya aldın söylenecek çok şey var sabaha kadar uyuyamadim sizin yüzünüzden be gidin artık şu takımın başını bırakın...
Soner Albayrak
27.08.2017, 10:14
Arkadaşlar, sezonun 3. haftası sonrası Yönetim ve Hoca gidişi çözüm müdür sizce?
Bu olumsuz havanın dağılması için takımın, üst üste gelecek birkaç galibiyete ihtiyacı var.
U.Sadıkoğlu
27.08.2017, 10:14
Ersun Yanal ı her daim destekleyen birisi olarak dün sahada gördüklerimden sonra inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu bende. Konya ve fb maçlarında belli bir disipline bağlı kalarak oynamıştık ve takım iyi işler yapmadığında bile oyuncular birbirleriyle kopuk gözükmüyordu. Dün ise sahaya çıktığımız ilk dakikadan itibaren takımın üstünde sanki geçen hafta Barcelona yı Nou Camp a gömmüş bir hava vardı. Pas hataları koşu hataları tecrübesine ve iş ahlakına güvendiğimiz takımın iki beki bile inanılmaz saçmalıklar yaptılar.
Göztepe sürekli baskı kuran ne yaptığını bilen Tayfur ve Ghilas ile topu ileride buluşturup pozisyon üreten bir takım çehresine sahipti. Lige Trabzonspor dan daha iyi hazırlanmışlar sanki 50. Yıl hedefi bizim değil de onların belirlemiş olduğu bir motto gibi gözüküyordu sahada. Ersun Yanal 45 dakika izledi sahayı takım hiçbir şey yapmadı sahada olumlu bir tane hareket görmedik Yusuf un arada bir yaptığı bilek hareketleri(!) dışında... Göztepeliler takım olarak iyi bir uyum yakalamışlar arkadaşlık, yardımlaşma en üst seviyede fakat Trabzonspor un topçuları ya hakemle uğraşıyor ya birbirlerine laf sokuyor hocaya birşey söylüyor sanıyorsun ki ağzıyla maç kazanacak Trabzonspor!
Hakemin çaldığı o penaltıyı dün Göztepe nin karşısında Gs,Fb veya Bjk olsaydı çalamayacağını cümle alem biliyor amma penaltı çalındı diye mi kaybettik? Hayır biz 1-2yi yakalasaydık dahi Göztepe nin Trabzonspor u EZEN futbolu devam edecekti illa gol yiyecekti bizim ruhsuzlar ordumuz.
Maçtan sonra yapılan açıklamalar yine yönetim-takım-futbolcu arasında bulunan uyumsuzluğu gözler önüne serdi hoca başka diyor yabancılar başka öbürü hakem diyor kimse suçlu benim(!) demiyor utanmasalar niye 10.000 kombine satıldı biz bu yüzden bu hallerdeyiz diyecekler.
Özetle Trabzonspor; PTT den yeni gelen Süper Lig in yaşlı sayılabilecek kaşarlaşmış futbolcularından kurulu Göztepe ye EZİLDİ. EZE EZE yendiler bizi Kadıköy de fb ye 60-70 dakika mahkum futbolu oynatan Trabzonspor bugün amma rehavet ama umursamazlık tarihin en acı mağlubiyetlerinden birisini yaşattı taraftarına. Ersun Yanal ve sahada ayağına top değen tüm oyuncular Sabri nin 90 dakikalık maç videosunu izlesinler belki takımlara maç kazandıran olgunun ne olduğunu bir nebze olsun idrak edebilirler!
50. Yıl Trabzonspor un yeni bir çöküş yılı olacak gibi gözüküyor bu aymazlıkla biz daha nice 50'ler görürüz emeği geçenlere teşekkürler(!!!)
Yusuf-Kucka ikilisi ile orta sahamız daha üretken olur diye düşünüyorum.Okay-KUcka ikilisi orta sahada üretkenliği sıfıra indirdiği gibi , Okay'ın çok ağır kalması ve formsuzluğu , bu noktada ısrar halinde başımızı daha çok ağrıtacaktır.Geçen sezon Onazi'nin yükselen performansı vardı ve bu Okay'ı da rahatlatıyordu.Kucka-Onazi ikilisi bile bu orta sahadan daha verimli olur.Ama Yusuf'u eğer bir 10 numara alınacaksa , 8 numarada geriden oyun kurucu olarak değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.Zira Yusuf'ta 10 numara özelliği bana göre yok.Defans anlamında ise geçen sezonun ikinci yarısından beri en berbat maçımızı çıkarttık.Geçen hafta bile bizim yanlış oyuncu tercihlerinden kaynaklı yediğimiz o "sahte" baskıda defansımız bu kadar açık vermedi.Bongonda ve Olcay'ı ters kanatlarda oynatmak da hocanın fantazilerinden.Geçen sezon tutan Olçay-Pereira ikilisini bozunca Pereira'nın da etkisini azaltıyoruz böylelikle.Son 10 dakikadaki etkinliğimizin sebebi Göztepe'nin oyundan düşmesine ek olarak , Yusuf'un orta sahaya çekilip , beğenmesek de N'doye'un forvet arkasına alınması ve en önemlisi Abdülkadir'in oyuna girdikten sonra sol kanadı etkili kullanması diye düşünüyorum.17 yaşındaki bir çocuk bu şekilde oyunu değiştirebilecek etkiye sahipse bu çocuğa süre tanınmalı.Ama Yusuf bizim için gelecek demek,ne olursa olsun sahip çıkmamız gerekiyor..
Yunus Güneş
27.08.2017, 10:31
Onazi neden kesik yedi acaba formsuz hali bile Okay'ın şu halinden daha iyidir.
Bilal Karadeniz
27.08.2017, 10:33
Bu takım deli gibi kamp yaptı futbolcular Zımba gibi olmasi gerekirken hepsi dökülüyor. Kamp döneminde ne yaptında bu takım üç pas bile yapamıyor arkadaş ya
Bilal Karadeniz
27.08.2017, 10:36
Futbolcuların arasında o kadar çok boşluk var ki rakip takım tek pasla orta sahayı geçip ataklar oluşturuyor. Dun bakıyorum sağda durica solda durica uğur nerde ? Adam kosamiyor 2 mt önüne pas atamiyor.
Bilal Karadeniz
27.08.2017, 10:38
Okay 8 milyon euro teklif gelmismis yalana bak dün göztepe li bir futbolcu ile ikili mücadele de o Fizikle yere yapisdi neden kimse konuşmuyor ? Ama düşen onazi olsa suan linç yiyordu.
Sinir poğay beni...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama bizimkilere sorsan çöp....böyle çöpe kurban...
ne çöpü 3 maca damga vuran adam daha ne yapsın bir orta saha nasıl katki sunar.
Murat Engin Akyüz
27.08.2017, 10:45
Dünkü maçın kaybedilmesindeki en büyük etken ilk yarı öne geçmişken oynanan rezil oyundur. Resmen 2 pas yapamadık arka arkaya ve 2-1 geriye düştük, ancak ardından 2-2 ye getirip soyunma odasına nispeten moralli gittik.
Bence dünden beri (bana göre skora bağlı olarak) yapılan haksız eleştiri takımın maçın hiç bir bölümünde top oynamamış olması düşüncesi.
Elimiz vicdanımıza koyalım 2. yarı başladığında golü yiyene kadar pozisyon dahi vermedik Göztepe'ye ve topa hakim olan, ilk yarıdaki rezil oyunu toparlayan, pozisyonlara girmeye başlayan takım bizdik. O golü yedikten sonra panik halde riskler alarak yüklendik ve doğal olarak Göztepe de pozisyonlar buldu kalemizde. Sanki 2 haftadır başka bir Göztepe izlemişiz gibi burada yine rakip güzellemesi yapılıyor. İkinci yarı başlangıcında biz iki pas üst üste yapabilince sadece seyretti Göztepe.
Tüm bunların yanısıra kaçırdığımız akıl almaz goller de cabası, Rodallega'nın o kaçırdığı gollerden sonra bence bu takıma küsmeye kesinlikle hakkı yok.
Ayrıca takımın bana göre savunmadaki handikapları kalemize yakın bölgelerde yapılan "gereksiz" fauller (ki 3. golü böyle yedik) ve ilk golde olduğu gibi rakibe rahat şut ve hareket alanı bırakmak.
Hocanın da oyuncuların da yönetimin de kabahatleri var bunu göz ardı etmiyorum; ancak bir hafta "2 transferle şampiyonuz" deyip diğer hafta "bu takım 5 transfer de yapsa ilk 5'e giremez" zihniyetli, bu denli değişken psikolojili bir kitleyi yönetmek ve memnun etmek de gerçekten çok çok zor.
Yapılacaklar belli, gereksinimler belli, takımı defanstan çıkartacak bir ayak, pas kalitesini arttıracak bir oyun kurucu ve iyi bir kanat oyuncusu ile hem ilk 11 hem de yedek kulübesi güçlenecek, bu takım da yukarıya oynayacaktır. Biraz sakin.
Bir tane forma aldım bir tanede beyazdan alacaktım ama bu reilllere zırnık yok ulan koca Trabzonspor 3 pas yahu 3 pas yapamıyor herif çıkmış kombine diyor forma alin diyor defolun.
arifberkay
27.08.2017, 11:00
Bu hocayla olmaz mümkün değil dedik adamın futbol namına heyecanı kalmamış...Bugüne kadar desteklediğim Usta nın edirnekapı daki ofiside yüzüne söyledim ,Bu hocayla olmaz diye aldığım cevap Trabzon yıkılsa hocadan vazgeçmem ,buyrun sonuç ortada 2 yıldır aynı hikaye....Gs nin 2 ay da yaptığı operasyonu 2 yıldır yapamayan Usta nın işi zor zira sevgili hoca da maötan sonra başkanı eleştirmiş,çok komik....
Okay 8 milyon euro teklif gelmismis yalana bak dün göztepe li bir futbolcu ile ikili mücadele de o Fizikle yere yapisdi neden kimse konuşmuyor ? Ama düşen onazi olsa suan linç yiyordu.
Ya hemserim okay kimdir 8 milyon avro verecekler Türkiyedeki en cok pas hatı yapan ön libero berbat bir adam kimdir okay.
Ben ersun hocanın dünya futbolunu takip ettiğine inanmıyorum. Alıyor parasını sonra da 20 yıl önceki bilgileriyle takım çalıştırıyor. Sen td sün. Yapacaksın analizini, rakibin zaaflarını bulacaksın. Kendi takımın zaaflarını göreceksin ama yok. ben ersunun iş etiğinin olmadığını düşünüyorum. Parasına bakıyor gibi duruyor. Yönetimin çok ciddi uyarması lazım. Bana kalırsa şimdiden iş etiği olan bir td bulsunlar. Dünya futbolunu takip eden, yeniliklere açık bir td. Abdullah Avcı gibi birini bulmaları lazım. Ama Abdullah Avcı değil.
Ertan1982
27.08.2017, 11:05
Bayramimizi zehir ettiniz.yaziklar olsun.gidin milyonlariniz ile keyif yapin cogunuz.Okay teklif geldinde satilacakti elimizde patlayan bir topcu daha.Ama Trabzonlu futboldan anliyor.Belki 1970 veya 80 ama 21.yy anlamadigi kesin bircogun.
Tatar Kemal
27.08.2017, 11:16
aslında konya ve fb maçında bu takımın böyle bir çöküş yaşayacağı belliydi. özellikle de fb maçında her şey göz önündeydi. Burak'ın performansı herkesi yanılttı. takım hiç yok yere şişirildi, şampiyonluk naraları atıldı. defansı bu kadar fecaat olan hiçbir takım şampiyon olamaz, değil şampiyonluk 14.lükten yukarı çıkamaz. bu saatten sonra yapılacak en iyi şey transfer sezonu bitmeden çok iyi vetecrübeli 2 defans oyuncusu transfer etmek. eğer bu yapılmazsa göztepe mağlubiyeti gibi daha çok mağlubiyetler alırız.
bir dövüş horozun var .Bu horozu zorlamazsan yeri geldiğinde fiskelemezsen fırçalamzsan sen den korkmazsa korkutamazsan aksine okşamaya devam edersen ringe çıktığında bu sefer senden değil rakibinden korkar.Bu horoz ilk maçında dayak yer 2. maçında yaralanır 3. maçında da ringten leşi çıkar.
Trabzonspor artık taraftardan camiadan o havadan çekinmiyor iyice rahatladı çiftliğe döndü bu nedenle de korkaklaştı.Rakipten çekiniyor.Ersun yanal da bunun kanıtı.
Şanlı SanMarino
27.08.2017, 11:50
Beyler sakin olun. Yensek herşey daha iyi olabilirdi. Ancak yenilgi dünyanın sonu değil. Telafisi var.
The Legend
27.08.2017, 11:58
Kafadan liderin 5 puan gerisindeyiz. Ve takim 3 pas yapamiyor. Ayni filmi tekrar tekrar farkli oyuncularla izlemekten sıkıldım.
Enes Başkaya60
27.08.2017, 11:58
Beyler sakin olun. Yensek herşey daha iyi olabilirdi. Ancak yenilgi dünyanın sonu değil. Telafisi var.
Ne sakini kardesimm sen ne diyorsun ya millet ile dalga mi geçiyorsun Yenilgi Dünyanın sonu değil tabi de ezilerek yenilmek kötü yenilirsin ama mücadele edersin bizde hiçbirşey yoktu Bu takıma 2 stoper bir 10 numara açık almayan adam haindir benim gözümde hiçbir değeri yoktur..
iyattara
27.08.2017, 12:00
İlk yarı inanılmaz kötü bir oyun oynadık. Bu kadar pas hatası kabul edilebilir bir durum değil. Uzun zamandır hiç bir maçta böylesine pas hatası yaptığımızı görmemiştim. Evet konya maçında da kötü oynadık ama en azından ne yaptığımızı biliyorduk. Dün net bir şekilde başka bir durum vardı. Konsantrasyon eksikliği mi dersiniz ersun hocanın bahsettiği hikayelerden dolayı mı bilemedim ama abondane olmuş bir boksör gibiydik özellikle ilk yarıda. Şu rezillikle bile son dakikalarda girdiklerimizden birini atabilsek puan alacaktık. Bu da göztepenin ne kadar vasat bir takım olduğunu gösteriyor. Muhtemelen bu kadar rezil bir oyunu bu sezon bir kez daha oynamayız. Zira Trabzonspor'un böyle bir görüntü çizmeye hakkı yok. Böyle bir oyunun tekrarında taş taş üzerinde kalmaz kalmamalı.
halilaziz61
27.08.2017, 12:11
Bu hocayla olmaz mümkün değil dedik adamın futbol namına heyecanı kalmamış...Bugüne kadar desteklediğim Usta nın edirnekapı daki ofiside yüzüne söyledim ,Bu hocayla olmaz diye aldığım cevap Trabzon yıkılsa hocadan vazgeçmem ,buyrun sonuç ortada 2 yıldır aynı hikaye....Gs nin 2 ay da yaptığı operasyonu 2 yıldır yapamayan Usta nın işi zor zira sevgili hoca da maötan sonra başkanı eleştirmiş,çok komik....
Abi ne olacak peki
Bu gidis hayra alamet değil
TS nin 5 yilina mal olacak gibi
bu saatten sonra bu takıma yapılacak transfer zarardan başka bi şey değil.Takımda ne oynadığını bilen yok.Gelende bunlara ayak uyduracak.En doğru çözüm TD değişikliği.Ben bizim TD de bir heyecan dahi görmüyorum.
Takım dün 3 pas üst üste yapamıyorsa bir sorun var demektir. Oyuncu kalitemiz kötü değil ama bir şeylerin yanlış gittiği su götürmez bir gerçek. Orta alanda Okay-Kucka olmayacak. İkisinden birinin kesik yemesi lazım. Oraya bir Sosa çok iyi gider mesela. Stoper'de maalesef Uğur Yumlu olma yolunda ilerliyor. Serdar mı alınır oraya başkası mı bilmem ama acilen transfer yapmak lazım. Olcay'ı nereye koysan oynayacak bir oyuncu ama sola Olcay'ı alıp, sağa Theo'yu koyunca Theo resmen eksik oynatıyor takımı. Bir de Bero yerine Abdülkadir'e forma vermek lazım. Bero top tekniği felaket bir futbolcu. Top gelince eli ayağı birbirine dolaşıyor. Abdüş ise maşallah çok sakin bu konuda. Abdülkadir'e daha çok şans vermek lazım. Tabi Burak'ın olmayışı bizi olumsuz etkiledi. Takımda Burak'tan başka net forvet yok. Onun olmadığı her maçta zorlanacağımız bir gerçek.
Son olarak Serdar-Sosa-Sissokko gelirse toparlarız. Aksi takdirde kör topal ilerleyeceğiz gibi.
Haftamizi zehir edenlere teşekkürler
Geçen sene gol atmakta sıkıntımız vardı
Bu sene gol yemekte
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
27.08.2017, 12:41
2 yildir gelisme surecinde olan bir takimiz hocaya gore ne gelisimmis arkadas kontratinin sonu gelcek gelisimi tamamlamadan gideceksin..usta ipleri verirsen hocanin eline bu kadar boyle dalga gecer camiayla sende izlersin sen destege devam et ama sonun olacak senin bu hoca sonra uyarmadilar deme..
Enes Başkaya60
27.08.2017, 12:46
Haftamızı bayramımızı zehir edenlere Bizi uykusuz bırakanlara teşekkür ederiz Allahınızdan bulun ulan...
Yenilmek değil mesele, ruhsuz kişiliksiz sahada ne yaptığını bilmeyen takım görmek istemiyoruz. Bunu da sağlayacak olan kişi Yanal. Beceremiyorum diyorsa ayrı mesele. Sabır sabır da nereye kadar arkadaşım. Geçen yıldan beri takım elinde, dün gelmedin sen!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ÖmürKaradeniz61
27.08.2017, 13:30
Bu takımın sorunu stoper felan değil,bu takımda hızlı hücum yapacak ortasaha oyuncusu yok en büyük sorun.Şu antrenmansız halimle size yemin ediyorum Okayda Kuckada beni 100 metre koşuda geçemez o kadar yavaşlar.Yazıcıda sezona çok kötü başlayanlardan birbaşkası.Sosa gibi teknik,hızlı,çabuk karar veren bir ortasaha oyuncusu bu takıma sınıf atlatır izleyip görelim.Ben kadronun çok kötü olduğunu felan düşünmüyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
27.08.2017, 13:31
Gs Tudor un istediği herkesi çat çut aldı, daha 1 ay önce östersung diye bir takıma elenmiş takım hop diye değişti..
Başkan eğer hocaya bu kadar tutkunsa, bu kara kaşına değildir.
Burak dışında adamın istediği hiçbir oyuncuyu alamayınca.....
Cengiz Çubukcu
27.08.2017, 13:34
Ersun hoca ne yapıp edip takımda rekabet ortamını tesis etmeli, özellikle mas,durica,okay ve peraira'nın performanslarında duşme var
Geçen yıl tam ritmimizi bulmuşken verilen milli maç aralarından, rezil futbol oynayıp taraftarı kahır eden milli maç aralarına...
Profesyonel futbolcunun aklının maç haricinde başka bir yerde olması diye bir bahaneyi kabul edemiyorum kusura bakmayın. Ameliyattaki doktorun, dersteki öğretmenin, dolmuş şoförünün, kasabın işini yapması gerektiğinde aklı başka yerde oluyor mu?
Bu insanların aklıyla dalga geçmeyin, lütfen!
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ts61gogo
27.08.2017, 13:38
Kanatlar gecen sezonki gibi kullanilmiyor.
Orta sahada yana dogru cok pas var. vertikal pas az.
Ucgen gelistiremiyor takim.
Cozum Yusuf'un gercek bir 8 olup, Kucka ve Okay'in 6 numara olmasi, yada oyun kanatlar uzerinden ucgen halinde gelistirilip ortaya suruklenmesi.
Tek ilk golde bu hatalar yokdu.
Merak ediyorum ne yalan soyleyeceksiniz.
Malum takim dökülüyor, hoca formsuz ve siz gerekli transferleri yapmadınız.
Anlaşılan tüm yönetim kafayı kuma gömmüş.
Bu gidiş pek hayra alamet değil...
MKAdogukan
27.08.2017, 14:07
bitmiş fenerbahçe geçen hafta son 10 dakikada yakaladıklarını atsa maç 4-2 bitecekti. bugün göztepe 3 attı son 10 dakika %100 2-3 tane karşı karşıya kaçırdıkları gol var.
taha küçük
27.08.2017, 14:14
Geçen yıl doğru yaptığımız en temel şey top rakipteykek muazzam baskı kurup hemen alıyorduk ve tıp neredeyse hep bizim ayağımızda kalıyordu.Bu sene ne yazılı çok kötü pres uyguluyoruz rakipler birkaç topla presi kırıyor sonrasında kalemizde fena tehlikeler görüyoruz.Kimsenşn beğenmediği ndoye girince hücumda biraz daha üretken olduk bunun nedeni ortasahadan top çıkaramazken ndoye girince ileride iyi bir duvar oldu çok methedilen rodellega oynadığı süre boyunca hiçbir varlık gösteremedi ayağına gelen birkaç topu da harcadı.dünki oyun kadro kalitesiliğinden daha çok bir konsantrasyon eksikliği ile açıklanabilir bence özellikle savaunmdaaki açıklar.gb maçında şöyle bir 11 çıkmalı
onur
jp durica transfer mas
kucka transfer
olcay ndoye castillo
burak
eğer akarlar iyileşirse ve birkaç adam alırsak o maçta nasıl oyun oynarız görürsünüz.
Fatih Öztürk
27.08.2017, 15:34
Okay üzerinden bu kadar tepki fazlasıyla anlamsız.
Pereira ve Durica gibi benimle yaşıt adamların amatörce yaptığı hatalar, 31 yaşındaki Kucka'nın gol dışında tek olumlu hareketinin olmaması, attığı pasların çoğunun rakibe gitmesi fazla fazla göze batmışken neden 22-23 yaşındaki oyunculara giydirilmeye çalışılıyor anlam veremiyorum.
Fatih Cengiz
27.08.2017, 15:45
Geçen sezon Olcay sağ kanatta gayet iyi maçlar çıkarmıştı, Bongonda da sol kanat orijinli.. Ama neden ısrarla hemde maç içinde hiç değişmeden sabit şekilde bunu oynamaya
Çalıştık anlam veremedim. Takımı oturtmak ok de maçı kazanmak da önemli değil mi?
Belki ilk 11 de değil ama maçlarda 15-20 ve fazlasını hakeden bir Abdülkadir vardı oynadığı 7-8 dakikalık sürede.. Neden hiç şans verilmiyor.
Kucka alışamadı diyerek geçiştirmek istiyorum ama o kalitede ve daha altı kalite oyuncular gelip ilk gün ilk maçla takır takır oynuyorlar. Biz neden o motivasyonu sağlayamıyoruz.?
Yazılacak çok şey var ama sonuç olmasa da artık futbol bekliyoruz. Sonuç için herşeyini yapan oyuncular ve kenar yönetim görmek istiyorum. Yine olmazsa yapacak bişey yok der önümüzdeki maça diyebiliriz.
Ama böyle maçlar izleyince günlerimiz de haftamız da berbat oluyor ve Trabzonsporumuz göz göre göre eriyor. Daralıyorum...
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat Keçeci
27.08.2017, 16:33
Bizim için futbol anlamında kötü bir gece oldu oyunu kontrol etme konusunda sınıfta kaldık sebebini ilk maçta söylemiştim konya maçında orta saha yol geçen hanı gibi demiştim bu şekilde deplasmanda maç kazanmak imkansız demiştim göztepe maçında malesef bu durumu yaşadık.
Orta sahaya yön vermesi gereken 3 oyuncu da beklentilere cevap veremedi,yazıcı ilk yarı tutuk göründü,Okay ise oyuna yön vermek top kullanmak gibi bir rol üstlenmedi,Kucka ise defanstan hücuma topu geçirmeye çalışırken hareketsiz statik duran Okay,yazıcı,bongonda ve Hugo yüzünden isabetli pas veremedi bu oyuncuların daha akıcı pas bağlantısında al ver yapması gerekiyordu durum böyle olunca maç kale önlerinde oynanmaya başladı.Daha fazla hata yapan kaybedecekti o tarafta biz olduk ayrıca hakemin de katkıları oldu omuz omuza kazandığımız her pozisyonda faul çaldı.fb nin t.direktör bozuntusunun söylemleri hakemlerin kulaklarında çınlamaya başladı demek ki.
3 maçta kazanılan 4 puan normalde kötü puan fakat 3 maçın 2 sini deplasmanda geçmemiz ve bir derbi maçını aradan çıkartmamız nedeniyle aldığımız 4 puan çok da kötü sayılmaz bu durumu düzeltebiliriz.
Gelelim bu durumu nasıl düzeltebiliriz sorusuna cevap bulmaya öncelikle taraftarımız t direktörlüğü bırakacak bu maçta belkide ndoye ile başlasak orta saha biraz daha güçlü kalabilecekti ama asıl mesele bu değil bu şekilde takımın üzerinde baskı kurarak hocanın oyuncular üzerindeki otoritesini zayıflatıyoruz bu hareketler doğru değil.
Gelelim yönetime planlama yapılırken lig başlamadan ilk onbire 4 as oyuncu koymuş olacaktık peki bu gerçekleşti mi hayır 2 oyuncu da kaldık dolayısıyla transferde tatmin edici bir performans çizemedi yönetim ve sürekli aynı oyuncular üzerinde dönüp durdular buda bir başka eksik oldu şuanki durumumuzu açıklarsak takım performansımız vasat yönetim performansımız vasat teknik heyet performansımız vasat,taraftar performansımız vasat bu vasatlıktan ancak tüm dinamikler olarak birlik olursak yukarıya çıkabiliriz.
Milli maç arası bizim için iyi oldu castillo ve burak dönerse,stoper ve iki yönlü orta saha alınırsa tekrar ritim yakalarız.
Artık bu maçı bırakıp orta sahayı daha güçlü hale nasıl getirebiliriz bunun planlarını yapmalıyız oyuncu kalitemiz ve fiziksel mücadelemiz ligimiz için fena sayılmaz, takım oyunundan uzak olduğumuz bu maçta bile maçın içinde kalmayı başardık demek ki biraz orta sahada güçlü olabilsek maçlarda terazinin kefesi bizden yana ağır basacak.
Birlik beraberliği sağlayıp gemiyi tekrar rotasına çevirelim ama bunun için taraftar,futbolcu yönetim,teknik heyet herkes dümenin bir kenarından tutsun.
Aydın Tiryaki
27.08.2017, 17:12
Bu maçı kaybetmemizin başlıca nedeni orta sahadaki oyuncu seçimleridir. Günümüz futbolunda üçlü bir orta saha kurgusuyla sahaya çıkıyorsan eğer bunlardan ikisi 8 numara diğeri 10 numara, veya 3 tane 8 numara formasyonuyla çıkıyorlar.
Örnek vermek gerekirse Real Madrid. Kovacic, Modric, Kroos üçü de 8 numara orjinli Modric 10 numaraydı aslında ama sonradan 8'e evrildi. Tabii ki Real Madridle bizi bir tutmuyorum ama örnek almamız gerekirse en uçlardan almalıyız. Bi de bizim takıma bakalım. Okay, Kucka, Yusuf. 6-6-10
. Bu ne lükstür arkadaşım ? Böyle bir oyun kalmadı artık. Hadi en fazla 6-8-10 yaparsın ama iki tane 6 numarayla maç alamazsın. En fazla berabere kalırsın ama futbol adına hiçbir şey oynayamazsın. Kaldı ki orta sahamızda 6 numara görevini üstlenecek olan Okay'ı 8 numara gibi oynatıyoruz. Ya bu adam 6'da bile sırıtıyor. O bölgede nasıl oynasın ? Kucka yine topla alıp gidebiliyor iyi bir 6 numara olur ondan. Ama Okayla bu iş olmaz. Olmayacak da.
Çözüm ise belli. Bu takıma bir adet 8 ve 10 numara pozisyonunda oynayacak bir adam lazım. Evet evet tam olarak Sosa'dan bahsediyorum. Kucka - Yusuf - Sosa veya Kucka - Sosa - Yusuf orta sahası bütün oyuncuları olumlu yönde etkiler. Ha bir de tabi ki Uğur'un yerine artık Serdar mı Gustavo Gomez mi bilemem bir adam alınması lazım. Bir de Sissoko olursa süper olur ama Castillo'nun da geleceğini düşünürsek çok elzem değil. Devre arasına da bırakılabilir.
Eğer ki GB maçına kadar bu transferler yapılmazsa hiçbir maçı izlemeyeceğim. Yoksa her zaman dünkü senaryo olur. Ve ben bunu kaldıramıyorum. Eziyet çekiyoruz resmen !!!
Steril61
27.08.2017, 17:18
Değerli renktaşlar. Ersun hocanın Trabzonsporun başına daha rahat tatil yapabilmek amacıyla geldiği çok net ortaya çıkmıştır. Basındaki haberlere göre futbolculara üç gün izin verilmiş! Şu futboldan sonra nerede eksiğin varsa ekstra çalışma yapıp bu eksikliği gidereceğine kalkıyorsun üç gün tatil veriyorsun. Bu, kaybeden takıma ödül vermektir ve "kaybetmende problem yok" demektir. Olacak iş değil. Ersun Yanal, takımı sezon öncesi doğru düzgün hazırlamadığı gibi şimdi de kalkmış galip gelmiş gibi tatil yapacak. Yazıklar olsun!!!
Ersun Yanal ile bu sezonda hüsrana uğrayacağız ve hedeflerimize kesinlikle ulaşamayacağız. Artık taraftarlar olarak bu adamı Bodrumda daha rahat tatil yapması için istifaya davet edelim. Aksi halde aklı Trabzonsporda ve futbolda olmayan bir adamın Trabzonsporu nasıl hedefsiz bir takıma dönüştüreceğini hepimiz göreceğiz. Takım üç haftada 6 gol yedi... Ortada futbol adına doğru düzgün bir şey de yok. Bu başarısız futbol ve sonuçtan sonra üç gün tatil yapmak, Trabzonspor camiası ile dalga geçmektir. Bu böyle devam etmemeli!
UĞUR DURTAŞ
27.08.2017, 17:35
Lütfen kimse daha 3 hafta demesin.
konya maçını canlı izledim,zoraki şansa alınan 3 puan
gerçekçi olursak pereia ve duricca nın sahada kalması mucizeydi.
bu maçta takım iyi değildi,konya daha takım gibi durdu sahada
fb maçında iyi değildik,dün akşamda hiç iyi değildik.
*
50.yıl,hedef büyük
ama futbolcular isteksiz,ruhsuz oynuyor
sezon başı daha ne oluyor size kardeşim.
zafer bayramımızı ve kurban bayramımızı zehir ettiniz.
çok mu zordu yeni lige yeni çıkmış bütün oyuncuları yeni almış takımı bayramlar öncesi yenmek çokmu zordu?
*
göztepeyi küçük gördüler,rehavete kapılmak ne demek?
galibiyete kilitlenme yok.
kardeşim maça odaklansana,futbol adına hiç bir şey yok.
*
3haftadır deliler gibi pas hataları yapılıyor.
ersun hoca yan pas nedir.başımızın belası yan ve geri pasları
beceremiyoruz nokta.
yapmayın yapmayın yapmayın.
*
maç başladı göztepeden baskı yiyoruz.
daha ilk dak.direkten döndü topları
gol geliyorum dedi ama önlem alan yok.
hoca niye beklersin 55.dak.bongonda çıkarmak için
takımı eksik oynattı,verilen pası daha alamıyor
bu oyuncumu bize katkı verecek.
nerden buldunuz bunu kardeşim.ayıp ayıp.
*
dün onur iyimiydi değildi ona rağmen kaç tane top çıkardı,
adamların her posizyonu tehlikeli oldu.
*
dün takım aciz durumlara düştü.
bizler aptal değiliz futboldan anlıyoruz.
*
ersun maçtan sonra;
üretken olamadık diyor,ne oynuyorsunda üretken olamadık diyorsun.
rakibe fazla alan verdik diyor,verme 2 aydır takımı çalıştırıyorsun,hafta içi göztepeyi analiz etmedinmi?
hakem maçın önüne geçti diyor.bence geçmedi,tekrar izle anlarsın ersun hoca.
*
aynı hakem geçen sezon dimdeyken bizi ipten aldı unutmayalım.
https://s2.postimg.org/tr3rh7ue1/Ads_z2.jpg
https://s2.postimg.org/iaxcj6g7t/Ads_z.jpg
https://s2.postimg.org/wzcu8061l/Ads_z4.jpg
... içerde olunca kapı kilit tutmaz derler. Kulüpte işler fena karışık ki isyan bayrakları açılmış. Maçlar gelir geçer ama kulübün içerisinde sıkıntı büyük. Ve de bu gelip geçmez!
Fatih Cengiz
27.08.2017, 17:47
... içerde olunca kapı kilit tutmaz derler. Kulüpte işler fena karışık ki isyan bayrakları açılmış. Maçlar gelir geçer ama kulübün içerisinde sıkıntı büyük. Ve de bu gelip geçmez!Olma ihtimali olan senaryolar. En azından ispatlı değil, olabilitesi üzerinden yazılmış da olabilir.
Kaldı ki biz daha olduğu kesinkes ispat edilmiş olaylar üzerine bile gidemiyoruz...!
Sercan Keleş
27.08.2017, 17:52
Hafta sonu katili takım. Hala daha kendime gelemiyorum. Yenilginizin sebeplerini araştırın ve bulun.
KARAGOZLUM
27.08.2017, 18:03
Yooooook artıııık ayarınız gerçekten yok abartmadan abartmadan...
Zaman herseyi gosterecektir
Ìstifa onurlu bir mùhesesedir.2.5 yìldìr saçma salak adamlarì takìma doldurup her sezona bizi eksik başlatan Yònetim komple istifaaaaaa.
Oğuz ZEYTİN
27.08.2017, 18:39
Gecen sezonun son altı haftası dogru dürüst tahlil edilmeden bu sezona dair umut taşımak boşuna.
İş isten geçmeden, Muharrem Bey inatlarindan ve doğru sandığı yanlışlardan vazgeçmeli. Yoksa Lucescu'yla geldi, Lucescuvari'yle gidecek.
Çünkü Ersun Hoca'nin Trabzonspor diye bir kaygısı yok. Ona kalsa gelişim sürecinde bir takim var. O takımın ne zaman hazır olacağını söylemiyor, ucu açık. Camia da "hoca göndermekle sorun çözülmez" diye bir çaresizliğe tutunmuş. Bu duruma şaşırmıyorum açıkçası.
Gecen sezonun son altı haftası dogru dürüst tahlil edilmeden bu sezona dair umut taşımak boşuna.
İş isten geçmeden, Muharrem Bey inatlarindan ve doğru sandığı yanlışlardan vazgeçmeli. Yoksa Lucescu'yla geldi, Lucescuvari'yle gidecek.
Çünkü Ersun Hoca'nin Trabzonspor diye bir kaygısı yok. Ona kalsa gelişim sürecinde bir takim var. O takımın ne zaman hazır olacağını söylemiyor, ucu açık. Camia da "hoca göndermekle sorun çözülmez" diye bir çaresizliğe tutunmuş. Bu duruma şaşırmıyorum açıkçası.
Doğru hoca doğru sistemle olmaz mı hocam?? Mesala basketboldan daha iyi biliyorsun sen sürekli gelişen sistemde sürekli gelen yeniliklerle takımlar ayak uydurmaya çalışıyor..
Biz hala 15 sene önceki 4231 sistemini denemekte ısrar ediyoruz.. Bunun çözümünü de ersun yanalda arıyoruz.. Adam zaten yüzünde hep bir somurtma hep bir çaresizlik hep bir bezginlik sıfatı.. Yanında ne idüğü belirsiz bir yardımcı..
Taktik anlayışı oyuna müdahelesi takım psikolojisi saha içi taktik değişikliği.. Hiçbiri yok..
Oğuz hocam geçen seneki adana maçını hatırla r mısınız? Rakip 10 kişi son 15 dk. Küme düşmesi garanti. Bir tane ileriye defanstan adam gönderme cesaretinde bulunamadı..
Olma ihtimali olan senaryolar. En azından ispatlı değil, olabilitesi üzerinden yazılmış da olabilir.
Kaldı ki biz daha olduğu kesinkes ispat edilmiş olaylar üzerine bile gidemiyoruz...!
https://s2.postimg.org/tjtwpxnkp/Ads_z.jpg
Siyasete göbekten bağlıyız bunu artık uçan kuş bile biliyor. Trabzonspor'u yönetenlerin, ileri gelenlerinin kaygısı Trabzonspor değil RTE olmuş. Bu kafayla devam edersek Trabzonspor diye bir şey kalmayacak elimizde maalesef Fatih.
inadina61_08
27.08.2017, 18:53
Bizde hız ve zeka sorunu var bence.
Burakla çok ileri gidilmez sadece idare edilir, bir parmak bal olur bu sezona bizim için, yetinin işte!
Yeni takım karşısında biz daha kötü oynayabiliriz maçı izlettiler sağolsunlar. onurun çıkardığı(frikik golüne destan gazılır da sıra o topu nasıl içeri tokatladın en son konu olur) topları düşününce de ürperiyorum. Şu bizim maç olmasa ya da başka ülkedeki bir maçı izlemiş olsam bu iki takım düşer derdim.
Yeni takım değiliz kimin ne vereceğini iki yıldır görüyorsun ey hocam, ne oynuyor ne oynatıyorsun, Ocak ayında bizim için bitmiş bir lig vardı transfer sezonuna kadar en az iki oyuncuyu almayan yönetime ne demeli, yedek planlarımız da var denmişti halbuki. Görünen köy, bence ne sistem var ne düzen ne de planlama, keşke kendi paralarını takımı yönettiği gibi ve kendi şirketlerini kulübü yönettikleri gibi yönettiklerine zerre inancım olsa.
Hepsi bence yorumu. Başarı olursa ekonomi de düzelir ruh hali de çok şey değil futbol oynayın, mücadele edin, 6 yıldır düzensizlik içinde maç kazanıyoruz, stresli, sinirsiz bir maçımız yok belki de
Fatih Cengiz
27.08.2017, 19:12
Siyasete göbekten bağlıyız bunu artık uçan kuş bile biliyor. Trabzonspor'u yönetenlerin, ileri gelenlerinin kaygısı Trabzonspor değil RTE olmuş. Bu kafayla devam edersek Trabzonspor diye bir şey kalmayacak elimizde maalesef Fatih.2011 den beri ve belki daha öncesinden beri plan dahilinde bu olmuyor mu.
Umarım yanılıyoruzdur. Ama fazlasıyla görünen köy gibi.
2011 den beri ve belki daha öncesinden beri plan dahilinde bu olmuyor mu.
Umarım yanılıyoruzdur. Ama fazlasıyla görünen köy gibi.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiCamia olarak sıkıntılıyız Fatih. Sadece yönetenlerinde de değil sıkıntı. Camiada da bu konuda sıkıntı var. Çok yazık vallaha. Bu gidişin sonu Trabzonspor efsanesinin/misyonunun bitişi.
~UniCef~
27.08.2017, 19:46
Kloppun takımını bi açın bakayım 2 tane pas yapmadıkları maç olmuş mu? Şaka maka 90 dakika bir tane organize pas trafiği ve atak yok. Amatör takımlar daha iyi top çeviriyor.
Dortmund ve Liverpool da ilk sezonlari cok iyi degil di. Dortmund`u hatirliyorum, hic de iyi bir futbol yoktu.
adiloş bebe
27.08.2017, 19:46
... içerde olunca kapı kilit tutmaz derler. Kulüpte işler fena karışık ki isyan bayrakları açılmış. Maçlar gelir geçer ama kulübün içerisinde sıkıntı büyük. Ve de bu gelip geçmez!
kupanın Trabzona gelmemesinin tek sebebi belli başka yerde aramaya gerek yok o ismi. Artık Trabzonspor taraftarının bunu anlayıp, salağa yatmaması gerekiyor.
~UniCef~
27.08.2017, 19:48
Bu takımın ilk 4 girme ihtimali zaten yok 3 hafta bu takımı seyredip az futboldan anlayan adam zaten bunu görür .Onun icin de ersuna gerek yok. 2 senedir zere bir takıma faydan yoksa bir zahmet Defol git ersun defol nefret ettik senden ruhsuz herif.
2 sene fazla olmadi mi? Yani surda 14 aydir bizde. Ben TD degistirmenin mantiksiz oldugunu düsünenlerdenim. Iki iyi stoperle bu takim cok degisik duracagini düsünüyorum.
3 gol yiyen takim da sorun önde olamaz zaten. Tek sorun savunmaya dönük ouncular da olur.
~UniCef~
27.08.2017, 19:52
Kötü gittidigini gören cakallar bir saniye bile durmamis. Fitnelik pesinde kosmaya direk baslamislar.
Hukuk Kurulu neyi basarmis?
Hep senaryo, hep komplo, hep hikaye. Cehaletin baska boyutlari. Cahil insanlar bunlar. (sana demiyorum, genel konusuyorum)
tanjugunduz
27.08.2017, 20:59
Arkadaşlar, sezonun 3. haftası sonrası Yönetim ve Hoca gidişi çözüm müdür sizce?
Bu olumsuz havanın dağılması için takımın, üst üste gelecek birkaç galibiyete ihtiyacı var.
iyide kardeş alamıyor.o galibiyetleri işte sorun burada Lihtenştayn koptuktan sonra galibiyet alsa ne olur hepsi hava cıva bize ligin başından sonuna kadar şampiyonluğa oynayacak hoca lazım he yeri gelir mağlup ya olur ama teknik taktik anlamda gereğini yapar . 3 gün izin vermiş ödül niyetine Bodrum'a gitmek için 2 gün yetmiyor galiba kendisine zaten milli ara var 3 gün izin nedir . neyse bosverin nasilsak öyle yönetiliyoruz neremiz doğru ki.
Bu sene ŞAMPİYONUZ.
Ahmet Faruk
27.08.2017, 21:28
Maçta puan kaybedeceğimiz ilk 15-20 dakikada belli olmuştu. Ortasahadaki oyuncular çok fazla top kaybı yapıyor, rakibe çok tehlikeli yerlerde top kaptırıyordu.
Takımda bir yorgunluk mu bezginlik mi ne vardı.
İnşallah düzelir. Geçen sene ikinci yarının başlarında oynadığımız oyuna, coşkuya dönmemiz lazım.
UĞUR DURTAŞ
27.08.2017, 21:38
Hala kendime gelemedim,çıldırcam gerçekten.
nasıl motive olduysak,ruhsuz oyun sonucunda alınan yenilgi bitirdi beni.
*
okay sen nasıl bu kadar pas hatası yaparsın inanılır gibi değil
senle olmayacak okay.
*
başakşehir maçını izliyorum
adamlar takım olmuş takım
mahmut denen adam bir tane pas hatası yapmadı
bütün takım nerde duracağını biliyor,pozisyon hatası yapmıyorlar
bu takım perşembe çok ağır bir maç yaptı
aynı kadro ile sahaya çıktı
46!yaşındaki kişiliksiz emre nasıl oynuyor nasıl.
*
bizim takıma tekrar ediyorum 4 tane klas oyuncu alınması lazım.
bongonga tarzı değil,bero tarzı değil
sayın usta,
uğuru kesecek,okayı kesecek,yazıyı kesecek,olcayı kesecek adam lazım adam
yoksa vay halimize.
bizim oyuncularda kapasite,yetenek eksikliği var.
bu kadroyla kesinlikle olmaz.
Fatih Cengiz
28.08.2017, 00:38
Camia olarak sıkıntılıyız Fatih. Sadece yönetenlerinde de değil sıkıntı. Camiada da bu konuda sıkıntı var. Çok yazık vallaha. Bu gidişin sonu Trabzonspor efsanesinin/misyonunun bitişi.Aslında Trabzonspor için küçük Türkiye diyorum.
Sistematik olarak bir yokoluşun içine sürükleniyoruz. Elimizden birşey gelmez diyerek de kabulleniyoruz birçoğumuz.. Ve aslında belkide gelmiyor da elden birşey.
İsminizi bilmiyoeum kusura bakmayın, isminizle hitap edemedim. Sağlıcakla kalın
Ozan Yılmaz
28.08.2017, 01:42
Siyasete göbekten bağlıyız bunu artık uçan kuş bile biliyor. Trabzonspor'u yönetenlerin, ileri gelenlerinin kaygısı Trabzonspor değil RTE olmuş. Bu kafayla devam edersek Trabzonspor diye bir şey kalmayacak elimizde maalesef Fatih.Ne rizeymis arkadaş bugüne kadar defalarca düşmüş bir takım, kimse sallamamış, taraftarı olmayan, kimsenin umrunda da olmayan, birilerinin ikinci takımı şimdi değerli olmuş vay be!
Bahane bunlar boş! Palavra hep pa-lav-ra!
İyi ki düşmüşler, bu olanları gördükten sonra tek hissetiğim bu oluyor onlara karşı.
Düşman arıyorlarsa uzaklarda aramalarına gerek herkes gibi cephe alsınlar bize ve sonuçlarına katlansınlar hodri meydan!
Biz nasılsa alıştık artık, bize yapılan haksızlıklara karşı bağışıklık kazandık artık olmayınca şaşıracak hale geldik.
memozcan
28.08.2017, 01:51
okay gibi bir yeteneksiz bu takımda oynuyorsa ben de oynarım.. üstelik öyle milyon avrolar ve olmayan imza paraları istemem.. asgari ücrete tavım .. tek yapmam gereken topu anlamsızca defansa ve sağa sola şişirmek:)
memozcan
28.08.2017, 02:03
valla burda 50 değil belki yüz defa yazdım.. okay gibi bir anlamsızın oynadığı orta sahanın rakibe üstünlük kurması imkansızdır.. kim sülalesine damat olarak alacaksa alsın ama trabzonspordan uzak dursın böyle vitaminsizler..
Selim Çoban
28.08.2017, 09:19
Saçma sapan ne üdüğü kimliği belirsiz kişilerin uydurmalarıyla forum kirletmeyin.
Birşey diyecek olan açsın youtubeyi ben buyum, bildiğim bunlar, kaynağım bu desin götü yiyorsa. Sallamak bedava nasıl olsa klavye delikanlısı
Saçma sapan ne üdüğü kimliği belirsiz kişilerin uydurmalarıyla forum kirletmeyin.
Birşey diyecek olan açsın youtubeyi ben buyum, bildiğim bunlar, kaynağım bu desin götü yiyorsa. Sallamak bedava nasıl olsa klavye delikanlısıYani bazen sözün bittiği yer derler ya :)
Kimliğini ifşa et diye şimdiye kadar 12numara.org istiyordu onlara bir de sen eklendin. Seni tebrik ederim :)
Selim Çoban
28.08.2017, 12:04
Yani bazen sözün bittiği yer derler ya :)
Kimliğini ifşa et diye şimdiye kadar 12numara.org istiyordu onlara bir de sen eklendin. Seni tebrik ederim :)
Klavye herkesin önünde önüne gelen atıp tutsun o zaman. Bende diyeyimki usta şöyle böyle aziz totoş yersen.
Her konuya aynı şeyleri copy/paste yapmandan belli zaten amacın, kusura bakma bu tarz fake algı oluşturma işleri birgünde unutulur gider gerçeklik payı sıfır bunların safsata. Günde 100 tane komplo teorisi üret biri tutarsa takipçi kasarsın nolacak.
Bu safsatalara inanmak bizi bi on yıl daha geri götürür. Haliyle pasta o kadar büyükki her uyanık payını öyle yada böyle arama yoluna gidiyor. Para girdiği her ortamı bozar inançlı adamı dinsiz, dinsiz adamı inançlı yapar. Solcuyu sağcı, sağcıyı solcu yapar.
Travelair
29.08.2017, 10:54
My değerli bir renkdaşımızdır, sözlerinizi hak etmiyor <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @selimcoban (http://forum.bordomavi.net/member.php?u=2164) Öte yandan ben de Rize baskısına inanmıyorum. Biz feybe ile uğraşıyoruz, feybe üzerinden bir takım kesimler ile uğraşıyoruz<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
Tatil öncesi Trabzonspor hep puan kaybeder. Buna konsantrasyon eksikliği değil, aslında disiplinsizlik, lakaytlığın ta kendisi demek lazım. Bunun da sorumlusu doğal olarak takımın sorumlusu kişidir. Ama ne oluyor? 3 gün izin. Aynı hataları tekrarlaya tekrarlaya doğru yolu bulacağımızı ummak. Temel kumarhaneye gitmiş, bir makinanın önünde durmuş, atmış parayı bakmış alttan kola düşüyor. Attıkça kola geliyor. Bu sırada Dursun gelmiş, demiş ki Temel haydi gel bir dolaşalım, sen git dolaş demiş Dursun'a, hazır şansım dönmüşken beni oyalama
Ozan Yılmaz
29.08.2017, 17:51
Trabzonspor'a TFF'den kötü haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu disiplin sevklerini açıklarken, 8 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi. Trabzonspor'un PFDK'ya sevk edilme sebebinin "Çirkin ve kötü tezahürat" olduğu belirtildi.
4- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 26.08.2017 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Bu yenilginin tek sorumlusu futbolculardır,bu kadar şahsiyetsiz bir oyun oynamaya kimsenin hakkı yok.Ayrıca taraftarın anlamsız kadro kurma isteği de bir başka etken,Rodegalla sandığınız golcü değil,bırakın da Hoca bildiği gibi oynatsın takımını,sonra küfrü o yiyor,siz değil.
Alper Beyazay
30.08.2017, 14:31
Bu yenilginin tek sorumlusu futbolculardır,bu kadar şahsiyetsiz bir oyun oynamaya kimsenin hakkı yok.Ayrıca taraftarın anlamsız kadro kurma isteği de bir başka etken,Rodegalla sandığınız golcü değil,bırakın da Hoca bildiği gibi oynatsın takımını,sonra küfrü o yiyor,siz değil.
Rodegalla sandığın Rodallega değil. Ayrıca N'Doye'dan kat kat iyi golcüdür kendisi. Ersun Yanal iki senedir ne kattı bu takıma? Burak gelmeseydi 3 maç 0 puandık yine büyük ihtimal. Ona göre futbolcu aldırsaydı veya ona göre futbolcu oynatsın. Mesela Okay-Kucka ikilisinin yan yana olmadığını 15 yaşındaki çocuk bile görürken hoca aynı şekil devam ediyor.
umitçebi
07.09.2017, 20:25
3 macta üst üste 4 dogru pasın var mı boş yorummuş takım yok ortada rezalet var.
Tabi evet yok.Rezalet var..Bir tek siz gördünüz bunu..Tebrik size..
Steril61
17.09.2017, 19:20
Bu maçın da katili Ersun hocadır. Bakalım kaç maç daha bizimle dalga geçerek rahat kazanabileceğimiz maçları gereken oyuncu değişikliklerini yapmadığı için kaybedeceğiz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.