PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 1.Hafta l Trabzonspor 2-1 Atiker Konyaspor l Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Sefer A.
14.08.2017, 03:22
tamam adâletle olunmaz ama, haftaya bizi biçtiklerinde ne olacak ? acisini çikarir bunlar biliyoruz bunu...
bence hakemler resmen karsilasmayi katletmek için görevlendirildi... o taç karârinda yan hakemin davranisina falan bakin orada belli oluyor... önce vermiyor sonra bayrak kalkiyor... bir de yan hakem olarak kafasi havadaydi sanirim, salak midir nedir çizgiye niiye bakmiyorsun...
orada da golle burun buruna gelecektik... aleyhimize kararlar oldu, ama bu göçek'in salak bir hakem olmasindan ya da kötü niyetle sahaya çikmis olmasindan kaynakli... yine de 2 kirmizimiz verilmedi, dogruya dogru... umarim pahaliya mâl olmaz bu...

ayrica pek sevmedigim fbli ersin düzen : "göçek Trabzonspor'a zarar verdi bir yandan, çünkü geçen senelerde hakemler tarafindan cani yanan bir takim....." gibisinden bir sey dedi... hakli

Şanlı SanMarino
14.08.2017, 03:23
Ya var ya herkesin haklilik payi var kesinlikle...
Ben diyorum ki algi malgi ne varsa hepsine dikkat edelim tamam, oyuna gelmeyelim tamam, ama gerçekleri de yazalim daa...
2 kirmizimiz verilmedi, bunu diyerek oyuna mi gelmis oluyoruz ? hiç sanmiyorum...
2 sene önce bizi hakemin saçmaliklariyla yenmislerdi dogru ama biz yine de dogrulari yazalim...
Yalniz bence Fofana degil de Skubiç oyundan atilmaliydi, en az 3 sari kartlik faulü vardi
Sefer,

2 kırmızı tamam ver. Sorun yok.

Ama Foffana'yı da atacaksın. Ayrıca penaltıyı da vereceksin. Dahası Yusuf'un sarısı haksız ceza aldığı ilk maç sileceksin. 4 sarı kart 1 maç ceza. Hadi bir fazlası taç diye kesilen bariz gol şansına dönüşecek bir atağın var. Onu da oynat. Ayrıca zaman çalarken, emeği gaspederken yatanlardan birine sarı göster.

Emin ol yine 3 puanın adresi değişmez. Bu kadar tatava yapmayı gerektirecek bir durum yok.

Her durumu iki yönü ile değerlendirmek zorundayız.

memmedaga
14.08.2017, 03:24
Abi inşallah poz vermiştir, yoksa bu sene çok iş yapacak böyle demoralize olması çok kötüHugo yu en az 4-5 dega somurturken yakaladım,ısınmasından maç sonuna kadar,hatta kralın son golündeki tepkileri yapmacık ve isteksizdi.

Şanlı SanMarino
14.08.2017, 03:25
Arkadaş,

Hadi herşeyi geçtim de,

Siz Trabzonspor'un hakem yardımı ile maç kazandığına inanacak kadar saf mısınız?

Malum maç zaten 90 + 2'ye kadar berabere gidiyordu. Yani Trabzonspor leyhine bir durum yoktu.

Sanırım birkaç hafta sonra,

Birileri; "Rakibimizin golleri, pozisyonları irdelensin." demeye başlar.

Heyhat. Hain çok.

Hem içeride, hem dışarıda.

memmedaga
14.08.2017, 03:26
Pereira gereksiz çirkefdi 2 defa atılmıştı hakkaniyetli bakınca

Sefer A.
14.08.2017, 03:44
Sefer,

2 kırmızı tamam ver. Sorun yok.

Ama Foffana'yı da atacaksın. Ayrıca penaltıyı da vereceksin. Dahası Yusuf'un sarısı haksız ceza aldığı ilk maç sileceksin. 4 sarı kart 1 maç ceza. Hadi bir fazlası taç diye kesilen bariz gol şansına dönüşecek bir atağın var. Onu da oynat. Ayrıca zaman çalarken, emeği gaspederken yatanlardan birine sarı göster.

Emin ol yine 3 puanın adresi değişmez. Bu kadar tatava yapmayı gerektirecek bir durum yok.

Her durumu iki yönü ile değerlendirmek zorundayız.
Fofana tartisilir, net kirmizi diyemiyorum, ama verebilirdi de.. bence Pereira'ya ilk olayda kirmizi vermemesinin etkisinde kalmis olabilir onun için sonra 2'sine sari verdi geçti o yana... ama bence Skubiç en az 3 kere sari kartlik faul yapti, o atilmaliydi 2. saridan...
Penalti tamam, taç olayi da evet aleyhimize... zaman çalanlara da sari dogru, Yazici'nin sarisi da saçma gibi katiliyorum...
Ama su var, bizim ilk kirmiziyi verse, bunlarin çogu olmayabilirdi, farkli bir karsilasma izlerdik... dogruya dogru

Bunlari kenara birakalim, benim tepkim Pereira'nin tavirlarina... geçen seneden biraz baslamisti zâten, çok gicik yapmacik hareketleri var, agzi durmuyor ve sürekli hakeme îtiraz ediyor... arada pisliklik çirkeflik yapiyor, bize yakismiyor... sert oynamak baska çirkeflik baska, bu konuda kendisini uyarmak gerek, takima zarar verecek yoksa

Sefer A.
14.08.2017, 03:47
hakem yardimi degil de, "hakemin salakligi berbatligi bizim isimize yaradi bu sefer", diyorum... (çünkü ilk basta bize verilmesi gereken kirmiziyla basladi hakem rezilligi)
yârin öbür gün kabak bizim basimiza patlayabilir, acisini çikarirlar diye endiseleniyorum...
ya her elestireni ya da öveni hemen yaftalamamak gerek yâhu.. ne hâini ne bilmem nesi

Şanlı SanMarino
14.08.2017, 03:50
Fofana tartisilir, net kirmizi diyemiyorum, ama verebilirdi de.. bence Pereira'ya ilk olayda kirmizi vermemesinin etkisinde kalmis olabilir onun için sonra 2'sine sari verdi geçti o yana... ama bence Skubiç en az 3 kere sari kartlik faul yapti, o atilmaliydi 2. saridan...
Penalti tamam, taç olayi da evet aleyhimize... zaman çalanlara da sari dogru, Yazici'nin sarisi da saçma gibi katiliyorum...
Ama su var, bizim ilk kirmiziyi verse, bunlarin çogu olmayabilirdi, farkli bir karsilasma izlerdik... dogruya dogru

Bunlari kenara birakalim, benim tepkim Pereira'nin tavirlarina... geçen seneden biraz baslamisti zâten, çok gicik yapmacik hareketleri var, agzi durmuyor ve sürekli hakeme îtiraz ediyor... arada pisliklik çirkeflik yapiyor, bize yakismiyor... sert oynamak baska çirkeflik baska, bu konuda kendisini uyarmak gerek, takima zarar verecek yoksa
Ersun Yanal takımlarında bu yazdıklarının çoğu geçmiş yıllarda yaşanmış şeyler. Sert ve agresif futbolu sever, tetikler.

Ancak bugün o kadar leyhimize yapılmış davranış yok.

Durica faulü net bir sarı kart. Şampiyonlar liginde 5 kat ağırları oluyor.

Foffana'nın hareketi gibi bugün Lille kalecisi bir hareket yedi. Anında kırmızıyı yedi.

Pereira ilki hadi pozisyon gereği deyip sarı versen ikincisi kırmızı olabilir. İkisini de atmak yerine ikisini de tuttu hakem.

Penaltı, kesilen ataklar, yatan oyuncular ne olacak?

O oyuncular Trabzon'un leyhine mi yattı?

Bana göre asla sert bir takım değiliz. Hala ikili mücadele anlamında zayıfız. Daha güçlü, daha mücadeleci, daha sert olmalıyız. Tabi bu sadece topun sahada olduğu anlarda olmalı.

Ben hocanın da Foffana ve Traore'yi durdurmak için ilgili oyunculara sertlik talimatı verdiğini düşünüyorum. Yoksa zaten 2 gol Traore, 2 tane de Foffana atabilirdi.

Melo, Lugano, Tayfur Havutçu, Bülent Korkmaz. Bu oyuncular kasabın önde gideniydi.

Ben hakem hatası diyene vs. itibar etmiyorum.

hos_cocuk61
14.08.2017, 03:51
Şanlı SanMarino

Paranoya, karmaşık duygulara sebep olan ruhsal bir hastalıktır. Bu hastalığın en belirgin özelliği hezeyanlardır. Hastalar kendilerine eziyet yapıldığını, haksızlık edildiğini düşünürler. Bunu kötülüğü yapanlar herkes olabilir. Bu rahatsızlık daha çok erkekleri etkisi altına almaktadır. Bu hastalığı yaşayan kişiler korku, sevinç, öfke, gurur, kin gibi duygularını yoğun bir şekilde yaşarlar. Bu sayede çevre ile olan ilişkileri zedelenir ve toplum içerisinde yalnız kalma gibi sonuçlar doğurabilir.

Bağnaz: Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp, fanatik

Şanlı SanMarino
14.08.2017, 03:52
hakem yardimi degil de, "hakemin salakligi berbatligi bizim isimize yaradi bu sefer", diyorum... (çünkü ilk basta bize verilmesi gereken kirmiziyla basladi hakem rezilligi)
yârin öbür gün kabak bizim basimiza patlayabilir, acisini çikarirlar diye endiseleniyorum...
ya her elestireni ya da öveni hemen yaftalamamak gerek yâhu.. ne hâini ne bilmem nesi
Sefer her eleştirene neden lafımız olsun?

Geçen yılın son maçından sonra birçok yerel köpek takımımızı şike yapmakla itham etti. Bu ihanetten bile beter. Bu söylemler de oraya doğru gidiyor.

erenslash
14.08.2017, 04:38
Trabzonspor hakem yardımıyla maç kazanmadı hatta Yusufa olan kart haksız tekme ayrı şey hakemin taraf tutması başka ben kırmızı kartı tartışmıyorum etik dışı tekme kinle vurmak yanlış.maçla ilgili maç kesinlikle bizim hakkımız sana katılıyorum bir nebzede diğer anadolu takımları fb gs bjk ye se sçıkarmıyor ama bize gelince ağlıyorlar bu da yanlış buna da uyuzum bu konuda da katılıyorum.birde şu var bize yapılan haksızlıklar kimseye yapılmadı ki şu anlamda kupamız gitmiş fb küme düşüremediler federasyon yenilendi bjkye yaradı bir anlamda hakemler etki altında bakalım biz ilerledikçe bize haksızlıklar olacak tekme konusu başka zaten.bu arada yusufa gereksiz sarıdan ve verilmeyen penaltıdan zaten bizi katletmeye çalıştıklarını daha ilk maçta görüyoruz bu açık zaten bu konuda başka biz aynı şeyi söylüyoruz aslında hocam insannın ayağına tekme vurmak o yapmadığı sürece kinlenip vurmak saçma kişisel bir sorunun olmadığı büyük hakaretler olmadığı sürece.anasına sövmüşse ya da ailsesine karısına küfretmişse perria iyi yapmış derim bak yalan yok. emre zokora olayında emre haketti çünkü evrensel düzen vardır bu çerçeve ölçüsünde haketmişti çünkü ırkçılık yapmıştı bu başka bak bunun en güzel örneği bütün takımın yabancı oyuncuları evrensel düzen felsefesini uyguluyorlar https://www.youtube.com/watch?v=p-m0TC_rtm0
Arkadaş,

Hadi herşeyi geçtim de,

Siz Trabzonspor'un hakem yardımı ile maç kazandığına inanacak kadar saf mısınız?

Malum maç zaten 90 + 2'ye kadar berabere gidiyordu. Yani Trabzonspor leyhine bir durum yoktu.

Sanırım birkaç hafta sonra,

Birileri; "Rakibimizin golleri, pozisyonları irdelensin." demeye başlar.

Heyhat. Hain çok.

Hem içeride, hem dışarıda.

erenslash
14.08.2017, 04:45
hocam zaten penaltı verilmedi yusufa haksız kart acısını her zaman çıkarır bunlar sırf haftaya değil
tamam adâletle olunmaz ama, haftaya bizi biçtiklerinde ne olacak ? acisini çikarir bunlar biliyoruz bunu...
bence hakemler resmen karsilasmayi katletmek için görevlendirildi... o taç karârinda yan hakemin davranisina falan bakin orada belli oluyor... önce vermiyor sonra bayrak kalkiyor... bir de yan hakem olarak kafasi havadaydi sanirim, salak midir nedir çizgiye niiye bakmiyorsun...
orada da golle burun buruna gelecektik... aleyhimize kararlar oldu, ama bu göçek'in salak bir hakem olmasindan ya da kötü niyetle sahaya çikmis olmasindan kaynakli... yine de 2 kirmizimiz verilmedi, dogruya dogru... umarim pahaliya mâl olmaz bu...

ayrica pek sevmedigim fbli ersin düzen : "göçek Trabzonspor'a zarar verdi bir yandan, çünkü geçen senelerde hakemler tarafindan cani yanan bir takim....." gibisinden bir sey dedi... hakli

Doğan Şahin
14.08.2017, 06:43
Sıcağı sıcağına maç yazım
http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=7438

elinize sağlık

Teşekkürler

Muhammed Ayaz
14.08.2017, 06:56
SeZonun ilk maçı ve ter temiz bir galibiyet aldık . Pereira ve Durica'nın pozisyonu üzerinden bu iyi başlangıça gölge düşürmek isteyenler elbette olacaktır ki zaten yıllardır bunlarla uğraşıyoruz.Önemli olan bizim bu simsarlara prim vermememizdir.Futbolda sertlik elbette olabilir ancak burda hakem vermediyse Trabzonspor olarak suçlu biz değiliz . Hele Konya'nın ağlamaya hiç hakkı yok malum maçı hepimiz hatırlıyoruz .Pereira gerçekten çok akıllı oyuncu sadece bu aklını biraz daha sakin olarak kullanmalı .
Kenetlenerek bu sezonu iyi yerde bitireceğiz inşallah bırakalım biz kim ne diyor çıkalım Kadıköy'de de aslanlar gibi oynayalım sonucu elbette alacağız .

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 07:52
İlk yarı iyiydik de 2.devre çok pozisyon verdik
Okayı alınca orta saha hakimiyeti kayboldu
Durica'nın Traore'ye hareketi kırmızılıktı ancak kasten yaptığını düşünmüyorum, çünkü o karakterde biri değil
Biri Joe Pereira'yı uyarmalı, her ikili mücadelede top kaptırdığında ya da faule maruz kaldığında agresifleşiyor ve rakiple didişiyor
Dün 3 savunmacımız da sarı gördü, azıcık sakin
İyi bir stopere ihtiyaç var
Frikikte Y.Erdoğan'ın Kuckaya pası çok kötüydü, Kucka bile çıldırdı, ne zaman düzeleceksin Yusuf Erdoğan
Kral yine klasını kanıtladı, ilk maç 2 gol ve her an maçın içindeydi, nazar değmesin

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 07:57
SeZonun ilk maçı ve ter temiz bir galibiyet aldık . Pereira ve Durica'nın pozisyonu üzerinden bu iyi başlangıça gölge düşürmek isteyenler elbette olacaktır ki zaten yıllardır bunlarla uğraşıyoruz.Önemli olan bizim bu simsarlara prim vermememizdir.Futbolda sertlik elbette olabilir ancak burda hakem vermediyse Trabzonspor olarak suçlu biz değiliz . Hele Konya'nın ağlamaya hiç hakkı yok malum maçı hepimiz hatırlıyoruz .Pereira gerçekten çok akıllı oyuncu sadece bu aklını biraz daha sakin olarak kullanmalı .
Kenetlenerek bu sezonu iyi yerde bitireceğiz inşallah bırakalım biz kim ne diyor çıkalım Kadıköy'de de aslanlar gibi oynayalım sonucu elbette alacağız .

Çok doğru
Rakibin Pereira'yı itip düşürmesine kırmızı verilebilirdi, Pereira da çok sinirli yahu, geçen yıl böyle değildi
Durica'nın hareketinde ise hakem çok yakındı, takdirini sarıdan yana kullandı, burada Erman Hoca'ya çok kızgınım, kasten giriyor diyor, zamanlaması kötüydü sadece
Maç sonu Ali ÇAMDALI rakip çok sert oynadı, amaçları oynatmamaktı ve hakem tercih haklarını rakipten yana kullandı diyor. Ulan 2 kupa aldık diye iyice havalanmışsınız. Son dakika golü yiyince böyle oluyor, adama koyuyor di mi? Önce rakibi kutlamayı bileceksin. Traore sakatlandı olayında da sitem ediyor. Futbol bu, kimse meslektaşını isteyerek sakatlar mı? Koyduk mu ÇAMDALI koyduk mu?

A.Gökhan AKIN
14.08.2017, 07:57
Bunların hepsi pozisyon icabı. Haftaya şikebahçe maçı var. Son Kadıköy maçlarının çoğu berabere bitti ve bizi yenemediler. Yine yenilmeyeceğimiz görülüyor. şikesporun lige 2 puanla başlayacak olması karılarını çok rahatsız etmiş. Algı operasyonu yapıyorlar.

Çok net ve inanarak söylüyorum bu gece Trabzonspor hak ederek kazandı. Haftaya da hak ederek kazanacak puan veya puanları.

Öyle mi Pozisyon icabı demek. Haftaya bizi doğradıkları zamanda çıkıp bunlar hep pozisyon icabı diyenleri en üst perdeden alkışlamanı bekliyoruz yakışanı bu olur bu yazdıklarının. El insaf yahu bırak pozisyon icabını Parrerianın yaptıklarını futbol dışı analiz etsek Adam yaralamaya kasten teşebbüstür adı..

İ. SARAL
14.08.2017, 07:59
https://pbs.twimg.com/media/DHJJZfsXsAEC2UK.jpg

hugonun bakisi hic hos degil

kafanizi agirtacam dermiscesineBizi Akhisar falan saniyor herhalde. Kimsenin beğenmediği Damdoy bile daha önde ondan şu anda.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TrabzonVictory
14.08.2017, 08:17
Helal Olsun takıma galibiyet ile başlamak harika oldu şimdi aynen Şampiyon olduğumuz 2010 2011 yılında taraftar desteği çok çok iyiydi bu senede aynı taraftar desteği ile takıma enerji ve destek vermeliyiz her deplasmana gitmeliyiz...

Varlıbaş61
14.08.2017, 08:23
Soyunma odasındaki zafer pozunda rodellaga'nın yüz ifadesi felaket .. Bu arada Yusuf ile Kucka Arasında ne oldu tam olarak ?

Ertan 51
14.08.2017, 08:23
3 puan anamızın ak sütü gibi helal,
hatta penaltıyı verseydi yavşak hakem maç daha önce kopacaktı,
fakat ben 3 puana sevinemedim bile,
kişilikleri ile,tecrübeleri ile,kaliteleri ile takımın göz bebeği 2 futbolcusunun yaptıkları şok etti beni,Jao nun yaptığı çirkeflik,Durica nın yaptığı terbiyesizlikti resmen,
hele hele Durica nın yaptığı insanlık dışı :(
hiç yakışmadı hem kendilerine hem bize.

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 08:33
Soyunma odasındaki zafer pozunda rodellaga'nın yüz ifadesi felaket .. Bu arada Yusuf ile Kucka Arasında ne oldu tam olarak ?

Frkikte yerden verdiği pas çok kötüydü yusuf Erdoğan'ın Kuckaya
Kucka topa vurunca rakibe çarptı ve çok sinirlendi Yusuf'a
Adam yerden yanlamasına pası bile veremiyor
yetenek düşmanı

Varlıbaş61
14.08.2017, 08:33
Hem melo, lugano, emre gibi oyunu biraz çirkefleştirecek adam bulmak isteriz, hem de bulduklarımızı gömeriz. Ne istediğimiz belli değil !!

Varlıbaş61
14.08.2017, 08:35
Frkikte yerden verdiği pas çok kötüydü yusuf Erdoğan'ın Kuckaya
Kucka topa vurunca rakibe çarptı ve çok sinirlendi Yusuf'a
Adam yerden yanlamasına pası bile veremiyor
yetenek düşmanı

Eyvallah abi. Y. Yazıcı zannediyordum ben okuyunca anladım Y. Erdoğan olduğunu. Ondan her şey beklenir :)

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 08:36
3 puan anamızın ak sütü gibi helal,
hatta penaltıyı verseydi yavşak hakem maç daha önce kopacaktı,
fakat ben 3 puana sevinemedim bile,
kişilikleri ile,tecrübeleri ile,kaliteleri ile takımın göz bebeği 2 futbolcusunun yaptıkları şok etti beni,Jao nun yaptığı çirkeflik,Durica nın yaptığı terbiyesizlikti resmen,
hele hele Durica nın yaptığı insanlık dışı :(
hiç yakışmadı hem kendilerine hem bize.

Durica'nun harekeri kırmızıydı
Pereira da çok sinirliydi ve rakipleri tahrik etti, ağız dalaşına girdi, taç çizgisinde yerdeki adama ayağını bastı daha ne olsun, be ne sinir ilk maçta
Bunun haricinde iyiydik ancak 3 savunmacı ve kucka sarı kart gördü maalesef, bu konuda uyarı yapılmalı takıma

yenimakale
14.08.2017, 08:36
14118

Yusuf Erdoğan maçı özetlemiş :)

Pereira'nın yaptığı 2 acımasız faul kabul edilemez. Bir daha kesinlikle böyle bir davranış içine girmemeli. Sataşma, itme, aşırı temas bunlar kabul edilebilir ama bir meslektaşının ayağına o şekilde basamazsın. O adamda ekmek yiyor bu işten. Bunu bir defa değil 2 defa yaptı. Ben olsam 2. yarıya çıkartmazdım (ya da aynı davranışı sergilemeyeceğinden emin olurdum).

Durica'nın hareketi bana göre kasti değil. O yapıda biri değil zaten. Geldi ve ıskaladı. Hakem kırmızı vermelimiydi, vermeliydi. Bunuda tartışmıyorum. Pozisyon sonrası gidip özür diledi, ayrıca twitter hesabından da özür diledi.

KRAL PENALTI, Burak Yılmaz'ın hava topuna yükseldiğinde yerde kaldığı pozisyon TARTIŞMASIZ penaltı. Bunun aksini söyleyenlerde olmuş ama o pozisyonun tartışılacak bir tarafı yok. Hakemin atlayabilir o pozisyonu o ayrı mesele ama Burak'a yapılan hareket kesin penaltı. Çünkü Burak pozisyonunu önceden aldı. Havaya yükseldi. Rakip hava topuna değil, Burak'ın pozisyonunu bozmaya geldi ve dirseğini koyarak Burak'ı itti ve düşürdü. Havada olan bir futbolcuya yapılacak olan en basit temaslarda bile futbolcu dengesini çok fazla kaybedebilir, bu da penaltıyı gerektirir (kasti bir şekilde yapılıyorsa).

Kazanmak güzel, eksiklerin görünmesi açısından da önemli bir maçtı. Fener maçıda çok zorlu geçecektir ama şu kötü futbola rağmen umudum var o maçtan puan ya da puanlar alabiliriz.

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 08:37

Sadece onun mu, Yazıcının ki de kötü :(

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 08:40
Bizim taraftarın şikecilerden farkı bu işte
Yorumları okuyorum sizlerle gurur duyuyorum
Tarafsız, objektif bir biçimde takımdaki ve oyunculardaki yanlışları açıkça dile getiririyor
İşte Trabzonsporın farkı bu, İşte Trabzonspor'un gücü bu

İlker Yazıcıoğlu
14.08.2017, 08:55

Serbest vuruşta, Yusuf, Kucka'nın önüne topu itecek, Kucka da vuracaktı.
Fakat Yusuf Erdoğan onu bile yapamadı ve çok alakasız bir yere topu gönderdi, Kucka da kızdı ona...

Serbest vuruş organizasyonunu becerememek yani...

İlker Yazıcıoğlu
14.08.2017, 08:58
Berbat bir hakem vardı...

2 tane kırmızımızı es geçti...

He, umrumda mı? Değil...

Elimizden alınan şampiyonluklar ve maçlara sayılsın...

Tek üzüldüğüm nokta, Konyasporlu futbolcunun kendisi oldu...

Durica'ya zaten kızıyordum, bunun derecesi arttı maçta...

Biraz insan gibi oynamak lazım.

Pereira da kendisinine çeki düzen vermeli...
Bizim mazimizde çirkef futbolcu olmamıştır bu tarz futbolcular rahatsız eder bizi,etmeli de...

Diğerlerinden farkımız da budur...

Daha güzel maçlar çıkarmak dileğiyle...

Mert Acar
14.08.2017, 08:59
Dün özellikle 2. Yarı çok kötüydük.Eksiklerimiz açık ve net..Bu kadar geç kalınması büyük hata..
Ayrıca Ersun hoca yanlış yükleme mi yaptırdı naptı takıma..Okay,Kucka,Olcay dili dışarda geziyordu.
Hiç hazır değiller.

Yiğit Gayretli
14.08.2017, 09:02
Takımın bu halini görünce yaz kampında bilinçli şekilde "geç form tutulacak şekilde" çalışmalar yapıldığı fikrine kapıldım.

Ersun Yanal hep sayısal verilerle ve son antrenman tekniklerini takip ederek çalışan bir hoca. Muhtemelen ligin şekilleneceği haftalarda form olarak zirvede olmak istiyor.

4.-5. haftadan itibaren bir daha bakmak lazım...

Dün özellikle 2. Yarı çok kötüydük.Eksiklerimiz açık ve net..Bu kadar geç kalınması büyük hata..
Ayrıca Ersun hoca yanlış yükleme mi yaptırdı naptı takıma..Okay,Kucka,Olcay dili dışarda geziyordu.
Hiç hazır değiller.

Benim yorumumla üst üste gelmesi tesadüf değil :) Yanlış değil, bilinçli olduğunu düşünüyorum. Böyle yükleme ve kondisyon methodları var. Takım fizik olarak güçsüz değil, maç kondisyonu yok. Kucka, Pereira, Okay, Yusuf gibi oyuncuların silik gözükmesinin, Burak gibi başka kulüpte antrene edilmiş oyuncunun da hazır gözükmesinin sebebi bu.

Varlıbaş61
14.08.2017, 09:13
Sadece onun mu, Yazıcının ki de kötü :(

Sanki onunkisi ciddi poz vermek istemişe benziyor. Umarım ikisinde de manevi olarak sorun yoktur. Çok ihtiyacımız olacak çünkü ..

ccd6167
14.08.2017, 09:16
Herhalde ilk defa bir oyuncunun ayağının kırılmasına sebebiyet verdik..

Dün iki konuda iyiydik

1 geri dönebildik skorda..
2 ciddi manada sert oynadık. Sahamızda olması gereken bu zaten. Ayak kırılması talihsizlik. Eğerki şu sertliği 3 4 lük bjk maçında oynasaydık şu an şu takım psikolojik olarak daha farklı olurdu.

Eksiğimiz çok.. Bence zamanla düzelmez.. Transferle düzelir gibi

Mert Acar
14.08.2017, 09:28
Takımın bu halini görünce yaz kampında bilinçli şekilde "geç form tutulacak şekilde" çalışmalar yapıldığı fikrine kapıldım.

Ersun Yanal hep sayısal verilerle ve son antrenman tekniklerini takip ederek çalışan bir hoca. Muhtemelen ligin şekilleneceği haftalarda form olarak zirvede olmak istiyor.

4.-5. haftadan itibaren bir daha bakmak lazım...

Benim yorumumla üst üste gelmesi tesadüf değil :) Yanlış değil, bilinçli olduğunu düşünüyorum. Böyle yükleme ve kondisyon methodları var. Takım fizik olarak güçsüz değil, maç kondisyonu yok. Kucka, Pereira, Okay, Yusuf gibi oyuncuların silik gözükmesinin, Burak gibi başka kulüpte antrene edilmiş oyuncunun da hazır gözükmesinin sebebi bu.
Dün hatta babamla aynısını konuştuk :) Burak başka takımda antreman yapıp geldi ama daha hazır,Ersun hoca bizimkilere çok yükleme yaptırdı heralde diye..
Umarım ters tepmez bu durum.Çünkü Okay,Kucka,Olcay gibi futbolcular fiziksel özellikleriyle daha çok ön plana çıkan futbolcular.Ama dünkü halleri beni gerçekten şaşırttı.Okay adım atamıyordu keza Olcay da.
Kuco adam takip edemiyordu.İnşallah 2-3 hafta içinde düzelir bu durum ve o arayı en az kayıpla atlatırız.
Yoksa durum iyi değil hocam :)

TSelif
14.08.2017, 09:35
"Okay adım atamıyordu keza Olcay da.
Kuco adam takip edemiyordu."

Bu durumun dünkü sıcak ve nemle bir ilgisi olabilir mi acaba? Biz oturduğumuz yerde şıpır şıpır terledik ( abartısız su aktı).. Onlar sporcudur belki etkilenmez diyorum ama mümkün mü o nemden etkilenmemek. Yanlış okumadıysam akşamki nem %90 civarı imiş :S

Samet GÜVEN
14.08.2017, 09:36
Hem melo, lugano, emre gibi oyunu biraz çirkefleştirecek adam bulmak isteriz, hem de bulduklarımızı gömeriz. Ne istediğimiz belli değil !!

Çirkefleştirmek demek, rakibin ayağına baldırına kasten basmak demek değil. Joao nun yaptığı terbiyesizlik.

Mert Acar
14.08.2017, 09:37

Bu durumun dünkü sıcak ve nemle bir ilgisi olabilir mi acaba? Biz oturduğumuz yerde şıpır şıpır terledik ( abartısız su aktı).. Onlar sporcudur belki etkilenmez diyorum ama mümkün mü o nemden etkilenmemek. Yanlış okumadıysam akşamki nem %90 civarı imiş :S
Olabilir tabiki formalardan anlaşılıyordu lakin Konyaspor çakı gibiydi,onları pek etkilemişe benzemiyordu :)

Yiğit Gayretli
14.08.2017, 09:39
Dün hatta babamla aynısını konuştuk :) Burak başka takımda antreman yapıp geldi ama daha hazır,Ersun hoca bizimkilere çok yükleme yaptırdı heralde diye..
Umarım ters tepmez bu durum.Çünkü Okay,Kucka,Olcay gibi futbolcular fiziksel özellikleriyle daha çok ön plana çıkan futbolcular.Ama dünkü halleri beni gerçekten şaşırttı.Okay adım atamıyordu keza Olcay da.
Kuco adam takip edemiyordu.İnşallah 2-3 hafta içinde düzelir bu durum ve o arayı en az kayıpla atlatırız.
Yoksa durum iyi değil hocam :)
Takımın dinamizm kazanacağı konusunda kuşkum yok Mert. Önemli olan şu sorunun cevabını bulabilmek; Ersun Yanal, takımı antrene ederken ligin hangi bölümünde kaçıncı sırada olmayı hedefledi. Ben yaptığı matematik hesabını merak ediyorum. Takımın sahada ne vereceğinin en net cevabı bu aslında.

Ligin 28. haftasında çata çat mücadele ortaya koyarak zirveye tutunmaya çalışacak bir takımın, dün akşam verdiği görüntü normaldir. Çünkü bu takımın rotasyonu öyle 18-19 tane aynı kalite oyuncudan oluşmuyor. 14-15 tane benzer seviye oyuncuyu, sezon boyu aynı seviyede tutacak özenli bir çalışma ve önemli bir motivasyon sebebi olmalı.

Kim bilir? Belki de antrenman sahasında yapılan toplantılarda hoca, topçularla şampiyonluk planları yapıyordur. Belki 3. lük...

İlker Yazıcıoğlu
14.08.2017, 09:45

Nem kesinlikle çok etkilemiştir futbolcuları ama Konyasporlu futbolcuları da etkilemiştir:)

titanic
14.08.2017, 09:46
Rodellega geçen sezon da sürekli forma almış bir oyuncu değildi. Surat asması tuhaf geldi bana, maçla ilgiisi olmayan bir tavıda olma ihtimali var, Burak attı adamın surata bakalım gibi değişik bir huyumuzun da olduğu muhakkak .:) Adama ciddi takılmış bunda bir şey yok. Küsmesini gerektirecek bir durumda yok.paranı alıyor musun alıyorsun nokta

Oğuz ZEYTİN
14.08.2017, 09:47
Sezon hayırlı olsun.

Dün iki konuda iyiydik

2 ciddi manada sert oynadık. Sahamızda olması gereken bu zaten. Ayak kırılması talihsizlik. Eğerki şu sertliği 3 4 lük bjk maçında oynasaydık şu an şu takım psikolojik olarak daha farklı olurdu.

Okan Buruk'un ayağı da bizim maçta kırılmıştı. Soner Tolungüç (Soner Boz'la karışmasın) diye bir futbolcumuz vardı. Onun müdahalesiyle Okan sakatlanmıştı. Sonra da Galatasaray'a gitmişti.

Konyalı oyuncuya geçmiş olsun.

Mert Acar
14.08.2017, 09:49
Takımın dinamizm kazanacağı konusunda kuşkum yok Mert. Önemli olan şu sorunun cevabını bulabilmek; Ersun Yanal, takımı antrene ederken ligin hangi bölümünde kaçıncı sırada olmayı hedefledi. Ben yaptığı matematik hesabını merak ediyorum. Takımın sahada ne vereceğinin en net cevabı bu aslında.

Ligin 28. haftasında çata çat mücadele ortaya koyarak zirveye tutunmaya çalışacak bir takımın, dün akşam verdiği görüntü normaldir. Çünkü bu takımın rotasyonu öyle 18-19 tane aynı kalite oyuncudan oluşmuyor. 14-15 tane benzer seviye oyuncuyu, sezon boyu aynı seviyede tutacak özenli bir çalışma ve önemli bir motivasyon sebebi olmalı.

Kim bilir? Belki de antrenman sahasında yapılan toplantılarda hoca, topçularla şampiyonluk planları yapıyordur. Belki 3. lük...
Doğru bir bakış açısı olabilir.Bu durumdada o ara süreçte yaşayacağımız kayıplar can yakabilir.
Misal dün Burak son anda kurtardı bizi :)
Ama şöyle bir durumda var Konyaspor şuan çok hazır,onlarda bu tempoyu 34 hafta sürdüremezler.
Ligin sonlarına doğru havluyu atarlar.
Bizde tam tersi olacak gibi.
Ersun hoca genelde iyi başlayıp,kötü bitirirdi..Durum değişti gibi :)
Bana kalırsa ilk 3 hedefi iyidir.Avrupaya kesin gitmemiz lazım bu sene.CL olursa tadından yenmez ama zor duruyor.
Türkiye Kupası da hedef olmalı bu sezon.Bir hava,özgüven katar.

juliant
14.08.2017, 09:50

arkadasin dedigi burak niye kosabiliyordu afam forvet ana heryerde o vardi...ona sicak nem islemiyomuydu bu acidan biraz dusundurucu dedigi

OzcanHan61
14.08.2017, 09:53
Maça bakamadım uçak seyahatı nedeniyle. Özeti izledim Burak'ın golleri duygulandırdı. Foruma girip maç hakkındaki yorumlara bakim dedim, birde ne göreyim, herkes futbol meleği kesilmiş Perreira'ya yorum yapıyor.

Tamam, centilmenlik dışı olabilir cezasını hakem verir olur biter. Vermedi mi? O zaman verseymiş geçti bitti. Futbolcuyu uyarırsın konu kapanır.

Birde sekiztaş maçının özetine bakim dedim, hakemlerle yine kol kola girmiş aynı tas aynı hamam devam ediyor "efendi" sekiztaş.

Beyler, evet biz farklıyız adalet cart curt. Ama hakemin bilerek fener deplasmanı öncesi attığı yemi yiyecek kadar sazan olmayalım. Futbolumuza odaklanalım. Perreira sert oynamaya devam edecek oynadığı takım erzurumspor değil ama uslubuyla. Dün Burak için gelmesin diyenler, bugün Perreiraya odaklanmışlar.

Bundan sonra transfer felan olacağını sanmıyorum. Bize Kucka ile Burak bile fazla. Oynadığımız futbol benim için ikinci planda, çıkalım bi şekilde her maçtan üç puan çıkaralım, kral gollere devam etsin. İnşallah mutlu oluruz.

titanic
14.08.2017, 09:54

Dün iki konuda iyiydik

okan buruk ta yanılmıyorsam bir trabzonspor maçında ayağını kırıp sakatlamıştı.sene 90 ların başları Soner di galiba sebep olan oyuncu da
Bunlar futbolun içinde olan olaylar istenmese de olağan işin doğasında var
Geçmiş olsun cabucak dönsün insallah.
Eksiğimiz çok gibi duruyor ama dün beğenmediğimiz oyuncuların ıyı oynama potansıyellerı var ben bu kadar kötü bir yazıcıyı ilk defa görüyorum. Bu oyuncu bundan kötü olmayacaktır. Formu düşen Olcayın toparlanma olasılığı çok yüksek,inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini söylemek mümkün.
Burak Onur gibi tecrubesı yuksek oyuncuların formlarındaki süreklilik uzun vadede başarı durumumuzu ortaya çıkaracak
Iyı olacağız bence

Onur Keskin
14.08.2017, 09:54
Akşam staddaydım. İkinci yarı kötüydük ama buna rağmen kazanmak herşeyden önemli

İkinci goldensonra kendimi kaybettim avazım çıktığı kadar bağırdım sesim kısıldı baş ağrısı akşamdan beri devam ediyo ama değdi be. :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TSelif
14.08.2017, 09:55
Tamam yahu, bu kadar bitik olmalarının bir nedeni de bu olabilir mi diye merak ettim. Ayrıca her insanın anatomisi farklıdır. Beni etkilemez 50 derece ama seni etkiler. Herkes çatır çatır oynayacak diye bi kural yok ki. İnsan onlar da robot değil :D

Serdær
14.08.2017, 09:56
Maçın tamamı , arşiv isteyenlere.. :cool:

https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZLo5oZH8ml5wel020h6HSUdOrahzuhIiwV

Oğuzhan Fidan
14.08.2017, 09:58
haftayada bizimkilerden birinin ayağı kırılır merak etmeyin!. biz ne acılar çektik hemende unutuluyor geçen hafta sevmesemde bunlar kargalara hertürlü magandalığı yaptılar maçı izleyenler bilir.Trabzonspor bu ülkede elinden ''şampiyonluğu'' çalınmış bir takım hiçbir takıma acımam ben bu pislig te! bizimkilerin sert oyunu vardı iyide bozdular bazen konyalı oyuncular maç içersinde burak a yöneldiler bi ara sakatlıyolardı. reşit akçay trabzonu iyi kilitliyo iyi yapıyo kötü futbolun bi nedenide bu.kem küm yapmaya gerek yok pereira kasten basmıştır doğru ama kim dürüst ve centilmenki şu takımlarda? madem futbol böyle bu pisligte bizde böyle oynamalıyız ! 7 kişi kaldığımızda adamlar oley çekiyodu ne çabuk unuttunuz daha sürüyle sayarım size.körejmanın yusufa kasten basıp çekmesi ayağını kırıyodu ne oldu unutuldumu? durica kesinlikle kasten yapmadı hakemde pozisyon icabıydı adamın bileğinin kırıldığını farketmedi bile kimse farketse 4 defa kırmızı çıkarır bizim hakemler böyle yapcak bişey yok!

ccd6167
14.08.2017, 09:58
Sezon hayırlı olsun.

Okan Buruk'un ayağı da bizim maçta kırılmıştı. Soner Tolungüç (Soner Boz'la karışmasın) diye bir futbolcumuz vardı. Onun müdahalesiyle Okan sakatlanmıştı. Sonra da Galatasaray'a gitmişti.

Konyalı oyuncuya geçmiş olsun.

Bilmiyordum bunu.. Okan bizden birisi.. Ergün penbe gibi de trabzonsporludur..

orhan42
14.08.2017, 09:59
Aldığımız puan sonuna kadar hakedilmiş puanlardır..Evet Pereira'nın hakkı kırmızı karttı , ama bizim de net penaltımız verilmedi,olaya bu açıdan da bakmak lazım..Konyaspor çok güzel bir takım yapmış .MRA'nın dokunuşu çok bariz belli olmuş.Angut Kocaman'ın takımı ile bunun arasında dağlar kadar fark var.Fofana'nın sözleşmesi ne zaman bitecek acaba ? Gelecek sezon için bu form durumu devam ederse talip olunabilir.Okay'ın çıkışı ile orta sahamız olumsuz etkilendi.O dakikadan sonra Konyalı oyuncular daha rahat üstümüze gelip 2 net pozisyon buldular.2 transferle bu takım başa oynayabilir.Beşiktaş'ın maçını da seyrettim , çok iyi değillerdi.Hele hele şu abartılan Antalya'ya çok güldüm :)

exelans_25
14.08.2017, 10:00
Düğünüm vardi izleyemedim :) ama helal olsun en guzel hediye kraldan gelmis

Adem Akyüz'
14.08.2017, 10:02

Bu durumun dünkü sıcak ve nemle bir ilgisi olabilir mi acaba? Biz oturduğumuz yerde şıpır şıpır terledik ( abartısız su aktı).. Onlar sporcudur belki etkilenmez diyorum ama mümkün mü o nemden etkilenmemek. Yanlış okumadıysam akşamki nem %90 civarı imiş :SMaç bitene kadar 2-3 kilo verdik herhalde. Zaten yerimizde duramıyoruz, bi de nem ve sıcak iyice eritti bizi.

Kamer'
14.08.2017, 10:03
Maçla ilgili ,

Dün ben de stadtaydım , çok feci bi nem vardı , takım illaki etkilenmiştir ama aynı nem Konya'ya da vardı hem de alışık değiller bu havaya .

Takımın da sezon başı maç kondisyonunun sıkıntılı olduğu belli , milli maç arasında daha iyi bi duruma geliriz ondan eminim .

Konya'yla başlamak gerekirse , bence taş gibi takım olmuşlar . Bu sene ligin üst sıra için yarışan takımlarından baya puan koparacaklar , Konya'daki seyirci desteğini de katarsak hele hele . Zaten bjk maçında da az çok belli etmişlerdi . Bizim kötü oyunumuzda bence onların iyi olması da etkiliydi .

Bi diğer konu , Burak meselesi . Dün 2. dakikada geri düştükten sonra Burak takımı diri tuttu , taraftarı ayağa kaldırdı . Arkadaşlarına moral verdi , bunlar çok önemli .. Nitekim hemen sonra da yoktan var ettiği o gol takımın güvenini artırdı . Ben açıkçası o golden sonra biz bu maçı 2-1 , 3-1 rahat kazanırız demiştim ama olmadı . Bunda Konya'nın yüksek oyun direnci de etkiliydi , bizim basit hatalarımız da .. Haa ayrıca , dün kötü oynadığımız maçta bile Burak 4-5 pozisyona girdi , diğer oyuncular da bikaç pozisyon yakaladı . Bi de takım iyiyken bu sene görünen o ki Burak'ın hattricklerini çok izleriz .

Transfer konusuna gelince bu takıma ön bölgede kesinlikle bi oyuncu şart . Uğur'un yerine de tabii ki bi stoper . Ama en büyük eksiğimiz bence 8 numara . Onazi'nin satışı olsaydı da keşke 8 numara , kanat ve stoper alabilseydik ama olmayacak gibi gözüküyo . Şahsen ortadaki boşlukta Abdülkadir'e şans verilebilir düşüncesindeyim transfer olmayacaksa

Ayrıca bi tek benim mi zoruma gitti bilmiyorum ama bizim geçen sene gole giden ataklarımız sağ kanatta Pereira-Olcay-Yusuf üçgeninden olurken solda Castillonun taşıdığı toplarla oluyodu . Castillo yok anladık ama Olcay'ı sola koyup o üçgeni bozma amacın neydi ? Hani bi şey denedin olmadı , maç içinde niye kanat değiştirin demiyosun hocam bu oyunculara ?? Nitekim Olcay'ın sağ kanatta topla buluşması ardından gol geldi . Benim anlamadığım nokta buydu en çok .

ucurum
14.08.2017, 10:04
Öncelikle sakin olamayan anlık tepkiler veren ve hayatı refleks şeklinde yaşayan insanlar bu yazımı okumasın

Dün çok zor bir maçtan gelip geldik

Konyaspor iyi takım bunu bir kenara yazalım

İyiliği nerede? Ortasahada çok hakimdiler.

Ancak etkili ve hızlı forvet elemanlarına rağmen maçın yıldızı Esteban mıydı? Değildi.

Biz gerçekten bir proje takımıyız. Geçen sene başlayan devre arası üstüne koyan bu sene biraz daha üstüne koyan.

Ha tamam mıyız? Değiliz ama çok daha iyi olacağız.

Öncelikle Uğur Demirok yetersiz bir stoper ve Serdar Taşçı veya benzer bir transfer şart.

Durica yeterli mi? Yeterli. Dün tek başına oynadı onu rahatlatan bir başka stoper daha olsa ne ayak kırardı ne de kart görürdü. Uğur'un yetersizliğidir bunların sebebi bu bir.

Okay'a saldırıp hele hele Onazi'yi yalayanlar, ayrıca Kucka'yı eleştirenler futbolu izlemeyen görmeyen bakıp seyredip geçen adamlar

Okay geçen sene Osmanlı maçında da aynı şeyi yaptı

Okay çok yetenekli ve iyi bir oyuncu

Ama önliberoda hatası gol yedirtir geçen sene de öyleydi bu sene de öyle

Geçen sene Onazi 8 başladı sonra önliberoda Okay ile değişti

Onazi önliberoda daha iyi görüntü verdi ama yetersizdi

Okay da onun gibi yetersiz ama önliberoda çünkü basit top kayıpları yapılacak bir yer değil

8 numarada Okay çok iyi parladı geçen sene

Kucka tam 8 numaralık bir oyuncu topu çizgiden de çıkarır altı pastan gol de atar

Dün Okay'ın moral bozukluğu sonrası oyundan düşüşü aşırı motivasyon ve nem

Colman'ın ilk maçını hatırlıyorum yine çöp muamelesi görmüştü

Dün Kucka olağanüstü oynadı

Maç boyu tekti teeeeeeeeeeeeek

Konya'nın ortasahası iyi dedik

O ortasahaya tek başına durmaya çalıştı

Bongonda çok istekliydi Castillo'dan daha oturaklı duruyor

Ama o da bir yere kadar çıkabilecektir

Düne kadar yeni on numara gelirse Olcay'ın yerine oynar diyordum

Fikrim dün değişti on numara gelirse Castillo satılır Bongonda yedek kalır

Yusuf Yazıcı bir dünya yıldızı ister kabul et istersen etme

Adamı çözmek istiyorsanız koy Real Madrid'in ortasahasına bak ne yapıyor

Ben hayatımda onun kadar takıma bağımlı bir on numara görmedim

Burak denenş neticesi alınmış bir forvettir

Trabzonspor'a uyar uydu gene uyacak

Gene ofsayta düşecek gene saçmbaş yolduracak ve gene 30 gole atacak

Ama hani Selçuk Burak of of diyonuz ya

Burak Yazıcı = 5 X Burak Selçuk

İlk yarı bu sezon Yusuf 10 asisti geçmezse ya sakatlanmıştır ya da satılmıştır o kadar

Varlıbaş61
14.08.2017, 10:08
biz 5 yıl boyunca hakem hatasıyla her maç 3 puan alsak, yine de hakkımız kalır bu çakallarda ..

7can61
14.08.2017, 10:09
Takım sert oynuyor. İspanyol takımla hazırlık maçında da serttik, gereksiz yere. Pereria maçı bitiremez diyordum daha maçın başında, tek sarı ile kurtuldu. Durica zaten hep böyle, ya Allah formatıyla oynuyor.

Haftaya fener maçında bu sertlik devam ederse maçı on bir kişi tamamlayamayız.

Traoreye geçmiş olsun, 9 maçta 8 gol atacak şansı var ise ayağının kırılma şansında var. Futbol böyle bir şey.

Okay ve Kucka oyun formatı birbirine çok benziyor. İkisi birbirini yedekleyecek gibi duruyor şu an. Bu durumda yanlarında Yusufun yeri garanti olur. Transfer gelirse transfer, gelmezse onazi orayı dolduracak.

Kanatlarımız fena değil, castillo gelene kadar yedeğimiz yok. Yusuf Erdoğan kanayan bir yara.

Konya çok iyi takım, fener bu kadar diri değil. Haftaya işimiz bu yönde daha rahat olacaktır ama kalemizde çok pozisyon görürüz. Onura yine çok iş düşecek. Umarım gününde olur.

Son bir sözüm de Ersun hocaya olacak. Dakika 89 sahaya forvet sokayım taktiğini Sakıp Özberkten mi miras kaldı sana hocam? Bunu artık Şenol hoca bile yapmıyor.

Lütfen yani, yapmayın artık şu gereksiz oyuncu değişikliğini midem kaldırmıyor artık!

Yusuf Yazıcı belki maçta çok görülmedi, öyle çalıp atan bir oyuncu değil ama çocukta muhteşem bir futbol zekası var. Bu zekasıyla oynuyor zaten.

Kuckadan bir mbia performansı bekleyemezsiniz. Adamın oyun stili bu. Ama mbia gibi bir maç oynayıp 5 maç yatmaz. Nasıl başlarsa aynı performans bitirir ligi. Bu yüzden mbia tipinden daha faydalı topçudur.

demir
14.08.2017, 10:20

rekdas mac saatıne dugunmu koyulur dıkkat edelım byle seylere :)))))

Adem Akyüz'
14.08.2017, 10:26
Taraftarsız futbolun gram zevki yok. 8 maç oynandı şu ana kadar ve özetleri izlerken tek keyif veren maç bizimkisi.

titanic
14.08.2017, 10:29
Taraftarsız futbolun gram zevki yok. 8 maç oynandı şu ana kadar ve özetleri izlerken tek keyif veren maç bizimkisi.

Biz de bu atmosferi kaybetmeyiz inşallah.Futbol seyircisiyle güzel, sahada top oynanmasa bile stat full olsun :)Trabzonu başarıya ulaştıracak en buyuk etken taraftarıdır. Taraftar otıvasyon demek, forma tribün geliri demek transfer demek başarı demek

Travelair
14.08.2017, 10:35
Trabzonspor'un şampiyonluk yarışını alevlendirmek için önünde büyük fırsat var. Feybe'yi evinde yenmek. Bu galibiyet insanlara büyük moral verir, hedefe inandırır ve bütünleştirir. O yüzden bu fırsatın kaçırılmaması lazım. Bunun dışında daha önce de söylemiştim; lig şampiyonluk yarışımızı anlaşıldığı kadarıyla 3 ukalalar dışında yapacağımız maçların sonuçları belirleyecek. Eğer şampiyonluk istiyorsak bu maçları tökezlemeden geçmemiz şart. Son olarak, 3 puan için takımı tebrik ediyorum. Burak beni yanıltmadığı için memnunum, hoşgeldin diyorum, umarım artık bozmazsın

7can61
14.08.2017, 10:38
Emre B. da milli takıma dönüyormuş, milli takımı izlememek, sallamamak, umursamamak için bir neden daha verdiler. İyi olmuş, körler sağırlar birbirini ağırlasınlar.

titanic
14.08.2017, 10:40
Emre B. da milli takıma dönüyormuş, milli takımı izlememek, sallamamak, umursamamak için bir neden daha verdiler. İyi olmuş, körler sağırlar birbirini ağırlasınlar.

Benim anlamadığım bu ikisi fatih terimin yakınları değil miydi, tuhaf tuhaf şeyler,

Adem CAKIR
14.08.2017, 10:41
Doğrusu dünkü maçı pek hak etmedik ancak Burak'ın hakkını teslim ederek dünkü maçı Taraftar aldı desek yeridir. Muhteşem bir ambians vardı. Şampiyonluğun bri şifresi varsa o şifre bu ambianstır.

Burak'a gelince 2 stoperle beraber yükselip topu hedefine bu kadar yumuşak bırakmak, ikinci golde topu önüne alışı bitirici vuruşu, her zamanki gibi verilmeyen penaltısı, Okay ve Bero'ya bırakıp onların harcadığı servisleri ile dün maçı çok istedi. Allah'ta gönlüne göre verdi. Santrfor dediğin böyle olmalı. Ceza sahasında 4 bilemedin 5 kez topla buluştu. 2 si gol. 1 i penaltı. Daha ne olsun. Devamı gelsin inşallah.

JP sana ne oldu böyle? Rakibi sindireceğim diye sertlik tamam ama bunu çirkinleşmeden kuralları biraz esneterek yapmak lazım. Körün gözüne parmak sokarak değil. İlk pozisyonda ki basışın, o forma altında kabul edilebilir bir şey değil. Ben utandım. Biz bu tip hareketleri istanbul takımlarında görmeye alışığız Bordo Mavi forma altında değil.

Okay'ın hatasından sonra maç boyu mutsuz olması anlaşılabilir ama Yusuf'ta bir haller vardı sanki. Mutsuz bir görüntü verdi maç boyu. Hayır olur İnşallah...

Bayraktaroğlu
14.08.2017, 10:44
Rodallega neden hiç bir gol sevincinde yok diyecektim ki ikinci golden önce burak topla buluştuğu anda ilk sevinen rodallega olmuş zaten gol atılmadan sevinmeye başlamış

alperdemirel61
14.08.2017, 10:59
Maç Hakkında;

Arkadaşlar herkese merhaba,

Öncelikle haftanın en zor maçı bence bizim maçımızdı, her ne kadar içerde oynasak da Konyaspor son 2 yılın en iyi 3 takımından biri bence.
Ve Aykut Kocaman sonrası oturmuş kadroya hızlı adamlar ile takviye yapmış sağlam taş gibi bir kontra takımı olmuş.
Deplasmanda olsak kazanma şansımız bence yok gibiydi dün geceki hikayeye göre söylüyorum.

Biz ise özellikle Ocak ayından itibaren git gide üstüne koyan bir ekibiz. Kucka Burak Ve Bongonda geldi.
Orta saha da oyunu yönlendiremedik, bunda Okay'ın yaptığı hata sonucu maça moralsiz başlaması ve toparlayamaması etkili oldu.
Okay'ın demoralize olması Kucka'yı da etkiledi bence. Yük biraz onun üstüne kaldı.. Ama bana sorarsanız gerçek Kucka'da bu değil. Çok basit top kayıpları yaptı o da. Toparlayacaktır zamanla.

Bongonda iyi adam ayakları fena değil ama final paslarında daha sakin olursa Castillo'dan daha iyi olabilir.

Stoper şart, 8 numara oynayabilecek iyi bir orta saha şart (Onazi giderse)

Burak'a gelince. Evet kral geri döndü ama sadece golleriyle değil tecrübesiyle de geri döndü.
Eski Burak değil. Eskiden at araya koşsun golü yapsın derdik. Ama şimdi sırtı dönük oynamayı öğrenmiş, hava topu almayı öğrenmiş, faul alıyor top saklıyor hatta oyun bile kuruyor. Yusuf Yazıcı ile olan bağlantısını daha da kuvvetli hale getirirlerse daha da iyi olacaktır. Olcay'ın da bu etkileşime olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.

Son olarak bu maçta en çok hoşuma giden şey hakemi baskı altına almamız oldu. Her pozisyonda futbolcularımız hakemin etrafında oldu. Yıllardır aradığım şeydi bu. Ezik büzük bir takım olmamalıyız. Futbolcularımızında biraz çirkef olmasında sorun yok bence. İyi adam ama kötü futbolcu olacaklarına çirkef ama iyi futbolcu olsunlar.

Herkese saygılar :)

orhan42
14.08.2017, 11:06
Bu renklere bağlı olmamın sebebi , JP'nın hareketlerini taraftarlarımızın büyük kısmının tasvip etmemesi ve buna benzer hak ve hakkaniyetten yana olan tavrıdır.Biz zaten bu yüzden büyüğüz.Aynı hareketleri yıllarca ; şikebahçeli Lugano yaptı taraftarları olan angutlar alkış tuttu.Emre denen ahlaksız hala yapıyor adına hırs deyip "aferin koçum" çekiyorlar.Melo denen kuduz yıllarca milleti tahrik etti , pitbull diye herifi onore ettiler.Biz bu tür şeylere alışkın olmadığımız için hoşumuza gitmedi,gitmeyecek.O formayı giyen oyuncunun bu şekilde tavırlar sergilemesine onay vermeyen tüm renkdaşlarıma selam olsun..Dediğim gibi biz bu yüzden farklıyız , bu yüzen büyüğüz ..

Cagdas Topal
14.08.2017, 11:20
Allah mutlu mesut etsin. Benimde düğünüm 1 Ekimde. Beşiktaş maçına denk geliyormuş şanssızlığın böylesi umarım maçı cumartesine koyarlar :D

adiloş bebe
14.08.2017, 11:26
fofana seneyeki transfer döneminin başrolünde olacak gibi :)

selcuk
14.08.2017, 11:27
https://www.youtube.com/watch?v=R3pbjoz6UEc

kral güzel konusdu

farozlufatih61
14.08.2017, 11:36
Durica çok dengesiz bir oyuncu rakibe sertliği çok aşırı düzeyde bu yaşta hala olgunlaşmamış birde top sürüşü varki çok anlamsız gereksiz yere dripling yapma isteği birgün pahalıya patlayacak kaptırdığı toplar her defasında rakibe pozisyon olarak kalemize dönüyor birinin kulağını sert bir şekilde çekmesi lazım...
J.P neden bu kadar agresif oynuyor diye düşünenlerdenim bugün sırtını sıvazlarız ama yarın çok küfrederiz yol yakınken önlem almak lazım....
Dünkü maçta gösterdi bu takımın orta sahasına çok yönlü üst düzey bir takviye gerekiyor keza defansınada çok sakin top kullanmasını bilen stoper(Serdar)ı bu yüzden çok istiyorum inşallah haftasonuna yetişir...

selcuk
14.08.2017, 12:05
bu ikisini kiyaslayanlar vardi

Serdar @TSerdarSx (https://twitter.com/TSerdarSx)

Bir tarafta karşı karşıya golü atamayan Hugo Rodallega , diğer tarafta Kral Burak Yılmaz.

https://pbs.twimg.com/media/DHLTkSSXYAADsnk.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DHLTl0jWsAARzlf.jpg

7can61
14.08.2017, 12:25
bu ikisini kiyaslayanlar vardi

Serdar @TSerdarSx (https://twitter.com/TSerdarSx)

Bir tarafta karşı karşıya golü atamayan Hugo Rodallega , diğer tarafta Kral Burak Yılmaz.

https://pbs.twimg.com/media/DHLTkSSXYAADsnk.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DHLTl0jWsAARzlf.jpg

Burağında böyle kaçırdığı çok pozisyon vardır, şimdi bu kıyas doğru değil. Ama bende hügo mu burak desen ilk önce burağı sürerim.

Bu arada bence Burak ve Damdoy iyi ikili olabilir. Damdoy burağa çok iyi servis yapabilir diye düşünüyorum.

oğuzhan can
14.08.2017, 12:26
Okay bu takimda ancak yedek olur. 1 mac var 10 mac yok. Batuhan goreve. Okay ancak Batuhanin yeddgi olur. Bal yapmayan ari. Ayrica yuzu gulmuyor. Attigi imza pismanlik yaratti sanirim. Selcuk Abisini ozledi.

UĞUR DURTAŞ
14.08.2017, 12:28
Ankara'dan ailecek maça geldik,
eşim ve kızlarımla birlikte,
nemden ciddi anlamda etkilendik,
maç öncesi çılgınlar ve trabzonlu gençler arasındaki kavga hiç ama hiç yakışmadı.
neyi paylaşmıyorlar bilen var mı?
maçta öne çıkanlar;
okayın ilk dakikadaki ciddi hatası ve sonrasında kendisini toparlayamaması.
pereria ha şimdi kırmızı görecek ha şimdi görecek dedirtte dedirtte maçı bitirdi,
daha sakin oynamalı.dün kırmızıyı görseydi sonuç hüsran olabilirdi.
stoper ve 10 numara transferleri % 100 yapılmalı hatta ve hatta olcayı düşündürecek bir alternatif şart diyorum.
bongonda hakkında kararsızım,dün akşam müsait durumda olmasına rağmen golü yapamadı.
iddaa ediyorum düşüncemin arkasındayım,bero bizim takımın oyuncusu değil.
burak yılmazın 2 golle dönmesi herkez için moral oldu.
konya yı bjk maçında izleyince birazcık kaygılarım vardı.
kaygılarımda ne kadar haklı olduğumu canlı izledim.
taraftarlarımız mükemmeldi.
ts clup,
cevahir avm'deki ve meydan daki ts clup lere inanılmaz talep vardı.
beyaz formamızın XL bedeni ni bulamadık(cumartesi ve pazar)
bir şeyide üzülerek sizlerle paylaşmak isterim ts clup deki çalışanlarımız
mutsuz,isteksiz,verimsiz hatta ve hatta yaşı küçük kişilere azarlama boyutuna dahi getirdiklerine şahit oldum.
bu konuyla ilgili bugün klubü arıyacağım.
bizler için güzel bir gündü,dolu trübünler önünde lige 3 puanla başlamak iyi geldi.
fazla geç kalmadan yönetimin hafta için transferleri bitirmesi şart diyorum.
perşembe şikecilerin maçı var,pazar günü az olsa yorgun olacaklardır,
pazar günü alınacak 3 puan çılgın olur.

Murat Keçeci
14.08.2017, 12:28
Sezona 3 puanla başlamak güzel oldu.Taraftarımızın stat da oluşu,Burak yılmazın gollerle dönüşü geceyi aydınlatan güzel şeylerdi.

Maçın analizini yaparsak rakip beklentinin tersine açık futbol oynadı,aslında bu durum bizim tam istediğimiz şeydi fakat henüz hazır olmayışımız pas bağlantısını güçlü kuramayışımız rakibin presini kırmakta zorlanmaya sebeb oldu oysa o presi biraz pas yaparak kırsaydık çok rahat skora ulaşabilirdik.

Orta sahamız kötüydü büyük boşluklar verdik tam tabiriyle yol geçen hanı gibiydi.Oyun kontrolünü ele geçiremeyince tempoyu da ayarlayamadık dolayısıyla enerjimizi ilk yarıda bitirdik ikinci yarıda kaleye gidecek gücümüz kalmamıştı saman alevi gibi çıkışlarımız oldu onların birinde burak ustalığını gösterdi ve 3 puanı konyadan alıp bize hediye etti teşekkürler burak.

Henüz takım oyunu açısından istediğimiz seviyede değiliz orta sahayı böyle kullanmaya devam edersek deplasmanda maç kazanmak imkansız olur.Özellikle kucka ya büyük görev düşüyor daha tempolu oynamalı daha hareketli olup daha fazla topla buluşmalı bazen basit bazen kilit paslarla hücuma katkı vermeli kısaca orta sahaya liderlik etmeli, Okayın şampiyonluğa oynayacak bir takım için yeterli olmadığı fikrine bireysel hatasıyla gol yedik diye varmadım uzun zamandır aynı kanıdayım hücuma gereken katkıyı veremediğini düşünüyorum bireysel hatalar olur onun bir önemi yok yeter ki hücuma daha fazla katkı versin.

Savunmada Durica iyi müdaleler yaptı ama tek hamlelik işler yapıyor topu aldı aldı alamadı ya çalımı yiyor ya da kart yiyor özellikle orta sahaya yakın yerlerde ve ceza sahası içinde sürekli kaymaya gerek yok ayakta kalmaya çalış bu iki bölgenin ortasında kalan bölgede zaman zaman kaymalar yapabilirsin.

Perreira ise herkesi üzdü takımı 10 kişi bırakmak için elinden geleni yaptı bu haller sana yakışmıyor lütfen kendine gel.

Bongonda çizgide pasif kaldı arada bir göbekten güzel driblingleri oldu birinde 4 kişiyle ceza sahasına girmeye çalıştığımız pozisyonda bero ceza sahası dışından şut çekti böyle işler yaparsan 10 numara değil 18 ile 21 arasındaki numaralar olursun daha doğru işler yap lütfen.

Geleceğe dair konuşursak defans hattımız fena sayılmaz,Kucka da şampiyonluk yarışı yapabilecek bir takımın 6 numarası çok rahat olur vücudunu iyi kullanıyor ve maç başına 2,3 kilit pas atabiliyor bu bizim için yeterli ama 8 numara pozisyonu hala boş yusuf o bölgede biraz güçsüz kalıyor o yüzden on numarada kalması daha doğru o yüzden alacağımız orta saha daha çok 8 numara özelliği taşımalı baskın özelliği pas ve tempo belirleyici olmalı.

Takım iyi yolda karamsar bir tablo yok sezon başında hiçbir takım tam olarak hazır olmaz eğer böyle zamanlarda bile maç kazanabiliyorsan sen büyük takımsın demektir ve biz ilk maçta bu sinyali verdik.

titanic
14.08.2017, 12:40
Ben de uzun bir değerlendirme yapayım maçla ilgili,

Ağustosun en yakıcı günlerinde özlemle beklediğimiz Trabzonsporumuza kavuşmuş bulunuyoruz.Özlemle beklediğimiz şey aslında Trabzonsporun kendisi değil,sezona iddalı başlayan taraftarına gelecek adına teminat sunan, hırslı ve hakim futbolunu rakibine kabullendiren bir takımdı, tam bu şartları taşıyamıyor görünse de Trabzonsporu görmek maç heyecanını yaşamak çok güzeldi.
Benim kuşak 90 ların ortasında ilgi duymuştur futbola, maçların açık kanaldan verildiği, radyodan dönüşümlü maçların anlatıldığı, her dünya görüşünden insanın bir futbol takımına samimi bir sempati beslediği yıllar, o yıllarda radyoda erdoğan arıkan, tansu polatkan,abidin aydoğdu, orhan ayhan gibi seslerle sevdik biz trabzonsporu, hayatında hiç trabzona gitmemiş, trabzonda herhangi bir yakını bulunmayan bir insana Trabzonsporu sevdiren şey bu sesler değildi elbette.
İlk dakikalardan itibaren rakibi baskılayan, yorulmayan, arayan, kabullenmeyen kabullendiren efsane kadroydu şüphesiz. Mikrofonlarımız Trabzonda denildiğinde spikerin sesini duyurmakta zorlandığı muhteşem gol sevinçleri, mütevazi topçular, enfes bir ekip
Sanki yine vardı dün akşam futbolu çok benzememekle birlikte takım ruhu benziyordu, güzel sevindiler, güzel yıkılmadılar, güzel geri dödüler

riv riv riv
14.08.2017, 13:13
Takım nesta lı milan sertliği kıvamındaydı. Karşıda 11 tane ayı olsa yılmayacaktık. İlk yarı için konuşmak gerekirse son yıllarda gördüğüm en diri en sert ve fiziki olarak en güçlü takımdı. İyi bir 10 numara ve stoper ile harika olacak.

artvinli_mert
14.08.2017, 13:42
Trabzonspor neden bunca yıldır şampiyon olamıyor?

Şu forumda insanların maç ve futbolcular için yaptıkları yorumları okuyunca net şekilde anlayabiliyor insan.

Okay çöp, Olcay çöp, Kuçka çöp...Bunları söylerken bu maç için bile demiyorlar genel olarak söylüyorlar. Boganda idare edermiş Allahtan.

Ne maç için nede futbolcular için yorum yapmaya gerek yok. 3 Puanlık maçtı. Bitti.

Son olarak...Ersun Yanal Hoca hatalı seçimler ve diziliş yaptı denilebilir bu kesin.

juliant
14.08.2017, 13:49
maca.gidenler yazabilurmi tvde ambians iyiydi seyirci ozellikle ilk yari pozisyonlara anlik ugultulu sekilde tepki veriyodu gibi gozlemledim tv sesi yuksek ildugundan bunu hissetmiste ilabilirim bilmiyorum seyirci nasildi

Karmam
14.08.2017, 13:54
Durica çok dengesiz bir oyuncu rakibe sertliği çok aşırı düzeyde bu yaşta hala olgunlaşmamış birde top sürüşü varki çok anlamsız gereksiz yere dripling yapma isteği birgün pahalıya patlayacak kaptırdığı toplar her defasında rakibe pozisyon olarak kalemize dönüyor birinin kulağını sert bir şekilde çekmesi lazım...
J.P neden bu kadar agresif oynuyor diye düşünenlerdenim bugün sırtını sıvazlarız ama yarın çok küfrederiz yol yakınken önlem almak lazım....
Dünkü maçta gösterdi bu takımın orta sahasına çok yönlü üst düzey bir takviye gerekiyor keza defansınada çok sakin top kullanmasını bilen stoper(Serdar)ı bu yüzden çok istiyorum inşallah haftasonuna yetişir...

Dengesizlik bir kenara Durica benim hayatımda izlediğim belki de en dengeli stoper. Bu kadar her topa kayıp da neredeyse tamamında topa değmek her yiğidin harcı değil. Dengeli stoper etliye sütlüye karışmayan stoper değildir, en sert en tehlikeli müdahaleleri en düşük hata payıyla yapandır. Durica geçen sezon 33 maç 6 sarı kart 0 kırmızı kart. Penaltı da hiç yapmadı, tehlikeli yerde hiç faul de yapmadı hatırladığım kadarıyla. Sert ama dengeli futbol nasıl oynanırın dersi gibi adam.

Dün Traore'ye yaptığı hareket hariç tabi.

Karmam
14.08.2017, 13:58
Bu arada Alaves maçında çok sert oynamıştık ve ben buna çok şaşırmıştım hazırlık maçı olduğu için. Dünkü maçtan sonra görüyorum ki yine yumuşak oynamışlar o maçta. Biz en dayı takımları bile yıldırırız bu sezon. Bence bu çok önemli. Arada sarılar kırmızılar olacaktır ama rakipler hep korkarak oynar. Savunma hattımız çok süratli değil ama gerçekten de tecrübe inanılmaz bir faktör. Ben çok memnunum.

Şu anda istediğiniz takımın istediğiniz hücum hattına sorun biz en karşısında oynamak istemedikleri savunmaya sahibiz. Tecrübe, sertlik, konsantrasyon. En üst düzeyde. Bir de stoper takviyesi bizi çok güçlü kılacak.

Ahmet Hamza
14.08.2017, 14:13
14118

Yusuf Erdoğan maçı özetlemiş :)

Pereira'nın yaptığı 2 acımasız faul kabul edilemez. Bir daha kesinlikle böyle bir davranış içine girmemeli. Sataşma, itme, aşırı temas bunlar kabul edilebilir ama bir meslektaşının ayağına o şekilde basamazsın. O adamda ekmek yiyor bu işten. Bunu bir defa değil 2 defa yaptı. Ben olsam 2. yarıya çıkartmazdım (ya da aynı davranışı sergilemeyeceğinden emin olurdum).

Durica'nın hareketi bana göre kasti değil. O yapıda biri değil zaten. Geldi ve ıskaladı. Hakem kırmızı vermelimiydi, vermeliydi. Bunuda tartışmıyorum. Pozisyon sonrası gidip özür diledi, ayrıca twitter hesabından da özür diledi.

KRAL PENALTI, Burak Yılmaz'ın hava topuna yükseldiğinde yerde kaldığı pozisyon TARTIŞMASIZ penaltı. Bunun aksini söyleyenlerde olmuş ama o pozisyonun tartışılacak bir tarafı yok. Hakemin atlayabilir o pozisyonu o ayrı mesele ama Burak'a yapılan hareket kesin penaltı. Çünkü Burak pozisyonunu önceden aldı. Havaya yükseldi. Rakip hava topuna değil, Burak'ın pozisyonunu bozmaya geldi ve dirseğini koyarak Burak'ı itti ve düşürdü. Havada olan bir futbolcuya yapılacak olan en basit temaslarda bile futbolcu dengesini çok fazla kaybedebilir, bu da penaltıyı gerektirir (kasti bir şekilde yapılıyorsa).

Kazanmak güzel, eksiklerin görünmesi açısından da önemli bir maçtı. Fener maçıda çok zorlu geçecektir ama şu kötü futbola rağmen umudum var o maçtan puan ya da puanlar alabiliriz.

Yusuf Erdoğan anca kralın soytarısı olur zaten. Futbolla alakası yok.

Yusuf BALCI
14.08.2017, 14:29

Yüksek indirme trafiğinden dolayı 'Trabzonspor - Konyaspor.ts' adlı dosyaya olan erişim sınırlandı.

Ozan Yılmaz
14.08.2017, 14:42

yalan olmuş arşiv

Ogün YAZICI
14.08.2017, 14:50
Dün ikinci yarıda oyundan düşmemizin doğrudan Konyaspor'un daha hazır olmasıyla,havadaki nem oranıyla ilişkisi yoktu.Doğrudan oyun ve oyuncu kalitesi ile ilişkili bir konuydu.Maç öncesi dile getirildiği gibi yusuf-olcay-bongonda-burak dörtlüsü ve arkalarında okay-kucka ikilisi organizasyon sağlayabilecek ,kreatif özellikleri olan veya uzun süredir birlilte oynamış oyuncular değillerdi.
Tüm bunlara geçen sezon en büyük organizasyonumuz olan olcay-perreira bağlantısının bozulup olcay'ın sol kanatta başlaması eklenince topu rakip alanda bilinçli bir şekilde ayağımızda tutup organizasyon kovalama şansımız kalmadı.Sadece Burak'a top şişirip seken toplarla hücum üretmeye çalıştık veya 45 dakika boyunca dağınık bir şekilde hücum pres yaptık topun arkasından koşup durduk.Konyaspor ise bulduğu boş alanlarla kendisini daha az yorarak oynadı.
Bunun sonucunda ikinci yarıda ikili mücadelerde ayakta duramayan yere sağlam basamayan iki pas yapamayan bir Trabzonspor çıktı ortaya.Görünen köy kılavuz istemez.Hücum bölgesine hücum organizasyonlarına level atlatacak kreatif bir oyuncu transferi şart oğlu şart.Hiçbirşey güllü
k gülistanlık değil.Dün Burak Yılmaz dışında hiçbirşey koyamadık sahaya.
Dün akşam ilk defa güney tribün ile doğu tribünün birleştiği üst köşede oturdum ve kesinlikle tribünleri yaşamak anlamında stadyumun en güzel tribünü.Son 7 yılda Trabzon'daki kritik maçların tamamında bulundum dünki atmosfer ,coşku ve kalabalık hiçbirinde yoktu.3 taraftarın 2 si formalıydı çok güzel.Maçtan sonra 20-30 bin kişi ulaşım aracı kullanmadan yürüyerek uzun kilometreler katetti.Meydana kadar yürüdük.Dünyada ulaşım konusunda bu kadar rezalet bir örnek olabileceğini düşünmüyorum.

Soner Albayrak
14.08.2017, 15:00
Puan durumunda Konyaspor'un üstündeyiz. Alper üzülmüştür şimdi.

Oğuz ZEYTİN
14.08.2017, 15:10
2007-08'eki Sivas maçını hatırlar mısınız? Hani Ersen Martin'in golüyle kazanmamıza rağmen Balili ve diğerlerinin provokasyonuyla hükmen kaybettiğimiz maç... Dünkü maç, atmosfer olarak Sivas maçının aynısıydı.

Ligin ilk maçı... Ağustos'un ortası... Sıcaklık, nem aynı... Tribünler... Rakip takımın seviyesi, hocası, oyuncularının tarzı... Yani aşağı yukarı her şey...

O gün Ayman, dün Pereira... İtişme, basma, çekme, sakatlık; bunları uzatmanın manası yok. Yendik, bitti.

Konyaspor kimdir, Trabzonspor başkanı ve taraftarı bunları muhatap alıp şımartacak? Oyuncuya geçmiş olsun dedik, daha ne yapacağız? Sivas maçı gibi masada 3-0 hükmen yenik mi sayılalım?

*

Maça gelelim... Bongonda'yı beğendim. Geldiğinden beri sağda oynayan ve Pereira ile uyum yakalayan Olcay'ın neden sola çekildiğini (Sağa geçtiğinde asist yaptığının altını çizerek) anlayamadım. Bero çok yetenekli çocuk, geçen seneki asistleri gibi dün de Burak'ın önüne al da at dedi, ince. Okay'ın üstüne gitmeye gerek yok, pas hatası olur, o çıktıktan sonra ve Yusuf da sorumluluk almayınca orta sahayı rakibe verdik, iki pas yapıp çıkmadık. Kucka ise sanki savunma önünde (Okay'ın bu sene oynatıldığı yerde) daha faydalı olur...

Sezon başında takım olamamışken, olgun oyuncuların sorumluluk almasıyla kazanırsın. Kucka çizgiden çıkarır, Durica rakibi bozar, Olcay ortayı keser, Burak da plaseyi bırakır. Ayrıca gazeteler yazmasa ve TV'lerde konuşulmasa da attığımızdan fazlasını kaçırdık (Bongonda, Bero, Burak). Futbol bu, daha fazlası şu an için (Bu kadro ve hocayla) zaten mümkün değil. O nedenle memnunum.

Yiğit Gayretli
14.08.2017, 15:14
Dün ikinci yarıda oyundan düşmemizin doğrudan Konyaspor'un daha hazır olmasıyla,havadaki nem oranıyla ilişkisi yoktu.Doğrudan oyun ve oyuncu kalitesi ile ilişkili bir konuydu.Maç öncesi dile getirildiği gibi yusuf-olcay-bongonda-burak dörtlüsü ve arkalarında okay-kucka ikilisi organizasyon sağlayabilecek ,kreatif özellikleri olan veya uzun süredir birlilte oynamış oyuncular değillerdi.
Tüm bunlara geçen sezon en büyük organizasyonumuz olan olcay-perreira bağlantısının bozulup olcay'ın sol kanatta başlaması eklenince topu rakip alanda bilinçli bir şekilde ayağımızda tutup organizasyon kovalama şansımız kalmadı.Sadece Burak'a top şişirip seken toplarla hücum üretmeye çalıştık veya 45 dakika boyunca dağınık bir şekilde hücum pres yaptık topun arkasından koşup durduk.Konyaspor ise bulduğu boş alanlarla kendisini daha az yorarak oynadı.
Bunun sonucunda ikinci yarıda ikili mücadelerde ayakta duramayan yere sağlam basamayan iki pas yapamayan bir Trabzonspor çıktı ortaya.Görünen köy kılavuz istemez.Hücum bölgesine hücum organizasyonlarına level atlatacak kreatif bir oyuncu transferi şart oğlu şart.Hiçbirşey güllü
k gülistanlık değil.Dün Burak Yılmaz dışında hiçbirşey koyamadık sahaya.
Dün akşam ilk defa güney tribün ile doğu tribünün birleştiği üst köşede oturdum ve kesinlikle tribünleri yaşamak anlamında stadyumun en güzel tribünü.Son 7 yılda Trabzon'daki kritik maçların tamamında bulundum dünki atmosfer ,coşku ve kalabalık hiçbirinde yoktu.3 taraftarın 2 si formalıydı çok güzel.Maçtan sonra 20-30 bin kişi ulaşım aracı kullanmadan yürüyerek uzun kilometreler katetti.Meydana kadar yürüdük.Dünyada ulaşım konusunda bu kadar rezalet bir örnek olabileceğini düşünmüyorum.

İlk iki paragraf, bugüne dek senden okuduğum en ama en rasyonel değerlendirme...

İskender Çakmak
14.08.2017, 15:15
Genel anlamda mücadeleden memnunum. Gerçi geçen sezonun ikinci yarısından itibaren mücadele eden bir takımımız var.

Futbola gelince ilk yarı iyiydik fakat ikinci yarı bir düşüş oldu. Bunda havaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Dün bütün futbolcuların şortları bile sırılsıklamdı. Daha çok pozisyona girmemiz gerekiyor. Yusuf Yazıcının önünde artık Burak var. Ölümcül paslar atmalı. Ben atacağına inanıyorum. Konyaspor MRA'nın istediği gibi bir takım olmuş. Fakat Traore onlar için büyük kayıp.

Lazman
14.08.2017, 15:25
Ankara'dan ailecek maça geldik,
ts clup,
bir şeyide üzülerek sizlerle paylaşmak isterim ts clup deki çalışanlarımız
mutsuz,isteksiz,verimsiz hatta ve hatta yaşı küçük kişilere azarlama boyutuna dahi getirdiklerine şahit oldum.

Yazmadan duramicim.

Bi kac sene once ayni seyleri gordum. Sanki hapishaneye birileri ziyarete gitmisim gibi geldi. Az bi etrafa bakindiktan sonra uzadim. Okadarki anormal bi hava vardi.

O senesi meydanda ts club tiri vardi. Son bi care onu deniyek dedik. Ordaki calisanlarda cennetten inmis gibiydiler. Neseli,bisey sorunca hemen yardim,cevap falan filan.
Ne lazimsa topladik cikdik.
Eger hala ayniysa tiri tavsiye ederim.

Ayni seyi forumda bi donercinin kasasinda duran bi kizcagazdan gordum. Insanliktan nefret ettim. Yuzune bakmaya,konusmaya tenezzul etmeyen biseydi.
hele bi parmak hareketi vardi. kac para sorunca kasanin tepesinde yazan sayiyi parmakla uzerine tik tik vurarak gostermesi. Yanlis gezegendemiyim diye kendimden huylandim.

Gürkan Asma
14.08.2017, 15:32
Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar: "Bu olayın azmettiricisi, maç içinde sert oynama talimatı veren Ersun Yanal’ın ta kendisidir."

Ne boş konuşuyo şunlar ya.

murat
14.08.2017, 15:37
Bu mac cok sacma isler oldu. Nerdeyse takimin hepsi cok formsuzdu heycandanmi yoksa sacma sapan bir sekilde devamli zorlayarak defanstan pasla cikmaya calistigimizdanmi bilmem ama bu futbolcularin hicbiri bukadar kotu degiller. Ayrica Okay belki iyi degildi ama Okay cok cok iyi bir futbolcu biraz insafli olun!

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

Ogün YAZICI
14.08.2017, 15:39
Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar: "Bu olayın azmettiricisi, maç içinde sert oynama talimatı veren Ersun Yanal’ın ta kendisidir."

Bunlar omuzlarda fb'ye uğurlanan aykut'un bıraktığı tohumlar işte.Geçen sene Avni Aker'de 90+5'te yedikleri golünü acısını aykut çıkaramamıştı bugün de bu...

İlk iki paragraf, bugüne dek senden okuduğum en ama en rasyonel değerlendirme...

1 ayda yediğim 2 ceza atık duygularla ve şahıslarla değilde; daha rasyonel ifadelerle ve analizlerle bulunmam gerektiğini hissettirdi.Eyvallah

Oğuzhan Fidan
14.08.2017, 15:49
sonuna kadar sahip çıkın destek olun yermeyin övün motive edin tesislere gidin herşeyi yapın henüz yolun başındayız ve 3 puanla başladık.kupalar kazanmamak için hiçbir sebep yok dandik ligin kaliteli takımıyız.

alptug_kd
14.08.2017, 16:00
Maçın kazanmak her şeye rağmen güzel. Burak Yılmaz'ın harika başlaması kendi adına çok iyi oldu. Taraftarın aklında da onunla ilgili bir soru işareti böylece kalmadı. Ancak hataları da görmek lazım.

Burada arkadaşlar bahsetmiş zaten. Bence en önemli hata Olcay'ı sola, Bongonda'yı sağa çekmekti. Bizim geçen sene oyunu nasıl başlattığımız belli. Pereira-Olcay-Yusuf sağ tarafta üçgeni kuruyor ve takımı hücuma çıkartıyordu. Hoca anlamsız bir şekilde bu üçgenin bir ayağını diğer kanatta oynattı. Takımda işleyen sistemi bozmamalıyız. Bunu biz gördüğümüze göre inş Ersun hoca da görmüştür. Haftaya Olcay'ı sağa çekecektir umarım.

Bir de neden panik halinde tempo yaptık bilmiyorum. Topu alan ileri koşuyor ya da ileri şişiriyor. 5.dk'da başladık maç sonuna kadar böyle oynadık. Tempoyu doğru anlarda ve belli aralıklarla yapmalıyız ki maç sonuna kadar diri kalabilelim.

Fener maçını iple çekiyorum. Bu defa yüzümüz gülsün :o

Doğukan Uçan
14.08.2017, 16:23
perreira ve durica kırmızı kart görmeliydi, + bizim de verilmeyen 1 penaltımız var

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 16:53
Dün Medikal Park'taki taraftar muhteşemdi. Tıpkı o efsane yıllardaki gibi, rakibi boğdu uğultusuyla, haksızlığa karşı bastı ıslığı 30.000 sevdalı
Ne dedi maçtan sonra kral; Tribünler 2010-2011 sezonundaki gibiydi dedi
Hep böyle devam TS sevdalıları
TS taraftarıyla bütünleştiğinde rakip kim olursa olsun yener

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 16:54
perreira ve durica kırmızı kart görmeliydi, + bizim de verilmeyen 1 penaltımız var

İşte bu
Kazanmak için her yolu mübah görmeyen, haksız kazancı içine sindiremeyen gerçek taraftar

BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI

HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2017, 17:00
sonuna kadar sahip çıkın destek olun yermeyin övün motive edin tesislere gidin herşeyi yapın henüz yolun başındayız ve 3 puanla başladık.kupalar kazanmamak için hiçbir sebep yok dandik ligin kaliteli takımıyız.

Nedendir bilmiyorum dün 90+6 tabelası gösterildiği andan itibaren biz bu maçı alacağız dedim, içime doğdu galiba
90+2'de Olcay'ın yaptığı ortayı 2 Konyalı'nın ıskalaması, topun kralın önüne düşmesi ve tertemiz vuruşunun gol olması sonucu sevinçten gol diye çıldırdım.
Oğlum karşımda PC'de müzik dinliyordu ve kedimiz yan koltukta uyuyordu. İkisi de korkudan sıçradılar.
Allah'ım bu güzel anları Trabzonspor sevdalılarına sürekli yaşat, şükürler olsun sana iyi başladık
Ola ki 20 yıl sonra Kadıköy'ü bir daha fethedersek Trabzon sokaklarını ve dünyadaki tüm TS sevdalılarının halini düşünemiyorum. (Hakemler katletmezse, çünkü medya dünkü kırmızı kart olayına yüklendiği için endişeliyim)

Şanlı SanMarino
14.08.2017, 17:07
Eveeeet,

Gece boyunca kendimi yırttığım senaryo gerçekleşiyor.

Maalesef birçok Trabzonspor taraftarı gerçekleştirilen algı operasyonunun esiri oldu.

Emin olun dert ne konya takımı, ne sakatlanan oyuncu, ne de dünki maçın neticesi.

Haftaya şikespor yine hiç oynamadan 3 puan almak istiyor. Bunu görmeyen 10-11'de de şike yok diyordur muhtemelen.

Hem son maçtan sonra, hem de ilk maçtan sonra olanlar çok normal değil.

Dün oynanan maçta Bjk'nin 2 kırmızı 1 de bedava penaltısı hiç konuşulmuyor. Tek gündem Trabzonspor.

Dikkat edin. rizeli şikesever kişileri kim kışkırttıysa konyalıları da onlar kışkırtıyor. Pimi çekenler belli.

exelans_25
14.08.2017, 17:58
Allah mutlu mesut etsin. Benimde düğünüm 1 Ekimde. Beşiktaş maçına denk geliyormuş şanssızlığın böylesi umarım maçı cumartesine koyarlar :D

:)eyvallah sagolasin insallah denk gelmez

Oğuzhan Fidan
14.08.2017, 18:01
Nedendir bilmiyorum dün 90+6 tabelası gösterildiği andan itibaren biz bu maçı alacağız dedim, içime doğdu galiba
90+2'de Olcay'ın yaptığı ortayı 2 Konyalı'nın ıskalaması, topun kralın önüne düşmesi ve tertemiz vuruşunun gol olması sonucu sevinçten gol diye çıldırdım.
Oğlum karşımda PC'de müzik dinliyordu ve kedimiz yan koltukta uyuyordu. İkisi de korkudan sıçradılar.
Allah'ım bu güzel anları Trabzonspor sevdalılarına sürekli yaşat, şükürler olsun sana iyi başladık
Ola ki 20 yıl sonra Kadıköy'ü bir daha fethedersek Trabzon sokaklarını ve dünyadaki tüm TS sevdalılarının halini düşünemiyorum. (Hakemler katletmezse, çünkü medya dünkü kırmızı kart olayına yüklendiği için endişeliyim)

aynen abi :)

artvinli_mert
14.08.2017, 18:05
Elinde maçın tamamı olan atabilir mi özelden ... Bir önceki link sınırlama almış..

yenimakale
14.08.2017, 18:13
Yusuf Erdoğan anca kralın soytarısı olur zaten. Futbolla alakası yok.

kongre üyesi sıfatı yazıyor profilinizde, bizim futbolcumuza, kendi futbolcumuza hakaret ediyorsunuz. hoş bir şey değil. eleştirin tamamda bu gömme nedir? oda insan, senden yaşı küçüktür belkide. bu sayfada girip belki kimin hakkında ne denmiş bakıyordur. yanlış bir davranış sergiliyorsunuz. sizin örnek olmanız lazım.

artvints
14.08.2017, 18:13
Elinde maçın tamamı olan atabilir mi özelden ... Bir önceki link sınırlama almış..

Özelden atmasin başliğa koysun biz de indirelim.

Karmam
14.08.2017, 18:19
Yıllardır uğradığımız hiçbir haksızlığa çıtını çıkarmayan Konyaspor camiası bir anda adalet bekçisi kesildi.

Enaldo61
14.08.2017, 18:21
Özeti bir daha izledim de bu Perreira'ya laf eden karşısında beni bulur.

titanic
14.08.2017, 18:26

şu insanlar da kulüp yönetiyor hayret verici bir olay;
kırmızı kart görde maçın hemen ortasında yenilelim moralimiz bozulsun, böyle bir talimat olabilir mi? Bu şekilde saçmalayan bir insan bir kulübün yöneticisi olabilir mi? Evet üzücü bir olay, evet Konya bu saaatten sonra eskisi gibi oynayamaz ama futbolun içinde her şey var, bunu kabullenemeyen bir anlayış olabilir mi?

Enaldo61
14.08.2017, 18:26
Beyler şu camiayı kaale alıp dediklerini paylaşmayın ya. Şikecilerin köpeği bunlar. Emin olun bunlar yine bir olup önümüzü kesmeye kalkacaklar. Lütfen kendi takımımıza, futbolcumuza sahip çıkalım.

Mücahit Tüfekçi
14.08.2017, 18:31
Dün maçtaki atmosfer herşeye değerdi 2010daki gibiydi, tüm tribün coşkulu,istekli, inançlı. 2 goldede yanımdaki tanımadığım renkdaşımla istemsiz birbirimize sarılıp gollere sevindik . Bizi kışkırtmaya daha dünden başladılar bu oyunlara gelmeden başkan ve hocaya güvenerek bu sezonu iyi yerlerde bitirebiliriz, ancak stad daima böyle olmalı şampiyonlar ligi istiyorsak. Bunda gurbetçilerimizin çok büyük desteği var inşallah onlar gittikten sonrada stadı böyle dolu görürüz. Son olarakta tek boş tribün VIP bölümüydü doğu alt tribünden tek farkı koltuklarının rahatlığı olan kenar VIP bölümlerinin fiyatları düşürülmeli yoksa böyle boş görmeye alışırız oraları..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

juliant
14.08.2017, 18:33
bu oyun tarzi icin kadro genis olmali tekmeler havada ucusuyo kemik sesleri geliyodu ilk yari

Samet Yildirim
14.08.2017, 18:34
3 Puan herzaman güzel

sezai
14.08.2017, 18:37

kardeş acaba başka yere upload yapabilir misin?

erenslash
14.08.2017, 19:23
akıl oyunlarıyla maç alma devri bitti yemezle ronu ama şu gerçek takımımızda sağlam eksikler var onları tamamlarsak bizi durduramazlar ne oldu fb zenith olayı burak gene iki tane çaktı konyaya.engel olamadı.psikolojik olarak artık yıkamazlar.anca sinirleniriz hea der geçeriz ama asıl görmemiz gereken büyük resim şu sen eksik bölgelerine a kalite transferleri yetiştir hatta fb maçı öncesi gerisi hikaye algı malgı halt etmiş kadronu kim durdurabilir nereye kadar kadrondaki stope rve ortasaha eksikleirni sağlam a aklite adamlarla gide rbak bakalım kim durduruyor seni alayını ezeriz fb hakemi bile satın alsa senin kadron kaliteliyse anca bir yere kadar durdurur konyaya koyduk geçtik yapılan fauller ayak basma etik olarak yanlış bunu da fırsata çevirip fenerin ekmeğine yağ sürmeleri o da yanlış fb 3 puanı masada almak istiyor futbol kasabı ceza alsınmış cezasını zaten yönetimimiz verir taraftar da verir uyarırız size kalmadı konya bu konyaya burak sağlam çaktı o yüzden içinden çıkaramıyorlar ağlıyorlar çifte standart konyaya da yapıldı penaltımız verilmedi yusufun sarısı haksız o yüzden o konuda konyanın konuşmaya hakkı yok
Eveeeet,

Gece boyunca kendimi yırttığım senaryo gerçekleşiyor.

Maalesef birçok Trabzonspor taraftarı gerçekleştirilen algı operasyonunun esiri oldu.

Emin olun dert ne konya takımı, ne sakatlanan oyuncu, ne de dünki maçın neticesi.

Haftaya şikespor yine hiç oynamadan 3 puan almak istiyor. Bunu görmeyen 10-11'de de şike yok diyordur muhtemelen.

Hem son maçtan sonra, hem de ilk maçtan sonra olanlar çok normal değil.

Dün oynanan maçta Bjk'nin 2 kırmızı 1 de bedava penaltısı hiç konuşulmuyor. Tek gündem Trabzonspor.

Dikkat edin. rizeli şikesever kişileri kim kışkırttıysa konyalıları da onlar kışkırtıyor. Pimi çekenler belli.

B.Yiğit
14.08.2017, 19:37
Kesinlikle sosa tarzı 10 numara ve serdar tarzı oyunu iyi kuran stoper gerek. Bu yedek klübesi kalitesiyle şampiyonluk yarışı içinde olamayız. Bu iki transfer yapılırsa yedek klübesi de güçlenecek.

memozcan
14.08.2017, 20:11
konya maçında orta sahada okay oynarsa traore ve fofana yıldız olurlar.. onun yerine daha hızlı olan onazi oynamalı.. yine uğurun yerine medjani oynarsa hızlı çıkışlarına karşı daha iyi savunuruz..
maçtan çok önce bunu yazmışım.. şaşırtmadı sağolsun okay.. onazinin satılmasına bu yüzden karşıyım..

sulo61gun
14.08.2017, 20:17
maçın tamamı için link bekliyoruz arkadaşlar

~UniCef~
14.08.2017, 20:45
Sen kimsin ki TS teknik direktörüne laf atiyorsun. Haddini bil Konyaspor baskani.

ozturk
14.08.2017, 20:56
Durica adam gibi adam oldugundan kesinlikle kasit yoktur zaten. Bos yere ortami germenin alemi yok.

ozturk
14.08.2017, 21:04
3 puan muhtesem bir baslangic oldu. Burak,Theo, Kucka, Durica iyi futbollariyla one çıkan oyuncular oldu. Keske Durica nin yasi biraz daha genc olsaydi

Alper Beyazay
14.08.2017, 21:45
Okay'ın hatası neyse de hatadan sonra adamın hiç umrunda bile olmadı döndü direk yerine geçti..

oğuzhan can
14.08.2017, 22:21
Okay ciksin tuttugu takimi aciklasin. Imza atti bin pisman. Yuzu gulmuyor o gunden beri. Hangi kazandigimiz mactan sonra tum takim sevinirken o forma pesinde kostuysa gitsin o takima.

61Firtinasi61
14.08.2017, 23:23
Sizinle paylasmak istiyorum. Allah nasip etti. Insallah birdaha nasip eder. Ilk di be insallah birdaha gelebilirim insallah...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170814/812f24d04bcec3198ccfdec0cdf8ecb7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170814/e451ab769af692121ebcfa9a98022b3d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170814/78f6faffb5c9b3c1e1ead3a0cf1abeac.jpg

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Varlıbaş61
14.08.2017, 23:42
twitter'da 1989'da yesic'in rıdvan'i sakatladigi pozisyon üzerinden algı yapıyor şikeciler biz de burda hala yok o kırmızı kart bu kırmızı kart diyelim. amaç belli bu haftaki maçı oynamadan kazanmak. alet olmayalım beyler. San marino nikli hemşerime katılıyorum yüzde yüz ..

Şanlı SanMarino
15.08.2017, 01:26
twitter'da 1989'da yesic'in rıdvan'i sakatladigi pozisyon üzerinden algı yapıyor şikeciler biz de burda hala yok o kırmızı kart bu kırmızı kart diyelim. amaç belli bu haftaki maçı oynamadan kazanmak. alet olmayalım beyler. San marino nikli hemşerime katılıyorum yüzde yüz ..

Dün gece defalarca mesaj atarak dikkat çekmeye çalıştım. Senaryo hep aynı, figüranlar farklı. Sanırım 20-30 defa yaşadık bunu.

Ayrıca lütfen twitter kullanan arkadaşlar Bülent Şirin ağabeyin bugün yazdıkları 82 sezon hatıralarına bir baksın.

Sefer A.
15.08.2017, 02:49
Bilmiyordum bunu.. Okan bizden birisi.. Ergün penbe gibi de trabzonsporludur..
yok yau habularun neresi Trabzonsporli =)

cakalkerem
15.08.2017, 08:30
kesinlikle alınmasına karşı çıktığım hiç istemediğim Burak'ın gol atması beni utandırdı..Allah daim eder de bizde utanırız inşallah....
Takıma gelince orta sahamız çok donuktu...Kuçka çıkardığı toğ dışında oyunda yok gibiydi..Olcay verimsizdi..koca orsa saha Yusuf'a kalmış oda bir yere kadar...
Okay dan beklenmeyecek hataydı..
Ama herşeye ragmen 3 puanla başlamak güzel

demir
15.08.2017, 10:56
abartmayı ne kadar sevıyorsunuz :) smezyek ın ayagı kırıldıgında bukadar konusmadınız...her oyuncunun sakatlanma olasılıgı vardır o ankı atmosfer konsantrasyon bir cok seye gebe olabılır azıcık oyuncunuza sahıp cıkın yahu.. adamlar saha ortasına cukur kazan oyuncularına sahıp cıkıyor sız ılk fırsatta kendı oyuncularınıza saldırıyorsunuz... sakatlanmıssa sakatlanmıs yapacak bısey yok ilk ayagı kırılan oyuncu o degıl sonda olmayacak...

titanic
15.08.2017, 11:03
Öyle bir hale getiriyoruz ki olayı;
olay herkesn gozlerı önunde cereyan etti, kasıtlı ya da değil futbolun içinde olan bir olay, kırmızı alsa ne olur almasa ne olur bu hakemın takdırınde olan bır durum kasıt görmemıs o da bızler gıbı ,ben de kasti olduğunu düşünmüyorum, Olsa da kırmızı kartı hak ediyor derdım hepsi bu
Başkan çıkmış özür dilemiş
Futbolcu çıkmış özrünü dilemiş,
Daha ne uzattılıyor bu konu anlamıs değilim
İyi ki kırılmış dedirtene kadar oynayacaklar kulubun uzerine, gaza gelmeyelim bizim için konu dilenen özürle kapanmıştır. O özür de hata değil nezaket gereğidir

only ts
15.08.2017, 11:55
Erzurum sana ne yaptı nedir bu nefretin sebebi nedir.

valla anlatirdim ama canim sıkılmasın bosver..

sezai
15.08.2017, 13:51
Maçın 90 dk hali kimsede yok mu?

Ozan Yılmaz
15.08.2017, 16:53
Maçın 90 dk hali kimsede yok mu?

Özelden atmasin başliğa koysun biz de indirelim.

kardeş acaba başka yere upload yapabilir misin?

maçın tamamı için link bekliyoruz arkadaşlar

Yüksek indirme trafiğinden dolayı 'Trabzonspor - Konyaspor.ts' adlı dosyaya olan erişim sınırlandı.

yalan olmuş arşiv
Dev Hizmet ;)

https://uptobox.com/a76zadd2sd75

sezai
15.08.2017, 17:43
eyvallah kardeş :)

İlkhan
15.08.2017, 18:04
Şöyle bi göz gezdirdim de, kötü görünmemizin yegane sebebi konya'nın fiziksel kuvvetinin oluşuymuş. Yıkılmıyorlar. Bayaa diri ve sağlam.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gürkan Asma
15.08.2017, 21:21
Ne pfdk sı ya naptık şu maçta biz ??

DeAgLeMaNyAq
16.08.2017, 01:12
okan buruk ta yanılmıyorsam bir trabzonspor maçında ayağını kırıp sakatlamıştı.sene 90 ların başları Soner di galiba sebep olan oyuncu da
Bunlar futbolun içinde olan olaylar istenmese de olağan işin doğasında var
Geçmiş olsun cabucak dönsün insallah.

Erman Hoca iki gün boyunca Durica kırmızı görmediği için ortalığı yıktı ama benzer duruma sizin de örneğini verdiğiniz maçta kendisi düşmüştü. Soner, Okan'ın ayağını kırdığında sadece sarı görmüştü...

wNEBtP7AKmI

only ts
16.08.2017, 04:50
Durica fener macinda birseyler yapabilir..Giuliano jubilesini yapabilir bu macla.

titanic
16.08.2017, 09:27
Durica fener macinda birseyler yapabilir..Giuliano jubilesini yapabilir bu macla.

sakin oynasın da yeter bize, giuliano balon etkisi yapacak, çok iş yapmayacak bence,matah birsey olsa zenıt yollamaz iddasız bir takım mı zenit

only ts
16.08.2017, 10:57
Barcelona iddiasiz takimmi, neden yolladi neymari diyecem sozlesmesinde madde varmis 222euro :D

titanic
16.08.2017, 11:03
Barcelona iddiasiz takimmi, neden yolladi neymari diyecem sozlesmesinde madde varmis 222euro :D

Barcelona iyi yaptı keşke bizde de öyle bir adam olsaydı satsaydık helal olsun :) parasına yabancı bır takımı komple alırdık

Bilâl ÇOBAN
16.08.2017, 17:26
14156

14157

Ahmet Almacı
18.08.2017, 14:27
pfdk sonuçlanmadı mı ?

Ozan Yılmaz
18.08.2017, 14:29
pfdk sonuçlanmadı mı ?

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 13.08.2017 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - ATİKER KONYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Ahmet Almacı
18.08.2017, 14:30
TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 13.08.2017 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - ATİKER KONYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Eyvallah ucuz yırtmışız

Ozan Yılmaz
18.08.2017, 15:05
Eyvallah ucuz yırtmışız

Bir de sene sonu toplamına bak ne kadar pahalıya patlayacak bunlar bize

Ahmet Almacı
18.08.2017, 15:19
Bir de sene sonu toplamına bak ne kadar pahalıya patlayacak bunlar bize
O zaten su götürmez bir gerçek geçen sene en çok para cezası alan bizdik yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene iç saha maçlarında çok almayız ama deplasman maçlarında verip veriştirirler

Çağdaş DENİZ
18.08.2017, 16:41
Sahaya çekirdek atıldı gol yedigimizde
Ondan 15.000 tl ceza yedik
Kaç defa atmayın diyoruz dinletemiyoruz
Atan kişi ödesin şimdi 15.000 i

CaptanBarbosa
19.08.2017, 14:38
Rüyamda bu maçı 0-2 kaybetmiştik. Çok da kötü bir oyunla hem de. Umarım tersi çıkar.

Fb maçını gördün mü rüyanda [emoji16]

Emirhan Uludüz
22.08.2017, 01:44
En büyük yalakalardan biri daha bylocktan gözaltına alınmış. Konyaspor başkanı. Şimdi bu Konyanın taraftar grubu tam akp Türkiyesi kafasında ancak başkanı diğer akplilerden farklı olarak hem eski hem yeni fetöcü olduğu ortaya çıktıysa Konyaspor'un bu sene ligdeki durumu ne olur?