Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 19.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş l Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Manava61
22.01.2016, 14:25
DF4Dd6OKsmU
Çalınmazsa gücenirim :) :),
Vereceksin kolonlardan son ses, dağıtacaksın bayrakları tribünlere rakibin dizlerinin bağı çözülecek.
Benim favorim :)
https://www.youtube.com/watch?v=PxJyf1sqV6M
Murathan
22.01.2016, 14:27
Benim favorim :)
https://www.youtube.com/watch?v=PxJyf1sqV6M
iyi de bu bize özgü bir şey değil ki :)
Berke'nin paylaştığı hem bizden, hem de etkileyici.
kesinlikle İpsiz Recep kullanılmalı :)
Şerafettin Kara
22.01.2016, 14:28
Ligin oyunu kanatlardan en iyi forse eden takımıyla oynucaz gel gelelim bizim beklerimiz Allah'a emanet.
Manava61
22.01.2016, 14:33
iyi de bu bize özgü bir şey değil ki :)
Berke'nin paylaştığı hem bizden, hem de etkileyici.
kesinlikle İpsiz Recep kullanılmalı :)
Bilmem de ben futbolcu olsam bende daha çok itici etki yapardı :)
ÖmürKaradeniz61
22.01.2016, 14:35
İnşallah kazanırız veya beraber kalırızda bu şenol güneş lider olamaz.Bakıyorumda her maç öncesi rakip takımın antrenörlerinin akşam yediğine kadar eleştirenler,nazillinin antrenörünün don bedenini bilenler bu maç öncesi hiç rakibin antrenörü için birşey demiyor.Niye acaba yoksa aman yenilelimde şenol güneş başarılı olsun diyemi ses çıkarmıyorlar.Zaten kendisi daha uçaktan inmeden haber salmıştır buralara maç için merak etmeyin.
AYYILDIZ
22.01.2016, 14:38
Acaba rakip takım hocası klima konusunda açıklama yapacak mı?
reisoğlu61
22.01.2016, 14:39
hamsi kokusunu nasil cekecek simdi bu kargalar...
İnşallah maç günü saçma sapan Tolga ile Şenol Güneş'e sevgi gösterisi yapılmaz
Hamsi kokusuna alışkın değildir onlar şimdi
Aydın Danış
22.01.2016, 14:49
Rakip takımın hocasının bu aralar hep puan kaybetme vakitleri inşallah bunu bizle yaşar...
Kim şampiyon olur beni ilgilendirmez arkadaş 3 istanbul gelinlerinin canı cehheneme...
Rakip takımın hocasının bu aralar hep puan kaybetme vakitleri inşallah bunu bizle yaşar...
Kim şampiyon olur beni ilgilendirmez arkadaş 3 istanbul gelinlerinin canı cehheneme...
aynen öyle
Dip.Ing.Mag.
22.01.2016, 15:47
_______________Onur_______________
Salih_____Yumlu_____Douglas_____Aykut
____________Okay___Aytac___________
___M'Bia________Ekici__________Erkan
______________Yusuf________________
Bjk baskili oyun oynuyor. rakip sahada daha coklar. bu sebeple bjk nin defans arkasina ani ataklarla hizli kosular yapabilecek Yusuf'u forvete koyardim ben. Aykut bir iki mac sol bekte oynamisti bu macta da orada oynayabilir. douglas a ne Kadar güvenmesem de baska alternatif yok.
M'bia nin ise milli takimda bir cok macta ortasaha nin saginda oynamisligi var. bu macta da burada oynayabilir. milli takimda cok verimli oynuyordu.
Mbia,Aytaç
Erkan,Mehmet,Marin
Cardozo
Erkan sağda bir şeyler karalıyor en azından,düzgün bir tane orta açsa krala yeter ya
artvints
22.01.2016, 18:52
Mbia,Aytaç
Erkan,Mehmet,Marin
Cardozo
:D :D
tam kadro yazsana.
:D :D
tam kadro yaz.
Onur
Salih,DOUGLAS,Aykut,Yusuf
Oldu mu? :D
Bu Salih'in sakatlığı da vardı Mehmet sürprizi gelebilir
kartal61
22.01.2016, 20:00
Hamıyle guzel bır baslangıç yaparız umarım.Hiç olmassa ruhsuz oynamayalım
DeAgLeMaNyAq
22.01.2016, 20:16
Mustafa, Mbia ve Özer yarın da takımla çalışamazlarsa oynayamazlar...
Cafer Bulur
22.01.2016, 20:34
Mustafa, Mbia ve Özer yarın da takımla çalışamazlarsa oynayamazlar...
Özer ve mbia degil ama yumlu nun oynamasi cok onemli insallah yetisir.
Gecen hafta yumlu nun hava toplarindaki eksikligini hissettik bu macta olmali.
HOPA'LI TS'Lİ
22.01.2016, 22:44
Pazar akşamı maç kar yüzünden oynanmayabilir.
Ahmet Malkoçoğlu
22.01.2016, 22:48
Pazar akşamı maç kar yüzünden oynanmayabilir.
Bjk nin 1 maci iptal oldu 2. İptal olmaz. Gs ve fb izin vermez
Stadda olacağım inşallah , içimde kazanacağız gibi bi his var :)
artvints
22.01.2016, 23:26
douglas kosmayi bile birakmis birak futbolu. uzun bir sure oynamasin.elde stoper yok baska yoksa sozlesme fesh edilsin derdim.
Mustafa inşallah yetişir.
Aykut&Mustafa. Gayrısı pimi çekilmiş bomba.
asilhamsi
22.01.2016, 23:32
-----------onur--------
salih----mustafa---douglas---aykut
---okay------aytac-----mbia-----------
özer------------cardozo----------yusuf
bana kalırsa olabildigince mucadeleci bir takımla cıkmalıyız.
Cafer Bulur
22.01.2016, 23:33
Mustafa inşallah yetişir.
Aykut&Mustafa. Gayrısı pimi çekilmiş bomba.
Maca ilgi ne durumda,stad dolar mi?
artvints
22.01.2016, 23:36
.................onur
salih.....yumlu....aykut....alper
...........mbia.....aytac
..sefa/ozer...ekici.......yusuf
.............muhammet
salih'in sagbek oynamasindan hic hazetmiyorum ama oyuncu yok malesef.deney yapmanin da sirasi degil.
Maca ilgi ne durumda,stad dolar mi?
Stat dolmaz. Hava çok soğuk. Hele o saatte. Ama en önemli etken Bursa maçı.
Bursa maçını alsaydık dolmaya yakın olurdu.
Standart bir seyirci olur diye düşünüyorum.
Cafer Bulur
22.01.2016, 23:39
Sağol.Az olsun ama oz olsun önemli degil.
Mustafa'
23.01.2016, 00:22
Şu ana kadar 7500 bilet satılmış deniyor.
umitçebi
23.01.2016, 00:28
Maç günleri,köy arabaları ek sefer yapmıyor mu?
maç saatinde yoğun kar yağışı olma ihtimali oldukça fazla. tatil olmasa bari.
yasin196761
23.01.2016, 01:21
Muhammet demir oynayabilcekmi bu mac?
yüregimts
23.01.2016, 01:42
Maç saatinde kar yagışı bekleniyomuş. Şu maçı erken saate bari alsalar. O kadar millet kalkıp maçı izlemeye gelecek. Yazık olacak
Adem Akyüz'
23.01.2016, 08:50
Bugünkü soğuk yarın maçta da olursa eğer vay halimize :( Denildiği gibi kar yağsa bari, hava yumuşar biraz.
İskender YILMAZ
23.01.2016, 09:37
Onur
Yumlu - Douglas - Aykut
Salih - Okay - M'Bia - Yusuf
Ekici - Erkan
Cardozo
Esteban, Musa, Aytaç, Soner, Marin, Beşir, Muhammet Demir
talsuv61
23.01.2016, 10:01
Kar yağsa da maç ertelense böylece takım hami ve Muhammet'le daha çok çalışma fırsatı elde eder
talsuv61
23.01.2016, 10:01
Muhammet demir oynayabilcekmi bu mac?
Maçta önce imza atarsa oynar
TSarıalioğlu
23.01.2016, 10:37
Kar yağışı etkili olucaktır fazlasıyla etkiler fakat 2.maç iptali yapılmaz malum aziz ve gs bırakmaz bu işi.
Baya soğuk olucak tribünler yine boş olur.
Hami ye hoşgeldin hediyesi galibiyet olabilir mi ?
İnşAllah
İnfantino
23.01.2016, 10:47
_______________Onur_______________
Salih_____Yumlu_____Aykut____Yusuf
____________Okay___M'Bia___________
___Özer________Ekici__________Marin
______________Cardozo______________
Yedekler: M.Beşir, M.Demir, Erkan, Musa, Esteban, Douglas, Aytaç
Yalnız bu maç da ertelenirse Beşiktaş isyan bayrağını çeker :)
HOPA'LI TS'Lİ
23.01.2016, 11:14
Maç saatinde kar yagışı bekleniyomuş. Şu maçı erken saate bari alsalar. O kadar millet kalkıp maçı izlemeye gelecek. Yazık olacak
BJK-MİY maçı 20.00'de başladığında kar yağışı da başlamıştı.
Oysa 17.00-18.00 gibi başlasaydı maç tatil olmazdı.
Hava durumuna göre tff ile görüşülüp maç günü maç erken saate çekilebilir.
HOPA'LI TS'Lİ
23.01.2016, 11:15
Kar yağsa da maç ertelense böylece takım hami ve Muhammet'le daha çok çalışma fırsatı elde eder
Her şerde bir hayır vardır.
yüregimts
23.01.2016, 11:18
Valla hocam başkanla konuşup halletmeleri lazım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cafer Bulur
23.01.2016, 11:37
Valla hocam başkanla konuşup halletmeleri lazım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maci erkene almak gibi bir durum sozkonusu degil tff bunu gecen hafta acikladi.
Trabzon da bütün gün kar yagisi ihtimali var mac ertelenebilirde.
Hayirlisi olsun diyorum.
Harun-61
23.01.2016, 12:35
MDemir oynayacak mi beyler ???
AYYILDIZ
23.01.2016, 13:02
En önemli konu klimalar ne durumda?
Fatih Cengiz
23.01.2016, 13:13
Ntvspor ısrarla, sebep söylemeden, mbia oynamayacak diyor.. Var mı bilgisi olan????
wakitsiz
Berat Akçay
23.01.2016, 13:15
MDemir oynayacak mi beyler ???
Birkaç kişi oynayabilir demişti. Net bir bilgi yok
kartal61
23.01.2016, 13:34
Besıktaş ayaga bılerek gorerek top oynayan bır takım.Ortada çok sert basmalıyız.O yuzden bence Mbıa ve Aytaç yanyana oynamalı.Marının oynıyacagı soylenıyor bence Marın bu maç için yetersız kalır.
Ayrıca bızım sol taraftan evlere senlık.Ilerden Yusufun yapıcagı baskılarla topu sureklı sahanın sag tarafında tutmalıyız.Yoksa soldan çok posızyon verırız.Kenardan içeriye atılan toplarda durumumuz bellı.
Beşiktaş sol taraftan Gokhanla gelıcegıne ortadan Oguzhanla gelsın.Alanı daraltıp kılıt paslara engel olabılırız.Ama top sola kayarsa bence dırek yenılırız
Trabzonda kar yağışı var mı şu anda?
yasin196761
23.01.2016, 14:17
Tesekkurler
Arkadaşlar, ben de heyecanlanıyorum Beşiktaş maçı sonuçta ama Muhammet oynayacakmış, Hami'nin ilk maçıymış vs...
YENSEK de YENİLSEK de sahanın zemini berbat olacağından DAN DUK oynanan saçma sapan bir maç olacak. Şansı yaver giden maçı alacak. O yüzden çok da kale almaya gerek yok bu maçı...
yüregimts
23.01.2016, 14:22
Stattan resim alabilir miyiz acaba ? Maçı 6 da oynatmak zor olmamalı. 8taş ses bile çıkarmaz tamam der.
Emre İskender
23.01.2016, 14:58
TFF başkan falan hak getire digitürk istemezse meteor düşse oynanır...
Cafer Bulur
23.01.2016, 15:05
Arkadaşlar, ben de heyecanlanıyorum Beşiktaş maçı sonuçta ama Muhammet oynayacakmış, Hami'nin ilk maçıymış vs...
YENSEK de YENİLSEK de sahanın zemini berbat olacağından DAN DUK oynanan saçma sapan bir maç olacak. Şansı yaver giden maçı alacak. O yüzden çok da kale almaya gerek yok bu maçı...
Donum macini kaale almaya gerek yok diye yorumluyorsun.
Kazanırsak takim Level atlar hedefler degisir hersey degisir..
15bine yakın seyirci olur.
11bin bilet satıl'mış'. Bu şartlarda çok iyi sayı.
Cafer Bulur
23.01.2016, 15:07
15bine yakın seyirci olur.
11bin bilet satıl'mış'. Bu şartlarda çok iyi sayı.
15 bin iyi bir rakam gercekten.
Hami etkisi diyebiliriz buna..
15 bin iyi bir rakam gercekten.
Hami etkisi diyebiliriz buna..
Belki daha fazlası da olur. Ama hava şartları ulaşımı etkilemezse. Çünkü maçlara merkez dışından daha çok insan gidiyor. Ben de dahil.
emrhan61
23.01.2016, 15:10
Büyük maçlarda çok iyi oynayan bir Erkan Zengin gerçeği var. Yarın da oynamalı ;
Onur
Salih - Aykut - Mustafa - Yusuf
Mbia - Aytaç - Okay
Mehmet - Erkan
Cardozo
ÖmürKaradeniz61
23.01.2016, 15:11
Şuanda kar yağışı merkezde yok fakat 10 dakika yukarı gittinmi 20 cm kar var yerde yarın büyük ihtimalle güne karlı uyanacağız.
Donum macini kaale almaya gerek yok diye yorumluyorsun.
Kazanırsak takim Level atlar hedefler degisir hersey degisir..
Daha dikkatli okursan demek istediğim şey çok farklı. Heyecanlıyım, evet dönüm maçı olarak görmüyorum ama yenersek çok güzel olur. Ancak zemin dedim zemin... Konu zemin.
artvints
23.01.2016, 15:29
Büyük maçlarda çok iyi oynayan bir Erkan Zengin gerçeği var. Yarın da oynamalı ;
Onur
Mbia - Aytaç - Okay
Mehmet - Erkan
Cardozo
bu sefer begenmedim kadronu.
Ogün YAZICI
23.01.2016, 15:31
erdoğduda bile kar yağışı başladı.maç günü ve saatine kadar şiddetini artırarak devam edecek.yarın bu maç oynanırsa bile traktör izleriyle olur.yakın zamanda örneği var avni akerde :D ayrıca eğer maç oynanırsa full tribünlere oynanacağına eminim.biletlerin yarısından fazlası tükendi ve benim gibi birçok kişi maç saatini bekliyor bilet almak için.
Doğukan Uçan
23.01.2016, 15:36
federayon da akıl yok bilerek 8 e koydu macı daha cok kar yağısı baslasın da ertelensin diye
shagrath61
23.01.2016, 15:50
Beşiktaş'ı pas oyunuyla yenebilecek ne kadro derinliğimiz ne de oturmuş oyun yapımız var. Mbia, Okay ve Aytaç kanatları birebir bırakmazsa (ki üç ön libero ile bırakmasınlar bi zahmet..) Beşiktaş'ı sürekli hücum yapıp üretemeyen, üretemedikçe sıkıntıya düşeceği bir maça sürükleyebilir. Ne olursa olsun sürekli yumruk yiyen pozisyonda olmamalıyız. Arada çıkıp rakibi zor duruma düşürmemiz şart. Yoksa topuyla tüfeğiyle 18 üzerine yuvalanırlar. Bence bizim adımıza oyunun kritik tarafımı kontralara top kaybetmeden hızlı çıkabilmemiz ve pozisyon bulabilmemizde yatıyor. Kazanan Trabzonspor'umuz olsun! Şenol GÜNEŞ'e çelme takıp bir hafta huzurla yastığa başımı koyabileyim inş.
Bana göre 11;
------------Onur---------------
Salih---Yumlu---Douglas---Yusuf
-----------Okay----------------
------Mbia-----Aytaç-----------
Marin-----Mehmet--------Erkan
----------Cardozo
Not: Aykut, Bursa maçında o kadar kötü oynadı ki Douglas'a fırsat eşitliği sunmamız gerekiyor.
BERBATOV61
23.01.2016, 15:53
mbia ilk maçtaki gibi oynasın yeneriz
Gercekci olmak lazim bjk yener gibi gozukuyor
Adem Akyüz'
23.01.2016, 16:04
Anlaşılan yarın dolapta ne varsa öyle giyip gitmek gerekecek maça :(
yüregimts
23.01.2016, 16:10
İnşallah iptal olmaz.
Onur
Cavanda Aykut Yumlu İshak
Marin M'Bia Ekici Yusuf
Cardozo Demir
Bjk' ye karşı ofansif oynamazsak hem kötü futbol hemde farklı mağlubiyet gelir.
İçimden bir his yenilmeyeceğiz. Diyor.hami hocanın teknik yeterliliği tartışılır.ama takımı korkak oynatmıyor.şu an elindeki kadro,ilk gelişindeki kadrodan çok daha iyi bir kadro.şahsen ben kısa vadede umutluyum.
Su kadroya bakinca defansa 4 adam lazim ama cavanda sayarsak banko oynicak 3 adam lazim orta sahaya 2-3 tane banko oynicak adam lazim eer sampiyon olmak istiyorsak bu kadro yakismiyor trabzona
Cardozo ile çıkacaksak onu Ersan ve Rhodolfo'nun arasına bırakmayarak orta sahada pasör pozisyonunda az daha geride oynatmalı ,onun ara pasları ve stoperleri ileri çıkarmasıyla araya fırlayacak Yusuf ve Marin (belki de Sefa) ileri uçta oynarsa kontra topla çıkma işini yapabiliriz.
At Cardozo'yu ileri arkasından destek ver taktiğini beceremiyoruz ,forvetsiz çıkamayacağımıza göre Cardozonunda oyun içinde olduğu farklı varyasyonları denemek zorundayız.
Ayrıca bu maçta Aytaç ve Mehmet Ekici'ye özel uyarı verilip fuzuli amaçsız şutlar atmalarını engellemek lazım.
Fatih Özkan
23.01.2016, 16:27
Her ne kadar beklentim yüksek olmasa da hafif bir kar yağışı altında izlemek isterdim bu maçı.
Teknik adam değişikliği belki de ilaç olur.
Ziya Doğan'ın takımın başına geçip, ilk maçta BJK'yi 3-2 yendiğimiz maç geliyor aklıma ister istemez.
Allah utandırmasın.
Cengiz Çubukcu
23.01.2016, 17:07
galibiyet golümüzü muhammed atsa ne güzel olur :)
erdoğduda bile kar yağışı başladı.maç günü ve saatine kadar şiddetini artırarak devam edecek.yarın bu maç oynanırsa bile traktör izleriyle olur.yakın zamanda örneği var avni akerde :D ayrıca eğer maç oynanırsa full tribünlere oynanacağına eminim.biletlerin yarısından fazlası tükendi ve benim gibi birçok kişi maç saatini bekliyor bilet almak için.
ingiliz liglerinde kullanilan kar küeme traktörü aldik
persembe avni akere teslim edildi
türkiyede ilk
yarin marifetini görecegiz
bakalim ödenen paraya degecekmi
karahanbakar
23.01.2016, 17:13
Kaç bilet satıldı acaba. Bilgisi olan var mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
karahanbakar
23.01.2016, 17:17
Beliktaşa orta alanda sıkı pres yapmamız gerekiyor. Topu orda tutacağız ve topla oynamalarına fırsat vermeyeceğiz. Boş alanlar bırakmayacağız. Bunu. Dışında hızlı çıksbilirsek ve duran topları değerlendirebilirsek yeneriz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hofsaale
23.01.2016, 17:18
Onur
Mbia - Aytaç - Okay
Mehmet - Erkan
Cardozo
erkan mehmet cardozo...üçü de yavaş...Bu kadro kesinlikle iş yapmaz...ara koşacak oyuncu yok....
yusuf-cardozo-marin
Sakatlarda son durum nedir Mbia yetişmeli
melihergun
23.01.2016, 17:42
bu maçı anca ruhla alabiliriz oda taraftarla oluyor eğer maçda tribünler dolarsa büyük bir avantajımız olur bu maçta hami hocanın kulübede aynı bir taraftar gibi takıma gaz vermesini planlıyorum.
Dip.Ing.Mag.
23.01.2016, 18:12
_________________onur__________
salih----yumlu--douglas-aykut
-------mbia--aytaç-------
Özer------ekici------yusuf
-----------muhammet----
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
8jk açık ara favori fakat buna rağmen yenilme gibi bir lüksümüz olamaz ne edip eyleyip en kötü berabere kalmalıyız. Ne kadar kötü bir dönemde olursak olalım şayet hakem faktörü işin içine girmez ise bu maçı kaybetmemeliyiz. Yoksa sıradan bir anadolu takımından farkımız olmaz. Güçlü adam hastaykende gücünü göstermelidir daha ölmediğini hissettirmelidir.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Doğukan Uçan
23.01.2016, 18:42
beyler yalniz eskiden dikkat ettiniz mi böyle maçlar öncesinde forum başligi 90-100 sayfa olurdu şimdi 15 bile olmamış nereden nereye
AYYILDIZ
23.01.2016, 18:55
Rakip takımın hocası klima ile ilgili açıklama yaptı mı?
Gökhan Uzun
23.01.2016, 18:58
Yunus Emre Sel â€@yunusemresel (https://twitter.com/yunusemresel)<small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 19.25px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 dk. (https://twitter.com/yunusemresel/status/690939160425861125)</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">10 dakika önce (https://twitter.com/yunusemresel/status/690939160425861125)</small>
Onur - Salih, Douglas, Aykut, Yusuf - Aytaç, Okay - Erkan, Mehmet, Marin - Carozo. Mbia, Mustafa ve Özer'in durumu belirsiz. Sol Musa belki
Cengiz Çubukcu
23.01.2016, 19:00
aman gözünüzü seveyim douglas falan oynamasın...
Cengiz Çubukcu
23.01.2016, 19:01
beyler yalniz eskiden dikkat ettiniz mi böyle maçlar öncesinde forum başligi 90-100 sayfa olurdu şimdi 15 bile olmamış nereden nereye
sosyal medya gerçeği...
Tolga Kurt
23.01.2016, 19:02
Maç karyağışı nedeniyle iptal olabilirmiş öyle söyledi bir arkadaş duyan eden var mı ?
Yusuf'un en iyi olduğu şey açık alanda koşmak kontraya çıkmak. Umarım bu maçta bekte görmeyiz kendisini. En azından Ekici'nin şutlarının yanında ikinci bir tehditimiz olur.
E. Okan Bülbül
23.01.2016, 19:12
Mbia oynamazsa bi ihtimal 1 puan alabiliriz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enaldo61
23.01.2016, 19:24
Stat dolmadığı sürece hiç şansımız yok, tribünler dolsa belki taraftar desteğiyle coşkulu oynarız. Onun dışında imkansız.
emrhan61
23.01.2016, 19:25
bu sefer begenmedim kadronu.
Farkettim de bende beğenmedim :)
Onur
Salih Aykut Mustafa İshak
Mbia Aytaç
Marin Okay Yusuf
Cardozo
emrhan61
23.01.2016, 19:29
13 Bin bilet satılmış. 17 Bine yakın kişi gider. Ertelenme gibi bir ihtimali var.
Bence bu maç Mbia iyi oynar ki yabancılar büyük maçlara motive çıkıyor. Ndoye bile harika oynamıştı Beşiktaş macında. Ben en kötü 1 Puan bekliyorum.
Seyirci 15bin üstü olacak. Seyirciden yana sıkıntı yok.
Hava şartları şu an normal. Karla karışık yağmur var yer yer. Ama yerde tutmuyor.
Yarın ne olur bilinmez. Maçın erteleneceğini hiç zannetmiyorum.
Stadyumda özel kar süpürme araçları hazırmış.
Zemin branda ile kapatılsın her ihtimale karşı
bu maçı anca ruhla alabiliriz oda taraftarla oluyor eğer maçda tribünler dolarsa büyük bir avantajımız olur bu maçta hami hocanın kulübede aynı bir taraftar gibi takıma gaz vermesini planlıyorum.
Önemli olan takıma gaz verecek taraftar olması değil. O gazı alacak kapasitede oyuncun olması.
Ne gazlar verdik dolu tribünden. Sonuçları hep hüsran.
bu mac sanki biz one geceriz sonra da beraberligi zorla kurtaririz gibi geliyor.
Bu dönem feneri yenelim yeter bana. Kupaya asilsinlar kalan maçlarda da.
Ben de alacağımızı düşünüyorum.
yorumsuz6117
23.01.2016, 20:02
Yunus Emre Sel â€@yunusemresel (https://twitter.com/yunusemresel)<small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 19.25px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 10 dk. (https://twitter.com/yunusemresel/status/690939160425861125)</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">10 dakika önce (https://twitter.com/yunusemresel/status/690939160425861125)</small>
Onur - Salih, Douglas, Aykut, Yusuf - Aytaç, Okay - Erkan, Mehmet, Marin - Carozo. Mbia, Mustafa ve Özer'in durumu belirsiz. Sol Musa belki
Bu defans rezillik yaşatır yarın..
Şerafettin Kara
23.01.2016, 20:11
Aytaç'la Okay'ın olduğu orta saha'yı Oğuzhan, Sosa çok rahat yer.Formsuz Mehmet Atiba karşısında basiretsiz kalır.Tek umudum M'bia yoksa zaten yeniliriz.Hele şu kadro fark yer
artvints
23.01.2016, 20:11
Bu defans rezillik yaşatır yarın..
ofans da bir o kadar rezil. her hucuma cikis bir dakika suruyor.
kale arkaları ve kapalı büyük oranda dolacak gibi görünüyor
maratonun da orta kısmında yığılma var
melihergun
23.01.2016, 20:17
Önemli olan takıma gaz verecek taraftar olması değil. O gazı alacak kapasitede oyuncun olması.
Ne gazlar verdik dolu tribünden. Sonuçları hep hüsran.
Biz elimizden geleni yapalim bir atmosfer olusturalim en azindan bjk yi baski altina alalim yoksa bizim icin kotu olabilir.(Bu arada inşAllah ileride o kapasitede oyuncularimiz olur)
Ve kar yağmuru başladı.
:)
Stad dolmazsa yazıklar olsun ( Bir derbi klasiği )
Stad dolmazsa yazıklar olsun ( Bir derbi klasiği )
:S:U
Maçta kanat değiştirmeye çalışırken bunu 9125671424 pasta yapmaya çalışmasak daha başarılı olacağız aslında.
Kanatlarda Salih - Musa kevgire dönecek düşünmesi bile kötü
yasin196761
23.01.2016, 21:14
Maci taraftar alabilir aksi takdirde 1 puan mucize olur
Furkan S.
23.01.2016, 21:17
13.000 civarı taraftar olur hezimete uğrarız ;)
Doğukan Uçan
23.01.2016, 21:34
bu ligde 3.olacak olmamak içten bile değil puan durumuna baktım bizi kimler geçmiş yav
MehmeTS_ADANA
23.01.2016, 22:00
bjk yi yenmek şu zamanda biraz zor. kesinlikle ilerde basmalıyız bjk nin pas trafiğini kesmeliyiz birazda şans yanımızda olursa galip gelebiliriz :))
Fatih Özkan
23.01.2016, 22:15
Az biraz umutlanıyorum. Kadroyu görünce çok zor diyorum.
melihergun
23.01.2016, 22:35
Maçta kanat değiştirmeye çalışırken bunu 9125671424 pasta yapmaya çalışmasak daha başarılı olacağız aslında.
Erkan tek seferde öbür kanattaki rakip oyunculara pası güzel aktarıyor :D
Soner Albayrak
23.01.2016, 22:48
Bir taraftarın enerjisinin tamamen çekilmesi için kadronun beklerine bakması yeterli.
Yeniliriz bizim savunma hattı leş gibi. Onların ise en iyi yönü hücumcuları .
İlker Yazıcıoğlu
23.01.2016, 22:52
Maçı gazla alacağız.....
Cafer Bulur
23.01.2016, 22:53
Yeniliriz bizim savunma hattı leş gibi. Onların ise en iyi yönü hücumcuları .
Mücadele azim ve istek.
Ve hami faktoruyle bjk nin isi hic kolay degil.
Cok kosarak kademeli savunma ile bjk yi bozabiliriz.
https://twitter.com/turkishgoaIs/status/690990182246522880
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:07
Maçı gazla alacağız.....
Onur
salih aykut yumlu(douglas)musa
mbia aytac
marin mehmet yusuf
cardozo.
Benim kadrom bu olurdu.
Günay sağlam vuramayacağını düşünmüş :) İtalyan aygırının sol kroşesi var Köksal Baba'da :)
beratika
23.01.2016, 23:09
Ajan 61 görevde :cool:
İlker Yazıcıoğlu
23.01.2016, 23:10
Onur
salih aykut yumlu(douglas)musa
mbia aytac
marin mehmet yusuf
cardozo.
Benim kadrom bu olurdu.
bjk'nin bizden daha iyi oynadığı şüphesiz.İyi pas yapıyorlar ve hızlı çıkıyorlar.
Normal şartlarda her türlü bjk alır dedim ama Hami faktörünün bir şekilde olumlu etki göstereceğini düşünüyorum.,Umarım yanılmam...
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:13
bjk'nin bizden daha iyi oynadığı şüphesiz.İyi pas yapıyorlar ve hızlı çıkıyorlar.
Normal şartlarda her türlü bjk alır dedim ama Hami faktörünün bir şekilde olumlu etki göstereceğini düşünüyorum.,Umarım yanılmam...
Iyi takimlar sampiyonluga oynar vasat takimlar ise mac kazanir.
Yani biz yarinki maci kazanabiliriz ama bjk bizden daha iyi bir takim.
PortoDeGalinhas
23.01.2016, 23:14
Sikecilerin şampiyon olmasını gram istemiyorum. Ama konu Trabzonspor olunca da hiç bir maça yaa bu maç yenilsekte olur gözüyle bakamiyorum. Beraberlik olmasın yeter. 1 puanın iki taraf içinde hiç bir anlamı olmaz. Bu yüzden zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.
İlker Yazıcıoğlu
23.01.2016, 23:14
Iyi takimlar sampiyonluga oynar vasat takimlar ise mac kazanir.
Yani biz yarinki maci kazanabiliriz ama bizden daha iyi bir takim.
Yarın kazanacağız diye düşünüyorum.....
İnşallah yanılmam...
Maç saatinde zeminin durumu çok önemli bir faktör olabilir. Zemin kötü olursa istedikleri gibi sürekli üçgenler kurarak pas oyunu oynayamazlar hücuma çıkışlarda büyük sıkıntı yaşarlar. Biz zaten pas yapmadığımız için bu durum bizi hiç etkilemez :) Zemin kötü olursa bizim şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Yağan kar ve yağmurdan dolayı müthiş ağırlaşan bir saha istiyorum yarın akşam :) Oyuncular topu sürerken top arada suya takılsın böyle şeyler istiyorum.
Fatih Birinci
23.01.2016, 23:18
Banko yenecegiz yenemezsek forumdan silin beni 😊
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:20
Banko yenecegiz yenemezsek forumdan silin beni
Güzel bir espriydi.
Fatih Birinci
23.01.2016, 23:21
Güzel bir espriydi.
Yarin akşam mac sonu burdayim...
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:22
Yarin akşam mac sonu burdayim...
Ben saka yapıyorsun sandim.
Yenebiliriz ama kaybetmeyede hazir olmaliyiz.
Fatih Birinci
23.01.2016, 23:22
Ben saka yapıyorsun sandim.
Yenebiliriz ama kaybetmeyede hazir olmaliyiz.
Skor vereyim 3:1....
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:24
Skor vereyim 3:1....
Kime bu kadar guveniyorsun?
dağlıca61
23.01.2016, 23:25
Forumda herkes BJK ye methiyeler yağdırıyor, 1461 Trabzonspor u tam kadrosu ile oynadıkları iki maçın birinde zar zor İstanbul da yenmiş bir takımdan söz ediyoruz, pazar akşamı yeni bir hava, yeni bir sayfa açmak adına biz BJK yi yeneceğiz merak etmeyin.
Furkan S.
23.01.2016, 23:27
Forumda herkes BJK ye methiyeler yağdırıyor, 1461 Trabzonspor u tam kadrosu ile oynadıkları iki maçın birinde zar zor İstanbul da yenmiş bir takımdan söz ediyoruz, pazar akşamı yeni bir hava, yeni bir sayfa açmak adına biz BJK yi yeneceğiz merak etmeyin.
1.si tam kadro degillerdi 2.si Ztk maciyla lig macini bir mi tutuyorsun? Şu romantiklikleri bi bırakamadınız gitti..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Birinci
23.01.2016, 23:29
Kime bu kadar guveniyorsun?
Hami ve Mami 😊
ÖmürKaradeniz61
23.01.2016, 23:29
Aramızda klima işiyle uğraşan varmı şenol Güneş bey soruyor.
Cafer Bulur
23.01.2016, 23:30
Hami ve Mami ��
Insallah hadi bakalım.
ligde öyle oynamaz bjk, benim haftalardır seyrettiğim şu trabzona yenilmeleri haftanın süprizi olur.......
bizdeki bu defansa ligde gol atamaycak takım yok.........
Doğukan Uçan
23.01.2016, 23:40
ve bir efsane doğdu :D :D :D hiç unutmam maraton tribünündeydim gol olunca 10-15 koltuk aşağıya düşmüştük ne gündü be :D
8391
dağlıca61
23.01.2016, 23:51
1461 Trabzonspor karşısında BJK neden tam kadro değilmiş, kim oynamamış Beşiktaş takımında,her halde Şenol Güneş in Trabzon da berabere kaldıklarındaki sinirli, İstanbul da gol atana kadarki stresli halini kimse görmedi ayrıca BJK yi göklere çıkartırken Trabzonspor u üçüncü sınıf bir takım gibi gören hatta yorumları ile aşağılayan taraftar profilinin takıma hiç bir şey kazandırmadığını belirtmek isterim.Kim ne derse desin Avni Aker de oynayacağımız tüm maçlarda favori Trabzonspor dur, kazanır veya kayıp eder ayrı şey. O heyecanı kazanma heyecanını yaşayamayan Trabzonspor taraftarı Avni Akerde bugünkü seyirci profilini yaratmıştır.
hofsaale
23.01.2016, 23:52
bjk ye kontra atak oyna...yenersin...açık oynarsan dağılıriz....
Yusuf önde oynamali...koşu yapabilecek tek oyuncu...ama ne sag bek ne sol bekimiz iyi...
OĞUZHAN061
24.01.2016, 00:11
Beşiktaş'ın kanatları çok iyi bizim beklerimiz de çok kötü :(
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/23/d2b3440a63a46e9aba5f180c5a5ecf42.jpg
hofsaale
24.01.2016, 00:17
sarma duman olur bu kadro..ekici erkan marin..defans a sıfır katkı demek...
Mert Acar
24.01.2016, 00:18
Keşke bir çiçekle bahar gelse arkadaşlar..Çabuk gaza geliyoruz.Takımın hali ortada.Gerçekleri göremiyoruz çoğu zaman.
Musa ve Salih gibi iki bekle kazanalım 16/16 yaparız :)) Bizim ileri açıklarda çok zayıf.Kanatlardan göçeriz.
İlk maç unutmayın..Cavanda ve Constantın ortalamaüstü performansları sayesinde kazandık ki bjk o halinden daha iyi biz ise baya bir kötüyüz.
Keşke bir çiçekle bahar gelse arkadaşlar..Çabuk gaza geliyoruz.Takımın hali ortada.Gerçekleri göremiyoruz çoğu zaman.
Musa ve Salih gibi iki bekle kazanalım 16/16 yaparız :)) Bizim ileri açıklarda çok zayıf.Kanatlardan göçeriz.
İlk maç unutmayın..Cavanda ve Constantın ortalamaüstü performansları sayesinde kazandık ki bjk o halinden daha iyi biz ise baya bir kötüyüz.
bu sefer karlı zemin yüzünden bjk'nin hiç bir avantajı kalmayacak
melihergun
24.01.2016, 00:22
Musa nin olmamasi iyi tore ve yusuf neler olur gorucez salih geriden hic ileriye cikmassa olay kanatlara kalir kanatlarda ins fisi ceker son 30 dk demiri izlesek yeridir 20 dk da olur
Ahmet Kara
24.01.2016, 00:24
Beşiktaş'a geniş alan vermeden oynamamız lazım yoksa sonuç hüsran olur.
Doğukan Uçan
24.01.2016, 00:26
çok kar fena kar yağıyor maçın oynanması çok zor şehir dışından gelenlere yazık olacak. tüpçü göz göre göre ertelensin diye bu saati seçmiş
memozcan
24.01.2016, 00:31
bu görselin sağ tarafını elinizle kapatın.. sol taraftaki isimlere bakın.. ağlarsınız:)
61ronin61
24.01.2016, 00:34
ilkönce hamihocanın gelmesine çok sevindiğimi ve en doğru tercih olduğunu belirtmekisterim .yanişu ankidurum çerçevesinde idarelik olarak on numara tercihtir.kimsebana masal anlatmasın kardeşimben gördüm haminin bize oynattığı oyunu siz görmedinizmi on numara atak ve baskılı oyun oynatıyordu (hemde o berbat kadroyla) eeeee pekineden hami hocayı önemsiz gösteren açıklamalar yapılıyor ki.
şunuda diyim fırsat verilirse hami hoca yeni şenol güneşimiz dir.
hami hocabizdeyken oynattığı oyunu aynı 1996 ve 2011 deki gibioynayan takımımıza benzettim .baskı hucum büyük takım olgusu aynısıydı.
bjk maçı ve diğer maçlar ertık bu sene benim için sadece birspor müsabakası yani amacımız bir hedefimiz yokspor gözüyleizleyeceğim.
sadece 2 maç hariç.
1-bu kolpataş maçı
2-şikebahçe maçı
3- sivas maçıda olabilir (düşmelerine canı gönülden diliyorum eskişehirle elele)
bjk maçına gelirsem şenolhocaya çok kızgınım ondaki mutasyona kızgınım.o bizim efsanemiz ve trabzonlu trabzonsporlu olan bir kişi onu asla kabul edemeyeceğim kolpataşta ama o kabul etti o yüzden ona anormal kızgınım.bide kelime oyunu yapıyor şampiyonluk görmemiş filan o zaten başlı başına bizi delirticek biraçıklama yani inandığı tüm değerleri silen bir açıklama .o yüzden bu kolpaları mutlaka yenmeliyiz ordada şampiyonluk asla görmemeli.
ben yeneriz demiştim ama cavanda yokmuş .çok sıkıntılı maç .hami hoca takımı saldırtıcak ama defansımızda yani bilmiyorum.umarım bu kargaları delik teşik ederiz.
şenol güneş-klima muhabbeti nedir arkadaşlar?
OĞUZHAN061
24.01.2016, 00:37
yumlu sakat mı arkadaşlar?
61ronin61
24.01.2016, 00:37
Beşiktaş'a geniş alan vermeden oynamamız lazım yoksa sonuç hüsran olur.
biz trabzon gibi oynarsak onlar düşünsün alanları.ve marin ne olursa olsun mutlaka takımda kalmalı.
Kemal Öztel
24.01.2016, 00:40
şenol güneş-klima muhabbeti nedir arkadaşlar?
Şenol Hoca 1461 maçından sonra toplantı sırasında klima yok mu dşye bir eleştiride bulundu taraftarımızda fazla abarttı..
Ahmet Kara
24.01.2016, 00:41
biz trabzon gibi oynarsak onlar düşünsün alanları.ve marin ne olursa olsun mutlaka takımda kalmalı.
Duygusallığı bir kenara bırakmak lazım
Ben de isterim savunmamızı öne çıkaralım hücum oynayalım ama bu maçta olmaz
Ağır ve kötü bir savunmamız var
Beşiktaş ise hücuma tek paslarla çok hızlı çıkan bir takım
Alan buldularmı affetmezler
Doğukan Uçan
8392
61ronin61
Şenol Hoca 1461 maçından sonra toplantı sırasında klima yok mu dşye bir eleştiride bulundu taraftarımızda fazla abarttı..
valla çok çabuk istanbullu olmuş süper hız yatay geçiş.
61ronin61
24.01.2016, 00:44
Duygusallığı bir kenara bırakmak lazım
Ben de isterim savunmamızı öne çıkaralım hücum oynayalım ama bu maçta olmaz
Ağır ve kötü bir savunmamız var
Beşiktaş ise hücuma tek paslarla çok hızlı çıkan bir takım
Alan buldularmı affetmezler
doğru diyorsun duygusal bir yorum yaptım ama.
1461 le karşılaştırınca onalrın kadro kalitesi yada değeri bizim yüzde birimiz filandır.nasıl kök söktürdüler bjk ye .onu kastetmiştim trabzon gibi oynarsak diyerek.
bi zahmette şu yıldızlar kadrosu 1461 kadar oynasın artık.
Trabzon gibi oynamak diye bir sistemimiz hiç olmadı .
San Marino gibiyiz :)
Bu maç oynanmaz.. Oynanırsa da zeminden oluruz..
Avni Akerde şuan stad müdürü nöbet tutuyormuş sosyal medyada var fotoğraflar :)
Ahmet Kara
24.01.2016, 00:55
doğru diyorsun duygusal bir yorum yaptım ama.
1461 le karşılaştırınca onalrın kadro kalitesi yada değeri bizim yüzde birimiz filandır.nasıl kök söktürdüler bjk ye .onu kastetmiştim trabzon gibi oynarsak diyerek.
bi zahmette şu yıldızlar kadrosu 1461 kadar oynasın artık.
Aslında 1461 bize nasıl oynayacağımız gösterdi
Savunma yönünü iyi yaptılar tek sıkıntıları hücumda final paslarını verememekti
Bu da senin de dediğin gibi oyuncu kalitesi ile alakalı
Not=
Bizim kanatlarda defansın arkasına sarkacak oyuncular olmalı
Bunlardan biri Yusuf diğeri ise Sefa
Avni Akerde şuan stad müdürü nöbet tutuyormuş sosyal medyada var fotoğraflar :)
Ne yapacaklar branda mı çekecekler ? :D
Muhammet Gündoğan
24.01.2016, 00:56
yarın ki maçta tolga zengine sahip çıkılmalı, gerek pankart gerek tezahürat olarak. 8taş taraftarının tolgaya neler söylediklerini hepiniz biliyorsunuz uefa maçı sonrasında..
yarın ki maçta tolga zengine sahip çıkılmalı, gerek pankart gerek tezahürat olarak. 8taş taraftarının tolgaya neler söylediklerini hepiniz biliyorsunuz uefa maçı sonrasında..
Bize ne ?
Faruk BERBER
24.01.2016, 00:59
Bize ne ?
Aynen bize ne ?
Furkan S.
24.01.2016, 01:00
Ceza almak istemiyorum karsim :)
Ahmet Başkaya
24.01.2016, 01:01
Sebep?
Kar yağışıyla ilgili anlayış falan mı değişti? 3 sene önce Bursa maçının nasıl oynandığını hatırlıyoruz
Furkan S.
Yenilirsek bahane hazır. "TİK OYNATIK"
yattarahayranı
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/4b8626ac9fd40644b8f235358c5bc316.jpg
61ronin61
Trabzon gibi oynamak diye bir sistemimiz hiç olmadı .
San Marino gibiyiz :)
vallaa şu an öyle san marino bile bizi yener:)
şampiyonluklarımızda 1996 da 2003 te 2011 de gerçekten trabzon gbi oynuyorduk .perimasalı gibiydi çok değiştik .
o günlerin yeniden gelmesini dilerim.
biz aslında şehir insan olarak çok üst düzey bir kavimiz.
Ahmet Kara
Bildiğim kadarı ile Trabzonlu Gençler Grubu Tolga ve Şenol Hoca ile ilgili iyi anlamda Pankart asacaklar
Ahmet Başkaya
24.01.2016, 01:02
Bildiğim kadarı ile Trabzonlu Gençler Grubu Tolga ve Şenol Hoca'ya Pankart asacaklar
Nasıl bir pankart ?
Abi Avni Aker'de beklemek nedir ? Düşman mı bekliyorsun ? Hayır yağan kara ne yapabileceksin ? :D :D
Ahmet Kara
Nasıl bir pankart ?
Hoşgeldiniz gibi bir şey
Muhammet Gündoğan
Bize ne ?
Sefa "Sana Ne" bilmem de Benim içim için baya bir "NE" dir Yüreği Zengin adam. Alayına isyan ölümüne bordo mavi yazıp show yapmakla olmuyor bazı şeyler. Bu takımı her yerde her zaman savunan adama laf dedirtmem kusura bakma..
Sefa "Sana Ne" bilmem de Benim içim için baya bir "NE" dir Yüreği Zengin adam. Alayına isyan ölümüne bordo mavi yazıp show yapmakla olmuyor bazı şeyler. Bu takımı her yerde her zaman savunan adama laf dedirtmem kusura bakma..
Yüreği değil cebi zengindir.. Yüreği olsa duramazdı..
Ayrıca benim imzamda farkındaysan Bordo-Mavi yazıyor Siyah-Beyaz değil.. Sov yapmak görecelidir bana göre seninki şov..
61ronin61
24.01.2016, 01:03
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/4b8626ac9fd40644b8f235358c5bc316.jpg
anlamadığım şu bi nalbura gidip neden naylon alıp örtmezler zemine .en fazla 1-2 bin tl tutar.diyelim futbolcular ısınmaya saat 19 da çıkıcak 19 a kadar o naylon zeminde kalsın kardeşim .
61ronin61
24.01.2016, 01:05
sayın adminim expansea ya yazdığım cevap neden silindi öğrenebilirmiyim.
Ahmet Başkaya
24.01.2016, 01:06
Tolga'yı severim kulubü falan da satmamıştır. O dönemki yönetim Onur veya Tolga'dan birini elinden çıkaracaktı ve Tolga seçildi hatta o dönem Tolga'nın kalmak istediğini de biliyorum.
Ama Beşiktaş'ın oyuncusudur öyle sahip çıkmak falan cidden komik şeyler, Burak'a söv Tolga'ya sahip çık. Hadi canım bırakın şu özevlatçılığı.
Ne yapacaklar branda mı çekecekler ? :D
Valla bilmiyorum hocam .
3-5 nöbeti kimde acaba :D
Ahmet Kara
24.01.2016, 01:07
Ne Tolga ne de Şenol Hoca'ya sevgi gösterisine gerek yok bizi ilgilendirmez.Bunları yapacağımıza taraftarımız 90 dakika kendi futbolcularını hocasını ve takımını desteklemeliler
sayın adminim expansea ya yazdığım cevap neden silindi öğrenebilirmiyim.
Silinen bir mesaj yok bu başlıktaysa göndermemiş olabilir misiniz ? :)
Ahmet Başkaya
24.01.2016, 01:09
Ne Tolga ne de Şenol Hoca'ya sevgi gösterisine gerek yok bizi ilgilendirmez.Bunları yapacağımıza taraftarımız 90 dakika kendi futbolcularını hocasını ve takımını desteklemeliler
Aynen öyle. Eğer birine sevgi gösterisinde bulunacaksak bu Burak olmalıydı. Ona da en derinden gösterdik sevgimizi.
Ne Şenol Güneş ne Tolga Zengin gittikten sonra bizi onurlandıracak şeyler yapmadılar aksine çoğu Beşiktaş aşkı içeren açıklamalarıyla tepkiyi bile hak ediyorlar.
61ronin61
24.01.2016, 01:10
Silinen bir mesaj yok bu başlıktaysa göndermemiş olabilir misiniz ? :)
çok pardon adminim silinmemeiş yanlış görmüşüm:)
Bildiğim kadarı ile Trabzonlu Gençler Grubu Tolga ve Şenol Hoca ile ilgili iyi anlamda Pankart asacaklar
Heee şu Onur olayında Onur'u dışlayıp havaalanında Şota'yı omuzlarda karşılayan zihniyetler.
Hakikaten ha ,nöbet bekleyeceklerde ne olacak ? Çek brandanı git evinde yat uyu :) Gerçi branda işi için yine epey bir adamın bu saatte mesai yapması gerekiyor ama böyle ne için bekliyorlar anlamadım.
61ronin61
24.01.2016, 01:14
şenol güneşe sevgi pankartı açarsak yarın bu gerçekten bittiğimizin resmidir.artık taraftarımızı saf gibi görmeye başlıyacağım o pankart açılırsa.
yaa kardeşim adam gitmiş kolpataşa ve senin rakibin onun amacı bu kolpaları şampiyon yapmak yani senin şampiyonluğunu engellemek .
hala bu adama sevgi gösterisi yapılırsa kusura bakmayın ama biz bu ligin en saf taraftarıyız derim.
aynı şehir olarak HES teki gibi.
Kulüpte istenmediği halde kalmak ve sözleşmesinde indirim yapmak istemeyen şahısları şimdi yerinden yurdundan kaldırıp dikeceksin o soğukta. Hizmetse hizmet kardeşim parasıyla değil mi ? Maç günü yoksan maç öncesi ve sonrası mhtelig işlerde çalışacaksın! (ah böyle birşey yapılabilir olsa ..Muharrem Usta en vizyonlu patateslerden seçilmiş çuvalı bunların ellerinden öptürmezse bende birşey bilmiyorum :) )
61ronin61
24.01.2016, 01:18
olsa diyorum benden bi 25 bin ronin daha olsa .o şenolgüneşi rezil ederdim avni akerde ama olmayacak.
Mert Acar
24.01.2016, 01:22
açılan pankarta şenol güneşin cevabı "kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar" filan olur.. Yada burası hamsi okuyor açın şu klimayı der.
61ronin61
24.01.2016, 01:27
courage
ishaktan tabiki sonere .....bulmuşlar bedava bi ton parayı giderlermi.futbol amaç hedef umurlarında değil bunlar sömürücü.paraya bakıyorlar banka hesabına bakıyorlar.
hiçbirinin yani gitmeyenlerin gönül bağı yok ts ile ve bak gör sevgili renkdaşım gittikten sonra trabzonda çok mutsuzdum vb açıklamada yaparlar ama gitmezler kurnazlar .neden çünkü sözleşmelerini doldurmaya çalışıyorlar oh ne güzel idman yap ay sonu bi ton bilmem ne bin euro hesabına yatsın.
not=cevap yazdım gitmedi mecburen böyle cevap yazdım.
odyseuys
24.01.2016, 01:33
<iframe src="http://www.footyformation.com/team/embed/slug/pmR" width="490" height="650" seamless scrolling="no" border="0" frameborder="0">http://www.footyformation.com/team/view/slug/pmR</iframe>
kanterts
24.01.2016, 01:37
besiktasin hocasina pankart mi ? Birakin bu isleri ozaman galatasarayin oyunculari burak ve selcuk icinde yapsaniza...
ezeli rakipler bunlar , üc büyütülmüslerin hepsi trabzon düsmani ve cirkef . senol günes yuhalanmali aslinda da neyse. tolgayi daha öncede dedigim gibi takmiyorum .
dördüncü sinif bir kaleci , anca aglar .
61ronin61
24.01.2016, 01:52
<iframe src="http://www.footyformation.com/team/embed/slug/pmR" width="490" height="650" seamless="" scrolling="no" border="0" frameborder="0">http://www.footyformation.com/team/view/slug/pmR</iframe>
eldekikadroya göre mükemmel kadro.işte marinin yeri ve cardozo mutlaka olmalı.onu tanımayanlar laf edenler youtube den izlesinler.ileri beşli on numara .
ve hami hocayı tebrik edicem bu kadroyla çıkarsa .çünkü yusuf mücadeleciasi oyunu asla bırakmayan birfutbolcu ve salih salihte savaşçı mücadelecihami hoca bu kadroyu çıkarırsa bjknin kanatlarınıda büyük oranda etkisizleştirir.
salihe laf etmeyin gerçek bir savaşçı gerçek bir trabzonlu gibi oynuyor en azından emeğine saygı duyun.
işte douglus yumlu iki ağır stoper bjk araya pas yaparsa ki bu kadroyla çıkarsak araya pas yapıcak derin pas yapıcak kanattan gelmiyecek orda patlamayız umarım.
ama kadro bu napalım yapıcak bişeyde yok.iho iki hızlı stoper almayı akıl edememiş demek ki oysaki saymadı ama 30 futbolcu almıştır heralde.
eksikbirşey
24.01.2016, 01:54
Kuru kuru pankart gitmez başka şeylerde yapsınlar.
emre6117
24.01.2016, 01:56
besiktasin hocasina pankart mi ? Birakin bu isleri ozaman galatasarayin oyunculari burak ve selcuk icinde yapsaniza...
ezeli rakipler bunlar , üc büyütülmüslerin hepsi trabzon düsmani ve cirkef . senol günes yuhalanmali aslinda da neyse. tolgayi daha öncede dedigim gibi takmiyorum .
dördüncü sinif bir kaleci , anca aglar .
Yarın kesinlikle ve kesinlkle olumlu panlart açılmamalı. Hatta biz şampiyon olduk ama srn olmamışsın gibi bir yazı olabilir. Arıca burağın günahı neydi. Tolgadan çol daha faydalı olmuştur. Ve daha yüksek para kazandırmıştır.
yattarahayranı
24.01.2016, 02:05
Douglas yerine Musa oynasın
Şenol Güneş keşke hep bahsettiği hayat felsefesi çizgisinde kalabilen bir insan olsaydı. Artık benim için anlamsız birisi.
61ronin61
24.01.2016, 02:41
Şenol Güneş keşke hep bahsettiği hayat felsefesi çizgisinde kalabilen bir insan olsaydı. Artık benim için anlamsız birisi.
mükemmel .yüzde yüzmilyon katılıyorum.ruhunu sattı .(izlemeyenlere öneririm şeytanın avukatı filmini)valla adminim siz anlamsızdiyorsunuz ben nefret ediyorum artıkondan oysaki önceden en sevdiğim kişiydi.aptal değiliz sadece kendini düşünen bencil biri bu şenol güneş .o artıkkolpataşlı .
hee bana inanmıyormusunuz renkdaşlarım bakın bjk maçlarına bjk formasıyla eşofmanayıla çıkıyor ve tekamacı bjk şampiyon yapmak acaba düşünüyorumda onları şampiyon yapınca nasılbir haz yaşıacak ama dedim ya işte ruhunu sattı.
not=trabzonda hoca iken ts eşofmanı ile maçlara çıktı ama ts forması ilebikere bileçıkmadı ama bjk forması ile hoca olarak maçaçıktı.
galiba dinden çıkmak böyle bişey.
Bjk maçı için en akılcı 11:
ONUR
HİÇKİMSE YUMLU DOUGLAS AYKUT
AYTAÇ OKAY
YUSUF EKİCİ ERKAN
CARDOZO
Bu da ligin kalan bölümünde devamlı birarada oynatılması gereken kadro:
ONUR
CAVANDA MUSTAFA AYKUT İSHAK
MBİA EKİCİ
YUSUF ERKAN
MUHAMMET CARDOZO
61ronin61
24.01.2016, 02:59
gerçek trabzonlu ve trabzonsporlu yarın maça gider arkadaş.yarın imkanı olupta maça gitmeyen trabzonsporlu değildir bjk liler gibi kolpadır arkadaş.
yüregimts
24.01.2016, 03:01
gerçek trabzonlu ve trabzonsporlu yarın maça gider arkadaş.yarın imkanı olupta maça gitmeyen trabzonsporlu değildir bjk liler gibi kolpadır arkadaş.
Hocam millet maça gidecek iyi de bilet satılmış ama inşallah tatil olmaz kardan dolayı.
61ronin61
24.01.2016, 03:06
Hocam millet maça gidecek iyi de bilet satılmış ama inşallah tatil olmaz kardan dolayı.
onu bilmiyorum renkdaşım ben maça gidilmesi hakkındaki görüşlerimi yazıyorum .ya bu sayfa ya önceki sayfadayadım keşke binaylon çekilseydi zemine niye çekmezler hala analmış değilim şikebahçe bunu yapmıştı maç saatinde naylonu alıyorlardı .ben saçma yada komik bişey yazmıyorum .
Arkadaşlar bunu söylemek istemezdim ama maç gecesi gördüğüm rüyalar gerçek çıkar.
Rüyamda ne zaman kedi görsem Trabzonspor yenilir.
Hem de sıkıntılı mağlubiyetler alır... Yani haksız penaltı, hükmen mağlup gibi... Son dakika golü gibi...
Dün gece bol kedili rüyalar gördüm, hayırlısı diyelim...
Soner Albayrak
24.01.2016, 08:56
Maç iptal olur mu ki?
Emre İskender
24.01.2016, 09:07
Arkadaşlar bunu söylemek istemezdim ama maç gecesi gördüğüm rüyalar gerçek çıkar.
Rüyamda ne zaman kedi görsem Trabzonspor yenilir.
Hem de sıkıntılı mağlubiyetler alır... Yani haksız penaltı, hükmen mağlup gibi... Son dakika golü gibi...
Dün gece bol kedili rüyalar gördüm, hayırlısı diyelim...
Kedidir kedi o.... sıkma canını.....
Akan suya anlat ruyanı su alsın götürsün bide :)
Emre İskender
24.01.2016, 09:10
Bjk maçı için en akılcı 11:
ONUR
HİÇKİMSE YUMLU DOUGLAS AYKUT
AYTAÇ OKAY
YUSUF EKİCİ ERKAN
CARDOZO
yusuf la Erkan geriye yardım edeceklerini bilsem süper kadro derim ama;
hiç sanmıyorum kanatlar yol geçen hanına döner...
Bitmiş sercan yıldırımı yıldız yaptık töre olcay ne olur bilemem artık
Bu maç oynanmaz beyler an itibari ile sağlam kar yağıyor :)
ÖmürKaradeniz61
24.01.2016, 09:17
Trabzonda müthiş kar var bu maç oynanmaz
Sahil kesiminde kar epeyce tutmuş. Maç saatine kadar da yağacak gibi.
Yatın uyuyun :)
Akşama kadar bu şekilde devam ederse (ki edecek) stada bile zor ulaşılır. Maç saatine kadar olağanüstü bir çalışmayla zemin temizlense bile (ki hiç sanmıyorum temizleneceğini) maç sırasında yağan kar 10 dakikada bembeyaz yapar zemini. Yani kısaca bu maç iptal olur.
Umarım dünden beri Avni Aker de çalışan ekip zemini temizleyecem diye tarlaya çevirmez.
Ahmet Malkoçoğlu
24.01.2016, 09:38
Sen kalk eskisehirden maca gel ogrenci halinle 30 tl passolig yenileme ucreti 30 tl mac bileti ucreti ver mac ertelensin olacak is mi ya bu. Ertelense ne zamana ertelenir ? .ayin 1 ine kadar oynanir mi ?
Bu maç oynanmaz beyler an itibari ile sağlam kar yağıyor :)
babamı 07:30 uçağına bıraktım şimdi radardan bakıyorumuçak ordudan geri dönmüş istanbula doğru, diğer trabzon uçağıda yaklaşmış ama inememiş istanbula dönüyor oda.
talsuv61
24.01.2016, 09:41
Taraftara yazık olacak ama bence ertelenmesi daha iyi olur, hem böylece M. Demirden yararlanabiliriz.
Bugün oynansa kesinlikle yararlanamayız. Ve kar iyi yağıyor öncekinde Trabzonda az yağmıştı şimdiyse Trabzona da çok yağıyormuş.
Adem Akyüz'
24.01.2016, 09:56
Trabzon'dan bildiriyorum. Fazla heyecan yapmaya gerek yok. Bu maç başlamaz, başlasa bile bitmez. :)
Şuanki kar maçı oynatır.stadda önlem alıyorlar sonuçta. Ama maçtan 15-20 dk önce şuanki yağış tekrar başlarsa maç ertesi sabah ertelenir. Geçen haftaki erteleme kupa maçı var diye istisna ileri zamana ertelendi. Bugünkü bir erteleme pazartesi sabaha olacaktır. O yüzden pek fark yok oynansın maç bitsin. Bu havada fazla fark yemeyiz
yaranozlu
24.01.2016, 09:57
yazılması gereken çok şey var aslında ama kafamdakileri özet geçmeye çalışayım. öncelikle şenol hoca, tolga, burak... şenol hoca bizim için büyük bir değerdir, bana göre taktik dehası bir Teknik Direktör değil ama Trabzona her geldiğinde de başarılı olmuştur. Sonrasında çeşitli başka faktörlerle başarısızlaştırılmıştır. Transfer konusunda çok kötüdür, ihtiyacını bilmez. Ama elindeki imkanlarla hep iyi sonuçlar elde edebilmiştir. Şiketaş da güzel ülkemizin güzide kuluplerinden biri ve Türk boylarından Çepni boyundan gelen Trabzonlu Çebilerin sahibi olduğu ülkenin en büyük inşaat firmalarından biri olan Makyol İnşaatın sahibi ülkemin güzide iş adamlarından Trabzonlu abimiz şiketaşta yönetici. (şikesaray ve şikebahçede de yıllarca sürüyle Trabzonlu yöneticiler oldu.) E senin taraftarın değil mi skandal şike sürecinden alnının akıyla çıkıp koca şikebahçeyi rezil rüsva eden Sadri Başkanın kafasına Videoton ilk maçtan sonra yumurta atıp süreç boyunca yalnız bırakan ve dalga geçen. Sonrasında hacıları başkan yapıp onca rezilliğe rağmen doğru düzgün protesto etmeyen ve bugünlere gelmemizi sağlayan. Kısacası Trabzon halkı olarak bomboş bir kitleyiz(mevcut durum için söylüyorum yoksa bu şehir tarihiyle hep lider ve örnek olmuş bir şehirdir), duruş yok, kimlik yok, cehalet dizboyu, tutup da bu hale getirilmiş bir şehirden çıkan Şenol Güneş kalitesinde bir hocaya da artık laf etmeyelim. Ha ben onun yerinde olsam hayatta gitmezdim ama belki de orada şampiyon olacak ve bir takım mesajlar verecek. Ayrıca spor adamı bu, yapacak başka işi yok, Trabzondan başka takım yönetemez mi? Zaten ihonun ahbabı Çebi, Tolgayı Trabzondan aldı, Şenol Hocayı da getirtti. Gelelim Tolgaya, adam bizdeyken hakkını verdi ve mücadelesini yaptı. Bonservisi karşılığı hatır nedeniyle ederinin altında bir fiyata gitti. Keşke başka tkaıma gitseydi ama şartlar onu gerektirdi, 2 tane aynı kalitede kaleci bizim için fazlaydı, biri satılmalıydı, hem yıllık ücretinden, hem de bonservisinden kar edilmeliydi ama kesinlikle daha iyi pazarlanabilirdi. Bu adamlar Trabzonsporludur ve Trabonspor faydası için hareket etmişlerdir, edeceklerdir.
Hala Buraka sövülüyor, Burak bize aldığından fazlasını vermiştir, misyonunu tamamlayıp gitmiştir. Evet son derece karaktersiz bir adam, sahtekar, kendini yere atar, yalan konuşur vs. ama topunu oynar. O da sözleşmesi gereği para kazandırarak gitmiştir ve belki de şimdi satılsa %25 bonservisinden alacağız. Bu adamı sevmezsin ama küfür etme hakkın yoktur. Bu adam nereye gitse öyle hareket eder, karakteri bu, kaldı ki Trabzonda kalması aptallık olurdu. Hakem derdi yok, başarı çok daha kolay, şikesaray camia olarak güçlü ki orda ş.liginde oynadı, şampiyonluklar yaşadı, gol kralı oldu, kariyeri için iyi bir hamleydi kişimdi belki de avrupaya gidecek. Bu adamın gitmesine kızmak da haksızlıktır. Buraka kız, takıma doğru düzgün bir şey vermeyip ödemeleri aksayınca takımdan kaçarak giden Bosingwaya, 2 yıldır bir işe yaramayan Cardozoyu ilah yap. Bu tutarsızlık da ancak bizde olur. Tepki gösterilmesi gereken asıl futbolcular bedavadan çakalca kaçan Selçuk, Egemen vs. 'dir. Sadri Şeneri de kandırmışlardır. Bu karaktersizler sözleşmeyi uzatmayıp bir kuru kazandırmadan kendilerini yıldızlaştıran takımdan kaçmışlardır. Aynen Burak gibi sözleşme imzalayıp 3-4 milyon Euro yazdırıp gidebilirlerdi. (Bosman kuralları karşıtı biri olarak yorumluyorum.) Konu derin daha yazmayayım.
Bugünkü maça gelince, geçen hafta trafikte kaldım 15. dkda geldim eve maça baktım 2-0 öndeyiz, dondum kaldım, babama kesin yenileceğiz merak etme demiştim maçtan önce hatta 2-0 3-0 biter demiştim, 2 gol atmamız şaşırtsa da beni yine de yenileceğiz göreceksin dedim ve yenildik. Yediğimiz gollere de yemin ediyorum hiç üzülmedim, çok belli yenileceğimiz. Rezil bir hücum hattımız var, hoca da futboldan bihaber biri, nasıl gol atıyoruz mucizelere kalmış. hiçbir plan yok, yavaş yavaş hareketler, izlerken geriyor beni. Ya ofsayt diye bir kural koymuşlar, sen bunu geçmek için hızlı oynayıp derin top atacaksın ama hücuma bak, Cardozo 2 metre top süremez, Hamiyle yanyana koşsalar Hamiyi geçemez, bu adam tek santrafor oynuyor. Arkasında Erkan diye biri var, kendni Messi sanıyor, hiçbir artısı yok, yaşı da fazla Cardozo gibi, aldığı topla garip garip hamleler, tekniği iyi vet ama gol nasıl atacaz diye sorsan Allah belamı versin ki cevabı yok. Ekici desen geçen sene döktüren mütevazı adam gitmiş, kaprisli, artist, aldığını kaleye vuran, topu sürekli kaptıran kısaca hiçbir faydası olmayan bir adam gelmiş. Yusuf diye bir kanat adamı var, ufak tkaımlara karşı zaman zaman kendini gösteren, orta yapmayı bilmeyen, biraz pres gördü mü topu unutup kendimi nasıl yere atayımın derdine düşen bir oyuncu. bu 4 kişiyi karşımıza alsak ve desek ki, şiketaş maçında nasıl gol atacaksınız, cardozo der ki benim önüme top atacaklar defans da uyuyacak ve ben sol ayağımla mermi gibi vurup gol atacağım, erkan der ki solbekin önü bomboşken ben geri gelip ondan zorla topu alacağım, verkaça girip soldan hızla bindireceğim sonrasını bilmiyorum. yusuf der ki soldan önüme top atılacak, hızla bindireceğim sonrasını hatırlamıyorum. ekici derki topu ayağıma alacağım, 3-4 kişiyi geçtikten sonra şutumu çekip gol atacağım. Bu adamların birbiriyle hiçbir şekilde planları yok, belki özeri ayrı tutmak gerek bunlardan ama o da kısıtlı yetenekle etkili olamıyor. Bu arada ben Mbia, Aytaç ikilisini önliberoda beğeniyorum ve yeterli buluyorum. Aytaç biraz futbol zekasını geliştirmeli ki iyi bir hoca lazım ama bize gelmez kolay kolay.
şimdi böyle bir takım nasıl gol atabilir ki? her maç sıkıntıdan patlıyorum, gerilmekten her yerim ağrıyor. bir takım yenik durumdayken veya berabereyken araka arkaya 4-5 tane yan pas yapar mı? kendini deşifre diyorsun takım değilim, gücüm yok diye. bu hale geldik işte. ha eskiden çok üzülürdüm gol yiyince, o işten kurtuldum. Rezil rezil skorlara alışır hale geldik zaten. lig bitecek averajımız -2, attığımız gol 14. Hami ilk hocalığında kendi evinde şikebahçe ve şikesaraya yenilerek ki sondan 1 önceki hafta 4.lük için çok kritik bir maçtı 4-1 yenildik, derbilerde çok da başarılı olmadığını gösterdi. Diğer maçlarda da iyi değildi, evimizde derbiler dışında iyi maçlar çıkarsak da ağırlıklı beraberliklerle 4.lük hedefini tutturduk. Hamiye başarısız oldun denemez ama başarılı oldun denemez. Vasat bir hocalık deneyimi oldu. Şimdi bakalım neler yapacak, şiketaş da çok kuvvetli bir takım haline gelmiş, salih, Aykut Demirlerle falan kevgire döneriz. hoca değişimi normalde iyi etkiler takımları ama takım bile değiliz, en iyi alacağımız skor beraberlik olur. belki karın etkisiyle farklı şeyler konuşulabilir :)
https://www.youtube.com/watch?v=pZzmg-8-hak
wkHBQrgumks
Sahilde çok kar yok. Şu an oynanmaya müsait. Akşama kadar ne olur bilinmez. Biraz erken karar verseler de millet yola düşmese boşuna.
https://www.youtube.com/watch?v=pZzmg-8-hak
Kar kış ama tribünler fulle yakın. O eski heyecan geri gelmeli biran önce .
Kar kış ama tribünler fulle yakın. O eski heyecan geri gelmeli biran önce .
Bugün de kar kış ve tribünler dolacaktı. Hem de tüm olumsuzluklara rağmen.
bizimkiler okadar kötü degil diyor durum fatihde
fatih lisesinin alti
baskanda kar küreme traktörlerini yetistirdi
bu mac bence oynanacak
Bugün de kar kış ve tribünler dolacaktı. Hem de tüm olumsuzluklara rağmen.
Stadyumda ekstra bir çaba ile çalışma yapılmazsa maç iptal olur. Ayrıca bu şekilde maç esnasında da yağarsa iptal olma olasılığı da yüksek .
Tribünler inşallah dolar ne diyeyim .
Akşam 8'e maç koymuş adamlar. Kara artı olarak bi de buz eklenecek resmen.
6'ya çekseler maçı en güzeli olur. Ya da tümden iptal olsun çıldırsınlar:D:D
https://pbs.twimg.com/media/CZeIUAmW0AAfZ70.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CZeK4enUsAAY7kC.jpg
Kedidir kedi o.... sıkma canını.....
Akan suya anlat ruyanı su alsın götürsün bide :)
Dediğin gibi olsun renktaş, şu maç bizim olsun da...
Stadyumda ekstra bir çaba ile çalışma yapılmazsa maç iptal olur. Ayrıca bu şekilde maç esnasında da yağarsa iptal olma olasılığı da yüksek .
Tribünler inşallah dolar ne diyeyim .
Kar süpürme araçları hazır diyorlardı.
Bu şekilde şu ana göre oynanır bence.
Ama oynanırsa birçok kişinin bileti yanar sanırım. Maça gelemeyecek çok insan olur.
bu havada maç oynanmaz. akşama doğru daha bi artıracağı tahmin ediliyor. sahayı temizleseler de kapanacaktır.
Bu maç oynanmaz bu akşam.
Ahmet Malkoçoğlu
24.01.2016, 10:39
Ertelense ne zamana ertelenir ? . O kadar sey bosa gitmesin
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Beşiktaşile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/18808-6S3E5O5Q.jpg
artik aksam saatlerinden önce karar cikmaz
esgüdüm toplantisi yapilmis
güvenlik toplantisinda valilikde ok verirse hakem ve tff ye kalir bu is
bu hava sartlarinda acik renk giyinen takim avatajlidir
bahadır2561
24.01.2016, 10:51
Aykut-Yumlu-Douglas-Yusuf
Bu defans hattıyla çıkılabilir, Salih oynamamalı
Doğukan Uçan
24.01.2016, 10:56
@gkhndinc (https://twitter.com/gkhndinc)<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 52 sn.52 saniye önce (https://twitter.com/gkhndinc/status/691182540867133440)</small>
Trabzon'da eş güdüm toplantısı sona erdi. Stat Müd.Hüseyin Emin "2 kar küreme aracımız var. Yağış durursa 2 saate zemini temizleriz"dedi...
DeAgLeMaNyAq
24.01.2016, 10:57
Bu akşam maç zor oynanır yarın ki kar durumuna göre Pazartesi'ye ertelenebilir. Yarına ertelenirse formalite bile olsa deplasmanda olacağı için Çarşamba oynayacağımız kupa maçı Perşembe'ye alınır..
Aykut-Yumlu-Douglas-Yusuf
Bu defans hattıyla çıkılabilir, Salih oynamamalı
dün aksam yumlu mac kadrosunda yok yazilmisdi, sakatlik sebebiyle
salih gibi takoslarin havasini yasiyoruz
benim ilk 11 bu hava icin
---------------------onur
salih------------aykut---douglas------yusuf
---------------aytac-----mbia
----özer------------okay-----------erkan
-------------------cardozo
UNiVeRSeLoRD
24.01.2016, 10:59
@gkhndinc (https://twitter.com/gkhndinc)<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 52 sn.52 saniye önce (https://twitter.com/gkhndinc/status/691182540867133440)</small>
Trabzon'da eş güdüm toplantısı sona erdi. Stat Müd.Hüseyin Emin "2 kar küreme aracımız var. Yağış durursa 2 saate zemini temizleriz"dedi...
Traktörleri kast etmiyorlasrdır sanırım :S
Şu karlı günde maç iptal etme olayını çok abarttılar. Yahu bu futbolcular kağıttan mı ? Islanırlarsa parçalanırlar mı ?
Zemini biraz kar kaplasın hemen tatil ediliyor maçlar. Olmaz ki...
Reha Asan
24.01.2016, 11:02
bahsedildiği gibi yağış uzun süre devam edecekse o saha temizlenmez. Orduspor maçında traktörler girmişti.İnşallah bu akşamda böyle bir gaflete düşmezler.
Ayrıca geçen hafta sırf ceza sınırındaki oyuncuları bu hafta oynasın diye o statta oynamak istemeyen Kargalar bu maç için baskı yapacaktır muhakkak.
Ertelerler umarım maçı.
DeAgLeMaNyAq
24.01.2016, 11:04
Şu karlı günde maç iptal etme olayını çok abarttılar. Yahu bu futbolcular kağıttan mı ? Islanırlarsa parçalanırlar mı ?
Zemini biraz kar kaplasın hemen tatil ediliyor maçlar. Olmaz ki...
Futbolcularla ilgisi yok ki topun sürülüp sürülemediği ve saha çizgilerinin kaybolmamasına bakılıyor...
Doğukan Uçan
24.01.2016, 11:05
:D
Bu akşam maç zor oynanır yarın ki kar durumuna göre Pazartesi'ye ertelenebilir. Yarına ertelenirse formalite bile olsa deplasmanda olacağı için Çarşamba oynayacağımız kupa maçı Perşembe'ye alınır..
yapma hocam
senin yazdigin cikiyor
bütün planlar maca uyarlandi
yeni ufak yenlik traktörler alindi
sözde zemine zaral vermiyorlarmis
ÖmürKaradeniz61
24.01.2016, 11:07
Müdürün yaptığı açıklamaya bak temel fıkrası gibi.Kar durursa iki saatte temizleriz diyor eeee ya durmadı.
DeAgLeMaNyAq
24.01.2016, 11:13
yapma hocam
senin yazdigin cikiyor
bütün planlar maca uyarlandi
Yok ben de tahmini konuşuyorum kesin bir şey yok ama yarın da oynanmaması halinde 24 Şubat'a ertelenir...
Edit: 17 Şubat müsaitmiş...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.