PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 16. Hafta | Trabzonspor 0-3 fenerbahçe | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7

Cengiz Çubukcu
23.12.2016, 11:32
ırkçı beleşoğluna ne zaman bütün stad söverdi o ara gaza gelir ya gol atardı yada maçın yıldızı olurdu en son başakşehir maçında olduğu gibi.
Bu maçlarda iyi oynadığımız çok nadir genelde baştan aşağıya ezik ve rezil futbol oynuyoruz rakip seyirci varsa onlarla uğraşmaktan takıma ve maça ilgimizi kesiyoruz.
Bu sefer kadro olarakta moral olarakta dipteyiz, belki kötü oynamamıza rağmen kazanabiliriz yada kazanalım :)
Cincon ve kargalara karşı iyi kötü galibiyetimiz var şikecilere karşı son galibiyet 6,5 sene önce, çok kötü bir istatistik.geçen seneki olaylı maça gitmiştim şikecilerle son maçımız olur diye ama o değil buymuş son maç.
Avni Aker de Veda gibi veda olsun beraberlikle başlayan rekabet galibiyetle bitsin.
Yoksa bir sonraki maçtan öncd ligtv li yıllarda rekabet diye izlediğimiz rezil özetlere bir bölüm daha ekleriz ki , bu çok can sıkar.
Hayırlısı bakalım.

fenerli bir arkadaş 2-1 yeneceğimizi söyledi gülmekten öldüm :) hatta bana yenersek 2 kilo baklava getirirsin dedi, elbette dedim :)

HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2016, 12:23
Canim renktasim. Sen simdi öyle diyorsun.
Ama o anda yuhlamalar....küfürler cikinca. Onlara yazik olmaz mi?

Asla. Bu çocuklara 90 dak. değil kademe kademe artırarak oynatmalı Hoca.
Veb bu oynadıkları süreçte hata yaptıklarında küfür ve yuhlama yapılmamalı, yoksa kafadan bitiririz çocukları

61Firtinasi61
23.12.2016, 12:53
Asla. Bu çocuklara 90 dak. değil kademe kademe artırarak oynatmalı Hoca.
Veb bu oynadıkları süreçte hata yaptıklarında küfür ve yuhlama yapılmamalı, yoksa kafadan bitiririz çocukları

Iste, benim düssem o. Yapilirsa, yazik olur ve cocuklari bitiririz!
En iyisi bu riske girmemek ve oynatmamak. Bence 2. Yarida Takima monte edip basliya bilinir.

Enaldo61
23.12.2016, 13:01
Tribünler galeyana gelmediği sürece puan alma şansımız var.

Oruç
23.12.2016, 13:23
Seyircisiz oynasak kazanabilirdik. Oraya gelenler sapıtıp maçı rakibe verir yine.

BunyaminEraslan
23.12.2016, 13:35
Bence kazanma şansımız yok.

Kemal Öztel
23.12.2016, 13:51
--------------------------Onur----------------------------
Zeki--------Uğur----------------Durica----Güray
----------------Onazi---------Okay-------------------
Yusuf----------------Yazıcı---------------Mehmet
------------------------Castillo--------------------------

Bero cezalı olmasaydı Ekiciyi yedeğe çekip Bero forvet Castillo sağ açık yapardım

only ts
23.12.2016, 14:13
Oyum ts ye verdim ama bir gercek var ki...

fener bu maci rahat rahat alir.

sezon basindan beri, top oynamayi beceremeyen kaleye gidemeyen ts yi hehangi bir takim yenebilir.
Su muharrem usta ve ekibide
defolup giderler yumluyu da alip mumkunse

ilelebeTS
23.12.2016, 14:53
Salih o dönemde çok gençti, Ersun yanal ile sorunlar yaşamıştı. Bana göre de Ersun hoca takıntılı idi kendisine çok da üzerinde durmadı, ö dönem Salihden bişey olmaz demek çok mantıklı bir deyim değildi bence, yetenekli fakat çalışması gereken bir oyuncuydu, romada kendini geliştirdi türkiyeye gelince tekrar geriye gitti.başakşehir ya da Osmanlı gibi bir takımda çok rahat kendini bulabilir.
Ama benn her nedense hocanın takıntılı olduğunu düşünüyorum istemediği gençlere karşı
Bence salih fizik olarak yetersiz olduğu için oynatmıyordu. Keza adam sow'u bile oynatmadı kaç maç. Salih'in de tembel bir oyuncu olduğu söyleniyor zaten. Ersun hocadan forma istiyorsan çalışacaksın, fizik olarak belli bir seviyeye geleceksin. Dün akşam Yazıcı, 8 numarada oynadı ama ceza sahasına kaç kere girdi sayamadım. Belki de sahanın en çok koşanıydı.

UğurB
23.12.2016, 14:55
Maca Fenerbahce'li taraftar alinmayacakmis.

Murat Keçeci
23.12.2016, 15:06
Her açıdan önemli bir maç 3 puanın getireceği kazanımlar ikinci yarı öncesi bize büyük moral getirecektir.

Kazanımları büyük olacağı için maçın zorluk derecesi de doğru orantılı olarak büyük olacaktır.

2011 deki kadromuz olsa biz onlara değil onlar bize önlem alsın derdim fakat şuanki kalitemiz rakibin aşağısında o yüzden biz rakibe göre bir sistemle oynamalıyız.

Rakibi anlatmak gerekirse hocalarının aşırı disiplinli bir tarzı var bu da takım savunmalarına fazlasıyla olumlu bir şekilde yansımış durumda zaten bana göre defansif bölgesi olarak ligin en iyi ve tecrübeli oyuncularına sahipler diğer oyuncularda katkı verince gol yemesi çok zor bir ekip haline geldiler.Ofansif olarak ise daha çok driblingci oyuncular üzerinden sonuca gitmeye çalışan bir anlayışları var açık oyuncuları bu konuda başarılı lens in başını çektiği aatıf volkan Şen gibi oyuncuları var göbekte oynayan yine driblingci alper potuk da son derece kaliteli bir oyuncu zaman zamanda ceza sahasına sürpriz girişler yapan de souza var geniş alanda çok rahat sonuca gidebilecek bir takım kağıt üzerinde iki takımda kendi anlayışıyla çıkarsa rakip çok kolay galip geleceği bir maç olur çünkü rakibin kontra atak oyuncuları birinci sınıf bizde Avni akerde oynuyoruz diye daha önceki oynadığımız maçlardaki gibi kontrolsüz saldırır isek maçı kazanma ihtimalimiz çok düşük olur.

Biz bu maçı kazanmak için takım savunmasını onlar kadar iyi yapmalıyız kolay tuzağa düşmemeliyiz kontrollü oynamalı her alanda yoğun pres yapmalıyız.Top kaybını en aza indirmeliyiz bireysel olarak da lens i ve diğer hücum oyuncularına yoğun markaj uygulayarak top göstermemeliyiz.Sow Van persie gibi birinci sınıf tek vuruşu olan oyuncuları sürekli göz hapsinde tutmalıyız.Rakibe basit duran top fırsatı vermemeliyiz rakibin ofansif anlamda oyun şeklinin yüzde 70 ini driblingci oyuncuların bireyselliği yüzde 30 unuda duran toplar oluşturmak da dolayısıyla duran toplarda ön direk arka direk koşularına dikkat etmeliyiz.Bireysel hataları en aza indirmeliyiz kolay çalımlar yememeliyiz.Göbekten çıkan sürpriz oyuncuları her an takip etmeliyiz bunları yaparsak işin defansif yönünü halletmiş oluruz.

Hücumda neler yapmalıyız sorusuna gelirsek son kupa maçı bize ofansif anlamda moral oldu.Bu moralin yanına yüksek konsantrasyon da katarak son hareketlerde doğru tercihler yapmalıyız.Orta sahada onazi Okay Ekici gibi oyuncular agresif bir oyun tarzı benimsemeli onlara deplasmanda olduklarını göstermeliyiz ikili mücadeleleri kazanma yüzdemizi rakipten daha yüksek tutmalıyız.Pas yüzdemizi de rakip seviyesinde tutarsak her şey bizim lehimize gelişir.Castilloyu uyararak doğru zamanda pas doğru zamanda dribling edecek şekilde kullanmalıyız.Ndoye da hava toplarında rakibin defansif bölgesini tedirgin etmeli ve pas bağlantısında oda yer almalı.Yusuf Erdoğan takım oyununa çok yatkın değil oynarsa ona topun kıymetini bilerek oynaması gerektiğini öğretmeliyiz.Yusuf yazıcı konusuna değinirsek bu maçın temposuyla kupa maçının temposu bir olmaz ama yetenek olarak ekiciden sonraki ofansif anlamda en yetenekli orta saha oyuncumuz diyebilirim.Şans bulur veya bulmaz Ersun hocanın her türlü kararına saygı duymalıyız.

Taraftarımıza da bir çift söz etmek gerekirse ülke gündeminin çok yoğun olduğu bugünlerde daha duyarlı olmalı gündemi gereksiz yere meşgul etmemeliyiz sahada başlayıp sahada bitsin lütfen bu maç.

redbul
23.12.2016, 15:06
ilk 25-30 dakikalar arası genelde şikeciler karşıında oluyor salakça bir gol yemessek başa baş oynarız düşüncesindeyim nedenmi 1-ersun yanal faktörü derbi maçlarında takımı ekstra motive ediyor 2-fizik olarak şikecilerden daha iyiyiz 3-şikeciler kaleye gitmekte zorlanıyor tüm yük lens ve sow da bu adamları kitlersek şikecileri durdurnuş oluruz bizim en büyük sıkıntımız gol atmak eğer bu maçta gol atarsak puan veya punlar alacağımızı düşünüyorum.

Fatih Kuloğlu
23.12.2016, 15:18
Kazanma ihtimalimiz yok maalesef.

HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2016, 15:23
O maç bu maç belki de
6 yıldır olmalı Avni Aker'in finalinde olsun, olmalı artık

Fatih Cengiz
23.12.2016, 15:28
Son dönemlerde sadece bmn de değil tüm Kamuoyunda biz favori isek kayıp ediyor hatta çok kötü oynuyoruz, favori rakipse biz iyi oynuyor veya kazanıyoruz.

Ama bu maç için fb önde görülse de kimse favori değil..

Fb kaybetmese de çok iyi oynamıyor.
Yukarda bir arkadaşa söylemiş, hızlı kontra atak ile gol arıyorlar..

Onlara topu bırakıp hücum etmelerini isteyebiliriz.. Kaptığımız toplarda ise Castillo yusuf gibi hızlı oyuncularla pozisyon arayabiliriz..

Defansta sanırım skertıl yok cezalı.. Bizim için avantaj olacaktır..
Van persie de yok sanırım.. Bu da iyi bir haber..

Genç oyunculardan Yazıcı bu maçta taçlandırılabilir..
Oynamadan ne yapacağını bilemeyiz.. Oynadıkça da daa iyi olacaktır.. Ki Ersun hocadan böyle birşey bekliyorum..

Savunma yaparken, GS maçının ilk yarısı ve bjk maçında genelde yaptığımız gibi, ceza sahamıza uzak, orta alan civarında alan kapatıp kora kor oynayarak savunma yapmalıyız..

Ama Kaptığımız topları olumlu değerlendirmek gerek, yoksa gardımız düşüyor..

Araya konuların bolca olduğu, bu koşulara iyi ara pasları ile rakibi ters köşe yapabiliriz.
Fb topu alıp rakibe baskı kuran ve oyunu karlı tarafa yıkabilen, yıksa bile pozisyon üretebilen bir takım değil..

İyi bir taktik ve iyi bir motivasyon ile, neden olmasın..

Bero da cezalı olması sebebiyle ilk onbir önerim
Onur
Zeki Uğur Durica Akbaş(Güray)
Onazy Okay
Ekici Yazıcı Castillo
Ndoye

Ezilmeyelim, kaybedeceksek hakemle kaybedelim..

610806

emrex61
23.12.2016, 15:48
Trabzonspor-3.90
berabere-3.30
fenerbahce- 1.55

ben iddiayı baya oynarım 1.55 oranlar çok yatırdı beni bu maç 1 bitebilir benim analizim bu :D

Sadettin_
23.12.2016, 15:50
Kazanma ihtimalimiz yok maalesef.
bjk macındaki gibi net şekilde kolumuz bacagımız hakem tarafından kırılmazsa . ,mkansız diye bir şey yoktur
Gs yı yendık . Bjk yı de yenebılırdık

HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2016, 16:05
Ali PALABIYIK ve diğer hakemler insan gibi adilane maçı yönetsin
Bordo mavi formayı giyenler, QNB reklamındaki efsane stoper Turgay SEMERCİOĞLU gibi iştahla formayı giyip stada çıksın ve çatır çatır oynasın
Bakın o zaman kazanma ihtimalimiz var mı yok mu görürüz
Trabzonspor efsanedir ve efsaneler asla ölmez

Bu maçı TS efsanesinin kazanması sürpriz değildir
İnanmak, savaşmak ve başarmak

halil ibo
23.12.2016, 16:21
Tribündeki taraftarımız,gereksiz gerginlikler yapmayacak.
Şiddetten,nefretten ve kinden beslenen bir camia olduklarını bu kadar zaman öğrenemediğimiz için bu zor.
Hakem eyyamcılık yapmayıp payanda olmayıp adalet dağıtacak.
Bu da oldukça zor,zira yıllardır taraflı bir şekilde maç yöneten mendeburlar adil olamazlar.
Kadromuz rakibiyle birlikte hakemide yenecek.
Mevcut kadro ne yazık ki ihtiyaçlara cevap veremiyor.Eksiklik-aksaklık çok.
Tüm bunlara rağmen beraberlik hayal değil... :)

Hasanu
23.12.2016, 17:14
http://www.footballuser.com/1542032/TrabzonsporHocanın maç kadrosu bence %99 bu.

Hakan
23.12.2016, 18:07
Y.Erdoğan yerine Yazıcı tercihi iyi olur.

shootems
23.12.2016, 18:47
Seyircisiz oynasak yenebiliriz bir ihtimal.. Insallah taşkınlık falan olmaz tek korkum bu

MBMB
23.12.2016, 20:54
Başakşehir maçı için berabere biter demiştim ama o tahminde patladık :confused:

Şimdi sırada Fenerbahçe var bu sefer taraftar maç bitmeden taşkınlık yapmayacaktır, aynı şekilde oyuncularımızda bu maça ekstra motive olacaklardır.

Şahsi fikrim son yıllardaki gibi Fenerbahçe'ye karşı sahada rezil durumlara düşmeyiz. Tabi bir gerçek var ki adamlar büyük maçları çok rahat ve akıllı oynuyorlar.

Kısacası bu maç için tahminim tek farklı yeniliriz. Skor için tahminim ise Ts:1 fb:2 şeklinde söylüyorum. Ayrıca bizim golü Castillo atar.

ilelebeTS
23.12.2016, 21:07
Hep olay çıkıyor ya, bu sefer yenersek şikecilerde olay çıkar. Maçı 0-0 götürüp fırsat kollamalıyız, atarsak kazanırız. Atamazsak ta berabere kalırız ve her türlü şikeciler çelmeyi yemiş olur.

emrex61
23.12.2016, 21:23
https://www.facebook.com/TTYurek/videos/1770184033306066/

Hami mandıralın ligtvye verdiği değerlendirme valla çok doğru konuşmuş.

Fatih Çelik
23.12.2016, 21:25
Erbatur Ergenekon Yusuf Erdoğan bjk nin listesinde dedi :D
Haydi İnşallah

TS-Tiryaki
23.12.2016, 21:45
Başlıkta rakip takımın adı ne ara şikebahçe'den fenerbahçeye döndü?

Barış süreci başladıda benim'mi haberim yok?

Hakan
23.12.2016, 21:56
Haydi İnşallah
Aklını çelerler inşallah Yusuf git olm hayat İstanbul'da.

Faruk BERBER
23.12.2016, 22:01

:)

Fatih Öztürk
23.12.2016, 22:07
Yönetim göreve geleli 1 seneyi geçti hiçmi sözleşmesini uzatmak akıllarına gelmedi, madem gitmeye hevesli en azından elin güçlü olurdu açardın kapıyı 5 milyondan şimdi giderse bedavaya gidecek, böyle mi düşünülüyor Trabzonspor'un menfaati.

Sefa
23.12.2016, 22:12
Seyircinin alıp Fenere altın tepside sunacağı bir maç daha olmaz umarım..

batugol
23.12.2016, 22:21
Icimden bir ses bu maç şeytanın bacağını kıracagımızı söylüyor

Fatih Çelik
23.12.2016, 23:10
İstanbul'da okey taşları fosforlu bunu belirteyim :D

Kasım BEKTAŞ
23.12.2016, 23:11
bu şikebahçenin adı ne ara değişti?

Fatih Çelik
23.12.2016, 23:16

...

Dava açılmıyor. Biz bu söylemi hiçbir zaman yakışır bulmadık BMN'ye. Bundan 2-3 sene önce ciddi bir tartışma yaşandı "şikebahçe mi densin, fenerbahçe mi densin?" diye. O tartışmadan çıkan sonuçtu bu ama artık iyice sulandı. Bir değişiklik yapma kararı aldık.

Şike davası bu gibi çocukça argümanlara kaldıysa vay halimize...

Oğuz ZEYTİN
23.12.2016, 23:27
Haydi İnşallah

Bunun detayini yazayim:

Bjk, Ekici ve Yusuf'u isiyor. Karsiliginda para, Olcay ve (istersek) bir oyuncu veriyor.

memozcan
23.12.2016, 23:30
Bunun detayini yazayim:

Bjk, Ekici ve Yusuf'u isiyor. Karsiliginda para, Olcay ve (istersek) bir oyuncu veriyor.

atibayı versinler hepsini alsınlar..:)

Cengiz Çubukcu
23.12.2016, 23:41
Arkadaşlar saçma sapan hırslarınızı , kıskançlıklarınızı bırakın.. takımın attığı gollerin yarısını atan adam gidiyor diye bir göbek atmadığınız kaldı..bu gidişle yusuf'u bile ararız...kaldı ki siz beşiktaş teknik heyeti ya da yönetiminden futbolu daha iyi mi biliyorsunuz ? Işiniz gücünüz klavye

erolizmts
23.12.2016, 23:41
Açık net söylüyorum. Savunması beğenilmeyen Mustafa Yumlu forvet oynasın. Ciddiyim gol atma ihtimali N'doye ve Suk'dan daha fazladır. İkinci bir Hamdi Aslan neden olmasın.

Fatih Çelik
23.12.2016, 23:47
Bunun detayini yazayim:

Olcay'ı vermezlerse kabul edelim :)

Cengiz Çubukcu
23.12.2016, 23:51
Olcay'ı vermezlerse kabul edelim :)

O beğenmediğin olcay dönüp de bakmaz bile bize..

kanterts
23.12.2016, 23:53
Onur KIvrak gecen Sene yaptigi gibi her sutu yememeli, iyi gününde olmali. Ndoye Ceza sahasinda olmali. Antalya 2 yildir yeniyor sunlari, biz gol atamiyoruz 3 yildir.
Bu Maci alamazlarsa sehri terketsinler. Yeterince bas agirttilar, 1 Mac istiyoruz.

Fatih Çelik
24.12.2016, 00:04
O beğenmediğin olcay dönüp de bakmaz bile bize..

Cengiz Abi :) Olcay bu Olcay yani en büyük yeteneği hareket edebilmek olan bir adam. Olcay dönüp bakmasın bize zaten o kafadaysa :)

Mert Oğuzlu61
24.12.2016, 00:13
Akyazi nin ilk maci degil, Avni Aker in son maci onemlidir. Bide tam takimina denk geldi. Avni Aker e feneri sahaya gomup veda etmek harika olacak.

Sezonun en rahat maci olur, 3-0 ya da 4-1 kazaniriz. Damdoy macin yildizi olabilir. fenerin buradan sag salim cikma gibi bir sansi yok. Taraftar sacmalamazsa maca konsantre olursa rahat kazaniriz.

Faruk BERBER
24.12.2016, 00:15

Ben Fenerbahçe'nin fenerbahçe olarak yazılmasını da anlamıyorum mesela.

Ne geçiyor elimize bu hatayı yapınca ?

Trabzonspor - Galatasaray yazınca küçülmüş mü oluyoruz yada Galatasaray'ı galatasaray olarak yazınca ellerinden 10 şampiyonluğu mu alınmış oluyor ? Böyle bir ezikliğimiz var bizim genel anlamda.

sakoglu61
24.12.2016, 00:17
Ekiciyi bizden niye istesinler?
Sene sonu bedavaya gidecek adamı

Sefa
24.12.2016, 00:17
Ben Fenerbahçe'nin fenerbahçe olarak yazılmasını da anlamıyorum mesela.

Ne geçiyor elimize bu hatayı yapınca ?

Trabzonspor - Galatasaray yazınca küçülmüş mü oluyoruz yada Galatasaray'ı galatasaray olarak yazınca ellerinden 10 şampiyonluğu mu alınmış oluyor ? Böyle bir ezikliğimiz var bizim genel anlamda.
Ve ek olarak Fenerbahçe olarak yazmak onlara değil Türkçe'ye saygıdır.

Soner Albayrak
24.12.2016, 00:34
Hem baskette hem de futbolda yenileceğimiz hafta mı olacak yine ya ufff...

gancho61
24.12.2016, 00:48
şu ayrımı yapamıyoruz ne yazık ki, alın teriyle hak ettıgımız kupamızı vermeyen fb değil ona arka çıkan futbolunda içinde olan devlet buyukleri yani mevcut hükümettir.Hakan Kulaçoğlunun dediği gibi kupa cumhurbaşkanında aslında.Sen kupanı vermeyen adamı cezalandırmayıp aksine yüzde 70'lerle ödüllendirirsen kusura bakmada hakkını zaten alamazsın.Biz yıllarca fb'e sayıp sövelim taraftarıyla kavgae edelim kendimize zarar vermekten başka bişey geçmez elimize.Bu gerçeği kaçımız kabul ediyor arkadaşlar.

Ogün YAZICI
24.12.2016, 01:04
trabzonspor'un en bilinçli taraftar profilini barından bu forumda bile aynı tas aynı hamam.biz bu kafa yapısı ile kaybetmeye mahkumuz.bu başlıkta şikebahçe ismine takan adam pazartesi günü maçtan önce bilmem neyini ne yapayım fenerbahçe diye başlıyıp futbolcuların özelinden çıkıyor ondan sonra adamlar olmayan potansiyelini bizim maçta sergiliyor.Fenerbahçe 5 yıldır Trabzon'da kalite farkıyla atmıyor o farkları.Psikolojik olarak kaybediyoruz.Fenerbahçe'nin son 3-4 yılda trabzon dışında elini kolunu sallaya sallaya kazandığı deplasman sayısı 2'yi 3'ü geçmez.Açıkçası pazartesi akşamı da önce savunup hızlı hücumlarla gol aramaktan başka çareleri yok.Fenerbahçe çok iyi bir takım değil.Allah aşkına kendşne gel trabzonspor taraftarı lütfen ya

dağlıca61
24.12.2016, 01:05
Umutsuz olarak maç saatini bekleyen renktaşlar maça gidecek,takımına destek olacak,Trabzonspor kazanacak.Kazanabilmek için öncelikle inanmak ve inandırmak gerek.Kazanacağız,kazanacağız.Tek isteğim olay çıkartacak yapıda, tahammülsüz, mağlubiyeti hazım edemeyen,kabullenemeyen taraftarımız maça gitmesin.

Ogün YAZICI
24.12.2016, 01:12
Şu facebook trabzonlovers mesela ...dü akşam ersun yanal'ın sağduyu mesajı üzerinden taraftarı kışkırtıp fenerli yaftalaması yapmış.Bu foruma üye midir bilmiyorum ama üye ise sabaha kadar çamura yatırırım onu burada.yıllardır takip ediyorum o sayfayı avni aker stadında çıkan olaylarda sahaya atılan maddelerde trabzon şehrini aşağılayan insanıyla dalga geçip hakaretler yağdıran ilk kişi kendisi oluyor.Ama sağduyu mesajına gelince prim yapamıyor.yazık...

Sefer A.
24.12.2016, 05:31
Şu facebook trabzonlovers mesela ...dü akşam ersun yanal'ın sağduyu mesajı üzerinden taraftarı kışkırtıp fenerli yaftalaması yapmış.Bu foruma üye midir bilmiyorum ama üye ise sabaha kadar çamura yatırırım onu burada.yıllardır takip ediyorum o sayfayı avni aker stadında çıkan olaylarda sahaya atılan maddelerde trabzon şehrini aşağılayan insanıyla dalga geçip hakaretler yağdıran ilk kişi kendisi oluyor.Ama sağduyu mesajına gelince prim yapamıyor.yazık...
Bilmem rastladin mi ama ben de tepkimi verdim buna, feysteki paylasimlarina...
Gitsinler Shota Hami ve digerlerine sorsunlar, onlar bile 2010-2011 sampiyonu Trabzonspor demiyor...
Genelde begenirim paylasimlarini ama bazen miçiyorlar, öyle böyle degil tam miçiyorlar

Faruk BERBER
24.12.2016, 11:23
11804

İlk golü atan maçı alacak gibi. Umarım biz oluruz.

Yersek maçın bitmeme ihtimali de var malesef.

Mert'
24.12.2016, 13:26

Forumdan kendisi. Daha girmiyor sanirim. Yazilarini begenerek okurdum, sayfasida en iyi sayfaydi ama son zamanlarda baya bi degisti. Belki de sayfayi devretmistir.

B61
24.12.2016, 13:44
İçimde umut yok değil. Ama evimizdeki son 3-2'lik galibiyetten beri gol bile atamadık adamlara. İki takımı karşılaştırınca da pek iç açıcı değil durum.

Fenerbahçe inanılmaz mı iyi top oynuyor ? Hayır. Mesela geçen haftaki Gençlerbirliği maçında o pozisyonlara giren Gençler değil de başka bir takım olsaydı maçı 5-0 kaybederlerdi. Ama önemli olan da sonuç. Biz hem pozisyon üretmekte hem de üretileni gole çevirmekte çok kötüyüz ne yazık ki.

Rakipte de çok formda bir Sow ve Josef De Souza var. İnşallah maç lehimize sonuçlanır. Bu maçtan çıkacak bir galibiyet camiayı bayram yerine çevirir.

Hakan
24.12.2016, 14:03
Onur
Zeki Uğur Durica Güray
Onazi Okay
Yazıcı Ekici Castillo
Damdoy

Önder28
24.12.2016, 15:35
Bu sefer kazanacağız! Öyle bir his var içimde.

Adem Akyüz'
24.12.2016, 16:12
Sürpriz olmaz ve Avni Aker'e mağlubiyetle veda ederiz herhalde.

Gürkan Asma
24.12.2016, 17:41
İçimde umut yok değil. Ama evimizdeki son 3-2'lik galibiyetten beri gol bile atamadık adamlara. İki takımı karşılaştırınca da pek iç açıcı değil durum.

Fenerbahçe inanılmaz mı iyi top oynuyor ? Hayır. Mesela geçen haftaki Gençlerbirliği maçında o pozisyonlara giren Gençler değil de başka bir takım olsaydı maçı 5-0 kaybederlerdi. Ama önemli olan da sonuç. Biz hem pozisyon üretmekte hem de üretileni gole çevirmekte çok kötüyüz ne yazık ki.

Rakipte de çok formda bir Sow ve Josef De Souza var. İnşallah maç lehimize sonuçlanır. Bu maçtan çıkacak bir galibiyet camiayı bayram yerine çevirir.
Burak attı ya 1- 1 berabere kaldık, alemsiniz yani :D :D

taha küçük
24.12.2016, 18:00

Ondan sonraki yıl 1-1 ve 1-3 biten maçlarda da golümüz vardı:)

Samet Yildirim
24.12.2016, 18:11
-----------------Onur-------------
Zeki-------Ugur-------Durica-----Ibanez
-----------------Onazi-------------
-------------Okay-----Ekici--------
------Bero-------------------Castillo
----------------N`doye------------

Akbas yedirdigi golleri gördük...Güray da kötü..Eldeki en iyisi Ibanez onunda cok iyi olmasina gerek yok zaten digerleri berbat...

Yusuf hamle oyuncusu...

Gerisi belli.

Faruk BERBER
24.12.2016, 18:13
Samet Yildirim Neredeyse hiçbir maçta forma şansı vermediği Ibanez'i böylesine bir maçta ilk 11 çıkarma ihtimali yok.

Zaten kanatları çok etkili rakibin, muhtemelen bindirme yapamadığı sol beke gömülüp kaldığı için Akbaş'ı oynatacak defansif açıdan açık vermemek adına.

Ama bu Lens'in orayı açamayacağı anlamına gelmiyor.

emrex61
24.12.2016, 18:15
Başakşehir maçını izledinizmi bilmiyorum fakat hüseyin göçek başakhşehiri resmen doğradı yok böyle birşey şu gole ofsayt kaldırdılar bizim hakemlerden korkulur :D
https://www.facebook.com/TTYurek/videos/1770676366590166/

artvints
24.12.2016, 18:16
bero cezalı, en kötüsü ibanez malesef solbeklerden.

muratoztuurk
24.12.2016, 18:24
Satın alınan bilet sayısı hakkında bir haber var mı? Satışa çıktıktan 2 gün sonra 18.000 satıldı diye bir duyum var?

odyseuys
24.12.2016, 18:54
göztepe'deki jahovic kadar dahi golcümüz yok arkadaş, kaç sezon oldu kaç transfer dönemi şu yaraya derman olmadı.
göztepedeki jahovic bizim takımdaki tüm golcülerden iyi hatta balıkesirdeki bakamengayı bile bizimkilere tercih ederim.

forvet bölgesine o kadar çok yanlış transfer yapıldı ki, arkadaş diyorum bu kadar çok yanlış içerisinde yanlışlıkla da olsa bir kere doğru yapılabilirdi. lanetli miyiz neyiz anlamıyorum ki.

odyseuys
24.12.2016, 19:01

benim görüşüme göre orijinal mevkisi sol bek olan hiç bir oyuncu solbek oynadığı her maçta stoper refleksi gösterip kanadı otobana çeviren, stoper gibi oynadığından rakip kanat oyuncusuyla birlikte dönmek yerine üzerine koşan mustafa akbaş'tan daha kötü olmaz. isteğine, azmine, fedakarlığına saygım sonsuz ama iddialı bir ptt takımının dahi ideal sol beki olamaz mustafa hele ki kadrosunda sol bek varsa.

biz ibanez'den kesinlikle yararlanabilmeliydik. kötü oynayıp onu savunan ya da savunmak zorunda kalan bizleri utandırsaydı da bundan fazla puan kaybı yaşamazdık zaten.

Nihat Güneş
24.12.2016, 19:24
Ibanez - Lens karsi karsiya....Dusuncesi bile kabus.

erenslash
24.12.2016, 19:28
Maç bazında düşünmez isem düşmanımız gs. fener değil buna kanaat getirdim.

maç bazında düşünürsek belli olmaz bu maç motivasyonla yenme şansımız var.bu kadroyla çok başarılı sonuç almayı beklemiyorum fakat bizimkiler mücadele ederler bizimkilerin motivasyon faktörüyle zevkli bir karşılaşma olur

omondoles
24.12.2016, 19:35
Zor ama neden olmasın!?

Loading %61..

PortoDeGalinhas
24.12.2016, 19:37
Başakşehir maçını izledinizmi bilmiyorum fakat hüseyin göçek başakhşehiri resmen doğradı yok böyle birşey şu gole ofsayt kaldırdılar bizim hakemlerden korkulur :D
https://www.facebook.com/TTYurek/videos/1770676366590166/

bana göre ofsayt kararı doğru gibi. golu atan oyuncunun önündeki başakşehirli oyuncu kalecinin görüş alanını kapatıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erenslash
24.12.2016, 19:41
Eskiden fener maçları zevkli olurdu şimdi böyle heyecanı gitmiş bizim kadro çok kötü bir sene içinde seneye otpladıkmı çok zevkli bir lig olur bizim toparlamamız lazım kadroyu o yeni stada yakışır kadro kurmak lazım

kanterts
24.12.2016, 19:59
bence en iyisi. akbas zaten topcu degil, top süremeyen pas veremeyen adam topcu olamaz, güray da süt icsin topu kaldiramiyor. defansif acidan ücü de berbat.

ilyskm
24.12.2016, 20:02
Ligin sonuncusu lig liderinden puan aldı, açık ara ligin en kötü takımıyız, Ersun ve kabzımallar sağolsun

Faruk BERBER
24.12.2016, 20:07
Ligin sonuncusu lig liderinden puan aldı, açık ara ligin en kötü takımıyız, Ersun ve kabzımallar sağolsun

Ligin sonuncusunu 4-1 yeniyoruz, lider berabere kalabiliyor anca. Yaşasın Ersun Yanal.

Bu mu olay ?

sessizkral_1
24.12.2016, 21:37
Göztepenin 10 tane falan maçını 90 dk seyrettim.Adis jahovic diyorum.hem pas alışverişi hem sürati hemde şutları iyi.Elimizdeki forvetlerin çok üstünde.
göztepe'deki jahovic kadar dahi golcümüz yok arkadaş, kaç sezon oldu kaç transfer dönemi şu yaraya derman olmadı.
göztepedeki jahovic bizim takımdaki tüm golcülerden iyi hatta balıkesirdeki bakamengayı bile bizimkilere tercih ederim.

forvet bölgesine o kadar çok yanlış transfer yapıldı ki, arkadaş diyorum bu kadar çok yanlış içerisinde yanlışlıkla da olsa bir kere doğru yapılabilirdi. lanetli miyiz neyiz anlamıyorum ki.

firtina1
24.12.2016, 21:43
bu maçı bizim için kazanmak zorundasınız
inşallah hiçbir sonuçta hiçbir olay çıkmaz,bıktık artık olaylardan
insan olsun tribüne giden adam

Ogün YAZICI
24.12.2016, 22:10
Ligin sonuncusunu 4-1 yeniyoruz, lider berabere kalabiliyor anca. Yaşasın Ersun Yanal.

Bu mu olay ?

harika

Oruç
24.12.2016, 22:15

Bu mu olay ?

50. yılda şampiyonuz. :)

evonon
24.12.2016, 22:15
18000 bileti bilmiyorum ama bu sene ilk defa bu kadar bilet satıldığını gördüm maratonda, kapalıda ve kale arkalarında biten bloklar var, diğerlerinin birçoğunda da az yer kalmış gözüküyor. Stad dolu olacak belli ki ama sahada oynayanların hakkını vereceklerini hiç sanmıyorum. İlk yarıda saçmalayıp bir gol yerler sonra da yarı bitmeden bir tane daha. Maç kopar ikinci yarı 3 hatta 4 olur. Ne yazık ki bu takım ancak bunu yazdırıyor.

My
24.12.2016, 22:40
Alaattin Hatayoğlu ‏<s>@</s>a_hatayoglu (https://twitter.com/a_hatayoglu) <small class="time"> 4 sa.4 saat önce (https://twitter.com/a_hatayoglu/status/812680700247805952) </small> Kadıköydeki maçlarda TS bşk,yönetimine sırt çeviren,hoş geldin bile demeyen fb yöneticilerini Trabzon da karşılayan,hoş beş edenler alçaktır

Alaattin Hatayoğlu ‏<s>@</s>a_hatayoglu (https://twitter.com/a_hatayoglu) <small class="time"> 4 sa.4 saat önce (https://twitter.com/a_hatayoglu/status/812682283744378880) </small> Şikecileri Trabzon da hoş geldin eli uzatan her kim olursa olsun şerefsizdir, alçaktır,, hesaplaşmadan dostluk olmaz ulann.. Önce adalet..

Umarım böyle bir şerefsizlik yapılmıcaktır.

ESER
24.12.2016, 23:12
Alaattin Hatayoğlu ‏<s>@</s>a_hatayoglu (https://twitter.com/a_hatayoglu) <small class="time"> 4 sa.4 saat önce (https://twitter.com/a_hatayoglu/status/812680700247805952) </small> Kadıköydeki maçlarda TS bşk,yönetimine sırt çeviren,hoş geldin bile demeyen fb yöneticilerini Trabzon da karşılayan,hoş beş edenler alçaktır

Alaattin Hatayoğlu ‏<s>@</s>a_hatayoglu (https://twitter.com/a_hatayoglu) <small class="time"> 4 sa.4 saat önce (https://twitter.com/a_hatayoglu/status/812682283744378880) </small> Şikecileri Trabzon da hoş geldin eli uzatan her kim olursa olsun şerefsizdir, alçaktır,, hesaplaşmadan dostluk olmaz ulann.. Önce adalet..

Acilisa davet olayi gercekse boyle bir olaya da sasirmam.

yorumsuz6117
24.12.2016, 23:18

Tam olarak iyilik meleği Muharrem Usta'dan beklenecek hareketler bunlar..

Semih GÜL
24.12.2016, 23:44
onur
zeki-uğur-durica-akbaş
ibanez-okay-yusuf yazıcı-abdülkadir ömür-yusuf
castillo

bu kadro ile çıkar ise yeneriz aksi bir kadro yener diyemem açıkçası...

Hakan
24.12.2016, 23:48
Castillon varsa pozisyon da bulursun.Damdoy da şans eseri gol atar inşallah.

Sezgin Öztürk
25.12.2016, 00:29
Castillo bu maçta en kilit oyuncumuz. Şener çok dengesiz bir bek. Birebir kaldığı pozisyonlarda Castillo zor anlar yaşatacaktır Şener'e umarım bu zaafını değerlendiririz. Skertel ve V.Persie'nin olmaması büyük avantaj fakat santraforu olmayan bir takım nasıl gol atar bilemiyorum. Sabırlı olup rakibin üzerimize gelmesini beklemeliyiz. Yoksa zararlı çıkan taraf oluruz.

Ahmet Kara
25.12.2016, 00:31
Maçın 0-0 bitme olasığı yüksek.

Faruk BERBER
25.12.2016, 00:34
Bizi en zorlayacak etken psikoloji olacak. Tribünlerden gelecek negatif enerji onlardan çok bizi vuruyor. Her sene böyle oldu 2010-2011 sezonundan beri. Son birkaç haftadır futbol olarak bizden çok üstün değiller. Ama işte futboldan öte aramızdaki mücadele.

memmedaga
25.12.2016, 01:30
bir ara burada aboubakar ile iyi dalga geçiliyordu
bugün attığı golü atacak forvetimiz yok bu kadar basit mesele

Manu61
25.12.2016, 02:36
bana göre ofsayt kararı doğru gibi. golu atan oyuncunun önündeki başakşehirli oyuncu kalecinin görüş alanını kapatıyor.

Dostum pozisyonu sağlıklı bir şekilde izleyemediğini düşünüyorum ve temiz bir golü ofsayt olarak değerlendirmeni buna bağlıyorum.

muratt
25.12.2016, 08:56
Bizim beklere bakıyorum, Yavru ve Akbaş. Önlerinde defansa yardımları çok az olan Castillo ve Yusuf. Karşılarında ise güldür güldür gelen Lence ve Volkan.

Bizim forvete bakıyorum Damdoy, karşı defansa bakıyorum adam yiyen stoperler Kjer ve Skertel.

Yani kompleks olarak görmeyin yazdıklarımı ama ciddi bir kalite farkı var bazı pozisyonlarda, ve bu kalite farkı belirleyici olacaktır.

Futbol tabi bu, her şey olabilir. Belki şans bizden yana olur kim bilir. Ne demişler: Bir ümittir garibanı yaşatan :/

Doğan Keskin
25.12.2016, 11:46
----------------------------Onur------------------------------
Zeki -------------Uğur---------------Durica---------- Güray
---------------------------Onazi-------------------------------
-----------------Ekici-----------------Okay---------------------
Yusuf--------------------Damdoy-------------------Castillo

muratt
25.12.2016, 12:23
Bu maçı niye Akyazı'da oynamıyoruz. Maç oynamayacaksak neyi açtık biz ? Ben stad açtık diye biliyorum ama yanlış biliyorum demek.

Kaan Kandemir
25.12.2016, 12:47
Ya arkadaşlar bir maruzatım olacak. İşte olmam dolayısıyla bir arkadaşıma aldırttım maç biletlerimi 2 adet. Maraton dememe rağmen kale arkası almış, hadi almış almış bir de Deniz tarafından almış. Burada Deniz tarafı kale arkası bilet arayan arkadaşlar varsa bana yazabilir mi ? Onlara aktarırım en kötü. Bilmiyorum bu vb konularla alakalı bir başlık var mı ama burası hareketlenir diye buraya yazma gereği duydum

B61
25.12.2016, 13:18
Dam Doy ilk 11'den çıkarılmayacaktır. Defansif bir oyun sergileyeceğimiz için ben olsam Yusuf Erdoğan'ı atarım ileri uca, kanatları Castillo-Ekici yaparım.

Ortaya da Yusuf Y.- Onazi, arkalarına Okay, miss gibi olur.

kanterts
25.12.2016, 13:22
Dam Doy ilk 11'den çıkarılmayacaktır. Defansif bir oyun sergileyeceğimiz için ben olsam Yusuf Erdoğan'ı atarım ileri uca, kanatları Castillo-Ekici yaparım.

Ortaya da Yusuf Y.- Onazi, arkalarına Okay, miss gibi olur.
Korkak Kadroyla yenemezsin onlari. Oynamaliyiz, seyretmemeliyiz. ANtalya da 2 yildir öyle yeniyor onlari.
Ndoye oynamazsa ilerde top tutamayiz tek kale maca döner.

Oğuzhan Fidan
25.12.2016, 13:26
varını yoğunu koyup oynarlarsa beraberlik veya galibiyet bekliyorum.aciz olursak mağlup oluruz

Kemal Öztel
25.12.2016, 13:30
Artık feneri yenmenin zamanı geldi
..

-----Onazi------Okay-------
Yusuf----Yazıcı-----Mehmet
---------Castillo------------

ön taraf böyle olmalı

ilyskm
25.12.2016, 15:10
Kim? Ersun ve beceriksizler ordusu mu alacak fenevden puan? Bunlarda şeref ve haysiyet olsaydı 7-0 yenildiğimiz antalyayı Trabzon'da aynı skor ile yenerlerdi, ama ne yaptılar antalyaya 1-0 yenildiler...

Ufuk
25.12.2016, 15:33
Büyük maçların kazananı belli olmaz. Beşiktaş maçında hakem olmasa çizmiştik rakibi. Tribünler maçın sonuna doğrudan etki edecek yine. Rakiple uğraşınca bizimkiler kötü etkileniyor. Hoca da büyük maçaları seviyor zaten. Ortada gibi şuan.

ALDENİRO
25.12.2016, 16:07
Abdülkadir ve Yusuf yazıcı mutlaka oynamalı. ayrıca bmn ankara maç izleme yeri ayarlandı mi?

ccd6167
25.12.2016, 16:09
Bu sene kenar ortalarından ve duran toptan golümüz yok gibi.. Yani bir takım düşünün ne kantlardan kesilen ortada nede duran toptan gölü yok.. Nasıl idman yapılıyorsa artık

............okay

...onazi........ekici

...bero...........castillo

.........damdoy

Hiç kanatlara inmeye gerek yok ortadan delelim madem.. Castillo bero delici özelliği var zaten..

Ama ersun 4-2-3-1 den vazgeçmez

reisoğlu61
25.12.2016, 16:31
Bugün yine Urfa ya verdiğimiz Batuhan Artraslan ı izledim ve yine o verdiği ara pas olsun, pozisyon almalı olsun, hayran kaldım. Ne okay.ne Aytaç nede onazi bu Uşak varken haketmiyor Trabzonspor umuzun ön liberosu olmayı

Hakan
25.12.2016, 16:54
Sow yerine Van Persie dayı oynasa iyiydi.

Emre Veli
25.12.2016, 18:26
Bu sene kenar ortalarından ve duran toptan golümüz yok gibi.. Yani bir takım düşünün ne kantlardan kesilen ortada nede duran toptan gölü yok.. Nasıl idman yapılıyorsa artık

............okay

...onazi........ekici

...bero...........castillo

.........damdoy

Hiç kanatlara inmeye gerek yok ortadan delelim madem.. Castillo bero delici özelliği var zaten..

Ama ersun 4-2-3-1 den vazgeçmez
bero cezalı maalesef.

BlackPanther
25.12.2016, 18:33
https://picload.org/image/racpwpir/goettttt.jpg

gurur6134
25.12.2016, 18:48
Evet beyler 5 sene sonunda yeniden sikebahcelilikden fenerbahcelilige terfi etmistir bu pislikler ustelik bmn de gozumuz aydin!!!

sessizkral_1
25.12.2016, 19:14
Ne ibanez,ne yazıcı,nede abdulkadir fenerbahçeye karşı oynatılmamalı.
Hele ibanez hiç oynatılmamalı.Onun oynadığı kanattan lens orayı deler geçer.
Abdülkadir ve yazıcı ise bu maçı kaldıramazlar.Mesela yazıcı 3. lig takımına karşı belki 10 tane pas hatası yaptı ama görülmedi.
Fb ye karşı bu top kayıpları can yakar.
Abdülkadirin son 10 dk oynayabilir ama ilk 11 için ben fizik olarak hazır görmüyorum..

Numan Yerlikaya
25.12.2016, 20:20
Galatasaray bile hiç zorlanmadan fark atıyor arkadaş bi biz atamıyoruz

Erkan A.
25.12.2016, 20:23
Galatasaray bile hiç zorlanmadan fark atıyor arkadaş bi biz atamıyoruz

rakipleri nasilsa yenilecegiz diyorlar veya bir puan alsak keske diyerek maca ciktiklari icin yeniliyorlar birde hakem faktörü olunca olan oluyor ..
trabzonsporumuz bu unvanini kaybeti gelen gecene puanlar dagitarak ..malesef umarim devre arasinda Saglam transferlerle tekrar rakiplerin korkulu rüyalari oluruz

ÇaGaTaY
25.12.2016, 20:44
Fenere yenilirsek ilk yarı 14. Olarak bitiriyoruz ...

Fatih Öztürk
25.12.2016, 20:50
Yenilmeyelim arkadaş, sanki bu 90 dakikanın sonunda futbol hayatın bitecek gibi oyna.
Avni Aker için, Kazım Koyuncu için oyna!

Fatih Öztürk
25.12.2016, 20:55
Onur, Zeki, Durica, Uğur, Yusuf, Okay, Ekici, Küçük Yusuf, Castillo, Damdoy, Muhammet.

selcuk
25.12.2016, 20:58
zekinin golü var, icime dogdu :D

Mert Acar
25.12.2016, 21:02
Kazanmamız gerek.

Doğukan Uçan
25.12.2016, 21:10
başlık şikebahçe olmalı nasıl değiştirilmedi , ben yanlış yazmıştım ama 1 hafta oldu degismemis

Fatih Öztürk
25.12.2016, 21:11
Fenere yenilirsek ilk yarı 14. Olarak bitiriyoruz ...

Ben hesapladım :)
Allah muhafaza, 0-1 yenilirsek 12, 0-2 yenilirsek 13, 0-4 yenilirsek 14. sırada bitirecez ilk yarıyı.
Yenersek en fazla iki basamak yükselip 9, berabere kalırsak yerimizde kalacaz.

Adem Akyüz'
25.12.2016, 21:13
Bir sürpriz olsa keşke ama zor

Doğukan Uçan
25.12.2016, 21:16
18 bin bilet bana inandırıcı gelmedi. ktü de okuyup ts passoligi alan fenerliler var kesin maça giriyorlar ben kaç kere şahit oldum.

Erkan A.
25.12.2016, 21:17
kesinlikle abdulkadir ve yusuf yazici oynamali öylede böylede yenilecegiz diyoruz ?? Mehmet Ekici gs ile anlasmis artik kadroya girmemeli yusuf yazici oynasin yok gencmis felan bunlari gecelim trabzonsporda yillardir antroman ediyor bunlar 18 yasindalar ?? pele 17 yasinda brasilya milli takimiyla dünya sampionu olmustu ...
30 yasinimi beklesinler ?? yusuf yazici ve abdulkadir kesinlikle keske oynasak diyorlardir futbolcu her macta oynamak ister 18 olsun 10 yasinda olsun fark etmez ..trabzonlu ve trabzonsporlu oluslari daha bir hirs verecektir oynasinlar tecrübe kazanirlar belkide trabzonsporumuz önümüzdeki senelerin oyuncularini kazanmis olurl..ruhsuz aytaci yanlis tercihler yaparak yanlis paslar atan okayi izleyecegine yusuf yaziciyi izlerim abdulkadiri izlerim bu gencler Mehmet gibi trabzonsporu yari yolda birakmazlar böylede düsünelim ....ilk onbirinize yazin abdülkadiri ve yusuf yaziciyi ....yusuf erdoganda oynamali ilk onbirde olmali bu gencler ...
(yeneilecegiz diyoruz) ben yenecegiz diyorum cogunluk yenilecegiz diyor demek istemistim mac skor tahminim 3-1 kazanacagiz

Faruk BERBER
25.12.2016, 21:41
Hasan Ali Kaldırım da yokmuş yarın. İsmail Köybaşı oynayacak o zaman.

Bir şey farketmiyor :D

Grip olduğundan kadroya alınmamış.

Gürkan Asma
25.12.2016, 21:48
18 bin bilet bana inandırıcı gelmedi. ktü de okuyup ts passoligi alan fenerliler var kesin maça giriyorlar ben kaç kere şahit oldum.

Passo dan baktım rakam doğrudur. Kısmi boşluklar var şuan. Kaç kişi olabilir ki ?

Hakan
25.12.2016, 21:49
Castillo'yu İsmail'in üstüne salmak lazım.

Alper Beyazay
25.12.2016, 22:06
İsmail oynarsa Castillo'ya penaltı yapması ihtimali fazla. :D

Emre Veli
25.12.2016, 22:09
Onur, Zeki,Ugur,Durica,Akbaş. Okay,Onazi,Yusuf,Mehmet,Castillo, Yusuf. Yusuf forvette elimizdeki tum forvetlerden daha iyi. Kanattan orta ile degil de iceriye girerek gol veya ara toplari deneyebiliriz. Kilit ismin Castillo,Okay ve beklerin oldugunu dusunuyorum. Yazicinin oynamasi gerektigine de inaniyorum. Sasirtin bizi, ne olur...

Doğukan Uçan
25.12.2016, 22:16
Passo dan baktım rakam doğrudur. Kısmi boşluklar var şuan. Kaç kişi olabilir ki ?
rakam doğru bende baktım ama içlerinde şikeciler de vardır . geçen sene biri tribünden golü çekmişti. sessiz duran bağırmayan birisi varsa hemen anlaşılır zaten

Faruk BERBER
25.12.2016, 22:18
Doğukan Uçan Mutlaka vardır da 18.000'de kaçtır bu sayı Doğukan ?

Genel manada tribünü doldurduk kesin. Onlar da put gibi durduklarından bir sorun yok bizim adımıza zaten :)

Doğukan Uçan
25.12.2016, 22:24
aynen buraya takılmamak lazım fazla aynısını istanbuldaki maçlarda bende yapıyordum :)

Uğur Kalyoncu
25.12.2016, 22:24
Onur
Zeki Ugur Durica Akbas
Okay Onazi
Yusuf Ekici Castillo
Ndoye.

Ben Ugur ve Akbasa selam dahi vermem ama hoca boyle cikacak muhtemelen yarin aksam..

Verelim topu oynasinlar..mac sonunda topla oynama yuzdesi fener lehine ne kadar yuksekse bizimde kazanma ihtimalimiz o kadar yüksek. .

Doğukan Uçan
25.12.2016, 22:45
maçla ilgili uzun karşılaştırma ve analiz yaptım. ancak girdiğimiz pozisyonlardan gol çıkarırsak geriye kalan dakikarlarda kaleci onur ve defans ölümüne oynarsa 1-0 alırız diye düşünüyorum.

diğer türlü 2010-2011 yılından önce bu kadar ezici üstünlük yememiştik. trabzonda bile galibiyet sayılardan biz öndeydik. şuan 16-16 eşitlendi durum. her yönüyle adamlara kaybettik üstünlüğümüzü.

onuda geçtim geçen seneki gibi bir maç olur. ilk 15 dakika erkenden bir de gol gelirse 3 ve ya 4 farklı yeniliriz. bu takım geri düştükten sonra dağılıyor.

şuan sahada fenerbahçe ye üstünlük kuracak ne kadro var ne oyun var. topun hep fenerbahçe de olacağı kapacağımız toplarla kontradan gol arayacağımız bir maç olacaktır. castillo ve yusuf erdoğan iyi olursa maçın kaderini değiştirirler.

geçen sene ki gibi kimse boş yere hayal kurmasın sonra da üzülmesin. hiç bir ümit yok malesef. keşke bu durumda olmasaydık. taktik kısmını geçtim psikolojik olarakta öndeler.

yorumsuz6117
25.12.2016, 23:29
İddaa bizim galibiyetimize 3.90 oran veriyor.. :D

Ozan Kara
25.12.2016, 23:45
Patlama maçımız. Ezer geçeriz.

Gürkan Asma
25.12.2016, 23:49
Yeminle bilmiyorum ama içimde yeneceğiz diye bi his var. Kaç yıldır ilk defa böyle bişe oluştu. :)

Hakan
25.12.2016, 23:50
Senden daha insaflı :)

Ahmet Kara
25.12.2016, 23:52
Bildiğim bütün totemleri yapacağım.

Bu arada yarın ki taraftar umarım taşkınlık yapmaz , ikinci yarı oynanacak Antep maçına gelmeyi planlıyorum.

dağlıca61
26.12.2016, 00:12
Maratonda boşluk çok, ayrıca kombine sahiplerinden gidemeyecek olanlar olacaktır, özellikle gidemeyecek olanlar biletlerini gidebilecek tanıdığı taraftarlara yükleme yaparsa iyi olur.Avni Akerin bu maçta boş kalmaması ve taraftarın kesinlikle her hangi bir olaya sebebiyet vermemesi lazım. Bizim için sınav gibi bir maç olacak.

dağlıca61
26.12.2016, 00:14
O zaman Trabzonspor a oynayıp iddia lobisinide çökerteceğiz.

Mert Acar
26.12.2016, 00:17
İçimden bi ses Castillonun maçı olacak diyor..

odyseuys
26.12.2016, 00:32
onur
zeki-uğur-durica-güray
------okay-onazi
yusuf---yazıcı---castillo
--------ndoye

Soner Albayrak
26.12.2016, 00:56
Her sezon benim de içim de yeneceğiz diye bir his oluyor ama 30. dakikada maç 0-2 olunca ayılıyorum.

Faruk BERBER
26.12.2016, 00:57
Aramızda oynanan son 14 maçta sadece 2 gol atabilmişiz. Bu goller de Burak Yılmaz'dan gelmiş.

Facia.

Gürkan Asma
26.12.2016, 01:23
Her sezon benim de içim de yeneceğiz diye bir his oluyor ama 30. dakikada maç 0-2 olunca ayılıyorum.

Benim sadece bu maç oldu o his, umarım doğru çıkar ya :)

B61
26.12.2016, 01:29
"His"lerle "istek"leri birbirine karıştırmamak lâzım :)

Bence bizimkiler histen çok istek.

Ogün'
26.12.2016, 01:39
İlk yarının son maçı çıkın bir kere olsun utandırın bizi.Sahada adım atmadık yer bırakmayın.En azından yenilmeyelim

Gürkan Asma
26.12.2016, 02:02
"His"lerle "istek"leri birbirine karıştırmamak lâzım :)

Bence bizimkiler histen çok istek.

Benim ki değil işte :) Geçen sene mesela istiyordum ama hissetmiyordum, ve sonuç belli. Bu sefer hissediyorum :D

crazyman_61
26.12.2016, 02:10
ersun farklı birşey denemez her zamanki klasik kadroyla çıkar yeniliriz

İbrahim CİHAN
26.12.2016, 02:29
Castillo tek umudum.

Doğukan Uçan
26.12.2016, 03:14
az kaldı geliyoruz :D

Cengiz Çubukcu
26.12.2016, 07:39
Aramızda oynanan son 14 maçta sadece 2 gol atabilmişiz. Bu goller de Burak Yılmaz'dan gelmiş.

Facia.

son 8 maç gol atamamışız....

Fatih Çelik
26.12.2016, 07:42

Facia.

Trabzonspor fb'yi 2010-11 sezonundan bu yana yenemiyor.

Şike.

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 08:24
Trabzonspor fb'yi 2010-11 sezonundan bu yana yenemiyor.

Şike.

Süper lig tarihinde galibiyet sayımız onlara karşı fazla (2011'den bu yana kazanamamıza rağmen)

6 yıllık hasret bitsin, Avni Aker'e veda 3 puanla olsun

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 08:25
İçimdeki ses TS bugün çok baskılı, iştahlı oynayacak ve kazanacak diyor.
Uzun yıllardır hiç böyle olmamıştım.

signal
26.12.2016, 09:00
Bir şey olsa da kazansak..

Adem Öztürk
26.12.2016, 09:05
Yusuf Yazıcının bu macta basarabılecek ve kendını ıspatlaması ıcın tıpkı o gun Onurun kaleye gectıgı gıbı onun da saha da olmasını canı gonulden temennı edıyorum

İsa Gündoğdu
26.12.2016, 09:10
TRABZONSPOR 4:1 şikebahçe

ver ordan Kazım abi
uy aha heyyyy.

El Cordobes
26.12.2016, 09:19
şimdi baktım.

kale arkaları tamamen dolu. maraton ve kapalıda çok az yer kalmış.

Adem Akyüz'
26.12.2016, 09:38
Adamlara 8 maçtır gol bile atamıyoruz. Rezillik resmen

kayseriliyiz
26.12.2016, 09:38
$ikebahçe maçlarindan umidimi keseli çok oldu.
Erken gol yeriz ve maç erken biter.

Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk

Kamil Çakmak
26.12.2016, 09:44
Gol atma özürlü bi takım olarak şikecileri yeneceğimiz hissine kapılamıyorum. İlk yarı 0-0 biter ise beraberlik adına ümitlenebiliriz.

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 09:53
Ey Hüseyin Avni Aker Stadyumu
7 süper lig, 8 Türkiye kupası ve 8 Cumhurbaşkanlığı kupası (7 +1 = Sonuncusu Süper kupa olarak) şampiyonluklarının şahidi
Liverpool, Inter, Barcelona, Aston Villa gibi havalı takımların mezarı
Sana veda edeceğim için ve bugün son kez orada yanında olamadığım için çok hüzünlüyüm.
Hakkını helal et Sevgili Hüseyin Avni Aker Stadyumu
TS forması giyen kardeşlerim 6 yıl sonra yenin şu emeklerinizi, sevinçlerinizi, kupanızı çalan şerefsizleri

Fatih Kuloğlu
26.12.2016, 09:55
yüzümüzü güldür Allah'ım.

Hakan
26.12.2016, 09:58
Kupa maçıyla Akyazı'ya geçmeyeceksek bir maç daha burda :)

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 10:15
Mikrofonlarımız son kez Trabzon Avni Aker Stadında :)

Yektaa
26.12.2016, 10:16
Bu maçı kazanalım mustafa yumluyla 10 senelik sözleşmeye bile razıyım vala :D

Faruk BERBER
26.12.2016, 10:23

Yok be kardeşim, o kadar değil :)

Mücahit Tüfekçi
26.12.2016, 10:24
Erken gol yemezsek bir şekilde şansa bala bireysel gayretlerle, yanlışlıkla atilan gollerle gol atacagimizi ve puan alacagimizi düşünüyorum. mesele ilk yarim saat gol yememek fenerinde yillardir oldugu gibi ilk dakkalardan gol atmaya odaklanacagini düşünüyorum eger basaramazlarsa tribunden gelecek lehimize olumlu destekle 2. Yari çökebilirler..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7can61
26.12.2016, 10:24
Tarihimizin en kısır döneminde, 7 yıldır yenemediğimiz, en fazla 2 gol attığımız şikecileri bu maçta yenmeyi beklemek tek kelime ile saflıktır.

Ama ben olsun ben safım, saf olmasam şu takımı tutmazdım.

Bu nedenle yenerük.

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 10:35

Kabus gibi :(
Kazanalım da Yumlu sözleşmesi eksik olsun

Hüseyin Çümen
26.12.2016, 10:36
kahretsin yine yeniden beklentiye girdim istemsizce inşallah hayal kırıklığına uğramam

Erhan Sezer
26.12.2016, 10:37
Trabzonspor her zaman kendinden beklenmeyeni yapar. O yüzden bugün kazanacağız...

Gürkan Asma
26.12.2016, 10:42
Trabzon daki arkadaşlara sesleniyorum, gelmeyen çok şey kaybeder :)

Turgay Atalay
26.12.2016, 10:46
Abuk sabuk şeyler yapıp yeni stadın açılışını bir kez daha erteletmesin taraftar yeter. Bu akşamın tek kazancı bu olur, yenileceğimiz kesin gibi birşey zira.

muratt
26.12.2016, 10:53
Fener bize güzel bir veda yaptırır Avni Aker'e...
8 maçtır gol bile atamadığımız Fener'e karşı 0-0 biterse ben çok mutlu olurum.
Boşuna gaza gelmeye gerek yok. Herşey ortada. Kadrolar ortada. Zeki, Yumlu, Akbaş, Damdoy bir tarafta, V.Persie, Skertel, Volkan, Lance, Sow diğer tarafta.. Hadi bakalım.
Ümit bağladığımız adamlar Castillo, Yusuf ve Ekici. Koysan Fener'in kadrosuna ilk 18'e giremezler.
Beklentilerinizi düşük tutun derim ben yani.

Fatih Özkan
26.12.2016, 10:55
Trabzon daki arkadaşlara sesleniyorum, gelmeyen çok şey kaybeder :)

Ne açıdan ?

since1967-61
26.12.2016, 11:02
Yenecegiz rahat olun

Doğukan Uçan
26.12.2016, 11:05
2010 2011 yılındaki gs maçı ne tribün vardı be özledik o günleri. bende o maçtaydım şu sol alt tarafı hayatımda ilk defa dolu gördüm

11811

Gürkan Asma
26.12.2016, 11:06
Ne açıdan ?
Son maç ve fener galibiyeti, yetmez mi ? :)

Berkan
26.12.2016, 11:09
Beklentiyi yüksek tutmayalım bence olası hakem hatalarına kendimizi hazırlayalım. 2-0 falan kaydedebiliriz... Tek beklentim maç sonu ceza almamak... Ne takımlardan 3-4 yedik bence bu maça mutlak galibiyetle bakan kendini kandırır.

İlyas Özdemir
26.12.2016, 11:14
şikebahçe taraftarı maça alınacakmı gündemden baya uzak kaldım

Cengiz Çubukcu
26.12.2016, 11:15

hayır

nbay
26.12.2016, 11:22
bugün castillo ve yusuf olursa kanatlarda, doğru dürüst kanat oyuncuları görebilecez uzun süre sonra, beroyu hapsedip duruyoruz buraya .

İsa Gündoğdu
26.12.2016, 11:33
şikeciler gelemeyecekse bizi de almazlar kadıköye.
onları son maçlarında şampiyonluktan ederken orada şahit olamayacağız :(

since1967-61
26.12.2016, 11:34
onur zeki durica ugur akbas (guray )
Onazi Mehmet Okay
Castillo Yusuf
Ndoye

11 bu olur buyuk ihtimal

seyosti61
26.12.2016, 11:36
akbaşın gürayın zekinin oynadığı bu takım fenerden fark yer. adamlar sırf Trabzonlu diye neden bu takımda tutuluyor hala ? Sanki top oynamayı bilen başka Trabzonlu gençler yokmuş gibi. akbaş güray yavru. yeteneksiz topçular. yetenekleri sınırlı. Gelişime kapalı. Niye bunları ısrarla oynatıyorsun hocam? yusuf yazıcı abdulkadir oynasın yenilenim üzülmem ama bu amatör topçuların maçlarda yaptıkları amatör hatalar paslar Trabzonu rezil ediyor.

Adem Akyüz'
26.12.2016, 11:37
Allah aşkına akşam maça gidenler adam gibi maç izlesin de Akyazı' da bi maç izleyebileyim.

selcuk
26.12.2016, 11:51
Sezonun son derbisinden Hüseyin Avni Aker'den selam.Bugün kıyasıya bir mücadele var. Buyurun gelinhttps://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f535.pnghttps://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f534.png@SISPitches (https://twitter.com/SISPitches) @Trabzonspor (https://twitter.com/Trabzonspor)

https://pbs.twimg.com/media/C0lfRAXXgAAVJE4.jpg

https://pbs.twimg.com/media/C0lfRAWXUAARmT4.jpg

https://pbs.twimg.com/media/C0lfRAYXgAAmmQy.jpg

https://pbs.twimg.com/media/C0lfRAXWgAAZv-y.jpg

cimde hazir

umutayberkukul
26.12.2016, 11:55
2010 2011 yılındaki gs maçı ne tribün vardı be özledik o günleri. bende o maçtaydım şu sol alt tarafı hayatımda ilk defa dolu gördüm

11811

ben de o mactaydim hey gidi duygulaniyor insan

Mücahit Tüfekçi
26.12.2016, 11:55
Gurbetteyiz her maça gidemiyoruz , planlar yapiyoruz yeni stadin acilisini ertetmeyin taraftardan ricam budur yazin trabzonda bulundugum sure icinde 3 mac kacirdim ceza yüzunden gerek yok olay cikarmaya biyere varamadigimizi anlamayiliyiz bu olaylarla..

lazzz61
26.12.2016, 11:56
bu maçı neden akyazıda oynamıyoruz ya kapımızda at var eşeğe biniyoruz resmen

UğurB
26.12.2016, 11:58

Gosterilen sebep - bazi teknik eksiklikler

Asil sebep - FB maci ile acmak istememeleri

lazzz61
26.12.2016, 11:59
jajanınn lucas neıllı pazara yolladıgı maç :D

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 12:02

Güvenlik nedeniyle alınmayacak ki en doğrusu bu

Fatih Cengiz
26.12.2016, 12:02
En son gs ve bjk de bize fark atıyordu, herkes bizi yeniyordu.

Ha, yenebilir de fb bizi.. Bu da sürpriz olmaz.. Biz demiştik bakın müneccim gibi adamız demenize de gerek yok.. 4 büyük takımın kendi arasındaki maçlarda bu sonuçlar doğaldır..

En kötü zamanlarında, en iyi olanın yenildiği maçlar oynanır bu 4'lü arasında.. Bu da o maçlardan birisi...

Ve biz Trabzonsporuz... Trabzonsporluyuz...

Yeniliriz, beklentiye girmeyin, fark yeriz, vs vs vs gibi şeyler lütfen düşünmeyin, söylemeyin... Hiç yakışmıyor..

Düşünün fb lilerin bu forumu takip edip, kendi forumlarında bı yazıları paylaştıklarını... Kendimizle dalga geçiririz..
Onlara böyle bir mutluluk vermeyin.

O çok beğendiğimiz lens nerde birkaç haftadır? Akbaş ve Zeki Quaresma ya geçit vermedi, Snejdir varlık gösteremedi.. Biraz Bruma birşeyler yaptı.. O da herkese yapıyor..

Takıma güvenin ve o güveni hissettirin.. Manevi olarak da takıma sirayet etmesi için, dua, temenni, istek, arzu gibi duygularınızı evrene gönderin.. Pozitif elektrik verin..

Ben inanıyorum, inanmak istiyorum ki bu akşam adımıza yakışır bir maç oynayacağız ve fb ye beklemediği bir gece yaşatacağız...

Unutmayın, inanmak başarmanın yarısıdır.. Biz ilk yarısını yapalım.. İkinci yarısını da o bordo mavi formayı giyen ismi önemsiz topçulara bırakalım..

610806

HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2016, 12:03
ben de o mactaydim hey gidi duygulaniyor insan

Ben de 1.dakikada öne geçtiğimiz ama 3-3 bitirdiğimiz kardeş takım Kayseri maçındaydım Avni Aker'de
2010-2011 sezonu ne güzeldi be

umutayberkukul
26.12.2016, 12:05
Ben de 1.dakikada öne geçtiğimiz ama 3-3 bitirdiğimiz kardeş takım Kayseri maçındaydım Avni Aker'de

Kayseri macinda da vardim hatta 3-2 one gecince kayseri sinirlenip cikmistim ciktigim anda stadtan gol sesleri yukseldi disarda log tv yayini yapan baska bi yerden kalan dakikalari izlemistim cok guzel sezondu anlami cok buyuk

Fatih Cengiz
26.12.2016, 12:06
Eşşek biraz olmamış sanki..

610806

Mehmet BAŞ
26.12.2016, 12:06
Küçük bir ihtimal de olsa taraftarımız tahriklere yine yenik düşmez ve sakin oynarsak kazanmak için bir şansımız olur.
Fakat Fenerbahçe'ye karşı senelerdir şansımız tutmuyor. Yenemiyoruz!
Sakin kalıp kontra atak oynamalıyız. Yusuf ve Castillo ile kanatlardan girip rakibi tarumar etmeliyiz!
Ayrıca Yusuf Yazıcı'nın da bu maçta en azından 30 veya 45 Dakika oynatılması gerektiğini düşünüyorum.

merdeme
26.12.2016, 12:16
Şikecilerin maçına da böyle çıkalım.

Şikecilerin maçına da böyle çıkalım.
http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/4_9427134764.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/2_6646549274.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/18_8436199724.jpg

https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15338295_341065282946346_8069438247110967296_n.jpg

selcuk
26.12.2016, 12:24

60 yillik yuva oldu esek

Fatih Özkan
26.12.2016, 12:38
Son maç ve fener galibiyeti, yetmez mi ? :)

Tersi şekilde düşünüyorum ama İnşallah dediğin gibi olur kardeşim.
Orada olacağız. :)

Oruç
26.12.2016, 12:42
Yenilgiye kendimi hazırladım bari olay çıkmasın. Yeni stadımızda rezil etmesinler bizi. Tek temennim bu.

OFLU
26.12.2016, 12:43
Bir maç istiyoruz, deli gibi koşan, şikecileri ezip geçen bir takım istiyoruz.

Emre Veli
26.12.2016, 12:50
Golsüz beraberlik bile kabul edilemez. Gol attin allahin cezalari GOL. 8 maç gol atamamak ne demek!?

Cilgin1986
26.12.2016, 13:07
Gs maçındaki düşüncem = Tarihi fark yeriz.. Kazandik. FB maçı için düşüncem= olabilir.. hayırlısı😕

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Faruk BERBER
26.12.2016, 13:19
Reha Kapsal bağlandı şimdi Radyospor'a.

Söylediği cümleler : Trabzon takımı sezon boyunca set hücumlarını başarılı yerine getiremedi. Bunun sıkıntısını yaşadılar takım olarak. Trabzon'un en büyük sıkıntısı ise atak sonlandıramamak. Anadolu'da oynamakla Trabzon'da oynamanın farkı da bu oldu işte. Muharrem Usta ve Aziz Yıldırım güzel adımlar attı. Zeytin dalı var ortada. Bunu değerlendirmek gerek. Fenerbahçe'nin takım boyu çok uzun. Ligde bu alanda son sıralarda. Bu yüzden önde baskı çok müsait değil oyun yapısına. Fenerbahçe top rakipteyken çok güvenli bir takım. Oyuncu profili rakibin boşluklarını doldurmayı iyi başarıyor. Topu kazanıp direkt hücum yapacak bir oyun yapısına kavuşmalı Fenerbahçe. Çünkü son vuruş kapasitesi yüksek. Trabzonspor devre arası 4-5 direkt oynayacak oyuncu alması gerekiyor. Sezon sonu da bir 4-5 oyuncu gerekebilir.

Fenerbahçe'nin doğru 10 numara profiline ihtiyacı var. Buraya bir oyuncu gerekiyor. Gol üretecek Batalla tipinde biri lazım. Osmanlı'daki Ndiaye ve Bursa'daki Batalla. Bu iki oyuncu tam Fenerbahçe'ye lazım olan 10 numara profili.

Yiğit Gayretli
26.12.2016, 13:25
fb'nin oyun profiliyle gs'ninki çok benzeşiyor. Büyük oranda Lens, biraz da Volkan Şen'in ayağına bakan bir oyun. Onlar durduğu zaman koca bir hiç oluyor fb.

Aynı şeyleri Bruma üzerinden gs için söylüyorum sene başından beri. Bizim maçtan önce de ısrarla bunu anlatmıştım. gs'yi iyi kilitledik. Biraz Bruma bir şeyler yaptı ve şans da biraz bizim yanımızdaydı, sonuç ortada.

Aynı senaryo fb maçında da mümkün... fb'nin gs'den artısı; bireysel olarak savunmacıları daha kaliteli. Gel gör ki takım savunmasının kötülüğü gs ile kapışır. Lens ve Volkan'ı doğru savunursak, tek tehlike duran toplar kalıyor. O da tahlikeli olan fb değil, biziz! O kadar kötü alan paylaşıyoruz ki duran toplarda, bazen rakip futbolcu için arka direkte öylece beklemek bile yeterli oluyor. Umarım bunun üzerine takım çalışma yapmıştır.

Akşam en kritik adamımız Durica! Neden? Takımda dikine ve hızlı top yapan tek oyuncu ne yazık ki... Kaptığı toplarla Castillo ve Yusuf'u, orta saha oyuncularının çalıştırdığından daha çok çalıştıracaktır. Ersun Yanal'ın da bunun farkında olduğunu ve taktik gereği Durica'ya bu görevi verdiğini düşünüyorum... Orta saha elemanlarının "hızlı oynama" dürtüleri zayıf olduğu için böyle ani hücumları "topsuz koşularla" desteklemeleri ve gol attırılacak adamdan ziyade N'Doye'yi ceza sahası önü ve çevresinde duvar olarak düşünülmesi daha mantıklı duruyor. Özellikle Yusuf'un N'Doye ile benzer alışverişlerle gol atmışlığı var. Yani buna alışkın...

B61
26.12.2016, 13:44
Yenilgiye kendimi hazırladım bari olay çıkmasın. Yeni stadımızda rezil etmesinler bizi. Tek temennim bu.

Maç Avni Aker'de olacak.

Arda'
26.12.2016, 13:47
Fbnin olayı zaten topu rakibe verip Lens, Sow, Volkan, Alper gibi hızlı topçularla kontradan gol atmak. Eğer bizim takım gaza gelip saldırırsa fener bizi duman eder sakin oynaması lazım takımın ama Ersun Yanalın tarzına aykırı sakin oynamak, taraftar da takımı gaza getirince hurra deyip saldırıyoruz ve sürekli kontradan yiyoruz. Benim son yıllarda fenere karşı gördüğüm en akıllı oyun Vahid hoca zamanında Trabzondaki 0-0 biten maçtı o maçta gaza gelmeyip akıllı oynamıştık pozisyon bile vermedik fenere ama gol de atamadık.

Tahir61
26.12.2016, 13:50
3 temmuzdan sonraki her maçta fizik güç olarak hep gerideydik hep ezildik
ama bu sezon bu açıdan iyiyiz diriyiz genç bir takımız. bunun artılarını göreceğimizi umuyorum. sıkıntı genç futbolcuların atmosferi kaldıramaması. bunun haricinde geçen senelerdeki kadar rahat gol attıracağımızı düşünmüyorum. maçı orta sahaya yıkalım ne atak oynama ne de kapanıp kontra arama düşüncesinde olalım
artı
onur'un gününde olması
futobl şansının forvetlerimiz açısından yanımızda olması
hakemlerin kahp.liğe başvurmaması
taraftarların galeyana gelmemesi
haydi bakalım Allah utandırmasın

Tahir61
26.12.2016, 13:57

hocam girmeyin şu muhabbetlere o sezon ben de eses maçına gitmiştim 0-0 biten hani şu son dakikalrda kaçan pozisyonlarla giden maç.
jajanın volesinin kalecinin bacakları arasında sıkışıp kalıp gol olmadığı maç.
güvenlikçi abiye baka baka ağlamıştım lan o pozisyonun kaçışıyla
hey gidi avni aker daha çok bu uğursuzluklarınla aklımda kalacaksın galiba
şu akşam bir güzellik yap be bize

castillo61
26.12.2016, 14:06
maçı çirkinleştirelim
üstüne bir de kazanırsak 1 ay zırlarlar
liderin 8 puan gerisinde kalmaları ile
kin kusmaya kadar gider
2-0'lık galibiyetle keyifli bir akşam geçireceğiz

BlackPanther
26.12.2016, 14:16
Moussa Sow bugün adı gibi şov yapar bizde izler dururuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alone_6161
26.12.2016, 14:21
Advocaat akıllı adam, takımını tanıdığından geri yaslanarak oynatıyor, Lens ve Volkan Şen'e alan açıyor, gençler maçı bunun kanıtı. Umarım biz fener geriye yaslandığında, bak oyunu fenerin sahasına yıktık diye gazı gelip bir kontra golü yemeyiz. Bu maçı mutlaka kazanması gereken onlar. Kazanamazlarsa kesinlikle şampiyonluk yarışından koparlar. Amaç feneri üzmekse, güzelce geriye yaslanmalı, sabırlı olmalı, vakit geçirmeli, Onazi , Okay, Yusuf Yazıcı ile orta sahayı kilitlemeli, Yusuf'la, Bero'yla kontra hücumları düşünmeliyiz. İlk yarı 0-0 biterse fener zaten açık oynamaya başlayacaktır. Yeter ki duran top vs. gibi saçma gol yemeyelim...

BeyazFırtına
26.12.2016, 14:21
Vahid dönemindeki 0-0lık maç gibi oynamak lazım. Persie'de yokken tamamen iş kontra veya duran topa kalacak şikecilerde.

gancho61
26.12.2016, 14:23
90dk defans ağırlıklı oynayıp kontradan
gölü kovalamamız lazım iyi futbol değil skora gitmemiz lazım, eze eze oynadığımız o günler ne yazıkki eskide kaldı.

B61
26.12.2016, 14:23
Advocaat akıllı adam, takımını tanıdığından geri yaslanarak oynatıyor, Lens ve Volkan Şen'e alan açıyor, gençler maçı bunun kanıtı. Umarım biz fener geriye yaslandığında, bak oyunu fenerin sahasına yıktık diye gazı gelip bir kontra golü yemeyiz. Bu maçı mutlaka kazanması gereken onlar. Kazanamazlarsa kesinlikle şampiyonluk yarışından koparlar. Amaç feneri üzmekse, güzelce geriye yaslanmalı, sabırlı olmalı, vakit geçirmeli, Onazi , Okay, Yusuf Yazıcı ile orta sahayı kilitlemeli, Yusuf'la, Bero'yla kontra hücumları düşünmeliyiz. İlk yarı 0-0 biterse fener zaten açık oynamaya başlayacaktır. Yeter ki duran top vs. gibi saçma gol yemeyelim...

Bero kart cezalısı. Oynayamayacak bu maçta.

İsa Gündoğdu
26.12.2016, 14:26
yumlu lensi sakatlarsa ikisinden de kurtuluruz :))

drose61
26.12.2016, 14:27
Yenilecegimizi hic dusunmuyorum. Ekstra bir basit gol yemezsek 60 70 gibi atar 1-0 aliriz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faruk BERBER
26.12.2016, 14:27
bero yok
onlarda da skirtel

Hasan Ali de gribal enfeksiyondan dolayı kadroya alınmadı.

Adem Öztürk
26.12.2016, 14:29
Acız bır takım gormek en buyuk acı veren durum olur.

Mert Oğuzlu61
26.12.2016, 14:29
fenerin bizi normal şartlarda yenme ihtimalini çok zayıf görüyorum. Avni Aker e şikeci galibiyetiyle veda etmek güzel olacak, diğer ihtimaller fenerin olsun biz kazanacağız.

Ekici bu maça ağırlığını koymalı. Kanatlarda Yusuf ve Castillo dan beklentim var. Damdoy bey için o maç bu maç, hissediyorum. İstanbullulara alo ben Campell dedirtecek.

castillo61
26.12.2016, 14:31
yumlu lensi sakatlarsa ikisinden de kurtuluruz :))

çok iyi ya:)

hatta ciddi, sezon kapattıracak bir sakatlık olursa İstanbul medyası
Yumlu'yu vatan haini bile ilan eder
sonsuza dek kurtuluruz Yumlu'dan

İsa Gündoğdu
26.12.2016, 14:31
Ekici adam gibi oynarsa anlayın ki gitmeyecek
yok olduğu yerde dönüp adam kovalamaz ise anlayın ki gidecektir

B61
26.12.2016, 14:39
Hasan Ali son zamanlarda çıkışa geçmiş olan bir bek. İyi performans gösteriyor takımı adına. Kontraya çıkışlarda sol kanadı kullanırken ön plana çıkabilen bir isim. Bu maçta Van Persie'nin olmaması bizim için bir artı değildir ancak Hasan Ali'nin olmayışı artıdır. İsmail kart görmeye çok yatkın bir oyuncu ve karşısında teknik bir oyuncu olunca dağılıyor.

İsmail'le Castillo karşı karşıya gelmeyecek ancak gelecek olsalar kesinlikle kırmızı görür derdim.

Skrtel'a bakacak olursak, bence olmayışı avantaj. Stoperde Kjaer ile iyi bir ikili oldular. En azından N'Doye pozisyon icabı yaptığı duvarları daha rahat yapabilecek...

Galibiyet için sabırlı oyun oynamalıyız. Meşhur bir klişe vardır, "galibiyetin şifresi disiplin". Aynen öyle. Vahid Halilhodzic, içerdeki Trabzon maçında Fener'i çok iyi tahlil etmiş ve ona göre güzel bir oyun planı çıkarmıştı sahaya. Eğer kadromuz daha farklı şekillenseydi belki galibiyet de alabilirdik, orası ayrı.

Belkalem'in Emenike'ye yüzünü döndürmediğini net şekilde hatırlayabiliyorum mesela. Aynı derecede savunma çizgisini kurmak ve korumaktaki başarımız da bir hayli yüksekti o maçta. Şimdi aynı derecede sabırlı olmalıyız. Fenerbahçe baskın oynamaya çalışan taraf olmayacaktır. Gençlerbirliği maçında Gençlerbirliği'nin bitircilikteki beceriksizliğinden faydalandılar ve sabırlı bir oyunla 5 tane yiyecekleri maçtan 3-0 galip ayrıldılar.

Hocanın bu maçta Durica-Yusuf ve Castillo'ya vereceği roller çok önemli. Bunun yanında bu oyuncuların bireysel çabaları da çok önemli tabii. Castillo oyun planı gereği daha çok çizgiden alacaktır topları ancak N'Doye'la birlikte golü yapma görevinin Yusuf'a verileceğini düşünüyorum. Yusuf sürekli ters kanattan içeri kat etmeye çalışacaktır ve N'Doye'la yapacakları duvarlar hayati önem taşıyor.

Artık galibiyet şart!

Faruk BERBER
26.12.2016, 14:42
Mehdi'nin Fenerbahçe maçı hakkındaki köşe yazısını mutlaka okuyun.

Twitter hesabından paylaşmış biraz önce.

http://sketchtoy.com/67706668

İlker Yazıcıoğlu
26.12.2016, 14:49
Ekici adam gibi oynarsa anlayın ki gitmeyecek
yok olduğu yerde dönüp adam kovalamaz ise anlayın ki gidecektir
Ekici hiç bir önemli ve büyük maçta iyi oynamamıştır,hatta iyiyi bırak adı bile duyulmamıştır oyun esnasında...

Muhammed Kambur
26.12.2016, 14:50
Bu maçı alacağız inşallah. Golü forvetten beklemeyin kim oynarsa oynasın gol atabilecek forvetimiz maalesef yok. Yine bir boşluktan sarkan oyuncularımızdan biri (büyük ihtimalle bu isim Castillo olacak) golü atacaktır. Kanatlardan çok oynuyoruz bu durum bu sefer işimize yarayacak gibi. Bu maça gitmeyi çok istiyordum ama maalesef gidemiyorum.

Enverrpasa
26.12.2016, 14:52
Castillo Şenerin içinden geçer biz de bu maçı aliriz arkadas

uzungöllü
26.12.2016, 14:55
Bu kadroyla ancak sabırlı oynayıp duran toplarda ve kontratakla alabiliriz bu maçı. Sonra dönüp takıma bakıyorum ''Allah'ını seven defansa gelsin'' moduna giriyorum. Kısmet !!!

evonon
26.12.2016, 14:55
Sadece maraton D blokta yer var diğer her yer bitmiş sayılır.

brnclhn
26.12.2016, 14:56
Artık tek derdim saha olayları çıkmasın da bir an önce maç bitsin...yenmek gibi bi beklentim yok,nasıl sıradan bir anadolu takımı sürpriz şekilde yenebilirse o kadar şansımız var...rezilliklere alıştık da her mağlubiyetten sonra marifetmiş gibi sahaya inip bi de üstüne ceza alma olayını yaşamayalım yeter...he eğer hakkımız yeniyo tepki koymayalım mı diyen varsa da onun zamanı 18 aralıktı...yiyorsa orada verseydiniz tepkinizi...

Mehmet
26.12.2016, 14:59
RESMİ SİTEMİZDEN DUYURU
TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.
Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.
Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.
Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.

Takımın durumu malum..
Beraberlik çok iyi
Trabzonsporun Galibiyeti kıyak bir sürpriz olabilir !

Bu maçta önemli olan taraftarların takım lehine tutum ve performansı?
Son yılllarda bu günkü rakibimizle oynanan maçlarda taraftarlarımız sinirle hop oturdu zararla kalktı.
Trabzonspor üst üste katlamalı zararlar gördü ve bu hale geldik.
Dileğimiz bu gün Avni Aker de güzel bir sonuçla güzel bir maç keyfi yaşanır inşallah.
YENİ STADIMIZA SEYİRCİSİZ BAŞLAMAMAK ADINA BU GÜN TARAFTARLARIMIZ ÇOK DİKKATLİ OLMALIDIR.

lazzz61
26.12.2016, 15:03
mehmet ekıcı adam gibi oynasa maca ortak oluruz ama adamın oynamak gibi niyetı yok

Mehmet BAŞ
26.12.2016, 15:04
Misafir Seyirci Bölümü de taraftarımıza açıldı. Bu bölümde bir kısım bilet satıldı.

Tayfun Aydın
26.12.2016, 15:05
İlk yarı 17 hafta üstünde benim hesaba göre 2 galibiyet daha almamız lazım. febeş ve Bursa maçları. Ya kafa kafaya oynarız ya da ilk 5 dk da bir gol yeriz tarihi farka gider maç hem Avni Aker in kapanışında.

Maçı gerekecek bir emre yok sadece volkan var. Onun da küfür etmekle siniri bozulmuyor artık. Çok alıştı artık küfür yemeye.

hayat61
26.12.2016, 15:08
Maç biletim var. TC no. özelden yazarsanız transfer yapabilirim.

My
26.12.2016, 15:09
Önemli duyuru

TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.

Bu da Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun açıklaması: “Sorun olmasın, bizim olsun" :)

İsa Gündoğdu
26.12.2016, 15:10
tv den maçı izlemeye cesaretim yok
aslında var da

fenerlilerin sevinmesine tahammülüm yok

İskender Çakmak
26.12.2016, 15:13
Bilet devri yapabilirim. Gitmek isteyen yazsın. Ama saha atlama falan olmayacak.

Gürkan Asma
26.12.2016, 15:19

11811
Şuan dolu orası :)
Doluyor ama orda izlemeyip orta sıralardaki merdivenlere kayıyor millet.

http://i.hizliresim.com/3vp7M2.png

Nihat Güneş
26.12.2016, 15:20
Ekici hiç bir önemli ve büyük maçta iyi oynamamıştır,hatta iyiyi bırak adı bile duyulmamıştır oyun esnasında...
Kesinlikle katılıyorum, geçen aklıma geldi bu durumu yazayım dedim..Hafıza pek iyi değil sonra tefe koyarlar dedim :) .
Bu akşam da kaybolup gider diye düşünüyorum, inşallah tersi olur.

İlker Yazıcıoğlu
26.12.2016, 15:21
Kesinlikle katılıyorum, geçen aklıma geldi bu durumu yazayım dedim..Hafıza pek iyi değil sonra tefe koyarlar dedim :) .

İlk sezon duran toptan oldukça gol attı,en iyi sezonu oydu ama o sezonda bile önemli maçlarda adı bile duyulmadı...

ilelebeTS
26.12.2016, 15:21
feneri de amma abarttınız ha. Hiç izlemesek diyeceğiz ki ne takım bee. Bizden tek farkları golcüleri bi şekilde atıyor kazanıyorlar, hakemler zaten hep onlardan. Oyun olarak bizden önde değiller. Bugün Avni Aker'den çıkış öyle kolay olmayacak! Bu maç için başta Ersun hoca olmak üzere Onur, Durica ve Castillo'ya güveniyorum.

castillo61
26.12.2016, 15:23
Ekici tam tersi gs ile anlaşmışsa
yeni taraftarlarına şirin gözükmek için
bugün elinden geleni yapar

Nihat Güneş
26.12.2016, 15:24
İlk sezon duran toptan oldukça gol attı,en iyi sezonu oydu ama o sezonda bile önemli maçlarda adı bile duyulmadı...

Hele Konyada oynadığımız bjk maçı...Öyle beklentim vardı ki Mehmet'ten...Ama maç öncesi eşleştirildiği Sosa ile arasında 5 gömlek fark vardı. Sosa inanılmaz sakin ve akıllı oynarken, ekicinin eli ayağı birbirine dolanmıştı. Orda notunu verdim, büyük maçlarda kaybolup gitti hep.

Fatih Cengiz
26.12.2016, 15:28
Hele Konyada oynadığımız bjk maçı...Öyle beklentim vardı ki Mehmet'ten...Ama maç öncesi eşleştirildiği Sosa ile arasında 5 gömlek fark vardı. Sosa inanılmaz sakin ve akıllı oynarken, ekicinin eli ayağı birbirine dolanmıştı. Orda notunu verdim, büyük maçlarda kaybolup gitti hep.
Bir gs maçını hatırlıyorum ben, gayet iyi oynamıştı.. Sanırım ama yanılıyor olabilirim 3-0 yendiğimiz İstanbul'daki maç olabilir..

610806

UğurB
26.12.2016, 15:30
Oyun kalabaligini kendi ceza sahamizla, orta saha arasinda tutabildigimiz surece kazanma sansimiz var.
Yaratici oyunculari olmadigindan en ciddi silahlari uzun toplarla defansin arkasina atilan ya da Lens, Volkan ve Alper ile defansin ortasina yapilan kosularla etkili olabiliyorlar.
Bu mesafe ne kadar kisa olursa, gol yeme ihtimalimiz o kadar azalir, kazanma ihtimalimiz de o kadar artar.

Harun CAN
26.12.2016, 15:36
Bilet devri yapabilirim. Gitmek isteyen yazsın. Ama saha atlama falan olmayacak.
Olabilir. Kombinem kale arkasinda guya ama halen daha tanimlanmadi... talibim bilete

İskender Çakmak
26.12.2016, 15:40
Olabilir. Kombinem kale arkasinda guya ama halen daha tanimlanmadi... talibim bilete

Benim de kombine. Ama tanımlanmış. Kontrol edin isterseniz.