Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 1.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Suk yedekten girer, 1 golü var. İlk yarıda gol yersek 2 - 1 yeniliriz. İlk golü biz atarsak iki farklı galibiyet bekliyorum.
Cafer Bulur
20.08.2016, 12:30
Suk yedekten girer, 1 golü var. İlk yarıda gol yersek 2 - 1 yeniliriz. İlk golü biz atarsak iki farklı galibiyet bekliyorum.
Suk ilk 11 de olmali bunun lamı cimi yok.
Muhammet yeterli değil suk ise hazir bir oyuncu mutlaka oynamalı.
önceden yayınlanırdı takımların giyeceği forma...varmı bi haber acaba...çubuklu,beyaz şortla açılışı yapsalar.
ilk 30 dakkikada bitirecez islerini.. sonraki 60 dakka zevk olacak.. neye ugradigina sasiracaklar..
VIRA Bismillah !
emrhan61
20.08.2016, 12:57
Akakpo lisansı yok.
atomantcum
20.08.2016, 13:10
Gerçekten rüyanızda Trabzonspor un o günkü maçını mı görüyorsunuz?? :) :) :)
Her zaman değil ama önemli maçlarda oluyor valla :)
ilelebeTS
20.08.2016, 13:11
Castillo'nun asisti var bugün.
GencTurk6161
20.08.2016, 13:13
gollü beraberlik olabilir. çok zor bir maç olacak . beklentiyi yüksek tutup hüsrana uğramayalım. takım yeni bir takım ve uyum ve senkronizasyon sorunu var. maçı kazanırsak çok iyi olur ama ben beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.
Cemalettin Taşkın
20.08.2016, 13:14
kasımpaşayı en son olcanın serbest vuruştan attığı mükemmel golle 1-0 yenmişiz üzerinden 4 yıl geçmiş.
son 3 sezonda kasımpaşayı yenemedik diye biliyorum
atomantcum
20.08.2016, 13:18
Aylardır bu kadar çok beklediğim bir maçı izleyemeyeceğim, akşama bi arkadaşın veda yemeği var. Sonradan izleyeyim diyeceğim ama bu digiturk maç yayınlarını kaydetmeye de izin vermiyo.
İyi oynamayın, kötü bir futbolla 1-0 alın, haftaya iyi oynarsınız.
artvints
20.08.2016, 13:20
Aylardır bu kadar çok beklediğim bir maçı izleyemeyeceğim, akşama bi arkadaşın veda yemeği var. Sonradan izleyeyim diyeceğim ama bu digiturk maç yayınlarını kaydetmeye de izin vermiyo.
İyi oynamayın, kötü bir futbolla 1-0 alın, haftaya iyi oynarsınız.
gece tekrarını verir beşiktaş maçından sonra, 2 3 gibi ayakta olman lazım. :)
Adem Öztürk
20.08.2016, 13:29
Minik kalite kokan bir takım izleyeceğimiz konusunda fikirlerim var.Kulaklarımda yankılanan Fırtına Donanımlı kadro başlıkları ile.
atomantcum
20.08.2016, 13:31
gece tekrarını verir beşiktaş maçından sonra, 2 3 gibi ayakta olman lazım. :)
Tam da onu soracaktım, böyle bişey vardı, her maç oluyo mu diye. Sormadan sen söylemişsin sağol.
Ama evet, o saatte beni canlı bulursan şaşarım.
Sadettin_
20.08.2016, 13:37
maçı arkadaşla izleyecegız . onla izlediğimiz bir macı kazandıgımız olmadı daha
maçı arkadaşla izleyecegız . onla izlediğimiz bir macı kazandıgımız olmadı daha
Herşeyin bir ilki vardır. Bence o gün bugündür.
Evet kençler, geldik sezonun başlangıcına.
Burada oturup kalkıp takımı yere vuran ya da göklere çıkaran renktaşları göreceğiz.
Bilmek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.
Bu takım bugün galip gelir fark atar, çok kötü bir performans sergiler, nafile.
Bir anlamı yok.
Biz 3 maç üst üste de kazanabilir, kaybedebiliriz de...
Bizim bu dönem yapmamız gereken tek şey destek olmak. Eğer takım bu akşam 15 dakika ya 15 dakika fırtına gibi top oynarsa bu şu demektir:
SENEYE 60 DAKİKA FIRTINA GİBİ OYNAYACAK.
Bu bir baremdir. Yükselir, düşer ama emin olun inse de çıksa da zigzag hep yukarı doğru ivmeli olacaktır. Sen her aşağı düşüşte balyoz elinde gelirsen tekrar kalkması o kadar güç olur.
Takımın oyununda beceriksizlikler olacaktır. Destek ol, ha kasıt görürsen beraber herkes al aşağı eder o adamı ekibimiz sadece yetenekli oyunculardan kurulmadı aynı zamanda ahlaklı adamlardan oluşturuldu.
Vardır arada kaynayan köftehorlar, onlar da kurallarda bütçeden kaynaklı nazar boncuğu şimdilik seneye onlar da gidecek...
Sizden 3 dileğim var:
DESTEK DESTEK DESTEK
Bu akşam inşallah 1-0 olsun bizim olsun, iyi başlamak güzeldir. Ama unutmayın artık her takımın bir değeri ederi var... Aç İspanya ligini transfermarkt'tan külüplerin ederlerini gör, Barcelona Madrid senin 10 katın ama Deportivo bile senin altında...
Bunları unutma, sakin ol, Trabzonspor çok şey ama her şey değil. Tüm mutluluğunu hüznüne ona dayama, formana bak, stadına bak Onuruna Ibanez gitarına bak mutlu ol...
Hayırlı sezonlar herkese...
artvints
20.08.2016, 13:47
Tam da onu soracaktım, böyle bişey vardı, her maç oluyo mu diye. Sormadan sen söylemişsin sağol.
Ama evet, o saatte beni canlı bulursan şaşarım.
belki ilk trabzon maçını verirler ama zannetmiyorum. gece haberlerini izle, bjk maçının tekrarını girerseler 2 saat sonra trabzon maçını verecekler demektir.
Enes Coşkun
20.08.2016, 13:49
Hayırlı uğurlu olsun,futbolun güzel olduğu sonunda bizim kazanacağımız bir maç olur inşallah.
İlk maçtan itibaren takımı burada sabote etmeye çalışan, insanların ruhunu karamsar havaya sokanları block kampanyasına sokma davetinde bulunuyorum.
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk maçtan itibaren takımı burada sabote etmeye çalışan, insanların ruhunu karamsar havaya sokanları block kampanyasına sokma davetinde bulunuyorum.
Ben ne yazık ki dahil olamayacağım çünkü neredeyse HEPSİ BLOCKLU!!!
Ben ne yazık ki dahil olamayacağım çünkü neredeyse HEPSİ BLOCKLU!!!
Alıntı yapılınca da gözükmese iyi olacak. Bende de 3-4 kişi blocklu. Yenileri bekleniyor...
ffırtına
20.08.2016, 14:03
H1 4 oran kendi sahamızda yapıyoruz yatarsak da Trabzonumdan yatalım . Tek farklı da kazanabiliriz ama handikap da denenir :)
Icimde öyle bir heyecan ve sevinc var ki, insallah mac sonunda hayal kirikligi yasamayiz.
yatmaztara
20.08.2016, 14:09
Görünen o ki bazı ataklarımız Zeki ve Yusuf işbirliği ile gerçekleştirilmeye çalışılacak. Allah şimdiden maçı izleyecek arkadaşlara sabır nasip etsin.
Tsikopat61
20.08.2016, 14:18
Umarım geri düşmeden devam eden bir maç olur bugün.
Ersun Hoca'da bunun farkında olacağından ilk yarı, hatta 60 dakika kontrollü biraz sıkıcı bir futbol bekliyorum. Maçın kaderini son 30 dakikadaki enerji ve baskımız belirleyecektir.
Haydi yolun açık olsun Trabzonum..
Valla yenilsekte berabere de kalsak ben bu takıma kızamam sonuçta geçiş dönemindeyiz eksik yerlerimizi biliyoruz onun için takıma sahip çıkmalıyız devamlı.
Alıntı yapılınca da gözükmese iyi olacak. Bende de 3-4 kişi blocklu. Yenileri bekleniyor...
Aynen tek sinirimi bozan o oluyor.
vira bismillah.yeneceğiz inşallah
İlk kez maç izleyecek gibi heyecanlıyım. Sizde var mı böyle bir durum?
melihergun
20.08.2016, 14:33
alırız gibi ama bu Trabzonspor hiçbir zaman ne olucağı bilinmez :D
atomantcum
20.08.2016, 14:34
Evet kençler, geldik sezonun başlangıcına.
Burada oturup kalkıp takımı yere vuran ya da göklere çıkaran renktaşları göreceğiz.
Bilmek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.
Bu takım bugün galip gelir fark atar, çok kötü bir performans sergiler, nafile.
Bir anlamı yok.
Biz 3 maç üst üste de kazanabilir, kaybedebiliriz de...
Bizim bu dönem yapmamız gereken tek şey destek olmak. Eğer takım bu akşam 15 dakika ya 15 dakika fırtına gibi top oynarsa bu şu demektir:
SENEYE 60 DAKİKA FIRTINA GİBİ OYNAYACAK.
Bu bir baremdir. Yükselir, düşer ama emin olun inse de çıksa da zigzag hep yukarı doğru ivmeli olacaktır. Sen her aşağı düşüşte balyoz elinde gelirsen tekrar kalkması o kadar güç olur.
Takımın oyununda beceriksizlikler olacaktır. Destek ol, ha kasıt görürsen beraber herkes al aşağı eder o adamı ekibimiz sadece yetenekli oyunculardan kurulmadı aynı zamanda ahlaklı adamlardan oluşturuldu.
Vardır arada kaynayan köftehorlar, onlar da kurallarda bütçeden kaynaklı nazar boncuğu şimdilik seneye onlar da gidecek...
Sizden 3 dileğim var:
DESTEK DESTEK DESTEK
Bu akşam inşallah 1-0 olsun bizim olsun, iyi başlamak güzeldir. Ama unutmayın artık her takımın bir değeri ederi var... Aç İspanya ligini transfermarkt'tan külüplerin ederlerini gör, Barcelona Madrid senin 10 katın ama Deportivo bile senin altında...
Bunları unutma, sakin ol, Trabzonspor çok şey ama her şey değil. Tüm mutluluğunu hüznüne ona dayama, formana bak, stadına bak Onuruna Ibanez gitarına bak mutlu ol...
Hayırlı sezonlar herkese...
Güzel yazmışsınız.
Ibanez gitarı :D
ÇAĞDAŞ ATAN â€@atancagdas 14h14 hours ago Bornova, İzmir View translation
Çarşamba akşam bende Avni Akerin vedasındayım âš½ï¸â¤ï¸
Güzel yazmışsınız.
Ibanez gitarı :D
Eyw renktaş :D
CesurHamsi
20.08.2016, 14:52
Bulgaristandayim, Sunny Beach'te
Burda nerden izlicem maci, bi musluman yardim etsin bana :):):)
yattarahayranı
20.08.2016, 15:07
Bulgaristandayim, Sunny Beach'te
Burda nerden izlicem maci, bi musluman yardim etsin bana :):):)
Wifi varmı orada ?
.................................................. ...onur........................................... ...........
....zeki....................uğur.................. ................durica...............ibanez......
.................................................. ...okay........................................... ...........
..........................onazi................... ........................bero...................... ......
......yusuf...................................muha mmed.............................castillo....
12)esteban
13)akakpo(sağbek&stoper&önlibero yedeği)
14)yumlu
15)ekici
16)güray
17)n'doye
18)suk
ekici - bero , suk-muhammed değişiklikleri olabilir.
Ekici bero ayni anda ilk 11'de kolay kolay olmaz.
Ancak yenik duruma düşersek olabilir.
kadro ve yorumlar doğru ancak şöyle de olabilir
.................................................. ...onur........................................... ...........
....zeki....................uğur.................. ................durica...............ibanez......
.................................................. ...onazi.......................................... . ...........
..........................ekici................... ........................bero...................... ......
......yusuf...................................suk. ............................castillo....
CesurHamsi
20.08.2016, 15:09
Wifi varmı orada ?
Evet, otelde Allahtan wifi var(otel denebilirse yani)
yattarahayranı
20.08.2016, 15:10
Oteldeyim, (otel denebilirse yani)
İnternet paketin coksa yada wifi varsa ben sana internet için link Atarım spiker yok ama kasmada yok
CesurHamsi
20.08.2016, 15:12
İnternet paketin coksa yada wifi varsa ben sana internet için link Atarım spiker yok ama kasmada yok
Posta kutuma atarsan sevinirim :)
Ahmet Aksu
20.08.2016, 15:22
inşallah yeni çubuklu formamızla çıkarız maça..
keşke kol ve sırt sponsorlarımız da olsaydı sponsor ismi oldukça forma daha da iyi görünüyor..
umitçebi
20.08.2016, 15:29
Hava çok sıcak..Maçın stresindne yarım kılo dondurma yedım..Hala yıyorum...Maça kadar çatlaam umarım :)
Tek forvet de Muhammed olmasın lutfen ndoye olsun :D
Umut Kanber
20.08.2016, 15:32
Bmn anadolu yakasi sezonun ilk macini evde tek mi izlicez yapalim da bi organizasyon
VFD 600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçimizde yenj heyecanlar var özellikle bugün.o duygu nasıl tarif edilir bilemiyorum ama sanki Avni Akerde maçı izleyecekmişim gibi bir duygu bu.
Maçı kazanırız diye düşünüyorum.
Sonra hepimiz fazlasıyla havaya gireriz ilk maçtan diye düşünerek ,ayaklarımiz yere sağlam basmalı diye düşünüyorum.
Bu sezonun SABIR sezonu olduğunu unutmadan, iyi bir maç izleriz inşallah.
Evet galibiyet önemli ,kazansak çok güzel olur.
Ama olurda kazanamazsak ,dik oynayan bir Trabzonspor izlersek sıkıntı yok.
Tabi umarım Hakemlerde sezonu kaldıkları yerden devam ettirmezler.
Bilal Karadeniz
20.08.2016, 16:02
Maç için link atabilicek kardeşim varmıdır acaba
hyasin61
20.08.2016, 16:04
Bursa macinin ilk yarisindaki gibi oynarsak erken kopaririz maci
Mert Oğuzlu61
20.08.2016, 16:05
Köyde izledigim maclari enteresan sekilde kazandirma istatistigim var, ustelik eze eze kazaniyoruz. Kendimi bildim bileli koyde yaylada ne zaman mac izlediysem takim kazandi. Sadece gecen sene Akhisar maci 2-2 bitti o da Ndoye nin cenabetligi yuzunden. Yenildigimiz mac hatirlamiyorum.
Ne varsa İstanbul da var. İstanbul a gidip evimde koltuga uzanip maci actigimda takim Balcova Yasamspor a donuyor. Demek 1 sene Trabzon da kalsam takimi sampiyon yapacagim.
kayseriliyiz
20.08.2016, 16:07
Bende bir porsyon alabilirmiyim renkdas
Biz çarşamba kiminle oynayacağız bilen var mı?
Biz çarşamba kiminle oynayacağız bilen var mı?
a takim vs efsaneler
a takim vs efsaneler
Teşekkür ettim bilgilendirme için.
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2016, 16:29
Son 3 saat 😃
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mekan Soran Arkadaş İçin,
alkollü mekan cıngıl ve efes pup var, alkolsüz mahalle kahveleri
Fatih Çelik
20.08.2016, 16:35
http://inciswf.com/musta.swf
Başkandan mesaj var :)
Doğan Keskin
20.08.2016, 16:39
Maça sürpriz yapıp yeni çubuklu ile çıksalar keşke bu akşam :)
Beyler izmirde maçı nerde izleyebiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Doğan Keskin
20.08.2016, 16:53
10360
Yeni çubuklu.
Adamlar daha doğru düzgün taktik antrenman bile yapamadan lige başlıcaklar. Takım olmak kolay değil. Kötü sonuç ta gelebilir. Maddi durumumuz ve eksikliklerimiz de belli. Bu senenin toparlanma ve takım olabilme yılı olduğunu unutmayalım.
Ozan Yılmaz
20.08.2016, 17:03
https://vimeo.com/179566967
:D
İbrahim CİHAN
20.08.2016, 17:13
Hayırlı uğurlu olsun. Uzun zaman sonra bu kadar heyecanla beklediğim bir lig başlangıcı. Inşallah güzel olacak bu sene her şey.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://inciswf.com/musta.swf
Başkandan mesaj var :)
o gazla yemege saldiris bana da oluyor ya :D
ahahahahahahahahaha
XD
Umut Kanber
20.08.2016, 17:19
Ula koca forumda anadolu yakasindan adam yok mu
VFD 600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Renkdaşlar ilk maç ilk heyecan herkese hayırlı olsun.
Umuyorum ki ilk galibiyetimizi de net bir skor ve güzel oyunla elde ederiz. Rakibimiz büyük bir güç kaybı yaşadı bu da bir avantaj.
Şahsım adına busene TS'dan tek beklentim iyi oyun ve avrupa kupalarına katılmak. İlk on maç takım ne kadar kötü de oynasa eleştirmeyi düşünmüyorum. Ancak sonrasnda bir ışık yakalayamassam(oyun olarak) o zaman şahsen canım sıkılmaya başlar.
Kimseye akıl verme niyetinde değilim sabır sabır sabır taşı olduk bunu da biliyorum ama bu yıl cidden ne olursa olsun yonetim hoca ve oyunculara sahip cıkmak lazım.
İnşallah bu sabrı gosterebiliriz.
bu gurbetteki bir adet kardesinide unutma. bekliyorum : )
yattarahayranı
20.08.2016, 17:38
bu gurbetteki bir adet kardesinide unutma. bekliyorum : )
Yalnız şansıma sıkıntı çıkarsa baya küfür yerim :D
Aydın Tiryaki
20.08.2016, 17:45
Beyler izmirde maçı nerde izleyebiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
İzmir'in neresindesin abi beraber izleyelim :)
yattarahayranı
20.08.2016, 17:49
munzevil abi sana link atamıyorum mesaj kutun dolu
revolution
20.08.2016, 17:51
ilk maçlar her zaman için çok önemlidir.
nasıl başlarsan öyle gider.
eylül ayındaki milli takım arasına kadar
toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız.
takımın bu süre zarfında (bir-iki bölge haricinde ) pek sırıtacağını zannetmiyorum.
herkes ( beğenilmeyen zeki bile ) özveriyle oynayacaktır.
zaten yetenekleri sınırlı ,
en ufak bir hatada taraftar da üstüne binmemeli.
unutmayın bu çocuk bu forma için kafasını kırdı.
şimdi ne olursa olsun
ister beğen , ister beğenme ,
takıma , futbolculara sahip çıkma zamanı.
sakin olun .
her şey güzel olacak .
Ogün YAZICI
20.08.2016, 18:00
trabzonda her an yağmur aşağı alabilir.kapkara bulutlar sarmış durumda şehri.ıslak zeminde oynanacak bir karşılaşmada bero'nun kesinlikle sahada olmasını dilerim
Her ne kadar bir miktar küçülmelmeye gitseler de Kasımpaşa iyi futbol oynayan bir takım olmaya devam eder bu sene.
Rıza Hoca iyi futbol oynatıyor ; geçen sene kadar olmasa da bu sene de iyi oynarlar.
Zor maç , Bursa maçının ilk yarısında ki performansla alırız muhtemelen :)
Sefaenes
20.08.2016, 18:10
Periscope maç bakma imkanı var onu yükleyip bakabilirsiniz
mkesen1982
Macin baslarinda gol bulursak rahat bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum.Bulamazsak isimiz zor.Takim genc,tecrubesiz.Gol gelmedikce stres artacak.
munzevil
munzevil abi sana link atamıyorum mesaj kutun dolu
sildim bi kaç mesaj kardeşim atabilirsin
yorumsuz6117
20.08.2016, 18:15
Arkadaşlar bugün muhtemelen kazanamayız hatta kaybetme ihtimalimiz yüksek daha bi takım değiliz.. Sakin olalım , Yumlu'ya rağmen Zeki'ye rağmen sonuna kadar hep destek tam destek..
karaman6106
20.08.2016, 18:15
ankara balgatta maç nerede izlenir
Mustafa YILMAZ
20.08.2016, 18:16
:D iyiydi
henüz takım olma kısmında sorunlar yaşıyoruz doğal olarak ama istek ve potansiyel bunu kapatabilir bi nebze ben yeneceğimizi düşünüyorum.. kasımpaşa ofansta baya kan kaybetti birde küçülmeye gideceklerini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
Yeni bir sezon yeni umutlar akyazıya geçene kadar ilk üçte kalırsak bu sezon rüzgarı arkamıza alırız..
İnfantino
20.08.2016, 18:18
Maç moduna girelim yavaş yavaş
artvints
20.08.2016, 18:19
onur, zeki, uğur, durica, güray, okay, onazi, ekici, yusuf, castillo, muhammet. ilk onbir.
İnfantino
20.08.2016, 18:20
ahaha adamsın :D
Manava61
20.08.2016, 18:21
İbanez niye yok yav
DarkBlooD
20.08.2016, 18:21
Yedunuz beni beee ;)
Bu arada ilacı olan varsa ve özelden ulaştırabilirse , çok sevinirim ....
İbanez bero suk yedeklerde zeki 11 de
artvints
20.08.2016, 18:22
İbanez niye yok yav
savunmada daha çok birlikte oynayan oyuncuları tercih etmiştir. aklımdan da geçmişti aslında.
Bero mutlaka oynamalı hoca yanlış yaptı.
mkesen1982
20.08.2016, 18:22
Onazi ve castillo disinda yeni yok.Biz simdi yeniden mi yapilandik
ARTVINTS mesaj kutun dolu, bi bosalti ver.
Manava61
20.08.2016, 18:26
Lig tv arka ekranda kadroda sol bekte ibanezi göstetiyor
:D çok iyi ya :))))
Endoy kadroda yok,Aytaç yerine de Yazıcı olabilirdi.
Ekran da Ibanez var ilk 11 de
E. Okan Bülbül
20.08.2016, 18:28
ligtv ye göre ibanez 11de
Dip.Ing.Mag.
Bismillah adam daha ilk maçında eleştirilmeye başlandı. Zannedersem tarih tekrrür edecek yine bizim yüzümüzden hoca ilk devreyi göremez bu gidişle
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yiğit Gayretli
Hazır mıyız!?
https://www.youtube.com/watch?v=hlZWJRV9vhI
yorumsuz6117
20.08.2016, 18:29
İbanez yerine Güray'ı tercih etmiş hoca.. Onun dışında beklenen kadro..
HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
üç önlibero oynuyor kasımpaşa. zorlanacağız pas yapmakta. suk girebilir.
Dip.Ing.Mag.
ligtv ye göre ibanez 11de
Bir kere ibanez olmasa bile onun yerine güray değil mustafa oynar.
Tahmini ilk 11 mis tamam Güray ilk 11 de
firtina1
normalde bize en az 6 ay lazım
10.haftaya kadar iyi performans beklemek hayalcilik
tabi her maç formu yükselen takım görmeliyiz
yorumsuz6117
Geriye düşersek sıkıntı..
HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
firtina1
20.08.2016, 18:30
castillo bana balon gibi geldi bal yapmayan arı misali
çok merak ediyorum nasıl performans gösterecek
Dip.Ing.Mag.
20.08.2016, 18:31
:))) yüce rabbim sen biliyorsun
Kaan Kandemir
Zeki kiradan döndü, Uğur kiradan döndü, Castillo ve Onazi senin dediğin gibi. Bir de Durica var gözünden kaçan ! Suk' un oynaması zaten zordu. Bero Bursa maçında cılız kalmıştı, Ekiciye şans verdi ve Okayı kesmedi defansın önünden. Bir tek İbanezi bende tam oturtamadım kafamda, onu da arkadaş söylemiş Güray&Zeki bek olarak Durica ve Uğurla daha fazla oynama şansı buldu. Ersun hoca lige 0 puanla başlamak istemiyor, haklı da. Ne Bero ne Suk oynamadı diye eleştirilebilir bence, İbanez de aynı şekilde. 2. Devre bu oyunculardan en az 2 si girer zaten renkdaş sıkıntı etme. Zamanla, 3-5 hafta arasında oturur takım. Ki her yeni alınan transfer hemen oynayacak diye bir kaide yok. Ekicide ilk geldiğinde 4-5 hafta yedek kalmıştı :)
Dip.Ing.Mag.
:))) yüce rabbim sen mevzuyu biliyorsun biliyorsun
Bismillah adam daha ilk maçında eleştirilmeye başlandı. Zannedersem tarih tekrrür edecek yine bizim yüzümüzden hoca ilk devreyi göremez bu gidişle
Gol atınca "Attık" yiyince "Yedik" dışında yorum atmayalım öyleyse
Ogün YAZICI
20.08.2016, 18:34
yedek klübesinde 2 sol bek 1 stoper 1 ön libero barındırmamız gereksiz olmuş.akbaş ya da yumlu yerine gayet sheydaev veya ndoye olabilirdi
Yusuf simge olmaya doğru gidiyormuş lig tv sunucusu mala bağladı övecem diye saçmalıyor :D
Ve zeki yeniden zeki vazgeçilmez zeki...
Dip.Ing.Mag.
20.08.2016, 18:35
Gol atınca "Attık" yiyince "Yedik" dışında yorum atmayalım öyleyse
Yahu yorum yap ta bir durum bakalım bir çıkalım maça oyunu görelim vs. Mesela hoca yanlış yaptı yerine acaba aklında şu şu oyun tarzı mı var ya da uzun süre birlikte oynayanları mı oynatma düşüncesi ile hareket etti gibisinden yorum yapsan daha anlaşılır olurdu
niye transfer yapıldı ki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Heisenberg
Hadi kiralıklar neyse de Durica kaç yıldır oynuyor bizim takımda?
yorumsuz6117
yedek klübesinde 2 sol bek 1 stoper 1 ön libero barındırmamız gereksiz olmuş.akbaş ya da yumlu yerine gayet sheydaev veya ndoye olabilirdi
N'doye deme kardeş delleniyorum , değil 18'e Trabzon'a girmemesi gerekiyor..
hofsaale
20.08.2016, 18:36
Yazık ya...Aytaç kim..Ne varmış bu takima..Onun yerine Abdülkadir yazıcı veya ramil niye kadroda yok...
1:0 bizim olsun ama zor gibi bugun
Kaan Kandemir
20.08.2016, 18:36
Niye transfer yapıldılar, o niye yok bu niye yoklar daha bismillah ilk maçtan başlamış bakıyorumda tövbe estf :) O değilde Yedeklere bakamadım henüz arkadaşlar, Ramil oturacak mı klubede ?
yusuf baya geliştirdi kendini gerçekten burda futboldan nane anlamayan insanlar var.
Aytaç ın kadroya girmesi fiyasko
Yıldıray Emanet
20.08.2016, 18:39
Yaz puan kaybı. Muhammetli forvet zekili defans yusuflu kanatla maç alamassın
Soner Albayrak
20.08.2016, 18:39
Aytaç televizyondan göründüğünden daha ağır.
umitçebi
20.08.2016, 18:40
N'doye deme kardeş delleniyorum , değil 18'e Trabzon'a girmemesi gerekiyor..
? N doyeden daha fazla ne verdi ekici geçen sezon? Olmayan arkadaşlık,olmayan takım,ödenmeyen maaşlar,sureklı kavga ortamı,gelmeyen paslar,olmayan ortasaha ama ndoye 20 gol atsaydı...
Bu takımın şuan ılerdekı tek forvetı ndoye olmalıydı..Kadoroya alınmaması buyuk hataa
Kazım Bostan
20.08.2016, 18:41
abbaaao lig başlamışş...
yorumsuz6117
20.08.2016, 18:41
Aytaç'ın bu haliyle 18'de olması yanlış evet aynı zamanda iki stoper oturacağına yedekte iki forvet otursa daha iyi olur..
Yaz puan kaybı. Muhammetli forvet zekili defans yusuflu kanatla maç alamassın
Varmı şuanda elinde daha hazır ve daha iyisi şakamısınız siz neredeydiniz bu zamana kadar harbi şizofrene bahlamış aynı teraneleri vızıldayıp duruyorsunuz.
Güray hazırlık kampı olsun iyi görüntü verdi Ibanezede formayı hak etmen gerekiyor mesajını verdi bunu anlamıcak kekolarla futbol konusmam.
Zeki yavrunun yerine başka sag bekimiz varmı hocada biliyor oranın eksik oldugunu okadar oyuncu alındı illaki biryerin eksik kalacagını herkes biliyordu.
Yusuf bana göre çok geliştirdi kendini bence siz çok fazla abartıyor ve hayat memat meselesi haline getiriyorsunuz bu durumu oyun kardeşim bu iyi olan kazanır.
Jackdaniels
20.08.2016, 18:42
Kadroyu eleştirmeyi bırakalım arkadaşlar sonuçta sahaya çıkan Trabzonspor ve bize şuan destek olmak düşer.
Aytaç'ın olması hoşuma gitmedi. 5-0 Kasımpaşa.
61_Hasan_69
20.08.2016, 18:44
Sabir diyoruz ama bu taraftar profili ne bakınca alınacak en ufak kötü sonuçlarda vay Ersun hocanın haline
Yıldıray Emanet
Varmı şuanda elinde daha hazır ve daha iyisi şakamısınız siz neredeydiniz bu zamana kadar harbi şizofrene bahlamış aynı teraneleri vızıldayıp duruyorsunuz.
Güray hazırlık kampı olsun iyi görüntü verdi Ibanezede formayı hak etmen gerekiyor mesajını verdi bunu anlamıcak kekolarla futbol konusmam.
Zeki yavrunun yerine başka sag bekimiz varmı hocada biliyor oranın eksik oldugunu okadar oyuncu alındı illaki biryerin eksik kalacagını herkes biliyordu.
Yusuf bana göre çok geliştirdi kendini bence siz çok fazla abartıyor ve hayat memat meselesi haline getiriyorsunuz bu durumu oyun kardeşim bu iyi olan kazanır.
Elde adam varda hoca oynatmıyo diye bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Kadroyu kuramadılar eksik kaldı olay bu okuyarak yorum yap
umitçebi
Hakancım,bero onazı önlerınde ekcıı uçlusu çok mu yumuşak kalır kı ılal oraya bı okay koyulyor?Yanı şu bjk dekı atıbanın yaptığı işi tek başına yapamaz mı bu onazı..anlamadım gıttı..Boşu boşuna ılk yarı çope gıdecek..Halbukı yap 2 farkı rahatla maçıı..Ayrıca Bero için slovakların soledıgı yorulma bılmez..Anlamaıdm gıttı
shootems
Kadro güzel yeneriz gibi duruyor orta sahanın temposu macı aldırır bize ekici gol atacak gibi bir his var icimde
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu nasil 11 yahu Ibanez falan niye alindi ?
Muhammed Kambur
Ibanez'i 11 de görmeyince şaşırdım. Güray bu sene iyi performans gösterecek gibi hazırlık maçlarında farkını gösterdi sol beki iyi idare eder. Yusuf bakalım neler yapacak asıl soru işareti o.
Sezonun ilk röportajı takımımız adına yumludan :D
memmedaga
20.08.2016, 18:47
Aytaç'ı Bursa maçında canlı izledim sıfır ümit
onun dışında kadrıoyu eleştirebileceğimiz bir durumu yok en az 10 hafta
beyler komik oluyorsunuz harbiden
TSemih61
Ramil'e büyük haksızlık yapıldı. En azından yedekte olmalıydı. Muhammet'ten misli kere hak etmişti formayı. Muhammet ayakta durmayı becerebilse eleştirmezdim de arada dağlar kadar fark varken... Neyse.
Sadettin_
Suk ve ibanez i bekliodum.
Onun disinda hepimizin bekledigi kadro
Castillo ile guray uyumlu degildi hic bunuda unutmamak lazim
eksikbirşey
Akbaş ve Yumlu nun aynı anda yedeklerde olmasının taktiksel açıklaması nedir acep ? 11 iyi olmuş, hayırlısı
gecen senede oyleydi yani gecmis senelerde hep oyleydi, normalde foruma ugramayan bir kesim var, ne hikmetse mac saati, mac konusuna girip degisik degisik seyler yazip, algi yaratmaya calisiyorlar..
Anlayamadim kimdir bunlar.. Ama bizden olmadiklari kesin.
Gaptan Zeki arkadaşlarına maç öncesi moral veriyor :)
O yok, bu yok diye kimseyi eleştirmiyorum.
Ama yedekte üç defans duracağına; Ramil, Yazıcı, Abdulkadir üçlüşünden birisi olsaydı da belki fark atılırsa son dakikalar oyuna koyulurdu.
bu takım kasımpaşayı yenemez, beraberlik diyorum..............
Bu platformdaki zeka ve kültür seviyesinin trabzonspor taraftar ortalamasının üzerinde olduğunu düşündüm hep. Burada yazılanları okuyunca ya ben yanıldım ya da taraftar profilinde durumumuz vahim.
daha ligin ilk maçı başlamadan yönetime, hocaya, takıma sallayan taraftar ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil.
allah muhafa bu maç yenilirsek yazılacakları hayal edemiyorum.
Arkadaş anla artık bu yıl yapılanma seneye iskelet oluşturma yılı. Sonuç odaklı değil futbolcu kazanma , takım olma senesi. Bu kadar mı zor bunu algılayabilmek?
Enaldo61
20.08.2016, 18:51
Hoca mevcut form durumlarına göre oluşturmuştur kadroya, burdan sallamak yersiz. Bu maçı alacağız başka yolu yok!
Bu sene kadroyu oturtma senesi oldugunu unutup işin eğlencesine bakmak varken körü körü paralel gibi farklı dünyadan insanların farklı bakış açıları beni farklı düşüncelere itiyor sabredemicekseniz gidin real madrid yada barcelonayı tutun rahat bırakın şu takımı.
Ibanezi gormeyince bende sasirdim ama hicbirimiz ersun hocadan daha iyi anlamiyoruzdur . Yoksa biz olurduk o kulubede. Ben hocaya guveniyorum. 3 puanla baslarsak cok cok iyi olacak.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bahadır2561
20.08.2016, 18:51
Fark atarız
3-0
Hüseyin Çümen
20.08.2016, 18:52
şuanki kadro bu sene kamp döneminin başından beri beraber oynayan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro. Bazı arkadaşların istediği olsa bence sonuç hüsran olacak. en mantıklı kadroyu çıkarmış hoca.
umutayberkukul
20.08.2016, 18:54
ilk 11de aytac yok ki nerden cikardiniz??
Bi yeniden yapılanma da Lig Tv'ye lazım.Bakıldığı zaman da bakıldığı zaman sıktı artık.
Kadroya bakınca çok rahat mağlup olacakmışız gibi geliyor :-(
İbrahim CİHAN
20.08.2016, 18:55
Elbette ben de çoğu kişi gibi ibanez i 11de Abdulkadir, Ramil ve Yazıcı yi da yedekte görmek isterdim ancak takıma yönetime hocaya bu sene fırsat vermek lazım. Ben güveniyorum kararlarına hayırlısı olsun.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi yeniden yapılanma da Lig Tv'ye lazım.Bakıldığı zaman da bakıldığı zaman sıktı artık.
Hamdi Aslan "ben düşünüyorum" düğmesine bastı.
Ekrem D.
20.08.2016, 18:56
Oyle deme. Simdi baktigin zaman Lig Tv, Turkiyenin en iyi yorumcularini bunyesinde barindiran bir kurulus.
Yıldıray Emanet
20.08.2016, 18:56
Umarım ilk golü yemeyiz. Golü yiyince takım başı kesilmiş tavuğa dönüyo hakem hatalarıda eklenince 3 e 4 e gidiyo
Kazım Bostan
20.08.2016, 18:58
-x-
zeki - x - x - x
x x x x x
jaja coelho
-x-
zeki - x - x - x
x x halil altıntop x x
x
-x-
zeki - x - x - x
x x x x x
mark janko
-x-
zeki - x - x - x
x x x x malouda
x
-x-
zeki - x - x - x
x x x x x
oscar cardozo
-x-
zeki - x - x - x
x x marko marin x x
x
-x-
zeki - x - x - x
x x onazi x x
x
adam her devirde var ya sinirlerim bozuldu :D :D D D: D:dD
jairzinho
20.08.2016, 19:00
abdulkadir ömürün suçu neydi ersun?harika paslar ve harika asistler yapması mı hazırlık maçlarında? niye 18 de yok ersun?nedeeenn
bero , ibanez niye 11 değil
ramil , ndoye niye 18 de değil
yusuf , zeki niye oynuyo
bla bla bla , harbi bırakın ya boşverin .
Takımın bi teknik direktörü var ve bunlara o karar veriyo , ona göre en iyisi buymuş ki böyle çıkarmış 11 i .
Herkesi tatmin edecek bi 11 çıkartmak hiçbir zaman mümkün değil zaten
abdulkadir ömürün suçu neydi ersun?harika paslar ve harika asistler yapması mı hazırlık maçlarında? niye 18 de yok ersun?nedeeenn
İronimi yapıyorsun ciddi mi diyorsun.
artvints
20.08.2016, 19:01
geçen sene sonunda şöyle bir ön taraf yazıyordum
............ramazan...okay
....yazıcı.......ekici.........yusuf
................muhammet
genç oyuncuların yerine onazi ve castillo geldi. bir oyuncu daha lazım, suk da oynamaya başlayınca o algı değişir yavaş yavaş.
alexturka
20.08.2016, 19:02
Boyle kadroyla ersun hoca direk istifa etmeli. Bu ne boyle :). Zaten ibanez castillo yusuf topcu değıl. beyler sezonun ilk istifa isteği benden gelsin . Ne de olsa 2 3 haftaya baslar :)
SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersun hoca sabır istiyor işi zor :d
umitçebi
20.08.2016, 19:03
Hazırlık maçlarında Güray sağ açık oynadı dıye hatırlıyorum.Akhısarda d aoyle parlamıştı..Geçen sezon sol bekte de ıyı oynamamıştı..Ibanezdenn daha yı defansıf nasıl olacak gorecez bakalım..Umarım yanılırım
Ben buranın tartışma başlığı yada takımına yarar sağlayan bir plartforum olmaktan çıktığını çok net söyleyebilirim.BMN yönetimi düşüncelere saygısı vardır anlıyorum fakat bir akli selim trabzonsporlu bu yorumu yapabilirmi sizce allah askına bu forum takıma katkıdan çok son senelerde zarar vermiştir.
jairzinho
20.08.2016, 19:04
ideal 11 im şu şekil: 4-4-2
onur
transfer--akbaş-durica-ibanez
ekici--okay-onazi---castillo
-----yusufer.---bero--------
mkesen1982
20.08.2016, 19:04
Akbas nise 18de anlamadim.Guray sakatlansa ibanez girer,stoperler sakatlansa yumlu girer.Abdulkadir yada ramil olsaydi bari.Neyse hocanin bildigi vardir diyelim
jairzinho
20.08.2016, 19:06
aga hazırlık maçlarında hep ibanez oynuyordu.şimdi yok.bero yok.yusuf sağ açıkta etkisiz.mdemir görüyoruz formsuz.a.ömür formda ama ilk 18 de yok.çoh enteresan
Link istemek ya da ima etmek yasaktır,lütfen tekrar etmeyelim.
aga hazırlık maçlarında hep ibanez oynuyordu.şimdi yok.bero yok.yusuf sağ açıkta etkisiz.mdemir görüyoruz formsuz.a.ömür formda ama ilk 18 de yok.çoh enteresan
Sizin gibi öcü taraftarlardan koruyor oyuncuları biliyorki hoca olaki tam uyum sağlayamadan kötü bir maç çıkarsa bir maçta linç edeceginizi hazır olanakadarda oynatmıyor.
Ersun hoca sabır istiyor işi zor :d
Maçtan sonra sövülmesin yeter.
Özgür KARADENİZ
20.08.2016, 19:08
Tekrar soruyorum beyler trabzonda maçı izleyebilicegim güzel bi mekan bilen varsa yazsın lütfen
Güray çok büyük sıkıntı olacak Ersun için. Ibanezli 2 atar 2 yersin eyw da Güray ile hiç yememen gerek çünkü hiç atamazsın!
Bdeniz_61
20.08.2016, 19:09
Gecen seneki kadro ortaligi fethetmis gibi yeni oyunculardan 3 u yedek.İnsallah yeneriz.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocaya sıra gelmeden sövülecek oyuncular var yönetim işi biliyor bazı oyuncuları bilerek yollamadılar bence :d
Punisher-61
20.08.2016, 19:10
Bu kadro sacmaligi nedir kardesim??? Bu kadro hazirlik maclarinda bile böyle oynamadi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
E. Okan Bülbül
20.08.2016, 19:10
Bursa maçında Güray daha iyiydi Ibanez'e göre. Hocaya güveniyorum kim hak ediyorsa ona formayı verecektir.
Punisher-61
20.08.2016, 19:13
6-0 yenildigimiz mactan 6 kisi sahada.. Yanlis hatirlamiyorsam
Kasımpaşa nın kalesinde yedek kalecileri varmış bol bol kaleye şut göndermek gerek..
Maçta koreli gazeteciler var çok şirinler :d
artvints
20.08.2016, 19:15
sadece okay var.
Allah tan maç seyircisiz oynanıyor böyle bir ihtimal yok. :)
Onur Akyüz
20.08.2016, 19:16
Kim bu 6 kişi?
Allah biliyor ya kalbini şu kadronun yenmesi gelecek adına felaket olur. Demek ki Yanal transferlerden memnun değil. Aynı filmi her yıl izliyoruz
bahadır2561
20.08.2016, 19:19
Kim bu 6 kişi?
Onazi, Bero, Castillo, Durica, Onur ve Ekici
Cevap bu olabilir
artvints
20.08.2016, 19:20
Allah biliyor ya kalbini şu kadronun yenmesi gelecek adına felaket olur. Demek ki Yanal transferlerden memnun değil. Aynı filmi her yıl izliyoruz
ne alakası var hepsinin yeri belli. ramil ve bero genç oyuncular zaten. suk ve ibanez geç geldikleri için böyle bir tercih yapıldı ki güray ve muhammet bu başkanın transferleri, hocaya danışmıştır alırken. başka oyuncu alınmadı henüz. bero maça girer büyük ihtimalle. yüzde yüz 11 oyuncusu diye birşey yok.
yorumsuz6117
Arda yine attı helal..
savas avci
Bu ersun bu takımin altını oymaya gelmiş bir ajandır biz bu adamla bir tane altyapidan yıldız cikaramayiz.
A. Aydın
20.08.2016, 19:21
Sinir olmamak icin mac boyunca foruma girmemek gerek.
Metin Ural
20.08.2016, 19:21
ne kadar kotu mac oncesi programlari. insan hic mi yurtdisinda ne oluyor diye bakmiyor. akyazi stadi diyorsun bari bir video klip birsey goster insaat ile ilgili. insanlari gram futbola cekecek bir yayin yok. hadi herseyi gectim bir turgay seren videosu goster milli takimdan.
Hangi radyodan dinleyebiliriz maçı?
bahadır2561
20.08.2016, 19:22
Bu ersun bu takımin altını oymaya gelmiş bir ajandır biz bu adamla bir tane altyapidan yıldız cikaramayiz.
Bilmiyorum ciddimi yazdın bu mesajı :D
Ibanez belki defansif olarak hazır yeterli olmayabilir ama Güray düşünüldüğü kadar defansif özellikleri yeterli bir oyuncu değil... Tuunay'dan mı çekindi acaba, bir defa Güray hız olarak da onu yetişemez. Ah keşke Ibanez olsaydı geri kalanı normal çünkü kadronun...
Çubukluyla çıkıyooooooooooooooz!
savas avci
20.08.2016, 19:23
Bende gülüyorum inan
Troll ironi bilmem de bir adet block daha patlattım.
DarkBlooD
20.08.2016, 19:24
Son 10 yılda kaç oyuncu çıkardın alt yapıdan ?
Doğan Keskin
Şu zemin ne zaman güzel olacak yine berbat..Yeni stat bahane olamaz bence yönetim ilgilenmemiş zeminle sakat verirsek o zaman yenilerler sanırım.
Çubukluyla Zeki bile bi hoş geldi gözüme,koçum benim.
Arkadaslar blocklayın trolleri. Hiç cevaplamadan...
savas avci
Bilmiyorum ciddimi yazdın bu mesajı :D
3 Kere geldi kimi çıkardı selcugumu
Punisher-61
Yanilmisim özür dilerim..[emoji106]
Enaldo61
20.08.2016, 19:25
Pazubandına kurban be. Kim düşündüyse helal olsun.
Yiğit Gayretli
Vira bismillah!
arsinli_akrep61
Beyler böyle körü körüne şerefsizce eleştiri yapanlar ya fenev ya da ğs taraftarları forumda asla bulunumlazlar maç saati algı yaratmaya çalışır bu şerefsizler böylelerine ban atmak gerekir
Şenol Günes
Hami Mandıralı
Fatih Tekke diğerlerini okuyamadim
Gökhan Uzun
20.08.2016, 19:26
Hasta oldum :D
3 Kere geldi kimi çıkardı selcugumu
İnan ben BMN yönetiminde olsam yetkim olsaydı senin sorgusuz suyalsiz banlardım sen eleştirmiyorsun senin niyetin farklı senin amacın farklı.Elinde siğirli deynek yok kimsenin biranda düzelmez herşey neyse seni kaideye bile almıyorum keşke yetkim olsaydıda banlasaydım seni.
ÖmürKaradeniz61
20.08.2016, 19:26
Şu kadroyla çok zor olur maç fakat ersun hocaya güveniyorum vardır bir bildiği.
Çubuklu efsane değil de ne?
Allahım sen yardımcı ol acaip stres oldum =)))
Haydi bismillah. Allahım sen yardımcımız ol, sen sabır ihsan eyle.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Ş.
20.08.2016, 19:30
Abi yazlıkta yaşadığım köyün adına bak."Fenerköy".Hepsi Trabzon düşmanı.Bir tanesi kahvede cafede maçı vermiyor kafayı yicem.
çıkardıklarımızın başı göğe erdi Yumlinhoşar xekiler
hayde bismillah :) çok heyecanlıyım çok :) :)
Yoldayım şehirler arası. Gözünü seveyim maçı izleyenler bol bol yazsın birşeyler. Bazı gazetelerden fln takip etmek zorunda kalmayalım. Şuradan güzel güzel detaylı takip edelom.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artvints
20.08.2016, 19:31
zemini de hiç konuşmadık, bakımsız kalmıştır kim bilir.
müzik bu kadar mı iyi olur
daha yüksek çalınmalı
ne alakası var hepsinin yeri belli. ramil ve bero genç oyuncular zaten. suk ve ibanez geç geldikleri için böyle bir tercih yapıldı ki güray ve muhammet bu başkanın transferleri, hocaya danışmıştır alırken. başka oyuncu alınmadı henüz. bero maça girer büyük ihtimalle. yüzde yüz 11 oyuncusu diye birşey yok.
Yineliyorum bu filmi çok izledik, bu kadronun alacağı bir galibiyet gelecek adına felaket olur.
jeepeers
20.08.2016, 19:32
Yine heyecan basti arkadas
Vira Bismillah!
Futboldan keyif almayı eğlenmeyi beceremeyen abilerimiz kardeşlerimiz var arkadaş şu geçiş döneminde sinir yapıp insanları germeyin futbol eğlendiğin zaman zevkli oluyor eğlenmeden oynayan bir takım başarılı olamaz.
Resmi sitedeki maç merkezi ne işe yarıyor? Bilgilendirir misiniz abilerim?
Bu nasıl Lig Radyo, adam maçı bıraktı at yarışı anlatıyor.
çıkarken 3 lü savunmaya dönüyoruz her seferinde
okay stoperlerin arasına geliyor bekler çıkıyor
savas avci
20.08.2016, 19:35
İnan ben BMN yönetiminde olsam yetkim olsaydı senin sorgusuz suyalsiz banlardım sen eleştirmiyorsun senin niyetin farklı senin amacın farklı.Elinde siğirli deynek yok kimsenin biranda düzelmez herşey neyse seni kaideye bile almıyorum keşke yetkim olsaydıda banlasaydım seni.
İnşallah başarılı olur da ben kendim çıkarım üyelikten merak etme. kaç kere geldi adam hala konuşuyorsunuz yaa sen önce kendini banlat kardes
Yusuf çıldırtacak adamı sonunda
baskılı oynuyoruz ama top tutamadık henüz
maçı izleyen arkadaşlar yazın birşeyler da.. işteyim o yüzden izleyemiyorum..
memmedaga
20.08.2016, 19:38
yusuf yusuf yusuf
arkadaş sağ öne güray solbeke ibanez
Castilloyu merak ediyorum ama daha topa degemedi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yusuf çok fazla top eziyor
Fatih Çelik
20.08.2016, 19:39
Onazi çok iyi... Allahu akbar
şu görülüyor orta sahada takımı yönetecek bir beyin olmadıkça castillo gerçek performansını veremeyecek
firtina1
20.08.2016, 19:40
zemin patates tarlası
yeni stad yapılıyor diye hiç bakmamışlar da o stad ilk yarı zor açılır
Sezgin Öztürk
Arkadaşlar futbol cahillerini alintilamayin cevap vermeyin. Engeli basın gecin en güzeli.
Erdal UZUNYILMAZ
Bu zemine ne olmuş böyle
Yusuf 4 tane filan top kaybetti 8 dakikada
Numan Yerlikaya
Yusuf gerçekten zekasız bi topçu
yine yusuf yine yusuf ahh kimde ahımız var
Ekici çok dinç görünüyor güven veriyor
Çok tehlikeli serbest vvuruş bizde
Numan Yerlikaya
20.08.2016, 19:42
Ekici atar
firtina1
20.08.2016, 19:43
ekici takar
Ufuk Turgut
acele etmeyın hemen .yenecegız ınsallah
Yazar mı Mehmet buradan :)
memmedaga
bursa maçındaki gibi topa sahip olmada top çevirmede çok sıkıntımız yok
gol yollarında ceza sahasına girişlerde sıkıntı var
artvints
takım çok iyi çalışmış, ne yapacaklarını biliyorlar.
Sonunda şöyle bir faul aldık,su fırsat geçen yil hic gelmedi neredeyse.
memmedaga
20.08.2016, 19:44
ekici bakalım
ÖmürKaradeniz61
20.08.2016, 19:44
Hakemler emin ellerde bu sene fazla sıkıntı etmeyin,mevcut yönetimden birisinin Soylu ve Berat Albayrakın hakemler üzerinde yoğun bir baskısı olduğunu söylemiş.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.