PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Metin Sağır
17.08.2017, 23:24
-----Burak--Rodallega-----

Bongonda------------Olcay

-------Kucka--Onazi-------

Yeneriz.

Ahmet Almacı
17.08.2017, 23:25
Yalnız fener tribünleri 40-50 bin olur kimse bu maçı düşünüp boş olur gibi yanılgıya düşmesin.

Mehmet Fatih Silik
17.08.2017, 23:26
Hem yorgun hem de demoralize geliyorlar.

Içime bir ümit doğuyor derken aklıma hakemin Ali Palabıyık olduğu geliyor

Özkan Şentürk
17.08.2017, 23:27
Stad tamamen dolu olacak.

Bu akşamki yenilgi sonrası taraftarın ters dönebileceği hasan ali, ozan gibi oyunculad var kadroda. İyi başlarsak taraftar ters etki de yapabilir.

Bizim açımizdan bu maçlara yürek değil akıl koyacak oyuncu sıkıntısı var yıllardır. Mesela bir ganso olsa, alsa verse topu dinlendirse, tempo ayarlasa ne güzel olurdu.

ilelebeTS
17.08.2017, 23:29
Biz rahatız berabere kalsak bile çok şey kaybetmeyiz. Onlar düşünsün.

ccd6167
17.08.2017, 23:44
Tatlı sert bir oyunla sahaya iyi yayılırsak ve kontoraya çıkarsak beraberlikle dönebiliriz..

Ersun yanala güvenmek istiyorum ama hiç de oralı değilim..

Takımı iyi motive etmek lazım..

Hataya yer yok.. Full konsantrasyon..

Ogün YAZICI
17.08.2017, 23:44
Aykut Kocaman'ın maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajın ikinci cümlesi "Tam Trabzonspor maçı öncesi avantajlı bir skorla dönmek çok rahatlatacaktı."...Zaten ma öncesi adamın aklı vardar maçında falan değildi .Rotasyon yapıp yeni santraforunu bile o maça hazırlayacak şekilde süre vermeyi planladı.Bunu geçtim şok bir yenilgi almışsın 1 hafta sonrası için çıldırman lazım maç sonu üzerinde durduğun ifade bu sounucun pazar günü oynayacağın Trabzonspor maçı öncesi takıma yansıması oluyor.
Arkadaşlar yorgunluk demoralizayon falan hikaye.Bu adamlar pazar günü 50 bin kişi bilenecekler.Bizim pazar günü Konya'ya oyunumuzla değil taraftar desteğile kurduğumuz üstünlüğü bize kurmaya çalışacaklar.Oyunumuza akıl,sabır ve cesaret katmamız şart.En iyi zamanımızda bile kazanamdık.Taraftar olarak bizim bu şekilde bilinçsizce ve hoyratça davranmaya hakkımız var ancak umarım profesyoneller almaları gereken önlemleri alır.Zira bugüne kadar hiç alamadılar ve taraftar kafasında çıkıp durdular bu tür maçlara

adiloş bebe
17.08.2017, 23:52
maçı oyuncularıyla değil taraftarlarıyla oynayacaklar. Bu durumu lehimize çevirmek muhteşem olur

castillo61
17.08.2017, 23:52
Hatırlatmışken Kral ligdeki 61. golünü yavru şikecilere tattırmıştı şimdi çok daha anlamlısını bizdeki 61. golünü baş şikecilere sallayacak.

https://media.giphy.com/media/xT39D7PhpASRTTvj7G/giphy.gif

Ahmet Almacı
17.08.2017, 23:55
Ersunun taktikten çok psikolojik hazırlaması lazım özellikle genç oyuncuları ve Onur ile Burak'ı. Alalım şu maçı medical hastanesinde bedava staj yapcam ulan

Kadir
18.08.2017, 00:07
temiz bi saplasak ne güzel olur be [emoji3] tadından yenmez [emoji3]

yorumsuz6117
18.08.2017, 00:07
Castillo'luk maçtı ah keşke olaydı..

Fatih Özkan
18.08.2017, 00:11
Castillo'luk maçtı ah keşke olaydı..

Bongonda onu aratmayacak İnşallah.

kayseriliyiz
18.08.2017, 00:13
Çok zor maç. Belki de bizim hedefimizi belirleyecek maç.
Kazanirsak o havayla güzel bi yolculuga çikariz.
fb'nin bu aksam ki haline kimse aldanmasin.
Bizim maçlara baska bir hazirlaniyorlar.

Envoyé de mon HT20 en utilisant Tapatalk

Oruç
18.08.2017, 00:19
Kazanması gereken şb. 20 yıl ve hakemi düşünürsek beraberlik işimize gelir.

grandmaster
18.08.2017, 00:34
şikeciler daha yeni anlamış

14170

Erkan SÜNGER
18.08.2017, 00:35
Bilmiyorum bendeki sadece bir his ama burak bu maçta hat trick yapabilir.

Ayrıca farklı kazanacağız sanki

special one
18.08.2017, 00:36
Bu akşam totemi yaptım

maç saatini bekliyorum...

kazanıp önümüze bakarız.

Sezgin Öztürk
18.08.2017, 00:47
Onur,Durica,Pereira,Kucka,Olcay,Burak... Bu maçta en çok ihtiyacımız olan şey fazlasıyla mevcut takımda. TECRÜBE

Her anlamda rakiple baş edecek bir kadromuz var. En büyük endişem taraftar baskısından çekinip maçı en kötü berabere bitirmeye çalışabilecek hakemler.
Not: Ali Palabıyık'ı genel anlamda beğenirim. Cüneyt Çakır denen eyyamcının yanında melekdir :)

Soner Albayrak
18.08.2017, 01:00
Yeni transferlerinden birisinin bu maçta patlama yapma ihtimali canımı sıkıyor.

Full HD
18.08.2017, 01:28
Bilmiyorum bendeki sadece bir his ama burak bu maçta hat trick yapabilir.

Ayrıca farklı kazanacağız sanki

:D

Önce inanmak lazim..... ama böyle inanan adam hic görmedim. :D

paspatojen
18.08.2017, 01:55
Yalnız fener tribünleri 40-50 bin olur kimse bu maçı düşünüp boş olur gibi yanılgıya düşmesin.
SB'nin yilllar yili sure gelen klasik huyudur, deplasmanda nal toplar ic sahada aslan kesilir. Her sonucta takimimizin arkasinda durmamiz lazim.

Adem Erdoğan
18.08.2017, 02:03
Gol atmaktan yana sıkıntı yaşamayız pozisyon bulabilirsek yalnız Okay Kucka'nın Konya maçındaki performansı korkutuyor sadece beni. Bir de Castillo olaydı.

A.Ali Karanis
18.08.2017, 02:05
Lami cimi yok su haldeki feneri yenmemek buyuk ayip olur.Bizim topcular umarim bu aksamki maci izleyip gaza gelmistir.Ersun hocanin da avucunun kasinmasi lazim Aykut'a ders vermek icin.20 yilin lanetini net bir galibiyetle kirsak cok tatli olur.

Trabzonsporking
18.08.2017, 02:10
Yalnız mesajım neden silindi
Kötü bir içerik olduğunu sanmıyorum

İskender YILMAZ
18.08.2017, 02:33
-----Burak--Rodallega-----

Bongonda------------Olcay

-------Kucka--Onazi-------

Yeneriz.

Kadıköy deplasmanına Burak-Roda çıkalım öyle mi? :)

ucurum
18.08.2017, 07:21
Fener'in Göztepe'ye puan kaybetmesi ve Vardar'a yenilmesi...

Hakemi taraftarı ve federasyon ile medyayı da hesaba kat...

Adil bir maç olma ihtimali %0

HOPA'LI TS'Lİ
18.08.2017, 07:42
Moralsiz ve bitkin şikebahçeyi kendi evinde darmaduman etmen lazım Trabzon'um
20 yıllık hasreti bitirmen lazım
Topal'ın 90+2'de attığı gol evlere şenlik
GS gibi uzatmalarda yedikleri gol belki de elenmelerine neden olacak
Uefa'da devam etmeleri bizim açımızdan iyi olurdu, kulvarları fazla olacağından ligden kopabilirlerdi
Aykut bu sezon bu işi kaldıramayacak gibi

Pazar gecesi coşmak istiyoruz
Sokaklara dökülüp şampiyon Trabzon bağırmak istiyoruz
Haydi efsanem, sen kimleri devirmedin ki
Yeter ki hakemler insan olsun, vicdanları olsun

HOPA'LI TS'Lİ
18.08.2017, 07:44
Fener'in Göztepe'ye puan kaybetmesi ve Vardar'a yenilmesi...

Hakemi taraftarı ve federasyon ile medyayı da hesaba kat...

Adil bir maç olma ihtimali %0

Ben de ondan korkuyorum
2 sene önce TS-GS maçında şerefsiz Cüneyt gözünün önündeki pozisyonda Erkan Zengin'in şutunda net penaltıyı vermemişti. Neden? GS yarıştan kopmasın diye
Umarım aynı senaryo pazar akşamı da yazılmaz
Aksi halde yani normal şartlarda biz bu fenevbahceyi yeneriz

İ. SARAL
18.08.2017, 08:31
1-0 veya 2-0 yeniliriz.

TSelif
18.08.2017, 08:59
Bu haldeki feneri yeneriz yenmesine de Pala'yı napacuk :D

Atan ( Burak) ve tutan ( Onur) motive olsun, bize top işlemez top :D :D

CEMEFKER
18.08.2017, 09:00
Fikstür açıklanalı 1 ay oldugu...

Ezeli, ebedi,azılı en büyük rakibinle 2. haftada sezonun en kritik maçına çıkacaksın...

Transfer sezonu açık...

Hem taraftar hem bazı futbolcularda kafalar net değil...kalacak mıyım gidecek miyim..??? alacak mıyız gelecek mi..???

Mart- Nisan gibi " sezon çalışmaları başlamadan transferler bitmiş olacak..50. yıl...." dendi...
Ya eldekilerle motive ol sezona ya da transferlerini zamanında bitir.

İki şeyi de yapamıyoruz:
1- Transferi
2- Sezon planlamasını

Mehmet Fatih Silik
18.08.2017, 09:05
Macin son dakikalarinda penalti kazanip galip gelmek istiyorum!

Burak atsin tüm stad sussun!!!

Muhammed Ayaz
18.08.2017, 09:07
Kazanamıyorsak da kaybetmeyelim !

merdeme
18.08.2017, 09:25
Aziz bugün yarın antrenmanlara gider. Takım üstünde ekstra baskı kurar. Bize karşı yüksek motivasyonla çıkacaklar. Aykut'un iki cümlesinden birinde "Trabzonspor maçı" vardı. Stat dolu olur.

Biz ne yapacağız? Beraberlik bile düşünülmemeli. Allah ne verdiyse topla tüfekle çıkmalıyız maça. Geçen yılki kadrodan önemli bir oyuncu kaybetmedik ve üstüne Kucka, Burak, Theo geldi. Saçma gollerle 4-3 yenildiğimiz 8JK maçındaki oyunu oynayalım, farka gideriz.

Mehmet Fatih Silik
18.08.2017, 09:28
Stadin doluluk oranina bakabilir mi birisi lütfen.

TSelif
18.08.2017, 09:28
Saçma gollerle 4-3 yenildiğimiz 8JK maçındaki oyunu oynayalım, farka gideriz.

Kesinlikle ...

Yiğit Gayretli
18.08.2017, 09:46
Onazi'nin oynaması gerektiğini düşünüyordum... Ama çok idman kaçırdı ve maç eksiği de var. Gerçekleşmeyen transferle birlikte yaşadığı konsantrasyon kaybı da cabası.

Kontralar da maçta büyük önem taşıyor. Bu bakımdan, Kucka-Bero, Okay-Bero ikilisinden birinin uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle Bero'nun kontra ataklar için pas tercihlerinde takımdaki en doğru ayak olduğu tartışılmaz. Topu yüksek oranda doğru adamla buluşturuyor. En azından maçın gidişatına göre 30 dakika civarında süre bulması gerek.

titanic
18.08.2017, 09:50
Ben stadın dolu olacağını düşünmeyenlerdenim, Geçen yılın ikinci yarısındaki taraftar boşvermişliğini yine yaşayacaklarını düşünüyorum.Dün oynanan maçtan dolayı bayağı bir tepki oluştu. Seyirci baskısını çok fazla önemseyenlerden değilim üst düzey sayılabilecek oyuncularımız var ttribünden etkilenme eşiğini çoktan aştıklarını düşünüyorum.Hakem etkilenir mi işte onun garantisi yok, motivasyon kaybıyla maça gelecekler, skora göre demorilize olup farkın önüne de geçemeyebilirler. Burak tan goller bekliyorum ler burada birden fazla nesneyi belirten çoğul eki olarak kullanılmıştır

titanic
18.08.2017, 09:53
Yalnız fenerin işi hakemle falan olacak gibi de değil, Bizim oyuncuların formsuzluğu sonuca olumsuz etki eder, yoksa fenerin oyun adına sahada bir şeyler yapabileceğini düşünmüyorum.

ucurum
18.08.2017, 09:59
Geçen seneki Fener maçıyla bu seneki arasında çok zaman farkı yok

Belki Fener değişti ama biz çok değişmedik

Aykut'un oynatmak istediği taktik ile Ersun Hocanın taktiği birbirine benziyor

Sadece biz topa hakim olamıyoruz onlar da çok oluyor

Biz hava toplarında iyiyiz onlar çok çok kötü

Duran toplar çok önem arz ediyor

Kaleci problemi de var Fener'de bizim kaleyi gördüğümüzde vurmamız gerek

Ortasahamız iyi performans verse aslında yenmemek için sebebimiz yok

Ama Kucka Durica Pereira bakın görün ilk yarı kesin kart görecektir

En büyük korkum hakem

Maçın başında 10 kişi kalmak

Olmayacak şey değil

Ayrıca İSTEDİĞİMDEN DEĞİL

Ama Ersun Hoca'nın ortasahadaki dinamizmi artırmak adına herkesi şaşırtıp ileri üçlüyü Bero Burak Olcay şeklinde kurabileceğini düşünüyorum

Okay ve Kucka'dan kesinlikle vazgeçmez

Hatta Okay'ı ayrıca motive ediyordur

Yiğit Gayretli
18.08.2017, 10:05
Geçen seneki Fener maçıyla bu seneki arasında çok zaman farkı yok

Belki Fener değişti ama biz çok değişmedik

Aykut'un oynatmak istediği taktik ile Ersun Hocanın taktiği birbirine benziyor

Sadece biz topa hakim olamıyoruz onlar da çok oluyor

Biz hava toplarında iyiyiz onlar çok çok kötü

Duran toplar çok önem arz ediyor

Kaleci problemi de var Fener'de bizim kaleyi gördüğümüzde vurmamız gerek

Ortasahamız iyi performans verse aslında yenmemek için sebebimiz yok

Ama Kucka Durica Pereira bakın görün ilk yarı kesin kart görecektir

En büyük korkum hakem

Maçın başında 10 kişi kalmak

Olmayacak şey değil

Ayrıca İSTEDİĞİMDEN DEĞİL

Ama Ersun Hoca'nın ortasahadaki dinamizmi artırmak adına herkesi şaşırtıp ileri üçlüyü Bero Burak Olcay şeklinde kurabileceğini düşünüyorum

Okay ve Kucka'dan kesinlikle vazgeçmez

Hatta Okay'ı ayrıca motive ediyordur

Geçen maç oyundan alındığı dakikaya dek takımın en dinamik ve efektif oyuncusu Bongonda'ydı. Onu keserse çok küfür yer...

TSelif
18.08.2017, 10:08
Bongonda'yı oynatacaktır bence.

eraytaskin61
18.08.2017, 10:14
çok umutlu değilim.
Fener için tutunma maçı ve kendi sahasında bize karşı her zaman psikolojik üstünlükleri var
bizim oynadığımız futbol da tatminkar değil
uğur demirok-kucka-okay hazır değil veya yeterli değil

Emirhan TOPCU
18.08.2017, 10:29
bu sene hiç olmamışlar, hakem kararları aleyhimize dahi olsa puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. avrupadan da elenirler, tam yenmelikler şu vakitlerde.
ilk 70 dakika dengeli oynayıp son 20 de saldırırsak tarihe gececek bır skorla dönerız, avrupa macındakı 8-9 topcuda değişiklik yapmaz ise 70 dakikalık bır enerjılerı olacağını düşünüyorum.Ersun hoca ne düşünür bilmemekle beraber bu tür bır planlamayla sahaya cıkabılır bence cok da ıyı eder
Yanlış strateji olur dostum 70'kadar onlar gol atarsa ne olacak biz kendi oyunumuzu oynayan bir takım olmalıyız.

riv riv riv
18.08.2017, 11:12
Şikecilerin fişini çekmemiz lazım. Yenersek toparlayamazlar daha.

Hasan61
18.08.2017, 11:13
Normal şartlarda yenilmemiz mucize ama bu maçın normal şartlarda oynanma ihtimali yok.

Puan aldırmazlar.

oflubektas
18.08.2017, 11:15
"Van - Kan(Cannes) - Trabzon" hikayesini hatırlayan var mı?

Şimdi de Göztepe-Vardar-Trabzon olur umarım

*1994-95 sezonu başlarında fener, deplasmanda Van'a 1-0, sonrasında Uefa kupasında Cannes'a 3-0, son olarak da bize 1-0 yenilmişti. Bizim gol 84.dakikada Küçük Orhan'dan geldi. Tribünler öyle coştu ki, gol sevinci nedeniyle televizyon ekranı bir yukarı bir aşağı inmişti.

cellchook
18.08.2017, 11:22
kadikoydeki son kazandigimiz mac 1997 yiliydi. Hatta yayin ihalesi ile ilgili problem oldugu icin tv yayini yoktu.
ve o son maci ben kadikoyde fb lilerin arasinda izlemistim.
1-3 kazamistik hami,tolunay,unal atmisti.
fb golunu hatirlamiyorum.
ya 22 agustos ya 23 agustostu cunku ertesi gun İzmire tasinmistik.

o gun bugundur kazanamiyoruz.
favori kadikoyde hep onlar.

6Şafak Aydın1
18.08.2017, 11:27
kazanmak istiyorsak ilk golü biz atacagiz, iyi baslayip iyi bitirecegiz. konya macinda gibi oynarsak duman oluruz adamlar zaten rezil olup gelmis keske yenilmeselerdi simdi kudurmus bir ortam olacak muhtemelen. ilk golü yersek sansimiz 0`a yakin.

kim atacak Burak atacak, 1 0 olsun bizim olsun. yenersek güzel olur ama simdi normalinden daha zor oldu. insallah yaniliriz mahcub oluruz.

atomantcum
18.08.2017, 11:27
3 Temmuz sonrası fener maçları hikayemiz:

-İlk sezonlarda maçlar tatil oldu vs, düzgün bir atmosfer olmadı hiç, o gerginlikten kaybeden biz olduk hep.
-Ersun Yanal geldiği zamandan itibaren bu gergin atmosfer azalmaya başladı ancak bu sefer de "Yıllardır fener maçlarında hiç galip gelememe" travması yaşadık, aşırı baskılı oynamaya çalıştık, futbolcular panik halde abuk subuk hatalar yaptı ve yine çok kolay düştük oyundan.
-Geçen sezon sonunda ise işler biraz daha normale döndü. İki takımın da iddiasız olmasının da bunda etkisi vardı. Ortada bir maçtı, gerginliğin vs yaşanmadığı.

Şimdi yine görece sakin bir atmosfer var. Daha sezonun başı, takımlar oturmuş değil, lig çok gergin değil. Şike muhabbeti çok fazla geçmiyor, futbol konuşuluyor, transfer konuşuluyor hala. Bu şartlarda iki takım birbirine denk bir maç oynayacak, hatta bizim takımı futbol olarak önde görüyorum. Ancak yine deplasman-aziz-aykut-hakem faktörleri yüzünden onlar ağır basıyor. Geçen seneki gs deplasmanı gibi oynamalıyız. Defansif bir oyun bekliyorum. Sakin kalıp kontrataktan Bongonda vs ile gol beklemeliyiz, mümkünse ikinci yarıda. Çünkü ilk yarıda öne geçer ve bir de farkı artıramazsak tribün ve hakem faktörleri tepemize biner. Uğur adam kaçırıp faul yapmaya çok müsait, Durica normalde temiz oynasa da geçen haftadan dolayı topun ağzında, Perreira'nın çirkeflikleri malum, Kucka'nın sert oyunu malum. Bunlara kart çıkarmaya hazır bir hakem olacak, bu da adamları kalemize yaklaştıracak sürekli.

Hayırlısı bakalım.

Travelair
18.08.2017, 11:40
Orta alanda kapacağımız toplarla, pas bağlantılarını keserek sonuca gidebiliriz. Hakeme gelince bize ilk çıktığı kupa maçında ben beğenmiştim, forum yerin dibine sokmuştu. Ama sonradan feybe'nin dümen suyuna yakın bir hava sergiledi. Bir manada da kendisini mecbur hissediyordur çünkü önünde Cüneyt Çakır örneği var, 3 ukalalara yaltaklanan hakemler terfi alıyor. Bu düzeni yıkmak lazım

Adem CAKIR
18.08.2017, 11:40
Vay vay vay, Hakeme bak!
Bindik bi alamete, gidiyoz kıyamete!..

Yiğit Gayretli
18.08.2017, 11:46
kadikoydeki son kazandigimiz mac 1997 yiliydi. Hatta yayin ihalesi ile ilgili problem oldugu icin tv yayini yoktu.
ve o son maci ben kadikoyde fb lilerin arasinda izlemistim.
1-3 kazamistik hami,tolunay,unal atmisti.
fb golunu hatirlamiyorum.
ya 22 agustos ya 23 agustostu cunku ertesi gun İzmire tasinmistik.

o gun bugundur kazanamiyoruz.
favori kadikoyde hep onlar.
Lütfen İstanbul'a geri taşın :)

A. Aydın
18.08.2017, 12:00
Eğer atakları boş çevirmeyip golle sonuçlandırırsak farka bile gider.
Gol atamazsak kontra ile yiyebiliriz.
Maçın favorisi açık ara biziz.

Emirhan TOPCU
18.08.2017, 12:02
3 lü orta saha tek oynamamız lazım kuco-onazi-okay nefes aldırmamalıyız zaten rakip zayıf hatta geçen senekinden bile zayıflar en başta lens tehdidi bile yok onların

thehell61
18.08.2017, 12:09
Adamlarda orta saha yok orta sahadaki üstünlüğü elimize almamız kolay olur gol atmada sıkıntı yaşamazsak şeytanın bacağını kırarız gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı

bariskaratas
18.08.2017, 12:16
bu iyi oldu. hoş yalış kararlarından bahsetmediler hiç

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/...biyik-endisesi (http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2017/08/18/trabzonsporda-ali-palabiyik-endisesi)

Trabzonspor (http://www.sabah.com.tr/haberleri/trabzonspor)'da, Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe (http://www.sabah.com.tr/haberleri/fenerbahce) ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesi hakem endişesi yaşıyor. Ali Palabıyık (http://www.sabah.com.tr/haberleri/ali-palabiyik)'ın yönettiği 6 maçta Trabzonspor 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, Fenerbahçe ise son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Doğukan Uçan
18.08.2017, 12:19
ağır favoriyiz ama gaza gelmemek lazım

ccd6167
18.08.2017, 13:21
Nasıl favoriyiz merak ediyorum cidden.. Neye göre favoriyiz?

Yenersek fb ilk yarı havlu atar.. Fakat genelde biz böyle takımları canlandırırız..

Ersun yanala güvenemiyorum maalesef.. Fener ile bizim ortasha tıpatıp aynı.. Oyun kuramıyoruz sadece kanatlarda etkili adamlar ve duran top..

Önde baskı
Oyunu kurdurmama
Oyunu soğutma
Sert oyun

Fener dayanmaz

Ogün YAZICI
18.08.2017, 13:37
Kucka
Okay-Onazi
Bongonda Castillo
Burak

Galibiyetin anahtarı olabilirdi ah castillo...

Sercan Keleş
18.08.2017, 13:55
Beşiktaş karşılaşmasında oynadığımız futbolu oynayamayız. Çünkü Beşiktaş futbol oynamayı seven ve kadrosu oynatanda bir takım. İki takımın birbirine saygılı oluşu neticesinde o futbol ortaya çıktı.

Bu maç ise Fenerbahçe'nin çirkef oyuncuları Trabzonspor eğer üstün başlarsa maçı kızıştırma yoluna gidecekler. Büyük maç böyle kazanılır. Bunu oynaya oynaya öğreneceğiz.

Kadroda Tecrübe açısından güvendiğim, Kucka, Burak, Durica, Pereira, Mas, Onur ve Olcay var.

Bu isimlerin yanında. Okay, Uğur, Bongonda Yusuf var. Bu isimler ise daha tam anlamıyla tecrübe sahibi büyük maçın oyuncuları değiller. Olcay bu baskıda çok maç oynadı. Bu maç nezninde Kucka ile birlikte takıma göz kulak olması gerekiyor. Defans hattımız ise biraz daha profesyonel. Transfer sezonunda da dile getirdiğim bir olgu vardı. Futbolcuda özgüven ve kibir. Kötü anlamda değil bu kibir. Şimdi Kadıköydeki maça baskıdan ayakları titreyen futbolcular yerine o streste sakız çiğneyip umursamaz futbolcular kazanır. Galibiyetin altında yatan kelime de bu bence. Sakız çiğnecek futbolcu kıvamı.

Çıkacağız ve sakızımızı çiğneyeceğiz.

bariskaratas
18.08.2017, 13:56
kucka - okay | topal - desoza
çok bariz kucka okay

Adem Erdoğan
18.08.2017, 14:11
Geçen sezon ilk maç 3-0 yenildiğimiz o aptalca penaltı ve kırmızı karta kadar çok iyiydik, ikinci maçta da lige havlu atmış bir takım olarak yine saçma bir gol ve kaçırdığımız pozisyonlara rağmen 1-1.

Bu sezon hücum hattımız daha iyi, fener geçen seneden daha kötü.

Hakem doğraması olmazsa açıkçası gs'yi arenada 3-0 yendiğimiz gibi bir maç bekliyorum, taraftar baskısı falan geçelim kendimiz daha çok baskı uyguluyoruz.

Yalnız sanki sahaya ben çıkacakmışım gibi acayip bir stres var içimde.

yorumsuz6117
18.08.2017, 14:24
fener kaybederse büyük bi fiyasko yaşayacakları için hakemle de mücadele edeceğiz , stad da dolacaktır biz bu feneri sahada yeneriz belki ama izin verilir mi sanmıyorum..

ts61gogo
18.08.2017, 14:29
_________________Esteban________________
JP_______Durica____________Ugur_______Mas
_____Okay_______Kucka_______Onazi_______
________________Yusuf___________________
_______Burak_____________Bongonda_______

4-3-1-2
Defans halinde Bongonda ve Burak Yusuf'un yanina gecerek kanatlari kapatir, 4-3-3 olur. Orta saha kilitlenir.

Yusuf ve Kucka'nin defans arkasina gelen paslar Bongonda ve Burak ile tehlike yaratir. Maca zaten hakim olamayacagimiz icin hizli cikislar bu ikisini hareket haline gecirir.

Sinan G.
18.08.2017, 14:32
_________________Esteban________________
JP_______Durica____________Ugur_______Mas
_____Okay_______Kucka_______Onazi_______
________________Yusuf___________________
_______Burak_____________Bongonda_______

4-3-1-2
Defans halinde Bongonda ve Burak Yusuf'un yanina gecerek kanatlari kapatir, 4-3-3 olur. Orta saha kilitlenir.

Yusuf ve Kucka'nin defans arkasina gelen paslar Bongonda ve Burak ile tehlike yaratir. Maca zaten hakim olamayacagimiz icin hizli cikislar bu ikisini hareket haline gecirir.
aslında bongonda yerine roda'yı koysak, 2. yarı girse o, erdoğan yusuf yerine 2. yarı girse 1 taşla 2 kuş :rolleyes:

adiloş bebe
18.08.2017, 14:34
olcay ve okayı mümkün olduğu kadar oynatmamalı hoca bu maçta

Mustafa YILMAZ
18.08.2017, 14:44
maçın hakemleri katliam için seçilmişler orta hakeminden yan hakemine kadar o yüzden taktik maktik ikinci planda kalacak zaten ilk maçımızdan sonra gerekli algıyı yaptı şikecilerin medya uzantısı o yüzden zor işimiz.

şikecilerden nefret ediyorum vardar'ı cani gönülden tebrik ediyorum keşke 612313 tane gol atsaydılar.

Mustafa YILMAZ
18.08.2017, 14:44
....

CEMEFKER
18.08.2017, 14:48
Bu maç önde,agresif oynasan hakem faktörü " sarı" ile dizginler...

Geriye yaslı, itidalli oynasan seyirci ile bizi 2 ve 1. bölgede boğarlar...

EY için zor maç...

Erken bir şans golü lehe çevirir maçı.

merdeme
18.08.2017, 15:14
İlk 15-20 dakikada papaz volkan'ın hatasıyla gol atalım. Maça iyi başlayınca tüm takımı etkisine alıyor. Hatalı gol yesin, suratını ekşitsin, defansı fırçalasın. Vurur geçeriz.

Şimdiden maçtan sonra rıdvanın suratını görmek için sabırsızlanıyorum.

cellchook
18.08.2017, 15:23
Lütfen İstanbul'a geri taşın :)
gecen yildan beri istanbuldayim:)

ve simdi dikkat ettim mac yine agustos ayinda.

ben izleyemecegim,calisacagim ama umarim bi hami tolunay unalimiz vardir.

burak-okay-kucka gibi.

Yiğit Gayretli
18.08.2017, 15:30
gecen yildan beri istanbuldayim:)

ve simdi dikkat ettim mac yine agustos ayinda.

ben izleyemecegim,calisacagim ama umarim bi hami tolunay unalimiz vardir.

burak-okay-kucka gibi.

İşin yarısı tamam :)

AlperenAltun
18.08.2017, 15:33
Nedense umutsuzum bu maç için

Samsung S7-Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrahtuna
18.08.2017, 16:06
Bu sefer şeytanın bacağını kıracağımızı düşünüyorum..moral motivasyonu olarak onların çok önündeyiz..takım kalitesi olarakta aşağı kalır yanımız yok üstün taraflarımız daha çok..alırız Allahın izniyle..kral şikecileri de boş geçmeyecektir inşallah..

Şanlı SanMarino
18.08.2017, 17:46
Hakem teranesinin günlerce neden borazan gibi öttürüldüğü daha iyi anlaşılmıştır umarım.

Şanlı SanMarino
18.08.2017, 17:48
Kadıköyde malum takımı yenmek çok önemli değil. Sizi şampiyon yapmaz. Sadece maç kazandırır 3 puan verir. Ancak yenilmemek çok ama çok önemli.

Ahmet Almacı
18.08.2017, 18:01
Yeni gördüm aykut trabzon maçının telafisi yok ama bu vardarla oynadıkları maçın telafisi varmış :) Eminim yenilmelerinde yüzde 40-50 bizle oynayacakları maçı nasıl yenerim düşüncesi vardı. Oyuncuları sakatlanmasın diye 75 e kadar bekledi kendisi. Ego olarak terimden farksız olan şu adamı haklı çıkarmak ve görmek istemiyorum..

Ersun hocam naap et al şu maçı en kötü berabere kal

cihayan
18.08.2017, 18:14
Bu sartlarda bu macin sahada oynanacagina ve takimimizin hakkiyla maci alabilecegine inancim hic yok. febeye bu maci kaybettirmezler kolay kolay. Mutlaka diriltmek icin, sezonu cazip hale getirmek icin ellerinden geleni yapacaklar. Bizim korkmadan, kazanmak icin sahaya cikmamiz lazim. Kolay mac kaybedecek bir takimimiz yok. Bence 2017 yili itibariyle hic bir maci kaybetmedik, bir bejekeye kaybettik o da ufak detaylarin belirledigi bir mac oldu. Kayseri ve Bursa maclari artik bizim sahada olmadigimiz maclardi. O yuzden febeye normal kosullarda yenilecek bir takim degiliz. Ama febenin de sezon basinda boyle moralman ve skor olarak yarisin cok gerisine atilmasina goz yumulacagini zannetmiyorum.

TrabzonVictory
18.08.2017, 18:17
Hadi be Trabzonum kazanırsın galibiyet yakın sabırlı oynayarak preslerine karşılık ayağa pas yapmak önemli ve kenarlardan atak yapmaya çalışacaklar bunlara dikkat edersek bir gol atmamız yeterli olur gibi 1-0 kazanırız, ilk önce akıllarında biz bu maçı kazanarız düşüncesi olmalı ve sakin bir oyunla kazanacağız demeliler, İNANIYORUZ TRABZONSPOR'UMUZ BU KEZ KAZANACAKSIN....

selcuk
18.08.2017, 18:17
mactan sonra angut kodamanin böyle bir psikolojiye büründürecek futbol istiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=m9IzzLQiDgQ

yesic gibi kiralim seytanin bacagini

CaptanBarbosa
18.08.2017, 18:23
mactan sonra angut kodamanin böyle bir psikolojiye büründürecek futbol istiyorum

yesic gibi kiralim seytanin bacaginiHahaha çok iyi ya

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa
18.08.2017, 19:43

yesic gibi kiralim seytanin bacagini

Bu adam çok sempatik. Tabi uzaktan izlemek güzel

Şanlı SanMarino
18.08.2017, 19:44
Şikespor'un kalecileri formsuz ve stoperi yok. İlla ki gol atmak zorundayız. Burak'ın önemi burada ortaya çıkıyor.

KÖKSAL AYDIN
18.08.2017, 19:47
İyi oyun bekliyorum. Galip gelemeyiz.
İyi oyun bizim tesellimiz olu en azından.

memozcan
18.08.2017, 20:21
fener bilinçli bir şekilde maçın atmosferini artırmaya çalışıyor.. bu oyuna gelmememiz lazım.. tansiyonun düşük olması işimize gelir..

Erkan SÜNGER
18.08.2017, 23:49
Ah ulen yenecez bu sefer. Hazır atçılarda puan kaybetmiş ne hoş ne tatlı olur.

Fanatik34
18.08.2017, 23:54
............................Onur.................. ............
Perreira........Ugur...............Durica......... ..Mas.
.................Onazi...............Kucka........ ........
......Damdoy...........Yusuf...........Bongonda... ..
...........................Burak.................. ...........

Kaybetmeyiz..kazanmamizda cabasi

special one
18.08.2017, 23:55
Bu sefer farklı olacak

bu sene bizim yılımız

Doğukan Uçan
19.08.2017, 00:08
vurun!!

Ahmet Almacı
19.08.2017, 00:26
Doğukan Uçan fazla gaza geliyosun etmaa

~UniCef~
19.08.2017, 01:01
Kadiköy de her zaman favori FB dir. Yani kendimizi kandirmaya gerek yok. Kanaznmayi bende cok isterim ama bize karsi hersey leriyle oynayacaklar. Taraftar onlari öne dogru itecektir. Castillo gibi bir adam cok lazim di bize.

İ. SARAL
19.08.2017, 08:31
1-0 veya 2-0 şikeciler alacak at fava bekle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umitçebi
19.08.2017, 08:43
Ya şu çıkıp yenilliriz işte skor bu..Kadıkoyde oyle yenerler deyıp maç sonrası da yenılırsek eheheh BEN DEMIŞTIM..cı arkadaşlar size de günaydın...

Başakşehır akıllı oynayarak nasıl yenıp yenıp donuyor bu Istanbul takımlarını..Trabzonsporda akıllı oynayacak..Pereıra kucka hakeme malzeme vermeyecek..valbuenayı kıtleyerek şoka gırmeden sakın kalarak oynayacağız..

Şu yenılırızcı arkadaşlar..Şuan FB nasıl bır psıkolojıde bılıyormusunuz?? goztepe ve Vardardn maçlarından sonra..YA TRABZON A DA YENILIRSEK??! AMAN KAYBETMEYELIM BARI! Aykut kocaman bu psıkolojıde bır takım surecek sahaya..Orta sahayı kıtleyecek josef ve topalla..oraya bırde ozan koyacak kı aman yarabbı belkı gol yerızde yenılırız..Ama karşısında rahat bır TRABZONSPOR olacak..Rahat ve ne istediğini bilen ve ne oynayacağını bılen Trabzonspor ılk 20 dakıkada gol yemezse çok rahat bu maçı alır..At fava bekle!

t.gokce
19.08.2017, 08:59
Yeniliriz demek ne oluyor..Akıllı onayan kazanır,şikecilerde üst düzey oyun oynamıyor.Durdur vur,olay bu..

Geçen hafta göztepe nasıl yaptıysa bizde bu hafta yapabiliriz..Neden olmasın,illaki favori diye kazanacak değiller ya..

Adem Akyüz'
19.08.2017, 09:05
Son yıllarda olduğu gibi beraberlik bekliyorum..

Tolga Okumuş
19.08.2017, 09:53
Çok ümidim yok maçtan.
En kötü oldukları dönemde bile bizden üstün oynadılar, bu maçta farklı olmayacak.

İyi oynasak bile ya hakem ya da kendimiz fişimizi çekeriz.

Fener bizi yener,Vardar'ı da eler yollarına devam ederler,olan bize olur. Karışır buralar.

Hafta içi de iki transfer açıklanır. Taraftarın da gazı alınmış olur.

Afiyet olsun...

hyasin61
19.08.2017, 10:05
Hakem faktoru etki etmezse maci alacagimizi dusunuyorum.

OFLU
19.08.2017, 10:44
Adamların moral bitik, kalede kim oynayacak o bile meçhul, volkana tepki büyük, Kameni desen ayyaş.
Orta saha da ayakta kalmaya çalışan adamları Valbuena , Soldado mu ne, 2. guiza vakası olur. Bizimkiler baskıyı kaldırabilirse, maçı alırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adiloş bebe
19.08.2017, 11:07
santraforlarının ağır olması markaj yapılabilmesini kolaylaştırıyor. elde geriye kitlenecek tek adam valbuena kalıyor eğer pereira ile karşı karşıya gelirse geçen hafta fofanaya yaptığı hareketleri yapması imkansız pereiranın, valbuenayı oyundan düşürmek zor olacak. mas ile karşılıklı oynarsa biraz daha avantajlı ama şikebahçenin çok fazla özellikli topçusu yok gibi. nabil dirar izlediğim maçlarda çok etkisizdi, orta sahalarında josef, ozan keza öyle stoper sıkkıntıları aşikar, kaleci konusu beni düşündürüyor volkan bize karşı ekstra motivasyonla mücadele ederse beklenmedik toplar çıkarabilir. en büyük soru işreti guilano bizimle olan transfer konusuda taraftardan ekstra sempati kazanmasına yol açtı gazı arkasına alıp oynayabilir. ayrıca allah korusun gol atması durumda eksrta sıkıntı çıkarabilir. Olmayacak iş değil transferler yetişseydi çok daha iyi olurdu

Bayraktaroğlu
19.08.2017, 11:40
Üzerimizdeki psikolojik eziklik sendromunu atlatırsak kazanabiliriz. Vardar kadar oynayalım yeter.

Muhammet_61
19.08.2017, 11:53
Doğru bir taktik ve dizilim ile kazanmamamız için bir sebep göremiyorum.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydın Danış
19.08.2017, 12:28
İlk defa nedense çok umutsuzum, Göztepe'ye puan kaybetmiş, Vardar'a çiğnenmiş bir şikebahçe'ye kendi sahasında puan kaybettirmeyecekler baş rolde de Ali Palabıyık'ı izleyeceğiz. Zaten her şeyi geçtim şikecilerin kendi sahalarında bize karşı psikolojik üstünlükleri var ölümüne saldıracaklar. Sanmıyorum umutsuzum.

Ama aşkım ağır basıyor bazen İnşallah da diyorum tabi ki o ayrı.

Hakan
19.08.2017, 12:42
6 yerliyle maça çıkmamız muhtemel.
Yusuf,Burak,Okay,Onur,Olcay milli oyuncu,Uğur'a da son dönemde haksızlık yapıldı.

ts_ezer
19.08.2017, 12:43
İlk defa nedense çok umutsuzum, Göztepe'ye puan kaybetmiş, Vardar'a çiğnenmiş bir şikebahçe'ye kendi sahasında puan kaybettirmeyecekler baş rolde de Ali Palabıyık'ı izleyeceğiz. Zaten her şeyi geçtim şikecilerin kendi sahalarında bize karşı psikolojik üstünlükleri var ölümüne saldıracaklar. Sanmıyorum umutsuzum.

Ama aşkım ağır basıyor bazen İnşallah da diyorum tabi ki o ayrı.
Vardar yenilgisinden sonra bu maca daha cok asilacaklari belli. Bunu bizim icin avantaja donusrurecek aklin ersun hocada olduguna umut ediyorum. Sakin kalmayi akilli oynamayi basarirsak ustumuze gelen fenere iki tane atariz. Iki sifir aliriz insallah.

Ahmet Aksoy
19.08.2017, 13:18
Ümraniye Üsküdar Kadıköy tarafında maçı izleyebilcegimiz biyer var mı bizim ağırlıklı olduğumuz

Gökhan Baymak
19.08.2017, 13:57
6 yerliyle maça çıkmamız muhtemel.
Yusuf,Burak,Okay,Onur,Olcay milli oyuncu,Uğur'a da son dönemde haksızlık yapıldı.

Serdar da gelirse müthiş bir yerli iskelet kadro oluyor.. Fenerbahçe maçını alacağız. Sakin olalım yeter...

Hüseyin Çümen
19.08.2017, 13:57
Adamların moral bitik, kalede kim oynayacak o bile meçhul, volkana tepki büyük, Kameni desen ayyaş.
Orta saha da ayakta kalmaya çalışan adamları Valbuena , Soldado mu ne, 2. guiza vakası olur. Bizimkiler baskıyı kaldırabilirse, maçı alırız.

Afamlar moralman bitik yanlız böyle durumlarda reaksiyon gösterip diriliebiliyorlar. Acayip şekilde kenetleneceklet stadı dolduracaklar hakemide baskılayacaklar işimiz kolay değil çıkış maçı olarak bakıyorlar bize net. Dünyanın en objektif hakemini koysan oraya baskı altında evsahibine toleranslı davranır malesef bu konuda febe taraftarı iyi

Samet GÜVEN
19.08.2017, 14:15
İlk 15 dk da atacağımız şok bir gol müthiş olurdu.

ilelebeTS
19.08.2017, 14:18
Motive olacaklar deniyor da biz armut mu toplayacağız. Kadrosunun yarısı yenilenmiş çoğunluk yabancı oyunculardan kurulu şikeciler mi yoksa 5-6 yerli oynatıp kadrosunu koruyan biz mi bu maça daha motive oluruz?

selcuk
19.08.2017, 14:23
ilk 30 dakika gol yememek en önemli sey

neden oldugunu birtürlü anlamadim ama maclara cok kötü basladigimiz ortada
cocuklar cok tutuk mac basinda

bkandil
19.08.2017, 14:31
Ümraniye Üsküdar Kadıköy tarafında maçı izleyebilcegimiz biyer var mı bizim ağırlıklı olduğumuz

Üsküdar'da (eski adı) Detay Cafe var. Cafe Saklıköy diye değiştirdi adını, genelde
Trabzonspor'lular oluyor mekanda.

KÖKSAL AYDIN
19.08.2017, 14:54
Biz düşen takımların kurtarıcısı olmuşuzdur her daim.
Şu an ligde ve Avrupa'da en kötü durumda Fener sayılır.
Tahminim imdatlarına biz yetişeceğiz yine :(

Manava61
19.08.2017, 15:06
Mücadele konusunda net üstün oynarız ama en büyük eksikligimiz olan maç aldıracak oyuncu eksikliğimizi bu maçta da hissederiz diye düşünüyorum.Kaybetmeyiz diyorum.

İ. SARAL
19.08.2017, 15:09
Sikecileri ayağa kaldiririz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karmam
19.08.2017, 15:11
Serdar da gelirse müthiş bir yerli iskelet kadro oluyor.. Fenerbahçe maçını alacağız. Sakin olalım yeter...

Anladığım kadarıyla yerli statüsü için milli takımda oynayabilecek olmak gerekiyormuş. Serdar oynayamıyor.

Yiğit SARI
19.08.2017, 15:12
Anladığım kadarıyla yerli statüsü için milli takımda oynayabilecek olmak gerekiyormuş. Serdar oynayamıyor.

Gökhan İnler de oynayamıyor kurallar bize değil ya sadece.

Hakan
19.08.2017, 15:20
Anladığım kadarıyla yerli statüsü için milli takımda oynayabilecek olmak gerekiyormuş. Serdar oynayamıyor.Kural gelmeden tercihini yapanlar yerli sayılıyor.
Serdar 10 yıl önce Almanya için oynadı.

A.K.Göksu
19.08.2017, 16:14
Sıkıntı yok,basarız 0-2.

titanic
19.08.2017, 17:05
Geçen hafta gitti denilen maç son saniyelerde çevrilerek + puan hanemize yazıldı, o nedenle bu maçta bizim kaybetme lüksümüz rakipten daha fazla, rahat bir oyun oynayıp kazanabiliriz, stres gerginlik biz de maalesef ters tepiyor. Sakin oynarsak kazanırız. Seyirci faktöründen etkilenebilecek bir futbolcunun kadromuzda olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle kalabalıkların saha içinde çok bir anlamı yok artık. Motivasyon olarak rakibe ekstra bir güç katacaktır elbette kazanmak için kesinlikle yeterli olmayacaktır
kalecileri karşılaştırdığımızda onur ya da esteban hangisi olursa olsun fenerin kalesınden daha fazla guven verdıklerını rahatlıkla söyleyebiliriz, Bu sezon resmı macta henuz goremedık ama Onur tecrubesoyle bır adım önde, defans hattımızıda rakıbın defansına göre bır adım önde
orta sahada da üstün taraf biziz ama gecen hafta okay kucka uyumsuzluğu tedırgınlık yaratmıs olabılır, esasında uyum sorunları olduğunu düşünmüyorum potuktan cok daha ıyıler
ileri ucta tartısmasız avantajlıyız, Burak gununde olmalı sonradan oyuna gırme potansıyelı olan Hugo da güzel iş çıkarabilir
Hocaları kıyaslamıyorum, değmez

Hüseyin Çümen
19.08.2017, 17:36
Castillo yu beğenmesemde tam onun maçıydı.

memmedaga
19.08.2017, 19:01
guliano nu formu ne yapacağı önemli

ama be maçı alırız diyorum inallah

1-2

Veysel
19.08.2017, 19:03
İlk 20 dakika önde basmalıyız gerisi gelir.

Mehmet
19.08.2017, 19:45
Puan ve puanlar alabileceğimiz bir maç, paniksiz sabırlı oynatmak lazım.
Takım iyi iş Hocaya düşüyor, taktik ve motivasyonu iyi olan takım kazanacak.
İbre Trabzonspor dan yana gösteriyor.. Hakem hataları ve kişisel futbolcu hataları olmaması lazım birde.

ilelebeTS
19.08.2017, 20:08
Théo Bongonda‏Onaylanmış hesap <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@ (https://twitter.com/Theo_Bongonda)theo (http://forum.bordomavi.net/member.php?u=23599)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->_Bongonda <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px;"> 5 dk.5 dakika önce (https://twitter.com/Theo_Bongonda/status/898954023046451200)</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
</button>
Fenerbahçe, here we are..ready https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f44a-1f3fd.png#TB7 (https://twitter.com/hashtag/TB7?src=hash)

https://pbs.twimg.com/media/DHm56uIXYAAU6e-.jpg

Theo meydan okuyor, adam yürek yemiş :D

Sefer A.
19.08.2017, 20:26
Adamim Théooo... büyük Trabzonsporlu reyiz Bongondaaa

Ahmet Aksoy
19.08.2017, 20:27
Üsküdar'da (eski adı) Detay Cafe var. Cafe Saklıköy diye değiştirdi adını, genelde
Trabzonspor'lular oluyor mekanda.

Teşekkür ederim abicim 😊

Murathan
19.08.2017, 20:53
Onazi kadroda mı

Courage
19.08.2017, 21:21
Transferlerin zamanında yetişmemesi ve geçen yıldan bakiye zaafların devamı Kadıköy de işimizi zorlaştıracak. Yıllara dayanan husumet , (sözde) en büyük rakipleri gördükleri takımdan daha fazla bize bilenen 45 binin üzerindeki seyircinin baskısı ve artık ''geleneksel'' olmuş hakem doğramaları bu zorluğu katmerliyor işin aslı.

Fakat ...

Kadrolarında Avrupa kariyeri parlak oyuncu sayısı ve bu maçları daha evvel oynayıp galibiyet geçmişi olan oyuncu sayısı fazlalığı birebir kıyaslamada aleyhimize görülse de takımları bir bütün halinde analiz ettiğimde bu dezavantajın ziyadesiyle kapandığını görüyorum. Şu maçı en az 1 puan ve üstü alarak kapatmamızın tek yolu hem hücum hem defansta her işi yardımlaşa yapmak.

Maç kurtaran kaleci ,defansı tek başına ayakta tutan stoper ,ortasahada direnç gösteren falanca adam .... rollerine müsaade edecek kopmalara izin verilmemeli.Durica ,Kucka,Olcay ve Burak bu işte bayraktar olmalı. (Uyarı:Geçmiş dönemin travmalarını en az bizim kadar yaşadığına zerre şüphem olmayan Onur ve geçen hafta haddinden fazla asabi gördüğümüz Pereira ise uyarılmalı özellikle bu ikisi sadece oyununu oynasın hiç bir gerginlikte oluşabilecek kümeleşmelerin içine girmesin.)

Bu maçı ''Trabzonspor'' kazanmalı, Kazanır da inşAllah.

CEMEFKER
19.08.2017, 21:24
fb başkanı aziz samandıraya gitmiş bugün...futbolculara ayar vermiş...

İşi gücü bizimle....en korktuğu klüp biziz...

Enaldo61
19.08.2017, 21:34
Théo Bongonda‏Onaylanmış hesap <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@ (https://twitter.com/Theo_Bongonda)theo (http://forum.bordomavi.net/member.php?u=23599)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->_Bongonda <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px;"> 5 dk.5 dakika önce (https://twitter.com/Theo_Bongonda/status/898954023046451200)</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
</button>
Fenerbahçe, here we are..ready https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f44a-1f3fd.png#TB7 (https://twitter.com/hashtag/TB7?src=hash)

https://pbs.twimg.com/media/DHm56uIXYAAU6e-.jpg

Theo meydan okuyor, adam yürek yemiş :D
O kadar taraftar karşılayınca gaza geldi herhalde :D

Aydın Danış
19.08.2017, 22:30
O kadar taraftar karşılayınca gaza geldi herhalde :D

Bu bile güzel bence futbolcular hazır Ersun Yanal hazır demek ki hadi bakalım demek düşer bize İnşallah kazanırız.

Birtan
19.08.2017, 22:47
Tam bir mücadele maçı.

Kilit isim o yüzden Kuco, Sağlam olursa alırız maçı.

Fatih Çelik
19.08.2017, 22:47
Yarın şikeciler bizi yenerse gsyi şampiyon ilan ederiz artık. Ya arkadaşlar şikeciler kötü eyvallah da biz de rezildik Konya karşısında resmen deplasman yaşadık oyun olarak. Kendimizi kandırmayalım. Yani fb bizi yenerse büyük sürpriz olmaz. İki takım da kötüyken fb bizden puan alır bu net.

ilelebeTS
19.08.2017, 22:57
Yarın şikeciler bizi yenerse gsyi şampiyon ilan ederiz artık. Ya arkadaşlar şikeciler kötü eyvallah da biz de rezildik Konya karşısında resmen deplasman yaşadık oyun olarak. Kendimizi kandırmayalım. Yani fb bizi yenerse büyük sürpriz olmaz. İki takım da kötüyken fb bizden puan alır bu net.
Konyayı hafife alıyorsun. Kolay maç değildi. bjkyı yendi, bugün oynasa gsyi de fbyi de yenerler. Ama tabi bu maçların havası farklı olur, o yüzden hakem sıkıntı çıkarmazsa üç ihtimalli maç, sıkıntı çıkarırsa en fazla iki ihtimalli :)

Fatih Çelik
19.08.2017, 23:02
Konyayı hafife alıyorsun. Kolay maç değildi. bjkyı yendi, bugün oynasa gsyi de fbyi de yenerler. Ama tabi bu maçların havası farklı olur, o yüzden hakem sıkıntı çıkarmazsa üç ihtimalli maç, sıkıntı çıkarırsa en fazla iki ihtimalli :)

Ki çıkaracak :) Konya'yı hafife almak değil ki olay şampiyonluk bekleyen takım sahadan böyle silinmez kopmaz hele kendi sahasındayken. Konya ne ki hem bunun fbsi gssi bjksi ibfksi var daha. Yani Konya'ya vurup geçmemiz lazımdı oyun olarak. :)
Takım stoper b2b no10 sağ forvet diye bağırıyor bakalım ne olacak?

Mustafa
19.08.2017, 23:02

Daha ikinci haftadan kimse şampiyon olmaz. Gese hep kolay takımlarla oynuyr. bi düşüşe geçince fena geçecekler

Fatih Çelik
19.08.2017, 23:04
Daha ikinci haftadan kimse şampiyon olmaz. Gese hep kolay takımlarla oynuyr. bi düşüşe geçince fena geçecekler

Ben ona değiniyorum zaten dünden hazırız şampiyonu belirlemeye gs umurumda değil. Biz işimize bakalım eksiğimiz çok.

ilelebeTS
19.08.2017, 23:09
Ki çıkaracak :) Konya'yı hafife almak değil ki olay şampiyonluk bekleyen takım sahadan böyle silinmez kopmaz hele kendi sahasındayken. Konya ne ki hem bunun fbsi gssi bjksi ibfksi var daha. Yani Konya'ya vurup geçmemiz lazımdı oyun olarak. :)
Takım stoper b2b no10 sağ forvet diye bağırıyor bakalım ne olacak?

Ligde ilk bir kaç maçta öyle şeyler olur. İlk yarı baya baya kafa kafaya oynadık, ezilmedik öyle. 2. yarı oyundan düştük, konya bizden daha hazırdı o yüzden ayakta kaldı. Düzelir sıkıntı yok yani. Diğer maçları da izledim, rakipler de bizden beter. Asıl lig 5-6. haftadan sonra başlar. O zamana kadar oyunu önemseme puanlar gelsin yeter. Transferler de gelirse bu sene yarıştayız inşallah.

Mustafa
19.08.2017, 23:17
Ben ona değiniyorum zaten dünden hazırız şampiyonu belirlemeye gs umurumda değil. Biz işimize bakalım eksiğimiz çok.
Pardon yanlış okumuşum aynı fikirdeyim :)

Ozan Kara
20.08.2017, 00:20
uyku yok :D

Kemal Öztel
20.08.2017, 00:30
Ula bi kazanın ömrü hayatımızda bir kadıköy galibiyeti görelim öyle iyi oynayın ki hakemleri de yenin bayram olsun bize. Bu maçı alalım son haftaya kadar zirveye oynarız öyle bir maç şbde daha toparlanamaz alın bu maçı lan alın

Dip.Ing.Mag.
20.08.2017, 00:50
Her zamanki gibi şikeciler ilk golü atarsalar en iiyi ihtimalle berabere biter maç ama ilk golü biz bulursak maçı alırız.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

CaptanBarbosa
20.08.2017, 00:58
Totem yapıp uyucam rüya görmeyi bekliyorum ☺

Gurbetçi_TS
20.08.2017, 01:11
iki ihtimalli mir mac. ya yeneriz yada berabere biter. şikebahce bu futbolla bizi yenemez.

Ahmet Kara
20.08.2017, 01:20
Onur kesin saçma sapan bir gol yer. Adım gibi eminim bundan.

Soner Albayrak
20.08.2017, 01:47
Maçın başında saçma sapan bir gol yeriz ve maç 1-0 biter.

memmedaga
20.08.2017, 01:57
maçın kaderini gulianonun ve burakın performansı belirleycektir.

gulianonun bazı maçlarını izledim enterasan iş bitirici bir adam

tekrar yazıyorum herşeye rağmen bu maçı alacağız inşallah

Emirhan Uludüz
20.08.2017, 05:32
Şu maçı saatlerce beklemeyeyim diye öğlen yatıp akşam kalkacağım kafayı yedim :D :D

DeAgLeMaNyAq
20.08.2017, 05:50
GS ve BJK medyası tarafından bizim daha avantajlı olduğumuz şeklinde yorumlar yazılıp çizilse de, rehavete girilip geçmişteki acı tecrübeler unutulmamalı. Kaldı ki BJK ve GS de en iyi dönemlerinde FB'yi evinde yenemediler. Maçın kilit noktası dağılmamak. Kilit maçları kazanma konusunda ne yazık ki başarılılar. FB ne kadar kötü gözükürse gözüksün seyircilerini arkalarına alıp baskıya başlayacaklarından o bölümden hasarsız çıkmamız lazım. Valbuena şu aşamada takımın her şeyi olduğundan ayrıca dikkatli olmak gerekiyor. Keza Giuliano konusunda geçen hafta yaşananlardan sonra olası golü FB'ye maçı kazandırırsa, taraftar psikolojisi açısından baya bir acı yaşatabilir. Geçtiğimiz hafta boyunca Hüseyin Göçek üzerinden oyuncularımız mimlendi. Bunlara bahane sunmamak gerekiyor. Özellikle ilk yarı boyunca kart görmemek lazım. Geçen sezonun ikinci yarısında öyle veya böyle iyi bir savunma oturtmuştuk ama hazırlık maçları ve Konya karşılaşmasında eski havamızı göremedik. Gol yemezsek maçı kazanırız, yersek işimiz çok zor...

Enaldo61
20.08.2017, 09:13
Bugün bir psikolojik eşiği kırmak için çok önemli bir gün. Umarım 2011'den sonra bahtımız döner.

Ben bu takımı inanıyorum, sahada da işler yolunda giderse galibiyet gelecektir.

Bayraktaroğlu
20.08.2017, 09:16
mutlu et bizi Trabzonsporum

only ts
20.08.2017, 09:33
Bu maci yarin Bir fenerliyle izlemek zorunda kalacagim.

beni mahcup etme Trabzonum.

Onur
20.08.2017, 09:36
Şansımız bir türlü tutmuyor Kadıköy'de. Bu kadar kötü fbyi bulma şansımız var mı bilinmez. Umarım 0-1 olur bizim olur.

Semih AYDIN
20.08.2017, 09:48
Gonyanın olduğu gibi bu şikecilerinde içinden geçeriz. Bugün günlerden TRABZONSPOR

B61
20.08.2017, 09:56
Günlerdir aklımda binbir türlü senaryo, taktikler, analizler...

Bütün ihtimaller bir yana, gerçekten çok zor bir maç. Bugün bir milat olabilir. Bugün Fenerbahçe'ye karşı alacağımız bir galibiyet sadece 3 puan olarak dönmeyecek şüphesiz. Bunun Fenerbahçe adına da bizim adımıza da zincirleme şeklinde etkileri olacaktır. Onları senelerden beri yenmeye çok yaklaştığımız zamanlar oldu. Bugün bu işi ne yapıp edip tamamlamak lazım.

Vurduğumuz gol olsun.

Doğukan Uçan
20.08.2017, 09:58
haydi çocuklar

Berkan
20.08.2017, 10:12
Oyundan kopmazsak en kötü berabere kalırız.

worldmaster
20.08.2017, 10:13
Beraberlik mantikli ve umdugum sonuctur. Sadece bize has degil gs ve bjk de kazanamiyor orda. Adamlarin bir psikolojisi var kendi sahalarindaki derbilerde. Diger faktorleri de goz onunde bulunudurunca beraberlik beni fazlasiyla tatmin eder.

Cengiz Çubukcu
20.08.2017, 10:17
Beraberlik iyi sonuç olur galibiyet bizi uçurur

exelans_25
20.08.2017, 10:18
Ne yazik ki ya sacma sapan bir golle ya hakem etkisiyle kaybederiz 20 senedir klasik

Erkan SÜNGER
20.08.2017, 10:19
Şu maçı saatlerce beklemeyeyim diye öğlen yatıp akşam kalkacağım kafayı yedim :D :D

Sabahın köründe uyandım. Aynısı yapmayı planlıyordum oysa ki.

ucurum
20.08.2017, 10:31
Ah ah ah yine yeniden umutlar heyecanlar

Tecrübeyle sabit

Ligin son maçı ve hedefsiz anlamsız bir maç değil

İki ihtimalin olduğu bir maç

Maç başlar fener iyi oynar bir iki atar maç biter

Diğer ihtimal

Biz iyi başlar pozisyonlar buluru hele hele bir de gol bulursak

İki kırmızı bir penaltı gene fener iki üç atar maç biter

Bu konjoktürde bizi istanbulda oynatırlar mı Allahınızı severseniz

hyasin61
20.08.2017, 10:32
Fizik ,kondisyon ve oyun temposu olarak sikecilerin cok onunde olacagimizi dusunuyorum.Tek cekingem hakem olmasina ragmen insallah kazanan taraf olacagiz.

alper*
20.08.2017, 10:33
Fenerbahçe 1-3 Trabzonspor
Dk. 12 Mehmet Topal

Dk. 25 Burak Yılmaz

Dk. 56 Durica

Dk. 90+3' Bongonda

toksoy61
20.08.2017, 10:44
aslında fb nin durumu iyi değil. uyum sorunu ve gol sorunu var. kadrodaki yenilenmeye bakarsak onlara göre daha iyi olmamız gerekiyor. bizde değişiklik daha az. daha uyumlu olmamız lazım. ama Konya maçında da gördük ki orta sahamızda sıkıntı var. ortada sıkıntı varsa takımda sıkıntı var demektir. kucka-okay ikilisi iyi değil. top yapamıyorlar, oyun kuramıyoruz. gerçi onların durumları da bizden farklı değil ama hakem ve seyirci etkisi ile daha şanslılar

ucurum
20.08.2017, 10:51
Fenerbahçe 1-3 Trabzonspor
Dk. 12 Mehmet Topal

Dk. 25 Burak Yılmaz

Dk. 56 Durica

Dk. 90+3' Bongonda

Benim tanıdığım Ersun Hoca Bongonda'yı 90 dakika oyunda tutmaz.

Ogün YAZICI
20.08.2017, 11:08
Yorumları şaşkınlıkla okuyorum.Fenerbahçe vardar maçını o oyunun karşılığı 5-0 bile kazanabilirdi.Skor yüzünden mi fenerbahçe leş bir takım muamelesi yapıyoruz.Üstelik 50 bin taraftarının önünde oynayacaklar.Yahu maçın senaryosunu ouncularımızın nasıl nutkunun tutulacağını iki pas yapamayacaklarını kurgulayamamak polyannacılık.İnşallah bu sefer yanıltırsınız bizi.İnşallah profesyonelliğinizin gereği çıkar çatır çatır oynar defansta kademe anlayışını kaybetmez kaptığınız topları olumlu kullanırsınız.
Maçın kritik adamları Yusuf Yazıcı ve Bongonda'dır.Bu iki oyuncu kalibrelerinin üstünde işler yapmazlarsa topları hızlı ve akıllı kullanmazlarsa skora etki etmezlerse fenerbahçe kazanır.

Muhammed Kambur
20.08.2017, 11:23
Bir Rizeli olarak halkın çoğunluğuyla Bursa maçı yüzünden tartışıyorum. Bu çoğunluk zaten Fenerli kendilerini aklamak için yapıyorlar. Sabretmekle olmuyor bir süre sonra dayanamıyorsun. En azından bu maçı alalımda konuşmak için yanaşamasınlar bir rahat edeyim.

Manava61
20.08.2017, 11:34
Trabzonspor futbolcusu olsam sosyal medyadaki fener taraftarlarının yorumlarını okur çıkarım maça :) Şahsen çok motive oluyorum. :)

Özkan Şentürk
20.08.2017, 11:38
Maç gününe düğün koyan akrabaları protesto ediyorum:(

nbay
20.08.2017, 11:40
Bu akşam maçı kazanmamız rakibin olağan üstü hatalar yapması ve bizim onları değerlendirmemize bağlı. Iyi bir oyun beklemiyorum açıkcası.

tonya55
20.08.2017, 11:42
cok zor mac insallah alırız ama 20 senedir topumuz onların kalesine girmiyor malesef.

Oğuz ZEYTİN
20.08.2017, 11:48
Dik oynayalım, 11 kişi tamamlayalım, saçma bir golle geri düşmeyelim... Kazanalım.

Berkan
20.08.2017, 11:51
Şu istanbul takımlarıyla oynadığımız maçları en çokta karadenizli olup istanbul takımını tutan gavatlar için kazanmamızı istiyorum.

nbay
20.08.2017, 11:52
20 yıl çok uzunbir süre gerçekten. Bu şanssızlığı kırmamız lazım bir şekilde.

angraf
20.08.2017, 11:57
çok zor maç stad tıklım tıklım olur bu maçı kazanırsak çok farklı bir hava yakalarız çünkü fener takımı henüz oturmadı oturunca çok seri galibiyetler alacaktır.

kayseriliyiz
20.08.2017, 12:01
Malesef hazir degiliz.
Ve eksik bölgelerimiz var.
Yönetim bu maçtan sonra artik transferleri bitirmeli.
Bügün alacagimiz bir üç puan bizi çok ileri götürebilirdi, yönetim çok lakayit davrandi.
Bundan sonra ki maçlarda bari eksiksiz çikalim.

Envoyé de mon HT20 en utilisant Tapatalk

Oruç
20.08.2017, 12:09
Beraberlik iyidir. Üzülmem.

Harvelli61
20.08.2017, 12:14
Allahında izniyle bugun kazanacağız inşallah 1-3

adiloş bebe
20.08.2017, 12:23
Hataya yer yok geçen hafta yaptığımız hataları yapamayız geride kalıp kontrayla hücum etmeliyiz fb ye karşı topu rakip dahada oynamak intihar olur bizim için

Özkan Şentürk
20.08.2017, 12:32
Valbuena karşına perreira olcay ile çıkmak lazım.

Hoca geçen yılın sonu ve bu yıl ilk maç olcay ı sola atıyor. Halbuki olcay perreira gayet iyiydi.

En azından bu maç böyle olmalı.

Doğukan Uçan
20.08.2017, 12:34
fenerbahçae kötü tamam da biz sanki real madrid gibi oynuyoruz. ben bugün gol atacağımızı düşünmüyorum. orta saha lazım pozisyon üretemiyoruz

Cemzirih
20.08.2017, 12:38
https://mobile.twitter.com/Trabzonspor/status/894834705450897408

bu akşam maçtan önce bol bol izleyin izletin ...

hofsaale
20.08.2017, 12:45
kontra oynarsak yenilmeyiz...fener oyuncu filan acamior

Colakoglu
20.08.2017, 12:47
Normalde mactan önce görürüm rüyalari ama bu maci 2-3 hafta önce rüyamda görmüstüm...
4-3 aliyoruz maci :)

Numan Yerlikaya
20.08.2017, 12:48
Fener'de bizim gibi 2 defansif ortasaha oynuyor ve gol atmak da sıkıntı çekiyorlar. Biraz baskılı başlarsak yıkabiliriz

merdeme
20.08.2017, 12:57
Forma kombinasyonumuz. Fotoğraftaki top sayısı kadar gol atalım inşallah.

http://nturkiye.com/wp-content/uploads/2017/07/kucka-e1499461175858.jpg

Aker
20.08.2017, 12:59
https://mobile.twitter.com/Trabzonspor/status/894834705450897408

bu akşam maçtan önce bol bol izleyin izletin ...

Video, seslendirme çok güzel olmuş. Sosyal medya konusunda yönetim aştı hakkaten. "Kurzgesagt – In a Nutshell" youtube kanalına yaptırılmış herhalde. Ses aynı.
Örnek video vereyim: https://www.youtube.com/watch?v=f7KSfjv4Oq0

Enes Başkaya60
20.08.2017, 13:03
0-0 biter beraberlik iyi sonuç...

CEMEFKER
20.08.2017, 13:08
Dikkat edin gs avrupadan "bile bile" elendi lige odaklanmak için...Ne oldu ...aradan geçen 10 gün bir sürede gs nasıl bu hale geldi...Östersund diye bir takıma elendi diye çöp ilan edilen gs şu an ligin en favori takımı haline geldi...Östersunt denilen takıma yenilen gs'ye eklenen kadroya 3 adam (ortasahaya Fernando ve Ndiaye, defansa Serdar) ile mi bu hale geldi !!!

Tabi ki hayır (kısmen evet). Mental olarak rahatlayan futbolcular " toplu bir tepki" gösterdiler...(aidiyet ) Selçuk İnan'un kadro dışı kalması ve Snejder'in gitmesi...

Benzer şeyi bugün fb de görcez ...Guilliano'nun (veya 1-2 başka adamın) takıma girmesi bir yere kadar etki edecek, ama lige odaklanan fb çok farklı olacak bugün maçta !

CEMEFKER
20.08.2017, 13:09
Ayrıca aziz denilen adam bu maçın kampına (Samandıra) ya gitmiş, özel görüşme yapmış takımla...Bu bile maçın havasını çok değiştiriyor...Tribünde 40 bin taraftar bekleniyor...

Bizim açımızdan bakarsak (korku bir yere kadar) bu maçın atmosferini kaldıracak , duygusal zaafiyeti olmayan bir kadronun sahada olması lazım.

Ben ilk olarak duygu yüklü Onur yerine yabancı tercihimi (esteban) burada kullanırım. Defansa gelirsek Uğur'un yerine kim olabilir? (bu bölgede mecburuz Ugur'a ve +1 dezavantaj) Ortasahada Okay yerine Onazi ve Kucka ikilisi olur, ancak önlerinde Yusuf kesinlikle olmaz, bu maçın kaldıramaz , tecrübeli Olcay burada denenebilir. Kanatlarda Bongonda ve Ndoye (mecburuz çünkü adam gamsız tam bu maçların adamı) İlerde Burak ilk 11'i bizi maça ortak eder.

Berkan
20.08.2017, 13:18
Durica sakatlanmaz inşallah. İçimden bir his öyle diyor :(

hay1699
20.08.2017, 13:21
Aynı fikirdeyim ama hoca kadroyu değiştirmez bence.

Yasin Altuntas
20.08.2017, 13:22
Kontraya cok iyi cikan bir takimiz. Ayrica takim savunmamiz da cok güclü. Fazla savruk ve heyecanli oynamazsak aslinda puan veya puanlar almamiz gayet mümkün.
Ama iste nedense şikebahçe maclarinda hep bir mal'a bagliyoruz. Biz baglamasak da belirli bir dakikadan sonra hakem devreye giriyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yorumsuz6117
20.08.2017, 13:30
http://www.mackolik.com/Mac-Plus/2843647/Trabzonspor-Atiker-Konyaspor

Linkte İsabetli Pas / Toplam Pas istatistiklerine bakın arkadaşlar.. Trabzon'da 30 Bin taraftar önünde oynuyoruz.. Trabzonspor'un orta sahası Okay - Kucka ikilisinin bu listenin en başında olmaları gerekirken listede yer bile bulamamaları çok dikkat çekici.. Trabzonspor'un en büyük sorunu bu bence , orta saha oynayan ikilinin pas yapamaması..

Veysel
20.08.2017, 14:02
14195

Alem adam ya bu bizim başkan :)

yorumsuz6117
20.08.2017, 14:06
Fener 2. yarı oyundan bizden fazla düşeceği kesin , o yüzden berabere de götürsek maçı iyi..

yorumsuz6117
20.08.2017, 14:10
http://www.sporx.com/burak-yilmaz-fenerbahceye-goller-benden-SXHBQ648167SXQ

cambaz_ts
20.08.2017, 14:12
yine geldik bir fb maçına....

herkesin söylediği gibi fb dibe vurmuş durumda...belkide son saldırısını yapmak için bekleyen yarakı bir hayvan gibi...

bence fb sezon başından bei kötü oynuyor hucum ve defansta bariz zaafları olan bir takımdı ve basının aykut hoca anafikirli pompalamasıyla şampiyonluğun en büyük adayı old. söyleniyordu ama ne yazıkki!!! balon erken patladı ve bizim maç öncesi gerçekelr görüldü...benm istediğim durum bu değildi balon bizim maçya patlmalıydı şimdi bazı şeylerin farkında ve önlem alma çabasında bir takım var...defans anlamında 2 stoper hala yetersiz ve uyumsuz bizim için en önemli alan yer burası ve belkide kazanma şansımızı arttıran nokta rakip stoperler ve burak eşleşmesi...hucum a gelince valbuena nın ayaklarına bakan bir takım dirar yaratıcılıktan uzak alper ise sonuna getiremeyen ama temposuyla poozisyon yaratan savruk oyuncu konumunda...şayet aykut soldado(persie) ve gıuliano tercihlerini kullanırsa bizim adımıza sıkıntı olur 2 side formda olmasada yakalayınca atacak ve kendilerini ispat peşinde olan topçular...ve bizim savunmada biryesek hata eğilimi yüksek uğur olunca tedirginlik yaşayabiliriz...orta saha gelince herkesin aksine okay-kucka oynamalı bence fizik gücünün ön plana çıkacağı maçta onazi sıkıntı yaratbakilir...ayrıca yan top dışında çok uretemeyen fb ye karşı 1 tane daha uzun boylu avantajımız olur...fb nin en büyük silahı valbeuna nın soldan içe doğru katederken attığı derin ve ters toplar bu manada pereira birleikte sağ açık ve orta 2li oyuncunun içeri girişini kapatması gerek...

peki biz ne yapmalıyız...bence kesinlikle tempoyu düşürmemeli ve yorgun takımın dinlenmesine müsade etmemeliyiz...burak-yusuf uyumu kritik ve kesinlikle pozisyon bulacağız bunları değerlendirirsek ve özellikle ilk golü atarsak tarfatr-takım bağını koparıp kadıköyü yakabiliriz...

okay kadar kritik hamle bence bero bu maçta oynamalı bongonda yerine fiziksel ve tempo olarak daha iyi durumda olan ve oyun aklı görece daha gelişmiş olan bero bu maçta daha çok iş yapar...

duran top ve bireysel hata dışında gol bulması zor olan fb yi 20 sene sonra yenmek takım tarafatr bütümlüğü ve havaya girmek için iyi FIRSAT...

Necmi6161
20.08.2017, 14:16
kazanmak gibi bir ihtimalimiz yok. beraberlik iyidir .

mekatronik
20.08.2017, 14:23
Ulan insanın bir tane Trabzonsporlu arkadaşı olmaz mı , emirgan taş kahvede nargilem ve ben maçı izleyeceğiz, yolu düşen renktaşlar bize katılsın ��

Full HD
20.08.2017, 14:25
Hayde Firtinam!

TS FAN
20.08.2017, 14:25
Şerefli Trabzonspor a şikeciler karşısında başarılar diliyorum.

yorumsuz6117
20.08.2017, 14:34
İnş Van Persie ile başlar , Soldado tehlikeli..

Ömer SEVİNÇ
20.08.2017, 14:36
Fb 3 - 0 ts
Skrtel, Dirar, guiliano

yorumsuz6117
20.08.2017, 14:41
Kesinlikle açık oynamamalıyız iyi kapanıp kontraya çıkmalıyız yoksa fener golleri sıralar..

myildirim77
20.08.2017, 14:51
Kalede kesinlikle esteban olmalı. Onur Kadıköyde son yıllarda çok agresif ve çok hatalı goller yiyor

odyseuys
20.08.2017, 14:56
şikecilerin saha içi organizasyonu çok ham. geriden oyun kurdurmazsak kafası kesilmiş tavuk gibi debelenir durur şikeci takım. hoca eminim bunu görüyordur. pres konusunda önde burak'a dinamizmiyle olcayın, süratiyle bongonda'nın katılımı da sağlanabilirse maç o zaman 3 ihtimalli hale gelir. oyun kurmalarına izin verirsek şikecier kendi evlerinde doğal favorisidir bu maçın,kabul etmek gerek.

hocanın geçen seneki ilk gs maçından sonra rakibin topu oynamasını istedik, planımız bu şekildeydi gibi bir açıklaması vardı. bu fikri temelde eleştiriyor olsam da gs'nin geçen seneki bal yapmaz arı misali üretken olmayan ortasahası dikkate alındığında o maça ilişkin hocanın planına anlam verebiliyorum. korkum hocanın bu maçta da aynı düşünceyle sahaya çıkacak olması.

şikeciler ön alanda etkili ayaklarına rahat top taşırlarsa skor bulurlar, hocanın buna önlem alması şart. gerekirse Trabzon'da oynarcasına önde basması gerek takımın.

Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah istediğimiz skoru alıp geleceğiz istanbul'dan.

Mustafa Çakar
20.08.2017, 15:04
Allahım sen konuyu biliyorsun. AMİN

emrahtuna
20.08.2017, 15:19
kral 2 tane sallasa da alsak şu maçı ne olur be..gollerden sonra da eliyle taraftara dönüp ben burdayım hareketi yapsa ne güzel olur..avni akerde yapmıştı.

yorumsuz6117
20.08.2017, 15:19
Lucescu bugün maçı izleyecektir tribünden.. Bakalım Trabzon'a ne zaman gelecek en çok Türk oynatan takımız..

Bayraktaroğlu
20.08.2017, 15:20
22 bin bilet satılmış şikebahçede kombine dahil

CEMEFKER
20.08.2017, 15:24
Aspor aylardır döndürüyo " taktik maktik yok..."

Formda olduğu söylenen gs şu maça çıksaydı favori kimse bu maçta da O...

Psikolojisi maçı kaldıran taraf maçı da kaldırır, " gerisi hakemin adaleti" ne kalmış.

Arda'
20.08.2017, 15:29
Modlar şu fetöcüyü uçurun pensilvanyaya

Muhammed Ayaz
20.08.2017, 15:31
Allahım mahçup etme ...

Ogün YAZICI
20.08.2017, 15:42
Maçı Yalçın Çetin anlatacak.Al işte galibiyet için bir umut...

POYRAZ
20.08.2017, 15:48
Haydi firtinam, sana güveniyoruz.

ts61gogo
20.08.2017, 15:52
Ruyamda 3-1 yeniyorduk. Mactan sonra fenerbahceli taraftarlara kavga cikmisti

Oruç
20.08.2017, 15:56
İşlem tamam. Gecikme için kusura bakmayın. Şimdi girdim foruma.

Muhammed Ayaz
20.08.2017, 15:58
Topu şikecilere verip geride savunmalı ve hızlı ataklarla sonuca gitmeliyiz. 70 e kadar maç berabere giderse maçı almamız işten bile değil .
Beraberlik de iyi sonuçtur bu zor fikstürde toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız .

EMİR
20.08.2017, 15:58
Hao fenerun ağzina edun gelun bagayim!

EMİR
20.08.2017, 15:59
Topu şikecilere verip geride savunmalı ve hızlı ataklarla sonuca gitmeliyiz. 70 e kadar maç berabere giderse maçı almamız işten bile değil .
Beraberlik de iyi sonuçtur bu zor fikstürde toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız .

Sanki 70 den sonra bir BERO deparı ve goooooooooooooollllllll gibi hissettim :)

Muhammed Ayaz
20.08.2017, 16:04
Sanki 70 den sonra bir BERO deparı ve goooooooooooooollllllll gibi hissettim :)

İnşallah doğru hissetmişsindir kardeşim :)

exelans_25
20.08.2017, 16:06
20 senedir hep ayni senaryo oluyor ya aptalca bir gol yiyoruz ya da hakem katliami.bugun bunlar olmasin cikip sunlari ezelim adamlarin tek taktigi topu ver Valbuena ya bu kadar başka hicbirsey yok. Klasik aykut takimi ve bu sefer Kjaer de yok

İlkhan
20.08.2017, 16:06
Bu tercüman Görkem, fenerli değil mi ya?

selcuk
20.08.2017, 16:16
Bu tercüman Görkem, fenerli değil mi ya?

sorun?

İlkhan
20.08.2017, 16:17
sorun?Hiiç, öyle aklıma geldi bi sorayım dedim.

selcuk
20.08.2017, 16:18
Hiiç, öyle aklıma geldi bi sorayım dedim.

hocamizda öyle
sonucta prof hayat

İlkhan
20.08.2017, 16:21
hocamizda öyle
sonucta prof hayat
Orası öyledir.

Şeytanın avukatlığını yapalım biraz.

Sence kadroları falan yetiştiriyor mudur?

EMİR
20.08.2017, 16:26
İnşallah doğru hissetmişsindir kardeşim :)

Bak heyecan geliyi alttan alttan bana :D

Çıkayımda Balkondan bayrak sallayayım iki :D

Doğukan Uçan
20.08.2017, 16:28
kalede onur oynarsa %99 yeniliriz. Son fenerbahçe maçlarında onurun yediği çok hatalı gol var. Şansı tutmuyor bunlara karşı.

TolgaTopçu61
20.08.2017, 16:28
U21 maçi saat 17 de fbtv de..

11'miz: Uğurcan Çakir, Arif Birşen, Abdurrahim Dursun, Abdullah Kasap, Ayberk Kardaş, Buğrahan Karsli, Serkan Asan, Murat Cem Akpinar, Doğukan Öksüz, Ebrar Cumur, Ahmet Hakan Sevinç

selcuk
20.08.2017, 16:31
Orası öyledir.

Şeytanın avukatlığını yapalım biraz.

Sence kadroları falan yetiştiriyor mudur?

adami hic sevmesemde böyle bir tömet altinda birakamam

adamin bagliligi sikecilerden cok ersun hocayadir, nede olsa nerdeyse her takima yaninda getiriyor onu ve zamaninda aziz yildirim bunu kulüpten yaka paca kovmusdu

yani onlar ile arasi limoni

Çağdaş DENİZ
20.08.2017, 16:36
İlk yarı gol olmaz

emrahtuna
20.08.2017, 16:37
akşam şikecilerle maçımız var..buralar çok sessiz geldi bugün bana..

selcuk
20.08.2017, 16:39
U21 maçi saat 17 de fbtv de..

11'miz: Uğurcan Çakir, Arif Birşen, Abdurrahim Dursun, Abdullah Kasap, Ayberk Kardaş, Buğrahan Karsli, Serkan Asan, Murat Cem Akpinar, Doğukan Öksüz, Ebrar Cumur, Ahmet Hakan Sevinç

yav birisi su maci kayit edebilir mi

sikeciler yenilince bidaha vermiyor
gecen sezonki efsane paf macinin kayiti yok bundan

rahim, m.cem, dogukan, ahmet hakan, ugurcan yüksek potansiyelli cocuklar
ilerde as takima girecek seviyede, bu kayitlar önemli olabilir...

Arrive
20.08.2017, 16:42
Dükkanı açtım, sabahtan beridir bir tane iş yapamadım, odaklanamadım bilgisayara. Elim ayağım ayrı oynuyor. Niyeyse daha önceki ŞB maçlarına oranla fazlaca bir heyecanım var. Tövbeler olsun.

Ahmet Aksu
20.08.2017, 16:43
yaklaşık yarım saat önce kadıkoydeydim. maça ilgi baya yoğun.
sahilde Trabzonspor taraftarlarını da gördüm formalı. :D

Ahmet Aksu
20.08.2017, 16:45
kadro olarak çok eksiğimiz olsa da takım oyunu ve mücadele ile galip geleceğiz inşallah.
yaklaşık 40bin kişi olacak maçta. hakemi baskı altına alacaklar hakem saçmalamaz ise galip geliriz.

Veysel
20.08.2017, 16:47
Öncelikle hepinize merhaba renktaşlar,Forumu takip ediyordum uzun süredir sonunda üye olmaya karar verdim.Çok önemli bir maça çıkacağız benim inancım çok fazla.Burak hayranıyım onun gelmesine inanılmaz sevinmiştim bugünde şu lanetide kıracağımıza inanıyorum,saygılar

Hoş geldin kardeşim. Ben de Fatih terim hayranıyım, memnun oldum

myildirim77
20.08.2017, 16:47
Ruyamda 3-1 yeniyorduk. Mactan sonra fenerbahceli taraftarlara kavga cikmisti

Aynı sonucu ben de gördüm rüyamda ama kavga çıkmamıştı

Joomla!
20.08.2017, 16:54
ilk golü yersek cikmaz daha.

Varlıbaş61
20.08.2017, 16:59
2-0 yeniliriz. Valbuena ve Guliano atar şikecilerin gollerini ..

Doğan BULAT
20.08.2017, 17:01
Bu maçı İstanbul'da beraber seyrettiğiniz bir yer var mı arkadaşlar?

EMİR
20.08.2017, 17:02
Genç takım maçı şuan fbtv de yayınlanıyor isteyenler izleyebilir..

Arda'
20.08.2017, 17:26
Öncelikle hepinize merhaba renktaşlar,Forumu takip ediyordum uzun süredir sonunda üye olmaya karar verdim.Çok önemli bir maça çıkacağız benim inancım çok fazla.Burak hayranıyım onun gelmesine inanılmaz sevinmiştim bugünde şu lanetide kıracağımıza inanıyorum,saygılar

Gsli troll modlar göreveee bugün üye olan herkes gslidir %90

cubido
20.08.2017, 17:32
Bu maçı kazanmak bizim cephemizde çok fazla şeyi değiştirmez. taraftarlar olarak mutlu oluruz daha fazlası yok.
yenersek şikecilede taşlar yerinden oynar.
yenilirsek tahminim bu hafta içi en az iki transfer açıklanır. Muhtemelen ederinin oldukça üzerinde maliyetli olur bu transferler.
Yeneriz yeniliriz planım ama üzüldüm ve kızdığım nokta şu şikeciler iki sezondur sürünüyor ve ben bu maçlarda bile kazanma adına Ümitli değilim .

cellchook
20.08.2017, 17:33
Guilanonun performansi merak konusu.
Perreira umarim kart gormez.
Valbuena ile Perreira eslesmesi enteresan olacak.

En guclu oldugumuz yer forvet bolgemiz,santraforumuz.

Olcay konsantre olursa ve akilli oynarsa asist yapacaktır.

Rodallega kesinlikle sure almali ayrica.