Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 11. Hafta | Trabzonspor 0-1 Antalyaspor | Maç Sonucu
Scout diyemeyen taraftara ayar vermeye çalışan sepetçi sakallı nerdesin ?????
Takim kaybetmeye o kadar alismiski looser olmayi kabullendiler.. kan degisikligi sart ersun yanalla olmayacak bu is
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zeki Akbaş Yumlu Suk Ndoye Muhammetin olduğu takıma kan değil organ nakli lazım abi :)
asilhamsi
21.11.2016, 23:28
Bugun bu hakemle mac almamız imkansızdı.
Takım istedi,ugrastı ama kadro kalitesi o kadar dusuk ki skor uretemiyoruz.
Forvet arkası,sag acık,forvet bir kere bu isimler oncelikle mutlaka alınmalı.
Sag bek,sol bek olmazsa olmaz.Bir stoperde cok iyi olur.
worldmaster
Castillo dan haber alan var mi nerdeydi :D
Devre arası burak yılmazı alıyoruz diye bişey okudum geçen twitter da ama önemsemedim. Yalan haber olduğuna inandım ama keşke öyle olmasa. Visca veya jaja gelse ne güzel olurdu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
visca zaten gelmez sampiyonluga oynuyorlar paramızda yetmez burak 7 8 milyon euro parayı bırakıpta gelip burda sitrese girmez hepsi yalan.
bahadır2561
Yeni yapılanmaya bak ilk 11'de 3 tane yeni oyuncu var
Billur geçiyor başkan resmen
Neyse sabredelim birazdan twit gelir
Enaldo61
Yıllık 2.5 milyon euro'yu ver Burak'a gelirse gelsin ya valla ihtiyacımız var.
Ekici 2 sezondur haksız kazanç sağlıyor resmen.
Doğru diyosun scout ekibinin izlediği oyuncularıda 13.sandık aldı haklısın aynen
Scout ekibinin aldığı oyuncu kim?Kurumsal olarak bir futbol kulübünde scout komitesi olmalı mı,olmamalı mı?Buna karar verebiliyor musunuz?
Ya sadece menejerlere bağımlı bir kulüp olursunuz ya kendi takip sistemin olur,bunun kulübe kötülüğü olmaz,dengeyi kurabilirseniz,daha kimse fark etmeden bir çok oyuncuyu alabilirsiniz.
Ezbere laflar yapıyoruz,burası bir futbol kulübü,dünyanın gittiği yön belli,ne kadar çabuk uyum sağlarsak o kadar mesafeyi kapatırız.
Sahada işler kötü gidiyor diye her şeye saldırmak,sağlıklı bir ruh hali değil,ayrıca kadro kalitemiz bu kadar az gol atacak ve puan toplayacak seviyede değil,Hoca'nın sorunu,çözüm bulması gereken o ancak ısrarla Ekici'nin oynadığı takımla başarı yakalayacağını sanıyor.
Fatih Çelik
21.11.2016, 23:29
mehmet mi?
Adam resmen takımı sabote ediyor.Eskiden duran toplarda birsey yapardı,artık onu da yapamıyor.
Eger becerebilirsek devre arası ekici-kerim frei takası cok cok iyi olur.
Abi frei olmaz bize mental olgunluğu olan adam lazım şu saatten sonra. Saygı duyuyorum fikrine makul ama kaldırmaz diye düşünüyorum takım.
Sercan Keleş
Porto dediğimiz takım bile 25 yaş altı 2 - 3 futbolcu ile sahaya çıkıyor. Ki bu futbolcular gelişime açık değil gelişimini portekiz ligi için büyük oranda tamamlayan çok klas futbolcular.
Biz ise Onazi Okay Bero Yusuf gibi 4 tane genç futbolcu ile sahaya çıkıyoruz. Bence bu rakam çok fazla. 26 ile 29 yaş arası olması gerekir bazı futbolcuların. Bero bu takıma monte edilir. Sonraki sene Bero tuttuğunda bir genç futbolcuda kanada alırsın bu olur en fazla.
Erkan A.
Cogu yorumlari okudum olumsuz yorumlarin cogu genclerimizden inanin bana ben suanki durumdan daha kötü zamanlar yasamistim trabzonsporumuzla tarihimizin en kötü kadrosu bu degildir daha kötü vardi :::sabir sabir sabir o kadar berbat oynamiyoruz golcümüz yok bu gercek birde skora etki edebilecek bir hücümcü ortasaha oyuncumuz yok malesef bu iki oyuncu olaydi suan zeki veya mustafa yumlu tartismalari olmazdi hakemleri konusmuyorduk bile bunu ersun yanalda biliyor bu yüzden düzelecek diyor devre arasina kadar devam edecek bu kesin net devre arasinda bam baska bir trabzon bizi bekliyor bunu yöneticiler ve hocamiz da biliyor yoksa böyle sakin olmazlardi :::genc renktaslarim sabirli olun trabzonsporumuz asla ptt ligine düsmez bunu düsünmek bile cok garip :::ben bügün öyle eyvah eyvah denilecek kadar kötü oynadik düsünmüyorum ::bu arada yok trabzonsporu birakacagim yok taraftar olmayacagim yok neden destekledim trabzonu diyenlere diyorum arkadaslar birakin zorlami destekleyin diyoruz istemiyorsaniz birakin rahat edin ::trabzonsporluyum trabzonluyum kirk yildir hersey yasadim iyi ve kötü günlerim oldu trabzonsporumuzla ama asla aklimin ucundan bile gecmedi birakmak bunu düsünemiyorum bile :::herkese saygilarimla rahat olun rahat uyuyun hersey düzelecek
Yıllık 2.5 milyon euro'yu ver Burak'a gelirse gelsin ya valla ihtiyacımız var.
Ekici 2 sezondur haksız kazanç sağlıyor resmen.
yalan haber gelmeyecek yatarak 7 8 milyonu bırakıp burda gelip kafayımı yesin bonservisini nasıl alacanki bunlar hep hikaye transfer.
EnjoyTheMusic
Devre arası burak yılmazı alıyoruz diye bişey okudum geçen twitter da ama önemsemedim. Yalan haber olduğuna inandım ama keşke öyle olmasa. Visca veya jaja gelse ne güzel olurdu.
Burnu kırıldığı halde maça devam eden ve son dakikalara doğru gol atan Burak keşke takıma yeniden gelse .
zafer6161
21.11.2016, 23:30
o değil de suk hariç hangi transferde sevinmemezlik yaptık.
bilemiyorsun işte kötü olacağını tahmin edemiyorsun. castillo onazi ibaneztrans3inde forum yıkılmış ti
asilhamsi
Takım 20 puan alamaz dedim cok zaman once.Bana burada bir kufur edilmedigi kaldı.
Yapılan yanlıslar dogrulardan cok fazla.
Gecen seneden beri affedilmez hatalar yapılıyor.Takımın marka degeri surunuyor.
Borcları odesen ne fayda.
Enaldo61
Cogu yorumlari okudum olumsuz yorumlarin cogu genclerimizden inanin bana ben suanki durumdan daha kötü zamanlar yasamistim trabzonsporumuzla tarihimizin en kötü kadrosu bu degildir daha kötü vardi :::sabir sabir sabir o kadar berbat oynamiyoruz golcümüz yok bu gercek birde skora etki edebilecek bir hücümcü ortasaha oyuncumuz yok malesef bu iki oyuncu olaydi suan zeki veya mustafa yumlu tartismalari olmazdi hakemleri konusmuyorduk bile bunu ersun yanalda biliyor bu yüzden düzelecek diyor devre arasina kadar devam edecek bu kesin net devre arasinda bam baska bir trabzon bizi bekliyor bunu yöneticiler ve hocamiz da biliyor yoksa böyle sakin olmazlardi :::genc renktaslarim sabirli olun trabzonsporumuz asla ptt ligine düsmez bunu düsünmek bile cok garip :::ben bügün öyle eyvah eyvah denilecek kadar kötü oynadik düsünmüyorum ::bu arada yok trabzonsporu birakacagim yok taraftar olmayacagim yok neden destekledim trabzonu diyenlere diyorum arkadaslar birakin zorlami destekleyin diyoruz istemiyorsaniz birakin rahat edin ::trabzonsporluyum trabzonluyum kirk yildir hersey yasadim iyi ve kötü günlerim oldu trabzonsporumuzla ama asla aklimin ucundan bile gecmedi birakmak bunu düsünemiyorum bile :::herkese saygilarimla rahat olun rahat uyuyun hersey düzelecek
Ne güzel moral oldu bu yazı valla.
cardozo olsa inanın en az 10 puan daha hanemizde olurdu.
Enes Başkaya60
21.11.2016, 23:31
Üşüyoruz Vahid Reis...
Vahid Hoca bu olacakları yıllar önce gördü ama biz değerini bilemedik yazık oldu gerçekten İho da bir kumar oynadı ama tutmadı bol keseden saçtı paraları aldı getirdi yanında futboldan anlayan bir menejer olsa çok iyi durumlara gelebilirdi takım ama Bu sene rezalet ötesi bir sezon geçiriyoruz bunun hiçbir açıklaması olamaz olmamalı yani bu saatten sonra yapacak yüz bulamam ben 11 puan toplamısız İbanez oynasa sanki 5 puan alacaktık bu adam niye alındı ula medjani ve Belkalemi alsaydik bari adamlar yüreğiyle oynuyordu be...
Enaldo61
21.11.2016, 23:31
Onazi de ne balonmuş harbiden sürekli Onazi gelecek mi Onazi geliyor mu halbuki adamın adını bile duymamıştım vallaha.
robinhood61
21.11.2016, 23:32
Ben size olası muharrem usta twitini yazayım.
Sevgili trabzonsporlular. Biliyorum çok kötüyüz. İyi şeyleri hak ediyorsunuz. Ama bunlar birden olmuyor. En acılı zamanlarımızda bile sabretmeyi öğrenmeliyiz. Yeni stadımızla birlikte şaha kalkacağız. Başka çaremiz yok. Ya olacak ya olacak.
Porto dediğimiz takım bile 25 yaş altı 2 - 3 futbolcu ile sahaya çıkıyor. Ki bu futbolcular gelişime açık değil gelişimini portekiz ligi için büyük oranda tamamlayan çok klas futbolcular.
Biz ise Onazi Okay Bero Yusuf gibi 4 tane genç futbolcu ile sahaya çıkıyoruz. Bence bu rakam çok fazla. 26 ile 29 yaş arası olması gerekir bazı futbolcuların. Bero bu takıma monte edilir. Sonraki sene Bero tuttuğunda bir genç futbolcuda kanada alırsın bu olur en fazla.
Çok doğru bir eleştiri,belki başka bir zaman başka bir sezonda olabilirdi ama İHO enkazının sonrasında hele bir de geçen sezon gibi bir sezon sonrasında olması büyük risk.
spormania
21.11.2016, 23:33
cardozo olsa inanın en az 10 puan daha hanemizde olurdu.
Kesinlikle en az 7 puanimiz daha olurdu. 2 beraberlik ve bu mac.
istatistiklere bakmadım ama en az 20 orta oldu bir topu iceri dürtemiyorlar arkadas.
olcay_61
21.11.2016, 23:34
akbaş, zeki, yumlu ile avni akere veda ettik be.
dozer cemilleri şenolları ve daha nice efsaneleri görmüş bu stad, 3 yeteneksizle ruhsuzlar ordusuyla ve korkak teknik direktörle TRABZONSPORA veda etti
Enes Başkaya60
Yatabare olsa da aynısı olurdu...
zafer6161
Onazi de ne balonmuş harbiden sürekli Onazi gelecek mi Onazi geliyor mu halbuki adamın adını bile duymamıştım vallaha.
aynen valla.bende tanıyormus gibi yapıp sevinmistim..ismini burda duydunm
jairzinho
hergün tvlerde scout scout deyip takımı sağbekte sadece zekiye emanet etmek enteresan tabi.
vizyondan scout dan bahsedip çimlere bakım yapmayı unutmak garip işler.
sanırım iho nun rezilliklerinden sonra usta herşeyi lafla yürütürüm diye düşündü.lafla peynir gemisi yürümüyor demiş atalarımız
asilhamsi
21.11.2016, 23:37
Abi frei olmaz bize mental olgunluğu olan adam lazım şu saatten sonra. Saygı duyuyorum fikrine makul ama kaldırmaz diye düşünüyorum takım.
Bu tablo iki transfer ile cozulecek gibi degil.Onu gececekler bir kalemde.Ekici sezon sonu bedava gidecek.
Kerim besiktasta oynayamıyor.Hem klubeden girerek hem de 11 de fayda saglar.
Bize lazım olan top tasıma becerisine fazlasıyla sahip.Cok yetenekli bir oyuncu.
Enaldo61
21.11.2016, 23:37
Bu takımda iyi bir sağ ve sol bek olsaydı farklı olurdu yalnız. Çünkü bekler hücum edemiyor iş hep göbektekilere kalıyor. Büyük sorun bu bence.
Enes Ünal Kaya
21.11.2016, 23:38
Bizim maça gelince hakemler böyle. hep bu geliyor aklıma
3zyv2Z2Ie9w
Sercan Keleş
21.11.2016, 23:38
Çok doğru bir eleştiri,belki başka bir zaman başka bir sezonda olabilirdi ama İHO enkazının sonrasında hele bir de geçen sezon gibi bir sezon sonrasında olması büyük risk.
Bunu Transfer sezonu açıldığından beri söylüyordum fakat dikkate alınmıyordu. Bu risk bizim için aşırı fazla bir risk. Biz risk almayacak kadar büyük bir kulübüz.
Bu takımda ayakları titremeden oynayabilen futbolcular olmalı. Bunu sayamıyorum maalesef.
Bizim şampiyon olduğumuz sene takımda ayakları yere sağlam basan Colman, Selçuk, Egemen, Glowacki vardı. Bunların yanında Serkan Balcı ve Umut Bulut tecrübeliydi. Jaja gibi sihirli bir ayağın vardı.
Şuan gerçekten biz her yerden eksiğiz. Maçı tutamıyoruz. Baskı yiyoruz elimiz ayağımıza dolaşıyor.
Takımda sihirli bir ayak yok.
Enaldo61
21.11.2016, 23:39
Jaja'nın ölüsü şu takımda oynardı be, kim ne derse desin.
Bugün yaklaşık 30 şut çekti takım elde ne var kocaman 0 .
2-3 nokta ama gerçekten nokta transferlerle daha iyi olur bu takım. Takımın en büyük sorunu zor gol atıp basit gol yemek bu sorunu acilen çözmeliyiz ve eldeki yeteneksizlerden de acilen kurtulmalıyız
U.Sadıkoğlu
21.11.2016, 23:40
Normal şartlarda yeni bir başlık açıp maruzatımı sert bir şekilde dile getirip kamuoyu oluşturmaya çabalayacaktım fakat burada gündem farklıymış. Sanırsın hakem 4/4'lük maç yönetmiş herşey güllük gülistanlıkmış gibi oyuncuların, hocanın, yöneticilerin isimleri havada eleştiriler gırla gidiyor. Ben bugün sahada oynanan oyunu tartışma gereği bile duymam şu hakem 4'lüsünün yönetiminden sonra. Parantezi biraz açayım.
Takımımızın bugün topla oynama oranı %69. Lig ortalamasının bir hayli üstünde. Başarılı pas sayımız 334 yine ligin üzerindeyiz takımın 200 pası göremediği çok maç seyretmiştik. Bize çıkan 8 sarı kart karşılığında rakibe çıkan 5 kart (2'si son dakikalarda koftiden çıktı). 29 şut inanılmaz bir istatistik. 10 maç sonunda bu rakama ulaşamayan takımlar mevcut.
İstatistiki bazda Antalya'yı adeta ezmişiz. Fakat şöyle bir durum var ki; sadece Antalya'ya karşı mücadele etmedik.
Maçın 10. Dakikasında sosyal medya hesabımdan "Hakemin çıldırtacağını" dile getirmiştim. Yanılmadım. Zira hatalar silsilesi peş peşe geldi. Maçın 27. Dakikasında Antalyaspor yayının 2-3 metre önünde kazandığımız serbest vuruşta 90 ve 8 numaralı oyuncuların tartışmasız sarı kart görmeleri gerekiyordu. Görmediler. Aynı pozisyonun devamında 99 numara taç çizgisinin yanında sert bir müdahele yaptı kart görmedi.31. Dakika da Okay'a orta alanda yapılan hareket net kırmızı kart. (Hareketi yapan 8 numara) sarı çıkmasını geçtim aleyhimize faul çalındı direk bileğe basma var. İlk yarının sonlarına doğru Yusuf'un kalecinin elinden kaçırdığı topu gol yaptığı pozisyon %100 gol. Endirek verildi. Dışarıda müdahele yapılan bir pozisyona tereddütsüz penaltı çalındı. Dakika 59, 23 numaralı Sakıp ikinci sarıdan atılmalıydı. Hakem atamadı çünkü atsa bir anda maç kopacak belki de. İkili mücadelelerde sert müdahelelere Antalya aleyhine çıkmayan kırmızıya dönecek sarı kartların varlığını bir kenara bırakıyorum. Antalyaspor 75. Dakikaya girilirken 8 kişi kalmalıydı. Kadıköy'de oynasalardı bu aynen gerçekleşirdi. 99 numara ikinci sarıdan atılmalıydı.
Antalyaspor kalecisi 10. Dakikadan itibaren oyun genelinde top aktifken en az 3-4 dakika zaman yedi fakat sarı kart görmedi.
Ve biz hala oyuncuları tartışıyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kaç kere hakemi yenmişler? Kaç kere böyle bir müsabaka oynamışlar rakibin 60. Dakika da 9 kişi kalması gerekirken, nizami golü verilmediği kaç maç oynamış bu İstanbul'un yosmaları?
Bırakın kardeşim bu işleri. Sen bugün 3-1 kazansaydın rahat mı edecektin? Haftaya yine aynı şeyi yapacak bu dümbükler. Ondan sonra Deniz Ateş Bitnel'in yaşadığı dram diye haber okuruz gazetelerde. Kusura bakmayın ama mislini yaşasınlar. Aldığı paranın hakkını veremeyen, art niyetle milyonların gönlünü verdiği bir takımın kaderini baltalayanların asla ama asla iki yakaları bir araya gelmesin. En büyük temennimdir bu. Bırakın top oynayalım arkadaş hakkımızla kazanıp, hakkımızla kaybedelim. Ne zaman benim aleyhime verdiği kararları Kadıköy'de X takıma karşı uygular bu haramzadeler bende hakemi değil oyuncuları konuşmaya o zaman başlayacağım.
Yönetime tam destek.
Hocaya tam destek.
Bugün seyrettiklerimizden sonra takıma,hocaya,yönetime sallamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son haftalarda gözle görülür şekilde oyunda mücadele bazında düzelme var. En az 2 sene bu kadroya sabretmeden başarı beklenemez. Bugünlere bir günde gelmedik bir günde düzelemeyiz. Sadece sabır önümüzde Bjk örneği var. Hakemlerin itelemesine gerek kalmadan, hakemleri de yenecek bir kadro yapmak için en az 2 yılımız var.
Ya sabredeceğiz. Ya mahvedeceğiz bu kadar basit.
Sercan Keleş
21.11.2016, 23:41
o değil de suk hariç hangi transferde sevinmemezlik yaptık.
bilemiyorsun işte kötü olacağını tahmin edemiyorsun. castillo onazi ibaneztrans3inde forum yıkılmış ti
Hiçte yıkılmamıştı hocam. Ben sabahlara kadar eleştiriyordum. Bir tek alınan isimlerden Castillo'ya okey demiştim. İbanez'in formayı yusufa vereceğinden o kadar emindim ki. Ersun Hocanın en önemli mevkisi Beklerdir. Adama iki tane kör bek verdik. Adam başarısız oldu bu kadar basit.
bahadır2561
21.11.2016, 23:42
Bu İbanez'i oynatmayacaktınız niye aldınız
O kadar zengin miyiz arkadas sonra da para para diye ağlayın sağda solda
olcay_61
21.11.2016, 23:43
yönetim yediği haltı temizleyecek artık devre arasında lamı cimi yok
tamam arkadaş şampiyonluk hedefin yoktu, mali yapıyı düzeltmeye çalışıyordun anladık da zeki, yumlu, akbaşla sözleşme yenilemek nedir?
ne olduğu belli olmayan kiralık forvet nedir ?
bunları temizleyeceksin, hocanın da kulağını çekeceksin
Bilall61
21.11.2016, 23:43
Trabzon'daki insanlar futboldan elini ayağını çekmiş.Yerel siteler Trabzon'da röportaj yapıyor.15-16-17 yaşındaki çocuklara Trabzonspor'u soruyor.Abi ben takip etmiyorum diyor.Orta yaşlılar bizi Trabzon kanser etti diyor.Trabzonspor şehirdeki desteğini kaybetmiş.Bu çok net...
Herkes Ankaragücü,Kocaeli,Sakarya taraftarını övüyor.Ankaragücü örneğini vermek istiyorum.Bu takımın Ankara'da tutan sayısı olsa olsa 250.000bin kişi felan. Ancak maça gitcek adam bunlar arasında en fazla 20.000 kişi.Adamlar bu 20.000 bin kişilik taraftar sayısı kemik.Ankaragücü'nün 12binden aşağı oynadığı görülmemiştir.Koskoca Trabzon şehrinde Avni Aker'e veda maçında 15bin kişi geliyorsa daha ne denebilir.
Bunu Transfer sezonu açıldığından beri söylüyordum fakat dikkate alınmıyordu. Bu risk bizim için aşırı fazla bir risk. Biz risk almayacak kadar büyük bir kulübüz.
Bu takımda ayakları titremeden oynayabilen futbolcular olmalı. Bunu sayamıyorum maalesef.
Bizim şampiyon olduğumuz sene takımda ayakları yere sağlam basan Colman, Selçuk, Egemen, Glowacki vardı. Bunların yanında Serkan Balcı ve Umut Bulut tecrübeliydi. Jaja gibi sihirli bir ayağın vardı.
Şuan gerçekten biz her yerden eksiğiz. Maçı tutamıyoruz. Baskı yiyoruz elimiz ayağımıza dolaşıyor.
Takımda sihirli bir ayak yok.
Takımda bir Medjani,Belkalem ve Colman olmasını çok isterdim,Antalya bugün maçın başından sonuna kadar papaz denecek futbolcuları ile bizim futbolcuların sinirleri ile oynadı ve hakemin de sayesinde başardılar,Yumlu,Okay,Zeki ve hatta Onur acınası halde adamların oyuncağı oldular.
Ersun Yanal'ın Ekici ısrarının bu sebeple olduğunu düşünüyordum,görmüş geçirmiş birisi sahada olsun,takımı toparlasın diye ama onun Trabzonspor ile uzaktan yakından ilişksi kalmamış,Onur kesinlikle kaptan olacak bir karakter değil,Durica belki.
Devre arası hayırlısı ile gelse,elimde olsa Medjani ve Belkalem'i alır gelirdim.
Enaldo61
21.11.2016, 23:46
Takımda bir Medjani,Belkalem ve Colman olmasını çok isterdim,Antalya bugün maçın başından sonuna kadar papaz denecek futbolcuları ile bizim futbolcuların sinirleri ile oynadı ve hakemin de sayesinde başardılar,Yumlu,Okay,Zeki ve hatta Onur acınası halde adamların oyuncağı oldular.
Ersun Yanal'ın Ekici ısrarının bu sebeple olduğunu düşünüyordum,görmüş geçirmiş birisi sahada olsun,takımı toparlasın diye ama onun Trabzonspor ile uzaktan yakından ilişksi kalmamış,Onur kesinlikle kaptan olacak bir karakter değil,Durica belki.
Devre arası hayırlısı ile gelse,elimde olsa Medjani ve Belkalem'i alır gelirdim.
MEdjani ve Belkalem'in neden yollandığını zaten kimse açıklamadı ben hala anlamış değilim. Adamlar bizim forvetlerden çok gol attı.
Şerafettin Kara
Scout ekibinin aldığı oyuncu kim?Kurumsal olarak bir futbol kulübünde scout komitesi olmalı mı,olmamalı mı?Buna karar verebiliyor musunuz?
Ya sadece menejerlere bağımlı bir kulüp olursunuz ya kendi takip sistemin olur,bunun kulübe kötülüğü olmaz,dengeyi kurabilirseniz,daha kimse fark etmeden bir çok oyuncuyu alabilirsiniz.
Ezbere laflar yapıyoruz,burası bir futbol kulübü,dünyanın gittiği yön belli,ne kadar çabuk uyum sağlarsak o kadar mesafeyi kapatırız.
Sahada işler kötü gidiyor diye her şeye saldırmak,sağlıklı bir ruh hali değil,ayrıca kadro kalitemiz bu kadar az gol atacak ve puan toplayacak seviyede değil,Hoca'nın sorunu,çözüm bulması gereken o ancak ısrarla Ekici'nin oynadığı takımla başarı yakalayacağını sanıyor.
Ezbere laf yapan yok bence siz çok polyannacısınız.Eğer sezon öncesi her anlamda berbat bir planlama yaparsanız bu sonuçları hak eder dibine kadarda eleştirilirsiniz.Ayrıca bu kadar ekonomiyle ilgiliyseniz bana m.demir,güray,22,zeki vb. verilen paraları performanslarına göre değerlendirip açıklayın?
Ahmet Aksu
mehmet mi?
Adam resmen takımı sabote ediyor.Eskiden duran toplarda birsey yapardı,artık onu da yapamıyor.
Eger becerebilirsek devre arası ekici-kerim frei takası cok cok iyi olur.
Bende nefret ediyorum mehmetten yorumlarimdan gorursun bencilin teki kabul ama futbolcu kalitesi olarak eldeki 3-4 isimden biri sadece suan bi sikintisi var eger asilamayacak bir konu ise o da gidebilir
MEdjani ve Belkalem'in neden yollandığını zaten kimse açıklamadı ben hala anlamış değilim. Adamlar bizim forvetlerden çok gol attı.
Medjani ücreti ödenmediğinden serbest kaldı.
Mehmet BAŞ
21.11.2016, 23:48
Alınan skorlara göre değil, objektif yorum yapmak lazım.
Bugün Trabzonspor nasıl bu hale geldi? Nerelerden geçti iyi görmek lazım!
2011 yılından sonra ilk başta maddi olmasa bile manevi olarak çok büyük darbe yedik.
Bu manevi yaranın önce şehri, sonra futbolcuları sonra da tüm camiayı saracağını adım gibi biliyordum.
Çünkü 1996 yılında bunun bir benzerini yaşamıştık...
Peki ne yaptık?
Şenol Hoca'yı gönderdik, Sadri Şener'i gönderdik, Tolunaylar, Hamiler, Reşit Akçaylar vb.
Gelen gidenin haddi hesabı yok.
Tabi en sonunda mumu dikmemiz lazımdı. Onu da yaptık(!)
Ve İ.Hacıosmanoğlu'nu getirdik...
Transferler, Kaplar, Yıldızlar, Maloudalar, Bosingwalar, Cardozolar, Hayaller vb. Daha neler neler...
Peki o kadar yıldız aldık, karşılığında ne kazandık? (Allah var TFF'de Trabzonspor'u doğradı.)
Bu dönemde Trabzonspor, tarihi boyunca harcadığı en büyük paraları harcadı.
Evet, Trabzonspor'a yıldızların gelebildiğini gördük. Fakat karşılığını alabildik mi? Elbette hayır!
Arkadaşlar bazılarımız farkında değil ama Medjani, Constant bu takımdan kaçarak gitti. Niye?
Çünkü adamların paralarını ödeyemez hale gelmiştik...
Bu durum size ne ifade ediyor bilmiyorum ama durumun vehamedi buradadır. (Hiç demagoji yapmıyorum.)
Şimdi böyle bir tablonun bir anda tersine dönmesini nasıl bekliyorsunuz? Kim bunu başarabilir?
Ha gelirsiniz 100-200 Milyon Dolar paranızı koyarsınız, verirsiniz kulübe olur.
Bu bile yetmiyor! Yetmez! Paramparça olmuş sistemi de yeniden kurmanız gerekiyor.
Durum buydu...
Sonra geçen sezon devre arasında Muharrem Usta geldi.
Adam geldiği gün kaçan futbolcuları toplamakla uğraştı, Constant ve Medjani ile anlaş, Bosingwa'yı ikna et vb.
Ya Mbia bile bedavaya gidiyordu! Adamın sözleşmesindeki detayları herkes biliyor sanırım. Hatırlatmak istedim.
Waris'in ödenmeyen bonservisi ve yediğimiz cezaları da unutmamak lazım. İho aldı Usta ödüyor, güzelmiş bu tarz!
Bu yönetim geldiği gün kucağında bunları buldu. Sizce bunlar normal durumlar mı?
Buna rağmen devre arasında herkesin çok istediği M.Demir'i aldı. O dönem herhalde bu çocuğu beğenmeyen çok azdır.
Muhammet şu an için tutmadı görünüyor. Ama taraftara kulak verildiği için önemli buluyorum.
Usta'nın hatası ekonomiye ağırlık verip sahayı bu kadro ile idare ederiz şeklinde düşünmesiydi.
Bunca sıkıntılı süreçte ''QNB'' ile sponsorluk anlaşması yapıldı.
Daha ıvır zıvır pek çok anlaşma var. Ki yakında hepsi açıklanır. Bu ekonomik kısma çok girmek istemiyorum.
Ama bu kısmı ihmal edersek olmaz. Çünkü bugün transferi doğru yapamıyorsak bu ekonomik dar boğaz yüzündendir.
İflas eden sistemimiz yüzündendir.
Her neyse, Usta Yönetimi ilk transferini bu yaz yaptı. Yapılan transferden sonra eksik yapıldığını söyledik.
Sezon başında yazdık, ''Sağ Bek, Sağ Açık, Forvet ve Orta Saha'' gerek dedik. Bu bölgeler eksik dedik.
Ki yönetim de bunu bildiğini söyledi. Risk aldılar! Ve o risk şimdi ellerinde patladı!
Futbol işi böyledir! Eksik yaparsan elinde patlar.
Böyle büyük bir travma yaşamış takım ve şehirde böyle riskler almamak lazım.
Zira kredinizi yok edersiniz. Ediyorsunuz...
Şimdi bu takıma alınan Onazi, İbanez, Suk, Castillo doğru dürüst katkı yapamadı.
İbanez niye alındı hala anlamış değilim, Castillo oynamayacaksa niye alındı?
Hadi Suk kiralık falan... Ama bu takımın ciddi bir forvet sıkıntısı var! Eskiden beri var.
Takımda yerine oturan bir tek Durica var. Biraz da Bero... (O da bugün sahada yoktu resmen!)
Transfer yaptık ama fayda sıfır...
Yönetimin devre arasında işi çok zor! İyi oyuncular almazlarsa hayatları çok zorlaşır.
Çok sevdiğiniz Trabzonspor'u hiç yakışmayacak noktalara getirirsiniz! Dikkatli olmak lazım.
Devre arasında ne yaparlar bilmem.
Bu takıma kesinlikle bir orta saha oyuncusu şart! Hem de en kalitelisinden.
Kesinlikle bir forvet şart! En kalitelisinden...
Bu iki mevki çok elzem!
Diğer bölgelerde de eksik var.
Sağ bek yok, Sol bek yok, Sağ kanat yok...
Hepsi alınır mı? Kaliteli alınır mı?
Bilmiyorum.
Nazim Can
21.11.2016, 23:51
Normal şartlarda yeni bir başlık açıp maruzatımı sert bir şekilde dile getirip kamuoyu oluşturmaya çabalayacaktım fakat burada gündem farklıymış. Sanırsın hakem 4/4'lük maç yönetmiş herşey güllük gülistanlıkmış gibi oyuncuların, hocanın, yöneticilerin isimleri havada eleştiriler gırla gidiyor. Ben bugün sahada oynanan oyunu tartışma gereği bile duymam şu hakem 4'lüsünün yönetiminden sonra. Parantezi biraz açayım.
Takımımızın bugün topla oynama oranı %69. Lig ortalamasının bir hayli üstünde. Başarılı pas sayımız 334 yine ligin üzerindeyiz takımın 200 pası göremediği çok maç seyretmiştik. Bize çıkan 8 sarı kart karşılığında rakibe çıkan 5 kart (2'si son dakikalarda koftiden çıktı). 29 şut inanılmaz bir istatistik. 10 maç sonunda bu rakama ulaşamayan takımlar mevcut.
İstatistiki bazda Antalya'yı adeta ezmişiz. Fakat şöyle bir durum var ki; sadece Antalya'ya karşı mücadele etmedik.
Maçın 10. Dakikasında sosyal medya hesabımdan "Hakemin çıldırtacağını" dile getirmiştim. Yanılmadım. Zira hatalar silsilesi peş peşe geldi. Maçın 27. Dakikasında Antalyaspor yayının 2-3 metre önünde kazandığımız serbest vuruşta 90 ve 8 numaralı oyuncuların tartışmasız sarı kart görmeleri gerekiyordu. Görmediler. Aynı pozisyonun devamında 99 numara taç çizgisinin yanında sert bir müdahele yaptı kart görmedi.31. Dakika da Okay'a orta alanda yapılan hareket net kırmızı kart. (Hareketi yapan 8 numara) sarı çıkmasını geçtim aleyhimize faul çalındı direk bileğe basma var. İlk yarının sonlarına doğru Yusuf'un kalecinin elinden kaçırdığı topu gol yaptığı pozisyon %100 gol. Endirek verildi. Dışarıda müdahele yapılan bir pozisyona tereddütsüz penaltı çalındı. Dakika 59, 23 numaralı Sakıp ikinci sarıdan atılmalıydı. Hakem atamadı çünkü atsa bir anda maç kopacak belki de. İkili mücadelelerde sert müdahelelere Antalya aleyhine çıkmayan kırmızıya dönecek sarı kartların varlığını bir kenara bırakıyorum. Antalyaspor 75. Dakikaya girilirken 8 kişi kalmalıydı. Kadıköy'de oynasalardı bu aynen gerçekleşirdi. 99 numara ikinci sarıdan atılmalıydı.
Antalyaspor kalecisi 10. Dakikadan itibaren oyun genelinde top aktifken en az 3-4 dakika zaman yedi fakat sarı kart görmedi.
Ve biz hala oyuncuları tartışıyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kaç kere hakemi yenmişler? Kaç kere böyle bir müsabaka oynamışlar rakibin 60. Dakika da 9 kişi kalması gerekirken, nizami golü verilmediği kaç maç oynamış bu İstanbul'un yosmaları?
Bırakın kardeşim bu işleri. Sen bugün 3-1 kazansaydın rahat mı edecektin? Haftaya yine aynı şeyi yapacak bu dümbükler. Ondan sonra Deniz Ateş Bitnel'in yaşadığı dram diye haber okuruz gazetelerde. Kusura bakmayın ama mislini yaşasınlar. Aldığı paranın hakkını veremeyen, art niyetle milyonların gönlünü verdiği bir takımın kaderini baltalayanların asla ama asla iki yakaları bir araya gelmesin. En büyük temennimdir bu. Bırakın top oynayalım arkadaş hakkımızla kazanıp, hakkımızla kaybedelim. Ne zaman benim aleyhime verdiği kararları Kadıköy'de X takıma karşı uygular bu haramzadeler bende hakemi değil oyuncuları konuşmaya o zaman başlayacağım.
Yönetime tam destek.
Hocaya tam destek.
Bugün seyrettiklerimizden sonra takıma,hocaya,yönetime sallamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son haftalarda gözle görülür şekilde oyunda mücadele bazında düzelme var. En az 2 sene bu kadroya sabretmeden başarı beklenemez. Bugünlere bir günde gelmedik bir günde düzelemeyiz. Sadece sabır önümüzde Bjk örneği var. Hakemlerin itelemesine gerek kalmadan, hakemleri de yenecek bir kadro yapmak için en az 2 yılımız var.
Ikinci yarinin özellikle Onazinin Cikip Muhammetin girmesinden itibaren resmen ptt ligi takimlari kalitesinde bir takim gördüm ben sahada, ne bi iki pas, ne bir hücum anlayisi, futbolcular desen ne yaptgini bilmiyor hali saha takimindan hallice bir görüntü vardi sahada, Oturup burda Hocanin hatalarini, Yönetimin hatalarini, futbolcularin kalitesizligini tartismak Trabzonsporun gelecegini adina Hakemleri tartismakdan cok daha iyidir diye düsünüyorum, Simdi bugün tüm enerjimizi Hakem 4 lüsüne harcarsak, kendimizi kandirmaktan baska hicbir ise yaramaz.
Mustafa ÖZDEMİR
21.11.2016, 23:56
Takımda ışık yok .hakemler yine bizi bitirmek için can atıyorlar.taraftar ne yapsın
Enaldo61
21.11.2016, 23:58
Beyler o değil de; Elveda Avni Aker. Kazım'ın belgeseliyle...
https://www.youtube.com/watch?v=WjRL2091_b0
Ikinci yarinin özellikle Onazinin Cikip Muhammetin girmesinden itibaren resmen ptt ligi takimlari kalitesinde bir takim gördüm ben sahada, ne bi iki pas, ne bir hücum anlayisi, futbolcular desen ne yaptgini bilmiyor hali saha takimindan hallice bir görüntü vardi sahada, Oturup burda Hocanin hatalarini, Yönetimin hatalarini, futbolcularin kalitesizligini tartismak Trabzonsporun gelecegini adina Hakemleri tartismakdan cok daha iyidir diye düsünüyorum, Simdi bugün tüm enerjimizi Hakem 4 lüsüne harcarsak, kendimizi kandirmaktan baska hicbir ise yaramaz.
Kesinlikle doğru,Onazi çıkıp,Muhammed girdiği andan itibaren değil,ikinci yarının başında doldur boşalta geçti bizim takım,o anda maçın gittiğini düşündüm,dakika 52 falan olmalı.
İkinci yarı rezil bir oyun oynadık,Ekici'nin de hiç bir şey umrunda değil,bu adamın anlaşma imzalamayacağı belli,neden bu sabır anlamıyorum,koy şu Yazıcı'yı bari.
asilhamsi
Yahu bırakın artık polyannacılıgı.
Tamam hakem dogradı ama takımda sadece debeleniyor.
Kalite sıfırın altında.Bu hucum hattı ile gol atmamız mucize.
Bu defans hattı ile kaleci olaganustu oynasa dahi gol yiyoruz.
Kanatlar otoban.
Ortasaha merkez algulum,ver gulum.
Devre arası net 5 transfer yapmazsak sonra cok pişman oluruz.
Erkan A.
ne güzel moral oldu bu yazı valla.
renktasim keske bu yorumu senin gibi öbür genclerde okusa takimimiza elestiri yapmazlardi
bu mevcut kadroyla devam etcez devre arasina kadar bu mevcut kadronun toplayacagi puanlarla devam etcez mecburen oyunculara küfür ederek küstürürsek o zaman yanariz suan oyunculara motivation lazim :::sonuc olarak trabzonspor bizim oyuncular gidecek trabzonspordur kalici bizler trabzonspor sevdalisiyiz bunu anlamak gerek
Mehmet BAŞ
21.11.2016, 23:59
Trabzonspor'a üzüldüğüm kadar biraz Ersun Yanal'a üzülüyorum.
Beklerden oyun kurmayı seven, rakip sahada oynamayı alışkanlık edinen bir hocamız var.
Ve bu adamın elinde Zeki ve Mustafa A. gibi ofansif anlamda çok yetersiz iki bek var.
Ben olsam kafayı yerdim. Açık söyleyeyim...
Diyeceksiniz ki, koysun İbanez'i ve Güray'ı falan...
O kadarını ben bilemiyorum. Oynatmadığına göre bir gördüğü var diyorum.
Yoksa benim şahsi düşüncem, İbanez'in şu kadroda sol kanat oynayabileceğidir.
Ama tercih bile etmiyor hatta bazen kadroya bile almıyor.
Bir de diğer sıkıntı orta sahanın tam ortasında...
Bizim takıma dikkat ettiyseniz topu alıp kullanan bir orta saha oyuncumuz yok.
Topu sürekli onunla buluşturduğumuz bir orta saha oyuncumuz da yok!
Eee haliyle kafası kesilmiş horoz gibi oynuyoruz. Ne yaptığımızı bilmiyoruz.
Diyeceksiniz ki, illa böyle bir oyuncu mu gerek? Hayır, Fb gibi kanatlardan oynayabilirsin.
Ama bizde etkili kanat oyuncusu da yok! Bir Volkan Şen ve Lens yok...
Açıkçası ne ortadan ne de kanatlardan oyun kurabilecek yeterlilikte oyunculara sahip değiliz.
Bu işi ancak transfer çözer. O da ne kadar çözer bilmiyorum...
Derdimiz büyük...
asilhamsi
22.11.2016, 00:00
kalan 6 macta 3 galibiyet alabilecekmiyiz?
Ben malesef his sanmıyorum.
Devre arası dogru hamleleri kararlılıkla yapmazsak hapı yutarız.
Yalnız hakem geçen seneki yavşaklığını yine yapıp dışardaki pozisyonu içeri aldı ve bedavaya sarı kartları yine yapıştırdı.
CAS'ın acısını böyle çıkartıyor şerefsiz herifler.
Ümit Küçük
22.11.2016, 00:02
bu takımda varya onur,n22,zeki.akbaş,uğur,ekici,muhammet,aytaç,güra y,ibanez,ndoye,esteban,akakpo,yusuf,suk hepsini yollarım....nevzat aydını transfer komitesi başından alırım....ersun yanala teşekkür eder yollları ayırırım...scout ekibini değnek ile kovalarım...sonra....
.......................................kaleci..... .............................
sağ bek...........serdar.....................durica... ..........solbek.
.................boxtobox...............bero...... .........................
....sağforvet.................no10................ .............solforvet
...............................180-185 arası forvet......................
alırım.
yedekde uğurcan abdulkadir ramil yusuf yazıcı okay castillo yerli bir stoper yerli bir forvet yerli bir kanat alırım....
ancak böyle takım yapılanır.yoksa onların yaptığı faso fiso kaptanlığıda durica verir ikinci kaptan okay yaparım....diğer türlü bu takım 10 yıl toparlanamaz diğer türlü bu yıl olmasa bile gelecek yıl kesin küme düşeriz
Nazim Can
22.11.2016, 00:03
Kesinlikle doğru,Onazi çıkıp,Muhammed girdiği andan itibaren değil,ikinci yarının başında doldur boşalta geçti bizim takım,o anda maçın gittiğini düşündüm,dakika 52 falan olmalı.
İkinci yarı rezil bir oyun oynadık,Ekici'nin de hiç bir şey umrunda değil,bu adamın anlaşma imzalamayacağı belli,neden bu sabır anlamıyorum,koy şu Yazıcı'yı bari.
Yani tamam Hakemler cidden her mac ayri fantezi uyguluyor üstümüzde, Livescore da bizim maca bir bakayim dedim 8 tane sari kart var alt alta, yani ciddi anlamda Hakemlerin acik ara en sevmedigi takimiz tabi bunun nedeni de birilerine yaranmakdan baska birsey degil, demek ki Hakem camiasinda birilerinin nefret ettigi takimi mümkün oldugu kadar ezersen daha göze giriliyormus, ama simdi bugün ki macin günahini Hakemlere yikmak demek, ortalama bir Vatandasin Ülkedeki tüm olumsuzluklari, Küresel Güclere falan baglamasi ile aynidir.
Ya hu düştük de hakemler de düşene tekme vurmak için kuyruğa girmiş..her hafta ırzımıza geçiyor deyyuslar ..
alptug_kd
22.11.2016, 00:11
Takım bana kalırsa bugün sonuna kadar mücadele etti. Futbolcuların teker teker elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ancak sorun şu bazı oyuncuların yeteneği bu kadar. Yani ancak bu kadar bundan ötesi olamaz. Gerçekten TS'da oynayabilecek kalitede asla değil bazıları. Koşmak ve mücadele etmek ile bazı şeyler olmuyor maalesef. Yetenek de lazım. Devre arasına en az kayıpla geçip, devre arası yetenekli isimler almak lazım.
Bir diğer anlamadığım nokta da duran toplardaki eksikliğimiz. Arkadaş bizde forvet yok, tamam. Gol pozisyonu üretmekte zorlanıyoruz, buna da tamam. Ancak biz çok fazla duran top kullanıyoruz. Her maç bir dolu duran top oluyor. Kornerler, serbest vuruşlar vs. Ancak bir organizasyon yapıp buradan gol çıkaramıyoruz. Bunu da biz düşünecek değiliz ki. Teknik ekip bu noktaya da eğilmeli.
Tabi ki duran toplar ile kalıcı çözüm olmaz. Ben sadece devre arasına kadar bize çözüm olabilecek geçici bir yol olarak görüyorum. Devre arasına kadar alabileceğimiz azami puanı almalıyız.
abdulkadir ömür yusuf yazıcı sefa akgün ilk 11 baslasın haftaya.
Ogün YAZICI
22.11.2016, 00:19
bağırdık ulan bas bas bağırdık.mehmet ekici 8 numarada kendini geliştirirse yedek kalsın yoksa defolup gitsin dedik.zeki akbaş yumlu olmaz dedik.1.60 boyunda sol bek mi alınır dedik.durica'nın yanına hızlı stoper alın dedik.bu takımın forveti yok dedik.ön libero dediğin daha net isim olur dedik onazi ile olmaz dedik.ne dediysek orda ben şurda usta oynar dedi bay egosu şişik.Allahınızdan bulun ulan.kasımpaşadan 6 yiyen de sizsiniz antalyadan 7 yiyen de.şunu da söyleyeyim şu ligde en vefalı takımın taraftarı bile 5-10 derece soğukta 11.hafta 11 puanlı takımı için 15 bin kişi toplayamz o stadda.Allahınızdan bulun Allahınızdan...
Fatih Öztürk
22.11.2016, 00:21
kalan 6 macta 3 galibiyet alabilecekmiyiz?
Ben malesef his sanmıyorum.
Devre arası dogru hamleleri kararlılıkla yapmazsak hapı yutarız.
G.Birliği, Kayseri, Adana, Başakşehir, Fener, Bursa.
İçerdeki açılış maçında Adana'yla oynayacaz diğer içerdeki maç fenerle.Adana'yı açılış maçının hürmetine yenerizde diğer maçlardan 5 mağlubiyet alırsak sürpriz olmaz.
Ahmet Kara
22.11.2016, 00:47
Durica ağır , Yumlu tank gibi (bu adamı takıma tutmak zaten baş başlına hata) , önünde bir diğer ağır vasıta Okay. Hücuma çıkarken bu üçlüyle geride bekleyip Zeki ve Akbaş'ı da ileri atıyorsun. Çaresizliğin resmidir bu.
Orta saha da Ekici , Onazi sorumluluk almıyor , oyun kurmuyor ki Onazi Bey bugün 6.58 km koşmuş. Lütfetmiş , sahada otursaydın kardeşim , yorulursun. Verilen paraya yazık.
Bero'yu da kanata hapsettik. Takımda 4 tane santrafor toplasan Cardozo'nun sol bacağı yapamazlar.
Yani anlayacağınız takım berbat.
Devre arasına kadar 20 puan toplarlarsa öpüp başıma koyarım.
dağlıca61
22.11.2016, 00:51
Durica bu takımda 25 kişilik kadro içerisinde sezon başından beri en istikrarlı ve en başarılı futbolcu.
Fatih Cengiz
22.11.2016, 01:50
Buraya yorumları okumaya girerken daha farklı şeyler okurun diyordum.
Son yıllarda da çok maç kaybettik ve sadece zamanı dolduran futbol olurdu sahada...
Bugün Antalya bile oyunu soğutamadı.. Sürekli istedi takım.. Şans beceri Vs şeyler girdi ve olmadı.. Ekici normalde öyle mi şutlar çeker , Yusuf da aynen birkaç deneme yaptı ama olmadı.. Oturmadı ayaklarına...
Yaklaşık 30 şut var, kaçı kaleyi bulmuş bilmiyorum..
2-3 belki en fazla 5 şutla çok maçı bitirdik.. Pozisyona giremediğimiz, ağır, aheste oynanan çok oyun gördük...
Ama bu gece elinden ne geliyorsa yaptı.. Ve Antalya da iyi mücadele etti.. Onlar da nerdeyse hiç açık vermediler..
Saha zemini de iyi mi kötü mü çözemedim ama oyuncuların aşırı yorulmalarına sebep oldu...top kontrolü zordu, hücum etmek zorundaydık ve istiyorduk...
Bir de hakem vardı, ne desek boş modunda, (insan artık kendine halim olmakta zorlanıyor bazen..)
Bariz golümüz verilmedi.. Şans veya değil, sonuçta gol goldür...
Olmayan penaltı verildi!!!!! ki Onur kurtarınca bize Extra motivasyon oldu bu..
Hemen hemen aynı sayıda faul yapmışız ama bir ara 7-1 öndeydik sonra 8 olduk... En son 5 te onlar oldu...
Hakem ya yanlı yönetti ya da "mal" dı...
8 sarı kart da kırmızı karta davettir... Ve hücum yapmak zorundasınız.. Hakem her ikili mücadele de aleyhte karar veriyor ve kartı da kolay gösteriyor, saha zemini giderek bozuluyor... Oyuncular yoruluyor.. Antalya puan için canıyla başıyla mücadele ediyor..
Ve bir kaç tane de ekstra işler yapmayan adamın var, buna birde tam gününde olmayan bir iki oyuncu ekleniyor...
95-96 da fenevi ezdikte ne oldu.. Geldi attılar ve şampiyonluğu aldılar...
Ben çok keyif aldım maçtan... Evet yapılan beceriksiz ya da bencil veya gereksiz şeyleri görünce sinirlendim ama mücadele ve kazanma isteği çok iyidi...
Sahada yusuf, Bero, Okay, Ekici, Onazy, daha 20-24 yaş arası oyuncular... yetenekleri ve potansiyelleri herkesçe de biliniyor...
Oturmuş iyi bir takımda bence çok iyi futbolcu olabilirler... Biraz alışmışlık, biraz özgüven, biraz biraz da "birşeylerle" (uygun şeyleri kelimelere dökemedim) çok farklı olabiliriz...
Castillo neden yoktu veya neden girmedi bilmiyorum... Oyuna farklı bir renk katabilirdi...
Yusuf neden ikinci yarının tamamında sağ açık oynadı? Neden hiç solda denemedi hoca onu da anlamadım...!
Ya ben anlayamadım ya da hoca 3. Değişikliği yapmadı.. Yaptıysa kim girdi, gireni hiç farketemedim... Girmediyse neden girmedi..
Doldur boşalt olmuş son 10 dakika, al ibanezi belki iki tane iyi orta gelirdi... 10 dakika da ekstra enerji ile savunması da sırıtmazdı belki..
Hakem zaten bomba... Bu konuda artık ciddi şeyler yapılmalı... Herkes evet yapılmalı diyor.. Peki ne yapılmalı??? Ne yapabiliriz??? Yaptığımız şey sadece kınamak, eleştirmek, sonra para ve mahrumiyet cezaları... Hem hakkımız gözümüz ve saire yerlerimize sokula sokula gasp ediliyor, hem de para cezası ödüyoruz.. Hakeme ne oluyor? Hiç birşey!!! Rakip takıma?? Hiç bir şey?!!
Gerçi bu ülkede tüm kanıtlarıyla şike oldu.. Suçlu bulunuldu ve hiç bir şey olmadı :) bundan ne olacak ki...!!
O zaman neyin mücadelesini veriyoruz..
Belki 1-1 olsa hakem iki kırmızı verecekti, sarı kartlı oyuncularımızdan birilerine... Yine 1-2 belki 1-3 veya daha farklı yenilecektik...!!!
Ne yapsa şaşırırdık bu hakemler.....
Evet takımda daha iyi olması gereken birkaç bölge var..
Ama eldeki maddi imkanlar öyle yönetim değişti hadi herşey silbaştan la olmuyor.. Onları düzeltmek de. Öyle bir anda olmuyor..
İyi Trabzonspor taraftarı şu takıma destek verir... Eninde sonunda topu ordan içeri sokacağız... O mevkilere iyi bikaç transfer ve formunu arttırmış bi kaç oyuncu ile bu takım çok işler yapacak... Bu mücadele gücüne teknik taktik ve beceri de eklenince çok farklı şeyler konuşacağız bu takım hakkında..
Ama hakemler yine bizi ezecek.. Ve yine burda biz oyuncuları eleştireceğiz...
Neyse, şahsi görüşüm, kaybettiğimiz için çok üzgünüm, ama takım da beni heyecanlandırdı... Çok güzel şeyler olacak, eğer sabır edersek..
SABIR SABIR SABIR
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bud Spencer
22.11.2016, 01:55
-hic bir hava topunu kazanamiyoruz...inanamiyorum! Her korner, her orta gol tehlikesi kalemizde
-merkezimiz malesef cok kalitesiz... bi tane ligin cok üstünde maestro lazim, yanina bero koyulmali, önlerinede gercek bir 10numara!
-ekici ile uzatilip, sezon sonu satilmali, 11de israr edilmemeli artik...onun ruhsuz, kosmayan, bencil futboluna tokum artik...burak son senesinde ne yapmissa, su an aynisini ondan yasiyoruz...aradaki fark sadece 30gol!
Hüseyin Çümen
22.11.2016, 02:21
Veda edeceğimiz bu maç için istanbuldan gelmiştim ama çok hüzünlü ve sinir bosucu bir veda oldu. Çok fazla üzülecek şey var. Mesela takıö baskılı oynuyor gözüküyorken organize atak hiç yapamıyor. En etkili maçlarımızdan birini oynuyormuş gibi göründük ama koca maç elle tutulur bir atak göremedik. Bu gelecek adıma çok karamsar yapıyor beni. Bu sene ite kaka gitsek gelecek için yine hiç bir ümidim yok. Yapışan bunca transfere rağmen takımın iskeletini oluşturabilecek oyuncu yapısına sahip olamadık malesef. Yapılan transferleri scout başarısı olarak sürekli lanse ettiler fakat transferler ucuza mal olmadığı gibi bence hiç birisi bizim ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek düzeyde değil. Yeni yapılan nakşen yayın ihalesinden sonra biz küçülen bütçemizle beraber istanbul takımlarıyla aramızdaki uçurumu dahada büyüteceğiz bence. Hiç bukadar karamsar olduğumu hatırlamıyorum. Trabzonda uzun zamandır maç izlemiyordum ve TrabZon seyircisine uzaktan tvden takip ettiğim kadarıyla olumsuz yorumlar yapıyordum. Bugün gördümki benim düşündüğümden çok daha kötü bir profil var ortada. Ensemde sürekli beddua eden tipler yanımda çekirdek çitleyenler tezahürata destek veren kişi sayısı az bedava bilet ama tribünlerde boşluklar ve çılgınca atılan şuursuz yabancı cisimler. Trabzonspor kısa orta vadede bu şehir bu kafa yapısı ve başarısıZ politikalarla büyük başarılar yakalayamaz bu akşam ben buna ikna oldum. Biz başarılıımtrak görülsekte buna federasyon tetikçileriyle müsade etmeyecek zaten. Yıllardır görüyoruz hakemler kasıtlı olarak bizi katlediyor ve biz bunu hiç bir şekilde engelleyemedik.kabadayı başkan getirdik olmadı vizyonlusunu seçtik oda engelleyemedi çöZüm yok görüldüğü gibi. Biliyorum çok laramsar bir tablo ama herkes artık buna alıştırmalı kemdini tablonun iyileşmesi mümkün görülmüyor. Tribündeyken biraz sesli düşünmüşüm bu takım küme düşer bence diye bir renkdaşda ordan Allah korusun dedi ümitsizce. Allahh inşallah bizi korusun
Eve yeni geldim cünkü calisiyordum.Ise basladigimda bir bakayim hele Trabzonum ne yapiyor dedim daha mac baslar baslamaz bir tane yedigimizi gördüm.Ulan ne olacak bizim halimiz diye bütün gün kara kara düsünüyorum.Bu takim nasil mac kazanacak? Kümeye düsebiliriz Offf Offf ne olacak halimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ne olacak?
Küme bana koymaz ama bizimlen dalga gecen Sikeciler koyar cok yazik takim cok berbat yazik yazik.Gercekten yazik!
Sefaenes
22.11.2016, 04:06
Cardozo yu begenmiyenler vardi eger elimizde kalsa busene en azindan 9 puan toplardi tek basina belki daha fazla. Elimizdeki forvetleri toplasan bir cardozo etmiyor onun kiymedini burada da bilmiyenler vardi simdi memnunlardir yok M.Demir fatih tekke olacakmis önce bir forvet olsun ondan sonra Tekkele kiyaslasin.
MertcaN.K.*61
22.11.2016, 04:28
Yumlu
Akbaş
Zeki
Aytaç
Suk
İbanez
Güray
Muhammet Demir
Akakpo
Ramil
Bunlar kesinlikle Trabzonspor 11i nde olmaması hatta kadroda olmaması gereken insanlar.
Okay
Bero
Castillo
Onazi
Yusuf
Ekici
Ndoye
Bu adamlar Trabzonspor da ancak mevkilerinin 2. Adamı olabilirler asla banko 11 e yazılan ya da sürekli 11de yer alan adamlar olamazlar kimse kusura bakmasın Aaa yusuf mu Aaa okay da mı ooo ekici de mi demeyin gerçekçi düşünün kendinize itiraf edin bu iş böyle !
Trabzonspor büyük takımdır ve büyük takımlar sezona bu sene bizim hedefimiz yok demez diyemez en kötü ilk 3 4ü zorlamamız lazım bu sene diyeceksin kimse seni 3. Ya da 5. Oldun diye kovacak hali yok takımın uzun yıllardır hali ortada zaten.
Sen Trabzonsporsun konya bursa gibi hedefimiz ilk 5 10 diyemezsin dememelisin her zaman en tepeyi hedef göstereceksin. Sinekten yağ çıkaracaksın ama kadronu ona göre kuracaksın ! !
Allah aşkına samimi olun kadromuz 11imizdeki topçular fener gs bjk hangisiyle bak denk demiyorum yanına yaklaşamaz evet böyle bu bunu itiraf edelim kendimize
Sen büyük takımsın ya bak fenerin forvetlerine van persie sow emenike fernandao
Sende kim var Suk ndoye demir ....
İster ahmet mehmet veli olsun adı ama topçu olacaklar topçu sen milyonluk transfer yapamıyorsan sinekten yağ çıkartacaksın ya oynayan adamı bulacaksın ya da oynatan hocayı bulacaksın !
2010 11 sezonundan beri kadro kalitesi yerlerde Trabzonspor ismiyle bugünlere kadar ite ite geldik ancak artık durum ciddi.
Yönetim bir an önce ciddi şekilde sportif beklentileri ortaya koymalı gerçekçi şekilde ele almalı uyarılarını yapmalı en ciddi şekilde.
Böyle twit atarak sabır sabır diyerek olmaz bu işler.
Buradan BMN yönetimine adminlere sorumlulara sesleniyorum 15 günlük aranın ardından hala böyle rezil ruhsuz üstelik avni Akere veda ya bu veda boru değil son kez terin düşecek oraya böyle bir maçtan sonra ileriye dönük yönetimi silkeleyecek açıklamayı bildiriyi yayınlamazsanız yarın öbür gün işler iyice kötü olduğunda
Titanik batarken keman çalan ekipten farkınız kalmayacaktır. Bugün uyarmak yönetimi sileklemek bmn gibi bir oluşumun gerekliliğidir !
memmedaga
22.11.2016, 06:52
ne muhteşem veda
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 07:25
14 maçta 157 şut, sonuç 7 gol
Onur ve Okay haricinde kadro yeniden kurulmalı
Arkadaşlar, durum ciddi, küme düşme adayıyız
Ayrıca bu sezon yediğimiz akıl almaz, amatör kümede yenmeyecek golleri izlemeye yani işkenceye devam ediyoruz. Adam 6 savunmacımız arasında kafayı vuruyor.
6Şafak Aydın1
22.11.2016, 07:36
kisa kesecegim gol atamayan takimlar evvela gol yememeyi düsünmeli, düstügü delikten cikmak adina.
klasik küme düsme mücadelesi veren takimlarin sorunlarini konusuyoruz. standard anadolu takimida degil artik. o delige bir girdinmi cikmasi zordur. kümede kalma meselesinide anca evvela defansi saglama alip gol yedirmeyen teknik direktörler becerir. bu sene böyle.
legorakiss
22.11.2016, 07:44
geçen sene 6 puanlık maçları kazanmıştık ta ligde kalmıştık. bu sene 6 puanlık maçları hep kaybettik Allah sonumuzu hayır etsin.
İskender Çakmak
22.11.2016, 07:47
Bütün inancımı kaybettim. Bütün hevesimi yitirdim.
Sahada futbol yoktu savaş vardı. Saçma sapan hareketler yapan futbolcularımız. Bu kadro çöp bile değil.
Bu kadro top falan oynamaz.
Bir taraftar olarak içim çok rahattı. Takımıma yapabileceğim tüm destekleri yaptım.
Ama artık futbol takımı bu haldeyse herkes şapkasını önüne alıp düşünecek.
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 07:50
Hüseyin Avni Aker'e veda böyle olmamalıydı
Sezonun en çok seyiricisnin geldiği maçtı
Hakemler yine bize karşı acımasızdı
Bize 8 rakibe 2 sarı kart, hatta Sakıp 2.sarıdan atılmalıydı
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 07:53
Bundan sonraki maçlarda o içimi acıtan Trabzon kümeye seslerini duymayı düşünmek bile ölümden beter
20 yıldır Trabzonspor'u takip ediyorum.Bu kadar rezil sezonu hiç görmedim..
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 08:09
20 yıldır Trabzonspor'u takip ediyorum.Bu kadar rezil sezonu hiç görmedim..
2001-2002 sezonundan daha kötü
Tarihimizin en rezil sezonu
3 aydır hemen hemen her hafta üzülmekten yoruldum
Bu taraftara yazık, bunları hak etmiyor, yağmurda, soğukta her zaman var taraftar
İsa Gündoğdu
22.11.2016, 08:12
Acaba Ersun Yanal CV sine mi üzülüyordur, taraftara mı yoksa ona inanan insanlara mı hangisine ?
bordoylamavi
22.11.2016, 08:18
maçı izlemedi sezon başından beri hiçbir maçı tam izlemedim. çok sevimsiz ve sıkıcı oynuyor çünkü. söyleyecek bişi yk tarihin en kötü sezonu diyebiliriz bu sezon için. evet takımın oluşmasını bekliyoruz ama zekiyle falan oluşacaksa bu takım hayal görüyor ersun. küme düşme hattında olmak utanç verici
6Şafak Aydın1
22.11.2016, 08:27
buralarda bir belediye baskani var. öncü olmak istiyor, iyi niyetlide biri fakat uyguladigi projelerle sehrini 50 milyon € zarara sokuyor. bizim baskanin akrabasi olabilir ama tweetci degil.
Punisher-61
22.11.2016, 08:39
Yenilmemiz önemli degil
Rezil olmamiz önemli degil
Defnsin rezil olmasi önemli degil
Önemli olan Özevlatlarin inatla oynatilmasi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yusuf'un pozisyonu izledim şimdi, müdahalesi yok görünüyor. Tamam takım kötü diyoruz da oyuna olumlu etki yapacak bu gibi işlerde oyunumuzu etkilemiyor mu? Maçta böyle anları zaten kolay kolay yakalayamazsınız oyun kilitlenmişken, ama onu da engelliyorlar.
Hakemi de yenebilecek takım değiliz ne yazıkki ama işi de bu noktalara getiriyoruz maalesef
7 şampiyonluğu bulanan Trabzonsporun 11 haftada 11 puanı varsa,7 gol atıp 15 golll yemişsse,sadece 3 galibiyet alıp 6 maç yenilmişse hiç vıdı vıdıya gerek yok.Futbolu zerre bilmeyen bir yönetim seçtik ve transferleride sepetçiye yaptırdık reziiliğimiz ayyuka çıktı.Dün maçtan sonra metin tekinin dediği gibi kadro çok zayıf ve yapılanma yanlış düzelecek diye beklemekle Trabzonspor kendini kandırır.Durum çok çok tehlikeli dedi.Camia birlik olup duruma el atmalıdır.Ersunla olmuyor yapacak birşey yok samet hoca ile anlaşıp devre arası iyi bir 10 numara sağ açık ve gol atmasını bilen bir forvet alıp kümede kalmalıyız polyannalara kulak asmayın aleni şekilde bağıra bağıra küme düşüyoruz.
Faik Yılmaz
22.11.2016, 08:51
Geçen sene 7 yediğin takımı evire çevire yeneceğin yerde yeniliyorsun....
Bahanelere sığınmayın futbolcular sizin büyük çoğunluğunuz bu büyük takıma layık filan değilsiniz.....
ihonun aldığı molozlar oyle böyle para ettide sattık.Elimizdeki bu kalalakları kimsede almaz.Ah usta ahhhhhhhhhh.
Faik Yılmaz
22.11.2016, 08:53
ihonun aldığı molozlar oyle böyle para ettide sattık.Elimizdeki bu kalalakları kimsede almaz.Ah usta ahhhhhhhhhh.
en kötüsü Douglastı onu bile güzel paraya okuttuk.....
zafercalikoglu
22.11.2016, 08:56
bu maç gösterdiki malaesef takım kadromuz cok zayıf , söyleyin arkadaşlar bu takımda oynayan Onur haricinde hangisi ni Fb veya beşiktaş alıp ilk onbirde direkt oynatır ,0000 sıfır,
işte bizim bu sezon özetimiz bu malesef, para harcamayalım diye bu kadar sıradanlaşmakda neyin nesi anlamış değilim,
Hoca da oyuncuda yalnış yapıyorsa cezasını ceksin ,hoca neden genç oyuncuların hiç birine şans vermezki ,Sadi Hocayı bile arar olduk ,
içimiz yanıyor ,içimiz Böyle vedamı olur ,bu stada ,
zafer6161
22.11.2016, 08:57
gecen sene her maç en fazla 5 faul ile maçı bitirirdik.bu sene her maç en az 20 faul ortalamasıyla oynuyoruz..
legorakiss
7 şampiyonluğu bulanan Trabzonsporun 11 haftada 11 puanı varsa,7 gol atıp 15 golll yemişsse,sadece 3 galibiyet alıp 6 maç yenilmişse hiç vıdı vıdıya gerek yok.Futbolu zerre bilmeyen bir yönetim seçtik ve transferleride sepetçiye yaptırdık reziiliğimiz ayyuka çıktı.Dün maçtan sonra metin tekinin dediği gibi kadro çok zayıf ve yapılanma yanlış düzelecek diye beklemekle Trabzonspor kendini kandırır.Durum çok çok tehlikeli dedi.Camia birlik olup duruma el atmalıdır.Ersunla olmuyor yapacak birşey yok samet hoca ile anlaşıp devre arası iyi bir 10 numara sağ açık ve gol atmasını bilen bir forvet alıp kümede kalmalıyız polyannalara kulak asmayın aleni şekilde bağıra bağıra küme düşüyoruz.
olmadı şimdi takımın zamana ihtiyacı var ve 2 takviye ile seneye şampiyonluğa oynayacağız.
zafercalikoglu
en kötüsü Douglastı onu bile güzel paraya okuttuk.....
aynen valla ,bunlar para etmezki ,külliyen zarar
Ahmet Kara
22.11.2016, 08:59
Uyuyamadım bunlar yüzünden. Umarım uykunuz bozulmamıştır yeteneksiz ruhsuzlar.
zafercalikoglu
22.11.2016, 09:00
bence çalım atabilecek bir oyuncu vardı abdulkadir ömür onuda kurmaylar yedi,yazık,yazık yazık ...
Belki küme düşmek o kadar da kötü değildir. Bazen herşeyi sıfırlayıp yeni baştan başlamak gerek hayata..
zafercalikoglu
22.11.2016, 09:04
Iho dönemi(sözde tarihimizin en rezil, utanc dönemi ya) ile Usta dönemini karsilastirmak ile Iho cu mu olunuyor, gecen Sadri Sener ayarinda bir baskanimiz olsun dedim diye, Sadri Senerin ne kadar berbat bir Baskan oldugunu falan yazdi baaazi arkadaslar, Sadri kötü, Iho kötü ama Usta iyi öyle mi ?
arkadaşlar ekonomik durum çok önemli ama ,
eğer siz TS gibi bir kulubu yonetiyorsanız saha sonuçlarıda çok önemli ,malesef yeni yonetimi destekledim hala daha destekliyorum ama şunun farkına varsınlar artık burası TRABZONSPOR, burası herhangi bir anadolu kulubu değil,burda böle sonuçlara yer yok ,
paramız olmuş da ne olmuş bizler herhafta huzursuz olduktan sonra
60 dakikadan sonra hakem pustu doğru veya yanlış ceza sahasında bir oyuncumuz kendini atsa penaltıyı verecekti eminim.Bunu bile yapamayan komple mal bir takıma sahibiz.Sabredelim tabi ne de olsa öküz yata yata büyür.
6Şafak Aydın1
22.11.2016, 09:21
bir küme düsmemiz eksikti onuda görecegiz bu gidisle. ha ne zaman cikariz orasida ayri bir mesele cünkü o liginde arizalari cok. küme düsmek iyi birsey degil. yönetimlerimiz hep saglam olsalar lafim yok ama bizim yönetimlerin cogu malum.
Yiğit SARI
22.11.2016, 09:25
Yahu kadromuz zayıf da bu kadar gol kaçırılmaz ki. Gol vuruşu kafa vuruşu falan çalışın az yahıu
duyurukcu
22.11.2016, 09:25
Belki küme düşmek o kadar da kötü değildir. Bazen herşeyi sıfırlayıp yeni baştan başlamak gerek hayata..
bırakın bu küme düşme işlerini,bu futbolculara rağmen gerçekleşmez,özellikle 2-3 senedir bilinçli ve sistematik olarak tff mhk tarafaından alenen açık seçik küme düşürmeye çalışmalrına rağmen düşmez bu takım, bu klüp o kadar büyük
olcay_61
22.11.2016, 09:28
yumlu, zeki ve akbaşın yerine asgari ücretle çalışan ve futbolun F sinden anlamayn 3 adam bul, deki alın size 500er bin tl. yemin ediyorum sahada basmadık yer bırakmazlar
Oğuz ZEYTİN
22.11.2016, 09:45
Trabzonsporlu köşe yazarları sahadaki takımdan beter. Suya sabuna dokunanı görmedim bu sabah. Demek herkes olan bitenden memnun.
Ertan 51
22.11.2016, 09:54
'' Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil '' :( :( :(
bir takım 32 kere kaleye gelip bir tane bile gol atamıyorsa o takımda ya fiziksel ya da mental olarak sorun vardır.
90. dakikada bile kaleye geliyorsan fizik konusunda sorun bulunmuyor demek ki.
buradaki sorun mental ve futbol bilgisi.
ya topa vurma becerin yok ya da futbolun gerektirdiği zekaya sahip değilsin.
bence her ikisi de geçerli.
futbol anlamında zeki futbolculara sahip değiliz ne yazık ki.
organize atak geliştirmeyi beceremeyen , topu nerede nasıl kullanacağını düşünemeyen , topa nasıl vurulacağını bilmeyen, topun hızını ve yönünü ayarlayamayan , yardımlaşmanın nasıl yapılacağını bilmeyen futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadromuz var ne yazık ki.
yeniden yapılanma anlamında sancılı bir süreç olarak da görebiliriz bunu , çöküşün başlangıcı olarak da.
Bunu bize ileriki haftalar gösterecek.
fakat girilen pozisyonlar ve hakem hataları bizi kandırmasın.
efsane kadroları efsane yapan oynadıkları organize futbol ,yaratıcılıkları ve de oyun zekalarıydı.
bu kadro bunların emareleri göstermiyor ne yazık ki.
Umarım ve de inşallah yanıltırlar bizi...
Şirin BERBER
Şirin BERBERvisera601@gmail.com
Size inanan kalmadı artık...
22.Kasım.2016
Facebook Payla�
A
Şöyle bir maç nasıl anlatılır? Neresinden başlasam? Allah size akıl fikir versin. Bu kadar beceriksiz futbolcuyu nereden buldunuz? Sistem olmaz, taktik kabul etmez, hepsi arızalı. Şu halden sonra ne desek fayda eder? Dünyanın en iyi hocaları sırayla çalıştırsa yine bir şey olmaz. Hasta ettiniz Trabzonspor'u, mide krampları geçiriyor taraftar. Sadece konuşuyorsunuz sayın başkan. Futboldan bihabersiniz. Hala aynı telden çalıyorsunuz. Gayde bitti, bundan sonrası yok, boşuna nefes tüketmeyin. Size inanan kalmadı artık. Toptan değişim zamanıdır, düşün Trabzonspor'un yakasından! Hoca yollama dönemi eskide kalmış. Olur, olur biraz daha bekle, hep beraber gidersiniz! Madem öyleydi, Sadi Tekelioğlu ve Hami Mandıralı'yı niye yolladınız? Yetki başkasında mıydı? Hakem kötü, rakip kötü, bordo-mavili formaların içi boş...
Aklı yok gibi, yeteneksiz, çaresiz, neden o sahanın içinde olduğunu kavrayamamış futbolcu topluluğu. Her hareketiyle haykırıyorlar: "Biz bu takımın futbolcusu değiliz." Rakip takım sahada olmasa pas yaparak gol atın desen, vallahi kaleyi bulamazlar. Yazıklar olsun! Koca Trabzonspor'u ne hallere getirdiniz, kulübün parasıyla kulübü rezil ettiniz!
Çok güzel bir yazı......
............................... Onur ....................................
?????????.....?????????...... Durica ......... ???????
........................... Okay ......................................
????????? ........ Mehmet ........ Bero ...... ???????
........................... ????????? ............................
Direk oynayacak , kalburüstü en az 5 adam lazım.
Şirin Berber acilen futbol yorumlamayı bıraksın,belli ki olmuyor,sahada gördüğünü anlayacak kapasite yok.
Dünkü maçın en bariz özelliği sahada son vuruşu yapacak olan kişinin bunu başaramaması ve oluşan baskı altında hakem ve rakibin kendilerini sinirlendirmelerine izin vermeleri.
Ersun Yanal'ın dünkü maçtan sonra Mehmet Ekici'ye bir daha forma vermemesini bekliyorum,Yusuf Yazıcı'ya hazırlık maçında akaksız şut denemesi nedeniyle anında sahadan alan ve bir daha forma vermeyi bırak 18'e bile almayan Hoca'nın adaleti varsa eğer,Ekici sezon sonuna kadar forma bulamaması gerekir.
Ersun Yanal harici kimseye suç bulmuyorum,bizim yarı kalitemizde olmayan takımların bir oyun düzeni var,biz ise maçın belli bir anından sonra doldur boşalta dönüyoruz,top bizdeyken sorun var.
Fatih Öztürk
22.11.2016, 10:30
Şirin BERBER
Şirin BERBERvisera601@gmail.com
Size inanan kalmadı artık...
22.Kasım.2016
Facebook Payla�
A
Şöyle bir maç nasıl anlatılır? Neresinden başlasam? Allah size akıl fikir versin. Bu kadar beceriksiz futbolcuyu nereden buldunuz? Sistem olmaz, taktik kabul etmez, hepsi arızalı. Şu halden sonra ne desek fayda eder? Dünyanın en iyi hocaları sırayla çalıştırsa yine bir şey olmaz. Hasta ettiniz Trabzonspor'u, mide krampları geçiriyor taraftar. Sadece konuşuyorsunuz sayın başkan. Futboldan bihabersiniz. Hala aynı telden çalıyorsunuz. Gayde bitti, bundan sonrası yok, boşuna nefes tüketmeyin. Size inanan kalmadı artık. Toptan değişim zamanıdır, düşün Trabzonspor'un yakasından! Hoca yollama dönemi eskide kalmış. Olur, olur biraz daha bekle, hep beraber gidersiniz! Madem öyleydi, Sadi Tekelioğlu ve Hami Mandıralı'yı niye yolladınız? Yetki başkasında mıydı? Hakem kötü, rakip kötü, bordo-mavili formaların içi boş...
Aklı yok gibi, yeteneksiz, çaresiz, neden o sahanın içinde olduğunu kavrayamamış futbolcu topluluğu. Her hareketiyle haykırıyorlar: "Biz bu takımın futbolcusu değiliz." Rakip takım sahada olmasa pas yaparak gol atın desen, vallahi kaleyi bulamazlar. Yazıklar olsun! Koca Trabzonspor'u ne hallere getirdiniz, kulübün parasıyla kulübü rezil ettiniz!
Çok güzel bir yazı......
Şirin hoca süper amatörde Küçükçekmecespor'u çalıştırıyor, geçen ay Kaynarca'da bizim mahalle takımı Dolayobaspor top göstermeden 2-0 yenmişti Şirin hocanın takımını.:)
El Cordobes
22.11.2016, 10:32
Bitiş düdüğü çalıyor, ben olduğum yerde kalakalmışım. Soğuk iliklerime öyle işlemiş ki sırtımda sanki buz kütlesi var. Dizlerim artık uyuşmuş. Etrafımda insanları görüyorum. Çabuk çabuk çıkmaya çalışanlar, takıma, hakeme, yönetime küfür edenler; ama büyük çoğunluk artık isyandan yorulmuş. Böyle gelmiş böyle gider deyip hatıra fotoğrafının derdine düşülmüş. Çocuğunu omzuna alanlar, eşine sarılanlar, kol kola giren arkadaşlar... Herkes bir tarafta fotoğraf çekiyor. Son kez. "Şampiyon Trabzonspor yazısı da gözüksün ha."
Ben ellerim cebimde soğuktan iyice büzülmüşüm. Futbolcular sahayı terk etmiş. Gözüm o boş sahaya takılıp kalıyor. Hey gidi diyorum, nerdeyse 20 senedir şuraya gelip gittin. Neler gördün, neler geçirdin. İşte bak yine Karaboğa Ünal takımı atağa kaldırmış yardırıyor. Hami yine 40 metre açılmış. Tolunay yine birilerine horozlanıyor. Şota golünü yazmış taklasını atıyor. Gökdeniz yine rüzgar gibi. Fatih yine golün şiirini yazıyor. Yattara yine milleti ipe dizmiş. Onur yine dünyaları çıkarıyor...
Babamın elimden tutup ilk kez stada götürdüğü o gün aklıma geliyor. Abilere, amcalara yalvararak beni de alsana deyip giriş turnikelerinde sıkıştığım günler hatırımda. İlk kez para vererek maça gittiğim zamanı anımsıyorum. Sanki stadın sahibi bendim o gün. Kuyruklarda bekleyişim, yağmurda ıslanışım, ettiğimiz kavgalar, yediğimiz polis copu, iftarlıklarımı yanıma alıp stadda orucumu açışım, gurbetteyken orayı deli gibi özleyişim... Geçip gidiyor gözümün önünden.
Bir sesle irkiliyorum. Yarı babacan yarı sitemli tonla bir güvenlikçinin sesi. "Hadi be birader, biz de eve gideceğiz. Çıkar mısın artık?" Çıkarız tabi ne demek. Işıklar iyiden iyiye sönmeye başlamış. Merdivenlerden yavaş yavaş iniyorum. Sanki Avni Aker de inceden fısıldıyor. "Bırak artık beni, tamam işte benden bu kadar."
Bir tuhafım. Garip bir melankoli hali. Yenilgiden dolayı mı? Belki. Belki de böyle veda etmek canımı acıttı. Daha çok şey dile getirilir de içimdekiler içimde kalsın.
Çocukluğumu yedin, gençliğimi yedin. Olsun, senin canın sağolsun be Trabzonum...
artvints
22.11.2016, 10:34
binbir zorlukla aldığın topu 50 metre şişir, dönenleri alacak güçlü fiziğin, zekân, pozisyan bilgin olmasın, yine 50 metre geri koş. pas değerleri yukselmeden takım gelişmiş sayılmaz.allah sabır versin.
U.Sadıkoğlu
22.11.2016, 10:50
Yönetime tam destek.
Hocaya tam destek.
Muhammet Beşir bile 11 haftada 2-3 gol atardı. Gol atmayı unuttuk. Gole nasıl sevinilir onu unuttuk.
Takımın oynadığı top çağ dışı, hele golü bulmak için hiç bir organizasyonun yoksa, karambollerden gol arıyorsan daha da facia. Bu kafa, bu takım, bu teknik heyet, bu yönetim ile 11 puan bile oldukça başarılı...
gurur6134
22.11.2016, 11:00
Bugun kalkip ise gitmek istemedim butun haftada boyle gececek isin bok tarafi muhtemelen onumuzde ki h.sonu gencler macindan sonrada aynisi olcak..11 hafta 11 puan yaziklar olsun daha sikebahce basaksehir bursa maclari var ustelik ..dusurun du takimi da oldu olcak herkes rahat etsin nedir bu iskence..
AYYILDIZ
22.11.2016, 11:22
Hakikaten çok üzüldüm hala çok üzgünüm.
Murat Keçeci
22.11.2016, 11:22
Genel bir değerlendirme ile başlarsak Akhisar maçından itibaren olumlu bir futbolumuz var fakat bunu skora yansıtamıyoruz bu kezde kalite eksikliği ön plana çıkıyor.
Bu maçın ilk yarısı son derece olumlu bir futbol oynadık isabetli pas sayısı,dikine oynama isteği kanat bindirmeleri,topla oynama yüzdesi şut sayısı büyük takım oranlarına yakışır sayıdaydı fakat sonuca dönük bireysel oyuncu kalitesi düşük olduğu için sonuç üretmekte zorlandık.1.5 tane skoru değiştirebilecek oyuncumuz vardı ilk onbirde bir olan Ekici buçuk olanda yusuf idi özellikle Ekici bu maç taraftara ayıp etti inanmadan çektiği cılız şutlar kalitesine yakışmadı diğer oyuncular elinden geleni yaptı.
Son 4-5 maçtır sistem belli oranda işliyor.oyun rakip yarı alana yıkılıyor fakat ya kanatlar dan kaliteli bir icraat çıkmıyor,arada bir ceza sahasına olumlu top inincede bu kez ndoye pasif kalıyor.Takıma yön vermesi gereken Ekici ayağı en düzgün oyuncu kilidi açacak birşey yapmıyor.orta sahadan Okay gibi sürpriz oyuncularda zaman zaman gol denemesi yapsada onlarda bunu icraata çevirecek kaliteye ulaşamıyor kısacası sistemin işleyişi sıkıntısını son maçlarda azaltmış görünsek de bu kez kalite eksikliği ortaya çıkıyor.
Örneğin ndoye ceza sahası içinde mükemmel kontrol yapıyor sonrası kötü vuruş,orta sahadan ceza sahasına sürpriz giriş Okaydan çok iyi fakat kafa vuruşu daha darbeli daha yere doğru olmalı.Yusuf istekli fakat oyun görüşü düşük,onazi ise sadece pas bağlantısında var hücuma yönelik sorumluluk almıyor.
Defansa gelirsek Yumlu ve Akbaş pozisyon bilgileri çok zayıf rakibi bir çok kez çok rahat ofsaytta bırakabilecekleri pozisyonlarda duruş hataları var genel olarak zekide bu seviyede fakat bu maç için ona birşey diyemeyiz.
İkinci yarı çok erken telaş yaptık bu da isabetli pas sayısını düşürdü.Biran önce gol atma isteği organize olmayı zorlaştırdı daha çok kaos futboluna döndü kolay kazanabileceğimiz bir maçı da kaybettik.
Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli oynamalıyız ligde bulunduğumuz konum bize yakışmıyor.Moral bozmadan pozitif futbol oynamaya devam etmeliyiz ilk yarı sonuna kadar bir kaç galibiyetle üst grubun eteklerinde yer almalı daha sonra kaliteyi arttıracak bir forvet bir orta saha bir kanat transferi mutlaka yapmalıyız.
İsa Gündoğdu
22.11.2016, 11:26
1. yusuf kalecinin eline vuruyor tarafsız gözle bakın. yusuf haklı olsu g... başını yerlere vurur yan hakeme çemkirirdi
2. penaltı pozisyonu dışarda başlıyor içerde bitiyor penaltı değil. nitekim atamadılar.
3. hakemler ne kadar kötü olsada inadına hakeme saygılı olup hakemlere rağmen maçı kazanmalı
4. futbolcular üzerinde inanılmaz baskı var doğru ( ama sen profosyonel futbolcusun başa çıkabilmen lazım)
5. (özgüven eksikliği) gerekirse zayıf bi takımla maç alıp golcülere gol attırılmalı
Bundan sonraki maçlara en özgüvenli kimse o 11 çıksın.
Ay şimdi gol yersek ne olur,aman topu kaybetmeyelim hiç zorlama geriye oyna diye düşünen korkaklar dışarı.
1. yusuf kalecinin eline vuruyor tarafsız gözle bakın. yusuf haklı olsu g... başını yerlere vurur yan hakeme çemkirirdi
2. penaltı pozisyonu dışarda başlıyor içerde bitiyor penaltı değil. nitekim atamadılar.
3. hakemler ne kadar kötü olsada inadına hakeme saygılı olup hakemlere rağmen maçı kazanmalı
4. futbolcular üzerinde inanılmaz baskı var doğru ( ama sen profosyonel futbolcusun başa çıkabilmen lazım)
5. (özgüven eksikliği) gerekirse zayıf bi takımla maç alıp golcülere gol attırılmalı
İlk 1,2 ve 5. maddeye sonuna katılmakta beraber, diğer maddelere şiddetle karşı çıkıyorum.
Taraftar olarak maç sırasındaki ince ince orta sahada doğramalara yetmediğinde ölüm vuruşu çeken hakemlere saygılı olabilmeyi yer yüzündeki hiç bir futbolla ilgilenen kişi beceremez. Bunu becerebilecek bir durum da değildir.
Futbolcunun; 1500 - 2000 TL alıp, ailesini geçindirmek, çocuğunu okula göndermek, kredi kartının minimumunu ödeyebilmek gibi bir sıkıntısı yoktur. Sadece sahaya bir lig maçında sahaya çıktığı için bu forumda yazı yazan insanların bir yılda ki tüm gelirini kazanıyor o herifler. Baskıymış.
Fatih Özkan
22.11.2016, 11:39
Yorumları okuyacak gücü bile bulamıyorum kendimde.
Faruk BERBER
22.11.2016, 11:43
O kadar kötü bir defans dörtlüsü vardı ki sahada belki garipseyeceksiniz ama ben 1 golde kalmamızı başarı olarak görüyorum.
Ne Akbaş, ne Zeki ne de Yumlu bu takımın (yeniden yapılanmaya giden bir takımın) oyuncusu olamazlar.
3 yeteneksizin aynı anda sahada olması da rakip adına büyük şans. İyi ki Eto'o yoktu.
Oyunun genelinde iyiydik, gol için herşeyi de yaptık ama atamadık. Toplam yaklaşık 25 şut çekmişiz.
Teknik direktör Yanal, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş gibi oyuncuların Trabzon'un çocukları olduğunu dile getirerek, "En ufak şeyde bu oyunculara tepkileri biliyorsunuz. Oyuncuların tepkiyi hak etmediklerini düşünüyorum. Kazanmak için her şeyi yaptıklarını biliyorum. Mustafa Yumlu'ya, maçta ömür boyu taşıyacağı iki tane iz geldi. Oyunun başında yaralanmasından sonra birçok oyuncu sahaya terk eder, o oynamayı tercih etti. Bu oyunculara hep beraber destek olmalıyız." diye konuştu.
Doğru mu bu?
Özveri gösteren herkes bu takımda oynasın ozaman?
Böyle bir mantık var mı?
Akbaş o darbeyle çıksaydı, o golü yemezdik zaten. Celuska zıplamadan kafa vurdu.
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 11:50
Ceza sahasının 1 m dışındaki pozisyona penaltı diyor yardımcı hakem Dk.46
MHK'deki tün hakemlerin, MHK başkanının ve tffenerasyonundaki insan müsveddesinin geçmişini....
Ulan bu camianın şampiyonlukları çalındı, ne acılar yaşadı bu uğurda
Hala nedir sizin Trabzonspor ile derdiniz?
Şike sürecinin peşini bırakmadığı için yaptığınız aşikar
Yıldıramıyacaksınız, unutturamıyacaksınız
İnşallah elin oğlu ülke futboluna komple ceza verir de keyiften uçarız
Eski maaşlarıyla özevlatlarımızı takasda kullanabilirdik ama artık yeni maaşlarla onlarda Hasan üçüncü gibi ancak giderler...
Doğukan Uçan
22.11.2016, 11:56
fenerbahçelilerin sosyal medyadaki yorumlara baktım da trabzonspora son senelerde yapılan hatalar bize yapılsa ortada ne mhk ne de federasyon kalırdı diyorlar. malesef bu çok üzücü bir şey. resmen gerçeği görüp bir şey yapamıyoruz. tamma hakem dövmeyin ama gerekirse küme düşelim çekilelim ligden.
akhisar maçından beri ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. şans yok. hakem yok.
olacak. ben inanıyorum.
bu takım ilk yarıyı 14 puanla bitirecek.. sadece adana yı yenecek gençler dahil alayına yenileceğiz...ilk yarı 14 ikinci yarı 14 alırsak düşeriz.. ikinci yarı direk oynayacak 5 6 adam şart..
BERBATOV61
22.11.2016, 12:11
akhisar maçından beri ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. şans yok. hakem yok.
olacak. ben inanıyorum.
kardeşim bizim izlediğimiz başka birşey mi halen daha öğrenemediniz şu defans yapan takıma karşı ileride oynuyoruz sadece iyi top falan oynadığımız yok dün bir yektayı aldılar oyuna bitti baskın rakip 30 metreye sıkışınca bir zahmet atak yap ama şunuda fark edin artık rakibi biz sıkıştırmıyoruz kendi gömülüyor.
Bilall61
22.11.2016, 12:12
Mustafa Yumlu,Mustafa Akbaş,Zeki bunların işi gücü itiraz etmek.Trabzonsporluluğu itiraz etmek sanıyorlar.Futbol ciddi bir iş,futbolda duygusallık ön planda olamaz.Mustafa Akbaş'ın ağzı burnu yamuldu.Hala devam ediyor.Çık kardeşim oyundan.Çıkmadı oyundan sonra gol de kafasını sakındı gol oldu.
Bu üçü de elinden geleni yapıyor,çok çalışıyor fakat yapabilecekleri sınırlı maalesef...
worldmaster
22.11.2016, 12:12
Cok sig elestiriler var. Bu takima galatasaray veya besiktas maclarindan sonra dizilen ovgulerle dunku mactan sonra yapilan yergiler benim icin ayni kefede.
Biz de biliyoruz yetersiz futbolcularin coklugunu fakat popülist bagirislarla sunlari kovun sunlar da topcu mu, bu oyuncularla kume duseriz demek kime ne fayda saglayacak?
Herkesin morali bozuk belki gelecege dair inanci sarsilmis. Ne bekleniyordu? Ersun Yanal'in ilk basa gectigi zamanki gibi bir tablo tabi ki gormek istedi herkes. Simdi ortaya cikan resmin o yapilanmayla alakasi yok. Ama sorun ne biliyor musunuz? O zaman kurulan temel 3-4 hafta kotu gidip yalpalayinca 3-0 lik sivas maglubiyetiyle baglar koparildi. Temel atma sezonu olmasina ragmen taraftar ve yonetim 1 ay dahi sabredemedi kotu sonuclara.
Futbolun disinda cikmak istiyorum. Kimin ozel hayati is hayati harika geciyor? Problemli zamanlar islerin yolunda gitmedigi zamanlar cokca fazla. Ise isteksiz gittiginiz isinizi yapmak istemediginiz zamanlar cok fazla belki. Takim bilgisayar oyunu degil. Gercek insanlardan olusan bir topluluk bu. Herseyden etkileniyor durumda. En hassas zamanlarini geciriyor. Baskinin en yuksek oldugu kotu sonuclarin dibine vurulmus bir donem. Gercek sabir en zor zamanda gosterilendir. 40 yildir sabrediyor olmamiz biraz daha etmememiz gerektigini gostermez. 10 yildir aktif bi sekilde takimi takip ediyorum. Tonlarca oyuncu teknik direktor degistirildi. Bunun bir cozum olmadigina defalarca sahit oldum. Gecici olarak duzelmis gibi gorunen zamanlar olmadi degil ama bir sistem oturtulamadi.
Trabzonspor gercekten bir sistem ugruna bugunlere katlaniyorsa bence arkasinda durmak lazim.Tum mesele sudur ki baskan gercekten taraftara anlattigi sekilde bir gelecek hayali icin ugrasiyor mu? Eger buna inaniyorsaniz arkasinda durun gitsin.
Ben de uzgunum ama yapacak bisey yok baska.
Ersun hoca daha 2 hafta önce kadromuz yetersiz dedi.Evet kabul ediyorum kadro yetersiz.Ama bu kadro 3 ve 4.olamayacak kadar da kötü değil.
Bence bu kadro bu haliyle Ersun hocanın istediği oyunu oynayamaz.Onun için bizim rakip kim olursa olsun topu rakibe verip kontratak futbolunu oynamaya çalışmamız gerekiyor.
Yoksa biz Ersun Hoca'nın bu anlayışıyla kümede kalmaya oynarız.Dikkat edelim,süre daralıyor.
UĞUR DURTAŞ
22.11.2016, 12:43
daha ne yapalım...
bu takıma verdiğimiz desteği bi allah bilir,
yinede her maçtan sonra destek olun destek olun destek olun...
kardeşim bize kim destek olacak,
sizler bizi yok sayıyorsunuz,
bizleri dikkate almıyorsunuz,
sayın yönetim ,sayın teknik heyet,
zekiyi,yumluyu,akbaşı
üzerine para ver,
ne bjk ne fb nede gs alır.
arkadaşım bu oyuncularla olmaz diyoruz,
ama siz olur diyorsunuz,
alın bakalım oluyormu,kafaya oynayan takımda böyle oyuncuların yeri yok,
bu oyuncular,
kayseride,antalyada,akhisarda vs başarılı olurlar,
bizde değil,
takımdaki oyuncu kalitesi inanılmaz derecede yetersiz.
duricca hariç tüm yabancıları çöpe at,
bero ne yapar?
onazi ne yapar?
ndoye ne yapar,
suk ne yapar?
ibanezi,castilloyu,akoppo yu hiç saymıyorum,
ciğersiz oyuncular.
2 yıldır ekici bizlerle dalga geçiyor,fantaziler yapıyor,
ulan ekici bir tane adam gibi ortan yok,
bir tane adam gibi ara pasın yok,
o kadar formsuz,o kadar yetersiz sizki frikiklerin bile barajı geçmiyor,
penaltıyı bile atmıyorsun,
bu adam bize zarar veriyor,
sarı kart görmüş klübün morali bozulmuş gençler maçında yokmuş,
yooo ben sevindim sarı görmesine ,gençler maçında oynamamasına,
ne oynuyorki ,ne veriyorki takıma üzülecem,
bu adamla kesinlilkle sözleşme yenilenmemeli.
ndoye,suk ve m.demiri topla
iyi bir gölcü etmez,
bizim dışımızdaki tüm takımlar,bizim kullandığımız kadar korner veya s.vuruş kullansa rakip ceza sahası içine
dünyanın golünü atarlar,
ama bizimkiler değil gol atmayı hava topuna çıkamıyor.
niçin hep bizler haklı çıkıyoruz,
sayın yönetim,
şampiyonluğa oynuyacak takımda,
isimleri yazdığımız oyuncular olmaz dedik,
kendimizi kandırıyoruz,
bu takıma abdullah ercan sonra
sol bek gelmedi,
ibanez diye bir adam aldılar,beş para etmez,etseydi zaten oynardı,
bu yusufu 2 yıl önce satın dedim,
bu oyuncuyu satış listesine koysunlar talip olacak takımlar kimler olur?
ne bjk olur,ne fb olur nede gs
olsa olsa
bursa olur gençler olur,akhisar olur
özeri yere göğe sığdıramadık nerde şimdi akhisarda
aynı misal,
bu kadrodan bir gr fazlasını beklemek hayalcilik,
sayın yönetim;
çok samimi söylüyorum,
yeni stada bu şartlarda geçmeyelim,
geçen yıl her takım 5-6 7 gol yediğimizde
devrim şart demiştim,
devrim yapılmadı,
sonuçlar ortada,
başkan devre arasında devrim yap,yoksa devrime sen uğrarsın,
ben sıkıldım artık,yoruldum artık
destek vermekten,
bu oyuncularla olmaz demekten,
devre arasında takıma direk değil,direğin direği
oynayacak
en az 5 tane oyuncu alınmassa
15 sonra açılacak,
ismiiiii
bile belli olmayan stadımıza 5 bin seyirciyi zor bulursun ilerleyen aylarda,
bu hafta takım ankaraya gelecek,
takımı her sene olduğu gibi esenboğada karşılayacağım,
maça gideceğim,
takımı karşılarken elimde okunaklı bir yazı olacak,
**
buraya sizin için değil,
formaya saygımdan geldim.
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 12:54
Gülmeyi unuttu bu yaşlı gözler
Sevinmek nedir bilmedi bu genç yürekler
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 12:57
daha ne yapalım...
zekiyi,yumluyu,akbaşı
üzerine para ver,
ama siz olur diyorsunuz,
bu oyuncular,
bizde değil,
bero ne yapar?
onazi ne yapar?
ndoye ne yapar,
suk ne yapar?
ciğersiz oyuncular.
iyi bir gölcü etmez,
bizim dışımızdaki tüm takımlar,bizim kullandığımız kadar korner veya s.vuruş kullansa rakip ceza sahası içine
dünyanın golünü atarlar,
sayın yönetim,
kendimizi kandırıyoruz,
sol bek gelmedi,
olsa olsa
aynı misal,
sayın yönetim;
çok samimi söylüyorum,
devrim şart demiştim,
devrim yapılmadı,
sonuçlar ortada,
destek vermekten,
oynayacak
15 sonra açılacak,
ismiiiii
maça gideceğim,
**
buraya sizin için değil,
Her satırını keyifle okuduğum bir yazı
Yüreğine sağlık Uğur'cum
İ. SARAL
22.11.2016, 13:46
Daha kendime gelemedim, aklıma geldikçe deliriyorum.
7.dakikada YİNE saçma sapan bir gol yiyoruz. Bjk maçında yediğimiz golün kopyası. Zeki güya ön direği tutuyor ama topa vurulmadan orayı terk edip alakasız bir yere gidiyor. Dikkatli izleyin 2 golde de aynı hareketler. Gidip adam tutsa belki bir işe yarayacak ama onu da yapmıyor. Her maç aynı senaryoyu izlemekten bıktım artık. Götünü yırtan ama anca kendini yoran, taktiksiz, kimin ne yaptığı belli olmayan, kimin nerede oynadığı meçhul, imPARAtor'un kaos futboluna benzeyen değişik bir şey yapmaya çalışan bir TRABZONSPOR. Rakip kim olursa olsun her atakları tehlike, her ataklarında ayrı bir oyuncunun mallık yapması, ilk gelen topun gol olması. Diğer taraftan hakemlerin çakallık peşinde koşması, içlerindeki bütün kini dökmeleri. Gerçekten yoruldum artık. Aynı filmi her hafta izler gibi oldum artık.
"İSTİKRAR ŞART" çı biri olarak 11 haftada takım oyununda hiçbir gelişme olmamasını gerçekten anlayamıyorum. İstek ve arzu konusunda sıkıntı yok ama bu çabalar boşa gidiyor. Nasıl olur da 11 hafta da bir oyun şablonu yerleşmez? Tamamen doğaçlama, saçma sapan hücumlar peşindeyiz. Dakika 7.de gol yiyoruz sanki dakika 85, hurra hücuma. Hoca da kenardan izliyor, sakin olun demiyor. Dakika 8'den 90'a kadar topu alan ileriye dikiyor. İleride Ndoye 2 stoper+1 önlibero arasında boğuşuyor. Ligde ne yaptığını bilmeyen tek takımız. "TRABZONSPOR atak oynar" safsatasını bir kenara bırakıp içeride, dışarıda iyi kapanıp sonuca gitmeye çalışmalıyız.
Takım gayet iyi ve istekli oynuyordu enerjinizi takıma hocaya ve yönetime vereceğinize kör olup görmek istemediğiniz istanbul bölge federasyonun ve artık kimlerin adamlarıysa hakemlerin nasış bizi doğradığına kafa patlatın ne yapabilirz bunu düşünün her sene hakemlere karşı oynamak zorunda deyiliz ne la bu savaşmı veriyoruz ligdede hakemleride karşımıza alıcaz artık buna dur demeliyiz sesimizi çıkarmalıyız.
olcay_61
22.11.2016, 13:53
forvette ramil, ortasahada abdülkadir, sol bekte ibanez, sağ bekte trabzonspor paftan herhangi bir genç olsaydı maç çok farklı olurdu.
revolution
22.11.2016, 14:26
daha ne yapalım...
zekiyi,yumluyu,akbaşı
üzerine para ver,
ama siz olur diyorsunuz,
bu oyuncular,
bizde değil,
bero ne yapar?
onazi ne yapar?
ndoye ne yapar,
suk ne yapar?
ciğersiz oyuncular.
iyi bir gölcü etmez,
dünyanın golünü atarlar,
sayın yönetim,
kendimizi kandırıyoruz,
sol bek gelmedi,
olsa olsa
aynı misal,
sayın yönetim;
çok samimi söylüyorum,
devrim şart demiştim,
devrim yapılmadı,
sonuçlar ortada,
destek vermekten,
oynayacak
15 sonra açılacak,
ismiiiii
maça gideceğim,
**
buraya sizin için değil,
uğur bey !
ne yapıyorsunuz ?
bu forumda ,
bu yazı stilinin bana ait olduğunu siz de dahil herkes bilir.
bir an kalbime inecek zannettim.
yazdığınıza, çizdiğinize eyvallah ama
konsept denilen bir şey var sonuçta.
lütfen kendi yazı fontunuzda ,
kendi stilinizde yazarsanız sevinirim.
deyip noktamızı koyalım ve
tespitlere devam edelim.
takım küme düşmez merak etmeyin.
ülke içi dinamikler (!) sen istesen bile düşürmez.
ancak ölümü görüp , sıtmaya razı olman gerekiyor.
öyle
yok şampiyonluk , yok şampiyonlar ligi ,
yok 2011 kupası ,
martavallarıyla ,
ha böyle yıllardır patinaj yapıp durursun işte.
eğer bu sistemde kulüp olarak devam edeceğini deklare ediyorsan ,
sana biçilen rolü oynamakla mükellefsin.
bak göksel'e
yıllardır verilen rolü oynadı,
ama şimdi ektiğini biçiyor.
sen de kulüp olarak bu pastadan yemek istiyorsan ,
söylemlerini budayacak ,
gözünü bazı şeylere kapatacak ,
istenilen kıvama geleceksin.
ben o kıvama gelmem dersen ,
o da senin sorunun.
yok papila,yok bitnel , yok yıldırım,
uğraşır durursun işte böyle yıllarca.
artık sana kalmış.
bak büyüklerimiz sana sıfır stat bile yaptı.
onlara teşekkürü bu şekilde mi edeceksin yani ?
şunu da hatırlatmakta fayda var.
sen ankara'da formaya saygı yazılı bir pankart açacaksın ama
üst akıl ,
ne sana , ne formana saygı duymuyor .
ona ne yapacaksın ?
Allah'a havale edeceksin.
başka ?
tısss. kem küm.
ayrıca yakında temeli atılacak ,
3 temmuz spor kompleksi ,
başımıza daha ne aziz'ler , ne tüpçü'ler ,
ne göksel'ler yetiştirecek göreceksiniz.
onun için ,
fazla gerilmeye , atar yapmaya ,
esenboğa'ya gidip dünyayı kurtarmaya ,
gerek yok.
çünkü ortada senle alakalı bir şey yok.
assolistler belliyken,
uvertürlere oluyor Allahaşkına ?
şarkıyı söyleyemezsin,
paso detone olursun.
şarkıyı senden güzel söylüyorlar ve
hem cilveliler , hem patronla içli dışlılar .
gelen seyirci
et, but, dekolte , frikik görmek isterken ,
senin gibi albenili olmayan,
tıknaz , bir deri bir kemik , detone,
burka giyen assolist altını kim ne yapsın kuzum ?
hadi kardeşim.
hadi.
herkes evine dönsün.
kapısını da kilitlesin.
Nihat Günay
22.11.2016, 15:12
Bu kadar değişken, rüzgarın yönüne göre hareket eden bir taraftar kitlesine sahip olmamız ilginç.
İho nedir Allah aşkına?
duyurukcu
22.11.2016, 15:28
Bu kadar değişken, rüzgarın yönüne göre hareket eden bir taraftar kitlesine sahip olmamız ilginç.
İho nedir Allah aşkına?
ülkedeki bütün taraftar grupları aynı bize has bi durum değil bu
bordolu mavi
22.11.2016, 15:29
Şimdi söylenecek çok şey var hepsini de söylenmiş kabul edelim ve önümüze bakalım
HOPA'LI TS'Lİ
22.11.2016, 16:13
Moralmen çökmüş durumdayım.
Bize bugünleri yaşatanlar uyku uyuyamasın tıpkı bizim gibi
Devrearası bu takım doğru düzgün transfer görmezse ikinci yarı hiçbir maçı izlemeyi düşünmüyorum.
Ve o andan itiraberen de hep arkasında durduğum bu yönetimden desteğin çekilmesi gereklidir .
Çünkü takımın şu halini göremeyen bir yönetim gerçekten vizyondan söz etmemeli.
Öncelikleri iyi belirleyip acil ihtiyaçları gideremezsen bırak vizyona ulaşmayı, 5 metre öteye bile gidemezsin.
asilhamsi
22.11.2016, 16:29
Su tabloda en az suclu taraftardır.Su skorları İstanbul takımlarından biri alsa oyuncuları stadın onunde doverlerdi.
Bu kadar iddialı bicimde yonetime geliyorsan plan programın olacak.Olmadıgı cok belli.Ne zamana kadar enkaz edebiyatına devam edilecek?
Teknik direktor secimi tamamen yanlıs.İki sefer denedik ve olmadıgını gorduk.Israr etmek neden.
Ayrıca bu saatten sonra işler duzelecek,sabır minbalinde soylemler cok komik.11 puanla ve hakemlerin bu tutumuyla ligde tutunmaya calısacagız.
Hic vakit kaybetmeden devrim yapmak zorundayız.
Öncelikle iyi bir yabancı teknik direktor getirecegiz.Daha sonra kadrodaki yetersizleri ayırt etmeden gonderecegiz.Bu kadro ile 50 sene sabretsek bir halt olmaz.
Sonra cok net,tecrubeli,yetenekli en az 6 oyuncu alacagız.Gerekirse butceyi delip ceza almayı goze alacagız.
Cunku bu işin şakası yok.Federasyon bizi dusurmeyi kafasına koydu.Bundan kurtulmanın tek yolu cok guclu bir takım.Bir gol attın saymazsa bir tane daha atacaksın.
Takımda zaten kalite yerlerde,ustune bir de hakem katliamı gelince puanlar gelmiyor.Sonra takımın ozguveni azalıyor ve kısır donguye giriyor.
Bu dongunun tek cıkısı cok guclu bir kadro.
Aydın Tiryaki
22.11.2016, 16:41
Takımın bana göre en büyük sorunu yeteneksiz futbolculardan oluşması. Bakın futbol ne futbolu spor'un bütün branşları yetenekli sporcularla oynanır ve kazanılır. Bizim takımda ön plana çıkacak, takıma liderlik edecek, ve hiç kimsenin beklemediği bir anda değişik bir şey yapıp skor alacak futbolculara ihtiyacımız var. Bero iyi niyetli koşuyor falan ama sonuç yok ortada. Ama yaşı genç bir şeyler olabilir diyoruz ya hani o zaman koy Yusuf Yazıcı'yı da izleyelim Okay'dan Onazi'den kötü oynamaz herhalde ?
Takımın orta sahasında sorumluluk alan adam yok. Okay onazi mehmet adeta hepsi birbirinin gözlerinin içine bakıyor ki o bi şey yapsa da ben de yapsam. M'bia diye bi adam vardı bizde gönderildiğinde burada göbek atılmıştı neredeyse şimdi anlamışızdır umarım M'bia gibi adamlar ne iş yapar ve takımda olmazsa ne gibi sonuçlar ortaya çıkar.
Çok sıradanlaştık. Bir kalitemiz vardı. Kaliteli ayaklarımız vardı. Şimdi ise sene başında gönderilmesi planlanan Damdoy'un insafına kaldık.
Ey gidi...
gurur6134
22.11.2016, 17:27
bu takım ilk yarıyı 14 puanla bitirecek.. sadece adana yı yenecek gençler dahil alayına yenileceğiz...ilk yarı 14 ikinci yarı 14 alırsak düşeriz.. ikinci yarı direk oynayacak 5 6 adam şart..
Ben adana macindan bile supheliyim..tarihe sahitlik ediyoruz bu kadar les bir yapilanmayi futbolculari bir arada gormemiz cok zordu gercekten ruyamda gorsem inanmazdim su durumumuzu hayaldi gercek oldu
61Firtinasi61
22.11.2016, 17:31
Bilmiyorum ama bana öyle geliyor....
Bugünden baya bir sakinlik varmis gibi.
Bizim Trabzonspordan bugün hic bir dogru dürüz haber alamadim.
Sanki bir durgunluk varmis gibi......
gurur6134
22.11.2016, 17:33
Kombine alalim forma alalim urun alalim su felc haliyle bile takima destek verip arkasindan gidelim havaalanlarinda karsilayalim adamlar bizle dalga gecer gibi kadro kursunlar ustelik 50.yil sampiyonluga oynayacak takimin iskeleti diyerek ustune bide kufur etsinler adeta..bu taraftar hep veren oldu karsiliginda da hep uzuldu son zamanlarda ..son 1 senede ustune tuy diktiler..hala daha destek sabir palavralari bu taraftarda evliya sabri varmis ki herseye ragmen hala bu takimin arkasindan gidiyor..
Şu anda iki yol var,ya bu insanlara bu zor süreçte destek vereceğiz ya baskı yapıp normal düşünemez hale getirip,yapabileceklerini de yaptıramaz hale solacağız.
Birincisi bize zor geliyor ama doğru olan yol.İkincisini yıllardır yapıyoruz zaten,geldiğimiz yer burası.
memozcan
22.11.2016, 18:08
takıma bakıyorum.. defans:
zeki-yumlu-durica-akbaş önlerinde onazi-okay daha da önlerinde yusuf-bero- ekici ilerde de ndoye var..
bu kadroda rakibi baskı altına alabilecek oyuncu ekici-ndoye-bir miktar da bero diyelim.. rakip 11 kişi gömüldüğünde kilidi nasıl açacaksınız? soru bu..
bazı arkadaşlar %70'e %30 topla oynama oranı var demiş.. allah aşkına %90 olsa ne yazar.. bunun kaçta kaçı rakip ceza sahası içinde. bizim cincon maçında yaptığımızı yaptı adamlar.. kapandılar biz de duvara tosladık.. bu takım bu oyuncu gurubuyla geriye düştüğü hiç bir maçı çeviremez..
maçın 30. dakikası falan bekliyorum ki bir oyuncu değişsin.. geçen seneki oyuncuların hepsi top ayağına isteyen eli belinde gezen tiplerdi ama bu sene de topla oynayacak bir erkan zengin bile yok ne yazık ki..
İho nedir Allah aşkına?
Ders almak için en büyük sebeplerdendir aslında. Görüldüğü üzere bazılarımız halen ders almış değiller. Skor taraftarlığı bu ülkenin yazgısı. Ama öyle ama böyle skor gelmedikçe bazı şeyler kaçınılmaz oluyor. Takımın acil skora ihtiyacı var. Yoksa taraftar kelle almadan durmaz. Sayın başkan her şeyi göze almalı. Kontratı bitene dek hocanın arkasında durmalı. Daha önce tersini defalarca denedik çünkü.
Şimdi linç edebilirsiniz.
gurur6134
22.11.2016, 19:42
etoyu gectim bi mbilla ayarinda forvetimiz yok takimda.avni akere veda edildi mi edilmedi mi bilinmez ama bildigim birsey varda trabzonspor futbola veda etmis..3 tane pozisyonumuz var net antalyaninda gol dahil 3 tane bu mu oluyor iyi oynamak.doldur bosatlarla sagli sollu amacsiz ortalarla kaleyi bulmayan sutlarla yuzde 90 top sende olsa ne olur olmasa ne..
Şahin Yılmaz
22.11.2016, 19:57
Herşeyi bir tarafa koydum hadi yenildik yenilgiyi de sorgulamayacağım.
Yahu Ersun Efendi Neden milli maç araları bir hazırlık maçı yapmazsın neden neden be kardeşim neden.
Defol git düş kulubün yakasından utanmaz arlanmaz TD bozuntusu.
bordoylamavi
22.11.2016, 20:50
yazık
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/322594/trabzonspor-icin-hungur-hungur-aglayan-taraftar
Emre Veli
22.11.2016, 21:07
yazık
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/322594/trabzonspor-icin-hungur-hungur-aglayan-taraftar
video eski, bu maça ait değil. benim dikkatimi çeken konu altındaki yorumlar oldu. trabzonu büyük takım diye yutturmuşlar diyen bilmem hangi yav.ak istanbul takımı taraftarı. bugün tam 27 tane büyük organizasyonlardan kupası olan bir takımı büyük görmeyen - kıskançlıktan- patlayan malum takım taraftarları. dünyada yoktur sırf kupalarının çoğunu geçmişte kazandı diye komple başarısız görülen takım. Bilmem hangi anadolunun şehrinde nüfus kaydı bulunan adamın takımı 2. ligde amatörde olduğu için yüzlerce km ötedeki kendisine ait hiç bir şey ifade etmeyen ortalık malı şehrin takımını tutuyor. takım tutmak kolay iş. bugün sen de başka takımı tutabilirsin din, vatan değil elbette. ama her şey gibi nedenleri vardır bazı şeylerin.
ne ise... trabzon nerde ne kupa varsa silip süpürse bile bunlardaki kıskançlık ölünceye dek sürecek.
castillo61
22.11.2016, 21:10
yazık
6 7 yiyen kadronun yarısına Kayseri'nin beklerini
ekleyip önümüze geçiş süreci kadrosu diye süren Usta'nın umrunda mı?
Bu vasatları övecek kadar alçalan Ersun'un umrunda mı?
valla içim bir garip oldu, hepimizi aynı yollardan geçiriyorlar
neyseki şike sürecini yaşadık da artık aynı tahribatı yaşamıyoruz
bu düzen için o kadar üzülmeye değmez
maç kaybedince 1 hafta süren üzüntü artık 1-2 günle sınırlı
aksini iddia eden var mı merak ediyorum?
tabi bunda bizi yenilgiye alıştıranların da payı büyük
Moralmen çökmüş durumdayım.
Bize bugünleri yaşatanlar uyku uyuyamasın tıpkı bizim gibi
uyku mu uyumasınlar?? ciddimisin? adamlar ilk tatilde soluğu maldivlerde ,kıbrıslarda alıyorlar, hangi uykusuzluktan bahsediyorsun anlamadım.
uyku mu uyumasınlar?? ciddimisin? adamlar ilk tatilde soluğu maldivlerde ,kıbrıslarda alıyorlar, hangi uykusuzluktan bahsediyorsun anlamadım.
İşte oralarda uyumasınlar gecelere aksınlar demek istemiş arkadaş:)
Fatih Cengiz
23.11.2016, 11:45
Çok skor taraftarıyız çoooook..
Yusuf'un golü verilse, Sonra bi şekil bi top daha içeri girseydi, yenseydik yani antalyayı...
Takım şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştu...
Ne kadar sabırsız ve Trabzonsporu bitirmenin tek yolu olan hoca değiş, topçuları sat mantığında ısrar eden bir kitlemiz var..
Denedik onu.. Çooookca hem de..
Sonuç milyonlarca lira borç, Avrupa yasağı, kötü kadro..Vs vsvsvsvssvs
Aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek ahmaklıktır derler..
Niye ahmaklıkta ısrar ediyoruz...
Yahu bu takım ruhsuz demiyormuyduk? En azından mücadele etsinler yeterr demiyor muyduk?
Eee mücadele ediyorlar işte..Gs ve bjk maçlarında da baya iyi oynadık...ışık var işte orada
Niye görmezsinsiniz ya da görmek istemezsiniz???
İkinci yarı 6 tane Madrid varsa Münih ve cty gibi takımlardan oyuncu da alsan... İlk 5-10 hafta kendilerine gelemezler.. Takım olamazlar... O arada da siz çıkar onlara "çöp yaaaauuu" dersiniz.. Gönderin hau paragöz falan filanları der misiniz? Demez misiniz?
Şu Trabzon taraftarı futbolu çok iyi bilir yalanına bizim taraftar çok fena inanmış...Belki de amaç buydu.
Neyse Allah takımımıza ve sabır etmek isteyen taraftarımıza SABIR versin..
Diğerlerine de akıl fikir ihsan falan filan versin
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
duyurukcu
24.11.2016, 10:56
etoyu gectim bi mbilla ayarinda forvetimiz yok takimda.avni akere veda edildi mi edilmedi mi bilinmez ama bildigim birsey varda trabzonspor futbola veda etmis..3 tane pozisyonumuz var net antalyaninda gol dahil 3 tane bu mu oluyor iyi oynamak.doldur bosatlarla sagli sollu amacsiz ortalarla kaleyi bulmayan sutlarla yuzde 90 top sende olsa ne olur olmasa ne..
kardeşim sorun bence forvet değil N'doye bu ligin en iyi forvetlerinden biri keza Muhammet de öyle Janko da iyi idi vittek de ama kadro planlamasını yapamaz isen ve sürekli farklı oyuncular denersen 3-4 hafata forvet gol atamadı hadi değiştir diğeri o da atamadı tekrar eskiye dön derken kötü sonuçlarla birlikte baskıda yükselince sonuçlar kaçınılmaz şu kadroya şu ortama şu an forvet kimi alsan 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır çünkü takımda sağ ve sol taraf işlemiyor gs maçı dışında organize atağımız yok doldur boşaltlarla oynarsak suk da faul yapmaktan gözünü açamaz N'doye de hırpalanıp düzgün vuruş yapmaz..ki zaten çok güçlü bir yapısı yok abubakar gibi
zafer6161
24.11.2016, 11:03
eskiden evimizde oynadığımız her küçük maçta en az 4 gol atardık.4.1 4.0.5.0.6.1.3.0.vay be nerden nereye geldik.
ama şuda var.şuanda hiç bir küçük takımda hiç bir rakibe farklı yenilmiyor
Oğuzhan Turhan
24.11.2016, 12:26
Şu takım bu derece eleştirilmeyi hak etmiyor.
Antalya maçında tek kale top oynadık, devre arasında alınacak nokta bir santrafor ile her şey çok daha farklı olacaktır.
Birde şu hakem bozuntularının yaptıklarına engel olabilsek...
UĞUR DURTAŞ
25.11.2016, 12:17
uğur bey !
ne yapıyorsunuz ?
bu forumda ,
bu yazı stilinin bana ait olduğunu siz de dahil herkes bilir.
bir an kalbime inecek zannettim.
yazdığınıza, çizdiğinize eyvallah ama
konsept denilen bir şey var sonuçta.
lütfen kendi yazı fontunuzda ,
kendi stilinizde yazarsanız sevinirim.
deyip noktamızı koyalım ve
tespitlere devam edelim.
takım küme düşmez merak etmeyin.
ülke içi dinamikler (!) sen istesen bile düşürmez.
ancak ölümü görüp , sıtmaya razı olman gerekiyor.
öyle
yok şampiyonluk , yok şampiyonlar ligi ,
yok 2011 kupası ,
martavallarıyla ,
ha böyle yıllardır patinaj yapıp durursun işte.
eğer bu sistemde kulüp olarak devam edeceğini deklare ediyorsan ,
sana biçilen rolü oynamakla mükellefsin.
bak göksel'e
yıllardır verilen rolü oynadı,
ama şimdi ektiğini biçiyor.
sen de kulüp olarak bu pastadan yemek istiyorsan ,
söylemlerini budayacak ,
gözünü bazı şeylere kapatacak ,
istenilen kıvama geleceksin.
ben o kıvama gelmem dersen ,
o da senin sorunun.
yok papila,yok bitnel , yok yıldırım,
uğraşır durursun işte böyle yıllarca.
artık sana kalmış.
bak büyüklerimiz sana sıfır stat bile yaptı.
onlara teşekkürü bu şekilde mi edeceksin yani ?
şunu da hatırlatmakta fayda var.
sen ankara'da formaya saygı yazılı bir pankart açacaksın ama
üst akıl ,
ne sana , ne formana saygı duymuyor .
ona ne yapacaksın ?
Allah'a havale edeceksin.
başka ?
tısss. kem küm.
ayrıca yakında temeli atılacak ,
3 temmuz spor kompleksi ,
başımıza daha ne aziz'ler , ne tüpçü'ler ,
ne göksel'ler yetiştirecek göreceksiniz.
onun için ,
fazla gerilmeye , atar yapmaya ,
esenboğa'ya gidip dünyayı kurtarmaya ,
gerek yok.
çünkü ortada senle alakalı bir şey yok.
assolistler belliyken,
uvertürlere oluyor Allahaşkına ?
şarkıyı söyleyemezsin,
paso detone olursun.
şarkıyı senden güzel söylüyorlar ve
hem cilveliler , hem patronla içli dışlılar .
gelen seyirci
et, but, dekolte , frikik görmek isterken ,
senin gibi albenili olmayan,
tıknaz , bir deri bir kemik , detone,
burka giyen assolist altını kim ne yapsın kuzum ?
hadi kardeşim.
hadi.
herkes evine dönsün.
kapısını da kilitlesin.
ne güzel benim ismimle hitap ederek giriş yapmıssınız,
keşke bende isminizle giriş yapsaydım..
revolution.
*
Kardeşim sen evine dön akpıı kilitle,
üstüne de kalın birşeyler al daha fazla üşütme(!)
Alt aklı üst aklı üvertürü,assolisti bilmem
senin kadarda anlamam(!)
Ben misafirperver bir adamım bir adamım ve anadolu gelenekleriyle yetişmişim.
İstanbul çocoğu olamamışız
Misafirim benim şehrime gelince en iyi şekilde ağırlar
Elimde avcumda yoksa bile önüne çiçekler sererim,
helede konumuz trabzonspor sa sınır tanımam.
aslen kars'lı olmama rağmen
doğma büyüme 43 yıldır Ankara'da yaşıyorum,
trabzon,trabzonspor başımın tacıdır,
saygıylaisevgiyle karşılarım.
Sen daha yazı fonduna kafayı takıp kendi içine kapanmayı seçerken
Adamlar elbette arayı açarlar.
Ya çık dışarı sesini çıkar ya da biz her koşulda buradayız de.
Ümitsizsen tutma kardeşim,destekleme
Ama çıkıp benim desteğime de laf etme...
Adamlar Azizi,Gökseli alıp takımlarının tepesine koyuyor diye
Ben de mi bir Aziz bir Göksel yaratmalıyım(!)
Ben doğru adamı bulayım yeter,yanlışında eleştirebileyim,
doğrusunda alkışlayabileyim,kötü gününde yanında olayım...
Yoksa iyi günde şakşakçılık (!)yapmak kolay...
**
ha unutmadan buraya üye oluş yılım 2007
trabzonsporumuza üye yılım 2001,üye no:9485
nokta
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.