Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 5.Hafta | Trabzonspor 1-0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
cakalkerem
25.09.2016, 23:22
birincisi taraftar çok kötüydü yazıklar olsun...
2 cisi bu hakemi murfakta aşçı yaapanlara yazıklar olsun...ne densiz gudubet bir herif...
cakalkerem
25.09.2016, 23:24
ekici artık kendini toplamalı...
takıma daha çok katkı vermeli...
Ümit Küçük
25.09.2016, 23:27
fena halde mehmet ekiciye kafayı taktım....bu kadar top ayakta tutulmaz ki be kardeşim
Ne yalan söyleyeyim, takımın gol sevinci golden çok hoşuma gitti...
bu maçla ilgili akılda kalacak en önemli an herhalde buydu.
artvints
26.09.2016, 00:27
bero merkeze geldi etkili oldu gibi şeyler söyleniyor, sola geçti deniyor, bero'nun bir yere geçtiğini göremedim ben. 4 4 2 taktik gereği hücum yapınca sağ ön oyuncusu oyun profiline göre merkeze yaklaşabilir. zeki zaten aldı o kanadı. bero da özellikle ikili üçlü preslerde destek sağladı, atılan ters toplara hareketlendi, merkeze doğru, gol bölgesine doğru koşular yaptı..ilk yarı savunmada kaldığımız için sağ tarafı savundu. görev yeri değişmedi yani. skora, oyuna, taktiğe göre pozisyon aldı.
duran top dönüşlerinde, karambollerde sahanın farklı yerlerinde görünmüş olabilir ama pozisyon değişikliği olmadı. hoca da atılmıştı zaten, kim değiştirecek yerini. oyuncu değişikliği bile olmadı hamle yapmak için.son dakikada öylesine onazi girdi o kadar.
Şanlı SanMarino
26.09.2016, 06:53
Şükürler olsun, harika galibiyet, yenmek çok ama çok güzel.
Son dakikada çılgınlar gibi sevinilmesinin bir olumlu bir de olumsuz yönü var.
Olumsuz yönü maalesef Trabzonspor bu hallere düşmemeliydi, bunu yaşatanlardan hesap soracağız (başta geçmiş yönetimler olmak üzere)
Olumlu yönü ise oyuncuların gerçekten reaksiyon göstermesi ve kazanma azmi. Bu gelecek adına ümit verdi.
Her atılan gole ilk golmüş gibi sevinin, asla taviz vermeyin.
Biz başaracağız, yeniden tarih yazacağız.
HOPA'LI TS'Lİ
26.09.2016, 08:19
Durica, Zeki, Bero, Akbaş, Suk bu maçta beğendiğim isimlerdi. (Zeki nefis öldürücü ortalar yaptı. Bindirmeleri süperdi. Ersun Hoca'nın tribüne gönderildiği pozisyonda haklıydı. Zeki presle topu kaptı. Devamında elle oynama sonucu penaltı vardı. Yan hakem ve 4.hakem çıldırttı. Akbaş çok yerinde uzun paslar attı. Yumlu 1 hatası dışında fena değildi. Uğur'suz bu defans iyi oynadı)
Evde çılgınca sevindim.
Çok ihtiyacımız vardı. Yusuf'un tribünlere çıkması ve ağlaması duygu patlamasıydı. Kolay değil. 3 maç üstü üste kaybetmek bitirir insanı.
2.devre çok iyi oynadı takım.
Sağlı sollu kenar atakları, ikili mücadeleleri alma, top kapma, baskı, verkaçlar, driplingler....
İşte TS bu.
Faik Yılmaz
26.09.2016, 08:39
Trabzonspor azıcık Trabzonspor gibi oynadığında hakemi de yenebiliyor....
Bunu bilirim bunu söylerim....
Faik yılmaz beyin de dediği gibi trabzonspor trabzonspor gibi oynarsa rakiple kedinin fareyle oynadıgı gibi oynayabilecek kudrette bir geçmişe ve kapasteye rakiptir. Bizimle ligde rakip olabilecek sadece 3 takım var onlarda belli :D Trabzonspor rayına girecektir. Ersun yanal ile hızlı ve seri başlar sonra patlardık bu sefer patladık sonra başlıyacağız gibi geliyo.
fena halde mehmet ekiciye kafayı taktım....bu kadar top ayakta tutulmaz ki be kardeşim
Tek dokunuşla atağa momentum ve hareket kazandıracakken, kontrol-düzeltme-pas tercih ederek birçok pozisyonda el freni oldu. Oysa mental olarak bunu görse, yetenek olarak bunu yapabilir. Birisi bu adama bunu öğretse keşke, veya bu gözle maçı tekrar izlese.
Selçuk İnan, Ekici'nin yarısı kadar yetenekli değil, ama nasıl hızlı ve doğru pas atması gerektiğini bildiği için 6-7 yıldır ligi domine ediyor hem Trabzon'da hem GS'de, Ekici çok daha fazlasını yapabilir ama artık halı sahada oynar gibi oynamayı bırakması lazım.
Maçın en kötüsü Suk'tu uyuz oldum ileriye gelen 10 topta faul yaptı heralde diğer 10 tanesinde de yere düştü ve anca 2 faul aldı katkısı çok çok azdı bana göre ayrıca çokta cimri gol atmak uğruna sadece kendisini düşünüyor kaç maçtır müsait pozisyonda takım arkadaşı olmasına rağmen direk şut çekiyor asist düşündüğü yok hep ben hep ben bu düşünceyle uyarılmalı veya kesik yemesi lazım.
duyurukcu
26.09.2016, 10:02
galibiyetten o kadar emindim ki 88.dk da ağbim telefonda maçı sorduğunda 1-0 kazandık dedim
Erhan Sezer
26.09.2016, 10:52
Hayat Trabzonum kazanınca ayrı bi güzel. Resmen pazartesi sendromu bile yaşamıyoruz bu hafta :)
Ben kendi adıma mücadele eden bir Trabzonspor görmek istiyorum. Konya maçı 2. yarısında da bunu gördüm. Hatta son dakikalara doğru 1 puan alacaz belki ama 2. yarıdaki mücadeleyi(oyunu değil) sürdürürsek zamanla oyun da oturur demiştim. Nitekim gol geldi ve havalara uçtuk ayrı konu ama bu istek arzu ve mücadele her daim sürmeli.
Murat Keçeci
26.09.2016, 12:47
Üzerimizdeki stresi azaltmak adına iyi bir galibiyet oldu.
Oyun içinde pas bağlantısını kurmak konusunda eksiklerimizin olmasi hucumsal anlamda organize olamayisimiz nedeniyle gol atmak da zorluk yaşıyoruz.Bu eksiklerimizi çok çalışarak azaltmaliyiz.5 maçta atilan 3 gol bize yakismiycak bir istatistik.
Oyun anlaminda ilk yari ortada geçen bir macti.ikinci yari ise Okay ve Aytaçin isimlerini daha fazla oyun içinde duyunca maçı rakip yari sahaya yikarak büyük takim gibi oynamasak da büyük takim gibi mücadele gösterdik.
Onurunda kurtarisinin altini çizmek lazım gol atmakta zorlandigimiz için gol yeseydik yine bir çözülme olabilirdi yaptığı kurtarisla buna izin vermedi.
Yusuf Erdoğan icin bir kaç söz etmek gerekirse ekiciyle birlikte skoru değiştirme olasılığı en yüksek oyuncumuz ama ne zaman çocukluktan çıkıp olgunlaşırsa o zaman önemli işlere imza atabilir aksi takdirde kaçan trenin arkasindan el sallamak zorunda kalir.
Puan durumunda hakettigimiz noktaya gelene kadar olağanüstü hal durumu devam etmeli.Basarili olmak için her türlü ortam musait taraftar baskisi fazla yok yönetimle teknik heyet uyum içinde futbolcularda arkadaşlık ortami iyi bu durumu olumlu bir şekilde sahaya yansitmaliyiz.
Oyun anlaminda eksiklerimizden bahsedersek Aytaçin daha geride okayin biraz daha ileriye dönük oynamasi olumlu anlamda fayda sağladı fakat ofansa katki anlaminda performanslarini daha yukariya cikartmalari gerekiyor.
Duran toplari daha faydali kullanmaliyiz bu açıdan geçtiğimiz senelerden daha gerilerdeyiz.
Muhammet demir gol vuruşu aslinda iyi bir oyuncu ama onun faydali olmasi için gereken ortam oyunu rakip ceza sahasina yikmak kendini unutturup ceza sahasinda iyi pozisyon alan tek vuruşu ve estetik vuruş kalitesi yüksek bir oyuncu şuan bunu basarabilmis değiliz ne zaman pas kalitemiz yukselir isabetli pas sayimiz büyük takim ortalamasına ulasirsa ozaman muhammetten verim alabiliriz.
HOPA'LI TS'Lİ
26.09.2016, 13:39
Hayat Trabzonum kazanınca ayrı bi güzel. Resmen pazartesi sendromu bile yaşamıyoruz bu hafta :)
Müthiş bir rahatlama oldu.
Futbolda son saniye golüyle maç kazanmak harika bir olay, ancak tersi de büyük yıkım
2008-2009 sezonu 33. haftada Avni Aker'deki Bursa maçı son dakika skor 0-0 ve şampiyonluk iddiamız var: Gökhan ÜNAL frikiği tavan asmış, stad yıkılmıştı.
Başarıların daim olsun efsanem
[COLOR=#222222]Sezon başından beri takımın maçlarını izliyorum. Futbolcu kalitesi adeta yerlerde sürünüyor. Bilhassa orta saha ve forvet... Bir defa orta sahada topu alıp dağıtacak, topu mümkün olduğunca kontrol altında tutacak oyuncumuz yok. Selçuk’tan sonra bu işi yapacak adam bulamadık maalesef. Ne Aytaç, ne de Okay orta alanda topu ayağında tutup en doğru noktaya atabilecek oyun zekâsına ve yeteneğe sahip değiller. Özellikle [FONT=Verdana]Aytaç çok ağır kaldığı için rakibe müdahalede zamanlama hatasını fazlasıyla yapıyor ve kendisine gelen pasları da rakibe adeta hediye ederek pozisyon yememize neden oluyor. Mehmet Ekici ise sorumluluk almaktan kaçındığı gibi asist ve rakip kaleye isabetli şut anlamında çok yetersiz kalıyor. Biraz Onazi’den umutluydum. Fakat o da şu an için bir hayal kırıklığı. Selçuk’un yerini dolduramayacağa benziyor. Konya maçında oynamadılar ama oynadıkları zaman neredeyse hiçbir varlık gösteremeyen Castillo ve Güray kanatlarda çok etkisiz kalıyor. Fiziki olarak çok zayıflar ve rakiple mücadele anlamında hiçbir olumlu tarafları yok. Yusuf her ne kadar Konya maçında gol atsa da genelde bal yapmayan arı misali. Koşturuyor fakat sonuca ulaşamıyor. Son pasları yerini bulmuyor. Forvet hattında ise tam bir felaketi yaşıyoruz. Koreli Suk'un topu kontrol edebilme gibi bir yeteneği yok maalesef. Ayağına gelen topu tutamadığı gibi ne ver-kaçlara girebiliyor ne de rakip kaleye etkili şut çekebiliyor. En iyi yaptığı şey rakibe baskı yapması ancak gol yollarında çok etkisiz. Antep'ten büyük umutlarla aldığımız Muhammet'i ise hala anlayabilmiş değilim. Giydiği formanın hakkını en azından mücadelesiyle vermesi gerekirken maçlarda var mı yok mu belli değil. Çoğu maçta etkili bir şutunu dahi göremiyoruz. “Dostlar pazarda görsün” hesabı bazen sağa sola koşsa da rakip kalede tehlike oluşturamıyor. O da “büyük kulübe” geldiği için yatışta…
Şu durumda orta sahası topa sahip olamayan veya topa sahip olduğu kısa sürelerde bu fırsatı olumlu kullanamayan ve forvet hattındaki adamların top kontrolünden aciz olduğu bir takımdan ne bekleyebiliriz ki!!! Defans hattındaki oyuncuları bence hiç konuşmamak lazım. Mustafa Yumlu veya Akbaş şu hatayı yaptı, Zeki bunu yaptı demek bence haksızlık. En azından mücadele ediyorlar. Orta saha ve forvet hattında kaliteli ve oyundan kopmayan oyuncular olsa zaten onların hataları minimuma gerileyecektir.
Mücadele eden yeteneksizlere laf edemeyeceksek Suk'u neden yerden yere vuruyorsunuz? Bahsi geçen 3 şahıs her maçta en az 1 adet golle sonuçlanacak ölümcül hata yapıyor. Sırf bizim yukarı mahalledenler diye daha ne kadar tahammül etmemiz gerekiyor?
Jun Suk buram buram Umut bulut kokuyor, eccük daha teknik, eccük daha güçsüz.
memmedaga
26.09.2016, 15:51
Jun Suk buram buram Umut bulut kokuyor, eccük daha teknik, eccük daha güçsüz.
aynısını düşündüm ama sanki Umut kadar golü kovalamıyor ceza sahasına 6 pasa uzak kalıyor
memmedaga
26.09.2016, 15:52
Mücadele eden yeteneksizlere laf edemeyeceksek Suk'u neden yerden yere vuruyorsunuz? Bahsi geçen 3 şahıs her maçta en az 1 adet golle sonuçlanacak ölümcül hata yapıyor. Sırf bizim yukarı mahalledenler diye daha ne kadar tahammül etmemiz gerekiyor?
Zeki ve Akbaş gayet iyi oynadı minimum hata ile oynadılar
HOPA'LI TS'Lİ
26.09.2016, 15:57
Hakemlerin Trabzonspor'a karşı katı tutumu gösterilen kartlara da yansıdı. Bordo-mavililer, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta gördüğü 16 kart ile bu alanda zirvede yer aldı. Serkan Çınar, Konyaspor maçında Trabzonsporlu oyunculara 5 sarı kart gösterdi.
Zeki Yavru müthiş bir presle topu kapıyor. Rakip dengesini kaybedip düşüyor.Katıksız O.Ç. yan hakem faul çalıyor. Oysa pozisyon nizami ve devamında penaltı var. Top rakibin elinde patlıyor.
Serkan ÇINAR denen suratsız ucube, aynı tip faullerde bizim oyunculara çok rahat cömertçe kart gösterirken, rakibe sadece uyarıyla yetinerek kart değil şefkat gösteriyor.
Maçı izlerken kendi kendime dedim ki, yok arkadaş iç saha bir hakemin cenazesini kaldırmadan bu işler düzelmeyecek diye.
Adil düdükler çalmaları için illa ki bir hakemi öldürmek mi gerekir, niye o haddeye getiriyorlar insanı?
Şerefsiz çocukları, nedir ulan Trabzonspor'a olan bu hıncınız?
Sizi tff'nin maşaları sizi
90+5'de olsa k.yduk mu size yan hakem ve 4. hakem
HOPA'LI TS'Lİ
26.09.2016, 15:58
Benden o iki uşağa
10 numara *****
duyurukcu
26.09.2016, 16:10
Hakemlerin Trabzonspor'a karşı katı tutumu gösterilen kartlara da yansıdı. Bordo-mavililer, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta gördüğü 16 kart ile bu alanda zirvede yer aldı. Serkan Çınar, Konyaspor maçında Trabzonsporlu oyunculara 5 sarı kart gösterdi.
Zeki Yavru müthiş bir presle topu kapıyor. Rakip dengesini kaybedip düşüyor.Katıksız O.Ç. yan hakem faul çalıyor. Oysa pozisyon nizami ve devamında penaltı var. Top rakibin elinde patlıyor.
Serkan ÇINAR denen suratsız ucube, aynı tip faullerde bizim oyunculara çok rahat cömertçe kart gösterirken, rakibe sadece uyarıyla yetinerek kart değil şefkat gösteriyor.
Maçı izlerken kendi kendime dedim ki, yok arkadaş iç saha bir hakemin cenazesini kaldırmadan bu işler düzelmeyecek diye.
Adil düdükler çalmaları için illa ki bir hakemi öldürmek mi gerekir, niye o haddeye getiriyorlar insanı?
Şerefsiz çocukları, nedir ulan Trabzonspor'a olan bu hıncınız?
Sizi tff'nin maşaları sizi
90+5'de olsa k.yduk mu size yan hakem ve 4. hakem
akıllarınce deniz ateş ve çağatay şahanın intikamını alıyor şerefsizler
İntikam isteyene bal liginde maç veriyorlar...
HOPA'LI TS'Lİ
26.09.2016, 16:40
TS-GS maçında bizi katleden Cüneyt ÇAKIR'ı da unutmayalım.
O şerefsizi inşallah bir daha bizim maçlara (iç saha başta olmak üzere) vermesinler.
Kaypak, eyyamcı dürzü
Onun klası Avrupa'da geçer, Süper lig'de korkağın tekidir maçlarda.
Bahsettiğiniz adamlar o kadar kötü futbolcular ki bir maçta 2 başarılı orta yapınca (saçma hatalardan vazgeçmeden tabii) iyi oynadı zannediliyor. Neyse, şu tipleri tartışmak için harcanan zamana yazık.
artvints
27.09.2016, 12:15
http://www.ligtv.com.tr/haber/trabzonspor-atiker-konyaspor-macinin-oykusu
HOPA'LI TS'Lİ
27.09.2016, 12:22
Bahsettiğiniz adamlar o kadar kötü futbolcular ki bir maçta 2 başarılı orta yapınca (saçma hatalardan vazgeçmeden tabii) iyi oynadı zannediliyor. Neyse, şu tipleri tartışmak için harcanan zamana yazık.
Kötü oyuncular olmadıklarını gördük.
Sıfır Hata ile oynamaları için insan olmamaları gerekir
Bu çocuklar 1 yıl Kayseri'de ilk 11 oynadılar
Devre arası veya sezon sonu daha iyileri bulunursa zaten yedek olacaklar.
Sikinti yok yani gardaşum
Daralma daa
Yiğit Gayretli
27.09.2016, 12:35
Gol olan duran topun, aslında çok büyük bir tesadüf olmadığı bu videodan anlaşılıyor...
http://www.ligtv.com.tr/haber/trabzonspor-atiker-konyaspor-macinin-oykusu
Kötü oyuncular olmadıklarını gördük.
Sıfır Hata ile oynamaları için insan olmamaları gerekir
Bu çocuklar 1 yıl Kayseri'de ilk 11 oynadılar
Devre arası veya sezon sonu daha iyileri bulunursa zaten yedek olacaklar.
Sikinti yok yani gardaşum
Daralma daa
Sayın Abim,
Ben bu sene için sesimi çıkarmam zaten çok fazla. Tek olayı nüfus cüzdanı olan 2-3 vasat adam için de tabii ki kalbinizi kırmam. İyi olduklarını düşünüyorsanız saygı duyarım. Yeter ki şu kadronun üzerine koyulup adım adım iyi bir takım yaratılırken vakti geldiğinde aradan çekilmeyi bilsinler.
memmedaga
27.09.2016, 15:11
size cevap vermeyeceğim,saygılar
Istanbul'da yasiyorum kardes. Hayatimda Trabzon merkezde 3 kere bulundum. 3'unde de maca gittim.
Eğer maça gidebilecek durumdaysan ; geçen sezon fener maçı şeyinde değildi sanırım 🤔
Ilk 11 saymaya baslarken bu saatten sonra ilk yazilacak adam Durica, ikinci adam Bero. Sakatlik olmadikca bu ikiliyi ilk 11'den kesmek ahmakliktir. Tvde izlemekten cok farkli tribunden sahada yaptiklarini gormek. Ikisi de adeta makine. Yaptiklari mudahaleleri herhangi Turk oyuncu yapsa hepsinden kendilerini sakatlayarak cikarlar. :)
HOPA'LI TS'Lİ
28.09.2016, 16:19
Ilk 11 saymaya baslarken bu saatten sonra ilk yazilacak adam Durica, ikinci adam Bero. Sakatlik olmadikca bu ikiliyi ilk 11'den kesmek ahmakliktir. Tvde izlemekten cok farkli tribunden sahada yaptiklarini gormek. Ikisi de adeta makine. Yaptiklari mudahaleleri herhangi Turk oyuncu yapsa hepsinden kendilerini sakatlayarak cikarlar. :)
Bero bana çok güven ve keyif veriyor hem de daha 21 yaşındayken...
Darısı aynı yaşlardaki Ramil'e
Durica'ya top geldiğinde kalp atışlarım yavaşlıyor. Keşke yaşı 32 olsaydı en fazla. Birkaç yıl daha faydalanırdık
Durica gibi disiplinli ve yasi ne olursa olsun bu oyuna sadik ve profesyonel dogu avrupali bir cok oyuncu mevcut. Onemli olan Durica gibi oyuncular gidince yerlerini onun gibilerle doldurabilmek. Atiyorum o gidince yine ayni sekilde tecrubeli 32-33 yasinda o tarz bir oyuncu alinabilir. Ramil'e sans verilse Muhammet ve N'doye'dan cok daha verimli olacagini dusunuyorum.
Bero ise bence inanilmaz. Topu hic ayagina almasa da olur, topsuz oyunu her mac ilk 11 oynamasina deger. :)
Bero bana çok güven ve keyif veriyor hem de daha 21 yaşındayken...
Darısı aynı yaşlardaki Ramil'e
Durica'ya top geldiğinde kalp atışlarım yavaşlıyor. Keşke yaşı 32 olsaydı en fazla. Birkaç yıl daha faydalanırdık
HOPA'LI TS'Lİ
28.09.2016, 16:45
Durica gibi disiplinli ve yasi ne olursa olsun bu oyuna sadik ve profesyonel dogu avrupali bir cok oyuncu mevcut. Onemli olan Durica gibi oyuncular gidince yerlerini onun gibilerle doldurabilmek. Atiyorum o gidince yine ayni sekilde tecrubeli 32-33 yasinda o tarz bir oyuncu alinabilir. Ramil'e sans verilse Muhammet ve N'doye'dan cok daha verimli olacagini dusunuyorum.
Bero ise bence inanilmaz. Topu hic ayagina almasa da olur, topsuz oyunu her mac ilk 11 oynamasina deger. :)
Ramil iyi bir forvet bence. Keşke 15-20 dak.da olsa sonradan şans verse çocuğa
Ramil iyi bir forvet bence. Keşke 15-20 dak.da olsa sonradan şans verse çocuğa
Devre arası N'doye gönderilir büyük ihtimalle ve şans bulmaya başlar yavaş yavaş.
HOPA'LI TS'Lİ
28.09.2016, 17:15
Devre arası N'doye gönderilir büyük ihtimalle ve şans bulmaya başlar yavaş yavaş.
N'Doye maalesef yönetim istemese de zorunlu olarak elde kaldı.
Defolsun gitsin böyle oynayacaksa
Gençlerin önü açılsın
Forza Trabzonspor
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.