PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Sefer A.
20.08.2017, 17:34
rezil bizim u21 rezzziiiiillll... Ugurcan sen de o topu çikar üzerine geliyor be

İskender Çakmak
20.08.2017, 17:34
Genç takım maçı şuan fbtv de yayınlanıyor isteyenler izleyebilir..
2-0 oldu kapattım maçı

Ozan Yılmaz
20.08.2017, 17:35
U21 leş atıyor izleyip moral bozmayın

Sefer A.
20.08.2017, 17:39
satsan böyle oynamazsin...

selcuk
20.08.2017, 17:41
U21 leş atıyor izleyip moral bozmayın

bari burda skora bakmayin

bir yaslara bakin, bizim bu sene bugra, sergen vs... gibi yari takim transfer oldu

uzaklasin su mainstream basari taraftarligindan

Arda'
20.08.2017, 17:42

bir yaslara bakin, bizim bu sene bugra, sergen vs... gibi yari takim transfer oldu

Buğra ile Sergen neden gönderildi ?

Ozan Yılmaz
20.08.2017, 17:43

skora bakmam oyuna ve oyuncu kalitesine bakarım.

Sefer A.
20.08.2017, 17:44

yau hem Sergen'i begenmiyorsun, hem de simdi gitmesini bahâne olarak kullaniyorsun... 5dk izle görürsün takimda kalite yok yau 20sn top sakladigimiz yok böyle rezillik olmaz... sag bek 2 numara kim bilmiyorum ama les yaa berbat kere berbat...
Cafer Tosun niye ortalikta yok ? böyle takim yönetilmez baslarim böyle ise yaa... her zamanki gibi berbat stoperlerimiz var,, Ugurcan da kötü, versinler alt lig takimlarina da baski altinda oynasin yoksa u21 falan çürüyüp gidecek, öyle gelisemez o

selcuk
20.08.2017, 17:47
Buğra ile Sergen neden gönderildi ?

prof takimlara transfer oldular

orda ahmet hakan, murat cem gibi kadronun büyük kismi 17,18 19 yasinda

rakip gecen senenin sampiyonu, 2 oyuncu disi tam kadro

yau hem Sergen'i begenmiyorsun, hem de simdi gitmesini bahâne olarak kullaniyorsun... 5dk izle görürsün takimda kalite yok yau 20sn top sakladigimiz yok böyle rezillik olmaz... sag bek 2 numara kim bilmiyorum ama les yaa berbat kere berbat...
Cafer Tosun niye ortalikta yok ? böyle takim yönetilmez baslarim böyle ise yaa... her zamanki gibi berbat stoperlerimiz var,, Ugurcan da kötü, versinler alt lig takimlarina da baski altinda oynasin yoksa u21 falan çürüyüp gidecek, öyle gelisemez o
sergeni as takim icin yetersiz diyorum

umarim paf liginden muhabbet döndügünün farkindasindir sefer

cafer ile sorunlar varmis...

Arda'
20.08.2017, 17:48
Torpillileri doldurmuşlar u21e anlaşıldı

stichus
20.08.2017, 17:53
Kadıköy'deki maçları hatırlayan kimse kalamdı takımda. Psikolojik açıdan pek yüklenme de olmadı hafta boyu. İlk defa bu baskıyı hissetmeden (geçen sene kopmuştu lig) bir maça çıkıyoruz. Yenmek zorunda değiliz yani, bu bizi rahatlatacaktır. Buraya lehimize bir artı koyalım.

Rakip her nasılsa sezon boyu yahut sezonlarca yaptığı tüm hatalardan birden bire dönmüş olarak çıkıyor bizim maçlarımıza. Üst düzey bir konsantrasyon, tribün desteği ve kadro gibi tüm dezavantajlarını bu maçta kenara koyuyorlar. Şikayetçi olunan oyuncular bizim maçta oynatılmıyor, spor basınının sistem eleştirileri yalnızca bizim maç için ciddiye alınıyor, hasılı bizim maça özel en doğru kadro sistem ve tribün desteği ile çıkıyorlar sahaya. Her zaman hakem desteği yanlarında zaten. Hayata küsmüş topçuları patlama yapıyor falan ona da genel olarak şans diyelim ve buraya bir eksi koyalım.

Aramızdaki bu tarihi gerilimden kendisine anlatılsa da çok yaşamadığı için olumsuz etkilenmeyecek mas gibi joao gibi oyuncuların yanında asla oyunu bırakmayacak kendiliğinden hırslı iddialı oyuncularımız ilk defa bu kadar fazla sayıda yer buluyor kadromuzda. Burak olsun olcay olsun rodallega kucka okay theo onazi gibi oyuncularımız sayesinde bir artı daha koyabiliriz.

Saçma sapan bir erken gol yemeyelim, bu kadar artı ile maçı alacağımızı düşünüyorum. Sonrasında da normalleşme gelmeli ve bu gerilim saha içerisinde kazanma arzusu ile tevil edilebilir düzeyde kalmalı bence.

İyi bir dilekle bitireyim. Ben pek kullanmam ama duymaktan çok hoşlanırım, boğazımda bir şeyler hissederim hep duydukça: Oyna, dik oyna!

Aydın Danış
20.08.2017, 17:53
Ya beyler her şekilde her türlü her durumda neden hiç yapıcı yorum yok neden sürekli yerme yerin dibine sokma sevdası var bizim taraftar kitlesinde çok merak ediyorum yahu gömecek bir küçük nokta buldunuz mu gerisini çorap söküğü gibi getiriyorsunuz...

selcuk
20.08.2017, 17:54
bir daha genc takimlar mac saatini buraya yazarsam yayin oldumu

ist. taraftarlarina benzemeye basladiniz

cocuklarin yeteneklerini izleyim diyecegine skor

rahimin kademeleri, ahmetin presi, teknigi, muratin calimini, ugurcanin ayagini gören yok

Aydın Danış
20.08.2017, 17:54
Bende yenileceğimizi düşünüyorum eyvallah tamam ama körü körüne sürekli hayıflanmak gömmek iyi değil birlik beraberlik olması lazım bunu sağlamamız lazım...

Gümüshane
20.08.2017, 17:56
Arkadaşlar şimdi bizim fenerbahce fobimiz var bu açıkca ortada. Futbolcuları hep stresle yolluyoruz maça. Hadi koçum bu öaçı almalıyız etmeliyiz diyince futbolcuyu geriyoruz ister istemez. Şimdi geçen haftaki maçı izleyenler biliyorkş bu takımın orta sahası yok!! Onaziyle iyi giderken bu adamı satmayı düşünmek neden? Birde 50.yılda şampiyonluk derken.. kuckayla olacak işler değil bunlar.. bugğn onaziyi 11de görmek istiyorum

61_Hasan_69
20.08.2017, 17:56
Oynayan kadroda özellikle forvet Dogukan sağ açık Ahmet Hakan orta saha Murat Cem izlenilesi . Bu maçta kotuyuz ancak genel olarak en sağlam jenerasyonumuz

Faruk BERBER
20.08.2017, 17:58
Torpillileri doldurmuşlar u21e anlaşıldı

Ne zaman böyle olmadı ki ?

Yerlere göklere sığdırılamayan gençler kadrosuna altyapıdan 1 kez bile oyuncu almayan (altyapıya önem vermeyen) Fenerbahçe karşısında eziliyor :)

special one
20.08.2017, 18:01
Çok değil 2-3 yıl önce tüm şikecileri sıraya dizen PAF takım oyuncusu nerde şimdi?

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 18:06
Transfersizlikten 20 yasindaki çocuklara da sardik iyi mi ?
Hasbinallah...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefer A.
prof takimlara transfer oldular

orda ahmet hakan, murat cem gibi kadronun büyük kismi 17,18 19 yasinda

rakip gecen senenin sampiyonu, 2 oyuncu disi tam kadro

sergeni as takim icin yetersiz diyorum

umarim paf liginden muhabbet döndügünün farkindasindir sefer

cafer ile sorunlar varmis...
ya rakipte de is yok nasil sampiyon olmus bu lesler... eze eze yenmemiz gerek sunlari, topçu falan degiller... bizimkiler daha da berbat, neyi göreyim ki 20 sâniye top saklayamiyoruz yaa... Cafer ile sorun varmis da niye var, olmamali... 1461' gitmek istememis, niye gitsin 4.seviye ligine, zâten plan yok hedef yok o takimda...
zamâninda 61 kere dedik bu takimi çikarin üst lige, Türkiye ile baska ülkeler yok efendim ispanya barcelona falan kiyaslanmaz...
hedefi 7.lik ve 15.lik arasi olan bir takim olamaz, olmamali zâten, yok oldu da zâten... simdi sikeci zivazlar çikinca da zirlariz, Göztepe satilmislari yendi mi seviniriz dört gözle izleriz bekleriz satilmislar çikmasin diye... hepsi o zaman 1461'i üst lige çikarmamanin mok yemeleri iste...
simdi daha bir sey ispatlamamis Cafer'i bile yollayamazsin oraya, gerçi ispatlamamis ama u17 milli takim kaptaniydi bir ara, ne isi var 3.ligde...
simdi alin sizin olsun 1461.. ulan bizden fazla "proje" takimi olan, daha dogrusu daha fazla alt yapiya önem veren Altinordu bile süperlige çikma hedefini kovaliyor, biz ise yok efendim broje yok topçi yedistureceuk... lafa geldi mi ooo yurt disindan gençleri topla, he toplarsin ptt 1.ligine bekle...
aklima geldikçe sinirleniyorum böyle rezillik olamaz inanilmaz salakça bir hatâ yapildi olacak is degil...

Oynayan kadroda özellikle forvet Dogukan sağ açık Ahmet Hakan orta saha Murat Cem izlenilesi . Bu maçta kotuyuz ancak genel olarak en sağlam jenerasyonumuz
top gelmiyor ki onlara adam akilli, hele Dogukan'a...

İlkhan
Rakip yapacağı hata sonucunda taraftarın protestosuna maruz kalacağını bildiğinden var gücüyle saldıracaktır. Ayaklar yere bassın, sakin oynayalım bu maç bizdedir. Tahriklere de kapılmadan.

Şayet hakem nezdinde hatalar silsilesiyle bu maç biterse, direkt dava açılmalıdır. Bu kulüp para kazanıyor! Babasının keyfine oynamıyor yani. Öyle iki hata yaptırıp sonuca etki edersen bedelini de ödemelisin.

61_Hasan_69
Çok değil 2-3 yıl önce tüm şikecileri sıraya dizen PAF takım oyuncusu nerde şimdi?

Su an takımda oynayan en az dört oyuncu namağlup şampiyon olan u17 takımının kadrosundaydi

merdeme
20.08.2017, 18:07
TV'de yorum yapan herkes "Trabzonspor daha hazır takım" diyor. Teknik olarak şikecilerin bizden üstün bir yanı yok. Fakat deplasman atmosferi, hakem, seyirci baskısı ve şikecilerin ekstra motivasyonu nedeniyle onları üstün görenler de çok. Hepsini yutturun onlara be.

Maça öyle çıkalım ki 5. dakikada korksun adamlar. Ayakları dolansın. Maça ortak etmeyin şu şikecileri. Vurup geçelim.

Arda'
20.08.2017, 18:10
Sağ kanatta Olcay oynamalı Valbuena karşısında Pereira durduramaz o adamı tek başına

Sefer A.
20.08.2017, 18:11
Ne zaman böyle olmadı ki ?

Yerlere göklere sığdırılamayan gençler kadrosuna altyapıdan 1 kez bile oyuncu almayan (altyapıya önem vermeyen) Fenerbahçe karşısında eziliyor :)
rezillik iste... bizim u19 bile bunlari yenmeli, topçu falan degil bu fbliler... onlar berbat biz daha berbat...
1461 konusunda Sadri baskan baskiya mi boyun egdi yoksa emir mi geldi bir yerden bilmiyorum ama bu konuda tam sövmelik...
yan binâdaki takimin Trabzonspor'dan ayrilmasi durumunda yamukluk yapabilir diye korkanlardan bir mok olmaz... alin simdi 1461'i ne yaparsaniz yapin... çikariz ordan he çikariz bekle

Sefer A.
20.08.2017, 18:13
Su an takımda oynayan en az dört oyuncu namağlup şampiyon olan u17 takımının kadrosundaydi
geçen senenin u17 takiminda mi daha önce mi ?

Sağ kanatta Olcay oynamalı Valbuena karşısında Pereira durduramaz o adamı tek başına
Bongonda da olur skinti olmaz, geçen hafta Olcay'dan fazla savunmaya yardim etmisti... az ama öz döndü... ne zaman geri gelse topla bulustu, ya kapti ya da takim arkadasi kapip ona verdi...

tonya55
20.08.2017, 18:15
u 21 macını izliyorum kaleci harici pek göze carpan oyuncu yok.

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 18:18
TALİHİMİZ BUGÜN YINE DÖNECEK !!!
OYNA, DİK OYNA !!!https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170820/5d9d80c7197d7c767332d51ca691f27d.jpg

61_Hasan_69
20.08.2017, 18:19
geçen senenin u17 takiminda mi daha önce mi ?

Bongonda da olur skinti olmaz, geçen hafta Olcay'dan fazla savunmaya yardim etmisti... az ama öz döndü... ne zaman geri gelse topla bulustu, ya kapti ya da takim arkadasi kapip ona verdi...

Geçen sene değil ondan önceki sene Abdus te o takimdaydi . Bizimkiler namağlup şampiyon olmuştu sonra lige play off sistemi getirildi hatta lig uzatıldı yalandan

Sefer A.
61.dk serbest vurustan gol, M.C.Akpinar sanirim... anca duran toptan atariz zâten, sahada yerlesimimiz, savunmamiz berbat... ama fb de kötü, bunlara yenilmek ayiptir yaa

Enaldo61
Ben de bugün talihimizin döneceğine inanıyorum ve yolun sonunda ışık görüyorum.

Sefer A.
20.08.2017, 18:20
Geçen sene değil ondan önceki sene Abdus te o takimdaydi . Bizimkiler namağlup şampiyon olmuştu sonra lige play off sistemi getirildi hatta lig uzatıldı yalandan
sonrasinda sampiyon fb mi ne olmustu sanirim...

61_Hasan_69
20.08.2017, 18:21
sonrasinda sampiyon fb mi ne olmustu sanirim...

Galiba öyle olmuştu

odyseuys
20.08.2017, 18:22
yine 3 saat kala stres bastı yahu. ne zaman bu kadar umutlu olsam erken golle maçtan kopuyoruz, maçın sonunu göremiyorum...

hava almam gerek sanırım :)

şu maç vakti gelsin artık.

nirvana ovalari
20.08.2017, 18:22
ya rakipte de is yok nasil sampiyon olmus bu lesler... eze eze yenmemiz gerek sunlari, topçu falan degiller... bizimkiler daha da berbat, neyi göreyim ki 20 sâniye top saklayamiyoruz yaa... Cafer ile sorun varmis da niye var, olmamali... 1461' gitmek istememis, niye gitsin 4.seviye ligine, zâten plan yok hedef yok o takimda...
zamâninda 61 kere dedik bu takimi çikarin üst lige, Türkiye ile baska ülkeler yok efendim ispanya barcelona falan kiyaslanmaz...
hedefi 7.lik ve 15.lik arasi olan bir takim olamaz, olmamali zâten, yok oldu da zâten... simdi sikeci zivazlar çikinca da zirlariz, Göztepe satilmislari yendi mi seviniriz dört gözle izleriz bekleriz satilmislar çikmasin diye... hepsi o zaman 1461'i üst lige çikarmamanin mok yemeleri iste...
simdi daha bir sey ispatlamamis Cafer'i bile yollayamazsin oraya, gerçi ispatlamamis ama u17 milli takim kaptaniydi bir ara, ne isi var 3.ligde...
simdi alin sizin olsun 1461.. ulan bizden fazla "proje" takimi olan, daha dogrusu daha fazla alt yapiya önem veren Altinordu bile süperlige çikma hedefini kovaliyor, biz ise yok efendim broje yok topçi yedistureceuk... lafa geldi mi ooo yurt disindan gençleri topla, he toplarsin ptt 1.ligine bekle...
aklima geldikçe sinirleniyorum böyle rezillik olamaz inanilmaz salakça bir hatâ yapildi olacak is degil...

top gelmiyor ki onlara adam akilli, hele Dogukan'a...
1461 kendini değil Rize'yi çıkardı lige. Takım çılgın atarken en önemli 2 futbolcusunu Rize'ye gönderdi. Yönetim hataları işte. Hatırladığım kadarıyla satılmasıyla ilgili bir teklifte gelmişti galiba.

HT61
20.08.2017, 18:23
Yenemeyebiliriz ama yenilmeyiz senelerdir yaptıkları hırsızlıkları sen bu maç bunlardan çıkar Allahım hak yiyenlere ahımızı hakkımızı adaletinle ver

tonya55
20.08.2017, 18:25
u21 kalecimiz cok iyi sure alacagi bir takıma kiralanmalı.

Sefer A.
20.08.2017, 18:32
1461 kendini değil Rize'yi çıkardı lige. Takım çılgın atarken en önemli 2 futbolcusunu Rize'ye gönderdi. Yönetim hataları işte. Hatırladığım kadarıyla satılmasıyla ilgili bir teklifte gelmişti galiba.
Aynen öyle.. hatta Eren ve Sercan'i devre arasi onlara vermemize ragmen son haftalara kadar sampiyonluga oynuyorduk... son 5 hafta hep berâbere kaldik ona ragmen 3.olduk... eger hedef çikmak olsaydi ya da iste satis gerçeklesecek denseydi 1 gâlibiyet alip ilk 2'ye girmistik... hedefsiz takimda oyuncular da kasmaz... barcelona degiliz ki, orada son sâniyeye kadar oynarlar göze girip bir yere transfer falan olurlar, bizde öyle islemiyor.. son 5 6 hafta saçmalarsin, hatta bizim Trabzonspor bile aynisini yapti geçen sene, serbest düsüs yasadik... ama bizimkiler sanki barcelona'ymisiz gibi takim çikmasin pilot milot bilmem ne kalsin dediler, gördük...
Yok yâni hepsini geçtim, yillardir ben ve belki de hepimiz dâhil sivas eskisehir manisa gibi satilmis baskanli satilmis takimlar lige çikmasin diye zirlayip duruyoruz, ahan firsat geçiyor elimize adam akilli bir takim çikacak süperlige ama yooookkk it onu elinin tersiyle önemli degil...
Yakinda 1461 amatöre gidince tekrar bir takim satin alma yoluna giderler, 2.ligden ya da pttden falan... sonra da emînim yine süperlige çikma durumumuz olsun tekrar ayni nâneyi yerler "yok çikartmayacagiz" derler... geri zekâlilik korkaklik pisiriklik bunu gerektirir

Hakan
20.08.2017, 18:34
As seviyeye çıkacak oyuncular tabi ki sınırlı,dünyanın her takımındaki gibi.
Maçı kazanmak gözüyle izliyorsanız gereksiz bir uğraş.

Hasanu
20.08.2017, 18:41
Amacımız bu işe bir renk katmak mı,yoksa bu işe rengini vermek mi?Karar bizim...

Sefer A.
20.08.2017, 18:42
ya kazan kazanma önemli degil de bu nedir yaa yanindaki adama pas veremiyor bizimkiler... anaaa bunlar taraftar önünde nasil oynarlar la, Okay'in geçen haftaki hatâsini 90dkda 5 kere yapar bunlar... ya hepsini geçtim genel olarak bizim ülkede u21 ligi falan hikâye, çok dandik çoookk...
gerçi a takimlarda da oluyor bunlar, ilk yari sagdan serbest vurus kullaniyoruz cezâ sahasinda 5 6 topçumuz var hepsi hurraaaa ön direge uçuyor top arka direge gidiyor orada da 1 tâne bile topçumuz yok, bu nasil is yaa ?? ulan 1 tâneniz geri adim atsin rakibi sasirtsin bosa çiksin, birakin bu ezbere seyleri yaa... hoca hepiniz ön direge dese bile biriniz arkada pusuya yatsin arkadas, 1 topla 6 topçumuz oyundan düsüyor hem de top bizdeyken, böyle rezillik olmaz biktim su futbolun saçma sapan ezberlerinden... penaltida bir taraf seç atla, topu korumak için kiçini arkaya ver yere atla, daraldim daraldim çildiriyorum bunlari görünce

Enes Başkaya60
20.08.2017, 18:45
Rahat olun totemlerim genelde tutar 0-0 iyi sonuç dedim kesin yeneriz ;)

Sefer A.
20.08.2017, 18:46
ne güzel serbest vurus atmistin gol olmustu, simdi bu yaptigin ne Murat ? oooff ooofff akillanmaz bunlar...
olumlu bir sey varsa da sudur, alt yapi yeniliyorsa A takim yenebilir, alt yapi yenince A takim bir türlü yenemiyordu...

Oruç
20.08.2017, 18:47
Amacımız bu işe bir renk katmak mı,yoksa bu işe rengini vermek mi?Karar bizim...

Amacımız zirveye oynamak. Trabzonspor boya markası değil.

Aydın Danış
20.08.2017, 18:51
ne güzel serbest vurus atmistin gol olmustu, simdi bu yaptigin ne Murat ? oooff ooofff akillanmaz bunlar...
olumlu bir sey varsa da sudur, alt yapi yeniliyorsa A takim yenebilir, alt yapi yenince A takim bir türlü yenemiyordu...

Sefer azcık sakin ol kendi kendini durup dururken geriyorsun kardeşim :) Maç başlasın sora başlarsın gerilmeye muhtemelen, biraz sakin kal ama dimi :)

Doğukan Uçan
20.08.2017, 18:52
transfer başlıgında daha çok kişi var milletin maç umrunda değil

Sefer A.
20.08.2017, 18:53
Sefer azcık sakin ol kendi kendini durup dururken geriyorsun kardeşim :) Maç başlasın sora başlarsın gerilmeye muhtemelen, biraz sakin kal ama dimi :)
Gerginim ama 3 saat daha var yaa ooff bitse de kurtulsak su gerginlikten... yenilmeyelim yeter

OFLU
20.08.2017, 18:56
Bak çok değil biraz sakin az biraz dikkatli olursak, bunları harcarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BurakYılmaz20
20.08.2017, 18:56
ersun yanal defansa çekilip kontra atak ararsa kaybedilir maç açık ve net büyük ihtimalde böyle oynucak eğer ilerde fenerbahçeye basarsan fenerbahçenin çıkma kazanma şansı yok hepsi kazma oyuncularının presle çıkartmaz topa sahip olur rahat rahat çevirir alırsın oyunu yalnız çekilirsen geri 1 tane atar işi bitirir fenerbahçe

Erkan A.
20.08.2017, 19:05
mac skor tahminim sikebahce - TRABZONSPOR : 0 - 2 bu kez goll burak atmayacak asist yapcak diye düsünüyorum theo veya olcay karisimi goller atacagiz ....

konya macindan önce burak hattrick yapcak yazmistim iki goll ati beni yaniltmadi .....sikebahcenin bize gol atabilecegini sanmiyorum

sikebahcede sadece hareketli iki oyuncu var bunlardan tehlikeli olabilecek oyuncu valbuenadir ? bu fransiz oyuncu genelde ilk yarim saat cok cabaliyor sonra oyundan düsüyor izledigim kadariyla ..... yeni aldiklari oyuncu nasil oynuyor bunu bilmiyorum .... ben cok rahatim ilk yarim saat savas gibi mac olur sonra agirligimizi maca koyariz kontra atakta theo gollü atar ikinci yarida sikeciler baski kurmak isterken olcay sahanin süpriz golüyle mac 0-2 olur .....belkide daha cok atariz insALLAH burak üc dört tane atar

Harvelli61
20.08.2017, 19:14
mac skor tahminim sikebahce - TRABZONSPOR : 0 - 2 bu kez goll burak atmayacak asist yapcak diye düsünüyorum theo veya olcay karisimi goller atacagiz ....

konya macindan önce burak hattrick yapcak yazmistim iki goll ati beni yaniltmadi .....sikebahcenin bize gol atabilecegini sanmiyorum

sikebahcede sadece hareketli iki oyuncu var bunlardan tehlikeli olabilecek oyuncu valbuenadir ? bu fransiz oyuncu genelde ilk yarim saat cok cabaliyor sonra oyundan düsüyor izledigim kadariyla ..... yeni aldiklari oyuncu nasil oynuyor bunu bilmiyorum .... ben cok rahatim ilk yarim saat savas gibi mac olur sonra agirligimizi maca koyariz kontra atakta theo gollü atar ikinci yarida sikeciler baski kurmak isterken olcay sahanin süpriz golüyle mac 0-2 olur .....belkide daha cok atariz insALLAH burak üc dört tane atar

Amin abi inşallah bu sefer kadıköye gömeriz şikecileri.

Doğukan Uçan
20.08.2017, 19:17
statta bizimkiler çok olacak fb passoligi alıp giren bayağı insan var

selcuk
20.08.2017, 19:27
baslasin senlikler

https://www.youtube.com/watch?v=EEbNd20amIg

UĞUR DURTAŞ
20.08.2017, 19:28
transfer başlıgında daha çok kişi var milletin maç umrunda değil
*
maç günü yoğunluğun heyecanın bu sayfada olması gerekiyor.
haklısın,
yanlız,transfer konularınında gündemde tutulması taraftarıyım,
gerçekçi olmak gerekirse,
yedek kulübesinin,yedek oyuncuları kıyasladığımızda,
rakiplerimizin yedek oyuncularının daha iyi olduğunu söylemek gerekiyor.
başkan ustanın bu konuda çok geç kaldığını düşünenlerdenim,
önümüzdeki hafta içi alınacak oyuncuların bitmesi iyi olacaktır.
ısrar ediyorum,özellikle 10 numara,stoper ve sağ açık
*
fb moralsiz ve yorgun,
güldür yüzümüzü trabzonspor.
amatör takım 2-0 yendi bunları,
çok şey istemiyoruz.

Muhammed Ayaz
20.08.2017, 19:35
İçimde bir sıkıntı mı var yoksa heyecan mı var çözemiyorum ...

Yasin Altuntas
20.08.2017, 19:37
Konya gibi direncli bir takima karsi cok erken gol yiyip yinede geri dönmek büyük basari, bu yüzden takimin bu konuda cok iyi seviyede oldugunu düsünüyorum.
Olabildigi kadar rahat ve düzgün oynamamiz lazim, fazla maceraya girmeden. En gec ikinci yarida homurdanmalar falan baslayacaktir, o zaman da ölümcül atisi yaparsak gercekten maci kazanabiliriz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ibrahim Gaygusuz
20.08.2017, 19:40
Tottenham - Chelsea macini izliyorum tempo ligin basi oldugu icin berbat.

Bizim macta dahada berbat olacak. Fenerbahce ise persembe gununden yorgun ve bitik olacak.

Takim 60'a kadar idare etsin, 60'dan sonra Ersun Yanal maci almak icin hamlelerini yapsin

selcuk
20.08.2017, 19:42
Trabzonspor Kulübü@Trabzonspor (https://twitter.com/Trabzonspor) <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px;">
(https://twitter.com/Trabzonspor/status/899309688298369024)</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;"></button>

Soyunma odamız hazır. https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f44d.png

https://pbs.twimg.com/media/DHr9MOtW0AAza9u.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DHr9Ng-XgAEFmkH.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DHr9Ng8XsAAYiD2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=TQf1s4A2GQs
:sevinç::dvl::sevinç:

Doğan BULAT
20.08.2017, 19:44
Valla beni korkutan tek şey Ersun YANAL.. Korkutuyor beni

Doğukan Uçan
20.08.2017, 19:49
ilk dakikalarda gol atar öne geçeriz son dakikalara dogru saçma bir gol yer 1-1 bitirririz

CaptanBarbosa
20.08.2017, 19:51
Vay arkadaş vakit geçmiyor içimi sardı bi büyük telaş heyecan. Dakikaları sayıyorum resmen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk
20.08.2017, 19:52
ve zehiri verip maca cikarim

https://www.youtube.com/watch?v=kSPJhu4OxjU

selcuk
20.08.2017, 19:55
bunsuz olmazdi

https://www.youtube.com/watch?v=XSag5a7Bf6I

beratika
20.08.2017, 19:56
Allahtan şu el kadar kağıda yazılmış şeyle burada övünen yok :))

CaptanBarbosa
20.08.2017, 19:57
Allahtan şu el kadar kağıda yazılmış şeyle burada övünen yok :))

Nedir o?

Sefer A.
20.08.2017, 19:58
Biz dar sokaklarinda hey gidi bundan öte mars yok agaaa... you'll never walk alone bunun yaninda çöptür....
ama bizim diger marslarin çogu kötü... gün günden sayilur mi kötü, Resul Dindar havalari, konserde denir baska da bir sey olmaz o marstan... sahada topçu olsam uyurum o marsla...
Dar sokaklar da biraz öyle ama o bir seye benziyor en azindan...
Kendimizi topçularin yerine koyup, gaza ne getirir diye düsünüp ona göre mars/tezâhürat yaratmamiz gerek...
Top bendeyken bana + güç + cesâret verecek nedir ? gaza getirici hizli hareketli tezâhüratlardir...
Dk.80 gole ihtiyaç var, bizimkiler dar sokaklari söylüyor, olacak is mi ? Bordo Mavi çek daha iyi, Trabzon gol gol gol bagir daha iyi... karsilasma öncesi ve sonu, ve takim öndeyken istedigin marsi söyle... ya da farkli yeniliyorsundur son dklar oynaniyordur baslarsin marslara takima bagliligini gösterirsin... gole ihtiyaç var hâla laylaylom öyle taraftarlik olmaz

CaptanBarbosa
20.08.2017, 20:01
Biz dar sokaklarinda hey gidi bundan öte mars yok agaaa... you'll never walk alone bunun yaninda çöptürSeverim bu marşı da bir tane düzgün herkesin ortak kabul edebileceği marşımız olmadı böyle başyapıt tarzında. Şikecilerinkini biraz kıskanmıyo değilim kıraç çok iyi marş bıraktı çapsızlara.

Mustafa ÖZDEMİR
20.08.2017, 20:01
Yenip hakemlerin yükünü artırmalıyız

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 20:06
Severim bu marşı da bir tane düzgün herkesin ortak kabul edebileceği marşımız olmadı böyle başyapıt tarzında. Şikecilerinkini biraz kıskanmıyo değilim kıraç çok iyi marş bıraktı çapsızlara.

https://youtu.be/Nj5NJnbJ8EY
Daha iyisi olana kadar En İyisi Bu [emoji57][emoji57]

TSLIEMRE
20.08.2017, 20:08
Kaç senedir yenemiyoruz yine bence yenemicez.bir ihtimal berabere bitebilir oda zor..

beratika
20.08.2017, 20:08
Nedir o?

Bir taraftarımız fb tarafında maça girip "2010 2011 şampiyonu TS hoşgeldin" tarzında bir şeyler yazıp foto atmış internete de.

Sefer A.
20.08.2017, 20:09
Severim bu marşı da bir tane düzgün herkesin ortak kabul edebileceği marşımız olmadı böyle başyapıt tarzında. Şikecilerinkini biraz kıskanmıyo değilim kıraç çok iyi marş bıraktı çapsızlara.
Bunu bence herkes kabul etti sayilir ama daha iyisi de olabilir... iletiyi düzelttim elestirilerim de var.. hareketli gaza getirici seyler gerek...
bjknin gücüne güç katmaya geldik var misal.. hem mars hem sözleri anlamli diyebiliriz, hem de hareketli ve oyuncuyu gaza getirici...
bizimkiler gün günden sayiluurr mii, yok sey HayriYasar Karagülle havalari.... he o havalari karsilasma öncesi çal, pop mop saçma sapan seyler çalacagina... ama yok bizde her sey ters, düzgün olan sey çok az

Sefer A.
20.08.2017, 20:10
Bir taraftarımız fb tarafında maça girip "2010 2011 şampiyonu TS hoşgeldin" tarzında bir şeyler yazıp foto atmış internete de.
Yolla bakaym :) :D

Sefer A.
20.08.2017, 20:13
Sözleri biraz degistirilip gâyet etkili bir tezâhürat yaratilabilir bundan : https://www.youtube.com/watch?v=IcFGcBfAaaQ

Yoksa sarki olarak çok güzel seyler var ama tezâhürat olmaz onlardan,,, misal bordo mavi Trabzon agasiyla pasasiyla canim Trabzon, eskidir ama duygulandirir, o günleri görmememe ragmen 70 80 yillarinda yasanilan sampiyonluklara götürür beni hey gidi hey... https://www.youtube.com/watch?v=wR7FqPBqfDE
Kazim Koyuncu "Uy aha" vazgeçilezlerdendir https://www.youtube.com/watch?v=cliApYyQxh8
Ibrahim Can'in da var bir tâne o da güzel... https://www.youtube.com/watch?v=3izLqM_jKG0
ama tezâhürat olmaz pek bunlardan

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 20:13
Stadi en son 2010'da doldurdular.
Burak'in golüyle yaktılar kuşlar.
Bugün Yazicinin golleriyle sahaya girerler mi acaba ☺☺

Varlıbaş61
20.08.2017, 20:14
umarım yusuf silik bir performans çizmez. yoksa beraberlik dahi zor ..

CaptanBarbosa
20.08.2017, 20:16
Bir taraftarımız fb tarafında maça girip "2010 2011 şampiyonu TS hoşgeldin" tarzında bir şeyler yazıp foto atmış internete de.Aynen övünülmez onla [emoji16] şöyle helyum gazsız balonlara asılı 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR yazıcaz pankarta. Aliaoğlu helikopteri verecek. Stadın tepesinden içeri bırakıcaz o balonlu pankartı. Yavaşça incek şöyle aşağıı sahanın ortasına doğru aheste ahestee döncek durcak stadın içinde kudurcak şikeciler alamıcaklar da [emoji16][emoji16][emoji16] bak bunla övünülür

nuri45
20.08.2017, 20:17
https://pbs.twimg.com/media/DHrw7qPXoAACr0f.jpg
bu

beratika
20.08.2017, 20:18
Yolla bakaym :) :D

14200

titanic
20.08.2017, 20:18
14200

:) :) ::)

titanic
20.08.2017, 20:19
Birazdan maç izlemek için çarsıya akacağım, Farkıl kazanıp güzel futbolla süsleyeceğimiz güzel bir maç olur inşallah

Ahmet Aksu
20.08.2017, 20:21
bir an önce maç başlasa da yenip rahatlasak.
heyecan bastı..

Sefer A.
20.08.2017, 20:21
hahahha çikartirlar onu staddan bence

ilelebeTS
20.08.2017, 20:22
giuliano ilk 11'de yok aspora göre

Uğur KÜÇÜK
Volkan
Isla Roman Skrtel Köybaşı
Josef Topal
Dirar Alper Valbueana
Rvp

Samet Berber
Giuliano ve Soldado yedek, Giuliano'yu oynatır diye düşünüyordum.

Mustafa ÖZDEMİR
20.08.2017, 20:23
Gündem çalışması yapsak #dikoyna

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 20:25
Ilk yaridan cek fisi su kadronun isi bitir iste.
Bir mallik yapmazsak zor gol atar sikeciler bize.

CaptanBarbosa
Josef topal orta sahasını ezmemiz lazımmm..

Onur Keskin
14200Güvenlik görevlilerinin eşgüdüm toplantısında çekilmiş bi foto. Ordaki bi görevli yazmış çekmiş. O saatte taraftar olmaz stadda zaten .

Manava61
20.08.2017, 20:27
Maçtaki en büyük tehlike alper bence.Agır savunmacılar arasında sıkıntı yaşatabilir bize.

Erkan SÜNGER
20.08.2017, 20:27
Valla drone a Trabzonspor bayrağı asıp stadın içine sokmak lazımdı da bu seneden geçti seneye maçın ortasında yapmak lazım:) sağa sola uçuracaksın fenerliler topla vurmaya çalışacak :) varya ne gündem olur dünyada.

yorumsuz6117
20.08.2017, 20:28
fenerin kadro gayet iyi bizim için Şener'in değil de Isla'nın oynamasıda iyi..

Uğur KÜÇÜK
Seyirci Guilanao yerine Alper oynuyor diye sövüyor.
One geçersek Allahin izniyle sikeciler bu gece o stadi yakar...
Hadi be su büyü bozulsun.
Kazanalim yillar sonra su stadda.

ucurum
Dak 5 trabzonspor maça baskılı başladı

Dak 11 burakın şutu direkte patladı

Dak 17 fener ilk kez ceza sahasına yaklaştı

Dak 23 trabzon çok üstün

Dak 24 durica kırmızı kart

Dak 32 ceza sahası dışında penaltı

Penaltıyı kurtaran onur çizgiyi erken terk ettiğinden penaltı tekrarlanıyor

Fener 1-0

Vs vs vs

yorumsuz6117
20.08.2017, 20:30
Dak 5 trabzonspor maça baskılı başladı

Dak 11 burakın şutu direkte patladı

Dak 17 fener ilk kez ceza sahasına yaklaştı

Dak 23 trabzon çok üstün

Dak 24 durica kırmızı kart

Dak 32 ceza sahası dışında penaltı

Penaltıyı kurtaran onur çizgiyi erken terk ettiğinden penaltı tekrarlanıyor

Fener 1-0

Vs vs vs
Ya bi git reyiz :D

CaptanBarbosa
20.08.2017, 20:31
Hahahah [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170820/42955d785ac285daa2a97741a2eeb4b4.jpg

Uğur Ö.
20.08.2017, 20:31
Valla drone a Trabzonspor bayrağı asıp stadın içine sokmak lazımdı da bu seneden geçti seneye maçın ortasında yapmak lazım:) sağa sola uçuracaksın fenerliler topla vurmaya çalışacak :) varya ne gündem olur dünyada.

Güzel fikir yahu delirirler bunu yapabiliriz.

ilelebeTS
20.08.2017, 20:32
Valbuenayı kitle bu kadro kımıldayamaz. Aykut tırsmış öncelikle gol yemek istemiyor. İlk yarıdan işi bitirmemiz lazım.

Uğur Ö.
20.08.2017, 20:33
Şu kadroya karşı öne geçersek zaten adamlar tetikteydi yuhalama olayı devreye girer hepten biterler.

CaptanBarbosa
20.08.2017, 20:34
Şöyle ilk 20 dk 1-2 tane sallıcaz bunlara sonra başlarlar azizz istifa aykut istifa diye onu bekliyolar zaten [emoji16][emoji16]

safa77
Bero ilk 11

Oruç
Theo yerine Bero 11'de.

A. Aydın
20.08.2017, 20:35
Güvenlik görevlilerinin eşgüdüm toplantısında çekilmiş bi foto. Ordaki bi görevli yazmış çekmiş. O saatte taraftar olmaz stadda zaten .

Taraftar varken cekilse ne olacak ki.
Gereksiz bir hareket.

ilelebeTS
Bongonda yok Bero var

Hakan
Fener'in kadro tam istediğimiz gibi ancak temkinli olmaya devam.

Erkan SÜNGER
20.08.2017, 20:36
Theo yerine Bero 11'de.

Şaka mı? O ney lan. Theo tu nasıl keser. Oha resmen defansif adamlarla çıkmış orta sahamız yusuf hariç hepsi defansif adamlar.

Sefer A.
20.08.2017, 20:36
Bongonda 2.yari zehirli yilan olarak sahada olacaktir, skinti yok

İskender Çakmak
20.08.2017, 20:37
Net tam istediğimiz kadro..
Bero sürpriz oldu benim için

Ahmet T.
Bero ? Gol atmak için rakibin hatasını bekliyoruz herhalde..!

tanjugunduz
bongonda nasıl olmaz ya adam akıyor bizi bu akşam Olcay yakmasa bari ilk maç çok kötüydü. belki hamle olarak bongonda koyacak önce durdurup sonra vuracak Ersun hoca umarım taktiği tutar

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

İlkhan
Pfff

Ahmet Aksu
bero mu ?
neden neden neden?
pres içinse eyvallah diyeceğimde theo gibi hızlı adamımız varken ilginç bir değişiklik. ersun hocanın bir bildiği vardır diyelim.

ilelebeTS
İyi yapmış hoca. Theo 60'tan sonra yorulmuş rakibe karşı daha çok iş yapar.

Uğur KÜÇÜK
Mantikli kadro. Bero ortasahaya enerji verir.
Aykut ortasahayi esek gibi kosturcak.
Aferim Ersun Yanal.

A. Aydın
20.08.2017, 20:38
Rakibi daha iyi basmak icin beroyu tercih etti. Umarim basarili olur.

DeAgLeMaNyAq
Bero tercihi için erken konuşup yanılma ihtimalimiz var. İnşallah hepimizi yanıltır. Yalnız top ayağına geldiğinde heyecanlanacak tek adamımız var o da Yusuf Yazıcı...

yorumsuz6117
Ah Castillo olacaktı bugün varya..

Faruk Türk
20.08.2017, 20:39
Bence de mantikli kadro. Geçen yazmistim bu 11'i. Orta sahaya hakim oluruz, defansimiz saglam olur ve kontra atak futbolu oynariz. 2. yarida Theo, Onazi, Rodallega hamleleri olur. Bence iyi 11, mantikli.

Hakan
20.08.2017, 20:39
Sadece Barış Yurduseven Bero için oynayabilir diyordu tutturdu,helal reis.

Ibrahim Gaygusuz
20.08.2017, 20:40
Bongonda 2.yari zehirli yilan olarak sahada olacaktir, skinti yok

Aynen bunu dusundum. Yorulmus feneri sagdan soldan yaracak

Oruç
Bero tercihi için erken konuşup yanılma ihtimalimiz var. İnşallah hepimizi yanıltır. Yalnız top ayağına geldiğinde heyecanlanacak tek adamımız var o da Yusuf Yazıcı...

Bero Yusuf'tan daha heyecanlı.

acan61
Şikeciler 2. Yarıdan sonra çöker theo hamlesi önemli Ersunla aynı fikirdeyim

Manava61
20.08.2017, 20:41

Biz yorulmıcak mıyız ilk yarı :)

Uğur KÜÇÜK
20.08.2017, 20:42
Bero da büyük maclarda 1 gol 1 asistle oynuyor.
Uzaktan salabilir zehiri.
Burdaki herkesin aksine Bongonda bir Castillo değil.
Insallah yanilirim ama yedekte kalacak çoğu mac.
Hic şut özelliği yok adamin.
Sol ayak haric topa vuramiyor.
Tek yaptığı iyi sey adam eksiltmek ama bu mac o bos alanlari bulamazdi.

ucurum
20.08.2017, 20:42
Ama Kucka Durica Pereira bakın görün ilk yarı kesin kart görecektir

En büyük korkum hakem

Maçın başında 10 kişi kalmak

Olmayacak şey değil

Ayrıca İSTEDİĞİMDEN DEĞİL

Ama Ersun Hoca'nın ortasahadaki dinamizmi artırmak adına herkesi şaşırtıp ileri üçlüyü Bero Burak Olcay şeklinde kurabileceğini düşünüyorum

Okay ve Kucka'dan kesinlikle vazgeçmez

Hatta Okay'ı ayrıca motive ediyordur

Bir şey biliyorum da söylüyorum

Ozan Kara
20.08.2017, 20:43
Deplasmana Bongonda ile baslamamak aptallik.

DeAgLeMaNyAq
20.08.2017, 20:43
Bero Yusuf'tan daha heyecanlı.

Heyecanlanacak derken oyunu kastedip tam ifade edemedim. Heyecanlandıracak olacaktı. Yoksa Yusuf'daki soğukkanlılık kimse de yok...

ilelebeTS
20.08.2017, 20:44
Bero, Bongonda'ya göre daha bi takım oyuncusu. Hoca sağı solu kapatmış, takım kutu gibi. Beraberliği bi cebe koyalım önce.

Murat'
Bongonda güzel sinyaller vermişti, Bero'yla başlanmasına bir anlam veremedim ben.

danger00
theo yu hamle oyuncusu olarak kullanmak bana da daha doğru gibi geliyor.

Arda'
Kaybedersek bişey olmaz daha 2. hafta ama kazanırsak yılların şanssızlığını kırarız moral motivasyon tavan yapar ama ben berabere biteceğini düşünüyorum.

ALDENİRO
20.08.2017, 20:45
bero yanlış karar umarım yanılırım

Faruk Türk
ilk yari gol yemezsek çok dehset 2. yari olur bizim için. iyi hamlelerle belki 20 sene sonra ilk galibiyetimizi aliriz

OFLU
Theo hızıyla ikinci yarıda etkili olur, tabi bu senaryoyu 2.yarıya yenik başlamaz isek düşünebiliriz

Murathan
Maçın başında inşallah gol yemeyiz.

psikopat_hamsi
20.08.2017, 20:46
Mücadeleci bir kadro kurulmuş. İlk yarı geri yaslanıp uzun toplarla burağı defans arkasına kaçırmaya çalışacağız. İnşallah saçma sapan erken bir gol yemeyiz.

Faruk Türk
20.08.2017, 20:46
Bir şey biliyorum da söylüyorum
bu yorumuna katiliyorum. Bende buna benzer bisey yazmistim transfer forumunda, kizan olmustu.. "çok defansif fln diye" ama bence aynen böyle oynayip rakibi bogmamiz gerek.. pres yaparak, kontra ataklarla atariz.. Theo Roda Onazi hamleleriyle 2. yarida farkli oyun sergileriz. 1. yarida gol yememeliyiz.

Sefer A.
20.08.2017, 20:47
Yine de ben bir Rodallega bekliyordum yaa.. hele su savunma agirlikli fb 11'ine karsi Rodallega olabilirdi, ilk yariyi önde bitirmek için oynardik, ikinci yari zehirleri alirdik oyuna

ozzy!
Böyle ne zaman maçı beklesem ilk 10 dakikada gol yiyoruz ben de kapatıyorum maçı.
İnşallah bugün farklı olacak.

Courage
Allahım sen bu akşam galibiyet ve başı dimdik bitirmeyi nasip et. (amin)

Harvelli61
Bencede Bero mantıklı ilk yarı enerjisinden faydalanırız deli gibi pres yapıyor , sonra bi kart görür %90 ikinci yarı Bongondayı salarız fenerin leş savunmasına ilk 30 dakkayı atlatırsak ben bugun cok ümitliyim.

merdeme
Geçen sene 1-1 biten maçta Onur hatalı gol yemişti. Bugün gol yeme Onur.

exelans_25
20.08.2017, 20:49
Ya hoca Allahini seversen su yetenek fakiri fenere karsi 8 tane orta saha nedir Bongonda niye yok ilk yari gol yersek nolcak

Arda'
20.08.2017, 20:50
Alper genelde bize karşı it gibi oynuyor ondan tırsıyorum bide Valbuena

İskender Çakmak
Bülent Korkmaz ve Tuncay'dan yorumcu falan olmaz.

yorumsuz6117
Yedekte Onazi gibi oyuncu olması iyi..

Aydın Danış
Taktiksel başlamış yorup sıkıştırıp sora Bongonda'yı alıp açıcak hadi hayırlısı bakalım...

psikopat_hamsi
20.08.2017, 20:51
Pereira'nın geçen haftaki hareketleri yüzünden van persie kırmızı yedirtmek için muhtemelen üstüne oynar, sinirlerine hakim olması lazım yoksa 10 kişi kalırız.

Fatih Öztürk
20.08.2017, 20:52
Formamı giydim, bugün koymadan gelmek yok!

Furkan Özdem
20.08.2017, 20:53
Uretken oyuncu olarak valbuena ve alper var. Insallah dersimize iyi calismisizdir.

Takim defansif olarak cok kotu performans gosteriyor insallah daha direncli bir oyun ortaya koyariz. Sans da yanimizda olsun...

Oruç
20.08.2017, 20:53
Abdüş herhalde takımın basın sözcüsü. Her maça çıkarıyorlar çocuğu. :)

Doğukan Uçan
20.08.2017, 20:55
abdülkadir bsın sözcüsü heralde haha

Selim MACİT
Sadece Barış Yurduseven Bero için oynayabilir diyordu tutturdu,helal reis.

Burada bi arkadaş daha dedi adını unuttum.

Cagdas Topal
Rodallega neden kadroda yok?

danger00
20.08.2017, 20:56
taç çizgisi kenarında arkası dönük adamlara saçma sapan fauller yapıp duran top fırsatı vermeyiz umarım. valbuena yı da kitledik mi gol kolay kolay gol yemeyiz bu fenerden.

Murathan
Rodallega neden kadroda yok?

yedekte.

akin0834
pereria asla ve asla ileri çıkmamalı bu maçda .. yoksa valbenau macın adamı olur .. bu macda mas destek vermeli ..

OFLU
Roda yedeklerde.

Doğukan Uçan
20.08.2017, 20:57
zokora nın cl de sneijderi savundugu gibi top göstermemeliyiz valbuenaya

Cagdas Topal
yedekte.

Mackoliğe göre 21 de görünmüyor.

Erkan A.
ligtv izliyorum sikebahce - trabzonspor macini yorumluyorlar malesef stüdyoda bir tane trabzonlu veya trabzonsporlu yok bu nasil bir mantik bülent korkmaz tuncay sanli gibi yorumcular var ?? bunu yillardir bilerek yapiyorlar trabzonspordan hicmi yorumcu olmaz arkadas bu nasil bir rezaletir böyle ??

yorumlari dikatli sekilde izliyor ve dinliyordum bir ara bende kapildim sanki trabzonspor degil de türkiye - brazilya maci oynanacak trabzonsporumuz brazilyadan geliyor baska ülkenin takimi .......aman fener böyle aman söyle aman yenilmesin aman aman aman yuh artik ya yeter

Muhammed Ayaz
Bero- Olcay- Yazıcı- Okay- Kucka çok çok dinamik bir orta saha.Orta sahada oyun bizde ne kadar olursa maçı kazanma olasılığımız da okadar olacaktır .

Murathan
Mackoliğe göre 21 de görünmüyor.

https://pbs.twimg.com/media/DHsNqoaXoAYgWjQ.jpg

cem1990
20.08.2017, 20:58
Taktik doğru ve yerinde
İkinci yarı koparabiliriz maçı

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exelans_25
20.08.2017, 20:59
Adamlarda dikkat edilecek sadece Alper ve Valbuena var.Alperbdripling yapip ceza sahasinda kendini atabilir dikkatli olmamiz gerek Valbuena yi da kademeli savunmaliyiz duran toplarda da Topal ve Skrtel e dikkat.Aptalca bir gol yemeyelim baslarda yeter

Cagdas Topal
20.08.2017, 20:59
https://pbs.twimg.com/media/DHsNqoaXoAYgWjQ.jpg

Maçkolikte 20 kişi yazıyormuş iyice paronayak oldum [emoji23]

Murathan
20.08.2017, 21:00
Hoca herhalde Fofananın Joao'ya karşı üstünlüğünü görünce ürktü.
İnşallah Bero JP değil de Olcay JP yapar.

Onur Keskin
Aykut yine afkiruyo.. Hakem sıkıntıymış pehh

Emirhan Uludüz
Bu ortasaha ile pozisyonu Mas'ın bulunduğu kanattan yeriz sürekli.

Selim MACİT
20.08.2017, 21:01
Yavşak Aykut'a bak sen. Neymiş Trabzonspor oyun kalitesini düşürüyormuş. Hakem tedirgin ediyormuş.

İ. SARAL
Gereksiz bir değişiklik gibi duruyor ama ins yanilirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nuri45
angut yine hakemleri konusmaya basladi adi

Muhammed Ayaz
Aykut daha maç başlamadan ağlamaya başladı . Şeref yoksunu ...

Oruç
Aykut işini yapıyor. İrdelensin vol2.

Ahmet Aksu
şikecilerin hocası konuşmaya hakemle başladı. trabzonun sert oynadığından flan bahsetti.
beyler kırmızı karta hazır olun derim. hakem kesin etkilenecek

UĞUR DURTAŞ
50.yık
hedef çok büyük
bero?
bero?
bero?

DeAgLeMaNyAq
Kocaman, Palabıyık'a mesajını verdi...

ilelebeTS
aykut daha maç başlamadan hakem diye ağlamaya başladı

Mehmet S. Pervan
20.08.2017, 21:02
Castillo neden yok?

murat
20.08.2017, 21:02
Ortasahayi gecemeyiz kimse kusura bakmasin ama ersun yanalla olacak gibi degi. Beroyu oynatacaksan yusufu keseceksin sacma sapan yerde oynatip ne verim alabilirsin?

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

Selim MACİT
20.08.2017, 21:03
Castillo neden yok?

Sakat.

akin0834
neustader ve skertel in arasına bol bol ara pası atmalıyız .. bu ikili çok adam kaçırıyorlar arkaya .. burak yılmaz gibi savunma arkasına en iyi kaçabilen bir forvet varken hemde ...

The Legend
Allahım sen bu akşam galibiyet ve başı dimdik bitirmeyi nasip et. (amin)

Amin inşallah

CaptanBarbosa
20.08.2017, 21:04
Castillo neden yok?Adam dizden ameliyat oldu daha yeni salon çalışmalarına başladı.

UĞUR DURTAŞ
aykut kocaman denen kişiliksiz,
hakemi etkileme adına açıklama yaptı.
sert oynuyormuşuz.
*
zamanında penaltıları irdelensin diye açıklama yapmıştı.
*
kişiliksiz aykut
konya nın başındayken 2-1 bizi yendiğinde
iki golün biri ofsayt
diğeri dışarıdaki pozisyonu süleyman abay içeri taşıyıp penaltı vermişti.
o zaman niçin çıkıp açıklama yapmamıştın.

Aydın Danış
neustader ve skertel in arasına bol bol ara pası atmalıyız .. bu ikili çok adam kaçırıyorlar arkaya .. burak yılmaz gibi savunma arkasına en iyi kaçabilen bir forvet varken hemde ...

Acaba o yüzden mi BEro oynıyacak geçen maç Burak'ın koşu yoluna öyle pasları olmuştu...

CEMEFKER
Yedeklere baktım da...

Şaka bir tarafa Burak, Bongo transferleri elimizi güçlendirmiş maç boyunu lehimize uzatmak adına..

Roda, N doye, Onazi, Akbaş, Y. Erdoğan tam. 2. yarıların adamları..

Bu durum bile sezon boyu bir sistem, taktik olarak kullanılabilir...
Üzerine 1 stoper 1 de 8 no alınırsa iyi kadro.( nokta)

Manava61
20.08.2017, 21:05
İkinci yarı yusuf erdogan degişikligi gelmez umarım

CEMEFKER
20.08.2017, 21:05
...haaa bir de Castillo var😨

Mehmet S. Pervan
20.08.2017, 21:06
Adam dizden ameliyat oldu daha yeni salon çalışmalarına başladı.

Başka eksiğimiz var mı?

Çok iyi takip edemiyorum da.

Teşekkürler..

Hakan
20.08.2017, 21:07
Bero yarım saat kart görmeden dayan koçum.

Aydın Danış
20.08.2017, 21:07
Ersun Hoca da temkinli konuşuyor :)

CaptanBarbosa
20.08.2017, 21:08
Başka eksiğimiz var mı?

Çok iyi takip edemiyorum da.

Teşekkürler..Yok tam takırız şükür.

son_mesaj
ben kadroyu begenmedim.

Acıkcası onazi ve bongonda nın 11 de olmasını bekliyordum.

Cok duragan bir 11 ile baslıyacagız.

Erkan SÜNGER
Ersun boş konuşuyor.

Manava61
Defansın arkasına kontrayla uzun top denememiz lazım sürekli.Bu maçlık topa hakim olma işini bırakalım.

akin0834
van persie yi hafife almaz inş takım .. cünkü derbilere karşı full konsantre oynuor van persie .. küme düşen antep e boş kaleye atacak gücü olmayan adam bjk ve gs maclarında macın adamı olmuştu ..

Ahmet Aksu
ersun hocanın üstünden trabzonspor logosunu çıkarsan fenerin hocası dersin.
adam hep fenerle ilgili konuştu ne övdü arkadaş..

Muhammed Ayaz
20.08.2017, 21:09
Eyy gidi Ersun Hocam çok iyi niyetli düşünüyorsun çook .

Manava61
ersun hocanın üstünden trabzonspor logosunu çıkarsan fenerin hocası dersin.
adam hep fenerle ilgili konuştu ne övdü arkadaş..
fm taktigi uyguluyo ersun :)

Furkan Özdem
Aykut hakeme pasi atti. Erken sari kartlar gelirse kimse sasirmasin...

akin0834
20.08.2017, 21:10
Acaba o yüzden mi BEro oynıyacak geçen maç Burak'ın koşu yoluna öyle pasları olmuştu...
bero savaşır .. pozisyona da sokar burak ı .. araya bitirici pas da salar burak a .. ersun oynatıyorsa vardır bi bildiği

nbay
20.08.2017, 21:10
Ersun hoca fb ile arayı da sıcak tutmak adına güzel temennilerini de iletti maç öncesinde. Ilerde gelirim melirim diye düşünüyordur herhalde

CEMEFKER
20.08.2017, 21:11
Aykut kıvırmaya başlamış şimdiden..
"Trabzon taktik faul yapıyo, dikkat edilmeli.."

"İrdelenmeli" lafına ne de çok benziyo...

Aydın Danış
Aykut karaktersizi maçı geriyor Ersun Hoca daha sakinleştirmeye tamamen taktiksel bakalım hangi taraf üstün gelicek...

Ahmet Taşçı
Takım tamamen pres adamlarıyla kurulu, eğer ki 60a kadar oyunu beraberlikte tutabilirsek daha da iyisi önde olursak, Fb yorgun son çeyrekte düşerler oyundan. İnşallah hakem faciası yaşamayız ama geçen hafta takım çok agresifti Aykut Kocamanın da açıklamasından sonra kırmızısız tamamlamak zor görünüyor bizim için.

Ahmet Aksu
20.08.2017, 21:12
maçı yayınlayacak tarafsız!!! kanala bak sen trabzonun maçı var yorumlayanların 2si bjk 1 gs 1fb li var.

TSKara61
20.08.2017, 21:13
maçı yayınlayacak tarafsız!!! kanala bak sen trabzonun maçı var yorumlayanların 2si bjk 1 gs 1fb li var.

10 dk'dir Volkan'dan bahsediyorlar.

gerenimo
aykut direk hakemi ve futbolcularımızı baskı altına almaya çalışıyor. bu kadar alçak olmak da maharet.

Manava61
Aykut şerefisizi maçı geriyor Ersun Hoca daha sakinleştirmeye tamamen taktiksel bakalım hangi taraf üstün gelicek...

Aykut maçı kazanmak içik tek şansının maçın havası oldugunu biliyor başka sansı yok

kubilay_61
Her fenev maçında olduğu gibi ilk 20 dk çok ama çok önemli gol yemezsek o arada güzel hele bir de gol atarsak şikecileri parçalarız gibi geliyor bana

Ahmet Aksu
bu ülkede trabzonsporlular hariç bu ligde kimse şampiyon olmamızı istemez. net!! ülkede yabancılık çekiyoruz.

TSKara61

Aglamayana mama vermiyorlar. Alismis beles mamaya.

CEMEFKER
20.08.2017, 21:14

Tarih tekerrürden ibarettir...da neyse küfür etcem şimdi...sinirlenmeyen beni zıvanadan çıkartcsk bu adsm...

Gerildim nedense...fb zaten ömür törpüsü.... aykutlusu daha bi iğrenç..

Mehmet S. Pervan
Bero'nun yaptığı en iyi şey nedir?

Ben bulamıyorum..

Aydın Danış
Aykut maçı kazanmak içik tek şansının maçın havası oldugunu biliyor başka sansı yok

Basıcaz bunaltıcaz koşucaz ısırıcaz bunu biliyor ondan sağı solu ayrı oynamaya başladı haysiyetsizin.

Samet Berber
20.08.2017, 21:15
Bero'nun yaptığı en iyi şey nedir?

Ben bulamıyorum..
Faul.

Manava61
20.08.2017, 21:15
Basıcaz bunaltıcaz koşucaz ısırıcaz bunu biliyor ondan sağı solu ayrı oynamaya başladı haysiyetsizin.

Maçı alalım da tek kale defans yapalım gerekirse o moddayım şu an :)

Sonne
20.08.2017, 21:16
Her pres sonrası temiz top kapmamıza faul dudugu gelecek hazır olun .

tanjugunduz
dostlar dostlar yardım edin orduyu bilen dostlar koskoca orduda Digiturk yok

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

nbay
Bongonda ile ismailin üzerine oynamak varken gidip bero ile başlıyor hoca. Inşallah güzel bir taktik anlayiş geliştirmiştir bu maç için

tanjugunduz
bilen yardım etsin bir yer söylesin

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

CEMEFKER
20.08.2017, 21:17
Bu aykutu konyadayken daha çok seviyom..avrupa da ii işler yapmıştı...efendi açıklamalar...vs.

fb ye gelince şirazesi kayıyo...azizin samandırayı basmasının nedeni belli oldu...

Uğur Kalyoncu
20.08.2017, 21:17
Her sey iyi güzel alanı kapattik da ileri nasil gidecegiz..İnsallah gol falan yemeyiz 2.yari Bongonda ile vurur geçeriz. Ama su kesin ilk yari kanser olacagiz.

Varlıbaş61
20.08.2017, 21:18
Kayseri maçında 61. Dakika ve yine Trabzon sesleri ..

Erkan A.
20.08.2017, 21:18

renktasim bunu bende belirtim daha evelki yorumumda inanilmaz tarafli kanal bunlar daha evel yazdigim gibi trabzonsporumuz sanki rusyadan gelecek uefa macina cikiyor sikebahce ...komedi filmi izliyoruz hic bulamiyorsaniz getirin fatih tekkeyi oda yorumculuk yapsin

Arda'
20.08.2017, 21:19
Bero ilk 10 dakikada sarı görür

tanjugunduz
20.08.2017, 21:19
buldum sonunda ordulular Trabzonspor derneğinde varmis

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

yatmaztara
20.08.2017, 21:20
Şikecilere karşı bugün kazanırsak, Bursaspor'un düşmemesine üzüldükleri kadar üzülmeyecekler. Neyleyim ben böyle galibiyeti :)

Erkan A.
20.08.2017, 21:20
dostlar dostlar yardım edin orduyu bilen dostlar koskoca orduda Digiturk yok

Bu sene ŞAMPİYONUZ.

renktasim interneten bilgisayarden izle benda oyle yapiyorum

link bulabiliyorsun facede

Ahmet Aksu
20.08.2017, 21:23
adamlar kuckayı tanımıyor. işte yorumcuların futbol bilgisi :D

Mehmet S. Pervan
ALİ PALABIYIK ın geçmişi nasıl renktaşlar bilen var mı?

CaptanBarbosa
ALİ PALABIYIK ın geçmişi nasıl renktaşlar bilen var mı?Her fener maçında verilip bizi doğrayan adam.

yatmaztara
20.08.2017, 21:24
Bu aykutu konyadayken daha çok seviyom..avrupa da ii işler yapmıştı...efendi açıklamalar...vs.

fb ye gelince şirazesi kayıyo...azizin samandırayı basmasının nedeni belli oldu...
İşte bunlar hep Trabzonspor ve Şenol Güneş yüzünden. Kolay değil 7 senedir her sabah ''inşallah bugün şampiyonluğum elimden alınmaz.'' düşünceleriyle uyanmak. İnsan epey bir gergin olur. Aykut'a hak veriyorum bu konuda.

Ahmet Aksu
20.08.2017, 21:24
yalnız maçı anlatacak spiker keşke başka olsaydı.
zaten heyecanlıyım bir de spikerden dolayı katlanacak.

Muhammed Kambur
20.08.2017, 21:25
Bein rezil bir yayin yapiyor suanda

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ESER
20.08.2017, 21:26

fb ye gelince şirazesi kayıyo...azizin samandırayı basmasının nedeni belli oldu...Turk spor tarihinin istisnasiz en karaktersiz spor adami ( adam dediysek sozun gelisi). Tupcuden bile acik ara rezil bir zat. Teknik direktorlugu vasat ama cok iyi adam numarasi yapiyor.
Muhtemelen aziz mac kadrosunu veriyordur buna, bu da coban gibi takiliyor baslarinda

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Mehmet S. Pervan
Her fener maçında verilip bizi doğrayan adam.

galatasaraylıymış

Ahmet Almacı
Elim ayağım terliyor üşüyorum şu yaz vakti dayanılcak gibi değil

sakosako
20.08.2017, 21:27
Abi bu maçı alalım ya

CaptanBarbosa
20.08.2017, 21:27
Elim ayağım terliyor üşüyorum şu yaz vakti dayanılcak gibi değilBen hatim indirmeye başladım oturduğum yerde

OFLU
20.08.2017, 21:28
Tuncay 3-0 dedi tipinin ortasına edeyim

OFLU
Bein rezil bir yayin yapiyor suanda

Aynen, yayım 2 haftadır rezalet

Aydın Danış
Amma şikecilerden konuşuyorlar bizim esamemiz okunmuyor yahu acayip rahatsız ediyor şu yayını beinsports'un...

Mehmet S. Pervan
Trabzonspor (http://www.sabah.com.tr/haberleri/trabzonspor)'da, Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe (http://www.sabah.com.tr/haberleri/fenerbahce) ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesi hakem endişesi yaşıyor. Ali Palabıyık (http://www.sabah.com.tr/haberleri/ali-palabiyik)'ın yönettiği 6 maçta Trabzonspor 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, Fenerbahçe ise son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
sabah gazetesi

Berkan
20.08.2017, 21:29
Tuncay 3-0 dedi tipinin ortasına edeyim

Onun ağzının tavanına senin avatarındaki ufaklık sıçsın.

Sefer A.
20.08.2017, 21:30
İşte bunlar hep Trabzonspor ve Şenol Güneş yüzünden. Kolay değil 7 senedir her sabah ''inşallah bugün şampiyonluğum elimden alınmaz.'' düşünceleriyle uyanmak. İnsan epey bir gergin olur. Aykut'a hak veriyorum bu konuda.
reyiz eysstrim sopkest falan diyorum :)

Ahmet Aksu
sonra da trabzonspor tv maliyetliymiş falan.
ben bu salakları izlemek zorundamıyım. TSTV kesinlikle bir an önce açılmalı. ya bursanın bile var onlar maliyeti düşünmüyormu ?
bein de adamlar yayın başladığından beri şikecileri konuşuyor son 1 dk yı bize ayırdılar sağolsunlar. o kadar.

Amma şikecilerden konuşuyorlar bizim esamemiz okunmuyor yahu acayip rahatsız ediyor şu yayını beinsports'un...

Muhammed Kambur
Aynen, yayım 2 haftadır rezalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAz once seyirciler durup dururken alkisladilar ve vtr arasinda yorumcunun birinin sesi geliyordu iddaa oynamis heralde maci takip ediyordu. Cok kalitesiz gidiyor bence.