Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
yusuf girince gördük neyseki.
hakkaten deli dana gibi
belli bir süre ayari tutmadi
ilk yaptiği işi gördünüz mü
ileri deli gibi top süremesine aliştik bu sefer bizim kaleye doğru denedi
allahtan zeki yoktu arkada
bana özet görüntüler lazım arkadaslar nereden bulabilirim
http://tr.beinsports.com/haber/trabzonspor-gaziantepspor-6
bundan güzel acilis maci olur mu yahu..asil acilis bugündü zaten
Ne güzel bir gün.
Ne güzel bir maç.
Stattaki ambiansi görünce aklıma İstanbulda ki 61.000kisilik İBB maçı geldi,gozlerim yaşardı.
İnşallah şampiyonluk yolunda ilk başlangıç adımıdır.
Umarım bugünkü gibi her şey güzel gider.
Umarım bundan sonra yüzlerimiz hep güler..
Amin
LaZuRiBeRe_53
29.01.2017, 21:42
Ohhhh be
O turbinlerin 40 bin olmasi lazimdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yiğit SARI
29.01.2017, 21:43
nasıldı takım beyler
Antep kötü baya onu göz ardı etmeyecek şekilde gerçekten çok iyiydik. Yine de orta sahamız biraz dengesiz güçlü bir takıma karşı zorlanır. Olcay, Perreira ikilisi hem hucum hem savunma anlamında sağa ilaç oldular. Castillo'nun gol atmasına çok sevindim pozitifti bugun Rodallega'yla da izlemek lazım onu. Mas Arjantin'li olduğunu belli ediyor ama 70'ten sonra dili dışarda dolanıyordu biraz kondisyonu eksik hak veriyorum taa nerelerden geldi. Maçın başında 1-2 saçmaladık onun dışında çok rahattı adam Damdoy bile baya pozitifti. Onazi çıkınca Onazi'nin yerine geçti sanırsın Pogba...
Emre Çömez
29.01.2017, 21:44
hakkaten deli dana gibi
belli bir süre ayari tutmadi
ilk yaptiği işi gördünüz mü
ileri deli gibi top süremesine aliştik bu sefer bizim kaleye doğru denedi
allahtan zeki yoktu arkada
akhisara göndermek lazım :D
Enaldo61
29.01.2017, 21:46
Durica Reis de kolbastıya kendi tarzını katmış :D
Asil haftaya kritik viraj
haftaya yenersek dananin kuyruğu kopar
osmanli bizi ile oynuyor puani 27 bizim ile ayni
bursa şb maçi var bursa yer şb puan 27
konya-antalya maçi var berabere biter diyorum ben
haftaya siçrama haftasi bence
Çağdaş DENİZ
29.01.2017, 21:46
O değil de 4. Fenerle aramızda 8 puan var
akhisara göndermek lazım :d
birde roben tarzi diyorlardi ya buna
ama bu kadar yeteneğe rağmen bu kadar beyinsiz topçu annca bizi bulur
cakalkerem
29.01.2017, 21:48
özetleri izledim...
olcay 2 asis 1 direk..
ayrıca 2 attıgımız golde olcay rakibe faul yapmamıs hatta dokunmamış bile..hakem iyi yakalamış pozisyonu...
cakalkerem
29.01.2017, 21:49
1-2 maç daha bu havayla gidersek yukarıyı yakalarız...
bir dahalki iç saha maçı ne zaman gelse de izlesek :)
Çabuk düşen, olumsuz hava yaratan ekip üyeleri bu özelliklerini ekibe yayarlar.
Liderler bu üyeleri kazanamazlarsa - ki bazen imkansızdır- ekipten ayıklamak da ekip motivasyonunu arttırmakta işe yarayan sonuclar verebilir..
Başkan Ekici ve Yumlu'yu takımdan ayıklayarak motivasyona katkı sagladı bence:)
SALDIRAY
29.01.2017, 21:57
Bu stad full çektiğinde içerde çok zor puan veririz. Premier lig havası gibi:) Herşeyiyle harika.
osmanlı ve alanya maçlarını da alırsak kötü günler tamamiyle geride kalır
talsuv61
29.01.2017, 22:00
Maçın hakemi kimdi çok iyi maç yönetti
Harun CAN
29.01.2017, 22:03
Takıma 4 tane nokta atışı yaptık ve çok ciddi şekilde oyunumuzda gelişme var.
Ama halen daha orta sahaya biri defansif ama top dağıtabilen biri lazım.. mesela Colman, mesela Emre Belözoğlu
Ayrıca ön tarafa da Sneijder gibi, Alex gibi, Jose Sosa gibi biri.. o zaman ateş etmeye başlarız.
Gelelim maçla ilgili durumlara:
1- Led panoların önüne afişler asılıyor. Bence kesinlikle yasaklanmalı. ilk 2-3 dakika hariç hemen kaldırtmaları gerek. Telekom veya başka bir firmanın para vererek reklamını koyduğu yeri sen kapatamassın kardeşim. Ayrıca bu tarz afişler artık geride kalmalıki taraftar da bütünlük olsun.
2- Türbinde sigara içmek yasak! Çözüm çok basit. Kapalı alanda sigara içmenin cezası ne ise onu uygula ve 5 maç sonra gör bak içen kalıyor mu...
3- Millet bi şekilde bilet alıp içeri girmiş ama oturacağı yeri bilmiyor. Yanımdaki 45 li yaşlardaki iki kişi geldi karambole benim yanıma oturdular. Sen bi yana kay arkadaşımız da gelsin falan dediler hatta. Gidin yerinizi bulun dedim. Demem o ki bilgi ve kültür toplumu olmak gerek. 16 yaşındaki gençler bile rasgele 3 kişilik koltuğa 6-7 kişi doluyolar sırf arkadaşları orda diye. Güvenlik zaafiyeti çok fazla. Yol tarafı üst kat kale arkası E-D blok girişinde merdiven boşluğu ve balkon hınca hınç adam doluydu.
4- Çıkıştaki trafik inşallah buguüne özgü bir durumdur yoksa durum gerçekten vahim.
5- Taraftarımızın türbin kültürü kalmamış, saçma sapan tezahürat şekilleri var.. Türbinler arasında, taraftar grupları arasındaki çekişmeden dolayı bütünlük yok. Biri bağrıyo diğeri onun sesini bastırmaya çalışıyor.
6- Stadyum önünde sahte ürün satılıyo çok komik.! Sadece bir tırla ürün satmaya çalışan TS-CLUb var o daha da beter.
7- Açılışa özel kaşkol, bere, flama vs bilimum birsürü ürünler olmalıydı. Trabzon dışından birçok arkadaşım beni bu yüzden aradılar ve böyle bir ürün olmadığı sadece hatıra bilet olacağını söyledim. Sonra stad çıkışında görevlilere sordum ama kalmadı dediler. Bir de ne göreyim. Bazıları aldığı bu biletleri yerlere atmışlar. Vallahi yerler ıslak olup da biletler ıslanmış ve çamurlu olmasaydı toplayacaktım. Bu biletleri bile isteyen pek çok kişi var şuan, Trabzona gelme şansı olmayıp da uzaktan izlemekle yetinen...
O ruh geri gelecek imzasını atan bi arkadaş vardı,o ruh geri gelecek buna inandım..
Adem Akyüz'
29.01.2017, 22:07
Çok güzel bir gündü. Yüzler gülüyor çok şükür. Allah bozmasın 😁😁
cakalkerem
29.01.2017, 22:09
taraftar cok daha ıyı organıze olmalı..
yenı stad arkadaslar tamam begenmediğiniz yanlarıda olabilir lakin her sey zamanla düzelir..sıkıntı yapmayın..
birazda olumlu tarafından bakın
61_Hasan_69
29.01.2017, 22:09
Maç sonunda o takla atarak sahaya girip kolbasti oynayan kimdi :)
Enaldo61
29.01.2017, 22:10
Takıma 4 tane nokta atışı yaptık ve çok ciddi şekilde oyunumuzda gelişme var.
Ama halen daha orta sahaya biri defansif ama top dağıtabilen biri lazım.. mesela Colman, mesela Emre Belözoğlu
Ayrıca ön tarafa da Sneijder gibi, Alex gibi, Jose Sosa gibi biri.. o zaman ateş etmeye başlarız.
Gelelim maçla ilgili durumlara:
1- Led panoların önüne afişler asılıyor. Bence kesinlikle yasaklanmalı. ilk 2-3 dakika hariç hemen kaldırtmaları gerek. Telekom veya başka bir firmanın para vererek reklamını koyduğu yeri sen kapatamassın kardeşim. Ayrıca bu tarz afişler artık geride kalmalıki taraftar da bütünlük olsun.
2- Türbinde sigara içmek yasak! Çözüm çok basit. Kapalı alanda sigara içmenin cezası ne ise onu uygula ve 5 maç sonra gör bak içen kalıyor mu...
3- Millet bi şekilde bilet alıp içeri girmiş ama oturacağı yeri bilmiyor. Yanımdaki 45 li yaşlardaki iki kişi geldi karambole benim yanıma oturdular. Sen bi yana kay arkadaşımız da gelsin falan dediler hatta. Gidin yerinizi bulun dedim. Demem o ki bilgi ve kültür toplumu olmak gerek. 16 yaşındaki gençler bile rasgele 3 kişilik koltuğa 6-7 kişi doluyolar sırf arkadaşları orda diye. Güvenlik zaafiyeti çok fazla. Yol tarafı üst kat kale arkası E-D blok girişinde merdiven boşluğu ve balkon hınca hınç adam doluydu.
4- Çıkıştaki trafik inşallah buguüne özgü bir durumdur yoksa durum gerçekten vahim.
5- Taraftarımızın türbin kültürü kalmamış, saçma sapan tezahürat şekilleri var.. Türbinler arasında, taraftar grupları arasındaki çekişmeden dolayı bütünlük yok. Biri bağrıyo diğeri onun sesini bastırmaya çalışıyor.
6- Stadyum önünde sahte ürün satılıyo çok komik.! Sadece bir tırla ürün satmaya çalışan TS-CLUb var o daha da beter.
7- Açılışa özel kaşkol, bere, flama vs bilimum birsürü ürünler olmalıydı. Trabzon dışından birçok arkadaşım beni bu yüzden aradılar ve böyle bir ürün olmadığı sadece hatıra bilet olacağını söyledim. Sonra stad çıkışında görevlilere sordum ama kalmadı dediler. Bir de ne göreyim. Bazıları aldığı bu biletleri yerlere atmışlar. Vallahi yerler ıslak olup da biletler ıslanmış ve çamurlu olmasaydı toplayacaktım. Bu biletleri bile isteyen pek çok kişi var şuan, Trabzona gelme şansı olmayıp da uzaktan izlemekle yetinen...
Önemli problemler bunlar umarım zamanla çözülür.
adiloş bebe
29.01.2017, 22:10
banada güzel bir veda hediyesi oldu teşekkürler Trabzonspor yaza görüşmek üzere.
Yiğit SARI
29.01.2017, 22:14
Maç sonunda o takla atarak sahaya girip kolbasti oynayan kimdi :)
Sahiden kimdi o?
Ahmet Faruk
29.01.2017, 22:17
Çok ilginç değil mi? Bu maç böyle oynayan takım 10 gün önce Gümüşhane'de gol atamadı. Haftaya kazanırız İnşallah.
Mert Acar
29.01.2017, 22:21
Çok güzeldi..Ankaradan geldiğimize değdi :) İnşallah böyle devam ederiz Akyazıda.
Yalnız stad büyük oldu..30 bin kişilik olsa atmosfer çok daha iyi olurdu.
Fatih Özkan
29.01.2017, 22:22
Sahiden kimdi o?
Malzemeci diye biliyorum.
Takım harikaydı artık yavaş yavaş havasını buluyor tebrik ediyorum tüm futbolcuları ve teknik kadroyu inşallah bu güzel hava bu güzel oyun gittikçe artacak
Mert Acar
29.01.2017, 22:23
Sahiden kimdi o?
Malzemeci Hayati abi :)
Furkan Özdem
29.01.2017, 22:30
Hakem Ümit Öztürk de çok iyi maç yönetti. Hep skandalları konuşmayalım. Keşke hep böyle olsa.
Harun CAN
29.01.2017, 22:31
Önemli problemler bunlar umarım zamanla çözülür.
1-2-6-7 hemen çözülebilir. Sigara içilmesi ve stad önündeki satışlarla ilgili zabıtalık iş var. Belediye başkanı- zabıta müdürlüğü vs organize olmak gerekir. Ama bıçak gibi etki eder.
3 toplumsal yardımlaşma ve paylaşımla hallolur. Sonuçta herkes hangi koltukta olacağını vs bilmeli, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu çağımızda bu sorunu çözmek çok zor değil.
Enaldo61
29.01.2017, 22:31
1-2-6-7 hemen çözülebilir. Sigara içilmesi ve stad önündeki satışlarla ilgili zabıtalık iş var. Belediye başkanı- zabıta müdürlüğü vs organize olmak gerekir. Ama bıçak gibi etki eder.
3 toplumsal yardımlaşma ve paylaşımla hallolur. Sonuçta herkes hangi koltukta olacağını vs bilmeli, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu çağımızda bu sorunu çözmek çok zor değil.
Başkasının koltuğuna oturma mevzusu çok can sıkıcı olabiliyor, kavga çıkar bu sebepten. Herkes yerine oturmalı.
Enaldo61
29.01.2017, 22:36
Koşu mesafeleri var mı arkadaşlar?
Enes Başkaya60
29.01.2017, 22:37
Başkanın sevinme görüntüleri varmış elinde olan varsa atabilir mi birde kolbastidan sonraki bölüm varsa
A. Aydın
29.01.2017, 22:39
Okay 11 bini gecmis ,sonra olcay sonra castillo ondan sonra da mas.
Boyle hatirliyorum.
Toplam 115 km kostuk.
olcay_61
29.01.2017, 22:41
o değil de Mas ve Pereira efsane
bir ara Zeki ve Akbaşı düşündüm gözlerim yaşardı :D
Fatih Cengiz
29.01.2017, 22:52
Hayatımın en kötü şartlarında maçı izledim..
Digitürke para vermiycem diye kapatmıştım 2 yıl önce lig tv yi ama yine dayanamadım ve daha az para vereceğim digitürkplay ile maçları izliyorum.
Dün modem bozuldu. Anca pazartesi gelebiliriz dediler.
Ben de telefonumu modem gibi yaparak pc ye bağladım ve maçı izlemeye başladım. Maçın 20. Dakikasında elektrikler gitti.
Telefonu elime alıp öyle izlemeye başladım ama bu seferde ya telefon ya da net kaldıramadı ve dona dona izlemek zorunda kaldım.
Hem de açılış maçını ve hem de bu kadar güzel bir maçı..
Kısa kısa.
Onur, hatasız ve olması gerektiği gibi..
Perreria, takım oturdukça daha da iyi olacak..
Mas, 2 kişi oynuyor gibi.. Her iki bekte bazen basit hatalar yapsa da kaliteli beklerin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı bizlere..
Durica, nazarlara gelmez umarım. 2-3 sene daha çok rahat oynar gibi.
Uğur, 30-40-50 metrelere çok iyi paslar attı.. Hırsı isteği üst düzey.. Kademe ve müdahele konusunda da kendisini geliştirirse iyi bir kaptan kazanmış oluruz.. Milli takımda Stoper kazanır ama üstüne koymalı.
OKAY, hep söylediğim gibi bizim geleceğimiz.. Savaşçı. Ayakları da bazılarının söylediği kadar kötü değil. Pası da iyi çalımı da şutu da.. Gücü ve kondisyonu da giderek artıyor..
Onazy, aslında fena değildi ama ya üzerine koymalı ya da daha iyisi olmalı...
Yazıcı, hatırladığım kadarıyla 5-6 net top çalması oldu.. Bir ara topla gereksiz çok oynadı.. Sonra tekrar düzeldi.. Arada 8 no oynatılıp gelişmesini izlemeliyiz...
Olcay, savunma yardımı yanı sıra top tutması oyun kurması ve takıma hava katması muazzam..
Castillo, tarihe geçti.. Asıl kendinden beklenen şeyleri pek yapmadı ama golleri attı, güveni geldi artık üstüne koyacaktır.
Ndoye, daha bir iştahlı ve daha şanslı gibi.. İşler onun içinde dönüyor gibi...
Ersun, ilk kez maça müdahele etti bu sezon. Konsantrasyon ve mücadele güzeldi.. Umarım çok daha güzel şeyler yaşarız.
Ama yine de güçlü takımlara karşı da izlemek gerek takımı..
Bülent uygun için çok sevindim.. O kafa sallamasını alıp.... Neyse herşey güzel oldu, umarım daha da güzel olur.
610806
Enaldo61
29.01.2017, 22:54
Okay 11 bini gecmis ,sonra olcay sonra castillo ondan sonra da mas.
Boyle hatirliyorum.
Toplam 115 km kostuk.
İyi koşmuşuz. Fizik olarak iyi durumdayız sanırım.
E. Okan Bülbül
Hazır takım gaza gelmişken keşke gelecek iç saha maçımız istanbul eziklerinden birine karşı olsaydı diyorum...
El Cordobes
Çok çok güzel oldu. bugünü asla unutmayacağım.
Salya sümük hastaydım, maça gidip gitmeme konusunda özellikle bu havada çok ikilemde kaldım. çok şükür ki gittim. hani verdiğin kararın doğruluğunu gördüğünde içini bi huzur kaplar ya işte o haldeyim. hastalık da bu arada iyice azdı ama yapacak bir şey yok. o anlara canlı şahit olmak her şeyin ötesinde. tüm takıma çok çok teşekkürler...
Askere gidiyorum, çarşamba teslim olacağım. bu yüzden de bu maça gitmek benim için çok özeldi.bi müddet maç işlerini mecburen askıya alıyoruz.
Vatan bizlere Trabzonspor sizlere emanet arkadaşlar. 50. yılda görüşmek üzere...
Salya sümük hastaydım, maça gidip gitmeme konusunda özellikle bu havada çok ikilemde kaldım. çok şükür ki gittim. hani verdiğin kararın doğruluğunu gördüğünde içini bi huzur kaplar ya işte o haldeyim. hastalık da bu arada iyice azdı ama yapacak bir şey yok. o anlara canlı şahit olmak her şeyin ötesinde. tüm takıma çok çok teşekkürler...
Askere gidiyorum, çarşamba teslim olacağım. bu yüzden de bu maça gitmek benim için çok özeldi.bi müddet maç işlerini mecburen askıya alıyoruz.
Vatan bizlere Trabzonspor sizlere emanet arkadaşlar. 50. yılda görüşmek üzere...
allaha emanet ol kardeşim.
Gürkan Asma
29.01.2017, 23:00
Orda olduğum için bende inanılmaz mutluyum. Gelemeyen i azad ederek gelmeyen çok şey kaçırmıştır diyorum.
Hayırlı teskereler kardeşim :)
Emre Veli
29.01.2017, 23:02
http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/4_6379542589.jpg
en güzellerden...
Gürkan Asma
29.01.2017, 23:04
http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/4_6379542589.jpg
en güzellerden...
Durica reise bak sen hele :D
Çağatay_
29.01.2017, 23:05
Hayırlısıyla gidip dönersin inşallah renktaş. Kapanışı güzel yaptın, kafan rahat gidersin :)
Varlıbaş61
29.01.2017, 23:06
Şaka maka son 5 resmi maç 4 galibiyet 1 beraberlik .. Yediğimiz gol sayısı da 1 galiba ..
Zurawski
29.01.2017, 23:09
Osmanlıyı yenerksek bizi kimse tutamaz şu ligde. Ersun hoca artık kendine kredi oıluşturması lazım gelecek sene için. Yönetim ve başkan akıllı olduklarını Ersun hocayla devam kararı alarak gösterdiler. Şimdi meyvelerini topluyorlar, toplamaya da devam edecekler . artık iş Ersuna ve futvolculara düşüyor.
Hasan Habip Özbay
29.01.2017, 23:23
bu maç da gösterdiki topcunun kafası rahat olacak ve bu arada maçın yıldızı uzak ara OKAY YOKUŞLU helal olsun
12268
12269
İlk 5ler birbirine baya yakın.
Ümit Küçük
29.01.2017, 23:29
takım bana 09/10 sezonunu çok hatırlattı bu akşam....11 şubatı iple çekiyorum....okaya yapın 5 yıllık sözleşme yaza kalmasın o iş
12268
12269
hibrit cim icin cok az
normalde %10 katkisi varmis
ama tabii günlerdir yagmu ve kar yagdigindan zemin biraz agirdir belki
Doğan BULAT
29.01.2017, 23:35
Maçı seyrederken aAntepli Muhammeti görünce kafasında bere var sandım meğer saçıymış :)
halilaziz61
29.01.2017, 23:46
O bu diil de Olcay kolbastiyi ne ara öğrendi
Enaldo61
29.01.2017, 23:46
O bu diil de Olcay kolbastiyi ne ara öğrendi
Cenk'in düğününde :D
Enaldo61
29.01.2017, 23:48
Bu arada bugün Emmanuel Mas da inanılmaz oynadı. Son yıllarda böyle sol bek görmemiştim. Nazar değmesin, formları devam etsin.
Emre Çömez
29.01.2017, 23:51
https://twitter.com/_TSerdarS/status/825804041565396993
ustaa :D
halilaziz61
29.01.2017, 23:52
takım bana 09/10 sezonunu çok hatırlattı bu akşam....11 şubatı iple çekiyorum....okaya yapın 5 yıllık sözleşme yaza kalmasın o iş
Aynen
Taraftarı dinleyin deli etmeyin adamı
gurur6134
29.01.2017, 23:52
Okay boyle oynamaya devam ederse zor tutariz..sezon sonu mutlaka sozlesme uzatilmali..
A. Aydın
29.01.2017, 23:53
Macin gizli kahramani okaydir.
Pas isabeti yuzde 94.8.
Top calmada macin en iyisi.
Ve macin en fazla kosani. 11400 cibari olmasi lazim.
Mehmet ekiciye uzulmem ama okayi kaybedersek cok uzulurum.
Sozlesmesi yenilenmeli.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
halilaziz61
29.01.2017, 23:55
Pas isabeti yuzde 94.8.
Sozlesmesi yenilenmeli.
+1461
yorumsuz6117
30.01.2017, 00:05
Ulan şu ayucuğa bi biz gol atamıyoruz zaten.. :)
Fatih Çelik
30.01.2017, 00:07
Ulan şu ayucuğa bi biz gol atamıyoruz zaten.. :)
Sakin olup kaleyi tuttursak yeter idrak edene kadar yiyor ayıcık.
Ozan Kara
30.01.2017, 00:20
30. defa özeti izliyorum.
Mehmet Fatih Silik
30.01.2017, 00:23
Bir parantezde hakeme acalim...
Cifte standard uygulamadan, ikili mücadeleleri iyi degerlendirip oyunu öldürmeden, caldigi düdüklerde hatasiz olmasi ve en önemlisi de adaletli olmasi gercekten uzun zaman sonra mutlu etti beni...
Umarim hep böyle devam eder ve Istanbul'un köpegi olmaz!
levent yıldırım
30.01.2017, 00:25
Süperdik Nazar Değmesin
olcay_61
30.01.2017, 00:28
Maçtan sonra hava bozmaya başladı şuan kar baya tuttu, il dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun dönüşler sıkıntılı olmaz inşallah
Gürkan Asma
30.01.2017, 00:35
Maçtan sonra hava bozmaya başladı şuan kar baya tuttu, il dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun dönüşler sıkıntılı olmaz inşallah
50 cm kapının önü :D 1 metre olur sabah.
CEMEFKER
30.01.2017, 01:04
Hoca son iki maçta Damdoy dan olabildiğince fayda almaya bakıyo. Önde fazla ezdirmeden pasör ve baskı rolü...vb.(1)
Kastillo'dan da bu maçta verimsiz çizgi oyuncusundan skorer adam çıkardı ortaya gelmesini istyerek (2)
Şimdiye kadar tutan ve her iki adsmdan tekeden süt çıkartır gibi yararlandı...
İşte bu tür hareketlerle gel EY.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat HİÇYILMAZ
30.01.2017, 01:19
30. defa özeti izliyorum.
kar yayını tıkamasa ben de o rakama yaklaşmıştım ;)
artvints
30.01.2017, 01:23
Bir parantezde hakeme acalim...
Cifte standard uygulamadan, ikili mücadeleleri iyi degerlendirip oyunu öldürmeden, caldigi düdüklerde hatasiz olmasi ve en önemlisi de adaletli olmasi gercekten uzun zaman sonra mutlu etti beni...
Umarim hep böyle devam eder ve Istanbul'un köpegi olmaz!
tempo yuksek olunca hakemler de rahatliyor aslinda, tabi kondusyonu varsa. cok duran, kapali maclarda cok hata yapiyorlar, kasar hakemleri ayirarak soyluyorum.
vetheksenol
30.01.2017, 01:26
12268
12269
İlk yarida en fazla Yusuf yazıcı koşmustu 5.86 koşmuştu 80 de çiktigi için toploya giremedi.
cyberentalpi
30.01.2017, 02:07
ne keyifli gün. takım oynamış kazanmış. Eski oyuncumuz Guray Vural çoşmus 2 gol atmıs. Yine bizden Umurt gol atmıs. sikecilere 4 tane geçirmişler.
Ogün YAZICI
30.01.2017, 02:08
Dopdolu bir gündü foruma şimdi girmeye fırsat buldum.Sayfaları okuyamadım ama resmi rakamları görüp Trabzon sehrine giydirenler olmuştur diye yazıyorum bugün o statta 30 binden az insan var diyen beni kapasitenin 41 bin olduğuna inandıramaz.Akıllı bir taraftar kitlesi vardı.2-0 a kadar bülent uygun'a tek kelime etmemek başarili bir stratejiydi
artvints
30.01.2017, 02:52
Takım birlikte oynamaya başladı, oyuncular birbirine yüzünü döndü. Suan her mevkide özellik olarak dogru birbirini tamamlayabilecek oyuncular var. Orta sahada tecrübe sorunumuz var, belki atletik bir stoper gerekebilir. Ekici'nin çıkışı, olcay ve yazici'nin girişi oyunu hızlandırdı. Tabi zamanla taşlar yerine oturuyor. Zamandan bağımsız çabuk tüketmeye yönelik yorumların gerçekliği yok. Sanal dünya zaman kavramimizin içine etti ama futbol hala sure ve emek istiyor.
Taraftar harikaydi, stadyum harikaydi, oyun harikaydi.
Bu heyecani, bu duyguyu özlemisiz dogrusu.
Uzun zamandir bir sonraki maci ip ile cekiyorum.
Ligi bitirebildigimiz en iyi yerde bitirmeye calismali ve
önümüzdeki sezon eksikliklerimizi tamamlayip daha güclü
bir Trabzonspor ile sahaya cikmaliyiz. Hakkimizin calindigi
o malum sezondan sonra belkide ilk kez böylesine heyecan yasadim.
Tesekkürler cocuklar, bu mactan kazandiginiz para
son kurusuna kadar helal olsun.
Şu maçın toplam hasılatı nedir acaba? Bence ful tribünlere oynamamız çok daha önemli.. 300 500 bin tl için değmez.. kale arkaları ücretsiz, maraton 10-20 tl olmalı.. kazanacağımız maçlar telafi eder herşeyi... biraz radikal oldu ama..
crazyman_61
30.01.2017, 03:45
trt dek uzun özeti nerden izleriz bilen
Terzioğlu
30.01.2017, 04:09
Stadin bukadar bos olmasini beklemiyordum. Bu rezilligin disinda hersey müthisti. Herkesin emegine saglik.
Şu maçın toplam hasılatı nedir acaba? Bence ful tribünlere oynamamız çok daha önemli.. 300 500 bin tl için değmez.. kale arkaları ücretsiz, maraton 10-20 tl olmalı.. kazanacağımız maçlar telafi eder herşeyi... biraz radikal oldu ama..
Bedava biseye ragvet pek olmaz, nasilsa bedava daha sonra giderim der insanoglu..
hic bir hizmet bedava olmamali.. herseyin bir bedeli vardir.
fiyat konusu tartisili ama
kale arkasi bedava... oldu canim
Baska bir arzun var mi? Cay kahve ikram ?
Taraftarlar kombine alsın diye bilet fiyatları böyle oldu kanısındayım. 20 tl tek maça vermektense 90 tlye kombine alsınlar diye düşünülerek fiyatlandırma yapılmış sanırım.
Acil şekilde passoligin Trabzon'da bir şekilde dağıtılması lazım. Kulubun bu işe el atması lazım.
Ertan 51
30.01.2017, 08:50
Türk futbol tarihinin en haysiyetsiz simalarından biri olan büloş a ilk maçında 4 tane döşeyen camiama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Başkanıma,yönetime,hocama,oyuncularımıza,taraftara binlerce kez teşekkürler,
stad güzel,3 puan güzel,takımdaşlık güzel,coşku güzel,yeni oyuncular ışık saçıyor o güzel,eldeki oyuncular dirilişteler bu güzel,dediğim gibi büloş satılmışına çakmak ayrı bir güzel,inşallah bu güzellikler devam eder.
Faik Yılmaz
30.01.2017, 08:56
Uzun bir aradan sonra ilk defa bitmesini istemediğimiz bir maç oldu......
Güzel , basklı ve arzulu oynadık....
Her şeyden önce takımdaşlık ve aile ortamı takıma yerleşmeye başladı
valla dün aksam enaz 10 kere özeti izledim sabah kalktım bir daha izledim muazzam stad halı gibi zemin hersey hep böyle güzel olur.
Kamil Çakmak
30.01.2017, 09:55
Her şey çok iyi idi. Kaç yıldır azaptayız yahu. Özlemişiz bu günleri. İnşallah devamı gelecek.
Enaldo61
30.01.2017, 10:06
Arkadaşlar ben passoligin 22 bin rakamı biletli seyirci diyor, acaba kombineliler dahil değil mi dicem, çünkü daha fazla görünüyordu.
selcukyazici
30.01.2017, 10:09
trt dek uzun özeti nerden izleriz bilen
sulo61gun
30.01.2017, 10:36
Necmi Perekli abimizde sonunda doğru yolu bulmuş: "Savunmada Pereire, Mas, Durica ve Uğur gerçekten başarılıydı..
Yiğit SARI
30.01.2017, 10:48
Arkadaşlar ben passoligin 22 bin rakamı biletli seyirci diyor, acaba kombineliler dahil değil mi dicem, çünkü daha fazla görünüyordu.
Bunu ben de cevaplayamıyorum birde tg, vira, gurbetçi vs. gruplar da iç içeydi onları da dağıttığımızı düşünürsek gerçekten arka ve doğu'da boşluk kalmazdı gibi geliyor. Bi vip tarafı onun da yarısı boştu. 25bin+ kesin bence ya.
İlyas Özdemir
30.01.2017, 10:55
çıkıştı herkes o kadar mutluyduki içine düştüğümüz çamurlara rağmen kimse homurdanmadı bile
Enaldo61
30.01.2017, 10:58
çıkıştı herkes o kadar mutluyduki içine düştüğümüz çamurlara rağmen kimse homurdanmadı bile
Vallaha ben bu maça gelemedim, ama içim içimi yedi, yerime amcamı yolladım, Alanya maçına ordayım inşallah, havalar düzelsin süper olacak :D
Soner Albayrak
30.01.2017, 11:00
Ligtv'ye bir sitemim olacak.
Ya arkadaş açılış maçının hatrına insan siteye bi 10 dakikalık özet koyar.
O spikere ne demeli? Çok mu aramışlar? Yok mu daha coşkulu bir spiker?
cakalkerem
önümüz maça bizde istanbuldan kalkıp geleceğiz ....
İ. SARAL
Uzun zaman sonra ilk kez rahat maç izledim.
Adem Erdoğan
30.01.2017, 11:01
Bizim millet passolig almaya üşeniyor sadece, benim çevremde bile birsürü var passolig almaya erinen.
Rant konusunu bir kenara koyarsak bence sistem güzel, Riyad'dan oturduğum yerden bilet alıp Kasımpaşa maçına gittim.
Eskiden biletix kuyruklarında soğuktan burnumuz donar üstüne üstlük alamadan eve dönerdik.
Takım kazandıkça insanların iştahı artacaktır tribünler daha kalabalık olacaktır, ayrıca dünkü maçta tribünler gayet iyiydi her maç böyle olsun başka bişey istemem.
Enaldo61
30.01.2017, 11:01
Beinsports yayın öncesi açılışa özel hiçbir şey yapmadı, stat çevresi bir yayın yapsan, taraftarla röportaj yapsan ne biliyim çok yetersizdi.
Enaldo61
30.01.2017, 11:02
Bizim millet passolig almaya üşeniyor sadece, benim çevremde bile birsürü var passolig almaya erinen.
Rant konusunu bir kenara koyarsak bence sistem güzel, Riyad'dan oturduğum yerden bilet alıp Kasımpaşa maçına gittim.
Eskiden biletix kuyruklarında soğuktan burnumuz donar üstüne üstlük alamadan eve dönerdik.
Takım kazandıkça insanların iştahı artacaktır tribünler daha kalabalık olacaktır, ayrıca dünkü maçta tribünler gayet iyiydi her maç böyle olsun başka bişey istemem.
Kuzenime internetten başvurduk bir fotoğraf ekledik, 2 hafta sonra adrese geldi, hakkaten çok kolay aslında.
O stadin dolmasi icin transfer de iyi saha sonuclari da yetmez artik. Orayi kimin için doldurdukları çok belli.
selcukyazici
30.01.2017, 11:12
Yayın çekim açısı bana iyi geldi.
Ahmet ÇOLAK
30.01.2017, 11:15
O stadin dolmasi icin transfer de iyi saha sonuclari da yetmez artik. Orayi kimin için doldurdukları çok belli.
Çok saçma.. dünkü maça gelemeyen binlerce insan var . Avni akerde nasıl dolu tribünlere oynadıysa bu takım Akyazıda da çok rahat oynar . Tek sorum passo çevremde bir sürü insan var sırf bir iki maç için passo çıkarmak istemeyen. Normal bilet ile bu stad kapalı gişe olurdu. .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligtv'ye bir sitemim olacak.
Ya arkadaş açılış maçının hatrına insan siteye bi 10 dakikalık özet koyar.
O spikere ne demeli? Çok mu aramışlar? Yok mu daha coşkulu bir spiker?
Artik nette yayinladiklari ozetler cok kisa. Her takimin oyle dikkat ettim. Sanirim tvden izlensin diye yapiyolar bunu
Soner Albayrak
30.01.2017, 11:22
Artik nette yayinladiklari ozetler cok kisa. Her takimin oyle dikkat ettim. Sanirim tvden izlensin diye yapiyolar bunu
Öyle de Anıl'ım bu açılış maçı ya. Vodafone Arena açılış maçının özeti 10 dakika :)
Ben zaten senede birkaç maça ancak gelebileceğim. Arzum tribünleri dolu görmek.. bu da organizasyonsuz, kendiliğinden olacak gibi durmuyor.
outlaws61
30.01.2017, 11:51
Öyle de Anıl'ım bu açılış maçı ya. Vodafone Arena açılış maçının özeti 10 dakika :)
Dün ben de aradım ama bulamadım var mı geniş özeti izleyebileceğimiz bir yer ?
katre-i.matem
30.01.2017, 11:52
Dünden beri daha yeni yeni ayaklarım yere basmaya başladı :) Resmen özlemişiz.
Benim maçla ilgili tespitim ise şu şekilde oldu: "Transfer Şart"
Forumda sayfalar dolusu methiyeler yazıldı haliyle. Tam da bu zaman da gözümüzden kaçırmamamız gereken eksiklikler var ki umarım yonetim ve teknik heyet de kendini bu rüzgara kaptırmaz.
Ligin ilk yarısına göre takımın en büyük farkı topa sahip olan ve özellikle rakip yarı sahada pas yapabilen bir takımız artık. Bunu da Pereira, Mas ve Olcay gibi pas oyununu doğru oynayabilen oyuncular sayesinde yapabiliyoruz. Bu oyunu dogru oynayabilince de Dame N'doye dan da harika bir katkı almaya başladık. Ancak fark etmişsinizdir ki Yusuf/N'doye - Y.Yazıcı/Medjani değişikliklerinden sonra topu tutamayan, rakip sahaya yerleşemeyen üretken paslaşmayı yapamayan bir takıma dönüştük yani eski Trabzonspor'a. Bu oyun sisteminde de Rodallega da eski Dame N'doye dan görüntüler sergiledi. Kenarda ki oyuncuların hiç birisi (Sakatlığı devam eden Bero hariç) maalesef ki yeni Trabzonspor'a ayak uydurabilecek ya da işler kötü gittiğinde daha fazla üretkenliği sağlayabilecek oyuncular değil.
İşte bu yüzden bu oyun sisteminde sürekliliği sağlayabilmek ve daha da ileriye taşıyabilmek için mutlaka transfere ihtiyacımız var. Aksi takdirde olası sakatlık, formsuzluk ve cezalı olma durumlarında eski Trabzonspor'a dönüşün de sinyalini verdi dün ki takım. Umarız ki herşey Trabzonsporumuz için daha da iyi olur.
Dünden beri daha yeni yeni ayaklarım yere basmaya başladı :) Resmen özlemişiz.
Benim maçla ilgili tespitim ise şu şekilde oldu: "Transfer Şart"
Forumda sayfalar dolusu methiyeler yazıldı haliyle. Tam da bu zaman da gözümüzden kaçırmamamız gereken eksiklikler var ki umarım yonetim ve teknik heyet de kendini bu rüzgara kaptırmaz.
Ligin ilk yarısına göre takımın en büyük farkı topa sahip olan ve özellikle rakip yarı sahada pas yapabilen bir takımız artık. Bunu da Pereira, Mas ve Olcay gibi pas oyununu doğru oynayabilen oyuncular sayesinde yapabiliyoruz. Bu oyunu dogru oynayabilince de Dame N'doye dan da harika bir katkı almaya başladık. Ancak fark etmişsinizdir ki Yusuf/N'doye - Y.Yazıcı/Medjani değişikliklerinden sonra topu tutamayan, rakip sahaya yerleşemeyen üretken paslaşmayı yapamayan bir takıma dönüştük yani eski Trabzonspor'a. Bu oyun sisteminde de Rodallega da eski Dame N'doye dan görüntüler sergiledi. Kenarda ki oyuncuların hiç birisi (Sakatlığı devam eden Bero hariç) maalesef ki yeni Trabzonspor'a ayak uydurabilecek ya da işler kötü gittiğinde daha fazla üretkenliği sağlayabilecek oyuncular değil.
İşte bu yüzden bu oyun sisteminde sürekliliği sağlayabilmek ve daha da ileriye taşıyabilmek için mutlaka transfere ihtiyacımız var. Aksi takdirde olası sakatlık, formsuzluk ve cezalı olma durumlarında eski Trabzonspor'a dönüşün de sinyalini verdi dün ki takım. Umarız ki herşey Trabzonsporumuz için daha da iyi olur.
Tebrik ederim güzel tespit. Yusuf E. aşağı yukarı çok tartışılıyor. Artı yönleri yok mu var, fakat pas oyunu oynayabilen bir oyuncu değil. Medjaniyi saymıyorum bile.
Yusuf koşma tuşulu basılı kalmış fifa oyuncusu gibi her yöne kafasını eğip koşma derdinde.
Herhalde onlarda bizim açılış muhabbetinden sıkılip geçiştirdiler bizi
Bilall61
30.01.2017, 12:25
Bu galibiyet çok önemli fakat maçı değerlendirirken Antep'in bulunduğu durumu da mutlaka göz önünde bulundurmalıyız.
16.hafta sonunda Bursa 27 puandaydı,biz ise 18 puandaydık.Ve şuan iki takımda 27 puan da.Şu üç maçtan 9 puan o kadar da kolay iş değil.
Bundan sonraki Osmanlı maçı bizim için hem kendimizi test etmemiz için hem de sıralamada Osmanlıyı altımıza almak için müthiş bir fırsat.
katre-i.matem
30.01.2017, 13:32
Golü atan Catillo.. Kenardan depara kalkan Mustafa Akbaş..
12271
Yiğit SARI
30.01.2017, 13:40
Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar paylaşabilecek var mı duvar kağıdı falan yapalım :D
Faik Yılmaz
30.01.2017, 13:42
27.01.2017 tarihinde Trabzonspor'un passolig sayısı 119.919 kişi....
30.01.2017 tarihinde yani bugün bu sayı : 123.362 kişiye yükseldi....
Yani en az 3443 kişi Gaziantep maçı için passolig çıkarttı... ( en az diyorum çünkü süresi dolup yenilenmeyip iptal olanlarda olabilir )
TSarıalioğlu
30.01.2017, 13:44
Özet te ndoye pozisyonu vardı onu göremedim Baya bi kısaltmışlar ilk maç hatrına bi kaç dk fazla özet göz çıkartmazdı
oflubektas
30.01.2017, 13:45
Rakibimiz ligin dibine demir atmış, orta ikilisi Abdülkadir-Doğanay gibi narin adamlardan oluşan ve kıyamet gibi top kaptıran bir takım olsa da; oyun içindeki iştah, top kaptırınca yardımlaşma, takımdaki neşe ve birliktelik, yeni stad, sabredilmesine ve başarılı olacağına inandığım Castillo'nun patlaması, şikeci Türbülent'in ilk maçında fark yemesi ve 2-0'dan sonra yediği laflar harikaydı.
Hep kızdık, hep eleştirdik... Bu kez de bize güzel bir haftasonu yaşatan, hocasından yedek kulübesine kadar tüm takımı tebrik etmek gerekiyor.
Murat Keçeci
30.01.2017, 13:46
Güzel bir galibiyet aldık emeği geçen tüm camiamızı tebrik ederim.
Maça ilk dakikalarda bir kaç pozisyon vererek başladık ama sonra ritmimizi bulduk castillonun açılışı yapması da farka götüren önemli bir nokta oldu.Takım halinde iyi işler yaptık.Her alanda rakibe üstünlük kurarak sahada göze hoşgelen,birbiriyle yardımlaşarak oynayan,oyun görüşü yüksek sunumlar yapan bir ekip vardı karşılığınıda dört golle aldık.
Beklerimiz yine pozisyon bilgisi ve tecrübesiyle fark yarattı.merkez orta sahada Okay ve onazi özverili futbollarıyla önemli katkılar verdi.Ndoye akıllı oynadı.Yusuf,castillo ve olcay da fark yaratınca yeni stadımızla gövde gösterisi yapmış olduk.
Takım oyununu akıllı oyuncularla oynayınca ne kadar göze hoşgelen oyunlar ortaya çıktığını gördük.Olcay ve Yusuf un sürekli oyun kalitesini yükselten görerek bilerek pasları ve castillonun iştahı görülmeye değerdi.
İlerisi adına güzel sinyaller verdik hem tecrübelisi,hem pozisyon bilgisi yüksek olanı,hem genç potansiyeli olan oyuncularımızla güzel bir karışım yaptık.Bundan sonraki süreçte yapmamız gereken kaliteyi her geçen gün biraz daha yukarı çıkartmak takımın alacağı ivmeye göre yol haritası çizmek.Duruma göre aksayan mevkileri tedavi etmek.
Başkanımıza da stad sponsoru konusundaki fedakarlığından dolayı teşekkür ederim.
Ozan Yılmaz
30.01.2017, 13:55
27.01.2017 tarihinde Trabzonspor'un passolig sayısı 119.919 kişi....
30.01.2017 tarihinde yani bugün bu sayı : 123.362 kişiye yükseldi....
Yani en az 3443 kişi Gaziantep maçı için passolig çıkarttı... ( en az diyorum çünkü süresi dolup yenilenmeyip iptal olanlarda olabilir )
bu sayı açılış maçı için yeterli değil maalesef,
daha yüksek bir artış bekliyordum,
en azından 130 binleri bulmalıydık bu hafta açılış maçına özel.
Aslinda Trabzon gibi bir sehir full cekmesi lazim.Tek Trabzon degil, Trabzondan daha büyük sehirler mesela Kayseride full cekmesi lazim! Fakat Istanbulun üc sikeci takimlari bile 17 Hafta full oynamiyor ama nerdeyse sonuncu olan Hamburg full cekiyor.
Kisacasi: Yok hava soguk,yok akyazi cok uzak diye bahane arayan renktaslarimi gercekten anlamiyorum.Haaa dün seyirci atmpsfer olarak iyidi onlara lafim yok ben genel olarak sorunlarimizi aktardin.
Saygilr.
cyberentalpi
30.01.2017, 14:19
sistem Türkiye deki seyirci sorununun temel ve tek nedenidir. Ne demek arkadas insan bir mac izleyecek diye bir kart satın almak zorunda mı ? dahası sen bilgilerini istiyorsun insanların. Neden vermeli sana. Hadi verdin güvende mi ? Kaç kişinin bilgileri çalındı. dahası sen elinle verdin bigileri dataları devlet olarak
Faik Yılmaz
30.01.2017, 14:26
sistem Türkiye deki seyirci sorununun temel ve tek nedenidir. Ne demek arkadas insan bir mac izleyecek diye bir kart satın almak zorunda mı ? dahası sen bilgilerini istiyorsun insanların. Neden vermeli sana. Hadi verdin güvende mi ? Kaç kişinin bilgileri çalındı. dahası sen elinle verdin bigileri dataları devlet olarak
İddia ediyorum dünkü maçta passolig olmasaydı en az 5-10 bin kişi daha fazla olurdu stadyum.....
Bu sistem neden çıktı güvenlik için değil mi ?
Maraton tribünde 1 kişi olay çıkarıyor bütün tribün kapatılıyor....
adamın bütün bilgilerini alıyorsun , resmini alıyorsun stadyuma onlarca kamera koyuyorsun sonra olay çıkınca bütün trbünü binlerce insanı cezalandırıyorsun... peki o zaman neden çıktı bu sistem...
Yiğit SARI
30.01.2017, 15:11
Resmi site maç fotoğrafşarını yüksek çözünürlükle paylaşsa keşke...
Fatih Cengiz
30.01.2017, 15:20
Pas isabeti yuzde 94.8.
Sozlesmesi yenilenmeli.
Bu istatistikleri nerden buluyorsunuz hocam
610806
Ozan Yılmaz
30.01.2017, 15:23
https://youtu.be/fEXJ8sr7svQ
Fatih Cengiz
30.01.2017, 15:23
+1967
610806
Fatih Cengiz
30.01.2017, 15:30
Kayıtlarda kalsın :)
610806
A. Aydın
30.01.2017, 15:48
Bu istatistikleri nerden buluyorsunuz hocam
610806
Whoscored.com
Butun futbolcularin istatistikleri mevcut.
Mackolikte de oynanan macin verileri mevcut.
Yasin Altuntas
30.01.2017, 17:40
https://youtu.be/fEXJ8sr7svQ
Müthis olmus, her akyazi macinda yapilsa süper olur. Avrupadaki bir macta gibi hissetdim kendimi :alkış:
Yasin Altuntas
30.01.2017, 18:00
Bu arada Yazik Damdoy'un nizami golünü vermedi hakem, ilginc bir sekilde Ugur'a faul caldi. Ondan haric ama cok güzel bir mac yönetti hakem.
boztepeli61
30.01.2017, 18:08
Maçın tamamını izleyebileceğimiz bi adres var mı
Mollasalihoğlu
30.01.2017, 18:14
Her şeyiyle güzel bir seyahat ve güzel bir maç oldu.
Dönüş yolu hariç. :)
Kadir Aydın
30.01.2017, 21:01
Takımı daha güçlü rakipler ile yapacağı maçlarda değerlendirmek lazım.
Rakibin durumu, açılış maçının verdiği motivasyon tabii ki etkili oldu.
Şanlı SanMarino
30.01.2017, 21:21
Herşey harikaydı,
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Dünki eleştirilerin yerini artık doğru yapılan herşeye destek ve yanlışlara karşı hatırlatma yer alacak.
İnşallah olacak.
İsmail Sezgin
30.01.2017, 22:18
Bu maçı ful şekilde paylaşan yer var mı?
Eğer varsa beni Öm ile bilgilendirir misiniz?
İndireyim harddiskte dursun :)
cyberentalpi
30.01.2017, 23:58
İddia ediyorum dünkü maçta passolig olmasaydı en az 5-10 bin kişi daha fazla olurdu stadyum.....
Bu sistem neden çıktı güvenlik için değil mi ?
Maraton tribünde 1 kişi olay çıkarıyor bütün tribün kapatılıyor....
adamın bütün bilgilerini alıyorsun , resmini alıyorsun stadyuma onlarca kamera koyuyorsun sonra olay çıkınca bütün trbünü binlerce insanı cezalandırıyorsun... peki o zaman neden çıktı bu sistem...
Hocam istanbuldan bilet alırım izmirden riyaddan londradan bilet alırım hikaye. Kaç kisi alır ki ? dahası yine alırsın. bu devirde zor bir sey mi ? biletx ten tiyatro vb icin bilet almıyor musun ? İsteyene yine sat ama zorunlu olması olmuyor. stat dısında olay çıkarana ne yapacaksın ??
alptug61
31.01.2017, 01:39
okayla yazın sözleşme yenileriz ekici gibi yarım sezon beklersek başka takıma bedava imza atar.aynı hatayı yapmıyalım.ben okayın ekici gibi olduğunu da düşünmüyorum takımı sahiplenmiştir.
bu maçın maraton programı bölümünü izleyebilir miyiz ? nerden ?
sulo61gun
31.01.2017, 08:14
Bu maçı ful şekilde paylaşan yer var mı?
Eğer varsa beni Öm ile bilgilendirir misiniz?
İndireyim harddiskte dursun :)
varsa ben de alırım.. ben kaydetmiştim ama nasıl olduysa silinmiş :(
İsmail Sezgin
31.01.2017, 14:26
varsa ben de alırım.. ben kaydetmiştim ama nasıl olduysa silinmiş :(
bulamadım ki :(
Maçın full halini bulan link atarsa çok çok sevinirim. İkidir yoldayken maça denk geliyoruz, periscope ile berbat görüntü kalitesiyle izliyoruz. Full hali bulunsun lütfen :)
Fatih Cengiz
31.01.2017, 15:09
Twitter da Serdar diye birisi kaybettiğini söylemişti.. İsteyenle paylaşırım diyordu.. Linki bulabilirsem atarım size
610806
Gürkan Asma
31.01.2017, 15:11
Bana da atın ya kimse kaydetmemiş mi şöyle 1080p izlenir tekrar :)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
31.01.2017, 21:30
Valla varsa maç bende izlerim.. Hatta geniş özet bile olur , ligtvnin özeti çok kısa.. :)
Faruk BERBER
31.01.2017, 21:33
Twitter da Serdar diye birisi kaybettiğini söylemişti.. İsteyenle paylaşırım diyordu.. Linki bulabilirsem atarım size
610806
Twitter'daki Serdar diye birisi aslında aramızda :) Serdær
Fatih Cengiz
31.01.2017, 21:45
Twitter'daki Serdar diye birisi aslında aramızda :) Serdær
Pardon ya :) bu daha iyi bir açıklama oldu...
Kim olduğunu tam hatırlayamamıştım
610806
osmanlının forveti ceza sahası dıışndan rövaata atacak tipi var. Tipi tam golcü. fiorentina almamış caceresi bu adam sakat kesin...
İsmail Sezgin
01.02.2017, 00:23
mesaj kutusu dolu :(
yorumsuz6117
01.02.2017, 00:53
Özel mesaja gerek yok şuraya koyun işte varsa.. :)
ilelebeTS
01.02.2017, 00:57
varsa bende aliyim :)
talsuv61
01.02.2017, 02:09
Takımı daha güçlü rakipler ile yapacağı maçlarda değerlendirmek lazım.
Rakibin durumu, açılış maçının verdiği motivasyon tabii ki etkili oldu.
Daha güçlülerle de yaptık, örneğin gs ve bjk.. Ya biraz takıma inanın güvenin
Emre Çömez
01.02.2017, 15:54
Trabzonspor - Gaziantepspor maçının tamamını ( Maç öncesi ve sonrası dahil ) indirmek isteyenler için ;
https://drive.google.com/file/d/0B35Q0kwsc9tkbzJzV09tTXlVVG8/view
https://twitter.com/TSerdarSx/status/826775186951270401
Faruk BERBER
01.02.2017, 15:56
İsmail Sezgin geldi maç, hadi iyi seyirler :)
ilelebeTS
01.02.2017, 15:59
Serdær eline sağlık, indiriyoruz bakalım. tarihi bir maç arşivde bulunsun :)
Soner Albayrak
01.02.2017, 16:20
O değil de Cardozo'yu bu maçta sahada görmek isterdim.
Trabzonspor - Gaziantepspor maçının tamamını ( Maç öncesi ve sonrası dahil ) indirmek isteyenler için ;
https://twitter.com/TSerdarSx/status/826775186951270401
Maksimum erişim sayısına ulaşılmış maalesef. :(
Emre Çömez
01.02.2017, 16:28
EMaksimum erişim sayısına ulaşılmış maalesef. :(
maalesef. indiremiyorum ben de. :(
HoScHaKaL
01.02.2017, 16:34
...
Sadettin_
01.02.2017, 16:46
Kayıtta mause ekranın sağ altında kalmış .
Soner Albayrak
01.02.2017, 16:55
Maksimum erişim sayısına ulaşılmış maalesef. :(
IDM varsa onunla indir.
Ozan Yılmaz
01.02.2017, 17:44
http://tr.beinsports.com/haber/trabzonspor-gaziantepspor-mac-oykusu
maçın öyküsü
Kayıtta mause ekranın sağ altında kalmış .
Sadece ilk yarı :)
Emre Çömez
01.02.2017, 18:03
Sadece ilk yarı :)
indirme işlemi ne zaman düzelir? :(
indirme işlemi ne zaman düzelir? :(
Düzeldi hemen indir.
Emre Çömez
01.02.2017, 18:09
Düzeldi hemen indir.
aynı maalesef veya kaçırdım.
aynı maalesef veya kaçırdım.
mail adresini yaz.
Düzeldi hemen indir.
olmayyy:confused:
İsmail Sezgin
01.02.2017, 18:13
idm ile iniyor ama 809 mb. Teşekkürler bu arada :)
@Faruk BERBER (http://forum.bordomavi.net/member.php/20062-Faruk-BERBER) @Serdær (http://forum.bordomavi.net/member.php/14045-Serd%C3%A6r)
İsmail Sezgin
01.02.2017, 18:14
mail adresini yaz.
Hocam netiniz iyi ise uptobox sitesine yükleme durumunuz var mı?
Leech sitelerinde çevirisi oluyor bu sitenin.
Baya iyi gözüküyor.
12317
Emre Çömez
01.02.2017, 18:16
mail adresini yaz.
yok olmuyor. video başlamıyor ve indirilmiyor.
ulan opera! firefox ile denedim açıldı. teşekkürler.
Soner Albayrak
01.02.2017, 18:33
Baya iyi gözüküyor.
12317
Serdar bu sıkıştırılmış hali mi?
Twitterda boyut 2,5 gb yazmıştın.
Serdar bu sıkıştırılmış hali mi?
Twitterda boyut 2,5 gb yazmıştın.
Bunu paylaşan kişi indirmeden izliyor , Evet 2,3 GB.
Ozan Yılmaz
01.02.2017, 18:44
Serdær
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
Google Drive - Kota aşıldı hatası veriyor.
Sercan Keleş
01.02.2017, 18:50
Link ;
Google Drive hesabını kullanmasaydın keşke hocam. Ligtv Bein olduktan sonra bu tür konulara büyük hassasiyet gösteriyor. Bu tür paylaşımları Yandex'ten yapsan başında ağrımaz. Google en ufak şikayetleri bile dikkate alıp hesabına kilit vurma hesap bilgilerini paylaşma İP verme gibi şeylerde çok hukuksal davranıyor. Tam bilmemekle birlikte bu işin hukuki boyutunu uyarmak istedim başımıza Kpss kaynağından dolayı iş geldi.
Zaten link uçtu , geçmiş olsun.
İndirenler kendileri paylaşabilir :)
E. Okan Bülbül
01.02.2017, 19:08
İndiren biri benimle paylaşabilir mi? Lütfen...
Edit: Halloldu, teşekkürler :)
Emre Çömez
01.02.2017, 19:09
farklı bi linkten indiriyorum. indiremeyenler yazsın.
İsmail Sezgin
01.02.2017, 19:43
ne kadar hocam boyut
Emre Çömez
01.02.2017, 19:44
ne kadar hocam boyut
2,4 gb
İsmail Sezgin
01.02.2017, 19:48
2,4 gb
o zaman bana pm atabilir misiniz?
Ben drive linkinden idm ile indirdim 809 mb idi.
Gürkan Asma
01.02.2017, 19:55
2,4 gb
Farklı bi siteye yükler misin, şurası da iyidir https://mega.nz/
Emre Çömez
01.02.2017, 19:56
o zaman bana pm atabilir misiniz?
Ben drive linkinden idm ile indirdim 809 mb idi.
gönderdim.
https://s28.postimg.org/rhickx0xp/Ekran_Al_nt_s.png görüntüsü.
İsmail Sezgin
01.02.2017, 19:59
gönderdim.
https://s28.postimg.org/rhickx0xp/Ekran_Al_nt_s.png görüntüsü.
Çok teşekkür ederim :)
Soner Albayrak
01.02.2017, 20:13
Özelden bana gönderebilir misin o farklı linki?
muhammed bilgin
01.02.2017, 20:14
ben indiremiyorum kardeşim
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soner Albayrak
01.02.2017, 20:28
Emre Çömez teşekkürler.
Emre Çömez
01.02.2017, 20:32
Farklı bi siteye yükler misin, şurası da iyidir https://mega.nz/
upload hızım 0,66 zor yani. gönderdim linki.
Emre,
Linki buraya yaz herkes indirsin.
Emre Çömez
01.02.2017, 20:36
Emre,
Linki buraya yaz herkes indirsin.
onu düşündüm ancak silinir diye yazmadım. google driverdaki silinmiş.
https://transfer.pcloud.com/download.html?code=5Z5uzlZnlsgkLJpDq5Z68QFZcc4G6cD bNQzsU4enaCyPnbR64b0y
yorumsuz6117
01.02.2017, 20:53
https://transfer.pcloud.com/download.html?code=5Z5uzlZnlsgkLJpDq5Z68QFZcc4G6cD bNQzsU4enaCyPnbR64b0y
Teşekkürler renktaşım..
Aykırı_adam
01.02.2017, 23:41
Eyw bende indirdim teşekkürler
Kadir Aydın
01.02.2017, 23:49
Daha güçlülerle de yaptık, örneğin gs ve bjk.. Ya biraz takıma inanın güvenin
O maçlarda oyuncular ekstra motive oluyor. Demek istediğim dişli anadolu takımları.
Bu maçtaki sahaya yayılışımız ve defans çizgimiz hayret verici :)
Birkaç sezonda hiç bu kadar önde savunma çizgisi çektiğimizi hatırlamıyorum.
12322
freedomforever
02.02.2017, 01:01
Tarihe tanıklık etmek için Istanbul'dan isyerinden arkadaşımla pazar gunu geldik. Pazar aksam bircok uçuş iptal olduğundan donemedik.
Pazartesi öğlene kadar ucuslar dolu olunca ayri ayri dönmeye karar verdik. Ben 16:10 uçağıyla donebildim. Fakat aksam 19.00 itibariyle ucuslar iptal oldu. Sali gunu de iptal olunca arkadasim ancak bugün donebildi.
Tarihe taniklik edelim derken bunlari dusunmemistik tabii 😀
Saniyorum uzun bir sure ekrandan izleriz maçları.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
02.02.2017, 01:20
12322
En sevdiğim grafik, çok yararlı.
Fatih Çelik
02.02.2017, 01:43
12322
N'Doye pas istasyonu görevi görmüş ceza alanında da işi bitirse Roda'ya falan hiç gerek kalmayacak. Bir de pereira yanıltmasın tüm savunmayı sağ ön koridorda yaptı Olcay'ın eforu sayesinde defansif anlamda rahat ediyor. Çok topla buluşuyor ama bana kalırsa Mas ile biraz daha dengelemeleri lazım. Yakın zamanda önlem alacaklarını düşünüyorum.
12322
santraforumuz inanilmaz bir konumda yine
kaleye en yakin olmasi gerekirken 4. sirada
okayi hoca öne koysada dogal pozisyonuna geri kaymasi eglenceli
cocuk dlp
dlp olarakta kullanilmali
box to box ve 8e kaydirilmasi bunu degistirmez
ugur daha öne kayip daha cesaretli oynamali, defans liderinin arkasinda olmasi pek saglikli degil
sprinter forveti olan rakiplere karsi ofsayt oyununda bizi yikar
Fatih Cengiz
02.02.2017, 06:29
Özellikle forvet hattındaki Olcay Castillo ve ndoye çok düşük pas yüzdesi ile oynuyor.. Ki bu maç iyi ve uyumlu oldukları bir maçtı.. Açıkcası şans da yanımızdaydı,, en azından şanssız değildik. Çok maç hatırlarım daha rahat topların içeri girmediğini...
Okay çok iyi burda ama Onazy aynı şekilde çok kötü çıkmış.. Çok az topla buluşmuş ve çok pas hatası yapmış.. Bu sayı ve oranları arttırırsa çok daha keyifli maçlar izleyebiliriz...
Top özellikle, Olcay, Perreria, Okay ve Durica ile buluşmuş.. Rakip hocalarda görecektir bunu..
Pas sayısı ve oranlarını arttırırsak bu takım bizi baya mutlu edebilir gibi hissediyorum.
Bu tarz maç sonu istatistiklerini paylaşalım, top kapma, kaptırma, basit hata, ikili mücadele, topla oynama, çalım-adam geçme, hava topu gibi..
İstanbul medyası bizi bu şekilde konuşmuyor, tartışmıyor çok fazla.. Biz kendi kendimize yapabiliriz böylece.
610806
Oğuz ZEYTİN
02.02.2017, 06:46
12322
Ömer Üründül'un hayalindeki, sahaya ideal yayilma bu iste. Bloklar arasi mesafenin yakin olmasi, sırtı donuk pasör santrafor, kollektif futbol...
Beyler, Ios tan izliyebilecegimiz direk bi link varmi.. ?
Linkleri kaçırmışım, aktif olan bir link varsa yollayacak renkdaşım var mıdır?
İsmail Sezgin
02.02.2017, 16:01
Ön sayfadaki pcloud çalışıyor sanki
Ön sayfadaki pcloud çalışıyor sanki
Hocam "can't download" diye hata veriyor.
Ozan Gözaçan
02.02.2017, 16:23
arkadaşlar canlı link varmı indirebileceğimiz bunların hepsi ölmüş :(
İsmail Sezgin
02.02.2017, 17:17
Hocam "can't download" diye hata veriyor.
internetim çok yavaş denesem 3 günü bulur belki :(
samet aslan
02.02.2017, 17:20
silinsin
talsuv61
02.02.2017, 17:21
O. Ç federasyon bunların hepsi kitapsız
PFDK'dan Bordo Mavili Kulüple ilgili yapılan açıklamada, "TRABZONSPOR A.Ş'nin, 29.01.2017 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU TRİBÜN ÜST B,C,D, DOĞU TRİBÜN ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ÜST B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ALT TİRBÜN J, KUZEY KALE ARKASI ÜST C,D VIP SILVER A bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir" denildi.
Kaynak ==>http://www.haberts.com/trabzonspor/pfdk-nin-trabzonspor-karari-h58883.html?rel=medyats
Trabzonspor Haberleri
alanya maçında dolar diyorduk al köpoğulları azizitinin cezasını indirdiler bize kestiler
gelenlerin hepsi cezalı neredeyse
küfür mü edildi adam mı öldürüldü
allah belanızıversin
Ahmet Kara
02.02.2017, 17:29
Bütün dünyanın kabul ettiği şikeyi yüzlerine vurduğumuz için ceza aldık. CAS kararı açıkladıktan sonra bu işi FİFA'ya taşıyacağız. Bakalım o zaman ne yapacaksınız.
bu küfür vs. den dolayı ceza kesilme işi federasyondan alınıp il emniyet müdürlüklerine verilemez mi acaba?
ilelebeTS
02.02.2017, 17:36
Şike yapsana deyince TFF gocunmuş oy birliğiyle karar almış. Kulübümüzün itiraz etmesi lazım. Küfür falan yok ortada.
şerefsiz mahluklar. ota moka ceza verir oldular. o kahpe ceza evinde yatmadımı şike yaptı diye. gerçeği söylemekte mi suç oldu.
bu karara kesnlikle itiraz etmeliyiz. neye göre ceza verdi bu kahpeler.
TDK daki anlamında küfür mü var???????????
<tbody>
1. isim, spor Bir spor karşılaşmasının sonucunu değiştirmek için maddi veya manevi bir çıkar karşılığı varılan anlaşma
2. Bir çıkar karşılığı, uzlaşarak bir iş yapma, aldatma
"Bu işte şike var."
</tbody>
savunmaya bunu yazsın versinler içeri. bakalım cevapları ne olacak.
https://pbs.twimg.com/media/C3qykH2WEAAFYio.jpg:large
Bu link de ölmüş. başka bir yere upload edebilir misiniz?.
Ogün YAZICI
02.02.2017, 17:59
Bütün stad ceza yemiş.Rezalet.Sonra da tribunler niye dolmuyor.Nasıl federasyon bu.Kime calisiyor beye calisiyor ? Bir tane küfür edilmedi macta.
Ogün YAZICI
02.02.2017, 18:04
Doğu tribun d blok ceza yemiş e blok yememiş mesela.Kriter ne ? Bütün stad bagirdi ? Tombala cekip ceza mı veriyorlar ? Zaten bloklar arasi gecis var kimin nerde bagirdigi belli degil.Hukuk devletinde mahkemede rezil olurlar bu yaptiklariyla.Klüp pesine dussun yeter artik
Malum şike diyince Tff'ye bir şeyler oluyor en büyük küfür. Resmen çıkıp ana avrat söv ama şike deme, sonra üstlerine alınıyorlar. Zira bu cezanın geleceği o anda belliydi. İtiraz edilecektir ama bir şey çıkmaz.
Şike yapsana demek ne zamandan beri kötü tezahürat oldu. TFF şerefsizliğin dik alasını yapıyor.
Emre Çömez
02.02.2017, 18:24
"fiko başkan azizi al" buna ceza vermişler mi?
Şu iş federasyon eliyle operasyon nasıl yapılır en büyük kanıtı. Tek bir küfürün olmadığı yerde neredeyse tüm stada ceza kesilmiş. Kulüp şuna en sert şekilde tepki vermeli. Şerefsiz köpekler. ceza kaldırılamazsa bile bunları yerin dibine sokmak gerek. Sen o kadar bekle, koskoca stat yapılsın, havaya gir adamlar yüzsüzce versin cezayı. Resmi siteden aynen böyle yazmak gerek. Futbolun içine ettiniz daha ne istiyorsunuz be
M.KARAMAN
03.02.2017, 15:49
Arkadaşlar gaziantep maçının full halini paylaşabilir misiniz paylaşılan linkler kırılmış indiremedim ?
Böyle ceza mı olur ulan! Lobi sonuna kadar kullanılıp ceza kaldırılmalız
ÖmürKaradeniz61
03.02.2017, 16:36
Bu cezayı bilerekten verdiler,gördülerki Trabzon kaptırdı gidiyor hemen bir operasyon yapma zorunda hissettiler kendilerini.
Hala link arıyorum, full halini yollayacak bir arkadaş yok mu?
Gürkan Asma
03.02.2017, 18:17
Hala link arıyorum, full halini yollayacak bir arkadaş yok mu?
Buyur kardeşim burdan indirebilirsin.
Adem CAKIR
03.02.2017, 18:25
Bende bizim taraftarların feneresyonun kararlarına şaşırmasına şaşırıyorum.
Bu Fenerasyonun görev tanımı seçildikleri gün yapılmıştı.
Mağduru ortadan kaldırarak şikecileri kurtarmak.
Ceset yoksa cinayette yoktur!
Başaramadılar, başaramayacaklar.
Bu nedenle hergün pervasızca adaletsizleşiyor, adaletsizliğin şiddeti oranında cehennem çukurlarına rezervasyon yaptırıyorlar.
Öyle ya kul hakkı ve İlahi adalet denen de bir şey var.
Gürkan Asma
03.02.2017, 18:28
Yeni bi siteye yüklüyorum yarım saat 1 saate linki buraya atarım arkadaşlar.
Bende bizim taraftarların feneresyonun kararlarına şaşırmasına şaşırıyorum.
Bu Fenerasyonun görev tanımı seçildikleri gün yapılmıştı.
Mağduru ortadan kaldırarak şikecileri kurtarmak.
Ceset yoksa cinayette yoktur!
Başaramadılar, başaramayacaklar.
Bu nedenle hergün pervasızca adaletsizleşiyor, adaletsizliğin şiddeti oranında cehennem çukurlarına rezervasyon yaptırıyorlar.
Öyle ya kul hakkı ve İlahi adalet denen de bir şey var.
Keşke Alanya maçına bi seferberlik yapsak da full tribünlerle bi göstersek bu yolda ne kadar emin olduğumuzu.
M.KARAMAN
04.02.2017, 01:36
Buyur kardeşim burdan indirebilirsin.
Bu linkten inmiyor limite ulaşılmış... Farklı bir link verebilir misiniz rica etsem ?
simenli-54
04.02.2017, 01:56
Bu linkten inmiyor limite ulaşılmış... Farklı bir link verebilir misiniz rica etsem ?
http://www.mediafire.com/file/7ht9b3zq61i9bkk/Trabzonspor-Gaziantepspor.mp4
az önce indirdim. 2.4 gb veri 1 saatte indi.
linki twitter da şu hesaptan buldum takibe değer: https://twitter.com/TR4BZ0NSP0R
Gürkan Asma
04.02.2017, 02:29
linki twitter da şu hesaptan buldum takibe değer: https://twitter.com/TR4BZ0NSP0R
Eyvallah bu link çalışıyor, bu sitede limit aşma cart curt olmaz :D
-----------------------------------------
Dosyayı yüklüyordum 12 saat upload süresi diyor ya iptal ettim şimdi, üsteki linkten indirin arkadaşlar :)
M.KARAMAN
04.02.2017, 02:39
Çok Teşekkür ederim.. :)
amour_61
04.02.2017, 03:00
Resmen susturmaya çalışma girişimi bu cezanın bir benzeri yok. Susturamayacaksınız adalet eninde sonunda yerini bulacaktır , az kaldı az.
Ozan Yılmaz
13.02.2017, 11:09
https://youtu.be/qsk2Hd71Rog
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.