Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 33.Hafta l şikebahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Halısahada daha düzenli top oynanıyor be!
Yiğit SARI
27.05.2017, 19:35
Ulan hiç kimse mi yok şu Bero denen herifin yerine oynayacak. Adam Okay'ın yanına gelmiyor ki ilerde forvetin orda duruyor orta saha bomboş kalıyor. Aytaç girsin en azından bir şeyler yapmaya çalışır herif. Her ne kadar kötü futbolcu olsa da.
Şuan sahada diziliş namına bir şey yok damdoy orta sahada takılıyor.
bu onur her fener maçında mal mal goller yiyor topu bıraksa zaten top dışarı çıkacak birde yusuf yazıcı diyen arkadaşlar bu maçta iyice anlamışlardır yusuf yazıcı şuan bu takımda 10 numara oynayacak adam değil eğer hedef şampiyonluk olacaksa bero castıllo yusuf olcay damdoy bunlatla olmaz.
Bero çok kötü. Stoperler pas yapamıyorl
grandmaster
27.05.2017, 19:35
12912
gol ofsayt
Gümüshane
27.05.2017, 19:36
Furbol fakiri matus bero
Enaldo61
Ersun Yanal sahaya ne diye sürmüş bu takımı merak ediyorum.
jairzinho
yusuf erdoğanın suçu ne aga.bero ya süre veriliyor.kıytırık slovakya liginden gelip 1300 dakika süre veriliyor ama yusuf erdoğan ve a.ömür yedeğe mahkum .akıl alır gibi değil
Rabbim sen bizim orucumuzu kabul eyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yorumsuz6117
Reziliz diyecek bişey yok Okay bile sahada yok..
UĞUR DURTAŞ
aylardır oynamayab emenike yi durduramıyoruz
yazıklar olsun.
Yiğit SARI
bu onur her fener maçında mal mal goller yiyor topu bıraksa zaten top dışarı çıkacak birde yusuf yazıcı diyen arkadaşlar bu maçta iyice anlamışlardır yusuf yazıcı şuan bu takımda 10 numara oynayacak adam değil eğer hedef şampiyonluk olacaksa bero castıllo yusuf olcay damdoy bunlatla olmaz.
Abi şu maça bakarsak takımı tamamen kapatmamız lazım niye böyle aşırı yorumlar yapıyorsunuz? Bir durun yahu.
kadro tercihleri yanlış ts son 4 haftanın en kötü oyununu oynuyor 2 pas üst üste yapamıyoruz.
tturkmen
27.05.2017, 19:37
Adamlar şu rezil halleriyle bile bizle ...ak geçiyorlar. Birde ikinci yarının en çok puan alan takımıymış geçin bu işleri.
Murathan
Harika bir oyun harika bir takım.
harika çalışılmış harikaaa
Bizim takim neden ayakta duramiyor?
Alper Beyazay
Castillo beyfendi de Rodallega olduğunda farklı oynuyor olmadığında farklı oynuyor. Sokarım böyle işe.
Yusuf BALCI
27.05.2017, 19:39
bu ofsayt pozisyonunu hiç bir hakem atlamaz. bilerek vermedi bence.
M. Fatih ALEMDAR
Gol de 3 tane fahiş hata var
Faul faul degil
Olmayan faul yerinden kullanilmadi
Ve gol vurusu ofsat
Yuhh arkadas
Orucumuz sakata gelecek bunlar yüzünden ya ulan bir maç oynayacaksınız bir maç
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tturkmen
Peki hocam bir şey soracağım. Sen defans oyuncusu olsan, karşında sabit oynayan hantal ve bitiriciliği yoklar da bir adama karşı oynamak mı istersin ? Yoksa , defansın arkasına koşu yapmaya çalışan , hareketli ve bitiriciliği fena olmayan bir adama karşı mı oynamak istersin ?
Al birini vur ötekine çok bir fark yok.
artvints
27.05.2017, 19:40
önce bir pas yapmayı öğrenelim sonra oluruz şampiyon.
Ersun hoca iyi oynadığımız zaman nasıl senin eserinse haftalardır bu köyü oyunda garip usrarlarında senin başarısızlığın
tanjugunduz
bizim oyuncular çoktan tatile.girmis yazık yazık başkanda maça gidiyor futbolcular az gayret edin be.
O ruh geri gelecek
shagrath61
Al birini vur ötekine çok bir fark yok.
Ndoye 40. Dakikaya kadar nerede, var mı saha da? Böyle diyerek bir şeylerin olmadığını görmezden gelemeyiz.
zafercalikoglu
Yine sezonun en iyi futbolunu bize karşı oynuyorlar.
Yok kardeş sezonun en mal topunu biz oynuyoruz şu anda , takım kafasında ligi bitirmiş ,,,
savas avci
Tek kelimeyle rezalet
UĞUR DURTAŞ
mas?
2 aydır oynamıyor
seneye böyle olacaksa
arayışlar başlasın bence
Emre EFENDİOGLU
Golden önce hakem şurada kullanacaksın diyor, adam 3 metre öteden kullanıyor hakem durdurmuyor. Sonra 1 metre ofsayt ile de golü yiyoruz.
shagrath61
Durica' ya hantal diyenler izlesin emenikenin karşısında savunmamızı.
Gol de 3 tane fahiş hata var
Faul faul degil
Olmayan faul yerinden kullanilmadi
Ve gol vurusu ofsat
Yuhh arkadas
ve bütün forum hakemi saunuyor
Mas milli takıma gitti, gidiş o gidiş.. Haftalardır sahada yok resmen...
erolizmts
27.05.2017, 19:42
Hem hoca hem takım ligi bitirmiş. 3'e 1 gidilen kontra atakta dahi başarılı olamadık.
Atılan ofsayt gole itiraz eden futbolcu olmadı. Bero gibi yetenek fakiri adamdan ne bekleniyor anlamadım.
N'doye denen kazmanın oynatılmasına ise hiç girmiyorum. Artık bunda bildiğin art niyet var.
Fenerbahçe bize karşı süper oynuyor diye birşey de yok. Bizim takım iki pas yapamayacak kadar bitmiş.
Umarım ikinci yarı bu yazdıklarımızı bize yedirirler.
Gümüshane
Beromusun nesin defol git
myildirim77
Kalecinin kurtardığı toplar ofsayt olmuyor mu kural mı değişti nedir bu? 1 metreden fazla ofsayt
Numan Yerlikaya
Yusuf şu beynini bi şut çekmeye endeksleme etrafına bak
AYYILDIZ
Bero ve Olcay çıkmalı.
UĞUR DURTAŞ
hocam ilk geldiği günde söyledim bugünde
bero futbolcu değil
Alper Beyazay
Ya Bero sövcem artık
Bilal Karadeniz
Şu olcay da bjkli Topçularla takıldigi kadar macada odaklansin bi zahmet
Enaldo61
Şu maçın ilk yarıdaki 3-0 lık maçtan farkı var mı?
Sefaenes
Allah dan uzun zamandır bakmıyorum futbolda daha önemli meseleler var ama biz bu kafala seneye de ne avrupa için oynar nede şampiyonluk için. Bizimkiler anca medya üzerinde verip sabir isterler
shagrath61
27.05.2017, 19:43
mas?
2 aydır oynamıyor
seneye böyle olacaksa
arayışlar başlasın bence
Önündeki adam sıfır yardım ile oynayacaksa bencede gitsin. Adama yazık günah.
Fatih Çelik
27.05.2017, 19:43
Olcay Bero N'Doye Medjani gönderilmeli Yazıcı da kızağa çekilmeli. Ersun'u da uyarsınlar bu takım onun keyfine emanet edilmeyecek kadar büyük; ya farkına varsın ya def olsun.
ataullah-ı sani
27.05.2017, 19:44
Takımı sürantrene eden bir teknik direktör, her maçtan sonra 2 gün izin yapan takım, yemin ederim bölgesel lig takımından farkımız yok
Enaldo61
27.05.2017, 19:45
Şu oynadığımız futbolu başka takım oynasa prim almış deriz var ya. Kaç haftadır aynı saçmalık.
Cagdas Topal
27.05.2017, 19:45
Damdoyun vurusa bak ya [emoji23]
At artık onu Ndoye kalenin dibinden penaltıdan kolay ya at artık atttttttttttttttttttttt
AYYILDIZ
27.05.2017, 19:46
Bunu atamayan adam oynatılır mı ya. Rodellega'yı neden aldık.
melihergun
Ulan yuh be yuh
UĞUR DURTAŞ
kalecinin üzerine vuruyor
sığır.
shagrath61
Ya arkadaş bir şutu köşeye at artık be.. castillo sende git , ne b.. yersen ye. Bu kadar laubali oynanmaz.
yorumsuz6117
Müthiş kurtarışmış .. lan üstüne vuruyo şerefsiz..
Takım eski hüviyetine büründü maalesef. Üç ay boyunca ağzımıza bir tutam bal çaldılar o kadar.
Bunu atamayan adam oynatılır mı ya. Rodellega'yı neden aldık.
rodallega şunun 10 katını kaçırdı
tanjugunduz
27.05.2017, 19:47
ikinci yarıya değişiklikle başlamalı hoca sonra taraftar baskı yaptı oluyor memnunsa bu oyundan devam etsin
O ruh geri gelecek
Medjani Medjani Emenike'yi tutamayan Medjani.
Kemal Öztel
Olcay çok kötü ne hücumda ne savunmada bir tane olumlu hareketi yok umarım ikinci yarı daha iyi bir performans gösterir..
Castillo öyle böyle topu ayağına aldığında heyecanlandığım tek oyuncu
Alper Beyazay
N'Doye bu kadar boşa zorlamaya gerek yok. Köşelere falan vurmaz topa bakar ve vurur nereye giderse. N'Doye budur. Golcü değildir, iyi niyetli bir futbolcudur sadece.
artvints
27.05.2017, 19:48
çocuk atmaz öyle şut, cansız futbolcuyu da hiç sevmiyorum. sarhoş gibi, çim uzunmuş gibi futbol oynuyorlar. daha bir tane iyi kontrol ve pas göremedim. korkmaktan top oynamaya sıra gelmedi.
AYYILDIZ
Yusuf-Olcay
Zeki-Bero değişikliği olmalı.
semiko61
Bırakın abi takımda tek izlemek istedigim adam Castillo. Bitane sağ da biri olsa bunun gibi daha iyi oynarız olcay nedir ya
Muhammet_61
Damdoy karşı karşıya kalınca nedense hiç heyecanlamayan bir tek ben miyim?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yusuf yazıcı geziyor sahada çıksın forvet girsin bari. gerçi forvetlerde kalas ama.
Yiğit SARI
Doy iyi döndü de rasgele vurunmaz topa be abi bi bak karşına çok müsaitsin. Perreira bi de Castillo biraz oynamayı çalışıyorlar gibi geldi bana. Böylesine işleyen bi takımın bu şekilde bozulmasını ben avrupa hedefinin ötelenmesi ve sezonun kafada bitmesi dışında başka bir şeye yoramıyorum. Bence de takım her maçı aynı ciddiyetle oynamalı ama böyle de bi gerçek var.
Sizse nasıl yorumlar amanın amanın.
Ahmet Aksu
rezil bir ilk yarı..
gerçekten fener kötü biz ondan daha kötüyüz..
iki pas yapınca pozisyona giriyoruz ama son 3-4 dk akıllarına geldi..
Fatih Çelik
Medjani Medjani Emenike'yi tutamayan Medjani.
Onur maçın içine soktu bu da yıldız yaptı.
kanterts
Ndoye den müthis bir gol vurusu. Cok karakterli Adam ya kalsin. Onur da Adam gibi adam kalsin. Bero da cok yetenekli.
2.yarı rodellega damdoy değişikliğiyle maçı çiverme ihtimalimiz çok yüksek. derken ezan okunmaya başladı hayırlı ihtarlar herkese
Oğuzhan Fidan
anlamıyorum milyon yuroluk futbolcusun dönüp üstüne vurmayı nasıl beceriyosun ? halısahada biçok kişi bu golü atar ha dyeceksiniz orası başka o zaman çok klasmanı yüksek futtbolcu gerekli bu takıma.. topu getirmede çok iyiyiz aslında ama şut çektirmiyolar delici yok takımda bi kere deldik onuda döndü 7.32lik kalede üstüne vurdu damdoy.
Nihat Güneş
27.05.2017, 19:49
Topun hizi 5 km filandi herhalde Allahindan bul Dan doy.
Uğur Demircioğlu
Şikeciler ofsayttan gol attı yine. Hep aynı senaryo.
Ogün YAZICI
bu futbolcular haftaiçi kaç gün çalıştı ?
ersun yanal evlendiğinden beri 2 ayda sadece 2 galibiyetimiz var.balayı bitmedi mi beyefendinin.
Ben ekran başında ağzım açık izlerken bu sakinliğin ile Allah'ından bul ersun.
Fenerbahçe'yi daha kötü bulamazsın daha saçma bir kadro ile bulamazsın
Uzaklaştırdıkları her top 5'e 4 falan geldiler.
atlantis
Rodella girsin bu nedir ya
yorumsuz6117
2. yarıda ki en kötü oyundu.. Bero , Castillo falan çoluk çocuk başka bişey değil..
Mert Acar
Maalasef sezon başı transferleri bitik ..
bu futbolcular haftaiçi kaç gün çalıştı ?
ersun yanal evlendiğinden beri 2 ayda sadece 2 galibiyetimiz var.balayı bitmedi mi beyefendinin.
Ben ekran başında ağzım açık izlerken bu sakinliğin ile Allah'ından bul ersun.
Fenerbahçe'yi daha kötü bulamazsın daha saçma bir kadro ile bulamazsın
Uzaklaştırdıkları her top 5'e 4 falan geldiler.
Güzel kalpli N'Doye'u nasıl buldun.
ilelebeTS
27.05.2017, 19:50
45 dk. ne oynadık anlamadım. Futbolcular değil de ruhları dolaşıyor sanki sahada. Zaten hakemleri söylemeye gerek yok, her zamanki gibi görevlerini yerine getirdiler.
Fatih Çelik
27.05.2017, 19:50
N'Doye bu kalibresi bu kadar.
Rodella girsin bu nedir ya
o girse ne olacak oda ayrı bir kalas.
orta sahaya hareket lazım yazıcı çıkıp rode alınım doye bi klik geri çekilebilir.
Futboldan soğuttular beni resmen.Allahım bize bir gün akıllı futbolcu gelmeyecek mi.
Kısa ve net paslar veren adamları izleyemeyecek miyiz?
Bize kader ne zaman gülecek?
Bezdum ya. Bir seviniyorsak yüz sinir oluyoruz.
Uğur Demircioğlu
27.05.2017, 19:51
Bero- Rodallega değişikliği yapması lazım.
Alper Beyazay
Bero out Xeki in.
Uğur Kalyoncu
Ya yenilmek sıkıntı degil ama böyle Onursuz Şerefsiz Haysiyetsiz bir oyunla sahada yürüyen topcularla olunca insan kahroluyor.
Haram zikkim olsun aldıkları para..
Hoca sana da yaziklar..Ndoye sevsin lan seni..
UĞUR DURTAŞ
ulan ersun gerdikçe geriyorsun bizi
çıkar şu
bero yu
kimi alırsan al ulan
zekiyi al
akbaşı al
aytaçı al
ama şu beceriksiz ağır kanı gibi adamı çıkar
KafalArda lig bitmiş
Gol ofsayt mi değil mi
Şikecileri bu kadar kötü bir dönemlerinde yakalayamazdık..Leş gibi oynadık leş gibi oynayan bir takıma karşı..Tek fark Onur'un hatasından gelen goldü..Yazık vallahi yazık..Koskoca bir ilk yarıyı bir pozisyon ve bir şutla kapattık.Orta sahada Onazi'nin eksikliğini çok fazla hissettik gibime geliyor..
Hocanın bişeler yapması lazım, bir hafta boyunca ne yapmışlar ne çalışmışlar anlaşılır gibi değil,sağ bek hasan ali var adamın üzerine bir kere bile gidememişsin.rezillik başka bişey değil
Ahmet Aksu
27.05.2017, 19:52
defans hattımız kötü emenikeyi tutamadılar.
mas çok kötü..(3-4 haftadır.)
pereira tek çabalayan futbolcumuz.
okay ayağında top tutamıyor iyice onaziye bağladı.
bero ve yusuf sahada yok.
olcay sonlarda açıldı ama genel olarak kötü.
castillo şov peşinde gidiyor ama ayağı rezalet.
ndoye çok iyi top indiriyor! :D
takım olarak kötüyüz.. hocada müdahale edemedi 40 dk.
fenerbahçe gerçekten top oynamıyor biraz canlansak birşeyler olacak ama o ruh bir türlü gelmiyor.
sakosako
golleri ofsayt hakem desen zaten ödü kopuyor fener aleyhine karar veririm diye damdoy karşı karşıya kalır atamaz takımda hırs yok istek yok, yüzümüz ne zaman gülecek çok merak ediyorum yine tad tuz kalmadı pek umudum yok ama ikinci yarı toparlarız umarım dicek fazla bişey yok
bilgehan83
Olcay şapşalı gitsin kumda oynasın onazi beğenmeyenler de piste gelsin.. yusuf yazıcıyı ilk defa bu denli kötü görüyorum... bero acil çıkmalı adamı her yere sürdük bitti adam
Numan Yerlikaya
27.05.2017, 19:53
İllinciyıldı Şımpıyın Ilıcığız
Olursun olursun babayı olursun
bu beroyu izleyen aldıran adam Alahından bulsun bu kalasa 2.5 milyon euro hangi akla hizmet verildi
İ. SARAL
27.05.2017, 19:54
Bir kaç gün once yazmistim. Komik bir gol yeriz mac biter diye. Her sene ayni senaryo, tabihakem denilen köpeği de es gecmemek lazim. 10 cm yi goruyor 1 metreyi goremiyor. Takim korkak oynuyor son 5 dk normal oynadik biraz duzeldik.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her şeyi anlarımda top ayagindayken rakibe vermek nedir?
Ya bunlar çalışmıyor ya da farklı bir şey olmuş futbolculara.
Bu yetenek ile alakasız bir durum.
Bizim de yüzümüz gülsün artık.
Bir kere de forvetimizin ayağına top geldiğin de "gol" diyebilelim.
ilelebeTS
Bir kontraya çıkışımız var tam komedi. 2'ye 1 giderken kontraatak nasıl yapılamaz bunun örneğini verdik.
Oğuzhan Fidan
golleri ofsaytmı bunların yine? şaşırmadım.
Mustafa YILMAZ
27.05.2017, 19:55
gol 1 metre ofsayt bi hakemin onu görememesi çok zor.
oyuncularda motivasyon namına hiç bir şey kalmamış hadi lig bitti v.s ama bu motivasyonu düşürmeyecek olan teknik ekiptir onlarında umrunda olduğunu sanmıyorum
beyler harbiden bokunu çıkarıyosunuz yalnız. bu kafayla takım tutulmaz anca yahudi toplama kampı yönetilir. bi kendinize gelin ya. takımın kötü futbol oynadığı her 10 dakika başına bütün kulübü vatan haini ilan ediyorsunuz.
her şey her zaman güllük gülistanlık olacak diye bir şey yok. 2. devrenin en çok puan toplayan 2. takımı bu. takım böyle tökezleyecek ki biz nelerin düzeltileceğini görecez. beşiktaş'a uzatmalarda yenildik, başakşehir'le berabere kaldık, fener'e hakem hediyesiyle geri düştük. bu takım 2. devrede 2010-2011'in rekorunu kıran takım.
valla bela gibisiniz ya. o kadar adam arasından mas'a geldiğinden beri futbol oynamıyor diyen var. allah düşman başına vermesin sizi.
Büyük takımlar içinde en kötü transferleri biz yapıyoruz en kötüleri bulup alıyoruz o yuzdende sampiyonluk hep hayallerimizde kalıyor.Ne zamanki adam akıllı transfer yaparız o zaman sampiyon oluruz.Bu takımın bırak 50.yılda sampiyon olmayı 3.sırayı alması bile ÇOK ZORRR.
Beronun bu takımda işi yok İbanez ile beraber kiraya mı verilir ne yapılır bilemiyorum.BU adamları nasıl bulup aldılar anlayamıyorum.N'doye desen hakeza..İyi niyet karın doyumuyor.Yakaladığını atan net golcü eksikliğimiz ortada.Yeni sezonda işimiz zor benim umudum bu maçla tamamen bitti..
yorumlara bakıyorum futbolcular kötü..yanal melek..bu yanal belki 2027 senesindei şampiyon yapar bizi
Ahmet Aksu
27.05.2017, 19:56
her maç aynı kontra nedir bilmiyor bu takım.
Bir kontraya çıkışımız var tam komedi. 2'ye 1 giderken kontraatak nasıl yapılamaz bunun örneğini verdik.
Kemal Öztel
27.05.2017, 19:56
KafalArda lig bitmiş
Gol ofsayt mi değil mi
En az 80 cm ofsayt en az
O kontradaki Olcay ve Bero ile şampiyonluğa oynayacağız yersen Olcayın verdiği pas Beronun kontrolü yazık valla yazık bu taraftara
Şikecilerle yaptığımız maçlar içerisinde belki de en rahat kazanabileceğimiz maç bu maç.
Şİkeciler belki de ilk kez ortsahada 3 yerine 2 oyuncu ile oynuyor.
4-2-4 oynuyorlar resmen.
Taraftar baskısı ilk kez bu kadar zayıf bizim için.
Buna rağmen ortasahada oynayan iki oyuncumuzda Yusuf ve Bero o kadar silik o kadar kötü oynuyor ki biz ortasahayı rakibe kaptırıyoruz.
Castillo çok sorumsuz kabul ama bu kadroda her zaman oynar çünkü başka yeteekli adam geçebilen oyuncumuz yok.
Olcay'ı bjk'li ler neden yuhalıyordu şimdi anlıyoruz.
Son haftalarda takımın el freni.
Bizim takımda 2 birinci sınıf oyuncu var Okay ve Periera. Onur da eskiden öyleydi hadi onu da dahil edelim 3.
Geri kalan 8 oyuncu maalesef vasat.
Bu maçı hala kazanabiliriz çükü fb çok kötü.
Biraz kıpırdamak yeterli.
yorumsuz6117
27.05.2017, 19:57
2. yarı iyi oynamaya başlarız golü yeriz maç biter..
katre-i.matem
Bero nun bir o nu alanin bin cezasini versin Allah
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bero Israrı yerine Abdulkadire neden şans verilmez???
Furkan Tütüncü
Bero kötü bi oyuncu değildi. Sakatlıktan sonra böyle oldu.
arsinli_akrep61
27.05.2017, 19:58
Bakalım gol atabilecek miyiz
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol bu oyuncuyu oynatırsan oynar istemezse oynamaz her haliyle rezil bir takımız 3 gün izin yapan bi takım daha yok bu hocayla bu yönetimle bu kadar
anlamak istemiyorsunuz sorun yanal çare şenol güneş..adam geldiğinden beri geveliyor..
ilelebeTS
27.05.2017, 19:59
Takımın yarısı sahada yok o yüzden bu silik görüntü normal. Bi Castillo işte bir şeyler yapmaya çalışıyor başka da yok.
Oğuzhan Fidan
27.05.2017, 20:00
yorumlara bakıyorum futbolcular kötü..yanal melek..bu yanal belki 2027 senesindei şampiyon yapar bizi
hoca değil futbolcu şampiyon yapar. hoca kadroyu kurar gerisini 90 dakika kaliteli futbolcularınla bitirirsin anlayın artık şunu hocanın etkisi taş çatlasın göbek yarılsın %20.hocanın sabit kalması en az 5 sene ne olup biteceğini anlarsın 1 sezonda hoca yemekten başka derdiniz yok. kaliteli şampiyon olmuş hocayı getirir oturtursun olay biter. size şenol güneşi verseler yarım sezonda yine gönderirsiniz.otur bi düşün.
bir de adam her maç farklı pozisyonda oynuyor. sağ açık, sol açık, forvet arkası, ön libero. adam 7 tane maçta oynadıysa 4 tane farklı pozisyon gördü
Ogün YAZICI
Güzel kalpli N'Doye'u nasıl buldun.
Nasıl mı buldum ? At gözlükleriyle izlemeyen herkes perreira ile birlikte takımın en istekli ve çalışkan 2 oyuncusu olduğunu görmüştür buldum...
İkinci yarı Rodallega - Bero değişikliği ile başlamalı.
Alper Beyazay
N'Doye orta sahada oynasın Bero çıksın Rodallega girsin ya da Xeki falan. Yeter ki çıksın şu futbol cahili.
yorumsuz6117
Şu bir gerçek ki Trabzonspor şampiyonluğa oynacaksa ileri 4'lüsü şu anda oynayan oyuncuların hiçbiri olamaz..
UĞUR DURTAŞ
27.05.2017, 20:01
*
furkanım çok samimi söylüyorum ,içten ve can söylüyorum
ilk geldiğindede bu oyuncu değil demiştim.
sırtında 50 kg ağırlıkta çuval taşıyormuş gibi koşuyor.
kontra atak ta bile pozisyonun içine etti,
hızlı koşsaydı topu önüne alırdı
elini taşın altına sokmuyor
topu castilloya bırakıyor
hikaye beo hikaye
Olcayın şu an ki formsuzluğunun sebebi hiç dinlendirilememesidir, hocadır.
Oğuzhan Fidan
anlamak istemiyorsunuz sorun yanal çare şenol güneş..adam geldiğinden beri geveliyor..
sorun sistemin yok kadron oturmamış.. toplama kampısın. şenol güneş gelsin sanada aynı yorumu yazıyorum yarım sezonda yersiniz. şenol güneş aslında zaten oturmuş beşiktaş kadrosunun üzerine geldi iyi araştırın.
Uğur Kalyoncu
Castillo orta sahanin gerisinde top almayacak arkadas..Hoca bunu görmüyor mu..
Cok gerginim cok sinirliyim basima agrilar girdi böyle ruhsuz boyle adi bir oyun haketmiyoruz biz.
UĞUR DURTAŞ
27.05.2017, 20:02
yazın bir yere
ikinci yarı bero ile başlar
bero 65 70 dak.sahada dolanır
öyle çıkar dışarı yazın.
Sıkıntının başı hocadır hoca... Kafa gitmiş..
odyseuys
27.05.2017, 20:03
onur out esteban in
shagrath61
rodallega şunun 10 katını kaçırdı
Olmayacakları da attı ama?
yorumsuz6117
Esteban şov başlar..
ilelebeTS
Bence taktiği bozup Damdoy-Roda ikilisini yapmak hata olur. Medjani önliberoya çekilip Durica, Damdoy çıkıp Roda girmeli. Medjani-Okay
jairzinho
çok açık aga.yanal yalan oldu.
Durica oyuna girdi okay çıktı..B.ku yedik afedersiniz..Bu nedir ? Sakatlıktır inşaallah..Onur da çıkmış.Gol ofsayttı neden kimsenin sesi çıkmıyor..
Oğuzhan Fidan
27.05.2017, 20:04
ortasahan çökmüşse rodayega iş yapmaz.
Numan Yerlikaya
Okay niye çıktı lan
batuhanTs
Sahada en cok kosan yusuf ama en az görünen ismi de kendisi mehmet ekici değilde ozer hurmaciyi andirmaya basladi bende
Okayın eğer sakatlığı yoksa bu değişiklik resmen maçı bitirmektir
shagrath61
27.05.2017, 20:05
Damdoya orta açıp gol atmasını bekliyoruz. Allah ' ım sen sabır ver bize, şu mübarek ramazan günü.
Bu arada adam korneride vermedi.
Onur bu maaşa böyle bi performans göstercekse gitmesi en hayirlisi. Yoksa bu performansa senelik 600 bin euroya oynayacak kaleci illa ki bulunur.
Her zam diyorum orta sahamız kötü ve forvetimiz YOKKK.Okaya güvenip şampiyonluğa oynanmaz 4 buyuk takımda mevkisindeki en kötü ikili onazi ve okay bunu göremeyen körler hala hayal satıyor.En kötü 2 forvet bizde ndoyeyi zaten adamdan saymıyorum da roda da aynı hiç bir sey yok biraz olcay birazda yusuf ki bizi yusuf sampiyon yapamaz bizi jaja tarzı bir adam selçuk tarzı bir orta saha ve burak tarzı bir forvet şampiyon yapar takım olarak çok zayıfız 6 mac aldık zorla sonra tırt kaç haftadır tek maç alamıyor bu takım. Fazla söze gerek yok hacizlerle ugraşırken çokca transfer yspamayacağımıza göre ,bu kadroylada seneye şampiyon olmamız imkansız.
Yiğit SARI
27.05.2017, 20:06
Ben bu hocayı sahiden anlayamıyorum.
Okay'ın bence sakatlığı nüksetti, riske edilmedi.
Emre Veli
27.05.2017, 20:07
ahahahahha. Durica vurdu van persie ye carpti ve aut verdi ahahahhaha. bu ligde hakem olmak vardi. gercek bosu bosuna izliyoruz.
Eğer bir maçta Onazi'yi arıyorsak o maçın karşılığına bi zahmet sıfır puan yazılsın.
shagrath61
27.05.2017, 20:08
Mizah yaptı. Derginin adı, damdoyu savunma arkasına kaçırmaca
ilelebeTS
27.05.2017, 20:09
iftara kadar 1 gol atsak bari. iftarda da dua mua 2-1 yaparız :D
castillo61
27.05.2017, 20:09
beyler maçı izlemiyorum
neler oluyor?
Onur niye çıktı
Doğukan Uçan
27.05.2017, 20:10
onur un devri kapandı seneye inşallah yeni kaleci bulurlar
Bero ilk geldiginde de berbattı berbat.Cok sıradan yeteneksiz niye alındıgını onu alan sığıra bir sormak lazım.
shagrath61
27.05.2017, 20:10
beyler maçı izlemiyorum
neler oluyor?
Onur niye çıktı
İzlememen en hayırlısı olmuş.
Onur' un ayağına basmıştı emenike orda bir sıkıntı yaşadı. Zaten performansı da düşük ondan çıkarıldı sanırım.
Fatih Çelik
27.05.2017, 20:11
Yazıcı'nin ayaklarina ağırlık bağlamışlar sanki...
Numan Yerlikaya
Taçtan taç oldu ya ölsem de gam yemem
castillo61
İzlememen en hayırlısı olmuş.
Onur' un ayağına basmıştı emenike orda bir sıkıntı yaşadı. Zaten performansı da düşük ondan çıkarıldı sanırım.
eyvallah
Mert Zaman
okay yerine rodallega girseydi damdoy okayın yerine geçseydi hayaller hayatlar
onur un devri kapandı seneye inşallah yeni kaleci bulurlar
Katılıyorum butun önemli veya derbi niteligi taşıyan maçlarımızı onun yüzünden kaybettik.çok çok kötü bir hale geldi.
M. Fatih ALEMDAR
27.05.2017, 20:12
Gooollllllll
maç giderse pisi pisine gidecek
CaptanBarbosa
beyler maçı izlemiyorum
neler oluyor?
Onur niye çıktı
İyiki izlemiyon boşver
odyseuys
lannnn
beroooooo
goooolollllll
Emre Veli
Wooooooo berooooooooo
karayamayman
Matuşşşşş
ilelebeTS
Berooooooooooooo
artvints
:D bero düşünmeden çak işte böyle.
M. Fatih ALEMDAR
Ve guzel gol
shagrath61
Bu gol sevipte kavuşamayanlara gelsin.
jairzinho
1 hafta sonra okan buruk ile görüşmelere başlansın.geleceği olan bir teknik adam kesinlikle
Yiğit SARI
Gooooooooooooooooool
szymek'in cincona attığı golü hatırlayanlar?
atlantis
27.05.2017, 20:13
oha nasıl vurdu be o öyle
bero gooooooooooooooooooollllllllllllllll
melihergun
Berrooo
tturkmen
Oh şükür be.
sakosako
Berooooooooooooooooo
zafercalikoglu
Gol attık uleeen
Ogün YAZICI
Szymek
Oğuzhan Fidan
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll lllllllllllllllllllll
atlantis
şaşırdım gol alınca şok etkisi :))) goooolll :)
ts_tuncay_ts
adama o kadar laf ettim gitti gol attı :D
tanjugunduz
2. çıtı atma şansımız nedir
O ruh geri gelecek
Mehmet Fatih Silik
Laf saydığımız Bero mu attı lan onu
Bu gol Bero satilsin diyenlere gelsin taam mı:p
shagrath61
27.05.2017, 20:14
21 yaşında daha. Kiralanarak geliştirilir umarım.
Yıllar sonra golü bulduk. Sıra galibiyette.
batuhanTs
1 hafta sonra okan buruk ile görüşmelere başlansın.geleceği olan bir teknik adam kesinlikle
Ne capsiz adamsin tudora ne oldu taraftardaki vizyonsuzluga bak okan buruk diyor saka gibi
zafercalikoglu
Onur çıktı takım oynamaya başladı , bu maçı alacağız
Fatih Çelik
Adam meğer sovulmeyi bekliyormuş aferin ula.
Takımın en kötüsü golllllllllllllll belki alırız .
Ne astı be offfff....helal bero ve n'doye
zafercalikoglu
27.05.2017, 20:15
5 seneden sonra gol attık ula bunlara
batuhanTs
Bosuna okay a 2 metre önündeki adama top atamiyor demiyoruz tam el freni hicbir ozelligi de yok
CaptanBarbosa
Ulaan onu da atsan forvete seni yazacaktım kadrolarımda
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zafercalikoglu
27.05.2017, 20:16
Bero koy birdaha
isterse 10 gol atsin bi cacık olmaz.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cyberentalpi
27.05.2017, 20:17
Ne capsiz adamsin tudora ne oldu taraftardaki vizyonsuzluga bak okan buruk diyor saka gibi
Bu sezon Göztepe de ne yapmış bir bilse. Okan Buruk muş.
myildirim77
Statta ses kesildi
daaaaaaaaaannn beroooooooooooo
CaptanBarbosa
Uğur oynuyomuş ilk defa duydum adını sanırım :)
Ne okan buruğu o kadarda degil hocaya gelinceye kadro kalitemiz cok kötü bjk nin olusturdugu kadroya bak birde 4 yıl para ustune para harcayıp bizim yaptıgımız kadroya.
Ahmet Aksu
27.05.2017, 20:18
2.yari canlandik artik su olu feneri yenmemiz lazim daha bulamayiz bu kadar kotu bur takimi hemde seyirci de yok baski yok firsat bu firsat
ilelebeTS
Ayıyı zayıflatacaz hahaha :D
Biz severiz şb'ye gol atanı transfer etmeyi ya da kadroda tutmayı. Seneye Bero'da kadroda artık:D
Emre Veli
Acayip dagildi fener. rodallega girdigi anda 3 gol bile atar.
CaptanBarbosa
Ah ulann yaladı direği resmen
shagrath61
27.05.2017, 20:19
Ne okan buruğu o kadarda degil hocaya gelinceye kadro kalitemiz cok kötü bjk nin olusturdugu kadroya bak birde 4 yıl para ustune para harcayıp bizim yaptıgımız kadroya.
Son 5 maçını alan akhisar da ronaldinho, zlatn var haklısınız hocam.
cyberentalpi
Bosuna okay a 2 metre önündeki adama top atamiyor demiyoruz tam el freni hicbir ozelligi de yok
sadece YUH. Bence castillo da kazmanın teki. tek yaptıgı adam gecmek!!!
Durica bu kadar mı toparlar defansı. Peraira her yerde
shagrath61
Vur şuna ya.. topla koşmaya çalışıyorsun!!
Yiğit SARI
27.05.2017, 20:20
Bir maçın ilk yarısıyla ikinci yarısı bu kadar alakasız olur heralde. Ne oldu anlamadım Estebak efekt değildir heralde? :D
Ermanusta
FB iyice oyundan düşmeye başladı,hadi çocuklar 3 lüyoruz FB yi
zafercalikoglu
İşte böle oynayın daaa
Ogün YAZICI
Bu bero'ya devre arası menisküs mü dikmişler birşey olmuş
shagrath61
27.05.2017, 20:21
Bero at ikiyi be..
Son 5 maçını alan akhisar da ronaldinho, zlatn var haklısınız hocam.
Şu ligde yerli olarak ersun ve yılmaz vural.başka hoca yok ben hala kadromuzun sapiyonluga çooook uzak kaf dağında oldugunu dusunuyorum.
CaptanBarbosa
27.05.2017, 20:21
Roda girmeli oyuna damdoyun yerine
shagrath61
27.05.2017, 20:22
Durica ile beraber topla savunmadan çıkabilen bir adamımız oldu ve takım toparlandı. İlk yrı sadece okayın ayağına baktığımız için halı saha maçı gibiydi.
Ogün YAZICI
Olan şu ilk yarıda 5-0-5 oynuyorduk ikinci yarıda medjani ve olcay orta sahaya kaydırıldı.Artı olarak bahissel birşeyler seziyorum bu maçtan
tanjugunduz
fener düştü oyundan rode girse nasıl.olur tam dakikalari
O ruh geri gelecek
Bilâl ÇOBAN
27.05.2017, 20:23
Bero gibi registamız var, biz nelerle uğraşıyoruz :) Helal çocuk.
jairzinho
castillo çok iyi aga
CaptanBarbosa
B.kunu çıkarmasan olmaz hepsine çalım mı atacan ya ver işte pası.
shagrath61
Şu ligde yerli olarak ersun ve yılmaz vural.başka hoca yok ben hala kadromuzun sapiyonluga çooook uzak kaf dağında oldugunu dusunuyorum.
Ben zaten şampiyonluk kadrosu demiyorum hocam. Ama eldeki adamlardan maximum kapasite almak diye bir şey var. Bunu yapanlar hoca oluyor. Sezon başımda kadro kurup bir şeyler yapanlar değil.
Numan Yerlikaya
Fener'i bu haliyle yenemezsen bidaha hiç yenemezsin
Ahmet Aksu
27.05.2017, 20:25
Rodallega girmesi lazim taze kan lazim.
Fenerbahce iyice dustu oyundan ama hala affalliyoruz akilli oynayamiyoruz.
Castillo hareketli topa vuramıyor
Olması gereken olcayın çıkması okayın oyunda kalmasıydı. Orta sahada direncin yüksek olmasını son dklarda arayacağız
Yiğit SARI
27.05.2017, 20:27
Olması gereken olcayın çıkması okayın oyunda kalmasıydı. Orta sahada direncin yüksek olmasını son dklarda arayacağız
Sakatlığı nüksetti diye düşünüyorum.
volkanla salih giriyor.
tanjugunduz
27.05.2017, 20:28
yok bir golcü yok ah ah
O ruh geri gelecek
artvints
gidip gidip hiçbirşey yapmadığı bilmem kaçıncı pozisyon.
memmedaga
bu bero çok enterasan bir oyuncu
ne oynadığını nasıl oynadığını bir türlü kavrayamıyorum
shagrath61
Böyle topları ezersen büyük takım olamıyorsun.
Ahmet Aksu
Castillo yu cikarmasi lazimiyice ataklari ezdi
ÖmürKaradeniz61
27.05.2017, 20:29
bu bero çok enterasan bir oyuncu
ne oynadığını nasıl oynadığını bir türlü kavrayamıyorum
Bende öyle düşünüyorum.
shagrath61
27.05.2017, 20:30
Allah rızası için abuk subuk foul yapma ya.. yeter ndoye ya yeter.
Furkan Tütüncü
27.05.2017, 20:30
Bero ile ilgili bana cevap yazanlara bişey demiyorum :D bero cevabı verdi.
Yiğit SARI
27.05.2017, 20:31
75-80 gibi Rodallega'yı alsa olur sanki.
memmedaga
roda girmeyecek anlaşılan
memmedaga
Olcay'da inanılmaz bir düşüş var
CaptanBarbosa
Onur olsaydı o golü yemiştik net.
Yiğit SARI
27.05.2017, 20:32
Yiyorduk vallaha.
Hocanın da müdahale etmesi lazım onlar canlandı müdahalelerle.
Mehmet Fatih Silik
27.05.2017, 20:32
Esteban devleşti
memmedaga
27.05.2017, 20:33
volkan girdi felç etti sağ tarafı
Enaldo61
27.05.2017, 20:34
Esteban düşman çatlatıyor.
olcay ve damdoy çıkmasa gereken 2 oyuncu kalan 1 değişiklik hakkı ahh emenike ayağına sı...
Ogün YAZICI
27.05.2017, 20:36
bero ;
galatasraay -1 asist
beşiktaş-1 asist
fenerbahçe-1 gol
şaka gibi :)
Ogün YAZICI
27.05.2017, 20:36
Mas ve Castillo ceza sahası çevresinde en az 15 atağı falan yediler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.