Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta l Şikebahçe 2-2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
4-3'lük bjk maçında n'doye kanatta iyi oynadı diye bu maçtan sonraki haftalar bu mevkide izledik adamı . Castiiloyu yedek oynatmıştı . takım zaten bu maçtan sonra bir adım ileri gidemedi oyun olarak .
yine geçen seneki son fb maçında da bero o golü attı diye de bu maçta yine onu kullandı . hoca malesef bazı ezberlerinden vazgeçemiyor. takıntı haline getiriyor.
bunun gibi takıntılardan vazgeçmedikçe başarılı olma şansımız çok zor .
sezer sami
21.08.2017, 11:51
Gollerden sonra adamın yırtmadığı yeri kalmadı görmediniz galiba.
Bizim tercüman Halil Yazıcıydı galiba, onun sevinmeleri geliyorda gözümün önüne.
Bırakında Ersun Yanal o kadarcık sevinsin.
Sefa Murat Dokuz
21.08.2017, 11:54
Bir hoca takımı son 15 dk da düştüğü duruma düşsün istemez, öyle aciz durumda kalmak istemez. Bunu bilinçli yaptı diyenler aklını kaçırmış olmalı. Bu korkaklık başka birşey değil.
Bizim tercüman Halil Yazıcıydı galiba, onun sevinmeleri geliyorda gözümün önüne.
Bırakında Ersun Yanal o kadarcık sevinsin.
Ne bekliyorsun adamdan bolingoli mbonbo gibi 5 tane ters takla mı atsın. Halil o zaman şov yaptı ve gündeme gelerek karşılığını da aldı.
Orkun 61
21.08.2017, 12:01
Anasını satayım bu FFP bi bize FFP galiba.Millet 3-4 abarta abarta basıp oyuncu alıyor biz 3 tane adam etrafında kılı kırk yarıyoruz.Ben anlamıyorum neden sadece 3-4 isim etrafında döndü tüm transfer sezonu.Yok Guiliano ile ilgilenmişiz protokol vs vs .EEE sonuç ? Fenere kaptırdık.Elimizde anlaşma varmış ceza alırmış.Satan kulüp alır oyuncuya bişey olmaz bizde o bölgede bi sezon eksik oynadığımızla kalırız.Yazık cidden.
Halen daha takim olamamisiz.
Ayiptir yahu.
Gs ne zaman takim oldu.
Fenere ben her zaman emrinize
hazirim msj verdin bee.
Bongondo ve rode neden oynamaz.
Yazici neden cikartilir.
Beraberlige neden yatilir.
Hem de karsinda yeni kurulan
ne oynadigi belli olmayan
rezil bir takim karsisinda.
Birde 1 puan aldik avantaj diyosun.
Futbolcular uzuldu sen pürneşe. Ne iş?
5 senedir, "Fener'i bu haliyle yenemediysek daha da yenemeyiz." diyip duruyoruz. Hoca Fenerli zaten. Burak tüm takım ona oynadığı için bu kadar gol atıyor. Onur'un da yan topları ve ayağı kötüymüş meğer. (Bu sonuncusu efsane zaten. Adam geçen sene yan toptan en az gol yiyen kaleciydi, pas hatasından gol yediğimizi hatırlamıyorum mesela.. Neyse.)
Klişelerin müptelasıyız.
ferdeco128
21.08.2017, 12:13
Sonuç fena değil ama kazanılabilirdi.
Ersun hoca; öyle bir görünüm veriyor ki zorla evlendirilmiş ve evlilik için çaba gösteren ama gönlü başkasındaymış gibi hissettiriyor insana. yani şikecilerde başkan değişse hemen atlayıp gidecekmiş havası var. İşte bunu bize yapmasın, gerçekten ayıp oluyor.
ilelebeTS
21.08.2017, 12:16
Olay basit. Bu ilk değil. Hoca oyuna müdahale konusunda sıkıntılı. Burak sakatlanmasaydı her şey çok farklı olabilirdi. Hocanın planı açıktı, Bero çıkıp Bongonda girecekti. Burak sakatlanınca hocanın dengeler bozuldu. Böyle maçlara tek planla çıkamazsın. Hocanın B ve C planlarını geliştirmesi lazım.
Mehmet BAŞ
21.08.2017, 12:22
Dileyen hocaya saldırsın, dileyen el üstünde tutsun. Herkesin fikrine saygı duyarım.
Fakat bir gerçek var ki; N'doye denen adamı sahaya sürmek tam bir rezilliktir. Acizliktir, kepazeliktir!
Bu adam bırakın gol atmayı sahada koşmayı, yürümeyi dahi doğru düzgün beceremiyor.
Gebermiş halde yaptığı koşular, top sürmeleri yavaş çekimde yapılmış gibi görünüyor.
Böyle rezil bir adam hangi akıl, hangi mantıkla sahaya çıkarıldı anlamıyorum!
Ve bu durumu kabullenemiyorum!
Bu zamana kadar E.Yanal'a olumsuz kelam etmemiş biri olarak diyorum ki; dün akşam yapılan değişiklikler kabul edilemez!
Futbolla azıcık ilgisi olan insanların bile Bongonda'nın sahada olması gerektiğini kavradığı ortamda hocanın tavrını anlayamıyorum.
Hele hele Rodellega dururken N'Doye denen bitik herifi sahaya sürmesini kabullenemiyorum. Rezillikten başka bir şey değil!
Hocayı zan altında bırakmak istemiyorum fakat göze batan bir gerçek var ki; Fb maçlarında hocanın motivasyonu hiç iyi değil...
Hocanın Galatasaray maçlarında yaptığı hırsın 1/10'unu Fenerbahçe maçlarında görmüyorum. Bu durum bariz şekilde ortada!
Maalesef bu gerçek...
Sonuç olarak dün akşam galibiyeti kaçırmışsak bu tamamen hocanın kabul edilemez değişikleri nedeniyle olmuştur.
Ersun yanal feneri yenip beklentileri yükseltmek istemedi.. Bunun başka mantığını aklım almıyor arkadaş..
Hala daha tabanca gibi takım değiliz..
Kanını içsem doymam Damdoy ve tabiki sayın Yanal, soğumadı yüreğim dün geceden beri. Bu kadar korkak oyun olur mu be!? Adamlar ayıyı ıslıklıyor, vites arttırsana be adam! Adamlar bir yumrukta yere serilecek, biz resmen kendine gel hadi savaş dedik ve yüreklendirdik. Son dakikada Skirtel bomboş pozisyonda sakin kalabilse, görecektim ben buradaki Yanal sevdalılarını. Bende destek verdim , hiç kötü yorumumu bulamazsınız hoca ile ilgili, ama göz göre göre de şikecilerin üzerine gitmemesini hazmedemiyorum. 20 yıl daha bekleyemem ben hoca!
Adem CAKIR
21.08.2017, 12:29
Maraton uzun. Maçtan önce rakibin tüm acziyetine rağmen ambiansın getireceği motivasyon ve hakem endişesi ile 1 puan iyi sonuç diye umuyordum. Umduğum gibi de oldu.
Oysa ummadığım kısmı Ağlak rakip hocasının bu kadar cesur, Bizim hocamızın da bu kadar ürkek davranacağıydı. İçeride neler yaşanıyor bilemediğimiz için rakibin hadsiz cesaretini cezalandıracak hoca dokunuşlarının gelmemesi, zahiren bende bu intibayı uyandırdı. En azından bu yönde hamleleri yapmış olması bile beni tatmin ederdi.
Velhasıl Burak'ın sakatlığına rağmen, Erken gole rağmen, 2 kere öne geçmemize rağmen, kevgire çevirmemiz gereken rakibe 2 puan bırakmak hoş olmadı. Burada puanın hiç bir önemi yok ama kaçan fırsat, şampiyonluk yolunda psikolojik bir fırsattı.
Takım ve hoca üzerinde hoş olmayan bir baskı kurmanın bu sezon için bize faydası yok. Sonuçta bu maçın telafisi mümkün. Ama kaotik ortamın bize kaybettireceklerinin telafisi pek mümkün olmuyor.
halilaziz61
21.08.2017, 12:30
Siz hocanızı sevin, sayın, destekleyin itirazım yok ama hocanın egolu, takıntılı ve fb hayranı olduğu gerçeğini de unutmayın...
Arif abi yanlış anlama sana saygım var ama sanırım lucescu konusulurkej Ersun un gelmesi için foruma en fazla yazan abimizdin. Bu tavır degisikligi neden oldu?
emrahtuna
21.08.2017, 12:35
duygulara tercüman olmuşsun abi..kesinlikle katılıyorum noktasına kadar..
Hoca maçı hediye etmiştir hiç lamı cimi yok !
1- Damdoy neden girer ? İlerde top tutacakmış. Tutma kardeşim at ikinciyi kontradan rakip dağalsın gitsin.Damdoy'un yakaladığını Roda yakalasa maç
bambaşka olacak.Adam kıçını kaldıramıyor.
2-Hadi Olcay sevicisin anladık. Adam golünü de attı ne güzel helal olsun cidden tamam AMA adamın sarı kartı var,belli bir yaşa gelmiş 65 den sonra
oyundan düşüyor.Alsana be adam Bongondayı ! Gol atmamak için elinden geleni yaptı hoca.Damdoy top indirsin saklasın d,yorsan yanına iki tane yada
en olmadı bir tane hızlı kanat koyacaksın.Damdoy topu kendine mi indirecek ???
3- Yusuf oyundan neden çıkar ? Onazzi nedir arkadaş ? 3 ön liberoyla oynayacaksak Ziya Doğan yarın başlasın bence ! Bir de bu Onazzi gidecek diye
üzülenler vardı.Ya bırakın Allah aşkına 4 filan veren varsa salın gitsin.
4- Sosa iyi topçudur fark yaratır filan Eyvallah. Ama menajeri 3.5 verenle anlaşıcaz diye elinde mal kime daha çok kastırsam diye gezen adamdan,karısı
İstanbul'u beğenmeyen kendi de gidicem diye tutturan adamdan cidden hayır bekliyorsak vay halimize.
5- Şampiyonluğun Ş'sinden bahsedeceksek 1 Stoper, 1 adam gibi takımı çekip çevirecek orta saha, 1 sağ kanat ŞART OĞLU ŞART ! Damdoy vs olmayacak. Roda da sıkıntı çıkartacaksa ki artık hak veriyorum adama, kesinlikle bir golcü de şart.Burak tek başına tüm yükü sezon boynca KAL DI RA MAZZZ !
6- Feneri Kadiköyde yenmeye oynayamayacak,bundna korkacak hoca da,topçu da,yönetim de İSTEMİYORUM ! Usta Başkan olsa da istemiyorum yeter
ya ! Öğrenilmiş çaresizlik gibi 20 sene ayıptır.Adamları dirilttik resmen böyle bir korkaklık yok. Sinir hastası olduk.
emrahtuna
21.08.2017, 12:45
rodallega nın yerinde olsam bu sabah menajerimle konuşur. takımdan ayrılmak için çalışmalara başlarım..ki sonuna kadar haklı..takımın 3. forveti haline getirdi ersun..damdoyun gerisinde kalmayı kesinlikle haketmiyor..
Ceyhun Dündar
21.08.2017, 12:52
ndoye'nin oyuna girmesi yusuf onazi degisikliğine anlam vermek güc.
Ek olarak sezon bası listelerde herkes 0 yazıyordu fener macına 1 puan aldık.
Deplasmanda uzun süredir maç kaybetmiyoruz.
Cok deil 1 yıl 3 ay once gelenen 6-7 yiyoruk.
Her neyse almamız gerekirdi nasip değilmiş. Göztepe maçı artık çok değerli.
arifberkay
21.08.2017, 13:00
Arif abi yanlış anlama sana saygım var ama sanırım lucescu konusulurkej Ersun un gelmesi için foruma en fazla yazan abimizdin. Bu tavır degisikligi neden oldu?
Yanlışın var.
ilelebeTS
21.08.2017, 13:01
Penaltı öncesinde yanlış görmediysem soldado uğur'a faul yaptı hakem tersini verdi.
Olcay'ın pozisyonunu ve penaltı öncesi faulü özetlere hiç koymamışlar şerefsizler.
Pozisyon burda.
https://twitter.com/TSerdarSx/status/899571893237362688
Varlıbaş61
21.08.2017, 13:02
Maç sonu basın toplantısında "öyle gözüküyor, şampiyon olacağız" diyen biri.
bu nasıl bir izahattır arkadaş. hesap kitaplar yapıldı, tarlalar sürüldü herhalde şimdiden. öyle gözüküyor ne demektir? resmen şike hazırlıkları yaptık demek istiyor? daha nasıl bir itiraf olmalı. hiç mi irdeleyen yok bunu ?
Ogün YAZICI
21.08.2017, 13:03
Sor 2-1 olduktan sonra klübede kim olsa aklına onazi gelirdi.Bunun skora yatmakla bir ilgisi yok.Onazi-Kucka-Okay'ın dinamizminden ve kapacakları toplarla hızlı çıkmalarından yararlanmak istedi hoca tutmadı...Bongnda'yı oyuna sokmamakta sonuna kadar haklıydı.Oyuna girdiği 5 dakikalık bölümde bile ikinc yarı sol kanadı kullanamayan fenerbahçe otoban yapmaya başladı o bölgeyi.Bero ve Olcay doğru tercihlerdi.
Ndoye-Rodallega olayı hocanın tek ve büyük yanlışıydı.Ndoye'nin kullanılması gereken yetenekleri var ancak dünki maçta onu sahaya sürmek takıntısının ve egosunun ürünüydü.
Herkesin saygı duyduğu bir takım kurulmuş 2011 den beri.
Taraftar hala mutsuz, kızgın.
Dünyada kızgın olmayı en hakeden taraftarız orası kesin, ama bu kavgayı dışarda yapalım.
Kimsenin gelmek istemediği bir Trabzonda Ersun Hoca HOCA oldu, OLCAY hava kattı herkesi takıma davet ediyor, YUSUF açık ara en iyi genç yetenek.
Onur bile LANET OLSUN futbol oynamak istemiyorumdan insanlığına döndü ki ligin EN ADAM gibi ADAMIDIR.
Arkadaşlar, kızgınlığımızı rakibe-federasyona-sisteme yapalım. Bu takımın HER PAYDAŞI-HER BİR ÇİVİSİ BİZİMDİR, YIPRATMAYALIM...
Dün çok sinirlendik kızdık ama kötü futbolla iki zor haftada 4 puan. Bu haftada alırsak 7 puanla araya gireceğiz. Stoper, 10 numara ve kanat forvet takıma katılırsa iyi bir şeyler olabilir.
Neticede bu takım kaliteli geçen senenin ikinci yarısı ortada. İyi düşünelim.
Yensek Avrupadan da eleneceklerdi. Şimdi yeniden motive oldular. Mağlubiyetle birbirini yiyecek adamlar şimdi lige de asılacak. Bizim maç geçti geçmesine de şunların aleme madara olmasını göremeyeceğiz yine.
ilelebeTS
21.08.2017, 13:14
Yalnız, maç öncesi şöyle yenileceğiz böyle yenileceğiz diyenlerin eleştiri yapmaya hakkı yok. Farklı yenilgi skorları bile veriyorlardı. Onlar 1 puana sevinsinler.
Herkesin saygı duyduğu bir takım kurulmuş 2011 den beri.
Taraftar hala mutsuz, kızgın.
Dünyada kızgın olmayı en hakeden taraftarız orası kesin, ama bu kavgayı dışarda yapalım.
Kimsenin gelmek istemediği bir Trabzonda Ersun Hoca HOCA oldu, OLCAY hava kattı herkesi takıma davet ediyor, YUSUF açık ara en iyi genç yetenek.
Onur bile LANET OLSUN futbol oynamak istemiyorumdan insanlığına döndü ki ligin EN ADAM gibi ADAMIDIR.
Arkadaşlar, kızgınlığımızı rakibe-federasyona-sisteme yapalım. Bu takımın HER PAYDAŞI-HER BİR ÇİVİSİ BİZİMDİR, YIPRATMAYALIM...
Beşiktaş, Demirören felaketini 3 yılda attı üstünden. Bilic bile 2 sene adam edemedi takımı. Şenol Hoca şansları oldu.
Biz daha ilk yılımızın 6. ayında saygı duyulan takım olduk, kadro ve tecrübe yetersizliğinden BJK ye 4-3 yenildik ama o gün herkesin saygsını ve korkusunu kazandık.
ETMEYİN, bekleyin üzerine koyalım.
Her maç daha iyiye gidiyoruz. Ligin en dirisi Konyayı yendik, kabusumuza yenilmedik 2 gol attık (10 maçtır golümüz yoktu onu da önceki maç Ersun Hoca ile atmıştık)
DESTEK OLALIM, 2 takviye ile biz ilk 3 teyiz bu sene.
Seneye bambaşka olur.
Ogün YAZICI
21.08.2017, 13:35
Yöneticilere sesleniyorum.Bugün kriz ortamından beslenerek Trabzonspor teknik direktörüne hain yaftalamasında bulunan çakallara prim verirseniz haftalar sonra verdiğiniz her ceza için iki yüzlü kalırsınız.Hassasiyetinizi takip ediyorum
Orkun 61
21.08.2017, 13:35
duygulara tercüman olmuşsun abi..kesinlikle katılıyorum noktasına kadar..
Vallaha kardeşim kendi kendimize hırpalanıyoruz işte keşke bi işe yarasa yazdıklarımız.Yazık şu taraftara cidden yazık
Cem Balcı
21.08.2017, 13:37
İçim cız etti yine son dakikada o penaltıyı verince.
Savunmanın eksiklerinden ders çıkarılmalı,2-2 orada kötü bir skor değil.En azından sevindirmedik bu hırsızlar.
İbrahim Keleşoğlu
21.08.2017, 13:37
twittera girdikten sonra buraya girip oh be böyle taraftarlarımızda var diyebiliyorum iyiki varsınız.
SALDIRAY
21.08.2017, 14:25
Takımımız maça iyi başladı ve golü de hemen attı. Ancak Burak'ın sakatlanıp çıkmasından sonra ibre şikecilere dönmeye başladı. Nitekim ilk yarı bitmeden golü yemiş olduk.
İkinci yarı golü atana kadar iyi gittik. Maçın berabere bitmesinin en büyük etkeni hocamızın yaptığı değişiklikler. Burak'ın yerine Rodallega girmeliydi.
Yusuf-Onazi değişikliği ile zaten skora yatacağımız belli oldu. Ondan sonra rakibin oyununu sahamızda kabul etmeye başladık.
Genel olarak baktığımızda deplasmanda beraberlik iyidir. Ancak bu kötü feneri bu maçta yensek hiç fena olmayacaktı. Sanırım hoca beraberliğin iyi sonuç olacağını düşünmüş. Keşke galibiyeti düşünseydi.
İkinci yarı Rodallega-Yusuf ve Bongonda- Olcay 4 lüsü ile devam etsey feneri hezimete uğratabilirdik.
Takımı yinede elinden geleni yaptı. Güzel oyun ve paslaşma vardı.
Bero'nun oynadığı mevkii bu olmalı. Kendini biraz göstermiş oldu. Bu takımın net en büyük sıkınıtısı ortasaha.
Defans bir şekilde hallolur ama bize mejesto gerek. Yusuf bu işi kaldıramıyor, daha serbest oynamalı. İpleri eline alabilecek güçlü bir 10 numara ihtiyacımız var.
Burak bu şekilde sakatlık vs. yaşamazsa forvet sorunu yaşamayız. Ama ne yapıp edip Rodallega ile buzlar eritilmeli. Ndoye bu takımın golcüsü olamaz.
Ligin seyiri Beşiktaş maçına kadar belli olur. Bjk maçına kadar max 4 puan kaybetme lüksümüz var.
Yiğit Gayretli
21.08.2017, 14:31
Yöneticilere sesleniyorum.Bugün kriz ortamından beslenerek Trabzonspor teknik direktörüne hain yaftalamasında bulunan çakallara prim verirseniz haftalar sonra verdiğiniz her ceza için iki yüzlü kalırsınız.Hassasiyetinizi takip ediyorum
Bu yaptığın kolaycılık kardeşim. Hiçbir şartta, hiçbir "şahsın" arkasında "koşulsuz" bir destek oluşturmadık. Oluşturmayacağız da... Sapla samanı karıştırmayalım.
Halit M. MOLLASALİHOĞLU
21.08.2017, 14:35
Takımda Burak yoktu,
Castillo yoktu, Rodallega oynamadı, Theo oynamadı,yusuf Sosa gelecek takıma.
Kucka iyi, Onazi kafa dağınık olmasına rağmen iyidi, Yusuf Eerdoğan bence halen ümit vaadediyor.
Yazıcı bence bozmazsa dünya çapında yıldız olur.
Güzel günler yakın.
(TFF ve siyaseti yok sayarak yazıyorum.)
Oğuz ZEYTİN
21.08.2017, 15:08
SAVUNMA EKSİKLİĞİ: Göbekte sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Fakat iki bek de o kadar düzenden uzak ki...
HÜCUM EKSİKLİKLERİ: 1) Ara pası / Ters top / Uzun pas gibi rakip arkasında boşluklara atak eden oyuncuya pozisyon hazırlayacak organizasyonu arttırmak (Geçen hafta Bero'nun Burak'a, bu hafta Okay'ın N'Doye'ye, Yusuf Yazıcı'nın Olcay'a verdiği paslar gibi...)
2) Çizgiye inip asiste dönüşecek kanat hücumu
*
Bardağın dolu tarafı ise şu: Galibiyeti kaçırmamıza üzülmemiz... Züğürt tesellisi değil "Büyük Takım Refleksi".
artvints
21.08.2017, 15:09
4-3'lük bjk maçında n'doye kanatta iyi oynadı diye bu maçtan sonraki haftalar bu mevkide izledik adamı . Castiiloyu yedek oynatmıştı . takım zaten bu maçtan sonra bir adım ileri gidemedi oyun olarak .
yine geçen seneki son fb maçında da bero o golü attı diye de bu maçta yine onu kullandı . hoca malesef bazı ezberlerinden vazgeçemiyor. takıntı haline getiriyor.
bunun gibi takıntılardan vazgeçmedikçe başarılı olma şansımız çok zor .
Ndoye o maçta cezaliydi. Oynanmiş maçlardan çikarim yapmanin bir mahsuru yok ama maçin gidişatina göre de farkli bir hamle yapmayi düşünmeli hoca.
Mesela o maçta son dakikada bekini takip etmemisti castillo ve golü yedik. Rodallega rakip savunmaya hiç baski yapamamişti, top alip takimi çikaramamişti. Bunlar aklina takilmiş olabilir. Yine de ndoye ve olcay'a göre daha fazla üzerinde durup oyununa adapte etmesi lazimdi castillo ve rodallega'yi. Çünkü bunlar iş yapiyor.
Ndoye o maçta cezaliydi. Oynanmiş maçlardan çikarim yapmanin bir mahsuru yok ama maçin gidişatina göre de farkli bir hamle yapmayi düşünmeli hoca.
Mesela o maçta son dakikada bekini takip etmemisti castillo ve golü yedik. Rodallega rakip savunmaya hiç baski yapamamişti, top alip takimi çikaramamişti. Bunlar aklina takilmiş olabilir. Yine de ndoye ve olcay'a göre daha fazla üzerinde durup oyununa adapte etmesi lazimdi castillo ve rodallega'yi. Çünkü bunlar iş yapiyor.
aklımda bjk maçı diye kalmış nedense . antalya maçı da olabilir belki .
Takımda Burak yoktu,
Castillo yoktu, Rodallega oynamadı, Theo oynamadı,yusuf Sosa gelecek takıma.
Kucka iyi, Onazi kafa dağınık olmasına rağmen iyidi, Yusuf Eerdoğan bence halen ümit vaadediyor.
Yazıcı bence bozmazsa dünya çapında yıldız olur.
Güzel günler yakın.
(TFF ve siyaseti yok sayarak yazıyorum.)
işte her şey tamam olduğunda da hoca hala aynı şeyleri konuşacak mı maç öncesinde ve sonunda onu çok merak ediyorum .
bu sefer de herhalde geç katıldılar aramıza diyecektir.
Ogün YAZICI
21.08.2017, 15:23
Bu yaptığın kolaycılık kardeşim. Hiçbir şartta, hiçbir "şahsın" arkasında "koşulsuz" bir destek oluşturmadık. Oluşturmayacağız da... Sapla samanı karıştırmayalım.
Ersun Yanal için dokunulmazlık istemedim.Teknik-taktik konulardaki eleştirilerden bahsetmiyorum.Ciddi anlamda Trabzonspor'un uzun yıllar hizmet vermiş teknik adamına "ihanet" suçlamaları ile hain yaftası vuranlar var.Tek tek ifşa etmeyeceğim.Akıl tutulması yaşamıyorsam bu forumda Trabzonspor'un birinci adamlarına yıllarca ihanet gibi konularda yapılan suçlamalara prim verilmedi.
Yiğit Gayretli
21.08.2017, 15:28
Ersun Yanal için dokunulmazlık istemedim.Teknik-taktik konulardaki eleştirilerden bahsetmiyorum.Ciddi anlamda Trabzonspor'un uzun yıllar hizmet vermiş teknik adamına "ihanet" suçlamaları ile hain yaftası vuranlar var.Tek tek ifşa etmeyeceğim.Akıl tutulması yaşamıyorsam bu forumda Trabzonspor'un birinci adamlarına yıllarca ihanet gibi konularda yapılan suçlamalara prim verilmedi.
Ben ihanet içerikli birkaç yazı okudum ama hain içerikli okumadım. İkisi farklı şeyler.
Gözümüzden kaçan olduysa raporlayabilirsin. Raporlanmış ve işlem yapılmamışsa tekrar bakarız...
Böyle tiplerin yorumları buraya bir şey katmaz,kelleleri alacaksın,boş ve cahil yorumları ile gitsinler başka yerde can sıksınlar.
Futbolun F'sinden bile anlamayan kara,kapkara cahil sürüsü var elimizde,ne sezon başından anlar,adalelelerin yavaş yavaş açıldığını bilir,ne karşıdaki rakibin bu ağır idmanlardan daha önce çıktığını ve daha seri olacağını bilir,ne stadı dolduran taraftarı ile bu maça çıkış maçı olarak baktığının farkında olur.Burak Yılmaz gibi etkili bir silahın erkenden çıkmak zorunda olması nedeniyle hem taktik hem de takım kondisyonunu olarak sıkıntı yaşadığımızı görür,boş tipler cahilce yorumlar,hatta ihanet ithamları,bu tipleri burada tutmak BMN'ye kaybettirir,burayı dibe çeker,seviyeyi ortadan kaldırır.
Takım daha %5o'sini sahaya süremeden iki çok zor maçı atlatan takıma ve Hocaya saygı duymasını bilmeyen bu kitle Trabzon yerel basınını oluşturan kafa yapısı BMN bundan kurtarmalı kendini,yoksa Trabzonspor'a ufuk açamaz.
erenslash
21.08.2017, 15:48
taktik hatası olur olmaz taktik hatası olması hainlik veya ihanetle ilgisi yoktur burada en büyük hatayı bu tarz bir polemik oluşturmaya sebep veren merci yönetim ve başkandır bu açıktır eksik mevkiler var.Yusuf değil ama damdoy değişikliğinin yanlış olduğunu düşünüyorum ama bunun maçın sonucuna etki edecek harikaralar yaratacak kadar bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum çünkü defans bölgesi ve ortasaha bölgesi zayıf
Harvelli61
21.08.2017, 16:00
Dünden beri özeti belkide 10 defa seyrettim Kucka ellerini arkasına alıyor önce sonra ellerını acıyor gereksızce(burnunda o tampon olmasa bence o penaltıda olmayacaktı). Olsun belkı dun 2 puan kaybettık ama takım sonuna kadar savaştı daha bir buçuk sene öncekı ruhsuz takımdan buralara geldık, ben kolay kolay bu sene yenılecegımızı dusunmuyorum oyuncularımızın hepsı sonuna kadar savasacaklardır buna emınım.
Bızım yapmamız gereken bu takıma sahıp cıkmak yok Ersun gıtsın su gıtsınle olmuyor bu işler Ersun gıdıcekte kım gelıcek yerıne ?? Ben hocaya sonuna kadar guvenıyorum ,şu göztepe macını alıp kendımızı bı araya atalım performans cıddı manada artıcaktır buna emınım.
Yönetimin yapması gereken bu sene eksık mevkı bırakmayıp su takıma Serdarı ve 8-10 karısımı bı oyuncu almak sonrası artık hocada ve ben cok guzel maclar izleyeceğimizi düşünüyorum dediğim gibi tepki gösterelim eleştirelim ama hainlik falan yakısmıyor bıze.
gerenimo
21.08.2017, 16:09
Ben ihanet içerikli birkaç yazı okudum ama hain içerikli okumadım. İkisi farklı şeyler.
Gözümüzden kaçan olduysa raporlayabilirsin. Raporlanmış ve işlem yapılmamışsa tekrar bakarız...
ihanet eden hain olmuyor :) hain dedim diye tdk onaylı belge gerekiyor.
Yiğit Gayretli
21.08.2017, 16:14
ihanet eden hain olmuyor :) hain dedim diye tdk onaylı belge gerekiyor.
Abi ben kelime oyunu yapma ihtiyacı hissetmiyorum, size de tavsiye ederim.
Gaflet de ihanettir. Ersun Yanal'ın son maçtaki değişiklikleri gaflet gibidir. Niyetini okuyamam ama takımı sabote etmiştir ne yazık ki... Bunu ister konsantrasyon eksikliğiyle, ister hocalık becerisiyle, ister maç stresiyle açıklayalım. Öyle bir ortam oluşur ki ihanet gibi olur. Tutup gaflete düşen adama kimse hain demez. Bu had aşmak olur.
umitçebi
21.08.2017, 16:35
Gaflet de ihanettir. Ersun Yanal'ın son maçtaki değişiklikleri gaflet gibidir. Niyetini okuyamam ama takımı sabote etmiştir ne yazık ki... Bunu ister konsantrasyon eksikliğiyle, ister hocalık becerisiyle, ister maç stresiyle açıklayalım. Öyle bir ortam oluşur ki ihanet gibi olur. Tutup gaflete düşen adama kimse hain demez. Bu had aşmak olur.
Yiğitcim,değişiklikleri gafletle adlandırmak da bence hata..İşin iç yuzunu bılmedıgımız rodagella ıle arasında ne geçtı bılmedıgımız ıçın..
Birde bu gerçek hayat futbol da pes gıbı sonuç alıcaksın dıye bırşey yok kı..Evet bongondayı koysa kenara rodagellayı alsa ılerı belkı daha ıyı olcaktı ama belkı de dırencı kaybedecektık..Bılemezsın..
O yuzden benc ebuyuk resmı group 1.5 sene oncesınde 7 ler 6 lar yıyen ekıp ten kadıkoy de gol dahı atamayan ekıpten 2 gol atıp son anda galıbıyetı kaçıran ekıbe evrılmış bu takımın hocasına gaflet e duşmuş demekte pek doğru değil..Senın dedıgın gıbı laf oyunlarına gerek yok..
Gaflet hıyanet boyle laflara gerek yok..Hata yaptığını duşunuyorum denır geçılır..Kan emıcı pıranaları bılmeden sevındırmemek lazım..Sezon oncesı bjk yı eleyen konya ve fb deplasmanından 4 puanın altına herkes ımza atardı.Herşey daha ıyı olacak şu Rodagella krızının ıç yuznu bır ogrenmemız lazım..Tek sıkıntım bu..Gerısı gelır.
ts_tuncay_ts
21.08.2017, 16:36
Bizim stadda olan maçlarda pet şişeleri atılınca Fenerbahçeli oyuncuların özellikle Volkanın ortamı germe adına yaptıklarıyla bu maçtaki bizim oyuncuların atılan pet şişelerine karşı aldığı tavırı sergileyen bir fotoğraf veya video hazırlama şansı olan arkadaş varmıdır acaba???
Bu da ayrı bir olay....
Selim Çoban
21.08.2017, 16:41
Şunu kabul edelim takım henüz hazır değil. Hazır olmayan halimiz 2 maçta 4 puan ve fener deplasmanı atlattı.
Lige fırtına gibi giripde 10. haftadan sonra tel tel döküldüğümüz sezonları hatırlıyorum. Geç form tutalım ama sezon sonunda mutlu olalım. Biraz hoşgörü biraz sabır gerekiyor öfkeyle hareket etmeyelim sükünetimizi koruyalım takım iyi yolda.
Ayrıca bir stoper ve sosa diye bağırıyor takım.
Geçen yılki trabzondaki fener maçını hatırlayalım! Fırtına gibi başladık sağlı sollu. Direkten dönen top. Fener bi atak yusuf kırmızı penaltı. Maç bi anda 3-0. Hiçbirimiz bir ersun yanal değiliz olamayızda bırakın herkes işini yapsın. Ben ersundan daha iyiyim diyen zaten gidip takım çalıştırsın tutan yok
gerenimo
21.08.2017, 16:48
gaflet ihanettir, sobote etmek şöyledir diyerek lafı dolandırmaya gerek yok. adam ersun yanal fb yenilmesin diye taktik geliştirip, oyuncu değişikliklerini yaptı diyor... en hafif tabiriyle hatır şikesiyle suçluyor. bunu diyen hoca ihanet etti diyor.
hepimiz okuduğumuzu anlayacak düzeyde eğitime ve akla sahibiz. aklımızla da bilgimizle de alay etmeyin.
Yiğit Gayretli
21.08.2017, 16:57
gaflet ihanettir, sobote etmek şöyledir diyerek lafı dolandırmaya gerek yok. adam ersun yanal fb yenilmesin diye taktik geliştirip, oyuncu değişikliklerini yaptı diyor... en hafif tabiriyle hatır şikesiyle suçluyor. bunu diyen hoca ihanet etti diyor.
hepimiz okuduğumuzu anlayacak düzeyde eğitime ve akla sahibiz. aklımızla da bilgimizle de alay etmeyin.
Ben kimsenin yaptığı bir şeyi savunmuyorum. Kimsenin aklıyla da alay etmiyorum.
Görsem müdahale ederdim.
Enaldo61
21.08.2017, 17:01
Şike yapmadıkları sürece fener bizim şampiyonluk yolunda rakibimiz değil rahat olun.
90 dakikada toplam 4 şutumuz var. İkisi 10 dakika oynayan Burak'tan. Biri isabetsiz, biri gol.
Bir gol de Olcay'dan. Bir de isabetsiz Pereira.
Koca maçta başka şut, kafa vuruşu denemesi yok. Sormazlar mı 10 dk oynayan Burak 2 şut çekerken diğerleri nerede diye. Yazıcı'nın bile şutu yok ya. Şut denemeden nasıl gol atacağız. Olcay orada pas yapsa gol de atamayacaktık. Konya maçı da böyleydi.
transferlerimiz zamanında yapılsaydı eyer dün biz ordan üç puanla gelmiştik...kim gelirse gelsin değişmeyen tek şey transfer şakamasınız ya çokmu zor birtane ofansif adam almak.
serdaracıl
21.08.2017, 18:16
Alperin pozisyonunu öyle bi kestiki yayıncı kuruluş. Elinden gelse o an ekranı buzluyacaklardı ya da yayını kesip millete ibrik izleteceklerdi
bariskaratas
21.08.2017, 18:17
carpitma ben gomisin tolga cigerciye alda at diye verdigi pas asisst sayilmiyo gol olmadi..ama yusufun kornerden ortalari dun olcayin guzel vurusu sayesonde asist aliyo diyorum ve futbolcu alirken bunun kriter olmamasi gerektogini yazdim..mac icinde bu tarz paslar cok oluyo ama golcu var atiyo (burak gomis ronaldi vs) golcu var atamiyo (ndoye) asil bakilmasi gereken kac tane net gol pozisyoba oyuncunu sokabilmis bu adam.. akli olan bu kritere daha cok onem verir..yusufun pasini kucimsedigimsen yazmadim
hocam gol olurs asist olmazsa kilti pas oluyor
oktay ın damdoya a yaptığı asistin babası. ama atamadı o kilit pas oldu.
bu işin kuralı bu. yapacak bir şey yok. pası atan gibi gol vuruşunu yapan da önemli.
sol tarafta bomboş durumdaki, olcay ı görüp birbirine çok yakın 2 fenerlinin arasından ayağının dışıyla ceza sahası dışı yada içi farketmez birine verdiğin pas gol olursa asist, olmazsa kilit pas olur. bunun aksini idda eden de gitsin basketbol seyretsin.
okayin ara pasi buraga atsaydi asisti ndoye atinca ne oldu..sene sonu istatistiklere baktihimizda yusuf 1 asist okay 0 asist transfer ederken birini asist sayisina bakmica ..forvet var bolic penaltidan gol krali oluyodu sotanin oldugu sene hangisi daha buyuk golcu ayni misal
Sezgin Öztürk
21.08.2017, 18:20
Dün sahada ezildik diyen art niyetlidir.
Ligin şampiyonluk hedefi ile lige başlamış takımıyla deplasmanda oynuyorsun. Taraftarı stadı doldurmuş hakemi baskı altına almak için herşeyi yapıyorlar.
İki kez öne geçiyorsun ama penaltı kararıyla mac berabere bitiyor. Ne bekliyordunuz acaba 90 dakika tek kalemi oynayacaktik? Gercekci olalım biraz karsimizda afyonspor yok.
bariskaratas
21.08.2017, 18:20
okayin ara pasi buraga atsaydi asisti ndoye atinca ne oldu..sene sonu istatistiklere baktihimizda yusuf 1 asist okay 0 asist transfer ederken birini asist sayisina bakmica ..forvet var bolic penaltidan gol krali oluyodu sotanin oldugu sene hangisi daha buyuk golcu ayni misal
yazdım o dediğine cevabı yukarda hocam.
gol olursa sist oluyor olmazsa kilit pas. golcülüğü konuşmuyoruz.
hocam gol olurs asist olmazsa kilti pas oluyor
oktay ın damdoya a yaptığı asistin babası. ama atamadı o kilit pas oldu.
bu işin kuralı bu. yapacak bir şey yok. pası atan gibi gol vuruşunu yapan da önemli.
ozaman ttansferde kilit pas asistten daha onemli benim gozumde ama suda var bazi siteler kilit pas yani asisti yaziyo ayrica kikit pas istatistigi yoi
halilaziz61
21.08.2017, 18:23
Yanlışın var.
Abi yanlış hatırlıyor olabilir ya da başka büyük abimizle karıştırıyor olabilirim
Lucescu bizimle oynadı aylarca bunun yerine Ersunu alıp teknik direktör meselesini hızlıca halletmeiydik minvalinde yazılar okumuştum.
Hafizamda siz yazmizsiniz olarak kalmis
shagrath61
21.08.2017, 18:26
Ligin şampiyonluk hedefi ile lige başlamış takımıyla deplasmanda oynuyorsun. Taraftarı stadı doldurmuş hakemi baskı altına almak için herşeyi yapıyorlar.
İki kez öne geçiyorsun ama penaltı kararıyla mac berabere bitiyor. Ne bekliyordunuz acaba 90 dakika tek kalemi oynayacaktik? Gercekci olalım biraz karsimizda afyonspor yok.Adamlarında bize tek kale oynayacağını düşünmememiz gerekiyordu. Eğer şampiyonluktan bahsediyorsanız. Misal geçen sene başakşehir, şampiyonluktan bahsediyordu adamlar içli dışlı şike bahçe bjk gs maçlarını çok üstün oynadılar. Tek kale futbol oynadı adamlar. Attı ya ya da atamadı bu onların sorunu . Ama dün kü maça başa baş oynadık diyen varsa, açsın maçı tekrar izlesin.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TSKara61
21.08.2017, 18:30
İki kez öne geçiyorsun ama penaltı kararıyla mac berabere bitiyor. Ne bekliyordunuz acaba 90 dakika tek kalemi oynayacaktik? Gercekci olalım biraz karsimizda afyonspor yok.
Gollerimiz sans eseri. Dogru duzgun organize atagimiz yok. Atagi gectim, ust uste 3 pas yapamadik.
2. yari full ustumuze geldiler. Caresizce izledik. Fener bir suru gol kacirdi.
Penalti olmasi tesaduf ya da hakem oyunu degildi. Kanatlari, ozellikle sol kanadi, otoban gibi kullandilar.
Sen rakibin oyunu boyle kalene yikmasina izin verirsen gol de yersin, penalti da yaptirirsin.
dun 15 dk haric takimlari degistirelim evindesin yeniksin ve hucuma gidemiyosun net ozisyonun yok hamgi takimi istersiniz
gerenimo
21.08.2017, 18:34
Kendi sahamızdan çıkamadık nasıl başa baş oldu hocam?
maçın neredeyse 70 dksı deplasmanda önde oynadık. defansta kalmamız normaldir. ezilme falan hikaye.
son_mesaj
21.08.2017, 18:34
Adamlarında bize tek kale oynayacağını düşünmememiz gerekiyordu. Eğer şampiyonluktan bahsediyorsanız. Misal geçen sene başakşehir, şampiyonluktan bahsediyordu adamlar içli dışlı şike bahçe bjk gs maçlarını çok üstün oynadılar. Tek kale futbol oynadı adamlar. Attı ya ya da atamadı bu onların sorunu . Ama dün kü maça başa baş oynadık diyen varsa, açsın maçı tekrar izlesin.
ben macı izledim ve evet halısın başa baş oynamadık.Biz daha üstün oynadık.Pozizyon yokken gol yedik mesela.Goller kacırdık.Eger burak cıkmasa cok rahat alacaktık macı.
Transfer gerekli dogrudur,teknik direktor ozellikle oyuna mudahele konusunda zayıf kaldı dogrudur.Ama bu iki haftadır takımın iyi oldugu gercegini değiştirmez.
Gecen hafta konyadan daha fazla pozisyonumuz vardı.Aynı konya besiktası kupa macında dagıttı.
Biz iyi bir takımız.Daha iyi olmak zorundayız kabul.Ancak sizin dediğiniz gibi ezik buzuk oynamıyoruz.
shagrath61
21.08.2017, 18:35
maçın neredeyse 70 dksı deplasmanda önde oynadık. defansta kalmamız normaldir. ezilme falan hikaye.Önde olup baskı yiyince ezilmiş olmuyorsunuz yani? Üstelik atağınızda yok. Ezilme nasıl oluyor?
son_mesaj
21.08.2017, 18:37
Gollerimiz sans eseri. Dogru duzgun organize atagimiz yok. Atagi gectim, ust uste 3 pas yapamadik.
Penalti olmasi tesaduf ya da hakem oyunu degildi. Kanatlari, ozellikle sol kanadi, otoban gibi kullandilar.
Sen rakibin oyunu boyle kalene yikmasina izin verirsen gol de yersin, penalti da yaptirirsin.
bizim net pozisyon olarak fenerden fazla pozisyonumuz var.Ezilme falan hikaye.1-0 dan ve 2-1 den sonra cok gomulduk dogrudur ama şikeciler tek kale oynadı,cok atak yaptı biz sadece seyrettik demek komik.
Allah tan macı izledim de burda yazılanlar ile takımı yorumlamıyorum.
shagrath61
21.08.2017, 18:38
ben macı izledim ve evet halısın başa baş oynamadık.Biz daha üstün oynadık.Pozizyon yokken gol yedik mesela.Goller kacırdık.Eger burak cıkmasa cok rahat alacaktık macı.
Transfer gerekli dogrudur,teknik direktor ozellikle oyuna mudahele konusunda zayıf kaldı dogrudur.Ama bu iki haftadır takımın iyi oldugu gercegini değiştirmez.
Gecen hafta konyadan daha fazla pozisyonumuz vardı.Aynı konya besiktası kupa macında dagıttı.
Biz iyi bir takımız.Daha iyi olmak zorundayız kabul.Ancak sizin dediğiniz gibi ezik buzuk oynamıyoruz.Goller kaçırdık derken? Mesela hocam hangi pozisyon?
Konya beşiktaş konusu bir ölçü değil, zira bu hafta da kasımpaşayı yenemediler. Adamlar da net bir düşüş var.
70 dakika boyunca atağa çıkamayan ve topla oynamada %61 lere 39 oynayan bir takım net bir şekilde ezilmiştir. Skorun ne olduğunun önemi yok.
ilk 15 dk biz ortadaki 15 dk berabere son 15 dk onlar ustundu ilkbyarida ikinci yarida ayni..sadece onlarin 15 dkkasi ustunluk barizdi
Uğur KÜÇÜK
21.08.2017, 18:41
Dam doy un 1,7 milyon euro kazandığı bir dünya da, saat satan zencilerin günahı neydi diye düşünüyorum.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiIsmail kesti ya topu yetisemese de acin bakin o dakikaya ozellikle.
Ne guc var ne topa vuracak mecali. Damdoy denen zatin.
Kaleye yuvarlardi o topu da Ismail yetisip araya giremese bile.
Tek olumlu hareket yapip nasil becerdiyse kosede Skrteldan topu caldi.
Ayagina dolandira dolandira topu ceza alanina girdi.
Ulan Allah ne verdiyse vur o dakika topu ittirmek ne demek. Nasil bir uyusuk meymenetsiz adamsin sen.
Vur karsindaki Ayi kaleye geleni iceri aliyor ta hazirlik maclarindan beri.
Gol atmayi bilmesen bile pis burun vur kicina basina carpar girer.
Su Damdoyu Allah rizasi icin savunmayin forum ahalisi.
Sinirlerim bozuluyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerenimo
21.08.2017, 18:42
Önde olup baskı yiyince ezilmiş olmuyorsunuz yani? Üstelik atağınızda yok. Ezilme nasıl oluyor?
yahu ne ezilmesi... gol attık öne geçtik savunduk. sonra daha savunduk. maçın berabere olduğu dönemlerde son 10 dk hariç iyiydik.
ayrıca futbolda ezme ezilmeye puan vermiyorlar. ölçülebilir bir değer değil.
TSKara61
21.08.2017, 18:43
bizim net pozisyon olarak fenerden fazla pozisyonumuz var.Ezilme falan hikaye.1-0 dan ve 2-1 den sonra cok gomulduk dogrudur ama şikeciler tek kale oynadı,cok atak yaptı biz sadece seyrettik demek komik.
Allah tan macı izledim de burda yazılanlar ile takımı yorumlamıyorum.
Kaleyi tutan 2 sutumuz var. 2si de gol oldu.
serdaracıl
Ismail kesti ya topu yetisemese de acin bakin o dakikaya ozellikle.
Ne guc var ne topa vuracak mecali. Damdoy denen zatin.
Kaleye yuvarlardi o topu da Ismail yetisip araya giremese bile.
Tek olumlu hareket yapip nasil becerdiyse kosede Skrteldan topu caldi.
Ayagina dolandira dolandira topu ceza alanina girdi.
Ulan Allah ne verdiyse vur o dakika topu ittirmek ne demek. Nasil bir uyusuk meymenetsiz adamsin sen.
Vur karsindaki Ayi kaleye geleni iceri aliyor ta hazirlik maclarindan beri.
Gol atmayi bilmesen bile pis burun vur kicina basina carpar girer.
Su Damdoyu Allah rizasi icin savunmayin forum ahalisi.
Sinirlerim bozuluyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, bak yine delirdim ya. Nası bi adama denk geldik bilmemki
Uğur Demircioğlu
Yusuf Yazıcı ismi artık rakip takımlar tarafından ayrıca önem arz ediyor. Ekstra önlem aldı dün fb Yusuf için. Oyundan çıktıktan sonra fb nerdeyse tek kale oynadı bizimle.Sadece Yusuf'u top ayağındayken seyredip acımasızca eleştiren bir güruhla futbolcu performansı tartışıyoruz.
Ertan 51
21.08.2017, 18:44
Aynen.
Arifberkay gayet net yazdı.
O yazıyı savunanlarda net olsa iyi olur.
Sezgin Öztürk
21.08.2017, 18:44
Attığımız gollere sans eseri diyen birisi fenerin doldur bosaltlarina baskı kurmak diyor. Siz böyle izlemeye devam edin.
Ezildik demek skora göre değilse boş. Legia'yı içerde bombalamıştık. Skor: 0-1 legia kazandı. :)
Maçın önemli bir bölümünü skor olarak önde oynadığımız için rakibin yüklenmek zorunda kalmasını bizim başarısızlığımız olarak göstermek doğru değil. Eze eze fark atmayı bekleyen varsa bilemiyorum ancak soordan bağımsız izlenmez maç.
Ben oyunumuzu beğenmedim ama dediğim gibi bu benim kişisel görüşüm, takımın topu çok hızlı kaybetmesi ağırıma gidiyor. Yoksa mücadeleyse gayet iyi kapattık orta alanı.
Zamanla maçı almak noktasında da bir itiyad gelişir, ümidim o, ancak artık cebimize koyduğumuz önemli bir özelliğimiz var: Kolay kolay yenilmeyiz.
Kendini rakibin yerine koy cevap ver hadi, beni nasıl yeneceksin? Yani hakemin etki etmediği bir maçta sakatlık şans golü gibi faktörleri de saymayalım, beni nasıl yeneceksin yahu? Var mı bir planın?
serdaracıl
21.08.2017, 18:45
Kaleyi tutan 2 sutumuz var. 2si de gol oldu.
Hocam damdoy'un karşı karşıya kaleye vuramadığı pozisyonları napcaz
[QUOTE=İlkhan;1920782886]Ezildik demek skora göre değilse boş. Legia'yı içerde bombalamıştık. Skor: 0-1
95 96 sezonu feneri ezdik ise yaramadi
son_mesaj
21.08.2017, 18:45
Goller kaçırdık derken? Mesela hocam hangi pozisyon?
Konya beşiktaş konusu bir ölçü değil, zira bu hafta da kasımpaşayı yenemediler. Adamlar da net bir düşüş var.
70 dakika boyunca atağa çıkamayan ve topla oynamada %61 lere 39 oynayan bir takım net bir şekilde ezilmiştir. Skorun ne olduğunun önemi yok.
konya macını diyorsan hemen hatırladıklarım burak,bongonda,bero 3 tane yuzde yuz kacırdık.Siz hangi takımın maclarını izliyorsunuz Allah aşkına?
Maç başlamadan evvel bence bir kontrol edin izlediğiniz macları.Sizin bahsettiğiniz ezik buzuk takım benim iki haftadır izlediğim Trabzonspor değil.
Ve oynadıgımız takımlar gecen sene iki kupa alan konya ve 20 yıldır yenemediğimiz şikeciler.
Burada methiyeler dizdiğiniz cincon da en onemli oyuncularını satan osmanlı ve gecen sene son anda ligde kalan kayseri yi yendi.
TSKara61
21.08.2017, 18:48
Hocam damdoy'un karşı karşıya kaleye vuramadığı pozisyonları napcaz
O kadar gomulusmukken 2-3 kontra elbet bulacaktir takimimiz. Defansa kapanip takimin en iyi kontra oyunculari Theo ve Roda'yi yedek birakma karari alan sevgili hocamiza sormak lazim.
son_mesaj
21.08.2017, 18:50
Sen erken öne gectin adam suursuzca saldırdı.Net kac pozisyonları var?Birtek soldado nun pozisyonu.
yok yusufun pası pas değilmiş,yok goller şansmış,yok 30 metreden olmayacak gol atmışız.
alperin golunde karsısında ugur degil durica olsa nah atardı o calımı.Penaltı pozisyonunda emin olun kucka bile anlamamıştır nasıl boyle aptalca bir hata yaptıgını.
Biz oyunu kendi sahamızda kabul ettik,bu bir taktik.Ama hocanın da şikayet ettiği konu cok defansta kaldık.Biraz daha onde oynasak dagıtırdık feneri.
Siz oyle bir anlatıyorsunuzki yok ezildik,yok tek kale oynadık.Yav he he bok gibi takımız.Bu sene banko kume duseriz.
TSKara61
21.08.2017, 18:58
Sen erken öne gectin adam suursuzca saldırdı.Net kac pozisyonları var?Birtek soldado nun pozisyonu.
yok yusufun pası pas değilmiş,yok goller şansmış,yok 30 metreden olmayacak gol atmışız.
alperin golunde karsısında ugur degil durica olsa nah atardı o calımı.Penaltı pozisyonunda emin olun kucka bile anlamamıştır nasıl boyle aptalca bir hata yaptıgını.
Biz oyunu kendi sahamızda kabul ettik,bu bir taktik.Ama hocanın da şikayet ettiği konu cok defansta kaldık.Biraz daha onde oynasak dagıtırdık feneri.
Siz oyle bir anlatıyorsunuzki yok ezildik,yok tek kale oynadık.Yav he he bok gibi takımız.Bu sene banko kume duseriz.
Sen oyunu kendi sahanda kabul edersen, ve rakip kanatlarini follofos ediyorsa, maci verince sikayet etmiyeceksin.
O pozisyon penalti olmasaydi, yine gol bulma ihtimalleri cok yuksek. Soldado kalenin agzindan gol kacirdi. Bir suru kafa topunu kalenin ustunden gonderdiler.
Sen Theo ver Rodallega gibi kontra oyunculari yedek birakip, hoca olarak "cok defansta kaldik" diye mac sonu demec veremezsin.
shagrath61
21.08.2017, 19:13
konya macını diyorsan hemen hatırladıklarım burak,bongonda,bero 3 tane yuzde yuz kacırdık.Siz hangi takımın maclarını izliyorsunuz Allah aşkına?
Maç başlamadan evvel bence bir kontrol edin izlediğiniz macları.Sizin bahsettiğiniz ezik buzuk takım benim iki haftadır izlediğim Trabzonspor değil.
Ve oynadıgımız takımlar gecen sene iki kupa alan konya ve 20 yıldır yenemediğimiz şikeciler.
Burada methiyeler dizdiğiniz cincon da en onemli oyuncularını satan osmanlı ve gecen sene son anda ligde kalan kayseri yi yendi.
Hangi başlık altında konuşuyoruz ? Şike bahçe maçını konuşurken ne ara konya maçına döndünüz ? Şike bahçe maçında pozisyon gelmedi galiba aklınıza.
Sizin 20 yıldır yenemediğiniz şikecileri, köy takımı yendi. Lige yeni çıkmış göztepe de bu adamlardan puan aldı. Umarım anlatabilmişimdir. Adamlar o kadar kötü işte.
Cinconun ne oynadığı belli, nasıl oynadığı belli, aldığı net skorlar belli. Daha ezildiğini de görmedim.
Ortada şu istatisikler varken nazıl ezilmemiş oluyoruz, cidden mantıklı bir açıklama bekliyorum.
http://www.mackolik.com/Mac-Plus/2843698/Fenerbahce-Trabzonspor
Sefaenes
21.08.2017, 19:24
Fff bakalim hirsizlara ceza verecekmi
Harvelli61
21.08.2017, 19:25
Macın tamamını kaydeden varmı arkadaslar , varsa lınk atarsanız sevınırım.
BlackPanther
21.08.2017, 19:36
N Doye yerine Rodallega oynamalıydı
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fff bakalim hirsizlara ceza verecekmi
Ne zaman verdi ki?
Bizim taraftar çabuk unutuyor
https://m.youtube.com/watch?v=ujhYUTxiTps
Dünyada eşi görülmemiş haksızlığa hem de Trabzonlu olmadan tek direnen Onur'a bile kızabiliyor
Sembolse sembol Adamsa adam Onur'a
Bu travmadan çıktıysak öldürmeyen güçlendirir...
Attığımız gollere sans eseri diyen birisi fenerin doldur bosaltlarina baskı kurmak diyor. Siz böyle izlemeye devam edin.
Yok yahu ezildik biz. Ezdiler bizi, zor çıktık Kadıköy'den.
Bazılarıyla aynı maçı izlediğimizden bile şüpheliyim. Bu şb'ye hakem yardım etmesin ligi bunların üstünde bitireceğiz. Ne kadar seviyor bizim taraftar abartmayı. 2 kritik maçtan 4 puan çıkaran Trabzonspor değil sanki. Fikstür belli olduğunda anket yapsak iki maçtan 4 puan için kırk takla atacak adamlar bugün takıma sövüyor, hocasına hain diyor. Ne güzel İstanbul be.
kadirgazioglu
21.08.2017, 20:21
https://twitter.com/Frtna1967com/status/899658175590346752
bu IQ'su düşük, yetenek yoksunu herifin, çok kızdığımız pozisyonu ofsayt değil mi?
Fatih Solmaz
21.08.2017, 20:44
uyuyamadım. 2-1'den sonra tribünler ayıya dönmüş birbilerini yuhlamaya başlamışlar, takımları desen saçma salak yerlere topu vurmalar pas hataları gırla. tam bir abondene durumu. 3'ü bulsan 4'e 5'e gitmek içten bile değil. ama olmadı niye olmadı? çünkü oyuncu değişikliği özürlüsü okuma sorunlusu siyah ceketli beyaz gömlekli var kenarda. lan rakibinin en sorunlu yeri stoper arasına girip dağıtacak hareketli adam her şeyi bitirir. bu kadar basit ama sen ne yapıyorsun. yürüme özürlüsünü oyuna alıyorsun. o da sana gs maçında olduğu gibi karşı karşıya pozisyonu piç edip sana hediye yolluyor. egona da sana da.. gitti güzelim galibiyet. yenilsek bu kadar koymazdı.
uyuyamadım. 2-1'den sonra tribünler ayıya dönmüş birbilerini yuhlamaya başlamışlar, takımları desen saçma salak yerlere topu vurmalar pas hataları gırla. tam bir abondene durumu. 3'ü bulsan 4'e 5'e gitmek içten bile değil. ama olmadı niye olmadı? çünkü oyuncu değişikliği özürlüsü okuma sorunlusu siyah ceketli beyaz gömlekli var kenarda. lan rakibinin en sorunlu yeri stoper arasına girip dağıtacak hareketli adam her şeyi bitirir. bu kadar basit ama sen ne yapıyorsun. yürüme özürlüsünü oyuna alıyorsun. o da sana gs maçında olduğu gibi karşı karşıya pozisyonu piç edip sana hediye yolluyor. egona da sana da.. gitti güzelim galibiyet. yenilsek bu kadar koymazdı.
aynen katılıyorum.
son_mesaj
21.08.2017, 21:22
Hangi başlık altında konuşuyoruz ? Şike bahçe maçını konuşurken ne ara konya maçına döndünüz ? Şike bahçe maçında pozisyon gelmedi galiba aklınıza.
Sizin 20 yıldır yenemediğiniz şikecileri, köy takımı yendi. Lige yeni çıkmış göztepe de bu adamlardan puan aldı. Umarım anlatabilmişimdir. Adamlar o kadar kötü işte.
Cinconun ne oynadığı belli, nasıl oynadığı belli, aldığı net skorlar belli. Daha ezildiğini de görmedim.
Ortada şu istatisikler varken nazıl ezilmemiş oluyoruz, cidden mantıklı bir açıklama bekliyorum.
http://www.mackolik.com/Mac-Plus/2843698/Fenerbahce-Trabzonspor
arkadas siz takmıssınız kafayı.adam kendi sahasında oynadı,en onemli oyuncun dakika 20 de sakatlandı.Ona ragmen net pozisyon vermedin.Yedigin gol ve penaltı tamamen bireysel hata.Ndoye yerinde adam gibi forvet olsa mutlaka bir gol daha bulurduk.Mesela ismailin kesitigi pozisyon burak a gelse her turlu yazdardı.
Ben cok iyi oynadık demiyorum,ama kafa kafaya oynadık.Ezildigimiz tamamen sizin takıntınız.
Ayrıca adam avrupa macında yenildiği icin bu maca ekstra motivasyonla cıktı.
Cincon ne oynadıgı belliymiş,skor almıs bilmem neymiş.Aynı cincon değilmi o kucu kırık avrupa takımına yenilen?
Bu rakip takımları ovme,bizim takımı yerme merakınızı anlayamadım bir türlü.
Bu takım iki macta cok kotu oynadı demek icin tamamen onyargılı olmak gerekiz.Tıpkı sizin gibi.
cok kötü oynadık sans yanımızdaydı ama 1 puan iyidir daha henüz 2 mac karalar baglamaya gerek yok.
serdaracıl
21.08.2017, 21:34
cok kötü oynadık sans yanımızdaydı ama 1 puan iyidir daha henüz 2 mac karalar baglamaya gerek yok.
Çok iyi oynadık, şans şikecilerin yanındaydı, karalar bağlamaya gerek yok evet
Çok iyi oynadık, şans şikecilerin yanındaydı, karalar bağlamaya gerek yok evet
61 39 top hakimiyeti 13 e 4 sut takviyeler gelecek ilerleyen maclarda düzeliriz insallah.
serdaracıl
21.08.2017, 21:47
61 39 top hakimiyeti 13 e 4 sut takviyeler gelecek ilerleyen maclarda düzeliriz insallah.
Adamlar tek pozisyona girmeden iki gol attı. Penaltı pozisyonuna bak. Şans sence kimden yanaydı.
Adamlar tek pozisyona girmeden iki gol attı. Penaltı pozisyonuna bak. Şans sence kimden yanaydı.
burak sakatlanmasa cok farklı olurdu cok birde yusuf yazıcı gereksiz kart görmese sahada kalsa hersey cok farklı olurdu.
shagrath61
21.08.2017, 21:49
arkadas siz takmıssınız kafayı.adam kendi sahasında oynadı,en onemli oyuncun dakika 20 de sakatlandı.Ona ragmen net pozisyon vermedin.Yedigin gol ve penaltı tamamen bireysel hata.Ndoye yerinde adam gibi forvet olsa mutlaka bir gol daha bulurduk.Mesela ismailin kesitigi pozisyon burak a gelse her turlu yazdardı.
Ben cok iyi oynadık demiyorum,ama kafa kafaya oynadık.Ezildigimiz tamamen sizin takıntınız.
Ayrıca adam avrupa macında yenildiği icin bu maca ekstra motivasyonla cıktı.
Cincon ne oynadıgı belliymiş,skor almıs bilmem neymiş.Aynı cincon değilmi o kucu kırık avrupa takımına yenilen?
Bu rakip takımları ovme,bizim takımı yerme merakınızı anlayamadım bir türlü.
Bu takım iki macta cok kotu oynadı demek icin tamamen onyargılı olmak gerekiz.Tıpkı sizin gibi.
Uzun bir cevap yazmıştım ama internet gittiği için yazdıklarımda gitti.
Ben ön yargılı değilim, attığım linki tıklama zahmetine girerseniz kimin ön yargılı olduğunu anlarsınız. Teşekkürler.
shagrath61
21.08.2017, 21:50
Ceza sahasına yapılan ortaları iyi savundun diye, ya da defansı iyi yaptın, pozisyon olacak durumlarda foul yaptın diye adamlar pozisyona girmemiş olmuyor.
Sen iyi savunmuş oluyorsun.
Bu yorumda burada dursun.
Yok yahu ezildik biz. Ezdiler bizi, zor çıktık Kadıköy'den.
Bazılarıyla aynı maçı izlediğimizden bile şüpheliyim. Bu şb'ye hakem yardım etmesin ligi bunların üstünde bitireceğiz. Ne kadar seviyor bizim taraftar abartmayı. 2 kritik maçtan 4 puan çıkaran Trabzonspor değil sanki. Fikstür belli olduğunda anket yapsak iki maçtan 4 puan için kırk takla atacak adamlar bugün takıma sövüyor, hocasına hain diyor. Ne güzel İstanbul be.
BMN eğer kalitesini korumak istiyorsa boş işler peşinde koşan,Başkan,Yönetim,Hoca ve futbolcuya eleştiri değil hakaret eden kim varsa kapıyı göstermezse burayı twitter sanan,akıl,mantık ve bilgiden yoksun her mesaj ve sahibi doluşur.
BMN kalitesi denen bir gerçek var,bunu korumalısınız.
BMN eğer kalitesini korumak istiyorsa boş işler peşinde koşan,Başkan,Yönetim,Hoca ve futbolcuya eleştiri değil hakaret eden kim varsa kapıyı göstermezse burayı twitter sanan,akıl,mantık ve bilgiden yoksun her mesaj ve sahibi doluşur.
BMN kalitesi denen bir gerçek var,bunu korumalısınız.
Haklısınız. "Önce Trabzonspor" diyen, derdi Trabzonspor'un futbolcusunu, hocasını, yönetimini alçaltmak değil yükseltmek olan akl-ı selim üyelerimizle birlikte, derdi Trabzonspor üzerinden prim yapmak olan, Trabzonspor'un futbolcusunu, hocasını, yönetimini aşağı çekmek isteyenlere karşı hep birlikte mücadele edeceğiz.
Alphan Altun
21.08.2017, 22:39
Herkes çok istedi ama yine olmadı.
Şampiyonluğu gördük, Kadıköy'de bir Fener galibiyeti göremedik. Kim bilir belki tüm bu senelerin acısını çıkartacak çok daha büyük bir senaryo ve unutulmaz bir skorla kazanacağızdır da o günü bekliyordur o kutlu galibiyet.O şanlı o temiz galibiyet.Belki de Burak'ın 5.dakikada sakatlanıp çıkması bunun içindir.Burnu kırılan adamın üstüne doğru gelen topu, yüzünü koruma refleksiyle ayağını uzatmak yerine istemsizce kolunu uzatması bunun içindir belki...Kim bilir..Biz bilmeyiz, belki de bir truva atı gereklidir sahada o takımı yönetmesi için.
Maçla ilgili söylenecek çok şey var.Kendimize dahi itiraf edemeyeceğimiz şeyler var. Aklıma her şey geldi bu maçı izlerken. Belki de çeyrek asırdır gelmeyen galibiyet bizi fazla histerik hale getirdi bilmiyorum. Ama bu kadar ''hiç olmayacak iş'' bir buçuk saatte oluyorsa insanın aklına her şey gelir.Bunun için kimseye kızmayın. Tanımadığınız, bilmediğiniz insanlara sövmeyin ve yine bilmediğiniz, tanımadığınız insanları da savunmayın.
cyberentalpi
21.08.2017, 23:22
Usta ve Ersun u en çok savunanlardan biriyim. Ama ersun resmen sinirimiz zıplattı.
Kabul edelim. şikecileri elimizden felan kaçırmadık. son 30 dakika onların buyuklugunu kabul edip ezildik. Ha neden böyle oldu. Küçük kadrosu mütevazi bir anadolu takımı gibi oynadık 2-1 den sonra.
Şimdi ersun a gelelim
Hocam bu bongonda alaves ve konya macında iyi idi. E neden oynatmadık.feneri yakalamıssın. adamlarda defans yok. kaleci zaten alıyor. Neden ileriye daha etkili gitmessin
Şampiyon olacak takım kalecisi kova olan kaleye mac boyunca 3. şut mu çeker. vallahi aytaç olsaydı dedim o derece.
Tamam kabul Burak çıktı. Ama yahu rodallega gibi fiziksel olarak zaten kotu fener defansını yaracak adam neden oyunda degil. damdoy da damdoy. roda belki sorun ediyor ama damdoy yedekligi felan sorun etmez. Hani roda bir macta olcaksa tam son 30 dakika bu macta olmalı idi.
Yusuf yazıcıyı da çıkardık. zaten yalnızlaşan damdoy iyiden kıraç topraktaki armuta döndü. su halinle bile ilerde az coğalsan p begenmedigim damdoya yardım gelse 3. golu atmıstık. Düşün fener dafansı halini.
Yusuf Erdogan a bir mac oynayacak olsa inan bu mactı. hadi anladım castiillo yoktu ama bu macta diyecektin yusufa gir maca kostur ileri geri. arada şut çek.
kısaca hocam hem dik oynayacagız dedin hem cekile cekile gol atmayı da beceremeyen fenere penaltı ile puan verdik. Valla şukur ki bu korkak futbolla 3 u yemedik.
dusunsene bir takımdan defansın iyi, orta sahan iyi, kalecin zaten iyi. ikiside forvetsiz ama sen bu macı az kalsın veriyordun
Artık ögren. hem bizim takım öyle italyan yunanlılar gibi defans ya-pa-mı-yor.
Emrah KabuL
22.08.2017, 00:38
Fener'den 3-4 gol yesek bile üzülmem diyen bir adamın maç sonu yorumu elbette böyle olacaktır.
Maçtan önce aziz samandıraya gidip takıma kazanmaları gerektiğini söyledi, aykut maçtan önce hakemi psilolojik olarak etkilemeye kalktı, taraftarları sosyal medyada güb boyu algı yaptı, stadyumda 40-45 bin taraftarı üstünlük kurdu.
Bunlar saha dışı faktörler. Hatırlatayım.
Kiyamadin mi o sevgili rezilbahcene ersun bey? Yaziklar olsun. en yakin Zamanda gitmen dilegiyle, saygilar.
TSKara61
22.08.2017, 08:01
Fener'den 3-4 gol yesek bile üzülmem diyen bir adamın maç sonu yorumu elbette böyle olacaktır.
Ne varmış yorumumda? Git istatistiklere bak.
Kaleyi bulan şut sayımız 3. Topla oynama oranı 61-39
Hadi diyelim kontra oynayacaksın, en iyi kontra oyuncuların yedek, adamları şahsi inadına takıma küstüruyorsun
20. yildir deplasmanda Fener'i yenemiyorsun. Eline 2 defa tarihi fırsat geçmiş, gol geliyorum diyor, sen göz göre göre fırsatı tepiyorsun.
Adamlarin takim ve yönetimi baski altinda. Olasi bir mağlubiyet adamlara derinden bir darbe olacak. Belki şampiyonluk ve ilk 4 yarışından dışarı atacak.
O hoca doğru tercihler ve o yönetim gereken transferleri yapmış olsaydı, maçı berbat futbola rağmen kazanmıştık muhtemelen.
Maç ardından da gelen direkt "Sosa" söylentileri. Șaka gibi. Sen göz göre göre fırsat ziyan ettikten sonra ne işe yarar.
Yönetim zaten yaptığı berbat tercihlerle kendi kalesine 3-4 gol atıyor bir şey demiyorsun, burda benim yazıma art niyetli bir yorum yapıyorsun.
3 aydır 1 stoper alamamak nedir? Menejerlerin elinde oyuncak olmak nedir? Bu mu Dortmund modeli?
IHO'da menejer vasıtasıyla yıldız transferin kralını yapıyordu.
Bu yönetim zihniyetine işte bu formalar ve "I hamsi you" tshireri yakışır. Kimse kusura bakmasın ama bu şartlar altında 2-2 sevinmem. Bu futbola da sevinmem.
Kaleyi bulan 3 şutun 1si taçtan, 1si 35 metreden şut, 1si de Ndoyenin çalımlarından sonra. Sonra goller şans sonucu geldi deyince kız. Bi sezonda kaç kere Olcayin golu gibi gol olur? Kaç tane taçtan gol olur.
HOPA'LI TS'Lİ
22.08.2017, 08:08
Ersun efendinin anlamsız takıntıları olmasa 20 yıl sonra çakmıştık şikecilere
matrixx61
22.08.2017, 08:45
O değil de kötülemek için demiyorum..Olcayın sözleşmesinde 90 dk oynar oyundan çıkamaz maddesi mi var niçin bu adamı illa 90 dakika oynatır..zaten 31 yaşında 70 de çıkar koy bongondayı süpürsün fener savunmasını..
Emrah KabuL
22.08.2017, 09:01
Ne varmış yorumumda? Git istatistiklere bak.
Kaleyi bulan şut sayımız 3. Topla oynama oranı 61-39
Hadi diyelim kontra oynayacaksın, en iyi kontra oyuncuların yedek, adamları şahsi inadına takıma küstüruyorsun
20. yildir deplasmanda Fener'i yenemiyorsun. Eline 2 defa tarihi fırsat geçmiş, gol geliyorum diyor, sen göz göre göre fırsatı tepiyorsun.
Adamlarin takim ve yönetimi baski altinda. Olasi bir mağlubiyet adamlara derinden bir darbe olacak. Belki şampiyonluk ve ilk 4 yarışından dışarı atacak.
O hoca doğru tercihler ve o yönetim gereken transferleri yapmış olsaydı, maçı berbat futbola rağmen kazanmıştık muhtemelen.
Maç ardından da gelen direkt "Sosa" söylentileri. Șaka gibi. Sen göz göre göre fırsat ziyan ettikten sonra ne işe yarar.
Yönetim zaten yaptığı berbat tercihlerle kendi kalesine 3-4 gol atıyor bir şey demiyorsun, burda benim yazıma art niyetli bir yorum yapıyorsun.
3 aydır 1 stoper alamamak nedir? Menejerlerin elinde oyuncak olmak nedir? Bu mu Dortmund modeli?
IHO'da menejer vasıtasıyla yıldız transferin kralını yapıyordu.
Bu yönetim zihniyetine işte bu formalar ve "I hamsi you" tshireri yakışır. Kimse kusura bakmasın ama bu şartlar altında 2-2 sevinmem. Bu futbola da sevinmem.
Kaleyi bulan 3 şutun 1si taçtan, 1si 35 metreden şut, 1si de Ndoyenin çalımlarından sonra. Sonra goller şans sonucu geldi deyince kız. Bi sezonda kaç kere Olcayin golu gibi gol olur? Kaç tane taçtan gol olur.Maçtan önce 3-4 gol yesek de üzülmem demedin mi ? şimdi kalkıp da 2-2 ye sevinmem deme konuyu da uzatma.
Beyler kusura bakmayın ama
Fener deplasmanından 1 puan ile döndük
1 1 1 1 1 1 1 1 1
Yani olağan bir şey
Yok ezilmişiz de baskı altına almışlar bizi de ne traş laflar bunlar.
1996 yılında Şenol Güneş hucum oynayın dedi de ne oldu
1-0 üzerine yatmayın hucum edin dedi de ne oldu ne
2 defa geldiler attılar yendiler gittiler
Bizim taraftar da anlamsız ezilmiş sendromu var.
Emirhan Uludüz
22.08.2017, 12:49
Ersun hoca fbye göz kırpsa maçı kaybetme uğruna çatır çutur atak oynatması gerekirdi. Maçın sıcaklığıyla böyle şeyler yazılabilir tamam ancak aradan 2 gün geçmiş yazık günah sizin enerjinize, Ersun'un hırsına isteğine yazık. Siz bunları söylüyorken Hugo gitmenin hesaplarını yapıyor, adamı geçen hafta görmediniz mi mahkeme duvarı gibiydi suratı. Şimdi Hugo yangından kaçar gibi kaçınca bu söylediklerinizi unutup ona saydıracaksınız ancak insanlar kimin ne dediğini unutmaz. Maçı sattın diyen taraftara sahip takımın hocasının isteği kalmaz.
Nazim Can
22.08.2017, 13:45
Isterse fener bu sene lig düssün fener deplasmanindan 1 puan her zaman iyidir ki gecen hafta sansa 3 puan almis bir takim olarak 2 zorlu macta 4 puan bence cok cok iyi özellikle takip edicem bjk ve 6s konya-fener maclarindan kac puan cikaracaklar, 2 haftadir Akhisar ve Antalya haric tüm Anadolu klüplerinin maclarini izledim Konya kadar lige hazir tas gibi bir takim göremedim birde bunun yaninda fener macindaki ilk 11 miz bizim bu seneki iök 11 miz degil Burak, Castillo 1 stoper ve 1 orta saha ekdik oynadik fener 2. Yari Ekici ve 1 stoper haric bu seneki ilk 11 ile cikti.
artvints
22.08.2017, 15:02
Kötü oynadiğimiz dönemdeki onbir
..........................onur
...pereira...uğur...durica...mas
.............okay..kucka..onazi
...bero...........ndoye...........olcay
Bu oyuncular bir daha bu şekilde maçin hiçbir dakikasinda bir araya gelmemeli.
TSKara61
22.08.2017, 22:48
Maçtan önce 3-4 gol yesek de üzülmem demedin mi ? şimdi kalkıp da 2-2 ye sevinmem deme konuyu da uzatma.
Konuyu uzatmiyorum. Evet sevincim ya da huzunum Fener macinin sonucuna bagli degil. Dun 3 yemek yerine mac 2-2 bitti diye degisen bir sey olmadi.
Yonetim zaten verdigi kararlarlan bizi buna maruz birakti demek. Gecen mac yedekten 32 giriyor, stoperinde Ugur var. Durica sakatlansa defansin cokmus gitmis. 3 aydir 1 stoper alamamissin. Bu durumda 3 yesek tabii ki uzulurum fakat 3 yesen de yemesen de bu durumun bas sorumlusu yonetimdir.
Git adam gibi kadro kur, transferlerini tamamla. Sonra yenilsen de biz de "olsun. elimizden geleni yaptik ama olmadi" diyelim.
ts_tuncay_ts
23.08.2017, 00:18
Yine PFDK'ya sevk edilmişiz...Bu sevk işlemlerini yapan insanlar o kurumun kapısından girmeden beyinlerini bi kenara mı bırakıyorlar anlamış değilim...
Çağdaş DENİZ
23.08.2017, 00:35
Yine PFDK'ya sevk edilmişiz...Bu sevk işlemlerini yapan insanlar o kurumun kapısından girmeden beyinlerini bi kenara mı bırakıyorlar anlamış değilim...
geçen sefer çekirdekten gönderdiler de bu sefer noldu anlamadım. seyircimiz yoktu geriye tek bir ihtimal kalıyor Gökhan SARAL
memmedaga
23.08.2017, 01:35
ciddi ciddi Ersun Hoca'yı savunanlar var
bu maçta oyuncu değişiklikleri konusunda saçmaladı uzatmaya gerek yok
Mücahit Tüfekçi
23.08.2017, 11:49
Uzatmanın manası yok en zorlu deplasmanlardan birinden 1 puanla döndük , bence de Ersun hoca 2den sonra defansa yatmayip atak oynatsa belki de 3 puanı rahatlikla alacaktık .Ersun hoca risk aldı 2-1 bitse kahraman olacaktı gol geldi herşey hocanın üstüne yıkıldı maalesef futbol risk işi hocanın planı tutmadı ama hain vs. çok yanlış laflar adamın gollerden sonra sevinci ortada ..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CEMEFKER
24.08.2017, 22:39
Bugünki Vardar hezimeti sonrası bu maçta EY nin neden eleştirildiğini anladık umarım çoğumuz...Farklı maçlar, havası da farklı ancak "hücum futbolcunun yegane temsilcisi" olarak gösterilen EY'nin " savunma yapacak, ilerde topa basacak biri lazımdı , onun için N'doye'yi oyuna almak zorundaydım" diyen birinin hücum futbolu felsefesi çökmüştür...
Bunu savunanlarımızın da ....
Şu da var "EY gitsin o zaman....eee kim gelsin o zaman..." falan filan da demiyoruz. Hayır. Tabi ki kalmalı ama kimse de EY " hücum oynatır, pozitif futbol oynatır, korkak futbol oynatmaz, delikanlıdır, kıldır, tüydür " denmesin...
Futbolun gereklerini yerine getiren , akılcı taktikler ile uzun vadeli düşünür ve uygular densin. Ziya Doğan da bu takıma şampiyonluk oynatmıştır, Şampiyonlar Ligi kapısından dönülmüştür densin. Herkesin hakkı verilsin. Şenol Güneş'in (futbol çerçevesinde adamlığı) hakkı da verilsin...
TRABZONSPOR A.Ş. hakkında, 20.08.2017 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, ısınan futbolcuların yanında gözetimde bulunulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA...
Hasan ZAİMOĞLU
24.08.2017, 22:55
vardar teknik direktörü "biliyorduk ki fenerbahçe'nin sistemi 2-3 oyuncuya dayanmaktadır." dedi maç sonu ve sonuç ortada. teşekkürler ersun yanal (!).
Biten bir maç ile ilgili, Şampiyon olmasını istediğin kulübünün TD'üne sallayıp kaos yaratmak hoş değil.
Camia olarak Göztepe maçına odaklanmamız daha hayırlı olacaktır.
Hasan ZAİMOĞLU
24.08.2017, 23:34
Biten bir maç ile ilgili, Şampiyon olmasını istediğin kulübünün TD'üne sallayıp kaos yaratmak hoş değil.
Camia olarak Göztepe maçına odaklanmamız daha hayırlı olacaktır.
eğer sözleriniz bana ise;
Demek ki maç benim için hala bitmemiş. hocaya sallamak adına da bu yazıyı yazmadım ama görünen köy de kılavuz istemiyor son yılların takım halinde en kötü top oynayan fenerbahçesine karşı 80 dakika forvetsiz oynadık ben bunu sindiremiyorum. ayrıca kaos yaratmak fikri... o da nereden çıktı şimdi ?
O değil de golden sonra Burak'ın "Annee !" diye bağırışının videosu yok mu ?
Yoksa hayal mi gördüm,kimse bahsetmedi.
Yoksa hayal mi gördüm,kimse bahsetmedi.Kızının doğum günüydü. "Derin" diye bağırdı kameraya diye hatırlıyorum
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şikecilerin dünkü maçı gösterdi ki bizim maça köpek gibi hazırlanmışlar. Ligde iddiaları olmasa bile bizim maçlara ekstra motivasyonla çıkıyorlar. Bunu bile bile elimizden kaçırdık.
vardar teknik direktörü "biliyorduk ki fenerbahçe'nin sistemi 2-3 oyuncuya dayanmaktadır." dedi maç sonu ve sonuç ortada. teşekkürler ersun yanal (!).
Vardar maçına baktıkça hayıflanmamak elde değil. Bu kadar zayıf bir feneri çok fena hezimete uğratabilirdik. Abartmıyorum tarihi maç olabilirdi. Ama korkaklığımız bitirdi bizi. Biraz cesaret be Ersun Hocam, korkarak bir yere varamayız...
İlker Yazıcıoğlu
25.08.2017, 09:54
Anne diye anladım ben de başta ama kızının ismini bağırdı diyenler de var, olabilir...
İlker Yazıcıoğlu
25.08.2017, 09:55
Arkadaşlar, Ersun hocaya, fener maçından dolayı haklı sinirinizi anlıyor ve hak veriyorum ama oldu bitti artık...
Daha 2. haftadayız...
Ha, derseniz, ilerde bu 2 puanı ararız, ona bir şey diyemem ama daha çok sular akacak...
Çok daha kötü zamanlarımız oldu, buna da şükür...
Ama fark atabileceğimiz bir maçtı ya. Çıkmay aklımdan :(
İlker Yazıcıoğlu
25.08.2017, 09:58
Vardır bir hayır...
Burak çıkmasa rahat alırdık diye düşünüyorum.
Kimse fazla dile getirmedi ama ben hala Onur'un neredeyse kurtarmak üzere olduğu penaltı atışında kaldım...
Beraberlikten çok ona yanayrım ben de:)
farozlufatih61
25.08.2017, 10:08
Nasıl bu kadar eminsiniz fark atacağımızdan ya Rode girip yenilseydik bu sefer kime saracaktınız....
Vardar maçı ile bizim maçın hiçbir benzer tarafı yok olamazda bunu neden anlamak istemiyorsunuz....
Ersun Yanala bende bazen çok kızıyorum lakin doğmamış çocuğada sizin gibi don biçmiyorum o olsaydı bu olsaydılar realitede hiçbir anlam ifade etmiyor...
Burak kameralara ne dedi?
Burak Yılmaz’ın Fenerbahçe’ye attığı birinci gol çok farklı anlamlar da taşıyordu. Burak için, kariyerinin 61. Golü olan o gol bir başka anlam daha taşıyordu. Hemen golden sonra sevincini arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra yayıncı kuruluşun kamerasına koşan Burak Yılmaz’ın küçük kızı Derin’in de doğum günüydü. Ve hem 61. Golünü hem de kızının doğum gününü bu şekilde kutladı golcü oyuncu….
İlker Yazıcıoğlu
25.08.2017, 10:16
Nasıl bu kadar eminsiniz fark atacağımızdan ya Rode girip yenilseydik bu sefer kime saracaktınız....
Vardar maçı ile bizim maçın hiçbir benzer tarafı yok olamazda bunu neden anlamak istemiyorsunuz....
Ersun Yanala bende bazen çok kızıyorum lakin doğmamış çocuğada sizin gibi don biçmiyorum o olsaydı bu olsaydılar realitede hiçbir anlam ifade etmiyor...
Emin değiliz,olamayız,sadece tahmin,öngörü...
UĞUR DURTAŞ
25.08.2017, 10:22
*
20 yıldır yenemiyoruz,
aslında bu maçı unutmak istiyorum ama olmuyor.
2-1 öndeyiz,
taraftar oyuncusunu ıslıklıyor,
ersun hoca ndoye yetersiz diye geçen sezon roda yı alıyor
burak sakatlanıyor,giren oyuncu ndye.(maç bitti orda aslında)
hala öndeyiz,fb risk alarak oynuyor,
ersun hoca iki hızlı oyuncumuz kenarda dururken(bongongo,y.erdoğan)
onaziyi alıyor.
geçmiş olsun.
biz bu fb yi bir 20 yıl daha bekleriz böyle yakalamak için.
adiloş bebe
25.08.2017, 12:29
Yıllar önce kadıköyde 2-2 biten Başka bir maçımız daha olmuştu lee young yıldızlaşmıştı o maça benzettim bu maçıda
Mustafa YILMAZ
25.08.2017, 14:41
hala ersun hoca'yı savunmanın ne manası var ?
şike maçında tepeden tırnağa kötü yönetti takımı bunu söylemeyelim mi ? ve maç sonunda vardar maçında başarılar deyip iki katı sinir yaptırdı şahsen bana.
hayatımda gördüğüm en kötü şikebahçe vardı sahada şuan tamamen toplama bir takımlar hiç bir cacık olmaz onlardan vardar bile iki maçta yeniyorsa resim net. yok ikisi aynı kefede değil diye bi dünya yok doğru taktikle haşat ederdik şikecileri. hala öfkem yatışmadı o maç için. unutmayacağım bir maç olacak.
Maçı kaydetmek istiyorum. Kaydeden arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.
saygı ve hürmetle.
Steril61
17.09.2017, 19:30
Rahat kazanabilceğimiz bu maçı da Ersun Yanal'ın sabote etmesi yüzünden zar zor berabere bitirdik.
Zurawski
18.09.2017, 00:19
Rahat kazanabilceğimiz bu maçı da Ersun Yanal'ın sabote etmesi yüzünden zar zor berabere bitirdik.
Evet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.
Ozan Yılmaz
18.09.2017, 00:33
Evet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.Fener her sene böyle berbat bir halde karşımızda olmuyor, fırsatını buldun mu acımayacaksın. Bırakalım boş safsataları.
Steril61
18.09.2017, 21:04
Evet zaten her sene feneri farklı yeniyorduk KAdıköyde Ersun sabote etti. Sen de mutlu olmuşsundur.
Bundan mutluluk değil üzüntü duyarım. Feneri bu kadar zayıf yakalamışken ve öne geçmişken önlem almayarak son dakikalarda maçı neredeyse mağlup bitirecek noktaya geldik. Sen de bundan sevinç duyuyorsun herhalde.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.