Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
sakosako
20.08.2017, 23:50
Şu maçı alamamamız inanılmaz ya. 70 dk kora kor oyna sonra yat, gol ye geriye yaslan bu ne abi hocalık bu mu yani. Saçma sapan penaltı burağın sakatlanması filan bu nasıl bahtsızlık büyülü gibiyiz amk. Şu çakalları da kendimize güldürdük. En kotu berabere kalırız diyordum zaten ama elimizden kaçırmamız kotu oldu, resmen elimizden kaydı gitti galibiyet aşırı mutsuzum şuan ama sağlık olsun dostlar ne diyeyim... Yönetim Allah için artık şu eksik yerlere transfer yap bu geç kalmalarınızdan artık çok sıkıldım. Lütfen.
Ahmet Aksu
ersun yanal çok memnun sanki yendik ne kadar rahat.
OzcanHan61
Kampanyamı yapıyoruz Ersuna mailmi atıyoruz sokağamo çıkıyoruz napıyorsak yapalımda şu Damdoy gitsin artık yokmu bunun çaresi çıkalım Trabzonda olan renktaşlar tesisleri bassın yeter artık.
Giallorossi
Erman Toroglu cok dogru konusuyor
erenslash
hesabı başkana kesiyorum ben Ermanı sallayın kadro mu var bizde? ortasahamız çok iyi değil kanat ortasaha ve stoper alınsa erman böyle konuşamazdı bugün yönetimin halt etmesi başka bir şey değil eminim ki kadromuz olsa eze eze alırdık bu maçı
Maçı net Ersun Hoca verdi.
Bu akşamın faturasını ona kesiyorum ama hesabı ''başkan'' ödemeli. Transferleri yetiştir gedik-eksik bırakma diye tüy bitti dilimizde!!!!
Bir Serdar Taşçı şu alper molozuna o golü attırmazdı.
gurur6134
Yaktin bizi kuco..hocaya ragmen kazaniyorduk az daha..sabaha kadar gol atamazdi sikeciler bize penalti olmasa..
Yapacak bi sey yok futbol böyle iste bi eline carpiyo macin kaderi degisiyor
Turgay Atalay
20.08.2017, 23:51
Hakem cok iyi mac yönetti.
Kesinlikle.
Sercan Keleş
tek kale mi . yok artık
Büyük maçları oynamayı bilmiyoruz hocam. Fenerbahçe bizim kaleyi boşa dövüyordu. Bizim ataklarımız ise daha bilinçli. Penaltı'yı Onur çıkarsın diye nasıl dualar ettim. Uzandı ama yetmedi. Ne yapacağız sağlık olsun. Fenerbahçe'nin bize karşı oyunu ile Göztepe'ye karşı oyunu bir değil. Kayseri'nin 4 gol attığı Fenerbahçe'yi Galatasaray en şaşalı döneminde yenemiyor. Büyük maçlara başka hazırlanıyorlar evinde. Futbolu çok övülen Galatasaray ve Beşiktaş bu stadyumdan galibiyet ile dönemezdi. Biz Galibiyete en çok yaklaşan taraf olduk ama elimizden uçtu gitti.
Büyük maçları oynamayı bilmek lazım. Mesela geçen sene evimizde Beşiktaş'a yenildiğimiz maçta bu yüzden gitti. Tansiyonu düşüremiyoruz. Yatmıyoruz. Adamların baskı kurmasına müsade ediyoruz. Bu yüzden bizim büyük maçlar hep zevkli geçiyor.
Enes Başkaya60
Sana helal olsun Ersun Yanal...
Eleştirileri anlıyorum Roda neden girmedi hele Onazi beni daha da şaşırttı
Ama o penaltı olması buralar yıkılıyordu ve şampiyonluk naralarıyla zıplıyorduk de mi
Diyeceğim şu UÇLARDA YAŞAMAYIN
Takım süper değil iki senedir yavaş yavaş üstüne koya koya gidiyor biraz zaman verin
Tipik ersun yanal.. Bu adamın yanına acilen takyisyen lazım yoksa bir halt olmaz..
Hala daha ndoye dan onazi den medet umuyorsun..
En berbat kucka ile okaydı.. Resmen rezil gibi oynadılar..
Murathan
çünkü adam top saklıyor bu yüzden defansif anlamda düşündü bunu başka sebebi yok bence bu bi riki benc ehocanın maçı verdiğini düşünmüyorum maçı veren Yönetimdir üç transfe ryapmassas bu yöneitm bu takımdan bir halt beklemeyin emeklerine yazık olur bu çocukalrınRodallega skrtel ve neusu öldürürdü. Ndoyenin araya girdiği 2 pozisyonda Roda olsa bambaşka olurdu. İlki olcayin yazıcıya verdiği bir de ismailin araya girdiği.
Enaldo61
Bjk maçında o frikik olmasa alıcaktık, bugün o penaltı olmasa alacaktık. Nedir bu amatörlük ya bıktım artık.
UĞUR DURTAŞ
takım olma adına
takım olma adına
sıkıldım ersun hoca
takım yap o zman.
*
galipsin
rakip ıslıklanıyor
onaziyi alıyor ersun hoca
bongongoyu niçin almıyorsun hoca.
Hocanın kredisi bu maçla bitti bende
Numan Yerlikaya
Bero da top kazanıyor ama gerçekten inanılmaz yetersiz bi topçu
Damdoy teknik adam olsa vallahi billahi kendini oyuna almazdı.
Adam pes'de forvete konulmuş stoper oyuncusu hızında.
emesenbisi
Olcay çıksın desin şimdide ersun böyük hoca diye. Hocamız sayesinde puan aldık şu cehennemden desin.!!!
bero?
onazi?
damdoy?
hedefi olan takımda bu oyuncuların işi yok.
Maçın en iyisi Bero'ydu.
Ozan Kara
20.08.2017, 23:52
Ben Ndoye'u bir daha görürsem daha da maç izlemem gidene kadar.
tanjugunduz
dostlar üzülmeyin kizmayin teknik.direktörsüz ancak bu kadar oluyor . ben başkanın yerinde olsam iyi bir hoca da transfer ederdim. zamanında müdahale.etmek ağırlığını koymak risk almak bu bence . neyse hoca sayesinde kaybedilmiş bir rodellega mız oldu ndoye + rode = 3.4 milyon Euro çöpe gitti hayırlısı olsun ne diyelim .
Bu sene ŞAMPİYONUZ.
Numan Yerlikaya
Bjk maçında o frikik olmasa alıcaktık, bugün o penaltı olmasa alacaktık. Nedir bu amatörlük ya bıktım artık.
İşte bizim kalitesizliğimiz bunlar
The Legend
Dunyanin sonu degil onumuzdeki maclara odaklanalim. Gerekli transferleri yapalim.
UĞUR DURTAŞ
amatörlüğü yapan
takımın en tecrübeli en klas oyuncusu kucka yapıyor.
kızmamak elde değil.
Perşembe günü maç yapmış köy takımına yenilmiş moralsiz çökmüş feneri bu maçta yenemediysek bi 20 sene daha yenemeyiz Ersun Yanalın Bero tercihi doğruydu ama oyuna müdahaleleri felaketti Onazi berbat Damdoy ?????? Theoyu gol yedikten sonra alması falan tamamen hatalı hadi Onaziyi oyunu tutmak için aldı oyuncu berbattı ama Damdoy nedir abi maç boyu tek akıllı hareketi yok adamın ya.
erenslash
20.08.2017, 23:53
Ersuna laf koyuyorsunuz ama bizim taraftar çok kör ya bence çünkü kadro transfer yapmadı başkan stoper nerde?ortasaha nerde? hani yetişcekti lige?:) transferler tamamlanır o zaman hocaya laf dersin hatası varsa kadro mu var abi :)
paspatojen
Yaziklar olsun!! Boyle taraftarlik olmaz olsun. Ersun da Ersun! Fenerliler hala bu adamin ardindan agliyo. Iki senedir SB deplasmaninda yenilmiyoruz. Kac yildir gol atamiyoduk, iki yilda 3 gol attik. Macin basinda one gecince takim icgudusel olarak geri yatti, Burak'in sakatlanmasi da tuzu biberi oldu.
Erman hoca şuan tamamen haklı. Korkak değişiklikler ile maçı Fener'e verdik maalesef. Geçen sezon elinde hamlesi yok diyorduk ama Burak sakatlandığı an sok Hugoyu, yaptın bir hata koy kanada Olcayın golünden sonra Bongondayı. Bu maçta 2 puandan çok daha fazlasını kaybettik. Doğru değişikliği yapsak olası 2-0da farka bile giderdik. Böyle korkak oyunlarla değil 20, 200 sene bile kazanamayız.
son_mesaj
bero?
onazi?
damdoy?
hedefi olan takımda bu oyuncuların işi yok.
su macta bero en son eleştirilecek adam.90 dakika boyunca takım oyununa muazzam katkı verdi.
Ndoye yuzunden cehenneme gitmek istemiyorum.
Takımı genel olarak cok begendim.Eger öne gectikten sonra geri cekilmek yerine ön bölgede oynasak feneri cok rahat yenerdik.
macın adamı kucka kendine hic yakısmıyacak amatorlukte bir hata yaptı.
Türkiyede damdoydan rezil bir forvet daha varmıdır merak ediyorum düsünsenize buragı almamış olsaydık as forvetimiz damdoydu ve bu takımın hedefi şampiyonluk.
Dip.Ing.Mag.
Damdoy çöp, Bero çöp, Onazi çöp... hiç biri bu takımı bir tık öteye götüremezler. Uğur son derece yetersiz. Defans almazsak bu sezon da çöp olacak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Dunyanin sonu degil onumuzdeki maclara odaklanalim. Gerekli transferleri yapalim.
İstemiyorum ya.İStemiyorum ersun ile dandoyla önümüzdeki maçları istemiyorum.Çok net ikiside siktirolsun gitsin!
CaptanBarbosa
Vallahi maçı nasıl izlediniz bilmiyorum ama en çok savaşan bişeyler yapan adam beroydu. Sakin kafayla bulun bi yerden 90 dk açın izleyin.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
exelans_25
Ne demek Burak birkac hafta yok ya
Eleştirileri anlıyorum Roda neden girmedi hele Onazi beni daha da şaşırttı
Ama o penaltı olması buralar yıkılıyordu ve şampiyonluk naralarıyla zıplıyorduk de mi
Diyeceğim şu UÇLARDA YAŞAMAYIN
Takım süper değil iki senedir yavaş yavaş üstüne koya koya gidiyor biraz zaman verin
Penaltı olmadan önce ben burada şampiyonluk naraları atanları görmedim tam tersi yedik yiyeceğiz, hoca bongondayı al diyenleri gördüm. Bildiğin diken üstü.
Kucka hayal kırıklığı yarattı bende. Geçen seneki orta sahamız bile daha dirençli gözüküyordu. Kaçak dövüşüyor, sorumluluk almıyor. Maç boyunca bir 5. dakikada bir de penaltı pozisyonunda adını duydum adamın.
Enaldo61
Bu oyuncular bu maçları kaldıramıyor, Damdoy, Onazi bu takımda olmamalı. Uğur'un yerine stoper derhal gelmeli.
61_Hasan_69
Forumda herkes teknik direktör
bilgehan83
Kucka yerine ndiyaenin kapısında yatılsaydı bu maçı 5-2 alıp sevinç çığlıkları atıyor olurduk... onaziye laf atanlar kuckanın ondan da kötü olduğunu görmüşlerdir... bu maçın suçlusu usta ve ersun üç tane kaliteli adam almayan bunlar ötesini söylemeyeceğim
Turgay Atalay
Alper Potuk denen kalitesiz de bizim maçlarda yıldız oluyor hep.
Estetik harikasi Alper, butun derbi maclarda iyi oynuyor, sezona da iyi baslamisti zaten. Bu formunu devam ettiremezse seneye kovulacaginin farkinda.
Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 23:54
Ndoye icin Allah rizasi icin kampanya yapalim. Twitterda tag acalim.
Yanımda olsa öldürür hapse girerim suan.
Defol Damdoy..
Bunu savunanlar da eserinle gurur duysun !!!
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ. SARAL
Ya beyler yapmayin. Gayet iyiydik, maci kazanabilirdik ona ben de katiliyorum. Malesef her maç komik goller yiyoruz buna bir çare lazim. Bu şeref yoksunlarini boyle yakalamisken yenmemiz lazimdi ama sanssizlik, beceriksizlik ve burak in sakatlanmasi işimizi zorlastirdi. Bu atmosferde oynamak da zor bunu da dusunmek lazim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rodel neden bugun oynamadi. Gerçekten kulubun resmi aciklama yapmasi lazim.
Bongonda 85'te oyuna giriyor.Golü yedikten sonra.ne işe yarayacak ki bu çocuk bu dakikadan sonra ? Bero ile başlayarak hamle yapma imkanını kaybettin zaten.Koy Bongondayı sağa , gelemiyor zaten adamlar,oradan işlersin .Ha yorulduysa sokarsın 7075'ten sonra Bero'yu anlarım ama Bero ve N'doye tercihleri ile Yazıcı'yı çıkartıp Onazi'yi alması herifleri cesaretlendirdi.Bu arada Burak büyüksün koçum.Sen olsaydı emin ol bu maç böyle bitmez biz de galibiyeti kutluyor olurduk.
emesenbisi
Yok abi 21 yıl oldu ya. şu çöp takımı nasıl yenemeyiz ya. resmen fenere gel gel yaptık trübünden kime sorsan forvete kimi alalım diye fenerlilerin hepsi damdoy al der. ayıptır yemin ederim. göz göre göre bu hale düşmek nedir ya
Reha Demirbaş
Bu beraberliğin tek sorumlusu hocadir.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi maçı nasıl izlediniz bilmiyorum ama en çok savaşan bişeyler yapan adam beroydu. Sakin kafayla bulun bi yerden 90 dk açın izleyin.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum maçın tartışmasız en iyi oyuncusu Durica ile birlikte.
akin0834
volkan ı kadıköy de ıslıklattırdık ya beyler .. tarihinde ilk :D.. buna odaklanın bence:D .. 1 puan da fena değildir kadıköyde
Zurawski
70 den sonra takımın çekilmesi normaldir piskolojik tamamen. Ama hoca ofansif bir adam almalıydı doğru. Ama maçı sattı demek yakışmıyor arkadaşalr.
ilelebeTS
Maç öncesi kimse 1 puana yok demezdi. Ama maçın gidişatına göre maçı elimizle hediye ettik resmen. 2-1'ken fişi çekemedik. Burak'ın sakatlığı etkiledi ama hoca Rodallega-Bongonda ikilisini alsa maç bizimdi yine de.
Ne demek Burak birkac hafta yok ya
Bu nerden çıktı ???
Burdan konuşmasi kolay. Değişikler tabi ki yanliş olacak çunku bu tip atmosferi kaldiracak oyuncu yok yedekte. Sahada bile eksikler var. Futbolcu alinsin ona gore değisiklik yapar. Korkmasi umrunda olmamasindan iyidir hocanin. Herkes geride alan kapatmaya çalişirken hucum yapamaz takim, ayaklar gitmez. Çare iyi savunup maçi bitirmekti. Maçin piskolojisini oturduğu yerden kaldiramayan adamlar bol keseden atiyorlar.
Çok boş taraftarımız var,gerçekten buraya futbolu bilerek yazan adam sayısı bir elin parmaklarını gerçmez,bir kere şikeciler ağır idman havasından senden en az 2 hafta daha önce bırakmış,adaleleri daha rahatlamış,daha fazla resmi maç yapmış ve dolu taraftarları önünde kurtuluş ve sezonu kurtarma maçı olarak gördükleri maçta sahada ne yaptığını bilen takımı alkışlamaları gerekirken yazılanlara bak.
Burak çıkmasa belki de dalga geçeceğimiz bir maçtı,bu gerçeğin farkında bile değiller.
Bu rezil ve boş kafalı taraftarla bu kulüp çok ilerledi,Allah'ın koruması altında.
Enaldo61
Rodallega'yla hoca arasından bir mevzu olduğu aşikar. Ya çözülsün ya da gönderilsin artık.
ya harbi hoca çıksa anlatsa arkadaş şu şu sebepten roda değilde damdoy dese.. bizde bilsek nedir ne değildir.. yoksa iki saattir kafayı yiyorum düşünmekten, kendime aynı soruyu sormaktan; damdoy nedu laa.?
Dip.Ing.Mag.
Türkiyede damdoydan rezil bir forvet daha varmıdır merak ediyorum düsünsenize buragı almamış olsaydık as forvetimiz damdoydu ve bu takımın hedefi şampiyonluk.
İşte sorun da orada Rodalega varken neden damdoy oynar!? Rodallega tek bacakla kalsa damdoyu keser net!
Ndoye icin Allah rizasi icin kampanya yapalim. Twitterda tag acalim.
Yanımda olsa öldürür hapse girerim suan.
Defol Damdoy..
Bunu savunanlar da eserinle gurur duysun !!!
Onu savunanlar genelde Cardozodan buyuk topcu oldugunu dusunenler :D Adam hem cardozodan yavaş hem bitiriciliği -36282628
tanjugunduz
dostlar stada falan baglamayin totem de yok futbolun doğruları var kanatsız oynuyorsun teo 80 de oyuna giriyor ortasaha top. yapamıyor onazi 70 de girer forveti hiç söylemiyorum ancak bu kadar oluyor işte. bu doğruları yapsaydım 3 Lil 4 Luk olurdu sikeciler daha da böyle yakalayamazsin.
Bu sene ŞAMPİYONUZ.
Gümüshane
Alın size kucka
Cesur oynayamadık bu çok açık. 1-0 öndesin zaten rakip demoralize Rodellega - Bongonda hamlesini yapıp Yusufu oyunda tutacaktı duruma görede Kuckayı alabilirdi son dklarda ama nerde!!!
Gömül gömül ...sonra saçma bir penaltı ile gömüldük beraberliğe. O kadar yaslanırsan zaten penaltı olmasa dahi 1 dk içerisinde defalarca pozisyon denemesi yaptırıyorsun rakibe. Böyle saçma anlayış olmaz.
serdaracıl
20.08.2017, 23:55
Kuçka çok güzel oynadı. Ortasahayı tek başına tuttu. Yazıcı da iyiydi.
odyseuys
afaki çıkarımlarla soyut yorumlar yapmak istemem pek ama bugün burak sakatlandığında rodallega oyuna girmiş olsaydı şikeciler adına küçük düşürücü bir skorla sahadan ayrılmamız işten bile olmazdı.
hocanın bir sakatlıkla mantalitesinin değişmesini neye yoracağımı bilemiyorum. burak'la başladığı maçta burak'ın sakatlanmasının ardından takımda burak'la benzer özelliklere sahip oyuncun varken ndoye'u oyuna almasını hoca nasıl açıklayacak?
yahu futbolda 2+2 = 4 olan gerçekler vardır. şikecilerin seyirci gazıyla kontrolsüz üzerine geleceği apaçıkken geniş alanda oynamayı seven rodallega'yı yanında oturtup ndoye'u nasıl alırsın hocam oyuna...
20 yıl daha bekleriz biz. bu şerefsizleri de böyle zor yakalarız bir daha...
Ahmet Aksu
yusufu çıkarıyorsun kabul ama bari theoyu al iyice yaslanmamıza sebep oldu. maçı kazanamamızın sebebi ersun yanaldır. kuckada yardımcı oldu.
kucka normalde kötü değil bugün çok kötüydü. ama bize gerekecek birimiydi tartışılır. onaziyle oynamalı yada oraya biri alınmalı
Murathan
Neden Rodallega girmedi nede
cyberentalpi
Ersun Hoca ya hep destek veriyorum. bu macta kaybedilen 2 puan ın sorumlusu tamamen ersundur.
Bana Yusuf erdogan ı bir mac alsan bu macta 2.golden sonra olurdu
bongonda neden yedek. Yusuf neden çıktı. hele hele ndoye ne ayak. (Su adamın sozlesmesi bitsede cidden kurtulsak.
castillo dahil bu takıma bir orta saha bir forvet bir de defans lazım
Giallorossi
Ersun Yanal kendine ceki düzen versin. Hamle konusunda cok kötü
Ertan1982
ne skeciler ne biz mac dan memnunlar.her iki taraf da hocalari sucluyor.haklilar cünkü 2 hoca müsfeti korkaklar.türk futbolun gelecegi bu hoclara kaldiysa gelecek 10 yil yokuz artik piyasada.
Enaldo61
Fenerliler hep bizim yıllar önce gördüğümüz şeyleri yeni görüyorlar. Azizi biz istemedik onlar da yuhalamaya başladı volkan'ı yıllardır istemiyoruz onlar yeni başladı, geriden geliyor bunlar hep. Çağdışı.
Forumda herkes teknik direktör
Kardeşim , teknik direktör olmaya gerek mi var allahını seversen.2 tercih sadece 2 tercih yerli yerinde yapılsa bu maç böyle bitmezdi..
Varlıbaş61
20.08.2017, 23:56
Ah Burak ah yazık oldu. Burak devam edebilse idi 3 gol kesindi bence. Takım mücadele ediyor, böyle stresli Maçları kaybetmemek önemli. Haftaya Göztepe'yi yenersek ilerisi için güzel bir hava yakalarız ..
erenslash
peki hoca salak mı? ben de ilk başta senin gibi düşündüm neden rodayı almadı? top saklamak için ndoye aldı diye dşündüm ama onun dışında bilmiyorum rode sakat mı ya da ne düşündü biz maçı niye kaybettik söyleyeyim bence yöneitmin halt etmesi ve stoper ve ortasaha kanat almaması neden mi? çok basit :kuca neden hep defansa yardıma gidiyor?uğur neden hala bu takımda? hani eksiklerimiz tamamlandı mı? hayır başkanın hatası ve kötü olan şu herkes hocayı hedef almış ama herkes başkanın yaptığı yediği naneleri unutmuş transferlerin hayvan gibi olması ve yetilşmes gerekirken başkan takımı zayıf bırakıyor sıkıntı bu
Rodallega skrtel ve neusu öldürürdü. Ndoyenin araya girdiği 2 pozisyonda Roda olsa bambaşka olurdu. İlki olcayin yazıcıya verdiği bir de ismailin araya girdiği.
U.Sadıkoğlu
Kucka'yı Xavi gibi gözümüze soktular şu maç Hüseyin Çimşir kadar oynamadı ve o penaltıyı 'X' bir futbolcu yaptırsaydı şu an idam sehpasını kurmuştuk.
N'Doye takıntısını gerçekten anlamıyorum Ersun Yanal'ın Roda girseydi bence kesin gol bulurduk olaya şöyle bakıyorum maçtan önce 1 puan deselerdi kabul eder miydim? Evet.
Son dakika golü yeseydik takım kafadan 3-4 hafta iptal olacaktı Burak'ın durumunu merak ediyorum bilgisi olan var mı?
CesurHamsi
Buraya girmemeye calisiyorum bazen oyle bi yazilar goruyorum ki bazi futbolcularimiz hakkinda.
-Bero'ya sen 86 dakika nasil tahammul edebiliyosun hocam?
-Ndoye yerine nasil Rodellegayi almazsin hocam?
-Olcayin golunden sonra defans yapacagina Bongondayi neden almiyosun oyuna hocam?
-Koskoca Trabzonspor nasil 2-2'ye raziymis gibi oynar hocam?
Okadar sey var diyecekki! Nasil bu Fenerle 2-2 oynadik aklim almiyor yahu
Uğur KÜÇÜK
Baslik acin tag yapalim.
Bu damdoy gitsin. Yemin ederim bu adam durdukca ben mac filan izlemem...
Cagdas Topal
Bu kadar aptal bir takım bu kadar aptal bir hoca olamaz kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum. Allah belanızı versin yaaaa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahmet Kara
Beraberlik değil de Burak'ın sakatlanması çok kötü oldu.
son_mesaj
Ben takımdan cok memnunum.Ama kadro derinliği olmadıgını bir kez daha gördük.Gerçi Ersun hoca nın ndoye değişikliği rezaletti.
Birde takım neden bu kadar gomuluyor anlamakta gucluk cekiyorum.Şikecileri bir daha bu kadar kotu durumda zor yakalarız.
Neyse herhalde yonetim kadro zaafiyetini bu macta gormustur.Uc net transfer yapılmazsa cok yazık olacak.Ve yine baskalarının basarılarını izleyecegiz.
Numan Yerlikaya
20.08.2017, 23:57
Birazdan piste hoca ve başkan yalakaları gelir yalamaya devam
Hocanin N'doye takintisi iyice kabak tadi verdi. Gecen yilda takim tam rayina oturmus iyi giderken N'doye'yi takima monte etmek ugruna takimin bu ivmesinin kaybolmasina yol acmisti. Bugun Burak cikinca yerine Rodagella ya da Bongonda'dan birini alsaydi takimin her an gol atma ve skoru artirma olasiligini yasatacakti. Ama daha macin basinda skoru koruma amaciyla hareket edersen skoru koruma sansin boyle maclarda cok az.
Yazik oldu.
Enaldo61
Ne Yusuf Erdoğan'ı ya Yusuf girseydi o maçı kaybederdik. Hala Yusuf diyenler var pes. Yusuf-Damdoy-Aytaç bunlar hep aynı hesap.
amatörlüğü yapan
takımın en tecrübeli en klas oyuncusu kucka yapıyor.
kızmamak elde değil.
Neresi klas hocam karizmatik yakışıklı o kadar. Bu adamı bize itelediler kesinlikle. Hala daha millet kadrolarından Okayı kesip bu adamın yanına birilerini yazıyor. Fizikli adam toparlaması 3-4 hafta sürer diyoruz ama oyun stilini görüyoruz. Okaydan oyun stili olarak fazlası yok üstüne Okay rakip sahaya çok daha fazla giriyor.
Murathan
peki hoca salak mı? ben de ilk başta senin gibi düşündüm neden rodayı almadı? top saklamak için ndoye aldı diye dşündüm ama onun dışında bilmiyorum rode sakat mı ya da ne düşündü biz maçı niye kaybettik söyleyeyim bence yöneitmin halt etmesi ve stoper ve ortasaha kanat almaması neden mi? çok basit :kuca neden hep defansa yardıma gidiyor?uğur neden hala bu takımda? hani eksiklerimiz tamamlandı mı? hayır başkanın hatası ve kötü olan şu herkes hocayı hedef almış ama herkes başkanın yaptığı yediği naneleri unutmuş transferlerin hayvan gibi olması ve yetilşmes gerekirken başkan takımı zayıf bırakıyor sıkıntı buHoca salak mıdır bilmem de yapamıyor bu işleri. Ndoye kimi oynatacak,kanatta Bongo nda veya Castillo olsa amenna
İnşallah burak ta bir şey yoktur önemli olan o
2 Maçta 3 gol atan kral dönmüş, hocaya ve yönetime sallıyor taraftar
Tek önemli olan Burak'ın sakatlığının basit olması
Geçmiş olsun, Burak gol atınca herkesten hırs ve tribünleri meydan okuma sürecektir
erenslash
saçmalama hocam ersun maç satacak :D abartmayın burada hedef yönetim olmalı hoca değil şaşırdınız hedefi kadromuz bok gibi eksikleirmiz var kuca çocuk defans yapıyor eksiklerimiz yüzünden hucum hattı verimsiz çalışıor anlasanıza artık
Ersun maçı satmıştır, çok net. Aykutun fenere dönmesi ersunun iştahını kabartmış, acaba beni de alır mı diye içinden geçiriyor. Rezilsin, adamları 20 yıl sonra yenme fırsatını ezdi. Kimse damdoya hakeme kabahat bulmasın.
Manava61
Arkadaşlar maçta kaybedilen puanın tek sorumlusu hoca diyoruz da bi yandan da maçın iyisi bero diyoruz.İlk 11 e almıyorduk adamı.He bongondayı erken almalı mıydı almalıydı olmadı.İki zorlu maçta 4 puan çok hoş bence
Ahmet Aksu
ilk yarı pereira ikinci yarı biraz olcay ve bero iyiydi.
Enes Başkaya60
volkan ı kadıköy de ıslıklattırdık ya beyler .. tarihinde ilk :D.. buna odaklanın bence:D .. 1 puan da fena değildir kadıköyde
Bende tam onu yazacaktım akın abi ilk defa biz ıslıklattik ayıyı diye ama galibiyet olsa tadından yenmezdi ama bu kadro ile bu hoca ile anca bu kadar...
ersn.alparslan
bütün samimiyetimle ve içim rahat bir şekilde inanıyorum ki ersun bu maçı vermiştir. tuttuğu takımın aşkı ekmek yediği takımın önüne geçmiştir.
Sefaenes
Trabzonspora gelmis gecmis en kötü forvetlerden jun ile ndoye Henrique bundan iyidi günahimiz ney su adama daha sans verilmemeli satabiliyorsak satalim kurtulalim. Yapanci kontenjanina yazik
şu maçı kazansaydık kafadan +5000 kombine satılacaktı
Cemzirih
20.08.2017, 23:58
Neden rodalllega deil n'doy bence basit ikiside embesil fol konısında ama n'doy defansa yardım eder ki öle de oldu . Kucka nın penaltısı gereksizdi ersun bongonda yı geç aldı oyuna . Kötü sonuç benm için ilk gol perreira nın hatası . Geçen seneki perreira iki haftadır yok . Yanslış defans yaptı adamın karşısında adam varken aynı bölgeden bastı alper topu çekince ikiside düştü oyundan . Burak olsa bu maç böle bitmezdi kesin !
Neden Rodallega girmedi nede
Cevap basit çünkü hoca geri çekilmek istedi, yeter bu kadar bana 1-0 yeter modunda. Ki korkmuş, ne yapacağını bilmeyen bir şikebahçe karşısında skoru garantileyeceğine.
worldmaster
Yav arkadas goren diyecek 4 yiyip gelmisiz. Feneri Kadikoy de sanki gs bjk yenebiliyor da bi biz yenemiyoruz gibi dusunuyorsunuz. Adamlar orda derbi vermiyor. Bize ozel bi durum yok. 1 puan guzel. ben memnunum sonuctan
halilaziz61
Rodallega'yla hoca arasından bir mevzu olduğu aşikar. Ya çözülsün ya da gönderilsin artık.
Rodellaga yi göndermek ihanettir
Rode dururken damdoyu oyuna almanın ihanet olduğu gibi
Salih Kara
Yusuf'u çıkana kadar pek beğenmedim ama değerini yokluğunda anladım. En azından öne doğru oynuyorduk
Ozan Kara
Benin anlamadığım son 30 dk biz neden oyundan düşüyoruz? Bunlar Perşembe oynamadı mı?
UĞUR DURTAŞ
Maçın en iyisi Bero'ydu.
*
çok koşmak futbolcuyu en iyi yapmaz.
bero ne yaptı?
adam mı eksiltti?alper gibi
öldürücü kim dokunsa gol olur ortamı yaptı?
kornerden gelen toplara kafa mı vurdu?
kaleyi bulan şut bu çekti?
vs vs
bize skor yapacak oyuncu lazım,fark yaratacak oyuncu lazım
bero geldiği günden bugüne kadar 2 asist 2 gol!
fark yaratacak yabancı oyuncu bero olmamalı.
Ertan OKUMUŞ
Anlamakta çok zorlandığım bir durum var;
Beraberliği başarılı bulan,nerdeyse maçın tamamında rakibine baskı kuramayan ve hep savunmada kalan bu futbolu "çok iyi mücadele ettik vs. " şeklinde yorumlarla nerdeyse beğenenler siz hangi takımın taraftarı olduğunuzun farkında değilmisiniz yahu!!! Trabzonspor evet zaman zaman mahkum oynayabilir ama maçın tamamında değil!!! Ersun Yanal sayesinde biz aciz bir takım görüntüsündeyiz maalesef özellikle beğenmediğimiz şu ist.takımları karşısında...ben kaçan galibiyete değil özellikle şu fenere karşı kişilikli futbol oynayamadığımıza kızıyorum [emoji35][emoji35]
Enaldo61
2-1'ken az bastırıp bir gol bulsak maç bitmişti. Hoca dikti attı maçı kusura bakmayın tıpkı bjk maçında yaptığı gibi.
akin0834
Ersun maçı satmıştır, çok net. Aykutun fenere dönmesi ersunun iştahını kabartmış, acaba beni de alır mı diye içinden geçiriyor. Rezilsin, adamları 20 yıl sonra yenme fırsatını ezdi. Kimse damdoya hakeme kabahat bulmasın.
hocam abartmayın ya .. yazıdgın saçmalık .. neden satsın maçı .. aziz olduğu sürece ersun gidemez fener e .. ersun yanal şikeci miki maçı satsın .. trabzonspor un hocasına maçı sattı diyemezsin .. sakin biraz
Emirhan Uludüz
20.08.2017, 23:59
Beşiktaş maçının kopyası. Sen gider Fenerbahçe'ye Kadıköy'de öne geçtikten sonra kendi yarı alanında kaptığın toplarla hücuma çıkmayıp ileride top döndürmeye çalışırsan galibiyeti de beraberliği de elinden kaçırırsın. Bu takımın kadrosu 3 İstanbul takımı gibi değil belki ancak onlar gibi oynaması zorunlu. Anadolu kulübü kafasında top oynayan Trabzonspor'a gelen vurur giden vurur. Birde anlamadığım şey kontraatak futbolu öndeyken verimlidir. Bu adam berabereyken yapmaya çalışıyor. Adamlar yeni gol atmış saldırıyor sen 8 kişiyle interception yaparsan o gazla topu alıp Barcelona resitali izletirler sana. Bunları görmesi lazım hocanın.
Ndoye yerine estabani falan oyuna alsaydi keşke
erenslash
castillo sakat bongo da top kaybeder yusuf yoruldu ortasahayı kuvvetlendirmek istedi hoca ndoyeyi top saklıyor ve top çalıyor diye aldı başka bir halta yaramıyor niyetkim aldı çaldı top sakladı bu kadroyla feneri yenemeyiz zaten bu başkanın halt etmesi başka bir şey değil bizim atraftar hoca maç satmış diye saçma salak konuşmay abaşlamış bizi bu duruma düşüren başkan hoca dğeil
Hoca salak mıdır bilmem de yapamıyor bu işleri. Ndoye kimi oynatacak,kanatta Bongo nda veya Castillo olsa amenna
serdaracıl
Bero düşündüğümden iyi oynadı. Orta sahamız iyiydi. Burak'ın çıkması bizi bitirdi
Cemzirih
Bu maç bence şunu gösterdi Trabzonspor ' a bir forvet daha lazım rodallega ve nsoye gitmeli. Forvet stoper 10 numara eksikliği var
Nihat Günay
Kucka maçın en kötüsüydü. Penaltı sadece bunu taçlandırdı...
Murathan
Cevap basit çünkü hoca geri çekilmek istedi, yeter bu kadar bana 1-0 yeter modunda. Ki korkmuş, ne yapacağını bilmeyen bir şikebahçe karşısında skoru garantileyeceğine.Ya ilk yarı 3 yapardık maçı vallahi yapabilirdik ya manyak olmuşlardı. Bir 10 numara bir Roda olsaydı samimiyim acayip şeyler olurdu
Enes Başkaya60
Burak'tan haber var mı acaba?
Erman Hoca: Bu feneri yenemiyorsan hocalığı bırak Ersun!!!
tturkmen
21.08.2017, 00:00
Ersun bir zahmet istifa etsin.
Ahmet Aksu
erman gerçekten iyi konuşuyor. haklı da.
Fatih Çelik
Bu takim 100 sene daha şampiyon olamaz fbyi de Kadıköy'de en az 50 sene daha yenemez. Bu kadar çapsız bir takımız loser kelimesinin sözlük anlamiyiz ben bugün bunu anladım.
Erkan SÜNGER
Erman harbiden çok doğru konuşuyor.
sakosako
hocanın kalitesi böyle zamanlarda belli oluyor işte. isteyen bahtsızlık desin isteyen büyü desin öndesin son 20 dk takımı geriye yaslaması kabul edilemez, skorun üzerine yatmaya çalışmasak çok net kazanırdık maçı. elimizdeki maçı verdik yine bize haram geceler amk...
CesurHamsi
Abi BERO neyapti ya? Ben hangi maci izledim Allah askina? Bero neyapti?
Gürkan Asma
Korkaksın Ersun
Kuçkanın alındığı gün söyledim okayın aynı diye 5 metreye top atamayan sürekli hata yapan 2 adam transfer yapmayı zerre bilmeyen yönetim.Becerip utandılarda burağı aldılar.
Ndoye yerine estabani falan oyuna alsaydi keşke
:D
gülüyorum ama sinirimden hakikaten... keşke öyle yapaydı.
onazi- yusuf degisikligi maci verdi
artik onazinin ne oldugunu anlamissinizdir
ersun hocaya bos tepkiler yapiyorsunuz
6-7 yiyen takimi 1 yilda bu duruma getirdi adam
biraz sükran duygusu nedir ögrenin
erenslash
anadolu klubu kafasında oynarsan yenerler doğru ama Trabzonspora yakışır oyuncu kalitesi olacak di mi? öyle bir kadromuz var mı eksikler tammalandı mı hayır tabi ki kolay gol yeriz kuca gider stoper olmayan bölgede otlşar hucumda da verim alamassın başkanın halt etmesi başka bir bok değil
Beşiktaş maçının kopyası. Sen gider Fenerbahçe'ye Kadıköy'de öne geçtikten sonra kendi yarı alanında kaptığın toplarla hücuma çıkmayıp ileride top döndürmeye çalışırsan galibiyeti de beraberliği de elinden kaçırırsın. Bu takımın kadrosu 3 İstanbul takımı gibi değil belki ancak onlar gibi oynaması zorunlu. Anadolu kulübü kafasında top oynayan Trabzonspor'a gelen vurur giden vurur. Birde anlamadığım şey kontraatak futbolu öndeyken verimlidir. Bu adam berabereyken yapmaya çalışıyor. Adamlar yeni gol atmış saldırıyor sen 8 kişiyle interception yaparsan o gazla topu alıp Barcelona resitali izletirler sana. Bunları görmesi lazım hocanın.
Murathan
21.08.2017, 00:01
castillo sakat bongo da top kaybeder yusuf yoruldu ortasahayı kuvvetlendirmek istedi hoca ndoyeyi top saklıyor ve top çalıyor diye aldı başka bir halta yaramıyor niyetkim aldı çaldı top sakladı bu kadroyla feneri yenemeyiz zaten bu başkanın halt etmesi başka bir şey değil bizim atraftar hoca maç satmış diye saçma salak konuşmay abaşlamış bizi bu duruma düşüren başkan hoca dğeilNereye yenemezsin ya 82.dakika 2-1 ondesin. Fenerin kadrosundan şu takıma tek adam alırım başka birini hayatta almam. Leş gibi takımlar şu maçi kazanamamak hoca sebebiyledir
akin0834
Bende tam onu yazacaktım akın abi ilk defa biz ıslıklattik ayıyı diye ama galibiyet olsa tadından yenmezdi ama bu kadro ile bu hoca ile anca bu kadar...
aynen başkan .. güzel şeylrei söyleyimde biraz keyfimiz yerine gelsin .. bu kadroyla bukadar .. volkan yuhalanmış .. aykut un tahtı sallanmış .. daha nolsun :D
Dip.Ing.Mag.
Abi BERO neyapti ya? Ben hangi maci izledim Allah askina? Bero neyapti?
Bero rezilleri oynadı. Bir kez adam geçmedi ortasahada tek bir top kapamadı başı boş sağa sola koştu sadece. Şayet bero oynadıysa alper ne yaptı?
son_mesaj
kucka fahiş bir hata yaptı dogrudur,ama ilk yarı ortasahayı tutmamızı saglayan adamdı.
Bero mukemmel oynadı.Bundan sonra 11 de devam etmeli.
ndoye değişiklği rezalet,onazi değişikliği gayet iyiydi.Ancak bongonda ya da yusuf tan birini oyuna cok daha erken sokmalıydı.
Böylece şikeciler bu kadar rahat uzerimize gelemezdi.Macın kırılma anı burak ın sakatlandıgı andı.Eger devam etse eze eze galip gelirdik.
Hoca rodallega takınıtısı sebebiyle uyarılmalı.
Ayrıca mutlaka ama mutlaka stoper,merkezde de oynayabilen kanat forvet,merkez ortasaha alınmalı.
Erman Hoca cok dogru konusuyor
Biraz empati yapın düşünün rodelsiniz ve siz varken oyuna futbol fukarasi damdoy giyiyor. Ben olsam direk stattan çıkardim
gsye karşı takımı ekstra motive eden ersun açıkça bu maçı satmıştır.
+1461<svg id="midnight-lizard-filters" style="display: none;"><filter id="ml-blue-filter" style="fill: rgb(0, 0, 0) !important;"><feColorMatrix type="matrix" values="1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0" style="fill: rgb(0, 0, 0) !important;"></feColorMatrix></filter></svg>
UĞUR DURTAŞ
21.08.2017, 00:02
Benin anlamadığım son 30 dk biz neden oyundan düşüyoruz? Bunlar Perşembe oynamadı mı?
*
ozan kara kardeş;
haklısın,
galipsin
rakip oyuncular ıslıklanıyor
ersun hoca onaziyi alıyor mesajı alıyor oyuncularımız.
halbuki onazinin girdiği dakikada bongongo girse futbulcularımız
haa diyecek ona göre saldıracak,korkak ersun hoca.
champions
Az kalsın ölü feneri diriltecektik, 2 maçta 3 gol yedik 3'ü de salakça. Neyse ki ekstra goller atıyoruz.
Anlamakta çok zorlandığım bir durum var;
Beraberliği başarılı bulan,nerdeyse maçın tamamında rakibine baskı kuramayan ve hep savunmada kalan bu futbolu "çok iyi mücadele ettik vs. " şeklinde yorumlarla nerdeyse beğenenler siz hangi takımın taraftarı olduğunuzun farkında değilmisiniz yahu!!! Trabzonspor evet zaman zaman mahkum oynayabilir ama maçın tamamında değil!!! Ersun Yanal sayesinde biz aciz bir takım görüntüsündeyiz maalesef özellikle beğenmediğimiz şu ist.takımları karşısında...ben kaçan galibiyete değil özellikle şu fenere karşı kişilikli futbol oynayamadığımıza kızıyorum [emoji35][emoji35]
Geçen yıl sezon sonunda biz ne yaptık şikecilere?Sahadan sildik,çünkü onlardan daha iyi bir kurgumuz var ve iskeletimiz sağlamlaşıyor,bugün ise adamlar sezonu kurtarma maçına çıkmış,tribünler dolu,hırs yapmışlar ve ağır idmanlardan kurtulmuşlar.
Biraz futbolu öğrenin Allah rızası için,şuraya yazılan yorumları okurken çok üzülüyorum.
Enes Başkaya60
Bravo Erman Hocam duygulara tercüman oluyorsun...
Bu maçı eğer alsaydık , müthiş bir hava yakalayacaktık.2-1 snrası , adamların morali yerle bir oldu.kalecisi bitti..Sen Onazi'yi alıyorsun.Onazi nasıl bir fark yarattı ? Al ulan Bongondayı , hatta Abdülkadiri ya hu bundan daha iyi olur be..Ahhhh,ahhhh , çıldıracağım .
saçmalama hocam ersun maç satacak :D abartmayın burada hedef yönetim olmalı hoca değil şaşırdınız hedefi kadromuz bok gibi eksikleirmiz var kuca çocuk defans yapıyor eksiklerimiz yüzünden hucum hattı verimsiz çalışıor anlasanıza artık
Doğru diyorsun ersun saçmalamıyor ben saçmalıyorum. Tarihi fırsatı kaçıran bendim. Takımı baltaladı, takımı sabote etti. Bu kadar net. Sadece şunu açıklasın, öne geçmişsin adamlar full üstüne geliyor, kontraya çıkacaksın çok belli, dili dışarda nenemden ağır koşan damdoyu neden alıyosun oyuna. Bunu anlamak için hoca olmaya gerek yok. Bu sabotajdır. Takımı satmadır.
Cemzirih
Bu akşam onazi ve ndoy girdikden sonra oyuna mehmet ali yılmaz ' ın sözü geldi maalesef aklıma .
Enaldo61
Kral 5. dakikada o golü atmasa çok farklı şeyler konuşurduk gibi geliyor bana.
istanbul medyasi takim ve tribün arasina comak sokmaya calisiyor
sizde buna canak tutuyorsunuz
Sanki Kadıköy'de diğer büyükler şikecileri yenebiliyor
Kadıköy hakemlerle 10 senede korkulu atar oldu, bundan sonra hakemler azıcık hakkaniyetli olsun korkmakta gerek kalmaz Kadıköy'den
CesurHamsi
21.08.2017, 00:03
Bero rezilleri oynadı. Bir kez adam geçmedi ortasahada tek bir top kapamadı başı boş sağa sola koştu sadece. Şayet bero oynadıysa alper ne yaptı?
Bero futbolcu felan degil ya!
Resmen macin en iyisi diye yazilar goruyorum burda, ben baska mac mi izledim?
Bero birsey yapmadi ama mactan oncede yazdim. Beroyu yusufun yerine oynatacaksin sagda solda oyniyamaz. Bunu kackere denedi olmadi. Bero iyimi kotumu ortada oynarsa belli olurki bence yetersiz. Özet: Ersun yanal cok kotu!
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
son_mesaj
yusuf oyundan cok dusmustu.Merkez ortasaha icin baska alternatif kim vardı.Abdulkadir desen ben daha o cesarete sahip bir teknik adam tanımadım bu ligde.
Bu takim 100 sene daha şampiyon olamaz fbyi de Kadıköy'de en az 50 sene daha yenemez. Bu kadar çapsız bir takımız loser kelimesinin sözlük anlamiyiz ben bugün bunu anladım.
Valla şuan hissettiklerim bunlar :D. Yönetimden artık bir sissoko, sosa, serdar vs. falan paket olarak hepsini istiyorum. Karşı çıkanlara 2.yarıyı hatırlayın diyorum, bir daha yaşamak istemiyorsanız alalım şu adamları. Maç kaybederek daha çok para kaybediyoruz.
zekeriyya
Fırsat varken yeneceksin
ararsin bu puanları arar
baskan bir Burak ile bu defteri kapatırsa yazıklar olsun
erman hoca dogru konusuyor
Arkadaşlar maçta kaybedilen puanın tek sorumlusu hoca diyoruz da bi yandan da maçın iyisi bero diyoruz.İlk 11 e almıyorduk adamı.He bongondayı erken almalı mıydı almalıydı olmadı.İki zorlu maçta 4 puan çok hoş bence
İki maçta herkes 4 puana tamam derdi ama şu maçtan sınra çıkıp bam bam bam vurur alırdık maçı kesinlikle. Öndeyiz hızlı topta Okay top kapıyor pas atacak damdoy okayın daha gerisinde ayıptır ya. 2 şut attık ikisi de gol vurdursana takıma. Burak yerine soksa Hugoyu değişen bir şey olmayacaktı ama damdoy girdi tüm takım geri geldi, oyun planı değişti. İkinci yarı 2-1 ken ilerde Hugo ve Bongonda olsa bu kadar gelebilir miydi adamlar. Farka giderdi.
Ersun yanalla en fazla 3. 4. Olunur..
İ. SARAL
21.08.2017, 00:04
Yorumlar efsane yalniz. Bugün herkesin kafa iyi. 5 yedik falan sanir okuyan.
yorumsuz6117
Hoca hoca falan değil..
Bero futbolcu felan degil ya!
Resmen macin en iyisi diye yazilar goruyorum burda, ben baska mac mi izledim?
Bero güreşçi diye seviyorlar zaten. Adam tutar, top tutar falan. Gerisi yok zaten adamda.
Penaltıdan önceki pozisyonda faulü yapan Kucka, frikikten sonra penaltı yapan yine Kucka..
alin size sabah aksam ismini sayikladiginiz kucka.
bu adami taniyor musunuz diye sorarken, yea milan'da oynayy yapiyordunuz.
yorumsuz6117
Maç bitmişti fenerin gol atmaya mecali yoktu Kucka sahne aldı..
Takim mücadele etti helal olsun ama takim ayni zamanda cok yetersiz kaldi resmen tek kale oynadilar.Hemen ders cikarmamiz lazim ve transfer yapmamiz lazim.
Yorumlar efsane yalniz. Bugün herkesin kafa iyi. 5 yedik falan sanir okuyan.
Avucumuzda olan maçı verdik ondan olabilir belki
Rakip kötü . Bu kadar kapanmanın anlamı ne? Ndoye la top tutacanda nolacak? Bu zamana kadar tuttunda ne yaptı? Ne başardın. Rodallegayla Ndoye arasındaki farkı çözemeyecek kadar kötü bir hocamısın sen ? Bu inat neden ? Ndoye gibi adamı gören fener saldırmaz mı ? Gerçekten olmaz olamaz yaa. Kucka bu olamaz sistemde bi yanlışlık var.
Hamza Yilmaz
21.08.2017, 00:05
Mac bitmisti aslinda. Rolantide gidiyordu. Fb hayatta gol atamazdi. Ah Kucka ah topa böyle mi girilir. Yazik oldu.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Burak Bıyıklı
Bero onazi damdoyu kadro disi birak.ersuna da bas tekmeyi takim kendi kendine oynasin ben raziyim.dk 5te gidip damdoyu isindirirsan gidip de yarin obur gun rodadan futbol bekleme.dk 45te gol yiyince bongondayi alcagini soyledim.ersunun yapacagi gerizekali hamleleri adim gibi biliyorum ve nefret ediyorum.allah belanizi versin hepinizin.yaziklar olsun.nere gidiyosan git ersun.kanser ettin kanser yeter ulan
Muhammed Ayaz
Azıcık birşeylerden keyif alın lütfen bu takım buralara antalya dan 7 ve kasımpaşadan içerde 6 yediği günlerden geldi .
Yapmayın destek olacağız .
Varlıbaş61
Bu takıma 3 adam alınırsa şampiyonluğa yürüyebiliriz hava yakalayarak ..
Ozan Yılmaz
Aykutcugum yine başladı algı operasyonuna iki haftadır kırmızı görmemeniz mucizeymis! Serefsz
UĞUR DURTAŞ
yönetim bu aykut denen ite
hattini bildirin,açıklama yapın
maç öncesi ve sonrası havlıyor it.
U.Sadıkoğlu
Bero 10 üzerinden 8 oynadı adam kademeye bile geldi bu kadar skor odaklı konuşmayın yahu.
akin0834
bu takımı ersun yanal şampiyon yapacaktır ... ama bugün .. ama yarın ..
erenslash
taktik hatası yapmıştır belki bilmiyorum ama satmak değildir bu Trabzonsporun hocası bu saçmalamayın hata dersin satma itam ediyorsun Ermanın gazına gelmeyin kadromuz bok gibi bu yüzden boktan oldu sonuç bak dam doyu ben de görmek istemiyorum iğrenç asıl sıkıntı bizim bu maça göre değil de şu yapılmayan transferlerin bir an önce yapılması için başkana hayvan gibi baskı yapmamız lazım yoksa bu lig bu kadroyla geçmez kadron yok hocam
Doğru diyorsun ersun saçmalamıyor ben saçmalıyorum. Tarihi fırsatı kaçıran bendim. Takımı baltaladı, takımı sabote etti. Bu kadar net. Sadece şunu açıklasın, öne geçmişsin adamlar full üstüne geliyor, kontraya çıkacaksın çok belli, dili dışarda nenemden ağır koşan damdoyu neden alıyosun oyuna. Bunu anlamak için hoca olmaya gerek yok. Bu sabotajdır. Takımı satmadır.
Arif Timurcioğlu
Aykut hakemlere ağlıyor insallah vardar maçında yenilirsiniz. Maç bitmiş trabzonspor niye kırmızı kart görmedi diyor.
yusuf oyundan cok dusmustu.Merkez ortasaha icin baska alternatif kim vardı.Abdulkadir desen ben daha o cesarete sahip bir teknik adam tanımadım bu ligde.
yusufun ölüsü onaziden yararlidir
Bero 90 dk pres yapti beyler gayette olumlu paslar atti adamdan ne bekliyordunuz xavi performansimi
yorumsuz6117
İlk ismi çıktığında dedim Kucka üst düzey oyuncu değil birşey beklemeyin diye , Okay'la da süper vasat ikili oldular..
Salih Kara
Aykut şikecisi yine bize sallıyor iki haftadır kırmızı kart görmedik diye
İ. SARAL
Avucumuzda olan maçı verdik ondan olabilir belkiOyle de bu kadar olumsuz yorum çok enteresan.
son_mesaj
mesela yusuf cıkınca bero merkeze kayıp,bongonda değişikliği gelebilirdi.Hoca onazi ile merkezi tutmayı denedi.Kagıt uzerinde dogru değişiklik,ancak onazi gerekli katkıyı vermedi.
Fırsat varken yeneceksin
ararsin bu puanları arar
baskan bir Burak ile bu defteri kapatırsa yazıklar olsun
Neyi arayacaksın 20 yıldır yenemediğin Kadıköy deplasanını sezon başında,ağır idmanlardan sonra yenilmeden kurtarmışsın,Burak sakatlanıp çıkmasa adamlarla dalga geçeceksin.
İzemeyin şu futbolu siz de kurtulun biz de.
Yeter ya cahlce deli saçması yorumlarınızdan bıktım.
Uğur KÜÇÜK
21.08.2017, 00:06
Damdoyu göndermezse bu yönetim..
Hocasini da alsin gitsin.
Yürüyemiyor ulan esssekkk gibi gidiyor.
Damdoyyy seni Allah bildiği gibi yapsın...
Rodallega olsam ben basar giderim bu gece.
Adama hakaret ulannn
Enaldo61
Onazi-Damdoy kesin gitmeli abi, kalırsalar da oynamamalılar.
kadriviv
Onazi yerine bongonda girip, okay-kuco-bero yapsa orta sahayı şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik!
thehell61
Ulan bu Ndoye yılda 2 milyon @ kazanıyor adalet mi bu ya ?
gurur6134
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta ilk golü atan ve 10 dakikada sakatlığı nedeniyle çıkmak zorunda kalan Burak’ın durumu ile ilgili Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal açıklama yaptı.
Burak’ın sakatlığının Çin’de 5 maç oynamaması nedeniyle oluştuğunu kaydeden Yanal, “Kasık bölgesinde tendinitleri var. Biraz onu zorluyor bu ara.. Çin’de ki 5 maçta cezalı olup orada fazlasıyla antrenman yapamaması biraz burada ki tempo, çok sıcak havada oynandı. Burak’ın o günden beri ağrıları var. Devamlı çalışıyor. Bir kaç hafta içinde iyi duruma gelir” dedi.
Haftaya muhtemelen burak olmayacak milli ara geldi Allahdan toparlar kendini..goztepe macina roda yerine damdoyla baslar bu hoca yine..
akin0834
trabzonspor un teknik trektörüne maçı sattı diyenler gitsinler fener i tutsunlar .. alenen şike yaptı deniyor .. ayıp .. hocalarında kötü günleri olabilir .. terc,hlerde inanıolmaz hatalr yapmıştır ersun .. canı sağolsun
Hala daha Kucka üzerinden analiz yapılıyor takımı o kadar gömerde ileriye N'Doye gibi koşmayı driplingi 5 sene önce bırakmış adamı salarsan rakip o penaltı olmasa dahi dakikalar içiersinde defalarca hataya zorlar seni.
Oyun anlayışı bu maçı berabere bittirtti şahısların hataları ikincil faktördür.
Manava61
İki maçta herkes 4 puana tamam derdi ama şu maçtan sınra çıkıp bam bam bam vurur alırdık maçı kesinlikle. Öndeyiz hızlı topta Okay top kapıyor pas atacak damdoy okayın daha gerisinde ayıptır ya. 2 şut attık ikisi de gol vurdursana takıma. Burak yerine soksa Hugoyu değişen bir şey olmayacaktı ama damdoy girdi tüm takım geri geldi, oyun planı değişti. İkinci yarı 2-1 ken ilerde Hugo ve Bongonda olsa bu kadar gelebilir miydi adamlar. Farka giderdi.
Ya degişikliklere bir şey demiyorum ancak adamın kafasında farklı şeyler vardı demekki bizden bu derece eleştirmek yanlış bence.
Nihat Günay
Ndoye'yi alamadı diye Sadri başkanın arkasına teneke bağlayanlar şimdi Ndoye'ye sallıyor.
Hey Allahım yaa.
Hiç görmediğimiz adamlara aşık olmakta üstümüze yok. Bir başka örnek de Kucka
hocam abartmayın ya .. yazıdgın saçmalık .. neden satsın maçı .. aziz olduğu sürece ersun gidemez fener e .. ersun yanal şikeci miki maçı satsın .. trabzonspor un hocasına maçı sattı diyemezsin .. sakin biraz
Öyle mi dersin, ben kolay kolay bu kadar net konuşmam, ersun yaptığı değişikliklerle takımo satmıştır, fenere göz kırpmıştır çok net. Saçmalayan bu kadar net olayı göremeyrn sizlersiniz.
erenslash
saçma penaltı olmasa yenerdik evet ama beni asıl düşündüren bu maç değil kadro kapasiten bu kadar burada başkanın h alt etmesi var hocam burak sakatlanmasa bu maç bizim ama sana diyeyim düzgün bir stoper ve ortasaha ve kanadın olsa bu maç 3-4 olurdu buraksız bile emin ol
Nereye yenemezsin ya 82.dakika 2-1 ondesin. Fenerin kadrosundan şu takıma tek adam alırım başka birini hayatta almam. Leş gibi takımlar şu maçi kazanamamak hoca sebebiyledir
Murathan
Oyle de bu kadar olumsuz yorum çok enteresan.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMevcut takımın şampiyonluğa oynaması için soyle mucize denilen galibiyet alması gerekiyordu. Oyun ümit vermiyor.
bu takimin arkasinda duralim sampiyon oluruz
net sampiyon
bu sene olmasada seneye garanti
Mustafa YILMAZ
21.08.2017, 00:07
güle oynaya kazanacağımızı maçta önce burak sakatlandı ki büyük fark yaratıyor bizim takımda burak.
sonra ersun yanal devreye girdi yada giremedi henüz kararını veremedim !!
öndesin zaten ve deplasmandasın kendii evinde değil baskı yiyeceksin o yüzden top tutan damdoy yerine kontraya daha uygun hugo'yu alacaksın oyuna.
hızlı hücuma çıkarken pas kalitesi yüksek yusuf oyunda kalacak onu çıkartmayacaksın. ulan 2-1 öne geçtik bakıyorum kontraya çıkacak bi tane oyuncu yok takımda alsana daha önce oyuna bongonda'yı ama dedim maçı izlerken babama kesin gol yeriz 90. dakikada alır oyuna diye. ayıptır
kimse hikaye anlatmasın bu maçı kazanamadıysak ersun yanal'dır baş sorumlu.
şikeciler bildiğin toplama takım ve takım olabileceklerinide hiç sanmıyorum daha beter olurlar inşallah.
Enaldo61
Bu Damdoy'u alan bu kadar para veren yönetimin ben ta ikibinüçyüzaltmışsekizbeşyüz.
olan olduda damdoy denen herif bu hafta içi yollansin veya fesh edilsin. İmza falan başlatmak lazim
jairzinho
aga sen ileri çıkmıyorsun ki damdoy top saklasa ne olcak.ileri çıkamıyorsan defansın arkasına sarkan erdoğan yada hügo ile oynayacaksın.
damdoyun kaçırdığı ağır olduğu pozisyonda erdoğan olmalıydı.kimse tutamazdı defans yetişemezdi.net
damdoy tercihi ile kaybet kaybet oldu.ne top tutup takımı rahatlattı ne de defansın arkasına sarkabildi.
erman hoca dogru konusuyor
Erman senin gibi boş taraftarlar için iyi konuşuyor,bu maçta yenilmeyerek takımı oturtan adama sallıyor ve senin gibi futbol özürlüleri de alkışlıyor.
yorumsuz6117
İki tane kötü takımın futbolun fsinin oynanmadığı bir maç.. Bugün başka bi takım olsa feneri dağıtırdı..
son_mesaj
Bero 90 dk pres yapti beyler gayette olumlu paslar atti adamdan ne bekliyordunuz xavi performansimi
bosver hocam anlatamazsın.İstiyorlar bero iki uc adam gecsin,bakmadan pas atsın,bacak arası yapsın.
Futbol boyle bir oyun değil.Eninde sonunda anlayacaklar.Adam kucka vasat diyor.Tamam penaltı pozisyonunda cok acemi hata yaptı.
Ama eger oyunu ilk yarıda tuttuysak bu tamamen yusuf,kucka,bero sayesinde oldu.
Burak'ın sakatlanması çok olumsuz etkiledi, Yusuf-Onazi değişikliğiyle de galibiyetten vazgeçtik maalesef.
N'doye'u görmek istemiyoruz, neyse aradaki sıkıntı çözülsün, Rodallega'nın ölüsü daha iyidir.
Alakasi yok Joomla.Trabzona gelen oyuncu birden kötülesiyor.Ndoye iyi bir örnek! Janko iyi bir örnek! Ve niceleri... bir sey oluyor ama ne oluyor onu cikaramadim.
Murathan
21.08.2017, 00:08
saçma penaltı olmasa yenerdik evet ama beni asıl düşündüren bu maç değil kadro kapasiten bu kadar burada başkanın h alt etmesi var hocam burak sakatlanmasa bu maç bizim ama sana diyeyim düzgün bir stoper ve ortasaha ve kanadın olsa bu maç 3-4 olurdu buraksız bile emin olYa eyvallah stoper ortasaha 10 numara lazım zaten. Ama ndoye ile gol atamazsin. Castillo da yok ki şapkadan bir şeyler çıkarsın
Samet Berber
Arkadaşlar biraz sakin olun yahu bu kadar hakaret edilmez yazıktır günahtır.
Colakoglu
trabzonspor un teknik trektörüne maçı sattı diyenler gitsinler fener i tutsunlar .. alenen şike yaptı deniyor .. ayıp .. hocalarında kötü günleri olabilir .. terc,hlerde inanıolmaz hatalr yapmıştır ersun .. canı sağolsun
Mactan önce fenerbahcenin stadinda, burda olmak büyük keyif diye aciklama yaparsan, sacma sapan oyuncu tercihleri yaparsan lafida yersin...
jairzinho
başka bi takım olsaydı fb nin bu kadar riskli oyununu cezalandırırdı aga.tabi damdoyla değil.
İ. SARAL
Burak ile Rodallega nin en ufak bir benzerligi yok. Burak tam Damdoy ile Hugo nun karışımı. Hugo yu tercih etse o da Damdoy kadar geriye yardim etmeyecekti, top tutamayacakti vs. Hugo girse kesin yenerdik laflari biraz afaki.
karabela
Ersun hoca maçı yönetemedi Burak sakatlanmış Fenerbahçe üzerine gelmeye çalışacak, koşamayan Damdoyu alıyorsun geniş alanda oynayacak Rodellegayı almıyorsun nerden baksan elimde kalıyor kazayla ikinci gol geldi dakikalarca Bongondayı almıyorsun resmen yazık etti maça.
Ibrahim Gaygusuz
21.08.2017, 00:09
Burakin cikmasi
Ugur ve Pereira'nin ayni kademeye girmesi
Macin kaderini degistirdi
Burak ve koşan mücadele eden oyuncular üzerine kurulu bir sistem maalesef Burak'ın sakatlanmasıyla yalan oldu. Sakatlıktan sonra Rodallega oyuna girseydi daha farklı şeyler konuşuyor olurduk, ama şansa N'doye çizgiden götürdüğü topu gol yapabilseydi de çok farklı şeyler konuşuyor olurduk Ersun Yanal Mourinho olacaktı muhtemelen. Sağlık olsun ama iyi oynamıyoruz maalesef takımda birçok eksik var. Orta sahada çok etkisiz kalıyoruz, kanatlarımız işlemiyor. Savunmamız fena değil ama önde Burak olmadığı sürece üretmekten yoksun bir takım görüntüsü olacak gibi gözüküyor.
Çağdaş DENİZ
yaw rodeyi neden almıyorsun
bongonda neden girmiyor yaa
4-1 5-1 lik maçtı offf of
Adem Köse
Inanin kuskularim var Ersun Hoca hakkında bilerek yapmis olabilir mi? Sen oyuncunu bilmiyor musun Ndoye neydi oyle yaa
N'doye'nin satılmasına yeni transfer kadar sevineceğim.
Aykut 2011'deki gibi hakemlere oynuyor yine. İki haftada kırmızı kart görmememiz ilginçmiş. Adamın başka işi yok.
cotanak61
Bu Aykut Serefsiziii ne diyor ? Biz son 2 macda nasil kirmizi yememisiz. Bu ne diyor? Buna düsmüs bizim isler?
worldmaster
Bence takimdan ziyade taraftarda sorun var. Yorumlara bakar misin. Futbol sonuc isidir. 1 hafta sonra kimse oynadiginiz oyuna bakmayacak. Tamamen anlık yorumlar yapiliyor.
Burda yazilanlar icler acisi.
Ya degişikliklere bir şey demiyorum ancak adamın kafasında farklı şeyler vardı demekki bizden bu derece eleştirmek yanlış bence.
Hoca bazen gereksiz inat yapıyor. Damdoyun girmesinin herhangi bir mantığı yok. 20. Dakikada bütün taktik ve sistemi değişmek zorunda kaldık. Top tutuyor denen Damdoy kaç tane top tutmuş haftaya olsa aynısını yine yapacak.
son_mesaj
net sampiyon
Takım kesinlikle ümit veriyor.Ancak uc net transfer gerekli.stoper,kanat,merkez ortasaha.
sakosako
neyse bunun Trabzonu da var, orda da elimizden kaçırmayız inşallah bıldırcınları. şu transferleri halletsek bir an önce ya. göztepeyi şu halimizle de yeneriz ama ligin tamamı böyle gitmez oyuna giren onaziyi gördük işte gram katkı vermedi
serdaracıl
Eğer forvetin kötütse geri kalan 10 oyuncuya da küfreder durursun. Kuçka bero ve yusuf iyi mücadele ettiler. Ndoye her şeyi bitirdi
Samet Berber
Sakin olun biraz sakin Aykut'un açıklamalarına bakın ona küfredin kendi hocanıza değil, ayıptır.
danger00
1-şansızlık; burak'ın sakatlığı
2-ersun yanal; n'doye tercihi ve hem oyuncularına hem de rakibine biz 3'ü aramayacağız mesajını veren yusuf-onazi değişlikliği
bu takım 2 transferle yine iyi işler yapacaktır, enseyi karartmamak gerek. ancak hocanın da yanına gerçek bir yardımcı antrenör alıp, farklı bir gözle oyunu izleyen birinden akıl alması gerek!
adam yaptigi her beceriksizlikten sonra suratinda pis bi siritma bize sover gibi. Yani adamin senegaldaki ebesinden danimarkadaki hocasina kadar sovmedigim kalmadi
Bero maçta iyi olan 2-3 oyuncudan biriydi bence. Dua edelim Burak fazla uzak kalmasın sahalardan yoksa biteriz.
UĞUR DURTAŞ
Maç bitmişti fenerin gol atmaya mecali yoktu Kucka sahne aldı..
*
kesinlikle maç bitmişti hatta ve hatta seyirci oyuncuları ıslıklıyordu.
kuckaya gelene kadar;
sorgulanması gereken ersun hocadır.
rakip bilinçsizce saldırıyor,defansı önde kuruyor
hızlı oyuncularımız bongongo ve y.erdoğan dururken
onazi?
bu akılla 20 yıl daha bekleriz.
kazanılmış maçı verdik.çok net
cotanak61
Aykut Kocaman ne kadar cirkef bir insan
Erman senin gibi boş taraftarlar için iyi konuşuyor,bu maçta yenilmeyerek takımı oturtan adama sallıyor ve senin gibi futbol özürlüleri de alkışlıyor.
İnsan gibi konuş . Dangalaklıgın luzumu yok
Ahmet Kara
21.08.2017, 00:10
Maçtan önce deseler ''1 puana razı mısın ?''. Evet derdim. Lakin maçı izledikten sonra beraberliğe üzüldüm. Burak'ın sakatlanması , Ersun Yanal'ın yanlış oyuncu tercihleri maçın 2-2 bitmesine sebep oldu. Ersun Yanal , eğer Rodallega'ı oynatmayacaksa satılması daha doğru olur. Boşuna para vermeyelim.
Genele bakıldığında Konya ve Fenerbahçe deplasmanlarından toplam 4 puan almak kötü değil.
Şu an ki takım şampiyonluk yarışı veremez. En fazla 4. olur. Bu takıma stoper , orta saha şart oğlu şart. Yönetim bu kadar geç kalmasa bu transferlerde bugün çok farklı şeyler konuşurduk.
MehmeTS_ADANA
herşeyi kabul ederim ama hocanın 2-1 öndeyken maça tiyatro gibi izlemesini anlamak mümkün değil ya. kesinlikle 10 numara eksikliğimiz var o guliano mudur ne haltsa iyi adam belli. ama bize ondan ziyade valbuena gibi biri lazım. bu arada son dk larda ndoyenin pasında o ceza sahası içinde ki oyuncunun biraz oyunu okuma bilgisi olsa içeri doğru kaçar golü atardı. feneri bu durumda yenemediysek nasıl yeneriz bilmiyorum
ÖmürKaradeniz61
Şöyle düşünün eğer kazanmış olsaydık korkunç bir beklenti içine girecekti camia ulan yoksa şampiyon mu oluyoruz diye bu sene başında iyi birşey değil aynısını yaşadık çünkü şotayla.
net sampiyon
11'e 3 transfer yapılsın bu sene oluruz. Allah aşkına stoper ve 10 numara alsınlar şu takıma.
erenslash
castillo olsa var ya bir şeyle rolurdu yalnız ermana katıldığım noktalar niye yok onu da söyleyeyim erman güzel konuşuyorsa sıkıntı şu takımımızı ne kadar tnaıyor? eksiklerimiz var hemde bu eksikler takımın oyununu düşürüyor bunu söylemiyor ersun asıl şunu düşünmesi lazım bana üç adam verin alın ben götüreyim yapamıyorsa atarsın ersunu ok ama yok herife malzeme vverme sonra harikalar yaratsın burakla niye başladı o zaman?ersun burak numaradan sakatlanda ben seni oyundan mı alayım dedi? dam doyu değil rodagellayı da alsa bu maçı alamazdık
Ya eyvallah stoper ortasaha 10 numara lazım zaten. Ama ndoye ile gol atamazsin. Castillo da yok ki şapkadan bir şeyler çıkarsın
İ. SARAL
Mevcut takımın şampiyonluğa oynaması için soyle mucize denilen galibiyet alması gerekiyordu. Oyun ümit vermiyor.Şampiyon olacağımızı mi düşünüyorsun? Her sene hedefimiz ilk 3 olmali.
*
çok koşmak futbolcuyu en iyi yapmaz.
bero ne yaptı?
adam mı eksiltti?alper gibi
öldürücü kim dokunsa gol olur ortamı yaptı?
kornerden gelen toplara kafa mı vurdu?
kaleyi bulan şut bu çekti?
vs vs
bize skor yapacak oyuncu lazım,fark yaratacak oyuncu lazım
bero geldiği günden bugüne kadar 2 asist 2 gol!
fark yaratacak yabancı oyuncu bero olmamalı.
Uğur hocam, ben size Bero çok koştuğu için maçın en iyisiydi demedim. Ama bakın çok samimi söylüyorum bu maçtan önceden Bero'nun oynaması gerektiğini savunan biri olarak evet maçın iyisi Bero'ydu. Büyük maçlarda çok iyi oynuyor kim ne derse desin
Adem Köse
21.08.2017, 00:11
Castillo olsaydi yine almazdi. Yok arkadas takım savunmasi istemiyorum. Ilerde basicaksin topu ilerde tutacaksin
Sefaenes
zaten hata orda biz isme Transfer ediyoruz ac oyuncu lazim ha Kucka ilerde iyi oynar ama bize ac yetenekli oyuncular lazim onazi ndoye gibi oyuncular degil
Turgay Atalay
Erman Toroglu denen dangalaki ciddiye alip burada onun kafasiyla yazanlari görmek enteresan. ErsunYanal mac satti diyen Trabzonsporlular ile aykut kocamal maci satti diyen fenerliler ayni zeka seviseyinde ona göre. Aklilli olun azicik akilli.
Eee maçtan sonra transfer haberleri gelir deniyordu, bir gelişme var mı. Çok mu erken yoksa :D
Murathan
Şampiyon olacağımızı mi düşünüyorsun? Her sene hedefimiz ilk 3 olmali.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk 3 demek şampiyonluk zaten benim için.
Forumun %90 ı futbol özürlüsü sana göre yani anladım. Bir sen anlıyosun futboldan.
Beyler takim diriydi. Ersun hoca bize gelebilecek belkide en iyi hoca. Bugun kizdigim nokta theo ve rodeldi umarim damdoyun rodelden iyi topcu oldugunu dusunmuyodur
Aykut Kocaman ne kadar cirkef bir insan
Adam sikeci daha ne bekliyorsun?
Şahinoğlu
21.08.2017, 00:12
Maçı hoca verdi, ama olaya şu gözle bakarsak hayırlı oldu belki 3 tane iyi adam ihtiyacı olduğumuzu anlar yönetim transfer yapar Burak çıktı takımın hali ortada Kucka fuzuli transfer,Bero,Damdoy,Olcay takımda aynı anda olunca takım amatör ruha bürünüyor.Acil stoper ve ofansif bir orta saha oyuncusu almamız lazım.
61_Hasan_69
Kadıköy deplasmanından puanla donmusuz . Takım ümit veriyor . Biraz dolu taraftan bakın bardağa
akin0834
volkan ı yuhalattı olcay ... aykut un koltuğu sallandı ... kadıköy den 1 puan aldık öyle yada böyle ... bunlara bakmamız lazım bizim ..
Numan Yerlikaya
Ahmet Çakar ayku'a fena sallıyor
Alakasi yok Joomla.Trabzona gelen oyuncu birden kötülesiyor.Ndoye iyi bir örnek! Janko iyi bir örnek! Ve niceleri... bir sey oluyor ama ne oluyor onu cikaramadim.
alakasi bizim cahilligimiz, bizim taraftarin önüne bi isim at; biraz cilala sonra adami hic izlemedikleri sabah aksam ismiyle yatar kalkarlar. alinamadigi zaman da küfür ederler. zaten ise yarayacak olsa milan birakmaz.
Sakin olun biraz sakin Aykut'un açıklamalarına bakın ona küfredin kendi hocanıza değil, ayıptır.
Aynen öyle. Adam üzerimize oynuyor biz Ersun Yanal'a sövüyoruz.
Burak'in macin basinda sakatlanmasi fe-be'nin bu geceki sansi oldu.
Emrah KabuL
21.08.2017, 00:13
20 yılın üstüne üstelik Burak'tan sonra oyuna giren Damdoy'a rağmen şu maçı kazanabilirdik.. yazık oldu valla.
Ersun Yanal oyuna müdahale konusunda sıfır.. damdoy tercihi nedir Allah aşkına ? Rodallega ne yaptı bu adama ?
Allah'ım ya.. 5 dk kalmış ve yaptırdığımız penaltıya bakın.. olacak iş değil.. nedir bu şanssızlığımız yahu..!
En çok da neye üzüldüm biliyor musunuz ?
Sürekli olumsuz yorumlar yazıp rakiplerimizi yüceltenler,ligi ilk 6 içerisinde bitiremeyeceğimizi belirtenler,fenerden 3-4 gol yesek de üzülmem diyen tipler vardı ya ah işte onlara da şu maç öyle böyle değil fena kapak olacaktı ya neyse..
Ve yine Olcay'ın şut atmaması,skorer olmamasını eleştirenlere de..
Enaldo61
Dolu tarafından bakıyoruz bu hoca hatalarını tekrarlayıp durursa büyük sıkıntı...
emesenbisi
Yok arkadaş, bazı arkadaşlar abartmayın diyor. Abartırım. Domdoy golmu atacaktı ? Yoksa ilerde topmu tutacaktı ? Bu adam ne işe yarar oyuna aldı. Çıksın hoca anlatsın. Benim anladığım tek şey 1-0 dan sonra dk 20 den dk90 a kadar geride kapanıcaz bulursak atarız bulmassak 1-0 bitsin yersekte 1-1 olsun dönelim mantığı vardı. Korkağın teki ersun
Neyse dua edelim de Burak'ta bir sıkıntı olmasın. Daha Castillo ile beraber oynayacaklar insan heyecanlanıyor
Bence takimdan ziyade taraftarda sorun var. Yorumlara bakar misin. Futbol sonuc isidir. 1 hafta sonra kimse oynadiginiz oyuna bakmayacak. Tamamen anlık yorumlar yapiliyor.
Burda yazilanlar icler acisi.
Bizde taraftar falan yok,sezona en zor iki takımla birisi 20 yıldır yenemediğin Kadıköy deplasmanı ile başlamışsın,bu skorları alan takımı baş tacı ederler,buradaki skor manyaklarına bakarsan saldıracaktık ama o ağır idmanlarlardan sonra takım sezonu da çıkaramasın.
Çok boş ve vasat adamlar yazıyor,bazıları da Hacı ve Hekimoğlu'nun beslemeleri her haraketleri faul.
Bu takım şampiyon olsun hepsine küfrü basacam,bu forumda da durmayacağım bu boşluk insanı yoruyor.
Samet Berber
Arkadaşlar ben de eleştiriyorum ama yazdıklarınızı lütfen bi göndermeden okuyun. Hakaret ediyorsunuz gerek yok, yapılacak 2-3 transferle çok net şampiyonluğa oynarız onu gösterdi takım.
Yarın kuckaya 5 verseler ben hiç beklemem..okay içinde geçerli..
Burak Bıyıklı
Hakem duzgun bi hakem olsa o beroya iki kere kirmizi verir.onun yaptigi kadar amator faul yapan bi tane futbolcu yok.buna pres denmez.orta sahada pozisyon yokken adami arkadan itmek mi pres.kanata gidip armut armut karsisindakini izlemek mi futbolculuk.koy bongondayi kanada da gor adam nasil geciliyomus
odyseuys
21.08.2017, 00:14
aykut ! kocaman bir şerefsizsin. o şikeci camiaya en çok yakışan isimsin.
11'e 3 transfer yapılsın bu sene oluruz. Allah aşkına stoper ve 10 numara alsınlar şu takıma.
2 yeter
serdar ve sissoko tarzi bisey
daha castillo gelecek
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.