Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 20. Hafta | Osmanlıspor 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Enes Başkaya60
11.02.2017, 17:47
Hadi ya son 3 dakika...
Nihat Güneş
Ya bu Yusuf denen adami varya Barcaya koy yemin ederim 5 dakkada Barcanin Allah verir belasini....10 dakkada rezil etti takimi.
Gümüshane
Bukadar oyundan düsmemiz normal degil
Stresten balkonun demirliklerinden asagi sarkittim kendimi
CEMEFKER
11.02.2017, 17:48
EY nin garip maçlarından biriydi...
Bu adamla 59. yıl falan zor...
Paylaşımların telif hakkı saklıdır ™
halilaziz61
11.02.2017, 17:49
Ya bu Yusuf denen adami varya Barcaya koy yemin ederim 5 dakkada Barcanin Allah verir belasini....10 dakkada rezil etti takimi.
Futbolcu değil kendisi
exelans_25
hadi bitsin ve de hoca şu ndoye saçmalığını kazanan takım bozulmaz olayını bıraksın
CaptanBarbosa
Yusuf erdoğana ağır sözler söylediğimde linç ediliyodum anlayınız nasıl bi futbolcu olduğunu. Hızlı olup mücadele etmek yetmiyor. Teknik olmayabilirsin ama BEYİN şart!
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Numan Yerlikaya
Bu kadar berbat kötü oynamak zorundamıyız
artvints
11.02.2017, 17:50
topa müdahale çok net, bundan gol yemeyelim bari.
Çok temiz pozisyondu. Faul verdi.
M. Fatih ALEMDAR
Bu faul değil
Enes Başkaya60
Ne faulü be hakem...
Gol yedirmek için her boku yapiyor hakem
[KAPLAN]
Onur frikiklerde güven vermiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
M. Fatih ALEMDAR
Çok şükür. 4 de 4. Süper.
Bu kadar berbat kötü oynamak zorundamıyız
Hocam bu takimin psikolojisi bu zaten. 3-4 transferin getirdigi kalite ile yukseldik ancak bu durumlarda yine eski halimimize donmemiz normal. En kritik bolgelere transfer yapilmadi cunku
arsinli_akrep61
11.02.2017, 17:51
hadi onutr lütfen
OHHH BEEEEEEEEE bu zeminde galibiyet güzelll
Numan Yerlikaya
Ersunnnn kendine gel kendine
Mert Pasa
Allahım sana şükürler olsun,son kısmında saçmaladık ama bir iki maç daha kazanalım futbolda düzelir inanıyorum
artvints
kemik sesleri geldi maçtan.ligin ilk yarısında helva gibi dağılmıştık, bugün karşılık verdik.
Osman Seran
Uzun bir aradan sonra 4'te 4.
Mert Zaman
Allahım sana şükürler olsun..
Enes Başkaya60
Ve bu iş biter...
Helal be Koçlarım...
Turgay Atalay
Hakeme Ersuna ve Ndoya ragmen yendik. Macin adami Onur
trbzonsporlu
çok şükür
cok sükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kayısıkentli
Başta hocaya olmak üzere Damdoy'a son olarak hakeme rağman kazandık.
Alanya maçi kapali gişe olmali!!!
ÖmürKaradeniz61
Osmanlı iyi bir takım gerçekten hiç oyundan düşmediler maşallah Mustafa hoca şahane takım oluşturmuş.
Erkan SÜNGER
11.02.2017, 17:52
Rahat olun beyler. Sakalları hazırladım gece kesiyorum. Yarın farklı kazanıyoruz.
Beyler ayıpsınız? :sevinç:
Giallorossi
Dört
Nihat Güneş
2 3 sezondur ilk defa mac sonunu izlemedim . Allahim cok sukur.
Yıldıray Emanet
Maçın adamı net Onur. Kılçıksız bir 3 puan devamı haftaya İnşAllah
halilaziz61
Olcay I aldığımız günden beri ağzı durmayan futbol bilginleri insaAllah susarlar bugün.
Bu yılki parasını Olcay çıkarmıştır nokta
Emre EFENDİOGLU
Mücadele edişimiz güzel, futbolumuz berbat, kazanmamız şanstı.
yatmaztara
Oraya bi 3 puan daha yazmanızı rica ederim.
falcon_61
Karambole yendik resmen ama çok çok iyi oldu.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trbzonsporlu
öldük öldük dirildik ama sonu iyi bitti. bir hafta boyunca bizden mutlusu yok artık
Ahmet Aksu
Onur harika..
Durica efsane..
Onazi cok direncliydi..
güzel galibiyet
ama ikinci yarıda oyundan düşmemizin nedeni üzerinde çalışmak lazım
ALDENİRO
Ersuna rağmen kazandik. Macin adami yok. Iki hafta ne yapmışlar anlamadim.ama galibiyet cok guzel oldu.
Beşiktaş'ın kaç tane böyle kazandığı maç var.İlk yarı çok olumlu oynadık.
Nihat Güneş
11.02.2017, 17:53
Gencler biri puan tablosu koysun suraya :)
Bilal Karadeniz
Allaha şükürler olsun kazandık
Sadettin_
sıradaki ...
OzcanHan61
bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beyler son 15 dakikayi izleyebildim badou denen eleman motor gibiydi resmen skoru korumaya calistik nasil oynadik birisi maci özetlerse memnun olurum ve Rodallega neden o Kadar gec girdi
Ndoye haftaya oynamamalı. Bero acilen kadroya girebilmeli.
DeAgLeMaNyAq
11.02.2017, 17:54
Zor oldu ama güzel oldu. Ligin ikinci yarısının en kötü maçıydı artık zemin ne kadar etki etti bilemeyiz ama özellikle maçın son yarım saatinde tamamen oyundan koptuk. 11-12 sezonundan beri ilk defa 4'te 4 yaptık...
cyberentalpi
Osmanlı iyi bir takım gerçekten hiç oyundan düşmediler maşallah Mustafa hoca şahane takım oluşturmuş.
osmanlının iyi olusu bizim oyundan düşmemiz ile alakalı.
performanslı baslıyoruz ama hala orta saha forvet arasında yeterli çoğalma vb yapamıyoruz
castillo61
MRA: Tanrı istemezse gol olmazmış
:)
Kayısıkentli
Oyunun sonlarındaki baskının sebebi hocanın yaptığı değişikliklerdir. Damdoy'un 85 dk sahada kalması ise felaket zaten.
Çok şükür. Üst üste galip gelmeyeli 100 yıl olmuş gibi. Şimdi Alanya'dan rövanşı alma zamanı. Arena'da tokatlamak lazım bunları.
Mert Zaman
Maçın adamı ONUR RECEP KIVRAK...
61_Hasan_69
Hala eleştirenler var ulan susunda üç puanın zevkini yaşayalım
Erkut Ay
önceki kadro olsaydı son dakikaları heyecanla izlemeye gerek kalmayacaktı çünkü osmanlı ilk yarı bitirirdi...
ndoye ısrarı da tamamen ilerde top tutulması pas verilmesi rahatsız edilmesi amaçlıydı..
takım iyi destek olma sırası.
yoksa yine eskiye döneriz...
Tansu Onur Erdoğan
Maalef okay onazi çok sırıtıyor. İyi bir Colman vari bi adam olsaydı süper olurduk.
Ama bunada sükür.daha iyi olacağız insallah
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cyberentalpi
yalnız bu ndiaye yi alırsak buyuk is yaparız
https://pbs.twimg.com/media/C4ZHo7YWcAAKLy1.jpg:large 6. sıradayız h.o
Aykırı_adam
11.02.2017, 17:55
Göle kadar iyiydik.İknci yarı düşmemizin birkaç nedeni var ama bence hocanın değişiklikleride bunda etkili oldu
Ahmet Aksu
11.02.2017, 17:55
Ikinci yari bitik oynadik..
Castillo ve olcay ikinci yari bitti yazicida etkisizdio yuzden hucumda ikinci yari yoktuk.
Tabi star forvet becerip toplara vursa rahat kazanir macin sonuna bu kadar stesi yasamazdik.gecmi olsun galibiyet hayirli olsun.. Insallah hoca haftaya rodallega ile baslar
bu zeminde ancak böyle kazanılır...hoca fenerde yaptığını yapıyor...skoru alana kadar oyun sonra savun...adam böyle nisanda şampiyon oldu...ndoye da çok iyiydi..sırf rodellaga oynasın diye adama boş yere sallanıyor...
Bu zeminde ve osmanlıya karşı beraberlik bile iyiydi. 3 puanın tadından yenmez :D
bu zeminde bukadar
2 haftalik ara ritmimizi bozdu, milli araya kadar yeni ritim yaratmaliyiz
4 hafta------> 3 deplasman-----> 12 PUAN!!!!!!!!!!
bu hafta da totemim tuttum.
Maç esnasında foruma girmiyorum yeniyoruz :)
Hadi hayırlı olsun. Ekstra bir galibiyet oldu bence.
Alanya(E)
Konya(D)
Karabük(E)
Akhisar(D)
Galatasaray maçına kadar olan maçlar. Alanya hafiften toparladı gibi ama bu gazla iç sahada hem Alanya'yı hemde deplasmanda kötü olan Karabük'ü yenmemiz lazım. Akhisar'ın ne oynadığı belli değil ama bizim maçalarda çok hırslı oluyorlar. Konya ve Akhisar maçları Osmanlı gibi ben beraberlik yazıyorum, galibiyet ekstradan gelirse ne güzel.
Sonra o gazla içerde Galatasaray ile ne yaparız bilemiyorum [emoji23]
Ersun Yanal'ın tüm olumsuz çabalarına rağmen 3 puan aldık.
Rodallega ilk 11 başlasa N'doye'a hazırlanan pozisyonlardan en az 1'ini gole çevirirdi.
Durica - Onazi - Onur - Olcay 4lüsü bu maçın en etkili adamlarıydı. Onazi'ye laf edenler, düzeni oturmaya başlayan, sistemi olan bir takımda neler yapabileceğini görmüşlerdir artık umarım.
Berkedogan
11.02.2017, 17:56
İlk yarı cok olumlu oynadık. Kondisyon sorunumuz var galiba.
Manava61
11.02.2017, 17:57
Karambole yendik algisini kabul etmiyorum :) ilk 60 dakika surekli biz tehlikeli atak yaptik 2 yi bulamadik.Sonra hoca maça yattı osmanlı geldi onlar atamadı
Alanya'yı geyik görmüş aslan gibi parçalamalıyız. Kapalı gişe olmalı o maç.
Harun CAN
Kötü futbol ama 3 puan..
Ersun hatalı değişiklikler yaptı bence.
Ndoye oyunda tutup Yaziciyi çıkarması daha iyi olurdu.
Günün bombası ise bence 32 numaralı oyuncumuzdur. Kafa var beyin yok, hız var yön yok.. :):)
Mustafa YILMAZ
bu berbat zeminde oynanan futbolu umursamayın. 3 puan çok çok iyi.
yaşamak... yeniden. çok şükür
Sadettin_
Osmanlının kötü gidişe dur diyerek kazanması gereken,
Ndiayenin haftalar sonra geri döndüğü,
Zemin desen gümüşhanesporun sahasından hallice olan,
Maçtan önce objektif olarak bir yorumlama yapıldıgında beraberliğin hiç sürpriz olmayacagı,
İkinci yarıda geri yaslandığımız ve yine kalemizi gole kapadığımız ,
Ardından çatır çatır 3 puanla Trabzona döndüğümüz,
iHO culara hafta boyunca güzel bir eleştiri malzemesi , bize ise sevinç veren maç
SIRADAKİİİİ .....
güzel galibiyet.öne geçtiğimiz maçlarda orta sahamız biraz dirençli olsa böyle stresli son dakikalarda geçirmeyiz.
special one
11.02.2017, 17:58
hobaaa keyfimiz nasıl forum ahaliiiii :)
yatmaztara
En net bilgi için tff'nin sitesini bekleyelim derim. Daha eklenmemiş puanımız :D
umitçebi
Evet arkadaşlarrrrr nerde kalmıştık..Rabbime şükürler olsun...
Şimdi önümüzdek final şampiyonluk en onemlı maçımız Alanya maçı..Işte boyle boyle her maça konsantrasyon full çıkarak arkadan sinsi sinsi çaktırmadan gele gele bakalım bakalım ne olacak..Başakşehır gıbı bır takım şuan ıkıncı ıse..Bu takım maç maç duşunerek gıtmelı ve her maçı full konsantrasyonla almalı...
Ondekı takımlarda gerçekten bırşey yok..Ve puan kaybedecekler emın olun..Hadı hayırlısı..
DarkBlooD
Olcaya laf edenlere selam olsun , özellikle sürekli olarak verilen paranın çokluğundan ağıtlar yakan bi arkadaş vardı , anladın sen ... Bu Yusuf Erdoğan kahvede falan denk gelirse ağzını burnunu kırıp hastanelik edin başka türlü kurtulamayacağız , bu nasıl bir yuruyen bomba anlamadım ...
trbzonsporlu
11.02.2017, 17:59
zaman zaman iyi oyun oynadık zemin çok berbattı. bu zeminde oynamak zordur. zaman zaman yapilan basit hatalari zemine verelim.
sakosako
temiz bir galibiyet, teşekkürler Trabzonsporum bu haftada mutluyuz çok şükür bu rüzgar kolay kolay durmaz artık sıradaki gelsin:)
serdaracıl
MRA: Tanrı istemezse gol olmazmış
:)
İşine baksın. Melih bunu kapıya koyar yakında
shagrath61
Trabzonspor ' un maç boyunca girdiği net denilebilecek gol pozisyonu 2 tane. Burada olumlu hava hakim ancak daha önce de dediğim gibi takımın futbolu osmanlı maçında belli olacaktı. Bu maçta da, bursa ve kasımpaşa maçı gibi yaklaşık 50 dakika boyunca sahada yoktuk neredeyse.
Her zaman söyledim yine söylüyorum yusuf yazıcı akan oyunda fazla kendini gösteremiyor.
Ben forvet hattında, sürekli pas yapacak ndoye yerine her zaman rodallega gibi adamın oynaması taraftarıyım. Pasör adam istesem zaten gidip 10 numara pozisyonuna iyi bir adam alırım. Ayrıca senin cardozo ' dan farkın olmayacaksa seni neden takımda tutayım ki ?
Okayın kendini bir nebze de olsun geliştirebildiğini gördüm bu maçta. ( antep maçı sonrası hala yeterli olduğunu düşünmüyordum, bunu da defalarca söyledim )
Bu tip de oynadığımız futbol sadece günü kurtarır. Takım futbol oynamıyor ancak sonuca ulaşabiliyor. Bunda bugün osmanlıspor ' un yeteneksizliğinin de büyük payı var.
Ayrıca Ersun Yanal yaptığı değişiklikler ile mental olarak hala saha kenarında olmadığını gösteriyor...
Bugün güzeldi bizim için her şey, umarım her zaman böyle olur.
umitçebi
11.02.2017, 18:00
Ersun Yanal'ın tüm olumsuz çabalarına rağmen 3 puan aldık.
Rodallega ilk 11 başlasa N'doye'a hazırlanan pozisyonlardan en az 1'ini gole çevirirdi.
Durica - Onazi - Onur - Olcay 4lüsü bu maçın en etkili adamlarıydı. Onazi'ye laf edenler, düzeni oturmaya başlayan, sistemi olan bir takımda neler yapabileceğini görmüşlerdir artık umarım.
Ya bu ezber yorumlara da dayanamıyorum..Hocam kaçtane pozısyon kaçırdı ndoye?Başka maçımı ızledık??Yahu buyuk resme bır bakın ya..
Allah allah ya..
Onur maçı alan isim aslında. Takım takım oluyor yavaş yavaş. Arkadaşlık arttıkça, 3 puanlar geldikçe işler yoluna giriyor işte. Allah utandırmasın. Şimdi gelmez Alanya maçı. Geçmez zaman.
Abdülkadir Kılıç
Kötü oynarken bile kazanıyoruz artık. 2 maç daha kazanırsak neden olmasın. Şampi... diyebiliriz.
Son 30 dakika harici iyiydik. 4 de 4 yapmak çok güzel duygu. Haftaya 5 olacak inşallah.
riv riv riv
Onazi harikaydı
serdaracıl
11.02.2017, 18:01
Çok önemli iş başardık. Küçümsencek olay değil. Eksiklerimizi tabii dile getireceğiz ama takımın da hakkını verelim
Manava61
Evet arkadaşlarrrrr nerde kalmıştık..Rabbime şükürler olsun...
Şimdi önümüzdek final şampiyonluk en onemlı maçımız Alanya maçı..Işte boyle boyle her maça konsantrasyon full çıkarak arkadan sinsi sinsi çaktırmadan gele gele bakalım bakalım ne olacak..Başakşehır gıbı bır takım şuan ıkıncı ıse..Bu takım maç maç duşunerek gıtmelı ve her maçı full konsantrasyonla almalı...
Ondekı takımlarda gerçekten bırşey yok..Ve puan kaybedecekler emın olun..Hadı hayırlısı..
Savaş meydanındaki komutan gibisin abi iyi motive ediyorsun :)
Furkan Tütüncü
Maalef okay onazi çok sırıtıyor. İyi bir Colman vari bi adam olsaydı süper olurduk.
Ama bunada sükür.daha iyi olacağız insallah
okayın neden sırıttığını bi bana açıklasın lütfen. pas oynunu çok iyi yapıyor. ortasahadaki en dirençli adam. takımın en çok ikili mücadele kazananı. ve daha 22 yaşında olmasına rağmen. okay çok iyi iş çıkarıyor. sadece yanına bir mbia lazım.
shagrath61
Olcaya laf edenlere selam olsun , özellikle sürekli olarak verilen paranın çokluğundan ağıtlar yakan bi arkadaş vardı , anladın sen ... Bu Yusuf Erdoğan kahvede falan denk gelirse ağzını burnunu kırıp hastanelik edin başka türlü kurtulamayacağız , bu nasıl bir yuruyen bomba anlamadım ...
Benim kardeşim o :) Bugün olcay ' ın oynadığı futbolu nasıl buluyorsun ?
odyseuys
çok ekstra bir galibiyet oldu. osmanlı gibi bana göre beşiktaştan sonra en çeşitli ve etkili hücum gücüne sahip takımdan gol yememiş olmak da çok sevindirici.
galibiyet çok güzel ama şu zeminde hiç bir oyuncumuzun sakatlanmamış olması ayrıca güzel oldu. bu tarz sert zeminler lif, kas, bağ düşmanı. umarım maç içinde hissedilmeyen sakatlıklar da yaşanmamıştır.
special one
Hadi hayırlı olsun. Ekstra bir galibiyet oldu bence.
Alanya(E)
Konya(D)
Karabük(E)
Akhisar(D)
Galatasaray maçına kadar olan maçlar. Alanya hafiften toparladı gibi ama bu gazla iç sahada hem Alanya'yı hemde deplasmanda kötü olan Karabük'ü yenmemiz lazım. Akhisar'ın ne oynadığı belli değil ama bizim maçalarda çok hırslı oluyorlar. Konya ve Akhisar maçları Osmanlı gibi ben beraberlik yazıyorum, galibiyet ekstradan gelirse ne güzel.
Sonra o gazla içerde Galatasaray ile ne yaparız bilemiyorum [emoji23]
eklemek istiyorum gs nin çok zor maçları var
kazanmaya devam edersek
gs ile olan maçımız onları yakalama ve geçme maçımız olabilir.
ooooooooooooooooooohhhhh beee
exelans_25
11.02.2017, 18:02
Alanya maçında bi kaza bela olmadan 3 puan olmalı kesinlikle 1.0 da olsa almalıyız
Ahmet Almacı
herkese keyifli hafta sonları arkamıza yaslanıp izleyelim bursayı,konyayı :ts:
Doğan Keskin
Son 4 maçın 3 ü deplasman galibiyeti. Çok iyi oldu.
Ahmet Kara
2. yarıyı izleyemedim , oh be. Helal olsun.
Adem Akyüz'
Son 4 maç, 4 galibiyet.
Çok şükür bee.
Nasıl kazandığımız umrumda değil.
Kazandık ya, yeter..
Darısı haftaya Alanya maçına inşallah.
ALDENİRO
Antep macinda castillo forvet arkasi oynadi cok etkili oldu. Sanirim castillo kanat oyuncusu değil. Ersun hocanin dikkatine...
Furkan Tütüncü
onazi haftalar sonra çok iyi oyun sergiledi. zaten eski onazi olsaydı bu maçı kazanırdık heralde. o ara ara yaptığı çıkışlar çok iyi. o çıkışlarda bir de topu kapabilse bize çok gol attırır.
umitçebi
11.02.2017, 18:03
Trabzonspor ' un maç boyunca girdiği net denilebilecek gol pozisyonu 2 tane. Burada olumlu hava hakim ancak daha önce de dediğim gibi takımın futbolu osmanlı maçında belli olacaktı. Bu maçta da, bursa ve kasımpaşa maçı gibi yaklaşık 50 dakika boyunca sahada yoktuk neredeyse.
Her zaman söyledim yine söylüyorum yusuf yazıcı akan oyunda fazla kendini gösteremiyor.
Ben forvet hattında, sürekli pas yapacak ndoye yerine her zaman rodallega gibi adamın oynaması taraftarıyım. Pasör adam istesem zaten gidip 10 numara pozisyonuna iyi bir adam alırım. Ayrıca senin cardozo ' dan farkın olmayacaksa seni neden takımda tutayım ki ?
Okayın kendini bir nebze de olsun geliştirebildiğini gördüm bu maçta. ( antep maçı sonrası hala yeterli olduğunu düşünmüyordum, bunu da defalarca söyledim )
Bu tip de oynadığımız futbol sadece günü kurtarır. Takım futbol oynamıyor ancak sonuca ulaşabiliyor. Bunda bugün osmanlıspor ' un yeteneksizliğinin de büyük payı var.
Ayrıca Ersun Yanal yaptığı değişiklikler ile mental olarak hala saha kenarında olmadığını gösteriyor...
Şu mental olarak saha içinde olmadığı yorumlarına da hastayım ama ha.. :D
Evet MRA bir futbol bilgini..Ersun Hoca kenarda değil...Bence gayet guzel değişiklikler yapıldı..Osmanlı ılerı hattı ne yaparsan yap pozısyon buluyor zaten..Şu saha şu zemınde...Şoyle bır takıma karşı oynanabılecek oyun oynandı..
Osmanlı'yı kendi evinde bu çimde ve bu kadro yapimizda yenmemiz buyuk basari.
Bu kadronun hala orta saha eksiklikleri var.
Ayrica Ersun hoca hakkindaki yorumunda haddine degil. Yas kac bilmiyorum ama hoca antrenorken senin altini degistiriyolardi.
yorumsuz6117
Ersun Yanal'a rağmen kazanıyoruz resmen..
Zurawski
yusuf erdoğanın 90 dakika civarı osmanlının köşe çizgisine doğru çalım atmaya zorlamasını ben mi gördüm sadece. rakip yanlış bi şekilde sağını kapatmış , bizimkisi de sağına doğru gitmeye çalışıyor hala.
umitçebi
11.02.2017, 18:04
Ersun Yanal'a rağmen kazanıyoruz resmen..
Ersun Hoca ıle alıp veremedıgınız ne hocam?Ciddi soruyorum? Başka maç mı ızledık..Yada nasıl değişiklikler olmalıydı mesela buyrun anlatında bızde bılelım..
yorumsuz6117
Tam 5 sene sonra üst üste 4 maç kazandık..
trbzonsporlu
alanyada emre bugün 4. sarısinı gördü bizim maçta olmayacak. muhtemelen haftaya antep maçi gibi bir maç bizi bekliyor.
Sadettin_
Alanya büyük maçlarda iyi pas yapıodu .Ama pozisyonları sonuçlandırma konusunda osmanlıdan daha gerideler .
Ben alanyayı yeneceğimizi düşünüyorum
Furkan Tütüncü
maç sonu ropörtajları hangi kanalda çıkıyor? bein 1 de fb maçı yorumu var
CaptanBarbosa
11.02.2017, 18:05
O arkadaşla ben bayağı bi tartışmıştım. O da gerçeği görmüştür umarım...
The Legend
Aynen devam insallah ligin geri kalanini yenilgisiz kapatiriz
:sevinç:
aykutun sakallari da bi ayri guzel,,
Erkan YILMAZ
Harika galibiyettt alanyayi yenmeliyiz bu takim uefa ya ggiii dee ceekkk
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enes Başkaya60
Onaziye ayrı parantez açmak lazım Bugün ilk defa bu kadar beğendim hiç kopmadı maçtan helal olsun...
Çok iyi oynamamamıza rağmen deplasmanlarda hep aynı taktiği yapıp 3 puan aldık ama hep böyle gitmez Ersun Hoca kendine gelmesi lazım...
Haftaya artık Rode ile başlamamız lazım hocam...
Aykırı_adam
Hani tesadufende olsa bir iki adet çim çıksaydı.. osmanli yeni cerileri atalarinin izinden gitmiyor boyle olmaz..
aykutun sakallari da bi ayri guzel,, gunah diyede kilotlu corap giymis, bacagi gozukmesin diye. Cenneti garantiledi kocum benim
:D
Sefaenes
11.02.2017, 18:06
Son 30 dakika sinirden çıldırdım ya rodelga daha önce gitmeliydi damdoy 1 maç iyi oynadı diye forvet olamaz neyse 3 puan süper oldu. Onura laf edenler vardı onlar yenilgide yine çıkar
ikinci yarıda 4 te 4 yapan takımımı tebrik ediyorum. Herşey daha güzel olacak buna inanıyorum seneye şampiyon oluruz olamayız bilmem ama ilk 3 te oluruz o kesin bu kadroya doğru eklemelerle çok can yakarız çok.
halilaziz61
yusuf erdoğanın 90 dakika civarı osmanlının köşe çizgisine doğru çalım atmaya zorlamasını ben mi gördüm sadece. rakip yanlış bi şekilde sağını kapatmış , bizimkisi de sağına doğru gitmeye çalışıyor hala.
Her zamanki hali sasirmiyorum ben.
Beyin yerine sadece kemik kütlesi taşıyor
Bu kadar zeka yoksunu hareket edilmez edilemez
Allah bizi yusufla sınıyor
En basitinden Castillo'nun inanılmaz, yani neredeyse adamı boş kaleye sokacağı pasta o kadar ağır, o kadar hantal davrandı, o kadar direnci düşük ki topa gidene kadar 3 metre geriden Aykut geldi ve kaydı kornere attı. O pozisyon herhangi sıradan bir yerli santrafora bile gelse goldü.
Ya bu ezber yorumlara da dayanamıyorum..Hocam kaçtane pozısyon kaçırdı ndoye?Başka maçımı ızledık??Yahu buyuk resme bır bakın ya..
Allah allah ya..
Ahmet Aksu
Haftaya alanya macini 1tl yapsinlar. Yoksa cezamizda var doldurmak zor olacak hava ins. iyi olur..
gs macina kadar kayipsiz gitme ihtimalimiz yuksek.
Kendi sahamizda kolay puan kaybetmeyiz arada sadece konya deplasmani var onlari yenme ihtimalimiz yuksek.
61_Hasan_69
Buraları okudukça sana daha cok inanıp güveniyorum Ersun hocam aynen böyle devam et
Oğuzhan Fidan
Olay budur .
PortoDeGalinhas
11.02.2017, 18:07
ah o antalya maçı, gaziantep maçı, alanya maçı, şuan 39 puandaydık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğukan Uçan
11.02.2017, 18:07
aykut futbolu bırakma
osmanlıyı ilk defa yenmişiz.
halilaziz61
11.02.2017, 18:08
aykutun sakallari da bi ayri guzel,, gunah diyede kilotlu corap giymis, bacagi gozukmesin diye. Cenneti garantiledi kocum benim
İnsanların inançları dalga geçilecek şeyler değil.
Begenmesek de saygı duyalim
shagrath61
Şu mental olarak saha içinde olmadığı yorumlarına da hastayım ama ha.. :D
Evet MRA bir futbol bilgini..Ersun Hoca kenarda değil...Bence gayet guzel değişiklikler yapıldı..Osmanlı ılerı hattı ne yaparsan yap pozısyon buluyor zaten..Şu saha şu zemınde...Şoyle bır takıma karşı oynanabılecek oyun oynandı..
Eğer ndiaye cömert davranmasa üzülebilirdik. Bana kalırsa değişiklikler ve dakikaları son derece yanlıştı. Bu tarz değişiklikler yüzünden bu sene 2 3 maçı elimiz ile verdik. Bunlardan en hatırlanır olanıda 89 da ilk değişikliğimizi yaptığımız rize maçı.
Bunu takip eden yorulmuş okay ' ın topa koşamaması ve kweuke ' nin 90+1 de attığı gol.
Mra ' nın yaptığı değişikliklere karşılık verememesi de ayrı bir durum.
Rodallega' nın neden 85 de oyuna dahil olduğu muamma.
Castillo' nun sürekli 60 65 arası neden takımdan çıktığı soru işareti.
Ndoye ' nin 85 dakika boyunca ne yapıp saha da kalmayı hakettiği konusuna hiç girmiyorum bile :)
ilelebeTS
2. yarının çoğunu izlemedim ama maçta Aykut'a kırmızı, Numan'a sarı ve yine Numan'ın elle oynamasına penaltı verilmedi.
Şanlı SanMarino
Ooooohhh oh.
Hiç zoruna moruna bakmayın.
3 puanın 30 puan değerinde olduğu dönüm maçını kazandık. Böyle devam.
Not: Onur gitsin diyen şikesevicidir.
CaptanBarbosa
11.02.2017, 18:10
Ezbere oynuyor beyin yok ki adamda...
BySeHzAdE
11.02.2017, 18:10
4te 4 süper oldu gerçekten. Hocaya ve takıma burdan sallamadan önce galibiyetin keyfini çıkarın bence. Galibiyet alan hoca benim gözümde her zaman haklıdır. Tebrikler Trabzonspor doğuyoruz küllerimizden..
DarkBlooD
11.02.2017, 18:12
Benim kardeşim o :) Bugün olcay ' ın oynadığı futbolu nasıl buluyorsun ? Olcaydan bekleneni yapıyor , oynanan 4 maç sonunda kendisine ödenen parayı çıkardı , umarım rahatlamışsındır canım kardeşim :)
İnsanların inançları dalga geçilecek şeyler değil.
Begenmesek de saygı duyalim
Inanclarla dalga gecmem, aykutun tipine baktigimde bir insan gormuyorum, diz kapaklarini kapatip neyin kafasini yasiyor ?
Mac basi alsigi 50 bin tl ucretin okudugu kuran da yeri varmiymis?? Ondan sonra diz kapaklarini kapatsin susluman pislikler
shagrath61
Osmanlı'yı kendi evinde bu çimde ve bu kadro yapimizda yenmemiz buyuk basari.
Bu kadronun hala orta saha eksiklikleri var.
Ayrica Ersun hoca hakkindaki yorumunda haddine degil. Yas kac bilmiyorum ama hoca antrenorken senin altini degistiriyolardi.
Eksikleri gidermek ya da kapayıcı önlemler almak teknik direktör' ün görevi diye biliyorum ben ?
Sen bozuk saha da oynadın, osmanlı allianz arena da oynamadı.
Had konusuna girecek olursak da, benim onu eleştirmek haddime mi değil mi bilmem ancak senin bana bu şekilde cevap vermen haddine değil onu biliyorum.
Bir adamın futbol hayatına erken başlaması ya da teknik direktörlük hayatına erken başlaması onun eleştirilemeyeceği ya da harika bir teknik direktör ya da futbolcu olduğunu göstermez.
Bu mantaliteye göre, messi ' nin de dünya da kimseyi eleştirememesi gerek.
Beyin küçük bir olgudur ancak, onu büyük düşüncelerde kullanmak sizin elinizdedir.
Size iyi forumlar, mesajlarıma cevap yazmazsanız sevinirim. Zira seviyeniz pek yüksek sayılmaz
Cagdas Topal
Takım kazanınca çok keyifli oluyorum be oyun umrumda değil ama ilk yarı oynanan futbolu cok begendim :)
yorumsuz6117
11.02.2017, 18:13
Domdom ısrarı biter artık inş.. Çok rahat 2'yi atabilecekken atamıyoruz.. Neyse ki N'diaye topu tavana dikti , frikikleri de kötü kullandılar..
halilaziz61
11.02.2017, 18:15
Inanclarla dalga gecmem, aykutun tipine baktigimde bir insan gormuyorum, diz kapaklarini kapatip neyin kafasini yasiyor ?
Bizi ilgilendirmez öyle inanıyor ve ona göre yaşıyor
Sen inanmayabilirsin ben de inanmayabilirim bu yaptığına ama saygı duymak şart
Onun bu konudaki inancı onu gerektiriyor demek ki
Yüzüne baktiginda insan görmediğini bazıları da siyahi oyuncular için diyor veya dovme yapanlar için
Bu kısır tartışmaları bırakalım
Adamın kendini ifade ediş şekli o, bize ne ?
Zurawski
11.02.2017, 18:15
60 70 arası ortasahada adamları ezdik. Adamalr çıkmaya çalışırken üstüste top kaptık ve az adamla yakaladık Osmanlıyı. Bu dakkalarda 2. golü bulmamız lazımdı. Damdoy bu dakikalarda neden bilmiyorum lakayt davranmaya başladı. Aslında maç başından beri kötü oynamıyordu. Bu dakikalarda çok rahat maçı koparabilirdik. Yazık oldu.
batuhanTs
11.02.2017, 18:16
Cok begenilen osmanliyi gectik ne diyelim buna
Enaldo61
11.02.2017, 18:17
Bu akşam umarım Bursa yener.
Çünkü, geliyoruz.
shagrath61
11.02.2017, 18:17
Olcaydan bekleneni yapıyor , oynanan 4 maç sonunda kendisine ödenen parayı çıkardı , umarım rahatlamışsındır canım kardeşim :)
Benim sorumun cevabı bu değildi. Ben sana olcay bugün ne oynadı dedim kardeşim :) hani bana vurmaya çalışmışsın ya bir yerden. O yüzden soruyorum.
4 maçın hepsini olcay aldırdı yani ? :) Söylediğinden bu anlaşılıyor doğru mu anladım ?
Şanlı SanMarino
11.02.2017, 18:18
En dikkat çekici nokta şu arkadaşlar,
Bu mevsimde ve bu iklimde Ankara, Sivas, Kayseri gibi deplasmanlar bizim gibi deniz iklimi takımları için ciğer imtihanı gibi.
Emin olun bu maça bir Avrupa takımı dahi gelse bu kadar oynayabilirdi. Bir de üzerine zeminin kötülüğü eklenince iyice kilitlenen bir mücadele izledik.
Bu tarz maçlarda tek gollü veya tek farklı galibiyetler alınabilir. Bizim için mühim bir dönüm doktasıydı ve bunu başardık.
Şimdi bir an önce bu maçı unutup önümüzde maça odaklanmalıyız.
serdaracıl
Çok önemli 3 puan aldık. Onura teşekkürler
Manava61
Bu akşam umarım Bursa yener.
Çünkü, geliyoruz.
Beraberlik?:)
halilaziz61
Bugün yenilebilirdik de ama ilk yarı kazanacagimiz birçok maçı garipçe kaybettik. Onlardan birinin yerine geçsin artık.
4te 4 olması çok iyi hele haftaya Alanyayi yenersek tam havaya gireriz
Uğur Kalyoncu
11.02.2017, 18:19
Cok şükür. .
Cok iyi oynamiyoruz ama bu galibiyetler özgüven acisindan önemli.
Alanya maci ile gelecek yılın fitilini atesleriz insallah..
4 5 net adam lazim bunu unutmadan galibiyetlere sevinmek aldanmamak lazim..
maçı izleyipte ersun yanalı eleştiren adamlara anlam veremiyorum takım deplasmanda hemde belkide ligde en iyi kontraya çıkan takımla oynuyorsun daha nasıl oyanayabilirsin biri anlatsın ayrıca bizim takım kötü değildi osmanlı kaç haftadır maç kazanamıyor onun verdiği hırsla maça çıkmışlar ve çok iyi organize olmuşlar bu zeminde bu oyun normaldir onur ve durica mükemmele yakım oynadı onazi perreria uğur ve mas ta iyi olan adamlardı damdoy golü atmasına rağmen olcay ve yusuf yazıcı çok etkisizdi sonuçta ilaç niyetine 3 puan aldık ve yıllar sonra 4 te 4 yaptık bırakın derdi kederi neşenize bakın.
serdaracıl
11.02.2017, 18:19
En dikkat çekici nokta şu arkadaşlar,
Bu mevsimde ve bu iklimde Ankara, Sivas, Kayseri gibi deplasmanlar bizim gibi deniz iklimi takımları için ciğer imtihanı gibi.
Emin olun bu maça bir Avrupa takımı dahi gelse bu kadar oynayabilirdi. Bir de üzerine zeminin kötülüğü eklenince iyice kilitlenen bir mücadele izledik.
Bu tarz maçlarda tek gollü veya tek farklı galibiyetler alınabilir. Bizim için mühim bir dönüm doktasıydı ve bunu başardık.
Şimdi bir an önce bu maçı unutup önümüzde maça odaklanmalıyız.
Aynen öyle. Soğuk çiğerleri yakıyor. Bu tür maçlara erken gelip şehirde birlaç antrenman yapmak kazım
ilelebeTS
11.02.2017, 18:20
şikeciler akşama puan kaybederse 10 numara olur. arada 5 puan var şuan.
Uğur Kalyoncu
11.02.2017, 18:20
Cok şükür. .
Cok iyi oynamiyoruz ama bu galibiyetler özgüven acisindan önemli.
Alanya maci ile gelecek yılın fitilini atesleriz insallah..
4 5 net adam lazim bunu unutmadan galibiyetlere sevinmek aldanmamak lazim..
DarkBlooD
11.02.2017, 18:21
Domdom ısrarı biter artık inş.. Çok rahat 2'yi atabilecekken atamıyoruz.. Neyse ki N'diaye topu tavana dikti , frikikleri de kötü kullandılar..
Son maçlardaki performansıyla bu istek çok zor , gol haricinde ilerde iyi işler yapıyor Rodellega ile birlikte kullanılması gerekiyor , tabi eğer bu performansını devam ettirirse ... Şu şartlarda çok fazla üzerine gitmek anlamsız oluyor , nasılki N'diaye topu tavana dikti , bizimkide dışarı attı :)
halilaziz61
11.02.2017, 18:22
Mac basi alsigi 50 bin tl ucretin okudugu kuran da yeri varmiymis?? Ondan sonra diz kapaklarini kapatsin susluman pislikler
Valla olayın maç başı ile ne alakası var anlamadım.
O zaman futbol olayı tamamen dine ters oyundan para kazanıyorlar diye.
Mesele o değil adam inandığı gibi yaşamak istiyor bizi ilgilendirmez ve eleştiri konusu olamaz.
Ta ki bize baskı yapana kadar
bir parantezde yusuf yazıcıya bu adam kumaşı belli iyi olan bir adam ama şuan takımı oynatacak ipleri eline alacak pas alışverişini yapacak oyunu soğutacak yeterliliğe sahip değil hem rekabet açısından hem yusufun pişmesi açısından seneye 10 numara şart
shagrath61
11.02.2017, 18:22
Takımın,bu hafta biz bunu rahat geçeriz denilebilecek hale gelmesini istemek hakkımız diye düşünüyorum.
Futbol oynamıyordan kastım bu zaten. Önümüzdeki hafta x bir takımla maçımız var acaba yenermiyiz diye düşünüyor isek orada bir sorun vardır bence.
Bugün sağolsun, DURİCA ve ONUR maçı kazanmamızı sağladı.
Her zaman böyle performans gösteremezler.
Özellikle her maç için 60 dan sonrasına bir çözüm bulunmalı..
Ayrıca bazı arkadaşların haftaya hava inş güzel olur taraftar da stada gider söylemlerine katılmıyorum. Ben samiyen de ve 3-1 lik Ankara maçında ayaklarımın donduğunu hissettim resmen ancak yine de oradaydım. Güneşli hava da herkes maç izlemeye gider, takım iyi ya da kötü top oynamaya çalışıyor iken değil güneşli hava fırtına kopsa o stada gitmeleri gerekiyor.
Trabzon da 30 bin kişi stada getiremiyorsak, hemen stadı yıkıp istanbula getirelim takımı. Hem transfer hemde tribün konusunda ömür boyu sıkıntı çekmezler.
https://pbs.twimg.com/media/C4ZKZnnWIAA0BAV.jpg
halilaziz61
11.02.2017, 18:23
Benim sorumun cevabı bu değildi. Ben sana olcay bugün ne oynadı dedim kardeşim :) hani bana vurmaya çalışmışsın ya bir yerden. O yüzden soruyorum.
4 maçın hepsini olcay aldırdı yani ? :) Söylediğinden bu anlaşılıyor doğru mu anladım ?
Olcay in son 4 maçta ne yaptığını anlamamak için Yusuf Erdoğan gözüyle izlemek lazım evet
Şanlı SanMarino
11.02.2017, 18:23
Arkadaşlar bu hafta içi Ankaraya gidip döndüm. Oturduğunuz sıcak hanelerdeki gibi değil. Hele ki stadın zeminini görseniz.
Önce şartları değerlendirin sonra 3 puanın kıymetini anlarsınız.
Bu maç bizim sahamızda ve bizim iklimimizde olsa emin olun 2-3 farklı biterdi.
Ayrıca bir parantez açalım. Yazıklar olsun hakeme. Son dakikalarda Osmanlı'yı inanılmaz itmesi bir kenara vermediği net penaltı niyetini açıkça ortaya koydu. Görevini yaptığı halde hakem de mağlup edileceğini gösterdik.
gs maçına 4 maç var en az zararla bu maçları geçip gs yi yenip onun önüne geçebiliriz Gs nin çok zor maçları ve ve dağılmaya çok müsait bir takım bence. Bu sene eğer 4. olursak şaşırmayacağım.
Enaldo61
11.02.2017, 18:25
Yusuf Erdoğan'ı en kısa zamanda kaliteli bir orta saha ile takas yapmamız lazım. Osmanlı'yla olabilir.
Pozisyonumuz yok demek haksızlık olur. Hemen aklıma gelenler Damdoy bir pozisyonda çok ağır kaldı, karce çıkıp vurdu. Castillonun pasında damdoy ön direkte ağır kaldı vuramadı. Castillonun ortasında damdoy iyi yükselemedi arka direkte. Yazıcı önünde kalan topu ceza sahasında dışarı vurdu. Damdoy ceza sahasının hemen içinde önünde kalan topu kaleye vurmak yerine içeri çevirmeye çalıştı. Osmanlı'nın bu kadar pozisyon vermesi normal değil. Bunlardan birisini değerlendirsek maç rahatlayacaktı zaten.
İkinci yarıda oyundan düşmemizin sebebi de Yusuf Yazıcının markajdan kurtulamaması oldu bence. Hocanın elinde başka oyuncu olsa Medjaniyi alır mıydı emin değilim. Medjani girince oyunun kontrolünün bizde olmasına pek imkan kalmıyor zaten. Burada hocanın ilk hatası bence Castillonun çıkması oldu. Yusuf Yazıcı çıkıp Okay, Onazi, Medjani üçlüsü oynayabilirdi. Castillo en azından top sürüp adam eksilten bir oyuncuydu. Bero'nun dönüşü ile Yusuf-Bero ikilisinden biri oynayıp diğeri hamle anlamında bize güç katacaktır.
İkinci anlam veremediğim olay Damdoy ısrarı oldu. Bu tercih gerçi ama pozisyonlara girip atamayınca 85 dakika beklemeye lüzum yoktu. 60-70. dakikalarda değiştirmesi daha çok işimize yarardı. Castillo ile iyi anlaşıyorlar. Bunu kullanmamız lazım.
shagrath61
11.02.2017, 18:26
Olcay in son 4 maçta ne yaptığını anlamamak için Yusuf Erdoğan gözüyle izlemek lazım evet
Hocam ciddi anlamda ben kimsenin futbol görüşünü sorgulamıyorum. Bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında ne yaptı da fark yaratan bir oyuncu oldu söyler misin ? ( Saha dışındaki davranışları, takımı sahiplenmesine falan tek kelime edemem. Hakka girmek büyük günahtır.)
Ben size soru soruyorum sizler direk saldırıya geçiyorsunuz anlamadım ki. Soruma cevap veren bir tane adam çıkmadı daha.
Doğukan Uçan
11.02.2017, 18:27
gs şansa bala maç kazanıyor podolski ve sneijderi kilitlersek alırız
shagrath61
11.02.2017, 18:28
Yusuf Erdoğan'ı en kısa zamanda kaliteli bir orta saha ile takas yapmamız lazım. Osmanlı'yla olabilir.
Kimse kaliteli adamını vermez hocam :) Özellikle osmanlının kanat oyuncuları hem mental hem de yetenek olarak yusuf' tan kat kat kaliteli.
Enaldo61
11.02.2017, 18:28
Eğer passoligim ceza yememişse Alanya maçına gidiyorum :D
Onur Erçetin
11.02.2017, 18:29
Okay,Onazi,Yazıcı ve Castillo zaman zaman iyi performanslar gösteriyor ama bu dörtlünün yerine daha üst seviyede oyunculara ihtiyacımız var şuan için idare ediyorlar ellerinden geleni yapıyorlar ona birşey demiyorum ama hücumda daha etkili olabilmek için daha az baskı yemek için ve sonuca daha rahat ulaşabilmek için yani şampiyonluk için daha iyi oyunculara ihtiyaç var.
shagrath61
11.02.2017, 18:31
Pozisyonumuz yok demek haksızlık olur. Hemen aklıma gelenler Damdoy bir pozisyonda çok ağır kaldı, karce çıkıp vurdu. Castillonun pasında damdoy ön direkte ağır kaldı vuramadı. Castillonun ortasında damdoy iyi yükselemedi arka direkte. Yazıcı önünde kalan topu ceza sahasında dışarı vurdu. Damdoy ceza sahasının hemen içinde önünde kalan topu kaleye vurmak yerine içeri çevirmeye çalıştı. Osmanlı'nın bu kadar pozisyon vermesi normal değil. Bunlardan birisini değerlendirsek maç rahatlayacaktı zaten.
İkinci yarıda oyundan düşmemizin sebebi de Yusuf Yazıcının markajdan kurtulamaması oldu bence. Hocanın elinde başka oyuncu olsa Medjaniyi alır mıydı emin değilim. Medjani girince oyunun kontrolünün bizde olmasına pek imkan kalmıyor zaten. Burada hocanın ilk hatası bence Castillonun çıkması oldu. Yusuf Yazıcı çıkıp Okay, Onazi, Medjani üçlüsü oynayabilirdi. Castillo en azından top sürüp adam eksilten bir oyuncuydu. Bero'nun dönüşü ile Yusuf-Bero ikilisinden biri oynayıp diğeri hamle anlamında bize güç katacaktır.
İkinci anlam veremediğim olay Damdoy ısrarı oldu. Bu tercih gerçi ama pozisyonlara girip atamayınca 85 dakika beklemeye lüzum yoktu. 60-70. dakikalarda değiştirmesi daha çok işimize yarardı. Castillo ile iyi anlaşıyorlar. Bunu kullanmamız lazım.
Yazınızın pozisyonlar harici kısmına tamamıyla katılıyorum... Pozisyonlara neden katılmıyorsunuz derseniz, bu damdoyu oyuna süren ve bu adam da ısrarcı olan adam Ersun Yanal. Durum buyken onu yapamadı bunu yapamadı demek hak olmaz nedeni ise, bu adamın zaten bunları 22 maçtır yapamıyor olması. 22 maçtır en ufak bir kıvılcım dahi göstermeyen bir adamdan ne tarz bir beklenti içerisinde bilmiyorum.( Adam da forvetler de olması gereken bitiricilik kısmı 0 )
halilaziz61
11.02.2017, 18:32
Hocam ciddi anlamda ben kimsenin futbol görüşünü sorgulamıyorum. Bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında ne yaptı da fark yaratan bir oyuncu oldu söyler misin ? ( Saha dışındaki davranışları, takımı sahiplenmesine falan tek kelime edemem. Hakka girmek büyük günahtır.)
Ben size soru soruyorum sizler direk saldırıya geçiyorsunuz anlamadım ki. Soruma cevap veren bir tane adam çıkmadı daha.
Hocam ben sizin bilerek yaptıklarını görmezden geldiğini düşünüyorum.
1 gol 2 asist yapmış son 4 maçta
kupa maçında da 1 asist
yani 5 maçta 4 golde etkisi var,
http://www.mackolik.com/Futbolcu/60264/Olcay-Sahan
Kamil Çakmak
11.02.2017, 18:32
Osmanlıspor'a puan kaybetmek benim için hayel kırıklığı olacak. O derece yani.
Evet o derece:)
shagrath61
11.02.2017, 18:33
gs şansa bala maç kazanıyor podolski ve sneijderi kilitlersek alırız
Biz o adamları en beter halimizle bile yeniyoruz son senelerde .. Nasıl oluyor hala anlamadım ama, en rahat izlediğim maç gs maçları oluyor.
İstediğimizi aldık ancak ikinci yarı gerçekten rezalet oynadık. Bu kadar geri yaslanmamamız lazımdı.
DarkBlooD
11.02.2017, 18:34
Gol attı birader gol , o golle 3 puan aldın , senin ne anlatmaya çalıştığının veyahut ne sorduğunun bir önemi var mı ? Gol attı 1-0 maçı kazandın bügüne kadar yenemediğin Osmanlıya karşı , bunu dolandırmanın , nasıl oynadı sorusunun cevabı GOL dur ve bu gol sana 3 puan getirdi , bu iş bu kadar basit birşey , gol atıyorsan ve takımına maç kazandırıyorsan Messi gibi oynamış demektir ... 4 maçın hespini Olcay mı kazandırdı sorusunun cevabı ilk yarıda oynanan maçlarda var , ilk yarı oynanan maçlarda ne eksikti de şimdi bu takım bu halde ...
Yaptığın yorumlardan anladığım tek şey yanlış takım forumundasın , sen sahada Barcayı falan izlediğini sanıyorsun , her yorumun oraya göre , biz Barca değiliz burası İspanya değil ...
Dip.Ing.Mag.
11.02.2017, 18:34
Olcay ın attığı golü damdoy olsa atamazdı çünkü o topa yetişemezdi yetişse de vuracak dermanş kalmazdı. Bu sebeple damdoy kesinlikle sadece yedek forvet olabilir mevcut kadroda
İkincisi de aykut kasabı olcayın golünde kesinlikle en az sarı görmeliydi tabanını bilerekten kaldrıdı olcay topa değil de aykutun tabanına vursaydı ayağı kırılabilirdi daha sonrali çift daldıpı pozisyonda da direkt kırmızı.
Son tahlilde 4 te 4 yaparak mükemmel bir özgüven sağladık. Alanyaspor u yenmemiz içten bile değil ki böylelikle 5 te 5 yapmış oluruz.
İyi taraflarımızın yanında eksiklerimiz de var;
1. Cezasahası dışından şutör eksiğimiz var
2. Duran toplarda direkt gol yapabilecek eksiklerimiz var
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bilall61
11.02.2017, 18:35
Arkadaşlar çok iyi oynamadığın maçları da kazanacaksın ki üst sıralarda tutunabilesin.Maça gelirsek;Onur,Durica,Uğur,Pereira çok iyi oynadı.Pereira bütün maçlarda arı gibi çok çalışkan.Tam bir kanat bek.Adam koşmaktan hiç gocunmuyor.İleri çıkıyor,top gelmiyor.Hemen 50 metre geriye konuşuyor.Durica-Uğur bu maçta iyi bir ikili görüntü çizdiler.Onur bugün çizgi kalecilikteki yüksek sezgilerini ortaya koydu.
Bundan sonraki süreçte artık yakın takip yapıp ilk beşte bulunmalıyız.
Yıldıray Emanet
11.02.2017, 18:36
Bifouma Pereira'yı biraz üzdü bugün :D
Hala ndoye iyi diyen adamlar var çıldırmamak elde değil
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
11.02.2017, 18:38
Kaptan yine gemisini kurtardi..onur gibi bir kaleciye sahip oldugumuz icin cok sansliyiz..kotu oynarken 3 puan almak da guzel..golden sonra geriye yaslanmamiz bize yakismadi..onur gununde olmasa ndiaye yakaladiklarini atsa simdi baska seyler konusyor olcaktik..neyse bu hafta da galibiyetin tadini cikaralim onumuze bakalim..
halilaziz61
11.02.2017, 18:40
şikebahçe yenilse on numara olur
Kamil Çakmak
11.02.2017, 18:44
Kaptan iyi oynadı. Durica da çok iyi idi. Pereira bu hafta daha da üstüne koydu. Tek kötü durum. Damdoy çok uzun süre oyunda kaldı. Hiç bir zaman vasat bile olamayan topçu. Castillonun çıkışı yusuf un girişi dengeleribiyice bozdu. Çok geriye yaslandık. Ama deplasmanda alınan 3 puan ve seriyi bosmamak harika idi.
Erkan SÜNGER
11.02.2017, 18:45
Bu takım üzerine koymuşsa sebebi aldığımız 2 bektir. Sorulmuş cevabı bence budur.
Kamil Çakmak
11.02.2017, 18:45
Bize güzel bir hafta sonu bahşettiğin için çok çok çok teşekkürler Trabzonspor'um.
halilaziz61
11.02.2017, 18:47
Olcay ın attığı golü damdoy olsa atamazdı çünkü o topa yetişemezdi yetişse de vuracak dermanş kalmazdı. Bu sebeple damdoy kesinlikle sadece yedek forvet olabilir mevcut kadroda
İkincisi de aykut kasabı olcayın golünde kesinlikle en az sarı görmeliydi tabanını bilerekten kaldrıdı olcay topa değil de aykutun tabanına vursaydı ayağı kırılabilirdi daha sonrali çift daldıpı pozisyonda da direkt kırmızı.
Son tahlilde 4 te 4 yaparak mükemmel bir özgüven sağladık. Alanyaspor u yenmemiz içten bile değil ki böylelikle 5 te 5 yapmış oluruz.
İyi taraflarımızın yanında eksiklerimiz de var;
1. Cezasahası dışından şutör eksiğimiz var
2. Duran toplarda direkt gol yapabilecek eksiklerimiz var
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
şutor eksikliği bariz, yusuf yazıcının ilk onbir oynaması yerine iyi bir on numara alınmalı ve yusuf 60'tan sonra maça girmeli
akin0834
11.02.2017, 18:48
goal yemiyoruz resmen .. onur eski onur .. olcay da takıma ruh kazandırdı .. yeni transferler uyum sağladı .. stadımız heyecan katı .. saha sonucları istediğimiz gibi .. 2010 dan sonra ilk defa üst üste 4 maç kazandık .. haftaya 5 maç olma olasılığı yüksek .. daha nolsun :D
https://pbs.twimg.com/media/C4ZTc55WIAUOzhS.jpg
Enes Başkaya60
11.02.2017, 18:50
Castillo Candır bence çok iyi oynadı bugün bu kötü zeminde...
CEMEFKER
11.02.2017, 18:51
EY niye eleştriliyo...
Öncelikle hoca 2.yarı /sezon odaklanmış, dirençli bir takım oluşturduğundan hakkını verelim...
Gelelim yanlışlara...kenardan oyunu okuyamadı...Bu her maç mı böyle? Genelde.
Ortada Y. Yazıcı yı tutarak rakibi üzerimize iyice çekti...En basit ve farklı bi şey top tutan yapan Olcayı ortaya çekip >>>Yazıcı out>>> Olcay/ Aytaç /Medjani yapabilirdi....Okay yoruldu Aytaç girmedi...Roda 80 sonrası morali bozuk oyuna girdi...
Alanya maçında o stad dolsun inşaallah
halilaziz61
11.02.2017, 18:53
[QUOTE=OFLU;1920648703]Alanya maçında o stad dolsun inşaallah
şikeciye şikeci dediği için bir sürü taraftar ceza aldı nasıl dolsun :(
CEMEFKER
11.02.2017, 18:54
Bu arada Ndoye golleri ile değil ama mücadele ve enerjisi ile yorar, Roda fişi çeker taktiğine yoğunlaşılmalı.
Eldeki en ideal hücum anlayışı maalesef daha iyisine kadar birçok maçta bu olur...
trbzonsporlu
11.02.2017, 18:56
he ya ersuna rağmen kazaniyoruz bu takima antremani biz yaptiriyoruz devre arasi transferleride yine nevzat aydin yaptirdi.
Şanlı SanMarino
11.02.2017, 18:56
Hoca konusunda atıp tutanları çok aklı başında görmüyorum. Yeni kurulmakta olan, yeni yapılanan bu takımın 4 maçta 4 galibiyet alınışına sadece destek olunmalı.
Eleştiri olacaksa sadece yapıcı şekilde olmalı.
Aklınızı başınıza alın ve Yeni Trabzonspor için destek üretin. Varsa fikriniz yöneticiler ile paylaşın. Fakat yıkıcı, geri dönüşü zor eleştirilerden kaçının.
Alanya maçında o stad dolsun inşaallah
Imkansız ceza da var ki 10 bin kişi anca olur.
Bu arada ne çarşı ne fener bursanın taraftarı gerçekten iyi müthiş tezahürat ediyorlar şuan :) fenere baya sayıyorlar bakalım ne ceza gelecek
Hoca konusunda atıp tutanları çok aklı başında görmüyorum. Yeni kurulmakta olan, yeni yapılanan bu takımın 4 maçta 4 galibiyet alınışına sadece destek olunmalı.
Eleştiri olacaksa sadece yapıcı şekilde olmalı.
Aklınızı başınıza alın ve Yeni Trabzonspor için destek üretin. Varsa fikriniz yöneticiler ile paylaşın. Fakat yıkıcı, geri dönüşü zor eleştirilerden kaçının.
hayatimda okudugun en ironik yazi
Enaldo61
11.02.2017, 19:03
Daha Bero gelecek.
Fatih Cengiz
11.02.2017, 19:03
Sonuç güzel, oyun diş kıracak kadar strese soktu yine...
Maçtan önce söylemiştim, 1 farklı üstünlükler risklidir, 2 ve üstü fark gerekir. Bulabilecek pozisyonlar ve verilmeyen penaltı, verilemeyen kırmızı kartlar vardı..
İlk yarı ve ikinci yarının 55-75 arası bölümde çok iyidik..
Son 15 dakikalık bölümde ise gol yiyeceğimizi hiç hissetmesem de zor anlar yaşadık.
Bunda MRA nın değişiklikleri, bizde yorulan oyuncular, skoru koruma paniği, OKAY ın oyundan çıkışı ve medjaninin etkisiz oyunu büyük roller aldı bence...
Yazıcı çok iyi olacak, ama hem saha zemini, hem Osmanlı'nın dirençli oyunu, biraz oyundan sildi.. Yine de oynadıkça daha iyi olacaktır..
Okay eksikliği çok hissedilen bir oyun oynadı, hem top kapma, ikili mücadele kazanma, hem de pas ve ileri çıkışlarıyla etkiliydi..
Açıkcası oyundan çıkmasına pek anlam veremedim.
Ndoye ve Yazıcı ilk çıkması gerekenler gibiydi.. Ndoye genele göre iyi oynasa da (kendi standardına göre) 60-70 arası Rodallega girmeliydi bence.
Yazıcı da kötü değildi ama etkili de değildi.. 70 li dakikalarda çıkıp ileri 4 lü şu şekilde olmalıydı bence
Yusuf E - Olcay - Castillo
------------Rodallega --------
Hatta belki Ndoye 10 no pozisyonuna çekilip Yusuf E ve Rodallega oyuna girebilirdi.
Ama hocadan iyi bilemeyiz.. Ona en azından yendiği maçlarda eleştirmemek de bir yöntemdir.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şanlı SanMarino
11.02.2017, 19:06
hayatimda okudugun en ironik yazi
Hayırdır? Sen ironinin ne olduğunu bilecek kadar okumayı öğrendin mi kardeş?
Hadi başka kapıya!..
Trabzonspor için ve bu takım için destek çağrısı yaparken bile sataşarak ne elde ediyorsun?
Yazık, küçücük zekan ile laf çarpacağını zannetmişsin.
Hadi oradan be!..
**
Forumdaki arkadaşlardan ricam böyle küçük beyinli kardeşlere fırsat vermeyin. Her daim takımınıza destek olun.
shagrath61
11.02.2017, 19:06
Hocam ben sizin bilerek yaptıklarını görmezden geldiğini düşünüyorum.
1 gol 2 asist yapmış son 4 maçta
kupa maçında da 1 asist
yani 5 maçta 4 golde etkisi var,
http://www.mackolik.com/Futbolcu/60264/Olcay-Sahan
Bakınız hocam, antep maçında yaptı bu yazdıklarınızı( 2 assist). Benim size sorduğum maçlar kasımpaşa, bursa ve osmanlı maçları.. Görmezden geldiğim yok , sadece sorduğum soruyu siz yanlış anladınız sanırım ? İki asisti antep maçında yaptı. 9 maçtır yenilen ve futbol namına bir şey oynamayan antep maçında.
Yineleyerek soracağım. Olcay şahan sizin görüşünüzce bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında nasıl oynadı ? Ne yaptı mesela ?
Yanlış anlamayın bunları iğneler nitelikte de sormuyorum belki de benim göremediğim bir şey vardır. Öğrenirim en azından
Enaldo61
11.02.2017, 19:10
O değil de bu sezon fenerden yukarda bitirsek Aatif'a ne koyar ama :D asdasd
Verilmeyen 2 net penalti. Aykut'un Okaya yaptigi ve Numan tarafindan Elle oynanan top ( yusuf yazicinin onune dusmustu devaminda ) 'a ragman eyyamci hakemlere ragmen! Helal olsun cocuklar!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murathan
11.02.2017, 19:15
https://pbs.twimg.com/media/C4ZZ2BbWcAABG83.jpg
ehehehe
shagrath61
11.02.2017, 19:15
Gol attı birader gol , o golle 3 puan aldın , senin ne anlatmaya çalıştığının veyahut ne sorduğunun bir önemi var mı ? Gol attı 1-0 maçı kazandın bügüne kadar yenemediğin Osmanlıya karşı , bunu dolandırmanın , nasıl oynadı sorusunun cevabı GOL dur ve bu gol sana 3 puan getirdi , bu iş bu kadar basit birşey , gol atıyorsan ve takımına maç kazandırıyorsan Messi gibi oynamış demektir ... 4 maçın hespini Olcay mı kazandırdı sorusunun cevabı ilk yarıda oynanan maçlarda var , ilk yarı oynanan maçlarda ne eksikti de şimdi bu takım bu halde ...
Yaptığın yorumlardan anladığım tek şey yanlış takım forumundasın , sen sahada Barcayı falan izlediğini sanıyorsun , her yorumun oraya göre , biz Barca değiliz burası İspanya değil ...
Hala ne oynadığını söylemiyorsun kardeşim bana ? Ndoye de g saray maçında gol attı bu onun iyi futbolcu olduğunu ve 1.7 milyon euro' yu hakettiği anlamını taşımıyor değil mi ? Ayrıca sence bu maçı bize Olcay mı aldırdı ? Yoksa Onur ve Durica mı ?
Bugüne kadar yenemediğin osmanlı' dan kastın 3 senedir olmayan kadromuz ile çıktığımız osmanlı maçlarıysa eğer normaldir.
Senin görüşüne göre mustafa' nın beşiktaş maçında attığı gol onun messi gibi oynadığı anlamına geliyor yani ?
Ben sana 4 maçın tamamını nasıl kazandığını anlatayım, sen görmek istersin ya da istemezsin orası da sana kalsın.
Öncelikle ilk yarıda sen SAVUNMA yapamıyordun, yani kapanamıyordun bile ? Şimdi mas ve pereira ile kapanmaya başladın, bu da sana defansif bir direnç kattı. Sen son maçları hücum yaparak kazanmadın, aksine savunman çok iyi diye kazandın ? Mustafa akbaş ' ın 16 maçta veremediği katkıyı. Mas ' ın bursa maçında attığı taç ile bursa, kasımpaşa maçında çıkıp kafa ile attığı golle beraber 2 maçta verdiği için kazandın. Defansif açıdan hiç bir hata yapmadığı için kazandın.
Bu takım 2010 sezonunda, 2004 sezonunda da barça değildi ancak futbol oynuyordu. Bu maçı kesin kazanırız gözüyle baktığın minimum 7 8 sezon yaşadın. Biz hiç bir zaman barça olmadık ancak son 3 4 sezon haricinde böyle geriye dayanıp skor üstüne yattığımız sezonda olmadı. Ben bu takımı 2 senedir izlemiyorum. 27 yaşındayım, gördüklerimi algılıyabildiğim 4 5 yaşından beri izliyorum.
memozcan
11.02.2017, 19:16
castillonun çıkıp medhaninin girmesi büyük hataydı.. bunun yerine castillo zeminin daha iyi olduğu sağ tarafa alınıp olcay sola çekilebilirdi.. hele hele yusuf erdoğandan sonra adamlar o çamurlu bölümü otoban yaptılar.. castillo daha çok defansa katkı yapıyordu..
Anom :D yine yenmişiz ya lam :D
castillo61
11.02.2017, 19:20
Yusuf Yazıcı yerine 10 numara
şampiyonluk istiyorsak
serdaracıl
11.02.2017, 19:29
Yusuf Yazıcı yerine 10 numara
şampiyonluk istiyorsak
Takımda sağ açık ve forvet yok. Öncelik bu mevkilerde olmalı.
Çok kötü oynadık ama kazandık.. Cidden kötü oynadık
Bu kadar çok pozisyonu ligin ilk yarısında bile vermedik..
Şans güldü bir kere.. Ortasahanın ortası okay onazi ile olacak gibi değil..
O değil de bu sezon fenerden yukarda bitirsek Aatif'a ne koyar ama :D asdasd
Aatıf'ın derdi para değil de başarı olsaydı, doğru...
O kadar kötü oynamadık. ilk yarı da oyun bizim elimizdeydi. 2 yarı baskı yaptılar o kadar olur top kontrolü yüksek oyuncumuz olmadığı için nasıl soğutulur nerede pas oyunu oynanır ya da çok iyi top saklayan forvete de sahip değiliz onları beceremiyoruz. Belki abdulkadir oynasaydı bu kadar baskı yemezdik.Çünkü hem top kontrolü çok iyi hem çok iyi ileri taşıyabiliyor topu ve en önemlisi etrafına çok iyi bakabiliyor.
memozcan
11.02.2017, 19:38
gerek kasımpaşa maçındaki gerek bu maçtaki panik havası bizim orta saha oyuncumuzun olmayışından kaynaklanıyor.. o kadar bariz ki sorun; emre belezoğlu bizde olsa idi mesela şu anda ibbnin yerinde biz olurduk..
castillo61
11.02.2017, 19:39
Takımda sağ açık ve forvet yok. Öncelik bu mevkilerde olmalı.
Yusuf ile süt kupasını bile alamazsın
Akyazı'ya yıldız transfer yapılacaksa
muhakkak 10 numaraya yapılmalı
Eksikleri gidermek ya da kapayıcı önlemler almak teknik direktör' ün görevi diye biliyorum ben ?
Sen bozuk saha da oynadın, osmanlı allianz arena da oynamadı.
Had konusuna girecek olursak da, benim onu eleştirmek haddime mi değil mi bilmem ancak senin bana bu şekilde cevap vermen haddine değil onu biliyorum.
Bir adamın futbol hayatına erken başlaması ya da teknik direktörlük hayatına erken başlaması onun eleştirilemeyeceği ya da harika bir teknik direktör ya da futbolcu olduğunu göstermez.
Bu mantaliteye göre, messi ' nin de dünya da kimseyi eleştirememesi gerek.
Beyin küçük bir olgudur ancak, onu büyük düşüncelerde kullanmak sizin elinizdedir.
Size iyi forumlar, mesajlarıma cevap yazmazsanız sevinirim. Zira seviyeniz pek yüksek sayılmaz
Bende alintilamicam zaten senin gibi saygisiz birini. Terbiye sahibi olmazsan bir buyugun olarak cekerim kulagini boyle.
Tabi ki elestirilebilir Ersun Hoca. Ama senin gibi terbiyesiz biri tarafindan degil.
Ndoyenin hala oynamasina kizan renktaslar. Bu adam seneyede bu takimda. Ilerde tazminatsiz satilmasi adina mac oynamasi ve gol atmasi gerekiyor ama malum santrafor ozellikleri koreldiginden dolayi atamiyor. Bir diger taraftan rodeegaya da sana yavas yavas sure vermeye baslicam yalniz kendini daha iyi hazirlaman lazim diye rekabete sokuyor. Ilerde rodeaga ndoyeyi keser. Suanlik 3 puanin keyfine bakin. Ins hersey rayina oturacak.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
11.02.2017, 19:42
Bu Trabzonspor'un gücünü kim 99 yaptı lan.. :D
artvints
11.02.2017, 19:45
yazici ceza sahasi onumuzde iki uc kere kritik mudahaleler yapti, mesut gibi yorgun duruyor ama kosacak gucu var. oyunda kalmasi olumlu. penalti pozisyonunda topun dusecegi yeri sezip hareketlenmesi iyiydi, bursa macindaki gibi firsatci davrandi. iyi 10 numara almak kolay birsey degil, cogu oyundan duser yusuf kadar da kosmazlar. ndiaye gibi cok yonlu bir ortasaha daha iyi olur.
DarkBlooD
11.02.2017, 19:45
Hala ne oynadığını söylemiyorsun kardeşim bana ? Ndoye de g saray maçında gol attı bu onun iyi futbolcu olduğunu ve 1.7 milyon euro' yu hakettiği anlamını taşımıyor değil mi ? Ayrıca sence bu maçı bize Olcay mı aldırdı ? Yoksa Onur ve Durica mı ?
Bugüne kadar yenemediğin osmanlı' dan kastın 3 senedir olmayan kadromuz ile çıktığımız osmanlı maçlarıysa eğer normaldir.
Senin görüşüne göre mustafa' nın beşiktaş maçında attığı gol onun messi gibi oynadığı anlamına geliyor yani ?
Ben sana 4 maçın tamamını nasıl kazandığını anlatayım, sen görmek istersin ya da istemezsin orası da sana kalsın.
Öncelikle ilk yarıda sen SAVUNMA yapamıyordun, yani kapanamıyordun bile ? Şimdi mas ve pereira ile kapanmaya başladın, bu da sana defansif bir direnç kattı. Sen son maçları hücum yaparak kazanmadın, aksine savunman çok iyi diye kazandın ? Mustafa akbaş ' ın 16 maçta veremediği katkıyı. Mas ' ın bursa maçında attığı taç ile bursa, kasımpaşa maçında çıkıp kafa ile attığı golle beraber 2 maçta verdiği için kazandın. Defansif açıdan hiç bir hata yapmadığı için kazandın.
Bu takım 2010 sezonunda, 2004 sezonunda da barça değildi ancak futbol oynuyordu. Bu maçı kesin kazanırız gözüyle baktığın minimum 7 8 sezon yaşadın. Biz hiç bir zaman barça olmadık ancak son 3 4 sezon haricinde böyle geriye dayanıp skor üstüne yattığımız sezonda olmadı. Ben bu takımı 2 senedir izlemiyorum. 27 yaşındayım, gördüklerimi algılıyabildiğim 4 5 yaşından beri izliyorum.
Ben artık senle herhangiir şey tartışmak istemiyorum , Onur ve Durica maç kazandırmış , sen ne seyrediyorsun da bu etkiyi yapıyor yahu arkadaş maçı golu atan kazandırır , Onur ve Durica skoru korur ancak , böyle diyen birine ben ne yazsamda para etmez , sen Trabzonspor forumunda olduğunun farkına var , Trabzonsporu konuşuyoruz bizler , sen neden bahsettiğinin farkında dahi değilsin ... Senin ezbere yazdıkların dışında futbol hakkında herhangibir bir bilginde yok , adam gol attı maçı kazandık diyorum , sen hala ne yaptı bu adam diyorsun , bişe içmiş halin mi bu , yoksa normalmisin de bizle dalga geçiyon onu anlamış değilim .... Umarım birşey içmişsindir de , kendinde değilsindir ... Başkada birşey demek istemiyorum sana ...
U.Sadıkoğlu
11.02.2017, 19:47
Sezon başında Mas & Perreira beklerinden kurulu bir savunma 4'lümüz olsaydı şu anda nerede olurduk? :)
Seneye şampiyon olmak istiyorsak, orta sahanın ortasına emre belezoglu tipi bir adam şart. Takım panik yaptığında oyunu açacak oyunu sogutacak takımı toplayacak hele hele okay ve onazi 2 kişi yine seneye orta sahada olursa görüntü en fazla yine 5. Sıra olur bu iki oyuncu onazi ve okay çok kötü bir ikili.
shagrath61
11.02.2017, 19:49
Bende alintilamicam zaten senin gibi saygisiz birini. Terbiye sahibi olmazsan bir buyugun olarak cekerim kulagini boyle.
Tabi ki elestirilebilir Ersun Hoca. Ama senin gibi terbiyesiz biri tarafindan degil.
Terbiye göreceli bir kavramda değil ancak senin anlayışın farklı sanırım. Bana saldıran ve hakaret durumunda laf söyleyen sensin. Ben o zamana kadar tek bir kelime bile etmedim. Senin yazdığına cevap verince terbiyesiz oldum. Öncelikle büyük olup olmaman beni ilgilendirmiyor. Büyük gibi davranıp davranmadığın beni ilgilendirmiyor. Yaş ile abilik olmadığı gibi büyüklükte yaş ile değil davranış biçimiyle oluyor. O yüzden ne sen benim büyüğümsün ne de ben senin küçüğünüm. Öncelikle kendinden küçük gördüğün birine nasıl davranacağını idrak et sonrasında bu konuşmayı yaparız. Ben burada kimsenin kalbini kırmıyorum, hakaret etmiyorum kimse de bana etmesin. Umarım ileride sende birazda olsun benim kadar terbiye konusuna hakim olabilirsin.
Hadi sana kolay gelsin
Terbiye göreceli bir kavramda değil ancak senin anlayışın farklı sanırım. Bana saldıran ve hakaret durumunda laf söyleyen sensin. Ben o zamana kadar tek bir kelime bile etmedim. Senin yazdığına cevap verince terbiyesiz oldum. Öncelikle büyük olup olmaman beni ilgilendirmiyor. Büyük gibi davranıp davranmadığın beni ilgilendirmiyor. Yaş ile abilik olmadığı gibi büyüklükte yaş ile değil davranış biçimiyle oluyor. O yüzden ne sen benim büyüğümsün ne de ben senin küçüğünüm. Öncelikle kendinden küçük gördüğün birine nasıl davranacağını idrak et sonrasında bu konuşmayı yaparız. Ben burada kimsenin kalbini kırmıyorum, hakaret etmiyorum kimse de bana etmesin. Umarım ileride sende birazda olsun benim kadar terbiye konusuna hakim olabilirsin.
Hadi sana kolay gelsin
Yazdiklarin ortada hala ölü taklidi yapiyosun, hic sucun yokmus gibi. Sen Ersun hocaya o cumleleri kullanmasaydin boyle bi tepkide almazdin. Karsinda gorsen heyecandan titrersin ama klavye basindan saygisizlik tavan olmuş. Ki cogu kisiyle kavgali olan birisin. Bi rahatsizlik var belli.
Sezgin Öztürk
11.02.2017, 19:56
Ulan cok değişik taraftarlarımız var. Takım kaybeder ortalık toz duman olur takım kazanır ya rakip kötüdür ya da şansa kazandık olur. Bugün çıkmış birileri yok çok kötü oynamisiz da bir sürü masal. İlk yarı tek kale top oynadık golü bulduk N doye un Castillonun pasında 6 pas içinden yapamadığı pozisyon Osmanlının tüm pozisyonlarına bedel. Hakem kırmızı ve penaltı vermedi Osmanli ya ona rağmen yendik. Bırakın artık şu Yazıcı etkisizmis hoca müdahale edememiside destek olun moral verin takima. Olnayacaksinizda çekilin kenara gerçek taraftar yapsın görevini.
Şimdi sıra Alanya'da haydi fırtına kop bir daha...
umitçebi
11.02.2017, 19:56
Savaş meydanındaki komutan gibisin abi iyi motive ediyorsun :)
Teşekkur ederım..Kalbımden geçenleri ve futbol gerçekleri ile olabıleceklerı yazıyorum D:
Hayırdır? Sen ironinin ne olduğunu bilecek kadar okumayı öğrendin mi kardeş?
Hadi başka kapıya!..
Trabzonspor için ve bu takım için destek çağrısı yaparken bile sataşarak ne elde ediyorsun?
Yazık, küçücük zekan ile laf çarpacağını zannetmişsin.
Hadi oradan be!..
**
Forumdaki arkadaşlardan ricam böyle küçük beyinli kardeşlere fırsat vermeyin. Her daim takımınıza destek olun.
kötü günde basliklar acip vurmak, kaosdan nemalanmaya calismak ileri zekali olmaksa geri zekali olmayi secerim
bir baslikda bu konu icin ac
umitçebi
11.02.2017, 19:58
En basitinden Castillo'nun inanılmaz, yani neredeyse adamı boş kaleye sokacağı pasta o kadar ağır, o kadar hantal davrandı, o kadar direnci düşük ki topa gidene kadar 3 metre geriden Aykut geldi ve kaydı kornere attı. O pozisyon herhangi sıradan bir yerli santrafora bile gelse goldü.
El insaf dıyorum sadece:) N doye babamın oğlu değil tabıkı ama o pozısyon hıçde oyle anlattıgınız gıbı olmadı :D
shagrath61
11.02.2017, 20:00
Ben artık senle herhangiir şey tartışmak istemiyorum , Onur ve Durica maç kazandırmış , sen ne seyrediyorsun da bu etkiyi yapıyor yahu arkadaş maçı golu atan kazandırır , Onur ve Durica skoru korur ancak , böyle diyen birine ben ne yazsamda para etmez , sen Trabzonspor forumunda olduğunun farkına var , Trabzonsporu konuşuyoruz bizler , sen neden bahsettiğinin farkında dahi değilsin ... Senin ezbere yazdıkların dışında futbol hakkında herhangibir bir bilginde yok , adam gol attı maçı kazandık diyorum , sen hala ne yaptı bu adam diyorsun , bişe içmiş halin mi bu , yoksa normalmisin de bizle dalga geçiyon onu anlamış değilim .... Umarım birşey içmişsindir de , kendinde değilsindir ... Başkada birşey demek istemiyorum sana ...
Ya hocam sen ciddimisin bu konuda ? Oyun tek yönlü mü oynanılıyor zannediyorsun acaba ? Bunu bir TRABZONSPOR taraftarının söylemesi de ayrı bir sıkıntı. Senelerce savunman yüzünden yediğin abuk subuk gollerden ötürü maç kaybetmedin mi sen ?
Onur ve Durica olmasa bugün ki maç sen 1 gol atsan bile 2 3 -1 gibi bir skor ile bitebilirdi.
Benim anlatmak istediklerim çok net. Olcay ile sorduğum bursa, kasımpaşa ve osmanlı maçında ne yaptığıyla alakalı sorularıma da hala cevap vermedin ? Onu da görmüyorum sanma.
Ben futbolu senelerce oynamış biriyim. Sağ bek ve kaleci pozisyonunda . Peki ya sen ?
Golü atmak dışında sahada şunu verdi diyebileceğin bir şey var mı ? Zira gol atıp oyundan çıksın o zaman kendisi, haksız mıyım?
Öncelikle yusuf ' un nereye gideceği ya da nerede kalacağı zerre umrumda değil ancak. Senin tezini çürütmek adına bir sorum olacak. Bu çocukta gol atıyordu saha da görünmüyordu o zaman gol atıyor deyip neden geçiştirmiyordunuz ?
Cidden ilginçsiniz, körü körüne bir şeylere inanıp peşinden gidiyorsunuz.
Ben nasıl ki okay hakkında dediklerimi, iyi ivme yakaladı deyip hatalı kısımlarımı söylüyor isem. Bence sizlerin de bunu yapması lazım artık.
Muhammed Ayaz
11.02.2017, 20:01
Bu sene iyi bir hava yakalayıp seneye 3 takviye ile yarışmacı takım olmamız uzakta değil. Şampiyon olma durumu ise bir sonraki sezonun sonunda Ersun hoca ile devam edip etmeme durumuna bağlı.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hüseyin Çümen
11.02.2017, 20:01
Bu sahada bu kadro yapısıyla osmanlıyı deplasmanda yenmek çok iyi iş. Son 15 dk oyun yakışmadı ama neolursa olsun mükemmel galibiyet
umitçebi
11.02.2017, 20:02
Haftaya alanya macini 1tl yapsinlar. Yoksa cezamizda var doldurmak zor olacak hava ins. iyi olur..
gs macina kadar kayipsiz gitme ihtimalimiz yuksek.
Kendi sahamizda kolay puan kaybetmeyiz arada sadece konya deplasmani var onlari yenme ihtimalimiz yuksek.
Hocam kusura bakma ama 3.lıgdekı takımlar bıle mınumum 10 lıraya oynuyor..1 tl ne demek ya..Ikı paket sıgara paraı verıp Trabzonsporu ızlemeye gıtmeyecekse 40 bın trabzonlu..Ben takımımı sevıyorum falan demesınler
oyunun büyük bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen kazanmak güzeldi.Damdoyun oyuna katkısı yok gibiydi. artık forma yüzü görmemeli.
shagrath61
11.02.2017, 20:04
Ulan cok değişik taraftarlarımız var. Takım kaybeder ortalık toz duman olur takım kazanır ya rakip kötüdür ya da şansa kazandık olur. Bugün çıkmış birileri yok çok kötü oynamisiz da bir sürü masal. İlk yarı tek kale top oynadık golü bulduk N doye un Castillonun pasında 6 pas içinden yapamadığı pozisyon Osmanlının tüm pozisyonlarına bedel. Hakem kırmızı ve penaltı vermedi Osmanli ya ona rağmen yendik. Bırakın artık şu Yazıcı etkisizmis hoca müdahale edememiside destek olun moral verin takima. Olnayacaksinizda çekilin kenara gerçek taraftar yapsın görevini.
Şimdi sıra Alanya'da haydi fırtına kop bir daha...
Eleştiren ve kendince eksikleri söyleyen insanlar taraftar olmuyor mu ? Bu nasıl bir mantık Allah aşkına ? Sen burdan yazınca takıma moral mi verdin ? Forumda tanıdığın futbolcu bir arkadaşımız var ise söyle ona da yazıp söyleriz biz düşüncelerimizi.
shagrath61
11.02.2017, 20:05
Sezon başında Mas & Perreira beklerinden kurulu bir savunma 4'lümüz olsaydı şu anda nerede olurduk? :)
Şuan en azından 35 puanımız olurdu bence. Kazanamıyorduk ama kaybetmezdik de. :) Çok söylemiştik sezon başında ama ne yazık ki şimdiye kısmetmiş.
Doğukan Uçan
11.02.2017, 20:05
antalya konya macı ne olur beyler
shagrath61
11.02.2017, 20:07
Yazdiklarin ortada hala ölü taklidi yapiyosun, hic sucun yokmus gibi. Sen Ersun hocaya o cumleleri kullanmasaydin boyle bi tepkide almazdin. Karsinda gorsen heyecandan titrersin ama klavye basindan saygisizlik tavan olmuş. Ki cogu kisiyle kavgali olan birisin. Bi rahatsizlik var belli.
Kavgalı olduğum kişileri söylersen ben de bileyim. Ayrıca karşındakinin görüntüsünü bilmeden, kendi düşüncene göre yorumlar yapıyorsun ve hala 20 yaşından büyük biri gibi konuşmuyorsun.
Bu arada Ersun yanal ile bir akrabalığın var ise söyle, söylenen bütün sözleri( argo kelime kullanmamama rağmen) üzerine alınıyorsun.
zafercalikoglu
11.02.2017, 20:08
maçtan cıkacak sonuc ndiaye kesinlikle alınmalı adam Osmanlının herşeyi, bize cok ama cok katkı yapar seneye ,
,ne olursa olsun galip gelmek bu zeminde güzel, umarım bu şekilde devam edeceğiz ve seneye avrupa ligine gireceğiz,
memozcan
11.02.2017, 20:11
maçtan cıkacak sonuc ndiaye kesinlikle alınmalı adam Osmanlının herşeyi, bize cok ama cok katkı yapar seneye ,
,ne olursa olsun galip gelmek bu zeminde güzel, umarım bu şekilde devam edeceğiz ve seneye avrupa ligine gireceğiz,
aynen katılıyorum.. ben gökdenizden beri böyle dikine gidebilen fişek gibi ceza sahasına dalan birini görmedim.. adam kobra gibi mübarek.. al orta sahaya yanına da selcuk inan gibi birini koy arkana yaslan..
Sezgin Öztürk
11.02.2017, 20:12
Eleştiren ve kendince eksikleri söyleyen insanlar taraftar olmuyor mu ? Bu nasıl bir mantık Allah aşkına ? Sen burdan yazınca takıma moral mi verdin ? Forumda tanıdığın futbolcu bir arkadaşımız var ise söyle ona da yazıp söyleriz biz düşüncelerimizi.
Sen burada yazınca moralmi verdin diyen sahis sen burada eleştirip eksikleri söyleyince eksiklermi giderilecek? Eleştiri yapmak değil senin yaptığın köstek olmaktır. Neyse uzatmak istemiyorum.
Sezgin Öztürk
11.02.2017, 20:14
Evet başlığı meşgul eden sahis ağzındaki baklayı çıkardı.
Kendisi forumda çokça var olan ben demistimcilerden olduğunu itiraf etti dagilalim.
Samet Yildirim
11.02.2017, 20:20
Ilk 60 dakika olumlu bir oyun oynadik ama Ersun Hoca Castllo yu cikarmasi inanilmaz bir hataydi gözlerime inanamadim...Son 30 dk iyi degildik. Bunda en büyük suc Hocadaydi...
Castillo cikmaz yeter artik !
shagrath61
11.02.2017, 20:23
Sen burada yazınca moralmi verdin diyen sahis sen burada eleştirip eksikleri söyleyince eksiklermi giderilecek? Eleştiri yapmak değil senin yaptığın köstek olmaktır. Neyse uzatmak istemiyorum.
Hocam burası forum. Forum dediğin yer fikirleri beyan etmek ve düşüncelerini yazmak için kurulmuş sayfalardır. Ben burada fikrimi söyleyemeyeceksem ya da sen burada fikrini rahatça beyan edemeyeceksen burada bulunmanın bir mantığı var mı ?
Ben kimseye köstek olmaya çalışmıyorum. Sadece kendimce fikrimi beyan ediyorum, kimse benim fikrimde değil diye taraftar değilsin ya da başka takımlısın diye karşımdakini itham da etmiyorum.
Benim görüşüme uymayan biri var ise de medeni insanlar gibi fikir alış verişi yapıp bilgilenmeye ya da bilgilendirmeye çalışıyorum.
Bunda ne kötülük var söyler misiniz ?
shagrath61
11.02.2017, 20:25
aynen katılıyorum.. ben gökdenizden beri böyle dikine gidebilen fişek gibi ceza sahasına dalan birini görmedim.. adam kobra gibi mübarek.. al orta sahaya yanına da selcuk inan gibi birini koy arkana yaslan..
Gerçekten üst düzey bir futbolcu bence de. Ama adamı MRA' nın neden ilk yarı sol kanatta oynatmaya çalıştığını anlamadım. Bizim şuan ki kadronun ihtiyacı olan isim tam olarak Ndiaye.
halilaziz61
11.02.2017, 20:28
olcay'ın golü öncesi uğurun 40 metrelik pasının da hakkını verelim. Aferim uğur aynen devam
memozcan
11.02.2017, 20:29
Gerçekten üst düzey bir futbolcu bence de. Ama adamı MRA' nın neden ilk yarı sol kanatta oynatmaya çalıştığını anlamadım. Bizim şuan ki kadronun ihtiyacı olan isim tam olarak Ndiaye.
sol kanatta mı oynattı ilk yarı:)
Enes Başkaya60
11.02.2017, 20:31
Bence sakin olalım galibiyetin keyfini çıkaralım...
Sahada sırıtan tek oyuncumuz damdoydu.
shagrath61
11.02.2017, 20:36
sol kanatta mı oynattı ilk yarı:)
Ben öyle gördüm. Belki de 10 numara pozisyonunda oynadı ama sürekli sol çizgiye yakındı. Ne zaman top alsa ordaydı. 10 numara mı oynattı acaba hocam ? Ben yanlış gördüm galiba.
Erkan SÜNGER
11.02.2017, 20:37
Hocam burası forum. Forum dediğin yer fikirleri beyan etmek ve düşüncelerini yazmak için kurulmuş sayfalardır. Ben burada fikrimi söyleyemeyeceksem ya da sen burada fikrini rahatça beyan edemeyeceksen burada bulunmanın bir mantığı var mı ?
Ben kimseye köstek olmaya çalışmıyorum. Sadece kendimce fikrimi beyan ediyorum, kimse benim fikrimde değil diye taraftar değilsin ya da başka takımlısın diye karşımdakini itham da etmiyorum.
Benim görüşüme uymayan biri var ise de medeni insanlar gibi fikir alış verişi yapıp bilgilenmeye ya da bilgilendirmeye çalışıyorum.
Bunda ne kötülük var söyler misiniz ?
Yav sen boşver insanların ne dediğini. Rahatsız olan varsa engelle diye bir secenek vardir herhalde , yoksada yapilmali.
Mesela ben dediklerinin hicbirinden rahatsiz olmadim. Sana itiraz eden arkadaslarinda konu ile alakali paylastiklari fikirlerden de rahatsiz olmadim. Birbirimize kufur etmedigimiz surece herkes her fikri söyleyebilir. Mesela bende ersunun yaptigi veya gec yaptigi hamlelere sinirlendim. Bu ersuna giydirdigim anlamina gelmiyor. Ersunu destekliyorum genel itibari ile.
Yav neyse uzatmanin alemi yok. Kimse okumasa bile ben okuyorum kardesim devam et. Sana itiraz edenlerin fikirlerini dusuncelerini de okuyorum. Zaten buraya okumak icin geliyorum.
umitçebi
11.02.2017, 20:39
Ya gerçekten keyfınızı kaçırmayın..Adama soruyorum Ersun yanal ne hata yaptı soyle dıye cevap yok..N doye gayet guzel oynuyor adı çıkmışya yavaş dıyor..Rodegella olsa uç atarız dıyor ama oyle bır pozsyon yok..Sanırım rodagella orta sahadan alıp atacak..
Ben kızımla galıbıyetı kutlamaya geçıyorum..MuharreM Usta erçekten yanlış yapıyor..50.yılda şurda yazan çok bılmış arkadaşlardan bırını geçırse takımın başına martta şampıyonlugu ılan ederız :D
halilaziz61
11.02.2017, 20:42
Yav sen boşver insanların ne dediğini. Rahatsız olan varsa engelle diye bir secenek vardir herhalde , yoksada yapilmali.
Mesela ben dediklerinin hicbirinden rahatsiz olmadim. Sana itiraz eden arkadaslarinda konu ile alakali paylastiklari fikirlerden de rahatsiz olmadim. Birbirimize kufur etmedigimiz surece herkes her fikri söyleyebilir. Mesela bende ersunun yaptigi veya gec yaptigi hamlelere sinirlendim. Bu ersuna giydirdigim anlamina gelmiyor. Ersunu destekliyorum genel itibari ile.
Yav neyse uzatmanin alemi yok. Kimse okumasa bile ben okuyorum kardesim devam et. Sana itiraz edenlerin fikirlerini dusuncelerini de okuyorum. Zaten buraya okumak icin geliyorum.
Ersun'un en önemli yanlışı Castillo'yu çıkarması idi. Bence Rodellaga N'doye'den daha iyi bir top çıkarma, top indirme yeteneğine sahip değil.
Bir de orta sahada koşacak oyuncu olarak Aytaç'tan daha iyisine ihtiyaç var
Okay yoruldu çıktı ve geri yaslandık, Bero bir an önce dönse iyi olur yoksa işler yaman
Bu arada Onazi her geçen gün daha iyi oynuyor.
Yiğidi öldür hakkını yeme
Hala şaşkınım valla bu takım nasıl 4'te 4 yaptı ya :)
Bunun sebebi ne?
Devre arası kampı mı?
Transferler mi?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.