Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL 19.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş l Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
şu sivas maçini çikarsak ondan sonra sakatlar geliyor
onur güray ekici
ondan sonra
hami sadece kadroya koysa yeter ona kalmaz
td fari görüp eldeki oyuncuyu mevki değişikliği ile bile kaliteli yapar örnek caner ersun hoca ilk geldiği zaman canli bomba diyordum
bizde mesela cavanda şu sefayi mefayi kazanacaği sağ açiağa koy şu cavandayi eldeki bence en iyi açik oyuncusu olur
ama nerde onu düşünecek beceri
güray açikta oynatilabilir
ne takimlar çift forvet oynuyor sen oynayamiyorsun
tamam eldeki kadro çift forveti kaldirmada sikintisi olabilir ama sen eldekiler ile çözümü bulabilirsin
td sadece oyuncu değiştirmeye yaramiyor hami hocaya anlatmak lazim bunu
ben hiç bir hocaya kizmadim hamiye bile kizmamiştim
ama bu sefer hakkaten sabir direğini çatlatti
Bir notta yumluya dokunmadan edemeyeceğim.90-91 sezonunda beri maçlar takip ediyorum.Çok Trabzonspor maçına gittim gidemediklerinden eskiden spor stüdyosu vardı.Orada izlerdik.Bu kadar beyinsiz ,hamle yapmada yetersiz oyun zekası olmayan bir stoper görmedim.Birde bu herif kapatan Yumlunun kaptan olduğu takım niye kümeye oynuyor diye kendimize soruyoruz?
Punisher-61
15.03.2016, 23:16
Olcay Çakır: "Maçtan sonra Yusuf Erdoğan taraftarla tartışmış. Yusuf taraftara 'Merak etmeyin sene sonunda ayrılacağım' demiş."
Yapma Yusuf ağlatacaksın bizi :(
Aman yusuf duygularimizla oynama..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Senol hoca cok guzel konusmus bizim hakkimizda.
Hami de oyunu begenmis 60-70 dakika, inanilmaz gercekten.
Vah yusuf vahhhh ayrılacaksın demek seni bu rezil halinde konya bile almaz bakalım kim alacak seni sizde hata yokki hayalinde göremeyeceğin para ve üne seni hemde zerresini haketmiyorken biz ulaştırdık defollllll.Başkan olacak ta şöyle aziiiiz gibi seni o soyunma odasının tuvaletine sokacak ah ah..
şu sivas maçini çikarsak ondan sonra sakatlar geliyor
onur güray ekici
ondan sonra
hami sadece kadroya koysa yeter ona kalmaz
td fari görüp eldeki oyuncuyu mevki değişikliği ile bile kaliteli yapar örnek caner ersun hoca ilk geldiği zaman canli bomba diyordum
bizde mesela cavanda şu sefayi mefayi kazanacaği sağ açiağa koy şu cavandayi eldeki bence en iyi açik oyuncusu olur
ama nerde onu düşünecek beceri
güray açikta oynatilabilir
ne takimlar çift forvet oynuyor sen oynayamiyorsun
tamam eldeki kadro çift forveti kaldirmada sikintisi olabilir ama sen eldekiler ile çözümü bulabilirsin
td sadece oyuncu değiştirmeye yaramiyor hami hocaya anlatmak lazim bunu
ben hiç bir hocaya kizmadim hamiye bile kizmamiştim
ama bu sefer hakkaten sabir direğini çatlatti
Ekicinin bu saaten sonra gelmesine gerek yok.5 maç oynmadı koca sene ne verecek bize...
Hami otursun Oguzhan'in aciklamalarini dinlesin. Rezillik gercekten.
Mehmet SELEN
15.03.2016, 23:27
Arkadaşlar bu maç oynandı ve bitti.Sonuç sürpriz mi? Tabi ki hayır.Kabullenelim artık.Bu takım ilk 6 da olan takımları yenmesi çok zor.Hami Hocayıda suçlamanın anlamı yok yaptığı değişiklikle.Takımın kondisyonu bir saat .Geri kalan 30 dakikada dolaşmaya başlıypruz.Yani Cardozo çıktığı için baskı yemedik.Bu yılı unutalım.Çokta canınızı sıkmayın.
memozcan
15.03.2016, 23:29
Arkadaşlar bu maç oynandı ve bitti.Sonuç sürpriz mi? Tabi ki hayır.Kabullenelim artık.Bu takım ilk 6 da olan takımları yenmesi çok zor.Hami Hocayıda suçlamanın anlamı yok yaptığı değişiklikle.Takımın kondisyonu bir saat .Geri kalan 30 dakikada dolaşmaya başlıypruz.Yani Cardozo çıktığı için baskı yemedik.Bu yılı unutalım.Çokta canınızı sıkmayın.
abi yanılıyorsunuz takım yorulmadı.. yorulmuş olsa hami değişiklik hakkını kullanırdı..!!
ÖmürKaradeniz61
15.03.2016, 23:29
Abi bizim sorunumuz ne biliyormusun golü yediğimiz ana bakıyoruz. Lakin top oraya gelene kadar takım ne yapmış. Bizim bir takımımız yok. Sahada bir grup oraya buraya koşuyor. İlk yarı oyunu çok iyi tuttuk. Bunu nasıl yaptık? Buna şaşıyorum ben
Ben takımın kötü olduğunu düşünmüyorum,genel anlamda iyi oyunculara sahibiz fakat gereksiz adamlara aşırı destek yıllardır anlamadığım nokta.Bir adam geçen sene kiralık gidip bu sene o takımın kaptanıysa o takımın yöneticisi,taraftarı oturup düşünmeli hatta ağlamalı.Ersun Yanal zamanında bunlardan bir halt olmaz dedi fakat çok bilmişler ortalığı yıktı.Futboldaki en büyük yalan yüreğinden oynuyor lafıdır,kendi adamı olan futbolcuyu yüreğinden oynuyor safsatasıyla aklamaya çalışan bu zihniyet bizim camiamızda fazlasıyla bulunmaktadır.Özer,Mustafa,Zeki vs...Trabzonsporda oynamak bu kadar basit olmamalı,eskişehirin beğenmediği adamı sen aldın 11 e koydun yetmedi kaptanlık verdin.Şimdi soruyorum osmanlıda oynayan Uğur bu Mustafadan dahamı kötüydü,mesela ne fazlası vardıda o kaldı uğur gitti.Biz burda yalandan yere bağırıp çağırıyoruz,düzeni bazıları öyle ayarlamışki istedikleri gibi at koşturuyorlar.Ben başkanın yerinde olsam futbolcusundan malzemecisine çaycısına kadar değiştiririm sıfırdan kurarım herşeyi yoksa bu işin kurtuluşu yok.
memozcan
15.03.2016, 23:30
bence tff değişiklik yapsın.. maçlar 60-70 dakika oynansın! hami belki o zaman maç kazanır!!
artvints
15.03.2016, 23:35
Ben takımın kötü olduğunu düşünmüyorum,genel anlamda iyi oyunculara sahibiz fakat gereksiz adamlara aşırı destek yıllardır anlamadığım nokta.Bir adam geçen sene kiralık gidip bu sene o takımın kaptanıysa o takımın yöneticisi,taraftarı oturup düşünmeli hatta ağlamalı.Ersun Yanal zamanında bunlardan bir halt olmaz dedi fakat çok bilmişler ortalığı yıktı.Futboldaki en büyük yalan yüreğinden oynuyor lafıdır,kendi adamı olan futbolcuyu yüreğinden oynuyor safsatasıyla aklamaya çalışan bu zihniyet bizim camiamızda fazlasıyla bulunmaktadır.Özer,Mustafa,Zeki vs...Trabzonsporda oynamak bu kadar basit olmamalı,eskişehirin beğenmediği adamı sen aldın 11 e koydun yetmedi kaptanlık verdin.Şimdi soruyorum osmanlıda oynayan Uğur bu Mustafadan dahamı kötüydü,mesela ne fazlası vardıda o kaldı uğur gitti.Biz burda yalandan yere bağırıp çağırıyoruz,düzeni bazıları öyle ayarlamışki istedikleri gibi at koşturuyorlar.Ben başkanın yerinde olsam futbolcusundan malzemecisine çaycısına kadar değiştiririm sıfırdan kurarım herşeyi yoksa bu işin kurtuluşu yok.
iki laf da marin'e erkan'a douglas'a etsen samimisin diyeceğim.
Colakoglu
15.03.2016, 23:36
Ne söyledi, bi yazarmisin buraya
Fatih Öztürk
15.03.2016, 23:37
Bugün kötü oynadığımızı düşünmüyorum,Beklediğimden daha iyiydik.Erkan ve Marin dışında herkes görevini layıkıyla yaptı diyebilirim.Oyunu koparmak için tabi burada hoca faktörü ön plana çıkıyor.Bizdeki hoca falan değil,Sadi hocaya kızıyordum lâkin onun çırağı bile olamaz adından nefret ettiğim.Tiksiniyorum ulan senden ama suç senin değil seni oraya getiren başkanın.
ÖmürKaradeniz61
15.03.2016, 23:37
iki laf da marin'e erkan'a douglas'a etsen samimisin diyeceğim.
O saydığınız oyuncular iyi bir takımda çok daha yüksek seviyede performanslar gösterebilir çünkü geldikleri takımlarda belli seviyelerde oynayan oyuncular.Ama bizim Trabzonlu kardeşlerimizde ışığı geçtim nasıl topçu olduklarını bile merak ediyorum.
artvints
15.03.2016, 23:38
en ufak baskıda elli tane pas hatası yapan takım nasıl şampiyonluğa oynuyor,soruyor muyuz biz?
olcay_61
15.03.2016, 23:40
Bu takımdan bi cacık olmayacağını bile bile maça gidiyoruz ama en kötü takım bile böyle yönetilmez. Aldığı paraya yazık, futbolcular kendi aralarında bir teknik direktör çıkarsalar 3-5 galibiyet alırlardı :)
artvints
15.03.2016, 23:44
O saydığınız oyuncular iyi bir takımda çok daha yüksek seviyede performanslar gösterebilir çünkü geldikleri takımlarda belli seviyelerde oynayan oyuncular.Ama bizim Trabzonlu kardeşlerimizde ışığı geçtim nasıl topçu olduklarını bile merak ediyorum.
geç kardeşim şu maçı izleyip bu yorum yapılmaz.elli tane boş topla iş yapamadılar. douglas'ın yaptığı hataları saymakla bitmez. tipik trabzonlu futbolcu düşmanısın. alt yapıdan oyuncu bulunduran tek takım trabzonspor sanki. niye oynatmıyorlar diye hocaya söversiniz oynatınca oyuncuya söversiniz.
Nihat Günay
15.03.2016, 23:45
bence tff değişiklik yapsın.. maçlar 60-70 dakika oynansın! hami belki o zaman maç kazanır!!
Hami'nin maç sonu röportajı;
''İlk 40-50 dakika çok iyi oynadık...''
:D
Şenol Hocaya o soruyu soran kimse meslekten atmak lazım
ÖmürKaradeniz61
15.03.2016, 23:46
geç kardeşim şu maçı izleyip bu yorum yapılmaz.elli tane boş topla iş yapamadılar. douglas'ın yaptığı hataları saymakla bitmez. tipik trabzonlu futbolcu düşmanısın. alt yapıdan oyuncu bulunduran tek takım trabzonspor sanki. niye oynatmıyorlar diye hocaya söversiniz oynatınca oyuncuya söversiniz.
Yav ne alakası var,bir insan neden ekmeğini yediği şehire düşman olsun.Beşir neden kadro dışı sen onu anlat,acaba adamı yok diyemi garibimin.
artvints
15.03.2016, 23:49
Yav ne alakası var,bir insan neden ekmeğini yediği şehire düşman olsun.Beşir neden kadro dışı sen onu anlat,acaba adamı yok diyemi garibimin.
oynayınca sövmeyesin diye neden olacak. hazır değil demek ki.19 yaşında adam niye kadroda değil diye hoca arkasından dedikodu yapmakla düzeltirsiniz bu işleri devam edin.
Harun-61
15.03.2016, 23:51
Yalnız Yusuf'un kaçırdığı %100 pozisyonda Muhammed Demir boş bekliyor. Egositlik yapmasa golü rahatlıkla atar.
Ne söyledi, bi yazarmisin buraya
Trabzon bize cok fazla bos alan birakti, oyle olacagini da biliyorduk cok kopuk oynuyorlar dedi. Bu kadar bos birakirlarsa biz tabi ki golu buluruz dedi.
Tolga Okumuş
16.03.2016, 00:11
Kabuğundan dışarı çıkmaya cesareti olmayan bir teknik direktör gördüm bu akşam.
Hami Mandıralı !
Maçın başından beri içini kemiren tek cümle "çift forvet çok oldu","çift forvet çok oldu"...
Dar kalıplar içerisinde sıkışmış beyni o kadar baskı yaptı ki 63.dk ya kadar dayanabildi Hami Hoca.
O zamana kadar ilerde baskı yapan,rakip defans ve Atiba'yı çıkarmayan,hava toplarında şu ana kadar gördüğüm en etkili performansını yapan adam dışarı alındı.
Sonrasında Atiba'yı bizim yarı sahada görmeye başladım,akabinde Necip geriden oyun kurmaya başladı.Bir baktım Tosiç orta sahadan seken topları toplamaya başladı.
70. dakikaya kadar dayanabildim.Kapattım tv yi çıktım. Faik Yılmaz ağabeyin profil resmi geldi gözümün önüne sonra.
"Umut fakirin ekmeği be kardeşim" demişti maçtan önce. Yok be usta o ekmeği de fazla gördüler bize.
Sonra dayanamadım telefondan baktım skora. 0-2 'yi görünce de kulaklarımda Mustafa Yumlu'nun sözleri çınladı.
"Toroftoromozo soz voroyoroz, oç moçton dokoz poon olocoğoz"
Fatih Öztürk
16.03.2016, 00:24
Hami Mandıralı !
Maçın başından beri içini kemiren tek cümle "çift forvet çok oldu","çift forvet çok oldu"...
Dar kalıplar içerisinde sıkışmış beyni o kadar baskı yaptı ki 63.dk ya kadar dayanabildi Hami Hoca.
O zamana kadar ilerde baskı yapan,rakip defans ve Atiba'yı çıkarmayan,hava toplarında şu ana kadar gördüğüm en etkili performansını yapan adam dışarı alındı.
Sonrasında Atiba'yı bizim yarı sahada görmeye başladım,akabinde Necip geriden oyun kurmaya başladı.Bir baktım Tosiç orta sahadan seken topları toplamaya başladı.
70. dakikaya kadar dayanabildim.Kapattım tv yi çıktım. Faik Yılmaz ağabeyin profil resmi geldi gözümün önüne sonra.
"Umut fakirin ekmeği be kardeşim" demişti maçtan önce. Yok be usta o ekmeği de fazla gördüler bize.
Sonra dayanamadım telefondan baktım skora. 0-2 'yi görünce de kulaklarımda Mustafa Yumlu'nun sözleri çınladı.
+1 milyar.
TolgaTopçu61
16.03.2016, 00:28
Nasil da aliştik değil mi yenilmeye..
Allah kahretsin bu kulübü ne duruma getirdiler..
DeAgLeMaNyAq
16.03.2016, 00:55
Nasil da aliştik değil mi yenilmeye..
Allah kahretsin bu kulübü ne duruma getirdiler..
25 haftada 13 mağlubiyet inanılır gibi değil. 2001-2002'de 16 mağlubiyet vardı. 9 haftada 4 mağlubiyet alırsak Hami Hoca yeni bir rekora imza atacak. İşin ilginç yanı o sezona da fırtına gibi girip küme düşmekten son anda kurtulmuştuk. Hami Hoca'nın da son senesiydi...
Yalnız Yusuf'un kaçırdığı %100 pozisyonda Muhammed Demir boş bekliyor. Egositlik yapmasa golü rahatlıkla atar.
O pozisyon takım olamadığımızın sadece ufak bir göstergesi. Mesela Olcay'ın attığı golde Kerim'in attığı basit ama zor görünen pasla yaptığı asisti düşünecek tek bir oyuncumuz yok...
TolgaTopçu61
16.03.2016, 01:02
25 haftada 13 mağlubiyet inanılır gibi değil. 2001-2002'de 16 mağlubiyet vardı. 9 haftada 4 mağlubiyet alırsak Hami Hoca yeni bir rekora imza atacak. İşin ilginç yanı o sezona da fırtına gibi girip küme düşmekten son anda kurtulmuştuk. Hami Hoca'nın da son senesiydi...
Rekoru kiracaği şimdiden belli, ve inşallah Hami Mandirali'nin bu da son senesi olur..
Gitsin trt spor da yorumculuk yapsin, gollere not versin antrenörlük onluk birşey değil..
Bu takima disiplinli hoca şart, ne takim olmuşlar ne birşey..
5 senedir ne çektirdi bu kulüp bize, radikal bir değişim şart..
Bu takimdan seneye kimse olmasin, bir gram üzülmem..
Artık öyle bir hal aldım ki uzun bir süre sadece tribünleri izledim. " Bu sefer olacak" dediğimiz ve olmayan her an gibi bugün de olmadı. Kimse kusura bakmasın oyuncusundan yönetimine çaycısından doktoruna kim Trabzonspor'u bu hale getirdiyse yazıklar olsun. Baştan beri dediğim gibi tek kişilik bir hezimet değil bu .
emre6117
16.03.2016, 01:18
Rekoru kiracaği şimdiden belli, ve inşallah Hami Mandirali'nin bu da son senesi olur..
Gitsin trt spor da yorumculuk yapsin, gollere not versin antrenörlük onluk birşey değil..
Bu takima disiplinli hoca şart, ne takim olmuşlar ne birşey..
5 senedir ne çektirdi bu kulüp bize, radikal bir değişim şart..
Bu takimdan seneye kimse olmasin, bir gram üzülmem..
Bjknin lider olmasının birkaç nedeni var. Takım oyunu oynutorlar. Bşzmkiler ilk yarı müthş oynadı neolduysa ikinci yarı oldu. Kondisyon bitti herhalde. Bşz top kapıyıruz ama o topu araya atacak adam yok. Ne marin. Ne erkan. Ne okay. Ne aytaç. Ne sefa. Ne ekici pas atamıyor. Ara pas zaten hiç yok. Seneye çok acil jaja yattara gibi admlat lazım. Cardozo. Ekici. Douglas. Sefa aciln satılmalı. Marin zaten kiralık oyuncu. Yerlerine zor sakatlanan ve takım oyununda iyi ve hızlı admlar alınmalı.
trabzonsporkits
16.03.2016, 01:31
İlk yarı iyi olduğumuzu düşünüyorumda 2. yarı sizcede farklı değilmiydik sanki bjkye verdik maçı yine fb intikamına dönmüş gibiydi
TolgaTopçu61
16.03.2016, 01:41
Bjknin lider olmasının birkaç nedeni var. Takım oyunu oynutorlar. Bşzmkiler ilk yarı müthş oynadı neolduysa ikinci yarı oldu. Kondisyon bitti herhalde. Bşz top kapıyıruz ama o topu araya atacak adam yok. Ne marin. Ne erkan. Ne okay. Ne aytaç. Ne sefa. Ne ekici pas atamıyor. Ara pas zaten hiç yok. Seneye çok acil jaja yattara gibi admlat lazım. Cardozo. Ekici. Douglas. Sefa aciln satılmalı. Marin zaten kiralık oyuncu. Yerlerine zor sakatlanan ve takım oyununda iyi ve hızlı admlar alınmalı.
Kesinlikle Yattara ve Jaja gibi oyuncular şart oğlu şart..
Bütün takimi toplayin, çalim atabilen oyuncu yok..
Bizim en büyük eksikliğimiz bu, hem seyir zevkimiz yerine gelir..
Erkan'i izliyoruz topu aliyor, kendi kalemize doğru hareketleniyor..
Sefa, Yusuf'u hiç saymaya bile gerek yok..
Marin de kesinlikle yetersiz..
Ekici en fazla yedek olur fazlasi değil..
24 maç 13 mağlubiyet nedir lan Ulan hoca felan falan da hikâye be futbolcu denen kılıksızlar 24 maçta 13 mağlubiyeti nasıl mideniz kaldırıyor utanmazlar.
Şanlı SanMarino
16.03.2016, 03:14
Anlatsana tatlı kız neden tek değişiklik? Oynayan lobutları çok mu beğendin mesela?
Anlat anlat
Külahıma doğru.
Dünyada trabzondan başka ozevlatlarimda ozevlatlarimda diyen başka kulüp var mi acaba? Teknik direktör ozevlat stoperi ozevlat bek ozevlat yetenek yok arkadaşım ..scoout ekibi ozevlat...futbol yetenek ve taktik işidir biri bunu anlatsin yonetimlere ...ne günah işledik yarabbim bu zulmü çekiyoruz.
asilhamsi
16.03.2016, 07:12
bir defa cavanda ve yedek kaleci olarak estean dısında takımda yabancı oyuncu kalmamalı.
ikinci olarak takımda bir tane dahi kanat oyuncusu kalmamalı.Hepsi dovulerek gonderilmeli.
Bu takıma baskı karsısında sakin olan ve cabuk 2 tane stoper alınmalı.
Ortasaha merkeze okay ın 3-4 katı hızlı ve aytac+50IQ ya sahip iki oyuncu alınmalı.
Cagdas Topal
16.03.2016, 07:13
Maçı yine hami verdi Cardozo Sefa değişikliğiyle yazık ne diyelim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ertan 51
16.03.2016, 07:52
Acı çekmek,ızdırap duymak kaderimiz oldu artık,
puan alma ihtimalimizin olmadığını biliyorsun,
ama bakıyorsun ki dakka 75 olmuş bir umut yeşeriyor içinde,
1 puan gelecek gibi sanki diyorsun,
belki bi şans golü atarız bakarsın 3 puan alırız derken,
sonuç ortada :( :(
Yaşar emicemin dediği bezdum da bezdum,
atın beni hau kuyulardan aşağu.
bir defa cavanda ve yedek kaleci olarak estean dısında takımda yabancı oyuncu kalmamalı.
ikinci olarak takımda bir tane dahi kanat oyuncusu kalmamalı.Hepsi dovulerek gonderilmeli.
Bu takıma baskı karsısında sakin olan ve cabuk 2 tane stoper alınmalı.
Ortasaha merkeze okay ın 3-4 katı hızlı ve aytac+50IQ ya sahip iki oyuncu alınmalı.
Birde dünya barışı olmalı:)
Faik Yılmaz
16.03.2016, 08:01
Hami Mandıralı !
Sevgili Tolga Trabzonspor o kadar rezil oynuyorki değil stadyumdan televizyondan bile izleyemiyorum artık....
Maalesef o lafı derken içimden hiç hissetmedim doğrusunu stersen...
Sonuçta a yenildik :(
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2016, 08:05
Ulan Yusuf ilk yarıda narkoz yemiş gibi sahada gezinen şiketaş'a o golü atsaydın şimdi ne güzel olacaktı
Kazma herif bari Muhammet'e verseydin
Hami ve Şota'dan TD olmaz.
Hami TRT'de golcüye, Şota'da reklamlarda devam etmeli :)
2001-2002'deki 16 yenilgiye ramak kaldı :(
Faik Yılmaz
16.03.2016, 08:06
Okey oynuyorsunuz... Eliniz fena değil.... Üstelik okeyde elinizde.. oyunun normal akışı içinde diğer okeyide çekmek üzeresiniz...
Tam o anda okeyi saçma bir şekilde yere atıp , saçma bir hamle yapıyorsunuz.... Elinizdeki okeyde , yerdeki okeyde gidiyor, eliniz bozuluyor...
İşte bundan sonrada oyunu kazanmayı bekliyorsunuz...
Hami Mandıralı'nın akşam hatta bu sene oynattığı 10 maçta yaptığı tam olarak böyle bir şey...
Hami'nin yaptığı hocalığı Trabzon'un herhangi bir camisinde hocalık yapan herhangi bir hocada yapar...
Ya da şöyle diyeyim sokaktan herhangi bir adama kadro yaptırsan Hami'den daha iyi kadro kurar daha iyide oynatır.....
Takıma zerre kadar faydası yok zararından başka....
Evet teknik direktörümüz olunca mecburen destek olduk kendisine lakin ne desteğimizie ne Trabzonspor'un adına layık olamadı...
Bari adam gibi kovulmadan gitmeyi becerebilse.....
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2016, 08:09
Yahu bir yüzümüzü güldürmedunuz ulan, utanın be efsaneyi ne hale geturdunuz, asabi oldum haçan
İşe kendumi veremeyirum
Evde kimse yanuma yaklaşamayi, barut cibiyum, of of
13 mağlubiyet nedur ulaaa?
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2016, 08:10
Okey oynuyorsunuz... Eliniz fena değil.... Üstelik okeyde elinizde.. oyunun normal akışı içinde diğer okeyide çekmek üzeresiniz...
Tam o anda okeyi saçma bir şekilde yere atıp , saçma bir hamle yapıyorsunuz.... Elinizdeki okeyde , yerdeki okeyde gidiyor, eliniz bozuluyor...
İşte bundan sonrada oyunu kazanmayı bekliyorsunuz...
Hami Mandıralı'nın akşam hatta bu sene oynattığı 10 maçta yaptığı tam olarak böyle bir şey...
Hami'nin yaptığı hocalığı Trabzon'un herhangi bir camisinde hocalık yapan herhangi bir hocada yapar...
Ya da şöyle diyeyim sokaktan herhangi bir adama kadro yaptırsan takıma Hami'den daha iyi kadro kurar daha iyide oynatır.....
Takıma zerre kadar faydası yok zararından başka....
Evet teknik direktörümüz olunca mecburen destek olduk kendisine lakin ne desteğimizie ne Trabzonspor'un adına layık olamadı...
Bari adam gibi kovulmadan gitmeyi becerebilse.....
Dün akşam en kötü 1 puan almamız işten değildi, sağolsun Hami yine verdi maçı
toksoy61
16.03.2016, 08:19
futboldan az buçuk anlayan herkesin "BANKO bjk bu maçı alır" dediği bir maç oldu. sonuç kesinlikle şaşırtmadı. acı gerçek bu.
tek tek futbolcu kalitesini ele alırsak bu takım bundan daha iyi oynamalı diyoruz ama takım olamayışımızın yüzünden bu durumlara düşüyoruz.
açıkçası bjk bizim rakibimiz de ,dengimiz de değil şu anda. Şenol hoca adına sevindim. inşallah şampiyon olurlar. ama görüyorum dünkü hakemin lehimize yaptığı bariz hatalar bjk nın önünü kesmeye çalıştıklarını bana gösterdi.
bizim için önemli olan hafta sonu ki sivas maçı açıkçası. düşme hattından uzak gibi görünüyoruz ama en az 6 puan daha almamız lazım. daha önemlisi küçük şikecilere puan vermemiz lazım. düşme hattındaki bir sivas bizden puan alması bjk maçından daha çok beni üzer.
İlk yarı iyi olduğumuzu düşünüyorumda 2. yarı sizcede farklı değilmiydik sanki bjkye verdik maçı yine fb intikamına dönmüş gibiydi
Yahu MİY maçında da aynını yaptı Hami. Son 10 dakikayı forvetsiz oynattı. Az akıllı olaydı MİY sarmıştı bize golleri o baskı ile.
Saçma sapan şeyler yazıp milletin ağzına malzeme vermeyelim. Çalmadan oynuyorlar zaten.
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2016, 08:28
futboldan az buçuk anlayan herkesin "BANKO bjk bu maçı alır" dediği bir maç oldu. sonuç kesinlikle şaşırtmadı. acı gerçek bu.
tek tek futbolcu kalitesini ele alırsak bu takım bundan daha iyi oynamalı diyoruz ama takım olamayışımızın yüzünden bu durumlara düşüyoruz.
açıkçası bjk bizim rakibimiz de ,dengimiz de değil şu anda. Şenol hoca adına sevindim. inşallah şampiyon olurlar. ama görüyorum dünkü hakemin lehimize yaptığı bariz hatalar bjk nın önünü kesmeye çalıştıklarını bana gösterdi.
bizim için önemli olan hafta sonu ki sivas maçı açıkçası. düşme hattından uzak gibi görünüyoruz ama en az 6 puan daha almamız lazım. daha önemlisi küçük şikecilere puan vermemiz lazım. düşme hattındaki bir sivas bizden puan alması bjk maçından daha çok beni üzer.
Dünkü Yumlu'nun pozisyonuna dünyadaki her hakem penaltı çalardı, vicdanım sizladı.
Hıncal ULUÇ, haftalardır bu MHK feneri şampiyon yapacak deyip duruyordu.
İnşallah yanılır.
Hakemler adil olsun da kim şampiyon olursa olsun, kim düşerse düşsün.
Sivas ve Satışmışşehir düşsün bana yeter bu sezon, tabi şikecileri de Avni Aker'de yenebilirsek (dün ilk yarıdaki gibi mücadele edersek neden olmasın?) tadından yenmez.
HOPA'LI TS'Lİ
16.03.2016, 08:29
Yahu MİY maçında da aynını yaptı Hami. Son 10 dakikayı forvetsiz oynattı. Az akıllı olaydı MİY sarmıştı bize golleri o baskı ile.
Saçma sapan şeyler yazıp milletin ağzına malzeme vermeyelim. Çalmadan oynuyorlar zaten.
2. yarıda takımımız çok durgunlaştı ve goller geldi.
tebrikler Hami
Bari takımı ligde tut da sonra defol git.
Alper Calik
16.03.2016, 08:39
Lig liderine karşı Trabzonspor un bu kadar iyi oynaması bence fazla bile. Bizim takım ligde kaçıncı sırada? Hatta ortada neredeyse takımımız bile yok.
2. yarıda yoruldukları için oyundan düştüler ve beklenen oldu.
Taraftarın desteği ilk yarıda müthişti.
Oyun olarak beklediğimden iyiydiler.
Külünkoğlu
16.03.2016, 08:43
10 maçtır şöyle göz dolduran futbolu da geçtim Allah için organize atak sonrası pozisyonumuzun olduğunu hatırlayan var mı ?
Böyle bir takım mı yenecekti Beşiktaş'ı ?
Trabzonspor ve Trabzonsporlular kendilerini aldatmasın bu sene kulvar belli. Herkes kulvarında oynasın.
Maçın hakemini yazmasak olmaz. Eyyamcılığın ustası Bülent Yıldırım bana göre art niyetleriyle Cüneyt Çakır'dan sonra zirvede yer alır. *fnrbahç'nin her sıkıştığında imdada çağrılan bir haysiyetli şahsiyettir kendileri. Trabzonspor'u yaktığı maçları tek tek saymaya gerek yok.
* internet ortamında isimleri bir eksik geçsin diye bilerek öyle yazılmıştır.
Ömer Öztürk
16.03.2016, 08:43
hakemlerden çekiyoruz takım eksik çekiyoruz bir de buna hocanın yaptığı saçmalıklar eklendimi yenilgiden kaçamıyorsun
Ertan 51
16.03.2016, 08:44
Yazıdaki tüm fikirlere aynen katılıyorum,teşekkürler renktaş.
Yazılması gereken onca şey var ama içimden maça dair bir şey yazmak gelmiyor o kadar bıktım ...
Ertan 51
16.03.2016, 08:49
Yumlu : Penaltı
Cavanda : Geri pas
bunun bana göre tartışması bile olmaz,
hakem denen onursuz alçaklar verilen emirleri yerine getirmeye devam ediyorlar,
haksızlık bize de yapılmasın rakibimize de yapılmasın,
adil ve adaletli bir lig olsun istiyoruz biz.
zafer6161
16.03.2016, 08:56
bjk nın bu kadrosuda türkiye standarlarının üstünde kabul edelim ama....
CEMEFKER
16.03.2016, 08:59
bir yerde sıkıntı var yorumlara bakıldığında...tam olarak ne istediğini bilen taraftar çok az...
Hami Hoca'nın yaptığı hatalara ilişkin birçok defa eleştri getirdiğim noktalarda genel "hoca ne yapsın" ile savunurdu...
"Hami Hoca'nın takımı bjk maçında kazanma isteği fazla olan ve ilk yarı bjk'ye oranla daha baskın olan taraftı..." tespitine ise gülüp geçenler çoğunlukta...Savunurken de köstek olurken de herşeyin aşırısını yapmaya bayılıyoruz....
İkinci yarı fizik-kondisyon olarak iş yapacak 2 bilemedin 1 tane sağlam adam olsaydı bjk kontradan gol yemesi işten değildi ....
bu dakikalara gol sığdıramayan Hami Hoca'nın takımı bjk'nin şampiyonluk mücadelesinde kalmanın verdiği değer, güç ve risk alma duygusu ile saldırması karşısında birşey yapamaz hale geldi...
Zaten fizik ve kondisyon olarak bitik bir TS var...Yani 60-70 dakikanın ötesine geçemeyen bir takımız...
Nitekim birkaç pozisyonda orta sahalar rahat geçildiği dakikalarda ( ki bu durum bjk için de geçerli ) rakip defans ile birçok defa karşı karşıya kalındı, 4-5 kişi ile kapatılmış bir defans, 2 ye 3 verkaç yapıp göbekten delecek hamle yapmaya taakati yetmeyen ,herkesin birbirine bakakaldığı, 3-4 metre boş alana, kanatlara kaçıp alan yaratma, oyunu açma ilahesinin ortalıkta dolaştığı dakikalara çok gördük dün gece...
Takımın kapasitesine eleştri getirilebilir, ancak takımın genelinin kazanma arzusu ve hırsına diyecek yok. Hami Hoca'nın Cardozo değişikliği tartışmaya açık, onun dışında çok da fahiş bir hatası veya müdahalesi yoktu maça...
ibzolist
16.03.2016, 09:05
Arkadaşlar sıkmayalım canımızı başkanımız söz verdi 50.yılda şampiyonuz ...
matrixx61
16.03.2016, 09:13
arkadaşlar o değilde artık sivas'a da yenilirsek taraftardan çok ciddi bir tepki bekliyorum..koltuk söküp atma, tesisleri basma gibi..Daha da önemlisi muharrem ustadan artık çok ciddi radikal tedbirler beklerim..bu bizim sığır futbolcu ve teknik kadro tatlı dilden güler yüzden anlamaz..
El Cordobes
16.03.2016, 09:16
yine bir mağlubiyet, yine baş ağrısıyla güne uyanış. akşam stadda yediğimiz soğuk da cabası.
maçın özetini de izledim sabahleyin, geçenlerde douglas sporting lizbonla anlaştı diye haber okumuştum. bence adamı oynatarak piyasasını düşürmeyelim, 2 maç daha izlense kimse almaz bu adamı.
Ahmet Erkan Sezgün
16.03.2016, 09:17
Artık bu hoca işinin suyu çıkmaya başladı.Yönetim bir an önce gelecek sezonun hocası ile ilgili net kararını vermeli ve ona göre hamleler yapmalı.Futbol sadece ekonomi ile dönen bir ticaret hane değil.Bakın Gençlerbirliği'ne,nakit anlamında belkide Türkiye'de ki en zengin ve borçsuz kulüp ama ortada başarı yok.Sadece ekonomiyi düzeltme ile büyük bir takım ve marka değeri yaratamazsınız.Başarı gelmedikten sonra kasanızda ne kadar paranız olduğunun çok bir önemi yok.Hem ekonomiyi sağlam temellere oturtacaksınız hamde sportif başarıyı yakalarsanız marka değeriniz artar.Yönetimi şu ana kadar ekonomik anlamda ne kadar başarılı görüyorsam,sportif anlamda da o kadar başarısızlar.Gelirken planlamaları sadece ekonomi üzerine kurulmuş,sportif anlamda bir programlarını henüz göremedim !
Scout ekibi hoş güzelde ortada takımı yönetecek hoca yok iken,onların yaptıracağı transferler ne kadar etkin bir rol oynayacak acaba ? Sadece iyi oyuncu bulmakla olmuyor bu işler.Oynatılmak istenilen mantaliteye göre oyuncu bulmak esastır.Oyun felsefen ne ise ona uygun oyuncu bulacaksın.Oyuncu istediği kadar iyi ve yetenekli olsun,senin oyun mantalitene uymuyor ise o oyuncudan verim alamazsın.Basit örnekleyelim ; Cardozo'yu almışsın ama kanat oyuncun yok ! Bu oyuncuyu alırken kim itiraz edebilirdi veya etti ? Fakat gelinen noktada adam eleştirilir oldu.Kargalarda ki Gomez'i görüyor herkes,ne kadar gol kaçırıyor ama adama sürekli ortalar yağıyor ve paslar alıyor,gol atınca da başarılı gibi görülüyor.Alın Gomez'i bizim takıma koyun bakalım neler yapabiliyor !
Bir kaç kelamda Hami'ye ; takım olabilecek en iyi düzende iken illaki saçma sapan değişiklik yapmak zorundamısın ? Cardozo'nun sahada neler yaptığını göremediysen bırak bu işi kardeşim ! Sahada dökülen bir Erkan var,madem değişiklik yapacaksın al Musa'yı oyuna çek Yusuf'u,Erkan ın kanadına devam et.Cardozo'yu oyundan alma işi nereden çıktı.Sen hangi maçı seyrediyorsun ? 60 'dan sonra oyundan kopmaya başladık diyorsun birde,kardeşim 63 'de Cardozo'yu oyundan alıp,takıma geldiği günden bu yana tek katkısı olmayan Sefa'yı sürersen koparsın elbette.Tamam td felan değiliz ama Allah'a çok şükür gördüğümüzü sahada anlayacak zeka verilmiş bize.
lazarinho
16.03.2016, 09:19
Maçın son dakikası olması lazım Gomez depar attı geldi savunmasından top çıkardı ve bu adam Messi ve Ronaldo'dan sonra faal futbolcular arasında en fazla gol atan oyuncu.
Biz hala yürüyecek hali olmayan Cardozo'yu niye çıkardın hoca derdindeyiz !! Adamın yürüyecek hali yok kıçını kaldıramıyor.
Yumlu'nun pozisyonu için penaltı diyip,doğrucu Davutculuk mu oynuyoruz?
Penaltı değildi dediğim için inşallah birilerini kızdırmam Trabzonspor forumunda,pozisyonu izlemesek Mustafa kaleye giden topu kaleci gibi çizgiden çıkarmış sanacağım.
O kadar kısa mesafede yerde yatarken gelen toptan elini kaçıracak olan insan var mıdır?
Yenilmişiz,takım berbat,başımızda teknik direktör yok bir de bu ?
Ayrıca Şenol Güneş'in ne yapıp ne etmeyeceğini ve başarısından duyacağınız mutluluğu burda paylaşmanızın bize ve takımımıza faydası ne?
artvints
16.03.2016, 09:25
Artık bu hoca işinin suyu çıkmaya başladı.Yönetim bir an önce gelecek sezonun hocası ile ilgili net kararını vermeli ve ona göre hamleler yapmalı.Futbol sadece ekonomi ile dönen bir ticaret hane değil.Bakın Gençlerbirliği'ne,nakit anlamında belkide Türkiye'de ki en zengin ve borçsuz kulüp ama ortada başarı yok.Sadece ekonomiyi düzeltme ile büyük bir takım ve marka değeri yaratamazsınız.Başarı gelmedikten sonra kasanızda ne kadar paranız olduğunun çok bir önemi yok.Hem ekonomiyi sağlam temellere oturtacaksınız hamde sportif başarıyı yakalarsanız marka değeriniz artar.Yönetimi şu ana kadar ekonomik anlamda ne kadar başarılı görüyorsam,sportif anlamda da o kadar başarısızlar.Gelirken planlamaları sadece ekonomi üzerine kurulmuş,sportif anlamda bir programlarını henüz göremedim !
Scout ekibi hoş güzelde ortada takımı yönetecek hoca yok iken,onların yaptıracağı transferler ne kadar etkin bir rol oynayacak acaba ? Sadece iyi oyuncu bulmakla olmuyor bu işler.Oynatılmak istenilen mantaliteye göre oyuncu bulmak esastır.Oyun felsefen ne ise ona uygun oyuncu bulacaksın.Oyuncu istediği kadar iyi ve yetenekli olsun,senin oyun mantalitene uymuyor ise o oyuncudan verim alamazsın.Basit örnekleyelim ; Cardozo'yu almışsın ama kanat oyuncun yok ! Bu oyuncuyu alırken kim itiraz edebilirdi veya etti ? Fakat gelinen noktada adam eleştirilir oldu.Kargalarda ki Gomez'i görüyor herkes,ne kadar gol kaçırıyor ama adama sürekli ortalar yağıyor ve paslar alıyor,gol atınca da başarılı gibi görülüyor.Alın Gomez'i bizim takıma koyun bakalım neler yapabiliyor !
Bir kaç kelamda Hami'ye ; takım olabilecek en iyi düzende iken illaki saçma sapan değişiklik yapmak zorundamısın ? Cardozo'nun sahada neler yaptığını göremediysen bırak bu işi kardeşim ! Sahada dökülen bir Erkan var,madem değişiklik yapacaksın al Musa'yı oyuna çek Yusuf'u,Erkan ın kanadına devam et.Cardozo'yu oyundan alma işi nereden çıktı.Sen hangi maçı seyrediyorsun ? 60 'dan sonra oyundan kopmaya başladık diyorsun birde,kardeşim 63 'de Cardozo'yu oyundan alıp,takıma geldiği günden bu yana tek katkısı olmayan Sefa'yı sürersen koparsın elbette.Tamam td felan değiliz ama Allah'a çok şükür gördüğümüzü sahada anlayacak zeka verilmiş bize.
adam 50. yılda şampiyonluk dedi, daha ne diyecek? o söylemeden kimse farkında değildi 50. yıl falan. sportif başarı adamın ağzından çıkan ilk şey ama bu başarıyı sağlamak kolay değil.sancılı günleri doğru geçireceksin. adamın belirlediği yol senin bildiğinden farklı demek ki. zaten taraftarın bildiği yolla şampiyon olunmaz. ancak oyuncu hoca değişir, paralar boşa harcanır.
yasin196761
16.03.2016, 09:30
Bence Muhammeti görmedi bile orta açamayan bi adamdan bahsediyoruz
El Cordobes
16.03.2016, 09:32
Penaltı değildi dediğim için inşallah birilerini kızdırmam Trabzonspor forumunda,pozisyonu izlemesek Mustafa kaleye giden topu kaleci gibi çizgiden çıkarmış sanacağım.
O kadar kısa mesafede yerde yatarken gelen toptan elini kaçıracak olan insan var mıdır?
Ayrıca Şenol Güneş'in ne yapıp ne etmeyeceğini ve başarısından duyacağınız mutluluğu burda paylaşmanızın bize ve takımımıza faydası ne?
açıkçası ben de penaltı olmadığını düşündüm, sonra çok mu taraflı bakıyorum diye tereddüt ettim. kuralı tam detaylı olarak bilmemekle birlikte yumlu yerde çaresiz gözüktü bana.
Selçuk Sarı
16.03.2016, 09:35
Gerçekten yapacak yorum bile bulamaz olduk. Her maç sonrası "Allahım kazasız belasız bitsin artık şu lanet sezon" demekten bıktım. Onu da geçtim 29 yaşındayım bu lafı belki 20 sezon için dedim. Olmuyor ya bir şekilde olmuyor ama hakemler, ama şike, ama kalitesiz transferler, ama hoca. ulan bir kere şans bize gülsün ya ne biliyim 90 da maçlar alalım aldığımız adamlar canavar gibi çıksın... Yok arkadaş olmuyor... neyse sözlerimi bitireyim...
"Allahım şu sezon artık kazasız belasız bitsin, bitsin ki önümüzdeki sezonun kazasız belasız bitmesi dualarına odaklanayım"...
Travelair
16.03.2016, 09:36
Mustafa her hafta penaltı yaptırabilecek hareketler yapıyor derken bunu kastediyorum. Ya elle, ya iterek kakarak vb.
Yusuf'u sol beke koyanlar umarım bir kez daha görmüştür neden olmayacağını. Nasıl yerini kaybettiğini. İleride ise zekasını kullanmayıp belki de bencilliği ile birleştirerek Muhammet'i göreceği yerde kaleye şut çektiğini
Yabancıların (Cavanda, Douglas...) nasıl kaçak güreştiklerini de görmüşüzdür umarım.
Erkan'ın da o pozisyonda top stop etmeye çalışması akılsızlık. Kaptırdıktan sonra jogging atması ise saygısızlık
Takım saldım çayıra Mevlam kayıra modunda devam ediyor. Hami takımın sahibi değil. Onun kendi dünyası var. O kendi dünyasında yaşıyor
Son sözüm ise dönüp dolaşıp Trabzonlu futbolculara hakaret edildiğini ve kıskanıldıklarını söyleyip başka bir şey söyleyemeyen yorumcu Olcay'a. Gördün mü futbolcularını? Göremezsen eleştiri yaptığımızı da anlayamıyor demeksin. Bu da seni kötü yorumcu yapar. Ya da Trabzon'un "Öz evlat" güruhundansın
Lig liderine karşı Trabzonspor un bu kadar iyi oynaması bence fazla bile. Bizim takım ligde kaçıncı sırada? Hatta ortada neredeyse takımımız bile yok.
2. yarıda yoruldukları için oyundan düştüler ve beklenen oldu.
Taraftarın desteği ilk yarıda müthişti.
Oyun olarak beklediğimden iyiydiler.
Siz hangi maçı izlediniz neremiz iyi oynadı.2.yarı adamın kalecisine top gelmedi tüm maç kaleye tek isabetli şut yok....Rezalet.
karahanbakar
16.03.2016, 09:45
Bu maç Esteban'ın maçı olacak.
.
sezer sami
16.03.2016, 09:46
Benim gözlemim, yönetim dahil herkes bu sezonun öyle yada böyle bitirerek gelecek sezon için ciddi bir temizlik yapılarak yola devam edecek.
* Sefa girdiğinden beri bir olumlu hareketini görmedim. Kenardan gelen oyuncu bu olmamalı. Seneye gönderilmeli.
* Yusuf, iyi niyetini sürekli bencilliği ve kendini yere atmalarıyla ortadan kaldırıyor. Ufak bir temasta dahi bacağı kopmuş gibi yuvarlanıyor. Baskıyı kaldıramıyor.
* Erkan, yetenekleri sınırlı. Etrafındaki adamlar kaliteli olsa belki bu kadar sırıtmaz. Bazı maçlarda yokları oynasada bazen sorumluluk alıyor.
* Cardozo, bence dün akşam çıkarılması çok büyük hataydı. Kanatları olmayan takımda ne yapması beklenebilir ki.. Sezon sonu zaten gidici ama gidici olduğunu bile bile mucadele ediyor helal olsun. Gerçekten yüksek karakterli bir futbolcuymuş.
* Muhammed, bu sene Muhammedi konuşmak istemiyorum. Kaliteli ancak etrafındakiler kalitesiz. Haliyle o da varlık gösteremiyor.
* Marin, bir türlü sazı eline alamıyor. Bir Mehmet Ekici değil.
* Özer, öz evlat olmakla ilk 11 garanti olmuyor. İyi bir yedekten ötesi şimdilik olmaz.
* Musa, gönderin gitsin. yoruma bile ihtiyaç duymuyorum.
* Aytaç, ayağında topu çok tutuyor ve genelde hep sola oynuyor. sağdaki boş adamları es geçiyor.
* Okay, kendini biraz daha geliştirmeli.
* Douglas, bu adamı kim hangi gözle izledi hayret ediyorum. Dün ki maçta bir kaç müdahelesi oldu şarşırdım. topun önüne atmalar filan ancak yanlışları doğrularını götürüyor. Mutlaka gönderilmeli. Uğur bu adamın 10 kat daha iyisi.
* Mustafa, İyi mi desem kötü mü desem bilemiyorum. Ne eksi ne tam gibi saçma bir ikilem içindeyim. Daha iyisi alınacaksa tabii ki yedeklere yazarım.
* Muhammed Beşir, bence bu çocuk kazanılmalı. Hami hoca çok yanlış yapıyor kadroya almayarak.
* Cavanda, pimi çekilmiş bomba. Çok iyi oynarken dahi heran bir çılgınlık yapabiliyor. Ne kadar iyi olursa olusun dengesiz olduğu için güven vermiyor.
bu sene daha fazla stres yapmamak lazım. olabildiğince desteklemek lazım takımı. malzeme bu mecbur bunlardan yemek yapacaz sezon sonuna kadar.
seneye herşeyin daha farklı olacağı görüşündeyim lakin Muharrem Usta'nın geçmiş dönem açıklamalarında cümle aralarını iyi okumak lazım.
Bizim federasyonda lobi yapmamız gerekiyor. Lobi yapamadığımız sürece şampiyonluk yalan arkadaşlar. Günümüz futbolu masada oynanıyor sahaya yansıması vuruyor. o sebeple masa başında güçlü olmalıyız ki zaferler gelsin.
Ahmet Erkan Sezgün
16.03.2016, 09:49
Güzel kardeşim be ve benim yaşımdakiler şimdiye kadar ne vaadler duyduk inanamazsın ! Bu iş sadece vaadle olmuyor,icraat ister.Ben mevcut durumdan bahsettim,mavcut durumda henüz somut bir şey yok ortada.
Biz neden toplum olarak birilerini ya körü körüne savunuyor yada yeriyoruz bir türlü anlamıyorum.Doğru yapılana doğru,yanlış yapılanı da eleştirmemiz gerekirken,sürekli olarak ya körü körüne savunma içgüdüsüyle hareket ediyoruz yada tamamı ile reddediyoruz.Toplumsal olarak gerçeklerden yola çıkmadığımız sürece bir yerlere varmamız maalesef mümkün değil.Gelen her Yönetimin bildiği bizlerden farklı ama ortada 1984'den sonra 1996 ve 2011 hariç bir başarı yoksa orada ciddi bir sıkıntı var demektir.Koskoca 32 yılda sadece 3 tane başarıdan bahsedebiliyor isek kimlerin neler bildiği aşikar ortada dır ! 1996 da ki travmadan sonra başkan olan MAY ben olsaydın o sezon şampiyonduk diyen insan takımı dağıtıp nelere neden olduğunu da gördük ! Şimdiye kadar gelen başkanların cidden bir planlamaları ve bildiği olsaydı takım bu hallerde olmazdı.
Travelair
16.03.2016, 09:57
Başkanın şu aşamada sportif olarak yapabileceği fazla bir şey yok. Çünkü futbolcular ortada. Transfer sezonu kapalı ve kulüp borç içinde. Bu açmazdan çıkmak için sabır lazım.
bir yerde sıkıntı var yorumlara bakıldığında...tam olarak ne istediğini bilen taraftar çok az...
Hami Hoca'nın yaptığı hatalara ilişkin birçok defa eleştri getirdiğim noktalarda genel "hoca ne yapsın" ile savunurdu...
"Hami Hoca'nın takımı bjk maçında kazanma isteği fazla olan ve ilk yarı bjk'ye oranla daha baskın olan taraftı..." tespitine ise gülüp geçenler çoğunlukta...Savunurken de köstek olurken de herşeyin aşırısını yapmaya bayılıyoruz....
İkinci yarı fizik-kondisyon olarak iş yapacak 2 bilemedin 1 tane sağlam adam olsaydı bjk kontradan gol yemesi işten değildi ....
bu dakikalara gol sığdıramayan Hami Hoca'nın takımı bjk'nin şampiyonluk mücadelesinde kalmanın verdiği değer, güç ve risk alma duygusu ile saldırması karşısında birşey yapamaz hale geldi...
Zaten fizik ve kondisyon olarak bitik bir TS var...Yani 60-70 dakikanın ötesine geçemeyen bir takımız...
Nitekim birkaç pozisyonda orta sahalar rahat geçildiği dakikalarda ( ki bu durum bjk için de geçerli ) rakip defans ile birçok defa karşı karşıya kalındı, 4-5 kişi ile kapatılmış bir defans, 2 ye 3 verkaç yapıp göbekten delecek hamle yapmaya taakati yetmeyen ,herkesin birbirine bakakaldığı, 3-4 metre boş alana, kanatlara kaçıp alan yaratma, oyunu açma ilahesinin ortalıkta dolaştığı dakikalara çok gördük dün gece...
Takımın kapasitesine eleştri getirilebilir, ancak takımın genelinin kazanma arzusu ve hırsına diyecek yok. Hami Hoca'nın Cardozo değişikliği tartışmaya açık, onun dışında çok da fahiş bir hatası veya müdahalesi yoktu maça...
9 maçta 7 mağlubiyet alan bir şahsın hoca olarak orada durmasının en ufak faydası Nedir?Sokaktan bir labut getirip koysak aynı işlevi yapmaz mı?Hami diyor ya kıt aklıyla: Dünyanın en iyi hocası bu takıma gelse ne değişecek ???Akıllı bir gazetecide çıkıp demiyorki ey hami,bu takım değiştirilemeyecek kadar kötüyse sen niçin geldin? Sebep neydi senin gelmende?Paraya çok mü ihtiyacın mı var dı?Ya da sokakta bir labutda mı bulamadılar yerine koyacak?
gurur6134
16.03.2016, 10:02
bızım taraftar cok bılıyor ya ondan..adam yerde yatarken kollarını sırtının arkasına alcaktı heralde..kollar acık degıl dogal pozısyonda top carpmıs ne olcak..
Uğur_Dmrtrk
16.03.2016, 10:07
Malumun ilanı bir skor oldu..Takım ilk yarı beklediğimden iyiydi..biraz heveslendik..sonrası yine hüsran..Bu kadro ve teknik heyet ancak bu kadar yapabilir arkadaşlar..fazla beklentiye sokuyoruz kendimizi..Sivas maçı hedef maçlardan biri..yine başa sarıyoruz..yine ölüm kalım maçımız.. :) Allah sabır versin hepimize..
Hakem penaltı verse ne olur vermese ne olur ...şenol, gebeş Fikret ve suratsız nur.çebi aldı istediğini gitti.Bizim sığırlarda 60 dakika aslında iyi oynsmışdık diye utanılacak beynat veriyor.Ulan karşında a.madridmi var konya evire çevire yeniyor bu bjk yı ha doğru 1 hafta önce konyaya 2-0 yenilmeyi başarı olarak gören bir camia olduğumuz için herşey normal bize...
Kdro kötüydü diyor herkes . Kadroya takmışız durmuşuz. Adamlar mustafa keçeli ali tandoğan hüseyin çimşir turgay bahadırlar şampiyon oldu. Adamlar balili mehmet yıldız musa herve tum ile 2 sene kafaya oynadılar. Kurtulun şu kadro muhabbetinden.
rostov , leicester geçen sene küme düşüyordu bu sene şampiyon olacaklar. Aynı kadro aynı. Para verip aldıkları gökhan inler kadroya giremiyor. Tutturmuşuz bi kadro diye. Kadro olayına çok kafanızı takmayın. Sorun yıllardır hocalarda.
Faik Yılmaz
16.03.2016, 10:16
Trabzonspor kendisine 1 tane adam gibi pas atamadığımız Cardozo'nun sadece ismiyle 1 puan alabilecekken ,
Hami'nin saçma tercihiyle Beşiktaş'a 3 puan hediye etmiştir.....
Şenol Güneş Alaaddin'in sihirli lambasını bulsa 3 dilek hakkı olsa 3 ündede Cardozo oyunda olmasın derdi bu maç için....
İşte öyle güzel bir imkan sağladı Beşiktaş'a.
Fatih Öztürk
16.03.2016, 10:21
Kdro kötüydü diyor herkes . Kadroya takmışız durmuşuz. Adamlar mustafa keçeli ali tandoğan hüseyin çimşir turgay bahadırlar şampiyon oldu. Adamlar balili mehmet yıldız musa herve tum ile 2 sene kafaya oynadılar. Kurtulun şu kadro muhabbetinden.
rostov , leicester geçen sene küme düşüyordu bu sene şampiyon olacaklar. Aynı kadro aynı. Para verip aldıkları gökhan inler kadroya giremiyor. Tutturmuşuz bi kadro diye. Kadro olayına çok kafanızı takmayın. Sorun yıllardır hocalarda.
Olay budur.
halil ibo
16.03.2016, 10:23
Esasen uzun zamandır söylenecek birşey yok takımımız hakkında.Rakibin eksikliğinden kaynaklanan yalancı bahar uzun sürmedi.Kayıp normal.
Becerisi kıt oyuncular,takım olma hüviyetini kazanamamış ve kazanamayacak olan bir topluluk ve hoca zanneden zat-ı muhterem ile bu sezon kapanacak.
Kalıcı sorunlarımız ise;seneye takımın başına geçecek HOCA,gönderilebileceği şüpheli olan yetenek fakirleri ve gelmesi gereken OYUNCULARIN transferinde yaşanacak maddi-manevi problemler...
UĞUR DURTAŞ
16.03.2016, 10:23
Yüce insan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yapmış olduğu DEVRİMLERİ bilirsiniz.
Bitmek üzere olan,sıradan bir takım olma yolunda son durağa gelen TRABZONSPORUMUZ
içine düştüğü bu durumdan çıkması için DEVRİM gerekiyor.
yeni sezonda;Ustanın bahsettiği ayrılırlar,
f.atik gitsin,sefa kalsın.
aykut gitsin,mustafa kalsın,
bosiwga gitsin,cavanda kalsın,
musa gitsin,yusuf kalsın,
marin gitsin,cardozo kalsın,
aytaç gitsin,okay kalsın,
erkan gitsin,özer kalsın,
ekici gitsin,salih kalsın,
dauglas gitsin,Akokkpo kalsın,
tarzında olacaksa hiç bir oyuncunun gitmesini istemem
çünkü hiç bir işe yaramaz.
bizleri bu duruma düşüren futbolcuları affetmem ben.
sizlerinde affetmemesini öneririm.
Sayın USTA büyük projelerle geldiniz,50.yıldan bahsettiniz.
yeni stadımız açılacak,yeni sezon öncesi
sizlerden DEVRİM niteliğinde kararlar bekliyorum.
bu futbolcu topluğu bizleri bu duruma düşürmemeliydi.
sizler affedilecek kişilikte futbolcular değilsiniz
içimiz kan ağlıyor.
**
bi gerçek varki yenileceğimizi düşünüyorduk.
ama bjk yi bu kadar kötü yakalamışken,galip gelemesekte,berabare kalmamız gerikiyordu.
76.dak.getirmissin maçı,
yıllardır yazarım buradan söylerim,
yusuf bu takımdan ilk uzaklaştırılması gerekn oyuncusur diye,
çalımcı ve bencilliği ile öne çıkan bir oyuncu
ya kardeşim yusuf,sağında demir var onun sağında cardozo var,
ikiside boş ama sen ben kahraman olacam diye pas vermiyorsun,
golde yapamıyorsun dağlara taşlara
sen adam olmassın yusuf
sonra taraftar bana sitem ediyor diyorsun.
dönde aynaya bir bak yusuf,
*
sefa değil sonradan oyuna sokmak bile hainliktir.
*
marin hiç bir numarası yok,
bir tane pas atmaktan aciz,her topu rakibe verdi,kör müsün kardeşim
dünya takımlarında oynamıssın,pas atmaktan acizsin,
*
demir efendi antepde böyle oynamıyordun bize gelince
laubalilik,şımarıklık üst düzey oldu,
bi pozisyonda 4-3 yakaladık rakibi pas yerine sol ayağıyla şut çekti
topta kanı gibi gitti kaleye..
ikinci gol kaptırdığın toptan geldi
konya maçında yeniğiz dışarı yürüyerek çıkıyorsun
kişiliksiz,içimiz acıyor,senin kaprisinle uğraşamam
senide seneye istemiyorum,defol git takımdan.
*
pimi çekilmiş el bombası dauglas
pozisyon bitmiş,kaleci bırak diye uzaklaştırıyor topu tacaikornere değil
nereye rakibe,devamında penaltı,seni getiren şota ve hurmaya yazıklar olsun.
*
aytaç,mersin ve bjk maçında devamlı şut çekiyor,çeke bilse bari
bütün topları ezdi,şutları dağlara taşlara gitti
*
erkan senin ne top oynadığını bilmiyorum,
oynuyormuş gibi yapıyorsun ama hiç bir şey oynamıyorsun,
yeni sezonda seni takımda görmek istemiyorum.
gelelim hami hocaya;
sen hoca olamassın,maçtan sonra diyorki,60-70 dakikalardan sonra oyundan düştük,orta saha verimli olamadı diyor
sen hoca olsan 2 tane oyuncu değiştirme hakkın var ve sen değiştirmiyorsun,
marin,erkan,demir sahada yürüyor ve seyrediyorsun,yazıklar olsun sana ve hocalığına
sırıtarak konuşmuyorsun yenilince ,yenincede gevşek gevşek gülürek konuşuyorsun.
unutmadan dikkat etmişinizdir.
Şenol GÜNEŞ hoca maç boyunca tıkır tıkır paslaşan oyuncularına bile bağırdı,el kol hareketleriyle takımını ateşledi
hami hoca eli cebinde maçı izledi,sen bizleri çoldırtmak içinmi geldin hami hoca.
teknik heyet ve futbolcuların aldığı paralar
haram olsun haram olsun haram olsun.
Faik Yılmaz
16.03.2016, 10:32
Kadro kötüymüş....
Bu kadroyu Gençlerbirliği Tdsi Deli İbrahim'e ver....
9 maçın en az 5-6 tanesinden galip gelir.....
Ya da bakkala ver , manava ver hatta kasaba ver...
Yinede Hami'den daha fazla galip gelir....
Bir takımın tekniği eksik olur ama 90 dakika koşar....
Kondisyonu kötü olur ama teknik oynar...
Bir takımın her maçta her şeyi kötü olurmu yahu.....
UĞUR DURTAŞ
16.03.2016, 10:38
Marin çok trişka bir futbolcu
**
sezon başı bu oyuncu için aynı şeyleri söyledim,
çok itiraz eden arkadaşlarımız oldu.
balon balon,
ciddi ülke ve takımlarda oynuyacaksın,
ve bir tane düzgün,adam gibi öldürücü ayağa pas atamayacaksın,
alanzinyo bile bundan daha verimliydi.
İhoya geldiği ilk günden beri karşı çıktım de dimki lig 4.cülüğü size şampiyonluk gibi gelecek o durumlara düşecesiniz işte geldiğimiz nokta.Ustadan bir an önce radikal kararlar bekliyorum.Sevgili usta sen lucescuyu salak mı zannediyorsun?.Şu sahadaki rezaletin başına gelip oturacağını mı zannediyorsun?Hemşerim başarı vaadettin kıvırmayacaksın.Onur,aykut,cavanda,belki Ekici,yedek olara muhammet demir,gerisi 5 dakika daha bu formayı kirletmemeli.Yapamayacaksan,hala sefadan yusufdan marinden yumludana okay ve aytaç denen en kötü orta ikilyle şampiyon olacağına inanıyorsan hicbizi meşgul etme dön tweeterin başına ...
Kardeşim hala bu takımı 2002 deki kadroyla kıyaslayanlar var .Hemserim ,2002 deki kadro parasızlıktan o hale geldi macitle,dilaverlerle,jarroarla,kürşatlarla Brezilya 3 .liginden adamlarla,cep telefonunu ilk defa görmüs.100.000 dolarlık adamlarla yinede mücadele ediyordu çocuklar o halde Trabzonda fbyi yendiler.Şimdi 200 milyon TL harcayıp 13 mağlubiyet alan bir gurursuz sürüsü var bu kadroyu unutmayalım Unutturmayalım.Hep şampiyon kadro resimleri asılmaz. ki duvara.Bu reziligin bir daha yaşanmaması için bu rezil kadronun fotoğrafı kulüp binasında asılı kalsın.
Trabzonspor kendisine 1 tane adam gibi pas atamadığımız Cardozo'nun sadece ismiyle 1 puan alabilecekken ,
Hami'nin saçma tercihiyle Beşiktaş'a 3 puan hediye etmiştir.....
Şenol Güneş Alaaddin'in sihirli lambasını bulsa 3 dilek hakkı olsa 3 ündede Cardozo oyunda olmasın derdi bu maç için....
İşte öyle güzel bir imkan sağladı Beşiktaş'a.
ciddimisinız ya aynı cardozoyu mu ızledık cardozo tel tel dokuluyor ha cıkması dogrumuydu bana gorede yalnıstı ama cardozo dun cok vasattı kosamıyor yuruyor resmen butun atak baslangıclarını yok ettı dun takımı ozerı bıraz olsun aradı bana gore bu sene takımın ıcıne edenlerıde sölım onur mehmet ekıcı özerın performans dusuklugu ve hakem hataları ana nedendir bana gore
bir çift laf da hamıyee ALLAH ASKINA BIRAK GIT GELDIN GELELI TAKIMA TOP OYNATMADIN KAYSERI VE OZELLIKLE MERSIN MACINI SANSA ALDIKK BU TAKIMI SABOTE ETSEN BU KADAR KOTU OYNAR
Halit M. MOLLASALİHOĞLU
16.03.2016, 11:12
<footer style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 14px; line-height: inherit; font-family: inherit; vertical-align: baseline; color: rgb(176, 190, 197);">İlk yarı gol bulsak bjk için facia olabilirdi, beceremedik.
bjk futbol oynamadı, böyle giderlerse bu hakemlerle saçma sapan puan kaybeder ancak "şerefli ikinci" olurlar.
Hakem bjk yenilsin diye gerekenleri yaptı, Trabzonspor olarak biz gerekli yeteneği sergileyemedik.
Geri pasta bence pas amacı yoktu. ama verse kimse bir şey diyemezdi.
Mustafa Yumlu'nun pozisyonu buz gibi penaltı, ayrıca bence top kaleye gidiyor, kırımızı kart da gerekir.
Cardozo çıkana kadarki bölümde takımın inancı ve hırsı çok güzeldi.
Cardozo neden çıktı anlamış değilim.
Gomez bjk'de efsane olur.
maçın tek iyi yönü timsaha gelen fb beleşçileri oldu.
yatma-kalkma muhabbetine en güzel cevabı şenol güneş verdi zaten.
</footer>
Hasan Habip Özbay
16.03.2016, 11:14
maçı canlı seyretmedim şimdi özetini seyrettim hiç şaşmadım gene yusuf,yumlu o kadar diyorum yusuf maçtan sonra yıl sonu gideceğini söylemiş vah vah çok üzüldüm herkes yoluna
artvints
16.03.2016, 11:15
yumlu'nun eline top çarptı da ortada şut bile yok, gomez dürttü sadece topu.buna kırmızı kart vermek komik olurdu.
UĞUR DURTAŞ
16.03.2016, 11:15
Sefa aşkını anlamak zor
"İkinci yarı da böyle devam eder" derken, Hami hoca akıl almaz bir değişiklik yapıp, Cardozo'yu çıkardı, Sefa'yı sürdü. Böylece Necip-Tosic dışında; Atiba da ofansif tehdit ortadan kalkınca daha verimli oynamaya başladı.
Hami hocanın Sefa aşkını anlamakta zorlanıyorum. Bu değişikliği öylesine verimsiz oldu ki
artvints
16.03.2016, 11:16
maçı canlı seyretmedim şimdi özetini seyrettim hiç şaşmadım gene yusuf,yumlu o kadar diyorum yusuf maçtan sonra yıl sonu gideceğini söylemiş vah vah çok üzüldüm herkes yoluna
özet izleyip maç yorumlarsan böyle olur. 90 dakika oynanıyor maç. niye erkan özete girmemiş diye sorsan doğruyu bulursun.
Hasan Habip Özbay
16.03.2016, 11:17
cardozo varsa ona göre oynıyacaksın çıkardın adamlar rahatladı jimnastiğin defansı rahatladı necip diyor cardozoçıktı rahat oynadım ondan sonra
Hasan Habip Özbay
16.03.2016, 11:19
özet izleyip maç yorumlarsan böyle olur. 90 dakika oynanıyor maç. niye erkan özete girmemiş diye sorsan doğruyu bulursun.
erkanıda eleştirelim ama iki yılı iyi inceleyelim ne demek istediğimi anlarsınız iyi niyetli olabilirler ama bu kadar beceriksizlik asla kabul edilemez bir değil beş değil on değil ne zaman oynayacan
Ahmet Kara
16.03.2016, 11:19
Sırf özevlatçılar mutlu olsunlar diye biz üzülmek zorundamıyız ? Neymiş Sefa piyasa yapacakmis 3.5'a alındı 7'e satılacak herhalde. Şu takımda
hami olmasa futbolcular sahaya başı boş çıksa içerideki Kayseri, Mersin'i yenerdi. Usta sanada yazıklar olsun. Trabzonspor'un büyük camia olduğunu bilmiyorsun. Ts 6 ayını çöpe atamaz. Bu yönetim kurulu futbolun fsini bilmiyor.
Kubilay ŞAHİN
16.03.2016, 11:22
Puan alabileceğimiz bir maçtı. Güzel bir hamle ile rakibe hediye ettik. Hoca değil kafa değişmeli kafa.
Ama hep dejavu yaşıyoruz ve hep bir hüsran ile sonuçlandırıyoruz maçlarımızı.
Yönetimin yapacağı en iyi hamle eldekileri pazara açmak pazarlamak. Başta lakayıtlar olmak üzere.
Faik Yılmaz
16.03.2016, 11:24
ciddimisinız ya aynı cardozoyu mu ızledık cardozo tel tel dokuluyor ha cıkması dogrumuydu bana gorede yalnıstı ama cardozo dun cok vasattı kosamıyor yuruyor resmen butun atak baslangıclarını yok ettı dun takımı ozerı bıraz olsun aradı bana gore bu sene takımın ıcıne edenlerıde sölım onur mehmet ekıcı özerın performans dusuklugu ve hakem hataları ana nedendir bana gore
Elimizde 3 tane üst düzey oyuncumuz var.....
Onur , Ekici ve Cardozo.....
İki tanesi sakat....
bu nedenle ;
Cardozo varsa Cardozo oynar....
İyi oynasa da oynar kötü oynasa da oynar....
Rakip Cardozo çıktıktan sonra rahat bir nefes aldı sonra üstümüze gelip maçı aldı....
Tekrar söylüyorum ;
Ha oynatmazsın işte böyla saçma sapan değişiklikler yapıp 9 maçta sadece 2 galibiyet alıp herkese rezil olur durursun
artvints
16.03.2016, 11:35
cardozo oynamaz. takım yorulduktan, baskı yapmadıktan sonra cardozo dikilse ne olacak. hava topunu kime indirecek yanına adam gitmezse? cardozo bu oyunla sürekli oyundan çıkar ama bu maç çıkmaması gerekiyordu.
şb ye göre bjkye yenilen herkes maç satmış, bjkye göre de kendine karşı iyi oynayan takımlar şb yandaşı.
Böyle saçma salak bi algı dünyası olamaz.
Geçmişi şike rezaletine bulaşmış iki kulübün yıllar sonra birbirlerini şike ile suçlamalarına tanık oluyoruz. Tam bir ibret meselesi oluyor.
Faik Yılmaz
16.03.2016, 11:40
cardozo oynamaz. takım yorulduktan, baskı yapmadıktan sonra cardozo dikilse ne olacak. hava topunu kime indirecek yanına adam gitmezse? cardozo bu oyunla sürekli oyundan çıkar ama bu maç çıkmaması gerekiyordu.
63 te değil 75-80 den sonra çıkması gerekiyordu....
Normalde Beşiktaş bizden 1 gün sonra maç yaptı onların oyundan düşmesi gerekiyordu lakin bizim oyuncularda halı saha maçını çıkaracak kondisyon olmadığından oyundan düşen hep biz oluyoruz...
Konya maçındaki gibi
Kupadaki Akhisar maçındaki gibi....
takımlar farklı ama senaryo hep aynı.....
hep aleyhimize işliyor
yasin196761
16.03.2016, 11:40
Kardeşim hala bu takımı 2002 deki kadroyla kıyaslayanlar var .Hemserim ,2002 deki kadro parasızlıktan o hale geldi macitle,dilaverlerle,jarroarla,kürşatlarla Brezilya 3 .liginden adamlarla,cep telefonunu ilk defa görmüs.100.000 dolarlık adamlarla yinede mücadele ediyordu çocuklar o halde Trabzonda fbyi yendiler.Şimdi 200 milyon TL harcayıp 13 mağlubiyet alan bir gurursuz sürüsü var bu kadroyu unutmayalım Unutturmayalım.Hep şampiyon kadro resimleri asılmaz. ki duvara.Bu reziligin bir daha yaşanmaması için bu rezil kadronun fotoğrafı kulüp binasında asılı kalsın.
Hatta ters şekilde asalım bi kahvede öyle yapmıştı bi abimiz
Travelair
16.03.2016, 11:46
Cardozo'yu getiriyorsan yanındakileri de ona göre seçmen lazım. Daha futbolun gerektirdiklerini uygulayamayan, uygulamayanlarla Cardozo ne yapsın? Cardozo kötü olabilir ama yüklenmek yanlış olur. Cardozo'nun buraya gelirken de lakabı bastondu, madem öyle almayacaktın. Ya da adamın yaptığı işi bilip ona göre futbolcular seçecektin. Yoksa Cardozo'yu aldık, o kadar para verdik, koşsun topu kapsın, çalımlar atsın, golleri atsın diye beklersek yanılırız. Yanındakiler Cardozo'yu besleyebilecekler, sol bekten gelip bak benim yerim burası pas da vermem golümü de atarımlarla bu iş olmaz (Yok Yusuf'u kıskanmıyoruz Olcay Çakır Beyefendi)
futbolculara verdigimiz toplam yıllık psv'den fazladır.
bi bize bakıyorum bi onlara. arada dağlar var.
Ibrahim Gaygusuz
16.03.2016, 13:12
Dunki mac Gs macina benzedi. Top bir o kalede bir bu kalede.
Tabi biz kirmizilari gormedik
Besiktasta Gs gibi vasat bir takim degildi.
Cardozo oyundayken azda olsa degisik ofansif paslasmalar denedik. O ciktiktan sonra koreldik.
Evet belki yoruldu ama en azindan Muhammete/Marine kafa topu indiriyordu. Yani Erkanin top dagitmasi icin beklemiyorduk.
Cardozo cikti bu sefer Bjk daha tehlikeli gelmeye basladi.
Mac basindan beri Bjk'den sayisiz top kapan Aytac ve Okay yorgun dustu. Erkan, Marin, Sefa ve Muhammet'de ilerde baski yapmayinca yuk iyice onlara bindi. Hami hoca burda Ramazan'i oyuna alip orta sahanin yukunu hafifletmeliydi. Bjk 1 geldi 2 geldi 3'de golu atti.
Ondan sonra zaten elimizden birsey gelmez.
Hami dun oyuna mudahele edemeyip yenilginin sorumlusu oldu.
Her mac sonrasi saygim sonsuz taraftara diyorda bizimde sana saygimiz tukendi hocam. Kendini taraftardan ustun gorme, onemli olan taraftarin saygisidir.
artvints
16.03.2016, 13:20
adamlar ezber sablon üzerinden hücum yapıyor.acaba ne yapsam diye değil, hızlı şekilde hareket ediyorlar. biz rakiple mücadeleye girdik topu kazandık, rakibi geri püskürttük ama bir tane bile sablon atak deneyisi olmadı. ne biliyim erken kanatta topu aldın, arkaya cardozo'ya şişir, top orada kalır şut şansı doğar gibi bir durum olmadı.basit bir iki atak denenebilirdi ama zor bu işler.bir maçla olmaz. kora kor mücadeleye bu kadar eksikle girmek bu sonucu doğurdu.
amour_61
16.03.2016, 13:21
Teknik direktörün takıma %25 etkisi olur diyorlardı ya bu bizim takımda %100'e ulaşmış ama olumsuz olarak. Hami çok iyi futbolcuydu lafım yok ama teknik direktör olması imkansız. Bence kendisi istifa etsin , televizyon programlarında onun gibi hata yapan antrenörleri eleştirsin. Başka hiç bir şey olamaz kendisinden.
asilhamsi
16.03.2016, 13:37
Elimizde 3 tane üst düzey oyuncumuz var.....
Onur , Ekici ve Cardozo.....
İki tanesi sakat....
bu nedenle ;
İyi oynasa da oynar kötü oynasa da oynar....
Rakip Cardozo çıktıktan sonra rahat bir nefes aldı sonra üstümüze gelip maçı aldı....
Tekrar söylüyorum ;
Ha oynatmazsın işte böyla saçma sapan değişiklikler yapıp 9 maçta sadece 2 galibiyet alıp herkese rezil olur durursun
Anlamazlar abi bos yere kendini tuketme.
mbia,medjani,constant,ekici,cardozo dısında futbolu bilen oyuncumuz yoktu.
Ve en cok kufur edilen adamlar ne hikmetse bu isimlerdi.Onlar gidince hersey duzelecekti.Onların bazıları gitti,bazıları sakatlık nedeniyle oynayamadı.Sonuc küme düşme adayı bir takımız.
Hırs,yetenek,özveri,istek bilmem ne.Futbolu bilerek oynamadıktan sonra aldıgınız macların bircogu tesadüftür.Ve eninde sonunda patlarsınız.
asilhamsi
16.03.2016, 13:39
şb ye göre bjkye yenilen herkes maç satmış, bjkye göre de kendine karşı iyi oynayan takımlar şb yandaşı.
Böyle saçma salak bi algı dünyası olamaz.
Geçmişi şike rezaletine bulaşmış iki kulübün yıllar sonra birbirlerini şike ile suçlamalarına tanık oluyoruz. Tam bir ibret meselesi oluyor.
Afkursunlar dursunlar boşver.Beşiktas aglamaktan bir hal aldı.Bizim eski efsane de onlara uymus.Bu mactan sonra hakem konusuyor.
Besiktas kücük emrah mode on.
asilhamsi
16.03.2016, 13:41
yumlunun ki penaltı ise tolganın muhammete ceza sahasında girmesi kontrolsuz hareketten %200 penaltı.
asilhamsi
16.03.2016, 13:43
cardozo yerine sefa giriyorsa sabaha kadar cardozo oynar.
Akıllı adam sefa-erkan değişikligi yapardı.
Gecen mac yalandan ramazanı oynatan hoca neden bu mac cocugu oynatma cesaretini gösteremedi?
Hami nin her hareketi göstermelik.Hami bizim icin sadece vakit kaybıdır.
asilhamsi
16.03.2016, 13:45
-----------onur------------
cavanda----akakpo---aykut----guray
---ekici-----medjani----mbia-------
marin-----------cardozo----------constant
sene bası boyle bir kadroda istikrar yakalasaydık eminim hala ilk 4 e oynuyor olacaktık.
artvints
16.03.2016, 13:46
Anlamazlar abi bos yere kendini tuketme.
mbia,medjani,constant,ekici,cardozo dısında futbolu bilen oyuncumuz yoktu.
Ve en cok kufur edilen adamlar ne hikmetse bu isimlerdi.Onlar gidince hersey duzelecekti.Onların bazıları gitti,bazıları sakatlık nedeniyle oynayamadı.Sonuc küme düşme adayı bir takımız.
Hırs,yetenek,özveri,istek bilmem ne.Futbolu bilerek oynamadıktan sonra aldıgınız macların bircogu tesadüftür.Ve eninde sonunda patlarsınız.
haklarını vermek lazım iyi para da kaldırdılar giderken.usta yetişmese yiyecek ekmek kalmazdı klüpte. olmayan parayı harcayıp getirilen adamları övsen ne olacak. normalde gelmemesi lazım bu oyuncuların zaten. para olmayınca bilerek oynadıkları futboldan dolayı aldığımız puan 24. bunlar gelince de her şey düzelecekti güya. şimdi hem paramız gitti hem elimizde bir şey yok.öteki türlü para cebimizde kalırdı. parasını ödeyebildiğin kadarını getireceksin ki iş yürüsün.
sezer sami
16.03.2016, 13:54
Cardozo'yu getiriyorsan yanındakileri de ona göre seçmen lazım. Daha futbolun gerektirdiklerini uygulayamayan, uygulamayanlarla Cardozo ne yapsın? Cardozo kötü olabilir ama yüklenmek yanlış olur. Cardozo'nun buraya gelirken de lakabı bastondu, madem öyle almayacaktın. Ya da adamın yaptığı işi bilip ona göre futbolcular seçecektin. Yoksa Cardozo'yu aldık, o kadar para verdik, koşsun topu kapsın, çalımlar atsın, golleri atsın diye beklersek yanılırız. Yanındakiler Cardozo'yu besleyebilecekler, sol bekten gelip bak benim yerim burası pas da vermem golümü de atarımlarla bu iş olmaz (Yok Yusuf'u kıskanmıyoruz Olcay Çakır Beyefendi)
kesinlikle katılıyorum abi sana ama maalesef taraftarın bir çoğu anlamıyor.
odyseuys
16.03.2016, 14:00
hala daha anlamayanlar için yazıyorum;
iyi hocayla kötü takımın başarılı olma ihtimalı vardır.
kötü hocayla iyi takımın dahi başarılı olması imkansızdır.
dünkü cardozo değişikliğinde bu sezon ilk defa bir maçı kapattım. izlemek gelmedi içimden. bu kadar yanlış, saçma, rakibe buyur gel kardeşim topunla tüfeğinle demekten farksız olan bir değişikliği yapmak için futbol cahili olmak gerekiyordu. sağ olsun hocamız burada aleyhine yazanları utandırmadı yine...
asilhamsi
16.03.2016, 14:57
haklarını vermek lazım iyi para da kaldırdılar giderken.usta yetişmese yiyecek ekmek kalmazdı klüpte. olmayan parayı harcayıp getirilen adamları övsen ne olacak. normalde gelmemesi lazım bu oyuncuların zaten. para olmayınca bilerek oynadıkları futboldan dolayı aldığımız puan 24. bunlar gelince de her şey düzelecekti güya. şimdi hem paramız gitti hem elimizde bir şey yok.öteki türlü para cebimizde kalırdı. parasını ödeyebildiğin kadarını getireceksin ki iş yürüsün.
bu cok baska bir konu.Bu adamlar transfer edilmiş sonuc olarak.O zaman bu adamlarda verim almak zorundasın.
mbia,medjani,constant gidince takım disipline oldu ve takır takır oynamaya basladı degilmi?
Tekrar ediyorum futbol onu bilen adamlarla oynanır.
Yoksa yumlu gibi iki tane kritik mudahele yaparsın ama pozisyon almayı bilmedigin icin gomes o kafayı vurur ve macı alır gider.
Yusuf gibi kendini yırtar,istekli oynarsın ama quarejma seni her pozisyonda gecer sonra o ortayı yapar.
Sonra sen sabaha kadar kos.Sonuc elde var sıfır.
Sorun Cardo'nun çıkması mı Sefa'nın girmesi mi ?
Cardo çıkınca yerine Messi girse tamam ama giren Sefa yahu Sefaa.. Bildiğimiz 32 trilyonluk Sefa..
Tıpkı MİY maçında ki Atik gibi :D
artvints
16.03.2016, 15:11
bu cok baska bir konu.Bu adamlar transfer edilmiş sonuc olarak.O zaman bu adamlarda verim almak zorundasın.
mbia,medjani,constant gidince takım disipline oldu ve takır takır oynamaya basladı degilmi?
Tekrar ediyorum futbol onu bilen adamlarla oynanır.
Yoksa yumlu gibi iki tane kritik mudahele yaparsın ama pozisyon almayı bilmedigin icin gomes o kafayı vurur ve macı alır gider.
Yusuf gibi kendini yırtar,istekli oynarsın ama quarejma seni her pozisyonda gecer sonra o ortayı yapar.
Sonra sen sabaha kadar kos.Sonuc elde var sıfır.
kornerde rodellaga'nın bize attığı golü tekrar izle. üstelik duran top. aynı maçta yaptırdığı penaltıyı izle constant'ın.
ani gelişen ataklar bunlar. defans dengesi bozulmuş. önüne geçmek zorunda olduğun bir forveti kontrol etmek öyle basit iş değil. adamın tam kafasına arka direğe yapılıyor orta. burda oyuncuya pozisyon almayı bilmiyor demek insafsızlıktır.bu anlayışla hiç gol yememiz lazım. bunu yaptığınız için kızıyorum işte.hep çifte standart. adam topu kaleci alacakken rakibe veriyor. ama douglas yapar böyle hatalar nasıl olsa yabancı. bu hataları alt yapından yetişen oyuncunun yapmaya hakkı var.ama hem bonservis verip hem yüksek maaş verdiğin adamların daha az hakkı var. ama siz birinin hatasına gözlerinizi kapatıyorsunuz. ötekini her şeyin sorumlusu ilan ediyorsunuz. abi sen söylüyordun burda douglas her halükarda yumlu'yu katlar diye.hiç dönüp ben de yanlış yapmışım demiyorsun ama. bir de üstüne ufak bir hatada adama saldırıyorsunuz. adalet olmayan yerde hiçbir şey düzelmez.insan dönüp kendine bakacak, objektif yorum yapacak, anlayışlı olacak.
Mehmet BAŞ
16.03.2016, 16:00
Hami çok büyük hatalar yapmaya devam ediyor.
Dün akşam "Cardozo" yu çıkarmak tam bir acemilik ve korkaklık örneğiydi.
Üstelik Cardozo en diri ve etkili olduğu maçlardan birini çıkarıyordu.
Hemen hemen bütün hava toplarını indirdi. Takımın pas oyununu belli bir seviyeye çekti.
Ve en önemlisi hücum hattındaki duruşu ile rakibine korku salıyordu.
Futbol oyunu, psikoloji ile çok ilintili bir oyun!
Dün akşam Cardozo'nun varlığı Beşiktaşlı oyuncuları fazlası ile tedirgin ediyordu.
Muhammet Demir'in yardımcı santrafor oynayıp, ortasahaya ve hücuma destek veren oyunu rakibi korkuttu.
Ve gerçekten Cardozo çıkana kadar iyi oynadık diyebilirim.
Sonrası malum, hepimiz izledik! Golü yedikten sonra da ben izlemedim, kapattım.
Dediğim gibi, yine Hami yine büyük bir hata!
Bu arada Douglas'dan özür diliyorum, geldiği günden beri en iyi maçını oynadı. Bu kez sırıtmadı!
İyi oyununun nedeni olarak; savunmadan dengesiz çıkışları ve yerini terk etmemesi olduğunu düşünüyorum.
Gönül ister ki çelme takıp kudurtalım bu yavru şikecileri ama bu direnci gösterecek bir takımımız olmayışı çok acı.
Hami taraftara yönelik mesaj vermeyi bıraksın, bu maç yedek kulübesinde olmasın hatta. Futbolcular kendi aralarında daha yerinde değişiklikler yaparlar eminim
Maçtan önce yazmıştım, her şey kabak gibi ortadaydı zaten ...
Derin Trabzon
16.03.2016, 16:09
Maçı izlemedim, girip sonuca baktım sadece ve gördüm ki gene memleket meselesi kazanmış.
Neyse zaten önemli olanda memleket meselesi değil mi?
TSemih61
16.03.2016, 17:00
Yav maçı izlemesek inanacaz he. Cardozo çıkmadan önce takım kendi sahasında oynamayı kabullenmişti zaten. Takım ileride konumlanmadığı ve iyice defansa gömüldüğümüz için Cardozo eli belinde takılıyordu 2. yarı. BJK defans çizgisi ortasahaya kadar yaklaşmıştı. Cardozo çıksın veya çıkmasın bir şey fark etmeyecekti. Amma saçma eleştiriler... Şenol Güneş takımı işte. 2010-2011'de de 2. yarı maçı kopartmıyor muyduk? Gerçi şampiyonluğa oynayan takımların oyun karakteri böyle.
temel_yilmaz
16.03.2016, 19:02
Başkan Usta kesinlike Trabzon kökenli oyuncuları dikkat etsin,bizim oranın insanı birilerinin adamı olmayı çok sever,bu sene tamam ama seneye altını oyabilirler.
Ahmet Aksu
16.03.2016, 19:27
kornerde rodellaga'nın bize attığı golü tekrar izle. üstelik duran top. aynı maçta yaptırdığı penaltıyı izle constant'ın.
ani gelişen ataklar bunlar. defans dengesi bozulmuş. önüne geçmek zorunda olduğun bir forveti kontrol etmek öyle basit iş değil. adamın tam kafasına arka direğe yapılıyor orta. burda oyuncuya pozisyon almayı bilmiyor demek insafsızlıktır.bu anlayışla hiç gol yememiz lazım. bunu yaptığınız için kızıyorum işte.hep çifte standart. adam topu kaleci alacakken rakibe veriyor. ama douglas yapar böyle hatalar nasıl olsa yabancı. bu hataları alt yapından yetişen oyuncunun yapmaya hakkı var.ama hem bonservis verip hem yüksek maaş verdiğin adamların daha az hakkı var. ama siz birinin hatasına gözlerinizi kapatıyorsunuz. ötekini her şeyin sorumlusu ilan ediyorsunuz. abi sen söylüyordun burda douglas her halükarda yumlu'yu katlar diye.hiç dönüp ben de yanlış yapmışım demiyorsun ama. bir de üstüne ufak bir hatada adama saldırıyorsunuz. adalet olmayan yerde hiçbir şey düzelmez.insan dönüp kendine bakacak, objektif yorum yapacak, anlayışlı olacak.
katılıyorum mustafa hata yaptı doğru ama pozisyon oncesinde erkan gereksiz top kaptırıyor. yusuf yine herzaman ki gibi yerinde değil sonrası gol. kaç tane yerinde müdahale yaptı adam. kapasitesi bu kadar. douglas var yanında ne yapsın akakpo ile oynarken bu kadar sırıtmaz ayrıca karşısında gomez var. hele ilk yarıdaki bir pozisyonda gol diye gözlerimi kapattım ama baktım ki sonra mustafa ayağını uzatmış. mustafayı normalde bende çok beğenmezdim. ama bazen hakikaten abartıyoruz ki mustafadan önce sahada ve kenarda(sayın hocamız) eleştirilecek çok isim var.
gurur6134
16.03.2016, 19:38
Mustafa kadar basiniza tas dussun yeter artik ...adam daha napcakti dunki macda 2 tane yuzde yuz golu onledi haftalardir sakat oynuyor adam canla basla oynuyor neymis efendim gomeze kafa vurdurmus ..varmi rakip santrafora kafa vurdurmicak stoper bilelim oyle bi orta yaptiki Q7 dunyanin en iyi stoperi olsa o topa bisey yapamaz..size douglaslar constantlar lazim ..taktimi takiyor bizim taraftar yumluda aykutda bu seneki performanslariyla istanbul takimlarindan birinde olsa milli takimlardaydilar bunu boyle bilin..
Adım ören başka bir dünyada yaşıyor heralde takım kazanmak için herşeyi yapmış...
artvints Çok haklı.
Futbolculara takık olmak kötü bir şey.
Futbolcu bir maçta iyi oynuyorsa o maç için hakkını vermek gerekir. Çok istersen sonuna da ama burda oynamamalı diye eklersin.
Nefretini her maç kusmak adaletsizlik. Yerel düşmanlığı çok güzel oluyor ama yabancı hayranlığına ses yok.
Terazi olsa keşke.
gurur6134+1967
Afkursunlar dursunlar boşver.Beşiktas aglamaktan bir hal aldı.Bizim eski efsane de onlara uymus.Bu mactan sonra hakem konusuyor.
Besiktas kücük emrah mode on.
Kendi pisliklerinde debelenip dursunlar.
Ben olsam estabani snyede takimda tutardim hesapta trabzonlu olan kendini buyuk topcu olark gorenlerin yaninda takimda kiralik oynayn kostarikali oyuncu oynadigi butun maclarda trabzonlu gibi buyuk bir hrsla oynuyor elinden gelnn en iyisini veriyo sadece dunku macta deil oynadigi her macta gosterdigi. Azim ve hirstan dolayi tbrik ediyorum obur ruhsuzlarinda en azindan estaban gibi oynamalarini istiyorum.
Şerafettin Kara
16.03.2016, 21:04
öyle bir şekilde anlatıyosunuz ki sanki yabancılar el bebek gül bebek besleniyor.yusuf denilen adam okey masasında bu klubü alenen rezil etmişken,mustafa denilen zat maçtan sonra kafamız rahat uyuyoruz açıklamasını yapmışken tabikide söyleniceğiz.bunları herhangi bir yabancı futbolcu yapsaydı bu forumda sabahlara kadar afaroz ederdiniz.
**
sezon başı bu oyuncu için aynı şeyleri söyledim,
çok itiraz eden arkadaşlarımız oldu.
balon balon,
ciddi ülke ve takımlarda oynuyacaksın,
ve bir tane düzgün,adam gibi öldürücü ayağa pas atamayacaksın,
alanzinyo bile bundan daha verimliydi.
Kaleye vurmuyormu vuramıyormu anlamıyorum ama çok kötü bu konuda. Attığı paslar hiç düzgün değil , hepsi ya sağa yada sola gidiyor. Pres özelliğide yok. Anlamıyorum böyle bir futbolcu bu şekilde nasıl bukadar büyük kulüp gezebiliyor. Ben yanılmışım.
kursat1313
16.03.2016, 22:51
kondisyon kondisyon kondisyon
asilhamsi
17.03.2016, 08:21
bahsettigin macı izledim ayrıca pozisyonları tekrar izledim.Orada hata constant ın dersen zaten bizim tartısmamız baslamadan biter.
yusuf ne bek ne de acık olarak takıma hicbirsey vermiyor.Calım sevdasına kaybettigi toplar,kacırdıgı adamlar ve rakibe yaptırdıgı ortalar cabası.
mustafa gercekten cok kritik mudaheleler yapıyor ancak pozisyon bilgisi yok.Ayrca ortasahada rakibe basmaya calısma gibi sacma sapan bir huyu var.Bu yuzden surekli defansta yerini kaybediyor.Akakpo ile oynarken bu cok sırıtmıyor cunku cok iyi kademe yapıyor ama douglas ile oynarken kabak gibi belli oluyor.
Ben yerli yada yabancı diye ayırmıyorum.Mesele oyuncunun yeterli olması ya da olmaması.
mustafa kac senedir bu takımda.Bir arpa boyu yol alamadı.Hala her topu taca vuruyor,hala oyun kuramıyor ama 25 metreye pas atmaya calısıyor.Hala defansta yerini kaybediyor.
Ben asla isimlere takılmıyorum.Benim en kızdıgım isimler uzun sure gorev alıp oldugu yerde sayan isimler.
Yerden yere vurulan constant kac mac oynadı?kacında sol bek oynadı?
Bence asıl sizin gibi dusunenler yabancı oyuncuları eleştirirken biraz daha derin dusunerek yada biraz daha fazla veriyi goz onune alarak eleştirin.
Herkesin olmus gebermis dedigi cardozo mac-gol bazında hala en iyi oyuncumuz.
HOPA'LI TS'Lİ
17.03.2016, 08:33
Mustafa kadar basiniza tas dussun yeter artik ...adam daha napcakti dunki macda 2 tane yuzde yuz golu onledi haftalardir sakat oynuyor adam canla basla oynuyor neymis efendim gomeze kafa vurdurmus ..varmi rakip santrafora kafa vurdurmicak stoper bilelim oyle bi orta yaptiki Q7 dunyanin en iyi stoperi olsa o topa bisey yapamaz..size douglaslar constantlar lazim ..taktimi takiyor bizim taraftar yumluda aykutda bu seneki performanslariyla istanbul takimlarindan birinde olsa milli takimlardaydilar bunu boyle bilin..
Yumlu'ya bu kadar yüklenimesi haksızlık
Douglas, Kontant, Yusuf, Sefa gibi yetersizlere yüklenin.
HOPA'LI TS'Lİ
17.03.2016, 08:35
Cavanda düzeldi (aklını çelen M'Bia gittiğinden)
Akakpo iyi
Yumlu yeterli
Aykut yeterli
Bosi eh işte, (hücuma çıkarken gereksiz çalımları olmasa)
Savunmada bunlar oynarsa sıkıntı yok
Bosi zaten sezon sonu bırakıp Hoca olacak.
HOPA'LI TS'Lİ
17.03.2016, 08:36
kondisyon kondisyon kondisyon
60'dan sonra düştük oyundan
Oysa ilk yarı nefes aldırmadık şiketaşa
artvints
17.03.2016, 08:40
bahsettigin macı izledim ayrıca pozisyonları tekrar izledim.Orada hata constant ın dersen zaten bizim tartısmamız baslamadan biter.
yusuf ne bek ne de acık olarak takıma hicbirsey vermiyor.Calım sevdasına kaybettigi toplar,kacırdıgı adamlar ve rakibe yaptırdıgı ortalar cabası.
mustafa gercekten cok kritik mudaheleler yapıyor ancak pozisyon bilgisi yok.Ayrca ortasahada rakibe basmaya calısma gibi sacma sapan bir huyu var.Bu yuzden surekli defansta yerini kaybediyor.Akakpo ile oynarken bu cok sırıtmıyor cunku cok iyi kademe yapıyor ama douglas ile oynarken kabak gibi belli oluyor.
Ben yerli yada yabancı diye ayırmıyorum.Mesele oyuncunun yeterli olması ya da olmaması.
mustafa kac senedir bu takımda.Bir arpa boyu yol alamadı.Hala her topu taca vuruyor,hala oyun kuramıyor ama 25 metreye pas atmaya calısıyor.Hala defansta yerini kaybediyor.
Ben asla isimlere takılmıyorum.Benim en kızdıgım isimler uzun sure gorev alıp oldugu yerde sayan isimler.
Yerden yere vurulan constant kac mac oynadı?kacında sol bek oynadı?
Bence asıl sizin gibi dusunenler yabancı oyuncuları eleştirirken biraz daha derin dusunerek yada biraz daha fazla veriyi goz onune alarak eleştirin.
Herkesin olmus gebermis dedigi cardozo mac-gol bazında hala en iyi oyuncumuz.
abi ezbere yapıyorsun o yorumları, adı yumlu olunca yapamıyor edemiyor akakpo olunca kademeye giriyor. akakpo hangi pozisyonun kademesine girmiş.bam güm vurdu topa. yabancı futbolcu alıyorsun, bir zahmet kademeye giren, hızlı, oyun başlatan bir oyuncu olsun.gidip de douglas getirilmesin. iyi izlersen douglas'ın da tıpkı yumlu gibi orta sahaya kadar çıktığını rakibe basmaya çalıştığını görürsün. uzun stoperler rakibe yakın oynar. ama adam sürekli faul yapıyor ya da çalım yiyor. onu da düzgün yapmıyor.elde zaten onun gibi oynayacak uğur ve yumlu var.
önde basma durumunu ben beğeniyorum sen hata olarak kabul ediyorsun. hiç basmasınlar, geri çekilip dursunlar rakip orada pas yapsın şut çeksin, yeter ki kimse yerini kaybetmesin. öyle olmuyor. rakip santrafora top aldırmayacaksın.
mustafa kaç senedir bu takımda doğru. ama gelişme sağlıyordu, siz süreci iyi takip etmemişsiniz. akçay döneminde tüm sene iyi performans gösterdi. vahid ile ilk maçta da iyi oynuyordu sakatlandı, sakatlık dönüşünde de iftiraya uğradı. haliyle gelişim gösteremedi.zaten bu takımda kim gelişim gösterdi şike sürecinden sonra? sürekli karışıklık var takımda.kimin kimle oynadığı belli değil, sürekli değişiyor yanlış transferler yapılıyor.
artvints
17.03.2016, 10:15
gollerde sahaya bir şeyler atmış taraftar yine. nasıl bir kafadır bu anlaşılır gibi değil.bütün hafta dolup istedikleri olmayınca sahaya yabancı madde yağdırmaktan vazgeçemediler.
"Bjk hakemi de yendi" diyenler öyle bir diyorki sanki ezici bir futbol oynamışlar gibi. İlk 60 dakika biz ezdik resmen. Kalan bölümde karşılıklı kör ataklar vardı. Golden sonra son 15 dakika dağıldığımız için kontrol Bjk' ye geçti. Tamam penaltıları çalındı, geri pas verilmedi ama ahım şahım bir top da oynamadılar. Şb taraftarının maçı neresiyle izlediğini zaten hiç anlayamadım. Bu senenin en iyi futbollarından birini oynadık. Ofanstaki yeteneksizliklerimiz olmasa farka bile giderdik bence.
artvints
17.03.2016, 10:33
"Bjk hakemi de yendi" diyenler öyle bir diyorki sanki ezici bir futbol oynamışlar gibi. İlk 60 dakika biz ezdik resmen. Kalan bölümde karşılıklı kör ataklar vardı. Golden sonra son 15 dakika dağıldığımız için kontrol Bjk' ye geçti. Tamam penaltıları çalındı, geri pas verilmedi ama ahım şahım bir top da oynamadılar. Şb taraftarını maçı neresiyle izlediğini zaten hiç anlayamadım. Bu seninin en iyi futbollarından birini oynadık. Ofanstaki yeteneksizliklerimiz olmasa farka bile giderdik bence.
o pozisyonlar zaten tamamen bireysel hatalardan kaynaklanıyor, ama öyle böyle hatalar değil. saldırırsın saldırırsın, hakem ısrarla penaltı çalmaz gol atınca da hakemi yendik dersin.bununla alakası yok maçın. ezbere yorumlar işte. yok ki adam gibi bir yorumcumuz düzgün yorumlar yapsın.
kursat1313
17.03.2016, 11:06
60'dan sonra düştük oyundan
Oysa ilk yarı nefes aldırmadık şiketaşa
Aynen katılıyorum Cardozonun çıkmasıda etkili oldu ama asıl sorun takımın güçsüzlüğü gerçekten 60 tan sonra takım oyundan düşüyor
CEMEFKER
17.03.2016, 14:44
9 maçta 7 mağlubiyet alan bir şahsın hoca olarak orada durmasının en ufak faydası Nedir?Sokaktan bir labut getirip koysak aynı işlevi yapmaz mı?Hami diyor ya kıt aklıyla: Dünyanın en iyi hocası bu takıma gelse ne değişecek ???Akıllı bir gazetecide çıkıp demiyorki ey hami,bu takım değiştirilemeyecek kadar kötüyse sen niçin geldin? Sebep neydi senin gelmende?Paraya çok mü ihtiyacın mı var dı?Ya da sokakta bir labutda mı bulamadılar yerine koyacak?
Yani...Hami'nin bu takıma gelmesi bana göre ve Hami Hoca hakkında eleştri getirdiğim birçok yazılarıma göre boş zaman kaybıydı...ki Sadi Tekelioğlu her ne kadar benim yerim alt yapı gitmek istiyorum dese de takımda kalmalıydı...Hami ve müadilleri bu takıma ancak Lucescu ve varisi elit/veteran bir teknik adamın yanında o da "işi öğrenip ilerde takımda faydalanmak üzere" yardımcı olarak bulunmalıydı...
Onu bunu bırakırsak ben halen Başkan'ın seçim arefesinde trt muhabere Barış Yurduseven'e verdiği röportajda söylediği " çözüm üretemezsek Lucescu mutlaka gelecek" lafında kaldım...
Başkan'ın yarım sezonda beklediği, aradığı çözüm neydi? Sadi Hoca veya Hami ile boşa geçecek bir yarım sezonda ne bekledi ?
Yani Sadi Hoca veya Hami ile yarım sezonda müthiş bir çıkış yapıp 2. yarı liderliğine oynayıp ilk 4 içinde kalarak Avrupa kupalarına katılmış olsaydık çözüm üretilmiş olacak mıydı, o zaman 50. yıl şampiyonluğu yolunda Hami veya Sadi Hoca ile büyük bir teknik ekip Türk futboluna kazandırılmış olacaktı bu anlayışa göre...
Yani Başkan'ın işi Türk futboluna TS üzerinden iyi teknik direktörler kazandırmak mıdır?
artvints
17.03.2016, 15:08
Yani...Hami'nin bu takıma gelmesi bana göre ve Hami Hoca hakkında eleştri getirdiğim birçok yazılarıma göre boş zaman kaybıydı...ki Sadi Tekelioğlu her ne kadar benim yerim alt yapı gitmek istiyorum dese de takımda kalmalıydı...Hami ve müadilleri bu takıma ancak Lucescu ve varisi elit/veteran bir teknik adamın yanında o da "işi öğrenip ilerde takımda faydalanmak üzere" yardımcı olarak bulunmalıydı...
Onu bunu bırakırsak ben halen Başkan'ın seçim arefesinde trt muhabere Barış Yurduseven'e verdiği röportajda söylediği " çözüm üretemezsek Lucescu mutlaka gelecek" lafında kaldım...
Başkan'ın yarım sezonda beklediği, aradığı çözüm neydi? Sadi Hoca veya Hami ile boşa geçecek bir yarım sezonda ne bekledi ?
Yani Sadi Hoca veya Hami ile yarım sezonda müthiş bir çıkış yapıp 2. yarı liderliğine oynayıp ilk 4 içinde kalarak Avrupa kupalarına katılmış olsaydık çözüm üretilmiş olacak mıydı, o zaman 50. yıl şampiyonluğu yolunda Hami veya Sadi Hoca ile büyük bir teknik ekip Türk futboluna kazandırılmış olacaktı bu anlayışa göre...
Yani Başkan'ın işi Türk futboluna TS üzerinden iyi teknik direktörler kazandırmak mıdır?
benim o konuşmadan anladığım, şimdi iyi bir antrenör bulamazsak sene sonu lucescu gelecek. yani çözüm o arada iyi bir hocanın bulunmasıydı.olmayınca yarım devreyi hami ile geçmeye karar verdiler.ekonomik sorunlar da üst üste gelince çabuk karar vermek istemediler. aradaki ufak gecikmenin sebebi de buydu. hatta bursa maçı ve sadi hocanın alt yapıya dönmek istiyorum açıklamaları olmasa onla da devam edilirdi.ufak bir değişiklik olsun gündem değişsin de istemediler değil.
karahanbakar
17.03.2016, 21:00
Hee o zaman olur bak, bişey demiyorum ancak ben parçalının da iyi geldiğini düşünüyorum :) işimiz totemlere kaldı.
Genelin aksine bu gün hiç heycanın yok çok rahatım. Bu sebeple güzel top oynayacağımızı lakin iki basit gol ile yenileceğimizi düşünüyorum. İnşallah yeneriz ancak maça dair hislerim böyle.
Skor oynasam tutmaz [emoji1]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.