PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

cakalkerem
21.08.2017, 00:14
Yahu birakin su isleri..tamam takim yetersiz ama ersun hoca resmen yedi bitirdi...yaziklar olsun diyorum hocaya

Furkan Özdem
Kazanabilecegimiz macin elimizden gitmesi yuzunden herkes bu kadar gergin ama dusununce fbnin tamamen sicrama maci olarak dusundugu bu macta beraberlikle ayrilmak kotu sonuc degil. Daha ligin basindayiz.

Gecen sene 2 bek transferi takimi nasil bambaska bir hale burundurduyse yapilacak "dogru" orta daha ve stoper transferi takimimizin istedigimiz oyunu oynamasini saglayabilir. Dunyanin sonu degil ancak yonetime buyuk is dusuyor.

U.Sadıkoğlu
Burak ın durumu nedir beyler?

Samet Berber
Biraz sakin olalım hoca hata yaptı yapıyor tamam ama takım çöp değil abartmayın gelecek takviyelerle herşey daha güzel olacak inşallah.

Karmam
Kucka'yı Xavi gibi gözümüze soktular şu maç Hüseyin Çimşir kadar oynamadı ve o penaltıyı 'X' bir futbolcu yaptırsaydı şu an idam sehpasını kurmuştuk.
Kurmadığınızı iddia etmişsiniz de yorumları okumadınız sanırım.

Hatalı bir hareketi eleştirmekle oyuncuyu eleştirmek bence farklı şeyler.

Savunma arkasına inanılmaz paslar atıyor. Bu konuda benim son yıllarda ligimizde izlediğim en yetenekli adam olabilir. Hazırlık maçlarında da böyle yoktan var edip defalarca asist yaptı. İlk gölümüzde ters ayakla attığı pası da atabilecek bir tane futbolcu yok bu ligde. Net.

Bence sıkıntı taraftarın bu futbolcudan tam olarak ne bekleyeceğini bilememesinden kaynaklanıyor. Hem ofansif hem defansif anlamda büyük katkılar verebilecek bir oyuncu. Milan taraftarının da yorumlarını okudum, onlar da tam bu anlama gelen şekilde kendisini Avrupa'nın en iyi "Box-to-box" orta sahalarından biri olarak değerlendiriyor.

Tabii bu sözlerle bir oyuncu profili oluştuğunda taraftar bekliyor ki bu adam hiç pas hatası yapmayacak, sürekli sağdan soldan pas alıp oyun kuracak, takımı taşıyacak ama yapılan tanım bu değil aslında.

Zamanla Kucka'nın ne tip bir oyuncu olduğu anlaşılacak ve taraftar kıymetini anlayacak. Böyle düşünüyorum.

İ. SARAL
Acil stoper ihtiyaci daha da netlesti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ibrahim Gaygusuz
21.08.2017, 00:15
Takimin geriye yaslandigi mactan Okay ve Kucka'dan ne bekleniyor.

Top ilerde durmuyor, rakibin defansini geriye itemiyoruz cunki arkasina kosu yapan adamin yok.

Olumune defans yapmalari gayet normal.

Enaldo61
Ayağı sağlam yumuşak stoper şart. Şart oğlu şart. Yeter artık.

erenslash
hocanın belki hatasıolabilir ama işin kötü tarafı şu başkan transfe ryapmadı ve bir maçla taraftar hocayı kıskaca aldı ama kimse demiyor yönetim üç transferi yapmadın bu kadro bu halle bir şey yapamaz diye bu maçta hoca hata yaptı ok kadro kalitemiz çok mu iyi ? kötü üç eksik bölgeye transfe rlazım hemde baba transfer bunlar olmadı hoca yarın bu eksik kadroyla oynamaya çalışacak fenerin kadro genişliğine bak bize bak? ben sana söyleyeyim eksik bölgelere rağmen ve yönetime rağmen bu çocuklar mücadele etti!!!yönetime bir daha teşekkür ederim
Dolu tarafından bakıyoruz bu hoca hatalarını tekrarlayıp durursa büyük sıkıntı...

Oruç
21.08.2017, 00:16

Uğur bomba. Ayakları rezalet. Acil stoper lazım.

selcuk

bu iste önemli

umarim sadece lif atmisdir

Berkan
stoperide geçtim inşallah damdoy denen futbol katili bir daha bizim formamizi giymez

Samet Berber
Rakip hoca bize sallıyor bizim taraftar da bizim hocaya sallıyor şaka gibi. Tamam hata oldu da lig bitmedi durun biraz sakinleşin.

serdaracıl

Ne stoperi hocam. Bizim eksiğimiz ofansta

tsukru61
fb ye herkes çakıyor. Hala bardağın dolu tarafı falan deniyor...

Enaldo61
Bari Burak sakatlanmasın da...

Uğur KÜÇÜK
Transfer dönemi bitmedi.
Allah rizasi icin Trabzonda olup burayi okuyan renktaslar.
Su Damdoyu yollattirin. Yemin ederim bu adam oldukca sinir krizi gecircez sezon icinde...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorumsuz6117
Şöyle düşünün eğer kazanmış olsaydık korkunç bir beklenti içine girecekti camia ulan yoksa şampiyon mu oluyoruz diye bu sene başında iyi birşey değil aynısını yaşadık çünkü şotayla.

Ne alakası var ya takımın hali ortada ne şampiyonluğundan bahsediyorsunuz..

son_mesaj
11'e 3 transfer yapılsın bu sene oluruz. Allah aşkına stoper ve 10 numara alsınlar şu takıma.

aynı seyi yazdım bende.Stoper,8-10 artık ne deniyorsa bir oyun kurucu ve bir tane skorer kanat.

Erkan SÜNGER

Bisey yok cin de yasamis duzeltmeye calisiyormus. Yogun tempodan kaynakli birsey dedi ismini ama unuttum. Cok onemli bisey degil anlayabildigim ersun oyle dedi oynayabilir ama 1 2 haftaya tamamen duzelir dedi

cakalkerem
1_0 ondesin gecen hafta ndoye piyasada yok..bu mac sokuyordum ben 42 yasinda adamdan daha hizliyim..totosunu kaldirip gidene kadar 2tok komur yakiyor...ona,i satiliyor geri geliyor adami oyuna aliyor..gecen haftanin yildizi bongondo 5dakika kala oyuna aliyor..orta sahan cokmus...okayin cani cikmis..kucka oyunda yok...yusufu almak intihar...rodellega ne yapti bu adama...

Ozan Yılmaz
21.08.2017, 00:17
Rakip hoca bize sallıyor bizim taraftar da bizim hocaya sallıyor şaka gibi. Tamam hata oldu da lig bitmedi durun biraz sakinleşin.Bizim hoca ne yapıyor peki?
Rakip takıma ve taraftarına sürekli güzellemeler.

Aker
bu iste önemli

umarim sadece lif atmisdir

Önceki sayfalarda burağın sakatlığıyla alakalı bir haber vardı. Sakatlık formsuzluktanmış, sıkıntı yok demiş ersun hoca.

Karmam
Castillo kampın yıldızı dendi, sakatlandı

Burak rekorlara koşacaktı, sakatlandı

Çok şanssızız çok. En ihtiyacımız olan iki futbolcu.

Salih Kara
Yalnız sert oynamamızı beğeniyorum. Bugün çok faul olmuş olabilir ama kesinlikle kırmızı kartlık birşey yoktu. Yalnız Yusuf iki haftadır çok ucuz ve gereksiz kartlar görüyor.

erenslash
gelecek takviyeler ne kadar iyi olacak eğer başkan bir boku becerebilseydi adam gibi üç takviyeyi yapsaydı iyi kaliteli transfer taraftar burada ersuna giydiremeyecekti başkanın ve yönetimin bir haltı becerememsi hocayı hedef gösteriyor işte ilerki maçlarda hoca top oynatır iyi yaptı hoca deriz eee kadro nerde? yok işte böyle gelgitli top oynarız ligde
Biraz sakin olalım hoca hata yaptı yapıyor tamam ama takım çöp değil abartmayın gelecek takviyelerle herşey daha güzel olacak inşallah.

titanic
ndoye tercıhı macın gıdısatını etkıledı ,Adam yılardır forvet attığı gol sayısı ortada bır galatasaray macında golu vardı, ne bekler bu hoca bu adamdan anlamadım maçı durup dururken verdi hoca, çok saçma bir değişikliğe imza attı rodegga nıye kadroda tam onluk maçtı

Uğur KÜÇÜK
21.08.2017, 00:18
Damdoyu gonderttirin Allah rizasi icin.
Sezon ici izdirap cekicez.
Onun indirdigi topun ben ......

farozlufatih61
Geçen hafta oynayanlara sallayanlar şu şu oynasın diyenler bu haftada oynasın dediklerine sallıyor bu nasıl bir kafa yapısıdır yaa 5 yeriz diye maçtan önce burada fink atacağınıza gidin biraz takımınıza sahip çıkın boş beleş sallamayla Taraftarlık olmaz...

Manava61
Hoca bazen gereksiz inat yapıyor. Damdoyun girmesinin herhangi bir mantığı yok. 20. Dakikada bütün taktik ve sistemi değişmek zorunda kaldık. Top tutuyor denen Damdoy kaç tane top tutmuş haftaya olsa aynısını yine yapacak.

Top indirme verme konusunda iyiydi ndoye bence bugün.İlerde çogalmaya yardım eder diye düşündü de takım çok yaslanınca bi işe yaramadı fener defansı daha rahat çıktı.Bırakalım kafasındakileri uygulasın ama şu an bu derece eleştirmek bize bi şey katmaz.Daha ikinci haftamız mücadele eden yılmayan bir takımımız var tıpkı tüm taraftarların istedigi gibi.Bekleyip görelim

Trabzonsporking

Ersun hoca umarım birkaç haftaya kendini toparlar dedi.
Malesef birkaç hafta olmayacak gibi

ilelebeTS
Celal KADIOĞLU ©â€ celalkadioglu (https://twitter.com/celalkadioglu) <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134);"> 1 min1 minute ago (https://twitter.com/celalkadioglu/status/899380545435598848)</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
</button>

İlk bilgi: Burak Yılmaz'ın sadece kasık ağrısı var. İlk bulgular iyi, kötü sonuçlara karşı önlem için çıkarıldı oyundan.

Enaldo61
Castillo kampın yıldızı dendi, sakatlandı

Burak rekorlara koşacaktı, sakatlandı

Çok şanssızız çok. En ihtiyacımız olan iki futbolcu.

Kara bulutlar ne zaman dağılacak, ne zaman güneş açacak?

Muhammed Ayaz
Arkadaşlar Aykut godamanı havlatmaya başlamışız baksanıza daha 2. haftadan .
İyiyiz daha iyi olacağızz ... ;)

Can
Şeresiz Aykut 2010 11 de yaptığını yapıyor. Hakemleri kışkırtıyor. Transfer yapmadınız bir cevap verin bari bu Dinsiz imansıza.

merdeme
Burak olsa bu kadar geriye yaslanmazdık. Burak ileride beklese şikeciler bu kadar topla tüfekle gelemezdi.

Aker

Ya da sözleşmeyi feshetseler de olur.

CaptanBarbosa
Arkadaşlar. Takımdaki kimseyi gömmeyin. Damdoyu da gömmeyin. Adamın suçu yok adam bu kadar işte. Onu oyuna sokan ersun yanlıştı. Yusuf çıkmamalıydı. Bongonda 70de oyuna girmeliydi. Yahu damdoy yerine burak olsa 2 gol daha net atardı. Çok topu yedi adam ayakta duramadı ama adam bu işte ne yapalım. Ersun yanal ne diye oynatıyor bilmiyorum. Kuckaya gelince ilk yarı orta sahayı beroyla beraber ayakta tutan adamdı. Çok yoruldu çok mücadele etti ve aksamaya başladı. Burnundan sakatlandığında çıkartıp yerine bongonda oyuna girseydi daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ve rodallega oynasaydı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALDENİRO
ersun hoca sayesinde fener oynadı biz izledik. her zaman iyi oynayamazsın. dransfer şart. moral bozmak yok. hedef göztepe maçı.

Berkan
damdoyun son senesi degil mi bu sene adama 650-700bin euro verip fesh edelim yoksa bize zarari daha cok olacak

Numan Yerlikaya
21.08.2017, 00:19
2 şut atmışız 90 dakika da

Oruç

Sigara içenler sigarayı bıraksın damdoyu izlesin. Kanser olma olasılığı daha yüksek. Tomas Jun daha iyi bundan.

batugol
Lig başlayalı 2 hafta olmuş
Süper Kupa sahibini yenmiş
Fener'den 1 puan almış
Bir takıma destek olunması lazım
Takım hazır olmadığı dönemde
Bu iki sonuç güzel

Tolga Okumuş
Yine bir Trabzonspor klasiği.

30 yıldır bıkmadan usanmadan, Kemal Sunal filmi gibi önüme çıkıyor.

Trabzonspor,kendi kendinden puan alabilen hatta kendi kendini yenebilen dünyada ki tek takımdır.

Golü buluyorsun sonrasında sana en çok lazım olacak adamın sakatlanıyor.

Tam yeneceğim diyorsun aynı geçen sene ki gibi ahmakça bir penaltıyla puan bırakıyorsun.

Takıntılı bir teknik direktör geliyor, ileri uçta pasif,5m yi 10 sn de koşan,yürümeyi bırak ayakta durmaya gücü, futbol adına da hiç bir vasfı olmayan adamı rakibin en güçsüz bölgesinde bize izlettiriyorsun.

Bireysel hata yapmasan pozisyon bulamayacak,kalecisinin ıslıklanmaya başlandığı,moral motivasyon ve fizik olarak iyice tükenmiş olan rakibini yenemiyorsun.

Aslında rakibini değil kendisini yenemiyor Trabzonspor. Kendi ahmaklığına galip gelemiyor Trabzonspor.

Forumda ki "iyi oynadık,yenemiyorsan yenilme,umutluyuz" muhabbetleri de kimse kusura bakmasın ama züğürt tesellisi.

Sen bu Feneri yenemiyorsan bırak 20 seneyi 120 sene daha galibiyetle çıkamazsın oradan.

sasone
İnsan gibi konuş . Dangalaklıgın luzumu yok

Dangalaklık yapanlara artık tavrımı değiştiriyorum,farkettim ki Trabzonspor'un geleceği bu boş ve gereksiz taraftarı kazanmak imkansız,şöyle bir sezon başlangıcına laf eden her kim varsa Trabzonspor düşmanıdır.

Bugüne kadar hep saygılı olmak istedim,hep günü gelir futbolu öğrenirler dedim ve elimden geldiğince saygımı korudum ama görüyorum ki bu tavır Trabzonspor'a zarar.

Trabzon yerel basını neyse bu taraftar da o.

Bu arada Sosa hayırlı olsun.

titanic
Kaliteli futbolcu noksanlıgı gıbı bır durum yok ndoye bu takımın oyuncusu değil, hocanın hiçbir değişikliğinin maça olumlu bır yansıması olmadı, Oyundan çıkan her oyuncu takımı eksiltti, Hoca hatalıydı,

Ibrahim Gaygusuz
Sosa bizde

cakalkerem
Burak iyi basladi..bu kadarini beklemiyordum acikcasi

Salih Kara
Sosa bitmiş. Güntekin onay haberi verdi

son_mesaj
Kurmadığınızı iddia etmişsiniz de yorumları okumadınız sanırım.

Hatalı bir hareketi eleştirmekle oyuncuyu eleştirmek bence farklı şeyler.

Savunma arkasına inanılmaz paslar atıyor. Bu konuda benim son yıllarda ligimizde izlediğim en yetenekli adam olabilir. Hazırlık maçlarında da böyle yoktan var edip defalarca asist yaptı. İlk gölümüzde ters ayakla attığı pası da atabilecek bir tane futbolcu yok bu ligde. Net.

Bence sıkıntı taraftarın bu futbolcudan tam olarak ne bekleyeceğini bilememesinden kaynaklanıyor. Hem ofansif hem defansif anlamda büyük katkılar verebilecek bir oyuncu. Milan taraftarının da yorumlarını okudum, onlar da tam bu anlama gelen şekilde kendisini Avrupa'nın en iyi "Box-to-box" orta sahalarından biri olarak değerlendiriyor.

Tabii bu sözlerle bir oyuncu profili oluştuğunda taraftar bekliyor ki bu adam hiç pas hatası yapmayacak, sürekli sağdan soldan pas alıp oyun kuracak, takımı taşıyacak ama yapılan tanım bu değil aslında.

Zamanla Kucka'nın ne tip bir oyuncu olduğu anlaşılacak ve taraftar kıymetini anlayacak. Böyle düşünüyorum.

taraftar kucka nın 11 kişiyi gecip gol atmasını,her pozisyonda en az uc calım atmasını bekliyor.

kuckanın yanına alacagın bir oyun kurucu takımın baska boyuta gecmesini saglar.

Oruç
21.08.2017, 00:20
2 şut atmışız 90 dakika da

Şb'nin de 3 şutu var.

Muhammed Ayaz
Aha sosa bitmiş ya la :)

a.fındıkoğlu
Elimize gelen maci vermek icin her seyi yaptin ersun hoca. Izahi yok bu macin. Bir an once o koltuga hak eden biri oturur zaman kaybisin .

son_mesaj
Sosa bitmiş. Güntekin onay haberi verdi

eger oyle ise işte o zaman cok baska seyler konusuruz.

sosa--kucka--yazici

TSL ye damga vurur.

Enaldo61
KRAL'ın gelmesini istemeyenler görüyordur umarım. Adam harbi kral. King in the north!

Courage
Sosa gelmiş diyorlar...

Giallorossi
21.08.2017, 00:21
Asil soru: Serdar bitmis mi?

Uğur KÜÇÜK
SON DAKİKA | Jose Sosa Trabzonspor'da (beIN Sports)

Oğuzhan Fidan
öncelikle şunu belirteyim o kadar çok üzgün ve hayal kırıklığım varki kadıköydesin 2 kez üstünlük sağlamışsın ama basiretin bağlanırmışcasına penaltıdan gol yiyosun maç bitiyo.. akıl almıyor abi bunun açıklaması yok adamlar normal şartlarda sabaha kadar oynasak gol atamazlardı.. ah kuco ahh neden yaptın o hareketi kardeşim 2-3 tane takım arkadaşın var arkada çok sıkıntılı pozisyonda değildi.. en çok üzüldüğüm şeyde şu adamların penaltıyla maç çevirmesi normal gol atsınlar ya böyle beleş gollerle puan almasınlar ! ço üzgünüm yenilmişiz berabere kalmışız aynı şey 21 yıl oldu resmen. yazık ya

ccd6167
Dolu tarafından bakıyoruz bu hoca hatalarını tekrarlayıp durursa büyük sıkıntı...

Damdoy konusu yetmiyor herhalde. Onuru çıkarıp estabınada alır

Uğur Ö.
Aha sosa bitmiş ya la :)

Kesin mi ?

zahido
En koyu Ersuncular bile savunamıyor adamı. Ersun zaten hep böyleydi neye şaşırıyoruz anlamıyorum.

Geçen sezonun ikinci yarısında kendisinden beklenmeyecek derecede iyi işler çıkarmış olsa da benim gözümde başarılı ve iyi bir td değil Ersun Yanal.

cakalkerem
Yazik oldu yine

Numan Yerlikaya
Sosaaaaaaa işte bu ortasahadaki bizim adamları top diye oynar

Aker
Şansızlık deyip durmayın. Sakatlıklar bir sezon değil bir bilemedin iki hafta. Traore'ye bakın adam ilk yarıyı kapadı.

Oruç
21.08.2017, 00:22
Burak iyi basladi..bu kadarini beklemiyordum acikcasi

Gözü kapalı oynasa bu Damdoy'dan çok gol atar.

osman23100
Beyaz tv son dakika sosa Trabzonsporda

son_mesaj
yumlu gol attı ya la:)

Muhammed Ayaz
Kesin mi ?

Güntekin Onay söyledi son dakika olarak .

doktor
1_0 ondesin gecen hafta ndoye piyasada yok..bu mac sokuyordum ben 42 yasinda adamdan daha hizliyim..totosunu kaldirip gidene kadar 2tok komur yakiyor...ona,i satiliyor geri geliyor adami oyuna aliyor..gecen haftanin yildizi bongondo 5dakika kala oyuna aliyor..orta sahan cokmus...okayin cani cikmis..kucka oyunda yok...yusufu almak intihar...rodellega ne yapti bu adama...

Ersun hoca da Fatih Terim hastalığına yakalanmış.. Kafasında düşündüğü oyuncular dışında istersen kuş tut yine de önünü açmaz oyuncunun...Başka bi takımda istediği fanteziyi yapsın ama bizde Trabzonsporun çıkarlarını düşünmek zorunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yavuzbaha
Herkes itiraz edecek biliyorum ama söyliycem Takımımız süper ligin en kötü takımlarından biri,Ndoye 2nci ligde zor oynar,tam bir el freni,Hasan üçüncü Kuçka dan daha iyi..adamda hiçbir şey yok..yazık yazık...feneri bir daha bu kadar kötü yakalayamayız...aslında bu takımın en kötüsü ersun yalan...

yorumsuz6117
hazırlık maçları ve lig maçlarında izledim, daha önce hiç izlememiştim. transfer olurken, taraftar şöyle iyi oyuncu, böyle iyi oyuncu diye bahsedince dikkatle izledim, şimdiye kadar ki performansı çok zayıf gözüktü bana. daha doğrusu topla ilişkisi çok zayıf, halbuki bizim ihtiyacımız top kontrolü yüksek, basit pas hatası yapmayan biriydi. kucka, okay'dan farklı bir tarz değil gibi. ileride daha iyi anlarız tabi, ancak eğer böyle devam ederse trabzon'a atılmış dev bir kazık gibi duruyor.

ekşisözlükten bir yorum

Aker
Gooooooooooooooooooooooolllllllllll SOSAAAAAAAAAA

İkinci golü de bekliyorum ;)

Burak Bıyıklı
fb ye herkes çakıyor. Hala bardağın dolu tarafı falan deniyor...

Abi allahin vardari 2 0 yenmis.biz kendi hatamizdan hocayla futbolcularla zorlaya zorlaya adamlara bi puan kazandirdik.neyin dolu tarafini gorecegiz hala anlamiyorum abi neyin ya.bana gel damdoyun niye oynadigini anlat ben de dolu tarafi goreyim o zaman

Ufuk
21.08.2017, 00:23
Top indirme verme konusunda iyiydi ndoye bence bugün.İlerde çogalmaya yardım eder diye düşündü de takım çok yaslanınca bi işe yaramadı fener defansı daha rahat çıktı.Bırakalım kafasındakileri uygulasın ama şu an bu derece eleştirmek bize bi şey katmaz.Daha ikinci haftamız mücadele eden yılmayan bir takımımız var tıpkı tüm taraftarların istedigi gibi.Bekleyip görelim

Konya, fb ilk iki hafta 4 puan iyi sonuç kağıt üstünde ama hocanın artık görmesi lazım Burak yoksa Damdoyu almanın hiçbir mantığı yok. Damdoyun yaptığını Yaser Hacımustafaoğlu muydu neydi 1461deki zlatan çakması dahi yapar.

Oğuzhan Fidan
sosanın gelişine bile ağız tadıyla sevinemedim şuanda.. bu maçı alsaydıkta bu sezon şampiyon olmasakta şu maçı alsaydık.gs bu sene bu feneri evir çevire yenecek kadıköyde

cakalkerem
O nasil penaltiydiki..kimse anlamadi...ywrden gelen topa kafa atmaya calismak sonra omuz kol arasi top carpmasi..anlasilir gibi degil..
Bu kucka ne yapiyorki...takima katki vermesi gerekirdi

Erkan SÜNGER
Ndoye yerine rodellegayı 2 1 iken bongondayı alsa kimse ersun hocaya bisey demez. Zaten bizim yapabileceğimiz hamleler belli. Hoca denedi zamaninda da yapti derdik olmadı derdik. Ama sen gidiyorsun kicini kaldiramayan degajlardan gelen her topta sikeciler faul kazandı. Bindirdiler surekli. Neden ndoye topa cikarken faul yapiyor. Simdi kimse kimseyi yemesin. Ndoye hep ayni seyleri yapiyor. Sürekli aynı. Bak yaziciyi cikarip ndoye ora gecse rodellega forvet oynayip 2 1 ken bongonda alsa inanin bu maç bizim olabilirdi. Yani milyonlarca hamle şansımız yok ki. Ndoye onaziden yusufun bolgesinde daha cok ise yarayabilirdi. Ki bunu önceden denedi ve ndoye duvar gibi top tuttu oyunu az da olsa rahatlattı. Kimse kusura bakmasın ersun bugun ki hamleleri çok saçma sapandı. He o da haklı adama futbolcu almadılar.

emesenbisi
Allah rızası için 1 de stoper alın bitsin şu iş. Bide Burağa birşey olmasın sene boyunca :)

Berkan
21.08.2017, 00:24
kuckanin penaltida burnunun patlamasi sebeb oldu bence.

farozlufatih61
21.08.2017, 00:24
Elimize gelen maci vermek icin her seyi yaptin ersun hoca. Izahi yok bu macin. Bir an once o koltuga hak eden biri oturur zaman kaybisin .

Mesala kim önüne gelenin avni akerde 3-4-6 attığı takımı kadıköyde şikeçileri talihlerinin yine yardımıyla elinden kaçıran bu zorlu fikstürde iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan hocayı gönderip kimi grtirmelerini istersin bay futbol bilgini..

Berkan
21.08.2017, 00:25
Takimda yaşli oyuncu çok umarim gereksiz yer kaplayan damdoy gider

yatmaztara
Sosa hayırlı olsun...

serdaracıl
Alperin atılması gerekirdi şerefsiz aykut onu da söyledi mi? Şerefsiz tokat atıyor

Ertan OKUMUŞ
21.08.2017, 00:27
Geçen yıl sezon sonunda biz ne yaptık şikecilere?Sahadan sildik,çünkü onlardan daha iyi bir kurgumuz var ve iskeletimiz sağlamlaşıyor,bugün ise adamlar sezonu kurtarma maçına çıkmış,tribünler dolu,hırs yapmışlar ve ağır idmanlardan kurtulmuşlar.

Biraz futbolu öğrenin Allah rızası için,şuraya yazılan yorumları okurken çok üzülüyorum.

Kardeşim futbolu bu yaştan sonra öğreneceksem bile emin ol bunu senden daha iyi bilen birisinden öğrenmeyi tercih ederim,neyse karşılıklı tartışmayalım

omondoles
Takım için umutlu olanlar neye göre umutlular? Forvetinin biri ruhlar aleminde yaşayan damdoy. Yazıcı zaten genç ve çelimsiz. Adama kimse yardım etmiyor. Bero desen forrest gump gibi sadece koşuyor. Orta sahanda 3 adam var biri serseri mayın onazi, diğeri kendini daha bulamayan okay, öteki ise ne idüğü belirsiz kucka. Ve işin acı tarafı 3’ü de defansif orta saha. Birinin ileriye dönük olması lazımdı. Allah aşkına bu kucka nasıl bir oyuncu. Ne etliye ne sütlüye dokunuyor. Ne ala memkelet. Maalesef bu takımdan bir cacık olmaz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdaracıl
Alper nasıl sarı olur?

Numan Yerlikaya
Şb'nin de 3 şutu var.
Toplamda 13-4

Berkan
Bu aykutta tam dayaklik çıkmazki istanbulda karsimiza agzini burnunu patlatalim

yatmaztara
Alperin atılması gerekirdişerefsiz aykut onu da söyledi mi? Şerefsiz tokat atıyor
En yakın kameradan tekrarı gelirken yarıda kestiler. Şu an yakıldı kül edildi o görüntü.

orhan42
21.08.2017, 00:28
Aykut kocaman denen ahlaksızın bizimle derdi nedir ? Bu ahlaksıza cevap verecek bi yönetici yok mudur ?

Erkan A.
renktaslar daha ligin ikinci maci ve aldigimiz puan 4 ? ayrica bir rakibimizle berabere kaldik ? istanbulda bir puan aldik bu yenilmekten iyidir yenemiyorsan bir puan iyidir ..

onazi kafadan ya futbolu birakmis yada gidecegini düsünüyor onazi futbolcu olabilir ama büyük takim oyuncusu kesinlikle degil maci tekrar izleyin görürüsünüz ...

damdoyun sucu yok damdoyu oyuna alanda kabahat var damdoyun umrunda degil ben buyum diyor kosarim kosmam kimseyi ilgilendirmez diye düsünüyordur böylede devame der ..

kuckaya gelince kucka gelmeden evel ben hic izlemedim ama burada yorumlari okuyunca cok iyi transfer demistim kendi kendime fakat okaydan farki yok ..

beroyu ben begendim berodan fazla kosan oyuncumuz yok malesef beroda kalitesi kisirli bir oyuncu fakat onaziden on gömlek iyi ..

burak cok yararli bir oyuncumuz oldugu kesin ve net burak kalitesinde iki oyuncumuz daha olsa sampionluk hayaleri kurabiliriz ama olsaydi yok malesef......

theo böyle maclarin kilit adami olur rakibin yorulmus sen gel diyorsun theo gibi oyuncuyu madem oynatmadin ikinci devrede hemen oyuna alacaksin son dakikalarda oyuna girerek kalitesini yine gösterdi .......

ayrica karamsar olmamak gerek castillo gelecek daha belki ersun akilanir ve theoyu herzaman oynatir artik önümüzdeki maca odaklanmaliyiz hersey güzel olacak bu kesin gelecek macimizi yenersek oldu 7 puan bu kadro bizim sahip cikmak bizim görevimiz olmali ...ben olumlu bakiyorum herseye - ersun yanalda bir yerde oturarak derin derin düsünmeli nerde yanlis yapiyor diye ..... ayrica bir gercek var ki iki kaliteli transfer sart oglu sart transfer icin bu macin sonucunu beklemisler cildirmamak elde degil tabiki ........

POYRAZ
Milan ile Sosa konusunda anlasma saglanmis.
Internet sitelerinde böyle yaziyor.

TSLIEMRE
21.08.2017, 00:29
Ersun Yanal yanlış tercihlerle maçın berabere bitmesini sağladı

serdaracıl
21.08.2017, 00:29
kuckanin penaltida burnunun patlamasi sebeb oldu bence.

Şanssızlık adam bugün savaştı resmen

ilelebeTS
21.08.2017, 00:30
Penaltı öncesinde yanlış görmediysem soldado uğur'a faul yaptı hakem tersini verdi.

Numan Yerlikaya
Sosa Fener diyor Beyaz futbol kafayı yemişler

tanjugunduz
bu Gökhan saral.ne ayak.laf sokacağım.diye uğraşıp duruyor sen önce takımının eksik bölgeleri. için uğraş . yönetimde şark kurnazlığı yapıyor kızmayalim diye sosa haberini patlattılar .

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

Uğur Ö.
En yakın kameradan tekrarı gelirken yarıda kestiler. Şu an yakıldı kül edildi o görüntü.
:D

serdaracıl
21.08.2017, 00:31
Alperin pozisyonunu yorumlasın şerefsiz aykut

Yavuz KÜÇÜK
Öncelikle fener şöyle kötü böyle kötü demeyi bırakalım. Statları neredeyse full ve Trabzonspor'a karşı oynuyorlar. Durumları çok kötü ve mutlak galibiyet istiyorlar. Fizik olarak bizden çok daha iyiler çünkü sezonu bizden önce açtılar. Bizden önce ve bizden daha fazla resmi maça çıktılar. En etkili adamımız Burak sakatlandı üstüne kendi hatamızdan gol yedik. İlk yarı yine kendi yaptığımız hata ile Valbuena'ya bir pozisyon verdik onun dışında pozisyonları yok. İkinci yarı öne geçtik ama hakem her şeye düdük çalarak fenerin baskı kurmasına yardımcı oldu. Ondan sonra gereksiz pozisyonlar verdik ve maalesef Kucka'nın çok basit hatasıyla penaltıdan golü yedik. Ersun Hoca belki hamle yapmakta gecikti ama Bongonda girdi de ne yaptı? Her topu ayağından aşıyor. Oyuna yeni girmiş topu az ayağında tut bir şey yap. Sürekli top kaybetti. Hoca bazı sebeplerden dolayı Rodallega'yı çok net olarak istemiyor. Rodallega diye ısrar etmemizin bir anlamı yok bence.

Stoper
Onazi----------8-10 numara
Rodallega------Kanat forvet

İhtiyacımız olan tam olarak bu.

Sonuç olarak kazansaydık 20 yıl sonra kazanmış olacaktık ve ben büyük ihtimal buraları yakacaktım ama beraberliğe üzülmemize gerek yok. Eksiklerimizi tamamlayıp Medical Park Stadyumuna bunları gömeriz. Tepkimizi doğru yere gösterirsek sonuç alırız. Yönetim bir an önce eksiklerimizi tamamlamalı.

OzcanHan61
Sosa'yı fenere kaptırmayalım sakın!

yatmaztara
21.08.2017, 00:32
Bu aykutta tam dayaklik çıkmazki istanbulda karsimiza agzini burnunu patlatalim

Aykut kocaman denen ahlaksızın bizimle derdi nedir ? Bu ahlaksıza cevap verecek bi yönetici yok mudur ?

Arkadaşlar Aykut godamanı havlatmaya başlamışız baksanıza daha 2. haftadan .
İyiyiz daha iyi olacağızz ... ;)

Şeresiz Aykut 2010 11 de yaptığını yapıyor. Hakemleri kışkırtıyor. Transfer yapmadınız bir cevap verin bari bu Dinsiz imansıza.

İşte bunlar hep Trabzonspor ve Şenol Güneş yüzünden. Kolay değil 7 senedir her sabah ''inşallah bugün şampiyonluğum elimden alınmaz.'' düşünceleriyle uyanmak. İnsan epey bir gergin olur. Aykut'a hak veriyorum bu konuda.

Sebep bu arkadaşlar...

autkusoytas
Yahu arkadaslar cidden anlamiyorum sizi.
Gecen sezonki fb-bjk macini hatirlayaniniz var mi? Hani bjk nin oyununu ove ove bitiremedigimiz sampiyon oldugu sezon. Ayrica fb de bu seneki halinden daha kotu iken. Bjk o macta neredeyse sut cekemedi birakin pozisyona girmeyi. Bizim zaten her sene zorlandigimiz, iskence cektigimiz bir deplasman. 2 de guzel gol atmisiz bu sene.
Fb kendi evinde buyuk mac kaybetmiyor kolay kolay ne kadar kotu de olsa. Bunu anlayin artik.
Bakin Burak cikmamis olsa, Ndoye yerine Rodallega girmis olsa ya da Theo onceden girmis olup Yazici da cikmamis olsa dahi bu maci kazanmamiz cok zordu.
Kadikoy deplasmaninda kim macin basinda one gecse skoru korumaya calisirdi. Kim ikinci yarinin basinda one gecse skoru korumaya calisirdi.
Bence tek sanssizligimiz bu kadar yaslanmak konusunda, macin basinda one gecmemiz ve tekrar ikinci yarinin basinda one gecmemiz oldu.
Bu korkaklik falan degil abicim. Bu haddini bilerek oynamaktir. Ersun hoca da gaza gelmeden bu kadro ile haddini bilerek oynamaya calismistir.
Zor fiksturle basladik bence iyi yoldayiz puan olarak. Lutfen destek yahu!

brnclhn
ya 19 senedir yenemediğimiz takımı yenmeye bu kadar yaklaşmışken yenemediğimize mi yanayım,yoksa şu onur'un yaptığı gibi son dk larda ki anadolu klubü gibi beraberliğe yatmalara,zaman geçirmelere mi yanayım?? ya biz ne zaman büyük takım gibi davranaacazz???ne zaman istanbul deplasmanlarında yenmek için oynayacaz??? eğer bunu yapmıyosak kendimizi şampiyonluk,büyüklük gibi kavramlarla kandırmayalım...onur bunu çok yapıyor ve utanıyorum artık yeter.....

tanjugunduz
21.08.2017, 00:33
birisi ersun hocaya devre arasında oyuncu değiştirmek yasak mı diye sorsun ALLAH aşkına çok.merak ediyorum şart mı illa 70 80 . demek ki.memnun oyundan demek ki inanmamış şampiyonluğa neyse ya ersununda takintilarininda...

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

Fanatik34
21.08.2017, 00:34
Macin atmosferi vs maca basliyorsun, tamam diyoruz, hersey hatta umdugundan iyi gidiyor, bir sakatlik ve macin icine eden bir Hoca!!!

Kucka´nin yaptirdigi penaltida da bir hayir vardir..zaten olmazsa, bütün sezonu cöpe atin!

Damdoy, Rodallega yedek kalacak oyuncular degil, yas olmus 32..ya dogru oynat, ya da sat!

Sikebahce yepyeni adamlarla takir takir pas yapti, bizde sadece mücadele edenleri macin yildizi yapariz..bakiniz Bero, kapatin dükkani beyler!!!

titanic
sosa azizle oturup konusacakmıs salı gunu sonra kararını verecekmıs dıyorlar
bu nedır ya ilkesizlik

Oğuzhan Fidan
O nasil penaltiydiki..kimse anlamadi...ywrden gelen topa kafa atmaya calismak sonra omuz kol arasi top carpmasi..anlasilir gibi degil..
Bu kucka ne yapiyorki...takima katki vermesi gerekirdi
tamamen amatörce israflıca boşca bodozlama.. sen milandan gelmiş adamsın dimi ne bilim başka biri yapsa yedek felan hadi olur der geçersin.uzayarak eliyle top kesmek nedir izahı yok pozisyonun resmen hediye etttik resmen

Turgay Atalay
Gol sevincimiz bile zoruna gitmis ersin duzen ve etrafindaki avanelerin:)))

yorumsuz6117
21.08.2017, 00:35
Eğer bu adam Damdoy'u bi daha oynatsın bu adam ajanın önde gidenidir..

akin0834
21.08.2017, 00:35
sosa imza atıyormus .. son dakika as spor diyor

a.fındıkoğlu
21.08.2017, 00:36
Mesala kim önüne gelenin avni akerde 3-4-6 attığı takımı kadıköyde şikeçileri talihlerinin yine yardımıyla elinden kaçıran bu zorlu fikstürde iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan hocayı gönderip kimi grtirmelerini istersin bay futbol bilgini..

Futbol bilgini degilim. Talih yardimiyla degil ersun yardimiyla bu mac resmen rakibe hediye edildi 80 dk 10 kisi oynadik. Truva ati olmayan biri gelsin yeter.

Berkan

asporu ciddiye almayin hocam

yorumsuz6117
Ersun Yanal yanlış tercihlerle maçın berabere bitmesini sağladı
Her zaman ki Ersun..

serdaracıl
21.08.2017, 00:37

Bizim formayla sahaya çıkana kadar inanmam

Çağdaş DENİZ
21.08.2017, 00:38
bu mahmut usluyla gökhan saral ilk yarı ve devre arası birbiriyle küfürleşmişler kavga çıkmış doğru mu?

yatmaztara
21.08.2017, 00:38
Bu gece ki moral bozukluğumu Kevın Kampl'dan başkası dindiremez.

Oruç
21.08.2017, 00:39
ya 19 senedir yenemediğimiz takımı yenmeye bu kadar yaklaşmışken yenemediğimize mi yanayım,yoksa şu onur'un yaptığı gibi son dk larda ki anadolu klubü gibi beraberliğe yatmalara,zaman geçirmelere mi yanayım?? ya biz ne zaman büyük takım gibi davranaacazz???ne zaman istanbul deplasmanlarında yenmek için oynayacaz??? eğer bunu yapmıyosak kendimizi şampiyonluk,büyüklük gibi kavramlarla kandırmayalım...onur bunu çok yapıyor ve utanıyorum artık yeter.....

Bu maçta en son eleştirilecek adamlardan biri Onur'dur. Deplasmandasın sonuçta. Hangi kaleci olsa aynısını yapar, yapıyor. Ayıptır bu maçta Onur'a laf söylemek. Bu ligde bunu yapmayan bir tane kaleci yok.

memozcan
21.08.2017, 00:42
tam maçı aldık derken o nasıl penaltıydı allah aşkına?

61_Hasan_69
21.08.2017, 00:44
Geçen sezon o çok beğendiğiniz Bjk nasıl futbol oynamıştı bu statta ?

serdaracıl
21.08.2017, 00:44
Valbuane'nin pozisyonunu iyi çıkarmış onur ayağıyla

memozcan
21.08.2017, 00:45
her şey bir kenara.. geçen yıl kornerden bayağı gol attık.. bu maçta sanırım 10 tene korner kullanmışızdır.. bir takım duran topta bu kadar geriler mi yav?

ilelebeTS
21.08.2017, 00:46
Olcay'ın pozisyonunu ve penaltı öncesi faulü özetlere hiç koymamışlar şerefsizler.

serdaracıl
21.08.2017, 00:48
Olcay'ın pozisyonunu ve penaltı öncesi faulü özetlere hiç koymamışlar şerefsizler.

Olcayın pozisyonunu gündeme getirmeliyiz

orhan42
21.08.2017, 00:48
"hayırsız evlat anasına ..... toplarmış" .Hayırsız evlat aykut anana bu kadar çok sövdürmek hoşuna mı gidiyor.Derdin ne Trabzonsporla.2 haftadır eksik kalmamamız anormalmiş.,sahada dimdik bir hakem varmış.Sonra bana "Fenerbahçe'den neden nefret ediyorsun?" diye soruyorlar..nefret az kalır hislerim için.Bu hissi tabir edecek kelime sözlükte yok !!!!!

artvints
21.08.2017, 00:49
Geçen sezon o çok beğendiğiniz Bjk nasıl futbol oynamıştı bu statta ?

Maç boyunca kendi sahalarindan çikmadilar bileyerek ve isteyerek. Kaleye isabetli şut atmadan maçi bitirdiler. Hocalari da bu maç stratejik bir macti tuzağa düşmedik diye açiklama yapti. Gayet mutlu şekilde bir puani alip gittiler.

brnclhn
21.08.2017, 00:49
Bu maçta en son eleştirilecek adamlardan biri Onur'dur. Deplasmandasın sonuçta. Hangi kaleci olsa aynısını yapar, yapıyor. Ayıptır bu maçta Onur'a laf söylemek. Bu ligde bunu yapmayan bir tane kaleci yok.
hocam yapmayın,yazıktır günahtır,bizi küçültmektir bunu kabul etmek...onur'un kaleciliğiyle alakalı sıkıntımız yok...onur'un ve takımın mentalitesiyle sıkıntımız var...önde olursun zaman geçirirsin,berabereyken zaman geçiriyorsan karşındakine boyun eğiyorsundur...başka takımların kalecisi bizi bağlamamalı...

serdaracıl
21.08.2017, 00:50
Damdoy sen ne rezil bi adammışsın

U.Sadıkoğlu
21.08.2017, 00:50
Aykut iyice sıyırmış ben şu basın toplantısını gülme krizine girerek izledim inanılmaz tutuşmuş :)

Courage
21.08.2017, 00:51
Bu ne iğrenç maç anlatımıdır ya hakikaten gol attığımızda ki ses tonu ile şikecileri golleri ve gol pozisyonlarındaki heyecanlı haykırışlar başka söze gerek bırakmıyor.

İğrençsiniz!

Radyodaki kepazelikten hiç bahsetmiyorum bile resmen şikefm de anlatım yapan biri kadar taraflıydı.

Fatih Öztürk
21.08.2017, 00:54
Bu feneri bizden başka kim yakalasa 4-5 atmadan göndermezdi. Yazık ettik, ellerimizle puan verdik.

OFLU
21.08.2017, 00:55
Bu ne iğrenç maç anlatımıdır ya hakikaten gol attığımızda ki ses tonu ile şikecileri golleri ve gol pozisyonlarındaki heyecanlı haykırışlar başka söze gerek bırakmıyor.

İğrençsiniz!

Radyodaki kepazelikten hiç bahsetmiyorum bile resmen şikefm de anlatım yapan biri kadar taraflıydı.

Hay yaşa, bu herif rezil diyorum ama yani yok canım diyorlar, adam Trabzonspor un topçusunun adını bilmiyor, pereyra nedir!?

Mehmet Fatih Silik
21.08.2017, 00:56
Yine Şikebahçe'yi pisi pisine elimizden kaçırdığımız bir maç.

Burak'ın sakatlanıp çıkması gerçekten çok büyük şanssızlık oldu bizim için ama takımımı tebrik ederim. Şikecilere karşı ezilmedik ve dik oynadık.

N'Doye değişikliği çok saçmaydı. Oyuna ne kattı şimdi bu adam?. Madem Roda'yı oynatmayacaksın o zaman getirme Istanbul'a.

Hayır ayağında top tutup oyunu rahatlatmak için alıyorsun oyuna ama karşında senin Etimesgut Şekerspor yok. Ligin en zor deplasmanlarından biri.

Neyse, kağıt üstünde iki zor maç ve 4 puan. Artık stoper ve 10 numara/sağ kanat alınıp bir oyun şablonumuzu oturtmamız lazım.

Şikecilere saldığımız bu korku yeter!

memozcan
maça 1-0 önde başladık.. burak sakatlanınca rodeyi ısınırken gördüm sanki.. o ara ersun ne düşündü de karar değiştirdi acaba.. sen kontra oynayacaksın ve ndoye boş alanda topu süremiyor.. hayır maç berabere olsa ndoye tercihini anlarım ama öndeyken neden ndoye?

samway
Bugun maç kazanacak top oynamadık heee şikeciler de oynamadı o yuzden beraberlık aslında şaşılcak bir skor deıl biz 3 puana yaklastık diye kızgınız ama bence basarıdır Ersun hocaya kızmayın yok yere bu kadro ile en iyisi bu

Courage
21.08.2017, 00:58
Hay yaşa, bu herif rezil diyorum ama yani yok canım diyorlar, adam Trabzonspor un topçusunun adını bilmiyor, pereyra nedir!?

Bu akşam adını anmak istemiyorum pek ama N'Doye'un son dk pozisyonunda adam ölecekti mikrofonun başında resmen.

Artık iyice zıvanadan çıktılar. ( -top cezasahasının dışına çıktı orda kimse yok muuuuu ?????? diye anıran Melihten sonra gördüğüm en kepaze spiker..bi de trtnin yıllanmış adamı )

yorumsuz6117
21.08.2017, 00:59
Burak yetişmezse Göztepe maçına da Damdoy'la başlarız :)

tturkmen
21.08.2017, 00:59
Ersun Yanal bir zahmet istifa etsin. Rakip bastırıyor sen rakibi tehdit edecek hiçbir değişiklik yapmıyorsun. Bogonda gibi adam 85 dakika kenarda bekliyor. Bu kadar rezil futbol oynanmaz. Büyük teknik direktörmüş kıçımın teknik direktörü.

Jackdaniels
21.08.2017, 01:03
Ersun fenere kıyağını yaptı yine tebrik etmek gerek.

serdaracıl
21.08.2017, 01:03
Bu 1 puan çok önemli. Küçümsenecek iş değil

smart
21.08.2017, 01:05
O değilde bugün dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kazandığımız kornerlerde topu uzak direğe atacağız diye saçma sapan yerlere ortaladık. Topla buluşan oyuncular da saçma sapan işler yaptı kornerlerde

Emirhan Uludüz
21.08.2017, 01:07
Burak niye yetişmesin arkadaş bir şey yok devam etse sıkıntı olabilirdi tedbir alındı çok ta güzel oldu Göztepe çok kötü takım değil haftaya çıkar kral atar atamazsa da attırır.

emesenbisi
21.08.2017, 01:09
Burak durumu kritik olursa haftaya kesinlikle ilk 11 başlamamalı. 1 maç kazanıcaz diye burağı uzun süre kaybetmeyelim. En azından yedeklerde başlatıp sorun olursa, burakta kendini iyi hissediyorsa sonradan girsin açın gidişatına göre. Tabiki rode başlasın ilk 11 de domdoy sözleşmesini feshetsinler biran önce

Fatih Öztürk
21.08.2017, 01:11
Bu maç gösterdi ki ligi şikecilerin üzerinde rahatlıkla bitireceğiz.

Emirhan Uludüz
21.08.2017, 01:17
Saral kekesi şuan bağlandı beyaz futbola.

Sinan bey iyi akşamlar, herkese selamlar saygılar. Olay yanlış anlatılıyor. Olay Mahmut bey bir kere mahmut uslu ama kendisi ussuz yaramaz bir efendi. Maçın başlangıcından devreye kadar küfürler ederek el kol hareketleri yaparak protokolü taciz etmiştir. Ayağa kalktım mahmut uslu ne bakıyorsun dedi, bende ben burada Trabzonsporu temsil ediyorum bakarım dedim. Mahmut da siz bize böyle baktığınız sürece biz de sizi taciz ederiz dedi. Alkollüydü ayakta zor duruyordu bana saldırdı. Sonrasında sırtımı döndüm arkadaşlar araya girdi. ikinci devre maç devam ederken bakışlara devam etti. Beraberlik golünden sonra bize hareketler yaptılar. fb nin aklı başında yöneticileri bizden özür dilediler. Bizim protokolde onlara saldıracak adamlarımız yoktu ben yalnız geldim. Kameralar var bakılsın kimin ne yaptığı belli. Ben tek kelime küfür, yüksek sesle bağırma gibi şeyler yapmadım. Sen bana bu şekilde bakıyorsan ben Trabzonspor yöneticisiyim ben de bu şekilde bakarım dedim sadece. Mahmut ussuz (aşskfnmaskşfm) bey yanıma geldiğinde ben elini de sıktım.

Biraz düşük cümleler oldu söylediklerini aktarmaya çalıştım.

Mert Acar
21.08.2017, 01:19
Transferde bu kadar geç kalırsan,cezasını çekersin..

Tuğrul
21.08.2017, 01:22
Bu maç gösterdi ki ligi şikecilerin üzerinde rahatlıkla bitireceğiz.
Sahaiçi organizasyonunda, pas trafiğinde. Bize göre daha iyiler ve oturaklılar.

Bu kadro şartlarında ligi bizim üstümüzde bitirirler. Tabi Sosa ve Serdar olursa bambaşka şeyler düşünebiliriz.

Dip.Ing.Mag.
21.08.2017, 01:32
Pereira kesinlikle kesilmeli! Kamil çörekçi net oynar!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fatih Öztürk
21.08.2017, 01:33
Sahaiçi organizasyonunda, pas trafiğinde. Bize göre daha iyiler ve oturaklılar.

Bu kadro şartlarında ligi bizim üstümüzde bitirirler. Tabi Sosa ve Serdar olursa bambaşka şeyler düşünebiliriz.

Hiç bir alanda bizden daha iyi değiller, bugün bildiğin bizim oyuncuların fahiş 2 hatası sonucu pozisyona girdiler. Valbuena'yı çıkar bu takım ilk beşe giremez.

Hüseyin Çümen
21.08.2017, 01:38
Sabiha gökçende takımla denk geldim foto çektirme şansım oldu çok şükür burak sekiyordu ağrım var baya dedi. En az 3 hafta yok bence

artvints
21.08.2017, 01:39
Bence hata daha top atilirken yapiliyor. Orada stoper daha hizli gidip alper'i sirti dönük top almaya mecbur etmesi lazim. Yüzünü bu kadar kolay dönmemeliydi. Yirtici bir stoper sirtina yapişir oyuncunun. Stoperlerin en büyük sorunu. Rahat bir sekilde olay yerine gidip sonra geri geri cekilmek. Yeterince hizli değilse o başka sorun.

Pereira'nin ki de talihsiz. Biraz fazla bireys el hata yapiyoruz. Rakibi karşilama duruşlar kötü değil ama yeterince rahat oynayamiyor oyuncular.

Hakan
21.08.2017, 01:42
Fener deplasmanında 12 yıl sonra öne geçtik,80 dakika koruduk.
Ama bütün oyuncular bireysel olarak linç ediliyor.

Fatih Öztürk
21.08.2017, 01:50
Göbekte aynı özellikte defansif ağırlıklı Okay ile Kucka'nın oynatılması başlı başına problem. Hadi zorluk derecesi yüksek maçlarda ikili tutulabilir fakat oyunu domine etmeye gelince kısır bir orta saha. Bize bu bölgede Okay, Medjani, Onazi yeterdi. Ndiaye'yi parası neyse verip almalıydık, 2 sene oynat aldığın paraya rahatlıkla satarsın. Uğraş dur şimdi.

Yavuz KÜÇÜK
21.08.2017, 01:54

Şükretmeyi bilmek lazım. Geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Zamanla daha iyi olacağız İnşallah.

Ozan Yılmaz
21.08.2017, 02:05
n'apalım şöyle bir ortam bulunmuş zinciri kırma fırsatı hiç olmadığı kadar yakınken 20 yıl daha sabır mı çekelim?

EMİR
21.08.2017, 02:07
Biraz empati yapın düşünün rodelsiniz ve siz varken oyuna futbol fukarasi damdoy giyiyor. Ben olsam direk stattan çıkardim

Kesinlikle kalkıp soyunma odasına gitmeliydi..

İlkhan
21.08.2017, 02:09
Puan puandır da abi ezecektin feneri içerde. Şanssızlıklar silsilesi devam ediyor. Nedir bu şanssızlıktan çektiğimiz yahu!?

Hakan
21.08.2017, 02:09
n'apalım şöyle bir ortam bulunmuş zinciri kırma fırsatı hiç olmadığı kadar yakınken 20 yıl daha sabır mı çekelim?Üzülmen yeterli.

A.T.R
21.08.2017, 02:12
Ne biz ne şikeci şerefsiz sürüsüfutbol adına bir şeyler ortaya koyduk. Gergin ve kısır bir kör dövüşü vardı ortada. Sonucun bizim adımıza (maç öncesi bu skoru verseler hepimiz kabul edebilirdik o ayrı) kötü olması ilk önce Burak'ın şansız sakatlığı sonrasındaysa Ersun Hoca'nın tüy dikmesi sebep oldu. Ben Bu DamnBoy'da ne buluyor anlamış değilim. Neymiş topu ilerde tutacakmış. Topu tutsaydı razıydım ilerisi gerisi önemli değildi. Ama bitik adam bir de kamp gördü yani o derece berbat.

Kucka'ya gelince goldeki asisti kesinlikle bilinçliydi ama oyun genelinde bende -alındığı zaman burada estirilen hava yok ayağında mıknatıs var zannedeceksiniz yok uçar yok kaçar övgülerinden sonra- bu nedir duygusu uyandırdı. Eğer tüm numarası buysa yazık oldu 5 milyon euromuza ve yıllık ücretine. Bedavadan biraz fszlaya aldığımı Bourceanu bunu bu haliyle abartısız 5e katlardı.

Bero da bende geçen seneden beri bir türlü iyi intiba oluşturmadı. Ben Net olmayan adamlardan hoşlanamıyorum bu futbolda. Net olacak ne oynadığı yeri belli adamlar istiyorum ben.

Eğer bu gece öyle ya da böyle galip gelseydik Aziziz de Angut Kocamal'ı daoyun dışı bırakacaktık büyük ihtimalle aynen Volkan'ı çıkardığımız gibi ama bu fırsat maalesef kaçtı.

Hakeme laf eden arkadaşlar bence haksızlık ediyor. Bence gayet net ve hakkaniyetli bir maç yönetti. Şikecilerin rezilliklerine prim vermedi. Olcay-Alper olayında da öyle kırmızılık bir hareket yoktu. Penaltı maalesef şanssız bir şekilde netti.

Dedim ya başlamadan 2-2 lik skor verselerdi kabul ederdim ama böyle aptalca ve şanssızca beraberliğe razı olmak çok dokunuyor bana.

Nasip değilmiş diyelim.

Soner Albayrak
21.08.2017, 02:21
Yedek kulüben bir şeye benzeseydi, şu maçta alınan bir puan çok kıymetliydi.

Mevcut kadro ve oyun ile yine zirveye oynayamayacak ama lige renk katacak takım görüntüsü çiziyoruz. Bu canımı sıkıyor.

Dip.Ing.Mag.
21.08.2017, 02:23
Farkettiniz mi bizim oyuncularda pozisyon takini sıfır yok yani hiç yok!

İlkhan
21.08.2017, 02:23
Serdar olsa kaybeder miydik?

Ozan Yılmaz
21.08.2017, 02:26
Üzülmen yeterli.
biz zaten yeterince üzüldük, keşke hocamız da üzülseydi biraz, rakibi bu kadar düşüneceğine

worldmaster
21.08.2017, 02:29
Bu feneri bizden başka kim yakalasa 4-5 atmadan göndermezdi. Yazık ettik, ellerimizle puan verdik.

Hayal aleminde yaşıyorsunuz. Derbi atmosferi farklidir. Ne gs ne bjk burdan galibiyetle cikamazdi. Cikamiyorlar zaten.

Arda'
21.08.2017, 02:31
2005-06 sezonunda Lee Young gol atmıştı o maçın aynısı oldu 2*2 bitmişti o maç da sanırım yine son dakikalarda gol yemiştik kadıköyde en son öne geçtiğimiz maç da oydu.

erenslash
21.08.2017, 02:36
adam iyi oynadı bilmiyorum aynı maçı mı seyrettik gayet iyidi bizim sıkıntımız stoperde uğur olması kanat atack yatarra tarzı bir adam olması lazım bir de ortasa sahada iyi bir adam olması lazım bunlar olmadan bizden bir bok olmaz
Pereira kesinlikle kesilmeli! Kamil çörekçi net oynar!

erenslash
21.08.2017, 02:39
hocam sorun oyuncularda değil :) başkanın bok etmesi transferini yaparsın madem 50.yılın alırsın stoperi ortasahayı bir de kanat oyuncu üç tane bak ne oluyor o zaman ben sevinmedim boktandık ama mücadele ettik skoru koruyamayan defans ve bir takımımız var atack gücümüz iyi değil ama biraz şans gereksiz penaltı çünkü stoper yok defans adamlarımız bok gibi bu yüzden duricia iyi güzel hoş aama yanına çok daha üst düzey bir stope rolsaydı bunlar başımıza gelmezdi ve bu kadroyla çok saç baş yolarız

Hakan
21.08.2017, 02:40
biz zaten yeterince üzüldük, keşke hocamız da üzülseydi biraz, rakibi bu kadar düşüneceğineGollerde ne kadar sevindiğini baz alıp ne kadar üzüldüğünü hesaplayabilirsin.

Yasin Altuntas
21.08.2017, 02:42
2005-06 sezonunda Lee Young gol atmıştı o maçın aynısı oldu 2*2 bitmişti o maç da sanırım yine son dakikalarda gol yemiştik kadıköyde en son öne geçtiğimiz maç da oydu.

Ondan ziyade, 2009/2010 sezonu olsa gerek, Gökhan ve Umut dünyalari kacirmisti, en cok o mac icimde kalmisti.

Hakan
21.08.2017, 02:49
Şu N'Doye atılan ara pası Burak'a atılsa vallahi de billahi de goldü arkadaş.
Kafamda defalarca oynatıyorum,her seferinde gol oluyor. Of ki ne of...

Can
21.08.2017, 02:56
Damdoy Senden nefret ediyorum. Uykularımızı kaçırdın.

yenimakale
21.08.2017, 03:03
geçen sene yanlış hatırlamıyorsam penaltımız verilmedi bu stadda ve berabere kalmıştık. beraberliğe seviniyoruz ama şu maçı 4-5. haftada oynasaydık bu adamlarla kesin kazanırdık. bunda da kazanmaya çok yaklaştık ama 10 kişiyle ve basit defans hatalarıyla bu kadar. defans hataları derken, geriye bu kadar yaslanırsanız olacağı bu. mutlaka hata yapan çıkıyor.

burak'ı tanıyorsam ne yapar eder göztepe maçında oynar :) umarım ciddi bir sorunu yoktur. çünkü damdoyu ya da rodayı izleyeceksem forvette forvet hiç oynatmayalım daha iyi.

Ozan Yılmaz
21.08.2017, 03:12
Gollerde ne kadar sevindiğini baz alıp ne kadar üzüldüğünü hesaplayabilirsin.

maç öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalar ile maç içi hamleleri sonrası yeterli hesap tamamlanıyor.

Faruk Türk
21.08.2017, 03:12
Katiliyorum. yalniz maçi vermemizin sebepleri bence söyle:

1. Ugur Demirok: Yedek olmali, ilk 11deki stoperimiz olamaz olmamali. Sampiyonluk için yetersiz. çözüm: Serdar Tasci
2. Dame N'Doye: Burakin yerine girip de Fenerbahçenin 3. Stoperi olarak oynayan N'Doye, bizi bitirdi. çözüm: Satmak.
3. Son ve en büyük sorun bu maçta: Ersun Yanal; Gerçekten yazik etti kendine. Ilk 11 tercihini begenmistim, bero'yla pres oynadik iyi oynadik. Ama hamleleri ve oyuncu degisikliklerini yanlis yapti diyebiliriz. Yusufu degilde, Yorgun gözüken Kuckayi çikarip onaziyi alabilirdi. Yusuf zaten her türlü pres yapiyor ve çok kosan oyuncumuz. Bero'yu çikarip da THeo'yu alabilrdi. 2-1 öne geçtikten sonra fazla geriye yaslanip rakibe saldirmaya yol açtik. Su "korkak" diye nitelendirdigmiz futbolu sb'ye karsi artik birakmaliyiz. Her zaman yapiyoruz, bütün teknik direktörlerimiz yapiyor. Bu sb bu sene bi cacik yapamaz. Biz bu hazir halimizle her türlü ilk 3e gireriz ama (Serdar ve Sosa) gerekli bunun için.. gelirlerse de yakaladigimiz havaya göre sampiyonluga gideriz.

geçen sene yanlış hatırlamıyorsam penaltımız verilmedi bu stadda ve berabere kalmıştık. beraberliğe seviniyoruz ama şu maçı 4-5. haftada oynasaydık bu adamlarla kesin kazanırdık. bunda da kazanmaya çok yaklaştık ama 10 kişiyle ve basit defans hatalarıyla bu kadar. defans hataları derken, geriye bu kadar yaslanırsanız olacağı bu. mutlaka hata yapan çıkıyor.

burak'ı tanıyorsam ne yapar eder göztepe maçında oynar :) umarım ciddi bir sorunu yoktur. çünkü damdoyu ya da rodayı izleyeceksem forvette forvet hiç oynatmayalım daha iyi.

~UniCef~
21.08.2017, 03:13
2 mac 4 puan. Biri Türkiye kupasini ve süperkupayi kazanan Konya digeri ne olursa olsun Kadiköyde FB. Cok iyi bir baslangic.

Soner Albayrak
21.08.2017, 03:18
Burak'ın attığı gol, tam da şampiyon olacak takımın atacağı goldü ama devamı gelmedi. Kısmet.

Ogün YAZICI
21.08.2017, 03:21
Burak Yılmaz'ın sakatlığı korkarım Osteitis Pubis.Geçmiş olsun.Kariyerinin sonuna kadar çeker kasık ağrısını.2 maç oynatırsın 1 ay istirahat.Ersun Yanal'ın maç sonu açıklamaları da bunu doğruluyor..
Umarım çok küçük ihtimal adduktör bölge kas yaralanmasıdır ancak dün gece oyuna devam edebilme ihtimali,kas tarafından zolanmaması,sekme falan yaşamaması ,Ersun Yanal'ın maç sonu kasık bölgesindek tendinitlerden bahsetmesi,tırnak içinde Çin'de maç oynamadığı dönemden bahsedip tempo değişimine değinmesi ve Burak Yılmaz'ın 32 yaşında olması Osteitis Pubis ihtimalini güçlendiriyor.
Emre Belözoğlu vs. birçok oyuncu 30 yaşlarından sonra bu kronik sorundan çekti.

Hakan
21.08.2017, 03:27
maç öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalar ile maç içi hamleleri sonrası yeterli hesap tamamlanıyor.Maçla ilgili konuşmasının sonunda 3.sn "Fenerbahçe'ye de başarılar,ülke puanı için önemli" diyerek genel bir konuşmaya geçiyor.
Aman ne büyük ayıp,yuh be kardeşim istifa et hoca.

Kadir
21.08.2017, 03:30
Kazanacağımız maçı şanssız bir penaltı ile berabere bitirdik. Haftaya Göztepe yi duman eder bu takım, yeter ki destekleyin.

Mustafa ÖZDEMİR
21.08.2017, 06:51
Şampiyonluk yolunda şanssız bir penaltı ile 2 puan bıraktık.

Adem Akyüz'
21.08.2017, 07:57
İki senedir şu Kadıköy'de alacağımız maçları elimizin tersiyle itiyoruz.

only ts
21.08.2017, 08:04
damyoyu oyuna neden aldigini merak ediyorum.
damdoy gibi bir futbolcunun, kufur edecem neyse..ulan adam kosamiyor bile.

yakismiyor bu adam ts ye, ersun hoca sende oynatamiyorsun takimi.
rezil bir feneri resmen kabul ettin yari sahanda.

ha 1 puan ya 0, ne farkeder.

korkak oyunun batsin hoca, deli ettin bizi yeter artik ya.

burak olmasa ne yapacaz ? olmadi az daha gidiyordu mac.

bize hoca lazim gercek bir hoca.

ersun hocalik falan yapmiyor.

Uğur_Dmrtrk
21.08.2017, 08:18
açıkcası bende hocadan memnun değilim..bir noktaya kadar getirebiliyor takımı ama esas sıçrama yapılacak zamanda gerekeni yapamıyor gibi..Daha iyisini bulabilir miyiz? yönetim böyle birşey yapar mı? sanmıyorum..böyle kör topal gideriz..

HOPA'LI TS'Lİ
21.08.2017, 08:24
Burak'ın attığı gol, tam da şampiyon olacak takımın atacağı goldü ama devamı gelmedi. Kısmet.

Fatih TEKKEvari bir goldü

20 yıl sonra kazanmak güzel olacaktı

1 puan iyi sonuç

Stoper ve 10 numara alınırsa bu takım şampiyon bile olur

Yiğit Gayretli
21.08.2017, 08:27
fb'nin Kadıköy'deki genel istatistikleri ortadayken kimse Kadıköy'de alınan beraberliğe üzülmez. Ama biz dün akşam fb'yi avcumuzun içinden kaçırdık!

Yahu şok bir golle başlamışsın maça. Rakibin eli ayağı dolanmış, taca pas atıyorlar. Burak sakatlandı diye yerine N'Doye sokuyorsun hoca! Alsana Roda'yı... Hiçbir şey bilmiyorsan Burak'ın yerine Bongonda'yı koy, at en ucu önüne top şişir.

Galibiyeti iste be!

Dün akşamdan bu yana geçmiyor sinirim.

Yönetim ve hoca el ele verdiler. Yapmadıkları transferler ve cesaretsizlikleriyle şampiyonluk yolunda yakalanabilecek havayı baltaladılar. Aynısını geçen sezonun son haftalarında ve Türkiye Kupası'nda da yapmışlardı. Kardeşim! Bu takım aç! Bu takımın süt kupası dahil her başarıya, başarının zerreciğine ihtiyacı var!

Burası korkakların yeri değil!

HOPA'LI TS'Lİ
21.08.2017, 08:28
1-2 iken bitirici hamleyi yapamadık

Ersun'un oyuncu tercihleri ve oyuna sokma zamanlamalarını yanlış buluyorum

Son 30 dak. ezildik, bu kadar gömülür mü bir takım

Uzatmalarda gelen 2 net kafa vuruşu şansımız oldu

Kaçan 2 puana yansam da Burak'ın çıkışıyla başlayan olumsuzluğu gözönüne alırsak 1 puan kardır.

Dam Doy golcü molcü değil

cakalkerem
21.08.2017, 08:29
1-kucka neden kötüydü bilen var mı?
2- Ersun Yanal neden kötüydü bilen var mı?

tanjugunduz
21.08.2017, 08:40
korner veya taç atışlarına hatta serbest vuruş organizasyonlarına hiç çalışmıyor takım hepsi doğaçlama Ersun hoca başka takımları tebrik edeceğine takımını calistirsin azıcık.

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

HOPA'LI TS'Lİ
21.08.2017, 08:41
Alper'in attığı gole çok sinirlendim.

Yahu böyle gol yenir mi?

Adam adeta üç oyuncuyla dalga geçti, etraflarından dolaştı ve zaten önü kapalı olan Onur'un göremeyeceği yere vurdu.

Stoper ve 10 numara şart

Murat'
21.08.2017, 08:44
Okay-Kucka orta sahasıyla takım hiçbir zaman orta sahada üstünlük kuramaz.

Muhammed Ayaz
21.08.2017, 08:52
Takım olarak eksiklerimiz olmasına rağmen gerçekten iyiyiz . Oyuncular sahada adam yiyorlar adam ! Sert futbol her tarafa basan ve istekli bir takım olduk.Bu takımın arkasında olalım hocamızın arkasında olalım her şey güzel olacak .

Doğan Şahin
21.08.2017, 08:52
Çok karamsar olmamak lazım. Deplasmanda ezilmeden sahada mücadele verdik.
Bir kaç dokunuş ile taşlar tamamen yerine oturunca çok daha zevkle takımı izliyor olacağız diye düşünüyorum.
Herkesin gördüğü eksikleri (stoper ve ortasaha) yönetim de görüyordur herhalde...
Bu eksikler tamamlanınca geriye bir tek Ersun hocanın hobi (oyuncu kullanma alışkanlıkları) ve fobileri (oyuncu kullanmama & skoru koruma alışkanlıkları) kalıyor.

Sıcağı sıcağına maç yazım...
http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=7449

B.Yiğit
21.08.2017, 08:53
Ersun hoca kişisel davranmıştır. Trabzonspor u düşündüğü sanmıyorum. Ndoye tercihini kimse anlatamaz. Neden NDoye

Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cakalkerem
21.08.2017, 08:59
1-kucka neden kötüydü bilen var mı?
2- Ersun Yanal neden kötüydü bilen var mı?

Bayraktaroğlu
21.08.2017, 09:02
2010 senesinde de çok yoğun bir mücadelemiz vardı kucka nın burnunun kanadığı fotoğrafı görünce burak yılmaz geldi aklıma şampiyonluklar böyle kazanılmıştı. Olacak ben inanıyorum sahada güzel mücadele verilsin mutlu günler yakındır

muratt
21.08.2017, 09:04
Çok yazık oldu.
Fener'i böyle yakalamışsın, 2 defa öne geçmişsin. Gerçekten çok yazık.
Bu fırsat bir 20 yıl daha gelmez artık, feneri kadıköy'de böyle yenemezsen ne zaman yeneceksin. Üstelik böyle bir sezona 6 puanla başlamak ne kadar değerli olurdu.
Burak'ın sakatlığı, hocanın yanlış hamleleri, talihsiz penaltı.
Üzülmemek gerçekten elde değil. Yani önde olduğun anda Bodonga'yı alsak bile çok şey değişirdi, çok atıl kaldık, oyuncu değişikliklerinde çok korkak kaldık.

Tüm bunlara rağmen, yenilebilirdik de. Fener'de biraz becerikli bir forvet olsa 4-2 yenilirdik net söylüyorum. O yüzden, 2 haftada 4 puana da şükür diyelim.

Yiğit SARI
21.08.2017, 09:06
Forvetinin önemi
Stoperinin önemi
Orta sahanın önemi

2 adam lazım işte diye bas bas bağırıyoruz. Sezona yeni bir stoper ve takviye edilmiş bi 8 numarayla başlasaydık çok daha farklı olabilirdi dünkü maç yine de elimizle verdik. Karamsarlığa gerek yok.

CEMEFKER
21.08.2017, 09:09
Disiplini sağlamak için Roda ile girilen zıtlaşma...
Tüm takıma ders vermek adına Roda'dan faydalanmamak...
Bu bana M.Ekici olayını hatırlattı...
İyi, güzel...Ya netice? Başarı gelecek mi?

Koray
21.08.2017, 09:10
Burak sakatlanmış ona en yakın özellikte olan topçun Rodallega sen gidip Damdoy'u oyuna alıyorsun.

İyi niyetini bilmesem maçı sabote etti diyeceğim.

Başkan alsın karşına konuşsun Rodallega'yla ne sorunu varsa bu işi çözsün ben Damdoy'u sahada görmek istemiyorum arkadaş.

alperdemirel61
21.08.2017, 09:16
Herkese selam,

Karabulutları dağıtalım arkadaşlar.
Evet yenebilirdik hatta yenmeliydik de elimize gelen fırsatı hocamızın yanlış tercihleri sebebiyle teptik.
Burak'ın sakatlanması, Okay'ın kötü formu, Uğur Demirok'un kazmalıklarına rağmen Kadıköyde iyi mücadele ettik dik oynadık.
Dk 60 da Bongonda'yı sürse oyuna hocamız 3e giderdik. Ama o savunmayı tercih edip Onazi'yi aldı.
Onazi de sağolsun ayağımızda top tutalım pas yapalım diyeceğine her pozisyonda rakibe faul üretti sonucunda daha da üzerimize kendimiz çektik rakibi.

Son olarak son 20 dakika yenilebilirdik de 2 tane yüzde yüz pozisyon kaçırdılar..

Bu takım olacak stoper ve iyi bir 8 numara ile iyi yerlere geliriz..

cem1990
21.08.2017, 09:16
Damdoy girdi maci kazanma ihtimalimiz ortadan kalktı
Neyse ki yine skor bildim :)

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan 51
21.08.2017, 09:19
Başlığın maç nasıl sonuçlanır sorusuna beraberliği işaretlemiştim,
bu başlıkta da heralde tek mesajım var onda da şikeciler bizi yenemez yazmıştım,

dediğim çıktı,
ama inanın kendi elimizle galibiyeti hediye edeceğimizi düşünerek beraberlik dedim,
hoca ve futbolcuların bireysel hata yapacaklarından adım gibi emin olduğum için beraberlik dedim,
yoksa yenerdik biz bu pislikleri,
Burak sakatlanmasa,
Uğur çolpalık yapmasa,
Hoca Roda ya kafayı takmamış olsa,
neyse yine de güzel sonuç,
yenilip şerefsizlere moral vermekten iyidir,
emeği geçen herkese teşekkürler,
transferde geç kalmayıp takımı dizebilseydik çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

arifberkay
21.08.2017, 09:23
Maçtan önce de düşündüğüm gibi Ersun hocanın gönlü FB sinin mağlup olmasına izin vermedi....Vardar karşısında fb ye başarı dileklerini de eksik etmeyip bizi doğruladı....

gerenimo
21.08.2017, 09:24

hayal alemi... hayaller fark, gerçekler beraberlik iyidir.

gerenimo
21.08.2017, 09:25
Maçtan önce de düşündüğüm gibi Ersun hocanın gönlü FB sinin mağlup olmasına izin vermedi....Vardar karşısında fb ye başarı dileklerini de eksik etmeyip bizi doğruladı....
yahu bu yaşta böyle çocukça bir yorum nasıl yapılır.
hain üretmek, hain ilan etmek atasporu olmuş.

only ts
21.08.2017, 09:27
kimse neden dandoyu oyuna aldigini sormadimi, canli yayinlarda yada basin toplantisinda falan ?

aklima iki sebep geliyor,

1) roda ile bir derdi var
2) bunu soylemiyim...... insallah oyle degildir.

arifberkay
21.08.2017, 09:29
yahu bu yaşta böyle çocukça bir yorum nasıl yapılır.
hain üretmek, hain ilan etmek atasporu olmuş.

Burası forum değil mi, benim kişisel görüş belirtmem de ne sakınca var???

Aydın Danış
21.08.2017, 09:32
Arif abi yapma kurban olayım ya o kafada diyelim ki, o zaman Burak sakatlanmasaydı ne olacaktı peki madem öyle Burak'la başlamazdı falan filan yani bu konu çok göreceli kesin kanaat getirilecek bir şey değil yapma..

CEMEFKER
21.08.2017, 09:35
EY nin eleştri noktası Roda'da birleşiyo ( medya,spor yazarları..vs.)

Burak ile başlanan, planlanan maç 15' de bu dişlinin kırılması sonucu aksıyorsa buraya aynı standartta mekanizma ile yola devam edilir, makineyi kapatıp, üretimi durdurmakla değil....

Eleştri bu noktada...Yoksa Ndoye dan da faydalanılır, dakikaları vardır...veya Ndoye ile 11 başlar, ona göre taktik yaparsın, ayrı mesele...Burak ile bir kurgu varsa bu kurguyu bozamazsın, " Dram" planlamışsan dram çekersin filmi "Animasyona" ' dönmezsin mesala dünki gibi...

Sıkıntı burada...Ani kararlar zarar verir hocaya, güven bozar, panik ve hata yaptırır...lig uzun bi macera çünki...

gerenimo
21.08.2017, 09:44
Burası forum değil mi, benim kişisel görüş belirtmem de ne sakınca var???

elbette her görüş savunulur konuşulur ama bu bir görüş değil ki, suçlama. hain ilan etmek. elde somut kanıt olmadan, bu tür şeyler oyuncu değişikliği ile bir demeçle kolay dile getirilir mi? hakkaniyetli bir davranış mı?

ÖmürKaradeniz61
21.08.2017, 09:48
Roda oyuna girseydi biz kesinlikle 2 farklı kazanırdık.

Yektaa
21.08.2017, 09:52
Hoca damdoyu ilerde top saklasın diye aldı oyuna çokta abartmamak lazım .

Sonne
21.08.2017, 09:53
Sakladı hocam hemde öyle guzel sakladı ki kimse göremedi.

Murat'
21.08.2017, 09:55
Topla beraber kendini de saklamayı başardı.

Koray
21.08.2017, 09:56
Oyun sistemimiz ve futbolcuların istediğini beğendim.

Burada eleştirilen konu oyuncu değişikliklerindeki tercihler.

Kadıköy'de alınan 1 puan iyidir lakin galibiyeti getirecek hamleler yapılmayınca insan ister istemez çileden çıkıyor, Damdoy tercihinin açıklaması yok millet ne kadar kızsa haklı.

Maç kadrosu açıklanırken Bero'nun oyuna dinamizim getireceğini söylemiştim aynen de öyle oldu, Olcay'a maç içerisinde baya kızdım ama adam takımı ayakta tutuyor kim ne derse desin bunların yanında golünü de attı zaten.

esra61
21.08.2017, 10:05
Ersun hocayı bazen cidden anlayamıyorum.
Ndoye'u oyuna alarak bizi sabote etti diycem ,bunu kabullenemiyorum.
Ersun hoca iyi hoş da oyuncu değişiklikleri konusunda çok sıkıntıli bir hoca.
He birde aklında fener var mi sorusu ,muamma!
Tabi birde RODA arasındaki anlamsız bir çekişme.
Yine de biz güvenmeye oomasada inanmaya devam...

arifberkay
21.08.2017, 10:05
elbette her görüş savunulur konuşulur ama bu bir görüş değil ki, suçlama. hain ilan etmek. elde somut kanıt olmadan, bu tür şeyler oyuncu değişikliği ile bir demeçle kolay dile getirilir mi? hakkaniyetli bir davranış mı?

Somut kanıt bana göre var sana göre yok

Fatih Öztürk
21.08.2017, 10:07
Hayal aleminde yaşıyorsunuz. Derbi atmosferi farklidir. Ne gs ne bjk burdan galibiyetle cikamazdi. Cikamiyorlar zaten.

hayal alemi... hayaller fark, gerçekler beraberlik iyidir.

Neyin hayali beyler karşında taraftarının her geri pasında ıslıkladığı oyuncu grubu ile her geleni gümrüksüz içeri alan ayı var. Ne derbisi, ne atmosferi?

UĞUR DURTAŞ
21.08.2017, 10:09
sabah biraz daha sakin uyandık,
fb ile ligin iyi takımlarından konyadan alınan 4 puan.
gayet iyi.
kazanılacak bir maç olduğu için çoğu arkadaşımız sitem ediyor.
bende dahil.
2-1 öndeyiz.
seyirci oyuncularını ıslıklıyor,aykut panik,oyuncular panik.
bir daha fb yi böyle çok zor yakalarız.
niçin bongongo değilde onazi ersun hoca?
ndoye varken,yetersiz dedin rodellage aldırdın.
burak sakatlanıyor,ndoye alıyorsun,
(okayın güzel ara pasındaki acizliğini yetersizliğini gördünüz değilmi arkadaşlar)
sezon öncesi direk oynayacak 4-5 oyuncu alınacak diyorsun,aldığın oyuncuyu yanında bekletiyorsun.
okay demişken kucka ile birlikte niçin ileriye fazla destek vermiyorlar acaba?
tay gibi okay birazcık cesaretlenmesi gerekiyor,ileriye dada fazla destek vermesi şart.
kuckanın ileriye destek verdiğinde nasıl paslar verdiğini görüyoruz.
ah peria ah,
alperin attığı golde nasıl basmassın.
uğuru geçti seni geçti gol yaptı.
niçin bu kadar boş alan bıraktınız ona.
bizim takım yan pas ve geri pas konusunda akıllanmayacak.
geçen hafta okayın yaptığı yan pas hatası,
dün hiç alakası yokken masın aptalca geri pası ne gerek var arkadaşlar,
gereksiz yan pas ve geri paslarına
daha dikkatli olun lütfen.
*
takım iyi yolda,
katılacak stoper,10 numara ve sağ açıkla birlikte daha güvenle oynayacaklar.
milli maç arası izmirden alınacak 3 puan iyi olacaktır.

tanjugunduz
dostlar birde benim takımda gördüğüm herkes yalancı pres yapıyor rakip bırak Çalık atmayı sadece azıcık yon degistiriyor butun oyuncularımız rakibi bırakıyor bu olayı çözmek lazım.ayrica takım devamlı faul yapmaya odaklı tamam yeri gelir yaparsın ama.her pozisyonda faul dusunulmezki rakip baskı kurmuş oluyor halbuki ki dün ki sikebahce bırakın baskı kurmayı sahasından çıkmazdı ama.nerde bizde öyle akıllı uyanık hoca ve oyuncular . hepsi ezbere top oynuyor Ersun hoca vermiş bir şablon böyle oynayın diye onlarında tüm bildikleri bu . Olcay a kızıyordum hala daha kızıyorum fizik gücü düşmüş ama akıllı oyuncu volkan atışını bir kere gördü sut attı ve gol oldu ama diğer oyuncuların aklına bile gelmezdi orda sut atmak. bir parantez damdoy a ALLAH seni bildiği gibi yapsın topa ne zaman vuracaksin 2 yıl sonra mı o pozisyon gözümün önünden gitmiyor arkadaş. Burak olsaydı çoktan vurup gol sevinci için saha kenarına depari basmıştı. ah ulan ah.

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

Doğan Şahin
Çok karamsar olmamak lazım. Deplasmanda ezilmeden sahada mücadele verdik.
Bir kaç dokunuş ile taşlar tamamen yerine oturunca çok daha zevkle takımı izliyor olacağız diye düşünüyorum.
Herkesin gördüğü eksikleri (stoper ve ortasaha) yönetim de görüyordur herhalde...
Bu eksikler tamamlanınca geriye bir tek Ersun hocanın hobi (oyuncu kullanma alışkanlıkları) ve fobileri (oyuncu kullanmama & skoru koruma alışkanlıkları) kalıyor.

Sıcağı sıcağına maç yazım...
http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=7449

Ek olarak Şikecileri en son Kadıköy'de Yılmaz Vural'ın yönetiminde yenmiş olmamız tesadüf değil.
Adam rakibi ve oyunu güzel okuyordu. Ersun hocanın artısı ise takımı güzel çalıştırması.

Yardımcısı en azından taktisyen olabilse veya hocayı cesaretlendirebilse o bile iş yapar.

sezai
21.08.2017, 10:10
Malesef Ersun yanal'ın aklı hala Fb 'de bu yüzden gitmeli aklı, yüreğini, bilgisi ile sahiplenecek hoca lazım bize.

gerenimo
21.08.2017, 10:14
Somut kanıt bana göre var sana göre yok

ben de hoşlanmadığı, nefret gittiği hoca ve oyuncalar üzerinden algı yaratıp, hain ilan edenlerin gerçek hainler olduğunu düşünüyorum.

atomantcum
21.08.2017, 10:14
Ersun Yanal'ın oyuncu değişiklikleri vs eleştiriliyor tamam eleştirin de abartmayın arkadaş. Ersun olmasaydı yenerdik filan diyorsunuz da takımı böyle kafaya oynatacak hale getiren kişi de o yani. Ben de Damdoy'u oynatmasını, Rodallega'yı küstürmesini filan kabul edemiyorum. Fakat bunu söyle geç, tamam yani. Beceriksizliği de kalmamış hainliği de, artık ne derseniz. Adamın kafasında belli bir düşünce vardır, bilmiyoruz ki. Bu kadar yıpratmanın hiçbri anlamı yok.

GKNRLP
21.08.2017, 10:20
Gerçekten bomboş konuşuyorsunuz. Adamın ne şerefi ne namusu kalmış bu kadar mı ucuz sizin ithaflarınız. Siz mi futbolcularla tüm zamanınızı geçiriyorsunuz? Tamam ben de eleştirdim ama belki adamın bir bildiği var. Yavaş olun. Desteklediğinizi sandığınız takımı sadece yıkıyorsunuz.

Sefa Murat Dokuz
21.08.2017, 10:28
Ersun Yanal 1, Korkaklığı 2 puana mal oldu. Sistemi hiç bozmadan Burak yerine Rodallega'yı yerleştirip maça devam edecektik. Rakip hamle üstüne hamle yaptı 2 stoper bıraktı geride alayını ileri gönderdi. Maçın son 15 dk'sı çekilmez bir hal aldı sayende. Elindeki maçı Fener'e itelemek için yapılmayacak herşeyi yaptın. Şu şekilde oynatacaksan oynatma git. Damdoy'u da al git. 1 puan da çıkardığı 11'in bence doğru olması, maçta geri kalan herşeyi yanlış yaptı.

Onur 6, Cepheden yine 1/2 kurtarışı olsada Skertel'in kafa vuruşunda 40 metreden açılan ortaya hala niye çıkmıyor. 30 yaşına geldi yan top öğrenemedi. Yenilcek golü yiyen, yenilmeyeceği yemeyen bir çizgide.

Mas 5, Pereira 4, Uğur 4Bana kalırsa Mas ve Pereira'yı 11 için zorlayacak adamlar da alınmalıydı.(Kamil'i Ersun ne derece ciddi alternatif görüyor bilmiyorum.) Uğur duruşuyla, Pereira saçma bir yere koşusuyla Alper'in golünü yedirdiler. Pereira'da bir değişim var o laubali artistlik pası olsun, rakibe geçen hafta yaptıkları olsun geçen seneki haliyle alakası yok. Uğur zaten hep aynı vasat. Yedekten öte olmaz. Büyük maçlarda hiç olmaz.

Durica 8, Defans'ta şuan iyi performans veren bir tek Durica var. Oda olmasa zaten perişan oluruz. İlk iki maçta 0 çekebilirdik hatta olmasa.

Onazi 5, Orta sahada Onazi girdi gördük, keşke gitseydi. Yapabileceği en fazla Anadolu maçlarında ortalama düzeyde oynamak.
Kucka 4, Kucka biz ilk maçta çok kötü derken, yok Uğur Meleke bile çok beğendi yok çok iyiydi diyen arkadaşlara anlatamadık. Bu adam top felan oynamıyor. Ne doğru düzgün rakibi karşılıyor ne de topa basıp saklayıp sağına soluna dönüp takımı rahatlabilecek bir adam. Anında topu kaptırıyor öyle saklayabilme felan yok, onu geçtim adam topla birlikte sürekli ayaklarına bulaştırma halinde top kaybına sebep veriyor. Kucka-Okay ikilisi daha iyi olacaktır elbette zamanla ama bu ikilideki sorun Okay değil Kucka. İlk maçta çizgiden 1 top çıkardı diye abarttınız da abarttınız, dün ? arkasında 2 oyuncu varken bizden topu eliyle kesip bu seferde maçı verdi. O bölgede gözlerim Mbia'yı arıyor.

Bero 7, Bero yine bir Fener maçını daha iyi oynarak tamamladı. Enerjisini ekonomik kullanamadı, 70'den sonra hiç hali kalmadı.

Okay 6.5, Orta sahada ayakta kalan tek oyuncuydu birçok ortayı daha açamadan kaşıladı, N'Doye'a attığı o güzel ara pasında dönüşü ve pası da çok iyiydi ama naparsınki.... N'doye.
Olcay 7, Gol için teşekkürler. Zaten Olcay'dan şu oynadığından fazlasını bekleyen yok. Mücadele düzeyi çok üst düzeydi. Bazen atılmasından korktuk bile. Daha önde oynayabilsek daha etkili işler yapar.
Bongonda ?, Çok daha erken girmeliydi 4-5 dk da zaten topa 2-3 kez ancak deydi onlardada hemen birşey yapayım telaşı ile top kaybı oldu.
Y.Yazıcı 6, İlk haftaya göre daha iyiydi zaman zaman parladı bir de asisti oldu. Sadece Yazıcı ile olmaz. Ama oraya önünü kapatacak da adam alınmamalı.
N'doye 3, Hiçbirşey söylemeye gerek yok.
Burak 7, 5 dk da oynadı golünü attı kral. Sonraki 15 dk yürüdü, umarım bu sakatlık işi uzun sürmez ve ciddi değildir. Milli maç arasından sonra dinamik bir Burak'a çok ihtiyacımız olacak. Attığı gol de 1.sınıf.

CEMEFKER
21.08.2017, 10:28
Yarım sezon önce" büyük umutlarla" gol sorununu çözmek adına alınan Roda' nın "disiplinsizliği" Q7' den öte olamaz...

Bu minvalde sorunun nerde olduğu bana göre aşikar...

İşte " başka takımların" başarılarını imrenerek izlememizin nedenlerinden biri...

Mücahit Tüfekçi
21.08.2017, 10:30
Zaten Burak Damdoy değişikliği tam bir facia da , sen 2.golden sonra Yusufu çıkarır Onaziyi alırsan kendi kendine el frenini çekip defansa yatarsan adamlar akın akın gelir , Kuckayi,Okayi çıkarsan eyvallah ama 3 önlibero tarzı adamla oynamak adama cesaret verir ki öyle oldu . Maalesef korkak futbol puan kaybını getirdi. Bu fb bu sene ilk 3e giremez bence..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcay_61
21.08.2017, 10:39
hadi damdoy neyse de Yusf Onazi değişikliği nedir hocam yaaa, resmen orda koptu film
Onaziye çalışma izni vermeyen İngilizlerin de Allah cezasını versin...

Ertan 51
21.08.2017, 10:44
Arifim bence de bu mesaj art niyetli mesaj,
üzümü yemek değil bağcıyı dövmek,
Ersun hocayı beğenmeme ve sevmeme ayrı iftiraya varan yorum yapmak ayrı,

Ayrıca Vardar karşısında başarı dilemesi de doğrulamadı,
çünkü ülke içi ülke dışı bu tür başarı dileğinin örnekleri onlarca değil binlerce var.

Ufuk
21.08.2017, 10:57
Malesef Ersun yanal'ın aklı hala Fb 'de bu yüzden gitmeli aklı, yüreğini, bilgisi ile sahiplenecek hoca lazım bize.

Gollerden sonra adamın yırtmadığı yeri kalmadı görmediniz galiba.

CEMEFKER
21.08.2017, 10:57
( farklı bakış)

Arsen Wenger -"Sezon sonu yönetim benden şampiyonluk beklemez, gelirin giderden fazla olup olmadığına bakar"

Dün 2 puan kaybetmekle 650 ( tff) kaybettik... Roda' nın 4 maçlık ( aylık) ücreti. Yarım devre şans verilmedi halbu ki...

arifberkay
21.08.2017, 11:01
ben de hoşlanmadığı, nefret gittiği hoca ve oyuncalar üzerinden algı yaratıp, hain ilan edenlerin gerçek hainler olduğunu düşünüyorum.

o da senin düşüncen

Enaldo61
21.08.2017, 11:04
Aykut Kocaman irdelemeye başladı yine, şike geliyor galiba...

arifberkay
21.08.2017, 11:06
Siz hocanızı sevin, sayın, destekleyin itirazım yok ama hocanın egolu, takıntılı ve fb hayranı olduğu gerçeğini de unutmayın...

zeki gursoy
21.08.2017, 11:08
Ersun hocanın kesin Roda ile arasında bir sıkıntı var, Damdoyu oyuna sokmak kendine ihanettir....Burak yoksa tek alternatif Roda olmalı Damdoy ne Allah aşkına? Ersuna hiç güvenim kalmadı, kesinlikle iyi bir hoca değil, şu fb yi yenemiyorsak bir daha da yenemeyiz, yazık bu kadar kötü bir takıma az kalsın yenilecektik inanılır gibi değil...
Bir sözde kaptana, yan toplara çıkmayacağına yeminlimisin be Onur? Bir yan top yok, böyle nereye kadar?

gerenimo
21.08.2017, 11:08
Siz hocanızı sevin, sayın, destekleyin itirazım yok ama hocanın egolu, takıntılı ve fb hayranı olduğu gerçeğini de unutmayın...

:)))

worldmaster
21.08.2017, 11:20
Bence burda paranoyak yorumlar var. Patolojik bi durum yani. Ersun fb nin yenilmesini istememis. Abi bu insanlar sizin benim gibi takim tutmuyor. İşçi bunlar işçi. Kimin basinda olsa kendisinin kazanmasini ister. Kimsenin kendi kariyeri kendi menfaati bir takimdan onemli degil bu tip islerde.
Saglikli yorumlar degil bu gorunenler.

Murat Keçeci
21.08.2017, 11:21
Zorlu bir deplasmandan alınan 1 puan iyidir.Herhalde oynadığımız iki zorlu maçtan 4 puan alacaksınız deseler kimse bu duruma ses çıkarmazdı.6 puan olur muydu evet buna çok yaklaşmıştık o yüzden içimizde bir uhde olarak kaldı bu durum fakat iki yılda aldığımız mesafe sonucu kadro kalitemiz belli bir seviyeye geldi,takım oyunu açısından hala yeterli seviyede olmasak da ilk onbir kalitemiz her geçen transfer dönemi biraz daha yükseldiği net şekilde görülüyor.

Maçın analizine geçersek maça güzel başladık erken gelen gol acaba bu kez olacak mı galibiyet gelecek mi sorusunu akıllara getirirken rüya biraz kısa sürdü ve burak sakatlandı.Sonrasında bu durum takımı olumsuz etkiledi bir B planı olmadığımız ortaya çıktı dolayısıyla skoru korumaya yönelik bir çaba içerisine girdik. Yediğimiz ilk gol tam bir fiyasko bu gol beni bir hayli sinirlendirdi çünkü böyle basit bir gol yenmez,yenemez,yenmemeli.

Yenilen gol ile psikolojik üstünlük rakibe geçti ikinci yarı o şekilde devam ederken bizim takımın günün en iyisi diyeceğim olcay sahneye çıktı ve bir anda tekrar maçı bize çevirdi fakat bir B planı olmaması tekrar skor koruma içgüdüsünü ortaya çıkardı.Ersun hoca da bu duruma biraz çanak tuttu çünkü Yusufu çıkarıp onaziyi alıp 4 lü defansın önüne 3 tane de 6 numara koymanın başka bir açıklaması yok bu yapılabilir bişey fakat bu kadar erken değil 80 den sonra yapılabilecek bir hamleydi aslında Ersun Hocanın yapması gereken yorulan Okay kucka ikilisinden birinin yerine onaziyi oyuna koymak olmalıydı,ndoye ve Yusuf yazıcıya da topu ileride tutun faul alın vücudunuzu kullanın topu bir şekilde saklayın görevini vermeliydi.Tamamen rakibi karşılayan bir takım kurgusuna bürününce ceza sahamızda çok görülmeye başladılar ve sonunda da bir bireysel hata geldi yorulan kucka zamanlama hatası yaptı
ve penaltı oldu.Avucumuza kadar gelen galibiyet böylece kaçmış oldu.

Ndoye değişikliği kötü bir tercih değildi fakat ndoye beklentilerin altında oynadı gol atmasını beklemiyordum fakat en azından topu daha fazla ileride tutabilmeliydi biraz güçsüz göründü.

Onur ve savunma dörtlüsü genel olarak fena değildi fakat İlk golden dolayı sağbek ile sağ stoperin kulağını biraz çekmek lazım.

Kucka bence kötü değildi daha iyi olabilir miydi evet olabilirdi oyunun içinde daha fazla kendini gösterip daha fazla top kullanabilirdi fakat ikili mücadelelerde gayet başarılıydı,tecrübesini iyi kullandı birde asist yaptı.6 numara pozisyonunda ihtiyaçlarımıza cevap verecek gibi görünüyor orta sahaya transfer yaparak son şeklini verirsek kucka 6 numarada işimizi görür bir 6 numaraya göre hücum katkısı iyi benim istatistik olarak 6 numara dan beklentim sezonluk 2,3 gol 3,4 asisttir.Kucka bu rakamlara ulaşır fiziği iyi top kesme konusunda da sıkıntı yok zamanla daha iyi olacaktır.8 numaradan ise sezonluk beklentim 4,5 gol 5,6 asisttin üstüne çıkmasıdır henüz bu mevkiyi dolduramadık.10 numara ise senelik 9-10 gol asist rakamına ulaşabilmelidir bu mevkide de yusuf beklentilere cevap verebilecek bir oyuncudur oldu da başaramazsa bile bu kez 8 Numaraya çekilir ordaki rakamlara cevap verir.Ayrıca 6-8-10 hepsi pas mantalitesine sahip olmalıdır.

Maçın istatistikleri bizim açımızdan iç açıcı değil özellikle isabetli pas yüzdesinin yüzde 67 de kalması büyük problem bu rakam yüzde 80 nin altına düşmemeli,almamız gereken daha çok yol var öyle görünüyor ama sabırla bu yolda devam etmeliyiz çünkü doğru yoldayız.

Oyuncularımızı kora kor mücadelelerinden dolayı kutlarım hiçbiri ezilmedi zaten kötü istatiklere rağmen ayakta kalabildiysek hatta galibiyeti kaçıran taraf olabildiysek sebebi de bu mücadele zaten bu maçı unutup önümüzdeki maça odaklanmalıyız ve o maçtan 3 puan almalıyız o zaman bu beraberlik daha büyük anlam taşıyacaktır.

Ali İhsan
21.08.2017, 11:31
Bu maçı çoğumuzun yanlış yorumladığını düşünüyorum.

Bu maç sıradan bir maç değil

Dikkat edin biz şb ile deplasmanda genelde berabere kalıyoruz, içerde ise fark yiyoruz

Bunun sebebi şike süreci öncesinde dahi yoğun şekilde var olan iki camianın birbirine olan gerginliğinin sahaya yansıması.

Dün tüm fbliler takımlarının ne kadar rezil halde olduğunu biliyordu, içten içe dua ediyorlardı Allah'ım nolur yenilmeyelim diye. Stadda inanılmaz bir gerginlik vardı.

Maçta ise inanılmaz bir organizasyonsuzluk. Her iki hoca da ne yaptığını bilmez bir havadaydı.

Her iki devrenin de ilk 15 dklarını iyi oynadık ve golleri de attık, bu aslında hocanın maç önü ve devre arası takımı sahaya hazır sürdüğünü gösteriyor ama maç içinde Burak'ın sakatlanması ve sonrasında hocanın takımı gittikçe düşüren tercihleri ise hem şanssızlık hem de basiretsizlik yarattı...

TS penaltı ve kart irdeletme merkezi müdürünün ilk yarıya van persie ile ikinci yarıya ise forvetsiz forvet arkası ile çıkması aslında baya ekmeğimize yağ da sürdü...

şb son onbeş dk gerçekten farklı bir maç oynadı, Valbuena tam bize lazım olan oyuncu aslında, Soldado da baya hareketlendirdi, işte o anlarda bizim 2. golü yemeden hemen bongonda hamlesini yapmamız gerekiyordu. İşte o hamlenin gecikmesinin sebebi olarak beklenmedik Burak sakatlığı gösterilebilir, hoca değişiklik hakkını erken tüketme riskini alamamış olabilir...

Oyuncu bazında dün çok yerin dibine sokulanlar okuyorum

Ben dün takımda eksik mücadele eden veya göze batan oyuncu görmedim

Takım halinde mücadele ettik, planlarımızı bozan erken sakatlık, saçmasapan bir devresonu golü, tecrübeli oyuncumuzdan gereksiz bir penaltı gibi ayrıntılarla iki puanı bıraktık. Maç önü sorsanız zaten en az berabere kalacağımıza emin olduğum için çok hayalkırıklığı veya sevinç durumu yaşamadım.

Takıma transfer kesinlikle şart, Roda mevzusu da netleşmeli

Ayrıca bu maçı safkan kanatsız oynamış olmamız acaba Castillo olsaydı ne olurdu sorusu da kafamı kurcalıyor... Valbuenanın yarattığı farkı görünce özellikle...

Selçuk Sarı
21.08.2017, 11:32
Ya hoca hata yaptık ok... Bir şekilde oyundasın. Bu takımdan para alıyorsun... Babanın hatrına oynamıyorsun. Azcık götünü kaldır be... Bu kadar ağır kalınmaz ki? Hele bir de son saniyelerde yerlerde yuvarlanırken gülmeleri yok mu? Öldüresim geldi damdoy saçmasını. Umarım bir daha izlemek zorunda kalmayız...

Tayfun Aydın
21.08.2017, 11:36
Maçı rötar yapan uçak sayesinde toplam 20 dk ancak izleyebildim o da telefondan ama 7. dk ydı sanırım seri toplarla ayağa tek paslarla hızlıca çıktık. Sağ açığa top geldi sonra ortaya Burak vurdu dışarı çıktı. Maç içinde bundan daha iyi bir atak olduğunu da sanmıyorum açıkçası. Bizim yapmamız gereken de bu.

Hoca korkak oynatmış. Valla ben büyük cesaretle kadıköy e gidip 5 yiyip dönen giray bulak ı da bilirim. Çok büyük cesaretle çıkmıştı maça.

Kadıköy den bir puan iyidir. Kabul edin. Ayrıca 2 senedir beraberliklere üzülüyorsak demek ki travmaları da atlatmışız:)

alone_6161
21.08.2017, 11:40
Bu feneri böyle yakalanmışken yenmeliydik. Hem de farklı şekilde. Ndoye yerine Roda girse bir tane de o atsa, peşine de Bongonda girse maç farka giderdi...Benim özlediğim Ersun hoca, Gençlerbirliği hocası iken Trabzon'da 2-1 önde ve inanılmaz baskı yerken stoper Baki'yi çıkarıp forvet Youla'yı sahaya süren, uzatmada ortasaha çıkarıp hücumcu kanat Mbayo'yu oyuna sokup 3. golü attıran Ersun hoca...

ccd6167
21.08.2017, 11:42
Ya hoca hata yaptık ok... Bir şekilde oyundasın. Bu takımdan para alıyorsun... Babanın hatrına oynamıyorsun. Azcık götünü kaldır be... Bu kadar ağır kalınmaz ki? Hele bir de son saniyelerde yerlerde yuvarlanırken gülmeleri yok mu? Öldüresim geldi damdoy saçmasını. Umarım bir daha izlemek zorunda kalmayız...

Kalmama şansın yok.. Geçen senede bu senede el freni bu adam.. Bunu sahaya ısrarla sürende ersun yanal

serdaracıl
21.08.2017, 11:44

Aynen. Ayrıca zaten hain muhabbeti açıldıysa taraftar olarak dibi bulduk demektir.

Orkun 61
21.08.2017, 11:45
Hoca maçı hediye etmiştir hiç lamı cimi yok !

1- Damdoy neden girer ? İlerde top tutacakmış. Tutma kardeşim at ikinciyi kontradan rakip dağalsın gitsin.Damdoy'un yakaladığını Roda yakalasa maç

bambaşka olacak.Adam kıçını kaldıramıyor.

2-Hadi Olcay sevicisin anladık. Adam golünü de attı ne güzel helal olsun cidden tamam AMA adamın sarı kartı var,belli bir yaşa gelmiş 65 den sonra

oyundan düşüyor.Alsana be adam Bongondayı ! Gol atmamak için elinden geleni yaptı hoca.Damdoy top indirsin saklasın d,yorsan yanına iki tane yada

en olmadı bir tane hızlı kanat koyacaksın.Damdoy topu kendine mi indirecek ???

3- Yusuf oyundan neden çıkar ? Onazzi nedir arkadaş ? 3 ön liberoyla oynayacaksak Ziya Doğan yarın başlasın bence ! Bir de bu Onazzi gidecek diye

üzülenler vardı.Ya bırakın Allah aşkına 4 filan veren varsa salın gitsin.

4- Sosa iyi topçudur fark yaratır filan Eyvallah. Ama menajeri 3.5 verenle anlaşıcaz diye elinde mal kime daha çok kastırsam diye gezen adamdan,karısı

İstanbul'u beğenmeyen kendi de gidicem diye tutturan adamdan cidden hayır bekliyorsak vay halimize.

5- Şampiyonluğun Ş'sinden bahsedeceksek 1 Stoper, 1 adam gibi takımı çekip çevirecek orta saha, 1 sağ kanat ŞART OĞLU ŞART ! Damdoy vs olmayacak. Roda da sıkıntı çıkartacaksa ki artık hak veriyorum adama, kesinlikle bir golcü de şart.Burak tek başına tüm yükü sezon boynca KAL DI RA MAZZZ !

6- Feneri Kadiköyde yenmeye oynayamayacak,bundna korkacak hoca da,topçu da,yönetim de İSTEMİYORUM ! Usta Başkan olsa da istemiyorum yeter

ya ! Öğrenilmiş çaresizlik gibi 20 sene ayıptır.Adamları dirilttik resmen böyle bir korkaklık yok. Sinir hastası olduk.

sezer sami
21.08.2017, 11:47
Dün akşam galip gelememizin tek sorumlusu Ersun Yanaldı.
Sanki Fenerbahçeyi yenmeyeyimde ileride belki tekrar Fenerin başına geçerim, adamlarla ters düşmeyeyim cv'me Fener galibiyeti eklemeyeyim gibi bir izlenim uyandırdı bende.

Tüm basın, taraftar tek bir ortak fikre sahipse burada hocanın bir bildiği yoktur arkadaşlar. Dün akşam Ersun Yanal bile bile hatalı değişiklikler yaptı.
Ersun Yanal korkak oynatmadı takımı.. oynatmak istemedi ve doğruları yapmadığı sürecede sürekli sorgulanacak. Biz 20 yıldır Kadıköyde yenemiyoruz Feneri ama hiç bir maçın sonunda böyle izlenimler uyanıp hiç bir hocayı sorgulamadık.

Dün akşam 1+1=2 yerine 1+1=1'i izledik. Bu kadar mantık hatası vardı değişikliklerde.

Ersun hocayla ilgili çok ciddi kaygılarım var. Kaç yıldır takımın başında hala takım olma yolunda önemli bir adım attık diyor. Bu sorgulanması gereken bir açıklama. 50. yılda şampiyonluğa oynayan takımın hocası bu tarz konuşamaz. Maç sonu açıklamalarında hala Fenere şirin gözükmeye çalışıp adamlara Avrupada başarılar diliyor. Aykut nasıl ki bizi en direk düşman katagorisinde değerlendirip 2 haftadır görmemiz gereken kırmızı kartlardan bahsettiyse olması gerekenin bu olması gerektiğini birinin Ersun Yanalın kafasına sokması gerekir.

ligde 16 takım daha var Fener hariç. Git onlara centilmen açıklamalar yap ama Fenere, Aykuta yapma be adam yapma! Bülent Uyguna yapma, Sivasa yapma, Eskişehire yapma! Trabzon şehri ve Trabzonsporun hassasiyetlerine uygun davran.

Yönetiminde burada günahı/hatası çok. Yapamayacağın sözler verme be adam! sözleri yerine getiremeyince sende sorgulanırsın. Sen Başkan olarak centilmenlik adı altında gereksiz açıklamalar yapma. Ben kavga küfür olsun istemiyorum, yanlış anlaşılmayayım. Stadlarda İngiltere seviyesinde maç izlensin en büyük arzum ama gereksiz sempatik olmaya çalışma. Dünyada hangi başkan senin dediklerini rakiplerine diyor.

Kulupte 50. yıldaki tüm olumsuzluklara rağmen taraftar takımı yalnız bırakmıyor. Üzmeyin bu taraftarı artık kıymetimizi bilin.

Oruç
21.08.2017, 11:48
Aykut Kocaman irdelemeye başladı yine, şike geliyor galiba...

Maç sonu basın toplantısında "öyle gözüküyor, şampiyon olacağız" diyen biri.

sezer sami
21.08.2017, 11:49

10 numara 5 yıldız yorum