Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Onazi voleybolla karıştırdı.
DeAgLeMaNyAq
29.01.2017, 16:43
Bu oyun kolay kolay dönmez ama 2-0 yine de tehlikeli skordur. 3'ü bulup knock out yapmak lazım. Onazi çocukça bir kart gördü ters bir durumda 10 kişi kalırsak dengemiz bozulabilir...
yorumsuz6117
Antep sanki sahada 9 kişi hiçbişey yapamıyorlar..
Ahmet Kara
Mas çok iyi abi.
Ahmet Ocak
29.01.2017, 16:44
Mas ı alandan aldırandan araya giren menejerden Allah razı olsun
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Mas ı da joao yu da aldıran kendi scoutumuz başkan açıklamıstı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onazi kırmızıyı yemek için çok uğraşıyor. Ha gayret.
Nihat Güneş
Hakem bu sezon gördüğüm en iyi hakem. İkili mücadelede hemen faul calan, macı soğutan ve tempo düşüren hakemlerden değil.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Aynen kalite hakem...
halilaziz61
Beğen ya da beğenme durum bu kardeşim. Emrenin karşısında gördük ikisini de.
Bir bakıma haklı olabilirsin ama takımda belirgin bir düzelme var
tanjugunduz
Olcay damdoy zorla.gol.attircak ama damdoy boşa çıkamıyor ki sanki gizleniyor yazik böyle paslar gelecek sen kendini gosteremeyeceksin ahh su takımda Cardozo veya tekke olacaktı
O ruh geri gelecek
karayamayman
Uzun zaman sonra devre arasına huzur işinde girdik:)
Stadımız televizyondan güzel görünüyor...
Ibrahim Gaygusuz
29.01.2017, 16:45
Cok iyiyiz.
3'cu golude atip bunlari delik desik edelim.
Gümüshane
Bu spiker niye hala senol günes stadi diyor?? Medical park arena iste..
Erkan SÜNGER
Castillo 2. Golde olcayın önüne çok güzel bırakmış
Yahu biz yıllarca 2 kişi eksik oynamışız beklere maaşallah
arjantinin mübarek toprakları iyi oyuncular çıkarıyor. bu oyunculara top yakışıyor.
Forvetlerin form tutması için ilk maçlarda gol atması önemli, bu yüzden ben olsa hiç düşünmem Rodallega'yı oyuna alırım.
halilaziz61
arjantinin mübarek toprakları iyi oyuncular çıkarıyor. bu oyunculara top yakışıyor.
:))
Gecenin sabahı yakın inşallah
Hem onazi çıksın istiyorum ama rode girsin istiyorum nasıl olur bilmem ersun bulsun bir çare (:
Kemal Öztel
29.01.2017, 16:46
Şu ilk 11 ile g antepi yenemeyiz. Gol ayağı denilen ayağı olan adam yok. Olcay ' ın bitiriciliği 0, castillonun bitiriciliği 0, n doye ' yi söylemiyorum bile.
Bu kadroyla son 3 maçı yendik sabır renktaş,Roda yeni geldi dedi Ersun hoca..
Atabildik mi renktaş:D
Dip.Ing.Mag.
Yanlız stad ne kadar boşmuş cidden. Toplam 15 bin civarıdır doluluk ama ambiyans o kadar iyi ki taraftarın sesi çok iyi çıkıyor
Ahmet Aksu
Harika bir ilk yari biraz daha atik olsak 4-5olmuştu..
Bu arada olcay yusuf castillo cok iyi ozellikle olcay cok iyiydi.. Rodallega oyuna girsin eminim daha iyi oluruz..
Onazi ve okay cok iyi savasiyor baya top kaptilar..
Belkide bu bek ikilisi uzun yillar girmedigimiz kalitede mas ta super pereirada..
Tabi en buyuk etken atmosfer..
tanjugunduz
yalniz stadı seyircili düşündüğümde stad gerçekten çok büyük İNSALLAH takım.hep iyi giderse dolar taşar stadimiz
O ruh geri gelecek
Emre Çömez
Mas çok iyiydi. :cool:
Erkan SÜNGER
Bu spiker niye hala senol günes stadi diyor?? Medical park arena iste..
Tahminimce resmi sözleşme imzalanmadığı için söylenmiyor. Yani yapilan bu aptallığı bunla açıkladım ben kendimce.
Mert Zaman
Rodallega +60 girer
A. Aydın
Bu sezon ilk defa organize gol attik.
Kilit noktalarimizdan biri buydu.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lan biri şu damdoya ön direğe koşu yapmayı öğretsin mal gibi top bekliyor durduğu yerde
Tribünler dolu olunca futbol izlemek ayrı bir keyifli özlemişiz keşke hiç bitmese :d
Kemal Öztel
29.01.2017, 16:47
Mas çok iyi abi.
Top geçirmedi maşaallah
Ewet hazirmiyiz
onazi çiksin mi rode girsin mi
çift forvete hazirmiyiz beyler :)
omondoles
Bu sezon ilk defa organize gol attik.
Kilit noktalarimizdan biri buydu.
O top ekicide olsaydı pas atar mıydı? [emoji846]
Loading %61..
Enaldo61
İlk yarıda en iyi iki isim Mas ve Okay'dı. Çok fazla 2li mücadele kazandılar.
Çok iyi oynuyoruz nazar değmesin maşallah
shagrath61
Ona zaten bir şey demiyorum ancak son 5 maçını da kaybetmiş bir takıma karşı değerlendirmek yanlış bence. Adamlarda elle tutulur bir tek futbolcu yol.
savas avci
29.01.2017, 16:48
Bu yusufu Allah nazarlardan saklasın nazarımız değecek çocuğa
Ahmet Aksu
Ndoye 2 kere net pozisyonda arkada kaldi biraz daha atik olup one koşsa olcayin 2 asisti daha olurdu..
U.Sadıkoğlu
Stadyumun boş olması çok üzücü ben İngiltere'den maça gelmeyi planlıyordum fakat nasip olmadı Trabzon da yaşayan arkadaşların daha önemli ne işleri var çok merak ediyorum şu anda operadalar sanırım? Yazık yazık...
Bunun yanında takım iştahlı Ersun hocanın gol sevinci beni inanılmaz motive etti. Bu takım adam olacak.
Bence en iyi transferimiz ne Mas, ne Perreira ne Rodallega... Yusuf Yazıcı!
Şu şikeci ( aynı zamanda farklı bir mesleği daha var :) ) Bülent'e atabildiğimiz kadar atalım istiyorum umarım 4'e 5'e hatta 7'ye gider maç.
shagrath61
Ona zaten bir şey demiyorum ancak son 5 maçını da kaybetmiş bir takıma karşı değerlendirmek yanlış bence. Adamlarda elle tutulur bir tek futbolcu yok.
ilk yarı şampiyon takımlar büyük takımlar nasıl oynarsa öyle oynadık özlemişiz böyle ne yaptıgını bilen kontrolü elinde tutan Tsyi.
carantinas
29.01.2017, 16:49
Güzel bir ilk yarı oldu.
HEm önceki 3 maçın kazanılması hem de yeni stad derken takım iyice havaya girdi.
Keşke bir yaratıcı kanat ya da ortasaha daha alınsa süper olacak.
Satrançta vezirden sonra en önemli taş kalelerdir. Biz bu kale bekleri yıllarca ihmal ettik arkadaş...
omondoles
Yusuf Yazıcı konusunda baştan uyarayım; Ekinin hareketlerini yapmasın. Hızlı ve basit oynasın.
Loading %61..
Rode girip atsa bi gol süper olur.
CaptanBarbosa
Castilloya acıyorum adam damdoya içten içe sövmüyorsa bişey bilmiyorum ben
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onazi kırmızıyı yemek için çok uğraşıyor. Ha gayret.
Kendini toparlamış ama bayağı. İyi niyetli heyecanının olumsuz bir getirisi oldu kart gördü. 60 civarı Medjani girer.
bahadır2561
Okay harika bugün, maşallah
Zafer Fidan
2-3 takviye ile bu takim seneye iyi işler yapabilecek
omondoles
29.01.2017, 16:50
Bu arada 2. Golde antepin faul beklediği pozisyon Türk futbolunun özetidir.
Loading %61..
shagrath61
Atabildik mi renktaş:D
Castillo geldiğinden beri ilk defa sol ayakla topa vurdu gol oldu[emoji16]
iş bitirici forvet olsa çok iyi takım olacağız.
Muhammed Ayaz
Nazar değmesin takımımıza şu gecenin sabahı olsun artık 😊
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hyasin61
basaksehir atti irfan son saniyede
Enaldo61
Başakşehir attı, her şey lehimize.
Ahmet Kara
Bu takım Ersun Yanal'ın takımı diyebilyorum artık.
Ahmet Aksu
Takim efsane iyi olmus en buyuk etken olcay ve tabiki beklerin kalitesinin 3-4 katina cikmasi oldu.. :)
Onazi bugünün vasati sensin genel anlamda sikinti yok ta mental olarak düşük kaliyor
bir de kaleci ile karşi karşiya vursana ne çekiyon topu
hyasin61
29.01.2017, 16:51
rode girerse her turlu yazar
Sefaenes
Yusuf Allah nazardan saklasın şımarmadan yoluna devam edip daha çok geliştirin kendini. Yönetim maaşına zam yapmadan profesyonel yaşam koçu tutulmali
Zafer Fidan
Yusuf ile kaç yıllık mukavelemiz var?
PortoDeGalinhas
arkadaşlar stad boş derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım, en fazla 8 bin kişilik falan yer vardır onunda yaklaşık 4 bin kişilik kısmı batı taraftadır. bence bu soğukta gayet iyi rakam, maç içinde ısındım ama durunca resmen ciğerlerim donuyor
ersn.alparslan
damdoy kesinlikle bir forvet değil ama çok akıllı paslar atıyor topu iyi saklıyor oyunu iyi okuyor
hyasin61
yusuf yazici 5.86 km ile en cok kosan oyuncu
Yusuf Yazıcı konusunda baştan uyarayım; Ekinin hareketlerini yapmasın. Hızlı ve basit oynasın.
Loading %61..
Bir de ne olur şımarmasın. Böyle iyi giderken inşallah şımarıp kendini bozmaz , çalışır devam eder.
Osman Seran
Gaziantepspor çok kötü uzun bir aradan sonra küme düşebilir. Yanlış değilse 28-29 sezon birinci ligdeler.
omondoles
29.01.2017, 16:52
Kendini toparlamış ama bayağı. İyi niyetli heyecanının olumsuz bir getirisi oldu kart gördü. 60 civarı Medjani girer.
İkinci yarı belirgin şekilde düzelme var ama daha iyisine ihtiyacımız var.
Loading %61..
ersn.alparslan
Allah yazıcıyı nazardan korusun mükemmel bir oyuncu kalecilik dışında herşeyi yapıyor sahada.
Castillo'nun attığı golden sonra Ersun Yanal'ın Castillo'nun yanına koşması takım ruhu için fevkalade.
http://i.hizliresim.com/LZjPRG.png
umitçebi
Onazi bugünün vasati sensin genel anlamda sikinti yok ta mental olarak düşük kaliyor
bir de kaleci ile karşi karşiya vursana ne çekiyon topu
Vasat mı?? Adam makine gibi..Inanılmaz koşuyor,pas verıyor kaç top kaptı..Hnagı maçı ızlıyorsunuız anlamadım kı..Adamın adı çıktı bırkere ne yapsa yaranamıyor yahı..
Enaldo61
30 bin'den yukarı bence şu an stat.
Kemal Öztel
Basaksehir-Bursa maçının istatistiklerine baktım Basaksehir 7 isabetli sut 9 korner Bursa 1 isabetli sut korner yok.%73 topla oynama Basaksehir lehine..
Bursadan Harun ve Batallayı çıkar düşerler net
Kayısıkentli
Bekler iyi olunca hücumdakiler bir o kadar özgüvenli oynuyor topları çok iyi kapıyoruz biraz daha iyi kullanabilirsek daha farklı bir skor olurdu. Ekici'nin kadro dışı kalması Yusuf Yazıcı gibi bir değeri ortaya çıkardı. Rakip zayıf ama o ruh istek çok önemli hakemde çok iyi bu arada. Neyse Rodellaga girsin de fişi çekelim.
2020'ye kadar.
Dip.Ing.Mag.
29.01.2017, 16:53
Başakşehir 90+7 de attı 1-0 yendi bursayı
emanuel mas gibi bir kaç futbolcu bulunur arjantin ligini takip etmek lazım. yanılmıyorsam sosa ması önermi jimnastiğe ama almamışlar.
Enes Ünal Kaya
29.01.2017, 16:54
Maşallahımız var. Çok değil 1 2 tanr takımı sahiplenecek üst düzey oyuncu alınırsa büyük takımlarada kök söktürürüz
Yeterki arkadaşlık ortamı bozulmasın. Gol kaçıran damdoya bile sahip çıkıyor saha içindeki futbolcular
Ahmet Aksu
Loading %61..
Kesinlikle bir iki pozisyonda cok oyalandi ekici gibi castilloda yapti ama bu kadar da olur.. Bu yasta bu etkili oyundan sonra bisey diyemiyorum..
Bizim averajimiz yok mu arkadaş
ayni puanda olduğumuz hiç bir takimi geçemiyoruz
Dip.Ing.Mag.
Ndoye 2 kere net pozisyonda arkada kaldi biraz daha atik olup one koşsa olcayin 2 asisti daha olurdu..
Bundan bahsesiyorum ben de. Rodallega bunları kaçırmaz
her şey güzel de artık Trabzon'da yaşayanlara karşı bütün iyiniyetimi kaybettim.bu şehirde yaşayanların simgesel bir törene dahi katılmayacak kadar içi boşalmışsa, - ki öyle gözüküyor- efsanemizin bitmesine az kalmış demektir.hiçbir bahane kabul edilemez. kötü mirasyediler gibiyiz.bize bırakılan değerleri tükettik.
ne önemi var
cocuk caykarali, parayla Trabzondan koparamaz kimse
Castillo'nun attığı golden sonra Ersun Yanal'ın Castillo'nun yanına koşması takım ruhu için fevkalade.
12262
Castillo her zaman savunuyorum gerçekten çok iyi oyuncu zamanla daha da iyi olacak Ersun hocanın Castillo'ya verdiği değer de ortada
Erkan SÜNGER
Rahat olun gece saat 5 de gene sakallarımı kestim kazanacagızzz.
Bu 3 oldu. Bu gidişle tras olmaya alışacağım:cool:
Çağatay_
29.01.2017, 16:55
- Castillo gayet istekli ve formda, golü ve goldeki katkısı iyiydi.
- Yusuf oldukça istekli ve kendine güveniyor. Bazı topları fazla bencil kullandı ama her yere gelip top istemesi kendisi ve takım için önemli bir şey.
- Olcay baskısı ve pas oyununa katkısı ile hücumda gücümüzü arttırıyor, gollerdeki katkısı da yüksek.
- Onazi çok top çaldı ama paslarda tedirgin ediyor, bir de bazı anlarda güçlü şekilde baskı yapmıyor, biraz daha dirençli ve sakin olmalı.
- Durica bu aralar biraz formsuz, topu daha dikkatli ve basit kullansa iyi olur. Pas hatası sayısı fazla.
Ahmet Aksu
Stad biraz buyuk hakikaten hermac boyle dolmayacak 30bin olsa hermac 25bine oynasak bu stad da kolay yenilmeyiz..
yazıcının çok iyi mentöre ihtiyacı var bir de sneijderın bir lafı var topu bir kere dürten futbolcu iyidir diyordu tek pas sadece bazı pozisyonlarda pas seçeneğini sürdürmesi lazım. mas kaçıyor o direkt vermiyor oyalıyor bazen.
Takımdaki istek ve coşku süper. Pres müthiş.
okay 'ı çok beğendim. Olcay takıma müthiş bir enerji getirmiş bu bir gerçek.
ekici olmayınca takım daha hızlı oynuyor.
durica, yusuf ve iki kenar beki de çok beğendim.
castilo gol attı ve 2.golde kilit pası verdi ama çok top eziyor.
onazi, , n'doye ve uğur ' un yerine 3 birinci sınıf oyuncu lazım.
Allah ekiciden razı olsun arıza çıkarmasaydı yusufu göremeyecektik, giderken kazandırma buna deniyor sanırım.
Uğur Kalyoncu
3 u atip bitirelim polemige dahi girmeyelim..
Cok istekliyiz ama Antepin bos bir takim olmasının oynadigimiz oyuna etkisi var..
Bu takima en az 2 transfer daha sart bunu es gecmezler insallah. .
homosapiens
İkinci yarı başlasın artık
Dip.Ing.Mag.
Çünkü karabük ve osmanlı ya yenildik konya ile berabere kaldık
Çağdaş DENİZ
Su an -6
4-0 alırsak bu maçı -2 yaparız
En yakın rakibiniz olan bursa nin averajı 0
omondoles
Bence ilk yarının oyuncusu Olcay'dı(hatalı paslarına rağmen). İnanılmaz mücadele ediyor. Y. Erdoğan'a orta yapmayı öğretsin.
En kötüsü de Durica. Yaşının verdiği dezavantajı zekasıyla kapatmaya çalışıyor ama her hakem yemez.
Loading %61..
Olcay Şahan bu takıma bariz level atlatmıştır
bir mitroglou lazım bize :)
Vasat mı?? Adam makine gibi..Inanılmaz koşuyor,pas verıyor kaç top kaptı..Hnagı maçı ızlıyorsunuız anlamadım kı..Adamın adı çıktı bırkere ne yapsa yaranamıyor yahı..
Kesinlikle katılıyorum. Onazi ilk yarıya göre çok daha iyi oynuyor.
Çünkü karabük ve osmanlı ya yenildik konya ile berabere kaldık
Konya'yı Yusuf'un son dakika golüyle yenmiştik sanırım
Emrah KabuL
29.01.2017, 16:56
Zeki ve Akbaş'ın yerinde Pereira ve Mas sezon başından beri olsaydı damdoya rağmen şu an zirve yarışında olurduk..hadi sol beke adam alınmıştı falan ama sağ bek için göz göre göre Zeki'ye forma verdik..alternatif bile olamayacak bir adamı 13 maçta oynattık.
Burak Bıyıklı
29.01.2017, 16:57
yazıcıya helal olsun.olacak bu çocuk.daha çok oynayarak kendini geliştireceğine eminim.rodallega form tutarsa tek gözüme çarpan eksiklik onazi ve okaydan birinin yerine tecrübeli ve daha sağlam biri.ancak bu olmasa bile sezon sonuna kadar böyle götürülebilir diye düşünüyorum.yeni sezonun kadrosunu kurmak için öyle 5 6 transfer gerekmeyecek bence.şimdiden kalteli oyuncular araştırılır ilgilenilirse seneye iyi şeyler olaccaktır
Yusuf kesinlikle basit ve doğru oynuyor bir iki pozisyonda terse döndü diye böyle düşünmeyin
Zafer Fidan
ne önemi var
cocuk caykarali, parayla Trabzondan koparamaz kimse
Hemşerim yani. Bunu bilmiyorum. Ozaman sorun yok :)
Nazim Can
Muhammet iLdiz Trabzon lu mu ?
ekici iki yıldır bu takımı mahvetmiş...
Varlıbaş61
Su an -6
4-0 alırsak bu maçı -2 yaparız
En yakın rakibiniz olan bursa nin averajı 0
Önce maçı alalım bence. 3 puanları cebimize koydukça averaja gerek kalmayacak inşallah.
Enaldo61
Başkan'ın bahsettiği ne olursa olsun zarar etmeyeceğiz lafı demek ki Yusuf Yazıcı içindi :D
Abartmak istemiyorum çok çalışması lazım ama, Mesut Özil'i andırıyor sahada.
Emre Çömez
damdoy topun üstünden atlamasın mümkünse. :)
hyasin61
tek korkum Senol Gunes'in yine gelip kaymagi yemesi..Allah Usta'nin Ersun Yanal'a verdigi destegi daim etsin
Ahmet Kara
Bugün Okay'da fiziğini çok iyi kullandı.
Ona zaten bir şey demiyorum ancak son 5 maçını da kaybetmiş bir takıma karşı değerlendirmek yanlış bence. Adamlarda elle tutulur bir tek futbolcu yol.
Fazla zorlama, tadını çıkar.
Allah ekiciden razı olsun arıza çıkarmasaydı yusufu göremeyecektik, giderken kazandırma buna deniyor sanırım.
Başkan dedi her türlü kardayız diye ama inanmadı taraftar.
Soner Albayrak
29.01.2017, 16:58
Mas müthiş.
umitçebi
Demekki neymiş...Oule 3-4 ayda..Takım istatistiklerine,maç içi emeğe bakmadan sadece skora bakarak..Ersun hoca değil...Onazı de kim..Bu castılloyu kım buldu..Tarzı soylemlerle OLMUYOR...
Hep soyledım..Yıne soyluyorum..Bu takıma şu şehır destek çıksın artık..Maça gıtsın..Şu seyırcının etkısını gordunuz mu??Durıca nın bır pozısyonu var..Topa yavaş kafa vurdu..Sefayıda duşurdu..Hakem kırmızı faul verse hıç kımse bırşey dıyemez..Ama seyırcı baskısı ıle gormedı veya gozmezzden geldı...
Onazı ısınıyor..Castıllo ısınıyor..Rodagella da formayı ndoye dan alabılmek ıçın çok çalışmalı..Sadece bıtırıcılıkle olmuyor boyle pres yapıp koşacaksa,mucadele edecekse buyursun..Zamanında UMUT BULUT saç baş yoldururdu..Adam bı gıttı pozısyona gıremez olduk..Nıye..Adam evet atamıyordu ama delı gıbı pres yapıyordu..Şimdde rodagella pres yapmalı pres..
Hayırlsı ınşallah...Bu maçı alırsak 3 de 3 olucak 18 maçta ve gerıye 15 maç kalıyor..Ikıncı devre maç maç bakarsak en az başakşehırn ilk yarı aldıgı puanı alabılırız..
Aydın Tiryaki
Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım..
Bu 3 oldu. Bu gidişle tras olmaya alışacağım:cool:
Renkdaş sıhhatler olsun =))) Her maç yazıcam buraya sakallar tamammıdır diye =))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dip.Ing.Mag.
Stad gittikçe boşalıyor mu bana mı öyle geliyor maraton bomboş
7-0 yapalım averaj düzelsin
fatihaltun08
29.01.2017, 16:59
#Trabzonspor olcay'ın transfer sürecinde çok burun kıvıran vardı. sanırım yüzleri kızarmıştır.
Nazim Can
29.01.2017, 16:59
Olcay Şahan bu takıma bariz level atlatmıştır
+1967
Turgay Atalay
29.01.2017, 17:00
Şu ekici denen virüsü şikecilere verelim de küme düssün adiler
Stad gittikçe boşalıyor mu bana mı öyle geliyor maraton bomboş
Yeme içmeye çıkmıştır millet
Dip.Ing.Mag.
Muhammet iLdiz Trabzon lu mu ?
Ekicinin nüsait olupta atmadığı pozisyonlarda pasları atsaydı şu a şampiyonlar ligindeydik. Kendini net takımdan üstün gördü ve istediğinde sabote etti
shagrath61
Fazla zorlama, tadını çıkar.
Zorlamaktan ziyade gerçeği göstermeye çalışıyorum. İyi bir orta sahası olan takıma karşı , bugün oynanan futbola bakılığ transferden vazgeçerlerse sıkıntı yaşarız.
karayamayman
Ekicinin kendini takımdan büyük görmesi, hep kendine (o da başarısızca) oynaması en önemli sorunlarımızdan biriymiş...
İtiraf : Damdoy'u beğendim.En azından artık koşabiliyor.
6-7 ler lavada uçuşmasın. 2-1 olsun bizim olsun.
Emre Çömez
https://twitter.com/Efsanesports/status/825705603267969024
Enaldo61
29.01.2017, 17:01
Biz burda Ekici'ye sallarken yok ekici şöyle iyi ekici böyle topçu diyenler yok muydu?
Dip.Ing.Mag.
Her giden bize golünü attı bu günde Muhammet Demirden bekliyprum o yüzden 3 ü bulmalıyız acilen
umitçebi
Ya biz niye İstanbul takımları gıbı bıze karşı oynayamaz maddesı koymuyoruz??Sefashadaydı..Şimdide Muhammet gırıyor?
İtiraf : Damdoy'u beğendim.En azından artık koşabiliyor.
Onazi'den daha az zarar veriyor takıma.
Nihat Güneş
- Castillo gayet istekli ve formda, golü ve goldeki katkısı iyiydi.
- Yusuf oldukça istekli ve kendine güveniyor. Bazı topları fazla bencil kullandı ama her yere gelip top istemesi kendisi ve takım için önemli bir şey.
- Olcay baskısı ve pas oyununa katkısı ile hücumda gücümüzü arttırıyor, gollerdeki katkısı da yüksek.
- Onazi çok top çaldı ama paslarda tedirgin ediyor, bir de bazı anlarda güçlü şekilde baskı yapmıyor, biraz daha dirençli ve sakin olmalı.
- Durica bu aralar biraz formsuz, topu daha dikkatli ve basit kullansa iyi olur. Pas hatası sayısı fazla.
Nokta tespitler....Cagatay sen bu isi biliyorsun.
kesinlikle bir orta saha takviyesi gerekli görüyorum. Takım bugün iyi ve diri maçta çok büyük bir aksilik olmaz ise 4-5 farkla biter diyorum
Alphan Altun
29.01.2017, 17:02
Hiç maceraya girmeden orta sahaya Muhammed İldiz'in ta kendisini bile alabiliriz.Her türlü kaldırır bu formayı.Birer tane de grand stoper ve santrafor aldık mı seneye yürür bu takım.
Enes Başkaya60
29.01.2017, 17:02
İlk yarı süper oynadı baskı felan süperdi nazar değmesin inşallah...
Dip.Ing.Mag.
29.01.2017, 17:03
kesinlikle bir orta saha takviyesi gerekli görüyorum. Takım bugün iyi ve diri maçta çok büyük bir aksilik olmaz ise 4-5 farkla biter diyorum
Çok iyi bir 6 numara ile bir level daha atlarız
artvints
yusuf simarmasin onu yapmasin bunu yapmasin diye en kucuk hareketini kotuye yormaya hazir beklerseniz elbet birsey bulursunuz. bu kadar baski da dogru degil, insani bogar. piskolok tut guzel bir ortam yarat futbolcular icin yeterli. arkadas ortami bozuk olmasin.
Erkan SÜNGER
#Trabzonspor olcay'ın transfer sürecinde çok burun kıvıran vardı. sanırım yüzleri kızarmıştır.
Bunlardan biri benim. Yazdığım mesajları tekrar okuma şansınızda bulunmakta. Benim itirazım olcayın aldığı 3.5 yıl 1.7 milyon euro sözleşme. Itirazım yusuf un olcaydan iyi oldugu da degildi ayrıca. Ve halen daha aynı fikirdeyim.
İ. SARAL
Kontrollu oynamaliyiz artik ipler elimizde.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arif Timurcioğlu
Duran topari Yusuf kullanmali.
Türbülente para atan arkadaş, adamsın ulann sen adammm!!! :D
Dip.Ing.Mag.
Gözlerime inanamıyorum Çalım atabilen bekimiz var. Yürü be MAS
Dip.Ing.Mag.
29.01.2017, 17:04
Hobaaaa ısınıyor adamımmm
Nihat Güneş
Su merdiven bosluklarinda rahat 2000 -3000 kisi vardir...Bos gorunmesinin bit sebebi de bu satdin.
Dip.Ing.Mag.
Rodallega nın golü var yazıyorum buraya
Ikinci yari baski alirsak alacaz yusuf rode yi alacan kontradan vuracan
gol ulan goooooooooooooooooooooooooooooooooooool
DeAgLeMaNyAq
29.01.2017, 17:05
Olcay şov...
Mert Zaman
Ghilas bizden heralde ? yeni transfer mi
falcon_61
Laaaaan noluyo laaan
Gooooooooooooooolllll Fabiiiiiiiiiiii
Enes Başkaya60
Fabian Castilloooo....
serdaracıl
Castillooooo
Erkan SÜNGER
Gooolll
trbzonsporlu
olcayyyyy
Olcay sen allahin bir lütfüsün
Ahmet Aksu
Olcay harikasinnnn..
karayamayman
Devammm 6-7 olsun
Mert Zaman
abi castillo show yapıyor :D
Osman Seran
:)
Turgay Atalay
Olcay ulan Olcaaaaayyy
shagrath61
29.01.2017, 17:06
Biz burda Ekici'ye sallarken yok ekici şöyle iyi ekici böyle topçu diyenler yok muydu?
Ben vardım kardeşim hala da aksini iddaa etmiyorum. Bir şey de demeyeceğim başka takıma gittiğinde izleyeceğiz.
yatmaztara
Bravoo çocuklarrrr
CaptanBarbosa
Cassstillo
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Çömez
goooooooooooooool
Dip.Ing.Mag.
3333 iste be sağolun uşaklarree
Nihat Güneş
La bu adam solakmis :)
Castillo - Olcay akıyor :)
TS-Tiryaki
Nekadar güzel bir gün yaa hahahaha
carantinas
Ne oluyor la :D
serdaracıl
Golün yarısı okayın
şiir gibi bir gol daha
Sefaenes
Goooool be
castillllllllloooooooooooooooooooooooooooo
goooooooooooooollllllllllllllllllllllllll
Sercan Keleş
​Gol nasıl geldi anlatın anlatın :D lütfen
trbzonsporlu
helal olsun sana olcay. okayin kopu kapmasida cok iyi
tanjugunduz
ALLAH im sana geliyorum şiir gibi
O ruh geri gelecek
halilaziz61
29.01.2017, 17:07
Olcay Allah'ım seni bozmasin
Dip.Ing.Mag.
Daha Hügo babanın golü gelecek
Berkedogan
olcay helal.
Ekici'nin ilk devrede yapamadığını Olcay tek maçta yaptı. İkinci golün kopyası.
Nihat Güneş
Okay Olcay Castillo....Kafasini kullanan bi acik bulduk sonunda. Olcay.
Mert Zaman
şaka maka antep ptt ye gidiyor
halilaziz61
Okay da çok iyi
shagrath61
Bunlardan biri benim. Yazdığım mesajları tekrar okuma şansınızda bulunmakta. Benim itirazım olcayın aldığı 3.5 yıl 1.7 milyon euro sözleşme. Itirazım yusuf un olcaydan iyi oldugu da degildi ayrıca. Ve halen daha aynı fikirdeyim.
Aynı konuyla ilgili bende söyledim . Hala da aynı fikirdeyim .
Sercan Keleş
Ya biz niye İstanbul takımları gıbı bıze karşı oynayamaz maddesı koymuyoruz??Sefashadaydı..Şimdide Muhammet gırıyor?
Şuan bizim takımdan gidenlerin bize karşı oynaması lütuf :D inşallah oynarlar
Her rakibimize bir ghilas lazım..
Akbaş Castillo'yu motive etmiş :D
M. Fatih ALEMDAR
29.01.2017, 17:08
Cok guzel gol oldu
Organize gol ozlemisisiz
Ibrahim Gaygusuz
Sabaha kadar Bulosa vurun
castillo61
uzun zamandır yoktum akbaşçılar demiş öldü
şimdi yazsınlar kral geri döndü
ildiz napıyosun hayvan herif
Tamam takım şiir gibi top oynuyor ama Antep çok kötü yaw
Dip.Ing.Mag.
29.01.2017, 17:09
Kırmızı bile olabilirdi
Saymıyorum arkadaş rakip çok zayıf, zevk alamıyorum (;
serdaracıl
Önazi tam bir ceset. Sefaya top verdi, daha ötesi yok
Mustafa Demir
antepin 20 numarali isidli kazma kim yaa
yenimakale
maçın yıldızı kesinlikle olcay. geldiğinden beri ilk defa beğendim oynadığı oyunu.
cyberentalpi
bu 20 noyu biri dovmek istiyordu. mese odunu ile bende desteklyorum
Dip.Ing.Mag.
4 ü istiyorumm 4444 kırmayın beni uşaklar
tanjugunduz
gölde okay in katkısı büyük.tum.ikili.mucadelelerde hiç.cekinmeden fiziğini koyuyor MASALLAH
O ruh geri gelecek
Hoca rode yi al bu maçtan daha güzel bir maç bulamaz motive olmak için
Punisher-61
29.01.2017, 17:10
Demek taraftar maca giderse ve desteklerse takimdada bi hareketlilik oluyor
İsa Gündoğdu
29.01.2017, 17:10
Seyirci sayını bilen varmı
Enes Başkaya60
29.01.2017, 17:11
Rodellega girerse bence atar...
Dip.Ing.Mag.
Şu an tam Rodallegalık oldu maç gir at 4. golü hadi
shootems
22.654 😂😂😂
cyberentalpi
Okay a yeterince sorumluluk vereceksin. Herkes gorevini yapınca okay da kendi isini iyi yapıyor.
Dip.Ing.Mag.
Seyirci sayısı 22.500
Gümüshane
Bence istanbulda trabzonspor "taraftari" daha cok..zira trabzondaki renkdaslar destek vermiyor takima
tanjugunduz
29.01.2017, 17:12
yalniz biz sağ sol beklersen ne cekmisiz be rakibi geçirmesiyle risk gibi tüm hücum aktivitelerinde varlar birde bonus gibi orta açar gibi taç atıyorlar daha ne olsun . bosi tesisten sonra gözlerim kamasti bir daha.
O ruh geri gelecek
Ambians damdoyu bile oynatıcak nerdeyse (:
Fatih Çelik
22.654 çok az.
çıkan sese bak üstelik 4'te 1'inden çıkıyor bu ses sırayla söyledikleri için
Mehmet Fatih Silik
22654 seyirci
Seyirci sayısı 22,654'müş.
Çok az değil mi?
Dip.Ing.Mag.
22.654 [emoji23][emoji23][emoji23]
Stad cidden çok büyükmüş. 22.000 kişi var boş gözüküyor
Vay bee tzahürata bakl
Punisher-61
Seyirci sayısı 22.500
Yazik...
serdaracıl
29.01.2017, 17:13
Yedi golü hakem
zeki yavru ile mustafa akbaşın kesik yemesi bu takımın kurtuluşudur.
Dip.Ing.Mag.
Sarı kart yok mu
tanjugunduz
stadda 22 bin kişi varmış sanki yarısı yok gibi merdiven bosluklarindan oluyor galiba
O ruh geri gelecek
karayamayman
Hakem golü yedi...
Berkedogan
ben hiç beğenmem ama bugün okay fena Allah nazardan saklasın.
O nasil faul hakeeeem
bize penalti vermen lazim golü yedi
Dip.Ing.Mag.
Ulann be attık 4 ü ama vermedi . Niye iptal etti anlamadım
Nihat Güneş
Gitti gol...Allah cezani vermesin Ugur.
İ. SARAL
29.01.2017, 17:14
Net golü vermedi.
Mustafa Demir
salak ugur golu yeedi pozisyonda bile degildi gereksiz faul
Mert Zaman
ersun hocanın tepkisi efsane yalnız :D :D
Şu pozisyonu nasıl süzemedin mi hakem abi?
Enes Başkaya60
Ama su konuya da parmak basmak lazım uzun süredir böyle iyi hakem maç oynatmayı seven hakem görmemiştim...
İ. SARAL
Damn boyumun golünü yedi hakem.
karahanbakar
Okay gerçekten tertemiz oynuyor bu gün. Gerçek potansiyeline yakın oynuyor diyebilirim.
Bu arada orta sahadaki kangrenin nedeni de Ekici'ymis. Yusuf ile beraber orta sahada oyun 3. Bölgeye çok iyi bir şekilde akıyor. O kadar da savunurdum Ekici'yi. Eleştiren arkadaşlar haklıymış.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tertemiz golü hiç etti hakem.
Nihat Güneş
Yazici nasi kesti yalniz Baljic mubarek.
Su anki kadroyla sezon basi ustelik Akyazinda baslasaydik.....hayal bile edemiyorum ama fazladan en azindan 10 puanimiz olurdu diye dusunuyorum
Dip.Ing.Mag.
Adam uguru indiyor faulü onlara veriyor yedin golü bee
Neyse 4. Gol rodallega ya nasipmiş
Rode + yusuf kontra hocam
Sefaenes
Neresi faul du neresinde faulü gördü hakem resmen gol gitti
Nihat Güneş
29.01.2017, 17:15
Net Faul...Ugur gidemeyince adama kunde atti.
hadi artık hugo istiyoruz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.