Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 12. Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
gurur6134
27.11.2016, 21:34
Daha yeni 2 milyon euro ceza yedik insaf 30 milyon euro maliyete girip 5.olduk neyin güzellemesi bu.
Başkan kaç kere anlattı,bu oyuncular yedeğin yedeğinin alternatifi.
500 bin euro alan Constant'a 2.5 milyon verip getirmek zor degil,nasıl olsa kendi cebinden çıkmıyor.
Yedegin yedeginin alternatifi ise 11 milyon avroyu cebinden verseydi su dar da baskan.. dalga mi geciyorlar transfer yapmak icin transfer yaptilarsa o daha kotu skandal..
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:35
Daha yeni 2 milyon euro ceza yedik insaf 30 milyon euro maliyete girip 5.olduk neyin güzellemesi bu.
Başkan kaç kere anlattı,bu oyuncular yedeğin yedeğinin alternatifi.
500 bin euro alan Constant'a 2.5 milyon verip getirmek zor degil,nasıl olsa kendi cebinden çıkmıyor.
Doğru diyorsun 150 bin euro değerindeki adamlara milyon eurolar verip küme düşmemeye oynamak daha bir güzelleme oluyor nasıl olsa cebinden çıkmıyor!
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:36
Abi Sefa gol falan atıyordu eyvallah da .Musa ve Fatih olmaz :)
Evet Sefa'nın dar zamanda yaptığı istatistiği mevcut 3 santrafor birarada yapamıyor haklısın :)
umitçebi
27.11.2016, 21:39
Kusura bakma da polyanna okusa yazdıklarını kıskanır seni.
Bariz hakem hataları var biliyoruz ancak takımın bir tane organize atağı yok.Surekli top sisiriyoruz.
Ersun hocayı ilk andan itibaren istemedim.Ben yerli hocaların samimiyetine inanmıyorum
Hepsi birilerinin adamı ve ancak bu şekilde iş buluyorlar.
Reşit hoca ve Abdullah avcı hariç.Kalanlarin hepsi hikaye.
Eğer önlem almak için devre arasını beklersek hapi yutariz.Hocayi acilen getirmeliyiz ki devre arasına kadar eksikleri belirlesin.
Ersun ile bu iş duzelmeyecek.Bu takım ilk yarıda en fazla 15 puan alır.Bu kümenin sm büyük adayı olmak demek.
İkinci devre en kotu 9 galibiyet gerekecek.sezon başındaki gibi isabetsiz transferler yapılırsa dilim varmıyor ama 9 galibiyeti dünyamızda görürüz
Yarından tezi yok Bielsa ile anlasalim ve devre arası Bielsa kimi istiyorsa onu alalim
Üstad polyannacı demışsın arkadaşa ama senın yazdıklarında kusura bakma ama gerçekelrle hç ama hıç uyuşmuyor..
1.Ersun yanal zaten eksıklerı bılıyor.Bunu belırlemek için yenı hoca getırmene gerek yok.
2.Ersun Yanal a vere vere 10 mılyon euroluk butçe verdın onda da ortalama topçular alındı.Çunku takvıye yapılması gereken bırsuru mevkı vardı.Geçen senekı çöplerı ve ınanılmz kontratları olan topçuları gonderınce..
3.Bıelsa kımı ıstıyorsa alamazsın çunku butçen bellı ve Uefa nın sopası tepende..
4.Bu gerçeklerı her seferınde unutup,hakem faktorlerı var deyıp sonra ama ıle başlayıp acımasız eleştrı yapıyorsunuz bende bunu anlamıyorum???
Ersun Yanal a sen ıyı kadro ver Bıelsa yı havada zıplatır..Turkıyenın en ıyı hocası elımızde,en ıyı başkanı elımızde ama bızım camıamıza maalesef beğendıremıyoruz.
Hakem hataları,castıllo nun tam takıma ısınacakken gırdıgı şansız sakatlık donemı,lıg başına aldıgımız takım oturmamışken alınan şansız mağklubıyetler bızı buraa kadar getırdı..Ama takım bırbırını tanıdıkça arkadaşlık arttıkça ve şu galıbıyetlerde artık gelmeye başlayınca hava duzelır..Kume falan da duşmeyız..Bu malı tablo duzelmeden de yarışmacı bır kadro kurmamız bıraz zor..Traftarın umrunda olmaz tabı ama bıraz realıteyı takıp edın saha dışına bakın ve en onemlısı eleştırırken elınızı vıcdanınıza koyun
tanjugunduz
dostlar hep.olumsuz ornekleri veriyorsunuz biz demiyoruz ki cop.oyuncuya 2.5 m euro verelim gercekten kenidni isptalamis profesyobel.oyuncuya piyasasi 2 ise sen 2.5 ver sirf bize getirebilmek icin ama o mevkiyi hallet kafanda bitir . mesela ucuz diye ibanezi aldikta ne oldu kullabiyirmuyuz yok bolgesine tam olarak evet tamam bu bolge halloldu diyebiliyormuyuz hayir ondan sonra boyle boyle kadro sisiyor . gene ligimizden ornek verecegim bir cok takim 14 15 oyuncuyu kullanarak sezonu tamamliyor . benim gorusum az oz ama kaliteli.
O ruh geri gelecek
BERBATOV61
devre arası yeni aytaçlar alarak bizi kurtaracak ersun hocam kimsenin şüphesi olmasın sabır edeceksiniz kimseye yedirmeyiz ersun hocayı
Dilim bin tüy bittttttttti atif diye diye...atifi bile alsaydilar şu anda ilk 5 deydik tek adamlami evet tek adamla çünkü senin orta alanin ve forvetin bero hariç tamamen kazzzzzzzzzzzzzmalardan oluşuyor şimdi avuçla dur göbeğini nevzat efendi olmadi ustayla beraber bjk kombinesi alir paraci şenolun başarilariyla teselli bulursunuz.
umitçebi
27.11.2016, 21:41
Doğru diyorsun 150 bin euro değerindeki adamlara milyon eurolar verip küme düşmemeye oynamak daha bir güzelleme oluyor nasıl olsa cebinden çıkmıyor!
Kim hocam 150 bın euro değerınde olup mılyon euro verılen soyleyınde bılelım?
Hıhı 2 transfer.
Belkalem ve Medjani dışında transferde ben bir başarı görmüyorum,verilen para alınan verim olarak,Cardozo da eh işte.
İHO döneminin maddi kaybı kadar manevi erozyonu da çok büyük oldu,Trabzonspor'un altından kalkamadığı bu,kulüp çok irtifa kaybetti,çok gereksiz tartışma ve olayların ortasında kaldı,kulüp yapısı ve etrafındaki insanlar spordan ve futboldan sportif olarak değil maddi beklenti içinde olan kişilerdi,ilişkileri de laçkalaştı.
Şimdi insanlar o süreci anlamadığı için neden zorlanıyoruz anlamıyor,psikolojik olarak bu tür bir süreç yaşanacaktı,Liverpool bile yıllar sonra bir doğru yönteme gelebildi,Milan,İnter gibi takımlar bocalıyor,M.Unt bile.
Hacıosman bu takımın aksını kırdı,kulüp omurgası ağır hasar aldı,altından kalkmak istemesek acı ve ağır.Allah bu taşın altına elini sokanlara kolaylık versin.
umitçebi
27.11.2016, 21:41
Dilim bin tüy bittttttttti atif diye diye...atifi bile alsaydilar şu anda ilk 5 deydik tek adamlami evet tek adamla çünkü senin orta alanin ve forvetin bero hariç tamamen kazzzzzzzzzzzzzmalardan oluşuyor şimdi avuçla dur göbeğini nevzat efendi olmadi ustayla beraber bjk kombinesi alir paraci şenolun başarilariyla teselli bulursunuz.
Ah hocam onu bende çok ıstıyordum ama çok para ıstedıler ya
Hangi oyuncular onlar ?
Benim bildiğim ciddi maliyete girdiğimiz Onazi,Castillo,Bero.
Piyasayı sen belirlesen 150 bin euro olabilirdi abi ama bu oyuncular aynı paraya yarın satılır.
Hücumda üretken bir adam daha olsa hiçbiri konuşulmazdı.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:42
Allah'tan G.Birliği oyuncusu mallık yaptıda beraberliği kurtardık yoksa o gidişat farklı mağlubiyeti getirebilirdi.
Haftaya Kayseri maçı daha zor geçecek, Nakoulma umarım gününde olmaz.
firtina1
27.11.2016, 21:42
hala istifa etmediniz mi hepinizden utanıyorum
Ulan niye her sezon 7-8 adam almak zorundasin 3 tane adam akilli oyuncu alsaydin verseydin 15 milyon takim şaha kalkacakti.7 tane ucubeye verdin 11 milyon butun ulkeye rezil ettin bizi gram akil yok bunlarda gram diyorum.grammmm.
BERBATOV61
27.11.2016, 21:45
Ulan niye her sezon 7-8 adam almak zorundasin 3 tane adam akilli oyuncu alsaydin verseydin 15 milyon takim şaha kalkacakti.7 tane ucubeye verdin 11 milyon butun ulkeye rezil ettin bizi gram akil yok bunlarda gram diyorum.grammmm.
nevzat sene başı ne diyordu scoutingi çok fazla iyi yaptık falan bişeyler geveliyordu aklıma geldikçe gülme alıyor :)
Hücum hattında çok ciddi sıkıntılarımız var. Defans ve ortasaha neyse de hücum hattını resmen es geçmişiz transfer sezonunda. Santraforumuz yok. Bildiğiniz yok. Sağ açığımız yok. Sol açığımız var gibiydi o da sakatlanınca sol açığımız da yok. Zaten ortasaha üretkenlik, adam eksiltme gibi şeylerde sıkıntılı. Hepten kitlendik kaldık gol yollarında. Bal yapmayan arı gibiyiz. Hırs var, bir şeyler yapılmaya çalışılıyor ama üretkenlik sıfır neredeyse.
Kale hariç her bölge, her oyuncu sıkıntı aslında. Bu oyuncuları başka takımlara koysak bu kadar kötü olamazlar. Daha önceki oyuncu grubu da böyleydi. Volkan'a, Yasin'e, Deniz'e vs sövdük durduk yıllarca. Şimdi "daha iyileri"ne sövüyoruz. Gördüğümüz ama anlamadığımız, anlam veremediğimiz şeyler oluyor esasen. Ama şu net ki bu sezon korkulu rüya görme durumumuz var ne yazık ki. Allah sonumuzu hayır etsin.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:46
Belkalem ve Medjani dışında transferde ben bir başarı görmüyorum,verilen para alınan verim olarak,Cardozo da eh işte.
İHO döneminin maddi kaybı kadar manevi erozyonu da çok büyük oldu,Trabzonspor'un altından kalkamadığı bu,kulüp çok irtifa kaybetti,çok gereksiz tartışma ve olayların ortasında kaldı,kulüp yapısı ve etrafındaki insanlar spordan ve futboldan sportif olarak değil maddi beklenti içinde olan kişilerdi,ilişkileri de laçkalaştı.
Şimdi insanlar o süreci anlamadığı için neden zorlanıyoruz anlamıyor,psikolojik olarak bu tür bir süreç yaşanacaktı,Liverpool bile yıllar sonra bir doğru yönteme gelebildi,Milan,İnter gibi takımlar bocalıyor,M.Unt bile.
Hacıosman bu takımın aksını kırdı,kulüp omurgası ağır hasar aldı,altından kalkmak istemesek acı ve ağır.Allah bu taşın altına elini sokanlara kolaylık versin.
Son 1 senede olanlarda tüy dikmesi diyebiliriz dimi?
6-7 yerken başımızda İHO yoktu, tarihimizin en rezil döneminide İHO sayesinde yaşamıyoruz resmen küme düşmeme mücadelesi veriyoruz kimse düne bakmıyor bugüne bakıyor ve gerçeği görüyor.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:48
Hangi oyuncular onlar ?
Benim bildiğim ciddi maliyete girdiğimiz Onazi,Castillo,Bero.
Piyasayı sen belirlesen 150 bin euro olabilirdi abi ama bu oyuncular aynı paraya yarın satılır.
Hücumda üretken bir adam daha olsa hiçbiri konuşulmazdı.
Ya kardeşim kendini kandırma kimse bu adamlara aldığımız fiyatı vermez hele de bu başarısızlıktan sonra kimse bonservis vermeye bile yanaşmaz bu düşüncedeysen yanlış.
Üstad polyannacı demışsın arkadaşa ama senın yazdıklarında kusura bakma ama gerçekelrle hç ama hıç uyuşmuyor..
1.Ersun yanal zaten eksıklerı bılıyor.Bunu belırlemek için yenı hoca getırmene gerek yok.
2.Ersun Yanal a vere vere 10 mılyon euroluk butçe verdın onda da ortalama topçular alındı.Çunku takvıye yapılması gereken bırsuru mevkı vardı.Geçen senekı çöplerı ve ınanılmz kontratları olan topçuları gonderınce..
3.Bıelsa kımı ıstıyorsa alamazsın çunku butçen bellı ve Uefa nın sopası tepende..
4.Bu gerçeklerı her seferınde unutup,hakem faktorlerı var deyıp sonra ama ıle başlayıp acımasız eleştrı yapıyorsunuz bende bunu anlamıyorum???
Ersun Yanal a sen ıyı kadro ver Bıelsa yı havada zıplatır..Turkıyenın en ıyı hocası elımızde,en ıyı başkanı elımızde ama bızım camıamıza maalesef beğendıremıyoruz.
Hakem hataları,castıllo nun tam takıma ısınacakken gırdıgı şansız sakatlık donemı,lıg başına aldıgımız takım oturmamışken alınan şansız mağklubıyetler bızı buraa kadar getırdı..Ama takım bırbırını tanıdıkça arkadaşlık arttıkça ve şu galıbıyetlerde artık gelmeye başlayınca hava duzelır..Kume falan da duşmeyız..Bu malı tablo duzelmeden de yarışmacı bır kadro kurmamız bıraz zor..Traftarın umrunda olmaz tabı ama bıraz realıteyı takıp edın saha dışına bakın ve en onemlısı eleştırırken elınızı vıcdanınıza koyun
TÜRKİYENİN EN İYİ BAŞKANI YAPTIĞI İŞLERLE KURDUĞU KADROYLA NET FİKRET ORMANDIR.Usta net en kötü başkandır.
karaman6106
27.11.2016, 21:50
maçı canlı izledim.
ersun hoca: saçını başını yoldu. oyuncu değişiklikleri yetersiz kaldı.
10 kişi kalan rakibe suku da alıp oyunu kanatlara yayarak yüklenmeliydi takım.
onur-maşallah
zeki-daha iyisi olsa
-durica-uğur iyiler. durica zaman zaman ibanezin boşluklarını kapatmaya da mecbur kalınca hatalar yaptı.
ibanez- bek olmaz ama yusufa nazaran çok daha güzel ortalar yaptı
aytaç- eh işte
onazi-takımın en iyisi
beronun- ne yaptığını anlayamadım
yusuf- hızlı ama, son kararlar, paslar, ortalar???
damdoy-ne arkası dönük ne de hızlı ve dikine oynayabiliyor.bi garip santrafor
güray-sağ açık oynadı.ne oynadığını kimse anlamadı.
DEĞERLENDİRME: takımın 4-3-3 sistemiyle oynadığı varsayılabilir. ancak bu oyuncularla ne oynadığı belli değil. takım topu 1 dakika bile tutamıyor.
paslaşma çok kötü. tam bir kaos futbolu. kesinlikle güven vermiyor. paslaşarak topu tutma sıfır. kanatlara inme hiç yok. topu koşturup rakibi yorma yok.
bence teknik heyet kötü niyetli değilse, 12 haftada bir takım ve sistem olgusu oluşturamamıştır. örneğin rıza çalımbay kıt imkanlarla kısa sürede bir takım kimliği oturtabiliyor.
saygılarımla
umitçebi
27.11.2016, 21:54
TÜRKİYENİN EN İYİ BAŞKANI YAPTIĞI İŞLERLE KURDUĞU KADROYLA NET FİKRET ORMANDIR.Usta net en kötü başkandır.
Fikret orman ın feda donemı kurduğu kadro ıle bu kadro arasında çok fark yok..O kadro nun tekledıgınde arkasında hakemler vardı,bu kadronun yok..Onun arkasında gerçekten feda dıyen bır camıası ve 4 sene sabırla bekleyen bır camıası vardı muharrem ustada oda yok..5 lıra verıp maça gıtmeyen ama eleştırmeye geldı mı hıç susmayan bır camıa..Şu takım castıllo sakatlanmasa gs maçında ve hakelmer bıtmese son 5 maçta 4 galıbıyet almış bırtakım olacaktı yalansa yalan deyın..Lutfen eleştırırken elınızı vıcdanınıza koyun
Son 1 senede olanlarda tüy dikmesi diyebiliriz dimi?
6-7 yerken başımızda İHO yoktu, tarihimizin en rezil döneminide İHO sayesinde yaşamıyoruz resmen küme düşmeme mücadelesi veriyoruz kimse düne bakmıyor bugüne bakıyor ve gerçeği görüyor.
Skorlar sorun değil,kümeye oynamak da,zamanında yapılan yanlışların bir bedeli olmadan,doğruyu bulana kadar süreç seni terbiye etmeden doğruya varamazsın,bize ait kulübün kurumsal hafızasını yerle bir ettik,garip bir hal aldı durum,bunu anlatamadık,hayatta da böyledir,doğruyu yapamayan ve yanlışta ısrar edene bedeli ödetilir,bizim bir de TFF ve İstanbul takımları gibi azılı düşmanlarımız varken bu kadar savrulmamız,kimlik erozyonuna uğramamız işleri daha çıkılmaz hale soktu.
Futbol popüler bir oyun oldukça etrafında her tür insan türedi,eskiden bu oyunu gerçekten seven ve o sevginin bedelini ödeyen insanlar vardı,dolayısıyla yetenekli olan iş yapardı,yukarı çıkarılırdı,sonra sonra ortam bozuldu iş Hacıosman gibilerine kadar düştü,şimdi bütün amaç bu enkazın altınan hızla kalkmak.
Muharrem Usta'ya en büyük eleştiriyi yaparım,bu kadronun yaş ve tecrübe ortalaması hatalı,Yumlu ve Zeki ile sözleşme yenilemesi hatalı,Ersun Yanal'a,Milli maç aralarında hazırlık maç yaptırtmayacak kadar verdiği özgürlük hatalı.
İyi ve net bir golcü alınmaması hatalı.
Ama bu saydığım tüm şeyler takım planlaması ile ilgili onu da doktor Muharrem Usta değil,bu işten trilyonları götüren Ersun Yanal açıklamalı.
Fikret orman ın feda donemı kurduğu kadro ıle bu kadro arasında çok fark yok..O kadro nun tekledıgınde arkasında hakemler vardı,bu kadronun yok..Onun arkasında gerçekten feda dıyen bır camıası ve 4 sene sabırla bekleyen bır camıası vardı muharrem ustada oda yok..5 lıra verıp maça gıtmeyen ama eleştırmeye geldı mı hıç susmayan bır camıa..Şu takım castıllo sakatlanmasa gs maçında ve hakelmer bıtmese son 5 maçta 4 galıbıyet almış bırtakım olacaktı yalansa yalan deyın..Lutfen eleştırırken elınızı vıcdanınıza koyun
güzel kardeşim feda döneminde bile adamlar 3. oldu be 3. ne hakemi.usta seçildiği günden beri yüzümüz yerde kimseyle futbol konuşamıyorum utanıyorum.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 21:59
Sayelerinde önümüzdeki senede avrupada yokuz.
En önemli prestijimizi bunların yüzünden kaybettik hâlâ İHO diyenler var.
Dua edelimde haftaya Kayseri maçından mağlup dönmeyelim aksi halde sahaya sürecek takım bulamayabiliriz.
umitçebi
27.11.2016, 22:05
güzel kardeşim feda döneminde bile adamlar 3. oldu be 3. ne hakemi.usta seçildiği günden beri yüzümüz yerde kimseyle futbol konuşamıyorum utanıyorum.
Ustad tekledıgınde destekleyen hakem dıyorum..Şu takım castıllo sakatlanmasa,son 5 maçı aıl yonetılse ılk 4 de zaten..Bunu anlatmaya çalışıyorum..11+12 23 puanla ılk 5 de zaten..Benımde ıçım yanıyor ama ne yapıcaz kı hem hakemlere hem rakıplere dırenmek zorundayız
Hala yok taraftarı bjk ye sabretmiş hemşerim siz bİzi aptalmı zannediyorsunuz.bJK feda dönemine başladı 4. sezon şampiyon olu evet ;ama bu dönemde en kötü derecesi lig 3.cülğüdür.Kİmseden 6 yemedi kimsenin şamar oğlanı olmadı bunlarıda 1.5 milyar tl borçla yaptııııııııııııııııı. Şu andaki Trabzonsporla bjk yi kıyaslayıp sabır demek aymazlıktır.
ustad tekledıgınde destekleyen hakem dıyorum..şu takım castıllo sakatlanmasa,son 5 maçı aıl yonetılse ılk 4 de zaten..bunu anlatmaya çalışıyorum..11+12 23 puanla ılk 5 de zaten..benımde ıçım yanıyor ama ne yapıcaz kı hem hakemlere hem rakıplere dırenmek zorundayız
castillo kimdir.sakatlanmadan önce trabzonspora tek bir faydasi varmiydi.futbolun olmadiği ligden gelen saçma sapan bir adam.
umitçebi
27.11.2016, 22:06
Hala yok taraftarı bjk ye sabretmiş hemşerim siz bİzi aptalmı zannediyorsunuz.bJK feda dönemine başladı 4. sezon şampiyon olu evet ;ama bu dönemde en kötü derecesi lig 3.cülğüdür.Kİmseden 6 yemedi kimsenin şamar oğlanı olmadı bunlarıda 1.5 milyar tl borçla yaptııııııııııııııııı. Şu andaki Trabzonsporla bjk yi kıyaslayıp sabır demek aymazlıktır.
Şuandakı ts yı bjk ılede kıyaslarızibaşakşehırlede de osmanlıylada hepsının yolu aynı..Uğraştıkları mhk tff yok..Aynı kadro kalıtesı..Bjk nın ılk kurdugu kadroda kımler vardı kımler..O kadro uçuncu oldu nasıl?Bu kadro olamıyor..Aymazık değıl net futbol doğrusudr
umitçebi
27.11.2016, 22:07
castillo kimdir.sakatlanmadan önce trabzonspora tek bir faydasi varmiydi.futbolun olmadiği ligden gelen saçma sapan bir adam.
Üstad sen Castıllo ya açma sapan bır adam dıyorsan.Sana ıyı akşamlar.Çok konuşmaya gerek yok gerçekten..
üstad sen castıllo ya açma sapan bır adam dıyorsan.sana ıyı akşamlar.çok konuşmaya gerek yok gerçekten..
evet diyorum castillo battallanin ayak parmaği olabilir mi veya oğuzhanin veya büyük taraftarimiz tarfindan afaroz edilen volkan şenin veya atifin kramponunu bile bağlayamaz.sürekli çalim atmayi deneyen ama ne hikmetse kanadinda hiçbir oyuncuya çalim atmayan komik bir adam gereksiz castillo sanki gelecekte bizi kurtaracak varliğinda ne yapti da yokluğuna üzüleceğim.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 22:13
Skorlar sorun değil,kümeye oynamak da,zamanında yapılan yanlışların bir bedeli olmadan,doğruyu bulana kadar süreç seni terbiye etmeden doğruya varamazsın,bize ait kulübün kurumsal hafızasını yerle bir ettik,garip bir hal aldı durum,bunu anlatamadık,hayatta da böyledir,doğruyu yapamayan ve yanlışta ısrar edene bedeli ödetilir,bizim bir de TFF ve İstanbul takımları gibi azılı düşmanlarımız varken bu kadar savrulmamız,kimlik erozyonuna uğramamız işleri daha çıkılmaz hale soktu.
Futbol popüler bir oyun oldukça etrafında her tür insan türedi,eskiden bu oyunu gerçekten seven ve o sevginin bedelini ödeyen insanlar vardı,dolayısıyla yetenekli olan iş yapardı,yukarı çıkarılırdı,sonra sonra ortam bozuldu iş Hacıosman gibilerine kadar düştü,şimdi bütün amaç bu enkazın altınan hızla kalkmak.
Muharrem Usta'ya en büyük eleştiriyi yaparım,bu kadronun yaş ve tecrübe ortalaması hatalı,Yumlu ve Zeki ile sözleşme yenilemesi hatalı,Ersun Yanal'a,Milli maç aralarında hazırlık maç yaptırtmayacak kadar verdiği özgürlük hatalı.
İyi ve net bir golcü alınmaması hatalı.
Ama bu saydığım tüm şeyler takım planlaması ile ilgili onu da doktor Muharrem Usta değil,bu işten trilyonları götüren Ersun Yanal açıklamalı.
Dostum skorlar başlı başına sorundur klasiktir fakat taraftar skora bakar.
Bjk'li 2 katrilyon borca bakmaz Talisca'ya, Quaresma'ya Şampiyonlar ligindeki takıma bakar.
Göreve geldiklerinden beri sadece bonservislere 15 milyon euro para harcandı fakat hiçbirinin kalitesi verilen paraları bir kenara bırakalım Trabzonspor'a yakışacak düzeyde değil.
Bizim her halükârda düşmanlarımız var olmuştur olmaya devam edecektir fakat tepki vermemiz gereken yerlerde susup olan biteni izlemek acizliktir.
Örnek 2 hafta önce bizi doğrayan Mete Kalkavan dün Sivas Eskişehir maçını yönetiyor normalde en az 2 ay görev verilmemesi lâzım ancak alânen uyuyan yönetim buna bile itiraz edemiyor.
Her Trabzonspor'lu tuttuğu takım için iyi temennide olur, kazanmayı ister helede bizim gibi gurbette olup elin şikecilerinin diline düşmek istemeyen taraftarlar.
Milli maç aralarında burada en çok afkuran bendim bu takım herkesten fazla çalışmalı diye, bir çok arkadaşta karşı çıkmıştı düşünceme hani bunlar insandır köle değil hesabı.
Bazen zor kullanmak işe yarar örneğin Kayseri maçına kadar tek dakika bile izin vermemek gibi.
Biliyorum ki en azından alıştım hiç bir şey olmamış gibi Kayseri maçına kadar rutin işleyiş olacak ve sonunda kahrolan bizler olacaz çünkü bu takımın maç kazanmaya mecali yok.
Kadroyu beğenmiyoruz ama bakıyorsunuz adamların tamamına yakını kendi ülke Milli takımlarında forma giyiyorlar,yaşları genç olmalarına rağmen hem de,bu ne demek en az 1000 profesyonel adamın arasından en iyi 25 futbolcu olmuşlar,yani yaşları ve tecrübeleri bizim takımı kaldırmadı,takım planlaması yanlış yapıldı ama kadroki adamlar bu işten anlayan başkaları tarafından da kaliteli bulunuyor ki,milli takımlarına gidebiliyorlar,hem de oynadıkları Trabzonspor çok kötü bir grafik çizerken.
Şanlı SanMarino
27.11.2016, 22:14
Çok biliyosunuz yaaa, azıcık paralı adama laf derim diye ödünüz kopuyor, hakettiniz bu yaşanılanları.
https://twitter.com/SonKale1967/status/802951708389216256
Taraftar, Ersun hoca ve kaptan...
10 milyon euro az bir para değil,adamlar bu paranın 10da 1ine bugün şampiyonluğa oynuyorlar. Üstelik bizim kadro kalitemizin 1-2 oyuncu dışında çok gerisinde bir takımla.
İş teknik direktörde bitiyor Ersun yanal ne istediğini bilmiyor bence, Rıdvan Dilmen Bile son dk da mustafa Yumlu değişikliğini sormak istediğini söylüyor hocaya. Nasıl bir psikolojidir bu değişiklik anlam vermek güç
Eksiklerimiz ve yetersiz oyuncularımız var evet ama bu oynanan rezil oyunun savunması asla olamaz. Ne oynadığımız belli değil, burada da hesap vermesi gereken Ersun hocadan başkası değil.
yorumsuz6117
27.11.2016, 22:25
Onur'un ve Ersun'un söylediklerini anlayan varsa tercüme etsin 1 kelime bile anlamadım.. :)
HALA TAKKIMINA SAHİP ÇIKANLAR VAR DİKKAT EDİN BİZİM GİBİ YAŞI 40 YAKIN OLAN 2 ARKADŞ KÜME DÜŞÜYORUZ HOCAM CANIMIZ ACIYOR. bU TAKIM EVSANEDİR HA DİYE TEPKİ KOYUYOR.Sizin gibi admlar sayesinde hala büyüğüz sizin neslinizde bitince zonguldakspor oluruz.
Doğan BULAT
27.11.2016, 22:27
Daha neyi konuşuyorsunuz ki? 10 kişilik takıma da nerdeyse mağlup olacaktık. Ne ruh var ne istek.. Teknik direktörde sahada ancak bizim gibi izliyor. İlk değişiklik kaçıncı dk. da oldu Allah aşkına? Baskı kurup gol atmamız gerekirken "ulan şimdi atacaklar" diye hop oturduk hop kalktık
Bu takımın bu halde olmasının en büyük sebebi Muharrem Usta'dır. Bu kadar net..
Beklediğim şey bu,çoluk çocuk değil,80'leri,90'ları Avni Aker'in maratonunda geçiren,takımın asıl sahipleri hesap sormaya gitmiş,olgunca ve aklı başında bir şekilde,birileri o sessizliği çok yanlış anlamış.
çok şık ve yerinde bir hareket,bu bir çok şeyi değiştirir.
yorumsuz6117
27.11.2016, 22:31
Maç kazanamamalar devam ederse Ersun Yanal'ın daha fazla dayanabileceğini düşünmüyorum..
Çağdaş DENİZ
27.11.2016, 22:34
10 milyon euro az bir para değil,adamlar bu paranın 10da 1ine bugün şampiyonluğa oynuyorlar. Üstelik bizim kadro kalitemizin 1-2 oyuncu dışında çok gerisinde bir takımla.
İş teknik direktörde bitiyor Ersun yanal ne istediğini bilmiyor bence, Rıdvan Dilmen Bile son dk da mustafa Yumlu değişikliğini sormak istediğini söylüyor hocaya. Nasıl bir psikolojidir bu değişiklik anlam vermek güç
Eksiklerimiz ve yetersiz oyuncularımız var evet ama bu oynanan rezil oyunun savunması asla olamaz. Ne oynadığımız belli değil, burada da hesap vermesi gereken Ersun hocadan başkası değil.
Su ridvani burda yazmayın lütfen kendisini hiç bir şekilde dinlemek istemiyorum
Haa eğer rıdvan yumlunun neden girdiğini anlamadiysa gitsin evde örgü orsun tabiki kafa topu için oyuna alındı
Bu işler bu kadar zor mu Allah aşkına hakikaten anlamıyorum ...her sene her sene 8-10 tane adama 1-2-3 milyon Eurolar derip sonra da yollamaya çalışmaktan bıkmadınız mı bee gerizekalılar,durum kötü dediğimiz sezonda bile 15m transfer harcaması yapıyoruz,bi çuval adam alacağına ver 5 m 3 tane adama ortasaha -kanat-forvet en azından 3 tane net oyuncun olur.birkaç seneye de taş gibi takım olunur .ne alınanlar bi boka yarıyor ne eskiler.
gurur6134
27.11.2016, 22:36
Maç kazanamamalar devam ederse Ersun Yanal'ın daha fazla dayanabileceğini düşünmüyorum..
Sikebahcenin basindayken soyunma odasina attigi depari atacak bu gidisle havalimanina dogru..
revolution
27.11.2016, 22:36
hala utanmadan , sıkılmadan ,
ersun güzellemesi yapanlara ,
artık sadece acıyorum .
ruhunuzu , hayallerinizi , geleceğinizi ,
bu yetersiz adama ,
nasıl da teslim etmişsiniz ?
yazık size .
maç oynanırken ,
ersun'un vücut diline hiç mi bakmıyorsunuz bre gafiller!!
hiç mi bir şeyler dikkatinizi çekmedi ?
adamın aklının başka yerde olduğunu ,
bize verebileceği artık hiç bir şeyinin kalmadığını ,
uzayda oturan adam bile , ta oralardan görüyorken ,
daha da ,
bu adama destek olmanın , yanında durmanın anlamı nedir ?
bin kere söylemedik mi ,
getirmeyin şu adamı ,
başımızı yakacak ,diye .
bas bas bağırdık ,
yapmayın , etmeyin ,
darmaduman oluruz , diye ,
gökte uçan kuşa ,
yerdeki kaplumbağaya dahil ,
herkese yalvardık .
nefesimizi bu günleri az veya çok tahmin ettiğimiz için ,
tükettik de tükettik .
her zaman ki gibi kendimiz söyledik ,
kendimiz işittik .
ersun'a tapanlar ise her defasında,
ama ligimizi tanıyor ,
camiayı da iyi biliyor ,
hem şehrin dinamiklerini harekete geçirir ,
hem de yeniden yapılanma ile ayağa kalkarız.
diye diye öyle bir algı oluşturdular ki ,
çığlığımız bile artık duyulmaz oldu .
üstüne
ne trollüğümüz , ne fenerli ajanlığımız ,
ne de karakterimiz kaldı .
neyse ,
canınız sağolsun .
forum tarihine not düşülsün .
bu adam gelmeden önce de benim hocam değildi.
geldiği zamanda .
gideceği zamanda .
alın hayrını görün .
Fatih Öztürk
27.11.2016, 22:37
HALA TAKKIMINA SAHİP ÇIKANLAR VAR DİKKAT EDİN BİZİM GİBİ YAŞI 40 YAKIN OLAN 2 ARKADŞ KÜME DÜŞÜYORUZ HOCAM CANIMIZ ACIYOR. bU TAKIM EVSANEDİR HA DİYE TEPKİ KOYUYOR.Sizin gibi admlar sayesinde hala büyüğüz sizin neslinizde bitince zonguldakspor oluruz.
Şimdi bu oyuncuların Kayseri maçına nasıl hazırlanacaklarını kestirmek zor değil.
Bu işler bu kadar zor mu Allah aşkına hakikaten anlamıyorum ...her sene her sene 8-10 tane adama 1-2-3 milyon Eurolar derip sonra da yollamaya çalışmaktan bıkmadınız mı bee gerizekalılar,durum kötü dediğimiz sezonda bile 15m transfer harcaması yapıyoruz,bi çuval adam alacağına ver 5 m 3 tane adama ortasaha -kanat-forvet en azından 3 tane net oyuncun olur.birkaç seneye de taş gibi takım olunur .ne alınanlar bi boka yarıyor ne eskiler.
en batan beri dedim atıf cok pahalıymış ulan castillo denen adamı lacagına atıfa 5 milyon verseydin 7 golu tek basına atmıstı sende a akılsızlar.
HALA TAKKIMINA SAHİP ÇIKANLAR VAR DİKKAT EDİN BİZİM GİBİ YAŞI 40 YAKIN OLAN 2 ARKADŞ KÜME DÜŞÜYORUZ HOCAM CANIMIZ ACIYOR. bU TAKIM EVSANEDİR HA DİYE TEPKİ KOYUYOR.Sizin gibi admlar sayesinde hala büyüğüz sizin neslinizde bitince zonguldakspor oluruz.Valla ne bileyim hocam taraftarda bir monotonluk, zombilik var ama yeni nesillen mi ilgili yoksa futboldan mı koptuk bilemiyorum. Ama eskiye nazaran müthiş bir tepkisizlik var, evet.
Emre ÖZTÜRK
27.11.2016, 22:40
Oyunu rakip sahaya yıkabiliyoruz,bekleri ileri çıkartıp dönem dönem seken topları da toplayabiliyoruz.Bu oyun şekli buraya kadar doğru.Fakat işin en önemli kısmı olan üçüncü bölgedeki organizasyon kısmında rezil durumdayız.Bir takım hiç mi göbekten hücum etkinliği denemez.Hiç mi savunma arkasına adam kaçırmak istemez.Hücum esnasında orta alanda organizasyon/organizatör eksikliği bu kadar eksik bir takım olamaz.Kanatlardan sürekli orta deneyerek hücum etmeye devam edersek sonumuz felaket.
Şimdi bu oyuncuların Kayseri maçına nasıl hazırlanacaklarını kestirmek zor değil.
fatih kırarak dökerek değil ama taraftar bu takımın göz göre göre yok olmasına müsaade etmemeli gerekirse sürekli protesto yapılmalı sen Trabzonsporda oynacan 14. olacan popunu devirip yatacan yok öyle bir dünya.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 22:47
fatih kırarak dökerek değil ama taraftar bu takımın göz göre göre yok olmasına müsaade etmemeli gerekirse sürekli protesto yapılmalı sen Trabzonsporda oynacan 14. olacan popunu devirip yatacan yok öyle bir dünya.
Var işte kardeşim şekilde görüldüğü gibi.
Rakibin 70 dakika 10 kişi oynuyor sen bu sürede tek pozisyona giremiyorsun son 5 dakikada rakip 3 defa pozisyona giriyor hâlâ daha sağduyu ve sabır safsataları.
Bir numaralı sorumlu hocadır ama bu demek değildir ki bırakıp gitsin takımı, nasıl bu durumda düşürdüyse buradan da çıkarabilecek bilgi ve tecrübeye sahip bir hoca kendisi.
Bu takım artık psikolojik olarak eğitilmesi gerekiyor. İş teknik ve taktik boyutu iyice aştı. Yanındaki adama pas verememek, saçma sapan toplar kaybetmek yeteneksizlik ile anlatılmayacak kadar farklı bir boyutta bence. Yıllardır antrenman yapıp sezon başından beri de defalarca birlikte idman yapmış olan bu oyuncular böyle bariz hatalar nasıl yapabilir bunlar irdelenmeli, idmanlarda farklı maçlarda farklı oyunlar anlaşılır gibi değil gerçekten...
Ersun hocanın açıklaması...
https://twitter.com/TSerdarS_/status/802960882670006272
gurur6134
27.11.2016, 23:06
30 senedir sampiyonluk yok ha ustada cas kapilarinda yatip kalksin.tuh senin sifatina..def edin gitsin su sikebahce ajani..
Verilmeyen penaltımız...
https://twitter.com/TSerdarS_/status/802966427967881216
uzungöllü
27.11.2016, 23:06
Adamın forveti mehmet batdal siz hala neyi sayıklıyorsunuz
Geçin oyuncu isimlerini sorun hoca ve olmayan sistem.
Haklı olmakla birlikte doye denen forvet akhisar,rize ve antalya maçlarında kaçırdıklarından bir tanesini gole çevirse bu maçları alacaktık ama olmadı.Muhammet şu an hiçbir takımda oynayamaz.Suk denen zat topçu falan değil.Ramil daha ne olduğunu bilmiyoruz. Battal bu oyunculardan şu anda iki gömlek üstün. Kıyaslamam bile.
odyseuys
27.11.2016, 23:07
linkteki videonun üzerindeki twit son derece provokatif. çok yanlış işler bunlar. twiti okuyup galeyana gelmeyiniz lütfen. adam 30 yıldır şampiyon olamıyor Trabzon falan demiyor...
Kardeşim aynen,içimiz yanıyor..her hafta bu lanet lig tv. ekranlarının başına geçiyorum bi ümit..Belki yenerler diye..belki güzel futbol oynarlar diye,sahadaki sürüye bakıyorum..Ve 90. dakika sonunda kafamda bi ağırlık kalkıyorum ekran başından..Ailemden sonra bu takım benim hayat kaynağım,ama o kaynağı da kuruttu sağolsun sahadaki haydutlar..Ligden düşersek çok üzülürüm , kahrolurum..
Takım berbat..Ama her hafta hakemler tarafından doğranıyoruz..Kibar başkanımız anca tivit atsın oturduğu yerden..Elle oynamanın haricinde,Güray ve Zeki'ye yapılan hareketler penaltı..Lig tv de bile penaltının babası deniyor..Allahsız hakemler hala bu takıma vurmaya devam ediyor..
Mert Oğuzlu61
27.11.2016, 23:11
Millet iyice şizofren oldu. Ersun hoca ne anlatıyor, yazıda ne yazıyor. İnsan az utanır sıkılır şunu yazarken.
61Firtinasi61
27.11.2016, 23:13
Evet aynen öyle. Katiliyorum
çok çok çok boş bir konuşma hoca çözüm söylemiyorsun nasıl düzelecek gol atamıyorsun organzize olamıyorsun iyi paslaşamıyorsun nasıl düzelecek düzelecek le olsaydı bu işler bu ligde kimse küme düşmezdi.Sende bitmişsin hocam senden çok ümidim vardı ama senle olmayacak bu akşamdan sonra senden desteğimi taman çektim.Sen bu akşamdan sonra kimsenin gözünde yoksun.
gurur6134
27.11.2016, 23:15
linkteki videonun üzerindeki twit son derece provokatif. çok yanlış işler bunlar. twiti okuyup galeyana gelmeyiniz lütfen. adam 30 yıldır şampiyon olamıyor Trabzon falan demiyor...
Onu kastediyor iste gayet acik konusmasi..2011 senesinde sampiyonluk var Allahin fenerlisi bunu dile getiremez o baska da sormazlar mi adama 30 senedir bu takim hangi donemde bu kadar rezil duruma dustu diye..
odyseuys
27.11.2016, 23:15
Millet iyice şizofren oldu. Ersun hoca ne anlatıyor, yazıda ne yazıyor. İnsan az utanır sıkılır şunu yazarken.
hocayı beğenirsin, beğenmezsin anlarım da bu kadar bel altı çalışmak hiç yakışmıyor. kötü, acemice bir algı yönetimi girişimi ama maalesef taraftar kitlemizin azımsanmayacak bir kısmı bu kara progapandaya sorgulamadan kanabilecek nitelikte...
Millet iyice şizofren oldu. Ersun hoca ne anlatıyor, yazıda ne yazıyor. İnsan az utanır sıkılır şunu yazarken.Taktık mı takıyoruz bazen adam el feneri dese en büyük fener dei diyecekler var neredeyse :)
zafer6161
27.11.2016, 23:18
hoca 2011 şampiyon u ts demedi.asalim keselim
son otuz senede 5 lig ikinciliğ 1 şampiyonluk yaşadık hoca kıçı kırık Anadolu takımlarından 5-6 da yemedik.Bu kadarda rezil olmadık olmuyor hoca olmayacak.
Ahmet Kara
27.11.2016, 23:19
Oyuncu kalitemiz Ptt 1.lig ayarında. Bugün herkes Yumlu değişikliğine kafayı takmış. Ne olacak ? Suk'u alsak gol mü atacaktı. Trabzonspor'un kurtarıcısı Yazıcı ve Ramil' mi ? Kimse kendini kandırmasın. Şu takımda eli yüzü düzgün futbolcu sayısı 5'i geçmez. Dümdüz oyunculara sahibiz. Yetenekli oyuncumuz sadece 2 tane var. Biri Ekici diğeri Castillo. Bunlar da olmayınca kimse de risk alamıyor alan da eline yüzüne bulaştırıyor. Bu yüzden doldur boşalt oynuyoruz , bu yüzden bir hücum varyasyonumuz yok.
Bu takımın santraforu yok bildiğiniz yok işte. Eldekileri toplasan 1 tane santrafor yapamıyorlar. Bulduğumuz pozisyonları da atamıyorlar. Eeee rakip de geliyor atıyor yeniliyorsun atamazlarsa da berabere kalıyorsun.
Durum bundan ibaret. Önümüzde Kayseri ve Adana maçları var. 2'si 20 puanlık maçtır. Kazanamazsak işimiz zor.
Ahmet Kara
27.11.2016, 23:24
Takım çok kötü olduğu için hakem konuşulmuyor ama Zeki'nin pozisyonu net penaltı. Heralde çok alıştık bunlara o yüzden sesimiz çıkmıyor. Çıksa da işe yaramıyor.
worldmaster
27.11.2016, 23:29
hala utanmadan , sıkılmadan ,
ersun güzellemesi yapanlara ,
artık sadece acıyorum .
ruhunuzu , hayallerinizi , geleceğinizi ,
bu yetersiz adama ,
nasıl da teslim etmişsiniz ?
yazık size .
maç oynanırken ,
ersun'un vücut diline hiç mi bakmıyorsunuz bre gafiller!!
hiç mi bir şeyler dikkatinizi çekmedi ?
adamın aklının başka yerde olduğunu ,
bize verebileceği artık hiç bir şeyinin kalmadığını ,
uzayda oturan adam bile , ta oralardan görüyorken ,
daha da ,
bu adama destek olmanın , yanında durmanın anlamı nedir ?
bin kere söylemedik mi ,
getirmeyin şu adamı ,
başımızı yakacak ,diye .
bas bas bağırdık ,
yapmayın , etmeyin ,
darmaduman oluruz , diye ,
gökte uçan kuşa ,
yerdeki kaplumbağaya dahil ,
herkese yalvardık .
nefesimizi bu günleri az veya çok tahmin ettiğimiz için ,
tükettik de tükettik .
her zaman ki gibi kendimiz söyledik ,
kendimiz işittik .
ersun'a tapanlar ise her defasında,
ama ligimizi tanıyor ,
camiayı da iyi biliyor ,
hem şehrin dinamiklerini harekete geçirir ,
hem de yeniden yapılanma ile ayağa kalkarız.
diye diye öyle bir algı oluşturdular ki ,
çığlığımız bile artık duyulmaz oldu .
üstüne
ne trollüğümüz , ne fenerli ajanlığımız ,
ne de karakterimiz kaldı .
neyse ,
canınız sağolsun .
forum tarihine not düşülsün .
bu adam gelmeden önce de benim hocam değildi.
geldiği zamanda .
gideceği zamanda .
alın hayrını görün .
Ben demistim demekten baska ne dedinz yani sonuc olarak?
ben yine söylüyorum sorun kesinlikle hoca sorunu değil ersun yanal ne benim babamın oğlu nede komşum nede akrabam hiçbir ilgimde yok sorun açık ve net sorun kadro kalitesi kadromuz zayıf arkadaşlar bu açık ve net beklerin bek değil kanatların yok golcülerin alayı sığır şimdi bu takıma 4 4 2 oynatsan ne olur 4 2 3 1 oynatsan ne olur çift forvet oynatsan ne olur 3 lü forvet oynatsan ne olur bence hiçbişey olmaz eldeki yerli adamlar ancak kayseride rizede adanada oynar yabancılar dersen üste para versen kimse almaz bu halde bu takıma guardiola yıda getirsen morinhoyıda getirsen löw ü de getirsen nafile sorun açık ve net kadomuz leş oğlu leş.
Mehmet BAŞ
27.11.2016, 23:34
Evet yine rezil oynadık, yine berbattık, yine gol atamadık...
Takımda büyük sıkıntılar var, oyuncu grubu yetersiz, üretemiyoruz!
Hemen her hafta yaşadığımız şeyler bunlar!
Bugün yine hakem tarafından doğrandık! Tam 3 tane penaltımız verilmedi!
1. Güray'a yapılan net penaltı!
2. Aydın'ın eline çarpan top net penaltı!
3. Selçuk'un Zeki'yi indirdiği pozisyon net penaltı!
Yani kötü oyun ile ilgili her şeye katılıyorum fakat bu hakem kararları nedir?
Hemen her hafta ya penaltımız verilmiyor ya kart verilmiyor!
Bugün rakibe kırmızı kart veren hakem penaltıları vermeye korktu!
Yazıklar olsun böyle hakemlere de böyle düzene de...
Oğuz ZEYTİN
27.11.2016, 23:35
Verilmeyen penaltımız...
https://twitter.com/TSerdarS_/status/802966427967881216
Ne zaman hazir olacakmis? Kacinci hafta? Halilgodzic uc ay istedi, vermediler. Adama denmedik soz birakmadilar. On ikinci hafta gecti, hala hazir olacagiz diyor.
yönetim yransferde maddi sıkıntılara rağmen 13-14 milyon euro para harcadı alınan adamlar ortada yapılan ytansferler içinde elle tutulur birtek durica var 7-8 transfer içinde 1 tane adam demek başarısızlığın daniskası demek kimse bana bero veya castıllo demesin onlarda vasat adam.
worldmaster
27.11.2016, 23:39
Simdi oturup Ersun Hoca'nin aciklamalarini izledim.
Bu adam isteseydi gs nin basina gecerdi. Ama geldi buraya bu sıkıntılı ortama. Para desen yakin miktarlari orda da kazanirdi. Sehir desen adam zaten Trabzonlu degil. İstanbul her turlu onun icin daha avantajli. Imkan,lobi,taraftar hepsinde daha onde adamlar. Ama bize geldi. Hala devam ediyor. Umitvar konusuyor.
Bilmiyorum. Boyle dusununce farkli geliyor insana. Elbette profesyonel bu adamlar. Bu isi para icin yapiyorlar. Ama bugun istifa etse Ersun 2 ay sonra Gs nin basina gecmesi an meselesi. Niye bu kadar derdin icinde tutsun kendini. Iyimser olmam istiyorum. Guzel bir amaclari var diye dusunuyorum. Oyle inanmak istiyorum.
Yoksa sehrin camianin bu kasvetli ortamina bir Trabzonspor'lu olarak ben dayanamayacak durumdayken adamin hala burada olmasi iyi tarafindan degerlendirilmelidir.
Ne zaman hazir olacakmis? Kacinci hafta? Halilgodzic uc ay istedi, vermediler. Adama denmedik soz birakmadilar. On ikinci hafta gecti, hala hazir olacagiz diyor.Sanırım 2. devreden bahsediyor da beceremezlerse biz Trabzonspor'umuzdan olucaz.
Derdimize bak arkadaş ya bu hallere düşeceğimiz hiç aklıma gelmezdi.
Şimdi Nevzat Karanlık playstation da futbolcu araştırıyordur. Muharrem Usta bir köşeye pısmış "ne yaptım ben, bu işi hastane işi sandım, elime yüzüme gözüme bulaştırdım" derken Ersun Yanal'da alemlere akmıştır. alın size gecenin özeti
Bizim başımıza Mourinho veya Capello bile gelse bu başkanla ancak kümeye oynar.
Sorun hocada değil. Sorun Başkan Muharrem Ustada. Futbol kulübünü hastaneyle kıyaslarsan olacağı bu işte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ustadan hala bir açıklma yok,ersun hala lay lay lom düzelecek ey gidi ersun 12 puanın var nereye düzeleck .uSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 12 PAUNIN VAR USTA haberin var mı sevgili kurtarıcımız celladımız olma sakın bir silkelen.Bak azize 2 gürledi futbolcular seve seve oynamaya başladılar.fb her hafta maç kaznıyor tekrar şampiyonluk adayı oldu.
Bence kahvehane muhabbeti.
İ. SARAL
27.11.2016, 23:42
Yonetim bu hakem hataları konusunu gündemde tutmali, gerekirse goruntulu basin toplantisi yapilmali. Boyle bir rezalet yok.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Öztürk
27.11.2016, 23:47
Ne bekliyordun kardeş zengin gece klüplerinde elinde viskisi yanında isviçre çikolatası tabağı önünde kürdanı ortadan delmiş kanepesiyle olgun ve saygın bir o kadar da pazartesi sabahına zerre kadar çalışma stresiyle girmeyecek sorumsuz, arsız ve geniş taraftar profili mi?
Penaltı menaltı hikaye, en son ne zaman gol attık unuttum.
Medjani bile arada kafasıyla koluyla gol atıyodu bu takımda. Bu kadar kısır takım olmaz.
gurur6134
27.11.2016, 23:48
Takım çok kötü olduğu için hakem konuşulmuyor ama Zeki'nin pozisyonu net penaltı. Heralde çok alıştık bunlara o yüzden sesimiz çıkmıyor. Çıksa da işe yaramıyor.
Sehir olarak siyasete biat etmenin mukafati bunlar!!! Bir laf varda kullanmicam burda forum uyelerine saygimdan dolayi sevmekle ilgili..az bile boyle sehire boyle taraftara boyle camiaya bu yapilanlar..trbzon cantada keklik nasilsa ezin gecin vurun ensesine alin lokmasini tam gaz biata yalakaliga devam..
Ne bekliyordun kardeş zengin gece klüplerinde elinde viskisi yanında isviçre çikolatası tabağı önünde kürdanı ortadan delmiş kanepesiyle olgun ve saygın bir o kadar da pazartesi sabahına zerre kadar çalışma stresiyle girmeyecek sorumsuz, arsız ve geniş taraftar profili mi?
Abi, kusuruma bakma, ama bence bu da kahvehane muhabbeti.
vallaha mı ...trt de progmam mı yapıyorsun tanıyamıdık üstad kusurumuzu bağışla.
Fatih Öztürk
27.11.2016, 23:52
Abi, kusuruma bakma, ama bence bu da kahvehane muhabbeti.
Iyide kardeşim her köşe başında kahvehanesi olan memlekette insanlar tutupta bilimsel futbol muhabbeti yapamaz öyle ya?
emesenbisi
27.11.2016, 23:54
Ligin en az gol atan takımıyız
Iyide kardeşim her köşe başında kahvehanesi olan memlekette insanlar tutupta bilimsel futbol muhabbeti yapamaz öyle ya?
Haklısın abi yapamaz. Fakat bir algı meselesi bu. Çoluk çocuk okuyor buraları. Fikir ediniyorlar. Öfkeleniyorlar. Ardından kendi hesaplarından şurada burada benzer şeyleri yazıyorlar. Sonrası kaos. Yıllardır böyle. Ne gerek var? Daha akl-ı selim bir tavır takınılamaz mı? Hepimiz dert ediyoruz fakat çözüm her defa buraya gelip alakalı alakasız nefret kusmak mı?
worldmaster
28.11.2016, 00:01
Haklısın abi yapamaz. Fakat bir algı meselesi bu. Çoluk çocuk okuyor buraları. Fikir ediniyorlar. Öfkeleniyorlar. Ardından kendi hesaplarından şurada burada benzer şeyleri yazıyorlar. Sonrası kaos. Yıllardır böyle. Ne gerek var? Daha akl-ı selim bir tavır takınılamaz mı? Hepimiz dert ediyoruz fakat çözüm her defa buraya gelip alakalı alakasız nefret kusmak mı?
Yapici elestirin ve durum tespitin icin seni tebrik ediyorum kardesim. Vur kir parcala bunu kov yenisini getirle bi halt olmadi olmayacak.
Bizim takımda bir ruh sıkıntısı var.
Beğenmediğimiz gönderdiğimiz isimler goller atıyor bizde hiç topu suremeyen insanlar(bknz. Yatabare).
Bence kulüpte genel olarak bir sıkıntı var.Futbolcular girerken kulübe ayakları bağlanıyor cikarkende sökup çıkarıyorlar gibi.
Bu durumu anlamiyorum ,biz mi oynatamiyoruz,kafamde bir sürü soru.
Eminim ki şu takımda gol atamayan isimler farklı bir takıma transfer olsalar goller atarlar.
Acilen toparlanmali takım ,ligde kaçıncı siradayiz kim bilir bakmiyorum,uzun bir surede sıralamaya bakmiycam.
Hayatımda ilk defa bu gece Trabzonsporluluğumu askıya alıp takip etmiyim dedim.Ama yapamayacağım için yine boyle uzulmeye devam..
Fatih Öztürk
28.11.2016, 00:03
İyi hoş güzel konuşuyorsun da kardeşim memleketimizdeki yurttaşlarımızın eğitim seviyesi, sosyal ve ekonomik durumu ortadayken insanların futbol müsabakalarını tamamen sosyal hobi gördüğü yerde bu dediklerin gayet doğal şeyler.
Bir Ingiliz ya da batı avrupalı gibi hayat standartlarımız yüksek olsada tepkimizi dile getirirken öfkemiz devreye girmese keşke ama şartlarda ortada yapacak çok şey yok yani.
revolution
28.11.2016, 00:07
Simdi oturup Ersun Hoca'nin aciklamalarini izledim.
Bu adam isteseydi gs nin basina gecerdi. Ama geldi buraya bu sıkıntılı ortama. Para desen yakin miktarlari orda da kazanirdi. Sehir desen adam zaten Trabzonlu degil. İstanbul her turlu onun icin daha avantajli. Imkan,lobi,taraftar hepsinde daha onde adamlar. Ama bize geldi. Hala devam ediyor. Umitvar konusuyor.
Bilmiyorum. Boyle dusununce farkli geliyor insana. Elbette profesyonel bu adamlar. Bu isi para icin yapiyorlar. Ama bugun istifa etse Ersun 2 ay sonra Gs nin basina gecmesi an meselesi. Niye bu kadar derdin icinde tutsun kendini. Iyimser olmam istiyorum. Guzel bir amaclari var diye dusunuyorum. Oyle inanmak istiyorum.
Yoksa sehrin camianin bu kasvetli ortamina bir Trabzonspor'lu olarak ben dayanamayacak durumdayken adamin hala burada olmasi iyi tarafindan degerlendirilmelidir.
benimle alakalı yazılanlara cevap vermiyorum ama
madem ısrarla cevap istiyorsunuz ,
ilk ve son olarak ,
yine sizin kullandığınız cümlenizle ,
sorduğunuza cevap vereyim .
ersun'un güzellemesinden başka ne dediniz yani sonuç olarak ?
iyi geceler .
BERBATOV61
28.11.2016, 00:10
ersun isteseydi gs nin başına geçerdi de geçmedimi yani :) güzel espiri gece gece iyi güldürdü harbiden :)
İyi hoş güzel konuşuyorsun da kardeşim memleketimizdeki yurttaşlarımızın eğitim seviyesi, sosyal ve ekonomik durumu ortadayken insanların futbol müsabakalarını tamamen sosyal hobi gördüğü yerde bu dediklerin gayet doğal şeyler.
Bir Ingiliz ya da batı avrupalı gibi hayat standartlarımız yüksek olsada tepkimizi dile getirirken öfkemiz devreye girmese keşke ama şartlarda ortada yapacak çok şey yok yani.
Katılmıyorum bu defa. Hayat standardı ile çok da ilgisi yok bence. Bana öyle geliyor ki dert Trabzonspor değil. Dert kişisel tatmin. (Kimse alınmasın tabire lütfen, teşbihte hata olmaz.) Bir tür mastürbasyon bu. Buraya gelip bunları yazıp ökeyi üzerinden atıyor insanlar, rahatlıyorlar. Bu kadar. Daha ötesi değil. Fakat sıkıntı taş gibi duruyor ortada hala. Daha da büyümüş oluyor hatta.
kartal61
28.11.2016, 00:17
Inanılmaz derecede kotuyuz.Takım bır yere kadar gıdıyor.Şut sayımız fazla ama gol yok.Buda ılerıdekı oyuncularımızın becerıksızlıgınden kaynaklanıyor.Ersun Hoca futbolda bılgısayara,istatıslıge çok onem verır.Hala umıtlı konuşmasının sebebı olumlu ıstatıslıgımız.Bır yerden sonra skor uretmeye başlarız dıye dusunuyor herhalde.
Bu hale gelmıs takımda halıyle herkes hocayı,yonetımı suçlar.Suçlamakta haklılarda.Ama suanda yapacagımız hoca veya yonetım degısıklıgı herhangı bır katkı saglamaz.1 ılerı 2 gerı gıtmeye devam ederız.Sonrada "bu takımı bız kurmadık,seneye kendı takımımızı kurup başarılı olucaz derler".Seneye kotu sonuçlar alıncada onlarda ıstıfa eder.Hıç olmassa yonetım ve hocanın bır sene daha kalması gerektıgını dusunuyorum.
Hoca veya yonetım gıdınce duzelecegımızı bılsem şimdi gitsınler ama ben artık aynı fılmı ızlemekten bıktım.
Devre arasında takımdakı gerçek yetersızlerden kurtulmalıyız.Eğer aynı oyuncular kalmaya devam ederse insanların sabrı taşar.
Sıralamada çok kotuyuz ama puanlar çok yakın.2 galıbıyet alsak farklı konular konusuyor oluruz.
Ben hala yonetıme ve hocaya guvenıyorum.Zaten başkada bır şansımın oldugunu dusunmuyorum
Fatih Öztürk
28.11.2016, 00:19
Katılmıyorum bu defa. Hayat standardı ile çok da ilgisi yok bence. Bana öyle geliyor ki dert Trabzonspor değil. Dert kişisel tatmin. (Kimse alınmasın tabire lütfen, teşbihte hata olmaz.) Bir tür mastürbasyon bu. Buraya gelip bunları yazıp ökeyi üzerinden atıyor insanlar, rahatlıyorlar. Bu kadar. Daha ötesi değil. Fakat sıkıntı taş gibi duruyor ortada hala. Daha da büyümüş oluyor hatta.
Alıntıladığın arkadaşların yorumlarını uzun zamandır takip ediyorum sık yazan ve inan gayet senin benim gibi takımın durumunu dert eden arkadaşlar.
Trabzonspor buraya gelen çok büyük bölümün çocuğu, eşi, sırdaşı hayat kaynağı niteliğinde. Herkesin kendine göre tepki verme şekli var ve dediğim gibi Trabzonspor'u dert eden insanları yadırgamamak lâzım.
Futbolda başarıyı getiren bir kaç unsur var;
1)Kaliteli futbolcular
2)Kaliteli teknik direktör
3)Takım ruhu
4)inanç/motivasyon
Bizde 1 yok.
4 de maalesef yok hatta negatife dönüp "yine olmayacak" kaygısı başlamış.
Bu kaygıyı kaldıracak taraftar ama o daha da beter dırumda.
1 nedeniyle kapanan takımlara karşı gol atma&maç kazanma ihtimalimiz oldukça düşük.
Devre arası 3-4 kaliteli takviye gidişatı değiştirir.
kanterts
28.11.2016, 00:31
Bu Muharrem Usta beni bu utanc verici kadrosuyla bitirecek . Trabzona dönen Takimi birkac taraftar karsiladi. Bir Adam da " Biz Rizespor degiliz" diye bagirdi. cok dogru.
Bunlar nerde olduklarini bilmiyorlar. Haddinizi bilin bes para etmez topcular sizi. Burasi Trabzonspor. Ama yok baski yok hicbirsey yok. Gecen Seneki rezil sonuclardan sonra bile Usta Ucakta " kimse üzülmesin" falan diyordu Takima.
asilhamsi
28.11.2016, 00:48
Kusura bakmayın ancak ben sizin yorumunuz unda kişisel tatminden ibaret olduğunu dusunuyorum.Ben çok marjinal adamım herkesin dediğinden farklı şeyler söylüyorum,sosyal mesaj veriyorum,anliyacagin çok acayip adamım demeye getiriyorsun ama kazın ayağı öyle değil.
Burada hoca kadro ve taktik seçimi,12 hafta geçmesine rağmen ideal kadroyu bulamaması,doldur boşalt ve şişirme toplar dışında sistem belirliyememesi ve hepsinden kotusu Trabzonspor gibi bir markanın değil de bu sene süper lige çıkmış asansör bir takımda calisiyormuscasina yaptığı maç sonu açıklamaları ile eleştiriliyor.
Bu eleştirileri kahvehanede batak oynarken yapsam da,roktesamber ini giyip bir yandan bethoven dinlerken yapsanda bundan farklı şeyler yapamazsın.
Zaten sen futbolun neden bu kadar çok sevildiğini idrak edememissin henüz.
Futbol izlemek ve konuşmak için zengin,iyi eğitimli,sosyal sınıfa sahip bir birey olmaniz gerekmez.İste bu yüzden bu denli seviliyor.
Cagdas Topal
28.11.2016, 00:56
Hala yoldayız eve dönmeye çalışıyoruz yaklaşık 1.5 saatlik yolumuz daha var ve sabah işe gideceğiz. Haram zıkkım olsun bu takıma aldıkları paralar. 10 kişilik takıma yeniliyorlardı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mashal61
28.11.2016, 01:14
Yönetime ve td ye eleştiriler yaptık. Hakemlere hakaretlerde bulunduk. Ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var. Hakemler açıkça TS'ye karşı talimatla maçlara çıkıyorlar. Bunun sebebi fetöcü olmaları mıdır yoksa TFF'nin İst. takımlarının güdümünde olması mıdır, bilmiyorum. Ama bu bir gerçek. Bakın 2011'de de şike var diyorduk, inanmayanlar çıkıyordu. Sonradan hepsi maç maç ortaya çıktı. İnanmayanlar da inandı. Şimdi de Hacıosmanoğlu döneminden beri hatta daha öncesinden beri TS'ye karşı talimatla maça çıkıldığını söylüyoruz, en azından söyleyenler var. Burada "ruhsuz futbolcular"a değinmek istiyorum. Futbolcuların büyük çoğunluğunun bu gerçekten haberi olmadığını düşünüyorum. Misal bugünkü kadroya baktığımızda Onur ve Uğur Demirok'un haberi var diyebilirim. Belki Zeki ve Yumlu'nun da haberi vardır. Ama bunun dışındaki futbolcuların bir şeyden haberleri olmadığını tahmin ediyorum. Kadromuzda hem yetenekli hem de Trabzonspor ile özdeşleşebilecek oyuncular daha fazla olmalı. Yani şikecilerle berabere kaldığı için ağlayan 16 yaş altı takımımız gibi Trabzonsporlu ve Trabzonlu olmasa da Onur gibi Trabzonlu futbolcularımız olmalı. Haksızlığa uğradığını anladığında hakemin etrafını saran, kısacası ruhu olan elimizde olanın tam tersi futbolcularımız olmalı. Takım bilinçlendirilmeli.
Geçen sene Yusuf Yazıcı parlar gibi olmuştu. Bu sene hiç süre alamadı. Bari onu oynatsaydı da Yanal, bu rezalet dönemde bir oyuncu kazanırdık belki. Abdülkadir hep çok iyi deniyor, bir maç oynat da görelim. Ama olmaz, bu süper takımda onların ne işi var? Sürekli transfer transfer. Aldıkları oyuncular da isabetli olsa neyse. İyilerinden Bero bile bugün sahada yoktu. Castillo'nun şimdiye kadar bir marifetini göremedik, oynadığı maçlarda yanılmıyorsam tek maç hariç kötüydü. Maliyetini hesaba kattığımızda çok kötü transfer. Sadece Durica'ya iyi transfer denebilir son sezonki transferlerinden. Bu mu scout? Bence hiç transfer yapılmasın devre arasında. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir gibi gençler takıma monte edilsin. Zaten bu sene şampiyon olacağımız yok. Hatta Avrupa'ya gideceğimiz bile yok. Transfer diye kimleri alacak yine Nevzat Aydın, hiç gerek yok.
Fatih Öztürk
28.11.2016, 01:18
Hala yoldayız eve dönmeye çalışıyoruz yaklaşık 1.5 saatlik yolumuz daha var ve sabah işe gideceğiz. Haram zıkkım olsun bu takıma aldıkları paralar. 10 kişilik takıma yeniliyorlardı.
Az dönmedim böyle deplasmanlardan boynu bükük şekilde gayet iyi anlıyorum seni kardeş.Ayağına sağlık, takma kafana.
Hüseyin Çümen
28.11.2016, 01:34
Futbolcu kalitesinin vasat olması ve gamsızlık en büyük etken bence. 10 kişi kalmış takıma organize atak yapamayan takım olmaz.teknik direktörün olmasa neolur 10 kişi rakibin var ve az daha yeniliyordun
mashal61
28.11.2016, 01:36
Sehir olarak siyasete biat etmenin mukafati bunlar!!! Bir laf varda kullanmicam burda forum uyelerine saygimdan dolayi sevmekle ilgili..az bile boyle sehire boyle taraftara boyle camiaya bu yapilanlar..trbzon cantada keklik nasilsa ezin gecin vurun ensesine alin lokmasini tam gaz biata yalakaliga devam..
Bakın siyasete giriyorsunuz, doğru değil. Burası propaganda yeri değil. Ortak paydamız TS. Ama bir spor kulübü TS'den çok daha üstün şeyler var bu dünyada. Ayrıca bu şehir 2011 hariç 30 yıldır şampiyon olamıyor. 30 yılda da çok farklı siyasi görüşlerden kişiler tarafından yönetildi bu ülke.
Çağatay_
28.11.2016, 01:39
Bir ordu savaşa girmiş, savaşı kaybetmiş. Hezimet sonrası ordunun başındaki komutan, daha alt rütbeli subaylardan birisini çağırmış. Savaşı kaybetmelerinin sebebini araştırıp gelmesini istemiş.
Subay gereken araştırmaları yapıp gelmiş, komutan sormuş;
- Eveeet, nedir bu savaşı kaybetmemizin sebebi?
+ Komutanım, savaşı kaybetmemizin 50 tane sebebi var!
- Say bakalım!
+ Bir! Mermimiz yoktu!
- Tamam, ötekileri saymana gerek yok.
---------
Kısacası, futbol futbolcuyla oynanır.
Sol bek Mustafa, hadi bu maçta İbanez oynadı... Her ikisi de Trabzonspor seviyesinin altında...
Sağ bek Zeki...Normal bir Trabzonspor seviyesinde kadroda bile olamaz...
Stoper Uğur... Normal bir Trabzonspor'da ancak yedek olur...
Forvet N'doye... Kalitesi var ama yürüyecek hali yok, güzel yere koşsa topa vuramıyor, topa vuracak olsa oraya koşamıyor...
Böyle adamlarla uğraşıp topu 10 metre aralıksız sürebildiğinde mutluluktan uçuyoruz...
Bizim öncelikle kendimize dönüp hangi seviyede olduğumuzu anlamamız, seviyemizi yükseltmemiz ve kendimizle yarışmamız lazım. Daha sonra rakiplerle yarışmaya başlarız.
Ersun Yanal da bir zahmet kendini toparlasın ya da yapamıyorum diyip ayrılsın.
Takım pozisyon üretemezken en ufak bir oyuncu değişikliği ya da taktiksel değişiklik yapmadan bu maça sabretmek sadece puanları değil, birçok şeyi kaybettirdi.
Şerafettin Kara
28.11.2016, 01:52
Trabzonspor taraftarı alınan sonuçların etkisiyle galiba şuursuzlaşmaya başladı.Oyle yorumlar var ki akıl alır gibi değil.12 haftada alınan 12 puanda ne yönetimi ne hocayı ne oyuncuları değilde taraftarı sorumlu tutanlar var.Inanın bir klüp bu kadar basitleştirilemezdi tebrikler
SZYMEK55
28.11.2016, 02:12
Bir ordu savaşa girmiş, savaşı kaybetmiş. Hezimet sonrası ordunun başındaki komutan, daha alt rütbeli subaylardan birisini çağırmış. Savaşı kaybetmelerinin sebebini araştırıp gelmesini istemiş.
Subay gereken araştırmaları yapıp gelmiş, komutan sormuş;
- Eveeet, nedir bu savaşı kaybetmemizin sebebi?
+ Komutanım, savaşı kaybetmemizin 50 tane sebebi var!
- Say bakalım!
+ Bir! Mermimiz yoktu!
- Tamam, ötekileri saymana gerek yok.
---------
Kısacası, futbol futbolcuyla oynanır.
Sol bek Mustafa, hadi bu maçta İbanez oynadı... Her ikisi de Trabzonspor seviyesinin altında...
Sağ bek Zeki...Normal bir Trabzonspor seviyesinde kadroda bile olamaz...
Stoper Uğur... Normal bir Trabzonspor'da ancak yedek olur...
Forvet N'doye... Kalitesi var ama yürüyecek hali yok, güzel yere koşsa topa vuramıyor, topa vuracak olsa oraya koşamıyor...
Böyle adamlarla uğraşıp topu 10 metre aralıksız sürebildiğinde mutluluktan uçuyoruz...
Bizim öncelikle kendimize dönüp hangi seviyede olduğumuzu anlamamız, seviyemizi yükseltmemiz ve kendimizle yarışmamız lazım. Daha sonra rakiplerle yarışmaya başlarız.
Ersun Yanal da bir zahmet kendini toparlasın ya da yapamıyorum diyip ayrılsın.
Takım pozisyon üretemezken en ufak bir oyuncu değişikliği ya da taktiksel değişiklik yapmadan bu maça sabretmek sadece puanları değil, birçok şeyi kaybettirdi.
Büyük oranda katılıyorum renktaş, ancak bu işi futbolcular üzerinden konuşmak yanlış bence. Burda tüm sorumlululuk Ersun Yanalda. Kaç haftadir aynı takımla oynuyor, hala bir kipirdanma yok. Ya artık biselere müdahale et dimi yani senin işin bu.
Yok daha bu takım pozisyona dahi giremiyor. Adamları değiştir, Yusuf yazıcıyı, Abdülkadiri al oyuna, bişey yap. Kaç haftadir aynı senaryoyu izliyoruz. Oyuncularıma inanıyorum diyor tamam da öbürleri de senin oyuncun. İnanın bence Abdülkadir oynasa da böyle kötü oynasak bu kadar üzülmezdim. Çocuk tecrübe kazanırdı en azından. Ben bu gençleri kaybetmek istemiyorum lafına da uyuz oluyorum. Bence böyle oynatmazsan hiç kazanamazsın
Çağatay_
28.11.2016, 02:44
Büyük oranda katılıyorum renktaş, ancak bu işi futbolcular üzerinden konuşmak yanlış bence. Burda tüm sorumlululuk Ersun Yanalda. Kaç haftadir aynı takımla oynuyor, hala bir kipirdanma yok. Ya artık biselere müdahale et dimi yani senin işin bu.
Yok daha bu takım pozisyona dahi giremiyor. Adamları değiştir, Yusuf yazıcıyı, Abdülkadiri al oyuna, bişey yap. Kaç haftadir aynı senaryoyu izliyoruz. Oyuncularıma inanıyorum diyor tamam da öbürleri de senin oyuncun. İnanın bence Abdülkadir oynasa da böyle kötü oynasak bu kadar üzülmezdim. Çocuk tecrübe kazanırdı en azından. Ben bu gençleri kaybetmek istemiyorum lafına da uyuz oluyorum. Bence böyle oynatmazsan hiç kazanamazsın
Kalite düşük ama yine de burada olmazdık.
Önce gol yememeyi öğrenmemiz lazımdı. Ligin başındaki hücum maceraları bize çok irtifa kaybettirdi. Şimdi motora tam güç versek de yükselemiyoruz.
Takımda bazı kıpırdanmalar oldu ama bu da güzel oyundan çok pozisyon bulabilmekle alakalıydı, bu hafta olmadı haftaya olur dedirtti. Ama o olmasını beklediğimiz haftalarda da bu sefer pozisyon bile bulamadık.
Ersun Yanal değişiklik bile yapmadan tüm maçı izledi, 2 oyuncunun yerini bile değiştirmedi. Geçen hafta hiçbir varlık gösteremeyen Muhammet'i koyarak bir şeyler yapmayı beklemek ise tam bir çaresizlik örneği. Adam belli ki formsuz koy bakalım Yusuf'u Sheidaev'i...
Hoca artık toparlanmalı... En az oyuncular kadar formsuz.
HOPA'LI TS'Lİ
28.11.2016, 08:36
Rakibi sahasına gömsen ne yazar?
Güray'ın bireysel şutu hariç net pozisyonun yok.
HOPA'LI TS'Lİ
28.11.2016, 08:37
Aytaç çıkıp Muhammet girince takımın gardı düştü, top kayıpları başladı ve kontra yemeye başladık.
Aytaç çıkıp Muhammet girince takımın gardı düştü, top kayıpları başladı ve kontra yemeye başladık.
Kesinlikle, Aytaç tırt da olsa en azından orta sahada bir direnç yaratıyordu. Sene başında yaptığı gibi beklerden birini alıp 3 5 2 ye dönebilirdi. Gerçi dönse ne olur saçma sapan bir takımımız var. Son dakikada yumluyu almak nedir yahu? Başkana mesaj gönderdi heralde. Yani dedi ki bendeki adamlar o kadar kötü ki son dakikada on kişi kalmış takıma karşı, takımın en kötü oyuncusunu hemde bir stoper olan yumluyu alıyorum diyor. Daha bariz bir küfür olamaz.
Fatih Özkan
28.11.2016, 08:51
Kesinlikle, Aytaç tırt da olsa en azından orta sahada bir direnç yaratıyordu. Sene başında yaptığı gibi beklerden birini alıp 3 5 2 ye dönebilirdi. Gerçi dönse ne olur saçma sapan bir takımımız var. Son dakikada yumluyu almak nedir yahu? Başkana mesaj gönderdi heralde. Yani dedi ki bendeki adamlar o kadar kötü ki son dakikada on kişi kalmış takıma karşı, takımın en kötü oyuncusunu hemde bir stoper olan yumluyu alıyorum diyor. Daha bariz bir küfür olamaz.
75. dakikadan itibaren gol atma ihtimalimiz sıfırlandı. Üstüne atak yemeye başladık ve gol yiyeceğimizi düşünmeye başladım. Kaldı ki 2 tane de önemli atak yedik. Maç esnasında ben de küfür etsem de bu sebeple Yumlu'yu aldığını düşünüyorum.
El Cordobes
28.11.2016, 09:07
Son dakika yapılan değişiklikte anladığım kadarıyla Hoca ibaneze çok kızdı. gençlerin sağ beki onazi ve duricayı biraz şansla da olsa geçtikten sonra ibanez adama hiçbir müdahalede bulunmadı, bildiğin önünden geçmesine izin verdi. sonra da korner oldu zaten. az daha golü yiyorduk. ben o dakikalarda tv başında ibanez güzellemeleri! yapıyordum ki Hoca çıkardı dışarı. giren yumlu mu olmalıydı? işte orda bir mesaj mı vermek istedi yoksa hakikaten gol geliyorum deyince önlem mi almak istedi bilemiyorum.
Faik Yılmaz
28.11.2016, 09:10
Kadronun maliyetini düşüreceğiz derken kalitesini de çok düşürdük...
asıl sorun bu....
yapılan 8-9 transferden takıma faydalı olabilecek olanlar 2 ya da 3 tane....
Ha bu duruma düşecek kadarda kötü değil kadromuz o ayrı mesele....
cakalkerem
28.11.2016, 09:13
acıların takımı
yazıklar olsun be
75. dakikadan itibaren gol atma ihtimalimiz sıfırlandı. Üstüne atak yemeye başladık ve gol yiyeceğimizi düşünmeye başladım. Kaldı ki 2 tane de önemli atak yedik. Maç esnasında ben de küfür etsem de bu sebeple Yumlu'yu aldığını düşünüyorum.
Anladım da kardeşim maç bitmiş iki dakika var, alsan ne olur almasan ne olur takım on kişi kalmış yahu, gönder ne kadar adam varsa ileri zaten geri yığılır rakip. Ben tv de izlerken utandım yahu, bu adamlar da hiç utanma da mı kalmamış.
Fatih Özkan
28.11.2016, 09:20
Anladım da kardeşim maç bitmiş iki dakika var, alsan ne olur almasan ne olur takım on kişi kalmış yahu, gönder ne kadar adam varsa ileri zaten geri yığılır rakip. Ben tv de izlerken utandım yahu, bu adamlar da hiç utanma da mı kalmamış.
Tam açıklama yapabilmem mümkün değil Abi.
Ne desem yalan atmış olurum.
Hoca Koreli' yi 90'da oyuna almak istemiş paşa torunu oyuna girmek istememiş hoca da Yumlu'yu oyuna almak zorunda kalmış şeklinde haberler dolaşıyor. O dakikaya kadar forveti almamak yanlış da bu eleman kendisini ne zannediyor? Kim oluyor da oyuna girmek istemiyor?
Enes Başkaya60
28.11.2016, 09:38
Maçın ilk yarısında teknik direktör Ersun Yanal, Zeki Yavru’yu uyarıyordu. Bu sırada hocasına doğru el hareketi yapan bordo*mavili oyuncu, Yanal’a doğru tepkisini gösterdi. Buna rağmen bordo*mavili futbolcu oynamaya devam etti. İkinci hareket de Suk’dan geldi. Yanal tarafından ısındırılan Güney Koreli forvet, karşılaşmanın 90. dakikasında oyuna alınmak istendi. Ancak buna tepki veren futbolcu, sahaya çıkmayı kabul etmedi. Ersun Hoca bunun üzerine İbanez’in yerine Mustafa Yumlu’yu oyuna almak zorunda kaldı.
Böyle bir haber var ne kadar doğru acaba...
Turgay Atalay
28.11.2016, 09:39
Hoca Koreli' yi 90'da oyuna almak istemiş paşa torunu oyuna girmek istememiş hoca da Yumlu'yu oyuna almak zorunda kalmış şeklinde haberler dolaşıyor. O dakikaya kadar forveti almamak yanlış da bu eleman kendisini ne zannediyor? Kim oluyor da oyuna girmek istemiyor?
Bu durum stadda bulunan arkadaşım tarafından teyit edilmiş bir durumdur. 90. dakikada oyuna girmeyi reddedip el kol hareketleri yapmış, hoca da Mustafayı oyuna almış.
Kemal Öztel
28.11.2016, 09:41
Bu durum stadda bulunan arkadaşım tarafından teyit edilmiş bir durumdur. 90. dakikada oyuna girmeyi reddedip el kol hareketleri yapmış, hoca da Mustafayı oyuna almış.
Girmesin zaten ya.Suk nedir abi.Sadece faul yapabiliyor kenarda kim vardı mecbur Yumluyu aldı uzun boyundan dolayı.Belki Ramil olabilirdi.Her neyse şu adamı devre arası yollayabiliyorsak geri yollayalım Portoya..
Hadi Suk orta parmağını kaldırmış anladık, Ramil de mi kol çıkarmış? Yusuf Yazıcı da vardı, o da nanik mi yapmış. Neden Yumlu? neden neden neden? Çıldıracağım yahu.
EnjoyTheMusic
28.11.2016, 09:44
Burak yılmaz veya şikebahçedeki fernandao bizde iş yapar
Turgay Atalay
28.11.2016, 09:50
Arkadaşlar ben Ersun Yanal doğru değişiklik yaptı demedim, ama bu ne idüğü belirsiz herif Trabzonsporun hocasına bunu yapabiliyorsa ilk yarı bile bitmeden kiralık sözleşmesi fesh edilmelidir.
Faik Yılmaz
28.11.2016, 09:54
Oyuncu değişikliğinin dakikası çok yanlış tamam katılıyorum lakin....
Sanki Suk'u 60'da 70'de oyuna alsak maçı çevirecekti....Sanki klübede oyunu değiştirebilecek bir adam var....
taha küçük
28.11.2016, 10:03
Sene başında keşke beğenmediğimiz rodrllega atıf ve. Nakoulma yı aldaydık elimizdekilerden çok daha iyiler.
Mehmet BAŞ
28.11.2016, 10:04
Ersun Yanal'a M.Yumlu eleştirisi yapanlar...
"Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği maçının 90. dakikasında oyuna almak istediği Hyun-Jun Suk, girmek istemeyince Mustafa Yumlu girdi."
Ve Hocanın "Uzun bir Oyuncu" almasına da kimse mantıksız diyemez.
O SUK denen zibidi de bundan sonra kadroya alınmasın diyorum. Haddini bilsin!
İskender Çakmak
28.11.2016, 10:05
Dün gücümüzü gördük. 10 kişi kalmış takıma karşı hiçbir şey yapamadık.
gs ve bjk maçlarında yaptığımız mücadeleyi diğer maçlarda gösterememiş olmamız tipik Anadolu takımı olduğumuzu gösterdi.
HOPA'LI TS'Lİ
28.11.2016, 10:07
Bana Trabzonspor'umu acilen geri verin.
Enes Ünal Kaya
28.11.2016, 10:08
Takım Kötü , hoca kötü , saha kötü , zemin kötü , yönetim kötü..
Ama KÖTÜ Hakem olamaz . Bu kötü takımın bile penaltıları , rakibe kırmızı kartları verilse bugun ligde ilk 3'de olabilecek durumdaydık
Bunun hesabını kim verecek
Nazim Can
28.11.2016, 10:10
"Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği maçının 90. dakikasında oyuna almak istediği Hyun-Jun Suk, girmek istemeyince Mustafa Yumlu girdi."
İnce detayı çok güzel yakalamışsın renktaş, tbrklR.
UĞUR DURTAŞ
28.11.2016, 10:27
Dün sabah güne Yüce insan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ziyaretle başladık,
küçük kızım,annem,babam ve Atatürk'lü Türk bayrağımla yönetimin hemen yanında...
Ahmet çubukçu beyle kısa süreli konuşma fırsatım oldu,
sıkıntılarımızı,daha doğrusu üzüntülerimizi aktarma fırsatım oldu,
her şeyin farkında,meriç beyde oradaydı,konuşulanları onaylıyordu,
ahmet bey klasik olacak ama golcü sorununu öne çıkardı,
devre arası......
tören saati 10:30 olarak belirtilmişti,başkanın yetişeceği söylendi,
ama törene yetişemedi.
katılım daha fazla olmalıydı,şehir dışından gelen arkadaşlarımız,
bizler anıtkabirden çıkarken gelmeye başlamışlardı,
**
Büyük kızımla birlikte 14:15 te otel önündeydik,
stada hareket edeceklerdi,tüm futbolcuların suratı asıktı,gergin oldukları çok açık belli oluyordu,
stada kadar takım otobüsüne eşlik ettik,
stadda yerimizi aldık,
yıllar önceki 19 mayısın eski halini gözümde canlandırdım,
maratonun yarısı bizimdi(hemde full)
skorbord kale arkasının tamamı bizimdi(çok az boşluklar olurdu)
kapalının sol tarafınıda bize verirlerdi(orasıda full olurdu)
*
bero ve aytaçın benim kilomda olduğunu gözlerimle gördüm(96 kg!)
duricca ben futbolcuyum diye bağırıyor,
ahmet çalık duriccanın yanında olsa ne iyi olur diye düşünmedim değil,
zeki ersun hocaya kafa tutuyor,
devre arasında dışarı alır diye düşündüm almadı,
onazi takıma nokta katkı vermiyor al gülüm ver gülüm oynuyor,
elini taşın altına sokmuyor,
aytaç çok ağır bir oyuncu,cesareti yok,
verimsiz baskıyı kurmuşuz,
aytaç topu alıyor en yakın rakip oyuncu 20 metre ilerde o mesafeyi katetmiyor
topu uğura veya duriccaya veriyor,inanılır gibi değil,
12 hafta geçti bütün maçlarda bero şans buldu,
bu oyuncu kalıcı olamaz,çok yetersiz her anlamda
kanı gibi saha içerisinde,defans topu oyuna sokarken,
bekliyor neyi bekliyor anlamıyorum,
kardeşim kendini göster açığa çık,top iste rakibin arkasında bekliyor
başka hiç bir numarası yok,
serdar gürler,
bir pozisyonda,
zeki,onazi ve gürayla kedi fare oyunu oynadı
üçünün arasına girdi çıktı,
ersun hoca saçını başını yoldu tam önümdeydi
ikinci yarı aynı pozisyonu
ahmet oğuz yaptı
ceza sahası kenarında
3 oyuncumuzu ipe dizdi bu isim sağ bek(zeki nin pozisyonunda oynuyor)
yine ersun hoca çıldırdı,
dün akşam fb nin golcüsü,
3 gol atıyor,
hemde hertürlü bizim golcümüz yok golcümüz
ndoye,m.demir ölü gib oynuyor,
adamlar bitmiş,çektikleri şutları
14 yaşındaki kaleciler çeler,tutar..
ibanezde kumaş var gibi,şans verilmeli kayseri ve adana maçlarında da izlersek
tam anlaşılır gibi gelir,
dün yusuf ve güray az buçuk bir şeyler yapmaya çalıştılar,
onur,ahmet çalığın topunu çıkararak 1 puanı kurtardı,
*
gelelim fırata
eyyamcı
haklı gösterdiği kırmızı kartın etkisinde kaldı,
gençler taraftarı bu karttan sonra devamlı eyyamcı,satılmış ..
fırat diye bağırdılar,bunun etkisinde kaldı,
3 tane penaltı verilir cinsten pozisyonumuz vardı,hele selçuğun zekiye yaptığı NET penaltıydı
vermiyor,vermiyorlar
aslında bizde bu tür pozisyonlar alışkanlık yaptı.
zaten kötü oynuyoruz,
puan cetvelinde altlardayız,
birde hakemler verilmesi gereken penaltıları vermeyince
takım iyice oyundan düşüyor.
**
ersun hocaya güveniyorum,var olmalı,
iyi şeyler yapacaktır inanıyorum
90.dak.kale arkası ersun istifa diye bağırdı,
ersun hocalık ne var diye düşündüm ve üzüldüm,
bu demek değildirki ersun hocanın yanlışlarını söylemiyeceğiz,eleştirmeyeceğiz,
mesale o dakikada suk veya akoppo yerine niçin yumluyu tercih etti bende anlamadım.
**
çoğunluğumuzun belirttiği gibi
futbolcu kalitemiz çok düşük,
çok yetersiz çokkk.
**
yeni stadın açılışı kesinlikle ertelenmeli.
Erdinç Dilek
28.11.2016, 10:38
Sonra dönüp kendinize deyin ki : Başka Trabzonspor yok... o yüzden kızmak yerine destek destek destek düşmanların ekmeğine yağ sürmeyelim
Cagdas Topal
28.11.2016, 10:39
Günaydın arkadaşlar,
Dün İstanbuldan Gurbetçi Gençler ile beraber Ankara Tandoğan meydanına saat 9.45-10.00 gibi vardı inanılmaz soğuk olmasına rağmen orada yönetimizi ve diğer taraftarlarımızı bekleyip anıtkabire kortej yürüyüşü yapacaktık ama ne hikmetse saat 11.30 a kadar beklememize rağmen kimse gelmedi. Buluşma yeri Tandoğan metro olmasına rağmen bizi saatlerce o soğukta bekleten yönetimi kınıyorum ayrıca nasıl oluyor da gurbetçi gençleri ayırıp UNITS ile bir araya gelip anıtkabire gidildi anlamış değilim söylenen yerde söylenen zamandan 30 dk önce olmamıza rağmen bizi neden dışladılar çok merak ediyorum. Yazık değil mi bizim gibi taraftara ne yaptıkta bu muameleyi hakettik anlam veremiyorum.
Maç öncesi Cn Karyağdı ' yı tribünlere çağırıp kısa bir konuşma yaptık. Ona sıkıntımızı anlattım özellikle de stadyum konusunda ben Trabzonspor için maddi manevi herşeyi yaparım ama gelin görün konu o değil. Akhisar maçında açılacak dendiğinde uçak bileti aldık 5 arkadaş maçı avni akerde izledik, Rize maçı dendi yine 5 arkadaş uçak bileti aldık ve yine avni akerde izlemek zorunda kaldık. Antalya maçını tüm Türkiyeye duyurup avni akerdeki son maçımız diye bas bas bagırdın. Bizde toplam 7 kişi fenerbahce macına ucak bileti aldık ve şimdi 2. yarı açılacak deniyor. Can Karyağdı ' da stadın 2. yarı açılacagını söyledi. Ben bu noktada gerçekten çok üzüldüm ben Trabzonspor için cebimdeki paranın hepsini veririm ama sadece Trabzonspor ' un kasasına gidecekse ben THY ' yi zengin etmek istemiyorum. Çağrı yapıldı kombine alın diye 5 arkadaş kombine aldık, toplam 10 adet forma aldık deplasmanlara gittik ama bu stat konusunda eğlendiler bizimle biz daha ne yapalım?
Yazıklar olsun..
Dünkü alınan bir puan bence kayıp değil,G.Birliği'nin 10 kişi kalmasına rağmen gol atamamanız ve son dakilarda bize baskı yapıp,gol pozisyonlarına girmeleri de durumun net fotoğrafı.
Hakemin vermediği iki net penaltı pozisyonu var,yönetim bu konuda ne yapıyor?
Düzeleceğine her hafta daha da rezil hakem yönetimlerine maruz kalıyoruz.
gurur6134
28.11.2016, 11:03
Bakın siyasete giriyorsunuz, doğru değil. Burası propaganda yeri değil. Ortak paydamız TS. Ama bir spor kulübü TS'den çok daha üstün şeyler var bu dünyada. Ayrıca bu şehir 2011 hariç 30 yıldır şampiyon olamıyor. 30 yılda da çok farklı siyasi görüşlerden kişiler tarafından yönetildi bu ülke.
Ban genc arkadas yasin itibariyle 96 yi hatirlamazsin keza 2002 yide 2004 u belki hayal meyal bu klup o tarihlerde de sike yuzunden sampiyon olamadi hak etmesine ragmen cok once koparacak gucteyken ligi bu yazdigim senelerde onune hep engel koydu hakemler yada rakibini iteleyerek yarisdan koparmadilar 2011 de yillardir savundugumuz bu tez ispatlandi delili belgeli uefa cas ifm onayli peki ne oldu bi hatirla istersen sonra konus siyaset falan diye biz siyasete girmiyoruz siyaset bu ulkenin futboluna ozelliklede trabzonspora girmiste bunu gormuyorsan bisey soylemeye gerek yok ogrende gel asil siyaseti yapan sizin gibi biatci zihniyet ..gerceklerle yuzlesmek zorunuza gidiyor..sonra vay efendim hakemler soyle boyle hakkimizi yiyorlar 2011den sonra stocholm sendromu yasayan sehire az bile bu yapilanlar dik durus gosterebilseydin bugun sehir olarak hakkinda yenmezdi sike mucadeleside cokdan sonlanirdi..ne ektiyse onu biciyor trabzon simdi bidaha boyle konulara girme bilip bilmeden once arastir ogren sonra siyaset yapmakla itham et karsindakini cin olmadan adam carpmaya kalkmayin..beni bilen bilir siyasilerin cani cehenneme son 3 secimde 2011 sampiyonu trabzonspor yazip attim sandiga burda ozelden arkadaslarla da paylastigim oldu son olarak tavsiyem sen ve sen gibilere onceligiiz trabzonspor olsun degilse boyle forumlarda atip tutmayin burasi trabzonspor menfaatlerinin herseyin ustunde oldugu yerdir..ulke meselelerini tartiscaksaniz senin deyiminle ts den cok daha ustun seyler varsa bu dunyada gider siyaset forumlarinda yazar cizersiniz yok israrla burda yazcaksaniz baslarim dunyada ki onemli seylerinizede siyasetinizede partinizide burda trabzonspor herseyin ustunde gelir bunu bilerek yazin cizin..
Fatih Özkan
28.11.2016, 11:06
Günaydın arkadaşlar,
Dün İstanbuldan Gurbetçi Gençler ile beraber Ankara Tandoğan meydanına saat 9.45-10.00 gibi vardı inanılmaz soğuk olmasına rağmen orada yönetimizi ve diğer taraftarlarımızı bekleyip anıtkabire kortej yürüyüşü yapacaktık ama ne hikmetse saat 11.30 a kadar beklememize rağmen kimse gelmedi. Buluşma yeri Tandoğan metro olmasına rağmen bizi saatlerce o soğukta bekleten yönetimi kınıyorum ayrıca nasıl oluyor da gurbetçi gençleri ayırıp UNITS ile bir araya gelip anıtkabire gidildi anlamış değilim söylenen yerde söylenen zamandan 30 dk önce olmamıza rağmen bizi neden dışladılar çok merak ediyorum. Yazık değil mi bizim gibi taraftara ne yaptıkta bu muameleyi hakettik anlam veremiyorum.
Maç öncesi Cn Karyağdı ' yı tribünlere çağırıp kısa bir konuşma yaptık. Ona sıkıntımızı anlattım özellikle de stadyum konusunda ben Trabzonspor için maddi manevi herşeyi yaparım ama gelin görün konu o değil. Akhisar maçında açılacak dendiğinde uçak bileti aldık 5 arkadaş maçı avni akerde izledik, Rize maçı dendi yine 5 arkadaş uçak bileti aldık ve yine avni akerde izlemek zorunda kaldık. Antalya maçını tüm Türkiyeye duyurup avni akerdeki son maçımız diye bas bas bagırdın. Bizde toplam 7 kişi fenerbahce macına ucak bileti aldık ve şimdi 2. yarı açılacak deniyor. Can Karyağdı ' da stadın 2. yarı açılacagını söyledi. Ben bu noktada gerçekten çok üzüldüm ben Trabzonspor için cebimdeki paranın hepsini veririm ama sadece Trabzonspor ' un kasasına gidecekse ben THY ' yi zengin etmek istemiyorum. Çağrı yapıldı kombine alın diye 5 arkadaş kombine aldık, toplam 10 adet forma aldık deplasmanlara gittik ama bu stat konusunda eğlendiler bizimle biz daha ne yapalım?
Yazıklar olsun..
Gerçekten de çok üzücü.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve fazlasıyla üzülüyorum.
Ne deseniz haklısınız.
şu bir gerçekki saha sonuçları istenilen seviyede olmadığı sürece hiçbir zaman başarı gelmez başakşehir 3 senedir bu hale geldi doğru seçimler sizi başarıya götürür ersun hoca oyuncu çöplüğüne döndürmeden bu sürece yönetmeliyiz diyor ama aldıkları çoğu adam beş para etmez yapılan transferlerde castillo durica bero hucum akıcılığı anlamında geçen seneden gelen bir beceriksizlik aşikardı castillo dan başka takımı ileriye çıkaracak adam sıkıntısı yaşanılıyordu castilloda sakatlanınca işler iyice sarpa sardı geçen seneki beceriksizlik hortladı bence eğer paramızı doğru kullanmak istiyorsak bu takıma iyi bir forvet iyi bir acık iyi birde on numara transferi yapılmalı takım bambaşka bir kimliğe bürünür ...
bahadır2561
28.11.2016, 11:11
Ramil girebilirdi, 1.87
gurur6134
28.11.2016, 11:13
Dun ki macin kirilma anlarindan birisi de aytacin cikip muhammedin girmesi oldu..muhammed damdoyun yanina alincagina sanki orta sahaya alinmis gibi oynamaya calisti oralarda gezindi gencler bu dakikadan sonra dalga dalga geldi..ayrac cikiyorsa yerine yaziciyi alcaktin hoca muhammed forvet hattinda oynayamiyor o bolgede napcak top kaybindan baska biseyde yapmadi keza..
Cagdas Topal
28.11.2016, 11:30
Gerçekten de çok üzücü.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve fazlasıyla üzülüyorum.
Ne deseniz haklısınız.
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ' yı yanlış yönlendiriyorlar. Taraftarlarla arasını açmak isteyenler varmış gibi hissediyorum ben yönetimde.
Trabzonspor ' u herkes çok seviyor umarım bu kötü günleri atlatırız bize yapılanlar önemli değil baki olan Trabzonspor.
Turgay Atalay
28.11.2016, 11:37
Ramil girebilirdi, 1.87
Ramil falan hikayeden tırt. Girse ne olacak. Nerde boş beleş adam var doldurdular takıma.
Yiğit SARI
28.11.2016, 11:41
Penaltı pozisyonlarından söz etmek istiyorum ama o kadar kötüyüz ki canım istemiyor.
Ersun hoca oyunu okuyamıyor veya okumuyor bilmiyorum. 10 kişi kalmış rakibe karşın oyuna müdahale etmiyorsunuz boş boş maç geçiliyor. Bir de ben bu Muhammet'i anlayamadım. Sezon başından beri hatta alındığından 1 olumlu hareketi zaten yok idmanlarla çok mu iyiymiş de hoca kurtarıcı olarak alabiliyor hem de mevkisiz bir şekilde?
Takımda Yusuf Yazıcı, Abdulkadir falan hayli hayli oynarlar. Yani Aytaç ve Onazi kadar oynarlar. Dün tribüne geldi Yusuf Yazıcı fiziğini baya toparlamış çalışıyor belli.
Okay - Yusuf Yazıcı
.......Bero
Bero'ya üzüldüm. Dün ne arkasında ne önünde ve sağında topçu vardı.
Ramil falan hikayeden tırt. Girse ne olacak. Nerde boş beleş adam var doldurdular takıma.
Bunu ancak Ramil'in altyapı hocası falan iddia edebilir,insaf.
Cagdas Topal
28.11.2016, 11:50
Penaltı pozisyonlarından söz etmek istiyorum ama o kadar kötüyüz ki canım istemiyor.
Ersun hoca oyunu okuyamıyor veya okumuyor bilmiyorum. 10 kişi kalmış rakibe karşın oyuna müdahale etmiyorsunuz boş boş maç geçiliyor. Bir de ben bu Muhammet'i anlayamadım. Sezon başından beri hatta alındığından 1 olumlu hareketi zaten yok idmanlarla çok mu iyiymiş de hoca kurtarıcı olarak alabiliyor hem de mevkisiz bir şekilde?
Takımda Yusuf Yazıcı, Abdulkadir falan hayli hayli oynarlar. Yani Aytaç ve Onazi kadar oynarlar. Dün tribüne geldi Yusuf Yazıcı fiziğini baya toparlamış çalışıyor belli.
Okay - Yusuf Yazıcı
.......Bero
Hiç girme penaltı pozisyonlarına boşver takım okadar rezil durumdaki hakem falan konuşmaya değmez.
Turgay Atalay
28.11.2016, 11:55
Bunu ancak Ramil'in altyapı hocası falan iddia edebilir,insaf.
E buyrun alın oynatın o zaman. Ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu Real Madrid maçında pardon Çorumspor maçında gördük. Belki Gümüşhane bilmem ne maçında da görürüz.
6Şafak Aydın1
28.11.2016, 12:02
bu takim bu haliyle kupa filan alamaz gruptanda cikamaz, elde tutulur birseysi yok. Devre arasi mali yapini yipratan kazmalarini zararinada olsa elden cikarip buyuk takim havasini almis istanbulun cöplerinle devam edilmeli. Yurt disindan yeni fiyaskolardan daha verimli olacagini dusunuyorum, maalesef.
Ic saha neysede ozellikle yine Deplasman bilancomuza goz atarsaniz ligin en dandik deplasman takimiyiz.
Yonetim yeni sezonda sampiyon olacakmis, buna ancak gülünür. Hangi takimi geride birakacaksin yani hangi takimdan daha iyi isler yapiyoruz, bizden kotu isler yapa kac takim var?
Cagdas Topal
28.11.2016, 12:06
bu takim bu haliyle kupa filan alamaz gruptanda cikamaz, elde tutulur birseysi yok. Devre arasi mali yapini yipratan kazmalarini zararinada olsa elden cikarip buyuk takim havasini almis istanbulun cöplerinle devam edilmeli. Yurt disindan yeni fiyaskolardan daha verimli olacagini dusunuyorum, maalesef.
Ic saha neysede ozellikle yine Deplasman bilancomuza goz atarsaniz ligin en dandik deplasman takimiyiz.
Yonetim yeni sezonda sampiyon olacakmis, buna ancak gülünür. Hangi takimi geride birakacaksin yani hangi takimdan daha iyi isler yapiyoruz, bizden kotu isler yapa kac takim var?
Abi bu takım 2. ligde şampiyon olamaz çok net bunu söyleyebilirim :)
E buyrun alın oynatın o zaman. Ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu Real Madrid maçında pardon Çorumspor maçında gördük. Belki Gümüşhane bilmem ne maçında da görürüz.
20 yaşında 400 bin euroya genç yetenek diye alınan adamı sol kanat mı orta saha nı forvet mi ne olduğu belli olmayan bir pozisyonda ayağına top değmeden dışarı çıktığı maçta boş topçu kanaati getirmek garip.
Ki zaten potansiyeline güvenip aldık,19 yaşında çıkıp aslanlar gibi oynayan biri istiyorsak 15 milyon euro dan başlıyor.
bahadır2561
28.11.2016, 12:18
Muhtemelen öyledir onu iddia etmedim
Yumlu uzun diye oyuna alındı diyenlere bi fikir oluştursun diye yazdım
halil ibo
28.11.2016, 12:26
İbanez'i gördükten sonra yeterince süre almadığını düşündüm.
Yusuf Yazıcı'ya niye şans verilmediğini merak ettim.
Golcü olduklarını iddia edenlerin antreman performanslarını görmek istedim.
T.D.'e tepki gösteren futbolcuların ceza almaları şart.
Bu maç sonunda ortalamamız 1 puan,1 puan ortalama ligde kalırız sanıyorum.Ama gelecek nasıl inşa edilecek buna cevap bulamıyorum.
Fatih Öztürk
28.11.2016, 12:32
20 yaşında 400 bin euroya genç yetenek diye alınan adamı sol kanat mı orta saha nı forvet mi ne olduğu belli olmayan bir pozisyonda ayağına top değmeden dışarı çıktığı maçta boş topçu kanaati getirmek garip.
Ki zaten potansiyeline güvenip aldık,19 yaşında çıkıp aslanlar gibi oynayan biri istiyorsak 15 milyon euro dan başlıyor.
21 yaşına girmeden aldığımız Okay öyle ya da böyle sürekli forma giyiyor ve takımın değişmezleri arasında.
20 yaşındaki oyuncuya hâlâ daha genç oyuncu edebiyatı adı altında forma veremiyorsak ortada ciddi bir problem var demektir.
6Şafak Aydın1
28.11.2016, 12:33
Istanbulun cöpleri dediklerim eger alabilirsek
jem karacan
salih ucan
fernandao
Kerim frei gibi , ne dersiniz?
Cardozo yollansın, yollansın diye takla atanlar şimdi en kötü Cardozo'nun bile sürekli N'doye gibi ilk 11 oynasa şu ana kadar 5 gol atabileceğini görmüştür umarım keza 90.dkda oyuna girmek istemeyen Suk gibi çapsızların olduğu yerde Cardozo'nun kaç kere o dakikalarda oyuna girdiğini hiç ego yapmadığını da hatırlatmak isterim.
Jem Karacan ve Kerim Frei ikilisi bu takıma şu görüntüsünden sonra çağ atlatır. Fernandao da olur ama Fb'den gelecek oyuncuyu kimse kabul etmez burada.
6Şafak Aydın1
28.11.2016, 12:35
Abi bu takım 2. ligde şampiyon olamaz çok net bunu söyleyebilirim :)
evet maalesef herhangi bir ligde sampiyon olabilecekleri cok zor.
El Cordobes
28.11.2016, 12:36
Okay - Yusuf Yazıcı
.......Bero
Bero sağa veya sola geçiyor üzülüyoruz asıl mevkisi orası değil diye. Ortaya geçiyor yine üzülüyoruz etrafında doğru dürüst adam yok diye.
Dün mevkisinde oynamasından ötürü özellikle izledim Bero'yu.
Bu elemanla ilgili son kanaatim şu: Şu an itibariyle Bero tamamen bir takım oyuncusu. Takım ne kadar iyiyse o da o kadar iyi, takım ne kadar kötüyse o da o kadar kötü. Takıma seviye atlatacak, bir yerlere taşıyacak bir durumu yok şu durumda. Belki ilerde olur bilemeyiz. Mesela Bruma'yı izliyorsun, görüyorsun ki takım Brumaya ayak uyduramıyor. Onun seviyesinde birkaç adam olsa hem kendi uçacak hem takımı uçuracak. Bero öyle değil. Belli bir standardı var. İyi takımı kötü oynayıp aşağı da çekmez, kötü takımı iyi oynayıp yukarı da çekmez. Hiçbir maç 10 üzerinden 3'lük de oynamaz 9'luk da. Belli bir kalitesi ve sistemi olan takımda gayet iyi işler yapabilir. Mesela bugün Bero'yu Başakşehire koy, gayet verim alınabilir. 25 kişilik kadroda bu tarz oyunculara ihtiyaç vardır ancak biz henüz diğer önceliklerimizi gideremediğimiz için haliyle Bero'dan da verim alamıyoruz. Bu arada tekniğini ve pas kalitesini hiç beğenmiyorum. Yaşı genç, gelişir diye umuyorum.
21 yaşına girmeden aldığımız Okay öyle ya da böyle sürekli forma giyiyor ve takımın değişmezleri arasında.
20 yaşındaki oyuncuya hâlâ daha genç oyuncu edebiyatı adı altında forma veremiyorsak ortada ciddi bir problem var demektir.
Okay oynuyor da nasıl oynuyor? Şu an Atiba ile Topalla Meloyla yarışabilir mi? İstikrarı falan da yok.
Yüksek ihtimal ikinci yarı Rusya Liginde kiraya gider,olmadı seneye yine orda devam eder.Bruma gitti canavar gibi adam oldu geldi.
Çok küçük bir detay Ramil.400 bin euroyu da eleştirmeyelim.
Fatih Öztürk
28.11.2016, 12:55
Okay oynuyor da nasıl oynuyor? Şu an Atiba ile Topalla Meloyla yarışabilir mi? İstikrarı falan da yok.
Yüksek ihtimal ikinci yarı Rusya Liginde kiraya gider,olmadı seneye yine orda devam eder.Bruma gitti canavar gibi adam oldu geldi.
Çok küçük bir detay Ramil.400 bin euroyu da eleştirmeyelim.
Okay bu çöp kadroda yıldızdır yıldız. zaman zaman sürekli değişen kadromuzda saydığın isimler kadar icraatı vardır üstelik saydığın isimlerden 10 yaş küçük. Yanında Mbia ile 5-6 maçta neler yapabildiğini herkese göstermişti, yine iyi bir orta saha düzeninde rahatlıkla bölgesinin en iyi verim alınan oyuncusu olur.
Öncelik olarak futbolcuya verilen paraya bakmak Trabzonspor gibi istim üzerinde olan kulüpler için doğru bir bakış açısı değil.
Aylar geçti sahaya sürülmesini bekliyoruz.
Enes Başkaya60
28.11.2016, 12:56
Ula Yatabareyi neden gönderdiniz tmm bir hata ettiniz neden Cardozayı gonderip bizi suklara damdoylara muhtaç ettiniz soruyorum size..
Turgay Atalay
28.11.2016, 13:06
Muhammet Beşir vardı "en az Ramil ayarında", ne suçu vardı peki bu çocuğun. Çıkıp aslanlar gibi oynayamayan adamlar yüzünden bu rezil halde değil miyiz zaten.
karaman6106
28.11.2016, 13:13
ersun hocaçok yanlış, ya da hiç değişiklik yapmadı.
örneğin oyuna Muhammet değil suk girmeliydi.
ibanez bekte aksadı ama önde güzel ortalar yaptı60tan sonra yumlu girip 3-5-2 ye dönebilirdi.
o da bizim gibi seyretti Yusuf hızlı ama beyin yok. çikarılmalıydı
Muhammet Beşir vardı "en az Ramil ayarında", ne suçu vardı peki bu çocuğun. Çıkıp aslanlar gibi oynayamayan adamlar yüzünden bu rezil halde değil miyiz zaten.
Bi suçu yok adam gibi oynayıp kendini geliştirsin diye kirada.
Beşir'in ne özelliği var.Pofesyonel maça çıkmışlığı yoktu,Ramil Zenit'te süre alıp geldi.Şimdi de DK elemelerinde oynuyor.
artvints
28.11.2016, 13:17
adam urfa'da kadroya giremiyor. hocası ünal diyor ki, geliştiririm diye aldım ama hiç çalışmıyor, kendini çok üst yerlerde görüyor hayal kırıklığına uğradım diyor. aslan gibi oyuncumuz bu. haberin doğruluğundan emin değilim ama bizdeyken de bununla ilgili haberler vardı.
Turgay Atalay
28.11.2016, 13:37
adam urfa'da kadroya giremiyor. hocası ünal diyor ki, geliştiririm diye aldım ama hiç çalışmıyor, kendini çok üst yerlerde görüyor hayal kırıklığına uğradım diyor. aslan gibi oyuncumuz bu. haberin doğruluğundan emin değilim ama bizdeyken de bununla ilgili haberler vardı.
Aslan gibi oyuncudan kastım Muhammet Beşir ve türevleri değil. Aslanlar gibi oynayacak oyuncular alınmamış olmasından, kadronun hemen hemen her yönüyle rezil bir durumda olduğundan bahsediyorum.
gurur6134
28.11.2016, 14:02
Jem Karacan ve Kerim Frei ikilisi bu takıma şu görüntüsünden sonra çağ atlatır. Fernandao da olur ama Fb'den gelecek oyuncuyu kimse kabul etmez burada.
Niye etmesin twitterinda mutluluk fenerbahcede olmaktir yazan fenerden gelen hocayi kabul ettiysek onuda ederiz..o soyledigin degerler 2011 oncesinde kaldi sehirde camiada bu surecde cok degisti eski trabzon degil artik..
Turgay Atalay
28.11.2016, 14:04
Bi suçu yok adam gibi oynayıp kendini geliştirsin diye kirada.
Beşir'in ne özelliği var.Pofesyonel maça çıkmışlığı yoktu,Ramil Zenit'te süre alıp geldi.Şimdi de DK elemelerinde oynuyor.
Sende ki gelişime açık oyuncuyu kirala, başkasındakini sen al, değişikmiş. Vesselam bu kadro planlaması külliyen yanlış. Bu takımda Onur ve Durica dışında, belki biraz Okay futbol oynaması gereken topçu yok, anlayın da.
İskender Çakmak
28.11.2016, 14:26
İnancınızı kaybettiğiniz zaman Kazım Koyuncu belgeselini izleyin. İyi geliyor.
Sende ki gelişime açık oyuncuyu kirala, başkasındakini sen al, değişikmiş. Vesselam bu kadro planlaması külliyen yanlış. Bu takımda Onur ve Durica dışında, belki biraz Okay futbol oynaması gereken topçu yok, anlayın da.
Ramille Beşir kıyaslanacak bir tarafı yok işte.Ne bu acele onu da anlamıyorum dursun kenarda,kiralanır gelişimini takip ederiz.3 yıl yatsa Alper Uludağ parası etmiyor.
Kadronun berbat olduğuna katılmıyorum.Sorun yanlış değil eksik transfer.
Fatih Çelik
28.11.2016, 14:42
Muhammet Beşir'e futbolcu diyenler Şanlıurfaspor maçlarında aldığı süreye baksın. İkinci ligde oynayamayan bir adamı kadroya alacağız bir de...
artvints
28.11.2016, 15:07
10 kişilik takıma bu kadar duran top vermek çok çok kötü bir durum. dakika 50 oldu, 70'e kadar ısrarla pas yapmamız gerekiyordu, rakip kafa olarak oyundan kopardı ama iki tane düzgün pas ard arda gelmiyor. sonra şişir ileri. son 20 dakika yine şişirilir ama bir süre ısrarla pas yapmak gerekiyordu. daha 30. dakikada başladı nasıl gol atacağız gerginliği zaman geçtikçe gol atmayı bırak, gol yiyeceğiz galiba stresi bastırdı. bu maç azıcık bir güven varsa onu da alıp götürdü. buradan dönmek de zor. hazır 10 kişilik rakip yakalamışsın artık kazanacaksın, strese girmenin zamanı değil.
BERBATOV61
28.11.2016, 15:15
10 kişilik takıma bu kadar duran top vermek çok çok kötü bir durum. dakika 50 oldu, 70'e kadar ısrarla pas yapmamız gerekiyordu, rakip kafa olarak oyun kopardı ama iki tane düzgün pas ard arda gelmiyor. sonra şişir ileri. son 20 dakika yine şişirilir ama bir süre ısrarla pas yapmak gerekiyordu. daha 30. dakikada başladı nasıl gol atacağız gerginliği zaman geçtikçe gol atmayı bırak, gol yiyeceğiz galiba stresi bastırdı. bu maç azıcık bir güven varsa onu da alıp götürdü. buradan dönmek de zor. hazır 10 kişilik rakip yakalamışsın artık kazanacaksın, strese girmenin zamanı değil.
hocan öğretmemişse taktik teknik birşey sen 50 metreden ceza sahasına şişirince kenardan izleyip birşey demiyorsa haliyle sende şişirmeye devam edersin gayet normal ama futbol baronları cezalandırdığı için bizi dün doldur boşalt yapmışız yoksa ersun hoca öyle şey yapmaz onun suçu yok
HOPA'LI TS'Lİ
28.11.2016, 16:25
İlk yarıda Güray'ın itilmesi net penaltı.
Yine hakem yanlışı (hata demiyorum çünkü hata istemeden yapılandır)
2 penaltı daha var şüpheli
Futbolun katili Türk hakemleri
Cagdas Topal
28.11.2016, 16:28
İlk yarıda Güray'ın itilmesi net penaltı.
Yine hakem yanlışı (hata demiyorum çünkü hata istemeden yapılandır)
2 penaltı daha var şüpheli
Futbolun katili Türk hakemleri
Hakem isterse 50 tane penaltını vermesin 1 saat 10 kişi kalmış takımı düm düz edeceksin abi bunun izahı yok. Biz 10 kişi kaldığımız zaman düm düz ediyorlar, kalmasakta düm düz oluyoruz :D
50. yılda el ele bank asyaya :)
mashal61
28.11.2016, 17:06
Ban genc arkadas yasin itibariyle 96 yi hatirlamazsin keza 2002 yide 2004 u belki hayal meyal bu klup o tarihlerde de sike yuzunden sampiyon olamadi hak etmesine ragmen cok once koparacak gucteyken ligi bu yazdigim senelerde onune hep engel koydu hakemler yada rakibini iteleyerek yarisdan koparmadilar 2011 de yillardir savundugumuz bu tez ispatlandi delili belgeli uefa cas ifm onayli peki ne oldu bi hatirla istersen sonra konus siyaset falan diye biz siyasete girmiyoruz siyaset bu ulkenin futboluna ozelliklede trabzonspora girmiste bunu gormuyorsan bisey soylemeye gerek yok ogrende gel asil siyaseti yapan sizin gibi biatci zihniyet ..gerceklerle yuzlesmek zorunuza gidiyor..sonra vay efendim hakemler soyle boyle hakkimizi yiyorlar 2011den sonra stocholm sendromu yasayan sehire az bile bu yapilanlar dik durus gosterebilseydin bugun sehir olarak hakkinda yenmezdi sike mucadeleside cokdan sonlanirdi..ne ektiyse onu biciyor trabzon simdi bidaha boyle konulara girme bilip bilmeden once arastir ogren sonra siyaset yapmakla itham et karsindakini cin olmadan adam carpmaya kalkmayin..beni bilen bilir siyasilerin cani cehenneme son 3 secimde 2011 sampiyonu trabzonspor yazip attim sandiga burda ozelden arkadaslarla da paylastigim oldu son olarak tavsiyem sen ve sen gibilere onceligiiz trabzonspor olsun degilse boyle forumlarda atip tutmayin burasi trabzonspor menfaatlerinin herseyin ustunde oldugu yerdir..ulke meselelerini tartiscaksaniz senin deyiminle ts den cok daha ustun seyler varsa bu dunyada gider siyaset forumlarinda yazar cizersiniz yok israrla burda yazcaksaniz baslarim dunyada ki onemli seylerinizede siyasetinizede partinizide burda trabzonspor herseyin ustunde gelir bunu bilerek yazin cizin..
2011 sürecini başından şimdiye kadar gayet iyi biliyorum. Ben 2011'den sonraki ilk seçimlerde eskiden beri oy verdiğim partiye oy vermedim. Sadece 2011'deki şampiyonluğumuz verilmediği için duygularımla hareket ederek bunu yaptım. Ama artık üzerinden 5 sene geçti, duygularımla değil aklımla değerlendirebiliyorum ve dik duruş göstermeyen o dönemki TS başkanını hakkımızı alamamamızın sorumlusu olarak görüyorum. Febeliler yürüyüş yaparken, resmi siteden sakin olun çağrısı yapmıştır kendisi. Taraftar bir tepki gösterecekse, arkasında TS yönetimi olmadan bunu yapamazdı. Tepki gösterilmemesinin sorumlusu o başkandır. Nasıl ki olimpiyat stadı gibi bir yere altmış bin kişi toplamayı biliyorsak, şampiyonluğumuzun çalındığı ortaya çıktığında da bunu yapacaktık. O dönemki TS başkanı, TFF'yi destekleyerek febe ile aynı safta durmuştur. Ne yapacaklardı? Sen hakkını aramazken, şikecilerle işbirliği içinde sus pus dururken; febelilerin hepsi ayaklanmış bağdat cd.de yürüyüş yaparken gel sana kupa vereyim mi diyeceklerdi? O kadar da değil. Bu dediğiniz açıkça bütün febelileri karşına almak demektir. Hiçbir siyasi bunu yapmaz. Önüne lokma gelmiş, neden ağzımıza gelmedi diye şikayet ediyorsun. Eğer o dönem kendinin ve ailesinin iş dünyasındaki çıkarlarını değil de TS'nin çıkarlarını ön planda tutan bir başkan olsaydı, bugün bu iş casa kadar gelmezdi. Yani mesele benim hükümeti desteklemem veya Trabzon şehrinin hükümeti desteklemesi değil. İsterse bütün Trabzon şehri tepki göstersin, o kupa yine gelmezdi. Kısaca kupayı alamamamızın sorumlusu Sadri Şener'dir. Trabzonspor'dan önemli şeyler var dünyada evet. Misal Suriye'de yüzbinlerce insan öldürülürken, kadınlara kızlara batının desteklediği terör örgütleri tarafından tecavüz edilirken, milyonlarca insan evinden ailesinden ayrı yaşamak durumunda bırakılırken ben TS'yi bunlardan hiçbir yerde daha üstün görmem. Sen buna siyaset diyorsan dön de bi kendi yazdıklarına bak. Yazmadan önce senin kafadan uydurduğun kuralları kabul etmek gerektiği gibi bir kural da yok burada.
Murat Keçeci
28.11.2016, 17:18
İçinde bulunduğumuz gidişattan düzlüğe çıkmak için camia olarak birlik olmalıyız.Şuan takım olarak bursaspor osmanlıspor kadar futbol oynadığımızı düşünüyorum oyuna hükmetme konusunda iyi durumdayız şuanki eksikliğimiz beceri anlamındaki eksiklik örneğin bu maçta maçı değiştirmeye en yakın oyuncumuz yusuf Erdoğan ise orada ciddi bir kalite eksikliği var demektir.
Takım gol ve asist yükünü çekecek iki oyuncu eksikliği hissediyor fatih tekke gökdeniz gibi skor yükünü taşıyacak oyuncu eksikliğimiz var stoperlerimiz,beklerimiz açıklarımız orta sahamız ve forvetimiz gol vuruşu becerileri çok düşük.Şuanki doğru reçete kesinlikle t.direktörle devam etmek ve devre arası bütçenin büyük bölümünü orta saha forvete ayırmak içinde bulunduğumuz durumdan ancak böyle çıkarız oyuncularımız mücadele anlamında elinden geleni yaptığının farkındayım tek ihtiyaç kaliteyi yükseltecek bir kaç transfer.
gençlerbirliği maçında keşke rakip kırmızı kart görmeseydi bizim için daha iyi olurdu 10 kişi kalınca iyice defansif futbola yöneldiler bu maçtaki ofansif kalitemiz diğer maçlardanda düşüktü o yüzden ancak rakibi az adamla yakalayıp sonuca gidebilirdik buda rakip 10 kişi kalınca ortadan kalktı bu maçtaki hücum hattımız rakip 8 kişide kalsa onları açamazdı.T.direktörlük biyere kadar futbolcuda beceri anlamında birşey koymak zorunda örneğin Rize maçında orta sahadan ceza sahasına topalın doldurduğu sowun bekletmeden tek vuruş yaparak attığı golde topalın attığı o pasın aynısı bizim orta sahadan defalarca denendi ama ceza sahası içi ve çevresindeki becerimiz sıfır.
HOPA'LI TS'Lİ
28.11.2016, 17:27
Hakem isterse 50 tane penaltını vermesin 1 saat 10 kişi kalmış takımı düm düz edeceksin abi bunun izahı yok. Biz 10 kişi kaldığımız zaman düm düz ediyorlar, kalmasakta düm düz oluyoruz :D
50. yılda el ele bank asyaya :)
Tespite katılıyorum ama hakem yanlışlarının sürdüğüne dikkat çekmek istedim.
gurur6134
28.11.2016, 17:31
2011 sürecini başından şimdiye kadar gayet iyi biliyorum. Ben 2011'den sonraki ilk seçimlerde eskiden beri oy verdiğim partiye oy vermedim. Sadece 2011'deki şampiyonluğumuz verilmediği için duygularımla hareket ederek bunu yaptım. Ama artık üzerinden 5 sene geçti, duygularımla değil aklımla değerlendirebiliyorum ve dik duruş göstermeyen o dönemki TS başkanını hakkımızı alamamamızın sorumlusu olarak görüyorum. Febeliler yürüyüş yaparken, resmi siteden sakin olun çağrısı yapmıştır kendisi. Taraftar bir tepki gösterecekse, arkasında TS yönetimi olmadan bunu yapamazdı. Tepki gösterilmemesinin sorumlusu o başkandır. Nasıl ki olimpiyat stadı gibi bir yere altmış bin kişi toplamayı biliyorsak, şampiyonluğumuzun çalındığı ortaya çıktığında da bunu yapacaktık. O dönemki TS başkanı, TFF'yi destekleyerek febe ile aynı safta durmuştur. Ne yapacaklardı? Sen hakkını aramazken, şikecilerle işbirliği içinde sus pus dururken; febelilerin hepsi ayaklanmış bağdat cd.de yürüyüş yaparken gel sana kupa vereyim mi diyeceklerdi? O kadar da değil. Bu dediğiniz açıkça bütün febelileri karşına almak demektir. Hiçbir siyasi bunu yapmaz. Önüne lokma gelmiş, neden ağzımıza gelmedi diye şikayet ediyorsun. Eğer o dönem kendinin ve ailesinin iş dünyasındaki çıkarlarını değil de TS'nin çıkarlarını ön planda tutan bir başkan olsaydı, bugün bu iş casa kadar gelmezdi. Yani mesele benim hükümeti desteklemem veya Trabzon şehrinin hükümeti desteklemesi değil. İsterse bütün Trabzon şehri tepki göstersin, o kupa yine gelmezdi. Kısaca kupayı alamamamızın sorumlusu Sadri Şener'dir. Trabzonspor'dan önemli şeyler var dünyada evet. Misal Suriye'de yüzbinlerce insan öldürülürken, kadınlara kızlara batının desteklediği terör örgütleri tarafından tecavüz edilirken, milyonlarca insan evinden ailesinden ayrı yaşamak durumunda bırakılırken ben TS'yi bunlardan hiçbir yerde daha üstün görmem. Sen buna siyaset diyorsan dön de bi kendi yazdıklarına bak. Yazmadan önce senin kafadan uydurduğun kuralları kabul etmek gerektiği gibi bir kural da yok burada.
Kelalaka olmus yazinda kendi kendinle celisyorsun bagdat caddesinde fenerliler yurumusde falanda filan..biz leventen istinyiye 10bin kisi yuruduk hemde 2 sefer trabzonda 50bin kisi uzerinde yurudu neymis efendim sener sucluymus asil suclunum kim oldugunu hangi mercilere nasil mudahale ettigini turkiye degil sadece avrupa biliyor o isleri gececeksin. Sikecileri kimin kurtardiginida ugruna kimin kitaplar yazildigina..baskanin nasil baskiya kaldiginida hem de kim tarafindan..suriyede 100binler oluyor diyede demoloji yapma bunun trabzonsporun kupasiyla ne ilgisi var burasi trabzonspor forumu dunyada daha onemli seyler var diyerek siyasetin gozune vuran sendin ben ona karsilik verdim. diyorsun ya 5 yil gecti 5 degil 55 yil gecse unutan namert olsun..sana son sozum git dunyada ki onemli gelismelerini trabzonspor formunda degil siyaset forumlarinda tartis burda bilip bilmeden milleti siyaset yapmakla suclayip siyasetin alasini yapma.. burda cok gorduk senin gibileri bu 5 senelik surecte..uzatmaya gerek yok cevap verilip ciddiye alincak bi tarafinda bu soz yazimdir sana engelliyorum seni daha once ayni zihniyetdekilere yaptigim uzere..
ersn.alparslan
28.11.2016, 17:35
ersunun futbol sistemi yok tek yaptığı mücadele önde basma takım oyuna hükmediyor ortasahada top çeviriyor sonra kanattan içeriye rastgele bir orta dönen top bize gol oluyor Karabük alanya Osmanlı antep rize maçları hep birbirinin kopyası bu oyun sisteminde ilerde damdoy olmuş suk olmuş muhammed olmuş hatta 3 ü bir arada olmuş hiç bir şey farketmez
karaman6106
28.11.2016, 18:52
ersunun futbol sistemi yok tek yaptığı mücadele önde basma takım oyuna hükmediyor ortasahada top çeviriyor sonra kanattan içeriye rastgele bir orta dönen top bize gol oluyor Karabük alanya Osmanlı antep rize maçları hep birbirinin kopyası bu oyun sisteminde ilerde damdoy olmuş suk olmuş muhammed olmuş hatta 3 ü bir arada olmuş hiç bir şey farketmez
bu yorum 10 numara olmuş
Cardozo yollansın, yollansın diye takla atanlar şimdi en kötü Cardozo'nun bile sürekli N'doye gibi ilk 11 oynasa şu ana kadar 5 gol atabileceğini görmüştür umarım keza 90.dkda oyuna girmek istemeyen Suk gibi çapsızların olduğu yerde Cardozo'nun kaç kere o dakikalarda oyuna girdiğini hiç ego yapmadığını da hatırlatmak isterim.
Cardozo gibi iş ahlakı yüksek seviyede olan bir futbolcu bu takıma zor gelir. Şu an takımda olsa gözünü bağlayıp saha çıksa Damdoyu da Suk'u da Mami'yi de 5 ile çarpar 3'e böler.
Kendi ağzınla Ersun yanalın sistemini söylemişsin,sistemi yok demek bilmemek ve cahalet ile arasında bir çizgi galiba efendim bazen abartıyorsunuz hocanın oyun mantalitesi bana göre çözmek için bilge olmaya gerek yok asıl problemin hocanın oynatmak istediği sisteme bu oyuncular becerebiliyormu beceremiyormu hocanın yapabileceği biryere kadar asıl iş futbolcularda bitiyor oyuncuları robot gibi düşünüp verdiğin taktiklere harfiyen uymasını beklemek yada hatasız yerine getirebileceğine inanmak gerçekten gülünç.Ben hocaya güveniyorum gözle görülür bir iyileşme var takımda ben maçları 90 dakika izliyorum gayet iyi pas yapıyoruz oyun anlayışımızda iyi ama bunu beceremiyor ilerideki oyuncular sorun burda ve bu takımda bir çok oyuncu Ersun hocanın aldığı oyuncular deyil.
Öyle bir şey diyorsunki hucüm etmenin başka bir yolu varmı merak ettim ya kanatlardan gidersin ya cepheden başka açı varmı merak konusu bu bilmişlik ve gerçekleri görmemeniz bu takımı bu hale getiriyor hocanın etkisi takımda bana göre %50 dir gerisi oyuncuların yetenek ve piskolojik durumuna bağlı.
Biz hucümü iyi yapıyoruz bizim sornumuz çok net iyi bir forvet 2 tane takım oyununa elverişli kanat ve orta alanda yaratıcı bir oyuncu bu 4 oyuncuyu oturt bak neler oluyor.
he unutmadan söyleyeyim Castillo çok önemli bir oyuncu keşke o olsaydı son 2 maç farklı olucaktı eminim.
cyberentalpi
28.11.2016, 19:53
1.berdiyev: Mentor,insan psikolojisinde uzman,futbol bilgisi üst düzey, ikili ilişkileri muazzam
Sabırlı, yetenek avcisi daha ne olsun
2.hasi: genç oyunculara şans veren bir oyuncu onların arkasında duran biri (kurtulusumuzun recetelerinden biri genç oyuncular)
3. Bielsa: nasıl bir hoca olduğunu az çok biliyoruz bence dünyadaki en iyi hocalardan biri.
Ben hep hayal ederdim Şenol hoca Başkanımız, vahid hoca hocamız olsun
Vahid hoca geldi teşhisi koydu ama tedaviyi tam bitirmeden gitmek zorunda kaldı
Aslında şimdi tam vahid hocanın gelme zamanı
Bu oyunculardan bir halt olmaz deyip çöp sepetine koyacak
Vahid hocanın hatası kendini takımdan üstün görmesiyle
Ersun hocaya gelirsek
Canerleti,ardaları vesaire yi genç yaşlarında oynatan hoca bizde bir tane bile genç oynatmadi
Sene başında göz göre eksik mevkilere oyuncu aldırmadı.
Bu sene Kulubedeki performansı ortada
Adam degisiklerini gördünüz bugün hakaret eder gibi son dakika mustafa yi oyuna aldı.
Yusuf yazıcı milli takımda iyi oynadı hatta takımın en iyisi idi bir şansı haketmiyormu. Vs...
Yinede en azından devre arasına kadar kalmalı hoca
Başkana istediği oyuncuları söylemeli, alınması için ısrar edilmeli
Scout ekibine derhal lagv edilmeli
Nevzat bey transfere ka4ismamali.
Oyunculara ruh asilanmali (böyle bir aşı varmı bilmiyorum)
Belki onuncu kez yazacagim bu takıma iyi bir Mentor alınmalı.
berdiyev e rubinde iyi bir imkan saglandı. Oda 11 yılda bir yere geldi. Ama bize gelir mi rostovdan ???
Hasi en bize gelebilecek Hoca. ama nedir basarısı sadece genc oynatmaksa sadi de oynatıyor.
bielsa bosta sanki. Bir biz mi akıllıyız. Sorun Td degil Hocam. Sorun bu mali yapıda baska baskan olsada daha fazla para harcayamacagı gercegidir.
Ersun u bende gencler yuzunden elestiriyorum.Ama aktif bir oyun yapımız var. Oyun kalitesinde degil sorunumuz bariz gol atamıyoruz. Pozisyon becerisi yonunden oyunu yıkmaktan sikayetimiz yok.
Ama diyelim ki baskan gitti hekimoglu geldi. Ne yapacak 7 8 milyon eroya futbolcu mu alacak. Yusuf yazıcı ve abdulkadir harici genclerimiz kusura bakmayın ama ise yaramaz. İste kaliteli olanları akbas yumlu.
cyberentalpi
28.11.2016, 19:56
Kendi ağzınla Ersun yanalın sistemini söylemişsin,sistemi yok demek bilmemek ve cahalet ile arasında bir çizgi galiba efendim bazen abartıyorsunuz hocanın oyun mantalitesi bana göre çözmek için bilge olmaya gerek yok asıl problemin hocanın oynatmak istediği sisteme bu oyuncular becerebiliyormu beceremiyormu hocanın yapabileceği biryere kadar asıl iş futbolcularda bitiyor oyuncuları robot gibi düşünüp verdiğin taktiklere harfiyen uymasını beklemek yada hatasız yerine getirebileceğine inanmak gerçekten gülünç.Ben hocaya güveniyorum gözle görülür bir iyileşme var takımda ben maçları 90 dakika izliyorum gayet iyi pas yapıyoruz oyun anlayışımızda iyi ama bunu beceremiyor ilerideki oyuncular sorun burda ve bu takımda bir çok oyuncu Ersun hocanın aldığı oyuncular deyil.
Öyle bir şey diyorsunki hucüm etmenin başka bir yolu varmı merak ettim ya kanatlardan gidersin ya cepheden başka açı varmı merak konusu bu bilmişlik ve gerçekleri görmemeniz bu takımı bu hale getiriyor hocanın etkisi takımda bana göre %50 dir gerisi oyuncuların yetenek ve piskolojik durumuna bağlı.
Biz hucümü iyi yapıyoruz bizim sornumuz çok net iyi bir forvet 2 tane takım oyununa elverişli kanat ve orta alanda yaratıcı bir oyuncu bu 4 oyuncuyu oturt bak neler oluyor.
he unutmadan söyleyeyim Castillo çok önemli bir oyuncu keşke o olsaydı son 2 maç farklı olucaktı eminim.
Aynen castillo bruma ile birlikte en cok adam gecen adamdı. Bende diyorum aslında Ts nin arzuladıgı dikine oynamak tarifine oyan oyunu oynuyoruz. Ama ndoye topa dokunmaktan aciz. muhammet ondan daha kotu. Suk ta olmuyor. Sutlarımız kaleci gıdıklıyor. Gokhan Unal Umut ikilisi olsa en az 3 mac fazla kazanırdık.
Fatih Cengiz
28.11.2016, 20:28
Maçtan sonra foruma girmedim, biliyordum bu yorumları..
Hoca gitsin. Takımın alayı çöp. Başkan istifa..
Biz demiştik olmaz diye.. Falan filan...
Orta saha da pek çoğunun beğenmeyip çöp dediği Okay ve Ekici olmadığında, takımın pozisyon bulamayacağını tahmin ediyorduk. Öyle de oldu..
Ama Güray, beklentimin çok üstündeydi. Yusuf çok istekliydi (her zamanki gibi) etkili de oldu...
Aytaç fena değildi. Onazy sırıtmadı... Ndoye bişeyler yapacak izlenimi verdi...
Zeki bile iyi sayılırdı.. Uğur yavaş oyuncu olmasının sıkıntısı olsa da fena sayılmazdı... Durica zaten iyi...
İbanez, kötü demek yanlış olur, futbol oynamaya oynamaya unutmuş gibiydi...fiziksel olarak da çok geride idi.. Sene başında yapılan bursa hazırlık maçında şu halinin bayaa önündeydi
İkinci yarı ortalarına doğru çıkmalıydı da...
Güray ya da yusuf sol beke geçebilirdi..
Aytaçı çıkardı hoca...?
Hadi oyunu yığacak ibanez orta açacak dedik. Ama topu alamadık...
Ve bi daha da oyuna müdahele etmedi...?!?!?
Yumluyu oyuna alması da apayrı bi başlık açılıp konuşulmalı..
Bu maçın kötüleri,
1- Ersun
2 -hakem
3- İbanez
4 - muhammet demir
Hakemler şaka gibi zaten.. Dalga geçer gibiler...
Formsuzlar mı? Kötü niyetliler mi? Yeteneksizler mi? Çözmek güç...
O kırmızı kartı da vermezdi diyorum, ama, acaba böyle diyelim diye mi verdi!!! Neyse paranoyak olcam...
Büyün büyük takımlar kötü oynama hakkına sahiptir... Ya hakem çıkar destek verir.. Ya usta bir ayak çıkar gol atar
. Ya da hakkın olan penaltı Vs bişey olur atar ve kazanırsın..
Biz de usta ayak yok, hakem zaten bırakın desteği köstek olmanın yollarını arıyor...
Ee penaltılarımız da verilmiyor..
Bu maç sanırım 3 penaltı var, bariz ve net..
Nasıl olacak.
Ersun hoca 60-70 lerde en geç 80 de yazıcı ve suku almalıydı... Belki savunma çıkarıp ya da bilmiyorum..
Ama bu sene bunu birkaç kez yaptı, oyuncu değiştirmiyor... Kime nr msj veriyor bilmiyorum ama takımın puan ve para kaybı, artı takım ve taraftar motivasyonu gidiyor... Umarım msjı verme işi için farklı bir yol bulur...
Baskılı istekli oynasınlar da yenisinler diyorduk, sanırım çok dedik kabul oldu..
Hayırlısı bakalım, küme düşmeyiz zaten de artık yüzümüzü güldürecek oyun ve skorlar istiyorum sadece
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
~UniCef~
28.11.2016, 21:39
Ligin en az gol atan takımıyız
Ligin mi? Avurpa da ilk 7 Ligin en az gol atan takimlarindan biriyiz.. Ne desek bos..
halilaziz61
28.11.2016, 21:41
Arkadaşlar
bizim oynayacağımız yegane sistem çanakkale geçilmez ile gol yememek ve bir kontra ile gol atmaktır. Avrupa kupasını alan Yunanistan gibi mesela
~UniCef~
28.11.2016, 21:46
Ben bu motivasyon isine katilmiyorum. Bence tam tersi asiri motivasyon var, var oldugu icin takim kirilgan. Asiri motivasyon arti düsük özgüven arti düsük yetenek esittir kirilgan bir takim.
Bizim en büyük sorunumuz cok düsük kaliteli forvetler. Siz 90 dk da 500 000 tane orta da yapsaniz bir tane gol olmaz. En büyük sorunumuz bu. 3 Forvetimiz var ve 12 hafta nin sonun da hepsi beraber bir gol atmislar. Bir gol. Bir gol. Bir gol... Ve o gol de bos kaleye. Kendi yetenekleriyle bir tane gol yok. Yani orta saha ne yapsin, kanatlar ne yapsin?
Suk, Jun kadar kötü bir transfer. Cardozo olsa biz bugün büyük ihtimalle Bursa nin yerinde olurduk. Adama bir tane orta gelmiyordu. Ya sansa bak. Simdi de her mac en az 20-30 orta yapiyoruz ama kafa atabilen oyuncu yok.
Ersun Yanalin kanat taktigi bu forvetlerle islemez. Ilk önce bunu anlamasi gerek. Taktik oyunculara göre uygulanmasi gerek. Bu forvetlerin hic biri suan ki haliyle kafa golü atamaz. Benim sahsen en büyük ümidim Muhammet idi, cünkü en ideal forvetimiz o. Ama bize gelenher oyuncu ileri gidecegine geri gidiyor...
worldmaster
28.11.2016, 21:51
Puan tablosuna bi goz atin moraliniz duzelir. 7. Siradakiyle 16. Siradaki arasinda sadece 6 puan var.
Yani iki galibiyetimiz olsa bugun methiyeler dizilecekti takima.
Bu kadar keskin yorumlara gerek yok. Ha takim isik vermiyor ona katiliyorum da. O kadar da karamsar olmaya gerek yok. Buyuk takimsan farkini er gec ortaya koyacaksin. Duzelecek Allah'in izniyle.
castillo61
28.11.2016, 21:58
http://www2.pic-upload.de/img/32199126/image.jpg
Suk hocaya karşı gelmişti demi?
~UniCef~
28.11.2016, 22:05
Puan tablosuna bi goz atin moraliniz duzelir. 7. Siradakiyle 16. Siradaki arasinda sadece 6 puan var.
Bu kadar keskin yorumlara gerek yok. Ha takim isik vermiyor ona katiliyorum da. O kadar da karamsar olmaya gerek yok. Buyuk takimsan farkini er gec ortaya koyacaksin. Duzelecek Allah'in izniyle.
Sahsen ikinci yari dan ümitliyim, cünkü cok iyi transferlerin gelecegini düsünoyurm.
worldmaster
28.11.2016, 22:14
Geriye dogru 12. Haftalae itibariyle kac puan topladigimiza baktim. 17-18-20-19. Son 4 yil topladigimiz puanlar bu sekilde. Puan olarak cok ahim sahim fark yok. Her sene 23 puan ortalamayla gitmiyorduk zaten.
Bu arada bugun lider olan Istanbul Basaksehir. 2012-2013 sezonunda 36 puanla ligden dusmustu.
1 sezon arayla tekrar super lige cikip bundan onceki son iki sezonu da 59'ar puanla 4'uncu tamamladi. Bunu niye yazdim bilmiyorum ama bugunku tabloya istikrarli bir sekilde ulastilar.Tabi kuru istikrar degil.
gurur6134
28.11.2016, 22:22
Sahsen ikinci yari dan ümitliyim, cünkü cok iyi transferlerin gelecegini düsünoyurm.
Uefanin kilici uzerimizdeyken devre arasi iyi futbolcu almak icin nasil kesenin agzi acilcak piyasa siskinken bende bunu merak ediyorum..sezon basinda yapilan yanlislarin bedelini sezon sonuna kadar cekeriz..ha derse ki yonetim yemisim uefanin cezasini zaten avrupa kupalari hayal 2 sene gitmeyelim yada cebinden cikarir verirseler paralari onu bilmem..
~UniCef~
28.11.2016, 22:29
Uefanin kilici uzerimizdeyken devre arasi iyi futbolcu almak icin nasil kesenin agzi acilcak piyasa siskinken bende bunu merak ediyorum..sezon basinda yapilan yanlislarin bedelini sezon sonuna kadar cekeriz..ha derse ki yonetim yemisim uefanin cezasini zaten avrupa kupalari hayal 2 sene gitmeyelim yada cebinden cikarir verirseler paralari onu bilmem..
Kimin kilici üzerimiz de olursa olsun. Hic bir Baskan basarilarini almadigi 1-2 oyuncu icin cöpe atmaz, atamaz. Cok iyi 2-3 oyuncu alinacagin dan eminim. Yoksa Muharrem Usta nin yaptigi bütün hamlelere aykiri olur. Gecen sezonun korkusunu bu sezon yasatamaz. Yeni stad ile rezil olmayi göze almasi mümkün degil.
Fatih Cengiz
28.11.2016, 22:43
Ben bu motivasyon isine katilmiyorum. Bence tam tersi asiri motivasyon var, var oldugu icin takim kirilgan. Asiri motivasyon arti düsük özgüven arti düsük yetenek esittir kirilgan bir takim.
Bizim en büyük sorunumuz cok düsük kaliteli forvetler. Siz 90 dk da 500 000 tane orta da yapsaniz bir tane gol olmaz. En büyük sorunumuz bu. 3 Forvetimiz var ve 12 hafta nin sonun da hepsi beraber bir gol atmislar. Bir gol. Bir gol. Bir gol... Ve o gol de bos kaleye. Kendi yetenekleriyle bir tane gol yok. Yani orta saha ne yapsin, kanatlar ne yapsin?
Suk, Jun kadar kötü bir transfer. Cardozo olsa biz bugün büyük ihtimalle Bursa nin yerinde olurduk. Adama bir tane orta gelmiyordu. Ya sansa bak. Simdi de her mac en az 20-30 orta yapiyoruz ama kafa atabilen oyuncu yok.
Ersun Yanalin kanat taktigi bu forvetlerle islemez. Ilk önce bunu anlamasi gerek. Taktik oyunculara göre uygulanmasi gerek. Bu forvetlerin hic biri suan ki haliyle kafa golü atamaz. Benim sahsen en büyük ümidim Muhammet idi, cünkü en ideal forvetimiz o. Ama bize gelenher oyuncu ileri gidecegine geri gidiyor...
Yorumlarınıza katılmakla birlikte,
Çok orta açmamıza rağmen, orta kalitesinin de düşük hatta çok kötü olduğunu söylemek gerek...
Çizgiye inerek yapılan ortalarımızın, hemen hemen tamamı ön direğe yapılıyor, oraya da henüz hareketlenen kimse olmadı...
Ya çalışmıyoruz ya da çalışıyoruz ama gerçekten yetersiz oyuncular ve anlamıyor ya da uygulayamıyorlar.
İyi bir takım bunlara çalışmış olmalı, ön direk arka direk konularını amatör takımlar bile yapıyor..!
Ve bir çok çizgiye inilen bek koşularında ortalarımız ilk ya da ikinci kademece savuşturuluyor..
Bu oyunculara hiç mi savunma varken nasıl orta yapılacağına çalıştırılmıyor (nerdeyse son 4-5 yıldır)
gurur6134
28.11.2016, 22:43
Kimin kilici üzerimiz de olursa olsun. Hic bir Baskan basarilarini almadigi 1-2 oyuncu icin cöpe atmaz, atamaz. Cok iyi 2-3 oyuncu alinacagin dan eminim. Yoksa Muharrem Usta nin yaptigi bütün hamlelere aykiri olur. Gecen sezonun korkusunu bu sezon yasatamaz. Yeni stad ile rezil olmayi göze almasi mümkün degil.
Insallah dedigin gibi olur bekleyip gorelim..
ersn.alparslan
28.11.2016, 23:29
biz seninle galiba farklı takımlardan bahsediyoruz bu hoca ne zaman takımın başına geldi alınan oyuncularda hocanın onayı var mı var. gayet iyi pas yapıyoruz dediğin arkaya paslar herhalde :) ileriye doğru 2 pas yapabilen bir takım mı var ? bir takım daha nasıl atak yapabilir demişsin gençler maçında ki ataklarımızı söylesene bi doldur boşalttan başka ne yapıldı? bu takımın ligin başından beri attığı gollere bak sadece gs ye attığımız gol elle tutulur ya diğerleri ? takımda iyileşme var demişsin 10 kişilik gençlere karşı bir tane pozisyonun yok neyin iyileşmesi ? sen trabzonsporu alanya fln mı sanıyosun neye dayanarak bu hocaya güveniyosun ? bilmişlik fln demişsin ben yine bişeyler biliyorum sen hiç bir şey bilmiyosun biz gerçekleri görmedik diye takım bu halde yani ersunun hiç suçu yok öyle mi beyfendi ? sen ayakta rüya görüyosun
Fatih Öztürk
29.11.2016, 00:01
fatihhankaan
Arkadaşım herkes iyiydi demişsinde bir tane elle tutulur pozisyonumuz yok üstünede rakip 70 dakika 10 kişi oynamış 3-4 pozisyonu var.
Sence bu durumda bir terslik yok mu? :)
Fatih Öztürk
29.11.2016, 00:07
Tersten bakarsak aşağıyla aramızda 2 puan fark var yani yenilirsek 16.sıraya düşecez.
Yukarı ile puan farkı çok mesele değil, mesele bu farkı kapatabilecek nitelikte takım olamayışımız yani hiç bir şekilde ümit vermiyor takım.
Önümüzde Kayseri, Adana, Başakşehir, Fener ve Bursa maçları var. Adana dışında hiç bir maça kazanırız gözüyle bakamıyoruz takımda bu minvalde zerre kadar ışık vermiyor.
Hoş Adana'yı bile yeneceğimizi sanmıyorum lâkin yeni stad açılışı hürmetine birşeyler olabilir.
biz seninle galiba farklı takımlardan bahsediyoruz bu hoca ne zaman takımın başına geldi alınan oyuncularda hocanın onayı var mı var. gayet iyi pas yapıyoruz dediğin arkaya paslar herhalde :) ileriye doğru 2 pas yapabilen bir takım mı var ? bir takım daha nasıl atak yapabilir demişsin gençler maçında ki ataklarımızı söylesene bi doldur boşalttan başka ne yapıldı? bu takımın ligin başından beri attığı gollere bak sadece gs ye attığımız gol elle tutulur ya diğerleri ? takımda iyileşme var demişsin 10 kişilik gençlere karşı bir tane pozisyonun yok neyin iyileşmesi ? sen trabzonsporu alanya fln mı sanıyosun neye dayanarak bu hocaya güveniyosun ? bilmişlik fln demişsin ben yine bişeyler biliyorum sen hiç bir şey bilmiyosun biz gerçekleri görmedik diye takım bu halde yani ersunun hiç suçu yok öyle mi beyfendi ? sen ayakta rüya görüyosun
Abicim yazdıgınız yazının ve buna benzer tüm yazıların cevabı çok net abi çok net lütfen artık hocaya saldırmayın.
Cevap:Yetenekli oyuncu yok hocanın kafasındaki şablonun bu olmadıgını hepimiz biliyoruz lütfen şu çöp kadro yüzünden hocayı kaybetmeyelim allah askına yetenek olmayan bir adama hoca ne yapabilir 17 18 yasında çocuk deyil bunlar gelişim çağını çoktan geçtiler bunlar ederi belli onun için hocaya lütfen yüklenmeyin artık.
Fatih Cengiz
29.11.2016, 01:08
fatihhankaan
Arkadaşım herkes iyiydi demişsinde bir tane elle tutulur pozisyonumuz yok üstünede rakip 70 dakika 10 kişi oynamış 3-4 pozisyonu var.
Sence bu durumda bir terslik yok mu? :)
Eskiden beri by adamların ne kadar kötü maçlarını izlemişsem demek ki!!! :)
TS topçusu top kontrol (istop) edip, bir çalım atamaz ve 3-5 metre önüne pas atamaz mı? Atamıyorlar işte yıllardır...
Bunu bile yaptıklarında iyi gibi görünüyorlar gözüme.. İlk yarı kırmızıya kadar belki önemli pozisyonumuz yoktu ama Güray ve Ndoye iyi top saklayıp istasyon oluyodu..
Ama "takım" olamamak bu sonuçları çıkarıyor.
Bir de şöyle düşünelim. Geçen hafta Yusuf'un golü verse...
Bu hafta 3 penaltıdan birisini verse..
Önceki maçlarda da şöyle 1-2 maç hakem adil olabilse ve "insan" olabilse...
Şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik...
Takımda ışık önemli, ama skor olmazsa ışıkta kötü görünmeye başlıyor...
Özgüven de gidiyor...
Sonuç yine bize hüsran..
Fatih Öztürk
29.11.2016, 01:18
Eskiden beri by adamların ne kadar kötü maçlarını izlemişsem demek ki!!! :)
TS topçusu top kontrol (istop) edip, bir çalım atamaz ve 3-5 metre önüne pas atamaz mı? Atamıyorlar işte yıllardır...
Bunu bile yaptıklarında iyi gibi görünüyorlar gözüme.. İlk yarı kırmızıya kadar belki önemli pozisyonumuz yoktu ama Güray ve Ndoye iyi top saklayıp istasyon oluyodu..
Ama "takım" olamamak bu sonuçları çıkarıyor.
Bir de şöyle düşünelim. Geçen hafta Yusuf'un golü verse...
Bu hafta 3 penaltıdan birisini verse..
Önceki maçlarda da şöyle 1-2 maç hakem adil olabilse ve "insan" olabilse...
Şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik...
Takımda ışık önemli, ama skor olmazsa ışıkta kötü görünmeye başlıyor...
Özgüven de gidiyor...
Sonuç yine bize hüsran..
Herşey işi sıkı tutmaktan geçer aslında.
Takım bu kadar kötü haftalar geçirirken sıkı tedbirler almak yerine işler akışına bırakılıp gevşek davranılınca görüldüğü üzere gram ilerleme kaydedilemedi.
Kayseri maçıyla birlikte sert tedbirler almalıyız bunun bilincindeyse yönetim ne alâ, yoksa dertler durdurulamayacak kıvama gelecek.
Fatih Öztürk Malesef yönetimde bunu yapabilecek bir yeterlilik ya da müdahale refleksi göremiyorum abi. Her kulüpte bir veya daha fazla olan, spor takım/kulübü yönetmekte tecrübeli, yönetim-idare işlerini bilen ve takımla koordinasyonu sağlayan "toptan anlayan" yöneticiler bizde mevcut değil. Sahadaki takıma gelince; yönetimle paralel olarak hocanın orada da belki sadece temel idmanları yaptırdığı ama ekstra hiçbir görev, sistem yüklemediği bir takım var olduğu izlenimi var. Oyunculara tek tek baktığımızda hepsinde vurdumduymazlıktan ziyade inanılmaz bir şaşkınlık, görevsizlik, kaos var gibi. Topla yaptıkları hareketlerden tut, yaptıkları yanlış koşulara, aynı yere kümelenirken kafayla girmeyecek topa kafayla kaleye vurmalarına, birbirlerinin ayağına dolanmalarına kadar. Tünelin ucunda hiçbir ışık yokken hoca da çıkmış sistem oturtmaya çalışıyoruz, bizim gitmemiz önemli değil vs. diyor.
munzevil
29.11.2016, 10:15
berdiyev e rubinde iyi bir imkan saglandı. Oda 11 yılda bir yere geldi. Ama bize gelir mi rostovdan ???
Hasi en bize gelebilecek Hoca. ama nedir basarısı sadece genc oynatmaksa sadi de oynatıyor.
bielsa bosta sanki. Bir biz mi akıllıyız. Sorun Td degil Hocam. Sorun bu mali yapıda baska baskan olsada daha fazla para harcayamacagı gercegidir.
Ersun u bende gencler yuzunden elestiriyorum.Ama aktif bir oyun yapımız var. Oyun kalitesinde degil sorunumuz bariz gol atamıyoruz. Pozisyon becerisi yonunden oyunu yıkmaktan sikayetimiz yok.
Ama diyelim ki baskan gitti hekimoglu geldi. Ne yapacak 7 8 milyon eroya futbolcu mu alacak. Yusuf yazıcı ve abdulkadir harici genclerimiz kusura bakmayın ama ise yaramaz. İste kaliteli olanları akbas yumlu.
1. başkan gitsin istemiyorum bendeki kredisi daha çok var.
2. para harcama konusunda onaziye 3.5 verildi diğer oyunculara bir sürü para harcadı dolayısyla az para harcandığı söylenemez.
3.scout ekibinin fiyaskosu ortada.
4. bize gelen oyuncular iki maç oynuyor sonra taban yapıyor neden ? ( mbia,onazi )
ibanez bir maç bile iyi oynamadı.
5. başkanımızın hatalarını kabul edip doğruları yapmasını beklemekten başka yapacağımız birşey yok.
6. bielsanın hocalığına laf eden çarpılır o derece yani :-)
ben kurtuluşun adam kayırmasız,katakullisiz alt yapı hamlesinde olduğunu düşünüyorum.
barış memişin ardadan yetenekli olduğu söyleniyordu şimdi hali ortada
bizim abdülkadir emre mordan azmı yetenekli bu yeteneğinin sürekliliği ve rantabl kullanılması nasıl mümkün olur bunu araştırıp bulup uygulamak kurtuluş reçetemizdir.
muratoztuurk
29.11.2016, 10:23
Maç sonrası Takımımıza Taraftarın yüz yüze tepkisi
https://www.youtube.com/watch?v=9ZW_igD9dJA
Fatih Öztürk
29.11.2016, 11:52
Erkin
Birebir katılıyorum sana kardeşim.
Ahmet Aksu
30.11.2016, 00:21
Mac sonrasinda takimin olumlu oynadigini dusunen renktaslar twitterda @TserdarS_ diye bir hesap var taniyaniniz varmi bilmiyorum ama ben yeni gordum nerdeyse her macin analizini sunuyor. Nasil bir oyun ortaya koydugumuza ordan bakabilirsiniz..
Yazdığı gibi gercekten topu ileriye sisirmektten baska dogru durust atagimiz yok.. Karambole ne olursa modundayiz 12 hafta gecti bu takimda taktik yok.. gerci bu kadroya ne kadar taktik isler orasida mechul..
Sefer A.
30.11.2016, 04:30
Vay be Berdiyev 11 yilda Rubin Kazan'i adam etmis... peki Rostov'u 6 ayda (ya da haydi 1 sene olsun) adam etmesine, sampiyonlar ligi takimi yapmasina, bayern münih'i eleyen takimi insa etmesine ne demeli ? (su an takimin basinda olmasa da)
Bielsa Sampaoli Berdiyev bunlar çok iyi ve tam bize göre hocalar... Sampaoli artik imkansiz sayilir, Bielsa da zor, Berdiyev de öyledir belki ama hiç denedik mi teklif götürdük mü ikna etmeye çalistik mi ?
Daha da düsük mâliyetli birini istiyorsaniz tam bizlik deli dolu bir hoca Toulouse hocasi Pascal Dupraz var kisa vâdede kesin fayda saglar ama uzun vâdede bilmem... en azindan maçi yasar... Ersun hoca gibi bön bön izlemez
E. Okan Bülbül
30.11.2016, 05:03
Berdiyev'in şuan Rostov'u bırakıp bu durumdaki Trabzonspora gelmeyeceğini ve gündemimizde olmasının imkansız olduğunu futboldan azıcık anlayan herkes rahatlıkla görür. Boşuna olmayacak ihtimaller üzerine günlerce konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Teknik direktörümüz gider, yönetim yabancı teknik direktör arıyoruz bütçemiz şu kadar der veyahut yaz başı teknik direktörümüz olmaz, belki o zaman konuşulur. Ama şuan boşa rüzgardan başka değil.
Sefer A.
30.11.2016, 05:35
Tamam da adam bir kaç aydir bosta... gerçi transfermarkt sitesinde baskan yardimcisi ya da sportif direktör olarak mi ne olarak görünüyordu ama ne kadar dogru bilmem...
Bielsa da bosta mesela... Dupraz ise bosta degil ama belli olmaz bosa çikabilir, mâliyeti de digerleri gibi fazla olmaz...
Yani isim çok, öyle bazilarinin yalandan yere "Ersun hoca gitsin de giray hoca gelsin hee" diye düsündügümüzü sananlar da hem yaniliyor hem saçmaliyor, en hafif tâbirle...
giray miray bulak bunak gelirse Trabzonspor kapatilsin... zamaninda Samet Aybaba'ya haksizlik yaptik sehirden gönderttik, ahini aldik resmen, sonra da gidip Broos'u getirdi Sadri baskan... tam rezillikti... giray miray olursa o tepkinin 2 kati gerek, ama öyle bir seyin olmayacagini çok iyi biliyoruz, yerel basinin safsatalarindan baska bir sey degil o haberler... yok ÖzkanSümer sportif direktör yok Sadi hoca yardimci, yok IhsanDerelioglu bilmem nerde görev alacak falan, he he :)
HOPA'LI TS'Lİ
30.11.2016, 07:55
Maç sonrası Takımımıza Taraftarın yüz yüze tepkisi
https://www.youtube.com/watch?v=9ZW_igD9dJA
Taraftarın son cümlesi içimi acıttı, aynı duyguları paylaşıyoruz haftalardır
"Bu takım efsanedir, küme düşüyoruz Hocam"
Fatih Cengiz
01.12.2016, 00:26
Suk un oyuna girmeyi reddettiğini ilk söyleten kimdi..
Madem yalan haber , sorumlusu da ifşa edilmeli..
Edilmeli ki böyle yalan haberler kolay kolay yapılmasın!!!
cakalkerem
01.12.2016, 12:01
suk denen oyuncu golmu atmış ki oyuna girmeyi reddediyor..
Ulan sen hele bir çık adam gibi oyna gol at heee hoca oynatmazsa o zaman kapris yap.....
sen kimsin ki birde kapris yapıp hava atıyorsun...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.