Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 9.Hafta | Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor l Maç Sonucu
Aydın Tiryaki
28.10.2016, 17:24
çok vahim bir durum. çikabilecegimiz en iyi ilk 11'de Zeki varsa, biz ne bekliyoruz ki.. Bosuna Ersun Yanal'a ya da baskasina laf atmayalim :))))))))
Neyse, insAllah 1-0 olur bizim olur, zamanla olacak bence.. bu sezon ilk 5 yeterlidir. Gelecek sezon sampiyonluga odaklaniriz muhtemelen.
Keşke üst düzey oyuncularımız olsa da yazabilsek ama bu sene böyle yapacak bir şey yok :) . Ayrıca ben bu kadronun Rize'yi yeneceğini düşünüyorum.
çok vahim bir durum. çikabilecegimiz en iyi ilk 11'de (http://forum.bordomavi.net/x-apple-data-detectors://1) Zeki varsa, biz ne bekliyoruz ki.. Bosuna Ersun Yanal'a ya da baskasina laf atmayalim :))))))))
Neyse, insAllah 1-0 olur bizim olur, zamanla olacak bence.. bu sezon ilk 5 yeterlidir. Gelecek sezon sampiyonluga odaklaniriz muhtemelen.
Renkdaş hangi takım şampiyon olurken sağbek ya da solbek mevkisindeki oynayan futbolcusu konuşuluyor.Zeki çok iyi bir oyuncu olmayabilir.Ama sonuca etki edebilecek hatalar yapan bir futbolcu da değil hani.Sanki takımdaki bütün sorunlar çözüldü de bir sağbek kaldı.Lütfen yaptığımız yorumlarda biraz insaflı olalım.
Alper Beyazay
28.10.2016, 18:44
Onur, Zeki, Durica, Uğur, Akbaş, Okay, Onazi, Mehmet, Bero, Castillo, N'Doye ilk 11'inde ısrar etmeliyiz devre arasına kadar.
İ. SARAL
28.10.2016, 18:55
Komik bir gol veya kontradan yemezsek yeneriz. Ilk golu yersek bu mac bitmez. Ileride hizli oyunculari var cümbür cemaat hücuma kalkarsak cok sıkıntı yasariz.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa Çakar
28.10.2016, 19:03
bu ligtv spikerlerine noliy
Dame N'Doye ne damdoy oldi
Dame N'Doye nasıl telaffuz edilir?
http://tr.forvo.com/word/dame_n'doye/
Kendisi bir röportajında belirtti bana dandoy diyin diye :)
Erkan A.
28.10.2016, 20:13
renktaslar genclerbirligi - gargalar macini izliyorum ilk 10 dakika mac 0-0 bu gargalardan beraberlik degil galibiyet alacagiz ..
gargalarin tek artisi taraftarlari olacak kendi stadlarinda , öyle ahim Sahim bir takim degil genclerbilrigi kadro yapisiyla siradan bir takim bu durumda bile gargalari zorluyor
irfan can var yetenekli cocuk gerisi bos ..salatsaray hücüm gücü olarak gargalardan daha atak daha Güclü tahminim bunlardan gol yemedik gargalardan hic yemeyiz akili oynarsak tabiki hakemler izin verirse sacma bir penalti sacma bir kirmizi kart herseyi bitirir ...
ilk önce rizeyi yenmeliyiz tabiki
Maça kale arkası ve maraton için bilet satışı yok sanırım ?
Fatih Cengiz
28.10.2016, 23:25
Castillo oynayamayacaksa çıkabilecek en iyi kadro bu bana göre.
11190
Aynen..
Castillo yoksa bu kadro iyi.. Yusuf maçın 60. Dakikasından sonra sol öne alınsın koşar gider bişeyler yapar belki..
Ama sağ kanadın bir yerlerinde olmasın yusuf ne olur.!.!.!.!
Onazy de artık geldiği günlerine ve daha iyisine dönse çok iyi olur.. Ona ihtiyacımız var..
Bir de sağ kanada bir oyun kurucu istiyoruz ya,, Bero ortaya gelse de Ekici sağa geçse nasıl olur.. Maç içinde arada değişsinler yani nedir bu pozisyon değişmemesi olayı..
İbanez de artık takımın parçası olmalı.. Bir yeteneği olduğu aşikar.. Hoca hazırlamalı ve değerlendirmeli
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şanlı SanMarino
28.10.2016, 23:40
Çok çok zor maç,
Akhisar maçından 3 kat daha zor,
Hele hele bir galibiyetle şampiyonluk söylemleri yapanların,
Yüzüne tokat gibi vurulacak.
Tek transferin, en ufak katkısı yokken,
Hala transfer söylemi,
Daha büyük çöküş,
Gelsin 6-7 gollü yenilgiler,
Eveeeet,
Mikrofonlarımız Avni Aker'de!
Mehmet Fatih Silik
28.10.2016, 23:48
Istikrar istikrar istikrar...sakın ola yap boz tahtasına çevirme takımı hocam
Samet Yildirim
28.10.2016, 23:55
Castillo olmayacak sanirim. Bugün kü antrenman fotoraflarinda göremedim...Olsaydi iyi olurdu kesinlikle...
artvints
29.10.2016, 00:00
okay ve onazi biraz daha yan yana dursalar takım rahat edecek gibi. okay tek başına kalınca konsantrasyon sorunu yaşıyor.arada bir öne çıkması oyunun içine dahil olması lazım.
bu ikilinin sezon sonuna kadar oynaması gerekiyor ki neye ihtiyacımız olduğunu bilelim. 5 haftada olmaz deyip çöpe atıyoruz.ne oynamalarına, gelişmelerine müsade ediyoruz, ne gelen adamdan faydalanabiliyoruz. madem böyle kurduk takımı, ne yapacaklar görelim.
Hoca inşallah Okay-Aytaç sürprizi yapmaz.
asilhamsi
29.10.2016, 01:55
castillo yoksa yukarıda yazan kadroya aynen katılıyorum.
ibanez sol onde işimize yarayacaktır.
-------------onur-------------
zeki?---ugur--------durica-------akbas?
-----onazi----okay----ekici---------
bero--------------ndoye-----------ibanez
reisoğlu61
29.10.2016, 02:38
İlk yarı gol bulamazsak aynı akhisar maçı gibi olur. Sadece bu maç değil her maçta ilk golü bulan taraf biz olmazsak asla maç kazanamayız...
melihergun
29.10.2016, 10:43
yemeden atarsak alabiliriz maçı
castillo61
29.10.2016, 10:49
renktaslar genclerbirligi - gargalar macini izliyorum ilk 10 dakika mac 0-0 bu gargalardan beraberlik degil galibiyet alacagiz ..
gargalarin tek artisi taraftarlari olacak kendi stadlarinda , öyle ahim Sahim bir takim degil genclerbilrigi kadro yapisiyla siradan bir takim bu durumda bile gargalari zorluyor
irfan can var yetenekli cocuk gerisi bos ..[b]salatsaray hücüm gücü olarak gargalardan daha atak daha Güclü 1/b]tahminim bunlardan gol yemedik gargalardan hic yemeyiz akili oynarsak tabiki hakemler izin verirse sacma bir penalti sacma bir kirmizi kart herseyi bitirir ...
Açık konuşayım maalesef futboldan anlamıyorsunuz. Bir tarafta Bruma'nın ayağına bakan gs diğer tarafta sağlı sollu atak yapan bjk. Ama size göre gs daha güçlü. gs'ye verdiğimiz orta alanı bjk'ye verirsek 3 gol yer otururuz.
gurur6134
29.10.2016, 10:52
En az 12bin kisi bekliyorum statda..kesinlikle onazi okay la baslamali hoca, prensi aytac klubude beklesin..
BERBATOV61
29.10.2016, 10:52
Açık konuşayım maalesef futboldan anlamıyorsunuz. Bir tarafta Bruma'nın ayağına bakan gs diğer tarafta sağlı sollu atak yapan bjk. Ama size göre gs daha güçlü. gs'ye verdiğimiz orta alanı bjk'ye verirsek 3 gol yer otururuz.
mbia bir maçlık gelirse yeneriz :) bjk yi ortadan bozman lazım ama aytaçla okayla olacak iş değil tabiki onazide bir mbia performansı veremez. İşimiz biraz şans o maçta
Casper Onazi'yi beğenip Aytaç'ı beğenmemekte neyin nesi.
Akhisar maçında müthiş oynarken kırmızı yedi, sadece o maç nazarında söylemiyorum yükselen bir formu var fazla kilolarını da vermiş, şuan takımda tüm orta saha oyuncularımızdan daha iyi pozisyon alıyor hem ofansta hem savunma anlamında, nasıl maç izliyorsunuz yahu, yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Renkdaş hangi takım şampiyon olurken sağbek ya da solbek mevkisindeki oynayan futbolcusu konuşuluyor.Zeki çok iyi bir oyuncu olmayabilir.Ama sonuca etki edebilecek hatalar yapan bir futbolcu da değil hani.Sanki takımdaki bütün sorunlar çözüldü de bir sağbek kaldı.Lütfen yaptığımız yorumlarda biraz insaflı olalım.
Zeki futbolcu değil maalesef. Detay girmeye hiç gerek yok, karşısındaki tüy siklet cambaz ligin çalım rekorunu kırdı. Yemediği bacak arası, korner çizgisinden adam kaçırma kalmadı. Adam utancından son 20 dakika sağ bekten sağ iç bölgeye kaçıp saklandı yahu, Uğur savundu bunun tarafını. :) Trabzonspor'a biraz insaflı olalım asıl, bu kadar yeteneksiz birinin profesyonel bir takımda oynaması futbola hakarettir.
Casper Onazi'yi beğenip Aytaç'ı beğenmemekte neyin nesi.
Akhisar maçında müthiş oynarken kırmızı yedi, sadece o maç nazarında söylemiyorum yükselen bir formu var fazla kilolarını da vermiş, şuan takımda tüm orta saha oyuncularımızdan daha iyi pozisyon alıyor hem ofansta hem savunma anlamında, nasıl maç izliyorsunuz yahu, yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Akhisar maçında berbat oynadı Aytaç. Yaptığı pas hataları, pozisyon alamamaktan meydana gelen fauller, hücumda tempoyu düşürme, geç düşünme.. saydıkça sayarım. İlave olarak, isterse 20 kilo daha versin yine de hantallığı düzelemez o yapıdaki bir futbolcunun, çeviklik hafifleyerek edinilecek bir özellik değil.
Gs maçının yıldızları Onur, Uğur, Durica ve Okay'dır. Göbeğin böyle beton gibi olduğunda Süper Lig'de tutunursun zaten her türlü. Sağ bek, sol bek, sol açık, sağ açık ve forvetin yokken deplasmanda derbi kazandın. O kadar iyi oynadı yani bu dörtlü.
Armağan Dere
29.10.2016, 11:43
Maçı kesin almamız lazım..
Bu arada Bjk ve Gençler neler kaçırmışlar öyle..
Direklerden dönenler vs..
castillo61
29.10.2016, 11:44
mbia bir maçlık gelirse yeneriz :) bjk yi ortadan bozman lazım ama aytaçla okayla olacak iş değil tabiki onazide bir mbia performansı veremez. İşimiz biraz şans o maçta
Aynen, Olimpiyattaki performansını baz alırsak takıma çeki düzen verirdi, gerçi o performansıyla Şota'nın ömrünü uzatarak sonun başlangıcı oldu ama neyse:)
Maçın taktiği atağa az ama öz çıkmak olmalı. Tabii Ersun önce bu maçı alsın.
Murat Keçeci
29.10.2016, 11:44
İç sahada kazanmamiz gereken maçlardan biri ayrica puan durumunda yukaridaki gruba yaklaşma adına önemli bir maç.
Maç günü saha şartları ağır olacak gibi görünüyor o yüzden mücadele gücü yüksek bir kadro ile sahaya çıkmamız lazım.
Saha zemini kaygan olacağı için bjk maçı öncesi sakatlık ve kart cezalisi konularina da dikkat etmeliyiz.
Duran toplardan daha fazla şeyler uretmeliyiz.Ekici ve onazi gibi oyuncular kaleyi görünce şut çekmekten çekinmemeli saha zemini hataya müsait.
Yüksek pres gücüyle oynayarak ağır zeminde rakibi daha fazla pas hatasina zorlamaliyiz.
Tayfun Aydın
29.10.2016, 11:49
irfan can var yetenekli cocuk gerisi bos ..salatsaray hücüm gücü olarak gargalardan daha atak daha Güclü tahminim bunlardan gol yemedik gargalardan hic yemeyiz akili oynarsak tabiki hakemler izin verirse sacma bir penalti sacma bir kirmizi kart herseyi bitirir ...
İrfan ın transferini ben yapacam bu gidişle her babasının dükkanına gittiğimde konuşuyoruz. Kemik gibi orta saha Aytaç ın yerine düşünülebilir. Gittikçe kendini geliştiriyor. Bir emekçinin oğlu şımarmazda daha 21 yaşında. Seneye cavcav astronomik fiyatlar istemezse alınabilir. Şuan oynadığı para da süperlig için oldukça düşük.
Fatih Cengiz
29.10.2016, 11:58
Ya arkadaşlar, şu diyoruz ya bu maç çok önemli diye.. Hangi maç önemsiz?
Hangi maçtan önce bu maç oynamasak da olur hatta kaybedelim falan deriz..
Bjk yi kendi sahasında yenmek, kendi sahandaki her maçı kazanmak, deplasmanda her maçı kazanmak,
Bizim için her maç çok önemli.. Maç maç düşünüp kazanarak devam etmeliyiz..
Büyük küçük ayrımı yapmadan her maça aynı konsantrasyon ile çıkabilmek ve en iyi oyunu oynayıp kazanmak gerekli...
Yoksa bu iki maçı alalım sonra yatsın topçular :)
Umarım hem iyi oyun hem iyi skorlarla geçeriz tüm maçları...
Skor olarak olmasa da oyun olarak iyi şeyler sunan bir takımımız olsun.. Diyoruz ama öyle maçların sonunda da tüm takımı itin şeyine seyyyapıp çıkarıyoruz..
Karar vermeli taraftar.. Sabır mı yoksa her zaman ki gibi şampiyonluk için tek çare 3 puan alan ama ne oynadığı belli olmayan bir takım mı?
Tayfun Aydın
29.10.2016, 12:46
Arkadaşlar maç için biletimi dayıma transfer edecem ama bilet mesajı da gelmedi. Pasolig in sitesinden bilet çıkmıyor. Neden böyle oldu ki acaba.
Arkadaşlar maç için biletimi dayıma transfer edecem ama bilet mesajı da gelmedi. Pasolig in sitesinden bilet çıkmıyor. Neden böyle oldu ki acaba.
Tamamdır hallettim.
Maalesef Castillo yok.
Okay Onazi
Bero Suk Mehmet
Damdoy
Sertan Danışer
29.10.2016, 13:08
dün tosic sarı kart görerek bizim maçta cezalı duruma düştü.acaba bizim takımda kart sınırında oyuncu var mı?varsa kimler?
batuhanTs
29.10.2016, 13:10
Mehmet ekici var galiba sinirda galatasaray macinda kart gordu mu hatirlayamadim
dün tosic sarı kart görerek bizim maçta cezalı duruma düştü.acaba bizim takımda kart sınırında oyuncu var mı?varsa kimler?
Uğur ve Mehmet sınırda.
bahadır2561
29.10.2016, 13:18
Uğur inşallah sarı görmez yoksa 22'ye kalırız Allah korusun
Uğur ve Mehmet İnşallah kart görmezler. Özellikle Ekici bazen anlamsız, saçma sapan fauller yapıyor rakibe. Hocanın uyarması lâzım ikisini de. Beşiktaş'ta Tosic'in yokluğuna karşın biz onlara eksiksiz gitmeliyiz.
artvints
29.10.2016, 13:35
talisca da yok, kaldı quaresma.
Fethi kaleli
29.10.2016, 13:38
Talisca 3 ay yok tosic kart cezalısı hadi hayırlısı bizim için
bahadır2561
29.10.2016, 13:39
Talisca'nın ayak tarak kemiği kırılmış, 3 ay yok
Mert Oğuzlu61
29.10.2016, 13:40
SON DAKİKA: Beşiktaş'ın yıldız ismi Anderson Talisca ayak tarak kemiği kırıldığı için 3 ay sahalardan uzak kalacak. (NTVSPOR)
Bjk de Tosic, Talisca bizim maçta yoklar.
_____xeki___adam___reis____akbaş
___________onazi___okay
________bero____ekici_____yusuf
_______________damdoy bey
Muhtemelen Rize maçına böyle çıkacağız. Karşımızda dişimize göre takım var, Ersun hoca sen işini bilirsin Rize ye karşı o özlediğimiz iyi oyun ve 3 puanı getir bize. İyi oyun olmasa da olur 3 puan için her yolu deneyelim hocam. Rize galibiyeti demek sezonun bizim için yeniden başlaması demek. Geçen sene gelen geçenden 6-7 yiyen kadroyla dağıttık bunları, hadi yine yapalım.
Fethi kaleli
29.10.2016, 13:41
Caner oğuzhan talisca ve tosic bizim maçta oynamıyıcaklar
En büyük tehlikeyi atlıyorsunuz, Ömer Şişmanoğlu'na forma şansı doğdu :D
Cengiz Çubukcu
29.10.2016, 13:50
Sayemizde adamın kariyeri değişti :)
artvints
29.10.2016, 13:53
hakem ekici'yi atlamaz çok dikkatli olması lazım, ayağında top tutma cesareti olan tek oyuncumuz. faul yaptığında kartlık oluyor, hiç girmemesi lazım o tip pozisyonlara. forvetin arkasında dursun gerekirse.
Uğur Kalyoncu
29.10.2016, 14:00
Kontraatak oynayacagiz defanstaki en hizli adamlari Tosic cezali..
Kapanacagiz ordaki hem sut hem hava toplarindaki en etkili adamlari Talisca sakat...
Ülkenin en iyi beki Caner yok..
Besiktas maci icin gerekli ortam oluşmaya basliyor..
Ama tabiki onemli olan mac suan icin Rize maci..
Dengede bir mac olacak ama ilerleyen dk lar ile beraber Konya ve Akhisar macindaki gibi bir baski olusturacagimiz kesin..İnsallah o dk larda bir gol bulup kazaniriz ve Besiktas maci tam bir dönüm noktasina dönüşür. .
Mert Oğuzlu61
29.10.2016, 14:01
Bjk maçını sonra düşünürüz önce şu Rize yi geçelim. Bizde de Castillo yok, Bero bile şüpheli ama oynar bence. Castillo nun olmayışı canımı çok sıkıyor, Damdoy, Bero, Ekici ile iyi anlaşmaya başlamıştı tam patlama yapacağı zamanlarda sakatlandı adam. Şimdi Rize ye karşı işin yoksa Yusuf tan o akıl dolu paslaşmaları, hareketliliği, dikine oyunu ve hücuma çıkışları bekle...
Çorum maçında takımdan ve Ersun hocadan yediği laflar kulağına küpe olduysa çıkar şu maçta kendini gösterir. Artık göstermesi de lazım, kendi orjinal mevkisinde de oynayacak. Seyirci önünde Casper gibi dolanmaya, lakayıt oyun oynamaya hakkı yok. Kredisi git gide tükeniyor, Rize maçı yeni bir imaj için süper fırsat. Çıksın oynasın maçı kazandırsın.
Rize'yi yenemedikten sonra bjk maçı çok da anlamlı olmayacak bizim için.
Doğan Keskin
29.10.2016, 14:03
Bu maçtan 3, Bjk maçından 1 puan iyidir.
ÖmürKaradeniz61
29.10.2016, 14:08
Beşiktaş maçı bence bu maçtan daha kolay çünkü kadromuz baskın oynamaya müsait değil.Baskıyı yememiz lazımki arkada açık bulup atağa çıkalım.Kapalı bir rize takımına zor gol atarız,kazanırsak tıpkı konya maçındaki gibi kazanırız.
Sadettin_
29.10.2016, 14:10
Bjk macindan 3 puan alinacak baska yolu yok !
castillo61
29.10.2016, 15:06
Kim bjk'ye beddua etti:) şimdi de Aras Özbiliz'in omuzu çıkmış, geçmiş olsun diyelim.
HOPA'LI TS'Lİ
29.10.2016, 15:09
Her maçta bize yazıyor.
Faruk BERBER
29.10.2016, 15:09
Yarın Rizespor'un stoperde inşallah bir aksilik olmaz da Ümit Kurt oynar.
Ligin en kötü stoperlerinden biri, Yumlu'nun bulunduğu listede yani.
HOPA'LI TS'Lİ
29.10.2016, 15:17
Önce Rize sonra yaralı kartal
Neden olmasın?
Rize'yi yendik mi iyi moral olacak
Kartal'da kritik adamlar sakatlandı
Ekici yarın sarı görmemeli
Ekiciden çok Uğur Demirokun kart görmemesi önemli bence
ilelebeTS
29.10.2016, 15:52
Rizeyi yenersek 6. sıraya kadar çıkma ihtimalimiz var. şikeciler berabere kalırsa 5 bile olabilir.
Kim bjk'ye beddua etti:) şimdi de Aras Özbiliz'in omuzu çıkmış, geçmiş olsun diyelim.
adamlarin normali bu
form tutuyorlar sadece
kulüplerinin boy abdesti ihtiyaci var
Yarın Rizespor'un stoperde inşallah bir aksilik olmaz da Ümit Kurt oynar.
Ligin en kötü stoperlerinden biri, Yumlu'nun bulunduğu listede yani.
Ümit mi Yumlu mu ?
Faruk BERBER
29.10.2016, 15:59
Ümit mi Yumlu mu ?
Çok zor soru ya, ikisi de o kadar kötü ki hangisini seçeceğimi bilemedim.
Yarın izleriz Ümit'i, Yumlu'yu zaten biliyorsun.
Aynı soruyu ben sana sorayım maç sonu :)
Kemal Öztel
29.10.2016, 16:01
Talisca yok da kardeşim Ozi yavaş yavaş dönüyor,Tolgay da kötü oyuncu değil.Kadro geniş olunca o kadar da etkilemiyor işte.Neyse Napoli maçında da 1-2 sakat verir kesin kargalar..
24 saatimiz kaldı,Yusuf'un oynamaması için hala şansımız var.
Kampanya başlatılmalı.
24 saatimiz kaldı,Yusuf'un oynamaması için hala şansımız var.
Kampanya başlatılmalı.
Yusuf'un sol kanatta oynamasına karşı değilim. Çorum maçında da ters ayakta olduğu için o kadar kötüydü. Açıkçası Konya maçından beri formunun yükselişte olduğunu düşünüyorum Yusuf'un.
memmedaga
29.10.2016, 16:08
Yusuf'un sol kanatta oynamasına karşı değilim. Çorum maçında da ters ayakta olduğu için o kadar kötüydü. Açıkçası Konya maçından beri formunun yükselişte olduğunu düşünüyorum Yusuf'un.
illede oynayacaksa sol kanat dışında oynamamalı
adiloş bebe
29.10.2016, 17:21
bu maç çok çok çok önemli bir maç bizim için ilk devrenin en kritik maçlarından bir tanesi. Kazanırsak takım özgüven anlamında iyice ateşlenmiş olacak ve gs yi istanbulda yenmenin cesareti ile bjk maçına çıkılacak hiçbir zaman olmaz diye birşey yoktur yarın kazanırsak haftaya bjk maçı bizim için daha da güzel geçecek
Harvelli61
29.10.2016, 17:25
Arkadaslar konu dısı olucak ama bişey sormam lazım ortopedi doktoru bi abimiz vardı forumda kullanıcı adını bilen söyleyebilirmi bişey danışmam gerekiyor kendisi görüyorsa özelden yazarsa mutlu olurum ksuura bakmayın.
savas avci
29.10.2016, 17:28
hoca dediğin hamza hamzaoğlu gibi olacak adam genç futbolcu kazandırıyor bursaya türk futboluna bizimki gibi gençleri yemiyor adam
zafercalikoglu
29.10.2016, 17:29
bu maçı alıp ,bjk macında yenilmemmiz lazım ,eğer ki bjk yenersek puan farkını 5-6 ya kadar indirmiş oluyoruz,bu da demektir daha hiç bir şey bitmedi
Faruk BERBER
29.10.2016, 17:31
Arkadaslar konu dısı olucak ama bişey sormam lazım ortopedi doktoru bi abimiz vardı forumda kullanıcı adını bilen söyleyebilirmi bişey danışmam gerekiyor kendisi görüyorsa özelden yazarsa mutlu olurum ksuura bakmayın.
Tanıdığım tek doktor Tayfun Aydın var, o olabilir mi acaba ?
muratoztuurk
29.10.2016, 18:15
Çaykur Rizespor maçı kadrom. Castillo sakat. Yusufu beğenmiyorum atak yönü sağlam olan ibanezi eski takım videolarını izleyen bilir yusuftan atak olarak bir kaç gömlek üstün bir oyuncu.
11202
[Büyük görsel] (http://i.hizliresim.com/7A5O2a.png)
memmedaga
29.10.2016, 19:32
Çaykur Rizespor maçı kadrom. Castillo sakat. Yusufu beğenmiyorum atak yönü sağlam olan ibanezi eski takım videolarını izleyen bilir yusuftan atak olarak bir kaç gömlek üstün bir oyuncu.
11202
[Büyük görsel] (http://i.hizliresim.com/7A5O2a.png)
neden olmasın
Şanlı SanMarino
29.10.2016, 21:42
11203
Galibiyet garanti. Tartışmayalım, en ideali budur :)
Hüseyin Çümen
29.10.2016, 22:06
Nasil yardimci olabilirim
muratoztuurk
29.10.2016, 22:41
11203
Galibiyet garanti. Tartışmayalım, en ideali budur :)
Görsel temsili değildir. Direk kendisidir.
11204
Şanlı SanMarino
29.10.2016, 22:56
Görsel temsili değildir. Direk kendisidir.
11204
Hafız olağanüstü birşeye gerek yok, Castillo sakat, sağaçık yok. Bu kadro çıkacak ve galibiyet alacak.
muratoztuurk
29.10.2016, 23:02
Şanlı SanMarino öyle diyorsunda hocam bu adamlar yarı devre bitmeden kesilen futbolcular... İlk yarı atsak ikinci yarı 2 yeriz.
Faruk BERBER
29.10.2016, 23:15
Lig TV'de 15.00 yazıyor da bizim maç 16.00'da değil mi ?
Enaldo61
29.10.2016, 23:48
Arkadaşlar bilet transferi yapabilirim maça gitmek isteyen varsa, mesaj atsın lütfen.
artvints
29.10.2016, 23:57
kimse puan kaybetmiyor ki tadı çıksın. orta sıralarda gezinip duracağız belli ki. bunun karşılığında korkusuz yüksek tempoda oynayabilen, gol yemekten korkmayan bir takım elde etmemiz lazım. gs kaç yıldır skora bağımlı oynuyor. temposuz ama tecrübeli oyuncularla ite kaka kazanıp yarışın içinde kalıyorlar ama oyun gelişmiyor. bize güçlü bir oyun lazım. inşallah beklediğimize değer. bu sene statla idare ederiz artık.
kimse puan kaybetmiyor ki tadı çıksın. orta sıralarda gezinip duracağız belli ki. bunun karşılığında korkusuz yüksek tempoda oynayabilen, gol yemekten korkmayan bir takım elde etmemiz lazım. gs kaç yıldır skora bağımlı oynuyor. temposuz ama tecrübeli oyuncularla ite kaka kazanıp yarışın içinde kalıyorlar ama oyun gelişmiyor. bize güçlü bir oyun lazım. inşallah beklediğimize değer. bu sene statla idare ederiz artık.
Puan tablosunda üstümüzde olan Osmanlı bu hafta 3 puan kaybetti, Beşiktaş 2 puan kaybetti, Konyaspor 3 puan kaybetti. Gayet de puan kaybediyorlar...
Sen hele yen de insanların puan kaybedip kaybetmemesine sonra bak derler adama. Öncelikle Beşiktaş maçından en kötü beraberlik alıp daha fazla puan kaybetmeden güzel bir seriye başlamamız gerekiyor.
artvints
30.10.2016, 00:09
Puan tablosunda üstümüzde olan Osmanlı bu hafta 3 puan kaybetti, Beşiktaş 2 puan kaybetti, Konyaspor 3 puan kaybetti. Gayet de puan kaybediyorlar...
Sen hele yen de insanların puan kaybedip kaybetmemesine sonra bak derler adama. Öncelikle Beşiktaş maçından en kötü beraberlik alıp daha fazla puan kaybetmeden güzel bir seriye başlamamız gerekiyor.
ben gs ve bursa'ya dikmiştim gözümü. zaten aralarında maç oynadılar üstümüzdeki takımlar. elbet bir takım puan kaybedecek. onlar orta sıra rakiplerimiz. gs ve bursa'nın oyun olarak aşağı düşme olasılığı var ama bu ucuz galibiyetler potada tutuyor bu takımları. bjk'nin bizden daha fazla puan toplayacağı açık. ben de kazanmayalım demedim, heyecanı, şevki azalıyor diyorum.
batuhanTs
30.10.2016, 00:45
kaç gündür bu maçı bekliyordum televizyon gitti ses var görüntü yok garip bir plastik kokusu yayıldı :(
Ligde 15 maçta 1 golü olan gol makinesi Damdoy gerekeni yapacaktır.Benim içim rahat.
Çağatay_
30.10.2016, 04:04
hakem ekici'yi atlamaz çok dikkatli olması lazım, ayağında top tutma cesareti olan tek oyuncumuz. faul yaptığında kartlık oluyor, hiç girmemesi lazım o tip pozisyonlara. forvetin arkasında dursun gerekirse.
Saçma faullere saçma sarılara disiplin yaptırımı uygulamalıyız. Biz bu adamlara maçı tribünden izlesin diye para vermiyoruz.
Eğer futbolcular Akhisar maçı gibi bu maç bizim havasında çıkarsa maça işimiz zor..
Adem Akyüz'
30.10.2016, 08:24
Galatasaray maçının Rehaveti devam etmiyorsa rahat kazanırız. Yok devam ediyorsa işimiz zor
halilaziz61
30.10.2016, 08:40
Evet saç baş yoldurma formunda dikkate değer bir yükseliş var
Ersun hoca inşallah maç maç düşünüp her maç rakibe göre taktikle sahaya çıkar.
Aytacı oynatmaz diye umuyorum
serdaracıl
30.10.2016, 11:44
ben gs ve bursa'ya dikmiştim gözümü. zaten aralarında maç oynadılar üstümüzdeki takımlar. elbet bir takım puan kaybedecek. onlar orta sıra rakiplerimiz. gs ve bursa'nın oyun olarak aşağı düşme olasılığı var ama bu ucuz galibiyetler potada tutuyor bu takımları. bjk'nin bizden daha fazla puan toplayacağı açık. ben de kazanmayalım demedim, heyecanı, şevki azalıyor diyorum.
Gayse de bursa da her türlü puan kaybeder. Biz ne yapıyoruz önemli olan o.
Evet saç baş yoldurma formunda dikkate değer bir yükseliş var
Son haftalarda bana Çorumspor maçı dışında saç, baş yoldurmadı hiç. Onun da sebebini söyledim zaten.
Ömer de sakat. Oynamayabilir.
EnjoyTheMusic
30.10.2016, 12:22
En büyük avantajımız rizespor'un deplasman fobisi.
castillo61
30.10.2016, 12:22
Yenersek şikebahçe maçının skoruna bağlı olarak 5. veya 6. oluruz.
Haftaya gs-Başakşehir berabere kalırsa, bjk maçı 6 değil 10 puanlık maç olur.
Sonra içerde düşüşte Antalya'yı yenip gs'nin şikebahçeye kaybetmesini bekle vs. vs.
tabii bunlar hayal, olacak olan
Rize-1
bjk-0
Antalya-3
Gençlerbirliği-0
12. hafta 14 puan ile 12. sırada yerimizi alırız.
Gayse de bursa da her türlü puan kaybeder. Biz ne yapıyoruz önemli olan o.
Geçen seneki gibi bir ileri üç geri gidersek olmaz. 3-4 maçlık seri galibiyetler lazım yukarılarda tutunmak için.
Fatih Cengiz
30.10.2016, 12:34
Bugün güzel ve baskılı futbol bekliyorum.
Castillo olsaydı daha güzel şeyler olabilirdi.. Hem takımın iyice oturması hem de hücum etkinlikleri anlamında...
Bero umarım oynar..
Şöyle ilk yarı da iki üç gol atıp maçı kurtarsak ve Abdülkadir ve yazıcı biraz şans bulsa...
Özellikle Abdülkadir i izlemeyi çok isterim.. Zaman alıp şans bulmalı...
Rizeyi bu yıl hiç izlemedim. Nasıl oynarlar bilmem ama tahminim savunma yapıp kontra arayacaklar..
Akbaş savunma direnci nedeniyle sol bekte değerlendirilmeli yine ama ibanez de onun önünde oynayabilir.
Skoru alınca yusuf girer ön bölgeye..
Okay Onazy Ekici ve Bero takımda kesin olmalı.
Ndoye de ilerde olacaktır.
Güray bir şekilde kendini toparlar ve sorumluluk alırsa, ikinci bir Olcan adin katkısı alabiliriz..
Şanslarını iyi değerlendirmeli..
Biraz hücum varyasyonları, güzel paslaşmalar, top kaybedince hızla geri almaya yönelik presler görmek istiyorum.
Sonraki haftalar değil, hep ilk maç önemli olmalı bizim için.. Teker teker gidelim..
Her takımı yenebiliriz.. Yeterki isteyelim, çalışalım, şans da bizden yana olsun.
Ogün YAZICI
30.10.2016, 12:38
Yenersek şikebahçe maçının skoruna bağlı olarak 5. veya 6. oluruz.
Haftaya gs-Başakşehir berabere kalırsa, bjk maçı 6 değil 10 puanlık maç olur.
Sonra içerde düşüşte Antalya'yı yenip gs'nin şikebahçeye kaybetmesini bekle vs. vs.
tabii bunlar hayal, olacak olan
Rize-1
bjk-0
Antalya-3
Gençlerbirliği-0
12. hafta 14 puan ile 12. sırada yerimizi alırız.
trabzonsporu taraftarının ortak görüş ve duygularını ifade etmişsiniz resmen :D uzun vadede hangi hedefe oynayacağımızı belirleyecek periyoda giriyoruz.paragrafta belirttiğiniz senaryo gerçekleşir. rize bjk ve antalya'dan 7 puan almak son cümleye göre daha yakın geliyor bana.hadi hayırlısı.
bahadır2561
30.10.2016, 12:42
Konya maçından sonra Karabük'te oyuna 76. dakikada, Akhisar maçında ise 83. dakikada, gs maçında ise 26. dakikada oyuna girmiş
3 maçta 84 dakika oynamış bi oyuncu için çok iyimsersiniz durduğu yerde mi formu yükseliyor, anlamadım
Faruk BERBER
30.10.2016, 12:42
En büyük avantajımız rizespor'un deplasman fobisi.
Şu mesajı okuyunca fikstürlerine baktım. 4 deplasman maçına çıkmılar 3 yenilgi (Galatasaray, Karabükspor, Kayserispor) ve 1 beraberlikleri (Antalyaspor) var. Gerçekten kötü bir tablo. Biz Ç.Rizespor'a ne kadar deplasman oluruz bilmiyorum ama bugün karşımızda psikolojik olarak da performans olarak da çok da sağlam bir takım yok. O yüzden bir şekilde kazanıp yolumuza devam etmeliyiz.
umitçebi
30.10.2016, 12:58
Ligde 15 maçta 1 golü olan gol makinesi Damdoy gerekeni yapacaktır.Benim içim rahat.
Hakancım istatiksel olarak kötü görünebilir ama diğer parametrleri de hespa etmek lazım..Bana sorarsan bjk deki aboubakardan çok daha ıyı bır oyuncu..Kendıne guvenı gelmelı ve takımda ıyı olmalı..Sureklı oynamalı...Bence takım ıyı olursa bugun gol atacaktır.
umitçebi
30.10.2016, 12:58
Ekici sarı görmemeli..Eğer 2-0 ı alırsak hemen ekıcı kenara alınmalı..Bjk maçı ıçın ekıcı bıze hayatı lazım..
alptug_kd
30.10.2016, 13:01
Satılan bilet konusunda rakamlar nasıl arkadaşlar? Stat bu defa dolacak mı?
Gürkan Asma
30.10.2016, 13:10
Satılan bilet konusunda rakamlar nasıl arkadaşlar? Stat bu defa dolacak mı?
Yaklaşık 10 bin satılmış.
GencTurk6161
30.10.2016, 13:23
Yusuf ve Gürayı süper ligin en kötü pas yüzdesi sahip oyuncular olarak sayabiliriz. Berbat bir ortasahamız var maalesef. Futbol namına çok birşey beklememekle beraber karambol bir gol bulabilirsek Gese maçındaki gibi kapanıp 3 puanı alma hesabı yapmalıyız.
Takımda durica dışında ayağa pas yapan oyuncu yok. Oda ortasaha değil . Rakibin durumu aldatmasın kendimize bakalım .
Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekici sarı görmemeli..Eğer 2-0 ı alırsak hemen ekıcı kenara alınmalı..Bjk maçı ıçın ekıcı bıze hayatı lazım..
Ekici'nin gördüğü kartlar pozisyon gereği değil ki kendi sorumsuzluğu.Uğur dikkatli olmalı.
İskender Çakmak
30.10.2016, 13:42
Bilet ihtiyacı olan arkadaş bana özelden yazabilir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ücretsiz bilet ihtiyacı olan bana da yazabilir, bordomavi.net grubunun yerinden kombinem var ve yurtdışındayım maça gidemiyorum.
Armağan Dere
30.10.2016, 13:48
Saatler 1 saat geri alınmış ama düzelttim sonunda..
Forum ayarlarından..
Umarım kazanıp İstanbul'a moralli gelir takım..
ÖmürKaradeniz61
30.10.2016, 14:05
Damdoy atar bence.
trbzonsporlu
30.10.2016, 14:07
Visca hakikaten tam ihtiyacımız olan skorer kanat oyuncusuydu. Bizim maçın kahramani kaleci fatihte her gelen şutu yedi nerdeyse ilk yarim saatte.
Erkan SÜNGER
30.10.2016, 14:10
11206
Keşke
hyasin61
30.10.2016, 14:16
Basaksehir'e bak ya adamlar takir takir oynuyor
Nazim Can
30.10.2016, 14:18
Türkiye ile Almanya nin arasında 2 saat farkı mi var neden burda maçın saati 14.00 diye görünüyor ?
hayatı 2 hafta herşey değişir 6 puan alınmasıyla. rize ve bjk maçları çok çok kritik 2 hafta. galibiyetler takımı havaya sokacaktır.
hyasin61
30.10.2016, 14:21
Nerede o bizim maca bilenmis olan kaleci Fatih
Yazıcı ve Abdulkadir U21'deymiş yine.Şu an 5-0 öndeyiz.
Abdülkadir için erken olabilir de Yazıcı fiziken gayet hazır,Aytaç yerine kadroya girebilmesi lazım.
Mert Oğuzlu61
30.10.2016, 14:25
Şu Akhisar a evimizde 2 puan vermiş olmamız resmen skandal. Üstelik stoperleri 90 dk sakat sakat oynamıştı. Ligin en dandik takımına 2 puan bırakmışız... Fatih yine kova Fatih, yarım saatte 4 gol yedi. Bizim maçta şunu nasıl güldürdük, maçtan sonra nasıl sırıta sırıta soyunma odasına gitti. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.
__________onazi____okay
______bero_____ekici_____yusuf
______________damdoy
Rize ye muhtemelen böyle çıkacağız. Çok kısır maç olacak, zaten zor pozisyona giriyoruz bide en iyi kanadımız yok. Gol yersek mümkün değil çıkaramayız ama ilk yarı şansa bala 1 gol atarsak kazanma ihtimalimiz artar. Ne yapıp edip ilk yarı işi bitirmeliyiz ama şu kadroyla nasıl olacak bilemiyorum. Yusuf, Ekici, Onazi bugün üst düzey top oynamalılar, Bero içeri sokulmalı, Damdoy bulduğunu atmalı ki maçı kazanalım... Hücum hattında herkes iyi oynamalı, bir oyuncu bile kötü oynasa golü bırak pozisyona giremiyoruz, öyle garip bir takımız.
Faruk BERBER
30.10.2016, 14:27
Mert Oğuzlu61 Yusuf'un yerine Ibanez'i yazardım net olarak.
bahadır2561
30.10.2016, 14:28
Türkiye ile Almanya nin arasında 2 saat farkı mi var neden burda maçın saati 14.00 diye görünüyor ?
Türkiye'de saatler geri alınmadı
ilelebeTS
30.10.2016, 14:29
Saatler 1 saat geri alınması gerekiyor normalde. Türkiye'de saatler geri alınmadığı için 2 saat fark oluşmuştur.
Osman Seran
30.10.2016, 14:31
Forum ayarlarından saati +3 yapın arkadaşlar.
emrhan61
30.10.2016, 14:40
Yusuf :(
danger00
30.10.2016, 14:53
https://pbs.twimg.com/media/CwA4wLgWYAAhsX4.jpg:large
ilelebeTS
30.10.2016, 14:57
Yusuf bugün belki şaşırtır bizi. Yusuf, Hikmet Karaman'ın takımlarını sever. Karaman'ın da Yusuf'u ne kadar istediğini biliyoruz.
Nazim Can
30.10.2016, 14:58
Türkiye'de saatler geri alınmadı
Saatler 1 saat geri alınması gerekiyor normalde. Türkiye'de saatler geri alınmadığı için 2 saat fark oluşmuştur.
Tskler arkadaslar da,bunun nedeni ne :) Siyasi bir karar mi yoksa bilimsel bir karar mi ?
Şaka maka maçı kazanırsak 6. oluyoruz...
Faruk BERBER
30.10.2016, 15:03
Bu maçtaki en büyük avantajımız Rizespor'un stoperi Ümit Kurt.
Oruç izle bakalım :)
Ahmet Taşçı
30.10.2016, 15:04
Maç, 4te mi?
Ogün YAZICI
hani sene başında hedefimizi 6.lık olarak belirleyen üst akıllarımız vardı ya demekki şu anda çok başarılı bir sezon geçiriyoruz.
Faruk BERBER
Ahmet Taşçı Evet.
Ahmet Aksu
Kadro ideale yakin yusuf yerine iyi bir kanat olmasini isterdim. Castillo sakat duzelmedi galiba. Asil problem yedek kadro bu yedeklerden maca etki edebilecek bir kisi bile yok. Ayrica bu kadar kotu bir yedek kadroda yusuf yazici ve abdulkadiri gormek isterdim.
Erkan SÜNGER
30.10.2016, 15:06
Şu beroyu kanatta oynatiyo ya fıttırıyorum. Okay bero önünede mehmeti koy bari yusufu sağa al ibanezi sol a koy da en azindan adamlar yerinde oynar.
Mehmet Fatih Silik
30.10.2016, 15:07
Castillo niye yok acaba. Gs kadrosu ile çıkılması gerekirdi. Bu takım birbirine nasıl alışacak yoksa
Faruk BERBER
30.10.2016, 15:08
Castillo niye yok acaba. Gs kadrosu ile çıkılması gerekirdi. Bu takım birbiribne nasıl alışacak yoksa
Castillo'nun sakatlığı var, Beşiktaş maçı öncesi riske edilmiyor sanırım.
kanterts
30.10.2016, 15:09
kendi sahamizda oynuyoruz. ndoye orta yapmamiz lazimken ibanez degil akbas oynuyor. lan 8 hücümcüyla ofansif bekin olsa ölürmüsün.
Dip.Ing.Mag.
11206
Keşke
Yahu beyler şu takım oluşturma nerede? Ben neden bulamıyorum? Bir screen shot atae mısın renktaş?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Osman Seran
İnşallah kazanıp üst sıralarda yer bulacağız. Castillo'nun sakatlığı devam ediyor büyük ihtimal. 18'de olmadığına göre.
Mert Oğuzlu61
30.10.2016, 15:10
Bizim hücumcular zayıf Rize nin de defansı pek iyi durumda değil bugün nasıl oynarlar bilemem muhtemelen İstanbullulara yayla çimeni gibi bıraktıkları boşlukları bizim maçta vermezler 10 kişi iyi alan daraltırlar premier lig takımı moduna girerler ama eğer erken gol bulursak belki bir ihtimal işler bizim için iyi gidebilir.
muratoztuurk
30.10.2016, 15:13
Yahu beyler şu takım oluşturma nerede? Ben neden bulamıyorum? Bir screen shot atae mısın renktaş?
Sol üstteki gizli menüden "Futbol" 'a tıklıyorsun ardından en alttan "Takımını Kur" a tıklıyorsun.
Yiğit Gayretli
30.10.2016, 15:13
Ümit oynuyor Faruk Hoca :) Çok istiyordun, şimdi şov yapar kesin :)
Faruk BERBER
30.10.2016, 15:16
Yiğit Gayretli Aynen Yiğit, izleyelim bakalım :)
Mustafa YILMAZ
30.10.2016, 15:19
kadro iyi bi eksik castillo oda sakat zaten alırız bu maçı almalıyız da
Castillo hafta içi bir tane antrenmana çıkamadı neden yok acaba :)
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
30.10.2016, 15:21
Kadro ideale yakin..ilk defa cikan 11 i begendim bu sene..yusuf tarisilir belki ama tercihtir sonucda, suk un performans ortadayken..
Erkan SÜNGER
30.10.2016, 15:21
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.org.trabzonspor.android
Kurduktan sonra ekranin sol üstündeki icerik butonundan futbolu seç orda zaten görürsün
Sefaenes
30.10.2016, 15:22
umarim bu macta yusuf ekici bencil oynamaz hatta yusuf biraz beyini calistirir yoksa macin icinde yine sinirlenecegiz bu arada bizim macta devlesen fatih öztürk 5 lemisler buna birde bizim kimi taraftarlar iyi kaleci diyordu.
Korkum o ya böyle fırsat maçları bize göre değil
yorumsuz6117
30.10.2016, 15:31
gsye yenilseydik bu maçı alırdık ama şimdi işimiz zor..
Sercan Keleş
30.10.2016, 15:32
5 - 6 tane atar yolumuza bakarız.
Faruk BERBER
30.10.2016, 15:33
Dur ya :), 1-0 olsun bizim olsun. Tek düşüncem bu.
ahahaha:D
Yiğit Gayretli
30.10.2016, 15:34
Rize'nin motive şekilde maça başlayacağını düşünüyorum.
İlk 20 dk'da bir gol atmalıyız.
Sercan Keleş
30.10.2016, 15:35
Böyle yorumlardan hep korktum :D bu yüzden şuan ben yaptım içim rahat bakalım benim totemim bu
Ozan Kara
30.10.2016, 15:39
Patlama bekliyorum. :D
Rıza ÇOLAK
30.10.2016, 15:41
Bakıldığı zaman .....
Muhammed Ayaz
30.10.2016, 15:41
yeniliriz :)​
şu stadın dolması için illa siyasilerin mi gelmesi lazım :)
ÖmürKaradeniz61
30.10.2016, 15:49
Normal şartlar altında bir önceki hafta şampiyonlukta favori bir takımı yenen bu haftaya aşırı motive çıkıp düşme adaylarından biri olan Rize takımını parçalaması lazım fakat hiçbir zaman normal şartları yaşayamadık sorun orda.İnşallah kazanırız.
Ozan Yılmaz
30.10.2016, 15:49
Stat gene boş, yine boş!
memmedaga
30.10.2016, 15:50
Yeniliriz
totemmi yapasin Ogün :)
Sol bek transfer ettik stoper oynatıyoruz yerinde.
Sağ bek transfer etmeyi beceremedik Zeki'ye mahkumuz.
Sağ açık transfer etmeyi beceremedik yerine ortasaha Bero'yu kullanıyoruz.
3 santrafor transfer ettik yerlerine koşmaya mecali kalmamış İHO'nun Dam Doy'unu oynatıyoruz.
:)
Mert Zaman
30.10.2016, 15:51
heyecanla bekliyoruz..
Gümüshaneli61
30.10.2016, 15:52
Kadro umut vermiyor. Castillo yok, Bero yanlis pozisyonda, Sol kanat yusuflasti ve Onazi oynuyor.
Kolay kolay gol atamicaz, orasi kesin. Hayirlisi insallah.
Herkes ayağını yere bassın.
Takımımızda olumlu hava var bu sahaya da yansır ama Rize kötü takım değil.
Ben 3 yerken bile Alanya'dan nasıl oldu diye bakıyordum takımımızın defansına çünkü şu an en sağlam gördüğüm yerdi...
Tabi ki Durica'nın payı büyük.
Ama sonra kolay gol yiyen bir takım olduk ne alaka anlamadım. Her iki şuttan biri kaleyi bulunca gol oldu.
Bugün Rize açık top oynayacak. Bu yüzden ileride hücum anlamında daha yaratıcı olabiliriz diye düşünüyorum.
Ama geride ne olur bilemem...
Açıkçası 3,5 gol üstü bir müsabaka bekliyorum.
iki takımın da 2 gol atacağı kanaatindeyim...
Temennim 3-2 4-2 4-3 maçı almamız...
Ama 3-2 4-2 yenilsek de şaşırmam...
İçimdeki ses bu bol gol olacak kanımca...
Soner Albayrak
30.10.2016, 15:53
Erken gol bulursak kazanırız.
Trabzon şehri yine opera ve halk tiyatrolarına akın etmiş maalesef.Futboldan soğutmayacaktık.
Ertan 51
30.10.2016, 15:54
Yazıyım mı yazmayım mı diye çok tereddüt ettim ama yazacağım :D
net bir skorla geçeriz Rize'yi,
2 farklı galibiyet bekliyorum Allahın izni ile.
Kemal Öztel
30.10.2016, 15:54
Biraccık harekete geçsek Hamdiyi yollayabiliriz
muratoztuurk
30.10.2016, 15:57
İki galibiyet üzerine Trabzonsporun hakettiği bu kadar insan mı?? Ayıp ya valla ayıp.TT Arena kadar insan var. Hemde takımın anavatanında.
11207
Yazıyım mı yazmayım mı diye çok tereddüt ettim ama yazacağım :D
net bir skorla geçeriz Rize'yi,
2 farklı galibiyet bekliyorum Allahın izni ile.İnşaallah ta Ertan abi maçı izlediğimize pişman etseler bizi bari :)
Fatih Cengiz
30.10.2016, 16:00
Şu ibanez i artık ciddi maçlarda izleyelim.. Ne kadar kötü bu adam 😒
castillo61
30.10.2016, 16:02
Rize alırsa Ersun gider, bunun farkında olmalı
Ertan 51
30.10.2016, 16:02
İnşaallah ta Ertan abi maçı izlediğimize pişman etseler bizi bari :)
Muradım maç bizim sen bana güven :)
castillo61
30.10.2016, 16:04
penaltı
hadi
artvints
30.10.2016, 16:05
penaltı
Giallorossi
Hadi be atin bunu
Numan Yerlikaya
Penaltı
penaltiiiiiiiiiiiiiiiiiii
castillo61
gol attığımız maçların hepsini kazandık, 3 puan cepte.
Mert Zaman
lan mehmet :)
trbzonsporlu
Guzel
Giallorossi
Goollllll
artvints
illa can çekişeceğiz.
Pozisyon ofsayt gibi geldi.
Oh bee az kalsın atamıyorlardı.
Ulan zehir etmeyin bugünü bize sakın ha.
M. Fatih ALEMDAR
30.10.2016, 16:06
Gooooooll
Numan Yerlikaya
Gooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllll
memmedaga
Damdoy sayesinde oyunu rakip alana yığıyoruz ve gol geldi
goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll ll
ekiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yiğit Gayretli
Bero adamsın aslanım benim!
serdaracıl
30.10.2016, 16:07
Gollllll
batuhanTs
30.10.2016, 16:07
Penaltı yanlis karar bence
Penaltı sizce doğru karar mi arkadaşlar?
Bana pek penaltı gibi gelmedi.
En nefret ettigim sey. Herkese versinler bize vermesinler arkadas boyle penalti. Neresine sokacak elini. Eskiden elin topa gitmesi vardi ne guzel simdi her ele carpan top penalti. Bence alakasi bile yok
B.AKDEMİR
30.10.2016, 16:08
Bero ve Ndoye etkisi takıma çok katkı sağlıyor.Penaltıyı bile rahat rahat izleyemiyorum korkudan neyse kimgol oldu. Kaleye giden top adamın koluna çarptı yön değiştirdi penaltı doğru
Ömer Akdağ
30.10.2016, 16:08
Penaltı sizce doğru karar mi arkadaşlar?
Bana pek penaltı gibi gelmedi.
Penaltı yanlis karar bence
Taraftarimizi seviyorum.
Kweukeye dikkat
ÖmürKaradeniz61
30.10.2016, 16:09
Sevmiyorum bu muhabbeti yalandan yere bir penaltı verdi hakem maçın içine etti.
Osman Seran
30.10.2016, 16:09
Ne ara attık ya çok iyi.
Bu arada soylemeden gecemeyecegim ama zekinin taci harikaydi
M. Fatih ALEMDAR
30.10.2016, 16:11
Kale ye giden top adamin eline carptigi icin kaleye gidemedi
Penaltinin krali hocam.
serdaracıl
30.10.2016, 16:12
Penaltı net ötesi. Neyi tartışıyoruz. Kaleye giden topu kesiyor adam. Daha ne olsun
Enes Başkaya60
Penaltı değilmi bu pozisyon şimdi...
Numan Yerlikaya
Adamın eline çarpmasa pozisyon goldü
Pozisyon penaltı
sessizkral_1
30.10.2016, 16:13
2 duran top 2.sindede faul yaptık.duran toplar önemli bu sene hiç iyi kullanamıyoruz.
Ahmet Aksu
Ilerde baski yaparsak cok gol atariz geri cekilmememiz lazim
Hakem durdurma bi oyunu yeter.
sessizkral_1
kesinlikle yaslanmadan oynamalıyız.
serdaracıl
30.10.2016, 16:15
Şu topu göğsünde kontrol edemeyennadam trabzonda top oynuyor
artvints
düdük ağzından düşmedi.
yattarahayranı
Ndoye denen sarhoş un nesini seviyorsunuz anlamadım
castillo61
30.10.2016, 16:16
Damdoy yarış atı gibi açıldı, bugün golü var.
Damdoy ağır çekimde oynuyor yine.
artvints
30.10.2016, 16:17
zeki nin derin pası iyiydi, bir bunları iyi yapıyor zaten.
ÖmürKaradeniz61
30.10.2016, 16:17
Bu senenin en iyi transferi Bero.Mükemmel bir oyuncu bana göre.
Enes Başkaya60
30.10.2016, 16:18
Bero cidden iyi transfer tebrik ediyorum ndoye yi begenmiyenelerede elimizdekilerden en iyisi bu alınana kadar...
serdaracıl
Ndoye denen sarhoş un nesini seviyorsunuz anlamadım
Hocam bizimki çaresizlikten
Ahmet Aksu
Bero cok iyi hucuma guc katiyor. Ndoye cok hantal gibi
Mehmet ten gereksiz bir sut iceride 3 kisi varken
bencil mehmete bak şut çekiyo ilerde 1341413 tane adam var
Nihat Güneş
30.10.2016, 16:19
5 e 3 geliyoruz Mehmet efendi sut cekiyor...Ara pas lugatinda yok adamin.
castillo61
30.10.2016, 16:19
Mallar
serdaracıl
30.10.2016, 16:20
:(
Sercan Keleş
Net bir şekilde hata Ekici'de
Numan Yerlikaya
Olmadı bu
ekici allah seni bildiği gibi yapsın orda şutmu çekilir rezil adam dönen top gol oldu
1 tane adamları var ya, 1 tane, tutun şu adamı, çok mu zor ya
Nihat Güneş
Atacaklari belliydi her geldiklerinde pozisyo a girdi adamlar.
~UniCef~
Mustafa Akbas gibileriyle olacak is degil.
Uğur üçüncüde yedirdi.Adama bak adama.
memmedaga
30.10.2016, 16:21
Kweuke iyi bir golcü
.
Ahmet Aksu
Abi adamlarin tek tehdidi forveti onuda tutamiyorlar..
Dedik bu kadar geri cekilmeyin diye hoca bunlari uyarmiyormu ilerde baski yapsak adamlar cok hata yapacak ama yok hala gereksiz hatalar
Giallorossi
adam gibi gol yesek hic üzülmeyecem ama her yedigimiz gol sakar bir gol bizim takimin sakarligi
B.AKDEMİR
Bu golün geleceği son 5 dk dır belliydi ve çözüm bulamadık.Sağ sol bekler evlere şenlik.
Enes Başkaya60
Nasıl bir gol ya amatör takım yemez ya...
ekici maçın içine ..çtın tebrikler
ben bu ekicinin saçmalıklarını izlemekten sıkıldım artık.
castillo61
30.10.2016, 16:22
maç başında içimden geçen skor 2-2'ydi, inşallah tutmaz
Püre gibi takımız valla biraz baskı yap dağılıyoruz.
Onur Akyüz
30.10.2016, 16:22
Fark yapmamız lazım.
Sercan Keleş
30.10.2016, 16:23
Orada adamı bırakıp baskıya gittiği için atak oluştu bıraksa baskıyı adamı tutsa sıkıntı yok.
serdaracıl
30.10.2016, 16:23
Allhtan durika var
Ahmet Aksu
30.10.2016, 16:24
Mal yusuf yaa.. Adama top gelince sasiriyor.
Mehme efendi de bi pas atacak yarim saat etrafi kesio.
Mert Oğuzlu61
Gol atacak zaten bir tane adamlari var ya sadece bir tane adam var. Her mac her mac ayni senaryolari izletmeyin artik Rize defansini bile delemiyoruz orta saha cok etkisiz ozellikle Okay yuruyor sorumluluk almiyor.
B.AKDEMİR
Ya Yusuf topu bile kontrol edemiyorsun aklını başına al.Bu nasıl bi rahatlık
Yusuf: son pas ve hareket özürlüsü
Uğur Kweuke'yi tutamayacak belli oldu.maç sonuna kadar işimiz var.
serdaracıl
30.10.2016, 16:25
Bu önaziyi izleyip getiren adam allahından bulsun
Onazi fuzuli bir topçu
adiloş bebe
30.10.2016, 16:26
çok kırılgan bir takımız ilk golü o dakikada bizim yediğimizi düşünün rize gibi beraberliği yakalayabilirmiydik sizce bence çok zor işte sıkıntı burda şimdi adamlar her geldiğinde tehlike yaratıyorlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.