Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 10.Hafta l Mete Kalkavan 2-1 Trabzonspor l Maç Sonucu
Yiğit SARI
05.11.2016, 20:54
Çok yazık oldu çok. Hakem müsvettesi umarım son maçın olur bu sene
Mert Acar
05.11.2016, 20:54
Efsane Şenol eserinle gurur duy...Topunuzun Allah belasını versin.
adiloş bebe
05.11.2016, 20:55
alnınızdan öpüyorum
odyseuys
ben takımımla bugün gurur duydum.
gurur duyulacak bir takımı olmayanlar düşünsün.
hocasından oyuncusuna her damla terleri için teşekkür ederim.
bahadır2561
akhisar maçı gibi züğürt tesellisi ile geçecek hafta, oynamayan beşiktaşa üç puan verdik. bir sürü acemilik yaptık. rakip pek sallamadı yorgun olduğu için, güçsüz olduğumuz çok açık.
Senin yaptıgın yorum yerin dibine batsın
Kaybedeceksek böyle kaybedelim takım 10 numara oynadı hakem denen babası belli olmayanın evladı yüzünden maç gitti
Alper Beyazay
Helal olsun takıma.. Bu hakem olmasaydı çok farklı olabilirdi..
mete61bordomavi
Pas yapamayan,atakta çoğalamayan, ve adam geçemeyen bir kadro, bunlar sizin eseriniz!
Övünün!
Geldiğiniz gibi gideceksiniz!
Devran Saka
gidin hakemlerle kucaklaşın öüpüşün sevişin beraber kutlayın anca böyle yenersiniz mücadelemizi
Kazım Bostan
ibanez'de bir umursamazlık var. sonradan girip dinç olduğu maçta kaybettiği topun arkasından bile koşmuyor.
Takım gayet iyiydi kimse bok atmasın hakem denen insan müsveddesi sağolsun beşiktaşına 3 puan kazandırdı.
Bu hep olacak bu düzen değişmediği sürece ve maalesef nasıl değişeceğini Başkan bile bilmiyor.
DeAgLeMaNyAq
05.11.2016, 20:56
Şampiyonluğa oynasaydık maç sonrası tepkiler çok daha farklı olurdu ama şimdi birkaç gün konuşulduktan sonra unutulup gidecek. Nihayetinde iyi oynamadık lâkin mücadelemize diyecek bir şey yok o yüzden çok fazla takılmıyorum...
Bizim acil maç kazanmamız lazım bir şekilde maç kazanmamız lazım hakem denen köpekle kaybedecek vaktim yok 11 puanımız var beyler ilk yarı bitti bitecek ve bizim 11 puanımız var.
Sezgin Öztürk
05.11.2016, 20:57
Böyle hakemlerin Allah 'nin belasını versin. Yazık ulan yazık emegimize yazık ne yaptı bu şehir size ne yaptı serefsizler. Çok net yazıyorum bu akşamki emegimizi çalan ne kadar serefsiz ise bu çocukların emeğini görmezden gelende o kadar serefsizdir. Takım Trabzonda galip gibi karşılanmalı dosta düşmana gösterelim buyuklugumuzu
Böyle aptal oyuncularla bu kadar sahada ne için oynadığını bilmeyen onazi zeki ndoye mustafa varken
Ulan bize bero mehmet gibi aç adam lazım açççççç ibaneze de çakayım aytacada lanet olsun
Ahmet Aksu
Takimima tesekkur ediyorum heyecanli bir mac izlettirdiler. Macin rezili ndoye ve ekici idi diger futbolcular kapasiteleri ! kadar oynadilar.
Usta yi cok seviyorum ama adamsa cikar mac sonu hakeme agzindan geleni soylesin bu ne ya yeter arkadas hakemler hep bizimi ezecek,,
Giray Bulak 'a helal olsun yardırıyor.
gurur6134
Macin basligi mete kalkavan 2 ts 1 olarak degistirilsin adminlerden ricam bu..
EnjoyTheMusic
takıma helal olsun. kaybedeceksek böyle oynayalım da kaybedelim. hakem kılıflı şeref yoksunu METE KALKAVAN'ın sonunun deniz ateş bitnel gibi olması için lobi yapmalıyız.
malum satılmışşehirspor maçı hakemi bülent yıldırım hala maçımıza veriliyor ama bu METE isimli şeref yoksunu artık maçlarımıza verilmemeli!
gumushaneli29
sezonun en iyi futboluydu.ndoye ise kocaman bir hiç.bu takıma gelen tomas junda dahil an dip ileri uç adamı.ersun devam etsin sonuna kadar.
Sadettin_
Yaşı büyük abilerimiz daha iyi bilir . Bu derece tartışmasız net şekilde dograndıgımız mac en son ne zaman oldu ?
Ben sıralamada ilk sıraya koydum bu macı . Bundan daha kötüsünü izlememiştim .
Ahmet Taşçı
Ben takımı beğendim vallahi bu maç bariz hakeme yenildik. Helal olsun çocuklara.
mete61bordomavi
Salt mücadeleye bakıp da takım iyi olacak diyenlerle sezon sonu görüşürüz! Kendinizi kandırmanızı anlarım da, milleti burda kandırıp durmayın!
Ceza sahasına becerip de giremeyen bir kadro, alın hayrını görün!
İyi mücadele etmişmiş takım, peh! Siz futboldan yeminle zırnık anlamıyorsunuz!
Sabır gösterin buralarda. Sabırla belki cezasahasına girebilen bir takım görürsünüz!
Ahmet Faruk
Bu yüzden Trabzonspor abi işte. Bu yüzden. Takımdaki herkese teşekkür. Canları sağolsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alkışlar
Her türlü köstege ragmen bu takım çok iyi olacak
Ben çok uUn zamandan sonra her an maçı çevirebileceğimizi düşünerek maçç izledim son 15 dakika 5 dakika ızatma zamana oynayan bir beşiktş her yerde baskı yapan bir trabzon vardı kim ne derse desin son derece keyifliydi trabzonu izlemek
Kusura bakma ama ben puan tablosuna bakiyorun su an.. sanada tavsiye ederim..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fenerliler de öyle diyor. Seni Antu'ya alalım onlarla iyi anlaşırsın.
Bir takımın hakkı ancak bu kadar profesyonelce yenebilir. Bu kadar ince ince kıyım yapılabilir. Diyecek söz yok artık! Maçın yıldızı Hakem. Net.
Herşey bir tarafa;
Trabzondaki renkdaşlar allah aşkına şu takımı havalanında karşılamaya gidin. Elaleme verilecek en güzel yanıt bu. GS galibiyeti sonrası nasıl karşıladıysanız aynı şekilde karşılayın uşakları. Düşmana dosta inat! Bu düzene inat!
Sezgin Öztürk
05.11.2016, 20:58
Ulan bir düşün yakasından şu takımın kan emiciler !
Fatih ÖZDEMİR
Dik oynadık. Tebrikler çocuklar
artvinli_mert
Bu gün takım gerçekten sezonun en iyi futbolunu oynadı. Bir kaç kötü oynayan oyuncusu olmasa bu maçı kazanabilirdi de birde hakem faktörü var tabi. Bence takıma kızılmamalı. Ekici, Bero, Okay Ndoye, Durica, Akbaş bugün gerçekten iyi oynadılar.
Sonuç:
Mete Kalkavan 2- Trabzonspor 1
Yiğit SARI
Nasıl anket açıyoruz? Maçın yıldızı olarak Mete Kalkavan'ı onore etmemiz gerekir
gurur6134
Ustada yardiriyor twitterda
Bu sezon ikinci defa çok iyi oynayıp kaybediyoruz. Maçı penaltı golü atılırken açtım. O dakikaya kadar nasıl oynadık bilmiyorum ama 30. dakikadan sonra toparladık. Hala savunma anlamında çok eksiklerimiz var, pamuk gibi dağılmaya çok müsaitiz ama çok büyük oranda maçın hakimiydik. Bu skor bu oyuna yakışmadı. En az beraberlik almalıydık fakat forvet hattımızda resmen adamımız yok.
B.AKDEMİR
İyi oynadık gayretliydik.Hakem maçın sonucuna etki etti şerefsiz.Yine de bu sene En azından paslaşan hücuma giden bir takımımız var.Ersun hocanın sistemi iyi ama defansta sıkıntı var. Acilen sağ sol bek ve santrafor lazım hem de çok acil.
Hakem adam gibi maç yönetmiş olsa kazanacak bir oyunu sahaya yansıttık. Yazıklar olsun şu hakeme.
Helal olsun usaklar. Helal olsun.
melihergun
05.11.2016, 20:59
Helal olsun guzel oynadik Masallah
Mert Acar
Noldu Şenol hee paraya karşı emegin savasını mı veriyosun ? Guveniyomusun artık futbolu yonetenlere..Senin omurganı ben...
Yusuf BALCI
Yaşı büyük abilerimiz daha iyi bilir . Bu derece tartışmasız net şekilde dograndıgımız mac en son ne zaman oldu ?
bitnelin bittiği maçtan sonraki en kötü maç bu oldu.
Enaldo61
Ben de her an maçı çevirebileceğimizi düşünerek izledim maçı ama olmadı be abi.
mete61bordomavi
05.11.2016, 21:00
Kurdukları kadroya bak, takım atağa az seri çıkar, seri pas yapar. O kadar gevşekler ki, rakip takım sahaya yerleşiyor bir de bekliyor. Siz hala hakeme atın tutun burda!
Trabzonspor, İstanbul deplasmanlarında zaten hakem faktöründen dolayı 1-0 hep geride başlar. Bu ilk olan birşey değil ki?
Benim yaş ufak ama en son cempapilanın yönettiği fb maçını hatırlıyorum
Kazım Bostan
mete kalkavanlı son bilmem kaç büyük maçını kaybetmemiş bjk.
Hamdi Kalaycı
En büyük hain, bu akşam şu hakeme rağmen takıma, yönetime laf edendir
Cagdas Topal
Alnınızdan öpüyorum!
artvints
Senin yaptıgın yorum yerin dibine batsın
oyun öyle başka türlü yorum kendini kandırmak olur. hakem başka konu, istediğin gibi sövebilirsin. ekici etrafında dönüp duruyor, başka bir atak şeklimiz yok. uykuda başladık maça, iki sıfır olunca da vitesi düşürdüler, sonra hakem devreye girdi.
Punisher-61
Fenerliler de öyle diyor. Seni Antu'ya alalım onlarla iyi anlaşırsın.
Antuda yazilanlari bilmem sen bildigine göre oranin yabancisin degilsin..takibe devam [emoji106]
Alper Beyazay
Vallahi bıktım hakkımızın yenmesinden
levent yıldırım
Sahada Maalesef 12 Değil 13 Kişiye Karşı Oynadık
Şenol efendi adamsan çık hakem hakkında yorum yap, kırmızıyı vermedi de hadi.. Adam mısın sen? Her maçta hakemlere sallarsın, konuşsana şimdi de
ya baskan birak allasen ya twitterden kim takacak seni. Ayni konya macinin bir tekrari ordada birisi yine kirmizi kartlik hareket yapmisdi ve yine bizi dogramisdi. Eger güclüysen bu maca veridrmeyeceksin bu adami. NIyet belli
burakilic
Rus ligine veya Gürcistan ligine katılalım.
odyseuys
05.11.2016, 21:01
ne olursa olsun ayakta başlayıp ayakta bitirdi takım maçı. son şampiyon, ligin en iyi futbol oynayanı vs. etikete sahip takım arkasında hakem desteği... ancak bu kadar oldu. helal olsun takıma.
Sadettin_
Yusuf hakkında dediğim dogru cıktı .
Geçen hafta yusuf un takımın en kçtülerinden biri oldugunu soyledim ama bir ekleme yaptım . Yusufun kötülüğü yeteneksizliği ve bize sac bas yoldurtmasından cok daha öte bir kötülük . Amatör küme maclarında dahi bu kadar kötü oynayan topcular yok . Yusuf bu kadar rezalet bir topcu değil . Tamam kötü topcu ama bugun sahada izlediğiniz kadar rezalet değil yusuf demiştim geçen hafta...
Haklı cıktım adam oynadımı oynuyor .
Yusuf muhtemelen uzun süre sakat . ama üzülmeye gerek yok . Cünkü ondan bir beklentimiz kalmadı artık . Bugün de boyle bir oyun hıcbırımız beklemedık ondan bizim için sürpriz oldu
Mete Kalkavan denen şerefsiz bir daha maçlarımıza atanırsa yönetime de yazıklar olsun.
carantinas
Allah kahretmesin bu hakem camiasını lanet olsun. Belki yine kaybederdik ama böyle olunca çok canım yanıyor of
takımımla gurur duyuyorum ezik oynamadık 32bin Bjk taraftarının sesine rağmen çoğu anda hapsettik bjkyi. Q7 nin kırmızısını bizim penaltımızı vermeyen mete şerefsizi ve boş beleş penaltı veren aynı şeref yoksunu yüzünden bugün 3 kaybettik. Takım iyiydi bu şekilde oynasın bu takım ben yenilgiye üzülmem
gurur6134
En kotu zamanimizda bile hakem yardimiyla yeniyor bu istanbul ezikleri bizi..
Mert Acar
05.11.2016, 21:02
Anti Istanbul demeyen Trabzonsporluyum demesin..Bunu bugun gormenizde çok acı..Trabzon kümeyeymiş.
gs 7 kişiye 3 3 3 cekiyor..bunlar koyduk mu diyor..ne farkları var ulan bunların.
her sene katledilmek zorundamıyız yeter lan..
Kurdukları kadroya bak, takım atağa az seri çıkar, seri pas yapar. O kadar gevşekler ki, rakip takım sahaya yerleşiyor bir de bekliyor. Siz hala hakeme atın tutun burda!
Trabzonspor, İstanbul deplasmanlarında zaten hakem faktöründen dolayı 1-0 hep geride başlar. Bu ilk olan birşey değil ki?
Hocam sen ne diyorsun Allah aşkına ?
tanjugunduz
Takım iyi mucadele verdi cok kostu ama is bitirici oyuncu yok maalesef sadece 1 2 bıtırıcı adam olsa cok saglam takım oluruz zeki yeri onazinin yeri forvet birde iyi bir sag acık aslında az cok ıskelet olustu ekici . onur durica ugur bero okay yusuf akbas bu 7 oyuncu bolgesinde gayet iyi ama diger oyuncular katkı vermeyince oyun sıkısıyor ıster ıstemez of ya tam toparlanma senesi idi iyide bir yonetim vardı of olmuyor olmuyor.
birde hakem musvettesi ulan herseyi anlarım gormedi belki derimde yusufa yapılanı madem gordum sarı kart nedir tam bir eyyam bunlarla lig gecmez baskan gerekeni yapmalı . top oynamayan besıktasa 3 puan hediye ettik.
Gümüshaneli61
Kulüp baskani olsam vallahi Azerbaycan ligine basvururdum.
Alper Beyazay
cem papila-fb , bitnel-gs , kalkavan-bjk bu 3 maç geliyor direk aklıma
-Mehmete sallayanları piste alalım. Açık ara takımın en iyi oyuncusu...Seneye başka takıma giderse çok ağlarız.
-Onazi ancak yedek olur.Başka da birşey olmaz.
-Bero çok iyi oyuncu.Daha da iyi olacak.
-İbanezi arada geri gönderelim.
-Çok iyi mücadele ettik ama sabaha kadar oynasak alamazdık bu maçı maalesef.
Özetle bize ayağında top tutan, teknik, genç oyuncular lazım. Mehmet hep bencillikle suçlanıyor ama aslında yaptığı sorumluluk almak, bence karıştırılıyor. İnşallah devre arası bu tarz 2-3 oyuncu alabiliriz.Yoksa geçen seneye döner hikayemiz.
Enaldo61
05.11.2016, 21:03
Vallaha iyiydik az becerikli olsak Vodafone'dan galibiyetle çıkabilirdik.
Nihat Güneş
Ne yalan soyleyim bu takimin bu sekilde oynamasi beni sasirtti...Sezonun en iyi macini oynadik...Isteyince atmosfer filan da eklenince demek ki bir deyler olabiliyor...Hakem musveddesi olmasaydi en kotu beraberlik alirdik...Ama Akyazi da bi tarz bir atmosfer yaratabilirsek, ilerde de adam gibi bi forvetimiz olursa bu takim oynar...
Ahmet Kara
Helal olsun size uşaklar ! Başınız öne eğilmesin , siz iyi oynadınız. Hakem hakkın bir şey demeyeceğim , ceza alırım yoksa.
Varlıbaş61
Yenilen ilk golde lütfen zeki'yi izleyiniz !!!
Onur Akyüz
Usta twitteri biraksinda takimin haline bi baksin hakem hatasi var yok Takim dökülüyor
Konuş konuş iyi oluyor engelli listemin ne kadar boş adamlarla dolu olduğunu gösteriyorsun.
Utanmaz herif!
Ya biz Trabzonsporuz yenildiğimiz mac ardından züğürt tesellisi yok iyi oynadık yok bilmem ne .yusufla bero iyi oynadı gerisi yine rezil gibi oynadı.20 puan yapabilecekmisin sen ondan haber ver 3 galibiyet alabilecekmisin kalan 7 maçta kimse su içine ettiğimin puan tablosuna bakmıyor geçen sene ilk yarı 24 puanla bitirdik ve küme duşüyorduk.Şimdi 11 puanımız var....
Mehmet BAŞ
05.11.2016, 21:04
Şu maçta Yusuf çıkana kadar gerçekten iyi oynadık!
Castillo sakat olmasaydı bu maçta bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.
Beşiktaş'ın beklerinin arkasına çok iyi bir şekilde kaçtık.
Gerçekten iyi bir futbol oynadık.
Özellikle ''Yusuf'', ''Bero'' ve ''Mehmet'' çok iyi oynadı. Kendilerini tebrik ediyorum.
Böyle hakemler yüzünden verdiğimiz emeklere yazık oluyor. Lanet olsun.
Yenildik ama ''Kaybetmedik...''
mete61bordomavi
Suk, Ndoye, İbanez,Aytaç vs vs......
Kaç kere diyoruz diyeceğiz! Kweuke, ya da Rodallega gibi bir forvet alsan en azından bu durumda olmazdın!
Yönetim taraftarı boş kaşıkla beslemeye devam etsin. Daha durun. Devre arasının bitmesi için dua eder hale geleceğiz!
Yav şu Onazi ile Damdoya kaldık resmen İbanez desen komedi bekleri konuşmuyorum bile adam gibi kadro kurun lan yeter
wolf_TS61
Tüm takıma dik oynadığınız için teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık.
Bu hakemin peşini de yönetimin bırakmaması lazım. Yazıklar olsun böyle hakemlere.
Dip.Ing.Mag.
05.11.2016, 21:05
Böyle oynasınlar canımı alsınlar beceriksizlik tecrübesizlik var amenna ama ikinci yarı bariz üstündük. Bero ya laf edenler en iyi oyuncumuz o. Mete neden insan nüsvettesi bizi katletti ama oyun adına unutlandım olsun böyle
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
1-Takim iyiydi arkasinda durmaliyiz.
2-Cok bariz devre arasi forvet transferi gerek.iyi bir forvet olsaydi belki hakeme ragman alabilirdik.
3-Hakem gorevini yapti IBB zirvede tek kalmayacakti herhalde...
Emre EFENDİOGLU
Takıma helal olsun, suç quaresmanın anasında değil hakemin anasında.
aspordaki güzel konuşuyor. renk ayrımı yapıyor oç hakem
Enaldo61
Olacak ya vallaha olacak yeni statla toparlanacağız.
Mehmet BAŞ
05.11.2016, 21:06
cem papila-fb , bitnel-gs , kalkavan-bjk bu 3 maç geliyor direk aklıma
Oraya bir de Kuddusi Müftüoğlu'nu ekleyelim.
Ben sahada gol yedikten sonra dağılmayan bir takım gördüm
ligin en iyi top oynayan takımı denilen takıma hakem yüzünden yendildigimizi gordum
Bu sene çok şansiz maçlar kaybettik
Ama bu takıma olan inancimi kaybetmedim
Inanmayanlar gölge etmesin
Yiğit SARI
Ya biz Trabzonsporuz yenildiğimiz mac ardından züğürt tesellisi yok iyi oynadık yok bilmem ne .yusufla bero iyi oynadı gerisi yine rezil gibi oynadı.20 puan yapabilecekmisin sen ondan haber ver 3 galibiyet alabilecekmisin kalan 7 maçta kimse su içine ettiğimin puan tablosuna bakmıyor geçen sene ilk yarı 24 puanla bitirdik ve küme duşüyorduk.Şimdi 11 puanımız var....
Yahı abi la havleee. Hayır yazacam da üşeniyorum farklı bir maçı mı izledik allasen?
Sezgin Öztürk
12 yaşındaki kardeşimin gözünden akan yaşların hesabını kim verecek ulan kim verecek onun bunun çocukları Allah yaniniza bırakmaz bunlari
mete61bordomavi
Nakzo, kardeş, burdaki bazı taife bu dediklerini anlamaz. Bize kan emici, skor taraftarı vs diye iftira atar.
Ama gerçekler kabak gibi ortada! Atağa gidemeyen, atakta ne yapacağını bilmeyen, eli ayağına karışan bir takım ve pozisyon almaktan bihaber topçular!
Bak sana yemin ederim, sezon sonu o sabırcı gürüh varya, burda yazmaya yüzleri bile olmayacak!
Zirve iddiamız olmamasına rağmen hakemlerle ancak yenebiliyorlar bizi. Hakkımız haram olsun.
erman hangi kanalda yorum yapıyordu renkdaşlar bulamadım
Sadettin_
05.11.2016, 21:07
takım kötü oynayınca zaten fark yiyoruz .
İyi oynayıncada hakem izin vermiyor .
Gençliğimiz böyle gecti gitti işte. Futbolla hiç alakası olmayan böyle tenis macları, buz hokeyi macları izleyen arkadaşlarım vardı keşke onlar gibi olsaydım .
El Cordobes
takıma helal olsun. böyle savaşsın, böyle mücadele etsin, böyle rakip hakem desteğine muhtaç kalsın canımı yesin.
biz bu tetikçi hakemleri afişe edip ortaya çıkardıkça yenileri türüyor. varsın bu düzen böyle devam etsin, biz bu tekere çomak sokmaya devam edeceğiz.
ulan adiler takımdan, taraftardan,yönetimden geçtim sadece ismimizden bile korkuyorsunuz. bizi bitiremeyeceksiniz.
mete61bordomavi
Yanlış birşey mi söylüyorum? Takımın atak şekline bak. Kimsenin ne yapacağı belli değil! Eğer Bero olmasa cezasahasına pas atan ve giren oyuncu yok.
Mustafa ÖZDEMİR
Mazlum Trabzonspor her zaman hakemlere yenilmeye mahkumdur
bahadır2561
05.11.2016, 21:08
Skym puan tablosunu siz neden bahsediyorsunuz
Maçı izlememiş adamlar laga luga yapıyor
gurur6134
Tessukkur ediyorum adminlere baslik icin..
erman hangi kanalda yorum yapıyordu renkdaşlar bulamadım
Aspor. Yazı yazdırıyordur gelir az sonra.
CEMEFKER
çerez giydirmelerle uğraşacak vakit değil....
gördük ki teknik işi bir yere kadar ki bizim takım toplama,yeni bir takım. bjk ve fb hatta gs deki takımdan hayli hayli düşükken ortaya konan direnç alkışa değerdi bugün...
ancak gelin görünki iş yine SİYAH GÖMLEKLİ nin insafına kalıyor ki ben öyle insafın a...k..
Hepsini geçtim TRABZON ŞEHRİ nden dünyanın oyunu alan iki tane bakan ne iş yapar arkadaş. Memlekette bütün güç sizin elinizde , istediğiniz içeri alıp çıkartıyorsunuz. Ülkenin içinde bulunduğu şu günlerde birkaç kişinin kulağına birşeyler üfleyin artık. S...mişim demokratik ülkeyi. kimsenin bu kavramlarla uğraşacak vakti yok.Özerk denilen ancak olgarşik bir yapı, adeta diktatöryanın örneklerini veren bu federasyonun üzerinde tahakküm kuramayanların taltif edilmemesi lazım artık.
UYANIK OL TRABZONLU !
levent yıldırım
erman hangi kanalda yorum yapıyordu renkdaşlar bulamadımAsporda Rengim
belluschi5
mete kalkavan denilen yavşak olmasaydı bu maçtan en kötü bir puan alırdı Trabzon 2 0dan sonra kargalardan çok daha iyi bir oyun ortaya koydunuz bir Bursasporlu olarak çok üzüldüm bu maça. Bir kez daha kahpe bizanstan dost olunmayacağını görmüş olduk. Ayrıca Ersun Yanal garip değişiklikler yapıyor kovulmak istiyor sanırım.
Mehmet BAŞ
Takıma helal olsun, suç quaresmanın anasında değil hakemin anasında.
Emre kardeşim, ben Qaresma'nın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Her maçta Yusuf'a kasıtlı bir şekilde benzer fauller yapıyor bu şerefsiz herif!
Analarını falan boş ver. Ama bunların kanında, niyetinde bir bozukluk var.
levent yıldırım
Skym puan tablosunu siz neden bahsediyorsunuz
Maçı izlememiş adamlar laga luga yapıyorTv Başında Çıldırdık Babamla Resmen
Yine büyük bir maç yine bir hakem faciası.
Bitnel bitti Kalkavan geldi yarın kim olacak bu isim...
Yarına umutla bakabilmek için umut bırakmıyorlar insan da. Yazık ya yazık !
Öyle veya böyle Dik oynadık bu akşam.
gurur6134
05.11.2016, 21:09
Birkez daha anladik ki statukocu istanbul takimlari sozde nasil buyuk oluyorlar..ayiptir
Ersun Yanal maci verdi degisiklikleri ile
Punisher-61
05.11.2016, 21:10
Konuş konuş iyi oluyor engelli listemin ne kadar boş adamlarla dolu olduğunu gösteriyorsun.
Utanmaz herif!
sende kimsin???? Utanmaz herif mis..yemisin sen listeni
Mac 2-1..bjk skoru korumaya bakiyor ve böylece bize macin kontrolünü birakiyor neden ? zaten gol yollarinda sikintimiz var..
Bu oyun kimseyi yaniltmasin.. hala büyük problemlerimiz var
Emre kardeşim, ben Qaresma'nın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Her maçta Yusuf'a kasıtlı bir şekilde benzer fauller yapıyor bu şerefsiz herif!
Analarını falan boş ver. Ama bunların kanında, niyetinde bir bozukluk var.
sen besiktaslı degilmiydin sikede bjk yi aklamaya calısan.
Mert Oğuzlu61
05.11.2016, 21:11
https://pbs.twimg.com/media/CwhGs9CW8Ac05Tj.jpg
mete61bordomavi
mete kalkavan denilen yavşak olmasaydı bu maçtan en kötü bir puan alırdı Trabzon 2 0dan sonra kargalardan çok daha iyi bir oyun ortaya koydunuz bir Bursasporlu olarak çok üzüldüm bu maça. Bir kez daha kahpe bizanstan dost olunmayacağını görmüş olduk. Ayrıca Ersun Yanal garip değişiklikler yapıyor kovulmak istiyor sanırım.
Kardeş, bugün bize, yarın size, bu hep böyle olacak! Keşke diğer Anadolu klüpleri de bizimle birlik olsa da şu İstanbul saltanatını yıksak!
Emre Çömez
11302
odyseuys
maçtan önce küçük şikecilerin dominant ortasahası karşısında ezileceğimiz, mahkum bir oyun oynayacağımız endişesini taşıyordum. ersun hoca özellikle rakibi bozma konusunda muazzam iş çıkardı. beşiktaş kendi gerçekliği ve oyun anlayışı doğrultusunda goller bulmadı bu maçta. orta alanda üretkenlik anlamında da biz daha iyiydik. bunu korumalıyız.
ekici'ye parantez açmak gerekli. bugünkü eforuna, isteğine saygı duymamak elde değil. çok eleştirdiğim, potansiyelinin çok altında oynadığını düşündüğüm bir oyuncu. bugün cidden muazzam işler yaptı. yükü paylaşmaya başladığında -ki o eğilimi görüyorum- çok daha katkı sağlayacak takıma.
mehmet, bero, yusuf, durica bugün öne çıkan oyuncular oldular.
Devran Saka
05.11.2016, 21:12
Ahmet Çakar @ahmetcakar1 (https://twitter.com/ahmetcakar1)<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 sa.2 saat önce (https://twitter.com/ahmetcakar1/status/794958221437976576)</small>
Bazen taze kaşar hekemler eski kaşarlardan da tehlikeli olabiliyorlar.Mete gibi
kanterts
05.11.2016, 21:12
quaresma denen yaratigin her mac böyle hareketi var. kalkavan rezili zorla sari verdi. Ndoyeye yapilan hareket hayatimda görüdügüm en net penalti.
ve bu kalkavan pozisyonu gördü. ama vermedi, vermez zaten agir 8jkli.
belluschi5
05.11.2016, 21:13
Kardeş, bugün bize, yarın size, bu hep böyle olacak! Keşke diğer Anadolu klüpleri de bizimle birlik olsa da şu İstanbul saltanatını yıksak!
aynen kardeş anadolu kulüpleri birlik olmalı adil bi lig için başka bi yolu yok gerekirse tribünlerde birlikte izleyelim ama bu yavşaklara karşı birlik olalım. Programlarda bile bahsedilmiyor doğru düzgün Trabzonun doğranması yazık günah o kadar emeğe.
Enaldo61
05.11.2016, 21:13
Quaresma kırmızı yemeliydi, Oğuzhan sarı yemeliydi dirsekten. Hepsini geçtim Adriano'nun maçı kartsız bitirmesi daha da büyük skandal bana göre.
Bilall61
05.11.2016, 21:14
Bu maçtan mutlaka puan almalıydık.Tabi bunda hakemin etkisi de vardı.Ama bu mücadele alkışlanır.
Ekici'ye,Bero'ya,Okay'a,Yusuf'a kocaman bir alkış.
Fark yeriz diyen RENKTAŞLAR'a Trabzonspor bugün gerekli cevabı verdi.
Aferin çocuklar...
Punisher-61
Ustaya "twitteri biraksin takima baksin" yazdim diye bana kizanlar buna baksin sonra ben haksizim desin bana:
11303
ulan bu mete kalkavan p..çini kupada sivasa elendiğimizden beri unutmadım...o günden beridir trabzonda bi maça verilmesini bekliyorum yıllardır biriktirdiğimi kusacam...ama bu maçta o biriktirdiklerimin 2 katını ekledi...buna ses etmezlerse yöneticiler daha da çok isyan ederiz biz...hele ki şu futbolcular maçta ve maç sonu itiraz etmiyor ya deliriyorum...bunu artık futbolculara öğretmek lazım...
Giallorossi
Allahtan Yusufun ayagi yere tam basmiyor. Yoksa büyük ihtimal bacagi kirilacakti.
Allahsiz mete serefisz köpek
Öyle ya da böyle bu maç bitti
Umarim bu tempoda oynamaya devam ederiz
Trabzonsporu destekleyen tüm GERCEK TARAFTARLARA selam
ekicinin atağa kalkarken faul verilesi olayıda tam bi komedi
gurur6134
05.11.2016, 21:15
Ya bazen hakikaten su rezil ligden cekilelim diyorum ciddi anlamda artik zevk almiyorum bu tiyatrodan..
Bak Tonyalı işine bak...
Edebinle yazacaksan yaz.
Senin gibi ''Boş'' insanlarla uğraşacak değilim.
Beni burada tanıyan tanıyor.
Senin gibi provokatörlerle uğraşacak değilim. İşine bak!
serdar adalıyı savunuyordun genelde bjk lafı gectimmi ortaya cıkıyorsun.
Onur Akyüz
05.11.2016, 21:16
Adriano'nun 3 net sarı kartı verilmedi, Oğuzhan'ın dirseği, Şopar7'nin kırmızı kartı..
Çok iyiydi takım ama hakemi asla yenemezsin..
odyseuys
05.11.2016, 21:16
Allahtan Yusufun ayagi yere tam basmiyor. Yoksa büyük ihtimal bacagi kirilacakti.
Allahsiz mete serefisz köpek
Aynı şeyi düşünmüşüz. yusuf'un tabanı yerde olsa Allah korusun iyi ihtimal bilekten kırılırdı ayağı.
Oğuz ZEYTİN
05.11.2016, 21:17
Hakem sonuca direkt etki etmistir. Bitnel'den farki yok. Yonetim, hoca, oyuncular, yorumcular gerekeni yapmali.
Mehmet BAŞ
serdar adalıyı savunuyordun genelde bjk lafı gectimmi ortaya cıkıyorsun ben kötülük icin söylemedim.
O konu ile bu konunun ilgisi ne?
Orada yazdığım şeylerle bana ne hakla Beşiktaşlı dersin?
Ayıp değil mi bu yaptığın?
Serdar Adalı konusunda söylediklerimin arkasındayım. Tartışmaya açığım.
Ama yeri burası değil.
Ayrıca Beşiktaş'ın lafı geçtiği başka nerede yazmışım? Çıkar önüme koy, bekliyorum.
Abidik gubidik imalarda bulunma rica ederim.
Bak ben Vakfıkebirliyim. Sapına kadar da Trabzonsporluyum. Bunu da bil...
Fatih Öztürk
Biz nasıl başa çıkacaz bu hakem denen allahsızlarla.
CEMEFKER
Bu gecenin iyi tarafından bakıp artık sinirlerimi yatıştırmam gerekirse...
Ersun Yanal'ı çok fazlaca eleştiren biri olarak gs maçından sonra bu maçta da ortaya iyi bir direnç gösteren takım için tebrikler...
Rakibin ne kadar yorgun olduğu bizi ilgilendirmez.kadro derinliği bakımından iki tane formda takım ortaya çıkartabilecek bir rakibe karşı bu oyunu ortaya koymak başarıdır. rakip geçen seneki Atiba-Sosa uyumlu orta sahayı çok arayacak. Oğuzhan formsuz. Gökhen İnler lay lay lom takılıyor. Abu-Cenk bir Gomez etmez.Sonuç olarak avrupa ile boğuşan bjk, fb ve düşüşe geçen gs nun olduğu bir ligde bu sezon öne çıkmak kolay olabilirdi ancak biz de hazır değiliz maalesef. İBB alır götürür sanki o da masabaşına takılır.
Enes Ünal Kaya
05.11.2016, 21:18
1 ay önceki Trabzonspor'Dan eser yok.
Doğru transferlerle ve Akyazı ile hakemde kurtaramaz elimizden kimseyi.
Onur Akyüz
ekicinin atağa kalkarken faul verilesi olayıda tam bi komedi
Orada faul verip de sarı vermeyen hakem katıksızdır katıksız!
Her kararıyla bunu ispatladı.
Enaldo61
AKYAZI'DA bunları boğacağız!
Kemal Öztel
Maçı besiktaslı arkadaslarla beraber izledim ben gurur duydum.Başa baş oynadık bence pozisyon verdik ama pozisyon da bulduk.Hakem penaltıyı çok ucuz verdi,Yusufa yapılan harekette sarı kart hafif kaldı.Bir kac pozisyonda da avantaja bırakmayarak hızımızı kesti.Onur ve Yusuf iyi Ekici süperdi.Takım böyle mücadele etsin canımı yesin.Futbolun matematiksel kısmına gelirsek büyük bir kayıp değil istanbulda bjkyle oynuyorsun ama önümüzdeki şu 4 maçtan 10 puan çıkarmamız lazım,çünkü son üç hafta basaksehir,şb,bursa çok zorlu geçecek..
M. Fatih ALEMDAR
05.11.2016, 21:19
Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Hakemin yanlı tutumların rağmen güzel direnç gösterdik ve baskı uyguladık.
3 yeriz 5 yeriz diyen taraftarlarımıza da selam olsun. Hangi takımı tuttuklarını tekrar irdelemerini tavsiye ederim.
Erman hoca iyi koydu lafları :)
4 haftadır ligin en iyisiyiz. net.
Yahı abi la havleee. Hayır yazacam da üşeniyorum farklı bir maçı mı izledik allasen?
Hemserim hakem yuzunden yenildik demek ne kazandıracak sana doğru köpek bir hakem vardı.Böyle söylemek kendini dahamı iyi hissettirecek geçen hafta rize maçında nerdeydi bu takım 2 penaltı attık yinede yenemedik becerip rizeyi.Yarın sondan birinci kayseri yenerse seninle puanları eşitliyor.Daha g.birliği ile oynamadin,fb ile oynamadın,lider ibsk ile oynamadın,bursayla oynamadın ve 11 puanın var 11 puan...
Sezgin Öztürk
05.11.2016, 21:20
İçimizdeki irlandalilari temizleme vaktidir. Bu aksam takimin emeğini görmezden gelen SEREFSIZ OGLU SEREFSIZDIR.
Enaldo61
05.11.2016, 21:21
AGA Adriano kartsız bitirdi maç AGA!
ilelebeTS
05.11.2016, 21:21
Takımı tebrik ediyorum, helal olsun. Sahada Trabzonspor'un ruhunu gösterdiler. En azından 1puan hakkımızdı hakem bırakmadı, doğradı bizi. Aksini de beklemiyorduk zaten hakem bjklıydı ve daha önemlisi Trabzonspor düşmanıydı.
Onur Akyüz
05.11.2016, 21:22
İçimizdeki irlandalilari temizleme vaktidir. Bu aksam takimin emeğini görmezden gelen SEREFSIZ OGLU SEREFSIZDIR.
Hay yaşa!
Tribündeyim şu an çıkmayı bekliyoruz ve takımımla gurur duyuyorum.
Mete denen katıksız bu yaptıkların çıkar senden!
O konu ile bu konunun ilgisi ne?
Orada yazdığım şeylerle bana ne hakla Beşiktaşlı dersin?
Ayıp değil mi bu yaptığın?
Serdar Adalı konusunda söylediklerimin arkasındayım. Tartışmaya açığım.
Ama yeri burası değil.
Ayrıca Beşiktaş'ın lafı geçtiği başka nerede yazmışım? Çıkar önüme koy, bekliyorum.
Abidik gubidik imalarda bulunma rica ederim.
Bak ben Vakfıkebirliyim. Bunu da bil...
bjk yöneticisini savundun münakasaya girdin insanlarla durup dururken bjk yi savundun konus bjk olunca ortaya cıkıyorsun neyse uzatmayacam ama ts li oldugununada inanmıyorum.
İ. SARAL
05.11.2016, 21:22
En çok koyan şu o çocuklarına bir şey yapamamak. Çıldırıyorum yeminle.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecenin yorumu budur,bugün bu katliama rağmen takıma ve yönetime şerefsizlik yapanların kellesini uçurun,zaten etrafta yeterince şrefsiz 3 takımın taraftarı var,bir de bu tiplerle uğraşmayalım.
Oyuncularımıın her birine helal olsun terlerinin son damlasına kadar mücadele verdiler.
cyberentalpi
05.11.2016, 21:24
Bizim penaltı ucuz ötesi ucuz penaltı. hadi verdin
Artısı çingene 7 denen adam zaten kötü niyetli oynadı. üstüne bacak kıracaktı kırmızıyı esti. hadi sarı ile gecistirdin
mac içinde de zaten gereksiz faul verdin
ama damdoy un çekilmesi net penaltı. hakem denen mete musveddesi(daha net kufurler ettim macta) Ts yi katletti.
Yazık ne derseniz diyin
ha böyle oynayalım canımı yiyin. tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Ersun un asıl oynamak istedigi oyun tam bu ama oyuncular oynayamıyor. mucadele boyle olsun canımı yesinler.
olcak olcak sonuna kadar devam. Usta ya da Ersun a da
Ahmet Aksu
Bero bero bero..
Az once ozete baktim bidaha hucumdaki tek isim beroydu.
Yusufta buyuk maclardaki klasik gayretli oyunu vardi bugun.
Ekici iyi ama cok gereksiz hareketleri var pas pas demekden yoruldum topekicideyken.
Macin en kotu iki ismi onazi ve ndoye. N doye yerine biraz daha kaliteli oyuncu olsa 2 tane yazardi.
Gerideki 4 lu gayretli ama kotuydu beklerimiz felaket ugurda rezildi bireysel anlamda.
Onur mukemmeldi.
Osman Seran
Sezonun en iyi maçını oynadık sağlık olsun. Ben bu kadarını bile beklemiyordum. :tsamblem:
Bu gunler gececek.. hakeminde kurtaramayacagi gunler cok yakinda!!
Yazik oldu ah ah kese berabere bitseydi ama bizde o son noktayi koyabilecek oyuncu yok malesef.Neyse saglik olsun haftaya kazanmak sart oldu yoksa moralimiz cok daha fazla cökecek.
bahadır2561
05.11.2016, 21:26
Filozof konuştu mu?
Ahmet Aksu
Bero kesi.likle ortada oynamali hucumdaki etkin ataklarinida hep bero ortadaydi. kanatta kendini yoruyor ortada eminim daha iyi olur.
BU tipleri dikkate almayin
atsan başka bir isimle girerler
Banlayın gitsin
gecen yıl hakemler bu yıl hakemler nedir arkadas ya.
Enes Ünal Kaya
Hakeme kızgınım hakemi görsem boğarım
Fakat Trabzonspor'umuz için çok mutluyum. Helal olsun .
Eziliriz diye düşünürken Gs'yede Bjk'ye de dar etti sahayı..
BJK seyircisi ıslıklamakdan tezahurat yapamadı
lazkopatfaroz
Elinden öpüyorum.
Muhammed Ayaz
Takım iyi yolda renktaşlar bu takımın arkasında olalım hakemide yeneceğimiz zaman gelecek sabır.
Yiğit SARI
05.11.2016, 21:27
Hemserim hakem yuzunden yenildik demek ne kazandıracak sana doğru köpek bir hakem vardı.Böyle söylemek kendini dahamı iyi hissettirecek geçen hafta rize maçında nerdeydi bu takım 2 penaltı attık yinede yenemedik becerip rizeyi.Yarın sondan birinci kayseri yenerse seninle puanları eşitliyor.Daha g.birliği ile oynamadin,fb ile oynamadın,lider ibsk ile oynamadın,bursayla oynamadın ve 11 puanın var 11 puan...
Önceki 9 maçı hak ederek kaybettik veya berabere kaldık her neyse ben bu maça bakıyorum. Benim desteklediğim takım göz göre göre yenilmek zorunda bırakıldı bu maç;
Muamma bir penaltı
Verilmeyen net bir penaltı
Verilmeyen net 2 kırmızı kart
Bugün bence takımın hakkını vermek lazım güzel mücadele ettik. Hakem direncimizi kırmasaydı bereberlik hatta 3 puan hiç işten değildi. Ses çıkarmayalım mı yani ne yapalım abi?
Maçta oynamayan bu 22 numara ne alaka konuşuyor.Göğsü kabarmış adamın derdine bak.
Mehmet BAŞ
05.11.2016, 21:27
bjk yöneticisini savundun münakasaya girdin insanlarla durup dururken bjk yi savundun konus bjk olunca ortaya cıkıyorsun neyse uzatmayacam ama ts li oldugununada inanmıyorum.
Bahsi geçen başlıkta kimse ile bir münakaşaya girmedim. Fikirlerimi ortaya koydum.
Akşam akşam sana laf anlatmakla uğraşamayacağım.
Çünkü laftan anlayacağını düşünmüyorum.
Buradaki birçok kişi ile saçma sapan münakaşa eden birisin.
Benimle muhattap olmazsan sevinirim.
Ayrıca benim hakkımda ne düşündüğün zerre umurumda değil...
Ama saçma sapan bir şekilde hakkımda ileri geri konuşmazsan mutlu olurum.
EnjoyTheMusic
05.11.2016, 21:28
Erman toroglu Trabzonspor lehine iyi yardırıyor
gurur6134
05.11.2016, 21:28
Takim her mac boyle oynasin canimizi yesin..mac seciyor takim bu acik arkadaslar diger maclarda neden bu direnci gosteremiyoruz anlamak mumkun degil..ilk kez takimi bu sene begendim takim trabzonspor gibi oynadi..
ilk defa bu sezon gs maçı dahil takıma kızmadım...ve yine diyorum birkaç maçtır kazandığımız birşey, var o da bero...
AKYAZI'DA bunları boğacağız!
Aynen. Bu adi takıma en az 3 gol atıp göndermezsek yuh olsun bize. Bir gol de hakem için atmalı.
Sadettin_
05.11.2016, 21:29
İyi oynadıgı macta oyundan düşen Trabzonspor ,
Galipken oyundan düşüp gol yiyen Trabzonspor ,
Bugün bjk nın stadında binlerce ateşli seyircinin önünde ,2-0 geriye düşüp, ardından verilmeyen penaltılardan kırmızı kartlara sayısız, sert, açık ve net hakem hatalarına ragmen oyundan kopmadı . Takıma laf falan edemem .
Enaldo61
05.11.2016, 21:29
Bu takım konsantre olup sonuna kadar mücadele ettiği taktirde her şey güzel olacak ama hakemler büyük dert.
61_Hasan_69
05.11.2016, 21:30
Adı serefsizler
Ahmet Aksu
05.11.2016, 21:30
Bir dahaki sezonda beklentim budur..
Devre arasina bir sagacik bir sagbek bir forvet alalim
Seneye de 3 transfer yeterli.
.....................onur....................
xxx.......durica....xxx..........xxx
......................xxx.....................
............bero.........mehmet(bencilsiz olanindan)
xxx.................................castillo
.....................xxx........................
Bahsi geçen başlıkta kimse ile bir münakaşaya girmedim. Fikirlerimi ortaya koydum.
durup durrken neden savundun ben senin trabzonsporlu olduguna kesinlikle inanmıyorum.konu besiktas olunca cıkıyorsun neyse artık yazmayacam besiktas sike yapmadı diyenle fenerbahce sike yapmadı diyen aynıdır.
Renkdaşlar fazla konuşmaya gerek yok bu hakemin anasını karısını bulup gözünün önünde ...... onu hak ediyor bu adi oç
Bu orman çocukları kuarezma diye bağırarak, trabzon kümeye diyerek maç sonu koyduk mu diyerek ne kadar annesiz olduklarını gösterdi bu itleri yeni stadda tokatlarız umarım.
KARAGOZLUM
05.11.2016, 21:32
Damdoyun penalti pozisyonun da boyle resimi varmi?
Şenol zamanında sert hareket yaptı diye engini oyundan almıştı dakika geçmeden... Noldu Şenol istanbulda böyle mi giriyor işler???
Sezgin Öztürk
Takim Trabzonda galip gelmiş gibi karsilanip moral verilmeli bütünlüğümüzü ülkedeki tüm serefsizlere her zamanki gibi tekrar gösterelim. Haydi Trabzon ayaklan.
castillo61
Zeki'nin bu takımda alternatifsiz oynaması Mete Kalkavan'ın babası kadar skandaldır.
Bir de haftalardır Bero'yu sağa kilitleyen hocaya selamlar
ayrıca bugün bir Ekici bir de Zeki'nin içeri koşu yapan Bero'ya çıkarmadıkları
paslar yüzünden para cezası verilmelidir, bu kadar becereksizlik olmaz
bu kadar beyinsizlik olmaz
3-5 yeriz diyen taraftarlarımızada tavsiyem, hangi takımı tuttuklarına dikkat etmelerini tavsiye ederim.
Tarafsiz bir yorum yapayim.
3 - 5 yiyebiliriz diyen arkadaslar olaya normal bir bakis ile baktilar.Besiktas evinde oynuyor ve UEFA'da Napoliyi devirmis bir takim yani ilk algi cok dogal.Üstelik TS normalde cok fazla hata yapan bir takim.
"Hangi takimi tuttuklarina dikkat etmelerini tavsiye ederim" ne demek? Yani TS kümeye oynuyor biraz gercekleri görelim eski TS yok artik.Umarim TS toparlanir ama simdilik cok zayifiz ve gereken en iyi hamleleri yapmamiz gerekiyor.
Saygilar
Mehmet BAŞ
durup durrken neden savundun ben senin trabzonsporlu olduguna kesinlikle inanmıyorum.konus besiktas olunca cıkıyorsun neyse artık yazmayacam.
Yaw he he. Tamam sensin.
Seni bu zamana kadar neden engellemedim diye kendime kızdım şu an.
Sonsuza tek görüşmemek üzere. Hadi yolun açık olsun.
castillo61
05.11.2016, 21:34
Bir dahaki sezonda beklentim budur..
Devre arasina bir sagacik bir sagbek bir forvet alalim
Seneye de 3 transfer yeterli.
.....................onur....................
xxx.......durica....xxx..........xxx
......................xxx.....................
............bero.........mehmet(bencilsiz olanindan)
xxx.................................castillo
.....................xxx........................
4-3-3 oynayacaksak Mehmet yerine Ndiaye olsa efsane olur
arkalarına da ciğersiz bir ön libero takımın çehresini değiştirir
Yaw he he. Tamam sensin.
Seni bu zamana kadar neden engellemedim diye kendime kızdım şu an.
Sonsuza tek görüşmemek üzere. Hadi yolun açık olsun.
besiktas sikeci dedin konu besiktas olunca ortaya cıkıyorsun. ozaman bugün yarın fenerbahcede sikeci degil dersin.
Ceza sahasında sabit duran birisi varsa üzerine at kendini hemen penaltı hele hakem göte diye biriyse tadından yenmez
lazkopatfaroz
05.11.2016, 21:35
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/acba41a1eb737dcbabb2540fd6ec6f9f.jpg
Seni Allaha havale ediyorum, şerefsizsin mete kalkavan
batuhanTs
Son alıntın olmuş olsun bu.
Hskem guzel fark atti değil mi hakliymissin
Mert Acar
Bu gece gururla uyuyun renktaşlar..Gerçekten gurur duyun ve sahip çıkın bu takıma.Trabzonspor çok büyük.
odyseuys
05.11.2016, 21:36
hocam şu trolü besleme gözünü seveyim. maçı konuşalım, hakemi konuşalım. engelle geç.
Onur Akyüz
05.11.2016, 21:36
Maç sonu utanacağı yerde koyduk mu tezahüratı yapan şiketaş taraftarı da
ne mal olduğunu cümle aleme göstermiştir.
Efendi beşiktaşmış, hakkıymış şerefmiş.
Sizin şerefinizi yiyim :D
Önceki 9 maçı hak ederek kaybettik veya berabere kaldık her neyse ben bu maça bakıyorum. Benim desteklediğim takım göz göre göre yenilmek zorunda bırakıldı bu maç;
Muamma bir penaltı
Verilmeyen net bir penaltı
Verilmeyen net 2 kırmızı kart
Bugün bence takımın hakkını vermek lazım güzel mücadele ettik. Hakem direncimizi kırmasaydı bereberlik hatta 3 puan hiç işten değildi. Ses çıkarmayalım mı yani ne yapalım abi?
Ses çıkaracaksın tabiki ama bir maçla bütün sezonu sütliman yaptın mı işi ters teper.Ben hala
aynı yerdeydim forumdaki yalaka tayfa hariç onları futbol adına muhattap almıyorum ve hala acil maç kazanmamız lazım diyorum.Gecen sezon bundan iyi bir kadroyla ilk yarı 24 puan almamıza rağmen mersini yenmesek düşüyorduk diyorum.Hala 11 puanımız var...
hocam şu trolü besleme gözünü seveyim. maçı konuşalım, hakemi konuşalım. engelle geç.
sendemi besiktaslısın
Alper Beyazay
05.11.2016, 21:37
Hskem guzel fark atti değil mi hakliymissin
Bak çok ağır konuşacağım tahrik ediyorsun.
Mert Oğuzlu61
05.11.2016, 21:37
Bozmayın moralinizi sinirlenmeyin, 3 Temmuz hala bitmedi. Bu işi ''idam'' kararı verecek yerlere henüz taşımadık. Tüpçü nün Ts düşmanı olduğunu bilmeyen kaldı mı ? Tüpçü nün 3 Temmuz sürecini yönetmesi için ve İstanbul u kollaması için oraya malum isim tarafından atandığını bilmeyen kaldı mı ?
Başımıza gelenler, göstere göstere yapılanlara şaşırmıyorum, sinirlenmemeye çalışıyorum. Yönetim sinirli mi, Usta sinirli mi, camia sinirli mi ? Usta çıksın açık açık sadece tek bir cümle söylesin, ''Size selam veren kuşu da sisteminizi de 3 Temmuz ile yok edeceğim'' ... Elinde koz olan taraf biziz, SATMADIĞIMIZ SÜRECE sıkıntı yok.
Bu oyunun sonunda KAZANAN nasılsa BİZ olacağız... TÜRKİYE yi milli takımıyla birlikte turnuvaların dışına itecek güce sahibiz, ona göre herkes kartları yeniden dağıtsın. Usta dan icraat olarak bunu bekliyorum, Kalkavan felan bunlar bir hiç, bizim için birer böcek.
bu takımın her şeye rağmen oyun disiplininden birazcık bile kopmayıp, aslanlar gibi 90 dakikayı bitirmesini de konuşalım. geçen sene olsa yine 5 kırmızıyı alırdık. ona da bir itirazım yok ama takımın hakemle hiç uğraşmaması müthiş bir konsantrasyon ve takım olma göstergesidir. zehir gibi takım, gözlerinden ateş fışkırıyor. zaten müthiş bir gelişme var, biraz daha zaman+birkaç transfer=FIRTINA
Yiğit SARI
05.11.2016, 21:39
Trt 3'te özet vercek şimd. Nasıl izleyecem bilmiyorum
konu besiktas olunca serdar adalı besiktas sike yapmadı diyenleri görüyorum bıyık altı gülüyorlar kesin.
Mehmet BAŞ
05.11.2016, 21:40
Neden yıllar önce yapmadım diye kendime kızdım.
Az önce engelledim :)
Eyvallah sağ olasın.
meydanlara cıkmalıyız hakkımızı aramalıyız iş işten gececek gecen yıl hakemler bu yıl hakemler yeter artık.
artvints
05.11.2016, 21:40
bu takımın her şeye rağmen oyun disiplininden birazcık bile kopmayıp, aslanlar gibi 90 dakikayı bitirmesini de konuşalım. geçen sene olsa yine 5 kırmızıyı alırdık. ona da bir itirazım yok ama takımın hakemle hiç uğraşmaması müthiş bir konsantrasyon ve takım olma göstergesidir. zehir gibi takım, gözlerinden ateş fışkırıyor. zaten müthiş bir gelişme var, biraz daha zaman+birkaç transfer=FIRTINA
zeki hariç çok güzel bir takım var bu konuda, rakiple hakemle uğraşmıyorlar ama böyle bozuluyor futbolcular.
Bu kadar yeteneksiz adamlarla oyuna tutunmak, dengede kalmak mucize.
Takım kalitesinden ötürü pas temposu hızlı, sahaya iyi yayılan takım hiçbir zaman olamayacağız.
Fakat oyuncular kazma da olsa ikili mücadelelerde ayakta kalan, direnci yüksek bir takım olabiliriz.
Bu akşam da Mete Kalkavan'ın bizi doğramasa belki de puan veya puanlar alacaktık.
usta başkan çıktı. asporda var şu anda
Bu Allahsız kitapsızlar yüzünden en sonunda bu taraftar kendini yakacak ondan korkuyorum.
Erman Toroğlu na kimse laf söylemesin abi bir daha
Helal olsun kimse hakkımızı böyle savunmuyor çat çat söylüyor lafları
kırmızı kart gösterme bedava penaltı ayıptır ya 2 senedir gaddarca dogranıyoruz.
batuhanTs
05.11.2016, 21:42
Bak çok ağır konuşacağım tahrik ediyorsun.
Sakin ol iyi gidiyorsun dedim ama kotu gitmeye basladin
Giallorossi
05.11.2016, 21:42
http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin
Baskan konusuyor
castillo61
05.11.2016, 21:43
Bozmayın moralinizi sinirlenmeyin, 3 Temmuz hala bitmedi. Bu işi ''idam'' kararı verecek yerlere henüz taşımadık. Tüpçü nün Ts düşmanı olduğunu bilmeyen kaldı mı ? Tüpçü nün 3 Temmuz sürecini yönetmesi için ve İstanbul u kollaması için oraya malum isim tarafından atandığını bilmeyen kaldı mı ?
Başımıza gelenler, göstere göstere yapılanlara şaşırmıyorum, sinirlenmemeye çalışıyorum. Yönetim sinirli mi, Usta sinirli mi, camia sinirli mi ? Usta çıksın açık açık sadece tek bir cümle söylesin, ''Size selam veren kuşu da sisteminizi de 3 Temmuz ile yok edeceğim'' ... Elinde koz olan taraf biziz, SATMADIĞIMIZ SÜRECE sıkıntı yok.
Bu oyunun sonunda KAZANAN nasılsa BİZ olacağız... TÜRKİYE yi milli takımıyla birlikte turnuvaların dışına itecek güce sahibiz, ona göre herkes kartları yeniden dağıtsın. Usta dan icraat olarak bunu bekliyorum, Kalkavan felan bunlar bir hiç, bizim için birer böcek.
yorum budur
dün Bitnel bugün Mete yarın başka bir oç
artık baş kefereye geçilmeli
Erkan SÜNGER
05.11.2016, 21:45
Helal olsun baskana cok saglam sokuyor lafı
Alper Beyazay
05.11.2016, 21:46
Başkan fena giydiriyor bu arada.
Fatih Öztürk
Başta Onur ve arkadaşları sizleri alnınızdan öpüyorum uşaklar bir böcek gibi ezdiniz kargaları.
Yiğit Gayretli
Teşekkürler Trabzonspor! Bugün neden Trabzonsporlu olduğumu tekrar hatırlattın bana...
adiloş bebe
05.11.2016, 21:47
helal başkanım bizde sizin arkanızdayız sonuna dek
Tarafsiz bir yorum yapayim.
3 - 5 yiyebiliriz diyen arkadaslar olaya normal bir bakis ile baktilar.Besiktas evinde oynuyor ve UEFA'da Napoliyi devirmis bir takim yani ilk algi cok dogal.Üstelik TS normalde cok fazla hata yapan bir takim.
"Hangi takimi tuttuklarina dikkat etmelerini tavsiye ederim" ne demek? Yani TS kümeye oynuyor biraz gercekleri görelim eski TS yok artik.Umarim TS toparlanir ama simdilik cok zayifiz ve gereken en iyi hamleleri yapmamiz gerekiyor.
Saygilar
Ts'in ciddi şekilde küme düşme mücadelesi içinde çırpındığını görmek istemeyen bir güruh var dostum .
bjk li yavşaklar şu galibiyete sevinebiliyor.
karaktersiz namuzsuzlar
şenol hocanın yorumlarını çoook merak ediyorum. bakalım hakem için bir şey diyecek mi görceğiz..
Alper Beyazay
05.11.2016, 21:48
Sakin ol iyi gidiyorsun dedim ama kotu gitmeye basladin
Lan mal mısın sen? Siktirgit hala bir şeyler yazıp duruyorsun
bjk li yavşaklar şu galibiyete sevinebiliyor.
karaktersiz namuzsuzlar
şenol hocanın yorumlarını çoook merak ediyorum. bakalım hakem için bir şey diyecek mi görceğiz..
Sevinirler lafa gelince şerefli 2.likleri vardır tabi yersen. Kendileri böyle hak yiyince ama içten içe güler bu oçları
Ts'in ciddi şekilde küme düşme mücadelesi içinde çırpındığını görmek istemeyen bir güruh var dostum .
Senin sorunun ne?Neyin kinini güdüyorsun takıma karşı?Lan istemediğin biri başkan olur,yönetici olur,Hoca olur,onaylamazsın anlarım,karşı çıkarsın onu da anlarım da neredeyse tüm ülkenin ortak olarak hakem tarafından mağlup edilmiş bir maç sonrasında bile o lanet kinin soğumuyor mu senin?
Bugün bari o uğursuz kalmini bir yere saklayamaz mısın?
Rahat olun! Bir takim adaletsizlik icin kendimizi yakmayalim.Allaha havale edin orda mutlaka zalimler hüngür hüngür bizden af dileyecek.Tadini orda cikarin derim! :)
Mehmet BAŞ
05.11.2016, 21:54
Bugün bir kez daha gördüm ki,
''Biz Trabzonlular, Trabzonspor'dan başka takım tutamayız!''
Çünkü haksızlığa karşı isyan edebilecek, haksızlık karşısında dik durabilecek başka bir camia yok!
Evet 2011'den sonra çok yıprandık, çok baskı yedik, hala yiyoruz.
Elimizde avucumuzda kalan birkaç yürekli insan sayesinde hala ''Umut Var'' !
Biz pes etmeyeceğiz!
Bu akşam yenildik ama kaybetmedik.
Göreceksiniz bu yenilgi bizi daha da ileri götürecek, daha da iyi olacağız.
Taraftar ve takım daha da birleşecek! Bunu görelim arkadaşlar.
Bizler başaracağız.
Şerefsiz hakemlere rağmen başaracağız, şerefsiz federasyona rağmen başaracağız!
Birlik olup hepsini tarihe gömeceğiz! Yeter ki inanalım dostlar.
Bizler inanırsak hepsini mağlup ederiz. İnanalım...
Duygunun takımdaşlığın futbolculara ve takıma nasıl etki ettiğini hep birlikte gördük duygu herşeydir duygu olan işde başarı ve inanç olur onun için tribünler iyi gündede kötü gündede dolmalı ve takıma sahip çıkılmalı ne mutlu Trabzonsporluyum diyene artık.
Bero büyük futbolcu olacak. İnşallah uzun yıllar kalır
Sercan Keleş
05.11.2016, 21:58
Dikilmemiz lazım. Bunlarla savaşmak lazım. Futbolcu müsveddeleriyle olmaz. Dikilip savaşacağız.
Bir Ali Ağaoğlu değilim ama Hayatım boyunca hep doğru yerde durdum. Kalkacağız ve savaşacağız hep birlikte.
Bu kadar yürekten çağırma beni !
Yiğit SARI
Trt 3 özetinde Oğuzhan'ın dirseğini(dirseklerini) göstermedi bile.
Senin sorunun ne?Neyin kinini güdüyorsun takıma karşı?Lan istemediğin biri başkan olur,yönetici olur,Hoca olur,onaylamazsın anlarım,karşı çıkarsın onu da anlarım da neredeyse tüm ülkenin ortak olarak hakem tarafından mağlup edilmiş bir maç sonrasında bile o lanet kinin soğumuyor mu senin?
Bugün bari o uğursuz kalmini bir yere saklayamaz mısın?
Sen kisminda bana lan diye hitap edebiliyorsun sığır .Sana mı soracam yorum yaparken ben takım durumunu beğenmiyorum.Puan durumu vahim diyorum.Geçen sezonki gs maçınfan sonra bir taraftarimizi yırtık da ne oldu salih dursunun ismini mahhalleye verdindee ligdeki sıralaman mı değişti yarın olunca bizden baska kim konuşacak bu maçı.Bütün sezonu bu maçla mı aklayacaksınız.
adiloş bebe
şimdi maçın geniş özetini izledimde beroyu çok beğendim umarım hep aynı bölgede oynar
robinhood61
05.11.2016, 21:59
Nasıl olacak bu işler Bekir kardeş? Ya futbolcular kötü olur yeniliriz ya teknik adam kötü olur yeniliriz ya hakem kötü olur yeniliriz ama mutlaka yeniliriz. Bizim ne zaman yüzümüz gülecek? Hiç mi mutlu gün göremeyeceğiz :(
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gümüshaneli61
05.11.2016, 22:00
Yerlerde süründügümüz halde yine ancak hakemle "yendiler". Serefsiz sistem, kahpe bizans.
Bud Spencer
-ilk yarim saat rezalet ötesi oynadik, sezonun en kötü maciydi
-ilk yarinin son 15dakikasini domine ettik, iyi oynadik
-ikinci yari yine 75-85 harici oyunun kontrolü bizdeydi
-BERO BERO BERO...adami yerinde oynatmaliyiz, yikilmiyor, tam bir dozer, baslari akilca ve cok sogukkanli...cok iyi bir transfer. yusuf yine cok iyi oynadi, burada laf atanlari utandirmistir.
zeki malesef yetersizdi, keza okay'da öyle, cok kötü karalar verdi ve macin sonuna dogru hic bir pasi yerine gelmedi...hayal kirikligi oldu benim icin. onazi cok gereksiz bir oyuncu ve ekici+okay ile cok uyumsuz. sezon sonu yollari ayirmaliyiz ve onun yerine gercek bir oyun kurucu almamiz gerekiyor. ersun yanal nasil 80dakika dayandi anlayamiyorum. ekici zaman zaman bencilligi ve kosmamasi ile deli etsede bugün inisyatif aldi ve genelde iyi mac cikardi.
ndoye reziligine deginmek bile istemiyorum...
okay aytac ekici bero castillo (yusuf) beslisiyle oynamamiz gerekiyor ortasahasinda
hakeme deginmel istemiyorum...cok agir küfür ederim yoksa
Buğra Çora
Dikkat ettiyseniz bütün atakları başlatan ve kilit paslati atan bero. Mehmet ekicinin üstüne bir takim kurmak hatta olacak. Beronun üzerine kurulacaksa kurulsun ! Mehmet Ekici sezon başından beri kac posizyon başlattı. Ben görmedim!
uzungöllü
05.11.2016, 22:01
Şu maçtan sonra dahi beşiketaşın galibiyeti konuşuluyorsa böyle adaletin taaaaaa .................................... Allah'ım sana havale ediyoruz hakkımızı yiyeni,hakkımızı savunmayanı.
artvints
kırmızı kart pozisyonunda hakeme doğru koşsa futbolcular belki kafası karışırdı, yusuf kıvranınca yalandan sarı verdi, ne olduğunu bile anlamadı bence. gerçi bu hakem kimsenin birşey anlamadığı pozisyonda salih'e de kırmızı verip kupadan elenmemize de sebep olmuştu. yıllardır aynı şey oluyor, bu üç takım lehine idare ediliyor maçlar. adamlar öyle programlanmış.
Alper Beyazay
Insanliktan da anlamiyorsun daha ne yapayim sakin ol dedikce üslubunu cirkinlestirdin bence bu cirkinligi nerede ogrendiysen orada sana mutluluklar
Yahu bak kaç gündür sana uzatma diyorum hala alıntı yapıp duruyorsun tahrik ediyorsun. Uzatmasana olm? Sıkıntını özelden söylesene çözelim ona göre
Enaldo61
05.11.2016, 22:02
Onazi'nin yerinde M'bia olsa var ya :)
Yusufla bero iyi diğerleri kötü defans kötü becerip ceza sahasına giremeyen bir takım var 70 dakka yaslanan bjk karsında.
Harun CAN
05.11.2016, 22:04
Quaresma kırmızı yemeliydi, Oğuzhan sarı yemeliydi dirsekten. Hepsini geçtim Adriano'nun maçı kartsız bitirmesi daha da büyük skandal bana göre.
Kardeş, Oğuzhan 2 kere kırmızı yemeliydi... Sen de çok kıyak geçtin şerefsize..!
gurur6134
05.11.2016, 22:04
Suk un yerine n doye nin yanina adam gibi bir forvetalinmis olsaydi siralamada ki yerimizde cok farkli olurdu..istedigi zaman demek bu takim boylede oynayabiliyormus bunu gorduk ..mac secmesinler yeter vasat olmasina ragmen takim istedigi zaman mucadele edebiliyor demek ki..
Bud Spencer
05.11.2016, 22:05
iyi direndik fakat iyi oynamadik
hala sistematik olarak pozisyona giremiyoruz
ceza sahasinda cogalmiyoruz, ataga cikarken merkezdekiler yürüyor, cezasahasina girmeye "korkuyorlar"
kadroda bazi isimlerdeki kalite eksikligini ve kadronun derin olmamasini cok his ediyoruz
cok calkantiliyiz...ilk yarim saatde sezonun en kötü macini oynayip, ardindan ligin en iyi takimina bas kaldiriyoruz...insallah zamanla bunu atlatacagiz
Enaldo61
Kardeş, Oğuzhan 2 kere kırmızı yemeliydi... Sen de çok kıyak geçtin şerefsize..!
Doğru ya onu kaçırmışım ben 2 dirsek vardı onun
Mehmet BAŞ
Bu Onazi'nin problemi nedir arkadaşlar?
Bu kadar rezil oynamak için nasıl bir bahanesi var? Merak ediyorum.
Bu kadar yatırım yaptık, güvendik. Bu kadar umursamaz olmasını anlamıyorum.
Oynadığı iki maçta neler yapabileceğini gördük. Şimdi neden böyle etkisiz ve umursamaz anlamıyorum.
Yazık...
ÖmürKaradeniz61
05.11.2016, 22:06
Süleyman Soyluyu göreve davet ediyorum,mete kalkavan insan sağlığıyla oynamak,provakatif eylemde bulunma suçlarından yargılanmalı.
Her şey güzel olacak sabır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yiğit SARI
05.11.2016, 22:06
Bero kanat Ekici ortada deniyoruz da tam tersi bizim için daha faydalı olmaz mı? Ekici çizgiye belki çok rahat inemez ama inerse orta açabilir. Olmadı değişmeli oynarlar ne biliyim Bero'yu mutlaka ortada değerlendirmeliyiz.
Alper Beyazay
05.11.2016, 22:07
Ayrıca kimse dikkat çekmiyor da, Adriano'nun Yusuf'un koşusunu kestiği pozisyon sarı kart ve de son dakikalara doğru faul yaptıktan sonra topu zaman geçirmek için ileri attığı da sarı kart..
uzungöllü
05.11.2016, 22:07
kırmızı kart pozisyonunda hakeme doğru koşsa futbolcular belki kafası karışırdı, yusuf kıvranınca yalandan sarı verdi, ne olduğunu bile anlamadı bence. gerçi bu hakem kimsenin birşey anlamadığı pozisyonda salih'e de kırmızı verip kupadan elenmemize de sebep olmuştu. yıllardır aynı şey oluyor, bu üç takım lehine idare ediliyor maçlar. adamlar öyle programlanmış.
pozisyonu iyi izle. Faul olunca hakemde hiçbir hareketlenme yok. Normalde eli kırmızıda koşarak çat diye çakması lazım kartı. Yusuf'un ayağını görünce ayağına kadar gelen quaresma'ya sarı verdi. İstersen yönetim tribünden insin sahaya hakemin kafasında bir şablon var. A
Şu maçtan sonra dahi beşiketaşın galibiyeti konuşuluyorsa böyle adaletin taaaaaa .................................... Allah'ım sana havale ediyoruz hakkımızı yiyeni,hakkımızı savunmayanı.
Ha iste bunu demek istiyorum kim sallar yalova kaymakamını sabaha kadar hakeme sövelim duralım Gecen sene ne olduysa gs maçından sonra bu senede aynıı olacak bjk maçından sonra.
Enaldo61
05.11.2016, 22:08
Bu arada Bero canavar :D
castillo61
05.11.2016, 22:08
Bu Onazi'nin problemi nedir arkadaşlar?
Bu kadar rezil oynamak için nasıl bir bahanesi var? Merak ediyorum.
Bu kadar yatırım yaptık, güvendik. Bu kadar umursamaz olmasını anlamıyorum.
Oynadığı iki maçta neler yapabileceğini gördük. Şimdi neden böyle etkisiz ve umursamaz anlamıyorum.
Yazık...
oynadığı maç yok Kasımpaşa maçında orta saha diye birşey yoktu
dükkanı boş buldu oynadı, devre arası postalanmalı güvendik ama fos çıktı
bu maçta kesinleşti maalesef
Mert Acar
05.11.2016, 22:10
Efsane maci hakettiklerini dusunuyor...Nerde senolgunessporlular ? ALLAH aşkına efsane filan demeyin bu adama. Iki teneke ve para ugruna davasini,takimini satan.Dik duramayan,sistemin parçası olmuş omurgasızın biridir bundan sonra gözümde.
edimurphy_61
ş.güneş; bırak efsaneyi adam değilsin...
El Cordobes
Yusuf'un gözyaşlarında boğulun adi şerefsiz köpekler...
Doğukan Uçan
şenol güneş şerefini beşiktaş-sivas belediyespor macını kaybederek satmıstı zaten
Erman toroglu: Takımı ligden çeksinler yeterki tavır alsınlar trabzonspor PTT de akyazıda full oynar yeterki tavır alsınlar.
Yiğit SARI
05.11.2016, 22:12
Şenol hoca hakemle ilgili yorum yapmamış. Bize ufak bi nazire yapmış oynadıkları topla ilk 5'likler falan diye. Maçı hakettiklerini düşünüyormuş.
Erman Toroğlu bu takımda yönetici olsun valla hakkımızın yendiğini bu kadar net söyleyen başka biri görmedim ekranlarda
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.